Košarka 62

Nedelja, 31.05.2009.

11:18

Tepić i zvanično u Panatinaikosu

Kao što je B92 najavio <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=05&amp;dd=23&amp;nav_id=362177" class="text-link" target= "_blank">pre osam dana</a>, Milenko Tepić potpisao je ugovor sa šampionom Evrope Panatinaikosom.

Tepiæ i zvanièno u Panatinaikosu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Nisam Lepi Fika

pre 14 godina

Dobro je da smo ga prodali na vreme,jer nas je stotinu puta dobrano iznervirao.
Steta sto nije hrabriji,i sto nema kontinuitet dobrih igara.
Plasim se da ce proci kao Kecman,i da ce brzo da nam ga vraate.
Pozz.za sve ljubitelje kosarke,a narocito za navijace partizana.

mirjana

pre 14 godina

Citam malo pre na zvanicnom sajtu “KK-Partizan”: “Ime “Grobari” vodi poreklo od pokusaja simpatizera nekih drugih klubova da crnu boju na zastavi Partizana i ime ulice u kojoj je sediste kluba, “spakuju” u pogrdan naziv. E ovo nisam znala, mislila sam da ste sami sebi dali ime, ali zaista je sramota po vas i vas klub, da tudji navijaci daju ime grupi, koja treba da vas vodi na utakmicama! I da vi to ime jos i prihvatite i da ono ostane zauvek…. Dokaz da niste sposobni ni sami sebi ime da date….. Tuga!!!!!! P.S. Cestitam vam na titulama, neke su zasluzene, neke silom prilika, neke su nezasluzene….. Ono sto ce ostati je, da ste ove 2009-te u Srbiji, kao klub, osvojili skoro sve, ili cak i sve sto se osvojiti moze.

Nemanja

pre 14 godina

Svako ko kaze da je 500 000 malo nek uzme u obzir sledece!!!Tepicu je ostala jos SAMO jedna godina ugovora sa Partizanom.Da je Partizan za njega zacepio neko astronomsko obestecenje (preko milion evra) nikome ne bi palo na pamet da ga kupi vec bi svi sacekali kraj sledece sezone (tj. da mu istekne ugovor) i onda ga uzeli za DZABE!!!!Ovako i ovih 500 000 nije lose s obzirom na pomenuto (partizan mu sigurno ne bi produzio ugovor - da je hteo ucinio bi to do sada).Ista prica vazi i za Novicu i za Tripkovica.Svi imaju po jos jednu godinu ugovora i nemojte se cuditi ako Novica ode za sumu koja ce biti neznatno veca od ove!!!

Bart

pre 14 godina

@pimpoje

evo zasto....svi igraci koji potpisu ugovor sa FMP-om, na kraju ostaju bez svog novca, jer Covic ima takve ugovore da kosarkasi na kraju moraju da mu daju prakticno ceo ugovor iz prve sezone ili cak dve, da bi napustili FMP...vrlo prosto....a sve to zato shto ih pokupi prerano, kada je zaista bezveze pricati o odlasku u inostranstvo....zato je Erceg pri odlasku iz kluba imao vrlo neprijatan razgovor sa njim, odnosno, prilicno je izvredjao prvog coveka Zeleznika u njegovoj kancelariji, toliko da Covic nije mogao da veruje svojim ocima...eto zasto...

piši kući za odelo

pre 14 godina

za ove neobaveštene zvanično saopštenje: neznam od koga partizan kupi ili kome proda al znam koga sa zadovoljstvom dere za džabe

stop(er)

pre 14 godina

(Aco, 31. maj 2009 13:21)
Svaka ti je na mestu majstore! Ja stvarno ne mogu a i ne zelim da shvatim ove koji zive u iluziji da je Tepic igrac koji vredi vise od pola miliona?! Igrac koji je neverovatno talentovan za gubljenje lopti (po 5-6 na tekmi),i za promasivanje sl. bacanja u vaznim trenutcima,a da ne spominjem taj nesvakidasnji stil suta kakav poseduje...Zivi bili pa videli kako ce ga pojesti mrak na klupi Panatinaikosa! Jedva sam cekao da mu vidim ledja,zivce mi je jeo na svakoj tekmi!

BOND

pre 14 godina

Mi smo samo fabrika za stancanje ovih bisera.500 hiljada evra je bruka malo para za Partizan,nadam se da jeto samo za javnost.Nisam optimista sto se tice sledece sezone,jer ode TNT nedaj boze i Lazme ko da nam igra bre.Dasic,Markovic,Gordic su preskupi igraci za nas relno.Pod hitno nam trebaju ta tri igraca plus jos jedan stranac na dvojci mozda Andre Ovens odlican bek iz zvezde legao bi nam ko budali samar.Dule zasuci rukave za pravljenje magije.Tepicu sve najbolje u PAO zelim ekstra momak je.

Lika

pre 14 godina

Hvala ti Mićo za sve što si pružio u kako neko lepo reče svetom dresu.Pokazao si kakav si igrač i kakav si grobar.Otišao si u najveći klub u Evropi kod najboljeg trenera na svetu...srećno

razocaravajuce

pre 14 godina

eh,za dve godine toliko igrace i to kakvih,odose iz partizana...sve je to super,sistem rada,dule i svi ostali ali sta vredi,sistem treba da se zatvori bar na F4...ovako imam osecaj da nam na legalni nacin izmicu mesto u evropi koje je mnogo vise od 5-8 mesta!

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Majstore hvala ti za sve lepe trenutke koje si mi podario svih ovih godina!!!

Puno srece u nastavku karijere i daljem privatnom zivotu,pre svega si dobar covek a posle toga i sjajan kosarkas.

dejan

pre 14 godina

Nazalost u nasim uslovima prodaja igraca postaje neminovnost.Da je ostao Pekovic prosle ili da ostane samo Velickovic ove godine to bi bio tim za final four.Steta sto nam igraci koji treba da nam budu oslonac u reprezentaciji idu jako mladi da uglavnom igraju epizodne uloge , umesto da u nasim uslovima budu nosioci i postanu pravi igraci.Za sve su krivi menadzeri .Price za dolazak Dasica, Markovica su nerealne jer za njih treba dati veliko obestecenje, a mi te pare nemamo.Sta bi sa izjavom Danilovica od pre par godina da kada napravimo tim za euroligu da nece da bude prodaje,vec da ce se dovesti jedan ili dva ekstra igraca?

shacky

pre 14 godina

500 000 eura je zato sto u ugovoru za koji je odgovoran misko raznatovic pise da je to maximalno moguce obestecenje! tako je bilo i sa pekovicem!

Bojan -Makedonija

pre 14 godina

Sve najlepse tepicu, sjajan kosarkas i borac.
Jedan je otisao ako ode i velickovic, ne znam sta cemo. tako visoki plej koji cuva loptu kao da je 170cm to je fantasticno, Panatinaiokos ce sada da nam bude glavni konkurent za osvajanja Eurolige :D

zoka sremska mitrovicaz

pre 14 godina

Odlican slagvort-ovo sam cekao samo
kao prvo-jeli moguce da dva fantasticna igraca kao sto su Pekovic i Tepic idu za tu lovu
2.vrlo moguce ako idu u Panatinaikos
3.a sada drzavne institucije neka reaguju-ovo je ocigledan primer korupcije...pitam se dali Dule voli ispod zita novac i Pedja takodje
4.savez cuti-on kao Crnogorac preti drzavljanima Srbije gepekovanjem u Srbiji-svi cute-kako je to moguce
mogao bih jos
MISLITE O TOME
PALL MALL

no comment

pre 14 godina

Kako se ljudi razbacuju sa parama ne mogu da verujem! 2.5 miliona za igraca koji realno ne zasluzuje ni 5 puta manju cifru?! Bar da ima priblizno skolski sut(ko se razume shvatice),bar da izvodi sl.bacanja,bar da zna neki zicer da ubode...Zemljo otvori se!

caci

pre 14 godina

E,majstore,neka ti je sa srecom i veliko hvala!cedio si iz sebe i poslednju kap znoja,bacao za svaku loptu,trpao glavu i tamo gde su necije noge bile,ali iznad svega slusao Duleta,i, verovatno, verovao mu.Cak i onda kada Ti je svasta govorio.Hvala Ti i za pamet koju si darivao ovom timu,jer,ostace velika praznina,bez obzira ko pokusa da je popuni.Tek sada,kada si otisao-shvatice navijaci ko je bio kicma tima.Mnogo zdravlja i srece-sve ostalo imas.HVALA Milenko!!!

Aco

pre 14 godina

Tepic je smesan, decko je anti talenat, nema sut i nije ni zasluzio da igra za PAO. Kecman je takodje katastrofa i verovatno su kupili Tepica da mu pravi drustvo posto mu je dosadno na klupi.

Vlada

pre 14 godina

Vidim neki zale sto ide... pa to je BIZNIS!! Treniras ga, on poraste i razvije se pa ga prodas. Kosarka je nas izvor prihoda kao Holandjanima lale. Nema razlike u procesu "uzgajivanja".
Jedino sto je najveca steta to sto nasi igraci cesto nemaju zeljenu minutazu i nemaju priliku da se dokazu pored iskusnijih igraca... mozda ovo i nije pravi trenutak za prodaju tek narasle biljke. Lako moze da se izlomi...

Petrovgrad

pre 14 godina

I opet te proklete pare koje mi nazalost nemamo :( :(

Nikad necemo dalje od Top 8 ako nam svake godine ode 3 igraca...koliko smo samo igraca stvorili i "dali" ovima po evropi...i to sve samo zato sto nemam para da ih dobro placamo.
Nadam se da ce nam doci ovaj Gasprom kao sponzor.

Tepicu hvala za sve do sada !!!

Nikola

pre 14 godina

Sramotno malo obeštećenje od 500.000 evra... Tepić je "suvo zlato", dečko je doktorirao košarku...

Milenko hvala ti na svemu što si dao Partizanu i sve najbolje u nastavku karijere!

razocaran

pre 14 godina

Decku sve najbolje u nastavku karijere ali mi je iskreno vec muka da gledam kako prodaju nase igrace za sicu PAO-u a oni sa njima osvajaju najvece trofeje.Ima li igde u svetu da kupis jednog Pekovica,Kecmana i sad Tepica za sve ukupno manje od 5 miliona evra?!?!?! Radi poredjenja onaj beskorisni amerikanac iz Olympiakosa je placen za 4 sezone oko 20 ili 30 miliona evra!!

whatever

pre 14 godina

Nadam se da je ovih 500000 evra samo cifra za javnost.U suprotnom sramota bi bilo da igrace prodajemo za ove bedne pare i da su Covicevi polufabrikati skuplji od Partizanovih asova.Steta sto se Dule ne vraca,ali se ocigledno ne uklapa u koncepciju pravljenja ekipe za buducnost.

V.Radosavljevic

pre 14 godina

Odavno mi odlazak jednog igraca nije tako tesko pao! Nadao sam se da ce ipak mozda ostati jos jednu godinu, jer sam bio uvren da bi to bilo odlicno i za njega i za nas.

Tepic je ove godine bio maksimalno posvecen timu, morao je cesto da igra keca, da na parketu provodi po 35 i vise minuta, tako da nije upseo da pokaze sve sto zna i moze.. Nadao sam se da ce se Partizan sledece sezone, predvodjen njim i Veselim naci na Final4 evrolige..

Odavno u nasem sportu nije bilo tako inteligentnog igraca kao sto je Milenko. Uvek je u trenutnu znao da donese pravu odluku. Nikad sebican, uvek kolegijalan i posvecen timu. Pravi vodja!..

Iako je ove sezone mozda bilo i igraca koji su vise pokazali u crnom belom dresu, njegov odlazak ce se najteze nadoknaditi!

Tepicu, HVALA TI ZA SVDE STO SI DAO PARTIZANU! SRECNO TI BILO U NASTAVKU KARIJERE I SVRATI NAM POVREMENO U PIONIR DA TE POZDRAVIMO KAKO DOLIKUJE...

HVALA MAJSTORE!!!

Ненад

pre 14 godina

Дечко вреди сваку пару!Желим му сву срећу и хвала му за све што је урадио за Партизан!!

olympiakos = luzeriakos

pre 14 godina

@ pimpoje

pa zato što ovi u olympiakosu nisu normalni. bacaju pare samo tako. onom Childressu koji nije ništa posebno daju neki 6 milijuna po sezoni. Jasikevicious i Siskauskas su duplo bolji od njega a dobijaju od prilike 3.5 - 4 milijuna.

Olympiakos nema nikakvu meru ili osećaj za vrednost igrača pa rasipaju koliko stignu.

ima se, baca se

musaka

pre 14 godina

- nema on ulaz pod koš
- ne zna da organizuje napad
- srce kao u zeca

svi ovi kritičari i fotelja treneri su pametniji od Obradovića. Nema on pojma, sasvim slučajno je osvojio 5 titula evropskog prvaka i SP i EP.

Bravo Tepiću, želim ti puno uspeha u Atini. Bićeš nam uvek dobro došao kad dođeš u BG

rade

pre 14 godina

"Mali Bodiroga"...bio si i ostao moj omiljeni igrac i pored svh izgubljenih lopti i promasenih suteva za pobedu...Hvala nadam se da ces iskustvo steceno u PAO pokazati u reprezentaciji...a bices nam potreban.

dario

pre 14 godina

Žalosno je kad oslabljen partizan taman napravi nesto u evropi umjesto da sacuvaju ekipu za iducu loigu prvaka oni opet prodaju najbolje igrace,znam da moraju al jadno je to,vujosevicu profesore doktore trenerskog posla skidam kapu i zelim ti da opet iz nocega slozis jaku ekipu pa da te gledam sto duze iducu sezonu!

MatijaPFC

pre 14 godina

Hvala Milenko za sve !

Bila je privilegija i zadovoljstvo gledati te u crno-belom dresu !

Nadam se da ces se jednog dana vratiti kao i svi tvoji slavni prethodnici i da ce neko novi klinci imati sta da nauce od tebe.

Puno srece i uspeha u daljoj karijeri !

Mislim da je izabrao najbolji klub u Evropi i da smo svi na dobitku sa tim, pre svega misleci na nova iskustva koja ce steci i dugi niz godina primenjivati u dresu reprezentacije Srbije !

Primer pravog sportiste i coveka !

Plikuscht

pre 14 godina

Bravo decko ... sve najbolje.

Dakle, ako je verovati Duletu - Tepa u PAO, Novica u Unicaja-u, a Tripko u TAU ... postace i evropske kosarka zanimljiva :)))

Salu na stranu, pricalo se i da Slavkan i Ceda mozda pale, kao i da se sa pLazmeom ima ugovor samo na godinu dana ... koji je istekao.

Ko ce da nam igra naredne godine? Do sada je barem deo kostura tima ostajao ... sada se cini da ostaje periferija, a mi para i dalje nemamo pa nemamo.

pimpoje

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni kako? Kako Covic prodaje Ercega i Teodosica, koji nisu igrali nikad EL, koji imaju i slabiji bilans osvojenih prvenstava, talenta i kluba odakle poticu, za 1,2 miliona evra, a Tepic ide za 0,5? Pekovic otisao za 750.000 a ko zna onda za koliko ce Novica. Mislim da je bolje da smo ga zadrzali i nek mu istekne ugovor, nego bukvalno da ga poklanjamo. Strasno...

pimpoje

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni kako? Kako Covic prodaje Ercega i Teodosica, koji nisu igrali nikad EL, koji imaju i slabiji bilans osvojenih prvenstava, talenta i kluba odakle poticu, za 1,2 miliona evra, a Tepic ide za 0,5? Pekovic otisao za 750.000 a ko zna onda za koliko ce Novica. Mislim da je bolje da smo ga zadrzali i nek mu istekne ugovor, nego bukvalno da ga poklanjamo. Strasno...

musaka

pre 14 godina

- nema on ulaz pod koš
- ne zna da organizuje napad
- srce kao u zeca

svi ovi kritičari i fotelja treneri su pametniji od Obradovića. Nema on pojma, sasvim slučajno je osvojio 5 titula evropskog prvaka i SP i EP.

Bravo Tepiću, želim ti puno uspeha u Atini. Bićeš nam uvek dobro došao kad dođeš u BG

MatijaPFC

pre 14 godina

Hvala Milenko za sve !

Bila je privilegija i zadovoljstvo gledati te u crno-belom dresu !

Nadam se da ces se jednog dana vratiti kao i svi tvoji slavni prethodnici i da ce neko novi klinci imati sta da nauce od tebe.

Puno srece i uspeha u daljoj karijeri !

Mislim da je izabrao najbolji klub u Evropi i da smo svi na dobitku sa tim, pre svega misleci na nova iskustva koja ce steci i dugi niz godina primenjivati u dresu reprezentacije Srbije !

Primer pravog sportiste i coveka !

V.Radosavljevic

pre 14 godina

Odavno mi odlazak jednog igraca nije tako tesko pao! Nadao sam se da ce ipak mozda ostati jos jednu godinu, jer sam bio uvren da bi to bilo odlicno i za njega i za nas.

Tepic je ove godine bio maksimalno posvecen timu, morao je cesto da igra keca, da na parketu provodi po 35 i vise minuta, tako da nije upseo da pokaze sve sto zna i moze.. Nadao sam se da ce se Partizan sledece sezone, predvodjen njim i Veselim naci na Final4 evrolige..

Odavno u nasem sportu nije bilo tako inteligentnog igraca kao sto je Milenko. Uvek je u trenutnu znao da donese pravu odluku. Nikad sebican, uvek kolegijalan i posvecen timu. Pravi vodja!..

Iako je ove sezone mozda bilo i igraca koji su vise pokazali u crnom belom dresu, njegov odlazak ce se najteze nadoknaditi!

Tepicu, HVALA TI ZA SVDE STO SI DAO PARTIZANU! SRECNO TI BILO U NASTAVKU KARIJERE I SVRATI NAM POVREMENO U PIONIR DA TE POZDRAVIMO KAKO DOLIKUJE...

HVALA MAJSTORE!!!

olympiakos = luzeriakos

pre 14 godina

@ pimpoje

pa zato što ovi u olympiakosu nisu normalni. bacaju pare samo tako. onom Childressu koji nije ništa posebno daju neki 6 milijuna po sezoni. Jasikevicious i Siskauskas su duplo bolji od njega a dobijaju od prilike 3.5 - 4 milijuna.

Olympiakos nema nikakvu meru ili osećaj za vrednost igrača pa rasipaju koliko stignu.

ima se, baca se

rade

pre 14 godina

"Mali Bodiroga"...bio si i ostao moj omiljeni igrac i pored svh izgubljenih lopti i promasenih suteva za pobedu...Hvala nadam se da ces iskustvo steceno u PAO pokazati u reprezentaciji...a bices nam potreban.

Plikuscht

pre 14 godina

Bravo decko ... sve najbolje.

Dakle, ako je verovati Duletu - Tepa u PAO, Novica u Unicaja-u, a Tripko u TAU ... postace i evropske kosarka zanimljiva :)))

Salu na stranu, pricalo se i da Slavkan i Ceda mozda pale, kao i da se sa pLazmeom ima ugovor samo na godinu dana ... koji je istekao.

Ko ce da nam igra naredne godine? Do sada je barem deo kostura tima ostajao ... sada se cini da ostaje periferija, a mi para i dalje nemamo pa nemamo.

whatever

pre 14 godina

Nadam se da je ovih 500000 evra samo cifra za javnost.U suprotnom sramota bi bilo da igrace prodajemo za ove bedne pare i da su Covicevi polufabrikati skuplji od Partizanovih asova.Steta sto se Dule ne vraca,ali se ocigledno ne uklapa u koncepciju pravljenja ekipe za buducnost.

Nikola

pre 14 godina

Sramotno malo obeštećenje od 500.000 evra... Tepić je "suvo zlato", dečko je doktorirao košarku...

Milenko hvala ti na svemu što si dao Partizanu i sve najbolje u nastavku karijere!

Ненад

pre 14 godina

Дечко вреди сваку пару!Желим му сву срећу и хвала му за све што је урадио за Партизан!!

Petrovgrad

pre 14 godina

I opet te proklete pare koje mi nazalost nemamo :( :(

Nikad necemo dalje od Top 8 ako nam svake godine ode 3 igraca...koliko smo samo igraca stvorili i "dali" ovima po evropi...i to sve samo zato sto nemam para da ih dobro placamo.
Nadam se da ce nam doci ovaj Gasprom kao sponzor.

Tepicu hvala za sve do sada !!!

caci

pre 14 godina

E,majstore,neka ti je sa srecom i veliko hvala!cedio si iz sebe i poslednju kap znoja,bacao za svaku loptu,trpao glavu i tamo gde su necije noge bile,ali iznad svega slusao Duleta,i, verovatno, verovao mu.Cak i onda kada Ti je svasta govorio.Hvala Ti i za pamet koju si darivao ovom timu,jer,ostace velika praznina,bez obzira ko pokusa da je popuni.Tek sada,kada si otisao-shvatice navijaci ko je bio kicma tima.Mnogo zdravlja i srece-sve ostalo imas.HVALA Milenko!!!

razocaran

pre 14 godina

Decku sve najbolje u nastavku karijere ali mi je iskreno vec muka da gledam kako prodaju nase igrace za sicu PAO-u a oni sa njima osvajaju najvece trofeje.Ima li igde u svetu da kupis jednog Pekovica,Kecmana i sad Tepica za sve ukupno manje od 5 miliona evra?!?!?! Radi poredjenja onaj beskorisni amerikanac iz Olympiakosa je placen za 4 sezone oko 20 ili 30 miliona evra!!

dario

pre 14 godina

Žalosno je kad oslabljen partizan taman napravi nesto u evropi umjesto da sacuvaju ekipu za iducu loigu prvaka oni opet prodaju najbolje igrace,znam da moraju al jadno je to,vujosevicu profesore doktore trenerskog posla skidam kapu i zelim ti da opet iz nocega slozis jaku ekipu pa da te gledam sto duze iducu sezonu!

Bojan -Makedonija

pre 14 godina

Sve najlepse tepicu, sjajan kosarkas i borac.
Jedan je otisao ako ode i velickovic, ne znam sta cemo. tako visoki plej koji cuva loptu kao da je 170cm to je fantasticno, Panatinaiokos ce sada da nam bude glavni konkurent za osvajanja Eurolige :D

Vlada

pre 14 godina

Vidim neki zale sto ide... pa to je BIZNIS!! Treniras ga, on poraste i razvije se pa ga prodas. Kosarka je nas izvor prihoda kao Holandjanima lale. Nema razlike u procesu "uzgajivanja".
Jedino sto je najveca steta to sto nasi igraci cesto nemaju zeljenu minutazu i nemaju priliku da se dokazu pored iskusnijih igraca... mozda ovo i nije pravi trenutak za prodaju tek narasle biljke. Lako moze da se izlomi...

zoka sremska mitrovicaz

pre 14 godina

Odlican slagvort-ovo sam cekao samo
kao prvo-jeli moguce da dva fantasticna igraca kao sto su Pekovic i Tepic idu za tu lovu
2.vrlo moguce ako idu u Panatinaikos
3.a sada drzavne institucije neka reaguju-ovo je ocigledan primer korupcije...pitam se dali Dule voli ispod zita novac i Pedja takodje
4.savez cuti-on kao Crnogorac preti drzavljanima Srbije gepekovanjem u Srbiji-svi cute-kako je to moguce
mogao bih jos
MISLITE O TOME
PALL MALL

shacky

pre 14 godina

500 000 eura je zato sto u ugovoru za koji je odgovoran misko raznatovic pise da je to maximalno moguce obestecenje! tako je bilo i sa pekovicem!

dejan

pre 14 godina

Nazalost u nasim uslovima prodaja igraca postaje neminovnost.Da je ostao Pekovic prosle ili da ostane samo Velickovic ove godine to bi bio tim za final four.Steta sto nam igraci koji treba da nam budu oslonac u reprezentaciji idu jako mladi da uglavnom igraju epizodne uloge , umesto da u nasim uslovima budu nosioci i postanu pravi igraci.Za sve su krivi menadzeri .Price za dolazak Dasica, Markovica su nerealne jer za njih treba dati veliko obestecenje, a mi te pare nemamo.Sta bi sa izjavom Danilovica od pre par godina da kada napravimo tim za euroligu da nece da bude prodaje,vec da ce se dovesti jedan ili dva ekstra igraca?

Lika

pre 14 godina

Hvala ti Mićo za sve što si pružio u kako neko lepo reče svetom dresu.Pokazao si kakav si igrač i kakav si grobar.Otišao si u najveći klub u Evropi kod najboljeg trenera na svetu...srećno

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Majstore hvala ti za sve lepe trenutke koje si mi podario svih ovih godina!!!

Puno srece u nastavku karijere i daljem privatnom zivotu,pre svega si dobar covek a posle toga i sjajan kosarkas.

piši kući za odelo

pre 14 godina

za ove neobaveštene zvanično saopštenje: neznam od koga partizan kupi ili kome proda al znam koga sa zadovoljstvom dere za džabe

Aco

pre 14 godina

Tepic je smesan, decko je anti talenat, nema sut i nije ni zasluzio da igra za PAO. Kecman je takodje katastrofa i verovatno su kupili Tepica da mu pravi drustvo posto mu je dosadno na klupi.

no comment

pre 14 godina

Kako se ljudi razbacuju sa parama ne mogu da verujem! 2.5 miliona za igraca koji realno ne zasluzuje ni 5 puta manju cifru?! Bar da ima priblizno skolski sut(ko se razume shvatice),bar da izvodi sl.bacanja,bar da zna neki zicer da ubode...Zemljo otvori se!

Bart

pre 14 godina

@pimpoje

evo zasto....svi igraci koji potpisu ugovor sa FMP-om, na kraju ostaju bez svog novca, jer Covic ima takve ugovore da kosarkasi na kraju moraju da mu daju prakticno ceo ugovor iz prve sezone ili cak dve, da bi napustili FMP...vrlo prosto....a sve to zato shto ih pokupi prerano, kada je zaista bezveze pricati o odlasku u inostranstvo....zato je Erceg pri odlasku iz kluba imao vrlo neprijatan razgovor sa njim, odnosno, prilicno je izvredjao prvog coveka Zeleznika u njegovoj kancelariji, toliko da Covic nije mogao da veruje svojim ocima...eto zasto...

razocaravajuce

pre 14 godina

eh,za dve godine toliko igrace i to kakvih,odose iz partizana...sve je to super,sistem rada,dule i svi ostali ali sta vredi,sistem treba da se zatvori bar na F4...ovako imam osecaj da nam na legalni nacin izmicu mesto u evropi koje je mnogo vise od 5-8 mesta!

Nemanja

pre 14 godina

Svako ko kaze da je 500 000 malo nek uzme u obzir sledece!!!Tepicu je ostala jos SAMO jedna godina ugovora sa Partizanom.Da je Partizan za njega zacepio neko astronomsko obestecenje (preko milion evra) nikome ne bi palo na pamet da ga kupi vec bi svi sacekali kraj sledece sezone (tj. da mu istekne ugovor) i onda ga uzeli za DZABE!!!!Ovako i ovih 500 000 nije lose s obzirom na pomenuto (partizan mu sigurno ne bi produzio ugovor - da je hteo ucinio bi to do sada).Ista prica vazi i za Novicu i za Tripkovica.Svi imaju po jos jednu godinu ugovora i nemojte se cuditi ako Novica ode za sumu koja ce biti neznatno veca od ove!!!

stop(er)

pre 14 godina

(Aco, 31. maj 2009 13:21)
Svaka ti je na mestu majstore! Ja stvarno ne mogu a i ne zelim da shvatim ove koji zive u iluziji da je Tepic igrac koji vredi vise od pola miliona?! Igrac koji je neverovatno talentovan za gubljenje lopti (po 5-6 na tekmi),i za promasivanje sl. bacanja u vaznim trenutcima,a da ne spominjem taj nesvakidasnji stil suta kakav poseduje...Zivi bili pa videli kako ce ga pojesti mrak na klupi Panatinaikosa! Jedva sam cekao da mu vidim ledja,zivce mi je jeo na svakoj tekmi!

BOND

pre 14 godina

Mi smo samo fabrika za stancanje ovih bisera.500 hiljada evra je bruka malo para za Partizan,nadam se da jeto samo za javnost.Nisam optimista sto se tice sledece sezone,jer ode TNT nedaj boze i Lazme ko da nam igra bre.Dasic,Markovic,Gordic su preskupi igraci za nas relno.Pod hitno nam trebaju ta tri igraca plus jos jedan stranac na dvojci mozda Andre Ovens odlican bek iz zvezde legao bi nam ko budali samar.Dule zasuci rukave za pravljenje magije.Tepicu sve najbolje u PAO zelim ekstra momak je.

mirjana

pre 14 godina

Citam malo pre na zvanicnom sajtu “KK-Partizan”: “Ime “Grobari” vodi poreklo od pokusaja simpatizera nekih drugih klubova da crnu boju na zastavi Partizana i ime ulice u kojoj je sediste kluba, “spakuju” u pogrdan naziv. E ovo nisam znala, mislila sam da ste sami sebi dali ime, ali zaista je sramota po vas i vas klub, da tudji navijaci daju ime grupi, koja treba da vas vodi na utakmicama! I da vi to ime jos i prihvatite i da ono ostane zauvek…. Dokaz da niste sposobni ni sami sebi ime da date….. Tuga!!!!!! P.S. Cestitam vam na titulama, neke su zasluzene, neke silom prilika, neke su nezasluzene….. Ono sto ce ostati je, da ste ove 2009-te u Srbiji, kao klub, osvojili skoro sve, ili cak i sve sto se osvojiti moze.

Nisam Lepi Fika

pre 14 godina

Dobro je da smo ga prodali na vreme,jer nas je stotinu puta dobrano iznervirao.
Steta sto nije hrabriji,i sto nema kontinuitet dobrih igara.
Plasim se da ce proci kao Kecman,i da ce brzo da nam ga vraate.
Pozz.za sve ljubitelje kosarke,a narocito za navijace partizana.

no comment

pre 14 godina

Kako se ljudi razbacuju sa parama ne mogu da verujem! 2.5 miliona za igraca koji realno ne zasluzuje ni 5 puta manju cifru?! Bar da ima priblizno skolski sut(ko se razume shvatice),bar da izvodi sl.bacanja,bar da zna neki zicer da ubode...Zemljo otvori se!

Aco

pre 14 godina

Tepic je smesan, decko je anti talenat, nema sut i nije ni zasluzio da igra za PAO. Kecman je takodje katastrofa i verovatno su kupili Tepica da mu pravi drustvo posto mu je dosadno na klupi.

zoka sremska mitrovicaz

pre 14 godina

Odlican slagvort-ovo sam cekao samo
kao prvo-jeli moguce da dva fantasticna igraca kao sto su Pekovic i Tepic idu za tu lovu
2.vrlo moguce ako idu u Panatinaikos
3.a sada drzavne institucije neka reaguju-ovo je ocigledan primer korupcije...pitam se dali Dule voli ispod zita novac i Pedja takodje
4.savez cuti-on kao Crnogorac preti drzavljanima Srbije gepekovanjem u Srbiji-svi cute-kako je to moguce
mogao bih jos
MISLITE O TOME
PALL MALL

stop(er)

pre 14 godina

(Aco, 31. maj 2009 13:21)
Svaka ti je na mestu majstore! Ja stvarno ne mogu a i ne zelim da shvatim ove koji zive u iluziji da je Tepic igrac koji vredi vise od pola miliona?! Igrac koji je neverovatno talentovan za gubljenje lopti (po 5-6 na tekmi),i za promasivanje sl. bacanja u vaznim trenutcima,a da ne spominjem taj nesvakidasnji stil suta kakav poseduje...Zivi bili pa videli kako ce ga pojesti mrak na klupi Panatinaikosa! Jedva sam cekao da mu vidim ledja,zivce mi je jeo na svakoj tekmi!

pimpoje

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni kako? Kako Covic prodaje Ercega i Teodosica, koji nisu igrali nikad EL, koji imaju i slabiji bilans osvojenih prvenstava, talenta i kluba odakle poticu, za 1,2 miliona evra, a Tepic ide za 0,5? Pekovic otisao za 750.000 a ko zna onda za koliko ce Novica. Mislim da je bolje da smo ga zadrzali i nek mu istekne ugovor, nego bukvalno da ga poklanjamo. Strasno...

mirjana

pre 14 godina

Citam malo pre na zvanicnom sajtu “KK-Partizan”: “Ime “Grobari” vodi poreklo od pokusaja simpatizera nekih drugih klubova da crnu boju na zastavi Partizana i ime ulice u kojoj je sediste kluba, “spakuju” u pogrdan naziv. E ovo nisam znala, mislila sam da ste sami sebi dali ime, ali zaista je sramota po vas i vas klub, da tudji navijaci daju ime grupi, koja treba da vas vodi na utakmicama! I da vi to ime jos i prihvatite i da ono ostane zauvek…. Dokaz da niste sposobni ni sami sebi ime da date….. Tuga!!!!!! P.S. Cestitam vam na titulama, neke su zasluzene, neke silom prilika, neke su nezasluzene….. Ono sto ce ostati je, da ste ove 2009-te u Srbiji, kao klub, osvojili skoro sve, ili cak i sve sto se osvojiti moze.

Plikuscht

pre 14 godina

Bravo decko ... sve najbolje.

Dakle, ako je verovati Duletu - Tepa u PAO, Novica u Unicaja-u, a Tripko u TAU ... postace i evropske kosarka zanimljiva :)))

Salu na stranu, pricalo se i da Slavkan i Ceda mozda pale, kao i da se sa pLazmeom ima ugovor samo na godinu dana ... koji je istekao.

Ko ce da nam igra naredne godine? Do sada je barem deo kostura tima ostajao ... sada se cini da ostaje periferija, a mi para i dalje nemamo pa nemamo.

Nisam Lepi Fika

pre 14 godina

Dobro je da smo ga prodali na vreme,jer nas je stotinu puta dobrano iznervirao.
Steta sto nije hrabriji,i sto nema kontinuitet dobrih igara.
Plasim se da ce proci kao Kecman,i da ce brzo da nam ga vraate.
Pozz.za sve ljubitelje kosarke,a narocito za navijace partizana.

BOND

pre 14 godina

Mi smo samo fabrika za stancanje ovih bisera.500 hiljada evra je bruka malo para za Partizan,nadam se da jeto samo za javnost.Nisam optimista sto se tice sledece sezone,jer ode TNT nedaj boze i Lazme ko da nam igra bre.Dasic,Markovic,Gordic su preskupi igraci za nas relno.Pod hitno nam trebaju ta tri igraca plus jos jedan stranac na dvojci mozda Andre Ovens odlican bek iz zvezde legao bi nam ko budali samar.Dule zasuci rukave za pravljenje magije.Tepicu sve najbolje u PAO zelim ekstra momak je.

MatijaPFC

pre 14 godina

Hvala Milenko za sve !

Bila je privilegija i zadovoljstvo gledati te u crno-belom dresu !

Nadam se da ces se jednog dana vratiti kao i svi tvoji slavni prethodnici i da ce neko novi klinci imati sta da nauce od tebe.

Puno srece i uspeha u daljoj karijeri !

Mislim da je izabrao najbolji klub u Evropi i da smo svi na dobitku sa tim, pre svega misleci na nova iskustva koja ce steci i dugi niz godina primenjivati u dresu reprezentacije Srbije !

Primer pravog sportiste i coveka !

musaka

pre 14 godina

- nema on ulaz pod koš
- ne zna da organizuje napad
- srce kao u zeca

svi ovi kritičari i fotelja treneri su pametniji od Obradovića. Nema on pojma, sasvim slučajno je osvojio 5 titula evropskog prvaka i SP i EP.

Bravo Tepiću, želim ti puno uspeha u Atini. Bićeš nam uvek dobro došao kad dođeš u BG

olympiakos = luzeriakos

pre 14 godina

@ pimpoje

pa zato što ovi u olympiakosu nisu normalni. bacaju pare samo tako. onom Childressu koji nije ništa posebno daju neki 6 milijuna po sezoni. Jasikevicious i Siskauskas su duplo bolji od njega a dobijaju od prilike 3.5 - 4 milijuna.

Olympiakos nema nikakvu meru ili osećaj za vrednost igrača pa rasipaju koliko stignu.

ima se, baca se

V.Radosavljevic

pre 14 godina

Odavno mi odlazak jednog igraca nije tako tesko pao! Nadao sam se da ce ipak mozda ostati jos jednu godinu, jer sam bio uvren da bi to bilo odlicno i za njega i za nas.

Tepic je ove godine bio maksimalno posvecen timu, morao je cesto da igra keca, da na parketu provodi po 35 i vise minuta, tako da nije upseo da pokaze sve sto zna i moze.. Nadao sam se da ce se Partizan sledece sezone, predvodjen njim i Veselim naci na Final4 evrolige..

Odavno u nasem sportu nije bilo tako inteligentnog igraca kao sto je Milenko. Uvek je u trenutnu znao da donese pravu odluku. Nikad sebican, uvek kolegijalan i posvecen timu. Pravi vodja!..

Iako je ove sezone mozda bilo i igraca koji su vise pokazali u crnom belom dresu, njegov odlazak ce se najteze nadoknaditi!

Tepicu, HVALA TI ZA SVDE STO SI DAO PARTIZANU! SRECNO TI BILO U NASTAVKU KARIJERE I SVRATI NAM POVREMENO U PIONIR DA TE POZDRAVIMO KAKO DOLIKUJE...

HVALA MAJSTORE!!!

razocaran

pre 14 godina

Decku sve najbolje u nastavku karijere ali mi je iskreno vec muka da gledam kako prodaju nase igrace za sicu PAO-u a oni sa njima osvajaju najvece trofeje.Ima li igde u svetu da kupis jednog Pekovica,Kecmana i sad Tepica za sve ukupno manje od 5 miliona evra?!?!?! Radi poredjenja onaj beskorisni amerikanac iz Olympiakosa je placen za 4 sezone oko 20 ili 30 miliona evra!!

whatever

pre 14 godina

Nadam se da je ovih 500000 evra samo cifra za javnost.U suprotnom sramota bi bilo da igrace prodajemo za ove bedne pare i da su Covicevi polufabrikati skuplji od Partizanovih asova.Steta sto se Dule ne vraca,ali se ocigledno ne uklapa u koncepciju pravljenja ekipe za buducnost.

Nikola

pre 14 godina

Sramotno malo obeštećenje od 500.000 evra... Tepić je "suvo zlato", dečko je doktorirao košarku...

Milenko hvala ti na svemu što si dao Partizanu i sve najbolje u nastavku karijere!

rade

pre 14 godina

"Mali Bodiroga"...bio si i ostao moj omiljeni igrac i pored svh izgubljenih lopti i promasenih suteva za pobedu...Hvala nadam se da ces iskustvo steceno u PAO pokazati u reprezentaciji...a bices nam potreban.

shacky

pre 14 godina

500 000 eura je zato sto u ugovoru za koji je odgovoran misko raznatovic pise da je to maximalno moguce obestecenje! tako je bilo i sa pekovicem!

Bart

pre 14 godina

@pimpoje

evo zasto....svi igraci koji potpisu ugovor sa FMP-om, na kraju ostaju bez svog novca, jer Covic ima takve ugovore da kosarkasi na kraju moraju da mu daju prakticno ceo ugovor iz prve sezone ili cak dve, da bi napustili FMP...vrlo prosto....a sve to zato shto ih pokupi prerano, kada je zaista bezveze pricati o odlasku u inostranstvo....zato je Erceg pri odlasku iz kluba imao vrlo neprijatan razgovor sa njim, odnosno, prilicno je izvredjao prvog coveka Zeleznika u njegovoj kancelariji, toliko da Covic nije mogao da veruje svojim ocima...eto zasto...

dario

pre 14 godina

Žalosno je kad oslabljen partizan taman napravi nesto u evropi umjesto da sacuvaju ekipu za iducu loigu prvaka oni opet prodaju najbolje igrace,znam da moraju al jadno je to,vujosevicu profesore doktore trenerskog posla skidam kapu i zelim ti da opet iz nocega slozis jaku ekipu pa da te gledam sto duze iducu sezonu!

caci

pre 14 godina

E,majstore,neka ti je sa srecom i veliko hvala!cedio si iz sebe i poslednju kap znoja,bacao za svaku loptu,trpao glavu i tamo gde su necije noge bile,ali iznad svega slusao Duleta,i, verovatno, verovao mu.Cak i onda kada Ti je svasta govorio.Hvala Ti i za pamet koju si darivao ovom timu,jer,ostace velika praznina,bez obzira ko pokusa da je popuni.Tek sada,kada si otisao-shvatice navijaci ko je bio kicma tima.Mnogo zdravlja i srece-sve ostalo imas.HVALA Milenko!!!

Bojan -Makedonija

pre 14 godina

Sve najlepse tepicu, sjajan kosarkas i borac.
Jedan je otisao ako ode i velickovic, ne znam sta cemo. tako visoki plej koji cuva loptu kao da je 170cm to je fantasticno, Panatinaiokos ce sada da nam bude glavni konkurent za osvajanja Eurolige :D

Lika

pre 14 godina

Hvala ti Mićo za sve što si pružio u kako neko lepo reče svetom dresu.Pokazao si kakav si igrač i kakav si grobar.Otišao si u najveći klub u Evropi kod najboljeg trenera na svetu...srećno

Ненад

pre 14 godina

Дечко вреди сваку пару!Желим му сву срећу и хвала му за све што је урадио за Партизан!!

Petrovgrad

pre 14 godina

I opet te proklete pare koje mi nazalost nemamo :( :(

Nikad necemo dalje od Top 8 ako nam svake godine ode 3 igraca...koliko smo samo igraca stvorili i "dali" ovima po evropi...i to sve samo zato sto nemam para da ih dobro placamo.
Nadam se da ce nam doci ovaj Gasprom kao sponzor.

Tepicu hvala za sve do sada !!!

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Majstore hvala ti za sve lepe trenutke koje si mi podario svih ovih godina!!!

Puno srece u nastavku karijere i daljem privatnom zivotu,pre svega si dobar covek a posle toga i sjajan kosarkas.

Nemanja

pre 14 godina

Svako ko kaze da je 500 000 malo nek uzme u obzir sledece!!!Tepicu je ostala jos SAMO jedna godina ugovora sa Partizanom.Da je Partizan za njega zacepio neko astronomsko obestecenje (preko milion evra) nikome ne bi palo na pamet da ga kupi vec bi svi sacekali kraj sledece sezone (tj. da mu istekne ugovor) i onda ga uzeli za DZABE!!!!Ovako i ovih 500 000 nije lose s obzirom na pomenuto (partizan mu sigurno ne bi produzio ugovor - da je hteo ucinio bi to do sada).Ista prica vazi i za Novicu i za Tripkovica.Svi imaju po jos jednu godinu ugovora i nemojte se cuditi ako Novica ode za sumu koja ce biti neznatno veca od ove!!!

Vlada

pre 14 godina

Vidim neki zale sto ide... pa to je BIZNIS!! Treniras ga, on poraste i razvije se pa ga prodas. Kosarka je nas izvor prihoda kao Holandjanima lale. Nema razlike u procesu "uzgajivanja".
Jedino sto je najveca steta to sto nasi igraci cesto nemaju zeljenu minutazu i nemaju priliku da se dokazu pored iskusnijih igraca... mozda ovo i nije pravi trenutak za prodaju tek narasle biljke. Lako moze da se izlomi...

dejan

pre 14 godina

Nazalost u nasim uslovima prodaja igraca postaje neminovnost.Da je ostao Pekovic prosle ili da ostane samo Velickovic ove godine to bi bio tim za final four.Steta sto nam igraci koji treba da nam budu oslonac u reprezentaciji idu jako mladi da uglavnom igraju epizodne uloge , umesto da u nasim uslovima budu nosioci i postanu pravi igraci.Za sve su krivi menadzeri .Price za dolazak Dasica, Markovica su nerealne jer za njih treba dati veliko obestecenje, a mi te pare nemamo.Sta bi sa izjavom Danilovica od pre par godina da kada napravimo tim za euroligu da nece da bude prodaje,vec da ce se dovesti jedan ili dva ekstra igraca?

piši kući za odelo

pre 14 godina

za ove neobaveštene zvanično saopštenje: neznam od koga partizan kupi ili kome proda al znam koga sa zadovoljstvom dere za džabe

razocaravajuce

pre 14 godina

eh,za dve godine toliko igrace i to kakvih,odose iz partizana...sve je to super,sistem rada,dule i svi ostali ali sta vredi,sistem treba da se zatvori bar na F4...ovako imam osecaj da nam na legalni nacin izmicu mesto u evropi koje je mnogo vise od 5-8 mesta!