Košarka 114

Petak, 29.05.2009.

15:56

Zvezda ostala bez koševa

Sudski izvršitelji odneli su svih šest koševa sa terena C. Zvezde na Malom Kalemegdanu, zbog duga kluba od 25.000 evra prema bivšem igraču Vladimiru Mašuloviću.

Zvezda ostala bez koševa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

mauna

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac
(kosarkas, 29. maj 2009 17:13)

dve trojke bez koske kroz te koseve je neprocjenjivo. za sve ostalo tu je master card-euro card.

kleopatra

pre 14 godina

Alo Topalovici ne trenira Zvezda na malom Kalemegdanu. Treniraju klinci.A gde Vasi klinci treniraju i koje rezultate postizu. Da li igraju neku ligu i na kom smo mestu. Mi barem imamo drugi tim u prvoj B ligi . Gde ste VI.Vrlo vazno za koseve stici ce bolji. A ovaj besni tata ko ga je..... moze dakoseve da na licitaciju idobice 5.000 evra i kada se oduzmu svi troskovi ostace mu hiljadarka. Dzabe je krecio. Uzeti motku i ne dozvoliti mu prilaz na mali kalemegdan

kosarkas

pre 14 godina

Ha Ha Ha odneli kosevi koji vrede 10 puta manje od duga. Sada sin moze u svom dvoristu da vezba , mozdaode u NBA ligu. Kada covek nesto ne zna. Zvezda kao i ostali klubovi nisu privredni subjekt vec udruzenje gradjana tako da za dalje Trgovinski sud sa tim nema nikakve veze. Trofeje sklonite ostavite stolove i stolice i jedan teklefon

Tanasije

pre 14 godina

Koliko vidim Masulovici, otac & sin, se nece na ovome zustaviti. Kazu kosevi nisu dovoljni da se namiri dug od 25,000e. Sta ide dalje? Lavaboi, wc solja, sofe i ormani, stolice, dzezva za kafu...? Eeej, sunce vam kalajisano, za kakvu sicu se brukate:-))

borrissey

pre 14 godina

Ja nisam zvezdas, ali mi je muka od ovog infantilnog nasladjivanja grobara zvezdinom mukom. Ili svi sto komentarisete tako imate zajedno 15 godina, ili ste mentalno nedovoljno razvijeni. Kako ne kapirate da nije lepo i nema niceg plemenitog u tome da likujete nad tudjom nesrecom? Partizan nista nece ovim dobiti, jer smao jaka konkurencija i jaki ostali klubovi vode i jakom partizanu. A da ne poiminjem da se to vama takodje u istoriji desavalo, a verovatno ce i u buducnosti, jer to je tako u zivotu... Sramota, mislio sam da B92 citaju kulturni gradjani ove zemlje...

PESIC

pre 14 godina

Barem je sada neko cuo za Masulovica a ionako sam mislio sledece sezone da se baziram na fizicku spremu,sad imamo vise prostora na terenu,SVAKA CAST TATA MASULOVICU!!!

Partizan Forever

pre 14 godina

e sad smo gotovi. sad kad nemaju koseva ima da toliko pripreme fizicku kondiciju da ima da lete po terenu, necemo ih stizati

Srecko

pre 14 godina

Hahahahah ... pa vi ste, **gani, komedija kojoj kraja nema. Fudbalski klub nema para ni za vodu, košarkaški ostao bez koševa ... A glavna fora je što vas tek čekaju crni dani (bolje rečeno, crno-beli dani)

idi bre

pre 14 godina

Da je neki igrac, verovatno bi ga namirivali parama, a ne skidanjem koseva... A ovo ''ja sam navijac zvezde'', cista patetika... Nek se nosi i on i kosevi... Sa sve sinom za kog nismo nikada ni culi... Ajde bre... Ko da su na dacu dosli, pa nosi ko sta stigne... A sve navijac do navijaca...

Igoritza

pre 14 godina

dakle, ja ovde NI JEDAN komentar nisam prochitao, koji bi napisao neko ko je zaista bio u situaciji da trenira kosharku.

Ok, mozda masulovic nije igrachina. mozda gomila nas koji smo trenirali basket nismo postali igrachi, jer su nas kao decu maltretirali kurta i murta, i davali nam po 3 treninga dnevno, pucala nam kolena, razvaljivali nas. mozda je gomila nas prestalo da igra, jer sam ja lichno u zelezniku gledao kako u prvoj petorci igra sin rashe radovanovica, koji ima problema sa sabiranjem jednocifrenih brojeva, a ja tad nisam pogadjao svaku 10u trojku, igrali tatini i mamini sinovi ...

e, onda neki od nas dodjoshe do seniorskog uzrasta.

pored chinjenice da SVI ti dr*avi klubovi traze da im potpishesh ko zna kakve ugovore, jer ne bi sluchajno da te izgube ako se proslavish za kratki period, predstoji ti redovno psihichko maltretiranje u vidu neizdrzivih treninga, i nedostatka igrachkog autoriteta, kakav imaju ustaljeni seniori.

i posle svega toga - ako mu je ZVEZDA DALA TAKAV UGOVOR, zvezda ima i da plati. dal je on igrach il nije, stavite sebe u sitaciju - prodali ste stan nekome. i taj vam je od 70.000 platio 45.000. a vi ste stan prodali da bi leba jeli, jer ste dobili otkaz, i sad zivite iznajmljeno. jel bi iskulirali 25.000 evra, zato shto je kupac stana zdravko cholic, KK zvezda ili patrijarh pavle ?

gospodin chovek

pre 14 godina

Ja biK molio gospodu sa B92 da, ono, objasne ko je gosim Mashulovic, ili kako se vec zove. Ono, kao, gledam kosharkE poslednjih 20 god i nikad chuo za doticnog lika. Pauci i ostala gospoda iz Zvezdine uprave su mangupi i shmekeri i kraj, i tu priche nema! Da sam malKo vishe srece imao i ja bih, u jednom momentu, bio u roosteru Zvezde. Unapred zahvaljujem...

Vlayco

pre 14 godina

complex, 29. maj 2009 20:01) Ti da pricas da pricas o kompleksima???????????? Navijac kluba koji osvaja titulu jednom u deset godina!!!!!!! Da nije tuzno bilo bi smesno.

miroslav

pre 14 godina

Nije ni cudo sto nam je zemlja u rasulu kad se javi vise od 70 ljudi da vredjaju jedni druge. Zivim od kosarke i sve mi ovo tesko pada...nije vazno Zvezda, Partizan ili neko treci...malo je bilo ono bombardovanje pre 10 godina-nismo nista naucili!!!!!

Miroslav

Milos Milosavljevic

pre 14 godina

e sad koseve da kupi onaj ko je sa ovim nerecnikom potpisao ugovor na 25000 eura ej bre pa ko je cuo za njega a ima ugovor kao cela rukometna ekipa za 3 meseca.

zvezdas od rodjenja

pre 14 godina

nemam pojma ko je decko, ali ako je imao takav ugovor treba da mu se plati, svi koji misle nisu u pravu...
mada, problem nije u tom momku nego u onima koji su sa njim sklapali ugovor. ko su ti vajni skauti koji su ga doveli? oni bi trebalo da ga isplate...
verovali ili ne, onaj tragicni keselj ima 18000 evra mesecno, sta li ce taj da odnese za par godina...

Tomee

pre 14 godina

Da su njima ti kosevi znacili oni ih ne bi dali. Opacic verovatno uzme tih 25 somica za mesec dana, a vamo se pravi mutav! Sebi pune dzepove, a igrace ne isplacuju! Ko je da je taj lik, sud je presudio da mu klub duguje. Duguje mnogima, on se jedini drznuo da trazi svoje. Njemu mukici tih 25 soma znaci mnogo vise nego Opacicu i njemu slicnim lop*nama! Meni uopste nije jasno kako iko normalan moze da potpise za nas kad imamo istoriju neplacanja igraca!!! Dok se tako ponasaju prema igracima dzaba i Kari...

dreadnot

pre 14 godina

Dusmani hoce da te uniste i da prodaju,
koseve nose,prete i asfalt da ce da skidaju,
beskucnici svi kose naostrili,
korov da raste u muzeju nece dozvoliti

Lad,led,lid,lod,lud

pre 14 godina

Desilo se sta se desilo. Mislim da svi kojima je stalo do kosarke, mora u sto kracem roku da se okupe, i da i grobari i delije naprave akciju za prikupljanje sredstava, da se novi kosevi postave. Pokazalo se da ima i jakog Partizana bez jake Zvezde, ali onda pola naseg drustva zivi u hendikepu, ali i u zavisti sto komsiji tako ide, he he, pa se pravi zla krv, a to se ne sakriva, nego se prenosi i u radnje, i u gradski prevoz, u skole, na posao, u kucu. Tako da samo udruzeni mozemo povratiti srecu u nase zivote, i pokazati da mi osecamo i volimo ne samo basket, nego i zivot koji je uz njega i lepsi. do tokija.....

GROBARI pomozimo ZVEZDI, šta ćemo mi bez njih

pre 14 godina

Ako se vrate na šljaku tu su svoji na svome, pa najveće uspehe su baš na njoj ostvarili pre više od pola veka!!
Inače dečko mi je dalji rođak ali se vidi od koje je fele !!!!

zile pfc

pre 14 godina

A Drobnjak u auta,a. E komisinice pa vas ce da izuvaju na ulici,da vam otimaju patike i mobilne,pa kako cete bosonogi da uzmete titulu sledece sezone.Sto rece profesor Vujosevic igracete vi na roland garos-u,tj. na slaci samo ne basket nego izmedju dve vatre,posto ce i te koseve da vam uzmu.

Vladimir

pre 14 godina

Ovo stvarno deluje obeshrabrujueće, pa zar je toliko loše stanje da ne može da se namiri ovaj "veliki" igrač sa 25.000 evra ? Nije tu problem samo u toj svoti već u poverenju sadašnjih i budućih igrača u novu Zvezdinu upravu ! Kari je pre mesec dana rekao da je poručio Opačiću da pošalje ovog "igračinu" kod njega da mu namiri dugove, ako Zvezda nema novca, jer je sramota da se vrši plenidba koševa. U međuvremenu se valjda setio odakle je pa se predomislio ?!
Ovog "dostojanstvenog" košarkaša bi trebalo podsetiti da u Železniku za kilo gvožđa sada plaćaju svega 8 din, tako da se ne isplati ni da ih vozi na otpad !
groBARI, nije lepo smejati se tuđoj nesreći ! To je Marfi(n)jev zakon !

nikola

pre 14 godina

Fuzija sa FMP pod hitno...Covic moze da im da jedan kos.........Taman za basket...Zvezdi kosevi nisu ni potrebni..Zvezda bazira igru na cvrstoj odbrani..

@W

pre 14 godina

Kad se zna da je predsednik drzave vatreni navijac Partizana, Zvezdi nije nista preostalo nego da ceka da mu istekne mandat! Nego jel zna neko za koga navija Jeremic...cisto da se pripremimo :)

Mladic

pre 14 godina

Masulovic, a ko je taj? Cime li je on zaduzio Zvezdu za 25 000 Evra? Igranjem sigurno nije!!! Potez dovoljno govori o kakvoj se osobi radi. Sramota, ne za Zvezdu kako likuju grobari. Vec za doticnog gospodina! Sluzili mu na cast ti kosevi do kraja zivota. Celog zivota igrao na njima, ali samo na njima!!!

nemanja87

pre 14 godina

Ja ne znam sto uopste saljem ovaj komentar ali je glupo sto se grobari ismevaju sto su skinuti kosevi sa terena gde igraju rekreativci.To vam je isto kao da je otisao na Adu i skinuo koseve.

Mishko

pre 14 godina

Koji si ti igrac kad 99% zvezdasa nije ni culo, verovatno igras beton ligu, sad mozes da vezbas u dvoristu . . .
Ako su dali koseve, bolje nego kes da su mu dali, bolje te pare da daju kao premije ovim igracima koji su izginuli ove sezone . . .

trojkom protiv droge

pre 14 godina

I šta je sad uradio ovaj lik... Naneo štetu Zvezdi... Ni malo... Svi znate da su to tereni na koje dolazi milion ljudi da igra basket dok su Partizanovi tereni zaključani... Košarkaškom klubu su skoro i nepotrebni izuzev nekih klinaca koji tu leti treniraju... E sad pošto nema basketa ajmo sad da se "pucamo u venu"... a vi grobari nemate čemu da se nasladjujete... pola vas dolazi tamo da igra basket!!!

delija

pre 14 godina

Pa bolje koseve nego 25000 evra u svakom slucaju,a da si navijac zvezde kako kazes ti bi sacekao.Ne duguje ti ova uprava pare,niko se i ne seca da si igrao za Zvezdu bar ce ovako da te se sete kao nekog koje uzeo koseve.Za takve sigurno vise nece biti mesta u klubu.

Marko Vozdovac

pre 14 godina

@ (Laki Bor P.F.C., 29. maj 2009 16:29)

Au covece, na tebi se bas vide efekti one pesme:"Kad si bio dete malo"...
Hitno po neku pomoc moras da odes...

Hamla

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac
(kosarkas, 29. maj 2009 17:13)

Ni ja se ne bih brukao za 25.00 da si sportsko drustvo koje je nekada bilo jedno od najboljih kod nas :)

nemandza

pre 14 godina

E,laki jadnice...dosao tu da se rugas na tudjoj nesreci...Zemlja nam i jeste takva kakva je zbog takvih kao ti..Likuju sto je drugima jadnije nego njima i time se hrane!!HEHE...pathetic! BTW nisam Zvezdas,cisto da znaju oni koji ce da pljuju sad ovaj komentar...

dacho

pre 14 godina

Grobari, zapamtite dobro ovo vaše histerično slavlje povodom problema SD Crvena Zvezda!! Kad se i vama smrkne vratićemo vam duplo gore! Ovo je kao u privatizaciji, prvo idu najbolja preduzeća pa kad nema više najboljih idu i ona druga!!

šanac - katanac

pre 14 godina

Da su gospoda bila u zgradi,verovatno bi im umesto koševa konfiskovao džipove.Odličan potez članova Zvezdine uprave.

Nosi bre koga briga...Kome treba neka nosi.

Serdjo

pre 14 godina

Samo loši sportisti, za koje niko nikada nije čuo, poput ovoga g-dina ili bivšeg fudbalera Čukaričkog, preduzimaju ovako jadne korake. Ne znam ko je u pravu a ko ne, a ne znam ni kome će da proda koševe. Da je napravio karijeru ne bi se ni setio duga Zvezde, a kako je nikakav košarkaš mora da otima.

raw

pre 14 godina

Ko je uopste taj Masulovic? Nikad cuo za njega! Mnogim vecim igracima je Zvezda dugovala pare ali nikad se nije ovako nesto desilo! Bruka!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Gde vam je sad Pesko da plati ovom igracu iz svog dzepa(tako je obecao na KZS),zapalio u Spaniju,libo njega i za vas i za koseve-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!





PAZI,VALJAK GAZI!

Baxuz

pre 14 godina

Dakle,koji ste vi kraljevi...kosilica nema goriva,telefoni ne rade,kosevi vam do duse i ne trebaju...ima li kraja? To su ti privrednici spasioci Zvezde...Doci ce vam glave redom Vucicevic,Drakulic i na kraju Covic...

Bane

pre 14 godina

Ko je, uopste, taj gospodin i gde igra danas? Da li ce bilo ko iz predhodnih Uprava KK Crvena Zvezda KRIVICNO odgovarati, ili ce se sve opet gurnuti pod tepih? SRAMOTA!!!

Goran

pre 14 godina

Vidim Partizanovci se slade tudjom nesrecom (ako se to tako moze nazvati), a zaboravljaju da je i KK Partizan u slicnoj situaciji (blokiran racun, plate kasne i td.)! Neka svako gleda svoje dvoriste!

aleksandar

pre 14 godina

seca li se neko ovog igraca Mas...!ili kako se vec preziva!!kada je on igrao!!25000 evra za sta!!!Neka nosi koseve i neka igra Amerikanaca sa ocem!!!Posto je zvezda veliki klub treba sada da mu pokloni 2 lopte i da mu se potpisu igracui Crvene Zvezde na nju!!
i trecu loptu sa potpisom Pesica da je gleda i da masta o tome da obuce crveno beli dres opet!!Dosta je vise tih sto "VOLE" Zvezdu ali.....Dokle vise.....??

Y/Kv

pre 14 godina

I onako su dotrajali, jos koliko za dva tri dana ce mo dobiti nove modele koseva, a Masulovicima eto neka pikaju na svih sest basket, da ako Bog da da ce njihov mezimcic postati nekad igrac, aako resi da ih unovci ipak, mocice ih samo u staro gvozdje!

kosarkas

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac

ccc

pre 14 godina

A ja mislio da im je samo fudbalski klub bankrot i u problemu, kad ono vidi u kk vec pocele prinudne naplate.
Dakle celo sportsko drustvo je trulo.

p.s. nema veze imaju oni Karija, Barii jos ponesto...
(Neobavesten, 29. maj 2009 16:20)

A ko smo mi to ONI,sta vi ste nasi a mi smo njihovi,sta ne kapiram?!!

fenomen

pre 14 godina

Tako to pocinje, prvo kosevi a posle dolazi na red odlazak igraca zbog neizmirenih obaveza i na kraju naravno i trener Pesic.
Nikad od ove Zvezde nista biti nece, ni ove ni sledece sezone.
Poz...

Sergio

pre 14 godina

dete željno koševa! nigde ne igra, a sigurno ga zbog ovakvog karaktera niko neće ni ispred zgrade na basket!!!!!!!!!!!!!!!
vežbaj mali olimpijada je svake četri godine...

Bgboy

pre 14 godina

Sad sam se ozbiljno zabrinuo i za preostale koseve. Pod opsnoscu su kosevi u Pioniru, Areni,...Jeste da se ne vode kao Zvezdina imovina, ali kod nas su sva cuda moguca...Masulovic se pokazao kao veika opasnost pod kosevima, mnogo veca nego dok je igrao,tad ga nigde nije bilo :))

Neobavesten

pre 14 godina

A ja mislio da im je samo fudbalski klub bankrot i u problemu, kad ono vidi u kk vec pocele prinudne naplate.
Dakle celo sportsko drustvo je trulo.

p.s. nema veze imaju oni Karija, Barii jos ponesto...

Neobavesten

pre 14 godina

A ja mislio da im je samo fudbalski klub bankrot i u problemu, kad ono vidi u kk vec pocele prinudne naplate.
Dakle celo sportsko drustvo je trulo.

p.s. nema veze imaju oni Karija, Barii jos ponesto...

Bgboy

pre 14 godina

Sad sam se ozbiljno zabrinuo i za preostale koseve. Pod opsnoscu su kosevi u Pioniru, Areni,...Jeste da se ne vode kao Zvezdina imovina, ali kod nas su sva cuda moguca...Masulovic se pokazao kao veika opasnost pod kosevima, mnogo veca nego dok je igrao,tad ga nigde nije bilo :))

Sergio

pre 14 godina

dete željno koševa! nigde ne igra, a sigurno ga zbog ovakvog karaktera niko neće ni ispred zgrade na basket!!!!!!!!!!!!!!!
vežbaj mali olimpijada je svake četri godine...

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Gde vam je sad Pesko da plati ovom igracu iz svog dzepa(tako je obecao na KZS),zapalio u Spaniju,libo njega i za vas i za koseve-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!





PAZI,VALJAK GAZI!

nikola

pre 14 godina

Fuzija sa FMP pod hitno...Covic moze da im da jedan kos.........Taman za basket...Zvezdi kosevi nisu ni potrebni..Zvezda bazira igru na cvrstoj odbrani..

fenomen

pre 14 godina

Tako to pocinje, prvo kosevi a posle dolazi na red odlazak igraca zbog neizmirenih obaveza i na kraju naravno i trener Pesic.
Nikad od ove Zvezde nista biti nece, ni ove ni sledece sezone.
Poz...

Igoritza

pre 14 godina

dakle, ja ovde NI JEDAN komentar nisam prochitao, koji bi napisao neko ko je zaista bio u situaciji da trenira kosharku.

Ok, mozda masulovic nije igrachina. mozda gomila nas koji smo trenirali basket nismo postali igrachi, jer su nas kao decu maltretirali kurta i murta, i davali nam po 3 treninga dnevno, pucala nam kolena, razvaljivali nas. mozda je gomila nas prestalo da igra, jer sam ja lichno u zelezniku gledao kako u prvoj petorci igra sin rashe radovanovica, koji ima problema sa sabiranjem jednocifrenih brojeva, a ja tad nisam pogadjao svaku 10u trojku, igrali tatini i mamini sinovi ...

e, onda neki od nas dodjoshe do seniorskog uzrasta.

pored chinjenice da SVI ti dr*avi klubovi traze da im potpishesh ko zna kakve ugovore, jer ne bi sluchajno da te izgube ako se proslavish za kratki period, predstoji ti redovno psihichko maltretiranje u vidu neizdrzivih treninga, i nedostatka igrachkog autoriteta, kakav imaju ustaljeni seniori.

i posle svega toga - ako mu je ZVEZDA DALA TAKAV UGOVOR, zvezda ima i da plati. dal je on igrach il nije, stavite sebe u sitaciju - prodali ste stan nekome. i taj vam je od 70.000 platio 45.000. a vi ste stan prodali da bi leba jeli, jer ste dobili otkaz, i sad zivite iznajmljeno. jel bi iskulirali 25.000 evra, zato shto je kupac stana zdravko cholic, KK zvezda ili patrijarh pavle ?

Baxuz

pre 14 godina

Dakle,koji ste vi kraljevi...kosilica nema goriva,telefoni ne rade,kosevi vam do duse i ne trebaju...ima li kraja? To su ti privrednici spasioci Zvezde...Doci ce vam glave redom Vucicevic,Drakulic i na kraju Covic...

šanac - katanac

pre 14 godina

Da su gospoda bila u zgradi,verovatno bi im umesto koševa konfiskovao džipove.Odličan potez članova Zvezdine uprave.

Nosi bre koga briga...Kome treba neka nosi.

Tomee

pre 14 godina

Da su njima ti kosevi znacili oni ih ne bi dali. Opacic verovatno uzme tih 25 somica za mesec dana, a vamo se pravi mutav! Sebi pune dzepove, a igrace ne isplacuju! Ko je da je taj lik, sud je presudio da mu klub duguje. Duguje mnogima, on se jedini drznuo da trazi svoje. Njemu mukici tih 25 soma znaci mnogo vise nego Opacicu i njemu slicnim lop*nama! Meni uopste nije jasno kako iko normalan moze da potpise za nas kad imamo istoriju neplacanja igraca!!! Dok se tako ponasaju prema igracima dzaba i Kari...

Hamla

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac
(kosarkas, 29. maj 2009 17:13)

Ni ja se ne bih brukao za 25.00 da si sportsko drustvo koje je nekada bilo jedno od najboljih kod nas :)

Bane

pre 14 godina

Ko je, uopste, taj gospodin i gde igra danas? Da li ce bilo ko iz predhodnih Uprava KK Crvena Zvezda KRIVICNO odgovarati, ili ce se sve opet gurnuti pod tepih? SRAMOTA!!!

Goran

pre 14 godina

Vidim Partizanovci se slade tudjom nesrecom (ako se to tako moze nazvati), a zaboravljaju da je i KK Partizan u slicnoj situaciji (blokiran racun, plate kasne i td.)! Neka svako gleda svoje dvoriste!

zile pfc

pre 14 godina

A Drobnjak u auta,a. E komisinice pa vas ce da izuvaju na ulici,da vam otimaju patike i mobilne,pa kako cete bosonogi da uzmete titulu sledece sezone.Sto rece profesor Vujosevic igracete vi na roland garos-u,tj. na slaci samo ne basket nego izmedju dve vatre,posto ce i te koseve da vam uzmu.

aleksandar

pre 14 godina

seca li se neko ovog igraca Mas...!ili kako se vec preziva!!kada je on igrao!!25000 evra za sta!!!Neka nosi koseve i neka igra Amerikanaca sa ocem!!!Posto je zvezda veliki klub treba sada da mu pokloni 2 lopte i da mu se potpisu igracui Crvene Zvezde na nju!!
i trecu loptu sa potpisom Pesica da je gleda i da masta o tome da obuce crveno beli dres opet!!Dosta je vise tih sto "VOLE" Zvezdu ali.....Dokle vise.....??

kosarkas

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac

raw

pre 14 godina

Ko je uopste taj Masulovic? Nikad cuo za njega! Mnogim vecim igracima je Zvezda dugovala pare ali nikad se nije ovako nesto desilo! Bruka!

ccc

pre 14 godina

A ja mislio da im je samo fudbalski klub bankrot i u problemu, kad ono vidi u kk vec pocele prinudne naplate.
Dakle celo sportsko drustvo je trulo.

p.s. nema veze imaju oni Karija, Barii jos ponesto...
(Neobavesten, 29. maj 2009 16:20)

A ko smo mi to ONI,sta vi ste nasi a mi smo njihovi,sta ne kapiram?!!

nemanja87

pre 14 godina

Ja ne znam sto uopste saljem ovaj komentar ali je glupo sto se grobari ismevaju sto su skinuti kosevi sa terena gde igraju rekreativci.To vam je isto kao da je otisao na Adu i skinuo koseve.

Partizan Forever

pre 14 godina

e sad smo gotovi. sad kad nemaju koseva ima da toliko pripreme fizicku kondiciju da ima da lete po terenu, necemo ih stizati

trojkom protiv droge

pre 14 godina

I šta je sad uradio ovaj lik... Naneo štetu Zvezdi... Ni malo... Svi znate da su to tereni na koje dolazi milion ljudi da igra basket dok su Partizanovi tereni zaključani... Košarkaškom klubu su skoro i nepotrebni izuzev nekih klinaca koji tu leti treniraju... E sad pošto nema basketa ajmo sad da se "pucamo u venu"... a vi grobari nemate čemu da se nasladjujete... pola vas dolazi tamo da igra basket!!!

Vladimir

pre 14 godina

Ovo stvarno deluje obeshrabrujueće, pa zar je toliko loše stanje da ne može da se namiri ovaj "veliki" igrač sa 25.000 evra ? Nije tu problem samo u toj svoti već u poverenju sadašnjih i budućih igrača u novu Zvezdinu upravu ! Kari je pre mesec dana rekao da je poručio Opačiću da pošalje ovog "igračinu" kod njega da mu namiri dugove, ako Zvezda nema novca, jer je sramota da se vrši plenidba koševa. U međuvremenu se valjda setio odakle je pa se predomislio ?!
Ovog "dostojanstvenog" košarkaša bi trebalo podsetiti da u Železniku za kilo gvožđa sada plaćaju svega 8 din, tako da se ne isplati ni da ih vozi na otpad !
groBARI, nije lepo smejati se tuđoj nesreći ! To je Marfi(n)jev zakon !

GROBARI pomozimo ZVEZDI, šta ćemo mi bez njih

pre 14 godina

Ako se vrate na šljaku tu su svoji na svome, pa najveće uspehe su baš na njoj ostvarili pre više od pola veka!!
Inače dečko mi je dalji rođak ali se vidi od koje je fele !!!!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

@ (Laki Bor P.F.C., 29. maj 2009 16:29)

Au covece, na tebi se bas vide efekti one pesme:"Kad si bio dete malo"...
Hitno po neku pomoc moras da odes...

Srecko

pre 14 godina

Hahahahah ... pa vi ste, **gani, komedija kojoj kraja nema. Fudbalski klub nema para ni za vodu, košarkaški ostao bez koševa ... A glavna fora je što vas tek čekaju crni dani (bolje rečeno, crno-beli dani)

zvezdas od rodjenja

pre 14 godina

nemam pojma ko je decko, ali ako je imao takav ugovor treba da mu se plati, svi koji misle nisu u pravu...
mada, problem nije u tom momku nego u onima koji su sa njim sklapali ugovor. ko su ti vajni skauti koji su ga doveli? oni bi trebalo da ga isplate...
verovali ili ne, onaj tragicni keselj ima 18000 evra mesecno, sta li ce taj da odnese za par godina...

nemandza

pre 14 godina

E,laki jadnice...dosao tu da se rugas na tudjoj nesreci...Zemlja nam i jeste takva kakva je zbog takvih kao ti..Likuju sto je drugima jadnije nego njima i time se hrane!!HEHE...pathetic! BTW nisam Zvezdas,cisto da znaju oni koji ce da pljuju sad ovaj komentar...

Vlayco

pre 14 godina

complex, 29. maj 2009 20:01) Ti da pricas da pricas o kompleksima???????????? Navijac kluba koji osvaja titulu jednom u deset godina!!!!!!! Da nije tuzno bilo bi smesno.

dacho

pre 14 godina

Grobari, zapamtite dobro ovo vaše histerično slavlje povodom problema SD Crvena Zvezda!! Kad se i vama smrkne vratićemo vam duplo gore! Ovo je kao u privatizaciji, prvo idu najbolja preduzeća pa kad nema više najboljih idu i ona druga!!

Mladic

pre 14 godina

Masulovic, a ko je taj? Cime li je on zaduzio Zvezdu za 25 000 Evra? Igranjem sigurno nije!!! Potez dovoljno govori o kakvoj se osobi radi. Sramota, ne za Zvezdu kako likuju grobari. Vec za doticnog gospodina! Sluzili mu na cast ti kosevi do kraja zivota. Celog zivota igrao na njima, ali samo na njima!!!

Y/Kv

pre 14 godina

I onako su dotrajali, jos koliko za dva tri dana ce mo dobiti nove modele koseva, a Masulovicima eto neka pikaju na svih sest basket, da ako Bog da da ce njihov mezimcic postati nekad igrac, aako resi da ih unovci ipak, mocice ih samo u staro gvozdje!

Mishko

pre 14 godina

Koji si ti igrac kad 99% zvezdasa nije ni culo, verovatno igras beton ligu, sad mozes da vezbas u dvoristu . . .
Ako su dali koseve, bolje nego kes da su mu dali, bolje te pare da daju kao premije ovim igracima koji su izginuli ove sezone . . .

mauna

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac
(kosarkas, 29. maj 2009 17:13)

dve trojke bez koske kroz te koseve je neprocjenjivo. za sve ostalo tu je master card-euro card.

delija

pre 14 godina

Pa bolje koseve nego 25000 evra u svakom slucaju,a da si navijac zvezde kako kazes ti bi sacekao.Ne duguje ti ova uprava pare,niko se i ne seca da si igrao za Zvezdu bar ce ovako da te se sete kao nekog koje uzeo koseve.Za takve sigurno vise nece biti mesta u klubu.

miroslav

pre 14 godina

Nije ni cudo sto nam je zemlja u rasulu kad se javi vise od 70 ljudi da vredjaju jedni druge. Zivim od kosarke i sve mi ovo tesko pada...nije vazno Zvezda, Partizan ili neko treci...malo je bilo ono bombardovanje pre 10 godina-nismo nista naucili!!!!!

Miroslav

Tanasije

pre 14 godina

Koliko vidim Masulovici, otac & sin, se nece na ovome zustaviti. Kazu kosevi nisu dovoljni da se namiri dug od 25,000e. Sta ide dalje? Lavaboi, wc solja, sofe i ormani, stolice, dzezva za kafu...? Eeej, sunce vam kalajisano, za kakvu sicu se brukate:-))

Serdjo

pre 14 godina

Samo loši sportisti, za koje niko nikada nije čuo, poput ovoga g-dina ili bivšeg fudbalera Čukaričkog, preduzimaju ovako jadne korake. Ne znam ko je u pravu a ko ne, a ne znam ni kome će da proda koševe. Da je napravio karijeru ne bi se ni setio duga Zvezde, a kako je nikakav košarkaš mora da otima.

PESIC

pre 14 godina

Barem je sada neko cuo za Masulovica a ionako sam mislio sledece sezone da se baziram na fizicku spremu,sad imamo vise prostora na terenu,SVAKA CAST TATA MASULOVICU!!!

@W

pre 14 godina

Kad se zna da je predsednik drzave vatreni navijac Partizana, Zvezdi nije nista preostalo nego da ceka da mu istekne mandat! Nego jel zna neko za koga navija Jeremic...cisto da se pripremimo :)

Lad,led,lid,lod,lud

pre 14 godina

Desilo se sta se desilo. Mislim da svi kojima je stalo do kosarke, mora u sto kracem roku da se okupe, i da i grobari i delije naprave akciju za prikupljanje sredstava, da se novi kosevi postave. Pokazalo se da ima i jakog Partizana bez jake Zvezde, ali onda pola naseg drustva zivi u hendikepu, ali i u zavisti sto komsiji tako ide, he he, pa se pravi zla krv, a to se ne sakriva, nego se prenosi i u radnje, i u gradski prevoz, u skole, na posao, u kucu. Tako da samo udruzeni mozemo povratiti srecu u nase zivote, i pokazati da mi osecamo i volimo ne samo basket, nego i zivot koji je uz njega i lepsi. do tokija.....

borrissey

pre 14 godina

Ja nisam zvezdas, ali mi je muka od ovog infantilnog nasladjivanja grobara zvezdinom mukom. Ili svi sto komentarisete tako imate zajedno 15 godina, ili ste mentalno nedovoljno razvijeni. Kako ne kapirate da nije lepo i nema niceg plemenitog u tome da likujete nad tudjom nesrecom? Partizan nista nece ovim dobiti, jer smao jaka konkurencija i jaki ostali klubovi vode i jakom partizanu. A da ne poiminjem da se to vama takodje u istoriji desavalo, a verovatno ce i u buducnosti, jer to je tako u zivotu... Sramota, mislio sam da B92 citaju kulturni gradjani ove zemlje...

dreadnot

pre 14 godina

Dusmani hoce da te uniste i da prodaju,
koseve nose,prete i asfalt da ce da skidaju,
beskucnici svi kose naostrili,
korov da raste u muzeju nece dozvoliti

kosarkas

pre 14 godina

Ha Ha Ha odneli kosevi koji vrede 10 puta manje od duga. Sada sin moze u svom dvoristu da vezba , mozdaode u NBA ligu. Kada covek nesto ne zna. Zvezda kao i ostali klubovi nisu privredni subjekt vec udruzenje gradjana tako da za dalje Trgovinski sud sa tim nema nikakve veze. Trofeje sklonite ostavite stolove i stolice i jedan teklefon

kleopatra

pre 14 godina

Alo Topalovici ne trenira Zvezda na malom Kalemegdanu. Treniraju klinci.A gde Vasi klinci treniraju i koje rezultate postizu. Da li igraju neku ligu i na kom smo mestu. Mi barem imamo drugi tim u prvoj B ligi . Gde ste VI.Vrlo vazno za koseve stici ce bolji. A ovaj besni tata ko ga je..... moze dakoseve da na licitaciju idobice 5.000 evra i kada se oduzmu svi troskovi ostace mu hiljadarka. Dzabe je krecio. Uzeti motku i ne dozvoliti mu prilaz na mali kalemegdan

gospodin chovek

pre 14 godina

Ja biK molio gospodu sa B92 da, ono, objasne ko je gosim Mashulovic, ili kako se vec zove. Ono, kao, gledam kosharkE poslednjih 20 god i nikad chuo za doticnog lika. Pauci i ostala gospoda iz Zvezdine uprave su mangupi i shmekeri i kraj, i tu priche nema! Da sam malKo vishe srece imao i ja bih, u jednom momentu, bio u roosteru Zvezde. Unapred zahvaljujem...

idi bre

pre 14 godina

Da je neki igrac, verovatno bi ga namirivali parama, a ne skidanjem koseva... A ovo ''ja sam navijac zvezde'', cista patetika... Nek se nosi i on i kosevi... Sa sve sinom za kog nismo nikada ni culi... Ajde bre... Ko da su na dacu dosli, pa nosi ko sta stigne... A sve navijac do navijaca...

Milos Milosavljevic

pre 14 godina

e sad koseve da kupi onaj ko je sa ovim nerecnikom potpisao ugovor na 25000 eura ej bre pa ko je cuo za njega a ima ugovor kao cela rukometna ekipa za 3 meseca.

Sergio

pre 14 godina

dete željno koševa! nigde ne igra, a sigurno ga zbog ovakvog karaktera niko neće ni ispred zgrade na basket!!!!!!!!!!!!!!!
vežbaj mali olimpijada je svake četri godine...

ccc

pre 14 godina

A ja mislio da im je samo fudbalski klub bankrot i u problemu, kad ono vidi u kk vec pocele prinudne naplate.
Dakle celo sportsko drustvo je trulo.

p.s. nema veze imaju oni Karija, Barii jos ponesto...
(Neobavesten, 29. maj 2009 16:20)

A ko smo mi to ONI,sta vi ste nasi a mi smo njihovi,sta ne kapiram?!!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

@ (Laki Bor P.F.C., 29. maj 2009 16:29)

Au covece, na tebi se bas vide efekti one pesme:"Kad si bio dete malo"...
Hitno po neku pomoc moras da odes...

Neobavesten

pre 14 godina

A ja mislio da im je samo fudbalski klub bankrot i u problemu, kad ono vidi u kk vec pocele prinudne naplate.
Dakle celo sportsko drustvo je trulo.

p.s. nema veze imaju oni Karija, Barii jos ponesto...

aleksandar

pre 14 godina

seca li se neko ovog igraca Mas...!ili kako se vec preziva!!kada je on igrao!!25000 evra za sta!!!Neka nosi koseve i neka igra Amerikanaca sa ocem!!!Posto je zvezda veliki klub treba sada da mu pokloni 2 lopte i da mu se potpisu igracui Crvene Zvezde na nju!!
i trecu loptu sa potpisom Pesica da je gleda i da masta o tome da obuce crveno beli dres opet!!Dosta je vise tih sto "VOLE" Zvezdu ali.....Dokle vise.....??

kosarkas

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac

Goran

pre 14 godina

Vidim Partizanovci se slade tudjom nesrecom (ako se to tako moze nazvati), a zaboravljaju da je i KK Partizan u slicnoj situaciji (blokiran racun, plate kasne i td.)! Neka svako gleda svoje dvoriste!

dacho

pre 14 godina

Grobari, zapamtite dobro ovo vaše histerično slavlje povodom problema SD Crvena Zvezda!! Kad se i vama smrkne vratićemo vam duplo gore! Ovo je kao u privatizaciji, prvo idu najbolja preduzeća pa kad nema više najboljih idu i ona druga!!

nemandza

pre 14 godina

E,laki jadnice...dosao tu da se rugas na tudjoj nesreci...Zemlja nam i jeste takva kakva je zbog takvih kao ti..Likuju sto je drugima jadnije nego njima i time se hrane!!HEHE...pathetic! BTW nisam Zvezdas,cisto da znaju oni koji ce da pljuju sad ovaj komentar...

@W

pre 14 godina

Kad se zna da je predsednik drzave vatreni navijac Partizana, Zvezdi nije nista preostalo nego da ceka da mu istekne mandat! Nego jel zna neko za koga navija Jeremic...cisto da se pripremimo :)

trojkom protiv droge

pre 14 godina

I šta je sad uradio ovaj lik... Naneo štetu Zvezdi... Ni malo... Svi znate da su to tereni na koje dolazi milion ljudi da igra basket dok su Partizanovi tereni zaključani... Košarkaškom klubu su skoro i nepotrebni izuzev nekih klinaca koji tu leti treniraju... E sad pošto nema basketa ajmo sad da se "pucamo u venu"... a vi grobari nemate čemu da se nasladjujete... pola vas dolazi tamo da igra basket!!!

Mladic

pre 14 godina

Masulovic, a ko je taj? Cime li je on zaduzio Zvezdu za 25 000 Evra? Igranjem sigurno nije!!! Potez dovoljno govori o kakvoj se osobi radi. Sramota, ne za Zvezdu kako likuju grobari. Vec za doticnog gospodina! Sluzili mu na cast ti kosevi do kraja zivota. Celog zivota igrao na njima, ali samo na njima!!!

Serdjo

pre 14 godina

Samo loši sportisti, za koje niko nikada nije čuo, poput ovoga g-dina ili bivšeg fudbalera Čukaričkog, preduzimaju ovako jadne korake. Ne znam ko je u pravu a ko ne, a ne znam ni kome će da proda koševe. Da je napravio karijeru ne bi se ni setio duga Zvezde, a kako je nikakav košarkaš mora da otima.

Mishko

pre 14 godina

Koji si ti igrac kad 99% zvezdasa nije ni culo, verovatno igras beton ligu, sad mozes da vezbas u dvoristu . . .
Ako su dali koseve, bolje nego kes da su mu dali, bolje te pare da daju kao premije ovim igracima koji su izginuli ove sezone . . .

delija

pre 14 godina

Pa bolje koseve nego 25000 evra u svakom slucaju,a da si navijac zvezde kako kazes ti bi sacekao.Ne duguje ti ova uprava pare,niko se i ne seca da si igrao za Zvezdu bar ce ovako da te se sete kao nekog koje uzeo koseve.Za takve sigurno vise nece biti mesta u klubu.

Y/Kv

pre 14 godina

I onako su dotrajali, jos koliko za dva tri dana ce mo dobiti nove modele koseva, a Masulovicima eto neka pikaju na svih sest basket, da ako Bog da da ce njihov mezimcic postati nekad igrac, aako resi da ih unovci ipak, mocice ih samo u staro gvozdje!

Bgboy

pre 14 godina

Sad sam se ozbiljno zabrinuo i za preostale koseve. Pod opsnoscu su kosevi u Pioniru, Areni,...Jeste da se ne vode kao Zvezdina imovina, ali kod nas su sva cuda moguca...Masulovic se pokazao kao veika opasnost pod kosevima, mnogo veca nego dok je igrao,tad ga nigde nije bilo :))

nemanja87

pre 14 godina

Ja ne znam sto uopste saljem ovaj komentar ali je glupo sto se grobari ismevaju sto su skinuti kosevi sa terena gde igraju rekreativci.To vam je isto kao da je otisao na Adu i skinuo koseve.

fenomen

pre 14 godina

Tako to pocinje, prvo kosevi a posle dolazi na red odlazak igraca zbog neizmirenih obaveza i na kraju naravno i trener Pesic.
Nikad od ove Zvezde nista biti nece, ni ove ni sledece sezone.
Poz...

Lad,led,lid,lod,lud

pre 14 godina

Desilo se sta se desilo. Mislim da svi kojima je stalo do kosarke, mora u sto kracem roku da se okupe, i da i grobari i delije naprave akciju za prikupljanje sredstava, da se novi kosevi postave. Pokazalo se da ima i jakog Partizana bez jake Zvezde, ali onda pola naseg drustva zivi u hendikepu, ali i u zavisti sto komsiji tako ide, he he, pa se pravi zla krv, a to se ne sakriva, nego se prenosi i u radnje, i u gradski prevoz, u skole, na posao, u kucu. Tako da samo udruzeni mozemo povratiti srecu u nase zivote, i pokazati da mi osecamo i volimo ne samo basket, nego i zivot koji je uz njega i lepsi. do tokija.....

Bane

pre 14 godina

Ko je, uopste, taj gospodin i gde igra danas? Da li ce bilo ko iz predhodnih Uprava KK Crvena Zvezda KRIVICNO odgovarati, ili ce se sve opet gurnuti pod tepih? SRAMOTA!!!

idi bre

pre 14 godina

Da je neki igrac, verovatno bi ga namirivali parama, a ne skidanjem koseva... A ovo ''ja sam navijac zvezde'', cista patetika... Nek se nosi i on i kosevi... Sa sve sinom za kog nismo nikada ni culi... Ajde bre... Ko da su na dacu dosli, pa nosi ko sta stigne... A sve navijac do navijaca...

dreadnot

pre 14 godina

Dusmani hoce da te uniste i da prodaju,
koseve nose,prete i asfalt da ce da skidaju,
beskucnici svi kose naostrili,
korov da raste u muzeju nece dozvoliti

kleopatra

pre 14 godina

Alo Topalovici ne trenira Zvezda na malom Kalemegdanu. Treniraju klinci.A gde Vasi klinci treniraju i koje rezultate postizu. Da li igraju neku ligu i na kom smo mestu. Mi barem imamo drugi tim u prvoj B ligi . Gde ste VI.Vrlo vazno za koseve stici ce bolji. A ovaj besni tata ko ga je..... moze dakoseve da na licitaciju idobice 5.000 evra i kada se oduzmu svi troskovi ostace mu hiljadarka. Dzabe je krecio. Uzeti motku i ne dozvoliti mu prilaz na mali kalemegdan

raw

pre 14 godina

Ko je uopste taj Masulovic? Nikad cuo za njega! Mnogim vecim igracima je Zvezda dugovala pare ali nikad se nije ovako nesto desilo! Bruka!

Vladimir

pre 14 godina

Ovo stvarno deluje obeshrabrujueće, pa zar je toliko loše stanje da ne može da se namiri ovaj "veliki" igrač sa 25.000 evra ? Nije tu problem samo u toj svoti već u poverenju sadašnjih i budućih igrača u novu Zvezdinu upravu ! Kari je pre mesec dana rekao da je poručio Opačiću da pošalje ovog "igračinu" kod njega da mu namiri dugove, ako Zvezda nema novca, jer je sramota da se vrši plenidba koševa. U međuvremenu se valjda setio odakle je pa se predomislio ?!
Ovog "dostojanstvenog" košarkaša bi trebalo podsetiti da u Železniku za kilo gvožđa sada plaćaju svega 8 din, tako da se ne isplati ni da ih vozi na otpad !
groBARI, nije lepo smejati se tuđoj nesreći ! To je Marfi(n)jev zakon !

borrissey

pre 14 godina

Ja nisam zvezdas, ali mi je muka od ovog infantilnog nasladjivanja grobara zvezdinom mukom. Ili svi sto komentarisete tako imate zajedno 15 godina, ili ste mentalno nedovoljno razvijeni. Kako ne kapirate da nije lepo i nema niceg plemenitog u tome da likujete nad tudjom nesrecom? Partizan nista nece ovim dobiti, jer smao jaka konkurencija i jaki ostali klubovi vode i jakom partizanu. A da ne poiminjem da se to vama takodje u istoriji desavalo, a verovatno ce i u buducnosti, jer to je tako u zivotu... Sramota, mislio sam da B92 citaju kulturni gradjani ove zemlje...

Baxuz

pre 14 godina

Dakle,koji ste vi kraljevi...kosilica nema goriva,telefoni ne rade,kosevi vam do duse i ne trebaju...ima li kraja? To su ti privrednici spasioci Zvezde...Doci ce vam glave redom Vucicevic,Drakulic i na kraju Covic...

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Gde vam je sad Pesko da plati ovom igracu iz svog dzepa(tako je obecao na KZS),zapalio u Spaniju,libo njega i za vas i za koseve-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!





PAZI,VALJAK GAZI!

Milos Milosavljevic

pre 14 godina

e sad koseve da kupi onaj ko je sa ovim nerecnikom potpisao ugovor na 25000 eura ej bre pa ko je cuo za njega a ima ugovor kao cela rukometna ekipa za 3 meseca.

gospodin chovek

pre 14 godina

Ja biK molio gospodu sa B92 da, ono, objasne ko je gosim Mashulovic, ili kako se vec zove. Ono, kao, gledam kosharkE poslednjih 20 god i nikad chuo za doticnog lika. Pauci i ostala gospoda iz Zvezdine uprave su mangupi i shmekeri i kraj, i tu priche nema! Da sam malKo vishe srece imao i ja bih, u jednom momentu, bio u roosteru Zvezde. Unapred zahvaljujem...

zile pfc

pre 14 godina

A Drobnjak u auta,a. E komisinice pa vas ce da izuvaju na ulici,da vam otimaju patike i mobilne,pa kako cete bosonogi da uzmete titulu sledece sezone.Sto rece profesor Vujosevic igracete vi na roland garos-u,tj. na slaci samo ne basket nego izmedju dve vatre,posto ce i te koseve da vam uzmu.

Tomee

pre 14 godina

Da su njima ti kosevi znacili oni ih ne bi dali. Opacic verovatno uzme tih 25 somica za mesec dana, a vamo se pravi mutav! Sebi pune dzepove, a igrace ne isplacuju! Ko je da je taj lik, sud je presudio da mu klub duguje. Duguje mnogima, on se jedini drznuo da trazi svoje. Njemu mukici tih 25 soma znaci mnogo vise nego Opacicu i njemu slicnim lop*nama! Meni uopste nije jasno kako iko normalan moze da potpise za nas kad imamo istoriju neplacanja igraca!!! Dok se tako ponasaju prema igracima dzaba i Kari...

Vlayco

pre 14 godina

complex, 29. maj 2009 20:01) Ti da pricas da pricas o kompleksima???????????? Navijac kluba koji osvaja titulu jednom u deset godina!!!!!!! Da nije tuzno bilo bi smesno.

šanac - katanac

pre 14 godina

Da su gospoda bila u zgradi,verovatno bi im umesto koševa konfiskovao džipove.Odličan potez članova Zvezdine uprave.

Nosi bre koga briga...Kome treba neka nosi.

nikola

pre 14 godina

Fuzija sa FMP pod hitno...Covic moze da im da jedan kos.........Taman za basket...Zvezdi kosevi nisu ni potrebni..Zvezda bazira igru na cvrstoj odbrani..

Tanasije

pre 14 godina

Koliko vidim Masulovici, otac & sin, se nece na ovome zustaviti. Kazu kosevi nisu dovoljni da se namiri dug od 25,000e. Sta ide dalje? Lavaboi, wc solja, sofe i ormani, stolice, dzezva za kafu...? Eeej, sunce vam kalajisano, za kakvu sicu se brukate:-))

Srecko

pre 14 godina

Hahahahah ... pa vi ste, **gani, komedija kojoj kraja nema. Fudbalski klub nema para ni za vodu, košarkaški ostao bez koševa ... A glavna fora je što vas tek čekaju crni dani (bolje rečeno, crno-beli dani)

PESIC

pre 14 godina

Barem je sada neko cuo za Masulovica a ionako sam mislio sledece sezone da se baziram na fizicku spremu,sad imamo vise prostora na terenu,SVAKA CAST TATA MASULOVICU!!!

kosarkas

pre 14 godina

Ha Ha Ha odneli kosevi koji vrede 10 puta manje od duga. Sada sin moze u svom dvoristu da vezba , mozdaode u NBA ligu. Kada covek nesto ne zna. Zvezda kao i ostali klubovi nisu privredni subjekt vec udruzenje gradjana tako da za dalje Trgovinski sud sa tim nema nikakve veze. Trofeje sklonite ostavite stolove i stolice i jedan teklefon

miroslav

pre 14 godina

Nije ni cudo sto nam je zemlja u rasulu kad se javi vise od 70 ljudi da vredjaju jedni druge. Zivim od kosarke i sve mi ovo tesko pada...nije vazno Zvezda, Partizan ili neko treci...malo je bilo ono bombardovanje pre 10 godina-nismo nista naucili!!!!!

Miroslav

zvezdas od rodjenja

pre 14 godina

nemam pojma ko je decko, ali ako je imao takav ugovor treba da mu se plati, svi koji misle nisu u pravu...
mada, problem nije u tom momku nego u onima koji su sa njim sklapali ugovor. ko su ti vajni skauti koji su ga doveli? oni bi trebalo da ga isplate...
verovali ili ne, onaj tragicni keselj ima 18000 evra mesecno, sta li ce taj da odnese za par godina...

Hamla

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac
(kosarkas, 29. maj 2009 17:13)

Ni ja se ne bih brukao za 25.00 da si sportsko drustvo koje je nekada bilo jedno od najboljih kod nas :)

Partizan Forever

pre 14 godina

e sad smo gotovi. sad kad nemaju koseva ima da toliko pripreme fizicku kondiciju da ima da lete po terenu, necemo ih stizati

GROBARI pomozimo ZVEZDI, šta ćemo mi bez njih

pre 14 godina

Ako se vrate na šljaku tu su svoji na svome, pa najveće uspehe su baš na njoj ostvarili pre više od pola veka!!
Inače dečko mi je dalji rođak ali se vidi od koje je fele !!!!

Igoritza

pre 14 godina

dakle, ja ovde NI JEDAN komentar nisam prochitao, koji bi napisao neko ko je zaista bio u situaciji da trenira kosharku.

Ok, mozda masulovic nije igrachina. mozda gomila nas koji smo trenirali basket nismo postali igrachi, jer su nas kao decu maltretirali kurta i murta, i davali nam po 3 treninga dnevno, pucala nam kolena, razvaljivali nas. mozda je gomila nas prestalo da igra, jer sam ja lichno u zelezniku gledao kako u prvoj petorci igra sin rashe radovanovica, koji ima problema sa sabiranjem jednocifrenih brojeva, a ja tad nisam pogadjao svaku 10u trojku, igrali tatini i mamini sinovi ...

e, onda neki od nas dodjoshe do seniorskog uzrasta.

pored chinjenice da SVI ti dr*avi klubovi traze da im potpishesh ko zna kakve ugovore, jer ne bi sluchajno da te izgube ako se proslavish za kratki period, predstoji ti redovno psihichko maltretiranje u vidu neizdrzivih treninga, i nedostatka igrachkog autoriteta, kakav imaju ustaljeni seniori.

i posle svega toga - ako mu je ZVEZDA DALA TAKAV UGOVOR, zvezda ima i da plati. dal je on igrach il nije, stavite sebe u sitaciju - prodali ste stan nekome. i taj vam je od 70.000 platio 45.000. a vi ste stan prodali da bi leba jeli, jer ste dobili otkaz, i sad zivite iznajmljeno. jel bi iskulirali 25.000 evra, zato shto je kupac stana zdravko cholic, KK zvezda ili patrijarh pavle ?

mauna

pre 14 godina

Dva kosa vrede manje od25,000 Evra.I ko je taj masulovic . Gde je taj igrao. jadan on kada otac preuzima posao u svoje ruke. Neka instalira sinu ta dva kosa u dvoristu nek se dete igra.Ja se ne bi brukao za25.000 da mi je sin neki igrac
(kosarkas, 29. maj 2009 17:13)

dve trojke bez koske kroz te koseve je neprocjenjivo. za sve ostalo tu je master card-euro card.