Fudbal 123

Nedelja, 10.05.2009.

15:05

Koroman: "Dukić pao niz stepenice"

Vezni fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman izvinio se defanzivcu Hajduka Dušku Dukić povodom incidenta na poluvremenu subotnjeg meča Jelen Super lige.

Koroman: "Dukiæ pao niz stepenice" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Pera delija

pre 15 godina

Ma jes, okliznuo se o sapun... Mars bre bagro nevaspitana iz svetog dresa!!! Ne trebas nam makar igrali i beogradsku zonu!!!

Nije bitno

pre 15 godina

Juče sam napisao da će Koroman morati na sud, nezavisno od toga da li će ga Dukić tužiti ili neće (on već pominje neke pregovore sa Zvezdom, a to sluti na ono), jer je policija već obavila sve po službenoj dužnosti. Dražava će goniti Koromana, i na osnovu Krivičnog i na osnovu Zakona o sportu. Nema tu pregovora.

Jecka

pre 15 godina

ali on od prvog dana kako je Dukic poceo da igra za Hajduk ima neki problem protiv njega...ne znam sta nije uredu sa njegovom glavom...i sad da prica kako se okliznuo...a proslu utakmicu ga je pljuvao na sred terena...pa trebao je i tada da dobije kaznu....Koroman nije ni S od sportiste...treba da ga je sramota....

Dalibor

pre 15 godina

Kakve zabrane, krivična prijava i zatvor godinu dana zbog nasilja na stadionima, a i prijava UEFI, da više nikad u životu ne bi šutnuo loptu. Nekom deset godina robije - nekom ništa. Ko je ovde lud?

Vladan R

pre 15 godina

Kad si se vec raspisao ocigledno je posto si grobar da si zaboravio da dodas Duleta Vujosevica(dovoljno samo poslednji mec sa Hemofarmom bez potrebe da se prethodni gafovi nabrajaju) Danilovica(fizicki napad na sudiju kao funcioner Partizana a kao igrac je imao bar dva fizicka obracuna sa saigracima) ili Kezmana s kim se taj nije zavadio i iz kojeg tima ga nisu najurili poslednjih nekoliko godina. A da je Koroman teski primitivac to je apsolutno jasno.

Гаги

pre 15 godina

Он је само наставк непрекинутог низа простака и силеџија који себе идентификују са најуспелијим брендом Слободана Пенезића.
Да се подсетимо: Маза Василијевић, Рибица Живадиновић, Сузана Гуровић,Дарко Миличић, Огњен Короман...
Толико о српству, православљу, достојанству итд.

vlada

pre 15 godina

sram te bilo koromane, ajde sto zadnje sezone nemas veze sa fudbalom, al sto brukas tako zvezdu? idi vec jednom molim te! cim ti nisi u postavi odmah smo zaigrali pravi fudbal.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ Da se sa mnom zakačio (34 godine, 187 cm, oko sto kila težak), pokazao bih kržljavku šta je to pirodno i zakonsko pravo na samoodbranu.

Koga zanimaju tvoja visina tezina i masa covece, za fajt treba srce a ne tonaza !
Koja je razlika izmedju Koromana i Duleta Vujosevica u ponasanju ?
Mislite o tome...

Zoki

pre 15 godina

Koroman je ovim gestom potvrdio da je jedan od najvecih prostaka koji je ikada zaigrao u Srbiji. Sto ce te morati priznati tesko dostizan "poduhvat".

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 15 godina

Pročitajte komentare broj 7 i 85! ...Složio bih se potpuno sa njima... Pogotovo sa onim da je bar ljudina, a ne običan čvarak od čoveka... :)

muamua

pre 15 godina

Kako je bio kaznjen Djordje Pantic iz Partizana tako ocekujem i Koroman,ali jos drasticnije posto je igrac zavrsio na urgentnom,a Djordjetov samar je samo okrznuo igraca...ne sezam se koliko je dobio kazne

mozzart

pre 15 godina

Ovom huliganu je potrebna zabrana igranja fudbala od jedno godinu dana da smiri svoju uzavrelu glavu i naravno krivicna prijava za napad i nanosenje laksih telesnih povreda!
(The Times, 10. maj 2009 15:42)

I onda? Dobio bi novcanu kaznu, koja bi za njega bila kao za mene novc. kaz. od 1.000 din... Za tih god. dana bi i dalje imao pravo da prima platu u Zvezdi, jer mu je verovatno takav ugovor... I nikom nista... :(
Steta sto je Srbija. Da je neka normalna zemlja, ne bi taj vise igrao fudbal u zivotu, niti privirio na stadion u bilo kom svojstvu...

petko

pre 15 godina

Treba mu dozivotno zabraniti da igra fudbal, neverovatno je prgav.
On je tog istog Dukica, prosle godine u Kuli, nakon sto ga je ovaj igrom ponizavao, prvo pljunuo a zatim i udario laktom tako da je i tad dobio crveni karton. Mislim da je tu sve jasno!

Martinović

pre 15 godina

Ne mogu da se načudim kako niko od jakih momaka nije nokautirao ovog kržljavka? Da se sa mnom zakačio (34 godine, 187 cm, oko sto kila težak), pokazao bih kržljavku šta je to pirodno i zakonsko pravo na samoodbranu. I ne samo to, tražio bih privatnom krivičnom tužbom od suda da naloži njegov psihijatrijski pregled. Dukić bi morao da ga tuži, ako javni tužilac ćuti. A ćuti, sram ga bilo. I bez policijske prijave, tužilac je dužan da reaguje na osnovu saznanja do kojih je došao iz medija. Ovo se pravno karakteriše kao pokušaj ubistva.

tamo daleko

pre 15 godina

OVAKO to radi Evropa:

Napadač Čelsija Didije Drogba mogao bi da bude suspendovan i do 6 meseci zbog neprimerenog ponašanja posle eliminacije iz Lige šampiona. Drogba nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Čelsi neće igrati u finalu posle izjednačujućeg gola Barselone u revanšu polufinala na „Stamford Bridžu”. Reprezentativac Obale Slonovače ljutito je reagovao po završetku meča nezadovoljan suđenjem Norvežanina Toma Heninga koji je propustio nekoliko prilika da dosudi penal za Čelsi.

Pored prigovora sudiji, Drogba je takođe opsovao direktno u kameru i doveo u pitanje regularnost utakmice. Drogba se u međuvremenu izvinio za taj ispad, ali će odgovor Uefe po svemu sudeći biti podjednako žestok.

Uefa je ceo incident shvatila veoma ozbiljno. Ocenjeno je da je ponašanje Drogbe „neprihvatljivo”, a iz Evropske fudbalske unije već su poslati signali da će kazna biti višemesečna suspenzija.

Kaznu može da očekuje i Čelsi, jer nije uspeo da kontroliše ponašanje igrača, kao i Mihael Balak i Žoze Bosingva, takođe zbog reakcije po završetku meča.

Odluka o eventualnoj suspenziji i kaznama najavljena je za sledeću nedelju. (B92)

Nikada se mi necemo nauciti!Zato i jesmo gde jesmo...

utzo

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.
(scepan mali, 10. maj 2009 16:48)
Samo pljuj po svemu sto je srpsko!!!
Ne secam se nekih Koromanovih incidenata u reprezentaciji, a Mirkovic je bio temperamentan, ne opravdavam incidente ali covek je davao 200% za reprezentaciju uvek. I sta fali nasem fudbalu? Gde je on to?

hm...

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.
(scepan mali, 10. maj 2009 16:48)
Je l' ti glasas za LDP?

pravi čovek za kombinat

pre 15 godina

"Mlati glavom sav zajapuren k'o vepar.
Postavljen svima u inat, "Pravi covek za kombinat",
valjda zato sto je prljav k'o repa" !!!

Vlado

pre 15 godina

Tebi treba jedan ko Bata Mirkovic, da te nauci pameti za sva vremena.
(Zagor, 10. maj 2009 15:42)
e ovo je najjači komentar!!! Kakav klub takvi i igrači(koroman, gaj,jestrović,gurović...)i vreme im je više da se ugase!!! -PARTIZAN ŠAMPION-

johnnypop

pre 15 godina

hiJavata pravi si indijanac ...ti ces pricati o nasilnom ponasanju fudbalera...pa sta je uradeo dijara i to na sred utakmice u sred tv prenosa nacionalne televizije da cela srbija vidi? i kakvu kaznu je dobio? 2 meca...pa "nekim cudom" mu je smanjena na 1...ma daj..smesno...pa u normalnoj i manje korumpiranoj ligi on bi popio par meseci zbog onoga a ne 1 utakmicu...naravno ne opravdavam koromana i zasluzio je kaznu..al bar se covek pomerio od kamera a vasi se vise ni toga ne plase..moze im se...mogu da samaraju kog hoce,da pljuju kog hoce,da pricaju svakakve gadosti sudijama... i nikom nista...salili smo se...nema kazne

nemanja

pre 15 godina

"ali i saigračima i klubu jer sam svojim činom ugrozio za pozitivan ishod utakmice", definitivno je covek u pravu, da nije dobio crveni, zvezda bi verovatno izgubila ovaj mec a ovako je bilo 3-0 ::))

PFC

pre 15 godina

Koroman je jos i bezobrazan, izmislja mafijaski da je momak pao sa stepenica, kao da je sav svet lud a on jedini pametan. I jos gore, on misli da moze da ubedi nekog u svoje bezobrazne izjave.
Zaista, on je zasluzio da se drasticno kazni. Koji su razlozi takvog ponasanja ovog homosapijensa to samo on zna!

Savo

pre 15 godina

Ma nije ga ni tako, na putu do svlačionice se našla kora od banane Dukić se okliznuo i smandrljao niz stepenice.

Opasne su kore od banane

kizaj

pre 15 godina

Za sve prostakluke koje je učinio na terenu i sad van njega treba ga udaljiti iz našeg fudbala;Biser je napisao dežurni novinar na "objektivnom mts Mondo"opravdano mu je zato što se dešava ovo oko zvezde alal ti novinarska diploma!!!!

Vlada

pre 15 godina

Koroman se stvario junacki borio, jedan je od najboljih poslednjih godina. Dao je onaj gol Bajernu, ali dzaba i tu smo utakmicu izgubili. Nekako je covek bio baksuz zvezdi. E tako je i zavrsio.

crnobeli delija

pre 15 godina

da li neko moze da navede JEDNU utakmicu u kojoj doticni nije psovao sudiju, pljuvao protivnicke igrace, prodao po koji lakat ili nagazio protivnika, unosio se svima u lice...ako je ikome "gledano kroz prste" onda je to on. za sav srpski fudbal ce biti dobitak kada ga vise ne bude na nasim terenima

pustite fudbal, ova igra je bolja http://portikla.mybrute.com

pre 15 godina

Koromanu bi jedina zadovoljavajuca kazna bila zabrana igranja fudbala i bavljenje bilo kojim drugim sportom sem nekom borilackom disciplinom.

MADAFAKA

pre 15 godina

Molim sportsku redakciju B 92 da objavi zvanicni izvestaj o incidentu, t.j. kako i zbog cega je doslo do njega.
Cisto istine radi.
Koromana na transfer listu - odmah!

nova igrica http://zzzex.mybrute.com

pre 15 godina

Ne znam zasto ali ovo mi zvuci kao ono kad muz brebije zenu pa onda kaze pala je niz stepenice, ili udarila su je vrata...

scepan mali

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Zvezdine Delije sa tribina imaju svoga Deliju na terenu !
Kao svojevremeno ILIJA NAJDOSKI, ostar kao brijac karakter jak kao stena !

the Ethiopians

pre 15 godina

Koji Paramecijum. Skroman recnik uz obavezno gestikuliranje da pojaca to sto je izgovorio. "Veliki" Srbin sa busanjem u grudi{a verovatno ne zna ni koje digao Prvi srpski ustanak. e ovo je dno dna FKCZ.Nemoral...

GROBAR PODGORICA

pre 15 godina

Da dok je isao da ponese tetki lijek!Neke stvari ni vrijeme ne moze da promjeni.Kakavi igraci,takav klub, takvi navijaci!!!PODGORICA CIJELA CRNO-BIJELA!!!

OFFICIAL RED STAR PRODUCT

pre 15 godina

Molim te odlazi više.To što ti govoriš i činiš na terenu i izvan njega(stepenicama i sl.) je BRUKA NAŠE ZVEZDE! А ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВЈЕКА.

igy

pre 15 godina

ma najurite ga vise iz naseg fudbala taj nikad nije ni trebao da se vraca u nas fudbal neka ide u Kinu tamo da pravi incidente ako sme.Najgori igrac u istoriji srpskog fudbala.

Zoran

pre 15 godina

Po ko zna koji put ista priča.Čovek je definitivno za lečenje. I opet sve isto izvinjenje i pozivanje na emocije, DOSTA VIŠE. Koliko je dobar fudbaler ,toliko mu je loš karakter.Takvima nije mesto u Zvezdi (pa i ovakoj )

:-)

pre 15 godina

Koroman: zasto si pojeo moju cokoladicu?

Dukic: Nisam ja!

Koroman: jesi, reko mi je sudija da te je video

Dukic: nisam ja, Milijas je!

Koroman: ma sad ces ti da vidis... ko pre do svlacionice, dobija 'sweet' posle meca...

i tako... Dukic stigo prvi, a Koroman dobio crveni :)

mikicar grobar

pre 15 godina

Ubije coveka pa mu se izvinjava.
Ti nisi bas cist, leci se covece. Nije ti prvi put da pravis ovakve ispade. Ocigledno da ne mozes da se kontrolises. A bas bih voleo da naletis na istu takvu budalu i da te odvali ko konja, da te nauci pameti malo.
Ne zasluzujes ti Zvezdin dres, stavljas sebe ispred kluba uvek, ne razmisljas uopste...

miki

pre 15 godina

Secate li se ako je prosao Djordje Pantic zbog mnogo manjeg ispada. Pa hajde da vec jednom vidimo da li je ovo pravna drzva, ili se sve uvek zavrsi na praznim pricama...
A za Koromanovo ponasanje zadnjih godina ne treba trositi reci...

Konačno!

pre 15 godina

Najprljaviji i najsuroviji fudbaler "svih vremena" prvi put je isključen! Nema utakmice na kojoj nije pokušao da "polomi" protivnika. A onda je, podmuklo, imitirajući Šešelja, rekao da se Dukić okliznuo niz stepenice (bananu). Ovo je slučaj za krivično gonjenje, jer je reč o opasnom siledžiji. A bar da je ljudina, nego običan čvarak!

vlado.

pre 15 godina

brate sto je dosta dosta je,pa nije ti 20 godina pa da radis takve nepromisljene poteze,mi se u tebe kunemo a ti bahato to iskoristavas,samim tim pljujes zvezdin dres

The Times

pre 15 godina

Ovom huliganu je potrebna zabrana igranja fudbala od jedno godinu dana da smiri svoju uzavrelu glavu i naravno krivicna prijava za napad i nanosenje laksih telesnih povreda!

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

tebe treba vratiti na PAle,samo provociras normalne ljude,i znas da je u Beogradu mnogo ljudi koji te ne vole..Ti si nula od coveka kao i od igraca...Nema veze sto navijam za PARTIZAN,ovo nije zvezdina bruka,nego tvoja...MANDA PFC DORCOL

rim

pre 15 godina

kao navijac zvezde, al pre svega kao ljubitelj fudbala, zahtevam ne samo kaznu zajednice, vec i suspenziju od strane kluba + novcanu kaznu, on ne sme vise da se igra, jer ocigledno ne zna da se igra na normalan nacin

Konačno!

pre 15 godina

Najprljaviji i najsuroviji fudbaler "svih vremena" prvi put je isključen! Nema utakmice na kojoj nije pokušao da "polomi" protivnika. A onda je, podmuklo, imitirajući Šešelja, rekao da se Dukić okliznuo niz stepenice (bananu). Ovo je slučaj za krivično gonjenje, jer je reč o opasnom siledžiji. A bar da je ljudina, nego običan čvarak!

rim

pre 15 godina

kao navijac zvezde, al pre svega kao ljubitelj fudbala, zahtevam ne samo kaznu zajednice, vec i suspenziju od strane kluba + novcanu kaznu, on ne sme vise da se igra, jer ocigledno ne zna da se igra na normalan nacin

vlado.

pre 15 godina

brate sto je dosta dosta je,pa nije ti 20 godina pa da radis takve nepromisljene poteze,mi se u tebe kunemo a ti bahato to iskoristavas,samim tim pljujes zvezdin dres

miki

pre 15 godina

Secate li se ako je prosao Djordje Pantic zbog mnogo manjeg ispada. Pa hajde da vec jednom vidimo da li je ovo pravna drzva, ili se sve uvek zavrsi na praznim pricama...
A za Koromanovo ponasanje zadnjih godina ne treba trositi reci...

mikicar grobar

pre 15 godina

Ubije coveka pa mu se izvinjava.
Ti nisi bas cist, leci se covece. Nije ti prvi put da pravis ovakve ispade. Ocigledno da ne mozes da se kontrolises. A bas bih voleo da naletis na istu takvu budalu i da te odvali ko konja, da te nauci pameti malo.
Ne zasluzujes ti Zvezdin dres, stavljas sebe ispred kluba uvek, ne razmisljas uopste...

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

tebe treba vratiti na PAle,samo provociras normalne ljude,i znas da je u Beogradu mnogo ljudi koji te ne vole..Ti si nula od coveka kao i od igraca...Nema veze sto navijam za PARTIZAN,ovo nije zvezdina bruka,nego tvoja...MANDA PFC DORCOL

:-)

pre 15 godina

Koroman: zasto si pojeo moju cokoladicu?

Dukic: Nisam ja!

Koroman: jesi, reko mi je sudija da te je video

Dukic: nisam ja, Milijas je!

Koroman: ma sad ces ti da vidis... ko pre do svlacionice, dobija 'sweet' posle meca...

i tako... Dukic stigo prvi, a Koroman dobio crveni :)

Zoran

pre 15 godina

Po ko zna koji put ista priča.Čovek je definitivno za lečenje. I opet sve isto izvinjenje i pozivanje na emocije, DOSTA VIŠE. Koliko je dobar fudbaler ,toliko mu je loš karakter.Takvima nije mesto u Zvezdi (pa i ovakoj )

igy

pre 15 godina

ma najurite ga vise iz naseg fudbala taj nikad nije ni trebao da se vraca u nas fudbal neka ide u Kinu tamo da pravi incidente ako sme.Najgori igrac u istoriji srpskog fudbala.

The Times

pre 15 godina

Ovom huliganu je potrebna zabrana igranja fudbala od jedno godinu dana da smiri svoju uzavrelu glavu i naravno krivicna prijava za napad i nanosenje laksih telesnih povreda!

kizaj

pre 15 godina

Za sve prostakluke koje je učinio na terenu i sad van njega treba ga udaljiti iz našeg fudbala;Biser je napisao dežurni novinar na "objektivnom mts Mondo"opravdano mu je zato što se dešava ovo oko zvezde alal ti novinarska diploma!!!!

crnobeli delija

pre 15 godina

da li neko moze da navede JEDNU utakmicu u kojoj doticni nije psovao sudiju, pljuvao protivnicke igrace, prodao po koji lakat ili nagazio protivnika, unosio se svima u lice...ako je ikome "gledano kroz prste" onda je to on. za sav srpski fudbal ce biti dobitak kada ga vise ne bude na nasim terenima

GROBAR PODGORICA

pre 15 godina

Da dok je isao da ponese tetki lijek!Neke stvari ni vrijeme ne moze da promjeni.Kakavi igraci,takav klub, takvi navijaci!!!PODGORICA CIJELA CRNO-BIJELA!!!

Martinović

pre 15 godina

Ne mogu da se načudim kako niko od jakih momaka nije nokautirao ovog kržljavka? Da se sa mnom zakačio (34 godine, 187 cm, oko sto kila težak), pokazao bih kržljavku šta je to pirodno i zakonsko pravo na samoodbranu. I ne samo to, tražio bih privatnom krivičnom tužbom od suda da naloži njegov psihijatrijski pregled. Dukić bi morao da ga tuži, ako javni tužilac ćuti. A ćuti, sram ga bilo. I bez policijske prijave, tužilac je dužan da reaguje na osnovu saznanja do kojih je došao iz medija. Ovo se pravno karakteriše kao pokušaj ubistva.

the Ethiopians

pre 15 godina

Koji Paramecijum. Skroman recnik uz obavezno gestikuliranje da pojaca to sto je izgovorio. "Veliki" Srbin sa busanjem u grudi{a verovatno ne zna ni koje digao Prvi srpski ustanak. e ovo je dno dna FKCZ.Nemoral...

pravi čovek za kombinat

pre 15 godina

"Mlati glavom sav zajapuren k'o vepar.
Postavljen svima u inat, "Pravi covek za kombinat",
valjda zato sto je prljav k'o repa" !!!

hm...

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.
(scepan mali, 10. maj 2009 16:48)
Je l' ti glasas za LDP?

nova igrica http://zzzex.mybrute.com

pre 15 godina

Ne znam zasto ali ovo mi zvuci kao ono kad muz brebije zenu pa onda kaze pala je niz stepenice, ili udarila su je vrata...

Гаги

pre 15 godina

Он је само наставк непрекинутог низа простака и силеџија који себе идентификују са најуспелијим брендом Слободана Пенезића.
Да се подсетимо: Маза Василијевић, Рибица Живадиновић, Сузана Гуровић,Дарко Миличић, Огњен Короман...
Толико о српству, православљу, достојанству итд.

MADAFAKA

pre 15 godina

Molim sportsku redakciju B 92 da objavi zvanicni izvestaj o incidentu, t.j. kako i zbog cega je doslo do njega.
Cisto istine radi.
Koromana na transfer listu - odmah!

tamo daleko

pre 15 godina

OVAKO to radi Evropa:

Napadač Čelsija Didije Drogba mogao bi da bude suspendovan i do 6 meseci zbog neprimerenog ponašanja posle eliminacije iz Lige šampiona. Drogba nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Čelsi neće igrati u finalu posle izjednačujućeg gola Barselone u revanšu polufinala na „Stamford Bridžu”. Reprezentativac Obale Slonovače ljutito je reagovao po završetku meča nezadovoljan suđenjem Norvežanina Toma Heninga koji je propustio nekoliko prilika da dosudi penal za Čelsi.

Pored prigovora sudiji, Drogba je takođe opsovao direktno u kameru i doveo u pitanje regularnost utakmice. Drogba se u međuvremenu izvinio za taj ispad, ali će odgovor Uefe po svemu sudeći biti podjednako žestok.

Uefa je ceo incident shvatila veoma ozbiljno. Ocenjeno je da je ponašanje Drogbe „neprihvatljivo”, a iz Evropske fudbalske unije već su poslati signali da će kazna biti višemesečna suspenzija.

Kaznu može da očekuje i Čelsi, jer nije uspeo da kontroliše ponašanje igrača, kao i Mihael Balak i Žoze Bosingva, takođe zbog reakcije po završetku meča.

Odluka o eventualnoj suspenziji i kaznama najavljena je za sledeću nedelju. (B92)

Nikada se mi necemo nauciti!Zato i jesmo gde jesmo...

OFFICIAL RED STAR PRODUCT

pre 15 godina

Molim te odlazi više.To što ti govoriš i činiš na terenu i izvan njega(stepenicama i sl.) je BRUKA NAŠE ZVEZDE! А ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВЈЕКА.

Vlado

pre 15 godina

Tebi treba jedan ko Bata Mirkovic, da te nauci pameti za sva vremena.
(Zagor, 10. maj 2009 15:42)
e ovo je najjači komentar!!! Kakav klub takvi i igrači(koroman, gaj,jestrović,gurović...)i vreme im je više da se ugase!!! -PARTIZAN ŠAMPION-

pustite fudbal, ova igra je bolja http://portikla.mybrute.com

pre 15 godina

Koromanu bi jedina zadovoljavajuca kazna bila zabrana igranja fudbala i bavljenje bilo kojim drugim sportom sem nekom borilackom disciplinom.

Zoki

pre 15 godina

Koroman je ovim gestom potvrdio da je jedan od najvecih prostaka koji je ikada zaigrao u Srbiji. Sto ce te morati priznati tesko dostizan "poduhvat".

petko

pre 15 godina

Treba mu dozivotno zabraniti da igra fudbal, neverovatno je prgav.
On je tog istog Dukica, prosle godine u Kuli, nakon sto ga je ovaj igrom ponizavao, prvo pljunuo a zatim i udario laktom tako da je i tad dobio crveni karton. Mislim da je tu sve jasno!

Jecka

pre 15 godina

ali on od prvog dana kako je Dukic poceo da igra za Hajduk ima neki problem protiv njega...ne znam sta nije uredu sa njegovom glavom...i sad da prica kako se okliznuo...a proslu utakmicu ga je pljuvao na sred terena...pa trebao je i tada da dobije kaznu....Koroman nije ni S od sportiste...treba da ga je sramota....

utzo

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.
(scepan mali, 10. maj 2009 16:48)
Samo pljuj po svemu sto je srpsko!!!
Ne secam se nekih Koromanovih incidenata u reprezentaciji, a Mirkovic je bio temperamentan, ne opravdavam incidente ali covek je davao 200% za reprezentaciju uvek. I sta fali nasem fudbalu? Gde je on to?

Vlada

pre 15 godina

Koroman se stvario junacki borio, jedan je od najboljih poslednjih godina. Dao je onaj gol Bajernu, ali dzaba i tu smo utakmicu izgubili. Nekako je covek bio baksuz zvezdi. E tako je i zavrsio.

vlada

pre 15 godina

sram te bilo koromane, ajde sto zadnje sezone nemas veze sa fudbalom, al sto brukas tako zvezdu? idi vec jednom molim te! cim ti nisi u postavi odmah smo zaigrali pravi fudbal.

PFC

pre 15 godina

Koroman je jos i bezobrazan, izmislja mafijaski da je momak pao sa stepenica, kao da je sav svet lud a on jedini pametan. I jos gore, on misli da moze da ubedi nekog u svoje bezobrazne izjave.
Zaista, on je zasluzio da se drasticno kazni. Koji su razlozi takvog ponasanja ovog homosapijensa to samo on zna!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Zvezdine Delije sa tribina imaju svoga Deliju na terenu !
Kao svojevremeno ILIJA NAJDOSKI, ostar kao brijac karakter jak kao stena !

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ Da se sa mnom zakačio (34 godine, 187 cm, oko sto kila težak), pokazao bih kržljavku šta je to pirodno i zakonsko pravo na samoodbranu.

Koga zanimaju tvoja visina tezina i masa covece, za fajt treba srce a ne tonaza !
Koja je razlika izmedju Koromana i Duleta Vujosevica u ponasanju ?
Mislite o tome...

nemanja

pre 15 godina

"ali i saigračima i klubu jer sam svojim činom ugrozio za pozitivan ishod utakmice", definitivno je covek u pravu, da nije dobio crveni, zvezda bi verovatno izgubila ovaj mec a ovako je bilo 3-0 ::))

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 15 godina

Pročitajte komentare broj 7 i 85! ...Složio bih se potpuno sa njima... Pogotovo sa onim da je bar ljudina, a ne običan čvarak od čoveka... :)

muamua

pre 15 godina

Kako je bio kaznjen Djordje Pantic iz Partizana tako ocekujem i Koroman,ali jos drasticnije posto je igrac zavrsio na urgentnom,a Djordjetov samar je samo okrznuo igraca...ne sezam se koliko je dobio kazne

scepan mali

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.

johnnypop

pre 15 godina

hiJavata pravi si indijanac ...ti ces pricati o nasilnom ponasanju fudbalera...pa sta je uradeo dijara i to na sred utakmice u sred tv prenosa nacionalne televizije da cela srbija vidi? i kakvu kaznu je dobio? 2 meca...pa "nekim cudom" mu je smanjena na 1...ma daj..smesno...pa u normalnoj i manje korumpiranoj ligi on bi popio par meseci zbog onoga a ne 1 utakmicu...naravno ne opravdavam koromana i zasluzio je kaznu..al bar se covek pomerio od kamera a vasi se vise ni toga ne plase..moze im se...mogu da samaraju kog hoce,da pljuju kog hoce,da pricaju svakakve gadosti sudijama... i nikom nista...salili smo se...nema kazne

Vladan R

pre 15 godina

Kad si se vec raspisao ocigledno je posto si grobar da si zaboravio da dodas Duleta Vujosevica(dovoljno samo poslednji mec sa Hemofarmom bez potrebe da se prethodni gafovi nabrajaju) Danilovica(fizicki napad na sudiju kao funcioner Partizana a kao igrac je imao bar dva fizicka obracuna sa saigracima) ili Kezmana s kim se taj nije zavadio i iz kojeg tima ga nisu najurili poslednjih nekoliko godina. A da je Koroman teski primitivac to je apsolutno jasno.

Savo

pre 15 godina

Ma nije ga ni tako, na putu do svlačionice se našla kora od banane Dukić se okliznuo i smandrljao niz stepenice.

Opasne su kore od banane

mozzart

pre 15 godina

Ovom huliganu je potrebna zabrana igranja fudbala od jedno godinu dana da smiri svoju uzavrelu glavu i naravno krivicna prijava za napad i nanosenje laksih telesnih povreda!
(The Times, 10. maj 2009 15:42)

I onda? Dobio bi novcanu kaznu, koja bi za njega bila kao za mene novc. kaz. od 1.000 din... Za tih god. dana bi i dalje imao pravo da prima platu u Zvezdi, jer mu je verovatno takav ugovor... I nikom nista... :(
Steta sto je Srbija. Da je neka normalna zemlja, ne bi taj vise igrao fudbal u zivotu, niti privirio na stadion u bilo kom svojstvu...

Dalibor

pre 15 godina

Kakve zabrane, krivična prijava i zatvor godinu dana zbog nasilja na stadionima, a i prijava UEFI, da više nikad u životu ne bi šutnuo loptu. Nekom deset godina robije - nekom ništa. Ko je ovde lud?

Nije bitno

pre 15 godina

Juče sam napisao da će Koroman morati na sud, nezavisno od toga da li će ga Dukić tužiti ili neće (on već pominje neke pregovore sa Zvezdom, a to sluti na ono), jer je policija već obavila sve po službenoj dužnosti. Dražava će goniti Koromana, i na osnovu Krivičnog i na osnovu Zakona o sportu. Nema tu pregovora.

Pera delija

pre 15 godina

Ma jes, okliznuo se o sapun... Mars bre bagro nevaspitana iz svetog dresa!!! Ne trebas nam makar igrali i beogradsku zonu!!!

Konačno!

pre 15 godina

Najprljaviji i najsuroviji fudbaler "svih vremena" prvi put je isključen! Nema utakmice na kojoj nije pokušao da "polomi" protivnika. A onda je, podmuklo, imitirajući Šešelja, rekao da se Dukić okliznuo niz stepenice (bananu). Ovo je slučaj za krivično gonjenje, jer je reč o opasnom siledžiji. A bar da je ljudina, nego običan čvarak!

johnnypop

pre 15 godina

hiJavata pravi si indijanac ...ti ces pricati o nasilnom ponasanju fudbalera...pa sta je uradeo dijara i to na sred utakmice u sred tv prenosa nacionalne televizije da cela srbija vidi? i kakvu kaznu je dobio? 2 meca...pa "nekim cudom" mu je smanjena na 1...ma daj..smesno...pa u normalnoj i manje korumpiranoj ligi on bi popio par meseci zbog onoga a ne 1 utakmicu...naravno ne opravdavam koromana i zasluzio je kaznu..al bar se covek pomerio od kamera a vasi se vise ni toga ne plase..moze im se...mogu da samaraju kog hoce,da pljuju kog hoce,da pricaju svakakve gadosti sudijama... i nikom nista...salili smo se...nema kazne

Rocky Balboa

pre 15 godina

Zvezdine Delije sa tribina imaju svoga Deliju na terenu !
Kao svojevremeno ILIJA NAJDOSKI, ostar kao brijac karakter jak kao stena !

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ Da se sa mnom zakačio (34 godine, 187 cm, oko sto kila težak), pokazao bih kržljavku šta je to pirodno i zakonsko pravo na samoodbranu.

Koga zanimaju tvoja visina tezina i masa covece, za fajt treba srce a ne tonaza !
Koja je razlika izmedju Koromana i Duleta Vujosevica u ponasanju ?
Mislite o tome...

GROBAR PODGORICA

pre 15 godina

Da dok je isao da ponese tetki lijek!Neke stvari ni vrijeme ne moze da promjeni.Kakavi igraci,takav klub, takvi navijaci!!!PODGORICA CIJELA CRNO-BIJELA!!!

miki

pre 15 godina

Secate li se ako je prosao Djordje Pantic zbog mnogo manjeg ispada. Pa hajde da vec jednom vidimo da li je ovo pravna drzva, ili se sve uvek zavrsi na praznim pricama...
A za Koromanovo ponasanje zadnjih godina ne treba trositi reci...

:-)

pre 15 godina

Koroman: zasto si pojeo moju cokoladicu?

Dukic: Nisam ja!

Koroman: jesi, reko mi je sudija da te je video

Dukic: nisam ja, Milijas je!

Koroman: ma sad ces ti da vidis... ko pre do svlacionice, dobija 'sweet' posle meca...

i tako... Dukic stigo prvi, a Koroman dobio crveni :)

vlado.

pre 15 godina

brate sto je dosta dosta je,pa nije ti 20 godina pa da radis takve nepromisljene poteze,mi se u tebe kunemo a ti bahato to iskoristavas,samim tim pljujes zvezdin dres

scepan mali

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.

rim

pre 15 godina

kao navijac zvezde, al pre svega kao ljubitelj fudbala, zahtevam ne samo kaznu zajednice, vec i suspenziju od strane kluba + novcanu kaznu, on ne sme vise da se igra, jer ocigledno ne zna da se igra na normalan nacin

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

tebe treba vratiti na PAle,samo provociras normalne ljude,i znas da je u Beogradu mnogo ljudi koji te ne vole..Ti si nula od coveka kao i od igraca...Nema veze sto navijam za PARTIZAN,ovo nije zvezdina bruka,nego tvoja...MANDA PFC DORCOL

igy

pre 15 godina

ma najurite ga vise iz naseg fudbala taj nikad nije ni trebao da se vraca u nas fudbal neka ide u Kinu tamo da pravi incidente ako sme.Najgori igrac u istoriji srpskog fudbala.

utzo

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.
(scepan mali, 10. maj 2009 16:48)
Samo pljuj po svemu sto je srpsko!!!
Ne secam se nekih Koromanovih incidenata u reprezentaciji, a Mirkovic je bio temperamentan, ne opravdavam incidente ali covek je davao 200% za reprezentaciju uvek. I sta fali nasem fudbalu? Gde je on to?

Vlado

pre 15 godina

Tebi treba jedan ko Bata Mirkovic, da te nauci pameti za sva vremena.
(Zagor, 10. maj 2009 15:42)
e ovo je najjači komentar!!! Kakav klub takvi i igrači(koroman, gaj,jestrović,gurović...)i vreme im je više da se ugase!!! -PARTIZAN ŠAMPION-

hm...

pre 15 godina

Zoran Mirkovic na zvezdaski nacin!
Boze dragi, ko se sve kod nas nije nazivao fudbalerom, pa cak oblacio i dres nacionalnog tima. Kad se setim Mirkovica i Koromana, i ne cudi me vise, zasto nam je fudbal tu gde je.
(scepan mali, 10. maj 2009 16:48)
Je l' ti glasas za LDP?

The Times

pre 15 godina

Ovom huliganu je potrebna zabrana igranja fudbala od jedno godinu dana da smiri svoju uzavrelu glavu i naravno krivicna prijava za napad i nanosenje laksih telesnih povreda!

mikicar grobar

pre 15 godina

Ubije coveka pa mu se izvinjava.
Ti nisi bas cist, leci se covece. Nije ti prvi put da pravis ovakve ispade. Ocigledno da ne mozes da se kontrolises. A bas bih voleo da naletis na istu takvu budalu i da te odvali ko konja, da te nauci pameti malo.
Ne zasluzujes ti Zvezdin dres, stavljas sebe ispred kluba uvek, ne razmisljas uopste...

Zoran

pre 15 godina

Po ko zna koji put ista priča.Čovek je definitivno za lečenje. I opet sve isto izvinjenje i pozivanje na emocije, DOSTA VIŠE. Koliko je dobar fudbaler ,toliko mu je loš karakter.Takvima nije mesto u Zvezdi (pa i ovakoj )

Гаги

pre 15 godina

Он је само наставк непрекинутог низа простака и силеџија који себе идентификују са најуспелијим брендом Слободана Пенезића.
Да се подсетимо: Маза Василијевић, Рибица Живадиновић, Сузана Гуровић,Дарко Миличић, Огњен Короман...
Толико о српству, православљу, достојанству итд.

Vlada

pre 15 godina

Koroman se stvario junacki borio, jedan je od najboljih poslednjih godina. Dao je onaj gol Bajernu, ali dzaba i tu smo utakmicu izgubili. Nekako je covek bio baksuz zvezdi. E tako je i zavrsio.

tamo daleko

pre 15 godina

OVAKO to radi Evropa:

Napadač Čelsija Didije Drogba mogao bi da bude suspendovan i do 6 meseci zbog neprimerenog ponašanja posle eliminacije iz Lige šampiona. Drogba nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Čelsi neće igrati u finalu posle izjednačujućeg gola Barselone u revanšu polufinala na „Stamford Bridžu”. Reprezentativac Obale Slonovače ljutito je reagovao po završetku meča nezadovoljan suđenjem Norvežanina Toma Heninga koji je propustio nekoliko prilika da dosudi penal za Čelsi.

Pored prigovora sudiji, Drogba je takođe opsovao direktno u kameru i doveo u pitanje regularnost utakmice. Drogba se u međuvremenu izvinio za taj ispad, ali će odgovor Uefe po svemu sudeći biti podjednako žestok.

Uefa je ceo incident shvatila veoma ozbiljno. Ocenjeno je da je ponašanje Drogbe „neprihvatljivo”, a iz Evropske fudbalske unije već su poslati signali da će kazna biti višemesečna suspenzija.

Kaznu može da očekuje i Čelsi, jer nije uspeo da kontroliše ponašanje igrača, kao i Mihael Balak i Žoze Bosingva, takođe zbog reakcije po završetku meča.

Odluka o eventualnoj suspenziji i kaznama najavljena je za sledeću nedelju. (B92)

Nikada se mi necemo nauciti!Zato i jesmo gde jesmo...

Vladan R

pre 15 godina

Kad si se vec raspisao ocigledno je posto si grobar da si zaboravio da dodas Duleta Vujosevica(dovoljno samo poslednji mec sa Hemofarmom bez potrebe da se prethodni gafovi nabrajaju) Danilovica(fizicki napad na sudiju kao funcioner Partizana a kao igrac je imao bar dva fizicka obracuna sa saigracima) ili Kezmana s kim se taj nije zavadio i iz kojeg tima ga nisu najurili poslednjih nekoliko godina. A da je Koroman teski primitivac to je apsolutno jasno.

Savo

pre 15 godina

Ma nije ga ni tako, na putu do svlačionice se našla kora od banane Dukić se okliznuo i smandrljao niz stepenice.

Opasne su kore od banane

the Ethiopians

pre 15 godina

Koji Paramecijum. Skroman recnik uz obavezno gestikuliranje da pojaca to sto je izgovorio. "Veliki" Srbin sa busanjem u grudi{a verovatno ne zna ni koje digao Prvi srpski ustanak. e ovo je dno dna FKCZ.Nemoral...

kizaj

pre 15 godina

Za sve prostakluke koje je učinio na terenu i sad van njega treba ga udaljiti iz našeg fudbala;Biser je napisao dežurni novinar na "objektivnom mts Mondo"opravdano mu je zato što se dešava ovo oko zvezde alal ti novinarska diploma!!!!

pustite fudbal, ova igra je bolja http://portikla.mybrute.com

pre 15 godina

Koromanu bi jedina zadovoljavajuca kazna bila zabrana igranja fudbala i bavljenje bilo kojim drugim sportom sem nekom borilackom disciplinom.

OFFICIAL RED STAR PRODUCT

pre 15 godina

Molim te odlazi više.To što ti govoriš i činiš na terenu i izvan njega(stepenicama i sl.) je BRUKA NAŠE ZVEZDE! А ЧАСТ И БРУКА ЖИВЕ ДОВЈЕКА.

crnobeli delija

pre 15 godina

da li neko moze da navede JEDNU utakmicu u kojoj doticni nije psovao sudiju, pljuvao protivnicke igrace, prodao po koji lakat ili nagazio protivnika, unosio se svima u lice...ako je ikome "gledano kroz prste" onda je to on. za sav srpski fudbal ce biti dobitak kada ga vise ne bude na nasim terenima

Martinović

pre 15 godina

Ne mogu da se načudim kako niko od jakih momaka nije nokautirao ovog kržljavka? Da se sa mnom zakačio (34 godine, 187 cm, oko sto kila težak), pokazao bih kržljavku šta je to pirodno i zakonsko pravo na samoodbranu. I ne samo to, tražio bih privatnom krivičnom tužbom od suda da naloži njegov psihijatrijski pregled. Dukić bi morao da ga tuži, ako javni tužilac ćuti. A ćuti, sram ga bilo. I bez policijske prijave, tužilac je dužan da reaguje na osnovu saznanja do kojih je došao iz medija. Ovo se pravno karakteriše kao pokušaj ubistva.

Ferdinand, ali ne Franc!

pre 15 godina

Pročitajte komentare broj 7 i 85! ...Složio bih se potpuno sa njima... Pogotovo sa onim da je bar ljudina, a ne običan čvarak od čoveka... :)

nova igrica http://zzzex.mybrute.com

pre 15 godina

Ne znam zasto ali ovo mi zvuci kao ono kad muz brebije zenu pa onda kaze pala je niz stepenice, ili udarila su je vrata...

pravi čovek za kombinat

pre 15 godina

"Mlati glavom sav zajapuren k'o vepar.
Postavljen svima u inat, "Pravi covek za kombinat",
valjda zato sto je prljav k'o repa" !!!

PFC

pre 15 godina

Koroman je jos i bezobrazan, izmislja mafijaski da je momak pao sa stepenica, kao da je sav svet lud a on jedini pametan. I jos gore, on misli da moze da ubedi nekog u svoje bezobrazne izjave.
Zaista, on je zasluzio da se drasticno kazni. Koji su razlozi takvog ponasanja ovog homosapijensa to samo on zna!

mozzart

pre 15 godina

Ovom huliganu je potrebna zabrana igranja fudbala od jedno godinu dana da smiri svoju uzavrelu glavu i naravno krivicna prijava za napad i nanosenje laksih telesnih povreda!
(The Times, 10. maj 2009 15:42)

I onda? Dobio bi novcanu kaznu, koja bi za njega bila kao za mene novc. kaz. od 1.000 din... Za tih god. dana bi i dalje imao pravo da prima platu u Zvezdi, jer mu je verovatno takav ugovor... I nikom nista... :(
Steta sto je Srbija. Da je neka normalna zemlja, ne bi taj vise igrao fudbal u zivotu, niti privirio na stadion u bilo kom svojstvu...

muamua

pre 15 godina

Kako je bio kaznjen Djordje Pantic iz Partizana tako ocekujem i Koroman,ali jos drasticnije posto je igrac zavrsio na urgentnom,a Djordjetov samar je samo okrznuo igraca...ne sezam se koliko je dobio kazne

vlada

pre 15 godina

sram te bilo koromane, ajde sto zadnje sezone nemas veze sa fudbalom, al sto brukas tako zvezdu? idi vec jednom molim te! cim ti nisi u postavi odmah smo zaigrali pravi fudbal.

Nije bitno

pre 15 godina

Juče sam napisao da će Koroman morati na sud, nezavisno od toga da li će ga Dukić tužiti ili neće (on već pominje neke pregovore sa Zvezdom, a to sluti na ono), jer je policija već obavila sve po službenoj dužnosti. Dražava će goniti Koromana, i na osnovu Krivičnog i na osnovu Zakona o sportu. Nema tu pregovora.

MADAFAKA

pre 15 godina

Molim sportsku redakciju B 92 da objavi zvanicni izvestaj o incidentu, t.j. kako i zbog cega je doslo do njega.
Cisto istine radi.
Koromana na transfer listu - odmah!

nemanja

pre 15 godina

"ali i saigračima i klubu jer sam svojim činom ugrozio za pozitivan ishod utakmice", definitivno je covek u pravu, da nije dobio crveni, zvezda bi verovatno izgubila ovaj mec a ovako je bilo 3-0 ::))

Pera delija

pre 15 godina

Ma jes, okliznuo se o sapun... Mars bre bagro nevaspitana iz svetog dresa!!! Ne trebas nam makar igrali i beogradsku zonu!!!

petko

pre 15 godina

Treba mu dozivotno zabraniti da igra fudbal, neverovatno je prgav.
On je tog istog Dukica, prosle godine u Kuli, nakon sto ga je ovaj igrom ponizavao, prvo pljunuo a zatim i udario laktom tako da je i tad dobio crveni karton. Mislim da je tu sve jasno!

Zoki

pre 15 godina

Koroman je ovim gestom potvrdio da je jedan od najvecih prostaka koji je ikada zaigrao u Srbiji. Sto ce te morati priznati tesko dostizan "poduhvat".

Dalibor

pre 15 godina

Kakve zabrane, krivična prijava i zatvor godinu dana zbog nasilja na stadionima, a i prijava UEFI, da više nikad u životu ne bi šutnuo loptu. Nekom deset godina robije - nekom ništa. Ko je ovde lud?

Jecka

pre 15 godina

ali on od prvog dana kako je Dukic poceo da igra za Hajduk ima neki problem protiv njega...ne znam sta nije uredu sa njegovom glavom...i sad da prica kako se okliznuo...a proslu utakmicu ga je pljuvao na sred terena...pa trebao je i tada da dobije kaznu....Koroman nije ni S od sportiste...treba da ga je sramota....