Fudbal 130

Četvrtak, 07.05.2009.

16:53

B92: Janevski (ipak) preživeo

Makedonac Čedomir Janevski ostaje trener Crvene zvezde.

B92: Janevski (ipak) preživeo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Fenix

pre 15 godina

Какав Чеда он и фудбал небо и земља. Него брате ми фино доведемо старог доброг Зенгу и онда ће гробари да буду иза нас једно 20 сезона. Ништа се неће урадити са овим кобајаги тренером. Боље му је да иде да води репреѕентацију Буркине Фасо имаће више успјеха и њих неће моћи да упропасти

sas

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 7. maj 2009 22:35)
E,curo pod.
1.Stalno vas zezamo za Bari zato sto ga vi stalno spominjete.
2.Mi ne sanjamo nikakve snove nego radimo i razvijamo klub.
3.Partizana je samo jedna greska 1966 delila od tog pehara namenjenog prvaku i to protiv ni manje ni vise nego najboljeg tima na planeti Real Madrida,a u polufinalu je izbacen tada 2 tim po snazi u Evropi slavni Mancester United ono sto vas deli od nas je srecno izvodjenje penala i kukavicka igra u finalu,a to je isuvise tanka linija da bi mi imali bilo kakav kompleks u ostalom pogledaj ovaj video neke stvari ce ti biti jasnije. http://www.youtube.com/watch?v=g9WUMwilLWE&feature=related

Fenix

pre 15 godina

Da je on kakav čovjek on bi prnje odavno pokupio a ne da nas brika. Treba vratiti Jankovića brate on bi nas preporodio ili Zengu sa njima dvojicom smo bili najbolji

czbl

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!
(C. Zvezda Banja Luka, 7. maj 2009 21:33)

Sine ti si jos u Bariju!
(ko zna zna, 7. maj 2009 23:52)

Mi smo bar vidjeli Bari. I osvojili, da ne zaboravim.

M.Jugin

pre 15 godina

@ZVEZDASICA, (7. maj 2009 22:35)
Ako ste g-đice već hteli da komentarišete realno treba da znate da je Partizan 1966. godine bio nadomak tog pehara o kome govorite na početku Vaše jadikovke. Titulu prvaka evrope i sveta Zvezdi ne može oteti niko ali ovo što joj sada rade je strašno navijam za Partizan ali mi nije lepo kada čujem sve ovo jer je to sve Srbija. I DOSTA JE BILO PODELA NA OVE ILI ONE MORAMO DA BUDEMO JEDINSTVENI U RASUĐIVANJU ŠTA JE LOŠE A ŠTA JE DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!

MAT

pre 15 godina

Treba skloniti Ivica, Janevski je njegov izbor. Problemi Zvezde su dublji ali sa samim izborom Ivica sve je palo u vodu. Koji stranci, koja pojacanja, ovi nisu ni za raniju nisku zonu, ovim ne vredjam NISKU ZONU jer je imala kvalitet. Vratite Diku i ostale inace ce se obistiniti vest da ce Zvezda igrati u Dobanovcima. Problem u sportu je veliki, gde je rukomet, odbojka, vaterpolo. Celnici Zvezde, sportskog drustva, moraju vratiti ljude koji veruju u Zvezdu a ne u DINAR! Svi "veliki ZVEZDASI" SU POZAJMILI novac ZVEZDI, nije im bitno ko tamo igra nego koliko ce zauzvrat dobiti. Ceda nije kalibar trenera za zvezdu. Ujedinite se za SPAS SRPSKOG SPORTA, ovoj zemlji nedostaje pravi DERBI

Johny

pre 15 godina

Ma nema tu resenja, njegova smena nista ne menja, normalno je da covek nece da se odrekne svojih para...a i realno, gani ne vrse nikakav pritisak na njega niti ga prozivaju, zasto bi onda i otisao?! ACA LUKAS ZA TRENERA!!! E tada bi bili pravi cirkus, a losija sezona ne bi bila sigurno...

zvrk

pre 15 godina

Ehhhh...to je sustina srpskog brenda, misle da samo treba da prilepe etiketu i to je to. Sljivovica barem ima ukus, a ovo sto vi radite je odvratno

CiraPixi

pre 15 godina

Pod hitno naci nekog da coveku saopsti da nije pozeljan i da ako hoce moze da gleda utakmice sa tribine, ali da se ni slucajno ne predstavlja kao trener Zvezde jer cemo mi tuziti njega za povredu ugleda i casti.
I ova poslednja 4 kola su dovoljna da se mi malo mrdnemo i uzdignemo.
Zajedno Dujkovic i Pizon mogu da sacuvaju 3 mesto i malo privuku publiku na stadion i poboljsaju atmosferu.
Ova troclana komisija vec je napravila propust kada nije uspela da proda prenos utakmice u Sevojnu RTS-u i izvuce nekih 20.000 evra sto bi bilo oko 2 hiljadarke svakom igracu koji nisu dobili ni dinara mesecima.
Ovog nesretnika Janevskog sam komentarisao na vest da Mihajlovic dolazi u Zvezdu recima da ako se to ne desi mi ispadamo od Sevojna ali da to nece biti strasno kao Timok, sto je jedina sreca u nesreci.
Ko zna sta su pricali Janevski i Ivic za koga rodjeni brat kaze u novinama da od kad on zna za sebe u njihovoj kuci se navijalo za partizan.
I njemu dati otkaz jer je doveo ovog tipusa, a za obestecenje se ne brinite, mi kintu nemamo pa nemamo.
Pre par nedelja su neki ovde ismevali 1.5 miliona evra na tri godine koje je ponudio Cepter a sada bi nam te pare dobro dosle da odblokiramo racun i prezivimo do prodaje Milijasa i Koromana i jos petorice + ispalili bi coveka ako ne obezbedimo kup Uefa sto je konacan ishod ostanka ovog smutljivca.
Sada se vidi koliki je propust bio smena Zemana.
Tuzi nas covek za 500 000 evra koliko smo mu obecali kao platu.Jankovic je radio za 200 000 evra godisnje.
Ali bi Zeman od ovih igraca za 6 meseci napravio zveri a mi sad imamo babe koje bespomocno gledaju kako ih amateri pretrcavaju kad i kako stignu.
Sta me briga ako bi se Koroman naljutio, jel pokazao nesto u utakmici sezone ?
N I S T A !!!
Jel Milijas pokazao nesto ?
N I S T A !!!
Dali ste videli neku zamisao Janevskog koju demonstriraju igraci na terenu a da to nije puko bunarenje dugim loptama u sesnesterac ?
Suspedujte coveka na 4 utakmice (zbog lupetanja na konferencijama za stampu) da ne ispadne da ste mu dali otkaz ili recite igracima da je trening u 3 popodne a Janevskog obavestite da je pomeren za 6 popodne.
Eto resenja. Haaahhhhaahha :-)

Pera

pre 15 godina

Jel mogu i ja malo da budem Zvezdin trener, evo obećavam da ću se posle trećeg poraza dobrovoljno povući ne morate da me terate.

ko zna zna

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!
(C. Zvezda Banja Luka, 7. maj 2009 21:33)

Sine ti si jos u Bariju!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Samo ljudi bez mozga mogu da se smeju nekom ko je postigao nesto o cemu oni mogu samo da sanjaju!!! To se odnosi na onu inteligentnu grobarsku recenicu:Ma sta vas briga vi imate Bari. Jeste,imamo,a vi ugasite svetlo,lezite,zazmurite i kada zaspite mozda,ali samo mozda ce te u vasim snovima imati isti onaj usati pehar.Mada cisto sumnjam,vi to ne mozete ni u snovima!! Na svaku Zvedinu vest je minimum 5 komentara za Bari sa minimum 1005 prepuraka ukupno,i onda se ljute kada se smejemo njihovim kompleksima.Mnogo je smesno ovih dana,na svaku Zvezdinu vest je 70% grobarskih komentara.To je jos jedan dokaz da su ne izlecivi i da smo cak i danas kada se nalazimo najtezoj situaciji od osnivanja kluba za njih....VELIKI!!! raduju se kao mala deca,a kako i ne bi kada je njihov najveci uspeh u istorija kluba ova uzastopna dupla kruna i dno Zvezde.slave i raduju se podjednako i jednom i drugom jer su svesni da JEDNO BEZ DRUGOG NE MOZE I DA SAMO NA OVAKAV NACIN KADA NAS NEMA MOGU DA BUDU NEKO I NESTO!! Jesu nas pobedili na Marakani posle 18 godina,na Jna su nas posle 8 godina pobedili kada? Pa sada kada nas nema!!! Posle koliko su nas dobili u prvenstvu u derbiju? pa ove dve godine od kada je poceo sunovrat Zvezde.Posle koliko su osvojili duplu? Posle devet godina!!! I kada? Pa opet sada kada nema Zvezde!!! Kada su uzeli dva puta uzastopce duplu krunu? Nikada,ali sada ce i to gle cuda OPET kada nema Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!! I zato je nama jasno zasto ste toliko srecni i zasto se radujete ovoj nasoj situaciji!! To vam je jedinstvena prilika da nesto osvojite i da nas pobedite!!! Upravo zati i kazem da je nase dno najveci uspeh u istoriji partizana,a vi se smejete bariju? Onom prelepom usatom peharu gde je urezano CRVENA ZVEZDA? Pa niste za dzabe grobljari!!!!!! E vidite za razliku od vas ja sam i danas ponosna na moju Zvezdu,ja je danas volim vise nego ikada i budite sigurni u jedno: ZVEZDA CE OPET BITI OA STARA,ISTA ONA ZBOG KOJE STE SE RADOVALI POBEDI NA MARAKANI KADA NAPUNITE 18,A NA VASEM JNA KADA PODJETE U DRUGI RAZRED OSNOVNE SKOLE!! Cekace te vi opet 9 godina kako bi konacno videli duplu krunu i zato slavite ove vase istorijske uspehe,jer nije mala stvar osvojiti titulu kada nema Zvedze,bitno je da se vi smejete nasem naslovu Evropskog i Svetskog sampiona!!! Ali valjda to tako rade mali navijaci,sreca nasa pa ste tu vi da nam to pokazete!!!! Pozdrav svim mojim delijama,u subotu svi na stadion,jer mi nismo kao ovi mali grobari,mi pevamo,navijamo i volimo nas klub nasu svetinju i kada smo najgori i kada niste ne osvajamo!!!!!!

Acca Lukass

pre 15 godina

Ahaa...sad tek serija krece sa dramatizacijom ! Jos cetiri serije do kraja, ili tri ?!?
Kako god, valjda ima i druga sezona...a mozda i nema.

meraklija

pre 15 godina

Jankovic,Muslin,Jankovic,Muslin.Dosadni ste vise.Jankovic je u Lokerenu i nije lud da se vraca,a Muslin ne zasluzuje toliku paznju.Nego izgleda da mnogo volite trenere koji vam se ulizuj,pa su vam zbog toga najbolji.Kad Niski Radnicki bude dao uskoro dao otkaz Vladislavu Djukicu zbog ponasanja uzmite njega.Nema veze sto je grobar.

slobacar

pre 15 godina

da nije tuzno,bilo bi smesno........ko ce 2. da ga brani nego onaj ko ga je i doveo-Ivic.....najbolje bi bilo da obojica spakujete kofere....sa Janevskim na celu kola do kraja i trece mesto nam je ugrozeno :'(

sasa

pre 15 godina

da li neko moze da mi kaze da li je bivsi trener crvene zvezde aleksandar jankovic sin novinara bobija jankovica,posto sam to negde procitao

sloba

pre 15 godina

Svega ovoga ne bi bilo,da je Dzaja otisao pravo u policiju :)
(Aleksandar)
P.S.Džaja je već bio u policiji.Policija treba da dodje na marakanu da pohapsi ostale.A Čeda treba da odgovara zbog nadritrenerstva

C. Zvezda Banja Luka

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!

APS

pre 15 godina

E ne zna se ko je veci baksuz, Zvezda ili Celzi...
Ispadose na kraju a moze se reci da su dominirali 90 min.
Samo jedna mala razlika, Celzi izbacio sudija a Sevojno i Zvezdu i sudiju.

velja

pre 15 godina

on se trudi ali ljudi ima nezadovoljnu ekipu gladnu bez para bez uprave kluba sa svlacionicama koje prokisnjavaju i vo je dosta sto radi bice bolje od leta s verom idemo dalje ako nista drugo ima nas vise

troska

pre 15 godina

Citat sa ´tribine´,savim se slazem sa covekom.Izvinjavam se istom sto sam izbacio neke stilske figure:
Далеко од тога да хоћу да vredjam Звезду и њене навијаче али није ми јасно због чега се дигла и кука и мотика последњих недељу дана? Па шта ако је Звезда испала из Купа од Севојна? Па шта ако прскају? Зар то мора да нам се набија на нос свима као ''национални'' проблем? Сада ће недељама да нас бомбардују преко новина и ТВ-а како Звезда није ушла у финале, како немају кеш, како је ситуација крајње драматична... бла, бла, бла... Зашто се ни у једним спортским вестима није споменула ситуација у Радничком из Крагујевца, Спартаку, мом Радничком и читавом српском фудбалу протеклих десетак година? Не могу да верујем да још траже да држава помогне. Где су били ти силни новинари и остали када су наши клубови из унутрашњости и фудбалски центри пропадали (и пропали)? Иста галама би се дигла да се то десило и Партизану. Велика је разлика између београдских клубова као и свега осталог у Београду од нас ''малих из унутрашњости'' за које нико не жели да потроши ниједну јебену реч. OSECAM SE KAO GRADJANIN DRUGOG REDA U SVOJOJ ZEMLJI:

Nikola

pre 15 godina

A šta to Ivić ima da priča sa njim.Pa on ga je doveo....sad neka i on ode, jer je i on kriv, koliko i Janevski.

Ali ne, hoće čovek platu...pa ni ja ne bih dao otkaz kad bih toliko primio svakog meseca.

chomy DS89

pre 15 godina

Na leto postaviti Dujkovica,Pizona ili Muslina za trenera.Oterati Parkera,Abudakara,Fereiru,Dzefersona.
Vratiti Burzanovica i Perovica sa pozajmica i dovesti nekog od sledecih igraca:Tadić,Mrđa(Vojvodina)Sepua(Čukarički)Lazović(Borac)
Ignjovski(OFK Beograd).Jedino tako možemo ravnopravno da se borimo za titulu.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Kuku, pa ovi nece biti ni treci a kamoli cetvrti. Bas su izgubili kompas al' ce se negde zakace da ih voda bas neodnese daleko od prvog mesta.

terry

pre 15 godina

na njegovo mesto treba sesti lukas i pre pocetka svake utakmice bi znao on sta je najbolje dati svakom igracu.....nije to puno samo 11grama

leteći cirkus crvena zvezda

pre 15 godina

A zašto da ode Janevski ? Pa još nije gotovo. Taman da se izgube zadnje četiri utakmice pa da se uzme dobra lova na kladi.

delboy

pre 15 godina

Janevski ti dodje ko bivsi predsednik Srbije. Upropastio SRbiju, pali mu svi saborci a on je ostao i dalje predsednik Srbije. Niko ga nije bendao ali nije ni mario zbog toga. Imao je "jak ugovor" i platu.

Archibald

pre 15 godina

Taman pomislis da ne moze gore,kad odjednom te iznenade... Neizmerna tuga i praznina je jedino sto se sada nalazi u srcima svih nas koji volimo Zvezdu.Pa zar da docekamo da nas ucenjuje jedan priuceni Makedonac?! ILi da nem ko da ga smeni??!! Zvezda ovo nije zasluzila!!! Ti prilatelju,koji si dosao radi licne afirmacije i debele kinte,neka ovo sluzi na cast. Prezivela je Zvezda i mnogo vece promasaje od tebe! A doci ce i taj kraj sezone,pa cemo i tebi i svim ostalim pacovima i krpeljima videti ledja!"Zvezda zivi dok su joj deca verna"- ne zaboravi to!

dragan

pre 15 godina

mislim da je redno da proglase stecaj rasformiraju klub a onu rupu treba zatrpati i napraviti PARKING jer ce nam trebati za LIGU SAMPIONA

Rade Dzevi

pre 15 godina

Kuku, pa ovi nece biti ni treci a kamoli cetvrti. Bas su izgubili kompas al\' ce se negde zakace da ih voda bas neodnese daleko od prvog mesta.

Superhicky

pre 15 godina

Sine, kada budes izlazio:

1. Rucaj pre nego sto krenes
2. Proveri da li si zatvorio vodu.
3. Da li si lepo spustio slusalicu
4. Da li si ugasio sva svetla.
5. Pogledaj kroz prozor da li su oni mangupi ispred
6. Pazi kako vozis!
7. Zakljucaj vrata.

Mama Tana

Mama:
1. Nisam rucao, nista nisi ostavila u frizideru
2. Zatvorio sam vodu ali, kupatilo prokisnjava
3. Telefon nam ne radi odavno...
4. ...a i struju su nam isekli
5. Nema nikog ispred, otisli u DELTA CITY
6. Nema benzina, a i soferka mi je polomljena
7. ZAKLJUCAO SAM VRATA

sin Ognjen

B&J

pre 15 godina

Kasno je sad,sto se mene tice neka ga do kraja sezone,sve je gotovo! Da se ja pitam prodao bih ceo tim i znatno bih smanjio dugove,onda bih kupovao mlade talente iz Srbije,kakvi stranci,kakvi bakraci,videlo se sve...ionako ovi nisu nista pokazali! Okosnica tima da budu Burzanovic i Trajkovic,tvrdim da su bar duplo bolji od svih u Zvezdi samo im nije pruzena prilika da se bolje dokazu!Na mesto trenera Stepanovica! Dok ne dodje privatizacija ovako treba da bude! Mislim da cete se svi sloziti sa mnom jer s'obzirom na situaciju bolje ne moze!

alkatraz

pre 15 godina

edit: u medjuvremenu je vest prepravljena sa u "janevski ipak preziveo"... :))) taj rad... kao shto rekoh,zabavlja me taj car...

btw,katanac vas cheka,pa cheka...

Lud zbunjenog

pre 15 godina

Na zvanicnom sajtu stoji da ga nece menjati, jer do kraja je ostalo samo jos 4. kola!? Znaci ne treba nam ni 3. mesto, puno je!

KOKO

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem da klub koji nema pare sklapa ugovore koji su vredni po 250 000 ili 300 000 evra. Pa da li je to normalno. Pa zar je moguce da se sklapaju ugovori a da trener nije nikada nizasta kriv vec klub njemu mora da plati "ostecenje" kao da klub nije ostecen sa takvim ponasanjem trenera, fudbalera ili bilo koga drugog na funkciji. Kakvi su to ugovori? Ja kada ne bih pruzao zadovoljavajuce uspehe na mome poslu, izbacili bi me naglavacke jos bih ja njima morao da platim "ostetu".

Dorfl

pre 15 godina

I, sta sad???
Igracima je bas to trebalo par kola pred kraj.... Trebalo je coveka ostaviti do kraja sezone, da se kako - tako pregura i uzme drugo mesto, zbog Evrope....
KONTINUITET, bilo kakav nam fali
Jankovic, Zeman, Janevski, zajedno su pregurali godinu ipo u Zvezdi...Nek bude trener bilo ko, pa makar i (Al)Kosan, ali na duze od 6 meseci...rezultati dolaze sa kontinuitetom....da je bilo ko od recenih trenera imao 3 godine vezano na klupi, napravio bi tim koji nije nasledjen od prethodnika, ve' koji odgovara njegovom poimanju fudbala, pa nam onda ne bi nedostajalo ni igre ni organizacije iste!

DjODA

pre 15 godina

Bože da li je moguće,pa ovo je najlepša vest ove sezone! Povedi i Tričkovskog sa tobom i želim ti puno sreće u nastavku trenerske karijere.Ti si profesionalac 100% ali kralju morali su bolji rezultati.Svu sreću ti želim!

Предраг

pre 15 godina

Хвала Богу, бар једна паметна ствар од ове управе!!! Само што је та одлука морала доћи много раније, и што је можда могла бити избегнута оваква срамота... А сада сви марш из Звезде!!!

П.С.-Док срце куца у нама, Ти звездо ниси сама, и крв тече моја црвено белих боја!!!

boki

pre 15 godina

super sada dovedite ljupka ili dostanica dogodine bicete jos gori.
pod hitno zbog naseg fudbala zvezdin treba GAZDA.isto to vazi za sve klubove

Nikola

pre 15 godina

Aaaaaaaaaa konacno!!! sad su i igraci na redu,sve ih treba rasprodati,pogotovo strance,ionako se sledece godine ogranicava broj stranaca,decu na teren,i onako ovi nece nista uraditi u evropi!!!

Земунац

pre 15 godina

Само 5 месеци сте закаснили. Требао је да попије отказ после оног пораза на Маракани од Хајдука из Куле у последњој утакмици јесењег дела. Тада је имао шансу да смањи разлику на 4 бода, а сада је 24.

NeMresBilivit

pre 15 godina

Nekada se znalo ko meze biti trene5r zvezde. Danas moze biti bilo tko! kao sto i u upravi moze sejditi bilo tko, kao sto i igrati moze bilo tko... od takve politike nema nista!

simex333

pre 15 godina

zao mi sto aleksandar jankovic ne moze da preuzme zvezdu ili mozda bajevic,obojica su dobili vruce krompire od prethodnika i opekli se!inace ne krivim ovog jadnog coveka,nije mogao vise da uradi kada je miniran sa svih strana...rasterajte skart i menadzere sa marakane,kako i ne talentovane klince bivsih fudbalera...postaviti dobrog trenera-menadzera i dati mu odresene ruke!
PRAVDA ZA ZVEZDU!

Milan

pre 15 godina

Dobro su se setili. Ovaj covek i nije bio za CZ.
Caki pored obestecenja od 150 000 evra,iako smo duzni svima redom...da smo trenera promenili pre mesec dana,mozda bi danas igrali finale kupe,a to donosi pare,mozda bi ga i osvojili i to donosi pare,pa bi se tu nesto isplatilo.
Ovako je FKCZ na totalnom gubitku.
Kada je jedan Alkesandar Jankovic onako sramno otera iz kluba,nije ni cudo sto smo ovako zavrsili.
Ja sam ubedjen da bi Sale Jankovic pristao da ekipu vodi i za dzabe celu sezonu,ako treba.
Znaci,izgubili smo na svakom polju i finasijsikom,rezultatskom i kadrovskom.

sewe

pre 15 godina

otiso si, sarmu probo nisi!!!
e moj cedo, sta ces takav je zivot!
a vi gospodo iz ko biva neke uprave :
FUNDAMENTALNO OBRATITE PAZNJU STA CETE DALJE DA URADITE!!!

SLAVOLJUBE VRATI SE!!!!

neke cudne materije

pre 15 godina

Ovde neko pali babu da mu strika NIKE. Pa malo pre je predsednik Tadic izjavio u Uzicu da ce Drzava pomoci Zvezdi, jer je to neophodno za Srbiju!? Uzas i katastrofa! Pa jel to znaci da moze ko kako hoce da krade, otima i unistava, a da Drzava posle pomaze tim istim posrnulim legijama? Partizan u Evroligi, sa istinskim kvalitetima i zaslugama trazi pomoc, a ne dobija ni odgovor, da bi sad Drzava pomagala lose poslovanje i lopovluk u Crvenoj Zvezdi! Moj dinar nece u tu kasu, a ni moj glas Demokratskoj stranci vise nikada! Adios pameti!

doha

pre 15 godina

........krajnje je vreme da se na mesto trenera postavi Branko Sosa Babic, pa da vidimo ko ce njemu da sastavlja tim ili kupuje igrace.......

Herbie

pre 15 godina

Ovo bi moglo da bude fenomenalno za Hidinka! Njegovi dometi su taman kao i za Zvezdu - ispadanje u polufinalima!
Ne mogu da verujem da sam ovo napisao a navijam za Zvezdu od svoje trece godine!

neke cudne materije

pre 15 godina

Ovde neko pali babu da mu strika NIKE. Pa malo pre je predsednik Tadic izjavio u Uzicu da ce Drzava pomoci Zvezdi, jer je to neophodno za Srbiju!? Uzas i katastrofa! Pa jel to znaci da moze ko kako hoce da krade, otima i unistava, a da Drzava posle pomaze tim istim posrnulim legijama? Partizan u Evroligi, sa istinskim kvalitetima i zaslugama trazi pomoc, a ne dobija ni odgovor, da bi sad Drzava pomagala lose poslovanje i lopovluk u Crvenoj Zvezdi! Moj dinar nece u tu kasu, a ni moj glas Demokratskoj stranci vise nikada! Adios pameti!

Superhicky

pre 15 godina

Sine, kada budes izlazio:

1. Rucaj pre nego sto krenes
2. Proveri da li si zatvorio vodu.
3. Da li si lepo spustio slusalicu
4. Da li si ugasio sva svetla.
5. Pogledaj kroz prozor da li su oni mangupi ispred
6. Pazi kako vozis!
7. Zakljucaj vrata.

Mama Tana

Mama:
1. Nisam rucao, nista nisi ostavila u frizideru
2. Zatvorio sam vodu ali, kupatilo prokisnjava
3. Telefon nam ne radi odavno...
4. ...a i struju su nam isekli
5. Nema nikog ispred, otisli u DELTA CITY
6. Nema benzina, a i soferka mi je polomljena
7. ZAKLJUCAO SAM VRATA

sin Ognjen

terry

pre 15 godina

na njegovo mesto treba sesti lukas i pre pocetka svake utakmice bi znao on sta je najbolje dati svakom igracu.....nije to puno samo 11grama

Земунац

pre 15 godina

Само 5 месеци сте закаснили. Требао је да попије отказ после оног пораза на Маракани од Хајдука из Куле у последњој утакмици јесењег дела. Тада је имао шансу да смањи разлику на 4 бода, а сада је 24.

Herbie

pre 15 godina

Ovo bi moglo da bude fenomenalno za Hidinka! Njegovi dometi su taman kao i za Zvezdu - ispadanje u polufinalima!
Ne mogu da verujem da sam ovo napisao a navijam za Zvezdu od svoje trece godine!

ko zna zna

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!
(C. Zvezda Banja Luka, 7. maj 2009 21:33)

Sine ti si jos u Bariju!

simex333

pre 15 godina

zao mi sto aleksandar jankovic ne moze da preuzme zvezdu ili mozda bajevic,obojica su dobili vruce krompire od prethodnika i opekli se!inace ne krivim ovog jadnog coveka,nije mogao vise da uradi kada je miniran sa svih strana...rasterajte skart i menadzere sa marakane,kako i ne talentovane klince bivsih fudbalera...postaviti dobrog trenera-menadzera i dati mu odresene ruke!
PRAVDA ZA ZVEZDU!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Samo ljudi bez mozga mogu da se smeju nekom ko je postigao nesto o cemu oni mogu samo da sanjaju!!! To se odnosi na onu inteligentnu grobarsku recenicu:Ma sta vas briga vi imate Bari. Jeste,imamo,a vi ugasite svetlo,lezite,zazmurite i kada zaspite mozda,ali samo mozda ce te u vasim snovima imati isti onaj usati pehar.Mada cisto sumnjam,vi to ne mozete ni u snovima!! Na svaku Zvedinu vest je minimum 5 komentara za Bari sa minimum 1005 prepuraka ukupno,i onda se ljute kada se smejemo njihovim kompleksima.Mnogo je smesno ovih dana,na svaku Zvezdinu vest je 70% grobarskih komentara.To je jos jedan dokaz da su ne izlecivi i da smo cak i danas kada se nalazimo najtezoj situaciji od osnivanja kluba za njih....VELIKI!!! raduju se kao mala deca,a kako i ne bi kada je njihov najveci uspeh u istorija kluba ova uzastopna dupla kruna i dno Zvezde.slave i raduju se podjednako i jednom i drugom jer su svesni da JEDNO BEZ DRUGOG NE MOZE I DA SAMO NA OVAKAV NACIN KADA NAS NEMA MOGU DA BUDU NEKO I NESTO!! Jesu nas pobedili na Marakani posle 18 godina,na Jna su nas posle 8 godina pobedili kada? Pa sada kada nas nema!!! Posle koliko su nas dobili u prvenstvu u derbiju? pa ove dve godine od kada je poceo sunovrat Zvezde.Posle koliko su osvojili duplu? Posle devet godina!!! I kada? Pa opet sada kada nema Zvezde!!! Kada su uzeli dva puta uzastopce duplu krunu? Nikada,ali sada ce i to gle cuda OPET kada nema Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!! I zato je nama jasno zasto ste toliko srecni i zasto se radujete ovoj nasoj situaciji!! To vam je jedinstvena prilika da nesto osvojite i da nas pobedite!!! Upravo zati i kazem da je nase dno najveci uspeh u istoriji partizana,a vi se smejete bariju? Onom prelepom usatom peharu gde je urezano CRVENA ZVEZDA? Pa niste za dzabe grobljari!!!!!! E vidite za razliku od vas ja sam i danas ponosna na moju Zvezdu,ja je danas volim vise nego ikada i budite sigurni u jedno: ZVEZDA CE OPET BITI OA STARA,ISTA ONA ZBOG KOJE STE SE RADOVALI POBEDI NA MARAKANI KADA NAPUNITE 18,A NA VASEM JNA KADA PODJETE U DRUGI RAZRED OSNOVNE SKOLE!! Cekace te vi opet 9 godina kako bi konacno videli duplu krunu i zato slavite ove vase istorijske uspehe,jer nije mala stvar osvojiti titulu kada nema Zvedze,bitno je da se vi smejete nasem naslovu Evropskog i Svetskog sampiona!!! Ali valjda to tako rade mali navijaci,sreca nasa pa ste tu vi da nam to pokazete!!!! Pozdrav svim mojim delijama,u subotu svi na stadion,jer mi nismo kao ovi mali grobari,mi pevamo,navijamo i volimo nas klub nasu svetinju i kada smo najgori i kada niste ne osvajamo!!!!!!

Milan

pre 15 godina

Dobro su se setili. Ovaj covek i nije bio za CZ.
Caki pored obestecenja od 150 000 evra,iako smo duzni svima redom...da smo trenera promenili pre mesec dana,mozda bi danas igrali finale kupe,a to donosi pare,mozda bi ga i osvojili i to donosi pare,pa bi se tu nesto isplatilo.
Ovako je FKCZ na totalnom gubitku.
Kada je jedan Alkesandar Jankovic onako sramno otera iz kluba,nije ni cudo sto smo ovako zavrsili.
Ja sam ubedjen da bi Sale Jankovic pristao da ekipu vodi i za dzabe celu sezonu,ako treba.
Znaci,izgubili smo na svakom polju i finasijsikom,rezultatskom i kadrovskom.

KOKO

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem da klub koji nema pare sklapa ugovore koji su vredni po 250 000 ili 300 000 evra. Pa da li je to normalno. Pa zar je moguce da se sklapaju ugovori a da trener nije nikada nizasta kriv vec klub njemu mora da plati "ostecenje" kao da klub nije ostecen sa takvim ponasanjem trenera, fudbalera ili bilo koga drugog na funkciji. Kakvi su to ugovori? Ja kada ne bih pruzao zadovoljavajuce uspehe na mome poslu, izbacili bi me naglavacke jos bih ja njima morao da platim "ostetu".

alkatraz

pre 15 godina

edit: u medjuvremenu je vest prepravljena sa u "janevski ipak preziveo"... :))) taj rad... kao shto rekoh,zabavlja me taj car...

btw,katanac vas cheka,pa cheka...

dragan

pre 15 godina

mislim da je redno da proglase stecaj rasformiraju klub a onu rupu treba zatrpati i napraviti PARKING jer ce nam trebati za LIGU SAMPIONA

NeMresBilivit

pre 15 godina

Nekada se znalo ko meze biti trene5r zvezde. Danas moze biti bilo tko! kao sto i u upravi moze sejditi bilo tko, kao sto i igrati moze bilo tko... od takve politike nema nista!

Archibald

pre 15 godina

Taman pomislis da ne moze gore,kad odjednom te iznenade... Neizmerna tuga i praznina je jedino sto se sada nalazi u srcima svih nas koji volimo Zvezdu.Pa zar da docekamo da nas ucenjuje jedan priuceni Makedonac?! ILi da nem ko da ga smeni??!! Zvezda ovo nije zasluzila!!! Ti prilatelju,koji si dosao radi licne afirmacije i debele kinte,neka ovo sluzi na cast. Prezivela je Zvezda i mnogo vece promasaje od tebe! A doci ce i taj kraj sezone,pa cemo i tebi i svim ostalim pacovima i krpeljima videti ledja!"Zvezda zivi dok su joj deca verna"- ne zaboravi to!

leteći cirkus crvena zvezda

pre 15 godina

A zašto da ode Janevski ? Pa još nije gotovo. Taman da se izgube zadnje četiri utakmice pa da se uzme dobra lova na kladi.

APS

pre 15 godina

E ne zna se ko je veci baksuz, Zvezda ili Celzi...
Ispadose na kraju a moze se reci da su dominirali 90 min.
Samo jedna mala razlika, Celzi izbacio sudija a Sevojno i Zvezdu i sudiju.

delboy

pre 15 godina

Janevski ti dodje ko bivsi predsednik Srbije. Upropastio SRbiju, pali mu svi saborci a on je ostao i dalje predsednik Srbije. Niko ga nije bendao ali nije ni mario zbog toga. Imao je "jak ugovor" i platu.

boki

pre 15 godina

super sada dovedite ljupka ili dostanica dogodine bicete jos gori.
pod hitno zbog naseg fudbala zvezdin treba GAZDA.isto to vazi za sve klubove

Nikola

pre 15 godina

A šta to Ivić ima da priča sa njim.Pa on ga je doveo....sad neka i on ode, jer je i on kriv, koliko i Janevski.

Ali ne, hoće čovek platu...pa ni ja ne bih dao otkaz kad bih toliko primio svakog meseca.

Lud zbunjenog

pre 15 godina

Na zvanicnom sajtu stoji da ga nece menjati, jer do kraja je ostalo samo jos 4. kola!? Znaci ne treba nam ni 3. mesto, puno je!

B&J

pre 15 godina

Kasno je sad,sto se mene tice neka ga do kraja sezone,sve je gotovo! Da se ja pitam prodao bih ceo tim i znatno bih smanjio dugove,onda bih kupovao mlade talente iz Srbije,kakvi stranci,kakvi bakraci,videlo se sve...ionako ovi nisu nista pokazali! Okosnica tima da budu Burzanovic i Trajkovic,tvrdim da su bar duplo bolji od svih u Zvezdi samo im nije pruzena prilika da se bolje dokazu!Na mesto trenera Stepanovica! Dok ne dodje privatizacija ovako treba da bude! Mislim da cete se svi sloziti sa mnom jer s'obzirom na situaciju bolje ne moze!

doha

pre 15 godina

........krajnje je vreme da se na mesto trenera postavi Branko Sosa Babic, pa da vidimo ko ce njemu da sastavlja tim ili kupuje igrace.......

Dorfl

pre 15 godina

I, sta sad???
Igracima je bas to trebalo par kola pred kraj.... Trebalo je coveka ostaviti do kraja sezone, da se kako - tako pregura i uzme drugo mesto, zbog Evrope....
KONTINUITET, bilo kakav nam fali
Jankovic, Zeman, Janevski, zajedno su pregurali godinu ipo u Zvezdi...Nek bude trener bilo ko, pa makar i (Al)Kosan, ali na duze od 6 meseci...rezultati dolaze sa kontinuitetom....da je bilo ko od recenih trenera imao 3 godine vezano na klupi, napravio bi tim koji nije nasledjen od prethodnika, ve' koji odgovara njegovom poimanju fudbala, pa nam onda ne bi nedostajalo ni igre ni organizacije iste!

Nikola

pre 15 godina

Aaaaaaaaaa konacno!!! sad su i igraci na redu,sve ih treba rasprodati,pogotovo strance,ionako se sledece godine ogranicava broj stranaca,decu na teren,i onako ovi nece nista uraditi u evropi!!!

C. Zvezda Banja Luka

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!

Acca Lukass

pre 15 godina

Ahaa...sad tek serija krece sa dramatizacijom ! Jos cetiri serije do kraja, ili tri ?!?
Kako god, valjda ima i druga sezona...a mozda i nema.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Kuku, pa ovi nece biti ni treci a kamoli cetvrti. Bas su izgubili kompas al' ce se negde zakace da ih voda bas neodnese daleko od prvog mesta.

sloba

pre 15 godina

Svega ovoga ne bi bilo,da je Dzaja otisao pravo u policiju :)
(Aleksandar)
P.S.Džaja je već bio u policiji.Policija treba da dodje na marakanu da pohapsi ostale.A Čeda treba da odgovara zbog nadritrenerstva

sewe

pre 15 godina

otiso si, sarmu probo nisi!!!
e moj cedo, sta ces takav je zivot!
a vi gospodo iz ko biva neke uprave :
FUNDAMENTALNO OBRATITE PAZNJU STA CETE DALJE DA URADITE!!!

SLAVOLJUBE VRATI SE!!!!

DjODA

pre 15 godina

Bože da li je moguće,pa ovo je najlepša vest ove sezone! Povedi i Tričkovskog sa tobom i želim ti puno sreće u nastavku trenerske karijere.Ti si profesionalac 100% ali kralju morali su bolji rezultati.Svu sreću ti želim!

Предраг

pre 15 godina

Хвала Богу, бар једна паметна ствар од ове управе!!! Само што је та одлука морала доћи много раније, и што је можда могла бити избегнута оваква срамота... А сада сви марш из Звезде!!!

П.С.-Док срце куца у нама, Ти звездо ниси сама, и крв тече моја црвено белих боја!!!

Rade Dzevi

pre 15 godina

Kuku, pa ovi nece biti ni treci a kamoli cetvrti. Bas su izgubili kompas al\' ce se negde zakace da ih voda bas neodnese daleko od prvog mesta.

sasa

pre 15 godina

da li neko moze da mi kaze da li je bivsi trener crvene zvezde aleksandar jankovic sin novinara bobija jankovica,posto sam to negde procitao

chomy DS89

pre 15 godina

Na leto postaviti Dujkovica,Pizona ili Muslina za trenera.Oterati Parkera,Abudakara,Fereiru,Dzefersona.
Vratiti Burzanovica i Perovica sa pozajmica i dovesti nekog od sledecih igraca:Tadić,Mrđa(Vojvodina)Sepua(Čukarički)Lazović(Borac)
Ignjovski(OFK Beograd).Jedino tako možemo ravnopravno da se borimo za titulu.

CiraPixi

pre 15 godina

Pod hitno naci nekog da coveku saopsti da nije pozeljan i da ako hoce moze da gleda utakmice sa tribine, ali da se ni slucajno ne predstavlja kao trener Zvezde jer cemo mi tuziti njega za povredu ugleda i casti.
I ova poslednja 4 kola su dovoljna da se mi malo mrdnemo i uzdignemo.
Zajedno Dujkovic i Pizon mogu da sacuvaju 3 mesto i malo privuku publiku na stadion i poboljsaju atmosferu.
Ova troclana komisija vec je napravila propust kada nije uspela da proda prenos utakmice u Sevojnu RTS-u i izvuce nekih 20.000 evra sto bi bilo oko 2 hiljadarke svakom igracu koji nisu dobili ni dinara mesecima.
Ovog nesretnika Janevskog sam komentarisao na vest da Mihajlovic dolazi u Zvezdu recima da ako se to ne desi mi ispadamo od Sevojna ali da to nece biti strasno kao Timok, sto je jedina sreca u nesreci.
Ko zna sta su pricali Janevski i Ivic za koga rodjeni brat kaze u novinama da od kad on zna za sebe u njihovoj kuci se navijalo za partizan.
I njemu dati otkaz jer je doveo ovog tipusa, a za obestecenje se ne brinite, mi kintu nemamo pa nemamo.
Pre par nedelja su neki ovde ismevali 1.5 miliona evra na tri godine koje je ponudio Cepter a sada bi nam te pare dobro dosle da odblokiramo racun i prezivimo do prodaje Milijasa i Koromana i jos petorice + ispalili bi coveka ako ne obezbedimo kup Uefa sto je konacan ishod ostanka ovog smutljivca.
Sada se vidi koliki je propust bio smena Zemana.
Tuzi nas covek za 500 000 evra koliko smo mu obecali kao platu.Jankovic je radio za 200 000 evra godisnje.
Ali bi Zeman od ovih igraca za 6 meseci napravio zveri a mi sad imamo babe koje bespomocno gledaju kako ih amateri pretrcavaju kad i kako stignu.
Sta me briga ako bi se Koroman naljutio, jel pokazao nesto u utakmici sezone ?
N I S T A !!!
Jel Milijas pokazao nesto ?
N I S T A !!!
Dali ste videli neku zamisao Janevskog koju demonstriraju igraci na terenu a da to nije puko bunarenje dugim loptama u sesnesterac ?
Suspedujte coveka na 4 utakmice (zbog lupetanja na konferencijama za stampu) da ne ispadne da ste mu dali otkaz ili recite igracima da je trening u 3 popodne a Janevskog obavestite da je pomeren za 6 popodne.
Eto resenja. Haaahhhhaahha :-)

velja

pre 15 godina

on se trudi ali ljudi ima nezadovoljnu ekipu gladnu bez para bez uprave kluba sa svlacionicama koje prokisnjavaju i vo je dosta sto radi bice bolje od leta s verom idemo dalje ako nista drugo ima nas vise

meraklija

pre 15 godina

Jankovic,Muslin,Jankovic,Muslin.Dosadni ste vise.Jankovic je u Lokerenu i nije lud da se vraca,a Muslin ne zasluzuje toliku paznju.Nego izgleda da mnogo volite trenere koji vam se ulizuj,pa su vam zbog toga najbolji.Kad Niski Radnicki bude dao uskoro dao otkaz Vladislavu Djukicu zbog ponasanja uzmite njega.Nema veze sto je grobar.

Johny

pre 15 godina

Ma nema tu resenja, njegova smena nista ne menja, normalno je da covek nece da se odrekne svojih para...a i realno, gani ne vrse nikakav pritisak na njega niti ga prozivaju, zasto bi onda i otisao?! ACA LUKAS ZA TRENERA!!! E tada bi bili pravi cirkus, a losija sezona ne bi bila sigurno...

M.Jugin

pre 15 godina

@ZVEZDASICA, (7. maj 2009 22:35)
Ako ste g-đice već hteli da komentarišete realno treba da znate da je Partizan 1966. godine bio nadomak tog pehara o kome govorite na početku Vaše jadikovke. Titulu prvaka evrope i sveta Zvezdi ne može oteti niko ali ovo što joj sada rade je strašno navijam za Partizan ali mi nije lepo kada čujem sve ovo jer je to sve Srbija. I DOSTA JE BILO PODELA NA OVE ILI ONE MORAMO DA BUDEMO JEDINSTVENI U RASUĐIVANJU ŠTA JE LOŠE A ŠTA JE DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!

zvrk

pre 15 godina

Ehhhh...to je sustina srpskog brenda, misle da samo treba da prilepe etiketu i to je to. Sljivovica barem ima ukus, a ovo sto vi radite je odvratno

Pera

pre 15 godina

Jel mogu i ja malo da budem Zvezdin trener, evo obećavam da ću se posle trećeg poraza dobrovoljno povući ne morate da me terate.

slobacar

pre 15 godina

da nije tuzno,bilo bi smesno........ko ce 2. da ga brani nego onaj ko ga je i doveo-Ivic.....najbolje bi bilo da obojica spakujete kofere....sa Janevskim na celu kola do kraja i trece mesto nam je ugrozeno :'(

Fenix

pre 15 godina

Какав Чеда он и фудбал небо и земља. Него брате ми фино доведемо старог доброг Зенгу и онда ће гробари да буду иза нас једно 20 сезона. Ништа се неће урадити са овим кобајаги тренером. Боље му је да иде да води репреѕентацију Буркине Фасо имаће више успјеха и њих неће моћи да упропасти

MAT

pre 15 godina

Treba skloniti Ivica, Janevski je njegov izbor. Problemi Zvezde su dublji ali sa samim izborom Ivica sve je palo u vodu. Koji stranci, koja pojacanja, ovi nisu ni za raniju nisku zonu, ovim ne vredjam NISKU ZONU jer je imala kvalitet. Vratite Diku i ostale inace ce se obistiniti vest da ce Zvezda igrati u Dobanovcima. Problem u sportu je veliki, gde je rukomet, odbojka, vaterpolo. Celnici Zvezde, sportskog drustva, moraju vratiti ljude koji veruju u Zvezdu a ne u DINAR! Svi "veliki ZVEZDASI" SU POZAJMILI novac ZVEZDI, nije im bitno ko tamo igra nego koliko ce zauzvrat dobiti. Ceda nije kalibar trenera za zvezdu. Ujedinite se za SPAS SRPSKOG SPORTA, ovoj zemlji nedostaje pravi DERBI

sas

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 7. maj 2009 22:35)
E,curo pod.
1.Stalno vas zezamo za Bari zato sto ga vi stalno spominjete.
2.Mi ne sanjamo nikakve snove nego radimo i razvijamo klub.
3.Partizana je samo jedna greska 1966 delila od tog pehara namenjenog prvaku i to protiv ni manje ni vise nego najboljeg tima na planeti Real Madrida,a u polufinalu je izbacen tada 2 tim po snazi u Evropi slavni Mancester United ono sto vas deli od nas je srecno izvodjenje penala i kukavicka igra u finalu,a to je isuvise tanka linija da bi mi imali bilo kakav kompleks u ostalom pogledaj ovaj video neke stvari ce ti biti jasnije. http://www.youtube.com/watch?v=g9WUMwilLWE&feature=related

czbl

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!
(C. Zvezda Banja Luka, 7. maj 2009 21:33)

Sine ti si jos u Bariju!
(ko zna zna, 7. maj 2009 23:52)

Mi smo bar vidjeli Bari. I osvojili, da ne zaboravim.

Fenix

pre 15 godina

Da je on kakav čovjek on bi prnje odavno pokupio a ne da nas brika. Treba vratiti Jankovića brate on bi nas preporodio ili Zengu sa njima dvojicom smo bili najbolji

troska

pre 15 godina

Citat sa ´tribine´,savim se slazem sa covekom.Izvinjavam se istom sto sam izbacio neke stilske figure:
Далеко од тога да хоћу да vredjam Звезду и њене навијаче али није ми јасно због чега се дигла и кука и мотика последњих недељу дана? Па шта ако је Звезда испала из Купа од Севојна? Па шта ако прскају? Зар то мора да нам се набија на нос свима као ''национални'' проблем? Сада ће недељама да нас бомбардују преко новина и ТВ-а како Звезда није ушла у финале, како немају кеш, како је ситуација крајње драматична... бла, бла, бла... Зашто се ни у једним спортским вестима није споменула ситуација у Радничком из Крагујевца, Спартаку, мом Радничком и читавом српском фудбалу протеклих десетак година? Не могу да верујем да још траже да држава помогне. Где су били ти силни новинари и остали када су наши клубови из унутрашњости и фудбалски центри пропадали (и пропали)? Иста галама би се дигла да се то десило и Партизану. Велика је разлика између београдских клубова као и свега осталог у Београду од нас ''малих из унутрашњости'' за које нико не жели да потроши ниједну јебену реч. OSECAM SE KAO GRADJANIN DRUGOG REDA U SVOJOJ ZEMLJI:

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Samo ljudi bez mozga mogu da se smeju nekom ko je postigao nesto o cemu oni mogu samo da sanjaju!!! To se odnosi na onu inteligentnu grobarsku recenicu:Ma sta vas briga vi imate Bari. Jeste,imamo,a vi ugasite svetlo,lezite,zazmurite i kada zaspite mozda,ali samo mozda ce te u vasim snovima imati isti onaj usati pehar.Mada cisto sumnjam,vi to ne mozete ni u snovima!! Na svaku Zvedinu vest je minimum 5 komentara za Bari sa minimum 1005 prepuraka ukupno,i onda se ljute kada se smejemo njihovim kompleksima.Mnogo je smesno ovih dana,na svaku Zvezdinu vest je 70% grobarskih komentara.To je jos jedan dokaz da su ne izlecivi i da smo cak i danas kada se nalazimo najtezoj situaciji od osnivanja kluba za njih....VELIKI!!! raduju se kao mala deca,a kako i ne bi kada je njihov najveci uspeh u istorija kluba ova uzastopna dupla kruna i dno Zvezde.slave i raduju se podjednako i jednom i drugom jer su svesni da JEDNO BEZ DRUGOG NE MOZE I DA SAMO NA OVAKAV NACIN KADA NAS NEMA MOGU DA BUDU NEKO I NESTO!! Jesu nas pobedili na Marakani posle 18 godina,na Jna su nas posle 8 godina pobedili kada? Pa sada kada nas nema!!! Posle koliko su nas dobili u prvenstvu u derbiju? pa ove dve godine od kada je poceo sunovrat Zvezde.Posle koliko su osvojili duplu? Posle devet godina!!! I kada? Pa opet sada kada nema Zvezde!!! Kada su uzeli dva puta uzastopce duplu krunu? Nikada,ali sada ce i to gle cuda OPET kada nema Zvezde!!!!!!!!!!!!!!!!! I zato je nama jasno zasto ste toliko srecni i zasto se radujete ovoj nasoj situaciji!! To vam je jedinstvena prilika da nesto osvojite i da nas pobedite!!! Upravo zati i kazem da je nase dno najveci uspeh u istoriji partizana,a vi se smejete bariju? Onom prelepom usatom peharu gde je urezano CRVENA ZVEZDA? Pa niste za dzabe grobljari!!!!!! E vidite za razliku od vas ja sam i danas ponosna na moju Zvezdu,ja je danas volim vise nego ikada i budite sigurni u jedno: ZVEZDA CE OPET BITI OA STARA,ISTA ONA ZBOG KOJE STE SE RADOVALI POBEDI NA MARAKANI KADA NAPUNITE 18,A NA VASEM JNA KADA PODJETE U DRUGI RAZRED OSNOVNE SKOLE!! Cekace te vi opet 9 godina kako bi konacno videli duplu krunu i zato slavite ove vase istorijske uspehe,jer nije mala stvar osvojiti titulu kada nema Zvedze,bitno je da se vi smejete nasem naslovu Evropskog i Svetskog sampiona!!! Ali valjda to tako rade mali navijaci,sreca nasa pa ste tu vi da nam to pokazete!!!! Pozdrav svim mojim delijama,u subotu svi na stadion,jer mi nismo kao ovi mali grobari,mi pevamo,navijamo i volimo nas klub nasu svetinju i kada smo najgori i kada niste ne osvajamo!!!!!!

neke cudne materije

pre 15 godina

Ovde neko pali babu da mu strika NIKE. Pa malo pre je predsednik Tadic izjavio u Uzicu da ce Drzava pomoci Zvezdi, jer je to neophodno za Srbiju!? Uzas i katastrofa! Pa jel to znaci da moze ko kako hoce da krade, otima i unistava, a da Drzava posle pomaze tim istim posrnulim legijama? Partizan u Evroligi, sa istinskim kvalitetima i zaslugama trazi pomoc, a ne dobija ni odgovor, da bi sad Drzava pomagala lose poslovanje i lopovluk u Crvenoj Zvezdi! Moj dinar nece u tu kasu, a ni moj glas Demokratskoj stranci vise nikada! Adios pameti!

C. Zvezda Banja Luka

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!

chomy DS89

pre 15 godina

Na leto postaviti Dujkovica,Pizona ili Muslina za trenera.Oterati Parkera,Abudakara,Fereiru,Dzefersona.
Vratiti Burzanovica i Perovica sa pozajmica i dovesti nekog od sledecih igraca:Tadić,Mrđa(Vojvodina)Sepua(Čukarički)Lazović(Borac)
Ignjovski(OFK Beograd).Jedino tako možemo ravnopravno da se borimo za titulu.

Herbie

pre 15 godina

Ovo bi moglo da bude fenomenalno za Hidinka! Njegovi dometi su taman kao i za Zvezdu - ispadanje u polufinalima!
Ne mogu da verujem da sam ovo napisao a navijam za Zvezdu od svoje trece godine!

Milan

pre 15 godina

Dobro su se setili. Ovaj covek i nije bio za CZ.
Caki pored obestecenja od 150 000 evra,iako smo duzni svima redom...da smo trenera promenili pre mesec dana,mozda bi danas igrali finale kupe,a to donosi pare,mozda bi ga i osvojili i to donosi pare,pa bi se tu nesto isplatilo.
Ovako je FKCZ na totalnom gubitku.
Kada je jedan Alkesandar Jankovic onako sramno otera iz kluba,nije ni cudo sto smo ovako zavrsili.
Ja sam ubedjen da bi Sale Jankovic pristao da ekipu vodi i za dzabe celu sezonu,ako treba.
Znaci,izgubili smo na svakom polju i finasijsikom,rezultatskom i kadrovskom.

ko zna zna

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!
(C. Zvezda Banja Luka, 7. maj 2009 21:33)

Sine ti si jos u Bariju!

Archibald

pre 15 godina

Taman pomislis da ne moze gore,kad odjednom te iznenade... Neizmerna tuga i praznina je jedino sto se sada nalazi u srcima svih nas koji volimo Zvezdu.Pa zar da docekamo da nas ucenjuje jedan priuceni Makedonac?! ILi da nem ko da ga smeni??!! Zvezda ovo nije zasluzila!!! Ti prilatelju,koji si dosao radi licne afirmacije i debele kinte,neka ovo sluzi na cast. Prezivela je Zvezda i mnogo vece promasaje od tebe! A doci ce i taj kraj sezone,pa cemo i tebi i svim ostalim pacovima i krpeljima videti ledja!"Zvezda zivi dok su joj deca verna"- ne zaboravi to!

simex333

pre 15 godina

zao mi sto aleksandar jankovic ne moze da preuzme zvezdu ili mozda bajevic,obojica su dobili vruce krompire od prethodnika i opekli se!inace ne krivim ovog jadnog coveka,nije mogao vise da uradi kada je miniran sa svih strana...rasterajte skart i menadzere sa marakane,kako i ne talentovane klince bivsih fudbalera...postaviti dobrog trenera-menadzera i dati mu odresene ruke!
PRAVDA ZA ZVEZDU!

Superhicky

pre 15 godina

Sine, kada budes izlazio:

1. Rucaj pre nego sto krenes
2. Proveri da li si zatvorio vodu.
3. Da li si lepo spustio slusalicu
4. Da li si ugasio sva svetla.
5. Pogledaj kroz prozor da li su oni mangupi ispred
6. Pazi kako vozis!
7. Zakljucaj vrata.

Mama Tana

Mama:
1. Nisam rucao, nista nisi ostavila u frizideru
2. Zatvorio sam vodu ali, kupatilo prokisnjava
3. Telefon nam ne radi odavno...
4. ...a i struju su nam isekli
5. Nema nikog ispred, otisli u DELTA CITY
6. Nema benzina, a i soferka mi je polomljena
7. ZAKLJUCAO SAM VRATA

sin Ognjen

sewe

pre 15 godina

otiso si, sarmu probo nisi!!!
e moj cedo, sta ces takav je zivot!
a vi gospodo iz ko biva neke uprave :
FUNDAMENTALNO OBRATITE PAZNJU STA CETE DALJE DA URADITE!!!

SLAVOLJUBE VRATI SE!!!!

Предраг

pre 15 godina

Хвала Богу, бар једна паметна ствар од ове управе!!! Само што је та одлука морала доћи много раније, и што је можда могла бити избегнута оваква срамота... А сада сви марш из Звезде!!!

П.С.-Док срце куца у нама, Ти звездо ниси сама, и крв тече моја црвено белих боја!!!

dragan

pre 15 godina

mislim da je redno da proglase stecaj rasformiraju klub a onu rupu treba zatrpati i napraviti PARKING jer ce nam trebati za LIGU SAMPIONA

Dorfl

pre 15 godina

I, sta sad???
Igracima je bas to trebalo par kola pred kraj.... Trebalo je coveka ostaviti do kraja sezone, da se kako - tako pregura i uzme drugo mesto, zbog Evrope....
KONTINUITET, bilo kakav nam fali
Jankovic, Zeman, Janevski, zajedno su pregurali godinu ipo u Zvezdi...Nek bude trener bilo ko, pa makar i (Al)Kosan, ali na duze od 6 meseci...rezultati dolaze sa kontinuitetom....da je bilo ko od recenih trenera imao 3 godine vezano na klupi, napravio bi tim koji nije nasledjen od prethodnika, ve' koji odgovara njegovom poimanju fudbala, pa nam onda ne bi nedostajalo ni igre ni organizacije iste!

DjODA

pre 15 godina

Bože da li je moguće,pa ovo je najlepša vest ove sezone! Povedi i Tričkovskog sa tobom i želim ti puno sreće u nastavku trenerske karijere.Ti si profesionalac 100% ali kralju morali su bolji rezultati.Svu sreću ti želim!

alkatraz

pre 15 godina

edit: u medjuvremenu je vest prepravljena sa u "janevski ipak preziveo"... :))) taj rad... kao shto rekoh,zabavlja me taj car...

btw,katanac vas cheka,pa cheka...

B&J

pre 15 godina

Kasno je sad,sto se mene tice neka ga do kraja sezone,sve je gotovo! Da se ja pitam prodao bih ceo tim i znatno bih smanjio dugove,onda bih kupovao mlade talente iz Srbije,kakvi stranci,kakvi bakraci,videlo se sve...ionako ovi nisu nista pokazali! Okosnica tima da budu Burzanovic i Trajkovic,tvrdim da su bar duplo bolji od svih u Zvezdi samo im nije pruzena prilika da se bolje dokazu!Na mesto trenera Stepanovica! Dok ne dodje privatizacija ovako treba da bude! Mislim da cete se svi sloziti sa mnom jer s'obzirom na situaciju bolje ne moze!

Nikola

pre 15 godina

A šta to Ivić ima da priča sa njim.Pa on ga je doveo....sad neka i on ode, jer je i on kriv, koliko i Janevski.

Ali ne, hoće čovek platu...pa ni ja ne bih dao otkaz kad bih toliko primio svakog meseca.

meraklija

pre 15 godina

Jankovic,Muslin,Jankovic,Muslin.Dosadni ste vise.Jankovic je u Lokerenu i nije lud da se vraca,a Muslin ne zasluzuje toliku paznju.Nego izgleda da mnogo volite trenere koji vam se ulizuj,pa su vam zbog toga najbolji.Kad Niski Radnicki bude dao uskoro dao otkaz Vladislavu Djukicu zbog ponasanja uzmite njega.Nema veze sto je grobar.

NeMresBilivit

pre 15 godina

Nekada se znalo ko meze biti trene5r zvezde. Danas moze biti bilo tko! kao sto i u upravi moze sejditi bilo tko, kao sto i igrati moze bilo tko... od takve politike nema nista!

boki

pre 15 godina

super sada dovedite ljupka ili dostanica dogodine bicete jos gori.
pod hitno zbog naseg fudbala zvezdin treba GAZDA.isto to vazi za sve klubove

KOKO

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem da klub koji nema pare sklapa ugovore koji su vredni po 250 000 ili 300 000 evra. Pa da li je to normalno. Pa zar je moguce da se sklapaju ugovori a da trener nije nikada nizasta kriv vec klub njemu mora da plati "ostecenje" kao da klub nije ostecen sa takvim ponasanjem trenera, fudbalera ili bilo koga drugog na funkciji. Kakvi su to ugovori? Ja kada ne bih pruzao zadovoljavajuce uspehe na mome poslu, izbacili bi me naglavacke jos bih ja njima morao da platim "ostetu".

doha

pre 15 godina

........krajnje je vreme da se na mesto trenera postavi Branko Sosa Babic, pa da vidimo ko ce njemu da sastavlja tim ili kupuje igrace.......

Земунац

pre 15 godina

Само 5 месеци сте закаснили. Требао је да попије отказ после оног пораза на Маракани од Хајдука из Куле у последњој утакмици јесењег дела. Тада је имао шансу да смањи разлику на 4 бода, а сада је 24.

delboy

pre 15 godina

Janevski ti dodje ko bivsi predsednik Srbije. Upropastio SRbiju, pali mu svi saborci a on je ostao i dalje predsednik Srbije. Niko ga nije bendao ali nije ni mario zbog toga. Imao je "jak ugovor" i platu.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Kuku, pa ovi nece biti ni treci a kamoli cetvrti. Bas su izgubili kompas al' ce se negde zakace da ih voda bas neodnese daleko od prvog mesta.

sasa

pre 15 godina

da li neko moze da mi kaze da li je bivsi trener crvene zvezde aleksandar jankovic sin novinara bobija jankovica,posto sam to negde procitao

czbl

pre 15 godina

Joj pa kad vam Zvezda svima bude vadila kicmu i mahala iz LS za koju godinu, i dalje cete biti onaj "drugi". Razumite, partizan je UVIJEK drugi, kad se kaze fudbal i Srbija, pa kome na pamet padne partizan. Drugi ste bili, drugi cete i ostati!
(C. Zvezda Banja Luka, 7. maj 2009 21:33)

Sine ti si jos u Bariju!
(ko zna zna, 7. maj 2009 23:52)

Mi smo bar vidjeli Bari. I osvojili, da ne zaboravim.

sas

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 7. maj 2009 22:35)
E,curo pod.
1.Stalno vas zezamo za Bari zato sto ga vi stalno spominjete.
2.Mi ne sanjamo nikakve snove nego radimo i razvijamo klub.
3.Partizana je samo jedna greska 1966 delila od tog pehara namenjenog prvaku i to protiv ni manje ni vise nego najboljeg tima na planeti Real Madrida,a u polufinalu je izbacen tada 2 tim po snazi u Evropi slavni Mancester United ono sto vas deli od nas je srecno izvodjenje penala i kukavicka igra u finalu,a to je isuvise tanka linija da bi mi imali bilo kakav kompleks u ostalom pogledaj ovaj video neke stvari ce ti biti jasnije. http://www.youtube.com/watch?v=g9WUMwilLWE&feature=related

Nikola

pre 15 godina

Aaaaaaaaaa konacno!!! sad su i igraci na redu,sve ih treba rasprodati,pogotovo strance,ionako se sledece godine ogranicava broj stranaca,decu na teren,i onako ovi nece nista uraditi u evropi!!!

terry

pre 15 godina

na njegovo mesto treba sesti lukas i pre pocetka svake utakmice bi znao on sta je najbolje dati svakom igracu.....nije to puno samo 11grama

leteći cirkus crvena zvezda

pre 15 godina

A zašto da ode Janevski ? Pa još nije gotovo. Taman da se izgube zadnje četiri utakmice pa da se uzme dobra lova na kladi.

Rade Dzevi

pre 15 godina

Kuku, pa ovi nece biti ni treci a kamoli cetvrti. Bas su izgubili kompas al\' ce se negde zakace da ih voda bas neodnese daleko od prvog mesta.

APS

pre 15 godina

E ne zna se ko je veci baksuz, Zvezda ili Celzi...
Ispadose na kraju a moze se reci da su dominirali 90 min.
Samo jedna mala razlika, Celzi izbacio sudija a Sevojno i Zvezdu i sudiju.

sloba

pre 15 godina

Svega ovoga ne bi bilo,da je Dzaja otisao pravo u policiju :)
(Aleksandar)
P.S.Džaja je već bio u policiji.Policija treba da dodje na marakanu da pohapsi ostale.A Čeda treba da odgovara zbog nadritrenerstva

slobacar

pre 15 godina

da nije tuzno,bilo bi smesno........ko ce 2. da ga brani nego onaj ko ga je i doveo-Ivic.....najbolje bi bilo da obojica spakujete kofere....sa Janevskim na celu kola do kraja i trece mesto nam je ugrozeno :'(

Fenix

pre 15 godina

Какав Чеда он и фудбал небо и земља. Него брате ми фино доведемо старог доброг Зенгу и онда ће гробари да буду иза нас једно 20 сезона. Ништа се неће урадити са овим кобајаги тренером. Боље му је да иде да води репреѕентацију Буркине Фасо имаће више успјеха и њих неће моћи да упропасти

Lud zbunjenog

pre 15 godina

Na zvanicnom sajtu stoji da ga nece menjati, jer do kraja je ostalo samo jos 4. kola!? Znaci ne treba nam ni 3. mesto, puno je!

Johny

pre 15 godina

Ma nema tu resenja, njegova smena nista ne menja, normalno je da covek nece da se odrekne svojih para...a i realno, gani ne vrse nikakav pritisak na njega niti ga prozivaju, zasto bi onda i otisao?! ACA LUKAS ZA TRENERA!!! E tada bi bili pravi cirkus, a losija sezona ne bi bila sigurno...

M.Jugin

pre 15 godina

@ZVEZDASICA, (7. maj 2009 22:35)
Ako ste g-đice već hteli da komentarišete realno treba da znate da je Partizan 1966. godine bio nadomak tog pehara o kome govorite na početku Vaše jadikovke. Titulu prvaka evrope i sveta Zvezdi ne može oteti niko ali ovo što joj sada rade je strašno navijam za Partizan ali mi nije lepo kada čujem sve ovo jer je to sve Srbija. I DOSTA JE BILO PODELA NA OVE ILI ONE MORAMO DA BUDEMO JEDINSTVENI U RASUĐIVANJU ŠTA JE LOŠE A ŠTA JE DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!

velja

pre 15 godina

on se trudi ali ljudi ima nezadovoljnu ekipu gladnu bez para bez uprave kluba sa svlacionicama koje prokisnjavaju i vo je dosta sto radi bice bolje od leta s verom idemo dalje ako nista drugo ima nas vise

Acca Lukass

pre 15 godina

Ahaa...sad tek serija krece sa dramatizacijom ! Jos cetiri serije do kraja, ili tri ?!?
Kako god, valjda ima i druga sezona...a mozda i nema.

CiraPixi

pre 15 godina

Pod hitno naci nekog da coveku saopsti da nije pozeljan i da ako hoce moze da gleda utakmice sa tribine, ali da se ni slucajno ne predstavlja kao trener Zvezde jer cemo mi tuziti njega za povredu ugleda i casti.
I ova poslednja 4 kola su dovoljna da se mi malo mrdnemo i uzdignemo.
Zajedno Dujkovic i Pizon mogu da sacuvaju 3 mesto i malo privuku publiku na stadion i poboljsaju atmosferu.
Ova troclana komisija vec je napravila propust kada nije uspela da proda prenos utakmice u Sevojnu RTS-u i izvuce nekih 20.000 evra sto bi bilo oko 2 hiljadarke svakom igracu koji nisu dobili ni dinara mesecima.
Ovog nesretnika Janevskog sam komentarisao na vest da Mihajlovic dolazi u Zvezdu recima da ako se to ne desi mi ispadamo od Sevojna ali da to nece biti strasno kao Timok, sto je jedina sreca u nesreci.
Ko zna sta su pricali Janevski i Ivic za koga rodjeni brat kaze u novinama da od kad on zna za sebe u njihovoj kuci se navijalo za partizan.
I njemu dati otkaz jer je doveo ovog tipusa, a za obestecenje se ne brinite, mi kintu nemamo pa nemamo.
Pre par nedelja su neki ovde ismevali 1.5 miliona evra na tri godine koje je ponudio Cepter a sada bi nam te pare dobro dosle da odblokiramo racun i prezivimo do prodaje Milijasa i Koromana i jos petorice + ispalili bi coveka ako ne obezbedimo kup Uefa sto je konacan ishod ostanka ovog smutljivca.
Sada se vidi koliki je propust bio smena Zemana.
Tuzi nas covek za 500 000 evra koliko smo mu obecali kao platu.Jankovic je radio za 200 000 evra godisnje.
Ali bi Zeman od ovih igraca za 6 meseci napravio zveri a mi sad imamo babe koje bespomocno gledaju kako ih amateri pretrcavaju kad i kako stignu.
Sta me briga ako bi se Koroman naljutio, jel pokazao nesto u utakmici sezone ?
N I S T A !!!
Jel Milijas pokazao nesto ?
N I S T A !!!
Dali ste videli neku zamisao Janevskog koju demonstriraju igraci na terenu a da to nije puko bunarenje dugim loptama u sesnesterac ?
Suspedujte coveka na 4 utakmice (zbog lupetanja na konferencijama za stampu) da ne ispadne da ste mu dali otkaz ili recite igracima da je trening u 3 popodne a Janevskog obavestite da je pomeren za 6 popodne.
Eto resenja. Haaahhhhaahha :-)

MAT

pre 15 godina

Treba skloniti Ivica, Janevski je njegov izbor. Problemi Zvezde su dublji ali sa samim izborom Ivica sve je palo u vodu. Koji stranci, koja pojacanja, ovi nisu ni za raniju nisku zonu, ovim ne vredjam NISKU ZONU jer je imala kvalitet. Vratite Diku i ostale inace ce se obistiniti vest da ce Zvezda igrati u Dobanovcima. Problem u sportu je veliki, gde je rukomet, odbojka, vaterpolo. Celnici Zvezde, sportskog drustva, moraju vratiti ljude koji veruju u Zvezdu a ne u DINAR! Svi "veliki ZVEZDASI" SU POZAJMILI novac ZVEZDI, nije im bitno ko tamo igra nego koliko ce zauzvrat dobiti. Ceda nije kalibar trenera za zvezdu. Ujedinite se za SPAS SRPSKOG SPORTA, ovoj zemlji nedostaje pravi DERBI

troska

pre 15 godina

Citat sa ´tribine´,savim se slazem sa covekom.Izvinjavam se istom sto sam izbacio neke stilske figure:
Далеко од тога да хоћу да vredjam Звезду и њене навијаче али није ми јасно због чега се дигла и кука и мотика последњих недељу дана? Па шта ако је Звезда испала из Купа од Севојна? Па шта ако прскају? Зар то мора да нам се набија на нос свима као ''национални'' проблем? Сада ће недељама да нас бомбардују преко новина и ТВ-а како Звезда није ушла у финале, како немају кеш, како је ситуација крајње драматична... бла, бла, бла... Зашто се ни у једним спортским вестима није споменула ситуација у Радничком из Крагујевца, Спартаку, мом Радничком и читавом српском фудбалу протеклих десетак година? Не могу да верујем да још траже да држава помогне. Где су били ти силни новинари и остали када су наши клубови из унутрашњости и фудбалски центри пропадали (и пропали)? Иста галама би се дигла да се то десило и Партизану. Велика је разлика између београдских клубова као и свега осталог у Београду од нас ''малих из унутрашњости'' за које нико не жели да потроши ниједну јебену реч. OSECAM SE KAO GRADJANIN DRUGOG REDA U SVOJOJ ZEMLJI:

zvrk

pre 15 godina

Ehhhh...to je sustina srpskog brenda, misle da samo treba da prilepe etiketu i to je to. Sljivovica barem ima ukus, a ovo sto vi radite je odvratno

Pera

pre 15 godina

Jel mogu i ja malo da budem Zvezdin trener, evo obećavam da ću se posle trećeg poraza dobrovoljno povući ne morate da me terate.

Fenix

pre 15 godina

Da je on kakav čovjek on bi prnje odavno pokupio a ne da nas brika. Treba vratiti Jankovića brate on bi nas preporodio ili Zengu sa njima dvojicom smo bili najbolji