Fudbal 130

Sreda, 18.03.2009.

15:36

Pobeda Partizana, poraz Vojvodine

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima Jagodinu, sa 1:0, dok je Vojvodina istim rezultatom kod kuće poražena od Rada, u 21. kolu Jelen Super lige Srbije.

Pobeda Partizana, poraz Vojvodine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Gaja

pre 15 godina

Cestitam Radu na dobroj igri i pobedi u Novom Sadu! Rad dobro igra a to ce pokazati i u nedelju protiv Crvene Zvezde siguran sam u to. E moje lale kako ste se lozili samo na titulu! Kakva vasa titula, vi ste smesni!

chobani s'marakanu

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?
(Babin_zub, 18. mart 2009 18:24)


pa to je trava s'marakane, mislim da je to dovoljno reci ;)

Pola lige je BRUKA!

pre 15 godina

Све чисто регуларно, да регуларније не може бити :). Поготово Војводина-Рад. Има ли некога да није чуо за ту дојаву? Рад даје гол на крају а онда и Банат случајно, баш минут после, изједначује у Кули. Смехотрес од лиге!
И после питате зашто нема публике на стадионима...
(Јастребов, 18. mart 2009 16:25)

U Apatinu brate, kakva Kula, daleko je ona i od zonskih liga a kamoli od "elite"!!! Nemaju ni teren pa ga traže po celoj Srbiji, prošle nedelje u Novom Sadu Kula protiv Jagodine, a sad ta "novosadska" Kula dočekuje Zrenjanin (ili Banatski Dvor) u Apatinu, na samoj granici!!! ŠARENO DA ŠARENIJE NE M0ŽE BITI !

nazalost

pre 15 godina

Za izvestaj b92 ja bih vam dao čistu jedinicu! :) Pa bre dokle samo taj teren da kritikujete, gde je ovde tekst o navijačima (oko 8000 uprkos prenosu i lošem vremenu,zatim o VIP loži, uopšte o domaćinstvu)...
Teren jeste loš ali ne i najlošiji kao što većina medija tvrdi. Umalo da uzmem dres od Tomića al ode, Washington i Stevanović dali su dresove navijačima Jagodine i na tome HVALA! Sledeći put ostavite za mene jedan :)))

The Grobar

pre 15 godina

@nnindza
E objektivan si do m...a.Pogledaj snimak kod gola Dijare koji je ponisten,covek uopste nije bio u ofsajdu,u najgorem slucaju linija.Drugi nopravdano ponisten gol u cetiri poslednje utakmice.Samo da bi se smirili gani koji non-stop vrte istu plocu kao pokvaren gramofon o Toletu koji uzgred nije nacvijac Partizana,blizi je Zvezdi mada kaze da je neutralan.Ali ako vam je lakse da verujete da ste zbog sudijskih gresaka i neke zavere na -9,samo napred

nnidza

pre 15 godina

@Babin_zub
Drenaza terena je odradjena pre 15 godina kada je Jagodina igrala drugu ligu. Od tad ni trava nije promenjena...

@silvaner
"Seljacke ekipe znaju da igraju na ovakvim kaljugama i niposto se ne smeju podceniti".
Jel ti to Partizan nazivas seljackom ekipom? Setio si se kako je izgedao teren JNA u periodu 90-95 pa to spominjes tek sad? Seti se Marakane prosle godine itd. ...

Stadion u Jagodini je unisten jer je trava loseg kvaliteta. Na TV-u je sve to izgledalo jos mnogo i gore nego sto stvarno i jeste. Dobri klubovi igraju dobro i na losim terenima...

@realac
Seti se terena Buducnosti iz Podgorice. Nije tako davno bilo...

@tsartsaris
kao sto sam 100 puta rekao. napraviti 20 stadiona u 20 gradova sirom Srbije. Jedna liga eventualno dve plafon. Nema ispadanja sve dok se ne stvore uslovi za formiranje dodatnih klubova (privatnih ili kako god). Mladi igraci iz regiona igraju u njima itd.Tad bi deca iz Jagodine igrala u JA a ne u zonasima Beograda itd.

@trenutak istine
Da nije to neka druga utakmica bila. Niko se iz partizana nije ni bunio kada je gol ponisten. Greska Dijare...
Kako se Moreira ponasao trebao je odavno da dobije crveni karton jos krajem prvog poluvremena. A Jokanovic tek. Non stop je ulazio u teren a glavni sudija nije zeleo da ga opomene iako je pomocni to vise puta signalizirao...
necu da komentarisem svirani ofsajd Zivkovica. Lepo se videlo i na RTS-u. Od cetiri minuta nadoknade igraci Partizana su se dva i po valjali na travi...
Da neko ne shvati pogresno, Jagodina nije ostecena bas kao ni Partizan. Sudjenje posle duzeg vremena korektno.

boki

pre 15 godina

vojvodina tone i bice jos gore. nije svako koje uspesan privrednik uspesan u drugom poslu.zato gajic mora da vidi dali je on za to mesto ili nije jel vecina ljudi odlazi a on ostaje a ekipa tone.

Peca72

pre 15 godina

Pa teren u Jagodini i mora da bude u onakvom stanju kad sve pare odose za Beograd. Da tamo tatini i mamini sinovi igraju, a sto juznije to tuznije. Samo decentralizacija i u sportu takodje, dosta nam vise Beogradske Super Jelen lige. Napred Krusevac, Jagodina, Kragujevac, Nis, Kraljevo, Pozarevac, Smederevo, Valevo, Cacak, Ivanjica,.....

brainiac

pre 15 godina

"trenutak istine"
Za sve ove komentatore objasnite mi kad gledate pregled sta radi igrac Jagodine sa brojem 15 mislim nisam siguran dok ovaj sutira i postize gol??????????
One kao kikseve pre toga necu ni da komentarisem!!!!

Jesi li ikad u svom životu šutnuo loptu, pa još u blatu?
Jesi li probao da potrčiš?

Gledaj i dalje "trenutak istine" dok neki igraju evroligu!

LOST BOYS

pre 15 godina

Na 'severu' vlada tuga,
Zvezda im je stalno druga.

Ne može tu biti sreće,
kada sledi mesto treće.

Velike im želje bile,
ali su se raspršile!

gravedigger

pre 15 godina

106.juventus=partizan
na isti nacin dolaze do titule....
(bivsi delija, 18. mart 2009 23:20)
ti ili si mnogo mlad ili se pravis lud,ja mislim da je ovo drugo-pa zar ste vec zaboravili kako ste uzimali titule kad vas je vodio muslin!!

losmi

pre 15 godina

a gde su vam izjave aktera susreta u Jagodini. Zar je vazno da procitamo izjavu trenera dojuce treceplasirane ekipe na tabeli, a sta je sa Vojvodinom, Partizanom, u Jagodini bilo 7.000 ljudi? Jel pitao neko nesto domacine?

lob

pre 15 godina

Sramota za Vojvodinu da na ovaj nacin prodaje utakmice,realno gledano ima mnogo kvalitetniji tim od Rada,ako vec hoce da prodaje nek prodaje Partizanu ili Zvezdi....

Nenad

pre 15 godina

Zar je moguce da je Zvezda druga...? Kako je to nerealno.. Zamisljao sam ih negde na 4. ili 5. mestu na tabeli, gde, realno, i pripadaju..

Istocna Obala SAD

pre 15 godina

Dobri rezultati fudbalera iz Krusevca nisu promakli ni Americkim ljubiteljima fudbala. Novi predsednik (Obama)je rano jutros u redovnom obracanju naciji preko radija, rekao da mu se svidja nacin na koji je FK Napredak prebrodio krizu u srpskom sampionatu. To pokazuje da su dobri rezultati bili i uvek ce biti cenjeni.

nije sve tako crno,ima i belih pruga

pre 15 godina

Partizan je ponovio igru koju je igrao protiv Cukarickog. Nepovezano,bezopasno,sa komedijom od napadaca,zvanom Vasington,sa nekreativnim i bezopasnim Ljajicem. Na srecu,rezultati su pozitivni,sto je najvaznije,ali do kada ce to trajati,videcemo. Igru nemamo,to je ocigledno.
Vasington apsolutno nije za Partizan. Ne vredi mu visina kad ne ume da je koristi,jako slabo se postavlja,gradi jos losije,potpuno smesan igrac. On u timu= igrac manje za Partizan na terenu.
Ljajic je tehnicki potkovan igrac,mozda ce postati neko i nesto u fudbalu,ali sada ne pokazuje ono sto se od njega trazi-ne razigrava,nema kreaciju,bezopasan u napadu.
Diara nam nije u formi,kao da mu je dosadilo da igra.
Ostali su na svom nivou,uz napomenu da je mali Tomic odlican,bice vazan igrac u buducnosti. Bogun je standardno dobar kao dzoker,a gol Brane Ilica me ne cudi,on je odlican moderan napadac- brz,startan,dobro igra sa obe noge i ima jak i precizan udarac.
Daj boze da nas bude "gol" slusao,a igra ce valjda doci na svoje,mada,Jokan mi ne uliva poverenje....

merlin

pre 15 godina

*anci sta je kada Partizan osvaja titulu to kupuje tole,a kada ste vi prvi sve je cisto i posteno a? ali koliko pricate da smo gori tim od vas ma ne moze neko namestiti 28 od 33 utakmice?...zapitajte se malo???PARTIZAN SAMPION

posmatrac

pre 15 godina

Dobro se spremila Vosha za napad na titulu... vazno da su vodili sa sobom onog nesretnika sa sos kanala da ih snima kao kandidate za titulu

Atlet1c0M

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?
(Babin_zub, 18. mart 2009 18:24)

У Кули се увелико ради на санцији терена. Хајдук због тога већ два кола игра на неутралном терену (Н.С., Апатин).

bada_bing

pre 15 godina

sta reci osim DEKADENCIJA FUDBALA ! ko ovo ne vidi onda je zaslijepljen navijackom strascu.
1. teren oranica
2. igra na nivou druge svajcarske lige
3. previjanje igraca prvaka srbije po terenu nakon datog gola, ej pa gdje to ima ljudi
samo neka nam je tole ziv io zdrav i uskoro ce vlaznimi i a. lustenau biti velikani za zvezdu i partizan... mislite o tome...

Goxii-grobar

pre 15 godina

dEEjAY, 18. mart 2009 17:53)
ako nisi upoznat lopovi su već bili u zatvoru, a sada se brane sa slobode. Kako se piše ponovo dolaze da vode **Gane, da pokradu šta je ostalo.

Gravedigger

pre 15 godina

Čitam ove komentare u kojima se kritikuje Washington i pitam se da li sam u prva 3 kola prolećnog dela(poslednju utakmicu ne računam jer onakav svinjac od terena nije vidjen u istoriji fudbala)gledao iste utakmice i istog igrača kao oni koji to pišu...

RAS KASS

pre 15 godina

Ko je video prilog na SOS-u iz Jagodine,video je da nam je opet ponisten cist gol i to je drugi u 4 utakmice.Ovo je za sve one gane sto kukaju kako ceo FSS uz pomoc tajnih sluzbi kuje zaveru protiv njih.Toliki ste pritisak izvrsili na sudije stalnim zalopojkama da nam sada ponistavaju ciste golove,da ne bi neko slucajno pomislio da su "Toletovi placenici" kako ih vi nazivate.Sto se utakmice tice,pamtice se samo rezultat.Na ovoj oranici i nije moglo bolje.Fejsa sasvim solidan,ima mnogo bolju pas igru od Zuke.Po meni je Stevanovic najslabija karika ovog tima.U svakom slucaju ocekujem mnogo bolju igru za vikend.

ntrack

pre 15 godina

Ljudi bio sam na utakmici, i generalno po onakvoj oranici nista nije moglo bolje da se uradi. Jeste Patizan igrao lose i sve mi donekle moze biti jasno, ali onaj Washington, ono je cudo...
Decko nema veze, pa da je samo izasao a da niko ne udje bilo bi to pojacanje...A jos covek brazilac... Strasno.

realac

pre 15 godina

Pa rekao je da je gotovo jer jagodina nije ni pokusavala da predje preko pola terna a nas gol se nalazi na 50 m od centra.Znaci ostaje 1 0 za PFC logicno pametni ....Sto diras strajinica opet nije video da diara nije ni bio u ofsajdu ...Smesno zar ne koji put oveog proleca drugi gol ponistise cist...

markonoato

pre 15 godina

#1
Ispada samo jedan klub iz lige, nemojte vise da pisete gluposti !!!

#2
Kako mozete da ppisete o nekim kradjama i glupim golovima, Brana ga svirnuo u raslje sa 20m !!!

...bolje cutite !!!

trenutak istine

pre 15 godina

Za sve ove komentatore objasnite mi kad gledate pregled sta radi igrac Jagodine sa brojem 15 mislim nisam siguran dok ovaj sutira i postize gol??????????
One kao kikseve pre toga necu ni da komentarisem!!!!

Boki

pre 15 godina

I ja mislim da ona lopta NEBI ušla u gol!pa lepo se vidi na snimku iza gola...a i nigde nema usporeni snimak da vidimo gde se nalazi Diarra u trenutku šuta Tomića!a onaj Palma nek proda žirafu i kupi travu!:P

Dokle

pre 15 godina

Sta je bre ovo ljudi - Hajduk igra u Apatinu a ne u Kuli, u Jagodini teren katastrofa. I Banat je valjda konacno digao ruke od terena u Zrenjaninu i sada je opet domacin na njivi u Banatskom Dvoru (valjda je livada u Zrenjaninu na koju su se svi zalili u prvom delu sezone sada jos gora usled padavina).
Pa Vucurevicu sunce li ti mogao si od onih par miliona za Bambija da platis neku crkavicu da ti klub ima teren a ne da igraci lome noge.
A da ne pominjemo "stadion" u Ivanjici...
FSS i zajednica prvoligasa moraju da naprave standarde (dobro bre ne moraju evropski za Uefa utakmice) ali makar da to lici na nesto a ne na blatnjavu kaljugu. Imate pare za "kucu fudbala" i slicne gluposti na kojima mozete da lako stavite u svoj dzep, a za popravku infrastrukture nema nista. FSS i zajednica prvoligasa moraju zajedno sa klubovima da zatvore finansijsku koncepciju sa zajmovima banaka i sponzorima i da naprave da svaki stadion lici makar na nesto jel ovo je ocajno. Inace od fudbala u Srbiji nema nista.

Bane

pre 15 godina

Sta se sve radi da bi se Zvezda omalovazila kao ime i klub.Direktive iz vrha su opasna stvar.Izgleda da Srpstvo, Zvezda i njeni navijaci velika prepreka za ulazak srbije u EU

tsartsaris

pre 15 godina

Jos jedna ocajna igra Partizana.
Ajde da opravdanje bude teren ( ako ono moze da se nazove terenom,vise lici na uzoranu njivu).
Hocemo li ikada docekati da u ovoj zemlji najacu ligu igraju klubovi koji ispunjavaju uslove?
Kod skota Falkirk 2 godine nije mogao da igra premijer ligu ( i ako je bio ubedljivo prvi u Skotskoj 1) jer nije ispunjavao uslove sto se tice stadiona.
Ali kod nas bi samo nekoliko klubova moglo da igra najacu ligu kada bi se striktno postovali ti uslovi.
Kakva drzava,takav i fudbal....

decentralizacija_fudbala

pre 15 godina

Tuga... Mnogo sam vise ocekivao od nosioca duple krune danas u Jagodini. Jagodina je prosecan tim iz srpske lige, koji ima para, ima stadion u izgradnji, ima ocajan teren (ne jos dugo), i naravno ima Palmu. Mislim da je realno da Jagodina za par sezona napravi dobru ekipu, koja ce biti u TOP 4 ekipe domaceg prvenstva. Iskreno se nadam da ce uz Jagodinu, Borac i Javor, jos nekoliko klubova juznije od Save i Dunava imati stabilne prvoligase. Tu pre svega mislim na posrnuli Radnicki iz Nisa, kao i njegovog imenjaka iz Kragujevca, naravno uz Napredak i eventualno jos jedan klub sa juga Srbije, tipa Vlasina ili Dinamo iz Vranja.

P.S. Nisam navijac Jagodine.

Stefan Prvovencani

pre 15 godina

Jeste li primetili da je na 5 utakmica dato 6 golova?

Bolje da namestaju koliko ce golova da daju nego sto namestaju rezultate.

Liga nam je vrh!

djordjeman

pre 15 godina

Zvezdas sam, ali nazalost ovakav JADAN Partizan je najjaci u ovoj nasoj JADNOJ ligi. Zbog tako JADNE lige i prolazimo tako JADNO u Evropi...

silvaner

pre 15 godina

S obzirom na teren, odnosno blatiste sigurna igra partizana i slatka pobeda od 1:0.U ovakvim nemogucim uslovima za igru gde tehnika i dribling ne znace skoro nista utakmica se dobija upornoscu i strpljenjem.Da je partizan krenuo otvorenije garantovano bi primio gol, ne zanosite se iluzijama.Seljacke ekipe znaju da igraju na ovakvim kaljugama i niposto se ne smeju podceniti.Strajnic vice na prenosu da bi lopta usla u gol i bez Dijare, a lepo se vidi da lopta NE BI USLA U GOL SIGURNO, mozda bi samo okrznula stativu.

ser aleksa

pre 15 godina

Ajmo Ivane Tomicu, plajvaz u ruke, novcanik takodje i u Evropu po kupovinu igraca za Ligu sampiona. Ovde je sve ionako reseno i krajnje nezanimljivo.

realac

pre 15 godina

Ja nisam video gori teren u zivotu od onog danas .Pa u Kuli je manje dzombast teren nego dole .Lopta kada padne na travu ukopa se kao kolac .Ne mozes je pokrenuti unapred.Ekipi kao jagodina to je odgovaralo da se brani svim silama.Onakvu antipropagandu fudbala nisam video odavno.Smesno i jadno.Pa sta da gleda publika?

scepan mali

pre 15 godina

U Srbiji je biti neutralni navijac kojem je najvaznije da se igra pre svega dobar fudbal, kao i kritikovati sahovske rezultate, nesto sasvim novo i nepojmljivo, sto se vidi u broju nepreporuenih takvih komentara, medju koje spada i moj. Umesto toga, sto je uzgred u Nemackoj u kojoj zivim sasvim normalno, a i liga je ako nista 3 puta efikasnija od nase, bitnije je loziti se na pobede protiv Jagodina, Cukarickih, Banata, na nekog Nenada Djordjevica koji je nazvanicno od nemackog fudbalskog casopisa 'kicker'-a proglasen za najgoreg fudbalera svetskog prvenstva 2006. itd. A' na evro-sceni nas deru Apoeli, Hapoeli, Petah-Tikve, dok golu Stutgarta, Sevije, Brage se ni prici ne moze. Izuzev Zvezdine igre protiv Bajerna, Partizanovog prvog poluvremena protiv Fenera u BG-u i nastupa cacanskog Borca u kupu UEFA u poslednje vreme, nista to ne valja u srpskom klupskom fudbalu.

vlada

pre 15 godina

RTS treba svim pretplatnicima da isplati odstetu za dusevnu bol nanetu prenosom utakmice Jagodina-partizan, pa ono je bilo za plakati, nikada se nisu srele dve gore ekipe na svetu!

inb

pre 15 godina

ljudi pa kako je zvezda igrala pod muslinom kad je osvojila duplu krunu!sve po 1:0!zato tisina.a i mancester je 60,70%utakmica dobijao na odbranu!naravno ne kazem da je partizan mutd ali nije ni jagodina a.vila.eto

Babin_zub

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?

Merkur

pre 15 godina

Kakav fudbal u Jagodini, Vojvodina sa šampionskim ambicijama gubi kući od Rada, Javor za vikend prima smešne golove od Napretka (kao slučajno), vraća se Džaja... stvarno više nema smisla pratiti ovu pivarsku ligu! Samo reprezentacija Srbije i zona Morava od sada postoje za mene – to ima neki smisao, a elitni klupski fudbal – čiju vrednost vidimo u evropskim takmičenjima svake jeseni – ne zaslužuje da se na njega gubi vreme.

Момо

pre 15 godina

Зашто имам осећај као да играмо са играчем мање кад је Вашингтон у нападу? Све честитке Брани Илићу на "енглеском" голу.

GrobaR

pre 15 godina

Zvali su je Jagodinka Simonovic...

Al’ nam se neko ponadao...

Tole gepekovao PALMU ...

Salu na stranu 3 velika boda smo osvojili! Ekipa Jagodine se odlicno branila a I teren je bio katastrofa, tako da lepu igru nismo mogli ni da prikazemo. Ja bih bio zadovoljan da sve do kraja dobijemo sa 1:0 a da se komsinica svaki put ponada :)

Ima nade

pre 15 godina

Ma sta vi ljudi misli o Jokanovicu vidi se da covek zna sta radi. Rotitra dosta i pruza sansu svim igracima a pogotvu mladima sto je veoma bitno! Mislim da je na pravom putu ali kontinuitet je neophodan...

Jesic u crveno belom

pre 15 godina

Mislim da je Tole Karadzic prevrsio svaku meru!Nije fer opet kradja!Onakav gol u 83 minutu je jednostavno neprihvatljiv!Mi ne prihvatamo ovu pobedu!Ovo je bruka,Tole stidi se!

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

@delija sombor

Da bi ispali Cukaricki i Rad nije potrebna sreca vec da Tole promeni pravila posto samo jedan klub ove godine ispada. Tako da dzabe to tvoje kamo srece...e sad mozda si mogao reci kamo srece da zvezda ove godine osvoji titulu, mada kolko kukate zbog Toleta, penala, iskljucivanja igraca, nadoknade vremena, ofsajda i slicnog, ne bi vam ni tu sreca pomogla...malo sarkazma nije na odmet...

Grobar-España

pre 15 godina

Al` se zaostrava borba za drugo,trece i cetvrto mesto.
Po meni Zvezda ima blagu prednost u odnosu na ostale rivale.Evo prolece samo sto nije...

nije sto ne navijam za Topalovice

pre 15 godina

Gledao sam prvo poluvreme iz Jagodine,Topalovici su smesni i po onom sto (ne)pokazuju na terenu,realno su cetvrta/peta ekipa nase lige...,da im nije Toleta bilo bi bruke,nebi videli Evrope.
Prolece je nase!

Ofk

pre 15 godina

Jok i nije sramota izgubiti od Javora.pa oni su bili do pre 5 godina livada -selo prijatelju.Sda je sramota izgubiti i od zvezde i partizana.Ofk bi trebalo po tradiciji da bude institucija makar za ove klubove iz Srbije...e moj ti

Armageddon

pre 15 godina

Ovako se osvaja titula! Bravo za Branu Ilica i Nemanju Tomica za igru i angazovanje na oranici! Fejsa konacno malo bolje izdanje! Steta sto je Diarra dirao loptu kod suta Tomica, mozda bi bio i bolji rezultat na kraju, ali nema veze!! Tandem u napadu za sledece utakmice ILIC - DIARRA!

NEXT PLEASE!

PARTIZAN SAMPION!!!

zasadicu busen trave sa jna u saksiju

pre 15 godina

Odlika sampiona,ne toliko dobra igra,ali pobeda ipak upisana...Predposlednje kolo prvenstva igramo gajbi...Vec vidim jednu ubedljivu pobedu i utrcavanje na teren,kao pre cetiri godine...

miloš

pre 15 godina

vosa u borbi za titulu!!!!!!!xaxaxa neka se manu prazne price i oteraju tipove "sumnjivog" morala i proslosti iz kluba koji prodaju maglu!!!!!!

Max

pre 15 godina

Ovakve pobede donose titulu.Bruka je na kakvom se stadionu igralo....i jos novi stadion.Dijara je ispao glup kod opravdano ponistenog gola.Lopta je vec bila u mrezi ali pohlepni Dijara je uskratio Tomica za jos jedan gol.Jagodinci su igrali kukavicki pa su zasluzeno porazeni.Partizan nije prikazao bas neku igru sto se moze opravdati izuzetno losim terenom.Na kraju bih jos napisao da regionalna liga mora sto pre da se formira.Nema smisla igrati po ovakvim oranicama.PARTIZAN SAMPION !!!

akcidroni

pre 15 godina

Svim ekipama kojima teren lichi na teren Jagodine,treba ZABRANITI da igraju ovu ligu pa makar prvenstvo chinili samo Partizan i Zvezda!!!

Joкић

pre 15 godina

А у бре ова Јагодина је планирала да побједи Партизан тако што би дунуо јак вјетар и лопта би уз помоћ вјетра преварила Божовића и прешла гол линију.Ем што је терен очајан,ем свих 11 играча налази се у 30 метара од њиховог гола,па шта рећи онда на ову побједу него свака част шампиони идемо даље!!!

dEEjAY

pre 15 godina

Da li je moguce da niko ne komentarise ove grobare?Oni su kupili celo prvenstvo po principu 1 gol za 3 boda!SRAMOTA STA SU NAM NAPRAVILI OD FUDBALA!LOPOVE U ZATVOR!

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

Po onakvom terenu ovo je idealna igra Partizana,i nije mi jasno sta ce ljajic da radi u Manchesteru i sto zuri za velikim klubovima kad mu je Partizan idealna investicija bar jos 3,4 godine...Ali nema veze oni odu i prodju a mi i dalje cemo da slavimo TITULE!!!!PARTIZAN SAMPION!MANDA PFC DORCOL

Majke Mi

pre 15 godina

Ma kakva crna Vosa , ja jesam navijac Vose , ali mi smo ocajni i smesni. Nasa realnost je 3-4 mesto , pola tima treba da se otera , trebaju se ubaciti nasi klinci koji su najbolji u Srbiji i sire , odresiti kesu za jednog kvalitetnog pleja i vratiti BATU !!!!!

nnidza

pre 15 godina

Smesno je danas izgledao Partizan u Jagodini a jos smesnije Jagodina na svom terenu. Kada pomislim da je Partizan jos najkvalitetniji u ligi onda nam se crno pise u kupu Uefa sledece godine (Liga sampiona ce Partizanu ostati dugi san saovakvim igracima i timom).

Uzgred u izvestaju se ne spominju jos dve odlicne prilike Jagodine Vusljanina i Zivkovica? I jos jedno Partizan uopste i nije isao u toalnu ofanzivu!!! KO je bio na stadionu video je...

krstic

pre 15 godina

Mislim da je gol Partizna bio regularan,odnosno da je lopta na putru do gola zakacila igraca Jagodine,pa prema tome Diara nije bio u ofsajdu.Na usporenom snimku to se lepo da videti.Inace pobeda zasluzena.Pozdrav navijacima i igracima Partizana.

bora gol

pre 15 godina

pratim 20 god. RAD, mislim da nam je ovo prva pobeda u istoriji u novom sadu!!!
i ''lale'' na banjici imaju ukupno jednu verovali ili ne!!!
bra'o maldici, bra'o!!!!!

Gorann

pre 15 godina

kamo srece da ispadnu cukaricki i rad.
(delija sombor, 18. mart 2009 15:44)
-----------------------------
Bolje i Rad nego Banat sto igra na onoj livadi u Banatskom Dvoru. Ono je sramota za fudbal gde igraju utakmice.

pravi navijac Vojvodine

pre 15 godina

hvala buture na svemu, ali sada je DOSTa...eno cujemo da je sutjeska ostala bez predsednika....pa taman da posaljes Cv....

ps.a sa sobom da povedes i "navijace" iz preduzeca firma....

jos jednom hvala na titulama....

Дуле Делија

pre 15 godina

"Бољи смо и од Звезде бла, бла... Бићемо чак и шампиони бла, бла..."

П.С. За Новосађане: Смешни сте, много смешни.

Јастребов

pre 15 godina

Све чисто регуларно, да регуларније не може бити :). Поготово Војводина-Рад. Има ли некога да није чуо за ту дојаву? Рад даје гол на крају а онда и Банат случајно, баш минут после, изједначује у Кули. Смехотрес од лиге!
И после питате зашто нема публике на стадионима...

scepan mali

pre 15 godina

Steta jedino sto su Kuljani ispustili pobedu nad Banatskim Dvorom, jos da Jagodinci uzmu bod Partizanu i Zvezda dobije, pa da borba za 1. (Par-CZ) i 3. mesto (Voj-Jav-Bor) bude zanimljivija. Iako Partizan ima najbolju ekipu i bilo bi iznenadjenje kada ne bi odbranili titulu. Nadam se da ce letnji prelazni rok odraditi kvalitetnije nego prethodni zimski i letnji, jer za evrokupove treba po kvalitetu siri kadar. Novac i uslove za to imaju. Nadam se i da ce za vikend opet pasti vise golova, za razliku od danas.

Aleksandar

pre 15 godina

Ajmoooo Krusevljani!

Ali Vosa protiv mrtvog Rada da ispusti utakmicu?! :(

Svanulo bi mi kad bi Rad i Cukaricki ispali... Mesto im je u Drugoj Srpskoj, realno, sa svih svojih 100ak navijaca.

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

0:1 kraj u Jagodini. Strelac Ilic, ja se ponadao da je kojim slucajem juce zavrsen transfer Saskice Ilica pa da je on strelac,al dzabe to ga Brana metno.ju vidi ga Brana,ala si porastao!

Jesic u crveno belom

pre 15 godina

Mislim da je Tole Karadzic prevrsio svaku meru!Nije fer opet kradja!Onakav gol u 83 minutu je jednostavno neprihvatljiv!Mi ne prihvatamo ovu pobedu!Ovo je bruka,Tole stidi se!

Armageddon

pre 15 godina

Ovako se osvaja titula! Bravo za Branu Ilica i Nemanju Tomica za igru i angazovanje na oranici! Fejsa konacno malo bolje izdanje! Steta sto je Diarra dirao loptu kod suta Tomica, mozda bi bio i bolji rezultat na kraju, ali nema veze!! Tandem u napadu za sledece utakmice ILIC - DIARRA!

NEXT PLEASE!

PARTIZAN SAMPION!!!

akcidroni

pre 15 godina

Svim ekipama kojima teren lichi na teren Jagodine,treba ZABRANITI da igraju ovu ligu pa makar prvenstvo chinili samo Partizan i Zvezda!!!

Joкић

pre 15 godina

А у бре ова Јагодина је планирала да побједи Партизан тако што би дунуо јак вјетар и лопта би уз помоћ вјетра преварила Божовића и прешла гол линију.Ем што је терен очајан,ем свих 11 играча налази се у 30 метара од њиховог гола,па шта рећи онда на ову побједу него свака част шампиони идемо даље!!!

GrobaR

pre 15 godina

Zvali su je Jagodinka Simonovic...

Al’ nam se neko ponadao...

Tole gepekovao PALMU ...

Salu na stranu 3 velika boda smo osvojili! Ekipa Jagodine se odlicno branila a I teren je bio katastrofa, tako da lepu igru nismo mogli ni da prikazemo. Ja bih bio zadovoljan da sve do kraja dobijemo sa 1:0 a da se komsinica svaki put ponada :)

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

0:1 kraj u Jagodini. Strelac Ilic, ja se ponadao da je kojim slucajem juce zavrsen transfer Saskice Ilica pa da je on strelac,al dzabe to ga Brana metno.ju vidi ga Brana,ala si porastao!

inb

pre 15 godina

ljudi pa kako je zvezda igrala pod muslinom kad je osvojila duplu krunu!sve po 1:0!zato tisina.a i mancester je 60,70%utakmica dobijao na odbranu!naravno ne kazem da je partizan mutd ali nije ni jagodina a.vila.eto

Дуле Делија

pre 15 godina

"Бољи смо и од Звезде бла, бла... Бићемо чак и шампиони бла, бла..."

П.С. За Новосађане: Смешни сте, много смешни.

Grobar-España

pre 15 godina

Al` se zaostrava borba za drugo,trece i cetvrto mesto.
Po meni Zvezda ima blagu prednost u odnosu na ostale rivale.Evo prolece samo sto nije...

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

Po onakvom terenu ovo je idealna igra Partizana,i nije mi jasno sta ce ljajic da radi u Manchesteru i sto zuri za velikim klubovima kad mu je Partizan idealna investicija bar jos 3,4 godine...Ali nema veze oni odu i prodju a mi i dalje cemo da slavimo TITULE!!!!PARTIZAN SAMPION!MANDA PFC DORCOL

bora gol

pre 15 godina

pratim 20 god. RAD, mislim da nam je ovo prva pobeda u istoriji u novom sadu!!!
i ''lale'' na banjici imaju ukupno jednu verovali ili ne!!!
bra'o maldici, bra'o!!!!!

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

@delija sombor

Da bi ispali Cukaricki i Rad nije potrebna sreca vec da Tole promeni pravila posto samo jedan klub ove godine ispada. Tako da dzabe to tvoje kamo srece...e sad mozda si mogao reci kamo srece da zvezda ove godine osvoji titulu, mada kolko kukate zbog Toleta, penala, iskljucivanja igraca, nadoknade vremena, ofsajda i slicnog, ne bi vam ni tu sreca pomogla...malo sarkazma nije na odmet...

zasadicu busen trave sa jna u saksiju

pre 15 godina

Odlika sampiona,ne toliko dobra igra,ali pobeda ipak upisana...Predposlednje kolo prvenstva igramo gajbi...Vec vidim jednu ubedljivu pobedu i utrcavanje na teren,kao pre cetiri godine...

krstic

pre 15 godina

Mislim da je gol Partizna bio regularan,odnosno da je lopta na putru do gola zakacila igraca Jagodine,pa prema tome Diara nije bio u ofsajdu.Na usporenom snimku to se lepo da videti.Inace pobeda zasluzena.Pozdrav navijacima i igracima Partizana.

markonoato

pre 15 godina

#1
Ispada samo jedan klub iz lige, nemojte vise da pisete gluposti !!!

#2
Kako mozete da ppisete o nekim kradjama i glupim golovima, Brana ga svirnuo u raslje sa 20m !!!

...bolje cutite !!!

Max

pre 15 godina

Ovakve pobede donose titulu.Bruka je na kakvom se stadionu igralo....i jos novi stadion.Dijara je ispao glup kod opravdano ponistenog gola.Lopta je vec bila u mrezi ali pohlepni Dijara je uskratio Tomica za jos jedan gol.Jagodinci su igrali kukavicki pa su zasluzeno porazeni.Partizan nije prikazao bas neku igru sto se moze opravdati izuzetno losim terenom.Na kraju bih jos napisao da regionalna liga mora sto pre da se formira.Nema smisla igrati po ovakvim oranicama.PARTIZAN SAMPION !!!

Јастребов

pre 15 godina

Све чисто регуларно, да регуларније не може бити :). Поготово Војводина-Рад. Има ли некога да није чуо за ту дојаву? Рад даје гол на крају а онда и Банат случајно, баш минут после, изједначује у Кули. Смехотрес од лиге!
И после питате зашто нема публике на стадионима...

Aleksandar

pre 15 godina

Ajmoooo Krusevljani!

Ali Vosa protiv mrtvog Rada da ispusti utakmicu?! :(

Svanulo bi mi kad bi Rad i Cukaricki ispali... Mesto im je u Drugoj Srpskoj, realno, sa svih svojih 100ak navijaca.

ser aleksa

pre 15 godina

Ajmo Ivane Tomicu, plajvaz u ruke, novcanik takodje i u Evropu po kupovinu igraca za Ligu sampiona. Ovde je sve ionako reseno i krajnje nezanimljivo.

Момо

pre 15 godina

Зашто имам осећај као да играмо са играчем мање кад је Вашингтон у нападу? Све честитке Брани Илићу на "енглеском" голу.

Gorann

pre 15 godina

kamo srece da ispadnu cukaricki i rad.
(delija sombor, 18. mart 2009 15:44)
-----------------------------
Bolje i Rad nego Banat sto igra na onoj livadi u Banatskom Dvoru. Ono je sramota za fudbal gde igraju utakmice.

Ima nade

pre 15 godina

Ma sta vi ljudi misli o Jokanovicu vidi se da covek zna sta radi. Rotitra dosta i pruza sansu svim igracima a pogotvu mladima sto je veoma bitno! Mislim da je na pravom putu ali kontinuitet je neophodan...

silvaner

pre 15 godina

S obzirom na teren, odnosno blatiste sigurna igra partizana i slatka pobeda od 1:0.U ovakvim nemogucim uslovima za igru gde tehnika i dribling ne znace skoro nista utakmica se dobija upornoscu i strpljenjem.Da je partizan krenuo otvorenije garantovano bi primio gol, ne zanosite se iluzijama.Seljacke ekipe znaju da igraju na ovakvim kaljugama i niposto se ne smeju podceniti.Strajnic vice na prenosu da bi lopta usla u gol i bez Dijare, a lepo se vidi da lopta NE BI USLA U GOL SIGURNO, mozda bi samo okrznula stativu.

Babin_zub

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?

decentralizacija_fudbala

pre 15 godina

Tuga... Mnogo sam vise ocekivao od nosioca duple krune danas u Jagodini. Jagodina je prosecan tim iz srpske lige, koji ima para, ima stadion u izgradnji, ima ocajan teren (ne jos dugo), i naravno ima Palmu. Mislim da je realno da Jagodina za par sezona napravi dobru ekipu, koja ce biti u TOP 4 ekipe domaceg prvenstva. Iskreno se nadam da ce uz Jagodinu, Borac i Javor, jos nekoliko klubova juznije od Save i Dunava imati stabilne prvoligase. Tu pre svega mislim na posrnuli Radnicki iz Nisa, kao i njegovog imenjaka iz Kragujevca, naravno uz Napredak i eventualno jos jedan klub sa juga Srbije, tipa Vlasina ili Dinamo iz Vranja.

P.S. Nisam navijac Jagodine.

realac

pre 15 godina

Ja nisam video gori teren u zivotu od onog danas .Pa u Kuli je manje dzombast teren nego dole .Lopta kada padne na travu ukopa se kao kolac .Ne mozes je pokrenuti unapred.Ekipi kao jagodina to je odgovaralo da se brani svim silama.Onakvu antipropagandu fudbala nisam video odavno.Smesno i jadno.Pa sta da gleda publika?

pravi navijac Vojvodine

pre 15 godina

hvala buture na svemu, ali sada je DOSTa...eno cujemo da je sutjeska ostala bez predsednika....pa taman da posaljes Cv....

ps.a sa sobom da povedes i "navijace" iz preduzeca firma....

jos jednom hvala na titulama....

RAS KASS

pre 15 godina

Ko je video prilog na SOS-u iz Jagodine,video je da nam je opet ponisten cist gol i to je drugi u 4 utakmice.Ovo je za sve one gane sto kukaju kako ceo FSS uz pomoc tajnih sluzbi kuje zaveru protiv njih.Toliki ste pritisak izvrsili na sudije stalnim zalopojkama da nam sada ponistavaju ciste golove,da ne bi neko slucajno pomislio da su "Toletovi placenici" kako ih vi nazivate.Sto se utakmice tice,pamtice se samo rezultat.Na ovoj oranici i nije moglo bolje.Fejsa sasvim solidan,ima mnogo bolju pas igru od Zuke.Po meni je Stevanovic najslabija karika ovog tima.U svakom slucaju ocekujem mnogo bolju igru za vikend.

Majke Mi

pre 15 godina

Ma kakva crna Vosa , ja jesam navijac Vose , ali mi smo ocajni i smesni. Nasa realnost je 3-4 mesto , pola tima treba da se otera , trebaju se ubaciti nasi klinci koji su najbolji u Srbiji i sire , odresiti kesu za jednog kvalitetnog pleja i vratiti BATU !!!!!

nije sto ne navijam za Topalovice

pre 15 godina

Gledao sam prvo poluvreme iz Jagodine,Topalovici su smesni i po onom sto (ne)pokazuju na terenu,realno su cetvrta/peta ekipa nase lige...,da im nije Toleta bilo bi bruke,nebi videli Evrope.
Prolece je nase!

vlada

pre 15 godina

RTS treba svim pretplatnicima da isplati odstetu za dusevnu bol nanetu prenosom utakmice Jagodina-partizan, pa ono je bilo za plakati, nikada se nisu srele dve gore ekipe na svetu!

miloš

pre 15 godina

vosa u borbi za titulu!!!!!!!xaxaxa neka se manu prazne price i oteraju tipove "sumnjivog" morala i proslosti iz kluba koji prodaju maglu!!!!!!

scepan mali

pre 15 godina

U Srbiji je biti neutralni navijac kojem je najvaznije da se igra pre svega dobar fudbal, kao i kritikovati sahovske rezultate, nesto sasvim novo i nepojmljivo, sto se vidi u broju nepreporuenih takvih komentara, medju koje spada i moj. Umesto toga, sto je uzgred u Nemackoj u kojoj zivim sasvim normalno, a i liga je ako nista 3 puta efikasnija od nase, bitnije je loziti se na pobede protiv Jagodina, Cukarickih, Banata, na nekog Nenada Djordjevica koji je nazvanicno od nemackog fudbalskog casopisa 'kicker'-a proglasen za najgoreg fudbalera svetskog prvenstva 2006. itd. A' na evro-sceni nas deru Apoeli, Hapoeli, Petah-Tikve, dok golu Stutgarta, Sevije, Brage se ni prici ne moze. Izuzev Zvezdine igre protiv Bajerna, Partizanovog prvog poluvremena protiv Fenera u BG-u i nastupa cacanskog Borca u kupu UEFA u poslednje vreme, nista to ne valja u srpskom klupskom fudbalu.

tsartsaris

pre 15 godina

Jos jedna ocajna igra Partizana.
Ajde da opravdanje bude teren ( ako ono moze da se nazove terenom,vise lici na uzoranu njivu).
Hocemo li ikada docekati da u ovoj zemlji najacu ligu igraju klubovi koji ispunjavaju uslove?
Kod skota Falkirk 2 godine nije mogao da igra premijer ligu ( i ako je bio ubedljivo prvi u Skotskoj 1) jer nije ispunjavao uslove sto se tice stadiona.
Ali kod nas bi samo nekoliko klubova moglo da igra najacu ligu kada bi se striktno postovali ti uslovi.
Kakva drzava,takav i fudbal....

scepan mali

pre 15 godina

Steta jedino sto su Kuljani ispustili pobedu nad Banatskim Dvorom, jos da Jagodinci uzmu bod Partizanu i Zvezda dobije, pa da borba za 1. (Par-CZ) i 3. mesto (Voj-Jav-Bor) bude zanimljivija. Iako Partizan ima najbolju ekipu i bilo bi iznenadjenje kada ne bi odbranili titulu. Nadam se da ce letnji prelazni rok odraditi kvalitetnije nego prethodni zimski i letnji, jer za evrokupove treba po kvalitetu siri kadar. Novac i uslove za to imaju. Nadam se i da ce za vikend opet pasti vise golova, za razliku od danas.

Merkur

pre 15 godina

Kakav fudbal u Jagodini, Vojvodina sa šampionskim ambicijama gubi kući od Rada, Javor za vikend prima smešne golove od Napretka (kao slučajno), vraća se Džaja... stvarno više nema smisla pratiti ovu pivarsku ligu! Samo reprezentacija Srbije i zona Morava od sada postoje za mene – to ima neki smisao, a elitni klupski fudbal – čiju vrednost vidimo u evropskim takmičenjima svake jeseni – ne zaslužuje da se na njega gubi vreme.

Boki

pre 15 godina

I ja mislim da ona lopta NEBI ušla u gol!pa lepo se vidi na snimku iza gola...a i nigde nema usporeni snimak da vidimo gde se nalazi Diarra u trenutku šuta Tomića!a onaj Palma nek proda žirafu i kupi travu!:P

Dokle

pre 15 godina

Sta je bre ovo ljudi - Hajduk igra u Apatinu a ne u Kuli, u Jagodini teren katastrofa. I Banat je valjda konacno digao ruke od terena u Zrenjaninu i sada je opet domacin na njivi u Banatskom Dvoru (valjda je livada u Zrenjaninu na koju su se svi zalili u prvom delu sezone sada jos gora usled padavina).
Pa Vucurevicu sunce li ti mogao si od onih par miliona za Bambija da platis neku crkavicu da ti klub ima teren a ne da igraci lome noge.
A da ne pominjemo "stadion" u Ivanjici...
FSS i zajednica prvoligasa moraju da naprave standarde (dobro bre ne moraju evropski za Uefa utakmice) ali makar da to lici na nesto a ne na blatnjavu kaljugu. Imate pare za "kucu fudbala" i slicne gluposti na kojima mozete da lako stavite u svoj dzep, a za popravku infrastrukture nema nista. FSS i zajednica prvoligasa moraju zajedno sa klubovima da zatvore finansijsku koncepciju sa zajmovima banaka i sponzorima i da naprave da svaki stadion lici makar na nesto jel ovo je ocajno. Inace od fudbala u Srbiji nema nista.

djordjeman

pre 15 godina

Zvezdas sam, ali nazalost ovakav JADAN Partizan je najjaci u ovoj nasoj JADNOJ ligi. Zbog tako JADNE lige i prolazimo tako JADNO u Evropi...

dEEjAY

pre 15 godina

Da li je moguce da niko ne komentarise ove grobare?Oni su kupili celo prvenstvo po principu 1 gol za 3 boda!SRAMOTA STA SU NAM NAPRAVILI OD FUDBALA!LOPOVE U ZATVOR!

Gravedigger

pre 15 godina

Čitam ove komentare u kojima se kritikuje Washington i pitam se da li sam u prva 3 kola prolećnog dela(poslednju utakmicu ne računam jer onakav svinjac od terena nije vidjen u istoriji fudbala)gledao iste utakmice i istog igrača kao oni koji to pišu...

posmatrac

pre 15 godina

Dobro se spremila Vosha za napad na titulu... vazno da su vodili sa sobom onog nesretnika sa sos kanala da ih snima kao kandidate za titulu

realac

pre 15 godina

Pa rekao je da je gotovo jer jagodina nije ni pokusavala da predje preko pola terna a nas gol se nalazi na 50 m od centra.Znaci ostaje 1 0 za PFC logicno pametni ....Sto diras strajinica opet nije video da diara nije ni bio u ofsajdu ...Smesno zar ne koji put oveog proleca drugi gol ponistise cist...

Goxii-grobar

pre 15 godina

dEEjAY, 18. mart 2009 17:53)
ako nisi upoznat lopovi su već bili u zatvoru, a sada se brane sa slobode. Kako se piše ponovo dolaze da vode **Gane, da pokradu šta je ostalo.

Ofk

pre 15 godina

Jok i nije sramota izgubiti od Javora.pa oni su bili do pre 5 godina livada -selo prijatelju.Sda je sramota izgubiti i od zvezde i partizana.Ofk bi trebalo po tradiciji da bude institucija makar za ove klubove iz Srbije...e moj ti

nnidza

pre 15 godina

Smesno je danas izgledao Partizan u Jagodini a jos smesnije Jagodina na svom terenu. Kada pomislim da je Partizan jos najkvalitetniji u ligi onda nam se crno pise u kupu Uefa sledece godine (Liga sampiona ce Partizanu ostati dugi san saovakvim igracima i timom).

Uzgred u izvestaju se ne spominju jos dve odlicne prilike Jagodine Vusljanina i Zivkovica? I jos jedno Partizan uopste i nije isao u toalnu ofanzivu!!! KO je bio na stadionu video je...

Nenad

pre 15 godina

Zar je moguce da je Zvezda druga...? Kako je to nerealno.. Zamisljao sam ih negde na 4. ili 5. mestu na tabeli, gde, realno, i pripadaju..

Bane

pre 15 godina

Sta se sve radi da bi se Zvezda omalovazila kao ime i klub.Direktive iz vrha su opasna stvar.Izgleda da Srpstvo, Zvezda i njeni navijaci velika prepreka za ulazak srbije u EU

ntrack

pre 15 godina

Ljudi bio sam na utakmici, i generalno po onakvoj oranici nista nije moglo bolje da se uradi. Jeste Patizan igrao lose i sve mi donekle moze biti jasno, ali onaj Washington, ono je cudo...
Decko nema veze, pa da je samo izasao a da niko ne udje bilo bi to pojacanje...A jos covek brazilac... Strasno.

brainiac

pre 15 godina

"trenutak istine"
Za sve ove komentatore objasnite mi kad gledate pregled sta radi igrac Jagodine sa brojem 15 mislim nisam siguran dok ovaj sutira i postize gol??????????
One kao kikseve pre toga necu ni da komentarisem!!!!

Jesi li ikad u svom životu šutnuo loptu, pa još u blatu?
Jesi li probao da potrčiš?

Gledaj i dalje "trenutak istine" dok neki igraju evroligu!

Atlet1c0M

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?
(Babin_zub, 18. mart 2009 18:24)

У Кули се увелико ради на санцији терена. Хајдук због тога већ два кола игра на неутралном терену (Н.С., Апатин).

Stefan Prvovencani

pre 15 godina

Jeste li primetili da je na 5 utakmica dato 6 golova?

Bolje da namestaju koliko ce golova da daju nego sto namestaju rezultate.

Liga nam je vrh!

nije sve tako crno,ima i belih pruga

pre 15 godina

Partizan je ponovio igru koju je igrao protiv Cukarickog. Nepovezano,bezopasno,sa komedijom od napadaca,zvanom Vasington,sa nekreativnim i bezopasnim Ljajicem. Na srecu,rezultati su pozitivni,sto je najvaznije,ali do kada ce to trajati,videcemo. Igru nemamo,to je ocigledno.
Vasington apsolutno nije za Partizan. Ne vredi mu visina kad ne ume da je koristi,jako slabo se postavlja,gradi jos losije,potpuno smesan igrac. On u timu= igrac manje za Partizan na terenu.
Ljajic je tehnicki potkovan igrac,mozda ce postati neko i nesto u fudbalu,ali sada ne pokazuje ono sto se od njega trazi-ne razigrava,nema kreaciju,bezopasan u napadu.
Diara nam nije u formi,kao da mu je dosadilo da igra.
Ostali su na svom nivou,uz napomenu da je mali Tomic odlican,bice vazan igrac u buducnosti. Bogun je standardno dobar kao dzoker,a gol Brane Ilica me ne cudi,on je odlican moderan napadac- brz,startan,dobro igra sa obe noge i ima jak i precizan udarac.
Daj boze da nas bude "gol" slusao,a igra ce valjda doci na svoje,mada,Jokan mi ne uliva poverenje....

merlin

pre 15 godina

*anci sta je kada Partizan osvaja titulu to kupuje tole,a kada ste vi prvi sve je cisto i posteno a? ali koliko pricate da smo gori tim od vas ma ne moze neko namestiti 28 od 33 utakmice?...zapitajte se malo???PARTIZAN SAMPION

LOST BOYS

pre 15 godina

Na 'severu' vlada tuga,
Zvezda im je stalno druga.

Ne može tu biti sreće,
kada sledi mesto treće.

Velike im želje bile,
ali su se raspršile!

gravedigger

pre 15 godina

106.juventus=partizan
na isti nacin dolaze do titule....
(bivsi delija, 18. mart 2009 23:20)
ti ili si mnogo mlad ili se pravis lud,ja mislim da je ovo drugo-pa zar ste vec zaboravili kako ste uzimali titule kad vas je vodio muslin!!

Istocna Obala SAD

pre 15 godina

Dobri rezultati fudbalera iz Krusevca nisu promakli ni Americkim ljubiteljima fudbala. Novi predsednik (Obama)je rano jutros u redovnom obracanju naciji preko radija, rekao da mu se svidja nacin na koji je FK Napredak prebrodio krizu u srpskom sampionatu. To pokazuje da su dobri rezultati bili i uvek ce biti cenjeni.

trenutak istine

pre 15 godina

Za sve ove komentatore objasnite mi kad gledate pregled sta radi igrac Jagodine sa brojem 15 mislim nisam siguran dok ovaj sutira i postize gol??????????
One kao kikseve pre toga necu ni da komentarisem!!!!

bada_bing

pre 15 godina

sta reci osim DEKADENCIJA FUDBALA ! ko ovo ne vidi onda je zaslijepljen navijackom strascu.
1. teren oranica
2. igra na nivou druge svajcarske lige
3. previjanje igraca prvaka srbije po terenu nakon datog gola, ej pa gdje to ima ljudi
samo neka nam je tole ziv io zdrav i uskoro ce vlaznimi i a. lustenau biti velikani za zvezdu i partizan... mislite o tome...

The Grobar

pre 15 godina

@nnindza
E objektivan si do m...a.Pogledaj snimak kod gola Dijare koji je ponisten,covek uopste nije bio u ofsajdu,u najgorem slucaju linija.Drugi nopravdano ponisten gol u cetiri poslednje utakmice.Samo da bi se smirili gani koji non-stop vrte istu plocu kao pokvaren gramofon o Toletu koji uzgred nije nacvijac Partizana,blizi je Zvezdi mada kaze da je neutralan.Ali ako vam je lakse da verujete da ste zbog sudijskih gresaka i neke zavere na -9,samo napred

Peca72

pre 15 godina

Pa teren u Jagodini i mora da bude u onakvom stanju kad sve pare odose za Beograd. Da tamo tatini i mamini sinovi igraju, a sto juznije to tuznije. Samo decentralizacija i u sportu takodje, dosta nam vise Beogradske Super Jelen lige. Napred Krusevac, Jagodina, Kragujevac, Nis, Kraljevo, Pozarevac, Smederevo, Valevo, Cacak, Ivanjica,.....

losmi

pre 15 godina

a gde su vam izjave aktera susreta u Jagodini. Zar je vazno da procitamo izjavu trenera dojuce treceplasirane ekipe na tabeli, a sta je sa Vojvodinom, Partizanom, u Jagodini bilo 7.000 ljudi? Jel pitao neko nesto domacine?

nazalost

pre 15 godina

Za izvestaj b92 ja bih vam dao čistu jedinicu! :) Pa bre dokle samo taj teren da kritikujete, gde je ovde tekst o navijačima (oko 8000 uprkos prenosu i lošem vremenu,zatim o VIP loži, uopšte o domaćinstvu)...
Teren jeste loš ali ne i najlošiji kao što većina medija tvrdi. Umalo da uzmem dres od Tomića al ode, Washington i Stevanović dali su dresove navijačima Jagodine i na tome HVALA! Sledeći put ostavite za mene jedan :)))

nnidza

pre 15 godina

@Babin_zub
Drenaza terena je odradjena pre 15 godina kada je Jagodina igrala drugu ligu. Od tad ni trava nije promenjena...

@silvaner
"Seljacke ekipe znaju da igraju na ovakvim kaljugama i niposto se ne smeju podceniti".
Jel ti to Partizan nazivas seljackom ekipom? Setio si se kako je izgedao teren JNA u periodu 90-95 pa to spominjes tek sad? Seti se Marakane prosle godine itd. ...

Stadion u Jagodini je unisten jer je trava loseg kvaliteta. Na TV-u je sve to izgledalo jos mnogo i gore nego sto stvarno i jeste. Dobri klubovi igraju dobro i na losim terenima...

@realac
Seti se terena Buducnosti iz Podgorice. Nije tako davno bilo...

@tsartsaris
kao sto sam 100 puta rekao. napraviti 20 stadiona u 20 gradova sirom Srbije. Jedna liga eventualno dve plafon. Nema ispadanja sve dok se ne stvore uslovi za formiranje dodatnih klubova (privatnih ili kako god). Mladi igraci iz regiona igraju u njima itd.Tad bi deca iz Jagodine igrala u JA a ne u zonasima Beograda itd.

@trenutak istine
Da nije to neka druga utakmica bila. Niko se iz partizana nije ni bunio kada je gol ponisten. Greska Dijare...
Kako se Moreira ponasao trebao je odavno da dobije crveni karton jos krajem prvog poluvremena. A Jokanovic tek. Non stop je ulazio u teren a glavni sudija nije zeleo da ga opomene iako je pomocni to vise puta signalizirao...
necu da komentarisem svirani ofsajd Zivkovica. Lepo se videlo i na RTS-u. Od cetiri minuta nadoknade igraci Partizana su se dva i po valjali na travi...
Da neko ne shvati pogresno, Jagodina nije ostecena bas kao ni Partizan. Sudjenje posle duzeg vremena korektno.

Pola lige je BRUKA!

pre 15 godina

Све чисто регуларно, да регуларније не може бити :). Поготово Војводина-Рад. Има ли некога да није чуо за ту дојаву? Рад даје гол на крају а онда и Банат случајно, баш минут после, изједначује у Кули. Смехотрес од лиге!
И после питате зашто нема публике на стадионима...
(Јастребов, 18. mart 2009 16:25)

U Apatinu brate, kakva Kula, daleko je ona i od zonskih liga a kamoli od "elite"!!! Nemaju ni teren pa ga traže po celoj Srbiji, prošle nedelje u Novom Sadu Kula protiv Jagodine, a sad ta "novosadska" Kula dočekuje Zrenjanin (ili Banatski Dvor) u Apatinu, na samoj granici!!! ŠARENO DA ŠARENIJE NE M0ŽE BITI !

chobani s'marakanu

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?
(Babin_zub, 18. mart 2009 18:24)


pa to je trava s'marakane, mislim da je to dovoljno reci ;)

lob

pre 15 godina

Sramota za Vojvodinu da na ovaj nacin prodaje utakmice,realno gledano ima mnogo kvalitetniji tim od Rada,ako vec hoce da prodaje nek prodaje Partizanu ili Zvezdi....

boki

pre 15 godina

vojvodina tone i bice jos gore. nije svako koje uspesan privrednik uspesan u drugom poslu.zato gajic mora da vidi dali je on za to mesto ili nije jel vecina ljudi odlazi a on ostaje a ekipa tone.

Gaja

pre 15 godina

Cestitam Radu na dobroj igri i pobedi u Novom Sadu! Rad dobro igra a to ce pokazati i u nedelju protiv Crvene Zvezde siguran sam u to. E moje lale kako ste se lozili samo na titulu! Kakva vasa titula, vi ste smesni!

nije sto ne navijam za Topalovice

pre 15 godina

Gledao sam prvo poluvreme iz Jagodine,Topalovici su smesni i po onom sto (ne)pokazuju na terenu,realno su cetvrta/peta ekipa nase lige...,da im nije Toleta bilo bi bruke,nebi videli Evrope.
Prolece je nase!

dEEjAY

pre 15 godina

Da li je moguce da niko ne komentarise ove grobare?Oni su kupili celo prvenstvo po principu 1 gol za 3 boda!SRAMOTA STA SU NAM NAPRAVILI OD FUDBALA!LOPOVE U ZATVOR!

vlada

pre 15 godina

RTS treba svim pretplatnicima da isplati odstetu za dusevnu bol nanetu prenosom utakmice Jagodina-partizan, pa ono je bilo za plakati, nikada se nisu srele dve gore ekipe na svetu!

scepan mali

pre 15 godina

Steta jedino sto su Kuljani ispustili pobedu nad Banatskim Dvorom, jos da Jagodinci uzmu bod Partizanu i Zvezda dobije, pa da borba za 1. (Par-CZ) i 3. mesto (Voj-Jav-Bor) bude zanimljivija. Iako Partizan ima najbolju ekipu i bilo bi iznenadjenje kada ne bi odbranili titulu. Nadam se da ce letnji prelazni rok odraditi kvalitetnije nego prethodni zimski i letnji, jer za evrokupove treba po kvalitetu siri kadar. Novac i uslove za to imaju. Nadam se i da ce za vikend opet pasti vise golova, za razliku od danas.

nnidza

pre 15 godina

Smesno je danas izgledao Partizan u Jagodini a jos smesnije Jagodina na svom terenu. Kada pomislim da je Partizan jos najkvalitetniji u ligi onda nam se crno pise u kupu Uefa sledece godine (Liga sampiona ce Partizanu ostati dugi san saovakvim igracima i timom).

Uzgred u izvestaju se ne spominju jos dve odlicne prilike Jagodine Vusljanina i Zivkovica? I jos jedno Partizan uopste i nije isao u toalnu ofanzivu!!! KO je bio na stadionu video je...

Јастребов

pre 15 godina

Све чисто регуларно, да регуларније не може бити :). Поготово Војводина-Рад. Има ли некога да није чуо за ту дојаву? Рад даје гол на крају а онда и Банат случајно, баш минут после, изједначује у Кули. Смехотрес од лиге!
И после питате зашто нема публике на стадионима...

Jesic u crveno belom

pre 15 godina

Mislim da je Tole Karadzic prevrsio svaku meru!Nije fer opet kradja!Onakav gol u 83 minutu je jednostavno neprihvatljiv!Mi ne prihvatamo ovu pobedu!Ovo je bruka,Tole stidi se!

Bane

pre 15 godina

Sta se sve radi da bi se Zvezda omalovazila kao ime i klub.Direktive iz vrha su opasna stvar.Izgleda da Srpstvo, Zvezda i njeni navijaci velika prepreka za ulazak srbije u EU

Дуле Делија

pre 15 godina

"Бољи смо и од Звезде бла, бла... Бићемо чак и шампиони бла, бла..."

П.С. За Новосађане: Смешни сте, много смешни.

Merkur

pre 15 godina

Kakav fudbal u Jagodini, Vojvodina sa šampionskim ambicijama gubi kući od Rada, Javor za vikend prima smešne golove od Napretka (kao slučajno), vraća se Džaja... stvarno više nema smisla pratiti ovu pivarsku ligu! Samo reprezentacija Srbije i zona Morava od sada postoje za mene – to ima neki smisao, a elitni klupski fudbal – čiju vrednost vidimo u evropskim takmičenjima svake jeseni – ne zaslužuje da se na njega gubi vreme.

Armageddon

pre 15 godina

Ovako se osvaja titula! Bravo za Branu Ilica i Nemanju Tomica za igru i angazovanje na oranici! Fejsa konacno malo bolje izdanje! Steta sto je Diarra dirao loptu kod suta Tomica, mozda bi bio i bolji rezultat na kraju, ali nema veze!! Tandem u napadu za sledece utakmice ILIC - DIARRA!

NEXT PLEASE!

PARTIZAN SAMPION!!!

trenutak istine

pre 15 godina

Za sve ove komentatore objasnite mi kad gledate pregled sta radi igrac Jagodine sa brojem 15 mislim nisam siguran dok ovaj sutira i postize gol??????????
One kao kikseve pre toga necu ni da komentarisem!!!!

scepan mali

pre 15 godina

U Srbiji je biti neutralni navijac kojem je najvaznije da se igra pre svega dobar fudbal, kao i kritikovati sahovske rezultate, nesto sasvim novo i nepojmljivo, sto se vidi u broju nepreporuenih takvih komentara, medju koje spada i moj. Umesto toga, sto je uzgred u Nemackoj u kojoj zivim sasvim normalno, a i liga je ako nista 3 puta efikasnija od nase, bitnije je loziti se na pobede protiv Jagodina, Cukarickih, Banata, na nekog Nenada Djordjevica koji je nazvanicno od nemackog fudbalskog casopisa 'kicker'-a proglasen za najgoreg fudbalera svetskog prvenstva 2006. itd. A' na evro-sceni nas deru Apoeli, Hapoeli, Petah-Tikve, dok golu Stutgarta, Sevije, Brage se ni prici ne moze. Izuzev Zvezdine igre protiv Bajerna, Partizanovog prvog poluvremena protiv Fenera u BG-u i nastupa cacanskog Borca u kupu UEFA u poslednje vreme, nista to ne valja u srpskom klupskom fudbalu.

Момо

pre 15 godina

Зашто имам осећај као да играмо са играчем мање кад је Вашингтон у нападу? Све честитке Брани Илићу на "енглеском" голу.

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

@delija sombor

Da bi ispali Cukaricki i Rad nije potrebna sreca vec da Tole promeni pravila posto samo jedan klub ove godine ispada. Tako da dzabe to tvoje kamo srece...e sad mozda si mogao reci kamo srece da zvezda ove godine osvoji titulu, mada kolko kukate zbog Toleta, penala, iskljucivanja igraca, nadoknade vremena, ofsajda i slicnog, ne bi vam ni tu sreca pomogla...malo sarkazma nije na odmet...

bada_bing

pre 15 godina

sta reci osim DEKADENCIJA FUDBALA ! ko ovo ne vidi onda je zaslijepljen navijackom strascu.
1. teren oranica
2. igra na nivou druge svajcarske lige
3. previjanje igraca prvaka srbije po terenu nakon datog gola, ej pa gdje to ima ljudi
samo neka nam je tole ziv io zdrav i uskoro ce vlaznimi i a. lustenau biti velikani za zvezdu i partizan... mislite o tome...

krstic

pre 15 godina

Mislim da je gol Partizna bio regularan,odnosno da je lopta na putru do gola zakacila igraca Jagodine,pa prema tome Diara nije bio u ofsajdu.Na usporenom snimku to se lepo da videti.Inace pobeda zasluzena.Pozdrav navijacima i igracima Partizana.

djordjeman

pre 15 godina

Zvezdas sam, ali nazalost ovakav JADAN Partizan je najjaci u ovoj nasoj JADNOJ ligi. Zbog tako JADNE lige i prolazimo tako JADNO u Evropi...

Ima nade

pre 15 godina

Ma sta vi ljudi misli o Jokanovicu vidi se da covek zna sta radi. Rotitra dosta i pruza sansu svim igracima a pogotvu mladima sto je veoma bitno! Mislim da je na pravom putu ali kontinuitet je neophodan...

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

0:1 kraj u Jagodini. Strelac Ilic, ja se ponadao da je kojim slucajem juce zavrsen transfer Saskice Ilica pa da je on strelac,al dzabe to ga Brana metno.ju vidi ga Brana,ala si porastao!

Stefan Prvovencani

pre 15 godina

Jeste li primetili da je na 5 utakmica dato 6 golova?

Bolje da namestaju koliko ce golova da daju nego sto namestaju rezultate.

Liga nam je vrh!

Gorann

pre 15 godina

kamo srece da ispadnu cukaricki i rad.
(delija sombor, 18. mart 2009 15:44)
-----------------------------
Bolje i Rad nego Banat sto igra na onoj livadi u Banatskom Dvoru. Ono je sramota za fudbal gde igraju utakmice.

Ofk

pre 15 godina

Jok i nije sramota izgubiti od Javora.pa oni su bili do pre 5 godina livada -selo prijatelju.Sda je sramota izgubiti i od zvezde i partizana.Ofk bi trebalo po tradiciji da bude institucija makar za ove klubove iz Srbije...e moj ti

silvaner

pre 15 godina

S obzirom na teren, odnosno blatiste sigurna igra partizana i slatka pobeda od 1:0.U ovakvim nemogucim uslovima za igru gde tehnika i dribling ne znace skoro nista utakmica se dobija upornoscu i strpljenjem.Da je partizan krenuo otvorenije garantovano bi primio gol, ne zanosite se iluzijama.Seljacke ekipe znaju da igraju na ovakvim kaljugama i niposto se ne smeju podceniti.Strajnic vice na prenosu da bi lopta usla u gol i bez Dijare, a lepo se vidi da lopta NE BI USLA U GOL SIGURNO, mozda bi samo okrznula stativu.

Aleksandar

pre 15 godina

Ajmoooo Krusevljani!

Ali Vosa protiv mrtvog Rada da ispusti utakmicu?! :(

Svanulo bi mi kad bi Rad i Cukaricki ispali... Mesto im je u Drugoj Srpskoj, realno, sa svih svojih 100ak navijaca.

Joкић

pre 15 godina

А у бре ова Јагодина је планирала да побједи Партизан тако што би дунуо јак вјетар и лопта би уз помоћ вјетра преварила Божовића и прешла гол линију.Ем што је терен очајан,ем свих 11 играча налази се у 30 метара од њиховог гола,па шта рећи онда на ову побједу него свака част шампиони идемо даље!!!

pravi navijac Vojvodine

pre 15 godina

hvala buture na svemu, ali sada je DOSTa...eno cujemo da je sutjeska ostala bez predsednika....pa taman da posaljes Cv....

ps.a sa sobom da povedes i "navijace" iz preduzeca firma....

jos jednom hvala na titulama....

ntrack

pre 15 godina

Ljudi bio sam na utakmici, i generalno po onakvoj oranici nista nije moglo bolje da se uradi. Jeste Patizan igrao lose i sve mi donekle moze biti jasno, ali onaj Washington, ono je cudo...
Decko nema veze, pa da je samo izasao a da niko ne udje bilo bi to pojacanje...A jos covek brazilac... Strasno.

Majke Mi

pre 15 godina

Ma kakva crna Vosa , ja jesam navijac Vose , ali mi smo ocajni i smesni. Nasa realnost je 3-4 mesto , pola tima treba da se otera , trebaju se ubaciti nasi klinci koji su najbolji u Srbiji i sire , odresiti kesu za jednog kvalitetnog pleja i vratiti BATU !!!!!

decentralizacija_fudbala

pre 15 godina

Tuga... Mnogo sam vise ocekivao od nosioca duple krune danas u Jagodini. Jagodina je prosecan tim iz srpske lige, koji ima para, ima stadion u izgradnji, ima ocajan teren (ne jos dugo), i naravno ima Palmu. Mislim da je realno da Jagodina za par sezona napravi dobru ekipu, koja ce biti u TOP 4 ekipe domaceg prvenstva. Iskreno se nadam da ce uz Jagodinu, Borac i Javor, jos nekoliko klubova juznije od Save i Dunava imati stabilne prvoligase. Tu pre svega mislim na posrnuli Radnicki iz Nisa, kao i njegovog imenjaka iz Kragujevca, naravno uz Napredak i eventualno jos jedan klub sa juga Srbije, tipa Vlasina ili Dinamo iz Vranja.

P.S. Nisam navijac Jagodine.

Grobar-España

pre 15 godina

Al` se zaostrava borba za drugo,trece i cetvrto mesto.
Po meni Zvezda ima blagu prednost u odnosu na ostale rivale.Evo prolece samo sto nije...

bora gol

pre 15 godina

pratim 20 god. RAD, mislim da nam je ovo prva pobeda u istoriji u novom sadu!!!
i ''lale'' na banjici imaju ukupno jednu verovali ili ne!!!
bra'o maldici, bra'o!!!!!

GrobaR

pre 15 godina

Zvali su je Jagodinka Simonovic...

Al’ nam se neko ponadao...

Tole gepekovao PALMU ...

Salu na stranu 3 velika boda smo osvojili! Ekipa Jagodine se odlicno branila a I teren je bio katastrofa, tako da lepu igru nismo mogli ni da prikazemo. Ja bih bio zadovoljan da sve do kraja dobijemo sa 1:0 a da se komsinica svaki put ponada :)

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

Po onakvom terenu ovo je idealna igra Partizana,i nije mi jasno sta ce ljajic da radi u Manchesteru i sto zuri za velikim klubovima kad mu je Partizan idealna investicija bar jos 3,4 godine...Ali nema veze oni odu i prodju a mi i dalje cemo da slavimo TITULE!!!!PARTIZAN SAMPION!MANDA PFC DORCOL

inb

pre 15 godina

ljudi pa kako je zvezda igrala pod muslinom kad je osvojila duplu krunu!sve po 1:0!zato tisina.a i mancester je 60,70%utakmica dobijao na odbranu!naravno ne kazem da je partizan mutd ali nije ni jagodina a.vila.eto

ser aleksa

pre 15 godina

Ajmo Ivane Tomicu, plajvaz u ruke, novcanik takodje i u Evropu po kupovinu igraca za Ligu sampiona. Ovde je sve ionako reseno i krajnje nezanimljivo.

zasadicu busen trave sa jna u saksiju

pre 15 godina

Odlika sampiona,ne toliko dobra igra,ali pobeda ipak upisana...Predposlednje kolo prvenstva igramo gajbi...Vec vidim jednu ubedljivu pobedu i utrcavanje na teren,kao pre cetiri godine...

Babin_zub

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?

markonoato

pre 15 godina

#1
Ispada samo jedan klub iz lige, nemojte vise da pisete gluposti !!!

#2
Kako mozete da ppisete o nekim kradjama i glupim golovima, Brana ga svirnuo u raslje sa 20m !!!

...bolje cutite !!!

RAS KASS

pre 15 godina

Ko je video prilog na SOS-u iz Jagodine,video je da nam je opet ponisten cist gol i to je drugi u 4 utakmice.Ovo je za sve one gane sto kukaju kako ceo FSS uz pomoc tajnih sluzbi kuje zaveru protiv njih.Toliki ste pritisak izvrsili na sudije stalnim zalopojkama da nam sada ponistavaju ciste golove,da ne bi neko slucajno pomislio da su "Toletovi placenici" kako ih vi nazivate.Sto se utakmice tice,pamtice se samo rezultat.Na ovoj oranici i nije moglo bolje.Fejsa sasvim solidan,ima mnogo bolju pas igru od Zuke.Po meni je Stevanovic najslabija karika ovog tima.U svakom slucaju ocekujem mnogo bolju igru za vikend.

nnidza

pre 15 godina

@Babin_zub
Drenaza terena je odradjena pre 15 godina kada je Jagodina igrala drugu ligu. Od tad ni trava nije promenjena...

@silvaner
"Seljacke ekipe znaju da igraju na ovakvim kaljugama i niposto se ne smeju podceniti".
Jel ti to Partizan nazivas seljackom ekipom? Setio si se kako je izgedao teren JNA u periodu 90-95 pa to spominjes tek sad? Seti se Marakane prosle godine itd. ...

Stadion u Jagodini je unisten jer je trava loseg kvaliteta. Na TV-u je sve to izgledalo jos mnogo i gore nego sto stvarno i jeste. Dobri klubovi igraju dobro i na losim terenima...

@realac
Seti se terena Buducnosti iz Podgorice. Nije tako davno bilo...

@tsartsaris
kao sto sam 100 puta rekao. napraviti 20 stadiona u 20 gradova sirom Srbije. Jedna liga eventualno dve plafon. Nema ispadanja sve dok se ne stvore uslovi za formiranje dodatnih klubova (privatnih ili kako god). Mladi igraci iz regiona igraju u njima itd.Tad bi deca iz Jagodine igrala u JA a ne u zonasima Beograda itd.

@trenutak istine
Da nije to neka druga utakmica bila. Niko se iz partizana nije ni bunio kada je gol ponisten. Greska Dijare...
Kako se Moreira ponasao trebao je odavno da dobije crveni karton jos krajem prvog poluvremena. A Jokanovic tek. Non stop je ulazio u teren a glavni sudija nije zeleo da ga opomene iako je pomocni to vise puta signalizirao...
necu da komentarisem svirani ofsajd Zivkovica. Lepo se videlo i na RTS-u. Od cetiri minuta nadoknade igraci Partizana su se dva i po valjali na travi...
Da neko ne shvati pogresno, Jagodina nije ostecena bas kao ni Partizan. Sudjenje posle duzeg vremena korektno.

Max

pre 15 godina

Ovakve pobede donose titulu.Bruka je na kakvom se stadionu igralo....i jos novi stadion.Dijara je ispao glup kod opravdano ponistenog gola.Lopta je vec bila u mrezi ali pohlepni Dijara je uskratio Tomica za jos jedan gol.Jagodinci su igrali kukavicki pa su zasluzeno porazeni.Partizan nije prikazao bas neku igru sto se moze opravdati izuzetno losim terenom.Na kraju bih jos napisao da regionalna liga mora sto pre da se formira.Nema smisla igrati po ovakvim oranicama.PARTIZAN SAMPION !!!

Boki

pre 15 godina

I ja mislim da ona lopta NEBI ušla u gol!pa lepo se vidi na snimku iza gola...a i nigde nema usporeni snimak da vidimo gde se nalazi Diarra u trenutku šuta Tomića!a onaj Palma nek proda žirafu i kupi travu!:P

Atlet1c0M

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?
(Babin_zub, 18. mart 2009 18:24)

У Кули се увелико ради на санцији терена. Хајдук због тога већ два кола игра на неутралном терену (Н.С., Апатин).

nije sve tako crno,ima i belih pruga

pre 15 godina

Partizan je ponovio igru koju je igrao protiv Cukarickog. Nepovezano,bezopasno,sa komedijom od napadaca,zvanom Vasington,sa nekreativnim i bezopasnim Ljajicem. Na srecu,rezultati su pozitivni,sto je najvaznije,ali do kada ce to trajati,videcemo. Igru nemamo,to je ocigledno.
Vasington apsolutno nije za Partizan. Ne vredi mu visina kad ne ume da je koristi,jako slabo se postavlja,gradi jos losije,potpuno smesan igrac. On u timu= igrac manje za Partizan na terenu.
Ljajic je tehnicki potkovan igrac,mozda ce postati neko i nesto u fudbalu,ali sada ne pokazuje ono sto se od njega trazi-ne razigrava,nema kreaciju,bezopasan u napadu.
Diara nam nije u formi,kao da mu je dosadilo da igra.
Ostali su na svom nivou,uz napomenu da je mali Tomic odlican,bice vazan igrac u buducnosti. Bogun je standardno dobar kao dzoker,a gol Brane Ilica me ne cudi,on je odlican moderan napadac- brz,startan,dobro igra sa obe noge i ima jak i precizan udarac.
Daj boze da nas bude "gol" slusao,a igra ce valjda doci na svoje,mada,Jokan mi ne uliva poverenje....

Nenad

pre 15 godina

Zar je moguce da je Zvezda druga...? Kako je to nerealno.. Zamisljao sam ih negde na 4. ili 5. mestu na tabeli, gde, realno, i pripadaju..

realac

pre 15 godina

Pa rekao je da je gotovo jer jagodina nije ni pokusavala da predje preko pola terna a nas gol se nalazi na 50 m od centra.Znaci ostaje 1 0 za PFC logicno pametni ....Sto diras strajinica opet nije video da diara nije ni bio u ofsajdu ...Smesno zar ne koji put oveog proleca drugi gol ponistise cist...

posmatrac

pre 15 godina

Dobro se spremila Vosha za napad na titulu... vazno da su vodili sa sobom onog nesretnika sa sos kanala da ih snima kao kandidate za titulu

Goxii-grobar

pre 15 godina

dEEjAY, 18. mart 2009 17:53)
ako nisi upoznat lopovi su već bili u zatvoru, a sada se brane sa slobode. Kako se piše ponovo dolaze da vode **Gane, da pokradu šta je ostalo.

Gravedigger

pre 15 godina

Čitam ove komentare u kojima se kritikuje Washington i pitam se da li sam u prva 3 kola prolećnog dela(poslednju utakmicu ne računam jer onakav svinjac od terena nije vidjen u istoriji fudbala)gledao iste utakmice i istog igrača kao oni koji to pišu...

akcidroni

pre 15 godina

Svim ekipama kojima teren lichi na teren Jagodine,treba ZABRANITI da igraju ovu ligu pa makar prvenstvo chinili samo Partizan i Zvezda!!!

tsartsaris

pre 15 godina

Jos jedna ocajna igra Partizana.
Ajde da opravdanje bude teren ( ako ono moze da se nazove terenom,vise lici na uzoranu njivu).
Hocemo li ikada docekati da u ovoj zemlji najacu ligu igraju klubovi koji ispunjavaju uslove?
Kod skota Falkirk 2 godine nije mogao da igra premijer ligu ( i ako je bio ubedljivo prvi u Skotskoj 1) jer nije ispunjavao uslove sto se tice stadiona.
Ali kod nas bi samo nekoliko klubova moglo da igra najacu ligu kada bi se striktno postovali ti uslovi.
Kakva drzava,takav i fudbal....

Istocna Obala SAD

pre 15 godina

Dobri rezultati fudbalera iz Krusevca nisu promakli ni Americkim ljubiteljima fudbala. Novi predsednik (Obama)je rano jutros u redovnom obracanju naciji preko radija, rekao da mu se svidja nacin na koji je FK Napredak prebrodio krizu u srpskom sampionatu. To pokazuje da su dobri rezultati bili i uvek ce biti cenjeni.

lob

pre 15 godina

Sramota za Vojvodinu da na ovaj nacin prodaje utakmice,realno gledano ima mnogo kvalitetniji tim od Rada,ako vec hoce da prodaje nek prodaje Partizanu ili Zvezdi....

LOST BOYS

pre 15 godina

Na 'severu' vlada tuga,
Zvezda im je stalno druga.

Ne može tu biti sreće,
kada sledi mesto treće.

Velike im želje bile,
ali su se raspršile!

gravedigger

pre 15 godina

106.juventus=partizan
na isti nacin dolaze do titule....
(bivsi delija, 18. mart 2009 23:20)
ti ili si mnogo mlad ili se pravis lud,ja mislim da je ovo drugo-pa zar ste vec zaboravili kako ste uzimali titule kad vas je vodio muslin!!

miloš

pre 15 godina

vosa u borbi za titulu!!!!!!!xaxaxa neka se manu prazne price i oteraju tipove "sumnjivog" morala i proslosti iz kluba koji prodaju maglu!!!!!!

realac

pre 15 godina

Ja nisam video gori teren u zivotu od onog danas .Pa u Kuli je manje dzombast teren nego dole .Lopta kada padne na travu ukopa se kao kolac .Ne mozes je pokrenuti unapred.Ekipi kao jagodina to je odgovaralo da se brani svim silama.Onakvu antipropagandu fudbala nisam video odavno.Smesno i jadno.Pa sta da gleda publika?

Dokle

pre 15 godina

Sta je bre ovo ljudi - Hajduk igra u Apatinu a ne u Kuli, u Jagodini teren katastrofa. I Banat je valjda konacno digao ruke od terena u Zrenjaninu i sada je opet domacin na njivi u Banatskom Dvoru (valjda je livada u Zrenjaninu na koju su se svi zalili u prvom delu sezone sada jos gora usled padavina).
Pa Vucurevicu sunce li ti mogao si od onih par miliona za Bambija da platis neku crkavicu da ti klub ima teren a ne da igraci lome noge.
A da ne pominjemo "stadion" u Ivanjici...
FSS i zajednica prvoligasa moraju da naprave standarde (dobro bre ne moraju evropski za Uefa utakmice) ali makar da to lici na nesto a ne na blatnjavu kaljugu. Imate pare za "kucu fudbala" i slicne gluposti na kojima mozete da lako stavite u svoj dzep, a za popravku infrastrukture nema nista. FSS i zajednica prvoligasa moraju zajedno sa klubovima da zatvore finansijsku koncepciju sa zajmovima banaka i sponzorima i da naprave da svaki stadion lici makar na nesto jel ovo je ocajno. Inace od fudbala u Srbiji nema nista.

merlin

pre 15 godina

*anci sta je kada Partizan osvaja titulu to kupuje tole,a kada ste vi prvi sve je cisto i posteno a? ali koliko pricate da smo gori tim od vas ma ne moze neko namestiti 28 od 33 utakmice?...zapitajte se malo???PARTIZAN SAMPION

brainiac

pre 15 godina

"trenutak istine"
Za sve ove komentatore objasnite mi kad gledate pregled sta radi igrac Jagodine sa brojem 15 mislim nisam siguran dok ovaj sutira i postize gol??????????
One kao kikseve pre toga necu ni da komentarisem!!!!

Jesi li ikad u svom životu šutnuo loptu, pa još u blatu?
Jesi li probao da potrčiš?

Gledaj i dalje "trenutak istine" dok neki igraju evroligu!

losmi

pre 15 godina

a gde su vam izjave aktera susreta u Jagodini. Zar je vazno da procitamo izjavu trenera dojuce treceplasirane ekipe na tabeli, a sta je sa Vojvodinom, Partizanom, u Jagodini bilo 7.000 ljudi? Jel pitao neko nesto domacine?

Peca72

pre 15 godina

Pa teren u Jagodini i mora da bude u onakvom stanju kad sve pare odose za Beograd. Da tamo tatini i mamini sinovi igraju, a sto juznije to tuznije. Samo decentralizacija i u sportu takodje, dosta nam vise Beogradske Super Jelen lige. Napred Krusevac, Jagodina, Kragujevac, Nis, Kraljevo, Pozarevac, Smederevo, Valevo, Cacak, Ivanjica,.....

boki

pre 15 godina

vojvodina tone i bice jos gore. nije svako koje uspesan privrednik uspesan u drugom poslu.zato gajic mora da vidi dali je on za to mesto ili nije jel vecina ljudi odlazi a on ostaje a ekipa tone.

The Grobar

pre 15 godina

@nnindza
E objektivan si do m...a.Pogledaj snimak kod gola Dijare koji je ponisten,covek uopste nije bio u ofsajdu,u najgorem slucaju linija.Drugi nopravdano ponisten gol u cetiri poslednje utakmice.Samo da bi se smirili gani koji non-stop vrte istu plocu kao pokvaren gramofon o Toletu koji uzgred nije nacvijac Partizana,blizi je Zvezdi mada kaze da je neutralan.Ali ako vam je lakse da verujete da ste zbog sudijskih gresaka i neke zavere na -9,samo napred

nazalost

pre 15 godina

Za izvestaj b92 ja bih vam dao čistu jedinicu! :) Pa bre dokle samo taj teren da kritikujete, gde je ovde tekst o navijačima (oko 8000 uprkos prenosu i lošem vremenu,zatim o VIP loži, uopšte o domaćinstvu)...
Teren jeste loš ali ne i najlošiji kao što većina medija tvrdi. Umalo da uzmem dres od Tomića al ode, Washington i Stevanović dali su dresove navijačima Jagodine i na tome HVALA! Sledeći put ostavite za mene jedan :)))

Pola lige je BRUKA!

pre 15 godina

Све чисто регуларно, да регуларније не може бити :). Поготово Војводина-Рад. Има ли некога да није чуо за ту дојаву? Рад даје гол на крају а онда и Банат случајно, баш минут после, изједначује у Кули. Смехотрес од лиге!
И после питате зашто нема публике на стадионима...
(Јастребов, 18. mart 2009 16:25)

U Apatinu brate, kakva Kula, daleko je ona i od zonskih liga a kamoli od "elite"!!! Nemaju ni teren pa ga traže po celoj Srbiji, prošle nedelje u Novom Sadu Kula protiv Jagodine, a sad ta "novosadska" Kula dočekuje Zrenjanin (ili Banatski Dvor) u Apatinu, na samoj granici!!! ŠARENO DA ŠARENIJE NE M0ŽE BITI !

chobani s'marakanu

pre 15 godina

Vojvodina je potvrdila ovog proleca da je nista vise do provincijalski klub.
Sto se tice terena u Jagodini i Kuli,zabranio bih njihovo koriscenje dok ih ne dovedu u red.Pa zar je moguce da imaju para za tribine,a da ne mogu da urade najobicniju drenazu?
(Babin_zub, 18. mart 2009 18:24)


pa to je trava s'marakane, mislim da je to dovoljno reci ;)

Gaja

pre 15 godina

Cestitam Radu na dobroj igri i pobedi u Novom Sadu! Rad dobro igra a to ce pokazati i u nedelju protiv Crvene Zvezde siguran sam u to. E moje lale kako ste se lozili samo na titulu! Kakva vasa titula, vi ste smesni!