Košarka 248

Utorak, 10.03.2009.

19:18

EK: Debakl Zvezde u Pioniru za kraj

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Pioniru od ukrajinskog Azovmaša 95:72, u poslednjem, šestom kolu druge faze Evrokupa.

EK: Debakl Zvezde u Pioniru za kraj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

GU

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 11. mart 2009 13:55)

Klasican **gan koji se predstavlja kao grobar...jadno...

kolt

pre 15 godina

A pomislio bi covek da je nemoguce da se fun of the world u nesto razume manje od tenisa, ali izgleda mu kosarka jos manje lezi :-)))

Bio jednom jedan LAV

pre 15 godina

@fun of the world!

Ti zaista o sportu nista ne znas.O marketingu i sistemu rada jos manje.Prvo zakon o sportu definitivno treba da regulise i sa pravne tacke da ako klubovi ostanu u drzavnom vlasnistvu da se definise finansiranje (izmedju ostalog) a ako predju u privatno vlasnistvo drzava nema vise veze sa tim.Trenutni zakon o sportu nam je na nivou za vreme komunizma kada je drzava sve placala.Veliki broj klubova u svetu u svim sportovima nije profitabilan i ne mogu sami sebe da izdrzavaju a da ne pricamo o klubovima u srbiji, pritom kod nas nikakvih olaksica nema firma ako bi finansirala neki klub.Drugo, po broju vrhunskih igraca koji su znacili nesto i u evropi i u americi, partizan je u samom vrhu.Rakocevic je sjajan igrac koji je nazalost jedan od retkih koji su potekli iz zvezde.Pogotovo sto zvezda ni jednog igraca iole kvalitetnog nije izbacila 10god.Kada se uzme u obzir kompletna situacija u nasem drustvu i sportu (u kosarci ako vec o njoj pricamo) partizanovi rezultati su vrhunski i o tome nema potrebe da ti "bijes glavu" i ocenjujes i procenjujes ima ko to radi puno bolje.A sa druge strane puno govori o tebi kakav si covek i kakva licnost ako si u stanju vise da "pljujes" po rezultatima partizana nego da gledas u "svoje dvoriste".Ako partizan nema vrhunske rezultate onda zaista ne vidim kako ih to zvezda ima.Sto se uprave tice, mislim da sam ti vec odgovorio na to pitanje.Ne verujem da partizan ne moze da nadje sponzore vec kada neko ulaze pare u sport (bar kod nas) on hoce o svemu i da odlucuje.U partizanu to ocigledno nije moguce, ali zbog rezultata trenutno rukovodstvo ima podrsku navijaca.
Ovakvi tvoji ("gurovicevi") stavovi su boljka ne samo naseg sporta vec i drustva, jer svako misli da moze sve da komentarise i da je kompetentan za sve.Bar jos neko vreme pokusaj da ne komentarises tudje postove i vesti, pokusaj malo normalnije stavove da "izgradis" pa se ukljuci u "raspravu" jer o svemu pa i o sportu treba po nesto i da znas da bi mogao da budeo deo price.

Avol

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 11. mart 2009 13:55)
Ne brini ti nista, oni da dovedu Kobija, Seka i Kris Pola opet ce biti treci klub u Srbiji. A svi ti kosarkasi koje si pomenuo kostaju vise nego 2 tima Zvezde. Odakle im pare za to ni oni sami ne znaju a pisu gluposti.

fun of the world!

pre 15 godina

@Soweto

A sta ti9 nepismeni ocekujes od nacije. Da svi skacemo do neba i da slavimo osmo mesto u Evropi.Pa i reprezentacija u kosarci je bila 5,6 8 i ispadala iz prvog kruga na EP i za sto treba da budemo ponosni. Mlad si decko i jos mnogo moras da ucis da shvatas vrednosti. To nase samohvalisanje da smo najbolji u svemu da postizemo rekorde u gledanosti se nigde ne belezi i dovelo nas je do ovde gde smo sada.Megalomanija nas ubi. Napravili smo Arenu koju neko treba da placa i izdrzava. Pariski Bercy ima nesto manje mesta za gledaoce ali radi skoro 300 dana u godini. Ali ti si "ucen " covek koji nista ne razume. Uopste kod mene nema ni klubastva ni frustracije i zabole me za kosarku. A vi talibani posto u istoriji u sportu niste imali nikakvog uspeha osim jednog ostaje vam da se nasladjujete jednoj gluposti a to je medju osam u Evropi

conoplja PFC

pre 15 godina

Velicanstvena igra KKSS,zao mi onih navijaca sto su ispunili Pionir do poslednjeg mesta,a jos toliko ostalo ispred hale.Trebali ste igrati u ARENI,da oborite rekord u ovom poludivljem takmicenju sa totalno poludivljim ekipama kao sto ste i sami!!!

alekssandar

pre 15 godina

E, sada jedan dobonamerni grobarski komentar, uz mozda, po nekada, malu dozu ironije (tesko odoleti..:)... ).
1) Partizan je vec godinama nekoliko svetlosnih godina daleko ispred zvezde, u svakom pogledu... ipak, dugorocno gledano jaka zvezda je potrebna partizanu i srpskoj kosarci.
2)Zvezda je godinama na kosarkaskom dnu i godinama vuce stetne poteze za srpsku kosarku uz istovremene pokusaje rukovodstva da na svakom koraku sabotiraju Partizan kad vec nisu sami sposobni da nesto dobro naprave.
3) Dovodjenje Svetislava Pesica i manje nekorektne uprave je cini se, i pored losih rezultata u poslednje vreme, prvi korak u dobrom pravcu. Samo, ..gani, za vese dobro, morate podrzati Pesica i sada kada mu ne ide, a onda za nekoliko godina mozete liciti na klub.... U suprotnom, oterate li Pesica, mozete slobodno staviti katanac pa kud koji.... Znaci strpljenje i krvav rad... inace nema pomoci...
3) Sto se igrackog kadra tice, i tu se vide posledice ranijeg neznanja i nerada...
Dragicevic - soler, indijanac, privatnik kome na terenu treba jedna lopta samo za njega... Jos pre dve godine je postojala dilema ko je bolji, on ili Novica... i misljenja su mogla biti oprecna, a vidite danas gde je Noca, a gde on...
Bjelica, talenat kakav se retko srece, samo da ga ne proguta crna rupa zvana zvezda, kao i mnoge talente pre njega.....
3) Stimac... jak, borben, limitiranog kosarkaskog znanja, ali sa svelikim srcem sto je po nekada mnogo vazno...
Stevic... nije los..
Kikanovic.. verovatno odlazi na kraju sezone....
Keselj.. godinama u stagnaciji... ali jos uvek potencijal koji ne treba potceniti..
Sve u svemu... ostaviti Bjelicu, Keselja, Stimca i mozda Stevica i sa njima stvarati novi tim uz mlade igrace i pojacanja iz inostranstva.....
Ostali nisu vredni pomena
4) paralelno sa timom, zvezda mora da odneguje i nove generacije navijaca, ovi sto sebe sada tako nazivaju i sto bojkotuju klub kada mu najvise trebaju, ne zasluzuju da se tako nazovu.

Soweto

pre 15 godina

@(fun of the world!, 11. mart 2009 08:46) komentar 213.

Veću količinu gluposti odavno nisam pročitao u jednom komentaru. Čoveče, koliko ljubomore, gorčine i frustracije u jednoj osobi. Ali, s obzirom da se očigledno radi o maloletnoj osobi koja nije previše pismena, oprašta se. Smejurija!!! I klub i "navijači".

ognjen

pre 15 godina

Zvezdo,samo napred......ne moras uvjek da pobjedjujes da bih te ja volio!!! Bice bolje,samo polako,ovo je jedan novi tim koji je u fazi stvaranja

Queen++

pre 15 godina

U slučaju poraza Zvezde nad Zagrebom i pobede Cibone i Hemofarma, pada na četvrto mesto NLB lige. Kao navijač Partizana, savetujem vam:
Pamet u glavu i pazite šta radite. Ne dozvolite Hrvatima da budu domaćini završnog turnira NLB lige.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...

partizanska filharmonija

pre 15 godina

Mislim da se Dragan Djilas nedovoljno zalaze u pravcu da se KK Partizan slomi kicma ili barem noga na putu do Final Foura evrolige, i da se stvar opasno otela kontroli. Stoka partizanska zapela, hoce da udari na Berlin... a mi kose cesljamo!

Lepog Fiku za gradonacelnika, pod hitno!!! Moze i Lazni sjaj, Rocky Balboa, Srpski dinamit, Sur cin ski klan...

Najkvalitetniji kadrovi za prvog coveka Beograda moraju da se dokazuju na forumu i came u anonimmnosti, dok neodlucni i metiljavi Djido mirno posmatra i slusa "berlinski mars" kompozitora i koncertmajstora Duska Vujosevica u beogradskoj Areni!

Crveni Baron

pre 15 godina

Hteo bih samo da podsetim,sta je cika Boza Maljkovic rekao.Kao,evo napravio sam Zvezdu.Onda dodje Kari ,koji ima landlauf(za one koji neznaju,prazan hod,nema tim),i zapali jadnu zvezdu za jedno 500.000 somica eura po sezoni,jer oni jadnici u klubu ne vide drugo resenje.Kao poznati trener resava problem i evo kako ga je resio.A resenje problema je jednostavno,dobar trener na duge staze,pa to su nam pokazale komsije.Nema rezultata bez strplenja.To strpljenje je kljuc svega.Zvezda vec dugo godina propada da bi se vratila za godinu dana.Potrebno je postaviti sistem,kao komsije.Pa Muta Nikolic napravi selekciju u HF,sto nebi i kod nas,ili mozda neko drugi od domacih trenera koji zna da selektira ekipu i ima rezultate.Zvezda je i suvise veliko ime da je ucenjuju poznati treneri,kada je u krizi.Ovaj trener sigurno odlazi sam,jer dobio je na vremenu da nadje drugi klub,a pricace da nije mogao u ovoj atmosferi da radi.Stara fora.Nije mi jasno iza koga ce oni "strucnjaci" tipa Opacica da se kriju sada,iza kog poznatog trenera.Ili da pozovemo ponovo Bozu da napravi nas klub kako je izjavio,kao da je on nastao sa Bozom.Gospodo uzmite jednog trenera sa ne tako zvucnim imenom i dajte mu sansu da radi bar 4 godine.Rezultati ce svakako doci,u koliko imate strpljenja.I nemojte da ga smenjujete odmah jer nema"tezinu"kao Kari,jer vi niste vazni nego Zvezda i njena vizija buducnosti.

Jagodinac

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu ali ovo jednom recju moze se jednostavno reci KATASTROFA.
Dno dna ne verujem da moze da bude gore tj. samog sebe pokusavam da ubedim ali mislim da ce i te kako biti gore.
Moje skromno misljenje da bi bilo koji klinac koji igra BASKET na betonu na nekom terenu u SRBIJI vodio bolje ekipu i motivisao igrace.
Kakav bre TADIJA pa decko se izgubio u vremenu i prostoru razigravajuci njega upropasti se kolko tolko neka igra.
BRUKA nemam reci da opisem ovo.
MARS svi iz Zvezde i KARI,TADIJA,BAKIC,KOVAC.... i da ne nabrajam vise.
NEka daju deci da igraju pa neka se kale neku godinu pa da za neku godinu dobijemo tim kakv treba da imamo a ne ovo ovaj CIRKUS.
A za ovo groblje neka se raduju i likuju lopta je okrugla i INTER je bio uklet klub u Italiji pa vec nekoliko godina suvereno vlada.

fun of the world!

pre 15 godina

@Djshasa23

Kazees nase igrace nece niko. A kada tako nesto kazes kazi ti meni bilo koji tim u evropi gde je neki vas igrac lider i da njegovo odsustvo taj tim cini polovicnim. Samo jedan igrac sa ovih prostora je lider i vodja tima a to je Igor Rakocevic

@Bio jednom jedan Lav

Po cemu ste to vi najbolji na Balkanu. Pa i i Grcka je valjda Balkan.Drugo nije uspeh biti medju osam. Uspeh je biti medju tri.Cetvrti na OI, SP, EU se zaborvalja pisu se nosioci medalja. Njegov uspeh ili vas medju osam pamtite samo vi i niko vise i nema ga ni u jednom almanahu o sportu. Iz svega ovoga stoji zasto bi drzava dala banku i za vas i za Zvezdu. Drzava treba da daje pare za pojedinacni vrhunski sport i za amaterski. A posto kazes da imate upravu koja zna kako se radi pa sto onda stalno kukate za parama

BojanSu

pre 15 godina

... zanimljiva geografija obogacena je novim pojmovima Nimburk, Azovmash, Sarloa... KK SS sta reci sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota... ako ste mislili da vas Tadija igra za repku dajte mu Ukrajinsko drzavljanstvo... onoliko soliranja i ne timske igre nam netreba na EP... btw jedino sto vredi je Pesic mislim ne treba ga pljuvati grobari jer nas je on jedini obradovao sa zadnje 2 titule u seniorskoj konkurenciji i zato RESPECT a to sto je u KK SS ebg para vrti gde burgija nece... VECERAS GANI PRATITE CIKA DULETA I MNOGO JAKU MASINERIJU!!!

Bio jednom jedan LAV

pre 15 godina

E pa neecemo da se gasimo da bi vi kada cujete rec Zvezda izlecili kompleks.Tu priliku necemo da vam omogucimo.Koliko ste samo igraca zvezde ukrali od Sase Djordjevica, Silobada, Tomasevica, Luke Bogdanovica pa onda od Vojvodine Tepica. U ekipi nemate dva vasa igraca iz vase skole. Drugo najmladji tim u ligi koji se formirao proslog leta nije bilo ni za ocekivati da ima kontinuite,Treece nijedno kolo od pocetka prvenstva nije Zvezda bila kompletna . Povrede Dragicevica, Robertsa, Kovaca, Marinovica sada Stimca, Kikanovica itd. Ima vremena stasace ovaj tim. A imamo i sponzore i lovu. A vi Talibani i dalje kukajte kod gradskih vlasti i drzave da vam daju pare. Nece moci. Za Arenu je bolje da ima neki koncert i da uzme 25000 Evra nego da se vi tamo za dzabe dicite kako obarate rekord gledanosti. Koga to u Evropi uopste interesuje.Nemate za struju a hocete u Arenu. Vas mag Sasa Danilovic predsednik neka zavuce ruku u dzep i neka finansira klub kao sto su privatnici u Zvezdi Drakulic, Vucicevic i Opacic svoje pare dali.Vi takve velike privrednike nemate i trazite od NIS-a, Telekoma i ostalih javnih preduzeca. Promenite dva igraca za sezonu imate kostur ekipe i ponosite se sto ste medju osam a bili prvaci evrope. Malo smesno.Ali nema veze sve se krece i okrece. Nicija nije gorela do zore
(fun of the world!, 11. mart 2009 08:46)

Prvo "padas" na jeftine prozivke a drugo VELIKA SI NEZNALICA.Da nesto znas, razumeo bi da sa igracima od 19-20 godina tek treba da se radi i da je nebitno gde su bili vec gde ce od 19-20 godine biti i kako ce se sa njima raditi.Ocigledno, veliki broj tzv. navijaca misli da je momak od 20god. formiran igrac, E PA NIJE i u tome lezi tvoje VELIKO NEZNANJE.Ako si u stanju da ovo shvatis i razumes, video bi da partizan godinama pravi igrace a zvezda i fmp prave rezultate u mladjim kategorijama.Pogledaj uostalom ko ce biti nosioci reprezentacije na EP u basketu.Drugo, pricas o nekoj kradji igraca, kako ti nije palo na pamet da su tadasnja rukovodstva zvezde dozvolila da ti momci predju iz zvezde u partizan.Pre bih rekao da je to njihova greska a ne partizana. Trece, kako to da se za ovih 8 godina u partizanu ne desavaju takve stvari da su u kontinuitetu povredjena po 2-3 igraca.Ocigledno po tebi je stalno neko drugi kriv.Od vas su i igraci odlazili kada niste imali para, u partizanu se takve stvari ne desavaju.Vi pare imate vec 10 godina ali rezultata nemate.DA LI TI TO NESTO GOVORI? Nije bitno samo imati para vec i znati voditi klub, a takvih ljudi u zvezdi nema.Ja iskreno jedva cekam privatizaciju klubova, jer ce se tada mnoge stvari ocistiti, jer mogu i partizan i zvezdu da kupe privatnici ali ko ima legende da se vrate u klub i pomognu na strucnom planu to je vec stvar o kojoj bolje da cutis.
U ovom trenutku, i partizan i zvezda su u vlasnistvu drzave i logicno je da drzava daje novac tj. drzavne firme.To sto je kod nas SVE NENORMALNO (pa i tvoj kometar izmedju ostalog) i dovodi do toga da drzava ne daje novac, neko ko je bez rezultata u pslednjih 10 god. ima novac privatnika a neko ko je najbolji klub na balkanu u poslednjih 10 god. i jedan od boljih u evropi nema novac.Onaj ko daje novac hoce i da se pita za sve, u partizanu to ocigledno ne zele ali i imaju osnovu za tako nesto (citaj REZULTATE).Ti i tebi slicni ste i navijali sinoc da zvezda izgubi samo da bi hemofarm ispao.Interesuje me samo GDE STE TO RASLI.Ocigledno o kosarci jako malo znas, verovatno gledas samo zvezdine tekme i nemas pravu sliku ni o zvezdi ni o drugim nasim klubovima.O inostranim da ne govorimo.Odgledaj jos nesto od utakmica (osim zvezdinih) pa ces steci realniju sliku i o svom klubu i o drugim klubovima.Ocigledno ti jako tesko pada to sto partizan u evropi predstavlja srbiju, ne svoje navijace vec srbiju.Isto tako i zvezda i hemofarm u evropi predstavljaju srbiju i samo bolesna osoba moze da se ne ponosi dobrim rezultatima nasih klubova.

sale leskovac

pre 15 godina

Svi znate da se ekipa stvara za naredne sezone,niko nije obecao ekstra rezultate jeste bruka izgubiti kuci sa 25 razlike od prosecne ekipe i tu mora nesto da se menja,a sto se tice glupih grobara iza nas ne stoji drzava a vi u svakom sporu imate pomoc vlade kako vas nije sramota,koliko ste platili titule.ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

SRAMOTA !!! Sta su gospoda iz komsiluka mislila? Da profitiraju na stetu Hemofarma? Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!! E SRBENDE !!! Izdajete se za srpski klub, "stitite" interese srpske kosarke, ali ste uvek spremni zarad malo para da zabijete noz u ledja bilo kom srpskom klubu... Zato vam se tako i vraca...
A Hemofarm neka vam ovo zapamti sto ste hteli veceras da uradite i neka vam vrati duplom merom sledeci put !!! BRUKE koje trosite srpski novac, na neke kvazi projekte !!!
Svaka cast Hemofarmu, pokazali su da su klub broj dva u Srbiji, i kao grobaru mi ne bi bilo zao i titulu ako osvoje, samo da je vi "srbi" ne uzmete...
(TIGER, 10. mart 2009 23:46)
Slazem se sa tobom sto se vremeplovaca tice,ali oko HF nikako. Ocigledno je bilo od samog pocetka(naravno gledao sam HF protiv Pamese)da se radi o dogovorenoj utakmici, da Pamesa ostane prva ali zauzvrat da HF prodje i dobije ih manje od 5 razlike!
Tako da se o srpskoj casti HF-a ne moze govoriti,jer casno je samo ako se svaka utakmica igra posteno i uvek na pobedu za sto bolji plasman! E zbog toga ni oni nece biti sampioni,zna se ko je najcasniji srpski i evropski klub a naravno o kvalitetu je izlisno govoriti.
TEROR SE NASTAVLJA.....

crazy_south

pre 15 godina

Komšije osobno mislim da je bolje da prepustite mjesto zadru za final four, jer ce vas cibona unakaziti usred Beograda. Ovo sto vi igrate nije kosarka, vec balet! imate 2 crnca koja i znaju,a i ne znaju i to je sve! Prognoza finale Partizan-Cibona, pobjeda Cibone u produzetku ;)
(bbb-zg, 10. mart 2009 23:35)

Pa pobeda cibone mozda ako dovedete nekog voodoo vraca

TIGER

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
(davor993, 10. mart 2009 20:19)

A koji je tvoj problem malisa? Sta imaju grobari iz Arene sa vasom utakmicom od sinoc? Ostavljao si komentare na svakih pola sata, i to jedan isti koji si kopirao...
Pa da vas je bilo i 2000 juce (zvanicno u novinama 1000 ), zamisli na sta bi to licilo da ste vas ,,2000'' bili u Areni, kao sto su vase gazde najavljivale... Pa vi ne biste popunili onih dva reda stolica koji su bili pored parketa na utakmici Partizan-PAO...
A o bucnom navijanju, ja sem zvizduka nisam nista cuo. Ako vi tako navijate za svoj klub... dargo mi je sto nikada necu biti vas navijac...
I obavestenje za one koji se pitaju zasto ja kao grobar ostavljam komentare ovde... ZATO STO STE HTELI ZARAD PRLJAVIH PARA DA ZABIJETE NOZ U LEDJA HEMOFARMU !!!
To me boli i posle onog sinoc zelim vam sve najgore kao klubu!!! A onu srpski zastavu koju imate na dresu sto pre uklonite i zamenite je zastavom ciji je brend KOKTA... Oni su vas spasili od gasenja pre par godina...

keruzi

pre 15 godina

Sa svojim sramnim učinkom i sramotom što uopšte postojite,probali ste sramnim potezom da izbacite veći i bolji klub od vašeg malog kluba da ne pokaže Evropi da se u Srbiji igra lepe i dobra košarka.Zbog svoje nemoći i pakosti,Hemofarm hvala Bogu, ide dalje.Stidite se.

Novica

pre 15 godina

@ Pesicu, samo nemoj vise da krnjis i brukas ime kluba i tradiciju koju je Zvezda godinama sticala!

NE ZNAM O KAKVOJ TRADICIJI OVAJ PRICA? Kakav bre slavan klub? Vi ste bili prvaci 50 godina proslog veka, kada se kosarka igrala na otvorenom!
Zakopali vas Karadzic, Zmago, Zika Pauk i ostali, sad Pesic krenuo da vas otkopava, a vi se bunite!?

NAJJACI KOMENTARI:
@ Pocheli smo loshe a onda smo naglo popustili !

@ Igrate isto kao i prosle sezone samo ste sada malo smesniji. Verovatno zbog pompeznih najava i silnih samohvalisanja tako karakteristicnih za mali klub sa Malog kalemegdana...

@ Da nije vas ne bih cuo ni za Nimburk,ni Gmunden,ni Sarloa,ni Mariupolj...hvala sto mi obogacujeta znanje iz geografije.

@ Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

@ Zasto nisu igrali u Areni sinoc? :)

@ sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

@ pa hemofarm vam prodade utakmicu da ne izvisite za final 4 nlb lige a vi im ovako vracate. sta mislite da li treba partizan da izgubi od cibone da bi ste vi pali ispod drugog mesta?

@ Ako uzmemo da je vlada na početku sezone dala Zvezdi i Partizanu po 20 miliona dinara, imamo dva primera najgore i najbolje investicije u istoriji.

@ Šteta je samo što ovaj tim neće ostati na okupu iduće sezone,jer će ga evropski menadžeri naprosto razgrabiti

Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
@Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!!

nikola

pre 15 godina

ja bi predlozio ovim kosarkasima zvezde, da se ugledaju na tenisere... da nadju neke devojke, stabilne, da prestanu da izlaze po klubovima i da se malo uozbilje...da imaju emotivnu stabilnost pa ce onda mozda dobro i igrati na terenu...

gravedigger

pre 15 godina

uzas sta si uradio od Zvezde,da li im ti uopste drzis treninge ili samo uveseljavas novinare i izigravas klovna?!?
sine nije on nista uradio od zvezde , takvu je samo "nasledio"!

fun of the world!

pre 15 godina

@Ugasite sw vec jednom

E pa neecemo da se gasimo da bi vi kada cujete rec Zvezda izlecili kompleks.Tu priliku necemo da vam omogucimo.Koliko ste samo igraca zvezde ukrali od Sase Djordjevica, Silobada, Tomasevica, Luke Bogdanovica pa onda od Vojvodine Tepica. U ekipi nemate dva vasa igraca iz vase skole. Drugo najmladji tim u ligi koji se formirao proslog leta nije bilo ni za ocekivati da ima kontinuite,Treece nijedno kolo od pocetka prvenstva nije Zvezda bila kompletna . Povrede Dragicevica, Robertsa, Kovaca, Marinovica sada Stimca, Kikanovica itd. Ima vremena stasace ovaj tim. A imamo i sponzore i lovu. A vi Talibani i dalje kukajte kod gradskih vlasti i drzave da vam daju pare. Nece moci. Za Arenu je bolje da ima neki koncert i da uzme 25000 Evra nego da se vi tamo za dzabe dicite kako obarate rekord gledanosti. Koga to u Evropi uopste interesuje.Nemate za struju a hocete u Arenu. Vas mag Sasa Danilovic predsednik neka zavuce ruku u dzep i neka finansira klub kao sto su privatnici u Zvezdi Drakulic, Vucicevic i Opacic svoje pare dali.Vi takve velike privrednike nemate i trazite od NIS-a, Telekoma i ostalih javnih preduzeca. Promenite dva igraca za sezonu imate kostur ekipe i ponosite se sto ste medju osam a bili prvaci evrope. Malo smesno.Ali nema veze sve se krece i okrece. Nicija nije gorela do zore

djsasha23

pre 15 godina

Pitanje za navijače Partizana.
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM?
DAJ RECITE VEĆ JEDNOM MOŽDA VAM BUDE LAKŠE.
(ddddddddd, 10. mart 2009 23:01)

Nas je problem sto smo prosli u TOP 8 Eurolige, i to sa velicinama kao sto je CSKA, Barcelona, PAO.... a vi gubite od nekakvog Azovmasa u Beogradu, a pri tom se i dalje prsite kako ste nekakav tim. Pri tom necete da priznate kako smo ovo vec niz godina radom postigli nego vicete uglas " te gepekovali sudije", "pustio PAO zbog ovoga", "pustio CSKA zbog onoga". STO VAS NEKO NE PUSTI ZBOG NEKOGA????? Pa vase igrace vise nece niko. Citam da je Jeretin potpisao za nekog Kiparskog prvaka!!!! Pa i jeste za takve lige. Dobro je sto je Hemofarm pokazao da ovde jos neko igra kosarku. I dosta vise o Bariju i glupostima koje su bile pre 20 godina, ov je tema o kosarci. Da li ste negde procitali da smo mi bili prvaci Evrope negde u isto vreme kao i vi u fudbalu???? Mi smo posle toga igrali i u Ligi Sampiona, i u Ligi UEFA, non stop smo u Euroligi i to sa VEOMA zapazenim ucinkom, A GDE STE VI?????? I umesto da trazite razloge svojih problema i da ispravite to, vi trazite razloge da omalovazavate nase uspehe kojekakvim glupostima. ETO TO JE NAS PROBLEM - i rekao sam to!!!!

Zemunac

pre 15 godina

@ Julija Timoščenko gepekovala sudije...
(BL, 10. mart 2009 19:52)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Hahahahahahahaaa... Eeeee brate dobar si!!! :))))))

Gaja

pre 15 godina

Zvezda definitivno nije pustila, ona jednostavno nije mogla vise!Trudili su se stvarno i igraci i oni njihovi jadni navijaci koji su dosli da ih bodre ali nije vredelo!Bice bolje sledece sezone

ha ha

pre 15 godina

prvo moram nešto reći grobarima,ipak je partizan izgubio od zvezde i Zadra pa niste toliko kompetentni koliko i glasni
a drugo nas Zadrane je čiso sram što smo dobili u subotu tek 10 razlike.oprostite nam na tome!
forza Azovmash!!!!!!!!

markonato

pre 15 godina

kratko i jasno,navijam za partizan,ali ne mogu da se ne iznerviram kada na vesti o ovoj mucnoj zvezdi koju azovmas ,ili kako se vec zove,odvali dvadeset razlike,citam komentare koje ostavljaju navijaci partizana.....pa usli smo medju osam u evropi,kreteni iskompleksirani,jeb... vas zvezda vise!!!!!!!!!!!!!!!!cekajte sutra pa komentarisite,auu ljudi moji vise,strasno..........

Goran

pre 15 godina

Nemam reci, ne verujem da je Zvezda pustila!Mislim da jednostavno ne mogu da pobede i to je to i ne treba ih pljuvati zbog toga ni igrace a ni Pesica.Pa nisu oni krivi.A i zao mi je tih igrace, svima je njima san bio kada su bili klinci da igraju za Partizan al ne vredi nema mesta kod nas za njih!Mozda onaj Dragicevic i Kikanovic kada bi jedno dve godine bili kod Duleta mozda bi nesto i bilo od njih!I ja svake godine pomislim eto nove Zvezde, pomislim mozda nam i uzmu titulu al nema sanse!Pa vi pljujete Duleta, alo Duleta!On je ovde 8 godina a kolko ste vi trenera promenili za svo to vreme ne znate ni sami?Vi hocete da igrate Euroleague?Pa vi ste bre smesni!Zao mi je stvarno sto Partizan vise nema sa kim da igra za titulu!Vi tuzni, FMP smesan, Hemofarm prosecan!A toliko ste para i para dali ali dobri ste imate one kvizove i tako to...P.S.Dule molim te daj Pesicu neke karte da dodje da gleda Partizan u Areni, grobar je i on brate a i pola ovog KKSS tima, pa i oni bi voleli da budu svedoci istorije i oni bi voleli da budu kada mi budemo lomili CSKA za put u Berlin!

Zoran

pre 15 godina

(mare, 10. mart 2009 21:46) Raspad Jugoslavije i SSSR-a, gde su po prvi put učestvovale Rusija i Hrvatska, bez Litvanije i Srbije...
Grčka bez Galisa , Hrvatska bez Kukoča i mesec dana posle smrti Dražena Petrovića,a Nemci su bili domaćini...
To je bio način kako su Nemci postali prvaci Evrope.
Mnogo više sreće nego pameti.

Srpska bruka

pre 15 godina

Au, frka! Ovo "evropsko brukanje" Zvezde maltene kao JSD u UEFA kupu!
Ne? Molim? Kako? Šta, oni nisu niJEDNU utakmicu dobili?
Dobro, nije baš za radovanje, ali je barem malo olakšanje. Ima neko gori.

Stvarno, da nije vas, groboši, još bih se i zabrinuo... Ovako, uvek me podsetite da smo prvi u Srbijici.
Kako ono kažu, prvi na selu...? E, pa Srbija je jedno veliko selo, a vi ste tu drugi...
po broju navijača sigurno, po osvojenim trofejima verovatno.

"Da volim crno-bele..."
Ma, opušteno, bre...
:-)

Vlajko

pre 15 godina

Pitanje za navijače Partizana.
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM?
DAJ RECITE VEĆ JEDNOM MOŽDA VAM BUDE LAKŠE.
(ddddddddd, 10. mart 2009 23:01)

Toliko ste smesni da nam je lose od smeha...
Gle stvarno mi je lakse!:)

kari poter

pre 15 godina

evropska zvezda j...te evropska zvezda!!! a kako su prosli u sms kvizu? ipak su oni najveci srpski brend... hahahahhaha,kako mi je drago,tonite **gani,tonite sve dublje i dublje,dok se ne raspadnete!!!

-Nemanja-

pre 15 godina

(davor993, 10. mart 2009 21:12)

Potpuno se slažem sa tobom!!!

Evrokup je jedno smešno takmičenje u kojem nema prave ekipe...zato je i jedna ekipa kao što je kkss dogurala tako daleko...

mmarko28

pre 15 godina

Debakl Zvezde u Pioniru!!!
Smesan naslov. Debakl bi bio da nije ocekivano. Iskreno, razocaran sam. Ocekivao sam da ce Pesic u igru Zvezde doneti mnogo vise discipline, nametnuti igru baziranu na borbenosti i odbrani, a on je napravio tim koji zavisi od 2 faktora. Sut spolja cele ekipe i posebno 20 poena Ovensa. Ako samo jedna od ove dve stvari fali Zvezda ove godine gubi i od neozbiljnih ekipa.
Izgleda da je Kari previse vremena proveo u Evropi. Ne moze se u Euro kupu i Euroligi igrati sa ozbiljnijim timovima na kos vise. Svi ti timovi su iskusniji, skuplji, imaju dugu klupu. Bez jakog skoka, i odbrane ne moze se napraviti nista u evropi, a Zvezda uporno godinama upravo to pokusava.

40+

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
(davor993, 10. mart 2009 20:19)

Sine Davore (cudno ti nesto ime za ***ana), ohladi se mleko..

Nikola

pre 15 godina

Mislim da bi svi mi koji navijamo za Zvezdu trebalo da budemo dostojanstveni i u pobedama i u porazima a ne da dozvoljavamo grobarima da nas svadja medjusobno jer njima je Zvezdina propast najveca pobeda.Mogli bi smo bar jednom da istrpimo jednog trenera bar 2,3 sezone pa da onda sudimo o rezultatima i (ne)uspesima naseg kluba, a ne posle samo nekoliko meseci KADA SVI ZNAMO DA NAM JE KLUB BIO PRED GASENJEM I DA NAM JE COVIC OBECAVAO REZULTATE ZA 3,4 SEZONE sto dovoljno govori o procesu stvaranja jednog ozbiljnog tima i koncepta.Zeleo bih samo ve grobare da podsetim i da ih pitam kako je bilo kada su bojkotovali FK Partizan i da li se u takvom slucaju moze pisati kako navijanje nije bilo dobro,ili kako je neka navijacka grupa superiornija od druge a jedna uopste ne dolazi na utakmice.Mislim da o navijanju Delija sve govore derbiji u fudbalu gde vi grobari izgledate kao neka deca sto se tice navijanja.Nas je na utakmicama protiv Bezanije i jos nekih klubova u nasem prvenstvu bilo i 20000,protiv Vojvodine na proslavi tiule 40000,protiv Korka,Levadije,Jang Bojsa,Omonije i jos nekih slabijih rivala i preko 35000,a vas grobara najvise izmedju 25000 i 30000 na utakmicam Lige sampiona,a da ne govorim protiv Oksera,Petah-Tive kada vas je bilo 1000 na vasem stadionu.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

pharaoh

pre 15 godina

Kako onda objasnjavas zlato na ep sa Nemackom reprezentacijom?
(mare, 10. mart 2009 21:46)

Pa, osvojio je zlato, jer nije bilo nas (sankcije). Delije, mogu samo reći, iako sam grobar, da je ovo strašno šta smo večeras imali priliku da gledamo na nacionalnoj televiziji. Je l` vi vidite da vas Pešić zamajava, on nikakvog elana nema za rad, a ostavku ne podnosi, ne zato što vas mnogo voli, već zato što onda ne bi dobio celokupni iznos od 700.000 evriča. Eto zato. On nema pojma šta da radi sa ovim svojim igračima. Lik je totalno izgubljen na svakoj tekmi.

SRB-in

pre 15 godina

Ima li KK Crvena Zvezda skaute, ili se, po tehnologiji istoimenog FK-a, igraci dovode na menadzerovo "majke mi, dobar je" ili na osnovu DVD-a? Nije problem trener- najveci problem su isti oni "strucnjaci", veciti asistenti, tim menadzeri koji kopiraju Murinja, koji su, imam utisak, zalepljeni za Zvezdinu klupu, a koji su bili najgrlatiji u projektu "Evropska Zvezda". Zakljucak: Dzabe Zvezdi jaki sponzori, kada sportski deo kluba vode nestrucni ljudi, koji opstaju i pod Sagadinom, i pod Trifunovicem, i pod Karadzicem, i pod Pesicem. Zvezda NIKAKO ne sme da bude otpad za "vecite" talente, promasene akvizicije drugih srpskih klubova i tome slicno. NPR: Aleksandrov, Jorovic, Gromiko, Kovac, Stevic, Stiven Markovic itd...

Nesa

pre 15 godina

Okanite se ćorava posla. Nije košarka za vas. Radite nešto drugo, a košarku prepustite onima koji je znaju. Najbolje bi bilo da gledate snimke iz Barija (prošli vek) i tešite vaše napaćene duše.

bbb-zg

pre 15 godina

Komšije osobno mislim da je bolje da prepustite mjesto zadru za final four, jer ce vas cibona unakaziti usred Beograda. Ovo sto vi igrate nije kosarka, vec balet! imate 2 crnca koja i znaju,a i ne znaju i to je sve! Prognoza finale Partizan-Cibona, pobjeda Cibone u produzetku ;)

lostboys

pre 15 godina

Upalim predveče TV...,kad ono ...Azovmaš...ne...AzovMEŠ!!Pa naravno- utorak je, ''komšinicin'' termin za porciju od dvadeset komada!!

ККП

pre 15 godina

Никада не коментаришем утакмице КК СС изузев у случају да не играју против КК Партизан. Питање: да ли вас је комшије макар мало срамота да спомињете следеће појмове:
част, Српство, образ?

Хвала, не морате одговарати, све јасно.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Evo sad ce vremeplovci,ajde grobari kompleksasi bezite sa nasih vesti...nja...nja...nja!
Jaoooooj bre nesretnici,pa kako da bezimo kad nam se tako lepo iz nedelje u nedelju namestate da vas razbijemo od zajeb.....Nemojte samo, pustili smo ih zbog bodovanja,pa da ste hteli da ih pustite bilo bi par razlike a ne 20+par-HAHAHAHAHA!
Evo izvinjavam se ,izleteo mi ovaj smeh,sada cu da placem iz solidarnosti....Kako vas bre ljudi nije vise sramota,pa dokle vise da vas osrednje ekipe ovako pumpaju usred Pionira. A ja se nadao velikom finalu sa vama,ma bas sam naivan neki lik....
E,ma idem sad na vest o Hemofarmu,malo sa njima da se prepucavam,vama ocigledno vise nije do toga-ajd zdravo,smoriste...

Branko

pre 15 godina

ajmo grobari jos malo pa ce broj komentara biti kao na vest o vasoj pobedi! Ajde, jos malo samo!

Ko drugome raku kopa sam u nju upada - zapisa jedan pametan Srbin.

I uvek Zvezda!!!

majstor

pre 15 godina

Da li mogu da kažem da KKCZ treba da se ugasi i nestane na sledećih 50 godina...pa onda možda da se porazmisli i proba opet! Nadam se da shvatate da nemam ništa protiv tog kluba, ali prosto neumitna realnost i zdrava logika to nalaže...jednostavno ne vredi a nezajažljivo guta pare godinama, oni koji troše to bolje drugde da usmeravaju ta sredstva.

PV

pre 15 godina

Iako sam navijač Partizana, bio sam iznerviran ovolikom količinom bede i sramote. Posle utakmice zovem jednog ortaka Zvezdaša, a on mi kaže: kakve ima veze, imaćemo vremena da se bolje spremimo za domaću ligu, a vi i Hemofarm ćete da se umarate u Evropi.

TIGER

pre 15 godina

SRAMOTA !!! Sta su gospoda iz komsiluka mislila? Da profitiraju na stetu Hemofarma? Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!! E SRBENDE !!! Izdajete se za srpski klub, "stitite" interese srpske kosarke, ali ste uvek spremni zarad malo para da zabijete noz u ledja bilo kom srpskom klubu... Zato vam se tako i vraca...
A Hemofarm neka vam ovo zapamti sto ste hteli veceras da uradite i neka vam vrati duplom merom sledeci put !!! BRUKE koje trosite srpski novac, na neke kvazi projekte !!!
Svaka cast Hemofarmu, pokazali su da su klub broj dva u Srbiji, i kao grobaru mi ne bi bilo zao i titulu ako osvoje, samo da je vi "srbi" ne uzmete...

Parni valjak

pre 15 godina

Kod Zvezde je gadno to što ne znaš da li su ih pustili da bi napakostili Hemofarmu ili su odigrali punom snagom. U oba slučaja bi pukli 20-30 razlike.
Ako uzmemo da je vlada na početku sezone dala Zvezdi i Partizanu po 20 miliona dinara, imamo dva primera najgore i najbolje investicije u istoriji.

IVORY

pre 15 godina

Navijac Partizana sam i nikad ne kometarisem vase utakmice, ali posle ovakvog debakla zamolio bih pojedince (a oni ce se sami prepoznati) da ne ostavljaju komentare na vesti o KK Partizanu tipa mi smo bolja ekipa od vas i ko zna kakve sve gluposti pominjuci cak i Bari, mada nemam pojma kakve Bari veze ima sa kosarkom.

Queen++

pre 15 godina

A jes ti ce mi kazes za koga ja navijam.Ja sam delija odavno i nista na ovom svetu nemoze da poremeti moju bez granicnu ljubav koju osecam prema naj trofejnijem klubu u Srbiji. I ostajem pritome da ovaj tim uz dodatna pojacanja moze daleko dadogura.

Informator

pre 15 godina

Dragi prijatelji, istomišljenici i oni koji se nikako ne slažu sa mojim stavovima. Zamolio bih vas da otvorite internet sajt prateći link ispod i da popunite anketu. Nadam se da vam neće biti teško da potrošite malo slobodnog vremena a moji prijatelji iz Biroa za društvena istraživanja će potražiti način da rezultate podele sa vama.

www.test.tvojstav.com/index.php?sid=29497&lang=sr

Amarald

pre 15 godina

Koja je razlika izmedju Partizana i Zvezde? Upravo gledam po 100 put slavlje Lazmea i Veselog u svlačionici posle tekme sa Unikahom (youtube). I zamišljam šta rade igrači Zvezde posle ove tekme ...

danass

pre 15 godina

Ma nema veze sto smo tri utakmice u Evro-kupu u Pioniru izgubili sa ukupno -61poen,vazno je sa oni pravilno i dobro jedu,kako ih je cuveni preskupo placeni trener-demagog naucio!Ako ima i malo sportskog morala,prvo ce se izvinuti pre svega finansijerima,pa onda navijacima za najvecu bruku u poslednjih deset godina,a onda zatraziti od uprave da mu da otkaz.Ali ne demagog ce opet da prica price o uvredama,jelu, spavanju i sl.!ODLAZI COVECE ODLAZI,NE SUTRA,VECERAS ODMAH!!!

Ivan

pre 15 godina

pa hemofarm vam prodade utakmicu da ne izvisite za final 4 nlb lige a vi im ovako vracate. sta mislite da li treba partizan da izgubi od cibone da bi ste vi pali ispod drugog mesta?

zoka

pre 15 godina

Predlažem da se od sledeće sezone KKSS zove KK Lepi Fika!Ma ne zna se da li ste smešniji vi ili komentari dotičnih!Ne zna se ko daje nebuloznije komentare original ili falsifikatori!Želim vam da i u narednim godinama uveseljavate stranice ovog sajta.

Uroš

pre 15 godina

Da se čovek pita kako je zvezda pobeđivala u prvom delu sezone.Imali su čini mi se 13 pobeda u nizu.Doduše Pešić je i tada pričao da to još ništa ne znači,ali ovo sada ninašta ne liči.

mare

pre 15 godina

Zlato 2001 i 2002.? Pa, verovatno bi svaki trener to osvojio sa onakvim igrackim kadrom(Bodiroga,Stojakovic,Gurovic iz najboljih dana,Jaric,Vujanic,Divac,Scepanovic...). Ili mi se cini?
(objektivan, 10. mart 2009 20:05)


Kako onda objasnjavas zlato na ep sa Nemackom reprezentacijom?

Timok

pre 15 godina

Sramota za RTS
Zasto pobogu niste prenosili Hemofarm nego ovu bruku od zvezde?
Ne ide mi nikako u glavu-zvezda je izgubila sve sanse a Hemofarm je trebao da overi prolazak dalje
Nadam se da se RTS nece ponovo obrukati za F8 i da ce prenositi utakmice Hemofarma

marko

pre 15 godina

Nekoliko statistickih podataka: Owens Andre, veceras sut iz igre 11-1. Bjelica Nemanja, indeks korisnosti -2! Zvezdini mladi igraci ne pokazuju ama bas nikakav potencijal....

Mladen

pre 15 godina

Sta pljujete Pesica???

covek je znao da sastavi Yugu da bude evropski i svetski prva. sampion eurolige sa Barselonom. Vi ce te da pricate da on ne zna kako se vodi ekipa i osvaja trofej.

to sto zvezda ima KRSH od igraca to je druga stvar i ne treba zbog toga krivit trenera...

uostalom verujem da bi i Leskovacko Zdravlje odigrao bolje nego romi

tsartsaris

pre 15 godina

Ovaj kolega zvezdas sto mi je ukrao nick nije u pravu. Ja sam za Karija i uskoro stize titula, ako ne ove godine onda dogodine.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 20:37)

Pazi titulu mozete da osvojite samo SLEDECE SEZONE,a ne dogodine

branimir

pre 15 godina

Uostalom, veći motiv od crveno-belog dresa vam ne treba", izjavio je Kešelj pre utakmice!Jel neko uspeo videti [ta je odigrao ovaj ekstra-talenat!
Mislim da ste posramili ve;eras sve navijace Zvezde! Ovo je definitivno nedopustiv odnos svih odreda, da zaslužne ne redamo ima ih dosta!Počev od Pešića neko je već primetio da niko od igrača nije napredovao u ovoj sezoni, prava istina je da su svi pojedinačno nazadovali a time i ukupna igra tima bez prave organizacije i koncepcije!Koja je cena svega ovoga!U periodu od septembra do marta ekipa je došla u stanje totalne potentnosti, dezorganizacije i što je najgore malodušnog prihvatanja poraza bez potrebe za izgaranjem i borbom!Valjda će neko imati snage da valjano izanalizira situaciju u kojoj se našao naš klub!Za ovo stanje ne mogu biti krivi pojedinci ma koliko bili bitni!

nenad

pre 15 godina

O kakvom se ovde dresu radi? Kakav bre slavan klub? Vi ste bili prvaci 50 godina proslog veka, kada se kosarka igrala na otvorenom! O cemu se bre ovde radi, ko ovde pije a ko placa! Pogledajte istini u oci i ne lazite sebe, ovo je kosarka a ne fudbal! I ste je sa onim rts-om, zasto ne pusta Hemofarm koji igra za ulazak u f8 nego zvezdu koja se svaki pur sve vise i vise izblamira!

DjODA

pre 15 godina

BRAVO ZVEZDO!!! Toliko smo jadni da nemem reči,ali ajde iskopaću koju: 1.Sreća pa bojkotujemo ove bruke i sramote,nema opravdanja za očajnu igru! 2.Partizanu nismo ni do cevanica a kamoli do kolena!!! 3.K.K.Možda sledeća sezona.

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

VUK

pre 15 godina

SRAMOTA.Ja ne mogu da verujem.Sinoc sam gledao Zvezdu B pa bih morao da kazem da su zvezdina deca (Radosavljevic i Nedovic)NBA igraci za ove grobarske talente (Bjelica i Bakic) hitno sut karta za ovu dvojku i takodje supertalentovanog Keselja.nemam snage da mislim o ovim ulicnim igracima,gde ih samo nadjosmo.

soni

pre 15 godina

Jos jedan u nizu bisera kkss.Da nije vas ne bih cuo ni za Nimburk,ni Gmunden,ni Sarloa,ni Mariupolj...hvala sto mi obogacujeta znanje iz geografije.Fiiiiiiiiiiko jaaaavi se!!!

Nenad

pre 15 godina

Pa sta je bre ovo...srpska kosarka, koga mi to placamo da gledamo, skup rastimovanih violina, na celu sa otkacenim dirigentom u hramu srpske kosarke. Kakva blamaza.

krang

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 19:30)
Dobro,Fiko,jesi li ti stvarno tako "pametan" ili se samo pravis?

MANASTIR MILESEVO

pre 15 godina

zao mi je svakog naseg kluba jel svi smo mi jedno SRBI!!!! moramo se drzati zajedno jer S.S.S.S. !!!! ZIVELA SRBIJA !!! Cekiraj link!

http://www.youtube.com/watch?v=O_hKDtYrce8

Marko BL (smrt fašizmu,živeo PARTIZAN)

pre 15 godina

Znači ovo je totalni potop mlade i perspektivne ekipe zvezde,ali nije sve izgubljeno Sledeće Sezone će biti bolje,naše drage komšije.

Igor

pre 15 godina

KATASTROFA...sta drugo da kazem!!!nadam se da cemo uspeti da zadrzimo tim i Pesica za sledecu sezonu inace ce klub da nam se ugasi.Pesic je veliki strucnjak,treba mu dati vremena...ne stvara se tim preko noci,pa cak i sa solidnim igracima i odlicnim trenerom kakve mi imamo,sto naravno ne opravdava ovu katastrofu...igraci i Pesicu-STIDITE SE!!!!

Mare

pre 15 godina

Fantasticna igra ekipe KK "Sledeca sezona". Vas nije dobio samo ko nije hteo. A o ovim skretnicarima nemam sta da kazem. Od kad se u Ukrajni igra kosarka???!!!!

delia glingon

pre 15 godina

Pesicu odlaziiiiiiiiiiii, sto jes jes, sretno ti bilo al samo idi i nisi nikad bio Zvezdas, drugima si donosio naslove evrope kao igrac pa budi im sad i trener. Sakota je bar dizao kup i pobedjivao Bosnu u 1/4 i to u skenderiji!

Marko

pre 15 godina

Priznajte da ste se ponadali. :)

Stvarno ocajna utakmica, primiti 95 koseva na svom terenu od nekog Azovmasa je stvarno bruka. U BG-u ima bar 500 000 delija, a tribine prazne kad se igra u Evrokupu? Sramota, nije moguce da niko nije mogao doci jer nema vremena.

Kari = Propast

pre 15 godina

Ocekivao sam poraz jer od ove smesne i limitirane ekipice
(osim Robertsa) i ne ocekujem puno, ali mi nije jasan g.Pesic zasto ne daje sansu nasim mladim talentima. Ali OK. Bakic i Kovac su svetska klasa i treba da igraju

Nenad Pariz

pre 15 godina

Zvezdo, ostaje ti jos sansa da budes prva u sledecim sportovima:jahanje na mecki,plivanju u kadi i ronjenju u lavoru.Znam da sam to vec napisao pre ove utakmice,ali posle ovakvog poraza pred svojim navijacima ovde vam je zagarantovan final 4.Pozdrav za sampione!!!

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 15 godina

navijam za zvezdu ali me je veceras bilo sramota da gledam ovu utakmicu...bez volje bez zelje bez ikakvog smisla!!!!
samo mi nije jasno kako neko moze tako...

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

De-Vu

pre 15 godina

mislim da Zvezda ima odlicnu sezonu do sada i da moze dogodine do titule uz 7-8 pojacanja :D pa mozda i moze,da dovedu Pekovica,Dijamantidisa,Navara,Skolu,Rakocevica,Gasola :)) eto dosta ...

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Hajde patetičari, visokoletači, sledećesezonci da vas čujem?
Šta sada imate reći o srpstvu, srskom inatu, ponosu, srpskom košarkaškom napretku?
Vi ćete pomoći nekom da se plasira daljhe, vi ćete obezbediti bodove srpskim timovima!!!
Bože koliko ste jadni i beznačajni, osećate to???

grobar

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 19:30)

Ovo je najjaci komentar ikada! On kaze da je ovaj tim za vrh ALI TREBA DA SE DOVEDU JEDNO 7-8 POJACANJA. Hahahahahaha

objektivan

pre 15 godina

Zlato 2001 i 2002.? Pa, verovatno bi svaki trener to osvojio sa onakvim igrackim kadrom(Bodiroga,Stojakovic,Gurovic iz najboljih dana,Jaric,Vujanic,Divac,Scepanovic...). Ili mi se cini?

anton skala

pre 15 godina

Ovako bedno se nisam davno osecao. 44 godine sm u sportu i ovakav autizam nisam nikad video da oni puste Azovmas da Hemofarm ne bi prosao. Pa to je strasno. I onaj Pesic proziva nekog u svojim izjavama. Sram da vas bude bedo jedna bedna

Gost

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ste od ukrajinske grupe gradjana izgubili kod kuce sa 23 kosa!!! A vi se bunite sto ce Partizan sledece 3 godine igrati u Jevroligi. Pa vi nas blamirate sa ukrajincima, velikim imenima Jevropske kosarke. Da i mislim da bi Pesica, savez, saopstenjem trebalo da zastiti od ovih ukrajinaca. Ovo izivljavanje i vredjanje ne sme da prodje tek tako.

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

banacanin

pre 15 godina

Hvala kosarkasima"prvog srpskog brenda" na velikoj,nesebicnoj i bratskoj pomoci bez koje ne bismo uspeli da odemo u Torino na zavrsni turnir! VI STE JAD,BEDA I BRUKA SRBIJE!!!
P.S. Ipak ste napredovali,sada ste pukli samo -23!!!

radek(smeker)stepanek

pre 15 godina

Sve sto smo mi mukom stekli-ugled,postovanje,vi tako lako prosipate i brukate Srbiju gdje stignete,sramota....
Posebno mi je drago zbog Pesica i Karalejica-trazili ste-gledajte,ovo sto vi radite nije ni za kritikovati,nijedan igrac nije napredovao ,a Keselja ste upropastili,Stimac je limitiran,stranci ce vam otici i ko ostaje???Zapitajte se ima li bilo kakve nade za vas....

LE ANDRO

pre 15 godina

Bravo kraljevi!!! To je taj klub! Jel' tako da je tadija bolji od Novice? Borbeni Bakic? ELmedin jede malu decu? Owens je bolji od Palacia a Roberts od Lasmea? Bravo jos jednom!!! To je ta sezona! Kari 001 !!!

Klub sa usađenom kletvom

pre 15 godina

Sad će čak i onaj jadni Zagreb da vas odvali, u Podgorici pucate svakako i onda nećete uopšte ni ići na F4 Jadranske lige. Živi bili pa videli. Vi ste jednostavno uklet klub. Bili i ostali.

Zoran

pre 15 godina

Ovo je zaista smešno... Zvezda u Pioniru pred "najboljim navijačima na svetu" gubi u proseku sa 20-25 razlike. Sve to za zahvalnost publici i ponekom bliskom rođaku igrača.

uvek uz Zvezdu!!!

pre 15 godina

grobaru odlazi,vrati pare i...
uzas sta si uradio od Zvezde,da li im ti uopste drzis treninge ili samo uveseljavas novinare i izigravas klovna?!?
nijednom igracu nisi digao formu,napravio ga boljim nego sto jeste,vec sve suprotno od toga...
da li ti covece znas uopste sta je odbrana?
napad ne postoji nego svako siluje,radi ko sta hoce...
odlazi da nas ne brukas jos vise,sebe si davno obrukao...
nije ni cudo sto te Rusi oterali,veze sa modernim basketom nemas....
ODLAZI!!!

Boske

pre 15 godina

Ovo da nije zalosno bilo bi smesno.....svi su poceli da pune kk sledeca sezona sa sa 20 i vise koseva razlike.....inace dok Partizan obara rekorde u broju posetioca (navijaca) na utakmici,kk ss postavlja one negativne,jer vise gledaoca bi imali da su utakmicu igrali u dvoristu poljoprivredne skole u Pozarevcu,nego sto im je veceras doslo u Pionir!
Hvala Bogu sto navijam za Partizan!
PS
Porucio bih navijacima kk ss da se za voljeni klub navija i kada pobedjuje i kada gubi!!!!

mare

pre 15 godina

Do sada nisam napisao negativan komentar o vama, ali moram da pocnem! Ne mogu da verujem da Hemofarmu {SRPSKOM timu} treba pobeda za prolaz a da ste toliko malodusni i bezvoljni. SRAMOTA. Svaka cast Hemofarmu. Pesic je cuven po tome da njegovi timovi igraju fanaticnu odbranu, a kod vas je uopste NEMA. Jos jednom sve cestitke Vrscanima. PS. I nemojte da pljujete po Pesicu, on je nesto najbolje sto vam se dogodilo u zadnjih 10 god.

Marko BL Rep.Srpska

pre 15 godina

Ovo je potop Crvene Zvezde,totalni raspad sistema,gube od prosječne ekipe 23 razlike.Simpatizeri zvezde zapitajte se sami kako ste pali na tako niske grane,tražite problem kod sebe a ne gledajte u tuđe dvorište!Sve čestitke Hemofarmu na prolazu,ipak su se uzdali 'u se i u svoje kljuse' a ne na povoljan rezultat iz Pionira! P.S. činjenica je da još dosta vode treba proteći Dunavom i Savom da Zvezda bude blizu Partizana u košarci.

GrobariKG

pre 15 godina

E, komšije, komšije...
Više sam očekivao, ipak, tim nije tako loš, a ni trener nije ze bacanje.
Interesuje me vaše mišljenje, šta je najveći problem u KKCZ?

marko-nbg

pre 15 godina

E vala jesu zasluzili naziv KK SS !!! Jesam nekada iskreno navijao za Zvezdu, sad me raduju uspesi svih nasih klubova!
Zvezda ima problem koji se vuce godinama, a sad je toliko ocigledan da to ne moze da se izbegne! Dakle napravimo paralelu izmedju Zvezde i Partizana! I jedni i drugi nemaju neku lovu, i jedni i drugi su u dugovima do guse, i jedni i drugi imaju odlicne trenere razlika je ta sto Partizan ima odlican skauting ili da upotrebim bolji izraz, bolji odabir igraca! Dakle kriva je UPRAVA!!!! Niko ne moze da me ubedi u to da Svetislav Pesic ne zna svoj posao! Covek je cuda pravio u Evropi sa drugim timovima! Niko ne moze da mi kaze da se nema para za bolje igrace, jer Partizan upravo demantuje te glasine! Kupili su najbolje sto se za te par moglo naci i ukonponovali tim koji je, po svemu sudeci pobednicki! Dakle ostaje jedino problem sa ljudima koji sede u foteljama! Dakle Pesic nema materijala sa kojim treba da radi, prosto receno!!!Ljudi u upravi Zvezde, zapitajte se ko vam preporucuje igrace, zapitajte se kuda vodi sve ovo??? Puci sa 23 razlike na domacem terenu od sasvim prosecne ekipe kakav je Azovmas, stvarno ima li veceg ponizenja od toga???

WWW

pre 15 godina

Stvarno sramota!!Ne mogu da verujem da igraci igraju bez ikakve zelje,borbe i htenja..Pa zar vas ni malo ne motivisu smejenje i podrugivanje groblja..Zar vas ni malo ne motivisu neverovatni rezultati Partizana..Ej oni u Euroligi pobede CSKA u Moskvi a mi kuci gubimo 30 razlike od Azovmasa..Pa ako nista drugo kako igrace to ne motivise da budu bolji..A oni totalno suprotno-10 puta gori ej!Nije sramota izgubiti ali to raditi u kontinuitetu bez borbe i htenja,i gubiti od Hemofarma,Azovmasa,Pamese,Bosne..
po 25 razlike pa to mi je neshvatljivo..Doveli smo veliko trenersko ime Pesice a on
jos gore i sramotnije rezultae od Karadzica ima..Dragicevic sve gori i gori,Kikanovic ne moze ni sedmogodisnje dete dz izgura u reketu,Kovac kao da je prekljuce video prvi put kosarkasku loptu,Bjelica i Keselj-Tragedija..Dodje mi da placem od muke ko nosi Zvezdin dres.Sramota..Pa naravno da jos duuugo necemo igrati Euroligu..Pa nas bi ove sezone jos u svlacionici drali po 20 razlike..

Ugasite se vec jednom!

pre 15 godina

Kad ćete već jednom da stavite ključ u bravu i ugasite se zauvek, da više nikada ne dođete u situaciju da brukate srpsku košarku? Za vas me baš briga, ali treba da vas je stid jer ste srpski predstavnik! Kakva ste vi bruka i sramota od kluba. Vama dekretom treba zabraniti da ikada više igrate u Evropi, uključujući i kup Lilijane Ronketi (kojeg su nekada igrale žene)!

Lepi Fika

pre 15 godina

Bruke i sramote...
Moj dubler je ipak u pravu,Kari razmisli i lagano otidji...
Igra je katastrofa,a tvoj rad se ne vidi.
Ovi iz kkp imaju loseg trenera,pa ipak postizu dobre rezultate.
Znam da se trudis ali dzaba,pa zar hoces da te najure...

Realan

pre 15 godina

Zvezda je tanka samo tako a pogotovo bez Marinovica,Pesic je mnogo kriv a i uostalom on je trener poput Ljupka Petrovica u fudbalu,znaci PROSLO VREME,hvala ti KARI na svemu kada je reprezentacija u pitanju,ali vreme je da odes iz Zvezde...Kako igraci posle rada sa tobom od 5-6 meseci nemaju nimalo elana i zara za pobedu,dozvoljavaju da ih neki LAICI razbijaju u pioniru!?Hemofarm je za vas izmislio kosarku a sta tek reci o komsijama koji isto nisu nista starija ekipa...Pozdrav za sve realne navijace

Knele

pre 15 godina

hehehehehehe xDDDD pa kako zvezdasi mogu da kazu za PARTIZAn i GROBARE nesto,kako?! oni u svojoj kuci gube 20+,a mi kuci ne osvoivi :P PP

Serdjo

pre 15 godina

Igra Zvezde je strašno jadna i očajna.Pešić je veliki trener, ali mi nije jasno prizivanje poraza dok je Zvezda dobijala sve redom.UŽAS:

:-)

pre 15 godina

Igrate isto kao i prosle sezone samo ste sada malo smesniji. Verovatno zbog pompeznih najava i silnih samohvalisanja tako karakteristicnih za mali klub sa Malog kalemegdana...

kovach

pre 15 godina

e moj pesicu, pa brukate nas da je to strasno!! ovaj kup je smesan, pa po igrackom kadru, nije zvezda slabija od hemofarma, partizan ne spominjem, ali pogledajte kako igrate...tragedija...sramota...

Aleksandar Stevanovic

pre 15 godina

Jadno, da jadnije ne moze biti!
Organizacija u napadu nije postojala!
Odbrana pogresno postavljena!
Uporno pogresno i bezuspesno udvajan plejmejker gostujuce ekipe, koji je podelio beskonacno pasova za uspesno zavrsene suteve za 3pts!
Velika greska gosp.Pesica!
Motivacija, angazovanje i koncentracija igraca na nuli!
Sramota da neko dodje u sred Beograda i da se ovako lagano proseta, a ime im je Azovmas?!
To je to!

objektivni ljubitelj kosarke

pre 15 godina

Kaze Sarenac na 10 (deset) sekundi pre kraja – „C. Zvezda je presla u presing.“. U last 16 je kos-razlika u Pioniru suma sumarum –61 (minus sezdeset jedan). Tako je to kad igru nose Slavko Stimac, Ljuba Keselj i Vens-Ovens. Peto mesto u domacoj Superligi vodi na Jadran dogodine. Mislite o tome, i platite i nas deo racuna za struju.

DAlibor

pre 15 godina

I pored toga sto si jako dobro placen,ja cu ti kupiti kutuju zvaka,samo nemoj vise da krnjis i brukas ime kluba i tradiciju koju je Zvezda godinama sticala!Veliki apel tebi, odlazi da nam deca udju nekad u igru!A sa sobom povedi i Tadiju,jer smatras da je dobar napadac,a od njegovih silnih pogadaka i povratka imamo skor 5-10!!!odite zajedno,da vise ne brukate klub!!!MOLIM VAS!

Lepi Fika

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.

GrobaR

pre 15 godina

Dotako sam dno zivota,
I pakao I ponore...

Krenuli ste da kopate a kako ste krenuli stici cete sve do Kine

El-amin vas razbio ,basketas , bruke jedne, sva sreca pa Hemofarm dobio, inace ne znam sta mi bi pa sam navijao za vas reko za srpsku kosarku

Sad razumem vase navijace i sve im je oprosteno, pokidase ljudi zivce,nije ni cudo sto idu na treninge da navijaju tu nema nerviranja

Kada smo mi kretali od nule gubili smo i po 30 razlike, ali od Reala,Cska, Pao... Nas je razbijao Bulock,Bodiroga,Lengdon,Navaro a ne El-amin,Sarloa,Hemofarm ovaj Azomvas

I onda krivite Duleta za propast nase kosarke! E ima nas svakakvih

boranijo

pre 15 godina

E voleo bih da vise evropu i ne vidite! Ni po cemu niste ni zasluzili...

Ukljucuju se navijaci kod Tegija i kao "voleli bismo da zvezda izgubi pa da ne pomogne hemofarmu itd." i posle VI PRICATE KAKO STE SRPSKI KLUB, najsrBskiji navijaci i slicne nebuloze?!
A sta ste to uradili za SRPSKU KOSARKU, ZA SRPSKI FUDBAL, ZA SRPSKI SPORT BRE? STAAA? Samo jezicinu imate i nista vise.

Nek vas bije hemofarm jos 100 godina, zasluzili ste. Niste im ni blizu. Za PARTIZAN necu ni da pricam... mozete samo da nas gledate u svoj vasoj zavisti. Za vas smo, i bicemo, nedosanjan san!

Sasa

pre 15 godina

Svatam da utakmica nema takmicarski znacaj ali da nemas zelju ili volju da makar probas da pobedis i to kod kuce,nego te neka prosecna ekipa razvali ovako onda je bolje da se svi ti ljudi u Crvenoj Zvezdi okupe i odu negde na njivu da kopaju kukuruze jer za ovo je SRAMOTA blaga rec.

akcidroni

pre 15 godina

Au gani,na niste ste grane spali.Pushtate Azovmash da bi Hemofarm ispao i da vam ne bi pobegao na listi bodovanja za evrokupove...Ali,dzaba vam sve to,kad su Vrshchani dobili Pamesu.
-Respect za Hemofarm.

Pion

pre 15 godina

Toliko o Zvezdi kao "Srpskom" klubu. Kamo navijači, kamo borbenost, kamo solidarnost prema drugom Srpskom klubu ? Ili u zvezdi stvarno misle da su jedini Srpski klub ? Ili nisu dobili pare ? Ili sve zajedno ?

LE ANDRO

pre 15 godina

Bravo kraljevi!!! To je taj klub! Jel' tako da je tadija bolji od Novice? Borbeni Bakic? ELmedin jede malu decu? Owens je bolji od Palacia a Roberts od Lasmea? Bravo jos jednom!!! To je ta sezona! Kari 001 !!!

objektivni ljubitelj kosarke

pre 15 godina

Kaze Sarenac na 10 (deset) sekundi pre kraja – „C. Zvezda je presla u presing.“. U last 16 je kos-razlika u Pioniru suma sumarum –61 (minus sezdeset jedan). Tako je to kad igru nose Slavko Stimac, Ljuba Keselj i Vens-Ovens. Peto mesto u domacoj Superligi vodi na Jadran dogodine. Mislite o tome, i platite i nas deo racuna za struju.

Ugasite se vec jednom!

pre 15 godina

Kad ćete već jednom da stavite ključ u bravu i ugasite se zauvek, da više nikada ne dođete u situaciju da brukate srpsku košarku? Za vas me baš briga, ali treba da vas je stid jer ste srpski predstavnik! Kakva ste vi bruka i sramota od kluba. Vama dekretom treba zabraniti da ikada više igrate u Evropi, uključujući i kup Lilijane Ronketi (kojeg su nekada igrale žene)!

boranijo

pre 15 godina

E voleo bih da vise evropu i ne vidite! Ni po cemu niste ni zasluzili...

Ukljucuju se navijaci kod Tegija i kao "voleli bismo da zvezda izgubi pa da ne pomogne hemofarmu itd." i posle VI PRICATE KAKO STE SRPSKI KLUB, najsrBskiji navijaci i slicne nebuloze?!
A sta ste to uradili za SRPSKU KOSARKU, ZA SRPSKI FUDBAL, ZA SRPSKI SPORT BRE? STAAA? Samo jezicinu imate i nista vise.

Nek vas bije hemofarm jos 100 godina, zasluzili ste. Niste im ni blizu. Za PARTIZAN necu ni da pricam... mozete samo da nas gledate u svoj vasoj zavisti. Za vas smo, i bicemo, nedosanjan san!

GrobaR

pre 15 godina

Dotako sam dno zivota,
I pakao I ponore...

Krenuli ste da kopate a kako ste krenuli stici cete sve do Kine

El-amin vas razbio ,basketas , bruke jedne, sva sreca pa Hemofarm dobio, inace ne znam sta mi bi pa sam navijao za vas reko za srpsku kosarku

Sad razumem vase navijace i sve im je oprosteno, pokidase ljudi zivce,nije ni cudo sto idu na treninge da navijaju tu nema nerviranja

Kada smo mi kretali od nule gubili smo i po 30 razlike, ali od Reala,Cska, Pao... Nas je razbijao Bulock,Bodiroga,Lengdon,Navaro a ne El-amin,Sarloa,Hemofarm ovaj Azomvas

I onda krivite Duleta za propast nase kosarke! E ima nas svakakvih

akcidroni

pre 15 godina

Au gani,na niste ste grane spali.Pushtate Azovmash da bi Hemofarm ispao i da vam ne bi pobegao na listi bodovanja za evrokupove...Ali,dzaba vam sve to,kad su Vrshchani dobili Pamesu.
-Respect za Hemofarm.

Zoran

pre 15 godina

Ovo je zaista smešno... Zvezda u Pioniru pred "najboljim navijačima na svetu" gubi u proseku sa 20-25 razlike. Sve to za zahvalnost publici i ponekom bliskom rođaku igrača.

soni

pre 15 godina

Jos jedan u nizu bisera kkss.Da nije vas ne bih cuo ni za Nimburk,ni Gmunden,ni Sarloa,ni Mariupolj...hvala sto mi obogacujeta znanje iz geografije.Fiiiiiiiiiiko jaaaavi se!!!

banacanin

pre 15 godina

Hvala kosarkasima"prvog srpskog brenda" na velikoj,nesebicnoj i bratskoj pomoci bez koje ne bismo uspeli da odemo u Torino na zavrsni turnir! VI STE JAD,BEDA I BRUKA SRBIJE!!!
P.S. Ipak ste napredovali,sada ste pukli samo -23!!!

Pion

pre 15 godina

Toliko o Zvezdi kao "Srpskom" klubu. Kamo navijači, kamo borbenost, kamo solidarnost prema drugom Srpskom klubu ? Ili u zvezdi stvarno misle da su jedini Srpski klub ? Ili nisu dobili pare ? Ili sve zajedno ?

grobar

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 19:30)

Ovo je najjaci komentar ikada! On kaze da je ovaj tim za vrh ALI TREBA DA SE DOVEDU JEDNO 7-8 POJACANJA. Hahahahahaha

anton skala

pre 15 godina

Ovako bedno se nisam davno osecao. 44 godine sm u sportu i ovakav autizam nisam nikad video da oni puste Azovmas da Hemofarm ne bi prosao. Pa to je strasno. I onaj Pesic proziva nekog u svojim izjavama. Sram da vas bude bedo jedna bedna

Boske

pre 15 godina

Ovo da nije zalosno bilo bi smesno.....svi su poceli da pune kk sledeca sezona sa sa 20 i vise koseva razlike.....inace dok Partizan obara rekorde u broju posetioca (navijaca) na utakmici,kk ss postavlja one negativne,jer vise gledaoca bi imali da su utakmicu igrali u dvoristu poljoprivredne skole u Pozarevcu,nego sto im je veceras doslo u Pionir!
Hvala Bogu sto navijam za Partizan!
PS
Porucio bih navijacima kk ss da se za voljeni klub navija i kada pobedjuje i kada gubi!!!!

WWW

pre 15 godina

Stvarno sramota!!Ne mogu da verujem da igraci igraju bez ikakve zelje,borbe i htenja..Pa zar vas ni malo ne motivisu smejenje i podrugivanje groblja..Zar vas ni malo ne motivisu neverovatni rezultati Partizana..Ej oni u Euroligi pobede CSKA u Moskvi a mi kuci gubimo 30 razlike od Azovmasa..Pa ako nista drugo kako igrace to ne motivise da budu bolji..A oni totalno suprotno-10 puta gori ej!Nije sramota izgubiti ali to raditi u kontinuitetu bez borbe i htenja,i gubiti od Hemofarma,Azovmasa,Pamese,Bosne..
po 25 razlike pa to mi je neshvatljivo..Doveli smo veliko trenersko ime Pesice a on
jos gore i sramotnije rezultae od Karadzica ima..Dragicevic sve gori i gori,Kikanovic ne moze ni sedmogodisnje dete dz izgura u reketu,Kovac kao da je prekljuce video prvi put kosarkasku loptu,Bjelica i Keselj-Tragedija..Dodje mi da placem od muke ko nosi Zvezdin dres.Sramota..Pa naravno da jos duuugo necemo igrati Euroligu..Pa nas bi ove sezone jos u svlacionici drali po 20 razlike..

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Hajde patetičari, visokoletači, sledećesezonci da vas čujem?
Šta sada imate reći o srpstvu, srskom inatu, ponosu, srpskom košarkaškom napretku?
Vi ćete pomoći nekom da se plasira daljhe, vi ćete obezbediti bodove srpskim timovima!!!
Bože koliko ste jadni i beznačajni, osećate to???

marko-nbg

pre 15 godina

E vala jesu zasluzili naziv KK SS !!! Jesam nekada iskreno navijao za Zvezdu, sad me raduju uspesi svih nasih klubova!
Zvezda ima problem koji se vuce godinama, a sad je toliko ocigledan da to ne moze da se izbegne! Dakle napravimo paralelu izmedju Zvezde i Partizana! I jedni i drugi nemaju neku lovu, i jedni i drugi su u dugovima do guse, i jedni i drugi imaju odlicne trenere razlika je ta sto Partizan ima odlican skauting ili da upotrebim bolji izraz, bolji odabir igraca! Dakle kriva je UPRAVA!!!! Niko ne moze da me ubedi u to da Svetislav Pesic ne zna svoj posao! Covek je cuda pravio u Evropi sa drugim timovima! Niko ne moze da mi kaze da se nema para za bolje igrace, jer Partizan upravo demantuje te glasine! Kupili su najbolje sto se za te par moglo naci i ukonponovali tim koji je, po svemu sudeci pobednicki! Dakle ostaje jedino problem sa ljudima koji sede u foteljama! Dakle Pesic nema materijala sa kojim treba da radi, prosto receno!!!Ljudi u upravi Zvezde, zapitajte se ko vam preporucuje igrace, zapitajte se kuda vodi sve ovo??? Puci sa 23 razlike na domacem terenu od sasvim prosecne ekipe kakav je Azovmas, stvarno ima li veceg ponizenja od toga???

uvek uz Zvezdu!!!

pre 15 godina

grobaru odlazi,vrati pare i...
uzas sta si uradio od Zvezde,da li im ti uopste drzis treninge ili samo uveseljavas novinare i izigravas klovna?!?
nijednom igracu nisi digao formu,napravio ga boljim nego sto jeste,vec sve suprotno od toga...
da li ti covece znas uopste sta je odbrana?
napad ne postoji nego svako siluje,radi ko sta hoce...
odlazi da nas ne brukas jos vise,sebe si davno obrukao...
nije ni cudo sto te Rusi oterali,veze sa modernim basketom nemas....
ODLAZI!!!

Gost

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ste od ukrajinske grupe gradjana izgubili kod kuce sa 23 kosa!!! A vi se bunite sto ce Partizan sledece 3 godine igrati u Jevroligi. Pa vi nas blamirate sa ukrajincima, velikim imenima Jevropske kosarke. Da i mislim da bi Pesica, savez, saopstenjem trebalo da zastiti od ovih ukrajinaca. Ovo izivljavanje i vredjanje ne sme da prodje tek tako.

GrobariKG

pre 15 godina

E, komšije, komšije...
Više sam očekivao, ipak, tim nije tako loš, a ni trener nije ze bacanje.
Interesuje me vaše mišljenje, šta je najveći problem u KKCZ?

:-)

pre 15 godina

Igrate isto kao i prosle sezone samo ste sada malo smesniji. Verovatno zbog pompeznih najava i silnih samohvalisanja tako karakteristicnih za mali klub sa Malog kalemegdana...

tsartsaris

pre 15 godina

Ovaj kolega zvezdas sto mi je ukrao nick nije u pravu. Ja sam za Karija i uskoro stize titula, ako ne ove godine onda dogodine.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 20:37)

Pazi titulu mozete da osvojite samo SLEDECE SEZONE,a ne dogodine

mare

pre 15 godina

Do sada nisam napisao negativan komentar o vama, ali moram da pocnem! Ne mogu da verujem da Hemofarmu {SRPSKOM timu} treba pobeda za prolaz a da ste toliko malodusni i bezvoljni. SRAMOTA. Svaka cast Hemofarmu. Pesic je cuven po tome da njegovi timovi igraju fanaticnu odbranu, a kod vas je uopste NEMA. Jos jednom sve cestitke Vrscanima. PS. I nemojte da pljujete po Pesicu, on je nesto najbolje sto vam se dogodilo u zadnjih 10 god.

Lepi Fika

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.

Klub sa usađenom kletvom

pre 15 godina

Sad će čak i onaj jadni Zagreb da vas odvali, u Podgorici pucate svakako i onda nećete uopšte ni ići na F4 Jadranske lige. Živi bili pa videli. Vi ste jednostavno uklet klub. Bili i ostali.

Realan

pre 15 godina

Zvezda je tanka samo tako a pogotovo bez Marinovica,Pesic je mnogo kriv a i uostalom on je trener poput Ljupka Petrovica u fudbalu,znaci PROSLO VREME,hvala ti KARI na svemu kada je reprezentacija u pitanju,ali vreme je da odes iz Zvezde...Kako igraci posle rada sa tobom od 5-6 meseci nemaju nimalo elana i zara za pobedu,dozvoljavaju da ih neki LAICI razbijaju u pioniru!?Hemofarm je za vas izmislio kosarku a sta tek reci o komsijama koji isto nisu nista starija ekipa...Pozdrav za sve realne navijace

Marko BL Rep.Srpska

pre 15 godina

Ovo je potop Crvene Zvezde,totalni raspad sistema,gube od prosječne ekipe 23 razlike.Simpatizeri zvezde zapitajte se sami kako ste pali na tako niske grane,tražite problem kod sebe a ne gledajte u tuđe dvorište!Sve čestitke Hemofarmu na prolazu,ipak su se uzdali 'u se i u svoje kljuse' a ne na povoljan rezultat iz Pionira! P.S. činjenica je da još dosta vode treba proteći Dunavom i Savom da Zvezda bude blizu Partizana u košarci.

krang

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 19:30)
Dobro,Fiko,jesi li ti stvarno tako "pametan" ili se samo pravis?

Mare

pre 15 godina

Fantasticna igra ekipe KK "Sledeca sezona". Vas nije dobio samo ko nije hteo. A o ovim skretnicarima nemam sta da kazem. Od kad se u Ukrajni igra kosarka???!!!!

Timok

pre 15 godina

Sramota za RTS
Zasto pobogu niste prenosili Hemofarm nego ovu bruku od zvezde?
Ne ide mi nikako u glavu-zvezda je izgubila sve sanse a Hemofarm je trebao da overi prolazak dalje
Nadam se da se RTS nece ponovo obrukati za F8 i da ce prenositi utakmice Hemofarma

Nenad Pariz

pre 15 godina

Zvezdo, ostaje ti jos sansa da budes prva u sledecim sportovima:jahanje na mecki,plivanju u kadi i ronjenju u lavoru.Znam da sam to vec napisao pre ove utakmice,ali posle ovakvog poraza pred svojim navijacima ovde vam je zagarantovan final 4.Pozdrav za sampione!!!

Aleksandar Stevanovic

pre 15 godina

Jadno, da jadnije ne moze biti!
Organizacija u napadu nije postojala!
Odbrana pogresno postavljena!
Uporno pogresno i bezuspesno udvajan plejmejker gostujuce ekipe, koji je podelio beskonacno pasova za uspesno zavrsene suteve za 3pts!
Velika greska gosp.Pesica!
Motivacija, angazovanje i koncentracija igraca na nuli!
Sramota da neko dodje u sred Beograda i da se ovako lagano proseta, a ime im je Azovmas?!
To je to!

De-Vu

pre 15 godina

mislim da Zvezda ima odlicnu sezonu do sada i da moze dogodine do titule uz 7-8 pojacanja :D pa mozda i moze,da dovedu Pekovica,Dijamantidisa,Navara,Skolu,Rakocevica,Gasola :)) eto dosta ...

Mladen

pre 15 godina

Sta pljujete Pesica???

covek je znao da sastavi Yugu da bude evropski i svetski prva. sampion eurolige sa Barselonom. Vi ce te da pricate da on ne zna kako se vodi ekipa i osvaja trofej.

to sto zvezda ima KRSH od igraca to je druga stvar i ne treba zbog toga krivit trenera...

uostalom verujem da bi i Leskovacko Zdravlje odigrao bolje nego romi

objektivan

pre 15 godina

Zlato 2001 i 2002.? Pa, verovatno bi svaki trener to osvojio sa onakvim igrackim kadrom(Bodiroga,Stojakovic,Gurovic iz najboljih dana,Jaric,Vujanic,Divac,Scepanovic...). Ili mi se cini?

Sasa

pre 15 godina

Svatam da utakmica nema takmicarski znacaj ali da nemas zelju ili volju da makar probas da pobedis i to kod kuce,nego te neka prosecna ekipa razvali ovako onda je bolje da se svi ti ljudi u Crvenoj Zvezdi okupe i odu negde na njivu da kopaju kukuruze jer za ovo je SRAMOTA blaga rec.

radek(smeker)stepanek

pre 15 godina

Sve sto smo mi mukom stekli-ugled,postovanje,vi tako lako prosipate i brukate Srbiju gdje stignete,sramota....
Posebno mi je drago zbog Pesica i Karalejica-trazili ste-gledajte,ovo sto vi radite nije ni za kritikovati,nijedan igrac nije napredovao ,a Keselja ste upropastili,Stimac je limitiran,stranci ce vam otici i ko ostaje???Zapitajte se ima li bilo kakve nade za vas....

DjODA

pre 15 godina

BRAVO ZVEZDO!!! Toliko smo jadni da nemem reči,ali ajde iskopaću koju: 1.Sreća pa bojkotujemo ove bruke i sramote,nema opravdanja za očajnu igru! 2.Partizanu nismo ni do cevanica a kamoli do kolena!!! 3.K.K.Možda sledeća sezona.

Parni valjak

pre 15 godina

Kod Zvezde je gadno to što ne znaš da li su ih pustili da bi napakostili Hemofarmu ili su odigrali punom snagom. U oba slučaja bi pukli 20-30 razlike.
Ako uzmemo da je vlada na početku sezone dala Zvezdi i Partizanu po 20 miliona dinara, imamo dva primera najgore i najbolje investicije u istoriji.

DAlibor

pre 15 godina

I pored toga sto si jako dobro placen,ja cu ti kupiti kutuju zvaka,samo nemoj vise da krnjis i brukas ime kluba i tradiciju koju je Zvezda godinama sticala!Veliki apel tebi, odlazi da nam deca udju nekad u igru!A sa sobom povedi i Tadiju,jer smatras da je dobar napadac,a od njegovih silnih pogadaka i povratka imamo skor 5-10!!!odite zajedno,da vise ne brukate klub!!!MOLIM VAS!

Marko BL (smrt fašizmu,živeo PARTIZAN)

pre 15 godina

Znači ovo je totalni potop mlade i perspektivne ekipe zvezde,ali nije sve izgubljeno Sledeće Sezone će biti bolje,naše drage komšije.

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 15 godina

navijam za zvezdu ali me je veceras bilo sramota da gledam ovu utakmicu...bez volje bez zelje bez ikakvog smisla!!!!
samo mi nije jasno kako neko moze tako...

ККП

pre 15 godina

Никада не коментаришем утакмице КК СС изузев у случају да не играју против КК Партизан. Питање: да ли вас је комшије макар мало срамота да спомињете следеће појмове:
част, Српство, образ?

Хвала, не морате одговарати, све јасно.

Marko

pre 15 godina

Priznajte da ste se ponadali. :)

Stvarno ocajna utakmica, primiti 95 koseva na svom terenu od nekog Azovmasa je stvarno bruka. U BG-u ima bar 500 000 delija, a tribine prazne kad se igra u Evrokupu? Sramota, nije moguce da niko nije mogao doci jer nema vremena.

Kari = Propast

pre 15 godina

Ocekivao sam poraz jer od ove smesne i limitirane ekipice
(osim Robertsa) i ne ocekujem puno, ali mi nije jasan g.Pesic zasto ne daje sansu nasim mladim talentima. Ali OK. Bakic i Kovac su svetska klasa i treba da igraju

Nenad

pre 15 godina

Pa sta je bre ovo...srpska kosarka, koga mi to placamo da gledamo, skup rastimovanih violina, na celu sa otkacenim dirigentom u hramu srpske kosarke. Kakva blamaza.

Amarald

pre 15 godina

Koja je razlika izmedju Partizana i Zvezde? Upravo gledam po 100 put slavlje Lazmea i Veselog u svlačionici posle tekme sa Unikahom (youtube). I zamišljam šta rade igrači Zvezde posle ove tekme ...

kovach

pre 15 godina

e moj pesicu, pa brukate nas da je to strasno!! ovaj kup je smesan, pa po igrackom kadru, nije zvezda slabija od hemofarma, partizan ne spominjem, ali pogledajte kako igrate...tragedija...sramota...

PV

pre 15 godina

Iako sam navijač Partizana, bio sam iznerviran ovolikom količinom bede i sramote. Posle utakmice zovem jednog ortaka Zvezdaša, a on mi kaže: kakve ima veze, imaćemo vremena da se bolje spremimo za domaću ligu, a vi i Hemofarm ćete da se umarate u Evropi.

TIGER

pre 15 godina

SRAMOTA !!! Sta su gospoda iz komsiluka mislila? Da profitiraju na stetu Hemofarma? Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!! E SRBENDE !!! Izdajete se za srpski klub, "stitite" interese srpske kosarke, ali ste uvek spremni zarad malo para da zabijete noz u ledja bilo kom srpskom klubu... Zato vam se tako i vraca...
A Hemofarm neka vam ovo zapamti sto ste hteli veceras da uradite i neka vam vrati duplom merom sledeci put !!! BRUKE koje trosite srpski novac, na neke kvazi projekte !!!
Svaka cast Hemofarmu, pokazali su da su klub broj dva u Srbiji, i kao grobaru mi ne bi bilo zao i titulu ako osvoje, samo da je vi "srbi" ne uzmete...

Knele

pre 15 godina

hehehehehehe xDDDD pa kako zvezdasi mogu da kazu za PARTIZAn i GROBARE nesto,kako?! oni u svojoj kuci gube 20+,a mi kuci ne osvoivi :P PP

IVORY

pre 15 godina

Navijac Partizana sam i nikad ne kometarisem vase utakmice, ali posle ovakvog debakla zamolio bih pojedince (a oni ce se sami prepoznati) da ne ostavljaju komentare na vesti o KK Partizanu tipa mi smo bolja ekipa od vas i ko zna kakve sve gluposti pominjuci cak i Bari, mada nemam pojma kakve Bari veze ima sa kosarkom.

VUK

pre 15 godina

SRAMOTA.Ja ne mogu da verujem.Sinoc sam gledao Zvezdu B pa bih morao da kazem da su zvezdina deca (Radosavljevic i Nedovic)NBA igraci za ove grobarske talente (Bjelica i Bakic) hitno sut karta za ovu dvojku i takodje supertalentovanog Keselja.nemam snage da mislim o ovim ulicnim igracima,gde ih samo nadjosmo.

delia glingon

pre 15 godina

Pesicu odlaziiiiiiiiiiii, sto jes jes, sretno ti bilo al samo idi i nisi nikad bio Zvezdas, drugima si donosio naslove evrope kao igrac pa budi im sad i trener. Sakota je bar dizao kup i pobedjivao Bosnu u 1/4 i to u skenderiji!

djsasha23

pre 15 godina

Pitanje za navijače Partizana.
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM?
DAJ RECITE VEĆ JEDNOM MOŽDA VAM BUDE LAKŠE.
(ddddddddd, 10. mart 2009 23:01)

Nas je problem sto smo prosli u TOP 8 Eurolige, i to sa velicinama kao sto je CSKA, Barcelona, PAO.... a vi gubite od nekakvog Azovmasa u Beogradu, a pri tom se i dalje prsite kako ste nekakav tim. Pri tom necete da priznate kako smo ovo vec niz godina radom postigli nego vicete uglas " te gepekovali sudije", "pustio PAO zbog ovoga", "pustio CSKA zbog onoga". STO VAS NEKO NE PUSTI ZBOG NEKOGA????? Pa vase igrace vise nece niko. Citam da je Jeretin potpisao za nekog Kiparskog prvaka!!!! Pa i jeste za takve lige. Dobro je sto je Hemofarm pokazao da ovde jos neko igra kosarku. I dosta vise o Bariju i glupostima koje su bile pre 20 godina, ov je tema o kosarci. Da li ste negde procitali da smo mi bili prvaci Evrope negde u isto vreme kao i vi u fudbalu???? Mi smo posle toga igrali i u Ligi Sampiona, i u Ligi UEFA, non stop smo u Euroligi i to sa VEOMA zapazenim ucinkom, A GDE STE VI?????? I umesto da trazite razloge svojih problema i da ispravite to, vi trazite razloge da omalovazavate nase uspehe kojekakvim glupostima. ETO TO JE NAS PROBLEM - i rekao sam to!!!!

Serdjo

pre 15 godina

Igra Zvezde je strašno jadna i očajna.Pešić je veliki trener, ali mi nije jasno prizivanje poraza dok je Zvezda dobijala sve redom.UŽAS:

marko

pre 15 godina

Nekoliko statistickih podataka: Owens Andre, veceras sut iz igre 11-1. Bjelica Nemanja, indeks korisnosti -2! Zvezdini mladi igraci ne pokazuju ama bas nikakav potencijal....

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Evo sad ce vremeplovci,ajde grobari kompleksasi bezite sa nasih vesti...nja...nja...nja!
Jaoooooj bre nesretnici,pa kako da bezimo kad nam se tako lepo iz nedelje u nedelju namestate da vas razbijemo od zajeb.....Nemojte samo, pustili smo ih zbog bodovanja,pa da ste hteli da ih pustite bilo bi par razlike a ne 20+par-HAHAHAHAHA!
Evo izvinjavam se ,izleteo mi ovaj smeh,sada cu da placem iz solidarnosti....Kako vas bre ljudi nije vise sramota,pa dokle vise da vas osrednje ekipe ovako pumpaju usred Pionira. A ja se nadao velikom finalu sa vama,ma bas sam naivan neki lik....
E,ma idem sad na vest o Hemofarmu,malo sa njima da se prepucavam,vama ocigledno vise nije do toga-ajd zdravo,smoriste...

lostboys

pre 15 godina

Upalim predveče TV...,kad ono ...Azovmaš...ne...AzovMEŠ!!Pa naravno- utorak je, ''komšinicin'' termin za porciju od dvadeset komada!!

Vlajko

pre 15 godina

Pitanje za navijače Partizana.
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM?
DAJ RECITE VEĆ JEDNOM MOŽDA VAM BUDE LAKŠE.
(ddddddddd, 10. mart 2009 23:01)

Toliko ste smesni da nam je lose od smeha...
Gle stvarno mi je lakse!:)

nenad

pre 15 godina

O kakvom se ovde dresu radi? Kakav bre slavan klub? Vi ste bili prvaci 50 godina proslog veka, kada se kosarka igrala na otvorenom! O cemu se bre ovde radi, ko ovde pije a ko placa! Pogledajte istini u oci i ne lazite sebe, ovo je kosarka a ne fudbal! I ste je sa onim rts-om, zasto ne pusta Hemofarm koji igra za ulazak u f8 nego zvezdu koja se svaki pur sve vise i vise izblamira!

Ivan

pre 15 godina

pa hemofarm vam prodade utakmicu da ne izvisite za final 4 nlb lige a vi im ovako vracate. sta mislite da li treba partizan da izgubi od cibone da bi ste vi pali ispod drugog mesta?

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

crazy_south

pre 15 godina

Komšije osobno mislim da je bolje da prepustite mjesto zadru za final four, jer ce vas cibona unakaziti usred Beograda. Ovo sto vi igrate nije kosarka, vec balet! imate 2 crnca koja i znaju,a i ne znaju i to je sve! Prognoza finale Partizan-Cibona, pobjeda Cibone u produzetku ;)
(bbb-zg, 10. mart 2009 23:35)

Pa pobeda cibone mozda ako dovedete nekog voodoo vraca

zoka

pre 15 godina

Predlažem da se od sledeće sezone KKSS zove KK Lepi Fika!Ma ne zna se da li ste smešniji vi ili komentari dotičnih!Ne zna se ko daje nebuloznije komentare original ili falsifikatori!Želim vam da i u narednim godinama uveseljavate stranice ovog sajta.

Igor

pre 15 godina

KATASTROFA...sta drugo da kazem!!!nadam se da cemo uspeti da zadrzimo tim i Pesica za sledecu sezonu inace ce klub da nam se ugasi.Pesic je veliki strucnjak,treba mu dati vremena...ne stvara se tim preko noci,pa cak i sa solidnim igracima i odlicnim trenerom kakve mi imamo,sto naravno ne opravdava ovu katastrofu...igraci i Pesicu-STIDITE SE!!!!

Bio jednom jedan LAV

pre 15 godina

E pa neecemo da se gasimo da bi vi kada cujete rec Zvezda izlecili kompleks.Tu priliku necemo da vam omogucimo.Koliko ste samo igraca zvezde ukrali od Sase Djordjevica, Silobada, Tomasevica, Luke Bogdanovica pa onda od Vojvodine Tepica. U ekipi nemate dva vasa igraca iz vase skole. Drugo najmladji tim u ligi koji se formirao proslog leta nije bilo ni za ocekivati da ima kontinuite,Treece nijedno kolo od pocetka prvenstva nije Zvezda bila kompletna . Povrede Dragicevica, Robertsa, Kovaca, Marinovica sada Stimca, Kikanovica itd. Ima vremena stasace ovaj tim. A imamo i sponzore i lovu. A vi Talibani i dalje kukajte kod gradskih vlasti i drzave da vam daju pare. Nece moci. Za Arenu je bolje da ima neki koncert i da uzme 25000 Evra nego da se vi tamo za dzabe dicite kako obarate rekord gledanosti. Koga to u Evropi uopste interesuje.Nemate za struju a hocete u Arenu. Vas mag Sasa Danilovic predsednik neka zavuce ruku u dzep i neka finansira klub kao sto su privatnici u Zvezdi Drakulic, Vucicevic i Opacic svoje pare dali.Vi takve velike privrednike nemate i trazite od NIS-a, Telekoma i ostalih javnih preduzeca. Promenite dva igraca za sezonu imate kostur ekipe i ponosite se sto ste medju osam a bili prvaci evrope. Malo smesno.Ali nema veze sve se krece i okrece. Nicija nije gorela do zore
(fun of the world!, 11. mart 2009 08:46)

Prvo "padas" na jeftine prozivke a drugo VELIKA SI NEZNALICA.Da nesto znas, razumeo bi da sa igracima od 19-20 godina tek treba da se radi i da je nebitno gde su bili vec gde ce od 19-20 godine biti i kako ce se sa njima raditi.Ocigledno, veliki broj tzv. navijaca misli da je momak od 20god. formiran igrac, E PA NIJE i u tome lezi tvoje VELIKO NEZNANJE.Ako si u stanju da ovo shvatis i razumes, video bi da partizan godinama pravi igrace a zvezda i fmp prave rezultate u mladjim kategorijama.Pogledaj uostalom ko ce biti nosioci reprezentacije na EP u basketu.Drugo, pricas o nekoj kradji igraca, kako ti nije palo na pamet da su tadasnja rukovodstva zvezde dozvolila da ti momci predju iz zvezde u partizan.Pre bih rekao da je to njihova greska a ne partizana. Trece, kako to da se za ovih 8 godina u partizanu ne desavaju takve stvari da su u kontinuitetu povredjena po 2-3 igraca.Ocigledno po tebi je stalno neko drugi kriv.Od vas su i igraci odlazili kada niste imali para, u partizanu se takve stvari ne desavaju.Vi pare imate vec 10 godina ali rezultata nemate.DA LI TI TO NESTO GOVORI? Nije bitno samo imati para vec i znati voditi klub, a takvih ljudi u zvezdi nema.Ja iskreno jedva cekam privatizaciju klubova, jer ce se tada mnoge stvari ocistiti, jer mogu i partizan i zvezdu da kupe privatnici ali ko ima legende da se vrate u klub i pomognu na strucnom planu to je vec stvar o kojoj bolje da cutis.
U ovom trenutku, i partizan i zvezda su u vlasnistvu drzave i logicno je da drzava daje novac tj. drzavne firme.To sto je kod nas SVE NENORMALNO (pa i tvoj kometar izmedju ostalog) i dovodi do toga da drzava ne daje novac, neko ko je bez rezultata u pslednjih 10 god. ima novac privatnika a neko ko je najbolji klub na balkanu u poslednjih 10 god. i jedan od boljih u evropi nema novac.Onaj ko daje novac hoce i da se pita za sve, u partizanu to ocigledno ne zele ali i imaju osnovu za tako nesto (citaj REZULTATE).Ti i tebi slicni ste i navijali sinoc da zvezda izgubi samo da bi hemofarm ispao.Interesuje me samo GDE STE TO RASLI.Ocigledno o kosarci jako malo znas, verovatno gledas samo zvezdine tekme i nemas pravu sliku ni o zvezdi ni o drugim nasim klubovima.O inostranim da ne govorimo.Odgledaj jos nesto od utakmica (osim zvezdinih) pa ces steci realniju sliku i o svom klubu i o drugim klubovima.Ocigledno ti jako tesko pada to sto partizan u evropi predstavlja srbiju, ne svoje navijace vec srbiju.Isto tako i zvezda i hemofarm u evropi predstavljaju srbiju i samo bolesna osoba moze da se ne ponosi dobrim rezultatima nasih klubova.

Lepi Fika

pre 15 godina

Bruke i sramote...
Moj dubler je ipak u pravu,Kari razmisli i lagano otidji...
Igra je katastrofa,a tvoj rad se ne vidi.
Ovi iz kkp imaju loseg trenera,pa ipak postizu dobre rezultate.
Znam da se trudis ali dzaba,pa zar hoces da te najure...

branimir

pre 15 godina

Uostalom, veći motiv od crveno-belog dresa vam ne treba", izjavio je Kešelj pre utakmice!Jel neko uspeo videti [ta je odigrao ovaj ekstra-talenat!
Mislim da ste posramili ve;eras sve navijace Zvezde! Ovo je definitivno nedopustiv odnos svih odreda, da zaslužne ne redamo ima ih dosta!Počev od Pešića neko je već primetio da niko od igrača nije napredovao u ovoj sezoni, prava istina je da su svi pojedinačno nazadovali a time i ukupna igra tima bez prave organizacije i koncepcije!Koja je cena svega ovoga!U periodu od septembra do marta ekipa je došla u stanje totalne potentnosti, dezorganizacije i što je najgore malodušnog prihvatanja poraza bez potrebe za izgaranjem i borbom!Valjda će neko imati snage da valjano izanalizira situaciju u kojoj se našao naš klub!Za ovo stanje ne mogu biti krivi pojedinci ma koliko bili bitni!

majstor

pre 15 godina

Da li mogu da kažem da KKCZ treba da se ugasi i nestane na sledećih 50 godina...pa onda možda da se porazmisli i proba opet! Nadam se da shvatate da nemam ništa protiv tog kluba, ali prosto neumitna realnost i zdrava logika to nalaže...jednostavno ne vredi a nezajažljivo guta pare godinama, oni koji troše to bolje drugde da usmeravaju ta sredstva.

TIGER

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
(davor993, 10. mart 2009 20:19)

A koji je tvoj problem malisa? Sta imaju grobari iz Arene sa vasom utakmicom od sinoc? Ostavljao si komentare na svakih pola sata, i to jedan isti koji si kopirao...
Pa da vas je bilo i 2000 juce (zvanicno u novinama 1000 ), zamisli na sta bi to licilo da ste vas ,,2000'' bili u Areni, kao sto su vase gazde najavljivale... Pa vi ne biste popunili onih dva reda stolica koji su bili pored parketa na utakmici Partizan-PAO...
A o bucnom navijanju, ja sem zvizduka nisam nista cuo. Ako vi tako navijate za svoj klub... dargo mi je sto nikada necu biti vas navijac...
I obavestenje za one koji se pitaju zasto ja kao grobar ostavljam komentare ovde... ZATO STO STE HTELI ZARAD PRLJAVIH PARA DA ZABIJETE NOZ U LEDJA HEMOFARMU !!!
To me boli i posle onog sinoc zelim vam sve najgore kao klubu!!! A onu srpski zastavu koju imate na dresu sto pre uklonite i zamenite je zastavom ciji je brend KOKTA... Oni su vas spasili od gasenja pre par godina...

40+

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
(davor993, 10. mart 2009 20:19)

Sine Davore (cudno ti nesto ime za ***ana), ohladi se mleko..

Zemunac

pre 15 godina

@ Julija Timoščenko gepekovala sudije...
(BL, 10. mart 2009 19:52)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Hahahahahahahaaa... Eeeee brate dobar si!!! :))))))

mare

pre 15 godina

Zlato 2001 i 2002.? Pa, verovatno bi svaki trener to osvojio sa onakvim igrackim kadrom(Bodiroga,Stojakovic,Gurovic iz najboljih dana,Jaric,Vujanic,Divac,Scepanovic...). Ili mi se cini?
(objektivan, 10. mart 2009 20:05)


Kako onda objasnjavas zlato na ep sa Nemackom reprezentacijom?

-Nemanja-

pre 15 godina

(davor993, 10. mart 2009 21:12)

Potpuno se slažem sa tobom!!!

Evrokup je jedno smešno takmičenje u kojem nema prave ekipe...zato je i jedna ekipa kao što je kkss dogurala tako daleko...

keruzi

pre 15 godina

Sa svojim sramnim učinkom i sramotom što uopšte postojite,probali ste sramnim potezom da izbacite veći i bolji klub od vašeg malog kluba da ne pokaže Evropi da se u Srbiji igra lepe i dobra košarka.Zbog svoje nemoći i pakosti,Hemofarm hvala Bogu, ide dalje.Stidite se.

MANASTIR MILESEVO

pre 15 godina

zao mi je svakog naseg kluba jel svi smo mi jedno SRBI!!!! moramo se drzati zajedno jer S.S.S.S. !!!! ZIVELA SRBIJA !!! Cekiraj link!

http://www.youtube.com/watch?v=O_hKDtYrce8

pharaoh

pre 15 godina

Kako onda objasnjavas zlato na ep sa Nemackom reprezentacijom?
(mare, 10. mart 2009 21:46)

Pa, osvojio je zlato, jer nije bilo nas (sankcije). Delije, mogu samo reći, iako sam grobar, da je ovo strašno šta smo večeras imali priliku da gledamo na nacionalnoj televiziji. Je l` vi vidite da vas Pešić zamajava, on nikakvog elana nema za rad, a ostavku ne podnosi, ne zato što vas mnogo voli, već zato što onda ne bi dobio celokupni iznos od 700.000 evriča. Eto zato. On nema pojma šta da radi sa ovim svojim igračima. Lik je totalno izgubljen na svakoj tekmi.

Uroš

pre 15 godina

Da se čovek pita kako je zvezda pobeđivala u prvom delu sezone.Imali su čini mi se 13 pobeda u nizu.Doduše Pešić je i tada pričao da to još ništa ne znači,ali ovo sada ninašta ne liči.

Goran

pre 15 godina

Nemam reci, ne verujem da je Zvezda pustila!Mislim da jednostavno ne mogu da pobede i to je to i ne treba ih pljuvati zbog toga ni igrace a ni Pesica.Pa nisu oni krivi.A i zao mi je tih igrace, svima je njima san bio kada su bili klinci da igraju za Partizan al ne vredi nema mesta kod nas za njih!Mozda onaj Dragicevic i Kikanovic kada bi jedno dve godine bili kod Duleta mozda bi nesto i bilo od njih!I ja svake godine pomislim eto nove Zvezde, pomislim mozda nam i uzmu titulu al nema sanse!Pa vi pljujete Duleta, alo Duleta!On je ovde 8 godina a kolko ste vi trenera promenili za svo to vreme ne znate ni sami?Vi hocete da igrate Euroleague?Pa vi ste bre smesni!Zao mi je stvarno sto Partizan vise nema sa kim da igra za titulu!Vi tuzni, FMP smesan, Hemofarm prosecan!A toliko ste para i para dali ali dobri ste imate one kvizove i tako to...P.S.Dule molim te daj Pesicu neke karte da dodje da gleda Partizan u Areni, grobar je i on brate a i pola ovog KKSS tima, pa i oni bi voleli da budu svedoci istorije i oni bi voleli da budu kada mi budemo lomili CSKA za put u Berlin!

Novica

pre 15 godina

@ Pesicu, samo nemoj vise da krnjis i brukas ime kluba i tradiciju koju je Zvezda godinama sticala!

NE ZNAM O KAKVOJ TRADICIJI OVAJ PRICA? Kakav bre slavan klub? Vi ste bili prvaci 50 godina proslog veka, kada se kosarka igrala na otvorenom!
Zakopali vas Karadzic, Zmago, Zika Pauk i ostali, sad Pesic krenuo da vas otkopava, a vi se bunite!?

NAJJACI KOMENTARI:
@ Pocheli smo loshe a onda smo naglo popustili !

@ Igrate isto kao i prosle sezone samo ste sada malo smesniji. Verovatno zbog pompeznih najava i silnih samohvalisanja tako karakteristicnih za mali klub sa Malog kalemegdana...

@ Da nije vas ne bih cuo ni za Nimburk,ni Gmunden,ni Sarloa,ni Mariupolj...hvala sto mi obogacujeta znanje iz geografije.

@ Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

@ Zasto nisu igrali u Areni sinoc? :)

@ sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

@ pa hemofarm vam prodade utakmicu da ne izvisite za final 4 nlb lige a vi im ovako vracate. sta mislite da li treba partizan da izgubi od cibone da bi ste vi pali ispod drugog mesta?

@ Ako uzmemo da je vlada na početku sezone dala Zvezdi i Partizanu po 20 miliona dinara, imamo dva primera najgore i najbolje investicije u istoriji.

@ Šteta je samo što ovaj tim neće ostati na okupu iduće sezone,jer će ga evropski menadžeri naprosto razgrabiti

Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
@Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!!

alekssandar

pre 15 godina

E, sada jedan dobonamerni grobarski komentar, uz mozda, po nekada, malu dozu ironije (tesko odoleti..:)... ).
1) Partizan je vec godinama nekoliko svetlosnih godina daleko ispred zvezde, u svakom pogledu... ipak, dugorocno gledano jaka zvezda je potrebna partizanu i srpskoj kosarci.
2)Zvezda je godinama na kosarkaskom dnu i godinama vuce stetne poteze za srpsku kosarku uz istovremene pokusaje rukovodstva da na svakom koraku sabotiraju Partizan kad vec nisu sami sposobni da nesto dobro naprave.
3) Dovodjenje Svetislava Pesica i manje nekorektne uprave je cini se, i pored losih rezultata u poslednje vreme, prvi korak u dobrom pravcu. Samo, ..gani, za vese dobro, morate podrzati Pesica i sada kada mu ne ide, a onda za nekoliko godina mozete liciti na klub.... U suprotnom, oterate li Pesica, mozete slobodno staviti katanac pa kud koji.... Znaci strpljenje i krvav rad... inace nema pomoci...
3) Sto se igrackog kadra tice, i tu se vide posledice ranijeg neznanja i nerada...
Dragicevic - soler, indijanac, privatnik kome na terenu treba jedna lopta samo za njega... Jos pre dve godine je postojala dilema ko je bolji, on ili Novica... i misljenja su mogla biti oprecna, a vidite danas gde je Noca, a gde on...
Bjelica, talenat kakav se retko srece, samo da ga ne proguta crna rupa zvana zvezda, kao i mnoge talente pre njega.....
3) Stimac... jak, borben, limitiranog kosarkaskog znanja, ali sa svelikim srcem sto je po nekada mnogo vazno...
Stevic... nije los..
Kikanovic.. verovatno odlazi na kraju sezone....
Keselj.. godinama u stagnaciji... ali jos uvek potencijal koji ne treba potceniti..
Sve u svemu... ostaviti Bjelicu, Keselja, Stimca i mozda Stevica i sa njima stvarati novi tim uz mlade igrace i pojacanja iz inostranstva.....
Ostali nisu vredni pomena
4) paralelno sa timom, zvezda mora da odneguje i nove generacije navijaca, ovi sto sebe sada tako nazivaju i sto bojkotuju klub kada mu najvise trebaju, ne zasluzuju da se tako nazovu.

danass

pre 15 godina

Ma nema veze sto smo tri utakmice u Evro-kupu u Pioniru izgubili sa ukupno -61poen,vazno je sa oni pravilno i dobro jedu,kako ih je cuveni preskupo placeni trener-demagog naucio!Ako ima i malo sportskog morala,prvo ce se izvinuti pre svega finansijerima,pa onda navijacima za najvecu bruku u poslednjih deset godina,a onda zatraziti od uprave da mu da otkaz.Ali ne demagog ce opet da prica price o uvredama,jelu, spavanju i sl.!ODLAZI COVECE ODLAZI,NE SUTRA,VECERAS ODMAH!!!

gravedigger

pre 15 godina

uzas sta si uradio od Zvezde,da li im ti uopste drzis treninge ili samo uveseljavas novinare i izigravas klovna?!?
sine nije on nista uradio od zvezde , takvu je samo "nasledio"!

kari poter

pre 15 godina

evropska zvezda j...te evropska zvezda!!! a kako su prosli u sms kvizu? ipak su oni najveci srpski brend... hahahahhaha,kako mi je drago,tonite **gani,tonite sve dublje i dublje,dok se ne raspadnete!!!

Zoran

pre 15 godina

(mare, 10. mart 2009 21:46) Raspad Jugoslavije i SSSR-a, gde su po prvi put učestvovale Rusija i Hrvatska, bez Litvanije i Srbije...
Grčka bez Galisa , Hrvatska bez Kukoča i mesec dana posle smrti Dražena Petrovića,a Nemci su bili domaćini...
To je bio način kako su Nemci postali prvaci Evrope.
Mnogo više sreće nego pameti.

Gaja

pre 15 godina

Zvezda definitivno nije pustila, ona jednostavno nije mogla vise!Trudili su se stvarno i igraci i oni njihovi jadni navijaci koji su dosli da ih bodre ali nije vredelo!Bice bolje sledece sezone

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

SRAMOTA !!! Sta su gospoda iz komsiluka mislila? Da profitiraju na stetu Hemofarma? Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!! E SRBENDE !!! Izdajete se za srpski klub, "stitite" interese srpske kosarke, ali ste uvek spremni zarad malo para da zabijete noz u ledja bilo kom srpskom klubu... Zato vam se tako i vraca...
A Hemofarm neka vam ovo zapamti sto ste hteli veceras da uradite i neka vam vrati duplom merom sledeci put !!! BRUKE koje trosite srpski novac, na neke kvazi projekte !!!
Svaka cast Hemofarmu, pokazali su da su klub broj dva u Srbiji, i kao grobaru mi ne bi bilo zao i titulu ako osvoje, samo da je vi "srbi" ne uzmete...
(TIGER, 10. mart 2009 23:46)
Slazem se sa tobom sto se vremeplovaca tice,ali oko HF nikako. Ocigledno je bilo od samog pocetka(naravno gledao sam HF protiv Pamese)da se radi o dogovorenoj utakmici, da Pamesa ostane prva ali zauzvrat da HF prodje i dobije ih manje od 5 razlike!
Tako da se o srpskoj casti HF-a ne moze govoriti,jer casno je samo ako se svaka utakmica igra posteno i uvek na pobedu za sto bolji plasman! E zbog toga ni oni nece biti sampioni,zna se ko je najcasniji srpski i evropski klub a naravno o kvalitetu je izlisno govoriti.
TEROR SE NASTAVLJA.....

markonato

pre 15 godina

kratko i jasno,navijam za partizan,ali ne mogu da se ne iznerviram kada na vesti o ovoj mucnoj zvezdi koju azovmas ,ili kako se vec zove,odvali dvadeset razlike,citam komentare koje ostavljaju navijaci partizana.....pa usli smo medju osam u evropi,kreteni iskompleksirani,jeb... vas zvezda vise!!!!!!!!!!!!!!!!cekajte sutra pa komentarisite,auu ljudi moji vise,strasno..........

Soweto

pre 15 godina

@(fun of the world!, 11. mart 2009 08:46) komentar 213.

Veću količinu gluposti odavno nisam pročitao u jednom komentaru. Čoveče, koliko ljubomore, gorčine i frustracije u jednoj osobi. Ali, s obzirom da se očigledno radi o maloletnoj osobi koja nije previše pismena, oprašta se. Smejurija!!! I klub i "navijači".

Informator

pre 15 godina

Dragi prijatelji, istomišljenici i oni koji se nikako ne slažu sa mojim stavovima. Zamolio bih vas da otvorite internet sajt prateći link ispod i da popunite anketu. Nadam se da vam neće biti teško da potrošite malo slobodnog vremena a moji prijatelji iz Biroa za društvena istraživanja će potražiti način da rezultate podele sa vama.

www.test.tvojstav.com/index.php?sid=29497&lang=sr

Nesa

pre 15 godina

Okanite se ćorava posla. Nije košarka za vas. Radite nešto drugo, a košarku prepustite onima koji je znaju. Najbolje bi bilo da gledate snimke iz Barija (prošli vek) i tešite vaše napaćene duše.

bbb-zg

pre 15 godina

Komšije osobno mislim da je bolje da prepustite mjesto zadru za final four, jer ce vas cibona unakaziti usred Beograda. Ovo sto vi igrate nije kosarka, vec balet! imate 2 crnca koja i znaju,a i ne znaju i to je sve! Prognoza finale Partizan-Cibona, pobjeda Cibone u produzetku ;)

SRB-in

pre 15 godina

Ima li KK Crvena Zvezda skaute, ili se, po tehnologiji istoimenog FK-a, igraci dovode na menadzerovo "majke mi, dobar je" ili na osnovu DVD-a? Nije problem trener- najveci problem su isti oni "strucnjaci", veciti asistenti, tim menadzeri koji kopiraju Murinja, koji su, imam utisak, zalepljeni za Zvezdinu klupu, a koji su bili najgrlatiji u projektu "Evropska Zvezda". Zakljucak: Dzabe Zvezdi jaki sponzori, kada sportski deo kluba vode nestrucni ljudi, koji opstaju i pod Sagadinom, i pod Trifunovicem, i pod Karadzicem, i pod Pesicem. Zvezda NIKAKO ne sme da bude otpad za "vecite" talente, promasene akvizicije drugih srpskih klubova i tome slicno. NPR: Aleksandrov, Jorovic, Gromiko, Kovac, Stevic, Stiven Markovic itd...

partizanska filharmonija

pre 15 godina

Mislim da se Dragan Djilas nedovoljno zalaze u pravcu da se KK Partizan slomi kicma ili barem noga na putu do Final Foura evrolige, i da se stvar opasno otela kontroli. Stoka partizanska zapela, hoce da udari na Berlin... a mi kose cesljamo!

Lepog Fiku za gradonacelnika, pod hitno!!! Moze i Lazni sjaj, Rocky Balboa, Srpski dinamit, Sur cin ski klan...

Najkvalitetniji kadrovi za prvog coveka Beograda moraju da se dokazuju na forumu i came u anonimmnosti, dok neodlucni i metiljavi Djido mirno posmatra i slusa "berlinski mars" kompozitora i koncertmajstora Duska Vujosevica u beogradskoj Areni!

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

Branko

pre 15 godina

ajmo grobari jos malo pa ce broj komentara biti kao na vest o vasoj pobedi! Ajde, jos malo samo!

Ko drugome raku kopa sam u nju upada - zapisa jedan pametan Srbin.

I uvek Zvezda!!!

mmarko28

pre 15 godina

Debakl Zvezde u Pioniru!!!
Smesan naslov. Debakl bi bio da nije ocekivano. Iskreno, razocaran sam. Ocekivao sam da ce Pesic u igru Zvezde doneti mnogo vise discipline, nametnuti igru baziranu na borbenosti i odbrani, a on je napravio tim koji zavisi od 2 faktora. Sut spolja cele ekipe i posebno 20 poena Ovensa. Ako samo jedna od ove dve stvari fali Zvezda ove godine gubi i od neozbiljnih ekipa.
Izgleda da je Kari previse vremena proveo u Evropi. Ne moze se u Euro kupu i Euroligi igrati sa ozbiljnijim timovima na kos vise. Svi ti timovi su iskusniji, skuplji, imaju dugu klupu. Bez jakog skoka, i odbrane ne moze se napraviti nista u evropi, a Zvezda uporno godinama upravo to pokusava.

fun of the world!

pre 15 godina

@Ugasite sw vec jednom

E pa neecemo da se gasimo da bi vi kada cujete rec Zvezda izlecili kompleks.Tu priliku necemo da vam omogucimo.Koliko ste samo igraca zvezde ukrali od Sase Djordjevica, Silobada, Tomasevica, Luke Bogdanovica pa onda od Vojvodine Tepica. U ekipi nemate dva vasa igraca iz vase skole. Drugo najmladji tim u ligi koji se formirao proslog leta nije bilo ni za ocekivati da ima kontinuite,Treece nijedno kolo od pocetka prvenstva nije Zvezda bila kompletna . Povrede Dragicevica, Robertsa, Kovaca, Marinovica sada Stimca, Kikanovica itd. Ima vremena stasace ovaj tim. A imamo i sponzore i lovu. A vi Talibani i dalje kukajte kod gradskih vlasti i drzave da vam daju pare. Nece moci. Za Arenu je bolje da ima neki koncert i da uzme 25000 Evra nego da se vi tamo za dzabe dicite kako obarate rekord gledanosti. Koga to u Evropi uopste interesuje.Nemate za struju a hocete u Arenu. Vas mag Sasa Danilovic predsednik neka zavuce ruku u dzep i neka finansira klub kao sto su privatnici u Zvezdi Drakulic, Vucicevic i Opacic svoje pare dali.Vi takve velike privrednike nemate i trazite od NIS-a, Telekoma i ostalih javnih preduzeca. Promenite dva igraca za sezonu imate kostur ekipe i ponosite se sto ste medju osam a bili prvaci evrope. Malo smesno.Ali nema veze sve se krece i okrece. Nicija nije gorela do zore

nikola

pre 15 godina

ja bi predlozio ovim kosarkasima zvezde, da se ugledaju na tenisere... da nadju neke devojke, stabilne, da prestanu da izlaze po klubovima i da se malo uozbilje...da imaju emotivnu stabilnost pa ce onda mozda dobro i igrati na terenu...

Jagodinac

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu ali ovo jednom recju moze se jednostavno reci KATASTROFA.
Dno dna ne verujem da moze da bude gore tj. samog sebe pokusavam da ubedim ali mislim da ce i te kako biti gore.
Moje skromno misljenje da bi bilo koji klinac koji igra BASKET na betonu na nekom terenu u SRBIJI vodio bolje ekipu i motivisao igrace.
Kakav bre TADIJA pa decko se izgubio u vremenu i prostoru razigravajuci njega upropasti se kolko tolko neka igra.
BRUKA nemam reci da opisem ovo.
MARS svi iz Zvezde i KARI,TADIJA,BAKIC,KOVAC.... i da ne nabrajam vise.
NEka daju deci da igraju pa neka se kale neku godinu pa da za neku godinu dobijemo tim kakv treba da imamo a ne ovo ovaj CIRKUS.
A za ovo groblje neka se raduju i likuju lopta je okrugla i INTER je bio uklet klub u Italiji pa vec nekoliko godina suvereno vlada.

Bio jednom jedan LAV

pre 15 godina

@fun of the world!

Ti zaista o sportu nista ne znas.O marketingu i sistemu rada jos manje.Prvo zakon o sportu definitivno treba da regulise i sa pravne tacke da ako klubovi ostanu u drzavnom vlasnistvu da se definise finansiranje (izmedju ostalog) a ako predju u privatno vlasnistvo drzava nema vise veze sa tim.Trenutni zakon o sportu nam je na nivou za vreme komunizma kada je drzava sve placala.Veliki broj klubova u svetu u svim sportovima nije profitabilan i ne mogu sami sebe da izdrzavaju a da ne pricamo o klubovima u srbiji, pritom kod nas nikakvih olaksica nema firma ako bi finansirala neki klub.Drugo, po broju vrhunskih igraca koji su znacili nesto i u evropi i u americi, partizan je u samom vrhu.Rakocevic je sjajan igrac koji je nazalost jedan od retkih koji su potekli iz zvezde.Pogotovo sto zvezda ni jednog igraca iole kvalitetnog nije izbacila 10god.Kada se uzme u obzir kompletna situacija u nasem drustvu i sportu (u kosarci ako vec o njoj pricamo) partizanovi rezultati su vrhunski i o tome nema potrebe da ti "bijes glavu" i ocenjujes i procenjujes ima ko to radi puno bolje.A sa druge strane puno govori o tebi kakav si covek i kakva licnost ako si u stanju vise da "pljujes" po rezultatima partizana nego da gledas u "svoje dvoriste".Ako partizan nema vrhunske rezultate onda zaista ne vidim kako ih to zvezda ima.Sto se uprave tice, mislim da sam ti vec odgovorio na to pitanje.Ne verujem da partizan ne moze da nadje sponzore vec kada neko ulaze pare u sport (bar kod nas) on hoce o svemu i da odlucuje.U partizanu to ocigledno nije moguce, ali zbog rezultata trenutno rukovodstvo ima podrsku navijaca.
Ovakvi tvoji ("gurovicevi") stavovi su boljka ne samo naseg sporta vec i drustva, jer svako misli da moze sve da komentarise i da je kompetentan za sve.Bar jos neko vreme pokusaj da ne komentarises tudje postove i vesti, pokusaj malo normalnije stavove da "izgradis" pa se ukljuci u "raspravu" jer o svemu pa i o sportu treba po nesto i da znas da bi mogao da budeo deo price.

kolt

pre 15 godina

A pomislio bi covek da je nemoguce da se fun of the world u nesto razume manje od tenisa, ali izgleda mu kosarka jos manje lezi :-)))

Nikola

pre 15 godina

Mislim da bi svi mi koji navijamo za Zvezdu trebalo da budemo dostojanstveni i u pobedama i u porazima a ne da dozvoljavamo grobarima da nas svadja medjusobno jer njima je Zvezdina propast najveca pobeda.Mogli bi smo bar jednom da istrpimo jednog trenera bar 2,3 sezone pa da onda sudimo o rezultatima i (ne)uspesima naseg kluba, a ne posle samo nekoliko meseci KADA SVI ZNAMO DA NAM JE KLUB BIO PRED GASENJEM I DA NAM JE COVIC OBECAVAO REZULTATE ZA 3,4 SEZONE sto dovoljno govori o procesu stvaranja jednog ozbiljnog tima i koncepta.Zeleo bih samo ve grobare da podsetim i da ih pitam kako je bilo kada su bojkotovali FK Partizan i da li se u takvom slucaju moze pisati kako navijanje nije bilo dobro,ili kako je neka navijacka grupa superiornija od druge a jedna uopste ne dolazi na utakmice.Mislim da o navijanju Delija sve govore derbiji u fudbalu gde vi grobari izgledate kao neka deca sto se tice navijanja.Nas je na utakmicama protiv Bezanije i jos nekih klubova u nasem prvenstvu bilo i 20000,protiv Vojvodine na proslavi tiule 40000,protiv Korka,Levadije,Jang Bojsa,Omonije i jos nekih slabijih rivala i preko 35000,a vas grobara najvise izmedju 25000 i 30000 na utakmicam Lige sampiona,a da ne govorim protiv Oksera,Petah-Tive kada vas je bilo 1000 na vasem stadionu.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Crveni Baron

pre 15 godina

Hteo bih samo da podsetim,sta je cika Boza Maljkovic rekao.Kao,evo napravio sam Zvezdu.Onda dodje Kari ,koji ima landlauf(za one koji neznaju,prazan hod,nema tim),i zapali jadnu zvezdu za jedno 500.000 somica eura po sezoni,jer oni jadnici u klubu ne vide drugo resenje.Kao poznati trener resava problem i evo kako ga je resio.A resenje problema je jednostavno,dobar trener na duge staze,pa to su nam pokazale komsije.Nema rezultata bez strplenja.To strpljenje je kljuc svega.Zvezda vec dugo godina propada da bi se vratila za godinu dana.Potrebno je postaviti sistem,kao komsije.Pa Muta Nikolic napravi selekciju u HF,sto nebi i kod nas,ili mozda neko drugi od domacih trenera koji zna da selektira ekipu i ima rezultate.Zvezda je i suvise veliko ime da je ucenjuju poznati treneri,kada je u krizi.Ovaj trener sigurno odlazi sam,jer dobio je na vremenu da nadje drugi klub,a pricace da nije mogao u ovoj atmosferi da radi.Stara fora.Nije mi jasno iza koga ce oni "strucnjaci" tipa Opacica da se kriju sada,iza kog poznatog trenera.Ili da pozovemo ponovo Bozu da napravi nas klub kako je izjavio,kao da je on nastao sa Bozom.Gospodo uzmite jednog trenera sa ne tako zvucnim imenom i dajte mu sansu da radi bar 4 godine.Rezultati ce svakako doci,u koliko imate strpljenja.I nemojte da ga smenjujete odmah jer nema"tezinu"kao Kari,jer vi niste vazni nego Zvezda i njena vizija buducnosti.

Queen++

pre 15 godina

U slučaju poraza Zvezde nad Zagrebom i pobede Cibone i Hemofarma, pada na četvrto mesto NLB lige. Kao navijač Partizana, savetujem vam:
Pamet u glavu i pazite šta radite. Ne dozvolite Hrvatima da budu domaćini završnog turnira NLB lige.

BojanSu

pre 15 godina

... zanimljiva geografija obogacena je novim pojmovima Nimburk, Azovmash, Sarloa... KK SS sta reci sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota... ako ste mislili da vas Tadija igra za repku dajte mu Ukrajinsko drzavljanstvo... onoliko soliranja i ne timske igre nam netreba na EP... btw jedino sto vredi je Pesic mislim ne treba ga pljuvati grobari jer nas je on jedini obradovao sa zadnje 2 titule u seniorskoj konkurenciji i zato RESPECT a to sto je u KK SS ebg para vrti gde burgija nece... VECERAS GANI PRATITE CIKA DULETA I MNOGO JAKU MASINERIJU!!!

ognjen

pre 15 godina

Zvezdo,samo napred......ne moras uvjek da pobjedjujes da bih te ja volio!!! Bice bolje,samo polako,ovo je jedan novi tim koji je u fazi stvaranja

GU

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 11. mart 2009 13:55)

Klasican **gan koji se predstavlja kao grobar...jadno...

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

conoplja PFC

pre 15 godina

Velicanstvena igra KKSS,zao mi onih navijaca sto su ispunili Pionir do poslednjeg mesta,a jos toliko ostalo ispred hale.Trebali ste igrati u ARENI,da oborite rekord u ovom poludivljem takmicenju sa totalno poludivljim ekipama kao sto ste i sami!!!

Avol

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 11. mart 2009 13:55)
Ne brini ti nista, oni da dovedu Kobija, Seka i Kris Pola opet ce biti treci klub u Srbiji. A svi ti kosarkasi koje si pomenuo kostaju vise nego 2 tima Zvezde. Odakle im pare za to ni oni sami ne znaju a pisu gluposti.

fun of the world!

pre 15 godina

@Djshasa23

Kazees nase igrace nece niko. A kada tako nesto kazes kazi ti meni bilo koji tim u evropi gde je neki vas igrac lider i da njegovo odsustvo taj tim cini polovicnim. Samo jedan igrac sa ovih prostora je lider i vodja tima a to je Igor Rakocevic

@Bio jednom jedan Lav

Po cemu ste to vi najbolji na Balkanu. Pa i i Grcka je valjda Balkan.Drugo nije uspeh biti medju osam. Uspeh je biti medju tri.Cetvrti na OI, SP, EU se zaborvalja pisu se nosioci medalja. Njegov uspeh ili vas medju osam pamtite samo vi i niko vise i nema ga ni u jednom almanahu o sportu. Iz svega ovoga stoji zasto bi drzava dala banku i za vas i za Zvezdu. Drzava treba da daje pare za pojedinacni vrhunski sport i za amaterski. A posto kazes da imate upravu koja zna kako se radi pa sto onda stalno kukate za parama

Srpska bruka

pre 15 godina

Au, frka! Ovo "evropsko brukanje" Zvezde maltene kao JSD u UEFA kupu!
Ne? Molim? Kako? Šta, oni nisu niJEDNU utakmicu dobili?
Dobro, nije baš za radovanje, ali je barem malo olakšanje. Ima neko gori.

Stvarno, da nije vas, groboši, još bih se i zabrinuo... Ovako, uvek me podsetite da smo prvi u Srbijici.
Kako ono kažu, prvi na selu...? E, pa Srbija je jedno veliko selo, a vi ste tu drugi...
po broju navijača sigurno, po osvojenim trofejima verovatno.

"Da volim crno-bele..."
Ma, opušteno, bre...
:-)

ha ha

pre 15 godina

prvo moram nešto reći grobarima,ipak je partizan izgubio od zvezde i Zadra pa niste toliko kompetentni koliko i glasni
a drugo nas Zadrane je čiso sram što smo dobili u subotu tek 10 razlike.oprostite nam na tome!
forza Azovmash!!!!!!!!

fun of the world!

pre 15 godina

@Soweto

A sta ti9 nepismeni ocekujes od nacije. Da svi skacemo do neba i da slavimo osmo mesto u Evropi.Pa i reprezentacija u kosarci je bila 5,6 8 i ispadala iz prvog kruga na EP i za sto treba da budemo ponosni. Mlad si decko i jos mnogo moras da ucis da shvatas vrednosti. To nase samohvalisanje da smo najbolji u svemu da postizemo rekorde u gledanosti se nigde ne belezi i dovelo nas je do ovde gde smo sada.Megalomanija nas ubi. Napravili smo Arenu koju neko treba da placa i izdrzava. Pariski Bercy ima nesto manje mesta za gledaoce ali radi skoro 300 dana u godini. Ali ti si "ucen " covek koji nista ne razume. Uopste kod mene nema ni klubastva ni frustracije i zabole me za kosarku. A vi talibani posto u istoriji u sportu niste imali nikakvog uspeha osim jednog ostaje vam da se nasladjujete jednoj gluposti a to je medju osam u Evropi

Queen++

pre 15 godina

A jes ti ce mi kazes za koga ja navijam.Ja sam delija odavno i nista na ovom svetu nemoze da poremeti moju bez granicnu ljubav koju osecam prema naj trofejnijem klubu u Srbiji. I ostajem pritome da ovaj tim uz dodatna pojacanja moze daleko dadogura.

sale leskovac

pre 15 godina

Svi znate da se ekipa stvara za naredne sezone,niko nije obecao ekstra rezultate jeste bruka izgubiti kuci sa 25 razlike od prosecne ekipe i tu mora nesto da se menja,a sto se tice glupih grobara iza nas ne stoji drzava a vi u svakom sporu imate pomoc vlade kako vas nije sramota,koliko ste platili titule.ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...

Lepi Fika

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

Lepi Fika

pre 15 godina

Bruke i sramote...
Moj dubler je ipak u pravu,Kari razmisli i lagano otidji...
Igra je katastrofa,a tvoj rad se ne vidi.
Ovi iz kkp imaju loseg trenera,pa ipak postizu dobre rezultate.
Znam da se trudis ali dzaba,pa zar hoces da te najure...

uvek uz Zvezdu!!!

pre 15 godina

grobaru odlazi,vrati pare i...
uzas sta si uradio od Zvezde,da li im ti uopste drzis treninge ili samo uveseljavas novinare i izigravas klovna?!?
nijednom igracu nisi digao formu,napravio ga boljim nego sto jeste,vec sve suprotno od toga...
da li ti covece znas uopste sta je odbrana?
napad ne postoji nego svako siluje,radi ko sta hoce...
odlazi da nas ne brukas jos vise,sebe si davno obrukao...
nije ni cudo sto te Rusi oterali,veze sa modernim basketom nemas....
ODLAZI!!!

davor993

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!

LE ANDRO

pre 15 godina

Bravo kraljevi!!! To je taj klub! Jel' tako da je tadija bolji od Novice? Borbeni Bakic? ELmedin jede malu decu? Owens je bolji od Palacia a Roberts od Lasmea? Bravo jos jednom!!! To je ta sezona! Kari 001 !!!

bbb-zg

pre 15 godina

Komšije osobno mislim da je bolje da prepustite mjesto zadru za final four, jer ce vas cibona unakaziti usred Beograda. Ovo sto vi igrate nije kosarka, vec balet! imate 2 crnca koja i znaju,a i ne znaju i to je sve! Prognoza finale Partizan-Cibona, pobjeda Cibone u produzetku ;)

objektivni ljubitelj kosarke

pre 15 godina

Kaze Sarenac na 10 (deset) sekundi pre kraja – „C. Zvezda je presla u presing.“. U last 16 je kos-razlika u Pioniru suma sumarum –61 (minus sezdeset jedan). Tako je to kad igru nose Slavko Stimac, Ljuba Keselj i Vens-Ovens. Peto mesto u domacoj Superligi vodi na Jadran dogodine. Mislite o tome, i platite i nas deo racuna za struju.

DAlibor

pre 15 godina

I pored toga sto si jako dobro placen,ja cu ti kupiti kutuju zvaka,samo nemoj vise da krnjis i brukas ime kluba i tradiciju koju je Zvezda godinama sticala!Veliki apel tebi, odlazi da nam deca udju nekad u igru!A sa sobom povedi i Tadiju,jer smatras da je dobar napadac,a od njegovih silnih pogadaka i povratka imamo skor 5-10!!!odite zajedno,da vise ne brukate klub!!!MOLIM VAS!

Branko

pre 15 godina

ajmo grobari jos malo pa ce broj komentara biti kao na vest o vasoj pobedi! Ajde, jos malo samo!

Ko drugome raku kopa sam u nju upada - zapisa jedan pametan Srbin.

I uvek Zvezda!!!

Ugasite se vec jednom!

pre 15 godina

Kad ćete već jednom da stavite ključ u bravu i ugasite se zauvek, da više nikada ne dođete u situaciju da brukate srpsku košarku? Za vas me baš briga, ali treba da vas je stid jer ste srpski predstavnik! Kakva ste vi bruka i sramota od kluba. Vama dekretom treba zabraniti da ikada više igrate u Evropi, uključujući i kup Lilijane Ronketi (kojeg su nekada igrale žene)!

fun of the world!

pre 15 godina

@Ugasite sw vec jednom

E pa neecemo da se gasimo da bi vi kada cujete rec Zvezda izlecili kompleks.Tu priliku necemo da vam omogucimo.Koliko ste samo igraca zvezde ukrali od Sase Djordjevica, Silobada, Tomasevica, Luke Bogdanovica pa onda od Vojvodine Tepica. U ekipi nemate dva vasa igraca iz vase skole. Drugo najmladji tim u ligi koji se formirao proslog leta nije bilo ni za ocekivati da ima kontinuite,Treece nijedno kolo od pocetka prvenstva nije Zvezda bila kompletna . Povrede Dragicevica, Robertsa, Kovaca, Marinovica sada Stimca, Kikanovica itd. Ima vremena stasace ovaj tim. A imamo i sponzore i lovu. A vi Talibani i dalje kukajte kod gradskih vlasti i drzave da vam daju pare. Nece moci. Za Arenu je bolje da ima neki koncert i da uzme 25000 Evra nego da se vi tamo za dzabe dicite kako obarate rekord gledanosti. Koga to u Evropi uopste interesuje.Nemate za struju a hocete u Arenu. Vas mag Sasa Danilovic predsednik neka zavuce ruku u dzep i neka finansira klub kao sto su privatnici u Zvezdi Drakulic, Vucicevic i Opacic svoje pare dali.Vi takve velike privrednike nemate i trazite od NIS-a, Telekoma i ostalih javnih preduzeca. Promenite dva igraca za sezonu imate kostur ekipe i ponosite se sto ste medju osam a bili prvaci evrope. Malo smesno.Ali nema veze sve se krece i okrece. Nicija nije gorela do zore

Queen++

pre 15 godina

A jes ti ce mi kazes za koga ja navijam.Ja sam delija odavno i nista na ovom svetu nemoze da poremeti moju bez granicnu ljubav koju osecam prema naj trofejnijem klubu u Srbiji. I ostajem pritome da ovaj tim uz dodatna pojacanja moze daleko dadogura.

kovach

pre 15 godina

e moj pesicu, pa brukate nas da je to strasno!! ovaj kup je smesan, pa po igrackom kadru, nije zvezda slabija od hemofarma, partizan ne spominjem, ali pogledajte kako igrate...tragedija...sramota...

MANASTIR MILESEVO

pre 15 godina

zao mi je svakog naseg kluba jel svi smo mi jedno SRBI!!!! moramo se drzati zajedno jer S.S.S.S. !!!! ZIVELA SRBIJA !!! Cekiraj link!

http://www.youtube.com/watch?v=O_hKDtYrce8

Nikola

pre 15 godina

Mislim da bi svi mi koji navijamo za Zvezdu trebalo da budemo dostojanstveni i u pobedama i u porazima a ne da dozvoljavamo grobarima da nas svadja medjusobno jer njima je Zvezdina propast najveca pobeda.Mogli bi smo bar jednom da istrpimo jednog trenera bar 2,3 sezone pa da onda sudimo o rezultatima i (ne)uspesima naseg kluba, a ne posle samo nekoliko meseci KADA SVI ZNAMO DA NAM JE KLUB BIO PRED GASENJEM I DA NAM JE COVIC OBECAVAO REZULTATE ZA 3,4 SEZONE sto dovoljno govori o procesu stvaranja jednog ozbiljnog tima i koncepta.Zeleo bih samo ve grobare da podsetim i da ih pitam kako je bilo kada su bojkotovali FK Partizan i da li se u takvom slucaju moze pisati kako navijanje nije bilo dobro,ili kako je neka navijacka grupa superiornija od druge a jedna uopste ne dolazi na utakmice.Mislim da o navijanju Delija sve govore derbiji u fudbalu gde vi grobari izgledate kao neka deca sto se tice navijanja.Nas je na utakmicama protiv Bezanije i jos nekih klubova u nasem prvenstvu bilo i 20000,protiv Vojvodine na proslavi tiule 40000,protiv Korka,Levadije,Jang Bojsa,Omonije i jos nekih slabijih rivala i preko 35000,a vas grobara najvise izmedju 25000 i 30000 na utakmicam Lige sampiona,a da ne govorim protiv Oksera,Petah-Tive kada vas je bilo 1000 na vasem stadionu.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Igor

pre 15 godina

KATASTROFA...sta drugo da kazem!!!nadam se da cemo uspeti da zadrzimo tim i Pesica za sledecu sezonu inace ce klub da nam se ugasi.Pesic je veliki strucnjak,treba mu dati vremena...ne stvara se tim preko noci,pa cak i sa solidnim igracima i odlicnim trenerom kakve mi imamo,sto naravno ne opravdava ovu katastrofu...igraci i Pesicu-STIDITE SE!!!!

banacanin

pre 15 godina

Hvala kosarkasima"prvog srpskog brenda" na velikoj,nesebicnoj i bratskoj pomoci bez koje ne bismo uspeli da odemo u Torino na zavrsni turnir! VI STE JAD,BEDA I BRUKA SRBIJE!!!
P.S. Ipak ste napredovali,sada ste pukli samo -23!!!

Srpska bruka

pre 15 godina

Au, frka! Ovo "evropsko brukanje" Zvezde maltene kao JSD u UEFA kupu!
Ne? Molim? Kako? Šta, oni nisu niJEDNU utakmicu dobili?
Dobro, nije baš za radovanje, ali je barem malo olakšanje. Ima neko gori.

Stvarno, da nije vas, groboši, još bih se i zabrinuo... Ovako, uvek me podsetite da smo prvi u Srbijici.
Kako ono kažu, prvi na selu...? E, pa Srbija je jedno veliko selo, a vi ste tu drugi...
po broju navijača sigurno, po osvojenim trofejima verovatno.

"Da volim crno-bele..."
Ma, opušteno, bre...
:-)

GrobariKG

pre 15 godina

E, komšije, komšije...
Više sam očekivao, ipak, tim nije tako loš, a ni trener nije ze bacanje.
Interesuje me vaše mišljenje, šta je najveći problem u KKCZ?

Mladen

pre 15 godina

Sta pljujete Pesica???

covek je znao da sastavi Yugu da bude evropski i svetski prva. sampion eurolige sa Barselonom. Vi ce te da pricate da on ne zna kako se vodi ekipa i osvaja trofej.

to sto zvezda ima KRSH od igraca to je druga stvar i ne treba zbog toga krivit trenera...

uostalom verujem da bi i Leskovacko Zdravlje odigrao bolje nego romi

objektivan

pre 15 godina

Zlato 2001 i 2002.? Pa, verovatno bi svaki trener to osvojio sa onakvim igrackim kadrom(Bodiroga,Stojakovic,Gurovic iz najboljih dana,Jaric,Vujanic,Divac,Scepanovic...). Ili mi se cini?

Zoran

pre 15 godina

Ovo je zaista smešno... Zvezda u Pioniru pred "najboljim navijačima na svetu" gubi u proseku sa 20-25 razlike. Sve to za zahvalnost publici i ponekom bliskom rođaku igrača.

mare

pre 15 godina

Do sada nisam napisao negativan komentar o vama, ali moram da pocnem! Ne mogu da verujem da Hemofarmu {SRPSKOM timu} treba pobeda za prolaz a da ste toliko malodusni i bezvoljni. SRAMOTA. Svaka cast Hemofarmu. Pesic je cuven po tome da njegovi timovi igraju fanaticnu odbranu, a kod vas je uopste NEMA. Jos jednom sve cestitke Vrscanima. PS. I nemojte da pljujete po Pesicu, on je nesto najbolje sto vam se dogodilo u zadnjih 10 god.

boranijo

pre 15 godina

E voleo bih da vise evropu i ne vidite! Ni po cemu niste ni zasluzili...

Ukljucuju se navijaci kod Tegija i kao "voleli bismo da zvezda izgubi pa da ne pomogne hemofarmu itd." i posle VI PRICATE KAKO STE SRPSKI KLUB, najsrBskiji navijaci i slicne nebuloze?!
A sta ste to uradili za SRPSKU KOSARKU, ZA SRPSKI FUDBAL, ZA SRPSKI SPORT BRE? STAAA? Samo jezicinu imate i nista vise.

Nek vas bije hemofarm jos 100 godina, zasluzili ste. Niste im ni blizu. Za PARTIZAN necu ni da pricam... mozete samo da nas gledate u svoj vasoj zavisti. Za vas smo, i bicemo, nedosanjan san!

Serdjo

pre 15 godina

Igra Zvezde je strašno jadna i očajna.Pešić je veliki trener, ali mi nije jasno prizivanje poraza dok je Zvezda dobijala sve redom.UŽAS:

krang

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 19:30)
Dobro,Fiko,jesi li ti stvarno tako "pametan" ili se samo pravis?

ha ha

pre 15 godina

prvo moram nešto reći grobarima,ipak je partizan izgubio od zvezde i Zadra pa niste toliko kompetentni koliko i glasni
a drugo nas Zadrane je čiso sram što smo dobili u subotu tek 10 razlike.oprostite nam na tome!
forza Azovmash!!!!!!!!

sale leskovac

pre 15 godina

Svi znate da se ekipa stvara za naredne sezone,niko nije obecao ekstra rezultate jeste bruka izgubiti kuci sa 25 razlike od prosecne ekipe i tu mora nesto da se menja,a sto se tice glupih grobara iza nas ne stoji drzava a vi u svakom sporu imate pomoc vlade kako vas nije sramota,koliko ste platili titule.ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

markonato

pre 15 godina

kratko i jasno,navijam za partizan,ali ne mogu da se ne iznerviram kada na vesti o ovoj mucnoj zvezdi koju azovmas ,ili kako se vec zove,odvali dvadeset razlike,citam komentare koje ostavljaju navijaci partizana.....pa usli smo medju osam u evropi,kreteni iskompleksirani,jeb... vas zvezda vise!!!!!!!!!!!!!!!!cekajte sutra pa komentarisite,auu ljudi moji vise,strasno..........

Marko

pre 15 godina

Priznajte da ste se ponadali. :)

Stvarno ocajna utakmica, primiti 95 koseva na svom terenu od nekog Azovmasa je stvarno bruka. U BG-u ima bar 500 000 delija, a tribine prazne kad se igra u Evrokupu? Sramota, nije moguce da niko nije mogao doci jer nema vremena.

Klub sa usađenom kletvom

pre 15 godina

Sad će čak i onaj jadni Zagreb da vas odvali, u Podgorici pucate svakako i onda nećete uopšte ni ići na F4 Jadranske lige. Živi bili pa videli. Vi ste jednostavno uklet klub. Bili i ostali.

VUK

pre 15 godina

SRAMOTA.Ja ne mogu da verujem.Sinoc sam gledao Zvezdu B pa bih morao da kazem da su zvezdina deca (Radosavljevic i Nedovic)NBA igraci za ove grobarske talente (Bjelica i Bakic) hitno sut karta za ovu dvojku i takodje supertalentovanog Keselja.nemam snage da mislim o ovim ulicnim igracima,gde ih samo nadjosmo.

delia glingon

pre 15 godina

Pesicu odlaziiiiiiiiiiii, sto jes jes, sretno ti bilo al samo idi i nisi nikad bio Zvezdas, drugima si donosio naslove evrope kao igrac pa budi im sad i trener. Sakota je bar dizao kup i pobedjivao Bosnu u 1/4 i to u skenderiji!

marko-nbg

pre 15 godina

E vala jesu zasluzili naziv KK SS !!! Jesam nekada iskreno navijao za Zvezdu, sad me raduju uspesi svih nasih klubova!
Zvezda ima problem koji se vuce godinama, a sad je toliko ocigledan da to ne moze da se izbegne! Dakle napravimo paralelu izmedju Zvezde i Partizana! I jedni i drugi nemaju neku lovu, i jedni i drugi su u dugovima do guse, i jedni i drugi imaju odlicne trenere razlika je ta sto Partizan ima odlican skauting ili da upotrebim bolji izraz, bolji odabir igraca! Dakle kriva je UPRAVA!!!! Niko ne moze da me ubedi u to da Svetislav Pesic ne zna svoj posao! Covek je cuda pravio u Evropi sa drugim timovima! Niko ne moze da mi kaze da se nema para za bolje igrace, jer Partizan upravo demantuje te glasine! Kupili su najbolje sto se za te par moglo naci i ukonponovali tim koji je, po svemu sudeci pobednicki! Dakle ostaje jedino problem sa ljudima koji sede u foteljama! Dakle Pesic nema materijala sa kojim treba da radi, prosto receno!!!Ljudi u upravi Zvezde, zapitajte se ko vam preporucuje igrace, zapitajte se kuda vodi sve ovo??? Puci sa 23 razlike na domacem terenu od sasvim prosecne ekipe kakav je Azovmas, stvarno ima li veceg ponizenja od toga???

Pion

pre 15 godina

Toliko o Zvezdi kao "Srpskom" klubu. Kamo navijači, kamo borbenost, kamo solidarnost prema drugom Srpskom klubu ? Ili u zvezdi stvarno misle da su jedini Srpski klub ? Ili nisu dobili pare ? Ili sve zajedno ?

Kari = Propast

pre 15 godina

Ocekivao sam poraz jer od ove smesne i limitirane ekipice
(osim Robertsa) i ne ocekujem puno, ali mi nije jasan g.Pesic zasto ne daje sansu nasim mladim talentima. Ali OK. Bakic i Kovac su svetska klasa i treba da igraju

Knele

pre 15 godina

hehehehehehe xDDDD pa kako zvezdasi mogu da kazu za PARTIZAn i GROBARE nesto,kako?! oni u svojoj kuci gube 20+,a mi kuci ne osvoivi :P PP

akcidroni

pre 15 godina

Au gani,na niste ste grane spali.Pushtate Azovmash da bi Hemofarm ispao i da vam ne bi pobegao na listi bodovanja za evrokupove...Ali,dzaba vam sve to,kad su Vrshchani dobili Pamesu.
-Respect za Hemofarm.

De-Vu

pre 15 godina

mislim da Zvezda ima odlicnu sezonu do sada i da moze dogodine do titule uz 7-8 pojacanja :D pa mozda i moze,da dovedu Pekovica,Dijamantidisa,Navara,Skolu,Rakocevica,Gasola :)) eto dosta ...

GrobaR

pre 15 godina

Dotako sam dno zivota,
I pakao I ponore...

Krenuli ste da kopate a kako ste krenuli stici cete sve do Kine

El-amin vas razbio ,basketas , bruke jedne, sva sreca pa Hemofarm dobio, inace ne znam sta mi bi pa sam navijao za vas reko za srpsku kosarku

Sad razumem vase navijace i sve im je oprosteno, pokidase ljudi zivce,nije ni cudo sto idu na treninge da navijaju tu nema nerviranja

Kada smo mi kretali od nule gubili smo i po 30 razlike, ali od Reala,Cska, Pao... Nas je razbijao Bulock,Bodiroga,Lengdon,Navaro a ne El-amin,Sarloa,Hemofarm ovaj Azomvas

I onda krivite Duleta za propast nase kosarke! E ima nas svakakvih

Timok

pre 15 godina

Sramota za RTS
Zasto pobogu niste prenosili Hemofarm nego ovu bruku od zvezde?
Ne ide mi nikako u glavu-zvezda je izgubila sve sanse a Hemofarm je trebao da overi prolazak dalje
Nadam se da se RTS nece ponovo obrukati za F8 i da ce prenositi utakmice Hemofarma

DjODA

pre 15 godina

BRAVO ZVEZDO!!! Toliko smo jadni da nemem reči,ali ajde iskopaću koju: 1.Sreća pa bojkotujemo ove bruke i sramote,nema opravdanja za očajnu igru! 2.Partizanu nismo ni do cevanica a kamoli do kolena!!! 3.K.K.Možda sledeća sezona.

mare

pre 15 godina

Zlato 2001 i 2002.? Pa, verovatno bi svaki trener to osvojio sa onakvim igrackim kadrom(Bodiroga,Stojakovic,Gurovic iz najboljih dana,Jaric,Vujanic,Divac,Scepanovic...). Ili mi se cini?
(objektivan, 10. mart 2009 20:05)


Kako onda objasnjavas zlato na ep sa Nemackom reprezentacijom?

fun of the world!

pre 15 godina

@Djshasa23

Kazees nase igrace nece niko. A kada tako nesto kazes kazi ti meni bilo koji tim u evropi gde je neki vas igrac lider i da njegovo odsustvo taj tim cini polovicnim. Samo jedan igrac sa ovih prostora je lider i vodja tima a to je Igor Rakocevic

@Bio jednom jedan Lav

Po cemu ste to vi najbolji na Balkanu. Pa i i Grcka je valjda Balkan.Drugo nije uspeh biti medju osam. Uspeh je biti medju tri.Cetvrti na OI, SP, EU se zaborvalja pisu se nosioci medalja. Njegov uspeh ili vas medju osam pamtite samo vi i niko vise i nema ga ni u jednom almanahu o sportu. Iz svega ovoga stoji zasto bi drzava dala banku i za vas i za Zvezdu. Drzava treba da daje pare za pojedinacni vrhunski sport i za amaterski. A posto kazes da imate upravu koja zna kako se radi pa sto onda stalno kukate za parama

danass

pre 15 godina

Ma nema veze sto smo tri utakmice u Evro-kupu u Pioniru izgubili sa ukupno -61poen,vazno je sa oni pravilno i dobro jedu,kako ih je cuveni preskupo placeni trener-demagog naucio!Ako ima i malo sportskog morala,prvo ce se izvinuti pre svega finansijerima,pa onda navijacima za najvecu bruku u poslednjih deset godina,a onda zatraziti od uprave da mu da otkaz.Ali ne demagog ce opet da prica price o uvredama,jelu, spavanju i sl.!ODLAZI COVECE ODLAZI,NE SUTRA,VECERAS ODMAH!!!

fun of the world!

pre 15 godina

@Soweto

A sta ti9 nepismeni ocekujes od nacije. Da svi skacemo do neba i da slavimo osmo mesto u Evropi.Pa i reprezentacija u kosarci je bila 5,6 8 i ispadala iz prvog kruga na EP i za sto treba da budemo ponosni. Mlad si decko i jos mnogo moras da ucis da shvatas vrednosti. To nase samohvalisanje da smo najbolji u svemu da postizemo rekorde u gledanosti se nigde ne belezi i dovelo nas je do ovde gde smo sada.Megalomanija nas ubi. Napravili smo Arenu koju neko treba da placa i izdrzava. Pariski Bercy ima nesto manje mesta za gledaoce ali radi skoro 300 dana u godini. Ali ti si "ucen " covek koji nista ne razume. Uopste kod mene nema ni klubastva ni frustracije i zabole me za kosarku. A vi talibani posto u istoriji u sportu niste imali nikakvog uspeha osim jednog ostaje vam da se nasladjujete jednoj gluposti a to je medju osam u Evropi

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

SRAMOTA !!! Sta su gospoda iz komsiluka mislila? Da profitiraju na stetu Hemofarma? Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!! E SRBENDE !!! Izdajete se za srpski klub, "stitite" interese srpske kosarke, ali ste uvek spremni zarad malo para da zabijete noz u ledja bilo kom srpskom klubu... Zato vam se tako i vraca...
A Hemofarm neka vam ovo zapamti sto ste hteli veceras da uradite i neka vam vrati duplom merom sledeci put !!! BRUKE koje trosite srpski novac, na neke kvazi projekte !!!
Svaka cast Hemofarmu, pokazali su da su klub broj dva u Srbiji, i kao grobaru mi ne bi bilo zao i titulu ako osvoje, samo da je vi "srbi" ne uzmete...
(TIGER, 10. mart 2009 23:46)
Slazem se sa tobom sto se vremeplovaca tice,ali oko HF nikako. Ocigledno je bilo od samog pocetka(naravno gledao sam HF protiv Pamese)da se radi o dogovorenoj utakmici, da Pamesa ostane prva ali zauzvrat da HF prodje i dobije ih manje od 5 razlike!
Tako da se o srpskoj casti HF-a ne moze govoriti,jer casno je samo ako se svaka utakmica igra posteno i uvek na pobedu za sto bolji plasman! E zbog toga ni oni nece biti sampioni,zna se ko je najcasniji srpski i evropski klub a naravno o kvalitetu je izlisno govoriti.
TEROR SE NASTAVLJA.....

Boske

pre 15 godina

Ovo da nije zalosno bilo bi smesno.....svi su poceli da pune kk sledeca sezona sa sa 20 i vise koseva razlike.....inace dok Partizan obara rekorde u broju posetioca (navijaca) na utakmici,kk ss postavlja one negativne,jer vise gledaoca bi imali da su utakmicu igrali u dvoristu poljoprivredne skole u Pozarevcu,nego sto im je veceras doslo u Pionir!
Hvala Bogu sto navijam za Partizan!
PS
Porucio bih navijacima kk ss da se za voljeni klub navija i kada pobedjuje i kada gubi!!!!

soni

pre 15 godina

Jos jedan u nizu bisera kkss.Da nije vas ne bih cuo ni za Nimburk,ni Gmunden,ni Sarloa,ni Mariupolj...hvala sto mi obogacujeta znanje iz geografije.Fiiiiiiiiiiko jaaaavi se!!!

Informator

pre 15 godina

Dragi prijatelji, istomišljenici i oni koji se nikako ne slažu sa mojim stavovima. Zamolio bih vas da otvorite internet sajt prateći link ispod i da popunite anketu. Nadam se da vam neće biti teško da potrošite malo slobodnog vremena a moji prijatelji iz Biroa za društvena istraživanja će potražiti način da rezultate podele sa vama.

www.test.tvojstav.com/index.php?sid=29497&lang=sr

TIGER

pre 15 godina

SRAMOTA !!! Sta su gospoda iz komsiluka mislila? Da profitiraju na stetu Hemofarma? Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!! E SRBENDE !!! Izdajete se za srpski klub, "stitite" interese srpske kosarke, ali ste uvek spremni zarad malo para da zabijete noz u ledja bilo kom srpskom klubu... Zato vam se tako i vraca...
A Hemofarm neka vam ovo zapamti sto ste hteli veceras da uradite i neka vam vrati duplom merom sledeci put !!! BRUKE koje trosite srpski novac, na neke kvazi projekte !!!
Svaka cast Hemofarmu, pokazali su da su klub broj dva u Srbiji, i kao grobaru mi ne bi bilo zao i titulu ako osvoje, samo da je vi "srbi" ne uzmete...

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Hajde patetičari, visokoletači, sledećesezonci da vas čujem?
Šta sada imate reći o srpstvu, srskom inatu, ponosu, srpskom košarkaškom napretku?
Vi ćete pomoći nekom da se plasira daljhe, vi ćete obezbediti bodove srpskim timovima!!!
Bože koliko ste jadni i beznačajni, osećate to???

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Evo sad ce vremeplovci,ajde grobari kompleksasi bezite sa nasih vesti...nja...nja...nja!
Jaoooooj bre nesretnici,pa kako da bezimo kad nam se tako lepo iz nedelje u nedelju namestate da vas razbijemo od zajeb.....Nemojte samo, pustili smo ih zbog bodovanja,pa da ste hteli da ih pustite bilo bi par razlike a ne 20+par-HAHAHAHAHA!
Evo izvinjavam se ,izleteo mi ovaj smeh,sada cu da placem iz solidarnosti....Kako vas bre ljudi nije vise sramota,pa dokle vise da vas osrednje ekipe ovako pumpaju usred Pionira. A ja se nadao velikom finalu sa vama,ma bas sam naivan neki lik....
E,ma idem sad na vest o Hemofarmu,malo sa njima da se prepucavam,vama ocigledno vise nije do toga-ajd zdravo,smoriste...

grobar

pre 15 godina

Haha, kakav naslov. Poraz od 23 razlike i debakl. Ja sam zadovoljan sezonom do sada. Smatram da imamo tim za vrh, a zatim dogodine ciljamo i titulu uz 7-8 dobrih pojacanja. Treba ostaviti Kikana, Tadiju, Stimca, Keselja, Bjelicu i Bakica i rezultati ce doci. Zvezdo samo napred-Kari legendo.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 19:30)

Ovo je najjaci komentar ikada! On kaze da je ovaj tim za vrh ALI TREBA DA SE DOVEDU JEDNO 7-8 POJACANJA. Hahahahahaha

anton skala

pre 15 godina

Ovako bedno se nisam davno osecao. 44 godine sm u sportu i ovakav autizam nisam nikad video da oni puste Azovmas da Hemofarm ne bi prosao. Pa to je strasno. I onaj Pesic proziva nekog u svojim izjavama. Sram da vas bude bedo jedna bedna

ККП

pre 15 godina

Никада не коментаришем утакмице КК СС изузев у случају да не играју против КК Партизан. Питање: да ли вас је комшије макар мало срамота да спомињете следеће појмове:
част, Српство, образ?

Хвала, не морате одговарати, све јасно.

majstor

pre 15 godina

Da li mogu da kažem da KKCZ treba da se ugasi i nestane na sledećih 50 godina...pa onda možda da se porazmisli i proba opet! Nadam se da shvatate da nemam ništa protiv tog kluba, ali prosto neumitna realnost i zdrava logika to nalaže...jednostavno ne vredi a nezajažljivo guta pare godinama, oni koji troše to bolje drugde da usmeravaju ta sredstva.

WWW

pre 15 godina

Stvarno sramota!!Ne mogu da verujem da igraci igraju bez ikakve zelje,borbe i htenja..Pa zar vas ni malo ne motivisu smejenje i podrugivanje groblja..Zar vas ni malo ne motivisu neverovatni rezultati Partizana..Ej oni u Euroligi pobede CSKA u Moskvi a mi kuci gubimo 30 razlike od Azovmasa..Pa ako nista drugo kako igrace to ne motivise da budu bolji..A oni totalno suprotno-10 puta gori ej!Nije sramota izgubiti ali to raditi u kontinuitetu bez borbe i htenja,i gubiti od Hemofarma,Azovmasa,Pamese,Bosne..
po 25 razlike pa to mi je neshvatljivo..Doveli smo veliko trenersko ime Pesice a on
jos gore i sramotnije rezultae od Karadzica ima..Dragicevic sve gori i gori,Kikanovic ne moze ni sedmogodisnje dete dz izgura u reketu,Kovac kao da je prekljuce video prvi put kosarkasku loptu,Bjelica i Keselj-Tragedija..Dodje mi da placem od muke ko nosi Zvezdin dres.Sramota..Pa naravno da jos duuugo necemo igrati Euroligu..Pa nas bi ove sezone jos u svlacionici drali po 20 razlike..

radek(smeker)stepanek

pre 15 godina

Sve sto smo mi mukom stekli-ugled,postovanje,vi tako lako prosipate i brukate Srbiju gdje stignete,sramota....
Posebno mi je drago zbog Pesica i Karalejica-trazili ste-gledajte,ovo sto vi radite nije ni za kritikovati,nijedan igrac nije napredovao ,a Keselja ste upropastili,Stimac je limitiran,stranci ce vam otici i ko ostaje???Zapitajte se ima li bilo kakve nade za vas....

Realan

pre 15 godina

Zvezda je tanka samo tako a pogotovo bez Marinovica,Pesic je mnogo kriv a i uostalom on je trener poput Ljupka Petrovica u fudbalu,znaci PROSLO VREME,hvala ti KARI na svemu kada je reprezentacija u pitanju,ali vreme je da odes iz Zvezde...Kako igraci posle rada sa tobom od 5-6 meseci nemaju nimalo elana i zara za pobedu,dozvoljavaju da ih neki LAICI razbijaju u pioniru!?Hemofarm je za vas izmislio kosarku a sta tek reci o komsijama koji isto nisu nista starija ekipa...Pozdrav za sve realne navijace

Mare

pre 15 godina

Fantasticna igra ekipe KK "Sledeca sezona". Vas nije dobio samo ko nije hteo. A o ovim skretnicarima nemam sta da kazem. Od kad se u Ukrajni igra kosarka???!!!!

Marko BL (smrt fašizmu,živeo PARTIZAN)

pre 15 godina

Znači ovo je totalni potop mlade i perspektivne ekipe zvezde,ali nije sve izgubljeno Sledeće Sezone će biti bolje,naše drage komšije.

Gost

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ste od ukrajinske grupe gradjana izgubili kod kuce sa 23 kosa!!! A vi se bunite sto ce Partizan sledece 3 godine igrati u Jevroligi. Pa vi nas blamirate sa ukrajincima, velikim imenima Jevropske kosarke. Da i mislim da bi Pesica, savez, saopstenjem trebalo da zastiti od ovih ukrajinaca. Ovo izivljavanje i vredjanje ne sme da prodje tek tako.

Nenad

pre 15 godina

Pa sta je bre ovo...srpska kosarka, koga mi to placamo da gledamo, skup rastimovanih violina, na celu sa otkacenim dirigentom u hramu srpske kosarke. Kakva blamaza.

branimir

pre 15 godina

Uostalom, veći motiv od crveno-belog dresa vam ne treba", izjavio je Kešelj pre utakmice!Jel neko uspeo videti [ta je odigrao ovaj ekstra-talenat!
Mislim da ste posramili ve;eras sve navijace Zvezde! Ovo je definitivno nedopustiv odnos svih odreda, da zaslužne ne redamo ima ih dosta!Počev od Pešića neko je već primetio da niko od igrača nije napredovao u ovoj sezoni, prava istina je da su svi pojedinačno nazadovali a time i ukupna igra tima bez prave organizacije i koncepcije!Koja je cena svega ovoga!U periodu od septembra do marta ekipa je došla u stanje totalne potentnosti, dezorganizacije i što je najgore malodušnog prihvatanja poraza bez potrebe za izgaranjem i borbom!Valjda će neko imati snage da valjano izanalizira situaciju u kojoj se našao naš klub!Za ovo stanje ne mogu biti krivi pojedinci ma koliko bili bitni!

marko

pre 15 godina

Nekoliko statistickih podataka: Owens Andre, veceras sut iz igre 11-1. Bjelica Nemanja, indeks korisnosti -2! Zvezdini mladi igraci ne pokazuju ama bas nikakav potencijal....

nenad

pre 15 godina

O kakvom se ovde dresu radi? Kakav bre slavan klub? Vi ste bili prvaci 50 godina proslog veka, kada se kosarka igrala na otvorenom! O cemu se bre ovde radi, ko ovde pije a ko placa! Pogledajte istini u oci i ne lazite sebe, ovo je kosarka a ne fudbal! I ste je sa onim rts-om, zasto ne pusta Hemofarm koji igra za ulazak u f8 nego zvezdu koja se svaki pur sve vise i vise izblamira!

Parni valjak

pre 15 godina

Kod Zvezde je gadno to što ne znaš da li su ih pustili da bi napakostili Hemofarmu ili su odigrali punom snagom. U oba slučaja bi pukli 20-30 razlike.
Ako uzmemo da je vlada na početku sezone dala Zvezdi i Partizanu po 20 miliona dinara, imamo dva primera najgore i najbolje investicije u istoriji.

IVORY

pre 15 godina

Navijac Partizana sam i nikad ne kometarisem vase utakmice, ali posle ovakvog debakla zamolio bih pojedince (a oni ce se sami prepoznati) da ne ostavljaju komentare na vesti o KK Partizanu tipa mi smo bolja ekipa od vas i ko zna kakve sve gluposti pominjuci cak i Bari, mada nemam pojma kakve Bari veze ima sa kosarkom.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...

Sasa

pre 15 godina

Svatam da utakmica nema takmicarski znacaj ali da nemas zelju ili volju da makar probas da pobedis i to kod kuce,nego te neka prosecna ekipa razvali ovako onda je bolje da se svi ti ljudi u Crvenoj Zvezdi okupe i odu negde na njivu da kopaju kukuruze jer za ovo je SRAMOTA blaga rec.

Marko BL Rep.Srpska

pre 15 godina

Ovo je potop Crvene Zvezde,totalni raspad sistema,gube od prosječne ekipe 23 razlike.Simpatizeri zvezde zapitajte se sami kako ste pali na tako niske grane,tražite problem kod sebe a ne gledajte u tuđe dvorište!Sve čestitke Hemofarmu na prolazu,ipak su se uzdali 'u se i u svoje kljuse' a ne na povoljan rezultat iz Pionira! P.S. činjenica je da još dosta vode treba proteći Dunavom i Savom da Zvezda bude blizu Partizana u košarci.

:-)

pre 15 godina

Igrate isto kao i prosle sezone samo ste sada malo smesniji. Verovatno zbog pompeznih najava i silnih samohvalisanja tako karakteristicnih za mali klub sa Malog kalemegdana...

Nenad Pariz

pre 15 godina

Zvezdo, ostaje ti jos sansa da budes prva u sledecim sportovima:jahanje na mecki,plivanju u kadi i ronjenju u lavoru.Znam da sam to vec napisao pre ove utakmice,ali posle ovakvog poraza pred svojim navijacima ovde vam je zagarantovan final 4.Pozdrav za sampione!!!

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 15 godina

navijam za zvezdu ali me je veceras bilo sramota da gledam ovu utakmicu...bez volje bez zelje bez ikakvog smisla!!!!
samo mi nije jasno kako neko moze tako...

zoka

pre 15 godina

Predlažem da se od sledeće sezone KKSS zove KK Lepi Fika!Ma ne zna se da li ste smešniji vi ili komentari dotičnih!Ne zna se ko daje nebuloznije komentare original ili falsifikatori!Želim vam da i u narednim godinama uveseljavate stranice ovog sajta.

Ivan

pre 15 godina

pa hemofarm vam prodade utakmicu da ne izvisite za final 4 nlb lige a vi im ovako vracate. sta mislite da li treba partizan da izgubi od cibone da bi ste vi pali ispod drugog mesta?

lostboys

pre 15 godina

Upalim predveče TV...,kad ono ...Azovmaš...ne...AzovMEŠ!!Pa naravno- utorak je, ''komšinicin'' termin za porciju od dvadeset komada!!

Jagodinac

pre 15 godina

Navijam za Zvezdu ali ovo jednom recju moze se jednostavno reci KATASTROFA.
Dno dna ne verujem da moze da bude gore tj. samog sebe pokusavam da ubedim ali mislim da ce i te kako biti gore.
Moje skromno misljenje da bi bilo koji klinac koji igra BASKET na betonu na nekom terenu u SRBIJI vodio bolje ekipu i motivisao igrace.
Kakav bre TADIJA pa decko se izgubio u vremenu i prostoru razigravajuci njega upropasti se kolko tolko neka igra.
BRUKA nemam reci da opisem ovo.
MARS svi iz Zvezde i KARI,TADIJA,BAKIC,KOVAC.... i da ne nabrajam vise.
NEka daju deci da igraju pa neka se kale neku godinu pa da za neku godinu dobijemo tim kakv treba da imamo a ne ovo ovaj CIRKUS.
A za ovo groblje neka se raduju i likuju lopta je okrugla i INTER je bio uklet klub u Italiji pa vec nekoliko godina suvereno vlada.

ognjen

pre 15 godina

Zvezdo,samo napred......ne moras uvjek da pobjedjujes da bih te ja volio!!! Bice bolje,samo polako,ovo je jedan novi tim koji je u fazi stvaranja

Aleksandar Stevanovic

pre 15 godina

Jadno, da jadnije ne moze biti!
Organizacija u napadu nije postojala!
Odbrana pogresno postavljena!
Uporno pogresno i bezuspesno udvajan plejmejker gostujuce ekipe, koji je podelio beskonacno pasova za uspesno zavrsene suteve za 3pts!
Velika greska gosp.Pesica!
Motivacija, angazovanje i koncentracija igraca na nuli!
Sramota da neko dodje u sred Beograda i da se ovako lagano proseta, a ime im je Azovmas?!
To je to!

tsartsaris

pre 15 godina

Ovaj kolega zvezdas sto mi je ukrao nick nije u pravu. Ja sam za Karija i uskoro stize titula, ako ne ove godine onda dogodine.
(Lepi Fika, 10. mart 2009 20:37)

Pazi titulu mozete da osvojite samo SLEDECE SEZONE,a ne dogodine

Amarald

pre 15 godina

Koja je razlika izmedju Partizana i Zvezde? Upravo gledam po 100 put slavlje Lazmea i Veselog u svlačionici posle tekme sa Unikahom (youtube). I zamišljam šta rade igrači Zvezde posle ove tekme ...

Uroš

pre 15 godina

Da se čovek pita kako je zvezda pobeđivala u prvom delu sezone.Imali su čini mi se 13 pobeda u nizu.Doduše Pešić je i tada pričao da to još ništa ne znači,ali ovo sada ninašta ne liči.

alekssandar

pre 15 godina

E, sada jedan dobonamerni grobarski komentar, uz mozda, po nekada, malu dozu ironije (tesko odoleti..:)... ).
1) Partizan je vec godinama nekoliko svetlosnih godina daleko ispred zvezde, u svakom pogledu... ipak, dugorocno gledano jaka zvezda je potrebna partizanu i srpskoj kosarci.
2)Zvezda je godinama na kosarkaskom dnu i godinama vuce stetne poteze za srpsku kosarku uz istovremene pokusaje rukovodstva da na svakom koraku sabotiraju Partizan kad vec nisu sami sposobni da nesto dobro naprave.
3) Dovodjenje Svetislava Pesica i manje nekorektne uprave je cini se, i pored losih rezultata u poslednje vreme, prvi korak u dobrom pravcu. Samo, ..gani, za vese dobro, morate podrzati Pesica i sada kada mu ne ide, a onda za nekoliko godina mozete liciti na klub.... U suprotnom, oterate li Pesica, mozete slobodno staviti katanac pa kud koji.... Znaci strpljenje i krvav rad... inace nema pomoci...
3) Sto se igrackog kadra tice, i tu se vide posledice ranijeg neznanja i nerada...
Dragicevic - soler, indijanac, privatnik kome na terenu treba jedna lopta samo za njega... Jos pre dve godine je postojala dilema ko je bolji, on ili Novica... i misljenja su mogla biti oprecna, a vidite danas gde je Noca, a gde on...
Bjelica, talenat kakav se retko srece, samo da ga ne proguta crna rupa zvana zvezda, kao i mnoge talente pre njega.....
3) Stimac... jak, borben, limitiranog kosarkaskog znanja, ali sa svelikim srcem sto je po nekada mnogo vazno...
Stevic... nije los..
Kikanovic.. verovatno odlazi na kraju sezone....
Keselj.. godinama u stagnaciji... ali jos uvek potencijal koji ne treba potceniti..
Sve u svemu... ostaviti Bjelicu, Keselja, Stimca i mozda Stevica i sa njima stvarati novi tim uz mlade igrace i pojacanja iz inostranstva.....
Ostali nisu vredni pomena
4) paralelno sa timom, zvezda mora da odneguje i nove generacije navijaca, ovi sto sebe sada tako nazivaju i sto bojkotuju klub kada mu najvise trebaju, ne zasluzuju da se tako nazovu.

Novica

pre 15 godina

@ Pesicu, samo nemoj vise da krnjis i brukas ime kluba i tradiciju koju je Zvezda godinama sticala!

NE ZNAM O KAKVOJ TRADICIJI OVAJ PRICA? Kakav bre slavan klub? Vi ste bili prvaci 50 godina proslog veka, kada se kosarka igrala na otvorenom!
Zakopali vas Karadzic, Zmago, Zika Pauk i ostali, sad Pesic krenuo da vas otkopava, a vi se bunite!?

NAJJACI KOMENTARI:
@ Pocheli smo loshe a onda smo naglo popustili !

@ Igrate isto kao i prosle sezone samo ste sada malo smesniji. Verovatno zbog pompeznih najava i silnih samohvalisanja tako karakteristicnih za mali klub sa Malog kalemegdana...

@ Da nije vas ne bih cuo ni za Nimburk,ni Gmunden,ni Sarloa,ni Mariupolj...hvala sto mi obogacujeta znanje iz geografije.

@ Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

@ Zasto nisu igrali u Areni sinoc? :)

@ sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

@ pa hemofarm vam prodade utakmicu da ne izvisite za final 4 nlb lige a vi im ovako vracate. sta mislite da li treba partizan da izgubi od cibone da bi ste vi pali ispod drugog mesta?

@ Ako uzmemo da je vlada na početku sezone dala Zvezdi i Partizanu po 20 miliona dinara, imamo dva primera najgore i najbolje investicije u istoriji.

@ Šteta je samo što ovaj tim neće ostati na okupu iduće sezone,jer će ga evropski menadžeri naprosto razgrabiti

Ovakva prodaja utakmice u sred Beograda!!!
@Rasturili ste domacu ligu, zarad neke Jadranske, a sada ste hteli i Ukrajince da pustite u Torino a da srpski klub ispadne!!!

djsasha23

pre 15 godina

Pitanje za navijače Partizana.
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM?
DAJ RECITE VEĆ JEDNOM MOŽDA VAM BUDE LAKŠE.
(ddddddddd, 10. mart 2009 23:01)

Nas je problem sto smo prosli u TOP 8 Eurolige, i to sa velicinama kao sto je CSKA, Barcelona, PAO.... a vi gubite od nekakvog Azovmasa u Beogradu, a pri tom se i dalje prsite kako ste nekakav tim. Pri tom necete da priznate kako smo ovo vec niz godina radom postigli nego vicete uglas " te gepekovali sudije", "pustio PAO zbog ovoga", "pustio CSKA zbog onoga". STO VAS NEKO NE PUSTI ZBOG NEKOGA????? Pa vase igrace vise nece niko. Citam da je Jeretin potpisao za nekog Kiparskog prvaka!!!! Pa i jeste za takve lige. Dobro je sto je Hemofarm pokazao da ovde jos neko igra kosarku. I dosta vise o Bariju i glupostima koje su bile pre 20 godina, ov je tema o kosarci. Da li ste negde procitali da smo mi bili prvaci Evrope negde u isto vreme kao i vi u fudbalu???? Mi smo posle toga igrali i u Ligi Sampiona, i u Ligi UEFA, non stop smo u Euroligi i to sa VEOMA zapazenim ucinkom, A GDE STE VI?????? I umesto da trazite razloge svojih problema i da ispravite to, vi trazite razloge da omalovazavate nase uspehe kojekakvim glupostima. ETO TO JE NAS PROBLEM - i rekao sam to!!!!

crazy_south

pre 15 godina

Komšije osobno mislim da je bolje da prepustite mjesto zadru za final four, jer ce vas cibona unakaziti usred Beograda. Ovo sto vi igrate nije kosarka, vec balet! imate 2 crnca koja i znaju,a i ne znaju i to je sve! Prognoza finale Partizan-Cibona, pobjeda Cibone u produzetku ;)
(bbb-zg, 10. mart 2009 23:35)

Pa pobeda cibone mozda ako dovedete nekog voodoo vraca

kari poter

pre 15 godina

evropska zvezda j...te evropska zvezda!!! a kako su prosli u sms kvizu? ipak su oni najveci srpski brend... hahahahhaha,kako mi je drago,tonite **gani,tonite sve dublje i dublje,dok se ne raspadnete!!!

Vlajko

pre 15 godina

Pitanje za navijače Partizana.
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM?
DAJ RECITE VEĆ JEDNOM MOŽDA VAM BUDE LAKŠE.
(ddddddddd, 10. mart 2009 23:01)

Toliko ste smesni da nam je lose od smeha...
Gle stvarno mi je lakse!:)

nikola

pre 15 godina

ja bi predlozio ovim kosarkasima zvezde, da se ugledaju na tenisere... da nadju neke devojke, stabilne, da prestanu da izlaze po klubovima i da se malo uozbilje...da imaju emotivnu stabilnost pa ce onda mozda dobro i igrati na terenu...

Crveni Baron

pre 15 godina

Hteo bih samo da podsetim,sta je cika Boza Maljkovic rekao.Kao,evo napravio sam Zvezdu.Onda dodje Kari ,koji ima landlauf(za one koji neznaju,prazan hod,nema tim),i zapali jadnu zvezdu za jedno 500.000 somica eura po sezoni,jer oni jadnici u klubu ne vide drugo resenje.Kao poznati trener resava problem i evo kako ga je resio.A resenje problema je jednostavno,dobar trener na duge staze,pa to su nam pokazale komsije.Nema rezultata bez strplenja.To strpljenje je kljuc svega.Zvezda vec dugo godina propada da bi se vratila za godinu dana.Potrebno je postaviti sistem,kao komsije.Pa Muta Nikolic napravi selekciju u HF,sto nebi i kod nas,ili mozda neko drugi od domacih trenera koji zna da selektira ekipu i ima rezultate.Zvezda je i suvise veliko ime da je ucenjuju poznati treneri,kada je u krizi.Ovaj trener sigurno odlazi sam,jer dobio je na vremenu da nadje drugi klub,a pricace da nije mogao u ovoj atmosferi da radi.Stara fora.Nije mi jasno iza koga ce oni "strucnjaci" tipa Opacica da se kriju sada,iza kog poznatog trenera.Ili da pozovemo ponovo Bozu da napravi nas klub kako je izjavio,kao da je on nastao sa Bozom.Gospodo uzmite jednog trenera sa ne tako zvucnim imenom i dajte mu sansu da radi bar 4 godine.Rezultati ce svakako doci,u koliko imate strpljenja.I nemojte da ga smenjujete odmah jer nema"tezinu"kao Kari,jer vi niste vazni nego Zvezda i njena vizija buducnosti.

kolt

pre 15 godina

A pomislio bi covek da je nemoguce da se fun of the world u nesto razume manje od tenisa, ali izgleda mu kosarka jos manje lezi :-)))

PV

pre 15 godina

Iako sam navijač Partizana, bio sam iznerviran ovolikom količinom bede i sramote. Posle utakmice zovem jednog ortaka Zvezdaša, a on mi kaže: kakve ima veze, imaćemo vremena da se bolje spremimo za domaću ligu, a vi i Hemofarm ćete da se umarate u Evropi.

pharaoh

pre 15 godina

Kako onda objasnjavas zlato na ep sa Nemackom reprezentacijom?
(mare, 10. mart 2009 21:46)

Pa, osvojio je zlato, jer nije bilo nas (sankcije). Delije, mogu samo reći, iako sam grobar, da je ovo strašno šta smo večeras imali priliku da gledamo na nacionalnoj televiziji. Je l` vi vidite da vas Pešić zamajava, on nikakvog elana nema za rad, a ostavku ne podnosi, ne zato što vas mnogo voli, već zato što onda ne bi dobio celokupni iznos od 700.000 evriča. Eto zato. On nema pojma šta da radi sa ovim svojim igračima. Lik je totalno izgubljen na svakoj tekmi.

SRB-in

pre 15 godina

Ima li KK Crvena Zvezda skaute, ili se, po tehnologiji istoimenog FK-a, igraci dovode na menadzerovo "majke mi, dobar je" ili na osnovu DVD-a? Nije problem trener- najveci problem su isti oni "strucnjaci", veciti asistenti, tim menadzeri koji kopiraju Murinja, koji su, imam utisak, zalepljeni za Zvezdinu klupu, a koji su bili najgrlatiji u projektu "Evropska Zvezda". Zakljucak: Dzabe Zvezdi jaki sponzori, kada sportski deo kluba vode nestrucni ljudi, koji opstaju i pod Sagadinom, i pod Trifunovicem, i pod Karadzicem, i pod Pesicem. Zvezda NIKAKO ne sme da bude otpad za "vecite" talente, promasene akvizicije drugih srpskih klubova i tome slicno. NPR: Aleksandrov, Jorovic, Gromiko, Kovac, Stevic, Stiven Markovic itd...

-Nemanja-

pre 15 godina

(davor993, 10. mart 2009 21:12)

Potpuno se slažem sa tobom!!!

Evrokup je jedno smešno takmičenje u kojem nema prave ekipe...zato je i jedna ekipa kao što je kkss dogurala tako daleko...

40+

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
(davor993, 10. mart 2009 20:19)

Sine Davore (cudno ti nesto ime za ***ana), ohladi se mleko..

Zemunac

pre 15 godina

@ Julija Timoščenko gepekovala sudije...
(BL, 10. mart 2009 19:52)
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Hahahahahahahaaa... Eeeee brate dobar si!!! :))))))

gravedigger

pre 15 godina

uzas sta si uradio od Zvezde,da li im ti uopste drzis treninge ili samo uveseljavas novinare i izigravas klovna?!?
sine nije on nista uradio od zvezde , takvu je samo "nasledio"!

keruzi

pre 15 godina

Sa svojim sramnim učinkom i sramotom što uopšte postojite,probali ste sramnim potezom da izbacite veći i bolji klub od vašeg malog kluba da ne pokaže Evropi da se u Srbiji igra lepe i dobra košarka.Zbog svoje nemoći i pakosti,Hemofarm hvala Bogu, ide dalje.Stidite se.

Bio jednom jedan LAV

pre 15 godina

E pa neecemo da se gasimo da bi vi kada cujete rec Zvezda izlecili kompleks.Tu priliku necemo da vam omogucimo.Koliko ste samo igraca zvezde ukrali od Sase Djordjevica, Silobada, Tomasevica, Luke Bogdanovica pa onda od Vojvodine Tepica. U ekipi nemate dva vasa igraca iz vase skole. Drugo najmladji tim u ligi koji se formirao proslog leta nije bilo ni za ocekivati da ima kontinuite,Treece nijedno kolo od pocetka prvenstva nije Zvezda bila kompletna . Povrede Dragicevica, Robertsa, Kovaca, Marinovica sada Stimca, Kikanovica itd. Ima vremena stasace ovaj tim. A imamo i sponzore i lovu. A vi Talibani i dalje kukajte kod gradskih vlasti i drzave da vam daju pare. Nece moci. Za Arenu je bolje da ima neki koncert i da uzme 25000 Evra nego da se vi tamo za dzabe dicite kako obarate rekord gledanosti. Koga to u Evropi uopste interesuje.Nemate za struju a hocete u Arenu. Vas mag Sasa Danilovic predsednik neka zavuce ruku u dzep i neka finansira klub kao sto su privatnici u Zvezdi Drakulic, Vucicevic i Opacic svoje pare dali.Vi takve velike privrednike nemate i trazite od NIS-a, Telekoma i ostalih javnih preduzeca. Promenite dva igraca za sezonu imate kostur ekipe i ponosite se sto ste medju osam a bili prvaci evrope. Malo smesno.Ali nema veze sve se krece i okrece. Nicija nije gorela do zore
(fun of the world!, 11. mart 2009 08:46)

Prvo "padas" na jeftine prozivke a drugo VELIKA SI NEZNALICA.Da nesto znas, razumeo bi da sa igracima od 19-20 godina tek treba da se radi i da je nebitno gde su bili vec gde ce od 19-20 godine biti i kako ce se sa njima raditi.Ocigledno, veliki broj tzv. navijaca misli da je momak od 20god. formiran igrac, E PA NIJE i u tome lezi tvoje VELIKO NEZNANJE.Ako si u stanju da ovo shvatis i razumes, video bi da partizan godinama pravi igrace a zvezda i fmp prave rezultate u mladjim kategorijama.Pogledaj uostalom ko ce biti nosioci reprezentacije na EP u basketu.Drugo, pricas o nekoj kradji igraca, kako ti nije palo na pamet da su tadasnja rukovodstva zvezde dozvolila da ti momci predju iz zvezde u partizan.Pre bih rekao da je to njihova greska a ne partizana. Trece, kako to da se za ovih 8 godina u partizanu ne desavaju takve stvari da su u kontinuitetu povredjena po 2-3 igraca.Ocigledno po tebi je stalno neko drugi kriv.Od vas su i igraci odlazili kada niste imali para, u partizanu se takve stvari ne desavaju.Vi pare imate vec 10 godina ali rezultata nemate.DA LI TI TO NESTO GOVORI? Nije bitno samo imati para vec i znati voditi klub, a takvih ljudi u zvezdi nema.Ja iskreno jedva cekam privatizaciju klubova, jer ce se tada mnoge stvari ocistiti, jer mogu i partizan i zvezdu da kupe privatnici ali ko ima legende da se vrate u klub i pomognu na strucnom planu to je vec stvar o kojoj bolje da cutis.
U ovom trenutku, i partizan i zvezda su u vlasnistvu drzave i logicno je da drzava daje novac tj. drzavne firme.To sto je kod nas SVE NENORMALNO (pa i tvoj kometar izmedju ostalog) i dovodi do toga da drzava ne daje novac, neko ko je bez rezultata u pslednjih 10 god. ima novac privatnika a neko ko je najbolji klub na balkanu u poslednjih 10 god. i jedan od boljih u evropi nema novac.Onaj ko daje novac hoce i da se pita za sve, u partizanu to ocigledno ne zele ali i imaju osnovu za tako nesto (citaj REZULTATE).Ti i tebi slicni ste i navijali sinoc da zvezda izgubi samo da bi hemofarm ispao.Interesuje me samo GDE STE TO RASLI.Ocigledno o kosarci jako malo znas, verovatno gledas samo zvezdine tekme i nemas pravu sliku ni o zvezdi ni o drugim nasim klubovima.O inostranim da ne govorimo.Odgledaj jos nesto od utakmica (osim zvezdinih) pa ces steci realniju sliku i o svom klubu i o drugim klubovima.Ocigledno ti jako tesko pada to sto partizan u evropi predstavlja srbiju, ne svoje navijace vec srbiju.Isto tako i zvezda i hemofarm u evropi predstavljaju srbiju i samo bolesna osoba moze da se ne ponosi dobrim rezultatima nasih klubova.

mmarko28

pre 15 godina

Debakl Zvezde u Pioniru!!!
Smesan naslov. Debakl bi bio da nije ocekivano. Iskreno, razocaran sam. Ocekivao sam da ce Pesic u igru Zvezde doneti mnogo vise discipline, nametnuti igru baziranu na borbenosti i odbrani, a on je napravio tim koji zavisi od 2 faktora. Sut spolja cele ekipe i posebno 20 poena Ovensa. Ako samo jedna od ove dve stvari fali Zvezda ove godine gubi i od neozbiljnih ekipa.
Izgleda da je Kari previse vremena proveo u Evropi. Ne moze se u Euro kupu i Euroligi igrati sa ozbiljnijim timovima na kos vise. Svi ti timovi su iskusniji, skuplji, imaju dugu klupu. Bez jakog skoka, i odbrane ne moze se napraviti nista u evropi, a Zvezda uporno godinama upravo to pokusava.

Nesa

pre 15 godina

Okanite se ćorava posla. Nije košarka za vas. Radite nešto drugo, a košarku prepustite onima koji je znaju. Najbolje bi bilo da gledate snimke iz Barija (prošli vek) i tešite vaše napaćene duše.

Zoran

pre 15 godina

(mare, 10. mart 2009 21:46) Raspad Jugoslavije i SSSR-a, gde su po prvi put učestvovale Rusija i Hrvatska, bez Litvanije i Srbije...
Grčka bez Galisa , Hrvatska bez Kukoča i mesec dana posle smrti Dražena Petrovića,a Nemci su bili domaćini...
To je bio način kako su Nemci postali prvaci Evrope.
Mnogo više sreće nego pameti.

Goran

pre 15 godina

Nemam reci, ne verujem da je Zvezda pustila!Mislim da jednostavno ne mogu da pobede i to je to i ne treba ih pljuvati zbog toga ni igrace a ni Pesica.Pa nisu oni krivi.A i zao mi je tih igrace, svima je njima san bio kada su bili klinci da igraju za Partizan al ne vredi nema mesta kod nas za njih!Mozda onaj Dragicevic i Kikanovic kada bi jedno dve godine bili kod Duleta mozda bi nesto i bilo od njih!I ja svake godine pomislim eto nove Zvezde, pomislim mozda nam i uzmu titulu al nema sanse!Pa vi pljujete Duleta, alo Duleta!On je ovde 8 godina a kolko ste vi trenera promenili za svo to vreme ne znate ni sami?Vi hocete da igrate Euroleague?Pa vi ste bre smesni!Zao mi je stvarno sto Partizan vise nema sa kim da igra za titulu!Vi tuzni, FMP smesan, Hemofarm prosecan!A toliko ste para i para dali ali dobri ste imate one kvizove i tako to...P.S.Dule molim te daj Pesicu neke karte da dodje da gleda Partizan u Areni, grobar je i on brate a i pola ovog KKSS tima, pa i oni bi voleli da budu svedoci istorije i oni bi voleli da budu kada mi budemo lomili CSKA za put u Berlin!

Gaja

pre 15 godina

Zvezda definitivno nije pustila, ona jednostavno nije mogla vise!Trudili su se stvarno i igraci i oni njihovi jadni navijaci koji su dosli da ih bodre ali nije vredelo!Bice bolje sledece sezone

TIGER

pre 15 godina

Bitno je da se videlo da je i ovih 2000 Delija glasnije od 20000 policajaca u civilu na utakmicama partizana. sto se rezultata tice u ovom kupu nema ekstra kvalitetnih ekipa tako da dogodine sigurno osvajamo ovo smesno takmicenje i pravac evroliga gde cese videti puna snaga Crvene Zvezde!
(davor993, 10. mart 2009 20:19)

A koji je tvoj problem malisa? Sta imaju grobari iz Arene sa vasom utakmicom od sinoc? Ostavljao si komentare na svakih pola sata, i to jedan isti koji si kopirao...
Pa da vas je bilo i 2000 juce (zvanicno u novinama 1000 ), zamisli na sta bi to licilo da ste vas ,,2000'' bili u Areni, kao sto su vase gazde najavljivale... Pa vi ne biste popunili onih dva reda stolica koji su bili pored parketa na utakmici Partizan-PAO...
A o bucnom navijanju, ja sem zvizduka nisam nista cuo. Ako vi tako navijate za svoj klub... dargo mi je sto nikada necu biti vas navijac...
I obavestenje za one koji se pitaju zasto ja kao grobar ostavljam komentare ovde... ZATO STO STE HTELI ZARAD PRLJAVIH PARA DA ZABIJETE NOZ U LEDJA HEMOFARMU !!!
To me boli i posle onog sinoc zelim vam sve najgore kao klubu!!! A onu srpski zastavu koju imate na dresu sto pre uklonite i zamenite je zastavom ciji je brend KOKTA... Oni su vas spasili od gasenja pre par godina...

BojanSu

pre 15 godina

... zanimljiva geografija obogacena je novim pojmovima Nimburk, Azovmash, Sarloa... KK SS sta reci sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota... ako ste mislili da vas Tadija igra za repku dajte mu Ukrajinsko drzavljanstvo... onoliko soliranja i ne timske igre nam netreba na EP... btw jedino sto vredi je Pesic mislim ne treba ga pljuvati grobari jer nas je on jedini obradovao sa zadnje 2 titule u seniorskoj konkurenciji i zato RESPECT a to sto je u KK SS ebg para vrti gde burgija nece... VECERAS GANI PRATITE CIKA DULETA I MNOGO JAKU MASINERIJU!!!

partizanska filharmonija

pre 15 godina

Mislim da se Dragan Djilas nedovoljno zalaze u pravcu da se KK Partizan slomi kicma ili barem noga na putu do Final Foura evrolige, i da se stvar opasno otela kontroli. Stoka partizanska zapela, hoce da udari na Berlin... a mi kose cesljamo!

Lepog Fiku za gradonacelnika, pod hitno!!! Moze i Lazni sjaj, Rocky Balboa, Srpski dinamit, Sur cin ski klan...

Najkvalitetniji kadrovi za prvog coveka Beograda moraju da se dokazuju na forumu i came u anonimmnosti, dok neodlucni i metiljavi Djido mirno posmatra i slusa "berlinski mars" kompozitora i koncertmajstora Duska Vujosevica u beogradskoj Areni!

Queen++

pre 15 godina

U slučaju poraza Zvezde nad Zagrebom i pobede Cibone i Hemofarma, pada na četvrto mesto NLB lige. Kao navijač Partizana, savetujem vam:
Pamet u glavu i pazite šta radite. Ne dozvolite Hrvatima da budu domaćini završnog turnira NLB lige.

Soweto

pre 15 godina

@(fun of the world!, 11. mart 2009 08:46) komentar 213.

Veću količinu gluposti odavno nisam pročitao u jednom komentaru. Čoveče, koliko ljubomore, gorčine i frustracije u jednoj osobi. Ali, s obzirom da se očigledno radi o maloletnoj osobi koja nije previše pismena, oprašta se. Smejurija!!! I klub i "navijači".

conoplja PFC

pre 15 godina

Velicanstvena igra KKSS,zao mi onih navijaca sto su ispunili Pionir do poslednjeg mesta,a jos toliko ostalo ispred hale.Trebali ste igrati u ARENI,da oborite rekord u ovom poludivljem takmicenju sa totalno poludivljim ekipama kao sto ste i sami!!!

Avol

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 11. mart 2009 13:55)
Ne brini ti nista, oni da dovedu Kobija, Seka i Kris Pola opet ce biti treci klub u Srbiji. A svi ti kosarkasi koje si pomenuo kostaju vise nego 2 tima Zvezde. Odakle im pare za to ni oni sami ne znaju a pisu gluposti.

Bio jednom jedan LAV

pre 15 godina

@fun of the world!

Ti zaista o sportu nista ne znas.O marketingu i sistemu rada jos manje.Prvo zakon o sportu definitivno treba da regulise i sa pravne tacke da ako klubovi ostanu u drzavnom vlasnistvu da se definise finansiranje (izmedju ostalog) a ako predju u privatno vlasnistvo drzava nema vise veze sa tim.Trenutni zakon o sportu nam je na nivou za vreme komunizma kada je drzava sve placala.Veliki broj klubova u svetu u svim sportovima nije profitabilan i ne mogu sami sebe da izdrzavaju a da ne pricamo o klubovima u srbiji, pritom kod nas nikakvih olaksica nema firma ako bi finansirala neki klub.Drugo, po broju vrhunskih igraca koji su znacili nesto i u evropi i u americi, partizan je u samom vrhu.Rakocevic je sjajan igrac koji je nazalost jedan od retkih koji su potekli iz zvezde.Pogotovo sto zvezda ni jednog igraca iole kvalitetnog nije izbacila 10god.Kada se uzme u obzir kompletna situacija u nasem drustvu i sportu (u kosarci ako vec o njoj pricamo) partizanovi rezultati su vrhunski i o tome nema potrebe da ti "bijes glavu" i ocenjujes i procenjujes ima ko to radi puno bolje.A sa druge strane puno govori o tebi kakav si covek i kakva licnost ako si u stanju vise da "pljujes" po rezultatima partizana nego da gledas u "svoje dvoriste".Ako partizan nema vrhunske rezultate onda zaista ne vidim kako ih to zvezda ima.Sto se uprave tice, mislim da sam ti vec odgovorio na to pitanje.Ne verujem da partizan ne moze da nadje sponzore vec kada neko ulaze pare u sport (bar kod nas) on hoce o svemu i da odlucuje.U partizanu to ocigledno nije moguce, ali zbog rezultata trenutno rukovodstvo ima podrsku navijaca.
Ovakvi tvoji ("gurovicevi") stavovi su boljka ne samo naseg sporta vec i drustva, jer svako misli da moze sve da komentarise i da je kompetentan za sve.Bar jos neko vreme pokusaj da ne komentarises tudje postove i vesti, pokusaj malo normalnije stavove da "izgradis" pa se ukljuci u "raspravu" jer o svemu pa i o sportu treba po nesto i da znas da bi mogao da budeo deo price.

GU

pre 15 godina

Tesko ce Pao da izgubi veceras, Unikaha ce igrati bez motiva... Jel istina da u Zvezdu na kraju ove sezone dolaze Gurovic, Zoroski,Labovic, Markovic iz Hemofarma i Askrbic? tako se prica ... A ako nama odu Novica, Tepic i Tripko crno nam se pise...
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 11. mart 2009 13:55)

Klasican **gan koji se predstavlja kao grobar...jadno...