Tenis 42

Ponedeljak, 02.03.2009.

14:23

Obradović: Idealni uslovi u Španiji

Teniska reprezentacija Srbije od ponedeljka u Benidormu trenira kompletna pred mečeve Dejvis kupa sa Španijom.

Obradoviæ: Idealni uslovi u Španiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

bucko

pre 15 godina

@@@Zenevljan,Hvala unapred,strpljiv sam,citam i cutim i plivam :)Naravno u nadi da ce mo pobediti.Pozz.,laku noc svim ljubiteljima tenisa.

Ženevljanin

pre 15 godina

@bucko
Baš si me stavio na muke!:-)
Je l' možeš da sačekaš još koji dan, recimo do subote?:-)
Ipak, da pokušam: znaš da je jedan pametan čovek rekao da bi Španci (domaćini, na šljaci) bili favoriti i protiv reprezentacije ostatka sveta (Federer, Đoković, braća Braun). Tačno, praktično ih je nemoguće pobediti. Ali, možda si čuo za parolu iz (zamalo svetske revolucije) 1968.: "Budimo realni, zahtevajmo nemoguće!" ZAHTEVAMO!(I Jelenče zahteva...) I - nećemo se obrukati, da znaš. A konačnu, numeričku prognozu - dobićeš u petak uveče.

Nikac

pre 15 godina

Nasi su odlicni teniseri, ali jos treba da uce. Spanci su favoriti u Benidormu, ALI "nicija nije gorela do jutra"..Nadalu klecaju bolesna kolena...Uskoro ce ga Verdasco prevazici!
Svu srecu zelim nasima...nadam se KONACNO prenosu na nasim TV kanalima.

Vladan R

pre 15 godina

@ svetlana

Ako bar malo pratis tenis zna se da se u dejvis kupu voda navlaci na vodenicu domacina i da tu zbog toga nema HAWK-EYE ali se isto tako zna da na sljaci ostaje trag loptice na osnovu kojrg moze da se ulozi prigovor tako da na tim turnirima uopste se ne uvodi HAWK-EYE. Tako da je to jedina dobra stvar sto se igra na sljaci ne mogu da nas pokradu.
Inace smatram da su nam sanse male ali da postoje. Naravno pod obavezno Nole mora da dobije mec prvog dana i u tom slucaju mnogo toga ce zavisiti od dubla tj kako on zavrsi a i ko ce igrati u istoma jer nije svjedno ako Nole odmara a Rafa igra jer ipak treba imati u vidu da je Nadal imao pauzu ,zbog povrede, koja bez obzira na njegovu fantasicnu kondiciju mora imati uticaj na istu. Realno gledajuci eventualni umor Nadala zbog svega gore navedenog bi mogao biti Novakova najveca sansa mada mislim ni da Spanci nisu mutavi i da ce i oni uzeti to u oibzir i da ga nece izlagati naporu u dublu ako to bude kontraproduktivno jer ne samo Novakove nego bilo cije sanse protiv Nadala na sljaci kada je u punoj snazi i kondiciji i pred domacim gledaocima se mere maltene promilima . U svakom slucaju imamo sanse za pobedu ali su isto tolike sanse i da izgubimo sa nulom (sanse drugog spanskog igraca da dobije Novaka nisu nista manje od sansi naseg drugog igraca da dobije drugog spanskog igraca). Sve ovo ne znaci da sam pesimista vec realno sagldavam stvari a da nada itekako postoji je ishod finala gde su Argentici u igri na tvrdoj podlozi pred poluludom domacom publikom sa Del Potrom i Nalblandijanom proptiv Spanaca bez Nadala bili veliki favoriti mozda i veci nego sto su Spanci danas protiv nas.

Vlad

pre 15 godina

Mislim da sam bio sasvim jasan, ali dobro to je subjektivno-Ako Nadal u profesionalnoj karijeri nije izgubio meč na 3 dobijena seta na šljaci, a jedva jednom godišnje izgubi po neki na 2, onda su šanse da se to desi apsolutno minimalne, što ne znači da ne postoje. Naravno da Novak ima odlične rezultate i na šljaci iako mu nije omiljena, zato sam i rekao da ostali nisu šljakaši, uostalom sve u karijeri vredno pomena uradili su na brzim podlogama i zato su mi prilično smešne izjave o Jankovim šansama u singlu. Što se dubla tiče uz Nenada i Viktora sa razornim servisima imamo vrlo pristojne šanse, čak možda i bolje nego u meču Novak-Ferer.
P.S. Biće odlične kvote i na 3-1 i na 3-2 a pogotovo na 2-3 u meču Nadal-Đoković, pa ti s obzirom na tvoje prognoze toplo preporučujem kladionice.

begbie

pre 15 godina

za Hrvatinu:

Ajde, nemoj provocirat. ako imalo pratis tenis, onda znas koliko je tesko to osvojit i bojim se da Hrvatska vise nece nijednom osvojit Davis Cup za mog zivota.
cini mi se da sada trenutacno Srbija ima bolju reprezentaciju od Hrvatske, ali da nema velike šanse da u ovom trenutku i na ovoj podlozi prođe Španjolsku. ipak, ako se i to čudo desi, onda postaju glavni konkurenti, ali i dalje će biti teško. mnoge se stvari moraju posložiti da se dođe do kraja.

pozdrav za sve one koji pišu komentare bez provokacija.

rafantastik

pre 15 godina

tanc

ja kao navijac nadala cu navijati za dobar tenis koji ce ja se nadam pruziti ovi sjajni momci u petak,subotu i nedelju,a ko ce pobijediti za mene je nebitno,vazno je da se gleda lijep tenis.

Nina

pre 15 godina

Komentar broj 1.
-Srpski reket broj tri je Novak a ne Janko?Rece covek i osta ziv.
Da ti pojasnim-Novak je srpski reket broj jedan jer je na najvisoj poziciji od svih srpskih tenisera.Drugi reket je Viktor jer je 43. a treci reket srbije je janko jer je 47. na atp listi.
Jel ti jasnije?Tako je to kad se neko pravi pametan i hoce druge da ispravlja a pojma nema...Sramota za tebe.

Verehrer

pre 15 godina

Jednorog68
Vrati se, vrati se,
kisa je ponovo
dosla u podne,
spustam prste
u mlake barice,
slutim novo leto
iako mi vise
nije ni vazno...
Vrati se.

svetlana

pre 15 godina

Svidja mi se sto ima da se lozim do poslednjeg poena, i ne zna se ko ce vise da se lozi Spanci ili mi...bice ludilo...osecam 2:2 i onda Spanci ima da na dranje i kradjanku linijskog sudije maznu 3. poen...je l' ima tamo HAWK EYE?
nego, da se vratimo atmosferi, dakle, molim da se jave ovde veliki lozaci koji veruju u nasu pobedu (a tu se i ja naravno uklucujem), ajde da pocnem:
Razbucacemo gi ki Milorad Radojkinu pitu guzvaru u debelom ladu posle ses' sati oranja!
(P.S. molim vas navucite sto jaci sumadijski i moravski akcenat za sledeci vikend!)
SIT-NO!


P.S.
Je l sam odlepila? Jesam!
Je l' ludilo? Jeste!
Sit-no (i-jaaaaaao!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQaQymqFpYI

Tanc

pre 15 godina

Mene najviše zanima za koga će svi oni ''Nadalovci'' navijati? Za Srbiju? Španiju? Ili za Nadala, a da pobedi Srbija? Ili nešto četvrto? Ajd' paćenici javite se, pa nas prosvetlite.

svetlana

pre 15 godina

Svidja mi se sto ima da se lozim do poslednjeg poena, i ne zna se ko ce vise da se lozi Spanci ili mi...bice ludilo...osemam 2:2 i onda Spanci ima da na dranje i kradjanku linijskog sudije maznu 3. poen...je l' ima tamo HAWK EYE?
nego, da se vratimo atmosferi, dakle, molim da se jave ovde veliki lozaci koji veruju u nasu pobedu (a tu se i ja naravno uklucujem), ajde da pocnem:
Razbucacemo gi ki Milorad Radojkinu pitu guzvaru u debelom ladu posle ses' sati oranja!
(P.S. molim vas navucite sto jaci sumadijski i moravski akcenat za sledeci vikend!)
SIT-NO!


P.S.
Je l sam odlepila? Jesam!
Je l' ludilo? Jeste!
Sit-no (i-jaaaaaao!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQaQymqFpYI

Jelenče

pre 15 godina

Dobro, pogrešio Delija.
Pa izvinio se dečko, u redu je =))

Drago "nas" je što ste lepo dočekani!
E, da je meni da odem u Španiju bar na jedan dan. Mesto mojih snova. Ovako ga samo preko slika gledam..

Nego, da ja nastavim!
Gde sam ono sta..a,da.
Pa, daće dragi Gospod Bog da se sve lepo završi. Da se završi vašom pobedom pa da slavimo!
Sve najbolje, i puno sreće!
Navijamo za vas svim srcem!

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Spanija-Srbija 2:3

Nadal-Tipsarevic 1:0
Ferer-Djokovic 1:1
Lopez-Nadal-Zimonjic-Djokovic 1:2
Ferer-Tipsarevic 2:2(mada nikad se ne zna sa Tipsom,tuko ga je na Olimpijadi pa ce varovatno ovaj mec biti i odlucujuci)
Nadal-Djokovic 2:3

dely

pre 15 godina

to su spanci,pedanterija zesca,najvaznije je da je nadal spreman,a to po srbiju nije dobro,znali li neko zasto nemoze mi da ude u fantasy tenis ukucam sve ali nece?????????????

prognozer

pre 15 godina

@Vlad
Svaki neporazeni jednog dana postane porazeni. Zasto mislis da upravo sada ne dolazi taj dan.
I Novak sasvim dobro igra na sljaci. Pokazao je to i prosle godine u Hamburgu, Rimu, Monte Karlu pa donekle i na RG.
Moje procene za mech protiv Nadala.
99 % Novak uzima bar jedan set.
50% Osvaja 2 seta.
30 % ima sanse i za pobedu to jest 3 seta.
Takodje mislim da su nam vece sanse za jednu Jankovu pobedu u singlu nego za bilo kakvu pobedu u dublu.
Imamo jednog od najboljih dubl igraca sveta, ali taj jedan ne moze igrati sam.
Na zalost na dubl polazem najmanje nade.

bucko

pre 15 godina

Dobro,de,nemojte odmah ko saske navaliti na decka,nije on to namerno nego je verovatno Delija malko brzoplet.Evo lepo se izvinuo.Negujmo prijateljstvo na ovom sajtu,kome su potrebna prepucavanja i negativni talasi.Taman se decko pojavio na sajtu a vi tako ostro po njemu.Meni se cini da je dobar decko.Nemojte da ga izgubimo kao Jednoroga68 i Thomas j Wolffa.Dodao bih da sam impresioniran ponasanjem domacina prema nama iako smo im opasni rivali.Nece biti srecnijeg coveka od mene ako pobedimo,ali tesko ce biti,tesko...Sestro uskoro se javljam na Amarkord,dotle mi budi srecna i nasmejana.

AMER

pre 15 godina

reket broj 3 znaci da je Tipsarevic treci po renkingu od srpskih tenisaca, ne da je 3 po renkingu u svijetu:)
dakle, srpski reket broj 3 je Tipsarevic, srpsk reket broj 1 je Djokovic. Sretno Srbija, bit ce tezak mec!

Vlad

pre 15 godina

Iskreno, pesimista sam što se tiče ishoda a optimista što se tiče kvaliteta igre. O samom dvoboju reći ću da Đoković sigurno neće igrati dubl jer će ga Ferer ili Robredo iscrpeti, a možda i dobiti u prvom singlu; Nadal je neporažen na šljaci u 3 seta i šanse da se to desi su apsolutno minimalne; Ostali naši igrači nisu šljakaši što ih svrstava u autsajdere; Jedina nada nam je da Novak dobije prvi singl(a to će ići mnogo teže nego što svi ovde misle), da dobijemo dubl i nadamo se nekom čudu u nedelju, ali realno, Španija je apsolutni favorit

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Srpski reket broj 3 je Novak Djokovic a ne Janko Tipsarevic malo gledajte sta pisete.A sto se tice meca sa Spanijom mislim da nismo bez sansi i ako se igra na sljaci.Nadal posle povrede ne verujem da je 100% spreman i mislim da bi ga mogo Nole iznenadit ali ako izgubi onda bi Janko moro dobit Robreda ili Ferera u svakom slucaju mislim da ce dvojice odlucivat o pobedniku a tu smo mnogo jaci od Spanaca.SRECNO MOMCI.SRBIJA

milena sb

pre 15 godina

samo napred momci,uz Vas smo!Pobedite Spaniju na domacem terenu.bice to teska borba ali cete ako igrate svim srcem uspeti da pregazite Rafu i drugare a Srbija ce znati da Vas doceka!Napred do finala.Srbija je uz Vas!

Kasika

pre 15 godina

Srpski reket broj 3 je Janko, a ne Novak. Nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebe da se prave pametni, a pojma nemaju. Novak je br.1, Viktor br.2, a Janko je 3., zar ne?
PS. Novak bi Nadala mogao iznenaditi, a ne "mogo".

Kasika

pre 15 godina

Srpski reket broj 3 je Janko, a ne Novak. Nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebe da se prave pametni, a pojma nemaju. Novak je br.1, Viktor br.2, a Janko je 3., zar ne?
PS. Novak bi Nadala mogao iznenaditi, a ne "mogo".

milena sb

pre 15 godina

samo napred momci,uz Vas smo!Pobedite Spaniju na domacem terenu.bice to teska borba ali cete ako igrate svim srcem uspeti da pregazite Rafu i drugare a Srbija ce znati da Vas doceka!Napred do finala.Srbija je uz Vas!

bucko

pre 15 godina

Dobro,de,nemojte odmah ko saske navaliti na decka,nije on to namerno nego je verovatno Delija malko brzoplet.Evo lepo se izvinuo.Negujmo prijateljstvo na ovom sajtu,kome su potrebna prepucavanja i negativni talasi.Taman se decko pojavio na sajtu a vi tako ostro po njemu.Meni se cini da je dobar decko.Nemojte da ga izgubimo kao Jednoroga68 i Thomas j Wolffa.Dodao bih da sam impresioniran ponasanjem domacina prema nama iako smo im opasni rivali.Nece biti srecnijeg coveka od mene ako pobedimo,ali tesko ce biti,tesko...Sestro uskoro se javljam na Amarkord,dotle mi budi srecna i nasmejana.

Vlad

pre 15 godina

Iskreno, pesimista sam što se tiče ishoda a optimista što se tiče kvaliteta igre. O samom dvoboju reći ću da Đoković sigurno neće igrati dubl jer će ga Ferer ili Robredo iscrpeti, a možda i dobiti u prvom singlu; Nadal je neporažen na šljaci u 3 seta i šanse da se to desi su apsolutno minimalne; Ostali naši igrači nisu šljakaši što ih svrstava u autsajdere; Jedina nada nam je da Novak dobije prvi singl(a to će ići mnogo teže nego što svi ovde misle), da dobijemo dubl i nadamo se nekom čudu u nedelju, ali realno, Španija je apsolutni favorit

Tanc

pre 15 godina

Mene najviše zanima za koga će svi oni ''Nadalovci'' navijati? Za Srbiju? Španiju? Ili za Nadala, a da pobedi Srbija? Ili nešto četvrto? Ajd' paćenici javite se, pa nas prosvetlite.

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Srpski reket broj 3 je Novak Djokovic a ne Janko Tipsarevic malo gledajte sta pisete.A sto se tice meca sa Spanijom mislim da nismo bez sansi i ako se igra na sljaci.Nadal posle povrede ne verujem da je 100% spreman i mislim da bi ga mogo Nole iznenadit ali ako izgubi onda bi Janko moro dobit Robreda ili Ferera u svakom slucaju mislim da ce dvojice odlucivat o pobedniku a tu smo mnogo jaci od Spanaca.SRECNO MOMCI.SRBIJA

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Spanija-Srbija 2:3

Nadal-Tipsarevic 1:0
Ferer-Djokovic 1:1
Lopez-Nadal-Zimonjic-Djokovic 1:2
Ferer-Tipsarevic 2:2(mada nikad se ne zna sa Tipsom,tuko ga je na Olimpijadi pa ce varovatno ovaj mec biti i odlucujuci)
Nadal-Djokovic 2:3

Jelenče

pre 15 godina

Dobro, pogrešio Delija.
Pa izvinio se dečko, u redu je =))

Drago "nas" je što ste lepo dočekani!
E, da je meni da odem u Španiju bar na jedan dan. Mesto mojih snova. Ovako ga samo preko slika gledam..

Nego, da ja nastavim!
Gde sam ono sta..a,da.
Pa, daće dragi Gospod Bog da se sve lepo završi. Da se završi vašom pobedom pa da slavimo!
Sve najbolje, i puno sreće!
Navijamo za vas svim srcem!

AMER

pre 15 godina

reket broj 3 znaci da je Tipsarevic treci po renkingu od srpskih tenisaca, ne da je 3 po renkingu u svijetu:)
dakle, srpski reket broj 3 je Tipsarevic, srpsk reket broj 1 je Djokovic. Sretno Srbija, bit ce tezak mec!

prognozer

pre 15 godina

@Vlad
Svaki neporazeni jednog dana postane porazeni. Zasto mislis da upravo sada ne dolazi taj dan.
I Novak sasvim dobro igra na sljaci. Pokazao je to i prosle godine u Hamburgu, Rimu, Monte Karlu pa donekle i na RG.
Moje procene za mech protiv Nadala.
99 % Novak uzima bar jedan set.
50% Osvaja 2 seta.
30 % ima sanse i za pobedu to jest 3 seta.
Takodje mislim da su nam vece sanse za jednu Jankovu pobedu u singlu nego za bilo kakvu pobedu u dublu.
Imamo jednog od najboljih dubl igraca sveta, ali taj jedan ne moze igrati sam.
Na zalost na dubl polazem najmanje nade.

begbie

pre 15 godina

za Hrvatinu:

Ajde, nemoj provocirat. ako imalo pratis tenis, onda znas koliko je tesko to osvojit i bojim se da Hrvatska vise nece nijednom osvojit Davis Cup za mog zivota.
cini mi se da sada trenutacno Srbija ima bolju reprezentaciju od Hrvatske, ali da nema velike šanse da u ovom trenutku i na ovoj podlozi prođe Španjolsku. ipak, ako se i to čudo desi, onda postaju glavni konkurenti, ali i dalje će biti teško. mnoge se stvari moraju posložiti da se dođe do kraja.

pozdrav za sve one koji pišu komentare bez provokacija.

svetlana

pre 15 godina

Svidja mi se sto ima da se lozim do poslednjeg poena, i ne zna se ko ce vise da se lozi Spanci ili mi...bice ludilo...osecam 2:2 i onda Spanci ima da na dranje i kradjanku linijskog sudije maznu 3. poen...je l' ima tamo HAWK EYE?
nego, da se vratimo atmosferi, dakle, molim da se jave ovde veliki lozaci koji veruju u nasu pobedu (a tu se i ja naravno uklucujem), ajde da pocnem:
Razbucacemo gi ki Milorad Radojkinu pitu guzvaru u debelom ladu posle ses' sati oranja!
(P.S. molim vas navucite sto jaci sumadijski i moravski akcenat za sledeci vikend!)
SIT-NO!


P.S.
Je l sam odlepila? Jesam!
Je l' ludilo? Jeste!
Sit-no (i-jaaaaaao!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQaQymqFpYI

Verehrer

pre 15 godina

Jednorog68
Vrati se, vrati se,
kisa je ponovo
dosla u podne,
spustam prste
u mlake barice,
slutim novo leto
iako mi vise
nije ni vazno...
Vrati se.

dely

pre 15 godina

to su spanci,pedanterija zesca,najvaznije je da je nadal spreman,a to po srbiju nije dobro,znali li neko zasto nemoze mi da ude u fantasy tenis ukucam sve ali nece?????????????

rafantastik

pre 15 godina

tanc

ja kao navijac nadala cu navijati za dobar tenis koji ce ja se nadam pruziti ovi sjajni momci u petak,subotu i nedelju,a ko ce pobijediti za mene je nebitno,vazno je da se gleda lijep tenis.

Vlad

pre 15 godina

Mislim da sam bio sasvim jasan, ali dobro to je subjektivno-Ako Nadal u profesionalnoj karijeri nije izgubio meč na 3 dobijena seta na šljaci, a jedva jednom godišnje izgubi po neki na 2, onda su šanse da se to desi apsolutno minimalne, što ne znači da ne postoje. Naravno da Novak ima odlične rezultate i na šljaci iako mu nije omiljena, zato sam i rekao da ostali nisu šljakaši, uostalom sve u karijeri vredno pomena uradili su na brzim podlogama i zato su mi prilično smešne izjave o Jankovim šansama u singlu. Što se dubla tiče uz Nenada i Viktora sa razornim servisima imamo vrlo pristojne šanse, čak možda i bolje nego u meču Novak-Ferer.
P.S. Biće odlične kvote i na 3-1 i na 3-2 a pogotovo na 2-3 u meču Nadal-Đoković, pa ti s obzirom na tvoje prognoze toplo preporučujem kladionice.

Vladan R

pre 15 godina

@ svetlana

Ako bar malo pratis tenis zna se da se u dejvis kupu voda navlaci na vodenicu domacina i da tu zbog toga nema HAWK-EYE ali se isto tako zna da na sljaci ostaje trag loptice na osnovu kojrg moze da se ulozi prigovor tako da na tim turnirima uopste se ne uvodi HAWK-EYE. Tako da je to jedina dobra stvar sto se igra na sljaci ne mogu da nas pokradu.
Inace smatram da su nam sanse male ali da postoje. Naravno pod obavezno Nole mora da dobije mec prvog dana i u tom slucaju mnogo toga ce zavisiti od dubla tj kako on zavrsi a i ko ce igrati u istoma jer nije svjedno ako Nole odmara a Rafa igra jer ipak treba imati u vidu da je Nadal imao pauzu ,zbog povrede, koja bez obzira na njegovu fantasicnu kondiciju mora imati uticaj na istu. Realno gledajuci eventualni umor Nadala zbog svega gore navedenog bi mogao biti Novakova najveca sansa mada mislim ni da Spanci nisu mutavi i da ce i oni uzeti to u oibzir i da ga nece izlagati naporu u dublu ako to bude kontraproduktivno jer ne samo Novakove nego bilo cije sanse protiv Nadala na sljaci kada je u punoj snazi i kondiciji i pred domacim gledaocima se mere maltene promilima . U svakom slucaju imamo sanse za pobedu ali su isto tolike sanse i da izgubimo sa nulom (sanse drugog spanskog igraca da dobije Novaka nisu nista manje od sansi naseg drugog igraca da dobije drugog spanskog igraca). Sve ovo ne znaci da sam pesimista vec realno sagldavam stvari a da nada itekako postoji je ishod finala gde su Argentici u igri na tvrdoj podlozi pred poluludom domacom publikom sa Del Potrom i Nalblandijanom proptiv Spanaca bez Nadala bili veliki favoriti mozda i veci nego sto su Spanci danas protiv nas.

svetlana

pre 15 godina

Svidja mi se sto ima da se lozim do poslednjeg poena, i ne zna se ko ce vise da se lozi Spanci ili mi...bice ludilo...osemam 2:2 i onda Spanci ima da na dranje i kradjanku linijskog sudije maznu 3. poen...je l' ima tamo HAWK EYE?
nego, da se vratimo atmosferi, dakle, molim da se jave ovde veliki lozaci koji veruju u nasu pobedu (a tu se i ja naravno uklucujem), ajde da pocnem:
Razbucacemo gi ki Milorad Radojkinu pitu guzvaru u debelom ladu posle ses' sati oranja!
(P.S. molim vas navucite sto jaci sumadijski i moravski akcenat za sledeci vikend!)
SIT-NO!


P.S.
Je l sam odlepila? Jesam!
Je l' ludilo? Jeste!
Sit-no (i-jaaaaaao!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQaQymqFpYI

Nikac

pre 15 godina

Nasi su odlicni teniseri, ali jos treba da uce. Spanci su favoriti u Benidormu, ALI "nicija nije gorela do jutra"..Nadalu klecaju bolesna kolena...Uskoro ce ga Verdasco prevazici!
Svu srecu zelim nasima...nadam se KONACNO prenosu na nasim TV kanalima.

Nina

pre 15 godina

Komentar broj 1.
-Srpski reket broj tri je Novak a ne Janko?Rece covek i osta ziv.
Da ti pojasnim-Novak je srpski reket broj jedan jer je na najvisoj poziciji od svih srpskih tenisera.Drugi reket je Viktor jer je 43. a treci reket srbije je janko jer je 47. na atp listi.
Jel ti jasnije?Tako je to kad se neko pravi pametan i hoce druge da ispravlja a pojma nema...Sramota za tebe.

Ženevljanin

pre 15 godina

@bucko
Baš si me stavio na muke!:-)
Je l' možeš da sačekaš još koji dan, recimo do subote?:-)
Ipak, da pokušam: znaš da je jedan pametan čovek rekao da bi Španci (domaćini, na šljaci) bili favoriti i protiv reprezentacije ostatka sveta (Federer, Đoković, braća Braun). Tačno, praktično ih je nemoguće pobediti. Ali, možda si čuo za parolu iz (zamalo svetske revolucije) 1968.: "Budimo realni, zahtevajmo nemoguće!" ZAHTEVAMO!(I Jelenče zahteva...) I - nećemo se obrukati, da znaš. A konačnu, numeričku prognozu - dobićeš u petak uveče.

bucko

pre 15 godina

@@@Zenevljan,Hvala unapred,strpljiv sam,citam i cutim i plivam :)Naravno u nadi da ce mo pobediti.Pozz.,laku noc svim ljubiteljima tenisa.

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Srpski reket broj 3 je Novak Djokovic a ne Janko Tipsarevic malo gledajte sta pisete.A sto se tice meca sa Spanijom mislim da nismo bez sansi i ako se igra na sljaci.Nadal posle povrede ne verujem da je 100% spreman i mislim da bi ga mogo Nole iznenadit ali ako izgubi onda bi Janko moro dobit Robreda ili Ferera u svakom slucaju mislim da ce dvojice odlucivat o pobedniku a tu smo mnogo jaci od Spanaca.SRECNO MOMCI.SRBIJA

prognozer

pre 15 godina

@Vlad
Svaki neporazeni jednog dana postane porazeni. Zasto mislis da upravo sada ne dolazi taj dan.
I Novak sasvim dobro igra na sljaci. Pokazao je to i prosle godine u Hamburgu, Rimu, Monte Karlu pa donekle i na RG.
Moje procene za mech protiv Nadala.
99 % Novak uzima bar jedan set.
50% Osvaja 2 seta.
30 % ima sanse i za pobedu to jest 3 seta.
Takodje mislim da su nam vece sanse za jednu Jankovu pobedu u singlu nego za bilo kakvu pobedu u dublu.
Imamo jednog od najboljih dubl igraca sveta, ali taj jedan ne moze igrati sam.
Na zalost na dubl polazem najmanje nade.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Spanija-Srbija 2:3

Nadal-Tipsarevic 1:0
Ferer-Djokovic 1:1
Lopez-Nadal-Zimonjic-Djokovic 1:2
Ferer-Tipsarevic 2:2(mada nikad se ne zna sa Tipsom,tuko ga je na Olimpijadi pa ce varovatno ovaj mec biti i odlucujuci)
Nadal-Djokovic 2:3

Vlad

pre 15 godina

Iskreno, pesimista sam što se tiče ishoda a optimista što se tiče kvaliteta igre. O samom dvoboju reći ću da Đoković sigurno neće igrati dubl jer će ga Ferer ili Robredo iscrpeti, a možda i dobiti u prvom singlu; Nadal je neporažen na šljaci u 3 seta i šanse da se to desi su apsolutno minimalne; Ostali naši igrači nisu šljakaši što ih svrstava u autsajdere; Jedina nada nam je da Novak dobije prvi singl(a to će ići mnogo teže nego što svi ovde misle), da dobijemo dubl i nadamo se nekom čudu u nedelju, ali realno, Španija je apsolutni favorit

Nina

pre 15 godina

Komentar broj 1.
-Srpski reket broj tri je Novak a ne Janko?Rece covek i osta ziv.
Da ti pojasnim-Novak je srpski reket broj jedan jer je na najvisoj poziciji od svih srpskih tenisera.Drugi reket je Viktor jer je 43. a treci reket srbije je janko jer je 47. na atp listi.
Jel ti jasnije?Tako je to kad se neko pravi pametan i hoce druge da ispravlja a pojma nema...Sramota za tebe.

Kasika

pre 15 godina

Srpski reket broj 3 je Janko, a ne Novak. Nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebe da se prave pametni, a pojma nemaju. Novak je br.1, Viktor br.2, a Janko je 3., zar ne?
PS. Novak bi Nadala mogao iznenaditi, a ne "mogo".

AMER

pre 15 godina

reket broj 3 znaci da je Tipsarevic treci po renkingu od srpskih tenisaca, ne da je 3 po renkingu u svijetu:)
dakle, srpski reket broj 3 je Tipsarevic, srpsk reket broj 1 je Djokovic. Sretno Srbija, bit ce tezak mec!

Jelenče

pre 15 godina

Dobro, pogrešio Delija.
Pa izvinio se dečko, u redu je =))

Drago "nas" je što ste lepo dočekani!
E, da je meni da odem u Španiju bar na jedan dan. Mesto mojih snova. Ovako ga samo preko slika gledam..

Nego, da ja nastavim!
Gde sam ono sta..a,da.
Pa, daće dragi Gospod Bog da se sve lepo završi. Da se završi vašom pobedom pa da slavimo!
Sve najbolje, i puno sreće!
Navijamo za vas svim srcem!

dely

pre 15 godina

to su spanci,pedanterija zesca,najvaznije je da je nadal spreman,a to po srbiju nije dobro,znali li neko zasto nemoze mi da ude u fantasy tenis ukucam sve ali nece?????????????

Tanc

pre 15 godina

Mene najviše zanima za koga će svi oni ''Nadalovci'' navijati? Za Srbiju? Španiju? Ili za Nadala, a da pobedi Srbija? Ili nešto četvrto? Ajd' paćenici javite se, pa nas prosvetlite.

rafantastik

pre 15 godina

tanc

ja kao navijac nadala cu navijati za dobar tenis koji ce ja se nadam pruziti ovi sjajni momci u petak,subotu i nedelju,a ko ce pobijediti za mene je nebitno,vazno je da se gleda lijep tenis.

milena sb

pre 15 godina

samo napred momci,uz Vas smo!Pobedite Spaniju na domacem terenu.bice to teska borba ali cete ako igrate svim srcem uspeti da pregazite Rafu i drugare a Srbija ce znati da Vas doceka!Napred do finala.Srbija je uz Vas!

Verehrer

pre 15 godina

Jednorog68
Vrati se, vrati se,
kisa je ponovo
dosla u podne,
spustam prste
u mlake barice,
slutim novo leto
iako mi vise
nije ni vazno...
Vrati se.

Vlad

pre 15 godina

Mislim da sam bio sasvim jasan, ali dobro to je subjektivno-Ako Nadal u profesionalnoj karijeri nije izgubio meč na 3 dobijena seta na šljaci, a jedva jednom godišnje izgubi po neki na 2, onda su šanse da se to desi apsolutno minimalne, što ne znači da ne postoje. Naravno da Novak ima odlične rezultate i na šljaci iako mu nije omiljena, zato sam i rekao da ostali nisu šljakaši, uostalom sve u karijeri vredno pomena uradili su na brzim podlogama i zato su mi prilično smešne izjave o Jankovim šansama u singlu. Što se dubla tiče uz Nenada i Viktora sa razornim servisima imamo vrlo pristojne šanse, čak možda i bolje nego u meču Novak-Ferer.
P.S. Biće odlične kvote i na 3-1 i na 3-2 a pogotovo na 2-3 u meču Nadal-Đoković, pa ti s obzirom na tvoje prognoze toplo preporučujem kladionice.

Vladan R

pre 15 godina

@ svetlana

Ako bar malo pratis tenis zna se da se u dejvis kupu voda navlaci na vodenicu domacina i da tu zbog toga nema HAWK-EYE ali se isto tako zna da na sljaci ostaje trag loptice na osnovu kojrg moze da se ulozi prigovor tako da na tim turnirima uopste se ne uvodi HAWK-EYE. Tako da je to jedina dobra stvar sto se igra na sljaci ne mogu da nas pokradu.
Inace smatram da su nam sanse male ali da postoje. Naravno pod obavezno Nole mora da dobije mec prvog dana i u tom slucaju mnogo toga ce zavisiti od dubla tj kako on zavrsi a i ko ce igrati u istoma jer nije svjedno ako Nole odmara a Rafa igra jer ipak treba imati u vidu da je Nadal imao pauzu ,zbog povrede, koja bez obzira na njegovu fantasicnu kondiciju mora imati uticaj na istu. Realno gledajuci eventualni umor Nadala zbog svega gore navedenog bi mogao biti Novakova najveca sansa mada mislim ni da Spanci nisu mutavi i da ce i oni uzeti to u oibzir i da ga nece izlagati naporu u dublu ako to bude kontraproduktivno jer ne samo Novakove nego bilo cije sanse protiv Nadala na sljaci kada je u punoj snazi i kondiciji i pred domacim gledaocima se mere maltene promilima . U svakom slucaju imamo sanse za pobedu ali su isto tolike sanse i da izgubimo sa nulom (sanse drugog spanskog igraca da dobije Novaka nisu nista manje od sansi naseg drugog igraca da dobije drugog spanskog igraca). Sve ovo ne znaci da sam pesimista vec realno sagldavam stvari a da nada itekako postoji je ishod finala gde su Argentici u igri na tvrdoj podlozi pred poluludom domacom publikom sa Del Potrom i Nalblandijanom proptiv Spanaca bez Nadala bili veliki favoriti mozda i veci nego sto su Spanci danas protiv nas.

Nikac

pre 15 godina

Nasi su odlicni teniseri, ali jos treba da uce. Spanci su favoriti u Benidormu, ALI "nicija nije gorela do jutra"..Nadalu klecaju bolesna kolena...Uskoro ce ga Verdasco prevazici!
Svu srecu zelim nasima...nadam se KONACNO prenosu na nasim TV kanalima.

bucko

pre 15 godina

Dobro,de,nemojte odmah ko saske navaliti na decka,nije on to namerno nego je verovatno Delija malko brzoplet.Evo lepo se izvinuo.Negujmo prijateljstvo na ovom sajtu,kome su potrebna prepucavanja i negativni talasi.Taman se decko pojavio na sajtu a vi tako ostro po njemu.Meni se cini da je dobar decko.Nemojte da ga izgubimo kao Jednoroga68 i Thomas j Wolffa.Dodao bih da sam impresioniran ponasanjem domacina prema nama iako smo im opasni rivali.Nece biti srecnijeg coveka od mene ako pobedimo,ali tesko ce biti,tesko...Sestro uskoro se javljam na Amarkord,dotle mi budi srecna i nasmejana.

svetlana

pre 15 godina

Svidja mi se sto ima da se lozim do poslednjeg poena, i ne zna se ko ce vise da se lozi Spanci ili mi...bice ludilo...osemam 2:2 i onda Spanci ima da na dranje i kradjanku linijskog sudije maznu 3. poen...je l' ima tamo HAWK EYE?
nego, da se vratimo atmosferi, dakle, molim da se jave ovde veliki lozaci koji veruju u nasu pobedu (a tu se i ja naravno uklucujem), ajde da pocnem:
Razbucacemo gi ki Milorad Radojkinu pitu guzvaru u debelom ladu posle ses' sati oranja!
(P.S. molim vas navucite sto jaci sumadijski i moravski akcenat za sledeci vikend!)
SIT-NO!


P.S.
Je l sam odlepila? Jesam!
Je l' ludilo? Jeste!
Sit-no (i-jaaaaaao!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQaQymqFpYI

svetlana

pre 15 godina

Svidja mi se sto ima da se lozim do poslednjeg poena, i ne zna se ko ce vise da se lozi Spanci ili mi...bice ludilo...osecam 2:2 i onda Spanci ima da na dranje i kradjanku linijskog sudije maznu 3. poen...je l' ima tamo HAWK EYE?
nego, da se vratimo atmosferi, dakle, molim da se jave ovde veliki lozaci koji veruju u nasu pobedu (a tu se i ja naravno uklucujem), ajde da pocnem:
Razbucacemo gi ki Milorad Radojkinu pitu guzvaru u debelom ladu posle ses' sati oranja!
(P.S. molim vas navucite sto jaci sumadijski i moravski akcenat za sledeci vikend!)
SIT-NO!


P.S.
Je l sam odlepila? Jesam!
Je l' ludilo? Jeste!
Sit-no (i-jaaaaaao!):
http://www.youtube.com/watch?v=KQaQymqFpYI

begbie

pre 15 godina

za Hrvatinu:

Ajde, nemoj provocirat. ako imalo pratis tenis, onda znas koliko je tesko to osvojit i bojim se da Hrvatska vise nece nijednom osvojit Davis Cup za mog zivota.
cini mi se da sada trenutacno Srbija ima bolju reprezentaciju od Hrvatske, ali da nema velike šanse da u ovom trenutku i na ovoj podlozi prođe Španjolsku. ipak, ako se i to čudo desi, onda postaju glavni konkurenti, ali i dalje će biti teško. mnoge se stvari moraju posložiti da se dođe do kraja.

pozdrav za sve one koji pišu komentare bez provokacija.

Ženevljanin

pre 15 godina

@bucko
Baš si me stavio na muke!:-)
Je l' možeš da sačekaš još koji dan, recimo do subote?:-)
Ipak, da pokušam: znaš da je jedan pametan čovek rekao da bi Španci (domaćini, na šljaci) bili favoriti i protiv reprezentacije ostatka sveta (Federer, Đoković, braća Braun). Tačno, praktično ih je nemoguće pobediti. Ali, možda si čuo za parolu iz (zamalo svetske revolucije) 1968.: "Budimo realni, zahtevajmo nemoguće!" ZAHTEVAMO!(I Jelenče zahteva...) I - nećemo se obrukati, da znaš. A konačnu, numeričku prognozu - dobićeš u petak uveče.

bucko

pre 15 godina

@@@Zenevljan,Hvala unapred,strpljiv sam,citam i cutim i plivam :)Naravno u nadi da ce mo pobediti.Pozz.,laku noc svim ljubiteljima tenisa.