Košarka 254

Petak, 27.02.2009.

18:16

Partizan - PAO u Areni!

Košarkaški klub Partizan odlučio je da u beogradskoj Areni igra meč protiv Panatinaikosa u petom kolu Top 16 faze Evrolige.

Partizan - PAO u Areni! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

254 Komentari

Sortiraj po:

GROBARI BOR

pre 15 godina

Atmosfera je bila fenomenalna!!!Mislim da trebamo da ostanemo u areni,i tako se pruzi prilika svima koji vole Partizan da i gledaju i bodre Nas tim uzivo!!!VOLIM PARTIZAN!!!

Andreja B

pre 15 godina

Samo da bude mesta i za nas sa pretplatnim kartama.Bio sam u ARENI na reprezentaciji,tamo nikada nece biti bolje od PIONIRA.

Sloba

pre 15 godina

NE razumem cemu toliki strah od Arene. Prilika da se Arena isproba nikad nece biti bolja. Na parket ce da istrce 12 crno-belih lavova, a siguran sam da svaki grobar koji dodje u Arenu dace i dlanove i grlo i dusu da bi pomogao momcima, koji ostavljaju srce na terenu, da pobede. Grobari su postavili standarde navijanja u Evroligi - svako ko dodje to zna i zbog toga ce i da dodje. Voleo bih da vodje navijaca ovo dobro shvate i da dobro osmisle navijanje u Areni. Nas Partizan je polozio ove sezone sve ispite red je na nas Grobare da polozimo ispit. Ubedjen sam kada slika iz Arene obidje Evropu nijedan klub nece pristati da ove sezone igra u Areni, bar do sledece godine kada ce morati.

Bane

pre 15 godina

Dajte, ne se*ite. Prezivljavam svaki trenutak sa nasim KK, ne mogu da zamislim da igraju, a da ih ne gledam, dodise na TV,ALI, pokusavao sam da nabavim sezonske karte, medjutim, kazu NEMA, a sada VI (ne svi) kazete: Pa , neka mi cemo da gledamo , a vi samo navijajte, sata ce nama Arena. Ja sam udaljen 200 km. od Beograda (Pozega), hocu da dodjem da gledam, ali moram da imam kartu. Ako mislite da samo VI imate tu privilegiju, izvoliter. Sta Vi mislite ko za NAS navija kada se igra u "Provinciji".E sada u Areni"nije akusticno", te "nema atmosfere", Vi to zajebite. Prave ASOVE ce doci svi da gledaju i za njih da navijaju (i ja , sa mojih 10-tak drugara), i ako moram da vozim 400 km. i imam 52 godine, i znam sve navicke pesme. Zato ne razumem Vasu, nadmenost, i Vas Pionir. Zato, dajte nam Arenu. "Ja volim crno- bele".

nikola

pre 15 godina

Super je ovo da se proba kako je u Areni. Mislim da ce biti spektakl za celu Evropu jer neznam dali je negde na Evroligaskoj utakmici bilo 20 000 navijaca, i to kakvih,a ne sumnjam da ce biti puna. Ali ipak mislim, a pretpostavljam da tako misli i uprava, da ce ovo biti samo za utakmicu sa PAO. Sumnjam da moze da se napravi atmosfera kao u Pionira.Mozda i gresim, zato je dobro sto ovakvu ne toliko vaznu utakmicu igramo u Areni da bi mogli to da proverimo.
Ali opet sam siguran da ovo nije selidba Iz Pionira.Mozda i nadalje neke utakmice igraju u Areni ,ali ne verujem da bi uvek dolazilo 20 000 ljudi protiv nekog Prokoma,Albe,Panioniosa...a ruzno bi bilo da je poluprazna a Pionir bi uvek bio pun.

Aleksa Petkovic

pre 15 godina

auuuuuuuu brate,jedva cekam,mislim da drzava treba da oslobodi sve ljude obaveza taj dan(neka izmisle neki praznik)da na miru mogu da gledaju spektakl koji ce prirediti Grobari u areni...i ovi sminkeri iz NBA bi trebali da taj dan pauziraju i da pogledaju prave umetnike kako uzimaju skalp....`SAMO JEDAN TIM,SAMO JEDAN GRAD,SAMO PARTIZAN,SAMO BEEEOOOOGRAD!!!!!!!`

Sasha,Grobari-Ivanjica

pre 15 godina

Za one koji ne znaju: Nijedna ekipa koja ucestvuje u Evroligi ne igra u hali mnogo vecoj od Pionira,a isto tako nijedna ekipa nema tako bucne i organizovane navijace kao Partizan;Sto zajedno znaci da ce PAO progutati atmosfera u Areni,a to znaci poraz,mozda ne 18 razlike ali...
Oni koji su gledali derbi videli su i culi ovacije koje su dobili kosarkasi koji su dosli da bodre svoje grobare.
Jedino cega se ja bojim je da ce mnogi ostati bez karti za ovaj spektakl.

markan

pre 15 godina

Kad se prosle godine spominjala arena, svi su govorili da je to sjajna ideja... Sad odjednom nikom ne valja, niko u nju nije usao, a pametuje o akustici! Kako cemo znati ako ne probamo? Kako cemo se kandidovati za domacinstvo F4 ako ne odigramo ni jednu u areni? Kako ce neko van BG vidjeti partizan protiv najjacih na djelu?

Ne pravi dvorana atmosferu nego navijaci

pre 15 godina

Pionir (iako smo svi jako vezani) nema nikakvu akustiku. To se moglo cuti na mnogim koncertima u njemu (pa cak i stranim). Arena je veoma akusticna dvorana u koju staje tri puta vise ljudi. Dakle, nemojte mnogo da kukate nego dajte sve od sebe da prva utakmica u Areni ostane zapamcena. Sa punom Arenom u Evropi nestace svi finansijski problemi Partizana. Zamislite samo zainteresovanost sponzora za dogadjaj koji gleda 20.000 ljudi. Vidimo se.

samotebiverna

pre 15 godina

Pionir ima mnogo bolju atmosferu nego sto to moze da bude u Areni jer je nekako zbijeniji .Lepo je sto hoce da zarade na kartama , ali da li neko razmislja ako ce biti igracima da igraju u Areni i da li ce atmosfera biti PRAVA GROBARSKA???
Ja mislim da NE.

Grobar

pre 15 godina

AJMO GROBARI NAPUNIMO ARENUUU....
Mada je Pionir nas zastitni znak, ali mnogo pravih grobara ostaje bez ulaznica....
Arena je sansa za sve grobare da osete paklenu amosferu koju prave najbolji navijaci na svetu.........

GROARIIIIIIIIIIIII

RichiPFC

pre 15 godina

Ovo je bas lepa vest da ce nas najbolji klub da otvori Arenu!!!! Sto se tice Pekovica puno je dao klubu i mislim da ne zasluzuje vredjanje nego da ga Grobari docekaju sa velikim pozdravom kao i mnoge druge nase igrace i trenere. Ali ako odluce da mu zvizde sam je za to kriv.

boki

pre 15 godina

kao sto vidite odvikavanje od kosarke ipak nije u potpunosti dalo rezultate...
jos se poneko iz tabora komsinice javlja na vijesti Partizana...
nadam se da ce Hemofarm dovrsiti zapoceti proces(dobro im ide za sad)
Mi kao sto vidite imamo preca posla (EUROLIGASKA)
pozdrav

djsasha23

pre 15 godina

Jesam Grobar, ali ne verujem da ce biti puna arena. Na utakmicama NLB lige jedva da ima 1500 gledalaca, a manekeni iz obe loze,napune loze samo na utakmicama Eurolige. Cak sam doziveo da mi prosle godine sa PAO, onaj debeli sa reklame Knjaz Milos (ne znam uopste koji je on faktor u Partizanu) ispred nosa uvodi 2 kokoske sa bundicama koje su verovatno veci grobari od mene, a meni govori kako je sve puno i kako ne mogu da udjem - kad ga nisam zadavio tada. Kupim pretplatnu za parter, na svim sam utakmicama Partizana (njega nesto nisam vidjao na NLB), i sat vremena pre pocetka da izvisim za ulaz. Pa ko je onda usao na moje mesto. Tako da ce , po mom misljenju, sa sve manekenima biti do 10 000, od cega ce pravih Grobara koji pevaju i navijaju, sa sve grobarima iz unutrasnjosti biti mozda 6-7000, koji opet mogu da naprave pravu atmosferu. Ostatak ce verovatno biti prijatelji kluba sa specijalnim pozivnicama i manekeni koji ce se posle hvaliti kako su prisustvovali istorijskoj utakmici Partizana, a posle ih nigde nece biti. Mnogi drugari su mi se javljali da bi isli, ali nemaju nameru da za 500 kinti gledaju iz oblaka. Daj boze da sve ulaznice budu u prodaji, ali ne verujem. Garantujem da ce pola arene biti podeljeno. Pa onaj debeli ce uvesti bar 20-30 svojih kokosaka i kurava na sedista sto blize terenu (kako bi ih kamera mozda okrznula), plus sto u Pioniru svistoje jedni drugom na glavama, a ovde ce to biti razvuceno i razvodnjeno. Ok za ovu utakmicu, ali eliminacije moramo igrati u Pioniru ako mislimo da prodjemo!!!

Sremac

pre 15 godina

Mozda cete napuniti halu, ima vas dosta. Mozda cete stvoriti i dobru atmosferu, umete to. Mozda cete i pobediti, navikli ste vec.
A opet, postoji velika šansa da budete, mali, jadni, vredni prezrenja.
Nikola Pekovic je dao na stotine koseva, rampi, radovao se i pevao sa vama. Jedan je od najzasluznijih sto ste prosle godine usli u Top 8.
I šta, radovao se što je dao koš, što je zakucao, što je proigrao saigrača... Neverovatni ste. Pa čovek koji u košarci ne uživa, koji nema želju za nadigravanjem, koji nema sportsku drskost... ne treba ni Partizanu, niti bilo kome drugom.
Pa mi u Zvezdi imamo takvih zombija vec godinama koliko god hoces.
Budemo ljuti na njih, vređamo ih, bijemo... a za one koji su borci i kod nas, ali i kad odu od nas imamo samo reči priznanja i poštovanja.
Zato smo DELIJE!

IDEMO PO KARTE

pre 15 godina

Uprava košarkaškog kluba Partizan je odlučila da se naredni meč Top 16 faze Evrolige odigra u Beogradskoj areni. Utakmica sa Panatinaikosom je zakazana za četvrtak 5. februar, a prodaja karata za ovaj susret počinje u utorak 3. februara na blagajni Beogradske arene. Godišnje pretplatne karte, kao i Top 16 paketi važiće i na ovom meču, a cena ulaznica biće 500 dinara za poslednji prsten i 1000 dinara za sve ostale nivoe.

Partizan je drugu godinu za redom prošao u osam najboljih ekipa Starog kontinenta i svoj veliki uspeh želi da podeli sa što više navijača.
Dođite da i u Areni napravimo atmosferu za pamćenje!

Pomagac

pre 15 godina

Ovo je sjajna vest. Odgovor na pitanje kako pomoci nasem KK Partizanu. Nas 20000 da svi kupimo karte i da nekoristimo za ovu priliku godisnje karte. Ja cu kupiti.

volim ga ko oka dva

pre 15 godina

**гани, да вам није мало много криво што МИ МАЛИ ГРОБАРИ "отварамо" Арену?

matejasale

pre 15 godina

Veliko bravo za nasu upravu,Duleta(da nije hteo nebi se ni igralo u Areni),Zeljka Obradovica(koji se odmah slozio i nagovorio gazde PAO),upravu PAO,Evroligu(koja se slozila odmah),Gradonacelnika Djilasa(koji je ponudio halu,a grad ce da plati troskove) i nama GROBARIMA koji smo bili na aerodromu(to je prevagnulo kod Duleta-jedva je davao intervijue u kom je soku bio zbog doceka NIJE NI SANJAO TAKAV DOCEK).OVO JE FENOMENALAN POTEZ

fredy House

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!
(Caki, 27. februar 2009 18:55)

Najbizarniji komentar koji sam cuo ikada.Sinko,jel gledas ti TV?Sad si lupio i ostao ziv!:D

Маркела

pre 15 godina

А гдје су сви силни навијачи који ће напунити Арену, на утакмицама Јадранске лиге, када нас буде само 500-1000 у пиониру у просјеку

Igor

pre 15 godina

Eh, ostala mi je samo jos jedna zelja...a to je da pred sam pocetak utakmice bude - ajmo cela hala, ajmo cela hala...i onda prva pesma "pune tribine ludih navijaca..." jer mi smo sampioni!

matejasale

pre 15 godina

Upravu je onaj **gan da oni igraju u Pioniru od kad se napravio.Nasa hala je na NBGD i svi koji su pratili tada Partizan protiv Arisa,Makabija Trejser Philipsa Jugoplastike Cibone Bosne PAOKa Banko di Rome Limoza ....i finala Kupa Koraca kada smo dobili Viva Kantu sa Rivom iako smo u Italiji izgubili sa 12 razlike,nadoknadili smo to u revansu uz pomoc krcate hale.Daleko je Pionir za prvenstvene utakmice,a u hali sportova nas je bilo po 3-4.000 kada su igrale kosarkasice(Komnjenovicka Jelica,Merhunisa Omerovic,Zorkicka...)a prvi tim smo protiv Prvog Partizana u obicnoj utakmici prvenstvenoj gledali nas 4.000,za IMT,MZT Skoplje,Sibenku...da nepricam.Mladji neznaju a neka Dule,Divac,Danilovic,Pecarski,Djordjevic,Grbovic,Arsenije Pesic,Misko Maric,Savovic,Ivo Nakic,Zorkic kazu kakva je atmosfera u HALI SPORTOVA,jer ona je nasa i samo nasa kuca,a ne Pionir i kako se ophode prema nama i Sumice-to su uvek bili za nas gostujuci tereni.Vratimo se nasoj kuci u HALU SPORTOVA pa ce onda da bude 5.000 ljudi pritiv Sirokog i Heliosa a vi koji zagovarate Pionir izvolte pa dodjite i na manje utakmice u Pionir a ne samo Evroligu kako kaze i Dule.

Nenad Pariz

pre 15 godina

Ja se stvarno izvinjavam sto se ponovo javljam na ovu vest,ali potpuno sam zaboravio da se cerga najavljivala da ce igrati u ARENI svoje "evropske utakmice" ovo im je velika prilika da zamole upravu PARTIZANA da posle svake cetvrtine puste pesmu "evo banke **gane moj,**gane moj igraj mi Ti!!!!!!!!

borielo

pre 15 godina

ne znam secate li se kad je cska harao prije 4,5 godina sa dudom i kade final 4 trebao u moskvi da se odrzi....hala u kojo je cska igrao je bila mala i improvizovali su halu sa vise mjesta teren postavili za 2 dana i naravno izgubili prvi mec ne secam se od koga...hala je izgledala savrseno za final for ali cska nije uopste igrao kako treba,kao da su igrali u gostima...a ne u svom gradu!!!

Shone PFC

pre 15 godina

Siroti pogrebnici, pa Vas nema 20000... A Pionir je dom kluba koji u njemu igra od izgradnje, Vi ste podstanari.
(Batistuta, 27. februar 2009 22:32)



Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić složio se u oceni da je finansiranje sporta u Srbiji nedovoljno i pogrešno.

"Imamo brend i tradiciju... Kancelarije smo dobili od grada, a dvoranu plaćamo", rekao je Opačić i kazao da srpska košarka ne može da čeka donošenje zakona o sportu, već da je njeno finansiranje potrebno rešiti pod hitno, makar i nekom uredbom.

kako, kako, dom kluba... podstanari...
jbt, vi ni kancelarije nemate, xa, xa, xa !!!

NUSKNVP !!!!

miki

pre 15 godina

MONTENEGRO@
U pravu si,mnogo brzo nas narod zaboravlja!Jel taj Pekovic rekao nekad nesto ruzno za Grobare {citaj Savo Milosevic} pa da ga sad vredjamo?Ako KOP misli da treba da se vredja ja cu da ga vredjam jer sam uvek uz Grobare ali mislim da to nije u redu!Vodje pitajte Duleta sta misli o ideji vredjanja Nikole Pekovica?Siguran sam da bi bio zestoko protiv toga!Kako pojedinci preuvelicavaju stvari covek koji nije gledao utakmicu bi pomislio da se Nikola bacao u publiku posle svakog kosa!Budimo ljudi,ne budimo Srbi!Nije sad ovo nikakvo vredjanje i ja sam Srbin ali zbog ovakvih stvari zalim sto sam rodjen ovde!Pozdrav svim Grobarima!Vidimo se za 3-4 sata na stadionu!

DUka

pre 15 godina

Odlicna odluka sa komercijalnog stanovista. Zato bi trebalo da postave i standove sa klupskim gadzetima i dresovima, u Areni ima prostora za to, da se uzme dodatna kinta. Karta ne bi smela da bude ispod 1000 din-sampioni vrede!

zli

pre 15 godina

meni smeta samo jedna cinjenica sto ce ovo iskoristiti POLITICARI za slikanje. Mi smo im pomogli glasajte za nas. Mada ako hoces pare onda...

Ivan

pre 15 godina

A ja mislim da je ovo dobra ideja. Bez obzira sto je Pionir hram kosarke, ideja o Areni je super jer ce se u utakmici koja gotovo nista ne resava pokazati da li postoji dostojna zamena za Pionir. Znam da mnogi pricaju da se u Areni ne moze navijati kao u Pioniru jer je publika distancirana od terena i ne daje dobar filing igracima medjutim Grobari konacno mogu da dokazu da to ne mora da bude tacno. Ako se skupe 18000 Grobara i svi pevaju kao u Pioniru mislim da ce Partizan cesce igrati u Areni. Ako ne uspe... boze moj pokusalo se i videlo se da je to losa ideja i da se nece vise ponoviti u znacajnijim utakmicama.

Grobar 74

pre 15 godina

Ovo hoću da napišem da sve Dileje (tzv. Delije) znaju i nauče.
1.Igraćemo utakmicu u areni iz prostog razloga jer je interesovanje za Partizanove mečeve toliko veliko da kapacitet arene nije dovoljan za sve navijače iz Beograda koji žele da gledaju Partizan a o unutrašnjosti, Republici Srpskoj i Crnoj Gori da i ne govorimo. Dakle ZAHVALNOST! Dileje ne mogu da skupe više od 2000 navijača i to kad je slobodan ulaz.
2.Igramo u areni da bi gradski i republički moćnici shvatili na kakav način Partizan prezentuje Srbiju i da je KK Partizan najveći "ambasador" svoje zemlje u svetu. PATRIOTIZAM. Godinama su pokušali da ulažu u "komšinicu" a oni jedino što su uradili jeste da su postali klub sa najgorim skorom u istoriji eurolige - SRAMOTA!
3.Bitno, još uvek ima ljudi koji kažu da je Zvezda klub ugroženog srpstva i da je znak raspoznavanja nacionalnog identiteta a već godinama je vode ljudi kojima je vlastiti interes po svaku cenu iznad svega a želja da se uništi PARTIZAN daleko iznad želje, znanja, potrebe da se od Zvezde napravi klub iole pristojan za srpske uslove, o Evropi da i ne govorimo. Dakle gomila licemera, sitnih šićardžija, beskičmenjaka a i da su ispravni pa ne može se od go.na pita napraviti!
4.Navijači, e to je tek posebna priča! Na našim utakmicama dolazi košarkaška publika a bar par hiljada ostaje ispred dvorane da traži kartu više a na komšinicine tekme idu ljudi sa ulice da se malo ugriju a pošto ide lepo vreme izgubiće i to malo publike.

asdf

pre 15 godina

@Caki

Samo mi nadji jednog velikana evropske kosarke kojeg je Zvezda pobedila u zadnjih 10 godina!?

Arena, 20 000 ljudi i 2 sjajna tima, za ponos Srbije i Partizana!!!

ljubisa skopje

pre 15 godina

cestitki za golemiot uspeh,samo napred na fajnal for i pozdrav do site i da se znae deka i vo makedonija se naviva za partizan

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Sta ste se raskokodakali... tipa ajmo grobari da je napunimo... Karta ce biti preko hiljadu dinara...Nekom iz Nisa(na primer)treba 2000 din za povratnu kartu + karta za tekmu + malo alkohola...Ko jos ima toliko para za baciti ???? Pa vi ni vas cuveni JNA niste mogli da napunite protiv Real-a u ligi sampiona,a napunicete Arenu... smesni ste....
(Reggie Freeman, 27. februar 2009 22:17)

Kakvih likova ovde ima?!?!
Odakle ti, majke ti, podatak da nismo mogli napuniti stadion protiv REAL-a???
Karta je u to vreme bila 500 dinara, nas četvorica smo dali 7200 nas nas bez karte ubace na sever.Na severu smo po dvojica stajali na jednoj stepenici u dahtali jedan drugom za vrat.Bilo je 50.000 ljudi a zna se da je zbog stolica kapacitet 35.000.
Mislim stvarno si ga odvalio i još uvek živiš!!!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.
(MONTENEGRO, 27. februar 2009 23:31)

stvari oko Pekovića nemaju veze sa vašim(ili vašom,ne znam talijanski toliko dobro koliko 'cnogorska' populacija) 'montenegrom',nego sa nečim mnogo većim od ...NAŠIM PARTIZANOM. pevali smo mu,a on je ,posle svega,svojim ponašanjem(ne igrom ! nema to veze sa brojem datih poena) pokazao kakav je i ko je.a Partizan oslovljava sa 'oni',kao da nikad 'njima' nije ni pripadao.
lično nisam više za to da mu se ciljano zviždi i skandira,ali muk i ignorisanje- da.zaslužuje tretman u najmanju ruku kao i bilo koji drugi gostujući igrač.jer neke stvari se moraju poštovati,bez obzira koliko te igra,ugovori i uspeh poneli.Djordjević(koji mu da 40 poena) i Bodiroga(koji mu da 7-8) su najbolji primeri poštovanja Partizana na parketu.međutim,tu lekciju je ovaj blenta preskočio....Nikola Mali

a što se Vujoševića tiče,zna se koji šljam će njemu da zviždi jednog dana,a zna se i zbog čega.Grobari sigurno... neće....

Gordan

pre 15 godina

Idemo ljudi, svi u arenu...da pozdravimo SAMPIONE!!!

A ***anima neka ostane pionir...mada bolje im je da igraju utakmice u nekoj osnovnoj skoli...200, 300 ljudi da dodje i puna kapa :-)

zoran-australia

pre 15 godina

Pozdrav svim ziteljima u Srbiji a poseban svim Grobarima. Ovo je prilika za ispisivanje nove stranice u istoriji Srpske kosarke i svakako naseg KK Partizan. Nova, veca dvorana i prilici takvom dogadjaju jer nasi momci na parketu trebaju da osete draz igranja u velikim zdanjima i kod kuce a ne samo u inostranstvu. Navijaci treba da pokazu da su sposobni napraviti atmosferu istu kao i Pioniru, jer Arena i Pionir su gradjevine koje nemaju dusu. GROBARI su ti koji su dali dusu Pioniru, a sasvim sam siguran to ce uciniti i sa Arenom.
Vidim iz komentara da mnogi smatrju ovu utakmicu kao "revijalnu" predstavu. Ona ce biti sve samo ne revijalna. Zapamtite, onaj ko zavrsi ovaj deo takmicenja na prvom mestu, ocekuje povoljniji aranzman u nastavku (prednost domaceg terena u sledece 2 eventualno 3 utakmice). Razlike u kvalitetu timova gotovo da nece biti, jer ovo je 8 najboljih, prednost domaceg terena i odigravanje prve utakmice kod kuce postaje veoma vazan faktor.
Jos samo jedan detalj. Postovani Grobari, ja sam u Australiji ali pratim sve o FK i KK Partizanu preko net-a. Odusevljen sam vasim odnosom prema igracima i rukovodecim strukturama naseg kluba. Molba: Dostojanstveno docekajte i pozdravite Pekovica, Zeljka i Kecmana. Oni su Grobari, profesionalci, i rade svoj posao predano kao sto su ga radili dok su bili u Partizanu. ONI TO ZASLUZUJU. A na terenu i tribinama pokazimo koliko vredimo. Pozdrav iz Australije.

goran

pre 15 godina

Ovako,karte kostaju 500 i 1000 dinara...Zakup Arene za jedan dan kosta 25000 evra...Vaze sve karte kao i za Pionir(sezonske i ove za top 16)...

Srdjan

pre 15 godina

Ako u Areni, sa 20000 ljudi, ne bude atmosfera bar kao u Pioniru, sa 8000 gledalaca (znači PAKAO), onda treba zauvek zaboraviti na Arenu, bar što se tiče Partizana u Evroligi. U Pioniru treba dodati još oko 2000 stolica (znači 9000-9500 gledalaca!!!!), i NIŠTA VIŠE. Partizanu ne trebaju šminkeri i pozeri. To mogu naći sa druge strane topčiderskog brda. :-) Ljudima mora postati jasno da je Partizan ispred svega. Ako misle da Partizan treba nauštrb rezultata da udovolji svim zainteresovanim, grdno su se prevarili. Partizana trebaju gledati samo oni koji su ga i u teškim godinama podržavali, kada je dvorana bila poluprazna i kada se posle nekih katastrofalnih poraza usred Beograda pevalo sat vremena posle utakmice. Toliko.
(pharaoh, 27. februar 2009 19:24)

mislim da si ti jedan od tih sminkera i pozera koje si nasao ovde da prozivas!! kosarku treba da gledaju svi oni koji to zelel i vole tako da ne vidim kako bi oni mogle da odmognu u atmosferi ako na tribinama budu svi oni navijaci kao i u Pioniru... a to za akustiku...svi ste mi vi eksperti za akustiku! vecina vas nikad nije ni bila u areni...mozda cak ni ne zna gde se nalazi!

skove

pre 15 godina

Ma ovo je totalno bezveze. Ovo su uradili samo da uzmu kintu. Da bar mogu da se izvuku,ali ovo je kap u moru. Pionir je svetinja,akustican i taman,u Areni nikad ne moze biti atmosfera kao u Pioniru,a nece biti ni puna. Nema sanse da dodje 20.000 ljudi. Bezveze,nije sve u parama,ima nesto i u navijacima.

pfc

pre 15 godina

Zasto da ne?! IDEALNA prilika da se u ovakvoj utakmici vidi vidi kakva se atmosfera moze napraviti u Areni! Lako se vratiti u Pionir! Pozdrav GROBARI! HOCEMO POBEDU-POBEDU U DERBIJU!!!

Nenad Pariz

pre 15 godina

Valjda su igraci Pao gledali seriju "Bekstvo iz zatvora" sigurno ce im pomoci pri trazenju izlaza iz ARENE.Pozdrav za sampone!!!

martin

pre 15 godina

pa zar nije arena zauzeta? kkss igra tamo F8 evrokupa protiv...? a da.... to se igra u vrscu...

elem...

nije dobro.... svako ko je 2x u zivotu bacio loptu na kos zna kakva je razlika izmedju dva terena. sreca pa utakmica ne odlucuje o plasmanu...

vidimo se u berlinu....

Matija

pre 15 godina

40+; Nebojssa
Svaka cast momci, ima nas koji se secamo finala protiv VIVE Kantu sa Rivom na celu, kako je tada Hala grmela, ovo je za one mladje, neka potraze od starijih te kasete, Pionir je oduvek bila Zvezdina hala, mi smo u nju presli silo prilika posto Sportovi vise nisu imali uslove, a Arena je velika Hala Sportova, sa tribinama skroz oko terena, a ne kao Pionir, kutija sibica. Partizan, ovakav kakvog ga vi mladji pamtite je gradio istoriju na Novom BG, samo je sezone kada je osvoji EL igrao u Pioniru, ono sto su mu dozvolili i od tada se preslo za stalno u Pionir, Arena je nasa i ostace nasa od sada pa zauvek, kao sto neko rece zatvara se krug, Sportovi-Pionir-Arena!!!

д.н.с.

pre 15 godina

# 5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
U
# 5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
Upadljivo je puno komentara gde se ljudima POLAKO OTVARAJU OČI kroz podržavanje Partizana iako su iz suprotnog tabora...
Braćo Grobari, imam pune 43, Partizan gledam redovno više od 35, ali ovo što će se dogoditi u četvrtak u Areni ČEKAM CELOG ŽIVOTA... ONO ŠTO ĆE SE TADA DOGODITI PAMTIĆE SE ZAUVEK I PREPRIČAVATI UNUCIMA!!! 12 Veličanstvenih crno belih protiv 12 Najskupljih zelenih... Dule protiv Željka... 20.000 kao jedan... Biće to događaj dana u Evropi!!!
Zato posebno nesrećno izgledaju komentari tipa "vi ste nula" i "nema vas za Arenu" jer odslikavaju NEMOĆ i STRAH, da ne kažem UŽASNU ZAVIST onih koji se skupljaju na pomoćnom terenu fk cz da daju podršku pred derbi i to im dođe kao vernost... Videću ih kakva im je ljubav prema zvezdi ako sutra izgube, biće šamaranja, lomljave kola, ...
No svejedno, glupo je bilo kakvo poređenje nečeg što je neuporedivo... Vi NAVIJATE mi VOLIMO... Kad igubite vi ste besni, kad izgubimo mi patimo... . Vi gubite 20 razlike na poluvremenu i već vas je polovina kod autokomande, mi gubimo 30 razlike pevanje ne prestaje još sat vremena...
SHVATITE DA CELA EVROPA PRIČA O PIONIRU KAO NEČEM POTPUNO NEVEROVATNOM!!!
TO JE LJUBAV ROĐACI, APSOLUTNA I NEUSLOVLJIVA... RADOST I PATNJA, SMEH I SUZE...
MI SMO GROBARI BRE! I TAČKA!
MI SMO KRILA OVIM DEČACIMA KOJI IGRAJU DŽABE ZA PARTIZAN...
Pogledajte Čeha i Gabonca iz svlačionice u Malagi...
To ne može da se plati...
VOLIM GA KO OKA DVA,
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA,
ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN,
BEOGRADSKI PARTIZAN!!!
Onih 5 sa početka teksta HOĆE DA DOŽIVI LJUBAV GROBARA UŽIVO!!!
I ja ću im to omogućiti...
(NEUPOREDIVI, 27. februar 2009 23:24)
Друже,све си рекао.Ово је најбољи коментар који сам икада прочитао.Ово је суштина приче,суштина живота.Успео си овим коментаром оно што сви ми гробари осећамо али не умемо да изразимо.

ANTI ROM

pre 15 godina

E moj Caki, sta ti lupetas!? kao ajde GROBARI da vas sad vidim, sta ti imas uopste nas i da gledas, imas ti tvoju kkss pa njih gledaj protiv hemofarma(kako stoka nabija 30 razlike) a nas GROBARA i ako dodje 7000 u arenu ima da napravimo buku kao da ima 20000 ljudi!!!! Drago mi je sto se igra u areni, treba na velicanstven nacin da proslavimo prolaz medju VELIKIH OSAM ekipa u evropi, ali u sledecim utakmicama treba se vratiti u pakao pionira. POZDRAV ZA BRACU GROBARE I SESTRE GROBARKE!!!

perasasevera

pre 15 godina

(dragan, 27. februar 2009 19:02)
(Arsen_Lo, 27. februar 2009 19:13)
(inb, 27. februar 2009 20:19)

U mnogo čemu ste u pravu, samo Aleksandru nam ne dirajte...bez obzira na vaš staš na tribinama! Ona je danas ono što smo mi bili nekada i kao takva je blago Partizana! Samo toliko...
a poštovanje svima

PxFxCxBGD

pre 15 godina

MONTENGRO, dal si ti popio malo? Vidis li temu? O Beogradskom Partizanu je! Zapitaj se malo, gde bi ti 'vasi' pekovic, vranes i rakocevic bili bez Partizana? Gresis ti sinak mnogo, ali to tebi ne vredi objasnjavati.
A zapitaj se i kako je to pekovic vratio Partizanu za to sto od polu-drveta napravi jednog od najboljih centara evrope. Razmisli malo.
A sto se reprezentacija tice, procicete kao Kuk protiv Partizan...Ajde idi sad i bavi se tvojim lokal (a kakav bi drugi bio u toj velikoj zemlji) patriotizmom negde drugde.
Elem, Partizan je zasluzio Arenu, ali da li su Arena i BG zasluzili nesto tako mocno kao Partizan i Grobari- to je drugo pitanje.

GrobarPG

pre 15 godina

Pekovic nije zasluzio da bude docekan zvizducima, nego najvecim ovacijama! Sjetite se samo sta je sve uradio za Partizan, kako se radovao posle svake utakmice!! Bio je uvijek najradosniji! Pogrijesio jeste, ali nije sa nikakvom namjerom... to je veliki igrac, velikog srca i nesvjesno je reagovao! Svi znate da je i dalje u dusi samo PARTIZANOVAC!!!

ivan

pre 15 godina

DUŠKO VUJOŠEVIĆ-NIKOLA PEKOVIĆ-SLAVKO VRANEŠ-ŽARKO RAKOČEVIĆ.Ovi ljudi su jedan detalj iz naše reprezentacije,ali kao što će te se i sami uvjeriti bez njih u Areni nebi bilo ni spetakla. Inače će to biti revijalna utakmica.!No jedva čekam taj dan kada bude utakmica između selekcije SRBIJE i selekcije CRNE GORE u istoj dvorani Arena kako će te dočekati DUŠKA VUJOŠEVIĆA kojega sada sa pravom veličate .? Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.
(MONTENEGRO, 27. februar 2009 23:3o)

Greska
Sve sto dobro radi dobro ce i da se vrati.To su igraci koji igraju za Crnu Goru ne Srbiju, neki su se kalili i postali odlicni igraci a neki se jos kale i to u Partizanu i vec polako postaju igracine,a da su se kalili npr.u buducnosti,lovcenu ili vec u drugom klubu u C.G-u nebi bili dovoljni ni za reprezentaciju Kurdistana.
E to je dobro koje se vraca kapisko!!!
Ja iskreno mislim da Pekovic nece doziveti vredjanje jer mi GROBARI znamo da je on ostavio veliki trag u PARTIZANU to je moje misljenje
Pozdrav GROBARIMA!!!

bojko

pre 15 godina

sescu u prvi red i ako mi neko od sminkera i manekenki kaze sedi bice svasta!!!!!!! samo oni koji ce pevati svo vreme treba da jupe kartu manekeni, pulover, sminkeri i ostali NEMOJTE DA DOLAZITE....

grba

pre 15 godina

Ljudi, bio sam na finalu EP u Areni kada su igrali Grčka - Nemačka. Grci su napravili fenomenalnu atmosferu, ne sumnjajte da ćemo mi u četvrtak napraviti ludnicu. Ovo se ne propušta.

Goran

pre 15 godina

Sta vam je, pa valjda ljudi iz Partizana, kada kazem Partizana mislim na trenera, igrace, upravu, najbolje znaju sta rade, svi znamo da je Pionir HRAM ali vrijedi pbrobati. Pozdravljam ovu odluku!

Djura

pre 15 godina

a da se organizuje neka prijatljska tekma da ako nije igrao za cesku veseli da debituje za srbiju i otmemo ga ? da nam ne utekne kao i pekovic ?

Nenad

pre 15 godina

Arena je tacno 3 puta povrsinski veca. 48k m2 naspram pionira 16k m2, verovatno i u visinu dosta. Znaci da bude 20k navijaca i bice blizu atmosfera. Ja lovim kartu vec 2 meseca i konacno mogu doci da bodrim Partizan. Mislim da ce i ovo biti malo mesta, samo sto vise da bude navijaca koji ce pevati non stop. DA VOLIM CRNO BELE-PONOSNO KAZEM SVIMA

dma

pre 15 godina

Dakle ne mogu da verujem da postoje komentari tipa_"Pekovicu je bolje da se razboli"...ljudi,ako ste pravi navijaci Partizana nikada necete zvizdati Pekovicu posle svega sto je uradio za Partizan...mislim ljutiti se na njega sto je bacio kosku saigracu posle datog kosa je idiotski,svi koji mu budu zvizdali dokazace koliko su maloumni i kratkog pamcenja!

Partizan Forever!

pre 15 godina

KONACNO!!!

Ne bih da nam bude baksuzno ali sam presrecan sto mozemo da odigramo u areni!!!

Eto mene braco dolazim iz Podgorice i ima da se maltretiram po vozu 10 sati ali nije mi zao jer to se mora dozivjeti. Do sada sam dolazio vecinom na fudbalske utakmice jer se za kosarku ne moze naci karta nikako. U svakom slucaju bice to spektakl!!!

stex

pre 15 godina

Mole se osobe koje ne prate sport i sa manjkom inteligencije da ne komentarišu ovu vest! Mislim pre svega na to Pionir je naš dom - naravno da jeste, i ostaće! Ovo je zbog toga što smo obezbedili plasman inače to ne bi moglo da se uradi u drugačijim uslovima!

Branka

pre 15 godina

vecina ljudi koji kazu da Arena nije akusticna,nikada nisu bili u njoj pa ne znaju.na utakmici Srbija-Madjarska,u drugom poluvremenu(kada je konacno pocelo da se navija)je GRMELO!!!Samo je potrebno da dodju ljudi koji znaju da naprave atmosferu(a to smo definitivno MI)
PS.tada cemo imati preko 20000 bubnjeva,nemate pojma kako dobro zvuci kad toliki broj ljudi pocne da udara nogama od pod :)

Ko je bio na toj utakmici zna o cemu pricam.

preslisavanje

pre 15 godina

ljudi pa ovo se izgleda arena sprema za organizaciju FINAL FOUR-a i naravno PARTIZANA na njemu mozda vec sledece godine
dovedi Zeko GASPROM bog da nas vidi

marko-nbg

pre 15 godina

Mislim da je dobro sto ce se Partizan makar na kratko vratiti na NBG! Secam se da sam kao klinac u Hali Sportova gledao treninge Partizanovog prvog tima i to me je navelo i da pocnem da treniram basket!
Ne slazem se da u Areni ne moze da se napravi dobra atmosfera, jer je to izuzetno akusticna dvorana ( bio sam na par koncerata) i mislim da , ako buda puna da ce biti ludilo!
Takodje se nadam da ce ljudi umeti da cuvaju NASU Arenu i da posle utakmice nece ostati haos i polomljena sedista!

ostoja

pre 15 godina

Pratio sam utakmice jos u hali sportova.Kada je na red dosao Pionir,bio sam jako tuzan.A,sada dajem punu podrsku upravi kk.Partizan.Ovo je ekstra potez,za divljenje.Ja sam iz BG.i nisam propustio ni jednu utakmicu,godinama.Ali dragomi je sto ce svi oni koji nisu mogli gledati nase momke,sada biti u mogucnosti.Zamislite kop od 10 000.Grobara ! Bice to spektakl za celu Evropu,a prenosice i Grcka tv.Arena je jako akusticna,u to ce se svi uveriti.Bicemo prvi Srpski klub koji ce tu odigrati utakmicu.A,kada u junu mesecu dobijemo takvog sponzora i par velikih Evropskih igraca,Arena ce nam biti stalni dom.NAJVECA ZA NAJVECE !!!

NEUPOREDIVI

pre 15 godina

5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
Upadljivo je puno komentara gde se ljudima POLAKO OTVARAJU OČI kroz podržavanje Partizana iako su iz suprotnog tabora...
Braćo Grobari, imam pune 43, Partizan gledam redovno više od 35, ali ovo što će se dogoditi u četvrtak u Areni ČEKAM CELOG ŽIVOTA... ONO ŠTO ĆE SE TADA DOGODITI PAMTIĆE SE ZAUVEK I PREPRIČAVATI UNUCIMA!!! 12 Veličanstvenih crno belih protiv 12 Najskupljih zelenih... Dule protiv Željka... 20.000 kao jedan... Biće to događaj dana u Evropi!!!
Zato posebno nesrećno izgledaju komentari tipa "vi ste nula" i "nema vas za Arenu" jer odslikavaju NEMOĆ i STRAH, da ne kažem UŽASNU ZAVIST onih koji se skupljaju na pomoćnom terenu fk cz da daju podršku pred derbi i to im dođe kao vernost... Videću ih kakva im je ljubav prema zvezdi ako sutra izgube, biće šamaranja, lomljave kola, ...
No svejedno, glupo je bilo kakvo poređenje nečeg što je neuporedivo... Vi NAVIJATE mi VOLIMO... Kad igubite vi ste besni, kad izgubimo mi patimo... . Vi gubite 20 razlike na poluvremenu i već vas je polovina kod autokomande, mi gubimo 30 razlike pevanje ne prestaje još sat vremena...
SHVATITE DA CELA EVROPA PRIČA O PIONIRU KAO NEČEM POTPUNO NEVEROVATNOM!!!
TO JE LJUBAV ROĐACI, APSOLUTNA I NEUSLOVLJIVA... RADOST I PATNJA, SMEH I SUZE...
MI SMO GROBARI BRE! I TAČKA!
MI SMO KRILA OVIM DEČACIMA KOJI IGRAJU DŽABE ZA PARTIZAN...
Pogledajte Čeha i Gabonca iz svlačionice u Malagi...
To ne može da se plati...
VOLIM GA KO OKA DVA,
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA,
ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN,
BEOGRADSKI PARTIZAN!!!
Onih 5 sa početka teksta HOĆE DA DOŽIVI LJUBAV GROBARA UŽIVO!!!
I ja ću im to omogućiti...

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

E ovako drustvo:

1.Odlican potez uprave Partizana i grada Beograda,sto zbog "ispisivanja istorije" i arene i Partizana,sto zbog brate jednog pravog kosarkaskog spektakla i to u pravom trenutku,neka vidi evropa ko smo i sta smo,neka vidi evropa da smo idalje "kosarkaski brazilci" i da kosarka na ovim prostorima nikad nece umreti,sto su mnogi prizeljkivali.

2.Susret 2 najbolja tima,sa najboljim navijacima i tenerima,kosarkaska poslastica za celu evropu.

3.Svaka cast areni,ali svakom,ali bas svakom je jasno da su sada PARTIZAN I PIONIR-"dve duse jedno telo",i da je to nemoguce razdvijiti,pomislite samo kakvo bi to pozoriste bilo za NLB I Super ligu Srbije.Dakle vec protiv CSKA-pravac "kosarkaski hram"-PIONIR,odnosno pravac BERLIN-Final 4:)))))))))))))

Dakle Cetvrtak,5. Mart Beogradska Arena.Uostalom prica ce se danima posle,mesecima a Bogami mozda i godinama.

Dullence

pre 15 godina

Niej do karata, nije do mesta, ove godine ja nemam kartu, imao sam ej 6 poslednjih. Ali Pionir je nesto posebno, istinski hram,svetiliste Grobara, kosarke i PArtizana! Ima tu neka neverovatna hemija... Bojim se da se ne izgubi prelaskom u drugu dvoranu, medjuti mi smo prebrodili i Vizuru, valdja cemo preboleti i Pionir ...

ljuba grobar

pre 15 godina

neka ljudi iz unutrasnjosti i nasa braca iz republike srpske i crne gore dodu na tekmu i vide sampione na delu pijonir je dovoljan za dve beogratske opstine .ima nas mnogo

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Nas trojica redovnih posetilaca Euroligaških utakmica i već dvojica novih se prijavila!!!
Ne sumnjam da će Arena biti krcata, kada na 2:55 pre početka krene sa razglasa ...DA VOOOLIM CRNOOO-BELEE; PONOSNOO KAŽEM SVIMAAA....biće nam svima jasno da smo kao jedna duša i jedno telo!!!
Ne sumnjam u potpuni spektakl!!!

Bg

pre 15 godina

Moze, ali pod uslovom da se zabrani prodaja karata i ulazak u Arenu "biznismenima" (znate vec, celava glava, tamne naocare, picnuti obavezno, dzip, tj. tenk u parkingu) i sponzorusama (ove kvocke ne treba ni da opisujem).

Queen++

pre 15 godina

GRooooobari,

1. Nećete moći da napunite Arenu jer vas nema dovoljno
2. Odakle vam lova za Arenu, opet ćete na "crtu" pa onda kuku i lele nema se para...

Bežite...
(mitar3, 27. februar 2009 21:52)

A što vi ne napunite Pionir do maksimuma, pošto vas ima mnogo više (navodno). Nego biće vam VESELO protiv Hemofarma. Oni su željni drugog mesta. Bolje da vi gledate svoje dvorište. I još nešto. Treba vam minimum pet godina da bi ste mogli da igrate u Areni.
I za kraj. Ako Partizan, kojim slučajem bude osvojio Evroligu, sledeće sezone bi prešao u Arenu da igra NLB ligu, Evroligu i Superligu. A vi ćete da gledate i da patite.

nik

pre 15 godina

Ne verujem sta neki pisu kao u praistoriji kad se pronadje nesto novo, pa svi gledaju, zaobilaze, plase se itd. I to su komentari ljudi o kojima cela Evropa prica da prave neverovatnu atmosveru.

Dvorana je ono sto je mi napravimo da bude. Dakle ako se svi budu drali kao u Pioniru, a hoce, ako igraci ginu po terenu, a ginuce, i ako Dule barem jednom zauzme sirom sveta poznatu pozu a hoce nema razloga da ne bude mnogo ludje nego sto je u Pioniru. Setite se samo kako je bilo kad je repka igrala mec protiv Brazila u odbojci pre par godina taj mec je proglasen od mnogih strucnjaka za najbolji u istoriji odbojke. Ne vidim razlog da ne bude verovatno jos bucnije protiv PAO.

Zamislite kakva ce motivacija da bude za igrace kad im na kraju tekme svi do jednog budemo pevali iz sveg glasa.

i evo jos par klipova ako neko nije video do sada.

http://www.youtube.com/watch?v=9HK7mIyNynI

http://www.youtube.com/watch?v=9EIm978ybMI

http://www.youtube.com/watch?v=ryOR-T2SsdE

http://www.youtube.com/watch?v=XQtS_jfAvnI

pozdrav

Kotrljko

pre 15 godina

Samo da ne bude takav naslov nakon utakmice (bez crtice)....

Ali, no sekiraj... i ovako su tamo gde treba da budu... ;)

Dule 8... F8...

pionirac

pre 15 godina

treba uraditi tako da najverniji budu u donjem(parter) delu,a ovi manje agilni na gornjim nivoima tako da atmosfera bude jaca,mada ni ovako nesumnjam u paklenu atmosferu

G R O B A R !!!!

pre 15 godina

Ma pokvarili neki klubovi prosek Pionir.Ipak Partizan samo obedjuje,dok neki shlj klubovi gube u Pioniru,pa ovi iz uprave odlucili da promene Pionir za Arenu,jer je tesko da ti shlj klubovi dobiju Arenu,dok Partizan to svakako moze.
Pozdrav svim GROBARIMA!!!
p.s. Nikola Pekovic je mnogo toga ucinio za nas i njegov klub Partizan i bilo bi zaista lose sa nase strane da ga na utakmici u Areni vredjamo na neki nacin.
To je samo moje misljenje sto neznaci da ce te se vi sloziti samnom.

MONTENEGRO

pre 15 godina

DUŠKO VUJOŠEVIĆ-NIKOLA PEKOVIĆ-SLAVKO VRANEŠ-ŽARKO RAKOČEVIĆ.Ovi ljudi su jedan detalj iz naše reprezentacije,ali kao što će te se i sami uvjeriti bez njih u Areni nebi bilo ni spetakla. Inače će to biti revijalna utakmica.!No jedva čekam taj dan kada bude utakmica između selekcije SRBIJE i selekcije CRNE GORE u istoj dvorani Arena kako će te dočekati DUŠKA VUJOŠEVIĆA kojega sada sa pravom veličate .? Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.

Reggie Freeman

pre 15 godina

Sta ste se raskokodakali... tipa ajmo grobari da je napunimo... Karta ce biti preko hiljadu dinara...Nekom iz Nisa(na primer)treba 2000 din za povratnu kartu + karta za tekmu + malo alkohola...Ko jos ima toliko para za baciti ???? Pa vi ni vas cuveni JNA niste mogli da napunite protiv Real-a u ligi sampiona,a napunicete Arenu... smesni ste....

Djordje Miletic

pre 15 godina

Sta ne valja Arena?To vi pricate koji imate karte,boli vas uvo, a sta je sa ostalima?Pozdrav iz Kragujevca!!!Vidimo se sutra na derbiju!!!Uzeo sam prve 4 karte za JUG iako sam iz KG-a!!!

MAJA92

pre 15 godina

Ma dodjite u halu CAIR u Nisu,mala je ali je zeljna da vas opet i opet i uvek doceka Niska publika.Partizane...........volimo te...

buba

pre 15 godina

Pekovica treba docekat aplauzom i pesmom.To sto nam je uradio u Atini nije za nikakvu osudu.Sta je trebo uraditi.Ovo je prava prilika da se svima njima zahvalimo sto su ucinili prosle sezone.

Nebojssa

pre 15 godina

Za sve mlade grobare koji ne pamte Halu sportova:
Kad smo presli u Pionir tada je to bila "ciganska" hala - oni su tada igrali u njoj. Bilo je i do tri puta manje ljudi nego u Hali i izgledalo je da se nikad necemo navici...
Pricali su publika je daleko od parketa, nije akustican kao Hala - da li sad prepoznajete neke slicne komentare?

Za sve one koji nisu nikad bili u Areni, ne brinite mnogo se bolje vidi nego u Pioniru.

Kakva ce atmosfera biti zavisi iskljucivo od nas grobara, sa 20000 ludaka svaka hala postaje PAKAO.

Grobari pokazimo da smo najbrojnija, najvernija, najglasnija, najorganizovanija, najludja navijacka grupa u ovom delu Evrope.

Dobrodosli Grobari Banjaluka, Podgorica, Trebinje, Herceg Novi...

NOVI BEOGRAD CEO CRNO BEO

Jaro_King

pre 15 godina

Cuo sam da je koncert Slipknot-a otkazan zbog rusenja arene...

Nadam se samo da ce se karte prodavati preko navijackih klubova, da dodju ekstremi iz cele srbije, republike srpske i makedonije, a ne neki napuderisani...

Hvala upravi sto je odlucila da bas mi srusimo arenu. Bice pakao, bice krcato, otimace se ljudi za karte... Ima nas, ni sami nismo svesni koliko!

NUSKNVP!

bogdanpfc

pre 15 godina

Jedva cekam ovu utakmicu.to ce biti mozda i prva na koju cu da odem.

a Pekovica treba docekati sa aplauzom pa sta ako se veselio ima pravo i mnogo je ucinio za nas klub!!!!

Rade

pre 15 godina

Bravo za Arenu. Ovo je vise od igre. Pionir je mali, bez obzira na sve, za ovakav spektakl. Sto se tice Pekovica samo lud moze nesto da mu prebaci. On je profesionalac, igrao je posteno za nas, igra tako i tamo gde ga placaju. A drugo, zar u Rimu protiv Lotomatike,nije odigrao i za nas! Zasluzuje samo ovacije.

PFC_deki

pre 15 godina

pametno je da ste dali da se igra u areni jer utakmica nije toliko bitna jer smo več obezbedili prolaz! bilo bi super da ih pobedimo večom razlikom 18+ i onda i lottomaicu u rimu!! dolazim i ja iz slovenije na tu utakmicu!!! NAPRED PARTIZAN grobari slovenija

PV

pre 15 godina

Sećam se da su ljudi na početku izgradnje Arene, govorili da će to biti Partizanova dvorana. Čak sam kao osnovac 1990 odlazio da obilazim gradilište, da vidim kako napreduju radovi. U međuvremenu, gradnja se otegla, a od kada je završena, bila je stecište mnogih jezivih manifestacija, tako da sam zažalio što je uopšte i građena.
Ovde ljudi pišu da nije akustična i da je 20000 navijača za Partizan mnogo. Bio sam na utakmici Kina-Australija 2004, i u samom finišu, 200-300 do tada prilično nezainteresovanih gledalaca napravilo je takav pritisak na Australiju, da su im se noge ukočile. Ja odlazim na Partizanove utakmice, ali poznajem mnogo ljudi koji fanatično prate Partizan i svaki dan kukaju kako ne mogu da dođu do karata. O gradovima u unutrašnjosti da i ne govorimo. Pa upravo završeni kup u Nišu pokazuje koliko su ljudi željni da dođu na Partizanovu utakmicu i navijaju. Bilo je bolje navijanje u Čairu nego u Pioniru.
Mislim da je osnovno sprečiti onu američku atmosferu sa sedenjem, slikanjem i kokicama. Zastave, transparenti, crno-bela obeležja i bubnjevi se naravno podrazumevaju. Kao prošle godine protiv PAO-a kad smo ih izbacili.

Simpatizer Partizan

pre 15 godina

Ljudi Beogradjani evo prilike da se dokazete u Areni,jer ako ne isunite Partizan treba da ide iz BG (imam osecaj da nece biti puna ali daj Boze da gresim) sto s tice Arene sigurno da nece biti atmosfera kao u Pioniru al' zarada je veca mada su troskovi zakupa veci.Moj je predlog da i utakmicu protiv CSK-a igramo u Areni samo zbog vece zarade a sledece godine da se vratimo u Pionir i opet da ako prodjemo u top8 da se selimo u Arenu.Ljudi treba para Arena je 3 puta veca od Pionira.Eto Grobari nam sanse a vama Beogradjanima da pomognete Partizanu tako sto cete ispuniti dvoranu.Ovo je maximum i ne mozemo da dobijemo CSK-a zato je Arena bolja...Ziveo Partizan

Ki×ijeva devojka

pre 15 godina

E extra...imam godisnju i naravno da dolazim na svaku utakmicu,ali me bas zanima kako ce sve to izgledati u Areni...vidimo se Grobari...

bg-pobednik

pre 15 godina

Ovo je veliki ispit, ali ovaj put ne za Partizan već za nas, Grobare!!!
Prvo je najbitnije da se Arena napuni do poslednjeg mesta, što znači 20 000 gledalaca!!!, a ne 10, 15, pa i 17 hiljada jer onda to nema efekta! Da svi navijaju kao da su u Pioniru. Da se onih 10000 hiljada karata prodaju pravim navijačima i da cene budu pristupačne. Nikako ne sme da se ponovi greška kada je "Dream team" igrao u Areni i kada je zbog previsoke cene ulaznca i trebovanja od strane firmi na tribinama bilo "svega" (Karleuša i ostali), tačnije onih koji ne znaju ništa o košarci samo su tu bili radi prestiža i da bi ih uslikala neka kamera ili f. aparat.
Hala od početka mora da pripadne Grobarima i oni moraju da naprave spektakl! Trebalo bi im obezbediti sve kako bi organizovali svoju tribinu na kojoj će biti kop, tj. dirugent najpozitivnije košarkaške atmosfere u Evropi . Partizan to ne sme da izgubi pa makar to bilo i u ovom trenutku kada je obezbedjen plasman u "top 8"!
Biće sve OK, jer smo GROBARI - NAVIJAČI NAJBOLJI! NAPRED PARTIZAN!!!

pACMan

pre 15 godina

Kakvo prijatno iznenadjenje, Arena - 2o ooo dusa dolazi da bodri najveci kk u zemlji. Samo bih voleo da pevaju svi prisutni, mozda bi vodje navijaca u dogovoru sa klubom mogli da porade na tome da svi, cak i najmladji posetioci nauce pesme i navijaju svi zajedno glasno ali korektno :)

djordjie

pre 15 godina

iskreno ulaz D pionira je za mene nezamenljiv,medjutim kao sto neko rece i hali dajemo dusu..ovo je prilika da dokazemo da smo najjaca navijacka grupa u evropi,samo se plasim kako ce se organizovati navijanje

dragan

pre 15 godina

Koje su sanse da Arena bude popunjena do zadnjeg mesta?
Ak ko zna nek odgovori.
(Uros, 27. februar 2009 19:33)

Ako bih rekao u procentima onda je to 100% , ako bih ti rekao verovatnocu onda je to 1

mitar3

pre 15 godina

GRooooobari,

1. Nećete moći da napunite Arenu jer vas nema dovoljno
2. Odakle vam lova za Arenu, opet ćete na "crtu" pa onda kuku i lele nema se para...

Bežite...

Zmaj

pre 15 godina

Ajmo Grobari! Napunimo Arenu. Ima nas sigurno vise od 20 000 koji volimo Partizan i koji cemo navijati celu utakmicu. Neka Evropa pamti!

JASKO

pre 15 godina

pa to se ceka vec 2 god i napokon smo dobili ARENU hvala ljudima koji su shvatili da treba da dodje do toga Partizan je zasluzio ARENU i sve sto treba idemo na pobjedu pozzzzZZZZzzz za sve grobare iz doboja

Maverick17

pre 15 godina

Ne sumnjam da ce atmosfera da bude losa,jedino me brine navikavanje igraca na ambijent,podlogu i prostor iza koseva na koju nisu navikli. To u neku ruku umanjuje cinjenicu da je Partizan domacin na ovoj utakmici.

Milan

pre 15 godina

Prava odluka uprave.Moramo se navikavati na Arenu jer možda ćemo uskoro morati igrati u hali sa najmanje 10000 mesta.Takva su pravila ULEB-a.Dobro je i zbog ljudi koji vole Partizan i nemogu da dodju do karte za pionir,sad je šansa da pokažemo koliko volimo Partizan i koliko cenimo to što su igraci i uprava uradili svih ovih godina.
Minja Železnik

pekovic

pre 15 godina

Pekovica treba da docekate aplauzom...sta je sve momak prosle god uradio za partizan pjevao zajedno sa vama na kraju svake utakmice a vi da ga izvizditte..pa ljudi prisebite se malo!

inb

pre 15 godina

Пионир је наш дом! Зашто раде ово?!
(Александра, Гробари - Кумодраж, 27. februar 2009 18:25)
prvo zato sto mozda zele na utakmicu jos 10000 ljudi koji ne mogu da stanu u pionir!ja imam sezonsku,ali mnogo ljudi je nema!i zato sto su momci zasluzili da ih gleda 18000 ljudi,ne kazem da ce biti bolja atmosfera ali bice lepo da prvi put jedan klub igra u ovoj dvorani!a ko je to zasluzio vise nego oni!?tvoj komentar je ko da ih neko kaznjava!a i utakmica nema toliki takmicarski znacaj posto je tesko verovati da mozemo da ih dobijemo preko 18 razlike

BiP

pre 15 godina

Argumenti za ARENU

- Prvi klub koji je nastupao u njoj i napunio je
- 20000 Gledalaca , sto bi bio REKORD Eurolige , sto marketinski MNOGO donosi klubu !!!
- Posto utakmica nem arezultatski znacaj , odlicna prilika da se PROBA domacinstvo u Areni i kako ce se snaci tim ...
- Da svi koji VOLE Partizan mogu da PRISUSTVUJU jednom Evroligaskom mecu i pozdrave igrace ... Mislim da je fer i ako sam jedan od onih koji uvek na vreme kupi godisnju kartu ...
- I zadnji razlog je ... da josh malo nerviramo kompleksirane komsije i nabijemo neki komleks vishe ;)

p.s. Bravo za upravu , a veliki domaci zadatak za "organizovane" navijace da naprave SPEKTAKL !!!

stefan_Bujanovac

pre 15 godina

Tacno je da je Pionir nas HRAM!Ali mislim i da je arena mala s obzirom na to koliko ljudi zele da gledaju i navijaju za PARTIZAN!

sadasdas

pre 15 godina

a zar nije ranije bila prica da ne moze da se menja dvorana u sred grupe faze a sad odejednom moze?u svakom slucaju jako lepa vest.

Wabbit

pre 15 godina

Ok, ja sam Zvezdas, ali zaista jedva cekam da vidim atmosveru kakva je u Pioniru na Partizanovim evroligaskim utakmicama pred 20.000 ljudi.

pharaoh

pre 15 godina

Već sam napisao šta mislim o Areni, ali, pored toga, trebalo bi za svakog gledaoca u gornjem nivou Arene obezbediti po jedan dvogled (kao Ilija Čvorović u operi). :-):-):-)

RUS 91

pre 15 godina

ekstra shto se igra u Areni bice ludilo,proslavicemo sve uspehe naseg kluba.A cetvrtfinale nek se igra u Pioniru!! POZZDRAV za SVE GROBARE SA GRADJEVINSKOG FAKULTETA!!!

Novica_Velickovic

pre 15 godina

U pocetku me je obradovala ova vest ali se plasim da ce biti mozda 12-13000 grobara-pravih grobara a ostalo da ne budu oni koji dolaze u pozoriste...Pionir je zakon,ali ajd' da vidimo kakva atmosfera moze da se napravi u areni!

Djurica

pre 15 godina

Kao prvo pravi potez uprave jer nije mogao biti bolji trenutak za igranje u ARENI,kao drugo ko misli da dodje samo da moze da prica da je bio na utakmici bolje da ne dolazi i zauzima mesto onima koji ce ostaviti svoj glas u ARENI za PARTIZAN.
Neko je spomenuo da se protiv CSKA igra u Pioniru gde ce im klecati kolena, pa oni su igrali X puta i znaju sta je Pionir ali ako se Arena pokaze tek onda bi im klecala kolena pred 20000 GROBARA i huligana sto zivot dace za PARTIZNA.

Wind Of South

pre 15 godina

Apsolutno se slazem sa idejom rukovodstva kluba iz nekoliko razloga:

1. Utakmica nakon plasmana u Top8 nije na “zivot i smrt” i sjajna je prilika da se odigra u Areni.
2. Nakon utakmice steci ce se realnija slika o koriscenju Arene za neke buduce bitnije utakmice.
3.Roditelji ce dovesti svoju decu i samim tim stvorice se neki novi Grobari koji ce sutra zauzeti nasa mesta na tribinama.
4.Prilika je da klub zaradi kakav takav novac.
5.Ne sumnjam da ce atmosfera biti fenomenalna kao i uvek.
6.Prilika je za puno ljudi iz unutrasnjosti koji vole Partizan dodju na mec.
7.Svakako najveci razlog je prilika da ovi momci (neki ce nazalost napustiti Partizan) odigraju utakmicu pred blizu 20.000 ljudi.

Naveo bih da imam pretplatnu kartu ali smatram da je odluka dobra za klub. Bez obzira na to, pretplatnu cu ostaviti kuci i kupovinom cu simbolicno pomoci klub. U ovom trenutku zaista nema mesta za podele medju nama koji volimo Partizan vise od svega. Smatram da Pekovic nije zasluzio zvizduke i moze biti docekan cutanjem. U svakom slucaju, mi cemo uvek biti uz Partizan ma gde on igrao…Pionir, Arena, Berlin, Fuenlabrada, Istanbul…jer upravo mi koji ga volimo od njega cinimo najveci klub na svetu.

Racunajte na nas…

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Jako pametna odluka...utakmica bez imperativa pobede,a protivnik veliki! Poslastica za sve grobare,samo hrabro... da bude što ne može biti...do +19!
VOLIM GA KO OKA DVA!

poganija

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!
(Caki, 27. februar 2009 18:55)

Mislim da si promasio temu majstore :-)

roman empire

pre 15 godina

Iako sam zvezdas cestitam uspeli ste prvi da udjete u Arenu to je bila stvar prestiza a kako igrate i kako prezentujete srpsku kosarku poslednjih godina zasluzili ste.

40+

pre 15 godina

Kada smo prelazili iz HALE SPORTOVA u PIONIR, svi smo bili ocajni. Govorilo se da je to privremeno dok se ne renovira nas HRAM. Onda je rukovodstvo odlucilo da ostanemo i igramo u PIONIRU. Da nije bilo tu Kice, tesko da bi to proslo bas tako. Mislili smo da nikad vise nigde nece biti atmosfera kao sa Bosnom(76), Jugoplastikom(78), Cibonom(81).. I sve one igre iz vremena Dule Veliki I - Aris, Viva Vizmara, POP 84, Cibona, KKSS... I eto, vidimo danas gde smo. Mi "matori" smo nesto iz toga naucili: KAD NASI IGRACI ISTRCE NA PARKET, MI, GROBARI, HALI DAJEMO DUSU, A NE ONA NAMA! Svi u cetvrtak u ARENU, da je zapisa.. kao lavovi svoju teritoriju, i da objasnimo KKSS cija je ona od tog trenutka pa dok ne budu bolji od nas. Znaci, nasa je doveka.

Sergio

pre 15 godina

Ljudi, o čemu pričate, pa ovo i jeste za jednu utakmicu, protiv CSKA je opet Pionir, niko nije rekao drugačije, šta ste se primili?

pharaoh

pre 15 godina

Ako u Areni, sa 20000 ljudi, ne bude atmosfera bar kao u Pioniru, sa 8000 gledalaca (znači PAKAO), onda treba zauvek zaboraviti na Arenu, bar što se tiče Partizana u Evroligi. U Pioniru treba dodati još oko 2000 stolica (znači 9000-9500 gledalaca!!!!), i NIŠTA VIŠE. Partizanu ne trebaju šminkeri i pozeri. To mogu naći sa druge strane topčiderskog brda. :-) Ljudima mora postati jasno da je Partizan ispred svega. Ako misle da Partizan treba nauštrb rezultata da udovolji svim zainteresovanim, grdno su se prevarili. Partizana trebaju gledati samo oni koji su ga i u teškim godinama podržavali, kada je dvorana bila poluprazna i kada se posle nekih katastrofalnih poraza usred Beograda pevalo sat vremena posle utakmice. Toliko.

boban

pre 15 godina

bio sam u areni gledao sam fed kup i mogu da kazem da je bilo dosta bucno ali pionir kad pocne pesma pa to grmi brate,pekovicu nismo ti zaboravili za onu utakmicu u atini

Stari Grobar Crvenka

pre 15 godina

Kada smo prelazili iz Hrama kosarke tj. Hale Sportova u Pionir isto je bilo prica da to nije to itd. Mnogo lepih uspomena me podseca na Novi BG i pravu kosarkasku halu. Iskreno Pionir je oziveo u zadnjih par godina uz neke izuzetke vaznijih utakmica. Na te izuzetke mislim pre 2000 god, pa je postao hram kosarke. I zato zasto ne probati jednu utakmicu u Areni, jer sigurno se vracamo u Pionir sa CSKA gde ce da im klecaju kolena. A i uprava casti sve Grobare koji zele da uzivaju u vanzemaljcima a nisu mogli doci do karata za Pionir.
ZA SVE SE NAVIJA P A R T I Z A N SE VOLI

dragan

pre 15 godina

Пионир је наш дом! Зашто раде ово?!
(Александра, Гробари - Кумодраж, 27. februar 2009 18:25)

Mi Srbi smo cudo.Aleksandra je verovatno malo mladja pa ne zna daje PARIZANOV dom HALA SPORTOVAali se negde 89-90 91 ( ne secam se tacno )moralo preseliti u Pionir zbog prokisnjavanja tada su komentari ljudi bili kao i sada za Arenu . Novo vreme nosi nove stvari pa se moramo prilagoditi tome.
Bolje bi bilo da se povede akcija da se arena nazove po PROF. ALEKSANDRU NIKOLICU COVEKU KOJI JE TOLIKO ZASLUZAN ZA KOSARKU.

Nemos

pre 15 godina

Igramo u Areni jer će u njoj biti najmanje dva puta više navijača nego što bi moglo da stane u Pionir...
Arena je akustičnija od Pionira(krovna konstrukcija je nezavisna od konstrukcije tribina ) i čista je glupost svaka priča da ne može da se postigne bolja ili najmanje ista atmosfera kao u Pioniru...
U Areni je košarku do sada igrala samo reprezentacija i navijanje na tim utakmicama svi uzimaju kao argument lošije atmosfere u toj dvorani, a to nikako nije za poređenje sa navijanjem partizanovih navijača,
20 hiljada gledalaca i 20 hiljada grobara nisu za poređenje!!!

Ono što jeste donekle problem je to što igrači već godinama treniraju i sve utakmice igraju u Pioniru i naviknuti su na sve u toj hali, dok će im u Areni osim navijača sve drugo delovati kao da su na gostovanju... Pretpostavljam da je ova utakmica koja nije od presudnog značaja i odabrana za Arenu da bi se sve isprobalo i da bi se igrači navikli na teren pa da Partizan četvrtfinale evrolige odigra u Areni...

IDEMO SVI DA NAPRAVIMO NAJBOLJU ATMOSFERU NA SVETU IKAD!

PARTIZAN FOREVER!

BM

pre 15 godina

1. Bice revijalni meč, spektakl za pamćenje pred 20.000 Grobara!
2. Partizan se vraca na Novi Beograd gde je ostvario najvece uspehe u istoriji i gde ima mnoooogo navijaca!
3. Momci su dokazali da im je svejedno u kojoj hali igraju, i da im ne treba vremena za privikavanje!
4. Spremiti pod hitno koreografiju za spektakl, sa posebnim osvrtom na zahvalnost Obradovicu, Pekovicu i Kecmanu!
5. Obavezno u Top8 se vratiti u pakleni Pionir!
-----------------------------
Cekam preporuke Grobara!!!

Arsen_Lo

pre 15 godina

@Aleksandra
Zato Aleksandrice slatka da bi jos neko pored tebe mogao uzivo gledati Partizan, i nemoj zauzimati tako sebican stav prema ljudima koji zele videti spektakl!!! Ujedno ima jos jedna bitna stvar, ovo ce vise biti revijalna utakmica jer su se obe ekipe plasirale u TOP8. Tako da je KK Partizan izasao u susret svim vernim grobarima i to je sjajan gest i to treba ceniti ps. Mislis li da ce Partizan odigrati losije u Areni??? Ja licno mislim da je ovo super, jer je to zapravo dobra prilika da se istestira arena za navijace partizana (tj kako ce se ponasati u njoj i kakvu mogu atmosferu u njoj napraviti)
VELIKI POZDRAV SVIM VERNIM GROBARIMA!!!

danja

pre 15 godina

@CAKI


sta ti s*res ... znas li kad ce doticna Zvezda da igra protiv jedne od najboljih ekipa u evropi + u Areni ! NIKAD! i da ti ponovim jos jednom mozda nisi dobro ukapirao NIKAD!!!

dok neki dobijaju CSkA,TAU,LOTO itd.. neki su tepih za gazenje Hemofarmu itd...


NAPRIJED CRNO BIJELI!!!

Queen++

pre 15 godina

Pre dva meseca (ako se ja ne varam), špekulisalo se u štampi da će Crvena Zvezda igrati u Areni protiv Pamese (koja je trenutno na sedmom mestu u ACB ligi). To se, međutim, nije desilo. Sad se pitam da li će to biti slučaj sa Partizanom. Danas, na kanalu SOS, u emisiji Zona Pres, voditelj je saopštio da će 8. marta biti održan koncert Željka Samardžića, pa je pitanje da li će grad dozvoliti da se odigra utakmica. Samo se bojim da ne prođemo kao Zvezda (to se odnosi na Arenu).

Inače, u subotu nas očekuje trening provera pred odlučujuću bitku sa Panatanaikosom za prvo mesto.

Zoran

pre 15 godina

@caki
Imas vid malo bolji od Homera, ali malo losiji od Filipa Visnjica, ali zato ti je sluh ko' u Betovena pred smrt
Sta si jado dosad gledao i slusao?

Milan Stefanovicf

pre 15 godina

Cigani mogu samo da sanjaju Arenu,a mi braco grobari u sredu pocinjemo novu eru u istoriji srpske kosarke !

Stefa grobar Babusnica

Grobar PFC

pre 15 godina

Pionir je nas dom ali uvek treba probati nesto novo! Ja bih molio verne GRBARE da dodju u arenu da zajedno bodrimo nase SAMPIONE....Moramo da vratimo PAO onih 18 razlike bice tesko ali setite se koliko su puta strucnjaci rekli Partizan ne moze to????I koliko je puta Partizan dokazao da za njega ne postoji nemoguce tako da ja mislim da mozemo dobiti PAO 20 razlike!!!!Meni se prvo nije svidelo to sto ce Partizan igrati u Areni ali sta je tu je Arena je velika i jedva cekam da zajedno sa vama bodrim Partizan u jos vecem prostoru!!!Kakva ce to biti atmosfera .....aaaa??? Ljudi vidimo se u sredu!!!! PARTIZAN SAMPION!!!! PFC4LIFE!!!!

grobar sa Dorcola

pre 15 godina

Arena nema akustiku kao pionir i u njoj nece biti tako zadimljeno i vrelo kao u hramu.Ali ovo je jedinstvena prilika da dokazemo da je Partizan zaista jedini klub u zemlji koji ima sanse da se bori za TOP 4 najboljih klubova evrope.Cela arena ce biti istreshena , ako bude organizacija na nivou.

eeeek

pre 15 godina

Ljudi, nabavite po jednu zastavu Gabona i Češke i razvijte je pre meča. Videćete, Stephon i Jan će odigrati jednu od najbolji tekmi ove sezone, ginut će za svaku loptu.

pera mitic

pre 15 godina

Momci, sjajni ste i hvala vam za jos jednu radost koju ste nam priredili!

Uz vas sam i ja ocvrsnuo pa mnogo hrabrije gledam ove hickokovske zavrsnice nego ranije...

Cestitke Duletu, Danilovicu i svima u klubu!

I jos nesto - KRAJNJE JE VREME ZA ARENU!
(pera mitic, 26. februar 2009 01:25)

Cim Pera kaze...

Salim se. Zaista mislim da je vreme za Arenu i to ne samo za ovu utakmicu vec za sve Partizanove utakmice u Evroligi. U Pioniru jeste pakleno, ali ko kaze da u Areni, pred 20000 grobara nece biti jos ludje! Pa mi pobedjujemo CSK u Moskvi i Unikahu u Malagi! Ako od nekoga izgubimo u Areni to ce biti samo zato sto je taj neko bolji.
Tuzna su saopstenja tipa: Pusteno je u prodaju 400 karata...
Ja se secam kada je Partizan napustao Halu sportova na N.Bg. Bilo nam je zao jer je tu pravljena paklena atmosfera. Ali, na bolje se covek brzo i lako navikne.
Dakle, navikavajmo se na Arenu, a Pionir neka bude za utakmice Uleb kupa i Lilijane Ronketi.

I jos nesto- karte ne treba da budu jeftine za duel sa Panatinaikosom. Napunimo Arenu, uzivajmo i pomozimo nas klub u svakom pogledu, pa i finansijski. Zasluzili su!

Mamba DI

pre 15 godina

Ljudi,ovo je prava prilika da napravimo jos jednom nezapamcenu atmosferu,koja bi bila jedinstvena do sada u Evropi.
Ukoliko navijanje bude kao i u Pioniru,ne treba brinuti za akustiku,jer sto je za Pionir 7500 razdraganih ludaka,to je za arenu 20000.Akustika nece biti problem.
Akustika bi imala uticaj kada bi neka druga tekma bila u pitanju,van KK Partizan,jer niko ne ume da napravi atmosferu kao mi.
Zbog toga,spremite svoja grla,i idemo da pisemo novu istoriju navijanja,za celu Evropu,a i za ove druge, Di-le-je

CRNO - BELI SVET

pre 15 godina

Prava prilika za nas sa manje novca i iz unutrasnjosti da dodjemo do karte svog VOLjENOG kluba,hvala vam zbog toga.Zato svi u ARENU!

donacije

pre 15 godina

ako neko zna koja je procedura za otvaranje ziro racuna za podrsku kk partizan...neka ostavi komentar (uputsva) ovde,ja cu sve ostalo organizovati (reklamiranje,podrsku,mail-ove medijima i pocetnu donaciju od 1000din...). za sve sto nam ovi momci pruzaju to je najmanje sto mozemo da uradimo,jer ni drzava ni grad beograd nemaju sluha za velicinu (pa i dobru reklamu)... SIRI DALJE..!!!
(ramplstinski, 27. februar 2009 18:59)

Nije toliko teško dati svoj doprinos klubu. Veoma je jednostavno... treba samo kupiti kartu i otići na utakmicu. Da je sreće, Partizan bi bio u rangu engleskih fudbalskih klubova. Karte za sve utakmice bi bile prodate.

Zagor

pre 15 godina

Zao mi PIONIRA, ali moracemo nekako da pocnemo da se privikavamo na arenu. Sjajno je imati 20 000 navijaca, ali svi znamo da nece biti navijanje kao u HRAMU. Sta je tu je, prilika je idealna da probamo, ako nizasta drugo, ono da budemo prvi klub, koji je posle reprezentacija igrao u areni.
Ko zna mozda bude i iznenadjenja.
Pionir je najlepsa stranica nase istorije, u potpunosti jednaka sa Halom sportova. Zauvek ce biti u nasim srcima.
P.S. Stvarno mi zao Pionira, majku mu, ko da je zivo bice.

novobeogradjanin

pre 15 godina

Podjimo u halu,
Na Novi Beograd,

Da bodrimo Partizan,
Svima nam je drag.

Navijacke pesme,
Zapevajmo svi,

Bodrimo Partizan,
Jer je najbolji!

Kad igra Partizan
Hala se ori,

Za prvo mesto,
Uvek se bori,

Bodre ga njegovi
Verni navijaci,

Jer je sa njima,
Partizan jaci

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

Lepo sto ce vise ljudi moci da prisustvuje ovom mecu ali sumnjam da se u Areni moze napraviti atmosfera kao u Pioniru... Ipak je Pionir hram kosarke...

Caki

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!

Dragan

pre 15 godina

Sjajna vest!Iz nekoliko razloga.Objektivno, utakmica nema takmicarski znacaj, pa nije toliko vazno sto igraci nisu naviknuti na halu. Dobiti u finansijskom smislu, medijskom i marketinskom su nemerljive jer ce to biti spektakl o kome ce se pricati sirom evrope!Bice ovo veliki izazov i za najbolje navijace u evropi da napravimo ludnicu sa 20.000 ludaka :) Naravno Pionir ostaje nasa kuca, ali ovo ulazi u istoriju po nekoliko osnova(prvi klub koji nastupa u Areni, najveci broj publike na kosarkaskoj utakmici itd...)Zato pripreme krecu od danas SVI U ARENU!

PREDLOG ZA UPRAVU!!!Prvi prsten(nivo 200)neka vazi za navijace koji su vec kupili karte i koji imaju godisnje(taman u njega staje oko 7000, plus parter),a prsten 400,koji je na vrhu i u koji staje 10ak hiljada neka bude pusten u slobodnu prodaju po ceni ne vecoj od 500 dinara(ipak je rec o losijim mestima)

sweet dreams

pre 15 godina

Normalna evolucija od Hale sportova preko Pionira do Arene! Treba se postepeno navikavati na velike(bukvalno) spektakle, a ako Bog da jednog dana i mozda u nekoj zajednickoj NBA-Euroligi pa da tu docekujemo i Lejkerse,Sparse,Seltikse...A onda sutra i svim novinama naslovi "Kobi i drugovi opet nemocni u Beogradu"

a što čačkate mečku

pre 15 godina

E fala Bogu,
pa bio je i red da se skine "košarkaški mrak" areni, obzirom kako smo prošli sa reprezentacijom na EP. I ko je pozvaniji da to uradi nego Partizan i Grobari protiv trenutno verovatno najjače ekipe u Evropi. Revijalno-talmičarski meč, spektakl za pamćenje pred 20.000 Grobara. Jedinstvena prilika da sa vidi kako može da izgleda pakao Arene. Slutim, javlja mi se, da će pakao Pionira uskoro izgledati samo kao predvorje pakla.

Ludilo u crno-beloj Areni, jedva čekam

P.S. Svim Grobarima koji su bili protiv arene samo malo podsećanje da se Zvezda ložila još početkom sezone na meč u Areni i sigurno bi to i uradili samo da su mukice dogurali do bilo čega značajnijeg (a ne da ih trpa kako ko stigne). Zar treba dozvoliti da KKSS otvori Arenu...

milos

pre 15 godina

Jeste da Pionir ima dusu, ali mislim da su ovi fenomenalni momci sa Duletom na celu zasluzili "ludnicu" u Areni pred 20000 Grobara. Samo se plasim da li ce da izdrzi Arena! :)))

madmax

pre 15 godina

Za velikane-velika hala. To jedno sa drugim i ide. Bas me zivo interesuje kakva ce atmosfera biti zbog akustike i velicine. Mada, kad su grobari u pitanju, uopste ne sumnjam.

Mikac

pre 15 godina

Aleksandra, u pravu si ali ako zele da nas premeste tamo onda je ovo pravi nacin za privikavanje!
PAO je velik klub, interesovanje ce biti veliko, a da li ce biti veliko za krcatu Arenu ili barem priblizno, videcemo!
Nemamo sta da izgubimo, sa ovim samo dobijamo jer idemo dalje kako god!
Tako da, svaka cast za ovaj potez, jos jedan dokaz koliko je lepo biti navijac svetinje zvane PARTIZAN!
Neka grmi Arena! :)))
Ziveo PARTIZAN i MAJKA SRBIJA!

ramplstinski

pre 15 godina

ako neko zna koja je procedura za otvaranje ziro racuna za podrsku kk partizan...neka ostavi komentar (uputsva) ovde,ja cu sve ostalo organizovati (reklamiranje,podrsku,mail-ove medijima i pocetnu donaciju od 1000din...). za sve sto nam ovi momci pruzaju to je najmanje sto mozemo da uradimo,jer ni drzava ni grad beograd nemaju sluha za velicinu (pa i dobru reklamu)... SIRI DALJE..!!!

horny.cg

pre 15 godina

nadam se da je ovo samo za taj jedan mec...da se casti sto veci broj navijaca...
20000 ljudi (loodih navijaca) nije isto sto i 8000, al mislim da je bolje igrati cetvrt-finale u Pioniru, u kojem se kidaju noge i najvecim igracima.
Tesko da se u onolikoj hali moze napraviti haos kao u uzavrelom Pioniru. Nisam nikada bio u Areni, al logicno je da se tamo ne moze napraviti atmosfera kao u Pioniru...
valjda...

mr.loco

pre 15 godina

Cekaj, stani bre...znaci onu pricu sto su mlatili prethodne 2-3 sezone za Arenu/Pionir je bila glupost!
Ranije su pricali kako ne moze da se igra u areni jer je vec prijavljen pionir! Kako sad odjednom moze u sred top16?!

Sonic Youth

pre 15 godina

U najboljem momentu dolazi nam ova vest.Vec smo obezbedili prolaz u cetvrtfinale,tesko da cemo dobiti PAO sa vise od 18 razlike ali ipak ovo je najbolji trenutak da se testira Arena,kad smo rastereceni.Igraci Partizana vec su se navikli na sve "sheme" Pionira,na obruce,parket,na celu atmosferu.Mora se i uzeti u obzir i videti kako ce navijaci reagovati,tj dali ce akusticki Arena sve to izdrzati.Ipak je Arena daleko veca dvorana od Pionira i nije bas napravljena za navijanje kakvo je u Pioniru,veliki prostor zahteva i veci napor da se zvuk prenese.Oni delovi gore u Areni mi izgledaju previse odvojeni od ostatka dvorane.Akusticki,po mom misljenju Pionir je bolja dvorana,ali videcemo u cetvrtak(mozda gresim).

Tom P.F.C.

pre 15 godina

Sada kada je sve reseno mislim da je odluka prava da arena najzad oseti duh i atmosferu jedne velike utakmice,a i da se momci priviknu da narednih godina igraju pred vise od deset hiljada dusa.

Ниџа-пиџа

pre 15 godina

Da li neko zna kada se odigravaju,kog datuma utakmice Top 8.Vazno mi je
Ne sumljam da ce 20000 navijaca napuniti Arenu.Partizan lepsa strana srpskog sport.

Nemanja Radojevic

pre 15 godina

Ovim, zbog postignutih rezultata i zbog svega što su uradili, pozivam sve istinske ljubitelje košarke i navijače Partizana da dođu, napune Arenu i samim tim uveličaju ovaj događaj. Biće to praznik košarke, za Beograd i za Srbiju.

Za Partizan i za Grobare, i za pobedu više od 18 poena razlike ;)

marko novi sad

pre 15 godina

Ne znam koliko je ovo pametno,al neka probaju kako ce da bude.Ipak smo mi Grobari poznati da mozemo bilo gde napraviti atmosferu usijanja.

Darko

pre 15 godina

Svaka čast! Ovo je samo proba da vide koliko će biti navijača i kakva će biti atmosfera da bi isto uradili sa najverovatnije i CSKA. Da li neko zna koliko je karta, pošto sam ja jedan od onih koji pripadaju većini, to jest, nemaju kartu.

mens

pre 15 godina

Bez obzira na zelju kluba da se oduzi navijacima, mislim da je ovo pogresan potez. Nadam se da gresim, ali Arena ce biti puna sminkera, manekena i dece. To nije ono sto Partizan godinama gradi u Pioniru. Ipak, hajde da probamo, sto da ne. Ali protiv CSKA vratite nam Pionir.

Zagor

pre 15 godina

Zao mi PIONIRA, ali moracemo nekako da pocnemo da se privikavamo na arenu. Sjajno je imati 20 000 navijaca, ali svi znamo da nece biti navijanje kao u HRAMU. Sta je tu je, prilika je idealna da probamo, ako nizasta drugo, ono da budemo prvi klub, koji je posle reprezentacija igrao u areni.
Ko zna mozda bude i iznenadjenja.
Pionir je najlepsa stranica nase istorije, u potpunosti jednaka sa Halom sportova. Zauvek ce biti u nasim srcima.
P.S. Stvarno mi zao Pionira, majku mu, ko da je zivo bice.

milos

pre 15 godina

Jeste da Pionir ima dusu, ali mislim da su ovi fenomenalni momci sa Duletom na celu zasluzili "ludnicu" u Areni pred 20000 Grobara. Samo se plasim da li ce da izdrzi Arena! :)))

madmax

pre 15 godina

Za velikane-velika hala. To jedno sa drugim i ide. Bas me zivo interesuje kakva ce atmosfera biti zbog akustike i velicine. Mada, kad su grobari u pitanju, uopste ne sumnjam.

a što čačkate mečku

pre 15 godina

E fala Bogu,
pa bio je i red da se skine "košarkaški mrak" areni, obzirom kako smo prošli sa reprezentacijom na EP. I ko je pozvaniji da to uradi nego Partizan i Grobari protiv trenutno verovatno najjače ekipe u Evropi. Revijalno-talmičarski meč, spektakl za pamćenje pred 20.000 Grobara. Jedinstvena prilika da sa vidi kako može da izgleda pakao Arene. Slutim, javlja mi se, da će pakao Pionira uskoro izgledati samo kao predvorje pakla.

Ludilo u crno-beloj Areni, jedva čekam

P.S. Svim Grobarima koji su bili protiv arene samo malo podsećanje da se Zvezda ložila još početkom sezone na meč u Areni i sigurno bi to i uradili samo da su mukice dogurali do bilo čega značajnijeg (a ne da ih trpa kako ko stigne). Zar treba dozvoliti da KKSS otvori Arenu...

Wind Of South

pre 15 godina

Apsolutno se slazem sa idejom rukovodstva kluba iz nekoliko razloga:

1. Utakmica nakon plasmana u Top8 nije na “zivot i smrt” i sjajna je prilika da se odigra u Areni.
2. Nakon utakmice steci ce se realnija slika o koriscenju Arene za neke buduce bitnije utakmice.
3.Roditelji ce dovesti svoju decu i samim tim stvorice se neki novi Grobari koji ce sutra zauzeti nasa mesta na tribinama.
4.Prilika je da klub zaradi kakav takav novac.
5.Ne sumnjam da ce atmosfera biti fenomenalna kao i uvek.
6.Prilika je za puno ljudi iz unutrasnjosti koji vole Partizan dodju na mec.
7.Svakako najveci razlog je prilika da ovi momci (neki ce nazalost napustiti Partizan) odigraju utakmicu pred blizu 20.000 ljudi.

Naveo bih da imam pretplatnu kartu ali smatram da je odluka dobra za klub. Bez obzira na to, pretplatnu cu ostaviti kuci i kupovinom cu simbolicno pomoci klub. U ovom trenutku zaista nema mesta za podele medju nama koji volimo Partizan vise od svega. Smatram da Pekovic nije zasluzio zvizduke i moze biti docekan cutanjem. U svakom slucaju, mi cemo uvek biti uz Partizan ma gde on igrao…Pionir, Arena, Berlin, Fuenlabrada, Istanbul…jer upravo mi koji ga volimo od njega cinimo najveci klub na svetu.

Racunajte na nas…

40+

pre 15 godina

Kada smo prelazili iz HALE SPORTOVA u PIONIR, svi smo bili ocajni. Govorilo se da je to privremeno dok se ne renovira nas HRAM. Onda je rukovodstvo odlucilo da ostanemo i igramo u PIONIRU. Da nije bilo tu Kice, tesko da bi to proslo bas tako. Mislili smo da nikad vise nigde nece biti atmosfera kao sa Bosnom(76), Jugoplastikom(78), Cibonom(81).. I sve one igre iz vremena Dule Veliki I - Aris, Viva Vizmara, POP 84, Cibona, KKSS... I eto, vidimo danas gde smo. Mi "matori" smo nesto iz toga naucili: KAD NASI IGRACI ISTRCE NA PARKET, MI, GROBARI, HALI DAJEMO DUSU, A NE ONA NAMA! Svi u cetvrtak u ARENU, da je zapisa.. kao lavovi svoju teritoriju, i da objasnimo KKSS cija je ona od tog trenutka pa dok ne budu bolji od nas. Znaci, nasa je doveka.

ramplstinski

pre 15 godina

ako neko zna koja je procedura za otvaranje ziro racuna za podrsku kk partizan...neka ostavi komentar (uputsva) ovde,ja cu sve ostalo organizovati (reklamiranje,podrsku,mail-ove medijima i pocetnu donaciju od 1000din...). za sve sto nam ovi momci pruzaju to je najmanje sto mozemo da uradimo,jer ni drzava ni grad beograd nemaju sluha za velicinu (pa i dobru reklamu)... SIRI DALJE..!!!

BM

pre 15 godina

1. Bice revijalni meč, spektakl za pamćenje pred 20.000 Grobara!
2. Partizan se vraca na Novi Beograd gde je ostvario najvece uspehe u istoriji i gde ima mnoooogo navijaca!
3. Momci su dokazali da im je svejedno u kojoj hali igraju, i da im ne treba vremena za privikavanje!
4. Spremiti pod hitno koreografiju za spektakl, sa posebnim osvrtom na zahvalnost Obradovicu, Pekovicu i Kecmanu!
5. Obavezno u Top8 se vratiti u pakleni Pionir!
-----------------------------
Cekam preporuke Grobara!!!

Nemanja Radojevic

pre 15 godina

Ovim, zbog postignutih rezultata i zbog svega što su uradili, pozivam sve istinske ljubitelje košarke i navijače Partizana da dođu, napune Arenu i samim tim uveličaju ovaj događaj. Biće to praznik košarke, za Beograd i za Srbiju.

Za Partizan i za Grobare, i za pobedu više od 18 poena razlike ;)

sweet dreams

pre 15 godina

Normalna evolucija od Hale sportova preko Pionira do Arene! Treba se postepeno navikavati na velike(bukvalno) spektakle, a ako Bog da jednog dana i mozda u nekoj zajednickoj NBA-Euroligi pa da tu docekujemo i Lejkerse,Sparse,Seltikse...A onda sutra i svim novinama naslovi "Kobi i drugovi opet nemocni u Beogradu"

poganija

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!
(Caki, 27. februar 2009 18:55)

Mislim da si promasio temu majstore :-)

novobeogradjanin

pre 15 godina

Podjimo u halu,
Na Novi Beograd,

Da bodrimo Partizan,
Svima nam je drag.

Navijacke pesme,
Zapevajmo svi,

Bodrimo Partizan,
Jer je najbolji!

Kad igra Partizan
Hala se ori,

Za prvo mesto,
Uvek se bori,

Bodre ga njegovi
Verni navijaci,

Jer je sa njima,
Partizan jaci

Darko

pre 15 godina

Svaka čast! Ovo je samo proba da vide koliko će biti navijača i kakva će biti atmosfera da bi isto uradili sa najverovatnije i CSKA. Da li neko zna koliko je karta, pošto sam ja jedan od onih koji pripadaju većini, to jest, nemaju kartu.

eeeek

pre 15 godina

Ljudi, nabavite po jednu zastavu Gabona i Češke i razvijte je pre meča. Videćete, Stephon i Jan će odigrati jednu od najbolji tekmi ove sezone, ginut će za svaku loptu.

dragan

pre 15 godina

Пионир је наш дом! Зашто раде ово?!
(Александра, Гробари - Кумодраж, 27. februar 2009 18:25)

Mi Srbi smo cudo.Aleksandra je verovatno malo mladja pa ne zna daje PARIZANOV dom HALA SPORTOVAali se negde 89-90 91 ( ne secam se tacno )moralo preseliti u Pionir zbog prokisnjavanja tada su komentari ljudi bili kao i sada za Arenu . Novo vreme nosi nove stvari pa se moramo prilagoditi tome.
Bolje bi bilo da se povede akcija da se arena nazove po PROF. ALEKSANDRU NIKOLICU COVEKU KOJI JE TOLIKO ZASLUZAN ZA KOSARKU.

Dragan

pre 15 godina

Sjajna vest!Iz nekoliko razloga.Objektivno, utakmica nema takmicarski znacaj, pa nije toliko vazno sto igraci nisu naviknuti na halu. Dobiti u finansijskom smislu, medijskom i marketinskom su nemerljive jer ce to biti spektakl o kome ce se pricati sirom evrope!Bice ovo veliki izazov i za najbolje navijace u evropi da napravimo ludnicu sa 20.000 ludaka :) Naravno Pionir ostaje nasa kuca, ali ovo ulazi u istoriju po nekoliko osnova(prvi klub koji nastupa u Areni, najveci broj publike na kosarkaskoj utakmici itd...)Zato pripreme krecu od danas SVI U ARENU!

PREDLOG ZA UPRAVU!!!Prvi prsten(nivo 200)neka vazi za navijace koji su vec kupili karte i koji imaju godisnje(taman u njega staje oko 7000, plus parter),a prsten 400,koji je na vrhu i u koji staje 10ak hiljada neka bude pusten u slobodnu prodaju po ceni ne vecoj od 500 dinara(ipak je rec o losijim mestima)

Nemos

pre 15 godina

Igramo u Areni jer će u njoj biti najmanje dva puta više navijača nego što bi moglo da stane u Pionir...
Arena je akustičnija od Pionira(krovna konstrukcija je nezavisna od konstrukcije tribina ) i čista je glupost svaka priča da ne može da se postigne bolja ili najmanje ista atmosfera kao u Pioniru...
U Areni je košarku do sada igrala samo reprezentacija i navijanje na tim utakmicama svi uzimaju kao argument lošije atmosfere u toj dvorani, a to nikako nije za poređenje sa navijanjem partizanovih navijača,
20 hiljada gledalaca i 20 hiljada grobara nisu za poređenje!!!

Ono što jeste donekle problem je to što igrači već godinama treniraju i sve utakmice igraju u Pioniru i naviknuti su na sve u toj hali, dok će im u Areni osim navijača sve drugo delovati kao da su na gostovanju... Pretpostavljam da je ova utakmica koja nije od presudnog značaja i odabrana za Arenu da bi se sve isprobalo i da bi se igrači navikli na teren pa da Partizan četvrtfinale evrolige odigra u Areni...

IDEMO SVI DA NAPRAVIMO NAJBOLJU ATMOSFERU NA SVETU IKAD!

PARTIZAN FOREVER!

roman empire

pre 15 godina

Iako sam zvezdas cestitam uspeli ste prvi da udjete u Arenu to je bila stvar prestiza a kako igrate i kako prezentujete srpsku kosarku poslednjih godina zasluzili ste.

Ниџа-пиџа

pre 15 godina

Da li neko zna kada se odigravaju,kog datuma utakmice Top 8.Vazno mi je
Ne sumljam da ce 20000 navijaca napuniti Arenu.Partizan lepsa strana srpskog sport.

mens

pre 15 godina

Bez obzira na zelju kluba da se oduzi navijacima, mislim da je ovo pogresan potez. Nadam se da gresim, ali Arena ce biti puna sminkera, manekena i dece. To nije ono sto Partizan godinama gradi u Pioniru. Ipak, hajde da probamo, sto da ne. Ali protiv CSKA vratite nam Pionir.

NEUPOREDIVI

pre 15 godina

5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
Upadljivo je puno komentara gde se ljudima POLAKO OTVARAJU OČI kroz podržavanje Partizana iako su iz suprotnog tabora...
Braćo Grobari, imam pune 43, Partizan gledam redovno više od 35, ali ovo što će se dogoditi u četvrtak u Areni ČEKAM CELOG ŽIVOTA... ONO ŠTO ĆE SE TADA DOGODITI PAMTIĆE SE ZAUVEK I PREPRIČAVATI UNUCIMA!!! 12 Veličanstvenih crno belih protiv 12 Najskupljih zelenih... Dule protiv Željka... 20.000 kao jedan... Biće to događaj dana u Evropi!!!
Zato posebno nesrećno izgledaju komentari tipa "vi ste nula" i "nema vas za Arenu" jer odslikavaju NEMOĆ i STRAH, da ne kažem UŽASNU ZAVIST onih koji se skupljaju na pomoćnom terenu fk cz da daju podršku pred derbi i to im dođe kao vernost... Videću ih kakva im je ljubav prema zvezdi ako sutra izgube, biće šamaranja, lomljave kola, ...
No svejedno, glupo je bilo kakvo poređenje nečeg što je neuporedivo... Vi NAVIJATE mi VOLIMO... Kad igubite vi ste besni, kad izgubimo mi patimo... . Vi gubite 20 razlike na poluvremenu i već vas je polovina kod autokomande, mi gubimo 30 razlike pevanje ne prestaje još sat vremena...
SHVATITE DA CELA EVROPA PRIČA O PIONIRU KAO NEČEM POTPUNO NEVEROVATNOM!!!
TO JE LJUBAV ROĐACI, APSOLUTNA I NEUSLOVLJIVA... RADOST I PATNJA, SMEH I SUZE...
MI SMO GROBARI BRE! I TAČKA!
MI SMO KRILA OVIM DEČACIMA KOJI IGRAJU DŽABE ZA PARTIZAN...
Pogledajte Čeha i Gabonca iz svlačionice u Malagi...
To ne može da se plati...
VOLIM GA KO OKA DVA,
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA,
ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN,
BEOGRADSKI PARTIZAN!!!
Onih 5 sa početka teksta HOĆE DA DOŽIVI LJUBAV GROBARA UŽIVO!!!
I ja ću im to omogućiti...

Zoran

pre 15 godina

@caki
Imas vid malo bolji od Homera, ali malo losiji od Filipa Visnjica, ali zato ti je sluh ko' u Betovena pred smrt
Sta si jado dosad gledao i slusao?

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

Lepo sto ce vise ljudi moci da prisustvuje ovom mecu ali sumnjam da se u Areni moze napraviti atmosfera kao u Pioniru... Ipak je Pionir hram kosarke...

pera mitic

pre 15 godina

Momci, sjajni ste i hvala vam za jos jednu radost koju ste nam priredili!

Uz vas sam i ja ocvrsnuo pa mnogo hrabrije gledam ove hickokovske zavrsnice nego ranije...

Cestitke Duletu, Danilovicu i svima u klubu!

I jos nesto - KRAJNJE JE VREME ZA ARENU!
(pera mitic, 26. februar 2009 01:25)

Cim Pera kaze...

Salim se. Zaista mislim da je vreme za Arenu i to ne samo za ovu utakmicu vec za sve Partizanove utakmice u Evroligi. U Pioniru jeste pakleno, ali ko kaze da u Areni, pred 20000 grobara nece biti jos ludje! Pa mi pobedjujemo CSK u Moskvi i Unikahu u Malagi! Ako od nekoga izgubimo u Areni to ce biti samo zato sto je taj neko bolji.
Tuzna su saopstenja tipa: Pusteno je u prodaju 400 karata...
Ja se secam kada je Partizan napustao Halu sportova na N.Bg. Bilo nam je zao jer je tu pravljena paklena atmosfera. Ali, na bolje se covek brzo i lako navikne.
Dakle, navikavajmo se na Arenu, a Pionir neka bude za utakmice Uleb kupa i Lilijane Ronketi.

I jos nesto- karte ne treba da budu jeftine za duel sa Panatinaikosom. Napunimo Arenu, uzivajmo i pomozimo nas klub u svakom pogledu, pa i finansijski. Zasluzili su!

mr.loco

pre 15 godina

Cekaj, stani bre...znaci onu pricu sto su mlatili prethodne 2-3 sezone za Arenu/Pionir je bila glupost!
Ranije su pricali kako ne moze da se igra u areni jer je vec prijavljen pionir! Kako sad odjednom moze u sred top16?!

danja

pre 15 godina

@CAKI


sta ti s*res ... znas li kad ce doticna Zvezda da igra protiv jedne od najboljih ekipa u evropi + u Areni ! NIKAD! i da ti ponovim jos jednom mozda nisi dobro ukapirao NIKAD!!!

dok neki dobijaju CSkA,TAU,LOTO itd.. neki su tepih za gazenje Hemofarmu itd...


NAPRIJED CRNO BIJELI!!!

pekovic

pre 15 godina

Pekovica treba da docekate aplauzom...sta je sve momak prosle god uradio za partizan pjevao zajedno sa vama na kraju svake utakmice a vi da ga izvizditte..pa ljudi prisebite se malo!

Wabbit

pre 15 godina

Ok, ja sam Zvezdas, ali zaista jedva cekam da vidim atmosveru kakva je u Pioniru na Partizanovim evroligaskim utakmicama pred 20.000 ljudi.

BiP

pre 15 godina

Argumenti za ARENU

- Prvi klub koji je nastupao u njoj i napunio je
- 20000 Gledalaca , sto bi bio REKORD Eurolige , sto marketinski MNOGO donosi klubu !!!
- Posto utakmica nem arezultatski znacaj , odlicna prilika da se PROBA domacinstvo u Areni i kako ce se snaci tim ...
- Da svi koji VOLE Partizan mogu da PRISUSTVUJU jednom Evroligaskom mecu i pozdrave igrace ... Mislim da je fer i ako sam jedan od onih koji uvek na vreme kupi godisnju kartu ...
- I zadnji razlog je ... da josh malo nerviramo kompleksirane komsije i nabijemo neki komleks vishe ;)

p.s. Bravo za upravu , a veliki domaci zadatak za "organizovane" navijace da naprave SPEKTAKL !!!

Sonic Youth

pre 15 godina

U najboljem momentu dolazi nam ova vest.Vec smo obezbedili prolaz u cetvrtfinale,tesko da cemo dobiti PAO sa vise od 18 razlike ali ipak ovo je najbolji trenutak da se testira Arena,kad smo rastereceni.Igraci Partizana vec su se navikli na sve "sheme" Pionira,na obruce,parket,na celu atmosferu.Mora se i uzeti u obzir i videti kako ce navijaci reagovati,tj dali ce akusticki Arena sve to izdrzati.Ipak je Arena daleko veca dvorana od Pionira i nije bas napravljena za navijanje kakvo je u Pioniru,veliki prostor zahteva i veci napor da se zvuk prenese.Oni delovi gore u Areni mi izgledaju previse odvojeni od ostatka dvorane.Akusticki,po mom misljenju Pionir je bolja dvorana,ali videcemo u cetvrtak(mozda gresim).

Arsen_Lo

pre 15 godina

@Aleksandra
Zato Aleksandrice slatka da bi jos neko pored tebe mogao uzivo gledati Partizan, i nemoj zauzimati tako sebican stav prema ljudima koji zele videti spektakl!!! Ujedno ima jos jedna bitna stvar, ovo ce vise biti revijalna utakmica jer su se obe ekipe plasirale u TOP8. Tako da je KK Partizan izasao u susret svim vernim grobarima i to je sjajan gest i to treba ceniti ps. Mislis li da ce Partizan odigrati losije u Areni??? Ja licno mislim da je ovo super, jer je to zapravo dobra prilika da se istestira arena za navijace partizana (tj kako ce se ponasati u njoj i kakvu mogu atmosferu u njoj napraviti)
VELIKI POZDRAV SVIM VERNIM GROBARIMA!!!

Mikac

pre 15 godina

Aleksandra, u pravu si ali ako zele da nas premeste tamo onda je ovo pravi nacin za privikavanje!
PAO je velik klub, interesovanje ce biti veliko, a da li ce biti veliko za krcatu Arenu ili barem priblizno, videcemo!
Nemamo sta da izgubimo, sa ovim samo dobijamo jer idemo dalje kako god!
Tako da, svaka cast za ovaj potez, jos jedan dokaz koliko je lepo biti navijac svetinje zvane PARTIZAN!
Neka grmi Arena! :)))
Ziveo PARTIZAN i MAJKA SRBIJA!

Nebojssa

pre 15 godina

Za sve mlade grobare koji ne pamte Halu sportova:
Kad smo presli u Pionir tada je to bila "ciganska" hala - oni su tada igrali u njoj. Bilo je i do tri puta manje ljudi nego u Hali i izgledalo je da se nikad necemo navici...
Pricali su publika je daleko od parketa, nije akustican kao Hala - da li sad prepoznajete neke slicne komentare?

Za sve one koji nisu nikad bili u Areni, ne brinite mnogo se bolje vidi nego u Pioniru.

Kakva ce atmosfera biti zavisi iskljucivo od nas grobara, sa 20000 ludaka svaka hala postaje PAKAO.

Grobari pokazimo da smo najbrojnija, najvernija, najglasnija, najorganizovanija, najludja navijacka grupa u ovom delu Evrope.

Dobrodosli Grobari Banjaluka, Podgorica, Trebinje, Herceg Novi...

NOVI BEOGRAD CEO CRNO BEO

pharaoh

pre 15 godina

Ako u Areni, sa 20000 ljudi, ne bude atmosfera bar kao u Pioniru, sa 8000 gledalaca (znači PAKAO), onda treba zauvek zaboraviti na Arenu, bar što se tiče Partizana u Evroligi. U Pioniru treba dodati još oko 2000 stolica (znači 9000-9500 gledalaca!!!!), i NIŠTA VIŠE. Partizanu ne trebaju šminkeri i pozeri. To mogu naći sa druge strane topčiderskog brda. :-) Ljudima mora postati jasno da je Partizan ispred svega. Ako misle da Partizan treba nauštrb rezultata da udovolji svim zainteresovanim, grdno su se prevarili. Partizana trebaju gledati samo oni koji su ga i u teškim godinama podržavali, kada je dvorana bila poluprazna i kada se posle nekih katastrofalnih poraza usred Beograda pevalo sat vremena posle utakmice. Toliko.

horny.cg

pre 15 godina

nadam se da je ovo samo za taj jedan mec...da se casti sto veci broj navijaca...
20000 ljudi (loodih navijaca) nije isto sto i 8000, al mislim da je bolje igrati cetvrt-finale u Pioniru, u kojem se kidaju noge i najvecim igracima.
Tesko da se u onolikoj hali moze napraviti haos kao u uzavrelom Pioniru. Nisam nikada bio u Areni, al logicno je da se tamo ne moze napraviti atmosfera kao u Pioniru...
valjda...

Tom P.F.C.

pre 15 godina

Sada kada je sve reseno mislim da je odluka prava da arena najzad oseti duh i atmosferu jedne velike utakmice,a i da se momci priviknu da narednih godina igraju pred vise od deset hiljada dusa.

CRNO - BELI SVET

pre 15 godina

Prava prilika za nas sa manje novca i iz unutrasnjosti da dodjemo do karte svog VOLjENOG kluba,hvala vam zbog toga.Zato svi u ARENU!

dragan

pre 15 godina

Koje su sanse da Arena bude popunjena do zadnjeg mesta?
Ak ko zna nek odgovori.
(Uros, 27. februar 2009 19:33)

Ako bih rekao u procentima onda je to 100% , ako bih ti rekao verovatnocu onda je to 1

inb

pre 15 godina

Пионир је наш дом! Зашто раде ово?!
(Александра, Гробари - Кумодраж, 27. februar 2009 18:25)
prvo zato sto mozda zele na utakmicu jos 10000 ljudi koji ne mogu da stanu u pionir!ja imam sezonsku,ali mnogo ljudi je nema!i zato sto su momci zasluzili da ih gleda 18000 ljudi,ne kazem da ce biti bolja atmosfera ali bice lepo da prvi put jedan klub igra u ovoj dvorani!a ko je to zasluzio vise nego oni!?tvoj komentar je ko da ih neko kaznjava!a i utakmica nema toliki takmicarski znacaj posto je tesko verovati da mozemo da ih dobijemo preko 18 razlike

marko novi sad

pre 15 godina

Ne znam koliko je ovo pametno,al neka probaju kako ce da bude.Ipak smo mi Grobari poznati da mozemo bilo gde napraviti atmosferu usijanja.

bg-pobednik

pre 15 godina

Ovo je veliki ispit, ali ovaj put ne za Partizan već za nas, Grobare!!!
Prvo je najbitnije da se Arena napuni do poslednjeg mesta, što znači 20 000 gledalaca!!!, a ne 10, 15, pa i 17 hiljada jer onda to nema efekta! Da svi navijaju kao da su u Pioniru. Da se onih 10000 hiljada karata prodaju pravim navijačima i da cene budu pristupačne. Nikako ne sme da se ponovi greška kada je "Dream team" igrao u Areni i kada je zbog previsoke cene ulaznca i trebovanja od strane firmi na tribinama bilo "svega" (Karleuša i ostali), tačnije onih koji ne znaju ništa o košarci samo su tu bili radi prestiža i da bi ih uslikala neka kamera ili f. aparat.
Hala od početka mora da pripadne Grobarima i oni moraju da naprave spektakl! Trebalo bi im obezbediti sve kako bi organizovali svoju tribinu na kojoj će biti kop, tj. dirugent najpozitivnije košarkaške atmosfere u Evropi . Partizan to ne sme da izgubi pa makar to bilo i u ovom trenutku kada je obezbedjen plasman u "top 8"!
Biće sve OK, jer smo GROBARI - NAVIJAČI NAJBOLJI! NAPRED PARTIZAN!!!

Mamba DI

pre 15 godina

Ljudi,ovo je prava prilika da napravimo jos jednom nezapamcenu atmosferu,koja bi bila jedinstvena do sada u Evropi.
Ukoliko navijanje bude kao i u Pioniru,ne treba brinuti za akustiku,jer sto je za Pionir 7500 razdraganih ludaka,to je za arenu 20000.Akustika nece biti problem.
Akustika bi imala uticaj kada bi neka druga tekma bila u pitanju,van KK Partizan,jer niko ne ume da napravi atmosferu kao mi.
Zbog toga,spremite svoja grla,i idemo da pisemo novu istoriju navijanja,za celu Evropu,a i za ove druge, Di-le-je

PV

pre 15 godina

Sećam se da su ljudi na početku izgradnje Arene, govorili da će to biti Partizanova dvorana. Čak sam kao osnovac 1990 odlazio da obilazim gradilište, da vidim kako napreduju radovi. U međuvremenu, gradnja se otegla, a od kada je završena, bila je stecište mnogih jezivih manifestacija, tako da sam zažalio što je uopšte i građena.
Ovde ljudi pišu da nije akustična i da je 20000 navijača za Partizan mnogo. Bio sam na utakmici Kina-Australija 2004, i u samom finišu, 200-300 do tada prilično nezainteresovanih gledalaca napravilo je takav pritisak na Australiju, da su im se noge ukočile. Ja odlazim na Partizanove utakmice, ali poznajem mnogo ljudi koji fanatično prate Partizan i svaki dan kukaju kako ne mogu da dođu do karata. O gradovima u unutrašnjosti da i ne govorimo. Pa upravo završeni kup u Nišu pokazuje koliko su ljudi željni da dođu na Partizanovu utakmicu i navijaju. Bilo je bolje navijanje u Čairu nego u Pioniru.
Mislim da je osnovno sprečiti onu američku atmosferu sa sedenjem, slikanjem i kokicama. Zastave, transparenti, crno-bela obeležja i bubnjevi se naravno podrazumevaju. Kao prošle godine protiv PAO-a kad smo ih izbacili.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Jako pametna odluka...utakmica bez imperativa pobede,a protivnik veliki! Poslastica za sve grobare,samo hrabro... da bude što ne može biti...do +19!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Sergio

pre 15 godina

Ljudi, o čemu pričate, pa ovo i jeste za jednu utakmicu, protiv CSKA je opet Pionir, niko nije rekao drugačije, šta ste se primili?

Milan Stefanovicf

pre 15 godina

Cigani mogu samo da sanjaju Arenu,a mi braco grobari u sredu pocinjemo novu eru u istoriji srpske kosarke !

Stefa grobar Babusnica

Stari Grobar Crvenka

pre 15 godina

Kada smo prelazili iz Hrama kosarke tj. Hale Sportova u Pionir isto je bilo prica da to nije to itd. Mnogo lepih uspomena me podseca na Novi BG i pravu kosarkasku halu. Iskreno Pionir je oziveo u zadnjih par godina uz neke izuzetke vaznijih utakmica. Na te izuzetke mislim pre 2000 god, pa je postao hram kosarke. I zato zasto ne probati jednu utakmicu u Areni, jer sigurno se vracamo u Pionir sa CSKA gde ce da im klecaju kolena. A i uprava casti sve Grobare koji zele da uzivaju u vanzemaljcima a nisu mogli doci do karata za Pionir.
ZA SVE SE NAVIJA P A R T I Z A N SE VOLI

Djurica

pre 15 godina

Kao prvo pravi potez uprave jer nije mogao biti bolji trenutak za igranje u ARENI,kao drugo ko misli da dodje samo da moze da prica da je bio na utakmici bolje da ne dolazi i zauzima mesto onima koji ce ostaviti svoj glas u ARENI za PARTIZAN.
Neko je spomenuo da se protiv CSKA igra u Pioniru gde ce im klecati kolena, pa oni su igrali X puta i znaju sta je Pionir ali ako se Arena pokaze tek onda bi im klecala kolena pred 20000 GROBARA i huligana sto zivot dace za PARTIZNA.

Queen++

pre 15 godina

GRooooobari,

1. Nećete moći da napunite Arenu jer vas nema dovoljno
2. Odakle vam lova za Arenu, opet ćete na "crtu" pa onda kuku i lele nema se para...

Bežite...
(mitar3, 27. februar 2009 21:52)

A što vi ne napunite Pionir do maksimuma, pošto vas ima mnogo više (navodno). Nego biće vam VESELO protiv Hemofarma. Oni su željni drugog mesta. Bolje da vi gledate svoje dvorište. I još nešto. Treba vam minimum pet godina da bi ste mogli da igrate u Areni.
I za kraj. Ako Partizan, kojim slučajem bude osvojio Evroligu, sledeće sezone bi prešao u Arenu da igra NLB ligu, Evroligu i Superligu. A vi ćete da gledate i da patite.

donacije

pre 15 godina

ako neko zna koja je procedura za otvaranje ziro racuna za podrsku kk partizan...neka ostavi komentar (uputsva) ovde,ja cu sve ostalo organizovati (reklamiranje,podrsku,mail-ove medijima i pocetnu donaciju od 1000din...). za sve sto nam ovi momci pruzaju to je najmanje sto mozemo da uradimo,jer ni drzava ni grad beograd nemaju sluha za velicinu (pa i dobru reklamu)... SIRI DALJE..!!!
(ramplstinski, 27. februar 2009 18:59)

Nije toliko teško dati svoj doprinos klubu. Veoma je jednostavno... treba samo kupiti kartu i otići na utakmicu. Da je sreće, Partizan bi bio u rangu engleskih fudbalskih klubova. Karte za sve utakmice bi bile prodate.

д.н.с.

pre 15 godina

# 5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
U
# 5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
Upadljivo je puno komentara gde se ljudima POLAKO OTVARAJU OČI kroz podržavanje Partizana iako su iz suprotnog tabora...
Braćo Grobari, imam pune 43, Partizan gledam redovno više od 35, ali ovo što će se dogoditi u četvrtak u Areni ČEKAM CELOG ŽIVOTA... ONO ŠTO ĆE SE TADA DOGODITI PAMTIĆE SE ZAUVEK I PREPRIČAVATI UNUCIMA!!! 12 Veličanstvenih crno belih protiv 12 Najskupljih zelenih... Dule protiv Željka... 20.000 kao jedan... Biće to događaj dana u Evropi!!!
Zato posebno nesrećno izgledaju komentari tipa "vi ste nula" i "nema vas za Arenu" jer odslikavaju NEMOĆ i STRAH, da ne kažem UŽASNU ZAVIST onih koji se skupljaju na pomoćnom terenu fk cz da daju podršku pred derbi i to im dođe kao vernost... Videću ih kakva im je ljubav prema zvezdi ako sutra izgube, biće šamaranja, lomljave kola, ...
No svejedno, glupo je bilo kakvo poređenje nečeg što je neuporedivo... Vi NAVIJATE mi VOLIMO... Kad igubite vi ste besni, kad izgubimo mi patimo... . Vi gubite 20 razlike na poluvremenu i već vas je polovina kod autokomande, mi gubimo 30 razlike pevanje ne prestaje još sat vremena...
SHVATITE DA CELA EVROPA PRIČA O PIONIRU KAO NEČEM POTPUNO NEVEROVATNOM!!!
TO JE LJUBAV ROĐACI, APSOLUTNA I NEUSLOVLJIVA... RADOST I PATNJA, SMEH I SUZE...
MI SMO GROBARI BRE! I TAČKA!
MI SMO KRILA OVIM DEČACIMA KOJI IGRAJU DŽABE ZA PARTIZAN...
Pogledajte Čeha i Gabonca iz svlačionice u Malagi...
To ne može da se plati...
VOLIM GA KO OKA DVA,
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA,
ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN,
BEOGRADSKI PARTIZAN!!!
Onih 5 sa početka teksta HOĆE DA DOŽIVI LJUBAV GROBARA UŽIVO!!!
I ja ću im to omogućiti...
(NEUPOREDIVI, 27. februar 2009 23:24)
Друже,све си рекао.Ово је најбољи коментар који сам икада прочитао.Ово је суштина приче,суштина живота.Успео си овим коментаром оно што сви ми гробари осећамо али не умемо да изразимо.

Djordje Miletic

pre 15 godina

Sta ne valja Arena?To vi pricate koji imate karte,boli vas uvo, a sta je sa ostalima?Pozdrav iz Kragujevca!!!Vidimo se sutra na derbiju!!!Uzeo sam prve 4 karte za JUG iako sam iz KG-a!!!

stefan_Bujanovac

pre 15 godina

Tacno je da je Pionir nas HRAM!Ali mislim i da je arena mala s obzirom na to koliko ljudi zele da gledaju i navijaju za PARTIZAN!

Bg

pre 15 godina

Moze, ali pod uslovom da se zabrani prodaja karata i ulazak u Arenu "biznismenima" (znate vec, celava glava, tamne naocare, picnuti obavezno, dzip, tj. tenk u parkingu) i sponzorusama (ove kvocke ne treba ni da opisujem).

ostoja

pre 15 godina

Pratio sam utakmice jos u hali sportova.Kada je na red dosao Pionir,bio sam jako tuzan.A,sada dajem punu podrsku upravi kk.Partizan.Ovo je ekstra potez,za divljenje.Ja sam iz BG.i nisam propustio ni jednu utakmicu,godinama.Ali dragomi je sto ce svi oni koji nisu mogli gledati nase momke,sada biti u mogucnosti.Zamislite kop od 10 000.Grobara ! Bice to spektakl za celu Evropu,a prenosice i Grcka tv.Arena je jako akusticna,u to ce se svi uveriti.Bicemo prvi Srpski klub koji ce tu odigrati utakmicu.A,kada u junu mesecu dobijemo takvog sponzora i par velikih Evropskih igraca,Arena ce nam biti stalni dom.NAJVECA ZA NAJVECE !!!

Caki

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!

Rade

pre 15 godina

Bravo za Arenu. Ovo je vise od igre. Pionir je mali, bez obzira na sve, za ovakav spektakl. Sto se tice Pekovica samo lud moze nesto da mu prebaci. On je profesionalac, igrao je posteno za nas, igra tako i tamo gde ga placaju. A drugo, zar u Rimu protiv Lotomatike,nije odigrao i za nas! Zasluzuje samo ovacije.

Grobar 74

pre 15 godina

Ovo hoću da napišem da sve Dileje (tzv. Delije) znaju i nauče.
1.Igraćemo utakmicu u areni iz prostog razloga jer je interesovanje za Partizanove mečeve toliko veliko da kapacitet arene nije dovoljan za sve navijače iz Beograda koji žele da gledaju Partizan a o unutrašnjosti, Republici Srpskoj i Crnoj Gori da i ne govorimo. Dakle ZAHVALNOST! Dileje ne mogu da skupe više od 2000 navijača i to kad je slobodan ulaz.
2.Igramo u areni da bi gradski i republički moćnici shvatili na kakav način Partizan prezentuje Srbiju i da je KK Partizan najveći "ambasador" svoje zemlje u svetu. PATRIOTIZAM. Godinama su pokušali da ulažu u "komšinicu" a oni jedino što su uradili jeste da su postali klub sa najgorim skorom u istoriji eurolige - SRAMOTA!
3.Bitno, još uvek ima ljudi koji kažu da je Zvezda klub ugroženog srpstva i da je znak raspoznavanja nacionalnog identiteta a već godinama je vode ljudi kojima je vlastiti interes po svaku cenu iznad svega a želja da se uništi PARTIZAN daleko iznad želje, znanja, potrebe da se od Zvezde napravi klub iole pristojan za srpske uslove, o Evropi da i ne govorimo. Dakle gomila licemera, sitnih šićardžija, beskičmenjaka a i da su ispravni pa ne može se od go.na pita napraviti!
4.Navijači, e to je tek posebna priča! Na našim utakmicama dolazi košarkaška publika a bar par hiljada ostaje ispred dvorane da traži kartu više a na komšinicine tekme idu ljudi sa ulice da se malo ugriju a pošto ide lepo vreme izgubiće i to malo publike.

RUS 91

pre 15 godina

ekstra shto se igra u Areni bice ludilo,proslavicemo sve uspehe naseg kluba.A cetvrtfinale nek se igra u Pioniru!! POZZDRAV za SVE GROBARE SA GRADJEVINSKOG FAKULTETA!!!

Milan

pre 15 godina

Prava odluka uprave.Moramo se navikavati na Arenu jer možda ćemo uskoro morati igrati u hali sa najmanje 10000 mesta.Takva su pravila ULEB-a.Dobro je i zbog ljudi koji vole Partizan i nemogu da dodju do karte za pionir,sad je šansa da pokažemo koliko volimo Partizan i koliko cenimo to što su igraci i uprava uradili svih ovih godina.
Minja Železnik

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Nas trojica redovnih posetilaca Euroligaških utakmica i već dvojica novih se prijavila!!!
Ne sumnjam da će Arena biti krcata, kada na 2:55 pre početka krene sa razglasa ...DA VOOOLIM CRNOOO-BELEE; PONOSNOO KAŽEM SVIMAAA....biće nam svima jasno da smo kao jedna duša i jedno telo!!!
Ne sumnjam u potpuni spektakl!!!

Grobar PFC

pre 15 godina

Pionir je nas dom ali uvek treba probati nesto novo! Ja bih molio verne GRBARE da dodju u arenu da zajedno bodrimo nase SAMPIONE....Moramo da vratimo PAO onih 18 razlike bice tesko ali setite se koliko su puta strucnjaci rekli Partizan ne moze to????I koliko je puta Partizan dokazao da za njega ne postoji nemoguce tako da ja mislim da mozemo dobiti PAO 20 razlike!!!!Meni se prvo nije svidelo to sto ce Partizan igrati u Areni ali sta je tu je Arena je velika i jedva cekam da zajedno sa vama bodrim Partizan u jos vecem prostoru!!!Kakva ce to biti atmosfera .....aaaa??? Ljudi vidimo se u sredu!!!! PARTIZAN SAMPION!!!! PFC4LIFE!!!!

Zmaj

pre 15 godina

Ajmo Grobari! Napunimo Arenu. Ima nas sigurno vise od 20 000 koji volimo Partizan i koji cemo navijati celu utakmicu. Neka Evropa pamti!

MAJA92

pre 15 godina

Ma dodjite u halu CAIR u Nisu,mala je ali je zeljna da vas opet i opet i uvek doceka Niska publika.Partizane...........volimo te...

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Sta ste se raskokodakali... tipa ajmo grobari da je napunimo... Karta ce biti preko hiljadu dinara...Nekom iz Nisa(na primer)treba 2000 din za povratnu kartu + karta za tekmu + malo alkohola...Ko jos ima toliko para za baciti ???? Pa vi ni vas cuveni JNA niste mogli da napunite protiv Real-a u ligi sampiona,a napunicete Arenu... smesni ste....
(Reggie Freeman, 27. februar 2009 22:17)

Kakvih likova ovde ima?!?!
Odakle ti, majke ti, podatak da nismo mogli napuniti stadion protiv REAL-a???
Karta je u to vreme bila 500 dinara, nas četvorica smo dali 7200 nas nas bez karte ubace na sever.Na severu smo po dvojica stajali na jednoj stepenici u dahtali jedan drugom za vrat.Bilo je 50.000 ljudi a zna se da je zbog stolica kapacitet 35.000.
Mislim stvarno si ga odvalio i još uvek živiš!!!

Jaro_King

pre 15 godina

Cuo sam da je koncert Slipknot-a otkazan zbog rusenja arene...

Nadam se samo da ce se karte prodavati preko navijackih klubova, da dodju ekstremi iz cele srbije, republike srpske i makedonije, a ne neki napuderisani...

Hvala upravi sto je odlucila da bas mi srusimo arenu. Bice pakao, bice krcato, otimace se ljudi za karte... Ima nas, ni sami nismo svesni koliko!

NUSKNVP!

Novica_Velickovic

pre 15 godina

U pocetku me je obradovala ova vest ali se plasim da ce biti mozda 12-13000 grobara-pravih grobara a ostalo da ne budu oni koji dolaze u pozoriste...Pionir je zakon,ali ajd' da vidimo kakva atmosfera moze da se napravi u areni!

boban

pre 15 godina

bio sam u areni gledao sam fed kup i mogu da kazem da je bilo dosta bucno ali pionir kad pocne pesma pa to grmi brate,pekovicu nismo ti zaboravili za onu utakmicu u atini

bogdanpfc

pre 15 godina

Jedva cekam ovu utakmicu.to ce biti mozda i prva na koju cu da odem.

a Pekovica treba docekati sa aplauzom pa sta ako se veselio ima pravo i mnogo je ucinio za nas klub!!!!

zoran-australia

pre 15 godina

Pozdrav svim ziteljima u Srbiji a poseban svim Grobarima. Ovo je prilika za ispisivanje nove stranice u istoriji Srpske kosarke i svakako naseg KK Partizan. Nova, veca dvorana i prilici takvom dogadjaju jer nasi momci na parketu trebaju da osete draz igranja u velikim zdanjima i kod kuce a ne samo u inostranstvu. Navijaci treba da pokazu da su sposobni napraviti atmosferu istu kao i Pioniru, jer Arena i Pionir su gradjevine koje nemaju dusu. GROBARI su ti koji su dali dusu Pioniru, a sasvim sam siguran to ce uciniti i sa Arenom.
Vidim iz komentara da mnogi smatrju ovu utakmicu kao "revijalnu" predstavu. Ona ce biti sve samo ne revijalna. Zapamtite, onaj ko zavrsi ovaj deo takmicenja na prvom mestu, ocekuje povoljniji aranzman u nastavku (prednost domaceg terena u sledece 2 eventualno 3 utakmice). Razlike u kvalitetu timova gotovo da nece biti, jer ovo je 8 najboljih, prednost domaceg terena i odigravanje prve utakmice kod kuce postaje veoma vazan faktor.
Jos samo jedan detalj. Postovani Grobari, ja sam u Australiji ali pratim sve o FK i KK Partizanu preko net-a. Odusevljen sam vasim odnosom prema igracima i rukovodecim strukturama naseg kluba. Molba: Dostojanstveno docekajte i pozdravite Pekovica, Zeljka i Kecmana. Oni su Grobari, profesionalci, i rade svoj posao predano kao sto su ga radili dok su bili u Partizanu. ONI TO ZASLUZUJU. A na terenu i tribinama pokazimo koliko vredimo. Pozdrav iz Australije.

PFC_deki

pre 15 godina

pametno je da ste dali da se igra u areni jer utakmica nije toliko bitna jer smo več obezbedili prolaz! bilo bi super da ih pobedimo večom razlikom 18+ i onda i lottomaicu u rimu!! dolazim i ja iz slovenije na tu utakmicu!!! NAPRED PARTIZAN grobari slovenija

Ki×ijeva devojka

pre 15 godina

E extra...imam godisnju i naravno da dolazim na svaku utakmicu,ali me bas zanima kako ce sve to izgledati u Areni...vidimo se Grobari...

pACMan

pre 15 godina

Kakvo prijatno iznenadjenje, Arena - 2o ooo dusa dolazi da bodri najveci kk u zemlji. Samo bih voleo da pevaju svi prisutni, mozda bi vodje navijaca u dogovoru sa klubom mogli da porade na tome da svi, cak i najmladji posetioci nauce pesme i navijaju svi zajedno glasno ali korektno :)

buba

pre 15 godina

Pekovica treba docekat aplauzom i pesmom.To sto nam je uradio u Atini nije za nikakvu osudu.Sta je trebo uraditi.Ovo je prava prilika da se svima njima zahvalimo sto su ucinili prosle sezone.

Queen++

pre 15 godina

Pre dva meseca (ako se ja ne varam), špekulisalo se u štampi da će Crvena Zvezda igrati u Areni protiv Pamese (koja je trenutno na sedmom mestu u ACB ligi). To se, međutim, nije desilo. Sad se pitam da li će to biti slučaj sa Partizanom. Danas, na kanalu SOS, u emisiji Zona Pres, voditelj je saopštio da će 8. marta biti održan koncert Željka Samardžića, pa je pitanje da li će grad dozvoliti da se odigra utakmica. Samo se bojim da ne prođemo kao Zvezda (to se odnosi na Arenu).

Inače, u subotu nas očekuje trening provera pred odlučujuću bitku sa Panatanaikosom za prvo mesto.

grobar sa Dorcola

pre 15 godina

Arena nema akustiku kao pionir i u njoj nece biti tako zadimljeno i vrelo kao u hramu.Ali ovo je jedinstvena prilika da dokazemo da je Partizan zaista jedini klub u zemlji koji ima sanse da se bori za TOP 4 najboljih klubova evrope.Cela arena ce biti istreshena , ako bude organizacija na nivou.

nik

pre 15 godina

Ne verujem sta neki pisu kao u praistoriji kad se pronadje nesto novo, pa svi gledaju, zaobilaze, plase se itd. I to su komentari ljudi o kojima cela Evropa prica da prave neverovatnu atmosveru.

Dvorana je ono sto je mi napravimo da bude. Dakle ako se svi budu drali kao u Pioniru, a hoce, ako igraci ginu po terenu, a ginuce, i ako Dule barem jednom zauzme sirom sveta poznatu pozu a hoce nema razloga da ne bude mnogo ludje nego sto je u Pioniru. Setite se samo kako je bilo kad je repka igrala mec protiv Brazila u odbojci pre par godina taj mec je proglasen od mnogih strucnjaka za najbolji u istoriji odbojke. Ne vidim razlog da ne bude verovatno jos bucnije protiv PAO.

Zamislite kakva ce motivacija da bude za igrace kad im na kraju tekme svi do jednog budemo pevali iz sveg glasa.

i evo jos par klipova ako neko nije video do sada.

http://www.youtube.com/watch?v=9HK7mIyNynI

http://www.youtube.com/watch?v=9EIm978ybMI

http://www.youtube.com/watch?v=ryOR-T2SsdE

http://www.youtube.com/watch?v=XQtS_jfAvnI

pozdrav

GrobarPG

pre 15 godina

Pekovic nije zasluzio da bude docekan zvizducima, nego najvecim ovacijama! Sjetite se samo sta je sve uradio za Partizan, kako se radovao posle svake utakmice!! Bio je uvijek najradosniji! Pogrijesio jeste, ali nije sa nikakvom namjerom... to je veliki igrac, velikog srca i nesvjesno je reagovao! Svi znate da je i dalje u dusi samo PARTIZANOVAC!!!

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

E ovako drustvo:

1.Odlican potez uprave Partizana i grada Beograda,sto zbog "ispisivanja istorije" i arene i Partizana,sto zbog brate jednog pravog kosarkaskog spektakla i to u pravom trenutku,neka vidi evropa ko smo i sta smo,neka vidi evropa da smo idalje "kosarkaski brazilci" i da kosarka na ovim prostorima nikad nece umreti,sto su mnogi prizeljkivali.

2.Susret 2 najbolja tima,sa najboljim navijacima i tenerima,kosarkaska poslastica za celu evropu.

3.Svaka cast areni,ali svakom,ali bas svakom je jasno da su sada PARTIZAN I PIONIR-"dve duse jedno telo",i da je to nemoguce razdvijiti,pomislite samo kakvo bi to pozoriste bilo za NLB I Super ligu Srbije.Dakle vec protiv CSKA-pravac "kosarkaski hram"-PIONIR,odnosno pravac BERLIN-Final 4:)))))))))))))

Dakle Cetvrtak,5. Mart Beogradska Arena.Uostalom prica ce se danima posle,mesecima a Bogami mozda i godinama.

djordjie

pre 15 godina

iskreno ulaz D pionira je za mene nezamenljiv,medjutim kao sto neko rece i hali dajemo dusu..ovo je prilika da dokazemo da smo najjaca navijacka grupa u evropi,samo se plasim kako ce se organizovati navijanje

pharaoh

pre 15 godina

Već sam napisao šta mislim o Areni, ali, pored toga, trebalo bi za svakog gledaoca u gornjem nivou Arene obezbediti po jedan dvogled (kao Ilija Čvorović u operi). :-):-):-)

ljubisa skopje

pre 15 godina

cestitki za golemiot uspeh,samo napred na fajnal for i pozdrav do site i da se znae deka i vo makedonija se naviva za partizan

JASKO

pre 15 godina

pa to se ceka vec 2 god i napokon smo dobili ARENU hvala ljudima koji su shvatili da treba da dodje do toga Partizan je zasluzio ARENU i sve sto treba idemo na pobjedu pozzzzZZZZzzz za sve grobare iz doboja

ljuba grobar

pre 15 godina

neka ljudi iz unutrasnjosti i nasa braca iz republike srpske i crne gore dodu na tekmu i vide sampione na delu pijonir je dovoljan za dve beogratske opstine .ima nas mnogo

Partizan Forever!

pre 15 godina

KONACNO!!!

Ne bih da nam bude baksuzno ali sam presrecan sto mozemo da odigramo u areni!!!

Eto mene braco dolazim iz Podgorice i ima da se maltretiram po vozu 10 sati ali nije mi zao jer to se mora dozivjeti. Do sada sam dolazio vecinom na fudbalske utakmice jer se za kosarku ne moze naci karta nikako. U svakom slucaju bice to spektakl!!!

Srdjan

pre 15 godina

Ako u Areni, sa 20000 ljudi, ne bude atmosfera bar kao u Pioniru, sa 8000 gledalaca (znači PAKAO), onda treba zauvek zaboraviti na Arenu, bar što se tiče Partizana u Evroligi. U Pioniru treba dodati još oko 2000 stolica (znači 9000-9500 gledalaca!!!!), i NIŠTA VIŠE. Partizanu ne trebaju šminkeri i pozeri. To mogu naći sa druge strane topčiderskog brda. :-) Ljudima mora postati jasno da je Partizan ispred svega. Ako misle da Partizan treba nauštrb rezultata da udovolji svim zainteresovanim, grdno su se prevarili. Partizana trebaju gledati samo oni koji su ga i u teškim godinama podržavali, kada je dvorana bila poluprazna i kada se posle nekih katastrofalnih poraza usred Beograda pevalo sat vremena posle utakmice. Toliko.
(pharaoh, 27. februar 2009 19:24)

mislim da si ti jedan od tih sminkera i pozera koje si nasao ovde da prozivas!! kosarku treba da gledaju svi oni koji to zelel i vole tako da ne vidim kako bi oni mogle da odmognu u atmosferi ako na tribinama budu svi oni navijaci kao i u Pioniru... a to za akustiku...svi ste mi vi eksperti za akustiku! vecina vas nikad nije ni bila u areni...mozda cak ni ne zna gde se nalazi!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.
(MONTENEGRO, 27. februar 2009 23:31)

stvari oko Pekovića nemaju veze sa vašim(ili vašom,ne znam talijanski toliko dobro koliko 'cnogorska' populacija) 'montenegrom',nego sa nečim mnogo većim od ...NAŠIM PARTIZANOM. pevali smo mu,a on je ,posle svega,svojim ponašanjem(ne igrom ! nema to veze sa brojem datih poena) pokazao kakav je i ko je.a Partizan oslovljava sa 'oni',kao da nikad 'njima' nije ni pripadao.
lično nisam više za to da mu se ciljano zviždi i skandira,ali muk i ignorisanje- da.zaslužuje tretman u najmanju ruku kao i bilo koji drugi gostujući igrač.jer neke stvari se moraju poštovati,bez obzira koliko te igra,ugovori i uspeh poneli.Djordjević(koji mu da 40 poena) i Bodiroga(koji mu da 7-8) su najbolji primeri poštovanja Partizana na parketu.međutim,tu lekciju je ovaj blenta preskočio....Nikola Mali

a što se Vujoševića tiče,zna se koji šljam će njemu da zviždi jednog dana,a zna se i zbog čega.Grobari sigurno... neće....

dma

pre 15 godina

Dakle ne mogu da verujem da postoje komentari tipa_"Pekovicu je bolje da se razboli"...ljudi,ako ste pravi navijaci Partizana nikada necete zvizdati Pekovicu posle svega sto je uradio za Partizan...mislim ljutiti se na njega sto je bacio kosku saigracu posle datog kosa je idiotski,svi koji mu budu zvizdali dokazace koliko su maloumni i kratkog pamcenja!

preslisavanje

pre 15 godina

ljudi pa ovo se izgleda arena sprema za organizaciju FINAL FOUR-a i naravno PARTIZANA na njemu mozda vec sledece godine
dovedi Zeko GASPROM bog da nas vidi

Djura

pre 15 godina

a da se organizuje neka prijatljska tekma da ako nije igrao za cesku veseli da debituje za srbiju i otmemo ga ? da nam ne utekne kao i pekovic ?

Gordan

pre 15 godina

Idemo ljudi, svi u arenu...da pozdravimo SAMPIONE!!!

A ***anima neka ostane pionir...mada bolje im je da igraju utakmice u nekoj osnovnoj skoli...200, 300 ljudi da dodje i puna kapa :-)

PxFxCxBGD

pre 15 godina

MONTENGRO, dal si ti popio malo? Vidis li temu? O Beogradskom Partizanu je! Zapitaj se malo, gde bi ti 'vasi' pekovic, vranes i rakocevic bili bez Partizana? Gresis ti sinak mnogo, ali to tebi ne vredi objasnjavati.
A zapitaj se i kako je to pekovic vratio Partizanu za to sto od polu-drveta napravi jednog od najboljih centara evrope. Razmisli malo.
A sto se reprezentacija tice, procicete kao Kuk protiv Partizan...Ajde idi sad i bavi se tvojim lokal (a kakav bi drugi bio u toj velikoj zemlji) patriotizmom negde drugde.
Elem, Partizan je zasluzio Arenu, ali da li su Arena i BG zasluzili nesto tako mocno kao Partizan i Grobari- to je drugo pitanje.

bojko

pre 15 godina

sescu u prvi red i ako mi neko od sminkera i manekenki kaze sedi bice svasta!!!!!!! samo oni koji ce pevati svo vreme treba da jupe kartu manekeni, pulover, sminkeri i ostali NEMOJTE DA DOLAZITE....

ANTI ROM

pre 15 godina

E moj Caki, sta ti lupetas!? kao ajde GROBARI da vas sad vidim, sta ti imas uopste nas i da gledas, imas ti tvoju kkss pa njih gledaj protiv hemofarma(kako stoka nabija 30 razlike) a nas GROBARA i ako dodje 7000 u arenu ima da napravimo buku kao da ima 20000 ljudi!!!! Drago mi je sto se igra u areni, treba na velicanstven nacin da proslavimo prolaz medju VELIKIH OSAM ekipa u evropi, ali u sledecim utakmicama treba se vratiti u pakao pionira. POZDRAV ZA BRACU GROBARE I SESTRE GROBARKE!!!

Nenad Pariz

pre 15 godina

Valjda su igraci Pao gledali seriju "Bekstvo iz zatvora" sigurno ce im pomoci pri trazenju izlaza iz ARENE.Pozdrav za sampone!!!

Shone PFC

pre 15 godina

Siroti pogrebnici, pa Vas nema 20000... A Pionir je dom kluba koji u njemu igra od izgradnje, Vi ste podstanari.
(Batistuta, 27. februar 2009 22:32)



Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić složio se u oceni da je finansiranje sporta u Srbiji nedovoljno i pogrešno.

"Imamo brend i tradiciju... Kancelarije smo dobili od grada, a dvoranu plaćamo", rekao je Opačić i kazao da srpska košarka ne može da čeka donošenje zakona o sportu, već da je njeno finansiranje potrebno rešiti pod hitno, makar i nekom uredbom.

kako, kako, dom kluba... podstanari...
jbt, vi ni kancelarije nemate, xa, xa, xa !!!

NUSKNVP !!!!

perasasevera

pre 15 godina

(dragan, 27. februar 2009 19:02)
(Arsen_Lo, 27. februar 2009 19:13)
(inb, 27. februar 2009 20:19)

U mnogo čemu ste u pravu, samo Aleksandru nam ne dirajte...bez obzira na vaš staš na tribinama! Ona je danas ono što smo mi bili nekada i kao takva je blago Partizana! Samo toliko...
a poštovanje svima

Matija

pre 15 godina

40+; Nebojssa
Svaka cast momci, ima nas koji se secamo finala protiv VIVE Kantu sa Rivom na celu, kako je tada Hala grmela, ovo je za one mladje, neka potraze od starijih te kasete, Pionir je oduvek bila Zvezdina hala, mi smo u nju presli silo prilika posto Sportovi vise nisu imali uslove, a Arena je velika Hala Sportova, sa tribinama skroz oko terena, a ne kao Pionir, kutija sibica. Partizan, ovakav kakvog ga vi mladji pamtite je gradio istoriju na Novom BG, samo je sezone kada je osvoji EL igrao u Pioniru, ono sto su mu dozvolili i od tada se preslo za stalno u Pionir, Arena je nasa i ostace nasa od sada pa zauvek, kao sto neko rece zatvara se krug, Sportovi-Pionir-Arena!!!

asdf

pre 15 godina

@Caki

Samo mi nadji jednog velikana evropske kosarke kojeg je Zvezda pobedila u zadnjih 10 godina!?

Arena, 20 000 ljudi i 2 sjajna tima, za ponos Srbije i Partizana!!!

G R O B A R !!!!

pre 15 godina

Ma pokvarili neki klubovi prosek Pionir.Ipak Partizan samo obedjuje,dok neki shlj klubovi gube u Pioniru,pa ovi iz uprave odlucili da promene Pionir za Arenu,jer je tesko da ti shlj klubovi dobiju Arenu,dok Partizan to svakako moze.
Pozdrav svim GROBARIMA!!!
p.s. Nikola Pekovic je mnogo toga ucinio za nas i njegov klub Partizan i bilo bi zaista lose sa nase strane da ga na utakmici u Areni vredjamo na neki nacin.
To je samo moje misljenje sto neznaci da ce te se vi sloziti samnom.

sadasdas

pre 15 godina

a zar nije ranije bila prica da ne moze da se menja dvorana u sred grupe faze a sad odejednom moze?u svakom slucaju jako lepa vest.

Branka

pre 15 godina

vecina ljudi koji kazu da Arena nije akusticna,nikada nisu bili u njoj pa ne znaju.na utakmici Srbija-Madjarska,u drugom poluvremenu(kada je konacno pocelo da se navija)je GRMELO!!!Samo je potrebno da dodju ljudi koji znaju da naprave atmosferu(a to smo definitivno MI)
PS.tada cemo imati preko 20000 bubnjeva,nemate pojma kako dobro zvuci kad toliki broj ljudi pocne da udara nogama od pod :)

Ko je bio na toj utakmici zna o cemu pricam.

pfc

pre 15 godina

Zasto da ne?! IDEALNA prilika da se u ovakvoj utakmici vidi vidi kakva se atmosfera moze napraviti u Areni! Lako se vratiti u Pionir! Pozdrav GROBARI! HOCEMO POBEDU-POBEDU U DERBIJU!!!

Ivan

pre 15 godina

A ja mislim da je ovo dobra ideja. Bez obzira sto je Pionir hram kosarke, ideja o Areni je super jer ce se u utakmici koja gotovo nista ne resava pokazati da li postoji dostojna zamena za Pionir. Znam da mnogi pricaju da se u Areni ne moze navijati kao u Pioniru jer je publika distancirana od terena i ne daje dobar filing igracima medjutim Grobari konacno mogu da dokazu da to ne mora da bude tacno. Ako se skupe 18000 Grobara i svi pevaju kao u Pioniru mislim da ce Partizan cesce igrati u Areni. Ako ne uspe... boze moj pokusalo se i videlo se da je to losa ideja i da se nece vise ponoviti u znacajnijim utakmicama.

Kotrljko

pre 15 godina

Samo da ne bude takav naslov nakon utakmice (bez crtice)....

Ali, no sekiraj... i ovako su tamo gde treba da budu... ;)

Dule 8... F8...

goran

pre 15 godina

Ovako,karte kostaju 500 i 1000 dinara...Zakup Arene za jedan dan kosta 25000 evra...Vaze sve karte kao i za Pionir(sezonske i ove za top 16)...

ivan

pre 15 godina

DUŠKO VUJOŠEVIĆ-NIKOLA PEKOVIĆ-SLAVKO VRANEŠ-ŽARKO RAKOČEVIĆ.Ovi ljudi su jedan detalj iz naše reprezentacije,ali kao što će te se i sami uvjeriti bez njih u Areni nebi bilo ni spetakla. Inače će to biti revijalna utakmica.!No jedva čekam taj dan kada bude utakmica između selekcije SRBIJE i selekcije CRNE GORE u istoj dvorani Arena kako će te dočekati DUŠKA VUJOŠEVIĆA kojega sada sa pravom veličate .? Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.
(MONTENEGRO, 27. februar 2009 23:3o)

Greska
Sve sto dobro radi dobro ce i da se vrati.To su igraci koji igraju za Crnu Goru ne Srbiju, neki su se kalili i postali odlicni igraci a neki se jos kale i to u Partizanu i vec polako postaju igracine,a da su se kalili npr.u buducnosti,lovcenu ili vec u drugom klubu u C.G-u nebi bili dovoljni ni za reprezentaciju Kurdistana.
E to je dobro koje se vraca kapisko!!!
Ja iskreno mislim da Pekovic nece doziveti vredjanje jer mi GROBARI znamo da je on ostavio veliki trag u PARTIZANU to je moje misljenje
Pozdrav GROBARIMA!!!

DUka

pre 15 godina

Odlicna odluka sa komercijalnog stanovista. Zato bi trebalo da postave i standove sa klupskim gadzetima i dresovima, u Areni ima prostora za to, da se uzme dodatna kinta. Karta ne bi smela da bude ispod 1000 din-sampioni vrede!

Dullence

pre 15 godina

Niej do karata, nije do mesta, ove godine ja nemam kartu, imao sam ej 6 poslednjih. Ali Pionir je nesto posebno, istinski hram,svetiliste Grobara, kosarke i PArtizana! Ima tu neka neverovatna hemija... Bojim se da se ne izgubi prelaskom u drugu dvoranu, medjuti mi smo prebrodili i Vizuru, valdja cemo preboleti i Pionir ...

grba

pre 15 godina

Ljudi, bio sam na finalu EP u Areni kada su igrali Grčka - Nemačka. Grci su napravili fenomenalnu atmosferu, ne sumnjajte da ćemo mi u četvrtak napraviti ludnicu. Ovo se ne propušta.

Nenad

pre 15 godina

Arena je tacno 3 puta povrsinski veca. 48k m2 naspram pionira 16k m2, verovatno i u visinu dosta. Znaci da bude 20k navijaca i bice blizu atmosfera. Ja lovim kartu vec 2 meseca i konacno mogu doci da bodrim Partizan. Mislim da ce i ovo biti malo mesta, samo sto vise da bude navijaca koji ce pevati non stop. DA VOLIM CRNO BELE-PONOSNO KAZEM SVIMA

fredy House

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!
(Caki, 27. februar 2009 18:55)

Najbizarniji komentar koji sam cuo ikada.Sinko,jel gledas ti TV?Sad si lupio i ostao ziv!:D

zli

pre 15 godina

meni smeta samo jedna cinjenica sto ce ovo iskoristiti POLITICARI za slikanje. Mi smo im pomogli glasajte za nas. Mada ako hoces pare onda...

Goran

pre 15 godina

Sta vam je, pa valjda ljudi iz Partizana, kada kazem Partizana mislim na trenera, igrace, upravu, najbolje znaju sta rade, svi znamo da je Pionir HRAM ali vrijedi pbrobati. Pozdravljam ovu odluku!

marko-nbg

pre 15 godina

Mislim da je dobro sto ce se Partizan makar na kratko vratiti na NBG! Secam se da sam kao klinac u Hali Sportova gledao treninge Partizanovog prvog tima i to me je navelo i da pocnem da treniram basket!
Ne slazem se da u Areni ne moze da se napravi dobra atmosfera, jer je to izuzetno akusticna dvorana ( bio sam na par koncerata) i mislim da , ako buda puna da ce biti ludilo!
Takodje se nadam da ce ljudi umeti da cuvaju NASU Arenu i da posle utakmice nece ostati haos i polomljena sedista!

stex

pre 15 godina

Mole se osobe koje ne prate sport i sa manjkom inteligencije da ne komentarišu ovu vest! Mislim pre svega na to Pionir je naš dom - naravno da jeste, i ostaće! Ovo je zbog toga što smo obezbedili plasman inače to ne bi moglo da se uradi u drugačijim uslovima!

martin

pre 15 godina

pa zar nije arena zauzeta? kkss igra tamo F8 evrokupa protiv...? a da.... to se igra u vrscu...

elem...

nije dobro.... svako ko je 2x u zivotu bacio loptu na kos zna kakva je razlika izmedju dva terena. sreca pa utakmica ne odlucuje o plasmanu...

vidimo se u berlinu....

matejasale

pre 15 godina

Upravu je onaj **gan da oni igraju u Pioniru od kad se napravio.Nasa hala je na NBGD i svi koji su pratili tada Partizan protiv Arisa,Makabija Trejser Philipsa Jugoplastike Cibone Bosne PAOKa Banko di Rome Limoza ....i finala Kupa Koraca kada smo dobili Viva Kantu sa Rivom iako smo u Italiji izgubili sa 12 razlike,nadoknadili smo to u revansu uz pomoc krcate hale.Daleko je Pionir za prvenstvene utakmice,a u hali sportova nas je bilo po 3-4.000 kada su igrale kosarkasice(Komnjenovicka Jelica,Merhunisa Omerovic,Zorkicka...)a prvi tim smo protiv Prvog Partizana u obicnoj utakmici prvenstvenoj gledali nas 4.000,za IMT,MZT Skoplje,Sibenku...da nepricam.Mladji neznaju a neka Dule,Divac,Danilovic,Pecarski,Djordjevic,Grbovic,Arsenije Pesic,Misko Maric,Savovic,Ivo Nakic,Zorkic kazu kakva je atmosfera u HALI SPORTOVA,jer ona je nasa i samo nasa kuca,a ne Pionir i kako se ophode prema nama i Sumice-to su uvek bili za nas gostujuci tereni.Vratimo se nasoj kuci u HALU SPORTOVA pa ce onda da bude 5.000 ljudi pritiv Sirokog i Heliosa a vi koji zagovarate Pionir izvolte pa dodjite i na manje utakmice u Pionir a ne samo Evroligu kako kaze i Dule.

Maverick17

pre 15 godina

Ne sumnjam da ce atmosfera da bude losa,jedino me brine navikavanje igraca na ambijent,podlogu i prostor iza koseva na koju nisu navikli. To u neku ruku umanjuje cinjenicu da je Partizan domacin na ovoj utakmici.

pionirac

pre 15 godina

treba uraditi tako da najverniji budu u donjem(parter) delu,a ovi manje agilni na gornjim nivoima tako da atmosfera bude jaca,mada ni ovako nesumnjam u paklenu atmosferu

miki

pre 15 godina

MONTENEGRO@
U pravu si,mnogo brzo nas narod zaboravlja!Jel taj Pekovic rekao nekad nesto ruzno za Grobare {citaj Savo Milosevic} pa da ga sad vredjamo?Ako KOP misli da treba da se vredja ja cu da ga vredjam jer sam uvek uz Grobare ali mislim da to nije u redu!Vodje pitajte Duleta sta misli o ideji vredjanja Nikole Pekovica?Siguran sam da bi bio zestoko protiv toga!Kako pojedinci preuvelicavaju stvari covek koji nije gledao utakmicu bi pomislio da se Nikola bacao u publiku posle svakog kosa!Budimo ljudi,ne budimo Srbi!Nije sad ovo nikakvo vredjanje i ja sam Srbin ali zbog ovakvih stvari zalim sto sam rodjen ovde!Pozdrav svim Grobarima!Vidimo se za 3-4 sata na stadionu!

matejasale

pre 15 godina

Veliko bravo za nasu upravu,Duleta(da nije hteo nebi se ni igralo u Areni),Zeljka Obradovica(koji se odmah slozio i nagovorio gazde PAO),upravu PAO,Evroligu(koja se slozila odmah),Gradonacelnika Djilasa(koji je ponudio halu,a grad ce da plati troskove) i nama GROBARIMA koji smo bili na aerodromu(to je prevagnulo kod Duleta-jedva je davao intervijue u kom je soku bio zbog doceka NIJE NI SANJAO TAKAV DOCEK).OVO JE FENOMENALAN POTEZ

volim ga ko oka dva

pre 15 godina

**гани, да вам није мало много криво што МИ МАЛИ ГРОБАРИ "отварамо" Арену?

Sremac

pre 15 godina

Mozda cete napuniti halu, ima vas dosta. Mozda cete stvoriti i dobru atmosferu, umete to. Mozda cete i pobediti, navikli ste vec.
A opet, postoji velika šansa da budete, mali, jadni, vredni prezrenja.
Nikola Pekovic je dao na stotine koseva, rampi, radovao se i pevao sa vama. Jedan je od najzasluznijih sto ste prosle godine usli u Top 8.
I šta, radovao se što je dao koš, što je zakucao, što je proigrao saigrača... Neverovatni ste. Pa čovek koji u košarci ne uživa, koji nema želju za nadigravanjem, koji nema sportsku drskost... ne treba ni Partizanu, niti bilo kome drugom.
Pa mi u Zvezdi imamo takvih zombija vec godinama koliko god hoces.
Budemo ljuti na njih, vređamo ih, bijemo... a za one koji su borci i kod nas, ali i kad odu od nas imamo samo reči priznanja i poštovanja.
Zato smo DELIJE!

markan

pre 15 godina

Kad se prosle godine spominjala arena, svi su govorili da je to sjajna ideja... Sad odjednom nikom ne valja, niko u nju nije usao, a pametuje o akustici! Kako cemo znati ako ne probamo? Kako cemo se kandidovati za domacinstvo F4 ako ne odigramo ni jednu u areni? Kako ce neko van BG vidjeti partizan protiv najjacih na djelu?

Sasha,Grobari-Ivanjica

pre 15 godina

Za one koji ne znaju: Nijedna ekipa koja ucestvuje u Evroligi ne igra u hali mnogo vecoj od Pionira,a isto tako nijedna ekipa nema tako bucne i organizovane navijace kao Partizan;Sto zajedno znaci da ce PAO progutati atmosfera u Areni,a to znaci poraz,mozda ne 18 razlike ali...
Oni koji su gledali derbi videli su i culi ovacije koje su dobili kosarkasi koji su dosli da bodre svoje grobare.
Jedino cega se ja bojim je da ce mnogi ostati bez karti za ovaj spektakl.

Nenad Pariz

pre 15 godina

Ja se stvarno izvinjavam sto se ponovo javljam na ovu vest,ali potpuno sam zaboravio da se cerga najavljivala da ce igrati u ARENI svoje "evropske utakmice" ovo im je velika prilika da zamole upravu PARTIZANA da posle svake cetvrtine puste pesmu "evo banke **gane moj,**gane moj igraj mi Ti!!!!!!!!

Pomagac

pre 15 godina

Ovo je sjajna vest. Odgovor na pitanje kako pomoci nasem KK Partizanu. Nas 20000 da svi kupimo karte i da nekoristimo za ovu priliku godisnje karte. Ja cu kupiti.

IDEMO PO KARTE

pre 15 godina

Uprava košarkaškog kluba Partizan je odlučila da se naredni meč Top 16 faze Evrolige odigra u Beogradskoj areni. Utakmica sa Panatinaikosom je zakazana za četvrtak 5. februar, a prodaja karata za ovaj susret počinje u utorak 3. februara na blagajni Beogradske arene. Godišnje pretplatne karte, kao i Top 16 paketi važiće i na ovom meču, a cena ulaznica biće 500 dinara za poslednji prsten i 1000 dinara za sve ostale nivoe.

Partizan je drugu godinu za redom prošao u osam najboljih ekipa Starog kontinenta i svoj veliki uspeh želi da podeli sa što više navijača.
Dođite da i u Areni napravimo atmosferu za pamćenje!

Simpatizer Partizan

pre 15 godina

Ljudi Beogradjani evo prilike da se dokazete u Areni,jer ako ne isunite Partizan treba da ide iz BG (imam osecaj da nece biti puna ali daj Boze da gresim) sto s tice Arene sigurno da nece biti atmosfera kao u Pioniru al' zarada je veca mada su troskovi zakupa veci.Moj je predlog da i utakmicu protiv CSK-a igramo u Areni samo zbog vece zarade a sledece godine da se vratimo u Pionir i opet da ako prodjemo u top8 da se selimo u Arenu.Ljudi treba para Arena je 3 puta veca od Pionira.Eto Grobari nam sanse a vama Beogradjanima da pomognete Partizanu tako sto cete ispuniti dvoranu.Ovo je maximum i ne mozemo da dobijemo CSK-a zato je Arena bolja...Ziveo Partizan

MONTENEGRO

pre 15 godina

DUŠKO VUJOŠEVIĆ-NIKOLA PEKOVIĆ-SLAVKO VRANEŠ-ŽARKO RAKOČEVIĆ.Ovi ljudi su jedan detalj iz naše reprezentacije,ali kao što će te se i sami uvjeriti bez njih u Areni nebi bilo ni spetakla. Inače će to biti revijalna utakmica.!No jedva čekam taj dan kada bude utakmica između selekcije SRBIJE i selekcije CRNE GORE u istoj dvorani Arena kako će te dočekati DUŠKA VUJOŠEVIĆA kojega sada sa pravom veličate .? Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.

djsasha23

pre 15 godina

Jesam Grobar, ali ne verujem da ce biti puna arena. Na utakmicama NLB lige jedva da ima 1500 gledalaca, a manekeni iz obe loze,napune loze samo na utakmicama Eurolige. Cak sam doziveo da mi prosle godine sa PAO, onaj debeli sa reklame Knjaz Milos (ne znam uopste koji je on faktor u Partizanu) ispred nosa uvodi 2 kokoske sa bundicama koje su verovatno veci grobari od mene, a meni govori kako je sve puno i kako ne mogu da udjem - kad ga nisam zadavio tada. Kupim pretplatnu za parter, na svim sam utakmicama Partizana (njega nesto nisam vidjao na NLB), i sat vremena pre pocetka da izvisim za ulaz. Pa ko je onda usao na moje mesto. Tako da ce , po mom misljenju, sa sve manekenima biti do 10 000, od cega ce pravih Grobara koji pevaju i navijaju, sa sve grobarima iz unutrasnjosti biti mozda 6-7000, koji opet mogu da naprave pravu atmosferu. Ostatak ce verovatno biti prijatelji kluba sa specijalnim pozivnicama i manekeni koji ce se posle hvaliti kako su prisustvovali istorijskoj utakmici Partizana, a posle ih nigde nece biti. Mnogi drugari su mi se javljali da bi isli, ali nemaju nameru da za 500 kinti gledaju iz oblaka. Daj boze da sve ulaznice budu u prodaji, ali ne verujem. Garantujem da ce pola arene biti podeljeno. Pa onaj debeli ce uvesti bar 20-30 svojih kokosaka i kurava na sedista sto blize terenu (kako bi ih kamera mozda okrznula), plus sto u Pioniru svistoje jedni drugom na glavama, a ovde ce to biti razvuceno i razvodnjeno. Ok za ovu utakmicu, ali eliminacije moramo igrati u Pioniru ako mislimo da prodjemo!!!

mitar3

pre 15 godina

GRooooobari,

1. Nećete moći da napunite Arenu jer vas nema dovoljno
2. Odakle vam lova za Arenu, opet ćete na "crtu" pa onda kuku i lele nema se para...

Bežite...

Bane

pre 15 godina

Dajte, ne se*ite. Prezivljavam svaki trenutak sa nasim KK, ne mogu da zamislim da igraju, a da ih ne gledam, dodise na TV,ALI, pokusavao sam da nabavim sezonske karte, medjutim, kazu NEMA, a sada VI (ne svi) kazete: Pa , neka mi cemo da gledamo , a vi samo navijajte, sata ce nama Arena. Ja sam udaljen 200 km. od Beograda (Pozega), hocu da dodjem da gledam, ali moram da imam kartu. Ako mislite da samo VI imate tu privilegiju, izvoliter. Sta Vi mislite ko za NAS navija kada se igra u "Provinciji".E sada u Areni"nije akusticno", te "nema atmosfere", Vi to zajebite. Prave ASOVE ce doci svi da gledaju i za njih da navijaju (i ja , sa mojih 10-tak drugara), i ako moram da vozim 400 km. i imam 52 godine, i znam sve navicke pesme. Zato ne razumem Vasu, nadmenost, i Vas Pionir. Zato, dajte nam Arenu. "Ja volim crno- bele".

Aleksa Petkovic

pre 15 godina

auuuuuuuu brate,jedva cekam,mislim da drzava treba da oslobodi sve ljude obaveza taj dan(neka izmisle neki praznik)da na miru mogu da gledaju spektakl koji ce prirediti Grobari u areni...i ovi sminkeri iz NBA bi trebali da taj dan pauziraju i da pogledaju prave umetnike kako uzimaju skalp....`SAMO JEDAN TIM,SAMO JEDAN GRAD,SAMO PARTIZAN,SAMO BEEEOOOOGRAD!!!!!!!`

Reggie Freeman

pre 15 godina

Sta ste se raskokodakali... tipa ajmo grobari da je napunimo... Karta ce biti preko hiljadu dinara...Nekom iz Nisa(na primer)treba 2000 din za povratnu kartu + karta za tekmu + malo alkohola...Ko jos ima toliko para za baciti ???? Pa vi ni vas cuveni JNA niste mogli da napunite protiv Real-a u ligi sampiona,a napunicete Arenu... smesni ste....

borielo

pre 15 godina

ne znam secate li se kad je cska harao prije 4,5 godina sa dudom i kade final 4 trebao u moskvi da se odrzi....hala u kojo je cska igrao je bila mala i improvizovali su halu sa vise mjesta teren postavili za 2 dana i naravno izgubili prvi mec ne secam se od koga...hala je izgledala savrseno za final for ali cska nije uopste igrao kako treba,kao da su igrali u gostima...a ne u svom gradu!!!

Igor

pre 15 godina

Eh, ostala mi je samo jos jedna zelja...a to je da pred sam pocetak utakmice bude - ajmo cela hala, ajmo cela hala...i onda prva pesma "pune tribine ludih navijaca..." jer mi smo sampioni!

Ne pravi dvorana atmosferu nego navijaci

pre 15 godina

Pionir (iako smo svi jako vezani) nema nikakvu akustiku. To se moglo cuti na mnogim koncertima u njemu (pa cak i stranim). Arena je veoma akusticna dvorana u koju staje tri puta vise ljudi. Dakle, nemojte mnogo da kukate nego dajte sve od sebe da prva utakmica u Areni ostane zapamcena. Sa punom Arenom u Evropi nestace svi finansijski problemi Partizana. Zamislite samo zainteresovanost sponzora za dogadjaj koji gleda 20.000 ljudi. Vidimo se.

Sloba

pre 15 godina

NE razumem cemu toliki strah od Arene. Prilika da se Arena isproba nikad nece biti bolja. Na parket ce da istrce 12 crno-belih lavova, a siguran sam da svaki grobar koji dodje u Arenu dace i dlanove i grlo i dusu da bi pomogao momcima, koji ostavljaju srce na terenu, da pobede. Grobari su postavili standarde navijanja u Evroligi - svako ko dodje to zna i zbog toga ce i da dodje. Voleo bih da vodje navijaca ovo dobro shvate i da dobro osmisle navijanje u Areni. Nas Partizan je polozio ove sezone sve ispite red je na nas Grobare da polozimo ispit. Ubedjen sam kada slika iz Arene obidje Evropu nijedan klub nece pristati da ove sezone igra u Areni, bar do sledece godine kada ce morati.

skove

pre 15 godina

Ma ovo je totalno bezveze. Ovo su uradili samo da uzmu kintu. Da bar mogu da se izvuku,ali ovo je kap u moru. Pionir je svetinja,akustican i taman,u Areni nikad ne moze biti atmosfera kao u Pioniru,a nece biti ni puna. Nema sanse da dodje 20.000 ljudi. Bezveze,nije sve u parama,ima nesto i u navijacima.

Маркела

pre 15 godina

А гдје су сви силни навијачи који ће напунити Арену, на утакмицама Јадранске лиге, када нас буде само 500-1000 у пиониру у просјеку

boki

pre 15 godina

kao sto vidite odvikavanje od kosarke ipak nije u potpunosti dalo rezultate...
jos se poneko iz tabora komsinice javlja na vijesti Partizana...
nadam se da ce Hemofarm dovrsiti zapoceti proces(dobro im ide za sad)
Mi kao sto vidite imamo preca posla (EUROLIGASKA)
pozdrav

Grobar

pre 15 godina

AJMO GROBARI NAPUNIMO ARENUUU....
Mada je Pionir nas zastitni znak, ali mnogo pravih grobara ostaje bez ulaznica....
Arena je sansa za sve grobare da osete paklenu amosferu koju prave najbolji navijaci na svetu.........

GROARIIIIIIIIIIIII

RichiPFC

pre 15 godina

Ovo je bas lepa vest da ce nas najbolji klub da otvori Arenu!!!! Sto se tice Pekovica puno je dao klubu i mislim da ne zasluzuje vredjanje nego da ga Grobari docekaju sa velikim pozdravom kao i mnoge druge nase igrace i trenere. Ali ako odluce da mu zvizde sam je za to kriv.

nikola

pre 15 godina

Super je ovo da se proba kako je u Areni. Mislim da ce biti spektakl za celu Evropu jer neznam dali je negde na Evroligaskoj utakmici bilo 20 000 navijaca, i to kakvih,a ne sumnjam da ce biti puna. Ali ipak mislim, a pretpostavljam da tako misli i uprava, da ce ovo biti samo za utakmicu sa PAO. Sumnjam da moze da se napravi atmosfera kao u Pionira.Mozda i gresim, zato je dobro sto ovakvu ne toliko vaznu utakmicu igramo u Areni da bi mogli to da proverimo.
Ali opet sam siguran da ovo nije selidba Iz Pionira.Mozda i nadalje neke utakmice igraju u Areni ,ali ne verujem da bi uvek dolazilo 20 000 ljudi protiv nekog Prokoma,Albe,Panioniosa...a ruzno bi bilo da je poluprazna a Pionir bi uvek bio pun.

samotebiverna

pre 15 godina

Pionir ima mnogo bolju atmosferu nego sto to moze da bude u Areni jer je nekako zbijeniji .Lepo je sto hoce da zarade na kartama , ali da li neko razmislja ako ce biti igracima da igraju u Areni i da li ce atmosfera biti PRAVA GROBARSKA???
Ja mislim da NE.

Andreja B

pre 15 godina

Samo da bude mesta i za nas sa pretplatnim kartama.Bio sam u ARENI na reprezentaciji,tamo nikada nece biti bolje od PIONIRA.

GROBARI BOR

pre 15 godina

Atmosfera je bila fenomenalna!!!Mislim da trebamo da ostanemo u areni,i tako se pruzi prilika svima koji vole Partizan da i gledaju i bodre Nas tim uzivo!!!VOLIM PARTIZAN!!!

Caki

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!

mitar3

pre 15 godina

GRooooobari,

1. Nećete moći da napunite Arenu jer vas nema dovoljno
2. Odakle vam lova za Arenu, opet ćete na "crtu" pa onda kuku i lele nema se para...

Bežite...

MONTENEGRO

pre 15 godina

DUŠKO VUJOŠEVIĆ-NIKOLA PEKOVIĆ-SLAVKO VRANEŠ-ŽARKO RAKOČEVIĆ.Ovi ljudi su jedan detalj iz naše reprezentacije,ali kao što će te se i sami uvjeriti bez njih u Areni nebi bilo ni spetakla. Inače će to biti revijalna utakmica.!No jedva čekam taj dan kada bude utakmica između selekcije SRBIJE i selekcije CRNE GORE u istoj dvorani Arena kako će te dočekati DUŠKA VUJOŠEVIĆA kojega sada sa pravom veličate .? Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.

Reggie Freeman

pre 15 godina

Sta ste se raskokodakali... tipa ajmo grobari da je napunimo... Karta ce biti preko hiljadu dinara...Nekom iz Nisa(na primer)treba 2000 din za povratnu kartu + karta za tekmu + malo alkohola...Ko jos ima toliko para za baciti ???? Pa vi ni vas cuveni JNA niste mogli da napunite protiv Real-a u ligi sampiona,a napunicete Arenu... smesni ste....

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

Lepo sto ce vise ljudi moci da prisustvuje ovom mecu ali sumnjam da se u Areni moze napraviti atmosfera kao u Pioniru... Ipak je Pionir hram kosarke...

mens

pre 15 godina

Bez obzira na zelju kluba da se oduzi navijacima, mislim da je ovo pogresan potez. Nadam se da gresim, ali Arena ce biti puna sminkera, manekena i dece. To nije ono sto Partizan godinama gradi u Pioniru. Ipak, hajde da probamo, sto da ne. Ali protiv CSKA vratite nam Pionir.

horny.cg

pre 15 godina

nadam se da je ovo samo za taj jedan mec...da se casti sto veci broj navijaca...
20000 ljudi (loodih navijaca) nije isto sto i 8000, al mislim da je bolje igrati cetvrt-finale u Pioniru, u kojem se kidaju noge i najvecim igracima.
Tesko da se u onolikoj hali moze napraviti haos kao u uzavrelom Pioniru. Nisam nikada bio u Areni, al logicno je da se tamo ne moze napraviti atmosfera kao u Pioniru...
valjda...

Simpatizer Partizan

pre 15 godina

Ljudi Beogradjani evo prilike da se dokazete u Areni,jer ako ne isunite Partizan treba da ide iz BG (imam osecaj da nece biti puna ali daj Boze da gresim) sto s tice Arene sigurno da nece biti atmosfera kao u Pioniru al' zarada je veca mada su troskovi zakupa veci.Moj je predlog da i utakmicu protiv CSK-a igramo u Areni samo zbog vece zarade a sledece godine da se vratimo u Pionir i opet da ako prodjemo u top8 da se selimo u Arenu.Ljudi treba para Arena je 3 puta veca od Pionira.Eto Grobari nam sanse a vama Beogradjanima da pomognete Partizanu tako sto cete ispuniti dvoranu.Ovo je maximum i ne mozemo da dobijemo CSK-a zato je Arena bolja...Ziveo Partizan

Zagor

pre 15 godina

Zao mi PIONIRA, ali moracemo nekako da pocnemo da se privikavamo na arenu. Sjajno je imati 20 000 navijaca, ali svi znamo da nece biti navijanje kao u HRAMU. Sta je tu je, prilika je idealna da probamo, ako nizasta drugo, ono da budemo prvi klub, koji je posle reprezentacija igrao u areni.
Ko zna mozda bude i iznenadjenja.
Pionir je najlepsa stranica nase istorije, u potpunosti jednaka sa Halom sportova. Zauvek ce biti u nasim srcima.
P.S. Stvarno mi zao Pionira, majku mu, ko da je zivo bice.

skove

pre 15 godina

Ma ovo je totalno bezveze. Ovo su uradili samo da uzmu kintu. Da bar mogu da se izvuku,ali ovo je kap u moru. Pionir je svetinja,akustican i taman,u Areni nikad ne moze biti atmosfera kao u Pioniru,a nece biti ni puna. Nema sanse da dodje 20.000 ljudi. Bezveze,nije sve u parama,ima nesto i u navijacima.

mr.loco

pre 15 godina

Cekaj, stani bre...znaci onu pricu sto su mlatili prethodne 2-3 sezone za Arenu/Pionir je bila glupost!
Ranije su pricali kako ne moze da se igra u areni jer je vec prijavljen pionir! Kako sad odjednom moze u sred top16?!

boban

pre 15 godina

bio sam u areni gledao sam fed kup i mogu da kazem da je bilo dosta bucno ali pionir kad pocne pesma pa to grmi brate,pekovicu nismo ti zaboravili za onu utakmicu u atini

milos

pre 15 godina

Jeste da Pionir ima dusu, ali mislim da su ovi fenomenalni momci sa Duletom na celu zasluzili "ludnicu" u Areni pred 20000 Grobara. Samo se plasim da li ce da izdrzi Arena! :)))

madmax

pre 15 godina

Za velikane-velika hala. To jedno sa drugim i ide. Bas me zivo interesuje kakva ce atmosfera biti zbog akustike i velicine. Mada, kad su grobari u pitanju, uopste ne sumnjam.

sweet dreams

pre 15 godina

Normalna evolucija od Hale sportova preko Pionira do Arene! Treba se postepeno navikavati na velike(bukvalno) spektakle, a ako Bog da jednog dana i mozda u nekoj zajednickoj NBA-Euroligi pa da tu docekujemo i Lejkerse,Sparse,Seltikse...A onda sutra i svim novinama naslovi "Kobi i drugovi opet nemocni u Beogradu"

pharaoh

pre 15 godina

Ako u Areni, sa 20000 ljudi, ne bude atmosfera bar kao u Pioniru, sa 8000 gledalaca (znači PAKAO), onda treba zauvek zaboraviti na Arenu, bar što se tiče Partizana u Evroligi. U Pioniru treba dodati još oko 2000 stolica (znači 9000-9500 gledalaca!!!!), i NIŠTA VIŠE. Partizanu ne trebaju šminkeri i pozeri. To mogu naći sa druge strane topčiderskog brda. :-) Ljudima mora postati jasno da je Partizan ispred svega. Ako misle da Partizan treba nauštrb rezultata da udovolji svim zainteresovanim, grdno su se prevarili. Partizana trebaju gledati samo oni koji su ga i u teškim godinama podržavali, kada je dvorana bila poluprazna i kada se posle nekih katastrofalnih poraza usred Beograda pevalo sat vremena posle utakmice. Toliko.

a što čačkate mečku

pre 15 godina

E fala Bogu,
pa bio je i red da se skine "košarkaški mrak" areni, obzirom kako smo prošli sa reprezentacijom na EP. I ko je pozvaniji da to uradi nego Partizan i Grobari protiv trenutno verovatno najjače ekipe u Evropi. Revijalno-talmičarski meč, spektakl za pamćenje pred 20.000 Grobara. Jedinstvena prilika da sa vidi kako može da izgleda pakao Arene. Slutim, javlja mi se, da će pakao Pionira uskoro izgledati samo kao predvorje pakla.

Ludilo u crno-beloj Areni, jedva čekam

P.S. Svim Grobarima koji su bili protiv arene samo malo podsećanje da se Zvezda ložila još početkom sezone na meč u Areni i sigurno bi to i uradili samo da su mukice dogurali do bilo čega značajnijeg (a ne da ih trpa kako ko stigne). Zar treba dozvoliti da KKSS otvori Arenu...

pekovic

pre 15 godina

Pekovica treba da docekate aplauzom...sta je sve momak prosle god uradio za partizan pjevao zajedno sa vama na kraju svake utakmice a vi da ga izvizditte..pa ljudi prisebite se malo!

Sremac

pre 15 godina

Mozda cete napuniti halu, ima vas dosta. Mozda cete stvoriti i dobru atmosferu, umete to. Mozda cete i pobediti, navikli ste vec.
A opet, postoji velika šansa da budete, mali, jadni, vredni prezrenja.
Nikola Pekovic je dao na stotine koseva, rampi, radovao se i pevao sa vama. Jedan je od najzasluznijih sto ste prosle godine usli u Top 8.
I šta, radovao se što je dao koš, što je zakucao, što je proigrao saigrača... Neverovatni ste. Pa čovek koji u košarci ne uživa, koji nema želju za nadigravanjem, koji nema sportsku drskost... ne treba ni Partizanu, niti bilo kome drugom.
Pa mi u Zvezdi imamo takvih zombija vec godinama koliko god hoces.
Budemo ljuti na njih, vređamo ih, bijemo... a za one koji su borci i kod nas, ali i kad odu od nas imamo samo reči priznanja i poštovanja.
Zato smo DELIJE!

BM

pre 15 godina

1. Bice revijalni meč, spektakl za pamćenje pred 20.000 Grobara!
2. Partizan se vraca na Novi Beograd gde je ostvario najvece uspehe u istoriji i gde ima mnoooogo navijaca!
3. Momci su dokazali da im je svejedno u kojoj hali igraju, i da im ne treba vremena za privikavanje!
4. Spremiti pod hitno koreografiju za spektakl, sa posebnim osvrtom na zahvalnost Obradovicu, Pekovicu i Kecmanu!
5. Obavezno u Top8 se vratiti u pakleni Pionir!
-----------------------------
Cekam preporuke Grobara!!!

bogdanpfc

pre 15 godina

Jedva cekam ovu utakmicu.to ce biti mozda i prva na koju cu da odem.

a Pekovica treba docekati sa aplauzom pa sta ako se veselio ima pravo i mnogo je ucinio za nas klub!!!!

Queen++

pre 15 godina

Pre dva meseca (ako se ja ne varam), špekulisalo se u štampi da će Crvena Zvezda igrati u Areni protiv Pamese (koja je trenutno na sedmom mestu u ACB ligi). To se, međutim, nije desilo. Sad se pitam da li će to biti slučaj sa Partizanom. Danas, na kanalu SOS, u emisiji Zona Pres, voditelj je saopštio da će 8. marta biti održan koncert Željka Samardžića, pa je pitanje da li će grad dozvoliti da se odigra utakmica. Samo se bojim da ne prođemo kao Zvezda (to se odnosi na Arenu).

Inače, u subotu nas očekuje trening provera pred odlučujuću bitku sa Panatanaikosom za prvo mesto.

Maverick17

pre 15 godina

Ne sumnjam da ce atmosfera da bude losa,jedino me brine navikavanje igraca na ambijent,podlogu i prostor iza koseva na koju nisu navikli. To u neku ruku umanjuje cinjenicu da je Partizan domacin na ovoj utakmici.

40+

pre 15 godina

Kada smo prelazili iz HALE SPORTOVA u PIONIR, svi smo bili ocajni. Govorilo se da je to privremeno dok se ne renovira nas HRAM. Onda je rukovodstvo odlucilo da ostanemo i igramo u PIONIRU. Da nije bilo tu Kice, tesko da bi to proslo bas tako. Mislili smo da nikad vise nigde nece biti atmosfera kao sa Bosnom(76), Jugoplastikom(78), Cibonom(81).. I sve one igre iz vremena Dule Veliki I - Aris, Viva Vizmara, POP 84, Cibona, KKSS... I eto, vidimo danas gde smo. Mi "matori" smo nesto iz toga naucili: KAD NASI IGRACI ISTRCE NA PARKET, MI, GROBARI, HALI DAJEMO DUSU, A NE ONA NAMA! Svi u cetvrtak u ARENU, da je zapisa.. kao lavovi svoju teritoriju, i da objasnimo KKSS cija je ona od tog trenutka pa dok ne budu bolji od nas. Znaci, nasa je doveka.

danja

pre 15 godina

@CAKI


sta ti s*res ... znas li kad ce doticna Zvezda da igra protiv jedne od najboljih ekipa u evropi + u Areni ! NIKAD! i da ti ponovim jos jednom mozda nisi dobro ukapirao NIKAD!!!

dok neki dobijaju CSkA,TAU,LOTO itd.. neki su tepih za gazenje Hemofarmu itd...


NAPRIJED CRNO BIJELI!!!

pharaoh

pre 15 godina

Već sam napisao šta mislim o Areni, ali, pored toga, trebalo bi za svakog gledaoca u gornjem nivou Arene obezbediti po jedan dvogled (kao Ilija Čvorović u operi). :-):-):-)

ramplstinski

pre 15 godina

ako neko zna koja je procedura za otvaranje ziro racuna za podrsku kk partizan...neka ostavi komentar (uputsva) ovde,ja cu sve ostalo organizovati (reklamiranje,podrsku,mail-ove medijima i pocetnu donaciju od 1000din...). za sve sto nam ovi momci pruzaju to je najmanje sto mozemo da uradimo,jer ni drzava ni grad beograd nemaju sluha za velicinu (pa i dobru reklamu)... SIRI DALJE..!!!

poganija

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!
(Caki, 27. februar 2009 18:55)

Mislim da si promasio temu majstore :-)

Ниџа-пиџа

pre 15 godina

Da li neko zna kada se odigravaju,kog datuma utakmice Top 8.Vazno mi je
Ne sumljam da ce 20000 navijaca napuniti Arenu.Partizan lepsa strana srpskog sport.

Dragan

pre 15 godina

Sjajna vest!Iz nekoliko razloga.Objektivno, utakmica nema takmicarski znacaj, pa nije toliko vazno sto igraci nisu naviknuti na halu. Dobiti u finansijskom smislu, medijskom i marketinskom su nemerljive jer ce to biti spektakl o kome ce se pricati sirom evrope!Bice ovo veliki izazov i za najbolje navijace u evropi da napravimo ludnicu sa 20.000 ludaka :) Naravno Pionir ostaje nasa kuca, ali ovo ulazi u istoriju po nekoliko osnova(prvi klub koji nastupa u Areni, najveci broj publike na kosarkaskoj utakmici itd...)Zato pripreme krecu od danas SVI U ARENU!

PREDLOG ZA UPRAVU!!!Prvi prsten(nivo 200)neka vazi za navijace koji su vec kupili karte i koji imaju godisnje(taman u njega staje oko 7000, plus parter),a prsten 400,koji je na vrhu i u koji staje 10ak hiljada neka bude pusten u slobodnu prodaju po ceni ne vecoj od 500 dinara(ipak je rec o losijim mestima)

Dullence

pre 15 godina

Niej do karata, nije do mesta, ove godine ja nemam kartu, imao sam ej 6 poslednjih. Ali Pionir je nesto posebno, istinski hram,svetiliste Grobara, kosarke i PArtizana! Ima tu neka neverovatna hemija... Bojim se da se ne izgubi prelaskom u drugu dvoranu, medjuti mi smo prebrodili i Vizuru, valdja cemo preboleti i Pionir ...

novobeogradjanin

pre 15 godina

Podjimo u halu,
Na Novi Beograd,

Da bodrimo Partizan,
Svima nam je drag.

Navijacke pesme,
Zapevajmo svi,

Bodrimo Partizan,
Jer je najbolji!

Kad igra Partizan
Hala se ori,

Za prvo mesto,
Uvek se bori,

Bodre ga njegovi
Verni navijaci,

Jer je sa njima,
Partizan jaci

dragan

pre 15 godina

Пионир је наш дом! Зашто раде ово?!
(Александра, Гробари - Кумодраж, 27. februar 2009 18:25)

Mi Srbi smo cudo.Aleksandra je verovatno malo mladja pa ne zna daje PARIZANOV dom HALA SPORTOVAali se negde 89-90 91 ( ne secam se tacno )moralo preseliti u Pionir zbog prokisnjavanja tada su komentari ljudi bili kao i sada za Arenu . Novo vreme nosi nove stvari pa se moramo prilagoditi tome.
Bolje bi bilo da se povede akcija da se arena nazove po PROF. ALEKSANDRU NIKOLICU COVEKU KOJI JE TOLIKO ZASLUZAN ZA KOSARKU.

grobar sa Dorcola

pre 15 godina

Arena nema akustiku kao pionir i u njoj nece biti tako zadimljeno i vrelo kao u hramu.Ali ovo je jedinstvena prilika da dokazemo da je Partizan zaista jedini klub u zemlji koji ima sanse da se bori za TOP 4 najboljih klubova evrope.Cela arena ce biti istreshena , ako bude organizacija na nivou.

Grobar PFC

pre 15 godina

Pionir je nas dom ali uvek treba probati nesto novo! Ja bih molio verne GRBARE da dodju u arenu da zajedno bodrimo nase SAMPIONE....Moramo da vratimo PAO onih 18 razlike bice tesko ali setite se koliko su puta strucnjaci rekli Partizan ne moze to????I koliko je puta Partizan dokazao da za njega ne postoji nemoguce tako da ja mislim da mozemo dobiti PAO 20 razlike!!!!Meni se prvo nije svidelo to sto ce Partizan igrati u Areni ali sta je tu je Arena je velika i jedva cekam da zajedno sa vama bodrim Partizan u jos vecem prostoru!!!Kakva ce to biti atmosfera .....aaaa??? Ljudi vidimo se u sredu!!!! PARTIZAN SAMPION!!!! PFC4LIFE!!!!

stex

pre 15 godina

Mole se osobe koje ne prate sport i sa manjkom inteligencije da ne komentarišu ovu vest! Mislim pre svega na to Pionir je naš dom - naravno da jeste, i ostaće! Ovo je zbog toga što smo obezbedili plasman inače to ne bi moglo da se uradi u drugačijim uslovima!

eeeek

pre 15 godina

Ljudi, nabavite po jednu zastavu Gabona i Češke i razvijte je pre meča. Videćete, Stephon i Jan će odigrati jednu od najbolji tekmi ove sezone, ginut će za svaku loptu.

Milan Stefanovicf

pre 15 godina

Cigani mogu samo da sanjaju Arenu,a mi braco grobari u sredu pocinjemo novu eru u istoriji srpske kosarke !

Stefa grobar Babusnica

Zmaj

pre 15 godina

Ajmo Grobari! Napunimo Arenu. Ima nas sigurno vise od 20 000 koji volimo Partizan i koji cemo navijati celu utakmicu. Neka Evropa pamti!

buba

pre 15 godina

Pekovica treba docekat aplauzom i pesmom.To sto nam je uradio u Atini nije za nikakvu osudu.Sta je trebo uraditi.Ovo je prava prilika da se svima njima zahvalimo sto su ucinili prosle sezone.

Rade

pre 15 godina

Bravo za Arenu. Ovo je vise od igre. Pionir je mali, bez obzira na sve, za ovakav spektakl. Sto se tice Pekovica samo lud moze nesto da mu prebaci. On je profesionalac, igrao je posteno za nas, igra tako i tamo gde ga placaju. A drugo, zar u Rimu protiv Lotomatike,nije odigrao i za nas! Zasluzuje samo ovacije.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

E ovako drustvo:

1.Odlican potez uprave Partizana i grada Beograda,sto zbog "ispisivanja istorije" i arene i Partizana,sto zbog brate jednog pravog kosarkaskog spektakla i to u pravom trenutku,neka vidi evropa ko smo i sta smo,neka vidi evropa da smo idalje "kosarkaski brazilci" i da kosarka na ovim prostorima nikad nece umreti,sto su mnogi prizeljkivali.

2.Susret 2 najbolja tima,sa najboljim navijacima i tenerima,kosarkaska poslastica za celu evropu.

3.Svaka cast areni,ali svakom,ali bas svakom je jasno da su sada PARTIZAN I PIONIR-"dve duse jedno telo",i da je to nemoguce razdvijiti,pomislite samo kakvo bi to pozoriste bilo za NLB I Super ligu Srbije.Dakle vec protiv CSKA-pravac "kosarkaski hram"-PIONIR,odnosno pravac BERLIN-Final 4:)))))))))))))

Dakle Cetvrtak,5. Mart Beogradska Arena.Uostalom prica ce se danima posle,mesecima a Bogami mozda i godinama.

dma

pre 15 godina

Dakle ne mogu da verujem da postoje komentari tipa_"Pekovicu je bolje da se razboli"...ljudi,ako ste pravi navijaci Partizana nikada necete zvizdati Pekovicu posle svega sto je uradio za Partizan...mislim ljutiti se na njega sto je bacio kosku saigracu posle datog kosa je idiotski,svi koji mu budu zvizdali dokazace koliko su maloumni i kratkog pamcenja!

borielo

pre 15 godina

ne znam secate li se kad je cska harao prije 4,5 godina sa dudom i kade final 4 trebao u moskvi da se odrzi....hala u kojo je cska igrao je bila mala i improvizovali su halu sa vise mjesta teren postavili za 2 dana i naravno izgubili prvi mec ne secam se od koga...hala je izgledala savrseno za final for ali cska nije uopste igrao kako treba,kao da su igrali u gostima...a ne u svom gradu!!!

Arsen_Lo

pre 15 godina

@Aleksandra
Zato Aleksandrice slatka da bi jos neko pored tebe mogao uzivo gledati Partizan, i nemoj zauzimati tako sebican stav prema ljudima koji zele videti spektakl!!! Ujedno ima jos jedna bitna stvar, ovo ce vise biti revijalna utakmica jer su se obe ekipe plasirale u TOP8. Tako da je KK Partizan izasao u susret svim vernim grobarima i to je sjajan gest i to treba ceniti ps. Mislis li da ce Partizan odigrati losije u Areni??? Ja licno mislim da je ovo super, jer je to zapravo dobra prilika da se istestira arena za navijace partizana (tj kako ce se ponasati u njoj i kakvu mogu atmosferu u njoj napraviti)
VELIKI POZDRAV SVIM VERNIM GROBARIMA!!!

Novica_Velickovic

pre 15 godina

U pocetku me je obradovala ova vest ali se plasim da ce biti mozda 12-13000 grobara-pravih grobara a ostalo da ne budu oni koji dolaze u pozoriste...Pionir je zakon,ali ajd' da vidimo kakva atmosfera moze da se napravi u areni!

inb

pre 15 godina

Пионир је наш дом! Зашто раде ово?!
(Александра, Гробари - Кумодраж, 27. februar 2009 18:25)
prvo zato sto mozda zele na utakmicu jos 10000 ljudi koji ne mogu da stanu u pionir!ja imam sezonsku,ali mnogo ljudi je nema!i zato sto su momci zasluzili da ih gleda 18000 ljudi,ne kazem da ce biti bolja atmosfera ali bice lepo da prvi put jedan klub igra u ovoj dvorani!a ko je to zasluzio vise nego oni!?tvoj komentar je ko da ih neko kaznjava!a i utakmica nema toliki takmicarski znacaj posto je tesko verovati da mozemo da ih dobijemo preko 18 razlike

Jaro_King

pre 15 godina

Cuo sam da je koncert Slipknot-a otkazan zbog rusenja arene...

Nadam se samo da ce se karte prodavati preko navijackih klubova, da dodju ekstremi iz cele srbije, republike srpske i makedonije, a ne neki napuderisani...

Hvala upravi sto je odlucila da bas mi srusimo arenu. Bice pakao, bice krcato, otimace se ljudi za karte... Ima nas, ni sami nismo svesni koliko!

NUSKNVP!

G R O B A R !!!!

pre 15 godina

Ma pokvarili neki klubovi prosek Pionir.Ipak Partizan samo obedjuje,dok neki shlj klubovi gube u Pioniru,pa ovi iz uprave odlucili da promene Pionir za Arenu,jer je tesko da ti shlj klubovi dobiju Arenu,dok Partizan to svakako moze.
Pozdrav svim GROBARIMA!!!
p.s. Nikola Pekovic je mnogo toga ucinio za nas i njegov klub Partizan i bilo bi zaista lose sa nase strane da ga na utakmici u Areni vredjamo na neki nacin.
To je samo moje misljenje sto neznaci da ce te se vi sloziti samnom.

GrobarPG

pre 15 godina

Pekovic nije zasluzio da bude docekan zvizducima, nego najvecim ovacijama! Sjetite se samo sta je sve uradio za Partizan, kako se radovao posle svake utakmice!! Bio je uvijek najradosniji! Pogrijesio jeste, ali nije sa nikakvom namjerom... to je veliki igrac, velikog srca i nesvjesno je reagovao! Svi znate da je i dalje u dusi samo PARTIZANOVAC!!!

Grobar 74

pre 15 godina

Ovo hoću da napišem da sve Dileje (tzv. Delije) znaju i nauče.
1.Igraćemo utakmicu u areni iz prostog razloga jer je interesovanje za Partizanove mečeve toliko veliko da kapacitet arene nije dovoljan za sve navijače iz Beograda koji žele da gledaju Partizan a o unutrašnjosti, Republici Srpskoj i Crnoj Gori da i ne govorimo. Dakle ZAHVALNOST! Dileje ne mogu da skupe više od 2000 navijača i to kad je slobodan ulaz.
2.Igramo u areni da bi gradski i republički moćnici shvatili na kakav način Partizan prezentuje Srbiju i da je KK Partizan najveći "ambasador" svoje zemlje u svetu. PATRIOTIZAM. Godinama su pokušali da ulažu u "komšinicu" a oni jedino što su uradili jeste da su postali klub sa najgorim skorom u istoriji eurolige - SRAMOTA!
3.Bitno, još uvek ima ljudi koji kažu da je Zvezda klub ugroženog srpstva i da je znak raspoznavanja nacionalnog identiteta a već godinama je vode ljudi kojima je vlastiti interes po svaku cenu iznad svega a želja da se uništi PARTIZAN daleko iznad želje, znanja, potrebe da se od Zvezde napravi klub iole pristojan za srpske uslove, o Evropi da i ne govorimo. Dakle gomila licemera, sitnih šićardžija, beskičmenjaka a i da su ispravni pa ne može se od go.na pita napraviti!
4.Navijači, e to je tek posebna priča! Na našim utakmicama dolazi košarkaška publika a bar par hiljada ostaje ispred dvorane da traži kartu više a na komšinicine tekme idu ljudi sa ulice da se malo ugriju a pošto ide lepo vreme izgubiće i to malo publike.

samotebiverna

pre 15 godina

Pionir ima mnogo bolju atmosferu nego sto to moze da bude u Areni jer je nekako zbijeniji .Lepo je sto hoce da zarade na kartama , ali da li neko razmislja ako ce biti igracima da igraju u Areni i da li ce atmosfera biti PRAVA GROBARSKA???
Ja mislim da NE.

Nemanja Radojevic

pre 15 godina

Ovim, zbog postignutih rezultata i zbog svega što su uradili, pozivam sve istinske ljubitelje košarke i navijače Partizana da dođu, napune Arenu i samim tim uveličaju ovaj događaj. Biće to praznik košarke, za Beograd i za Srbiju.

Za Partizan i za Grobare, i za pobedu više od 18 poena razlike ;)

Tom P.F.C.

pre 15 godina

Sada kada je sve reseno mislim da je odluka prava da arena najzad oseti duh i atmosferu jedne velike utakmice,a i da se momci priviknu da narednih godina igraju pred vise od deset hiljada dusa.

Sonic Youth

pre 15 godina

U najboljem momentu dolazi nam ova vest.Vec smo obezbedili prolaz u cetvrtfinale,tesko da cemo dobiti PAO sa vise od 18 razlike ali ipak ovo je najbolji trenutak da se testira Arena,kad smo rastereceni.Igraci Partizana vec su se navikli na sve "sheme" Pionira,na obruce,parket,na celu atmosferu.Mora se i uzeti u obzir i videti kako ce navijaci reagovati,tj dali ce akusticki Arena sve to izdrzati.Ipak je Arena daleko veca dvorana od Pionira i nije bas napravljena za navijanje kakvo je u Pioniru,veliki prostor zahteva i veci napor da se zvuk prenese.Oni delovi gore u Areni mi izgledaju previse odvojeni od ostatka dvorane.Akusticki,po mom misljenju Pionir je bolja dvorana,ali videcemo u cetvrtak(mozda gresim).

Mikac

pre 15 godina

Aleksandra, u pravu si ali ako zele da nas premeste tamo onda je ovo pravi nacin za privikavanje!
PAO je velik klub, interesovanje ce biti veliko, a da li ce biti veliko za krcatu Arenu ili barem priblizno, videcemo!
Nemamo sta da izgubimo, sa ovim samo dobijamo jer idemo dalje kako god!
Tako da, svaka cast za ovaj potez, jos jedan dokaz koliko je lepo biti navijac svetinje zvane PARTIZAN!
Neka grmi Arena! :)))
Ziveo PARTIZAN i MAJKA SRBIJA!

pera mitic

pre 15 godina

Momci, sjajni ste i hvala vam za jos jednu radost koju ste nam priredili!

Uz vas sam i ja ocvrsnuo pa mnogo hrabrije gledam ove hickokovske zavrsnice nego ranije...

Cestitke Duletu, Danilovicu i svima u klubu!

I jos nesto - KRAJNJE JE VREME ZA ARENU!
(pera mitic, 26. februar 2009 01:25)

Cim Pera kaze...

Salim se. Zaista mislim da je vreme za Arenu i to ne samo za ovu utakmicu vec za sve Partizanove utakmice u Evroligi. U Pioniru jeste pakleno, ali ko kaze da u Areni, pred 20000 grobara nece biti jos ludje! Pa mi pobedjujemo CSK u Moskvi i Unikahu u Malagi! Ako od nekoga izgubimo u Areni to ce biti samo zato sto je taj neko bolji.
Tuzna su saopstenja tipa: Pusteno je u prodaju 400 karata...
Ja se secam kada je Partizan napustao Halu sportova na N.Bg. Bilo nam je zao jer je tu pravljena paklena atmosfera. Ali, na bolje se covek brzo i lako navikne.
Dakle, navikavajmo se na Arenu, a Pionir neka bude za utakmice Uleb kupa i Lilijane Ronketi.

I jos nesto- karte ne treba da budu jeftine za duel sa Panatinaikosom. Napunimo Arenu, uzivajmo i pomozimo nas klub u svakom pogledu, pa i finansijski. Zasluzili su!

Sergio

pre 15 godina

Ljudi, o čemu pričate, pa ovo i jeste za jednu utakmicu, protiv CSKA je opet Pionir, niko nije rekao drugačije, šta ste se primili?

Mamba DI

pre 15 godina

Ljudi,ovo je prava prilika da napravimo jos jednom nezapamcenu atmosferu,koja bi bila jedinstvena do sada u Evropi.
Ukoliko navijanje bude kao i u Pioniru,ne treba brinuti za akustiku,jer sto je za Pionir 7500 razdraganih ludaka,to je za arenu 20000.Akustika nece biti problem.
Akustika bi imala uticaj kada bi neka druga tekma bila u pitanju,van KK Partizan,jer niko ne ume da napravi atmosferu kao mi.
Zbog toga,spremite svoja grla,i idemo da pisemo novu istoriju navijanja,za celu Evropu,a i za ove druge, Di-le-je

sadasdas

pre 15 godina

a zar nije ranije bila prica da ne moze da se menja dvorana u sred grupe faze a sad odejednom moze?u svakom slucaju jako lepa vest.

NEUPOREDIVI

pre 15 godina

5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
Upadljivo je puno komentara gde se ljudima POLAKO OTVARAJU OČI kroz podržavanje Partizana iako su iz suprotnog tabora...
Braćo Grobari, imam pune 43, Partizan gledam redovno više od 35, ali ovo što će se dogoditi u četvrtak u Areni ČEKAM CELOG ŽIVOTA... ONO ŠTO ĆE SE TADA DOGODITI PAMTIĆE SE ZAUVEK I PREPRIČAVATI UNUCIMA!!! 12 Veličanstvenih crno belih protiv 12 Najskupljih zelenih... Dule protiv Željka... 20.000 kao jedan... Biće to događaj dana u Evropi!!!
Zato posebno nesrećno izgledaju komentari tipa "vi ste nula" i "nema vas za Arenu" jer odslikavaju NEMOĆ i STRAH, da ne kažem UŽASNU ZAVIST onih koji se skupljaju na pomoćnom terenu fk cz da daju podršku pred derbi i to im dođe kao vernost... Videću ih kakva im je ljubav prema zvezdi ako sutra izgube, biće šamaranja, lomljave kola, ...
No svejedno, glupo je bilo kakvo poređenje nečeg što je neuporedivo... Vi NAVIJATE mi VOLIMO... Kad igubite vi ste besni, kad izgubimo mi patimo... . Vi gubite 20 razlike na poluvremenu i već vas je polovina kod autokomande, mi gubimo 30 razlike pevanje ne prestaje još sat vremena...
SHVATITE DA CELA EVROPA PRIČA O PIONIRU KAO NEČEM POTPUNO NEVEROVATNOM!!!
TO JE LJUBAV ROĐACI, APSOLUTNA I NEUSLOVLJIVA... RADOST I PATNJA, SMEH I SUZE...
MI SMO GROBARI BRE! I TAČKA!
MI SMO KRILA OVIM DEČACIMA KOJI IGRAJU DŽABE ZA PARTIZAN...
Pogledajte Čeha i Gabonca iz svlačionice u Malagi...
To ne može da se plati...
VOLIM GA KO OKA DVA,
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA,
ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN,
BEOGRADSKI PARTIZAN!!!
Onih 5 sa početka teksta HOĆE DA DOŽIVI LJUBAV GROBARA UŽIVO!!!
I ja ću im to omogućiti...

Djura

pre 15 godina

a da se organizuje neka prijatljska tekma da ako nije igrao za cesku veseli da debituje za srbiju i otmemo ga ? da nam ne utekne kao i pekovic ?

д.н.с.

pre 15 godina

# 5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
U
# 5 (Pet) navijača KKSS me moli već danima da im nabavim karte, od toga četvoro iz unutrašnjosti...
Upadljivo je puno komentara gde se ljudima POLAKO OTVARAJU OČI kroz podržavanje Partizana iako su iz suprotnog tabora...
Braćo Grobari, imam pune 43, Partizan gledam redovno više od 35, ali ovo što će se dogoditi u četvrtak u Areni ČEKAM CELOG ŽIVOTA... ONO ŠTO ĆE SE TADA DOGODITI PAMTIĆE SE ZAUVEK I PREPRIČAVATI UNUCIMA!!! 12 Veličanstvenih crno belih protiv 12 Najskupljih zelenih... Dule protiv Željka... 20.000 kao jedan... Biće to događaj dana u Evropi!!!
Zato posebno nesrećno izgledaju komentari tipa "vi ste nula" i "nema vas za Arenu" jer odslikavaju NEMOĆ i STRAH, da ne kažem UŽASNU ZAVIST onih koji se skupljaju na pomoćnom terenu fk cz da daju podršku pred derbi i to im dođe kao vernost... Videću ih kakva im je ljubav prema zvezdi ako sutra izgube, biće šamaranja, lomljave kola, ...
No svejedno, glupo je bilo kakvo poređenje nečeg što je neuporedivo... Vi NAVIJATE mi VOLIMO... Kad igubite vi ste besni, kad izgubimo mi patimo... . Vi gubite 20 razlike na poluvremenu i već vas je polovina kod autokomande, mi gubimo 30 razlike pevanje ne prestaje još sat vremena...
SHVATITE DA CELA EVROPA PRIČA O PIONIRU KAO NEČEM POTPUNO NEVEROVATNOM!!!
TO JE LJUBAV ROĐACI, APSOLUTNA I NEUSLOVLJIVA... RADOST I PATNJA, SMEH I SUZE...
MI SMO GROBARI BRE! I TAČKA!
MI SMO KRILA OVIM DEČACIMA KOJI IGRAJU DŽABE ZA PARTIZAN...
Pogledajte Čeha i Gabonca iz svlačionice u Malagi...
To ne može da se plati...
VOLIM GA KO OKA DVA,
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA,
ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN,
BEOGRADSKI PARTIZAN!!!
Onih 5 sa početka teksta HOĆE DA DOŽIVI LJUBAV GROBARA UŽIVO!!!
I ja ću im to omogućiti...
(NEUPOREDIVI, 27. februar 2009 23:24)
Друже,све си рекао.Ово је најбољи коментар који сам икада прочитао.Ово је суштина приче,суштина живота.Успео си овим коментаром оно што сви ми гробари осећамо али не умемо да изразимо.

PxFxCxBGD

pre 15 godina

MONTENGRO, dal si ti popio malo? Vidis li temu? O Beogradskom Partizanu je! Zapitaj se malo, gde bi ti 'vasi' pekovic, vranes i rakocevic bili bez Partizana? Gresis ti sinak mnogo, ali to tebi ne vredi objasnjavati.
A zapitaj se i kako je to pekovic vratio Partizanu za to sto od polu-drveta napravi jednog od najboljih centara evrope. Razmisli malo.
A sto se reprezentacija tice, procicete kao Kuk protiv Partizan...Ajde idi sad i bavi se tvojim lokal (a kakav bi drugi bio u toj velikoj zemlji) patriotizmom negde drugde.
Elem, Partizan je zasluzio Arenu, ali da li su Arena i BG zasluzili nesto tako mocno kao Partizan i Grobari- to je drugo pitanje.

miki

pre 15 godina

MONTENEGRO@
U pravu si,mnogo brzo nas narod zaboravlja!Jel taj Pekovic rekao nekad nesto ruzno za Grobare {citaj Savo Milosevic} pa da ga sad vredjamo?Ako KOP misli da treba da se vredja ja cu da ga vredjam jer sam uvek uz Grobare ali mislim da to nije u redu!Vodje pitajte Duleta sta misli o ideji vredjanja Nikole Pekovica?Siguran sam da bi bio zestoko protiv toga!Kako pojedinci preuvelicavaju stvari covek koji nije gledao utakmicu bi pomislio da se Nikola bacao u publiku posle svakog kosa!Budimo ljudi,ne budimo Srbi!Nije sad ovo nikakvo vredjanje i ja sam Srbin ali zbog ovakvih stvari zalim sto sam rodjen ovde!Pozdrav svim Grobarima!Vidimo se za 3-4 sata na stadionu!

Маркела

pre 15 godina

А гдје су сви силни навијачи који ће напунити Арену, на утакмицама Јадранске лиге, када нас буде само 500-1000 у пиониру у просјеку

fredy House

pre 15 godina

Epa, grobari, sad da vas vidim.
Imate sve uslove:
- dobar tim
- kvalitetnog protivnika
- obezbeđen plasman pa ima šta da se slavi
Ako sad ne umete da napravite dobru atmosferu onda ne zaslužujete učešće u svemu ovome.
Ne vadite se na akustiku i tako to. Sigurno da je akustičnije od bilo kog stadiona. Stvar je u vama.
Iskreno, mislim da ste nula!
(Caki, 27. februar 2009 18:55)

Najbizarniji komentar koji sam cuo ikada.Sinko,jel gledas ti TV?Sad si lupio i ostao ziv!:D

volim ga ko oka dva

pre 15 godina

**гани, да вам није мало много криво што МИ МАЛИ ГРОБАРИ "отварамо" Арену?

djsasha23

pre 15 godina

Jesam Grobar, ali ne verujem da ce biti puna arena. Na utakmicama NLB lige jedva da ima 1500 gledalaca, a manekeni iz obe loze,napune loze samo na utakmicama Eurolige. Cak sam doziveo da mi prosle godine sa PAO, onaj debeli sa reklame Knjaz Milos (ne znam uopste koji je on faktor u Partizanu) ispred nosa uvodi 2 kokoske sa bundicama koje su verovatno veci grobari od mene, a meni govori kako je sve puno i kako ne mogu da udjem - kad ga nisam zadavio tada. Kupim pretplatnu za parter, na svim sam utakmicama Partizana (njega nesto nisam vidjao na NLB), i sat vremena pre pocetka da izvisim za ulaz. Pa ko je onda usao na moje mesto. Tako da ce , po mom misljenju, sa sve manekenima biti do 10 000, od cega ce pravih Grobara koji pevaju i navijaju, sa sve grobarima iz unutrasnjosti biti mozda 6-7000, koji opet mogu da naprave pravu atmosferu. Ostatak ce verovatno biti prijatelji kluba sa specijalnim pozivnicama i manekeni koji ce se posle hvaliti kako su prisustvovali istorijskoj utakmici Partizana, a posle ih nigde nece biti. Mnogi drugari su mi se javljali da bi isli, ali nemaju nameru da za 500 kinti gledaju iz oblaka. Daj boze da sve ulaznice budu u prodaji, ali ne verujem. Garantujem da ce pola arene biti podeljeno. Pa onaj debeli ce uvesti bar 20-30 svojih kokosaka i kurava na sedista sto blize terenu (kako bi ih kamera mozda okrznula), plus sto u Pioniru svistoje jedni drugom na glavama, a ovde ce to biti razvuceno i razvodnjeno. Ok za ovu utakmicu, ali eliminacije moramo igrati u Pioniru ako mislimo da prodjemo!!!

Darko

pre 15 godina

Svaka čast! Ovo je samo proba da vide koliko će biti navijača i kakva će biti atmosfera da bi isto uradili sa najverovatnije i CSKA. Da li neko zna koliko je karta, pošto sam ja jedan od onih koji pripadaju većini, to jest, nemaju kartu.

Nemos

pre 15 godina

Igramo u Areni jer će u njoj biti najmanje dva puta više navijača nego što bi moglo da stane u Pionir...
Arena je akustičnija od Pionira(krovna konstrukcija je nezavisna od konstrukcije tribina ) i čista je glupost svaka priča da ne može da se postigne bolja ili najmanje ista atmosfera kao u Pioniru...
U Areni je košarku do sada igrala samo reprezentacija i navijanje na tim utakmicama svi uzimaju kao argument lošije atmosfere u toj dvorani, a to nikako nije za poređenje sa navijanjem partizanovih navijača,
20 hiljada gledalaca i 20 hiljada grobara nisu za poređenje!!!

Ono što jeste donekle problem je to što igrači već godinama treniraju i sve utakmice igraju u Pioniru i naviknuti su na sve u toj hali, dok će im u Areni osim navijača sve drugo delovati kao da su na gostovanju... Pretpostavljam da je ova utakmica koja nije od presudnog značaja i odabrana za Arenu da bi se sve isprobalo i da bi se igrači navikli na teren pa da Partizan četvrtfinale evrolige odigra u Areni...

IDEMO SVI DA NAPRAVIMO NAJBOLJU ATMOSFERU NA SVETU IKAD!

PARTIZAN FOREVER!

Stari Grobar Crvenka

pre 15 godina

Kada smo prelazili iz Hrama kosarke tj. Hale Sportova u Pionir isto je bilo prica da to nije to itd. Mnogo lepih uspomena me podseca na Novi BG i pravu kosarkasku halu. Iskreno Pionir je oziveo u zadnjih par godina uz neke izuzetke vaznijih utakmica. Na te izuzetke mislim pre 2000 god, pa je postao hram kosarke. I zato zasto ne probati jednu utakmicu u Areni, jer sigurno se vracamo u Pionir sa CSKA gde ce da im klecaju kolena. A i uprava casti sve Grobare koji zele da uzivaju u vanzemaljcima a nisu mogli doci do karata za Pionir.
ZA SVE SE NAVIJA P A R T I Z A N SE VOLI

Zoran

pre 15 godina

@caki
Imas vid malo bolji od Homera, ali malo losiji od Filipa Visnjica, ali zato ti je sluh ko' u Betovena pred smrt
Sta si jado dosad gledao i slusao?

CRNO - BELI SVET

pre 15 godina

Prava prilika za nas sa manje novca i iz unutrasnjosti da dodjemo do karte svog VOLjENOG kluba,hvala vam zbog toga.Zato svi u ARENU!

donacije

pre 15 godina

ako neko zna koja je procedura za otvaranje ziro racuna za podrsku kk partizan...neka ostavi komentar (uputsva) ovde,ja cu sve ostalo organizovati (reklamiranje,podrsku,mail-ove medijima i pocetnu donaciju od 1000din...). za sve sto nam ovi momci pruzaju to je najmanje sto mozemo da uradimo,jer ni drzava ni grad beograd nemaju sluha za velicinu (pa i dobru reklamu)... SIRI DALJE..!!!
(ramplstinski, 27. februar 2009 18:59)

Nije toliko teško dati svoj doprinos klubu. Veoma je jednostavno... treba samo kupiti kartu i otići na utakmicu. Da je sreće, Partizan bi bio u rangu engleskih fudbalskih klubova. Karte za sve utakmice bi bile prodate.

roman empire

pre 15 godina

Iako sam zvezdas cestitam uspeli ste prvi da udjete u Arenu to je bila stvar prestiza a kako igrate i kako prezentujete srpsku kosarku poslednjih godina zasluzili ste.

stefan_Bujanovac

pre 15 godina

Tacno je da je Pionir nas HRAM!Ali mislim i da je arena mala s obzirom na to koliko ljudi zele da gledaju i navijaju za PARTIZAN!

BiP

pre 15 godina

Argumenti za ARENU

- Prvi klub koji je nastupao u njoj i napunio je
- 20000 Gledalaca , sto bi bio REKORD Eurolige , sto marketinski MNOGO donosi klubu !!!
- Posto utakmica nem arezultatski znacaj , odlicna prilika da se PROBA domacinstvo u Areni i kako ce se snaci tim ...
- Da svi koji VOLE Partizan mogu da PRISUSTVUJU jednom Evroligaskom mecu i pozdrave igrace ... Mislim da je fer i ako sam jedan od onih koji uvek na vreme kupi godisnju kartu ...
- I zadnji razlog je ... da josh malo nerviramo kompleksirane komsije i nabijemo neki komleks vishe ;)

p.s. Bravo za upravu , a veliki domaci zadatak za "organizovane" navijace da naprave SPEKTAKL !!!

Djurica

pre 15 godina

Kao prvo pravi potez uprave jer nije mogao biti bolji trenutak za igranje u ARENI,kao drugo ko misli da dodje samo da moze da prica da je bio na utakmici bolje da ne dolazi i zauzima mesto onima koji ce ostaviti svoj glas u ARENI za PARTIZAN.
Neko je spomenuo da se protiv CSKA igra u Pioniru gde ce im klecati kolena, pa oni su igrali X puta i znaju sta je Pionir ali ako se Arena pokaze tek onda bi im klecala kolena pred 20000 GROBARA i huligana sto zivot dace za PARTIZNA.

dragan

pre 15 godina

Koje su sanse da Arena bude popunjena do zadnjeg mesta?
Ak ko zna nek odgovori.
(Uros, 27. februar 2009 19:33)

Ako bih rekao u procentima onda je to 100% , ako bih ti rekao verovatnocu onda je to 1

pACMan

pre 15 godina

Kakvo prijatno iznenadjenje, Arena - 2o ooo dusa dolazi da bodri najveci kk u zemlji. Samo bih voleo da pevaju svi prisutni, mozda bi vodje navijaca u dogovoru sa klubom mogli da porade na tome da svi, cak i najmladji posetioci nauce pesme i navijaju svi zajedno glasno ali korektno :)

Djordje Miletic

pre 15 godina

Sta ne valja Arena?To vi pricate koji imate karte,boli vas uvo, a sta je sa ostalima?Pozdrav iz Kragujevca!!!Vidimo se sutra na derbiju!!!Uzeo sam prve 4 karte za JUG iako sam iz KG-a!!!

Nebojssa

pre 15 godina

Za sve mlade grobare koji ne pamte Halu sportova:
Kad smo presli u Pionir tada je to bila "ciganska" hala - oni su tada igrali u njoj. Bilo je i do tri puta manje ljudi nego u Hali i izgledalo je da se nikad necemo navici...
Pricali su publika je daleko od parketa, nije akustican kao Hala - da li sad prepoznajete neke slicne komentare?

Za sve one koji nisu nikad bili u Areni, ne brinite mnogo se bolje vidi nego u Pioniru.

Kakva ce atmosfera biti zavisi iskljucivo od nas grobara, sa 20000 ludaka svaka hala postaje PAKAO.

Grobari pokazimo da smo najbrojnija, najvernija, najglasnija, najorganizovanija, najludja navijacka grupa u ovom delu Evrope.

Dobrodosli Grobari Banjaluka, Podgorica, Trebinje, Herceg Novi...

NOVI BEOGRAD CEO CRNO BEO

nik

pre 15 godina

Ne verujem sta neki pisu kao u praistoriji kad se pronadje nesto novo, pa svi gledaju, zaobilaze, plase se itd. I to su komentari ljudi o kojima cela Evropa prica da prave neverovatnu atmosveru.

Dvorana je ono sto je mi napravimo da bude. Dakle ako se svi budu drali kao u Pioniru, a hoce, ako igraci ginu po terenu, a ginuce, i ako Dule barem jednom zauzme sirom sveta poznatu pozu a hoce nema razloga da ne bude mnogo ludje nego sto je u Pioniru. Setite se samo kako je bilo kad je repka igrala mec protiv Brazila u odbojci pre par godina taj mec je proglasen od mnogih strucnjaka za najbolji u istoriji odbojke. Ne vidim razlog da ne bude verovatno jos bucnije protiv PAO.

Zamislite kakva ce motivacija da bude za igrace kad im na kraju tekme svi do jednog budemo pevali iz sveg glasa.

i evo jos par klipova ako neko nije video do sada.

http://www.youtube.com/watch?v=9HK7mIyNynI

http://www.youtube.com/watch?v=9EIm978ybMI

http://www.youtube.com/watch?v=ryOR-T2SsdE

http://www.youtube.com/watch?v=XQtS_jfAvnI

pozdrav

ljuba grobar

pre 15 godina

neka ljudi iz unutrasnjosti i nasa braca iz republike srpske i crne gore dodu na tekmu i vide sampione na delu pijonir je dovoljan za dve beogratske opstine .ima nas mnogo

Goran

pre 15 godina

Sta vam je, pa valjda ljudi iz Partizana, kada kazem Partizana mislim na trenera, igrace, upravu, najbolje znaju sta rade, svi znamo da je Pionir HRAM ali vrijedi pbrobati. Pozdravljam ovu odluku!

bojko

pre 15 godina

sescu u prvi red i ako mi neko od sminkera i manekenki kaze sedi bice svasta!!!!!!! samo oni koji ce pevati svo vreme treba da jupe kartu manekeni, pulover, sminkeri i ostali NEMOJTE DA DOLAZITE....

matejasale

pre 15 godina

Upravu je onaj **gan da oni igraju u Pioniru od kad se napravio.Nasa hala je na NBGD i svi koji su pratili tada Partizan protiv Arisa,Makabija Trejser Philipsa Jugoplastike Cibone Bosne PAOKa Banko di Rome Limoza ....i finala Kupa Koraca kada smo dobili Viva Kantu sa Rivom iako smo u Italiji izgubili sa 12 razlike,nadoknadili smo to u revansu uz pomoc krcate hale.Daleko je Pionir za prvenstvene utakmice,a u hali sportova nas je bilo po 3-4.000 kada su igrale kosarkasice(Komnjenovicka Jelica,Merhunisa Omerovic,Zorkicka...)a prvi tim smo protiv Prvog Partizana u obicnoj utakmici prvenstvenoj gledali nas 4.000,za IMT,MZT Skoplje,Sibenku...da nepricam.Mladji neznaju a neka Dule,Divac,Danilovic,Pecarski,Djordjevic,Grbovic,Arsenije Pesic,Misko Maric,Savovic,Ivo Nakic,Zorkic kazu kakva je atmosfera u HALI SPORTOVA,jer ona je nasa i samo nasa kuca,a ne Pionir i kako se ophode prema nama i Sumice-to su uvek bili za nas gostujuci tereni.Vratimo se nasoj kuci u HALU SPORTOVA pa ce onda da bude 5.000 ljudi pritiv Sirokog i Heliosa a vi koji zagovarate Pionir izvolte pa dodjite i na manje utakmice u Pionir a ne samo Evroligu kako kaze i Dule.

Sasha,Grobari-Ivanjica

pre 15 godina

Za one koji ne znaju: Nijedna ekipa koja ucestvuje u Evroligi ne igra u hali mnogo vecoj od Pionira,a isto tako nijedna ekipa nema tako bucne i organizovane navijace kao Partizan;Sto zajedno znaci da ce PAO progutati atmosfera u Areni,a to znaci poraz,mozda ne 18 razlike ali...
Oni koji su gledali derbi videli su i culi ovacije koje su dobili kosarkasi koji su dosli da bodre svoje grobare.
Jedino cega se ja bojim je da ce mnogi ostati bez karti za ovaj spektakl.

Bane

pre 15 godina

Dajte, ne se*ite. Prezivljavam svaki trenutak sa nasim KK, ne mogu da zamislim da igraju, a da ih ne gledam, dodise na TV,ALI, pokusavao sam da nabavim sezonske karte, medjutim, kazu NEMA, a sada VI (ne svi) kazete: Pa , neka mi cemo da gledamo , a vi samo navijajte, sata ce nama Arena. Ja sam udaljen 200 km. od Beograda (Pozega), hocu da dodjem da gledam, ali moram da imam kartu. Ako mislite da samo VI imate tu privilegiju, izvoliter. Sta Vi mislite ko za NAS navija kada se igra u "Provinciji".E sada u Areni"nije akusticno", te "nema atmosfere", Vi to zajebite. Prave ASOVE ce doci svi da gledaju i za njih da navijaju (i ja , sa mojih 10-tak drugara), i ako moram da vozim 400 km. i imam 52 godine, i znam sve navicke pesme. Zato ne razumem Vasu, nadmenost, i Vas Pionir. Zato, dajte nam Arenu. "Ja volim crno- bele".

Sloba

pre 15 godina

NE razumem cemu toliki strah od Arene. Prilika da se Arena isproba nikad nece biti bolja. Na parket ce da istrce 12 crno-belih lavova, a siguran sam da svaki grobar koji dodje u Arenu dace i dlanove i grlo i dusu da bi pomogao momcima, koji ostavljaju srce na terenu, da pobede. Grobari su postavili standarde navijanja u Evroligi - svako ko dodje to zna i zbog toga ce i da dodje. Voleo bih da vodje navijaca ovo dobro shvate i da dobro osmisle navijanje u Areni. Nas Partizan je polozio ove sezone sve ispite red je na nas Grobare da polozimo ispit. Ubedjen sam kada slika iz Arene obidje Evropu nijedan klub nece pristati da ove sezone igra u Areni, bar do sledece godine kada ce morati.

marko novi sad

pre 15 godina

Ne znam koliko je ovo pametno,al neka probaju kako ce da bude.Ipak smo mi Grobari poznati da mozemo bilo gde napraviti atmosferu usijanja.

RUS 91

pre 15 godina

ekstra shto se igra u Areni bice ludilo,proslavicemo sve uspehe naseg kluba.A cetvrtfinale nek se igra u Pioniru!! POZZDRAV za SVE GROBARE SA GRADJEVINSKOG FAKULTETA!!!

Wabbit

pre 15 godina

Ok, ja sam Zvezdas, ali zaista jedva cekam da vidim atmosveru kakva je u Pioniru na Partizanovim evroligaskim utakmicama pred 20.000 ljudi.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Jako pametna odluka...utakmica bez imperativa pobede,a protivnik veliki! Poslastica za sve grobare,samo hrabro... da bude što ne može biti...do +19!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Wind Of South

pre 15 godina

Apsolutno se slazem sa idejom rukovodstva kluba iz nekoliko razloga:

1. Utakmica nakon plasmana u Top8 nije na “zivot i smrt” i sjajna je prilika da se odigra u Areni.
2. Nakon utakmice steci ce se realnija slika o koriscenju Arene za neke buduce bitnije utakmice.
3.Roditelji ce dovesti svoju decu i samim tim stvorice se neki novi Grobari koji ce sutra zauzeti nasa mesta na tribinama.
4.Prilika je da klub zaradi kakav takav novac.
5.Ne sumnjam da ce atmosfera biti fenomenalna kao i uvek.
6.Prilika je za puno ljudi iz unutrasnjosti koji vole Partizan dodju na mec.
7.Svakako najveci razlog je prilika da ovi momci (neki ce nazalost napustiti Partizan) odigraju utakmicu pred blizu 20.000 ljudi.

Naveo bih da imam pretplatnu kartu ali smatram da je odluka dobra za klub. Bez obzira na to, pretplatnu cu ostaviti kuci i kupovinom cu simbolicno pomoci klub. U ovom trenutku zaista nema mesta za podele medju nama koji volimo Partizan vise od svega. Smatram da Pekovic nije zasluzio zvizduke i moze biti docekan cutanjem. U svakom slucaju, mi cemo uvek biti uz Partizan ma gde on igrao…Pionir, Arena, Berlin, Fuenlabrada, Istanbul…jer upravo mi koji ga volimo od njega cinimo najveci klub na svetu.

Racunajte na nas…

Milan

pre 15 godina

Prava odluka uprave.Moramo se navikavati na Arenu jer možda ćemo uskoro morati igrati u hali sa najmanje 10000 mesta.Takva su pravila ULEB-a.Dobro je i zbog ljudi koji vole Partizan i nemogu da dodju do karte za pionir,sad je šansa da pokažemo koliko volimo Partizan i koliko cenimo to što su igraci i uprava uradili svih ovih godina.
Minja Železnik

JASKO

pre 15 godina

pa to se ceka vec 2 god i napokon smo dobili ARENU hvala ljudima koji su shvatili da treba da dodje do toga Partizan je zasluzio ARENU i sve sto treba idemo na pobjedu pozzzzZZZZzzz za sve grobare iz doboja

bg-pobednik

pre 15 godina

Ovo je veliki ispit, ali ovaj put ne za Partizan već za nas, Grobare!!!
Prvo je najbitnije da se Arena napuni do poslednjeg mesta, što znači 20 000 gledalaca!!!, a ne 10, 15, pa i 17 hiljada jer onda to nema efekta! Da svi navijaju kao da su u Pioniru. Da se onih 10000 hiljada karata prodaju pravim navijačima i da cene budu pristupačne. Nikako ne sme da se ponovi greška kada je "Dream team" igrao u Areni i kada je zbog previsoke cene ulaznca i trebovanja od strane firmi na tribinama bilo "svega" (Karleuša i ostali), tačnije onih koji ne znaju ništa o košarci samo su tu bili radi prestiža i da bi ih uslikala neka kamera ili f. aparat.
Hala od početka mora da pripadne Grobarima i oni moraju da naprave spektakl! Trebalo bi im obezbediti sve kako bi organizovali svoju tribinu na kojoj će biti kop, tj. dirugent najpozitivnije košarkaške atmosfere u Evropi . Partizan to ne sme da izgubi pa makar to bilo i u ovom trenutku kada je obezbedjen plasman u "top 8"!
Biće sve OK, jer smo GROBARI - NAVIJAČI NAJBOLJI! NAPRED PARTIZAN!!!

Ki×ijeva devojka

pre 15 godina

E extra...imam godisnju i naravno da dolazim na svaku utakmicu,ali me bas zanima kako ce sve to izgledati u Areni...vidimo se Grobari...

djordjie

pre 15 godina

iskreno ulaz D pionira je za mene nezamenljiv,medjutim kao sto neko rece i hali dajemo dusu..ovo je prilika da dokazemo da smo najjaca navijacka grupa u evropi,samo se plasim kako ce se organizovati navijanje

MAJA92

pre 15 godina

Ma dodjite u halu CAIR u Nisu,mala je ali je zeljna da vas opet i opet i uvek doceka Niska publika.Partizane...........volimo te...

PFC_deki

pre 15 godina

pametno je da ste dali da se igra u areni jer utakmica nije toliko bitna jer smo več obezbedili prolaz! bilo bi super da ih pobedimo večom razlikom 18+ i onda i lottomaicu u rimu!! dolazim i ja iz slovenije na tu utakmicu!!! NAPRED PARTIZAN grobari slovenija

PV

pre 15 godina

Sećam se da su ljudi na početku izgradnje Arene, govorili da će to biti Partizanova dvorana. Čak sam kao osnovac 1990 odlazio da obilazim gradilište, da vidim kako napreduju radovi. U međuvremenu, gradnja se otegla, a od kada je završena, bila je stecište mnogih jezivih manifestacija, tako da sam zažalio što je uopšte i građena.
Ovde ljudi pišu da nije akustična i da je 20000 navijača za Partizan mnogo. Bio sam na utakmici Kina-Australija 2004, i u samom finišu, 200-300 do tada prilično nezainteresovanih gledalaca napravilo je takav pritisak na Australiju, da su im se noge ukočile. Ja odlazim na Partizanove utakmice, ali poznajem mnogo ljudi koji fanatično prate Partizan i svaki dan kukaju kako ne mogu da dođu do karata. O gradovima u unutrašnjosti da i ne govorimo. Pa upravo završeni kup u Nišu pokazuje koliko su ljudi željni da dođu na Partizanovu utakmicu i navijaju. Bilo je bolje navijanje u Čairu nego u Pioniru.
Mislim da je osnovno sprečiti onu američku atmosferu sa sedenjem, slikanjem i kokicama. Zastave, transparenti, crno-bela obeležja i bubnjevi se naravno podrazumevaju. Kao prošle godine protiv PAO-a kad smo ih izbacili.

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Nas trojica redovnih posetilaca Euroligaških utakmica i već dvojica novih se prijavila!!!
Ne sumnjam da će Arena biti krcata, kada na 2:55 pre početka krene sa razglasa ...DA VOOOLIM CRNOOO-BELEE; PONOSNOO KAŽEM SVIMAAA....biće nam svima jasno da smo kao jedna duša i jedno telo!!!
Ne sumnjam u potpuni spektakl!!!

Queen++

pre 15 godina

GRooooobari,

1. Nećete moći da napunite Arenu jer vas nema dovoljno
2. Odakle vam lova za Arenu, opet ćete na "crtu" pa onda kuku i lele nema se para...

Bežite...
(mitar3, 27. februar 2009 21:52)

A što vi ne napunite Pionir do maksimuma, pošto vas ima mnogo više (navodno). Nego biće vam VESELO protiv Hemofarma. Oni su željni drugog mesta. Bolje da vi gledate svoje dvorište. I još nešto. Treba vam minimum pet godina da bi ste mogli da igrate u Areni.
I za kraj. Ako Partizan, kojim slučajem bude osvojio Evroligu, sledeće sezone bi prešao u Arenu da igra NLB ligu, Evroligu i Superligu. A vi ćete da gledate i da patite.

Bg

pre 15 godina

Moze, ali pod uslovom da se zabrani prodaja karata i ulazak u Arenu "biznismenima" (znate vec, celava glava, tamne naocare, picnuti obavezno, dzip, tj. tenk u parkingu) i sponzorusama (ove kvocke ne treba ni da opisujem).

pionirac

pre 15 godina

treba uraditi tako da najverniji budu u donjem(parter) delu,a ovi manje agilni na gornjim nivoima tako da atmosfera bude jaca,mada ni ovako nesumnjam u paklenu atmosferu

ostoja

pre 15 godina

Pratio sam utakmice jos u hali sportova.Kada je na red dosao Pionir,bio sam jako tuzan.A,sada dajem punu podrsku upravi kk.Partizan.Ovo je ekstra potez,za divljenje.Ja sam iz BG.i nisam propustio ni jednu utakmicu,godinama.Ali dragomi je sto ce svi oni koji nisu mogli gledati nase momke,sada biti u mogucnosti.Zamislite kop od 10 000.Grobara ! Bice to spektakl za celu Evropu,a prenosice i Grcka tv.Arena je jako akusticna,u to ce se svi uveriti.Bicemo prvi Srpski klub koji ce tu odigrati utakmicu.A,kada u junu mesecu dobijemo takvog sponzora i par velikih Evropskih igraca,Arena ce nam biti stalni dom.NAJVECA ZA NAJVECE !!!

Kotrljko

pre 15 godina

Samo da ne bude takav naslov nakon utakmice (bez crtice)....

Ali, no sekiraj... i ovako su tamo gde treba da budu... ;)

Dule 8... F8...

grba

pre 15 godina

Ljudi, bio sam na finalu EP u Areni kada su igrali Grčka - Nemačka. Grci su napravili fenomenalnu atmosferu, ne sumnjajte da ćemo mi u četvrtak napraviti ludnicu. Ovo se ne propušta.

Nenad

pre 15 godina

Arena je tacno 3 puta povrsinski veca. 48k m2 naspram pionira 16k m2, verovatno i u visinu dosta. Znaci da bude 20k navijaca i bice blizu atmosfera. Ja lovim kartu vec 2 meseca i konacno mogu doci da bodrim Partizan. Mislim da ce i ovo biti malo mesta, samo sto vise da bude navijaca koji ce pevati non stop. DA VOLIM CRNO BELE-PONOSNO KAZEM SVIMA

marko-nbg

pre 15 godina

Mislim da je dobro sto ce se Partizan makar na kratko vratiti na NBG! Secam se da sam kao klinac u Hali Sportova gledao treninge Partizanovog prvog tima i to me je navelo i da pocnem da treniram basket!
Ne slazem se da u Areni ne moze da se napravi dobra atmosfera, jer je to izuzetno akusticna dvorana ( bio sam na par koncerata) i mislim da , ako buda puna da ce biti ludilo!
Takodje se nadam da ce ljudi umeti da cuvaju NASU Arenu i da posle utakmice nece ostati haos i polomljena sedista!

preslisavanje

pre 15 godina

ljudi pa ovo se izgleda arena sprema za organizaciju FINAL FOUR-a i naravno PARTIZANA na njemu mozda vec sledece godine
dovedi Zeko GASPROM bog da nas vidi

Partizan Forever!

pre 15 godina

KONACNO!!!

Ne bih da nam bude baksuzno ali sam presrecan sto mozemo da odigramo u areni!!!

Eto mene braco dolazim iz Podgorice i ima da se maltretiram po vozu 10 sati ali nije mi zao jer to se mora dozivjeti. Do sada sam dolazio vecinom na fudbalske utakmice jer se za kosarku ne moze naci karta nikako. U svakom slucaju bice to spektakl!!!

Branka

pre 15 godina

vecina ljudi koji kazu da Arena nije akusticna,nikada nisu bili u njoj pa ne znaju.na utakmici Srbija-Madjarska,u drugom poluvremenu(kada je konacno pocelo da se navija)je GRMELO!!!Samo je potrebno da dodju ljudi koji znaju da naprave atmosferu(a to smo definitivno MI)
PS.tada cemo imati preko 20000 bubnjeva,nemate pojma kako dobro zvuci kad toliki broj ljudi pocne da udara nogama od pod :)

Ko je bio na toj utakmici zna o cemu pricam.

ANTI ROM

pre 15 godina

E moj Caki, sta ti lupetas!? kao ajde GROBARI da vas sad vidim, sta ti imas uopste nas i da gledas, imas ti tvoju kkss pa njih gledaj protiv hemofarma(kako stoka nabija 30 razlike) a nas GROBARA i ako dodje 7000 u arenu ima da napravimo buku kao da ima 20000 ljudi!!!! Drago mi je sto se igra u areni, treba na velicanstven nacin da proslavimo prolaz medju VELIKIH OSAM ekipa u evropi, ali u sledecim utakmicama treba se vratiti u pakao pionira. POZDRAV ZA BRACU GROBARE I SESTRE GROBARKE!!!

perasasevera

pre 15 godina

(dragan, 27. februar 2009 19:02)
(Arsen_Lo, 27. februar 2009 19:13)
(inb, 27. februar 2009 20:19)

U mnogo čemu ste u pravu, samo Aleksandru nam ne dirajte...bez obzira na vaš staš na tribinama! Ona je danas ono što smo mi bili nekada i kao takva je blago Partizana! Samo toliko...
a poštovanje svima

ivan

pre 15 godina

DUŠKO VUJOŠEVIĆ-NIKOLA PEKOVIĆ-SLAVKO VRANEŠ-ŽARKO RAKOČEVIĆ.Ovi ljudi su jedan detalj iz naše reprezentacije,ali kao što će te se i sami uvjeriti bez njih u Areni nebi bilo ni spetakla. Inače će to biti revijalna utakmica.!No jedva čekam taj dan kada bude utakmica između selekcije SRBIJE i selekcije CRNE GORE u istoj dvorani Arena kako će te dočekati DUŠKA VUJOŠEVIĆA kojega sada sa pravom veličate .? Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.
(MONTENEGRO, 27. februar 2009 23:3o)

Greska
Sve sto dobro radi dobro ce i da se vrati.To su igraci koji igraju za Crnu Goru ne Srbiju, neki su se kalili i postali odlicni igraci a neki se jos kale i to u Partizanu i vec polako postaju igracine,a da su se kalili npr.u buducnosti,lovcenu ili vec u drugom klubu u C.G-u nebi bili dovoljni ni za reprezentaciju Kurdistana.
E to je dobro koje se vraca kapisko!!!
Ja iskreno mislim da Pekovic nece doziveti vredjanje jer mi GROBARI znamo da je on ostavio veliki trag u PARTIZANU to je moje misljenje
Pozdrav GROBARIMA!!!

Matija

pre 15 godina

40+; Nebojssa
Svaka cast momci, ima nas koji se secamo finala protiv VIVE Kantu sa Rivom na celu, kako je tada Hala grmela, ovo je za one mladje, neka potraze od starijih te kasete, Pionir je oduvek bila Zvezdina hala, mi smo u nju presli silo prilika posto Sportovi vise nisu imali uslove, a Arena je velika Hala Sportova, sa tribinama skroz oko terena, a ne kao Pionir, kutija sibica. Partizan, ovakav kakvog ga vi mladji pamtite je gradio istoriju na Novom BG, samo je sezone kada je osvoji EL igrao u Pioniru, ono sto su mu dozvolili i od tada se preslo za stalno u Pionir, Arena je nasa i ostace nasa od sada pa zauvek, kao sto neko rece zatvara se krug, Sportovi-Pionir-Arena!!!

Nenad Pariz

pre 15 godina

Valjda su igraci Pao gledali seriju "Bekstvo iz zatvora" sigurno ce im pomoci pri trazenju izlaza iz ARENE.Pozdrav za sampone!!!

martin

pre 15 godina

pa zar nije arena zauzeta? kkss igra tamo F8 evrokupa protiv...? a da.... to se igra u vrscu...

elem...

nije dobro.... svako ko je 2x u zivotu bacio loptu na kos zna kakva je razlika izmedju dva terena. sreca pa utakmica ne odlucuje o plasmanu...

vidimo se u berlinu....

pfc

pre 15 godina

Zasto da ne?! IDEALNA prilika da se u ovakvoj utakmici vidi vidi kakva se atmosfera moze napraviti u Areni! Lako se vratiti u Pionir! Pozdrav GROBARI! HOCEMO POBEDU-POBEDU U DERBIJU!!!

Srdjan

pre 15 godina

Ako u Areni, sa 20000 ljudi, ne bude atmosfera bar kao u Pioniru, sa 8000 gledalaca (znači PAKAO), onda treba zauvek zaboraviti na Arenu, bar što se tiče Partizana u Evroligi. U Pioniru treba dodati još oko 2000 stolica (znači 9000-9500 gledalaca!!!!), i NIŠTA VIŠE. Partizanu ne trebaju šminkeri i pozeri. To mogu naći sa druge strane topčiderskog brda. :-) Ljudima mora postati jasno da je Partizan ispred svega. Ako misle da Partizan treba nauštrb rezultata da udovolji svim zainteresovanim, grdno su se prevarili. Partizana trebaju gledati samo oni koji su ga i u teškim godinama podržavali, kada je dvorana bila poluprazna i kada se posle nekih katastrofalnih poraza usred Beograda pevalo sat vremena posle utakmice. Toliko.
(pharaoh, 27. februar 2009 19:24)

mislim da si ti jedan od tih sminkera i pozera koje si nasao ovde da prozivas!! kosarku treba da gledaju svi oni koji to zelel i vole tako da ne vidim kako bi oni mogle da odmognu u atmosferi ako na tribinama budu svi oni navijaci kao i u Pioniru... a to za akustiku...svi ste mi vi eksperti za akustiku! vecina vas nikad nije ni bila u areni...mozda cak ni ne zna gde se nalazi!

goran

pre 15 godina

Ovako,karte kostaju 500 i 1000 dinara...Zakup Arene za jedan dan kosta 25000 evra...Vaze sve karte kao i za Pionir(sezonske i ove za top 16)...

Gordan

pre 15 godina

Idemo ljudi, svi u arenu...da pozdravimo SAMPIONE!!!

A ***anima neka ostane pionir...mada bolje im je da igraju utakmice u nekoj osnovnoj skoli...200, 300 ljudi da dodje i puna kapa :-)

zoran-australia

pre 15 godina

Pozdrav svim ziteljima u Srbiji a poseban svim Grobarima. Ovo je prilika za ispisivanje nove stranice u istoriji Srpske kosarke i svakako naseg KK Partizan. Nova, veca dvorana i prilici takvom dogadjaju jer nasi momci na parketu trebaju da osete draz igranja u velikim zdanjima i kod kuce a ne samo u inostranstvu. Navijaci treba da pokazu da su sposobni napraviti atmosferu istu kao i Pioniru, jer Arena i Pionir su gradjevine koje nemaju dusu. GROBARI su ti koji su dali dusu Pioniru, a sasvim sam siguran to ce uciniti i sa Arenom.
Vidim iz komentara da mnogi smatrju ovu utakmicu kao "revijalnu" predstavu. Ona ce biti sve samo ne revijalna. Zapamtite, onaj ko zavrsi ovaj deo takmicenja na prvom mestu, ocekuje povoljniji aranzman u nastavku (prednost domaceg terena u sledece 2 eventualno 3 utakmice). Razlike u kvalitetu timova gotovo da nece biti, jer ovo je 8 najboljih, prednost domaceg terena i odigravanje prve utakmice kod kuce postaje veoma vazan faktor.
Jos samo jedan detalj. Postovani Grobari, ja sam u Australiji ali pratim sve o FK i KK Partizanu preko net-a. Odusevljen sam vasim odnosom prema igracima i rukovodecim strukturama naseg kluba. Molba: Dostojanstveno docekajte i pozdravite Pekovica, Zeljka i Kecmana. Oni su Grobari, profesionalci, i rade svoj posao predano kao sto su ga radili dok su bili u Partizanu. ONI TO ZASLUZUJU. A na terenu i tribinama pokazimo koliko vredimo. Pozdrav iz Australije.

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

Mislim da će tek tada naš (DUŠKO) a vaš (DULE) shvatiti da sve što je dobro radio se lošim vraća.Ovo o čemu sada pišem prvi će osjetiti NIKOLA PEKOVIĆ.
(MONTENEGRO, 27. februar 2009 23:31)

stvari oko Pekovića nemaju veze sa vašim(ili vašom,ne znam talijanski toliko dobro koliko 'cnogorska' populacija) 'montenegrom',nego sa nečim mnogo većim od ...NAŠIM PARTIZANOM. pevali smo mu,a on je ,posle svega,svojim ponašanjem(ne igrom ! nema to veze sa brojem datih poena) pokazao kakav je i ko je.a Partizan oslovljava sa 'oni',kao da nikad 'njima' nije ni pripadao.
lično nisam više za to da mu se ciljano zviždi i skandira,ali muk i ignorisanje- da.zaslužuje tretman u najmanju ruku kao i bilo koji drugi gostujući igrač.jer neke stvari se moraju poštovati,bez obzira koliko te igra,ugovori i uspeh poneli.Djordjević(koji mu da 40 poena) i Bodiroga(koji mu da 7-8) su najbolji primeri poštovanja Partizana na parketu.međutim,tu lekciju je ovaj blenta preskočio....Nikola Mali

a što se Vujoševića tiče,zna se koji šljam će njemu da zviždi jednog dana,a zna se i zbog čega.Grobari sigurno... neće....

Grobar, Subotica

pre 15 godina

Sta ste se raskokodakali... tipa ajmo grobari da je napunimo... Karta ce biti preko hiljadu dinara...Nekom iz Nisa(na primer)treba 2000 din za povratnu kartu + karta za tekmu + malo alkohola...Ko jos ima toliko para za baciti ???? Pa vi ni vas cuveni JNA niste mogli da napunite protiv Real-a u ligi sampiona,a napunicete Arenu... smesni ste....
(Reggie Freeman, 27. februar 2009 22:17)

Kakvih likova ovde ima?!?!
Odakle ti, majke ti, podatak da nismo mogli napuniti stadion protiv REAL-a???
Karta je u to vreme bila 500 dinara, nas četvorica smo dali 7200 nas nas bez karte ubace na sever.Na severu smo po dvojica stajali na jednoj stepenici u dahtali jedan drugom za vrat.Bilo je 50.000 ljudi a zna se da je zbog stolica kapacitet 35.000.
Mislim stvarno si ga odvalio i još uvek živiš!!!

ljubisa skopje

pre 15 godina

cestitki za golemiot uspeh,samo napred na fajnal for i pozdrav do site i da se znae deka i vo makedonija se naviva za partizan

asdf

pre 15 godina

@Caki

Samo mi nadji jednog velikana evropske kosarke kojeg je Zvezda pobedila u zadnjih 10 godina!?

Arena, 20 000 ljudi i 2 sjajna tima, za ponos Srbije i Partizana!!!

DUka

pre 15 godina

Odlicna odluka sa komercijalnog stanovista. Zato bi trebalo da postave i standove sa klupskim gadzetima i dresovima, u Areni ima prostora za to, da se uzme dodatna kinta. Karta ne bi smela da bude ispod 1000 din-sampioni vrede!

zli

pre 15 godina

meni smeta samo jedna cinjenica sto ce ovo iskoristiti POLITICARI za slikanje. Mi smo im pomogli glasajte za nas. Mada ako hoces pare onda...

Ivan

pre 15 godina

A ja mislim da je ovo dobra ideja. Bez obzira sto je Pionir hram kosarke, ideja o Areni je super jer ce se u utakmici koja gotovo nista ne resava pokazati da li postoji dostojna zamena za Pionir. Znam da mnogi pricaju da se u Areni ne moze navijati kao u Pioniru jer je publika distancirana od terena i ne daje dobar filing igracima medjutim Grobari konacno mogu da dokazu da to ne mora da bude tacno. Ako se skupe 18000 Grobara i svi pevaju kao u Pioniru mislim da ce Partizan cesce igrati u Areni. Ako ne uspe... boze moj pokusalo se i videlo se da je to losa ideja i da se nece vise ponoviti u znacajnijim utakmicama.

Shone PFC

pre 15 godina

Siroti pogrebnici, pa Vas nema 20000... A Pionir je dom kluba koji u njemu igra od izgradnje, Vi ste podstanari.
(Batistuta, 27. februar 2009 22:32)



Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić složio se u oceni da je finansiranje sporta u Srbiji nedovoljno i pogrešno.

"Imamo brend i tradiciju... Kancelarije smo dobili od grada, a dvoranu plaćamo", rekao je Opačić i kazao da srpska košarka ne može da čeka donošenje zakona o sportu, već da je njeno finansiranje potrebno rešiti pod hitno, makar i nekom uredbom.

kako, kako, dom kluba... podstanari...
jbt, vi ni kancelarije nemate, xa, xa, xa !!!

NUSKNVP !!!!

Nenad Pariz

pre 15 godina

Ja se stvarno izvinjavam sto se ponovo javljam na ovu vest,ali potpuno sam zaboravio da se cerga najavljivala da ce igrati u ARENI svoje "evropske utakmice" ovo im je velika prilika da zamole upravu PARTIZANA da posle svake cetvrtine puste pesmu "evo banke **gane moj,**gane moj igraj mi Ti!!!!!!!!

matejasale

pre 15 godina

Veliko bravo za nasu upravu,Duleta(da nije hteo nebi se ni igralo u Areni),Zeljka Obradovica(koji se odmah slozio i nagovorio gazde PAO),upravu PAO,Evroligu(koja se slozila odmah),Gradonacelnika Djilasa(koji je ponudio halu,a grad ce da plati troskove) i nama GROBARIMA koji smo bili na aerodromu(to je prevagnulo kod Duleta-jedva je davao intervijue u kom je soku bio zbog doceka NIJE NI SANJAO TAKAV DOCEK).OVO JE FENOMENALAN POTEZ

Igor

pre 15 godina

Eh, ostala mi je samo jos jedna zelja...a to je da pred sam pocetak utakmice bude - ajmo cela hala, ajmo cela hala...i onda prva pesma "pune tribine ludih navijaca..." jer mi smo sampioni!

Pomagac

pre 15 godina

Ovo je sjajna vest. Odgovor na pitanje kako pomoci nasem KK Partizanu. Nas 20000 da svi kupimo karte i da nekoristimo za ovu priliku godisnje karte. Ja cu kupiti.

IDEMO PO KARTE

pre 15 godina

Uprava košarkaškog kluba Partizan je odlučila da se naredni meč Top 16 faze Evrolige odigra u Beogradskoj areni. Utakmica sa Panatinaikosom je zakazana za četvrtak 5. februar, a prodaja karata za ovaj susret počinje u utorak 3. februara na blagajni Beogradske arene. Godišnje pretplatne karte, kao i Top 16 paketi važiće i na ovom meču, a cena ulaznica biće 500 dinara za poslednji prsten i 1000 dinara za sve ostale nivoe.

Partizan je drugu godinu za redom prošao u osam najboljih ekipa Starog kontinenta i svoj veliki uspeh želi da podeli sa što više navijača.
Dođite da i u Areni napravimo atmosferu za pamćenje!

boki

pre 15 godina

kao sto vidite odvikavanje od kosarke ipak nije u potpunosti dalo rezultate...
jos se poneko iz tabora komsinice javlja na vijesti Partizana...
nadam se da ce Hemofarm dovrsiti zapoceti proces(dobro im ide za sad)
Mi kao sto vidite imamo preca posla (EUROLIGASKA)
pozdrav

RichiPFC

pre 15 godina

Ovo je bas lepa vest da ce nas najbolji klub da otvori Arenu!!!! Sto se tice Pekovica puno je dao klubu i mislim da ne zasluzuje vredjanje nego da ga Grobari docekaju sa velikim pozdravom kao i mnoge druge nase igrace i trenere. Ali ako odluce da mu zvizde sam je za to kriv.

Ne pravi dvorana atmosferu nego navijaci

pre 15 godina

Pionir (iako smo svi jako vezani) nema nikakvu akustiku. To se moglo cuti na mnogim koncertima u njemu (pa cak i stranim). Arena je veoma akusticna dvorana u koju staje tri puta vise ljudi. Dakle, nemojte mnogo da kukate nego dajte sve od sebe da prva utakmica u Areni ostane zapamcena. Sa punom Arenom u Evropi nestace svi finansijski problemi Partizana. Zamislite samo zainteresovanost sponzora za dogadjaj koji gleda 20.000 ljudi. Vidimo se.

Grobar

pre 15 godina

AJMO GROBARI NAPUNIMO ARENUUU....
Mada je Pionir nas zastitni znak, ali mnogo pravih grobara ostaje bez ulaznica....
Arena je sansa za sve grobare da osete paklenu amosferu koju prave najbolji navijaci na svetu.........

GROARIIIIIIIIIIIII

markan

pre 15 godina

Kad se prosle godine spominjala arena, svi su govorili da je to sjajna ideja... Sad odjednom nikom ne valja, niko u nju nije usao, a pametuje o akustici! Kako cemo znati ako ne probamo? Kako cemo se kandidovati za domacinstvo F4 ako ne odigramo ni jednu u areni? Kako ce neko van BG vidjeti partizan protiv najjacih na djelu?

Aleksa Petkovic

pre 15 godina

auuuuuuuu brate,jedva cekam,mislim da drzava treba da oslobodi sve ljude obaveza taj dan(neka izmisle neki praznik)da na miru mogu da gledaju spektakl koji ce prirediti Grobari u areni...i ovi sminkeri iz NBA bi trebali da taj dan pauziraju i da pogledaju prave umetnike kako uzimaju skalp....`SAMO JEDAN TIM,SAMO JEDAN GRAD,SAMO PARTIZAN,SAMO BEEEOOOOGRAD!!!!!!!`

nikola

pre 15 godina

Super je ovo da se proba kako je u Areni. Mislim da ce biti spektakl za celu Evropu jer neznam dali je negde na Evroligaskoj utakmici bilo 20 000 navijaca, i to kakvih,a ne sumnjam da ce biti puna. Ali ipak mislim, a pretpostavljam da tako misli i uprava, da ce ovo biti samo za utakmicu sa PAO. Sumnjam da moze da se napravi atmosfera kao u Pionira.Mozda i gresim, zato je dobro sto ovakvu ne toliko vaznu utakmicu igramo u Areni da bi mogli to da proverimo.
Ali opet sam siguran da ovo nije selidba Iz Pionira.Mozda i nadalje neke utakmice igraju u Areni ,ali ne verujem da bi uvek dolazilo 20 000 ljudi protiv nekog Prokoma,Albe,Panioniosa...a ruzno bi bilo da je poluprazna a Pionir bi uvek bio pun.

Andreja B

pre 15 godina

Samo da bude mesta i za nas sa pretplatnim kartama.Bio sam u ARENI na reprezentaciji,tamo nikada nece biti bolje od PIONIRA.

GROBARI BOR

pre 15 godina

Atmosfera je bila fenomenalna!!!Mislim da trebamo da ostanemo u areni,i tako se pruzi prilika svima koji vole Partizan da i gledaju i bodre Nas tim uzivo!!!VOLIM PARTIZAN!!!