Fudbal 79

Četvrtak, 26.02.2009.

15:58

Jokanović i Janevski: "Samo pobeda"

Treneri Partizana i Crvene zvezde Slaviša Jokanović i Čedomir Janevski izjavili su da imaju isti cilj - pobedu u predstojećem 135. "večitom" derbiju.

Jokanoviæ i Janevski: "Samo pobeda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Zabrinuti građanin

pre 15 godina

Sinoć u jednom restoranu, ne bih imenovao isti, su večerali zajedno predsednici dva naša najveća kluba. Uz večeru, piće i sve ostalo šta sledi su uspeli i da se dogovore o rezultatu današnje utakmice, a one će biti 1:2!!! Ako se obistini ovo, onda stvarno nema smisla da ljudi idu, a i prate naše prvenstvo. Čemu nerviranje, zbog propuštene šanse, smrzavanje,a i briga za ličnu bezbednost na stadionu!
Lično se nadam da sve ovo nije tačno, ako ništa za dobrobit našeg sporta!

pfc4ever

pre 15 godina

Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan
Opet će cigani izgubiti i bice 10 bodova zaostatka.Bolje ganjajte Voshu a ne nas...xaxaxaxaxaxa

grizzly

pre 15 godina

mogu misliti... mozda tu bude i fudbala,predpostavljam da ce biti polomljenih stolica i baklji na terenu. nazalost vecina navijaca i dolazi na derbi da bi se obracunali sa suprotnim taborom,svega ce ovde biti samo ne fudbala... prosle nedelje je odigran hrvatski derbi i danas se vrti po tv tuce navijaca i policije,niko neprica o fudbalu. isto ocekujem i kod nas...

sensei

pre 15 godina

Sine Dragane, jesi li ti zavrsio osnovnu skolu ???

Bice tesko , bice 3-0 za Partizan . :D

Imate 10ak novih igraca , mislite da se to moze uklopiti za 2 meseca ?? Tesko

Kod nas manje-vise ista ekipa ,uigrana i sigurna.

Vi sto spominjete Sampdoriju nemojte da lupate . U Beogradu je igrao Kasano i co. a u Ukrajini 2. tim .

Kako ti zvuci Sampa-Inter 1-1,Juve-Sampa 1-1 , Sampa-Sevilla 2-0 ?

pop

pre 15 godina

heheeh sta kazu grobari jaci smo koliko trofeja imate vi osvojeni i mije vi nemate ligu shampiona mi imamo koji sanjaju neke kluboi da osvoju ligu vi nikad necete najavi klub smo na balkanu ..najboli zvezdini igraci igraju po najbolim klubovima a partizanovci po drugo ligu i skupljaju lopte na utakmicu i sede na tribine..hahaha..zvezda je zivot ostale su sitnice...svi na sever u subotu..pozzdrav za sve delije..CRVENA ZVEZDA ZAUVEK NAJBOLJa
(sin Dragan, 27. februar 2009 10:30)
ajde sine lepo nauci da pricas pa se javi

NUSKNVP

Dejan

pre 15 godina

"F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)"

pricamo o poslednjih deset godina bez proleca u Evropi :) Ali Bari, Tokio...

srdjan

pre 15 godina

Englez,ko im je bio kriv sto nisu igrali,pa nisu smjeli da igraju protiv Zvezde da se ne obrukaju!!! Pa bolje da nismo ulazili u ligu sampiona od 2000 godine nego da se brukamo kao vi po,kad god udjete primite 5 komada od Tikve! Koliko ste bodova osvojili u zadnjih 5 godina u Kupu uefa?

Dejan Jagodina

pre 15 godina

Jednostavno sam morao da se javim.Obratite pažnju na komentar 63.Neverovatno koliko čovek može da bude nepismen.Doduše,šta drugo da očekuješ od ..gana.Sutra puca petarda.

maxa

pre 15 godina

KOja glupa prepucavanja a i jedni i drugi toliko pojma nemaju da je to uzas!!!Sve u svemu ne znam sta ce biti gore da li teren ili fudbal!
A sto se istorije tice...pa nekad smo se zvali SFRJ,pa SRJ,pa SCG...ali sve je to daleka istorija!Istoriju treba pamtiti i njom se ponositi,ali ko zivi u istoriji gubi pojam o sadasnjosti a nema blage veze o buducnosti!Pogledajte i jedni drugi ko se vise obrukao u evropi ove sezone i da li je bitno ko je bolji ili ko je gori pa ondapisite svasta!

tfrewtgr

pre 15 godina

vi ste osvojili ligu sampiona kada nisu igrali engleski klubovi!!!!!!ali vi niste ni jednom usli u ligu sampiona od 2000. zato samo mozete da cutite ajde vi u ovo vreme igrajte nereseno sa realom portom i marseljom ajde da vas vidim!!!kada udjete javite se!

akcidroni

pre 15 godina

@Fudbal nece pobediti.Pobedice Zvezda...
(T-Mac, 26. februar 2009 16:09)

-To si lepo rekao,kad god se igrom sluchaja dogodilo da zwezda nekoga pobedi,to fudbala nije ni widelo...

Ljubav prema klubu

pre 15 godina

Dobio sam informaciju da karata za jug više nema, pa sam zvao u Partizan da proverim (pošto sam iz unutrašnjosti)i ljubazna sekretarica mi je potvrdila. Sad ne znam neka moja pretpostavka je da su čuvene vođe navijača Partizana, opet pokupile sve karte za jug kao i za ovaj ciklus koji je Partizan odigrao u Evropi kada smo mi koji putujemo na tekme završili na severu, pošto je scenario bio isti. Od kada idem na utakmice, a to je nekih 22, 23 god ne pamtim da 2 dana uoči derbija nema karata za jug! Jbg nije u redu to. Sad potežem neke poznanike u Bgd-u da se spuste do stadiona da provere, jer još uvek mi nije jasno da nema juga... Sad kad mi čovek javi da ima samo tapkaroša, to je to, ništa drugo!

Partizane volimo te srcem svim...

pre 15 godina

Karata za jug više nema, dobro je da ste se "iznjakali" na treningu, jer sutra se nećete čuti, kad zagrmi sa jug-a!!!!

sin Dragan

pre 15 godina

heheeh sta kazu grobari jaci smo koliko trofeja imate vi osvojeni i mije vi nemate ligu shampiona mi imamo koji sanjaju neke kluboi da osvoju ligu vi nikad necete najavi klub smo na balkanu ..najboli zvezdini igraci igraju po najbolim klubovima a partizanovci po drugo ligu i skupljaju lopte na utakmicu i sede na tribine..hahaha..zvezda je zivot ostale su sitnice...svi na sever u subotu..pozzdrav za sve delije..CRVENA ZVEZDA ZAUVEK NAJBOLJa

zivim za sever

pre 15 godina

@LOL! Ali, za svaki slučaj, prije utakmice, preventivno našamarajte igrače, polupajte im auta i razbijte sve saksije koje vidite u krugu od 2 kilometra od rupe. Ma vi ste cirkus, a ne navijačka grupa.
(de-li-je severina, 26. februar 2009 19:20)

ti kao da ne pratis fudbal..pa pogledaj koje navijacke grupe po celom svetu prave show kad ekipa ne igra dobro...hoces da ti nabrojim : inter, milan, fiorentina......mora da se zna zbog koga fudbal postoji....ne zbog takvih navijacha kao shto si ti...nego zbog onih likova koji idu na gostovanja...prate celokupno rad svog voljenog tima....cisto da te podsetim da ste i vi imali skoro slucaj u autobusu.....kad je dijara hteo da ode zbog toga....
a kad terate ljude iz vaseg strucnog staba zovete nas u pomoc....nemoj vise da sam cuo da si rekao da smo smeshni navijachi....mi radimo svoj posao dobro....pitaj danilovica kako on radi svoj posao sa sudijama..on je bese grobar jel tako????

tokio, ja pr*n'o, ti popio

pre 15 godina

PARTIZAN USPESNIJI OD ZVEZDE

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Evo istorije dragi moji!!!

Timok

pre 15 godina

heh 0-0 kao iz aviona se vidi-ko ne uzme pare na kladionici za singl taj stvarno nema pojma o derbiju i srpskom fudbalu.Svi bi na 3 boda a uvek 0-0
Pa dokle vise?!?
Slobodno saljite kritike na moj racun posle meca ako ne bude 0-0

bojko

pre 15 godina

hahahaha ko o cemu **gani o istoriji i pretnjama a kada osvojimo duplu krunu ili ih nabije stoka na basketu nema vas nigde:):):):) ali nema veze od sada vas zovem istoricari:):):) ja mislim da vi trazite sms kviz da bar u necemu dobijete:):):)

Stojan

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37) -- Mitra, o cemu ti pricas . .

trnutak instine, matematika je jasna

pre 15 godina

@green aca

Vidis kako si napaljen kad Zlezda dobije Partizan, imate samo 4 titule vise od Partizana i to je ono sto je glavno u celoj prici, koga zabole za medjusobni skor, verovatno istoricare, za par godina eto i vise titula od Zvezda pa onda grakcite da ste bolji u medjusobnim duelima koliko hocete!!!
@(Zoran, 26. februar 2009 23:03)
CRVENA ZVEZDA 25
partizan 20

Pa ti racunaj, ako znas nije tesko.

Aj bas pronadji za sportska drustva

mitra

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Istoricar,nemoj da me terash da nalazim rezultate sportskih drustva :)
(Partizan sampion,a ko bi drugi !?, 26. februar 2009 19:06)
Ha, ha, ha... nemoj više da se blamiraš, kakvo crno sportsko društvo pa vi ste smešni! Kao ti ideš da gledaš tenis, vaterpolo.. kada igra Partizan? Nemoj da si smešan, verovatno ni na fudbal ne dolaziš ali nema veze.. Pa svi znamo da bi vi dali celo vaše sportsko društvanjce zajedno sa svim navijačima da ste mogli da osetite atmosferu na stadionu Sveti Nikola u Bariju sekund nakon gola Pančeva sa kreča i urlik 20 000 DELIJA!Neprocenljivo!Ili Tokio! Ipak, možete samo da nam zavidite... Neko ima Bari i Tokio a neko.. A pa da, izvini, vi nemate ništa!

Branko

pre 15 godina

Ljudi sta je vama. Kakva istorija, kakva Evropa. Jedino sto je vazno ko je aktuelni sampion, i ko ce biti sledeci. I da ste 10 puta osvojili LS opet je cinjenica da su vam rezultati poslednjih 10 godina u Evropi katastrofalni.
Nego da mi u subotu pokazemo da titula ostaje na pravom mestu, a bas me briga sta je bilo `91 ili `04.

Ackooo

pre 15 godina

Sigurni sastavi za derbi - ZVEZDA-Randjelovic, Bulic, Da Silva, Dudic, Popov, Tadeu, Trajkovic, Mudrinic, Suzuki, Misdongard, Barkos.
PARTIZAN-Asprogenis, Rnic, Stojanovski, Savic, Kim Chi Vu, Maletic, Nadj(lomio ga Perovic), Zaim, Boja, Vasington, Dzenan Radoncic.

Zoran

pre 15 godina

@green aca

Vidis kako si napaljen kad Zlezda dobije Partizan, imate samo 4 titule vise od Partizana i to je ono sto je glavno u celoj prici, koga zabole za medjusobni skor, verovatno istoricare, za par godina eto i vise titula od Zvezda pa onda grakcite da ste bolji u medjusobnim duelima koliko hocete!!!

Vidic

pre 15 godina

"Jos jedna pobeda i titula
i opet ti si prvak postala
svuda smo te pratili i verno bodrili
u tvoju slavu danas pevamo"
Samo hrabro Zvezdo moram podsetiti ove Grobare da je Zvezda mnogo ispred Parizana u najpopularnijem sportu na svetu,tako da nikada nece moci da pricaju o svom klubu kao o nekom evropskom timu.To je jednostavno smesno.Kukali su kako je Samdorija opasna ekipa i kako su oni dali sve od sebe ali da je ipak "veliki" klub pobedio(i to u sred Beograda).U Djenovu stigao nepoznati ukrajinski Metalis i napravio pravi karambol.Da li su i oni iskusna i opasna ekipa?Onu reklamu na RTS-u necu ni da komenrarisem jer je to toliko glupo i smesni da ja ne verujem da je ona reklama uopste pustena na drzavnoj televiziji.Pozdrav za sve navijace Metalisa i naravno pozdrav svim navijacima jedinog velikog srpskog tima(slobodno citaj pozdrav navijacima Zvezde jer je samo ona prava i jedina nasa najaca).
Napred Zvezda!

Igor_PFC

pre 15 godina

karte za Jug su rasprodate jos juce prepodne...tako da ce sad svi oni koji su hteli na jug ici na istok ili zapad...svi cemo zajedno navijati,pa cigani nece cuti sami sebe...napred Partizan!!!vidimo se na derbiju

green aca

pre 15 godina

@asda

Ajde lebati kako se mi to osramotimo.Dobili ste utakmicu posle x godina i odmah ste kukuriknuli.. Da nije bilo devedesetih i vlasti u Srbiji (ko je bio premijer i predsednik partizana da ne bude zabune o cemu pisem) medjusobni skor bi bio jos porazniji po vas. Ako uzmemo u obzir i bivsu jugu gde je nase prvenstvo bilo jedno od boljih u Evropi onda je rezultat jos katastrofalniji po vas.Ali mlad si decko kao i vecina ovde koji pisu slabo poznaju istoriju jugoslovenskog i kasnoije srpskog fudbala i zato i dan danas imate kompleks Zvezde. Da bi taj kompleks izgubili trebalo bi sledeceh 15 godina da ne izgubite od Zvezde i onda da se situacija obrne na drugu stranu

GTF

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)


kada ce te vi da ujdete u ls ?od 2000 godine?

napre partian
F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Nemanja

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)


Cemu ovo?
Jer sad kao ste vi neki opasni a? Kakve veze ima Evropa sa domacim prvenstvom?

Necu da se hvalim ali mislim da je partizan u boljoj formi, i da ce da pobedi ali sto se mene tice neka bolji pobedi!!

Marko

pre 15 godina

Publika je tvojaaaa najlepsa na svetuuuu niko ZVEZDO nemaaaa to sto imas tiiiii,ajmo napred ZVEZDOOOO samo napred ZVEZDOOOOO ajmo napred ZVEZDOOOO ajde ZVEZDO leee,publika je tvojaaaaa najlepsaaaa na svetuuuu....

Zvezda u srcu

pre 15 godina

@(grobar zemun, 26. februar 2009 17:56)
Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan

to mora da si prochitao na rts-u...haha...smejurija....
pa ko jos od drzavnih organa...ustanova....politichara nece stati uz vas....opet kazem crno bela drzava se pravi polako ali sigurno....od predsednika drzave preko mup-a pa do olimpijskog saveza.....
ALI.....MI SMO CIGANI NEUNISHTIVI!!!!!

de-li-je severina

pre 15 godina

ne verujem koliko ljudi je bilo danas na treningu.....e topalovici...pa ligu sampiona da osvojite mozete samo da mastate o ovakvim navijachima...svaka cast cigani...danas je bilo fantasticno....u subotu...hm..ne smem ni da pomislim.....vidimo se misevi!!!!!
(zivim za sever, 26. februar 2009 18:04)

LOL! Ali, za svaki slučaj, prije utakmice, preventivno našamarajte igrače, polupajte im auta i razbijte sve saksije koje vidite u krugu od 2 kilometra od rupe. Ma vi ste cirkus, a ne navijačka grupa.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Istoricar,nemoj da me terash da nalazim rezultate sportskih drustva :)

Slani

pre 15 godina

Predlažem Jokanu ako želi da motiviše igrače,pre svake utakmice pusti snimke iz Pionira.Onakva energija i emocija garantovano poboljšava učinak i igrače čini ponosnim što pripadaju crno-beloj familiji.

sergio aguero

pre 15 godina

Samo pobeda .... idemo na pobedu ....dacu gol ...itd...a ono ce utakmica biti dosadna i bez mnogo sansi kao i uvek a onda ce za sve biti kriv sudija ....ma srpski fudbal je to

zivim za sever

pre 15 godina

ne verujem koliko ljudi je bilo danas na treningu.....e topalovici...pa ligu sampiona da osvojite mozete samo da mastate o ovakvim navijachima...svaka cast cigani...danas je bilo fantasticno....u subotu...hm..ne smem ni da pomislim.....vidimo se misevi!!!!!

Delije Kg

pre 15 godina

Ajmo delije da gledamo te jake grobare kako placxu. Ma pocepacemo ih na sred JNA...
Osvajamo dulu krunu, verujte mi. Kada god ovo kazem tako i bude. Volim Zvezdu!!!

asda

pre 15 godina

# Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal
(green aca, 26. februar 2009 16:39)

Jako si nacitan! Videcemo tebe da li ces da se javis posle derbija.. ;)
Ali stvarno su neverovatni ovi gani, stalno komentarisu i stalno se osramote, ali ne vredi.. Uvek ista prica..

grobar zemun

pre 15 godina

Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan

Kupio sam kartu jos prvog dana a zanima me ako ima neko informaciju koliko je dosad prodato, cujem da dosta navijaca dolazi iz republika SFRJ, mogli bi vi sa b92 da se raspitate koliko je karata prodato.

I naravno ocekujem pobedu Partizana...

mitra

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?

Lagaa

pre 15 godina

Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal
(green aca, 26. februar 2009 16:39)

Cergari su izmislili novo pravilo, kad oni dobiju utakmicu onda dobijaju 4 poena. Mozda tako na kraju prvenstva dodju do prihvatljivih -4 od Partizana

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Verujte mi na reč Partizan dobiva sa 2:0 a jedan gol bit će iz penala! 100%!!!
Ako se neko ne slaže sa ovom tvrdnjom neka me demantuje posle derbija.

green aca

pre 15 godina

Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal

LELELE

pre 15 godina

Pobedice naravno zvezda kao u zadnjih 5 derbija...ili je ipak Partizan sampion...Nemam pojma jos me trese onaj poraz u kupu u basketu i zadnji derbi na Marakani pa sam prolupao...Jadan ja kuku meni ...:-)))

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Jokanovic uopshte ne treba da se zalece i bod bi bio sasvim dovoljan da izbacimo ove pacere iz trke za titulu.

mitra

pre 15 godina

Омладинска репрезентација Србије (играчи до 19 година) која је у првом кругу квалификација била истински европски хит забележивши најбољи скор од свих репрезентација, одиграће 3.марта у Обреновцу и 5.марта у Пожаревцу две пријатељске утакмице са вршњацима Данске. Дуели са веома јаком скандинавском селекцијом представљаће прве две провере за генерацију момака које са клупе предводи млади стручњак Александар Станојевић, а све у циљу што бољих припрема за други круг квалификација чији ћемо домаћини бити од 12. до 17.маја 2009.

"Орлићи" ће се окупити у недељу 1.марта тачно у подне у београдском хотелу "Трим", а тренираће на Ади Циганлији. На списку играча налазе се:

Голмани: Александар Кировски (Земун), Никола Матек (ОФК Београд).

Одбрана: Александар Миљковић (Телеоптик), Милан Милановић (Локомотива, Москва), Немања Црноглавац, Милош Цветковић, Дејан Благојевић (Земун), Гојко Ивковић (Викинг, Ставангер), Филип Пјевић (ОФК Београд), Вујадин Савић (Рад), Милан Јоксимовић (Инђија).

Средина терена: Александар Игњовски, Саша Марковић (ОФК Београд), Слободан Медојевић (Војводина), Дарко Лазовић (Борац, Чачак), Марко Спасојевић (Напредак), Милан Пршо (Рад), Предраг Стевановић (Шалке), Лука Сеничанин (Шефилд Јунајтед).

Напад: Данијел Алексић (Војводина), Немања Милић (ОФК Београд), Петар Шкулетић (Телеоптик), Стефан Шћеповић (Сопот), Марко Рајић (Чукарички).

На располагању селектору неће бити капитен ове генерације Ненад Крстичић (Сампдорија) који се опоравља од операције менискуса и под знаком питања је чак и за квалификациони турнир, док ће овог пута изостати и Адем Љајић (Партизан) због раније договорених обавеза у Манчестеру.

"Утакмице са Данском биће практично наше прво заједничко окупљање од завршетка првог круга квалификација и драго ми је да ћемо се одмерити са веома квалитетним противником какав је Данска. Веома је значајно што ће доћи и сви играчи из иностраних клубова, осим повређеног Крстичића, а посебно желим да се уверим у квалитете Стевановића из Шалкеа, који се доказао у кадетској репрезентацији. Свесно сам позвао 24 фудбалера, јер ћу после прве утакмице ослободити обавеза шесторицу. Желим да пружим прилику свима у ове две утакмице, јер нас крајем марта чекају две најважније контролне утакмице са Холандијом и Немачком, где ћемо извести најбољи расположиви тим с обзиром да се ради о УЕФА терминима" - истакао је селектор омладинаца Александар Станојевић.



Прва утакмица Србија - Данска одиграће се у уторак, 3.марта на стадиону ФК Раднички у Обреновцу, а два дана касније исти ривали одмериће се на стадиону ФК Млади Радник у Пожаревцу. Оба дуела почињу од 14.30 часова.

До почетка квалификација, наши омладинци имаће још дуеле са Холандијом (27.март у Смедереву), Немачком (31.март у Инђији), као и два меча са Словачком у Суботици (21. и 23.април). До средине марта, наш савез има обавезу да дефинитивно одреди градове и стадионе на којима ће се играти други круг квалификација од 12. до 17.маја. Противници у групи 1 биће нам Финска, Аустрија и Мађарска, а само првопласирана репрезентација избориће пласман на Првенство Европе у Украјини, јула ове године.

sin Dragan

pre 15 godina

sigurno ce da napusti jokanovic na pola utakmicu zbog teskog poraza od 5:0 napred zvezdo veliki si ti klub nego partiza veca nego totenhem valencija arsenal lyon i ostale koji nikad nisu osvojile ligu sampiona ami jesmoo zato svi na sever napred...

Goran

pre 15 godina

Kosarkasi Partizana (a i ostali) su vam zapusili usta...Ostaje samo da stavimo tacku u subotu i da zavrsimo sezonu sa potpunom dominacijom u najpopularnijim sportovima...
Cisto,da se zna ko je ko...
NAPRED PARTIZAN!!!!!

mitra

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?

green aca

pre 15 godina

Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal

asda

pre 15 godina

# Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal
(green aca, 26. februar 2009 16:39)

Jako si nacitan! Videcemo tebe da li ces da se javis posle derbija.. ;)
Ali stvarno su neverovatni ovi gani, stalno komentarisu i stalno se osramote, ali ne vredi.. Uvek ista prica..

sin Dragan

pre 15 godina

sigurno ce da napusti jokanovic na pola utakmicu zbog teskog poraza od 5:0 napred zvezdo veliki si ti klub nego partiza veca nego totenhem valencija arsenal lyon i ostale koji nikad nisu osvojile ligu sampiona ami jesmoo zato svi na sever napred...

LELELE

pre 15 godina

Pobedice naravno zvezda kao u zadnjih 5 derbija...ili je ipak Partizan sampion...Nemam pojma jos me trese onaj poraz u kupu u basketu i zadnji derbi na Marakani pa sam prolupao...Jadan ja kuku meni ...:-)))

Goran

pre 15 godina

Kosarkasi Partizana (a i ostali) su vam zapusili usta...Ostaje samo da stavimo tacku u subotu i da zavrsimo sezonu sa potpunom dominacijom u najpopularnijim sportovima...
Cisto,da se zna ko je ko...
NAPRED PARTIZAN!!!!!

Lagaa

pre 15 godina

Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal
(green aca, 26. februar 2009 16:39)

Cergari su izmislili novo pravilo, kad oni dobiju utakmicu onda dobijaju 4 poena. Mozda tako na kraju prvenstva dodju do prihvatljivih -4 od Partizana

grobar zemun

pre 15 godina

Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan

Kupio sam kartu jos prvog dana a zanima me ako ima neko informaciju koliko je dosad prodato, cujem da dosta navijaca dolazi iz republika SFRJ, mogli bi vi sa b92 da se raspitate koliko je karata prodato.

I naravno ocekujem pobedu Partizana...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Verujte mi na reč Partizan dobiva sa 2:0 a jedan gol bit će iz penala! 100%!!!
Ako se neko ne slaže sa ovom tvrdnjom neka me demantuje posle derbija.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Istoricar,nemoj da me terash da nalazim rezultate sportskih drustva :)

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Jokanovic uopshte ne treba da se zalece i bod bi bio sasvim dovoljan da izbacimo ove pacere iz trke za titulu.

zivim za sever

pre 15 godina

ne verujem koliko ljudi je bilo danas na treningu.....e topalovici...pa ligu sampiona da osvojite mozete samo da mastate o ovakvim navijachima...svaka cast cigani...danas je bilo fantasticno....u subotu...hm..ne smem ni da pomislim.....vidimo se misevi!!!!!

de-li-je severina

pre 15 godina

ne verujem koliko ljudi je bilo danas na treningu.....e topalovici...pa ligu sampiona da osvojite mozete samo da mastate o ovakvim navijachima...svaka cast cigani...danas je bilo fantasticno....u subotu...hm..ne smem ni da pomislim.....vidimo se misevi!!!!!
(zivim za sever, 26. februar 2009 18:04)

LOL! Ali, za svaki slučaj, prije utakmice, preventivno našamarajte igrače, polupajte im auta i razbijte sve saksije koje vidite u krugu od 2 kilometra od rupe. Ma vi ste cirkus, a ne navijačka grupa.

tokio, ja pr*n'o, ti popio

pre 15 godina

PARTIZAN USPESNIJI OD ZVEZDE

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Evo istorije dragi moji!!!

Zoran

pre 15 godina

@green aca

Vidis kako si napaljen kad Zlezda dobije Partizan, imate samo 4 titule vise od Partizana i to je ono sto je glavno u celoj prici, koga zabole za medjusobni skor, verovatno istoricare, za par godina eto i vise titula od Zvezda pa onda grakcite da ste bolji u medjusobnim duelima koliko hocete!!!

Nemanja

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)


Cemu ovo?
Jer sad kao ste vi neki opasni a? Kakve veze ima Evropa sa domacim prvenstvom?

Necu da se hvalim ali mislim da je partizan u boljoj formi, i da ce da pobedi ali sto se mene tice neka bolji pobedi!!

mitra

pre 15 godina

Омладинска репрезентација Србије (играчи до 19 година) која је у првом кругу квалификација била истински европски хит забележивши најбољи скор од свих репрезентација, одиграће 3.марта у Обреновцу и 5.марта у Пожаревцу две пријатељске утакмице са вршњацима Данске. Дуели са веома јаком скандинавском селекцијом представљаће прве две провере за генерацију момака које са клупе предводи млади стручњак Александар Станојевић, а све у циљу што бољих припрема за други круг квалификација чији ћемо домаћини бити од 12. до 17.маја 2009.

"Орлићи" ће се окупити у недељу 1.марта тачно у подне у београдском хотелу "Трим", а тренираће на Ади Циганлији. На списку играча налазе се:

Голмани: Александар Кировски (Земун), Никола Матек (ОФК Београд).

Одбрана: Александар Миљковић (Телеоптик), Милан Милановић (Локомотива, Москва), Немања Црноглавац, Милош Цветковић, Дејан Благојевић (Земун), Гојко Ивковић (Викинг, Ставангер), Филип Пјевић (ОФК Београд), Вујадин Савић (Рад), Милан Јоксимовић (Инђија).

Средина терена: Александар Игњовски, Саша Марковић (ОФК Београд), Слободан Медојевић (Војводина), Дарко Лазовић (Борац, Чачак), Марко Спасојевић (Напредак), Милан Пршо (Рад), Предраг Стевановић (Шалке), Лука Сеничанин (Шефилд Јунајтед).

Напад: Данијел Алексић (Војводина), Немања Милић (ОФК Београд), Петар Шкулетић (Телеоптик), Стефан Шћеповић (Сопот), Марко Рајић (Чукарички).

На располагању селектору неће бити капитен ове генерације Ненад Крстичић (Сампдорија) који се опоравља од операције менискуса и под знаком питања је чак и за квалификациони турнир, док ће овог пута изостати и Адем Љајић (Партизан) због раније договорених обавеза у Манчестеру.

"Утакмице са Данском биће практично наше прво заједничко окупљање од завршетка првог круга квалификација и драго ми је да ћемо се одмерити са веома квалитетним противником какав је Данска. Веома је значајно што ће доћи и сви играчи из иностраних клубова, осим повређеног Крстичића, а посебно желим да се уверим у квалитете Стевановића из Шалкеа, који се доказао у кадетској репрезентацији. Свесно сам позвао 24 фудбалера, јер ћу после прве утакмице ослободити обавеза шесторицу. Желим да пружим прилику свима у ове две утакмице, јер нас крајем марта чекају две најважније контролне утакмице са Холандијом и Немачком, где ћемо извести најбољи расположиви тим с обзиром да се ради о УЕФА терминима" - истакао је селектор омладинаца Александар Станојевић.



Прва утакмица Србија - Данска одиграће се у уторак, 3.марта на стадиону ФК Раднички у Обреновцу, а два дана касније исти ривали одмериће се на стадиону ФК Млади Радник у Пожаревцу. Оба дуела почињу од 14.30 часова.

До почетка квалификација, наши омладинци имаће још дуеле са Холандијом (27.март у Смедереву), Немачком (31.март у Инђији), као и два меча са Словачком у Суботици (21. и 23.април). До средине марта, наш савез има обавезу да дефинитивно одреди градове и стадионе на којима ће се играти други круг квалификација од 12. до 17.маја. Противници у групи 1 биће нам Финска, Аустрија и Мађарска, а само првопласирана репрезентација избориће пласман на Првенство Европе у Украјини, јула ове године.

Slani

pre 15 godina

Predlažem Jokanu ako želi da motiviše igrače,pre svake utakmice pusti snimke iz Pionira.Onakva energija i emocija garantovano poboljšava učinak i igrače čini ponosnim što pripadaju crno-beloj familiji.

Marko

pre 15 godina

Publika je tvojaaaa najlepsa na svetuuuu niko ZVEZDO nemaaaa to sto imas tiiiii,ajmo napred ZVEZDOOOO samo napred ZVEZDOOOOO ajmo napred ZVEZDOOOO ajde ZVEZDO leee,publika je tvojaaaaa najlepsaaaa na svetuuuu....

Vidic

pre 15 godina

"Jos jedna pobeda i titula
i opet ti si prvak postala
svuda smo te pratili i verno bodrili
u tvoju slavu danas pevamo"
Samo hrabro Zvezdo moram podsetiti ove Grobare da je Zvezda mnogo ispred Parizana u najpopularnijem sportu na svetu,tako da nikada nece moci da pricaju o svom klubu kao o nekom evropskom timu.To je jednostavno smesno.Kukali su kako je Samdorija opasna ekipa i kako su oni dali sve od sebe ali da je ipak "veliki" klub pobedio(i to u sred Beograda).U Djenovu stigao nepoznati ukrajinski Metalis i napravio pravi karambol.Da li su i oni iskusna i opasna ekipa?Onu reklamu na RTS-u necu ni da komenrarisem jer je to toliko glupo i smesni da ja ne verujem da je ona reklama uopste pustena na drzavnoj televiziji.Pozdrav za sve navijace Metalisa i naravno pozdrav svim navijacima jedinog velikog srpskog tima(slobodno citaj pozdrav navijacima Zvezde jer je samo ona prava i jedina nasa najaca).
Napred Zvezda!

Delije Kg

pre 15 godina

Ajmo delije da gledamo te jake grobare kako placxu. Ma pocepacemo ih na sred JNA...
Osvajamo dulu krunu, verujte mi. Kada god ovo kazem tako i bude. Volim Zvezdu!!!

Zvezda u srcu

pre 15 godina

@(grobar zemun, 26. februar 2009 17:56)
Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan

to mora da si prochitao na rts-u...haha...smejurija....
pa ko jos od drzavnih organa...ustanova....politichara nece stati uz vas....opet kazem crno bela drzava se pravi polako ali sigurno....od predsednika drzave preko mup-a pa do olimpijskog saveza.....
ALI.....MI SMO CIGANI NEUNISHTIVI!!!!!

Igor_PFC

pre 15 godina

karte za Jug su rasprodate jos juce prepodne...tako da ce sad svi oni koji su hteli na jug ici na istok ili zapad...svi cemo zajedno navijati,pa cigani nece cuti sami sebe...napred Partizan!!!vidimo se na derbiju

mitra

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Istoricar,nemoj da me terash da nalazim rezultate sportskih drustva :)
(Partizan sampion,a ko bi drugi !?, 26. februar 2009 19:06)
Ha, ha, ha... nemoj više da se blamiraš, kakvo crno sportsko društvo pa vi ste smešni! Kao ti ideš da gledaš tenis, vaterpolo.. kada igra Partizan? Nemoj da si smešan, verovatno ni na fudbal ne dolaziš ali nema veze.. Pa svi znamo da bi vi dali celo vaše sportsko društvanjce zajedno sa svim navijačima da ste mogli da osetite atmosferu na stadionu Sveti Nikola u Bariju sekund nakon gola Pančeva sa kreča i urlik 20 000 DELIJA!Neprocenljivo!Ili Tokio! Ipak, možete samo da nam zavidite... Neko ima Bari i Tokio a neko.. A pa da, izvini, vi nemate ništa!

green aca

pre 15 godina

@asda

Ajde lebati kako se mi to osramotimo.Dobili ste utakmicu posle x godina i odmah ste kukuriknuli.. Da nije bilo devedesetih i vlasti u Srbiji (ko je bio premijer i predsednik partizana da ne bude zabune o cemu pisem) medjusobni skor bi bio jos porazniji po vas. Ako uzmemo u obzir i bivsu jugu gde je nase prvenstvo bilo jedno od boljih u Evropi onda je rezultat jos katastrofalniji po vas.Ali mlad si decko kao i vecina ovde koji pisu slabo poznaju istoriju jugoslovenskog i kasnoije srpskog fudbala i zato i dan danas imate kompleks Zvezde. Da bi taj kompleks izgubili trebalo bi sledeceh 15 godina da ne izgubite od Zvezde i onda da se situacija obrne na drugu stranu

Ackooo

pre 15 godina

Sigurni sastavi za derbi - ZVEZDA-Randjelovic, Bulic, Da Silva, Dudic, Popov, Tadeu, Trajkovic, Mudrinic, Suzuki, Misdongard, Barkos.
PARTIZAN-Asprogenis, Rnic, Stojanovski, Savic, Kim Chi Vu, Maletic, Nadj(lomio ga Perovic), Zaim, Boja, Vasington, Dzenan Radoncic.

Branko

pre 15 godina

Ljudi sta je vama. Kakva istorija, kakva Evropa. Jedino sto je vazno ko je aktuelni sampion, i ko ce biti sledeci. I da ste 10 puta osvojili LS opet je cinjenica da su vam rezultati poslednjih 10 godina u Evropi katastrofalni.
Nego da mi u subotu pokazemo da titula ostaje na pravom mestu, a bas me briga sta je bilo `91 ili `04.

bojko

pre 15 godina

hahahaha ko o cemu **gani o istoriji i pretnjama a kada osvojimo duplu krunu ili ih nabije stoka na basketu nema vas nigde:):):):) ali nema veze od sada vas zovem istoricari:):):) ja mislim da vi trazite sms kviz da bar u necemu dobijete:):):)

sergio aguero

pre 15 godina

Samo pobeda .... idemo na pobedu ....dacu gol ...itd...a ono ce utakmica biti dosadna i bez mnogo sansi kao i uvek a onda ce za sve biti kriv sudija ....ma srpski fudbal je to

Dejan Jagodina

pre 15 godina

Jednostavno sam morao da se javim.Obratite pažnju na komentar 63.Neverovatno koliko čovek može da bude nepismen.Doduše,šta drugo da očekuješ od ..gana.Sutra puca petarda.

trnutak instine, matematika je jasna

pre 15 godina

@green aca

Vidis kako si napaljen kad Zlezda dobije Partizan, imate samo 4 titule vise od Partizana i to je ono sto je glavno u celoj prici, koga zabole za medjusobni skor, verovatno istoricare, za par godina eto i vise titula od Zvezda pa onda grakcite da ste bolji u medjusobnim duelima koliko hocete!!!
@(Zoran, 26. februar 2009 23:03)
CRVENA ZVEZDA 25
partizan 20

Pa ti racunaj, ako znas nije tesko.

Aj bas pronadji za sportska drustva

Timok

pre 15 godina

heh 0-0 kao iz aviona se vidi-ko ne uzme pare na kladionici za singl taj stvarno nema pojma o derbiju i srpskom fudbalu.Svi bi na 3 boda a uvek 0-0
Pa dokle vise?!?
Slobodno saljite kritike na moj racun posle meca ako ne bude 0-0

akcidroni

pre 15 godina

@Fudbal nece pobediti.Pobedice Zvezda...
(T-Mac, 26. februar 2009 16:09)

-To si lepo rekao,kad god se igrom sluchaja dogodilo da zwezda nekoga pobedi,to fudbala nije ni widelo...

Dejan

pre 15 godina

"F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)"

pricamo o poslednjih deset godina bez proleca u Evropi :) Ali Bari, Tokio...

GTF

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)


kada ce te vi da ujdete u ls ?od 2000 godine?

napre partian
F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

zivim za sever

pre 15 godina

@LOL! Ali, za svaki slučaj, prije utakmice, preventivno našamarajte igrače, polupajte im auta i razbijte sve saksije koje vidite u krugu od 2 kilometra od rupe. Ma vi ste cirkus, a ne navijačka grupa.
(de-li-je severina, 26. februar 2009 19:20)

ti kao da ne pratis fudbal..pa pogledaj koje navijacke grupe po celom svetu prave show kad ekipa ne igra dobro...hoces da ti nabrojim : inter, milan, fiorentina......mora da se zna zbog koga fudbal postoji....ne zbog takvih navijacha kao shto si ti...nego zbog onih likova koji idu na gostovanja...prate celokupno rad svog voljenog tima....cisto da te podsetim da ste i vi imali skoro slucaj u autobusu.....kad je dijara hteo da ode zbog toga....
a kad terate ljude iz vaseg strucnog staba zovete nas u pomoc....nemoj vise da sam cuo da si rekao da smo smeshni navijachi....mi radimo svoj posao dobro....pitaj danilovica kako on radi svoj posao sa sudijama..on je bese grobar jel tako????

Ljubav prema klubu

pre 15 godina

Dobio sam informaciju da karata za jug više nema, pa sam zvao u Partizan da proverim (pošto sam iz unutrašnjosti)i ljubazna sekretarica mi je potvrdila. Sad ne znam neka moja pretpostavka je da su čuvene vođe navijača Partizana, opet pokupile sve karte za jug kao i za ovaj ciklus koji je Partizan odigrao u Evropi kada smo mi koji putujemo na tekme završili na severu, pošto je scenario bio isti. Od kada idem na utakmice, a to je nekih 22, 23 god ne pamtim da 2 dana uoči derbija nema karata za jug! Jbg nije u redu to. Sad potežem neke poznanike u Bgd-u da se spuste do stadiona da provere, jer još uvek mi nije jasno da nema juga... Sad kad mi čovek javi da ima samo tapkaroša, to je to, ništa drugo!

Partizane volimo te srcem svim...

pre 15 godina

Karata za jug više nema, dobro je da ste se "iznjakali" na treningu, jer sutra se nećete čuti, kad zagrmi sa jug-a!!!!

sin Dragan

pre 15 godina

heheeh sta kazu grobari jaci smo koliko trofeja imate vi osvojeni i mije vi nemate ligu shampiona mi imamo koji sanjaju neke kluboi da osvoju ligu vi nikad necete najavi klub smo na balkanu ..najboli zvezdini igraci igraju po najbolim klubovima a partizanovci po drugo ligu i skupljaju lopte na utakmicu i sede na tribine..hahaha..zvezda je zivot ostale su sitnice...svi na sever u subotu..pozzdrav za sve delije..CRVENA ZVEZDA ZAUVEK NAJBOLJa

maxa

pre 15 godina

KOja glupa prepucavanja a i jedni i drugi toliko pojma nemaju da je to uzas!!!Sve u svemu ne znam sta ce biti gore da li teren ili fudbal!
A sto se istorije tice...pa nekad smo se zvali SFRJ,pa SRJ,pa SCG...ali sve je to daleka istorija!Istoriju treba pamtiti i njom se ponositi,ali ko zivi u istoriji gubi pojam o sadasnjosti a nema blage veze o buducnosti!Pogledajte i jedni drugi ko se vise obrukao u evropi ove sezone i da li je bitno ko je bolji ili ko je gori pa ondapisite svasta!

sensei

pre 15 godina

Sine Dragane, jesi li ti zavrsio osnovnu skolu ???

Bice tesko , bice 3-0 za Partizan . :D

Imate 10ak novih igraca , mislite da se to moze uklopiti za 2 meseca ?? Tesko

Kod nas manje-vise ista ekipa ,uigrana i sigurna.

Vi sto spominjete Sampdoriju nemojte da lupate . U Beogradu je igrao Kasano i co. a u Ukrajini 2. tim .

Kako ti zvuci Sampa-Inter 1-1,Juve-Sampa 1-1 , Sampa-Sevilla 2-0 ?

Stojan

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37) -- Mitra, o cemu ti pricas . .

tfrewtgr

pre 15 godina

vi ste osvojili ligu sampiona kada nisu igrali engleski klubovi!!!!!!ali vi niste ni jednom usli u ligu sampiona od 2000. zato samo mozete da cutite ajde vi u ovo vreme igrajte nereseno sa realom portom i marseljom ajde da vas vidim!!!kada udjete javite se!

pop

pre 15 godina

heheeh sta kazu grobari jaci smo koliko trofeja imate vi osvojeni i mije vi nemate ligu shampiona mi imamo koji sanjaju neke kluboi da osvoju ligu vi nikad necete najavi klub smo na balkanu ..najboli zvezdini igraci igraju po najbolim klubovima a partizanovci po drugo ligu i skupljaju lopte na utakmicu i sede na tribine..hahaha..zvezda je zivot ostale su sitnice...svi na sever u subotu..pozzdrav za sve delije..CRVENA ZVEZDA ZAUVEK NAJBOLJa
(sin Dragan, 27. februar 2009 10:30)
ajde sine lepo nauci da pricas pa se javi

NUSKNVP

pfc4ever

pre 15 godina

Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan
Opet će cigani izgubiti i bice 10 bodova zaostatka.Bolje ganjajte Voshu a ne nas...xaxaxaxaxaxa

Zabrinuti građanin

pre 15 godina

Sinoć u jednom restoranu, ne bih imenovao isti, su večerali zajedno predsednici dva naša najveća kluba. Uz večeru, piće i sve ostalo šta sledi su uspeli i da se dogovore o rezultatu današnje utakmice, a one će biti 1:2!!! Ako se obistini ovo, onda stvarno nema smisla da ljudi idu, a i prate naše prvenstvo. Čemu nerviranje, zbog propuštene šanse, smrzavanje,a i briga za ličnu bezbednost na stadionu!
Lično se nadam da sve ovo nije tačno, ako ništa za dobrobit našeg sporta!

srdjan

pre 15 godina

Englez,ko im je bio kriv sto nisu igrali,pa nisu smjeli da igraju protiv Zvezde da se ne obrukaju!!! Pa bolje da nismo ulazili u ligu sampiona od 2000 godine nego da se brukamo kao vi po,kad god udjete primite 5 komada od Tikve! Koliko ste bodova osvojili u zadnjih 5 godina u Kupu uefa?

grizzly

pre 15 godina

mogu misliti... mozda tu bude i fudbala,predpostavljam da ce biti polomljenih stolica i baklji na terenu. nazalost vecina navijaca i dolazi na derbi da bi se obracunali sa suprotnim taborom,svega ce ovde biti samo ne fudbala... prosle nedelje je odigran hrvatski derbi i danas se vrti po tv tuce navijaca i policije,niko neprica o fudbalu. isto ocekujem i kod nas...

green aca

pre 15 godina

Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal

sin Dragan

pre 15 godina

sigurno ce da napusti jokanovic na pola utakmicu zbog teskog poraza od 5:0 napred zvezdo veliki si ti klub nego partiza veca nego totenhem valencija arsenal lyon i ostale koji nikad nisu osvojile ligu sampiona ami jesmoo zato svi na sever napred...

mitra

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?

Goran

pre 15 godina

Kosarkasi Partizana (a i ostali) su vam zapusili usta...Ostaje samo da stavimo tacku u subotu i da zavrsimo sezonu sa potpunom dominacijom u najpopularnijim sportovima...
Cisto,da se zna ko je ko...
NAPRED PARTIZAN!!!!!

LELELE

pre 15 godina

Pobedice naravno zvezda kao u zadnjih 5 derbija...ili je ipak Partizan sampion...Nemam pojma jos me trese onaj poraz u kupu u basketu i zadnji derbi na Marakani pa sam prolupao...Jadan ja kuku meni ...:-)))

zivim za sever

pre 15 godina

ne verujem koliko ljudi je bilo danas na treningu.....e topalovici...pa ligu sampiona da osvojite mozete samo da mastate o ovakvim navijachima...svaka cast cigani...danas je bilo fantasticno....u subotu...hm..ne smem ni da pomislim.....vidimo se misevi!!!!!

mitra

pre 15 godina

Омладинска репрезентација Србије (играчи до 19 година) која је у првом кругу квалификација била истински европски хит забележивши најбољи скор од свих репрезентација, одиграће 3.марта у Обреновцу и 5.марта у Пожаревцу две пријатељске утакмице са вршњацима Данске. Дуели са веома јаком скандинавском селекцијом представљаће прве две провере за генерацију момака које са клупе предводи млади стручњак Александар Станојевић, а све у циљу што бољих припрема за други круг квалификација чији ћемо домаћини бити од 12. до 17.маја 2009.

"Орлићи" ће се окупити у недељу 1.марта тачно у подне у београдском хотелу "Трим", а тренираће на Ади Циганлији. На списку играча налазе се:

Голмани: Александар Кировски (Земун), Никола Матек (ОФК Београд).

Одбрана: Александар Миљковић (Телеоптик), Милан Милановић (Локомотива, Москва), Немања Црноглавац, Милош Цветковић, Дејан Благојевић (Земун), Гојко Ивковић (Викинг, Ставангер), Филип Пјевић (ОФК Београд), Вујадин Савић (Рад), Милан Јоксимовић (Инђија).

Средина терена: Александар Игњовски, Саша Марковић (ОФК Београд), Слободан Медојевић (Војводина), Дарко Лазовић (Борац, Чачак), Марко Спасојевић (Напредак), Милан Пршо (Рад), Предраг Стевановић (Шалке), Лука Сеничанин (Шефилд Јунајтед).

Напад: Данијел Алексић (Војводина), Немања Милић (ОФК Београд), Петар Шкулетић (Телеоптик), Стефан Шћеповић (Сопот), Марко Рајић (Чукарички).

На располагању селектору неће бити капитен ове генерације Ненад Крстичић (Сампдорија) који се опоравља од операције менискуса и под знаком питања је чак и за квалификациони турнир, док ће овог пута изостати и Адем Љајић (Партизан) због раније договорених обавеза у Манчестеру.

"Утакмице са Данском биће практично наше прво заједничко окупљање од завршетка првог круга квалификација и драго ми је да ћемо се одмерити са веома квалитетним противником какав је Данска. Веома је значајно што ће доћи и сви играчи из иностраних клубова, осим повређеног Крстичића, а посебно желим да се уверим у квалитете Стевановића из Шалкеа, који се доказао у кадетској репрезентацији. Свесно сам позвао 24 фудбалера, јер ћу после прве утакмице ослободити обавеза шесторицу. Желим да пружим прилику свима у ове две утакмице, јер нас крајем марта чекају две најважније контролне утакмице са Холандијом и Немачком, где ћемо извести најбољи расположиви тим с обзиром да се ради о УЕФА терминима" - истакао је селектор омладинаца Александар Станојевић.



Прва утакмица Србија - Данска одиграће се у уторак, 3.марта на стадиону ФК Раднички у Обреновцу, а два дана касније исти ривали одмериће се на стадиону ФК Млади Радник у Пожаревцу. Оба дуела почињу од 14.30 часова.

До почетка квалификација, наши омладинци имаће још дуеле са Холандијом (27.март у Смедереву), Немачком (31.март у Инђији), као и два меча са Словачком у Суботици (21. и 23.април). До средине марта, наш савез има обавезу да дефинитивно одреди градове и стадионе на којима ће се играти други круг квалификација од 12. до 17.маја. Противници у групи 1 биће нам Финска, Аустрија и Мађарска, а само првопласирана репрезентација избориће пласман на Првенство Европе у Украјини, јула ове године.

asda

pre 15 godina

# Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal
(green aca, 26. februar 2009 16:39)

Jako si nacitan! Videcemo tebe da li ces da se javis posle derbija.. ;)
Ali stvarno su neverovatni ovi gani, stalno komentarisu i stalno se osramote, ali ne vredi.. Uvek ista prica..

grobar zemun

pre 15 godina

Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan

Kupio sam kartu jos prvog dana a zanima me ako ima neko informaciju koliko je dosad prodato, cujem da dosta navijaca dolazi iz republika SFRJ, mogli bi vi sa b92 da se raspitate koliko je karata prodato.

I naravno ocekujem pobedu Partizana...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara

pre 15 godina

Verujte mi na reč Partizan dobiva sa 2:0 a jedan gol bit će iz penala! 100%!!!
Ako se neko ne slaže sa ovom tvrdnjom neka me demantuje posle derbija.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Jokanovic uopshte ne treba da se zalece i bod bi bio sasvim dovoljan da izbacimo ove pacere iz trke za titulu.

Zvezda u srcu

pre 15 godina

@(grobar zemun, 26. februar 2009 17:56)
Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan

to mora da si prochitao na rts-u...haha...smejurija....
pa ko jos od drzavnih organa...ustanova....politichara nece stati uz vas....opet kazem crno bela drzava se pravi polako ali sigurno....od predsednika drzave preko mup-a pa do olimpijskog saveza.....
ALI.....MI SMO CIGANI NEUNISHTIVI!!!!!

Lagaa

pre 15 godina

Alo Talibani kada prsnete u subotu i kada razlika bude minus tri hocete li svi na ovaj sajt i hocete li da kukuricete dupla kruna i liga sampiona. Samo nemojte da prebacujete temu na kosarku i druge sportove jer je tema fudbal
(green aca, 26. februar 2009 16:39)

Cergari su izmislili novo pravilo, kad oni dobiju utakmicu onda dobijaju 4 poena. Mozda tako na kraju prvenstva dodju do prihvatljivih -4 od Partizana

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Istoricar,nemoj da me terash da nalazim rezultate sportskih drustva :)

green aca

pre 15 godina

@asda

Ajde lebati kako se mi to osramotimo.Dobili ste utakmicu posle x godina i odmah ste kukuriknuli.. Da nije bilo devedesetih i vlasti u Srbiji (ko je bio premijer i predsednik partizana da ne bude zabune o cemu pisem) medjusobni skor bi bio jos porazniji po vas. Ako uzmemo u obzir i bivsu jugu gde je nase prvenstvo bilo jedno od boljih u Evropi onda je rezultat jos katastrofalniji po vas.Ali mlad si decko kao i vecina ovde koji pisu slabo poznaju istoriju jugoslovenskog i kasnoije srpskog fudbala i zato i dan danas imate kompleks Zvezde. Da bi taj kompleks izgubili trebalo bi sledeceh 15 godina da ne izgubite od Zvezde i onda da se situacija obrne na drugu stranu

mitra

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

Istoricar,nemoj da me terash da nalazim rezultate sportskih drustva :)
(Partizan sampion,a ko bi drugi !?, 26. februar 2009 19:06)
Ha, ha, ha... nemoj više da se blamiraš, kakvo crno sportsko društvo pa vi ste smešni! Kao ti ideš da gledaš tenis, vaterpolo.. kada igra Partizan? Nemoj da si smešan, verovatno ni na fudbal ne dolaziš ali nema veze.. Pa svi znamo da bi vi dali celo vaše sportsko društvanjce zajedno sa svim navijačima da ste mogli da osetite atmosferu na stadionu Sveti Nikola u Bariju sekund nakon gola Pančeva sa kreča i urlik 20 000 DELIJA!Neprocenljivo!Ili Tokio! Ipak, možete samo da nam zavidite... Neko ima Bari i Tokio a neko.. A pa da, izvini, vi nemate ništa!

Marko

pre 15 godina

Publika je tvojaaaa najlepsa na svetuuuu niko ZVEZDO nemaaaa to sto imas tiiiii,ajmo napred ZVEZDOOOO samo napred ZVEZDOOOOO ajmo napred ZVEZDOOOO ajde ZVEZDO leee,publika je tvojaaaaa najlepsaaaa na svetuuuu....

Vidic

pre 15 godina

"Jos jedna pobeda i titula
i opet ti si prvak postala
svuda smo te pratili i verno bodrili
u tvoju slavu danas pevamo"
Samo hrabro Zvezdo moram podsetiti ove Grobare da je Zvezda mnogo ispred Parizana u najpopularnijem sportu na svetu,tako da nikada nece moci da pricaju o svom klubu kao o nekom evropskom timu.To je jednostavno smesno.Kukali su kako je Samdorija opasna ekipa i kako su oni dali sve od sebe ali da je ipak "veliki" klub pobedio(i to u sred Beograda).U Djenovu stigao nepoznati ukrajinski Metalis i napravio pravi karambol.Da li su i oni iskusna i opasna ekipa?Onu reklamu na RTS-u necu ni da komenrarisem jer je to toliko glupo i smesni da ja ne verujem da je ona reklama uopste pustena na drzavnoj televiziji.Pozdrav za sve navijace Metalisa i naravno pozdrav svim navijacima jedinog velikog srpskog tima(slobodno citaj pozdrav navijacima Zvezde jer je samo ona prava i jedina nasa najaca).
Napred Zvezda!

Delije Kg

pre 15 godina

Ajmo delije da gledamo te jake grobare kako placxu. Ma pocepacemo ih na sred JNA...
Osvajamo dulu krunu, verujte mi. Kada god ovo kazem tako i bude. Volim Zvezdu!!!

de-li-je severina

pre 15 godina

ne verujem koliko ljudi je bilo danas na treningu.....e topalovici...pa ligu sampiona da osvojite mozete samo da mastate o ovakvim navijachima...svaka cast cigani...danas je bilo fantasticno....u subotu...hm..ne smem ni da pomislim.....vidimo se misevi!!!!!
(zivim za sever, 26. februar 2009 18:04)

LOL! Ali, za svaki slučaj, prije utakmice, preventivno našamarajte igrače, polupajte im auta i razbijte sve saksije koje vidite u krugu od 2 kilometra od rupe. Ma vi ste cirkus, a ne navijačka grupa.

Zoran

pre 15 godina

@green aca

Vidis kako si napaljen kad Zlezda dobije Partizan, imate samo 4 titule vise od Partizana i to je ono sto je glavno u celoj prici, koga zabole za medjusobni skor, verovatno istoricare, za par godina eto i vise titula od Zvezda pa onda grakcite da ste bolji u medjusobnim duelima koliko hocete!!!

tokio, ja pr*n'o, ti popio

pre 15 godina

PARTIZAN USPESNIJI OD ZVEZDE

MALO zemalja na planeti mogu da se pohvale takvim sportskim rivalitetom kakav u Srbiji postoji između Crvene zvezde i Partizana na zemlji (fudbal), u vodi (vaterpolo) i u vazduhu (košarka). Donekle bi mogli da pariraju ruski CSKA i Dinamo, grčki Panatinaikos i Olimpijakos, turski Fenerbahče i Galatasaraj, odnosno španski velikani Barselona i Real Madrid (samo u fudbalu i košarci).
Od samog nastanka dvaju velikih sportskih društava, pre više od šest decenija, traje i večita dilema: ko je bolji, ko je uspešniji, ko ima više osvojenih trofeja i veću navijačku armiju?
Prema poslednjim istraživanjima sprovedenim pre nekoliko meseci, Crvena zvezda i dalje ima više simpatizera, i to u odnosu 60 prema 40 odsto. Dakle, na dvojicu partizanovaca dolaze trojica zvezdaša.
Međutim, ako posmatramo rezultate u pet najatraktivnijih kolektivnih sportova, onda je Partizan uspešniji od Crvene zvezde, pošto u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu i odbojci (računajući samo mušku konkurenciju) ima 72 osvojene državne titule (kako u velikoj Jugoslaviji, tako i u SRJ, SCG i sada Srbiji), naspram 56 trofeja najvećeg rivala. Presudna razlika napravljena je u vaterpolu (21:2), a crno-beli su još uspešniji i u odbojci (10:6). Zvezda vodi u fudbalu (24:20) i rukometu (9:6), dok je košarkaški bilans izjednačen - 15:15.
Naravno, nekome bi moglo da zasmeta zašto smo odabrali samo tih pet sportova, ali, prema raspoloživim podacima iz obaju sportskih društava, Partizan je uspešniji i u ukupnom zbiru sa 362 državne titule naspram 331, koliko je sakupila Crvena zvezda. I crno-beli imaju više osvojenih nacionalnih kupova - 176:142.
Čak i ako bi izašli iz nacionalnih okvira, crno-beli su za nijansu uspešniji od komšija sa crveno-bele strane Topčiderskog brda jer su bili prvaci Evrope u košarci i vaterpolu (šest puta), a Zvezda samo u fudbalu. Pa u svojim redovima imaju i dvoje teniskih asova Novaka Đokovića i Anu Ivanović, dok je Jelena Janković u pionirskim danima nastupala za Crvenu zvezdu.

I OLIMPIJSKE MEDALJE CRNO-BELE
DA je Partizan trenutno ispred Crvene zvezde, pokazuje i podatak da su medalje sa OI u Pekingu doneli manje-više sve članovi crno-belih: plivač Milorad Čavić, teniser Novak Đoković i vaterpolo selekcija čiju većinu čine upravo igrači Partizana. Sa sve selektorom Dejanom Udovičićem, inače aktuelnim trenerom, naravno, crno-belih.

Evo istorije dragi moji!!!

Slani

pre 15 godina

Predlažem Jokanu ako želi da motiviše igrače,pre svake utakmice pusti snimke iz Pionira.Onakva energija i emocija garantovano poboljšava učinak i igrače čini ponosnim što pripadaju crno-beloj familiji.

Nemanja

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)


Cemu ovo?
Jer sad kao ste vi neki opasni a? Kakve veze ima Evropa sa domacim prvenstvom?

Necu da se hvalim ali mislim da je partizan u boljoj formi, i da ce da pobedi ali sto se mene tice neka bolji pobedi!!

GTF

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)


kada ce te vi da ujdete u ls ?od 2000 godine?

napre partian
F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)

sin Dragan

pre 15 godina

heheeh sta kazu grobari jaci smo koliko trofeja imate vi osvojeni i mije vi nemate ligu shampiona mi imamo koji sanjaju neke kluboi da osvoju ligu vi nikad necete najavi klub smo na balkanu ..najboli zvezdini igraci igraju po najbolim klubovima a partizanovci po drugo ligu i skupljaju lopte na utakmicu i sede na tribine..hahaha..zvezda je zivot ostale su sitnice...svi na sever u subotu..pozzdrav za sve delije..CRVENA ZVEZDA ZAUVEK NAJBOLJa

Igor_PFC

pre 15 godina

karte za Jug su rasprodate jos juce prepodne...tako da ce sad svi oni koji su hteli na jug ici na istok ili zapad...svi cemo zajedno navijati,pa cigani nece cuti sami sebe...napred Partizan!!!vidimo se na derbiju

zivim za sever

pre 15 godina

@LOL! Ali, za svaki slučaj, prije utakmice, preventivno našamarajte igrače, polupajte im auta i razbijte sve saksije koje vidite u krugu od 2 kilometra od rupe. Ma vi ste cirkus, a ne navijačka grupa.
(de-li-je severina, 26. februar 2009 19:20)

ti kao da ne pratis fudbal..pa pogledaj koje navijacke grupe po celom svetu prave show kad ekipa ne igra dobro...hoces da ti nabrojim : inter, milan, fiorentina......mora da se zna zbog koga fudbal postoji....ne zbog takvih navijacha kao shto si ti...nego zbog onih likova koji idu na gostovanja...prate celokupno rad svog voljenog tima....cisto da te podsetim da ste i vi imali skoro slucaj u autobusu.....kad je dijara hteo da ode zbog toga....
a kad terate ljude iz vaseg strucnog staba zovete nas u pomoc....nemoj vise da sam cuo da si rekao da smo smeshni navijachi....mi radimo svoj posao dobro....pitaj danilovica kako on radi svoj posao sa sudijama..on je bese grobar jel tako????

Ackooo

pre 15 godina

Sigurni sastavi za derbi - ZVEZDA-Randjelovic, Bulic, Da Silva, Dudic, Popov, Tadeu, Trajkovic, Mudrinic, Suzuki, Misdongard, Barkos.
PARTIZAN-Asprogenis, Rnic, Stojanovski, Savic, Kim Chi Vu, Maletic, Nadj(lomio ga Perovic), Zaim, Boja, Vasington, Dzenan Radoncic.

Branko

pre 15 godina

Ljudi sta je vama. Kakva istorija, kakva Evropa. Jedino sto je vazno ko je aktuelni sampion, i ko ce biti sledeci. I da ste 10 puta osvojili LS opet je cinjenica da su vam rezultati poslednjih 10 godina u Evropi katastrofalni.
Nego da mi u subotu pokazemo da titula ostaje na pravom mestu, a bas me briga sta je bilo `91 ili `04.

Partizane volimo te srcem svim...

pre 15 godina

Karata za jug više nema, dobro je da ste se "iznjakali" na treningu, jer sutra se nećete čuti, kad zagrmi sa jug-a!!!!

Dejan Jagodina

pre 15 godina

Jednostavno sam morao da se javim.Obratite pažnju na komentar 63.Neverovatno koliko čovek može da bude nepismen.Doduše,šta drugo da očekuješ od ..gana.Sutra puca petarda.

tfrewtgr

pre 15 godina

vi ste osvojili ligu sampiona kada nisu igrali engleski klubovi!!!!!!ali vi niste ni jednom usli u ligu sampiona od 2000. zato samo mozete da cutite ajde vi u ovo vreme igrajte nereseno sa realom portom i marseljom ajde da vas vidim!!!kada udjete javite se!

Stojan

pre 15 godina

F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37) -- Mitra, o cemu ti pricas . .

akcidroni

pre 15 godina

@Fudbal nece pobediti.Pobedice Zvezda...
(T-Mac, 26. februar 2009 16:09)

-To si lepo rekao,kad god se igrom sluchaja dogodilo da zwezda nekoga pobedi,to fudbala nije ni widelo...

maxa

pre 15 godina

KOja glupa prepucavanja a i jedni i drugi toliko pojma nemaju da je to uzas!!!Sve u svemu ne znam sta ce biti gore da li teren ili fudbal!
A sto se istorije tice...pa nekad smo se zvali SFRJ,pa SRJ,pa SCG...ali sve je to daleka istorija!Istoriju treba pamtiti i njom se ponositi,ali ko zivi u istoriji gubi pojam o sadasnjosti a nema blage veze o buducnosti!Pogledajte i jedni drugi ko se vise obrukao u evropi ove sezone i da li je bitno ko je bolji ili ko je gori pa ondapisite svasta!

pop

pre 15 godina

heheeh sta kazu grobari jaci smo koliko trofeja imate vi osvojeni i mije vi nemate ligu shampiona mi imamo koji sanjaju neke kluboi da osvoju ligu vi nikad necete najavi klub smo na balkanu ..najboli zvezdini igraci igraju po najbolim klubovima a partizanovci po drugo ligu i skupljaju lopte na utakmicu i sede na tribine..hahaha..zvezda je zivot ostale su sitnice...svi na sever u subotu..pozzdrav za sve delije..CRVENA ZVEZDA ZAUVEK NAJBOLJa
(sin Dragan, 27. februar 2009 10:30)
ajde sine lepo nauci da pricas pa se javi

NUSKNVP

sergio aguero

pre 15 godina

Samo pobeda .... idemo na pobedu ....dacu gol ...itd...a ono ce utakmica biti dosadna i bez mnogo sansi kao i uvek a onda ce za sve biti kriv sudija ....ma srpski fudbal je to

trnutak instine, matematika je jasna

pre 15 godina

@green aca

Vidis kako si napaljen kad Zlezda dobije Partizan, imate samo 4 titule vise od Partizana i to je ono sto je glavno u celoj prici, koga zabole za medjusobni skor, verovatno istoricare, za par godina eto i vise titula od Zvezda pa onda grakcite da ste bolji u medjusobnim duelima koliko hocete!!!
@(Zoran, 26. februar 2009 23:03)
CRVENA ZVEZDA 25
partizan 20

Pa ti racunaj, ako znas nije tesko.

Aj bas pronadji za sportska drustva

bojko

pre 15 godina

hahahaha ko o cemu **gani o istoriji i pretnjama a kada osvojimo duplu krunu ili ih nabije stoka na basketu nema vas nigde:):):):) ali nema veze od sada vas zovem istoricari:):):) ja mislim da vi trazite sms kviz da bar u necemu dobijete:):):)

pfc4ever

pre 15 godina

Djole kapiten, Zuka lavlje srce, doktor Mo, mamba Di, mali djavo Ljaja i el grande Jokan
Opet će cigani izgubiti i bice 10 bodova zaostatka.Bolje ganjajte Voshu a ne nas...xaxaxaxaxaxa

srdjan

pre 15 godina

Englez,ko im je bio kriv sto nisu igrali,pa nisu smjeli da igraju protiv Zvezde da se ne obrukaju!!! Pa bolje da nismo ulazili u ligu sampiona od 2000 godine nego da se brukamo kao vi po,kad god udjete primite 5 komada od Tikve! Koliko ste bodova osvojili u zadnjih 5 godina u Kupu uefa?

sensei

pre 15 godina

Sine Dragane, jesi li ti zavrsio osnovnu skolu ???

Bice tesko , bice 3-0 za Partizan . :D

Imate 10ak novih igraca , mislite da se to moze uklopiti za 2 meseca ?? Tesko

Kod nas manje-vise ista ekipa ,uigrana i sigurna.

Vi sto spominjete Sampdoriju nemojte da lupate . U Beogradu je igrao Kasano i co. a u Ukrajini 2. tim .

Kako ti zvuci Sampa-Inter 1-1,Juve-Sampa 1-1 , Sampa-Sevilla 2-0 ?

Timok

pre 15 godina

heh 0-0 kao iz aviona se vidi-ko ne uzme pare na kladionici za singl taj stvarno nema pojma o derbiju i srpskom fudbalu.Svi bi na 3 boda a uvek 0-0
Pa dokle vise?!?
Slobodno saljite kritike na moj racun posle meca ako ne bude 0-0

Ljubav prema klubu

pre 15 godina

Dobio sam informaciju da karata za jug više nema, pa sam zvao u Partizan da proverim (pošto sam iz unutrašnjosti)i ljubazna sekretarica mi je potvrdila. Sad ne znam neka moja pretpostavka je da su čuvene vođe navijača Partizana, opet pokupile sve karte za jug kao i za ovaj ciklus koji je Partizan odigrao u Evropi kada smo mi koji putujemo na tekme završili na severu, pošto je scenario bio isti. Od kada idem na utakmice, a to je nekih 22, 23 god ne pamtim da 2 dana uoči derbija nema karata za jug! Jbg nije u redu to. Sad potežem neke poznanike u Bgd-u da se spuste do stadiona da provere, jer još uvek mi nije jasno da nema juga... Sad kad mi čovek javi da ima samo tapkaroša, to je to, ništa drugo!

Dejan

pre 15 godina

"F.K. Crvena zvezda u evropi
243 utakmice, 112 pobeda, 51 nerešen rezultat i 80 poraza
gol razlika 442:310(+132)

F.K.Partizan u evropi
155 utakmica, 62 pobede, 30 nerešenih i 63 poraza uz gol razliku 243:218(+25)

O čemu mi pričamo?
(mitra, 26. februar 2009 17:37)"

pricamo o poslednjih deset godina bez proleca u Evropi :) Ali Bari, Tokio...

grizzly

pre 15 godina

mogu misliti... mozda tu bude i fudbala,predpostavljam da ce biti polomljenih stolica i baklji na terenu. nazalost vecina navijaca i dolazi na derbi da bi se obracunali sa suprotnim taborom,svega ce ovde biti samo ne fudbala... prosle nedelje je odigran hrvatski derbi i danas se vrti po tv tuce navijaca i policije,niko neprica o fudbalu. isto ocekujem i kod nas...

Zabrinuti građanin

pre 15 godina

Sinoć u jednom restoranu, ne bih imenovao isti, su večerali zajedno predsednici dva naša najveća kluba. Uz večeru, piće i sve ostalo šta sledi su uspeli i da se dogovore o rezultatu današnje utakmice, a one će biti 1:2!!! Ako se obistini ovo, onda stvarno nema smisla da ljudi idu, a i prate naše prvenstvo. Čemu nerviranje, zbog propuštene šanse, smrzavanje,a i briga za ličnu bezbednost na stadionu!
Lično se nadam da sve ovo nije tačno, ako ništa za dobrobit našeg sporta!