Košarka 202

Utorak, 24.02.2009.

21:15

Hemofarm na korak od F8

Košarkaši Hemofarma pobedili su Crvenu zvezdu u Pioniru 91:65, u četvrtom kolu grupe K u Evrokupu.

Hemofarm na korak od F8 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

Шевић Вујо

pre 15 godina

Robinson?Ili si ironican ili bolje cuti...
(Bosko, 25. februar 2009 11:32)

Или ти ниси гледао конференцију после финала у Нишу....Дуле је рекао да је Робинсон...Ко си ти да ми кажеш да ћутим ?

Plikuscht

pre 15 godina

Ovo veze nema.stvarno bi trebalo da se ugledaju na igrače Partizana i njihov odnos prema igri(i skoku).A što se tiče Barija-jes imamo ga.A vi?
(Dušan, 25. februar 2009 01:45)

Bari? Pa ne, nemamo ga.
Imamo Istambul ... ali dobro, bice da smo pogresili sport i da Bari vazi za sve, ukljucujuci i kosarku.

Plikuscht

pre 15 godina

@(mickos, 25. februar 2009 07:55):

Zanimljiv komentar. Cak, par dobrih obzervacija.

Ali, istovremeno, covek koji kaze:
'On (Igor Rakocevic) bre moze da im (Dudi ivkovicu i Zeljku Obradovicu) drzi casove kosarke, da im pravi treninge!!'
... tom izjavom gubi pravo da dalje raspravlja o kosarci i ocekuje da ga ljudi uzimaju za ozbiljno.

Zana'91 - Vršac

pre 15 godina

...Ma , hteo Pešić 30 razlike, pa ovi rekli, aj da mu ispunimo želju, ali je sudija na kraju stao Petroviću na put, pa sve zeznuo...:)

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

samo grobari konmentarisu... pitacu vas kad sutra puknete od Malage 40 razlike gde ce te da se javljate.
napred Kari!!!
(Delije sever Kari forever, 24. februar 2009 23:25)
a za tebe najnovija informacija iz NASA-e:
zvezda je trenutno u orbiti,kruži i hvata sginal.

tragedija.iskreno,žao mi vas je.....al glavu gore,biće bolje cigani ! 'Nemoj da padaš !' :)))

razocaran i besan

pre 15 godina

Гррррррр.... Докле више??? Докле да брукате Звезду??? Докле да за Звезду играју само сировине и истрошени играчи??? Па онај Стевић и Бакић не могу једну лопту мушки да ухвате. Где је Тадија од прошле сезоне (која је такође била катастрофа) ???
Кажу Бјелица је млад и перспективан. Јесте!!!! Али од кога ће да научи нешто и постане играч??? Вероватно од Дулета сер Вујошевића, нажалост. Није нам ваљао Врањеш, Витковац...па нас сада кидају. Докле ће тај Илић да седи крај клупе и да скаче само на судије и глуми неког стручњака??? Паметније би му било да напусти Звезду за њено добро!!! И такви хоће подршку навијача!!??!! Када буду свесни величине клуба за који играју вероватно ће је и добити... Ма да ако буду били свесни треба да га напусте јер му нису дорасли. Кешељу, Кикановићу, Штимцу и можда Пешићу скидам капу. Остали МАРШ из Звезде!!!!! Гррррррр....

Vlada

pre 15 godina

U sezoni koja je proglašena za katastrofalnu (prošla), Zvezda je vodila u jednom trenutku protiv Fortituda sa 50 razlike! U eliminacijama je izbačen Beneton?! Od Partizana(sa Pekovićem) su gubili od 7-10 razlike, ali barem pobede kući nad Cibonom, Hemofarmom i sličnima nisu dolazile u pitanju. Onda je došlo do velikih promena "na bolje", mada mi rezultati od prošle godine sada izgledaju potpuno nestvarno. Tada je bio i bojkot. Šta bi bilo sa pola podrške koju ovaj tim ima sada.

Cofi

pre 15 godina

Ja sam za to da se Kovacu i Bakicu odmah sada uruce otkazi,zasto gubiti vreme i cekati do leta?Momci jednostavno ne umeju da igraju kosarku,provesti toliko vremena na parketu bez ikakvog ucinka,bez ijednog postidgnutog poena dovoljno o tome govori.Umesto sto Pesic samo gubi vreme sa ovom dvojicom,bolje da u vatru ubaci mladje,talentovanije i bolje igrace kao Nedovica ili Sepu,sigurno nisu losiji i sigurno ce vise koristiti ovom timu,a steci ce i ne malo iskustvo igranja utakmica sto ce ih samo uciniti jos boljim.Smatram da bi ovo do kraja ove sezone bio pravi potez iz koga bi svi profitirali,a najvise Zvezda!Zao mi je,ali Kovac i Bakic napolje,pod hitno!

Bosko

pre 15 godina

И вечерас се видело колико је Робинсон битан играч за Звезду...
(Шевић Вујо, 24. februar 2009 21:29)

Robinson?Ili si ironican ili bolje cuti...

DELIJE '89

pre 15 godina

Gde su vam vasi DEFENSE DEFENSE navijaci da vas poguraju malo kada ne ide! Bez nas vi niste ni pola kluba...

SAMO NAS BRUKATE!

SEVER JE ZVEZDA!

A vi Topalovici vidimo se u subotu!

pogrebnik from nis

pre 15 godina

Potrosicete Pesica,kao sto ste upropastili Sakotu i Karadzu,o Zmagu necu trositi reci on je van konkurencije.
I Fil Dzekson da dodje ne vredi,nemate vi dusu,nece to silom,ni za pare.

Unpatriot

pre 15 godina

Daj samo da mi neko objasni kako je to cika Svetislav Pesic "probudio" tim kada je na glas razmisljao kako taj isti tim ne moze nista da osvoji?!

motika

pre 15 godina

• Sve ste u pravu,
-da je Zvezda bolja od Partizana
-da je Pamesa bolja od CSKA,Reala,PAO-a
-da je Evrokup bolji od Evrolige
-da je Tadija bolji od Novice
-da cete sledece sezone pokazati pravo lice
-da....
ma sve ste u pravu, samo PSSS…SS T!!!!!!!

kalimero

pre 15 godina

Kao partizanovac mogu da konstatujem sledeće:
Ako se pogledaju rezultati i dešavanja u KK,FK i RK C.Z. može se reći da se neko opasno poigrava sa ugledom i imenom CZ.
Šta stoji iza toga mislim da bi trebalo pošteno da se istraži.Ako se to radi u CZ možete misliti šta se tek radi u nižim rangovima.
Da se razumemo,ni u Partizanu nije sjajno,ali rezultati su dobri pa se niko ne osvrće na to.
Sve u svemu naš sport je do guše u gvnm.

kiza

pre 15 godina

Iskrene čestitke ekipi iz VRŠCA,polako postaju prava ekipa još ako dođe MICOV,biće to lepa i malo zanimljivija serija finala naše lige,u kojoj pobeđuje zna se PARTIZAN!!!!!!!

mickos

pre 15 godina

Kacenjem patika o klin Dejana Bodiroge ukljucila se stoperica istine cuvene jugoslovenske skole kosarke. Poslednja osoba koja je sela na klupu reprezentacije, a imala je neko poznavanje sustine sporta i kosarkaske igrer je Ranko Zeravica. Epizode sa Mokom i Vujosevicem em su bile kratke, em po javnom mnjenju neuspesne, mada za tadasnja fakticka stanja kosarkaske nacije to su bili nenormalno dobri rezultati(izvinjavam se Bosi Tanjevicu, ne znam da li se on racuna kao nas, ne spomenuh ga). Sve ostalo je gomila sarlatana, manekena, tehnicke obrazovanosti, komicnosti kao Pesic. Stariji se secaju kako je Zeravica IZDELJAO Dalipagica. Odlaskom Bodiroge vreme talenata je zavrseno. Civilizovan svet je to odavno shvatio, samo mi od svoje bede pravimo naucni pristup kosarci. Alo, manekeni, osim sto skacete i sepurite se u svojim odelcima duz aut linija i proganjate sudilje i sl. NAUCITE NEKOGA DA UBACUJE PROJEKTILE KAO NAVARO za pocetak. Pa onda krenite po svetu da gledate sta se desava na njihovim treninzima. Izvinjavam se, ima i drugoog nacina, odresiti kesu pa dovesti gotove igrace i onda ste glavni, kao Ivkovic i Obradovic. Jesu li ikada vodili ijedan juniorski trening, ovaj drugi je iz dresa seo na klupu i postao najuspesniji trener na kugli zemaljskoj svih vremena. Sta ce, siromah, ima bogatog gazdu, Boru Stankovica kad treba pa pomislio da je trener. No, dodje Pariz, pa Sidnej, pa Atlanta, pa Beograd, pa videsmo ga na konferencijama za stampu ko je i sta je. A duplo mladjem Milicicu(poslednja nada ove zemlje da se ne bruka na terenu)noz pod grlo sto je onako reagovao na onu kradju. Cuj, Duda Ivkovic i Obradovic da procenjuju Igora Rakocevica da li je za reprezentaciju valjda moralno politicki podoban, sta li? Covek je tamo gde je, neko ga placa da radi to sto radi, podrazumeva se da je G L A V N I, a ne da li ima minutazu. On bre moze da im drzi casove kosarke, da im pravi treninge!! Jer se u svetu kosarke zna ko je Igor Rakocevic, a ko, recimo Teodosic i Tepic(svaka cast momcima, uzeo sam ih samo kao primer).
Crvena zvezda je u agoniji, ne KK ili SS, vec kao sportsko drustvo. Za razliku od Partizana koji se opire na sve nacine da bar vrati kormilo u ruke broda koji tone, tamo je vec nepunih dvadeset godina strmoglavljivanja pomognutim brojnim znanim i neznanim spasiocima tipa Zika Pauk, Drakulic i sl, poznavaocima sporta i trzisne-monopolske ekonomije. Svako ima pravo na svoje postupke, ulazu navodno, svoj novac, za koji se ne zna ni poreklo, ni nacin, i onda meni, kao navijacu, objasnjavaju kosarku. Sta to Partizan ima, a Zvezda nema, da bih mogao i ja da se, ponekad obradujem nekom rezultatu mog voljenog tima? Infrastrukturu, objekte, politicku podrsku? Ili je samo u pitanju strucni rad, i u fudbalu, i u kosarci, i u macevanju, uvek je tako bilo i bice. Sto kazu neki komentatori, doci ce strane sudije da sude pa cete da vidite istinu ko ste i sta ste. Nemojte na Pesica, on je bar simpatican na svojim PRESS-konferencijama, a i nije los za neke sok-terapije, kao i onaj lepi Vlade Djurovic, nece tu vise ni Moka da kroci, lud za Zvezdom kao sto smo svi mi zvezdasi, a kamo li neki normalan trener tipa Duleta Vujosevica.
Poruka Dusanu Vujosevicu: ocekujem da na prvom zvanicnom takmicenju dovedete reprezentaciju Crne Gore do medalje. Krivo mi je kad deljete moj voljeni klub ko sansku kozu vec toliko godina, ali vi se bavite sportom, oni su postali drustvo za jurenje sopstvenog repa na nasu silnu zalost. Cak je i Nebojsa Covic digao ruke, jedna od obecavajucih varijanti za spas.

CIGI

pre 15 godina

Crvena zvezda zabeležila je još jedn poraz od Vrščana, ovoga puta po prvi put u Pioniru, mada više od poraza boli ogromna razlika koja je na kraju iznosila -26, 65:91, po četvrtinama 11:32, 17:19, 22:20, 15:20.

Već se i rezultata vidi da su narandžasti od prvog minuta krenuli silovito. Zvezda se na početku uopšte nije snalazila, a tome je doprineo i fantastičan šut gostiju koji s posle deset minuta imli 21 poen prednosti. Od naših 11 poena Štimac je ubacio 10, tako da bi katastrofa bila i veća da ni on nije bio raspoložen za igru.

U nastavku slična situacija, gosti su najveće vođstvo stekli pri rezultatu 44:15, i dalje ih je išao šut dok su crvenobeli ostali neorganizovani u napadu i nedovoljno agresivni u odbrani.

Tračak nade viđen je posle poluvremena. Zvezda spušta rezultat na ppristojnih -17, ali usledilo je par grešaka u napadu i gosti su opet na previsokih +24. Laganim tempom privode kraju ovaj meč i sa veoma dobrim šansama za odlazak u Torino, odlaze put Vršca.

Zvezdina igra može se jasno opkazati statistikom- dve asistencije naspram 20 Hemofarma, prcenat šuta za dva poena 43% prema 66% i za tri poena 17% prema 53%. Ukupno samo 35 indeksnih poena prema fantastičnih 109 gostiju.

Jedina pozitivna stvar ovog meča je debitantski nastup mladog Nedovića u crvenobelom dresu u Pioniru. Za 8 minuta postigao je 6 poena i imao 2 skoka.

Najbolji u redovima domaćina bio je Štimac sa 18 poena i 5 skokova, Kikanović je ubacio 15, Owens 11, Dragićević 7, Stević i Bjelica po 4.

Narednu priliku za revanš crvenobeli će imati već u subotu kada Vrščani gostuju u Pioniru ali ovoga puta u okviru NLB lige. Sigurno smo da će tada veti biti mnogo pozitivnije.

DIREKTNO SA SAJTA KK SS !!!

TRAGIKOMEDIJA !!!

zilijen

pre 15 godina

i dalje mislim da je Kari svetlost na kraju tunela,i dalje mislim da ce ova ekipa biti odlicna sa Robertsom i Malinom,i dalje mislim da je Karadzic propast za,po meni,sjajnu ekipu Hemofarma,i dalje mi je krivo sto nema adekvatne podrske sa tribina,i dalje VOLIM ZVEZDU!

o.lj.k.

pre 15 godina

I dalje ne vidim trenerski rad u Zvezdi. Vreme prolazi, treneri se menjaju, a Zvezda ostaje Zvezda, divlja, neuigrana, neobucena, bez ikakve koncepcije u napadu, za razliku od odbrane, koja se ne igra. Nepristojno je mozda s moje strane komentarisati g. Pesica kao trenera, buduci da nisam trener, ali kao posmatrac dajem sebi za pravo da kazem da ja njegov trenerski rad u Zvezdi ne vidim (podjednako kao sto video nisam ni Karadzin, a narocito ne Sakotin, by the way, znam da se mnogi nece sloziti, ali video sam ga jedino kod Zmagoslava). Da ne kazem da ga video nisam u Moskvi sa Dinamom, niti u reprezentaciji, iako smo imali rezultate tada (ali jedan je Bodiroga, trener tada mogu i ja da budem). Izuzimam iz toga period u Barci, ali tu smo opet, gle cuda, imali Bodirogu i jos po kog vise miliona vrednog igraca. Ne piju vodu price da su samo Zvezdini igraci povredjeni, u maleru, sa losim horoskopom, nepovoljnim klimatskim uslovima, bez sudijske zastite, mladi i neiskusni... Fali tu neko STRUCAN, da se prihvati posla, zasuce rukave i krvavo radi, kao sto to cini Dule, pa da se dodje nekako do drugog mesta u zemlji. Za prvo se kvaliteta nema, a i da ima, tesko je biti prvi...

mili

pre 15 godina

Stravicno tezak poraz za ekipu CZ ali jedna stvar se primecuje koliko je ne sloga srpskom narodu dusmanin... pa ljudi vi jednu mladu ekipu Zvezde posle samo 5 min igre kada su poceli da ispustaju konce iz ruku pocinjete da pljujete i vredjate svoje igrace kao da igraju protiv zadra u zadru.... naravno da ta ekipa nema mentalnu snagu da se bori i sa protivnikom i sa "SVOJIM NAVIJACUMA " igra se odlucujuca utakmica za ulazak na f8 a u pioniru atmosfera kao da se igra protiv Heliosa .... jednom recju SRAMOTA.... Dal bi Grobari ostavili svoje igrace na cedilu kao mi nase veceras ne verujem.... e zato su oni NAJBOLJI zato sto disu svi kao jedan... a ekipa koja je napravljena nije dovedena da odmah uzima trofeje nego da se stvara to treba da bude jasno .....

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

A pisao ja jos pred prvu utakmicu ova dva mala kluba-
HEMOFARM-Zvezdina NOCNA MORA!
Pisao,ali sta vredi,kad vremeplovce mrzi da citaju....
...ili sam pisao STRAH I TREPET......ma svejedno,na isto mu dodje........ma pisao sam i jedno i drugo........ma....

Molle

pre 15 godina

Gospodine Pešiću, mada i pored činjenice da znamo svi kakvi ste glumac, mogu i Kari majstore, Vi ili Ti treba da znate da ne postoje uslovi pod kojima trener KK Crvena Zvezda ili KKSS, kako je,nazalost opravdano neki nazivaju, moze da se oprosti od SVIH titula u tekućoj sezoni na polovini iste.

nettoohohoho

pre 15 godina

Jadan tim u kojem je Stimac najefikasniji igraci! Mozda se planira neka prodaja Stimca skorije??? Ostatak ekipe moze da se zaposli, da budu redari u Pioniru kad igra Partizan.

P.S. - Kari(m)... Dzaba(r)

Lika

pre 15 godina

Nije sve tako crno,glavu gore ipak preokrenuli ste protiv Metalca u drugom poluvremenu imate kvalitet,karakter,dobri ste atletski hahaha

Dušan

pre 15 godina

Ovo veze nema.stvarno bi trebalo da se ugledaju na igrače Partizana i njihov odnos prema igri(i skoku).A što se tiče Barija-jes imamo ga.A vi?

XXL

pre 15 godina

Dok je u CZ igraca kao sto je Stimac, nema njima napretka. Svaka cast njemu na 15tak poena, ali dok on ostaje sam na terenu i nesto tapse navijacima, a njegovi saigraci odlaze slomljeni u tunel....ma ja to ne razumem. Pa on je deo tima. U izjavi posle utakmice, JA JA JA JA, JA OVO, JA ONO, JA VERUJEM U ZVEZDU....Sta bre on prica...

Treba tu malo packi i dobrog drmanja, mozda da malko ode do tribina na banane, kao neki pre njega.

A ovaj 'mali' Bjelica kada stasa i ojaca, pa bice cudo. Samo strpljenja sa Zvezdom.

Hemofarm, svaka cast, samo da im ne proradi onaj provincijski gen uprave.

Naravno da za oba gorenavedena tima imam jednu zelju, a to je da uvek budu tu gde jesu u odnosu na Partizan. Pozdrav

Nikola

pre 15 godina

Ovaj danasnji poraz zaista nije vredan komentara ai CINJENICA je da kada se vrate Marinovic,Milosevic,Roberts i Markovic, Hemofarmu nece biti nimalo lako da dobije Zvezdu jer tesko da se moze ponoviti ovako dobra igra Hemofarma i ovako losa Zvezdina igra.Svaka cast Stimcu kji je zaista pokazao kako se treba boriti za Zvedzin dres.Sada je najbitnije da se svi oni navijaci koji su posle serije pobeda pricali o titulama spuste na zemlju i prihvate realnost da je za stvaranje ozbiljnog i velikog tima potrebno vreme i podrska svih onih kojima je Zvezda u srcu.Zato bi u subotu protiv Hemofarma trebalo zaista dobro popuniti Pionir a ne ovako sramotno kao danas i navijati i dok Zvezda pobedjuje i dok gubi,jer je podrska ovom timu i treneru Pesicu zaista NEOPHODNA ukoliko zelimo da se Zvezda vrati na mesto gde je nekada bila.ZVEZDA IZNAD SVIH!!!

MarkoBG

pre 15 godina

Piroćanac slobodno pakuj kofere,sram te bilo,3 puta gubimo od Hemofarma od 20 do 30 razlike,pa šta je trenerčino,i gde si to video da igrač od 210 igra pleja.Igrači su posebna priča i zaslužuju svaku osudu,idite iz Zvezde.

djordje

pre 15 godina

navijac sam partizana,ali volim da gledam kosarku,i objektivno je posmatram. Pesicu je potrbna 1 ili 2 sezone da stvori dobar tim,samim tim i kvalitete nase kosarke ce porasti. Uz svo duzno postovanje prema vrscanima oni nikada nece osvoji ti titulu prvaka,jer realno neamju taj mentalitet,stekli su i odredjene komplekse,jednostavno partizanu ne moze niko da parira u ovom trenutku. Ali problem kada pesic stvori dobor osnov, a zvezdinim navijacim porucujem da budu strpljivi, zvezdi ce biti potrebna podrska sa tribina jer realno ovo sto sam video veceras je katastrofa,ceo pionir zvizdi svom timu,a svi znaju da se uz podrsku navijaca daje 100 odsto maximuma = jos 50..setite se samo armanija i -23.poz svim ljubiteljima igre pod obrucima. p.s. boris bakic je u finalu kupa dao 3

code47

pre 15 godina

nema dana a da ne mislim na tebe...bicu s'tobom ceo zivot svoj!!!ja te volim ja te bodrim volecu dok ne umrem...ti se bori igraj do pobede!!ja te volim ja te bodrim volecu te dok ne umrem...ti se bori igraj do pobede!!!!

Torrente

pre 15 godina

Bice bolje kada se vrate Roberts,Marinovic,Dzidzanovic ,Burekovic,Pasuljkovic i Sundjer Bob .....ma dolaze Brajant,Gasol,vracaju se Radmanovic i Rakocevic ,,,bice to odlicno a do tada ...jel kupiste vi one fotelje DEVOTION 2012?:D.Zbog velike potraznje stize vam novi kontigent,,,aj trk u tempo :D I DA NE BUDE ZABLUDE OVO NIJE BIO HEMOFARM OVO SU CSKA -CRVENI SU BILI :D

gravedigger

pre 15 godina

Zahvaljujemo se upravi KK Partizan, što se ugledala na FC Chelsea i omogućila navijačima sinoć u Nišu da prisustvuju treningu Partizana!

stevan karadzic

da komšiji crkne krava

pre 15 godina

Ovo boli... grobar sam ali mi je iskreno zao KK SS, prvi put u zivotu ne osecam radost zbog zvezdinog poraza
(Sasa, 24. februar 2009 22:00)

Ja ipak mislim da nisi pravi Grobar! Ne sećem se da mi je bilo kad zvezdin poraz stvarao neki drugi osećaj osim sreće i zadovoljstva!

Ljudi, mi nemamo ni jednu jedinu uigranu akciju!

pre 15 godina

Svetislave uspeo si, od velikog potencijala na pocetku, konacno si stvorio prosecan tim kakav si zeleo...

Neša F4 EL

pre 15 godina

Par reči utehe za komšije: Ako niste zaboravili, a čini mi se da jeste, pre manje od godinu dana je došlo do toga da treba neki Čović da fuzijom sa svojim klubom spašava Zvedu! Imajući to u vidu, 2. mesto u NLB, finale KRK i među 16 Evrokupa nije uopšte rezultat za potcenjivanje. Lepo Pešić kaže: ne zanosite se, nema titule, polako... Ali ne vredi, dokle god je paljevina ko što je moj imenjak Ilić (nadaleko čuvena lenčuga i neprevaziđeni neradnik još iz igračkih dana)nema šanse

salex

pre 15 godina

Nisam ni znao za prenos. Samo mi odjednom stize poruka "Karadzic postao trener majku mu!" Ja za daljinac i odgledah jedno 5 minuta. Bilo mi je dovoljno. Moram da se slozim sa jednim komentarom da Zvezda nije skoro ovako lose igrala. I ranijih godina su imali krs ekipu al ga sad preterase. Jos mogu i da razumem da se slabije igra bez ove dvojice (ne smem ni da posmislim da se npr. povrede Tepic i Velickovic) ali bi mogli malo da pokazu neke volje na terenu. Jesam grobar ali mi nije tesko priznati da je Zvezda ipak veliki klub sa dugom tradicijom i da bi ovi likovi to trebalo da shvate. Zato sam najvise zadovoljan kad Partizan ubedljivo vodi a igaci ne menjaju odnos prema igri. Kad gani to shvate, pa, mozda im i krene. Ajd

komša

pre 15 godina

Da nije smešno bilo bi tužno!!!
Zatvarajte radnju i nemo se mučite više, sad mi vas je stvarno žao.
Najsmešniji je Štimac, što je ostao mukica sam posle tekme da navija sa vernom zvezdinom publikom. TRAGIKOMEDIJA!!!

e moja zvezdo

pre 15 godina

Pesicu strucnjace,ovo je zbir tvojih igracina: Kovac+Bakic+Keselj+Bjelica, index -20! Kovac dominira sa -7,za 27 min poena 0!

Ivan

pre 15 godina

Eeee da je igrao Roberts videli bi vi kakva je Zvezda, i ponovo ste nas uhvatili nekompletne ali da smo bili kompletni igrali bi barem sa... -16 razlike :P Sledece sezone cemo osvojiti i kup i prvenstvo i domacu ligu a bogami i neki evro kup.

DUSKO NE DUSAN

pre 15 godina

I sta sad pirocanac? Sudije, publika, povrede, raspored? Da si lepo dosao u Masinac nesto bi napravio od proseka, kao u Nemackoj, kao u Moskvi, ostao bi postovan, otisao bi ponovo u neki jak klub napolju. Ovako, ti samo slusaj svoju zenu. I voli svoje de-li-je(?). Al citaj pomalo i novine iz Evrope. Cisto da se edukujes koliko si srecan covek sto mozes da nam sparingujes u Pioniru.

Peca

pre 15 godina

Da li je neko osetio miris hlora u Pioniru? Ili su se to ovi iz KK Hemofarma naduvali nekom hemijom ili se KK Sledeća sezona osećala na vaterpolo klub.

misa tumbas

pre 15 godina

i tako odose pusti snovi ulaska u top8 uleb kupa, preko koga se planirao ulazak u evroligu.


raduje me rezultat i cinjenica da cemo opet u finalima igrati sa vrscanima (ne pribojavam se ja vas, samo smatram da niste zasluzili bilo koje finale).



NUSKNVP

zvezdas do koske

pre 15 godina

aalloo... bre zvezdo sta ti bi?
aj razumem ja 5 poena aj moze i 10 ali 26!!! Pa izgubili ste od tima sa kojim se partizan poigravao!Mislim stvarno...

Djole

pre 15 godina

Ako pobedimo Avzomas sto je sigurno i Pamesu na neku foru, a Hemofarma pobedi Pamesu u Vrscu, Zvezda ide dalje... Ne pisite kad ne znate!!!

Inace ovo je za svaku osudu. Kad je PEsic dolazio iako su se svi lozili, antipoznavaoci tacnije, rekao sam da je to ocajan potez, zamislite sta tek sad mislim... Nije za sajt, ne bi ni bilo objavljeno! ;)

Grobari, vi malo lecite vasu isfrustriranost. SAD

OVO JE SMESNO

pre 15 godina

neko rece (mi smo ih razbili a vi ih dokusurite) svaka cast za komentar.
Mislim da je bolje Kariju da ode da se ne bruka vise,jer ovo sto zvezda pokazuje,ne sledece vec za 10 godina nece nauciti kako se igra kosarka.Dodjite kod dr.Duleta da vas necemu nauci o kosarci.
Ja sam za vreme kupa u Nisu rekao za utakmicu protiv Hemofarma da je to finale pre finala,to je i veceras potvrdila ova ekipa.
I mislim da je bolje za kk sledeca decenija da u pioniru igraju bez publike,nisam navikao da se u tisini ko na groblju igraju utakmice.
Pozdrav za sve navijace Hemofarma!!!
GROBARI budite malo nezniji sto se komentara tice,jer su ih njihovi kosarkasi vec dovoljno dotukli,mada mislim da ce i sada da pricaju da ce sledece sezone biti bolje tra la la itd.

real

pre 15 godina

ocekivan rezultat...
cenim da su bolji od zvezde i sa roberstsom i marinovicem i markovicem i aleksandrovim i gromikom (: za ovoliko
nema ni njima Dzoa!!!

Antagonist

pre 15 godina

Higlithg veceri: Reklama FK Partizana u sred zvezdine utakmice. Doktor Mo, Juca Lavlje srce, mali djavo Ljaja i El grande Jokan! Hahaha

pharaoh

pre 15 godina

Eto vam vašeg trenera Pešića. Nijedan igrač nije napredovao ni pedalj, otkad je preuzeo vaš propali tim. Naš mali Veseli je postao među vodećim igračima Partizana (1991. god.), a imao je "vatreno krštenje" ni manje ni više nego protiv velikog CSKA u Pioniru, gde je onog Šiškauskasa stavio u mali džep. A kod vas ovaj dečko Nedović (takođe 1991.) ne zna kako izgleda teren. Tu je najveća razlika između NAS i vas.

Grobar

pre 15 godina

Pa gde su navijaci? Gde je podrska?
Sta mislite da uradite ako svom timu ne pruzite punu podrsku, pogotovo kada je tim u krizi?
Sramota!!!
Molite Boga da vam Pesic ostane! Neophodno je strpljenje!
Cestitke Hemofarmu.
Markovic nastavlja da odusevljava, igrac utakmice, 22 index poena, ne smem ni da zamislim kakav ce igrac biti za 2-3 godine...
Ajd' izbacujte tu Pamesu pa zajedno s' Hemofarmom cepajte dalje!
Nije nemoguce, Pamesu dobijete u gostima i ona posle gostuje Hemofarmu...
Ajd' srecno!

hemofarm buduci sampion srbije

pre 15 godina

Bravo bravo hemofarm, sve ste bolji i zreliji tim a sigurno ce veoma uskoro doci i dan da konacno oderete i partizan. Ocekujem pobedu HF nad partizanom na finalu NLB lige koji ce se najverovatnije odigrati u Sarajevu sto HF takodje odgovara. Samo napred>>

Nostradmus

pre 15 godina

Neke predskazanja su ukazivala na to da će kkss da izdrži do oktobra, eventualno novembra meseca, ali oni su nas u potpunosti demantovali svojim početkom kraja koji se dešava krajem februara meseca! Hvala vam na tome...

gugle

pre 15 godina

Treba da oformimo okosnicu ekipe i istrpimo jos neko vreme, a ne da dovodino gomilu anonimusa i da imamo 5 krilnih centara a nijednu peticu. Povrede Dragicevica, Marinovica i Robertsa su rezultat neuigranosti koja zahteva dodatan napor, koji je rezultirao povredama. Sto se tice Evrope, gotovo je, sada da odbranimo drugo mesto na tabeli Jadranske, pa polako.

MONTENEGRO

pre 15 godina

Bravo Hemofarm kao što neđe prije napisah nije sve kod vas Zvijezda i Partizan.Samo naprijed uz vas sam u Eurocupu.Pozdrav iz Podgorice

pedjaaa

pre 15 godina

kako lepa PREDSTAVA u Pioniru.....KARI POTER-kamen spoticanja :) auu bre znao sam da ste losi ...ali OVOLIKO ne!!! bravo zvezdo-samo tako nastavi :)

Milosh_grobar

pre 15 godina

I opet je kriv Dule i sudije ... ehhh komsinice dokle vise kukati sto su svi protiv vas!
P.S. Savetujem vam da koristite "copy-paste", mozda se necemu naucite od nas!

Vrscanka

pre 15 godina

Cim je sudjenje posteno zvezda pukne!Pa vama da nije sudija vi bi od nas i partizana gubili svaku utakmicu sa 30 razlike!I nesto nisam primetila da je Pesic veceras odreagovao na vredjanje Macvana!

Neša Grobar

pre 15 godina

Ovakve situacije se najčešće dešavaju kada vas neko prvo ODUČI od košarke pa se onda spontano pretvorite u razbijenu vojsku bez generala!
My name is DULE,VUJOSEVIĆ DULE & I was night more!

Guza

pre 15 godina

Prvo moram da konstatujem da Zveezda nije igrala lošiju košarku u poslednjih nekoliko godina . Pešić umesto da stvara igru i igrače prodaje maglu ! Posebno moram da istaknem suđenje .... Već godinama se kritikuje suđenje , ali šta reći posle ovakvog poraza pred stranim sudijama . Treba se zamisliti !

Auuuuuu

pre 15 godina

Kakva BLAMAZA!!!!!!!!!!!svaki dalji komentar je suvisan.U ovom trenutku me je sramota sto sam zvezdas(tu mislim na KK)!!!Sta dalje Pesicu???!!!!

pablo

pre 15 godina

Sve cestitke Hemofarmu,ali odigrati utakmicu bez imalo zelje od vecine igraca moje Zvezde stvarno ne razumijem.U redu nema Marinovica i Robertsa,mlad smo tim,istrosili smo se u kupu,ali ljudi imate li srce,imate li GLAD za uspjehom i pobjedama.Nije toliko bitan poraz nego nacin na koji smo izgubili.Limitirana smo ekipa,igra nam je provaljena,ostvariti samo 3 asistencije na utakmici je KATASTROFA,protivnicke ekipe nas redovno nadskacu,onako kako igraju Bakic i Kovac moze bilo koji basketaner ....Ipak pored svega mislim da treba ostaviti mlade igrace i Pesica obavezno i rad, rad,rad i samo rad jer stvaranje tima je dugotrajan proces i ne trebaju nam nikakvi radikalni potezi.SAMO ZVEZDA

Serdjo

pre 15 godina

Hemofarm će izgubiti obe utakmice do kraja, oni svoju moć pokazuju samo nad Zvezdom. Jednostavno im Zvezda leži i tukli bi ih da igraju svaki dan. Toliko iživljavanje a protiv Partizana su bili manji od makovog zrna. Na svakom iole težem gostovanju igraju očajno a večeras su navalili kao ko blesavi.

* * *

pre 15 godina

Svetislave,
-zato što su igrači
izgubljeni na terenu
-zato što se ne igra odbrana
-zato što od juniora koji su prvaci države niko ne igra za prvu ekipu niti se skida
-zato što im mesta uzimaju zadnji Grobarski škartovi Kovač i Bakić koji su kod Duleta nosili vodu igračima
-zato što su Grobari već počeli da te ismevaju (Gurović i Karadža su duže izdržali)
-zato što si najuren i iz Italije i iz Rusije
-zato što žvaćeš žvaku kad je himna (razumem Jugoslovenstvo al izdrži 2 minuta, kladim se da na špansku nisi žvakao)
-zato što si jedini trener u 64 godina SD Crvena zvezda koji je rekao da nećemo osvojiti titulu
-zato što ti se jedan igrač u proseku po utakmici teže povredi zbog očigledno slabe fizičke pripreme
-zato što Kari velemajstore drugi možemo da budemo i sa Škobaljom, jeftiniji je

Idi zato Pešiću u Pozorištance Puž.
Može Tegi da povede svoje klince pa da ih zabavljaš i zasmejavaš.

Zvezdu Partizanovče ostavi nekom kome je u srcu a ne ko tebi u novčaniku.

p.s. Čestitke Partizanu, gledajući vas gledao sam KOŠARKU... Od srca ću vas bodriti u Evroligi
(ne treba nam zabavljač nego titule, 21. februar 2009 21:09)

goran_PFC

pre 15 godina

Ja sam stvarno mislio da je zvezda najjaci kosarkaski tim u Srbiji...(POSLJE PARTIZANA , NAROVANO TO SE NE RACUNA)al' ovaj Hemofarm je 2 jaci od zvezde!!kad nebi bilo PARTIZANA , HF bi lagano bio prvak Srbije , KRK-a, a uz malo srece i NLB lige.

delija

pre 15 godina

Sramota koliko je bilo navijaca mesto da bude puna dvorana da se sve ori od pesama "navijaci" samo na momente navijaju da je bilo pravog navijanja mozda bi i mogli da se vratimo a ovako nista,sramota!

pop

pre 15 godina

Trebalo bi da sude strane sudije,svira nam se previse faulova.HA-HA-AH.
PS. Ovu utakmicu da su sudile domace sudije hemofarm bi jedva pobedio.

Vrščanka

pre 15 godina

Majstoriiiiiii!
Svaka čast Marjanoviću...sve je bolji...Marković- haos!
Ovo je bio treći čas košarke, pošto na prva dva Zvezda nije puno naučila....
Očigledno je potreban i četvrti....
Pozdrav iz grada pod kulom!

mislim stvarno

pre 15 godina

Mislim da nije potrebno preterano komentarisati utakmicu... sve smo videli. Jednostavno, Pesic po hitno mora nesto da menja, ovo kako je sada ne vodi nikuda. Nego, hteo bih da pitam nesto, sto me vec dugo vremena muci, a cenim da ovde na forumu ima mnogo starijih posetilaca koji bi mogli da mi daju pravi odgovor. Naime, interesuje me da li sa ikada, u istoriji igre pod obrucima, desilo da covek po imenu Boris Bakic pogodi trojku?
Unapred zahvalan na odgovoru.

legolas

pre 15 godina

E moj Pesicu !!!
U Vrscu si trazio 30 razlike...u Bgd-u si dobio 26,da li si sad zadovoljan ???
I Hemofarm postade stoka koja nabija skoro pa 30 i to uz Karadzica na klupi nja,nja,nja

delija

pre 15 godina

Videlo se da nam fale marinovic i roberts i delije bez njih nemozemo nista ozbiljnije napraviti,valjda ce u subotu u mnogo bitnijoj utakmici za zvezdu igrati marinovic i roberts ovo je stvarno maler u dve najvaznije utakmice ove sezone mi igramo bez dvojice najvaznijih igraca,napred zvezda ale!

sramota

pre 15 godina

Sramotno sudjenje Estonca i Grka, zvezda je mnogo bolja ali joj sudije nisu dale da pobedi.Dokle vise ovako moramo da dobijemo bar jos tri miliona evra da se pojacamo pa ce videti oni!

Miki82

pre 15 godina

Vecerasnji rezultat domacina je posledica "dugogodisnjeg sistematskog rada" KK Crvena zvezda!
Cestitke KK Hemofarm na plasmanu u F8.
Steta sto necemo imati 2 predstavnika,bas sam prizeljkivao da tamo vidim i Hemofarm i Zvezdu...

Goran

pre 15 godina

svaka cast Hemofarmu,odlicna ekipa i jedini pravi rival Partizanu u Srbiji( a i sire).
Navijacima komsinice porucujem da se spuste na zemlju i neka uce.I navijanje i analizu snage nekog tima,da bi,iole, stekli pravo da bilo sta komentarisu...Ovako ste prilicno jadni,bas kao i ovaj tim zvezde.

pharaoh

pre 15 godina

"Nemojte da padate, nemoj da padate, hoće stoka da nas nabije 30 razlike."

Zvuči li ovo nešto poznato?! Pa da, ovo se ponavlja svaki treći dan.

Nema šta, Karadža ispekao zanat. Pa, i imao je od koga da uči.:-)

Čekam da se javi Bari91, sa svojim "sentencama".:-):-):-)

Vukan ZV

pre 15 godina

Rekao sam da ce se u ovoj utakmici videti gde smo,ali ocigledno je Pesiceva izjava da ove sezone nema titule ubila sve igrace u pojam

* * *

pre 15 godina

Svetislave,
-zato što su igrači
izgubljeni na terenu
-zato što se ne igra odbrana
-zato što od juniora koji su prvaci države niko ne igra za prvu ekipu niti se skida
-zato što im mesta uzimaju zadnji Grobarski škartovi Kovač i Bakić koji su kod Duleta nosili vodu igračima
-zato što su Grobari već počeli da te ismevaju (Gurović i Karadža su duže izdržali)
-zato što si najuren i iz Italije i iz Rusije
-zato što žvaćeš žvaku kad je himna (razumem Jugoslovenstvo al izdrži 2 minuta, kladim se da na špansku nisi žvakao)
-zato što si jedini trener u 64 godina SD Crvena zvezda koji je rekao da nećemo osvojiti titulu
-zato što ti se jedan igrač u proseku po utakmici teže povredi zbog očigledno slabe fizičke pripreme
-zato što Kari velemajstore drugi možemo da budemo i sa Škobaljom, jeftiniji je

Idi zato Pešiću u Pozorištance Puž.
Može Tegi da povede svoje klince pa da ih zabavljaš i zasmejavaš.

Zvezdu Partizanovče ostavi nekom kome je u srcu a ne ko tebi u novčaniku.

p.s. Čestitke Partizanu, gledajući vas gledao sam KOŠARKU... Od srca ću vas bodriti u Evroligi
(ne treba nam zabavljač nego titule, 21. februar 2009 21:09)

Antagonist

pre 15 godina

Higlithg veceri: Reklama FK Partizana u sred zvezdine utakmice. Doktor Mo, Juca Lavlje srce, mali djavo Ljaja i El grande Jokan! Hahaha

Guza

pre 15 godina

Prvo moram da konstatujem da Zveezda nije igrala lošiju košarku u poslednjih nekoliko godina . Pešić umesto da stvara igru i igrače prodaje maglu ! Posebno moram da istaknem suđenje .... Već godinama se kritikuje suđenje , ali šta reći posle ovakvog poraza pred stranim sudijama . Treba se zamisliti !

Grobar

pre 15 godina

Pa gde su navijaci? Gde je podrska?
Sta mislite da uradite ako svom timu ne pruzite punu podrsku, pogotovo kada je tim u krizi?
Sramota!!!
Molite Boga da vam Pesic ostane! Neophodno je strpljenje!
Cestitke Hemofarmu.
Markovic nastavlja da odusevljava, igrac utakmice, 22 index poena, ne smem ni da zamislim kakav ce igrac biti za 2-3 godine...
Ajd' izbacujte tu Pamesu pa zajedno s' Hemofarmom cepajte dalje!
Nije nemoguce, Pamesu dobijete u gostima i ona posle gostuje Hemofarmu...
Ajd' srecno!

Vrscanka

pre 15 godina

Cim je sudjenje posteno zvezda pukne!Pa vama da nije sudija vi bi od nas i partizana gubili svaku utakmicu sa 30 razlike!I nesto nisam primetila da je Pesic veceras odreagovao na vredjanje Macvana!

pharaoh

pre 15 godina

"Nemojte da padate, nemoj da padate, hoće stoka da nas nabije 30 razlike."

Zvuči li ovo nešto poznato?! Pa da, ovo se ponavlja svaki treći dan.

Nema šta, Karadža ispekao zanat. Pa, i imao je od koga da uči.:-)

Čekam da se javi Bari91, sa svojim "sentencama".:-):-):-)

pharaoh

pre 15 godina

Eto vam vašeg trenera Pešića. Nijedan igrač nije napredovao ni pedalj, otkad je preuzeo vaš propali tim. Naš mali Veseli je postao među vodećim igračima Partizana (1991. god.), a imao je "vatreno krštenje" ni manje ni više nego protiv velikog CSKA u Pioniru, gde je onog Šiškauskasa stavio u mali džep. A kod vas ovaj dečko Nedović (takođe 1991.) ne zna kako izgleda teren. Tu je najveća razlika između NAS i vas.

legolas

pre 15 godina

E moj Pesicu !!!
U Vrscu si trazio 30 razlike...u Bgd-u si dobio 26,da li si sad zadovoljan ???
I Hemofarm postade stoka koja nabija skoro pa 30 i to uz Karadzica na klupi nja,nja,nja

OVO JE SMESNO

pre 15 godina

neko rece (mi smo ih razbili a vi ih dokusurite) svaka cast za komentar.
Mislim da je bolje Kariju da ode da se ne bruka vise,jer ovo sto zvezda pokazuje,ne sledece vec za 10 godina nece nauciti kako se igra kosarka.Dodjite kod dr.Duleta da vas necemu nauci o kosarci.
Ja sam za vreme kupa u Nisu rekao za utakmicu protiv Hemofarma da je to finale pre finala,to je i veceras potvrdila ova ekipa.
I mislim da je bolje za kk sledeca decenija da u pioniru igraju bez publike,nisam navikao da se u tisini ko na groblju igraju utakmice.
Pozdrav za sve navijace Hemofarma!!!
GROBARI budite malo nezniji sto se komentara tice,jer su ih njihovi kosarkasi vec dovoljno dotukli,mada mislim da ce i sada da pricaju da ce sledece sezone biti bolje tra la la itd.

pedjaaa

pre 15 godina

kako lepa PREDSTAVA u Pioniru.....KARI POTER-kamen spoticanja :) auu bre znao sam da ste losi ...ali OVOLIKO ne!!! bravo zvezdo-samo tako nastavi :)

pop

pre 15 godina

Trebalo bi da sude strane sudije,svira nam se previse faulova.HA-HA-AH.
PS. Ovu utakmicu da su sudile domace sudije hemofarm bi jedva pobedio.

Vrščanka

pre 15 godina

Majstoriiiiiii!
Svaka čast Marjanoviću...sve je bolji...Marković- haos!
Ovo je bio treći čas košarke, pošto na prva dva Zvezda nije puno naučila....
Očigledno je potreban i četvrti....
Pozdrav iz grada pod kulom!

real

pre 15 godina

ocekivan rezultat...
cenim da su bolji od zvezde i sa roberstsom i marinovicem i markovicem i aleksandrovim i gromikom (: za ovoliko
nema ni njima Dzoa!!!

sramota

pre 15 godina

Sramotno sudjenje Estonca i Grka, zvezda je mnogo bolja ali joj sudije nisu dale da pobedi.Dokle vise ovako moramo da dobijemo bar jos tri miliona evra da se pojacamo pa ce videti oni!

Nostradmus

pre 15 godina

Neke predskazanja su ukazivala na to da će kkss da izdrži do oktobra, eventualno novembra meseca, ali oni su nas u potpunosti demantovali svojim početkom kraja koji se dešava krajem februara meseca! Hvala vam na tome...

Milosh_grobar

pre 15 godina

I opet je kriv Dule i sudije ... ehhh komsinice dokle vise kukati sto su svi protiv vas!
P.S. Savetujem vam da koristite "copy-paste", mozda se necemu naucite od nas!

Peca

pre 15 godina

Da li je neko osetio miris hlora u Pioniru? Ili su se to ovi iz KK Hemofarma naduvali nekom hemijom ili se KK Sledeća sezona osećala na vaterpolo klub.

goran_PFC

pre 15 godina

Ja sam stvarno mislio da je zvezda najjaci kosarkaski tim u Srbiji...(POSLJE PARTIZANA , NAROVANO TO SE NE RACUNA)al' ovaj Hemofarm je 2 jaci od zvezde!!kad nebi bilo PARTIZANA , HF bi lagano bio prvak Srbije , KRK-a, a uz malo srece i NLB lige.

da komšiji crkne krava

pre 15 godina

Ovo boli... grobar sam ali mi je iskreno zao KK SS, prvi put u zivotu ne osecam radost zbog zvezdinog poraza
(Sasa, 24. februar 2009 22:00)

Ja ipak mislim da nisi pravi Grobar! Ne sećem se da mi je bilo kad zvezdin poraz stvarao neki drugi osećaj osim sreće i zadovoljstva!

komša

pre 15 godina

Da nije smešno bilo bi tužno!!!
Zatvarajte radnju i nemo se mučite više, sad mi vas je stvarno žao.
Najsmešniji je Štimac, što je ostao mukica sam posle tekme da navija sa vernom zvezdinom publikom. TRAGIKOMEDIJA!!!

Serdjo

pre 15 godina

Hemofarm će izgubiti obe utakmice do kraja, oni svoju moć pokazuju samo nad Zvezdom. Jednostavno im Zvezda leži i tukli bi ih da igraju svaki dan. Toliko iživljavanje a protiv Partizana su bili manji od makovog zrna. Na svakom iole težem gostovanju igraju očajno a večeras su navalili kao ko blesavi.

misa tumbas

pre 15 godina

i tako odose pusti snovi ulaska u top8 uleb kupa, preko koga se planirao ulazak u evroligu.


raduje me rezultat i cinjenica da cemo opet u finalima igrati sa vrscanima (ne pribojavam se ja vas, samo smatram da niste zasluzili bilo koje finale).



NUSKNVP

Miki82

pre 15 godina

Vecerasnji rezultat domacina je posledica "dugogodisnjeg sistematskog rada" KK Crvena zvezda!
Cestitke KK Hemofarm na plasmanu u F8.
Steta sto necemo imati 2 predstavnika,bas sam prizeljkivao da tamo vidim i Hemofarm i Zvezdu...

Auuuuuu

pre 15 godina

Kakva BLAMAZA!!!!!!!!!!!svaki dalji komentar je suvisan.U ovom trenutku me je sramota sto sam zvezdas(tu mislim na KK)!!!Sta dalje Pesicu???!!!!

mislim stvarno

pre 15 godina

Mislim da nije potrebno preterano komentarisati utakmicu... sve smo videli. Jednostavno, Pesic po hitno mora nesto da menja, ovo kako je sada ne vodi nikuda. Nego, hteo bih da pitam nesto, sto me vec dugo vremena muci, a cenim da ovde na forumu ima mnogo starijih posetilaca koji bi mogli da mi daju pravi odgovor. Naime, interesuje me da li sa ikada, u istoriji igre pod obrucima, desilo da covek po imenu Boris Bakic pogodi trojku?
Unapred zahvalan na odgovoru.

Goran

pre 15 godina

svaka cast Hemofarmu,odlicna ekipa i jedini pravi rival Partizanu u Srbiji( a i sire).
Navijacima komsinice porucujem da se spuste na zemlju i neka uce.I navijanje i analizu snage nekog tima,da bi,iole, stekli pravo da bilo sta komentarisu...Ovako ste prilicno jadni,bas kao i ovaj tim zvezde.

Ivan

pre 15 godina

Eeee da je igrao Roberts videli bi vi kakva je Zvezda, i ponovo ste nas uhvatili nekompletne ali da smo bili kompletni igrali bi barem sa... -16 razlike :P Sledece sezone cemo osvojiti i kup i prvenstvo i domacu ligu a bogami i neki evro kup.

Neša F4 EL

pre 15 godina

Par reči utehe za komšije: Ako niste zaboravili, a čini mi se da jeste, pre manje od godinu dana je došlo do toga da treba neki Čović da fuzijom sa svojim klubom spašava Zvedu! Imajući to u vidu, 2. mesto u NLB, finale KRK i među 16 Evrokupa nije uopšte rezultat za potcenjivanje. Lepo Pešić kaže: ne zanosite se, nema titule, polako... Ali ne vredi, dokle god je paljevina ko što je moj imenjak Ilić (nadaleko čuvena lenčuga i neprevaziđeni neradnik još iz igračkih dana)nema šanse

Neša Grobar

pre 15 godina

Ovakve situacije se najčešće dešavaju kada vas neko prvo ODUČI od košarke pa se onda spontano pretvorite u razbijenu vojsku bez generala!
My name is DULE,VUJOSEVIĆ DULE & I was night more!

DUSKO NE DUSAN

pre 15 godina

I sta sad pirocanac? Sudije, publika, povrede, raspored? Da si lepo dosao u Masinac nesto bi napravio od proseka, kao u Nemackoj, kao u Moskvi, ostao bi postovan, otisao bi ponovo u neki jak klub napolju. Ovako, ti samo slusaj svoju zenu. I voli svoje de-li-je(?). Al citaj pomalo i novine iz Evrope. Cisto da se edukujes koliko si srecan covek sto mozes da nam sparingujes u Pioniru.

hemofarm buduci sampion srbije

pre 15 godina

Bravo bravo hemofarm, sve ste bolji i zreliji tim a sigurno ce veoma uskoro doci i dan da konacno oderete i partizan. Ocekujem pobedu HF nad partizanom na finalu NLB lige koji ce se najverovatnije odigrati u Sarajevu sto HF takodje odgovara. Samo napred>>

Torrente

pre 15 godina

Bice bolje kada se vrate Roberts,Marinovic,Dzidzanovic ,Burekovic,Pasuljkovic i Sundjer Bob .....ma dolaze Brajant,Gasol,vracaju se Radmanovic i Rakocevic ,,,bice to odlicno a do tada ...jel kupiste vi one fotelje DEVOTION 2012?:D.Zbog velike potraznje stize vam novi kontigent,,,aj trk u tempo :D I DA NE BUDE ZABLUDE OVO NIJE BIO HEMOFARM OVO SU CSKA -CRVENI SU BILI :D

Ljudi, mi nemamo ni jednu jedinu uigranu akciju!

pre 15 godina

Svetislave uspeo si, od velikog potencijala na pocetku, konacno si stvorio prosecan tim kakav si zeleo...

gravedigger

pre 15 godina

Zahvaljujemo se upravi KK Partizan, što se ugledala na FC Chelsea i omogućila navijačima sinoć u Nišu da prisustvuju treningu Partizana!

stevan karadzic

pogrebnik from nis

pre 15 godina

Potrosicete Pesica,kao sto ste upropastili Sakotu i Karadzu,o Zmagu necu trositi reci on je van konkurencije.
I Fil Dzekson da dodje ne vredi,nemate vi dusu,nece to silom,ni za pare.

Vukan ZV

pre 15 godina

Rekao sam da ce se u ovoj utakmici videti gde smo,ali ocigledno je Pesiceva izjava da ove sezone nema titule ubila sve igrace u pojam

zvezdas do koske

pre 15 godina

aalloo... bre zvezdo sta ti bi?
aj razumem ja 5 poena aj moze i 10 ali 26!!! Pa izgubili ste od tima sa kojim se partizan poigravao!Mislim stvarno...

e moja zvezdo

pre 15 godina

Pesicu strucnjace,ovo je zbir tvojih igracina: Kovac+Bakic+Keselj+Bjelica, index -20! Kovac dominira sa -7,za 27 min poena 0!

motika

pre 15 godina

• Sve ste u pravu,
-da je Zvezda bolja od Partizana
-da je Pamesa bolja od CSKA,Reala,PAO-a
-da je Evrokup bolji od Evrolige
-da je Tadija bolji od Novice
-da cete sledece sezone pokazati pravo lice
-da....
ma sve ste u pravu, samo PSSS…SS T!!!!!!!

salex

pre 15 godina

Nisam ni znao za prenos. Samo mi odjednom stize poruka "Karadzic postao trener majku mu!" Ja za daljinac i odgledah jedno 5 minuta. Bilo mi je dovoljno. Moram da se slozim sa jednim komentarom da Zvezda nije skoro ovako lose igrala. I ranijih godina su imali krs ekipu al ga sad preterase. Jos mogu i da razumem da se slabije igra bez ove dvojice (ne smem ni da posmislim da se npr. povrede Tepic i Velickovic) ali bi mogli malo da pokazu neke volje na terenu. Jesam grobar ali mi nije tesko priznati da je Zvezda ipak veliki klub sa dugom tradicijom i da bi ovi likovi to trebalo da shvate. Zato sam najvise zadovoljan kad Partizan ubedljivo vodi a igaci ne menjaju odnos prema igri. Kad gani to shvate, pa, mozda im i krene. Ajd

nettoohohoho

pre 15 godina

Jadan tim u kojem je Stimac najefikasniji igraci! Mozda se planira neka prodaja Stimca skorije??? Ostatak ekipe moze da se zaposli, da budu redari u Pioniru kad igra Partizan.

P.S. - Kari(m)... Dzaba(r)

mickos

pre 15 godina

Kacenjem patika o klin Dejana Bodiroge ukljucila se stoperica istine cuvene jugoslovenske skole kosarke. Poslednja osoba koja je sela na klupu reprezentacije, a imala je neko poznavanje sustine sporta i kosarkaske igrer je Ranko Zeravica. Epizode sa Mokom i Vujosevicem em su bile kratke, em po javnom mnjenju neuspesne, mada za tadasnja fakticka stanja kosarkaske nacije to su bili nenormalno dobri rezultati(izvinjavam se Bosi Tanjevicu, ne znam da li se on racuna kao nas, ne spomenuh ga). Sve ostalo je gomila sarlatana, manekena, tehnicke obrazovanosti, komicnosti kao Pesic. Stariji se secaju kako je Zeravica IZDELJAO Dalipagica. Odlaskom Bodiroge vreme talenata je zavrseno. Civilizovan svet je to odavno shvatio, samo mi od svoje bede pravimo naucni pristup kosarci. Alo, manekeni, osim sto skacete i sepurite se u svojim odelcima duz aut linija i proganjate sudilje i sl. NAUCITE NEKOGA DA UBACUJE PROJEKTILE KAO NAVARO za pocetak. Pa onda krenite po svetu da gledate sta se desava na njihovim treninzima. Izvinjavam se, ima i drugoog nacina, odresiti kesu pa dovesti gotove igrace i onda ste glavni, kao Ivkovic i Obradovic. Jesu li ikada vodili ijedan juniorski trening, ovaj drugi je iz dresa seo na klupu i postao najuspesniji trener na kugli zemaljskoj svih vremena. Sta ce, siromah, ima bogatog gazdu, Boru Stankovica kad treba pa pomislio da je trener. No, dodje Pariz, pa Sidnej, pa Atlanta, pa Beograd, pa videsmo ga na konferencijama za stampu ko je i sta je. A duplo mladjem Milicicu(poslednja nada ove zemlje da se ne bruka na terenu)noz pod grlo sto je onako reagovao na onu kradju. Cuj, Duda Ivkovic i Obradovic da procenjuju Igora Rakocevica da li je za reprezentaciju valjda moralno politicki podoban, sta li? Covek je tamo gde je, neko ga placa da radi to sto radi, podrazumeva se da je G L A V N I, a ne da li ima minutazu. On bre moze da im drzi casove kosarke, da im pravi treninge!! Jer se u svetu kosarke zna ko je Igor Rakocevic, a ko, recimo Teodosic i Tepic(svaka cast momcima, uzeo sam ih samo kao primer).
Crvena zvezda je u agoniji, ne KK ili SS, vec kao sportsko drustvo. Za razliku od Partizana koji se opire na sve nacine da bar vrati kormilo u ruke broda koji tone, tamo je vec nepunih dvadeset godina strmoglavljivanja pomognutim brojnim znanim i neznanim spasiocima tipa Zika Pauk, Drakulic i sl, poznavaocima sporta i trzisne-monopolske ekonomije. Svako ima pravo na svoje postupke, ulazu navodno, svoj novac, za koji se ne zna ni poreklo, ni nacin, i onda meni, kao navijacu, objasnjavaju kosarku. Sta to Partizan ima, a Zvezda nema, da bih mogao i ja da se, ponekad obradujem nekom rezultatu mog voljenog tima? Infrastrukturu, objekte, politicku podrsku? Ili je samo u pitanju strucni rad, i u fudbalu, i u kosarci, i u macevanju, uvek je tako bilo i bice. Sto kazu neki komentatori, doci ce strane sudije da sude pa cete da vidite istinu ko ste i sta ste. Nemojte na Pesica, on je bar simpatican na svojim PRESS-konferencijama, a i nije los za neke sok-terapije, kao i onaj lepi Vlade Djurovic, nece tu vise ni Moka da kroci, lud za Zvezdom kao sto smo svi mi zvezdasi, a kamo li neki normalan trener tipa Duleta Vujosevica.
Poruka Dusanu Vujosevicu: ocekujem da na prvom zvanicnom takmicenju dovedete reprezentaciju Crne Gore do medalje. Krivo mi je kad deljete moj voljeni klub ko sansku kozu vec toliko godina, ali vi se bavite sportom, oni su postali drustvo za jurenje sopstvenog repa na nasu silnu zalost. Cak je i Nebojsa Covic digao ruke, jedna od obecavajucih varijanti za spas.

pablo

pre 15 godina

Sve cestitke Hemofarmu,ali odigrati utakmicu bez imalo zelje od vecine igraca moje Zvezde stvarno ne razumijem.U redu nema Marinovica i Robertsa,mlad smo tim,istrosili smo se u kupu,ali ljudi imate li srce,imate li GLAD za uspjehom i pobjedama.Nije toliko bitan poraz nego nacin na koji smo izgubili.Limitirana smo ekipa,igra nam je provaljena,ostvariti samo 3 asistencije na utakmici je KATASTROFA,protivnicke ekipe nas redovno nadskacu,onako kako igraju Bakic i Kovac moze bilo koji basketaner ....Ipak pored svega mislim da treba ostaviti mlade igrace i Pesica obavezno i rad, rad,rad i samo rad jer stvaranje tima je dugotrajan proces i ne trebaju nam nikakvi radikalni potezi.SAMO ZVEZDA

kiza

pre 15 godina

Iskrene čestitke ekipi iz VRŠCA,polako postaju prava ekipa još ako dođe MICOV,biće to lepa i malo zanimljivija serija finala naše lige,u kojoj pobeđuje zna se PARTIZAN!!!!!!!

mili

pre 15 godina

Stravicno tezak poraz za ekipu CZ ali jedna stvar se primecuje koliko je ne sloga srpskom narodu dusmanin... pa ljudi vi jednu mladu ekipu Zvezde posle samo 5 min igre kada su poceli da ispustaju konce iz ruku pocinjete da pljujete i vredjate svoje igrace kao da igraju protiv zadra u zadru.... naravno da ta ekipa nema mentalnu snagu da se bori i sa protivnikom i sa "SVOJIM NAVIJACUMA " igra se odlucujuca utakmica za ulazak na f8 a u pioniru atmosfera kao da se igra protiv Heliosa .... jednom recju SRAMOTA.... Dal bi Grobari ostavili svoje igrace na cedilu kao mi nase veceras ne verujem.... e zato su oni NAJBOLJI zato sto disu svi kao jedan... a ekipa koja je napravljena nije dovedena da odmah uzima trofeje nego da se stvara to treba da bude jasno .....

Plikuscht

pre 15 godina

Ovo veze nema.stvarno bi trebalo da se ugledaju na igrače Partizana i njihov odnos prema igri(i skoku).A što se tiče Barija-jes imamo ga.A vi?
(Dušan, 25. februar 2009 01:45)

Bari? Pa ne, nemamo ga.
Imamo Istambul ... ali dobro, bice da smo pogresili sport i da Bari vazi za sve, ukljucujuci i kosarku.

djordje

pre 15 godina

navijac sam partizana,ali volim da gledam kosarku,i objektivno je posmatram. Pesicu je potrbna 1 ili 2 sezone da stvori dobar tim,samim tim i kvalitete nase kosarke ce porasti. Uz svo duzno postovanje prema vrscanima oni nikada nece osvoji ti titulu prvaka,jer realno neamju taj mentalitet,stekli su i odredjene komplekse,jednostavno partizanu ne moze niko da parira u ovom trenutku. Ali problem kada pesic stvori dobor osnov, a zvezdinim navijacim porucujem da budu strpljivi, zvezdi ce biti potrebna podrska sa tribina jer realno ovo sto sam video veceras je katastrofa,ceo pionir zvizdi svom timu,a svi znaju da se uz podrsku navijaca daje 100 odsto maximuma = jos 50..setite se samo armanija i -23.poz svim ljubiteljima igre pod obrucima. p.s. boris bakic je u finalu kupa dao 3

CIGI

pre 15 godina

Crvena zvezda zabeležila je još jedn poraz od Vrščana, ovoga puta po prvi put u Pioniru, mada više od poraza boli ogromna razlika koja je na kraju iznosila -26, 65:91, po četvrtinama 11:32, 17:19, 22:20, 15:20.

Već se i rezultata vidi da su narandžasti od prvog minuta krenuli silovito. Zvezda se na početku uopšte nije snalazila, a tome je doprineo i fantastičan šut gostiju koji s posle deset minuta imli 21 poen prednosti. Od naših 11 poena Štimac je ubacio 10, tako da bi katastrofa bila i veća da ni on nije bio raspoložen za igru.

U nastavku slična situacija, gosti su najveće vođstvo stekli pri rezultatu 44:15, i dalje ih je išao šut dok su crvenobeli ostali neorganizovani u napadu i nedovoljno agresivni u odbrani.

Tračak nade viđen je posle poluvremena. Zvezda spušta rezultat na ppristojnih -17, ali usledilo je par grešaka u napadu i gosti su opet na previsokih +24. Laganim tempom privode kraju ovaj meč i sa veoma dobrim šansama za odlazak u Torino, odlaze put Vršca.

Zvezdina igra može se jasno opkazati statistikom- dve asistencije naspram 20 Hemofarma, prcenat šuta za dva poena 43% prema 66% i za tri poena 17% prema 53%. Ukupno samo 35 indeksnih poena prema fantastičnih 109 gostiju.

Jedina pozitivna stvar ovog meča je debitantski nastup mladog Nedovića u crvenobelom dresu u Pioniru. Za 8 minuta postigao je 6 poena i imao 2 skoka.

Najbolji u redovima domaćina bio je Štimac sa 18 poena i 5 skokova, Kikanović je ubacio 15, Owens 11, Dragićević 7, Stević i Bjelica po 4.

Narednu priliku za revanš crvenobeli će imati već u subotu kada Vrščani gostuju u Pioniru ali ovoga puta u okviru NLB lige. Sigurno smo da će tada veti biti mnogo pozitivnije.

DIREKTNO SA SAJTA KK SS !!!

TRAGIKOMEDIJA !!!

Plikuscht

pre 15 godina

@(mickos, 25. februar 2009 07:55):

Zanimljiv komentar. Cak, par dobrih obzervacija.

Ali, istovremeno, covek koji kaze:
'On (Igor Rakocevic) bre moze da im (Dudi ivkovicu i Zeljku Obradovicu) drzi casove kosarke, da im pravi treninge!!'
... tom izjavom gubi pravo da dalje raspravlja o kosarci i ocekuje da ga ljudi uzimaju za ozbiljno.

delija

pre 15 godina

Videlo se da nam fale marinovic i roberts i delije bez njih nemozemo nista ozbiljnije napraviti,valjda ce u subotu u mnogo bitnijoj utakmici za zvezdu igrati marinovic i roberts ovo je stvarno maler u dve najvaznije utakmice ove sezone mi igramo bez dvojice najvaznijih igraca,napred zvezda ale!

MONTENEGRO

pre 15 godina

Bravo Hemofarm kao što neđe prije napisah nije sve kod vas Zvijezda i Partizan.Samo naprijed uz vas sam u Eurocupu.Pozdrav iz Podgorice

kalimero

pre 15 godina

Kao partizanovac mogu da konstatujem sledeće:
Ako se pogledaju rezultati i dešavanja u KK,FK i RK C.Z. može se reći da se neko opasno poigrava sa ugledom i imenom CZ.
Šta stoji iza toga mislim da bi trebalo pošteno da se istraži.Ako se to radi u CZ možete misliti šta se tek radi u nižim rangovima.
Da se razumemo,ni u Partizanu nije sjajno,ali rezultati su dobri pa se niko ne osvrće na to.
Sve u svemu naš sport je do guše u gvnm.

o.lj.k.

pre 15 godina

I dalje ne vidim trenerski rad u Zvezdi. Vreme prolazi, treneri se menjaju, a Zvezda ostaje Zvezda, divlja, neuigrana, neobucena, bez ikakve koncepcije u napadu, za razliku od odbrane, koja se ne igra. Nepristojno je mozda s moje strane komentarisati g. Pesica kao trenera, buduci da nisam trener, ali kao posmatrac dajem sebi za pravo da kazem da ja njegov trenerski rad u Zvezdi ne vidim (podjednako kao sto video nisam ni Karadzin, a narocito ne Sakotin, by the way, znam da se mnogi nece sloziti, ali video sam ga jedino kod Zmagoslava). Da ne kazem da ga video nisam u Moskvi sa Dinamom, niti u reprezentaciji, iako smo imali rezultate tada (ali jedan je Bodiroga, trener tada mogu i ja da budem). Izuzimam iz toga period u Barci, ali tu smo opet, gle cuda, imali Bodirogu i jos po kog vise miliona vrednog igraca. Ne piju vodu price da su samo Zvezdini igraci povredjeni, u maleru, sa losim horoskopom, nepovoljnim klimatskim uslovima, bez sudijske zastite, mladi i neiskusni... Fali tu neko STRUCAN, da se prihvati posla, zasuce rukave i krvavo radi, kao sto to cini Dule, pa da se dodje nekako do drugog mesta u zemlji. Za prvo se kvaliteta nema, a i da ima, tesko je biti prvi...

Djole

pre 15 godina

Ako pobedimo Avzomas sto je sigurno i Pamesu na neku foru, a Hemofarma pobedi Pamesu u Vrscu, Zvezda ide dalje... Ne pisite kad ne znate!!!

Inace ovo je za svaku osudu. Kad je PEsic dolazio iako su se svi lozili, antipoznavaoci tacnije, rekao sam da je to ocajan potez, zamislite sta tek sad mislim... Nije za sajt, ne bi ni bilo objavljeno! ;)

Grobari, vi malo lecite vasu isfrustriranost. SAD

XXL

pre 15 godina

Dok je u CZ igraca kao sto je Stimac, nema njima napretka. Svaka cast njemu na 15tak poena, ali dok on ostaje sam na terenu i nesto tapse navijacima, a njegovi saigraci odlaze slomljeni u tunel....ma ja to ne razumem. Pa on je deo tima. U izjavi posle utakmice, JA JA JA JA, JA OVO, JA ONO, JA VERUJEM U ZVEZDU....Sta bre on prica...

Treba tu malo packi i dobrog drmanja, mozda da malko ode do tribina na banane, kao neki pre njega.

A ovaj 'mali' Bjelica kada stasa i ojaca, pa bice cudo. Samo strpljenja sa Zvezdom.

Hemofarm, svaka cast, samo da im ne proradi onaj provincijski gen uprave.

Naravno da za oba gorenavedena tima imam jednu zelju, a to je da uvek budu tu gde jesu u odnosu na Partizan. Pozdrav

Vlada

pre 15 godina

U sezoni koja je proglašena za katastrofalnu (prošla), Zvezda je vodila u jednom trenutku protiv Fortituda sa 50 razlike! U eliminacijama je izbačen Beneton?! Od Partizana(sa Pekovićem) su gubili od 7-10 razlike, ali barem pobede kući nad Cibonom, Hemofarmom i sličnima nisu dolazile u pitanju. Onda je došlo do velikih promena "na bolje", mada mi rezultati od prošle godine sada izgledaju potpuno nestvarno. Tada je bio i bojkot. Šta bi bilo sa pola podrške koju ovaj tim ima sada.

Lika

pre 15 godina

Nije sve tako crno,glavu gore ipak preokrenuli ste protiv Metalca u drugom poluvremenu imate kvalitet,karakter,dobri ste atletski hahaha

delija

pre 15 godina

Sramota koliko je bilo navijaca mesto da bude puna dvorana da se sve ori od pesama "navijaci" samo na momente navijaju da je bilo pravog navijanja mozda bi i mogli da se vratimo a ovako nista,sramota!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

A pisao ja jos pred prvu utakmicu ova dva mala kluba-
HEMOFARM-Zvezdina NOCNA MORA!
Pisao,ali sta vredi,kad vremeplovce mrzi da citaju....
...ili sam pisao STRAH I TREPET......ma svejedno,na isto mu dodje........ma pisao sam i jedno i drugo........ma....

MarkoBG

pre 15 godina

Piroćanac slobodno pakuj kofere,sram te bilo,3 puta gubimo od Hemofarma od 20 do 30 razlike,pa šta je trenerčino,i gde si to video da igrač od 210 igra pleja.Igrači su posebna priča i zaslužuju svaku osudu,idite iz Zvezde.

Cofi

pre 15 godina

Ja sam za to da se Kovacu i Bakicu odmah sada uruce otkazi,zasto gubiti vreme i cekati do leta?Momci jednostavno ne umeju da igraju kosarku,provesti toliko vremena na parketu bez ikakvog ucinka,bez ijednog postidgnutog poena dovoljno o tome govori.Umesto sto Pesic samo gubi vreme sa ovom dvojicom,bolje da u vatru ubaci mladje,talentovanije i bolje igrace kao Nedovica ili Sepu,sigurno nisu losiji i sigurno ce vise koristiti ovom timu,a steci ce i ne malo iskustvo igranja utakmica sto ce ih samo uciniti jos boljim.Smatram da bi ovo do kraja ove sezone bio pravi potez iz koga bi svi profitirali,a najvise Zvezda!Zao mi je,ali Kovac i Bakic napolje,pod hitno!

Zana'91 - Vršac

pre 15 godina

...Ma , hteo Pešić 30 razlike, pa ovi rekli, aj da mu ispunimo želju, ali je sudija na kraju stao Petroviću na put, pa sve zeznuo...:)

Bosko

pre 15 godina

И вечерас се видело колико је Робинсон битан играч за Звезду...
(Шевић Вујо, 24. februar 2009 21:29)

Robinson?Ili si ironican ili bolje cuti...

gugle

pre 15 godina

Treba da oformimo okosnicu ekipe i istrpimo jos neko vreme, a ne da dovodino gomilu anonimusa i da imamo 5 krilnih centara a nijednu peticu. Povrede Dragicevica, Marinovica i Robertsa su rezultat neuigranosti koja zahteva dodatan napor, koji je rezultirao povredama. Sto se tice Evrope, gotovo je, sada da odbranimo drugo mesto na tabeli Jadranske, pa polako.

Molle

pre 15 godina

Gospodine Pešiću, mada i pored činjenice da znamo svi kakvi ste glumac, mogu i Kari majstore, Vi ili Ti treba da znate da ne postoje uslovi pod kojima trener KK Crvena Zvezda ili KKSS, kako je,nazalost opravdano neki nazivaju, moze da se oprosti od SVIH titula u tekućoj sezoni na polovini iste.

DELIJE '89

pre 15 godina

Gde su vam vasi DEFENSE DEFENSE navijaci da vas poguraju malo kada ne ide! Bez nas vi niste ni pola kluba...

SAMO NAS BRUKATE!

SEVER JE ZVEZDA!

A vi Topalovici vidimo se u subotu!

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

samo grobari konmentarisu... pitacu vas kad sutra puknete od Malage 40 razlike gde ce te da se javljate.
napred Kari!!!
(Delije sever Kari forever, 24. februar 2009 23:25)
a za tebe najnovija informacija iz NASA-e:
zvezda je trenutno u orbiti,kruži i hvata sginal.

tragedija.iskreno,žao mi vas je.....al glavu gore,biće bolje cigani ! 'Nemoj da padaš !' :)))

Nikola

pre 15 godina

Ovaj danasnji poraz zaista nije vredan komentara ai CINJENICA je da kada se vrate Marinovic,Milosevic,Roberts i Markovic, Hemofarmu nece biti nimalo lako da dobije Zvezdu jer tesko da se moze ponoviti ovako dobra igra Hemofarma i ovako losa Zvezdina igra.Svaka cast Stimcu kji je zaista pokazao kako se treba boriti za Zvedzin dres.Sada je najbitnije da se svi oni navijaci koji su posle serije pobeda pricali o titulama spuste na zemlju i prihvate realnost da je za stvaranje ozbiljnog i velikog tima potrebno vreme i podrska svih onih kojima je Zvezda u srcu.Zato bi u subotu protiv Hemofarma trebalo zaista dobro popuniti Pionir a ne ovako sramotno kao danas i navijati i dok Zvezda pobedjuje i dok gubi,jer je podrska ovom timu i treneru Pesicu zaista NEOPHODNA ukoliko zelimo da se Zvezda vrati na mesto gde je nekada bila.ZVEZDA IZNAD SVIH!!!

code47

pre 15 godina

nema dana a da ne mislim na tebe...bicu s'tobom ceo zivot svoj!!!ja te volim ja te bodrim volecu dok ne umrem...ti se bori igraj do pobede!!ja te volim ja te bodrim volecu te dok ne umrem...ti se bori igraj do pobede!!!!

Unpatriot

pre 15 godina

Daj samo da mi neko objasni kako je to cika Svetislav Pesic "probudio" tim kada je na glas razmisljao kako taj isti tim ne moze nista da osvoji?!

zilijen

pre 15 godina

i dalje mislim da je Kari svetlost na kraju tunela,i dalje mislim da ce ova ekipa biti odlicna sa Robertsom i Malinom,i dalje mislim da je Karadzic propast za,po meni,sjajnu ekipu Hemofarma,i dalje mi je krivo sto nema adekvatne podrske sa tribina,i dalje VOLIM ZVEZDU!

razocaran i besan

pre 15 godina

Гррррррр.... Докле више??? Докле да брукате Звезду??? Докле да за Звезду играју само сировине и истрошени играчи??? Па онај Стевић и Бакић не могу једну лопту мушки да ухвате. Где је Тадија од прошле сезоне (која је такође била катастрофа) ???
Кажу Бјелица је млад и перспективан. Јесте!!!! Али од кога ће да научи нешто и постане играч??? Вероватно од Дулета сер Вујошевића, нажалост. Није нам ваљао Врањеш, Витковац...па нас сада кидају. Докле ће тај Илић да седи крај клупе и да скаче само на судије и глуми неког стручњака??? Паметније би му било да напусти Звезду за њено добро!!! И такви хоће подршку навијача!!??!! Када буду свесни величине клуба за који играју вероватно ће је и добити... Ма да ако буду били свесни треба да га напусте јер му нису дорасли. Кешељу, Кикановићу, Штимцу и можда Пешићу скидам капу. Остали МАРШ из Звезде!!!!! Гррррррр....

Dušan

pre 15 godina

Ovo veze nema.stvarno bi trebalo da se ugledaju na igrače Partizana i njihov odnos prema igri(i skoku).A što se tiče Barija-jes imamo ga.A vi?

Шевић Вујо

pre 15 godina

Robinson?Ili si ironican ili bolje cuti...
(Bosko, 25. februar 2009 11:32)

Или ти ниси гледао конференцију после финала у Нишу....Дуле је рекао да је Робинсон...Ко си ти да ми кажеш да ћутим ?

Djole

pre 15 godina

Ako pobedimo Avzomas sto je sigurno i Pamesu na neku foru, a Hemofarma pobedi Pamesu u Vrscu, Zvezda ide dalje... Ne pisite kad ne znate!!!

Inace ovo je za svaku osudu. Kad je PEsic dolazio iako su se svi lozili, antipoznavaoci tacnije, rekao sam da je to ocajan potez, zamislite sta tek sad mislim... Nije za sajt, ne bi ni bilo objavljeno! ;)

Grobari, vi malo lecite vasu isfrustriranost. SAD

delija

pre 15 godina

Videlo se da nam fale marinovic i roberts i delije bez njih nemozemo nista ozbiljnije napraviti,valjda ce u subotu u mnogo bitnijoj utakmici za zvezdu igrati marinovic i roberts ovo je stvarno maler u dve najvaznije utakmice ove sezone mi igramo bez dvojice najvaznijih igraca,napred zvezda ale!

hemofarm buduci sampion srbije

pre 15 godina

Bravo bravo hemofarm, sve ste bolji i zreliji tim a sigurno ce veoma uskoro doci i dan da konacno oderete i partizan. Ocekujem pobedu HF nad partizanom na finalu NLB lige koji ce se najverovatnije odigrati u Sarajevu sto HF takodje odgovara. Samo napred>>

Grobar

pre 15 godina

Pa gde su navijaci? Gde je podrska?
Sta mislite da uradite ako svom timu ne pruzite punu podrsku, pogotovo kada je tim u krizi?
Sramota!!!
Molite Boga da vam Pesic ostane! Neophodno je strpljenje!
Cestitke Hemofarmu.
Markovic nastavlja da odusevljava, igrac utakmice, 22 index poena, ne smem ni da zamislim kakav ce igrac biti za 2-3 godine...
Ajd' izbacujte tu Pamesu pa zajedno s' Hemofarmom cepajte dalje!
Nije nemoguce, Pamesu dobijete u gostima i ona posle gostuje Hemofarmu...
Ajd' srecno!

* * *

pre 15 godina

Svetislave,
-zato što su igrači
izgubljeni na terenu
-zato što se ne igra odbrana
-zato što od juniora koji su prvaci države niko ne igra za prvu ekipu niti se skida
-zato što im mesta uzimaju zadnji Grobarski škartovi Kovač i Bakić koji su kod Duleta nosili vodu igračima
-zato što su Grobari već počeli da te ismevaju (Gurović i Karadža su duže izdržali)
-zato što si najuren i iz Italije i iz Rusije
-zato što žvaćeš žvaku kad je himna (razumem Jugoslovenstvo al izdrži 2 minuta, kladim se da na špansku nisi žvakao)
-zato što si jedini trener u 64 godina SD Crvena zvezda koji je rekao da nećemo osvojiti titulu
-zato što ti se jedan igrač u proseku po utakmici teže povredi zbog očigledno slabe fizičke pripreme
-zato što Kari velemajstore drugi možemo da budemo i sa Škobaljom, jeftiniji je

Idi zato Pešiću u Pozorištance Puž.
Može Tegi da povede svoje klince pa da ih zabavljaš i zasmejavaš.

Zvezdu Partizanovče ostavi nekom kome je u srcu a ne ko tebi u novčaniku.

p.s. Čestitke Partizanu, gledajući vas gledao sam KOŠARKU... Od srca ću vas bodriti u Evroligi
(ne treba nam zabavljač nego titule, 21. februar 2009 21:09)

gugle

pre 15 godina

Treba da oformimo okosnicu ekipe i istrpimo jos neko vreme, a ne da dovodino gomilu anonimusa i da imamo 5 krilnih centara a nijednu peticu. Povrede Dragicevica, Marinovica i Robertsa su rezultat neuigranosti koja zahteva dodatan napor, koji je rezultirao povredama. Sto se tice Evrope, gotovo je, sada da odbranimo drugo mesto na tabeli Jadranske, pa polako.

code47

pre 15 godina

nema dana a da ne mislim na tebe...bicu s'tobom ceo zivot svoj!!!ja te volim ja te bodrim volecu dok ne umrem...ti se bori igraj do pobede!!ja te volim ja te bodrim volecu te dok ne umrem...ti se bori igraj do pobede!!!!

pablo

pre 15 godina

Sve cestitke Hemofarmu,ali odigrati utakmicu bez imalo zelje od vecine igraca moje Zvezde stvarno ne razumijem.U redu nema Marinovica i Robertsa,mlad smo tim,istrosili smo se u kupu,ali ljudi imate li srce,imate li GLAD za uspjehom i pobjedama.Nije toliko bitan poraz nego nacin na koji smo izgubili.Limitirana smo ekipa,igra nam je provaljena,ostvariti samo 3 asistencije na utakmici je KATASTROFA,protivnicke ekipe nas redovno nadskacu,onako kako igraju Bakic i Kovac moze bilo koji basketaner ....Ipak pored svega mislim da treba ostaviti mlade igrace i Pesica obavezno i rad, rad,rad i samo rad jer stvaranje tima je dugotrajan proces i ne trebaju nam nikakvi radikalni potezi.SAMO ZVEZDA

Antagonist

pre 15 godina

Higlithg veceri: Reklama FK Partizana u sred zvezdine utakmice. Doktor Mo, Juca Lavlje srce, mali djavo Ljaja i El grande Jokan! Hahaha

mickos

pre 15 godina

Kacenjem patika o klin Dejana Bodiroge ukljucila se stoperica istine cuvene jugoslovenske skole kosarke. Poslednja osoba koja je sela na klupu reprezentacije, a imala je neko poznavanje sustine sporta i kosarkaske igrer je Ranko Zeravica. Epizode sa Mokom i Vujosevicem em su bile kratke, em po javnom mnjenju neuspesne, mada za tadasnja fakticka stanja kosarkaske nacije to su bili nenormalno dobri rezultati(izvinjavam se Bosi Tanjevicu, ne znam da li se on racuna kao nas, ne spomenuh ga). Sve ostalo je gomila sarlatana, manekena, tehnicke obrazovanosti, komicnosti kao Pesic. Stariji se secaju kako je Zeravica IZDELJAO Dalipagica. Odlaskom Bodiroge vreme talenata je zavrseno. Civilizovan svet je to odavno shvatio, samo mi od svoje bede pravimo naucni pristup kosarci. Alo, manekeni, osim sto skacete i sepurite se u svojim odelcima duz aut linija i proganjate sudilje i sl. NAUCITE NEKOGA DA UBACUJE PROJEKTILE KAO NAVARO za pocetak. Pa onda krenite po svetu da gledate sta se desava na njihovim treninzima. Izvinjavam se, ima i drugoog nacina, odresiti kesu pa dovesti gotove igrace i onda ste glavni, kao Ivkovic i Obradovic. Jesu li ikada vodili ijedan juniorski trening, ovaj drugi je iz dresa seo na klupu i postao najuspesniji trener na kugli zemaljskoj svih vremena. Sta ce, siromah, ima bogatog gazdu, Boru Stankovica kad treba pa pomislio da je trener. No, dodje Pariz, pa Sidnej, pa Atlanta, pa Beograd, pa videsmo ga na konferencijama za stampu ko je i sta je. A duplo mladjem Milicicu(poslednja nada ove zemlje da se ne bruka na terenu)noz pod grlo sto je onako reagovao na onu kradju. Cuj, Duda Ivkovic i Obradovic da procenjuju Igora Rakocevica da li je za reprezentaciju valjda moralno politicki podoban, sta li? Covek je tamo gde je, neko ga placa da radi to sto radi, podrazumeva se da je G L A V N I, a ne da li ima minutazu. On bre moze da im drzi casove kosarke, da im pravi treninge!! Jer se u svetu kosarke zna ko je Igor Rakocevic, a ko, recimo Teodosic i Tepic(svaka cast momcima, uzeo sam ih samo kao primer).
Crvena zvezda je u agoniji, ne KK ili SS, vec kao sportsko drustvo. Za razliku od Partizana koji se opire na sve nacine da bar vrati kormilo u ruke broda koji tone, tamo je vec nepunih dvadeset godina strmoglavljivanja pomognutim brojnim znanim i neznanim spasiocima tipa Zika Pauk, Drakulic i sl, poznavaocima sporta i trzisne-monopolske ekonomije. Svako ima pravo na svoje postupke, ulazu navodno, svoj novac, za koji se ne zna ni poreklo, ni nacin, i onda meni, kao navijacu, objasnjavaju kosarku. Sta to Partizan ima, a Zvezda nema, da bih mogao i ja da se, ponekad obradujem nekom rezultatu mog voljenog tima? Infrastrukturu, objekte, politicku podrsku? Ili je samo u pitanju strucni rad, i u fudbalu, i u kosarci, i u macevanju, uvek je tako bilo i bice. Sto kazu neki komentatori, doci ce strane sudije da sude pa cete da vidite istinu ko ste i sta ste. Nemojte na Pesica, on je bar simpatican na svojim PRESS-konferencijama, a i nije los za neke sok-terapije, kao i onaj lepi Vlade Djurovic, nece tu vise ni Moka da kroci, lud za Zvezdom kao sto smo svi mi zvezdasi, a kamo li neki normalan trener tipa Duleta Vujosevica.
Poruka Dusanu Vujosevicu: ocekujem da na prvom zvanicnom takmicenju dovedete reprezentaciju Crne Gore do medalje. Krivo mi je kad deljete moj voljeni klub ko sansku kozu vec toliko godina, ali vi se bavite sportom, oni su postali drustvo za jurenje sopstvenog repa na nasu silnu zalost. Cak je i Nebojsa Covic digao ruke, jedna od obecavajucih varijanti za spas.

DELIJE '89

pre 15 godina

Gde su vam vasi DEFENSE DEFENSE navijaci da vas poguraju malo kada ne ide! Bez nas vi niste ni pola kluba...

SAMO NAS BRUKATE!

SEVER JE ZVEZDA!

A vi Topalovici vidimo se u subotu!

Serdjo

pre 15 godina

Hemofarm će izgubiti obe utakmice do kraja, oni svoju moć pokazuju samo nad Zvezdom. Jednostavno im Zvezda leži i tukli bi ih da igraju svaki dan. Toliko iživljavanje a protiv Partizana su bili manji od makovog zrna. Na svakom iole težem gostovanju igraju očajno a večeras su navalili kao ko blesavi.

Nikola

pre 15 godina

Ovaj danasnji poraz zaista nije vredan komentara ai CINJENICA je da kada se vrate Marinovic,Milosevic,Roberts i Markovic, Hemofarmu nece biti nimalo lako da dobije Zvezdu jer tesko da se moze ponoviti ovako dobra igra Hemofarma i ovako losa Zvezdina igra.Svaka cast Stimcu kji je zaista pokazao kako se treba boriti za Zvedzin dres.Sada je najbitnije da se svi oni navijaci koji su posle serije pobeda pricali o titulama spuste na zemlju i prihvate realnost da je za stvaranje ozbiljnog i velikog tima potrebno vreme i podrska svih onih kojima je Zvezda u srcu.Zato bi u subotu protiv Hemofarma trebalo zaista dobro popuniti Pionir a ne ovako sramotno kao danas i navijati i dok Zvezda pobedjuje i dok gubi,jer je podrska ovom timu i treneru Pesicu zaista NEOPHODNA ukoliko zelimo da se Zvezda vrati na mesto gde je nekada bila.ZVEZDA IZNAD SVIH!!!

zilijen

pre 15 godina

i dalje mislim da je Kari svetlost na kraju tunela,i dalje mislim da ce ova ekipa biti odlicna sa Robertsom i Malinom,i dalje mislim da je Karadzic propast za,po meni,sjajnu ekipu Hemofarma,i dalje mi je krivo sto nema adekvatne podrske sa tribina,i dalje VOLIM ZVEZDU!

Dušan

pre 15 godina

Ovo veze nema.stvarno bi trebalo da se ugledaju na igrače Partizana i njihov odnos prema igri(i skoku).A što se tiče Barija-jes imamo ga.A vi?

Vrščanka

pre 15 godina

Majstoriiiiiii!
Svaka čast Marjanoviću...sve je bolji...Marković- haos!
Ovo je bio treći čas košarke, pošto na prva dva Zvezda nije puno naučila....
Očigledno je potreban i četvrti....
Pozdrav iz grada pod kulom!

Miki82

pre 15 godina

Vecerasnji rezultat domacina je posledica "dugogodisnjeg sistematskog rada" KK Crvena zvezda!
Cestitke KK Hemofarm na plasmanu u F8.
Steta sto necemo imati 2 predstavnika,bas sam prizeljkivao da tamo vidim i Hemofarm i Zvezdu...

MONTENEGRO

pre 15 godina

Bravo Hemofarm kao što neđe prije napisah nije sve kod vas Zvijezda i Partizan.Samo naprijed uz vas sam u Eurocupu.Pozdrav iz Podgorice

Guza

pre 15 godina

Prvo moram da konstatujem da Zveezda nije igrala lošiju košarku u poslednjih nekoliko godina . Pešić umesto da stvara igru i igrače prodaje maglu ! Posebno moram da istaknem suđenje .... Već godinama se kritikuje suđenje , ali šta reći posle ovakvog poraza pred stranim sudijama . Treba se zamisliti !

delija

pre 15 godina

Sramota koliko je bilo navijaca mesto da bude puna dvorana da se sve ori od pesama "navijaci" samo na momente navijaju da je bilo pravog navijanja mozda bi i mogli da se vratimo a ovako nista,sramota!

sramota

pre 15 godina

Sramotno sudjenje Estonca i Grka, zvezda je mnogo bolja ali joj sudije nisu dale da pobedi.Dokle vise ovako moramo da dobijemo bar jos tri miliona evra da se pojacamo pa ce videti oni!

legolas

pre 15 godina

E moj Pesicu !!!
U Vrscu si trazio 30 razlike...u Bgd-u si dobio 26,da li si sad zadovoljan ???
I Hemofarm postade stoka koja nabija skoro pa 30 i to uz Karadzica na klupi nja,nja,nja

mislim stvarno

pre 15 godina

Mislim da nije potrebno preterano komentarisati utakmicu... sve smo videli. Jednostavno, Pesic po hitno mora nesto da menja, ovo kako je sada ne vodi nikuda. Nego, hteo bih da pitam nesto, sto me vec dugo vremena muci, a cenim da ovde na forumu ima mnogo starijih posetilaca koji bi mogli da mi daju pravi odgovor. Naime, interesuje me da li sa ikada, u istoriji igre pod obrucima, desilo da covek po imenu Boris Bakic pogodi trojku?
Unapred zahvalan na odgovoru.

Vukan ZV

pre 15 godina

Rekao sam da ce se u ovoj utakmici videti gde smo,ali ocigledno je Pesiceva izjava da ove sezone nema titule ubila sve igrace u pojam

da komšiji crkne krava

pre 15 godina

Ovo boli... grobar sam ali mi je iskreno zao KK SS, prvi put u zivotu ne osecam radost zbog zvezdinog poraza
(Sasa, 24. februar 2009 22:00)

Ja ipak mislim da nisi pravi Grobar! Ne sećem se da mi je bilo kad zvezdin poraz stvarao neki drugi osećaj osim sreće i zadovoljstva!

pharaoh

pre 15 godina

Eto vam vašeg trenera Pešića. Nijedan igrač nije napredovao ni pedalj, otkad je preuzeo vaš propali tim. Naš mali Veseli je postao među vodećim igračima Partizana (1991. god.), a imao je "vatreno krštenje" ni manje ni više nego protiv velikog CSKA u Pioniru, gde je onog Šiškauskasa stavio u mali džep. A kod vas ovaj dečko Nedović (takođe 1991.) ne zna kako izgleda teren. Tu je najveća razlika između NAS i vas.

Peca

pre 15 godina

Da li je neko osetio miris hlora u Pioniru? Ili su se to ovi iz KK Hemofarma naduvali nekom hemijom ili se KK Sledeća sezona osećala na vaterpolo klub.

pedjaaa

pre 15 godina

kako lepa PREDSTAVA u Pioniru.....KARI POTER-kamen spoticanja :) auu bre znao sam da ste losi ...ali OVOLIKO ne!!! bravo zvezdo-samo tako nastavi :)

pharaoh

pre 15 godina

"Nemojte da padate, nemoj da padate, hoće stoka da nas nabije 30 razlike."

Zvuči li ovo nešto poznato?! Pa da, ovo se ponavlja svaki treći dan.

Nema šta, Karadža ispekao zanat. Pa, i imao je od koga da uči.:-)

Čekam da se javi Bari91, sa svojim "sentencama".:-):-):-)

Auuuuuu

pre 15 godina

Kakva BLAMAZA!!!!!!!!!!!svaki dalji komentar je suvisan.U ovom trenutku me je sramota sto sam zvezdas(tu mislim na KK)!!!Sta dalje Pesicu???!!!!

Vrscanka

pre 15 godina

Cim je sudjenje posteno zvezda pukne!Pa vama da nije sudija vi bi od nas i partizana gubili svaku utakmicu sa 30 razlike!I nesto nisam primetila da je Pesic veceras odreagovao na vredjanje Macvana!

Bosko

pre 15 godina

И вечерас се видело колико је Робинсон битан играч за Звезду...
(Шевић Вујо, 24. februar 2009 21:29)

Robinson?Ili si ironican ili bolje cuti...

real

pre 15 godina

ocekivan rezultat...
cenim da su bolji od zvezde i sa roberstsom i marinovicem i markovicem i aleksandrovim i gromikom (: za ovoliko
nema ni njima Dzoa!!!

Goran

pre 15 godina

svaka cast Hemofarmu,odlicna ekipa i jedini pravi rival Partizanu u Srbiji( a i sire).
Navijacima komsinice porucujem da se spuste na zemlju i neka uce.I navijanje i analizu snage nekog tima,da bi,iole, stekli pravo da bilo sta komentarisu...Ovako ste prilicno jadni,bas kao i ovaj tim zvezde.

djordje

pre 15 godina

navijac sam partizana,ali volim da gledam kosarku,i objektivno je posmatram. Pesicu je potrbna 1 ili 2 sezone da stvori dobar tim,samim tim i kvalitete nase kosarke ce porasti. Uz svo duzno postovanje prema vrscanima oni nikada nece osvoji ti titulu prvaka,jer realno neamju taj mentalitet,stekli su i odredjene komplekse,jednostavno partizanu ne moze niko da parira u ovom trenutku. Ali problem kada pesic stvori dobor osnov, a zvezdinim navijacim porucujem da budu strpljivi, zvezdi ce biti potrebna podrska sa tribina jer realno ovo sto sam video veceras je katastrofa,ceo pionir zvizdi svom timu,a svi znaju da se uz podrsku navijaca daje 100 odsto maximuma = jos 50..setite se samo armanija i -23.poz svim ljubiteljima igre pod obrucima. p.s. boris bakic je u finalu kupa dao 3

misa tumbas

pre 15 godina

i tako odose pusti snovi ulaska u top8 uleb kupa, preko koga se planirao ulazak u evroligu.


raduje me rezultat i cinjenica da cemo opet u finalima igrati sa vrscanima (ne pribojavam se ja vas, samo smatram da niste zasluzili bilo koje finale).



NUSKNVP

salex

pre 15 godina

Nisam ni znao za prenos. Samo mi odjednom stize poruka "Karadzic postao trener majku mu!" Ja za daljinac i odgledah jedno 5 minuta. Bilo mi je dovoljno. Moram da se slozim sa jednim komentarom da Zvezda nije skoro ovako lose igrala. I ranijih godina su imali krs ekipu al ga sad preterase. Jos mogu i da razumem da se slabije igra bez ove dvojice (ne smem ni da posmislim da se npr. povrede Tepic i Velickovic) ali bi mogli malo da pokazu neke volje na terenu. Jesam grobar ali mi nije tesko priznati da je Zvezda ipak veliki klub sa dugom tradicijom i da bi ovi likovi to trebalo da shvate. Zato sam najvise zadovoljan kad Partizan ubedljivo vodi a igaci ne menjaju odnos prema igri. Kad gani to shvate, pa, mozda im i krene. Ajd

pop

pre 15 godina

Trebalo bi da sude strane sudije,svira nam se previse faulova.HA-HA-AH.
PS. Ovu utakmicu da su sudile domace sudije hemofarm bi jedva pobedio.

Ivan

pre 15 godina

Eeee da je igrao Roberts videli bi vi kakva je Zvezda, i ponovo ste nas uhvatili nekompletne ali da smo bili kompletni igrali bi barem sa... -16 razlike :P Sledece sezone cemo osvojiti i kup i prvenstvo i domacu ligu a bogami i neki evro kup.

o.lj.k.

pre 15 godina

I dalje ne vidim trenerski rad u Zvezdi. Vreme prolazi, treneri se menjaju, a Zvezda ostaje Zvezda, divlja, neuigrana, neobucena, bez ikakve koncepcije u napadu, za razliku od odbrane, koja se ne igra. Nepristojno je mozda s moje strane komentarisati g. Pesica kao trenera, buduci da nisam trener, ali kao posmatrac dajem sebi za pravo da kazem da ja njegov trenerski rad u Zvezdi ne vidim (podjednako kao sto video nisam ni Karadzin, a narocito ne Sakotin, by the way, znam da se mnogi nece sloziti, ali video sam ga jedino kod Zmagoslava). Da ne kazem da ga video nisam u Moskvi sa Dinamom, niti u reprezentaciji, iako smo imali rezultate tada (ali jedan je Bodiroga, trener tada mogu i ja da budem). Izuzimam iz toga period u Barci, ali tu smo opet, gle cuda, imali Bodirogu i jos po kog vise miliona vrednog igraca. Ne piju vodu price da su samo Zvezdini igraci povredjeni, u maleru, sa losim horoskopom, nepovoljnim klimatskim uslovima, bez sudijske zastite, mladi i neiskusni... Fali tu neko STRUCAN, da se prihvati posla, zasuce rukave i krvavo radi, kao sto to cini Dule, pa da se dodje nekako do drugog mesta u zemlji. Za prvo se kvaliteta nema, a i da ima, tesko je biti prvi...

Milosh_grobar

pre 15 godina

I opet je kriv Dule i sudije ... ehhh komsinice dokle vise kukati sto su svi protiv vas!
P.S. Savetujem vam da koristite "copy-paste", mozda se necemu naucite od nas!

XXL

pre 15 godina

Dok je u CZ igraca kao sto je Stimac, nema njima napretka. Svaka cast njemu na 15tak poena, ali dok on ostaje sam na terenu i nesto tapse navijacima, a njegovi saigraci odlaze slomljeni u tunel....ma ja to ne razumem. Pa on je deo tima. U izjavi posle utakmice, JA JA JA JA, JA OVO, JA ONO, JA VERUJEM U ZVEZDU....Sta bre on prica...

Treba tu malo packi i dobrog drmanja, mozda da malko ode do tribina na banane, kao neki pre njega.

A ovaj 'mali' Bjelica kada stasa i ojaca, pa bice cudo. Samo strpljenja sa Zvezdom.

Hemofarm, svaka cast, samo da im ne proradi onaj provincijski gen uprave.

Naravno da za oba gorenavedena tima imam jednu zelju, a to je da uvek budu tu gde jesu u odnosu na Partizan. Pozdrav

kalimero

pre 15 godina

Kao partizanovac mogu da konstatujem sledeće:
Ako se pogledaju rezultati i dešavanja u KK,FK i RK C.Z. može se reći da se neko opasno poigrava sa ugledom i imenom CZ.
Šta stoji iza toga mislim da bi trebalo pošteno da se istraži.Ako se to radi u CZ možete misliti šta se tek radi u nižim rangovima.
Da se razumemo,ni u Partizanu nije sjajno,ali rezultati su dobri pa se niko ne osvrće na to.
Sve u svemu naš sport je do guše u gvnm.

motika

pre 15 godina

• Sve ste u pravu,
-da je Zvezda bolja od Partizana
-da je Pamesa bolja od CSKA,Reala,PAO-a
-da je Evrokup bolji od Evrolige
-da je Tadija bolji od Novice
-da cete sledece sezone pokazati pravo lice
-da....
ma sve ste u pravu, samo PSSS…SS T!!!!!!!

komša

pre 15 godina

Da nije smešno bilo bi tužno!!!
Zatvarajte radnju i nemo se mučite više, sad mi vas je stvarno žao.
Najsmešniji je Štimac, što je ostao mukica sam posle tekme da navija sa vernom zvezdinom publikom. TRAGIKOMEDIJA!!!

zvezdas do koske

pre 15 godina

aalloo... bre zvezdo sta ti bi?
aj razumem ja 5 poena aj moze i 10 ali 26!!! Pa izgubili ste od tima sa kojim se partizan poigravao!Mislim stvarno...

DUSKO NE DUSAN

pre 15 godina

I sta sad pirocanac? Sudije, publika, povrede, raspored? Da si lepo dosao u Masinac nesto bi napravio od proseka, kao u Nemackoj, kao u Moskvi, ostao bi postovan, otisao bi ponovo u neki jak klub napolju. Ovako, ti samo slusaj svoju zenu. I voli svoje de-li-je(?). Al citaj pomalo i novine iz Evrope. Cisto da se edukujes koliko si srecan covek sto mozes da nam sparingujes u Pioniru.

Neša F4 EL

pre 15 godina

Par reči utehe za komšije: Ako niste zaboravili, a čini mi se da jeste, pre manje od godinu dana je došlo do toga da treba neki Čović da fuzijom sa svojim klubom spašava Zvedu! Imajući to u vidu, 2. mesto u NLB, finale KRK i među 16 Evrokupa nije uopšte rezultat za potcenjivanje. Lepo Pešić kaže: ne zanosite se, nema titule, polako... Ali ne vredi, dokle god je paljevina ko što je moj imenjak Ilić (nadaleko čuvena lenčuga i neprevaziđeni neradnik još iz igračkih dana)nema šanse

Nostradmus

pre 15 godina

Neke predskazanja su ukazivala na to da će kkss da izdrži do oktobra, eventualno novembra meseca, ali oni su nas u potpunosti demantovali svojim početkom kraja koji se dešava krajem februara meseca! Hvala vam na tome...

OVO JE SMESNO

pre 15 godina

neko rece (mi smo ih razbili a vi ih dokusurite) svaka cast za komentar.
Mislim da je bolje Kariju da ode da se ne bruka vise,jer ovo sto zvezda pokazuje,ne sledece vec za 10 godina nece nauciti kako se igra kosarka.Dodjite kod dr.Duleta da vas necemu nauci o kosarci.
Ja sam za vreme kupa u Nisu rekao za utakmicu protiv Hemofarma da je to finale pre finala,to je i veceras potvrdila ova ekipa.
I mislim da je bolje za kk sledeca decenija da u pioniru igraju bez publike,nisam navikao da se u tisini ko na groblju igraju utakmice.
Pozdrav za sve navijace Hemofarma!!!
GROBARI budite malo nezniji sto se komentara tice,jer su ih njihovi kosarkasi vec dovoljno dotukli,mada mislim da ce i sada da pricaju da ce sledece sezone biti bolje tra la la itd.

Neša Grobar

pre 15 godina

Ovakve situacije se najčešće dešavaju kada vas neko prvo ODUČI od košarke pa se onda spontano pretvorite u razbijenu vojsku bez generala!
My name is DULE,VUJOSEVIĆ DULE & I was night more!

e moja zvezdo

pre 15 godina

Pesicu strucnjace,ovo je zbir tvojih igracina: Kovac+Bakic+Keselj+Bjelica, index -20! Kovac dominira sa -7,za 27 min poena 0!

Ljudi, mi nemamo ni jednu jedinu uigranu akciju!

pre 15 godina

Svetislave uspeo si, od velikog potencijala na pocetku, konacno si stvorio prosecan tim kakav si zeleo...

gravedigger

pre 15 godina

Zahvaljujemo se upravi KK Partizan, što se ugledala na FC Chelsea i omogućila navijačima sinoć u Nišu da prisustvuju treningu Partizana!

stevan karadzic

nettoohohoho

pre 15 godina

Jadan tim u kojem je Stimac najefikasniji igraci! Mozda se planira neka prodaja Stimca skorije??? Ostatak ekipe moze da se zaposli, da budu redari u Pioniru kad igra Partizan.

P.S. - Kari(m)... Dzaba(r)

Vlada

pre 15 godina

U sezoni koja je proglašena za katastrofalnu (prošla), Zvezda je vodila u jednom trenutku protiv Fortituda sa 50 razlike! U eliminacijama je izbačen Beneton?! Od Partizana(sa Pekovićem) su gubili od 7-10 razlike, ali barem pobede kući nad Cibonom, Hemofarmom i sličnima nisu dolazile u pitanju. Onda je došlo do velikih promena "na bolje", mada mi rezultati od prošle godine sada izgledaju potpuno nestvarno. Tada je bio i bojkot. Šta bi bilo sa pola podrške koju ovaj tim ima sada.

goran_PFC

pre 15 godina

Ja sam stvarno mislio da je zvezda najjaci kosarkaski tim u Srbiji...(POSLJE PARTIZANA , NAROVANO TO SE NE RACUNA)al' ovaj Hemofarm je 2 jaci od zvezde!!kad nebi bilo PARTIZANA , HF bi lagano bio prvak Srbije , KRK-a, a uz malo srece i NLB lige.

Torrente

pre 15 godina

Bice bolje kada se vrate Roberts,Marinovic,Dzidzanovic ,Burekovic,Pasuljkovic i Sundjer Bob .....ma dolaze Brajant,Gasol,vracaju se Radmanovic i Rakocevic ,,,bice to odlicno a do tada ...jel kupiste vi one fotelje DEVOTION 2012?:D.Zbog velike potraznje stize vam novi kontigent,,,aj trk u tempo :D I DA NE BUDE ZABLUDE OVO NIJE BIO HEMOFARM OVO SU CSKA -CRVENI SU BILI :D

mili

pre 15 godina

Stravicno tezak poraz za ekipu CZ ali jedna stvar se primecuje koliko je ne sloga srpskom narodu dusmanin... pa ljudi vi jednu mladu ekipu Zvezde posle samo 5 min igre kada su poceli da ispustaju konce iz ruku pocinjete da pljujete i vredjate svoje igrace kao da igraju protiv zadra u zadru.... naravno da ta ekipa nema mentalnu snagu da se bori i sa protivnikom i sa "SVOJIM NAVIJACUMA " igra se odlucujuca utakmica za ulazak na f8 a u pioniru atmosfera kao da se igra protiv Heliosa .... jednom recju SRAMOTA.... Dal bi Grobari ostavili svoje igrace na cedilu kao mi nase veceras ne verujem.... e zato su oni NAJBOLJI zato sto disu svi kao jedan... a ekipa koja je napravljena nije dovedena da odmah uzima trofeje nego da se stvara to treba da bude jasno .....

Cofi

pre 15 godina

Ja sam za to da se Kovacu i Bakicu odmah sada uruce otkazi,zasto gubiti vreme i cekati do leta?Momci jednostavno ne umeju da igraju kosarku,provesti toliko vremena na parketu bez ikakvog ucinka,bez ijednog postidgnutog poena dovoljno o tome govori.Umesto sto Pesic samo gubi vreme sa ovom dvojicom,bolje da u vatru ubaci mladje,talentovanije i bolje igrace kao Nedovica ili Sepu,sigurno nisu losiji i sigurno ce vise koristiti ovom timu,a steci ce i ne malo iskustvo igranja utakmica sto ce ih samo uciniti jos boljim.Smatram da bi ovo do kraja ove sezone bio pravi potez iz koga bi svi profitirali,a najvise Zvezda!Zao mi je,ali Kovac i Bakic napolje,pod hitno!

razocaran i besan

pre 15 godina

Гррррррр.... Докле више??? Докле да брукате Звезду??? Докле да за Звезду играју само сировине и истрошени играчи??? Па онај Стевић и Бакић не могу једну лопту мушки да ухвате. Где је Тадија од прошле сезоне (која је такође била катастрофа) ???
Кажу Бјелица је млад и перспективан. Јесте!!!! Али од кога ће да научи нешто и постане играч??? Вероватно од Дулета сер Вујошевића, нажалост. Није нам ваљао Врањеш, Витковац...па нас сада кидају. Докле ће тај Илић да седи крај клупе и да скаче само на судије и глуми неког стручњака??? Паметније би му било да напусти Звезду за њено добро!!! И такви хоће подршку навијача!!??!! Када буду свесни величине клуба за који играју вероватно ће је и добити... Ма да ако буду били свесни треба да га напусте јер му нису дорасли. Кешељу, Кикановићу, Штимцу и можда Пешићу скидам капу. Остали МАРШ из Звезде!!!!! Гррррррр....

DINASTIJA!!!!

pre 15 godina

samo grobari konmentarisu... pitacu vas kad sutra puknete od Malage 40 razlike gde ce te da se javljate.
napred Kari!!!
(Delije sever Kari forever, 24. februar 2009 23:25)
a za tebe najnovija informacija iz NASA-e:
zvezda je trenutno u orbiti,kruži i hvata sginal.

tragedija.iskreno,žao mi vas je.....al glavu gore,biće bolje cigani ! 'Nemoj da padaš !' :)))

MarkoBG

pre 15 godina

Piroćanac slobodno pakuj kofere,sram te bilo,3 puta gubimo od Hemofarma od 20 do 30 razlike,pa šta je trenerčino,i gde si to video da igrač od 210 igra pleja.Igrači su posebna priča i zaslužuju svaku osudu,idite iz Zvezde.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

A pisao ja jos pred prvu utakmicu ova dva mala kluba-
HEMOFARM-Zvezdina NOCNA MORA!
Pisao,ali sta vredi,kad vremeplovce mrzi da citaju....
...ili sam pisao STRAH I TREPET......ma svejedno,na isto mu dodje........ma pisao sam i jedno i drugo........ma....

Lika

pre 15 godina

Nije sve tako crno,glavu gore ipak preokrenuli ste protiv Metalca u drugom poluvremenu imate kvalitet,karakter,dobri ste atletski hahaha

CIGI

pre 15 godina

Crvena zvezda zabeležila je još jedn poraz od Vrščana, ovoga puta po prvi put u Pioniru, mada više od poraza boli ogromna razlika koja je na kraju iznosila -26, 65:91, po četvrtinama 11:32, 17:19, 22:20, 15:20.

Već se i rezultata vidi da su narandžasti od prvog minuta krenuli silovito. Zvezda se na početku uopšte nije snalazila, a tome je doprineo i fantastičan šut gostiju koji s posle deset minuta imli 21 poen prednosti. Od naših 11 poena Štimac je ubacio 10, tako da bi katastrofa bila i veća da ni on nije bio raspoložen za igru.

U nastavku slična situacija, gosti su najveće vođstvo stekli pri rezultatu 44:15, i dalje ih je išao šut dok su crvenobeli ostali neorganizovani u napadu i nedovoljno agresivni u odbrani.

Tračak nade viđen je posle poluvremena. Zvezda spušta rezultat na ppristojnih -17, ali usledilo je par grešaka u napadu i gosti su opet na previsokih +24. Laganim tempom privode kraju ovaj meč i sa veoma dobrim šansama za odlazak u Torino, odlaze put Vršca.

Zvezdina igra može se jasno opkazati statistikom- dve asistencije naspram 20 Hemofarma, prcenat šuta za dva poena 43% prema 66% i za tri poena 17% prema 53%. Ukupno samo 35 indeksnih poena prema fantastičnih 109 gostiju.

Jedina pozitivna stvar ovog meča je debitantski nastup mladog Nedovića u crvenobelom dresu u Pioniru. Za 8 minuta postigao je 6 poena i imao 2 skoka.

Najbolji u redovima domaćina bio je Štimac sa 18 poena i 5 skokova, Kikanović je ubacio 15, Owens 11, Dragićević 7, Stević i Bjelica po 4.

Narednu priliku za revanš crvenobeli će imati već u subotu kada Vrščani gostuju u Pioniru ali ovoga puta u okviru NLB lige. Sigurno smo da će tada veti biti mnogo pozitivnije.

DIREKTNO SA SAJTA KK SS !!!

TRAGIKOMEDIJA !!!

kiza

pre 15 godina

Iskrene čestitke ekipi iz VRŠCA,polako postaju prava ekipa još ako dođe MICOV,biće to lepa i malo zanimljivija serija finala naše lige,u kojoj pobeđuje zna se PARTIZAN!!!!!!!

pogrebnik from nis

pre 15 godina

Potrosicete Pesica,kao sto ste upropastili Sakotu i Karadzu,o Zmagu necu trositi reci on je van konkurencije.
I Fil Dzekson da dodje ne vredi,nemate vi dusu,nece to silom,ni za pare.

Unpatriot

pre 15 godina

Daj samo da mi neko objasni kako je to cika Svetislav Pesic "probudio" tim kada je na glas razmisljao kako taj isti tim ne moze nista da osvoji?!

Plikuscht

pre 15 godina

Ovo veze nema.stvarno bi trebalo da se ugledaju na igrače Partizana i njihov odnos prema igri(i skoku).A što se tiče Barija-jes imamo ga.A vi?
(Dušan, 25. februar 2009 01:45)

Bari? Pa ne, nemamo ga.
Imamo Istambul ... ali dobro, bice da smo pogresili sport i da Bari vazi za sve, ukljucujuci i kosarku.

Шевић Вујо

pre 15 godina

Robinson?Ili si ironican ili bolje cuti...
(Bosko, 25. februar 2009 11:32)

Или ти ниси гледао конференцију после финала у Нишу....Дуле је рекао да је Робинсон...Ко си ти да ми кажеш да ћутим ?

Molle

pre 15 godina

Gospodine Pešiću, mada i pored činjenice da znamo svi kakvi ste glumac, mogu i Kari majstore, Vi ili Ti treba da znate da ne postoje uslovi pod kojima trener KK Crvena Zvezda ili KKSS, kako je,nazalost opravdano neki nazivaju, moze da se oprosti od SVIH titula u tekućoj sezoni na polovini iste.

Zana'91 - Vršac

pre 15 godina

...Ma , hteo Pešić 30 razlike, pa ovi rekli, aj da mu ispunimo želju, ali je sudija na kraju stao Petroviću na put, pa sve zeznuo...:)

Plikuscht

pre 15 godina

@(mickos, 25. februar 2009 07:55):

Zanimljiv komentar. Cak, par dobrih obzervacija.

Ali, istovremeno, covek koji kaze:
'On (Igor Rakocevic) bre moze da im (Dudi ivkovicu i Zeljku Obradovicu) drzi casove kosarke, da im pravi treninge!!'
... tom izjavom gubi pravo da dalje raspravlja o kosarci i ocekuje da ga ljudi uzimaju za ozbiljno.