Košarka 103

Utorak, 17.02.2009.

10:02

Partizan u Evroligi (bar) do 2011.

U utorak se u Rimu održava skupština Evrolige, a prema nezvaničnim informacijama, neće biti značajnijih promena sistema takmičenja i kvalifikacija.

Partizan u Evroligi (bar) do 2011. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Bojanc

pre 15 godina

@dex
Lepo si ti to decko copy+paste sa euroleague.com, ali nisi shatio da B licenca traje stvarno jednu godinu, ali se onda sledece sezone (izraz jako poznat tebi) opet gledaju bodovi skupljeni u prethodne tri sezone, pa se na osnovu tih bodova daje, tj u slucaju Partizana OBNAVLJA B licenca, a an pocetku ove sezone je KK Partizan imao vise bodova nego Hemofarm, FMP i Zvezda zajedno, a do danas je povecao bodovni saldo za jos 15 bodova...
Prosto, zar ne?

sale bg

pre 15 godina

@ stanko
decko,u kom svetu ti zivis?pa,jel to znaci da sudije navijaju za partizan u svim takmicenjima?a na vase rezultate,sigurno nimalo nije uticalo to sto za DESET godina niste napravili NIJEDAN pristojan tim,a polovinu tog vremena ste bili pred gasenjem.

@ tuljan
navedi,ali uz neki dokaz(a da nije prica se po gradu)makar jednog igraca koji je na silu doveden u partizan.
p.s.svaka cast za komentar 97

pogrebnjak

pre 15 godina

(fun of the world, 17. februar 2009 15:43)Josh ove godine imate tu privilegiju da budete "egal" sa Partizanom u titulama domaceg prvenstva(a i te titule ste osvojili pre 100godina) od sledece godine necete moci ni time da se pohvalite.Jedino chime cete moci da se hvalite je da igrate u hali u kojoj igra i veliki Partizan!Pozdrav za sve grobare.

Matija

pre 15 godina

vec sam pisao o ovoj temi ali da ponovim...
spadamo u region(hr i slo se nepotrebno izdvajaju) koji je finansiski nestabilan i buducnost klubova je neizvesna te samim tim, po njima, ne zasluzujemo A licencu, a ova B je potpuno logicno i pravedno resenje za ucesce u najbogatijem takmicenju...
pobornici ideje da Prvak Srbije nema prohodnost, samo cu podsetiti navijace KKSS, njihov primer posebno volim, da oni budu prvaci ove godine i da u junu Drakulic i ekipa odluce da se povuku, sta bi ostalo, ekipa bez Pesica, igraci beze(vec vidjeno), ostajete sa pomocnim trenerom ili Mokom i 6 igraca(vec vidjeno), navijaci prekidaju EL utakmice ubacivanjem predmeta, baklji, mokrace(vec vidjeno) i u sta se to pretvara, Cirkus, e protiv toga se ULEB bori i zato nam daje licence, a kome nije jasno o cemu prica, neka udje u bilo koju banku i zatrazi kredit za sebe ili firmu, 1. recenica ce biti, dajte mi podatke o racunu i poslovanju za poslednje 3 godine!!
e drugari crveni, mi smo tu selekciju prosli, sada smo firma sa bonitetom i rado vidjeni u EL ma koji bili i nama se moze i tolerisati da neku sezonu nista ne uradimo, mi smo to reseto prosli, a vi se samo setite vaseg ucesca kada se ova prica ne bi ni pricala da niste pokazali svoj sebicluk i na silu hteli u EL gde ste bili poslednji, a to je bila sansa za 2 nasa predstavnika pa bi onda HR i ostali navodili nas primer kako mi imamo 2 tima, ovako, kako neko rece, ne moze silom protiv magije!!!

mad about red

pre 15 godina

Zaista cenim sve uspehe KK Partizan i sigurno je to najkvalitetniji klub na ovim prostorima. Jedna stvar mi nije jasna, koji će motiv imati ostale ekipe iz naše lige, ako je samo jednom klubu zagarantovano učešće u Evroligi??? Kako animirati sponzore uz činjenicu da će klub koji eventualno budu sponzorisali, igrati u NLB ligi i ULEB-u? Kako skupiti par odličnih igrača na jednom mestu i objasniti im da u narednih 100 god. neće igrati Evroligu? Molim sve dobronamerne ljude da pokušaju da mi odgovore na ova pitanja. Hvala unapred.

Oxford

pre 15 godina

@dex

"Ne vidim ko bi dodatno mogao da ucestvuje u tim kvalifikacijama, osim ruskih, litvanskih i klubova iz NLB lige."

Ruskih???:)...Pa EL igra samo CSKA. Ne verujem da ce igrati kvalifikacije.:)

Ocigledno si extra upucen u tematiku. Slicno kao u engleski jezik.

milos

pre 15 godina

sta se bre primate.pa partizan od evrolige ima samo troskove.pobednik evrolige dobija 7000 evra!?!?!?nije sve u novcu,ali ovakav sistem odlucivnja ko ce igrati evroligu je besmislen i uperen protiv kosarke jer domaca prvenstva gube svaki smisao osim spanske lige.zar je moguce da olimpija a i cibona igraju svake sezone evroligu,a timovi kao sto su hemofarm,zvezda pa i gomila prebogatih ruskih klubova mogu samo da sanjaju evroligu.pa krajni cilj fibe i bartolomeua je da se od evrope napravi jos jedna NBA konferencija a da se igra u londonu,berlinu i ostalim ''kosarkaskim centrima''...zar nebi bilo bolje da se samo prekopira sistem iz fudbala???fond fudbalske lige sampiona je 800 mil.a to je postignuto samo dobrom organizacijom.

PFC

pre 15 godina

Ne razumem zasto sad ovolika kuknjava? Ko kaze da sad svi treba da prestanu da igraju kosarku jer Partizan sigurno igra EL? Pa nije Partizan dobio to pravo na osnovu imena (mada je moje misljenje da je trebalo) NEGO NA OSNOVU REZULTATA! Stvar je jasna, ako Hemofarm ili Zvezda bude u naredne 3 godine najbolja, taj klub igra EL, a ne Partizan. Znaci sanse su iste za sve. Stvar je jasna, budite najbolji u naredne 3 sezone i 2012-e ili 2013-e igrate EL. A nemojte unapred da kukate kako necete biti najbolji, to je kukavicki. Cutite i trenirajte pa cete mozda jednom i docekati taj dan. Kukajte i trazite krivce na sve strane (osim u svom dvoristu) i necete nikada.
I samo da podsetim: Zvezda je PRVA pozurila da udje u Jadransku ligu (pod bilo kakvim uslovima), Partizan je NATERAN da je igra (iako mu je, objektivno, dosta dobrog donela.
P.S. Nevezano za temu: neko je rekao da nijedan pametan covek nece da narod nazove glupim. Ako je to tacno, nijedan grcki filozof nije bio pametan.
Neko vise voli da mu tepaju i govore da ga postuju dok ga pljuju i gaze, neko da mu kazu istinu od koje mu je muka. Ovi prvi su u velikoj vecini.

igor-bp

pre 15 godina

@dex

A nije ti mozda palo na pamet da ce predstavnik Srbije u EL biti klub koji ima najvise bodova! Niko nije rekao da ce Partizan dobiti ugovor na tri sezone nego da ga niko ne moze prestici u broju bodova u naredne tri sezone!!!

Mirko

pre 15 godina

Posto se ovde svi deklarisu, i ja cu. Vlasnik sam godisnje karte KK Crvena Zvezda. Pretpostavljam da je za nas mentalitet prirodno da se navijaci Partizana, medju kojima imam mnogo prijatelja, vise raduju cinjenici da je drugima otezan put u EL nego cinjenici da jako dobro stoje po pitanju bodova. Izuzetno postujem rad i rezultate KK Partizan. Imam ozbiljan problem sa ponasanjem Duska Vujosevica.

Kompletan citat sa sajte Evrolige: "- The Qualifying Rounds would be played by 8 teams, of which 2 would qualify for the Regular Season.
- The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence. This will be revised and evaluated in the summer of 2012.
- The A Licences would go to the 13 top-ranked teams since the 2002-03 season, when the competition was consolidated with 24 teams per year, according to the following ranking parameters: 60% sports results, 30% TV income generated in their markets, and 10% arena attendance.
- The champions in at least 12 national leagues, if not more, would have their presence in the Euroleague guaranteed with the possibility of obtaining a one-year B Licence based solely on sports results in their domestic championships. The runners-up and third-place teams from three of the highest-rated national leagues according to a separate ranking would also have options to obtain a B Licence. If, however, a Euroleague team with an A Licence wins its domestic title, that place would not go directly to the same country's runner-up, but rather to the next country on the ranking of national leagues, thus permitting more opportunities among countries and clubs.
- The Eurocup champion would retain the current prize for winning that competition, namely a one-year C Licence. If a team qualifies as Eurocup champion and later wins its national championship, the team would go to the Euroleague as national champion and the Eurocup C Licence would become a wild card. "

Kao i obicno nisu nista rekli posto nije izlistano koje su lige trenutno u ovih 12 niti kojim ce se metodom rangirati.

Nisam shvatio gde je bodovanje za ove koji nisu u ovih prvih 13. Da li se sad boduju lige?

strucnjak:)

pre 15 godina

u vaterpolu,
liga ,to smo mi!:)
nista ne smeta da samaramo po evropi.
u basketu ce biti isto,
uigravacemo hemofarm i vas ...

mi smo sadasnjost i buducnost,
... a istorija se predaje u skoli:))

Cambridge

pre 15 godina

@dex

E, dragi moji grobari, vi imate B licencu. Evo vam konacne odluke pa prevodite...
The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence.

Iz napisanog se jedino moze zakljuciti da ce klubovi koji se plasiraju kroz kvalifikacije dobiti B-licencu (jednogodisnji ugovor). 13 klubava ce sigurno igrati 3 godine, zemlje sa B licencom ce uvek predstavljati tim sa najvise bodova iz prethodne tri sezone bez igranja kvalifikacija.

Iskreno, kakva bi vama bila razlika i da igrate kvalifikacije sa Partizanom!?

Pravo je vreme za petogodisnji projekat "Evropska Zvezda"

devotion

pre 15 godina

komentar 77 stoji ali donekle!!!
idemo u euroligu svake godine na osnovu titule a sada su poeni i zato su predvideli da cemo igrati jos min 3 godine a svima vama sto vas nervira to sada ne moze vam niko pomoci jer niste na vreme mislili a prevashodno kosarkasi trenirali i zalagali.uzivajte u treninzima u naredne 3 godine

pogrebnjak

pre 15 godina

Koliko isfrustriranih cigana na jednom mestu.Cigani mozete samo da crknete od muke i ljubomore.Ali uvek mozete da gledate Partizan na RTS-u sredom ili chetvrtkom kako dere sve redom po evropi!NAPRED PARTIZAN!

nejasno

pre 15 godina

Zaista mi nije jasan sindrom "da komsiji crkne krava". Zalgiris, Olimpija, Cibona itd imaju ugovore sa EL ko zna koliko godina, a vi se ovde pobuniste tek kada je Partizan, posle visegodisnjeg otezanja i j...nja u mozak dobio ono sto je izborio na terenu Vama skace pritisak. trebalo je da se bunite na vreme, ovako je ugovor dobio onaj koji ga je i zaradio na terenima.

fun of the world

pre 15 godina

@jedna pravedna odluka

Kazes u odbojci.A gde ste u rukometu proslih godina, gde ste u fudbalu proslih godina.U vaterpolu igratesami sa sobom . Gde ste bili dok su bili i crnogorci. Nece Vas u vaterpolo jadransku ligu .zasto? Mislis li da ce da se drzva otvori za vas u kosarci za uspeh. kakav uspeh. Nemate love i pucate. Nas nista be pece niti boli jer smo svesni da tih para nemamo i da ima mnogo bogatijih klubova koji nisu u ULEB-u a bolji su i od vas i od nas.Domet do 16 nije neki uspeh. Da je hokej na ledu u pitanju pa da skinemo kapu.A sto se tice titula tu smo egal

radek(smeker)stepanek

pre 15 godina

3009 god...Na kalemegdanu je grupa arheologa pronasla crveno-belu krpu i ostatke sljake i necega sto lici na loptu...
Vjeruje se da je ovo neoborivi dokaz da je i crvena zvezda nekad bila sampion.
Kad cete vi igrati EL mucenici,mozda vam cukun- unuci to i docekaju...
Smrt fasizmu-Zivio Partizan!

jedina pravedna odluka

pre 15 godina

@fun of the world

Pece? Boli? Neprijatno bas?
Lepo je rekao Veselin Petrovic, pre sedam godina kada su ga neki novinari pitali da li bi presao u Zvezdu...

Ne daj Boze nikome.

Ali, budite jaki, prilicno je ocigledno da bar jos pet godina Partizan nece zavladati u odbojci, trazite tu svoju sansu.

Kosarku, fudbal, rukomet, vaterpolo, hokej... zaboravljajte polako.

GrobaR

pre 15 godina

(Stanko, 17. februar 2009 10:49)

Podseticu te da i Hemofarm gepekuje sudije ,pa vas tri cetiri utakmice dobija sa po 20 razlike i sa njima imate negativan skor.

Inace Drobnjak je bio u autu!

Stvarno niste normalni ,za svaki vas neuspeh trazite neka opravdanja, te ne odgovaraju vam domace sudije , pa kad sude strane i pobedimo vas vama ne odgovaraju strane jer su se urotili protiv zvezde , kao da se ne plasira na zavrsni turnir

Onda Dule zeli da vam pomogne radi dobrobiti srpske kosarke, da vam 20 razlike i odmara 2 igraca i to vam nije dovoljno

Pa vam onda smeta sto Dule psuje, a videli smo kako Kari deluje vaspitno protiv Heliosa

Onda kad osvojimo Evroligu ,bice kao Cska nas pustio u finalu da bi TEpic presao u istoimeni klub itd.

Dokle bre vise

Idi gledaj zensku odbojku

Miodrag

pre 15 godina

Veoma je zanimljivo citati komentare, pogotovo nasih dragih komsinica. Naravno, preovladjuje cinjenica da im im za sve ove neuspehe poslednjih 10 godina kriv neko treci, nikako oni sami, odnosno nesposobnjakovici koji im vode ili su vodili klub. Kao prvo, apsolutne pravde na svetu nema, sve zavisi iz kog ugla se gleda. Cim pre to shvatimo (ne samo u sportu) lakse ce nam biti da krenemo prema boljem. Partizan ima kontinuitet, i taj kontinuitet kvaliteta je ono sto se prepoznaje i ceni, odnosno ono sto uliva poverenje. I bas zbog toga se sabiraju uspesi iz prethodne tri godine i dobija se kvota za ugovor. I bas zbog toga je Partizan ispred svih. Daleko. Ne mogu se dati milioni i napraviti tim za respekt za samo jednu godinu. I Evropa je rekla: radite vi tri godine pa cemo posle videti sta ste u stanju uraditi.

per4mance

pre 15 godina

Stvarno sam razocaran Kapicicevom izjavom... Sta mu treba da otvoreno pokazuje nezadovoljstvo... Valjda je on nesto u Kosarkaskom Savezu Srbije, a ne zvezdin navijac...
Euroleagu insistita na kontinuitetu, na dobrim rezultatima... Ajmo, ko jos iz Srbije zasluzuje da ga okarakterisu kao takav... Mozda Hemofarm, ali samo mozda...
Zato kapicicu, drz se ti zvezde, i ne setaj po Partizanovom dvoristu...

next, please

pre 15 godina

Danas obavestavamo da je bila sednica UO KK Sledeca Sezona na kojoj de odluceno da se klub preimenuje u KK Za Tri Sezone.
Cemu ovakva odluka, to je i dalje nerazjasnjeno, ali se pretpostavlja da je sve to zbog dominacije, ili diktature, jednog coveka cije ime svi dobro znaju ali niko ne ga ne sme izgovoriti.
Takodje se pretpostavlja da se sledece godine klub biti preimenovan u KK Za Dve Sezone.
Toliko od mene za danas.
Do sledeceg pisanja, dovidjenja.

borim se svaki dan za njega

pre 15 godina

Bodovna tabela

- stanje na pocetku sezone 2008/09 –



1. Partizan 74
2. Hemofarm 28
3. FMP 22
4. kkss 14


74
7 (EL top16)
8 (NLB prvak u regularnom delu)

= 89 (trenutno stanje…a tek se zahuktavamo:-)


Hehehe…ovo se uvecava geometrijskom progresijom…stoka ne zna da stane…a vi pricate o nekoj “verovatnoci” za 2011/12”…a ko drugi nego KK Institucija…uozbiljite se:))))))

dex

pre 15 godina

E, dragi moji grobari, vi imate B licencu. Evo vam konacne odluke pa prevodite...
The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence.

Ovo je sa druge strane jos i dobro, jer Partizan ostaje u EL jos jednu godinu (nikako 3 ako ne zasluzi), a pruza se mogucnost Zvezdi ili Hemofarmu da ode preko NLB lige u kvalifikacije. Ne vidim ko bi dodatno mogao da ucestvuje u tim kvalifikacijama, osim ruskih, litvanskih i klubova iz NLB lige.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Evo sad pesme sa severa....
Jos ko zna koliko sezona i TITULA i opet ti si prva postala-hahahahahahahaha
Ali znate sta je sad meni najbolje ovde,sad ce vremeplovci da pomisle da Duleta vise ne zanima domace prvenstvo, pa eto njima mozda sanse....
Ali znajuci Duleta,cini mi se da ce tek sada Partizan da zapne i ako je moguce ponovi rezultat iz prosle sezone..

Y/Kv

pre 15 godina

Najveci udarac za Evropsku kosarku...sramota za Euro ligu...ispaada da slobodno mozemo svi prestati sa igranjem kosarke i neka Partizan igra tu Evro ligu a drugi klubovi ne treba da postoje.
Nemam apsolutno nista protiv Partizana koji je svojim rezultatima zasluzio igranje u Evro ligi, ali praviti tako nesto sa bodovanjima je krajnje pogubno za ostatak lige i klubova u Srbiji...momentalnose sada treba istupiti iz Jadranske lige jer klubovi svakodnevno propadaju koji su nesto znacili u Srpskoj kosarci poput Sloge-Borca-Zdravlja-Spartaka-Radnickog i da ne nabrajam vise4...

Laik

pre 15 godina

@ lesa
Nadam se da umes da primetis mali stepen ironije izmedju redova....
A ako se nikad nisi osetio da te tretiraju kao 'stoku' (administracija, salteri, radno mesto, ili globalno (kao pripadnika zemlje Srbije)) onda si ti brate, sa Marsa, definitivno.
Pride, ne vidim da se stanje u nasem sportu mnogo razlikuje od stanja u zemlji... Samo interesi pojedinca vladaju...

Stefan Lamza

pre 15 godina

Poslednja vest,

KK Sledeća Sezona odlučila je da, zbog poslednjih vesti iz Evrolige,
promeni svoje ime u KK Sledeće 4 Sezone, sa napomenom da se ovaj broj
moze povećavati u zavisnosti od okolnosti, tj rezultata Partizana...

@Stanko

Pa dobro bre, sta to treba Partizan jos da uradi da bi te uverio da je ubedljivo
najbolji na ovim prostorima i da pobeđuje zahvaljujući svom kvalitetu, a ne sudijama.
Pa ne postoji tim koji nismo dobili u poslednjih par godina, bio to prvak Evrope ili
bilo koji drugi, ali po vama je i to namešteno, jel tako c,c,c.....

BRANKO

pre 15 godina

Dok se Dule penzionise mi cemo imati jedno 1000 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog tako da cemo igrati Evroligu jos jedno pedesetak godina a to znaci da sam se rodio u pravo vreme i imam privilegiju da do kraja zivota gledam Partizan u najjacem klupskom takmicenju u Evropi dok ce neki umreti a nece doziveti da vide svoj klub u Evroligi!

Goran

pre 15 godina

@roki: Citaj pazljivije! Da nisi opterecen medjunacionalnom netrpeljivoscu primetio bi da nigde ne pise da Hrvatska ima dva predstavnika. Stavise, lepo pise "Cibona ILI Zadar". Ako prebrojis dobro - to je samo jedan tim.

no

pre 15 godina

Svaka cast za Partizanove rezultate, ali mislim da su ove licence sramota za sport. Pored svih gluposti koje pravi fifa, njihova rang lista je ubedljivo najpostenija! Kako bre Francuzi da imaju 2 predstavnika, a mi jednog kad njihov sampion moze da bude 4. kod nas i to samo ako mu se posreci. Takodje, glupost je praviti privatnu ligu, najpostenije bi bilo da ako vec ide jedan da ide sampion, pa ako ce to biti Partizan u narednih 1000 godina onda neka ide Partizan u tih 1000 godina, ali to bude neko drugi taj treba da ide. Neki mlad igrac sada mozda nece hteti da predje u Zvezdu ili Hemofarm, jer zna da ako bude bio i najbolji u drzavi nece igrati Euroleague.

Tuljan

pre 15 godina

Kad je kako jeste, predlazem da se Partizan izuzme i takmici samo u Evroligi. Duda neka uzima samo kosarkase Partizana pod zastavu, a ovi drugi, neka igraju kosarku iz ljubavi. Sramota.
Ali predlazem isto da se Klinci iz Cacka, Kraljeva, Leskovca ne otimaju i odvode u Partizan, pa cemo videti taj timski rad. Smesno.
Ovde vise ne treba komentarisati nista.

partizan sampion

pre 15 godina

Smem da se kladim da ce sutra da se javi gospodin predsednik kosarkaskog saveza i da kaze kako ovo nije dobro za srpsku kosarku!Pozdrav za sve Grobare!

spalato

pre 15 godina

kako to da Hrvati imaju dva tima automatski a ako bi evenutalno pobedii Jadransku onda bi mogli i sa tri tima u EL?

neverovatno!!!

sta reci?
(roki, 17. februar 2009 10:53)


tebi bi bilo najbolje da procitas tekst ponovo pa onda komentarises

Grobar, Subotica

pre 15 godina

...21 mesto pripašće ekipama sa 'A' i 'B' licencama među kojima je i Partizan....

Kraljevi šljake, je li sve jasno ili da ponovim?

...21 mesto pripašće ekipama sa 'A' i 'B' licencama među kojima je i Partizan...

Milos, Srbija

pre 15 godina

Ispostavlja se da je bilo dobro zaduzivati se bez namere da se vraca i kukati sve ovo vreme.
Dule i Danilovic su znali posao i ja skidam kapu. Izdrzali su do ovog sastanka i sad ubiru rezultate. Ali iskreno grobari, sad vise nema price o teskim uslovima i pomaganju - Od ovakve organizacije i takmicenja mora da se uzme i neka kinta, ne mogu vise da se samo nabrajaju troskovi. Srecno.

pedja d boy

pre 15 godina

Moja poruka za de-li-je glasi isto kao Seseljeva Haskim sudijama:Moracete da pojedete sva go..a koja ste izas..li!Zao mi je c****i vi ste hteli Jadransku ligu sad vam se sve to obija o glavu!

Bole Barca

pre 15 godina

Ovi ugovori sa Evroligom su najveca glupost ikada! Koji je onda smisao igranja domace lige???... Mislim da bi kroz kvalifikacije Zvezda imala sansu uz HF da dodju do jos jednog mesta u Evroligi!

ZVEZDA
ZVEZDA
ZVEZDA

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Управо читам у новинама како је председник КСС Драган Капичић полудео, јер ће Партизан још дуго, дуго и првенствено својим заслугама играти у Евролиги. Да ли је нормално да нам такав човек буде председник савеза када сада коначно са Ивковићем можемо да се вратимо на старе стазе успеха?! Евролига, Улеб, Бертомео, Портела и људи са кошаркашким знањем се брину о Европској кошарци. Али не, они су за Капичића незналице. Уствари, Капичић је само навијач комшинице и из њега излази искључиво љубомора!
Seven golden years of my rules! Душко Вујошевић

U.T.

pre 15 godina

U ULEB-u se, bas kao i u Jadranskoj ligi, uvijek nesto mijenja, tako da i ova odluka ce da zivi neko vrijeme, a onda ce opet to da promjene do sledeceg zasjedanja. Sto se mene licno tice, mom omiljenom klubu bi trebalo dati dozivotni ugovor, a ne samo do 2011.
Napred Partizan.

Ratko

pre 15 godina

Ne treba Partizan da strahuje za sponzore, predsjednik vlade RS g-din Dodik je obećao gostujući na RTS-u da će ih i ove godine pogurati!

Strucnjak

pre 15 godina

@Laik

Da, Zvezda je prva pohrlila u Jadransku Ljigu, a kad je Partizan hteo da je bojkotuje ucenili ste nas da moramo da igramo inace nista od EL.
I o kakvom sad sebicluku pricas? Kakav retardirani narod? Pa nismo bas toliko retardirani da ne vidimo da sad zanjete sta ste sejali. Mislite o tome Sledece Sezone ...

ako Dule kaze...

pre 15 godina

1.KK sledeca sezona da zatvori radnju kao i u vaterpolu.
2.Veliko hvala Duletu i momcima za svu radost koju donose svakom GROBARU.
3.Pozdrav i pohvale svakom navijacu koji ide iz utakmice u utakmicu u Pionir i neka samo nastave.

P.S. Partizan se voli za druge se ne zna.Slavice se titula.

ljubitelj

pre 15 godina

Ovo nema veze sa sportom i ligom sampiona,kakva je bila prvobitna zamisao ovog takmicenja,to je sada liga bogatih klubova a Partizan je magarac koji trci za sargarepom.Ovo je veliki poraz za sport.

velja2

pre 15 godina

Nadam se da tako nece biti!!!pa zasto bi se igrala prvenstva?Nadam se da ce bogati klubovi ipak ustuknuti,mislim ajte molim vas znaci potpise se ugovori mogu da budu deseti u prvenstvu i da igraju evroligu!to nema nigde

KK PARTIZAN-vladari košarke na Balkanu i šire

pre 15 godina

Ne do 2011. nego do 2111. godine! Pevaćemo tada "Uzmi Dule 111.titulu..." Minimum narednih 100 godina će samo i jedino Partizan iz Srbije igrati Evroligu! A ostali u Srbiji ni do tada verovatno neće skapirati šta to znači sistemski rad u košarci.

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

jel postoji neka G ili H licenca za ove basketase sa malog kalisa? cele godine se polomismo ovde objasnjavajuci da ne mogu da igraju jos minimum, ali minimum 3 godine u evroligi, i da se ne zanose previse, ali nema ko da nas slusa... evo vam sad, igrajte evroligu.

Stojko Bamberg

pre 15 godina

Dule, šta si spremio zimnicu :)

Ovako, stavio sam malo jadranske, malo domaće lige, malo kupa onako između prstiju, a uvek stavim i malo karija zbog arome :)

lesa

pre 15 godina

@laik
sve si rekao svojim nickom. mešaš babe i žabe,i pričaš o stvarima koje ne razumeš.ni koje zapalio žito?ni zbog čega je sve tako?i pametni ljudi ne nazivaju narod retardiranim.to više govori o tebi,jer i ti se deo naroda.sem ako nisi pao sa marsa.jedino što može da te amnestira je tvoj nick.povuci se u njega ili nauči nešto. i biće manje gluposti.

fun of the world

pre 15 godina

Potpuno nepravilna odluka jednog privatnog takmicenja mafije iz Spanije. Zamislite kada bi se uostalim sportovima Rukometu, Fudbalu. Vatrpolu, Odbojci nasla grupa mafijasa i osnovali svoju ligu od 24 ekipe ionda cemu nacionalna prvenstva.Onda i njih treba ukinuti odrediti jedan tim koji ti predstavlja zemlju i gotovo. Zsato se uzima prosek od tri godine.Ove godine moze napr Hemofarm da uzme i NLB ligu i prvenstvo ili Zadar i nikom nista. zabe ste igrali.Topalovici zadovoljni ali do Final foura nikada

Laik

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu na rezultatima u Evroligi. Igraju fenomenalno. I razumem da uprava nije toliko debilna da ovo propusti. Ali ovo je jos jedan dokaz sebicnosti na svim nivoima u nasoj drzavi. Cemu se igraju onda srpske lige? Cemu se igra jadranska liga? U cemu je poenta? Kako je Partizan vec daleko najbolja ekipa u zemlji, zasto onda ne izgaziti i jadnu Zvezdu, FMP i Hemofram, bar malo drazi da ima taj plejoff. Ovako, napravice se situacija kao u Hrvatskoj.
Znam da ce neko reci da je i Zvezda pohrlila prva u jadransku ligu. Eto u tome je i stvar. Jedna sebicnost i nesloga u svim sferama ove drzave. Samo se gleda interes pojedinaca ili neke manje grupe.
A da se ne zaboravi: Kosovo je Srbija, a koga briga za RIK, skupstinski cirkus, Fiat, JAT, Bor, penzionere, odliv mozgova... Samo da je nekima dobro... Hleba i igara za retardirani narod

Darko

pre 15 godina

Ovo se i ocekuje, tako da nije nista cudno.

PARTIZAN SAMPION!

p.s. Samo je zanimljivo da je dve trecine teksta posveceno ''smirivanju'' necijih frustracija...

roki

pre 15 godina

kako to da Hrvati imaju dva tima automatski a ako bi evenutalno pobedii Jadransku onda bi mogli i sa tri tima u EL?

neverovatno!!!

sta reci?

Stanko

pre 15 godina

Hvala bogu, ovo ce konacno doprineti regularnosti domace lige - jer sad nema nikakav znacaj za groblje da namesta sebi prvo mesto "gepekovanjem" sudija, tako da jedino licna Duletova sujeta (da ne sme da izgubi 2 utakmice u plej offu) moze da utice na "ubedjivanje" sudija. Sada konacno, Hemofarm, FMP, pa i Zvezda mogu da imaju sanse da pobede bez straha da ce ih pokrasti ljudi u crnom(pardon) sivim dresovima

mare

pre 15 godina

Vujosevic je potpisao novi ugovor sa euroligom,na opste zadovoljstvo FIBE tako da klubovi mogu da odahnu a oni srecni mogu i da budu privilegovani kad im dodje PARTIZAN.

Dragan

pre 15 godina

Ovo je predivno!
Nego, ne verujem da ce se ijedan nas tim boriti za to mesto u Evroligi (makar se napravila i fuzija FMP-Hemofarm-Zvezda)!
Naime, zna se da Rusi poodavno zele jos neki tim u Evroligi (i ovo sigurno nece propustiti), a za drugo mesto ce se krljati Spanci i Italijani (jer ce verovatno Spanija izgubiti jedno mesto u Evroligi), a mogu i Turci da se umesaju!
Vidimo da nijedan nas tim ne moze da se priblizi osvajanju Evrokupa, kako onda mislite da ce uci u Evroligu!?

xxx

pre 15 godina

pretpostavljam da ce shansu dobiti i 6 spanski tim,chisto da imaju paran broj timova EL...Partizan i sl. ce i dalje da budu vodonoshe, drugi krug ce i dalje da im bude vanzemaljski uspeh a Zvezda i slichni mogu samo da se nadaju...

mašina

pre 15 godina

Valjda će se konačno doeti jedina logična odluka. Nadam se da će se neko javno ili privatno preduzeće sad setiti da ulozi koji dinar u najbolji sportski kolektiv u SRBIJI pa da 2011 ili 2012 mozda čak i u Beogradu napadnemo EVROPSKI TRON!!!

Balansero

pre 15 godina

Sistem im je manjkav cim Cibona, Olimpija i Zadar imaju B licence, sta god to znacilo.
Realno bi bilo da sva tri tima imaju jednu licencu pa nek sastave jedan tim za EL, Ciboliza il' tako nesto.

Toza

pre 15 godina

Ako sam dobro razumeo. Postoji mogucnost da pored Partizana jos dva nasa kluba igraju Evroligu, Iako se Kapicic zalaze da to bude eventualno (i najvise) jedan tim koji bi kroz kvalifikacije stekao to pravo.

pogrebnik

pre 15 godina

a zašto u zagradi stoji (bar) valjda sigurno....i ova vest treba da stoji u sekciji košarka kao baner da se ne bi ostavljali glupi komentari tipa:sledeće sezone bla bla...

Deki

pre 15 godina

Bas prijatna vest za citanje! :) I bilo je vreme da se napise koja rec o ovome, jer su rezultati koje KK Partizan postize zaista vredni pohvale. Kod Hrvata se vise pise na ovu temu jer je kod njih situacija po pitanju osvojenih bodova za EL dosta neizvesnija (Cibona je u prednosti nad Zadrom, ali je sve i dalje otvoreno). Ja uzivam u igrama Partizana u EL, ali bih zaista voleo da vidim jos neki nas tim u tom takmicenju, tako da bi u tom kontekstu bilo sjajno da tim iz NLB lige (konacno) dobije mesto da se bori za plasman u EL. Pozdrav

mašina

pre 15 godina

Valjda će se konačno doeti jedina logična odluka. Nadam se da će se neko javno ili privatno preduzeće sad setiti da ulozi koji dinar u najbolji sportski kolektiv u SRBIJI pa da 2011 ili 2012 mozda čak i u Beogradu napadnemo EVROPSKI TRON!!!

Balansero

pre 15 godina

Sistem im je manjkav cim Cibona, Olimpija i Zadar imaju B licence, sta god to znacilo.
Realno bi bilo da sva tri tima imaju jednu licencu pa nek sastave jedan tim za EL, Ciboliza il' tako nesto.

ako Dule kaze...

pre 15 godina

1.KK sledeca sezona da zatvori radnju kao i u vaterpolu.
2.Veliko hvala Duletu i momcima za svu radost koju donose svakom GROBARU.
3.Pozdrav i pohvale svakom navijacu koji ide iz utakmice u utakmicu u Pionir i neka samo nastave.

P.S. Partizan se voli za druge se ne zna.Slavice se titula.

Stojko Bamberg

pre 15 godina

Dule, šta si spremio zimnicu :)

Ovako, stavio sam malo jadranske, malo domaće lige, malo kupa onako između prstiju, a uvek stavim i malo karija zbog arome :)

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

jel postoji neka G ili H licenca za ove basketase sa malog kalisa? cele godine se polomismo ovde objasnjavajuci da ne mogu da igraju jos minimum, ali minimum 3 godine u evroligi, i da se ne zanose previse, ali nema ko da nas slusa... evo vam sad, igrajte evroligu.

Darko

pre 15 godina

Ovo se i ocekuje, tako da nije nista cudno.

PARTIZAN SAMPION!

p.s. Samo je zanimljivo da je dve trecine teksta posveceno ''smirivanju'' necijih frustracija...

Deki

pre 15 godina

Bas prijatna vest za citanje! :) I bilo je vreme da se napise koja rec o ovome, jer su rezultati koje KK Partizan postize zaista vredni pohvale. Kod Hrvata se vise pise na ovu temu jer je kod njih situacija po pitanju osvojenih bodova za EL dosta neizvesnija (Cibona je u prednosti nad Zadrom, ali je sve i dalje otvoreno). Ja uzivam u igrama Partizana u EL, ali bih zaista voleo da vidim jos neki nas tim u tom takmicenju, tako da bi u tom kontekstu bilo sjajno da tim iz NLB lige (konacno) dobije mesto da se bori za plasman u EL. Pozdrav

Dragan

pre 15 godina

Ovo je predivno!
Nego, ne verujem da ce se ijedan nas tim boriti za to mesto u Evroligi (makar se napravila i fuzija FMP-Hemofarm-Zvezda)!
Naime, zna se da Rusi poodavno zele jos neki tim u Evroligi (i ovo sigurno nece propustiti), a za drugo mesto ce se krljati Spanci i Italijani (jer ce verovatno Spanija izgubiti jedno mesto u Evroligi), a mogu i Turci da se umesaju!
Vidimo da nijedan nas tim ne moze da se priblizi osvajanju Evrokupa, kako onda mislite da ce uci u Evroligu!?

GrobaR

pre 15 godina

(Stanko, 17. februar 2009 10:49)

Podseticu te da i Hemofarm gepekuje sudije ,pa vas tri cetiri utakmice dobija sa po 20 razlike i sa njima imate negativan skor.

Inace Drobnjak je bio u autu!

Stvarno niste normalni ,za svaki vas neuspeh trazite neka opravdanja, te ne odgovaraju vam domace sudije , pa kad sude strane i pobedimo vas vama ne odgovaraju strane jer su se urotili protiv zvezde , kao da se ne plasira na zavrsni turnir

Onda Dule zeli da vam pomogne radi dobrobiti srpske kosarke, da vam 20 razlike i odmara 2 igraca i to vam nije dovoljno

Pa vam onda smeta sto Dule psuje, a videli smo kako Kari deluje vaspitno protiv Heliosa

Onda kad osvojimo Evroligu ,bice kao Cska nas pustio u finalu da bi TEpic presao u istoimeni klub itd.

Dokle bre vise

Idi gledaj zensku odbojku

Strucnjak

pre 15 godina

@Laik

Da, Zvezda je prva pohrlila u Jadransku Ljigu, a kad je Partizan hteo da je bojkotuje ucenili ste nas da moramo da igramo inace nista od EL.
I o kakvom sad sebicluku pricas? Kakav retardirani narod? Pa nismo bas toliko retardirani da ne vidimo da sad zanjete sta ste sejali. Mislite o tome Sledece Sezone ...

mare

pre 15 godina

Vujosevic je potpisao novi ugovor sa euroligom,na opste zadovoljstvo FIBE tako da klubovi mogu da odahnu a oni srecni mogu i da budu privilegovani kad im dodje PARTIZAN.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Управо читам у новинама како је председник КСС Драган Капичић полудео, јер ће Партизан још дуго, дуго и првенствено својим заслугама играти у Евролиги. Да ли је нормално да нам такав човек буде председник савеза када сада коначно са Ивковићем можемо да се вратимо на старе стазе успеха?! Евролига, Улеб, Бертомео, Портела и људи са кошаркашким знањем се брину о Европској кошарци. Али не, они су за Капичића незналице. Уствари, Капичић је само навијач комшинице и из њега излази искључиво љубомора!
Seven golden years of my rules! Душко Вујошевић

xxx

pre 15 godina

pretpostavljam da ce shansu dobiti i 6 spanski tim,chisto da imaju paran broj timova EL...Partizan i sl. ce i dalje da budu vodonoshe, drugi krug ce i dalje da im bude vanzemaljski uspeh a Zvezda i slichni mogu samo da se nadaju...

Laik

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu na rezultatima u Evroligi. Igraju fenomenalno. I razumem da uprava nije toliko debilna da ovo propusti. Ali ovo je jos jedan dokaz sebicnosti na svim nivoima u nasoj drzavi. Cemu se igraju onda srpske lige? Cemu se igra jadranska liga? U cemu je poenta? Kako je Partizan vec daleko najbolja ekipa u zemlji, zasto onda ne izgaziti i jadnu Zvezdu, FMP i Hemofram, bar malo drazi da ima taj plejoff. Ovako, napravice se situacija kao u Hrvatskoj.
Znam da ce neko reci da je i Zvezda pohrlila prva u jadransku ligu. Eto u tome je i stvar. Jedna sebicnost i nesloga u svim sferama ove drzave. Samo se gleda interes pojedinaca ili neke manje grupe.
A da se ne zaboravi: Kosovo je Srbija, a koga briga za RIK, skupstinski cirkus, Fiat, JAT, Bor, penzionere, odliv mozgova... Samo da je nekima dobro... Hleba i igara za retardirani narod

pedja d boy

pre 15 godina

Moja poruka za de-li-je glasi isto kao Seseljeva Haskim sudijama:Moracete da pojedete sva go..a koja ste izas..li!Zao mi je c****i vi ste hteli Jadransku ligu sad vam se sve to obija o glavu!

borim se svaki dan za njega

pre 15 godina

Bodovna tabela

- stanje na pocetku sezone 2008/09 –



1. Partizan 74
2. Hemofarm 28
3. FMP 22
4. kkss 14


74
7 (EL top16)
8 (NLB prvak u regularnom delu)

= 89 (trenutno stanje…a tek se zahuktavamo:-)


Hehehe…ovo se uvecava geometrijskom progresijom…stoka ne zna da stane…a vi pricate o nekoj “verovatnoci” za 2011/12”…a ko drugi nego KK Institucija…uozbiljite se:))))))

KK PARTIZAN-vladari košarke na Balkanu i šire

pre 15 godina

Ne do 2011. nego do 2111. godine! Pevaćemo tada "Uzmi Dule 111.titulu..." Minimum narednih 100 godina će samo i jedino Partizan iz Srbije igrati Evroligu! A ostali u Srbiji ni do tada verovatno neće skapirati šta to znači sistemski rad u košarci.

pogrebnik

pre 15 godina

a zašto u zagradi stoji (bar) valjda sigurno....i ova vest treba da stoji u sekciji košarka kao baner da se ne bi ostavljali glupi komentari tipa:sledeće sezone bla bla...

spalato

pre 15 godina

kako to da Hrvati imaju dva tima automatski a ako bi evenutalno pobedii Jadransku onda bi mogli i sa tri tima u EL?

neverovatno!!!

sta reci?
(roki, 17. februar 2009 10:53)


tebi bi bilo najbolje da procitas tekst ponovo pa onda komentarises

Stefan Lamza

pre 15 godina

Poslednja vest,

KK Sledeća Sezona odlučila je da, zbog poslednjih vesti iz Evrolige,
promeni svoje ime u KK Sledeće 4 Sezone, sa napomenom da se ovaj broj
moze povećavati u zavisnosti od okolnosti, tj rezultata Partizana...

@Stanko

Pa dobro bre, sta to treba Partizan jos da uradi da bi te uverio da je ubedljivo
najbolji na ovim prostorima i da pobeđuje zahvaljujući svom kvalitetu, a ne sudijama.
Pa ne postoji tim koji nismo dobili u poslednjih par godina, bio to prvak Evrope ili
bilo koji drugi, ali po vama je i to namešteno, jel tako c,c,c.....

roki

pre 15 godina

kako to da Hrvati imaju dva tima automatski a ako bi evenutalno pobedii Jadransku onda bi mogli i sa tri tima u EL?

neverovatno!!!

sta reci?

radek(smeker)stepanek

pre 15 godina

3009 god...Na kalemegdanu je grupa arheologa pronasla crveno-belu krpu i ostatke sljake i necega sto lici na loptu...
Vjeruje se da je ovo neoborivi dokaz da je i crvena zvezda nekad bila sampion.
Kad cete vi igrati EL mucenici,mozda vam cukun- unuci to i docekaju...
Smrt fasizmu-Zivio Partizan!

lesa

pre 15 godina

@laik
sve si rekao svojim nickom. mešaš babe i žabe,i pričaš o stvarima koje ne razumeš.ni koje zapalio žito?ni zbog čega je sve tako?i pametni ljudi ne nazivaju narod retardiranim.to više govori o tebi,jer i ti se deo naroda.sem ako nisi pao sa marsa.jedino što može da te amnestira je tvoj nick.povuci se u njega ili nauči nešto. i biće manje gluposti.

per4mance

pre 15 godina

Stvarno sam razocaran Kapicicevom izjavom... Sta mu treba da otvoreno pokazuje nezadovoljstvo... Valjda je on nesto u Kosarkaskom Savezu Srbije, a ne zvezdin navijac...
Euroleagu insistita na kontinuitetu, na dobrim rezultatima... Ajmo, ko jos iz Srbije zasluzuje da ga okarakterisu kao takav... Mozda Hemofarm, ali samo mozda...
Zato kapicicu, drz se ti zvezde, i ne setaj po Partizanovom dvoristu...

Stanko

pre 15 godina

Hvala bogu, ovo ce konacno doprineti regularnosti domace lige - jer sad nema nikakav znacaj za groblje da namesta sebi prvo mesto "gepekovanjem" sudija, tako da jedino licna Duletova sujeta (da ne sme da izgubi 2 utakmice u plej offu) moze da utice na "ubedjivanje" sudija. Sada konacno, Hemofarm, FMP, pa i Zvezda mogu da imaju sanse da pobede bez straha da ce ih pokrasti ljudi u crnom(pardon) sivim dresovima

BRANKO

pre 15 godina

Dok se Dule penzionise mi cemo imati jedno 1000 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog tako da cemo igrati Evroligu jos jedno pedesetak godina a to znaci da sam se rodio u pravo vreme i imam privilegiju da do kraja zivota gledam Partizan u najjacem klupskom takmicenju u Evropi dok ce neki umreti a nece doziveti da vide svoj klub u Evroligi!

U.T.

pre 15 godina

U ULEB-u se, bas kao i u Jadranskoj ligi, uvijek nesto mijenja, tako da i ova odluka ce da zivi neko vrijeme, a onda ce opet to da promjene do sledeceg zasjedanja. Sto se mene licno tice, mom omiljenom klubu bi trebalo dati dozivotni ugovor, a ne samo do 2011.
Napred Partizan.

partizan sampion

pre 15 godina

Smem da se kladim da ce sutra da se javi gospodin predsednik kosarkaskog saveza i da kaze kako ovo nije dobro za srpsku kosarku!Pozdrav za sve Grobare!

Matija

pre 15 godina

vec sam pisao o ovoj temi ali da ponovim...
spadamo u region(hr i slo se nepotrebno izdvajaju) koji je finansiski nestabilan i buducnost klubova je neizvesna te samim tim, po njima, ne zasluzujemo A licencu, a ova B je potpuno logicno i pravedno resenje za ucesce u najbogatijem takmicenju...
pobornici ideje da Prvak Srbije nema prohodnost, samo cu podsetiti navijace KKSS, njihov primer posebno volim, da oni budu prvaci ove godine i da u junu Drakulic i ekipa odluce da se povuku, sta bi ostalo, ekipa bez Pesica, igraci beze(vec vidjeno), ostajete sa pomocnim trenerom ili Mokom i 6 igraca(vec vidjeno), navijaci prekidaju EL utakmice ubacivanjem predmeta, baklji, mokrace(vec vidjeno) i u sta se to pretvara, Cirkus, e protiv toga se ULEB bori i zato nam daje licence, a kome nije jasno o cemu prica, neka udje u bilo koju banku i zatrazi kredit za sebe ili firmu, 1. recenica ce biti, dajte mi podatke o racunu i poslovanju za poslednje 3 godine!!
e drugari crveni, mi smo tu selekciju prosli, sada smo firma sa bonitetom i rado vidjeni u EL ma koji bili i nama se moze i tolerisati da neku sezonu nista ne uradimo, mi smo to reseto prosli, a vi se samo setite vaseg ucesca kada se ova prica ne bi ni pricala da niste pokazali svoj sebicluk i na silu hteli u EL gde ste bili poslednji, a to je bila sansa za 2 nasa predstavnika pa bi onda HR i ostali navodili nas primer kako mi imamo 2 tima, ovako, kako neko rece, ne moze silom protiv magije!!!

Goran

pre 15 godina

@roki: Citaj pazljivije! Da nisi opterecen medjunacionalnom netrpeljivoscu primetio bi da nigde ne pise da Hrvatska ima dva predstavnika. Stavise, lepo pise "Cibona ILI Zadar". Ako prebrojis dobro - to je samo jedan tim.

pogrebnjak

pre 15 godina

(fun of the world, 17. februar 2009 15:43)Josh ove godine imate tu privilegiju da budete "egal" sa Partizanom u titulama domaceg prvenstva(a i te titule ste osvojili pre 100godina) od sledece godine necete moci ni time da se pohvalite.Jedino chime cete moci da se hvalite je da igrate u hali u kojoj igra i veliki Partizan!Pozdrav za sve grobare.

jedina pravedna odluka

pre 15 godina

@fun of the world

Pece? Boli? Neprijatno bas?
Lepo je rekao Veselin Petrovic, pre sedam godina kada su ga neki novinari pitali da li bi presao u Zvezdu...

Ne daj Boze nikome.

Ali, budite jaki, prilicno je ocigledno da bar jos pet godina Partizan nece zavladati u odbojci, trazite tu svoju sansu.

Kosarku, fudbal, rukomet, vaterpolo, hokej... zaboravljajte polako.

next, please

pre 15 godina

Danas obavestavamo da je bila sednica UO KK Sledeca Sezona na kojoj de odluceno da se klub preimenuje u KK Za Tri Sezone.
Cemu ovakva odluka, to je i dalje nerazjasnjeno, ali se pretpostavlja da je sve to zbog dominacije, ili diktature, jednog coveka cije ime svi dobro znaju ali niko ne ga ne sme izgovoriti.
Takodje se pretpostavlja da se sledece godine klub biti preimenovan u KK Za Dve Sezone.
Toliko od mene za danas.
Do sledeceg pisanja, dovidjenja.

Miodrag

pre 15 godina

Veoma je zanimljivo citati komentare, pogotovo nasih dragih komsinica. Naravno, preovladjuje cinjenica da im im za sve ove neuspehe poslednjih 10 godina kriv neko treci, nikako oni sami, odnosno nesposobnjakovici koji im vode ili su vodili klub. Kao prvo, apsolutne pravde na svetu nema, sve zavisi iz kog ugla se gleda. Cim pre to shvatimo (ne samo u sportu) lakse ce nam biti da krenemo prema boljem. Partizan ima kontinuitet, i taj kontinuitet kvaliteta je ono sto se prepoznaje i ceni, odnosno ono sto uliva poverenje. I bas zbog toga se sabiraju uspesi iz prethodne tri godine i dobija se kvota za ugovor. I bas zbog toga je Partizan ispred svih. Daleko. Ne mogu se dati milioni i napraviti tim za respekt za samo jednu godinu. I Evropa je rekla: radite vi tri godine pa cemo posle videti sta ste u stanju uraditi.

Grobar, Subotica

pre 15 godina

...21 mesto pripašće ekipama sa 'A' i 'B' licencama među kojima je i Partizan....

Kraljevi šljake, je li sve jasno ili da ponovim?

...21 mesto pripašće ekipama sa 'A' i 'B' licencama među kojima je i Partizan...

pogrebnjak

pre 15 godina

Koliko isfrustriranih cigana na jednom mestu.Cigani mozete samo da crknete od muke i ljubomore.Ali uvek mozete da gledate Partizan na RTS-u sredom ili chetvrtkom kako dere sve redom po evropi!NAPRED PARTIZAN!

nejasno

pre 15 godina

Zaista mi nije jasan sindrom "da komsiji crkne krava". Zalgiris, Olimpija, Cibona itd imaju ugovore sa EL ko zna koliko godina, a vi se ovde pobuniste tek kada je Partizan, posle visegodisnjeg otezanja i j...nja u mozak dobio ono sto je izborio na terenu Vama skace pritisak. trebalo je da se bunite na vreme, ovako je ugovor dobio onaj koji ga je i zaradio na terenima.

igor-bp

pre 15 godina

@dex

A nije ti mozda palo na pamet da ce predstavnik Srbije u EL biti klub koji ima najvise bodova! Niko nije rekao da ce Partizan dobiti ugovor na tri sezone nego da ga niko ne moze prestici u broju bodova u naredne tri sezone!!!

no

pre 15 godina

Svaka cast za Partizanove rezultate, ali mislim da su ove licence sramota za sport. Pored svih gluposti koje pravi fifa, njihova rang lista je ubedljivo najpostenija! Kako bre Francuzi da imaju 2 predstavnika, a mi jednog kad njihov sampion moze da bude 4. kod nas i to samo ako mu se posreci. Takodje, glupost je praviti privatnu ligu, najpostenije bi bilo da ako vec ide jedan da ide sampion, pa ako ce to biti Partizan u narednih 1000 godina onda neka ide Partizan u tih 1000 godina, ali to bude neko drugi taj treba da ide. Neki mlad igrac sada mozda nece hteti da predje u Zvezdu ili Hemofarm, jer zna da ako bude bio i najbolji u drzavi nece igrati Euroleague.

PFC

pre 15 godina

Ne razumem zasto sad ovolika kuknjava? Ko kaze da sad svi treba da prestanu da igraju kosarku jer Partizan sigurno igra EL? Pa nije Partizan dobio to pravo na osnovu imena (mada je moje misljenje da je trebalo) NEGO NA OSNOVU REZULTATA! Stvar je jasna, ako Hemofarm ili Zvezda bude u naredne 3 godine najbolja, taj klub igra EL, a ne Partizan. Znaci sanse su iste za sve. Stvar je jasna, budite najbolji u naredne 3 sezone i 2012-e ili 2013-e igrate EL. A nemojte unapred da kukate kako necete biti najbolji, to je kukavicki. Cutite i trenirajte pa cete mozda jednom i docekati taj dan. Kukajte i trazite krivce na sve strane (osim u svom dvoristu) i necete nikada.
I samo da podsetim: Zvezda je PRVA pozurila da udje u Jadransku ligu (pod bilo kakvim uslovima), Partizan je NATERAN da je igra (iako mu je, objektivno, dosta dobrog donela.
P.S. Nevezano za temu: neko je rekao da nijedan pametan covek nece da narod nazove glupim. Ako je to tacno, nijedan grcki filozof nije bio pametan.
Neko vise voli da mu tepaju i govore da ga postuju dok ga pljuju i gaze, neko da mu kazu istinu od koje mu je muka. Ovi prvi su u velikoj vecini.

Cambridge

pre 15 godina

@dex

E, dragi moji grobari, vi imate B licencu. Evo vam konacne odluke pa prevodite...
The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence.

Iz napisanog se jedino moze zakljuciti da ce klubovi koji se plasiraju kroz kvalifikacije dobiti B-licencu (jednogodisnji ugovor). 13 klubava ce sigurno igrati 3 godine, zemlje sa B licencom ce uvek predstavljati tim sa najvise bodova iz prethodne tri sezone bez igranja kvalifikacija.

Iskreno, kakva bi vama bila razlika i da igrate kvalifikacije sa Partizanom!?

Pravo je vreme za petogodisnji projekat "Evropska Zvezda"

ljubitelj

pre 15 godina

Ovo nema veze sa sportom i ligom sampiona,kakva je bila prvobitna zamisao ovog takmicenja,to je sada liga bogatih klubova a Partizan je magarac koji trci za sargarepom.Ovo je veliki poraz za sport.

Ratko

pre 15 godina

Ne treba Partizan da strahuje za sponzore, predsjednik vlade RS g-din Dodik je obećao gostujući na RTS-u da će ih i ove godine pogurati!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Evo sad pesme sa severa....
Jos ko zna koliko sezona i TITULA i opet ti si prva postala-hahahahahahahaha
Ali znate sta je sad meni najbolje ovde,sad ce vremeplovci da pomisle da Duleta vise ne zanima domace prvenstvo, pa eto njima mozda sanse....
Ali znajuci Duleta,cini mi se da ce tek sada Partizan da zapne i ako je moguce ponovi rezultat iz prosle sezone..

strucnjak:)

pre 15 godina

u vaterpolu,
liga ,to smo mi!:)
nista ne smeta da samaramo po evropi.
u basketu ce biti isto,
uigravacemo hemofarm i vas ...

mi smo sadasnjost i buducnost,
... a istorija se predaje u skoli:))

fun of the world

pre 15 godina

Potpuno nepravilna odluka jednog privatnog takmicenja mafije iz Spanije. Zamislite kada bi se uostalim sportovima Rukometu, Fudbalu. Vatrpolu, Odbojci nasla grupa mafijasa i osnovali svoju ligu od 24 ekipe ionda cemu nacionalna prvenstva.Onda i njih treba ukinuti odrediti jedan tim koji ti predstavlja zemlju i gotovo. Zsato se uzima prosek od tri godine.Ove godine moze napr Hemofarm da uzme i NLB ligu i prvenstvo ili Zadar i nikom nista. zabe ste igrali.Topalovici zadovoljni ali do Final foura nikada

devotion

pre 15 godina

komentar 77 stoji ali donekle!!!
idemo u euroligu svake godine na osnovu titule a sada su poeni i zato su predvideli da cemo igrati jos min 3 godine a svima vama sto vas nervira to sada ne moze vam niko pomoci jer niste na vreme mislili a prevashodno kosarkasi trenirali i zalagali.uzivajte u treninzima u naredne 3 godine

Oxford

pre 15 godina

@dex

"Ne vidim ko bi dodatno mogao da ucestvuje u tim kvalifikacijama, osim ruskih, litvanskih i klubova iz NLB lige."

Ruskih???:)...Pa EL igra samo CSKA. Ne verujem da ce igrati kvalifikacije.:)

Ocigledno si extra upucen u tematiku. Slicno kao u engleski jezik.

Bojanc

pre 15 godina

@dex
Lepo si ti to decko copy+paste sa euroleague.com, ali nisi shatio da B licenca traje stvarno jednu godinu, ali se onda sledece sezone (izraz jako poznat tebi) opet gledaju bodovi skupljeni u prethodne tri sezone, pa se na osnovu tih bodova daje, tj u slucaju Partizana OBNAVLJA B licenca, a an pocetku ove sezone je KK Partizan imao vise bodova nego Hemofarm, FMP i Zvezda zajedno, a do danas je povecao bodovni saldo za jos 15 bodova...
Prosto, zar ne?

Tuljan

pre 15 godina

Kad je kako jeste, predlazem da se Partizan izuzme i takmici samo u Evroligi. Duda neka uzima samo kosarkase Partizana pod zastavu, a ovi drugi, neka igraju kosarku iz ljubavi. Sramota.
Ali predlazem isto da se Klinci iz Cacka, Kraljeva, Leskovca ne otimaju i odvode u Partizan, pa cemo videti taj timski rad. Smesno.
Ovde vise ne treba komentarisati nista.

Bole Barca

pre 15 godina

Ovi ugovori sa Evroligom su najveca glupost ikada! Koji je onda smisao igranja domace lige???... Mislim da bi kroz kvalifikacije Zvezda imala sansu uz HF da dodju do jos jednog mesta u Evroligi!

ZVEZDA
ZVEZDA
ZVEZDA

velja2

pre 15 godina

Nadam se da tako nece biti!!!pa zasto bi se igrala prvenstva?Nadam se da ce bogati klubovi ipak ustuknuti,mislim ajte molim vas znaci potpise se ugovori mogu da budu deseti u prvenstvu i da igraju evroligu!to nema nigde

Laik

pre 15 godina

@ lesa
Nadam se da umes da primetis mali stepen ironije izmedju redova....
A ako se nikad nisi osetio da te tretiraju kao 'stoku' (administracija, salteri, radno mesto, ili globalno (kao pripadnika zemlje Srbije)) onda si ti brate, sa Marsa, definitivno.
Pride, ne vidim da se stanje u nasem sportu mnogo razlikuje od stanja u zemlji... Samo interesi pojedinca vladaju...

Toza

pre 15 godina

Ako sam dobro razumeo. Postoji mogucnost da pored Partizana jos dva nasa kluba igraju Evroligu, Iako se Kapicic zalaze da to bude eventualno (i najvise) jedan tim koji bi kroz kvalifikacije stekao to pravo.

sale bg

pre 15 godina

@ stanko
decko,u kom svetu ti zivis?pa,jel to znaci da sudije navijaju za partizan u svim takmicenjima?a na vase rezultate,sigurno nimalo nije uticalo to sto za DESET godina niste napravili NIJEDAN pristojan tim,a polovinu tog vremena ste bili pred gasenjem.

@ tuljan
navedi,ali uz neki dokaz(a da nije prica se po gradu)makar jednog igraca koji je na silu doveden u partizan.
p.s.svaka cast za komentar 97

Milos, Srbija

pre 15 godina

Ispostavlja se da je bilo dobro zaduzivati se bez namere da se vraca i kukati sve ovo vreme.
Dule i Danilovic su znali posao i ja skidam kapu. Izdrzali su do ovog sastanka i sad ubiru rezultate. Ali iskreno grobari, sad vise nema price o teskim uslovima i pomaganju - Od ovakve organizacije i takmicenja mora da se uzme i neka kinta, ne mogu vise da se samo nabrajaju troskovi. Srecno.

Mirko

pre 15 godina

Posto se ovde svi deklarisu, i ja cu. Vlasnik sam godisnje karte KK Crvena Zvezda. Pretpostavljam da je za nas mentalitet prirodno da se navijaci Partizana, medju kojima imam mnogo prijatelja, vise raduju cinjenici da je drugima otezan put u EL nego cinjenici da jako dobro stoje po pitanju bodova. Izuzetno postujem rad i rezultate KK Partizan. Imam ozbiljan problem sa ponasanjem Duska Vujosevica.

Kompletan citat sa sajte Evrolige: "- The Qualifying Rounds would be played by 8 teams, of which 2 would qualify for the Regular Season.
- The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence. This will be revised and evaluated in the summer of 2012.
- The A Licences would go to the 13 top-ranked teams since the 2002-03 season, when the competition was consolidated with 24 teams per year, according to the following ranking parameters: 60% sports results, 30% TV income generated in their markets, and 10% arena attendance.
- The champions in at least 12 national leagues, if not more, would have their presence in the Euroleague guaranteed with the possibility of obtaining a one-year B Licence based solely on sports results in their domestic championships. The runners-up and third-place teams from three of the highest-rated national leagues according to a separate ranking would also have options to obtain a B Licence. If, however, a Euroleague team with an A Licence wins its domestic title, that place would not go directly to the same country's runner-up, but rather to the next country on the ranking of national leagues, thus permitting more opportunities among countries and clubs.
- The Eurocup champion would retain the current prize for winning that competition, namely a one-year C Licence. If a team qualifies as Eurocup champion and later wins its national championship, the team would go to the Euroleague as national champion and the Eurocup C Licence would become a wild card. "

Kao i obicno nisu nista rekli posto nije izlistano koje su lige trenutno u ovih 12 niti kojim ce se metodom rangirati.

Nisam shvatio gde je bodovanje za ove koji nisu u ovih prvih 13. Da li se sad boduju lige?

dex

pre 15 godina

E, dragi moji grobari, vi imate B licencu. Evo vam konacne odluke pa prevodite...
The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence.

Ovo je sa druge strane jos i dobro, jer Partizan ostaje u EL jos jednu godinu (nikako 3 ako ne zasluzi), a pruza se mogucnost Zvezdi ili Hemofarmu da ode preko NLB lige u kvalifikacije. Ne vidim ko bi dodatno mogao da ucestvuje u tim kvalifikacijama, osim ruskih, litvanskih i klubova iz NLB lige.

Y/Kv

pre 15 godina

Najveci udarac za Evropsku kosarku...sramota za Euro ligu...ispaada da slobodno mozemo svi prestati sa igranjem kosarke i neka Partizan igra tu Evro ligu a drugi klubovi ne treba da postoje.
Nemam apsolutno nista protiv Partizana koji je svojim rezultatima zasluzio igranje u Evro ligi, ali praviti tako nesto sa bodovanjima je krajnje pogubno za ostatak lige i klubova u Srbiji...momentalnose sada treba istupiti iz Jadranske lige jer klubovi svakodnevno propadaju koji su nesto znacili u Srpskoj kosarci poput Sloge-Borca-Zdravlja-Spartaka-Radnickog i da ne nabrajam vise4...

mad about red

pre 15 godina

Zaista cenim sve uspehe KK Partizan i sigurno je to najkvalitetniji klub na ovim prostorima. Jedna stvar mi nije jasna, koji će motiv imati ostale ekipe iz naše lige, ako je samo jednom klubu zagarantovano učešće u Evroligi??? Kako animirati sponzore uz činjenicu da će klub koji eventualno budu sponzorisali, igrati u NLB ligi i ULEB-u? Kako skupiti par odličnih igrača na jednom mestu i objasniti im da u narednih 100 god. neće igrati Evroligu? Molim sve dobronamerne ljude da pokušaju da mi odgovore na ova pitanja. Hvala unapred.

fun of the world

pre 15 godina

@jedna pravedna odluka

Kazes u odbojci.A gde ste u rukometu proslih godina, gde ste u fudbalu proslih godina.U vaterpolu igratesami sa sobom . Gde ste bili dok su bili i crnogorci. Nece Vas u vaterpolo jadransku ligu .zasto? Mislis li da ce da se drzva otvori za vas u kosarci za uspeh. kakav uspeh. Nemate love i pucate. Nas nista be pece niti boli jer smo svesni da tih para nemamo i da ima mnogo bogatijih klubova koji nisu u ULEB-u a bolji su i od vas i od nas.Domet do 16 nije neki uspeh. Da je hokej na ledu u pitanju pa da skinemo kapu.A sto se tice titula tu smo egal

milos

pre 15 godina

sta se bre primate.pa partizan od evrolige ima samo troskove.pobednik evrolige dobija 7000 evra!?!?!?nije sve u novcu,ali ovakav sistem odlucivnja ko ce igrati evroligu je besmislen i uperen protiv kosarke jer domaca prvenstva gube svaki smisao osim spanske lige.zar je moguce da olimpija a i cibona igraju svake sezone evroligu,a timovi kao sto su hemofarm,zvezda pa i gomila prebogatih ruskih klubova mogu samo da sanjaju evroligu.pa krajni cilj fibe i bartolomeua je da se od evrope napravi jos jedna NBA konferencija a da se igra u londonu,berlinu i ostalim ''kosarkaskim centrima''...zar nebi bilo bolje da se samo prekopira sistem iz fudbala???fond fudbalske lige sampiona je 800 mil.a to je postignuto samo dobrom organizacijom.

Stanko

pre 15 godina

Hvala bogu, ovo ce konacno doprineti regularnosti domace lige - jer sad nema nikakav znacaj za groblje da namesta sebi prvo mesto "gepekovanjem" sudija, tako da jedino licna Duletova sujeta (da ne sme da izgubi 2 utakmice u plej offu) moze da utice na "ubedjivanje" sudija. Sada konacno, Hemofarm, FMP, pa i Zvezda mogu da imaju sanse da pobede bez straha da ce ih pokrasti ljudi u crnom(pardon) sivim dresovima

xxx

pre 15 godina

pretpostavljam da ce shansu dobiti i 6 spanski tim,chisto da imaju paran broj timova EL...Partizan i sl. ce i dalje da budu vodonoshe, drugi krug ce i dalje da im bude vanzemaljski uspeh a Zvezda i slichni mogu samo da se nadaju...

roki

pre 15 godina

kako to da Hrvati imaju dva tima automatski a ako bi evenutalno pobedii Jadransku onda bi mogli i sa tri tima u EL?

neverovatno!!!

sta reci?

fun of the world

pre 15 godina

Potpuno nepravilna odluka jednog privatnog takmicenja mafije iz Spanije. Zamislite kada bi se uostalim sportovima Rukometu, Fudbalu. Vatrpolu, Odbojci nasla grupa mafijasa i osnovali svoju ligu od 24 ekipe ionda cemu nacionalna prvenstva.Onda i njih treba ukinuti odrediti jedan tim koji ti predstavlja zemlju i gotovo. Zsato se uzima prosek od tri godine.Ove godine moze napr Hemofarm da uzme i NLB ligu i prvenstvo ili Zadar i nikom nista. zabe ste igrali.Topalovici zadovoljni ali do Final foura nikada

Bole Barca

pre 15 godina

Ovi ugovori sa Evroligom su najveca glupost ikada! Koji je onda smisao igranja domace lige???... Mislim da bi kroz kvalifikacije Zvezda imala sansu uz HF da dodju do jos jednog mesta u Evroligi!

ZVEZDA
ZVEZDA
ZVEZDA

Tuljan

pre 15 godina

Kad je kako jeste, predlazem da se Partizan izuzme i takmici samo u Evroligi. Duda neka uzima samo kosarkase Partizana pod zastavu, a ovi drugi, neka igraju kosarku iz ljubavi. Sramota.
Ali predlazem isto da se Klinci iz Cacka, Kraljeva, Leskovca ne otimaju i odvode u Partizan, pa cemo videti taj timski rad. Smesno.
Ovde vise ne treba komentarisati nista.

ljubitelj

pre 15 godina

Ovo nema veze sa sportom i ligom sampiona,kakva je bila prvobitna zamisao ovog takmicenja,to je sada liga bogatih klubova a Partizan je magarac koji trci za sargarepom.Ovo je veliki poraz za sport.

fun of the world

pre 15 godina

@jedna pravedna odluka

Kazes u odbojci.A gde ste u rukometu proslih godina, gde ste u fudbalu proslih godina.U vaterpolu igratesami sa sobom . Gde ste bili dok su bili i crnogorci. Nece Vas u vaterpolo jadransku ligu .zasto? Mislis li da ce da se drzva otvori za vas u kosarci za uspeh. kakav uspeh. Nemate love i pucate. Nas nista be pece niti boli jer smo svesni da tih para nemamo i da ima mnogo bogatijih klubova koji nisu u ULEB-u a bolji su i od vas i od nas.Domet do 16 nije neki uspeh. Da je hokej na ledu u pitanju pa da skinemo kapu.A sto se tice titula tu smo egal

Y/Kv

pre 15 godina

Najveci udarac za Evropsku kosarku...sramota za Euro ligu...ispaada da slobodno mozemo svi prestati sa igranjem kosarke i neka Partizan igra tu Evro ligu a drugi klubovi ne treba da postoje.
Nemam apsolutno nista protiv Partizana koji je svojim rezultatima zasluzio igranje u Evro ligi, ali praviti tako nesto sa bodovanjima je krajnje pogubno za ostatak lige i klubova u Srbiji...momentalnose sada treba istupiti iz Jadranske lige jer klubovi svakodnevno propadaju koji su nesto znacili u Srpskoj kosarci poput Sloge-Borca-Zdravlja-Spartaka-Radnickog i da ne nabrajam vise4...

Toza

pre 15 godina

Ako sam dobro razumeo. Postoji mogucnost da pored Partizana jos dva nasa kluba igraju Evroligu, Iako se Kapicic zalaze da to bude eventualno (i najvise) jedan tim koji bi kroz kvalifikacije stekao to pravo.

Laik

pre 15 godina

Svaka cast Partizanu na rezultatima u Evroligi. Igraju fenomenalno. I razumem da uprava nije toliko debilna da ovo propusti. Ali ovo je jos jedan dokaz sebicnosti na svim nivoima u nasoj drzavi. Cemu se igraju onda srpske lige? Cemu se igra jadranska liga? U cemu je poenta? Kako je Partizan vec daleko najbolja ekipa u zemlji, zasto onda ne izgaziti i jadnu Zvezdu, FMP i Hemofram, bar malo drazi da ima taj plejoff. Ovako, napravice se situacija kao u Hrvatskoj.
Znam da ce neko reci da je i Zvezda pohrlila prva u jadransku ligu. Eto u tome je i stvar. Jedna sebicnost i nesloga u svim sferama ove drzave. Samo se gleda interes pojedinaca ili neke manje grupe.
A da se ne zaboravi: Kosovo je Srbija, a koga briga za RIK, skupstinski cirkus, Fiat, JAT, Bor, penzionere, odliv mozgova... Samo da je nekima dobro... Hleba i igara za retardirani narod

dex

pre 15 godina

E, dragi moji grobari, vi imate B licencu. Evo vam konacne odluke pa prevodite...
The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence.

Ovo je sa druge strane jos i dobro, jer Partizan ostaje u EL jos jednu godinu (nikako 3 ako ne zasluzi), a pruza se mogucnost Zvezdi ili Hemofarmu da ode preko NLB lige u kvalifikacije. Ne vidim ko bi dodatno mogao da ucestvuje u tim kvalifikacijama, osim ruskih, litvanskih i klubova iz NLB lige.

no

pre 15 godina

Svaka cast za Partizanove rezultate, ali mislim da su ove licence sramota za sport. Pored svih gluposti koje pravi fifa, njihova rang lista je ubedljivo najpostenija! Kako bre Francuzi da imaju 2 predstavnika, a mi jednog kad njihov sampion moze da bude 4. kod nas i to samo ako mu se posreci. Takodje, glupost je praviti privatnu ligu, najpostenije bi bilo da ako vec ide jedan da ide sampion, pa ako ce to biti Partizan u narednih 1000 godina onda neka ide Partizan u tih 1000 godina, ali to bude neko drugi taj treba da ide. Neki mlad igrac sada mozda nece hteti da predje u Zvezdu ili Hemofarm, jer zna da ako bude bio i najbolji u drzavi nece igrati Euroleague.

ako Dule kaze...

pre 15 godina

1.KK sledeca sezona da zatvori radnju kao i u vaterpolu.
2.Veliko hvala Duletu i momcima za svu radost koju donose svakom GROBARU.
3.Pozdrav i pohvale svakom navijacu koji ide iz utakmice u utakmicu u Pionir i neka samo nastave.

P.S. Partizan se voli za druge se ne zna.Slavice se titula.

mašina

pre 15 godina

Valjda će se konačno doeti jedina logična odluka. Nadam se da će se neko javno ili privatno preduzeće sad setiti da ulozi koji dinar u najbolji sportski kolektiv u SRBIJI pa da 2011 ili 2012 mozda čak i u Beogradu napadnemo EVROPSKI TRON!!!

Balansero

pre 15 godina

Sistem im je manjkav cim Cibona, Olimpija i Zadar imaju B licence, sta god to znacilo.
Realno bi bilo da sva tri tima imaju jednu licencu pa nek sastave jedan tim za EL, Ciboliza il' tako nesto.

lesa

pre 15 godina

@laik
sve si rekao svojim nickom. mešaš babe i žabe,i pričaš o stvarima koje ne razumeš.ni koje zapalio žito?ni zbog čega je sve tako?i pametni ljudi ne nazivaju narod retardiranim.to više govori o tebi,jer i ti se deo naroda.sem ako nisi pao sa marsa.jedino što može da te amnestira je tvoj nick.povuci se u njega ili nauči nešto. i biće manje gluposti.

Milos, Srbija

pre 15 godina

Ispostavlja se da je bilo dobro zaduzivati se bez namere da se vraca i kukati sve ovo vreme.
Dule i Danilovic su znali posao i ja skidam kapu. Izdrzali su do ovog sastanka i sad ubiru rezultate. Ali iskreno grobari, sad vise nema price o teskim uslovima i pomaganju - Od ovakve organizacije i takmicenja mora da se uzme i neka kinta, ne mogu vise da se samo nabrajaju troskovi. Srecno.

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

jel postoji neka G ili H licenca za ove basketase sa malog kalisa? cele godine se polomismo ovde objasnjavajuci da ne mogu da igraju jos minimum, ali minimum 3 godine u evroligi, i da se ne zanose previse, ali nema ko da nas slusa... evo vam sad, igrajte evroligu.

velja2

pre 15 godina

Nadam se da tako nece biti!!!pa zasto bi se igrala prvenstva?Nadam se da ce bogati klubovi ipak ustuknuti,mislim ajte molim vas znaci potpise se ugovori mogu da budu deseti u prvenstvu i da igraju evroligu!to nema nigde

milos

pre 15 godina

sta se bre primate.pa partizan od evrolige ima samo troskove.pobednik evrolige dobija 7000 evra!?!?!?nije sve u novcu,ali ovakav sistem odlucivnja ko ce igrati evroligu je besmislen i uperen protiv kosarke jer domaca prvenstva gube svaki smisao osim spanske lige.zar je moguce da olimpija a i cibona igraju svake sezone evroligu,a timovi kao sto su hemofarm,zvezda pa i gomila prebogatih ruskih klubova mogu samo da sanjaju evroligu.pa krajni cilj fibe i bartolomeua je da se od evrope napravi jos jedna NBA konferencija a da se igra u londonu,berlinu i ostalim ''kosarkaskim centrima''...zar nebi bilo bolje da se samo prekopira sistem iz fudbala???fond fudbalske lige sampiona je 800 mil.a to je postignuto samo dobrom organizacijom.

Darko

pre 15 godina

Ovo se i ocekuje, tako da nije nista cudno.

PARTIZAN SAMPION!

p.s. Samo je zanimljivo da je dve trecine teksta posveceno ''smirivanju'' necijih frustracija...

Stojko Bamberg

pre 15 godina

Dule, šta si spremio zimnicu :)

Ovako, stavio sam malo jadranske, malo domaće lige, malo kupa onako između prstiju, a uvek stavim i malo karija zbog arome :)

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

Управо читам у новинама како је председник КСС Драган Капичић полудео, јер ће Партизан још дуго, дуго и првенствено својим заслугама играти у Евролиги. Да ли је нормално да нам такав човек буде председник савеза када сада коначно са Ивковићем можемо да се вратимо на старе стазе успеха?! Евролига, Улеб, Бертомео, Портела и људи са кошаркашким знањем се брину о Европској кошарци. Али не, они су за Капичића незналице. Уствари, Капичић је само навијач комшинице и из њега излази искључиво љубомора!
Seven golden years of my rules! Душко Вујошевић

Laik

pre 15 godina

@ lesa
Nadam se da umes da primetis mali stepen ironije izmedju redova....
A ako se nikad nisi osetio da te tretiraju kao 'stoku' (administracija, salteri, radno mesto, ili globalno (kao pripadnika zemlje Srbije)) onda si ti brate, sa Marsa, definitivno.
Pride, ne vidim da se stanje u nasem sportu mnogo razlikuje od stanja u zemlji... Samo interesi pojedinca vladaju...

Mirko

pre 15 godina

Posto se ovde svi deklarisu, i ja cu. Vlasnik sam godisnje karte KK Crvena Zvezda. Pretpostavljam da je za nas mentalitet prirodno da se navijaci Partizana, medju kojima imam mnogo prijatelja, vise raduju cinjenici da je drugima otezan put u EL nego cinjenici da jako dobro stoje po pitanju bodova. Izuzetno postujem rad i rezultate KK Partizan. Imam ozbiljan problem sa ponasanjem Duska Vujosevica.

Kompletan citat sa sajte Evrolige: "- The Qualifying Rounds would be played by 8 teams, of which 2 would qualify for the Regular Season.
- The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence. This will be revised and evaluated in the summer of 2012.
- The A Licences would go to the 13 top-ranked teams since the 2002-03 season, when the competition was consolidated with 24 teams per year, according to the following ranking parameters: 60% sports results, 30% TV income generated in their markets, and 10% arena attendance.
- The champions in at least 12 national leagues, if not more, would have their presence in the Euroleague guaranteed with the possibility of obtaining a one-year B Licence based solely on sports results in their domestic championships. The runners-up and third-place teams from three of the highest-rated national leagues according to a separate ranking would also have options to obtain a B Licence. If, however, a Euroleague team with an A Licence wins its domestic title, that place would not go directly to the same country's runner-up, but rather to the next country on the ranking of national leagues, thus permitting more opportunities among countries and clubs.
- The Eurocup champion would retain the current prize for winning that competition, namely a one-year C Licence. If a team qualifies as Eurocup champion and later wins its national championship, the team would go to the Euroleague as national champion and the Eurocup C Licence would become a wild card. "

Kao i obicno nisu nista rekli posto nije izlistano koje su lige trenutno u ovih 12 niti kojim ce se metodom rangirati.

Nisam shvatio gde je bodovanje za ove koji nisu u ovih prvih 13. Da li se sad boduju lige?

pogrebnik

pre 15 godina

a zašto u zagradi stoji (bar) valjda sigurno....i ova vest treba da stoji u sekciji košarka kao baner da se ne bi ostavljali glupi komentari tipa:sledeće sezone bla bla...

KK PARTIZAN-vladari košarke na Balkanu i šire

pre 15 godina

Ne do 2011. nego do 2111. godine! Pevaćemo tada "Uzmi Dule 111.titulu..." Minimum narednih 100 godina će samo i jedino Partizan iz Srbije igrati Evroligu! A ostali u Srbiji ni do tada verovatno neće skapirati šta to znači sistemski rad u košarci.

Ratko

pre 15 godina

Ne treba Partizan da strahuje za sponzore, predsjednik vlade RS g-din Dodik je obećao gostujući na RTS-u da će ih i ove godine pogurati!

Stefan Lamza

pre 15 godina

Poslednja vest,

KK Sledeća Sezona odlučila je da, zbog poslednjih vesti iz Evrolige,
promeni svoje ime u KK Sledeće 4 Sezone, sa napomenom da se ovaj broj
moze povećavati u zavisnosti od okolnosti, tj rezultata Partizana...

@Stanko

Pa dobro bre, sta to treba Partizan jos da uradi da bi te uverio da je ubedljivo
najbolji na ovim prostorima i da pobeđuje zahvaljujući svom kvalitetu, a ne sudijama.
Pa ne postoji tim koji nismo dobili u poslednjih par godina, bio to prvak Evrope ili
bilo koji drugi, ali po vama je i to namešteno, jel tako c,c,c.....

mare

pre 15 godina

Vujosevic je potpisao novi ugovor sa euroligom,na opste zadovoljstvo FIBE tako da klubovi mogu da odahnu a oni srecni mogu i da budu privilegovani kad im dodje PARTIZAN.

mad about red

pre 15 godina

Zaista cenim sve uspehe KK Partizan i sigurno je to najkvalitetniji klub na ovim prostorima. Jedna stvar mi nije jasna, koji će motiv imati ostale ekipe iz naše lige, ako je samo jednom klubu zagarantovano učešće u Evroligi??? Kako animirati sponzore uz činjenicu da će klub koji eventualno budu sponzorisali, igrati u NLB ligi i ULEB-u? Kako skupiti par odličnih igrača na jednom mestu i objasniti im da u narednih 100 god. neće igrati Evroligu? Molim sve dobronamerne ljude da pokušaju da mi odgovore na ova pitanja. Hvala unapred.

BRANKO

pre 15 godina

Dok se Dule penzionise mi cemo imati jedno 1000 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog tako da cemo igrati Evroligu jos jedno pedesetak godina a to znaci da sam se rodio u pravo vreme i imam privilegiju da do kraja zivota gledam Partizan u najjacem klupskom takmicenju u Evropi dok ce neki umreti a nece doziveti da vide svoj klub u Evroligi!

partizan sampion

pre 15 godina

Smem da se kladim da ce sutra da se javi gospodin predsednik kosarkaskog saveza i da kaze kako ovo nije dobro za srpsku kosarku!Pozdrav za sve Grobare!

borim se svaki dan za njega

pre 15 godina

Bodovna tabela

- stanje na pocetku sezone 2008/09 –



1. Partizan 74
2. Hemofarm 28
3. FMP 22
4. kkss 14


74
7 (EL top16)
8 (NLB prvak u regularnom delu)

= 89 (trenutno stanje…a tek se zahuktavamo:-)


Hehehe…ovo se uvecava geometrijskom progresijom…stoka ne zna da stane…a vi pricate o nekoj “verovatnoci” za 2011/12”…a ko drugi nego KK Institucija…uozbiljite se:))))))

Strucnjak

pre 15 godina

@Laik

Da, Zvezda je prva pohrlila u Jadransku Ljigu, a kad je Partizan hteo da je bojkotuje ucenili ste nas da moramo da igramo inace nista od EL.
I o kakvom sad sebicluku pricas? Kakav retardirani narod? Pa nismo bas toliko retardirani da ne vidimo da sad zanjete sta ste sejali. Mislite o tome Sledece Sezone ...

Deki

pre 15 godina

Bas prijatna vest za citanje! :) I bilo je vreme da se napise koja rec o ovome, jer su rezultati koje KK Partizan postize zaista vredni pohvale. Kod Hrvata se vise pise na ovu temu jer je kod njih situacija po pitanju osvojenih bodova za EL dosta neizvesnija (Cibona je u prednosti nad Zadrom, ali je sve i dalje otvoreno). Ja uzivam u igrama Partizana u EL, ali bih zaista voleo da vidim jos neki nas tim u tom takmicenju, tako da bi u tom kontekstu bilo sjajno da tim iz NLB lige (konacno) dobije mesto da se bori za plasman u EL. Pozdrav

Dragan

pre 15 godina

Ovo je predivno!
Nego, ne verujem da ce se ijedan nas tim boriti za to mesto u Evroligi (makar se napravila i fuzija FMP-Hemofarm-Zvezda)!
Naime, zna se da Rusi poodavno zele jos neki tim u Evroligi (i ovo sigurno nece propustiti), a za drugo mesto ce se krljati Spanci i Italijani (jer ce verovatno Spanija izgubiti jedno mesto u Evroligi), a mogu i Turci da se umesaju!
Vidimo da nijedan nas tim ne moze da se priblizi osvajanju Evrokupa, kako onda mislite da ce uci u Evroligu!?

jedina pravedna odluka

pre 15 godina

@fun of the world

Pece? Boli? Neprijatno bas?
Lepo je rekao Veselin Petrovic, pre sedam godina kada su ga neki novinari pitali da li bi presao u Zvezdu...

Ne daj Boze nikome.

Ali, budite jaki, prilicno je ocigledno da bar jos pet godina Partizan nece zavladati u odbojci, trazite tu svoju sansu.

Kosarku, fudbal, rukomet, vaterpolo, hokej... zaboravljajte polako.

pedja d boy

pre 15 godina

Moja poruka za de-li-je glasi isto kao Seseljeva Haskim sudijama:Moracete da pojedete sva go..a koja ste izas..li!Zao mi je c****i vi ste hteli Jadransku ligu sad vam se sve to obija o glavu!

next, please

pre 15 godina

Danas obavestavamo da je bila sednica UO KK Sledeca Sezona na kojoj de odluceno da se klub preimenuje u KK Za Tri Sezone.
Cemu ovakva odluka, to je i dalje nerazjasnjeno, ali se pretpostavlja da je sve to zbog dominacije, ili diktature, jednog coveka cije ime svi dobro znaju ali niko ne ga ne sme izgovoriti.
Takodje se pretpostavlja da se sledece godine klub biti preimenovan u KK Za Dve Sezone.
Toliko od mene za danas.
Do sledeceg pisanja, dovidjenja.

GrobaR

pre 15 godina

(Stanko, 17. februar 2009 10:49)

Podseticu te da i Hemofarm gepekuje sudije ,pa vas tri cetiri utakmice dobija sa po 20 razlike i sa njima imate negativan skor.

Inace Drobnjak je bio u autu!

Stvarno niste normalni ,za svaki vas neuspeh trazite neka opravdanja, te ne odgovaraju vam domace sudije , pa kad sude strane i pobedimo vas vama ne odgovaraju strane jer su se urotili protiv zvezde , kao da se ne plasira na zavrsni turnir

Onda Dule zeli da vam pomogne radi dobrobiti srpske kosarke, da vam 20 razlike i odmara 2 igraca i to vam nije dovoljno

Pa vam onda smeta sto Dule psuje, a videli smo kako Kari deluje vaspitno protiv Heliosa

Onda kad osvojimo Evroligu ,bice kao Cska nas pustio u finalu da bi TEpic presao u istoimeni klub itd.

Dokle bre vise

Idi gledaj zensku odbojku

pogrebnjak

pre 15 godina

(fun of the world, 17. februar 2009 15:43)Josh ove godine imate tu privilegiju da budete "egal" sa Partizanom u titulama domaceg prvenstva(a i te titule ste osvojili pre 100godina) od sledece godine necete moci ni time da se pohvalite.Jedino chime cete moci da se hvalite je da igrate u hali u kojoj igra i veliki Partizan!Pozdrav za sve grobare.

Goran

pre 15 godina

@roki: Citaj pazljivije! Da nisi opterecen medjunacionalnom netrpeljivoscu primetio bi da nigde ne pise da Hrvatska ima dva predstavnika. Stavise, lepo pise "Cibona ILI Zadar". Ako prebrojis dobro - to je samo jedan tim.

per4mance

pre 15 godina

Stvarno sam razocaran Kapicicevom izjavom... Sta mu treba da otvoreno pokazuje nezadovoljstvo... Valjda je on nesto u Kosarkaskom Savezu Srbije, a ne zvezdin navijac...
Euroleagu insistita na kontinuitetu, na dobrim rezultatima... Ajmo, ko jos iz Srbije zasluzuje da ga okarakterisu kao takav... Mozda Hemofarm, ali samo mozda...
Zato kapicicu, drz se ti zvezde, i ne setaj po Partizanovom dvoristu...

pogrebnjak

pre 15 godina

Koliko isfrustriranih cigana na jednom mestu.Cigani mozete samo da crknete od muke i ljubomore.Ali uvek mozete da gledate Partizan na RTS-u sredom ili chetvrtkom kako dere sve redom po evropi!NAPRED PARTIZAN!

Cambridge

pre 15 godina

@dex

E, dragi moji grobari, vi imate B licencu. Evo vam konacne odluke pa prevodite...
The Regular Season would be played by 24 teams: 13 having long-term A Licences, 10 having one-year B Licences (including the 2 teams from the Qualifying Rounds), and the Eurocup champion having a one-year C Licence.

Iz napisanog se jedino moze zakljuciti da ce klubovi koji se plasiraju kroz kvalifikacije dobiti B-licencu (jednogodisnji ugovor). 13 klubava ce sigurno igrati 3 godine, zemlje sa B licencom ce uvek predstavljati tim sa najvise bodova iz prethodne tri sezone bez igranja kvalifikacija.

Iskreno, kakva bi vama bila razlika i da igrate kvalifikacije sa Partizanom!?

Pravo je vreme za petogodisnji projekat "Evropska Zvezda"

PFC

pre 15 godina

Ne razumem zasto sad ovolika kuknjava? Ko kaze da sad svi treba da prestanu da igraju kosarku jer Partizan sigurno igra EL? Pa nije Partizan dobio to pravo na osnovu imena (mada je moje misljenje da je trebalo) NEGO NA OSNOVU REZULTATA! Stvar je jasna, ako Hemofarm ili Zvezda bude u naredne 3 godine najbolja, taj klub igra EL, a ne Partizan. Znaci sanse su iste za sve. Stvar je jasna, budite najbolji u naredne 3 sezone i 2012-e ili 2013-e igrate EL. A nemojte unapred da kukate kako necete biti najbolji, to je kukavicki. Cutite i trenirajte pa cete mozda jednom i docekati taj dan. Kukajte i trazite krivce na sve strane (osim u svom dvoristu) i necete nikada.
I samo da podsetim: Zvezda je PRVA pozurila da udje u Jadransku ligu (pod bilo kakvim uslovima), Partizan je NATERAN da je igra (iako mu je, objektivno, dosta dobrog donela.
P.S. Nevezano za temu: neko je rekao da nijedan pametan covek nece da narod nazove glupim. Ako je to tacno, nijedan grcki filozof nije bio pametan.
Neko vise voli da mu tepaju i govore da ga postuju dok ga pljuju i gaze, neko da mu kazu istinu od koje mu je muka. Ovi prvi su u velikoj vecini.

Matija

pre 15 godina

vec sam pisao o ovoj temi ali da ponovim...
spadamo u region(hr i slo se nepotrebno izdvajaju) koji je finansiski nestabilan i buducnost klubova je neizvesna te samim tim, po njima, ne zasluzujemo A licencu, a ova B je potpuno logicno i pravedno resenje za ucesce u najbogatijem takmicenju...
pobornici ideje da Prvak Srbije nema prohodnost, samo cu podsetiti navijace KKSS, njihov primer posebno volim, da oni budu prvaci ove godine i da u junu Drakulic i ekipa odluce da se povuku, sta bi ostalo, ekipa bez Pesica, igraci beze(vec vidjeno), ostajete sa pomocnim trenerom ili Mokom i 6 igraca(vec vidjeno), navijaci prekidaju EL utakmice ubacivanjem predmeta, baklji, mokrace(vec vidjeno) i u sta se to pretvara, Cirkus, e protiv toga se ULEB bori i zato nam daje licence, a kome nije jasno o cemu prica, neka udje u bilo koju banku i zatrazi kredit za sebe ili firmu, 1. recenica ce biti, dajte mi podatke o racunu i poslovanju za poslednje 3 godine!!
e drugari crveni, mi smo tu selekciju prosli, sada smo firma sa bonitetom i rado vidjeni u EL ma koji bili i nama se moze i tolerisati da neku sezonu nista ne uradimo, mi smo to reseto prosli, a vi se samo setite vaseg ucesca kada se ova prica ne bi ni pricala da niste pokazali svoj sebicluk i na silu hteli u EL gde ste bili poslednji, a to je bila sansa za 2 nasa predstavnika pa bi onda HR i ostali navodili nas primer kako mi imamo 2 tima, ovako, kako neko rece, ne moze silom protiv magije!!!

Grobar, Subotica

pre 15 godina

...21 mesto pripašće ekipama sa 'A' i 'B' licencama među kojima je i Partizan....

Kraljevi šljake, je li sve jasno ili da ponovim?

...21 mesto pripašće ekipama sa 'A' i 'B' licencama među kojima je i Partizan...

Miodrag

pre 15 godina

Veoma je zanimljivo citati komentare, pogotovo nasih dragih komsinica. Naravno, preovladjuje cinjenica da im im za sve ove neuspehe poslednjih 10 godina kriv neko treci, nikako oni sami, odnosno nesposobnjakovici koji im vode ili su vodili klub. Kao prvo, apsolutne pravde na svetu nema, sve zavisi iz kog ugla se gleda. Cim pre to shvatimo (ne samo u sportu) lakse ce nam biti da krenemo prema boljem. Partizan ima kontinuitet, i taj kontinuitet kvaliteta je ono sto se prepoznaje i ceni, odnosno ono sto uliva poverenje. I bas zbog toga se sabiraju uspesi iz prethodne tri godine i dobija se kvota za ugovor. I bas zbog toga je Partizan ispred svih. Daleko. Ne mogu se dati milioni i napraviti tim za respekt za samo jednu godinu. I Evropa je rekla: radite vi tri godine pa cemo posle videti sta ste u stanju uraditi.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 15 godina

Evo sad pesme sa severa....
Jos ko zna koliko sezona i TITULA i opet ti si prva postala-hahahahahahahaha
Ali znate sta je sad meni najbolje ovde,sad ce vremeplovci da pomisle da Duleta vise ne zanima domace prvenstvo, pa eto njima mozda sanse....
Ali znajuci Duleta,cini mi se da ce tek sada Partizan da zapne i ako je moguce ponovi rezultat iz prosle sezone..

nejasno

pre 15 godina

Zaista mi nije jasan sindrom "da komsiji crkne krava". Zalgiris, Olimpija, Cibona itd imaju ugovore sa EL ko zna koliko godina, a vi se ovde pobuniste tek kada je Partizan, posle visegodisnjeg otezanja i j...nja u mozak dobio ono sto je izborio na terenu Vama skace pritisak. trebalo je da se bunite na vreme, ovako je ugovor dobio onaj koji ga je i zaradio na terenima.

strucnjak:)

pre 15 godina

u vaterpolu,
liga ,to smo mi!:)
nista ne smeta da samaramo po evropi.
u basketu ce biti isto,
uigravacemo hemofarm i vas ...

mi smo sadasnjost i buducnost,
... a istorija se predaje u skoli:))

radek(smeker)stepanek

pre 15 godina

3009 god...Na kalemegdanu je grupa arheologa pronasla crveno-belu krpu i ostatke sljake i necega sto lici na loptu...
Vjeruje se da je ovo neoborivi dokaz da je i crvena zvezda nekad bila sampion.
Kad cete vi igrati EL mucenici,mozda vam cukun- unuci to i docekaju...
Smrt fasizmu-Zivio Partizan!

Oxford

pre 15 godina

@dex

"Ne vidim ko bi dodatno mogao da ucestvuje u tim kvalifikacijama, osim ruskih, litvanskih i klubova iz NLB lige."

Ruskih???:)...Pa EL igra samo CSKA. Ne verujem da ce igrati kvalifikacije.:)

Ocigledno si extra upucen u tematiku. Slicno kao u engleski jezik.

sale bg

pre 15 godina

@ stanko
decko,u kom svetu ti zivis?pa,jel to znaci da sudije navijaju za partizan u svim takmicenjima?a na vase rezultate,sigurno nimalo nije uticalo to sto za DESET godina niste napravili NIJEDAN pristojan tim,a polovinu tog vremena ste bili pred gasenjem.

@ tuljan
navedi,ali uz neki dokaz(a da nije prica se po gradu)makar jednog igraca koji je na silu doveden u partizan.
p.s.svaka cast za komentar 97

spalato

pre 15 godina

kako to da Hrvati imaju dva tima automatski a ako bi evenutalno pobedii Jadransku onda bi mogli i sa tri tima u EL?

neverovatno!!!

sta reci?
(roki, 17. februar 2009 10:53)


tebi bi bilo najbolje da procitas tekst ponovo pa onda komentarises

U.T.

pre 15 godina

U ULEB-u se, bas kao i u Jadranskoj ligi, uvijek nesto mijenja, tako da i ova odluka ce da zivi neko vrijeme, a onda ce opet to da promjene do sledeceg zasjedanja. Sto se mene licno tice, mom omiljenom klubu bi trebalo dati dozivotni ugovor, a ne samo do 2011.
Napred Partizan.

devotion

pre 15 godina

komentar 77 stoji ali donekle!!!
idemo u euroligu svake godine na osnovu titule a sada su poeni i zato su predvideli da cemo igrati jos min 3 godine a svima vama sto vas nervira to sada ne moze vam niko pomoci jer niste na vreme mislili a prevashodno kosarkasi trenirali i zalagali.uzivajte u treninzima u naredne 3 godine

igor-bp

pre 15 godina

@dex

A nije ti mozda palo na pamet da ce predstavnik Srbije u EL biti klub koji ima najvise bodova! Niko nije rekao da ce Partizan dobiti ugovor na tri sezone nego da ga niko ne moze prestici u broju bodova u naredne tri sezone!!!

Bojanc

pre 15 godina

@dex
Lepo si ti to decko copy+paste sa euroleague.com, ali nisi shatio da B licenca traje stvarno jednu godinu, ali se onda sledece sezone (izraz jako poznat tebi) opet gledaju bodovi skupljeni u prethodne tri sezone, pa se na osnovu tih bodova daje, tj u slucaju Partizana OBNAVLJA B licenca, a an pocetku ove sezone je KK Partizan imao vise bodova nego Hemofarm, FMP i Zvezda zajedno, a do danas je povecao bodovni saldo za jos 15 bodova...
Prosto, zar ne?