Rukomet 32

Subota, 24.01.2009.

22:53

Prvi poraz Danske, Francuska silno

U prvim mečevima druge faze EP u rukometu Poljaci su u Grupi II naneli prvi poraz Danskoj (32:28), dok je Norveška jedva savladala Makedoniju (29:27).

Prvi poraz Danske, Francuska silno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Armakedon

pre 15 godina

Marko@ Trebao si da napises Republic of Serbia, Repiblic of Poland, Bundess Republic of Deutcshland,Kingdom of Denmark...ipak si ti "pretstavnik" Un-a...da si "pretstavnik" Srbije rekao bi - Repiblika Makedonija, jer nas je Srbija PRIZNALA pod tim imenom...e sad, ako ne postujes odluke tvoje Vlade, ja u tvojoj mrznji prema nama ti ne mogu pomoci.

euskadi

pre 15 godina

eto ja si dao malo truda, uzeo kalkulator u ruke, uzeo Sportske novosti u kojima pisu godista igraca i doso do interesantnog podatka. Srbija kao mlada i silno talentirana momcad ima prosjek godina 26,9 ( 14 igraca koji su igrali protiv Njemacke ), dok Hrvatska momcad, stara, ona kojoj je ovo zadnje veliko natjecanje ima prosjek od 26,7 ( 14 igraca koji su igrali protiv Madjarske). Pa ti budi pametan.

Marko

pre 15 godina

Izvinjavam se uvredjenim, NADAM se da ce Serbia da pobedi Poland i FYRM. Ipak su FYRMacedonians nezgodni protivnici(najozbiljnije mislim). Evo Filipe, kopiram tvoj post pa se gledamo u utorak.

čovek

pre 15 godina

Skrećem pažnju svima da gaje neopravdan optimizam u smislu da sa dve pobede prolazimo dalje.
Da bi to nama bilo dovoljno MORA se dogoditi sledeće:
1. Da Danska izgubi bar 1 utakmicu od naredne dve, odnosno da ne osvoji više od DVA boda ili
2. Da Nemačka do kraja ne osvoji više od JEDNOG boda.

Poravnati na tabeli nemamo nikakve šanse.
Plašim se da ćemo se svi uzdati u to da Nemačka mora pobediti Dansku a da će ostati veliki žal što smo u poslednjih 15 minuta meča sa Danskom ušli u nepotrebnu trku gol za gol pri vođstvu od 6 golova razlike.

Roko Sifredi

pre 15 godina

A sad sledi ono sto mi srbi najvise volimo. Kalulacije.
Ako mi pobedimo Poljake a Nemci izgube od Norveske,a Makedonija odigra nereseno sa Danskom, a Bartoli padne na doping testu...

Dejan

pre 15 godina

Machak i HR je krenula sa smjenom generacija (pogledaj samo krila koja su potpuno nova i srednjeg vanjskog Duvnjaka), a u Londonu ce igrati svi osim mozda Metlicica, mada je i on rekao da se na njega ne racuna u kvalifikacijama, ali da ce pomoci na dalje, ako bude trebalo...

Filip

pre 15 godina

a marko marko vidis ti sta pises i smejem se ko lud, znaci pravi si antitalenat, uradio si tablicu i kako ce da bude tabelu nakon 2 utakmice pa i vidi ti njega zna i ko kako ce da igra... pa slag na svemu tome ti kazes kako da izbegnes francuska u polufinalu pa da budete prvi u grupi,,, ajme meni... cc c c
pa svet nemicese napred radi takve kre....e kao tebe, a ona drzava sta ti nazivas bjrm ceka vas na kraju i videces ko je za tebe bjrm
ONE NAME ONE LOVE MACEDONIA
Samo sonceto e postato od Makedonija i naravno Marko

Slavonac-Pakrac

pre 15 godina

@hb

Lepo je biti ambiciozan i samouveren, ali ti si se brate stvarno bas zesce istripovao.
Trebas jednostavno da pogledas sadasnje stanje pre nego sto doneses takav zakljucak.
Trenutno su Danci aktuelni prvaci Evrope, Nemci prvaci sveta, a Francuzi olimpijski prvaci.
Zar ne mislis da je onda malo pretenciozno izjaviti "Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu... ", a da pritom trenutno nemas nikakvu titulu ni u reprezentativnom ni u klupskom rukometu?
Mozda cete u narednih 10 godina jos uspeti da izmuvate jedno ili u vrh glave neka 2 prvenstva i to je to.
Ako stvarno u sledecih 10 godina sve zivo budete osvajali samo vi i Francuzi ja cu zajedno sa Vucicem da skocim sa vrha B92-:).

vladimir

pre 15 godina

Sta reci.Sve se komplikuje.Imamo sanse ali tesko cemo do polufinala.Sutra sa Poljacima bice tesko koji su nadigrali Dance imali su Poljaci u jednom trenutku i devet golova razlike.Nemci sigurno prolaze treba samo da pobede Norvesku.Za drugo mesto sada konkurise svih pet ekipa.U ovoj drugoj grupi prolaze dalje sigurno Francuzi i Hrvati.Kakav ruzan mec Hrvatska-Madjarska.Posle onih gazenja Spanije i Svedske mislio sam da ce se Kockasti lagano prosetati do zlata jer Francuzi su bili u najlaksoj grupi.Medjutim danas su se poigravali sa Svedjanima sa kojima su se Hrvati mucili dobrih 45 minuta.Sada sam siguran da Hrvatska ne bi uzela zlato da se igra na neutralnom terenu.Ovako imaju sanse.Jasno je da je vaznim igracima prosao zenit.Ivano Balic je povredjen i ne igra po mecu ni 20 minuta.Bez njega ce biti jako tesko za zavrsnicu.Interesantno je kako sudije uopste ne navijaju za Hrvatsku.Zapadnjaci pojacani Skandinavskim lobijem dominiraju.Mada je nama danas sudjenje bilo ok.Francuska deluje da ima najbolju igru ali kada dodju borbe za medalju nece im to nista znaciti ako ne prikazu igru kao i do sada.

Stefan Herceg-Novi

pre 15 godina

@hrvatina:
Lijepo je sto se radujes uspjehu svoje zemlje ali zasto toliko potencirate u pjesmama da ste mali,a posle kukate kad vam neko kaze da to i jeste...Sve u svemu ja nisam jedan od onih zadrtih nacionalista,dabogda se sreli u finalu i tamo vas pobjedili...:)

doyo

pre 15 godina

najjace mi je kad se ova jadna balkanska plemena toboze snebivaju nad divljastvom i nekulturom onih drugih. a isti su i jedni i drugi.

tu se sad nesto krstite kako su hrvati divljaci i kako zvizde na srpsku himnu, a kad je prvenstvo u kosarci bilo kod vas onda ste bili jos gori.

hrvati se s druge strane nasladjuju srpskim sr**ima i pricama o njihovom divljastvu samo da bi opravdali vlastita.

najbolji pokazatelj kolika smo stoka i jedni i drugi (a i oni treci, i cetvrti...) je cinjenica da smo uspjeli jedan gospodski sport kao sto je tenis napravit poligonom za masovne tucnjave. sramota!

treba prvo pocistiti pred vlastitom kucom, da bi imali pravo (ako bi i tad) da spominjemo tudju. da ne govorim o bahatim stavovima s visoka.

mAchAk

pre 15 godina

Nesvidja mi se vise ovaj rukomet,nema prave konkurencije Hrvatima i Francuzima...
Ima dosta solidnih ekipa(Njem,Dan,Sve)ali kad pogledas onako u globalu vidis da Hrvati i Francuzi djele prvo mjesto i nema ekipe koja im se moze ozbiljno suprostavit!!

Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu...

Dajte nam ozbiljnu konkurenciju!!!!
(hb, 24. januar 2009 23:43)

1.Realno gledano na ovome prvenstvu vi(Hrvati) i Francuzi ste najveci favoriti.Francuzi zato sto su igracki najbolji i najkompletniji,a vi zato sto ste do daske napaljeni i jos domacini.
2.Dosta reprezentacija je pocelo sa smenama generacija za OI 2012 u Londonu.Tu u prvi plan izdvajam Svedsku i Srbiju,pa cak i Nemacku.
3.Rukomet je takav sport gde trenutno 10 reprezentacija svaka svaku moze da pobedi.KOJI SI TI TO STRUCNJAK DA MOZES DA PROCENIS DA CETE VI I FRANCUSKA BITI NAJBOLJI U NAREDNIH 10 GOD.?
4.Posle ovog svetskog prvenstva pocinje vas patos u svetu rukometa.(BEZ OBZIRA IAKO POSTANETE SVETSKI PRVACI)
5.Sta mislis dokle ce igrati BALIC,METLICIC,LACKOVIC,VORI,VALCIC?Ne verujem da cemo ih gledati u Londonu 2012.
6.KO CE IH ZAMENITI ?
7.Mislim da nije sve to tako sjajno i bajno kako ti mislis.
MORAS PRIZNATI DA SAM TE BACIO MALO U RAZMISLJANJE !!!! :-)

Dejan

pre 15 godina

OK. Nesto si mislim da ce mec u grupi izmedju HR i FR biti teze muvanje i cuvanje taktike za finale i snage za polufinale.
Steta sto je ovako ispalo. Da su FR u jednoj grupi, a HR u drugoj bilo bi daleko interesantnije. Ovako su s jedne strane nastradali oni koji su se nasli u njihovim grupama, a s druge strane imamo preizjednacene ekipe. Koliko me raduje ova druga grupa po izjednacenosti toliko me ne raduje ona prva u kojoj nitko ne moze prismrditi ovima.

Mihajlo

pre 15 godina

Vidim da mnogi gledaju kako protivnici igraju pa pocnu racunice, svasta!!!!

Kao da smo mi vec pobedili sve a igramo jos po mom misljenju protiv vrlo dobre ekipe poljske (razvalili evropske prvake) i makedonije koja sigurno nije za podcenjivanje kad se uzme u obzir da ce biti 3-4 hiljada makedonaca plus hrvata ne bi rekao da je sve reseno.

Kad odigras svoje onda gledaj druge a ne obrnuto!

Najjaci su mi komentari standartnih pljuvaca,
pre sp govorili kako smo rupa itd.. sad kad su videli da vredimo nesto oni pljuju sto ne igramo jos bolje da bi osvojili sp.. Zar nije dosta tih stvari sto rade drugi sa nama nego treba i medjusobno da se koljemo.???

Bilo sta da se desi ja sam vise nego zadovaljan postignutim.
1. sp pod imenom Srbije
2. i to bas u hr
3. vrlo lose smo igrali zadnjih godina bez ikakve perspektive
4. svadje, kriminal, korupcija i sta se sve nije desavalo....
5.....
6.....

mrzi me da tipkam vise

p.S: hvala trubacima na podrsci
SRECNO

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Sutra je za nas finale SP,ako dobijemo Poljake na korak smo od polufinala,samo Nemci da dobiju one Dance i eto nas u Zagrebu!!!

vujovic

pre 15 godina

Zamolio bi srbe da prestanu da se potpisivaju kao hrvat..
Jer je ocigledno!!!!!
Sta ce vam to?????!!!!

Sto se tice utakmice, svaka cast..
Trebamo pobediti preostale dve utakmice (koje nimalo lake nisu) pa sta nam bog da.
Ipak odlucuju drugi rezultati kako cemo se provesti..

Bravo za trubace

roman empire

pre 15 godina

Cestitam komsije na pobedi,rutinska igra i sigurna pobeda.Bez obzira sa koje cete pozicije 1 ili 2 otici u polufinale vi i Francuzi u tim polufinalima cete izaci kao pobednici jer je ova grupa u Zadru iako neizvesnija ipak slabija,tsko da ce te vi i Francuzi se ponovo sresti u finalu,a sto se nas tice tek mi je sad zao sto nismo pobedili Nemacku jer bi bili vrlo blizu plasmana u polufinale ovako je sve jos otvoreno i moguce.Srecno u nastavku takmicenja. NAPRED ORLOVI.

marko bp

pre 15 godina

Jeste da je Andjelkovic povrijedjen ali trebalo bi da se vise ide po krilu a naravno tu su i sjajni Ilic,Sesum kao i fantasticni Bojinovic koji je bio nerjesiva enigma za svabe danas.Nadam se samo da u mec s Poljacima necete uci lezerno kao protiv Brazila jer ipak su to vicesampioni svijeta i da cete lagano stici do polufinala.I na kraju kad budemo uzimali neku od medalja bice nam puna srca dok budemo slusali himnu Boze pravde a hrvati samo neka zvizde to dovoljno govori o njima.OrLoVi izdrzite do kraja SrPsKi InAt je jaci od svih ! ! !

Krivokapic

pre 15 godina

Poljaci su me danas stvarno iznenadili svojo igrom. Bice nam tesko protiv njih sutra, ali sam siguran u pobedu. Mislim da sada mozemo realno da ocekujemo i prvo mesto u grupi i tako izbegnemo Francuze u polufinalu. Oni su u strasnoj formi.
KAko god se zavsilo, ovo je veliki uspon srpskog rukometa.

Opet MArko

pre 15 godina

Ako Nemci odigraju dve neresene (DEN, NOR)
Ako Danci odigraju 1 neresenu (GER) i 1 pobede (BJRM)
I mi pobedimo obe, onda ce tabela (zbog medjusobnih) izgledati:
1. DEN
2 GER
3. SRB

!!!

hrvatina

pre 15 godina

Ima jedna, zemlja mala, sada svatko za nju zna
Ono šta je bila Švedska, to je sada Hrvatska, HRVATSKA!!
Rekli su nam, da smo spori, pa su Španjolce poslali
A mi smo im dali 32 gola, pa su kući otišli


Neka pati, koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo suze rone, mi imamo šampione
LINO MAJSTORE LINO MAJSTORE


Ima jedno plavo more, ime mu je Jadransko,
A njegovi šume vali, sveto ime Hrvatsko
Rekli su nam da smo mali, mi se nismo bunili
Donjeli su pražne mreže, a mi smo ih punili


Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo, suze rone jer mi imamo šampione
MI SMO HRVATI BIĆEMO PRVACI

Neka pati, kome smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Nek' Hrvatska zvona zvone, mi imamo šampione


HRVATSKA, HRVATSKA, HRVATSKA
Mi imamo šampione
HRVATSKA!


nadam se da ćete objavit komentar mislim da ne vrijeđa nikog

David

pre 15 godina

Rezultati nam zaista idu na ruku... Ako ponovicu Ako pobedimo obe utakmice idemo 70 posto u finale... jer kao da nas nije htelo da Nemci i Danci igraju zadnju utakmice. Prve komsije pa mogu igrati npr. 27:27 sto ce ih voditi dalje a mi bi bili treci

Marko

pre 15 godina

Sa dve pobede NE IDEMO 100posto u 1/2F! Ako Danci pobede BJRM i nereseno sa GER, a mi dobijemo obe, onda imamo po 7 bodova mi i DAN. A oni su nas dobili u prvoj fazi. Jedino smo sigurni ako Danci dozive jos jedan poraz, ili GER dva poraza, posto ni sa njima isti broj bodova nam ne odgovara zbog gol razlike!!!
Ali, ajmo prvo nezgodnu Poljsku...

euskadi

pre 15 godina

Pa to je strasno. Nas suci kradu i kad doma igramo. Pet cistih golova nam ponistili zbog navodnih faula u napadu i prestupa. Nema veze idemo dalje.

hb

pre 15 godina

Nesvidja mi se vise ovaj rukomet,nema prave konkurencije Hrvatima i Francuzima...
Ima dosta solidnih ekipa(Njem,Dan,Sve)ali kad pogledas onako u globalu vidis da Hrvati i Francuzi djele prvo mjesto i nema ekipe koja im se moze ozbiljno suprostavit!!

Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu...

Dajte nam ozbiljnu konkurenciju!!!!

Mihajlo

pre 15 godina

Vidim da mnogi gledaju kako protivnici igraju pa pocnu racunice, svasta!!!!

Kao da smo mi vec pobedili sve a igramo jos po mom misljenju protiv vrlo dobre ekipe poljske (razvalili evropske prvake) i makedonije koja sigurno nije za podcenjivanje kad se uzme u obzir da ce biti 3-4 hiljada makedonaca plus hrvata ne bi rekao da je sve reseno.

Kad odigras svoje onda gledaj druge a ne obrnuto!

Najjaci su mi komentari standartnih pljuvaca,
pre sp govorili kako smo rupa itd.. sad kad su videli da vredimo nesto oni pljuju sto ne igramo jos bolje da bi osvojili sp.. Zar nije dosta tih stvari sto rade drugi sa nama nego treba i medjusobno da se koljemo.???

Bilo sta da se desi ja sam vise nego zadovaljan postignutim.
1. sp pod imenom Srbije
2. i to bas u hr
3. vrlo lose smo igrali zadnjih godina bez ikakve perspektive
4. svadje, kriminal, korupcija i sta se sve nije desavalo....
5.....
6.....

mrzi me da tipkam vise

p.S: hvala trubacima na podrsci
SRECNO

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Sutra je za nas finale SP,ako dobijemo Poljake na korak smo od polufinala,samo Nemci da dobiju one Dance i eto nas u Zagrebu!!!

roman empire

pre 15 godina

Cestitam komsije na pobedi,rutinska igra i sigurna pobeda.Bez obzira sa koje cete pozicije 1 ili 2 otici u polufinale vi i Francuzi u tim polufinalima cete izaci kao pobednici jer je ova grupa u Zadru iako neizvesnija ipak slabija,tsko da ce te vi i Francuzi se ponovo sresti u finalu,a sto se nas tice tek mi je sad zao sto nismo pobedili Nemacku jer bi bili vrlo blizu plasmana u polufinale ovako je sve jos otvoreno i moguce.Srecno u nastavku takmicenja. NAPRED ORLOVI.

hrvatina

pre 15 godina

Ima jedna, zemlja mala, sada svatko za nju zna
Ono šta je bila Švedska, to je sada Hrvatska, HRVATSKA!!
Rekli su nam, da smo spori, pa su Španjolce poslali
A mi smo im dali 32 gola, pa su kući otišli


Neka pati, koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo suze rone, mi imamo šampione
LINO MAJSTORE LINO MAJSTORE


Ima jedno plavo more, ime mu je Jadransko,
A njegovi šume vali, sveto ime Hrvatsko
Rekli su nam da smo mali, mi se nismo bunili
Donjeli su pražne mreže, a mi smo ih punili


Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo, suze rone jer mi imamo šampione
MI SMO HRVATI BIĆEMO PRVACI

Neka pati, kome smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Nek' Hrvatska zvona zvone, mi imamo šampione


HRVATSKA, HRVATSKA, HRVATSKA
Mi imamo šampione
HRVATSKA!


nadam se da ćete objavit komentar mislim da ne vrijeđa nikog

Marko

pre 15 godina

Sa dve pobede NE IDEMO 100posto u 1/2F! Ako Danci pobede BJRM i nereseno sa GER, a mi dobijemo obe, onda imamo po 7 bodova mi i DAN. A oni su nas dobili u prvoj fazi. Jedino smo sigurni ako Danci dozive jos jedan poraz, ili GER dva poraza, posto ni sa njima isti broj bodova nam ne odgovara zbog gol razlike!!!
Ali, ajmo prvo nezgodnu Poljsku...

vujovic

pre 15 godina

Zamolio bi srbe da prestanu da se potpisivaju kao hrvat..
Jer je ocigledno!!!!!
Sta ce vam to?????!!!!

Sto se tice utakmice, svaka cast..
Trebamo pobediti preostale dve utakmice (koje nimalo lake nisu) pa sta nam bog da.
Ipak odlucuju drugi rezultati kako cemo se provesti..

Bravo za trubace

mAchAk

pre 15 godina

Nesvidja mi se vise ovaj rukomet,nema prave konkurencije Hrvatima i Francuzima...
Ima dosta solidnih ekipa(Njem,Dan,Sve)ali kad pogledas onako u globalu vidis da Hrvati i Francuzi djele prvo mjesto i nema ekipe koja im se moze ozbiljno suprostavit!!

Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu...

Dajte nam ozbiljnu konkurenciju!!!!
(hb, 24. januar 2009 23:43)

1.Realno gledano na ovome prvenstvu vi(Hrvati) i Francuzi ste najveci favoriti.Francuzi zato sto su igracki najbolji i najkompletniji,a vi zato sto ste do daske napaljeni i jos domacini.
2.Dosta reprezentacija je pocelo sa smenama generacija za OI 2012 u Londonu.Tu u prvi plan izdvajam Svedsku i Srbiju,pa cak i Nemacku.
3.Rukomet je takav sport gde trenutno 10 reprezentacija svaka svaku moze da pobedi.KOJI SI TI TO STRUCNJAK DA MOZES DA PROCENIS DA CETE VI I FRANCUSKA BITI NAJBOLJI U NAREDNIH 10 GOD.?
4.Posle ovog svetskog prvenstva pocinje vas patos u svetu rukometa.(BEZ OBZIRA IAKO POSTANETE SVETSKI PRVACI)
5.Sta mislis dokle ce igrati BALIC,METLICIC,LACKOVIC,VORI,VALCIC?Ne verujem da cemo ih gledati u Londonu 2012.
6.KO CE IH ZAMENITI ?
7.Mislim da nije sve to tako sjajno i bajno kako ti mislis.
MORAS PRIZNATI DA SAM TE BACIO MALO U RAZMISLJANJE !!!! :-)

hb

pre 15 godina

Nesvidja mi se vise ovaj rukomet,nema prave konkurencije Hrvatima i Francuzima...
Ima dosta solidnih ekipa(Njem,Dan,Sve)ali kad pogledas onako u globalu vidis da Hrvati i Francuzi djele prvo mjesto i nema ekipe koja im se moze ozbiljno suprostavit!!

Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu...

Dajte nam ozbiljnu konkurenciju!!!!

marko bp

pre 15 godina

Jeste da je Andjelkovic povrijedjen ali trebalo bi da se vise ide po krilu a naravno tu su i sjajni Ilic,Sesum kao i fantasticni Bojinovic koji je bio nerjesiva enigma za svabe danas.Nadam se samo da u mec s Poljacima necete uci lezerno kao protiv Brazila jer ipak su to vicesampioni svijeta i da cete lagano stici do polufinala.I na kraju kad budemo uzimali neku od medalja bice nam puna srca dok budemo slusali himnu Boze pravde a hrvati samo neka zvizde to dovoljno govori o njima.OrLoVi izdrzite do kraja SrPsKi InAt je jaci od svih ! ! !

doyo

pre 15 godina

najjace mi je kad se ova jadna balkanska plemena toboze snebivaju nad divljastvom i nekulturom onih drugih. a isti su i jedni i drugi.

tu se sad nesto krstite kako su hrvati divljaci i kako zvizde na srpsku himnu, a kad je prvenstvo u kosarci bilo kod vas onda ste bili jos gori.

hrvati se s druge strane nasladjuju srpskim sr**ima i pricama o njihovom divljastvu samo da bi opravdali vlastita.

najbolji pokazatelj kolika smo stoka i jedni i drugi (a i oni treci, i cetvrti...) je cinjenica da smo uspjeli jedan gospodski sport kao sto je tenis napravit poligonom za masovne tucnjave. sramota!

treba prvo pocistiti pred vlastitom kucom, da bi imali pravo (ako bi i tad) da spominjemo tudju. da ne govorim o bahatim stavovima s visoka.

Krivokapic

pre 15 godina

Poljaci su me danas stvarno iznenadili svojo igrom. Bice nam tesko protiv njih sutra, ali sam siguran u pobedu. Mislim da sada mozemo realno da ocekujemo i prvo mesto u grupi i tako izbegnemo Francuze u polufinalu. Oni su u strasnoj formi.
KAko god se zavsilo, ovo je veliki uspon srpskog rukometa.

Slavonac-Pakrac

pre 15 godina

@hb

Lepo je biti ambiciozan i samouveren, ali ti si se brate stvarno bas zesce istripovao.
Trebas jednostavno da pogledas sadasnje stanje pre nego sto doneses takav zakljucak.
Trenutno su Danci aktuelni prvaci Evrope, Nemci prvaci sveta, a Francuzi olimpijski prvaci.
Zar ne mislis da je onda malo pretenciozno izjaviti "Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu... ", a da pritom trenutno nemas nikakvu titulu ni u reprezentativnom ni u klupskom rukometu?
Mozda cete u narednih 10 godina jos uspeti da izmuvate jedno ili u vrh glave neka 2 prvenstva i to je to.
Ako stvarno u sledecih 10 godina sve zivo budete osvajali samo vi i Francuzi ja cu zajedno sa Vucicem da skocim sa vrha B92-:).

Stefan Herceg-Novi

pre 15 godina

@hrvatina:
Lijepo je sto se radujes uspjehu svoje zemlje ali zasto toliko potencirate u pjesmama da ste mali,a posle kukate kad vam neko kaze da to i jeste...Sve u svemu ja nisam jedan od onih zadrtih nacionalista,dabogda se sreli u finalu i tamo vas pobjedili...:)

David

pre 15 godina

Rezultati nam zaista idu na ruku... Ako ponovicu Ako pobedimo obe utakmice idemo 70 posto u finale... jer kao da nas nije htelo da Nemci i Danci igraju zadnju utakmice. Prve komsije pa mogu igrati npr. 27:27 sto ce ih voditi dalje a mi bi bili treci

Dejan

pre 15 godina

OK. Nesto si mislim da ce mec u grupi izmedju HR i FR biti teze muvanje i cuvanje taktike za finale i snage za polufinale.
Steta sto je ovako ispalo. Da su FR u jednoj grupi, a HR u drugoj bilo bi daleko interesantnije. Ovako su s jedne strane nastradali oni koji su se nasli u njihovim grupama, a s druge strane imamo preizjednacene ekipe. Koliko me raduje ova druga grupa po izjednacenosti toliko me ne raduje ona prva u kojoj nitko ne moze prismrditi ovima.

euskadi

pre 15 godina

eto ja si dao malo truda, uzeo kalkulator u ruke, uzeo Sportske novosti u kojima pisu godista igraca i doso do interesantnog podatka. Srbija kao mlada i silno talentirana momcad ima prosjek godina 26,9 ( 14 igraca koji su igrali protiv Njemacke ), dok Hrvatska momcad, stara, ona kojoj je ovo zadnje veliko natjecanje ima prosjek od 26,7 ( 14 igraca koji su igrali protiv Madjarske). Pa ti budi pametan.

euskadi

pre 15 godina

Pa to je strasno. Nas suci kradu i kad doma igramo. Pet cistih golova nam ponistili zbog navodnih faula u napadu i prestupa. Nema veze idemo dalje.

vladimir

pre 15 godina

Sta reci.Sve se komplikuje.Imamo sanse ali tesko cemo do polufinala.Sutra sa Poljacima bice tesko koji su nadigrali Dance imali su Poljaci u jednom trenutku i devet golova razlike.Nemci sigurno prolaze treba samo da pobede Norvesku.Za drugo mesto sada konkurise svih pet ekipa.U ovoj drugoj grupi prolaze dalje sigurno Francuzi i Hrvati.Kakav ruzan mec Hrvatska-Madjarska.Posle onih gazenja Spanije i Svedske mislio sam da ce se Kockasti lagano prosetati do zlata jer Francuzi su bili u najlaksoj grupi.Medjutim danas su se poigravali sa Svedjanima sa kojima su se Hrvati mucili dobrih 45 minuta.Sada sam siguran da Hrvatska ne bi uzela zlato da se igra na neutralnom terenu.Ovako imaju sanse.Jasno je da je vaznim igracima prosao zenit.Ivano Balic je povredjen i ne igra po mecu ni 20 minuta.Bez njega ce biti jako tesko za zavrsnicu.Interesantno je kako sudije uopste ne navijaju za Hrvatsku.Zapadnjaci pojacani Skandinavskim lobijem dominiraju.Mada je nama danas sudjenje bilo ok.Francuska deluje da ima najbolju igru ali kada dodju borbe za medalju nece im to nista znaciti ako ne prikazu igru kao i do sada.

Opet MArko

pre 15 godina

Ako Nemci odigraju dve neresene (DEN, NOR)
Ako Danci odigraju 1 neresenu (GER) i 1 pobede (BJRM)
I mi pobedimo obe, onda ce tabela (zbog medjusobnih) izgledati:
1. DEN
2 GER
3. SRB

!!!

Dejan

pre 15 godina

Machak i HR je krenula sa smjenom generacija (pogledaj samo krila koja su potpuno nova i srednjeg vanjskog Duvnjaka), a u Londonu ce igrati svi osim mozda Metlicica, mada je i on rekao da se na njega ne racuna u kvalifikacijama, ali da ce pomoci na dalje, ako bude trebalo...

Roko Sifredi

pre 15 godina

A sad sledi ono sto mi srbi najvise volimo. Kalulacije.
Ako mi pobedimo Poljake a Nemci izgube od Norveske,a Makedonija odigra nereseno sa Danskom, a Bartoli padne na doping testu...

Filip

pre 15 godina

a marko marko vidis ti sta pises i smejem se ko lud, znaci pravi si antitalenat, uradio si tablicu i kako ce da bude tabelu nakon 2 utakmice pa i vidi ti njega zna i ko kako ce da igra... pa slag na svemu tome ti kazes kako da izbegnes francuska u polufinalu pa da budete prvi u grupi,,, ajme meni... cc c c
pa svet nemicese napred radi takve kre....e kao tebe, a ona drzava sta ti nazivas bjrm ceka vas na kraju i videces ko je za tebe bjrm
ONE NAME ONE LOVE MACEDONIA
Samo sonceto e postato od Makedonija i naravno Marko

čovek

pre 15 godina

Skrećem pažnju svima da gaje neopravdan optimizam u smislu da sa dve pobede prolazimo dalje.
Da bi to nama bilo dovoljno MORA se dogoditi sledeće:
1. Da Danska izgubi bar 1 utakmicu od naredne dve, odnosno da ne osvoji više od DVA boda ili
2. Da Nemačka do kraja ne osvoji više od JEDNOG boda.

Poravnati na tabeli nemamo nikakve šanse.
Plašim se da ćemo se svi uzdati u to da Nemačka mora pobediti Dansku a da će ostati veliki žal što smo u poslednjih 15 minuta meča sa Danskom ušli u nepotrebnu trku gol za gol pri vođstvu od 6 golova razlike.

Armakedon

pre 15 godina

Marko@ Trebao si da napises Republic of Serbia, Repiblic of Poland, Bundess Republic of Deutcshland,Kingdom of Denmark...ipak si ti "pretstavnik" Un-a...da si "pretstavnik" Srbije rekao bi - Repiblika Makedonija, jer nas je Srbija PRIZNALA pod tim imenom...e sad, ako ne postujes odluke tvoje Vlade, ja u tvojoj mrznji prema nama ti ne mogu pomoci.

Marko

pre 15 godina

Izvinjavam se uvredjenim, NADAM se da ce Serbia da pobedi Poland i FYRM. Ipak su FYRMacedonians nezgodni protivnici(najozbiljnije mislim). Evo Filipe, kopiram tvoj post pa se gledamo u utorak.

hrvatina

pre 15 godina

Ima jedna, zemlja mala, sada svatko za nju zna
Ono šta je bila Švedska, to je sada Hrvatska, HRVATSKA!!
Rekli su nam, da smo spori, pa su Španjolce poslali
A mi smo im dali 32 gola, pa su kući otišli


Neka pati, koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo suze rone, mi imamo šampione
LINO MAJSTORE LINO MAJSTORE


Ima jedno plavo more, ime mu je Jadransko,
A njegovi šume vali, sveto ime Hrvatsko
Rekli su nam da smo mali, mi se nismo bunili
Donjeli su pražne mreže, a mi smo ih punili


Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Neka samo, suze rone jer mi imamo šampione
MI SMO HRVATI BIĆEMO PRVACI

Neka pati, kome smeta, Hrvatska je prvak svijeta
Nek' Hrvatska zvona zvone, mi imamo šampione


HRVATSKA, HRVATSKA, HRVATSKA
Mi imamo šampione
HRVATSKA!


nadam se da ćete objavit komentar mislim da ne vrijeđa nikog

hb

pre 15 godina

Nesvidja mi se vise ovaj rukomet,nema prave konkurencije Hrvatima i Francuzima...
Ima dosta solidnih ekipa(Njem,Dan,Sve)ali kad pogledas onako u globalu vidis da Hrvati i Francuzi djele prvo mjesto i nema ekipe koja im se moze ozbiljno suprostavit!!

Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu...

Dajte nam ozbiljnu konkurenciju!!!!

euskadi

pre 15 godina

Pa to je strasno. Nas suci kradu i kad doma igramo. Pet cistih golova nam ponistili zbog navodnih faula u napadu i prestupa. Nema veze idemo dalje.

Opet MArko

pre 15 godina

Ako Nemci odigraju dve neresene (DEN, NOR)
Ako Danci odigraju 1 neresenu (GER) i 1 pobede (BJRM)
I mi pobedimo obe, onda ce tabela (zbog medjusobnih) izgledati:
1. DEN
2 GER
3. SRB

!!!

roman empire

pre 15 godina

Cestitam komsije na pobedi,rutinska igra i sigurna pobeda.Bez obzira sa koje cete pozicije 1 ili 2 otici u polufinale vi i Francuzi u tim polufinalima cete izaci kao pobednici jer je ova grupa u Zadru iako neizvesnija ipak slabija,tsko da ce te vi i Francuzi se ponovo sresti u finalu,a sto se nas tice tek mi je sad zao sto nismo pobedili Nemacku jer bi bili vrlo blizu plasmana u polufinale ovako je sve jos otvoreno i moguce.Srecno u nastavku takmicenja. NAPRED ORLOVI.

Mihajlo

pre 15 godina

Vidim da mnogi gledaju kako protivnici igraju pa pocnu racunice, svasta!!!!

Kao da smo mi vec pobedili sve a igramo jos po mom misljenju protiv vrlo dobre ekipe poljske (razvalili evropske prvake) i makedonije koja sigurno nije za podcenjivanje kad se uzme u obzir da ce biti 3-4 hiljada makedonaca plus hrvata ne bi rekao da je sve reseno.

Kad odigras svoje onda gledaj druge a ne obrnuto!

Najjaci su mi komentari standartnih pljuvaca,
pre sp govorili kako smo rupa itd.. sad kad su videli da vredimo nesto oni pljuju sto ne igramo jos bolje da bi osvojili sp.. Zar nije dosta tih stvari sto rade drugi sa nama nego treba i medjusobno da se koljemo.???

Bilo sta da se desi ja sam vise nego zadovaljan postignutim.
1. sp pod imenom Srbije
2. i to bas u hr
3. vrlo lose smo igrali zadnjih godina bez ikakve perspektive
4. svadje, kriminal, korupcija i sta se sve nije desavalo....
5.....
6.....

mrzi me da tipkam vise

p.S: hvala trubacima na podrsci
SRECNO

doyo

pre 15 godina

najjace mi je kad se ova jadna balkanska plemena toboze snebivaju nad divljastvom i nekulturom onih drugih. a isti su i jedni i drugi.

tu se sad nesto krstite kako su hrvati divljaci i kako zvizde na srpsku himnu, a kad je prvenstvo u kosarci bilo kod vas onda ste bili jos gori.

hrvati se s druge strane nasladjuju srpskim sr**ima i pricama o njihovom divljastvu samo da bi opravdali vlastita.

najbolji pokazatelj kolika smo stoka i jedni i drugi (a i oni treci, i cetvrti...) je cinjenica da smo uspjeli jedan gospodski sport kao sto je tenis napravit poligonom za masovne tucnjave. sramota!

treba prvo pocistiti pred vlastitom kucom, da bi imali pravo (ako bi i tad) da spominjemo tudju. da ne govorim o bahatim stavovima s visoka.

mAchAk

pre 15 godina

Nesvidja mi se vise ovaj rukomet,nema prave konkurencije Hrvatima i Francuzima...
Ima dosta solidnih ekipa(Njem,Dan,Sve)ali kad pogledas onako u globalu vidis da Hrvati i Francuzi djele prvo mjesto i nema ekipe koja im se moze ozbiljno suprostavit!!

Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu...

Dajte nam ozbiljnu konkurenciju!!!!
(hb, 24. januar 2009 23:43)

1.Realno gledano na ovome prvenstvu vi(Hrvati) i Francuzi ste najveci favoriti.Francuzi zato sto su igracki najbolji i najkompletniji,a vi zato sto ste do daske napaljeni i jos domacini.
2.Dosta reprezentacija je pocelo sa smenama generacija za OI 2012 u Londonu.Tu u prvi plan izdvajam Svedsku i Srbiju,pa cak i Nemacku.
3.Rukomet je takav sport gde trenutno 10 reprezentacija svaka svaku moze da pobedi.KOJI SI TI TO STRUCNJAK DA MOZES DA PROCENIS DA CETE VI I FRANCUSKA BITI NAJBOLJI U NAREDNIH 10 GOD.?
4.Posle ovog svetskog prvenstva pocinje vas patos u svetu rukometa.(BEZ OBZIRA IAKO POSTANETE SVETSKI PRVACI)
5.Sta mislis dokle ce igrati BALIC,METLICIC,LACKOVIC,VORI,VALCIC?Ne verujem da cemo ih gledati u Londonu 2012.
6.KO CE IH ZAMENITI ?
7.Mislim da nije sve to tako sjajno i bajno kako ti mislis.
MORAS PRIZNATI DA SAM TE BACIO MALO U RAZMISLJANJE !!!! :-)

Filip

pre 15 godina

a marko marko vidis ti sta pises i smejem se ko lud, znaci pravi si antitalenat, uradio si tablicu i kako ce da bude tabelu nakon 2 utakmice pa i vidi ti njega zna i ko kako ce da igra... pa slag na svemu tome ti kazes kako da izbegnes francuska u polufinalu pa da budete prvi u grupi,,, ajme meni... cc c c
pa svet nemicese napred radi takve kre....e kao tebe, a ona drzava sta ti nazivas bjrm ceka vas na kraju i videces ko je za tebe bjrm
ONE NAME ONE LOVE MACEDONIA
Samo sonceto e postato od Makedonija i naravno Marko

marko bp

pre 15 godina

Jeste da je Andjelkovic povrijedjen ali trebalo bi da se vise ide po krilu a naravno tu su i sjajni Ilic,Sesum kao i fantasticni Bojinovic koji je bio nerjesiva enigma za svabe danas.Nadam se samo da u mec s Poljacima necete uci lezerno kao protiv Brazila jer ipak su to vicesampioni svijeta i da cete lagano stici do polufinala.I na kraju kad budemo uzimali neku od medalja bice nam puna srca dok budemo slusali himnu Boze pravde a hrvati samo neka zvizde to dovoljno govori o njima.OrLoVi izdrzite do kraja SrPsKi InAt je jaci od svih ! ! !

Krivokapic

pre 15 godina

Poljaci su me danas stvarno iznenadili svojo igrom. Bice nam tesko protiv njih sutra, ali sam siguran u pobedu. Mislim da sada mozemo realno da ocekujemo i prvo mesto u grupi i tako izbegnemo Francuze u polufinalu. Oni su u strasnoj formi.
KAko god se zavsilo, ovo je veliki uspon srpskog rukometa.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Sutra je za nas finale SP,ako dobijemo Poljake na korak smo od polufinala,samo Nemci da dobiju one Dance i eto nas u Zagrebu!!!

vujovic

pre 15 godina

Zamolio bi srbe da prestanu da se potpisivaju kao hrvat..
Jer je ocigledno!!!!!
Sta ce vam to?????!!!!

Sto se tice utakmice, svaka cast..
Trebamo pobediti preostale dve utakmice (koje nimalo lake nisu) pa sta nam bog da.
Ipak odlucuju drugi rezultati kako cemo se provesti..

Bravo za trubace

Slavonac-Pakrac

pre 15 godina

@hb

Lepo je biti ambiciozan i samouveren, ali ti si se brate stvarno bas zesce istripovao.
Trebas jednostavno da pogledas sadasnje stanje pre nego sto doneses takav zakljucak.
Trenutno su Danci aktuelni prvaci Evrope, Nemci prvaci sveta, a Francuzi olimpijski prvaci.
Zar ne mislis da je onda malo pretenciozno izjaviti "Imam neki osjecaj da ce se i u sljedecem desetljecu Hrvati i Francuzi osvojit 95% svih mogucih natjecanja sto je dobro za Hrvatsku ali ne za rukomet u globalu... ", a da pritom trenutno nemas nikakvu titulu ni u reprezentativnom ni u klupskom rukometu?
Mozda cete u narednih 10 godina jos uspeti da izmuvate jedno ili u vrh glave neka 2 prvenstva i to je to.
Ako stvarno u sledecih 10 godina sve zivo budete osvajali samo vi i Francuzi ja cu zajedno sa Vucicem da skocim sa vrha B92-:).

Marko

pre 15 godina

Sa dve pobede NE IDEMO 100posto u 1/2F! Ako Danci pobede BJRM i nereseno sa GER, a mi dobijemo obe, onda imamo po 7 bodova mi i DAN. A oni su nas dobili u prvoj fazi. Jedino smo sigurni ako Danci dozive jos jedan poraz, ili GER dva poraza, posto ni sa njima isti broj bodova nam ne odgovara zbog gol razlike!!!
Ali, ajmo prvo nezgodnu Poljsku...

Stefan Herceg-Novi

pre 15 godina

@hrvatina:
Lijepo je sto se radujes uspjehu svoje zemlje ali zasto toliko potencirate u pjesmama da ste mali,a posle kukate kad vam neko kaze da to i jeste...Sve u svemu ja nisam jedan od onih zadrtih nacionalista,dabogda se sreli u finalu i tamo vas pobjedili...:)

Dejan

pre 15 godina

Machak i HR je krenula sa smjenom generacija (pogledaj samo krila koja su potpuno nova i srednjeg vanjskog Duvnjaka), a u Londonu ce igrati svi osim mozda Metlicica, mada je i on rekao da se na njega ne racuna u kvalifikacijama, ali da ce pomoci na dalje, ako bude trebalo...

David

pre 15 godina

Rezultati nam zaista idu na ruku... Ako ponovicu Ako pobedimo obe utakmice idemo 70 posto u finale... jer kao da nas nije htelo da Nemci i Danci igraju zadnju utakmice. Prve komsije pa mogu igrati npr. 27:27 sto ce ih voditi dalje a mi bi bili treci

Dejan

pre 15 godina

OK. Nesto si mislim da ce mec u grupi izmedju HR i FR biti teze muvanje i cuvanje taktike za finale i snage za polufinale.
Steta sto je ovako ispalo. Da su FR u jednoj grupi, a HR u drugoj bilo bi daleko interesantnije. Ovako su s jedne strane nastradali oni koji su se nasli u njihovim grupama, a s druge strane imamo preizjednacene ekipe. Koliko me raduje ova druga grupa po izjednacenosti toliko me ne raduje ona prva u kojoj nitko ne moze prismrditi ovima.

vladimir

pre 15 godina

Sta reci.Sve se komplikuje.Imamo sanse ali tesko cemo do polufinala.Sutra sa Poljacima bice tesko koji su nadigrali Dance imali su Poljaci u jednom trenutku i devet golova razlike.Nemci sigurno prolaze treba samo da pobede Norvesku.Za drugo mesto sada konkurise svih pet ekipa.U ovoj drugoj grupi prolaze dalje sigurno Francuzi i Hrvati.Kakav ruzan mec Hrvatska-Madjarska.Posle onih gazenja Spanije i Svedske mislio sam da ce se Kockasti lagano prosetati do zlata jer Francuzi su bili u najlaksoj grupi.Medjutim danas su se poigravali sa Svedjanima sa kojima su se Hrvati mucili dobrih 45 minuta.Sada sam siguran da Hrvatska ne bi uzela zlato da se igra na neutralnom terenu.Ovako imaju sanse.Jasno je da je vaznim igracima prosao zenit.Ivano Balic je povredjen i ne igra po mecu ni 20 minuta.Bez njega ce biti jako tesko za zavrsnicu.Interesantno je kako sudije uopste ne navijaju za Hrvatsku.Zapadnjaci pojacani Skandinavskim lobijem dominiraju.Mada je nama danas sudjenje bilo ok.Francuska deluje da ima najbolju igru ali kada dodju borbe za medalju nece im to nista znaciti ako ne prikazu igru kao i do sada.

Marko

pre 15 godina

Izvinjavam se uvredjenim, NADAM se da ce Serbia da pobedi Poland i FYRM. Ipak su FYRMacedonians nezgodni protivnici(najozbiljnije mislim). Evo Filipe, kopiram tvoj post pa se gledamo u utorak.

Armakedon

pre 15 godina

Marko@ Trebao si da napises Republic of Serbia, Repiblic of Poland, Bundess Republic of Deutcshland,Kingdom of Denmark...ipak si ti "pretstavnik" Un-a...da si "pretstavnik" Srbije rekao bi - Repiblika Makedonija, jer nas je Srbija PRIZNALA pod tim imenom...e sad, ako ne postujes odluke tvoje Vlade, ja u tvojoj mrznji prema nama ti ne mogu pomoci.

Roko Sifredi

pre 15 godina

A sad sledi ono sto mi srbi najvise volimo. Kalulacije.
Ako mi pobedimo Poljake a Nemci izgube od Norveske,a Makedonija odigra nereseno sa Danskom, a Bartoli padne na doping testu...

čovek

pre 15 godina

Skrećem pažnju svima da gaje neopravdan optimizam u smislu da sa dve pobede prolazimo dalje.
Da bi to nama bilo dovoljno MORA se dogoditi sledeće:
1. Da Danska izgubi bar 1 utakmicu od naredne dve, odnosno da ne osvoji više od DVA boda ili
2. Da Nemačka do kraja ne osvoji više od JEDNOG boda.

Poravnati na tabeli nemamo nikakve šanse.
Plašim se da ćemo se svi uzdati u to da Nemačka mora pobediti Dansku a da će ostati veliki žal što smo u poslednjih 15 minuta meča sa Danskom ušli u nepotrebnu trku gol za gol pri vođstvu od 6 golova razlike.

euskadi

pre 15 godina

eto ja si dao malo truda, uzeo kalkulator u ruke, uzeo Sportske novosti u kojima pisu godista igraca i doso do interesantnog podatka. Srbija kao mlada i silno talentirana momcad ima prosjek godina 26,9 ( 14 igraca koji su igrali protiv Njemacke ), dok Hrvatska momcad, stara, ona kojoj je ovo zadnje veliko natjecanje ima prosjek od 26,7 ( 14 igraca koji su igrali protiv Madjarske). Pa ti budi pametan.