Fudbal 125

Petak, 23.01.2009.

19:20

Poraz Crvene zvezde od Levskog

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Levskog 2:0 (1:0), u drugoj pripremnoj utakmici na Kipru.

Poraz Crvene zvezde od Levskog IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Ivan Vicentic

pre 15 godina

trebali su jos kojeg penzionera i crnca da dovedu...Sramota je ovo sto se godinama radi u Zvezdi.Sto ne kaze neko koliko su ovi amateri kostali sto ste ih doveli kao pojacanje?

mimi

pre 15 godina

Pa dobro bre B92,ako ima neko ziv tamo u redakciji neka mi napise zasto komentari koji nemaju nista uvrdeljivo ne izlaze na sajtu.Al ajd,mi odgovorite i nemojte da se pravite na neke jake likove.Cekam odgovor-zvezdasi.

bulgaria_the_best

pre 15 godina

levski e nai velikiq otbor na balkanite:) 2005-2006 levski e na 1/4 final za uefa cup,,2006-2007 levski e v shampion league:) poslednite godini Levki ima poveche uspehi ot crvena zvezda

sasha

pre 15 godina

kompleksasi...21. ce te se samo poklopit usima,a nijedno od vasih imena nece stajati medju komentarima teme ZVEZDA NA DERBIJU RUTINSKI

DEVETAR COKULIC

pre 15 godina

Jedna nevladina organizacija je dosla do zakljucka, da se u Srbiji navija ili za Zvezdu ili protiv nje!!! Drugi klubovi nisu ni bitni!

red star

pre 15 godina

Sta ste se uspalili. Vi bi posle nedelju dana treninga da se bude u formi i da sve deremo sa cetiri pet razlike.Levski ima tri nedelje vise treninga. Tim se mesa i trazi se najbolja kombinacija.A videcemo vas Topalovici protiv Salzburga. Jokan je vec najavio da mu rezultat nije bitan posto su tek poceli sa treningom

sin Dragan

pre 15 godina

I naravno prvih 100 komentara vecito nezadovoljnih, vecito drugih, vecito pokradenih, vecito najiskopleksiranijih navijaca na Balkanu. Grobara!

JSD, nja-nja-nja

pre 15 godina

ŠTA????? Izgubili smo trening utakmicu??? I to sa 22 (dvadeset i dva) igrača na terenu? Sa dva potpuno različita tima u prvom i drugom poluvremenu? Ju ju ju... C c c c... Kukuuuu leleeee!

Pa ja ne znam kako ću moći da spavam nakon ovog debakla!? Katastrofa! SVE je izgubljeno... Mrak! Sva pojačanja su promašaji, pare su bačene uzalud, nemamo veze, trener nam nema pojma, nikada nećemo moći da stignemo franjevce...

-------------
ALOOOO! Budjenjeeeee, bre! Mili moji navijači DRUGOG tima u Beogradu i Srbiji ("drugog" po svemu - po broju navijača, po /ne/osvojenim trofejima, po medjusobnom skoru sa "komšinicom" koju nikako da stignete, a kamoli prestignete, po ugledu koji uživate u svetu fudbala kao "onaj drugi srpski tim", ... je l' treba još? Da crtam malo?)

Da sam znao da će navijači JSD da se ovoliko raduju, ja bih već nazvao Čedu na mobitel (prijatelji smo) i zamolio ga da udesi da izgubimo još barem dve pripremne ("trening", "prijateljske", ""probne"...) utakmice! Pa, valjda je sreća mojih prvih komšija važnija od nekog tamo treninga?!
Zar ne? ;-)

JA

pre 15 godina

Navijam za Partizan, i nikad se ne javljam na komentare ali sam se ovde nagledao svakakvih gluposti.
Da pojasnim - najpre Levski nije izbacen od Borca iz kupa Uefa - to je Lokomotiva koja je dosta manji klub. Levski je u sezoni 2007/2008-e dogurao do faze po grupama Lige Sampiona, a bio je i na korak dotle ove sezone kada ih je ipak iznenadio Beloruski BATE Borisov koji ih je eliminisao u trecoj rundi. Levski je najpopularniji klub u Bugarskoj i trenutno vodeci na tabeli (njihov veciti rival CSKA je sampion, ali je izgubio pravo da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona zbog dugova).
Levski ima isti sastav tima vec neko vreme i nije naivan protivnik - mislim da bi i Partizan imao dosta muke sa njim. Sto se Zvezde tice - ova sezona je zasigurno izgubljena (bilo kakva titula bi bila ravna neverovatnom uspehu), dovedeno je mnogo igraca kao i pocetkom sezone. Neki od njih imaju kvalitet ali ce im trebati vremena da se naviknu na novo okruzenje i kasnije podrede timu.
Ovo su tek pripreme i ne treba ocekivati bog zna sta. Mislim ipak da Zvezda u stvari gradi tim za sledecu sezonu, stoga mi nije jasna ovolika kolicina negativnih komentara od Zvezdinih navijaca sa jedne i od Grobara sa druge.
Hvala.

pfc rules

pre 15 godina

@nemanja87
Tebi i takvima treba pevati bolje da cutiteeee...
A grobarima hocu da kazem da smanje malo dozivljaje,jer imamo mi nase probleme,jer nasa uprava samo rasprodaje igrace i dovodi neke anonimuse,i da vise tome trebaju da posvete paznju...zuka najkasnije na leto odlazi.Moreira takodje,Dijara i ko zna ko jos...pa zar nije to vaznije od jednog zvezdinog poraza u pripremnoj tekmi,ponasate isto ko i nas shnajder!!!!

Dzeger Frankfurt

pre 15 godina

Neje mi jasno sto se ova publika ovoliko prepucava,bolji fudbal i nezasluzuje da gleda.imali neko nesto pametno da kaze za dobrobit Srpskog fudbla.ocigledno je rec u vecini slucajeva o kompleksasima koji nista drugo i neznaju da kazu.vecini bi preporucio savet lekara i narvno psihologa.slusao sam i citao komentare navijaca velikih evropskih timova oni prosto realno gledaju na stanje u njihovim klubovima i drzavama i time budu zaista vodilje koje velikim delom uticu i zele da gledaju fudbal kakav zamisljaju,lep,kvalitetan sa puno lepih poteza i golova,sto stvarno smiruje i ulepsava zivot u celini...zasad to nam je sto nam je,jer mi to trazimo..Nadam se da ce prvenstvo biti lepo i kvalitetno,nek pobedi najbolji..

Boki

pre 15 godina

Toliko o famoznim pojacanjima - rutinska pobeda Levskog. Ijaoj, prvak Bugarske nam predstavlja problem i u pripremnom periodu, koliko li bi nas rasturili u nekom ozbiljnom takmicenju. U ovom timu Zvezde vredi mozda 3-4 igraca, a i oni ce do leta da odu. Od ovakvih pojacanja nema nista, dok god nam Tutoric predstavlja stub odbrane crno nam se pise i u domacem Kupu, a za ostala takmicenja bolje da i ne govorim :)

Komar

pre 15 godina

Pa da li je moguce da ovde ima toliko neznalica i neukih ljudi sto se fudbala tice???Evo prvo pitanje za takozvane zvezdase: Da li bi vam bilo draze da smo pobedili u ovoj ne vaznoj prijateljskoj utakmici,gde je rezultat po najmanje vazan ili u nekoj prvenstvenoj utakmici gde se racunaju bodovi???Ajde,prst na celo pa razmislite...A sad pitanje za vecite kompleksase (grobare):Da li je moguce da se radujete porazu Zvezde na pripremama u prijateljskoj utakmici???Ajde sad i vi prst na celo...Kako to sudite o pojacanjima posle jedne,tacnije posle pola utakmice???Svi igraci odigrali su po 45 minuta,jer su to PRIPREME!!!Ajde sad da vam objasnim cemu pripreme sluze:Ovako,pripreme (prvi deo) sluze da bi trener uvideo ko vredi,a ko ne,pa zato izvodi sve igrace na teren po 45 minuta...sluze i za sticanje fizicke spreme,a drugi deo priprema sluzi za uigravanje...Mozete sa minusima ocenjivati ovaj moj unos,ali kad duboko razmislite shvatice te da sam u pravu...Jos nesto,blago vama grobarima ako se nadate pobedi u derbiju,zbog ovog poraza Zvezde...stvarno imate neizleciv kompleks...E,za sve vas koji ne razumete cemu sluze PRIPREME,odrzao sam vam cas,tako da je red da to i platite,za broj racuna na koji cete uplatit pare bicete naknadno obavesteni....

Milan Sd

pre 15 godina

Bože koliko jadnih komentara od dece koje su počela da navijaju za i pogrešan tim,a i neke nebulozne komentare tipa da su nas oni uvek bili..Deco da ste nas uvek bili ne bi sada bilo u derbijima više vaših poraza nego nerešenih utakmica..E sad druga je stvar što i mi i vi kvalitetan tim zajedno nema šanse da napravimo-svidelo se to nekom ili ne..A komentar u vezi naše utakmice je dokaz da su neuigrani i da je kratko vreme da bi bili koliko toliko uigrani..ZVEZDA MI JE SVE.........

DELIJA

pre 15 godina

Ja evo samo ne znam sta vi ocete od Crvene Zvezde? Pogledajte stanje od pocetka sezone, kako je bilo i kako ce tek tesko biti ispraviti sve gluposti. Zar nije isto i u drzavi? Jel moguce 10 godina patnji i ratova popraviti za 5 godina? Naravno da nije, isto tako svi vi ''VELIKI'' Zvezdasi i jos veci Topalovici kompleksasi prestanite da se javljate na ZVEZDINE vesti i da podrugljive komentare ostavljate jer zaboravljate sta je bilo sa Timokom, Tikvom i ostalim odlicnim klubovima pa i Kupom UEFA ove godine kojim se dicite a ni bod niste uzeli. Mislim da nema sta da se kaze na ovu temu osim da treba da u drugom delu priprema sklopimo tim i da ga uigravamo i da konacno pokazemo malo vere u ove momke i da im pomognemo sa tribine da se osete kao domaci i tako ce krenuti i da se ponasaju. Od pljuvanja vas ''VELIKIH'' Delija i ostalih kompleksasa niko nema nista nego je najlakse pametovati na internetu. Sram vas sve redom bilo i pokrijte se usima. Svi imaju teske periode a vi koji ne verujete u Crvenu Zvezdu necu da vas cujem kada ponovo bude bila prvak drzave i kada se bude borila u Evro kupovima. Ne mogu da verujem koliko zavidni i pakosni mozete biti, zato nam je i drzava ovde gde jeste i zato nam je narod ovakav kakav je. Stvarno vas sve zalim redom

Rasko

pre 15 godina

Mnogo me nerviraju ovi strucnjaci sto posle prvog poraza u pripremnoj utakmici ,koja uopste nije bitna, prozivaju upravu, i uhvatili se za Gaja ko nenormalni. Prvo, svako ko se malo razume u fudbal vidi da je Gaj krivac za 70% golova koje je Zvezda primila, jeste da se on uvek bori i ostavlja srce, ali dzaba kad je kiksara i kad samo stvara nepotrebnu nervozu, ima 30 godina, a ponasa se kao da ima 19. I verovatno ima i veliku platu. I zato ne pisite vise te gluposti "da je Gaj tu sve bih bilo super", nego pustite ljude da rade svoj posao. Secete se da kod Muslina na jednim pripremama nismo zabelezili ni jednu pobedu pa smo ipak na prolece stigli 9 bodova i osvoili titulu. I nije mi jasno sta ocekujete od momaka koji su na okupu tek desetak dana, IMAJTE STRPLJENJA!!!
REALNO, da realnije ne moze.
Aj pa se vidimo 21 na pasnjaku da sisamo O..E!!!
PozZ za sve DELIJE!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Opusti te se egipcani,spdnje ce tek biti ovo je samo pocetak.Samo opusteno ima vremena da se nervirate.UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAN KAD SAM ZAVOLEO PARTIZAN OD TADA SAM SRETAN RADOSTAN,CRNO BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA,OD TAD DA SE ZNA VOLIM PARTIZAN

robert

pre 15 godina

Zivim u Dimitrovgradu i hvatam bug. televiziju, gledao sam levski dosta puta ,sramota je da Zvezda izgubi od takvog tima! Ne treba da se branimo da je to prijateljska utakmica jer nije tako! 2:0 je 2:0! Ja sam veliki zvezdas al zvezda je postala mali tim!I to je sramota! Pojacnja za koja nikad nisam cuo! A Koroman je covek koji gine za zvezdu a nema ga u timu- ZASTO? Gaj je odlican stoper-nema ga! Kakvi su nam strucnjaci takav nam je fudbal! i jos jednom- SRAMOTA

banash GMCZ

pre 15 godina

@kole pfc
ej 'druze' zna se kome dobro kome je pukla tikva, ili bolje koga je tikva pukla, dobro se vi secate toga, znate najbolj... tako da cutite, pametniji ste...

PFC-ratnik

pre 15 godina

Zasto nema mog komentara????
Samo sam ih nazvao cergarima i to nije nikakvo vredjanje!Oni se ponose time i ne vidim razloga za sankcije!

ce izadjem na televizor, a majke mi?

pre 15 godina

Видим јављају се бугари са потписима пфц? Одувек је било тако, неко навија за звезду, а неко увек против звезде па макар противник био и фљамуртари....Јел тако гробари? Полако рођаци, све ће то да дође на своје до почетка другог дела, а онда се видимо на истом овом месту. Још један поздрав навијачкој групи бугиарског првака познатијој као некакав пфц (Пуцате у Фебруару од Ц.звезде-скраћеница пфц)
(Звездо волим те, 23. januar 2009 21:42)


Moracete to Dijari i Zuki da objasnite posto ljudi nisu u toku... :))

E frustracije, frustracije...

Markalanc

pre 15 godina

Ma grobarchadi smjeshni ste, vi ne da imate kompleks, nego dr..te na ove vashe smijeshne komentare...prije nekoliko sezona kad ste se vatali sa zekom oko JNA bilo mi vas je pomalo i zhao ali sad kad vidim ovom tuzhini ste, tumbasi grdni...Vidjecemo se josh, jedva chekam da vas vidim opet kao onomad za zekom pekom.

P.S. da niste vi gej klub? Sve neki zeka, lola, bambi...kako li cete ove nove da nazovete?

Sabac

pre 15 godina

Alo grobari mozete da mi p....e k...c. Pljujete nasa pojacanja a ne gledate svoja,pa videcete na derbiju ako bog da kako ce taj nas otpad i krs da vas trpa na sred one vase poljane,pa cete se onda pitati ko su Parker,Oumara i kompanija. Samo mi recite jeste vi znali da su Diara i Moreira dobri igraci pre nego sto su dosli ? I taj vas Dijara je igrao u Interu iz Zapresica,hahaha Pa sle..i jedni platili ste Fejsu MILION EURA i sta ste dobili,najgore a najskuplje pojacanje u zadnjih nekoliko godina !!!! Smesni ste,pokrijte se po usima.

Kisho

pre 15 godina

ahahahahaaaahhahahahaaaahahah
parker ubica, grobari drzte se
ahhahahahahahhahahahahahahahha
pejcinovic ce diarru u dzep
aahahahahahhahaahahhahahhaha
pokrijte se usima
(stephane lasme, 23. januar 2009 19:48)


Sitne provokacije,decko,sam vidis da je na utakmici igralo 22 igraca. Zapamti parkera i ekipu koju si omalovazavao.aj pa tako,do derbija pozzdrav

Ps: A moje delije ne padajte na provokacije,nije lepo to sto posle poraza na prirpremnim utakmicama trazite smenu uprave itd...realno

opet lajete, a nigde vas nema...

pre 15 godina

videcemo vas sutra koliko cete da puknete,a tek u sledecoj
(Djole ciganin, 23. januar 2009 20:50)


ne sumnjam da cete nas gledati (o nama ima ko i da izvestava btw, ne klosharimo se kao vi) - na ovakvim protivnicima mozete samo da nam zavidite... ka' grupa lige sampiona ;)

e - TO JE UIGRAVANJE EKIPE!

Rasko

pre 15 godina

Kako ste jadni c.....i RAZBICEMO vas u derbiju KAO I UVEK
PARTIZAN SAMPION!!!…!!
(Dejo GROBAR, 23. januar 2009 20:17)
Dal si ti svestan sta si napisao, bas si me nasmejao...:))))))))))))))) KAD BRE UVEK!!!!!!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHA,, pa ti decko nisi pri cistoj svesti i zdravoj pameti!? Nego da te pitam nesto, SI TI PIO NESTO, EL SI SVAKO JUTRO TAKO B.E.AV????????

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ja sam samo htela da se uverim da su grobari poslali prvi komentar! Naravno,nisam ni sumnjala da nece biti tako!! Ali da ce prvi,treci,cetrvti,peti,sesti, jedanaesti,dvanaesti....Nije vama lako,vidim ja!!

Djole PFC

pre 15 godina

Ja cu da prestanem da se javljam kad vi prestanete da komentarisete nasa pojacanja, KOMENTARISACEMO DERBI i to dobro... cim ste ovako extra odigrali sa levskim iz sofije... mozete samo drugoligase da pobedite... pozz za bracu grobare

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Nisam imao nameru da komentarisem ovu temu ali moracu kako bih pojasnio ovim uspaljenim Grobarcicima neke stvari jer vidim da lupetaju bez veze.Kao prvo trebate znati da golove nisu dali Igor Tasevski i Georgi Hristov,bivsi Partizanovi igraci jer oni uopste ne igraju za Levski,gol je postigao aktuelni Makedonski reprezentativac Darko Tasevski ali on nije nikada bio igra Partizana a onog Hristova ne poznajem ali to sigurno nije Georgi jer on igra u Azerbejdzanu i zato prestanite da pisete gluposti.A sto se tice Zvezde jedan poraz ne znaci nista ali mi se ne svidja bas sto nisu zadrali Petkovica,Gaja i Markovica a kako cujem i Koroman ide u Koreju jer ga teraju a od ovih novajlija sem Parkera drugi su pod znako upitnika dali imaju kvalitet za Zvezdu i da ga imaju nema dovoljno vremena da se ekipa uigra jer se u pripremnom periodu experimentira sa sastavom ali nadajmo se najboljem.Pozz.MKD

kun aguero

pre 15 godina

J..... kakvi kompleksi i jednih i drugih, pa to je strasno. SRBIJA igra rukomet ovih dana i imamo sanse a momcima treba podrska! Dajte ostavite snagu za to, a Zvezdu, Partizan, Vosu i ostale da se spremaju. Doci ce vreme fudbala. Treba da se ujedinimo protiv rvata koji ce nas pod znacima navoda lepo docekati u Zadru!
Bice vremena i dana za megdana medjusobno...

A sad...

SSSS
SAMO SRBIJA!!!

morava.com

pre 15 godina

stvarno ni je muka vise ovih komentara,proveo sam 2 ipo godine u f.k. partizanu,davne 88/89 god.!ovo je strasno sta se pise,pa ljudi ovo su pripreme,bavite se sportom i videcete kako je,a sta ako partizan kiksne uskoro??na pripremama?!!!

nemanja87

pre 15 godina

"Zasto cutite"-pozanat slogan ""najboljih dvoranskih navijaca"" u Evropi.Najjaci su mi bili na Spasicevom derbiju kada smo cutali 27 minuta a posle i pored negativnog rezultata odrzali im cas navijanja gde se misevi nisu culi niti jednom a nisu znali ni gde se nalaze.Vrhunac svega je kada se posle jedne od najvecih kradja u istoriji fudbala i jednog slucajnog gola jovetica javljaju sa pesmom "zasto cutite"
I SMESNO I TUZNO!!!!

crnac

pre 15 godina

Zasto nema mog komentara?? I zasto je prvi komentar koji ste stavili do "Djole PFC",a pre njega je stiglo 10 komentara...

i vi sa b92 ste nasli da pricate o nekom nezavisnom novinarstvu?? SRAM VAS BILO

slobacar

pre 15 godina

auuuu.......kako ljudi lupaju pa to je strasno....pokazuju svoje (NE)razumevanje u sport....pa ovo je prijateljska utakmica,nema nikakvog takmicarskog karaktera i uopste ne pokazuje pravi odnos snaga ekipa......cccc

Bojan

pre 15 godina

Citam komentare i neverujem sve grobarski,pa mi smo vam bre nabili kompleks za narednih sto godina i opet cete imati posledice!Vi samo cekate da ZVEZDA izgubi pa odmah slavite!Ovo su jos pripreme,tek druga utakmica igraju neki igraci koji 100% nece igrati u prvenstvu(Randjelovic,jakovic,tutoric,subasic)!
Slavite jos malo ovaj ZVEZDIN poraz,jer u prvenstu necete imati priliku za to!!!

CZV

pre 15 godina

Nema razloga za brigu...To je bila prva utakmica za novajlije,tek su danas svi dobili priliku da zaigraju...Uigraće se oni taman do derbija,a onda grobari neće znati šta ih je snašlo...

somi

pre 15 godina

auuuu ljudi,vise od 90 posto komentar stize od topalovica(kompleksasi),pa vi vise volite zvezdu nego one vase jade,jedno znajte,zvezda moze da izgubi sve utakmice u pripremnom period ali vas ce zbrisati u prvom kolu...pozdrav

Dr.Ckola

pre 15 godina

Parker promasio trojku sinoc za pobedu.....a greska ovo su fudbalske vesti...pa kako da ne pogresim kada stalno spominju PARKERA...

Dizbo

pre 15 godina

Mene najvise nerviraju oni ljudi koji su u zadnje vreme kao pricali o pojacanjima bilo Partizana bilo Zvezde i sastavljaju tim sa nekim igracima za koje nikad pre nisu culi a ne gledali.Kao Isah,Oumaru,Parker,Dzef itd ili Vasington pa to je smesno,eto od danas se uveravamo u kvalitet istih pa tek kasnije mozemo donositi zakljucke...Osvestimo se ljudi,zasto lupetati vise...Jeste tek su pocele pripreme ali Levskom ne mogu dati go u prijateljskom mecu a M.Miskovic doveo 5-6 nazovi napadaca.Pozdrav za sve realne navijace...

Звездо волим те

pre 15 godina

Видим јављају се бугари са потписима пфц? Одувек је било тако, неко навија за звезду, а неко увек против звезде па макар противник био и фљамуртари....Јел тако гробари? Полако рођаци, све ће то да дође на своје до почетка другог дела, а онда се видимо на истом овом месту. Још један поздрав навијачкој групи бугиарског првака познатијој као некакав пфц (Пуцате у Фебруару од Ц.звезде-скраћеница пфц)

Delija

pre 15 godina

Dok se mi uigramo groblje ce vec osvojiti titulu!Ne moze se dovesti skoro ceo tim i ocekivati da se uigraju za mesec dana!Jako neozbiljno!Mislim da derbi nece izaci na dobro!

delijaaaaaaaaaa

pre 15 godina

e moji slepci slepavi,pa zar levski da nas bije 2:0. kakav parker,kakav oumaru,kakvi propali crnci...LJUDI TANASIJEVIC NAS UNISTI, PRE NEKI DA NAS JE TUZIORABOTNICKI UEFI ZA 500000, ZA NEKI DAN CE DA NAS TUZI ALEKSANDAR JANKOVIC UEFI, A NAS DRAGI DEBELI KONOBAR JE PODIGAO KREDIT PRE 2MESECA OD 50MILIONA...KAKVE SU TO RADNJE ? ? ? ? ? ?

Zeka Milioner

pre 15 godina

Pitanje za "evo banke" glasi:

Kad će uši prestati da trnu?

a) Sledeće sezone
b) Sutra
c) U aprilu
d) Nikada

Moj konačan odgovor je pod d)

Bravo! Evo banke!!!

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Ako se po jutru dan poznaje...Stvarno sam ochekivao i ubedljiviji poraz ne napushavajuci owim putem nikoga.Tonete sve nizhe a cilj vasheg propadanja je dobro poznat...Igracete vi utakmice na Novom Beogradu kad vam Laki Topalovic kazhe.

pop

pre 15 godina

steta :(
bas sam hteo da odgledam ovu tekmu ali nigde nije bio stream
za one koje ne znaju...Levski Sofia se trenutno nalazi prva na njihovoj tabeli i skro imaju istu postavu vec duze vreme,tako da nije ovo bio lak protivnik.

gagy delija

pre 15 godina

pa dobro...nije dobro,ali nije ni loshe...janevski je i sam rekao da ga u ovom delu priprema ne zanima rezultat vec igra...ovo su kao trening mecevi...

a ni u jednom poluvremenu nismo igrali u najjacem sastavu...tako da je sve to josh super...i levski je dobra ekipa...

ajmo zvezdo...dajte gas...

robert

pre 15 godina

ovo je sramota! kakva su to pojacanja ,pa da izgubimo od smesne ekipe iz Bugarske. Oslikava se jos jedna teska sezona za zvezdu ,jos i trener Makedonac - ha! Sta cekas Jugovicu! -Trzai trenera! i jos nekog odbrambenog igraca! Gaj je sigurno jos uvek jedan od naj boljih od naj gorih!

crnac

pre 15 godina

Nema veze,jeste pripremna utakmica,ali ne mozete se vi osloniti na Afrikance,pa oni ne znaju sta je zvezda. Kakav Parker,Fereira,iSah i ostali! Koroman je za njih Bog,a on sedi na klupi i sprema se da bude prodan sto pre! E zato smo tu gde smo,zato sto prave Zvezdase teramo iz Zvezde. Greota za Petkovica,decko je bio najveci Zvezdas u ekipi,a i imao je potencijala!!! Zvezda je bila najbolja kad su igrala zvezdina deca Jankovic,Basta,Perovic,Pantelic,Milovanovic,Kovacevic oni su od malena uceni kako se voli klub i kako se gine za Zvezdin dres,e zato grobari nisu mogli da nam prismrde nekoliko godina...Sad nas kidaju u sred Marakane!!! SRAMOTA!!!

Gradac-R.S

pre 15 godina

Bice bolje,tek je druga utakmica.Kad se uigraju ova nova pojacanja sa vec postojecim kadrom mislim da ce biti tim za respect.GO RED STAR!!!

Kizony

pre 15 godina

Mis'im... šta reći, a ne zaplakati... Teško vam je, al' budite jaki...

Bitno da ćete razbiti Partizan na novoj/staroj travi, samo ne znam kako.

Glavu gore, biće bolje. Ipak je taj Levski u rangu onih Kiprana (zaboravio sam im ime)

chola993

pre 15 godina

Ne zelimsad da izvlacim zvezdu ili tako nesto ali izgubiti od levskog 2:) na pocetku priprema nije strasno,uzeci u obzir da je bila pauza u prvenstvu nisu trenirali ovde imaju dva treninga dnevno i trening pred utakmicu.naravno sve to ce nadam se biti bolje u drugom delu.ovom timu treba podrske,mlad je tim i ovo je buducnost jer je ova sezona otisla dolaskom zemana....

mm

pre 15 godina

Janevski, covece, pocni da uigravas tim koji ce da igra, pusti Trickovskog, Subasica,Jakovica... To su rezerve. Organizuj za njih posebne utakmice. Uigravaj tim sa Kleom, Parkerom, Someom,Dzefom, Milijasem,Isahom i Fereirom ZAJEDNO U TIMU. Samo tako ce se uigrati. Derbi je za mesec dana, misli o tome.

Savija

pre 15 godina

Evropska zveza a? Nemoj da dodjem na Kipar i da vam podelim shamare svima kao Koromanu! Kakav bre Abubak, Zozeliezi Fereira itd. kukala vam majka! Veze nemate!

veerghoen

pre 15 godina

E,sad su nas malo osvestili i te kako...toliko smo se lozili a Bugari su nas fino lepo spustili na zemlji...povedite racuna zato sto se blizi 21 februar

zoran delija

pre 15 godina

Ko sto Tanasijevic kaze godina napretka,zapiso sam u sveski napuni nas Levski.Pocelo je lose,a primetio sam da nije igrao Koroman da li neko zna zasto.

keruzi

pre 15 godina

hehehe za one amatere s kipra komentari na kilo ,a sada kad bratko Tuta Bugarin dere zvezdu ko musa jarca nema ih ni puškom da ih tražiš.A jel' igrao prvi strelac zulukulumulua čuveni Parker(a da to nije brat Tonija iz NBA)pa možda mislio da ga traži Pešić pa promašio sport.Ma šalim se radujte se ganeri jer Odita nije došao u javor,možda budete i četvrti na kraju.

Ivan

pre 15 godina

A sta drugo? FK "Jedva se zbrasmo" i odmah pobeda. Ma kako da ne. Ovo moze samo Zvezda da kupi na polusezoni 20 igraca i odmah da ih uigra za 3 nedelje i osvoji titulu. Pa vise nema ni u albaniji.

Bojan

pre 15 godina

Nema veze,samo napred,mnogo je novajlija,pa dok se uigraju treba malo vremena,doci ce sve na svoje do derbija!Nije mi jasno zasto nije igrao Koroman,i pitam se sta jos treba da urade Jakovic i Bogdanovic da bi ih KONACNO najurili?Tim koji pobedjuje partizan i osvaja prvenstvo je:Stamenkovic,Ninkov,Tomovic,
Pejcinovic,Dzef Silva,Isah,
Milijas,Koroman,Parker,Kleo i
Fereira!

Realni Grobar

pre 15 godina

Partizan doveo skakace,i pojacace igru na bokovima, a zvezda prima golove iz prekida i preko bokova,dali to znaci da je partizan pre vremena znao za ovu slabu tacku???

stephane lasme

pre 15 godina

ahahahahaaaahhahahahaaaahahah
parker ubica, grobari drzte se
ahhahahahahahhahahahahahahahha
pejcinovic ce diarru u dzep
aahahahahahhahaahahhahahhaha
pokrijte se usima

Savija

pre 15 godina

Evropska zveza a? Nemoj da dodjem na Kipar i da vam podelim shamare svima kao Koromanu! Kakav bre Abubak, Zozeliezi Fereira itd. kukala vam majka! Veze nemate!

Zeka Milioner

pre 15 godina

Pitanje za "evo banke" glasi:

Kad će uši prestati da trnu?

a) Sledeće sezone
b) Sutra
c) U aprilu
d) Nikada

Moj konačan odgovor je pod d)

Bravo! Evo banke!!!

Realni Grobar

pre 15 godina

Partizan doveo skakace,i pojacace igru na bokovima, a zvezda prima golove iz prekida i preko bokova,dali to znaci da je partizan pre vremena znao za ovu slabu tacku???

stephane lasme

pre 15 godina

ahahahahaaaahhahahahaaaahahah
parker ubica, grobari drzte se
ahhahahahahahhahahahahahahahha
pejcinovic ce diarru u dzep
aahahahahahhahaahahhahahhaha
pokrijte se usima

Dizbo

pre 15 godina

Mene najvise nerviraju oni ljudi koji su u zadnje vreme kao pricali o pojacanjima bilo Partizana bilo Zvezde i sastavljaju tim sa nekim igracima za koje nikad pre nisu culi a ne gledali.Kao Isah,Oumaru,Parker,Dzef itd ili Vasington pa to je smesno,eto od danas se uveravamo u kvalitet istih pa tek kasnije mozemo donositi zakljucke...Osvestimo se ljudi,zasto lupetati vise...Jeste tek su pocele pripreme ali Levskom ne mogu dati go u prijateljskom mecu a M.Miskovic doveo 5-6 nazovi napadaca.Pozdrav za sve realne navijace...

Kizony

pre 15 godina

Mis'im... šta reći, a ne zaplakati... Teško vam je, al' budite jaki...

Bitno da ćete razbiti Partizan na novoj/staroj travi, samo ne znam kako.

Glavu gore, biće bolje. Ipak je taj Levski u rangu onih Kiprana (zaboravio sam im ime)

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Ako se po jutru dan poznaje...Stvarno sam ochekivao i ubedljiviji poraz ne napushavajuci owim putem nikoga.Tonete sve nizhe a cilj vasheg propadanja je dobro poznat...Igracete vi utakmice na Novom Beogradu kad vam Laki Topalovic kazhe.

mm

pre 15 godina

Janevski, covece, pocni da uigravas tim koji ce da igra, pusti Trickovskog, Subasica,Jakovica... To su rezerve. Organizuj za njih posebne utakmice. Uigravaj tim sa Kleom, Parkerom, Someom,Dzefom, Milijasem,Isahom i Fereirom ZAJEDNO U TIMU. Samo tako ce se uigrati. Derbi je za mesec dana, misli o tome.

keruzi

pre 15 godina

hehehe za one amatere s kipra komentari na kilo ,a sada kad bratko Tuta Bugarin dere zvezdu ko musa jarca nema ih ni puškom da ih tražiš.A jel' igrao prvi strelac zulukulumulua čuveni Parker(a da to nije brat Tonija iz NBA)pa možda mislio da ga traži Pešić pa promašio sport.Ma šalim se radujte se ganeri jer Odita nije došao u javor,možda budete i četvrti na kraju.

delijaaaaaaaaaa

pre 15 godina

e moji slepci slepavi,pa zar levski da nas bije 2:0. kakav parker,kakav oumaru,kakvi propali crnci...LJUDI TANASIJEVIC NAS UNISTI, PRE NEKI DA NAS JE TUZIORABOTNICKI UEFI ZA 500000, ZA NEKI DAN CE DA NAS TUZI ALEKSANDAR JANKOVIC UEFI, A NAS DRAGI DEBELI KONOBAR JE PODIGAO KREDIT PRE 2MESECA OD 50MILIONA...KAKVE SU TO RADNJE ? ? ? ? ? ?

Bojan

pre 15 godina

Nema veze,samo napred,mnogo je novajlija,pa dok se uigraju treba malo vremena,doci ce sve na svoje do derbija!Nije mi jasno zasto nije igrao Koroman,i pitam se sta jos treba da urade Jakovic i Bogdanovic da bi ih KONACNO najurili?Tim koji pobedjuje partizan i osvaja prvenstvo je:Stamenkovic,Ninkov,Tomovic,
Pejcinovic,Dzef Silva,Isah,
Milijas,Koroman,Parker,Kleo i
Fereira!

Ivan

pre 15 godina

A sta drugo? FK "Jedva se zbrasmo" i odmah pobeda. Ma kako da ne. Ovo moze samo Zvezda da kupi na polusezoni 20 igraca i odmah da ih uigra za 3 nedelje i osvoji titulu. Pa vise nema ni u albaniji.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ja sam samo htela da se uverim da su grobari poslali prvi komentar! Naravno,nisam ni sumnjala da nece biti tako!! Ali da ce prvi,treci,cetrvti,peti,sesti, jedanaesti,dvanaesti....Nije vama lako,vidim ja!!

zoran delija

pre 15 godina

Ko sto Tanasijevic kaze godina napretka,zapiso sam u sveski napuni nas Levski.Pocelo je lose,a primetio sam da nije igrao Koroman da li neko zna zasto.

Delija

pre 15 godina

Dok se mi uigramo groblje ce vec osvojiti titulu!Ne moze se dovesti skoro ceo tim i ocekivati da se uigraju za mesec dana!Jako neozbiljno!Mislim da derbi nece izaci na dobro!

JA

pre 15 godina

Navijam za Partizan, i nikad se ne javljam na komentare ali sam se ovde nagledao svakakvih gluposti.
Da pojasnim - najpre Levski nije izbacen od Borca iz kupa Uefa - to je Lokomotiva koja je dosta manji klub. Levski je u sezoni 2007/2008-e dogurao do faze po grupama Lige Sampiona, a bio je i na korak dotle ove sezone kada ih je ipak iznenadio Beloruski BATE Borisov koji ih je eliminisao u trecoj rundi. Levski je najpopularniji klub u Bugarskoj i trenutno vodeci na tabeli (njihov veciti rival CSKA je sampion, ali je izgubio pravo da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona zbog dugova).
Levski ima isti sastav tima vec neko vreme i nije naivan protivnik - mislim da bi i Partizan imao dosta muke sa njim. Sto se Zvezde tice - ova sezona je zasigurno izgubljena (bilo kakva titula bi bila ravna neverovatnom uspehu), dovedeno je mnogo igraca kao i pocetkom sezone. Neki od njih imaju kvalitet ali ce im trebati vremena da se naviknu na novo okruzenje i kasnije podrede timu.
Ovo su tek pripreme i ne treba ocekivati bog zna sta. Mislim ipak da Zvezda u stvari gradi tim za sledecu sezonu, stoga mi nije jasna ovolika kolicina negativnih komentara od Zvezdinih navijaca sa jedne i od Grobara sa druge.
Hvala.

morava.com

pre 15 godina

stvarno ni je muka vise ovih komentara,proveo sam 2 ipo godine u f.k. partizanu,davne 88/89 god.!ovo je strasno sta se pise,pa ljudi ovo su pripreme,bavite se sportom i videcete kako je,a sta ako partizan kiksne uskoro??na pripremama?!!!

nemanja87

pre 15 godina

"Zasto cutite"-pozanat slogan ""najboljih dvoranskih navijaca"" u Evropi.Najjaci su mi bili na Spasicevom derbiju kada smo cutali 27 minuta a posle i pored negativnog rezultata odrzali im cas navijanja gde se misevi nisu culi niti jednom a nisu znali ni gde se nalaze.Vrhunac svega je kada se posle jedne od najvecih kradja u istoriji fudbala i jednog slucajnog gola jovetica javljaju sa pesmom "zasto cutite"
I SMESNO I TUZNO!!!!

crnac

pre 15 godina

Nema veze,jeste pripremna utakmica,ali ne mozete se vi osloniti na Afrikance,pa oni ne znaju sta je zvezda. Kakav Parker,Fereira,iSah i ostali! Koroman je za njih Bog,a on sedi na klupi i sprema se da bude prodan sto pre! E zato smo tu gde smo,zato sto prave Zvezdase teramo iz Zvezde. Greota za Petkovica,decko je bio najveci Zvezdas u ekipi,a i imao je potencijala!!! Zvezda je bila najbolja kad su igrala zvezdina deca Jankovic,Basta,Perovic,Pantelic,Milovanovic,Kovacevic oni su od malena uceni kako se voli klub i kako se gine za Zvezdin dres,e zato grobari nisu mogli da nam prismrde nekoliko godina...Sad nas kidaju u sred Marakane!!! SRAMOTA!!!

gagy delija

pre 15 godina

pa dobro...nije dobro,ali nije ni loshe...janevski je i sam rekao da ga u ovom delu priprema ne zanima rezultat vec igra...ovo su kao trening mecevi...

a ni u jednom poluvremenu nismo igrali u najjacem sastavu...tako da je sve to josh super...i levski je dobra ekipa...

ajmo zvezdo...dajte gas...

chola993

pre 15 godina

Ne zelimsad da izvlacim zvezdu ili tako nesto ali izgubiti od levskog 2:) na pocetku priprema nije strasno,uzeci u obzir da je bila pauza u prvenstvu nisu trenirali ovde imaju dva treninga dnevno i trening pred utakmicu.naravno sve to ce nadam se biti bolje u drugom delu.ovom timu treba podrske,mlad je tim i ovo je buducnost jer je ova sezona otisla dolaskom zemana....

Звездо волим те

pre 15 godina

Видим јављају се бугари са потписима пфц? Одувек је било тако, неко навија за звезду, а неко увек против звезде па макар противник био и фљамуртари....Јел тако гробари? Полако рођаци, све ће то да дође на своје до почетка другог дела, а онда се видимо на истом овом месту. Још један поздрав навијачкој групи бугиарског првака познатијој као некакав пфц (Пуцате у Фебруару од Ц.звезде-скраћеница пфц)

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Nisam imao nameru da komentarisem ovu temu ali moracu kako bih pojasnio ovim uspaljenim Grobarcicima neke stvari jer vidim da lupetaju bez veze.Kao prvo trebate znati da golove nisu dali Igor Tasevski i Georgi Hristov,bivsi Partizanovi igraci jer oni uopste ne igraju za Levski,gol je postigao aktuelni Makedonski reprezentativac Darko Tasevski ali on nije nikada bio igra Partizana a onog Hristova ne poznajem ali to sigurno nije Georgi jer on igra u Azerbejdzanu i zato prestanite da pisete gluposti.A sto se tice Zvezde jedan poraz ne znaci nista ali mi se ne svidja bas sto nisu zadrali Petkovica,Gaja i Markovica a kako cujem i Koroman ide u Koreju jer ga teraju a od ovih novajlija sem Parkera drugi su pod znako upitnika dali imaju kvalitet za Zvezdu i da ga imaju nema dovoljno vremena da se ekipa uigra jer se u pripremnom periodu experimentira sa sastavom ali nadajmo se najboljem.Pozz.MKD

somi

pre 15 godina

auuuu ljudi,vise od 90 posto komentar stize od topalovica(kompleksasi),pa vi vise volite zvezdu nego one vase jade,jedno znajte,zvezda moze da izgubi sve utakmice u pripremnom period ali vas ce zbrisati u prvom kolu...pozdrav

veerghoen

pre 15 godina

E,sad su nas malo osvestili i te kako...toliko smo se lozili a Bugari su nas fino lepo spustili na zemlji...povedite racuna zato sto se blizi 21 februar

CZV

pre 15 godina

Nema razloga za brigu...To je bila prva utakmica za novajlije,tek su danas svi dobili priliku da zaigraju...Uigraće se oni taman do derbija,a onda grobari neće znati šta ih je snašlo...

pop

pre 15 godina

steta :(
bas sam hteo da odgledam ovu tekmu ali nigde nije bio stream
za one koje ne znaju...Levski Sofia se trenutno nalazi prva na njihovoj tabeli i skro imaju istu postavu vec duze vreme,tako da nije ovo bio lak protivnik.

Bojan

pre 15 godina

Citam komentare i neverujem sve grobarski,pa mi smo vam bre nabili kompleks za narednih sto godina i opet cete imati posledice!Vi samo cekate da ZVEZDA izgubi pa odmah slavite!Ovo su jos pripreme,tek druga utakmica igraju neki igraci koji 100% nece igrati u prvenstvu(Randjelovic,jakovic,tutoric,subasic)!
Slavite jos malo ovaj ZVEZDIN poraz,jer u prvenstu necete imati priliku za to!!!

Komar

pre 15 godina

Pa da li je moguce da ovde ima toliko neznalica i neukih ljudi sto se fudbala tice???Evo prvo pitanje za takozvane zvezdase: Da li bi vam bilo draze da smo pobedili u ovoj ne vaznoj prijateljskoj utakmici,gde je rezultat po najmanje vazan ili u nekoj prvenstvenoj utakmici gde se racunaju bodovi???Ajde,prst na celo pa razmislite...A sad pitanje za vecite kompleksase (grobare):Da li je moguce da se radujete porazu Zvezde na pripremama u prijateljskoj utakmici???Ajde sad i vi prst na celo...Kako to sudite o pojacanjima posle jedne,tacnije posle pola utakmice???Svi igraci odigrali su po 45 minuta,jer su to PRIPREME!!!Ajde sad da vam objasnim cemu pripreme sluze:Ovako,pripreme (prvi deo) sluze da bi trener uvideo ko vredi,a ko ne,pa zato izvodi sve igrace na teren po 45 minuta...sluze i za sticanje fizicke spreme,a drugi deo priprema sluzi za uigravanje...Mozete sa minusima ocenjivati ovaj moj unos,ali kad duboko razmislite shvatice te da sam u pravu...Jos nesto,blago vama grobarima ako se nadate pobedi u derbiju,zbog ovog poraza Zvezde...stvarno imate neizleciv kompleks...E,za sve vas koji ne razumete cemu sluze PRIPREME,odrzao sam vam cas,tako da je red da to i platite,za broj racuna na koji cete uplatit pare bicete naknadno obavesteni....

ce izadjem na televizor, a majke mi?

pre 15 godina

Видим јављају се бугари са потписима пфц? Одувек је било тако, неко навија за звезду, а неко увек против звезде па макар противник био и фљамуртари....Јел тако гробари? Полако рођаци, све ће то да дође на своје до почетка другог дела, а онда се видимо на истом овом месту. Још један поздрав навијачкој групи бугиарског првака познатијој као некакав пфц (Пуцате у Фебруару од Ц.звезде-скраћеница пфц)
(Звездо волим те, 23. januar 2009 21:42)


Moracete to Dijari i Zuki da objasnite posto ljudi nisu u toku... :))

E frustracije, frustracije...

JSD, nja-nja-nja

pre 15 godina

ŠTA????? Izgubili smo trening utakmicu??? I to sa 22 (dvadeset i dva) igrača na terenu? Sa dva potpuno različita tima u prvom i drugom poluvremenu? Ju ju ju... C c c c... Kukuuuu leleeee!

Pa ja ne znam kako ću moći da spavam nakon ovog debakla!? Katastrofa! SVE je izgubljeno... Mrak! Sva pojačanja su promašaji, pare su bačene uzalud, nemamo veze, trener nam nema pojma, nikada nećemo moći da stignemo franjevce...

-------------
ALOOOO! Budjenjeeeee, bre! Mili moji navijači DRUGOG tima u Beogradu i Srbiji ("drugog" po svemu - po broju navijača, po /ne/osvojenim trofejima, po medjusobnom skoru sa "komšinicom" koju nikako da stignete, a kamoli prestignete, po ugledu koji uživate u svetu fudbala kao "onaj drugi srpski tim", ... je l' treba još? Da crtam malo?)

Da sam znao da će navijači JSD da se ovoliko raduju, ja bih već nazvao Čedu na mobitel (prijatelji smo) i zamolio ga da udesi da izgubimo još barem dve pripremne ("trening", "prijateljske", ""probne"...) utakmice! Pa, valjda je sreća mojih prvih komšija važnija od nekog tamo treninga?!
Zar ne? ;-)

Gradac-R.S

pre 15 godina

Bice bolje,tek je druga utakmica.Kad se uigraju ova nova pojacanja sa vec postojecim kadrom mislim da ce biti tim za respect.GO RED STAR!!!

crnac

pre 15 godina

Zasto nema mog komentara?? I zasto je prvi komentar koji ste stavili do "Djole PFC",a pre njega je stiglo 10 komentara...

i vi sa b92 ste nasli da pricate o nekom nezavisnom novinarstvu?? SRAM VAS BILO

Kisho

pre 15 godina

ahahahahaaaahhahahahaaaahahah
parker ubica, grobari drzte se
ahhahahahahahhahahahahahahahha
pejcinovic ce diarru u dzep
aahahahahahhahaahahhahahhaha
pokrijte se usima
(stephane lasme, 23. januar 2009 19:48)


Sitne provokacije,decko,sam vidis da je na utakmici igralo 22 igraca. Zapamti parkera i ekipu koju si omalovazavao.aj pa tako,do derbija pozzdrav

Ps: A moje delije ne padajte na provokacije,nije lepo to sto posle poraza na prirpremnim utakmicama trazite smenu uprave itd...realno

Sabac

pre 15 godina

Alo grobari mozete da mi p....e k...c. Pljujete nasa pojacanja a ne gledate svoja,pa videcete na derbiju ako bog da kako ce taj nas otpad i krs da vas trpa na sred one vase poljane,pa cete se onda pitati ko su Parker,Oumara i kompanija. Samo mi recite jeste vi znali da su Diara i Moreira dobri igraci pre nego sto su dosli ? I taj vas Dijara je igrao u Interu iz Zapresica,hahaha Pa sle..i jedni platili ste Fejsu MILION EURA i sta ste dobili,najgore a najskuplje pojacanje u zadnjih nekoliko godina !!!! Smesni ste,pokrijte se po usima.

DELIJA

pre 15 godina

Ja evo samo ne znam sta vi ocete od Crvene Zvezde? Pogledajte stanje od pocetka sezone, kako je bilo i kako ce tek tesko biti ispraviti sve gluposti. Zar nije isto i u drzavi? Jel moguce 10 godina patnji i ratova popraviti za 5 godina? Naravno da nije, isto tako svi vi ''VELIKI'' Zvezdasi i jos veci Topalovici kompleksasi prestanite da se javljate na ZVEZDINE vesti i da podrugljive komentare ostavljate jer zaboravljate sta je bilo sa Timokom, Tikvom i ostalim odlicnim klubovima pa i Kupom UEFA ove godine kojim se dicite a ni bod niste uzeli. Mislim da nema sta da se kaze na ovu temu osim da treba da u drugom delu priprema sklopimo tim i da ga uigravamo i da konacno pokazemo malo vere u ove momke i da im pomognemo sa tribine da se osete kao domaci i tako ce krenuti i da se ponasaju. Od pljuvanja vas ''VELIKIH'' Delija i ostalih kompleksasa niko nema nista nego je najlakse pametovati na internetu. Sram vas sve redom bilo i pokrijte se usima. Svi imaju teske periode a vi koji ne verujete u Crvenu Zvezdu necu da vas cujem kada ponovo bude bila prvak drzave i kada se bude borila u Evro kupovima. Ne mogu da verujem koliko zavidni i pakosni mozete biti, zato nam je i drzava ovde gde jeste i zato nam je narod ovakav kakav je. Stvarno vas sve zalim redom

DEVETAR COKULIC

pre 15 godina

Jedna nevladina organizacija je dosla do zakljucka, da se u Srbiji navija ili za Zvezdu ili protiv nje!!! Drugi klubovi nisu ni bitni!

Dr.Ckola

pre 15 godina

Parker promasio trojku sinoc za pobedu.....a greska ovo su fudbalske vesti...pa kako da ne pogresim kada stalno spominju PARKERA...

kun aguero

pre 15 godina

J..... kakvi kompleksi i jednih i drugih, pa to je strasno. SRBIJA igra rukomet ovih dana i imamo sanse a momcima treba podrska! Dajte ostavite snagu za to, a Zvezdu, Partizan, Vosu i ostale da se spremaju. Doci ce vreme fudbala. Treba da se ujedinimo protiv rvata koji ce nas pod znacima navoda lepo docekati u Zadru!
Bice vremena i dana za megdana medjusobno...

A sad...

SSSS
SAMO SRBIJA!!!

Rasko

pre 15 godina

Kako ste jadni c.....i RAZBICEMO vas u derbiju KAO I UVEK
PARTIZAN SAMPION!!!…!!
(Dejo GROBAR, 23. januar 2009 20:17)
Dal si ti svestan sta si napisao, bas si me nasmejao...:))))))))))))))) KAD BRE UVEK!!!!!!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHA,, pa ti decko nisi pri cistoj svesti i zdravoj pameti!? Nego da te pitam nesto, SI TI PIO NESTO, EL SI SVAKO JUTRO TAKO B.E.AV????????

Markalanc

pre 15 godina

Ma grobarchadi smjeshni ste, vi ne da imate kompleks, nego dr..te na ove vashe smijeshne komentare...prije nekoliko sezona kad ste se vatali sa zekom oko JNA bilo mi vas je pomalo i zhao ali sad kad vidim ovom tuzhini ste, tumbasi grdni...Vidjecemo se josh, jedva chekam da vas vidim opet kao onomad za zekom pekom.

P.S. da niste vi gej klub? Sve neki zeka, lola, bambi...kako li cete ove nove da nazovete?

PFC-ratnik

pre 15 godina

Zasto nema mog komentara????
Samo sam ih nazvao cergarima i to nije nikakvo vredjanje!Oni se ponose time i ne vidim razloga za sankcije!

slobacar

pre 15 godina

auuuu.......kako ljudi lupaju pa to je strasno....pokazuju svoje (NE)razumevanje u sport....pa ovo je prijateljska utakmica,nema nikakvog takmicarskog karaktera i uopste ne pokazuje pravi odnos snaga ekipa......cccc

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Opusti te se egipcani,spdnje ce tek biti ovo je samo pocetak.Samo opusteno ima vremena da se nervirate.UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAN KAD SAM ZAVOLEO PARTIZAN OD TADA SAM SRETAN RADOSTAN,CRNO BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA,OD TAD DA SE ZNA VOLIM PARTIZAN

sin Dragan

pre 15 godina

I naravno prvih 100 komentara vecito nezadovoljnih, vecito drugih, vecito pokradenih, vecito najiskopleksiranijih navijaca na Balkanu. Grobara!

robert

pre 15 godina

ovo je sramota! kakva su to pojacanja ,pa da izgubimo od smesne ekipe iz Bugarske. Oslikava se jos jedna teska sezona za zvezdu ,jos i trener Makedonac - ha! Sta cekas Jugovicu! -Trzai trenera! i jos nekog odbrambenog igraca! Gaj je sigurno jos uvek jedan od naj boljih od naj gorih!

Djole PFC

pre 15 godina

Ja cu da prestanem da se javljam kad vi prestanete da komentarisete nasa pojacanja, KOMENTARISACEMO DERBI i to dobro... cim ste ovako extra odigrali sa levskim iz sofije... mozete samo drugoligase da pobedite... pozz za bracu grobare

opet lajete, a nigde vas nema...

pre 15 godina

videcemo vas sutra koliko cete da puknete,a tek u sledecoj
(Djole ciganin, 23. januar 2009 20:50)


ne sumnjam da cete nas gledati (o nama ima ko i da izvestava btw, ne klosharimo se kao vi) - na ovakvim protivnicima mozete samo da nam zavidite... ka' grupa lige sampiona ;)

e - TO JE UIGRAVANJE EKIPE!

robert

pre 15 godina

Zivim u Dimitrovgradu i hvatam bug. televiziju, gledao sam levski dosta puta ,sramota je da Zvezda izgubi od takvog tima! Ne treba da se branimo da je to prijateljska utakmica jer nije tako! 2:0 je 2:0! Ja sam veliki zvezdas al zvezda je postala mali tim!I to je sramota! Pojacnja za koja nikad nisam cuo! A Koroman je covek koji gine za zvezdu a nema ga u timu- ZASTO? Gaj je odlican stoper-nema ga! Kakvi su nam strucnjaci takav nam je fudbal! i jos jednom- SRAMOTA

banash GMCZ

pre 15 godina

@kole pfc
ej 'druze' zna se kome dobro kome je pukla tikva, ili bolje koga je tikva pukla, dobro se vi secate toga, znate najbolj... tako da cutite, pametniji ste...

Rasko

pre 15 godina

Mnogo me nerviraju ovi strucnjaci sto posle prvog poraza u pripremnoj utakmici ,koja uopste nije bitna, prozivaju upravu, i uhvatili se za Gaja ko nenormalni. Prvo, svako ko se malo razume u fudbal vidi da je Gaj krivac za 70% golova koje je Zvezda primila, jeste da se on uvek bori i ostavlja srce, ali dzaba kad je kiksara i kad samo stvara nepotrebnu nervozu, ima 30 godina, a ponasa se kao da ima 19. I verovatno ima i veliku platu. I zato ne pisite vise te gluposti "da je Gaj tu sve bih bilo super", nego pustite ljude da rade svoj posao. Secete se da kod Muslina na jednim pripremama nismo zabelezili ni jednu pobedu pa smo ipak na prolece stigli 9 bodova i osvoili titulu. I nije mi jasno sta ocekujete od momaka koji su na okupu tek desetak dana, IMAJTE STRPLJENJA!!!
REALNO, da realnije ne moze.
Aj pa se vidimo 21 na pasnjaku da sisamo O..E!!!
PozZ za sve DELIJE!

red star

pre 15 godina

Sta ste se uspalili. Vi bi posle nedelju dana treninga da se bude u formi i da sve deremo sa cetiri pet razlike.Levski ima tri nedelje vise treninga. Tim se mesa i trazi se najbolja kombinacija.A videcemo vas Topalovici protiv Salzburga. Jokan je vec najavio da mu rezultat nije bitan posto su tek poceli sa treningom

sasha

pre 15 godina

kompleksasi...21. ce te se samo poklopit usima,a nijedno od vasih imena nece stajati medju komentarima teme ZVEZDA NA DERBIJU RUTINSKI

Boki

pre 15 godina

Toliko o famoznim pojacanjima - rutinska pobeda Levskog. Ijaoj, prvak Bugarske nam predstavlja problem i u pripremnom periodu, koliko li bi nas rasturili u nekom ozbiljnom takmicenju. U ovom timu Zvezde vredi mozda 3-4 igraca, a i oni ce do leta da odu. Od ovakvih pojacanja nema nista, dok god nam Tutoric predstavlja stub odbrane crno nam se pise i u domacem Kupu, a za ostala takmicenja bolje da i ne govorim :)

bulgaria_the_best

pre 15 godina

levski e nai velikiq otbor na balkanite:) 2005-2006 levski e na 1/4 final za uefa cup,,2006-2007 levski e v shampion league:) poslednite godini Levki ima poveche uspehi ot crvena zvezda

Milan Sd

pre 15 godina

Bože koliko jadnih komentara od dece koje su počela da navijaju za i pogrešan tim,a i neke nebulozne komentare tipa da su nas oni uvek bili..Deco da ste nas uvek bili ne bi sada bilo u derbijima više vaših poraza nego nerešenih utakmica..E sad druga je stvar što i mi i vi kvalitetan tim zajedno nema šanse da napravimo-svidelo se to nekom ili ne..A komentar u vezi naše utakmice je dokaz da su neuigrani i da je kratko vreme da bi bili koliko toliko uigrani..ZVEZDA MI JE SVE.........

pfc rules

pre 15 godina

@nemanja87
Tebi i takvima treba pevati bolje da cutiteeee...
A grobarima hocu da kazem da smanje malo dozivljaje,jer imamo mi nase probleme,jer nasa uprava samo rasprodaje igrace i dovodi neke anonimuse,i da vise tome trebaju da posvete paznju...zuka najkasnije na leto odlazi.Moreira takodje,Dijara i ko zna ko jos...pa zar nije to vaznije od jednog zvezdinog poraza u pripremnoj tekmi,ponasate isto ko i nas shnajder!!!!

Dzeger Frankfurt

pre 15 godina

Neje mi jasno sto se ova publika ovoliko prepucava,bolji fudbal i nezasluzuje da gleda.imali neko nesto pametno da kaze za dobrobit Srpskog fudbla.ocigledno je rec u vecini slucajeva o kompleksasima koji nista drugo i neznaju da kazu.vecini bi preporucio savet lekara i narvno psihologa.slusao sam i citao komentare navijaca velikih evropskih timova oni prosto realno gledaju na stanje u njihovim klubovima i drzavama i time budu zaista vodilje koje velikim delom uticu i zele da gledaju fudbal kakav zamisljaju,lep,kvalitetan sa puno lepih poteza i golova,sto stvarno smiruje i ulepsava zivot u celini...zasad to nam je sto nam je,jer mi to trazimo..Nadam se da ce prvenstvo biti lepo i kvalitetno,nek pobedi najbolji..

Ivan Vicentic

pre 15 godina

trebali su jos kojeg penzionera i crnca da dovedu...Sramota je ovo sto se godinama radi u Zvezdi.Sto ne kaze neko koliko su ovi amateri kostali sto ste ih doveli kao pojacanje?

mimi

pre 15 godina

Pa dobro bre B92,ako ima neko ziv tamo u redakciji neka mi napise zasto komentari koji nemaju nista uvrdeljivo ne izlaze na sajtu.Al ajd,mi odgovorite i nemojte da se pravite na neke jake likove.Cekam odgovor-zvezdasi.

Savija

pre 15 godina

Evropska zveza a? Nemoj da dodjem na Kipar i da vam podelim shamare svima kao Koromanu! Kakav bre Abubak, Zozeliezi Fereira itd. kukala vam majka! Veze nemate!

stephane lasme

pre 15 godina

ahahahahaaaahhahahahaaaahahah
parker ubica, grobari drzte se
ahhahahahahahhahahahahahahahha
pejcinovic ce diarru u dzep
aahahahahahhahaahahhahahhaha
pokrijte se usima

Bojan

pre 15 godina

Nema veze,samo napred,mnogo je novajlija,pa dok se uigraju treba malo vremena,doci ce sve na svoje do derbija!Nije mi jasno zasto nije igrao Koroman,i pitam se sta jos treba da urade Jakovic i Bogdanovic da bi ih KONACNO najurili?Tim koji pobedjuje partizan i osvaja prvenstvo je:Stamenkovic,Ninkov,Tomovic,
Pejcinovic,Dzef Silva,Isah,
Milijas,Koroman,Parker,Kleo i
Fereira!

Kizony

pre 15 godina

Mis'im... šta reći, a ne zaplakati... Teško vam je, al' budite jaki...

Bitno da ćete razbiti Partizan na novoj/staroj travi, samo ne znam kako.

Glavu gore, biće bolje. Ipak je taj Levski u rangu onih Kiprana (zaboravio sam im ime)

keruzi

pre 15 godina

hehehe za one amatere s kipra komentari na kilo ,a sada kad bratko Tuta Bugarin dere zvezdu ko musa jarca nema ih ni puškom da ih tražiš.A jel' igrao prvi strelac zulukulumulua čuveni Parker(a da to nije brat Tonija iz NBA)pa možda mislio da ga traži Pešić pa promašio sport.Ma šalim se radujte se ganeri jer Odita nije došao u javor,možda budete i četvrti na kraju.

Звездо волим те

pre 15 godina

Видим јављају се бугари са потписима пфц? Одувек је било тако, неко навија за звезду, а неко увек против звезде па макар противник био и фљамуртари....Јел тако гробари? Полако рођаци, све ће то да дође на своје до почетка другог дела, а онда се видимо на истом овом месту. Још један поздрав навијачкој групи бугиарског првака познатијој као некакав пфц (Пуцате у Фебруару од Ц.звезде-скраћеница пфц)

chola993

pre 15 godina

Ne zelimsad da izvlacim zvezdu ili tako nesto ali izgubiti od levskog 2:) na pocetku priprema nije strasno,uzeci u obzir da je bila pauza u prvenstvu nisu trenirali ovde imaju dva treninga dnevno i trening pred utakmicu.naravno sve to ce nadam se biti bolje u drugom delu.ovom timu treba podrske,mlad je tim i ovo je buducnost jer je ova sezona otisla dolaskom zemana....

nemanja87

pre 15 godina

"Zasto cutite"-pozanat slogan ""najboljih dvoranskih navijaca"" u Evropi.Najjaci su mi bili na Spasicevom derbiju kada smo cutali 27 minuta a posle i pored negativnog rezultata odrzali im cas navijanja gde se misevi nisu culi niti jednom a nisu znali ni gde se nalaze.Vrhunac svega je kada se posle jedne od najvecih kradja u istoriji fudbala i jednog slucajnog gola jovetica javljaju sa pesmom "zasto cutite"
I SMESNO I TUZNO!!!!

crnac

pre 15 godina

Nema veze,jeste pripremna utakmica,ali ne mozete se vi osloniti na Afrikance,pa oni ne znaju sta je zvezda. Kakav Parker,Fereira,iSah i ostali! Koroman je za njih Bog,a on sedi na klupi i sprema se da bude prodan sto pre! E zato smo tu gde smo,zato sto prave Zvezdase teramo iz Zvezde. Greota za Petkovica,decko je bio najveci Zvezdas u ekipi,a i imao je potencijala!!! Zvezda je bila najbolja kad su igrala zvezdina deca Jankovic,Basta,Perovic,Pantelic,Milovanovic,Kovacevic oni su od malena uceni kako se voli klub i kako se gine za Zvezdin dres,e zato grobari nisu mogli da nam prismrde nekoliko godina...Sad nas kidaju u sred Marakane!!! SRAMOTA!!!

CZV

pre 15 godina

Nema razloga za brigu...To je bila prva utakmica za novajlije,tek su danas svi dobili priliku da zaigraju...Uigraće se oni taman do derbija,a onda grobari neće znati šta ih je snašlo...

Realni Grobar

pre 15 godina

Partizan doveo skakace,i pojacace igru na bokovima, a zvezda prima golove iz prekida i preko bokova,dali to znaci da je partizan pre vremena znao za ovu slabu tacku???

mm

pre 15 godina

Janevski, covece, pocni da uigravas tim koji ce da igra, pusti Trickovskog, Subasica,Jakovica... To su rezerve. Organizuj za njih posebne utakmice. Uigravaj tim sa Kleom, Parkerom, Someom,Dzefom, Milijasem,Isahom i Fereirom ZAJEDNO U TIMU. Samo tako ce se uigrati. Derbi je za mesec dana, misli o tome.

Zeka Milioner

pre 15 godina

Pitanje za "evo banke" glasi:

Kad će uši prestati da trnu?

a) Sledeće sezone
b) Sutra
c) U aprilu
d) Nikada

Moj konačan odgovor je pod d)

Bravo! Evo banke!!!

Gradac-R.S

pre 15 godina

Bice bolje,tek je druga utakmica.Kad se uigraju ova nova pojacanja sa vec postojecim kadrom mislim da ce biti tim za respect.GO RED STAR!!!

pop

pre 15 godina

steta :(
bas sam hteo da odgledam ovu tekmu ali nigde nije bio stream
za one koje ne znaju...Levski Sofia se trenutno nalazi prva na njihovoj tabeli i skro imaju istu postavu vec duze vreme,tako da nije ovo bio lak protivnik.

Sabac

pre 15 godina

Alo grobari mozete da mi p....e k...c. Pljujete nasa pojacanja a ne gledate svoja,pa videcete na derbiju ako bog da kako ce taj nas otpad i krs da vas trpa na sred one vase poljane,pa cete se onda pitati ko su Parker,Oumara i kompanija. Samo mi recite jeste vi znali da su Diara i Moreira dobri igraci pre nego sto su dosli ? I taj vas Dijara je igrao u Interu iz Zapresica,hahaha Pa sle..i jedni platili ste Fejsu MILION EURA i sta ste dobili,najgore a najskuplje pojacanje u zadnjih nekoliko godina !!!! Smesni ste,pokrijte se po usima.

Delija

pre 15 godina

Dok se mi uigramo groblje ce vec osvojiti titulu!Ne moze se dovesti skoro ceo tim i ocekivati da se uigraju za mesec dana!Jako neozbiljno!Mislim da derbi nece izaci na dobro!

Nikola_CRDL

pre 15 godina

Ako se po jutru dan poznaje...Stvarno sam ochekivao i ubedljiviji poraz ne napushavajuci owim putem nikoga.Tonete sve nizhe a cilj vasheg propadanja je dobro poznat...Igracete vi utakmice na Novom Beogradu kad vam Laki Topalovic kazhe.

robert

pre 15 godina

ovo je sramota! kakva su to pojacanja ,pa da izgubimo od smesne ekipe iz Bugarske. Oslikava se jos jedna teska sezona za zvezdu ,jos i trener Makedonac - ha! Sta cekas Jugovicu! -Trzai trenera! i jos nekog odbrambenog igraca! Gaj je sigurno jos uvek jedan od naj boljih od naj gorih!

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Nisam imao nameru da komentarisem ovu temu ali moracu kako bih pojasnio ovim uspaljenim Grobarcicima neke stvari jer vidim da lupetaju bez veze.Kao prvo trebate znati da golove nisu dali Igor Tasevski i Georgi Hristov,bivsi Partizanovi igraci jer oni uopste ne igraju za Levski,gol je postigao aktuelni Makedonski reprezentativac Darko Tasevski ali on nije nikada bio igra Partizana a onog Hristova ne poznajem ali to sigurno nije Georgi jer on igra u Azerbejdzanu i zato prestanite da pisete gluposti.A sto se tice Zvezde jedan poraz ne znaci nista ali mi se ne svidja bas sto nisu zadrali Petkovica,Gaja i Markovica a kako cujem i Koroman ide u Koreju jer ga teraju a od ovih novajlija sem Parkera drugi su pod znako upitnika dali imaju kvalitet za Zvezdu i da ga imaju nema dovoljno vremena da se ekipa uigra jer se u pripremnom periodu experimentira sa sastavom ali nadajmo se najboljem.Pozz.MKD

veerghoen

pre 15 godina

E,sad su nas malo osvestili i te kako...toliko smo se lozili a Bugari su nas fino lepo spustili na zemlji...povedite racuna zato sto se blizi 21 februar

Ivan

pre 15 godina

A sta drugo? FK "Jedva se zbrasmo" i odmah pobeda. Ma kako da ne. Ovo moze samo Zvezda da kupi na polusezoni 20 igraca i odmah da ih uigra za 3 nedelje i osvoji titulu. Pa vise nema ni u albaniji.

sasha

pre 15 godina

kompleksasi...21. ce te se samo poklopit usima,a nijedno od vasih imena nece stajati medju komentarima teme ZVEZDA NA DERBIJU RUTINSKI

gagy delija

pre 15 godina

pa dobro...nije dobro,ali nije ni loshe...janevski je i sam rekao da ga u ovom delu priprema ne zanima rezultat vec igra...ovo su kao trening mecevi...

a ni u jednom poluvremenu nismo igrali u najjacem sastavu...tako da je sve to josh super...i levski je dobra ekipa...

ajmo zvezdo...dajte gas...

Dizbo

pre 15 godina

Mene najvise nerviraju oni ljudi koji su u zadnje vreme kao pricali o pojacanjima bilo Partizana bilo Zvezde i sastavljaju tim sa nekim igracima za koje nikad pre nisu culi a ne gledali.Kao Isah,Oumaru,Parker,Dzef itd ili Vasington pa to je smesno,eto od danas se uveravamo u kvalitet istih pa tek kasnije mozemo donositi zakljucke...Osvestimo se ljudi,zasto lupetati vise...Jeste tek su pocele pripreme ali Levskom ne mogu dati go u prijateljskom mecu a M.Miskovic doveo 5-6 nazovi napadaca.Pozdrav za sve realne navijace...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ja sam samo htela da se uverim da su grobari poslali prvi komentar! Naravno,nisam ni sumnjala da nece biti tako!! Ali da ce prvi,treci,cetrvti,peti,sesti, jedanaesti,dvanaesti....Nije vama lako,vidim ja!!

JSD, nja-nja-nja

pre 15 godina

ŠTA????? Izgubili smo trening utakmicu??? I to sa 22 (dvadeset i dva) igrača na terenu? Sa dva potpuno različita tima u prvom i drugom poluvremenu? Ju ju ju... C c c c... Kukuuuu leleeee!

Pa ja ne znam kako ću moći da spavam nakon ovog debakla!? Katastrofa! SVE je izgubljeno... Mrak! Sva pojačanja su promašaji, pare su bačene uzalud, nemamo veze, trener nam nema pojma, nikada nećemo moći da stignemo franjevce...

-------------
ALOOOO! Budjenjeeeee, bre! Mili moji navijači DRUGOG tima u Beogradu i Srbiji ("drugog" po svemu - po broju navijača, po /ne/osvojenim trofejima, po medjusobnom skoru sa "komšinicom" koju nikako da stignete, a kamoli prestignete, po ugledu koji uživate u svetu fudbala kao "onaj drugi srpski tim", ... je l' treba još? Da crtam malo?)

Da sam znao da će navijači JSD da se ovoliko raduju, ja bih već nazvao Čedu na mobitel (prijatelji smo) i zamolio ga da udesi da izgubimo još barem dve pripremne ("trening", "prijateljske", ""probne"...) utakmice! Pa, valjda je sreća mojih prvih komšija važnija od nekog tamo treninga?!
Zar ne? ;-)

somi

pre 15 godina

auuuu ljudi,vise od 90 posto komentar stize od topalovica(kompleksasi),pa vi vise volite zvezdu nego one vase jade,jedno znajte,zvezda moze da izgubi sve utakmice u pripremnom period ali vas ce zbrisati u prvom kolu...pozdrav

Djole PFC

pre 15 godina

Ja cu da prestanem da se javljam kad vi prestanete da komentarisete nasa pojacanja, KOMENTARISACEMO DERBI i to dobro... cim ste ovako extra odigrali sa levskim iz sofije... mozete samo drugoligase da pobedite... pozz za bracu grobare

delijaaaaaaaaaa

pre 15 godina

e moji slepci slepavi,pa zar levski da nas bije 2:0. kakav parker,kakav oumaru,kakvi propali crnci...LJUDI TANASIJEVIC NAS UNISTI, PRE NEKI DA NAS JE TUZIORABOTNICKI UEFI ZA 500000, ZA NEKI DAN CE DA NAS TUZI ALEKSANDAR JANKOVIC UEFI, A NAS DRAGI DEBELI KONOBAR JE PODIGAO KREDIT PRE 2MESECA OD 50MILIONA...KAKVE SU TO RADNJE ? ? ? ? ? ?

Rasko

pre 15 godina

Mnogo me nerviraju ovi strucnjaci sto posle prvog poraza u pripremnoj utakmici ,koja uopste nije bitna, prozivaju upravu, i uhvatili se za Gaja ko nenormalni. Prvo, svako ko se malo razume u fudbal vidi da je Gaj krivac za 70% golova koje je Zvezda primila, jeste da se on uvek bori i ostavlja srce, ali dzaba kad je kiksara i kad samo stvara nepotrebnu nervozu, ima 30 godina, a ponasa se kao da ima 19. I verovatno ima i veliku platu. I zato ne pisite vise te gluposti "da je Gaj tu sve bih bilo super", nego pustite ljude da rade svoj posao. Secete se da kod Muslina na jednim pripremama nismo zabelezili ni jednu pobedu pa smo ipak na prolece stigli 9 bodova i osvoili titulu. I nije mi jasno sta ocekujete od momaka koji su na okupu tek desetak dana, IMAJTE STRPLJENJA!!!
REALNO, da realnije ne moze.
Aj pa se vidimo 21 na pasnjaku da sisamo O..E!!!
PozZ za sve DELIJE!

Bojan

pre 15 godina

Citam komentare i neverujem sve grobarski,pa mi smo vam bre nabili kompleks za narednih sto godina i opet cete imati posledice!Vi samo cekate da ZVEZDA izgubi pa odmah slavite!Ovo su jos pripreme,tek druga utakmica igraju neki igraci koji 100% nece igrati u prvenstvu(Randjelovic,jakovic,tutoric,subasic)!
Slavite jos malo ovaj ZVEZDIN poraz,jer u prvenstu necete imati priliku za to!!!

Rasko

pre 15 godina

Kako ste jadni c.....i RAZBICEMO vas u derbiju KAO I UVEK
PARTIZAN SAMPION!!!…!!
(Dejo GROBAR, 23. januar 2009 20:17)
Dal si ti svestan sta si napisao, bas si me nasmejao...:))))))))))))))) KAD BRE UVEK!!!!!!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHA,, pa ti decko nisi pri cistoj svesti i zdravoj pameti!? Nego da te pitam nesto, SI TI PIO NESTO, EL SI SVAKO JUTRO TAKO B.E.AV????????

ce izadjem na televizor, a majke mi?

pre 15 godina

Видим јављају се бугари са потписима пфц? Одувек је било тако, неко навија за звезду, а неко увек против звезде па макар противник био и фљамуртари....Јел тако гробари? Полако рођаци, све ће то да дође на своје до почетка другог дела, а онда се видимо на истом овом месту. Још један поздрав навијачкој групи бугиарског првака познатијој као некакав пфц (Пуцате у Фебруару од Ц.звезде-скраћеница пфц)
(Звездо волим те, 23. januar 2009 21:42)


Moracete to Dijari i Zuki da objasnite posto ljudi nisu u toku... :))

E frustracije, frustracije...

sin Dragan

pre 15 godina

I naravno prvih 100 komentara vecito nezadovoljnih, vecito drugih, vecito pokradenih, vecito najiskopleksiranijih navijaca na Balkanu. Grobara!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Opusti te se egipcani,spdnje ce tek biti ovo je samo pocetak.Samo opusteno ima vremena da se nervirate.UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAN KAD SAM ZAVOLEO PARTIZAN OD TADA SAM SRETAN RADOSTAN,CRNO BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA,OD TAD DA SE ZNA VOLIM PARTIZAN

DEVETAR COKULIC

pre 15 godina

Jedna nevladina organizacija je dosla do zakljucka, da se u Srbiji navija ili za Zvezdu ili protiv nje!!! Drugi klubovi nisu ni bitni!

Markalanc

pre 15 godina

Ma grobarchadi smjeshni ste, vi ne da imate kompleks, nego dr..te na ove vashe smijeshne komentare...prije nekoliko sezona kad ste se vatali sa zekom oko JNA bilo mi vas je pomalo i zhao ali sad kad vidim ovom tuzhini ste, tumbasi grdni...Vidjecemo se josh, jedva chekam da vas vidim opet kao onomad za zekom pekom.

P.S. da niste vi gej klub? Sve neki zeka, lola, bambi...kako li cete ove nove da nazovete?

PFC-ratnik

pre 15 godina

Zasto nema mog komentara????
Samo sam ih nazvao cergarima i to nije nikakvo vredjanje!Oni se ponose time i ne vidim razloga za sankcije!

Kisho

pre 15 godina

ahahahahaaaahhahahahaaaahahah
parker ubica, grobari drzte se
ahhahahahahahhahahahahahahahha
pejcinovic ce diarru u dzep
aahahahahahhahaahahhahahhaha
pokrijte se usima
(stephane lasme, 23. januar 2009 19:48)


Sitne provokacije,decko,sam vidis da je na utakmici igralo 22 igraca. Zapamti parkera i ekipu koju si omalovazavao.aj pa tako,do derbija pozzdrav

Ps: A moje delije ne padajte na provokacije,nije lepo to sto posle poraza na prirpremnim utakmicama trazite smenu uprave itd...realno

banash GMCZ

pre 15 godina

@kole pfc
ej 'druze' zna se kome dobro kome je pukla tikva, ili bolje koga je tikva pukla, dobro se vi secate toga, znate najbolj... tako da cutite, pametniji ste...

Dr.Ckola

pre 15 godina

Parker promasio trojku sinoc za pobedu.....a greska ovo su fudbalske vesti...pa kako da ne pogresim kada stalno spominju PARKERA...

robert

pre 15 godina

Zivim u Dimitrovgradu i hvatam bug. televiziju, gledao sam levski dosta puta ,sramota je da Zvezda izgubi od takvog tima! Ne treba da se branimo da je to prijateljska utakmica jer nije tako! 2:0 je 2:0! Ja sam veliki zvezdas al zvezda je postala mali tim!I to je sramota! Pojacnja za koja nikad nisam cuo! A Koroman je covek koji gine za zvezdu a nema ga u timu- ZASTO? Gaj je odlican stoper-nema ga! Kakvi su nam strucnjaci takav nam je fudbal! i jos jednom- SRAMOTA

DELIJA

pre 15 godina

Ja evo samo ne znam sta vi ocete od Crvene Zvezde? Pogledajte stanje od pocetka sezone, kako je bilo i kako ce tek tesko biti ispraviti sve gluposti. Zar nije isto i u drzavi? Jel moguce 10 godina patnji i ratova popraviti za 5 godina? Naravno da nije, isto tako svi vi ''VELIKI'' Zvezdasi i jos veci Topalovici kompleksasi prestanite da se javljate na ZVEZDINE vesti i da podrugljive komentare ostavljate jer zaboravljate sta je bilo sa Timokom, Tikvom i ostalim odlicnim klubovima pa i Kupom UEFA ove godine kojim se dicite a ni bod niste uzeli. Mislim da nema sta da se kaze na ovu temu osim da treba da u drugom delu priprema sklopimo tim i da ga uigravamo i da konacno pokazemo malo vere u ove momke i da im pomognemo sa tribine da se osete kao domaci i tako ce krenuti i da se ponasaju. Od pljuvanja vas ''VELIKIH'' Delija i ostalih kompleksasa niko nema nista nego je najlakse pametovati na internetu. Sram vas sve redom bilo i pokrijte se usima. Svi imaju teske periode a vi koji ne verujete u Crvenu Zvezdu necu da vas cujem kada ponovo bude bila prvak drzave i kada se bude borila u Evro kupovima. Ne mogu da verujem koliko zavidni i pakosni mozete biti, zato nam je i drzava ovde gde jeste i zato nam je narod ovakav kakav je. Stvarno vas sve zalim redom

Komar

pre 15 godina

Pa da li je moguce da ovde ima toliko neznalica i neukih ljudi sto se fudbala tice???Evo prvo pitanje za takozvane zvezdase: Da li bi vam bilo draze da smo pobedili u ovoj ne vaznoj prijateljskoj utakmici,gde je rezultat po najmanje vazan ili u nekoj prvenstvenoj utakmici gde se racunaju bodovi???Ajde,prst na celo pa razmislite...A sad pitanje za vecite kompleksase (grobare):Da li je moguce da se radujete porazu Zvezde na pripremama u prijateljskoj utakmici???Ajde sad i vi prst na celo...Kako to sudite o pojacanjima posle jedne,tacnije posle pola utakmice???Svi igraci odigrali su po 45 minuta,jer su to PRIPREME!!!Ajde sad da vam objasnim cemu pripreme sluze:Ovako,pripreme (prvi deo) sluze da bi trener uvideo ko vredi,a ko ne,pa zato izvodi sve igrace na teren po 45 minuta...sluze i za sticanje fizicke spreme,a drugi deo priprema sluzi za uigravanje...Mozete sa minusima ocenjivati ovaj moj unos,ali kad duboko razmislite shvatice te da sam u pravu...Jos nesto,blago vama grobarima ako se nadate pobedi u derbiju,zbog ovog poraza Zvezde...stvarno imate neizleciv kompleks...E,za sve vas koji ne razumete cemu sluze PRIPREME,odrzao sam vam cas,tako da je red da to i platite,za broj racuna na koji cete uplatit pare bicete naknadno obavesteni....

zoran delija

pre 15 godina

Ko sto Tanasijevic kaze godina napretka,zapiso sam u sveski napuni nas Levski.Pocelo je lose,a primetio sam da nije igrao Koroman da li neko zna zasto.

Boki

pre 15 godina

Toliko o famoznim pojacanjima - rutinska pobeda Levskog. Ijaoj, prvak Bugarske nam predstavlja problem i u pripremnom periodu, koliko li bi nas rasturili u nekom ozbiljnom takmicenju. U ovom timu Zvezde vredi mozda 3-4 igraca, a i oni ce do leta da odu. Od ovakvih pojacanja nema nista, dok god nam Tutoric predstavlja stub odbrane crno nam se pise i u domacem Kupu, a za ostala takmicenja bolje da i ne govorim :)

crnac

pre 15 godina

Zasto nema mog komentara?? I zasto je prvi komentar koji ste stavili do "Djole PFC",a pre njega je stiglo 10 komentara...

i vi sa b92 ste nasli da pricate o nekom nezavisnom novinarstvu?? SRAM VAS BILO

morava.com

pre 15 godina

stvarno ni je muka vise ovih komentara,proveo sam 2 ipo godine u f.k. partizanu,davne 88/89 god.!ovo je strasno sta se pise,pa ljudi ovo su pripreme,bavite se sportom i videcete kako je,a sta ako partizan kiksne uskoro??na pripremama?!!!

kun aguero

pre 15 godina

J..... kakvi kompleksi i jednih i drugih, pa to je strasno. SRBIJA igra rukomet ovih dana i imamo sanse a momcima treba podrska! Dajte ostavite snagu za to, a Zvezdu, Partizan, Vosu i ostale da se spremaju. Doci ce vreme fudbala. Treba da se ujedinimo protiv rvata koji ce nas pod znacima navoda lepo docekati u Zadru!
Bice vremena i dana za megdana medjusobno...

A sad...

SSSS
SAMO SRBIJA!!!

Milan Sd

pre 15 godina

Bože koliko jadnih komentara od dece koje su počela da navijaju za i pogrešan tim,a i neke nebulozne komentare tipa da su nas oni uvek bili..Deco da ste nas uvek bili ne bi sada bilo u derbijima više vaših poraza nego nerešenih utakmica..E sad druga je stvar što i mi i vi kvalitetan tim zajedno nema šanse da napravimo-svidelo se to nekom ili ne..A komentar u vezi naše utakmice je dokaz da su neuigrani i da je kratko vreme da bi bili koliko toliko uigrani..ZVEZDA MI JE SVE.........

pfc rules

pre 15 godina

@nemanja87
Tebi i takvima treba pevati bolje da cutiteeee...
A grobarima hocu da kazem da smanje malo dozivljaje,jer imamo mi nase probleme,jer nasa uprava samo rasprodaje igrace i dovodi neke anonimuse,i da vise tome trebaju da posvete paznju...zuka najkasnije na leto odlazi.Moreira takodje,Dijara i ko zna ko jos...pa zar nije to vaznije od jednog zvezdinog poraza u pripremnoj tekmi,ponasate isto ko i nas shnajder!!!!

red star

pre 15 godina

Sta ste se uspalili. Vi bi posle nedelju dana treninga da se bude u formi i da sve deremo sa cetiri pet razlike.Levski ima tri nedelje vise treninga. Tim se mesa i trazi se najbolja kombinacija.A videcemo vas Topalovici protiv Salzburga. Jokan je vec najavio da mu rezultat nije bitan posto su tek poceli sa treningom

bulgaria_the_best

pre 15 godina

levski e nai velikiq otbor na balkanite:) 2005-2006 levski e na 1/4 final za uefa cup,,2006-2007 levski e v shampion league:) poslednite godini Levki ima poveche uspehi ot crvena zvezda

slobacar

pre 15 godina

auuuu.......kako ljudi lupaju pa to je strasno....pokazuju svoje (NE)razumevanje u sport....pa ovo je prijateljska utakmica,nema nikakvog takmicarskog karaktera i uopste ne pokazuje pravi odnos snaga ekipa......cccc

JA

pre 15 godina

Navijam za Partizan, i nikad se ne javljam na komentare ali sam se ovde nagledao svakakvih gluposti.
Da pojasnim - najpre Levski nije izbacen od Borca iz kupa Uefa - to je Lokomotiva koja je dosta manji klub. Levski je u sezoni 2007/2008-e dogurao do faze po grupama Lige Sampiona, a bio je i na korak dotle ove sezone kada ih je ipak iznenadio Beloruski BATE Borisov koji ih je eliminisao u trecoj rundi. Levski je najpopularniji klub u Bugarskoj i trenutno vodeci na tabeli (njihov veciti rival CSKA je sampion, ali je izgubio pravo da igra kvalifikacije za Ligu Sampiona zbog dugova).
Levski ima isti sastav tima vec neko vreme i nije naivan protivnik - mislim da bi i Partizan imao dosta muke sa njim. Sto se Zvezde tice - ova sezona je zasigurno izgubljena (bilo kakva titula bi bila ravna neverovatnom uspehu), dovedeno je mnogo igraca kao i pocetkom sezone. Neki od njih imaju kvalitet ali ce im trebati vremena da se naviknu na novo okruzenje i kasnije podrede timu.
Ovo su tek pripreme i ne treba ocekivati bog zna sta. Mislim ipak da Zvezda u stvari gradi tim za sledecu sezonu, stoga mi nije jasna ovolika kolicina negativnih komentara od Zvezdinih navijaca sa jedne i od Grobara sa druge.
Hvala.

mimi

pre 15 godina

Pa dobro bre B92,ako ima neko ziv tamo u redakciji neka mi napise zasto komentari koji nemaju nista uvrdeljivo ne izlaze na sajtu.Al ajd,mi odgovorite i nemojte da se pravite na neke jake likove.Cekam odgovor-zvezdasi.

Ivan Vicentic

pre 15 godina

trebali su jos kojeg penzionera i crnca da dovedu...Sramota je ovo sto se godinama radi u Zvezdi.Sto ne kaze neko koliko su ovi amateri kostali sto ste ih doveli kao pojacanje?

opet lajete, a nigde vas nema...

pre 15 godina

videcemo vas sutra koliko cete da puknete,a tek u sledecoj
(Djole ciganin, 23. januar 2009 20:50)


ne sumnjam da cete nas gledati (o nama ima ko i da izvestava btw, ne klosharimo se kao vi) - na ovakvim protivnicima mozete samo da nam zavidite... ka' grupa lige sampiona ;)

e - TO JE UIGRAVANJE EKIPE!

Dzeger Frankfurt

pre 15 godina

Neje mi jasno sto se ova publika ovoliko prepucava,bolji fudbal i nezasluzuje da gleda.imali neko nesto pametno da kaze za dobrobit Srpskog fudbla.ocigledno je rec u vecini slucajeva o kompleksasima koji nista drugo i neznaju da kazu.vecini bi preporucio savet lekara i narvno psihologa.slusao sam i citao komentare navijaca velikih evropskih timova oni prosto realno gledaju na stanje u njihovim klubovima i drzavama i time budu zaista vodilje koje velikim delom uticu i zele da gledaju fudbal kakav zamisljaju,lep,kvalitetan sa puno lepih poteza i golova,sto stvarno smiruje i ulepsava zivot u celini...zasad to nam je sto nam je,jer mi to trazimo..Nadam se da ce prvenstvo biti lepo i kvalitetno,nek pobedi najbolji..