Rukomet 66

Utorak, 20.01.2009.

15:38

Srbija - Norveška (19h)

Rukometna reprezentacija Srbije sastaće se u sredu (19h) sa Norveškom u 4. kolu Svetskog prvenstva u Hrvatskoj.

Srbija - Norveška (19h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

penwini

pre 15 godina

Utakmica Srbija - Danska proglasena je najatraktivnijom utakmicom prva dva kola celolupnog prvenstva.To je ujedno i najposecenija utakmica kvalifikacione grupe D u Porecu, koju je po proceni organizatora posmatralo oko 3300 gledalaca.

Izvor: http://www.rsb.org.rs/sp2009.php

wtf

pre 15 godina

Pa sad nam nema druge... Moramo da navijamo za nase i za Egipat protiv Brazila, nadamo se najboljem, nadam se da su nasi uspeli da se za jedan dan oslobode misli o Brazilu i Danskoj, verujem u Cvetkovica i u nase reprezantativce. Pa... Srecno!

Gidrix

pre 15 godina

Ne treba pabadati u bedak zato sto smo izgubili tekmu protiv Brazila ili Danske. Treba sad skupiti snage i odigrati najbolje sto mozete. Pobedili ili izgubili nevazno je ako ste dali svoj maksimum i pokazali da imate petlju da izadjete na crtu svima. Mi, navijaci, samo ocekujemo da date sve od sebe

sta vas briga za nas

pre 15 godina

Sta se hrvati brinu za nas!
Vjerujem u uspjeh protiv Norveske i prolaz dalje,I DAJ BOZE POLUFINALE SA HRVATSKOM!
Nemaju oni pravo potcjenjivati nasu raprezentaciju!Imaju oni dobre igrace ne kazem nista(mislim na Balica,najboljeg igraca svijeta ikada) ali imamo i mi Nikolica,Ilica,Bojinovica koji nemaju toliki kvalitet ali pokazali su da ginu za reprezentaciju kada je najteze!
N A P R I J E D S R B I J A !! RS je uz tebe!

veerghoen

pre 15 godina

A mi crnci iz Makedonije gde da gledamo prenos kad ga RTS ne emituje na satelitu? pa dokle bre da budim komsiju da mi pusti na satelitu? Tijanicu sram te bilo!!

Makaveli

pre 15 godina

Voleo bih da se varam, ali sanse su nam jako male, minimalne ustvari. Sve smo prokockali protiv brazila. Onakav amaterski pristup igri, onakav bespomocan trener... I ne radi se o pljuvanju nikakvom, nego su to cinjenice.
Gledacu ih i veceras i navijati, nervirati se i derati, ali sanse su nam jako male. Voleo bih da me ubede u suprotno.

Srbija!

Radomir

pre 15 godina

Stvari stoje ovako. Protiv Egipta smo odigrali prvo poluvreme lose, drugo odlicno. Protiv Danske prvo odlicno, drugo lose. Protiv Brazila oba losa poluvremena. To znaci da cemo protiv Norveske odigrati oba odlicna. Norvezani sta da vam kazem, zao mi vas je, ali ste naisli na jaceg.
Podsetio bih neverne Tome na 2003. godinu. U prvom kolu na Svetskom prvenstvu Hrvatska je izgubila od Argentine, a posle je postala prvak Sveta. Mislim da je poraz od Brazila dosao u pravo vreme. Ovaj samar ce nas otrezniti i sada shvatamo da mozemo da pobedimo samo ako svih 60 minuta odigramo maksimalno ozbiljno i bez kalkuliusanja. Ako pobedimo veceras, a Brazilci ne prodju dalje, onda poraz od njih ne znaci nista.
Ljudi, sta god da se desi treba podrzati selektora i ove igrace. Igraju lep i brz rukomet i milina ih je gledati. Mislim da u narednim godinama oni mogu jako puno. Samo im treba iskustvo i samopouzdanje, i naravno, nasa podrska.
Ipak, primetio sam da nam pada koncentracija na kraju. Protiv Danske smo primili gol na kraju prvog poluvremena, i na kraju utakmice. Isto je bilo i protiv Brazila.
ZELIM VAM PUNO SRECE I NADAMO SE NOVIM POBEDAMA!!!

baki

pre 15 godina

Ha,ha....Ovaj kao da prica o Kosovu. Izgubili smo.... ali smo ipak pobedili.

Visost broj 1: Ako zelis pobediti onda nesmes izgubiti !!!

PR

pre 15 godina

Srbija je već napravila dobar rezultat samim dolaskom na SP,ipak u Srbiji se već 10 godina igra liga na seoskom nivou tako da se neki bolji rezultati i ne mogu očekivati

niko

pre 15 godina

Vi, tj. vaši rukometaši ako žele nešto napravit na ovom SP (prenijet 2 boda u drugi krug, koliko sad max i mogu)danas moraju dobit Norvežane. Imate kvalitetu, ista ste škola rukometa kao i mi (Hrvati), bekovi vam dobro šutiraju, golmani su vam dobri... ali imate previše crnih rupa u igri kad bezveze griješite i lako primate golove. I to ne bi bio toliki problem kad bi to trajalo 5-6 minuta, kod vas to traje i po 20, a u tom vremenu se moze napravit razlika i od 10 golova. Sutra ce mi biti drago ako pobjedite,iako ce vam bit strasno tesko, jer znam da smo i mi imali par puta velikih problema sa norvezanima-fizicki su uvijek spremni, obrana 5-1 ili 6-0,jako gusta,i igraju jako dobar rukomet... Vaš prolazak dalje nije upitan mislim,ali bez bodova u drugom krugu ne bi imali sta trazit... A u Zadru vam isto zelim puno srece jer ce vam trebat, tamo je mentalitet ljudi skroz drugaciji nego u Poreču, svi ce bit protiv vas i to vrlo glasno :D ...POZZ!

Armakedon

pre 15 godina

br.20 @ Ko je pobedio Tunis ? I jos ovi ostali na sajtu PREPORUCUJU TO ! A lik ih prato mesecima. Vidi se da su poceli da pisu sve neki rukometni strucnjaci.Da sad ima SP u bocanju i tad bi se naslo strucnjaka.

Mile Mrdjenovacki

pre 15 godina

List Politika je veceras sa svog sajta skinuo izvestaje sa utakmica nase reprezaentacije u Hrvatskoj. To isto je uradio kada su nase devojke igrale u Makedoniji... Sramota za one koji uredjuju taj sajt, sramota za urednika i sve one koji treba da ih kontrolisu. Momci, pobedite Norvezane, neki su Vas vec otpisali i precrtali. Dokazite im da nisu u pravu.

merlin

pre 15 godina

dala krava deset litara mleka i sutnula je na kraju kofu... tako i nasi rukometasi,ali nema veza idemo dalje bice bolje... vazno je da ginu za dres srbije

Liki

pre 15 godina

Bez Ilica, Bojinovica i Nikcevica mi ustvari, nemamo potreban kvalitet. Mnogo smo neobjektivni, Slabom igrom Danaca mi smo prvih 15 minuta poveli sa 8 razlike a sledecih 45 minuta izgubili smo sa 9 razlike.

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Sutra je dan D za srpski rukomet.Ili se vracamo na veliku scenu ili ostajemo u nekom polukanalu.Pobeda protiv Norveske donosi prolaz dalje i preneta 2 boda i realne sanse za polufinale jer bi nam samopouzdanje strasno poraslo i ukrstali bi se sa ekipama koje su prilicno neubedljive i koje nisu u najboljoj formi i koje nisu klasa Francuske,Hrvatske,Svedske i Spanije i mislim da bi imali odlicne sanse i protiv Nemacke,Poljske,Rusije ili Makedonije.Nadam se da ce nasi momci izginuti i pokazati sve sto znaju a ako tako bude ne sumnjam da cemo se sutra radovati.NAPRED ORLOVI SVIM SRCEM SMO UZ VAS

PFC-ratnik

pre 15 godina

ma momci,mogu da vas kude samo oni koji nikada nisu izasli na teren,stisnite zube pa sta bude!!!!! VERUJEM DA MOZEMO DA IH DOBIJEMO!!!!!!!!1


VOLIM SRBIJU!!!!!
(vlajko, 20. januar 2009 16:31)

Potpuno podrzavam ovakav komentar.Nemam sta vise da dodam.Puna podrska svima i glave gore momci!!!

Zox

pre 15 godina

Puno srece.
Pa i najzad je zasluzujete.

Zaboravimo poraz od Brazila i igrajmo svoju igru onako kako smo igrali u Cairu i protiv Egipta i Danske (i pored poraza, najveci deo meca odigran na najvisem nivou).

Ipak smo reprezentacija za drugi krug.

Marija

pre 15 godina

Poraz od Brazila je neprijatno iznenadjenje ali sta da se radi, ne treba ih osudjivati. Samo hrabro i da pobedimo Norvezane!!!!!!

leo

pre 15 godina

Nasa reprezentacija je pokazala da ima veliki potencijal i sa njima treba pazljivo raditi. Sledece takmicenje je sansa da se vinemo u sam vrh, samo sa ovom generacijom treba raditi veoma pazljivo.

domino

pre 15 godina

Jeste, Cvetkovicu, kriv si! poshtujem priznanje ali bij jos vise poshtovao pobedu protiv Norveshke. Ako pobedite, sve je oproshteno... do nekih drugih Brazilaca...

oki

pre 15 godina

Lepe reči, ali da li su i realne. Ništa se nije promenilo u igri reprezentacije (a tako sam ponosan bio na njih posle Danske).
Izgubiti od Brazila - BRUKAAAAA.
Od sjaja do očaja. Ako su igrači na levu nogu ustali izgubićemo i od Albanije... u suprotonom ima da preznojimo najbolje. E pošto ja nemam moć da gledam u budućnost niti mogu da predvidim proces buđenja i ustajanja naših dragih rukometaša (leva ili desna noga) ja OD NJIH VIŠE NE OČEKUJEM POBEDE, već čisto pojavljivanje i slikanje pred kamerama a ako nešto dođe i ostvare neku pobedu SUPER.

Zmaj

pre 15 godina

Nije tacno da igraci nisu krivi. Naprotiv, bas jesu. Ako klipani od 25-30 godina koji sebe zovu profesionalcima, posle svih ovih godina igranja i po 1000 utakmica iskustva, jos nisu naucili da se psihicki spremaju za sledeci mec posle poraza, onda ne treba ni da igraju u reprezentaciji...

Bojana

pre 15 godina

Sto su Hrvati toliko optereceni nama,pa sve moraju da komentarisu.Neka gledaju svoje. Svaa cast nasim igracima,ove utakmice,a posebno protiv Danske su nesrecno izgubljene.Sigurno je da mogu daje da prodju.

Roko Sifredi

pre 15 godina

Zelim nasim momcima da sutra nadvise sebe i pobede norvezane jer bi to bilo od visestrukog znacaja za srpski rukomet.
Bice nenormalno tesko, bojim se nemoguce, ali sta je za nas srbe nemoguce. Bilo je nemoguce i da izgubimo od cuvara plaze- brazilaca.
Sinoc sam gledao prenos norvezana i egipcana. Veoma mocna ekipa je Norveska. Mislim da su bolji od danaca. Radovao sam se pred prvenstvo jer je u novinama najavljivano da Kjeling- strasni levi bek nece igrati, ali nije tako, on igra i melje sve. Egipat sinoc nije cestito ni sutnuo na gol, jer im gromade u odbrani Norveske nisu nista dozvoljavale. Mislim da nam je jedina sansa u ultra- jakoj, agresivnoj pa i bezobraznoj odbrani, koja definitivno do sada nije bila takva.
Zelim nasima smirenost, NERESPEKT prema zaista velikoj ekipi i veliko srce koje sigurno moze doneti prevagu. Takodje, Cvetkovicu zelim da sutra pametnim potezima dovede ekipu do velike pobede.

FeboZg

pre 15 godina

Ja fakat ne kužim na čemu se bazira taj nevjerovatni srpski optimizam..pa vaša je repka jedna prosječna momčad koja je miljama još daleko od najjačih repki...onako propustiti pobjedu i nakon toga Brazilcima dozvoliti da vas se ponizi..To mogu samo Balkanske repke bez discipline i reda....malo realnije gledati na stvari i bit će sve ok

Hrvatina

pre 15 godina

Dragi moji susjedi. Ako ste mislili da je prvenstvo lagano, prevarili ste se. Mi Hrvati vec dugo vremena obilazimo takve turnire i nekako se drzimo (izvrsno rekao bih). Zacudjuje me vas pesimizam i pljuvanje po momcima. Vidi se izdaleka da mogu ali im treba iskustva i oni ce ga steci. nametanje da ce biti prvaci stvara mac iznad njihove glave i za to su (kao i cesto kod nas) krivi novinari koji neobjektivno daju prognoze. Rad i disciplina i uspjeh je garantiran s takvom ekipom. I za kraj, moja poruka vasim navijacima. Ne dolazite u zadar (ako prodjete). Ti ljudi nisu zaboravili cije cijevi su pucale godinama po tom gradu i budite sigurni da ce napraviti rusvaj i na jednu vasu zastavu koja zavijori na tribinama. Iskreno vam zelim prolaz dalje i porucujem "vjerujte u svoju krv, ne budite pesimisti". Pozdrav od hrvata iz vruceg Afganistana...

pera

pre 15 godina

Mislim da smo dobili reprezentaciju sa dobrim odnosom medju igraca sa respektom prema dobrom selektoru i mislim da mozemo da Norveskom ako ih pobedimo sigurno ideme sa 2 boda, usledecoj grupi mislim da ce biti makedonija i mislim da mozemo snjima kao i sa poljacima a za nemacku bice gadno. SRECNO SRBIJA UZ VAS SMO

ognjen

pre 15 godina

Momci, pokazimo im sta znamo(da promenimo mentalitet i da pokusamo da jednom ne padnemo posle poraza tako, da ni sajdzija ne moze da nas pokupi)

Sale

pre 15 godina

Do ove utakmice sam imao puno poverenje u Cvetkovića, čak sam se i svađao zbog njega - uspeo je da nas natera da igramo moderno - brzo i po cenu greški, više lopti na krila. Ali izgleda da ne može da nam utera disciplinu. Izgubiti od Brazila je jednostavno previše, nema nam povratka na velika vrata. Rešenje za naš rukomet je kao i za sve ostale naše kolektivne sportove - pod hitna privatizacija klubova.

Mrkonjic Grad

pre 15 godina

nista jos nije izgubljeno,svi smo uz vas!!zasluzuju da prodju dalje zbog ove dvije utakmicu u kojima nisu imali srece i u kojima se vidi koliko sudije u rukometu mogu odrediti pobijednika!!!

Sloba

pre 15 godina

Pratio sam nase svaku utakmicu u ovih zadnjih nekoliko meseci i mislim da mogu mnogo. Ovaj poraz nista ne utice. Svakoako smo morali da pobedimo Dansku ako smo hteli da stignemo daleko. Pobedom protiv Tunisa smo vec prosli dalje... Tako da samo hrabro momci. Najjaci ste.

miša

pre 15 godina

"Mi smo pobedili Dansku" - reče selektor?! Nije nego! Izgubili smo. Pa nisu reprezentativci juniori ili početnici pa da im se pričaju bajke o "moralnim pobednicima". Ne postoje moralni pobednici - ko da gol vise pobeđuje.
Ocito da je pukla atmosfera u reprezentaciji. Ilić je javno prigovorio selektoru na vođenju ekipe protiv Brazila. Svi su to preneli. Slektor suti. Toliko o autoritetu.
Norveska? Teska misija! Oni mogu da timu kakаv je nas (bez odbrane i sa dva prosecna golmana koja mogu da odbrane dobro, ali i da prime desetak golova zaredom) daju 35 do 40 golova bez problema. Tesko cemo ih dobiti. Mada, ni ta pobeda, ako Brazil bije Egipat recimo, nije nikakva garancija. Imamo dosta iskusnih igraca nekoliko tridesetogodisnjaka koji su GLAVNI IGRACI, a pricamo da smo mlaдi i perspektivni. Nije nego. Ako ne prodjemо u drugi krug iz ovakve grupe - onda je to nesupeh. Sve drugo je samozavaravanje Cvetkovicu. U tom slucaju dovesti selektora iz inostranstva jer mi nemao vise dobrih rukometnih trenera. Pogledajte samo na sta lici domaca liga.

vlajko

pre 15 godina

ma momci,mogu da vas kude samo oni koji nikada nisu izasli na teren,stisnite zube pa sta bude!!!!! VERUJEM DA MOZEMO DA IH DOBIJEMO!!!!!!!!1


VOLIM SRBIJU!!!!!

Goxy

pre 15 godina

Samo manje teorije a vise prakse. Prema tome, kako si smeo da kalkulises, kada si sam rekao da nemate pravo na opustanja i da niste dosli po medalju vec da vidite gde ste. Trazi od igraca da daju sve od sebe jer sem Boinovica svi su male mace i ako hoce da zarade neki dinar moraju da se pokazu. A ti im pomozi pametnim vodjenjem. Secam se da si pre prvenstva govorio da ako tucemo Egipat idemo u drugi krug, a nisi tada kalkulisao sa porazom od Brazila. Sad opet kalkulises sa pobedom nad Norveskom. Nemoj da se vadis protiv njih, nego gledaj kako ces sa arapima Cvele...pa ako odete dalje odete, ako ne bice bolje drugi put

Rukometas Srbin

pre 15 godina

Ma posle poraza od karioka tesko i u drugi krug. Ili ce Brazil tuci Egipat ili sto je verovatnije Egipat tuci Braqzil sa vise od 8 razlike.Norvezani. Mi smo maladeca za njih

veerghoen

pre 15 godina

Sve sto je nas selektor rekao je potpuno tacno,jer on ne sme da dozvoli da bude strozi sa igracima nego sto stvarno jeste,jer dobro je poznato koliko puta se dogoldile skandale,svadje,rasprave,tuce,incidenti,omalovazavanja...Verujem da moze da nas konacno i sreca pogleda jer 3 puta nas nije pogledala...Hrabro Momci!!preko Norveske do Zagreba!

LepotaPoroka

pre 15 godina

Jako me je oneraspolozio kako smo prljavo igrali protiv Danske. Takva mi se igra ne svidja, i vise mi nije briga kakvi ce biti razultati. Jedno je sigurno, moje firme nece biti medju sponzorima rukometaske reprezentacije.

pore

pre 15 godina

Puno poverenje selektoru,covek koji je uspeo da otpise sve manekene koji nisu mogli da igraju za reprezenteciju zbog raznih precih obaveza,i naprevio jednu mladu brzu reprezentaciju koju svi vole da gledaju.Bice ovo dobra ekipa.

mecok

pre 15 godina

Moje skromno misljenje je da se trazi od ekipe mnogo,trazi se polufinale,pa cak i medalje,a pri tome ne uzima se u obzir realan domet,to jest realan kvalitet ekipe u odnosu na druge takmicare.Naravno da je Srbija jaca od Brazila,i svakako da bi trebala da udje u drugi krug,al sta bi bilo kad biste bili recimo u grupi c,dal bi Srbija mogla da izbori u toj grupi ulaz u drugi krug?Tako da treba da se ostane na zemlji i ne trazi se finale i medalje,i drugi krug je dovoljan uspeh.

SuperMuz

pre 15 godina

Cvetkovicu,svaka tebi cast na tome sto si pristao vaditi kestenje iz vatre ali brate malo manje pricaj sa novinarima a vise sa igracima. Dosta vise tajm-auta tipa "ajmo momci,pokazimo im sta znamo". Daj malo vise taktike na tajm-autu. Igracima nije lako posle Danske a ti si taj koji treba poraditi i na njihovoj psihi i na taktici. Mi jos verujemo u vas i nadamo se da nas necete razocarati. SRECNO MAJSTORI,HOCEMO NORVESKU NA KOLENIMA!!!

Gradac-R.S

pre 15 godina

Kako sam ja izracunao (mozda i gresim),ali mi mozemo proci i sa porazom (od Nor.) i pobedom.Ako mi dobijemo Arabiju,Egipat dobije Brazil (sto je realno) stvorice se krug od 3 ekipe sa 4 boda.U tom trokutu mi imamo gol razliku +6,Brazil bi u najboljem slucaju po njih imao +1(u slucaju ako izgube od Egipta sa 1 razlike),a Egipat koji za sada u tom trokutu ima -8 trebao bi dobiti Brazil sa 15 golova razlike da bi nas izbacio.Nadam se shvatate sta pricam.
Dakle,imamo realne sanse za prolaz (iako po ovoj racunici ne bi preneli u drugi krug ni jedan bod).

Aca Znalac

pre 15 godina

Nije mi jasno odakle Cvetkoviću toliki optimizam. U ove tri utakmice mi smo u samo dva poluvremena pokazali nešto, a i to nešto nije bilo dovoljno. Protiv danaca primiti gol tri sekunde pre kraja, a pre toga voditi 8 razlike pokazuje da taj optimizam kod Cvetkovića znači zavaravanje samog sebe. Čovek nije imao taktiku, nema iskustva na velikoj sceni i igrači su poklekli. Moram da kažem da posle poraza od jedne svetske ekipe kakva je Danska bez obzira na prikazanu igru ekipa nije trebalo da primi tako katastrofalno, ali jučerašnji duel sa slabašnom i moram reći prilično naivnom ekipom Brazila, kojoj bi svaka evropska ekipa dala fore 10 golova i na kraju pobedila je stvarno bila blamaža. S toga Cvetkoviću niti si ti za trenera niti je ova reprezentacija sposobna da pobedi jaku i fantastičnu Norvešku. Voleo bih da se varam, ali sumnjam da nisam u pravu.
Bez obzira na sve u nekim trenucima igre podsećamo na ekipu koja je nekada davno bila strah i trepet na rukometnim terenima.

Jovana

pre 15 godina

Slazem se sa selektorom...Pustimo ove momke na miru.Uz njih treba da budemo i u pobedi i u porazu i tako pokazemo da smo pravi navijaci.Momci pravi navijaci su uz vas...a ovi sto vas pljuju nisu vredni pomena

Mirko

pre 15 godina

Momci, samo hrabro! Znam da mozete mnogo, ali 'ajde da to saznaju i drugi! Sta je bilo, bilo je, samo se budala saplice o kamenje iza sebe! Zaboravimo poraze, dignemo glavu, stisnemo zube i ponosno nastavimo dalje!

vlajko

pre 15 godina

ma momci,mogu da vas kude samo oni koji nikada nisu izasli na teren,stisnite zube pa sta bude!!!!! VERUJEM DA MOZEMO DA IH DOBIJEMO!!!!!!!!1


VOLIM SRBIJU!!!!!

Hrvatina

pre 15 godina

Dragi moji susjedi. Ako ste mislili da je prvenstvo lagano, prevarili ste se. Mi Hrvati vec dugo vremena obilazimo takve turnire i nekako se drzimo (izvrsno rekao bih). Zacudjuje me vas pesimizam i pljuvanje po momcima. Vidi se izdaleka da mogu ali im treba iskustva i oni ce ga steci. nametanje da ce biti prvaci stvara mac iznad njihove glave i za to su (kao i cesto kod nas) krivi novinari koji neobjektivno daju prognoze. Rad i disciplina i uspjeh je garantiran s takvom ekipom. I za kraj, moja poruka vasim navijacima. Ne dolazite u zadar (ako prodjete). Ti ljudi nisu zaboravili cije cijevi su pucale godinama po tom gradu i budite sigurni da ce napraviti rusvaj i na jednu vasu zastavu koja zavijori na tribinama. Iskreno vam zelim prolaz dalje i porucujem "vjerujte u svoju krv, ne budite pesimisti". Pozdrav od hrvata iz vruceg Afganistana...

mecok

pre 15 godina

Moje skromno misljenje je da se trazi od ekipe mnogo,trazi se polufinale,pa cak i medalje,a pri tome ne uzima se u obzir realan domet,to jest realan kvalitet ekipe u odnosu na druge takmicare.Naravno da je Srbija jaca od Brazila,i svakako da bi trebala da udje u drugi krug,al sta bi bilo kad biste bili recimo u grupi c,dal bi Srbija mogla da izbori u toj grupi ulaz u drugi krug?Tako da treba da se ostane na zemlji i ne trazi se finale i medalje,i drugi krug je dovoljan uspeh.

Mirko

pre 15 godina

Momci, samo hrabro! Znam da mozete mnogo, ali 'ajde da to saznaju i drugi! Sta je bilo, bilo je, samo se budala saplice o kamenje iza sebe! Zaboravimo poraze, dignemo glavu, stisnemo zube i ponosno nastavimo dalje!

Jovana

pre 15 godina

Slazem se sa selektorom...Pustimo ove momke na miru.Uz njih treba da budemo i u pobedi i u porazu i tako pokazemo da smo pravi navijaci.Momci pravi navijaci su uz vas...a ovi sto vas pljuju nisu vredni pomena

pore

pre 15 godina

Puno poverenje selektoru,covek koji je uspeo da otpise sve manekene koji nisu mogli da igraju za reprezenteciju zbog raznih precih obaveza,i naprevio jednu mladu brzu reprezentaciju koju svi vole da gledaju.Bice ovo dobra ekipa.

Roko Sifredi

pre 15 godina

Zelim nasim momcima da sutra nadvise sebe i pobede norvezane jer bi to bilo od visestrukog znacaja za srpski rukomet.
Bice nenormalno tesko, bojim se nemoguce, ali sta je za nas srbe nemoguce. Bilo je nemoguce i da izgubimo od cuvara plaze- brazilaca.
Sinoc sam gledao prenos norvezana i egipcana. Veoma mocna ekipa je Norveska. Mislim da su bolji od danaca. Radovao sam se pred prvenstvo jer je u novinama najavljivano da Kjeling- strasni levi bek nece igrati, ali nije tako, on igra i melje sve. Egipat sinoc nije cestito ni sutnuo na gol, jer im gromade u odbrani Norveske nisu nista dozvoljavale. Mislim da nam je jedina sansa u ultra- jakoj, agresivnoj pa i bezobraznoj odbrani, koja definitivno do sada nije bila takva.
Zelim nasima smirenost, NERESPEKT prema zaista velikoj ekipi i veliko srce koje sigurno moze doneti prevagu. Takodje, Cvetkovicu zelim da sutra pametnim potezima dovede ekipu do velike pobede.

Sloba

pre 15 godina

Pratio sam nase svaku utakmicu u ovih zadnjih nekoliko meseci i mislim da mogu mnogo. Ovaj poraz nista ne utice. Svakoako smo morali da pobedimo Dansku ako smo hteli da stignemo daleko. Pobedom protiv Tunisa smo vec prosli dalje... Tako da samo hrabro momci. Najjaci ste.

Gradac-R.S

pre 15 godina

Kako sam ja izracunao (mozda i gresim),ali mi mozemo proci i sa porazom (od Nor.) i pobedom.Ako mi dobijemo Arabiju,Egipat dobije Brazil (sto je realno) stvorice se krug od 3 ekipe sa 4 boda.U tom trokutu mi imamo gol razliku +6,Brazil bi u najboljem slucaju po njih imao +1(u slucaju ako izgube od Egipta sa 1 razlike),a Egipat koji za sada u tom trokutu ima -8 trebao bi dobiti Brazil sa 15 golova razlike da bi nas izbacio.Nadam se shvatate sta pricam.
Dakle,imamo realne sanse za prolaz (iako po ovoj racunici ne bi preneli u drugi krug ni jedan bod).

SuperMuz

pre 15 godina

Cvetkovicu,svaka tebi cast na tome sto si pristao vaditi kestenje iz vatre ali brate malo manje pricaj sa novinarima a vise sa igracima. Dosta vise tajm-auta tipa "ajmo momci,pokazimo im sta znamo". Daj malo vise taktike na tajm-autu. Igracima nije lako posle Danske a ti si taj koji treba poraditi i na njihovoj psihi i na taktici. Mi jos verujemo u vas i nadamo se da nas necete razocarati. SRECNO MAJSTORI,HOCEMO NORVESKU NA KOLENIMA!!!

FeboZg

pre 15 godina

Ja fakat ne kužim na čemu se bazira taj nevjerovatni srpski optimizam..pa vaša je repka jedna prosječna momčad koja je miljama još daleko od najjačih repki...onako propustiti pobjedu i nakon toga Brazilcima dozvoliti da vas se ponizi..To mogu samo Balkanske repke bez discipline i reda....malo realnije gledati na stvari i bit će sve ok

Aca Znalac

pre 15 godina

Nije mi jasno odakle Cvetkoviću toliki optimizam. U ove tri utakmice mi smo u samo dva poluvremena pokazali nešto, a i to nešto nije bilo dovoljno. Protiv danaca primiti gol tri sekunde pre kraja, a pre toga voditi 8 razlike pokazuje da taj optimizam kod Cvetkovića znači zavaravanje samog sebe. Čovek nije imao taktiku, nema iskustva na velikoj sceni i igrači su poklekli. Moram da kažem da posle poraza od jedne svetske ekipe kakva je Danska bez obzira na prikazanu igru ekipa nije trebalo da primi tako katastrofalno, ali jučerašnji duel sa slabašnom i moram reći prilično naivnom ekipom Brazila, kojoj bi svaka evropska ekipa dala fore 10 golova i na kraju pobedila je stvarno bila blamaža. S toga Cvetkoviću niti si ti za trenera niti je ova reprezentacija sposobna da pobedi jaku i fantastičnu Norvešku. Voleo bih da se varam, ali sumnjam da nisam u pravu.
Bez obzira na sve u nekim trenucima igre podsećamo na ekipu koja je nekada davno bila strah i trepet na rukometnim terenima.

pera

pre 15 godina

Mislim da smo dobili reprezentaciju sa dobrim odnosom medju igraca sa respektom prema dobrom selektoru i mislim da mozemo da Norveskom ako ih pobedimo sigurno ideme sa 2 boda, usledecoj grupi mislim da ce biti makedonija i mislim da mozemo snjima kao i sa poljacima a za nemacku bice gadno. SRECNO SRBIJA UZ VAS SMO

niko

pre 15 godina

Vi, tj. vaši rukometaši ako žele nešto napravit na ovom SP (prenijet 2 boda u drugi krug, koliko sad max i mogu)danas moraju dobit Norvežane. Imate kvalitetu, ista ste škola rukometa kao i mi (Hrvati), bekovi vam dobro šutiraju, golmani su vam dobri... ali imate previše crnih rupa u igri kad bezveze griješite i lako primate golove. I to ne bi bio toliki problem kad bi to trajalo 5-6 minuta, kod vas to traje i po 20, a u tom vremenu se moze napravit razlika i od 10 golova. Sutra ce mi biti drago ako pobjedite,iako ce vam bit strasno tesko, jer znam da smo i mi imali par puta velikih problema sa norvezanima-fizicki su uvijek spremni, obrana 5-1 ili 6-0,jako gusta,i igraju jako dobar rukomet... Vaš prolazak dalje nije upitan mislim,ali bez bodova u drugom krugu ne bi imali sta trazit... A u Zadru vam isto zelim puno srece jer ce vam trebat, tamo je mentalitet ljudi skroz drugaciji nego u Poreču, svi ce bit protiv vas i to vrlo glasno :D ...POZZ!

leo

pre 15 godina

Nasa reprezentacija je pokazala da ima veliki potencijal i sa njima treba pazljivo raditi. Sledece takmicenje je sansa da se vinemo u sam vrh, samo sa ovom generacijom treba raditi veoma pazljivo.

veerghoen

pre 15 godina

Sve sto je nas selektor rekao je potpuno tacno,jer on ne sme da dozvoli da bude strozi sa igracima nego sto stvarno jeste,jer dobro je poznato koliko puta se dogoldile skandale,svadje,rasprave,tuce,incidenti,omalovazavanja...Verujem da moze da nas konacno i sreca pogleda jer 3 puta nas nije pogledala...Hrabro Momci!!preko Norveske do Zagreba!

Zmaj

pre 15 godina

Nije tacno da igraci nisu krivi. Naprotiv, bas jesu. Ako klipani od 25-30 godina koji sebe zovu profesionalcima, posle svih ovih godina igranja i po 1000 utakmica iskustva, jos nisu naucili da se psihicki spremaju za sledeci mec posle poraza, onda ne treba ni da igraju u reprezentaciji...

Mrkonjic Grad

pre 15 godina

nista jos nije izgubljeno,svi smo uz vas!!zasluzuju da prodju dalje zbog ove dvije utakmicu u kojima nisu imali srece i u kojima se vidi koliko sudije u rukometu mogu odrediti pobijednika!!!

PFC-ratnik

pre 15 godina

ma momci,mogu da vas kude samo oni koji nikada nisu izasli na teren,stisnite zube pa sta bude!!!!! VERUJEM DA MOZEMO DA IH DOBIJEMO!!!!!!!!1


VOLIM SRBIJU!!!!!
(vlajko, 20. januar 2009 16:31)

Potpuno podrzavam ovakav komentar.Nemam sta vise da dodam.Puna podrska svima i glave gore momci!!!

miša

pre 15 godina

"Mi smo pobedili Dansku" - reče selektor?! Nije nego! Izgubili smo. Pa nisu reprezentativci juniori ili početnici pa da im se pričaju bajke o "moralnim pobednicima". Ne postoje moralni pobednici - ko da gol vise pobeđuje.
Ocito da je pukla atmosfera u reprezentaciji. Ilić je javno prigovorio selektoru na vođenju ekipe protiv Brazila. Svi su to preneli. Slektor suti. Toliko o autoritetu.
Norveska? Teska misija! Oni mogu da timu kakаv je nas (bez odbrane i sa dva prosecna golmana koja mogu da odbrane dobro, ali i da prime desetak golova zaredom) daju 35 do 40 golova bez problema. Tesko cemo ih dobiti. Mada, ni ta pobeda, ako Brazil bije Egipat recimo, nije nikakva garancija. Imamo dosta iskusnih igraca nekoliko tridesetogodisnjaka koji su GLAVNI IGRACI, a pricamo da smo mlaдi i perspektivni. Nije nego. Ako ne prodjemо u drugi krug iz ovakve grupe - onda je to nesupeh. Sve drugo je samozavaravanje Cvetkovicu. U tom slucaju dovesti selektora iz inostranstva jer mi nemao vise dobrih rukometnih trenera. Pogledajte samo na sta lici domaca liga.

Bojana

pre 15 godina

Sto su Hrvati toliko optereceni nama,pa sve moraju da komentarisu.Neka gledaju svoje. Svaa cast nasim igracima,ove utakmice,a posebno protiv Danske su nesrecno izgubljene.Sigurno je da mogu daje da prodju.

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Sutra je dan D za srpski rukomet.Ili se vracamo na veliku scenu ili ostajemo u nekom polukanalu.Pobeda protiv Norveske donosi prolaz dalje i preneta 2 boda i realne sanse za polufinale jer bi nam samopouzdanje strasno poraslo i ukrstali bi se sa ekipama koje su prilicno neubedljive i koje nisu u najboljoj formi i koje nisu klasa Francuske,Hrvatske,Svedske i Spanije i mislim da bi imali odlicne sanse i protiv Nemacke,Poljske,Rusije ili Makedonije.Nadam se da ce nasi momci izginuti i pokazati sve sto znaju a ako tako bude ne sumnjam da cemo se sutra radovati.NAPRED ORLOVI SVIM SRCEM SMO UZ VAS

Rukometas Srbin

pre 15 godina

Ma posle poraza od karioka tesko i u drugi krug. Ili ce Brazil tuci Egipat ili sto je verovatnije Egipat tuci Braqzil sa vise od 8 razlike.Norvezani. Mi smo maladeca za njih

domino

pre 15 godina

Jeste, Cvetkovicu, kriv si! poshtujem priznanje ali bij jos vise poshtovao pobedu protiv Norveshke. Ako pobedite, sve je oproshteno... do nekih drugih Brazilaca...

Liki

pre 15 godina

Bez Ilica, Bojinovica i Nikcevica mi ustvari, nemamo potreban kvalitet. Mnogo smo neobjektivni, Slabom igrom Danaca mi smo prvih 15 minuta poveli sa 8 razlike a sledecih 45 minuta izgubili smo sa 9 razlike.

Zox

pre 15 godina

Puno srece.
Pa i najzad je zasluzujete.

Zaboravimo poraz od Brazila i igrajmo svoju igru onako kako smo igrali u Cairu i protiv Egipta i Danske (i pored poraza, najveci deo meca odigran na najvisem nivou).

Ipak smo reprezentacija za drugi krug.

PR

pre 15 godina

Srbija je već napravila dobar rezultat samim dolaskom na SP,ipak u Srbiji se već 10 godina igra liga na seoskom nivou tako da se neki bolji rezultati i ne mogu očekivati

Goxy

pre 15 godina

Samo manje teorije a vise prakse. Prema tome, kako si smeo da kalkulises, kada si sam rekao da nemate pravo na opustanja i da niste dosli po medalju vec da vidite gde ste. Trazi od igraca da daju sve od sebe jer sem Boinovica svi su male mace i ako hoce da zarade neki dinar moraju da se pokazu. A ti im pomozi pametnim vodjenjem. Secam se da si pre prvenstva govorio da ako tucemo Egipat idemo u drugi krug, a nisi tada kalkulisao sa porazom od Brazila. Sad opet kalkulises sa pobedom nad Norveskom. Nemoj da se vadis protiv njih, nego gledaj kako ces sa arapima Cvele...pa ako odete dalje odete, ako ne bice bolje drugi put

ognjen

pre 15 godina

Momci, pokazimo im sta znamo(da promenimo mentalitet i da pokusamo da jednom ne padnemo posle poraza tako, da ni sajdzija ne moze da nas pokupi)

Armakedon

pre 15 godina

br.20 @ Ko je pobedio Tunis ? I jos ovi ostali na sajtu PREPORUCUJU TO ! A lik ih prato mesecima. Vidi se da su poceli da pisu sve neki rukometni strucnjaci.Da sad ima SP u bocanju i tad bi se naslo strucnjaka.

merlin

pre 15 godina

dala krava deset litara mleka i sutnula je na kraju kofu... tako i nasi rukometasi,ali nema veza idemo dalje bice bolje... vazno je da ginu za dres srbije

baki

pre 15 godina

Ha,ha....Ovaj kao da prica o Kosovu. Izgubili smo.... ali smo ipak pobedili.

Visost broj 1: Ako zelis pobediti onda nesmes izgubiti !!!

Mile Mrdjenovacki

pre 15 godina

List Politika je veceras sa svog sajta skinuo izvestaje sa utakmica nase reprezaentacije u Hrvatskoj. To isto je uradio kada su nase devojke igrale u Makedoniji... Sramota za one koji uredjuju taj sajt, sramota za urednika i sve one koji treba da ih kontrolisu. Momci, pobedite Norvezane, neki su Vas vec otpisali i precrtali. Dokazite im da nisu u pravu.

Radomir

pre 15 godina

Stvari stoje ovako. Protiv Egipta smo odigrali prvo poluvreme lose, drugo odlicno. Protiv Danske prvo odlicno, drugo lose. Protiv Brazila oba losa poluvremena. To znaci da cemo protiv Norveske odigrati oba odlicna. Norvezani sta da vam kazem, zao mi vas je, ali ste naisli na jaceg.
Podsetio bih neverne Tome na 2003. godinu. U prvom kolu na Svetskom prvenstvu Hrvatska je izgubila od Argentine, a posle je postala prvak Sveta. Mislim da je poraz od Brazila dosao u pravo vreme. Ovaj samar ce nas otrezniti i sada shvatamo da mozemo da pobedimo samo ako svih 60 minuta odigramo maksimalno ozbiljno i bez kalkuliusanja. Ako pobedimo veceras, a Brazilci ne prodju dalje, onda poraz od njih ne znaci nista.
Ljudi, sta god da se desi treba podrzati selektora i ove igrace. Igraju lep i brz rukomet i milina ih je gledati. Mislim da u narednim godinama oni mogu jako puno. Samo im treba iskustvo i samopouzdanje, i naravno, nasa podrska.
Ipak, primetio sam da nam pada koncentracija na kraju. Protiv Danske smo primili gol na kraju prvog poluvremena, i na kraju utakmice. Isto je bilo i protiv Brazila.
ZELIM VAM PUNO SRECE I NADAMO SE NOVIM POBEDAMA!!!

Marija

pre 15 godina

Poraz od Brazila je neprijatno iznenadjenje ali sta da se radi, ne treba ih osudjivati. Samo hrabro i da pobedimo Norvezane!!!!!!

Sale

pre 15 godina

Do ove utakmice sam imao puno poverenje u Cvetkovića, čak sam se i svađao zbog njega - uspeo je da nas natera da igramo moderno - brzo i po cenu greški, više lopti na krila. Ali izgleda da ne može da nam utera disciplinu. Izgubiti od Brazila je jednostavno previše, nema nam povratka na velika vrata. Rešenje za naš rukomet je kao i za sve ostale naše kolektivne sportove - pod hitna privatizacija klubova.

LepotaPoroka

pre 15 godina

Jako me je oneraspolozio kako smo prljavo igrali protiv Danske. Takva mi se igra ne svidja, i vise mi nije briga kakvi ce biti razultati. Jedno je sigurno, moje firme nece biti medju sponzorima rukometaske reprezentacije.

oki

pre 15 godina

Lepe reči, ali da li su i realne. Ništa se nije promenilo u igri reprezentacije (a tako sam ponosan bio na njih posle Danske).
Izgubiti od Brazila - BRUKAAAAA.
Od sjaja do očaja. Ako su igrači na levu nogu ustali izgubićemo i od Albanije... u suprotonom ima da preznojimo najbolje. E pošto ja nemam moć da gledam u budućnost niti mogu da predvidim proces buđenja i ustajanja naših dragih rukometaša (leva ili desna noga) ja OD NJIH VIŠE NE OČEKUJEM POBEDE, već čisto pojavljivanje i slikanje pred kamerama a ako nešto dođe i ostvare neku pobedu SUPER.

sta vas briga za nas

pre 15 godina

Sta se hrvati brinu za nas!
Vjerujem u uspjeh protiv Norveske i prolaz dalje,I DAJ BOZE POLUFINALE SA HRVATSKOM!
Nemaju oni pravo potcjenjivati nasu raprezentaciju!Imaju oni dobre igrace ne kazem nista(mislim na Balica,najboljeg igraca svijeta ikada) ali imamo i mi Nikolica,Ilica,Bojinovica koji nemaju toliki kvalitet ali pokazali su da ginu za reprezentaciju kada je najteze!
N A P R I J E D S R B I J A !! RS je uz tebe!

veerghoen

pre 15 godina

A mi crnci iz Makedonije gde da gledamo prenos kad ga RTS ne emituje na satelitu? pa dokle bre da budim komsiju da mi pusti na satelitu? Tijanicu sram te bilo!!

Gidrix

pre 15 godina

Ne treba pabadati u bedak zato sto smo izgubili tekmu protiv Brazila ili Danske. Treba sad skupiti snage i odigrati najbolje sto mozete. Pobedili ili izgubili nevazno je ako ste dali svoj maksimum i pokazali da imate petlju da izadjete na crtu svima. Mi, navijaci, samo ocekujemo da date sve od sebe

wtf

pre 15 godina

Pa sad nam nema druge... Moramo da navijamo za nase i za Egipat protiv Brazila, nadamo se najboljem, nadam se da su nasi uspeli da se za jedan dan oslobode misli o Brazilu i Danskoj, verujem u Cvetkovica i u nase reprezantativce. Pa... Srecno!

Makaveli

pre 15 godina

Voleo bih da se varam, ali sanse su nam jako male, minimalne ustvari. Sve smo prokockali protiv brazila. Onakav amaterski pristup igri, onakav bespomocan trener... I ne radi se o pljuvanju nikakvom, nego su to cinjenice.
Gledacu ih i veceras i navijati, nervirati se i derati, ali sanse su nam jako male. Voleo bih da me ubede u suprotno.

Srbija!

penwini

pre 15 godina

Utakmica Srbija - Danska proglasena je najatraktivnijom utakmicom prva dva kola celolupnog prvenstva.To je ujedno i najposecenija utakmica kvalifikacione grupe D u Porecu, koju je po proceni organizatora posmatralo oko 3300 gledalaca.

Izvor: http://www.rsb.org.rs/sp2009.php

FeboZg

pre 15 godina

Ja fakat ne kužim na čemu se bazira taj nevjerovatni srpski optimizam..pa vaša je repka jedna prosječna momčad koja je miljama još daleko od najjačih repki...onako propustiti pobjedu i nakon toga Brazilcima dozvoliti da vas se ponizi..To mogu samo Balkanske repke bez discipline i reda....malo realnije gledati na stvari i bit će sve ok

LepotaPoroka

pre 15 godina

Jako me je oneraspolozio kako smo prljavo igrali protiv Danske. Takva mi se igra ne svidja, i vise mi nije briga kakvi ce biti razultati. Jedno je sigurno, moje firme nece biti medju sponzorima rukometaske reprezentacije.

Hrvatina

pre 15 godina

Dragi moji susjedi. Ako ste mislili da je prvenstvo lagano, prevarili ste se. Mi Hrvati vec dugo vremena obilazimo takve turnire i nekako se drzimo (izvrsno rekao bih). Zacudjuje me vas pesimizam i pljuvanje po momcima. Vidi se izdaleka da mogu ali im treba iskustva i oni ce ga steci. nametanje da ce biti prvaci stvara mac iznad njihove glave i za to su (kao i cesto kod nas) krivi novinari koji neobjektivno daju prognoze. Rad i disciplina i uspjeh je garantiran s takvom ekipom. I za kraj, moja poruka vasim navijacima. Ne dolazite u zadar (ako prodjete). Ti ljudi nisu zaboravili cije cijevi su pucale godinama po tom gradu i budite sigurni da ce napraviti rusvaj i na jednu vasu zastavu koja zavijori na tribinama. Iskreno vam zelim prolaz dalje i porucujem "vjerujte u svoju krv, ne budite pesimisti". Pozdrav od hrvata iz vruceg Afganistana...

Aca Znalac

pre 15 godina

Nije mi jasno odakle Cvetkoviću toliki optimizam. U ove tri utakmice mi smo u samo dva poluvremena pokazali nešto, a i to nešto nije bilo dovoljno. Protiv danaca primiti gol tri sekunde pre kraja, a pre toga voditi 8 razlike pokazuje da taj optimizam kod Cvetkovića znači zavaravanje samog sebe. Čovek nije imao taktiku, nema iskustva na velikoj sceni i igrači su poklekli. Moram da kažem da posle poraza od jedne svetske ekipe kakva je Danska bez obzira na prikazanu igru ekipa nije trebalo da primi tako katastrofalno, ali jučerašnji duel sa slabašnom i moram reći prilično naivnom ekipom Brazila, kojoj bi svaka evropska ekipa dala fore 10 golova i na kraju pobedila je stvarno bila blamaža. S toga Cvetkoviću niti si ti za trenera niti je ova reprezentacija sposobna da pobedi jaku i fantastičnu Norvešku. Voleo bih da se varam, ali sumnjam da nisam u pravu.
Bez obzira na sve u nekim trenucima igre podsećamo na ekipu koja je nekada davno bila strah i trepet na rukometnim terenima.

miša

pre 15 godina

"Mi smo pobedili Dansku" - reče selektor?! Nije nego! Izgubili smo. Pa nisu reprezentativci juniori ili početnici pa da im se pričaju bajke o "moralnim pobednicima". Ne postoje moralni pobednici - ko da gol vise pobeđuje.
Ocito da je pukla atmosfera u reprezentaciji. Ilić je javno prigovorio selektoru na vođenju ekipe protiv Brazila. Svi su to preneli. Slektor suti. Toliko o autoritetu.
Norveska? Teska misija! Oni mogu da timu kakаv je nas (bez odbrane i sa dva prosecna golmana koja mogu da odbrane dobro, ali i da prime desetak golova zaredom) daju 35 do 40 golova bez problema. Tesko cemo ih dobiti. Mada, ni ta pobeda, ako Brazil bije Egipat recimo, nije nikakva garancija. Imamo dosta iskusnih igraca nekoliko tridesetogodisnjaka koji su GLAVNI IGRACI, a pricamo da smo mlaдi i perspektivni. Nije nego. Ako ne prodjemо u drugi krug iz ovakve grupe - onda je to nesupeh. Sve drugo je samozavaravanje Cvetkovicu. U tom slucaju dovesti selektora iz inostranstva jer mi nemao vise dobrih rukometnih trenera. Pogledajte samo na sta lici domaca liga.

oki

pre 15 godina

Lepe reči, ali da li su i realne. Ništa se nije promenilo u igri reprezentacije (a tako sam ponosan bio na njih posle Danske).
Izgubiti od Brazila - BRUKAAAAA.
Od sjaja do očaja. Ako su igrači na levu nogu ustali izgubićemo i od Albanije... u suprotonom ima da preznojimo najbolje. E pošto ja nemam moć da gledam u budućnost niti mogu da predvidim proces buđenja i ustajanja naših dragih rukometaša (leva ili desna noga) ja OD NJIH VIŠE NE OČEKUJEM POBEDE, već čisto pojavljivanje i slikanje pred kamerama a ako nešto dođe i ostvare neku pobedu SUPER.

Rukometas Srbin

pre 15 godina

Ma posle poraza od karioka tesko i u drugi krug. Ili ce Brazil tuci Egipat ili sto je verovatnije Egipat tuci Braqzil sa vise od 8 razlike.Norvezani. Mi smo maladeca za njih

Bojana

pre 15 godina

Sto su Hrvati toliko optereceni nama,pa sve moraju da komentarisu.Neka gledaju svoje. Svaa cast nasim igracima,ove utakmice,a posebno protiv Danske su nesrecno izgubljene.Sigurno je da mogu daje da prodju.

Sale

pre 15 godina

Do ove utakmice sam imao puno poverenje u Cvetkovića, čak sam se i svađao zbog njega - uspeo je da nas natera da igramo moderno - brzo i po cenu greški, više lopti na krila. Ali izgleda da ne može da nam utera disciplinu. Izgubiti od Brazila je jednostavno previše, nema nam povratka na velika vrata. Rešenje za naš rukomet je kao i za sve ostale naše kolektivne sportove - pod hitna privatizacija klubova.

domino

pre 15 godina

Jeste, Cvetkovicu, kriv si! poshtujem priznanje ali bij jos vise poshtovao pobedu protiv Norveshke. Ako pobedite, sve je oproshteno... do nekih drugih Brazilaca...

Goxy

pre 15 godina

Samo manje teorije a vise prakse. Prema tome, kako si smeo da kalkulises, kada si sam rekao da nemate pravo na opustanja i da niste dosli po medalju vec da vidite gde ste. Trazi od igraca da daju sve od sebe jer sem Boinovica svi su male mace i ako hoce da zarade neki dinar moraju da se pokazu. A ti im pomozi pametnim vodjenjem. Secam se da si pre prvenstva govorio da ako tucemo Egipat idemo u drugi krug, a nisi tada kalkulisao sa porazom od Brazila. Sad opet kalkulises sa pobedom nad Norveskom. Nemoj da se vadis protiv njih, nego gledaj kako ces sa arapima Cvele...pa ako odete dalje odete, ako ne bice bolje drugi put

baki

pre 15 godina

Ha,ha....Ovaj kao da prica o Kosovu. Izgubili smo.... ali smo ipak pobedili.

Visost broj 1: Ako zelis pobediti onda nesmes izgubiti !!!

mecok

pre 15 godina

Moje skromno misljenje je da se trazi od ekipe mnogo,trazi se polufinale,pa cak i medalje,a pri tome ne uzima se u obzir realan domet,to jest realan kvalitet ekipe u odnosu na druge takmicare.Naravno da je Srbija jaca od Brazila,i svakako da bi trebala da udje u drugi krug,al sta bi bilo kad biste bili recimo u grupi c,dal bi Srbija mogla da izbori u toj grupi ulaz u drugi krug?Tako da treba da se ostane na zemlji i ne trazi se finale i medalje,i drugi krug je dovoljan uspeh.

pore

pre 15 godina

Puno poverenje selektoru,covek koji je uspeo da otpise sve manekene koji nisu mogli da igraju za reprezenteciju zbog raznih precih obaveza,i naprevio jednu mladu brzu reprezentaciju koju svi vole da gledaju.Bice ovo dobra ekipa.

Sloba

pre 15 godina

Pratio sam nase svaku utakmicu u ovih zadnjih nekoliko meseci i mislim da mogu mnogo. Ovaj poraz nista ne utice. Svakoako smo morali da pobedimo Dansku ako smo hteli da stignemo daleko. Pobedom protiv Tunisa smo vec prosli dalje... Tako da samo hrabro momci. Najjaci ste.

Jovana

pre 15 godina

Slazem se sa selektorom...Pustimo ove momke na miru.Uz njih treba da budemo i u pobedi i u porazu i tako pokazemo da smo pravi navijaci.Momci pravi navijaci su uz vas...a ovi sto vas pljuju nisu vredni pomena

Liki

pre 15 godina

Bez Ilica, Bojinovica i Nikcevica mi ustvari, nemamo potreban kvalitet. Mnogo smo neobjektivni, Slabom igrom Danaca mi smo prvih 15 minuta poveli sa 8 razlike a sledecih 45 minuta izgubili smo sa 9 razlike.

merlin

pre 15 godina

dala krava deset litara mleka i sutnula je na kraju kofu... tako i nasi rukometasi,ali nema veza idemo dalje bice bolje... vazno je da ginu za dres srbije

Gradac-R.S

pre 15 godina

Kako sam ja izracunao (mozda i gresim),ali mi mozemo proci i sa porazom (od Nor.) i pobedom.Ako mi dobijemo Arabiju,Egipat dobije Brazil (sto je realno) stvorice se krug od 3 ekipe sa 4 boda.U tom trokutu mi imamo gol razliku +6,Brazil bi u najboljem slucaju po njih imao +1(u slucaju ako izgube od Egipta sa 1 razlike),a Egipat koji za sada u tom trokutu ima -8 trebao bi dobiti Brazil sa 15 golova razlike da bi nas izbacio.Nadam se shvatate sta pricam.
Dakle,imamo realne sanse za prolaz (iako po ovoj racunici ne bi preneli u drugi krug ni jedan bod).

Mrkonjic Grad

pre 15 godina

nista jos nije izgubljeno,svi smo uz vas!!zasluzuju da prodju dalje zbog ove dvije utakmicu u kojima nisu imali srece i u kojima se vidi koliko sudije u rukometu mogu odrediti pobijednika!!!

veerghoen

pre 15 godina

Sve sto je nas selektor rekao je potpuno tacno,jer on ne sme da dozvoli da bude strozi sa igracima nego sto stvarno jeste,jer dobro je poznato koliko puta se dogoldile skandale,svadje,rasprave,tuce,incidenti,omalovazavanja...Verujem da moze da nas konacno i sreca pogleda jer 3 puta nas nije pogledala...Hrabro Momci!!preko Norveske do Zagreba!

vlajko

pre 15 godina

ma momci,mogu da vas kude samo oni koji nikada nisu izasli na teren,stisnite zube pa sta bude!!!!! VERUJEM DA MOZEMO DA IH DOBIJEMO!!!!!!!!1


VOLIM SRBIJU!!!!!

Armakedon

pre 15 godina

br.20 @ Ko je pobedio Tunis ? I jos ovi ostali na sajtu PREPORUCUJU TO ! A lik ih prato mesecima. Vidi se da su poceli da pisu sve neki rukometni strucnjaci.Da sad ima SP u bocanju i tad bi se naslo strucnjaka.

Mirko

pre 15 godina

Momci, samo hrabro! Znam da mozete mnogo, ali 'ajde da to saznaju i drugi! Sta je bilo, bilo je, samo se budala saplice o kamenje iza sebe! Zaboravimo poraze, dignemo glavu, stisnemo zube i ponosno nastavimo dalje!

pera

pre 15 godina

Mislim da smo dobili reprezentaciju sa dobrim odnosom medju igraca sa respektom prema dobrom selektoru i mislim da mozemo da Norveskom ako ih pobedimo sigurno ideme sa 2 boda, usledecoj grupi mislim da ce biti makedonija i mislim da mozemo snjima kao i sa poljacima a za nemacku bice gadno. SRECNO SRBIJA UZ VAS SMO

leo

pre 15 godina

Nasa reprezentacija je pokazala da ima veliki potencijal i sa njima treba pazljivo raditi. Sledece takmicenje je sansa da se vinemo u sam vrh, samo sa ovom generacijom treba raditi veoma pazljivo.

Mile Mrdjenovacki

pre 15 godina

List Politika je veceras sa svog sajta skinuo izvestaje sa utakmica nase reprezaentacije u Hrvatskoj. To isto je uradio kada su nase devojke igrale u Makedoniji... Sramota za one koji uredjuju taj sajt, sramota za urednika i sve one koji treba da ih kontrolisu. Momci, pobedite Norvezane, neki su Vas vec otpisali i precrtali. Dokazite im da nisu u pravu.

niko

pre 15 godina

Vi, tj. vaši rukometaši ako žele nešto napravit na ovom SP (prenijet 2 boda u drugi krug, koliko sad max i mogu)danas moraju dobit Norvežane. Imate kvalitetu, ista ste škola rukometa kao i mi (Hrvati), bekovi vam dobro šutiraju, golmani su vam dobri... ali imate previše crnih rupa u igri kad bezveze griješite i lako primate golove. I to ne bi bio toliki problem kad bi to trajalo 5-6 minuta, kod vas to traje i po 20, a u tom vremenu se moze napravit razlika i od 10 golova. Sutra ce mi biti drago ako pobjedite,iako ce vam bit strasno tesko, jer znam da smo i mi imali par puta velikih problema sa norvezanima-fizicki su uvijek spremni, obrana 5-1 ili 6-0,jako gusta,i igraju jako dobar rukomet... Vaš prolazak dalje nije upitan mislim,ali bez bodova u drugom krugu ne bi imali sta trazit... A u Zadru vam isto zelim puno srece jer ce vam trebat, tamo je mentalitet ljudi skroz drugaciji nego u Poreču, svi ce bit protiv vas i to vrlo glasno :D ...POZZ!

Makaveli

pre 15 godina

Voleo bih da se varam, ali sanse su nam jako male, minimalne ustvari. Sve smo prokockali protiv brazila. Onakav amaterski pristup igri, onakav bespomocan trener... I ne radi se o pljuvanju nikakvom, nego su to cinjenice.
Gledacu ih i veceras i navijati, nervirati se i derati, ali sanse su nam jako male. Voleo bih da me ubede u suprotno.

Srbija!

SuperMuz

pre 15 godina

Cvetkovicu,svaka tebi cast na tome sto si pristao vaditi kestenje iz vatre ali brate malo manje pricaj sa novinarima a vise sa igracima. Dosta vise tajm-auta tipa "ajmo momci,pokazimo im sta znamo". Daj malo vise taktike na tajm-autu. Igracima nije lako posle Danske a ti si taj koji treba poraditi i na njihovoj psihi i na taktici. Mi jos verujemo u vas i nadamo se da nas necete razocarati. SRECNO MAJSTORI,HOCEMO NORVESKU NA KOLENIMA!!!

ognjen

pre 15 godina

Momci, pokazimo im sta znamo(da promenimo mentalitet i da pokusamo da jednom ne padnemo posle poraza tako, da ni sajdzija ne moze da nas pokupi)

Roko Sifredi

pre 15 godina

Zelim nasim momcima da sutra nadvise sebe i pobede norvezane jer bi to bilo od visestrukog znacaja za srpski rukomet.
Bice nenormalno tesko, bojim se nemoguce, ali sta je za nas srbe nemoguce. Bilo je nemoguce i da izgubimo od cuvara plaze- brazilaca.
Sinoc sam gledao prenos norvezana i egipcana. Veoma mocna ekipa je Norveska. Mislim da su bolji od danaca. Radovao sam se pred prvenstvo jer je u novinama najavljivano da Kjeling- strasni levi bek nece igrati, ali nije tako, on igra i melje sve. Egipat sinoc nije cestito ni sutnuo na gol, jer im gromade u odbrani Norveske nisu nista dozvoljavale. Mislim da nam je jedina sansa u ultra- jakoj, agresivnoj pa i bezobraznoj odbrani, koja definitivno do sada nije bila takva.
Zelim nasima smirenost, NERESPEKT prema zaista velikoj ekipi i veliko srce koje sigurno moze doneti prevagu. Takodje, Cvetkovicu zelim da sutra pametnim potezima dovede ekipu do velike pobede.

Zmaj

pre 15 godina

Nije tacno da igraci nisu krivi. Naprotiv, bas jesu. Ako klipani od 25-30 godina koji sebe zovu profesionalcima, posle svih ovih godina igranja i po 1000 utakmica iskustva, jos nisu naucili da se psihicki spremaju za sledeci mec posle poraza, onda ne treba ni da igraju u reprezentaciji...

Marija

pre 15 godina

Poraz od Brazila je neprijatno iznenadjenje ali sta da se radi, ne treba ih osudjivati. Samo hrabro i da pobedimo Norvezane!!!!!!

PFC-ratnik

pre 15 godina

ma momci,mogu da vas kude samo oni koji nikada nisu izasli na teren,stisnite zube pa sta bude!!!!! VERUJEM DA MOZEMO DA IH DOBIJEMO!!!!!!!!1


VOLIM SRBIJU!!!!!
(vlajko, 20. januar 2009 16:31)

Potpuno podrzavam ovakav komentar.Nemam sta vise da dodam.Puna podrska svima i glave gore momci!!!

DJONE THE BOY

pre 15 godina

Sutra je dan D za srpski rukomet.Ili se vracamo na veliku scenu ili ostajemo u nekom polukanalu.Pobeda protiv Norveske donosi prolaz dalje i preneta 2 boda i realne sanse za polufinale jer bi nam samopouzdanje strasno poraslo i ukrstali bi se sa ekipama koje su prilicno neubedljive i koje nisu u najboljoj formi i koje nisu klasa Francuske,Hrvatske,Svedske i Spanije i mislim da bi imali odlicne sanse i protiv Nemacke,Poljske,Rusije ili Makedonije.Nadam se da ce nasi momci izginuti i pokazati sve sto znaju a ako tako bude ne sumnjam da cemo se sutra radovati.NAPRED ORLOVI SVIM SRCEM SMO UZ VAS

Zox

pre 15 godina

Puno srece.
Pa i najzad je zasluzujete.

Zaboravimo poraz od Brazila i igrajmo svoju igru onako kako smo igrali u Cairu i protiv Egipta i Danske (i pored poraza, najveci deo meca odigran na najvisem nivou).

Ipak smo reprezentacija za drugi krug.

PR

pre 15 godina

Srbija je već napravila dobar rezultat samim dolaskom na SP,ipak u Srbiji se već 10 godina igra liga na seoskom nivou tako da se neki bolji rezultati i ne mogu očekivati

Radomir

pre 15 godina

Stvari stoje ovako. Protiv Egipta smo odigrali prvo poluvreme lose, drugo odlicno. Protiv Danske prvo odlicno, drugo lose. Protiv Brazila oba losa poluvremena. To znaci da cemo protiv Norveske odigrati oba odlicna. Norvezani sta da vam kazem, zao mi vas je, ali ste naisli na jaceg.
Podsetio bih neverne Tome na 2003. godinu. U prvom kolu na Svetskom prvenstvu Hrvatska je izgubila od Argentine, a posle je postala prvak Sveta. Mislim da je poraz od Brazila dosao u pravo vreme. Ovaj samar ce nas otrezniti i sada shvatamo da mozemo da pobedimo samo ako svih 60 minuta odigramo maksimalno ozbiljno i bez kalkuliusanja. Ako pobedimo veceras, a Brazilci ne prodju dalje, onda poraz od njih ne znaci nista.
Ljudi, sta god da se desi treba podrzati selektora i ove igrace. Igraju lep i brz rukomet i milina ih je gledati. Mislim da u narednim godinama oni mogu jako puno. Samo im treba iskustvo i samopouzdanje, i naravno, nasa podrska.
Ipak, primetio sam da nam pada koncentracija na kraju. Protiv Danske smo primili gol na kraju prvog poluvremena, i na kraju utakmice. Isto je bilo i protiv Brazila.
ZELIM VAM PUNO SRECE I NADAMO SE NOVIM POBEDAMA!!!

sta vas briga za nas

pre 15 godina

Sta se hrvati brinu za nas!
Vjerujem u uspjeh protiv Norveske i prolaz dalje,I DAJ BOZE POLUFINALE SA HRVATSKOM!
Nemaju oni pravo potcjenjivati nasu raprezentaciju!Imaju oni dobre igrace ne kazem nista(mislim na Balica,najboljeg igraca svijeta ikada) ali imamo i mi Nikolica,Ilica,Bojinovica koji nemaju toliki kvalitet ali pokazali su da ginu za reprezentaciju kada je najteze!
N A P R I J E D S R B I J A !! RS je uz tebe!

veerghoen

pre 15 godina

A mi crnci iz Makedonije gde da gledamo prenos kad ga RTS ne emituje na satelitu? pa dokle bre da budim komsiju da mi pusti na satelitu? Tijanicu sram te bilo!!

Gidrix

pre 15 godina

Ne treba pabadati u bedak zato sto smo izgubili tekmu protiv Brazila ili Danske. Treba sad skupiti snage i odigrati najbolje sto mozete. Pobedili ili izgubili nevazno je ako ste dali svoj maksimum i pokazali da imate petlju da izadjete na crtu svima. Mi, navijaci, samo ocekujemo da date sve od sebe

wtf

pre 15 godina

Pa sad nam nema druge... Moramo da navijamo za nase i za Egipat protiv Brazila, nadamo se najboljem, nadam se da su nasi uspeli da se za jedan dan oslobode misli o Brazilu i Danskoj, verujem u Cvetkovica i u nase reprezantativce. Pa... Srecno!

penwini

pre 15 godina

Utakmica Srbija - Danska proglasena je najatraktivnijom utakmicom prva dva kola celolupnog prvenstva.To je ujedno i najposecenija utakmica kvalifikacione grupe D u Porecu, koju je po proceni organizatora posmatralo oko 3300 gledalaca.

Izvor: http://www.rsb.org.rs/sp2009.php