Rukomet 127

Nedelja, 18.01.2009.

12:48

SP: Hrabro na prvake Evrope

Rukometna reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Danske (20,15h) u 2. kolu Svetskog prvenstva u Hrvatskoj.

SP: Hrabro na prvake Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

sinisa

pre 15 godina

ALEKSANDAR
Djete koje semolilo imalo je majcu svjetskog prvenstva i bio je među srpskim navijačima i prekrstio se sa tri prsta malo si krivo vidio.

Susjed

pre 15 godina

Iako nisam ljubitelj rukometa,gledao sam i ne mogu da verujem da smo citavu tekmu vodili i na kraju izgubili gol razlike.No,obzirom da se dizemo iz mrtvih odlicni su.
Sokiran sam javnim navijanjem Hrvata protiv nas.Verovatno bi i ovde isto bilo ali decak koji u ekstazi moli Boga da Danci izjednace i pobede...No comment!
(Aleksandar, 18. januar 2009 23:22) Roki bice da si kratkog pamcenja ili sta vec?!
EP05 u kosarci bg arena i javno navijanje(praceno bijesom) za spance a poslje i za slovence protiv nas.Trebali spomenut ne puscanje Hr. navijaca u Srbiju (koliko je vas u Porecu),treba li spomenut ceremoniju otvaranj kada nema djeteta sa hr. dresom (ostalih 15 ima).Znaci mali moli Boga moze bit,ali sam ja vidio u prvim redovima isto malog i djevojku (izmedju mnogih)koji su doslovno pjenili nad Hr. kosarkasima.E sad ...

Inace izubili ste nespretno.

razocaran :(

pre 15 godina

Ovo sa losom zavrsnicom i golovima u poslednjih 10-ak sekundi nam polako prelazi u naviku. Zar je moguce da niko u nasem strucnom stabu ne zna kako da se sacuva gol prednosti na minut pre kraja?

Pa makar su nereseno mogli jako lagano da izvuku. Samo smo trebali zadrzati loptu jos 10-ak sekundi i tek onda uputiti sut.
Ali posle bitke su svi generali :)

U svakom slucaju, svaka cast nasim momcima (na prvih 45 minuta fenomenalne igre). Nadam se da se ovakve greske i maleri nece vise ponoviti.

Zox

pre 15 godina

Gledam rukomet od svoje seste godine i po stoti put mi nesretno izgubimo na isti nacin.
Bas sam se nadao da ce na ovom svetskom prvenstvu da bude drugacije.

Nikada skoro ne krivim sudije, ali ono sudjenje u drugom poluvremenu je bilo STRASNO!
Pa mi smo 2/3 poluvremena igrali sa igracem manje. Bilo je odluka na stetu obe reprezentacije, ali mnogo vise su se ogresili o nas.

Zaista steta, jer smo zasluzili bar jedan bod.

Samo se nadam da nece da ih ovaj poraz demoralise (ja posle ovoga ne bi hteo da izadjem ni na teren) i da ostanu borbeni i brzi u narednim utakmicama.

Siguran sam da smo pobedili danas, isli bismo u polufinale. Ovako, ovaj poraz nesretni ce presuditi na kraju.

Isto sam rekao i za ona dva/tri zicera i za onaj glupo primljeni gol u zadnjoj sekundi prvog poluvremena, kada su nasi stali misleci da je gotovo, da ce presuditi utakmicu. Nazalost, bio sam u pravu.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Sutra opusteno na Brazil,onda jedan neizvestan susret sa Norveskom i na kraju laka i ubedljiva pobeda nad S.Arabijom!!!Drugi u grupi prenosimo 2 boda ako ocemo u polufinale moramo dobiti sve tri reprezentacije tacnije Nemacku(ako igramo kao danas mislim da mozemo da ih tucemo,jer obejktivno Danska je u ovom trenutku bolja od Nemacke),Rusiju(Zgazili ih u Nisu,zasto nebi i na SP) i Poljska(kljucna utakmica za polufinale,ali mislim da imamo snage da ih dobijemo)!!!
U polufinalu na Francuze,Spance ili Hrvatte sve je moguce i onda u finalu da se revansiramo Dancima!!!Napred SRBIJA!!!

croat from mostar

pre 15 godina

falilo vam je malo iskustva u završnici, ali imate dobru momčad, možda čak i za polufinale. sve dok niste ispred hrvatske - želim vam sreću.

Moler

pre 15 godina

Vidi se da Danci imaju bolji tim i da su strasno uigrani ali nisu zasluzili pobjedu veceras. Sudije su im navlacile tacno onoliko koliko im je trebalo. Ne samo zbog iskljucenja vec zato jer su imali potpuno neujednacen pristup prema nasima u odbrani da su se zadnjih deset minuta nasi bukvalno plasili da dodirnu nekog od Danaca.
Mislim da je to bila greska i da su trebali da igraju jos cvrsce u odbrani, pa ne bi ni ovi indijanci smjeli da ih non stop iskljucuju!
Nasi su ok, ali jos uvjek je to sirov kvalitet i treba ih izbrusiti u dijamante.

Aleksandar

pre 15 godina

Iako nisam ljubitelj rukometa,gledao sam i ne mogu da verujem da smo citavu tekmu vodili i na kraju izgubili gol razlike.No,obzirom da se dizemo iz mrtvih odlicni su.
Sokiran sam javnim navijanjem Hrvata protiv nas.Verovatno bi i ovde isto bilo ali decak koji u ekstazi moli Boga da Danci izjednace i pobede...No comment!

Jare

pre 15 godina

Sudije sve otvorenije postaju glavni akteri mečeva gde postoje "aktuelni" favoriti. Šta su tek uradili Tunisu (selektor naš Tuta) protiv Nemačke, to ne mogu da prećute ni Nemački mediji. Strašno, možda se unapred zna i ko će biti šampion?

Жица

pre 15 godina

Dakle, bilo je HRABRO! Svaka cast! Jeste, izgubili smo, ali da nas je neko pitao pre utakmice, bili bismo jako zadovoljni sa golom razlike. Mogli smo vise, i to stoji, ali... To samo znaci da odgovor na pitanje ''gde smo'' danas postoji - medju najboljima smo! Bravo momci!!! Nemoj neko da dira ovu repku, ima srce, ima znanje, ima i igru, tacka!!!
(Navijac, 18. januar 2009 22:10)

Навијач, свака част за коментар!!! У потпуности се слажем са тобом!!! СРБИЈА!!!

croteam

pre 15 godina

Braco Srbi zao mi je sto ste izgubili...nezasluzeno.Cijelu utakmnicu bili ste bolji...ali ipak se nadam finale HR-SRB...NEK NAS CIJELA EUROPA I SVIJET GLEDAJU.

Djenka

pre 15 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

BESAN SAM!!! Na Boga, na sudije, na golmana(danskog), idem napolje da ispusim par cigara...pu sve mu...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Veliko hvala momcima za fantasticnu utakmicu! Veliko hvala momcima za ostavljeno srce na terenu! Ostaje veliki zal sto su se Danci izvukli jer to nisu zasluzili! Uz ovoliko srce momci sve i poslednji da budu trebaju da budu docekani kada se vrate iz Hrvatske!

Dule

pre 15 godina

Nagledao sam se takvih utakmica,gde su nasi vodili u prvom poluvremenu,
bio to fudbal, rukomet, ili kosarka u pitanju, i gde smo na kraju uvek izvukli
deblji kraj.
Momcima svaka cast na borbi ali strucni stab mora da zna da se taj pakleni tempo
iz prvog poluvremena ne moze izdrzati do kraja.
Zato sledece utakmice treba bolje tempirati.

Пех

pre 15 godina

Штета за ове сјајне момке.
На жалост, неискуство је кумовало да вођство од 7-8 голова не задржимо, да упаднемо у погрешан ритам,...
Чудна је и нагла промена судијског критеријума у другом полувремену, тако да су сваки наш јачи страрт кажњавали искључењем, док су Данци "свиленом" одбраном "без агресије" успели да нас сведу на 14 голова у другом полувремену.
Апсолутно незаслужен пораз!!!
Главу горе момци, ИДЕМО ДАЉЕ!!!

Rade

pre 15 godina

1. Vidi se da su Danci dvaput bolji
2. Danas smo mi bili bolji
3. U 45 minutu je bio poslednji trzaj sa onim nepostojecim iskljucenjem da se Danci vrate u igru. DA smo izdrzali i sudjenje i rezultat bi bili bolji.
4. DA je Nikcevic igrao dobili bismo sto posto
5. Kojic ne zna.

Gradac-R.S

pre 15 godina

Ne mogu da verujem sta se desilo.Jos uvek sam u soku i izvinjam se unapred ako negdje nesto pogresim.Dva razlicita poluvremena,sudije su imale neujednacen kriterijum iako ih ne treba kriviti za poraz ipak smo imali i +8.Greska koja mi se i sad mota po glavi:oko 52-og minuta +1(ili +2) za nas i igrac vise,Vujin pogadja precku (pravi peh),kontra napad Danaca,pogodak uz isljucenje Kojica (koji by the way ne gleda gde,koga i kako udara).U te dve minute su uspeli izjednaciti i PRVI PUT POVESTI.
Dakle,stvarno steta,ali sa ovakvom igrom dobijamo Norvezane sigurno,a onda dalje sve do polufinala.AJMO SRBIJO DO NOVIH POBEDA!!!

Pirlo

pre 15 godina

Moram nešto napisati da bi se smirio..

Pre 2 godine sam obećao sebi da ovaj divljački sport bez jasno definisanih pravila neću gledati jer nema svrhe.. obećao sam da ću se držati isklučivo fudbala, košarke i tenisa.. međutim nisam izdržao..

Tražim od trenera cvetkovića i ovih nesrećnih sudija koji su odisali neskrivenom zluradošću na kraju meča da mi plate odštetu za to što sam u 22. godini ostao bez svih nervnih završetaka i takođe od EHF-a odštetu za duhovne patnje poslednjih par godina gledajući ovaj „sport“

ne bi previše solio pamet i zauzimao prostor, igračima svaka čast na zalaganju i htenju, zaista su izgoreli na terenu i pored povrede odličnog nikčevića uspeli smo da igramo i lepo i efikasno.. Sve čestitke ali nikad više..

toc

pre 15 godina

Teško će Srbija do polufinala iako ima jako lagan ždrijeb.Balkanski mentalitet i neiskustvo igranja velikih utakmica-to je presudilo utakmicu

Nepismen

pre 15 godina

Nerazumem sto se nepravi fouls kad vodis sa 1 gol razliku i samo 1 minut do kraj utkamice? ili bar kad je bilo neresen 20 sekundi se samo mora jos igrati i da niko ali bas niko se ne seti da napravi fooooul.

Stevica

pre 15 godina

Sudili su Belorusi. Pa nije valjda da su i oni protiv nas, zar nismo sa njima hteli u državni savez 1999.godine?!

Pouka svima onima koji govore da su Danci nezasluženo pobedili: jedna rukometna utakmica se ne igra 30, ne 49, ne 58, nego 60. minuta!

NemamKomentar

pre 15 godina

Sudjenje za neverovati ,od pocetka poluvremena dok nisu izjednacili non stop ili 1 ili 2 igraca vise ,svaki faul isklucenje ,svaki nas napad faul u napadu,neznam sta da kazem,sokiran sam.Naravno da su posle toga igraci postali nervozni i sto je jos gore ovo moze psihicki da ih poljulja totalno za buduce utakmice

Navijac

pre 15 godina

Dakle, bilo je HRABRO! Svaka cast! Jeste, izgubili smo, ali da nas je neko pitao pre utakmice, bili bismo jako zadovoljni sa golom razlike. Mogli smo vise, i to stoji, ali... To samo znaci da odgovor na pitanje ''gde smo'' danas postoji - medju najboljima smo! Bravo momci!!! Nemoj neko da dira ovu repku, ima srce, ima znanje, ima i igru, tacka!!!

Pop

pre 15 godina

Prava je steta sto se sudije neprezivaju "Pederson".Njihova neobjasnjiva iskljucenja dovela su do toga da mi vezano imamo oko 5 minuta igraca manje i da nam se Danci u tom periodu priblize.
Momcima svaka cast na pozrtvovanju.Jednostavno nismo imali srece u finisu, par precki, Kojic 1na1... A nejakim Dancima porucujem da se vidimo u polufinalu gde cemo ih zgaziti!!

ISTRIJAN

pre 15 godina

Vecer Srbija...veceras sam gledao uzivo vasu utakmicu...fantasticna igra,fantasticna atmosfera,puno Srpskih,Danskih i Norveskih navijaca,odlicno navijanje,steta zbog vaseg poraza ali ipak ste jaka repka,zelim vam puno srece u drugom krugu u Zadru u prekrasnoj dvorani Kresimir Cosic! u Istri ste super primljeni od igraca do navijaca,odusevljeni ste nasim gostoprimstvom,e to smo mi Istrijani...sve naj pa se sretnemo u Zagrebackoj Areni!!!!

kaka

pre 15 godina

A trebala nam je ova pobjeda, za samopouzdanje, i imam osjecaj da smo pobjedili, da bi otisli do medalje. A ovako, ja vise necu gledati rukomet. Momcima ipak svaka cast.

Бањалука

pre 15 godina

Класичан примјер како судије навлаче за јаче репрезентације! Момци, само напријед, Република Српска је уз вас!!!

balić

pre 15 godina

e baš ste po***ili da 6 golova prednosti na poluvremenu profućkate to se ne smije ali eto sad znate naučili ste prvo poluvrijeme ste bili bolji ali ne znate izdržat tako se tekme ne dobivaju a atmosfera ubitačna fićukanje jedni drugima više sreće drugi put

realan

pre 15 godina

veliki tim je onaj tim koji igra muski do kraja ona ekipa koja vodi sa 8 razlike je ekipa... e zato je danska evropski prvak a srbija je tamo gde jejos mnogo ce vode nisavom proci dok srbija postane evropski tim sa radom od 1-60 min.sa muskom igrom a ne sa kukanje sudije su krive pa ovo pa ono itd.pozz

Roko Sifredi

pre 15 godina

T R A G E D I J A

Alal vera momcima.

- Ako se Nikcevic tesko povredio kao sto izgleda, izgubili smo mozda najboljeg igraca. Sa njim bi danas u timu lagano dobili, sa krila nismo ni pretili.

- Zasto Stojanovic nije igrao od 40-og do 58-og minuta utakmice. Prosto neverovatno.

- Zasto smo na 15 sekundi do kraja igrali 6-0 tarabu na 6 metara od gola. Pobogu, pa svi u toj situaciji PRAVE FAUL ZA FAULOM NA 10-ak METARA OD GOLA I TROSE TIH 10-ak preostalih sekundi.Ovako smo primili deciji gol za potpunu tugu i bol.

K A T A S T R O F A, neverovatno koliko mi je tesko.

A, da, sudije su taman koliko je trebalo pomogle Dancima.

bobcha

pre 15 godina

Opet se pokazalo isto, zadnjih 20 godina primamo golove u zadnjih 5 sekundi. Za igru svaka cast ali opet ista prica sve padne u vodu na kraju, s' obzirom sa kim se ukrstamo nek nam je Bog u pomoci

Sreten Zujkic

pre 15 godina

plače mi se.... sjajno smo igrali dok sudije nisu zakuvale sa isključenjima....

samo se nadam da ćemo se opet sresti u finalu sa malo poštenijim sudijama, pa ćemo videti šta će onda biti !

BRAVO MOMCI U SVAKOM SLUČAJU !

aco

pre 15 godina

cvetkovic je extra trener ali je cinjenica da ne ume da vodi utakmicu.izabrao je samo jedno levo krilo i andjelkovic je morao da se muci na toj poziciji samim tim smo izgubili naseg najboljeg organizatora...bojinovic je pre svega suter i covek za atmosferu...znaci stanic nam brani celo drugo poluvreme a pejanovic riljira na sampionatu...sesuma koristi samo u odbrani a decko predje u napad i odmah postigne golcinu sto kaze komentator....valjda nece opet eksperimentisati nego lepo vuckovic na tribine!!!!

milos

pre 15 godina

Znaci,na svetu ima 200 i nesto drzava,a samo jedna je u stanju da OVAKO NESTO priredi,pa Bozzzzeeeeeee jel moguce?I stalno se tako nesto nama desava?!pa sto oni nisu pogodili precku?????????????????????????aaaaaaaa

Soldier

pre 15 godina

Momci, nema veze i idemo dalje ! Samo hrabro i nastavite da deljete ostale ! Verujte u sebe i daleko cete da dogurate, a ja verujem u vas !

dacha

pre 15 godina

Ovakvu rukometnu reprezentaciju odavno nisam gledao!Nesrecno smo izgubili od Danaca,ali ako ovako nastavimo da igramo SVETSKO PRVENSTVO JE NASE !!!!!!!

gugle

pre 15 godina

Mentalitet. Pokazali smo da imamo kvalitet, pitanje je da li mozemo da ponovimo ovakvu partiju jos koji put. Sto pre zaboraviti utakmicu. U sledecim sezonama sledi napad na vrh, dok se vrati Nenadic, bice uspeha.

DOBRO NAM SE PISE

pre 15 godina

E pa ljudi,ono sto smo doziveli jeste "nepravda decenije",i jeste da boli,ali svakako da imamo cemu da se radujemo,a to je igra nasih rukometasa.Ko je gledao nije nikako mogao da veruje da je to SRBIJA.
Tokom celog meca voditi protiv aktuelnog sampiona evrope i jednog od favorita za osvajanje medalja je za svaku pohvalu.

VRATICE VAM SE OVO BUDITE UVERENI,KAD NAM BUDE NAJPOTREBNIJE,kao i Partizanu u evroligi(ko prati kosarku).
U svakom slucaju SVAKA CAST nasim mocmica na briljantnoj igri.

AJMO SAMPIONI:))))))))

branko

pre 15 godina

Ја сам сломљен!
Пре неколико година против Шведске, девојке недавно у Македонији порив Немачке, ово вечерас против Данске! Па докле, побогу?

scepan mali

pre 15 godina

Bekovska linija je premalo da se dobiju Danci! Cvetkovicu je se izostavljanje Curuvije osvetilo + poslednjih godina rak rana srpskog rukometa. Nekada su harali Knezevic, Maksic, Milosavljevic i narocito Matic, zatim nakratko je bljesnuo Sudzum, medjutim danas smo skroz tanki. Ne mogu da shvatim ko vec godinama forsira Kojica, decko nije los, ali nema kvalitet za reprezentaciju.
Suma sumarum, nasi su sami sebi zatvorili vrata polufinala, a imali su ih sirom otvorena. Dobiti i Norvezane i Nemce i Poljake zvuci kao nemoguca misija.

Sergiooooooooo

pre 15 godina

STRASNO!!!!

Ja se odavno nisam ovako iznervirao zbog nekog sportskog dogadjaja! (poslednji put kad ispadosmo od artmedije na penale)

Ne znam, mozda nam se ovo i vrati kad bude znacajnije.

Samo da se ove LJUDINE od nasih rukometasa oporave od ovakvog nesrecnog poraza.

Ja znam da ja ne bih mogao.

Ali se nadam da ce oni moci (zato ja i sedim kuci i kuckam, a oni predstavljaju nasu zemlju).

Velika steta za Nikcevica :(

kunta-kinte

pre 15 godina

toliko je znanje sta se cudite da vodis sa 8 razlike i da izgubis mialim da trener pos itno da da ostavku CVETKOVICU molim te idisi ako za boga znas

Johnny

pre 15 godina

Cohones. Imas ili nemas. I to je to. To cini sport velicanstvenim. Izgubis, dobijes, whatever. Al’ da ti je merak. Seca li se iko od vas Cveleta kao igraca? Tog suta sa zadrskom? Kad poletis pa stanes? Nekoliko godina kasnije najveci kosarkas svih vremena patentirao kao svoje, a nije pre svega njegovo? Stanes, pa zabezeknes i protivnika i publiku, pa odlucis sta ces? Pa se cuje kako uz tajac mrezica radi flapppppp? Bese jednom Mohikanac. Sam protiv Metaloplastike. I celog sveta. Duci Simonovic rukometa. Bio sam u Doboju. Poslednje kolo. Zvezdi trebala pobeda za titulu. Sapcu Zvezdin poraz za ko zna koju. Sloga Bosnaprevoz. Radomirovic na golu. Zubak na beku. U osnovnoj skoli na tribinama za dvesta, soma ljudi. Brdjani. Ljuti. Ne vole ko sa brda nije. A kamo li iz Beograda. Sudije sta ce. Sta moraju. Ko zna koja Sapcu. Al’ po brdu iznad Doboja i danas se cuje. Ta tisina. Kad Cvele poleti. Pa stane i pita. Kuda? Tamo gde se cvorovi kanapa taru jedan od drugi. Flappppp. Nije ih bilo dovoljno? Nebitno. Ko je pratio, zna. Samo je jedan covek pravio tisinu po Brdima bivse Juge. Vujovic? Basic? Isakovic? Vukovic? Portner? Rasic? Mrkonja?

Ne.

Seca li se iko od vas najvece kradje u istoriji rukometa? To je bilo nesto posle koncerta Jamesa Browna na sajmu. Kada mi je bilo krivo sto nisam kraj tv-a i ne gledam tekmu protiv Rusa. Sto zbog zvuka, sto zbog rukometa. Lomi se. Hocemo ili ne. Ratna godina cetvrta. Kao, nazire se kraj. Dali nam mrvice. Sporta na ler. A mi gladni. Basket u Bugarskoj. Sa sabanima. Do Saletovih 41 komada. Hleba, igra, za drugo znali nismo. Taj rukomet, jaka repka, k’o u Svajcarskoj ’86. Perunicici, Beli, Peric, Jovanovic, Skrbic, 12 razlike protiv fuckin’ Richardsona u Pioniru. Spanija, evropsko prvenstvo. Treba nam da budemo pre Spanaca, da bi isli na Olimpijadu. A igra se u Spaniji. Protiv Spanaca. Mission Impossible. Pasivna Igra. Sudjena Samo Tada. I to kakva. TRI SEKUNDE IMAS. NEMA VISE. OUT. Naturalizovani Monogol Talant Dusebajev, nesto talentovanih Spanaca, par hiljada fanatika koji ce mozda oprostiti nama ali njima ne. Njima dvojici. Koji su odredili sudbinu jedne generacije. U Spaniji se ne dobija. Gipsy Rules. Calderon, sutra Gaspar, whoever. Pobeda. Po svaku cenu. Seca li se iko od vas tekme Real – Rijeka? Ne? Od svih koji kradu, na desnom parctu Iberijskog poluostrva su najgori.

Od tada je proslo 14 godina. Nisam gledao rukomet deceniju i po. Bese neka bronza, mozda jos neka, ali to je bila labudova pesma unistene generacije. Koju je vodio analfabeta. Djoric rukomta. Tuta. O nadimka li. O rukometa li. Igra, kao iz Minhena ’72. Krilo – bek – bek – bek krilo – pivot, i tako u krug. Sta smo uzeli, bilo je na individualni kvalitet Velemajstora. Nije im se dalo vise.

Toliko godina kasnije, to mu dodje kao kad Aragorn ponovo isklese mac, Novi Vetrovi. Pokrase nas sudije? Ma daj. To je tatoo. Bice ih jos. Tako se stice respekt kod dvojice lopova. Tako je bilo i 2002. kada je Picilkas zacutao na faul. Divlji rukomet? Ma daj. Igramo za oci. Za novu gajbu piva. Za burek na 11. strani Sporta i Zurnala. NIKADA NI U JEDNOM SPORTU NISMO IGRALI OVAKO LUDO I BRZO. NIKADA. Nik Hornbi bi znao koju o tome da kaze. Ali tamo kod njega nema rukometa. Ovde Ima. Posle 15 godina. Uzivajmo Ljudi!

splico

pre 15 godina

Malo neiskustvo,malo vasa polubraca Bjelorusi,malo nesrece i toje to dovelo vas je do poraza.Mogu vam reci da mije ipak malo ali malo zao sta ste izgubili.Nista sljedeci put bice bolje.

ved

pre 15 godina

Ne treba tugovati nije sramota izgubiti od Danske. Bili smo bolji, nismo imali srece, povredio nam se mozda i kljucni igrac za kontre... Samo napred

Velimir CA

pre 15 godina

Momci svaka cast!
Na licima posle utakmice se videlo da se srcem borite za nacionalni dres i koliko vam je ovaj poraz tesko pao...momci,nastavite ovako,valjda ce i ova nasa cudna nacija biti uz vas!?

Stefan Garovic

pre 15 godina

Pa jao, sta se desilo?? Sa +7 na -1 ... ekipa je vrlo jaka, ali nije imala dobru rezervu. Better luck next time. Ilicu, legendo! Pozdrav iz Kopenhagena

Жица

pre 15 godina

Јадна је ова наша Србија и она српска тактика и онај српски страх. Срамота бре људи, изгубисмо у последњој секунди а водили смо са 10 разлике. Знам шта ће поједини (да извинете) глупани рећи: "Ипак је то првак Европе", а због таквих ће нам се спорт распасти. Овај пут нашим рукометашима можемо да кажемо да су БРУКЕ! Реално...
(СРБИН ДО КОСКЕ!, 18. januar 2009 21:55)

Е мој Србине!!! Покри се ушима, молим те!!! Иди ти и победи најбољу екипу на свету, када ове бруке не могу!!! Ти би могао сигурно!!! Такви навијачи као што си ти нам нису потребни!!! Људи су бре срце оставили на терену!!! Лако је теби кући из фотеље да издржиш онај темпо који су наши рукометаши наметнули од самог старта и просто почистили Данце у првом делу игре!!! СРБИЈА!!!

nz

pre 15 godina

Kakav glup poraz. Ovo je nasima za nauk da se igraju tokom cele utakmice a ne da se pogube 10 min. pre kraja. Sad da dobijemo Norvesku i mirno do drugog mesta u grupi. Molim Hrvate da ne daju glupe komentare.

Bongue

pre 15 godina

Ne mogu da verujem kako smo glupo izgubili!Da je Kojic dao onaj gol kad je bio sam ispred golmana,sve bi bilo drugacije,cim smo primili gol u poslednjoj sekundi 1. poluvremena znao sam da necemo pobediti.Kad je bilo 36-36 trebali smo da cuvamo loptu i da sutnemo u poslednjoj sekundi.Ma nema veze,osvojicemo medalju!!!

ilija

pre 15 godina

da li je moguce!? ovako samo srbi mogu da izgube! a umesto da ginu 5 sekundi do kraja da lome vratove, oni dozvole da daju gol u zadnjoj sekundi!!! strasno! Valjda ce biti bolje u nastavku, steta za nikcevica! napred SRBIJO!

mane

pre 15 godina

KAda tim izgubi sedam golova razlike u zadnjih 20 minuta, kada u dva zadnja napada Danaca NE NAPRAVI FAUL, to znaci dve stvari: da nemamo na klupi terenera i da su se igraci prepali pobede. Cvetovic je seletirao igrace ali on u taktickom smislu nema nikakvu ideju. Dok smo individualnim kvalitetom iznenadjivali Dance imali smo rezultat, kada smo pali - potonuli smo bez ikakve sanse da se spasimo.
NA minuti odmora kaze nas selektor: ajde stisnimo, moyete vi opet da prelomote mec..ajdeeeeee....?! Pa jel to taktika? Propustili smo sansu da damo svom ucescu na SP sasvim novu dimenziju. Ovako, sem Brazila i Arabije, ostalo cemo pogubiti jer se psihicki igraci nece moci dici..Sudjenje? Pa Danci su evropski prvaci, a mi smo autsajderi.Dakle, ocekivano za Dansku. Sudjenje nije odlucilo, vec to sto takticki nismo znali da zaustavimo pad.

Marko

pre 15 godina

Rukomet je bio i ostao bruka Srbije.Necu i ne mogu da budem zadovoljan time sto smo sve vreme vodili,i sto smo jedva porazeni.Ni jedan poraz nas ne moze zadovoljiti.Sto pre to ljudi shvate kod nas krenuce nam na bole.A dok se god budemo zadovoljavali ovakvim porazima,bicemo gubitnici.

Bojan

pre 15 godina

Jooooooj ne mogu da verujem,odoh sutra u Bjelorusiju da obasnim onim sudijama neke stvari!!!Momci nema veze samo napred,zgazicemo ove do kraja a posle toga Poljska,Rusija i Nemacka!

Bez_Cenzure

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati! Od gotovog napraviše veresiju! Stvarno mi je krivo! Imali smo ovu utakmicu! Suđenje je bilo katastrofa!

BONANNO

pre 15 godina

momci.. ja molio Boga da u drugom poluvremenu padnu jos 22 komada dancima..kad ono.. :O((( realno gledano dzaba vam ono vodstvo..dzaba vam ona igra..dzaba vam sve.. nemam zasto da vam zahvalim jer se jos tresem!!!!

brainiac

pre 15 godina

Koja je ovo kradja bila u drugom poluvremenu. Ovim sudijama treba dozivotno zabraniti da se bave svojim poslom. Katastrofa!!!

BONANNO

pre 15 godina

ljudi! pa ovi danci zadnje dve godine nisu za celu tekmu primili 22komada.. a sad uradise to za puluvreme.. jojjjj!!!dace Bog jos minimum 22!!!!ZA KRST CASNI I MAJKU SRBIJU!!!!

СРБИН ДО КОСКЕ!

pre 15 godina

Јадна је ова наша Србија и она српска тактика и онај српски страх. Срамота бре људи, изгубисмо у последњој секунди а водили смо са 10 разлике. Знам шта ће поједини (да извинете) глупани рећи: "Ипак је то првак Европе", а због таквих ће нам се спорт распасти. Овај пут нашим рукометашима можемо да кажемо да су БРУКЕ! Реално...

Bane_Zemun

pre 15 godina

Poluvreme iz snova !!! 22 - 16 za nas ! Momci samo nastavite ovako...svaka cast, igra, zalaganje, ma sve... NAPRED SRBIJA !

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Ubismo ih 22-16,samo da izdrzimo jos ovih 30 minuta i da zaustavimo ako mozemo nekako krila koja su za sada najace oruzije Danske!!!Napred SRBIJA!!!

penwini

pre 15 godina

Za utakmicu protiv Danaca, selektor Cvetković je izvršio jednu izmenu u sastavu ekipe.Umesto Marka Ćuruvije u ekipi je Nenad Vučkovi.

www.rsb.org.rs/sp2009.php

Utakmicu mozete pratiti na sajtu Rukometnog saveza Srbije. Livescore. A uzivo prenos obezbedio je organizator putem oficijalnog sajta ali se naplacuje.

Terry

pre 15 godina

@Louis
Samo se nadaj brate nadu ti niko ne moze zabraniti.Realnost je nesto drugo.Igrace se Moravac u 1. februara u sred Zagreba...

LudiBugi_za sportske uspehe sa Balkana

pre 15 godina

http://www.rojadirecta.com/

p2p preko net-a za sve ljubitelje sporta

Ajde Srbija HARBRO protiv Severnih EU medveda

Balkanski klasiko ....final: CRO-SRB pobednik poznat
odem sad u kladionicu X2

Georgije

pre 15 godina

Pa, dobro bre, braćo Srbi, DA LI STE VI NORMALNI???!!!
Budite realni. Pogledajte se u ogledalo! Dupe nam se providi kroz poderane gaće, a hoćemo NIKE patike i ADIDAS jakne!? Nemamo ligu ni u jednom sportu, mafija drži sve grane ekonomije (pa i sport), a hoćemo medalje!?
Košarkaši jure manekenke po splavovima, vaterpolisti se međusobno tuku kao maloumni za vreme velikih takmičenja, fudbaleri nisu ni za treću azerbejdžansku ligu, a naši najbolji rukometaši brane boje nekih drugih država!!! Zašto?
Zato što smo mi Srbi nenormalni i kada postignemo nešto na svetskom nivou, moramo brzinom svetlosti to da pokvarimo, uništimo i bacimo u blato!
Tako ćemo proći i na ovom šampionatu, jer su ''zlatne'' godine našeg rukometa prošle. Doduše, nisu ni bile zlatne, već bronzane, u periodu od 1995. do 2001.
I, nemojte me sad pokopavati, molim Vas, nekim bajkama i pričama za malu decu!
Braćo moja, mi smo DNO DNA!!!

Srbin

mladen

pre 15 godina

samo polako da nepoletimo previse mislim da smo pobedili solidnu ekipu a nase odsustvo sa velikih takmicenja nam je malo poremetilo vidjenje nase snage . zbog toga trba hrabro srcem pa sta bude bez preveli niti sa velikim pesimizmom posle vecerasnjeg poraza. euforije posle prvog kola

Ivan

pre 15 godina

Samo napred, odlicni ste, verujem u uspeh na SP i jedva cekam da dodje 2012 i da vas gledam u Cairu.
Molim B92 da objavljuje vise slika nasih rukometasa sa SP.
IDEMO!!!

mirko

pre 15 godina

da li ce biti prenos na netu..aj ako neko ima informaciju neka podela sa nama,mislim da sam u stanju da ubijem da bi pogledao taj mec..

Filip Ristic

pre 15 godina

Ma nemojmo da se vredjamo to ako vi niste nikakvi ev ja nislija mogu da vam potvrdim da cemo da vas oderemo i to kod vas! ! !

boriss121

pre 15 godina

Najbitnije je da je Srbija pocela da igra moderan rukomet.Ako se ko sjeca istorije, Jugoslavija je bila velesila u rukometu!Ali taj stil rukometa gdje bekovi(citaj krkani) odlucuju utakmice i gdje postoji posebna ekipa za odbranu(Rusi su po tome bili vrlo poznati), a posebna za napad je izumrla!Srbija mozda nece napraviti neki veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu,ali sama cinjenica da je pocela da igra novi stil rukometa(i krila konacno imaju neku svrhu) daje veliku nadu u buducnost srpskog rukometa.
Uvijek smo imali velike igrace(Perunicic,Butulija...) i sa ovim novim sistemom igre(sve pohvale selektoru) sigurno ce Srbija u skorije vrijeme postati velika rukometna sila!

PATRIOTA

pre 15 godina

Ajmo Srbende..protiv Egipcana ste dobili golmana...samim tim i mnogo vise od toga...Kad ste u formi mozete da pobijedite svakoga.Danci se nece provesti dobro,zapamtite ovaj komentar!

Djedmedjed

pre 15 godina

Srbi,veceras cete vidjeti, kako je tesko igrati sa reprezentacijom tipa jedne Danske.
Hrvatska te utakmice igra godinama i uglavnom ih dobiva.
Bilanca- 7 polufinala na zadnjih 8 natjecanja i jedno 5.mjesto (sa skorom 9-1, sto je najbolji skor sp-a 2007,bolje od prvaka Njemacke 8-2).

Kolja

pre 15 godina

Danska je jedna od 8 najbolih reprezentacija s kojom zadnje dve godine nismo igrali. Velika sansa i velika provera kvaliteta. Srecno!

sibir

pre 15 godina

Nije bitno sta ce biti na ovom SP....vazno je da je Crvena Zvezda osvojila kup sampiona!!Jedan je Nikola Zigic,jedan je Nikola Zigic....

vratijasesime

pre 15 godina

SRBIJA - DANSKA
PRIJENOS NA DSF-u, oko 21:00
nedjelja.

Za one koji imaju satelit: FTA (besplatni) satelitski kanal DSF prenosi mec SRBIJA-DANSKA nakon meca RUSIJA-POLJSKA koji pocinje u 19:30. Taj mec zavrsava oko 20:45, kada pocinje pauza u poluvremenu u mecu Srbija-Danska, pa se ukljucenje u direktan prijenos 2. poluvremena ocekuje oko 21 sat.
Kanal DSF je na satelitu Astra 19.2 E i prenosi utakmice sa SP svaki dan.

Sretno nasima!

splico

pre 15 godina

Ovaj vas selektor neki veliki optimista.Igravam
vam je grozna isto kao i nasa.Ma gdje se to vidjelo u rukometu da je golman proglasen igracem utakmice,da vam nije bilo golmana,momku svaka cast,mucli bistese isto kao i mi.Realno niti Hrvatska a ni Srbija nisu na nekom svijetskom nivou.Mi zato sta smo stari i zato sta cervar prakticira rukomet od prije rata,a vi zato sta vam nedostaje velikih natjecanja a i kvalitete realno gledajuci.Naravno izuzmemo li vaseg GOLMANA i naseg BALICA koji ima medicinski karton dug sto metara...NEMA NISTA OD NAS BAR ZA OVAJ PUT...

vatreni navijac

pre 15 godina

Ocekujem pobedu!!!Napred momci!!!!Ali i ako izgubite nema veze,ipak to su prvaci,a mi smo tu po prvi put!!!


NAPRED SRBIJO!!!!

Батистута

pre 15 godina

Браво момци!!!!!! шта год да урадите на СП цела СРБИЈА ће бити поносна на вас, јер сте ви момци који играте СРЦЕМ за нашу СРБИЈУ. Само напред.... Поздрав и за наше људе који бодре рукометаше у Поречу...

Déjà- vu

pre 15 godina

OK. nemam nista protiv rukometa, ali svjetsko i europsko prvenstvo - svake druge godine. Pa onda olimpijske igre ... Svake godine je nekakvo rukometno prvenstvo. Mene licno ta frekvencija pomalo umara. Mislim da bi prvenstva dobila na tezini kad bi se dogadjala ciklusom poznatim iz vecine loptaskih sportova (dakle svake 4. godine).

penwini

pre 15 godina

Marko Ćuruvija: Najvažnije je da smo startovali pobedom koja nam daje mir i sigurnost pred večerašnji derbi sa vikinzima.Svi smo zdravi i spremni da u večerašnjoj utakmici pružimo maksimum.Činjenica je da u meč ulazimo psihološki rasterećeni jer nemamo sta da izgubimo a možemo mnogo toga da dobijemo.Sigurno je da protiv Danaca nećemo igrati u grču kao sinoć tokom prvog dela utakmice.Prebrodili smo uspešno težinu prve utakmice na prvenstvu, koja je pored toga što svaka ekipa ne igra baš sjajno u prvoj utakmici, za nas imala ogroman značaj jer se radilo o utakmici sa direktnim rivalom za ulazak u drugi krug takmičenja.U ime svojih drugova obećavam da ćemo ostaviti srce na terenu.

www.rsb.org.rs/sp2009.php

Батистута

pre 15 godina

Браво момци!!!!!! шта год да урадите на СП цела СРБИЈА ће бити поносна на вас, јер сте ви момци који играте СРЦЕМ за нашу СРБИЈУ. Само напред.... Поздрав и за наше људе који бодре рукометаше у Поречу...

Déjà- vu

pre 15 godina

OK. nemam nista protiv rukometa, ali svjetsko i europsko prvenstvo - svake druge godine. Pa onda olimpijske igre ... Svake godine je nekakvo rukometno prvenstvo. Mene licno ta frekvencija pomalo umara. Mislim da bi prvenstva dobila na tezini kad bi se dogadjala ciklusom poznatim iz vecine loptaskih sportova (dakle svake 4. godine).

penwini

pre 15 godina

Marko Ćuruvija: Najvažnije je da smo startovali pobedom koja nam daje mir i sigurnost pred večerašnji derbi sa vikinzima.Svi smo zdravi i spremni da u večerašnjoj utakmici pružimo maksimum.Činjenica je da u meč ulazimo psihološki rasterećeni jer nemamo sta da izgubimo a možemo mnogo toga da dobijemo.Sigurno je da protiv Danaca nećemo igrati u grču kao sinoć tokom prvog dela utakmice.Prebrodili smo uspešno težinu prve utakmice na prvenstvu, koja je pored toga što svaka ekipa ne igra baš sjajno u prvoj utakmici, za nas imala ogroman značaj jer se radilo o utakmici sa direktnim rivalom za ulazak u drugi krug takmičenja.U ime svojih drugova obećavam da ćemo ostaviti srce na terenu.

www.rsb.org.rs/sp2009.php

vratijasesime

pre 15 godina

SRBIJA - DANSKA
PRIJENOS NA DSF-u, oko 21:00
nedjelja.

Za one koji imaju satelit: FTA (besplatni) satelitski kanal DSF prenosi mec SRBIJA-DANSKA nakon meca RUSIJA-POLJSKA koji pocinje u 19:30. Taj mec zavrsava oko 20:45, kada pocinje pauza u poluvremenu u mecu Srbija-Danska, pa se ukljucenje u direktan prijenos 2. poluvremena ocekuje oko 21 sat.
Kanal DSF je na satelitu Astra 19.2 E i prenosi utakmice sa SP svaki dan.

Sretno nasima!

splico

pre 15 godina

Ovaj vas selektor neki veliki optimista.Igravam
vam je grozna isto kao i nasa.Ma gdje se to vidjelo u rukometu da je golman proglasen igracem utakmice,da vam nije bilo golmana,momku svaka cast,mucli bistese isto kao i mi.Realno niti Hrvatska a ni Srbija nisu na nekom svijetskom nivou.Mi zato sta smo stari i zato sta cervar prakticira rukomet od prije rata,a vi zato sta vam nedostaje velikih natjecanja a i kvalitete realno gledajuci.Naravno izuzmemo li vaseg GOLMANA i naseg BALICA koji ima medicinski karton dug sto metara...NEMA NISTA OD NAS BAR ZA OVAJ PUT...

Pirlo

pre 15 godina

Moram nešto napisati da bi se smirio..

Pre 2 godine sam obećao sebi da ovaj divljački sport bez jasno definisanih pravila neću gledati jer nema svrhe.. obećao sam da ću se držati isklučivo fudbala, košarke i tenisa.. međutim nisam izdržao..

Tražim od trenera cvetkovića i ovih nesrećnih sudija koji su odisali neskrivenom zluradošću na kraju meča da mi plate odštetu za to što sam u 22. godini ostao bez svih nervnih završetaka i takođe od EHF-a odštetu za duhovne patnje poslednjih par godina gledajući ovaj „sport“

ne bi previše solio pamet i zauzimao prostor, igračima svaka čast na zalaganju i htenju, zaista su izgoreli na terenu i pored povrede odličnog nikčevića uspeli smo da igramo i lepo i efikasno.. Sve čestitke ali nikad više..

Бањалука

pre 15 godina

Класичан примјер како судије навлаче за јаче репрезентације! Момци, само напријед, Република Српска је уз вас!!!

vatreni navijac

pre 15 godina

Ocekujem pobedu!!!Napred momci!!!!Ali i ako izgubite nema veze,ipak to su prvaci,a mi smo tu po prvi put!!!


NAPRED SRBIJO!!!!

Navijac

pre 15 godina

Dakle, bilo je HRABRO! Svaka cast! Jeste, izgubili smo, ali da nas je neko pitao pre utakmice, bili bismo jako zadovoljni sa golom razlike. Mogli smo vise, i to stoji, ali... To samo znaci da odgovor na pitanje ''gde smo'' danas postoji - medju najboljima smo! Bravo momci!!! Nemoj neko da dira ovu repku, ima srce, ima znanje, ima i igru, tacka!!!

Georgije

pre 15 godina

Pa, dobro bre, braćo Srbi, DA LI STE VI NORMALNI???!!!
Budite realni. Pogledajte se u ogledalo! Dupe nam se providi kroz poderane gaće, a hoćemo NIKE patike i ADIDAS jakne!? Nemamo ligu ni u jednom sportu, mafija drži sve grane ekonomije (pa i sport), a hoćemo medalje!?
Košarkaši jure manekenke po splavovima, vaterpolisti se međusobno tuku kao maloumni za vreme velikih takmičenja, fudbaleri nisu ni za treću azerbejdžansku ligu, a naši najbolji rukometaši brane boje nekih drugih država!!! Zašto?
Zato što smo mi Srbi nenormalni i kada postignemo nešto na svetskom nivou, moramo brzinom svetlosti to da pokvarimo, uništimo i bacimo u blato!
Tako ćemo proći i na ovom šampionatu, jer su ''zlatne'' godine našeg rukometa prošle. Doduše, nisu ni bile zlatne, već bronzane, u periodu od 1995. do 2001.
I, nemojte me sad pokopavati, molim Vas, nekim bajkama i pričama za malu decu!
Braćo moja, mi smo DNO DNA!!!

Srbin

DOBRO NAM SE PISE

pre 15 godina

E pa ljudi,ono sto smo doziveli jeste "nepravda decenije",i jeste da boli,ali svakako da imamo cemu da se radujemo,a to je igra nasih rukometasa.Ko je gledao nije nikako mogao da veruje da je to SRBIJA.
Tokom celog meca voditi protiv aktuelnog sampiona evrope i jednog od favorita za osvajanje medalja je za svaku pohvalu.

VRATICE VAM SE OVO BUDITE UVERENI,KAD NAM BUDE NAJPOTREBNIJE,kao i Partizanu u evroligi(ko prati kosarku).
U svakom slucaju SVAKA CAST nasim mocmica na briljantnoj igri.

AJMO SAMPIONI:))))))))

Rade

pre 15 godina

1. Vidi se da su Danci dvaput bolji
2. Danas smo mi bili bolji
3. U 45 minutu je bio poslednji trzaj sa onim nepostojecim iskljucenjem da se Danci vrate u igru. DA smo izdrzali i sudjenje i rezultat bi bili bolji.
4. DA je Nikcevic igrao dobili bismo sto posto
5. Kojic ne zna.

Stevica

pre 15 godina

Sudili su Belorusi. Pa nije valjda da su i oni protiv nas, zar nismo sa njima hteli u državni savez 1999.godine?!

Pouka svima onima koji govore da su Danci nezasluženo pobedili: jedna rukometna utakmica se ne igra 30, ne 49, ne 58, nego 60. minuta!

Пех

pre 15 godina

Штета за ове сјајне момке.
На жалост, неискуство је кумовало да вођство од 7-8 голова не задржимо, да упаднемо у погрешан ритам,...
Чудна је и нагла промена судијског критеријума у другом полувремену, тако да су сваки наш јачи страрт кажњавали искључењем, док су Данци "свиленом" одбраном "без агресије" успели да нас сведу на 14 голова у другом полувремену.
Апсолутно незаслужен пораз!!!
Главу горе момци, ИДЕМО ДАЉЕ!!!

Velimir CA

pre 15 godina

Momci svaka cast!
Na licima posle utakmice se videlo da se srcem borite za nacionalni dres i koliko vam je ovaj poraz tesko pao...momci,nastavite ovako,valjda ce i ova nasa cudna nacija biti uz vas!?

milos

pre 15 godina

Znaci,na svetu ima 200 i nesto drzava,a samo jedna je u stanju da OVAKO NESTO priredi,pa Bozzzzeeeeeee jel moguce?I stalno se tako nesto nama desava?!pa sto oni nisu pogodili precku?????????????????????????aaaaaaaa

PATRIOTA

pre 15 godina

Ajmo Srbende..protiv Egipcana ste dobili golmana...samim tim i mnogo vise od toga...Kad ste u formi mozete da pobijedite svakoga.Danci se nece provesti dobro,zapamtite ovaj komentar!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Veliko hvala momcima za fantasticnu utakmicu! Veliko hvala momcima za ostavljeno srce na terenu! Ostaje veliki zal sto su se Danci izvukli jer to nisu zasluzili! Uz ovoliko srce momci sve i poslednji da budu trebaju da budu docekani kada se vrate iz Hrvatske!

Djedmedjed

pre 15 godina

Srbi,veceras cete vidjeti, kako je tesko igrati sa reprezentacijom tipa jedne Danske.
Hrvatska te utakmice igra godinama i uglavnom ih dobiva.
Bilanca- 7 polufinala na zadnjih 8 natjecanja i jedno 5.mjesto (sa skorom 9-1, sto je najbolji skor sp-a 2007,bolje od prvaka Njemacke 8-2).

Pop

pre 15 godina

Prava je steta sto se sudije neprezivaju "Pederson".Njihova neobjasnjiva iskljucenja dovela su do toga da mi vezano imamo oko 5 minuta igraca manje i da nam se Danci u tom periodu priblize.
Momcima svaka cast na pozrtvovanju.Jednostavno nismo imali srece u finisu, par precki, Kojic 1na1... A nejakim Dancima porucujem da se vidimo u polufinalu gde cemo ih zgaziti!!

Sreten Zujkic

pre 15 godina

plače mi se.... sjajno smo igrali dok sudije nisu zakuvale sa isključenjima....

samo se nadam da ćemo se opet sresti u finalu sa malo poštenijim sudijama, pa ćemo videti šta će onda biti !

BRAVO MOMCI U SVAKOM SLUČAJU !

Sergiooooooooo

pre 15 godina

STRASNO!!!!

Ja se odavno nisam ovako iznervirao zbog nekog sportskog dogadjaja! (poslednji put kad ispadosmo od artmedije na penale)

Ne znam, mozda nam se ovo i vrati kad bude znacajnije.

Samo da se ove LJUDINE od nasih rukometasa oporave od ovakvog nesrecnog poraza.

Ja znam da ja ne bih mogao.

Ali se nadam da ce oni moci (zato ja i sedim kuci i kuckam, a oni predstavljaju nasu zemlju).

Velika steta za Nikcevica :(

nz

pre 15 godina

Kakav glup poraz. Ovo je nasima za nauk da se igraju tokom cele utakmice a ne da se pogube 10 min. pre kraja. Sad da dobijemo Norvesku i mirno do drugog mesta u grupi. Molim Hrvate da ne daju glupe komentare.

mane

pre 15 godina

KAda tim izgubi sedam golova razlike u zadnjih 20 minuta, kada u dva zadnja napada Danaca NE NAPRAVI FAUL, to znaci dve stvari: da nemamo na klupi terenera i da su se igraci prepali pobede. Cvetovic je seletirao igrace ali on u taktickom smislu nema nikakvu ideju. Dok smo individualnim kvalitetom iznenadjivali Dance imali smo rezultat, kada smo pali - potonuli smo bez ikakve sanse da se spasimo.
NA minuti odmora kaze nas selektor: ajde stisnimo, moyete vi opet da prelomote mec..ajdeeeeee....?! Pa jel to taktika? Propustili smo sansu da damo svom ucescu na SP sasvim novu dimenziju. Ovako, sem Brazila i Arabije, ostalo cemo pogubiti jer se psihicki igraci nece moci dici..Sudjenje? Pa Danci su evropski prvaci, a mi smo autsajderi.Dakle, ocekivano za Dansku. Sudjenje nije odlucilo, vec to sto takticki nismo znali da zaustavimo pad.

mirko

pre 15 godina

da li ce biti prenos na netu..aj ako neko ima informaciju neka podela sa nama,mislim da sam u stanju da ubijem da bi pogledao taj mec..

BONANNO

pre 15 godina

ljudi! pa ovi danci zadnje dve godine nisu za celu tekmu primili 22komada.. a sad uradise to za puluvreme.. jojjjj!!!dace Bog jos minimum 22!!!!ZA KRST CASNI I MAJKU SRBIJU!!!!

Bane_Zemun

pre 15 godina

Poluvreme iz snova !!! 22 - 16 za nas ! Momci samo nastavite ovako...svaka cast, igra, zalaganje, ma sve... NAPRED SRBIJA !

toc

pre 15 godina

Teško će Srbija do polufinala iako ima jako lagan ždrijeb.Balkanski mentalitet i neiskustvo igranja velikih utakmica-to je presudilo utakmicu

Djenka

pre 15 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

BESAN SAM!!! Na Boga, na sudije, na golmana(danskog), idem napolje da ispusim par cigara...pu sve mu...

sibir

pre 15 godina

Nije bitno sta ce biti na ovom SP....vazno je da je Crvena Zvezda osvojila kup sampiona!!Jedan je Nikola Zigic,jedan je Nikola Zigic....

boriss121

pre 15 godina

Najbitnije je da je Srbija pocela da igra moderan rukomet.Ako se ko sjeca istorije, Jugoslavija je bila velesila u rukometu!Ali taj stil rukometa gdje bekovi(citaj krkani) odlucuju utakmice i gdje postoji posebna ekipa za odbranu(Rusi su po tome bili vrlo poznati), a posebna za napad je izumrla!Srbija mozda nece napraviti neki veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu,ali sama cinjenica da je pocela da igra novi stil rukometa(i krila konacno imaju neku svrhu) daje veliku nadu u buducnost srpskog rukometa.
Uvijek smo imali velike igrace(Perunicic,Butulija...) i sa ovim novim sistemom igre(sve pohvale selektoru) sigurno ce Srbija u skorije vrijeme postati velika rukometna sila!

LudiBugi_za sportske uspehe sa Balkana

pre 15 godina

http://www.rojadirecta.com/

p2p preko net-a za sve ljubitelje sporta

Ajde Srbija HARBRO protiv Severnih EU medveda

Balkanski klasiko ....final: CRO-SRB pobednik poznat
odem sad u kladionicu X2

Terry

pre 15 godina

@Louis
Samo se nadaj brate nadu ti niko ne moze zabraniti.Realnost je nesto drugo.Igrace se Moravac u 1. februara u sred Zagreba...

Gradac-R.S

pre 15 godina

Ne mogu da verujem sta se desilo.Jos uvek sam u soku i izvinjam se unapred ako negdje nesto pogresim.Dva razlicita poluvremena,sudije su imale neujednacen kriterijum iako ih ne treba kriviti za poraz ipak smo imali i +8.Greska koja mi se i sad mota po glavi:oko 52-og minuta +1(ili +2) za nas i igrac vise,Vujin pogadja precku (pravi peh),kontra napad Danaca,pogodak uz isljucenje Kojica (koji by the way ne gleda gde,koga i kako udara).U te dve minute su uspeli izjednaciti i PRVI PUT POVESTI.
Dakle,stvarno steta,ali sa ovakvom igrom dobijamo Norvezane sigurno,a onda dalje sve do polufinala.AJMO SRBIJO DO NOVIH POBEDA!!!

aco

pre 15 godina

cvetkovic je extra trener ali je cinjenica da ne ume da vodi utakmicu.izabrao je samo jedno levo krilo i andjelkovic je morao da se muci na toj poziciji samim tim smo izgubili naseg najboljeg organizatora...bojinovic je pre svega suter i covek za atmosferu...znaci stanic nam brani celo drugo poluvreme a pejanovic riljira na sampionatu...sesuma koristi samo u odbrani a decko predje u napad i odmah postigne golcinu sto kaze komentator....valjda nece opet eksperimentisati nego lepo vuckovic na tribine!!!!

NemamKomentar

pre 15 godina

Sudjenje za neverovati ,od pocetka poluvremena dok nisu izjednacili non stop ili 1 ili 2 igraca vise ,svaki faul isklucenje ,svaki nas napad faul u napadu,neznam sta da kazem,sokiran sam.Naravno da su posle toga igraci postali nervozni i sto je jos gore ovo moze psihicki da ih poljulja totalno za buduce utakmice

Bojan

pre 15 godina

Jooooooj ne mogu da verujem,odoh sutra u Bjelorusiju da obasnim onim sudijama neke stvari!!!Momci nema veze samo napred,zgazicemo ove do kraja a posle toga Poljska,Rusija i Nemacka!

Bez_Cenzure

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati! Od gotovog napraviše veresiju! Stvarno mi je krivo! Imali smo ovu utakmicu! Suđenje je bilo katastrofa!

gugle

pre 15 godina

Mentalitet. Pokazali smo da imamo kvalitet, pitanje je da li mozemo da ponovimo ovakvu partiju jos koji put. Sto pre zaboraviti utakmicu. U sledecim sezonama sledi napad na vrh, dok se vrati Nenadic, bice uspeha.

Soldier

pre 15 godina

Momci, nema veze i idemo dalje ! Samo hrabro i nastavite da deljete ostale ! Verujte u sebe i daleko cete da dogurate, a ja verujem u vas !

Bongue

pre 15 godina

Ne mogu da verujem kako smo glupo izgubili!Da je Kojic dao onaj gol kad je bio sam ispred golmana,sve bi bilo drugacije,cim smo primili gol u poslednjoj sekundi 1. poluvremena znao sam da necemo pobediti.Kad je bilo 36-36 trebali smo da cuvamo loptu i da sutnemo u poslednjoj sekundi.Ma nema veze,osvojicemo medalju!!!

Nepismen

pre 15 godina

Nerazumem sto se nepravi fouls kad vodis sa 1 gol razliku i samo 1 minut do kraj utkamice? ili bar kad je bilo neresen 20 sekundi se samo mora jos igrati i da niko ali bas niko se ne seti da napravi fooooul.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Ubismo ih 22-16,samo da izdrzimo jos ovih 30 minuta i da zaustavimo ako mozemo nekako krila koja su za sada najace oruzije Danske!!!Napred SRBIJA!!!

splico

pre 15 godina

Malo neiskustvo,malo vasa polubraca Bjelorusi,malo nesrece i toje to dovelo vas je do poraza.Mogu vam reci da mije ipak malo ali malo zao sta ste izgubili.Nista sljedeci put bice bolje.

kaka

pre 15 godina

A trebala nam je ova pobjeda, za samopouzdanje, i imam osjecaj da smo pobjedili, da bi otisli do medalje. A ovako, ja vise necu gledati rukomet. Momcima ipak svaka cast.

Johnny

pre 15 godina

Cohones. Imas ili nemas. I to je to. To cini sport velicanstvenim. Izgubis, dobijes, whatever. Al’ da ti je merak. Seca li se iko od vas Cveleta kao igraca? Tog suta sa zadrskom? Kad poletis pa stanes? Nekoliko godina kasnije najveci kosarkas svih vremena patentirao kao svoje, a nije pre svega njegovo? Stanes, pa zabezeknes i protivnika i publiku, pa odlucis sta ces? Pa se cuje kako uz tajac mrezica radi flapppppp? Bese jednom Mohikanac. Sam protiv Metaloplastike. I celog sveta. Duci Simonovic rukometa. Bio sam u Doboju. Poslednje kolo. Zvezdi trebala pobeda za titulu. Sapcu Zvezdin poraz za ko zna koju. Sloga Bosnaprevoz. Radomirovic na golu. Zubak na beku. U osnovnoj skoli na tribinama za dvesta, soma ljudi. Brdjani. Ljuti. Ne vole ko sa brda nije. A kamo li iz Beograda. Sudije sta ce. Sta moraju. Ko zna koja Sapcu. Al’ po brdu iznad Doboja i danas se cuje. Ta tisina. Kad Cvele poleti. Pa stane i pita. Kuda? Tamo gde se cvorovi kanapa taru jedan od drugi. Flappppp. Nije ih bilo dovoljno? Nebitno. Ko je pratio, zna. Samo je jedan covek pravio tisinu po Brdima bivse Juge. Vujovic? Basic? Isakovic? Vukovic? Portner? Rasic? Mrkonja?

Ne.

Seca li se iko od vas najvece kradje u istoriji rukometa? To je bilo nesto posle koncerta Jamesa Browna na sajmu. Kada mi je bilo krivo sto nisam kraj tv-a i ne gledam tekmu protiv Rusa. Sto zbog zvuka, sto zbog rukometa. Lomi se. Hocemo ili ne. Ratna godina cetvrta. Kao, nazire se kraj. Dali nam mrvice. Sporta na ler. A mi gladni. Basket u Bugarskoj. Sa sabanima. Do Saletovih 41 komada. Hleba, igra, za drugo znali nismo. Taj rukomet, jaka repka, k’o u Svajcarskoj ’86. Perunicici, Beli, Peric, Jovanovic, Skrbic, 12 razlike protiv fuckin’ Richardsona u Pioniru. Spanija, evropsko prvenstvo. Treba nam da budemo pre Spanaca, da bi isli na Olimpijadu. A igra se u Spaniji. Protiv Spanaca. Mission Impossible. Pasivna Igra. Sudjena Samo Tada. I to kakva. TRI SEKUNDE IMAS. NEMA VISE. OUT. Naturalizovani Monogol Talant Dusebajev, nesto talentovanih Spanaca, par hiljada fanatika koji ce mozda oprostiti nama ali njima ne. Njima dvojici. Koji su odredili sudbinu jedne generacije. U Spaniji se ne dobija. Gipsy Rules. Calderon, sutra Gaspar, whoever. Pobeda. Po svaku cenu. Seca li se iko od vas tekme Real – Rijeka? Ne? Od svih koji kradu, na desnom parctu Iberijskog poluostrva su najgori.

Od tada je proslo 14 godina. Nisam gledao rukomet deceniju i po. Bese neka bronza, mozda jos neka, ali to je bila labudova pesma unistene generacije. Koju je vodio analfabeta. Djoric rukomta. Tuta. O nadimka li. O rukometa li. Igra, kao iz Minhena ’72. Krilo – bek – bek – bek krilo – pivot, i tako u krug. Sta smo uzeli, bilo je na individualni kvalitet Velemajstora. Nije im se dalo vise.

Toliko godina kasnije, to mu dodje kao kad Aragorn ponovo isklese mac, Novi Vetrovi. Pokrase nas sudije? Ma daj. To je tatoo. Bice ih jos. Tako se stice respekt kod dvojice lopova. Tako je bilo i 2002. kada je Picilkas zacutao na faul. Divlji rukomet? Ma daj. Igramo za oci. Za novu gajbu piva. Za burek na 11. strani Sporta i Zurnala. NIKADA NI U JEDNOM SPORTU NISMO IGRALI OVAKO LUDO I BRZO. NIKADA. Nik Hornbi bi znao koju o tome da kaze. Ali tamo kod njega nema rukometa. Ovde Ima. Posle 15 godina. Uzivajmo Ljudi!

ISTRIJAN

pre 15 godina

Vecer Srbija...veceras sam gledao uzivo vasu utakmicu...fantasticna igra,fantasticna atmosfera,puno Srpskih,Danskih i Norveskih navijaca,odlicno navijanje,steta zbog vaseg poraza ali ipak ste jaka repka,zelim vam puno srece u drugom krugu u Zadru u prekrasnoj dvorani Kresimir Cosic! u Istri ste super primljeni od igraca do navijaca,odusevljeni ste nasim gostoprimstvom,e to smo mi Istrijani...sve naj pa se sretnemo u Zagrebackoj Areni!!!!

Kolja

pre 15 godina

Danska je jedna od 8 najbolih reprezentacija s kojom zadnje dve godine nismo igrali. Velika sansa i velika provera kvaliteta. Srecno!

mladen

pre 15 godina

samo polako da nepoletimo previse mislim da smo pobedili solidnu ekipu a nase odsustvo sa velikih takmicenja nam je malo poremetilo vidjenje nase snage . zbog toga trba hrabro srcem pa sta bude bez preveli niti sa velikim pesimizmom posle vecerasnjeg poraza. euforije posle prvog kola

penwini

pre 15 godina

Za utakmicu protiv Danaca, selektor Cvetković je izvršio jednu izmenu u sastavu ekipe.Umesto Marka Ćuruvije u ekipi je Nenad Vučkovi.

www.rsb.org.rs/sp2009.php

Utakmicu mozete pratiti na sajtu Rukometnog saveza Srbije. Livescore. A uzivo prenos obezbedio je organizator putem oficijalnog sajta ali se naplacuje.

Dule

pre 15 godina

Nagledao sam se takvih utakmica,gde su nasi vodili u prvom poluvremenu,
bio to fudbal, rukomet, ili kosarka u pitanju, i gde smo na kraju uvek izvukli
deblji kraj.
Momcima svaka cast na borbi ali strucni stab mora da zna da se taj pakleni tempo
iz prvog poluvremena ne moze izdrzati do kraja.
Zato sledece utakmice treba bolje tempirati.

realan

pre 15 godina

veliki tim je onaj tim koji igra muski do kraja ona ekipa koja vodi sa 8 razlike je ekipa... e zato je danska evropski prvak a srbija je tamo gde jejos mnogo ce vode nisavom proci dok srbija postane evropski tim sa radom od 1-60 min.sa muskom igrom a ne sa kukanje sudije su krive pa ovo pa ono itd.pozz

Жица

pre 15 godina

Јадна је ова наша Србија и она српска тактика и онај српски страх. Срамота бре људи, изгубисмо у последњој секунди а водили смо са 10 разлике. Знам шта ће поједини (да извинете) глупани рећи: "Ипак је то првак Европе", а због таквих ће нам се спорт распасти. Овај пут нашим рукометашима можемо да кажемо да су БРУКЕ! Реално...
(СРБИН ДО КОСКЕ!, 18. januar 2009 21:55)

Е мој Србине!!! Покри се ушима, молим те!!! Иди ти и победи најбољу екипу на свету, када ове бруке не могу!!! Ти би могао сигурно!!! Такви навијачи као што си ти нам нису потребни!!! Људи су бре срце оставили на терену!!! Лако је теби кући из фотеље да издржиш онај темпо који су наши рукометаши наметнули од самог старта и просто почистили Данце у првом делу игре!!! СРБИЈА!!!

brainiac

pre 15 godina

Koja je ovo kradja bila u drugom poluvremenu. Ovim sudijama treba dozivotno zabraniti da se bave svojim poslom. Katastrofa!!!

Stefan Garovic

pre 15 godina

Pa jao, sta se desilo?? Sa +7 na -1 ... ekipa je vrlo jaka, ali nije imala dobru rezervu. Better luck next time. Ilicu, legendo! Pozdrav iz Kopenhagena

ilija

pre 15 godina

da li je moguce!? ovako samo srbi mogu da izgube! a umesto da ginu 5 sekundi do kraja da lome vratove, oni dozvole da daju gol u zadnjoj sekundi!!! strasno! Valjda ce biti bolje u nastavku, steta za nikcevica! napred SRBIJO!

balić

pre 15 godina

e baš ste po***ili da 6 golova prednosti na poluvremenu profućkate to se ne smije ali eto sad znate naučili ste prvo poluvrijeme ste bili bolji ali ne znate izdržat tako se tekme ne dobivaju a atmosfera ubitačna fićukanje jedni drugima više sreće drugi put

scepan mali

pre 15 godina

Bekovska linija je premalo da se dobiju Danci! Cvetkovicu je se izostavljanje Curuvije osvetilo + poslednjih godina rak rana srpskog rukometa. Nekada su harali Knezevic, Maksic, Milosavljevic i narocito Matic, zatim nakratko je bljesnuo Sudzum, medjutim danas smo skroz tanki. Ne mogu da shvatim ko vec godinama forsira Kojica, decko nije los, ali nema kvalitet za reprezentaciju.
Suma sumarum, nasi su sami sebi zatvorili vrata polufinala, a imali su ih sirom otvorena. Dobiti i Norvezane i Nemce i Poljake zvuci kao nemoguca misija.

Susjed

pre 15 godina

Iako nisam ljubitelj rukometa,gledao sam i ne mogu da verujem da smo citavu tekmu vodili i na kraju izgubili gol razlike.No,obzirom da se dizemo iz mrtvih odlicni su.
Sokiran sam javnim navijanjem Hrvata protiv nas.Verovatno bi i ovde isto bilo ali decak koji u ekstazi moli Boga da Danci izjednace i pobede...No comment!
(Aleksandar, 18. januar 2009 23:22) Roki bice da si kratkog pamcenja ili sta vec?!
EP05 u kosarci bg arena i javno navijanje(praceno bijesom) za spance a poslje i za slovence protiv nas.Trebali spomenut ne puscanje Hr. navijaca u Srbiju (koliko je vas u Porecu),treba li spomenut ceremoniju otvaranj kada nema djeteta sa hr. dresom (ostalih 15 ima).Znaci mali moli Boga moze bit,ali sam ja vidio u prvim redovima isto malog i djevojku (izmedju mnogih)koji su doslovno pjenili nad Hr. kosarkasima.E sad ...

Inace izubili ste nespretno.

Filip Ristic

pre 15 godina

Ma nemojmo da se vredjamo to ako vi niste nikakvi ev ja nislija mogu da vam potvrdim da cemo da vas oderemo i to kod vas! ! !

BONANNO

pre 15 godina

momci.. ja molio Boga da u drugom poluvremenu padnu jos 22 komada dancima..kad ono.. :O((( realno gledano dzaba vam ono vodstvo..dzaba vam ona igra..dzaba vam sve.. nemam zasto da vam zahvalim jer se jos tresem!!!!

Marko

pre 15 godina

Rukomet je bio i ostao bruka Srbije.Necu i ne mogu da budem zadovoljan time sto smo sve vreme vodili,i sto smo jedva porazeni.Ni jedan poraz nas ne moze zadovoljiti.Sto pre to ljudi shvate kod nas krenuce nam na bole.A dok se god budemo zadovoljavali ovakvim porazima,bicemo gubitnici.

croteam

pre 15 godina

Braco Srbi zao mi je sto ste izgubili...nezasluzeno.Cijelu utakmnicu bili ste bolji...ali ipak se nadam finale HR-SRB...NEK NAS CIJELA EUROPA I SVIJET GLEDAJU.

croat from mostar

pre 15 godina

falilo vam je malo iskustva u završnici, ali imate dobru momčad, možda čak i za polufinale. sve dok niste ispred hrvatske - želim vam sreću.

Ivan

pre 15 godina

Samo napred, odlicni ste, verujem u uspeh na SP i jedva cekam da dodje 2012 i da vas gledam u Cairu.
Molim B92 da objavljuje vise slika nasih rukometasa sa SP.
IDEMO!!!

СРБИН ДО КОСКЕ!

pre 15 godina

Јадна је ова наша Србија и она српска тактика и онај српски страх. Срамота бре људи, изгубисмо у последњој секунди а водили смо са 10 разлике. Знам шта ће поједини (да извинете) глупани рећи: "Ипак је то првак Европе", а због таквих ће нам се спорт распасти. Овај пут нашим рукометашима можемо да кажемо да су БРУКЕ! Реално...

Жица

pre 15 godina

Dakle, bilo je HRABRO! Svaka cast! Jeste, izgubili smo, ali da nas je neko pitao pre utakmice, bili bismo jako zadovoljni sa golom razlike. Mogli smo vise, i to stoji, ali... To samo znaci da odgovor na pitanje ''gde smo'' danas postoji - medju najboljima smo! Bravo momci!!! Nemoj neko da dira ovu repku, ima srce, ima znanje, ima i igru, tacka!!!
(Navijac, 18. januar 2009 22:10)

Навијач, свака част за коментар!!! У потпуности се слажем са тобом!!! СРБИЈА!!!

Jare

pre 15 godina

Sudije sve otvorenije postaju glavni akteri mečeva gde postoje "aktuelni" favoriti. Šta su tek uradili Tunisu (selektor naš Tuta) protiv Nemačke, to ne mogu da prećute ni Nemački mediji. Strašno, možda se unapred zna i ko će biti šampion?

Aleksandar

pre 15 godina

Iako nisam ljubitelj rukometa,gledao sam i ne mogu da verujem da smo citavu tekmu vodili i na kraju izgubili gol razlike.No,obzirom da se dizemo iz mrtvih odlicni su.
Sokiran sam javnim navijanjem Hrvata protiv nas.Verovatno bi i ovde isto bilo ali decak koji u ekstazi moli Boga da Danci izjednace i pobede...No comment!

Zox

pre 15 godina

Gledam rukomet od svoje seste godine i po stoti put mi nesretno izgubimo na isti nacin.
Bas sam se nadao da ce na ovom svetskom prvenstvu da bude drugacije.

Nikada skoro ne krivim sudije, ali ono sudjenje u drugom poluvremenu je bilo STRASNO!
Pa mi smo 2/3 poluvremena igrali sa igracem manje. Bilo je odluka na stetu obe reprezentacije, ali mnogo vise su se ogresili o nas.

Zaista steta, jer smo zasluzili bar jedan bod.

Samo se nadam da nece da ih ovaj poraz demoralise (ja posle ovoga ne bi hteo da izadjem ni na teren) i da ostanu borbeni i brzi u narednim utakmicama.

Siguran sam da smo pobedili danas, isli bismo u polufinale. Ovako, ovaj poraz nesretni ce presuditi na kraju.

Isto sam rekao i za ona dva/tri zicera i za onaj glupo primljeni gol u zadnjoj sekundi prvog poluvremena, kada su nasi stali misleci da je gotovo, da ce presuditi utakmicu. Nazalost, bio sam u pravu.

Roko Sifredi

pre 15 godina

T R A G E D I J A

Alal vera momcima.

- Ako se Nikcevic tesko povredio kao sto izgleda, izgubili smo mozda najboljeg igraca. Sa njim bi danas u timu lagano dobili, sa krila nismo ni pretili.

- Zasto Stojanovic nije igrao od 40-og do 58-og minuta utakmice. Prosto neverovatno.

- Zasto smo na 15 sekundi do kraja igrali 6-0 tarabu na 6 metara od gola. Pobogu, pa svi u toj situaciji PRAVE FAUL ZA FAULOM NA 10-ak METARA OD GOLA I TROSE TIH 10-ak preostalih sekundi.Ovako smo primili deciji gol za potpunu tugu i bol.

K A T A S T R O F A, neverovatno koliko mi je tesko.

A, da, sudije su taman koliko je trebalo pomogle Dancima.

bobcha

pre 15 godina

Opet se pokazalo isto, zadnjih 20 godina primamo golove u zadnjih 5 sekundi. Za igru svaka cast ali opet ista prica sve padne u vodu na kraju, s' obzirom sa kim se ukrstamo nek nam je Bog u pomoci

ved

pre 15 godina

Ne treba tugovati nije sramota izgubiti od Danske. Bili smo bolji, nismo imali srece, povredio nam se mozda i kljucni igrac za kontre... Samo napred

kunta-kinte

pre 15 godina

toliko je znanje sta se cudite da vodis sa 8 razlike i da izgubis mialim da trener pos itno da da ostavku CVETKOVICU molim te idisi ako za boga znas

branko

pre 15 godina

Ја сам сломљен!
Пре неколико година против Шведске, девојке недавно у Македонији порив Немачке, ово вечерас против Данске! Па докле, побогу?

dacha

pre 15 godina

Ovakvu rukometnu reprezentaciju odavno nisam gledao!Nesrecno smo izgubili od Danaca,ali ako ovako nastavimo da igramo SVETSKO PRVENSTVO JE NASE !!!!!!!

razocaran :(

pre 15 godina

Ovo sa losom zavrsnicom i golovima u poslednjih 10-ak sekundi nam polako prelazi u naviku. Zar je moguce da niko u nasem strucnom stabu ne zna kako da se sacuva gol prednosti na minut pre kraja?

Pa makar su nereseno mogli jako lagano da izvuku. Samo smo trebali zadrzati loptu jos 10-ak sekundi i tek onda uputiti sut.
Ali posle bitke su svi generali :)

U svakom slucaju, svaka cast nasim momcima (na prvih 45 minuta fenomenalne igre). Nadam se da se ovakve greske i maleri nece vise ponoviti.

Moler

pre 15 godina

Vidi se da Danci imaju bolji tim i da su strasno uigrani ali nisu zasluzili pobjedu veceras. Sudije su im navlacile tacno onoliko koliko im je trebalo. Ne samo zbog iskljucenja vec zato jer su imali potpuno neujednacen pristup prema nasima u odbrani da su se zadnjih deset minuta nasi bukvalno plasili da dodirnu nekog od Danaca.
Mislim da je to bila greska i da su trebali da igraju jos cvrsce u odbrani, pa ne bi ni ovi indijanci smjeli da ih non stop iskljucuju!
Nasi su ok, ali jos uvjek je to sirov kvalitet i treba ih izbrusiti u dijamante.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Sutra opusteno na Brazil,onda jedan neizvestan susret sa Norveskom i na kraju laka i ubedljiva pobeda nad S.Arabijom!!!Drugi u grupi prenosimo 2 boda ako ocemo u polufinale moramo dobiti sve tri reprezentacije tacnije Nemacku(ako igramo kao danas mislim da mozemo da ih tucemo,jer obejktivno Danska je u ovom trenutku bolja od Nemacke),Rusiju(Zgazili ih u Nisu,zasto nebi i na SP) i Poljska(kljucna utakmica za polufinale,ali mislim da imamo snage da ih dobijemo)!!!
U polufinalu na Francuze,Spance ili Hrvatte sve je moguce i onda u finalu da se revansiramo Dancima!!!Napred SRBIJA!!!

sinisa

pre 15 godina

ALEKSANDAR
Djete koje semolilo imalo je majcu svjetskog prvenstva i bio je među srpskim navijačima i prekrstio se sa tri prsta malo si krivo vidio.

Déjà- vu

pre 15 godina

OK. nemam nista protiv rukometa, ali svjetsko i europsko prvenstvo - svake druge godine. Pa onda olimpijske igre ... Svake godine je nekakvo rukometno prvenstvo. Mene licno ta frekvencija pomalo umara. Mislim da bi prvenstva dobila na tezini kad bi se dogadjala ciklusom poznatim iz vecine loptaskih sportova (dakle svake 4. godine).

Georgije

pre 15 godina

Pa, dobro bre, braćo Srbi, DA LI STE VI NORMALNI???!!!
Budite realni. Pogledajte se u ogledalo! Dupe nam se providi kroz poderane gaće, a hoćemo NIKE patike i ADIDAS jakne!? Nemamo ligu ni u jednom sportu, mafija drži sve grane ekonomije (pa i sport), a hoćemo medalje!?
Košarkaši jure manekenke po splavovima, vaterpolisti se međusobno tuku kao maloumni za vreme velikih takmičenja, fudbaleri nisu ni za treću azerbejdžansku ligu, a naši najbolji rukometaši brane boje nekih drugih država!!! Zašto?
Zato što smo mi Srbi nenormalni i kada postignemo nešto na svetskom nivou, moramo brzinom svetlosti to da pokvarimo, uništimo i bacimo u blato!
Tako ćemo proći i na ovom šampionatu, jer su ''zlatne'' godine našeg rukometa prošle. Doduše, nisu ni bile zlatne, već bronzane, u periodu od 1995. do 2001.
I, nemojte me sad pokopavati, molim Vas, nekim bajkama i pričama za malu decu!
Braćo moja, mi smo DNO DNA!!!

Srbin

splico

pre 15 godina

Ovaj vas selektor neki veliki optimista.Igravam
vam je grozna isto kao i nasa.Ma gdje se to vidjelo u rukometu da je golman proglasen igracem utakmice,da vam nije bilo golmana,momku svaka cast,mucli bistese isto kao i mi.Realno niti Hrvatska a ni Srbija nisu na nekom svijetskom nivou.Mi zato sta smo stari i zato sta cervar prakticira rukomet od prije rata,a vi zato sta vam nedostaje velikih natjecanja a i kvalitete realno gledajuci.Naravno izuzmemo li vaseg GOLMANA i naseg BALICA koji ima medicinski karton dug sto metara...NEMA NISTA OD NAS BAR ZA OVAJ PUT...

sibir

pre 15 godina

Nije bitno sta ce biti na ovom SP....vazno je da je Crvena Zvezda osvojila kup sampiona!!Jedan je Nikola Zigic,jedan je Nikola Zigic....

СРБИН ДО КОСКЕ!

pre 15 godina

Јадна је ова наша Србија и она српска тактика и онај српски страх. Срамота бре људи, изгубисмо у последњој секунди а водили смо са 10 разлике. Знам шта ће поједини (да извинете) глупани рећи: "Ипак је то првак Европе", а због таквих ће нам се спорт распасти. Овај пут нашим рукометашима можемо да кажемо да су БРУКЕ! Реално...

Djedmedjed

pre 15 godina

Srbi,veceras cete vidjeti, kako je tesko igrati sa reprezentacijom tipa jedne Danske.
Hrvatska te utakmice igra godinama i uglavnom ih dobiva.
Bilanca- 7 polufinala na zadnjih 8 natjecanja i jedno 5.mjesto (sa skorom 9-1, sto je najbolji skor sp-a 2007,bolje od prvaka Njemacke 8-2).

Marko

pre 15 godina

Rukomet je bio i ostao bruka Srbije.Necu i ne mogu da budem zadovoljan time sto smo sve vreme vodili,i sto smo jedva porazeni.Ni jedan poraz nas ne moze zadovoljiti.Sto pre to ljudi shvate kod nas krenuce nam na bole.A dok se god budemo zadovoljavali ovakvim porazima,bicemo gubitnici.

BONANNO

pre 15 godina

momci.. ja molio Boga da u drugom poluvremenu padnu jos 22 komada dancima..kad ono.. :O((( realno gledano dzaba vam ono vodstvo..dzaba vam ona igra..dzaba vam sve.. nemam zasto da vam zahvalim jer se jos tresem!!!!

Бањалука

pre 15 godina

Класичан примјер како судије навлаче за јаче репрезентације! Момци, само напријед, Република Српска је уз вас!!!

toc

pre 15 godina

Teško će Srbija do polufinala iako ima jako lagan ždrijeb.Balkanski mentalitet i neiskustvo igranja velikih utakmica-to je presudilo utakmicu

Stevica

pre 15 godina

Sudili su Belorusi. Pa nije valjda da su i oni protiv nas, zar nismo sa njima hteli u državni savez 1999.godine?!

Pouka svima onima koji govore da su Danci nezasluženo pobedili: jedna rukometna utakmica se ne igra 30, ne 49, ne 58, nego 60. minuta!

brainiac

pre 15 godina

Koja je ovo kradja bila u drugom poluvremenu. Ovim sudijama treba dozivotno zabraniti da se bave svojim poslom. Katastrofa!!!

scepan mali

pre 15 godina

Bekovska linija je premalo da se dobiju Danci! Cvetkovicu je se izostavljanje Curuvije osvetilo + poslednjih godina rak rana srpskog rukometa. Nekada su harali Knezevic, Maksic, Milosavljevic i narocito Matic, zatim nakratko je bljesnuo Sudzum, medjutim danas smo skroz tanki. Ne mogu da shvatim ko vec godinama forsira Kojica, decko nije los, ali nema kvalitet za reprezentaciju.
Suma sumarum, nasi su sami sebi zatvorili vrata polufinala, a imali su ih sirom otvorena. Dobiti i Norvezane i Nemce i Poljake zvuci kao nemoguca misija.

Filip Ristic

pre 15 godina

Ma nemojmo da se vredjamo to ako vi niste nikakvi ev ja nislija mogu da vam potvrdim da cemo da vas oderemo i to kod vas! ! !

Terry

pre 15 godina

@Louis
Samo se nadaj brate nadu ti niko ne moze zabraniti.Realnost je nesto drugo.Igrace se Moravac u 1. februara u sred Zagreba...

aco

pre 15 godina

cvetkovic je extra trener ali je cinjenica da ne ume da vodi utakmicu.izabrao je samo jedno levo krilo i andjelkovic je morao da se muci na toj poziciji samim tim smo izgubili naseg najboljeg organizatora...bojinovic je pre svega suter i covek za atmosferu...znaci stanic nam brani celo drugo poluvreme a pejanovic riljira na sampionatu...sesuma koristi samo u odbrani a decko predje u napad i odmah postigne golcinu sto kaze komentator....valjda nece opet eksperimentisati nego lepo vuckovic na tribine!!!!

vratijasesime

pre 15 godina

SRBIJA - DANSKA
PRIJENOS NA DSF-u, oko 21:00
nedjelja.

Za one koji imaju satelit: FTA (besplatni) satelitski kanal DSF prenosi mec SRBIJA-DANSKA nakon meca RUSIJA-POLJSKA koji pocinje u 19:30. Taj mec zavrsava oko 20:45, kada pocinje pauza u poluvremenu u mecu Srbija-Danska, pa se ukljucenje u direktan prijenos 2. poluvremena ocekuje oko 21 sat.
Kanal DSF je na satelitu Astra 19.2 E i prenosi utakmice sa SP svaki dan.

Sretno nasima!

Pop

pre 15 godina

Prava je steta sto se sudije neprezivaju "Pederson".Njihova neobjasnjiva iskljucenja dovela su do toga da mi vezano imamo oko 5 minuta igraca manje i da nam se Danci u tom periodu priblize.
Momcima svaka cast na pozrtvovanju.Jednostavno nismo imali srece u finisu, par precki, Kojic 1na1... A nejakim Dancima porucujem da se vidimo u polufinalu gde cemo ih zgaziti!!

splico

pre 15 godina

Malo neiskustvo,malo vasa polubraca Bjelorusi,malo nesrece i toje to dovelo vas je do poraza.Mogu vam reci da mije ipak malo ali malo zao sta ste izgubili.Nista sljedeci put bice bolje.

balić

pre 15 godina

e baš ste po***ili da 6 golova prednosti na poluvremenu profućkate to se ne smije ali eto sad znate naučili ste prvo poluvrijeme ste bili bolji ali ne znate izdržat tako se tekme ne dobivaju a atmosfera ubitačna fićukanje jedni drugima više sreće drugi put

NemamKomentar

pre 15 godina

Sudjenje za neverovati ,od pocetka poluvremena dok nisu izjednacili non stop ili 1 ili 2 igraca vise ,svaki faul isklucenje ,svaki nas napad faul u napadu,neznam sta da kazem,sokiran sam.Naravno da su posle toga igraci postali nervozni i sto je jos gore ovo moze psihicki da ih poljulja totalno za buduce utakmice

nz

pre 15 godina

Kakav glup poraz. Ovo je nasima za nauk da se igraju tokom cele utakmice a ne da se pogube 10 min. pre kraja. Sad da dobijemo Norvesku i mirno do drugog mesta u grupi. Molim Hrvate da ne daju glupe komentare.

mane

pre 15 godina

KAda tim izgubi sedam golova razlike u zadnjih 20 minuta, kada u dva zadnja napada Danaca NE NAPRAVI FAUL, to znaci dve stvari: da nemamo na klupi terenera i da su se igraci prepali pobede. Cvetovic je seletirao igrace ali on u taktickom smislu nema nikakvu ideju. Dok smo individualnim kvalitetom iznenadjivali Dance imali smo rezultat, kada smo pali - potonuli smo bez ikakve sanse da se spasimo.
NA minuti odmora kaze nas selektor: ajde stisnimo, moyete vi opet da prelomote mec..ajdeeeeee....?! Pa jel to taktika? Propustili smo sansu da damo svom ucescu na SP sasvim novu dimenziju. Ovako, sem Brazila i Arabije, ostalo cemo pogubiti jer se psihicki igraci nece moci dici..Sudjenje? Pa Danci su evropski prvaci, a mi smo autsajderi.Dakle, ocekivano za Dansku. Sudjenje nije odlucilo, vec to sto takticki nismo znali da zaustavimo pad.

realan

pre 15 godina

veliki tim je onaj tim koji igra muski do kraja ona ekipa koja vodi sa 8 razlike je ekipa... e zato je danska evropski prvak a srbija je tamo gde jejos mnogo ce vode nisavom proci dok srbija postane evropski tim sa radom od 1-60 min.sa muskom igrom a ne sa kukanje sudije su krive pa ovo pa ono itd.pozz

Sreten Zujkic

pre 15 godina

plače mi se.... sjajno smo igrali dok sudije nisu zakuvale sa isključenjima....

samo se nadam da ćemo se opet sresti u finalu sa malo poštenijim sudijama, pa ćemo videti šta će onda biti !

BRAVO MOMCI U SVAKOM SLUČAJU !

penwini

pre 15 godina

Marko Ćuruvija: Najvažnije je da smo startovali pobedom koja nam daje mir i sigurnost pred večerašnji derbi sa vikinzima.Svi smo zdravi i spremni da u večerašnjoj utakmici pružimo maksimum.Činjenica je da u meč ulazimo psihološki rasterećeni jer nemamo sta da izgubimo a možemo mnogo toga da dobijemo.Sigurno je da protiv Danaca nećemo igrati u grču kao sinoć tokom prvog dela utakmice.Prebrodili smo uspešno težinu prve utakmice na prvenstvu, koja je pored toga što svaka ekipa ne igra baš sjajno u prvoj utakmici, za nas imala ogroman značaj jer se radilo o utakmici sa direktnim rivalom za ulazak u drugi krug takmičenja.U ime svojih drugova obećavam da ćemo ostaviti srce na terenu.

www.rsb.org.rs/sp2009.php

Батистута

pre 15 godina

Браво момци!!!!!! шта год да урадите на СП цела СРБИЈА ће бити поносна на вас, јер сте ви момци који играте СРЦЕМ за нашу СРБИЈУ. Само напред.... Поздрав и за наше људе који бодре рукометаше у Поречу...

Aleksandar

pre 15 godina

Iako nisam ljubitelj rukometa,gledao sam i ne mogu da verujem da smo citavu tekmu vodili i na kraju izgubili gol razlike.No,obzirom da se dizemo iz mrtvih odlicni su.
Sokiran sam javnim navijanjem Hrvata protiv nas.Verovatno bi i ovde isto bilo ali decak koji u ekstazi moli Boga da Danci izjednace i pobede...No comment!

vatreni navijac

pre 15 godina

Ocekujem pobedu!!!Napred momci!!!!Ali i ako izgubite nema veze,ipak to su prvaci,a mi smo tu po prvi put!!!


NAPRED SRBIJO!!!!

Stefan Garovic

pre 15 godina

Pa jao, sta se desilo?? Sa +7 na -1 ... ekipa je vrlo jaka, ali nije imala dobru rezervu. Better luck next time. Ilicu, legendo! Pozdrav iz Kopenhagena

Navijac

pre 15 godina

Dakle, bilo je HRABRO! Svaka cast! Jeste, izgubili smo, ali da nas je neko pitao pre utakmice, bili bismo jako zadovoljni sa golom razlike. Mogli smo vise, i to stoji, ali... To samo znaci da odgovor na pitanje ''gde smo'' danas postoji - medju najboljima smo! Bravo momci!!! Nemoj neko da dira ovu repku, ima srce, ima znanje, ima i igru, tacka!!!

gugle

pre 15 godina

Mentalitet. Pokazali smo da imamo kvalitet, pitanje je da li mozemo da ponovimo ovakvu partiju jos koji put. Sto pre zaboraviti utakmicu. U sledecim sezonama sledi napad na vrh, dok se vrati Nenadic, bice uspeha.

ilija

pre 15 godina

da li je moguce!? ovako samo srbi mogu da izgube! a umesto da ginu 5 sekundi do kraja da lome vratove, oni dozvole da daju gol u zadnjoj sekundi!!! strasno! Valjda ce biti bolje u nastavku, steta za nikcevica! napred SRBIJO!

Bojan

pre 15 godina

Jooooooj ne mogu da verujem,odoh sutra u Bjelorusiju da obasnim onim sudijama neke stvari!!!Momci nema veze samo napred,zgazicemo ove do kraja a posle toga Poljska,Rusija i Nemacka!

DOBRO NAM SE PISE

pre 15 godina

E pa ljudi,ono sto smo doziveli jeste "nepravda decenije",i jeste da boli,ali svakako da imamo cemu da se radujemo,a to je igra nasih rukometasa.Ko je gledao nije nikako mogao da veruje da je to SRBIJA.
Tokom celog meca voditi protiv aktuelnog sampiona evrope i jednog od favorita za osvajanje medalja je za svaku pohvalu.

VRATICE VAM SE OVO BUDITE UVERENI,KAD NAM BUDE NAJPOTREBNIJE,kao i Partizanu u evroligi(ko prati kosarku).
U svakom slucaju SVAKA CAST nasim mocmica na briljantnoj igri.

AJMO SAMPIONI:))))))))

ISTRIJAN

pre 15 godina

Vecer Srbija...veceras sam gledao uzivo vasu utakmicu...fantasticna igra,fantasticna atmosfera,puno Srpskih,Danskih i Norveskih navijaca,odlicno navijanje,steta zbog vaseg poraza ali ipak ste jaka repka,zelim vam puno srece u drugom krugu u Zadru u prekrasnoj dvorani Kresimir Cosic! u Istri ste super primljeni od igraca do navijaca,odusevljeni ste nasim gostoprimstvom,e to smo mi Istrijani...sve naj pa se sretnemo u Zagrebackoj Areni!!!!

LudiBugi_za sportske uspehe sa Balkana

pre 15 godina

http://www.rojadirecta.com/

p2p preko net-a za sve ljubitelje sporta

Ajde Srbija HARBRO protiv Severnih EU medveda

Balkanski klasiko ....final: CRO-SRB pobednik poznat
odem sad u kladionicu X2

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Ubismo ih 22-16,samo da izdrzimo jos ovih 30 minuta i da zaustavimo ako mozemo nekako krila koja su za sada najace oruzije Danske!!!Napred SRBIJA!!!

Pirlo

pre 15 godina

Moram nešto napisati da bi se smirio..

Pre 2 godine sam obećao sebi da ovaj divljački sport bez jasno definisanih pravila neću gledati jer nema svrhe.. obećao sam da ću se držati isklučivo fudbala, košarke i tenisa.. međutim nisam izdržao..

Tražim od trenera cvetkovića i ovih nesrećnih sudija koji su odisali neskrivenom zluradošću na kraju meča da mi plate odštetu za to što sam u 22. godini ostao bez svih nervnih završetaka i takođe od EHF-a odštetu za duhovne patnje poslednjih par godina gledajući ovaj „sport“

ne bi previše solio pamet i zauzimao prostor, igračima svaka čast na zalaganju i htenju, zaista su izgoreli na terenu i pored povrede odličnog nikčevića uspeli smo da igramo i lepo i efikasno.. Sve čestitke ali nikad više..

Johnny

pre 15 godina

Cohones. Imas ili nemas. I to je to. To cini sport velicanstvenim. Izgubis, dobijes, whatever. Al’ da ti je merak. Seca li se iko od vas Cveleta kao igraca? Tog suta sa zadrskom? Kad poletis pa stanes? Nekoliko godina kasnije najveci kosarkas svih vremena patentirao kao svoje, a nije pre svega njegovo? Stanes, pa zabezeknes i protivnika i publiku, pa odlucis sta ces? Pa se cuje kako uz tajac mrezica radi flapppppp? Bese jednom Mohikanac. Sam protiv Metaloplastike. I celog sveta. Duci Simonovic rukometa. Bio sam u Doboju. Poslednje kolo. Zvezdi trebala pobeda za titulu. Sapcu Zvezdin poraz za ko zna koju. Sloga Bosnaprevoz. Radomirovic na golu. Zubak na beku. U osnovnoj skoli na tribinama za dvesta, soma ljudi. Brdjani. Ljuti. Ne vole ko sa brda nije. A kamo li iz Beograda. Sudije sta ce. Sta moraju. Ko zna koja Sapcu. Al’ po brdu iznad Doboja i danas se cuje. Ta tisina. Kad Cvele poleti. Pa stane i pita. Kuda? Tamo gde se cvorovi kanapa taru jedan od drugi. Flappppp. Nije ih bilo dovoljno? Nebitno. Ko je pratio, zna. Samo je jedan covek pravio tisinu po Brdima bivse Juge. Vujovic? Basic? Isakovic? Vukovic? Portner? Rasic? Mrkonja?

Ne.

Seca li se iko od vas najvece kradje u istoriji rukometa? To je bilo nesto posle koncerta Jamesa Browna na sajmu. Kada mi je bilo krivo sto nisam kraj tv-a i ne gledam tekmu protiv Rusa. Sto zbog zvuka, sto zbog rukometa. Lomi se. Hocemo ili ne. Ratna godina cetvrta. Kao, nazire se kraj. Dali nam mrvice. Sporta na ler. A mi gladni. Basket u Bugarskoj. Sa sabanima. Do Saletovih 41 komada. Hleba, igra, za drugo znali nismo. Taj rukomet, jaka repka, k’o u Svajcarskoj ’86. Perunicici, Beli, Peric, Jovanovic, Skrbic, 12 razlike protiv fuckin’ Richardsona u Pioniru. Spanija, evropsko prvenstvo. Treba nam da budemo pre Spanaca, da bi isli na Olimpijadu. A igra se u Spaniji. Protiv Spanaca. Mission Impossible. Pasivna Igra. Sudjena Samo Tada. I to kakva. TRI SEKUNDE IMAS. NEMA VISE. OUT. Naturalizovani Monogol Talant Dusebajev, nesto talentovanih Spanaca, par hiljada fanatika koji ce mozda oprostiti nama ali njima ne. Njima dvojici. Koji su odredili sudbinu jedne generacije. U Spaniji se ne dobija. Gipsy Rules. Calderon, sutra Gaspar, whoever. Pobeda. Po svaku cenu. Seca li se iko od vas tekme Real – Rijeka? Ne? Od svih koji kradu, na desnom parctu Iberijskog poluostrva su najgori.

Od tada je proslo 14 godina. Nisam gledao rukomet deceniju i po. Bese neka bronza, mozda jos neka, ali to je bila labudova pesma unistene generacije. Koju je vodio analfabeta. Djoric rukomta. Tuta. O nadimka li. O rukometa li. Igra, kao iz Minhena ’72. Krilo – bek – bek – bek krilo – pivot, i tako u krug. Sta smo uzeli, bilo je na individualni kvalitet Velemajstora. Nije im se dalo vise.

Toliko godina kasnije, to mu dodje kao kad Aragorn ponovo isklese mac, Novi Vetrovi. Pokrase nas sudije? Ma daj. To je tatoo. Bice ih jos. Tako se stice respekt kod dvojice lopova. Tako je bilo i 2002. kada je Picilkas zacutao na faul. Divlji rukomet? Ma daj. Igramo za oci. Za novu gajbu piva. Za burek na 11. strani Sporta i Zurnala. NIKADA NI U JEDNOM SPORTU NISMO IGRALI OVAKO LUDO I BRZO. NIKADA. Nik Hornbi bi znao koju o tome da kaze. Ali tamo kod njega nema rukometa. Ovde Ima. Posle 15 godina. Uzivajmo Ljudi!

Susjed

pre 15 godina

Iako nisam ljubitelj rukometa,gledao sam i ne mogu da verujem da smo citavu tekmu vodili i na kraju izgubili gol razlike.No,obzirom da se dizemo iz mrtvih odlicni su.
Sokiran sam javnim navijanjem Hrvata protiv nas.Verovatno bi i ovde isto bilo ali decak koji u ekstazi moli Boga da Danci izjednace i pobede...No comment!
(Aleksandar, 18. januar 2009 23:22) Roki bice da si kratkog pamcenja ili sta vec?!
EP05 u kosarci bg arena i javno navijanje(praceno bijesom) za spance a poslje i za slovence protiv nas.Trebali spomenut ne puscanje Hr. navijaca u Srbiju (koliko je vas u Porecu),treba li spomenut ceremoniju otvaranj kada nema djeteta sa hr. dresom (ostalih 15 ima).Znaci mali moli Boga moze bit,ali sam ja vidio u prvim redovima isto malog i djevojku (izmedju mnogih)koji su doslovno pjenili nad Hr. kosarkasima.E sad ...

Inace izubili ste nespretno.

PATRIOTA

pre 15 godina

Ajmo Srbende..protiv Egipcana ste dobili golmana...samim tim i mnogo vise od toga...Kad ste u formi mozete da pobijedite svakoga.Danci se nece provesti dobro,zapamtite ovaj komentar!

BONANNO

pre 15 godina

ljudi! pa ovi danci zadnje dve godine nisu za celu tekmu primili 22komada.. a sad uradise to za puluvreme.. jojjjj!!!dace Bog jos minimum 22!!!!ZA KRST CASNI I MAJKU SRBIJU!!!!

Bez_Cenzure

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati! Od gotovog napraviše veresiju! Stvarno mi je krivo! Imali smo ovu utakmicu! Suđenje je bilo katastrofa!

Dule

pre 15 godina

Nagledao sam se takvih utakmica,gde su nasi vodili u prvom poluvremenu,
bio to fudbal, rukomet, ili kosarka u pitanju, i gde smo na kraju uvek izvukli
deblji kraj.
Momcima svaka cast na borbi ali strucni stab mora da zna da se taj pakleni tempo
iz prvog poluvremena ne moze izdrzati do kraja.
Zato sledece utakmice treba bolje tempirati.

kaka

pre 15 godina

A trebala nam je ova pobjeda, za samopouzdanje, i imam osjecaj da smo pobjedili, da bi otisli do medalje. A ovako, ja vise necu gledati rukomet. Momcima ipak svaka cast.

Djenka

pre 15 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

BESAN SAM!!! Na Boga, na sudije, na golmana(danskog), idem napolje da ispusim par cigara...pu sve mu...

dacha

pre 15 godina

Ovakvu rukometnu reprezentaciju odavno nisam gledao!Nesrecno smo izgubili od Danaca,ali ako ovako nastavimo da igramo SVETSKO PRVENSTVO JE NASE !!!!!!!

Jare

pre 15 godina

Sudije sve otvorenije postaju glavni akteri mečeva gde postoje "aktuelni" favoriti. Šta su tek uradili Tunisu (selektor naš Tuta) protiv Nemačke, to ne mogu da prećute ni Nemački mediji. Strašno, možda se unapred zna i ko će biti šampion?

croat from mostar

pre 15 godina

falilo vam je malo iskustva u završnici, ali imate dobru momčad, možda čak i za polufinale. sve dok niste ispred hrvatske - želim vam sreću.

Kolja

pre 15 godina

Danska je jedna od 8 najbolih reprezentacija s kojom zadnje dve godine nismo igrali. Velika sansa i velika provera kvaliteta. Srecno!

boriss121

pre 15 godina

Najbitnije je da je Srbija pocela da igra moderan rukomet.Ako se ko sjeca istorije, Jugoslavija je bila velesila u rukometu!Ali taj stil rukometa gdje bekovi(citaj krkani) odlucuju utakmice i gdje postoji posebna ekipa za odbranu(Rusi su po tome bili vrlo poznati), a posebna za napad je izumrla!Srbija mozda nece napraviti neki veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu,ali sama cinjenica da je pocela da igra novi stil rukometa(i krila konacno imaju neku svrhu) daje veliku nadu u buducnost srpskog rukometa.
Uvijek smo imali velike igrace(Perunicic,Butulija...) i sa ovim novim sistemom igre(sve pohvale selektoru) sigurno ce Srbija u skorije vrijeme postati velika rukometna sila!

mirko

pre 15 godina

da li ce biti prenos na netu..aj ako neko ima informaciju neka podela sa nama,mislim da sam u stanju da ubijem da bi pogledao taj mec..

mladen

pre 15 godina

samo polako da nepoletimo previse mislim da smo pobedili solidnu ekipu a nase odsustvo sa velikih takmicenja nam je malo poremetilo vidjenje nase snage . zbog toga trba hrabro srcem pa sta bude bez preveli niti sa velikim pesimizmom posle vecerasnjeg poraza. euforije posle prvog kola

Ivan

pre 15 godina

Samo napred, odlicni ste, verujem u uspeh na SP i jedva cekam da dodje 2012 i da vas gledam u Cairu.
Molim B92 da objavljuje vise slika nasih rukometasa sa SP.
IDEMO!!!

penwini

pre 15 godina

Za utakmicu protiv Danaca, selektor Cvetković je izvršio jednu izmenu u sastavu ekipe.Umesto Marka Ćuruvije u ekipi je Nenad Vučkovi.

www.rsb.org.rs/sp2009.php

Utakmicu mozete pratiti na sajtu Rukometnog saveza Srbije. Livescore. A uzivo prenos obezbedio je organizator putem oficijalnog sajta ali se naplacuje.

Bane_Zemun

pre 15 godina

Poluvreme iz snova !!! 22 - 16 za nas ! Momci samo nastavite ovako...svaka cast, igra, zalaganje, ma sve... NAPRED SRBIJA !

milos

pre 15 godina

Znaci,na svetu ima 200 i nesto drzava,a samo jedna je u stanju da OVAKO NESTO priredi,pa Bozzzzeeeeeee jel moguce?I stalno se tako nesto nama desava?!pa sto oni nisu pogodili precku?????????????????????????aaaaaaaa

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Veliko hvala momcima za fantasticnu utakmicu! Veliko hvala momcima za ostavljeno srce na terenu! Ostaje veliki zal sto su se Danci izvukli jer to nisu zasluzili! Uz ovoliko srce momci sve i poslednji da budu trebaju da budu docekani kada se vrate iz Hrvatske!

Sergiooooooooo

pre 15 godina

STRASNO!!!!

Ja se odavno nisam ovako iznervirao zbog nekog sportskog dogadjaja! (poslednji put kad ispadosmo od artmedije na penale)

Ne znam, mozda nam se ovo i vrati kad bude znacajnije.

Samo da se ove LJUDINE od nasih rukometasa oporave od ovakvog nesrecnog poraza.

Ja znam da ja ne bih mogao.

Ali se nadam da ce oni moci (zato ja i sedim kuci i kuckam, a oni predstavljaju nasu zemlju).

Velika steta za Nikcevica :(

Soldier

pre 15 godina

Momci, nema veze i idemo dalje ! Samo hrabro i nastavite da deljete ostale ! Verujte u sebe i daleko cete da dogurate, a ja verujem u vas !

Gradac-R.S

pre 15 godina

Ne mogu da verujem sta se desilo.Jos uvek sam u soku i izvinjam se unapred ako negdje nesto pogresim.Dva razlicita poluvremena,sudije su imale neujednacen kriterijum iako ih ne treba kriviti za poraz ipak smo imali i +8.Greska koja mi se i sad mota po glavi:oko 52-og minuta +1(ili +2) za nas i igrac vise,Vujin pogadja precku (pravi peh),kontra napad Danaca,pogodak uz isljucenje Kojica (koji by the way ne gleda gde,koga i kako udara).U te dve minute su uspeli izjednaciti i PRVI PUT POVESTI.
Dakle,stvarno steta,ali sa ovakvom igrom dobijamo Norvezane sigurno,a onda dalje sve do polufinala.AJMO SRBIJO DO NOVIH POBEDA!!!

Пех

pre 15 godina

Штета за ове сјајне момке.
На жалост, неискуство је кумовало да вођство од 7-8 голова не задржимо, да упаднемо у погрешан ритам,...
Чудна је и нагла промена судијског критеријума у другом полувремену, тако да су сваки наш јачи страрт кажњавали искључењем, док су Данци "свиленом" одбраном "без агресије" успели да нас сведу на 14 голова у другом полувремену.
Апсолутно незаслужен пораз!!!
Главу горе момци, ИДЕМО ДАЉЕ!!!

Rade

pre 15 godina

1. Vidi se da su Danci dvaput bolji
2. Danas smo mi bili bolji
3. U 45 minutu je bio poslednji trzaj sa onim nepostojecim iskljucenjem da se Danci vrate u igru. DA smo izdrzali i sudjenje i rezultat bi bili bolji.
4. DA je Nikcevic igrao dobili bismo sto posto
5. Kojic ne zna.

Bongue

pre 15 godina

Ne mogu da verujem kako smo glupo izgubili!Da je Kojic dao onaj gol kad je bio sam ispred golmana,sve bi bilo drugacije,cim smo primili gol u poslednjoj sekundi 1. poluvremena znao sam da necemo pobediti.Kad je bilo 36-36 trebali smo da cuvamo loptu i da sutnemo u poslednjoj sekundi.Ma nema veze,osvojicemo medalju!!!

Velimir CA

pre 15 godina

Momci svaka cast!
Na licima posle utakmice se videlo da se srcem borite za nacionalni dres i koliko vam je ovaj poraz tesko pao...momci,nastavite ovako,valjda ce i ova nasa cudna nacija biti uz vas!?

Nepismen

pre 15 godina

Nerazumem sto se nepravi fouls kad vodis sa 1 gol razliku i samo 1 minut do kraj utkamice? ili bar kad je bilo neresen 20 sekundi se samo mora jos igrati i da niko ali bas niko se ne seti da napravi fooooul.

Roko Sifredi

pre 15 godina

T R A G E D I J A

Alal vera momcima.

- Ako se Nikcevic tesko povredio kao sto izgleda, izgubili smo mozda najboljeg igraca. Sa njim bi danas u timu lagano dobili, sa krila nismo ni pretili.

- Zasto Stojanovic nije igrao od 40-og do 58-og minuta utakmice. Prosto neverovatno.

- Zasto smo na 15 sekundi do kraja igrali 6-0 tarabu na 6 metara od gola. Pobogu, pa svi u toj situaciji PRAVE FAUL ZA FAULOM NA 10-ak METARA OD GOLA I TROSE TIH 10-ak preostalih sekundi.Ovako smo primili deciji gol za potpunu tugu i bol.

K A T A S T R O F A, neverovatno koliko mi je tesko.

A, da, sudije su taman koliko je trebalo pomogle Dancima.

bobcha

pre 15 godina

Opet se pokazalo isto, zadnjih 20 godina primamo golove u zadnjih 5 sekundi. Za igru svaka cast ali opet ista prica sve padne u vodu na kraju, s' obzirom sa kim se ukrstamo nek nam je Bog u pomoci

ved

pre 15 godina

Ne treba tugovati nije sramota izgubiti od Danske. Bili smo bolji, nismo imali srece, povredio nam se mozda i kljucni igrac za kontre... Samo napred

kunta-kinte

pre 15 godina

toliko je znanje sta se cudite da vodis sa 8 razlike i da izgubis mialim da trener pos itno da da ostavku CVETKOVICU molim te idisi ako za boga znas

branko

pre 15 godina

Ја сам сломљен!
Пре неколико година против Шведске, девојке недавно у Македонији порив Немачке, ово вечерас против Данске! Па докле, побогу?

Жица

pre 15 godina

Јадна је ова наша Србија и она српска тактика и онај српски страх. Срамота бре људи, изгубисмо у последњој секунди а водили смо са 10 разлике. Знам шта ће поједини (да извинете) глупани рећи: "Ипак је то првак Европе", а због таквих ће нам се спорт распасти. Овај пут нашим рукометашима можемо да кажемо да су БРУКЕ! Реално...
(СРБИН ДО КОСКЕ!, 18. januar 2009 21:55)

Е мој Србине!!! Покри се ушима, молим те!!! Иди ти и победи најбољу екипу на свету, када ове бруке не могу!!! Ти би могао сигурно!!! Такви навијачи као што си ти нам нису потребни!!! Људи су бре срце оставили на терену!!! Лако је теби кући из фотеље да издржиш онај темпо који су наши рукометаши наметнули од самог старта и просто почистили Данце у првом делу игре!!! СРБИЈА!!!

Жица

pre 15 godina

Dakle, bilo je HRABRO! Svaka cast! Jeste, izgubili smo, ali da nas je neko pitao pre utakmice, bili bismo jako zadovoljni sa golom razlike. Mogli smo vise, i to stoji, ali... To samo znaci da odgovor na pitanje ''gde smo'' danas postoji - medju najboljima smo! Bravo momci!!! Nemoj neko da dira ovu repku, ima srce, ima znanje, ima i igru, tacka!!!
(Navijac, 18. januar 2009 22:10)

Навијач, свака част за коментар!!! У потпуности се слажем са тобом!!! СРБИЈА!!!

razocaran :(

pre 15 godina

Ovo sa losom zavrsnicom i golovima u poslednjih 10-ak sekundi nam polako prelazi u naviku. Zar je moguce da niko u nasem strucnom stabu ne zna kako da se sacuva gol prednosti na minut pre kraja?

Pa makar su nereseno mogli jako lagano da izvuku. Samo smo trebali zadrzati loptu jos 10-ak sekundi i tek onda uputiti sut.
Ali posle bitke su svi generali :)

U svakom slucaju, svaka cast nasim momcima (na prvih 45 minuta fenomenalne igre). Nadam se da se ovakve greske i maleri nece vise ponoviti.

Moler

pre 15 godina

Vidi se da Danci imaju bolji tim i da su strasno uigrani ali nisu zasluzili pobjedu veceras. Sudije su im navlacile tacno onoliko koliko im je trebalo. Ne samo zbog iskljucenja vec zato jer su imali potpuno neujednacen pristup prema nasima u odbrani da su se zadnjih deset minuta nasi bukvalno plasili da dodirnu nekog od Danaca.
Mislim da je to bila greska i da su trebali da igraju jos cvrsce u odbrani, pa ne bi ni ovi indijanci smjeli da ih non stop iskljucuju!
Nasi su ok, ali jos uvjek je to sirov kvalitet i treba ih izbrusiti u dijamante.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Sutra opusteno na Brazil,onda jedan neizvestan susret sa Norveskom i na kraju laka i ubedljiva pobeda nad S.Arabijom!!!Drugi u grupi prenosimo 2 boda ako ocemo u polufinale moramo dobiti sve tri reprezentacije tacnije Nemacku(ako igramo kao danas mislim da mozemo da ih tucemo,jer obejktivno Danska je u ovom trenutku bolja od Nemacke),Rusiju(Zgazili ih u Nisu,zasto nebi i na SP) i Poljska(kljucna utakmica za polufinale,ali mislim da imamo snage da ih dobijemo)!!!
U polufinalu na Francuze,Spance ili Hrvatte sve je moguce i onda u finalu da se revansiramo Dancima!!!Napred SRBIJA!!!

croteam

pre 15 godina

Braco Srbi zao mi je sto ste izgubili...nezasluzeno.Cijelu utakmnicu bili ste bolji...ali ipak se nadam finale HR-SRB...NEK NAS CIJELA EUROPA I SVIJET GLEDAJU.

Zox

pre 15 godina

Gledam rukomet od svoje seste godine i po stoti put mi nesretno izgubimo na isti nacin.
Bas sam se nadao da ce na ovom svetskom prvenstvu da bude drugacije.

Nikada skoro ne krivim sudije, ali ono sudjenje u drugom poluvremenu je bilo STRASNO!
Pa mi smo 2/3 poluvremena igrali sa igracem manje. Bilo je odluka na stetu obe reprezentacije, ali mnogo vise su se ogresili o nas.

Zaista steta, jer smo zasluzili bar jedan bod.

Samo se nadam da nece da ih ovaj poraz demoralise (ja posle ovoga ne bi hteo da izadjem ni na teren) i da ostanu borbeni i brzi u narednim utakmicama.

Siguran sam da smo pobedili danas, isli bismo u polufinale. Ovako, ovaj poraz nesretni ce presuditi na kraju.

Isto sam rekao i za ona dva/tri zicera i za onaj glupo primljeni gol u zadnjoj sekundi prvog poluvremena, kada su nasi stali misleci da je gotovo, da ce presuditi utakmicu. Nazalost, bio sam u pravu.

sinisa

pre 15 godina

ALEKSANDAR
Djete koje semolilo imalo je majcu svjetskog prvenstva i bio je među srpskim navijačima i prekrstio se sa tri prsta malo si krivo vidio.