Košarka 65

Utorak, 13.01.2009.

20:51

Pobeda Zvezde u Nemačkoj

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Bamberg rezultatom 67:53 u meču grupe F poslednjeg kola Evrokupa.

Pobeda Zvezde u Nemaèkoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

lakan_mauzer

pre 15 godina

Bravo zvezdo...grobari samo za vasu informaciju imamo isto titula kao i vi u prvenstvu...a zvezda i dalje drzi rekord od 10 uzastopnih titula...x

zika

pre 15 godina

dakle ovako:zvezda je dobila bamberg,bamberg je dobio partizan,partizan je dobio pao,pao je dobio olimpijakos,olimpijakos je dobio cska,cska je bio prvak evrope prosle godine sto znaci da je OVA EKIPA ZVEZDE USTVARI PRVAK EVROPE PROSLE GODINE. jednostavno,zar ne!?

jovan

pre 15 godina

Koliko samo prepotentnih komentara tzv.navijaca 2 kluba!Partizana,ciji uobrazeni navijaci misle da su previse dobri za nlb ligu i Zvezde,koja uopste nema navijace,vec samo simpatizere kojima inace svaka cast za posetu!Cini mi se da cak i kad bi nam Evroliga ponudila 2 mesta,ne bismo ih prihvatili cisto zbog rivalskih hirova!!!!!!!!!

Niksicko pivo

pre 15 godina

Kako vas nije sramota da stavljate u usta Partizana koji je tog velikana bamberga pobedio sa 85-37. Rekord euro lige po broju primljenih koseva. Samo se plasim do kada cete tako visoko da letite jel ce pad biti veoma bolan.
(Beki, 14. januar 2009 00:46)

CSKA drzi rekord kada je dobila Krku prije 6-7 god 84-35. ipak ne drzite rekord...

Djole

pre 15 godina

@Nepismen
Neko ima 170 preporuka a neko 3! Toliko! :) :) :)

A ostali sto ste odgovarali na komentar da vam je zvezda nebitna i smensa, RECI CU DA IMATE SAMO PAR POBEDA VISE U KOSARKASOM DERBIJU!!! I da vas makar jednom godisnje dobijemo, dok vi nas u fudbalu do skora niste dobili punih 7 (slovima: sedam) godina, a na JNA punih 9 (slovima: 9)

Jos jednom, toliko!

frey

pre 15 godina

@Djolence

Brate, drago nam je da pratis igre Partizana u EUROLIGI pa znas sve nase rezultate. Ja nemam pojma s kim ste vi igrali ovih godina niti znam sa kime ste sada bili u grupi(dok nisam procitao). Pazi, u basketu ste za nas totalno nebitna ekipa, kao Vizura ili Avala Ada. I da, taj Bamberg smo tukli u grotlu Pionira 85-37. Toliko, poz sa sve vas...i svaka cast na pobedi, red je da Srpski timovi pokazu sta zna kosarkaska nacija ;)

red hell

pre 15 godina

Bravo majstori, 11 pobeda u nizu, rekoh ja, Zvezda ove godine ima najjači tim i najboljeg trenera u Srbiji. Ako u našoj ligi partizan igra bez svoja tri glavna igraca ( Belošević, Nešković, Jovčić) Zvezda osvaja titulu sigurno, a od svinje debele ostaće samo čvarci : ).Još samo sutra da pobedi Efes u Madridu pa da slavimo . . .

realan

pre 15 godina

Dakle Pamesa uospte nije nikakav bauk prosecna ekipa koju kod kuce dobijamo sigurno nisu imali poraz u grupi jer realno nisu imali od koga da izgube, Azovmas je solidna ekipa koju takodje kuci moramo da bijemo a u Ukrajni veoma tesko, dok cemo sa Hemofarmom da se koljemo i kuci i u Vrscu tako da mislim da su najbitnije utakmice koje igramo kuci jer ce biti u ovoj grupi dosta iznenadjenja jer je skroz izjednacena grupa.

Nemanja

pre 15 godina

Napred Zvezdo!!!
Ovako se pokazuje snaga ekipe!
Učinak Milana Minje Miloševića za 22 min 11poena(šut iz igre 3-6);8sk;2as!Kari zna da ga sačeka, a ovaj će to sigurno opravdati u teškim mečevima koji dolaze!

elektropionir

pre 15 godina

poruka za navijace zvezde:u pamesi igraju kosta perovic i vule avdalovic sto automatski znaci da imate vec dva poraza. a koliko se secam ni sa hemofarmom niste imali srece. voleo bih da prodjete ali stvarno ali sam siguran da je zvezdina najveca prednost pesic, a to je malo i za uteh kup.

Erik Kartmen

pre 15 godina

Dobro je, jos jedna pobjeda i to bez koriscenja kljucnih igraca. Mislim da nam je grupa poprilicno teska. Pamesa ima odlican tim i bice tesko pobjediti je cak i u Pioniru. Azovmas je takodje dobar, ali mislim da su to ipak igraci sakupljeni sa koca i konopca i da Zvezda moze da ih pobjedi u oba meca. Kljucno je dobiti Hemofarm oba puta, sto nece biti nimalo lako jer je sada i njima vece samopouzdanje i imaju sjajne Markovica, Macvana i Marijanovica plus Milivoje, Krstovic i ako se oporavi Dzo... bice tesko.
Ipak, i mi igramo bez Tadije skoro citav prvi dio sezone. Sa njim, Robertsom, Ovensom, Malinom (koji je trenutno u kontar ritmu) i zdravim Bakicem (pokazao se kao veoma bitan igrac na skoro svim mecevima) mislim da mozemo do F8.

Srecno Zvezdo!!!

Beki

pre 15 godina

Kako vas nije sramota da stavljate u usta Partizana koji je tog velikana bamberga pobedio sa 85-37. Rekord euro lige po broju primljenih koseva. Samo se plasim do kada cete tako visoko da letite jel ce pad biti veoma bolan.

nino

pre 15 godina

Svaka čast za ekipu Zvezde!
Sad je očigledno da ova ekipa ima još rezerve i da će tek da pokaže koliko vredi.
Učinak Milana Miloševića je 17 za 22 minuta igre!Svaka čast!Mirko Kovač učinak 20 za 28 min.Kad se vrate Tadija i Roberts i uz JAKU "peticu" i Karijevo tempiranje forme NAPADAMO SVE TRI TITULE!!!

parter B

pre 15 godina

Veceras je Kari sa momcima demonstrirao kako se treba odnositi prema dresu voljenog nam kluba! Covek pravi sistem koji tek treba da donese prave rezultate. Verujem da ima 6000 ljudi koji mogu bez obzira na protivnika da uvek napune Pionir.
SAMO ZVEZDA!!!

Bole Barca

pre 15 godina

Bogami veoma nezgodna grupa iako se tako ne cini na prvi pogled...bice zeznuto protiv Vrscana...Ajmo svi u Pionir da ga ispunimo kao da se igra Evroliga!!!

nesa

pre 15 godina

nema veze,pucicete sad sve ostale tekme,vazno je da partizan sutra ide dalje.Mi smo partizan!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 20:59)
E zbog takvih kakav si ti .Pobedice Efesa i Armani ..... Javi se onda .....
poz

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 15 godina

(Djole, 13. januar 2009 21:09)
A neko osvaja tripl krune, 7 titula za redom i igra klub je koji daje najvishe igracha u NBA a neko osvoji kup i snima film o tome!!!

Pedja

pre 15 godina

Svaka cast momci po ko zna koji put ove sezone,a nadam se i ubedjen sam da ce te tako i nastaviti.Ovens je igrao samo cetiri minuta,da li ga je kari odmarao,ili je nedaj boze neka povreda.U poslednjih 20 godina i vise,zvezda nije imala boljeg trenera i ovakve rezultate,sto govori da smo ove godine vrlo blizu da uzmemo trofeje,i ubedjen sam bice tako,ali idemo postepeno mec po mec,zato u subotu napunimo pionir protiv vojvodine,i cestitajmo momcima na ove dve pobede sa gostovanja.Sto se tice iduce faze i grupe,mislim da sa svim pobedama kuci,i jednom,a mislim da cemo imati i dve pobede na strani sigurno idemo na F8.KARI MAJSTORE SVAKA CAST,VODI MOMKE TO NOVIH POBEDA I TITULA

six

pre 15 godina

joj kako cete da puknete,ko i svaki grobar navijacu uvek za tim koji igra protiv zvezde,bez obzira odakle taj tim dolazi!Ajmo bamberg grobari s tobom sve do pobede!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 19:00)
e moj dusane jos se posle ovoga i javljas...
pa tu covece ne znas da je ova utakmica bila nebitna za plasman,tako da samo mogli i da izgubimo.
Umesto toga bez Robertsa i Tadije,sa rovitim Bakicem koji je malo igrao,Ovens igrao samo prvih 5 minuta mi dobili 14 razlike a vi od njih prosle sezone izgubili...jos debitovao Sepa i Nedovic odigrao prvi mec u evropi :)

DidierDrogba

pre 15 godina

Neko izgubi od Bamberga 16 razlike u Nemackoj (Partizan), a neko ih u istoj hali pobedi +14 (Zvezda)...I to u nebitnoj utakmici, sa dosta oslabljenim timom, bukvalno i drugim! Toliko!
(Djole, 13. januar 2009 21:09)
Posto je Partizan prosle godine bio zvanicno 5-ta ekipa evrope.
Po toj logici dolazimo do toga da je Zvezdin tim sposoban da osvoji Euroleague. Samo da ih puste da igraju, sta vise bila bi Zvezda favorit :)

Vidis u kosarci je sve moguce u jednoj utakmici! Zato su jedino merilo kvaliteta titule, a znamo ko je apsolutni sampion, zar ne?

Cestitam Zvezdi i Hemofarmu na pobedama kao i prolazu dalje.
Bilo bi lepo da prodju oba nasa tima dalje. Ipak realno Pamesa je favorit u grupi. Medjutim daleko od toga da ne mogu da joj pomrse racune Hemofarm i Zvezda.

Sutra ide ono pravo!!!

Dzajic

pre 15 godina

nema veze,pucicete sad sve ostale tekme,vazno je da partizan sutra ide dalje.Mi smo partizan!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 20:59)
E zbog takvih posle navijam da Partizan izgubi! Zeleo sam da prodjete dalje ali sada zelim iz dna duse da ispadnete! Napred CSK,Efes i Milan!P.S.Bravo Zvezdo,sa drugim timom deremo te iste Nemce koji su prosle sezone drali Partizan!Zvezda sampion!

Sasa

pre 15 godina

Za sve POLETELE Zvezdase. Ko Visoko Leti - NISKO pada. Zvezda stvarno igra bolje nego proslih godina, ali je pitanje da li je to dovoljno da se osvajaju trofeji. Pamesa,Dinamo M, Partizan, Hemofarm, Cibona , Zadar. Sve ovo treba pobediti nekoliko puta. Objektivni Partizanovac.

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Cestitke Zvezdi na jos jednu pobedu u nizu,rutinski odradjen posao.sada mislim da nas ocekuje veoma nezgodna grupa ali mislim da mozemo proci jer igracemo jos bolje kad se vrate Roberts i Tadija a vraticese ako bog da kada je najpotrebnije da se obezbedi plasman na fynal-eight u EURO-cupu.ps.jel neko pratio Pamesu kako je igrala?Jel mozemo da ih dobijemo bar u Pioniru,za ostale znam da mozemo.Pozz.MKD

delija

pre 15 godina

Svaka cast ZVEZDO.Svi kazu kako je evrokup slabo takmicenje, a bamberg u grupi nema ni jednu pobedu za razliku od prosle godine kada su tukli sirote grobare.Mi ih pobedismo u nebitnoj utakmici,a jadni grobari pukose sa 16 razlike.Sto se tice grupe smatram da imamo realne sanse da budemo drugi,a mozda cak i prvi,zasto da ne.A jos kada se vrate tadija i lorens mozemo cak i da osvojimo euro kup.Eto prilike da se osvetimo hemofarmu za poraz u nlb ligi.A vi grobari placite,jer cemo vas razbiti u sledecem derbiju.

Nepismen

pre 15 godina

@ Djole

Neko 7 puta zaredom Sampion Srbije (Partizan) a neko nije (Zvezda)
Neko Sampion Evrope(Partizan) a neko NIKAD nece biti (Zvezda)

Toliko

Djole

pre 15 godina

Neko izgubi od Bamberga 16 razlike u Nemackoj (Partizan), a neko ih u istoj hali pobedi +14 (Zvezda)...I to u nebitnoj utakmici, sa dosta oslabljenim timom, bukvalno i drugim! Toliko!

evo banke

pre 15 godina

Sva je sreca da EVROLIGU necete igrati jos najmanje 4god.(a verovatno ni posle),
jer zamislite koja bi topovska hrana vi tamo bili, kad u grupi ovakvih evropskih velikana ,kojima i sudije tesko imena zapamte, VI BUDETE DRUGI!!!

nekada je kup kupova bio ozbiljno takmicenje,ovo je rekreacija...

FC RS

pre 15 godina

Dobro je..Moglo je bolje od pocetka,ali konsolidovali smo se u drugoj cetvrtini.Realno,treba ocekivati 2.mesto u ovoj novoj grupi i prolaz

Mile Djavo

pre 15 godina

Gazi Zvezdo!!! Pasce i Pamesa i Azovmas i Hemofarm!!! Bravo Mirko! Bravo Stimac! Bravo Milosevic! Imamo dugu klupu, imamo Karija!!! Do vrha Evrokupa!!!

Nikola

pre 15 godina

Napravi Kari od Kovaca dobrog igraca.Jos jedna lgana pobeda,raduje to sto su konacno sansu dobili Sepa i Nedovic.A sad u drugom delu imamo veoma dobre sanse da se plasiramo medju 8 najboljih za sta je neophpdno da pobedimo sve rivale kod kuce,sto je itekako moguce,a zatim i ostvarimo jednu pobedu u gostima npr. u Vrscu gde cemo verovatno imati dosta vise navijaca pa ce nam to biti kao jos jedna utakmica kod kuce.Mislim da bi Delije konacno morale da se vrate u Pionir pa makar samo na utakmice Evrokupa jer nam je to najveca sansa da se nekako domognemo Evrolige mada ce biti dosta,dosta tesko!

Surcinac - Zvezdin sin !

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! Bez Tadije, bez Robertsa, idemo dalje... Sada sam siguran da imamo najbolji tim u domacim ligama, a mislim da mozemo i moramo na final 8 Uleb kupa
NZSKVCZ

Djole

pre 15 godina

Neko izgubi od Bamberga 16 razlike u Nemackoj (Partizan), a neko ih u istoj hali pobedi +14 (Zvezda)...I to u nebitnoj utakmici, sa dosta oslabljenim timom, bukvalno i drugim! Toliko!

Mile Djavo

pre 15 godina

Gazi Zvezdo!!! Pasce i Pamesa i Azovmas i Hemofarm!!! Bravo Mirko! Bravo Stimac! Bravo Milosevic! Imamo dugu klupu, imamo Karija!!! Do vrha Evrokupa!!!

six

pre 15 godina

joj kako cete da puknete,ko i svaki grobar navijacu uvek za tim koji igra protiv zvezde,bez obzira odakle taj tim dolazi!Ajmo bamberg grobari s tobom sve do pobede!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 19:00)
e moj dusane jos se posle ovoga i javljas...
pa tu covece ne znas da je ova utakmica bila nebitna za plasman,tako da samo mogli i da izgubimo.
Umesto toga bez Robertsa i Tadije,sa rovitim Bakicem koji je malo igrao,Ovens igrao samo prvih 5 minuta mi dobili 14 razlike a vi od njih prosle sezone izgubili...jos debitovao Sepa i Nedovic odigrao prvi mec u evropi :)

Surcinac - Zvezdin sin !

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! Bez Tadije, bez Robertsa, idemo dalje... Sada sam siguran da imamo najbolji tim u domacim ligama, a mislim da mozemo i moramo na final 8 Uleb kupa
NZSKVCZ

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Cestitke Zvezdi na jos jednu pobedu u nizu,rutinski odradjen posao.sada mislim da nas ocekuje veoma nezgodna grupa ali mislim da mozemo proci jer igracemo jos bolje kad se vrate Roberts i Tadija a vraticese ako bog da kada je najpotrebnije da se obezbedi plasman na fynal-eight u EURO-cupu.ps.jel neko pratio Pamesu kako je igrala?Jel mozemo da ih dobijemo bar u Pioniru,za ostale znam da mozemo.Pozz.MKD

Nikola

pre 15 godina

Napravi Kari od Kovaca dobrog igraca.Jos jedna lgana pobeda,raduje to sto su konacno sansu dobili Sepa i Nedovic.A sad u drugom delu imamo veoma dobre sanse da se plasiramo medju 8 najboljih za sta je neophpdno da pobedimo sve rivale kod kuce,sto je itekako moguce,a zatim i ostvarimo jednu pobedu u gostima npr. u Vrscu gde cemo verovatno imati dosta vise navijaca pa ce nam to biti kao jos jedna utakmica kod kuce.Mislim da bi Delije konacno morale da se vrate u Pionir pa makar samo na utakmice Evrokupa jer nam je to najveca sansa da se nekako domognemo Evrolige mada ce biti dosta,dosta tesko!

Pedja

pre 15 godina

Svaka cast momci po ko zna koji put ove sezone,a nadam se i ubedjen sam da ce te tako i nastaviti.Ovens je igrao samo cetiri minuta,da li ga je kari odmarao,ili je nedaj boze neka povreda.U poslednjih 20 godina i vise,zvezda nije imala boljeg trenera i ovakve rezultate,sto govori da smo ove godine vrlo blizu da uzmemo trofeje,i ubedjen sam bice tako,ali idemo postepeno mec po mec,zato u subotu napunimo pionir protiv vojvodine,i cestitajmo momcima na ove dve pobede sa gostovanja.Sto se tice iduce faze i grupe,mislim da sa svim pobedama kuci,i jednom,a mislim da cemo imati i dve pobede na strani sigurno idemo na F8.KARI MAJSTORE SVAKA CAST,VODI MOMKE TO NOVIH POBEDA I TITULA

evo banke

pre 15 godina

Sva je sreca da EVROLIGU necete igrati jos najmanje 4god.(a verovatno ni posle),
jer zamislite koja bi topovska hrana vi tamo bili, kad u grupi ovakvih evropskih velikana ,kojima i sudije tesko imena zapamte, VI BUDETE DRUGI!!!

nekada je kup kupova bio ozbiljno takmicenje,ovo je rekreacija...

Djole

pre 15 godina

@Nepismen
Neko ima 170 preporuka a neko 3! Toliko! :) :) :)

A ostali sto ste odgovarali na komentar da vam je zvezda nebitna i smensa, RECI CU DA IMATE SAMO PAR POBEDA VISE U KOSARKASOM DERBIJU!!! I da vas makar jednom godisnje dobijemo, dok vi nas u fudbalu do skora niste dobili punih 7 (slovima: sedam) godina, a na JNA punih 9 (slovima: 9)

Jos jednom, toliko!

red hell

pre 15 godina

Bravo majstori, 11 pobeda u nizu, rekoh ja, Zvezda ove godine ima najjači tim i najboljeg trenera u Srbiji. Ako u našoj ligi partizan igra bez svoja tri glavna igraca ( Belošević, Nešković, Jovčić) Zvezda osvaja titulu sigurno, a od svinje debele ostaće samo čvarci : ).Još samo sutra da pobedi Efes u Madridu pa da slavimo . . .

Dzajic

pre 15 godina

nema veze,pucicete sad sve ostale tekme,vazno je da partizan sutra ide dalje.Mi smo partizan!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 20:59)
E zbog takvih posle navijam da Partizan izgubi! Zeleo sam da prodjete dalje ali sada zelim iz dna duse da ispadnete! Napred CSK,Efes i Milan!P.S.Bravo Zvezdo,sa drugim timom deremo te iste Nemce koji su prosle sezone drali Partizan!Zvezda sampion!

FC RS

pre 15 godina

Dobro je..Moglo je bolje od pocetka,ali konsolidovali smo se u drugoj cetvrtini.Realno,treba ocekivati 2.mesto u ovoj novoj grupi i prolaz

parter B

pre 15 godina

Veceras je Kari sa momcima demonstrirao kako se treba odnositi prema dresu voljenog nam kluba! Covek pravi sistem koji tek treba da donese prave rezultate. Verujem da ima 6000 ljudi koji mogu bez obzira na protivnika da uvek napune Pionir.
SAMO ZVEZDA!!!

delija

pre 15 godina

Svaka cast ZVEZDO.Svi kazu kako je evrokup slabo takmicenje, a bamberg u grupi nema ni jednu pobedu za razliku od prosle godine kada su tukli sirote grobare.Mi ih pobedismo u nebitnoj utakmici,a jadni grobari pukose sa 16 razlike.Sto se tice grupe smatram da imamo realne sanse da budemo drugi,a mozda cak i prvi,zasto da ne.A jos kada se vrate tadija i lorens mozemo cak i da osvojimo euro kup.Eto prilike da se osvetimo hemofarmu za poraz u nlb ligi.A vi grobari placite,jer cemo vas razbiti u sledecem derbiju.

DidierDrogba

pre 15 godina

Neko izgubi od Bamberga 16 razlike u Nemackoj (Partizan), a neko ih u istoj hali pobedi +14 (Zvezda)...I to u nebitnoj utakmici, sa dosta oslabljenim timom, bukvalno i drugim! Toliko!
(Djole, 13. januar 2009 21:09)
Posto je Partizan prosle godine bio zvanicno 5-ta ekipa evrope.
Po toj logici dolazimo do toga da je Zvezdin tim sposoban da osvoji Euroleague. Samo da ih puste da igraju, sta vise bila bi Zvezda favorit :)

Vidis u kosarci je sve moguce u jednoj utakmici! Zato su jedino merilo kvaliteta titule, a znamo ko je apsolutni sampion, zar ne?

Cestitam Zvezdi i Hemofarmu na pobedama kao i prolazu dalje.
Bilo bi lepo da prodju oba nasa tima dalje. Ipak realno Pamesa je favorit u grupi. Medjutim daleko od toga da ne mogu da joj pomrse racune Hemofarm i Zvezda.

Sutra ide ono pravo!!!

Sasa

pre 15 godina

Za sve POLETELE Zvezdase. Ko Visoko Leti - NISKO pada. Zvezda stvarno igra bolje nego proslih godina, ali je pitanje da li je to dovoljno da se osvajaju trofeji. Pamesa,Dinamo M, Partizan, Hemofarm, Cibona , Zadar. Sve ovo treba pobediti nekoliko puta. Objektivni Partizanovac.

Bole Barca

pre 15 godina

Bogami veoma nezgodna grupa iako se tako ne cini na prvi pogled...bice zeznuto protiv Vrscana...Ajmo svi u Pionir da ga ispunimo kao da se igra Evroliga!!!

nesa

pre 15 godina

nema veze,pucicete sad sve ostale tekme,vazno je da partizan sutra ide dalje.Mi smo partizan!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 20:59)
E zbog takvih kakav si ti .Pobedice Efesa i Armani ..... Javi se onda .....
poz

Erik Kartmen

pre 15 godina

Dobro je, jos jedna pobjeda i to bez koriscenja kljucnih igraca. Mislim da nam je grupa poprilicno teska. Pamesa ima odlican tim i bice tesko pobjediti je cak i u Pioniru. Azovmas je takodje dobar, ali mislim da su to ipak igraci sakupljeni sa koca i konopca i da Zvezda moze da ih pobjedi u oba meca. Kljucno je dobiti Hemofarm oba puta, sto nece biti nimalo lako jer je sada i njima vece samopouzdanje i imaju sjajne Markovica, Macvana i Marijanovica plus Milivoje, Krstovic i ako se oporavi Dzo... bice tesko.
Ipak, i mi igramo bez Tadije skoro citav prvi dio sezone. Sa njim, Robertsom, Ovensom, Malinom (koji je trenutno u kontar ritmu) i zdravim Bakicem (pokazao se kao veoma bitan igrac na skoro svim mecevima) mislim da mozemo do F8.

Srecno Zvezdo!!!

Nepismen

pre 15 godina

@ Djole

Neko 7 puta zaredom Sampion Srbije (Partizan) a neko nije (Zvezda)
Neko Sampion Evrope(Partizan) a neko NIKAD nece biti (Zvezda)

Toliko

realan

pre 15 godina

Dakle Pamesa uospte nije nikakav bauk prosecna ekipa koju kod kuce dobijamo sigurno nisu imali poraz u grupi jer realno nisu imali od koga da izgube, Azovmas je solidna ekipa koju takodje kuci moramo da bijemo a u Ukrajni veoma tesko, dok cemo sa Hemofarmom da se koljemo i kuci i u Vrscu tako da mislim da su najbitnije utakmice koje igramo kuci jer ce biti u ovoj grupi dosta iznenadjenja jer je skroz izjednacena grupa.

nino

pre 15 godina

Svaka čast za ekipu Zvezde!
Sad je očigledno da ova ekipa ima još rezerve i da će tek da pokaže koliko vredi.
Učinak Milana Miloševića je 17 za 22 minuta igre!Svaka čast!Mirko Kovač učinak 20 za 28 min.Kad se vrate Tadija i Roberts i uz JAKU "peticu" i Karijevo tempiranje forme NAPADAMO SVE TRI TITULE!!!

frey

pre 15 godina

@Djolence

Brate, drago nam je da pratis igre Partizana u EUROLIGI pa znas sve nase rezultate. Ja nemam pojma s kim ste vi igrali ovih godina niti znam sa kime ste sada bili u grupi(dok nisam procitao). Pazi, u basketu ste za nas totalno nebitna ekipa, kao Vizura ili Avala Ada. I da, taj Bamberg smo tukli u grotlu Pionira 85-37. Toliko, poz sa sve vas...i svaka cast na pobedi, red je da Srpski timovi pokazu sta zna kosarkaska nacija ;)

Niksicko pivo

pre 15 godina

Kako vas nije sramota da stavljate u usta Partizana koji je tog velikana bamberga pobedio sa 85-37. Rekord euro lige po broju primljenih koseva. Samo se plasim do kada cete tako visoko da letite jel ce pad biti veoma bolan.
(Beki, 14. januar 2009 00:46)

CSKA drzi rekord kada je dobila Krku prije 6-7 god 84-35. ipak ne drzite rekord...

Nemanja

pre 15 godina

Napred Zvezdo!!!
Ovako se pokazuje snaga ekipe!
Učinak Milana Minje Miloševića za 22 min 11poena(šut iz igre 3-6);8sk;2as!Kari zna da ga sačeka, a ovaj će to sigurno opravdati u teškim mečevima koji dolaze!

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 15 godina

(Djole, 13. januar 2009 21:09)
A neko osvaja tripl krune, 7 titula za redom i igra klub je koji daje najvishe igracha u NBA a neko osvoji kup i snima film o tome!!!

Beki

pre 15 godina

Kako vas nije sramota da stavljate u usta Partizana koji je tog velikana bamberga pobedio sa 85-37. Rekord euro lige po broju primljenih koseva. Samo se plasim do kada cete tako visoko da letite jel ce pad biti veoma bolan.

lakan_mauzer

pre 15 godina

Bravo zvezdo...grobari samo za vasu informaciju imamo isto titula kao i vi u prvenstvu...a zvezda i dalje drzi rekord od 10 uzastopnih titula...x

zika

pre 15 godina

dakle ovako:zvezda je dobila bamberg,bamberg je dobio partizan,partizan je dobio pao,pao je dobio olimpijakos,olimpijakos je dobio cska,cska je bio prvak evrope prosle godine sto znaci da je OVA EKIPA ZVEZDE USTVARI PRVAK EVROPE PROSLE GODINE. jednostavno,zar ne!?

elektropionir

pre 15 godina

poruka za navijace zvezde:u pamesi igraju kosta perovic i vule avdalovic sto automatski znaci da imate vec dva poraza. a koliko se secam ni sa hemofarmom niste imali srece. voleo bih da prodjete ali stvarno ali sam siguran da je zvezdina najveca prednost pesic, a to je malo i za uteh kup.

jovan

pre 15 godina

Koliko samo prepotentnih komentara tzv.navijaca 2 kluba!Partizana,ciji uobrazeni navijaci misle da su previse dobri za nlb ligu i Zvezde,koja uopste nema navijace,vec samo simpatizere kojima inace svaka cast za posetu!Cini mi se da cak i kad bi nam Evroliga ponudila 2 mesta,ne bismo ih prihvatili cisto zbog rivalskih hirova!!!!!!!!!

evo banke

pre 15 godina

Sva je sreca da EVROLIGU necete igrati jos najmanje 4god.(a verovatno ni posle),
jer zamislite koja bi topovska hrana vi tamo bili, kad u grupi ovakvih evropskih velikana ,kojima i sudije tesko imena zapamte, VI BUDETE DRUGI!!!

nekada je kup kupova bio ozbiljno takmicenje,ovo je rekreacija...

Djole

pre 15 godina

Neko izgubi od Bamberga 16 razlike u Nemackoj (Partizan), a neko ih u istoj hali pobedi +14 (Zvezda)...I to u nebitnoj utakmici, sa dosta oslabljenim timom, bukvalno i drugim! Toliko!

Nepismen

pre 15 godina

@ Djole

Neko 7 puta zaredom Sampion Srbije (Partizan) a neko nije (Zvezda)
Neko Sampion Evrope(Partizan) a neko NIKAD nece biti (Zvezda)

Toliko

Sasa

pre 15 godina

Za sve POLETELE Zvezdase. Ko Visoko Leti - NISKO pada. Zvezda stvarno igra bolje nego proslih godina, ali je pitanje da li je to dovoljno da se osvajaju trofeji. Pamesa,Dinamo M, Partizan, Hemofarm, Cibona , Zadar. Sve ovo treba pobediti nekoliko puta. Objektivni Partizanovac.

elektropionir

pre 15 godina

poruka za navijace zvezde:u pamesi igraju kosta perovic i vule avdalovic sto automatski znaci da imate vec dva poraza. a koliko se secam ni sa hemofarmom niste imali srece. voleo bih da prodjete ali stvarno ali sam siguran da je zvezdina najveca prednost pesic, a to je malo i za uteh kup.

IVAN STANKOVIC NISH!!!

pre 15 godina

(Djole, 13. januar 2009 21:09)
A neko osvaja tripl krune, 7 titula za redom i igra klub je koji daje najvishe igracha u NBA a neko osvoji kup i snima film o tome!!!

Beki

pre 15 godina

Kako vas nije sramota da stavljate u usta Partizana koji je tog velikana bamberga pobedio sa 85-37. Rekord euro lige po broju primljenih koseva. Samo se plasim do kada cete tako visoko da letite jel ce pad biti veoma bolan.

six

pre 15 godina

joj kako cete da puknete,ko i svaki grobar navijacu uvek za tim koji igra protiv zvezde,bez obzira odakle taj tim dolazi!Ajmo bamberg grobari s tobom sve do pobede!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 19:00)
e moj dusane jos se posle ovoga i javljas...
pa tu covece ne znas da je ova utakmica bila nebitna za plasman,tako da samo mogli i da izgubimo.
Umesto toga bez Robertsa i Tadije,sa rovitim Bakicem koji je malo igrao,Ovens igrao samo prvih 5 minuta mi dobili 14 razlike a vi od njih prosle sezone izgubili...jos debitovao Sepa i Nedovic odigrao prvi mec u evropi :)

Mile Djavo

pre 15 godina

Gazi Zvezdo!!! Pasce i Pamesa i Azovmas i Hemofarm!!! Bravo Mirko! Bravo Stimac! Bravo Milosevic! Imamo dugu klupu, imamo Karija!!! Do vrha Evrokupa!!!

frey

pre 15 godina

@Djolence

Brate, drago nam je da pratis igre Partizana u EUROLIGI pa znas sve nase rezultate. Ja nemam pojma s kim ste vi igrali ovih godina niti znam sa kime ste sada bili u grupi(dok nisam procitao). Pazi, u basketu ste za nas totalno nebitna ekipa, kao Vizura ili Avala Ada. I da, taj Bamberg smo tukli u grotlu Pionira 85-37. Toliko, poz sa sve vas...i svaka cast na pobedi, red je da Srpski timovi pokazu sta zna kosarkaska nacija ;)

DidierDrogba

pre 15 godina

Neko izgubi od Bamberga 16 razlike u Nemackoj (Partizan), a neko ih u istoj hali pobedi +14 (Zvezda)...I to u nebitnoj utakmici, sa dosta oslabljenim timom, bukvalno i drugim! Toliko!
(Djole, 13. januar 2009 21:09)
Posto je Partizan prosle godine bio zvanicno 5-ta ekipa evrope.
Po toj logici dolazimo do toga da je Zvezdin tim sposoban da osvoji Euroleague. Samo da ih puste da igraju, sta vise bila bi Zvezda favorit :)

Vidis u kosarci je sve moguce u jednoj utakmici! Zato su jedino merilo kvaliteta titule, a znamo ko je apsolutni sampion, zar ne?

Cestitam Zvezdi i Hemofarmu na pobedama kao i prolazu dalje.
Bilo bi lepo da prodju oba nasa tima dalje. Ipak realno Pamesa je favorit u grupi. Medjutim daleko od toga da ne mogu da joj pomrse racune Hemofarm i Zvezda.

Sutra ide ono pravo!!!

red hell

pre 15 godina

Bravo majstori, 11 pobeda u nizu, rekoh ja, Zvezda ove godine ima najjači tim i najboljeg trenera u Srbiji. Ako u našoj ligi partizan igra bez svoja tri glavna igraca ( Belošević, Nešković, Jovčić) Zvezda osvaja titulu sigurno, a od svinje debele ostaće samo čvarci : ).Još samo sutra da pobedi Efes u Madridu pa da slavimo . . .

Surcinac - Zvezdin sin !

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! Bez Tadije, bez Robertsa, idemo dalje... Sada sam siguran da imamo najbolji tim u domacim ligama, a mislim da mozemo i moramo na final 8 Uleb kupa
NZSKVCZ

Djole

pre 15 godina

@Nepismen
Neko ima 170 preporuka a neko 3! Toliko! :) :) :)

A ostali sto ste odgovarali na komentar da vam je zvezda nebitna i smensa, RECI CU DA IMATE SAMO PAR POBEDA VISE U KOSARKASOM DERBIJU!!! I da vas makar jednom godisnje dobijemo, dok vi nas u fudbalu do skora niste dobili punih 7 (slovima: sedam) godina, a na JNA punih 9 (slovima: 9)

Jos jednom, toliko!

Nikola

pre 15 godina

Napravi Kari od Kovaca dobrog igraca.Jos jedna lgana pobeda,raduje to sto su konacno sansu dobili Sepa i Nedovic.A sad u drugom delu imamo veoma dobre sanse da se plasiramo medju 8 najboljih za sta je neophpdno da pobedimo sve rivale kod kuce,sto je itekako moguce,a zatim i ostvarimo jednu pobedu u gostima npr. u Vrscu gde cemo verovatno imati dosta vise navijaca pa ce nam to biti kao jos jedna utakmica kod kuce.Mislim da bi Delije konacno morale da se vrate u Pionir pa makar samo na utakmice Evrokupa jer nam je to najveca sansa da se nekako domognemo Evrolige mada ce biti dosta,dosta tesko!

Dzajic

pre 15 godina

nema veze,pucicete sad sve ostale tekme,vazno je da partizan sutra ide dalje.Mi smo partizan!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 20:59)
E zbog takvih posle navijam da Partizan izgubi! Zeleo sam da prodjete dalje ali sada zelim iz dna duse da ispadnete! Napred CSK,Efes i Milan!P.S.Bravo Zvezdo,sa drugim timom deremo te iste Nemce koji su prosle sezone drali Partizan!Zvezda sampion!

FC RS

pre 15 godina

Dobro je..Moglo je bolje od pocetka,ali konsolidovali smo se u drugoj cetvrtini.Realno,treba ocekivati 2.mesto u ovoj novoj grupi i prolaz

nesa

pre 15 godina

nema veze,pucicete sad sve ostale tekme,vazno je da partizan sutra ide dalje.Mi smo partizan!
(dusan pancevo, 13. januar 2009 20:59)
E zbog takvih kakav si ti .Pobedice Efesa i Armani ..... Javi se onda .....
poz

Pedja

pre 15 godina

Svaka cast momci po ko zna koji put ove sezone,a nadam se i ubedjen sam da ce te tako i nastaviti.Ovens je igrao samo cetiri minuta,da li ga je kari odmarao,ili je nedaj boze neka povreda.U poslednjih 20 godina i vise,zvezda nije imala boljeg trenera i ovakve rezultate,sto govori da smo ove godine vrlo blizu da uzmemo trofeje,i ubedjen sam bice tako,ali idemo postepeno mec po mec,zato u subotu napunimo pionir protiv vojvodine,i cestitajmo momcima na ove dve pobede sa gostovanja.Sto se tice iduce faze i grupe,mislim da sa svim pobedama kuci,i jednom,a mislim da cemo imati i dve pobede na strani sigurno idemo na F8.KARI MAJSTORE SVAKA CAST,VODI MOMKE TO NOVIH POBEDA I TITULA

delija

pre 15 godina

Svaka cast ZVEZDO.Svi kazu kako je evrokup slabo takmicenje, a bamberg u grupi nema ni jednu pobedu za razliku od prosle godine kada su tukli sirote grobare.Mi ih pobedismo u nebitnoj utakmici,a jadni grobari pukose sa 16 razlike.Sto se tice grupe smatram da imamo realne sanse da budemo drugi,a mozda cak i prvi,zasto da ne.A jos kada se vrate tadija i lorens mozemo cak i da osvojimo euro kup.Eto prilike da se osvetimo hemofarmu za poraz u nlb ligi.A vi grobari placite,jer cemo vas razbiti u sledecem derbiju.

Niksicko pivo

pre 15 godina

Kako vas nije sramota da stavljate u usta Partizana koji je tog velikana bamberga pobedio sa 85-37. Rekord euro lige po broju primljenih koseva. Samo se plasim do kada cete tako visoko da letite jel ce pad biti veoma bolan.
(Beki, 14. januar 2009 00:46)

CSKA drzi rekord kada je dobila Krku prije 6-7 god 84-35. ipak ne drzite rekord...

lakan_mauzer

pre 15 godina

Bravo zvezdo...grobari samo za vasu informaciju imamo isto titula kao i vi u prvenstvu...a zvezda i dalje drzi rekord od 10 uzastopnih titula...x

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Cestitke Zvezdi na jos jednu pobedu u nizu,rutinski odradjen posao.sada mislim da nas ocekuje veoma nezgodna grupa ali mislim da mozemo proci jer igracemo jos bolje kad se vrate Roberts i Tadija a vraticese ako bog da kada je najpotrebnije da se obezbedi plasman na fynal-eight u EURO-cupu.ps.jel neko pratio Pamesu kako je igrala?Jel mozemo da ih dobijemo bar u Pioniru,za ostale znam da mozemo.Pozz.MKD

realan

pre 15 godina

Dakle Pamesa uospte nije nikakav bauk prosecna ekipa koju kod kuce dobijamo sigurno nisu imali poraz u grupi jer realno nisu imali od koga da izgube, Azovmas je solidna ekipa koju takodje kuci moramo da bijemo a u Ukrajni veoma tesko, dok cemo sa Hemofarmom da se koljemo i kuci i u Vrscu tako da mislim da su najbitnije utakmice koje igramo kuci jer ce biti u ovoj grupi dosta iznenadjenja jer je skroz izjednacena grupa.

zika

pre 15 godina

dakle ovako:zvezda je dobila bamberg,bamberg je dobio partizan,partizan je dobio pao,pao je dobio olimpijakos,olimpijakos je dobio cska,cska je bio prvak evrope prosle godine sto znaci da je OVA EKIPA ZVEZDE USTVARI PRVAK EVROPE PROSLE GODINE. jednostavno,zar ne!?

Bole Barca

pre 15 godina

Bogami veoma nezgodna grupa iako se tako ne cini na prvi pogled...bice zeznuto protiv Vrscana...Ajmo svi u Pionir da ga ispunimo kao da se igra Evroliga!!!

Erik Kartmen

pre 15 godina

Dobro je, jos jedna pobjeda i to bez koriscenja kljucnih igraca. Mislim da nam je grupa poprilicno teska. Pamesa ima odlican tim i bice tesko pobjediti je cak i u Pioniru. Azovmas je takodje dobar, ali mislim da su to ipak igraci sakupljeni sa koca i konopca i da Zvezda moze da ih pobjedi u oba meca. Kljucno je dobiti Hemofarm oba puta, sto nece biti nimalo lako jer je sada i njima vece samopouzdanje i imaju sjajne Markovica, Macvana i Marijanovica plus Milivoje, Krstovic i ako se oporavi Dzo... bice tesko.
Ipak, i mi igramo bez Tadije skoro citav prvi dio sezone. Sa njim, Robertsom, Ovensom, Malinom (koji je trenutno u kontar ritmu) i zdravim Bakicem (pokazao se kao veoma bitan igrac na skoro svim mecevima) mislim da mozemo do F8.

Srecno Zvezdo!!!

nino

pre 15 godina

Svaka čast za ekipu Zvezde!
Sad je očigledno da ova ekipa ima još rezerve i da će tek da pokaže koliko vredi.
Učinak Milana Miloševića je 17 za 22 minuta igre!Svaka čast!Mirko Kovač učinak 20 za 28 min.Kad se vrate Tadija i Roberts i uz JAKU "peticu" i Karijevo tempiranje forme NAPADAMO SVE TRI TITULE!!!

parter B

pre 15 godina

Veceras je Kari sa momcima demonstrirao kako se treba odnositi prema dresu voljenog nam kluba! Covek pravi sistem koji tek treba da donese prave rezultate. Verujem da ima 6000 ljudi koji mogu bez obzira na protivnika da uvek napune Pionir.
SAMO ZVEZDA!!!

Nemanja

pre 15 godina

Napred Zvezdo!!!
Ovako se pokazuje snaga ekipe!
Učinak Milana Minje Miloševića za 22 min 11poena(šut iz igre 3-6);8sk;2as!Kari zna da ga sačeka, a ovaj će to sigurno opravdati u teškim mečevima koji dolaze!

jovan

pre 15 godina

Koliko samo prepotentnih komentara tzv.navijaca 2 kluba!Partizana,ciji uobrazeni navijaci misle da su previse dobri za nlb ligu i Zvezde,koja uopste nema navijace,vec samo simpatizere kojima inace svaka cast za posetu!Cini mi se da cak i kad bi nam Evroliga ponudila 2 mesta,ne bismo ih prihvatili cisto zbog rivalskih hirova!!!!!!!!!