Fudbal 52

Petak, 12.12.2008.

17:51

Zvezda otpustila trojicu fudbalera

Fudbalski klub Crvena zvezda raskinuo je ugovore sa Bobanom Maksimovićem, Vukašinom Devićem i Edgarom, piše na sajtu kluba.

Zvezda otpustila trojicu fudbalera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

vladan

pre 15 godina

Super,barem se nesto desava u Zvezdi,jos ostaje da se vidi dali je to pozitivno!?I kada cemo vec jednom "pronaći" nekog extra stranca koji će moći da preuzme odgovornost na sredini terena?Ovi kao Gaj sto sluze su korektori,takvih ima na pretek,ali dobri plejmejkeri su problem.

Nelson Muntz

pre 15 godina

@GRobaR

"Sad vam je valjda jasno zasto ovaj edgar nije zavrsio u Partizanu. A kako ste samo bili smesni letos kad je "odabrao" zvezdu kao "najbolji" klub:)))
Ovaj jadni dekicar jos ne shvata da su igraci tipa Tagoe, Carlos, Vucicevic sluzili samo za prodaju magle prethodne(i ove, posto su iste) uprave i punjenje noviskih stubaca i vasih glava. Ove zime ce otici sve sto valja iz czv i doci ce sve sto ne valja, bas kao i letos. Pa nece valjda miskovic odjednom da ojacava zvezdu kad se onoliko trudio da je upropasti? Privatizacija je blizu, otprilike bas naleto kad zvezda zavrsi na 5-6. mestu ispod Javora. Dotle ce dug narasti na 25-30 mil ciji ce naveci deo biti upravo prema miskovicu. Onda ce se proglasiti bankrot i klub ce pripasti njemu jer nece imati od cega da mu se dug vrati. Dobice celu zvezdu za 12-15 mil(25-30% vrednosti). To vam je kao kad uzmete kredit od banke i zalozite nekretninu koja vredi 3x vise od duga, a onda ostanete bez nje kad ne platite rate. Posle toga ce napraviti delta city 2 na mestu stadiona i parking koji ce nama naplacivati za meceve LigeSampiona. Ko vam je kriv kad niste sprecili izbor konobara...
(GRobaR, 12. decembar 2008 20:16)
Хтедох да оставим коментар, али си ме предухитрио. Као да си од мене преписивао. Могу слободно да потпишем све од прве до последње речи.
Оно што је најстрашније је да коментар стиже "са оне стране" Топчидерског брда. Ако је већ и комшијама све јасно (а познати су као светски шампиони необјективности), онда стварно не знам шта се чека код нас навијача и легенди клуба. Истичу последњи тренуци живота некад великог клуба...
Оде све у ПМ(прћију Мишковићевску)!

zvezdas

pre 15 godina

sramota je sto u zvezdu dolaze napadaci koji ne znaju da sutnu loptu a kamoli da daju gol kao sto su barkos i edgar. Devic moze da igra samo za Radnicki iz Pirota gde mu je i mesto.Treba izbaciti i Jakovica i Bogdanovica jer ne zasluzuju Zvezdin dres

savopfc

pre 15 godina

joco ako mislis na defoura iz standarda onda nesto nije u redu sa tobom...trazi ga liverpool kosta 15 mil,dakle stekao je sve uslove za prelazak u DELTU.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Od cele ove grupe gradjana koja trenutno nosi crveno beli dres, mislim da na prste jedne ruke mogu da se nabroje oni koji ga i zasluzuju... Stamenkovic, Gaja, Milijas, Kleo, eventualno mali Nikolic... U toj grupi je bio i Burza, ali on decko iz dana u dan izgleda sve vise zaboravlja da igra fudbal. Namerno sam izostavio Koromana. Dzabe ekipi osoba sa dobrim igrackim kvalitetima, ako nema trunku discipline. Verovatno ce moj komentar biti medju onima sa najvecom crvenom cifrom zbog ovoga sto sam napisao, ali imam logicno objasnjenje. Ako neki igrac konstantno dobija zute kartone, a da pri tom te kartone ne dobija zbog pozrtvovane igre tj borbenosti (Primer je Gaj kome nikada nijedan karton necu uzeti za zlo jer je svaki faul zbog koga je karton dosao, napravio iz najbolje namere), to znaci da je taj igrac maksimalno nedisciplinovan, a takav ti u ekipi ne treba pa makar i bio i najbolji igrac lige. Problem je to sto smo svi svesni toga da Zvezda nema finansije da promeni, otpusti, pokloni dvadeset igraca, nego ce proces ozdravljenja biti postepen i trajace jako dugo, dok se sve te individue, koje je neko nazvao igracima, ne rasteraju iz kluba.
Nadam se da cu jednog dana, za godinu, dve, tri ili pet ponovo sa Severa moci da bodrim neke momke koji ce umeti da igraju fudbal. Do tada cu svoj glas i zivce trositi na razne nazovi igrace i nadati se da ce im ono "ludilo" sa Severa pomoci i motivisati ih da makar od ekipa velicine Javora i njima slicnih ne gube na mestu gde su nekada padale najvece svetske ekipe.

zoran bingulac

pre 15 godina

Sad jos da otpustimo:
Jakovica
Bogdanovica
Vukobratovica
Perovica
Radivojevica
Mijailovica
Blazica
a ako nam odu Gaj i Milijas,
DOVESTI:
NAPADACA kom 2
(Tagoe,Benitez ili taj Afrikanac)
VEZNI kom 2
(Zadnji vezni,kvaliteta Kastilja, moze taj ISAH i Ofanzivnog PAKERA, kao sto je Moreira kod groblja)
STOPERA kom 2
(Jedan iskusan kao Gaj,drugi mlad, talentovan)
Dakle, tim za prolece bi trebalo da izgleda ovako:
GOLMANI:
Stamenkovic
Bajkovic
omladinac...
ODBRANA:
Ninkov
Tomovic
Markovic
Pekaric
Novi stoper(iskusan)
Petkovic
Bronowicki
Omladinac....
VEZNI:
Koroman
Burzanovic
Lazetic
Trajkovic
Novi zadnji vezni(Isah)
Novi ofanzivni vezni
Nikolic
Novi levi vezni
NAPADACI:
Novi (C.Benitez)
Novi (Tagoe)
Kleo
Subasic
Some
Trickovski
Ovaj spisak sam napravio pod pretpostavkom da ce nam otici Gaj i Milijas (daj Boze da ostanu).
Ako ode i Koroman, onda nam treba jos jedan krilni igrac koji kao on moze da igra na obe strane.
A na leto......ne sumnjam u Ivica i Jugu...
Pozz za sve Delije
(Dekicar, 12. decembar 2008 19:07)

Covece,sve sam video i cuo,ali....ovo je previse...get a life

ba

pre 15 godina

Zao mi je zbog tih momaka ali ipak realno gledano oni nisu za c zvezdu.......pametan potez uprave smanjiti br igraca, jos vise(sigurnojos 5-6)....a dovesti 3-4 dobra igraca......

Marko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da verujete u coveka ciji je posao u italiji bio rasturanje klubova radi sto manjeg otkupa,tj. to mu je bila obuka za posao koji je danas u Zvezdi dobio da bi je Miskovic svojim dugovima otkupio!
Delija nisu i ne znam da li ce jos nekad biti ono sto su bile,PRAVI NAVIJACI!
Boli me srce ali Zvezda ide tamo gde je niko nece spasiti,u Miskoviceve ruke! :(((((((((

:)

pre 15 godina

Vec cujem skandiranje sa severa :
JEDAN JE novi ofanzivni vezista , paker kao moreira groblju , novi ofanzivni vezista , paker kao moreira grobljuuuu , JE.OTE novi ofanzivni vezista , paker kao moreira grobljuuuu...
:)

RIBLJA CORBA

pre 15 godina

meni je iskreno zao sto edgar odlazi mislim da su ga svi potcenili i da bi on i kleo bili sjajan tandem imali bi dva visoka snazna napadaca nesto kao sto bajern ima tonija i klosea.

a i sam podatak da je porto kupio edgara nam govori da ima kvalitet jer porto ne moze bas toliko da pogresi u odabiru igraca ako neki klub zna igraca da dovede za sicu pa ga posle proda za velike pare onda je to porto: kvarezma,bosingva,manis,r karvaljo,deko,seitatidis,paulo fereira...

Kuršum

pre 15 godina

OK je za Edgara koji je imao dosta prilika da se dokaže,Dević malo manje prilike ali i za njega mi nije žao ali mislim da mali Maksimović je cele jeseni bio povredjen i da kad već ostavljaju "vezare" kao Bogdanovića i ovog Jakovića(ko li mu je veza je.. ga on) trebali su dati i njemu šansu da se dokaže.A što se tiče komentara da treba još dosta njih otpustiti tu se 100% slažem.Sve preko 25 godina a nemaju kvaliteta ćao bela,ćao amore i nikad više ni da se slikaju u najlepšem dresu na svetu a ne daj bože da kroče na sveto tle Marakane,na kojem su igrali veliki igrači i našeg i svetskog fudbala.Moramo ponovo vratiti taj kult inače smo propali(ako već nismo a ja se nadam da nismo).Kad je igrač ponosan čiji dres nosi onda pruža još 50% više nego što može.Ne može bre da nosi crveno beli dres svako ko šutne loptu ima da ga zsluži i to krvavo.

Kisho

pre 15 godina

Tagoe,Benitez TAGOE PRINC prica se o njemu milijardu godina,beniteza je doveo 16 klub.. Kastiljo je na pozajmici u evertonu,otpusteni maksimovic i ekipa,zar vas ne podseca na zigica koji nije dobio sansu....sta da vam kazem,nije lepo od nas sto pricamo o nekima koje nismo videli na terenu.ujednoo znaci da nisu ni zasluzili ? milijas? kvalitetan ali spor,treba nam igrac tipa makelela,pirla,kambiasa...Klea da otkupimo...Gaj je crni srbin,ne vidim polemiku...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Nije mi jasno kako nasi klubovi daju nogu igracima koji nisu ni igrali,ovaj Devic je bio potencijalno pojacanje Partizana,ali je verovatno presudilo to shto je zvezdash pa nije hteo da predje u nashe redove.Verujte mi na rech,radi se o odlicnom igracu,ja mislim da ima vas koji pratite Portugalsku Ligu,igrao je sasvim solidno u Belanensesu.

Spas sa ovu nashu ligu je privatizacija Partizana i zvezde,ja mislim da mozemo da budemo na nivou grka,koji vidimo kako nastupaju u evropi.Pogledajte samo pojacanja Pao-a i Olympiakosa,Galleti,Gilberto Silva,Majstorovic,to su igraci osrednje klase sem Silve naravno,koji mogu da se nadigravaju i sa najjacim evropskim Ekipama,svaka cas Juci,Moreiri,Castillu,ali mislim da oni nisu ni 5-ta liga u odnosu na ove igrace.

Pozdrav za sve !

OCEMO JADRANSKU LIGU !

jedan komad komentara

pre 15 godina

"NAPADACA kom 2"
"VEZNI kom 2"
"STOPERA kom 2"

Navijač koji se prema igračima odnosi kao prema zamrzivačima.
Šest komada fudbalera?! Jadno, zaista.

luka

pre 15 godina

samo 3 igraca,mada i nije lose za prvi dan,samo sto prije kupiti igrace i od prvog dana da se krene sa uigravanjem tima,Ivicu majstore samo hrabro!!!Od ovog nemoze losije!!!

GRobaR

pre 15 godina

Sad vam je valjda jasno zasto ovaj edgar nije zavrsio u Partizanu. A kako ste samo bili smesni letos kad je "odabrao" zvezdu kao "najbolji" klub:)))
Ovaj jadni dekicar jos ne shvata da su igraci tipa Tagoe, Carlos, Vucicevic sluzili samo za prodaju magle prethodne(i ove, posto su iste) uprave i punjenje noviskih stubaca i vasih glava. Ove zime ce otici sve sto valja iz czv i doci ce sve sto ne valja, bas kao i letos. Pa nece valjda miskovic odjednom da ojacava zvezdu kad se onoliko trudio da je upropasti? Privatizacija je blizu, otprilike bas naleto kad zvezda zavrsi na 5-6. mestu ispod Javora. Dotle ce dug narasti na 25-30 mil ciji ce naveci deo biti upravo prema miskovicu. Onda ce se proglasiti bankrot i klub ce pripasti njemu jer nece imati od cega da mu se dug vrati. Dobice celu zvezdu za 12-15 mil(25-30% vrednosti). To vam je kao kad uzmete kredit od banke i zalozite nekretninu koja vredi 3x vise od duga, a onda ostanete bez nje kad ne platite rate. Posle toga ce napraviti delta city 2 na mestu stadiona i parking koji ce nama naplacivati za meceve LigeSampiona. Ko vam je kriv kad niste sprecili izbor konobara...

ilija ivic

pre 15 godina

Mislim da Maksimovic nije dobio sansu,jos je i povredjen. Trebali su ga sacekati malo i mislim da je mogao da pomogne. Na letnjim pripremama je bio dobar asistent i ucestvovao je u akcijama !!!

GENERAL

pre 15 godina

Maksimovica nije trebao(jos)mogli su imati strpljenja do juna,a ovu dvojicu i treba,i ne samo dvojicu nego dvadeset dvojicu! Ajmo Ilija napravi ekipu za Ligu sampiona. Mozes ostaviti Lazetica,Milijasa,Burzanovica(mali ´´GENIJE´´),Trickovskog,Bronovickog,IBRAHIMA,Petkovica-ostali NAPOLJE!

Dekicar

pre 15 godina

Sad jos da otpustimo:

Jakovica

Bogdanovica

Vukobratovica

Perovica

Radivojevica

Mijailovica

Blazica

a ako nam odu Gaj i Milijas,

DOVESTI:

NAPADACA kom 2
(Tagoe,Benitez ili taj Afrikanac)

VEZNI kom 2
(Zadnji vezni,kvaliteta Kastilja, moze taj ISAH i Ofanzivnog PAKERA, kao sto je Moreira kod groblja)

STOPERA kom 2
(Jedan iskusan kao Gaj,drugi mlad, talentovan)

Dakle, tim za prolece bi trebalo da izgleda ovako:

GOLMANI:
Stamenkovic
Bajkovic
omladinac...

ODBRANA:
Ninkov
Tomovic
Markovic
Pekaric
Novi stoper(iskusan)
Petkovic
Bronowicki
Omladinac....

VEZNI:
Koroman
Burzanovic
Lazetic
Trajkovic
Novi zadnji vezni(Isah)
Novi ofanzivni vezni
Nikolic
Novi levi vezni

NAPADACI:
Novi (C.Benitez)
Novi (Tagoe)
Kleo
Sbasic
Some
Trickovski

Ovaj spisak sam napravio pod pretpostavkom da ce nam otici Gaj i Milijas (daj Boze da ostanu).
Ako ode i Koroman, onda nam treba jos jedan krilni igrac koji kao on moze da igra na obe strane.
A na leto......ne sumnjam u Ivica i Jugu...

Pozz za sve Delije

nesa chicago

pre 15 godina

I sada dolaze bolji dani....!?Da li je uopste moguce da neko jos veruje!?Zvezda je u komi iz koje se mozda nikad nece probuditi i to je realnost.Pitam se,da li jos neko to moze da vidi ili sam i ja komatozan bolesnik kome je mozda bolje iskljuciti aparate.Zvezdine je trebalo odavno,bar bi se resili parazita koji egzistiraju u njoj.

mange

pre 15 godina

Neka su dobili...Kao i da nisu bili u klubu. Al treba se resiti jos mnogo njih. Najpre mislim na igrace veznog reda, koji nisu pripremili ni jedan gol napadacima Zvezde. Pa da i dovedu Ronalda, pored Milijasa nece se naigrati...

mile- r

pre 15 godina

Uslov Edgarovog menadzera je bio moze u ZVEZDU ,ali samo u paketu sa Devicem.Zvezda je po svaku cenu htela Edgara pa je zato Devic zavrsio kod nas

dacho

pre 15 godina

Svaka čast na ažurnosti, ne treba čekati kraj prelaznog roka za promene u timu! Ima ih još 10-ak koji treba da idu! Zahvaliti im na saradnji sad pa i oni imaju vremena da traže klub.

vox

pre 15 godina

konacno,covek koji resava probleme,a nagomilati ih nece sigurno.Ona 2Afrikanca nemaju nista protiv i misle da ce samo napredovati ovde,a klinci su dobri.
Jedino ti ILIJA mozes nam pomoci i u tebe verujemoooo sviii!!!

Sever

pre 15 godina

Bravo!
A....Bogdanovic, Trajkovic, Mijajlovic, Pekaric, Trickovski, Burzanovic, Markovic, Ninkov....a da onaj jadni student iz Kanade...? Hocete da mi kazete da su oni dostojni Zvezdinog dresa???
Nastaviti....Svi na prodaju/otkaz!!!

no

pre 15 godina

Bilo bi pametnije da ih nismo ni dovodili. Ajde razumem za ovog Edgara da su se ponadali da ce mozda i da uradi nesto, ali mi stvarno nije jasno kako mogu da dovode ove "Device" za koje i najveci laik zna da nista nece pomoci?

salvatore

pre 15 godina

e moji,.....i,dok neciji igraci idu na pregovor eu mancester ,nekciji igraci piju otkaze...sledeca sezona,me podseca cetso na monti pajtonovce
(dupla kruna, 12. decembar 2008 18:17)

pa i u najvecim evropskim klubovima igraci dobijaju otkaze...ovo je sasvim normalno...ne vidim kako sad ti mozes da prkosis nama zato sto ce dva vasa prvotimca grejati ne klupu,nego tribinu(nedaj boze) i gledati ZVEZDINO DETE kako jede protivnicke igrace...

NEMANJA VIDIC!

dupla kruna

pre 15 godina

e moji,.....i,dok neciji igraci idu na pregovor eu mancester ,nekciji igraci piju otkaze...sledeca sezona,me podseca cetso na monti pajtonovce

Dekicar

pre 15 godina

Sad jos da otpustimo:

Jakovica

Bogdanovica

Vukobratovica

Perovica

Radivojevica

Mijailovica

Blazica

a ako nam odu Gaj i Milijas,

DOVESTI:

NAPADACA kom 2
(Tagoe,Benitez ili taj Afrikanac)

VEZNI kom 2
(Zadnji vezni,kvaliteta Kastilja, moze taj ISAH i Ofanzivnog PAKERA, kao sto je Moreira kod groblja)

STOPERA kom 2
(Jedan iskusan kao Gaj,drugi mlad, talentovan)

Dakle, tim za prolece bi trebalo da izgleda ovako:

GOLMANI:
Stamenkovic
Bajkovic
omladinac...

ODBRANA:
Ninkov
Tomovic
Markovic
Pekaric
Novi stoper(iskusan)
Petkovic
Bronowicki
Omladinac....

VEZNI:
Koroman
Burzanovic
Lazetic
Trajkovic
Novi zadnji vezni(Isah)
Novi ofanzivni vezni
Nikolic
Novi levi vezni

NAPADACI:
Novi (C.Benitez)
Novi (Tagoe)
Kleo
Sbasic
Some
Trickovski

Ovaj spisak sam napravio pod pretpostavkom da ce nam otici Gaj i Milijas (daj Boze da ostanu).
Ako ode i Koroman, onda nam treba jos jedan krilni igrac koji kao on moze da igra na obe strane.
A na leto......ne sumnjam u Ivica i Jugu...

Pozz za sve Delije

salvatore

pre 15 godina

e moji,.....i,dok neciji igraci idu na pregovor eu mancester ,nekciji igraci piju otkaze...sledeca sezona,me podseca cetso na monti pajtonovce
(dupla kruna, 12. decembar 2008 18:17)

pa i u najvecim evropskim klubovima igraci dobijaju otkaze...ovo je sasvim normalno...ne vidim kako sad ti mozes da prkosis nama zato sto ce dva vasa prvotimca grejati ne klupu,nego tribinu(nedaj boze) i gledati ZVEZDINO DETE kako jede protivnicke igrace...

NEMANJA VIDIC!

no

pre 15 godina

Bilo bi pametnije da ih nismo ni dovodili. Ajde razumem za ovog Edgara da su se ponadali da ce mozda i da uradi nesto, ali mi stvarno nije jasno kako mogu da dovode ove "Device" za koje i najveci laik zna da nista nece pomoci?

Sever

pre 15 godina

Bravo!
A....Bogdanovic, Trajkovic, Mijajlovic, Pekaric, Trickovski, Burzanovic, Markovic, Ninkov....a da onaj jadni student iz Kanade...? Hocete da mi kazete da su oni dostojni Zvezdinog dresa???
Nastaviti....Svi na prodaju/otkaz!!!

dupla kruna

pre 15 godina

e moji,.....i,dok neciji igraci idu na pregovor eu mancester ,nekciji igraci piju otkaze...sledeca sezona,me podseca cetso na monti pajtonovce

vox

pre 15 godina

konacno,covek koji resava probleme,a nagomilati ih nece sigurno.Ona 2Afrikanca nemaju nista protiv i misle da ce samo napredovati ovde,a klinci su dobri.
Jedino ti ILIJA mozes nam pomoci i u tebe verujemoooo sviii!!!

dacho

pre 15 godina

Svaka čast na ažurnosti, ne treba čekati kraj prelaznog roka za promene u timu! Ima ih još 10-ak koji treba da idu! Zahvaliti im na saradnji sad pa i oni imaju vremena da traže klub.

GENERAL

pre 15 godina

Maksimovica nije trebao(jos)mogli su imati strpljenja do juna,a ovu dvojicu i treba,i ne samo dvojicu nego dvadeset dvojicu! Ajmo Ilija napravi ekipu za Ligu sampiona. Mozes ostaviti Lazetica,Milijasa,Burzanovica(mali ´´GENIJE´´),Trickovskog,Bronovickog,IBRAHIMA,Petkovica-ostali NAPOLJE!

nesa chicago

pre 15 godina

I sada dolaze bolji dani....!?Da li je uopste moguce da neko jos veruje!?Zvezda je u komi iz koje se mozda nikad nece probuditi i to je realnost.Pitam se,da li jos neko to moze da vidi ili sam i ja komatozan bolesnik kome je mozda bolje iskljuciti aparate.Zvezdine je trebalo odavno,bar bi se resili parazita koji egzistiraju u njoj.

mange

pre 15 godina

Neka su dobili...Kao i da nisu bili u klubu. Al treba se resiti jos mnogo njih. Najpre mislim na igrace veznog reda, koji nisu pripremili ni jedan gol napadacima Zvezde. Pa da i dovedu Ronalda, pored Milijasa nece se naigrati...

GRobaR

pre 15 godina

Sad vam je valjda jasno zasto ovaj edgar nije zavrsio u Partizanu. A kako ste samo bili smesni letos kad je "odabrao" zvezdu kao "najbolji" klub:)))
Ovaj jadni dekicar jos ne shvata da su igraci tipa Tagoe, Carlos, Vucicevic sluzili samo za prodaju magle prethodne(i ove, posto su iste) uprave i punjenje noviskih stubaca i vasih glava. Ove zime ce otici sve sto valja iz czv i doci ce sve sto ne valja, bas kao i letos. Pa nece valjda miskovic odjednom da ojacava zvezdu kad se onoliko trudio da je upropasti? Privatizacija je blizu, otprilike bas naleto kad zvezda zavrsi na 5-6. mestu ispod Javora. Dotle ce dug narasti na 25-30 mil ciji ce naveci deo biti upravo prema miskovicu. Onda ce se proglasiti bankrot i klub ce pripasti njemu jer nece imati od cega da mu se dug vrati. Dobice celu zvezdu za 12-15 mil(25-30% vrednosti). To vam je kao kad uzmete kredit od banke i zalozite nekretninu koja vredi 3x vise od duga, a onda ostanete bez nje kad ne platite rate. Posle toga ce napraviti delta city 2 na mestu stadiona i parking koji ce nama naplacivati za meceve LigeSampiona. Ko vam je kriv kad niste sprecili izbor konobara...

jedan komad komentara

pre 15 godina

"NAPADACA kom 2"
"VEZNI kom 2"
"STOPERA kom 2"

Navijač koji se prema igračima odnosi kao prema zamrzivačima.
Šest komada fudbalera?! Jadno, zaista.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Od cele ove grupe gradjana koja trenutno nosi crveno beli dres, mislim da na prste jedne ruke mogu da se nabroje oni koji ga i zasluzuju... Stamenkovic, Gaja, Milijas, Kleo, eventualno mali Nikolic... U toj grupi je bio i Burza, ali on decko iz dana u dan izgleda sve vise zaboravlja da igra fudbal. Namerno sam izostavio Koromana. Dzabe ekipi osoba sa dobrim igrackim kvalitetima, ako nema trunku discipline. Verovatno ce moj komentar biti medju onima sa najvecom crvenom cifrom zbog ovoga sto sam napisao, ali imam logicno objasnjenje. Ako neki igrac konstantno dobija zute kartone, a da pri tom te kartone ne dobija zbog pozrtvovane igre tj borbenosti (Primer je Gaj kome nikada nijedan karton necu uzeti za zlo jer je svaki faul zbog koga je karton dosao, napravio iz najbolje namere), to znaci da je taj igrac maksimalno nedisciplinovan, a takav ti u ekipi ne treba pa makar i bio i najbolji igrac lige. Problem je to sto smo svi svesni toga da Zvezda nema finansije da promeni, otpusti, pokloni dvadeset igraca, nego ce proces ozdravljenja biti postepen i trajace jako dugo, dok se sve te individue, koje je neko nazvao igracima, ne rasteraju iz kluba.
Nadam se da cu jednog dana, za godinu, dve, tri ili pet ponovo sa Severa moci da bodrim neke momke koji ce umeti da igraju fudbal. Do tada cu svoj glas i zivce trositi na razne nazovi igrace i nadati se da ce im ono "ludilo" sa Severa pomoci i motivisati ih da makar od ekipa velicine Javora i njima slicnih ne gube na mestu gde su nekada padale najvece svetske ekipe.

mile- r

pre 15 godina

Uslov Edgarovog menadzera je bio moze u ZVEZDU ,ali samo u paketu sa Devicem.Zvezda je po svaku cenu htela Edgara pa je zato Devic zavrsio kod nas

zoran bingulac

pre 15 godina

Sad jos da otpustimo:
Jakovica
Bogdanovica
Vukobratovica
Perovica
Radivojevica
Mijailovica
Blazica
a ako nam odu Gaj i Milijas,
DOVESTI:
NAPADACA kom 2
(Tagoe,Benitez ili taj Afrikanac)
VEZNI kom 2
(Zadnji vezni,kvaliteta Kastilja, moze taj ISAH i Ofanzivnog PAKERA, kao sto je Moreira kod groblja)
STOPERA kom 2
(Jedan iskusan kao Gaj,drugi mlad, talentovan)
Dakle, tim za prolece bi trebalo da izgleda ovako:
GOLMANI:
Stamenkovic
Bajkovic
omladinac...
ODBRANA:
Ninkov
Tomovic
Markovic
Pekaric
Novi stoper(iskusan)
Petkovic
Bronowicki
Omladinac....
VEZNI:
Koroman
Burzanovic
Lazetic
Trajkovic
Novi zadnji vezni(Isah)
Novi ofanzivni vezni
Nikolic
Novi levi vezni
NAPADACI:
Novi (C.Benitez)
Novi (Tagoe)
Kleo
Subasic
Some
Trickovski
Ovaj spisak sam napravio pod pretpostavkom da ce nam otici Gaj i Milijas (daj Boze da ostanu).
Ako ode i Koroman, onda nam treba jos jedan krilni igrac koji kao on moze da igra na obe strane.
A na leto......ne sumnjam u Ivica i Jugu...
Pozz za sve Delije
(Dekicar, 12. decembar 2008 19:07)

Covece,sve sam video i cuo,ali....ovo je previse...get a life

ilija ivic

pre 15 godina

Mislim da Maksimovic nije dobio sansu,jos je i povredjen. Trebali su ga sacekati malo i mislim da je mogao da pomogne. Na letnjim pripremama je bio dobar asistent i ucestvovao je u akcijama !!!

Kisho

pre 15 godina

Tagoe,Benitez TAGOE PRINC prica se o njemu milijardu godina,beniteza je doveo 16 klub.. Kastiljo je na pozajmici u evertonu,otpusteni maksimovic i ekipa,zar vas ne podseca na zigica koji nije dobio sansu....sta da vam kazem,nije lepo od nas sto pricamo o nekima koje nismo videli na terenu.ujednoo znaci da nisu ni zasluzili ? milijas? kvalitetan ali spor,treba nam igrac tipa makelela,pirla,kambiasa...Klea da otkupimo...Gaj je crni srbin,ne vidim polemiku...

:)

pre 15 godina

Vec cujem skandiranje sa severa :
JEDAN JE novi ofanzivni vezista , paker kao moreira groblju , novi ofanzivni vezista , paker kao moreira grobljuuuu , JE.OTE novi ofanzivni vezista , paker kao moreira grobljuuuu...
:)

zvezdas

pre 15 godina

sramota je sto u zvezdu dolaze napadaci koji ne znaju da sutnu loptu a kamoli da daju gol kao sto su barkos i edgar. Devic moze da igra samo za Radnicki iz Pirota gde mu je i mesto.Treba izbaciti i Jakovica i Bogdanovica jer ne zasluzuju Zvezdin dres

Nelson Muntz

pre 15 godina

@GRobaR

"Sad vam je valjda jasno zasto ovaj edgar nije zavrsio u Partizanu. A kako ste samo bili smesni letos kad je "odabrao" zvezdu kao "najbolji" klub:)))
Ovaj jadni dekicar jos ne shvata da su igraci tipa Tagoe, Carlos, Vucicevic sluzili samo za prodaju magle prethodne(i ove, posto su iste) uprave i punjenje noviskih stubaca i vasih glava. Ove zime ce otici sve sto valja iz czv i doci ce sve sto ne valja, bas kao i letos. Pa nece valjda miskovic odjednom da ojacava zvezdu kad se onoliko trudio da je upropasti? Privatizacija je blizu, otprilike bas naleto kad zvezda zavrsi na 5-6. mestu ispod Javora. Dotle ce dug narasti na 25-30 mil ciji ce naveci deo biti upravo prema miskovicu. Onda ce se proglasiti bankrot i klub ce pripasti njemu jer nece imati od cega da mu se dug vrati. Dobice celu zvezdu za 12-15 mil(25-30% vrednosti). To vam je kao kad uzmete kredit od banke i zalozite nekretninu koja vredi 3x vise od duga, a onda ostanete bez nje kad ne platite rate. Posle toga ce napraviti delta city 2 na mestu stadiona i parking koji ce nama naplacivati za meceve LigeSampiona. Ko vam je kriv kad niste sprecili izbor konobara...
(GRobaR, 12. decembar 2008 20:16)
Хтедох да оставим коментар, али си ме предухитрио. Као да си од мене преписивао. Могу слободно да потпишем све од прве до последње речи.
Оно што је најстрашније је да коментар стиже "са оне стране" Топчидерског брда. Ако је већ и комшијама све јасно (а познати су као светски шампиони необјективности), онда стварно не знам шта се чека код нас навијача и легенди клуба. Истичу последњи тренуци живота некад великог клуба...
Оде све у ПМ(прћију Мишковићевску)!

Marko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da verujete u coveka ciji je posao u italiji bio rasturanje klubova radi sto manjeg otkupa,tj. to mu je bila obuka za posao koji je danas u Zvezdi dobio da bi je Miskovic svojim dugovima otkupio!
Delija nisu i ne znam da li ce jos nekad biti ono sto su bile,PRAVI NAVIJACI!
Boli me srce ali Zvezda ide tamo gde je niko nece spasiti,u Miskoviceve ruke! :(((((((((

Kuršum

pre 15 godina

OK je za Edgara koji je imao dosta prilika da se dokaže,Dević malo manje prilike ali i za njega mi nije žao ali mislim da mali Maksimović je cele jeseni bio povredjen i da kad već ostavljaju "vezare" kao Bogdanovića i ovog Jakovića(ko li mu je veza je.. ga on) trebali su dati i njemu šansu da se dokaže.A što se tiče komentara da treba još dosta njih otpustiti tu se 100% slažem.Sve preko 25 godina a nemaju kvaliteta ćao bela,ćao amore i nikad više ni da se slikaju u najlepšem dresu na svetu a ne daj bože da kroče na sveto tle Marakane,na kojem su igrali veliki igrači i našeg i svetskog fudbala.Moramo ponovo vratiti taj kult inače smo propali(ako već nismo a ja se nadam da nismo).Kad je igrač ponosan čiji dres nosi onda pruža još 50% više nego što može.Ne može bre da nosi crveno beli dres svako ko šutne loptu ima da ga zsluži i to krvavo.

savopfc

pre 15 godina

joco ako mislis na defoura iz standarda onda nesto nije u redu sa tobom...trazi ga liverpool kosta 15 mil,dakle stekao je sve uslove za prelazak u DELTU.

luka

pre 15 godina

samo 3 igraca,mada i nije lose za prvi dan,samo sto prije kupiti igrace i od prvog dana da se krene sa uigravanjem tima,Ivicu majstore samo hrabro!!!Od ovog nemoze losije!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Nije mi jasno kako nasi klubovi daju nogu igracima koji nisu ni igrali,ovaj Devic je bio potencijalno pojacanje Partizana,ali je verovatno presudilo to shto je zvezdash pa nije hteo da predje u nashe redove.Verujte mi na rech,radi se o odlicnom igracu,ja mislim da ima vas koji pratite Portugalsku Ligu,igrao je sasvim solidno u Belanensesu.

Spas sa ovu nashu ligu je privatizacija Partizana i zvezde,ja mislim da mozemo da budemo na nivou grka,koji vidimo kako nastupaju u evropi.Pogledajte samo pojacanja Pao-a i Olympiakosa,Galleti,Gilberto Silva,Majstorovic,to su igraci osrednje klase sem Silve naravno,koji mogu da se nadigravaju i sa najjacim evropskim Ekipama,svaka cas Juci,Moreiri,Castillu,ali mislim da oni nisu ni 5-ta liga u odnosu na ove igrace.

Pozdrav za sve !

OCEMO JADRANSKU LIGU !

RIBLJA CORBA

pre 15 godina

meni je iskreno zao sto edgar odlazi mislim da su ga svi potcenili i da bi on i kleo bili sjajan tandem imali bi dva visoka snazna napadaca nesto kao sto bajern ima tonija i klosea.

a i sam podatak da je porto kupio edgara nam govori da ima kvalitet jer porto ne moze bas toliko da pogresi u odabiru igraca ako neki klub zna igraca da dovede za sicu pa ga posle proda za velike pare onda je to porto: kvarezma,bosingva,manis,r karvaljo,deko,seitatidis,paulo fereira...

ba

pre 15 godina

Zao mi je zbog tih momaka ali ipak realno gledano oni nisu za c zvezdu.......pametan potez uprave smanjiti br igraca, jos vise(sigurnojos 5-6)....a dovesti 3-4 dobra igraca......

vladan

pre 15 godina

Super,barem se nesto desava u Zvezdi,jos ostaje da se vidi dali je to pozitivno!?I kada cemo vec jednom "pronaći" nekog extra stranca koji će moći da preuzme odgovornost na sredini terena?Ovi kao Gaj sto sluze su korektori,takvih ima na pretek,ali dobri plejmejkeri su problem.

dupla kruna

pre 15 godina

e moji,.....i,dok neciji igraci idu na pregovor eu mancester ,nekciji igraci piju otkaze...sledeca sezona,me podseca cetso na monti pajtonovce

Dekicar

pre 15 godina

Sad jos da otpustimo:

Jakovica

Bogdanovica

Vukobratovica

Perovica

Radivojevica

Mijailovica

Blazica

a ako nam odu Gaj i Milijas,

DOVESTI:

NAPADACA kom 2
(Tagoe,Benitez ili taj Afrikanac)

VEZNI kom 2
(Zadnji vezni,kvaliteta Kastilja, moze taj ISAH i Ofanzivnog PAKERA, kao sto je Moreira kod groblja)

STOPERA kom 2
(Jedan iskusan kao Gaj,drugi mlad, talentovan)

Dakle, tim za prolece bi trebalo da izgleda ovako:

GOLMANI:
Stamenkovic
Bajkovic
omladinac...

ODBRANA:
Ninkov
Tomovic
Markovic
Pekaric
Novi stoper(iskusan)
Petkovic
Bronowicki
Omladinac....

VEZNI:
Koroman
Burzanovic
Lazetic
Trajkovic
Novi zadnji vezni(Isah)
Novi ofanzivni vezni
Nikolic
Novi levi vezni

NAPADACI:
Novi (C.Benitez)
Novi (Tagoe)
Kleo
Sbasic
Some
Trickovski

Ovaj spisak sam napravio pod pretpostavkom da ce nam otici Gaj i Milijas (daj Boze da ostanu).
Ako ode i Koroman, onda nam treba jos jedan krilni igrac koji kao on moze da igra na obe strane.
A na leto......ne sumnjam u Ivica i Jugu...

Pozz za sve Delije

Sever

pre 15 godina

Bravo!
A....Bogdanovic, Trajkovic, Mijajlovic, Pekaric, Trickovski, Burzanovic, Markovic, Ninkov....a da onaj jadni student iz Kanade...? Hocete da mi kazete da su oni dostojni Zvezdinog dresa???
Nastaviti....Svi na prodaju/otkaz!!!

salvatore

pre 15 godina

e moji,.....i,dok neciji igraci idu na pregovor eu mancester ,nekciji igraci piju otkaze...sledeca sezona,me podseca cetso na monti pajtonovce
(dupla kruna, 12. decembar 2008 18:17)

pa i u najvecim evropskim klubovima igraci dobijaju otkaze...ovo je sasvim normalno...ne vidim kako sad ti mozes da prkosis nama zato sto ce dva vasa prvotimca grejati ne klupu,nego tribinu(nedaj boze) i gledati ZVEZDINO DETE kako jede protivnicke igrace...

NEMANJA VIDIC!

GENERAL

pre 15 godina

Maksimovica nije trebao(jos)mogli su imati strpljenja do juna,a ovu dvojicu i treba,i ne samo dvojicu nego dvadeset dvojicu! Ajmo Ilija napravi ekipu za Ligu sampiona. Mozes ostaviti Lazetica,Milijasa,Burzanovica(mali ´´GENIJE´´),Trickovskog,Bronovickog,IBRAHIMA,Petkovica-ostali NAPOLJE!

nesa chicago

pre 15 godina

I sada dolaze bolji dani....!?Da li je uopste moguce da neko jos veruje!?Zvezda je u komi iz koje se mozda nikad nece probuditi i to je realnost.Pitam se,da li jos neko to moze da vidi ili sam i ja komatozan bolesnik kome je mozda bolje iskljuciti aparate.Zvezdine je trebalo odavno,bar bi se resili parazita koji egzistiraju u njoj.

mange

pre 15 godina

Neka su dobili...Kao i da nisu bili u klubu. Al treba se resiti jos mnogo njih. Najpre mislim na igrace veznog reda, koji nisu pripremili ni jedan gol napadacima Zvezde. Pa da i dovedu Ronalda, pored Milijasa nece se naigrati...

vox

pre 15 godina

konacno,covek koji resava probleme,a nagomilati ih nece sigurno.Ona 2Afrikanca nemaju nista protiv i misle da ce samo napredovati ovde,a klinci su dobri.
Jedino ti ILIJA mozes nam pomoci i u tebe verujemoooo sviii!!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Nije mi jasno kako nasi klubovi daju nogu igracima koji nisu ni igrali,ovaj Devic je bio potencijalno pojacanje Partizana,ali je verovatno presudilo to shto je zvezdash pa nije hteo da predje u nashe redove.Verujte mi na rech,radi se o odlicnom igracu,ja mislim da ima vas koji pratite Portugalsku Ligu,igrao je sasvim solidno u Belanensesu.

Spas sa ovu nashu ligu je privatizacija Partizana i zvezde,ja mislim da mozemo da budemo na nivou grka,koji vidimo kako nastupaju u evropi.Pogledajte samo pojacanja Pao-a i Olympiakosa,Galleti,Gilberto Silva,Majstorovic,to su igraci osrednje klase sem Silve naravno,koji mogu da se nadigravaju i sa najjacim evropskim Ekipama,svaka cas Juci,Moreiri,Castillu,ali mislim da oni nisu ni 5-ta liga u odnosu na ove igrace.

Pozdrav za sve !

OCEMO JADRANSKU LIGU !

GRobaR

pre 15 godina

Sad vam je valjda jasno zasto ovaj edgar nije zavrsio u Partizanu. A kako ste samo bili smesni letos kad je "odabrao" zvezdu kao "najbolji" klub:)))
Ovaj jadni dekicar jos ne shvata da su igraci tipa Tagoe, Carlos, Vucicevic sluzili samo za prodaju magle prethodne(i ove, posto su iste) uprave i punjenje noviskih stubaca i vasih glava. Ove zime ce otici sve sto valja iz czv i doci ce sve sto ne valja, bas kao i letos. Pa nece valjda miskovic odjednom da ojacava zvezdu kad se onoliko trudio da je upropasti? Privatizacija je blizu, otprilike bas naleto kad zvezda zavrsi na 5-6. mestu ispod Javora. Dotle ce dug narasti na 25-30 mil ciji ce naveci deo biti upravo prema miskovicu. Onda ce se proglasiti bankrot i klub ce pripasti njemu jer nece imati od cega da mu se dug vrati. Dobice celu zvezdu za 12-15 mil(25-30% vrednosti). To vam je kao kad uzmete kredit od banke i zalozite nekretninu koja vredi 3x vise od duga, a onda ostanete bez nje kad ne platite rate. Posle toga ce napraviti delta city 2 na mestu stadiona i parking koji ce nama naplacivati za meceve LigeSampiona. Ko vam je kriv kad niste sprecili izbor konobara...

no

pre 15 godina

Bilo bi pametnije da ih nismo ni dovodili. Ajde razumem za ovog Edgara da su se ponadali da ce mozda i da uradi nesto, ali mi stvarno nije jasno kako mogu da dovode ove "Device" za koje i najveci laik zna da nista nece pomoci?

zoran bingulac

pre 15 godina

Sad jos da otpustimo:
Jakovica
Bogdanovica
Vukobratovica
Perovica
Radivojevica
Mijailovica
Blazica
a ako nam odu Gaj i Milijas,
DOVESTI:
NAPADACA kom 2
(Tagoe,Benitez ili taj Afrikanac)
VEZNI kom 2
(Zadnji vezni,kvaliteta Kastilja, moze taj ISAH i Ofanzivnog PAKERA, kao sto je Moreira kod groblja)
STOPERA kom 2
(Jedan iskusan kao Gaj,drugi mlad, talentovan)
Dakle, tim za prolece bi trebalo da izgleda ovako:
GOLMANI:
Stamenkovic
Bajkovic
omladinac...
ODBRANA:
Ninkov
Tomovic
Markovic
Pekaric
Novi stoper(iskusan)
Petkovic
Bronowicki
Omladinac....
VEZNI:
Koroman
Burzanovic
Lazetic
Trajkovic
Novi zadnji vezni(Isah)
Novi ofanzivni vezni
Nikolic
Novi levi vezni
NAPADACI:
Novi (C.Benitez)
Novi (Tagoe)
Kleo
Subasic
Some
Trickovski
Ovaj spisak sam napravio pod pretpostavkom da ce nam otici Gaj i Milijas (daj Boze da ostanu).
Ako ode i Koroman, onda nam treba jos jedan krilni igrac koji kao on moze da igra na obe strane.
A na leto......ne sumnjam u Ivica i Jugu...
Pozz za sve Delije
(Dekicar, 12. decembar 2008 19:07)

Covece,sve sam video i cuo,ali....ovo je previse...get a life

jedan komad komentara

pre 15 godina

"NAPADACA kom 2"
"VEZNI kom 2"
"STOPERA kom 2"

Navijač koji se prema igračima odnosi kao prema zamrzivačima.
Šest komada fudbalera?! Jadno, zaista.

:)

pre 15 godina

Vec cujem skandiranje sa severa :
JEDAN JE novi ofanzivni vezista , paker kao moreira groblju , novi ofanzivni vezista , paker kao moreira grobljuuuu , JE.OTE novi ofanzivni vezista , paker kao moreira grobljuuuu...
:)

dacho

pre 15 godina

Svaka čast na ažurnosti, ne treba čekati kraj prelaznog roka za promene u timu! Ima ih još 10-ak koji treba da idu! Zahvaliti im na saradnji sad pa i oni imaju vremena da traže klub.

RIBLJA CORBA

pre 15 godina

meni je iskreno zao sto edgar odlazi mislim da su ga svi potcenili i da bi on i kleo bili sjajan tandem imali bi dva visoka snazna napadaca nesto kao sto bajern ima tonija i klosea.

a i sam podatak da je porto kupio edgara nam govori da ima kvalitet jer porto ne moze bas toliko da pogresi u odabiru igraca ako neki klub zna igraca da dovede za sicu pa ga posle proda za velike pare onda je to porto: kvarezma,bosingva,manis,r karvaljo,deko,seitatidis,paulo fereira...

ilija ivic

pre 15 godina

Mislim da Maksimovic nije dobio sansu,jos je i povredjen. Trebali su ga sacekati malo i mislim da je mogao da pomogne. Na letnjim pripremama je bio dobar asistent i ucestvovao je u akcijama !!!

zvezdas

pre 15 godina

sramota je sto u zvezdu dolaze napadaci koji ne znaju da sutnu loptu a kamoli da daju gol kao sto su barkos i edgar. Devic moze da igra samo za Radnicki iz Pirota gde mu je i mesto.Treba izbaciti i Jakovica i Bogdanovica jer ne zasluzuju Zvezdin dres

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Od cele ove grupe gradjana koja trenutno nosi crveno beli dres, mislim da na prste jedne ruke mogu da se nabroje oni koji ga i zasluzuju... Stamenkovic, Gaja, Milijas, Kleo, eventualno mali Nikolic... U toj grupi je bio i Burza, ali on decko iz dana u dan izgleda sve vise zaboravlja da igra fudbal. Namerno sam izostavio Koromana. Dzabe ekipi osoba sa dobrim igrackim kvalitetima, ako nema trunku discipline. Verovatno ce moj komentar biti medju onima sa najvecom crvenom cifrom zbog ovoga sto sam napisao, ali imam logicno objasnjenje. Ako neki igrac konstantno dobija zute kartone, a da pri tom te kartone ne dobija zbog pozrtvovane igre tj borbenosti (Primer je Gaj kome nikada nijedan karton necu uzeti za zlo jer je svaki faul zbog koga je karton dosao, napravio iz najbolje namere), to znaci da je taj igrac maksimalno nedisciplinovan, a takav ti u ekipi ne treba pa makar i bio i najbolji igrac lige. Problem je to sto smo svi svesni toga da Zvezda nema finansije da promeni, otpusti, pokloni dvadeset igraca, nego ce proces ozdravljenja biti postepen i trajace jako dugo, dok se sve te individue, koje je neko nazvao igracima, ne rasteraju iz kluba.
Nadam se da cu jednog dana, za godinu, dve, tri ili pet ponovo sa Severa moci da bodrim neke momke koji ce umeti da igraju fudbal. Do tada cu svoj glas i zivce trositi na razne nazovi igrace i nadati se da ce im ono "ludilo" sa Severa pomoci i motivisati ih da makar od ekipa velicine Javora i njima slicnih ne gube na mestu gde su nekada padale najvece svetske ekipe.

Nelson Muntz

pre 15 godina

@GRobaR

"Sad vam je valjda jasno zasto ovaj edgar nije zavrsio u Partizanu. A kako ste samo bili smesni letos kad je "odabrao" zvezdu kao "najbolji" klub:)))
Ovaj jadni dekicar jos ne shvata da su igraci tipa Tagoe, Carlos, Vucicevic sluzili samo za prodaju magle prethodne(i ove, posto su iste) uprave i punjenje noviskih stubaca i vasih glava. Ove zime ce otici sve sto valja iz czv i doci ce sve sto ne valja, bas kao i letos. Pa nece valjda miskovic odjednom da ojacava zvezdu kad se onoliko trudio da je upropasti? Privatizacija je blizu, otprilike bas naleto kad zvezda zavrsi na 5-6. mestu ispod Javora. Dotle ce dug narasti na 25-30 mil ciji ce naveci deo biti upravo prema miskovicu. Onda ce se proglasiti bankrot i klub ce pripasti njemu jer nece imati od cega da mu se dug vrati. Dobice celu zvezdu za 12-15 mil(25-30% vrednosti). To vam je kao kad uzmete kredit od banke i zalozite nekretninu koja vredi 3x vise od duga, a onda ostanete bez nje kad ne platite rate. Posle toga ce napraviti delta city 2 na mestu stadiona i parking koji ce nama naplacivati za meceve LigeSampiona. Ko vam je kriv kad niste sprecili izbor konobara...
(GRobaR, 12. decembar 2008 20:16)
Хтедох да оставим коментар, али си ме предухитрио. Као да си од мене преписивао. Могу слободно да потпишем све од прве до последње речи.
Оно што је најстрашније је да коментар стиже "са оне стране" Топчидерског брда. Ако је већ и комшијама све јасно (а познати су као светски шампиони необјективности), онда стварно не знам шта се чека код нас навијача и легенди клуба. Истичу последњи тренуци живота некад великог клуба...
Оде све у ПМ(прћију Мишковићевску)!

mile- r

pre 15 godina

Uslov Edgarovog menadzera je bio moze u ZVEZDU ,ali samo u paketu sa Devicem.Zvezda je po svaku cenu htela Edgara pa je zato Devic zavrsio kod nas

luka

pre 15 godina

samo 3 igraca,mada i nije lose za prvi dan,samo sto prije kupiti igrace i od prvog dana da se krene sa uigravanjem tima,Ivicu majstore samo hrabro!!!Od ovog nemoze losije!!!

Kisho

pre 15 godina

Tagoe,Benitez TAGOE PRINC prica se o njemu milijardu godina,beniteza je doveo 16 klub.. Kastiljo je na pozajmici u evertonu,otpusteni maksimovic i ekipa,zar vas ne podseca na zigica koji nije dobio sansu....sta da vam kazem,nije lepo od nas sto pricamo o nekima koje nismo videli na terenu.ujednoo znaci da nisu ni zasluzili ? milijas? kvalitetan ali spor,treba nam igrac tipa makelela,pirla,kambiasa...Klea da otkupimo...Gaj je crni srbin,ne vidim polemiku...

Kuršum

pre 15 godina

OK je za Edgara koji je imao dosta prilika da se dokaže,Dević malo manje prilike ali i za njega mi nije žao ali mislim da mali Maksimović je cele jeseni bio povredjen i da kad već ostavljaju "vezare" kao Bogdanovića i ovog Jakovića(ko li mu je veza je.. ga on) trebali su dati i njemu šansu da se dokaže.A što se tiče komentara da treba još dosta njih otpustiti tu se 100% slažem.Sve preko 25 godina a nemaju kvaliteta ćao bela,ćao amore i nikad više ni da se slikaju u najlepšem dresu na svetu a ne daj bože da kroče na sveto tle Marakane,na kojem su igrali veliki igrači i našeg i svetskog fudbala.Moramo ponovo vratiti taj kult inače smo propali(ako već nismo a ja se nadam da nismo).Kad je igrač ponosan čiji dres nosi onda pruža još 50% više nego što može.Ne može bre da nosi crveno beli dres svako ko šutne loptu ima da ga zsluži i to krvavo.

Marko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da verujete u coveka ciji je posao u italiji bio rasturanje klubova radi sto manjeg otkupa,tj. to mu je bila obuka za posao koji je danas u Zvezdi dobio da bi je Miskovic svojim dugovima otkupio!
Delija nisu i ne znam da li ce jos nekad biti ono sto su bile,PRAVI NAVIJACI!
Boli me srce ali Zvezda ide tamo gde je niko nece spasiti,u Miskoviceve ruke! :(((((((((

ba

pre 15 godina

Zao mi je zbog tih momaka ali ipak realno gledano oni nisu za c zvezdu.......pametan potez uprave smanjiti br igraca, jos vise(sigurnojos 5-6)....a dovesti 3-4 dobra igraca......

savopfc

pre 15 godina

joco ako mislis na defoura iz standarda onda nesto nije u redu sa tobom...trazi ga liverpool kosta 15 mil,dakle stekao je sve uslove za prelazak u DELTU.

vladan

pre 15 godina

Super,barem se nesto desava u Zvezdi,jos ostaje da se vidi dali je to pozitivno!?I kada cemo vec jednom "pronaći" nekog extra stranca koji će moći da preuzme odgovornost na sredini terena?Ovi kao Gaj sto sluze su korektori,takvih ima na pretek,ali dobri plejmejkeri su problem.