Fudbal 141

Petak, 28.11.2008.

14:59

Tošić dobio radnu dozvolu

Rukovodstvo Mančester Junajteda obezbedilo je radnu dozvolu za prvotimca Partizana Zorana Tošića.

Tošiæ dobio radnu dozvolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

Goxy 87 Gunner

pre 15 godina

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/m/man_utd/7754739.stm

Kakvih crnih 3.5 miliona evra, kad svi engleski mediji nagadjaju oko 8 miliona funti sto je vise od 10 miliona evra!?!?
Jel to vodje opet hoce da sakriju novac od prodaje??

z1l

pre 15 godina

E, zato tvoj voljeni klub ima cak 3 boda u Ligi UEFA, zato sto i vi ulazete kao i mi...40 miliona Modric i Da Silva i opet jadac...
(Darko, 29. novembar 2008 16:25)
To je čitavih 3 boda više od Partizana.

baxus

pre 15 godina

neko je pominjao da se baci pogled na forum man utda da se vide reakcije navijaca na dolazak tosica i ljajica...
i tako ja ne bejah lenj i otidoh na taj forum...

vecina komentara je u fazonu: "nemam pojma ko je taj tosic, al ajde da verujem fergusonu"
za ljajica su uglavnom pozitivniji komentari, uglavnom zahvaljujuci cinjenici da je znatno mladji i da je vec bio na treninzima ekipe...

rezime je da su svi zbunjeni jer niko ne zna ko su tosis i ljajic, a da su jedini izrazito pozitivni ili negativni komentari delo fanova iz srbije...

mile

pre 15 godina

Na sto je Manchester U. spao da kupuje prosjecnog Srbina za smjesnih 3.5 milijuna eura Stvarno je visoka kvaliteta taj Tosic kad ga Partizan pusta za lovu koju Dinamo moze dobiti za svog najlosijeg igraca. Svasta. Pa covjek nece nikad odigrati sluzbenu utakmicu za Manchester zato sto ce ga odmah poslati na posudbu a tamo ce igrati kao Zigic i Ivanovic u svojim klubovima. Samo vi imajte svoje Ivanovice, Zigice i Stojkovice i Kezmane koji su proglasen u sezoni 2007/2008 najvecim promasajima spanjolske, portugalske, spanjolske i francuske lige. Zato je bolje da sutitr. Osim Vidica i mozda Stankovica, apsolutno niti jedan srpski igrac nebi bio medu 23 igraca u reprezentaciji Hrvatske. Onda znate koja je razlika u kvaliteti. Jos uvijek ste mnogo premali za nas Hrvate u vasem fudbalu. Nemojte da vas to previse..

Darko

pre 15 godina

@z1l, 29. novembar 2008 02:07
E, zato tvoj voljeni klub ima cak 3 boda u Ligi UEFA, zato sto i vi ulazete kao i mi...40 miliona Modric i Da Silva i opet jadac...

Ђорђе Мијовић

pre 15 godina

Па и Роналдо када је долазио у Ман је изгледао благо речено смешно. Дрес му је био велики... Погледајте ако не верујете. И од њега је Ферги направио играча!
Тако да се надам да ће успети слично и са тошићем.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

LUDI ROCKI Jedva,ali jedva sam prestala da se smejem tvom komentaru i evo da ti napisem par reci.LUDI ti zaista pristaje uz komentar koji si pisao.Taj isti Dzajic je za sve vase je PROFESOR fudbala,covek je za vas izmislio fudbal.Svi vasi fudbaleri zajedno mogu samo da mu nose vodu i to AKO IM DZAJA dozvoli!!! A za tog vaseg krnjcara ili kako se vec zove
je malo dete za naseg VIDICa!Kazes Vidic fizikaner i ne uvazavaju ga koliko tog vaseg u Portsmutu? Joj decko na cemu si ti? Ti poredis Portsmut sa Mancesterom sampionom engleske,Evrope? Da li ti pratis sta kazu strucnjaci za istog tog Vidica? Da li znas koliko je puta bio imenovan za prvu postavu Engleskog sampionata,Evrope? Ma necu da ti vise nabrajam,samo jos nesto SMESAN SI DO BOLA!!!!

Naravno da se istorija ponavlja . . .Bor, Aleksandar

pre 15 godina

Jednom je tako Real kupio Predraga Spasica...
(istorija se ponavlja, 28. novembar 2008 21:01)


Jednom je tako Real kupio Predraga Mijatovica!

Goran

pre 15 godina

Srecno Tosicu !
Ali svi ste presli preko jedne veoma zanimljive stvari.
"Poznato je da igrač mora da odigra 75% odigranih zvaničnih utakmica za A reprezentaciju u poslednje dve godine, a Zoran Tošić to nije ispunjavao."
Ja recimo ovo nisam znao, i sad mi je potpuno jasno zasto su svakakvi bilmezi igrali za repku, znao sam da je bitan transfer ali nisam znao da je ovo ta rupa u sistemu...sad je skroz ocigledno da je neko u FS Srbije uzimao dobar deo kolaca od transfera svih "zvezda" iz nase reprezentacije proteklih godina sto nas je i dovelo do onakvih igara i onakvog statusa koji nam je dobro poznat.

rexxona

pre 15 godina

znaci dokle vise sa prodavanjem mladih igraca za sicu...
bozovic
rukavina,dordjevic,lomic,obradovic
moreira,vukcevic,tosic,babovic,sulejmani
jovetic,
pa gazili bi sve redom...
a ovo su igraci samo od zadnjih nekoliko sezona sto su napustili klub

Paja

pre 15 godina

Kako to da se već pominje konkretna suma za transfer,čovek dobija radnu dozvolu,a čelnici Partizana tvrde da nikakvih kontakata sa njima povodom svega toga nije bilo?

Dragan

pre 15 godina

Ako je ovo istina,to ce biti najveci promasaj u istoriji mancestera...Slab,nespreman,ocajan u duel igri,u stvarima koje su najbitnije na ostrvu ali ako su ga doveli samo da sutira slobodnjake i izvodi kornere onda ok ali tada ce na svakoj utakmici imati igraca manje na terenu...E moj fergi izlapeo si kako godine prolaze...
*Neko prodaje igrace u Tursku(Kocaeli) a neko u Mancester...Znam da Vam je tesko ali nemojte vi da budete REALNI molim vas...

divac

pre 15 godina

bezi odavde mladicu,zelim ti svu srecu sveta i da ostavis trag medju najvecima to je moja jedina zelja...i ne okreci se PARTIZAN FOREVER

Babin_zub

pre 15 godina

Nas fudbal je zaista na dnu kad za igracha kakav je Tosic nude samo 3.5 miliona.Da je igrach bilo kog kluba u Turskoj,Belgiji,Grckoj...ponudili bi mu duplo vise.Eto koliko gubimo ispadanjem u prvim fazama evro-kupova,ili blamiranjem u grupi uefa.
A Tosicu zelim da zaista predje u Mancester,ali da mu uvek pred ocima bude slika Perice Ognjenovica i Dragana Cirica,dva EXTRA TALENTA srpskog fudbala koji su samim potpisivanjem ugovora mislili da su najpametniji,najbolji,neprikosnoveni...Zato radi,treniraj duplo vise od ostalih,posle treninga vezbaj slobodnjake,sam...Idi u teretanu jer ti treba i misicna masa...Imas talenat,mlad si,ali tek ti predstoji da uchis da bi postao dobar fudbaler.
Srecno,i pamet u glavu!

Zoki,RS

pre 15 godina

Ajde sve je to ok,talenat više-manje,gore-dole,ali da neko igraču vadi radnu dozvolu a ne pita koliko on košta to je malo čudno!Znači Partizan sada kaže 15 mil. i to je to,ma nema šanse sve je do detalja dogovoreno 5-6 mil. maximalno.

doca

pre 15 godina

Više vrijedi Modrić nego Tošić i Ljajić zajedno. Šta je bilo sa ostaću do Lige Šampiona pa na proljeće... Što ih pravite ako ih dajete za kikiriki? I košarkaški klub isto Peković otišao kao slobodan igrač pa mislite da će vam svaki dan padati talenti sa neba??

Realno

pre 15 godina

Na treningu Manchestera i sa tribina naučiš više nego igrajući u Srbiji. Tošić nema šta da izgubi - uzeće pare i dobiti priliku da napreduje. Partizan gubi, bez obzira na novac jer dečko je mnogo važan igrač u ovakvom Partizanu, a to smo videli već više puta, posebno u poslednjem meču protiv Standarda. Sigurno da postoji adekvatna zamena, Partizan ne bi tek tako išao grlom u jagode. Prodaj aigrača je realnost jer nema drugih pouzdanijih sredstava za normalno funkcionisanje. Od čega bi i košarkaški klub živeo da ne prodaje igrače?
To, da li je on zaslužio da igra u Manchester Unitedu ili nije, pokazaće vreme, a od njegovog uspeha zavisi da li će i reprezentacija Srbije biti na dobitku. Zato mu treba pružiti podršku, a ne pljuvati. No, u Srbiji se sve može oprostiti osim uspeha.
Što se tiče Ljajića, m islim da Partizanu nije neophodno da ga sad prodaje, a ni ne verujem da će to učiniti. Neki dogovor sa Manchester Unitedom je moguć, ali to će ostati iza zavese javnosti.

Gallianni

pre 15 godina

Srecno Tosicu..
Ako ne budes igrao, bas te briga, bar ces imati kesa koji ne bi zaradio u nasoj ligi da igras jos 100godina :)
Molimo se da uspes!!!

Ludi Rocky Balboa

pre 15 godina

**gani izjedite se od muke.Nikad nista realno niste ni znali ocijenit.Od kad vam se raspala Juga vi ste nula srbijanskog fudbala.Propast.Zaostajete za "ovako po vama jadnim Partizanom u Evropi" dvije godine da niste bili jedan dan ispred njega na tabeli.Kad smanjite na -9 bodova vas hvata delirijum srece.Jadovi moji.A Tosic sa 21 je genije za onog trapavog Dzaju koji je vasa zlezda.Dogurao do Bastije-gdje to?Samo da ne bude kao onaj Vidic,fizikaner koga uopste ne uvazavaju ni toliko koliko Kranjcara u Portsmutu.

z1l

pre 15 godina

@ Joško

Ma baš mi je drago da je tebi drago. Meni je nekako ipak draže što je Dinamo prodao Modrića u "mali" Tottenham za 25 mil. €, nego u "veliki" Manchester Utd. za 3,5 mil. €. Meni je moj klub na prvom mjestu. Ja nisam mentalno kolonijaliziran.

MM

pre 15 godina

Tomic 08.08.2008. : " Ova uprava nece prodavati mlade igrace, bar 2-3 godine, kako bi usli u ligu sampiona, sto nam je jedini cilj". Rece i ostade ziv.

GoSha

pre 15 godina

Kaze menadzer "Poslao sam im kvalitetne snimke"... mora da su pod utiskom tih snimaka i doveli Tosica ali mislim da ce posle ove utakmice od sinoc preispitati odluku, ali ovde samo treba cestitati menadzeru...

MADAFAKA

pre 15 godina

Bravo Bambi!
I kad budes igrao na pozajmici prvih par sezona (jer si mlad), znaj da ces uvek biti pod budnim okom mocne mancesterove masinerije. U MU se ne poziva tek tako, zato samo hrabro, muski i neka te sreca prati.
Rad i strpljenje i doci ce sve na svoje mesto. Samo neka si se dokopao "odskocne daske" zvane MU!

Nikola_Pancevo

pre 15 godina

U Partizanu sve same zvezde i velemajstori, a nijedan bod u grupi sa prosecnim evropskim ekipama. Ko je ovde lud jos uvek se pitam? Valjda ovi iz Mancestera znaju sta rade?! Ja jos ne verujem da imamo dva igraca za koje se oni interesuju. Tosicu zelim sve najbolje, ali iskreno ne verujem da ce se on naigrati u Mancesteru. Bambi, SRECNO....

MinistarG

pre 15 godina

Pa bas mi i nije jasno sto toliko ima onih sto pljuju Tosica,da li zasluzuje ili ne videcemo,samo da podsetim da decko ima samo 21 godinu,i prelaskom u Man Utd moze samo da bude bolji igrac,makar samo trenirao sa takvim igracima i trenerom.A nisam siguran da li su i Nani i Anderson pokazali da su prava buducnost za Man iako su placeni pet puta vise od Tosica...Da skratim,ovo je veoma lepa vest za srpski fudbal,nadam se da ce ubuduce nasi igraci sve vise prelaziti u tako velike klubove koji imaju tradiciju i fudbalsku kulturu.

MinistarG

pre 15 godina

Pa bas mi i nije jasno sto toliko ima onih sto pljuju Tosica,da li zasluzuje ili ne videcemo,samo da podsetim da decko ima samo 21 godinu,i prelaskom u Man Utd moze samo da bude bolji igrac,makar samo trenirao sa takvim igracima i trenerom.A nisam siguran da li su i Nani i Anderson pokazali da su prava buducnost za Man iako su placeni pet puta vise od Tosica...Da skratim,ovo je veoma lepa vest za srpski fudbal,nadam se da ce ubuduce nasi igraci sve vise prelaziti u tako velike klubove koji imaju tradiciju i fudbalsku kulturu.

Nemanja Zemun

pre 15 godina

jos jedan dokaz da imamo dobre igrace ali nemamo strucnjake uz koje bi napredovali.Sinocna postavka igre protiv Standarda je bila sramna.Pored toga problem je bio u motivaciji,prvo poluvreme bezvoljno,a kad se tako udje u mec nema spasa.

darko,karaburma

pre 15 godina

zvezdas sam,ali prvenstveno srbin i raduje me sto ce jedan igrac iz nase lige zaigrati za takav klub,srecno bambi,a i zvezdi si olaksao,bar malo...:),a i navijam za MU i zam kakav je bambi i sigurno ce ciniti cuda!!!!

JQZ

pre 15 godina

Svo ovi su "igrali" u Man Utd za vreme Ser Alexa, broj nastupa u zagradi..
Tosicu, gledaj i slusaj Vidica, nista ne pricaj i trci do iznemoglosti na svakoj utakmici.
Bardsley, Phillip 2003-2008 (18)
Barnes, Michael 2006-2008 (1)
Bardsley, Phillip 2003-2008 (18)
Brazil, Derek 1986-1992 (2)
Casper, Christopher 1993-1998 (7)
Clegg, Michael 1996-2003 (24)
Cooke, Terrence 1995-1996 (8)
Culkin, Nicholas 1995-2002 (1)
Curtis, John 1995-2000 (18)
Davies, Simon 1993-1997 (20)
Davis, James "Jimmy" 1999-2003 (1)
Djordic, Bojan 1999-2004 (2)
Dong, Fangzhou 2004-2008 (3)
Dublin, Dion 1992-1995 (17)
Ebanks-Blake, Sylvan 2002-2006 (2)
Eckersley, Adam 2005-2007 (1)
Ferguson, Darren (sin) 1990-1994 (30)
Gill, Anthony 1987-1990 (14)
Gillespie, Keith 1993-1995 (14)
Goram, Andrew 2000-2001 (2)
Graham, Deiniol 1987-1991 (3)
Greening, Jonathan 1998-2002 (25)
Healy, David 1999-2001 (2)
Higginbotham, Daniel 1996-2000 (7)
Johnson, Edward 2001-2006 (1)
Jones, David 2004-2007 (4)
Jones, Richard 2005-2008 (5)
Lee, Kieran 2006-2008 (3)
Lynch, Mark 1999-2004 (1)
Marsh, Phillip 2006-2007 (1)
McGibbon, Patrick 1995-1997 (1)
McKee, Colin 1994 (1)
Nardiello, Daniel 1999-2005 (4)
Nevland, Erik 1997-2000 (6)
Notman, Alexander 1998-2001 (1)
O'Kane, John 1994-1997 (7)
Pilkington, Kevin 1994-1998 (8)
Pugh, Daniel 2000-2004 (7)
Rachubka, Paul 2000-2002 (2)
Ricardo, Lopez Felipe 2002-2005 (5)
Roche, Lee 2001-2003 (3)
Rossi, Giuseppe 2004-2007 (14)
Shawcross, Ryan 2006-2008 (2)
Spector, Jonathan 2003-2006 (7)
Stewart. Michael 1997-2004 (14)
Taibi, Massimo 1999-2000 (4)
Thornley, Benjamin 1993-1999 (14)
Tierney, Paul 2000-2005 (1)
Timm, Mads 2002-2006 (1)
Tomlinson, Graeme 1994-1998 (2)
Twiss, Michael 1996-2000 (2)
Wallwork, Ronald 1996-2004 (28)
Webber, Danny 1998-2002 (2)
Wellens, Richard 1999-2000 (1)
Whitworth, Neil 1991-1993 (1)
Wilkinson, Ian 1991-1993 (1)
Wilson, David 1988-1991 (6)
Wilson, Mark 1998-2001 (9)
Wood, Nicholas 1985-1989 (4)
Wratten, Paul 1991-1992 (2)

JA

pre 15 godina

Samo cu reci - Srecno Malac!
PS. Ovde ima zaista mnogo lepih dobronamernih poruka, bez nekog podbadanja i vredjanja, a opet sa mnogo nepreporucenih glasova. Delije cemu toliko srozavanje i te kompleksarije?

GROBARCINA

pre 15 godina

Sto se Bambija tice neka mu je sa srecom,ali Ljajica ne treba jos proodavati jer moze da odigra jos koju sezonu u Partizanu tako da treba sacekati i prodati ga za mnogo vece pare kao sto je to uradio DINAMO ZAGREB sa EDUARDOM i MODRICEM!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Svaki nas fudbaler koji igra u nekoj Evropskoj ekipi prezentuje svoju zemlju i zato nikada nisam pravila razlike izmedju Zvezdinih i Partizanovih fudbalera kada nastupaju za neke evropske ekipe i uvek sam navijala za ekipu gde nastupa bilo koji Srbin.Tosicu zelim mnogo srece,toliko da pokaze sta zaista zna i da zasluzi da bude standardan u prvoj postavi jer ce to biti veliki uspeh kako za njega,tako i za Srbiju i nasu reprezentaciju!!! Srecno i napred decko pa da zajedno sa Vidicem osvajate titule!!!

predrag

pre 15 godina

koliko se secam i kristijano je dosao mekan....curica....ali ser je uzeo stvar u svoje ruke....pa nemanju je napucao najsnaznije...sada bije drogbu kao misa malog....nadajmo se da ce i od bambija da napravi nesto...ser ga je nanjusio.... i to je nesto....sretno....i samo hrabro.....srce na teren....za srbiju!

PFC

pre 15 godina

Ja sam za to da se prodaju Tosic,Zuka i Cadikovski,a za te pare da se dovedu Pavlovic iz Napredka ili Tadic iz Vose,Djuric iz Vose,Sasa Ilic i jedan kvalitetan spic,ali visok koji odlicno igra glavom tipa Delibasic,ja bi voleo da to bude bas on.I onda:
M.Bozovic
Stevanovic
Obradovic
Djordjevic
Djuric
Petrovic(Fejsa)
Pavlovic(Tadic)
Moreira
Ilic
Diarra
Delibasic
Ekipa koja bi sigurno prosla i ovu grupu lige uefa.Moze i umesto Djurica Gavrancic.Nadam se da je Tomic video da Partizanu fali jedan kvalitetan,robusan napadac koji odlicno igra glavom,a zna da da gol i nogom,jer Partizan mnogo ide na centarsuteve Obradovica,Tosica,Stevanovica,cak i Diare koji se cesto otvara po strani,ali Partizan nema spica koji bi te centarsuteve pretvorio u golove.Protiv Standarda smo videli kako Bogunovic centrira Dijari i Dijara Bogunovicu,ali su njih dvojica bezopasni u skoku.Tako da Tomicu jedan visok,iskusan stoper,prodorno krilo sa odlicnim centarsutem,KAPITEN SASA ILIC i jedan visok spic koji odlicno igra glavom.

Kapiten

pre 15 godina

Neko preko Spartaka , a neko direktno zi PARTIZANA...Mislite o tome :)
(SHEARER, 28. novembar 2008 17:59)

Ja ne znam jel' ovaj nesto pio pre ovog posta.... Pa decko raspitaj se ko je bio kapiten na utakmici lige sampiona Manchester United - Dinamo Kiev prosle sezone,pa onda pricaj ko odakle odlazi..I mi smo vise uzeli Spartaku za Vidica nego sto ce te vi za oba vasa "talenta" ..... Moje misljenj... mislim da je rano za tako veliki klub..prvo na kaljenje u neki osrednji tipa Wigan,Birmingham...pa posle u nebesa..Pa taj ce prevu zvanicnu odigrati tek sledece sezone...

Jedan je Nemanja

ismail d.

pre 15 godina

Bravo ADEME LJAJIĆU!Pokazanom igrom si zaslužio kraljevski tim - REAL iz Madrida. Proslavi Novi Pazar i Bošnjake Sandžake.Ti ćeš bit pravi AMBASADOR SANDŽAKA. MNOGO POZDRAVA OD TVOG NOVOG PAZARA I NAVIJAČA TORCIDE.

tantalo

pre 15 godina

Zašto ovaj Mančester baca pare na Tošića?! Evo vam primer "ekstra talenata" Simona Vukčevića i Stefana Jovetića koji sada greju klupice u svojim klubovima.
(Mehmedalija Meša, 28. novembar 2008 16:53)

care,joveta igra na kasicicu zato sto trener ima ogromno poverenje u giraldinja i mutua ali i tome ce doci kraj pa ce joveta napredovati samo tako, a vukcevic je najbolji igrac sportinga i najbolji mladi igrac portugalskog prvenstva

ArizonaCardinals

pre 15 godina

Wow, this is awesome. Have a safe trip to EPL, and good luck to you. This is a great news for serbian national team, too.

Bobby Peru

pre 15 godina

Mala preporuka rukovodstvu Partizana. Ako se MU interesuja zaista za Tosica, odma im ga uvalite i uzmite neke pare. Ako ostene ovde do leta necete dobiti ni pola para. Usput im uz Tosica uvalite i Fejsu gratis, da izvucete bar neki ulozeni dinar u njega. Malog Ljajica prodajte na leto i od tih para kupite nekog malo boljeg fudbalera i sto rece neko napred, pola para dajte za KK posto oni jedini mogu nesto da naprave u Evropi. Domaci fudbal bolje da zaboravimo nekoliko narednih godina, izuzev reprezentativnog dok je Antic tu. Ostali bolje da ne igraju vise kvalifikacije za evro kupove, a ni kup UEFA posto nam jako dobro ide. Ne zna se ko je gori dal Zvezda ili Partizan. Toliko.

partizan

pre 15 godina

Znaci ne treba pljuvati malog Tosica.Ako on smatra da moze tamo da igra onda svaka cast.
Ja naravno ne mislim da moze.
Najvaznije za mlade fudbalere je da imaju kristalno jasnu sliku o tome koliko zaista vrede i koji su im trenutni limiti.Ako prepuste celu pricu oko pronalaska novog kluba medadzerima koji najcesce gledaju da utrpaju igraca u sto veci klub,kako bi privukli sebi musterije,pri tom ne gledajuci koje su perspektive tog igraca u tom klubu.
Mnogo nasih fudbalera je proslo na slican nacin.Ko je ubedio Zigica da moze da igra u Valensiji? Pericu u Realu itd...
Dakle sada je jasno covek ode u MANCHESTER.Umesto da pokusa sa manjim klubom jedno dve tri godine dok se dokaze itd. on oce direkt...glavom kroz zid.Nije valjda umislio da je dovoljno dobar za prvi tim?

Andrya

pre 15 godina

Au,ovde sve pametnjakovici daju komentare i to veoma "pametne".
Decko ce potpisati za MU i ko ste vi da to omalovazavate,niste igrali fudbal dalje od vase ulice i vi sad nesto pametujete.Tosic se bas "nervira" zbog vasih komentara.
Samo napred care i ako ne uspes u MU opet si postigao da treniras u najvecem klubu,malo li je!!!!

Darko

pre 15 godina

U Partizanu i u ovakvoj ligi nikada ne bi napredovao. Makar išao na pozajmicu, više će mu se isplatiti da igra u Championship-u nego u Srbiji.
Stvar je sa našim klubovima jasna-živi se od prodaje igrača i nema drugog načina dok se klubovi ne privatizuju. Svi navijači koji ovo ne znaju, žive u oblacima. Toliko i o evropskoj Zvezdi, Partizanu, a da ne pričam koliko su daleko ostali klubovi. Ako nam je za utehu, bolji smo od svih komsija i ovakvi kakvi smo (e, sad će Hrvati...). No, potreban nam je zakon i da se proguta neka knedla prilikom prodaje i tek posle 5-10 godina možemo očekivati boljitak. Do tada, srećno svim momcima iz Srbije koji su se ovde trudili i radili i trpeli ko-zna-šta od klubova i menadžera, a potom otišli, jer će im tamo biti mnogo bolje nego ovde, a mi ćemo svakako imati bolju reprezentaciju.
Sledeće godine, zna se...Ispada se u trećem kolu kvalifikacija, pa se uđe u Ligu Uefa, tamo 0-3 boda i tako...dajte mi jedno javno (državno, zajedničko) preduzeće koje dobro radi?

HH

pre 15 godina

Citam ove komentare i jos jednom dolazim do zakljucka da je ovo zemlja sa recimo 3 miliona fudbalskih selektora i velikih strucnjaka.
Sir Alex,covek koji je toliko toga osvojio,verovatno zna sta radi ako zeli da dovede Tosica u Man U...
Druga stvar,istina je da su razni "debeli bumbari" pokrali klubove i gomilu para od transfera ali sa druge strane-ako gledamo realno,ko ce da ulaze u sport kad nam je privreda u cabru? Nema para u privredi,nema para za sport-prodaja igraca je neminovna i to je to.Tuzno ali to je nasa realnost.
I jos nesto-niko ne moze da kaze da Bane nije napredovao iako nema neku zapazenu minutazu u Chelsea.

Nemanja

pre 15 godina

I dalje nemogu da vreujem. Ja sam delija i ne interesuje me price tipa on je igrac Partizana a nije Milijas i te gluposti. To je za vas decu da se prepucavate. Svaka cast i sve najbolje i da se ustali sto pre u prvom timu. Reprezentacija je broj jedan i ispred svih prica. Da li je fergi u pravu videcemo. Voleo bih da jeste iako sam navijac Zvezde. Pod tim mislim za obojicu. I Ljajic i Tosic. A bas me zanima kako je Vidic savetovao Fergija u vezi obojice. On je prvi probio barijeru losih transfera nasih igraca i sada kako reprezentacija i mladi tim igraju bolje imamo i sve bolje transfere a samim timnami reprezentacija jaca. Hvala bogu idemo napred a ne nazad...

skandinavac

pre 15 godina

Informacija je neprovjerena i nema veze sa transferom u Mancester ,J. to nijedna ozbiljna novina nije objavila
Ljajic ima sanse posto je mladi i vidi se #direktno# da zna fudbal za Tosica sumnjam..prvo skociti pa onda reci hop..tolike pompe da im bas Tosic nedostaje .mislim preslo svaku mjeru umjerenosti..i korektnosti .

pepeyac

pre 15 godina

Mozda smo se svi utopili u svetsku ekonomsku krizu ali zar nije 3.5 miliona malo ako se radi o velikom talentu.Zamazali su oci javnosti nekim pricama o radnoj dozvoli kao da dolazi Osama Bil Laden a ne fudbaler koji predstavlja buducnost jednog tima.Za te pare bi ga kupio bilo koji tim iz Rusije.
Ocigledno je neki menadzer dobro naplatio svoje usluge.
Dokle se mi budemo postavljali bez ponosa dotle ce i nas kupovati kao jeftino roblje prodajuci nam pricu o radnim vizama.
Tosicu srecno a Partizanu neka misli na sadasnjost dok buducnost(Ljajic) ne dodje na red da nosi igru.

zauvek zvezdas

pre 15 godina

@grobari

Koji ste vi kompleksasi. Umesto da zalite sto vam jedan od glavnih igraca odlazi u Mancester, glavna satisfakcija su 8 ili koliko vec miliona evra dobija Partizan. Bambiju zelim sve najbolje u nastavku karijere.

pele

pre 15 godina

Ide Tosic,pa za njim i LJajic,pa nam ode svetski priznati trener Jokanovic,pa cemo prodati golmana Bozovica ,Diara ce morati da ode za bolje finansije iz kluba na zimu,za njim ide i Moreira,Zuka ide na ljeto u Keln sa kojim je Partizan vec dogovorio transfer koji se drzi u strogoj tajnosti,a po meni Paunovic bi trebalo da ode na kaljenje u Teleoptik posto je ocigledno da je momak ili malo ostario ili je zaboravio da igra fudbal i tako oslonac ekipe ostaje mlado i propalo pojacanje LJubomir Fejsa uz jos dva pojacanja iz inostranstva jednim Brazilcem i jednim Japancem ,mislim da cemo sledece godine harati evropom.pozz

Sasa

pre 15 godina

Samo da kazem svima da je Tosic 100% fudbaler Partizana i da Banat od ovoga nema nista. To medjutim nije slucaj sa Fejsom. Mozda ste pobrkali loncice.

Batke

pre 15 godina

Pouzdano znam da s eradna dozvola u Engleskoj ne moze dobiti bez zahteva i saglasnosti onoga na koga ta dozvola glasi. Dakle i Partizan i Tosic znaju za sve ovo vec duze vreme, ali se malo prave mutavi jer smatraju da smo navijaci budale !!!

mare21ns

pre 15 godina

za 2-3 god, ako ga povrede zaobidju, bambi ce biti jedan od nosioca igre mancestera... decko ima sve sto se tice igre i jos je skroman i lepo vaspitan, tako da nece biti kao bosko jankovic ili njemu slicni...ko se slaze sa mnom???

pile

pre 15 godina

pa super drago mi je zbog njih dvojice...zelim im svu srecu...a i drago mi sto ce partizan zaraditi mnogo love od njihove prodaje, s tim parama moz' kupiti po afrike :D

Cheshko

pre 15 godina

Evo nekog mog misljenja otkud Tosic da bude zanimljiv United-u. Zvezdas sam, ali mislim da je Tosic trenutno solidan igrac, sa mogucnoscu napredovanja, ali da je po meni, ono sto je mozda presudilo je, cena. Ako pretpostavimo da je United zaista bio zainteresovan da dovede Krasica, koji je, barem 20% bolji igrac od Tosica, ono sto je moglo da okrene United ka Tosicu je verovatno odvaljivacka cena od strane CSKA, a kako je Ferguson imao pozitivno (ali skupo) iskustvo sa Vidicem, mislim da je gledajuci Krasica, napravio kompromis i za verovatno vise nego upola para, resio da dovede Tosica, za koga verovatno zna (misli) da nije toliko dobar, ali da je perspektivan i da bi mogao da od njega nacini dobru kupovinu. U svakom slucaju, lepa stvar za domaci fudbal, cak i da Bambi provede neku sezonu na pozajmici, sigurno je da ce nauciti vise nego po nasim livadicama koje je ionako prevazisao...

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

U uglednim UK novinama se moze videti da potencijalna suma za Bambija ide do 8 miliona funti, sto je oko 10 miliona evra.
Za igraca koji ima 21. godinu dosta, ali da ne pominjem po stoti put Dinamo(Zg)!!!
Posto se sa transferom Jovetica nismo proslavili, mislim da bi bilo previse da ga pustimo za znacajno manju sumu. Naravno da bi bilo najbolje da ostane ceo tim na okupu ali Ferguson je uporan covek. E sad, ako se desi da prodaju Tosica i ne zadrze ostale i pojacaju tim(odbranu), da naredne godine napravimo nesto vise, pod izgovorom kako Partizanu treba ,,milijardu`` evra da bi prezivljavao, onda da ih menjamo. A ako prodaju malog Ljajica posle 3,4 meca za prvi tim e onda lepo da promenimo delatnost iz FK u Pijaca Partizan!!!
Tomicu pokazi se sad, ovaj prelazni rok ti je vazniji od letnjeg, tim mora da se uigrava na vreme.
Grobari ne traze cuda nego samo truda...

pele

pre 15 godina

LJudi iz Mancestara verovatno znaju sta su gledali ,i znaju i oni da je potreban veliki rad i napor da bi on postao pravi ,ja zaista zelim srecu svakome i voleo bih da decko uspe .Srecno !

Delija

pre 15 godina

Mislim da bi bila velika greska da predje u Mancester United,jer
nece tamo dobiti sansu da igra.
Proci ce kao Perica Ognjenovic u
Realu..Zivi bili pa videli

sensei

pre 15 godina

e tako je to bilo nekada....





Nemojte mnogo da se palite ...
Ipak ste vi DALEKOOOOOOO OD EVROPE!!!
Smesni ste ...ha,ha,ha Tosic-decko je dobar za Telekom Prvu Ligu.ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...
Ove godine zahvalite se Bogu ako budete drugi iza Zvezde,jer je ove godine Vojvodina jaka i ima da vas otkida na svakoj tekmi...
Zivi bili pa videli glodari
(Marko Loznica, 6. avgust 2007 16:07)

1. Nije bio blizu prelasku u Zvezdu, jer ga Zvezda nije ni htela.
(fernando gago, 6. avgust 2007 14:48)

Za Tosica ne bi bilo dobro da dodje u zvezdu zato sto ne bi imao sanse pored KOROMANA, MOLINE, MILIJASA, BURZANOVICA, LUKASA, MILOVANOVICA, CASTLJA, BRONOWICKOG, TRAJKOVICA, ANDJELKOVICA.
(Vlada nis, 6. avgust 2007 16:07)

Grobari ko je najbolji u Srbiji? Ako je Partizan bolji onda po cemu? Raspitajte se o trofejima zvezde i o trofejima Partizana? Pa ko ima vise trofeja? Po igracima mislite da ste bolji jer ste videli kako igraju protiv onog zrinjskog? Pa tamo su pokupili momke sa brda i doveli ih da igraju i sve su to drvosece a loptu su prvi put videli protiv Partizana. Zvezdi jos ne igraju svi stranci a kad se uigraju videce te vi carobnjake. A sto se Tosica tice on nema pojma o fudbalu i Djukic ga je poveo u Holandiju samo da bi dosao u Partizan u kojem nece ni igrati vec ce samo gledati utakmice sa klupe.
(mArkan, 6. avgust 2007 16:28)

tipican primjer igra koji nema i nikad nece postici kvaliet igraca za visoke domete. Nizak, nejak, slaba duel igra, ni preterano brzo, cak odaje utisak neinteligentnog igraca. Najiskrenije, samo sam boga molio da ne dodje u Zvezdu
(dusan rs, 6. avgust 2007 17:34)

Tosic je super, ali je preslab. Ipak ne razumem grobare koji su vec osvojili prvenstvo, kup, ligu uefa, interkontinentalni kup, intergalakticki kup... Pa ko uporedi igrace po pozicijama videce koliko je zvezda jaca. Mnogo. Grobari, sanjajte i ove godine. I srecno sutra, nadam se ostanku u uefa.
(dcz, 6. avgust 2007 17:45)

Alo ljudi spustite se malo,ja stvarno ne znam koliko nerealnih ljudi ovde ima.Kao prvo da li je neko od vas pratio superligu prosle godine?Pa da je neko pratio provalio bi da je Tosic bio prosecan igrac iz ekipe Banata?!,jel on mozda odigro vanserijski protiv Zvezde-nije,protiv partizana-nije,ne znam o cemu se stvarno ovde radi i pitam se da li je moguce da neko Zorana Tosica naziva velikim pojacanjem?!On je svakako dobar igrac,ali nista bolji od bilo kojeg prosecnog igraca iz bilo kojeg kluba superlige,decko moze biti veliko pojacanje za bezaniju,borac...ali ako on predstavlja veliko pojacanje za partizan onda ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi i gde ide nas fudbal.Sto je neko reko,decko niti ima gradju,niti neko veliko znanje koje zahteva fudbal na tom nivou na koji je dosao.
P.S.
Daj bre ljudi malo realnog pogleda na stvari,stvarno previse se gluposti pise na ovom forumu,alo bre Tosic-veliko pojacanje????!!!!!!
(Srdja, 6. avgust 2007 18:10)

I jos nesto,da ne zaboravim,taj Tosic je veliko pojacanje za partizan ko sto ce Rakic biti veliko pojacanje za zvezdu. Boze sta cemo jos doziveti,nisam skoro vido dva smesnija igraca na naslovnim stranicama skoro svih novina.Na sta je nas fudbal spao...
(Srdja, 6. avgust 2007 18:16)


# Čime se vi oduševljavate??? Pa nije vam došao Roben nego neki Tošić iz Banata!!! MAO MOLINA - ZAPAMTITE TO IME!!!
(STALJIN, 7. avgust 2007 11:16)

Neka ide, jak mi je pa on igrac. Svaki pas mu je izgubljena lopta. Istina, bori se covek, ali sta mu to znaci kad vise lopti proda nego sto uzme?!
(Milan, 7. avgust 2007 12:31)

ma mali je odlican,igra kao zmaj,ali znateli gde je taj mali igrao pre dve godine,NIGDE.Sada se upetljao sa nekim tzv.menadzerom(mafijasem)i sad ce godinu dana igrat samo da bi mu vratio dug.SIMO L.P.VE
(zrenjaninac, 9. avgust 2007 14:56)


a vi kako 'te ???

i za kraj bambala imas podrsku iz kraja......i ne menjaj marsutu,pravac liverpul.......
(ticko, 21. avgust 2007 21:16)
Svaka cast,blizu si bio.

Hvala i dovidjenja.

SLB

pre 15 godina

E,komsija...a koliko ce sad da nam bude dnevnica za zalivanje paradajiza u Lukicevu? Mislim,ima se,moci ce se...he,he,he...sretno ti bilo sinovac.

Vladan R

pre 15 godina

Ne znam sta da kazem zelim mu svu srecu u MU ali mislim da mu mnogo ili bar jos uvek mu mnogo toga fali za igranje u tako jakom klubu i u takvoj ligi.Slab je u duel igri sebican tj jednostavno nema pregled igre i nezna da preda loptu na vreme odnosno jedino dobro mu je izvodjenje prekida. Mada u pocetku mi je recimo Ronaldo(mada je daleko daleko Tosic od njega po kvalitetu i talentu) izgledao to jest i bio je suvise slabasan neozbiljan mnogo je solirao i bio sebican ali evo tokom godina polako je te nedostatke manje vise otklanio i postao je to sto je sad. Ipak istovremeno Nani je Fergusonov promasaj i bleda neuspela kopija Ronalda tj definitivno nije pokazo ni blizu koliko se od njega ocekivalo i bojim se da ce Tosic jos gore proci odnosno da je suvuse rano za odlazak u tako jak klub.

Dub Styler

pre 15 godina

Podrzavam maksimalno, mislim da je Bambi vanprosecan igrac, i mozda jos vaznije dobar i pametan momak. Jedino sto me brine su crvene kopacke... Mislim da vreme za tako nesto nije nikad. A kamoli vec sinoc.

vreme ce pokazati

pre 15 godina

Omalovazavanje Tosica je cist srpski sindrom. Zaslepjleni od ljubomore i zavisti mnogi ne zele da vide njegov potencijal i nabijaju mu na nos (istina poveci) poslednjih mesec dana losijih igara, zaboravljajuci da je decko vec duze vreme zaokupljen ovim transferom, i da je od sredine leta u takmicarskoj formi koju je tesko dugo odrzati. Ja bih iskreno bio prezadovoljan da je recimo Milijas otisao u Mancester, zato, kapa dole ovom decku (to svakako nije mogao Tole da mu sredi).

Nole Delija

pre 15 godina

Srecno u MU i da vise igras u evropskim kupovima nego sa nasim trulim klubovima, sve se samo brinem da nece da se izbori za mesto u Engleskoj nego da ce da zavrsi u neki manji klub, ipak svuda je bolje nego kod nas gde covek nema sta da pokaze.

GrobarBa

pre 15 godina

Ovo je mali(loš) korak za Partizan ali veliki za srpski fudbal.
Srećno majstore i HVALA za sve što si uradio za Partizan i GROBARE!!!

drug Jataganac

pre 15 godina

S obzirom kako su odigrali ovogodisnju ligu Kupa UEFA, nece mi biti zao da ih sve rasprodamo. Samo nek' idu. Nisu nizasta. Sve su to prosecni igraci, koji su, kao celina, u te tri dosadasnje utakmice protiv Sampdorije, Stutgarta i Standarda, delovali jadno. Bas sam razocaran. Da nije tako, da su to stvarno dobri igraci, bar onoliko koliko smo ocekivali, bilo bi mi zao sto prodajemo Bambija, odnosno bilo kog drugog igraca koji vredi. Samo neko ko nije navijac Partizana moze da oseca cast sto Mancester ili neki drugi veliki klub kupuje igraca tima za koji navijamo. Pustite vi cast. Nama je cilj da imamo dobar tim, a ne da ga rasprodajemo. Zato su mi smesna prepucavanja sa ..ganima oko toga da li Tosic stvarno ide ili je to samo patka. Pa jos neki vicu "Grobari, jel ste se ponadali?" Ko jos moze da se nada da ce jedan dobar igrac da napusti tim za koji taj navija?! Ali, pokazalo se da ni Bambi, a ni ostali nisu dobri igraci. Zato mi je svejedno.

Baca

pre 15 godina

Ne razumem ko je sad ponjupao te silne milione. Zar nije bila vest na ovom isto sajtu pre neki dan da Man. Utd daje 10 miliona za Ljajica i 7 za Tosica. Otkud sad duplo manje. Verujem da je cena ostala ista a da ce razni lopovi iz PFC uprave i menadzeri podeliti 8,5 miliona.

Cira

pre 15 godina

I kako mi posle da igramo iole kvalitetan evropski fudbal kad nam igraci odlaze sa 20-21 godinu :(
Bicemo jos dugo u zapecku klupskog evropskog fudbala...ali nisu tu krvi ni Bambi ni Ljajic...vec oni debeli gmazovi u foteljama raznoraznih saveza i upravnih odbora.

Bambi, SRECNO i HRABRO u Mancesteru!! Samo guraj ;)

doyo

pre 15 godina

mislim da je ovo najbolji dokaz koliko "navijaci" poznaju nogomet. koliko sam pratio, decka se redovito pljuje i ismijava, a postigao je da ide u jedan on najvecih timova svijeta. ista stvar kao i sa inzaghijem, gattusom, pa i vidica se svojevremeno pljuvalo. mozda nece biti u prvih 11, mozda nece napraviti veliku karijeru, ali svaka mu cast, doci do transfera u MU je nesto sto 99,9% ljudi moze samo sanjati. a "navijacima" poruka da budu malo manje bahati i malo manje pljuju ljude koji se trude koliko mogu, bez obzira koliko uspjeli u svom poslu

boki

pre 15 godina

Pa posle nam je kriv djavo sto nam je kvalitet lige slab.Evo jednog primera zamisli te da su u Vojvodini do sada ostali Kacar,Krasic i Milan Jovanovic imali bi tim koji bi ravnopravno konkurisao za titulu a samim tim i koliko toliko bi Partizan i Zvezda imali vise jacih utakmica u prvenstvu i da zaboravih OFK Beograd sa Ivanivicem i Rajkovicem pa bila bi lepota od lige ali to su nazalost samo pusti snovi.

Ja

pre 15 godina

Mozda je i ovde ista prica kao sto se govorilo za Zlatana Ibrahimovica, kada je, navodno, namerno poceo da pravi probleme i igra drasticno slabije u Ajaksu, jer mu je Juventus obecao da ce ga kupiti, ako spusti cenu.
Mozda je to razlog Tosiceve slabije igre u zadnje vreme.

Uprava FK Partizan

pre 15 godina

Zoran Tošić igrač našeg kluba jeste dobio radnu dozvolu,ali u Britaniju putuje kao moler i radna dozvola mu je i bila potrebna za restauratorske radove.To sa fudbalom nema nikakve veze.
Kraj Saopštenja.

Zelen Kac

pre 15 godina

Mali ce da potpise...i onda jedno 2-3 godine na kaljenje u...ko zna gde... :-)A posle...verujem vrh igrac...

A Ljajic...samo gledajte...
Sta taj klinac zna sa loptom...

Mehmedalija Meša

pre 15 godina

Pored KK "Sledeća sezona" (Crvena zvezda) imamo i FK "Sledeća sezona" (Partizan). Čelnici Partizana uoči svake sezone pričaju kako sigurno ulaze u Ligu šampiona. Kada to ne uspeju, onda pričaju kako će prezimiti u Kupu UEFA. Pa kada i tu pretrpe debakl, onda opet spremno najavljuju sledeće sezone pohod na Ligu šampiona i tako ukrug...

Zašto ovaj Mančester baca pare na Tošića?! Evo vam primer "ekstra talenata" Simona Vukčevića i Stefana Jovetića koji sada greju klupice u svojim klubovima.

Serbinho

pre 15 godina

Sve je to lepo, ali kako da jedan tim sa dva fudbalera za koje se interesuje Mancester, gubi utakmice od srednje prosecni ekipa Sampdorije, Stutgarta i Standarda.....
Srecno i sve najbolje Tosicu i nadam se Ljajicu, jer ocigledno nemaju prostora za napredovanje u ovakvom Partizanu, gde se i navijaci uspavaju na Jugu, pa nema ni 5% onakvog navijanja, kao protiv Real Madrida i Olimpika iz Marselja.

Sloba

pre 15 godina

nisam verovao u pocetku da se utd interesuje za tosica, ali sada vise nema dileme.
fergi retko gresi prilikom odabira fudbalera, svaka cast za tosica.
(goa, 28. novembar 2008 15:38)

Kleberson, Djemba Djemba... desava se Fergiju s vremena na vreme da bubne nesto... Mislim da ce ovo biti takav slucaj.
A Ljajic ce biti igracina.

Sasa

pre 15 godina

Eto. I sta ce sada nase drage komsije, koje su se pretrgle od ismejavanja ovog izvanrednog i skromnog momka, koji je u poslednje dve godine strahovito napredovao. Porede ga sa nekim Milijasom!?! Ali dobro, to je njihov problem, samo oni znaju u kakvim su mukama pa ih ne treba dalje dirati.
Sto se Tosica tice, svaka cast momak. Gospodin Alex Ferguson retko gresi, na prste se mogu prebrojati njegovi promasaji kao menadzer MU-a, na kojoj je on poziciji vec preko 20 godina. On tacno zna sta hoce, i kada pronadje ono sto mu treba, on ulozi mnogo rada i truda da od toga napravi vrhunski proizvod. Uz dobar i iskren rad, Tosic ce sa Fergusonom postati veliki fudbaler, ne samo u tehnickom i taktickom smislu, vec i na psihickom planu. A i bolje mu je da ide iz Partizana. On ima potencijala, a pored pocetnika kao Jokanovic ne moze da napreduje. Videli ste i sami juce zasto je tako. Da je na klupi jedan Antic prica bi bila drugacija, ali pored pocetnika samo gubi vreme. A Tosicev prelazak u MU dosta znaci i za Srbiju. Dobicemo jos jednog veznog igraca, koji igra u najjacoj ligi na svetu i u najjacem klubu na svetu. To mnogo znaci. Ovime svi dobijamo. SRECNO TOSICU, i da te vidimo kako resetas mreze u MU-u.

Vukasin

pre 15 godina

Kako ne shvatate ljudi, da je Mančester hteo da kupi Ljajića a Partizan je rekao da moraju da uzmu i Tošića ako hoće Ljajića. Isto kao što je Čelsi morao da kupi i Kežmana kad je kupovao Robena.

Shvaba

pre 15 godina

E hajd da cijemo ko to uvek pita sta ce Bambi u reprezentaciji?

Ili Ferguson nema pojma o fudbalu ili je to opet svemocni Cika Tole nesto namestio!

edberg

pre 15 godina

Ako malo razmislimo ovo je tužna vest jer nećemo nikad stići do lige šampiona ako svake godine prodamo po dva tri najperspektivnija igrača.

Gagi

pre 15 godina

Secam se jedne prijateljske utakmmice koju sam gledao u direktnom prenosu kad je Sporting odrao Mancester 3:1 a briljirao golobradi mladic po imenu Kristijano. Par meseci nakon toga Ferguson ga je vec doveo u Mancester....
Da li jos neko sumnja u procene legende Fergija? :-)

darko

pre 15 godina

Ovo je prošlost ali nadam se i buducnost srpskog fudbala,pravili smo i prodavali mlade igrace uvijek...To nije dobro za ligu ali jest za reprezentaciju,bolje i stvarati mlade igrace pa ih prodavati nego kupovati sumljive strane igrače od 30 godina, u nasem slučaju 99 posto dođu besplatno pa se klubovui nadaju zaradi od buduće prodaje, pa da su valjali ne bi dosli džabe kod nas...svaka čast moreiri,diari,gaju,kastilju ali zvezda i partizan su uvijek bili akademije za stvaranje mladih igraca,to treba da i ostanu dok ne bude nekih većih para u nasem fudbalu pa kada budu mogli zadrzati te mlade igrace onda će i igrati neku značajniju ulogu u evropi,a to nikad neće postići dovođenjem polovnih,potrosenih i preiskusnih stranaca,na taj način i reprezentacija mnogo dobija...

Pedja

pre 15 godina

ma vaaaazi....sta ce tamo kad nece videti trave old traforda osim na treningu....pored Andersona,Gigsa,Ronalda,Teveza,Runija.....bambi da ogra...ma daaaaa

Josko

pre 15 godina

Najvise mi je drago zbog hrvata...Oni su u nebesa dizali njihovog vunderkinda Modrica,a jadan je otisao u raspali Tottenham gde je najslabija karika.A ponizavali su nase igrace...Kad ono odjednom,bez bombasticnih najava od transfera koji iznosi 25 miliona,fudbalski anonimac za Evropu Bambi Tosic,ni manje,ni vise nego ide u MANCHESTER UNITED-EVROPSKOG PRVAKA...Toliko o tome!!!
Sto neko rece eto im njih pokrivaca,cebadi,jorgani,jastucnici....

kole delija bratunac

pre 15 godina

dodji kali u mancester imaces i od koga nauciti kako se postaje velili fudbaler tu je nemanja vidic,nemas napredka sa moreirom i ostalim

Zrenjaninac

pre 15 godina

Kada je Bambi poceo da nastupa za Banat, niko ko ga je tad poznavao nije mogao da veruje u to. Kad je Bambi iz Banata presao u Partizan, niko u Zrenjaninu nije mogao da veruje. Sada, kad bambi preogovara sa ManUtd-om, niko u Srbiji ne moze da veruje.
Eeeeeeee, pa on je sve vreme verovao.

perica ognjenovic

pre 15 godina

Koliko god da lepo zvuci "Tosic u Man Utd",iskreno mislim da ce on da propadne u engleskoj ligi...Tamo se igra izuzetno jako,sa dosta duela,a plasim se da Tosic tamo moze samo da se povredi

Sramota

pre 15 godina

Ma ajde najveci motiv nasih klubaova kad igra u Evropu je da ulovi nekog kupca koj ce baciti korku leba za nekog naseg mladog i talentovanog igraca

realan

pre 15 godina

Ako je ovo istina,to ce biti najveci promasaj u istoriji mancestera...Slab,nespreman,ocajan u duel igri,u stvarima koje su najbitnije na ostrvu ali ako su ga doveli samo da sutira slobodnjake i izvodi kornere onda ok ali tada ce na svakoj utakmici imati igraca manje na terenu...E moj fergi izlapeo si kako godine prolaze...

cufo

pre 15 godina

srecno tosicu majstore!neka prica ko sta hoce,ali ovaj decko je jako dobar igrac!uz dobar rad u mancesteru za 2 god ce biti extra klasa!Srbija je uz tebe mali!!!

Superstar

pre 15 godina

jo, koja smejurija...Stvarno ne znam kako ce se snadje on tamo...kolko znam treba da zameni giggsa. A nani? Nije ni on za bacanje ako cemo iskreno. A ovaj Ljajic...od njega ne ocekujem ce postane neka svetska klasa. Jes on dobar al ti klinci kad se napumpaju su neki superstarovi uglavnom ne postignu nista. ManU bi trebao malo strozije s njim, sa navikne... U svakom slucaju ima buducnosti za srpski fudbal i nemate pojma koj me srpski ponos obuzme kad cujem svetske novinare kako porede ljajica sa kakom. :D

Cakana

pre 15 godina

Toske,
Iscepaj taj papir. Radna dozvola! Pa nisi ti gradjevinski radnik, nego si umetnik bubamare.
Ili ides tamo kao prima violina, ili ne. Vodu da nosis mozes bilo gde.

goa

pre 15 godina

nisam verovao u pocetku da se utd interesuje za tosica, ali sada vise nema dileme.
fergi retko gresi prilikom odabira fudbalera, svaka cast za tosica.

coolinar

pre 15 godina

Prosto ne mogu da verujem...

Ali ako je istina, zelim mu svu srecu i da se sto brze prilagodi premier ligi...

Ako uspe barem upola kao Vidic trebali bi da budemo zadovoljni !

Mrki

pre 15 godina

Šta reći osim BRAVO,BRAVO ZA TOŠIĆA,BRAVO ZA PARTIZAN I BRAVO ZA NAŠ FUDBAL! Priče kako će propasti zato što je mlad ne piju vodu,ili zna ili ne zna,ako je u glavi jak onda će imati uspešnu karijeru,a ako je slab psihički onda je svejedno da li će iz Partizana otići sad ili za 3-4 god.

Zrenjaninac

pre 15 godina

Kada je Bambi poceo da nastupa za Banat, niko ko ga je tad poznavao nije mogao da veruje u to. Kad je Bambi iz Banata presao u Partizan, niko u Zrenjaninu nije mogao da veruje. Sada, kad bambi preogovara sa ManUtd-om, niko u Srbiji ne moze da veruje.
Eeeeeeee, pa on je sve vreme verovao.

cufo

pre 15 godina

srecno tosicu majstore!neka prica ko sta hoce,ali ovaj decko je jako dobar igrac!uz dobar rad u mancesteru za 2 god ce biti extra klasa!Srbija je uz tebe mali!!!

goa

pre 15 godina

nisam verovao u pocetku da se utd interesuje za tosica, ali sada vise nema dileme.
fergi retko gresi prilikom odabira fudbalera, svaka cast za tosica.

realan

pre 15 godina

Ako je ovo istina,to ce biti najveci promasaj u istoriji mancestera...Slab,nespreman,ocajan u duel igri,u stvarima koje su najbitnije na ostrvu ali ako su ga doveli samo da sutira slobodnjake i izvodi kornere onda ok ali tada ce na svakoj utakmici imati igraca manje na terenu...E moj fergi izlapeo si kako godine prolaze...

coolinar

pre 15 godina

Prosto ne mogu da verujem...

Ali ako je istina, zelim mu svu srecu i da se sto brze prilagodi premier ligi...

Ako uspe barem upola kao Vidic trebali bi da budemo zadovoljni !

Mrki

pre 15 godina

Šta reći osim BRAVO,BRAVO ZA TOŠIĆA,BRAVO ZA PARTIZAN I BRAVO ZA NAŠ FUDBAL! Priče kako će propasti zato što je mlad ne piju vodu,ili zna ili ne zna,ako je u glavi jak onda će imati uspešnu karijeru,a ako je slab psihički onda je svejedno da li će iz Partizana otići sad ili za 3-4 god.

sensei

pre 15 godina

e tako je to bilo nekada....





Nemojte mnogo da se palite ...
Ipak ste vi DALEKOOOOOOO OD EVROPE!!!
Smesni ste ...ha,ha,ha Tosic-decko je dobar za Telekom Prvu Ligu.ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...
Ove godine zahvalite se Bogu ako budete drugi iza Zvezde,jer je ove godine Vojvodina jaka i ima da vas otkida na svakoj tekmi...
Zivi bili pa videli glodari
(Marko Loznica, 6. avgust 2007 16:07)

1. Nije bio blizu prelasku u Zvezdu, jer ga Zvezda nije ni htela.
(fernando gago, 6. avgust 2007 14:48)

Za Tosica ne bi bilo dobro da dodje u zvezdu zato sto ne bi imao sanse pored KOROMANA, MOLINE, MILIJASA, BURZANOVICA, LUKASA, MILOVANOVICA, CASTLJA, BRONOWICKOG, TRAJKOVICA, ANDJELKOVICA.
(Vlada nis, 6. avgust 2007 16:07)

Grobari ko je najbolji u Srbiji? Ako je Partizan bolji onda po cemu? Raspitajte se o trofejima zvezde i o trofejima Partizana? Pa ko ima vise trofeja? Po igracima mislite da ste bolji jer ste videli kako igraju protiv onog zrinjskog? Pa tamo su pokupili momke sa brda i doveli ih da igraju i sve su to drvosece a loptu su prvi put videli protiv Partizana. Zvezdi jos ne igraju svi stranci a kad se uigraju videce te vi carobnjake. A sto se Tosica tice on nema pojma o fudbalu i Djukic ga je poveo u Holandiju samo da bi dosao u Partizan u kojem nece ni igrati vec ce samo gledati utakmice sa klupe.
(mArkan, 6. avgust 2007 16:28)

tipican primjer igra koji nema i nikad nece postici kvaliet igraca za visoke domete. Nizak, nejak, slaba duel igra, ni preterano brzo, cak odaje utisak neinteligentnog igraca. Najiskrenije, samo sam boga molio da ne dodje u Zvezdu
(dusan rs, 6. avgust 2007 17:34)

Tosic je super, ali je preslab. Ipak ne razumem grobare koji su vec osvojili prvenstvo, kup, ligu uefa, interkontinentalni kup, intergalakticki kup... Pa ko uporedi igrace po pozicijama videce koliko je zvezda jaca. Mnogo. Grobari, sanjajte i ove godine. I srecno sutra, nadam se ostanku u uefa.
(dcz, 6. avgust 2007 17:45)

Alo ljudi spustite se malo,ja stvarno ne znam koliko nerealnih ljudi ovde ima.Kao prvo da li je neko od vas pratio superligu prosle godine?Pa da je neko pratio provalio bi da je Tosic bio prosecan igrac iz ekipe Banata?!,jel on mozda odigro vanserijski protiv Zvezde-nije,protiv partizana-nije,ne znam o cemu se stvarno ovde radi i pitam se da li je moguce da neko Zorana Tosica naziva velikim pojacanjem?!On je svakako dobar igrac,ali nista bolji od bilo kojeg prosecnog igraca iz bilo kojeg kluba superlige,decko moze biti veliko pojacanje za bezaniju,borac...ali ako on predstavlja veliko pojacanje za partizan onda ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi i gde ide nas fudbal.Sto je neko reko,decko niti ima gradju,niti neko veliko znanje koje zahteva fudbal na tom nivou na koji je dosao.
P.S.
Daj bre ljudi malo realnog pogleda na stvari,stvarno previse se gluposti pise na ovom forumu,alo bre Tosic-veliko pojacanje????!!!!!!
(Srdja, 6. avgust 2007 18:10)

I jos nesto,da ne zaboravim,taj Tosic je veliko pojacanje za partizan ko sto ce Rakic biti veliko pojacanje za zvezdu. Boze sta cemo jos doziveti,nisam skoro vido dva smesnija igraca na naslovnim stranicama skoro svih novina.Na sta je nas fudbal spao...
(Srdja, 6. avgust 2007 18:16)


# Čime se vi oduševljavate??? Pa nije vam došao Roben nego neki Tošić iz Banata!!! MAO MOLINA - ZAPAMTITE TO IME!!!
(STALJIN, 7. avgust 2007 11:16)

Neka ide, jak mi je pa on igrac. Svaki pas mu je izgubljena lopta. Istina, bori se covek, ali sta mu to znaci kad vise lopti proda nego sto uzme?!
(Milan, 7. avgust 2007 12:31)

ma mali je odlican,igra kao zmaj,ali znateli gde je taj mali igrao pre dve godine,NIGDE.Sada se upetljao sa nekim tzv.menadzerom(mafijasem)i sad ce godinu dana igrat samo da bi mu vratio dug.SIMO L.P.VE
(zrenjaninac, 9. avgust 2007 14:56)


a vi kako 'te ???

i za kraj bambala imas podrsku iz kraja......i ne menjaj marsutu,pravac liverpul.......
(ticko, 21. avgust 2007 21:16)
Svaka cast,blizu si bio.

Hvala i dovidjenja.

Josko

pre 15 godina

Najvise mi je drago zbog hrvata...Oni su u nebesa dizali njihovog vunderkinda Modrica,a jadan je otisao u raspali Tottenham gde je najslabija karika.A ponizavali su nase igrace...Kad ono odjednom,bez bombasticnih najava od transfera koji iznosi 25 miliona,fudbalski anonimac za Evropu Bambi Tosic,ni manje,ni vise nego ide u MANCHESTER UNITED-EVROPSKOG PRVAKA...Toliko o tome!!!
Sto neko rece eto im njih pokrivaca,cebadi,jorgani,jastucnici....

Superstar

pre 15 godina

jo, koja smejurija...Stvarno ne znam kako ce se snadje on tamo...kolko znam treba da zameni giggsa. A nani? Nije ni on za bacanje ako cemo iskreno. A ovaj Ljajic...od njega ne ocekujem ce postane neka svetska klasa. Jes on dobar al ti klinci kad se napumpaju su neki superstarovi uglavnom ne postignu nista. ManU bi trebao malo strozije s njim, sa navikne... U svakom slucaju ima buducnosti za srpski fudbal i nemate pojma koj me srpski ponos obuzme kad cujem svetske novinare kako porede ljajica sa kakom. :D

doyo

pre 15 godina

mislim da je ovo najbolji dokaz koliko "navijaci" poznaju nogomet. koliko sam pratio, decka se redovito pljuje i ismijava, a postigao je da ide u jedan on najvecih timova svijeta. ista stvar kao i sa inzaghijem, gattusom, pa i vidica se svojevremeno pljuvalo. mozda nece biti u prvih 11, mozda nece napraviti veliku karijeru, ali svaka mu cast, doci do transfera u MU je nesto sto 99,9% ljudi moze samo sanjati. a "navijacima" poruka da budu malo manje bahati i malo manje pljuju ljude koji se trude koliko mogu, bez obzira koliko uspjeli u svom poslu

mare21ns

pre 15 godina

za 2-3 god, ako ga povrede zaobidju, bambi ce biti jedan od nosioca igre mancestera... decko ima sve sto se tice igre i jos je skroman i lepo vaspitan, tako da nece biti kao bosko jankovic ili njemu slicni...ko se slaze sa mnom???

Sasa

pre 15 godina

Eto. I sta ce sada nase drage komsije, koje su se pretrgle od ismejavanja ovog izvanrednog i skromnog momka, koji je u poslednje dve godine strahovito napredovao. Porede ga sa nekim Milijasom!?! Ali dobro, to je njihov problem, samo oni znaju u kakvim su mukama pa ih ne treba dalje dirati.
Sto se Tosica tice, svaka cast momak. Gospodin Alex Ferguson retko gresi, na prste se mogu prebrojati njegovi promasaji kao menadzer MU-a, na kojoj je on poziciji vec preko 20 godina. On tacno zna sta hoce, i kada pronadje ono sto mu treba, on ulozi mnogo rada i truda da od toga napravi vrhunski proizvod. Uz dobar i iskren rad, Tosic ce sa Fergusonom postati veliki fudbaler, ne samo u tehnickom i taktickom smislu, vec i na psihickom planu. A i bolje mu je da ide iz Partizana. On ima potencijala, a pored pocetnika kao Jokanovic ne moze da napreduje. Videli ste i sami juce zasto je tako. Da je na klupi jedan Antic prica bi bila drugacija, ali pored pocetnika samo gubi vreme. A Tosicev prelazak u MU dosta znaci i za Srbiju. Dobicemo jos jednog veznog igraca, koji igra u najjacoj ligi na svetu i u najjacem klubu na svetu. To mnogo znaci. Ovime svi dobijamo. SRECNO TOSICU, i da te vidimo kako resetas mreze u MU-u.

Cakana

pre 15 godina

Toske,
Iscepaj taj papir. Radna dozvola! Pa nisi ti gradjevinski radnik, nego si umetnik bubamare.
Ili ides tamo kao prima violina, ili ne. Vodu da nosis mozes bilo gde.

Sramota

pre 15 godina

Ma ajde najveci motiv nasih klubaova kad igra u Evropu je da ulovi nekog kupca koj ce baciti korku leba za nekog naseg mladog i talentovanog igraca

vreme ce pokazati

pre 15 godina

Omalovazavanje Tosica je cist srpski sindrom. Zaslepjleni od ljubomore i zavisti mnogi ne zele da vide njegov potencijal i nabijaju mu na nos (istina poveci) poslednjih mesec dana losijih igara, zaboravljajuci da je decko vec duze vreme zaokupljen ovim transferom, i da je od sredine leta u takmicarskoj formi koju je tesko dugo odrzati. Ja bih iskreno bio prezadovoljan da je recimo Milijas otisao u Mancester, zato, kapa dole ovom decku (to svakako nije mogao Tole da mu sredi).

kole delija bratunac

pre 15 godina

dodji kali u mancester imaces i od koga nauciti kako se postaje velili fudbaler tu je nemanja vidic,nemas napredka sa moreirom i ostalim

Shvaba

pre 15 godina

E hajd da cijemo ko to uvek pita sta ce Bambi u reprezentaciji?

Ili Ferguson nema pojma o fudbalu ili je to opet svemocni Cika Tole nesto namestio!

Gagi

pre 15 godina

Secam se jedne prijateljske utakmmice koju sam gledao u direktnom prenosu kad je Sporting odrao Mancester 3:1 a briljirao golobradi mladic po imenu Kristijano. Par meseci nakon toga Ferguson ga je vec doveo u Mancester....
Da li jos neko sumnja u procene legende Fergija? :-)

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

U uglednim UK novinama se moze videti da potencijalna suma za Bambija ide do 8 miliona funti, sto je oko 10 miliona evra.
Za igraca koji ima 21. godinu dosta, ali da ne pominjem po stoti put Dinamo(Zg)!!!
Posto se sa transferom Jovetica nismo proslavili, mislim da bi bilo previse da ga pustimo za znacajno manju sumu. Naravno da bi bilo najbolje da ostane ceo tim na okupu ali Ferguson je uporan covek. E sad, ako se desi da prodaju Tosica i ne zadrze ostale i pojacaju tim(odbranu), da naredne godine napravimo nesto vise, pod izgovorom kako Partizanu treba ,,milijardu`` evra da bi prezivljavao, onda da ih menjamo. A ako prodaju malog Ljajica posle 3,4 meca za prvi tim e onda lepo da promenimo delatnost iz FK u Pijaca Partizan!!!
Tomicu pokazi se sad, ovaj prelazni rok ti je vazniji od letnjeg, tim mora da se uigrava na vreme.
Grobari ne traze cuda nego samo truda...

Uprava FK Partizan

pre 15 godina

Zoran Tošić igrač našeg kluba jeste dobio radnu dozvolu,ali u Britaniju putuje kao moler i radna dozvola mu je i bila potrebna za restauratorske radove.To sa fudbalom nema nikakve veze.
Kraj Saopštenja.

Baca

pre 15 godina

Ne razumem ko je sad ponjupao te silne milione. Zar nije bila vest na ovom isto sajtu pre neki dan da Man. Utd daje 10 miliona za Ljajica i 7 za Tosica. Otkud sad duplo manje. Verujem da je cena ostala ista a da ce razni lopovi iz PFC uprave i menadzeri podeliti 8,5 miliona.

Nemanja

pre 15 godina

I dalje nemogu da vreujem. Ja sam delija i ne interesuje me price tipa on je igrac Partizana a nije Milijas i te gluposti. To je za vas decu da se prepucavate. Svaka cast i sve najbolje i da se ustali sto pre u prvom timu. Reprezentacija je broj jedan i ispred svih prica. Da li je fergi u pravu videcemo. Voleo bih da jeste iako sam navijac Zvezde. Pod tim mislim za obojicu. I Ljajic i Tosic. A bas me zanima kako je Vidic savetovao Fergija u vezi obojice. On je prvi probio barijeru losih transfera nasih igraca i sada kako reprezentacija i mladi tim igraju bolje imamo i sve bolje transfere a samim timnami reprezentacija jaca. Hvala bogu idemo napred a ne nazad...

Cheshko

pre 15 godina

Evo nekog mog misljenja otkud Tosic da bude zanimljiv United-u. Zvezdas sam, ali mislim da je Tosic trenutno solidan igrac, sa mogucnoscu napredovanja, ali da je po meni, ono sto je mozda presudilo je, cena. Ako pretpostavimo da je United zaista bio zainteresovan da dovede Krasica, koji je, barem 20% bolji igrac od Tosica, ono sto je moglo da okrene United ka Tosicu je verovatno odvaljivacka cena od strane CSKA, a kako je Ferguson imao pozitivno (ali skupo) iskustvo sa Vidicem, mislim da je gledajuci Krasica, napravio kompromis i za verovatno vise nego upola para, resio da dovede Tosica, za koga verovatno zna (misli) da nije toliko dobar, ali da je perspektivan i da bi mogao da od njega nacini dobru kupovinu. U svakom slucaju, lepa stvar za domaci fudbal, cak i da Bambi provede neku sezonu na pozajmici, sigurno je da ce nauciti vise nego po nasim livadicama koje je ionako prevazisao...

boki

pre 15 godina

Pa posle nam je kriv djavo sto nam je kvalitet lige slab.Evo jednog primera zamisli te da su u Vojvodini do sada ostali Kacar,Krasic i Milan Jovanovic imali bi tim koji bi ravnopravno konkurisao za titulu a samim tim i koliko toliko bi Partizan i Zvezda imali vise jacih utakmica u prvenstvu i da zaboravih OFK Beograd sa Ivanivicem i Rajkovicem pa bila bi lepota od lige ali to su nazalost samo pusti snovi.

pele

pre 15 godina

LJudi iz Mancestara verovatno znaju sta su gledali ,i znaju i oni da je potreban veliki rad i napor da bi on postao pravi ,ja zaista zelim srecu svakome i voleo bih da decko uspe .Srecno !

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Svaki nas fudbaler koji igra u nekoj Evropskoj ekipi prezentuje svoju zemlju i zato nikada nisam pravila razlike izmedju Zvezdinih i Partizanovih fudbalera kada nastupaju za neke evropske ekipe i uvek sam navijala za ekipu gde nastupa bilo koji Srbin.Tosicu zelim mnogo srece,toliko da pokaze sta zaista zna i da zasluzi da bude standardan u prvoj postavi jer ce to biti veliki uspeh kako za njega,tako i za Srbiju i nasu reprezentaciju!!! Srecno i napred decko pa da zajedno sa Vidicem osvajate titule!!!

GrobarBa

pre 15 godina

Ovo je mali(loš) korak za Partizan ali veliki za srpski fudbal.
Srećno majstore i HVALA za sve što si uradio za Partizan i GROBARE!!!

Zelen Kac

pre 15 godina

Mali ce da potpise...i onda jedno 2-3 godine na kaljenje u...ko zna gde... :-)A posle...verujem vrh igrac...

A Ljajic...samo gledajte...
Sta taj klinac zna sa loptom...

Cira

pre 15 godina

I kako mi posle da igramo iole kvalitetan evropski fudbal kad nam igraci odlaze sa 20-21 godinu :(
Bicemo jos dugo u zapecku klupskog evropskog fudbala...ali nisu tu krvi ni Bambi ni Ljajic...vec oni debeli gmazovi u foteljama raznoraznih saveza i upravnih odbora.

Bambi, SRECNO i HRABRO u Mancesteru!! Samo guraj ;)

ArizonaCardinals

pre 15 godina

Wow, this is awesome. Have a safe trip to EPL, and good luck to you. This is a great news for serbian national team, too.

Bobby Peru

pre 15 godina

Mala preporuka rukovodstvu Partizana. Ako se MU interesuja zaista za Tosica, odma im ga uvalite i uzmite neke pare. Ako ostene ovde do leta necete dobiti ni pola para. Usput im uz Tosica uvalite i Fejsu gratis, da izvucete bar neki ulozeni dinar u njega. Malog Ljajica prodajte na leto i od tih para kupite nekog malo boljeg fudbalera i sto rece neko napred, pola para dajte za KK posto oni jedini mogu nesto da naprave u Evropi. Domaci fudbal bolje da zaboravimo nekoliko narednih godina, izuzev reprezentativnog dok je Antic tu. Ostali bolje da ne igraju vise kvalifikacije za evro kupove, a ni kup UEFA posto nam jako dobro ide. Ne zna se ko je gori dal Zvezda ili Partizan. Toliko.

JQZ

pre 15 godina

Svo ovi su "igrali" u Man Utd za vreme Ser Alexa, broj nastupa u zagradi..
Tosicu, gledaj i slusaj Vidica, nista ne pricaj i trci do iznemoglosti na svakoj utakmici.
Bardsley, Phillip 2003-2008 (18)
Barnes, Michael 2006-2008 (1)
Bardsley, Phillip 2003-2008 (18)
Brazil, Derek 1986-1992 (2)
Casper, Christopher 1993-1998 (7)
Clegg, Michael 1996-2003 (24)
Cooke, Terrence 1995-1996 (8)
Culkin, Nicholas 1995-2002 (1)
Curtis, John 1995-2000 (18)
Davies, Simon 1993-1997 (20)
Davis, James "Jimmy" 1999-2003 (1)
Djordic, Bojan 1999-2004 (2)
Dong, Fangzhou 2004-2008 (3)
Dublin, Dion 1992-1995 (17)
Ebanks-Blake, Sylvan 2002-2006 (2)
Eckersley, Adam 2005-2007 (1)
Ferguson, Darren (sin) 1990-1994 (30)
Gill, Anthony 1987-1990 (14)
Gillespie, Keith 1993-1995 (14)
Goram, Andrew 2000-2001 (2)
Graham, Deiniol 1987-1991 (3)
Greening, Jonathan 1998-2002 (25)
Healy, David 1999-2001 (2)
Higginbotham, Daniel 1996-2000 (7)
Johnson, Edward 2001-2006 (1)
Jones, David 2004-2007 (4)
Jones, Richard 2005-2008 (5)
Lee, Kieran 2006-2008 (3)
Lynch, Mark 1999-2004 (1)
Marsh, Phillip 2006-2007 (1)
McGibbon, Patrick 1995-1997 (1)
McKee, Colin 1994 (1)
Nardiello, Daniel 1999-2005 (4)
Nevland, Erik 1997-2000 (6)
Notman, Alexander 1998-2001 (1)
O'Kane, John 1994-1997 (7)
Pilkington, Kevin 1994-1998 (8)
Pugh, Daniel 2000-2004 (7)
Rachubka, Paul 2000-2002 (2)
Ricardo, Lopez Felipe 2002-2005 (5)
Roche, Lee 2001-2003 (3)
Rossi, Giuseppe 2004-2007 (14)
Shawcross, Ryan 2006-2008 (2)
Spector, Jonathan 2003-2006 (7)
Stewart. Michael 1997-2004 (14)
Taibi, Massimo 1999-2000 (4)
Thornley, Benjamin 1993-1999 (14)
Tierney, Paul 2000-2005 (1)
Timm, Mads 2002-2006 (1)
Tomlinson, Graeme 1994-1998 (2)
Twiss, Michael 1996-2000 (2)
Wallwork, Ronald 1996-2004 (28)
Webber, Danny 1998-2002 (2)
Wellens, Richard 1999-2000 (1)
Whitworth, Neil 1991-1993 (1)
Wilkinson, Ian 1991-1993 (1)
Wilson, David 1988-1991 (6)
Wilson, Mark 1998-2001 (9)
Wood, Nicholas 1985-1989 (4)
Wratten, Paul 1991-1992 (2)

predrag

pre 15 godina

koliko se secam i kristijano je dosao mekan....curica....ali ser je uzeo stvar u svoje ruke....pa nemanju je napucao najsnaznije...sada bije drogbu kao misa malog....nadajmo se da ce i od bambija da napravi nesto...ser ga je nanjusio.... i to je nesto....sretno....i samo hrabro.....srce na teren....za srbiju!

zauvek zvezdas

pre 15 godina

@grobari

Koji ste vi kompleksasi. Umesto da zalite sto vam jedan od glavnih igraca odlazi u Mancester, glavna satisfakcija su 8 ili koliko vec miliona evra dobija Partizan. Bambiju zelim sve najbolje u nastavku karijere.

Batke

pre 15 godina

Pouzdano znam da s eradna dozvola u Engleskoj ne moze dobiti bez zahteva i saglasnosti onoga na koga ta dozvola glasi. Dakle i Partizan i Tosic znaju za sve ovo vec duze vreme, ali se malo prave mutavi jer smatraju da smo navijaci budale !!!

Mehmedalija Meša

pre 15 godina

Pored KK "Sledeća sezona" (Crvena zvezda) imamo i FK "Sledeća sezona" (Partizan). Čelnici Partizana uoči svake sezone pričaju kako sigurno ulaze u Ligu šampiona. Kada to ne uspeju, onda pričaju kako će prezimiti u Kupu UEFA. Pa kada i tu pretrpe debakl, onda opet spremno najavljuju sledeće sezone pohod na Ligu šampiona i tako ukrug...

Zašto ovaj Mančester baca pare na Tošića?! Evo vam primer "ekstra talenata" Simona Vukčevića i Stefana Jovetića koji sada greju klupice u svojim klubovima.

Andrya

pre 15 godina

Au,ovde sve pametnjakovici daju komentare i to veoma "pametne".
Decko ce potpisati za MU i ko ste vi da to omalovazavate,niste igrali fudbal dalje od vase ulice i vi sad nesto pametujete.Tosic se bas "nervira" zbog vasih komentara.
Samo napred care i ako ne uspes u MU opet si postigao da treniras u najvecem klubu,malo li je!!!!

perica ognjenovic

pre 15 godina

Koliko god da lepo zvuci "Tosic u Man Utd",iskreno mislim da ce on da propadne u engleskoj ligi...Tamo se igra izuzetno jako,sa dosta duela,a plasim se da Tosic tamo moze samo da se povredi

Serbinho

pre 15 godina

Sve je to lepo, ali kako da jedan tim sa dva fudbalera za koje se interesuje Mancester, gubi utakmice od srednje prosecni ekipa Sampdorije, Stutgarta i Standarda.....
Srecno i sve najbolje Tosicu i nadam se Ljajicu, jer ocigledno nemaju prostora za napredovanje u ovakvom Partizanu, gde se i navijaci uspavaju na Jugu, pa nema ni 5% onakvog navijanja, kao protiv Real Madrida i Olimpika iz Marselja.

edberg

pre 15 godina

Ako malo razmislimo ovo je tužna vest jer nećemo nikad stići do lige šampiona ako svake godine prodamo po dva tri najperspektivnija igrača.

JA

pre 15 godina

Samo cu reci - Srecno Malac!
PS. Ovde ima zaista mnogo lepih dobronamernih poruka, bez nekog podbadanja i vredjanja, a opet sa mnogo nepreporucenih glasova. Delije cemu toliko srozavanje i te kompleksarije?

pile

pre 15 godina

pa super drago mi je zbog njih dvojice...zelim im svu srecu...a i drago mi sto ce partizan zaraditi mnogo love od njihove prodaje, s tim parama moz' kupiti po afrike :D

PFC

pre 15 godina

Ja sam za to da se prodaju Tosic,Zuka i Cadikovski,a za te pare da se dovedu Pavlovic iz Napredka ili Tadic iz Vose,Djuric iz Vose,Sasa Ilic i jedan kvalitetan spic,ali visok koji odlicno igra glavom tipa Delibasic,ja bi voleo da to bude bas on.I onda:
M.Bozovic
Stevanovic
Obradovic
Djordjevic
Djuric
Petrovic(Fejsa)
Pavlovic(Tadic)
Moreira
Ilic
Diarra
Delibasic
Ekipa koja bi sigurno prosla i ovu grupu lige uefa.Moze i umesto Djurica Gavrancic.Nadam se da je Tomic video da Partizanu fali jedan kvalitetan,robusan napadac koji odlicno igra glavom,a zna da da gol i nogom,jer Partizan mnogo ide na centarsuteve Obradovica,Tosica,Stevanovica,cak i Diare koji se cesto otvara po strani,ali Partizan nema spica koji bi te centarsuteve pretvorio u golove.Protiv Standarda smo videli kako Bogunovic centrira Dijari i Dijara Bogunovicu,ali su njih dvojica bezopasni u skoku.Tako da Tomicu jedan visok,iskusan stoper,prodorno krilo sa odlicnim centarsutem,KAPITEN SASA ILIC i jedan visok spic koji odlicno igra glavom.

drug Jataganac

pre 15 godina

S obzirom kako su odigrali ovogodisnju ligu Kupa UEFA, nece mi biti zao da ih sve rasprodamo. Samo nek' idu. Nisu nizasta. Sve su to prosecni igraci, koji su, kao celina, u te tri dosadasnje utakmice protiv Sampdorije, Stutgarta i Standarda, delovali jadno. Bas sam razocaran. Da nije tako, da su to stvarno dobri igraci, bar onoliko koliko smo ocekivali, bilo bi mi zao sto prodajemo Bambija, odnosno bilo kog drugog igraca koji vredi. Samo neko ko nije navijac Partizana moze da oseca cast sto Mancester ili neki drugi veliki klub kupuje igraca tima za koji navijamo. Pustite vi cast. Nama je cilj da imamo dobar tim, a ne da ga rasprodajemo. Zato su mi smesna prepucavanja sa ..ganima oko toga da li Tosic stvarno ide ili je to samo patka. Pa jos neki vicu "Grobari, jel ste se ponadali?" Ko jos moze da se nada da ce jedan dobar igrac da napusti tim za koji taj navija?! Ali, pokazalo se da ni Bambi, a ni ostali nisu dobri igraci. Zato mi je svejedno.

HH

pre 15 godina

Citam ove komentare i jos jednom dolazim do zakljucka da je ovo zemlja sa recimo 3 miliona fudbalskih selektora i velikih strucnjaka.
Sir Alex,covek koji je toliko toga osvojio,verovatno zna sta radi ako zeli da dovede Tosica u Man U...
Druga stvar,istina je da su razni "debeli bumbari" pokrali klubove i gomilu para od transfera ali sa druge strane-ako gledamo realno,ko ce da ulaze u sport kad nam je privreda u cabru? Nema para u privredi,nema para za sport-prodaja igraca je neminovna i to je to.Tuzno ali to je nasa realnost.
I jos nesto-niko ne moze da kaze da Bane nije napredovao iako nema neku zapazenu minutazu u Chelsea.

ismail d.

pre 15 godina

Bravo ADEME LJAJIĆU!Pokazanom igrom si zaslužio kraljevski tim - REAL iz Madrida. Proslavi Novi Pazar i Bošnjake Sandžake.Ti ćeš bit pravi AMBASADOR SANDŽAKA. MNOGO POZDRAVA OD TVOG NOVOG PAZARA I NAVIJAČA TORCIDE.

Vukasin

pre 15 godina

Kako ne shvatate ljudi, da je Mančester hteo da kupi Ljajića a Partizan je rekao da moraju da uzmu i Tošića ako hoće Ljajića. Isto kao što je Čelsi morao da kupi i Kežmana kad je kupovao Robena.

Ja

pre 15 godina

Mozda je i ovde ista prica kao sto se govorilo za Zlatana Ibrahimovica, kada je, navodno, namerno poceo da pravi probleme i igra drasticno slabije u Ajaksu, jer mu je Juventus obecao da ce ga kupiti, ako spusti cenu.
Mozda je to razlog Tosiceve slabije igre u zadnje vreme.

pepeyac

pre 15 godina

Mozda smo se svi utopili u svetsku ekonomsku krizu ali zar nije 3.5 miliona malo ako se radi o velikom talentu.Zamazali su oci javnosti nekim pricama o radnoj dozvoli kao da dolazi Osama Bil Laden a ne fudbaler koji predstavlja buducnost jednog tima.Za te pare bi ga kupio bilo koji tim iz Rusije.
Ocigledno je neki menadzer dobro naplatio svoje usluge.
Dokle se mi budemo postavljali bez ponosa dotle ce i nas kupovati kao jeftino roblje prodajuci nam pricu o radnim vizama.
Tosicu srecno a Partizanu neka misli na sadasnjost dok buducnost(Ljajic) ne dodje na red da nosi igru.

pele

pre 15 godina

Ide Tosic,pa za njim i LJajic,pa nam ode svetski priznati trener Jokanovic,pa cemo prodati golmana Bozovica ,Diara ce morati da ode za bolje finansije iz kluba na zimu,za njim ide i Moreira,Zuka ide na ljeto u Keln sa kojim je Partizan vec dogovorio transfer koji se drzi u strogoj tajnosti,a po meni Paunovic bi trebalo da ode na kaljenje u Teleoptik posto je ocigledno da je momak ili malo ostario ili je zaboravio da igra fudbal i tako oslonac ekipe ostaje mlado i propalo pojacanje LJubomir Fejsa uz jos dva pojacanja iz inostranstva jednim Brazilcem i jednim Japancem ,mislim da cemo sledece godine harati evropom.pozz

Kapiten

pre 15 godina

Neko preko Spartaka , a neko direktno zi PARTIZANA...Mislite o tome :)
(SHEARER, 28. novembar 2008 17:59)

Ja ne znam jel' ovaj nesto pio pre ovog posta.... Pa decko raspitaj se ko je bio kapiten na utakmici lige sampiona Manchester United - Dinamo Kiev prosle sezone,pa onda pricaj ko odakle odlazi..I mi smo vise uzeli Spartaku za Vidica nego sto ce te vi za oba vasa "talenta" ..... Moje misljenj... mislim da je rano za tako veliki klub..prvo na kaljenje u neki osrednji tipa Wigan,Birmingham...pa posle u nebesa..Pa taj ce prevu zvanicnu odigrati tek sledece sezone...

Jedan je Nemanja

darko,karaburma

pre 15 godina

zvezdas sam,ali prvenstveno srbin i raduje me sto ce jedan igrac iz nase lige zaigrati za takav klub,srecno bambi,a i zvezdi si olaksao,bar malo...:),a i navijam za MU i zam kakav je bambi i sigurno ce ciniti cuda!!!!

SLB

pre 15 godina

E,komsija...a koliko ce sad da nam bude dnevnica za zalivanje paradajiza u Lukicevu? Mislim,ima se,moci ce se...he,he,he...sretno ti bilo sinovac.

tantalo

pre 15 godina

Zašto ovaj Mančester baca pare na Tošića?! Evo vam primer "ekstra talenata" Simona Vukčevića i Stefana Jovetića koji sada greju klupice u svojim klubovima.
(Mehmedalija Meša, 28. novembar 2008 16:53)

care,joveta igra na kasicicu zato sto trener ima ogromno poverenje u giraldinja i mutua ali i tome ce doci kraj pa ce joveta napredovati samo tako, a vukcevic je najbolji igrac sportinga i najbolji mladi igrac portugalskog prvenstva

GROBARCINA

pre 15 godina

Sto se Bambija tice neka mu je sa srecom,ali Ljajica ne treba jos proodavati jer moze da odigra jos koju sezonu u Partizanu tako da treba sacekati i prodati ga za mnogo vece pare kao sto je to uradio DINAMO ZAGREB sa EDUARDOM i MODRICEM!!!

Babin_zub

pre 15 godina

Nas fudbal je zaista na dnu kad za igracha kakav je Tosic nude samo 3.5 miliona.Da je igrach bilo kog kluba u Turskoj,Belgiji,Grckoj...ponudili bi mu duplo vise.Eto koliko gubimo ispadanjem u prvim fazama evro-kupova,ili blamiranjem u grupi uefa.
A Tosicu zelim da zaista predje u Mancester,ali da mu uvek pred ocima bude slika Perice Ognjenovica i Dragana Cirica,dva EXTRA TALENTA srpskog fudbala koji su samim potpisivanjem ugovora mislili da su najpametniji,najbolji,neprikosnoveni...Zato radi,treniraj duplo vise od ostalih,posle treninga vezbaj slobodnjake,sam...Idi u teretanu jer ti treba i misicna masa...Imas talenat,mlad si,ali tek ti predstoji da uchis da bi postao dobar fudbaler.
Srecno,i pamet u glavu!

Dub Styler

pre 15 godina

Podrzavam maksimalno, mislim da je Bambi vanprosecan igrac, i mozda jos vaznije dobar i pametan momak. Jedino sto me brine su crvene kopacke... Mislim da vreme za tako nesto nije nikad. A kamoli vec sinoc.

darko

pre 15 godina

Ovo je prošlost ali nadam se i buducnost srpskog fudbala,pravili smo i prodavali mlade igrace uvijek...To nije dobro za ligu ali jest za reprezentaciju,bolje i stvarati mlade igrace pa ih prodavati nego kupovati sumljive strane igrače od 30 godina, u nasem slučaju 99 posto dođu besplatno pa se klubovui nadaju zaradi od buduće prodaje, pa da su valjali ne bi dosli džabe kod nas...svaka čast moreiri,diari,gaju,kastilju ali zvezda i partizan su uvijek bili akademije za stvaranje mladih igraca,to treba da i ostanu dok ne bude nekih većih para u nasem fudbalu pa kada budu mogli zadrzati te mlade igrace onda će i igrati neku značajniju ulogu u evropi,a to nikad neće postići dovođenjem polovnih,potrosenih i preiskusnih stranaca,na taj način i reprezentacija mnogo dobija...

Sasa

pre 15 godina

Samo da kazem svima da je Tosic 100% fudbaler Partizana i da Banat od ovoga nema nista. To medjutim nije slucaj sa Fejsom. Mozda ste pobrkali loncice.

Pedja

pre 15 godina

ma vaaaazi....sta ce tamo kad nece videti trave old traforda osim na treningu....pored Andersona,Gigsa,Ronalda,Teveza,Runija.....bambi da ogra...ma daaaaa

Delija

pre 15 godina

Mislim da bi bila velika greska da predje u Mancester United,jer
nece tamo dobiti sansu da igra.
Proci ce kao Perica Ognjenovic u
Realu..Zivi bili pa videli

Darko

pre 15 godina

U Partizanu i u ovakvoj ligi nikada ne bi napredovao. Makar išao na pozajmicu, više će mu se isplatiti da igra u Championship-u nego u Srbiji.
Stvar je sa našim klubovima jasna-živi se od prodaje igrača i nema drugog načina dok se klubovi ne privatizuju. Svi navijači koji ovo ne znaju, žive u oblacima. Toliko i o evropskoj Zvezdi, Partizanu, a da ne pričam koliko su daleko ostali klubovi. Ako nam je za utehu, bolji smo od svih komsija i ovakvi kakvi smo (e, sad će Hrvati...). No, potreban nam je zakon i da se proguta neka knedla prilikom prodaje i tek posle 5-10 godina možemo očekivati boljitak. Do tada, srećno svim momcima iz Srbije koji su se ovde trudili i radili i trpeli ko-zna-šta od klubova i menadžera, a potom otišli, jer će im tamo biti mnogo bolje nego ovde, a mi ćemo svakako imati bolju reprezentaciju.
Sledeće godine, zna se...Ispada se u trećem kolu kvalifikacija, pa se uđe u Ligu Uefa, tamo 0-3 boda i tako...dajte mi jedno javno (državno, zajedničko) preduzeće koje dobro radi?

Sloba

pre 15 godina

nisam verovao u pocetku da se utd interesuje za tosica, ali sada vise nema dileme.
fergi retko gresi prilikom odabira fudbalera, svaka cast za tosica.
(goa, 28. novembar 2008 15:38)

Kleberson, Djemba Djemba... desava se Fergiju s vremena na vreme da bubne nesto... Mislim da ce ovo biti takav slucaj.
A Ljajic ce biti igracina.

Ludi Rocky Balboa

pre 15 godina

**gani izjedite se od muke.Nikad nista realno niste ni znali ocijenit.Od kad vam se raspala Juga vi ste nula srbijanskog fudbala.Propast.Zaostajete za "ovako po vama jadnim Partizanom u Evropi" dvije godine da niste bili jedan dan ispred njega na tabeli.Kad smanjite na -9 bodova vas hvata delirijum srece.Jadovi moji.A Tosic sa 21 je genije za onog trapavog Dzaju koji je vasa zlezda.Dogurao do Bastije-gdje to?Samo da ne bude kao onaj Vidic,fizikaner koga uopste ne uvazavaju ni toliko koliko Kranjcara u Portsmutu.

Nole Delija

pre 15 godina

Srecno u MU i da vise igras u evropskim kupovima nego sa nasim trulim klubovima, sve se samo brinem da nece da se izbori za mesto u Engleskoj nego da ce da zavrsi u neki manji klub, ipak svuda je bolje nego kod nas gde covek nema sta da pokaze.

MinistarG

pre 15 godina

Pa bas mi i nije jasno sto toliko ima onih sto pljuju Tosica,da li zasluzuje ili ne videcemo,samo da podsetim da decko ima samo 21 godinu,i prelaskom u Man Utd moze samo da bude bolji igrac,makar samo trenirao sa takvim igracima i trenerom.A nisam siguran da li su i Nani i Anderson pokazali da su prava buducnost za Man iako su placeni pet puta vise od Tosica...Da skratim,ovo je veoma lepa vest za srpski fudbal,nadam se da ce ubuduce nasi igraci sve vise prelaziti u tako velike klubove koji imaju tradiciju i fudbalsku kulturu.

MM

pre 15 godina

Tomic 08.08.2008. : " Ova uprava nece prodavati mlade igrace, bar 2-3 godine, kako bi usli u ligu sampiona, sto nam je jedini cilj". Rece i ostade ziv.

Dragan

pre 15 godina

Ako je ovo istina,to ce biti najveci promasaj u istoriji mancestera...Slab,nespreman,ocajan u duel igri,u stvarima koje su najbitnije na ostrvu ali ako su ga doveli samo da sutira slobodnjake i izvodi kornere onda ok ali tada ce na svakoj utakmici imati igraca manje na terenu...E moj fergi izlapeo si kako godine prolaze...
*Neko prodaje igrace u Tursku(Kocaeli) a neko u Mancester...Znam da Vam je tesko ali nemojte vi da budete REALNI molim vas...

Naravno da se istorija ponavlja . . .Bor, Aleksandar

pre 15 godina

Jednom je tako Real kupio Predraga Spasica...
(istorija se ponavlja, 28. novembar 2008 21:01)


Jednom je tako Real kupio Predraga Mijatovica!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

LUDI ROCKI Jedva,ali jedva sam prestala da se smejem tvom komentaru i evo da ti napisem par reci.LUDI ti zaista pristaje uz komentar koji si pisao.Taj isti Dzajic je za sve vase je PROFESOR fudbala,covek je za vas izmislio fudbal.Svi vasi fudbaleri zajedno mogu samo da mu nose vodu i to AKO IM DZAJA dozvoli!!! A za tog vaseg krnjcara ili kako se vec zove
je malo dete za naseg VIDICa!Kazes Vidic fizikaner i ne uvazavaju ga koliko tog vaseg u Portsmutu? Joj decko na cemu si ti? Ti poredis Portsmut sa Mancesterom sampionom engleske,Evrope? Da li ti pratis sta kazu strucnjaci za istog tog Vidica? Da li znas koliko je puta bio imenovan za prvu postavu Engleskog sampionata,Evrope? Ma necu da ti vise nabrajam,samo jos nesto SMESAN SI DO BOLA!!!!

rexxona

pre 15 godina

znaci dokle vise sa prodavanjem mladih igraca za sicu...
bozovic
rukavina,dordjevic,lomic,obradovic
moreira,vukcevic,tosic,babovic,sulejmani
jovetic,
pa gazili bi sve redom...
a ovo su igraci samo od zadnjih nekoliko sezona sto su napustili klub

partizan

pre 15 godina

Znaci ne treba pljuvati malog Tosica.Ako on smatra da moze tamo da igra onda svaka cast.
Ja naravno ne mislim da moze.
Najvaznije za mlade fudbalere je da imaju kristalno jasnu sliku o tome koliko zaista vrede i koji su im trenutni limiti.Ako prepuste celu pricu oko pronalaska novog kluba medadzerima koji najcesce gledaju da utrpaju igraca u sto veci klub,kako bi privukli sebi musterije,pri tom ne gledajuci koje su perspektive tog igraca u tom klubu.
Mnogo nasih fudbalera je proslo na slican nacin.Ko je ubedio Zigica da moze da igra u Valensiji? Pericu u Realu itd...
Dakle sada je jasno covek ode u MANCHESTER.Umesto da pokusa sa manjim klubom jedno dve tri godine dok se dokaze itd. on oce direkt...glavom kroz zid.Nije valjda umislio da je dovoljno dobar za prvi tim?

divac

pre 15 godina

bezi odavde mladicu,zelim ti svu srecu sveta i da ostavis trag medju najvecima to je moja jedina zelja...i ne okreci se PARTIZAN FOREVER

Paja

pre 15 godina

Kako to da se već pominje konkretna suma za transfer,čovek dobija radnu dozvolu,a čelnici Partizana tvrde da nikakvih kontakata sa njima povodom svega toga nije bilo?

MinistarG

pre 15 godina

Pa bas mi i nije jasno sto toliko ima onih sto pljuju Tosica,da li zasluzuje ili ne videcemo,samo da podsetim da decko ima samo 21 godinu,i prelaskom u Man Utd moze samo da bude bolji igrac,makar samo trenirao sa takvim igracima i trenerom.A nisam siguran da li su i Nani i Anderson pokazali da su prava buducnost za Man iako su placeni pet puta vise od Tosica...Da skratim,ovo je veoma lepa vest za srpski fudbal,nadam se da ce ubuduce nasi igraci sve vise prelaziti u tako velike klubove koji imaju tradiciju i fudbalsku kulturu.

z1l

pre 15 godina

@ Joško

Ma baš mi je drago da je tebi drago. Meni je nekako ipak draže što je Dinamo prodao Modrića u "mali" Tottenham za 25 mil. €, nego u "veliki" Manchester Utd. za 3,5 mil. €. Meni je moj klub na prvom mjestu. Ja nisam mentalno kolonijaliziran.

Goran

pre 15 godina

Srecno Tosicu !
Ali svi ste presli preko jedne veoma zanimljive stvari.
"Poznato je da igrač mora da odigra 75% odigranih zvaničnih utakmica za A reprezentaciju u poslednje dve godine, a Zoran Tošić to nije ispunjavao."
Ja recimo ovo nisam znao, i sad mi je potpuno jasno zasto su svakakvi bilmezi igrali za repku, znao sam da je bitan transfer ali nisam znao da je ovo ta rupa u sistemu...sad je skroz ocigledno da je neko u FS Srbije uzimao dobar deo kolaca od transfera svih "zvezda" iz nase reprezentacije proteklih godina sto nas je i dovelo do onakvih igara i onakvog statusa koji nam je dobro poznat.

Darko

pre 15 godina

@z1l, 29. novembar 2008 02:07
E, zato tvoj voljeni klub ima cak 3 boda u Ligi UEFA, zato sto i vi ulazete kao i mi...40 miliona Modric i Da Silva i opet jadac...

skandinavac

pre 15 godina

Informacija je neprovjerena i nema veze sa transferom u Mancester ,J. to nijedna ozbiljna novina nije objavila
Ljajic ima sanse posto je mladi i vidi se #direktno# da zna fudbal za Tosica sumnjam..prvo skociti pa onda reci hop..tolike pompe da im bas Tosic nedostaje .mislim preslo svaku mjeru umjerenosti..i korektnosti .

Gallianni

pre 15 godina

Srecno Tosicu..
Ako ne budes igrao, bas te briga, bar ces imati kesa koji ne bi zaradio u nasoj ligi da igras jos 100godina :)
Molimo se da uspes!!!

Realno

pre 15 godina

Na treningu Manchestera i sa tribina naučiš više nego igrajući u Srbiji. Tošić nema šta da izgubi - uzeće pare i dobiti priliku da napreduje. Partizan gubi, bez obzira na novac jer dečko je mnogo važan igrač u ovakvom Partizanu, a to smo videli već više puta, posebno u poslednjem meču protiv Standarda. Sigurno da postoji adekvatna zamena, Partizan ne bi tek tako išao grlom u jagode. Prodaj aigrača je realnost jer nema drugih pouzdanijih sredstava za normalno funkcionisanje. Od čega bi i košarkaški klub živeo da ne prodaje igrače?
To, da li je on zaslužio da igra u Manchester Unitedu ili nije, pokazaće vreme, a od njegovog uspeha zavisi da li će i reprezentacija Srbije biti na dobitku. Zato mu treba pružiti podršku, a ne pljuvati. No, u Srbiji se sve može oprostiti osim uspeha.
Što se tiče Ljajića, m islim da Partizanu nije neophodno da ga sad prodaje, a ni ne verujem da će to učiniti. Neki dogovor sa Manchester Unitedom je moguć, ali to će ostati iza zavese javnosti.

baxus

pre 15 godina

neko je pominjao da se baci pogled na forum man utda da se vide reakcije navijaca na dolazak tosica i ljajica...
i tako ja ne bejah lenj i otidoh na taj forum...

vecina komentara je u fazonu: "nemam pojma ko je taj tosic, al ajde da verujem fergusonu"
za ljajica su uglavnom pozitivniji komentari, uglavnom zahvaljujuci cinjenici da je znatno mladji i da je vec bio na treninzima ekipe...

rezime je da su svi zbunjeni jer niko ne zna ko su tosis i ljajic, a da su jedini izrazito pozitivni ili negativni komentari delo fanova iz srbije...

Vladan R

pre 15 godina

Ne znam sta da kazem zelim mu svu srecu u MU ali mislim da mu mnogo ili bar jos uvek mu mnogo toga fali za igranje u tako jakom klubu i u takvoj ligi.Slab je u duel igri sebican tj jednostavno nema pregled igre i nezna da preda loptu na vreme odnosno jedino dobro mu je izvodjenje prekida. Mada u pocetku mi je recimo Ronaldo(mada je daleko daleko Tosic od njega po kvalitetu i talentu) izgledao to jest i bio je suvise slabasan neozbiljan mnogo je solirao i bio sebican ali evo tokom godina polako je te nedostatke manje vise otklanio i postao je to sto je sad. Ipak istovremeno Nani je Fergusonov promasaj i bleda neuspela kopija Ronalda tj definitivno nije pokazo ni blizu koliko se od njega ocekivalo i bojim se da ce Tosic jos gore proci odnosno da je suvuse rano za odlazak u tako jak klub.

Ђорђе Мијовић

pre 15 godina

Па и Роналдо када је долазио у Ман је изгледао благо речено смешно. Дрес му је био велики... Погледајте ако не верујете. И од њега је Ферги направио играча!
Тако да се надам да ће успети слично и са тошићем.

z1l

pre 15 godina

E, zato tvoj voljeni klub ima cak 3 boda u Ligi UEFA, zato sto i vi ulazete kao i mi...40 miliona Modric i Da Silva i opet jadac...
(Darko, 29. novembar 2008 16:25)
To je čitavih 3 boda više od Partizana.

Nemanja Zemun

pre 15 godina

jos jedan dokaz da imamo dobre igrace ali nemamo strucnjake uz koje bi napredovali.Sinocna postavka igre protiv Standarda je bila sramna.Pored toga problem je bio u motivaciji,prvo poluvreme bezvoljno,a kad se tako udje u mec nema spasa.

Nikola_Pancevo

pre 15 godina

U Partizanu sve same zvezde i velemajstori, a nijedan bod u grupi sa prosecnim evropskim ekipama. Ko je ovde lud jos uvek se pitam? Valjda ovi iz Mancestera znaju sta rade?! Ja jos ne verujem da imamo dva igraca za koje se oni interesuju. Tosicu zelim sve najbolje, ali iskreno ne verujem da ce se on naigrati u Mancesteru. Bambi, SRECNO....

doca

pre 15 godina

Više vrijedi Modrić nego Tošić i Ljajić zajedno. Šta je bilo sa ostaću do Lige Šampiona pa na proljeće... Što ih pravite ako ih dajete za kikiriki? I košarkaški klub isto Peković otišao kao slobodan igrač pa mislite da će vam svaki dan padati talenti sa neba??

Goxy 87 Gunner

pre 15 godina

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/m/man_utd/7754739.stm

Kakvih crnih 3.5 miliona evra, kad svi engleski mediji nagadjaju oko 8 miliona funti sto je vise od 10 miliona evra!?!?
Jel to vodje opet hoce da sakriju novac od prodaje??

GoSha

pre 15 godina

Kaze menadzer "Poslao sam im kvalitetne snimke"... mora da su pod utiskom tih snimaka i doveli Tosica ali mislim da ce posle ove utakmice od sinoc preispitati odluku, ali ovde samo treba cestitati menadzeru...

MADAFAKA

pre 15 godina

Bravo Bambi!
I kad budes igrao na pozajmici prvih par sezona (jer si mlad), znaj da ces uvek biti pod budnim okom mocne mancesterove masinerije. U MU se ne poziva tek tako, zato samo hrabro, muski i neka te sreca prati.
Rad i strpljenje i doci ce sve na svoje mesto. Samo neka si se dokopao "odskocne daske" zvane MU!

Zoki,RS

pre 15 godina

Ajde sve je to ok,talenat više-manje,gore-dole,ali da neko igraču vadi radnu dozvolu a ne pita koliko on košta to je malo čudno!Znači Partizan sada kaže 15 mil. i to je to,ma nema šanse sve je do detalja dogovoreno 5-6 mil. maximalno.

mile

pre 15 godina

Na sto je Manchester U. spao da kupuje prosjecnog Srbina za smjesnih 3.5 milijuna eura Stvarno je visoka kvaliteta taj Tosic kad ga Partizan pusta za lovu koju Dinamo moze dobiti za svog najlosijeg igraca. Svasta. Pa covjek nece nikad odigrati sluzbenu utakmicu za Manchester zato sto ce ga odmah poslati na posudbu a tamo ce igrati kao Zigic i Ivanovic u svojim klubovima. Samo vi imajte svoje Ivanovice, Zigice i Stojkovice i Kezmane koji su proglasen u sezoni 2007/2008 najvecim promasajima spanjolske, portugalske, spanjolske i francuske lige. Zato je bolje da sutitr. Osim Vidica i mozda Stankovica, apsolutno niti jedan srpski igrac nebi bio medu 23 igraca u reprezentaciji Hrvatske. Onda znate koja je razlika u kvaliteti. Jos uvijek ste mnogo premali za nas Hrvate u vasem fudbalu. Nemojte da vas to previse..

realan

pre 15 godina

Ako je ovo istina,to ce biti najveci promasaj u istoriji mancestera...Slab,nespreman,ocajan u duel igri,u stvarima koje su najbitnije na ostrvu ali ako su ga doveli samo da sutira slobodnjake i izvodi kornere onda ok ali tada ce na svakoj utakmici imati igraca manje na terenu...E moj fergi izlapeo si kako godine prolaze...

Cakana

pre 15 godina

Toske,
Iscepaj taj papir. Radna dozvola! Pa nisi ti gradjevinski radnik, nego si umetnik bubamare.
Ili ides tamo kao prima violina, ili ne. Vodu da nosis mozes bilo gde.

Superstar

pre 15 godina

jo, koja smejurija...Stvarno ne znam kako ce se snadje on tamo...kolko znam treba da zameni giggsa. A nani? Nije ni on za bacanje ako cemo iskreno. A ovaj Ljajic...od njega ne ocekujem ce postane neka svetska klasa. Jes on dobar al ti klinci kad se napumpaju su neki superstarovi uglavnom ne postignu nista. ManU bi trebao malo strozije s njim, sa navikne... U svakom slucaju ima buducnosti za srpski fudbal i nemate pojma koj me srpski ponos obuzme kad cujem svetske novinare kako porede ljajica sa kakom. :D

kole delija bratunac

pre 15 godina

dodji kali u mancester imaces i od koga nauciti kako se postaje velili fudbaler tu je nemanja vidic,nemas napredka sa moreirom i ostalim

Uprava FK Partizan

pre 15 godina

Zoran Tošić igrač našeg kluba jeste dobio radnu dozvolu,ali u Britaniju putuje kao moler i radna dozvola mu je i bila potrebna za restauratorske radove.To sa fudbalom nema nikakve veze.
Kraj Saopštenja.

Mehmedalija Meša

pre 15 godina

Pored KK "Sledeća sezona" (Crvena zvezda) imamo i FK "Sledeća sezona" (Partizan). Čelnici Partizana uoči svake sezone pričaju kako sigurno ulaze u Ligu šampiona. Kada to ne uspeju, onda pričaju kako će prezimiti u Kupu UEFA. Pa kada i tu pretrpe debakl, onda opet spremno najavljuju sledeće sezone pohod na Ligu šampiona i tako ukrug...

Zašto ovaj Mančester baca pare na Tošića?! Evo vam primer "ekstra talenata" Simona Vukčevića i Stefana Jovetića koji sada greju klupice u svojim klubovima.

ismail d.

pre 15 godina

Bravo ADEME LJAJIĆU!Pokazanom igrom si zaslužio kraljevski tim - REAL iz Madrida. Proslavi Novi Pazar i Bošnjake Sandžake.Ti ćeš bit pravi AMBASADOR SANDŽAKA. MNOGO POZDRAVA OD TVOG NOVOG PAZARA I NAVIJAČA TORCIDE.

Zrenjaninac

pre 15 godina

Kada je Bambi poceo da nastupa za Banat, niko ko ga je tad poznavao nije mogao da veruje u to. Kad je Bambi iz Banata presao u Partizan, niko u Zrenjaninu nije mogao da veruje. Sada, kad bambi preogovara sa ManUtd-om, niko u Srbiji ne moze da veruje.
Eeeeeeee, pa on je sve vreme verovao.

Vukasin

pre 15 godina

Kako ne shvatate ljudi, da je Mančester hteo da kupi Ljajića a Partizan je rekao da moraju da uzmu i Tošića ako hoće Ljajića. Isto kao što je Čelsi morao da kupi i Kežmana kad je kupovao Robena.

perica ognjenovic

pre 15 godina

Koliko god da lepo zvuci "Tosic u Man Utd",iskreno mislim da ce on da propadne u engleskoj ligi...Tamo se igra izuzetno jako,sa dosta duela,a plasim se da Tosic tamo moze samo da se povredi

Pedja

pre 15 godina

ma vaaaazi....sta ce tamo kad nece videti trave old traforda osim na treningu....pored Andersona,Gigsa,Ronalda,Teveza,Runija.....bambi da ogra...ma daaaaa

doca

pre 15 godina

Više vrijedi Modrić nego Tošić i Ljajić zajedno. Šta je bilo sa ostaću do Lige Šampiona pa na proljeće... Što ih pravite ako ih dajete za kikiriki? I košarkaški klub isto Peković otišao kao slobodan igrač pa mislite da će vam svaki dan padati talenti sa neba??

mare21ns

pre 15 godina

za 2-3 god, ako ga povrede zaobidju, bambi ce biti jedan od nosioca igre mancestera... decko ima sve sto se tice igre i jos je skroman i lepo vaspitan, tako da nece biti kao bosko jankovic ili njemu slicni...ko se slaze sa mnom???

skandinavac

pre 15 godina

Informacija je neprovjerena i nema veze sa transferom u Mancester ,J. to nijedna ozbiljna novina nije objavila
Ljajic ima sanse posto je mladi i vidi se #direktno# da zna fudbal za Tosica sumnjam..prvo skociti pa onda reci hop..tolike pompe da im bas Tosic nedostaje .mislim preslo svaku mjeru umjerenosti..i korektnosti .

Sloba

pre 15 godina

nisam verovao u pocetku da se utd interesuje za tosica, ali sada vise nema dileme.
fergi retko gresi prilikom odabira fudbalera, svaka cast za tosica.
(goa, 28. novembar 2008 15:38)

Kleberson, Djemba Djemba... desava se Fergiju s vremena na vreme da bubne nesto... Mislim da ce ovo biti takav slucaj.
A Ljajic ce biti igracina.

Delija

pre 15 godina

Mislim da bi bila velika greska da predje u Mancester United,jer
nece tamo dobiti sansu da igra.
Proci ce kao Perica Ognjenovic u
Realu..Zivi bili pa videli

mile

pre 15 godina

Na sto je Manchester U. spao da kupuje prosjecnog Srbina za smjesnih 3.5 milijuna eura Stvarno je visoka kvaliteta taj Tosic kad ga Partizan pusta za lovu koju Dinamo moze dobiti za svog najlosijeg igraca. Svasta. Pa covjek nece nikad odigrati sluzbenu utakmicu za Manchester zato sto ce ga odmah poslati na posudbu a tamo ce igrati kao Zigic i Ivanovic u svojim klubovima. Samo vi imajte svoje Ivanovice, Zigice i Stojkovice i Kezmane koji su proglasen u sezoni 2007/2008 najvecim promasajima spanjolske, portugalske, spanjolske i francuske lige. Zato je bolje da sutitr. Osim Vidica i mozda Stankovica, apsolutno niti jedan srpski igrac nebi bio medu 23 igraca u reprezentaciji Hrvatske. Onda znate koja je razlika u kvaliteti. Jos uvijek ste mnogo premali za nas Hrvate u vasem fudbalu. Nemojte da vas to previse..

cufo

pre 15 godina

srecno tosicu majstore!neka prica ko sta hoce,ali ovaj decko je jako dobar igrac!uz dobar rad u mancesteru za 2 god ce biti extra klasa!Srbija je uz tebe mali!!!

coolinar

pre 15 godina

Prosto ne mogu da verujem...

Ali ako je istina, zelim mu svu srecu i da se sto brze prilagodi premier ligi...

Ako uspe barem upola kao Vidic trebali bi da budemo zadovoljni !

Ludi Rocky Balboa

pre 15 godina

**gani izjedite se od muke.Nikad nista realno niste ni znali ocijenit.Od kad vam se raspala Juga vi ste nula srbijanskog fudbala.Propast.Zaostajete za "ovako po vama jadnim Partizanom u Evropi" dvije godine da niste bili jedan dan ispred njega na tabeli.Kad smanjite na -9 bodova vas hvata delirijum srece.Jadovi moji.A Tosic sa 21 je genije za onog trapavog Dzaju koji je vasa zlezda.Dogurao do Bastije-gdje to?Samo da ne bude kao onaj Vidic,fizikaner koga uopste ne uvazavaju ni toliko koliko Kranjcara u Portsmutu.

drug Jataganac

pre 15 godina

S obzirom kako su odigrali ovogodisnju ligu Kupa UEFA, nece mi biti zao da ih sve rasprodamo. Samo nek' idu. Nisu nizasta. Sve su to prosecni igraci, koji su, kao celina, u te tri dosadasnje utakmice protiv Sampdorije, Stutgarta i Standarda, delovali jadno. Bas sam razocaran. Da nije tako, da su to stvarno dobri igraci, bar onoliko koliko smo ocekivali, bilo bi mi zao sto prodajemo Bambija, odnosno bilo kog drugog igraca koji vredi. Samo neko ko nije navijac Partizana moze da oseca cast sto Mancester ili neki drugi veliki klub kupuje igraca tima za koji navijamo. Pustite vi cast. Nama je cilj da imamo dobar tim, a ne da ga rasprodajemo. Zato su mi smesna prepucavanja sa ..ganima oko toga da li Tosic stvarno ide ili je to samo patka. Pa jos neki vicu "Grobari, jel ste se ponadali?" Ko jos moze da se nada da ce jedan dobar igrac da napusti tim za koji taj navija?! Ali, pokazalo se da ni Bambi, a ni ostali nisu dobri igraci. Zato mi je svejedno.

sensei

pre 15 godina

e tako je to bilo nekada....





Nemojte mnogo da se palite ...
Ipak ste vi DALEKOOOOOOO OD EVROPE!!!
Smesni ste ...ha,ha,ha Tosic-decko je dobar za Telekom Prvu Ligu.ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...
Ove godine zahvalite se Bogu ako budete drugi iza Zvezde,jer je ove godine Vojvodina jaka i ima da vas otkida na svakoj tekmi...
Zivi bili pa videli glodari
(Marko Loznica, 6. avgust 2007 16:07)

1. Nije bio blizu prelasku u Zvezdu, jer ga Zvezda nije ni htela.
(fernando gago, 6. avgust 2007 14:48)

Za Tosica ne bi bilo dobro da dodje u zvezdu zato sto ne bi imao sanse pored KOROMANA, MOLINE, MILIJASA, BURZANOVICA, LUKASA, MILOVANOVICA, CASTLJA, BRONOWICKOG, TRAJKOVICA, ANDJELKOVICA.
(Vlada nis, 6. avgust 2007 16:07)

Grobari ko je najbolji u Srbiji? Ako je Partizan bolji onda po cemu? Raspitajte se o trofejima zvezde i o trofejima Partizana? Pa ko ima vise trofeja? Po igracima mislite da ste bolji jer ste videli kako igraju protiv onog zrinjskog? Pa tamo su pokupili momke sa brda i doveli ih da igraju i sve su to drvosece a loptu su prvi put videli protiv Partizana. Zvezdi jos ne igraju svi stranci a kad se uigraju videce te vi carobnjake. A sto se Tosica tice on nema pojma o fudbalu i Djukic ga je poveo u Holandiju samo da bi dosao u Partizan u kojem nece ni igrati vec ce samo gledati utakmice sa klupe.
(mArkan, 6. avgust 2007 16:28)

tipican primjer igra koji nema i nikad nece postici kvaliet igraca za visoke domete. Nizak, nejak, slaba duel igra, ni preterano brzo, cak odaje utisak neinteligentnog igraca. Najiskrenije, samo sam boga molio da ne dodje u Zvezdu
(dusan rs, 6. avgust 2007 17:34)

Tosic je super, ali je preslab. Ipak ne razumem grobare koji su vec osvojili prvenstvo, kup, ligu uefa, interkontinentalni kup, intergalakticki kup... Pa ko uporedi igrace po pozicijama videce koliko je zvezda jaca. Mnogo. Grobari, sanjajte i ove godine. I srecno sutra, nadam se ostanku u uefa.
(dcz, 6. avgust 2007 17:45)

Alo ljudi spustite se malo,ja stvarno ne znam koliko nerealnih ljudi ovde ima.Kao prvo da li je neko od vas pratio superligu prosle godine?Pa da je neko pratio provalio bi da je Tosic bio prosecan igrac iz ekipe Banata?!,jel on mozda odigro vanserijski protiv Zvezde-nije,protiv partizana-nije,ne znam o cemu se stvarno ovde radi i pitam se da li je moguce da neko Zorana Tosica naziva velikim pojacanjem?!On je svakako dobar igrac,ali nista bolji od bilo kojeg prosecnog igraca iz bilo kojeg kluba superlige,decko moze biti veliko pojacanje za bezaniju,borac...ali ako on predstavlja veliko pojacanje za partizan onda ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi i gde ide nas fudbal.Sto je neko reko,decko niti ima gradju,niti neko veliko znanje koje zahteva fudbal na tom nivou na koji je dosao.
P.S.
Daj bre ljudi malo realnog pogleda na stvari,stvarno previse se gluposti pise na ovom forumu,alo bre Tosic-veliko pojacanje????!!!!!!
(Srdja, 6. avgust 2007 18:10)

I jos nesto,da ne zaboravim,taj Tosic je veliko pojacanje za partizan ko sto ce Rakic biti veliko pojacanje za zvezdu. Boze sta cemo jos doziveti,nisam skoro vido dva smesnija igraca na naslovnim stranicama skoro svih novina.Na sta je nas fudbal spao...
(Srdja, 6. avgust 2007 18:16)


# Čime se vi oduševljavate??? Pa nije vam došao Roben nego neki Tošić iz Banata!!! MAO MOLINA - ZAPAMTITE TO IME!!!
(STALJIN, 7. avgust 2007 11:16)

Neka ide, jak mi je pa on igrac. Svaki pas mu je izgubljena lopta. Istina, bori se covek, ali sta mu to znaci kad vise lopti proda nego sto uzme?!
(Milan, 7. avgust 2007 12:31)

ma mali je odlican,igra kao zmaj,ali znateli gde je taj mali igrao pre dve godine,NIGDE.Sada se upetljao sa nekim tzv.menadzerom(mafijasem)i sad ce godinu dana igrat samo da bi mu vratio dug.SIMO L.P.VE
(zrenjaninac, 9. avgust 2007 14:56)


a vi kako 'te ???

i za kraj bambala imas podrsku iz kraja......i ne menjaj marsutu,pravac liverpul.......
(ticko, 21. avgust 2007 21:16)
Svaka cast,blizu si bio.

Hvala i dovidjenja.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Svaki nas fudbaler koji igra u nekoj Evropskoj ekipi prezentuje svoju zemlju i zato nikada nisam pravila razlike izmedju Zvezdinih i Partizanovih fudbalera kada nastupaju za neke evropske ekipe i uvek sam navijala za ekipu gde nastupa bilo koji Srbin.Tosicu zelim mnogo srece,toliko da pokaze sta zaista zna i da zasluzi da bude standardan u prvoj postavi jer ce to biti veliki uspeh kako za njega,tako i za Srbiju i nasu reprezentaciju!!! Srecno i napred decko pa da zajedno sa Vidicem osvajate titule!!!

Mrki

pre 15 godina

Šta reći osim BRAVO,BRAVO ZA TOŠIĆA,BRAVO ZA PARTIZAN I BRAVO ZA NAŠ FUDBAL! Priče kako će propasti zato što je mlad ne piju vodu,ili zna ili ne zna,ako je u glavi jak onda će imati uspešnu karijeru,a ako je slab psihički onda je svejedno da li će iz Partizana otići sad ili za 3-4 god.

Josko

pre 15 godina

Najvise mi je drago zbog hrvata...Oni su u nebesa dizali njihovog vunderkinda Modrica,a jadan je otisao u raspali Tottenham gde je najslabija karika.A ponizavali su nase igrace...Kad ono odjednom,bez bombasticnih najava od transfera koji iznosi 25 miliona,fudbalski anonimac za Evropu Bambi Tosic,ni manje,ni vise nego ide u MANCHESTER UNITED-EVROPSKOG PRVAKA...Toliko o tome!!!
Sto neko rece eto im njih pokrivaca,cebadi,jorgani,jastucnici....

Ja

pre 15 godina

Mozda je i ovde ista prica kao sto se govorilo za Zlatana Ibrahimovica, kada je, navodno, namerno poceo da pravi probleme i igra drasticno slabije u Ajaksu, jer mu je Juventus obecao da ce ga kupiti, ako spusti cenu.
Mozda je to razlog Tosiceve slabije igre u zadnje vreme.

zauvek zvezdas

pre 15 godina

@grobari

Koji ste vi kompleksasi. Umesto da zalite sto vam jedan od glavnih igraca odlazi u Mancester, glavna satisfakcija su 8 ili koliko vec miliona evra dobija Partizan. Bambiju zelim sve najbolje u nastavku karijere.

Kapiten

pre 15 godina

Neko preko Spartaka , a neko direktno zi PARTIZANA...Mislite o tome :)
(SHEARER, 28. novembar 2008 17:59)

Ja ne znam jel' ovaj nesto pio pre ovog posta.... Pa decko raspitaj se ko je bio kapiten na utakmici lige sampiona Manchester United - Dinamo Kiev prosle sezone,pa onda pricaj ko odakle odlazi..I mi smo vise uzeli Spartaku za Vidica nego sto ce te vi za oba vasa "talenta" ..... Moje misljenj... mislim da je rano za tako veliki klub..prvo na kaljenje u neki osrednji tipa Wigan,Birmingham...pa posle u nebesa..Pa taj ce prevu zvanicnu odigrati tek sledece sezone...

Jedan je Nemanja

goa

pre 15 godina

nisam verovao u pocetku da se utd interesuje za tosica, ali sada vise nema dileme.
fergi retko gresi prilikom odabira fudbalera, svaka cast za tosica.

Bobby Peru

pre 15 godina

Mala preporuka rukovodstvu Partizana. Ako se MU interesuja zaista za Tosica, odma im ga uvalite i uzmite neke pare. Ako ostene ovde do leta necete dobiti ni pola para. Usput im uz Tosica uvalite i Fejsu gratis, da izvucete bar neki ulozeni dinar u njega. Malog Ljajica prodajte na leto i od tih para kupite nekog malo boljeg fudbalera i sto rece neko napred, pola para dajte za KK posto oni jedini mogu nesto da naprave u Evropi. Domaci fudbal bolje da zaboravimo nekoliko narednih godina, izuzev reprezentativnog dok je Antic tu. Ostali bolje da ne igraju vise kvalifikacije za evro kupove, a ni kup UEFA posto nam jako dobro ide. Ne zna se ko je gori dal Zvezda ili Partizan. Toliko.

partizan

pre 15 godina

Znaci ne treba pljuvati malog Tosica.Ako on smatra da moze tamo da igra onda svaka cast.
Ja naravno ne mislim da moze.
Najvaznije za mlade fudbalere je da imaju kristalno jasnu sliku o tome koliko zaista vrede i koji su im trenutni limiti.Ako prepuste celu pricu oko pronalaska novog kluba medadzerima koji najcesce gledaju da utrpaju igraca u sto veci klub,kako bi privukli sebi musterije,pri tom ne gledajuci koje su perspektive tog igraca u tom klubu.
Mnogo nasih fudbalera je proslo na slican nacin.Ko je ubedio Zigica da moze da igra u Valensiji? Pericu u Realu itd...
Dakle sada je jasno covek ode u MANCHESTER.Umesto da pokusa sa manjim klubom jedno dve tri godine dok se dokaze itd. on oce direkt...glavom kroz zid.Nije valjda umislio da je dovoljno dobar za prvi tim?

boki

pre 15 godina

Pa posle nam je kriv djavo sto nam je kvalitet lige slab.Evo jednog primera zamisli te da su u Vojvodini do sada ostali Kacar,Krasic i Milan Jovanovic imali bi tim koji bi ravnopravno konkurisao za titulu a samim tim i koliko toliko bi Partizan i Zvezda imali vise jacih utakmica u prvenstvu i da zaboravih OFK Beograd sa Ivanivicem i Rajkovicem pa bila bi lepota od lige ali to su nazalost samo pusti snovi.

Sasa

pre 15 godina

Eto. I sta ce sada nase drage komsije, koje su se pretrgle od ismejavanja ovog izvanrednog i skromnog momka, koji je u poslednje dve godine strahovito napredovao. Porede ga sa nekim Milijasom!?! Ali dobro, to je njihov problem, samo oni znaju u kakvim su mukama pa ih ne treba dalje dirati.
Sto se Tosica tice, svaka cast momak. Gospodin Alex Ferguson retko gresi, na prste se mogu prebrojati njegovi promasaji kao menadzer MU-a, na kojoj je on poziciji vec preko 20 godina. On tacno zna sta hoce, i kada pronadje ono sto mu treba, on ulozi mnogo rada i truda da od toga napravi vrhunski proizvod. Uz dobar i iskren rad, Tosic ce sa Fergusonom postati veliki fudbaler, ne samo u tehnickom i taktickom smislu, vec i na psihickom planu. A i bolje mu je da ide iz Partizana. On ima potencijala, a pored pocetnika kao Jokanovic ne moze da napreduje. Videli ste i sami juce zasto je tako. Da je na klupi jedan Antic prica bi bila drugacija, ali pored pocetnika samo gubi vreme. A Tosicev prelazak u MU dosta znaci i za Srbiju. Dobicemo jos jednog veznog igraca, koji igra u najjacoj ligi na svetu i u najjacem klubu na svetu. To mnogo znaci. Ovime svi dobijamo. SRECNO TOSICU, i da te vidimo kako resetas mreze u MU-u.

Dragan

pre 15 godina

Ako je ovo istina,to ce biti najveci promasaj u istoriji mancestera...Slab,nespreman,ocajan u duel igri,u stvarima koje su najbitnije na ostrvu ali ako su ga doveli samo da sutira slobodnjake i izvodi kornere onda ok ali tada ce na svakoj utakmici imati igraca manje na terenu...E moj fergi izlapeo si kako godine prolaze...
*Neko prodaje igrace u Tursku(Kocaeli) a neko u Mancester...Znam da Vam je tesko ali nemojte vi da budete REALNI molim vas...

Sramota

pre 15 godina

Ma ajde najveci motiv nasih klubaova kad igra u Evropu je da ulovi nekog kupca koj ce baciti korku leba za nekog naseg mladog i talentovanog igraca

JQZ

pre 15 godina

Svo ovi su "igrali" u Man Utd za vreme Ser Alexa, broj nastupa u zagradi..
Tosicu, gledaj i slusaj Vidica, nista ne pricaj i trci do iznemoglosti na svakoj utakmici.
Bardsley, Phillip 2003-2008 (18)
Barnes, Michael 2006-2008 (1)
Bardsley, Phillip 2003-2008 (18)
Brazil, Derek 1986-1992 (2)
Casper, Christopher 1993-1998 (7)
Clegg, Michael 1996-2003 (24)
Cooke, Terrence 1995-1996 (8)
Culkin, Nicholas 1995-2002 (1)
Curtis, John 1995-2000 (18)
Davies, Simon 1993-1997 (20)
Davis, James "Jimmy" 1999-2003 (1)
Djordic, Bojan 1999-2004 (2)
Dong, Fangzhou 2004-2008 (3)
Dublin, Dion 1992-1995 (17)
Ebanks-Blake, Sylvan 2002-2006 (2)
Eckersley, Adam 2005-2007 (1)
Ferguson, Darren (sin) 1990-1994 (30)
Gill, Anthony 1987-1990 (14)
Gillespie, Keith 1993-1995 (14)
Goram, Andrew 2000-2001 (2)
Graham, Deiniol 1987-1991 (3)
Greening, Jonathan 1998-2002 (25)
Healy, David 1999-2001 (2)
Higginbotham, Daniel 1996-2000 (7)
Johnson, Edward 2001-2006 (1)
Jones, David 2004-2007 (4)
Jones, Richard 2005-2008 (5)
Lee, Kieran 2006-2008 (3)
Lynch, Mark 1999-2004 (1)
Marsh, Phillip 2006-2007 (1)
McGibbon, Patrick 1995-1997 (1)
McKee, Colin 1994 (1)
Nardiello, Daniel 1999-2005 (4)
Nevland, Erik 1997-2000 (6)
Notman, Alexander 1998-2001 (1)
O'Kane, John 1994-1997 (7)
Pilkington, Kevin 1994-1998 (8)
Pugh, Daniel 2000-2004 (7)
Rachubka, Paul 2000-2002 (2)
Ricardo, Lopez Felipe 2002-2005 (5)
Roche, Lee 2001-2003 (3)
Rossi, Giuseppe 2004-2007 (14)
Shawcross, Ryan 2006-2008 (2)
Spector, Jonathan 2003-2006 (7)
Stewart. Michael 1997-2004 (14)
Taibi, Massimo 1999-2000 (4)
Thornley, Benjamin 1993-1999 (14)
Tierney, Paul 2000-2005 (1)
Timm, Mads 2002-2006 (1)
Tomlinson, Graeme 1994-1998 (2)
Twiss, Michael 1996-2000 (2)
Wallwork, Ronald 1996-2004 (28)
Webber, Danny 1998-2002 (2)
Wellens, Richard 1999-2000 (1)
Whitworth, Neil 1991-1993 (1)
Wilkinson, Ian 1991-1993 (1)
Wilson, David 1988-1991 (6)
Wilson, Mark 1998-2001 (9)
Wood, Nicholas 1985-1989 (4)
Wratten, Paul 1991-1992 (2)

ZVEZDASICA

pre 15 godina

LUDI ROCKI Jedva,ali jedva sam prestala da se smejem tvom komentaru i evo da ti napisem par reci.LUDI ti zaista pristaje uz komentar koji si pisao.Taj isti Dzajic je za sve vase je PROFESOR fudbala,covek je za vas izmislio fudbal.Svi vasi fudbaleri zajedno mogu samo da mu nose vodu i to AKO IM DZAJA dozvoli!!! A za tog vaseg krnjcara ili kako se vec zove
je malo dete za naseg VIDICa!Kazes Vidic fizikaner i ne uvazavaju ga koliko tog vaseg u Portsmutu? Joj decko na cemu si ti? Ti poredis Portsmut sa Mancesterom sampionom engleske,Evrope? Da li ti pratis sta kazu strucnjaci za istog tog Vidica? Da li znas koliko je puta bio imenovan za prvu postavu Engleskog sampionata,Evrope? Ma necu da ti vise nabrajam,samo jos nesto SMESAN SI DO BOLA!!!!

vreme ce pokazati

pre 15 godina

Omalovazavanje Tosica je cist srpski sindrom. Zaslepjleni od ljubomore i zavisti mnogi ne zele da vide njegov potencijal i nabijaju mu na nos (istina poveci) poslednjih mesec dana losijih igara, zaboravljajuci da je decko vec duze vreme zaokupljen ovim transferom, i da je od sredine leta u takmicarskoj formi koju je tesko dugo odrzati. Ja bih iskreno bio prezadovoljan da je recimo Milijas otisao u Mancester, zato, kapa dole ovom decku (to svakako nije mogao Tole da mu sredi).

ArizonaCardinals

pre 15 godina

Wow, this is awesome. Have a safe trip to EPL, and good luck to you. This is a great news for serbian national team, too.

pele

pre 15 godina

Ide Tosic,pa za njim i LJajic,pa nam ode svetski priznati trener Jokanovic,pa cemo prodati golmana Bozovica ,Diara ce morati da ode za bolje finansije iz kluba na zimu,za njim ide i Moreira,Zuka ide na ljeto u Keln sa kojim je Partizan vec dogovorio transfer koji se drzi u strogoj tajnosti,a po meni Paunovic bi trebalo da ode na kaljenje u Teleoptik posto je ocigledno da je momak ili malo ostario ili je zaboravio da igra fudbal i tako oslonac ekipe ostaje mlado i propalo pojacanje LJubomir Fejsa uz jos dva pojacanja iz inostranstva jednim Brazilcem i jednim Japancem ,mislim da cemo sledece godine harati evropom.pozz

Serbinho

pre 15 godina

Sve je to lepo, ali kako da jedan tim sa dva fudbalera za koje se interesuje Mancester, gubi utakmice od srednje prosecni ekipa Sampdorije, Stutgarta i Standarda.....
Srecno i sve najbolje Tosicu i nadam se Ljajicu, jer ocigledno nemaju prostora za napredovanje u ovakvom Partizanu, gde se i navijaci uspavaju na Jugu, pa nema ni 5% onakvog navijanja, kao protiv Real Madrida i Olimpika iz Marselja.

Baca

pre 15 godina

Ne razumem ko je sad ponjupao te silne milione. Zar nije bila vest na ovom isto sajtu pre neki dan da Man. Utd daje 10 miliona za Ljajica i 7 za Tosica. Otkud sad duplo manje. Verujem da je cena ostala ista a da ce razni lopovi iz PFC uprave i menadzeri podeliti 8,5 miliona.

Dub Styler

pre 15 godina

Podrzavam maksimalno, mislim da je Bambi vanprosecan igrac, i mozda jos vaznije dobar i pametan momak. Jedino sto me brine su crvene kopacke... Mislim da vreme za tako nesto nije nikad. A kamoli vec sinoc.

SLB

pre 15 godina

E,komsija...a koliko ce sad da nam bude dnevnica za zalivanje paradajiza u Lukicevu? Mislim,ima se,moci ce se...he,he,he...sretno ti bilo sinovac.

Andrya

pre 15 godina

Au,ovde sve pametnjakovici daju komentare i to veoma "pametne".
Decko ce potpisati za MU i ko ste vi da to omalovazavate,niste igrali fudbal dalje od vase ulice i vi sad nesto pametujete.Tosic se bas "nervira" zbog vasih komentara.
Samo napred care i ako ne uspes u MU opet si postigao da treniras u najvecem klubu,malo li je!!!!

Sasa

pre 15 godina

Samo da kazem svima da je Tosic 100% fudbaler Partizana i da Banat od ovoga nema nista. To medjutim nije slucaj sa Fejsom. Mozda ste pobrkali loncice.

JA

pre 15 godina

Samo cu reci - Srecno Malac!
PS. Ovde ima zaista mnogo lepih dobronamernih poruka, bez nekog podbadanja i vredjanja, a opet sa mnogo nepreporucenih glasova. Delije cemu toliko srozavanje i te kompleksarije?

Nikola_Pancevo

pre 15 godina

U Partizanu sve same zvezde i velemajstori, a nijedan bod u grupi sa prosecnim evropskim ekipama. Ko je ovde lud jos uvek se pitam? Valjda ovi iz Mancestera znaju sta rade?! Ja jos ne verujem da imamo dva igraca za koje se oni interesuju. Tosicu zelim sve najbolje, ali iskreno ne verujem da ce se on naigrati u Mancesteru. Bambi, SRECNO....

z1l

pre 15 godina

@ Joško

Ma baš mi je drago da je tebi drago. Meni je nekako ipak draže što je Dinamo prodao Modrića u "mali" Tottenham za 25 mil. €, nego u "veliki" Manchester Utd. za 3,5 mil. €. Meni je moj klub na prvom mjestu. Ja nisam mentalno kolonijaliziran.

Zelen Kac

pre 15 godina

Mali ce da potpise...i onda jedno 2-3 godine na kaljenje u...ko zna gde... :-)A posle...verujem vrh igrac...

A Ljajic...samo gledajte...
Sta taj klinac zna sa loptom...

Gagi

pre 15 godina

Secam se jedne prijateljske utakmmice koju sam gledao u direktnom prenosu kad je Sporting odrao Mancester 3:1 a briljirao golobradi mladic po imenu Kristijano. Par meseci nakon toga Ferguson ga je vec doveo u Mancester....
Da li jos neko sumnja u procene legende Fergija? :-)

GrobarBa

pre 15 godina

Ovo je mali(loš) korak za Partizan ali veliki za srpski fudbal.
Srećno majstore i HVALA za sve što si uradio za Partizan i GROBARE!!!

Batke

pre 15 godina

Pouzdano znam da s eradna dozvola u Engleskoj ne moze dobiti bez zahteva i saglasnosti onoga na koga ta dozvola glasi. Dakle i Partizan i Tosic znaju za sve ovo vec duze vreme, ali se malo prave mutavi jer smatraju da smo navijaci budale !!!

PFC

pre 15 godina

Ja sam za to da se prodaju Tosic,Zuka i Cadikovski,a za te pare da se dovedu Pavlovic iz Napredka ili Tadic iz Vose,Djuric iz Vose,Sasa Ilic i jedan kvalitetan spic,ali visok koji odlicno igra glavom tipa Delibasic,ja bi voleo da to bude bas on.I onda:
M.Bozovic
Stevanovic
Obradovic
Djordjevic
Djuric
Petrovic(Fejsa)
Pavlovic(Tadic)
Moreira
Ilic
Diarra
Delibasic
Ekipa koja bi sigurno prosla i ovu grupu lige uefa.Moze i umesto Djurica Gavrancic.Nadam se da je Tomic video da Partizanu fali jedan kvalitetan,robusan napadac koji odlicno igra glavom,a zna da da gol i nogom,jer Partizan mnogo ide na centarsuteve Obradovica,Tosica,Stevanovica,cak i Diare koji se cesto otvara po strani,ali Partizan nema spica koji bi te centarsuteve pretvorio u golove.Protiv Standarda smo videli kako Bogunovic centrira Dijari i Dijara Bogunovicu,ali su njih dvojica bezopasni u skoku.Tako da Tomicu jedan visok,iskusan stoper,prodorno krilo sa odlicnim centarsutem,KAPITEN SASA ILIC i jedan visok spic koji odlicno igra glavom.

tantalo

pre 15 godina

Zašto ovaj Mančester baca pare na Tošića?! Evo vam primer "ekstra talenata" Simona Vukčevića i Stefana Jovetića koji sada greju klupice u svojim klubovima.
(Mehmedalija Meša, 28. novembar 2008 16:53)

care,joveta igra na kasicicu zato sto trener ima ogromno poverenje u giraldinja i mutua ali i tome ce doci kraj pa ce joveta napredovati samo tako, a vukcevic je najbolji igrac sportinga i najbolji mladi igrac portugalskog prvenstva

GoSha

pre 15 godina

Kaze menadzer "Poslao sam im kvalitetne snimke"... mora da su pod utiskom tih snimaka i doveli Tosica ali mislim da ce posle ove utakmice od sinoc preispitati odluku, ali ovde samo treba cestitati menadzeru...

Goran

pre 15 godina

Srecno Tosicu !
Ali svi ste presli preko jedne veoma zanimljive stvari.
"Poznato je da igrač mora da odigra 75% odigranih zvaničnih utakmica za A reprezentaciju u poslednje dve godine, a Zoran Tošić to nije ispunjavao."
Ja recimo ovo nisam znao, i sad mi je potpuno jasno zasto su svakakvi bilmezi igrali za repku, znao sam da je bitan transfer ali nisam znao da je ovo ta rupa u sistemu...sad je skroz ocigledno da je neko u FS Srbije uzimao dobar deo kolaca od transfera svih "zvezda" iz nase reprezentacije proteklih godina sto nas je i dovelo do onakvih igara i onakvog statusa koji nam je dobro poznat.

Shvaba

pre 15 godina

E hajd da cijemo ko to uvek pita sta ce Bambi u reprezentaciji?

Ili Ferguson nema pojma o fudbalu ili je to opet svemocni Cika Tole nesto namestio!

edberg

pre 15 godina

Ako malo razmislimo ovo je tužna vest jer nećemo nikad stići do lige šampiona ako svake godine prodamo po dva tri najperspektivnija igrača.

doyo

pre 15 godina

mislim da je ovo najbolji dokaz koliko "navijaci" poznaju nogomet. koliko sam pratio, decka se redovito pljuje i ismijava, a postigao je da ide u jedan on najvecih timova svijeta. ista stvar kao i sa inzaghijem, gattusom, pa i vidica se svojevremeno pljuvalo. mozda nece biti u prvih 11, mozda nece napraviti veliku karijeru, ali svaka mu cast, doci do transfera u MU je nesto sto 99,9% ljudi moze samo sanjati. a "navijacima" poruka da budu malo manje bahati i malo manje pljuju ljude koji se trude koliko mogu, bez obzira koliko uspjeli u svom poslu

Cheshko

pre 15 godina

Evo nekog mog misljenja otkud Tosic da bude zanimljiv United-u. Zvezdas sam, ali mislim da je Tosic trenutno solidan igrac, sa mogucnoscu napredovanja, ali da je po meni, ono sto je mozda presudilo je, cena. Ako pretpostavimo da je United zaista bio zainteresovan da dovede Krasica, koji je, barem 20% bolji igrac od Tosica, ono sto je moglo da okrene United ka Tosicu je verovatno odvaljivacka cena od strane CSKA, a kako je Ferguson imao pozitivno (ali skupo) iskustvo sa Vidicem, mislim da je gledajuci Krasica, napravio kompromis i za verovatno vise nego upola para, resio da dovede Tosica, za koga verovatno zna (misli) da nije toliko dobar, ali da je perspektivan i da bi mogao da od njega nacini dobru kupovinu. U svakom slucaju, lepa stvar za domaci fudbal, cak i da Bambi provede neku sezonu na pozajmici, sigurno je da ce nauciti vise nego po nasim livadicama koje je ionako prevazisao...

Vladan R

pre 15 godina

Ne znam sta da kazem zelim mu svu srecu u MU ali mislim da mu mnogo ili bar jos uvek mu mnogo toga fali za igranje u tako jakom klubu i u takvoj ligi.Slab je u duel igri sebican tj jednostavno nema pregled igre i nezna da preda loptu na vreme odnosno jedino dobro mu je izvodjenje prekida. Mada u pocetku mi je recimo Ronaldo(mada je daleko daleko Tosic od njega po kvalitetu i talentu) izgledao to jest i bio je suvise slabasan neozbiljan mnogo je solirao i bio sebican ali evo tokom godina polako je te nedostatke manje vise otklanio i postao je to sto je sad. Ipak istovremeno Nani je Fergusonov promasaj i bleda neuspela kopija Ronalda tj definitivno nije pokazo ni blizu koliko se od njega ocekivalo i bojim se da ce Tosic jos gore proci odnosno da je suvuse rano za odlazak u tako jak klub.

HH

pre 15 godina

Citam ove komentare i jos jednom dolazim do zakljucka da je ovo zemlja sa recimo 3 miliona fudbalskih selektora i velikih strucnjaka.
Sir Alex,covek koji je toliko toga osvojio,verovatno zna sta radi ako zeli da dovede Tosica u Man U...
Druga stvar,istina je da su razni "debeli bumbari" pokrali klubove i gomilu para od transfera ali sa druge strane-ako gledamo realno,ko ce da ulaze u sport kad nam je privreda u cabru? Nema para u privredi,nema para za sport-prodaja igraca je neminovna i to je to.Tuzno ali to je nasa realnost.
I jos nesto-niko ne moze da kaze da Bane nije napredovao iako nema neku zapazenu minutazu u Chelsea.

darko,karaburma

pre 15 godina

zvezdas sam,ali prvenstveno srbin i raduje me sto ce jedan igrac iz nase lige zaigrati za takav klub,srecno bambi,a i zvezdi si olaksao,bar malo...:),a i navijam za MU i zam kakav je bambi i sigurno ce ciniti cuda!!!!

rexxona

pre 15 godina

znaci dokle vise sa prodavanjem mladih igraca za sicu...
bozovic
rukavina,dordjevic,lomic,obradovic
moreira,vukcevic,tosic,babovic,sulejmani
jovetic,
pa gazili bi sve redom...
a ovo su igraci samo od zadnjih nekoliko sezona sto su napustili klub

Naravno da se istorija ponavlja . . .Bor, Aleksandar

pre 15 godina

Jednom je tako Real kupio Predraga Spasica...
(istorija se ponavlja, 28. novembar 2008 21:01)


Jednom je tako Real kupio Predraga Mijatovica!

Darko

pre 15 godina

@z1l, 29. novembar 2008 02:07
E, zato tvoj voljeni klub ima cak 3 boda u Ligi UEFA, zato sto i vi ulazete kao i mi...40 miliona Modric i Da Silva i opet jadac...

darko

pre 15 godina

Ovo je prošlost ali nadam se i buducnost srpskog fudbala,pravili smo i prodavali mlade igrace uvijek...To nije dobro za ligu ali jest za reprezentaciju,bolje i stvarati mlade igrace pa ih prodavati nego kupovati sumljive strane igrače od 30 godina, u nasem slučaju 99 posto dođu besplatno pa se klubovui nadaju zaradi od buduće prodaje, pa da su valjali ne bi dosli džabe kod nas...svaka čast moreiri,diari,gaju,kastilju ali zvezda i partizan su uvijek bili akademije za stvaranje mladih igraca,to treba da i ostanu dok ne bude nekih većih para u nasem fudbalu pa kada budu mogli zadrzati te mlade igrace onda će i igrati neku značajniju ulogu u evropi,a to nikad neće postići dovođenjem polovnih,potrosenih i preiskusnih stranaca,na taj način i reprezentacija mnogo dobija...

Nole Delija

pre 15 godina

Srecno u MU i da vise igras u evropskim kupovima nego sa nasim trulim klubovima, sve se samo brinem da nece da se izbori za mesto u Engleskoj nego da ce da zavrsi u neki manji klub, ipak svuda je bolje nego kod nas gde covek nema sta da pokaze.

Cira

pre 15 godina

I kako mi posle da igramo iole kvalitetan evropski fudbal kad nam igraci odlaze sa 20-21 godinu :(
Bicemo jos dugo u zapecku klupskog evropskog fudbala...ali nisu tu krvi ni Bambi ni Ljajic...vec oni debeli gmazovi u foteljama raznoraznih saveza i upravnih odbora.

Bambi, SRECNO i HRABRO u Mancesteru!! Samo guraj ;)

pile

pre 15 godina

pa super drago mi je zbog njih dvojice...zelim im svu srecu...a i drago mi sto ce partizan zaraditi mnogo love od njihove prodaje, s tim parama moz' kupiti po afrike :D

pele

pre 15 godina

LJudi iz Mancestara verovatno znaju sta su gledali ,i znaju i oni da je potreban veliki rad i napor da bi on postao pravi ,ja zaista zelim srecu svakome i voleo bih da decko uspe .Srecno !

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

U uglednim UK novinama se moze videti da potencijalna suma za Bambija ide do 8 miliona funti, sto je oko 10 miliona evra.
Za igraca koji ima 21. godinu dosta, ali da ne pominjem po stoti put Dinamo(Zg)!!!
Posto se sa transferom Jovetica nismo proslavili, mislim da bi bilo previse da ga pustimo za znacajno manju sumu. Naravno da bi bilo najbolje da ostane ceo tim na okupu ali Ferguson je uporan covek. E sad, ako se desi da prodaju Tosica i ne zadrze ostale i pojacaju tim(odbranu), da naredne godine napravimo nesto vise, pod izgovorom kako Partizanu treba ,,milijardu`` evra da bi prezivljavao, onda da ih menjamo. A ako prodaju malog Ljajica posle 3,4 meca za prvi tim e onda lepo da promenimo delatnost iz FK u Pijaca Partizan!!!
Tomicu pokazi se sad, ovaj prelazni rok ti je vazniji od letnjeg, tim mora da se uigrava na vreme.
Grobari ne traze cuda nego samo truda...

pepeyac

pre 15 godina

Mozda smo se svi utopili u svetsku ekonomsku krizu ali zar nije 3.5 miliona malo ako se radi o velikom talentu.Zamazali su oci javnosti nekim pricama o radnoj dozvoli kao da dolazi Osama Bil Laden a ne fudbaler koji predstavlja buducnost jednog tima.Za te pare bi ga kupio bilo koji tim iz Rusije.
Ocigledno je neki menadzer dobro naplatio svoje usluge.
Dokle se mi budemo postavljali bez ponosa dotle ce i nas kupovati kao jeftino roblje prodajuci nam pricu o radnim vizama.
Tosicu srecno a Partizanu neka misli na sadasnjost dok buducnost(Ljajic) ne dodje na red da nosi igru.

Darko

pre 15 godina

U Partizanu i u ovakvoj ligi nikada ne bi napredovao. Makar išao na pozajmicu, više će mu se isplatiti da igra u Championship-u nego u Srbiji.
Stvar je sa našim klubovima jasna-živi se od prodaje igrača i nema drugog načina dok se klubovi ne privatizuju. Svi navijači koji ovo ne znaju, žive u oblacima. Toliko i o evropskoj Zvezdi, Partizanu, a da ne pričam koliko su daleko ostali klubovi. Ako nam je za utehu, bolji smo od svih komsija i ovakvi kakvi smo (e, sad će Hrvati...). No, potreban nam je zakon i da se proguta neka knedla prilikom prodaje i tek posle 5-10 godina možemo očekivati boljitak. Do tada, srećno svim momcima iz Srbije koji su se ovde trudili i radili i trpeli ko-zna-šta od klubova i menadžera, a potom otišli, jer će im tamo biti mnogo bolje nego ovde, a mi ćemo svakako imati bolju reprezentaciju.
Sledeće godine, zna se...Ispada se u trećem kolu kvalifikacija, pa se uđe u Ligu Uefa, tamo 0-3 boda i tako...dajte mi jedno javno (državno, zajedničko) preduzeće koje dobro radi?

Nemanja

pre 15 godina

I dalje nemogu da vreujem. Ja sam delija i ne interesuje me price tipa on je igrac Partizana a nije Milijas i te gluposti. To je za vas decu da se prepucavate. Svaka cast i sve najbolje i da se ustali sto pre u prvom timu. Reprezentacija je broj jedan i ispred svih prica. Da li je fergi u pravu videcemo. Voleo bih da jeste iako sam navijac Zvezde. Pod tim mislim za obojicu. I Ljajic i Tosic. A bas me zanima kako je Vidic savetovao Fergija u vezi obojice. On je prvi probio barijeru losih transfera nasih igraca i sada kako reprezentacija i mladi tim igraju bolje imamo i sve bolje transfere a samim timnami reprezentacija jaca. Hvala bogu idemo napred a ne nazad...

GROBARCINA

pre 15 godina

Sto se Bambija tice neka mu je sa srecom,ali Ljajica ne treba jos proodavati jer moze da odigra jos koju sezonu u Partizanu tako da treba sacekati i prodati ga za mnogo vece pare kao sto je to uradio DINAMO ZAGREB sa EDUARDOM i MODRICEM!!!

predrag

pre 15 godina

koliko se secam i kristijano je dosao mekan....curica....ali ser je uzeo stvar u svoje ruke....pa nemanju je napucao najsnaznije...sada bije drogbu kao misa malog....nadajmo se da ce i od bambija da napravi nesto...ser ga je nanjusio.... i to je nesto....sretno....i samo hrabro.....srce na teren....za srbiju!

MinistarG

pre 15 godina

Pa bas mi i nije jasno sto toliko ima onih sto pljuju Tosica,da li zasluzuje ili ne videcemo,samo da podsetim da decko ima samo 21 godinu,i prelaskom u Man Utd moze samo da bude bolji igrac,makar samo trenirao sa takvim igracima i trenerom.A nisam siguran da li su i Nani i Anderson pokazali da su prava buducnost za Man iako su placeni pet puta vise od Tosica...Da skratim,ovo je veoma lepa vest za srpski fudbal,nadam se da ce ubuduce nasi igraci sve vise prelaziti u tako velike klubove koji imaju tradiciju i fudbalsku kulturu.

Nemanja Zemun

pre 15 godina

jos jedan dokaz da imamo dobre igrace ali nemamo strucnjake uz koje bi napredovali.Sinocna postavka igre protiv Standarda je bila sramna.Pored toga problem je bio u motivaciji,prvo poluvreme bezvoljno,a kad se tako udje u mec nema spasa.

MinistarG

pre 15 godina

Pa bas mi i nije jasno sto toliko ima onih sto pljuju Tosica,da li zasluzuje ili ne videcemo,samo da podsetim da decko ima samo 21 godinu,i prelaskom u Man Utd moze samo da bude bolji igrac,makar samo trenirao sa takvim igracima i trenerom.A nisam siguran da li su i Nani i Anderson pokazali da su prava buducnost za Man iako su placeni pet puta vise od Tosica...Da skratim,ovo je veoma lepa vest za srpski fudbal,nadam se da ce ubuduce nasi igraci sve vise prelaziti u tako velike klubove koji imaju tradiciju i fudbalsku kulturu.

MADAFAKA

pre 15 godina

Bravo Bambi!
I kad budes igrao na pozajmici prvih par sezona (jer si mlad), znaj da ces uvek biti pod budnim okom mocne mancesterove masinerije. U MU se ne poziva tek tako, zato samo hrabro, muski i neka te sreca prati.
Rad i strpljenje i doci ce sve na svoje mesto. Samo neka si se dokopao "odskocne daske" zvane MU!

MM

pre 15 godina

Tomic 08.08.2008. : " Ova uprava nece prodavati mlade igrace, bar 2-3 godine, kako bi usli u ligu sampiona, sto nam je jedini cilj". Rece i ostade ziv.

Gallianni

pre 15 godina

Srecno Tosicu..
Ako ne budes igrao, bas te briga, bar ces imati kesa koji ne bi zaradio u nasoj ligi da igras jos 100godina :)
Molimo se da uspes!!!

Realno

pre 15 godina

Na treningu Manchestera i sa tribina naučiš više nego igrajući u Srbiji. Tošić nema šta da izgubi - uzeće pare i dobiti priliku da napreduje. Partizan gubi, bez obzira na novac jer dečko je mnogo važan igrač u ovakvom Partizanu, a to smo videli već više puta, posebno u poslednjem meču protiv Standarda. Sigurno da postoji adekvatna zamena, Partizan ne bi tek tako išao grlom u jagode. Prodaj aigrača je realnost jer nema drugih pouzdanijih sredstava za normalno funkcionisanje. Od čega bi i košarkaški klub živeo da ne prodaje igrače?
To, da li je on zaslužio da igra u Manchester Unitedu ili nije, pokazaće vreme, a od njegovog uspeha zavisi da li će i reprezentacija Srbije biti na dobitku. Zato mu treba pružiti podršku, a ne pljuvati. No, u Srbiji se sve može oprostiti osim uspeha.
Što se tiče Ljajića, m islim da Partizanu nije neophodno da ga sad prodaje, a ni ne verujem da će to učiniti. Neki dogovor sa Manchester Unitedom je moguć, ali to će ostati iza zavese javnosti.

Babin_zub

pre 15 godina

Nas fudbal je zaista na dnu kad za igracha kakav je Tosic nude samo 3.5 miliona.Da je igrach bilo kog kluba u Turskoj,Belgiji,Grckoj...ponudili bi mu duplo vise.Eto koliko gubimo ispadanjem u prvim fazama evro-kupova,ili blamiranjem u grupi uefa.
A Tosicu zelim da zaista predje u Mancester,ali da mu uvek pred ocima bude slika Perice Ognjenovica i Dragana Cirica,dva EXTRA TALENTA srpskog fudbala koji su samim potpisivanjem ugovora mislili da su najpametniji,najbolji,neprikosnoveni...Zato radi,treniraj duplo vise od ostalih,posle treninga vezbaj slobodnjake,sam...Idi u teretanu jer ti treba i misicna masa...Imas talenat,mlad si,ali tek ti predstoji da uchis da bi postao dobar fudbaler.
Srecno,i pamet u glavu!

Zoki,RS

pre 15 godina

Ajde sve je to ok,talenat više-manje,gore-dole,ali da neko igraču vadi radnu dozvolu a ne pita koliko on košta to je malo čudno!Znači Partizan sada kaže 15 mil. i to je to,ma nema šanse sve je do detalja dogovoreno 5-6 mil. maximalno.

divac

pre 15 godina

bezi odavde mladicu,zelim ti svu srecu sveta i da ostavis trag medju najvecima to je moja jedina zelja...i ne okreci se PARTIZAN FOREVER

Paja

pre 15 godina

Kako to da se već pominje konkretna suma za transfer,čovek dobija radnu dozvolu,a čelnici Partizana tvrde da nikakvih kontakata sa njima povodom svega toga nije bilo?

Ђорђе Мијовић

pre 15 godina

Па и Роналдо када је долазио у Ман је изгледао благо речено смешно. Дрес му је био велики... Погледајте ако не верујете. И од њега је Ферги направио играча!
Тако да се надам да ће успети слично и са тошићем.

baxus

pre 15 godina

neko je pominjao da se baci pogled na forum man utda da se vide reakcije navijaca na dolazak tosica i ljajica...
i tako ja ne bejah lenj i otidoh na taj forum...

vecina komentara je u fazonu: "nemam pojma ko je taj tosic, al ajde da verujem fergusonu"
za ljajica su uglavnom pozitivniji komentari, uglavnom zahvaljujuci cinjenici da je znatno mladji i da je vec bio na treninzima ekipe...

rezime je da su svi zbunjeni jer niko ne zna ko su tosis i ljajic, a da su jedini izrazito pozitivni ili negativni komentari delo fanova iz srbije...

z1l

pre 15 godina

E, zato tvoj voljeni klub ima cak 3 boda u Ligi UEFA, zato sto i vi ulazete kao i mi...40 miliona Modric i Da Silva i opet jadac...
(Darko, 29. novembar 2008 16:25)
To je čitavih 3 boda više od Partizana.

Goxy 87 Gunner

pre 15 godina

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/m/man_utd/7754739.stm

Kakvih crnih 3.5 miliona evra, kad svi engleski mediji nagadjaju oko 8 miliona funti sto je vise od 10 miliona evra!?!?
Jel to vodje opet hoce da sakriju novac od prodaje??