Košarka 73

Ponedeljak, 10.11.2008.

14:40

Zvezda – Gmunden (utorak 19h, TV)

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u utorak (19h) austrijski Alijanc Svans u revanš meču kvalifikacija za Evrokup, uz direktan prenos na TV B92.

Zvezda – Gmunden (utorak 19h, TV) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Srna

pre 15 godina

Bravo neso 1968, dusane i tasko. Vi ste pravi navijaci, mi smo prave delije. Misevi koji pricaju o navodnom bojkotu traze samo razlog da nas ne vole. Takvvi nam ne trebaju. Svi u pionir, Zveda je najbitnija

Hanibal Lektor

pre 15 godina

Dugo je vremena proslo da na nansim prostorima vaskrsne liga liga koja je nekada bila medju najboljim u evropi!
Sada nasi klubovi igraju jace utakmice u uslovno receno, domacoj ligi, nego u utesnom evropskom kupu, to je jako dobro za razvoj mladih igraca, konkurencija,pa tereni gde halu nece puniti napaceni navijaci Partizana i Zvezde, kada doticni klubovi igraju po gradicima i varosicama mile nam Srbijice! To sto u jakoj ligi klub za koji navijamo nema perfektan skor, dobra je stvar za kosarku,a narocito za razvoj mladih igraca, na cemu se silom prilika nasi klubovi baziraju!
Sto se tice vecerasnje utakmice Zvezde- Sta je za Zvezdu Gmuden??!! kada za vikend igra utakmicu na evroligaskom nivou...
Rutinska pobeda desetak razlike...
Puno srece i FMP-u! Poceli su upravo...

VR74

pre 15 godina

Napred Zvezdo, napred Kari. Bitno je da pobedjuju srpski timovi. Pa sta ako je protivnik iz Austrije? Nije dovoljno atraktivan? Grobari se hvale Lasmeom. Jel Gabon kosarkaska velesila? Nasu repku su pobedjivale i Finska, Kina, N.Zeland...

Циган

pre 15 godina

@Matija

Па добро, ок. Ал буди тако поштен до краја па реци ни да се фудбалско првенство није одиграло до краја него сте проглашени за прваке по тренутном стању на табели иако смо могли без проблема да вас стигнемо.

@pešić
хе хе, тек сам сад видео да сам ћете писао одвојено, због брзине куцања наравно, мислим да се види из осталог дела коментара да тешко да сам баш неписмен. У сваком случају хвала на опомени.

beric

pre 15 godina

Kako da ne postujem ovog coveka, velikog partizanovca. Jebiga majstore Dule je kod nas nema mesta (ipak je Dule, Dule) ali znamo da ti je partizan oduvek u srcu. Ziv bio

Petar Srdanovic

pre 15 godina

@pedja
Evo ja ti mogu dati nekoliko mail adresa nekih zvezdasa koji ce ti to odgovoriti. A sto se ti kreces u takvom drustvu, pa to govori o tebi najvise.
Partizanovac

...fcrs...

pre 15 godina

@ Matija

Ti si se prijatelju bas zestoko nalupetao. Opet si u resavanju neke svetske zavere, ali bojim se da se ne secas nekih stvari. Mozda si zaboravio kada su pre nekoliko godina (drzava se jos zvala SRJ) Buducnost, FMP, Zvezda predlagali osnivanje profi lige po ugledu na spansku. Prvi koji je bio protiv bio je Partizan, koji se svim silama zalagao da kosarkaski savez vodi racuna o ligama. Zahvaljujuci vasem lobiju, savez je stao na stranu FIBA i unazadio nas 25 godina a ti pricas o zaveri protiv vas. I pored toga sto ste poslednjih 7 godina bolji za klasu ti opet imas vremena za nas. U strahu su velike oci.....

mrgaga

pre 15 godina

Ovi sto bojkotuju nisu navijaci,oni su bolesnici.Ne razumem da neko bojkotuje zbog jednog igrača ili zbog nekih "drugih razloga".Prosto ne razumem,da neko nece da ide na utakmicu svog kluba koji voli,a da pritom zivi u Bg i da voli kosarku.Pa onda kad odes jednostavno te nekad ponese osecanje pripadnosti klubu i drugim navijacima tog kluba pa ustanes i navijas.
Tu ne vidim potrebu da se pregovara sa upravom,da se ispunjavaju uslovi,da se nesto kalkulise od strane navijača.Dokle god to bude trajalo dotle prave zvezde nema.
Znači:

volim zvezdu+volim kosarku+iz bg sam(ili mogu da dodjem u bg)+ imam vremena = DOLAZIM NA UTAKMICU I NAVIJAM

srbin

pre 15 godina

@# Branko #
To sto ti hvalis trenera svoje ekipe je i u redu donekle,jer svako podrzava svoje.Ali jedno veliko ALI,taj tvoj trener nikada nece biti strucnjak kao nas DULE SILNI,a objasnicu ti i zbog cega.Zato sto je sve trofeje osvajao dok je bio trener timova sa budzetom od oko 15-20 milki evra,i dok su za njegove ekipe igrali najbolji kosarkasi,poput Bodiroge,Sarunasa,Navara,Daglasa i ostalih.Dule Vujosevic je jedan od mozda dvoje ili troje trenera u Evropi koji nema premca u kosarkaskom znanju,jer je sve te "budzetske" trenere pobedjivao i u Pioniru i u njihovim dvoranama,a pocev od tvog trenera dok je bio u Barsi u sezoni 2003/2004.
(TARIBO WEST, 10. novembar 2008 21:14)
Sta je ta tvoja trenerska velicina osvojila od evropskih trofeja?
Koju veliku ekipu je taj veliki trenerski mag trenirao?
samo se trofeji cene,a ne racunajuci nase prvenstvo,gde je pola titula osvojio zbog rasula u zvezdi a pola uz pomoc saveza i sudija.

Aku

pre 15 godina

Posto vidim da su gani stavili tapiju na vesti o njihovom timu morao sam da se javim iako sam do sad bio samo posmatrac. Kao da ste vi moderatori i administratori sajta B92 pa niko sem vas ne sme da se javlja na vesti o vashem klubu. Ja sam prvo Srbin pa grobar u srcu od rodjenja ali pratim desavanja nasih klubova u evropi i imam svo pravo ovog sveta da stavim komentar gde god pozelim, pod uslovom da ne vredjam nikoga!!!
LM, D. Vujosevica mrzite samo zbog toga jer vas je izuo zadnjih 7 godina pa vam je krivo, niste objektivni i to vam ne valja. Ova liga koju trenutno igrate je vas trenutno najveci domet i budite srecni, ne gradi se kuca za dan dva. Ne uporedjujte se s Partizanom i da dobijete neki derbi i dalje ste dosta daleko od nas. Budite ljudi a ne cigani pa dodjite da podrzite svoju ekipu a ne da svoju isfrustriranost loshim rezultatima ove decenije pravdate nekim Elmedinima itd.
Zelim vam puno srece protiv ovog Gund...nesto... pa da vas sputimo opet na zemlju u derbiju.

BRANKO

pre 15 godina

Samo za sve delije a posebno za milosa ukucajte http://www.youtube.com/watch?v=39q5IrMyRUY.Obavezno pogledati.I pohvala B92 sto od sad mozemo da damo glas i za "ne preporuci"!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Pa na vest o utakmici Zvezde i Gmundena ima vise komentara sa tamne strane nego nasih... "Gospodo" Grobari sta vam to govori? Lepo je neko u svom komentaru ovde napisao da je cak i vama Zvezda zivot, a sve drugo sitnice... Pa vi ne mozete da prezivite dan, a da nas ne uzmete u usta... Strasno!
Zvezdo zgazi ih sve!!!

Matija

pre 15 godina

Zaista bih voleo da pobedi Gmunden, sa sto vecom razlikom, da Zvezda ne bi igrala nikakvu Evropu ove godine, da se malo spuste na zemlju i nauce pameti...
Razlog, kao veliki Grobar, postjem SDCZ, veoma, pogotovu njen FK ali sto se tice kosarkaskog, ne postoji sansa da njima ikada nesto dobro pozelim, 1998. godine Partizan je igrao final-four, te iste godine je izgubio tituli i Zvezda je u sledecoj sezoni igrala EL, posteno ali dogadjaji iz 1999. najgore godine za Srbiju su me naterali da o tok, nazovi KK mislim sve najgore, da podsetim, odigran je regularni deo prvenstva gde je KKSS bila 1. i kada je trebao da se odigra playoff oni su se usprotivili kao da je to nesto najstrasnije na svetu, Partizan ih je tada kumio i molio da odigramo makar na dve pobede, njihov stav je bio, NE! Te godine je ustanovljen sistem bodovanja , u to vreme tako koncipiran da je tadasnja SRJ imala pravo na 2 kluba u EL samo ukoliko te sezone 99/00 nas klub ne bude poslednji u svojoj grupi i naravno, bas to se i desilo, bili su poslednji, zbog svoje zavisti, sebicluka, nepostovanja i kompleksa tadasnja SRJ je ostala bez 2 mesta u EL!!! Da ne pominjem dalja mesetarstva i namestanja svoje cenejne guze za ulazak u Jadransku ligu, o tome se vec dosta zna, samo sam hteo da podestim na ovu epizodu sa EL...
Onaj odozgo sve vidi, od tada KKSS ne igra EL, niti ce je ikada vise igrati, za takve sujetne klubove u eliti nema mesta, takvi nestaju, sto se zamalo KKSS nije i desilo i nadam se da ce se i desiti, da nestanu sa sportske scene, zauvek!!!
NAPRED GMUNDEN I SVAKI 2. KLUB, MAKAR ON BIO I IZ TIRANE!!!!

beric

pre 15 godina

(pedja, 11. novembar 2008 09:13)
Evo ja sam grobar i uvek sam cestitao mojim rodjacima i prijateljima zvezdasima kad nas dobijete u fudbalu (zasluzeno). A sto se tice basketa ne znam kakvo ti je to pitanje kad nas niste dobili Bog zna od kad. Evo sad vam je prilika u nedelju pa da vas vidimo. Ako dobijete javi se ovde, cestitacu ti.

dusan

pre 15 godina

neverovatno,jadno,bedno.DELIJE nastavljaju bojkot guma lige(bez guma lige videli bi Evropu samo na tv).bojkot Evrokupa zbog Kikanovica!?!?ajde Vi intelektualne i moralne gromade objasnite meni glupom ciganinu koji je na SEVERU pune 24 godine(poslednjih 8 sa sinom),koji je obisao i Evropu i svet sa Zvezdom kako je to Kika veci Turcin od Ibrahima Gaja,Somea,Omara Kuka,Refika Sabanadzovica,Husrefa Musemica?!?!?ili je decko mozda veci Hrvat od Robija Prosineckog...Ljubav prema klubu je dovoljna da se napuni Pionir,a ljubav prema parama je razlog zbog cega je Pionir prazan...

milos

pre 15 godina

1.Pobeda rotiv Gmundena je sigurna!!!!!
2.Kako neko od ovih Grobara sme da proziva uopste Karija Pesica?!!Pa zna se sta je covek sve osvojio...osvojiti evropsko i svetsko prvenstvo nije mala stvar...da podsetim da je sa Nemcima osvojio prvenstvo Evrope...a sta je uradio onaj pajac Vujosevic?!!!pa njemu su sve titule kupljene,sve je to farsa i namestaljka!!!!pa nije ni cudo sto se Aca Petrovic zali....prica Dule kako neki rade protiv Partizana,a ne prica o onima koji rade za njega....zapitajte se...i da...setite se drobnjakove trojke iz auta....to ce vam sve reci..
3.Stvarno je sramota sto delije ne dolaze u Pionir!koga oni bojkotuju,sta bojkotuju?
NAPRED ZVEZDO.....

Delije Kg

pre 15 godina

E do neba hvala tvB92 za ovaj prnos.. nadam se da ce prenositi zvezdino osvajanje uleb kupa... danas bezim iz skole da gldam zvezdu... delije ajmo u pionir!!!

DER - DER

pre 15 godina

Vidim,da ovde ima dosta grobara koji kao nesto komentarisu o Zvezdi !!! Polako momci,blizi se derbi pa ce se videti ko je ko,i da je Zvezda institucija!A ove ce mo pregaziti...

pedja

pre 15 godina

Kao prvo, odvalićemo ove indijance, verovatno.
Kao drugo, jedno pitanje za one koji vole ZVEZDU: da li vam je ikad neki grobar, prijatelj, poznanik, čestitao kad ih dobijemo? Ja imam 37 godina i to nisam doživeo, jer obično su za to bili krivi oblaci, trava, sudije, horoskop...Ako neko ima drugačijeg iskustva, svaka čast. Ovo sam napisao, jer ONI nas nazivaju kompleksašima, c,c,c...A statistika je neumoljiva i to boli, jel tako, komšije?

Nesa-1968

pre 15 godina

@Ne ocekujte nasu podrsku!
Bojkot se nastavlja!
100%
Jedan od razloga je to sto je kikanovic jos u zvezdi.
(delije sever)

Momcicu mladi, nema nikakve potrebe da ti i tvoji tzv. navijaci objasnjavate zasto ne dolazite na utakmice jer su vam objasnjenja vise nego smesna i decija. Sta treba nova uprava da radi, da tebe licno pozove na sastanak i sa tobom dogovara plan rada i razvoja kluba u narednim godinama ili da ti omoguci da besplatno izlazis na splavove i da time "kupi" tvoju ljubav prema klubu? Za ovaj klub sam navijao i kada je imao uspehe i kada nije, a ako tebi smeta Kikanovic (cije si prezime napisao malim slovom)pitao bih te da li ti je smetalo kada su u sampionskom timu Zvezde iz 1991. igrali Sabanadzovic, Prosinecki, Najdoski, Pancev i da ne nabrajam dalje? Da li ti je tada smetalo sto u tom timu nisu bili "samo Srbi"? Doduse, ti si tada verovatno imao jednocifren broj godina ili si jos piskio u pelene... Ocekujem da sada tzv. "Delije-sever" ispljuju moj komentar jer su Boze moj samo oni "pravi navijaci" a mi ostali (koji smo za Zvezdu navijali na mnooogo vise utakmica i sigurno nismo nanosili Zvezdi stetu praveci nerede) smo verovatno "posmatraci i simpatizeri". NAPRED ZVEZDA!

Zvezda u srcu

pre 15 godina

groblje da li ste svesni da su se i u fudbalu i u basketu kod nas izdeshavavale opasne promene .....ako ovo prezivimo....PA KO CE DA NAS ZAUSTAVI!!!!!!
NE DAJ BOZE PO VAS DA VAM U FUDBALU PRIDJEMO NA -3,-4.....NE DAJ BOZE PO VAS DA SE PREKINE BOJKOT U BASKETU.....PA KO CE DA ZAUSTAVI OVLIKI BROJ NAVIJAVCHA U SRBIJI.....A BRE MNOGO NAS JE VISHE.......
ps.shteta shto niste izvukli olimpijakos u kupu uefa da dodjemo i mi pa da vishe popunimo vashe groblje u humskoj koje nije bilo puno brdo brdo godina.....SRAMOTA BRE

Vatrogasac

pre 15 godina

Ma sta kazete. Na putu ka Evropi i evropskoj Zvezdi prvo pa Gmunden? Kakav Armani, to je kako kazu Delije, nikakav tim, pravi protivnik od koga Evropa strepi i onaj koga retko ko moze da savlada je vicesampion kosarkaske velesile kakva je Austrija, nepobediva ekipa iz sela od 3.000 stanovnika, slavni Gmunden. Sta li ce biti u tom derbiju? Cak i Vizura tesko da bi ih pobedila sa vise od 20 razlike. Da li je to jos jedna glupa sala kada se kaze da je to "ozbiljan protivnik" ili se tako podlozavate pred predstojece izginuce. Pojma nemate a palite se kao hepo kocke.

ducalion

pre 15 godina

Ja ne znam sta je sa ovim ljudima,cini mi se da se strah uvukao u navijace Partizana,gospodo verujte mi da je izlisno govoriti o kvalitetima Pesica ,a tako i o cinjenici da li je covek dovoljno iskusan da dodje i preuzme CZ sa zeljom da se iskrompromituje ,moje misljenje je da je covek dosao po titulu!!!
P.S.Ako vec grobari mislite da Austrijski klub nije vredan pomena,cemu frka,ko vas uopste poziva da komentarisete!?

Petar

pre 15 godina

Ako je opet nereseno, jel se pucaju penali? Ili se igra produzetak, da ne prodje opet Zvezda ko protiv Kiprana, ono kao primi kos sa igracem manje i ispadne zbog losije gol razlike.

ellobo

pre 15 godina

A Dule je car i mnogo pametan čovjek. Vidio sam na pripremnom turniru u Igalu kada je htio da izvede ekipu poslije njemu dosuđene tehničke greške. Ej, selektor reprezentacije Crne Gore izvodi ekipu sa parketa na prijateljskom, turnirskom meču pa ga jedan "malo jači" po imenu Vesko Barović vrati na klupu kao osnovca. Ma batali te lokalne sportske veličine, sve u okviru SCG, eventualno SFRJ. Probao je on i sa jednom jačom repkom, malo ranije, ali jine imao nikog da ga gura u Evropi i šire.

Delija

pre 15 godina

Za sve koje interesuje ili ne znaju... Navijacka grupa Delije sever nece ici organoizovano na utakmicu do daljnjeg... Kikanovic nije tolki problem ko sto neki vidim ovde pisu... Ali niko iz nove uprave nije zvao i pitao Delije i trazio resenje(dogovor) a pre toga su zesce ispalili... ostalo je na tome da ce zvati sutra, a to sutra je bilo krajem avgusta! Toliko!

TARIBO WEST

pre 15 godina

# Branko #
To sto ti hvalis trenera svoje ekipe je i u redu donekle,jer svako podrzava svoje.Ali jedno veliko ALI,taj tvoj trener nikada nece biti strucnjak kao nas DULE SILNI,a objasnicu ti i zbog cega.Zato sto je sve trofeje osvajao dok je bio trener timova sa budzetom od oko 15-20 milki evra,i dok su za njegove ekipe igrali najbolji kosarkasi,poput Bodiroge,Sarunasa,Navara,Daglasa i ostalih.Dule Vujosevic je jedan od mozda dvoje ili troje trenera u Evropi koji nema premca u kosarkaskom znanju,jer je sve te "budzetske" trenere pobedjivao i u Pioniru i u njihovim dvoranama,a pocev od tvog trenera dok je bio u Barsi u sezoni 2003/2004.

akcidroni

pre 15 godina

Grobari vi niste svih ovih godina nista osvojili nego pokrali titule . Osvajalo se do 90-ih a znase koliko ste do tada osvojili.I na kraju Zvezda je bila jeste i bice institucija za za vas i za razliku od vas pa zato i blebecete jer kompleksi ostaju kompleksi.I za kraj o trenerima Kari je trenerski doktor i profesor za razliku od klovna Vujosevica koji i ne sme da preuzme ni jednu drugu ekipu jer ce mu tamo traziti znanje a ne kupovati trofeje pa im kao klovn nije potreban.
(Branko, 10. novembar 2008 20:23)

-Hteo sam swashta da napishem,ali sam odluchio da zapamtim owu izjawu pa da ti je citiram posle derbija...

glodari happy surfing

pre 15 godina

Po ovom novom sistemu preporuka vidi zapravo ko čita sve ove vesti o Crvenoj Zvezdi!
Ja bih samo da se zapitam: G.R.O.B.A.R.I jel vi išta u životu radite? Faks, škola, posao? Ništa, jel da. I kod vas je Zvezda život a ostalo sitnice... Samo bre sufrujete i komentarišete Zvezdu, naporni ste... nije ni čudo što vas zovu miševi.
I jedna pohvala da B92 što prenose tekmu, nadam se da će i celo, verujem dugotrajno, Zvezdino putešestvije po Evropi ove sezone, takođe prenositi.

Branko

pre 15 godina

Grobari vi niste svih ovih godina nista osvojili nego pokrali titule . Osvajalo se do 90-ih a znase koliko ste do tada osvojili.I na kraju Zvezda je bila jeste i bice institucija za za vas i za razliku od vas pa zato i blebecete jer kompleksi ostaju kompleksi.I za kraj o trenerima Kari je trenerski doktor i profesor za razliku od klovna Vujosevica koji i ne sme da preuzme ni jednu drugu ekipu jer ce mu tamo traziti znanje a ne kupovati trofeje pa im kao klovn nije potreban.

Pegone

pre 15 godina

Pozdrav delijama i grobarima
Mislim da je dobro za nasu kosarku da imamo sto vise jakih timova u prvenstvu i evropi ,jaka C.Z. u prvenstvu znaci i Partizan jaci tako da imamo bolje derbije,vise publike i kvalitetnije ostale timove a mozda da bude i neki F4,tako da zelim svima puno srece u evropi a za subutu u derbiju nek pobedi bolji.

PS sramota su one izjave iz CZ za sutra protiv Gmundena,sa ovakvom ekipom normalna je pobjeda bar od +10 u Pioniru

fenomen

pre 15 godina

Ja jesam grobar ali smem da se kladim da ce Zvezda pobediti Svorc Alijansu ili Gmunden ili kako se vec zovu sto i nije toliko bitno. Hiljadu dinara na Zvezdu, kolika je kvota?
Poz...

zvezdas_lux

pre 15 godina

hvala prvo B92 NA PRENOSU ,a onda hvala komsijama o recima kojima opisuju njihov komplex.A ja cu i dalje da navijam za svaki SRPSKI TIM U EVROPI PA MAKAR BIO I PARTIZAN!!!TOLIKO OD MENE I SRECNO SUTRA ZVEZDI I FMPU

Dullence

pre 15 godina

Jel zna Kari da je kosarka "misaona igra" ? Garantujem da tu takitku ne zna! Imam blesavo pitanje, da Kariju sada ponude da vodi Partizan jer je Dule Vujosevic resio da se posveti otkrivanju tajne zivota, da li bi zahvalio DRAKULIcu i doleteo u Humsku ili bi ostao i "instituciji"?

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Jer ova legendarna ekipa iz Libana ili Venecuele !?

Znaci kad vidim ove ekipe u UTEH KUPU ili kako se vech zove smuci mi se zivot.Ovo bi veliki Partizan osvojio sa petlicima :)))

**gani u nedelju pazite da vas ne nabijemo sa 30 razlike :D

Grobari,a mi ocemo li na Standard,Panionios ili Vasash !? :)))

Ma idemo na sva tri evropska takmicenja :D

Pozdrav svima !

no

pre 15 godina

E sad da vidim da li "Delije" znaju sta se bojkotuje. (Nova) uprava, Kikanovic ili Jadranska? Mislim da je zvanicni stav da je u pitanju Jadranska. A sutra ce biti publike kao i protiv Bosne. A zasto? Zato sto ste napravili atmosferu nedolazenja i postaje normalno da se ne ode na utakmicu. Do pre 2 godine Grobari nisu pricali kako prave ludnicu u Pioniru, zato sto je to bilo normalno bilo da igra Zvezda ili Partizan. A sada kad "Delija" nema, ispade da su oni izmislili navijanje u hali.

Leksa

pre 15 godina

Milano-Armani trostruku prvak Evrope vs Gmunden prvak Austrije

Hmmm...bas zanimljivo poredjenje.Medjutim,verujem da imas manje od 15 godina pa ne vredi polemisati.
Elem,zelim Zvezdu i FMP u Evrokupu jer je to dobro za Srbiju.Bila bi sramota da u tom takmicenju imamo samo Hf.
Srecno.
A za novi list...da,okrenucete novi list toalet papira i maramica.

divac

pre 15 godina

pazi kad ne mogu da verujem da cete prenositi direktno,kakav interes ima najgledanija tv da prenosi ovaj cirkus od utakmice,da, jesam GROBAR,i da, krivo mi je sto se niste setili svih ovih godina da jedne sezone ispratite PARTIZAN U EVROPI,nego se dodvoravate ovom kvazi klubu svih ovih godina bez i jednog ozbiljnijeg uspeha,radi ko zna cijeg interesa...SRAMOTA...MOJ TIHI BOJKOT TVB92 UPRAVO POCINJE...I da, sve vise verujem u reci Dr VUJOSEVICA o postojanju raznih zavera kada je Partizan u pitanju....ali,postoji jedno veliko ALI,NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE...ko razume shvatice..PARTIZAN FOREVER

zorz

pre 15 godina

Sto niste napisali da je ovo Gmunden?Zbunjujete nas ovin imenom, mislice da se radi o nekim anonimusima :)
Epa komsije srecno protiv Gmundena pa kada dobijete ovog renomiranog rivala ne zaboravite da se okupite i komentarisete kako ste dobro igrali

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

JEDVA CEKAM DA IZGUBITE...armani jeans manji tim od ovih(ne znam ni kako se zovu))au ko sve navija za vas...ja vam samo zelim SVE NAJGORE....MANDA DORCOL

Циган

pre 15 godina

Ајде сада навијачи навијачке групе "Делије Север" да видимо да ли ће те доћи на утакмицу да бодрите свој клуб. Стара управа је отишла, ово није гума лига коју бојкотујете, Кикановић није разлог за бојкот. Баш ме занима шта ће те сад да измислите, ако не дођете.

Lepi Fika

pre 15 godina

Austrijanci nisu naivan protivnik,sigurno su "ozbiljniji"od Indijanaca "armani,versace,dzins,Arilje...
A od subote okrecemo novi list...
Samo napred Zvezdo!!

divac

pre 15 godina

pazi kad ne mogu da verujem da cete prenositi direktno,kakav interes ima najgledanija tv da prenosi ovaj cirkus od utakmice,da, jesam GROBAR,i da, krivo mi je sto se niste setili svih ovih godina da jedne sezone ispratite PARTIZAN U EVROPI,nego se dodvoravate ovom kvazi klubu svih ovih godina bez i jednog ozbiljnijeg uspeha,radi ko zna cijeg interesa...SRAMOTA...MOJ TIHI BOJKOT TVB92 UPRAVO POCINJE...I da, sve vise verujem u reci Dr VUJOSEVICA o postojanju raznih zavera kada je Partizan u pitanju....ali,postoji jedno veliko ALI,NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE...ko razume shvatice..PARTIZAN FOREVER

zorz

pre 15 godina

Sto niste napisali da je ovo Gmunden?Zbunjujete nas ovin imenom, mislice da se radi o nekim anonimusima :)
Epa komsije srecno protiv Gmundena pa kada dobijete ovog renomiranog rivala ne zaboravite da se okupite i komentarisete kako ste dobro igrali

Циган

pre 15 godina

Ајде сада навијачи навијачке групе "Делије Север" да видимо да ли ће те доћи на утакмицу да бодрите свој клуб. Стара управа је отишла, ово није гума лига коју бојкотујете, Кикановић није разлог за бојкот. Баш ме занима шта ће те сад да измислите, ако не дођете.

Leksa

pre 15 godina

Milano-Armani trostruku prvak Evrope vs Gmunden prvak Austrije

Hmmm...bas zanimljivo poredjenje.Medjutim,verujem da imas manje od 15 godina pa ne vredi polemisati.
Elem,zelim Zvezdu i FMP u Evrokupu jer je to dobro za Srbiju.Bila bi sramota da u tom takmicenju imamo samo Hf.
Srecno.
A za novi list...da,okrenucete novi list toalet papira i maramica.

Lepi Fika

pre 15 godina

Austrijanci nisu naivan protivnik,sigurno su "ozbiljniji"od Indijanaca "armani,versace,dzins,Arilje...
A od subote okrecemo novi list...
Samo napred Zvezdo!!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Jer ova legendarna ekipa iz Libana ili Venecuele !?

Znaci kad vidim ove ekipe u UTEH KUPU ili kako se vech zove smuci mi se zivot.Ovo bi veliki Partizan osvojio sa petlicima :)))

**gani u nedelju pazite da vas ne nabijemo sa 30 razlike :D

Grobari,a mi ocemo li na Standard,Panionios ili Vasash !? :)))

Ma idemo na sva tri evropska takmicenja :D

Pozdrav svima !

akcidroni

pre 15 godina

Grobari vi niste svih ovih godina nista osvojili nego pokrali titule . Osvajalo se do 90-ih a znase koliko ste do tada osvojili.I na kraju Zvezda je bila jeste i bice institucija za za vas i za razliku od vas pa zato i blebecete jer kompleksi ostaju kompleksi.I za kraj o trenerima Kari je trenerski doktor i profesor za razliku od klovna Vujosevica koji i ne sme da preuzme ni jednu drugu ekipu jer ce mu tamo traziti znanje a ne kupovati trofeje pa im kao klovn nije potreban.
(Branko, 10. novembar 2008 20:23)

-Hteo sam swashta da napishem,ali sam odluchio da zapamtim owu izjawu pa da ti je citiram posle derbija...

Nesa-1968

pre 15 godina

@Ne ocekujte nasu podrsku!
Bojkot se nastavlja!
100%
Jedan od razloga je to sto je kikanovic jos u zvezdi.
(delije sever)

Momcicu mladi, nema nikakve potrebe da ti i tvoji tzv. navijaci objasnjavate zasto ne dolazite na utakmice jer su vam objasnjenja vise nego smesna i decija. Sta treba nova uprava da radi, da tebe licno pozove na sastanak i sa tobom dogovara plan rada i razvoja kluba u narednim godinama ili da ti omoguci da besplatno izlazis na splavove i da time "kupi" tvoju ljubav prema klubu? Za ovaj klub sam navijao i kada je imao uspehe i kada nije, a ako tebi smeta Kikanovic (cije si prezime napisao malim slovom)pitao bih te da li ti je smetalo kada su u sampionskom timu Zvezde iz 1991. igrali Sabanadzovic, Prosinecki, Najdoski, Pancev i da ne nabrajam dalje? Da li ti je tada smetalo sto u tom timu nisu bili "samo Srbi"? Doduse, ti si tada verovatno imao jednocifren broj godina ili si jos piskio u pelene... Ocekujem da sada tzv. "Delije-sever" ispljuju moj komentar jer su Boze moj samo oni "pravi navijaci" a mi ostali (koji smo za Zvezdu navijali na mnooogo vise utakmica i sigurno nismo nanosili Zvezdi stetu praveci nerede) smo verovatno "posmatraci i simpatizeri". NAPRED ZVEZDA!

zvezdas_lux

pre 15 godina

hvala prvo B92 NA PRENOSU ,a onda hvala komsijama o recima kojima opisuju njihov komplex.A ja cu i dalje da navijam za svaki SRPSKI TIM U EVROPI PA MAKAR BIO I PARTIZAN!!!TOLIKO OD MENE I SRECNO SUTRA ZVEZDI I FMPU

glodari happy surfing

pre 15 godina

Po ovom novom sistemu preporuka vidi zapravo ko čita sve ove vesti o Crvenoj Zvezdi!
Ja bih samo da se zapitam: G.R.O.B.A.R.I jel vi išta u životu radite? Faks, škola, posao? Ništa, jel da. I kod vas je Zvezda život a ostalo sitnice... Samo bre sufrujete i komentarišete Zvezdu, naporni ste... nije ni čudo što vas zovu miševi.
I jedna pohvala da B92 što prenose tekmu, nadam se da će i celo, verujem dugotrajno, Zvezdino putešestvije po Evropi ove sezone, takođe prenositi.

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

JEDVA CEKAM DA IZGUBITE...armani jeans manji tim od ovih(ne znam ni kako se zovu))au ko sve navija za vas...ja vam samo zelim SVE NAJGORE....MANDA DORCOL

TARIBO WEST

pre 15 godina

# Branko #
To sto ti hvalis trenera svoje ekipe je i u redu donekle,jer svako podrzava svoje.Ali jedno veliko ALI,taj tvoj trener nikada nece biti strucnjak kao nas DULE SILNI,a objasnicu ti i zbog cega.Zato sto je sve trofeje osvajao dok je bio trener timova sa budzetom od oko 15-20 milki evra,i dok su za njegove ekipe igrali najbolji kosarkasi,poput Bodiroge,Sarunasa,Navara,Daglasa i ostalih.Dule Vujosevic je jedan od mozda dvoje ili troje trenera u Evropi koji nema premca u kosarkaskom znanju,jer je sve te "budzetske" trenere pobedjivao i u Pioniru i u njihovim dvoranama,a pocev od tvog trenera dok je bio u Barsi u sezoni 2003/2004.

no

pre 15 godina

E sad da vidim da li "Delije" znaju sta se bojkotuje. (Nova) uprava, Kikanovic ili Jadranska? Mislim da je zvanicni stav da je u pitanju Jadranska. A sutra ce biti publike kao i protiv Bosne. A zasto? Zato sto ste napravili atmosferu nedolazenja i postaje normalno da se ne ode na utakmicu. Do pre 2 godine Grobari nisu pricali kako prave ludnicu u Pioniru, zato sto je to bilo normalno bilo da igra Zvezda ili Partizan. A sada kad "Delija" nema, ispade da su oni izmislili navijanje u hali.

Branko

pre 15 godina

Grobari vi niste svih ovih godina nista osvojili nego pokrali titule . Osvajalo se do 90-ih a znase koliko ste do tada osvojili.I na kraju Zvezda je bila jeste i bice institucija za za vas i za razliku od vas pa zato i blebecete jer kompleksi ostaju kompleksi.I za kraj o trenerima Kari je trenerski doktor i profesor za razliku od klovna Vujosevica koji i ne sme da preuzme ni jednu drugu ekipu jer ce mu tamo traziti znanje a ne kupovati trofeje pa im kao klovn nije potreban.

Dullence

pre 15 godina

Jel zna Kari da je kosarka "misaona igra" ? Garantujem da tu takitku ne zna! Imam blesavo pitanje, da Kariju sada ponude da vodi Partizan jer je Dule Vujosevic resio da se posveti otkrivanju tajne zivota, da li bi zahvalio DRAKULIcu i doleteo u Humsku ili bi ostao i "instituciji"?

Matija

pre 15 godina

Zaista bih voleo da pobedi Gmunden, sa sto vecom razlikom, da Zvezda ne bi igrala nikakvu Evropu ove godine, da se malo spuste na zemlju i nauce pameti...
Razlog, kao veliki Grobar, postjem SDCZ, veoma, pogotovu njen FK ali sto se tice kosarkaskog, ne postoji sansa da njima ikada nesto dobro pozelim, 1998. godine Partizan je igrao final-four, te iste godine je izgubio tituli i Zvezda je u sledecoj sezoni igrala EL, posteno ali dogadjaji iz 1999. najgore godine za Srbiju su me naterali da o tok, nazovi KK mislim sve najgore, da podsetim, odigran je regularni deo prvenstva gde je KKSS bila 1. i kada je trebao da se odigra playoff oni su se usprotivili kao da je to nesto najstrasnije na svetu, Partizan ih je tada kumio i molio da odigramo makar na dve pobede, njihov stav je bio, NE! Te godine je ustanovljen sistem bodovanja , u to vreme tako koncipiran da je tadasnja SRJ imala pravo na 2 kluba u EL samo ukoliko te sezone 99/00 nas klub ne bude poslednji u svojoj grupi i naravno, bas to se i desilo, bili su poslednji, zbog svoje zavisti, sebicluka, nepostovanja i kompleksa tadasnja SRJ je ostala bez 2 mesta u EL!!! Da ne pominjem dalja mesetarstva i namestanja svoje cenejne guze za ulazak u Jadransku ligu, o tome se vec dosta zna, samo sam hteo da podestim na ovu epizodu sa EL...
Onaj odozgo sve vidi, od tada KKSS ne igra EL, niti ce je ikada vise igrati, za takve sujetne klubove u eliti nema mesta, takvi nestaju, sto se zamalo KKSS nije i desilo i nadam se da ce se i desiti, da nestanu sa sportske scene, zauvek!!!
NAPRED GMUNDEN I SVAKI 2. KLUB, MAKAR ON BIO I IZ TIRANE!!!!

dusan

pre 15 godina

neverovatno,jadno,bedno.DELIJE nastavljaju bojkot guma lige(bez guma lige videli bi Evropu samo na tv).bojkot Evrokupa zbog Kikanovica!?!?ajde Vi intelektualne i moralne gromade objasnite meni glupom ciganinu koji je na SEVERU pune 24 godine(poslednjih 8 sa sinom),koji je obisao i Evropu i svet sa Zvezdom kako je to Kika veci Turcin od Ibrahima Gaja,Somea,Omara Kuka,Refika Sabanadzovica,Husrefa Musemica?!?!?ili je decko mozda veci Hrvat od Robija Prosineckog...Ljubav prema klubu je dovoljna da se napuni Pionir,a ljubav prema parama je razlog zbog cega je Pionir prazan...

ducalion

pre 15 godina

Ja ne znam sta je sa ovim ljudima,cini mi se da se strah uvukao u navijace Partizana,gospodo verujte mi da je izlisno govoriti o kvalitetima Pesica ,a tako i o cinjenici da li je covek dovoljno iskusan da dodje i preuzme CZ sa zeljom da se iskrompromituje ,moje misljenje je da je covek dosao po titulu!!!
P.S.Ako vec grobari mislite da Austrijski klub nije vredan pomena,cemu frka,ko vas uopste poziva da komentarisete!?

Zvezda u srcu

pre 15 godina

groblje da li ste svesni da su se i u fudbalu i u basketu kod nas izdeshavavale opasne promene .....ako ovo prezivimo....PA KO CE DA NAS ZAUSTAVI!!!!!!
NE DAJ BOZE PO VAS DA VAM U FUDBALU PRIDJEMO NA -3,-4.....NE DAJ BOZE PO VAS DA SE PREKINE BOJKOT U BASKETU.....PA KO CE DA ZAUSTAVI OVLIKI BROJ NAVIJAVCHA U SRBIJI.....A BRE MNOGO NAS JE VISHE.......
ps.shteta shto niste izvukli olimpijakos u kupu uefa da dodjemo i mi pa da vishe popunimo vashe groblje u humskoj koje nije bilo puno brdo brdo godina.....SRAMOTA BRE

ellobo

pre 15 godina

A Dule je car i mnogo pametan čovjek. Vidio sam na pripremnom turniru u Igalu kada je htio da izvede ekipu poslije njemu dosuđene tehničke greške. Ej, selektor reprezentacije Crne Gore izvodi ekipu sa parketa na prijateljskom, turnirskom meču pa ga jedan "malo jači" po imenu Vesko Barović vrati na klupu kao osnovca. Ma batali te lokalne sportske veličine, sve u okviru SCG, eventualno SFRJ. Probao je on i sa jednom jačom repkom, malo ranije, ali jine imao nikog da ga gura u Evropi i šire.

fenomen

pre 15 godina

Ja jesam grobar ali smem da se kladim da ce Zvezda pobediti Svorc Alijansu ili Gmunden ili kako se vec zovu sto i nije toliko bitno. Hiljadu dinara na Zvezdu, kolika je kvota?
Poz...

pedja

pre 15 godina

Kao prvo, odvalićemo ove indijance, verovatno.
Kao drugo, jedno pitanje za one koji vole ZVEZDU: da li vam je ikad neki grobar, prijatelj, poznanik, čestitao kad ih dobijemo? Ja imam 37 godina i to nisam doživeo, jer obično su za to bili krivi oblaci, trava, sudije, horoskop...Ako neko ima drugačijeg iskustva, svaka čast. Ovo sam napisao, jer ONI nas nazivaju kompleksašima, c,c,c...A statistika je neumoljiva i to boli, jel tako, komšije?

Pegone

pre 15 godina

Pozdrav delijama i grobarima
Mislim da je dobro za nasu kosarku da imamo sto vise jakih timova u prvenstvu i evropi ,jaka C.Z. u prvenstvu znaci i Partizan jaci tako da imamo bolje derbije,vise publike i kvalitetnije ostale timove a mozda da bude i neki F4,tako da zelim svima puno srece u evropi a za subutu u derbiju nek pobedi bolji.

PS sramota su one izjave iz CZ za sutra protiv Gmundena,sa ovakvom ekipom normalna je pobjeda bar od +10 u Pioniru

Vatrogasac

pre 15 godina

Ma sta kazete. Na putu ka Evropi i evropskoj Zvezdi prvo pa Gmunden? Kakav Armani, to je kako kazu Delije, nikakav tim, pravi protivnik od koga Evropa strepi i onaj koga retko ko moze da savlada je vicesampion kosarkaske velesile kakva je Austrija, nepobediva ekipa iz sela od 3.000 stanovnika, slavni Gmunden. Sta li ce biti u tom derbiju? Cak i Vizura tesko da bi ih pobedila sa vise od 20 razlike. Da li je to jos jedna glupa sala kada se kaze da je to "ozbiljan protivnik" ili se tako podlozavate pred predstojece izginuce. Pojma nemate a palite se kao hepo kocke.

Delija

pre 15 godina

Za sve koje interesuje ili ne znaju... Navijacka grupa Delije sever nece ici organoizovano na utakmicu do daljnjeg... Kikanovic nije tolki problem ko sto neki vidim ovde pisu... Ali niko iz nove uprave nije zvao i pitao Delije i trazio resenje(dogovor) a pre toga su zesce ispalili... ostalo je na tome da ce zvati sutra, a to sutra je bilo krajem avgusta! Toliko!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Pa na vest o utakmici Zvezde i Gmundena ima vise komentara sa tamne strane nego nasih... "Gospodo" Grobari sta vam to govori? Lepo je neko u svom komentaru ovde napisao da je cak i vama Zvezda zivot, a sve drugo sitnice... Pa vi ne mozete da prezivite dan, a da nas ne uzmete u usta... Strasno!
Zvezdo zgazi ih sve!!!

Aku

pre 15 godina

Posto vidim da su gani stavili tapiju na vesti o njihovom timu morao sam da se javim iako sam do sad bio samo posmatrac. Kao da ste vi moderatori i administratori sajta B92 pa niko sem vas ne sme da se javlja na vesti o vashem klubu. Ja sam prvo Srbin pa grobar u srcu od rodjenja ali pratim desavanja nasih klubova u evropi i imam svo pravo ovog sveta da stavim komentar gde god pozelim, pod uslovom da ne vredjam nikoga!!!
LM, D. Vujosevica mrzite samo zbog toga jer vas je izuo zadnjih 7 godina pa vam je krivo, niste objektivni i to vam ne valja. Ova liga koju trenutno igrate je vas trenutno najveci domet i budite srecni, ne gradi se kuca za dan dva. Ne uporedjujte se s Partizanom i da dobijete neki derbi i dalje ste dosta daleko od nas. Budite ljudi a ne cigani pa dodjite da podrzite svoju ekipu a ne da svoju isfrustriranost loshim rezultatima ove decenije pravdate nekim Elmedinima itd.
Zelim vam puno srece protiv ovog Gund...nesto... pa da vas sputimo opet na zemlju u derbiju.

Delije Kg

pre 15 godina

E do neba hvala tvB92 za ovaj prnos.. nadam se da ce prenositi zvezdino osvajanje uleb kupa... danas bezim iz skole da gldam zvezdu... delije ajmo u pionir!!!

mrgaga

pre 15 godina

Ovi sto bojkotuju nisu navijaci,oni su bolesnici.Ne razumem da neko bojkotuje zbog jednog igrača ili zbog nekih "drugih razloga".Prosto ne razumem,da neko nece da ide na utakmicu svog kluba koji voli,a da pritom zivi u Bg i da voli kosarku.Pa onda kad odes jednostavno te nekad ponese osecanje pripadnosti klubu i drugim navijacima tog kluba pa ustanes i navijas.
Tu ne vidim potrebu da se pregovara sa upravom,da se ispunjavaju uslovi,da se nesto kalkulise od strane navijača.Dokle god to bude trajalo dotle prave zvezde nema.
Znači:

volim zvezdu+volim kosarku+iz bg sam(ili mogu da dodjem u bg)+ imam vremena = DOLAZIM NA UTAKMICU I NAVIJAM

...fcrs...

pre 15 godina

@ Matija

Ti si se prijatelju bas zestoko nalupetao. Opet si u resavanju neke svetske zavere, ali bojim se da se ne secas nekih stvari. Mozda si zaboravio kada su pre nekoliko godina (drzava se jos zvala SRJ) Buducnost, FMP, Zvezda predlagali osnivanje profi lige po ugledu na spansku. Prvi koji je bio protiv bio je Partizan, koji se svim silama zalagao da kosarkaski savez vodi racuna o ligama. Zahvaljujuci vasem lobiju, savez je stao na stranu FIBA i unazadio nas 25 godina a ti pricas o zaveri protiv vas. I pored toga sto ste poslednjih 7 godina bolji za klasu ti opet imas vremena za nas. U strahu su velike oci.....

srbin

pre 15 godina

@# Branko #
To sto ti hvalis trenera svoje ekipe je i u redu donekle,jer svako podrzava svoje.Ali jedno veliko ALI,taj tvoj trener nikada nece biti strucnjak kao nas DULE SILNI,a objasnicu ti i zbog cega.Zato sto je sve trofeje osvajao dok je bio trener timova sa budzetom od oko 15-20 milki evra,i dok su za njegove ekipe igrali najbolji kosarkasi,poput Bodiroge,Sarunasa,Navara,Daglasa i ostalih.Dule Vujosevic je jedan od mozda dvoje ili troje trenera u Evropi koji nema premca u kosarkaskom znanju,jer je sve te "budzetske" trenere pobedjivao i u Pioniru i u njihovim dvoranama,a pocev od tvog trenera dok je bio u Barsi u sezoni 2003/2004.
(TARIBO WEST, 10. novembar 2008 21:14)
Sta je ta tvoja trenerska velicina osvojila od evropskih trofeja?
Koju veliku ekipu je taj veliki trenerski mag trenirao?
samo se trofeji cene,a ne racunajuci nase prvenstvo,gde je pola titula osvojio zbog rasula u zvezdi a pola uz pomoc saveza i sudija.

milos

pre 15 godina

1.Pobeda rotiv Gmundena je sigurna!!!!!
2.Kako neko od ovih Grobara sme da proziva uopste Karija Pesica?!!Pa zna se sta je covek sve osvojio...osvojiti evropsko i svetsko prvenstvo nije mala stvar...da podsetim da je sa Nemcima osvojio prvenstvo Evrope...a sta je uradio onaj pajac Vujosevic?!!!pa njemu su sve titule kupljene,sve je to farsa i namestaljka!!!!pa nije ni cudo sto se Aca Petrovic zali....prica Dule kako neki rade protiv Partizana,a ne prica o onima koji rade za njega....zapitajte se...i da...setite se drobnjakove trojke iz auta....to ce vam sve reci..
3.Stvarno je sramota sto delije ne dolaze u Pionir!koga oni bojkotuju,sta bojkotuju?
NAPRED ZVEZDO.....

beric

pre 15 godina

(pedja, 11. novembar 2008 09:13)
Evo ja sam grobar i uvek sam cestitao mojim rodjacima i prijateljima zvezdasima kad nas dobijete u fudbalu (zasluzeno). A sto se tice basketa ne znam kakvo ti je to pitanje kad nas niste dobili Bog zna od kad. Evo sad vam je prilika u nedelju pa da vas vidimo. Ako dobijete javi se ovde, cestitacu ti.

Petar

pre 15 godina

Ako je opet nereseno, jel se pucaju penali? Ili se igra produzetak, da ne prodje opet Zvezda ko protiv Kiprana, ono kao primi kos sa igracem manje i ispadne zbog losije gol razlike.

DER - DER

pre 15 godina

Vidim,da ovde ima dosta grobara koji kao nesto komentarisu o Zvezdi !!! Polako momci,blizi se derbi pa ce se videti ko je ko,i da je Zvezda institucija!A ove ce mo pregaziti...

Циган

pre 15 godina

@Matija

Па добро, ок. Ал буди тако поштен до краја па реци ни да се фудбалско првенство није одиграло до краја него сте проглашени за прваке по тренутном стању на табели иако смо могли без проблема да вас стигнемо.

@pešić
хе хе, тек сам сад видео да сам ћете писао одвојено, због брзине куцања наравно, мислим да се види из осталог дела коментара да тешко да сам баш неписмен. У сваком случају хвала на опомени.

beric

pre 15 godina

Kako da ne postujem ovog coveka, velikog partizanovca. Jebiga majstore Dule je kod nas nema mesta (ipak je Dule, Dule) ali znamo da ti je partizan oduvek u srcu. Ziv bio

VR74

pre 15 godina

Napred Zvezdo, napred Kari. Bitno je da pobedjuju srpski timovi. Pa sta ako je protivnik iz Austrije? Nije dovoljno atraktivan? Grobari se hvale Lasmeom. Jel Gabon kosarkaska velesila? Nasu repku su pobedjivale i Finska, Kina, N.Zeland...

BRANKO

pre 15 godina

Samo za sve delije a posebno za milosa ukucajte http://www.youtube.com/watch?v=39q5IrMyRUY.Obavezno pogledati.I pohvala B92 sto od sad mozemo da damo glas i za "ne preporuci"!

Petar Srdanovic

pre 15 godina

@pedja
Evo ja ti mogu dati nekoliko mail adresa nekih zvezdasa koji ce ti to odgovoriti. A sto se ti kreces u takvom drustvu, pa to govori o tebi najvise.
Partizanovac

Hanibal Lektor

pre 15 godina

Dugo je vremena proslo da na nansim prostorima vaskrsne liga liga koja je nekada bila medju najboljim u evropi!
Sada nasi klubovi igraju jace utakmice u uslovno receno, domacoj ligi, nego u utesnom evropskom kupu, to je jako dobro za razvoj mladih igraca, konkurencija,pa tereni gde halu nece puniti napaceni navijaci Partizana i Zvezde, kada doticni klubovi igraju po gradicima i varosicama mile nam Srbijice! To sto u jakoj ligi klub za koji navijamo nema perfektan skor, dobra je stvar za kosarku,a narocito za razvoj mladih igraca, na cemu se silom prilika nasi klubovi baziraju!
Sto se tice vecerasnje utakmice Zvezde- Sta je za Zvezdu Gmuden??!! kada za vikend igra utakmicu na evroligaskom nivou...
Rutinska pobeda desetak razlike...
Puno srece i FMP-u! Poceli su upravo...

Srna

pre 15 godina

Bravo neso 1968, dusane i tasko. Vi ste pravi navijaci, mi smo prave delije. Misevi koji pricaju o navodnom bojkotu traze samo razlog da nas ne vole. Takvvi nam ne trebaju. Svi u pionir, Zveda je najbitnija

Lepi Fika

pre 15 godina

Austrijanci nisu naivan protivnik,sigurno su "ozbiljniji"od Indijanaca "armani,versace,dzins,Arilje...
A od subote okrecemo novi list...
Samo napred Zvezdo!!

divac

pre 15 godina

pazi kad ne mogu da verujem da cete prenositi direktno,kakav interes ima najgledanija tv da prenosi ovaj cirkus od utakmice,da, jesam GROBAR,i da, krivo mi je sto se niste setili svih ovih godina da jedne sezone ispratite PARTIZAN U EVROPI,nego se dodvoravate ovom kvazi klubu svih ovih godina bez i jednog ozbiljnijeg uspeha,radi ko zna cijeg interesa...SRAMOTA...MOJ TIHI BOJKOT TVB92 UPRAVO POCINJE...I da, sve vise verujem u reci Dr VUJOSEVICA o postojanju raznih zavera kada je Partizan u pitanju....ali,postoji jedno veliko ALI,NE MOZE SE SILOM PROTIV MAGIJE...ko razume shvatice..PARTIZAN FOREVER

zorz

pre 15 godina

Sto niste napisali da je ovo Gmunden?Zbunjujete nas ovin imenom, mislice da se radi o nekim anonimusima :)
Epa komsije srecno protiv Gmundena pa kada dobijete ovog renomiranog rivala ne zaboravite da se okupite i komentarisete kako ste dobro igrali

Branko

pre 15 godina

Grobari vi niste svih ovih godina nista osvojili nego pokrali titule . Osvajalo se do 90-ih a znase koliko ste do tada osvojili.I na kraju Zvezda je bila jeste i bice institucija za za vas i za razliku od vas pa zato i blebecete jer kompleksi ostaju kompleksi.I za kraj o trenerima Kari je trenerski doktor i profesor za razliku od klovna Vujosevica koji i ne sme da preuzme ni jednu drugu ekipu jer ce mu tamo traziti znanje a ne kupovati trofeje pa im kao klovn nije potreban.

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

JEDVA CEKAM DA IZGUBITE...armani jeans manji tim od ovih(ne znam ni kako se zovu))au ko sve navija za vas...ja vam samo zelim SVE NAJGORE....MANDA DORCOL

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Jer ova legendarna ekipa iz Libana ili Venecuele !?

Znaci kad vidim ove ekipe u UTEH KUPU ili kako se vech zove smuci mi se zivot.Ovo bi veliki Partizan osvojio sa petlicima :)))

**gani u nedelju pazite da vas ne nabijemo sa 30 razlike :D

Grobari,a mi ocemo li na Standard,Panionios ili Vasash !? :)))

Ma idemo na sva tri evropska takmicenja :D

Pozdrav svima !

Leksa

pre 15 godina

Milano-Armani trostruku prvak Evrope vs Gmunden prvak Austrije

Hmmm...bas zanimljivo poredjenje.Medjutim,verujem da imas manje od 15 godina pa ne vredi polemisati.
Elem,zelim Zvezdu i FMP u Evrokupu jer je to dobro za Srbiju.Bila bi sramota da u tom takmicenju imamo samo Hf.
Srecno.
A za novi list...da,okrenucete novi list toalet papira i maramica.

glodari happy surfing

pre 15 godina

Po ovom novom sistemu preporuka vidi zapravo ko čita sve ove vesti o Crvenoj Zvezdi!
Ja bih samo da se zapitam: G.R.O.B.A.R.I jel vi išta u životu radite? Faks, škola, posao? Ništa, jel da. I kod vas je Zvezda život a ostalo sitnice... Samo bre sufrujete i komentarišete Zvezdu, naporni ste... nije ni čudo što vas zovu miševi.
I jedna pohvala da B92 što prenose tekmu, nadam se da će i celo, verujem dugotrajno, Zvezdino putešestvije po Evropi ove sezone, takođe prenositi.

Delija

pre 15 godina

Za sve koje interesuje ili ne znaju... Navijacka grupa Delije sever nece ici organoizovano na utakmicu do daljnjeg... Kikanovic nije tolki problem ko sto neki vidim ovde pisu... Ali niko iz nove uprave nije zvao i pitao Delije i trazio resenje(dogovor) a pre toga su zesce ispalili... ostalo je na tome da ce zvati sutra, a to sutra je bilo krajem avgusta! Toliko!

Dullence

pre 15 godina

Jel zna Kari da je kosarka "misaona igra" ? Garantujem da tu takitku ne zna! Imam blesavo pitanje, da Kariju sada ponude da vodi Partizan jer je Dule Vujosevic resio da se posveti otkrivanju tajne zivota, da li bi zahvalio DRAKULIcu i doleteo u Humsku ili bi ostao i "instituciji"?

no

pre 15 godina

E sad da vidim da li "Delije" znaju sta se bojkotuje. (Nova) uprava, Kikanovic ili Jadranska? Mislim da je zvanicni stav da je u pitanju Jadranska. A sutra ce biti publike kao i protiv Bosne. A zasto? Zato sto ste napravili atmosferu nedolazenja i postaje normalno da se ne ode na utakmicu. Do pre 2 godine Grobari nisu pricali kako prave ludnicu u Pioniru, zato sto je to bilo normalno bilo da igra Zvezda ili Partizan. A sada kad "Delija" nema, ispade da su oni izmislili navijanje u hali.

zvezdas_lux

pre 15 godina

hvala prvo B92 NA PRENOSU ,a onda hvala komsijama o recima kojima opisuju njihov komplex.A ja cu i dalje da navijam za svaki SRPSKI TIM U EVROPI PA MAKAR BIO I PARTIZAN!!!TOLIKO OD MENE I SRECNO SUTRA ZVEZDI I FMPU

Matija

pre 15 godina

Zaista bih voleo da pobedi Gmunden, sa sto vecom razlikom, da Zvezda ne bi igrala nikakvu Evropu ove godine, da se malo spuste na zemlju i nauce pameti...
Razlog, kao veliki Grobar, postjem SDCZ, veoma, pogotovu njen FK ali sto se tice kosarkaskog, ne postoji sansa da njima ikada nesto dobro pozelim, 1998. godine Partizan je igrao final-four, te iste godine je izgubio tituli i Zvezda je u sledecoj sezoni igrala EL, posteno ali dogadjaji iz 1999. najgore godine za Srbiju su me naterali da o tok, nazovi KK mislim sve najgore, da podsetim, odigran je regularni deo prvenstva gde je KKSS bila 1. i kada je trebao da se odigra playoff oni su se usprotivili kao da je to nesto najstrasnije na svetu, Partizan ih je tada kumio i molio da odigramo makar na dve pobede, njihov stav je bio, NE! Te godine je ustanovljen sistem bodovanja , u to vreme tako koncipiran da je tadasnja SRJ imala pravo na 2 kluba u EL samo ukoliko te sezone 99/00 nas klub ne bude poslednji u svojoj grupi i naravno, bas to se i desilo, bili su poslednji, zbog svoje zavisti, sebicluka, nepostovanja i kompleksa tadasnja SRJ je ostala bez 2 mesta u EL!!! Da ne pominjem dalja mesetarstva i namestanja svoje cenejne guze za ulazak u Jadransku ligu, o tome se vec dosta zna, samo sam hteo da podestim na ovu epizodu sa EL...
Onaj odozgo sve vidi, od tada KKSS ne igra EL, niti ce je ikada vise igrati, za takve sujetne klubove u eliti nema mesta, takvi nestaju, sto se zamalo KKSS nije i desilo i nadam se da ce se i desiti, da nestanu sa sportske scene, zauvek!!!
NAPRED GMUNDEN I SVAKI 2. KLUB, MAKAR ON BIO I IZ TIRANE!!!!

TARIBO WEST

pre 15 godina

# Branko #
To sto ti hvalis trenera svoje ekipe je i u redu donekle,jer svako podrzava svoje.Ali jedno veliko ALI,taj tvoj trener nikada nece biti strucnjak kao nas DULE SILNI,a objasnicu ti i zbog cega.Zato sto je sve trofeje osvajao dok je bio trener timova sa budzetom od oko 15-20 milki evra,i dok su za njegove ekipe igrali najbolji kosarkasi,poput Bodiroge,Sarunasa,Navara,Daglasa i ostalih.Dule Vujosevic je jedan od mozda dvoje ili troje trenera u Evropi koji nema premca u kosarkaskom znanju,jer je sve te "budzetske" trenere pobedjivao i u Pioniru i u njihovim dvoranama,a pocev od tvog trenera dok je bio u Barsi u sezoni 2003/2004.

pedja

pre 15 godina

Kao prvo, odvalićemo ove indijance, verovatno.
Kao drugo, jedno pitanje za one koji vole ZVEZDU: da li vam je ikad neki grobar, prijatelj, poznanik, čestitao kad ih dobijemo? Ja imam 37 godina i to nisam doživeo, jer obično su za to bili krivi oblaci, trava, sudije, horoskop...Ako neko ima drugačijeg iskustva, svaka čast. Ovo sam napisao, jer ONI nas nazivaju kompleksašima, c,c,c...A statistika je neumoljiva i to boli, jel tako, komšije?

Циган

pre 15 godina

Ајде сада навијачи навијачке групе "Делије Север" да видимо да ли ће те доћи на утакмицу да бодрите свој клуб. Стара управа је отишла, ово није гума лига коју бојкотујете, Кикановић није разлог за бојкот. Баш ме занима шта ће те сад да измислите, ако не дођете.

ellobo

pre 15 godina

A Dule je car i mnogo pametan čovjek. Vidio sam na pripremnom turniru u Igalu kada je htio da izvede ekipu poslije njemu dosuđene tehničke greške. Ej, selektor reprezentacije Crne Gore izvodi ekipu sa parketa na prijateljskom, turnirskom meču pa ga jedan "malo jači" po imenu Vesko Barović vrati na klupu kao osnovca. Ma batali te lokalne sportske veličine, sve u okviru SCG, eventualno SFRJ. Probao je on i sa jednom jačom repkom, malo ranije, ali jine imao nikog da ga gura u Evropi i šire.

ducalion

pre 15 godina

Ja ne znam sta je sa ovim ljudima,cini mi se da se strah uvukao u navijace Partizana,gospodo verujte mi da je izlisno govoriti o kvalitetima Pesica ,a tako i o cinjenici da li je covek dovoljno iskusan da dodje i preuzme CZ sa zeljom da se iskrompromituje ,moje misljenje je da je covek dosao po titulu!!!
P.S.Ako vec grobari mislite da Austrijski klub nije vredan pomena,cemu frka,ko vas uopste poziva da komentarisete!?

Zvezda u srcu

pre 15 godina

groblje da li ste svesni da su se i u fudbalu i u basketu kod nas izdeshavavale opasne promene .....ako ovo prezivimo....PA KO CE DA NAS ZAUSTAVI!!!!!!
NE DAJ BOZE PO VAS DA VAM U FUDBALU PRIDJEMO NA -3,-4.....NE DAJ BOZE PO VAS DA SE PREKINE BOJKOT U BASKETU.....PA KO CE DA ZAUSTAVI OVLIKI BROJ NAVIJAVCHA U SRBIJI.....A BRE MNOGO NAS JE VISHE.......
ps.shteta shto niste izvukli olimpijakos u kupu uefa da dodjemo i mi pa da vishe popunimo vashe groblje u humskoj koje nije bilo puno brdo brdo godina.....SRAMOTA BRE

akcidroni

pre 15 godina

Grobari vi niste svih ovih godina nista osvojili nego pokrali titule . Osvajalo se do 90-ih a znase koliko ste do tada osvojili.I na kraju Zvezda je bila jeste i bice institucija za za vas i za razliku od vas pa zato i blebecete jer kompleksi ostaju kompleksi.I za kraj o trenerima Kari je trenerski doktor i profesor za razliku od klovna Vujosevica koji i ne sme da preuzme ni jednu drugu ekipu jer ce mu tamo traziti znanje a ne kupovati trofeje pa im kao klovn nije potreban.
(Branko, 10. novembar 2008 20:23)

-Hteo sam swashta da napishem,ali sam odluchio da zapamtim owu izjawu pa da ti je citiram posle derbija...

DER - DER

pre 15 godina

Vidim,da ovde ima dosta grobara koji kao nesto komentarisu o Zvezdi !!! Polako momci,blizi se derbi pa ce se videti ko je ko,i da je Zvezda institucija!A ove ce mo pregaziti...

milos

pre 15 godina

1.Pobeda rotiv Gmundena je sigurna!!!!!
2.Kako neko od ovih Grobara sme da proziva uopste Karija Pesica?!!Pa zna se sta je covek sve osvojio...osvojiti evropsko i svetsko prvenstvo nije mala stvar...da podsetim da je sa Nemcima osvojio prvenstvo Evrope...a sta je uradio onaj pajac Vujosevic?!!!pa njemu su sve titule kupljene,sve je to farsa i namestaljka!!!!pa nije ni cudo sto se Aca Petrovic zali....prica Dule kako neki rade protiv Partizana,a ne prica o onima koji rade za njega....zapitajte se...i da...setite se drobnjakove trojke iz auta....to ce vam sve reci..
3.Stvarno je sramota sto delije ne dolaze u Pionir!koga oni bojkotuju,sta bojkotuju?
NAPRED ZVEZDO.....

Aku

pre 15 godina

Posto vidim da su gani stavili tapiju na vesti o njihovom timu morao sam da se javim iako sam do sad bio samo posmatrac. Kao da ste vi moderatori i administratori sajta B92 pa niko sem vas ne sme da se javlja na vesti o vashem klubu. Ja sam prvo Srbin pa grobar u srcu od rodjenja ali pratim desavanja nasih klubova u evropi i imam svo pravo ovog sveta da stavim komentar gde god pozelim, pod uslovom da ne vredjam nikoga!!!
LM, D. Vujosevica mrzite samo zbog toga jer vas je izuo zadnjih 7 godina pa vam je krivo, niste objektivni i to vam ne valja. Ova liga koju trenutno igrate je vas trenutno najveci domet i budite srecni, ne gradi se kuca za dan dva. Ne uporedjujte se s Partizanom i da dobijete neki derbi i dalje ste dosta daleko od nas. Budite ljudi a ne cigani pa dodjite da podrzite svoju ekipu a ne da svoju isfrustriranost loshim rezultatima ove decenije pravdate nekim Elmedinima itd.
Zelim vam puno srece protiv ovog Gund...nesto... pa da vas sputimo opet na zemlju u derbiju.

Nesa-1968

pre 15 godina

@Ne ocekujte nasu podrsku!
Bojkot se nastavlja!
100%
Jedan od razloga je to sto je kikanovic jos u zvezdi.
(delije sever)

Momcicu mladi, nema nikakve potrebe da ti i tvoji tzv. navijaci objasnjavate zasto ne dolazite na utakmice jer su vam objasnjenja vise nego smesna i decija. Sta treba nova uprava da radi, da tebe licno pozove na sastanak i sa tobom dogovara plan rada i razvoja kluba u narednim godinama ili da ti omoguci da besplatno izlazis na splavove i da time "kupi" tvoju ljubav prema klubu? Za ovaj klub sam navijao i kada je imao uspehe i kada nije, a ako tebi smeta Kikanovic (cije si prezime napisao malim slovom)pitao bih te da li ti je smetalo kada su u sampionskom timu Zvezde iz 1991. igrali Sabanadzovic, Prosinecki, Najdoski, Pancev i da ne nabrajam dalje? Da li ti je tada smetalo sto u tom timu nisu bili "samo Srbi"? Doduse, ti si tada verovatno imao jednocifren broj godina ili si jos piskio u pelene... Ocekujem da sada tzv. "Delije-sever" ispljuju moj komentar jer su Boze moj samo oni "pravi navijaci" a mi ostali (koji smo za Zvezdu navijali na mnooogo vise utakmica i sigurno nismo nanosili Zvezdi stetu praveci nerede) smo verovatno "posmatraci i simpatizeri". NAPRED ZVEZDA!

Vatrogasac

pre 15 godina

Ma sta kazete. Na putu ka Evropi i evropskoj Zvezdi prvo pa Gmunden? Kakav Armani, to je kako kazu Delije, nikakav tim, pravi protivnik od koga Evropa strepi i onaj koga retko ko moze da savlada je vicesampion kosarkaske velesile kakva je Austrija, nepobediva ekipa iz sela od 3.000 stanovnika, slavni Gmunden. Sta li ce biti u tom derbiju? Cak i Vizura tesko da bi ih pobedila sa vise od 20 razlike. Da li je to jos jedna glupa sala kada se kaze da je to "ozbiljan protivnik" ili se tako podlozavate pred predstojece izginuce. Pojma nemate a palite se kao hepo kocke.

Delije Kg

pre 15 godina

E do neba hvala tvB92 za ovaj prnos.. nadam se da ce prenositi zvezdino osvajanje uleb kupa... danas bezim iz skole da gldam zvezdu... delije ajmo u pionir!!!

srbin

pre 15 godina

@# Branko #
To sto ti hvalis trenera svoje ekipe je i u redu donekle,jer svako podrzava svoje.Ali jedno veliko ALI,taj tvoj trener nikada nece biti strucnjak kao nas DULE SILNI,a objasnicu ti i zbog cega.Zato sto je sve trofeje osvajao dok je bio trener timova sa budzetom od oko 15-20 milki evra,i dok su za njegove ekipe igrali najbolji kosarkasi,poput Bodiroge,Sarunasa,Navara,Daglasa i ostalih.Dule Vujosevic je jedan od mozda dvoje ili troje trenera u Evropi koji nema premca u kosarkaskom znanju,jer je sve te "budzetske" trenere pobedjivao i u Pioniru i u njihovim dvoranama,a pocev od tvog trenera dok je bio u Barsi u sezoni 2003/2004.
(TARIBO WEST, 10. novembar 2008 21:14)
Sta je ta tvoja trenerska velicina osvojila od evropskih trofeja?
Koju veliku ekipu je taj veliki trenerski mag trenirao?
samo se trofeji cene,a ne racunajuci nase prvenstvo,gde je pola titula osvojio zbog rasula u zvezdi a pola uz pomoc saveza i sudija.

...fcrs...

pre 15 godina

@ Matija

Ti si se prijatelju bas zestoko nalupetao. Opet si u resavanju neke svetske zavere, ali bojim se da se ne secas nekih stvari. Mozda si zaboravio kada su pre nekoliko godina (drzava se jos zvala SRJ) Buducnost, FMP, Zvezda predlagali osnivanje profi lige po ugledu na spansku. Prvi koji je bio protiv bio je Partizan, koji se svim silama zalagao da kosarkaski savez vodi racuna o ligama. Zahvaljujuci vasem lobiju, savez je stao na stranu FIBA i unazadio nas 25 godina a ti pricas o zaveri protiv vas. I pored toga sto ste poslednjih 7 godina bolji za klasu ti opet imas vremena za nas. U strahu su velike oci.....

Pegone

pre 15 godina

Pozdrav delijama i grobarima
Mislim da je dobro za nasu kosarku da imamo sto vise jakih timova u prvenstvu i evropi ,jaka C.Z. u prvenstvu znaci i Partizan jaci tako da imamo bolje derbije,vise publike i kvalitetnije ostale timove a mozda da bude i neki F4,tako da zelim svima puno srece u evropi a za subutu u derbiju nek pobedi bolji.

PS sramota su one izjave iz CZ za sutra protiv Gmundena,sa ovakvom ekipom normalna je pobjeda bar od +10 u Pioniru

fenomen

pre 15 godina

Ja jesam grobar ali smem da se kladim da ce Zvezda pobediti Svorc Alijansu ili Gmunden ili kako se vec zovu sto i nije toliko bitno. Hiljadu dinara na Zvezdu, kolika je kvota?
Poz...

Petar

pre 15 godina

Ako je opet nereseno, jel se pucaju penali? Ili se igra produzetak, da ne prodje opet Zvezda ko protiv Kiprana, ono kao primi kos sa igracem manje i ispadne zbog losije gol razlike.

BRANKO

pre 15 godina

Samo za sve delije a posebno za milosa ukucajte http://www.youtube.com/watch?v=39q5IrMyRUY.Obavezno pogledati.I pohvala B92 sto od sad mozemo da damo glas i za "ne preporuci"!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Pa na vest o utakmici Zvezde i Gmundena ima vise komentara sa tamne strane nego nasih... "Gospodo" Grobari sta vam to govori? Lepo je neko u svom komentaru ovde napisao da je cak i vama Zvezda zivot, a sve drugo sitnice... Pa vi ne mozete da prezivite dan, a da nas ne uzmete u usta... Strasno!
Zvezdo zgazi ih sve!!!

beric

pre 15 godina

Kako da ne postujem ovog coveka, velikog partizanovca. Jebiga majstore Dule je kod nas nema mesta (ipak je Dule, Dule) ali znamo da ti je partizan oduvek u srcu. Ziv bio

beric

pre 15 godina

(pedja, 11. novembar 2008 09:13)
Evo ja sam grobar i uvek sam cestitao mojim rodjacima i prijateljima zvezdasima kad nas dobijete u fudbalu (zasluzeno). A sto se tice basketa ne znam kakvo ti je to pitanje kad nas niste dobili Bog zna od kad. Evo sad vam je prilika u nedelju pa da vas vidimo. Ako dobijete javi se ovde, cestitacu ti.

dusan

pre 15 godina

neverovatno,jadno,bedno.DELIJE nastavljaju bojkot guma lige(bez guma lige videli bi Evropu samo na tv).bojkot Evrokupa zbog Kikanovica!?!?ajde Vi intelektualne i moralne gromade objasnite meni glupom ciganinu koji je na SEVERU pune 24 godine(poslednjih 8 sa sinom),koji je obisao i Evropu i svet sa Zvezdom kako je to Kika veci Turcin od Ibrahima Gaja,Somea,Omara Kuka,Refika Sabanadzovica,Husrefa Musemica?!?!?ili je decko mozda veci Hrvat od Robija Prosineckog...Ljubav prema klubu je dovoljna da se napuni Pionir,a ljubav prema parama je razlog zbog cega je Pionir prazan...

Petar Srdanovic

pre 15 godina

@pedja
Evo ja ti mogu dati nekoliko mail adresa nekih zvezdasa koji ce ti to odgovoriti. A sto se ti kreces u takvom drustvu, pa to govori o tebi najvise.
Partizanovac

mrgaga

pre 15 godina

Ovi sto bojkotuju nisu navijaci,oni su bolesnici.Ne razumem da neko bojkotuje zbog jednog igrača ili zbog nekih "drugih razloga".Prosto ne razumem,da neko nece da ide na utakmicu svog kluba koji voli,a da pritom zivi u Bg i da voli kosarku.Pa onda kad odes jednostavno te nekad ponese osecanje pripadnosti klubu i drugim navijacima tog kluba pa ustanes i navijas.
Tu ne vidim potrebu da se pregovara sa upravom,da se ispunjavaju uslovi,da se nesto kalkulise od strane navijača.Dokle god to bude trajalo dotle prave zvezde nema.
Znači:

volim zvezdu+volim kosarku+iz bg sam(ili mogu da dodjem u bg)+ imam vremena = DOLAZIM NA UTAKMICU I NAVIJAM

Циган

pre 15 godina

@Matija

Па добро, ок. Ал буди тако поштен до краја па реци ни да се фудбалско првенство није одиграло до краја него сте проглашени за прваке по тренутном стању на табели иако смо могли без проблема да вас стигнемо.

@pešić
хе хе, тек сам сад видео да сам ћете писао одвојено, због брзине куцања наравно, мислим да се види из осталог дела коментара да тешко да сам баш неписмен. У сваком случају хвала на опомени.

VR74

pre 15 godina

Napred Zvezdo, napred Kari. Bitno je da pobedjuju srpski timovi. Pa sta ako je protivnik iz Austrije? Nije dovoljno atraktivan? Grobari se hvale Lasmeom. Jel Gabon kosarkaska velesila? Nasu repku su pobedjivale i Finska, Kina, N.Zeland...

Hanibal Lektor

pre 15 godina

Dugo je vremena proslo da na nansim prostorima vaskrsne liga liga koja je nekada bila medju najboljim u evropi!
Sada nasi klubovi igraju jace utakmice u uslovno receno, domacoj ligi, nego u utesnom evropskom kupu, to je jako dobro za razvoj mladih igraca, konkurencija,pa tereni gde halu nece puniti napaceni navijaci Partizana i Zvezde, kada doticni klubovi igraju po gradicima i varosicama mile nam Srbijice! To sto u jakoj ligi klub za koji navijamo nema perfektan skor, dobra je stvar za kosarku,a narocito za razvoj mladih igraca, na cemu se silom prilika nasi klubovi baziraju!
Sto se tice vecerasnje utakmice Zvezde- Sta je za Zvezdu Gmuden??!! kada za vikend igra utakmicu na evroligaskom nivou...
Rutinska pobeda desetak razlike...
Puno srece i FMP-u! Poceli su upravo...

Srna

pre 15 godina

Bravo neso 1968, dusane i tasko. Vi ste pravi navijaci, mi smo prave delije. Misevi koji pricaju o navodnom bojkotu traze samo razlog da nas ne vole. Takvvi nam ne trebaju. Svi u pionir, Zveda je najbitnija