Fudbal 90

Nedelja, 19.10.2008.

15:28

Vidić kandidat za Zlatnu loptu

Reprezentativac Srbije i prvotimac Mančester Junajteda Nemanja Vidić nalazi se na listi kandidata za osvajanje Zlatne lopte.

Vidiæ kandidat za Zlatnu loptu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

rajkard

pre 15 godina

Pa dobro je kad mi srbi imamo bar jednog kandidata..........Samo na spisku fali robinjo recimo umesto cavija!!!!!!!
(NiX,

alo nix-e jesi li to normalan robinho mesto xavija?! robinho je mozda i trebao biti na ovom spisku ali vidi se da si realovac.da te ja naucim nesto u fudbalu nije vazan samo gol robinho je napadac a xavi igra na sredini i jedan je od najboljih asistenta na svetu pritom sto i po nekad da dobar gol.i umalo da zaboravim da kazem da je xavi bio najbolji igrac evropskog prvenstva

Misa SRBIJA

pre 15 godina

A GDE JE TU ZIVA LEGENDA ALESSANDRO DEL PIERO???!!!
Ma kakav luka modric, covek nema veze sa vezom...

NEMANJA JE NAJBOLJI STOPER NA SVETU!!!

Miro

pre 15 godina

Pa koja budala bi uvrstila Luku Tonija u ovu listu, a kamoli da on jos dobije zlatnu loptu. Taj je lik promasaj nad promasajima... Svasta...

NikolaMVP

pre 15 godina

Nemanja Vidic nekada je bio zvezdin Sami Hipija.Ja bih glasao za Gerarda covek ima verovatno najvise tacnih pasova, najmanje izgubljenih lopti,precizan i jak sut i veliko srce

Moljac

pre 15 godina

AIG? Zar oni nisu bankrotirali i uveli svet u nevidjenu finansijsku krizu (zajedno sa Liman bradersom)? Mora biti da je ovo neka jako stara fotografija.

Milos

pre 15 godina

Kanavaro i Materaci bolji?U cemu to?Klikerima?A ko je spomenuo Miku Ricardsa ocigledno mnogo igra menadzer...Nemanja je nas ponos...

Srdjan

pre 15 godina

Ronaldo,Runi i Vidic su jedini iz Mancestera.Svaka cast Vidicu!Bilo bi nezasluzeno da nema najboljeg odbrambenog igraca na svetu!

scepan mali

pre 15 godina

Nemanja je realno najbolji defanzivni fudabler na svetu i realno je da udje u top 10.
Bravo Nemanja!!!
P.S.
Vidim opet kod komsija proradio kompleks nize vrednosti! Nastavite tako, odajete nam pocast, jer jedan je Nemanja Vidic i taj spisak ne prekroji niko vise!!!

cantona

pre 15 godina

svaka čast Vidiću i treba da je na listi, ali da nema Ria Ferdinanda to je neverovatno!?!?!?
Čovek je najbolji defanzivac na svetu, a ovi ga komotno izostave. Neočekivano od Frans fudbala

Nikola

pre 15 godina

Hhaahhahahaahahahahhahaahaaa Vidic medju top 10 hahahahahaha...REALNO ima mnogo boljih odbrambenih igraca od njega...Npr Materazzi,Cannavaro,Sergio Ramos,Ferdinand,Terry....Zlatnu loptu Messi-u!!!!
(Diego10, 19. oktobar 2008 18:25)
Materazzi???hehehe

Dacha

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da idalje ima likova koji je loze na to odakle je koji igrac dosao, partizan ili zvezda, ko da je to bitno... vazno je da se neko od nasih konacno tu nasao, da je igrao za partizan ranije isto tako bi mi bilo drago.
A za onog lika koji je pomenuo Luku Modrica, danas sam gledao totenham i stoke i decko je pokazao koliko (ne)zna, tako da je realno sto ga nema....

BorkoSavic

pre 15 godina

Izjava golmana Stojkovica izasla u s. zurnalu od petka 17.oktobra:;Primili smo gol,a onda je Vidic podviknuo i priveli smo utakmicu kraju".Serbian murder,yeah.A za komsije,koji redovno biju Engleze i kazu da nam je vezni red los,upravo se zavrsila utakmica Roma-Inter,gde ste mogli da vidite kako igra kapiten Srpske reprezentacije.Vas kapiten?

messi

pre 15 godina

(d, 19. oktobar 2008 21:40)
Koje engleze tucete vas su napunili englezi u sred hrvatske zato se ne javljaj vise bolje predji da navijas za SRBIJU jer vidis kakve igrce SRBIJA ima Ivanovic(Chelsea) VIDIC(MAN) Stankovic(Inter) Zigic (Valensija) Dragutinovic(Sevilla) Stojkovic(Sporting) Rajkovic(Chelsea) Sulemani(Ajax) dalje da ne pricam mogu tako do sutra!

J.R.

pre 15 godina

Ronaldo, Tores, Kasiljas, Mesi, Ramos, Dzerard... Superjaka konkurencija. Ne znam da li ce Vidic dobiti ovo, ali je bas lepo sto se nasao na listi kandidata.

johny

pre 15 godina

Da, da, stvarno fale ovde neki igraci. Eto, taj mali Luka Modric, na primer, toliko je veliki igrac da ce Totenhem uskoro da ispadne kako dobro igra, a i Corluka ``koji je bolji od Vidica``, u tandemu s njim.

d

pre 15 godina

pa ne treba nama niko na listi,samo nek mi redovno tucemo engleze i ostale velikane i igramo 4-finala šampionata a za ostalo cemo lako

Grobarac

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu, trenutno je najbolji defanzivac u Ligi Sampiona ;)

C.Ronaldo je "Lezeci Glumac", ako on dobije ovu nagradu, onda fudbal gubi svaki smisao.

Messi ce sigurno biti u finalu, sa Aguerom... jer njih dvojica su trenutno "zive vatre" ;)

Hvala delijama sto su dali ovako veliko ime. ;)

fk bratstvo i jedinstvo

pre 15 godina

Kakva je to zlatna lopta za koju ne konkurise Mateja Kezman, igrac svetske klase koji je prosao poznatu skolu fudbala.

Diego10

pre 15 godina

Egomanijak ja nisam ni reko da je Jupol bolji od njega...Sto mene briga kolko Terry prima,kad Vidic bude igrao kao on primace i on toliko...Ferdinand se mozda seta ali je REALNO bolji od Vidica...Mica Richards je bolji ili je barem u rangu sa Vidicem!!

anica

pre 15 godina

Bravo Vidicu,ti i jesi zasluzio da budes na vrhu!!!
Fenomenalan fudbaler,volela bih da osvojis zlatnu loptu,a bas ako nece...onda neka to bude Ferni Tores:)))

dule

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu, odlican igrac, ali steta da nece nikad viditi neko veliko natjecanje jer jednostavno u reprezentaciji nemate dovoljno kvalitetene igrace. Pogotovo vezni red i napad su vam vise nego smesni. A tako se ne moze igrati fudbal, jedino napucavati lopta se moze.

muamua

pre 15 godina

A odakle vama to da je Vidic Zvezdin igrac? Procitajte bolje mislim da se nigde tu Zvezda ne spominje...ali da krenemo redom SALE DJORDJEVIC VLADE DIVAC DANILOVIC PASPALJ REBRACA KICANOVIC NAKIC OBRADOVIZ ZELJKO C C C

Egomanijak

pre 15 godina

Odgovor za Diego10
Ko je bolji od Vidica leba ti a?
Teri koji prima sedmicnu platu kao partizanovi i zvezdini igraci godisnje?Ferdinand koji se setka po terenu,Pujol koji veze sa vezom nema ?

Telep

pre 15 godina

ja mislimn da bi dj krmak trebao da dobije zelenu loptu da mu ide sa bojom kose... a zlatnu bi trebalo da dobije Runi ili Ronaldo. ali ne Milijas nezaostaje...

sest baklji i crvena petokraka im je oznaka

pre 15 godina

A Kezman, dali je i on kandidat za zlatnu loptu, mislim pitam posto je nas najbolji napadac samo mu ne daju da igra.

Marko R

pre 15 godina

Moram i ja da kazem nesto: NEMANJA CARE!
A koji je ovo majstor uspeo da sastavi tekst u kome pise o ronaldinju i nekim bajatim zvezdama dok Nemanju srbina kvalifikovani ljudi hoce da proglase za igraca godine. Srbijo muko moja!!

Luka Modric je zasluzio da se nadje na spisku, al nije zbog neke zavere.

Claudio

pre 15 godina

Corluka je bolji od Vidica,zar ne????? A da,kao C.Ronaldo i Leo Mesi bolji od Modrica,ma vazi. Ako je ne dobije C.Ronaldo stvarno bruka,ali za mene je najbolji KANAVARO!! Kao i 2006.e,sta vi mislite?

BOBA DELIJA

pre 15 godina

SVAKA TI CAST MAJSTORE!!!
Cudi me sto Rio nije medju na spisku, jer je odigrao fantasticno proslu sezonu, kao i Teri koji uvek treba da je tu.
Vidim da mnogi hvale Ramosa i da je na listi, ali on mene ne impresionira svojim igrama, ima strasan potencijal, ali zna cesto i naivno da ispadne iz izgre, kao npr. sinoc na mecu. Sve u svemu lista je uglavnom korektna (konacno).

Diego10

pre 15 godina

Hhaahhahahaahahahahhahaahaaa Vidic medju top 10 hahahahahaha...REALNO ima mnogo boljih odbrambenih igraca od njega...Npr Materazzi,Cannavaro,Sergio Ramos,Ferdinand,Terry....Zlatnu loptu Messi-u!!!!

Vlado FCB

pre 15 godina

(NiX, 19. oktobar 2008 16:05) Komentar 4
Dovoljno je reci da je igro za Barsu sjajno da je davo golove za pobedu 3-4 puta i to u 90min i da je postigo 8 golova a da je on taj koji treba da organizuje igru ,a jos da ne zaboravim najbolji igras EP i ti bi njega da izbacis pre bi izbacio Zirkova i ubacio Alvesa kolko je golova dao za Seviilu i asistencija!!!A VIDIC je najbolji (najbolji je mala rec) stoper na svetu!!!Nema tu jos Pujola (najbolji odbraneni na EP) al Barsi nije blistao!Ako moze Pepe sto ne bi bio tu i Pujol mada nema ni Terija jeste da nije igro EP i da je za Chelsea promasio penal u finalu LS al ipak je odlican i nema jos par igraca koji su mogli ladno u 30!Po meni napolje Zirkov,Balak,Vander Vart,Drogba umesto njih D.Alves,Evra,Teri i Tevez mada nebi bila greska da se ubaci Pujol i jos par njih tesko se odluciti!!!Svi su odlicni!

markooo

pre 15 godina

kakvo priznanje za fantasticne nastupe!!! .... ne mora da dobije ( verovatno i nece ) ali da se nadje na tom spisku , FANTASTICAN USPEH

žile, najveći poznavalac fudbala

pre 15 godina

eo ovako:
1. kristijano ronaldo - koliko god mi mrsko bilo, i koliko god mi bio antipatičan, lik je dao golova koliko je dao i najzaslužniji za mančesterove titule ove godine.
2. xavi - dvoumio sam se između njega i toresa, ali xavi je ipak bio najbolji igrač prvenstva.
3. leonel messi - zato što je lud! :)
mnogo dobar igrač. ne znam, mislim da zaslužuje bar ovo mesto.

iskren

pre 15 godina

i ja mislim da nece dobiti ylatnu loptu,a naravno da zasluzuje da bude na toj listi...zna se da ce da je dobije najbolji a to jo KRISTIANO RONALDO..zasluzio je... dovoljno je reci da je dao 42 gola..

N-E-O

pre 15 godina

Jedini covek koji zasluzuje nagradu je Fernando Tores.Igrao je fantasticno na EP i imao je fantasticnu sezonu u Liverpulu.Realno Ronaldo je igrao u Mancesteru kao navijen ali je na EP igrao malo je reci KATASTROFALNO........

sasa

pre 15 godina

Kratko i jasno,dobitnik je C.Ronaldo,a nepravda bi bila da je ne dobije neko iz Mancester junajteda jer su najvise pokazali prosle sezone!!!
ZAR NE????

Nase ime*

pre 15 godina

realno zasluzuje ali je nece dobiti ;)
bolji je od kanavara 356 puta

1na1 zona markiranje iznosenje lopte poneka asistencija i gol u svim aspektima je izvanredan

GRB111

pre 15 godina

realno ima samo 3-4 odbrambena igracha u ovih 30 i stvarno je priznanje biti tu.. i to + 2 godine zaredom..
Vidi se da napreduje momak, svaka chast . GG !

Nase ime*

pre 15 godina

realno zasluzuje ali je nece dobiti ;)
bolji je od kanavara 356 puta

1na1 zona markiranje iznosenje lopte poneka asistencija i gol u svim aspektima je izvanredan

iskren

pre 15 godina

i ja mislim da nece dobiti ylatnu loptu,a naravno da zasluzuje da bude na toj listi...zna se da ce da je dobije najbolji a to jo KRISTIANO RONALDO..zasluzio je... dovoljno je reci da je dao 42 gola..

sasa

pre 15 godina

Kratko i jasno,dobitnik je C.Ronaldo,a nepravda bi bila da je ne dobije neko iz Mancester junajteda jer su najvise pokazali prosle sezone!!!
ZAR NE????

žile, najveći poznavalac fudbala

pre 15 godina

eo ovako:
1. kristijano ronaldo - koliko god mi mrsko bilo, i koliko god mi bio antipatičan, lik je dao golova koliko je dao i najzaslužniji za mančesterove titule ove godine.
2. xavi - dvoumio sam se između njega i toresa, ali xavi je ipak bio najbolji igrač prvenstva.
3. leonel messi - zato što je lud! :)
mnogo dobar igrač. ne znam, mislim da zaslužuje bar ovo mesto.

BorkoSavic

pre 15 godina

Izjava golmana Stojkovica izasla u s. zurnalu od petka 17.oktobra:;Primili smo gol,a onda je Vidic podviknuo i priveli smo utakmicu kraju".Serbian murder,yeah.A za komsije,koji redovno biju Engleze i kazu da nam je vezni red los,upravo se zavrsila utakmica Roma-Inter,gde ste mogli da vidite kako igra kapiten Srpske reprezentacije.Vas kapiten?

N-E-O

pre 15 godina

Jedini covek koji zasluzuje nagradu je Fernando Tores.Igrao je fantasticno na EP i imao je fantasticnu sezonu u Liverpulu.Realno Ronaldo je igrao u Mancesteru kao navijen ali je na EP igrao malo je reci KATASTROFALNO........

messi

pre 15 godina

(d, 19. oktobar 2008 21:40)
Koje engleze tucete vas su napunili englezi u sred hrvatske zato se ne javljaj vise bolje predji da navijas za SRBIJU jer vidis kakve igrce SRBIJA ima Ivanovic(Chelsea) VIDIC(MAN) Stankovic(Inter) Zigic (Valensija) Dragutinovic(Sevilla) Stojkovic(Sporting) Rajkovic(Chelsea) Sulemani(Ajax) dalje da ne pricam mogu tako do sutra!

Egomanijak

pre 15 godina

Odgovor za Diego10
Ko je bolji od Vidica leba ti a?
Teri koji prima sedmicnu platu kao partizanovi i zvezdini igraci godisnje?Ferdinand koji se setka po terenu,Pujol koji veze sa vezom nema ?

johny

pre 15 godina

Da, da, stvarno fale ovde neki igraci. Eto, taj mali Luka Modric, na primer, toliko je veliki igrac da ce Totenhem uskoro da ispadne kako dobro igra, a i Corluka ``koji je bolji od Vidica``, u tandemu s njim.

Dacha

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da idalje ima likova koji je loze na to odakle je koji igrac dosao, partizan ili zvezda, ko da je to bitno... vazno je da se neko od nasih konacno tu nasao, da je igrao za partizan ranije isto tako bi mi bilo drago.
A za onog lika koji je pomenuo Luku Modrica, danas sam gledao totenham i stoke i decko je pokazao koliko (ne)zna, tako da je realno sto ga nema....

Vlado FCB

pre 15 godina

(NiX, 19. oktobar 2008 16:05) Komentar 4
Dovoljno je reci da je igro za Barsu sjajno da je davo golove za pobedu 3-4 puta i to u 90min i da je postigo 8 golova a da je on taj koji treba da organizuje igru ,a jos da ne zaboravim najbolji igras EP i ti bi njega da izbacis pre bi izbacio Zirkova i ubacio Alvesa kolko je golova dao za Seviilu i asistencija!!!A VIDIC je najbolji (najbolji je mala rec) stoper na svetu!!!Nema tu jos Pujola (najbolji odbraneni na EP) al Barsi nije blistao!Ako moze Pepe sto ne bi bio tu i Pujol mada nema ni Terija jeste da nije igro EP i da je za Chelsea promasio penal u finalu LS al ipak je odlican i nema jos par igraca koji su mogli ladno u 30!Po meni napolje Zirkov,Balak,Vander Vart,Drogba umesto njih D.Alves,Evra,Teri i Tevez mada nebi bila greska da se ubaci Pujol i jos par njih tesko se odluciti!!!Svi su odlicni!

GRB111

pre 15 godina

realno ima samo 3-4 odbrambena igracha u ovih 30 i stvarno je priznanje biti tu.. i to + 2 godine zaredom..
Vidi se da napreduje momak, svaka chast . GG !

sest baklji i crvena petokraka im je oznaka

pre 15 godina

A Kezman, dali je i on kandidat za zlatnu loptu, mislim pitam posto je nas najbolji napadac samo mu ne daju da igra.

fk bratstvo i jedinstvo

pre 15 godina

Kakva je to zlatna lopta za koju ne konkurise Mateja Kezman, igrac svetske klase koji je prosao poznatu skolu fudbala.

Grobarac

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu, trenutno je najbolji defanzivac u Ligi Sampiona ;)

C.Ronaldo je "Lezeci Glumac", ako on dobije ovu nagradu, onda fudbal gubi svaki smisao.

Messi ce sigurno biti u finalu, sa Aguerom... jer njih dvojica su trenutno "zive vatre" ;)

Hvala delijama sto su dali ovako veliko ime. ;)

Nikola

pre 15 godina

Hhaahhahahaahahahahhahaahaaa Vidic medju top 10 hahahahahaha...REALNO ima mnogo boljih odbrambenih igraca od njega...Npr Materazzi,Cannavaro,Sergio Ramos,Ferdinand,Terry....Zlatnu loptu Messi-u!!!!
(Diego10, 19. oktobar 2008 18:25)
Materazzi???hehehe

scepan mali

pre 15 godina

Nemanja je realno najbolji defanzivni fudabler na svetu i realno je da udje u top 10.
Bravo Nemanja!!!
P.S.
Vidim opet kod komsija proradio kompleks nize vrednosti! Nastavite tako, odajete nam pocast, jer jedan je Nemanja Vidic i taj spisak ne prekroji niko vise!!!

markooo

pre 15 godina

kakvo priznanje za fantasticne nastupe!!! .... ne mora da dobije ( verovatno i nece ) ali da se nadje na tom spisku , FANTASTICAN USPEH

Milos

pre 15 godina

Kanavaro i Materaci bolji?U cemu to?Klikerima?A ko je spomenuo Miku Ricardsa ocigledno mnogo igra menadzer...Nemanja je nas ponos...

Claudio

pre 15 godina

Corluka je bolji od Vidica,zar ne????? A da,kao C.Ronaldo i Leo Mesi bolji od Modrica,ma vazi. Ako je ne dobije C.Ronaldo stvarno bruka,ali za mene je najbolji KANAVARO!! Kao i 2006.e,sta vi mislite?

Diego10

pre 15 godina

Hhaahhahahaahahahahhahaahaaa Vidic medju top 10 hahahahahaha...REALNO ima mnogo boljih odbrambenih igraca od njega...Npr Materazzi,Cannavaro,Sergio Ramos,Ferdinand,Terry....Zlatnu loptu Messi-u!!!!

rajkard

pre 15 godina

Pa dobro je kad mi srbi imamo bar jednog kandidata..........Samo na spisku fali robinjo recimo umesto cavija!!!!!!!
(NiX,

alo nix-e jesi li to normalan robinho mesto xavija?! robinho je mozda i trebao biti na ovom spisku ali vidi se da si realovac.da te ja naucim nesto u fudbalu nije vazan samo gol robinho je napadac a xavi igra na sredini i jedan je od najboljih asistenta na svetu pritom sto i po nekad da dobar gol.i umalo da zaboravim da kazem da je xavi bio najbolji igrac evropskog prvenstva

BOBA DELIJA

pre 15 godina

SVAKA TI CAST MAJSTORE!!!
Cudi me sto Rio nije medju na spisku, jer je odigrao fantasticno proslu sezonu, kao i Teri koji uvek treba da je tu.
Vidim da mnogi hvale Ramosa i da je na listi, ali on mene ne impresionira svojim igrama, ima strasan potencijal, ali zna cesto i naivno da ispadne iz izgre, kao npr. sinoc na mecu. Sve u svemu lista je uglavnom korektna (konacno).

Telep

pre 15 godina

ja mislimn da bi dj krmak trebao da dobije zelenu loptu da mu ide sa bojom kose... a zlatnu bi trebalo da dobije Runi ili Ronaldo. ali ne Milijas nezaostaje...

Marko R

pre 15 godina

Moram i ja da kazem nesto: NEMANJA CARE!
A koji je ovo majstor uspeo da sastavi tekst u kome pise o ronaldinju i nekim bajatim zvezdama dok Nemanju srbina kvalifikovani ljudi hoce da proglase za igraca godine. Srbijo muko moja!!

Luka Modric je zasluzio da se nadje na spisku, al nije zbog neke zavere.

dule

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu, odlican igrac, ali steta da nece nikad viditi neko veliko natjecanje jer jednostavno u reprezentaciji nemate dovoljno kvalitetene igrace. Pogotovo vezni red i napad su vam vise nego smesni. A tako se ne moze igrati fudbal, jedino napucavati lopta se moze.

muamua

pre 15 godina

A odakle vama to da je Vidic Zvezdin igrac? Procitajte bolje mislim da se nigde tu Zvezda ne spominje...ali da krenemo redom SALE DJORDJEVIC VLADE DIVAC DANILOVIC PASPALJ REBRACA KICANOVIC NAKIC OBRADOVIZ ZELJKO C C C

anica

pre 15 godina

Bravo Vidicu,ti i jesi zasluzio da budes na vrhu!!!
Fenomenalan fudbaler,volela bih da osvojis zlatnu loptu,a bas ako nece...onda neka to bude Ferni Tores:)))

J.R.

pre 15 godina

Ronaldo, Tores, Kasiljas, Mesi, Ramos, Dzerard... Superjaka konkurencija. Ne znam da li ce Vidic dobiti ovo, ali je bas lepo sto se nasao na listi kandidata.

cantona

pre 15 godina

svaka čast Vidiću i treba da je na listi, ali da nema Ria Ferdinanda to je neverovatno!?!?!?
Čovek je najbolji defanzivac na svetu, a ovi ga komotno izostave. Neočekivano od Frans fudbala

Srdjan

pre 15 godina

Ronaldo,Runi i Vidic su jedini iz Mancestera.Svaka cast Vidicu!Bilo bi nezasluzeno da nema najboljeg odbrambenog igraca na svetu!

Misa SRBIJA

pre 15 godina

A GDE JE TU ZIVA LEGENDA ALESSANDRO DEL PIERO???!!!
Ma kakav luka modric, covek nema veze sa vezom...

NEMANJA JE NAJBOLJI STOPER NA SVETU!!!

d

pre 15 godina

pa ne treba nama niko na listi,samo nek mi redovno tucemo engleze i ostale velikane i igramo 4-finala šampionata a za ostalo cemo lako

NikolaMVP

pre 15 godina

Nemanja Vidic nekada je bio zvezdin Sami Hipija.Ja bih glasao za Gerarda covek ima verovatno najvise tacnih pasova, najmanje izgubljenih lopti,precizan i jak sut i veliko srce

Miro

pre 15 godina

Pa koja budala bi uvrstila Luku Tonija u ovu listu, a kamoli da on jos dobije zlatnu loptu. Taj je lik promasaj nad promasajima... Svasta...

Diego10

pre 15 godina

Egomanijak ja nisam ni reko da je Jupol bolji od njega...Sto mene briga kolko Terry prima,kad Vidic bude igrao kao on primace i on toliko...Ferdinand se mozda seta ali je REALNO bolji od Vidica...Mica Richards je bolji ili je barem u rangu sa Vidicem!!

Moljac

pre 15 godina

AIG? Zar oni nisu bankrotirali i uveli svet u nevidjenu finansijsku krizu (zajedno sa Liman bradersom)? Mora biti da je ovo neka jako stara fotografija.

Diego10

pre 15 godina

Hhaahhahahaahahahahhahaahaaa Vidic medju top 10 hahahahahaha...REALNO ima mnogo boljih odbrambenih igraca od njega...Npr Materazzi,Cannavaro,Sergio Ramos,Ferdinand,Terry....Zlatnu loptu Messi-u!!!!

dule

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu, odlican igrac, ali steta da nece nikad viditi neko veliko natjecanje jer jednostavno u reprezentaciji nemate dovoljno kvalitetene igrace. Pogotovo vezni red i napad su vam vise nego smesni. A tako se ne moze igrati fudbal, jedino napucavati lopta se moze.

muamua

pre 15 godina

A odakle vama to da je Vidic Zvezdin igrac? Procitajte bolje mislim da se nigde tu Zvezda ne spominje...ali da krenemo redom SALE DJORDJEVIC VLADE DIVAC DANILOVIC PASPALJ REBRACA KICANOVIC NAKIC OBRADOVIZ ZELJKO C C C

Diego10

pre 15 godina

Egomanijak ja nisam ni reko da je Jupol bolji od njega...Sto mene briga kolko Terry prima,kad Vidic bude igrao kao on primace i on toliko...Ferdinand se mozda seta ali je REALNO bolji od Vidica...Mica Richards je bolji ili je barem u rangu sa Vidicem!!

Claudio

pre 15 godina

Corluka je bolji od Vidica,zar ne????? A da,kao C.Ronaldo i Leo Mesi bolji od Modrica,ma vazi. Ako je ne dobije C.Ronaldo stvarno bruka,ali za mene je najbolji KANAVARO!! Kao i 2006.e,sta vi mislite?

N-E-O

pre 15 godina

Jedini covek koji zasluzuje nagradu je Fernando Tores.Igrao je fantasticno na EP i imao je fantasticnu sezonu u Liverpulu.Realno Ronaldo je igrao u Mancesteru kao navijen ali je na EP igrao malo je reci KATASTROFALNO........

Nikola

pre 15 godina

Hhaahhahahaahahahahhahaahaaa Vidic medju top 10 hahahahahaha...REALNO ima mnogo boljih odbrambenih igraca od njega...Npr Materazzi,Cannavaro,Sergio Ramos,Ferdinand,Terry....Zlatnu loptu Messi-u!!!!
(Diego10, 19. oktobar 2008 18:25)
Materazzi???hehehe

Vlado FCB

pre 15 godina

(NiX, 19. oktobar 2008 16:05) Komentar 4
Dovoljno je reci da je igro za Barsu sjajno da je davo golove za pobedu 3-4 puta i to u 90min i da je postigo 8 golova a da je on taj koji treba da organizuje igru ,a jos da ne zaboravim najbolji igras EP i ti bi njega da izbacis pre bi izbacio Zirkova i ubacio Alvesa kolko je golova dao za Seviilu i asistencija!!!A VIDIC je najbolji (najbolji je mala rec) stoper na svetu!!!Nema tu jos Pujola (najbolji odbraneni na EP) al Barsi nije blistao!Ako moze Pepe sto ne bi bio tu i Pujol mada nema ni Terija jeste da nije igro EP i da je za Chelsea promasio penal u finalu LS al ipak je odlican i nema jos par igraca koji su mogli ladno u 30!Po meni napolje Zirkov,Balak,Vander Vart,Drogba umesto njih D.Alves,Evra,Teri i Tevez mada nebi bila greska da se ubaci Pujol i jos par njih tesko se odluciti!!!Svi su odlicni!

sest baklji i crvena petokraka im je oznaka

pre 15 godina

A Kezman, dali je i on kandidat za zlatnu loptu, mislim pitam posto je nas najbolji napadac samo mu ne daju da igra.

iskren

pre 15 godina

i ja mislim da nece dobiti ylatnu loptu,a naravno da zasluzuje da bude na toj listi...zna se da ce da je dobije najbolji a to jo KRISTIANO RONALDO..zasluzio je... dovoljno je reci da je dao 42 gola..

sasa

pre 15 godina

Kratko i jasno,dobitnik je C.Ronaldo,a nepravda bi bila da je ne dobije neko iz Mancester junajteda jer su najvise pokazali prosle sezone!!!
ZAR NE????

žile, najveći poznavalac fudbala

pre 15 godina

eo ovako:
1. kristijano ronaldo - koliko god mi mrsko bilo, i koliko god mi bio antipatičan, lik je dao golova koliko je dao i najzaslužniji za mančesterove titule ove godine.
2. xavi - dvoumio sam se između njega i toresa, ali xavi je ipak bio najbolji igrač prvenstva.
3. leonel messi - zato što je lud! :)
mnogo dobar igrač. ne znam, mislim da zaslužuje bar ovo mesto.

fk bratstvo i jedinstvo

pre 15 godina

Kakva je to zlatna lopta za koju ne konkurise Mateja Kezman, igrac svetske klase koji je prosao poznatu skolu fudbala.

Marko R

pre 15 godina

Moram i ja da kazem nesto: NEMANJA CARE!
A koji je ovo majstor uspeo da sastavi tekst u kome pise o ronaldinju i nekim bajatim zvezdama dok Nemanju srbina kvalifikovani ljudi hoce da proglase za igraca godine. Srbijo muko moja!!

Luka Modric je zasluzio da se nadje na spisku, al nije zbog neke zavere.

messi

pre 15 godina

(d, 19. oktobar 2008 21:40)
Koje engleze tucete vas su napunili englezi u sred hrvatske zato se ne javljaj vise bolje predji da navijas za SRBIJU jer vidis kakve igrce SRBIJA ima Ivanovic(Chelsea) VIDIC(MAN) Stankovic(Inter) Zigic (Valensija) Dragutinovic(Sevilla) Stojkovic(Sporting) Rajkovic(Chelsea) Sulemani(Ajax) dalje da ne pricam mogu tako do sutra!

GRB111

pre 15 godina

realno ima samo 3-4 odbrambena igracha u ovih 30 i stvarno je priznanje biti tu.. i to + 2 godine zaredom..
Vidi se da napreduje momak, svaka chast . GG !

BOBA DELIJA

pre 15 godina

SVAKA TI CAST MAJSTORE!!!
Cudi me sto Rio nije medju na spisku, jer je odigrao fantasticno proslu sezonu, kao i Teri koji uvek treba da je tu.
Vidim da mnogi hvale Ramosa i da je na listi, ali on mene ne impresionira svojim igrama, ima strasan potencijal, ali zna cesto i naivno da ispadne iz izgre, kao npr. sinoc na mecu. Sve u svemu lista je uglavnom korektna (konacno).

Egomanijak

pre 15 godina

Odgovor za Diego10
Ko je bolji od Vidica leba ti a?
Teri koji prima sedmicnu platu kao partizanovi i zvezdini igraci godisnje?Ferdinand koji se setka po terenu,Pujol koji veze sa vezom nema ?

Telep

pre 15 godina

ja mislimn da bi dj krmak trebao da dobije zelenu loptu da mu ide sa bojom kose... a zlatnu bi trebalo da dobije Runi ili Ronaldo. ali ne Milijas nezaostaje...

johny

pre 15 godina

Da, da, stvarno fale ovde neki igraci. Eto, taj mali Luka Modric, na primer, toliko je veliki igrac da ce Totenhem uskoro da ispadne kako dobro igra, a i Corluka ``koji je bolji od Vidica``, u tandemu s njim.

d

pre 15 godina

pa ne treba nama niko na listi,samo nek mi redovno tucemo engleze i ostale velikane i igramo 4-finala šampionata a za ostalo cemo lako

Nase ime*

pre 15 godina

realno zasluzuje ali je nece dobiti ;)
bolji je od kanavara 356 puta

1na1 zona markiranje iznosenje lopte poneka asistencija i gol u svim aspektima je izvanredan

markooo

pre 15 godina

kakvo priznanje za fantasticne nastupe!!! .... ne mora da dobije ( verovatno i nece ) ali da se nadje na tom spisku , FANTASTICAN USPEH

anica

pre 15 godina

Bravo Vidicu,ti i jesi zasluzio da budes na vrhu!!!
Fenomenalan fudbaler,volela bih da osvojis zlatnu loptu,a bas ako nece...onda neka to bude Ferni Tores:)))

J.R.

pre 15 godina

Ronaldo, Tores, Kasiljas, Mesi, Ramos, Dzerard... Superjaka konkurencija. Ne znam da li ce Vidic dobiti ovo, ali je bas lepo sto se nasao na listi kandidata.

Grobarac

pre 15 godina

Svaka cast Vidicu, trenutno je najbolji defanzivac u Ligi Sampiona ;)

C.Ronaldo je "Lezeci Glumac", ako on dobije ovu nagradu, onda fudbal gubi svaki smisao.

Messi ce sigurno biti u finalu, sa Aguerom... jer njih dvojica su trenutno "zive vatre" ;)

Hvala delijama sto su dali ovako veliko ime. ;)

Dacha

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da idalje ima likova koji je loze na to odakle je koji igrac dosao, partizan ili zvezda, ko da je to bitno... vazno je da se neko od nasih konacno tu nasao, da je igrao za partizan ranije isto tako bi mi bilo drago.
A za onog lika koji je pomenuo Luku Modrica, danas sam gledao totenham i stoke i decko je pokazao koliko (ne)zna, tako da je realno sto ga nema....

BorkoSavic

pre 15 godina

Izjava golmana Stojkovica izasla u s. zurnalu od petka 17.oktobra:;Primili smo gol,a onda je Vidic podviknuo i priveli smo utakmicu kraju".Serbian murder,yeah.A za komsije,koji redovno biju Engleze i kazu da nam je vezni red los,upravo se zavrsila utakmica Roma-Inter,gde ste mogli da vidite kako igra kapiten Srpske reprezentacije.Vas kapiten?

cantona

pre 15 godina

svaka čast Vidiću i treba da je na listi, ali da nema Ria Ferdinanda to je neverovatno!?!?!?
Čovek je najbolji defanzivac na svetu, a ovi ga komotno izostave. Neočekivano od Frans fudbala

scepan mali

pre 15 godina

Nemanja je realno najbolji defanzivni fudabler na svetu i realno je da udje u top 10.
Bravo Nemanja!!!
P.S.
Vidim opet kod komsija proradio kompleks nize vrednosti! Nastavite tako, odajete nam pocast, jer jedan je Nemanja Vidic i taj spisak ne prekroji niko vise!!!

Srdjan

pre 15 godina

Ronaldo,Runi i Vidic su jedini iz Mancestera.Svaka cast Vidicu!Bilo bi nezasluzeno da nema najboljeg odbrambenog igraca na svetu!

Milos

pre 15 godina

Kanavaro i Materaci bolji?U cemu to?Klikerima?A ko je spomenuo Miku Ricardsa ocigledno mnogo igra menadzer...Nemanja je nas ponos...

Moljac

pre 15 godina

AIG? Zar oni nisu bankrotirali i uveli svet u nevidjenu finansijsku krizu (zajedno sa Liman bradersom)? Mora biti da je ovo neka jako stara fotografija.

NikolaMVP

pre 15 godina

Nemanja Vidic nekada je bio zvezdin Sami Hipija.Ja bih glasao za Gerarda covek ima verovatno najvise tacnih pasova, najmanje izgubljenih lopti,precizan i jak sut i veliko srce

Miro

pre 15 godina

Pa koja budala bi uvrstila Luku Tonija u ovu listu, a kamoli da on jos dobije zlatnu loptu. Taj je lik promasaj nad promasajima... Svasta...

Misa SRBIJA

pre 15 godina

A GDE JE TU ZIVA LEGENDA ALESSANDRO DEL PIERO???!!!
Ma kakav luka modric, covek nema veze sa vezom...

NEMANJA JE NAJBOLJI STOPER NA SVETU!!!

rajkard

pre 15 godina

Pa dobro je kad mi srbi imamo bar jednog kandidata..........Samo na spisku fali robinjo recimo umesto cavija!!!!!!!
(NiX,

alo nix-e jesi li to normalan robinho mesto xavija?! robinho je mozda i trebao biti na ovom spisku ali vidi se da si realovac.da te ja naucim nesto u fudbalu nije vazan samo gol robinho je napadac a xavi igra na sredini i jedan je od najboljih asistenta na svetu pritom sto i po nekad da dobar gol.i umalo da zaboravim da kazem da je xavi bio najbolji igrac evropskog prvenstva