Tenis 156

Subota, 11.10.2008.

12:59

Jankovićeva u finalu Kupa Kremlja!

Srpska teniserka Jelena Janković igraće u finalu Kupa Kremlja u Moskvi, pošto je savladala Ruskinju Jelenu Dementijevu, sa 2:1, po setovima 0:6, 6:1, 6:0.

Jankoviæeva u finalu Kupa Kremlja! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 15 godina

"Pa kako mozete uopste uporediti jednu fudbalsku utakmicu sa ovim davezom od tenisa! Izgubiti 6-0...i onda je toliko hvaliti."
Tanja, pogledaj pocetak komentara broj trideset tri,divno je objasnjeno zasto toga nema u muskom a ima u zenskom tenisu.
Sve najbolje Jeci Peci

aleksa2003

pre 15 godina

Za sve je zasluzan njen novi decko Janovic.Od kada je sa njim ona prosto unistava,a Janovica niko da pomene.Vaterpolista je to.....

Deki

pre 15 godina

FENOMENALNOOOO JECIKAAA !!!
Hvla ti za ove dane radosti koju delis sa svima nama , neka ti SPORTSKA SRECA uvek bude naklonjena uz tenisko znanje koje je OCIGLEDNO na svakom koraku.Neka te ZDRAVLJE dobro sluzi .
SRECNO U FINALU NAJBOLJA TENISERKO SVETA SRPKINJO JUNACKE KRVI !!!

@leksandar

pre 15 godina

Dajem foru set i po ( vazi samo za olimpijskog prvaka ) !!! u potpisu JJ
Ostali dodjite da treniramo zajedno, naravno ako vam PALAC nije povredjen !!!!
BRAVO JJ !!!

Showgirl

pre 15 godina

Jelena SIGURNO uzima 3.titulu zaredom,pa vec sad mogu da ostavim komentar koji bi bilo logicno da iznesem nakon finala.

"Jelena Jankovic,Maria Sarapova,Tatjana Golovin-bivse studentkinje kod cuvenog Nika B. A sta mislite na koju je naJJponosniji???"

Gavra

pre 15 godina

Lepo je to sto JJ osvaja turnire i igra na visokom nivou, ali mora pod hitno da menja decka Djetica , jer je priznao nezavisno Kosovo.Toliko o patriotizmu JJ.

Goran

pre 15 godina

Kada Jelena i sutra osvoji turnir, Beograde spremi se da je docekas na nacin kakav Jeca i zasluzuje.Jasno je da se nemoze uvijek pobjedjivati, ali kada Jeca sa ovakvim samopuzdanjem igra onda joj se tesko neko moze suprostaviti. Jelena nas cini srecnim. Bravo Jeco!

viva

pre 15 godina

Strasan mec, bravo Jelena. Jao, `al sutra igra protiv Zvonareve i bas ne znam da`l ce imat snage ovako umorna i iscrpljena???`Ajede, Jelena, `ajde!!!!

Tanja

pre 15 godina

Pa kako mozete uopste uporediti jednu fudbalsku utakmicu sa ovim davezom od tenisa! Izgubiti 6-0...i onda je toliko hvaliti. Toga u muskom tenisu nema. Napred NASI veceras protiv Litvanije!

Dusko

pre 15 godina

@Maja, Bajina Basta,
a i svi ostali koji nemaju Eurosport, gledajte u 11:30 na netu http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis
pozz
GO JJ !!!

igysa

pre 15 godina

Ipak je lavica nasla snage ! Nevidjeno !
HA HA hateri na eurosport sajtu su konacno zacutali :-)
Jelena je defitivno i konacno dokazala koliko vredi. Za mene odavno jer je dugo pratim, voleo je i kad gubi i kad pobedjuje, cesto gubio zivce, ali uvek verovao u njen neverovatan talenat ! Ali druge neverne tome sad nemaju jednu rec da joj prigovore.
BRAVO JELENA !

Stanča

pre 15 godina

Bravo, Jeco! Nemam šta drugo da kažem...

P.S. Meč je sutra od 11:30. Može se pratiti na Eurosportu ili na http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis, odaberete Jecin meč. Pušta se preko Windows Media Playera i treba malo vremena dok se ne učita. Kad uključite meč, on će vam ga putiti od početka bilo da je on počeo ranije. To znači da ga možete pratiti uživo ili ga bilo kad gledati kao snimak...

Kao što je neko juče rekao, 'ajmo Jeco do het-trika!

Jeca_Broj_1

pre 15 godina

Kakav rezultat!!!!!!

JELENA NAJBOLJA SI!!!!!!!!!!!!!!!!

Treca titula za tri nedelje!! Retko se to vidja!!!!
PUNO SRECE U FINALU

Kaktus

pre 15 godina

@Zumbule,

Poceo si da veneš pominjući prenos na RTS,pretplatu i Tijanića...

Aman, čoveče, već je na ovim stranicama100 puta rečeno da nemaju pravo prenosa kada je WTA u pitanju. S a m o Eurosport ima pravo na prenos
(platili pa ne daju nikome). Jesi Ii konačno ukapirao?

Iskreno tvoj,

Aleksandar

pre 15 godina

Pratim tenis jos od vremena, kada su na ovim "našim" prostorima igrali Pilić, Franulović, Jovanović, Špear, Jaušovec, Genčić. Na letovanje nisam išao dok se ne završi Wimbledon. Oduvek mi se dopadala lepota ovog individulanog sporta, transformacija tokom meča, borba ličnosti na terenu. I pratim fantastičnu transformaciju JJ. Ono što ona sada radi je nešto najdivnije u ljudskom biću i stvaralašvu. Ona je donela odluku da bude šampionka. Ima podršku svojih roditelja. Izabrali su sjajam tim trenera.
Vlade Divac je dobiju najozbiljniju konkurenciju. Novi idol je tu. Srećno Jelena. U tvoje pobede ne sumnjam. Više se ne nerviram, kada ti igraš, jer znam da daješ sve od sebe i da protivnice daviš kao zmija žabu. Čekaš da se izduvaju i onda počinje tvoj smrtonosni ritual. Uživam u tvojoj igri, koja se može popraviti do neslućenih granica. Zamislite Jelenu koja počinje da igra ofanzivno. Da li ste u to verovali?
Želim ti dobro zdravlje, da te mimoiđu povrede, ostalo ćeš ti već uraditi

GoranRS

pre 15 godina

JJ macevi izgledaju ponekada kao kada se macka igra sa misem.Prvo ih malo pusti da se ponadaju a onda kada te pricapi, nema sanse da se izvuces! Dubok naklon i iskreno postovanje najboljoj teniserki na kugli zemaljskoj.

biba

pre 15 godina

Bravo Jeco!!! Obožavam te! Konačno si sazrela kao igračica i kao ličnost. Dementjeva je prvi set odigrala u velikom stilu, ali nije mogla i drugi set tako, jer ona ipak nije toliko dominantno agresivna. A finale sa Zvonarevom je za Jecu svakako bolje nego sa Safinom!!! Napred Jeco! I dosta priče o Grand slamovima. Šta bi joj vredelo da bljesne na jednom i posle gubi u II kolu. Uostalom, Trejsi Ostin je objektivno rekla to što smo pročitali.

Deki

pre 15 godina

EKSTRAAA
Do sada mi je bilo drago sto je bas ona na prvom mestu, ali sada mi je srce bas puno. Jelena zasluzuje prvo mesto svakako, ali mi je mnogo draze sada nakon pobede nad najjacim teniserkama. Jednostavno, mnogo mi je sladje kada je na prvom mestu nakon direktne pobede nad nekom od konkurentkinja za broj 1 kao sto je Dementijeva. Bilo mi je zao kada pobedjuje sve redom, a onda dodje Serena i izgubi od nje, kao u finalu US-a. Ali sada je mnogo sladje ovo prvo mesto :-) Nadam se samo da ce se zadrzati na toj poziciji jer broj 1 definitivno njoj pripada, mada kako trenutno igra, ne vidim ko bi mogao da joj uzme to mesto uskoro :-)

Ima vremena Silton od Kube

pre 15 godina

Kakva propast zenskog tenisa ... ne mogu da verujem ko danas uzima pare. Stefi, Monika, Arancha, Navratilova i Justine su zakon.

XY

pre 15 godina

@ Kaktus 114

Nije Zumbul počeo već da vene pominjući Tijanica, nego oni koji ne shvataju da RTS MOŽE da kupi ono što hoće.
A kupio je samo muske teniske turnire.
I ne moze njemu niko da odredjuje kao nacionalnoj (cvrc) televiziji koja trosi porez gradjana sta ce da kupi.
Nije iznad gradjana u svojoj drzavi jedan Eurosport, nego naivnost i nedopustiva inertnost nasih ljudi koji i dalje plaćaju pretplatu celnicima RTS-a za ovakva sramna izivljavanja.
A ti samo ćuti i trpi, Kaktuse. I plaćaj.

Pesnik

pre 15 godina

JJ-ZVEZDA VODILJA SRPSKOG SPORTA

Nase srpsko sunce,
crnokoso devojce,
ociju milih i osmeha dragog,
velikog srca i backhand-a jakog...
Sto zorom svaku "reketasicu" kuci ispraca,
znoj proliva,
al' se uvek kao pobednik vraca.
Kraljica teniskog terena,
kojim ce zauvek da vlada,
jer niko nikada ne moze izbrisati sjaj kraljicinog vecnog traga...

Herbie

pre 15 godina

kako se zvase onaj trener sto rece kako JJ nema harizmu i da samo bije po loptici?

Kada bi JJ vodila racuna o tenisu koliko je vodila Zastin sa trenerom, bila bi prva sledecih deset godina, ali JJ zeli i da zivi kao covek a ne da bude zombi!

Lavche

pre 15 godina

Kada bi Jecika igrala samo jedan set protiv Nadala, to bi trajalo 6 dana, i Jecika bi naravno pobedila, posto stize i ono sto Nadal ne bi stigao!!! SVAKA CAST, JECOOOO!!!!!!!

*alexandra*

pre 15 godina

Pa ova devojka je zaista fenomenalna!!
Da li to može još neko!? Izgubiti prvi set sa nulom, a na kraju dobiti meč uz gem količnik +5!? I to protiv četvrte teniserke sveta, koja igra u sjajnoj formi i pre dva meseca je osvojila zlatnu medalju na OI!? To može samo JJ!!
Bravo, JJ!! Bravo, kraljice!! Samo gazi!!
Ajde hrabro do het trika, do treće titule u tri nedelje!! A onda please napravi pauzu do Dohe, nije ti potreban Cirih sledeće nedelje, bolje se dobro odmori i pripremi za Dohu...
Jedna Je JJ!!

ttx

pre 15 godina

Bravo, vrlo je blizu trece titule u nizu i cetvrte ove godine, a ko bi poverovao pre 3-4 meseca... Nadam se da ce otkazati sledeci turnir i odmoriti se za Dohu koju ima sanse i da osvoji uz ovako dobru igru

Blejone

pre 15 godina

U pravu su teniski eksperti kad kažu da je aktuelni ženski tenis u totalnoj dekadenciji. Dementijeva ponizi Jankovićevu u prvom setu, a onda u sledećih 13 gemova osvoji samo jedan! To mogu samo teniserke koje neozbiljno shvataju sport kojim se bave!

nenad

pre 15 godina

Da li je ovo moguce? Jelena je fenomen, ali sto je najlepse srpski fenomen. Ona je napredovala igracki, psiholoski, ona igra na vrhunskom nivou svaki dan na razlicitim kontinentima. Ne smeta joj promena klime, promena vremenskih zona, ne smeta joj sto gubi prvi set sa 6-0. Jelena uziva dok igra, smeje se i pobedjuje.Kako li smo je mi zasluzili? Kako smo zasluzili da nam donosi ovoliko radosti, i kako da joj se oduzimo? Hvala Jelena.Cinis nam zivot lepsim.

M

pre 15 godina

I onda kazu da je zenski tenis u krizi!!??
Svedoci smo da u zadnje vreme najlepse poene vidjamo u zenskim mecevima, dok u muskim mecevima uglavnom vidjamo igru u tri razmene loptice, tipa " raspali 220 na sat".
Siguran sam da nisam usamljen u ovom razmisljanju.

Mirko

pre 15 godina

Otac Ane Čakvetadze, Džamal, je pre dve nedelje izjavio kako Jelena ne zasluzuje prvo mesto i da su bolje Ruskinje!
U medjuvremenu zeka je skočio, uzeo dva turnira odjednom, pa rekao "hop!"
A Čakvetadze sa 5. mesta pala na 12. mesto čim je za trenera uzela Karlosa Rodrigeza!

JA original

pre 15 godina

hahaha, kakav rezultat. Jeca KRALJICA!!! Izgubit 6:0 prvi set i onda pocistiti Dementijevu sa 6:1 6:0, vrh. Kako neko moze da je ne voli. Premda nismo ni sumljali, kad je Jeca rekla da ima jos dva meca onda ima jos dva meca ;).

mix018

pre 15 godina

UH,kakva zena zmaj,taman kad sam pomislio da vise nema snage i da je umor dosao po svoje,ona mi rece da se tek zagrejala!
Kakav fantastican me,ko ovo nije gledao,mnogo je u zivotu propustio,to samo ona moze!
Bravo JJ volimo te do neba!!!

nikola

pre 15 godina

Da li neko posle ovakvog meca uopste i ima sta da kaze sem BRAVO JELENA! ovaj mec je bio neverovatan Jeca je dokazala da zasluzuje prvu pozicuju a posle ovog ima li ko nesto lose da kaze za njnu igru. Ovom pobedom je zapusila usta svim onim ljubomornim ljudima koji su upucivali kritike na njenu igru

Zumbul

pre 15 godina

SVAKA TEBI CAST sestro slatka, igras za Nobelovu nagradu. Prvo mesto je tvoje... Samo igraj svoju igru...
Ti si dokaz da i povredjena(koleno i ledja su nezgodnije povrede od palca) mozes da das sve od sebe, da pokazes hrabrost, odlucnost i veliko znanje...
HVALA TI

I dalje ne znam onom Tijanicu sta je prioritet???
Da li SRPSKA NAJBOLJA TENISERKA ili nesto sasvem bezveze... E moj Tijanicu, vazno je da narod placa pretplatu...

Ниџа Драговољац

pre 15 godina

Фантастично!!! Морал, борбеност и квалитет ЈЈ ме већ дуго одушевљава. Играј ЈЈ, Ти си наш понос.
Честитам, желим Ти добро здравље а све остало умеш и можеш сама.

Nada

pre 15 godina

NEVEROVATNO! Priznajem, posle onakvog rezulatata i Elenine igre u prvom setu, mislila sam da NASA JECA nece imati ni snage ni volje da preokrene mec. KAKVA GRESKA I ZABORAVNOST SA MOJE STRANE (stidim se)! OVA NASA DEVOJKA SE NIKAD NEPREDAJE (uprkos umora, povredama i bolovima zbog kojih je ZLOBNICI I ISMEVAJU)!!! JECA JE PRAVI PRAVCATI SAMPION! NEKA NAM JOS DUGO OSTANE ZDRAVA I VESELA!
PS: Ako izreka "umrece od muke" ima i ozbiljno znacenje, POCINJEM DA STRAHUJEM ZA ZDRAVLJE KOMENTATORA NEMACKOG EUROSPORTA (i "nasih strucnjaka").

GRRRRb1111

pre 15 godina

Znachi devojka je dokazala da je trenutno najborbenija na svetu u tenisu..!
NIJEDAN POJEN NIJE DALA LAKO,stvarno je pokazala da je vr` igrach!

Tako je jeco, soli pamet Ani nek krene kao ti da kida!
GodLike u nastavku. :**

Dule

pre 15 godina

svaka cast Jeco,dokazujes da si sa razlogom najbolja teniserka na svetu!!!Zelim ti sve najbolje i da sto duze budes 1. teniserka sveta!SRBIN

bane

pre 15 godina

Još jednom bravo jeco.Hvala RTS-u što ponovo po ko yna koji put nije dao prenos. Jeco plati pretplatu da možemo da te gledamo.tj4zg

andrin

pre 15 godina

Da se zna ko je gazda na terenu.Jelena je trenutno psihicki,tehnicki,takticki najbolja teniserka na svetu.To je dokazala na ovom mecu.
Sve cestitke na pobedi i nadam se vec prvoj GS tituli na pocetku sledece sezone.
Samo nek Ana izadje iz krize i vrati se u staru formu
pa cemo brzo i do Federejsn titule.
Srecno Jeleni sutra u finalu.

Beogradjanin

pre 15 godina

„Po meni je mec sa Dementijevom mec odluke ko zasluzuje prvo mesto“

Deki, ako si se sada stvarno uverio ko zaslužuje prvo mesto, i mi smo!

P.S. Jelena, tvoji navijači te mole da posle Moskve malo odmoriš i sačuvaš
snagu za Dohu. Volimo te i uz tebe smo..

Maja,Bajina Basta

pre 15 godina

Bravo Jeco!Do pobede!Da nije tebe,sada bih verovatno vristala po kuci koliko sam se iznervirala.Pustim ja RTS1,a na njemu reklama,,Dan fudbala na RTS-u.,,Kako ih nije sramota!Jeca pobedjuje,a oni se nisu udostojili da prenose njene meceve,ali obavezno se prenose fudbalske utakmice.Da bar imamo nesto korisno da vidimo iz tih utakmica,ali nemamo.A iz Jecinih meceva mozemo da vidimo kako se treba do poslednjeg trenutka.Iako nisam u mogucnosti(kao ni mnogi drugi)da gledam Jecine meceve.verujem da ce da pobedi i Safinu i Zvonarevu(KOJA GOD DA PRODJE U FINALE).A sto se tice Dementijeve,verovatno je naslucivala da ce da izgubi,pa se na vreme obezbedila recenicom,,Jelena je najbolja,,i bila je u pravu.P.S.Zna li neko gde da gledam finale i u koliko sati pocinje.

Tamara

pre 15 godina

Jelena je cudo,svaka joj cast kako je uspela da pobedi pored tako velikog umora!!!U pocetku je izgubila 6:0 ali to je samo zato sto joj je trebalo vremena da ,,uhvati ritam,,!kasnije je sve bilo bolje!
P.S vratila je za ono 6:0!!!
Srecno u finalu!
uz tebe smo!

Mladja

pre 15 godina

ccc.....Jelena ZMAJ!!! Da li ste videli kako je u drugom i trecem setu bacila ovu , nimalo laku protivnicu, u nesvest, svojim trcanjem i zeljom!! Nema sta...ocekivano je ovo sve od PRVE igracice sveta. Bojkot RTS-a i njihove prtplate!!!!!!

Aca Srbin

pre 15 godina

Kakakv mec!
Bravo JJ! Ne moze ovo svako!
Otac Anne Chakvetadze je rekao da Jelena gubi cesto od Ruskinja, a evo na poslednjih 5 turnira, cetiri finala i na svakom turniru dobijala dve-tri Ruskinje, sad jos u sred Moskve!

Jelena Dokic je dobila Dementievu u finalu ovog turnira pre neku godinu, nadam se da ce jos jedna Srpkinja i jos jedna Jelena dobiti Ruskinju u finalu turnira!

Napred Jeco!!!

Marija

pre 15 godina

Kad se sad nisam slogir'o nikad necu :)
Aman, Jceo, nemoj vise to da nam radis, poubijaces pola Srbije :P
Pa da (jos jednom) pocistis Zvonarevu i da slavimo novu titulu :)
Love U

Nebojsa

pre 15 godina

Lavlje srce, bori se do kraja i ne trazi opravdanja. Pravo je zadovoljstvo gledati ovog dostojanstvenog sportistu, bez obzira da li gubi ili dobija. Zasluzuje svako postovanje...

peko

pre 15 godina

Шта све ова наша Јеца,када је здрава и прилично уморна,може у тенису!Дјевојке,не љутите Јецу,иначе ћете проћи као Дементијева!
П.С.Јелена на руском је Елена,тако да су се у Москви,ако говоримо српски,у полуфиналу састале двије Јелене.

Saša

pre 15 godina

Što reći nego svaka čast. Dok ovo pišem Zvonareva je osvojila prvi set. Pa bilo bi lijepo tri osvojena turnira sa tri pobjede protiv Zvonareve. Još jednom bravo.

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Ne pisem komentare,ali danas, jednostavno moram.Mislim da vise nema osobe koja pred ovom divnom devojkom moze da ostane ravnodusna.Kada svi pomisle da je gotova,da dalje ne moze-ona se digne iz pepela.Bravo,Jeco!Divim ti se. Ziva nam,zdrava i nasmejana bila zauvek.

jota

pre 15 godina

Kakva carica, ona stvarno igra kao sto pise na njenom sajtu, apise sledece: IGRAJ KAO DA REZULTAT NE POSTOJI.
DUBOKO POSTOVANJE ZA JELENU.

WTATP Lista

pre 15 godina

Ovo je jedan od najbizarnijih mogucih rezultata u tenisu koji se uopste mogu zamisliti, a u direktnom duelu dve trenutno najbolje svetske defanzivke jasno se moglo videti cija odbrana je (naj)bolja. Ovim sjajnim plasmanom, osim sto ce igrati svoje trece finale za redom bez nedelje pauze, Jelena je upravo resila sve dileme oko toga ko ce biti broj jedan na WTA listi bar sledecih 100njak dana - osigurala se do kraja oktobra, a gotovo formalnost joj treba da tu ostane i posle zavrsnog mastersa, pa samim tim i do kraja novembra, decembra i zadnje nedelje janura kada bi u zavisnosti od rezultata u Melburnu moglo doci do znacajnijih promena na listi, pa i na njenom vrhu.

Iako bi neuporedivo bolje bilo ako JJ sutra trijumfuje, i samo finale predstavlja lep rezultat, a Jelena bi onda sledece nedelje trebala da se odmara i propusti Cirih, jer ne sme da rizikuje svoju zivotnu formu pred godisnji masters eventualnim premorem zbog nekog manjeg turnira (Cirih je ove sezone derogiran u drugu kategoriju) jer je vec ovde u Moskvi Jelena imala velike probleme sa otvaranjem svojih meceva i svi prvi setovi su joj bili daleko ispod renomea.

Thunderbird

pre 15 godina

Gde su sad "eksperti" koji su juče rekli:"Umorna si, istrošena, uzela si bodove idi kući"?!
Neznalice nikad neće znati šta znači biti vrhunski sportista.
I ko moze da postane prvi na svetu - a ko ne moze!


P.S. Evo kako zajedljive reči zlobnika o Grend Slemu koji JJ tek treba da osvoji, pošteno i realno komentariše hrvatski teniski portal salatara.com

"Ne prestaju polemike o Jeleni Janković, vodećoj tenisačici na WTA-ljestvici. Američki mediji skloni su potanko raščlanjivati zasluženost Jelenina boravka na vrhu. Prenosimo razmišljanja Tracy Austin koja je 1979. i 1981. osvojila US Open.

Ne mislim da osvajanje turnira iz serije Grand Slam mora biti uvjet za izbijanje na prvo mjesto WTA-ljestvice. Jelena igra po pravilima i zato ju se ne može osuđivati ako je do vrha došla pridržavajući ih se. Jankovićevoj treba odati i priznanje zbog iznimne upornosti i stalnosti u igri, poručila je Tracy Austin.

Dodajmo da srbijanska tenisačica ipak nije prva igračica koja je bez osvojenoga najvećega turnira došla do vrha ženske ljestvice. Francuskinja Amélie Mauresmo došla je do 1. mjesta na WTA-ljestvici u rujnu 2004. godine. Provela je na vrhu, uz manje prekide, 39 tjedana, a tek je 2006. godine osvojila Australian Open. Belgijanka Kim Clijsters bila je prva na svijetu u kolovozu 2003. godine, a tek je 2005. godine osvojila US Open.

Gledamo li statistiku, to znači da bi Jankovićeva tek 2010. trebala osvojiti turnir iz serije Grand Slam.
Ni prva ni zadnja."

giga

pre 15 godina

nemogu da verujem odakle devojci ovolko snage da ona 3 nedelje uzastopno igra i pobedjuje sve.stvarno nemam reci,svaka joj cast,sasvim zasluzeno je I igracica sveta,a mi treba samo da smo ponosni i zahvalni sto ovako prezentuje nasu drzavu.
ajde jelena sgazi sutra ruskinju(zvonarevu ili safinu)..

Ostoja'NBgd

pre 15 godina

Fantasticno!
Kakav je karakter i borac nasa Jeca,to je nevidjeno. Gubi 0:6 i za svaki dobar potez aplaudira protivnici ali se i trenucima kada je potpuno jasno da gubi set, ona bori kao da je mec lopta za nju. Zato je najbolja.Bog to sve vidi i nagradjuje. Za mene ce Jeca da bude pobednik i kada izgubi(ne daj boze) neki mec.

Maksimalno orao pozitivno

pre 15 godina

Ne znam šta je Jelena Janković, ali posle ovoga znam da sam ja ili Napoleon, ili Petar Veliki. Vodite me gde mi je mesto.

Нисам тенисер

pre 15 godina

Ко каже да је женски тенис "досадан"! Овакав меч (0:6, 6:1, 6:0) могу да нам приреде само нежне, осећајне душе, а не мушки роботи! Хиљаду пута "Браво!" за Јецу, сад гледам која ће јој бити противница у финалу. "Евро-спорт" је не само коректно преносио, већ и више пута камеру усмерио на српске навијаче са заставом. Да не заборавим: у тренутку кризе, Јецина мајка је викнула из све снаге да се заорило халом: "Не жури!". Кћи ју је послушала - резултат сами знате, а стручне коментаре препуштам стручњацима.

Jovana

pre 15 godina

Ova riba je luda!! Obozavam je!! Odakle njoj motivacije da preokrene ONAKAV rez!! xD Anu postujem, ali JJ je fenomen!! Cestitke i sta bude, bice. Meni je ona odavno osvojila srce.

Vlada

pre 15 godina

Pa, odakle ti snaga... I da se vratis posle tako katastrofalnog prvog seta... I to u sred Rusije... Nemam reci, stvarno si ponos srbije! Od tebe svi trebaju da uce sta je upornost! Svaka cast!

Avax

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da verujem kako Jelena dobro igra. Samo se setite ove iste Jelene sa pocetka 2007. godine. Tada je jedino imala vrhunski bekhend i kretanje. Sada na forhendu i servisu mogu da joj pozavide i muskarci. Takticki je,npr. 1000 milja ispred Ane. Igra pametno , bez nepotrebnih udaraca. Ma svaka ti cast Jelena, nema sta. Srecno i u finalu!!!
Ako sam do pre 2 nedelje i mislio da zenski tenis nema lidera, evo odmah povlacim to...

V.J.

pre 15 godina

Jeca je primer ljudskog poštenja, pravi sportista koji čvrsto stoji na zemlji.
Veliki čovek, veliki karakter.
Skupoceni talenat i teniski dragulj.

maca

pre 15 godina

Svaka ti čast Jelena. Ovo što si danas prikazala u 2. i 3. setu protiv olimpijske pobjednice je velemajstorski. Nakon što si izgubila 1. set praktički bez borbe u 2. i 3. setu si deklasirala Dementijevu. Samo i dalje nastavi s ovakvim igrama i još više unaprijedi svoju igru i osvojiti ćeš Masters i GRAN SLAM turnir. Mnogo sreće sutra u finalu.

branka

pre 15 godina

Svaka cast,Jeco!Drugi i treci set fantasticni!A pocelo je tako sto je komentator sa eurosporta rekao da je ovo jedan od onih dana kada Dementijeva sve pogadja.Na kraju mi je bilo zao devojke,vise nije znala sta da radi !A Jeca u svom elementu,osmeh,osmeh,osmeh i naravno,fantasticna igra!!!Jos jednom,bravo!Sutra,zna se,nova titula!!!!

Mladen

pre 15 godina

Ova Jelena je luda he he he...Svaki meč joj je zanimljiv.
Možda ne osvaja velike turnire, ali zbog ovakvih mečeva mi je drago što je PRVA!

Euzebio

pre 15 godina

Volim, volim, volim, volim, volim, volim, volim, volim, volllllllllllliiiiiiim kad na Jecu mirišeeeeeeeeeeee... Gas, gas, turururu, gas, gas, turururu, gas, gas...

Kricke_Sever

pre 15 godina

Bravo kraljice dokazala si ovim mecom a i u nekoliko prethodnih da si ubedljivo najbolja i da jedina mozes da pobedis umor i povrede...SRBIJA JE UZ TEBE!!!

leona

pre 15 godina

Sve cestitke Jeleni. Samo napred. Pokazujes da si najbolja. Nadam se sutra ces pobediti u finalu, pa da se svi radujemo. Dobro zdravlje i uspeh uvek dolazi kad je neko vredan i uporan.

Masa

pre 15 godina

Koja kraljica! Ja nemam reci :))) Ove godine protiv top 10 igracica 12 pobeda i 11 poraza (cisto da se zna da je u plusu i da je vise poraza u prvom delu sezone)! Srecno sutra, mada ako ovako bude igrala, trofej je njen! Stvarno #1!!!

dobar-los-zao

pre 15 godina

Bravo Jeco ti si izrasla u pravu sampionku. Posle onakvog prvog seta napraviti spektakularan povratak. Pa to mogu samo veliki igraci tj. igracice. Zavrsi sutra posao pa na odmor.Ne treba rizikovati neku povredu.
Pozdrav svim Jeleninim navijacima

Thunderbird

pre 15 godina

Gde su sad "eksperti" koji su juče rekli:"Umorna si, istrošena, uzela si bodove idi kući"?!
Neznalice nikad neće znati šta znači biti vrhunski sportista.
I ko moze da postane prvi na svetu - a ko ne moze!


P.S. Evo kako zajedljive reči zlobnika o Grend Slemu koji JJ tek treba da osvoji, pošteno i realno komentariše hrvatski teniski portal salatara.com

"Ne prestaju polemike o Jeleni Janković, vodećoj tenisačici na WTA-ljestvici. Američki mediji skloni su potanko raščlanjivati zasluženost Jelenina boravka na vrhu. Prenosimo razmišljanja Tracy Austin koja je 1979. i 1981. osvojila US Open.

Ne mislim da osvajanje turnira iz serije Grand Slam mora biti uvjet za izbijanje na prvo mjesto WTA-ljestvice. Jelena igra po pravilima i zato ju se ne može osuđivati ako je do vrha došla pridržavajući ih se. Jankovićevoj treba odati i priznanje zbog iznimne upornosti i stalnosti u igri, poručila je Tracy Austin.

Dodajmo da srbijanska tenisačica ipak nije prva igračica koja je bez osvojenoga najvećega turnira došla do vrha ženske ljestvice. Francuskinja Amélie Mauresmo došla je do 1. mjesta na WTA-ljestvici u rujnu 2004. godine. Provela je na vrhu, uz manje prekide, 39 tjedana, a tek je 2006. godine osvojila Australian Open. Belgijanka Kim Clijsters bila je prva na svijetu u kolovozu 2003. godine, a tek je 2005. godine osvojila US Open.

Gledamo li statistiku, to znači da bi Jankovićeva tek 2010. trebala osvojiti turnir iz serije Grand Slam.
Ni prva ni zadnja."

Vlada

pre 15 godina

Pa, odakle ti snaga... I da se vratis posle tako katastrofalnog prvog seta... I to u sred Rusije... Nemam reci, stvarno si ponos srbije! Od tebe svi trebaju da uce sta je upornost! Svaka cast!

Maksimalno orao pozitivno

pre 15 godina

Ne znam šta je Jelena Janković, ali posle ovoga znam da sam ja ili Napoleon, ili Petar Veliki. Vodite me gde mi je mesto.

mix018

pre 15 godina

UH,kakva zena zmaj,taman kad sam pomislio da vise nema snage i da je umor dosao po svoje,ona mi rece da se tek zagrejala!
Kakav fantastican me,ko ovo nije gledao,mnogo je u zivotu propustio,to samo ona moze!
Bravo JJ volimo te do neba!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Pratim tenis jos od vremena, kada su na ovim "našim" prostorima igrali Pilić, Franulović, Jovanović, Špear, Jaušovec, Genčić. Na letovanje nisam išao dok se ne završi Wimbledon. Oduvek mi se dopadala lepota ovog individulanog sporta, transformacija tokom meča, borba ličnosti na terenu. I pratim fantastičnu transformaciju JJ. Ono što ona sada radi je nešto najdivnije u ljudskom biću i stvaralašvu. Ona je donela odluku da bude šampionka. Ima podršku svojih roditelja. Izabrali su sjajam tim trenera.
Vlade Divac je dobiju najozbiljniju konkurenciju. Novi idol je tu. Srećno Jelena. U tvoje pobede ne sumnjam. Više se ne nerviram, kada ti igraš, jer znam da daješ sve od sebe i da protivnice daviš kao zmija žabu. Čekaš da se izduvaju i onda počinje tvoj smrtonosni ritual. Uživam u tvojoj igri, koja se može popraviti do neslućenih granica. Zamislite Jelenu koja počinje da igra ofanzivno. Da li ste u to verovali?
Želim ti dobro zdravlje, da te mimoiđu povrede, ostalo ćeš ti već uraditi

Nada

pre 15 godina

NEVEROVATNO! Priznajem, posle onakvog rezulatata i Elenine igre u prvom setu, mislila sam da NASA JECA nece imati ni snage ni volje da preokrene mec. KAKVA GRESKA I ZABORAVNOST SA MOJE STRANE (stidim se)! OVA NASA DEVOJKA SE NIKAD NEPREDAJE (uprkos umora, povredama i bolovima zbog kojih je ZLOBNICI I ISMEVAJU)!!! JECA JE PRAVI PRAVCATI SAMPION! NEKA NAM JOS DUGO OSTANE ZDRAVA I VESELA!
PS: Ako izreka "umrece od muke" ima i ozbiljno znacenje, POCINJEM DA STRAHUJEM ZA ZDRAVLJE KOMENTATORA NEMACKOG EUROSPORTA (i "nasih strucnjaka").

Mirko

pre 15 godina

Otac Ane Čakvetadze, Džamal, je pre dve nedelje izjavio kako Jelena ne zasluzuje prvo mesto i da su bolje Ruskinje!
U medjuvremenu zeka je skočio, uzeo dva turnira odjednom, pa rekao "hop!"
A Čakvetadze sa 5. mesta pala na 12. mesto čim je za trenera uzela Karlosa Rodrigeza!

Beogradjanin

pre 15 godina

„Po meni je mec sa Dementijevom mec odluke ko zasluzuje prvo mesto“

Deki, ako si se sada stvarno uverio ko zaslužuje prvo mesto, i mi smo!

P.S. Jelena, tvoji navijači te mole da posle Moskve malo odmoriš i sačuvaš
snagu za Dohu. Volimo te i uz tebe smo..

Kaktus

pre 15 godina

@Zumbule,

Poceo si da veneš pominjući prenos na RTS,pretplatu i Tijanića...

Aman, čoveče, već je na ovim stranicama100 puta rečeno da nemaju pravo prenosa kada je WTA u pitanju. S a m o Eurosport ima pravo na prenos
(platili pa ne daju nikome). Jesi Ii konačno ukapirao?

Iskreno tvoj,

Euzebio

pre 15 godina

Volim, volim, volim, volim, volim, volim, volim, volim, volllllllllllliiiiiiim kad na Jecu mirišeeeeeeeeeeee... Gas, gas, turururu, gas, gas, turururu, gas, gas...

jota

pre 15 godina

Kakva carica, ona stvarno igra kao sto pise na njenom sajtu, apise sledece: IGRAJ KAO DA REZULTAT NE POSTOJI.
DUBOKO POSTOVANJE ZA JELENU.

Нисам тенисер

pre 15 godina

Ко каже да је женски тенис "досадан"! Овакав меч (0:6, 6:1, 6:0) могу да нам приреде само нежне, осећајне душе, а не мушки роботи! Хиљаду пута "Браво!" за Јецу, сад гледам која ће јој бити противница у финалу. "Евро-спорт" је не само коректно преносио, већ и више пута камеру усмерио на српске навијаче са заставом. Да не заборавим: у тренутку кризе, Јецина мајка је викнула из све снаге да се заорило халом: "Не жури!". Кћи ју је послушала - резултат сами знате, а стручне коментаре препуштам стручњацима.

nenad

pre 15 godina

Da li je ovo moguce? Jelena je fenomen, ali sto je najlepse srpski fenomen. Ona je napredovala igracki, psiholoski, ona igra na vrhunskom nivou svaki dan na razlicitim kontinentima. Ne smeta joj promena klime, promena vremenskih zona, ne smeta joj sto gubi prvi set sa 6-0. Jelena uziva dok igra, smeje se i pobedjuje.Kako li smo je mi zasluzili? Kako smo zasluzili da nam donosi ovoliko radosti, i kako da joj se oduzimo? Hvala Jelena.Cinis nam zivot lepsim.

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Ne pisem komentare,ali danas, jednostavno moram.Mislim da vise nema osobe koja pred ovom divnom devojkom moze da ostane ravnodusna.Kada svi pomisle da je gotova,da dalje ne moze-ona se digne iz pepela.Bravo,Jeco!Divim ti se. Ziva nam,zdrava i nasmejana bila zauvek.

Lavche

pre 15 godina

Kada bi Jecika igrala samo jedan set protiv Nadala, to bi trajalo 6 dana, i Jecika bi naravno pobedila, posto stize i ono sto Nadal ne bi stigao!!! SVAKA CAST, JECOOOO!!!!!!!

M

pre 15 godina

I onda kazu da je zenski tenis u krizi!!??
Svedoci smo da u zadnje vreme najlepse poene vidjamo u zenskim mecevima, dok u muskim mecevima uglavnom vidjamo igru u tri razmene loptice, tipa " raspali 220 na sat".
Siguran sam da nisam usamljen u ovom razmisljanju.

WTATP Lista

pre 15 godina

Ovo je jedan od najbizarnijih mogucih rezultata u tenisu koji se uopste mogu zamisliti, a u direktnom duelu dve trenutno najbolje svetske defanzivke jasno se moglo videti cija odbrana je (naj)bolja. Ovim sjajnim plasmanom, osim sto ce igrati svoje trece finale za redom bez nedelje pauze, Jelena je upravo resila sve dileme oko toga ko ce biti broj jedan na WTA listi bar sledecih 100njak dana - osigurala se do kraja oktobra, a gotovo formalnost joj treba da tu ostane i posle zavrsnog mastersa, pa samim tim i do kraja novembra, decembra i zadnje nedelje janura kada bi u zavisnosti od rezultata u Melburnu moglo doci do znacajnijih promena na listi, pa i na njenom vrhu.

Iako bi neuporedivo bolje bilo ako JJ sutra trijumfuje, i samo finale predstavlja lep rezultat, a Jelena bi onda sledece nedelje trebala da se odmara i propusti Cirih, jer ne sme da rizikuje svoju zivotnu formu pred godisnji masters eventualnim premorem zbog nekog manjeg turnira (Cirih je ove sezone derogiran u drugu kategoriju) jer je vec ovde u Moskvi Jelena imala velike probleme sa otvaranjem svojih meceva i svi prvi setovi su joj bili daleko ispod renomea.

andrin

pre 15 godina

Da se zna ko je gazda na terenu.Jelena je trenutno psihicki,tehnicki,takticki najbolja teniserka na svetu.To je dokazala na ovom mecu.
Sve cestitke na pobedi i nadam se vec prvoj GS tituli na pocetku sledece sezone.
Samo nek Ana izadje iz krize i vrati se u staru formu
pa cemo brzo i do Federejsn titule.
Srecno Jeleni sutra u finalu.

JA original

pre 15 godina

hahaha, kakav rezultat. Jeca KRALJICA!!! Izgubit 6:0 prvi set i onda pocistiti Dementijevu sa 6:1 6:0, vrh. Kako neko moze da je ne voli. Premda nismo ni sumljali, kad je Jeca rekla da ima jos dva meca onda ima jos dva meca ;).

GoranRS

pre 15 godina

JJ macevi izgledaju ponekada kao kada se macka igra sa misem.Prvo ih malo pusti da se ponadaju a onda kada te pricapi, nema sanse da se izvuces! Dubok naklon i iskreno postovanje najboljoj teniserki na kugli zemaljskoj.

Avax

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da verujem kako Jelena dobro igra. Samo se setite ove iste Jelene sa pocetka 2007. godine. Tada je jedino imala vrhunski bekhend i kretanje. Sada na forhendu i servisu mogu da joj pozavide i muskarci. Takticki je,npr. 1000 milja ispred Ane. Igra pametno , bez nepotrebnih udaraca. Ma svaka ti cast Jelena, nema sta. Srecno i u finalu!!!
Ako sam do pre 2 nedelje i mislio da zenski tenis nema lidera, evo odmah povlacim to...

XY

pre 15 godina

@ Kaktus 114

Nije Zumbul počeo već da vene pominjući Tijanica, nego oni koji ne shvataju da RTS MOŽE da kupi ono što hoće.
A kupio je samo muske teniske turnire.
I ne moze njemu niko da odredjuje kao nacionalnoj (cvrc) televiziji koja trosi porez gradjana sta ce da kupi.
Nije iznad gradjana u svojoj drzavi jedan Eurosport, nego naivnost i nedopustiva inertnost nasih ljudi koji i dalje plaćaju pretplatu celnicima RTS-a za ovakva sramna izivljavanja.
A ti samo ćuti i trpi, Kaktuse. I plaćaj.

Jovana

pre 15 godina

Ova riba je luda!! Obozavam je!! Odakle njoj motivacije da preokrene ONAKAV rez!! xD Anu postujem, ali JJ je fenomen!! Cestitke i sta bude, bice. Meni je ona odavno osvojila srce.

Pesnik

pre 15 godina

JJ-ZVEZDA VODILJA SRPSKOG SPORTA

Nase srpsko sunce,
crnokoso devojce,
ociju milih i osmeha dragog,
velikog srca i backhand-a jakog...
Sto zorom svaku "reketasicu" kuci ispraca,
znoj proliva,
al' se uvek kao pobednik vraca.
Kraljica teniskog terena,
kojim ce zauvek da vlada,
jer niko nikada ne moze izbrisati sjaj kraljicinog vecnog traga...

nikola

pre 15 godina

Da li neko posle ovakvog meca uopste i ima sta da kaze sem BRAVO JELENA! ovaj mec je bio neverovatan Jeca je dokazala da zasluzuje prvu pozicuju a posle ovog ima li ko nesto lose da kaze za njnu igru. Ovom pobedom je zapusila usta svim onim ljubomornim ljudima koji su upucivali kritike na njenu igru

Tamara

pre 15 godina

Jelena je cudo,svaka joj cast kako je uspela da pobedi pored tako velikog umora!!!U pocetku je izgubila 6:0 ali to je samo zato sto joj je trebalo vremena da ,,uhvati ritam,,!kasnije je sve bilo bolje!
P.S vratila je za ono 6:0!!!
Srecno u finalu!
uz tebe smo!

V.J.

pre 15 godina

Jeca je primer ljudskog poštenja, pravi sportista koji čvrsto stoji na zemlji.
Veliki čovek, veliki karakter.
Skupoceni talenat i teniski dragulj.

Herbie

pre 15 godina

kako se zvase onaj trener sto rece kako JJ nema harizmu i da samo bije po loptici?

Kada bi JJ vodila racuna o tenisu koliko je vodila Zastin sa trenerom, bila bi prva sledecih deset godina, ali JJ zeli i da zivi kao covek a ne da bude zombi!

biba

pre 15 godina

Bravo Jeco!!! Obožavam te! Konačno si sazrela kao igračica i kao ličnost. Dementjeva je prvi set odigrala u velikom stilu, ali nije mogla i drugi set tako, jer ona ipak nije toliko dominantno agresivna. A finale sa Zvonarevom je za Jecu svakako bolje nego sa Safinom!!! Napred Jeco! I dosta priče o Grand slamovima. Šta bi joj vredelo da bljesne na jednom i posle gubi u II kolu. Uostalom, Trejsi Ostin je objektivno rekla to što smo pročitali.

giga

pre 15 godina

nemogu da verujem odakle devojci ovolko snage da ona 3 nedelje uzastopno igra i pobedjuje sve.stvarno nemam reci,svaka joj cast,sasvim zasluzeno je I igracica sveta,a mi treba samo da smo ponosni i zahvalni sto ovako prezentuje nasu drzavu.
ajde jelena sgazi sutra ruskinju(zvonarevu ili safinu)..

branka

pre 15 godina

Svaka cast,Jeco!Drugi i treci set fantasticni!A pocelo je tako sto je komentator sa eurosporta rekao da je ovo jedan od onih dana kada Dementijeva sve pogadja.Na kraju mi je bilo zao devojke,vise nije znala sta da radi !A Jeca u svom elementu,osmeh,osmeh,osmeh i naravno,fantasticna igra!!!Jos jednom,bravo!Sutra,zna se,nova titula!!!!

Kricke_Sever

pre 15 godina

Bravo kraljice dokazala si ovim mecom a i u nekoliko prethodnih da si ubedljivo najbolja i da jedina mozes da pobedis umor i povrede...SRBIJA JE UZ TEBE!!!

GRRRRb1111

pre 15 godina

Znachi devojka je dokazala da je trenutno najborbenija na svetu u tenisu..!
NIJEDAN POJEN NIJE DALA LAKO,stvarno je pokazala da je vr` igrach!

Tako je jeco, soli pamet Ani nek krene kao ti da kida!
GodLike u nastavku. :**

maca

pre 15 godina

Svaka ti čast Jelena. Ovo što si danas prikazala u 2. i 3. setu protiv olimpijske pobjednice je velemajstorski. Nakon što si izgubila 1. set praktički bez borbe u 2. i 3. setu si deklasirala Dementijevu. Samo i dalje nastavi s ovakvim igrama i još više unaprijedi svoju igru i osvojiti ćeš Masters i GRAN SLAM turnir. Mnogo sreće sutra u finalu.

Nebojsa

pre 15 godina

Lavlje srce, bori se do kraja i ne trazi opravdanja. Pravo je zadovoljstvo gledati ovog dostojanstvenog sportistu, bez obzira da li gubi ili dobija. Zasluzuje svako postovanje...

*alexandra*

pre 15 godina

Pa ova devojka je zaista fenomenalna!!
Da li to može još neko!? Izgubiti prvi set sa nulom, a na kraju dobiti meč uz gem količnik +5!? I to protiv četvrte teniserke sveta, koja igra u sjajnoj formi i pre dva meseca je osvojila zlatnu medalju na OI!? To može samo JJ!!
Bravo, JJ!! Bravo, kraljice!! Samo gazi!!
Ajde hrabro do het trika, do treće titule u tri nedelje!! A onda please napravi pauzu do Dohe, nije ti potreban Cirih sledeće nedelje, bolje se dobro odmori i pripremi za Dohu...
Jedna Je JJ!!

Zumbul

pre 15 godina

SVAKA TEBI CAST sestro slatka, igras za Nobelovu nagradu. Prvo mesto je tvoje... Samo igraj svoju igru...
Ti si dokaz da i povredjena(koleno i ledja su nezgodnije povrede od palca) mozes da das sve od sebe, da pokazes hrabrost, odlucnost i veliko znanje...
HVALA TI

I dalje ne znam onom Tijanicu sta je prioritet???
Da li SRPSKA NAJBOLJA TENISERKA ili nesto sasvem bezveze... E moj Tijanicu, vazno je da narod placa pretplatu...

peko

pre 15 godina

Шта све ова наша Јеца,када је здрава и прилично уморна,може у тенису!Дјевојке,не љутите Јецу,иначе ћете проћи као Дементијева!
П.С.Јелена на руском је Елена,тако да су се у Москви,ако говоримо српски,у полуфиналу састале двије Јелене.

Ostoja'NBgd

pre 15 godina

Fantasticno!
Kakav je karakter i borac nasa Jeca,to je nevidjeno. Gubi 0:6 i za svaki dobar potez aplaudira protivnici ali se i trenucima kada je potpuno jasno da gubi set, ona bori kao da je mec lopta za nju. Zato je najbolja.Bog to sve vidi i nagradjuje. Za mene ce Jeca da bude pobednik i kada izgubi(ne daj boze) neki mec.

Goran

pre 15 godina

Kada Jelena i sutra osvoji turnir, Beograde spremi se da je docekas na nacin kakav Jeca i zasluzuje.Jasno je da se nemoze uvijek pobjedjivati, ali kada Jeca sa ovakvim samopuzdanjem igra onda joj se tesko neko moze suprostaviti. Jelena nas cini srecnim. Bravo Jeco!

Aca Srbin

pre 15 godina

Kakakv mec!
Bravo JJ! Ne moze ovo svako!
Otac Anne Chakvetadze je rekao da Jelena gubi cesto od Ruskinja, a evo na poslednjih 5 turnira, cetiri finala i na svakom turniru dobijala dve-tri Ruskinje, sad jos u sred Moskve!

Jelena Dokic je dobila Dementievu u finalu ovog turnira pre neku godinu, nadam se da ce jos jedna Srpkinja i jos jedna Jelena dobiti Ruskinju u finalu turnira!

Napred Jeco!!!

igysa

pre 15 godina

Ipak je lavica nasla snage ! Nevidjeno !
HA HA hateri na eurosport sajtu su konacno zacutali :-)
Jelena je defitivno i konacno dokazala koliko vredi. Za mene odavno jer je dugo pratim, voleo je i kad gubi i kad pobedjuje, cesto gubio zivce, ali uvek verovao u njen neverovatan talenat ! Ali druge neverne tome sad nemaju jednu rec da joj prigovore.
BRAVO JELENA !

Deki

pre 15 godina

FENOMENALNOOOO JECIKAAA !!!
Hvla ti za ove dane radosti koju delis sa svima nama , neka ti SPORTSKA SRECA uvek bude naklonjena uz tenisko znanje koje je OCIGLEDNO na svakom koraku.Neka te ZDRAVLJE dobro sluzi .
SRECNO U FINALU NAJBOLJA TENISERKO SVETA SRPKINJO JUNACKE KRVI !!!

Masa

pre 15 godina

Koja kraljica! Ja nemam reci :))) Ove godine protiv top 10 igracica 12 pobeda i 11 poraza (cisto da se zna da je u plusu i da je vise poraza u prvom delu sezone)! Srecno sutra, mada ako ovako bude igrala, trofej je njen! Stvarno #1!!!

Marija

pre 15 godina

Kad se sad nisam slogir'o nikad necu :)
Aman, Jceo, nemoj vise to da nam radis, poubijaces pola Srbije :P
Pa da (jos jednom) pocistis Zvonarevu i da slavimo novu titulu :)
Love U

Maja,Bajina Basta

pre 15 godina

Bravo Jeco!Do pobede!Da nije tebe,sada bih verovatno vristala po kuci koliko sam se iznervirala.Pustim ja RTS1,a na njemu reklama,,Dan fudbala na RTS-u.,,Kako ih nije sramota!Jeca pobedjuje,a oni se nisu udostojili da prenose njene meceve,ali obavezno se prenose fudbalske utakmice.Da bar imamo nesto korisno da vidimo iz tih utakmica,ali nemamo.A iz Jecinih meceva mozemo da vidimo kako se treba do poslednjeg trenutka.Iako nisam u mogucnosti(kao ni mnogi drugi)da gledam Jecine meceve.verujem da ce da pobedi i Safinu i Zvonarevu(KOJA GOD DA PRODJE U FINALE).A sto se tice Dementijeve,verovatno je naslucivala da ce da izgubi,pa se na vreme obezbedila recenicom,,Jelena je najbolja,,i bila je u pravu.P.S.Zna li neko gde da gledam finale i u koliko sati pocinje.

Deki

pre 15 godina

EKSTRAAA
Do sada mi je bilo drago sto je bas ona na prvom mestu, ali sada mi je srce bas puno. Jelena zasluzuje prvo mesto svakako, ali mi je mnogo draze sada nakon pobede nad najjacim teniserkama. Jednostavno, mnogo mi je sladje kada je na prvom mestu nakon direktne pobede nad nekom od konkurentkinja za broj 1 kao sto je Dementijeva. Bilo mi je zao kada pobedjuje sve redom, a onda dodje Serena i izgubi od nje, kao u finalu US-a. Ali sada je mnogo sladje ovo prvo mesto :-) Nadam se samo da ce se zadrzati na toj poziciji jer broj 1 definitivno njoj pripada, mada kako trenutno igra, ne vidim ko bi mogao da joj uzme to mesto uskoro :-)

Stanča

pre 15 godina

Bravo, Jeco! Nemam šta drugo da kažem...

P.S. Meč je sutra od 11:30. Može se pratiti na Eurosportu ili na http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis, odaberete Jecin meč. Pušta se preko Windows Media Playera i treba malo vremena dok se ne učita. Kad uključite meč, on će vam ga putiti od početka bilo da je on počeo ranije. To znači da ga možete pratiti uživo ili ga bilo kad gledati kao snimak...

Kao što je neko juče rekao, 'ajmo Jeco do het-trika!

@leksandar

pre 15 godina

Dajem foru set i po ( vazi samo za olimpijskog prvaka ) !!! u potpisu JJ
Ostali dodjite da treniramo zajedno, naravno ako vam PALAC nije povredjen !!!!
BRAVO JJ !!!

Showgirl

pre 15 godina

Jelena SIGURNO uzima 3.titulu zaredom,pa vec sad mogu da ostavim komentar koji bi bilo logicno da iznesem nakon finala.

"Jelena Jankovic,Maria Sarapova,Tatjana Golovin-bivse studentkinje kod cuvenog Nika B. A sta mislite na koju je naJJponosniji???"

ttx

pre 15 godina

Bravo, vrlo je blizu trece titule u nizu i cetvrte ove godine, a ko bi poverovao pre 3-4 meseca... Nadam se da ce otkazati sledeci turnir i odmoriti se za Dohu koju ima sanse i da osvoji uz ovako dobru igru

Ниџа Драговољац

pre 15 godina

Фантастично!!! Морал, борбеност и квалитет ЈЈ ме већ дуго одушевљава. Играј ЈЈ, Ти си наш понос.
Честитам, желим Ти добро здравље а све остало умеш и можеш сама.

Mladja

pre 15 godina

ccc.....Jelena ZMAJ!!! Da li ste videli kako je u drugom i trecem setu bacila ovu , nimalo laku protivnicu, u nesvest, svojim trcanjem i zeljom!! Nema sta...ocekivano je ovo sve od PRVE igracice sveta. Bojkot RTS-a i njihove prtplate!!!!!!

Mladen

pre 15 godina

Ova Jelena je luda he he he...Svaki meč joj je zanimljiv.
Možda ne osvaja velike turnire, ali zbog ovakvih mečeva mi je drago što je PRVA!

Jeca_Broj_1

pre 15 godina

Kakav rezultat!!!!!!

JELENA NAJBOLJA SI!!!!!!!!!!!!!!!!

Treca titula za tri nedelje!! Retko se to vidja!!!!
PUNO SRECE U FINALU

Dusko

pre 15 godina

@Maja, Bajina Basta,
a i svi ostali koji nemaju Eurosport, gledajte u 11:30 na netu http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis
pozz
GO JJ !!!

Saša

pre 15 godina

Što reći nego svaka čast. Dok ovo pišem Zvonareva je osvojila prvi set. Pa bilo bi lijepo tri osvojena turnira sa tri pobjede protiv Zvonareve. Još jednom bravo.

bane

pre 15 godina

Još jednom bravo jeco.Hvala RTS-u što ponovo po ko yna koji put nije dao prenos. Jeco plati pretplatu da možemo da te gledamo.tj4zg

dobar-los-zao

pre 15 godina

Bravo Jeco ti si izrasla u pravu sampionku. Posle onakvog prvog seta napraviti spektakularan povratak. Pa to mogu samo veliki igraci tj. igracice. Zavrsi sutra posao pa na odmor.Ne treba rizikovati neku povredu.
Pozdrav svim Jeleninim navijacima

leona

pre 15 godina

Sve cestitke Jeleni. Samo napred. Pokazujes da si najbolja. Nadam se sutra ces pobediti u finalu, pa da se svi radujemo. Dobro zdravlje i uspeh uvek dolazi kad je neko vredan i uporan.

Dule

pre 15 godina

svaka cast Jeco,dokazujes da si sa razlogom najbolja teniserka na svetu!!!Zelim ti sve najbolje i da sto duze budes 1. teniserka sveta!SRBIN

Gavra

pre 15 godina

Lepo je to sto JJ osvaja turnire i igra na visokom nivou, ali mora pod hitno da menja decka Djetica , jer je priznao nezavisno Kosovo.Toliko o patriotizmu JJ.

aleksa2003

pre 15 godina

Za sve je zasluzan njen novi decko Janovic.Od kada je sa njim ona prosto unistava,a Janovica niko da pomene.Vaterpolista je to.....

Tanja

pre 15 godina

Pa kako mozete uopste uporediti jednu fudbalsku utakmicu sa ovim davezom od tenisa! Izgubiti 6-0...i onda je toliko hvaliti. Toga u muskom tenisu nema. Napred NASI veceras protiv Litvanije!

Ana

pre 15 godina

"Pa kako mozete uopste uporediti jednu fudbalsku utakmicu sa ovim davezom od tenisa! Izgubiti 6-0...i onda je toliko hvaliti."
Tanja, pogledaj pocetak komentara broj trideset tri,divno je objasnjeno zasto toga nema u muskom a ima u zenskom tenisu.
Sve najbolje Jeci Peci

Ima vremena Silton od Kube

pre 15 godina

Kakva propast zenskog tenisa ... ne mogu da verujem ko danas uzima pare. Stefi, Monika, Arancha, Navratilova i Justine su zakon.

viva

pre 15 godina

Strasan mec, bravo Jelena. Jao, `al sutra igra protiv Zvonareve i bas ne znam da`l ce imat snage ovako umorna i iscrpljena???`Ajede, Jelena, `ajde!!!!

Blejone

pre 15 godina

U pravu su teniski eksperti kad kažu da je aktuelni ženski tenis u totalnoj dekadenciji. Dementijeva ponizi Jankovićevu u prvom setu, a onda u sledećih 13 gemova osvoji samo jedan! To mogu samo teniserke koje neozbiljno shvataju sport kojim se bave!

Ima vremena Silton od Kube

pre 15 godina

Kakva propast zenskog tenisa ... ne mogu da verujem ko danas uzima pare. Stefi, Monika, Arancha, Navratilova i Justine su zakon.

Tanja

pre 15 godina

Pa kako mozete uopste uporediti jednu fudbalsku utakmicu sa ovim davezom od tenisa! Izgubiti 6-0...i onda je toliko hvaliti. Toga u muskom tenisu nema. Napred NASI veceras protiv Litvanije!

Blejone

pre 15 godina

U pravu su teniski eksperti kad kažu da je aktuelni ženski tenis u totalnoj dekadenciji. Dementijeva ponizi Jankovićevu u prvom setu, a onda u sledećih 13 gemova osvoji samo jedan! To mogu samo teniserke koje neozbiljno shvataju sport kojim se bave!

Euzebio

pre 15 godina

Volim, volim, volim, volim, volim, volim, volim, volim, volllllllllllliiiiiiim kad na Jecu mirišeeeeeeeeeeee... Gas, gas, turururu, gas, gas, turururu, gas, gas...

Gavra

pre 15 godina

Lepo je to sto JJ osvaja turnire i igra na visokom nivou, ali mora pod hitno da menja decka Djetica , jer je priznao nezavisno Kosovo.Toliko o patriotizmu JJ.

XY

pre 15 godina

@ Kaktus 114

Nije Zumbul počeo već da vene pominjući Tijanica, nego oni koji ne shvataju da RTS MOŽE da kupi ono što hoće.
A kupio je samo muske teniske turnire.
I ne moze njemu niko da odredjuje kao nacionalnoj (cvrc) televiziji koja trosi porez gradjana sta ce da kupi.
Nije iznad gradjana u svojoj drzavi jedan Eurosport, nego naivnost i nedopustiva inertnost nasih ljudi koji i dalje plaćaju pretplatu celnicima RTS-a za ovakva sramna izivljavanja.
A ti samo ćuti i trpi, Kaktuse. I plaćaj.

Ana

pre 15 godina

"Pa kako mozete uopste uporediti jednu fudbalsku utakmicu sa ovim davezom od tenisa! Izgubiti 6-0...i onda je toliko hvaliti."
Tanja, pogledaj pocetak komentara broj trideset tri,divno je objasnjeno zasto toga nema u muskom a ima u zenskom tenisu.
Sve najbolje Jeci Peci

mix018

pre 15 godina

UH,kakva zena zmaj,taman kad sam pomislio da vise nema snage i da je umor dosao po svoje,ona mi rece da se tek zagrejala!
Kakav fantastican me,ko ovo nije gledao,mnogo je u zivotu propustio,to samo ona moze!
Bravo JJ volimo te do neba!!!

GRRRRb1111

pre 15 godina

Znachi devojka je dokazala da je trenutno najborbenija na svetu u tenisu..!
NIJEDAN POJEN NIJE DALA LAKO,stvarno je pokazala da je vr` igrach!

Tako je jeco, soli pamet Ani nek krene kao ti da kida!
GodLike u nastavku. :**

Thunderbird

pre 15 godina

Gde su sad "eksperti" koji su juče rekli:"Umorna si, istrošena, uzela si bodove idi kući"?!
Neznalice nikad neće znati šta znači biti vrhunski sportista.
I ko moze da postane prvi na svetu - a ko ne moze!


P.S. Evo kako zajedljive reči zlobnika o Grend Slemu koji JJ tek treba da osvoji, pošteno i realno komentariše hrvatski teniski portal salatara.com

"Ne prestaju polemike o Jeleni Janković, vodećoj tenisačici na WTA-ljestvici. Američki mediji skloni su potanko raščlanjivati zasluženost Jelenina boravka na vrhu. Prenosimo razmišljanja Tracy Austin koja je 1979. i 1981. osvojila US Open.

Ne mislim da osvajanje turnira iz serije Grand Slam mora biti uvjet za izbijanje na prvo mjesto WTA-ljestvice. Jelena igra po pravilima i zato ju se ne može osuđivati ako je do vrha došla pridržavajući ih se. Jankovićevoj treba odati i priznanje zbog iznimne upornosti i stalnosti u igri, poručila je Tracy Austin.

Dodajmo da srbijanska tenisačica ipak nije prva igračica koja je bez osvojenoga najvećega turnira došla do vrha ženske ljestvice. Francuskinja Amélie Mauresmo došla je do 1. mjesta na WTA-ljestvici u rujnu 2004. godine. Provela je na vrhu, uz manje prekide, 39 tjedana, a tek je 2006. godine osvojila Australian Open. Belgijanka Kim Clijsters bila je prva na svijetu u kolovozu 2003. godine, a tek je 2005. godine osvojila US Open.

Gledamo li statistiku, to znači da bi Jankovićeva tek 2010. trebala osvojiti turnir iz serije Grand Slam.
Ni prva ni zadnja."

bane

pre 15 godina

Još jednom bravo jeco.Hvala RTS-u što ponovo po ko yna koji put nije dao prenos. Jeco plati pretplatu da možemo da te gledamo.tj4zg

Deki

pre 15 godina

EKSTRAAA
Do sada mi je bilo drago sto je bas ona na prvom mestu, ali sada mi je srce bas puno. Jelena zasluzuje prvo mesto svakako, ali mi je mnogo draze sada nakon pobede nad najjacim teniserkama. Jednostavno, mnogo mi je sladje kada je na prvom mestu nakon direktne pobede nad nekom od konkurentkinja za broj 1 kao sto je Dementijeva. Bilo mi je zao kada pobedjuje sve redom, a onda dodje Serena i izgubi od nje, kao u finalu US-a. Ali sada je mnogo sladje ovo prvo mesto :-) Nadam se samo da ce se zadrzati na toj poziciji jer broj 1 definitivno njoj pripada, mada kako trenutno igra, ne vidim ko bi mogao da joj uzme to mesto uskoro :-)

viva

pre 15 godina

Strasan mec, bravo Jelena. Jao, `al sutra igra protiv Zvonareve i bas ne znam da`l ce imat snage ovako umorna i iscrpljena???`Ajede, Jelena, `ajde!!!!

aleksa2003

pre 15 godina

Za sve je zasluzan njen novi decko Janovic.Od kada je sa njim ona prosto unistava,a Janovica niko da pomene.Vaterpolista je to.....

nikola

pre 15 godina

Da li neko posle ovakvog meca uopste i ima sta da kaze sem BRAVO JELENA! ovaj mec je bio neverovatan Jeca je dokazala da zasluzuje prvu pozicuju a posle ovog ima li ko nesto lose da kaze za njnu igru. Ovom pobedom je zapusila usta svim onim ljubomornim ljudima koji su upucivali kritike na njenu igru

Tamara

pre 15 godina

Jelena je cudo,svaka joj cast kako je uspela da pobedi pored tako velikog umora!!!U pocetku je izgubila 6:0 ali to je samo zato sto joj je trebalo vremena da ,,uhvati ritam,,!kasnije je sve bilo bolje!
P.S vratila je za ono 6:0!!!
Srecno u finalu!
uz tebe smo!

Vlada

pre 15 godina

Pa, odakle ti snaga... I da se vratis posle tako katastrofalnog prvog seta... I to u sred Rusije... Nemam reci, stvarno si ponos srbije! Od tebe svi trebaju da uce sta je upornost! Svaka cast!

Masa

pre 15 godina

Koja kraljica! Ja nemam reci :))) Ove godine protiv top 10 igracica 12 pobeda i 11 poraza (cisto da se zna da je u plusu i da je vise poraza u prvom delu sezone)! Srecno sutra, mada ako ovako bude igrala, trofej je njen! Stvarno #1!!!

Нисам тенисер

pre 15 godina

Ко каже да је женски тенис "досадан"! Овакав меч (0:6, 6:1, 6:0) могу да нам приреде само нежне, осећајне душе, а не мушки роботи! Хиљаду пута "Браво!" за Јецу, сад гледам која ће јој бити противница у финалу. "Евро-спорт" је не само коректно преносио, већ и више пута камеру усмерио на српске навијаче са заставом. Да не заборавим: у тренутку кризе, Јецина мајка је викнула из све снаге да се заорило халом: "Не жури!". Кћи ју је послушала - резултат сами знате, а стручне коментаре препуштам стручњацима.

Zumbul

pre 15 godina

SVAKA TEBI CAST sestro slatka, igras za Nobelovu nagradu. Prvo mesto je tvoje... Samo igraj svoju igru...
Ti si dokaz da i povredjena(koleno i ledja su nezgodnije povrede od palca) mozes da das sve od sebe, da pokazes hrabrost, odlucnost i veliko znanje...
HVALA TI

I dalje ne znam onom Tijanicu sta je prioritet???
Da li SRPSKA NAJBOLJA TENISERKA ili nesto sasvem bezveze... E moj Tijanicu, vazno je da narod placa pretplatu...

Mladja

pre 15 godina

ccc.....Jelena ZMAJ!!! Da li ste videli kako je u drugom i trecem setu bacila ovu , nimalo laku protivnicu, u nesvest, svojim trcanjem i zeljom!! Nema sta...ocekivano je ovo sve od PRVE igracice sveta. Bojkot RTS-a i njihove prtplate!!!!!!

Maja,Bajina Basta

pre 15 godina

Bravo Jeco!Do pobede!Da nije tebe,sada bih verovatno vristala po kuci koliko sam se iznervirala.Pustim ja RTS1,a na njemu reklama,,Dan fudbala na RTS-u.,,Kako ih nije sramota!Jeca pobedjuje,a oni se nisu udostojili da prenose njene meceve,ali obavezno se prenose fudbalske utakmice.Da bar imamo nesto korisno da vidimo iz tih utakmica,ali nemamo.A iz Jecinih meceva mozemo da vidimo kako se treba do poslednjeg trenutka.Iako nisam u mogucnosti(kao ni mnogi drugi)da gledam Jecine meceve.verujem da ce da pobedi i Safinu i Zvonarevu(KOJA GOD DA PRODJE U FINALE).A sto se tice Dementijeve,verovatno je naslucivala da ce da izgubi,pa se na vreme obezbedila recenicom,,Jelena je najbolja,,i bila je u pravu.P.S.Zna li neko gde da gledam finale i u koliko sati pocinje.

Mladen

pre 15 godina

Ova Jelena je luda he he he...Svaki meč joj je zanimljiv.
Možda ne osvaja velike turnire, ali zbog ovakvih mečeva mi je drago što je PRVA!

Mirko

pre 15 godina

Otac Ane Čakvetadze, Džamal, je pre dve nedelje izjavio kako Jelena ne zasluzuje prvo mesto i da su bolje Ruskinje!
U medjuvremenu zeka je skočio, uzeo dva turnira odjednom, pa rekao "hop!"
A Čakvetadze sa 5. mesta pala na 12. mesto čim je za trenera uzela Karlosa Rodrigeza!

Pesnik

pre 15 godina

JJ-ZVEZDA VODILJA SRPSKOG SPORTA

Nase srpsko sunce,
crnokoso devojce,
ociju milih i osmeha dragog,
velikog srca i backhand-a jakog...
Sto zorom svaku "reketasicu" kuci ispraca,
znoj proliva,
al' se uvek kao pobednik vraca.
Kraljica teniskog terena,
kojim ce zauvek da vlada,
jer niko nikada ne moze izbrisati sjaj kraljicinog vecnog traga...

Stanča

pre 15 godina

Bravo, Jeco! Nemam šta drugo da kažem...

P.S. Meč je sutra od 11:30. Može se pratiti na Eurosportu ili na http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis, odaberete Jecin meč. Pušta se preko Windows Media Playera i treba malo vremena dok se ne učita. Kad uključite meč, on će vam ga putiti od početka bilo da je on počeo ranije. To znači da ga možete pratiti uživo ili ga bilo kad gledati kao snimak...

Kao što je neko juče rekao, 'ajmo Jeco do het-trika!

jota

pre 15 godina

Kakva carica, ona stvarno igra kao sto pise na njenom sajtu, apise sledece: IGRAJ KAO DA REZULTAT NE POSTOJI.
DUBOKO POSTOVANJE ZA JELENU.

maca

pre 15 godina

Svaka ti čast Jelena. Ovo što si danas prikazala u 2. i 3. setu protiv olimpijske pobjednice je velemajstorski. Nakon što si izgubila 1. set praktički bez borbe u 2. i 3. setu si deklasirala Dementijevu. Samo i dalje nastavi s ovakvim igrama i još više unaprijedi svoju igru i osvojiti ćeš Masters i GRAN SLAM turnir. Mnogo sreće sutra u finalu.

giga

pre 15 godina

nemogu da verujem odakle devojci ovolko snage da ona 3 nedelje uzastopno igra i pobedjuje sve.stvarno nemam reci,svaka joj cast,sasvim zasluzeno je I igracica sveta,a mi treba samo da smo ponosni i zahvalni sto ovako prezentuje nasu drzavu.
ajde jelena sgazi sutra ruskinju(zvonarevu ili safinu)..

peko

pre 15 godina

Шта све ова наша Јеца,када је здрава и прилично уморна,може у тенису!Дјевојке,не љутите Јецу,иначе ћете проћи као Дементијева!
П.С.Јелена на руском је Елена,тако да су се у Москви,ако говоримо српски,у полуфиналу састале двије Јелене.

Kricke_Sever

pre 15 godina

Bravo kraljice dokazala si ovim mecom a i u nekoliko prethodnih da si ubedljivo najbolja i da jedina mozes da pobedis umor i povrede...SRBIJA JE UZ TEBE!!!

andrin

pre 15 godina

Da se zna ko je gazda na terenu.Jelena je trenutno psihicki,tehnicki,takticki najbolja teniserka na svetu.To je dokazala na ovom mecu.
Sve cestitke na pobedi i nadam se vec prvoj GS tituli na pocetku sledece sezone.
Samo nek Ana izadje iz krize i vrati se u staru formu
pa cemo brzo i do Federejsn titule.
Srecno Jeleni sutra u finalu.

Avax

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da verujem kako Jelena dobro igra. Samo se setite ove iste Jelene sa pocetka 2007. godine. Tada je jedino imala vrhunski bekhend i kretanje. Sada na forhendu i servisu mogu da joj pozavide i muskarci. Takticki je,npr. 1000 milja ispred Ane. Igra pametno , bez nepotrebnih udaraca. Ma svaka ti cast Jelena, nema sta. Srecno i u finalu!!!
Ako sam do pre 2 nedelje i mislio da zenski tenis nema lidera, evo odmah povlacim to...

JA original

pre 15 godina

hahaha, kakav rezultat. Jeca KRALJICA!!! Izgubit 6:0 prvi set i onda pocistiti Dementijevu sa 6:1 6:0, vrh. Kako neko moze da je ne voli. Premda nismo ni sumljali, kad je Jeca rekla da ima jos dva meca onda ima jos dva meca ;).

branka

pre 15 godina

Svaka cast,Jeco!Drugi i treci set fantasticni!A pocelo je tako sto je komentator sa eurosporta rekao da je ovo jedan od onih dana kada Dementijeva sve pogadja.Na kraju mi je bilo zao devojke,vise nije znala sta da radi !A Jeca u svom elementu,osmeh,osmeh,osmeh i naravno,fantasticna igra!!!Jos jednom,bravo!Sutra,zna se,nova titula!!!!

Maksimalno orao pozitivno

pre 15 godina

Ne znam šta je Jelena Janković, ali posle ovoga znam da sam ja ili Napoleon, ili Petar Veliki. Vodite me gde mi je mesto.

Beogradjanin

pre 15 godina

„Po meni je mec sa Dementijevom mec odluke ko zasluzuje prvo mesto“

Deki, ako si se sada stvarno uverio ko zaslužuje prvo mesto, i mi smo!

P.S. Jelena, tvoji navijači te mole da posle Moskve malo odmoriš i sačuvaš
snagu za Dohu. Volimo te i uz tebe smo..

Nebojsa

pre 15 godina

Lavlje srce, bori se do kraja i ne trazi opravdanja. Pravo je zadovoljstvo gledati ovog dostojanstvenog sportistu, bez obzira da li gubi ili dobija. Zasluzuje svako postovanje...

WTATP Lista

pre 15 godina

Ovo je jedan od najbizarnijih mogucih rezultata u tenisu koji se uopste mogu zamisliti, a u direktnom duelu dve trenutno najbolje svetske defanzivke jasno se moglo videti cija odbrana je (naj)bolja. Ovim sjajnim plasmanom, osim sto ce igrati svoje trece finale za redom bez nedelje pauze, Jelena je upravo resila sve dileme oko toga ko ce biti broj jedan na WTA listi bar sledecih 100njak dana - osigurala se do kraja oktobra, a gotovo formalnost joj treba da tu ostane i posle zavrsnog mastersa, pa samim tim i do kraja novembra, decembra i zadnje nedelje janura kada bi u zavisnosti od rezultata u Melburnu moglo doci do znacajnijih promena na listi, pa i na njenom vrhu.

Iako bi neuporedivo bolje bilo ako JJ sutra trijumfuje, i samo finale predstavlja lep rezultat, a Jelena bi onda sledece nedelje trebala da se odmara i propusti Cirih, jer ne sme da rizikuje svoju zivotnu formu pred godisnji masters eventualnim premorem zbog nekog manjeg turnira (Cirih je ove sezone derogiran u drugu kategoriju) jer je vec ovde u Moskvi Jelena imala velike probleme sa otvaranjem svojih meceva i svi prvi setovi su joj bili daleko ispod renomea.

Mima,Stutgart

pre 15 godina

Ne pisem komentare,ali danas, jednostavno moram.Mislim da vise nema osobe koja pred ovom divnom devojkom moze da ostane ravnodusna.Kada svi pomisle da je gotova,da dalje ne moze-ona se digne iz pepela.Bravo,Jeco!Divim ti se. Ziva nam,zdrava i nasmejana bila zauvek.

dobar-los-zao

pre 15 godina

Bravo Jeco ti si izrasla u pravu sampionku. Posle onakvog prvog seta napraviti spektakularan povratak. Pa to mogu samo veliki igraci tj. igracice. Zavrsi sutra posao pa na odmor.Ne treba rizikovati neku povredu.
Pozdrav svim Jeleninim navijacima

Aca Srbin

pre 15 godina

Kakakv mec!
Bravo JJ! Ne moze ovo svako!
Otac Anne Chakvetadze je rekao da Jelena gubi cesto od Ruskinja, a evo na poslednjih 5 turnira, cetiri finala i na svakom turniru dobijala dve-tri Ruskinje, sad jos u sred Moskve!

Jelena Dokic je dobila Dementievu u finalu ovog turnira pre neku godinu, nadam se da ce jos jedna Srpkinja i jos jedna Jelena dobiti Ruskinju u finalu turnira!

Napred Jeco!!!

Jovana

pre 15 godina

Ova riba je luda!! Obozavam je!! Odakle njoj motivacije da preokrene ONAKAV rez!! xD Anu postujem, ali JJ je fenomen!! Cestitke i sta bude, bice. Meni je ona odavno osvojila srce.

Ниџа Драговољац

pre 15 godina

Фантастично!!! Морал, борбеност и квалитет ЈЈ ме већ дуго одушевљава. Играј ЈЈ, Ти си наш понос.
Честитам, желим Ти добро здравље а све остало умеш и можеш сама.

Marija

pre 15 godina

Kad se sad nisam slogir'o nikad necu :)
Aman, Jceo, nemoj vise to da nam radis, poubijaces pola Srbije :P
Pa da (jos jednom) pocistis Zvonarevu i da slavimo novu titulu :)
Love U

Ostoja'NBgd

pre 15 godina

Fantasticno!
Kakav je karakter i borac nasa Jeca,to je nevidjeno. Gubi 0:6 i za svaki dobar potez aplaudira protivnici ali se i trenucima kada je potpuno jasno da gubi set, ona bori kao da je mec lopta za nju. Zato je najbolja.Bog to sve vidi i nagradjuje. Za mene ce Jeca da bude pobednik i kada izgubi(ne daj boze) neki mec.

Dule

pre 15 godina

svaka cast Jeco,dokazujes da si sa razlogom najbolja teniserka na svetu!!!Zelim ti sve najbolje i da sto duze budes 1. teniserka sveta!SRBIN

leona

pre 15 godina

Sve cestitke Jeleni. Samo napred. Pokazujes da si najbolja. Nadam se sutra ces pobediti u finalu, pa da se svi radujemo. Dobro zdravlje i uspeh uvek dolazi kad je neko vredan i uporan.

Nada

pre 15 godina

NEVEROVATNO! Priznajem, posle onakvog rezulatata i Elenine igre u prvom setu, mislila sam da NASA JECA nece imati ni snage ni volje da preokrene mec. KAKVA GRESKA I ZABORAVNOST SA MOJE STRANE (stidim se)! OVA NASA DEVOJKA SE NIKAD NEPREDAJE (uprkos umora, povredama i bolovima zbog kojih je ZLOBNICI I ISMEVAJU)!!! JECA JE PRAVI PRAVCATI SAMPION! NEKA NAM JOS DUGO OSTANE ZDRAVA I VESELA!
PS: Ako izreka "umrece od muke" ima i ozbiljno znacenje, POCINJEM DA STRAHUJEM ZA ZDRAVLJE KOMENTATORA NEMACKOG EUROSPORTA (i "nasih strucnjaka").

Saša

pre 15 godina

Što reći nego svaka čast. Dok ovo pišem Zvonareva je osvojila prvi set. Pa bilo bi lijepo tri osvojena turnira sa tri pobjede protiv Zvonareve. Još jednom bravo.

V.J.

pre 15 godina

Jeca je primer ljudskog poštenja, pravi sportista koji čvrsto stoji na zemlji.
Veliki čovek, veliki karakter.
Skupoceni talenat i teniski dragulj.

Herbie

pre 15 godina

kako se zvase onaj trener sto rece kako JJ nema harizmu i da samo bije po loptici?

Kada bi JJ vodila racuna o tenisu koliko je vodila Zastin sa trenerom, bila bi prva sledecih deset godina, ali JJ zeli i da zivi kao covek a ne da bude zombi!

nenad

pre 15 godina

Da li je ovo moguce? Jelena je fenomen, ali sto je najlepse srpski fenomen. Ona je napredovala igracki, psiholoski, ona igra na vrhunskom nivou svaki dan na razlicitim kontinentima. Ne smeta joj promena klime, promena vremenskih zona, ne smeta joj sto gubi prvi set sa 6-0. Jelena uziva dok igra, smeje se i pobedjuje.Kako li smo je mi zasluzili? Kako smo zasluzili da nam donosi ovoliko radosti, i kako da joj se oduzimo? Hvala Jelena.Cinis nam zivot lepsim.

Lavche

pre 15 godina

Kada bi Jecika igrala samo jedan set protiv Nadala, to bi trajalo 6 dana, i Jecika bi naravno pobedila, posto stize i ono sto Nadal ne bi stigao!!! SVAKA CAST, JECOOOO!!!!!!!

*alexandra*

pre 15 godina

Pa ova devojka je zaista fenomenalna!!
Da li to može još neko!? Izgubiti prvi set sa nulom, a na kraju dobiti meč uz gem količnik +5!? I to protiv četvrte teniserke sveta, koja igra u sjajnoj formi i pre dva meseca je osvojila zlatnu medalju na OI!? To može samo JJ!!
Bravo, JJ!! Bravo, kraljice!! Samo gazi!!
Ajde hrabro do het trika, do treće titule u tri nedelje!! A onda please napravi pauzu do Dohe, nije ti potreban Cirih sledeće nedelje, bolje se dobro odmori i pripremi za Dohu...
Jedna Je JJ!!

ttx

pre 15 godina

Bravo, vrlo je blizu trece titule u nizu i cetvrte ove godine, a ko bi poverovao pre 3-4 meseca... Nadam se da ce otkazati sledeci turnir i odmoriti se za Dohu koju ima sanse i da osvoji uz ovako dobru igru

M

pre 15 godina

I onda kazu da je zenski tenis u krizi!!??
Svedoci smo da u zadnje vreme najlepse poene vidjamo u zenskim mecevima, dok u muskim mecevima uglavnom vidjamo igru u tri razmene loptice, tipa " raspali 220 na sat".
Siguran sam da nisam usamljen u ovom razmisljanju.

Kaktus

pre 15 godina

@Zumbule,

Poceo si da veneš pominjući prenos na RTS,pretplatu i Tijanića...

Aman, čoveče, već je na ovim stranicama100 puta rečeno da nemaju pravo prenosa kada je WTA u pitanju. S a m o Eurosport ima pravo na prenos
(platili pa ne daju nikome). Jesi Ii konačno ukapirao?

Iskreno tvoj,

biba

pre 15 godina

Bravo Jeco!!! Obožavam te! Konačno si sazrela kao igračica i kao ličnost. Dementjeva je prvi set odigrala u velikom stilu, ali nije mogla i drugi set tako, jer ona ipak nije toliko dominantno agresivna. A finale sa Zvonarevom je za Jecu svakako bolje nego sa Safinom!!! Napred Jeco! I dosta priče o Grand slamovima. Šta bi joj vredelo da bljesne na jednom i posle gubi u II kolu. Uostalom, Trejsi Ostin je objektivno rekla to što smo pročitali.

Aleksandar

pre 15 godina

Pratim tenis jos od vremena, kada su na ovim "našim" prostorima igrali Pilić, Franulović, Jovanović, Špear, Jaušovec, Genčić. Na letovanje nisam išao dok se ne završi Wimbledon. Oduvek mi se dopadala lepota ovog individulanog sporta, transformacija tokom meča, borba ličnosti na terenu. I pratim fantastičnu transformaciju JJ. Ono što ona sada radi je nešto najdivnije u ljudskom biću i stvaralašvu. Ona je donela odluku da bude šampionka. Ima podršku svojih roditelja. Izabrali su sjajam tim trenera.
Vlade Divac je dobiju najozbiljniju konkurenciju. Novi idol je tu. Srećno Jelena. U tvoje pobede ne sumnjam. Više se ne nerviram, kada ti igraš, jer znam da daješ sve od sebe i da protivnice daviš kao zmija žabu. Čekaš da se izduvaju i onda počinje tvoj smrtonosni ritual. Uživam u tvojoj igri, koja se može popraviti do neslućenih granica. Zamislite Jelenu koja počinje da igra ofanzivno. Da li ste u to verovali?
Želim ti dobro zdravlje, da te mimoiđu povrede, ostalo ćeš ti već uraditi

GoranRS

pre 15 godina

JJ macevi izgledaju ponekada kao kada se macka igra sa misem.Prvo ih malo pusti da se ponadaju a onda kada te pricapi, nema sanse da se izvuces! Dubok naklon i iskreno postovanje najboljoj teniserki na kugli zemaljskoj.

igysa

pre 15 godina

Ipak je lavica nasla snage ! Nevidjeno !
HA HA hateri na eurosport sajtu su konacno zacutali :-)
Jelena je defitivno i konacno dokazala koliko vredi. Za mene odavno jer je dugo pratim, voleo je i kad gubi i kad pobedjuje, cesto gubio zivce, ali uvek verovao u njen neverovatan talenat ! Ali druge neverne tome sad nemaju jednu rec da joj prigovore.
BRAVO JELENA !

Jeca_Broj_1

pre 15 godina

Kakav rezultat!!!!!!

JELENA NAJBOLJA SI!!!!!!!!!!!!!!!!

Treca titula za tri nedelje!! Retko se to vidja!!!!
PUNO SRECE U FINALU

Dusko

pre 15 godina

@Maja, Bajina Basta,
a i svi ostali koji nemaju Eurosport, gledajte u 11:30 na netu http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis
pozz
GO JJ !!!

Goran

pre 15 godina

Kada Jelena i sutra osvoji turnir, Beograde spremi se da je docekas na nacin kakav Jeca i zasluzuje.Jasno je da se nemoze uvijek pobjedjivati, ali kada Jeca sa ovakvim samopuzdanjem igra onda joj se tesko neko moze suprostaviti. Jelena nas cini srecnim. Bravo Jeco!

Showgirl

pre 15 godina

Jelena SIGURNO uzima 3.titulu zaredom,pa vec sad mogu da ostavim komentar koji bi bilo logicno da iznesem nakon finala.

"Jelena Jankovic,Maria Sarapova,Tatjana Golovin-bivse studentkinje kod cuvenog Nika B. A sta mislite na koju je naJJponosniji???"

Deki

pre 15 godina

FENOMENALNOOOO JECIKAAA !!!
Hvla ti za ove dane radosti koju delis sa svima nama , neka ti SPORTSKA SRECA uvek bude naklonjena uz tenisko znanje koje je OCIGLEDNO na svakom koraku.Neka te ZDRAVLJE dobro sluzi .
SRECNO U FINALU NAJBOLJA TENISERKO SVETA SRPKINJO JUNACKE KRVI !!!

@leksandar

pre 15 godina

Dajem foru set i po ( vazi samo za olimpijskog prvaka ) !!! u potpisu JJ
Ostali dodjite da treniramo zajedno, naravno ako vam PALAC nije povredjen !!!!
BRAVO JJ !!!