Tenis 77

Četvrtak, 09.10.2008.

19:04

Jelena u četvrtfinalu Kupa Kremlja

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale Kupa Kremlja u Moskvi.

Jelena u èetvrtfinalu Kupa Kremlja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Sandra

pre 15 godina

jelena je stvarno u izvanrednoj formi. Meni je samo zao sto nije uspela da osvoji nijednu GS titulu, mada to njen uspeh ni malo ne umanjuje. Svaka cast Jeleni i nadam se da ce se njeni dobri rezultati nastaviti.

ttx

pre 15 godina

zanimljiva analiza Jelenine igre i vrlo interesantno poredjenje. Ja se slazem sa likom... Pogledajte http://tennisworld.typepad.com/thewrap/2008/10/looking-out-for.html

Zox

pre 15 godina

Beavo JECO
Ali molim te neka ti ovo bude poslednji turnir pred zavrsni sampionat.
Ako igras CIrih, ponovice se prica od prosle godine.

big boy

pre 15 godina

o Boze, koliko volim ovu devojku!!!! najbolji primer odnosa prema tenisu i sportu uopste.. bez foliranja, preterane zelje za novcem, a uz OGROMNU dozu uzivanja u svakom poenu.. ne skidaj nikada taj najlepsi i najiskreniji osmeh ikada.. bravo Jeco!!!

marijana

pre 15 godina

Ako Jelena i Dinara budu igrale u finalu, iako su obe verovatno preumorne, to ce biti istinski duel, koji ce potvrditi ko je u najboljoj formi. Navijam za ovo finale, makar se obe saplitale na terenu.

pinokio

pre 15 godina

@Neno, promasio si temu i to dobrano!Zalosno!
Cestitke Jeleni na konstantnosti.Nijedna igracica joj u tome ne moze parirati, eventualno Safina...

ljubisa

pre 15 godina

bravo za jelenu...vrlo mi je zao sto je moja zemlja veceras priznala nepostojecku drzavu kosovo...sramim se sto zivim u makedoniji...kosovo je srbija...bravo za jelenu

Milana

pre 15 godina

Ne zelim nikoga od navijaca da provociram a ni da kvarim slavlje i dobro raspolozenje posle ove pobede ali......gledala sam mec i videla Jelenu koja je bila strasno umorna. Kako rece jedan komentator nijednom se nije nasmejala a to jednostavno nije ona. U intervjuu posle meca je i sama rekla da je neverovatno umorna posle ovih turnira poslednjih nedelja. Neverovatno je izgledalo da je dobila ovaj mec sa tolikom razlikom, jednostavno neverovatno a kakve serve u poslednjem gemu. Mislim da je odigrala ovo nadcovecanskom snagom ali se iskreno pribojavam za ishode sledecih meceva. Uostalom i izgubiti je ljudski kako za nju tako i za Anu.

Nash

pre 15 godina

Jelena je ponos Srbije iz milion razloga! Opustena normalna devojka sto je najeze kad dodirnes zvezde a ona jeste jedna od najsjajnijih, uvek nasmejana, siri pozitivnu energiju, borac do poslednjeg grama snage a nije robot nego uziva u zivotu i u rezultatima koje je sama napravila! Te price rekla kazala samo kretene i decu interesuju ova devojka izvlaci maksimum iz svega na tako pozrtvovan nacin da jednostavno neostavlja nikog ravnodusnim! JJ ostani ono sto jesi carice sve najbolje u svakoj sferi zivota ti iskreno zelim! i da nikad vise nepobedis ni jedan mec i bilo sta da se desi uvek cu biti ponosan sto si predstavljala na fantastican nacin nasu majku Srbiju! Veliko Hvala!

Тешић Горан

pre 15 godina

Нема никаквих проблема. Не могу сви мечеви да се добију. Мора неки и да се изгуби. Али, Јелена је и овај меч добила и ушла у четврт-финале. Пенету може да победи уз добру концентрацију и солидну игру, мада ће сада сви да дају свој максимум против прве на светској ранг листи. Ја мислим да је и ово четврт-финале довољно добро за овај турнир, али ако победи Пенету и прође у полу-финале, онда је то сјајно. Очигледно је да је Јелена Јанковић постала врхунска светска играчица и да онај ко хоће да је победи мора да игра скоро без грешке, што је врло тешко. Јелена сада може да контролише своју игру, то јест да подигне њен ниво када је то потребно као данас против одличне Вере Душевине, што је доказ да је и психички сазрела. Такође сматрам да велику позитивну улогу у Јеленином сазревању као шампионке има њен садашњи тренер Рикардо Санчез.

Иако бих волео да Јелена освоји и овај турнир, мислим да је главни фаворит на турниру Вера Звонарјова која игра у фантастичној форми.

Честитам нашој сестри у вери и по крви, Вери Душевиној на доброј игри коју је пружила против светског броја један.

Напред Јелена! Напред Србија!

m4rk0

pre 15 godina

Svi oni koji zele uzivo da prate meceve sa trenutnog ATP/WTA turnira u Moskvi, to mogu potpuno besplatno da ucine na sledecem linku:

http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis

Verni fan J.J.Bajina Basta

pre 15 godina

Mislim sta reci,BRAVO SAMPIONKO!!!Najbolja si,alim mislim da nema svrhe to ponavljati jer i vrapci znaju da si najj.Mozda je moglo malo lakse,ali znamo da mnogo volis da igras duge i neizvesne meceve.SRECNO U CETVRTFINALU PROTIV PENETE,POCISTI JE SA TERENA!!!

dule_

pre 15 godina

Da li je iko od vas gledao ovaj mec???
Fenomenalna igra u trecem setu. Jelena je igrala maestralno i to na jednoj nozi, kijuci i bez mogucnosti da se saginje zbog bolova u ledjima :) I pored svega toga nevidjen treci set sa strasnim udarcima i servisima. STRASNO...
Ne znam koliko ce imati snage za sledeci mec al ono to je Jelena...
Inace koliko joj je bilo lose dokazuje i to da ja nisam video da se nasmejala. Eto toliko....

ssssss

pre 15 godina

Svaka cast za Jecu. Volela bih da i ovde stigne do kraja. ALI!!!!!!! Ako je povreda ledja ozbiljna, mozda bi bilo najbolje da odustane i tako bude spremnija za turnire koji je ocekuju do kraja sezone. Iskreno se nadam da ce ostati No1 i na kraju sezone. Napred JJ!!!!!!!

MBeader

pre 15 godina

Jelena je NEVEROVATNA! Pratio sam mec putem interneta, i mogu vam reci da nakon prvog seta, a posebno nakon loseg pocetka drugog da je dosla na turnir da ne bi platila novcanu kaznu zbog odustajanja pre turnira. Za manje upucene, ona je htela da odustane od turnira zbog umora. Umor je bio vidan i u ovom mecu, ali ono gde Jelena dobija svaku protivnicu u poslednje vreme je psiholoska bitka.
Skoro je neverovatno da nakon ovoliko iscrpljujuceg rasporeda u poslednje vreme ona bez vecih problema dobija mec koji traje 2 ipo sata.
Sve u svemu, Jelena popravlja sve segmente igre jednako ravnomerno. Iako je najvidljiviji pomak u servisu, po meni je jos bitniji pomak na psiholoskom i kondicionom (atletskom) aspektu, kao i cvrstina u igri i sve ofanzivnija orijentacija.

Stanča

pre 15 godina

@ Markoni
MOLIM TE kaži mi gde si gledao meč (svuda sam tražio i nikako nisam našao)! Samo neka neko kaže gde mogu da se prate mečevi!

P.S. Jeca nije igrala Kremlin Cup prošle godine...

DaDo

pre 15 godina

Bravo!Mozda je bio malo tezi mec ali tako treba,na pocetku teze a u finalu lakse.Idemo napred Jeco,svi smo uz tebe!!!Sto bolji rezultat na Kupu Kremja utvrdjivanje na prvom mestu.Jelena je nova naslednica Stefi Graf.

zasluzeno

pre 15 godina

Vec duze vremena slusam kojekakve gluposti da Jelena Jankovic ne zasluzuje prvo mesto na WTA listi jer jos uvek nije osvojila GS titulu. To su budalastine. Ona je trenutno potpuno zasluzeno prva. Elem, da se gledaju samo GS titule, cemu onda igranje na drugim turnirima tokom godine? Hajde onda da se igraju samo GS-ovi, pa da se to jedino vrednuje. To jesu turniri gde je najveci zreb, najveci nagradni fond, najvise poena se osvaja, ali nisu jedini i TO WTA LISTA NE MERI. Ona meri sveukupni ucinak tenisera TOKOM CELE GODINE, a prvo mesto se osvaja na osnovu UKUPNOG BROJA OSVOJENIH POENA. Netacna je i tvrdnja da je Jelena prva jer igra gomilu turnira, JER SE SVIMA VREDNUJE SAMO REZULTAT SA 17 NAJBOLJIH TURNIRA. Sto se GS-a tice, ove godine je Jelena imala dva polufinala, jedno finale i 4 kolo Wimbledona. Oba polufinala je gubila od buducih sampionki. Malo li je? Samo bih da napomenem da je na turniru u Stutgartu koji je jelena osvojila, sto se konkurencije tice, igralo 8 od 10 najboljig teniserki, svi osim Sarapove (koja nije igrala ni US Open, pa to ne umanjuje Serenin trijumf) i nase Ane. Dakle, BRAVO JELENA za dobru formu, konstantnost, sjajnu kondiciju, i ucesce i ispostovanje igranja na mnogim turnirima. Uzivaj, mogu svi da ti pljunu pod prozor. Jedva cekam Australian Open!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

A ja se uplasio da je kolegama "kokomentatorima" ponestalo mastila pisuci komentare kod Anci.
Dace Bog pa ce se i Anci ugledati na striju sestru po "oruzju".
Za Jelenu kao i uvek: NAJSRDECNIJE CESTITKE.

slucajni prolaznik

pre 15 godina

Svi ovi rezultati nemaju tezinu, jer Jelena nema harizmu. Gde je sad posle Pekinga, Stutgarta i Moskve onaj strucnjak iz Spanije?

milan

pre 15 godina

Moja mladja komsinica sa bulbudera je nasa dika i ponos,njen brat marko se druzio sa mojim sinom bogdanom i dobar je decko kao i sestra.Brrrraaavvvooo Jeco.

Baki

pre 15 godina

Jelenin meč se mogao gledati na sledećem linku: http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis/v_20081009180000_mezhdunarodnyjturnirkubokkremla2.

Nadam se da će i sutra da prenose, ali igra u 13:00 po našem vremenu. Ne znam da li će se oporaviti do tog vremena budući da se strašno mučila tokom meča i stalno držala za leđa. Protiv Penete neće moći da igra sa takvim leđima.

Ja znam da je Jeca čudo, ali neću se ljutiti i ako izgubi ili preda meč. Stvarno se naradila u protekle tri nedelje i pritom osvojila dva turnira.

Inače, Jelena nije igrala prošle godine u Moskvi i ne brani ništa. Može samo da dobija poene.

Ne daj se Jeco, uz tebe smo!

Branko

pre 15 godina

Pobogu zeno, odmori se malo!!! Vec se po ovom mecu videlo da je umorna a ona ce umesto da stane posle ovoga igrati i Cirih umesto da se dobro odmori i spremi za Dohu (1000 wta poena i milion dolara) gde je prosle godine zbog pretrpanog rasporeda i umora izgubila sve meceve u grupi!

cvele

pre 15 godina

Jel neko gledao negde ovaj mec? Pratio sam preko Livescore-a ceo mec, ali to nije ono sto sam ja zeleo: hteo sam da ga gledam!!! Svaka cast Jeci za povratak u mec posle 7:6 i 2:0 za Dusevinu u drugom setu. Serija od 10:1 je za svaki respekt.

zanina

pre 15 godina

Sve čestitke Jelena na novoj pobjedi. Ponovno si pokazala, ali i dokazala da si psihološki mnogo ojačala i da je tvoj trener Sanchez značajno unaprijedio tvoju igru. Nakon gubitka 1. seta u kome si imala break i servis kod 5:4 za 1. set i vodstva Duševine od 2:0 u 2. setu uz break ti si uspjela potpuno si preokrenuti meč u svoju korist što ranije nije bio slučaj. Šteta je što meč nisi dobila u 2. seta već u 3. seta i što si ponovno ostala na terenu 2.30 sati. Tvoj forhend je sve bolji i ne služi ti samo za prebacivanje loptice, već s njim napadaš i osvajaš poene. Takodjer ti je i servis sve bolji i na njemu treba još raditi. Mnogo sreće protiv Penete.

Ana

pre 15 godina

Ja ne znam ko jos moze ovako da se vrati u mec. Neverovatno! Svaka cast!!! Sa razlogom je najbolja na svetu!!!!! Bravo Jeco CAAAREEE!!!!!!!

Markoni

pre 15 godina

Svaka cast Jejo, vec si hiljadu puta dokazala da nema predaje, zato i verujemo u tebe i u to da nas neces izneveriti, ali cuvaj se, vidim danas, koleno...ledja...nema osmeha...zelim jos dugo dugo da te gledam!!! Puno srece sutra, uvek uz tebe...

bokibokiboki

pre 15 godina

Priznajem da sam vise gotivio Anu od Jece, ali sada razmisljam i pored velike konkurencije, pa niko je nece skinuti sa trona cele sledece sezone!!!
p.s. warning: 4 ruskinje u prvih 10 + 6 ruskinja u prvih 10 juniorki na svetu...

Vlada

pre 15 godina

Samo melji Jeco!

Nije problem izgubiti set, tebi se to cesto desava, problem je ako se izgubi igra a ti je imas i imaces je dokle god budes tako opustena, nasmejana i srecna dok si na terenu.
Srecno u zavrsetku sezone!

Saša

pre 15 godina

Bravo za još jednu pobjedu. Trenutno je Jelena u ženskom tenisu stvarno najbolja, ali ipak mislim da bi trebala da uzme malo pauze, jer vidjeh da igra i u Cirihu sljedeće nedjelje. Pripremi se Jeco za Masters, jer ne treba da igraš turnir za turnir - skoro si osigurala prvo mjesto na kraju sezone. Srećno u sve naredne mečeve i naravno ko ne bio volio tri turnira u nizu.

Mira

pre 15 godina

Da se mucila,jeste se mucila. Ali pobeda je valjda time jos sladja. Na njenom mestu,vec danas bih otkazala Cirih da bi bila odmorna za zavrsni turnir......a u Moskvi do kraja,sta god uradi,dobro je!!!

tuta bugarin

pre 15 godina

jelenacionale
akose zaikog to more kasti
ondak jeto ona

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

anica

pre 15 godina

Au...Jelo,sta te spopalo-:)?
Bravisimo..
Samo napred,u nove pobede,ako Bog da,da osvojis i ovaj turnir,pa da zaokruzis to prvo mesto,koje si svakako svojim radom zasluzila!!
Napred Jeco!!

Dorćolac

pre 15 godina

Nov ambijent, lagana mentalna odsutnost, malo razgibavanja, ode prvi set. U suštini lako dobijen meč. Baš kako dolikuje Jeleni u vrhunskoj formi.

zasluzeno

pre 15 godina

Vec duze vremena slusam kojekakve gluposti da Jelena Jankovic ne zasluzuje prvo mesto na WTA listi jer jos uvek nije osvojila GS titulu. To su budalastine. Ona je trenutno potpuno zasluzeno prva. Elem, da se gledaju samo GS titule, cemu onda igranje na drugim turnirima tokom godine? Hajde onda da se igraju samo GS-ovi, pa da se to jedino vrednuje. To jesu turniri gde je najveci zreb, najveci nagradni fond, najvise poena se osvaja, ali nisu jedini i TO WTA LISTA NE MERI. Ona meri sveukupni ucinak tenisera TOKOM CELE GODINE, a prvo mesto se osvaja na osnovu UKUPNOG BROJA OSVOJENIH POENA. Netacna je i tvrdnja da je Jelena prva jer igra gomilu turnira, JER SE SVIMA VREDNUJE SAMO REZULTAT SA 17 NAJBOLJIH TURNIRA. Sto se GS-a tice, ove godine je Jelena imala dva polufinala, jedno finale i 4 kolo Wimbledona. Oba polufinala je gubila od buducih sampionki. Malo li je? Samo bih da napomenem da je na turniru u Stutgartu koji je jelena osvojila, sto se konkurencije tice, igralo 8 od 10 najboljig teniserki, svi osim Sarapove (koja nije igrala ni US Open, pa to ne umanjuje Serenin trijumf) i nase Ane. Dakle, BRAVO JELENA za dobru formu, konstantnost, sjajnu kondiciju, i ucesce i ispostovanje igranja na mnogim turnirima. Uzivaj, mogu svi da ti pljunu pod prozor. Jedva cekam Australian Open!

tuta bugarin

pre 15 godina

jelenacionale
akose zaikog to more kasti
ondak jeto ona

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Ana

pre 15 godina

Ja ne znam ko jos moze ovako da se vrati u mec. Neverovatno! Svaka cast!!! Sa razlogom je najbolja na svetu!!!!! Bravo Jeco CAAAREEE!!!!!!!

slucajni prolaznik

pre 15 godina

Svi ovi rezultati nemaju tezinu, jer Jelena nema harizmu. Gde je sad posle Pekinga, Stutgarta i Moskve onaj strucnjak iz Spanije?

Markoni

pre 15 godina

Svaka cast Jejo, vec si hiljadu puta dokazala da nema predaje, zato i verujemo u tebe i u to da nas neces izneveriti, ali cuvaj se, vidim danas, koleno...ledja...nema osmeha...zelim jos dugo dugo da te gledam!!! Puno srece sutra, uvek uz tebe...

dule_

pre 15 godina

Da li je iko od vas gledao ovaj mec???
Fenomenalna igra u trecem setu. Jelena je igrala maestralno i to na jednoj nozi, kijuci i bez mogucnosti da se saginje zbog bolova u ledjima :) I pored svega toga nevidjen treci set sa strasnim udarcima i servisima. STRASNO...
Ne znam koliko ce imati snage za sledeci mec al ono to je Jelena...
Inace koliko joj je bilo lose dokazuje i to da ja nisam video da se nasmejala. Eto toliko....

Vlada

pre 15 godina

Samo melji Jeco!

Nije problem izgubiti set, tebi se to cesto desava, problem je ako se izgubi igra a ti je imas i imaces je dokle god budes tako opustena, nasmejana i srecna dok si na terenu.
Srecno u zavrsetku sezone!

Тешић Горан

pre 15 godina

Нема никаквих проблема. Не могу сви мечеви да се добију. Мора неки и да се изгуби. Али, Јелена је и овај меч добила и ушла у четврт-финале. Пенету може да победи уз добру концентрацију и солидну игру, мада ће сада сви да дају свој максимум против прве на светској ранг листи. Ја мислим да је и ово четврт-финале довољно добро за овај турнир, али ако победи Пенету и прође у полу-финале, онда је то сјајно. Очигледно је да је Јелена Јанковић постала врхунска светска играчица и да онај ко хоће да је победи мора да игра скоро без грешке, што је врло тешко. Јелена сада може да контролише своју игру, то јест да подигне њен ниво када је то потребно као данас против одличне Вере Душевине, што је доказ да је и психички сазрела. Такође сматрам да велику позитивну улогу у Јеленином сазревању као шампионке има њен садашњи тренер Рикардо Санчез.

Иако бих волео да Јелена освоји и овај турнир, мислим да је главни фаворит на турниру Вера Звонарјова која игра у фантастичној форми.

Честитам нашој сестри у вери и по крви, Вери Душевиној на доброј игри коју је пружила против светског броја један.

Напред Јелена! Напред Србија!

Nash

pre 15 godina

Jelena je ponos Srbije iz milion razloga! Opustena normalna devojka sto je najeze kad dodirnes zvezde a ona jeste jedna od najsjajnijih, uvek nasmejana, siri pozitivnu energiju, borac do poslednjeg grama snage a nije robot nego uziva u zivotu i u rezultatima koje je sama napravila! Te price rekla kazala samo kretene i decu interesuju ova devojka izvlaci maksimum iz svega na tako pozrtvovan nacin da jednostavno neostavlja nikog ravnodusnim! JJ ostani ono sto jesi carice sve najbolje u svakoj sferi zivota ti iskreno zelim! i da nikad vise nepobedis ni jedan mec i bilo sta da se desi uvek cu biti ponosan sto si predstavljala na fantastican nacin nasu majku Srbiju! Veliko Hvala!

MBeader

pre 15 godina

Jelena je NEVEROVATNA! Pratio sam mec putem interneta, i mogu vam reci da nakon prvog seta, a posebno nakon loseg pocetka drugog da je dosla na turnir da ne bi platila novcanu kaznu zbog odustajanja pre turnira. Za manje upucene, ona je htela da odustane od turnira zbog umora. Umor je bio vidan i u ovom mecu, ali ono gde Jelena dobija svaku protivnicu u poslednje vreme je psiholoska bitka.
Skoro je neverovatno da nakon ovoliko iscrpljujuceg rasporeda u poslednje vreme ona bez vecih problema dobija mec koji traje 2 ipo sata.
Sve u svemu, Jelena popravlja sve segmente igre jednako ravnomerno. Iako je najvidljiviji pomak u servisu, po meni je jos bitniji pomak na psiholoskom i kondicionom (atletskom) aspektu, kao i cvrstina u igri i sve ofanzivnija orijentacija.

Saša

pre 15 godina

Bravo za još jednu pobjedu. Trenutno je Jelena u ženskom tenisu stvarno najbolja, ali ipak mislim da bi trebala da uzme malo pauze, jer vidjeh da igra i u Cirihu sljedeće nedjelje. Pripremi se Jeco za Masters, jer ne treba da igraš turnir za turnir - skoro si osigurala prvo mjesto na kraju sezone. Srećno u sve naredne mečeve i naravno ko ne bio volio tri turnira u nizu.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

A ja se uplasio da je kolegama "kokomentatorima" ponestalo mastila pisuci komentare kod Anci.
Dace Bog pa ce se i Anci ugledati na striju sestru po "oruzju".
Za Jelenu kao i uvek: NAJSRDECNIJE CESTITKE.

Dorćolac

pre 15 godina

Nov ambijent, lagana mentalna odsutnost, malo razgibavanja, ode prvi set. U suštini lako dobijen meč. Baš kako dolikuje Jeleni u vrhunskoj formi.

cvele

pre 15 godina

Jel neko gledao negde ovaj mec? Pratio sam preko Livescore-a ceo mec, ali to nije ono sto sam ja zeleo: hteo sam da ga gledam!!! Svaka cast Jeci za povratak u mec posle 7:6 i 2:0 za Dusevinu u drugom setu. Serija od 10:1 je za svaki respekt.

Milana

pre 15 godina

Ne zelim nikoga od navijaca da provociram a ni da kvarim slavlje i dobro raspolozenje posle ove pobede ali......gledala sam mec i videla Jelenu koja je bila strasno umorna. Kako rece jedan komentator nijednom se nije nasmejala a to jednostavno nije ona. U intervjuu posle meca je i sama rekla da je neverovatno umorna posle ovih turnira poslednjih nedelja. Neverovatno je izgledalo da je dobila ovaj mec sa tolikom razlikom, jednostavno neverovatno a kakve serve u poslednjem gemu. Mislim da je odigrala ovo nadcovecanskom snagom ali se iskreno pribojavam za ishode sledecih meceva. Uostalom i izgubiti je ljudski kako za nju tako i za Anu.

ljubisa

pre 15 godina

bravo za jelenu...vrlo mi je zao sto je moja zemlja veceras priznala nepostojecku drzavu kosovo...sramim se sto zivim u makedoniji...kosovo je srbija...bravo za jelenu

anica

pre 15 godina

Au...Jelo,sta te spopalo-:)?
Bravisimo..
Samo napred,u nove pobede,ako Bog da,da osvojis i ovaj turnir,pa da zaokruzis to prvo mesto,koje si svakako svojim radom zasluzila!!
Napred Jeco!!

ssssss

pre 15 godina

Svaka cast za Jecu. Volela bih da i ovde stigne do kraja. ALI!!!!!!! Ako je povreda ledja ozbiljna, mozda bi bilo najbolje da odustane i tako bude spremnija za turnire koji je ocekuju do kraja sezone. Iskreno se nadam da ce ostati No1 i na kraju sezone. Napred JJ!!!!!!!

big boy

pre 15 godina

o Boze, koliko volim ovu devojku!!!! najbolji primer odnosa prema tenisu i sportu uopste.. bez foliranja, preterane zelje za novcem, a uz OGROMNU dozu uzivanja u svakom poenu.. ne skidaj nikada taj najlepsi i najiskreniji osmeh ikada.. bravo Jeco!!!

Mira

pre 15 godina

Da se mucila,jeste se mucila. Ali pobeda je valjda time jos sladja. Na njenom mestu,vec danas bih otkazala Cirih da bi bila odmorna za zavrsni turnir......a u Moskvi do kraja,sta god uradi,dobro je!!!

DaDo

pre 15 godina

Bravo!Mozda je bio malo tezi mec ali tako treba,na pocetku teze a u finalu lakse.Idemo napred Jeco,svi smo uz tebe!!!Sto bolji rezultat na Kupu Kremja utvrdjivanje na prvom mestu.Jelena je nova naslednica Stefi Graf.

milan

pre 15 godina

Moja mladja komsinica sa bulbudera je nasa dika i ponos,njen brat marko se druzio sa mojim sinom bogdanom i dobar je decko kao i sestra.Brrrraaavvvooo Jeco.

Baki

pre 15 godina

Jelenin meč se mogao gledati na sledećem linku: http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis/v_20081009180000_mezhdunarodnyjturnirkubokkremla2.

Nadam se da će i sutra da prenose, ali igra u 13:00 po našem vremenu. Ne znam da li će se oporaviti do tog vremena budući da se strašno mučila tokom meča i stalno držala za leđa. Protiv Penete neće moći da igra sa takvim leđima.

Ja znam da je Jeca čudo, ali neću se ljutiti i ako izgubi ili preda meč. Stvarno se naradila u protekle tri nedelje i pritom osvojila dva turnira.

Inače, Jelena nije igrala prošle godine u Moskvi i ne brani ništa. Može samo da dobija poene.

Ne daj se Jeco, uz tebe smo!

pinokio

pre 15 godina

@Neno, promasio si temu i to dobrano!Zalosno!
Cestitke Jeleni na konstantnosti.Nijedna igracica joj u tome ne moze parirati, eventualno Safina...

zanina

pre 15 godina

Sve čestitke Jelena na novoj pobjedi. Ponovno si pokazala, ali i dokazala da si psihološki mnogo ojačala i da je tvoj trener Sanchez značajno unaprijedio tvoju igru. Nakon gubitka 1. seta u kome si imala break i servis kod 5:4 za 1. set i vodstva Duševine od 2:0 u 2. setu uz break ti si uspjela potpuno si preokrenuti meč u svoju korist što ranije nije bio slučaj. Šteta je što meč nisi dobila u 2. seta već u 3. seta i što si ponovno ostala na terenu 2.30 sati. Tvoj forhend je sve bolji i ne služi ti samo za prebacivanje loptice, već s njim napadaš i osvajaš poene. Takodjer ti je i servis sve bolji i na njemu treba još raditi. Mnogo sreće protiv Penete.

Branko

pre 15 godina

Pobogu zeno, odmori se malo!!! Vec se po ovom mecu videlo da je umorna a ona ce umesto da stane posle ovoga igrati i Cirih umesto da se dobro odmori i spremi za Dohu (1000 wta poena i milion dolara) gde je prosle godine zbog pretrpanog rasporeda i umora izgubila sve meceve u grupi!

Verni fan J.J.Bajina Basta

pre 15 godina

Mislim sta reci,BRAVO SAMPIONKO!!!Najbolja si,alim mislim da nema svrhe to ponavljati jer i vrapci znaju da si najj.Mozda je moglo malo lakse,ali znamo da mnogo volis da igras duge i neizvesne meceve.SRECNO U CETVRTFINALU PROTIV PENETE,POCISTI JE SA TERENA!!!

marijana

pre 15 godina

Ako Jelena i Dinara budu igrale u finalu, iako su obe verovatno preumorne, to ce biti istinski duel, koji ce potvrditi ko je u najboljoj formi. Navijam za ovo finale, makar se obe saplitale na terenu.

Stanča

pre 15 godina

@ Markoni
MOLIM TE kaži mi gde si gledao meč (svuda sam tražio i nikako nisam našao)! Samo neka neko kaže gde mogu da se prate mečevi!

P.S. Jeca nije igrala Kremlin Cup prošle godine...

bokibokiboki

pre 15 godina

Priznajem da sam vise gotivio Anu od Jece, ali sada razmisljam i pored velike konkurencije, pa niko je nece skinuti sa trona cele sledece sezone!!!
p.s. warning: 4 ruskinje u prvih 10 + 6 ruskinja u prvih 10 juniorki na svetu...

m4rk0

pre 15 godina

Svi oni koji zele uzivo da prate meceve sa trenutnog ATP/WTA turnira u Moskvi, to mogu potpuno besplatno da ucine na sledecem linku:

http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis

Zox

pre 15 godina

Beavo JECO
Ali molim te neka ti ovo bude poslednji turnir pred zavrsni sampionat.
Ako igras CIrih, ponovice se prica od prosle godine.

Sandra

pre 15 godina

jelena je stvarno u izvanrednoj formi. Meni je samo zao sto nije uspela da osvoji nijednu GS titulu, mada to njen uspeh ni malo ne umanjuje. Svaka cast Jeleni i nadam se da ce se njeni dobri rezultati nastaviti.

ttx

pre 15 godina

zanimljiva analiza Jelenine igre i vrlo interesantno poredjenje. Ja se slazem sa likom... Pogledajte http://tennisworld.typepad.com/thewrap/2008/10/looking-out-for.html

tuta bugarin

pre 15 godina

jelenacionale
akose zaikog to more kasti
ondak jeto ona

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Тешић Горан

pre 15 godina

Нема никаквих проблема. Не могу сви мечеви да се добију. Мора неки и да се изгуби. Али, Јелена је и овај меч добила и ушла у четврт-финале. Пенету може да победи уз добру концентрацију и солидну игру, мада ће сада сви да дају свој максимум против прве на светској ранг листи. Ја мислим да је и ово четврт-финале довољно добро за овај турнир, али ако победи Пенету и прође у полу-финале, онда је то сјајно. Очигледно је да је Јелена Јанковић постала врхунска светска играчица и да онај ко хоће да је победи мора да игра скоро без грешке, што је врло тешко. Јелена сада може да контролише своју игру, то јест да подигне њен ниво када је то потребно као данас против одличне Вере Душевине, што је доказ да је и психички сазрела. Такође сматрам да велику позитивну улогу у Јеленином сазревању као шампионке има њен садашњи тренер Рикардо Санчез.

Иако бих волео да Јелена освоји и овај турнир, мислим да је главни фаворит на турниру Вера Звонарјова која игра у фантастичној форми.

Честитам нашој сестри у вери и по крви, Вери Душевиној на доброј игри коју је пружила против светског броја један.

Напред Јелена! Напред Србија!

Dorćolac

pre 15 godina

Nov ambijent, lagana mentalna odsutnost, malo razgibavanja, ode prvi set. U suštini lako dobijen meč. Baš kako dolikuje Jeleni u vrhunskoj formi.

bokibokiboki

pre 15 godina

Priznajem da sam vise gotivio Anu od Jece, ali sada razmisljam i pored velike konkurencije, pa niko je nece skinuti sa trona cele sledece sezone!!!
p.s. warning: 4 ruskinje u prvih 10 + 6 ruskinja u prvih 10 juniorki na svetu...

Stanča

pre 15 godina

@ Markoni
MOLIM TE kaži mi gde si gledao meč (svuda sam tražio i nikako nisam našao)! Samo neka neko kaže gde mogu da se prate mečevi!

P.S. Jeca nije igrala Kremlin Cup prošle godine...

ttx

pre 15 godina

zanimljiva analiza Jelenine igre i vrlo interesantno poredjenje. Ja se slazem sa likom... Pogledajte http://tennisworld.typepad.com/thewrap/2008/10/looking-out-for.html

Ana

pre 15 godina

Ja ne znam ko jos moze ovako da se vrati u mec. Neverovatno! Svaka cast!!! Sa razlogom je najbolja na svetu!!!!! Bravo Jeco CAAAREEE!!!!!!!

Vlada

pre 15 godina

Samo melji Jeco!

Nije problem izgubiti set, tebi se to cesto desava, problem je ako se izgubi igra a ti je imas i imaces je dokle god budes tako opustena, nasmejana i srecna dok si na terenu.
Srecno u zavrsetku sezone!

cvele

pre 15 godina

Jel neko gledao negde ovaj mec? Pratio sam preko Livescore-a ceo mec, ali to nije ono sto sam ja zeleo: hteo sam da ga gledam!!! Svaka cast Jeci za povratak u mec posle 7:6 i 2:0 za Dusevinu u drugom setu. Serija od 10:1 je za svaki respekt.

Mira

pre 15 godina

Da se mucila,jeste se mucila. Ali pobeda je valjda time jos sladja. Na njenom mestu,vec danas bih otkazala Cirih da bi bila odmorna za zavrsni turnir......a u Moskvi do kraja,sta god uradi,dobro je!!!

zanina

pre 15 godina

Sve čestitke Jelena na novoj pobjedi. Ponovno si pokazala, ali i dokazala da si psihološki mnogo ojačala i da je tvoj trener Sanchez značajno unaprijedio tvoju igru. Nakon gubitka 1. seta u kome si imala break i servis kod 5:4 za 1. set i vodstva Duševine od 2:0 u 2. setu uz break ti si uspjela potpuno si preokrenuti meč u svoju korist što ranije nije bio slučaj. Šteta je što meč nisi dobila u 2. seta već u 3. seta i što si ponovno ostala na terenu 2.30 sati. Tvoj forhend je sve bolji i ne služi ti samo za prebacivanje loptice, već s njim napadaš i osvajaš poene. Takodjer ti je i servis sve bolji i na njemu treba još raditi. Mnogo sreće protiv Penete.

anica

pre 15 godina

Au...Jelo,sta te spopalo-:)?
Bravisimo..
Samo napred,u nove pobede,ako Bog da,da osvojis i ovaj turnir,pa da zaokruzis to prvo mesto,koje si svakako svojim radom zasluzila!!
Napred Jeco!!

Markoni

pre 15 godina

Svaka cast Jejo, vec si hiljadu puta dokazala da nema predaje, zato i verujemo u tebe i u to da nas neces izneveriti, ali cuvaj se, vidim danas, koleno...ledja...nema osmeha...zelim jos dugo dugo da te gledam!!! Puno srece sutra, uvek uz tebe...

Saša

pre 15 godina

Bravo za još jednu pobjedu. Trenutno je Jelena u ženskom tenisu stvarno najbolja, ali ipak mislim da bi trebala da uzme malo pauze, jer vidjeh da igra i u Cirihu sljedeće nedjelje. Pripremi se Jeco za Masters, jer ne treba da igraš turnir za turnir - skoro si osigurala prvo mjesto na kraju sezone. Srećno u sve naredne mečeve i naravno ko ne bio volio tri turnira u nizu.

zasluzeno

pre 15 godina

Vec duze vremena slusam kojekakve gluposti da Jelena Jankovic ne zasluzuje prvo mesto na WTA listi jer jos uvek nije osvojila GS titulu. To su budalastine. Ona je trenutno potpuno zasluzeno prva. Elem, da se gledaju samo GS titule, cemu onda igranje na drugim turnirima tokom godine? Hajde onda da se igraju samo GS-ovi, pa da se to jedino vrednuje. To jesu turniri gde je najveci zreb, najveci nagradni fond, najvise poena se osvaja, ali nisu jedini i TO WTA LISTA NE MERI. Ona meri sveukupni ucinak tenisera TOKOM CELE GODINE, a prvo mesto se osvaja na osnovu UKUPNOG BROJA OSVOJENIH POENA. Netacna je i tvrdnja da je Jelena prva jer igra gomilu turnira, JER SE SVIMA VREDNUJE SAMO REZULTAT SA 17 NAJBOLJIH TURNIRA. Sto se GS-a tice, ove godine je Jelena imala dva polufinala, jedno finale i 4 kolo Wimbledona. Oba polufinala je gubila od buducih sampionki. Malo li je? Samo bih da napomenem da je na turniru u Stutgartu koji je jelena osvojila, sto se konkurencije tice, igralo 8 od 10 najboljig teniserki, svi osim Sarapove (koja nije igrala ni US Open, pa to ne umanjuje Serenin trijumf) i nase Ane. Dakle, BRAVO JELENA za dobru formu, konstantnost, sjajnu kondiciju, i ucesce i ispostovanje igranja na mnogim turnirima. Uzivaj, mogu svi da ti pljunu pod prozor. Jedva cekam Australian Open!

DaDo

pre 15 godina

Bravo!Mozda je bio malo tezi mec ali tako treba,na pocetku teze a u finalu lakse.Idemo napred Jeco,svi smo uz tebe!!!Sto bolji rezultat na Kupu Kremja utvrdjivanje na prvom mestu.Jelena je nova naslednica Stefi Graf.

slucajni prolaznik

pre 15 godina

Svi ovi rezultati nemaju tezinu, jer Jelena nema harizmu. Gde je sad posle Pekinga, Stutgarta i Moskve onaj strucnjak iz Spanije?

ssssss

pre 15 godina

Svaka cast za Jecu. Volela bih da i ovde stigne do kraja. ALI!!!!!!! Ako je povreda ledja ozbiljna, mozda bi bilo najbolje da odustane i tako bude spremnija za turnire koji je ocekuju do kraja sezone. Iskreno se nadam da ce ostati No1 i na kraju sezone. Napred JJ!!!!!!!

Branko

pre 15 godina

Pobogu zeno, odmori se malo!!! Vec se po ovom mecu videlo da je umorna a ona ce umesto da stane posle ovoga igrati i Cirih umesto da se dobro odmori i spremi za Dohu (1000 wta poena i milion dolara) gde je prosle godine zbog pretrpanog rasporeda i umora izgubila sve meceve u grupi!

MBeader

pre 15 godina

Jelena je NEVEROVATNA! Pratio sam mec putem interneta, i mogu vam reci da nakon prvog seta, a posebno nakon loseg pocetka drugog da je dosla na turnir da ne bi platila novcanu kaznu zbog odustajanja pre turnira. Za manje upucene, ona je htela da odustane od turnira zbog umora. Umor je bio vidan i u ovom mecu, ali ono gde Jelena dobija svaku protivnicu u poslednje vreme je psiholoska bitka.
Skoro je neverovatno da nakon ovoliko iscrpljujuceg rasporeda u poslednje vreme ona bez vecih problema dobija mec koji traje 2 ipo sata.
Sve u svemu, Jelena popravlja sve segmente igre jednako ravnomerno. Iako je najvidljiviji pomak u servisu, po meni je jos bitniji pomak na psiholoskom i kondicionom (atletskom) aspektu, kao i cvrstina u igri i sve ofanzivnija orijentacija.

dule_

pre 15 godina

Da li je iko od vas gledao ovaj mec???
Fenomenalna igra u trecem setu. Jelena je igrala maestralno i to na jednoj nozi, kijuci i bez mogucnosti da se saginje zbog bolova u ledjima :) I pored svega toga nevidjen treci set sa strasnim udarcima i servisima. STRASNO...
Ne znam koliko ce imati snage za sledeci mec al ono to je Jelena...
Inace koliko joj je bilo lose dokazuje i to da ja nisam video da se nasmejala. Eto toliko....

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

A ja se uplasio da je kolegama "kokomentatorima" ponestalo mastila pisuci komentare kod Anci.
Dace Bog pa ce se i Anci ugledati na striju sestru po "oruzju".
Za Jelenu kao i uvek: NAJSRDECNIJE CESTITKE.

milan

pre 15 godina

Moja mladja komsinica sa bulbudera je nasa dika i ponos,njen brat marko se druzio sa mojim sinom bogdanom i dobar je decko kao i sestra.Brrrraaavvvooo Jeco.

Baki

pre 15 godina

Jelenin meč se mogao gledati na sledećem linku: http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis/v_20081009180000_mezhdunarodnyjturnirkubokkremla2.

Nadam se da će i sutra da prenose, ali igra u 13:00 po našem vremenu. Ne znam da li će se oporaviti do tog vremena budući da se strašno mučila tokom meča i stalno držala za leđa. Protiv Penete neće moći da igra sa takvim leđima.

Ja znam da je Jeca čudo, ali neću se ljutiti i ako izgubi ili preda meč. Stvarno se naradila u protekle tri nedelje i pritom osvojila dva turnira.

Inače, Jelena nije igrala prošle godine u Moskvi i ne brani ništa. Može samo da dobija poene.

Ne daj se Jeco, uz tebe smo!

m4rk0

pre 15 godina

Svi oni koji zele uzivo da prate meceve sa trenutnog ATP/WTA turnira u Moskvi, to mogu potpuno besplatno da ucine na sledecem linku:

http://video.sportbox.ru/VidySporta/Tennis

Verni fan J.J.Bajina Basta

pre 15 godina

Mislim sta reci,BRAVO SAMPIONKO!!!Najbolja si,alim mislim da nema svrhe to ponavljati jer i vrapci znaju da si najj.Mozda je moglo malo lakse,ali znamo da mnogo volis da igras duge i neizvesne meceve.SRECNO U CETVRTFINALU PROTIV PENETE,POCISTI JE SA TERENA!!!

Nash

pre 15 godina

Jelena je ponos Srbije iz milion razloga! Opustena normalna devojka sto je najeze kad dodirnes zvezde a ona jeste jedna od najsjajnijih, uvek nasmejana, siri pozitivnu energiju, borac do poslednjeg grama snage a nije robot nego uziva u zivotu i u rezultatima koje je sama napravila! Te price rekla kazala samo kretene i decu interesuju ova devojka izvlaci maksimum iz svega na tako pozrtvovan nacin da jednostavno neostavlja nikog ravnodusnim! JJ ostani ono sto jesi carice sve najbolje u svakoj sferi zivota ti iskreno zelim! i da nikad vise nepobedis ni jedan mec i bilo sta da se desi uvek cu biti ponosan sto si predstavljala na fantastican nacin nasu majku Srbiju! Veliko Hvala!

Milana

pre 15 godina

Ne zelim nikoga od navijaca da provociram a ni da kvarim slavlje i dobro raspolozenje posle ove pobede ali......gledala sam mec i videla Jelenu koja je bila strasno umorna. Kako rece jedan komentator nijednom se nije nasmejala a to jednostavno nije ona. U intervjuu posle meca je i sama rekla da je neverovatno umorna posle ovih turnira poslednjih nedelja. Neverovatno je izgledalo da je dobila ovaj mec sa tolikom razlikom, jednostavno neverovatno a kakve serve u poslednjem gemu. Mislim da je odigrala ovo nadcovecanskom snagom ali se iskreno pribojavam za ishode sledecih meceva. Uostalom i izgubiti je ljudski kako za nju tako i za Anu.

ljubisa

pre 15 godina

bravo za jelenu...vrlo mi je zao sto je moja zemlja veceras priznala nepostojecku drzavu kosovo...sramim se sto zivim u makedoniji...kosovo je srbija...bravo za jelenu

marijana

pre 15 godina

Ako Jelena i Dinara budu igrale u finalu, iako su obe verovatno preumorne, to ce biti istinski duel, koji ce potvrditi ko je u najboljoj formi. Navijam za ovo finale, makar se obe saplitale na terenu.

pinokio

pre 15 godina

@Neno, promasio si temu i to dobrano!Zalosno!
Cestitke Jeleni na konstantnosti.Nijedna igracica joj u tome ne moze parirati, eventualno Safina...

big boy

pre 15 godina

o Boze, koliko volim ovu devojku!!!! najbolji primer odnosa prema tenisu i sportu uopste.. bez foliranja, preterane zelje za novcem, a uz OGROMNU dozu uzivanja u svakom poenu.. ne skidaj nikada taj najlepsi i najiskreniji osmeh ikada.. bravo Jeco!!!

Zox

pre 15 godina

Beavo JECO
Ali molim te neka ti ovo bude poslednji turnir pred zavrsni sampionat.
Ako igras CIrih, ponovice se prica od prosle godine.

Sandra

pre 15 godina

jelena je stvarno u izvanrednoj formi. Meni je samo zao sto nije uspela da osvoji nijednu GS titulu, mada to njen uspeh ni malo ne umanjuje. Svaka cast Jeleni i nadam se da ce se njeni dobri rezultati nastaviti.