Tenis 95

Petak, 03.10.2008.

21:22

Jelena u polufinalu Štutgarta!

Srpska teniserka Jelena Janković pobedila je 9. igračicu sveta Veru Zvonarjevu rezultatom 7:6 (10-8), 7:6 (7-5) u četvrtfinalu turnira u Štutgartu.

Jelena u polufinalu Štutgarta! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

JJ and Masha fan

pre 15 godina

moram da priznam da sam prestala da disem kod 5:3,ali me je Jeca vratila u zivot!!! njena mentalna stabilnost tokom meca i fantasticni servisi i bekhend\forhend udarci su presudili,nijansi nije bilo... ali kako je dokusurila onog koji ju je intervjuisao na kraju...umrla sam od smeha!!! ajde molim te Jeco,osveti se za finale US Opena...preko seke na pitbula...(koji genijalac moras da budes da bi nazvao svoju ''cerkicu'' pitbul?!)

Zumbul

pre 15 godina

PozZ svim mojim obozavaocima :)
Meni ne pada na pamet da ratujem, vec iznosim cinjenice...
Nego Anini fanovi, nemate razloga da hvalite Anu pa kudite ovde. Ali nema veze, oprosteno vam je...
A sto se rivalstva tice, ono je zdravo...

Djorgo

pre 15 godina

Skoro savrsena igra JJ, kojoj sam uvek pretpostavljao AI (i sada mislim da Ana ima veci potencijal). Mora se odati priznanje i Jeleninom treneru. Svaka cast!

@leksandar

pre 15 godina

Bravo JJ !!!Vidim da tenis moze da se igra bez nokta, ali bez PALCA tesko !!!Videcete vi kad izraste novi palac, pa kad nastanu NOVA UZBUDJENJA , ali do tada nasa JJ ce harati tenisom da ce na kraju morati da odustane kao Zestin !!!
JJ umlati i ovu " LEPOTICU " posto je " ZVER " povredjena !!!

JOVAN

pre 15 godina

Šta da kažem sem JECO SVAKA TI ČAST! Uvek sam te voleo i pored onih lošijih partija i govorio da tvoje vreme tek dolazi i došlo je. Svaka čast Sančezu čovek je za pohvalu. Neka ti je Bog u pomoći protiv Venus! Uz tebe smo

Miodrag

pre 15 godina

Dosao sam do ekskluzivne infomacije:Jelena vec vise od 3 nedelje ima problem sa palcem ali to vesto prikriva!!!
Povreda jos nije potpuno zalecena i postoji mogucnost da zbog nje OTKAZE DOCEK NOVE GODINE U MONTE KARLU te ce morati po svoj prilivi da ga provede kuci sa mamom i deckom....

GoranSD

pre 15 godina

Nije servis razlog,on je samo posledica.Posledica dobrog rada sa dobrim trenerom i rekao bih sazrevanja.
Jelena nije u sezonu ušla spremna ,pogotovu ne fizički i to se osetilo.Kada je konačno zalečila sve povrede izgleda da je u njoj narasala želja da se konačno dobro spremi pokaže šta zna.A oduvek je znala puno.
Na Jelenu očigledno pozitivno i inspirativno utiče mesto br.1 i uspesi kao što su finale GS i osvajanje turnira.
A za servis je potreban dobar ritam i dobra koncetracija koja ide sa mentalnom stabilnošću.
Venus je pokazala da je u formi i da je spremna.Njen poraz od Serene na US mi je bio sumnjiv i mislim da je prošla lošija sestra(!?) tako da Jelenu čeka velika borba.

Dusan

pre 15 godina

E ovo vec lici na vrhunsku igracicu, dva gusta seta protiv teniserke u dobroj formi, ali kada god je bilo biti ili ne biti Jelena je prelomila na svoju stranu. Veliki napredak u igri u odnosu na leto, sigurnija je, bolji servis, agresivnija. Ali kao sto biva u zivotu ovakvih sportista, nema odmora. Odlican ispit za proveru pravih vrednosti je sutra u liku Vimbldonske sampionke koja je danas pocistila Safinu. Jelena ima trenutno bolji skor, ali 3 puta je pobedila na sljaci, ovo im je prvi duel u dvorani. Nadam se da povreda nece igrati bitnu ulogu i da cemo uzivati u lepom mecu. Napred Jelena!

realista

pre 15 godina

U svakom slucaju mnogo vece sanse Jelena ima protiv Venus , nego sto bi ih imala protiv Safine.
Cak i vodi u medjusobnim duelima protiv Venus.
A pobedjivala je Venus, kada je ova bila na vrhuncu svoje forme i igrala mnogo bolje nego sto sada igra.
Jeleni sestre Villiams bash leze i jedna je od retkih igracica koja ih cesto pobedjuje, a u svakom mechu prilicno namuchi.
U sutrasnjem mechu sanse su otprilike 65:35 na Jeleninoj strani.Jelena je sutra favorit u tom duelu. Ne samo zbog pozicije na listi vec i zbog tog dobrog medjusobnog skora.
Jelena moze da pobedi Venus i sa sasvim prosecnom igrom, samo ako bude dovoljno psihicki jaka i ako dovoljno bude zelela pobedu.
I jos jedna zanimljiva stvar. Sestre Villiams su na svim ovogodisnjm turnirima ili obe pravile dobre rezultate ili ispadale u ranoj fazi takmicenja.
S obzirom da je Serena vec ispala , ocekujem da se tradicija nastavi pa da sutra ispadne i Venus.
A i lepa je prilika da se na neki nacin revansira Venus za poraz od njene sestre na finalu US opena.
Mogla bi to sutra cak biti i neka Jelenina ubedljivija pobeda.

Zox

pre 15 godina

Jelena ne samo da popravila servis, nego joj to i postalo veliko oruzje, bar na zadnja dva turnira, a nadam se da ce biti jos bolje!!!

Mec je bio odlican, sto totalno demantuje tvrdnje o krizi zenskog tenisa.

Takodje, Jelena je totalno zasluzila prvo mesto jer je trenutno i najbolje. Jeste steta sto svoju dobru formu i konstantnost nije krunisala Grand Slam titulom na US Openu, ali mesto broj jedan i jeste nagrada za dobru igru tokom cele sezone.

Mec Venus-JJ bice najbolji ove godine!!!!!

IDEMO JECO

ivan

pre 15 godina

E da mi je neko rekao da ce Jeleni njena psiha i servis doneti pobedu ne bih mu verovao. E sad jos samo da se zaljubis u mene i bices savrsena. Puno srece sutra pa da posle ceremonije i dodele pehara odredimo datum vencanja!

*

pre 15 godina

@Zumbul
Radujem se Jecinoj pobedi, kao i svi vi. Ali zasto njena pobeda mora biti povod da se ispluje Ana ?
Pusti devojku na miru, ako vec nisi u stanju da je podrzis sad kad je u krizi i cini se, ipak, pocela da izlazi iz nje.
A to sto se slika, sto ne bi, kako vec jednom ne shvatite da je slikanje deo njihovog posla, oni sto zarade do 30. to su zaradili, a veliki deo novca dobijaju od sponzora. Sta treba da urade odbiju slikanje i novac ? Uostalom i Jelena se slika, kao i sve druge i to je nesto najnormalnije.
Komentar ti je prizeman i jadan.

Ирена

pre 15 godina

Човече, Јеца је до трећег места на свету стигла без тренера и са поприлично ноншалантним приступом игри!! Чини се да је то првенствено постигла борбеношћу, никад се није предавала. Јесте често лоше играла, АЛИ се никад није унапред предавала! Отуда и толики број мечава у три сета и силне повреде.
Признајем, раније бих њене мечеве пратила без претераних очекивања, већ у стилу - шта буде биће, међутим, услед очигледног напретка у последњих неколико месеци, оствареном захваљујући сјајном тренеру (који готово не дише док Јелена игра), ситуација се потпуно променила, постала сам њен ватрени навијач, по први пут имам пуно поверење у њену игру и очекујем победе. То је много леп осећај.. :)

П.С. Није ми јасна толика прича ових дана како је Јелена уласком у четвртфинале одбранила бодове и опет постала прва. Ево га жреб од прошле године где се јасно види да је у ПОЛУФИНАЛУ изгубила од Енанове.

www.sonyericssonwtatour.com/3/global/includes/TrackIt.asp?file=http://www.sonyericssonwtatour.com/3/global/Pdfs/events/2007/stuttgart_draws.pdf

sanja

pre 15 godina

Mene je stvarno uhvatila nervoza da ce Jelena izgubiti,jos pri rezultatu 5:3(u prvom setu).Pa sam zbog toga napisala da ce Jelena izgubiti,a ne iz neke pakosti.Eto toliko!!!

Nikola

pre 15 godina

10 asova?!!! opaaaa, Jeca postaje pravi sampion.. iako je u tekstu napisano da su nijanse odlucivale, ja se ni jednog trenutka nisam zabrinuo za pobedu. Jelena prosto zraci samopouzdanjem, a pritom snazno udara loptice, igra ofanzivnije, srevis odlican, a bekhend najbolji na svetu... Jelena, ja te volim.

333

pre 15 godina

I pored povreda tokom cele sezone, evo sada i polomljenog nokta i raznih povreda sa kojima si isla na turnir, pokazala si nevidjenu borbenost, hrabrost, lucidnost...

Gde je sada Ana Palcica Dokic Kurnjikova??? (Slika prst za FHM & Maxim)
Nema veze, nju motivise kad ti dobro igras :)

Svi smo zadovoljni :)

SVAKA CAST
(Zumbul, 3. oktobar 2008 21:43 Prvo,Jelena,svaka cast.Drugo,Zumbule,ti si pakosnik br.1.Ova strana je posvecena Jeleni,a ne da se napravi rat na sajtu B92. P.S.uzivaj malo u Jeleninim uspesima!

WTATP Lista

pre 15 godina

Sutra se igra finale pre finala izmedju Jelene i Venus Vilijams, a posto je JJ vec dokazala da je od svih jos aktivnih teniserki igracica koja starijoj Vilijamsovoj najmanje lezi njena ionako odlicna serija mogla bi lako biti produzena drugom uzastopnom titulom i 16:1 serijom u zadnjih pet nedelja. Jelena je od ponedeljka po drugi put svetska No1 a i ostale okolnosti joj debelo idu u prilog jer je Serena Vilijams zbog svog ukletog levog kolena izgubila na ovom turniru svoj prvi mec i odustala od Moskve gde je trebala da brani proslogodisnje finale, a Safina i Dementijeva su otpale danas u cetvrtfinalu i sada dosta zaostaju za nasom Jelenom. Prosli put se Jelena na prvom mestu zadrzala svega sedam dana, a ako sutra pobedi ovog puta ce biti na celu WTA liste bar sledecih 77 dana i postati tek deveta teniserka u istoriji koja je neku sezonu zavrsila na prvom mestu otkada se rejtinzi obracunavaju. Pa i u slucaju poraza ako nastavi u ovom ritmu do kraja sa redovnim polufinalom na skoro svakom turniru na kojem ucestvuje epilog za sledeca tri meseca sto se tice vrha WTA liste bice opet isti u korist najkonstantnije svetske teniserke i najbolje defanzivke, koja je uz to i naglo popravila zadnjih nedelja svoju najvecu slabost (servis) pa se ako bude zdravlja, mozemo nadati jos samo boljim vestima od nje.

Jeca CUGA PIVO..:)))

pre 15 godina

Gledajte na www.sonyericsson.com/wta ,na opciji VIDEO, pise STUTTGART PLAYER PARTY kako Jeca cuga PIVU..hehe..:)))CAK I na muzickoj sceni je takodje..:)
Prava kraljica...sali se,smeje se,uziva u drugim stvarima osim tenisa..
Tu mozete videti i D.Cibulkovu i Agnes Szavay kako se voze u LUNA PARKU..
Mec protiv Zvonareve je suvisno komentarisati...FENOMENALNO..
Ah da...10 ASOVAAAAAAAA..:)))

Nevenko

pre 15 godina

Изгледа да у Јелениним мечевима нема више онога "у женском тенису није толико изражена предност сервиса".

Нека недобронамерни коментатори искрено размотре колико и у којим сегментима игре ЈЈ напредовала па ако и даље имају речи негативне - било им на част.

Веруј у себе ЈЈ и само напред!

Neutron

pre 15 godina

Meni se nekako cini da je Jeja konacno stasala i da je zrela za uzimanje Grand Slam titule iduce godine. Ako je ne zakacia, ili uleti u neku od tih nepredvidivih kriza koje su ceste medju teniserima i teniserkama, zacudio bih se ako 2009. ne uzme makar jedan. Popravila je mnogo njenu jedinu evidentnu manu, servu. Nece nikada biti prva na listi as serviserki, ali makar ne prodaje jeftino dva od tri servis gema, kako je donedavno radila. A da oduzme servu protivnici, to joj je islo lako oduvek. Samo napred Jeco, samo guraj! Najbolja si na WTA turu, sigurno!

Тешић Горан

pre 15 godina

Ово су велики дани за Јелену Јанковић. Јелена Јанковић, изгледа, драматично поправља своју игру, пре свега, сервис, који јој је, иначе, и био најслабија тачка. Кроз игре које Јелена пружа у последње време види се јасна амбиција да постане шампионка највећег калибра. Свака част на амбициозности и раду! Овај рани пораз Серене Вилијамс у Штутгарту и њено одустајање од учешћа на "Купу Кремља", пружају Јелени Јанковић шансу да повећа предност у односу на њу у борби за прво место и не само у односу на њу, већ и у односу и на остале ривалке. Јелена Јанковић сада има лепу шансу да се дуже задржи на првом месту, а са додатним побољшањем своје игре, да следеће године освоји и неки Грен Слем турнир и да постане нова владарка у женском тенису.

Такође, мислим да је Јелена Јанковић и психолошки сазрела да преузме прво место и водећу улогу у женском тенису, јер је до пре две године, губила мечеве као овај данас против Вере Звонарјове. Међутим, Јелена Јанковић се променила. Она је сада постала велика тенисерка. Свака ти част Јелена!

Надам се да ће и Ана Ивановић успети да се стабилизује и да почне да ради на поправљању своје игре.

Браво Јелена! Напред Србија!

TOOOOOOO KRALJICE

pre 15 godina

ŠTA REĆI SEM BRAVOOOOOOO
SVAKA TI ČAS VRATILA SI SE BILO JE U PRVOM SETU 5-3 ZA NJU ALI SI JE DOBILA U TB
SVAKA TI ČAST
SVETSKA A NAŠA

milkyp3

pre 15 godina

Bravo ! Postaješ prava šampionka.Stabilnost i zrelost se vide u najtežim trenutcima.To je ono što se teško stiće.Ana je najbolji primjer za to.U nove pobjede sa našim djevojkama.JJ sretno do finala!

Miralem Hodzic

pre 15 godina

Priznajem da me ta djevojka svojim ukupnim odnosom prema sportu svaki dan sve više oduševljava. nadam se da će sljedeće godine osvojiti jedan od velikih turnira,a ja joj čestitam za sve što nam priređuje, naprije Jelena uz tebe smo.

Nada

pre 15 godina

I sta sada da se kaze osim, sto jaci protivnik, Jeca SVE BOLJA! Mogu da zamislim kakav mec nas ceka sutra. NEK TI JE SA SRECOM SAMPIONKO, OSTANI NAM ZDRAVA I VESELA!!!

Zumbul

pre 15 godina

I pored povreda tokom cele sezone, evo sada i polomljenog nokta i raznih povreda sa kojima si isla na turnir, pokazala si nevidjenu borbenost, hrabrost, lucidnost...

Gde je sada Ana Palcica Dokic Kurnjikova??? (Slika prst za FHM & Maxim)
Nema veze, nju motivise kad ti dobro igras :)

Svi smo zadovoljni :)

SVAKA CAST

бошко

pre 15 godina

Браво Јецо, иако те на крају болио прст, ти си лавовски одиграла. Свака част... само напријед... Воли те Република Српска

Nenad

pre 15 godina

Bravo JELENA!Samo hrabro protiv Venus(koja igra odlicno).Lepa vest je da Serena ne igra u Moskvi,sto znaci da ce JJ drzati broj1 duze nego prosli put.SRECNO!

Ova devojka je nas ponos!Ana takodje,nadam se da cemo je uskoro gledati u zavrsnicama turnira.

marko-washington

pre 15 godina

Jela zmaj. Sta reci. Jednostavno savrseno. Daj Boze da se tako nastavi sa treninzima jer po 10 as servisa u oba kola mnogo znace. Ko to kaze sada da je losa serverka?

prezo

pre 15 godina

BRAVO JECO ULEPSALA SI MI DAN SA POBEDOM PROTIV ZVONAREVE SAMO TAKO NASTAVI SA POBEDAMA,I DANAM DUGO OSTANES NA PRVOM MESTU. TVOJ FAN PREZZO IZ GM.

bela

pre 15 godina

Polako počinje da mi bude drago što sam, valjda, pogrešio glede JJ. A nisam Hrvat! HaHaHaHa.
Mislim da je Jelena dobila toliko na samopouzdanju da i mi, neverne tome, moramo reći - svaka ti čast. Još malo, pa će verovatno zbilja biti najbolja.

marko-washington

pre 15 godina

Jela zmaj. Sta reci. Jednostavno savrseno. Daj Boze da se tako nastavi sa treninzima jer po 10 as servisa u oba kola mnogo znace. Ko to kaze sada da je losa serverka?

Тешић Горан

pre 15 godina

Ово су велики дани за Јелену Јанковић. Јелена Јанковић, изгледа, драматично поправља своју игру, пре свега, сервис, који јој је, иначе, и био најслабија тачка. Кроз игре које Јелена пружа у последње време види се јасна амбиција да постане шампионка највећег калибра. Свака част на амбициозности и раду! Овај рани пораз Серене Вилијамс у Штутгарту и њено одустајање од учешћа на "Купу Кремља", пружају Јелени Јанковић шансу да повећа предност у односу на њу у борби за прво место и не само у односу на њу, већ и у односу и на остале ривалке. Јелена Јанковић сада има лепу шансу да се дуже задржи на првом месту, а са додатним побољшањем своје игре, да следеће године освоји и неки Грен Слем турнир и да постане нова владарка у женском тенису.

Такође, мислим да је Јелена Јанковић и психолошки сазрела да преузме прво место и водећу улогу у женском тенису, јер је до пре две године, губила мечеве као овај данас против Вере Звонарјове. Међутим, Јелена Јанковић се променила. Она је сада постала велика тенисерка. Свака ти част Јелена!

Надам се да ће и Ана Ивановић успети да се стабилизује и да почне да ради на поправљању своје игре.

Браво Јелена! Напред Србија!

бошко

pre 15 godina

Браво Јецо, иако те на крају болио прст, ти си лавовски одиграла. Свака част... само напријед... Воли те Република Српска

Miralem Hodzic

pre 15 godina

Priznajem da me ta djevojka svojim ukupnim odnosom prema sportu svaki dan sve više oduševljava. nadam se da će sljedeće godine osvojiti jedan od velikih turnira,a ja joj čestitam za sve što nam priređuje, naprije Jelena uz tebe smo.

Nikola

pre 15 godina

10 asova?!!! opaaaa, Jeca postaje pravi sampion.. iako je u tekstu napisano da su nijanse odlucivale, ja se ni jednog trenutka nisam zabrinuo za pobedu. Jelena prosto zraci samopouzdanjem, a pritom snazno udara loptice, igra ofanzivnije, srevis odlican, a bekhend najbolji na svetu... Jelena, ja te volim.

*

pre 15 godina

@Zumbul
Radujem se Jecinoj pobedi, kao i svi vi. Ali zasto njena pobeda mora biti povod da se ispluje Ana ?
Pusti devojku na miru, ako vec nisi u stanju da je podrzis sad kad je u krizi i cini se, ipak, pocela da izlazi iz nje.
A to sto se slika, sto ne bi, kako vec jednom ne shvatite da je slikanje deo njihovog posla, oni sto zarade do 30. to su zaradili, a veliki deo novca dobijaju od sponzora. Sta treba da urade odbiju slikanje i novac ? Uostalom i Jelena se slika, kao i sve druge i to je nesto najnormalnije.
Komentar ti je prizeman i jadan.

WTATP Lista

pre 15 godina

Sutra se igra finale pre finala izmedju Jelene i Venus Vilijams, a posto je JJ vec dokazala da je od svih jos aktivnih teniserki igracica koja starijoj Vilijamsovoj najmanje lezi njena ionako odlicna serija mogla bi lako biti produzena drugom uzastopnom titulom i 16:1 serijom u zadnjih pet nedelja. Jelena je od ponedeljka po drugi put svetska No1 a i ostale okolnosti joj debelo idu u prilog jer je Serena Vilijams zbog svog ukletog levog kolena izgubila na ovom turniru svoj prvi mec i odustala od Moskve gde je trebala da brani proslogodisnje finale, a Safina i Dementijeva su otpale danas u cetvrtfinalu i sada dosta zaostaju za nasom Jelenom. Prosli put se Jelena na prvom mestu zadrzala svega sedam dana, a ako sutra pobedi ovog puta ce biti na celu WTA liste bar sledecih 77 dana i postati tek deveta teniserka u istoriji koja je neku sezonu zavrsila na prvom mestu otkada se rejtinzi obracunavaju. Pa i u slucaju poraza ako nastavi u ovom ritmu do kraja sa redovnim polufinalom na skoro svakom turniru na kojem ucestvuje epilog za sledeca tri meseca sto se tice vrha WTA liste bice opet isti u korist najkonstantnije svetske teniserke i najbolje defanzivke, koja je uz to i naglo popravila zadnjih nedelja svoju najvecu slabost (servis) pa se ako bude zdravlja, mozemo nadati jos samo boljim vestima od nje.

Neutron

pre 15 godina

Meni se nekako cini da je Jeja konacno stasala i da je zrela za uzimanje Grand Slam titule iduce godine. Ako je ne zakacia, ili uleti u neku od tih nepredvidivih kriza koje su ceste medju teniserima i teniserkama, zacudio bih se ako 2009. ne uzme makar jedan. Popravila je mnogo njenu jedinu evidentnu manu, servu. Nece nikada biti prva na listi as serviserki, ali makar ne prodaje jeftino dva od tri servis gema, kako je donedavno radila. A da oduzme servu protivnici, to joj je islo lako oduvek. Samo napred Jeco, samo guraj! Najbolja si na WTA turu, sigurno!

Nenad

pre 15 godina

Bravo JELENA!Samo hrabro protiv Venus(koja igra odlicno).Lepa vest je da Serena ne igra u Moskvi,sto znaci da ce JJ drzati broj1 duze nego prosli put.SRECNO!

Ova devojka je nas ponos!Ana takodje,nadam se da cemo je uskoro gledati u zavrsnicama turnira.

Jeca CUGA PIVO..:)))

pre 15 godina

Gledajte na www.sonyericsson.com/wta ,na opciji VIDEO, pise STUTTGART PLAYER PARTY kako Jeca cuga PIVU..hehe..:)))CAK I na muzickoj sceni je takodje..:)
Prava kraljica...sali se,smeje se,uziva u drugim stvarima osim tenisa..
Tu mozete videti i D.Cibulkovu i Agnes Szavay kako se voze u LUNA PARKU..
Mec protiv Zvonareve je suvisno komentarisati...FENOMENALNO..
Ah da...10 ASOVAAAAAAAA..:)))

bela

pre 15 godina

Polako počinje da mi bude drago što sam, valjda, pogrešio glede JJ. A nisam Hrvat! HaHaHaHa.
Mislim da je Jelena dobila toliko na samopouzdanju da i mi, neverne tome, moramo reći - svaka ti čast. Još malo, pa će verovatno zbilja biti najbolja.

Nevenko

pre 15 godina

Изгледа да у Јелениним мечевима нема више онога "у женском тенису није толико изражена предност сервиса".

Нека недобронамерни коментатори искрено размотре колико и у којим сегментима игре ЈЈ напредовала па ако и даље имају речи негативне - било им на част.

Веруј у себе ЈЈ и само напред!

Zox

pre 15 godina

Jelena ne samo da popravila servis, nego joj to i postalo veliko oruzje, bar na zadnja dva turnira, a nadam se da ce biti jos bolje!!!

Mec je bio odlican, sto totalno demantuje tvrdnje o krizi zenskog tenisa.

Takodje, Jelena je totalno zasluzila prvo mesto jer je trenutno i najbolje. Jeste steta sto svoju dobru formu i konstantnost nije krunisala Grand Slam titulom na US Openu, ali mesto broj jedan i jeste nagrada za dobru igru tokom cele sezone.

Mec Venus-JJ bice najbolji ove godine!!!!!

IDEMO JECO

Zumbul

pre 15 godina

I pored povreda tokom cele sezone, evo sada i polomljenog nokta i raznih povreda sa kojima si isla na turnir, pokazala si nevidjenu borbenost, hrabrost, lucidnost...

Gde je sada Ana Palcica Dokic Kurnjikova??? (Slika prst za FHM & Maxim)
Nema veze, nju motivise kad ti dobro igras :)

Svi smo zadovoljni :)

SVAKA CAST

Nada

pre 15 godina

I sta sada da se kaze osim, sto jaci protivnik, Jeca SVE BOLJA! Mogu da zamislim kakav mec nas ceka sutra. NEK TI JE SA SRECOM SAMPIONKO, OSTANI NAM ZDRAVA I VESELA!!!

prezo

pre 15 godina

BRAVO JECO ULEPSALA SI MI DAN SA POBEDOM PROTIV ZVONAREVE SAMO TAKO NASTAVI SA POBEDAMA,I DANAM DUGO OSTANES NA PRVOM MESTU. TVOJ FAN PREZZO IZ GM.

JOVAN

pre 15 godina

Šta da kažem sem JECO SVAKA TI ČAST! Uvek sam te voleo i pored onih lošijih partija i govorio da tvoje vreme tek dolazi i došlo je. Svaka čast Sančezu čovek je za pohvalu. Neka ti je Bog u pomoći protiv Venus! Uz tebe smo

ivan

pre 15 godina

E da mi je neko rekao da ce Jeleni njena psiha i servis doneti pobedu ne bih mu verovao. E sad jos samo da se zaljubis u mene i bices savrsena. Puno srece sutra pa da posle ceremonije i dodele pehara odredimo datum vencanja!

Ирена

pre 15 godina

Човече, Јеца је до трећег места на свету стигла без тренера и са поприлично ноншалантним приступом игри!! Чини се да је то првенствено постигла борбеношћу, никад се није предавала. Јесте често лоше играла, АЛИ се никад није унапред предавала! Отуда и толики број мечава у три сета и силне повреде.
Признајем, раније бих њене мечеве пратила без претераних очекивања, већ у стилу - шта буде биће, међутим, услед очигледног напретка у последњих неколико месеци, оствареном захваљујући сјајном тренеру (који готово не дише док Јелена игра), ситуација се потпуно променила, постала сам њен ватрени навијач, по први пут имам пуно поверење у њену игру и очекујем победе. То је много леп осећај.. :)

П.С. Није ми јасна толика прича ових дана како је Јелена уласком у четвртфинале одбранила бодове и опет постала прва. Ево га жреб од прошле године где се јасно види да је у ПОЛУФИНАЛУ изгубила од Енанове.

www.sonyericssonwtatour.com/3/global/includes/TrackIt.asp?file=http://www.sonyericssonwtatour.com/3/global/Pdfs/events/2007/stuttgart_draws.pdf

sanja

pre 15 godina

Mene je stvarno uhvatila nervoza da ce Jelena izgubiti,jos pri rezultatu 5:3(u prvom setu).Pa sam zbog toga napisala da ce Jelena izgubiti,a ne iz neke pakosti.Eto toliko!!!

realista

pre 15 godina

U svakom slucaju mnogo vece sanse Jelena ima protiv Venus , nego sto bi ih imala protiv Safine.
Cak i vodi u medjusobnim duelima protiv Venus.
A pobedjivala je Venus, kada je ova bila na vrhuncu svoje forme i igrala mnogo bolje nego sto sada igra.
Jeleni sestre Villiams bash leze i jedna je od retkih igracica koja ih cesto pobedjuje, a u svakom mechu prilicno namuchi.
U sutrasnjem mechu sanse su otprilike 65:35 na Jeleninoj strani.Jelena je sutra favorit u tom duelu. Ne samo zbog pozicije na listi vec i zbog tog dobrog medjusobnog skora.
Jelena moze da pobedi Venus i sa sasvim prosecnom igrom, samo ako bude dovoljno psihicki jaka i ako dovoljno bude zelela pobedu.
I jos jedna zanimljiva stvar. Sestre Villiams su na svim ovogodisnjm turnirima ili obe pravile dobre rezultate ili ispadale u ranoj fazi takmicenja.
S obzirom da je Serena vec ispala , ocekujem da se tradicija nastavi pa da sutra ispadne i Venus.
A i lepa je prilika da se na neki nacin revansira Venus za poraz od njene sestre na finalu US opena.
Mogla bi to sutra cak biti i neka Jelenina ubedljivija pobeda.

GoranSD

pre 15 godina

Nije servis razlog,on je samo posledica.Posledica dobrog rada sa dobrim trenerom i rekao bih sazrevanja.
Jelena nije u sezonu ušla spremna ,pogotovu ne fizički i to se osetilo.Kada je konačno zalečila sve povrede izgleda da je u njoj narasala želja da se konačno dobro spremi pokaže šta zna.A oduvek je znala puno.
Na Jelenu očigledno pozitivno i inspirativno utiče mesto br.1 i uspesi kao što su finale GS i osvajanje turnira.
A za servis je potreban dobar ritam i dobra koncetracija koja ide sa mentalnom stabilnošću.
Venus je pokazala da je u formi i da je spremna.Njen poraz od Serene na US mi je bio sumnjiv i mislim da je prošla lošija sestra(!?) tako da Jelenu čeka velika borba.

milkyp3

pre 15 godina

Bravo ! Postaješ prava šampionka.Stabilnost i zrelost se vide u najtežim trenutcima.To je ono što se teško stiće.Ana je najbolji primjer za to.U nove pobjede sa našim djevojkama.JJ sretno do finala!

TOOOOOOO KRALJICE

pre 15 godina

ŠTA REĆI SEM BRAVOOOOOOO
SVAKA TI ČAS VRATILA SI SE BILO JE U PRVOM SETU 5-3 ZA NJU ALI SI JE DOBILA U TB
SVAKA TI ČAST
SVETSKA A NAŠA

333

pre 15 godina

I pored povreda tokom cele sezone, evo sada i polomljenog nokta i raznih povreda sa kojima si isla na turnir, pokazala si nevidjenu borbenost, hrabrost, lucidnost...

Gde je sada Ana Palcica Dokic Kurnjikova??? (Slika prst za FHM & Maxim)
Nema veze, nju motivise kad ti dobro igras :)

Svi smo zadovoljni :)

SVAKA CAST
(Zumbul, 3. oktobar 2008 21:43 Prvo,Jelena,svaka cast.Drugo,Zumbule,ti si pakosnik br.1.Ova strana je posvecena Jeleni,a ne da se napravi rat na sajtu B92. P.S.uzivaj malo u Jeleninim uspesima!

Miodrag

pre 15 godina

Dosao sam do ekskluzivne infomacije:Jelena vec vise od 3 nedelje ima problem sa palcem ali to vesto prikriva!!!
Povreda jos nije potpuno zalecena i postoji mogucnost da zbog nje OTKAZE DOCEK NOVE GODINE U MONTE KARLU te ce morati po svoj prilivi da ga provede kuci sa mamom i deckom....

@leksandar

pre 15 godina

Bravo JJ !!!Vidim da tenis moze da se igra bez nokta, ali bez PALCA tesko !!!Videcete vi kad izraste novi palac, pa kad nastanu NOVA UZBUDJENJA , ali do tada nasa JJ ce harati tenisom da ce na kraju morati da odustane kao Zestin !!!
JJ umlati i ovu " LEPOTICU " posto je " ZVER " povredjena !!!

Zumbul

pre 15 godina

PozZ svim mojim obozavaocima :)
Meni ne pada na pamet da ratujem, vec iznosim cinjenice...
Nego Anini fanovi, nemate razloga da hvalite Anu pa kudite ovde. Ali nema veze, oprosteno vam je...
A sto se rivalstva tice, ono je zdravo...

JJ and Masha fan

pre 15 godina

moram da priznam da sam prestala da disem kod 5:3,ali me je Jeca vratila u zivot!!! njena mentalna stabilnost tokom meca i fantasticni servisi i bekhend\forhend udarci su presudili,nijansi nije bilo... ali kako je dokusurila onog koji ju je intervjuisao na kraju...umrla sam od smeha!!! ajde molim te Jeco,osveti se za finale US Opena...preko seke na pitbula...(koji genijalac moras da budes da bi nazvao svoju ''cerkicu'' pitbul?!)

Dusan

pre 15 godina

E ovo vec lici na vrhunsku igracicu, dva gusta seta protiv teniserke u dobroj formi, ali kada god je bilo biti ili ne biti Jelena je prelomila na svoju stranu. Veliki napredak u igri u odnosu na leto, sigurnija je, bolji servis, agresivnija. Ali kao sto biva u zivotu ovakvih sportista, nema odmora. Odlican ispit za proveru pravih vrednosti je sutra u liku Vimbldonske sampionke koja je danas pocistila Safinu. Jelena ima trenutno bolji skor, ali 3 puta je pobedila na sljaci, ovo im je prvi duel u dvorani. Nadam se da povreda nece igrati bitnu ulogu i da cemo uzivati u lepom mecu. Napred Jelena!

Djorgo

pre 15 godina

Skoro savrsena igra JJ, kojoj sam uvek pretpostavljao AI (i sada mislim da Ana ima veci potencijal). Mora se odati priznanje i Jeleninom treneru. Svaka cast!

Zumbul

pre 15 godina

I pored povreda tokom cele sezone, evo sada i polomljenog nokta i raznih povreda sa kojima si isla na turnir, pokazala si nevidjenu borbenost, hrabrost, lucidnost...

Gde je sada Ana Palcica Dokic Kurnjikova??? (Slika prst za FHM & Maxim)
Nema veze, nju motivise kad ti dobro igras :)

Svi smo zadovoljni :)

SVAKA CAST

бошко

pre 15 godina

Браво Јецо, иако те на крају болио прст, ти си лавовски одиграла. Свака част... само напријед... Воли те Република Српска

bela

pre 15 godina

Polako počinje da mi bude drago što sam, valjda, pogrešio glede JJ. A nisam Hrvat! HaHaHaHa.
Mislim da je Jelena dobila toliko na samopouzdanju da i mi, neverne tome, moramo reći - svaka ti čast. Još malo, pa će verovatno zbilja biti najbolja.

*

pre 15 godina

@Zumbul
Radujem se Jecinoj pobedi, kao i svi vi. Ali zasto njena pobeda mora biti povod da se ispluje Ana ?
Pusti devojku na miru, ako vec nisi u stanju da je podrzis sad kad je u krizi i cini se, ipak, pocela da izlazi iz nje.
A to sto se slika, sto ne bi, kako vec jednom ne shvatite da je slikanje deo njihovog posla, oni sto zarade do 30. to su zaradili, a veliki deo novca dobijaju od sponzora. Sta treba da urade odbiju slikanje i novac ? Uostalom i Jelena se slika, kao i sve druge i to je nesto najnormalnije.
Komentar ti je prizeman i jadan.

Miodrag

pre 15 godina

Dosao sam do ekskluzivne infomacije:Jelena vec vise od 3 nedelje ima problem sa palcem ali to vesto prikriva!!!
Povreda jos nije potpuno zalecena i postoji mogucnost da zbog nje OTKAZE DOCEK NOVE GODINE U MONTE KARLU te ce morati po svoj prilivi da ga provede kuci sa mamom i deckom....

@leksandar

pre 15 godina

Bravo JJ !!!Vidim da tenis moze da se igra bez nokta, ali bez PALCA tesko !!!Videcete vi kad izraste novi palac, pa kad nastanu NOVA UZBUDJENJA , ali do tada nasa JJ ce harati tenisom da ce na kraju morati da odustane kao Zestin !!!
JJ umlati i ovu " LEPOTICU " posto je " ZVER " povredjena !!!

marko-washington

pre 15 godina

Jela zmaj. Sta reci. Jednostavno savrseno. Daj Boze da se tako nastavi sa treninzima jer po 10 as servisa u oba kola mnogo znace. Ko to kaze sada da je losa serverka?

Miralem Hodzic

pre 15 godina

Priznajem da me ta djevojka svojim ukupnim odnosom prema sportu svaki dan sve više oduševljava. nadam se da će sljedeće godine osvojiti jedan od velikih turnira,a ja joj čestitam za sve što nam priređuje, naprije Jelena uz tebe smo.

Nenad

pre 15 godina

Bravo JELENA!Samo hrabro protiv Venus(koja igra odlicno).Lepa vest je da Serena ne igra u Moskvi,sto znaci da ce JJ drzati broj1 duze nego prosli put.SRECNO!

Ova devojka je nas ponos!Ana takodje,nadam se da cemo je uskoro gledati u zavrsnicama turnira.

TOOOOOOO KRALJICE

pre 15 godina

ŠTA REĆI SEM BRAVOOOOOOO
SVAKA TI ČAS VRATILA SI SE BILO JE U PRVOM SETU 5-3 ZA NJU ALI SI JE DOBILA U TB
SVAKA TI ČAST
SVETSKA A NAŠA

333

pre 15 godina

I pored povreda tokom cele sezone, evo sada i polomljenog nokta i raznih povreda sa kojima si isla na turnir, pokazala si nevidjenu borbenost, hrabrost, lucidnost...

Gde je sada Ana Palcica Dokic Kurnjikova??? (Slika prst za FHM & Maxim)
Nema veze, nju motivise kad ti dobro igras :)

Svi smo zadovoljni :)

SVAKA CAST
(Zumbul, 3. oktobar 2008 21:43 Prvo,Jelena,svaka cast.Drugo,Zumbule,ti si pakosnik br.1.Ova strana je posvecena Jeleni,a ne da se napravi rat na sajtu B92. P.S.uzivaj malo u Jeleninim uspesima!

Djorgo

pre 15 godina

Skoro savrsena igra JJ, kojoj sam uvek pretpostavljao AI (i sada mislim da Ana ima veci potencijal). Mora se odati priznanje i Jeleninom treneru. Svaka cast!

Zumbul

pre 15 godina

PozZ svim mojim obozavaocima :)
Meni ne pada na pamet da ratujem, vec iznosim cinjenice...
Nego Anini fanovi, nemate razloga da hvalite Anu pa kudite ovde. Ali nema veze, oprosteno vam je...
A sto se rivalstva tice, ono je zdravo...

prezo

pre 15 godina

BRAVO JECO ULEPSALA SI MI DAN SA POBEDOM PROTIV ZVONAREVE SAMO TAKO NASTAVI SA POBEDAMA,I DANAM DUGO OSTANES NA PRVOM MESTU. TVOJ FAN PREZZO IZ GM.

Nada

pre 15 godina

I sta sada da se kaze osim, sto jaci protivnik, Jeca SVE BOLJA! Mogu da zamislim kakav mec nas ceka sutra. NEK TI JE SA SRECOM SAMPIONKO, OSTANI NAM ZDRAVA I VESELA!!!

milkyp3

pre 15 godina

Bravo ! Postaješ prava šampionka.Stabilnost i zrelost se vide u najtežim trenutcima.To je ono što se teško stiće.Ana je najbolji primjer za to.U nove pobjede sa našim djevojkama.JJ sretno do finala!

Nevenko

pre 15 godina

Изгледа да у Јелениним мечевима нема више онога "у женском тенису није толико изражена предност сервиса".

Нека недобронамерни коментатори искрено размотре колико и у којим сегментима игре ЈЈ напредовала па ако и даље имају речи негативне - било им на част.

Веруј у себе ЈЈ и само напред!

Jeca CUGA PIVO..:)))

pre 15 godina

Gledajte na www.sonyericsson.com/wta ,na opciji VIDEO, pise STUTTGART PLAYER PARTY kako Jeca cuga PIVU..hehe..:)))CAK I na muzickoj sceni je takodje..:)
Prava kraljica...sali se,smeje se,uziva u drugim stvarima osim tenisa..
Tu mozete videti i D.Cibulkovu i Agnes Szavay kako se voze u LUNA PARKU..
Mec protiv Zvonareve je suvisno komentarisati...FENOMENALNO..
Ah da...10 ASOVAAAAAAAA..:)))

Тешић Горан

pre 15 godina

Ово су велики дани за Јелену Јанковић. Јелена Јанковић, изгледа, драматично поправља своју игру, пре свега, сервис, који јој је, иначе, и био најслабија тачка. Кроз игре које Јелена пружа у последње време види се јасна амбиција да постане шампионка највећег калибра. Свака част на амбициозности и раду! Овај рани пораз Серене Вилијамс у Штутгарту и њено одустајање од учешћа на "Купу Кремља", пружају Јелени Јанковић шансу да повећа предност у односу на њу у борби за прво место и не само у односу на њу, већ и у односу и на остале ривалке. Јелена Јанковић сада има лепу шансу да се дуже задржи на првом месту, а са додатним побољшањем своје игре, да следеће године освоји и неки Грен Слем турнир и да постане нова владарка у женском тенису.

Такође, мислим да је Јелена Јанковић и психолошки сазрела да преузме прво место и водећу улогу у женском тенису, јер је до пре две године, губила мечеве као овај данас против Вере Звонарјове. Међутим, Јелена Јанковић се променила. Она је сада постала велика тенисерка. Свака ти част Јелена!

Надам се да ће и Ана Ивановић успети да се стабилизује и да почне да ради на поправљању своје игре.

Браво Јелена! Напред Србија!

Neutron

pre 15 godina

Meni se nekako cini da je Jeja konacno stasala i da je zrela za uzimanje Grand Slam titule iduce godine. Ako je ne zakacia, ili uleti u neku od tih nepredvidivih kriza koje su ceste medju teniserima i teniserkama, zacudio bih se ako 2009. ne uzme makar jedan. Popravila je mnogo njenu jedinu evidentnu manu, servu. Nece nikada biti prva na listi as serviserki, ali makar ne prodaje jeftino dva od tri servis gema, kako je donedavno radila. A da oduzme servu protivnici, to joj je islo lako oduvek. Samo napred Jeco, samo guraj! Najbolja si na WTA turu, sigurno!

Nikola

pre 15 godina

10 asova?!!! opaaaa, Jeca postaje pravi sampion.. iako je u tekstu napisano da su nijanse odlucivale, ja se ni jednog trenutka nisam zabrinuo za pobedu. Jelena prosto zraci samopouzdanjem, a pritom snazno udara loptice, igra ofanzivnije, srevis odlican, a bekhend najbolji na svetu... Jelena, ja te volim.

Ирена

pre 15 godina

Човече, Јеца је до трећег места на свету стигла без тренера и са поприлично ноншалантним приступом игри!! Чини се да је то првенствено постигла борбеношћу, никад се није предавала. Јесте често лоше играла, АЛИ се никад није унапред предавала! Отуда и толики број мечава у три сета и силне повреде.
Признајем, раније бих њене мечеве пратила без претераних очекивања, већ у стилу - шта буде биће, међутим, услед очигледног напретка у последњих неколико месеци, оствареном захваљујући сјајном тренеру (који готово не дише док Јелена игра), ситуација се потпуно променила, постала сам њен ватрени навијач, по први пут имам пуно поверење у њену игру и очекујем победе. То је много леп осећај.. :)

П.С. Није ми јасна толика прича ових дана како је Јелена уласком у четвртфинале одбранила бодове и опет постала прва. Ево га жреб од прошле године где се јасно види да је у ПОЛУФИНАЛУ изгубила од Енанове.

www.sonyericssonwtatour.com/3/global/includes/TrackIt.asp?file=http://www.sonyericssonwtatour.com/3/global/Pdfs/events/2007/stuttgart_draws.pdf

WTATP Lista

pre 15 godina

Sutra se igra finale pre finala izmedju Jelene i Venus Vilijams, a posto je JJ vec dokazala da je od svih jos aktivnih teniserki igracica koja starijoj Vilijamsovoj najmanje lezi njena ionako odlicna serija mogla bi lako biti produzena drugom uzastopnom titulom i 16:1 serijom u zadnjih pet nedelja. Jelena je od ponedeljka po drugi put svetska No1 a i ostale okolnosti joj debelo idu u prilog jer je Serena Vilijams zbog svog ukletog levog kolena izgubila na ovom turniru svoj prvi mec i odustala od Moskve gde je trebala da brani proslogodisnje finale, a Safina i Dementijeva su otpale danas u cetvrtfinalu i sada dosta zaostaju za nasom Jelenom. Prosli put se Jelena na prvom mestu zadrzala svega sedam dana, a ako sutra pobedi ovog puta ce biti na celu WTA liste bar sledecih 77 dana i postati tek deveta teniserka u istoriji koja je neku sezonu zavrsila na prvom mestu otkada se rejtinzi obracunavaju. Pa i u slucaju poraza ako nastavi u ovom ritmu do kraja sa redovnim polufinalom na skoro svakom turniru na kojem ucestvuje epilog za sledeca tri meseca sto se tice vrha WTA liste bice opet isti u korist najkonstantnije svetske teniserke i najbolje defanzivke, koja je uz to i naglo popravila zadnjih nedelja svoju najvecu slabost (servis) pa se ako bude zdravlja, mozemo nadati jos samo boljim vestima od nje.

sanja

pre 15 godina

Mene je stvarno uhvatila nervoza da ce Jelena izgubiti,jos pri rezultatu 5:3(u prvom setu).Pa sam zbog toga napisala da ce Jelena izgubiti,a ne iz neke pakosti.Eto toliko!!!

ivan

pre 15 godina

E da mi je neko rekao da ce Jeleni njena psiha i servis doneti pobedu ne bih mu verovao. E sad jos samo da se zaljubis u mene i bices savrsena. Puno srece sutra pa da posle ceremonije i dodele pehara odredimo datum vencanja!

Zox

pre 15 godina

Jelena ne samo da popravila servis, nego joj to i postalo veliko oruzje, bar na zadnja dva turnira, a nadam se da ce biti jos bolje!!!

Mec je bio odlican, sto totalno demantuje tvrdnje o krizi zenskog tenisa.

Takodje, Jelena je totalno zasluzila prvo mesto jer je trenutno i najbolje. Jeste steta sto svoju dobru formu i konstantnost nije krunisala Grand Slam titulom na US Openu, ali mesto broj jedan i jeste nagrada za dobru igru tokom cele sezone.

Mec Venus-JJ bice najbolji ove godine!!!!!

IDEMO JECO

realista

pre 15 godina

U svakom slucaju mnogo vece sanse Jelena ima protiv Venus , nego sto bi ih imala protiv Safine.
Cak i vodi u medjusobnim duelima protiv Venus.
A pobedjivala je Venus, kada je ova bila na vrhuncu svoje forme i igrala mnogo bolje nego sto sada igra.
Jeleni sestre Villiams bash leze i jedna je od retkih igracica koja ih cesto pobedjuje, a u svakom mechu prilicno namuchi.
U sutrasnjem mechu sanse su otprilike 65:35 na Jeleninoj strani.Jelena je sutra favorit u tom duelu. Ne samo zbog pozicije na listi vec i zbog tog dobrog medjusobnog skora.
Jelena moze da pobedi Venus i sa sasvim prosecnom igrom, samo ako bude dovoljno psihicki jaka i ako dovoljno bude zelela pobedu.
I jos jedna zanimljiva stvar. Sestre Villiams su na svim ovogodisnjm turnirima ili obe pravile dobre rezultate ili ispadale u ranoj fazi takmicenja.
S obzirom da je Serena vec ispala , ocekujem da se tradicija nastavi pa da sutra ispadne i Venus.
A i lepa je prilika da se na neki nacin revansira Venus za poraz od njene sestre na finalu US opena.
Mogla bi to sutra cak biti i neka Jelenina ubedljivija pobeda.

Dusan

pre 15 godina

E ovo vec lici na vrhunsku igracicu, dva gusta seta protiv teniserke u dobroj formi, ali kada god je bilo biti ili ne biti Jelena je prelomila na svoju stranu. Veliki napredak u igri u odnosu na leto, sigurnija je, bolji servis, agresivnija. Ali kao sto biva u zivotu ovakvih sportista, nema odmora. Odlican ispit za proveru pravih vrednosti je sutra u liku Vimbldonske sampionke koja je danas pocistila Safinu. Jelena ima trenutno bolji skor, ali 3 puta je pobedila na sljaci, ovo im je prvi duel u dvorani. Nadam se da povreda nece igrati bitnu ulogu i da cemo uzivati u lepom mecu. Napred Jelena!

GoranSD

pre 15 godina

Nije servis razlog,on je samo posledica.Posledica dobrog rada sa dobrim trenerom i rekao bih sazrevanja.
Jelena nije u sezonu ušla spremna ,pogotovu ne fizički i to se osetilo.Kada je konačno zalečila sve povrede izgleda da je u njoj narasala želja da se konačno dobro spremi pokaže šta zna.A oduvek je znala puno.
Na Jelenu očigledno pozitivno i inspirativno utiče mesto br.1 i uspesi kao što su finale GS i osvajanje turnira.
A za servis je potreban dobar ritam i dobra koncetracija koja ide sa mentalnom stabilnošću.
Venus je pokazala da je u formi i da je spremna.Njen poraz od Serene na US mi je bio sumnjiv i mislim da je prošla lošija sestra(!?) tako da Jelenu čeka velika borba.

JOVAN

pre 15 godina

Šta da kažem sem JECO SVAKA TI ČAST! Uvek sam te voleo i pored onih lošijih partija i govorio da tvoje vreme tek dolazi i došlo je. Svaka čast Sančezu čovek je za pohvalu. Neka ti je Bog u pomoći protiv Venus! Uz tebe smo

JJ and Masha fan

pre 15 godina

moram da priznam da sam prestala da disem kod 5:3,ali me je Jeca vratila u zivot!!! njena mentalna stabilnost tokom meca i fantasticni servisi i bekhend\forhend udarci su presudili,nijansi nije bilo... ali kako je dokusurila onog koji ju je intervjuisao na kraju...umrla sam od smeha!!! ajde molim te Jeco,osveti se za finale US Opena...preko seke na pitbula...(koji genijalac moras da budes da bi nazvao svoju ''cerkicu'' pitbul?!)