Tenis 125

Nedelja, 28.09.2008.

14:42

Trijumf Jelene Janković u Pekingu!

Srpska teniserka Jelena Janković osvojila je titulu na turniru u Pekingu, sigurnom pobedom nad Ruskinjom Svetlanom Kuznjecovom, sa 2:0 (6.3, 6:2).

Trijumf Jelene Jankoviæ u Pekingu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 15 godina

@Nebojsha
Losa informacija.
Kuznjecova je juce izgubila 17-sto finale u karijeri, a juce joj je bilo 6-to izgubljeno finale za redom.
Mislim da je ova ruskinja definitivno rekorder po broju izgubljenih finala.
Dosadasnji njen ucinak je 26 odigranih finala. Od toga 9 pobeda(titula) i 17 poraza.
Od tih 17 poraza, 2 puta je gubila od Jelene, 2 puta od Ane, 6 puta od Enan, po jednom od sestara Williams.
Sve su to kvalitetnije igracice od nje.
Jelenin ucinak je recimo 7 pobeda i 10 poraza.
Anin 7 pobeda i 3 poraza.
Enan je recimo imala 41 pobedu i 16 poraza.

Zumbul

pre 15 godina

@97 - Da su prijatelji pravi i Ana bi bila ona prava. Ne bi vise vremena provodila po masazama, po slikanjima i prijemima i slicno. Zna se da je za svaki uspeh potreban pakleni rad, a njoj to ne dostaje. A tzv prijatelja ima u svom okruzenju dok bude sponzora koji ce da iskesiraju njene prohteve.


@76 - Osvojio sam nekoliko juniorskih prvenstava, imam dovoljno pehara i cak desetak medalja. Doduse ne kao teniser vec kao kosarkas, sto u ovom trenutnku nije ni vazno. Vazno je sto znam kad ko igra sa voljom i odlicnim motivom i kad ko daje svoj najveci maksimum...

P.S. Meni je dovoljno sto je veliki broj citalaca prepoznao sebe u svom komentare i glasao za njega

n3uromancer

pre 15 godina

Bravo Jelena, osetno si popravila igru, čestitam na novom uspehu, samo nastavi!
P.S. Žuta i crna su odlična kombinacija i helanke ti lepo stoje!

antap

pre 15 godina

Bravo Jelena. Kakav napredak u igri - to prosto bode oci.
Ranije njene meceve uvek mi je bilo mucno gledati, jer je Jelena znala da igra na momente odlicno, pa totalno lose, i vec dobijene meceve na publici nerazumljiv nacin gubila. Cesto je igrala na gresku protivnice, samo prebacivala loptice bilo gde, bez ikakvog plana, pa sta bude.
A sada je nesto totalno drugacije - Jelena igra opusteno, ali pametno, bez nerezonskih poteza, sigurno. Ma to je ona Jelena, za koju sam uvek znao da moze i zna, samo ako hoce, a sada izgleda i da hoce.
Dobrodosla nazad Jeco.

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena. E tako se to radi, kada je igrac(ica) u formi samo gazi. Odlicna predstava, nadam se da ce zadrzati ovaj nivo i na narednim turnirima pa se mozemo nadati i prvom mestu na kraju godine. Napred Jelena!

Wogy, Australia

pre 15 godina

Nase cestitke(Australci Srpskog porekla)na BRILJANTNOJ POBEDI u Kini.Sada u Rusiju ka novoj pobedi.Hvala za radost koju si nam priredila...uvek uz Tebe,verni navijaci iz daleke Australie.

Ирена

pre 15 godina

Чија је оно звијезда? Лепша него Даница? Ово је наша звијезда, што нам, што нам лежи крај срца..... :)
Јецо, заиста си једна једина! Ниси свесна колико улепшаваш небо над Србијом!

Коментар бр. 85
Које ексклузивно право, мајке ти, кад су преносили свега 3-4 меча? Тај Еуроспорт је невиђено безобразан ако је тачно да због њих национална телевизија не може да преноси све Јецине мечеве и то директно! Мада ми то пре звучи као неко јефтино оправдање РТС-а за нас наивне, па ако прогутамо - одлично!

J.R.

pre 15 godina

Bravo, Jelena! Samo tako nastavi, i pamtice te kao jednu od najvecih teniserki ikada...

P.S. Zelim da se zahvalim "javnom medijskom servisu Srbije" sto je prenosio ovaj mec...
P.P.S. Sada iskreno zelim da se zahvalim B92, jer sam preko njihovog teleteksta saznala ovu zaista divnu vest.

letelica

pre 15 godina

srce moje svaka ti cast!!! vidim na teleteksu danas JECA JE RAZBILA. gledala sam onako slatko snimak na eurosport.de oni pajseri nemali direktno.ali mozda je jos bolje.odrala je Jeca ko zeca!

grobar_matejevac

pre 15 godina

svaka cast JJ! Neka se ana ivanovic ugleda na tebe,a ne da bezi sa olimpijskih igara,navodno je povredjena a u stvari odustala je da bi se spremala za naredni turnir!

igysa

pre 15 godina

procitao sam sve komentare i sta reci sad pametno, a da neko drugi vec nije ? :-) Osim mozda da me citanje ovako pozitivnih komentara cini jos srecnijim. Napred Jelena !!

branko

pre 15 godina

Ја се не бих могао сетити да је Јелена одиграла бољи меч од овог. Све честитке и нраво Јелена!

Milana

pre 15 godina

Odgledala sam Jelenine meceve protiv Hantukove, Zvonareve i Kuznjecove i ono sto je Jelena pokazala u ovim mecevima je vrhunsko. Oni koji su je gledali mogli su videti jednu novu Jelenu, potpuno koncentrisanu na svaki poen, ozbiljnu, sigurnu u sebe koja iz fokusa ne ispusta nijednu loptu.Voleji, drop sotovi, drajv voleji, bekend paralele, menjanje taktike i ritma. Pravi vatromet raznolikosti i preciznosti u igri. Prelepo, prelepo! Srdacne cestitke na osvojenoj tituli, Jelena!

lela

pre 15 godina

Što ste bre zapeli na prenosu na javnom servisu, Eurosport im verovatno i dalje (od kako imaju lokalne komentatore na srpskom) ne daje tv prava na turnire koje oni prenose. E sad da li su ljudi zadovoljni time da gledaju snimak, a ne prenos nekog teniskog meča, muče se da pronađu neki live streaming, nezadovoljni su lokalnom verzijom i komentatorima,...koga još to interesuje( a nije baš da ne bi trebalo, naprotiv ) :(

ioOoi

pre 15 godina

Toooooooo Jecoooooo.Bravo majstore!!!Ova devojka me je na US Openu oduševila evidentnim pomakom nabolje u igri i verujem da će ponovo biti No.1.Sve mi je milija i milija.Nadam se da je bila bar jedna špaga :-)

Jovana

pre 15 godina

СВАКА ЧАСТ! САМО НАПРЕД И ХРАБРО! А сад у Москву по заслужено прво место! Није Серена јача од тебе! Тренутно си у најбољој форми. Уз тебе смо!

Doki

pre 15 godina

Bravo JJ carice !! Sad Serenu da zduvas sto pre pa da budes opet br.1 !!!!

Pridruzujem se ostalim komentarima : RTS-u Hvala onoliko za prenos !!!! Bas smo uzivali !!!!!

dunda

pre 15 godina

Bravo, svaka cast, kapa dole! Jelena je najpozitnija srpska osoba, nevjerovatna je. Svima nam moze uzor da bude kako da se od prosjecnog dodje do neceg najveceg. Nevjerovatno mi je koliko i kako se dobro drzi na vrhu. Mislim da Jeca uveliko popravlja raspolozenje nacije i od nje se mogu ocekivati pozitivne stvari. Strasno dobro igra i to bez i jedne jedine mrlje u tenisu i privatnom zivotu. Ana cekamo te, mnogo treba da se potrudis da zauzmes mjesto pored Jelene u srpskom srcu. Volim vas obje!

Ženevljanin

pre 15 godina

Bravo Jelena na odličnoj igri i osvojenoj tituli. Tačno je da je Kuznjecova naglo pala u drugom setu, ali uglavnom zato što ju je demoralisala Jelenina dobra igra i zato što je (izgleda) stekla 'kompleks finala'. I ko kaže Janković ima loš servis? Nije topovski ali siguran i precizan a ume i poneki as da napravi.

MILLOSH

pre 15 godina

JJ igra vec od srede,u Stutgartu,gde igraju i Serena,Dinara,Elena,Venus...1.nosilac je Serena,JJ drugi
Jelenin zreb:
1.kolo slobodna
2.kolo DANIILIDOU, Eleni (GRE)
BONDARENKO, Alona (UKR)
cetvrt CIBULKOVA, Dominika (SVK)
BARTOLI, Marion (FRA)
ili
ZVONAREVA, Vera (RUS)
HANTUCHOVA, Daniela (SVK)
polufinale Safina ili Venus

Jeca brani polu,Serena cetvrtfinale,ali Jelena verovatno nece dobiti sve poene za pobede,vec ce dobijati poene od cetvrtfinala,zbog velikog broja turnira i 18 najboljih rezultata,gde joj taj 18. ispada ove sedmice.


Protiv Kuznjecove je bila agresivna,koncentrisana,mada je i Kuza izbacivala neke lagane,lagane,lopte i igrala glupe udarce,pogotovo u poslednjem gemu.No,kod Jelene se vidi napredak,ali joj je potreban odmor,valjalo bi da nakon Moskve preskoci Cirih,za koji je prijavljena i odmori za Dohu i tamo napadne poene,posto ce na Masters,verovatno,doci kao no1 u trci.

Goran

pre 15 godina

NIKO ne može da prenosi Anu i Jelenu jer EUROSPORT ima ekskluzivno pravo na prenose WTA jer je sklopljen takav UGOVOR sa njima..
Zato ne pljujte(meni mrski) RTS bez razloga!!!!

Nebojsha

pre 15 godina

Gore sam procito da je Kuznecova
izgubila 8 finala. Onda Nole i nije tako strashno.Ali nasha Mega Jelena zato razvaljuje.
Svaka cast Jeco! Samo napred i bicesh opet na br.1.Hvala i da znash da si posle poraza Noleta, za mnoge turoban dan/
pretvorila u najlepshi.
Go JJ on the TOP.

Zoran

pre 15 godina

Jelena je zasluzeno pobedila,finale je odigrala mnogo bolje od polufinala u kojem nije bila nista bolja od Zvonareve.Jelenina igra je bolja pre svega zato sto je znatno popravila i 1. i 2. servis.Tu je kljuc njene bolje igre.U tekstu pise da sada zaostaje 20-tak bodova za Serenom ali ja mislim da je greska.Jelena je prosle godine igrala finale ovog turnira,cini mi se da ce dobiti razliku bodova izmedju finala i pobede a to je oko 100 i nesto bodova.

marko-washington

pre 15 godina

Sta kazati sme kraljica. JJ , je devojka o kakvoj jedna zemlja moze smao da sanja. Posle kremiln kupa izbija definitivno na vodecu poziciju posto u trci i jeste evc odavno prva. Da je najkonstantnija na touru govori cinjenica da je 4 kolo Wimbledoba njen najlosiji rezultat u sezoni, gde su nase zvezde Nole i Ana zavrsili na startu. Jedna je JJ i lose je omalovazavati nekoga pred kim trebate da sagnete glavu. Sve najbolje svim nasim teniserima u nastavku karijara

svetlana

pre 15 godina

Uzivo sam "gledla" live score....mora da je mnogo dobro igrala,rezultat nije bio tesan...bravo Jelena,samo napred, vreme je za GS!

the_cheerleader

pre 15 godina

Zahvaljujuci tkzv.javnom servisu,morala sam da pratim mec preko "live scores"-a.Veoma smo im zahvalni sto prenose Anine i Jelenine meceve!

ioOoi

pre 15 godina

Toooooooo Jecoooooo.Bravo majstore!!!Ova devojka me je na US Openu oduševila evidentnim pomakom nabolje u igri i verujem da će ponovo biti No.1.Sve mi je milija i milija.Nadam se da je bila bar jedna špaga :-)

mlbrnsrb

pre 15 godina

jelena za klasu bolja, novi nivo, svaka cast jelo malo vise respekta za poklone organizatora /panda sta li je/, govor tela pozitivan; hvala stancicu za link ...

TANJA

pre 15 godina

Drago mi je da je Jelena osvojila turnir u Pekingu.Moram priznati da je stvarno u dobroj formi.Zelim joj mnogo srece i uspeha i na sledecem turniru.Cestitam od srca.

MBeader

pre 15 godina

Bravo Jeco! Sportistkinja u Srbiji sa najvecim srcem! Poceli su i turniri da se osvajaju uz konstantno dobru igru. Fizicka sprema na nivou, a borbenost za divljenje. A tek OSMEH.

Miodrag

pre 15 godina

Vrlo lepa,brza i cista pobeda,egzekucija za manje od sat i po,bravo....Jelena je druga,Ana 4-5 ta u prvih 5 na svetu 2 ruskinje 2 nase 1 amerikanka,mislim da sad slede zalopojke kritike i surenjivost dva tabora a mozda i 3-4 a pravo pitanje za sve bi bilo:DA LI POSTOJI SPORT(PROSLOST,SADASNJOST,BUDUCNOST?...NIJE BITNO) GDE SMO OVAKO DOMINANTNI KAO U ZENSKOM TENISU.Draga braco i sestre srbi pitam ja vas......

mk

pre 15 godina

jelena je u odlicnoj formi, dobila je 2 igracice iz top10, a sad je na redu turnir u moskvi gde serena brani finale. nisam siguran al mislim da bi jeleni bilo dovoljno i 1/4 da ponovo bude prva. samo tako jeco, pokazi im

Blago

pre 15 godina

Bravo...ocekivali smo dugo jedn osvojen turnir, i mislim da je ovo pocetak. Onu blokadu koju je Jelena imala do sada u glavi da dodze do vrha i da se zaustavi mislim da je sada zavrsena prica. Ocekujem mnogo pobeda u nizu. Napred majsorke.

cvele

pre 15 godina

Mozda nije osvojila nijedan Grand Slam, ali ima ubedljivo najstandardniju formu u zenskom tenisu. Zato je i volimo. JELENA SVAKA CAST!!!!

realista

pre 15 godina

BRAVO Jelena!
Ovo je bash bilo rutinski.
A za protivnicu sta da kazem.
Sedamnaesto isgubljeno finale.
Zaista frustrirajuce za nju.
Jelena na ovom turniru zaradjuje 85 WTA poena i priblizice se Sereni na 120 poena razlike.
Sa dobrim igrama u Moskvi - mogla bi ponovo da postane prva.
Mada to moze da se desi i sledece nedelje u Nemackoj. Jelena brani polufinale, a Serena cetvrtfinale od prosle godine. Medjutim turnir u Nemackoj ce biti mnogo jaci od ovog u Kini. Ucestvuju sve igracice iz prvih 10 sem nase Ane.

Zumbul

pre 15 godina

Tebe ne boli palac.
Ti igras i kad si povredjena.
Ti volis Srbiju i igras za nju.
Ti se ne slikas za FHM, Maxim.
Ti si 100 % posto prirodna.
Tebi ne trebaju saveti strucnog tima, velika grupa kvazi-prijatelja u lozi.
Ti si za mene odavno BROJ 1.

Uff, pa ti si nasa JJ

:)

SVAKA CAST

alisa

pre 15 godina

NAJBOLJA SRPSAK TENISERKA...slobodno jednom napisite komentar sa epitetom najbolja, jer ona to dokazuje po ko zna koji put, iako nema nikakvu podrsku od ove zemlje: njene meceve ne prenosi "javni seris"...novinari o njoj pisu kada moraju, ali ih srecom ona cesto na to tera svojim uspesima! Bravo Jelena, a sada osvoji i Moskvu za inat svima!

AlekSandar

pre 15 godina

6:3, 6:2 - ovako ubedljivo nisam očekivao.

Sve čestitke Jeleni.

RTS je još jednom demonstrirao diskriminaciju i seksizam na svom programu. Za Novaka Đokovića (m) uvek ima mesta na programu, a za Jelenu (ž) i Anu (ž) - samo kad su igraju GS turniri.

Beogradjanin

pre 15 godina

„Trijumf Jelene Janković u Pekingu...“

Dodajem opet: .. najbolje srpske teniserke...!

Zaluženi trijumf, lavice naša! Čestitke i duboki naklon!

A onaj bekhend za kraj... pamtićemo!

P.S. Čestitke i Novaku, nije malo doći do finala.Koje zlato mi u Srbiji imamo, da li smo svesni.

Dusko Presic, Doboj RS

pre 15 godina

Ima djecka i odmah igra bolje...to je recept i za Anu. ne moze se samo hodati sa mamama, tatama i trenerima...djevojke malo emocija, adrenalina, ljubavi i bicete stabilnije...
Bravo Jecooo.Samo napred.

nemanja

pre 15 godina

Godine 2007 i 2008 ostace u secanju kao najj, najjbolje u istoriji srpskog tenisa pa i sporta generalno...

Ni jedna nacija nije ni priblizno trijumfovala kao srbija..

Nekoliko grand-slam titula ( nole, ana, ziki ) nekoliko masters titula (nole, ana, jelena, ziki ).
A o finalima ( grand-slamova, mastersa ) i ovih obicnih trijumfa na nesto slabijim turnirima da ne pricam.

Dakle, kad se saberu svi rezultati u zadnje dve godine,
od noleta, zikija, ane, jelene, viktora pa i tipse i duleta (imamo VISE OD 30 FINALA)...

Ne shvatljivo da bilo ko ima i milimetar primedbi na/za ovu sjajnu srpsku tenisku generaciju...

Budite sretni i radosni sto srbija ima takve bisere, tesko je predpostaviti da bi u skoroj buducnosti moglo nesto slicno da se desi!.!.

Druge takozvane svetske sile su nam zavidne i to ne malo...
A ovde se nadju neki eksperti iz fotelje da kritikuju najjbolje srpske sportiste svih vremena/ikada..

Molima vas malo vise RESPEKTA, nekad je bolje cutati...

I da, da bi kvota bila jos malo bolja i da shvatite sta mislim, nole igrao finale a jeca trijumfovala i to sve u roku od 24 sata...

Toliko od mene..

DaDo

pre 15 godina

Mislim sta reci NAJJBOLJA JE POBEDILA!!!Bravo Jeco.Kraljevski odradjeno ,nadam se da se neces ovde zavstaviti idemo do jos koje titule.Samo napred.Tri put ura za Jelenu!!!URA URA URA!!!

JJ_iz_the_BEST

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!
Nole me malo razocarao, ali ti si ulepsala dan.

Bila je to rutinska pobeda!!!
I dalje pokazujes da si u odlicnoj formi. Cak igras i sve agresivnije, a i servis je sve bolji.

Cestitam na drugoj tituli ove sezone.
Odmori sada malo, pa u nove pobede!!!!

Vuk

pre 15 godina

Bravo Jeco! Još malo pa na tronu! Nadam se da će i Ana da se povrati uskoro! Nego, ima da nam Rusi sada smanje kapacitet gasovoda! :)

sever

pre 15 godina

Kakav je predivan mec odigrala Jelena! Bravo! Bilo je uzivanje gledati je punu samopouzdanja i motivacije. A onaj razgovor sa Kuznjecovom na ceremoniji dodele titule nesumnjivo govori o jednoj otvorenoj, korektnoj osobi punoj ljudskih i toplih osecanja. Jos jednom BRAVO!

mia[samo mihailova :]]

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!!!!!! :]] Zelim ti jos puno titula,izmedju ostalog i GS,i povratak na prvo mesto WTA liste,jer si dokazala da ga zasluzujes.:)

sasa

pre 15 godina

njoj svaka cast, a sramota da niko nije prenosio mec,osim izuzev nekih kanala koji ja nisam nasao nisam nasao,da je Ana u pitanju sigurno bi se neko nasao da prenosi

Stanča93

pre 15 godina

Bravo, Jeco!!!
Gledao sam meč i igrala je odlično... Kuznetsova je dosta grešila, ali je i JJ imala mnogo vinera...
Sve u svemu, ohrabrujuća igra!

ttx

pre 15 godina

Svaka cast. Jedva sam nesto uspeo da vidim na livestreemengu (posto nasi najcesce ignorisu Anine i Jelenine turnire) ali cini mi se jos bolja igra od jucerasnje protiv Zvonareve. Samo tako nastavi u Stutgartu!!!

sasa

pre 15 godina

njoj svaka cast, a sramota da niko nije prenosio mec,osim izuzev nekih kanala koji ja nisam nasao nisam nasao,da je Ana u pitanju sigurno bi se neko nasao da prenosi

Zumbul

pre 15 godina

Tebe ne boli palac.
Ti igras i kad si povredjena.
Ti volis Srbiju i igras za nju.
Ti se ne slikas za FHM, Maxim.
Ti si 100 % posto prirodna.
Tebi ne trebaju saveti strucnog tima, velika grupa kvazi-prijatelja u lozi.
Ti si za mene odavno BROJ 1.

Uff, pa ti si nasa JJ

:)

SVAKA CAST

nemanja

pre 15 godina

Godine 2007 i 2008 ostace u secanju kao najj, najjbolje u istoriji srpskog tenisa pa i sporta generalno...

Ni jedna nacija nije ni priblizno trijumfovala kao srbija..

Nekoliko grand-slam titula ( nole, ana, ziki ) nekoliko masters titula (nole, ana, jelena, ziki ).
A o finalima ( grand-slamova, mastersa ) i ovih obicnih trijumfa na nesto slabijim turnirima da ne pricam.

Dakle, kad se saberu svi rezultati u zadnje dve godine,
od noleta, zikija, ane, jelene, viktora pa i tipse i duleta (imamo VISE OD 30 FINALA)...

Ne shvatljivo da bilo ko ima i milimetar primedbi na/za ovu sjajnu srpsku tenisku generaciju...

Budite sretni i radosni sto srbija ima takve bisere, tesko je predpostaviti da bi u skoroj buducnosti moglo nesto slicno da se desi!.!.

Druge takozvane svetske sile su nam zavidne i to ne malo...
A ovde se nadju neki eksperti iz fotelje da kritikuju najjbolje srpske sportiste svih vremena/ikada..

Molima vas malo vise RESPEKTA, nekad je bolje cutati...

I da, da bi kvota bila jos malo bolja i da shvatite sta mislim, nole igrao finale a jeca trijumfovala i to sve u roku od 24 sata...

Toliko od mene..

AlekSandar

pre 15 godina

6:3, 6:2 - ovako ubedljivo nisam očekivao.

Sve čestitke Jeleni.

RTS je još jednom demonstrirao diskriminaciju i seksizam na svom programu. Za Novaka Đokovića (m) uvek ima mesta na programu, a za Jelenu (ž) i Anu (ž) - samo kad su igraju GS turniri.

Beogradjanin

pre 15 godina

„Trijumf Jelene Janković u Pekingu...“

Dodajem opet: .. najbolje srpske teniserke...!

Zaluženi trijumf, lavice naša! Čestitke i duboki naklon!

A onaj bekhend za kraj... pamtićemo!

P.S. Čestitke i Novaku, nije malo doći do finala.Koje zlato mi u Srbiji imamo, da li smo svesni.

alisa

pre 15 godina

NAJBOLJA SRPSAK TENISERKA...slobodno jednom napisite komentar sa epitetom najbolja, jer ona to dokazuje po ko zna koji put, iako nema nikakvu podrsku od ove zemlje: njene meceve ne prenosi "javni seris"...novinari o njoj pisu kada moraju, ali ih srecom ona cesto na to tera svojim uspesima! Bravo Jelena, a sada osvoji i Moskvu za inat svima!

Dusko Presic, Doboj RS

pre 15 godina

Ima djecka i odmah igra bolje...to je recept i za Anu. ne moze se samo hodati sa mamama, tatama i trenerima...djevojke malo emocija, adrenalina, ljubavi i bicete stabilnije...
Bravo Jecooo.Samo napred.

ttx

pre 15 godina

Svaka cast. Jedva sam nesto uspeo da vidim na livestreemengu (posto nasi najcesce ignorisu Anine i Jelenine turnire) ali cini mi se jos bolja igra od jucerasnje protiv Zvonareve. Samo tako nastavi u Stutgartu!!!

MBeader

pre 15 godina

Bravo Jeco! Sportistkinja u Srbiji sa najvecim srcem! Poceli su i turniri da se osvajaju uz konstantno dobru igru. Fizicka sprema na nivou, a borbenost za divljenje. A tek OSMEH.

sever

pre 15 godina

Kakav je predivan mec odigrala Jelena! Bravo! Bilo je uzivanje gledati je punu samopouzdanja i motivacije. A onaj razgovor sa Kuznjecovom na ceremoniji dodele titule nesumnjivo govori o jednoj otvorenoj, korektnoj osobi punoj ljudskih i toplih osecanja. Jos jednom BRAVO!

cvele

pre 15 godina

Mozda nije osvojila nijedan Grand Slam, ali ima ubedljivo najstandardniju formu u zenskom tenisu. Zato je i volimo. JELENA SVAKA CAST!!!!

Stanča93

pre 15 godina

Bravo, Jeco!!!
Gledao sam meč i igrala je odlično... Kuznetsova je dosta grešila, ali je i JJ imala mnogo vinera...
Sve u svemu, ohrabrujuća igra!

Miodrag

pre 15 godina

Vrlo lepa,brza i cista pobeda,egzekucija za manje od sat i po,bravo....Jelena je druga,Ana 4-5 ta u prvih 5 na svetu 2 ruskinje 2 nase 1 amerikanka,mislim da sad slede zalopojke kritike i surenjivost dva tabora a mozda i 3-4 a pravo pitanje za sve bi bilo:DA LI POSTOJI SPORT(PROSLOST,SADASNJOST,BUDUCNOST?...NIJE BITNO) GDE SMO OVAKO DOMINANTNI KAO U ZENSKOM TENISU.Draga braco i sestre srbi pitam ja vas......

JJ_iz_the_BEST

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!
Nole me malo razocarao, ali ti si ulepsala dan.

Bila je to rutinska pobeda!!!
I dalje pokazujes da si u odlicnoj formi. Cak igras i sve agresivnije, a i servis je sve bolji.

Cestitam na drugoj tituli ove sezone.
Odmori sada malo, pa u nove pobede!!!!

mia[samo mihailova :]]

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!!!!!! :]] Zelim ti jos puno titula,izmedju ostalog i GS,i povratak na prvo mesto WTA liste,jer si dokazala da ga zasluzujes.:)

TANJA

pre 15 godina

Drago mi je da je Jelena osvojila turnir u Pekingu.Moram priznati da je stvarno u dobroj formi.Zelim joj mnogo srece i uspeha i na sledecem turniru.Cestitam od srca.

ioOoi

pre 15 godina

Toooooooo Jecoooooo.Bravo majstore!!!Ova devojka me je na US Openu oduševila evidentnim pomakom nabolje u igri i verujem da će ponovo biti No.1.Sve mi je milija i milija.Nadam se da je bila bar jedna špaga :-)

DaDo

pre 15 godina

Mislim sta reci NAJJBOLJA JE POBEDILA!!!Bravo Jeco.Kraljevski odradjeno ,nadam se da se neces ovde zavstaviti idemo do jos koje titule.Samo napred.Tri put ura za Jelenu!!!URA URA URA!!!

Milana

pre 15 godina

Odgledala sam Jelenine meceve protiv Hantukove, Zvonareve i Kuznjecove i ono sto je Jelena pokazala u ovim mecevima je vrhunsko. Oni koji su je gledali mogli su videti jednu novu Jelenu, potpuno koncentrisanu na svaki poen, ozbiljnu, sigurnu u sebe koja iz fokusa ne ispusta nijednu loptu.Voleji, drop sotovi, drajv voleji, bekend paralele, menjanje taktike i ritma. Pravi vatromet raznolikosti i preciznosti u igri. Prelepo, prelepo! Srdacne cestitke na osvojenoj tituli, Jelena!

Vuk

pre 15 godina

Bravo Jeco! Još malo pa na tronu! Nadam se da će i Ana da se povrati uskoro! Nego, ima da nam Rusi sada smanje kapacitet gasovoda! :)

Blago

pre 15 godina

Bravo...ocekivali smo dugo jedn osvojen turnir, i mislim da je ovo pocetak. Onu blokadu koju je Jelena imala do sada u glavi da dodze do vrha i da se zaustavi mislim da je sada zavrsena prica. Ocekujem mnogo pobeda u nizu. Napred majsorke.

Ženevljanin

pre 15 godina

Bravo Jelena na odličnoj igri i osvojenoj tituli. Tačno je da je Kuznjecova naglo pala u drugom setu, ali uglavnom zato što ju je demoralisala Jelenina dobra igra i zato što je (izgleda) stekla 'kompleks finala'. I ko kaže Janković ima loš servis? Nije topovski ali siguran i precizan a ume i poneki as da napravi.

ioOoi

pre 15 godina

Toooooooo Jecoooooo.Bravo majstore!!!Ova devojka me je na US Openu oduševila evidentnim pomakom nabolje u igri i verujem da će ponovo biti No.1.Sve mi je milija i milija.Nadam se da je bila bar jedna špaga :-)

mlbrnsrb

pre 15 godina

jelena za klasu bolja, novi nivo, svaka cast jelo malo vise respekta za poklone organizatora /panda sta li je/, govor tela pozitivan; hvala stancicu za link ...

Nebojsha

pre 15 godina

Gore sam procito da je Kuznecova
izgubila 8 finala. Onda Nole i nije tako strashno.Ali nasha Mega Jelena zato razvaljuje.
Svaka cast Jeco! Samo napred i bicesh opet na br.1.Hvala i da znash da si posle poraza Noleta, za mnoge turoban dan/
pretvorila u najlepshi.
Go JJ on the TOP.

marko-washington

pre 15 godina

Sta kazati sme kraljica. JJ , je devojka o kakvoj jedna zemlja moze smao da sanja. Posle kremiln kupa izbija definitivno na vodecu poziciju posto u trci i jeste evc odavno prva. Da je najkonstantnija na touru govori cinjenica da je 4 kolo Wimbledoba njen najlosiji rezultat u sezoni, gde su nase zvezde Nole i Ana zavrsili na startu. Jedna je JJ i lose je omalovazavati nekoga pred kim trebate da sagnete glavu. Sve najbolje svim nasim teniserima u nastavku karijara

Goran

pre 15 godina

NIKO ne može da prenosi Anu i Jelenu jer EUROSPORT ima ekskluzivno pravo na prenose WTA jer je sklopljen takav UGOVOR sa njima..
Zato ne pljujte(meni mrski) RTS bez razloga!!!!

Doki

pre 15 godina

Bravo JJ carice !! Sad Serenu da zduvas sto pre pa da budes opet br.1 !!!!

Pridruzujem se ostalim komentarima : RTS-u Hvala onoliko za prenos !!!! Bas smo uzivali !!!!!

dunda

pre 15 godina

Bravo, svaka cast, kapa dole! Jelena je najpozitnija srpska osoba, nevjerovatna je. Svima nam moze uzor da bude kako da se od prosjecnog dodje do neceg najveceg. Nevjerovatno mi je koliko i kako se dobro drzi na vrhu. Mislim da Jeca uveliko popravlja raspolozenje nacije i od nje se mogu ocekivati pozitivne stvari. Strasno dobro igra i to bez i jedne jedine mrlje u tenisu i privatnom zivotu. Ana cekamo te, mnogo treba da se potrudis da zauzmes mjesto pored Jelene u srpskom srcu. Volim vas obje!

Jovana

pre 15 godina

СВАКА ЧАСТ! САМО НАПРЕД И ХРАБРО! А сад у Москву по заслужено прво место! Није Серена јача од тебе! Тренутно си у најбољој форми. Уз тебе смо!

realista

pre 15 godina

BRAVO Jelena!
Ovo je bash bilo rutinski.
A za protivnicu sta da kazem.
Sedamnaesto isgubljeno finale.
Zaista frustrirajuce za nju.
Jelena na ovom turniru zaradjuje 85 WTA poena i priblizice se Sereni na 120 poena razlike.
Sa dobrim igrama u Moskvi - mogla bi ponovo da postane prva.
Mada to moze da se desi i sledece nedelje u Nemackoj. Jelena brani polufinale, a Serena cetvrtfinale od prosle godine. Medjutim turnir u Nemackoj ce biti mnogo jaci od ovog u Kini. Ucestvuju sve igracice iz prvih 10 sem nase Ane.

Zoran

pre 15 godina

Jelena je zasluzeno pobedila,finale je odigrala mnogo bolje od polufinala u kojem nije bila nista bolja od Zvonareve.Jelenina igra je bolja pre svega zato sto je znatno popravila i 1. i 2. servis.Tu je kljuc njene bolje igre.U tekstu pise da sada zaostaje 20-tak bodova za Serenom ali ja mislim da je greska.Jelena je prosle godine igrala finale ovog turnira,cini mi se da ce dobiti razliku bodova izmedju finala i pobede a to je oko 100 i nesto bodova.

MILLOSH

pre 15 godina

JJ igra vec od srede,u Stutgartu,gde igraju i Serena,Dinara,Elena,Venus...1.nosilac je Serena,JJ drugi
Jelenin zreb:
1.kolo slobodna
2.kolo DANIILIDOU, Eleni (GRE)
BONDARENKO, Alona (UKR)
cetvrt CIBULKOVA, Dominika (SVK)
BARTOLI, Marion (FRA)
ili
ZVONAREVA, Vera (RUS)
HANTUCHOVA, Daniela (SVK)
polufinale Safina ili Venus

Jeca brani polu,Serena cetvrtfinale,ali Jelena verovatno nece dobiti sve poene za pobede,vec ce dobijati poene od cetvrtfinala,zbog velikog broja turnira i 18 najboljih rezultata,gde joj taj 18. ispada ove sedmice.


Protiv Kuznjecove je bila agresivna,koncentrisana,mada je i Kuza izbacivala neke lagane,lagane,lopte i igrala glupe udarce,pogotovo u poslednjem gemu.No,kod Jelene se vidi napredak,ali joj je potreban odmor,valjalo bi da nakon Moskve preskoci Cirih,za koji je prijavljena i odmori za Dohu i tamo napadne poene,posto ce na Masters,verovatno,doci kao no1 u trci.

igysa

pre 15 godina

procitao sam sve komentare i sta reci sad pametno, a da neko drugi vec nije ? :-) Osim mozda da me citanje ovako pozitivnih komentara cini jos srecnijim. Napred Jelena !!

Ирена

pre 15 godina

Чија је оно звијезда? Лепша него Даница? Ово је наша звијезда, што нам, што нам лежи крај срца..... :)
Јецо, заиста си једна једина! Ниси свесна колико улепшаваш небо над Србијом!

Коментар бр. 85
Које ексклузивно право, мајке ти, кад су преносили свега 3-4 меча? Тај Еуроспорт је невиђено безобразан ако је тачно да због њих национална телевизија не може да преноси све Јецине мечеве и то директно! Мада ми то пре звучи као неко јефтино оправдање РТС-а за нас наивне, па ако прогутамо - одлично!

branko

pre 15 godina

Ја се не бих могао сетити да је Јелена одиграла бољи меч од овог. Све честитке и нраво Јелена!

letelica

pre 15 godina

srce moje svaka ti cast!!! vidim na teleteksu danas JECA JE RAZBILA. gledala sam onako slatko snimak na eurosport.de oni pajseri nemali direktno.ali mozda je jos bolje.odrala je Jeca ko zeca!

antap

pre 15 godina

Bravo Jelena. Kakav napredak u igri - to prosto bode oci.
Ranije njene meceve uvek mi je bilo mucno gledati, jer je Jelena znala da igra na momente odlicno, pa totalno lose, i vec dobijene meceve na publici nerazumljiv nacin gubila. Cesto je igrala na gresku protivnice, samo prebacivala loptice bilo gde, bez ikakvog plana, pa sta bude.
A sada je nesto totalno drugacije - Jelena igra opusteno, ali pametno, bez nerezonskih poteza, sigurno. Ma to je ona Jelena, za koju sam uvek znao da moze i zna, samo ako hoce, a sada izgleda i da hoce.
Dobrodosla nazad Jeco.

lela

pre 15 godina

Što ste bre zapeli na prenosu na javnom servisu, Eurosport im verovatno i dalje (od kako imaju lokalne komentatore na srpskom) ne daje tv prava na turnire koje oni prenose. E sad da li su ljudi zadovoljni time da gledaju snimak, a ne prenos nekog teniskog meča, muče se da pronađu neki live streaming, nezadovoljni su lokalnom verzijom i komentatorima,...koga još to interesuje( a nije baš da ne bi trebalo, naprotiv ) :(

the_cheerleader

pre 15 godina

Zahvaljujuci tkzv.javnom servisu,morala sam da pratim mec preko "live scores"-a.Veoma smo im zahvalni sto prenose Anine i Jelenine meceve!

svetlana

pre 15 godina

Uzivo sam "gledla" live score....mora da je mnogo dobro igrala,rezultat nije bio tesan...bravo Jelena,samo napred, vreme je za GS!

J.R.

pre 15 godina

Bravo, Jelena! Samo tako nastavi, i pamtice te kao jednu od najvecih teniserki ikada...

P.S. Zelim da se zahvalim "javnom medijskom servisu Srbije" sto je prenosio ovaj mec...
P.P.S. Sada iskreno zelim da se zahvalim B92, jer sam preko njihovog teleteksta saznala ovu zaista divnu vest.

mk

pre 15 godina

jelena je u odlicnoj formi, dobila je 2 igracice iz top10, a sad je na redu turnir u moskvi gde serena brani finale. nisam siguran al mislim da bi jeleni bilo dovoljno i 1/4 da ponovo bude prva. samo tako jeco, pokazi im

Wogy, Australia

pre 15 godina

Nase cestitke(Australci Srpskog porekla)na BRILJANTNOJ POBEDI u Kini.Sada u Rusiju ka novoj pobedi.Hvala za radost koju si nam priredila...uvek uz Tebe,verni navijaci iz daleke Australie.

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena. E tako se to radi, kada je igrac(ica) u formi samo gazi. Odlicna predstava, nadam se da ce zadrzati ovaj nivo i na narednim turnirima pa se mozemo nadati i prvom mestu na kraju godine. Napred Jelena!

n3uromancer

pre 15 godina

Bravo Jelena, osetno si popravila igru, čestitam na novom uspehu, samo nastavi!
P.S. Žuta i crna su odlična kombinacija i helanke ti lepo stoje!

Zumbul

pre 15 godina

@97 - Da su prijatelji pravi i Ana bi bila ona prava. Ne bi vise vremena provodila po masazama, po slikanjima i prijemima i slicno. Zna se da je za svaki uspeh potreban pakleni rad, a njoj to ne dostaje. A tzv prijatelja ima u svom okruzenju dok bude sponzora koji ce da iskesiraju njene prohteve.


@76 - Osvojio sam nekoliko juniorskih prvenstava, imam dovoljno pehara i cak desetak medalja. Doduse ne kao teniser vec kao kosarkas, sto u ovom trenutnku nije ni vazno. Vazno je sto znam kad ko igra sa voljom i odlicnim motivom i kad ko daje svoj najveci maksimum...

P.S. Meni je dovoljno sto je veliki broj citalaca prepoznao sebe u svom komentare i glasao za njega

grobar_matejevac

pre 15 godina

svaka cast JJ! Neka se ana ivanovic ugleda na tebe,a ne da bezi sa olimpijskih igara,navodno je povredjena a u stvari odustala je da bi se spremala za naredni turnir!

ja

pre 15 godina

@Nebojsha
Losa informacija.
Kuznjecova je juce izgubila 17-sto finale u karijeri, a juce joj je bilo 6-to izgubljeno finale za redom.
Mislim da je ova ruskinja definitivno rekorder po broju izgubljenih finala.
Dosadasnji njen ucinak je 26 odigranih finala. Od toga 9 pobeda(titula) i 17 poraza.
Od tih 17 poraza, 2 puta je gubila od Jelene, 2 puta od Ane, 6 puta od Enan, po jednom od sestara Williams.
Sve su to kvalitetnije igracice od nje.
Jelenin ucinak je recimo 7 pobeda i 10 poraza.
Anin 7 pobeda i 3 poraza.
Enan je recimo imala 41 pobedu i 16 poraza.

Zumbul

pre 15 godina

Tebe ne boli palac.
Ti igras i kad si povredjena.
Ti volis Srbiju i igras za nju.
Ti se ne slikas za FHM, Maxim.
Ti si 100 % posto prirodna.
Tebi ne trebaju saveti strucnog tima, velika grupa kvazi-prijatelja u lozi.
Ti si za mene odavno BROJ 1.

Uff, pa ti si nasa JJ

:)

SVAKA CAST

sasa

pre 15 godina

njoj svaka cast, a sramota da niko nije prenosio mec,osim izuzev nekih kanala koji ja nisam nasao nisam nasao,da je Ana u pitanju sigurno bi se neko nasao da prenosi

realista

pre 15 godina

BRAVO Jelena!
Ovo je bash bilo rutinski.
A za protivnicu sta da kazem.
Sedamnaesto isgubljeno finale.
Zaista frustrirajuce za nju.
Jelena na ovom turniru zaradjuje 85 WTA poena i priblizice se Sereni na 120 poena razlike.
Sa dobrim igrama u Moskvi - mogla bi ponovo da postane prva.
Mada to moze da se desi i sledece nedelje u Nemackoj. Jelena brani polufinale, a Serena cetvrtfinale od prosle godine. Medjutim turnir u Nemackoj ce biti mnogo jaci od ovog u Kini. Ucestvuju sve igracice iz prvih 10 sem nase Ane.

Dusko Presic, Doboj RS

pre 15 godina

Ima djecka i odmah igra bolje...to je recept i za Anu. ne moze se samo hodati sa mamama, tatama i trenerima...djevojke malo emocija, adrenalina, ljubavi i bicete stabilnije...
Bravo Jecooo.Samo napred.

grobar_matejevac

pre 15 godina

svaka cast JJ! Neka se ana ivanovic ugleda na tebe,a ne da bezi sa olimpijskih igara,navodno je povredjena a u stvari odustala je da bi se spremala za naredni turnir!

JJ_iz_the_BEST

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!
Nole me malo razocarao, ali ti si ulepsala dan.

Bila je to rutinska pobeda!!!
I dalje pokazujes da si u odlicnoj formi. Cak igras i sve agresivnije, a i servis je sve bolji.

Cestitam na drugoj tituli ove sezone.
Odmori sada malo, pa u nove pobede!!!!

alisa

pre 15 godina

NAJBOLJA SRPSAK TENISERKA...slobodno jednom napisite komentar sa epitetom najbolja, jer ona to dokazuje po ko zna koji put, iako nema nikakvu podrsku od ove zemlje: njene meceve ne prenosi "javni seris"...novinari o njoj pisu kada moraju, ali ih srecom ona cesto na to tera svojim uspesima! Bravo Jelena, a sada osvoji i Moskvu za inat svima!

nemanja

pre 15 godina

Godine 2007 i 2008 ostace u secanju kao najj, najjbolje u istoriji srpskog tenisa pa i sporta generalno...

Ni jedna nacija nije ni priblizno trijumfovala kao srbija..

Nekoliko grand-slam titula ( nole, ana, ziki ) nekoliko masters titula (nole, ana, jelena, ziki ).
A o finalima ( grand-slamova, mastersa ) i ovih obicnih trijumfa na nesto slabijim turnirima da ne pricam.

Dakle, kad se saberu svi rezultati u zadnje dve godine,
od noleta, zikija, ane, jelene, viktora pa i tipse i duleta (imamo VISE OD 30 FINALA)...

Ne shvatljivo da bilo ko ima i milimetar primedbi na/za ovu sjajnu srpsku tenisku generaciju...

Budite sretni i radosni sto srbija ima takve bisere, tesko je predpostaviti da bi u skoroj buducnosti moglo nesto slicno da se desi!.!.

Druge takozvane svetske sile su nam zavidne i to ne malo...
A ovde se nadju neki eksperti iz fotelje da kritikuju najjbolje srpske sportiste svih vremena/ikada..

Molima vas malo vise RESPEKTA, nekad je bolje cutati...

I da, da bi kvota bila jos malo bolja i da shvatite sta mislim, nole igrao finale a jeca trijumfovala i to sve u roku od 24 sata...

Toliko od mene..

Beogradjanin

pre 15 godina

„Trijumf Jelene Janković u Pekingu...“

Dodajem opet: .. najbolje srpske teniserke...!

Zaluženi trijumf, lavice naša! Čestitke i duboki naklon!

A onaj bekhend za kraj... pamtićemo!

P.S. Čestitke i Novaku, nije malo doći do finala.Koje zlato mi u Srbiji imamo, da li smo svesni.

Doki

pre 15 godina

Bravo JJ carice !! Sad Serenu da zduvas sto pre pa da budes opet br.1 !!!!

Pridruzujem se ostalim komentarima : RTS-u Hvala onoliko za prenos !!!! Bas smo uzivali !!!!!

Ženevljanin

pre 15 godina

Bravo Jelena na odličnoj igri i osvojenoj tituli. Tačno je da je Kuznjecova naglo pala u drugom setu, ali uglavnom zato što ju je demoralisala Jelenina dobra igra i zato što je (izgleda) stekla 'kompleks finala'. I ko kaže Janković ima loš servis? Nije topovski ali siguran i precizan a ume i poneki as da napravi.

lela

pre 15 godina

Što ste bre zapeli na prenosu na javnom servisu, Eurosport im verovatno i dalje (od kako imaju lokalne komentatore na srpskom) ne daje tv prava na turnire koje oni prenose. E sad da li su ljudi zadovoljni time da gledaju snimak, a ne prenos nekog teniskog meča, muče se da pronađu neki live streaming, nezadovoljni su lokalnom verzijom i komentatorima,...koga još to interesuje( a nije baš da ne bi trebalo, naprotiv ) :(

Zumbul

pre 15 godina

@97 - Da su prijatelji pravi i Ana bi bila ona prava. Ne bi vise vremena provodila po masazama, po slikanjima i prijemima i slicno. Zna se da je za svaki uspeh potreban pakleni rad, a njoj to ne dostaje. A tzv prijatelja ima u svom okruzenju dok bude sponzora koji ce da iskesiraju njene prohteve.


@76 - Osvojio sam nekoliko juniorskih prvenstava, imam dovoljno pehara i cak desetak medalja. Doduse ne kao teniser vec kao kosarkas, sto u ovom trenutnku nije ni vazno. Vazno je sto znam kad ko igra sa voljom i odlicnim motivom i kad ko daje svoj najveci maksimum...

P.S. Meni je dovoljno sto je veliki broj citalaca prepoznao sebe u svom komentare i glasao za njega

Stanča93

pre 15 godina

Bravo, Jeco!!!
Gledao sam meč i igrala je odlično... Kuznetsova je dosta grešila, ali je i JJ imala mnogo vinera...
Sve u svemu, ohrabrujuća igra!

ttx

pre 15 godina

Svaka cast. Jedva sam nesto uspeo da vidim na livestreemengu (posto nasi najcesce ignorisu Anine i Jelenine turnire) ali cini mi se jos bolja igra od jucerasnje protiv Zvonareve. Samo tako nastavi u Stutgartu!!!

mia[samo mihailova :]]

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!!!!!! :]] Zelim ti jos puno titula,izmedju ostalog i GS,i povratak na prvo mesto WTA liste,jer si dokazala da ga zasluzujes.:)

sever

pre 15 godina

Kakav je predivan mec odigrala Jelena! Bravo! Bilo je uzivanje gledati je punu samopouzdanja i motivacije. A onaj razgovor sa Kuznjecovom na ceremoniji dodele titule nesumnjivo govori o jednoj otvorenoj, korektnoj osobi punoj ljudskih i toplih osecanja. Jos jednom BRAVO!

Vuk

pre 15 godina

Bravo Jeco! Još malo pa na tronu! Nadam se da će i Ana da se povrati uskoro! Nego, ima da nam Rusi sada smanje kapacitet gasovoda! :)

Blago

pre 15 godina

Bravo...ocekivali smo dugo jedn osvojen turnir, i mislim da je ovo pocetak. Onu blokadu koju je Jelena imala do sada u glavi da dodze do vrha i da se zaustavi mislim da je sada zavrsena prica. Ocekujem mnogo pobeda u nizu. Napred majsorke.

mlbrnsrb

pre 15 godina

jelena za klasu bolja, novi nivo, svaka cast jelo malo vise respekta za poklone organizatora /panda sta li je/, govor tela pozitivan; hvala stancicu za link ...

ioOoi

pre 15 godina

Toooooooo Jecoooooo.Bravo majstore!!!Ova devojka me je na US Openu oduševila evidentnim pomakom nabolje u igri i verujem da će ponovo biti No.1.Sve mi je milija i milija.Nadam se da je bila bar jedna špaga :-)

MBeader

pre 15 godina

Bravo Jeco! Sportistkinja u Srbiji sa najvecim srcem! Poceli su i turniri da se osvajaju uz konstantno dobru igru. Fizicka sprema na nivou, a borbenost za divljenje. A tek OSMEH.

DaDo

pre 15 godina

Mislim sta reci NAJJBOLJA JE POBEDILA!!!Bravo Jeco.Kraljevski odradjeno ,nadam se da se neces ovde zavstaviti idemo do jos koje titule.Samo napred.Tri put ura za Jelenu!!!URA URA URA!!!

cvele

pre 15 godina

Mozda nije osvojila nijedan Grand Slam, ali ima ubedljivo najstandardniju formu u zenskom tenisu. Zato je i volimo. JELENA SVAKA CAST!!!!

TANJA

pre 15 godina

Drago mi je da je Jelena osvojila turnir u Pekingu.Moram priznati da je stvarno u dobroj formi.Zelim joj mnogo srece i uspeha i na sledecem turniru.Cestitam od srca.

AlekSandar

pre 15 godina

6:3, 6:2 - ovako ubedljivo nisam očekivao.

Sve čestitke Jeleni.

RTS je još jednom demonstrirao diskriminaciju i seksizam na svom programu. Za Novaka Đokovića (m) uvek ima mesta na programu, a za Jelenu (ž) i Anu (ž) - samo kad su igraju GS turniri.

mk

pre 15 godina

jelena je u odlicnoj formi, dobila je 2 igracice iz top10, a sad je na redu turnir u moskvi gde serena brani finale. nisam siguran al mislim da bi jeleni bilo dovoljno i 1/4 da ponovo bude prva. samo tako jeco, pokazi im

marko-washington

pre 15 godina

Sta kazati sme kraljica. JJ , je devojka o kakvoj jedna zemlja moze smao da sanja. Posle kremiln kupa izbija definitivno na vodecu poziciju posto u trci i jeste evc odavno prva. Da je najkonstantnija na touru govori cinjenica da je 4 kolo Wimbledoba njen najlosiji rezultat u sezoni, gde su nase zvezde Nole i Ana zavrsili na startu. Jedna je JJ i lose je omalovazavati nekoga pred kim trebate da sagnete glavu. Sve najbolje svim nasim teniserima u nastavku karijara

svetlana

pre 15 godina

Uzivo sam "gledla" live score....mora da je mnogo dobro igrala,rezultat nije bio tesan...bravo Jelena,samo napred, vreme je za GS!

Zoran

pre 15 godina

Jelena je zasluzeno pobedila,finale je odigrala mnogo bolje od polufinala u kojem nije bila nista bolja od Zvonareve.Jelenina igra je bolja pre svega zato sto je znatno popravila i 1. i 2. servis.Tu je kljuc njene bolje igre.U tekstu pise da sada zaostaje 20-tak bodova za Serenom ali ja mislim da je greska.Jelena je prosle godine igrala finale ovog turnira,cini mi se da ce dobiti razliku bodova izmedju finala i pobede a to je oko 100 i nesto bodova.

MILLOSH

pre 15 godina

JJ igra vec od srede,u Stutgartu,gde igraju i Serena,Dinara,Elena,Venus...1.nosilac je Serena,JJ drugi
Jelenin zreb:
1.kolo slobodna
2.kolo DANIILIDOU, Eleni (GRE)
BONDARENKO, Alona (UKR)
cetvrt CIBULKOVA, Dominika (SVK)
BARTOLI, Marion (FRA)
ili
ZVONAREVA, Vera (RUS)
HANTUCHOVA, Daniela (SVK)
polufinale Safina ili Venus

Jeca brani polu,Serena cetvrtfinale,ali Jelena verovatno nece dobiti sve poene za pobede,vec ce dobijati poene od cetvrtfinala,zbog velikog broja turnira i 18 najboljih rezultata,gde joj taj 18. ispada ove sedmice.


Protiv Kuznjecove je bila agresivna,koncentrisana,mada je i Kuza izbacivala neke lagane,lagane,lopte i igrala glupe udarce,pogotovo u poslednjem gemu.No,kod Jelene se vidi napredak,ali joj je potreban odmor,valjalo bi da nakon Moskve preskoci Cirih,za koji je prijavljena i odmori za Dohu i tamo napadne poene,posto ce na Masters,verovatno,doci kao no1 u trci.

Nebojsha

pre 15 godina

Gore sam procito da je Kuznecova
izgubila 8 finala. Onda Nole i nije tako strashno.Ali nasha Mega Jelena zato razvaljuje.
Svaka cast Jeco! Samo napred i bicesh opet na br.1.Hvala i da znash da si posle poraza Noleta, za mnoge turoban dan/
pretvorila u najlepshi.
Go JJ on the TOP.

Jovana

pre 15 godina

СВАКА ЧАСТ! САМО НАПРЕД И ХРАБРО! А сад у Москву по заслужено прво место! Није Серена јача од тебе! Тренутно си у најбољој форми. Уз тебе смо!

ioOoi

pre 15 godina

Toooooooo Jecoooooo.Bravo majstore!!!Ova devojka me je na US Openu oduševila evidentnim pomakom nabolje u igri i verujem da će ponovo biti No.1.Sve mi je milija i milija.Nadam se da je bila bar jedna špaga :-)

dunda

pre 15 godina

Bravo, svaka cast, kapa dole! Jelena je najpozitnija srpska osoba, nevjerovatna je. Svima nam moze uzor da bude kako da se od prosjecnog dodje do neceg najveceg. Nevjerovatno mi je koliko i kako se dobro drzi na vrhu. Mislim da Jeca uveliko popravlja raspolozenje nacije i od nje se mogu ocekivati pozitivne stvari. Strasno dobro igra i to bez i jedne jedine mrlje u tenisu i privatnom zivotu. Ana cekamo te, mnogo treba da se potrudis da zauzmes mjesto pored Jelene u srpskom srcu. Volim vas obje!

Milana

pre 15 godina

Odgledala sam Jelenine meceve protiv Hantukove, Zvonareve i Kuznjecove i ono sto je Jelena pokazala u ovim mecevima je vrhunsko. Oni koji su je gledali mogli su videti jednu novu Jelenu, potpuno koncentrisanu na svaki poen, ozbiljnu, sigurnu u sebe koja iz fokusa ne ispusta nijednu loptu.Voleji, drop sotovi, drajv voleji, bekend paralele, menjanje taktike i ritma. Pravi vatromet raznolikosti i preciznosti u igri. Prelepo, prelepo! Srdacne cestitke na osvojenoj tituli, Jelena!

J.R.

pre 15 godina

Bravo, Jelena! Samo tako nastavi, i pamtice te kao jednu od najvecih teniserki ikada...

P.S. Zelim da se zahvalim "javnom medijskom servisu Srbije" sto je prenosio ovaj mec...
P.P.S. Sada iskreno zelim da se zahvalim B92, jer sam preko njihovog teleteksta saznala ovu zaista divnu vest.

Ирена

pre 15 godina

Чија је оно звијезда? Лепша него Даница? Ово је наша звијезда, што нам, што нам лежи крај срца..... :)
Јецо, заиста си једна једина! Ниси свесна колико улепшаваш небо над Србијом!

Коментар бр. 85
Које ексклузивно право, мајке ти, кад су преносили свега 3-4 меча? Тај Еуроспорт је невиђено безобразан ако је тачно да због њих национална телевизија не може да преноси све Јецине мечеве и то директно! Мада ми то пре звучи као неко јефтино оправдање РТС-а за нас наивне, па ако прогутамо - одлично!

Miodrag

pre 15 godina

Vrlo lepa,brza i cista pobeda,egzekucija za manje od sat i po,bravo....Jelena je druga,Ana 4-5 ta u prvih 5 na svetu 2 ruskinje 2 nase 1 amerikanka,mislim da sad slede zalopojke kritike i surenjivost dva tabora a mozda i 3-4 a pravo pitanje za sve bi bilo:DA LI POSTOJI SPORT(PROSLOST,SADASNJOST,BUDUCNOST?...NIJE BITNO) GDE SMO OVAKO DOMINANTNI KAO U ZENSKOM TENISU.Draga braco i sestre srbi pitam ja vas......

the_cheerleader

pre 15 godina

Zahvaljujuci tkzv.javnom servisu,morala sam da pratim mec preko "live scores"-a.Veoma smo im zahvalni sto prenose Anine i Jelenine meceve!

Goran

pre 15 godina

NIKO ne može da prenosi Anu i Jelenu jer EUROSPORT ima ekskluzivno pravo na prenose WTA jer je sklopljen takav UGOVOR sa njima..
Zato ne pljujte(meni mrski) RTS bez razloga!!!!

branko

pre 15 godina

Ја се не бих могао сетити да је Јелена одиграла бољи меч од овог. Све честитке и нраво Јелена!

igysa

pre 15 godina

procitao sam sve komentare i sta reci sad pametno, a da neko drugi vec nije ? :-) Osim mozda da me citanje ovako pozitivnih komentara cini jos srecnijim. Napred Jelena !!

letelica

pre 15 godina

srce moje svaka ti cast!!! vidim na teleteksu danas JECA JE RAZBILA. gledala sam onako slatko snimak na eurosport.de oni pajseri nemali direktno.ali mozda je jos bolje.odrala je Jeca ko zeca!

Wogy, Australia

pre 15 godina

Nase cestitke(Australci Srpskog porekla)na BRILJANTNOJ POBEDI u Kini.Sada u Rusiju ka novoj pobedi.Hvala za radost koju si nam priredila...uvek uz Tebe,verni navijaci iz daleke Australie.

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena. E tako se to radi, kada je igrac(ica) u formi samo gazi. Odlicna predstava, nadam se da ce zadrzati ovaj nivo i na narednim turnirima pa se mozemo nadati i prvom mestu na kraju godine. Napred Jelena!

antap

pre 15 godina

Bravo Jelena. Kakav napredak u igri - to prosto bode oci.
Ranije njene meceve uvek mi je bilo mucno gledati, jer je Jelena znala da igra na momente odlicno, pa totalno lose, i vec dobijene meceve na publici nerazumljiv nacin gubila. Cesto je igrala na gresku protivnice, samo prebacivala loptice bilo gde, bez ikakvog plana, pa sta bude.
A sada je nesto totalno drugacije - Jelena igra opusteno, ali pametno, bez nerezonskih poteza, sigurno. Ma to je ona Jelena, za koju sam uvek znao da moze i zna, samo ako hoce, a sada izgleda i da hoce.
Dobrodosla nazad Jeco.

n3uromancer

pre 15 godina

Bravo Jelena, osetno si popravila igru, čestitam na novom uspehu, samo nastavi!
P.S. Žuta i crna su odlična kombinacija i helanke ti lepo stoje!

ja

pre 15 godina

@Nebojsha
Losa informacija.
Kuznjecova je juce izgubila 17-sto finale u karijeri, a juce joj je bilo 6-to izgubljeno finale za redom.
Mislim da je ova ruskinja definitivno rekorder po broju izgubljenih finala.
Dosadasnji njen ucinak je 26 odigranih finala. Od toga 9 pobeda(titula) i 17 poraza.
Od tih 17 poraza, 2 puta je gubila od Jelene, 2 puta od Ane, 6 puta od Enan, po jednom od sestara Williams.
Sve su to kvalitetnije igracice od nje.
Jelenin ucinak je recimo 7 pobeda i 10 poraza.
Anin 7 pobeda i 3 poraza.
Enan je recimo imala 41 pobedu i 16 poraza.