Fudbal 175

Utorak, 09.09.2008.

17:43

Srbija bez štita u Parizu

Srbija bez štita u Parizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

Terza

pre 15 godina

Mali nesporazum. Sa ova tri prsta Antic hoce ustvari da kaze: "ako ne primimo vise od tri komada, nismo smesni "

Prijateljski pozdrav iz Pariza
(Francuz, 9. septembar 2008 22:20)

Greska!!!
Hoce da kaze: Ako im ne zavucemo barem tri komada dajem ostavku!

joca

pre 15 godina

i ja se slazem sa predhodnim postom lazovic treba da bude u spicu (4-5-1)a u drugom poluvremenu da mu se pridruzi zigic
u francuskoj ekipi ce izleda biti tri promene: abidal umesto mexesa (rupa menja rupu), umesto evre clichy koji nikada nije igrao u repezentaciji a umesto nasri-a verovatno gurkuf..
nasem anticu put je pokazao selektor austrije a sa odranom sa teskim invaliditetom kao francuska ne bi trebalo imati problema dati gol ili dva i stici barem do neresenog rezultata
naravno ako nas strucnjak primeni nas stari srpski recert bunkerica sa mnogo faulova mnogo zutih kartona pa oni nama gol pa mi crveni karton pa punjenje do bola onda je to druga stvar
veceras cemo videti da li je antic strucnjak ili ne.....

Marko

pre 15 godina

Mec cemo poceti u ovom sastavu:

..........Stojkovic...........

..Ivanovic..Vidic..Krstajic..Drago..

........Stankovic....Ergic..........

..Jankovic..Kuzmanovic..Sulejmani...

............Pantelic................

Gaga

pre 15 godina

Sramota je da mi Srbi koji zivimo u dijaspori i placamo mesecnu pretplatu za RTS ne mozemo da gledamo jednu znacajnu utakmicu za nasu naciju.Mnogo sam razocaran u RTS.Nadam se da ce direktor RTS shvatiti kako se osecamo gledajuci TV TEXT pored nacionalnog kanala.

Miladinko

pre 15 godina

Sastav koji sigurno pobedjuje Francuze:
Soskic, Durkovic, Jusufi, Melic, Vasovic, V.Popovic, Petkovic, Trivic, Sandrac, Galic i Dzajic.

nettoo

pre 15 godina

Zali Boze dva sata izgubljenog vremena veceras uz TV.

Dekija Sweet Stankovic da prebace u odbranu, i to na libera, da se decko ne zamara, a i stvara mu se perut od znoja zbog gela u kosi kad trci.

pero

pre 15 godina

Fudbal je super igra. Koliko kod da te tim razocara, svaki sljedeci put mislis, bit ce bolje, e sada ce... i uvjek ocekujes nesto, a to nesto nikako da dodje. Zadnji put smo odigrali srcanu utakmicu 90' kad smo dobili Spaniju. Ove balerine su samo u stanju da budu moralni pobjednici sa 0:0 ili da minimalno izgube pa da krive sudiju. Fudbal je vrlo jednostavan. Moras dati vise golova od protivnika. Samim tim i trcati i boriti se. A takticki usporen fudbal bez ideje i maste......

PA BILI SMO BRACA,I JOS SMO!!!

pre 15 godina

Eeeee,presrecan sam kada vidim koliko ima Hrvata,Makedonaca,Bosanaca, Crnogoraca,...koji navijaju za SRBIJU!!!i od sada ja navijam za sve te zemlje!!!

nepristrasni

pre 15 godina

ajmo DANKO LAZOVIC,OOOOOOOOOOO
Nije mi samo jasno, kako moze da stavi Zigica u igru, koji nije igrao utakmicu dve godine, a da Danko, NAS najbolji spic sedi na klupi. Katastrofa. Niko od ovih igraca sa spiska nema broj utakmica u reprezentativnom dresu, kao on. Decko igra od 13 godine neprekidno u reprezentaciji, i ima mnogo uspeha.Svi vi sto hvalite, mladu reprezentaciju, znajte da je on najveci doprinos tome, iako vise ne igra za mlade. A sada kada mu je vreme da igra u seniorskoj, stavljaju ga na klupu. Cemu to, kad mnogi od ovih sa spiska zbog starosti nece moci da igraju na svetskom prvenstvu. Uostalom, na proslim kvalifikacijama, po proseku u minutazi ima najvise postignutih golova. Da Vas jos podsetim da je dao prvi gol za nezavisnu SRBIJU. Decko je borac.
Ajmo Danko

sasha

pre 15 godina

kolko god lose d aigraju i da ih se kritikuje,pa i ja sam to cesto radim,nemogu a da ih nevolim i ne navijam..i nekidam si zivce :D

samo napred srbijo

zoki69

pre 15 godina

Jel ima gde da se gleda preko neta fudbal , naravno da znam za rts ali kod njih nikad nemogu da se prikljucim jer su uvek puni.

ToM

pre 15 godina

Nasi nemaju nikakve sanse, nadam se samo da obrana nece pogresiti odmah na pocetku i primiti gol. U tom slucaju biti ce katastrofalan poraz. Ako izdrzimo prvo poluvreme bez primljenog gola, mogli bi da i da se izvucemo. No nasom sporom igrom nemamo nikakve sanse da se plasiramo dalje. Svi ostali u grupi igraju brze i efikasnije.

Srbenda

pre 15 godina

Pobedjujemo francuze veceras ma kako to delovalo nekima smesnu uostalom videce te .U ovoj grupi mi ce mo biti prvi.Igrajte dvojku na Srbiju kvota 5> fiks kola !!!

Buda Filadelfija

pre 15 godina

Ja ne ocekujem nista. Nasi manekeni se brukaju vec dve decenije. Da li bi neko mogao da mi kaze da je Dejan Stankovic odigrao makar jednu utakmicu za pamcenje u nacionalnom dresu? Naravno da ne moze, posto se to nikada i nije dogodilo. Bice uspeh ako na jedvite jade izvucemo remi u sta sumnjam. Ma koliko da su Francuzi losi, mi smo jos losiji. Zato nista ne treba ocekivati. Takodje, bih voleo da Hrvati ponovo rasture Engleze. Englezi su mi se toliko smucili da vise ne mogu da ih gledam. Sve u svemu, bice zanimljivo veceras...

grmg

pre 15 godina

Postovani gospon Ivane ne znam da li si gledao nasu utakmicu sa Farskim ostrvima e to je katastrofa.Svaki poraz manji od 4-0 je za Srbiju ogroman uspeh.

ivan

pre 15 godina

stvarno neznam gdje bih mogao ovo da pitam vise...
zar je moguce da reprezentacija nije izgubila utakmicu na marakani sve od 2001 godine od rusa?

ivan

pre 15 godina

necu komentirat vasu ekipu,jer je nisan gleda pod anticem,tek je dosa covik,ali zapamtite-veceras igrate protiv najslabije velike reprezentacije na svitu-njih san gleda i na euru i nekidan protiv austrije-ka-ta-stro-fa od igre...zato,nemojte mislit da nemate realne sanse nesta napravit...

Muslin

pre 15 godina

Kakvih li sve strucnjaka na forumu,......Kacar da zameni Zigica........centralni(ili sve cesce zadnji)vezni da menja spica(staticnog).Svaka vam cast"SELEKTORI"

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Citam u novinama da je Antic znacajno promenio tim u odnosu na utakmicu Sa farskim ostrvima.Najavljeni tim mi deluje mnogo jace,ali bez obzira na to, ocekujem slabu igru naseg tima i rutinski poraz,iako zelim kao i svaki navijac nase reprezentacije pobedu!

grobar bc

pre 15 godina

Ako u napadu bude igrao zigic od nase pobjrde nema nista!!!sva sreca sto su farani dali sami sebi gol mi nebi ni dali do sutra!!!brate sulejmanija,bambija i kacara u igru i mi pobjedjujemo 100%!!oni igraju srcem a ne za pare!!!zigicu sramota si!!!

Srbija pobediti mora

pre 15 godina

Anticu bez GOSPODINA ZIGICA ne izlazi na teren svi ga se boje odbrane strahuju od njegove visine


----------Disljenkovic--------Bane--Vidic--Krstajic--Drago
--Janko-Stanko-Kuzmano-Tosic-
------Ziga------Pantelic----



NAPED SRBIJA

mladen

pre 15 godina

Naprijed braco Srbi.Cijela Srpska Crna Gora navijace nocas za vas.Trijumfom u Parizu,razgalicete nasa srca u,vama bratskoj,crnoj Gori.

za sas-a

pre 15 godina

Komentar 40-Joj care,koji si lik,e odavno se nisam ovako ismij`o! Samo si se zezn`o malo,Bogavac vec igra za Crnu Goru,ako si na tog Bogavca mislio-onaj klempavi,visok 150cm,igrao za Zvezdu,brz k`o metak!

njemac

pre 15 godina

disljenkovic
ivanovic vidic krstajic drago
stankovic
kuzmanovic kacar
sulejmani krasic
zigic (pantelic)
bolje pantelic za prvo poluvreme pa da ga zigic zameni ako nedo bog budemo gubili da ga zameni pa da bi izjednacili

zlocudnik

pre 15 godina

Ovo mi se uopste ne svidja...kad god su ovde svi pljuvali pred veliku utakmicu po nasima odigrali smo dobro....a sad vise od pola optimisti...tu nesto ne stima....nadao sam se bar bodu a sad kad sam video komentare........ostaje da se pomolim bogu....

Zelja NS

pre 15 godina

Mislim da ne bi imali problema sa nasim poznatim mentalitetom ako oni budu igrali...

Kahriman (Ivica Kralj)

Rukavina (Basta), Senderos, Basa, (Bisevac), Gulan

Bojan Neziri, (Koroman), Duljaj, (Nadj), Babovic, Sulejmani

Dejan Osmanovic, (Kezman), Ardijan Djokaj, (Bojan).


Moja postava...:-)

Winston

pre 15 godina

Evo ovako, cim cujem sastav: Stankovic kapiten + taktika ko ce pre vratiti loptu nasem golmanu, to znaci da automatski ne gledam utakmicu. Kada budu igrali neki novi klinci puni zelje i hrabrosti a ne ove nabedjene zvezde - prebacicu opet na utakmicu.
PS. Ne navijam da izgube-samo ih bojkotujem.

Srbin

pre 15 godina

Kakvi ste pesimisti, i vi sebe nazivate srbima.. Mozda smo slabiji od francuza, ali treba da idemo na pobedu, jer je ovo odlicna reprezentacija, u kojoj u prvih 11 mora da bude mesta za Gojka Kacara, jer je on uz Sulejmanija najveci talenat naseg fudbala..Tako da srecno veceras, a ja u kladionici igram na nase i na engleze..

IceRockMan

pre 15 godina

Sto se tice prognoze rekao bih
iz x-1!!! A sto se tice gaca ostale su mi na pranju pa ne bih voleo da se kletva ostvari! Vreme je da prestanemo da se sluzimo forama Vjerice Radete!

drasko

pre 15 godina

ma dajte ljudi ja zelim da srbi dobiju sa 0-2..ali ipak realni trebamo biti,Francuska je za nas ipak velesila,izgubila je u austriji slucajno,igrali su jako dobro,po meni rezultat od 1-0 bio bi uspeh za nas,i naravno nista strasno izgubiti od Francuske...ima jos utakmice ,znaci navijam za orlove ..ali ipak stvarnost je sasvim druga

optimista

pre 15 godina

"činjenica je da je interesovanje nacije za igre reprezentacija drastično opalo u odnosu na period kada su Zidan i ekipa igrali finale Mundijala u Berlinu."

svashta.. ala su francuzi razmazeni..

po toj logici mi trebalo da zaboravimo da fudbal kao sport uopshte i postoji..

antic lepo govori i uliva poverenje. sva podrshka za antica i nashu mladu reprezentaciju!

box

pre 15 godina

Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Krstajic-Drago
Stankovic-Kuzmanovic
Krasic - Ilic- Sulejmani
Lazovic

Ovako bih ja sastavio tim, a Antic ce

Stojkovic(Disljenkovic)
Ivanovic-Vidic-Krstajic-Drago
Stankovic-Kuzmanovic
Krasic- Ergic- Sulejmani
(Jankovic)
Pantelic(Zigic)

Mika

pre 15 godina

E moj Antiću,slobodno reci da bi igrao večeras sa tri špica, ali da nažalost mi nemamo ni jednog čestitog gol igrača. A da li ćemo ići s štitom ili bez njega svejedno je, nama mač fali.

tuzni pavle

pre 15 godina

hoceli ikada ovaj RTS SAT da prenese utakmicu...pa dokle vise!!!!pa nisam ja kriv sto zivim vani,pa dajte ljudi vise ko boga vas molim!!!sto placamo ovaj satelit,da gledam 48 sati svadba,i slicne gluposti,uzas!!!!sad bi jaukao na sav glas!!!!

Kontraš

pre 15 godina

Na pitanje novinara postavljeno Milivoju Vitakiću: "Šta bi mi trebalo prvo da uradimo u meču sa Francuzima?",on je odgovorio "Da se pomolimo Bogu".
Sve je rekao!

MiroslavDjukic

pre 15 godina

-----------Stojkovic
---Bane,Vidic,Krstajic,Drago
-----Stankovic,Kuzmanovic
Jankovic(Krasic),Ergic,Sulejmani
-------------Zigic
Bilo ko da pocne utakmicu sigurno primamo prvi gol...to je bila moja taktika...Miroslav Djukic

Osijek

pre 15 godina

Hajde Srbi, navijajte s ponosom za svoju zemlju, bez obzira na rezultat.
Kod nas je nacionalni naboj na točki usijanja, a to onda osjete i naši igrači. Samo hrabro!!

Optimista

pre 15 godina

Znači na njemu. Ja bi se za duplo manje para (12.500 evra mesečno)na svakoj slici slikao ne samo sa 3 prsta, već sa šajkačom, bradom i kokardom.

Akic SK PFC

pre 15 godina

Ko je za sastav:
stojkovic,
obradovic,vidic,ivanovic,rukavina,
kuzmanovic,
krasic,tosic,
sale ilic,
lazovic,kacar.

neka preporuci!!!
P.S: Ko i da igra veceras,bice dobro,nesto mi se cini da cemo ih zgaziti! :)

Trianon

pre 15 godina

@leskovcanin

da budemo tačni, u pomenutoj utakmici u Budimpešti je bilo 7-1, a u revanšu 5-0, što naravno ne menja konačni ishod :-)

Nenad Corluka

pre 15 godina

E nemoj da nam ovi novinari sole pamet. Izadjite na teren i pokazite tome Domeneku i onome Mexesu da smo ipak mi gori i da ne lupetaju vise.

tremaros

pre 15 godina

Malo mi je nelogicna atmosfera pred ovu utakmicu!Nacija nema povjerenja u reprezentaciju,pa dobro!Ali avaj,mi nemamo povjerenja u reprezentaciju ali ocekujemo uspijeh u Parizu,a ako budemo porazeni razapecemo ih na krst!Gospodo tu nema logike,omalovazavamo ih,necemo da idemo na njihove utakmice,nemamo povjerenja u njih ali trazimo pobjedu protiv Francuza!To tako nece ici,ili smo autsajderi,pa i ako izgubimo nije problem sansu cemo da trazimo u drugim utakmicama,ili smo favoriti najbolji,najjaci sve cemo tuci,svagdje idemo na pobjedu,sve sem tri boda je neuspijeh!Ovko mi kritikujemo nase,omalovazavamo ih ali ima da pobjede Francuze!!!!!!!1

ultrasrbin

pre 15 godina

slusajuci sastav ekipe plasime da ne prodjemo kao protiv belgije.
Disljenkovic-ajde i nekako
Ivanovic-spor za beka(bolja opcija na halfu sa vidicem) i tu je trebao da ostane rukavina
dragutinovic-isto mislim da je spor za tu lefu stranu,ali je mozda bolje resenje od obradovica
Vidic,Krstajic-plasime ova kombinacija protiv izuzetno brzih francuza(krstajic tek sto je izasao iz povrede)
Cela odbrana(izuzimajuci vidica) ili je do skoro bila povredjena ili nema takmicarskih utakmica
Jankovic-ok,ali zasto ne sulejmani(bosko se nije bas nesto naigrao u prethodnoj sezoni)
Krasic-ajde da progutam,ali mislim da je ponovo morao da dobije prednost sulejmani
Stankovic-niti plejmejker niti razgradjuje protivnicku igru(na igrici najbolji na levom beku),neko drugi mozda Kacar
ergic-odakle ga iskopa,kao milijasa u prvoj utakmici
Kuzmanovic-dobro resenje,ali kada se samo setim utakmice u kojoj je on igrao iz napadaca i dao 2 gola(Belgija)
Zigic-samo jedan napadac i to ziga,znaci igramo dur sistem pa ako ziga sa ivice sesnesterca da gol glavom bice super.
Zasto ne probas
disljenkovic,rukavina,dragutinovic,ivanovic,vidic,sulejmani,krasic,kuzmanovic,kacar,lazovic,zigic

vladica

pre 15 godina

Svaka cast ovim pesimistima kad mogu tako da pljuju reprezentaciju.Ja veceras idem na Stade de France da bodrim nase a cuo sam da ce biti dosta nasih navijaca.NAPRED SRBIJA!!!

Loredana

pre 15 godina

Prije svega danas želim od sveg srca, uspjeh kako svojoj Hrvatskoj tako isto i Srbiji. Danas idem na utakmicu u Maksimir i znam da ćemo kao i uvijek stvoriti pakao u kojem nitko od gostiju ne prolazi dobro. Mi hrvatski navijači i navijačice, najglavniji smo igrač naše repke i zato smo u prednosti pred svakim protivnikom. Pišem ovo jer to dobro iskustvo bi trebalo primjeniti i u Srbiji i uspjeh bi bio zagarantiran. Prije svega nogomet moraju voditi pametni ljudi, sposobni izgraditi kult reprezentacije i na tome uspostaviti prijateljski odnos sa navijačima, koji će biti glavni pogon uspjeha. Kod nas na tribinama ima i puno djevojaka, koje čine najmanje 30% grlatih i zainteresiranih navijača. Dakle sve navijače treba mobilizirati tako da igrači osjete njihovu podršku i onda će oni dati svoj maksimum i uspjeh neće izostati. Jedini uvjet za sve to je pametno rukovodstvo koje će to znati uklopiti u jednu kompaktnu cjelinu.

MladenT

pre 15 godina

'Ajde konačno da mi navijači malo 'spustimo loptu', smirimo strasti, te prosto vidimo šta će od svega biti... znam da je već nadaleko poznato kako se fudbal i ne može gledati mirno (u što nas, u poslednje vreme, naši reprezentativci baš i ne uveravaju), ali stalno se ili razočaravamo ili previše iznenadjujemo; čemo to, kad, eto, postoje samo te dve mogućnosti?

Želim da, pobedili ili ne, vidim napredak u igri naših fudbalera i na kraju krajeva (ako je to bio dosadašnji problem) postepeno ustaljivanje drugih igrača u tim, zamenu onih koji ne igraju dovoljno dobro u poslednje vreme (pritom ne mislim na smenu generacija; nek' igra svako ko je u tome dobar).
Ako već do sada nije jasno - itekako želim i da pobedimo, a držim palčeve i Hrvatima i Makedoncima... fudbal IPAK postaje sve konkurentniji i mi 'male fudbalske nacije' ne bi trebalo da se bojimo 'velikana', jer malopre pomenuta činjenica predstavlja opasnost po NJIH, te nam mora biti podstrek.
Doći će i naše vreme. ;)

todor

pre 15 godina

NEMOJTE MNOGO DA PRICATE NEGO IGRAJTE.GLEDAM JUCE NA KONFERENCIJI bla bla bla A OVAMO SE VUKU PO TERENU KAO BEZ NOGU! Nemate prava da zinete zbog svega sto ste nam priredili u poslednje 3 godine. Puno srece.

Fudbal-simple and beautiful game

pre 15 godina

Jel se neko seća kad smo zadnji put dobili veliku ekipu???Kad smo zadnji put dobro i lepo igrali?Ne znam kako vi,čitam ove komentare , izjavu Antića i nekako sam skroz ravnodušan, što nije bio slučaj pre!A igramo sa vicešampionom sveta!?!?!

vaki

pre 15 godina

Vreme je da konačno nešto uradimo protiv velikih ekipa.Ako ne igra Žigić možda i imamo nekih šansi, jer s njim samo preskačemo sredinu terena.

yeti-sumadinac

pre 15 godina

posle ubedljivih 2:0 protiv uvek nezgodnih farana pobeda je jedini logican sled.kako nemati poverenja u nacionalni tim kad dosad jos nisu razocarali!

Zvezda u srcu

pre 15 godina

O kakvom shtitu prichamo uopshte.....Anticu toliko golova cemo dobiti koliko pokazujesh na prstima tvoje ruke ako neshto ne budesh promenio u nashoj sporoj i dosadnoj igri

Andra

pre 15 godina

Situacija,što se tiče igre i motivacije,nije nimalo ružičasta tako da ovu utakmicu ne treba smatrati pogodnom za ocenjivanje već samo pogodnom za uigravanje tima i stvaranje takmičarskog mentaliteta koji bi bio na visini potrebnoj za jače protivnike.

Dare

pre 15 godina

Jedan rezime:

- 2005. Petko u Španiji izvlači 1-1, i to na mišiće. Zahvaljujući dobrim izmenama, pre svega uvođenjem Žige u drugom poluvremenu.
- 2007. Klemente u Portugalu izvlači 1-1, i to na mišiće. Zahvaljujući uvođenjem dva špica deset minuta pre kraja, Pantelu i Žigu.

Mislim da je Antara u rangu naših bivših trenera i da će znati da odradi prave izmene kako bi i danas odigrali nerešeno. Takođe, ubeđen sam da je pobeda Srbije jednostavno nemoguća. Živi bili pa videli.

sLo

pre 15 godina

@ 27

to hocu da cujem, i Hrvatska je uz nas. ima pola pariskih Jugoslovena da bude na Stade de France. Orice se Jugoslavija, a ne Allez la France :)

respect les amis.

milanche

pre 15 godina

nevezano uz ovo...di vam je onaj golman žilić sto je branio za rijeku??taj decko je branio ko blesav
(bambur, 9. septembar 2008 19:33)

žilić je i dalje igrač nk rijeka ali ne igra jer ga uprava zeli potjerati a on se zainatio pa ih malo beeejeee i ne ide nikamo jer ima ugovor jos godinu dana,a ovi mu ne daju da igra za prvi tim,tako da ti on sada samo trenira i ceka da prode godina dana a lova mu ide,i to dobra lova,oko 150 000 eura sezona. pouzdano iz prve ruke

dobijamo 100%

pre 15 godina

poluvreme 1:1 kraj 1:2

Nakon utakmice Domenek dobija ili sam daje ostavku,francuska na zacelju sa 0 bodova,mi prvi sa 6(inace Litvanija i Austrija igraju najverovatnije X).
Hm,nikad se ne zna...

AnteWH

pre 15 godina

Sto se utakmice tice sutra mogu biti sva tri znaka, iako ce "dvojka" najteze ispast imate se pravo nadat. Francuska(finalist svjetskog prije 2 g.) je losa(nije ni Engleska puno bolja)zato pametno, bez srljanja ali i bez bunkera, Srbi. Imate sanse.. Za ovog Vukovar-Srbija i sve vas s preporukama na isto: Sanjajte! (ne vjerujem da cete objavit komentar ali ako ste i ovaj gore mozete i ovaj)

2:3

pre 15 godina

@
Da ne bude po onoj starogrckoj izreci - da se vratimo na stitu...
(Boris, 9. septembar 2008 19:15)

ZA NEOBAVESTENE NIJE GRCKA NEGO SPARTANSKA!!! SPARTANKE SU MUZEVE ISPRACALE U BITKU RECIMA: VRATI SE SA STITOM ILI NA NJEMU!!!
(FILIP, 9. septembar 2008 20:43)

Znamo, i mi smo gledali 300

Skepsa

pre 15 godina

Ja i dalje nemam nikakav stav i utisak o Anticu...bojim se da mozda nije veliki autoritet,ali ima jos vremena da to opovrgne ili potvrdi.
A,igraci su oni isti igraci,koji nas u vecini slucajeva blamiraju (ukoliko ne budu igrala bar 4 igraca iz mladog tima).

Y/Kv

pre 15 godina

01.Stojkovic
02.Dragutinovic
03.Krstajic
04.Ivanovic
05.Vidic
06.Stankovic
07.Krasic
08.Ilic
09.Zigic
10.Kacar
11.Pantelic
i samo hrabro, a pre svega oprezno!Mislim da mozemo cak i da pobedimo jer nam je atmosvera u timu odlicna-rekao bih nikada bolja.
Pantelic je u odlicnoj formi,i sa Zigicem je medju najboljim parovima-spic igraca u EVROPI!

Osim Ivica

pre 15 godina

Sastav:
1. Sefik: zna da brani, a ako izbije tuca ima da poravna bar tri njihova najkrupnija igraca
2. Predrag Perunicic: veoma iskusan, treba nam cvrsta odbrana na granici faula
3. Na ovoj poziciji nam skripi, ne znam koga bi stavio. Jel' ima Krkobabic unuka?
4. Basta: iz daleka pomalo lici na Nedveda
5. Hadzibegic: iskusan, poznaje Francuski sistem, moze da izvodi penale.
6. Deki Stankovic
7. Dragutin Topic: dosta skocan. Probao je kosarku, sazreo je da proba i fudbal. Najbolje da ga odmah oprobamo u reprezentaciji
8. Pedja Stojakovic: to ce da ih zbuni. Plus odlicno izvodi slobodnjake
9. Bjelica: visi od Zigica, plus odlican u bloku
10. Nikola Grbic: jeste da je star, ali nam treba organizator igre
11. Srdjan Todorovic: da odglumi penal
Klupa: Sapic (ne moze da igra ako Sefik igra), Piksi Stojkovic (da zameni Nikolu Grbica ako ga Francuzi procitaju), Podrascanin (ako Bjelici ne ide), Djukic (kad vec nije selektor treba mu dati sansu, a i on moze da puca penale)
Prognoza: Francuska - Srbija 0:1 (Hadzibegic iz penala; penal naravno nad Todorovicem)
p.s. izgleda da sam zaboravio Savu Milosevica

bobcha

pre 15 godina

Francuzi ovaj put imaju najslabiji tim od kako ih ja pamtim, a mi opet ne mozemo da ih pobedimo. Isto je bilo sa Italijom pre par godina (kad im je bila povredjena cela postava a mi igrali nereseno) Voleo bih da gresim

stexxxxxxx

pre 15 godina

ma ljudi sta se lozite. Nema vise velike Jugoslavije i dobrog fudbala,kosarke i ostalog.Pukli smo u svemu.Uvek gleda sve nase nacionalne selekcije i sramota me je,ali i ja se lozim da ce kao biti bolje ali ne verujem

FELIPE

pre 15 godina

I ja se slazem da bi protiv slabijih repki treba igrati van BG-a, ali nije samo to u pitanju...Naime, kod nas su tereni veoma losi, pa stoga dolazi u pitanje da li je moguce igrati na takvim terenima?!?! Samo se setite "izleta" u Podgoricu... Mozda bi bilo dobro u Jagodini(cini mi se da je tamo dobar teren, nov je stadion), ali ostali tereni su krs! Jedino Marakana i Hram "Dragan Mance" imaju adekvatnu travu. Cak je i ona nova trava na marakani nesto pocela da se raspada(to je zato sto je u rupi...vlaga, nesreca...). Jedino Jagodina izgleda kao nesto nalik dobroj travi i terenu... Vosin i stadion u Smederevu imaju ok travu, ali je teren "ravan" kao zlatibor.
Verujte i ja bih najvise voleo da gledam tekmu protiv FO i slicnih van BG-a, ali izgleda da je to nemoguce.
NAPRED SRBIJA! OCERUPAJTE PETLOVE!

dejan topola

pre 15 godina

Ja mislim da imamo šansu da Francusku dovedemo u tešku situaciju. Kriza kod njih je definitivno dublja nego kod nas. Treba biti oprezan, jer su oni za nas sila. Početak sa Faranima ne obećava mnogo, ali teret obaveze da se pobedi sada nije na nama. Pored toga, treba obratiti pažnju na to da naši nastupi na strani nisu loši (prošle kvalifikacije 6 2 3 1, dakle 9 bodova). Ja više brinem za igre kod kuće jer kao da ekipa psihološki puca kući, a dokaz je 2:0 sa Faranima i bilans iz prošlih kvalifikacija (6 3 3 0, dakle 12 bodova). Izbegavati računice da nam se ne bi obile o glavu i svaku šansu za pobedu iskoristiti, makar to bilo i u Parizu (jer možda nam se ona ne pruži u Beču ili u Bukureštu). Mislim da je Antić svestan ove statistike.

branko

pre 15 godina

Al su se neki naprzili da cemo da pobedimo pa to je strasno.Gubimo garant.Ne moze Antic nista da uradi sa ovim fenserima.Fudbaleri su od svih sportista ubedljivo najveca bruka Srbije.

Pedjoni

pre 15 godina

Formacija: 3-6-1
Disljenkovic

Ivanovic Vidic Dragutinovic

Krasic Kacar Stankovic Sulejmani Tosic Ilic

Zigic

Jedino ovako ne mozemo da izgubimo, a mnogo smo opasniji iz prekida!

zagorka

pre 15 godina

Ajmo,ajde svi u napad,pa makar izgubili.
HOCU BRE JEDNOM ZA SVAGDA DA BUDEM PONOSAN NA SRPSKI FUDBAL.
(Grobar-España, 9. septembar 2008 20:29)

evo...to su prave riječi!!! Tak se potiče i stvara nacionalni ponos!!!! Na stranu političari koje treba sve objesiti...i naše i vaše, no repka je svetinja a kroz par godina ovo isto će i u kostima osjećati svaki VAŠ pravi nogometaš ili bilo koji drugi sportaš!!!!

Francuz

pre 15 godina

Mali nesporazum. Sa ova tri prsta Antic hoce ustvari da kaze: "ako ne primimo vise od tri komada, nismo smesni "

Prijateljski pozdrav iz Pariza

Boro

pre 15 godina

----------stojkovic-----------
-rukavina--bane-vidic--drago--
-----------smiljanic----------------jankovic---kuzmanovic----tosic-----------------krasic------------lazovic-----------

zamena:
dislenkovic
krstajic
obradovic
stankovic
kacar
sulejmani
pantelic

Zmaj Strasni

pre 15 godina

Bice klasicna bunkerica od strane nasih. Da ne bude, bilo bi golova ko kise. Ovako,vi sto igrate kladionicu, slobodno igrajte 2-3 gola i sigurno dobijate. Rezultat:
2-0, 2-1 ili 1-1. Ova, po kondiciji, ekipa staraca moze da iznenadi Francuze samo ako oni negde omanu. Fizicki im ne mogu pera odbiti, a sigurno se secate sta su im Senegalci uradili na SP pre 6 godina...

Zagorka

pre 15 godina

ljudi kako god da bilo ja vam želim sreću i da pobjedite!!!!!

a to naravno želim i svojima...da pobjede Engleze sutra...ili barem ostave srce na terenu..u oba slučaja ja ću im čestitati i ponositi se sa njima!!
vjerujete u svoje igrače, možda će i podbaciti, ali samo vjerom u svoju zemlju, repku možete ih VI SAMI unjeti u srca ponos i čast da igraju kak treba...možda to i neće biti sutra, no povjest se stvara godinama!!!!!

Sretno kako vašima tako i mojima!!!!!!

Bilo ko

pre 15 godina

1:0 Benzema u 42., 1:1 Kuzmanovic u 78.
Vise se ja bojim Litvanije nego ovih titinki. Vreme im je da propuste SP, ocajni su. A mi bolje da gledamo kako cemo dobiti slabije ekipe, obicno nas one kostaju plasmana.

Vladan R

pre 15 godina

Kada se malo proanalizira mec Francuske sa Austrijom i uzmu u obzir jedan primljen autogol pa zatim i iz neverovatno glupo napravljenog penala povlacenjem na maltene 10 metara od lopte, dva pogodjena okvira gola uz jos neke promasene dobre sanse moze se zakljuciti da je sreca dobrano okrenula ledja Francuzima a ista je promenljiva kategorija pa da mi ne platimo ceh zbog toga. Ipak sa druge strane u skoro svim kvalifikacionim mecevima u zadnja tri ciklusa pa cak i na zavrsnim turnirima Francuzi su se uglavnom mucili sa iole snaznijim reprezentacijama i tesko postizali golove(mislim da su jedino glatko dobili Zabare posle SP) bilo kao domacini bilo kao gosti pa je ocigledno da taj skup sjajnih pojedinaca nije kompaktan kao tim i da im jos uvek fali Zidan(sa njim je na zavrsnici poslednjeg SP to bila druga prica a bez njega u kvalifikacijama mnogo vec opisanog mucenja) pa bi to trebali da probamo da iskoristimo.

dragan b.

pre 15 godina

Moraju da igraju Sulejmani i Tosic po bokovima.I da ih cepamo na kontre.Lazovic napred, Kacar u sredini sa Stankovicem i Kuzmanovicem...Moraju da igraju mladji zbog velike zelje za dokazivanjem(uz par starijih igraca) i onda je to pravi pogodak.Naci mesta i za Krasica...Ako ne bude ovako, ovi stariji ima da nas udave sporom i besciljnom igrom...

Gica

pre 15 godina

@croat-france, 9. septembar 2008 19:00)

Ma moš mislit kak je Hrvatska uz vas, radije bi mi popušili od Engleza nego da vi pobijedite Francuze.

FILIP

pre 15 godina

Da ne bude po onoj starogrckoj izreci - da se vratimo na stitu...
(Boris, 9. septembar 2008 19:15)

ZA NEOBAVESTENE NIJE GRCKA NEGO SPARTANSKA!!! SPARTANKE SU MUZEVE ISPRACALE U BITKU RECIMA: VRATI SE SA STITOM ILI NA NJEMU!!!

sas

pre 15 godina

Randjelovic-
Basta-Djordjevic-Vitakic-Andjelkovic

Bogdanovic-Milovanovic
Ognjenovic-Vlada Ivic-Raskovic

Baljak Bogavac
izmene:
Sanibal Orahovac
Prtenjak
Desnica
Vidic
Basta:Vrhunski talenat moze da igra i zadnjeg veznog.
Djordjevic:Kapiten Partizana vrlo pouzdan ne panici.
Vitakic:Sjajan izdanak zvezdine skole kida u francuskoj i na meti je lyona koji ce na zimu izdvojiti 16 mil za fantasticnog Vitu.
Andjelkovic:Reci su ovde suvisne MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR!Jos se na marakani pamte njegovi centarsutevi koji su isli pravo na glavu redara ispred ulaza u stadion.
Bogdanovic:Nebruseni biser srpskog fudbala,mada bi ga ja stavio kao pley meykera jer ima izuzetan pregled igre.
Milovanovic:Izuzetno opasan iz slobodnjaka i za nas i za protivnicki gol.
Ognjenovic:Najveci talenat srpskog fudbala bice od njega nesta u buducnosti...
Vlada Ivic:Pa mora i neki grobar.
Raskinjo de silva milanko ili Milanko Raskovic; Jednostavno najveci majstor sa loptom u istoriji sfrj-srj-scg i rs fudbala,pravi virtuoz na terenu,lucidan,brz,stilom igre podseca na c.ronalda.
Baljak i bogavac 2 nasa najbolja napadaca!
Sanibal:Pa majstor!
Prtenjak:izuzetan igrac.
Desnica:Vrlo koristan,univerzalan igrac sem uglavnom igra levo,ali moze i desno.
Vidic:Nisam imao koga da stavi pa mi prvi pao na pamet.
E ako u ovom sastavu izidjemo na travnatu podlogu marakane mozemo necemu da se nadamo u buducnosti...
Samo bez pitanja gde je kezman,hvala i svako dobro.

Marko batigol

pre 15 godina

Ljudi ja verujem , neznam zasto i dokle,ali opet u meni optimizan ali stvarno verujem da cak mozemo i do pobede. Optimizam neznam ni na cemu baziram ali ovog puta nekako drugacije verujem, bolje i stvarnije se nadam. Napred Srbijo. Mora da krene.

Vukovar-Srbija

pre 15 godina

Kada malo bolje proučim šta je rekao,shvaćam da to nije ništa pametno niti novo! To bi svaki selektor rekao bez obzira na protivnika: "verujemo u sebe...imamo poštovanja prema protivniku" bla bla bla. Igrao sa Brazliom ili Maltom reće svako da poštuje protivnika,veruje u sebe i gomilaće takve šablonske rečenice. Međutim,njegovo nije da tu recitira pesme i neke slaže neke pametne rečenice nego da vodi reprezentaciju!
Napred Srbijo,Vukovar je uz tebe i cela Krajina (prodali su vas na karti,ali nemogu prodati našu ljubav prema otadžbini). Krajišnici i patrioti preporučite da vide koliko nas ima!!!

sane

pre 15 godina

Nezvanicni sastav rts:stojke,ivanovic,vidic,krstajic,drago,kuzmanovic,stankovic,kraske,jankovic(sulejmani),pantelic i verovali ili ne centralni vezni Ergic!!!Sve ekstra ali zasto Sala KRALJA NEMA,JEDINOG PRAVOG KREATORA,KOJI MOZE NERVOZNIM I SADA KONFUZNIM I OSLABLJENIM IGRACIMA HAOS DA napravi,da ni iz cega napravi sansu,neki odlican lucidan potez,da uvali gol iz drugog plana,da im provuce loptu iza ledja,mozda je i to greska rtsa.NADAM SE TOME!!AJMO SRBIIII!!!!!!!!!!!!

gavra

pre 15 godina

Igraci su doputovali u Pariz sa zeljama da potvrde uspeh sa pocetka kvalifikacija kada su pobedili nejaka Farska ostrva.E Srbijo medju sljivama,kad smo mi dotle dosli da nam uspeh predstavlja pobediti Farska ostrva.

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Napred Srbija cela MKD je us Vas,pobedicete Francuske petlove, a mi pobedjujemo Holandiju u Skoplje, pa ce slavlje bitri zajednicko.

Byja

pre 15 godina

Na RTS dali najverovatniji sastav...
Ergic na AMC, Jankovic i Krasic na krilima, Pantela sam gore...
Nisam siguran da ovakva ekipa moze da uopste da gol...

Mozda pusti od pocetka i Sulejmanija umesto Boska... to bi bio hit! Bosko je van forme.

Luky Dubrovnik

pre 15 godina

Ako sada ne pobijedite,susjedi, nećete više nikad ... Austrijanci su ih zgazili a vi ste dosta bolji ... Trikolori su ime,ali ne i momčad ... ne nakon Zidanea

virtuoz

pre 15 godina

Voleo bih da u reprezentaciji kapiten i najstariji igrac bude Vidic! Znaci dati sansu mladim igracima i onda bi bili veoma jaki i stigli bar do polufinala na EURO 2012!

Ivan CH

pre 15 godina

Ljudi sad sam gledao Dnevnik!

Sastav koji ce izgleda izaci ako se nevaram:

Ivanovic (ili Rukavina nisam siguran), Vidic, Krstajic, Dragutinovic

D. Stankovic - ne znam ko je drugo mesto popunio

Jankovic - Ergic - ni ovde ne znam

Pantelic

Ako je ovo istina ljudi meni se vec sad dize pritisak i necu moci veceras mirno da spavam! Pa gde je SULEJMANI!!! Sto nam igra krstajic.... jaaaaaooo.. POMOZI BOZE! MA I NERESENO PA DA IH TUCEMO U BG-U! PUNA KAPA!

poooz i ajmo orlovi!

radisa

pre 15 godina

vjerujem anticu, vjerujem u ekipu i treba im dati sansu. volio bih konacno da zaigramo fudbal a ne da cuvamo nulu pa kad ga primimo jos 5 visi u zraku ili zaigramo do njihovog 16-erca pa nesto bezveze...
daj konacno da zaigramo...
takođe bih volio da kačar igra u prvih sat a onda sulejmani što znači obavezno jedan u timu jedino aku nisu umorni od nekidan...

Da se ja pitam...

pre 15 godina

-Disljenkovic
-Dragutinovic, Vidic, Krstajic, D.Tosic
-Kacar, Stankovic
-Z.Tosic, Jankovic, Krasic
-Lazovic
Izmene:
Sulejmani(Krasic), Ilic(Jankovic), Pantelic(Lazovic)

croat-france

pre 15 godina

Rekao je danas francuskimnovinarima de ce protiv Francuske igrati sasvim drugi tim, da absolotno necemo igrati kao protiv Farski Ostrva.
Napred Srbijo i Hrvatska je uz vas !

mrgaga

pre 15 godina

Ne bojim se ja da ce ovu utakmicu svi izgarati na terenu,to nikad nije bio problem sa velikim protivnicima.Pitanje je kojom taktikom ce se posluziti Antic,i naravno u kom sastavu.Da li ce mozda sa iskusnijom ekipom(krstajic,dragutinovic,stankovic...) ili onom mladjom,lucidnijom,agresivnijom ali i manje iskusnom u ovakvim mecevima(kacar,sulejmani,jankovic,rukavina)
U svako slucaju zelim im puno srece ko god izadje na teren i navijam svim srcem!!!

Oprezno

pre 15 godina

Golman Austrije je imao par fenomenalnih odbrana a za Francusku je Mekses napravio 3 idiotska poteza i direktno je kriv za sva 3 gola. Ukoliko nas golman i napravi cuda na golu i zaseni Maningera ne verujem da ce u Francuskoj neko da nadmasi Meksesa u gluposti !!!

nemanja87

pre 15 godina

1.Stojkovic
ivanovic,drago,vidic,krstajic
stankovic,kacar
sulejmani,jankovic,krasic
pantelic
Ziga da udje samo ako budemo gubili.

Gospodin

pre 15 godina

Na stadionu "Francuska" Francuska je dobila samo par meceva u zadnjih 10. Tako da ne vidim razlog zasto Srbija ne bi dobila. Mada mi pade jedan sad na pamet. Srbija ce da igra na pobjedu... Bunker:Ita-SiCG 1:1, Spa-SiCG 1:1 i Por-... Nije bunker: bilo je dosta golova...

leskovcanin

pre 15 godina

Zadnji put sam od vas video dobru utakmicu kada smo tukli madjarsku 7-0 tada je i mijatovic jos igrao.mislim da igramo najsporiji fudbal na svetu.gledajte bre malo druge reprezentazije i njihov odnos prema svojoj zemlji,potrudite se bre malo!mnogo bi voleo kada bi mogao ponosno da spomenem vase ime,ali na to cu cekam jos neko vreme.i anticu probaj umesto stankovica da pustis ilica da igra,on bar ume da doda neku loptu

Raspardiš

pre 15 godina

Da se ne lažemo, cilj nam je bod po mogućstvu uz rezultat 0:0. To je realno puna kapa a sve više od toga ravno je čudu ili SFu. Jedno je sigurno- ako odigramo kukavički i zatvoreno, može se desiti da sudija to kazni nekim penalom u domenu slobodnog sudijskog uverenja. Ma ne očekujem više apsolutno ništa od naše reprezentacije, pogotovo ne ofanzivnu igru i pobedu nad Francuskom u gostima. Ako je i Antić, nije čudotvorac. Ako nema srca, ako nema motiva- a toga nema već poodavno- onda će uspeh biti i treće mesto u grupi u ovim kvalifikacijama. Realno tu nam je i mesto- iza Francuske i Rumunije u svakom pogledu, naše mesto je negde u nivou sa Austrijom, da ne kažem između Austrije i Litvanije. Pritom ne mislim samo na igrače (što se imena tiče možda smo i jači od Rumuna) već na fudbal u celini.

aaaa

pre 15 godina

Radivojevic - Cirkovic, Jakovic (Tutoric), Rnic, Andjelkovic - Nadj, Bogdanovic, Maletic, Trisovic - Jestrovic, Kezman!
Neka padne Francuska!

igor

pre 15 godina

Pobeda , pobeda , pobeda i samo napred za nove uspehe.
Ako izgubimo onda da to bude sto je protivnik jaci a ne sto nasi nece da igraju.

Objektivno

pre 15 godina

Evo sta ce biti: ako izgubimo - katastrofa, nemamo pojma, Djuka vrati se: ako odigramo nereseno - idemo u Afriku, setnja kroz grupu; a ako kojim cudom pobedimo - mi smo najverovatnije buduci prvaci sveta! Minimalni poraz je svakako ono sto mozemo ocekivati - to potpisujem iako to naravno ne zelim.

meda

pre 15 godina

ma dve nula igraju fudbal....ostajem na mome 0-0......moze da igra ko hoce i za nas i francuze...slepci i jedni i drugi...jedino koji autogol da bude----ko zna zasto je to dobro

Kelavra

pre 15 godina

Disljenkovic

Rukavina Bane Vidic Obradovic

Kuzmanovic Kacar
(Deki S)
Sulejmani Krasic
(Bambi)

Lazovic Pantelic
(Zigic)

Al Antic to nikad nece uraditi i jer se jos igra sa starim zaslugama!!!

Mix

pre 15 godina

Mislim da imamo sanse makar za remi. Obavezno da igra Kuzmanovic i Sulejmani a Kacar moze da bude bekap za drugo poluvreme umesto Zigica!Takodje i Ergic.
Cudi me da Antic uz Vidica stavlja Dragutina, zar nemamo drugog centarhalfa, to bi moglo da bude kobno.
Sa remijem smo na konju a i neki minimalan poraz ne bi znacio smak sveta. Bitno je sve pobediti kod kuce a na strani uzeti sto je vise moguce bodova, narocito protiv Litvanije i Austrije. Ako u Becu uzmemo 3 boda kao i u kaunasu, uz sve bodove kod kuce, mi smo u J. Africi sigurno. Bilo koji bod na strani protiv glavnih rivala Francuza i Rumuna je ogromna prednost.

Objektivno

pre 15 godina

Evo sta ce biti: ako izgubimo - katastrofa, nemamo pojma, Djuka vrati se: ako odigramo nereseno - idemo u Afriku, setnja kroz grupu; a ako kojim cudom pobedimo - mi smo najverovatnije buduci prvaci sveta! Minimalni poraz je svakako ono sto mozemo ocekivati - to potpisujem iako to naravno ne zelim.

Vukovar-Srbija

pre 15 godina

Kada malo bolje proučim šta je rekao,shvaćam da to nije ništa pametno niti novo! To bi svaki selektor rekao bez obzira na protivnika: "verujemo u sebe...imamo poštovanja prema protivniku" bla bla bla. Igrao sa Brazliom ili Maltom reće svako da poštuje protivnika,veruje u sebe i gomilaće takve šablonske rečenice. Međutim,njegovo nije da tu recitira pesme i neke slaže neke pametne rečenice nego da vodi reprezentaciju!
Napred Srbijo,Vukovar je uz tebe i cela Krajina (prodali su vas na karti,ali nemogu prodati našu ljubav prema otadžbini). Krajišnici i patrioti preporučite da vide koliko nas ima!!!

croat-france

pre 15 godina

Rekao je danas francuskimnovinarima de ce protiv Francuske igrati sasvim drugi tim, da absolotno necemo igrati kao protiv Farski Ostrva.
Napred Srbijo i Hrvatska je uz vas !

aaaa

pre 15 godina

Radivojevic - Cirkovic, Jakovic (Tutoric), Rnic, Andjelkovic - Nadj, Bogdanovic, Maletic, Trisovic - Jestrovic, Kezman!
Neka padne Francuska!

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Napred Srbija cela MKD je us Vas,pobedicete Francuske petlove, a mi pobedjujemo Holandiju u Skoplje, pa ce slavlje bitri zajednicko.

sas

pre 15 godina

Randjelovic-
Basta-Djordjevic-Vitakic-Andjelkovic

Bogdanovic-Milovanovic
Ognjenovic-Vlada Ivic-Raskovic

Baljak Bogavac
izmene:
Sanibal Orahovac
Prtenjak
Desnica
Vidic
Basta:Vrhunski talenat moze da igra i zadnjeg veznog.
Djordjevic:Kapiten Partizana vrlo pouzdan ne panici.
Vitakic:Sjajan izdanak zvezdine skole kida u francuskoj i na meti je lyona koji ce na zimu izdvojiti 16 mil za fantasticnog Vitu.
Andjelkovic:Reci su ovde suvisne MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR!Jos se na marakani pamte njegovi centarsutevi koji su isli pravo na glavu redara ispred ulaza u stadion.
Bogdanovic:Nebruseni biser srpskog fudbala,mada bi ga ja stavio kao pley meykera jer ima izuzetan pregled igre.
Milovanovic:Izuzetno opasan iz slobodnjaka i za nas i za protivnicki gol.
Ognjenovic:Najveci talenat srpskog fudbala bice od njega nesta u buducnosti...
Vlada Ivic:Pa mora i neki grobar.
Raskinjo de silva milanko ili Milanko Raskovic; Jednostavno najveci majstor sa loptom u istoriji sfrj-srj-scg i rs fudbala,pravi virtuoz na terenu,lucidan,brz,stilom igre podseca na c.ronalda.
Baljak i bogavac 2 nasa najbolja napadaca!
Sanibal:Pa majstor!
Prtenjak:izuzetan igrac.
Desnica:Vrlo koristan,univerzalan igrac sem uglavnom igra levo,ali moze i desno.
Vidic:Nisam imao koga da stavi pa mi prvi pao na pamet.
E ako u ovom sastavu izidjemo na travnatu podlogu marakane mozemo necemu da se nadamo u buducnosti...
Samo bez pitanja gde je kezman,hvala i svako dobro.

leskovcanin

pre 15 godina

Zadnji put sam od vas video dobru utakmicu kada smo tukli madjarsku 7-0 tada je i mijatovic jos igrao.mislim da igramo najsporiji fudbal na svetu.gledajte bre malo druge reprezentazije i njihov odnos prema svojoj zemlji,potrudite se bre malo!mnogo bi voleo kada bi mogao ponosno da spomenem vase ime,ali na to cu cekam jos neko vreme.i anticu probaj umesto stankovica da pustis ilica da igra,on bar ume da doda neku loptu

mrgaga

pre 15 godina

Ne bojim se ja da ce ovu utakmicu svi izgarati na terenu,to nikad nije bio problem sa velikim protivnicima.Pitanje je kojom taktikom ce se posluziti Antic,i naravno u kom sastavu.Da li ce mozda sa iskusnijom ekipom(krstajic,dragutinovic,stankovic...) ili onom mladjom,lucidnijom,agresivnijom ali i manje iskusnom u ovakvim mecevima(kacar,sulejmani,jankovic,rukavina)
U svako slucaju zelim im puno srece ko god izadje na teren i navijam svim srcem!!!

radisa

pre 15 godina

vjerujem anticu, vjerujem u ekipu i treba im dati sansu. volio bih konacno da zaigramo fudbal a ne da cuvamo nulu pa kad ga primimo jos 5 visi u zraku ili zaigramo do njihovog 16-erca pa nesto bezveze...
daj konacno da zaigramo...
takođe bih volio da kačar igra u prvih sat a onda sulejmani što znači obavezno jedan u timu jedino aku nisu umorni od nekidan...

Osim Ivica

pre 15 godina

Sastav:
1. Sefik: zna da brani, a ako izbije tuca ima da poravna bar tri njihova najkrupnija igraca
2. Predrag Perunicic: veoma iskusan, treba nam cvrsta odbrana na granici faula
3. Na ovoj poziciji nam skripi, ne znam koga bi stavio. Jel' ima Krkobabic unuka?
4. Basta: iz daleka pomalo lici na Nedveda
5. Hadzibegic: iskusan, poznaje Francuski sistem, moze da izvodi penale.
6. Deki Stankovic
7. Dragutin Topic: dosta skocan. Probao je kosarku, sazreo je da proba i fudbal. Najbolje da ga odmah oprobamo u reprezentaciji
8. Pedja Stojakovic: to ce da ih zbuni. Plus odlicno izvodi slobodnjake
9. Bjelica: visi od Zigica, plus odlican u bloku
10. Nikola Grbic: jeste da je star, ali nam treba organizator igre
11. Srdjan Todorovic: da odglumi penal
Klupa: Sapic (ne moze da igra ako Sefik igra), Piksi Stojkovic (da zameni Nikolu Grbica ako ga Francuzi procitaju), Podrascanin (ako Bjelici ne ide), Djukic (kad vec nije selektor treba mu dati sansu, a i on moze da puca penale)
Prognoza: Francuska - Srbija 0:1 (Hadzibegic iz penala; penal naravno nad Todorovicem)
p.s. izgleda da sam zaboravio Savu Milosevica

igor

pre 15 godina

Pobeda , pobeda , pobeda i samo napred za nove uspehe.
Ako izgubimo onda da to bude sto je protivnik jaci a ne sto nasi nece da igraju.

Marko batigol

pre 15 godina

Ljudi ja verujem , neznam zasto i dokle,ali opet u meni optimizan ali stvarno verujem da cak mozemo i do pobede. Optimizam neznam ni na cemu baziram ali ovog puta nekako drugacije verujem, bolje i stvarnije se nadam. Napred Srbijo. Mora da krene.

Zagorka

pre 15 godina

ljudi kako god da bilo ja vam želim sreću i da pobjedite!!!!!

a to naravno želim i svojima...da pobjede Engleze sutra...ili barem ostave srce na terenu..u oba slučaja ja ću im čestitati i ponositi se sa njima!!
vjerujete u svoje igrače, možda će i podbaciti, ali samo vjerom u svoju zemlju, repku možete ih VI SAMI unjeti u srca ponos i čast da igraju kak treba...možda to i neće biti sutra, no povjest se stvara godinama!!!!!

Sretno kako vašima tako i mojima!!!!!!

virtuoz

pre 15 godina

Voleo bih da u reprezentaciji kapiten i najstariji igrac bude Vidic! Znaci dati sansu mladim igracima i onda bi bili veoma jaki i stigli bar do polufinala na EURO 2012!

Luky Dubrovnik

pre 15 godina

Ako sada ne pobijedite,susjedi, nećete više nikad ... Austrijanci su ih zgazili a vi ste dosta bolji ... Trikolori su ime,ali ne i momčad ... ne nakon Zidanea

Mix

pre 15 godina

Mislim da imamo sanse makar za remi. Obavezno da igra Kuzmanovic i Sulejmani a Kacar moze da bude bekap za drugo poluvreme umesto Zigica!Takodje i Ergic.
Cudi me da Antic uz Vidica stavlja Dragutina, zar nemamo drugog centarhalfa, to bi moglo da bude kobno.
Sa remijem smo na konju a i neki minimalan poraz ne bi znacio smak sveta. Bitno je sve pobediti kod kuce a na strani uzeti sto je vise moguce bodova, narocito protiv Litvanije i Austrije. Ako u Becu uzmemo 3 boda kao i u kaunasu, uz sve bodove kod kuce, mi smo u J. Africi sigurno. Bilo koji bod na strani protiv glavnih rivala Francuza i Rumuna je ogromna prednost.

zagorka

pre 15 godina

Ajmo,ajde svi u napad,pa makar izgubili.
HOCU BRE JEDNOM ZA SVAGDA DA BUDEM PONOSAN NA SRPSKI FUDBAL.
(Grobar-España, 9. septembar 2008 20:29)

evo...to su prave riječi!!! Tak se potiče i stvara nacionalni ponos!!!! Na stranu političari koje treba sve objesiti...i naše i vaše, no repka je svetinja a kroz par godina ovo isto će i u kostima osjećati svaki VAŠ pravi nogometaš ili bilo koji drugi sportaš!!!!

Ivan CH

pre 15 godina

Ljudi sad sam gledao Dnevnik!

Sastav koji ce izgleda izaci ako se nevaram:

Ivanovic (ili Rukavina nisam siguran), Vidic, Krstajic, Dragutinovic

D. Stankovic - ne znam ko je drugo mesto popunio

Jankovic - Ergic - ni ovde ne znam

Pantelic

Ako je ovo istina ljudi meni se vec sad dize pritisak i necu moci veceras mirno da spavam! Pa gde je SULEJMANI!!! Sto nam igra krstajic.... jaaaaaooo.. POMOZI BOZE! MA I NERESENO PA DA IH TUCEMO U BG-U! PUNA KAPA!

poooz i ajmo orlovi!

Kelavra

pre 15 godina

Disljenkovic

Rukavina Bane Vidic Obradovic

Kuzmanovic Kacar
(Deki S)
Sulejmani Krasic
(Bambi)

Lazovic Pantelic
(Zigic)

Al Antic to nikad nece uraditi i jer se jos igra sa starim zaslugama!!!

Gospodin

pre 15 godina

Na stadionu "Francuska" Francuska je dobila samo par meceva u zadnjih 10. Tako da ne vidim razlog zasto Srbija ne bi dobila. Mada mi pade jedan sad na pamet. Srbija ce da igra na pobjedu... Bunker:Ita-SiCG 1:1, Spa-SiCG 1:1 i Por-... Nije bunker: bilo je dosta golova...

Gica

pre 15 godina

@croat-france, 9. septembar 2008 19:00)

Ma moš mislit kak je Hrvatska uz vas, radije bi mi popušili od Engleza nego da vi pobijedite Francuze.

nemanja87

pre 15 godina

1.Stojkovic
ivanovic,drago,vidic,krstajic
stankovic,kacar
sulejmani,jankovic,krasic
pantelic
Ziga da udje samo ako budemo gubili.

Byja

pre 15 godina

Na RTS dali najverovatniji sastav...
Ergic na AMC, Jankovic i Krasic na krilima, Pantela sam gore...
Nisam siguran da ovakva ekipa moze da uopste da gol...

Mozda pusti od pocetka i Sulejmanija umesto Boska... to bi bio hit! Bosko je van forme.

2:3

pre 15 godina

@
Da ne bude po onoj starogrckoj izreci - da se vratimo na stitu...
(Boris, 9. septembar 2008 19:15)

ZA NEOBAVESTENE NIJE GRCKA NEGO SPARTANSKA!!! SPARTANKE SU MUZEVE ISPRACALE U BITKU RECIMA: VRATI SE SA STITOM ILI NA NJEMU!!!
(FILIP, 9. septembar 2008 20:43)

Znamo, i mi smo gledali 300

Oprezno

pre 15 godina

Golman Austrije je imao par fenomenalnih odbrana a za Francusku je Mekses napravio 3 idiotska poteza i direktno je kriv za sva 3 gola. Ukoliko nas golman i napravi cuda na golu i zaseni Maningera ne verujem da ce u Francuskoj neko da nadmasi Meksesa u gluposti !!!

Francuz

pre 15 godina

Mali nesporazum. Sa ova tri prsta Antic hoce ustvari da kaze: "ako ne primimo vise od tri komada, nismo smesni "

Prijateljski pozdrav iz Pariza

sane

pre 15 godina

Nezvanicni sastav rts:stojke,ivanovic,vidic,krstajic,drago,kuzmanovic,stankovic,kraske,jankovic(sulejmani),pantelic i verovali ili ne centralni vezni Ergic!!!Sve ekstra ali zasto Sala KRALJA NEMA,JEDINOG PRAVOG KREATORA,KOJI MOZE NERVOZNIM I SADA KONFUZNIM I OSLABLJENIM IGRACIMA HAOS DA napravi,da ni iz cega napravi sansu,neki odlican lucidan potez,da uvali gol iz drugog plana,da im provuce loptu iza ledja,mozda je i to greska rtsa.NADAM SE TOME!!AJMO SRBIIII!!!!!!!!!!!!

FILIP

pre 15 godina

Da ne bude po onoj starogrckoj izreci - da se vratimo na stitu...
(Boris, 9. septembar 2008 19:15)

ZA NEOBAVESTENE NIJE GRCKA NEGO SPARTANSKA!!! SPARTANKE SU MUZEVE ISPRACALE U BITKU RECIMA: VRATI SE SA STITOM ILI NA NJEMU!!!

Bilo ko

pre 15 godina

1:0 Benzema u 42., 1:1 Kuzmanovic u 78.
Vise se ja bojim Litvanije nego ovih titinki. Vreme im je da propuste SP, ocajni su. A mi bolje da gledamo kako cemo dobiti slabije ekipe, obicno nas one kostaju plasmana.

Zmaj Strasni

pre 15 godina

Bice klasicna bunkerica od strane nasih. Da ne bude, bilo bi golova ko kise. Ovako,vi sto igrate kladionicu, slobodno igrajte 2-3 gola i sigurno dobijate. Rezultat:
2-0, 2-1 ili 1-1. Ova, po kondiciji, ekipa staraca moze da iznenadi Francuze samo ako oni negde omanu. Fizicki im ne mogu pera odbiti, a sigurno se secate sta su im Senegalci uradili na SP pre 6 godina...

gavra

pre 15 godina

Igraci su doputovali u Pariz sa zeljama da potvrde uspeh sa pocetka kvalifikacija kada su pobedili nejaka Farska ostrva.E Srbijo medju sljivama,kad smo mi dotle dosli da nam uspeh predstavlja pobediti Farska ostrva.

Raspardiš

pre 15 godina

Da se ne lažemo, cilj nam je bod po mogućstvu uz rezultat 0:0. To je realno puna kapa a sve više od toga ravno je čudu ili SFu. Jedno je sigurno- ako odigramo kukavički i zatvoreno, može se desiti da sudija to kazni nekim penalom u domenu slobodnog sudijskog uverenja. Ma ne očekujem više apsolutno ništa od naše reprezentacije, pogotovo ne ofanzivnu igru i pobedu nad Francuskom u gostima. Ako je i Antić, nije čudotvorac. Ako nema srca, ako nema motiva- a toga nema već poodavno- onda će uspeh biti i treće mesto u grupi u ovim kvalifikacijama. Realno tu nam je i mesto- iza Francuske i Rumunije u svakom pogledu, naše mesto je negde u nivou sa Austrijom, da ne kažem između Austrije i Litvanije. Pritom ne mislim samo na igrače (što se imena tiče možda smo i jači od Rumuna) već na fudbal u celini.

Akic SK PFC

pre 15 godina

Ko je za sastav:
stojkovic,
obradovic,vidic,ivanovic,rukavina,
kuzmanovic,
krasic,tosic,
sale ilic,
lazovic,kacar.

neka preporuci!!!
P.S: Ko i da igra veceras,bice dobro,nesto mi se cini da cemo ih zgaziti! :)

Kontraš

pre 15 godina

Na pitanje novinara postavljeno Milivoju Vitakiću: "Šta bi mi trebalo prvo da uradimo u meču sa Francuzima?",on je odgovorio "Da se pomolimo Bogu".
Sve je rekao!

Da se ja pitam...

pre 15 godina

-Disljenkovic
-Dragutinovic, Vidic, Krstajic, D.Tosic
-Kacar, Stankovic
-Z.Tosic, Jankovic, Krasic
-Lazovic
Izmene:
Sulejmani(Krasic), Ilic(Jankovic), Pantelic(Lazovic)

Pedjoni

pre 15 godina

Formacija: 3-6-1
Disljenkovic

Ivanovic Vidic Dragutinovic

Krasic Kacar Stankovic Sulejmani Tosic Ilic

Zigic

Jedino ovako ne mozemo da izgubimo, a mnogo smo opasniji iz prekida!

grobar bc

pre 15 godina

Ako u napadu bude igrao zigic od nase pobjrde nema nista!!!sva sreca sto su farani dali sami sebi gol mi nebi ni dali do sutra!!!brate sulejmanija,bambija i kacara u igru i mi pobjedjujemo 100%!!oni igraju srcem a ne za pare!!!zigicu sramota si!!!

dejan topola

pre 15 godina

Ja mislim da imamo šansu da Francusku dovedemo u tešku situaciju. Kriza kod njih je definitivno dublja nego kod nas. Treba biti oprezan, jer su oni za nas sila. Početak sa Faranima ne obećava mnogo, ali teret obaveze da se pobedi sada nije na nama. Pored toga, treba obratiti pažnju na to da naši nastupi na strani nisu loši (prošle kvalifikacije 6 2 3 1, dakle 9 bodova). Ja više brinem za igre kod kuće jer kao da ekipa psihološki puca kući, a dokaz je 2:0 sa Faranima i bilans iz prošlih kvalifikacija (6 3 3 0, dakle 12 bodova). Izbegavati računice da nam se ne bi obile o glavu i svaku šansu za pobedu iskoristiti, makar to bilo i u Parizu (jer možda nam se ona ne pruži u Beču ili u Bukureštu). Mislim da je Antić svestan ove statistike.

mladen

pre 15 godina

Naprijed braco Srbi.Cijela Srpska Crna Gora navijace nocas za vas.Trijumfom u Parizu,razgalicete nasa srca u,vama bratskoj,crnoj Gori.

Muslin

pre 15 godina

Kakvih li sve strucnjaka na forumu,......Kacar da zameni Zigica........centralni(ili sve cesce zadnji)vezni da menja spica(staticnog).Svaka vam cast"SELEKTORI"

meda

pre 15 godina

ma dve nula igraju fudbal....ostajem na mome 0-0......moze da igra ko hoce i za nas i francuze...slepci i jedni i drugi...jedino koji autogol da bude----ko zna zasto je to dobro

Vladan R

pre 15 godina

Kada se malo proanalizira mec Francuske sa Austrijom i uzmu u obzir jedan primljen autogol pa zatim i iz neverovatno glupo napravljenog penala povlacenjem na maltene 10 metara od lopte, dva pogodjena okvira gola uz jos neke promasene dobre sanse moze se zakljuciti da je sreca dobrano okrenula ledja Francuzima a ista je promenljiva kategorija pa da mi ne platimo ceh zbog toga. Ipak sa druge strane u skoro svim kvalifikacionim mecevima u zadnja tri ciklusa pa cak i na zavrsnim turnirima Francuzi su se uglavnom mucili sa iole snaznijim reprezentacijama i tesko postizali golove(mislim da su jedino glatko dobili Zabare posle SP) bilo kao domacini bilo kao gosti pa je ocigledno da taj skup sjajnih pojedinaca nije kompaktan kao tim i da im jos uvek fali Zidan(sa njim je na zavrsnici poslednjeg SP to bila druga prica a bez njega u kvalifikacijama mnogo vec opisanog mucenja) pa bi to trebali da probamo da iskoristimo.

Y/Kv

pre 15 godina

01.Stojkovic
02.Dragutinovic
03.Krstajic
04.Ivanovic
05.Vidic
06.Stankovic
07.Krasic
08.Ilic
09.Zigic
10.Kacar
11.Pantelic
i samo hrabro, a pre svega oprezno!Mislim da mozemo cak i da pobedimo jer nam je atmosvera u timu odlicna-rekao bih nikada bolja.
Pantelic je u odlicnoj formi,i sa Zigicem je medju najboljim parovima-spic igraca u EVROPI!

tuzni pavle

pre 15 godina

hoceli ikada ovaj RTS SAT da prenese utakmicu...pa dokle vise!!!!pa nisam ja kriv sto zivim vani,pa dajte ljudi vise ko boga vas molim!!!sto placamo ovaj satelit,da gledam 48 sati svadba,i slicne gluposti,uzas!!!!sad bi jaukao na sav glas!!!!

PA BILI SMO BRACA,I JOS SMO!!!

pre 15 godina

Eeeee,presrecan sam kada vidim koliko ima Hrvata,Makedonaca,Bosanaca, Crnogoraca,...koji navijaju za SRBIJU!!!i od sada ja navijam za sve te zemlje!!!

dragan b.

pre 15 godina

Moraju da igraju Sulejmani i Tosic po bokovima.I da ih cepamo na kontre.Lazovic napred, Kacar u sredini sa Stankovicem i Kuzmanovicem...Moraju da igraju mladji zbog velike zelje za dokazivanjem(uz par starijih igraca) i onda je to pravi pogodak.Naci mesta i za Krasica...Ako ne bude ovako, ovi stariji ima da nas udave sporom i besciljnom igrom...

branko

pre 15 godina

Al su se neki naprzili da cemo da pobedimo pa to je strasno.Gubimo garant.Ne moze Antic nista da uradi sa ovim fenserima.Fudbaleri su od svih sportista ubedljivo najveca bruka Srbije.

MladenT

pre 15 godina

'Ajde konačno da mi navijači malo 'spustimo loptu', smirimo strasti, te prosto vidimo šta će od svega biti... znam da je već nadaleko poznato kako se fudbal i ne može gledati mirno (u što nas, u poslednje vreme, naši reprezentativci baš i ne uveravaju), ali stalno se ili razočaravamo ili previše iznenadjujemo; čemo to, kad, eto, postoje samo te dve mogućnosti?

Želim da, pobedili ili ne, vidim napredak u igri naših fudbalera i na kraju krajeva (ako je to bio dosadašnji problem) postepeno ustaljivanje drugih igrača u tim, zamenu onih koji ne igraju dovoljno dobro u poslednje vreme (pritom ne mislim na smenu generacija; nek' igra svako ko je u tome dobar).
Ako već do sada nije jasno - itekako želim i da pobedimo, a držim palčeve i Hrvatima i Makedoncima... fudbal IPAK postaje sve konkurentniji i mi 'male fudbalske nacije' ne bi trebalo da se bojimo 'velikana', jer malopre pomenuta činjenica predstavlja opasnost po NJIH, te nam mora biti podstrek.
Doći će i naše vreme. ;)

Zelja NS

pre 15 godina

Mislim da ne bi imali problema sa nasim poznatim mentalitetom ako oni budu igrali...

Kahriman (Ivica Kralj)

Rukavina (Basta), Senderos, Basa, (Bisevac), Gulan

Bojan Neziri, (Koroman), Duljaj, (Nadj), Babovic, Sulejmani

Dejan Osmanovic, (Kezman), Ardijan Djokaj, (Bojan).


Moja postava...:-)

ivan

pre 15 godina

necu komentirat vasu ekipu,jer je nisan gleda pod anticem,tek je dosa covik,ali zapamtite-veceras igrate protiv najslabije velike reprezentacije na svitu-njih san gleda i na euru i nekidan protiv austrije-ka-ta-stro-fa od igre...zato,nemojte mislit da nemate realne sanse nesta napravit...

FELIPE

pre 15 godina

I ja se slazem da bi protiv slabijih repki treba igrati van BG-a, ali nije samo to u pitanju...Naime, kod nas su tereni veoma losi, pa stoga dolazi u pitanje da li je moguce igrati na takvim terenima?!?! Samo se setite "izleta" u Podgoricu... Mozda bi bilo dobro u Jagodini(cini mi se da je tamo dobar teren, nov je stadion), ali ostali tereni su krs! Jedino Marakana i Hram "Dragan Mance" imaju adekvatnu travu. Cak je i ona nova trava na marakani nesto pocela da se raspada(to je zato sto je u rupi...vlaga, nesreca...). Jedino Jagodina izgleda kao nesto nalik dobroj travi i terenu... Vosin i stadion u Smederevu imaju ok travu, ali je teren "ravan" kao zlatibor.
Verujte i ja bih najvise voleo da gledam tekmu protiv FO i slicnih van BG-a, ali izgleda da je to nemoguce.
NAPRED SRBIJA! OCERUPAJTE PETLOVE!

dobijamo 100%

pre 15 godina

poluvreme 1:1 kraj 1:2

Nakon utakmice Domenek dobija ili sam daje ostavku,francuska na zacelju sa 0 bodova,mi prvi sa 6(inace Litvanija i Austrija igraju najverovatnije X).
Hm,nikad se ne zna...

sLo

pre 15 godina

@ 27

to hocu da cujem, i Hrvatska je uz nas. ima pola pariskih Jugoslovena da bude na Stade de France. Orice se Jugoslavija, a ne Allez la France :)

respect les amis.

Dare

pre 15 godina

Jedan rezime:

- 2005. Petko u Španiji izvlači 1-1, i to na mišiće. Zahvaljujući dobrim izmenama, pre svega uvođenjem Žige u drugom poluvremenu.
- 2007. Klemente u Portugalu izvlači 1-1, i to na mišiće. Zahvaljujući uvođenjem dva špica deset minuta pre kraja, Pantelu i Žigu.

Mislim da je Antara u rangu naših bivših trenera i da će znati da odradi prave izmene kako bi i danas odigrali nerešeno. Takođe, ubeđen sam da je pobeda Srbije jednostavno nemoguća. Živi bili pa videli.

yeti-sumadinac

pre 15 godina

posle ubedljivih 2:0 protiv uvek nezgodnih farana pobeda je jedini logican sled.kako nemati poverenja u nacionalni tim kad dosad jos nisu razocarali!

Fudbal-simple and beautiful game

pre 15 godina

Jel se neko seća kad smo zadnji put dobili veliku ekipu???Kad smo zadnji put dobro i lepo igrali?Ne znam kako vi,čitam ove komentare , izjavu Antića i nekako sam skroz ravnodušan, što nije bio slučaj pre!A igramo sa vicešampionom sveta!?!?!

tremaros

pre 15 godina

Malo mi je nelogicna atmosfera pred ovu utakmicu!Nacija nema povjerenja u reprezentaciju,pa dobro!Ali avaj,mi nemamo povjerenja u reprezentaciju ali ocekujemo uspijeh u Parizu,a ako budemo porazeni razapecemo ih na krst!Gospodo tu nema logike,omalovazavamo ih,necemo da idemo na njihove utakmice,nemamo povjerenja u njih ali trazimo pobjedu protiv Francuza!To tako nece ici,ili smo autsajderi,pa i ako izgubimo nije problem sansu cemo da trazimo u drugim utakmicama,ili smo favoriti najbolji,najjaci sve cemo tuci,svagdje idemo na pobjedu,sve sem tri boda je neuspijeh!Ovko mi kritikujemo nase,omalovazavamo ih ali ima da pobjede Francuze!!!!!!!1

vladica

pre 15 godina

Svaka cast ovim pesimistima kad mogu tako da pljuju reprezentaciju.Ja veceras idem na Stade de France da bodrim nase a cuo sam da ce biti dosta nasih navijaca.NAPRED SRBIJA!!!

Nenad Corluka

pre 15 godina

E nemoj da nam ovi novinari sole pamet. Izadjite na teren i pokazite tome Domeneku i onome Mexesu da smo ipak mi gori i da ne lupetaju vise.

Loredana

pre 15 godina

Prije svega danas želim od sveg srca, uspjeh kako svojoj Hrvatskoj tako isto i Srbiji. Danas idem na utakmicu u Maksimir i znam da ćemo kao i uvijek stvoriti pakao u kojem nitko od gostiju ne prolazi dobro. Mi hrvatski navijači i navijačice, najglavniji smo igrač naše repke i zato smo u prednosti pred svakim protivnikom. Pišem ovo jer to dobro iskustvo bi trebalo primjeniti i u Srbiji i uspjeh bi bio zagarantiran. Prije svega nogomet moraju voditi pametni ljudi, sposobni izgraditi kult reprezentacije i na tome uspostaviti prijateljski odnos sa navijačima, koji će biti glavni pogon uspjeha. Kod nas na tribinama ima i puno djevojaka, koje čine najmanje 30% grlatih i zainteresiranih navijača. Dakle sve navijače treba mobilizirati tako da igrači osjete njihovu podršku i onda će oni dati svoj maksimum i uspjeh neće izostati. Jedini uvjet za sve to je pametno rukovodstvo koje će to znati uklopiti u jednu kompaktnu cjelinu.

Osijek

pre 15 godina

Hajde Srbi, navijajte s ponosom za svoju zemlju, bez obzira na rezultat.
Kod nas je nacionalni naboj na točki usijanja, a to onda osjete i naši igrači. Samo hrabro!!

Buda Filadelfija

pre 15 godina

Ja ne ocekujem nista. Nasi manekeni se brukaju vec dve decenije. Da li bi neko mogao da mi kaze da je Dejan Stankovic odigrao makar jednu utakmicu za pamcenje u nacionalnom dresu? Naravno da ne moze, posto se to nikada i nije dogodilo. Bice uspeh ako na jedvite jade izvucemo remi u sta sumnjam. Ma koliko da su Francuzi losi, mi smo jos losiji. Zato nista ne treba ocekivati. Takodje, bih voleo da Hrvati ponovo rasture Engleze. Englezi su mi se toliko smucili da vise ne mogu da ih gledam. Sve u svemu, bice zanimljivo veceras...

Mika

pre 15 godina

E moj Antiću,slobodno reci da bi igrao večeras sa tri špica, ali da nažalost mi nemamo ni jednog čestitog gol igrača. A da li ćemo ići s štitom ili bez njega svejedno je, nama mač fali.

optimista

pre 15 godina

"činjenica je da je interesovanje nacije za igre reprezentacija drastično opalo u odnosu na period kada su Zidan i ekipa igrali finale Mundijala u Berlinu."

svashta.. ala su francuzi razmazeni..

po toj logici mi trebalo da zaboravimo da fudbal kao sport uopshte i postoji..

antic lepo govori i uliva poverenje. sva podrshka za antica i nashu mladu reprezentaciju!

Srbenda

pre 15 godina

Pobedjujemo francuze veceras ma kako to delovalo nekima smesnu uostalom videce te .U ovoj grupi mi ce mo biti prvi.Igrajte dvojku na Srbiju kvota 5> fiks kola !!!

nepristrasni

pre 15 godina

ajmo DANKO LAZOVIC,OOOOOOOOOOO
Nije mi samo jasno, kako moze da stavi Zigica u igru, koji nije igrao utakmicu dve godine, a da Danko, NAS najbolji spic sedi na klupi. Katastrofa. Niko od ovih igraca sa spiska nema broj utakmica u reprezentativnom dresu, kao on. Decko igra od 13 godine neprekidno u reprezentaciji, i ima mnogo uspeha.Svi vi sto hvalite, mladu reprezentaciju, znajte da je on najveci doprinos tome, iako vise ne igra za mlade. A sada kada mu je vreme da igra u seniorskoj, stavljaju ga na klupu. Cemu to, kad mnogi od ovih sa spiska zbog starosti nece moci da igraju na svetskom prvenstvu. Uostalom, na proslim kvalifikacijama, po proseku u minutazi ima najvise postignutih golova. Da Vas jos podsetim da je dao prvi gol za nezavisnu SRBIJU. Decko je borac.
Ajmo Danko

pero

pre 15 godina

Fudbal je super igra. Koliko kod da te tim razocara, svaki sljedeci put mislis, bit ce bolje, e sada ce... i uvjek ocekujes nesto, a to nesto nikako da dodje. Zadnji put smo odigrali srcanu utakmicu 90' kad smo dobili Spaniju. Ove balerine su samo u stanju da budu moralni pobjednici sa 0:0 ili da minimalno izgube pa da krive sudiju. Fudbal je vrlo jednostavan. Moras dati vise golova od protivnika. Samim tim i trcati i boriti se. A takticki usporen fudbal bez ideje i maste......

stexxxxxxx

pre 15 godina

ma ljudi sta se lozite. Nema vise velike Jugoslavije i dobrog fudbala,kosarke i ostalog.Pukli smo u svemu.Uvek gleda sve nase nacionalne selekcije i sramota me je,ali i ja se lozim da ce kao biti bolje ali ne verujem

bobcha

pre 15 godina

Francuzi ovaj put imaju najslabiji tim od kako ih ja pamtim, a mi opet ne mozemo da ih pobedimo. Isto je bilo sa Italijom pre par godina (kad im je bila povredjena cela postava a mi igrali nereseno) Voleo bih da gresim

Optimista

pre 15 godina

Znači na njemu. Ja bi se za duplo manje para (12.500 evra mesečno)na svakoj slici slikao ne samo sa 3 prsta, već sa šajkačom, bradom i kokardom.

box

pre 15 godina

Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Krstajic-Drago
Stankovic-Kuzmanovic
Krasic - Ilic- Sulejmani
Lazovic

Ovako bih ja sastavio tim, a Antic ce

Stojkovic(Disljenkovic)
Ivanovic-Vidic-Krstajic-Drago
Stankovic-Kuzmanovic
Krasic- Ergic- Sulejmani
(Jankovic)
Pantelic(Zigic)

za sas-a

pre 15 godina

Komentar 40-Joj care,koji si lik,e odavno se nisam ovako ismij`o! Samo si se zezn`o malo,Bogavac vec igra za Crnu Goru,ako si na tog Bogavca mislio-onaj klempavi,visok 150cm,igrao za Zvezdu,brz k`o metak!

njemac

pre 15 godina

disljenkovic
ivanovic vidic krstajic drago
stankovic
kuzmanovic kacar
sulejmani krasic
zigic (pantelic)
bolje pantelic za prvo poluvreme pa da ga zigic zameni ako nedo bog budemo gubili da ga zameni pa da bi izjednacili

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Citam u novinama da je Antic znacajno promenio tim u odnosu na utakmicu Sa farskim ostrvima.Najavljeni tim mi deluje mnogo jace,ali bez obzira na to, ocekujem slabu igru naseg tima i rutinski poraz,iako zelim kao i svaki navijac nase reprezentacije pobedu!

sasha

pre 15 godina

kolko god lose d aigraju i da ih se kritikuje,pa i ja sam to cesto radim,nemogu a da ih nevolim i ne navijam..i nekidam si zivce :D

samo napred srbijo

nettoo

pre 15 godina

Zali Boze dva sata izgubljenog vremena veceras uz TV.

Dekija Sweet Stankovic da prebace u odbranu, i to na libera, da se decko ne zamara, a i stvara mu se perut od znoja zbog gela u kosi kad trci.

Miladinko

pre 15 godina

Sastav koji sigurno pobedjuje Francuze:
Soskic, Durkovic, Jusufi, Melic, Vasovic, V.Popovic, Petkovic, Trivic, Sandrac, Galic i Dzajic.

Boro

pre 15 godina

----------stojkovic-----------
-rukavina--bane-vidic--drago--
-----------smiljanic----------------jankovic---kuzmanovic----tosic-----------------krasic------------lazovic-----------

zamena:
dislenkovic
krstajic
obradovic
stankovic
kacar
sulejmani
pantelic

Skepsa

pre 15 godina

Ja i dalje nemam nikakav stav i utisak o Anticu...bojim se da mozda nije veliki autoritet,ali ima jos vremena da to opovrgne ili potvrdi.
A,igraci su oni isti igraci,koji nas u vecini slucajeva blamiraju (ukoliko ne budu igrala bar 4 igraca iz mladog tima).

AnteWH

pre 15 godina

Sto se utakmice tice sutra mogu biti sva tri znaka, iako ce "dvojka" najteze ispast imate se pravo nadat. Francuska(finalist svjetskog prije 2 g.) je losa(nije ni Engleska puno bolja)zato pametno, bez srljanja ali i bez bunkera, Srbi. Imate sanse.. Za ovog Vukovar-Srbija i sve vas s preporukama na isto: Sanjajte! (ne vjerujem da cete objavit komentar ali ako ste i ovaj gore mozete i ovaj)

milanche

pre 15 godina

nevezano uz ovo...di vam je onaj golman žilić sto je branio za rijeku??taj decko je branio ko blesav
(bambur, 9. septembar 2008 19:33)

žilić je i dalje igrač nk rijeka ali ne igra jer ga uprava zeli potjerati a on se zainatio pa ih malo beeejeee i ne ide nikamo jer ima ugovor jos godinu dana,a ovi mu ne daju da igra za prvi tim,tako da ti on sada samo trenira i ceka da prode godina dana a lova mu ide,i to dobra lova,oko 150 000 eura sezona. pouzdano iz prve ruke

Zvezda u srcu

pre 15 godina

O kakvom shtitu prichamo uopshte.....Anticu toliko golova cemo dobiti koliko pokazujesh na prstima tvoje ruke ako neshto ne budesh promenio u nashoj sporoj i dosadnoj igri

Andra

pre 15 godina

Situacija,što se tiče igre i motivacije,nije nimalo ružičasta tako da ovu utakmicu ne treba smatrati pogodnom za ocenjivanje već samo pogodnom za uigravanje tima i stvaranje takmičarskog mentaliteta koji bi bio na visini potrebnoj za jače protivnike.

vaki

pre 15 godina

Vreme je da konačno nešto uradimo protiv velikih ekipa.Ako ne igra Žigić možda i imamo nekih šansi, jer s njim samo preskačemo sredinu terena.

todor

pre 15 godina

NEMOJTE MNOGO DA PRICATE NEGO IGRAJTE.GLEDAM JUCE NA KONFERENCIJI bla bla bla A OVAMO SE VUKU PO TERENU KAO BEZ NOGU! Nemate prava da zinete zbog svega sto ste nam priredili u poslednje 3 godine. Puno srece.

ultrasrbin

pre 15 godina

slusajuci sastav ekipe plasime da ne prodjemo kao protiv belgije.
Disljenkovic-ajde i nekako
Ivanovic-spor za beka(bolja opcija na halfu sa vidicem) i tu je trebao da ostane rukavina
dragutinovic-isto mislim da je spor za tu lefu stranu,ali je mozda bolje resenje od obradovica
Vidic,Krstajic-plasime ova kombinacija protiv izuzetno brzih francuza(krstajic tek sto je izasao iz povrede)
Cela odbrana(izuzimajuci vidica) ili je do skoro bila povredjena ili nema takmicarskih utakmica
Jankovic-ok,ali zasto ne sulejmani(bosko se nije bas nesto naigrao u prethodnoj sezoni)
Krasic-ajde da progutam,ali mislim da je ponovo morao da dobije prednost sulejmani
Stankovic-niti plejmejker niti razgradjuje protivnicku igru(na igrici najbolji na levom beku),neko drugi mozda Kacar
ergic-odakle ga iskopa,kao milijasa u prvoj utakmici
Kuzmanovic-dobro resenje,ali kada se samo setim utakmice u kojoj je on igrao iz napadaca i dao 2 gola(Belgija)
Zigic-samo jedan napadac i to ziga,znaci igramo dur sistem pa ako ziga sa ivice sesnesterca da gol glavom bice super.
Zasto ne probas
disljenkovic,rukavina,dragutinovic,ivanovic,vidic,sulejmani,krasic,kuzmanovic,kacar,lazovic,zigic

Trianon

pre 15 godina

@leskovcanin

da budemo tačni, u pomenutoj utakmici u Budimpešti je bilo 7-1, a u revanšu 5-0, što naravno ne menja konačni ishod :-)

MiroslavDjukic

pre 15 godina

-----------Stojkovic
---Bane,Vidic,Krstajic,Drago
-----Stankovic,Kuzmanovic
Jankovic(Krasic),Ergic,Sulejmani
-------------Zigic
Bilo ko da pocne utakmicu sigurno primamo prvi gol...to je bila moja taktika...Miroslav Djukic

Srbin

pre 15 godina

Kakvi ste pesimisti, i vi sebe nazivate srbima.. Mozda smo slabiji od francuza, ali treba da idemo na pobedu, jer je ovo odlicna reprezentacija, u kojoj u prvih 11 mora da bude mesta za Gojka Kacara, jer je on uz Sulejmanija najveci talenat naseg fudbala..Tako da srecno veceras, a ja u kladionici igram na nase i na engleze..

drasko

pre 15 godina

ma dajte ljudi ja zelim da srbi dobiju sa 0-2..ali ipak realni trebamo biti,Francuska je za nas ipak velesila,izgubila je u austriji slucajno,igrali su jako dobro,po meni rezultat od 1-0 bio bi uspeh za nas,i naravno nista strasno izgubiti od Francuske...ima jos utakmice ,znaci navijam za orlove ..ali ipak stvarnost je sasvim druga

zlocudnik

pre 15 godina

Ovo mi se uopste ne svidja...kad god su ovde svi pljuvali pred veliku utakmicu po nasima odigrali smo dobro....a sad vise od pola optimisti...tu nesto ne stima....nadao sam se bar bodu a sad kad sam video komentare........ostaje da se pomolim bogu....

IceRockMan

pre 15 godina

Sto se tice prognoze rekao bih
iz x-1!!! A sto se tice gaca ostale su mi na pranju pa ne bih voleo da se kletva ostvari! Vreme je da prestanemo da se sluzimo forama Vjerice Radete!

Winston

pre 15 godina

Evo ovako, cim cujem sastav: Stankovic kapiten + taktika ko ce pre vratiti loptu nasem golmanu, to znaci da automatski ne gledam utakmicu. Kada budu igrali neki novi klinci puni zelje i hrabrosti a ne ove nabedjene zvezde - prebacicu opet na utakmicu.
PS. Ne navijam da izgube-samo ih bojkotujem.

Srbija pobediti mora

pre 15 godina

Anticu bez GOSPODINA ZIGICA ne izlazi na teren svi ga se boje odbrane strahuju od njegove visine


----------Disljenkovic--------Bane--Vidic--Krstajic--Drago
--Janko-Stanko-Kuzmano-Tosic-
------Ziga------Pantelic----



NAPED SRBIJA

grmg

pre 15 godina

Postovani gospon Ivane ne znam da li si gledao nasu utakmicu sa Farskim ostrvima e to je katastrofa.Svaki poraz manji od 4-0 je za Srbiju ogroman uspeh.

ivan

pre 15 godina

stvarno neznam gdje bih mogao ovo da pitam vise...
zar je moguce da reprezentacija nije izgubila utakmicu na marakani sve od 2001 godine od rusa?

zoki69

pre 15 godina

Jel ima gde da se gleda preko neta fudbal , naravno da znam za rts ali kod njih nikad nemogu da se prikljucim jer su uvek puni.

ToM

pre 15 godina

Nasi nemaju nikakve sanse, nadam se samo da obrana nece pogresiti odmah na pocetku i primiti gol. U tom slucaju biti ce katastrofalan poraz. Ako izdrzimo prvo poluvreme bez primljenog gola, mogli bi da i da se izvucemo. No nasom sporom igrom nemamo nikakve sanse da se plasiramo dalje. Svi ostali u grupi igraju brze i efikasnije.

Gaga

pre 15 godina

Sramota je da mi Srbi koji zivimo u dijaspori i placamo mesecnu pretplatu za RTS ne mozemo da gledamo jednu znacajnu utakmicu za nasu naciju.Mnogo sam razocaran u RTS.Nadam se da ce direktor RTS shvatiti kako se osecamo gledajuci TV TEXT pored nacionalnog kanala.

joca

pre 15 godina

i ja se slazem sa predhodnim postom lazovic treba da bude u spicu (4-5-1)a u drugom poluvremenu da mu se pridruzi zigic
u francuskoj ekipi ce izleda biti tri promene: abidal umesto mexesa (rupa menja rupu), umesto evre clichy koji nikada nije igrao u repezentaciji a umesto nasri-a verovatno gurkuf..
nasem anticu put je pokazao selektor austrije a sa odranom sa teskim invaliditetom kao francuska ne bi trebalo imati problema dati gol ili dva i stici barem do neresenog rezultata
naravno ako nas strucnjak primeni nas stari srpski recert bunkerica sa mnogo faulova mnogo zutih kartona pa oni nama gol pa mi crveni karton pa punjenje do bola onda je to druga stvar
veceras cemo videti da li je antic strucnjak ili ne.....

Terza

pre 15 godina

Mali nesporazum. Sa ova tri prsta Antic hoce ustvari da kaze: "ako ne primimo vise od tri komada, nismo smesni "

Prijateljski pozdrav iz Pariza
(Francuz, 9. septembar 2008 22:20)

Greska!!!
Hoce da kaze: Ako im ne zavucemo barem tri komada dajem ostavku!

Marko

pre 15 godina

Mec cemo poceti u ovom sastavu:

..........Stojkovic...........

..Ivanovic..Vidic..Krstajic..Drago..

........Stankovic....Ergic..........

..Jankovic..Kuzmanovic..Sulejmani...

............Pantelic................

aaaa

pre 15 godina

Radivojevic - Cirkovic, Jakovic (Tutoric), Rnic, Andjelkovic - Nadj, Bogdanovic, Maletic, Trisovic - Jestrovic, Kezman!
Neka padne Francuska!

Objektivno

pre 15 godina

Evo sta ce biti: ako izgubimo - katastrofa, nemamo pojma, Djuka vrati se: ako odigramo nereseno - idemo u Afriku, setnja kroz grupu; a ako kojim cudom pobedimo - mi smo najverovatnije buduci prvaci sveta! Minimalni poraz je svakako ono sto mozemo ocekivati - to potpisujem iako to naravno ne zelim.

sas

pre 15 godina

Randjelovic-
Basta-Djordjevic-Vitakic-Andjelkovic

Bogdanovic-Milovanovic
Ognjenovic-Vlada Ivic-Raskovic

Baljak Bogavac
izmene:
Sanibal Orahovac
Prtenjak
Desnica
Vidic
Basta:Vrhunski talenat moze da igra i zadnjeg veznog.
Djordjevic:Kapiten Partizana vrlo pouzdan ne panici.
Vitakic:Sjajan izdanak zvezdine skole kida u francuskoj i na meti je lyona koji ce na zimu izdvojiti 16 mil za fantasticnog Vitu.
Andjelkovic:Reci su ovde suvisne MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR!Jos se na marakani pamte njegovi centarsutevi koji su isli pravo na glavu redara ispred ulaza u stadion.
Bogdanovic:Nebruseni biser srpskog fudbala,mada bi ga ja stavio kao pley meykera jer ima izuzetan pregled igre.
Milovanovic:Izuzetno opasan iz slobodnjaka i za nas i za protivnicki gol.
Ognjenovic:Najveci talenat srpskog fudbala bice od njega nesta u buducnosti...
Vlada Ivic:Pa mora i neki grobar.
Raskinjo de silva milanko ili Milanko Raskovic; Jednostavno najveci majstor sa loptom u istoriji sfrj-srj-scg i rs fudbala,pravi virtuoz na terenu,lucidan,brz,stilom igre podseca na c.ronalda.
Baljak i bogavac 2 nasa najbolja napadaca!
Sanibal:Pa majstor!
Prtenjak:izuzetan igrac.
Desnica:Vrlo koristan,univerzalan igrac sem uglavnom igra levo,ali moze i desno.
Vidic:Nisam imao koga da stavi pa mi prvi pao na pamet.
E ako u ovom sastavu izidjemo na travnatu podlogu marakane mozemo necemu da se nadamo u buducnosti...
Samo bez pitanja gde je kezman,hvala i svako dobro.

Gica

pre 15 godina

@croat-france, 9. septembar 2008 19:00)

Ma moš mislit kak je Hrvatska uz vas, radije bi mi popušili od Engleza nego da vi pobijedite Francuze.

Vukovar-Srbija

pre 15 godina

Kada malo bolje proučim šta je rekao,shvaćam da to nije ništa pametno niti novo! To bi svaki selektor rekao bez obzira na protivnika: "verujemo u sebe...imamo poštovanja prema protivniku" bla bla bla. Igrao sa Brazliom ili Maltom reće svako da poštuje protivnika,veruje u sebe i gomilaće takve šablonske rečenice. Međutim,njegovo nije da tu recitira pesme i neke slaže neke pametne rečenice nego da vodi reprezentaciju!
Napred Srbijo,Vukovar je uz tebe i cela Krajina (prodali su vas na karti,ali nemogu prodati našu ljubav prema otadžbini). Krajišnici i patrioti preporučite da vide koliko nas ima!!!

Da se ja pitam...

pre 15 godina

-Disljenkovic
-Dragutinovic, Vidic, Krstajic, D.Tosic
-Kacar, Stankovic
-Z.Tosic, Jankovic, Krasic
-Lazovic
Izmene:
Sulejmani(Krasic), Ilic(Jankovic), Pantelic(Lazovic)

Kelavra

pre 15 godina

Disljenkovic

Rukavina Bane Vidic Obradovic

Kuzmanovic Kacar
(Deki S)
Sulejmani Krasic
(Bambi)

Lazovic Pantelic
(Zigic)

Al Antic to nikad nece uraditi i jer se jos igra sa starim zaslugama!!!

Akic SK PFC

pre 15 godina

Ko je za sastav:
stojkovic,
obradovic,vidic,ivanovic,rukavina,
kuzmanovic,
krasic,tosic,
sale ilic,
lazovic,kacar.

neka preporuci!!!
P.S: Ko i da igra veceras,bice dobro,nesto mi se cini da cemo ih zgaziti! :)

croat-france

pre 15 godina

Rekao je danas francuskimnovinarima de ce protiv Francuske igrati sasvim drugi tim, da absolotno necemo igrati kao protiv Farski Ostrva.
Napred Srbijo i Hrvatska je uz vas !

Boro

pre 15 godina

----------stojkovic-----------
-rukavina--bane-vidic--drago--
-----------smiljanic----------------jankovic---kuzmanovic----tosic-----------------krasic------------lazovic-----------

zamena:
dislenkovic
krstajic
obradovic
stankovic
kacar
sulejmani
pantelic

leskovcanin

pre 15 godina

Zadnji put sam od vas video dobru utakmicu kada smo tukli madjarsku 7-0 tada je i mijatovic jos igrao.mislim da igramo najsporiji fudbal na svetu.gledajte bre malo druge reprezentazije i njihov odnos prema svojoj zemlji,potrudite se bre malo!mnogo bi voleo kada bi mogao ponosno da spomenem vase ime,ali na to cu cekam jos neko vreme.i anticu probaj umesto stankovica da pustis ilica da igra,on bar ume da doda neku loptu

nemanja87

pre 15 godina

1.Stojkovic
ivanovic,drago,vidic,krstajic
stankovic,kacar
sulejmani,jankovic,krasic
pantelic
Ziga da udje samo ako budemo gubili.

FILIP

pre 15 godina

Da ne bude po onoj starogrckoj izreci - da se vratimo na stitu...
(Boris, 9. septembar 2008 19:15)

ZA NEOBAVESTENE NIJE GRCKA NEGO SPARTANSKA!!! SPARTANKE SU MUZEVE ISPRACALE U BITKU RECIMA: VRATI SE SA STITOM ILI NA NJEMU!!!

Oprezno

pre 15 godina

Golman Austrije je imao par fenomenalnih odbrana a za Francusku je Mekses napravio 3 idiotska poteza i direktno je kriv za sva 3 gola. Ukoliko nas golman i napravi cuda na golu i zaseni Maningera ne verujem da ce u Francuskoj neko da nadmasi Meksesa u gluposti !!!

Pedjoni

pre 15 godina

Formacija: 3-6-1
Disljenkovic

Ivanovic Vidic Dragutinovic

Krasic Kacar Stankovic Sulejmani Tosic Ilic

Zigic

Jedino ovako ne mozemo da izgubimo, a mnogo smo opasniji iz prekida!

AnteWH

pre 15 godina

Sto se utakmice tice sutra mogu biti sva tri znaka, iako ce "dvojka" najteze ispast imate se pravo nadat. Francuska(finalist svjetskog prije 2 g.) je losa(nije ni Engleska puno bolja)zato pametno, bez srljanja ali i bez bunkera, Srbi. Imate sanse.. Za ovog Vukovar-Srbija i sve vas s preporukama na isto: Sanjajte! (ne vjerujem da cete objavit komentar ali ako ste i ovaj gore mozete i ovaj)

Zelja NS

pre 15 godina

Mislim da ne bi imali problema sa nasim poznatim mentalitetom ako oni budu igrali...

Kahriman (Ivica Kralj)

Rukavina (Basta), Senderos, Basa, (Bisevac), Gulan

Bojan Neziri, (Koroman), Duljaj, (Nadj), Babovic, Sulejmani

Dejan Osmanovic, (Kezman), Ardijan Djokaj, (Bojan).


Moja postava...:-)

igor

pre 15 godina

Pobeda , pobeda , pobeda i samo napred za nove uspehe.
Ako izgubimo onda da to bude sto je protivnik jaci a ne sto nasi nece da igraju.

Mix

pre 15 godina

Mislim da imamo sanse makar za remi. Obavezno da igra Kuzmanovic i Sulejmani a Kacar moze da bude bekap za drugo poluvreme umesto Zigica!Takodje i Ergic.
Cudi me da Antic uz Vidica stavlja Dragutina, zar nemamo drugog centarhalfa, to bi moglo da bude kobno.
Sa remijem smo na konju a i neki minimalan poraz ne bi znacio smak sveta. Bitno je sve pobediti kod kuce a na strani uzeti sto je vise moguce bodova, narocito protiv Litvanije i Austrije. Ako u Becu uzmemo 3 boda kao i u kaunasu, uz sve bodove kod kuce, mi smo u J. Africi sigurno. Bilo koji bod na strani protiv glavnih rivala Francuza i Rumuna je ogromna prednost.

Raspardiš

pre 15 godina

Da se ne lažemo, cilj nam je bod po mogućstvu uz rezultat 0:0. To je realno puna kapa a sve više od toga ravno je čudu ili SFu. Jedno je sigurno- ako odigramo kukavički i zatvoreno, može se desiti da sudija to kazni nekim penalom u domenu slobodnog sudijskog uverenja. Ma ne očekujem više apsolutno ništa od naše reprezentacije, pogotovo ne ofanzivnu igru i pobedu nad Francuskom u gostima. Ako je i Antić, nije čudotvorac. Ako nema srca, ako nema motiva- a toga nema već poodavno- onda će uspeh biti i treće mesto u grupi u ovim kvalifikacijama. Realno tu nam je i mesto- iza Francuske i Rumunije u svakom pogledu, naše mesto je negde u nivou sa Austrijom, da ne kažem između Austrije i Litvanije. Pritom ne mislim samo na igrače (što se imena tiče možda smo i jači od Rumuna) već na fudbal u celini.

Zagorka

pre 15 godina

ljudi kako god da bilo ja vam želim sreću i da pobjedite!!!!!

a to naravno želim i svojima...da pobjede Engleze sutra...ili barem ostave srce na terenu..u oba slučaja ja ću im čestitati i ponositi se sa njima!!
vjerujete u svoje igrače, možda će i podbaciti, ali samo vjerom u svoju zemlju, repku možete ih VI SAMI unjeti u srca ponos i čast da igraju kak treba...možda to i neće biti sutra, no povjest se stvara godinama!!!!!

Sretno kako vašima tako i mojima!!!!!!

IceRockMan

pre 15 godina

Sto se tice prognoze rekao bih
iz x-1!!! A sto se tice gaca ostale su mi na pranju pa ne bih voleo da se kletva ostvari! Vreme je da prestanemo da se sluzimo forama Vjerice Radete!

grmg

pre 15 godina

Postovani gospon Ivane ne znam da li si gledao nasu utakmicu sa Farskim ostrvima e to je katastrofa.Svaki poraz manji od 4-0 je za Srbiju ogroman uspeh.

Gospodin

pre 15 godina

Na stadionu "Francuska" Francuska je dobila samo par meceva u zadnjih 10. Tako da ne vidim razlog zasto Srbija ne bi dobila. Mada mi pade jedan sad na pamet. Srbija ce da igra na pobjedu... Bunker:Ita-SiCG 1:1, Spa-SiCG 1:1 i Por-... Nije bunker: bilo je dosta golova...

meda

pre 15 godina

ma dve nula igraju fudbal....ostajem na mome 0-0......moze da igra ko hoce i za nas i francuze...slepci i jedni i drugi...jedino koji autogol da bude----ko zna zasto je to dobro

Luky Dubrovnik

pre 15 godina

Ako sada ne pobijedite,susjedi, nećete više nikad ... Austrijanci su ih zgazili a vi ste dosta bolji ... Trikolori su ime,ali ne i momčad ... ne nakon Zidanea

Ivan CH

pre 15 godina

Ljudi sad sam gledao Dnevnik!

Sastav koji ce izgleda izaci ako se nevaram:

Ivanovic (ili Rukavina nisam siguran), Vidic, Krstajic, Dragutinovic

D. Stankovic - ne znam ko je drugo mesto popunio

Jankovic - Ergic - ni ovde ne znam

Pantelic

Ako je ovo istina ljudi meni se vec sad dize pritisak i necu moci veceras mirno da spavam! Pa gde je SULEJMANI!!! Sto nam igra krstajic.... jaaaaaooo.. POMOZI BOZE! MA I NERESENO PA DA IH TUCEMO U BG-U! PUNA KAPA!

poooz i ajmo orlovi!

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Napred Srbija cela MKD je us Vas,pobedicete Francuske petlove, a mi pobedjujemo Holandiju u Skoplje, pa ce slavlje bitri zajednicko.

Zmaj Strasni

pre 15 godina

Bice klasicna bunkerica od strane nasih. Da ne bude, bilo bi golova ko kise. Ovako,vi sto igrate kladionicu, slobodno igrajte 2-3 gola i sigurno dobijate. Rezultat:
2-0, 2-1 ili 1-1. Ova, po kondiciji, ekipa staraca moze da iznenadi Francuze samo ako oni negde omanu. Fizicki im ne mogu pera odbiti, a sigurno se secate sta su im Senegalci uradili na SP pre 6 godina...

Osim Ivica

pre 15 godina

Sastav:
1. Sefik: zna da brani, a ako izbije tuca ima da poravna bar tri njihova najkrupnija igraca
2. Predrag Perunicic: veoma iskusan, treba nam cvrsta odbrana na granici faula
3. Na ovoj poziciji nam skripi, ne znam koga bi stavio. Jel' ima Krkobabic unuka?
4. Basta: iz daleka pomalo lici na Nedveda
5. Hadzibegic: iskusan, poznaje Francuski sistem, moze da izvodi penale.
6. Deki Stankovic
7. Dragutin Topic: dosta skocan. Probao je kosarku, sazreo je da proba i fudbal. Najbolje da ga odmah oprobamo u reprezentaciji
8. Pedja Stojakovic: to ce da ih zbuni. Plus odlicno izvodi slobodnjake
9. Bjelica: visi od Zigica, plus odlican u bloku
10. Nikola Grbic: jeste da je star, ali nam treba organizator igre
11. Srdjan Todorovic: da odglumi penal
Klupa: Sapic (ne moze da igra ako Sefik igra), Piksi Stojkovic (da zameni Nikolu Grbica ako ga Francuzi procitaju), Podrascanin (ako Bjelici ne ide), Djukic (kad vec nije selektor treba mu dati sansu, a i on moze da puca penale)
Prognoza: Francuska - Srbija 0:1 (Hadzibegic iz penala; penal naravno nad Todorovicem)
p.s. izgleda da sam zaboravio Savu Milosevica

2:3

pre 15 godina

@
Da ne bude po onoj starogrckoj izreci - da se vratimo na stitu...
(Boris, 9. septembar 2008 19:15)

ZA NEOBAVESTENE NIJE GRCKA NEGO SPARTANSKA!!! SPARTANKE SU MUZEVE ISPRACALE U BITKU RECIMA: VRATI SE SA STITOM ILI NA NJEMU!!!
(FILIP, 9. septembar 2008 20:43)

Znamo, i mi smo gledali 300

za sas-a

pre 15 godina

Komentar 40-Joj care,koji si lik,e odavno se nisam ovako ismij`o! Samo si se zezn`o malo,Bogavac vec igra za Crnu Goru,ako si na tog Bogavca mislio-onaj klempavi,visok 150cm,igrao za Zvezdu,brz k`o metak!

mladen

pre 15 godina

Naprijed braco Srbi.Cijela Srpska Crna Gora navijace nocas za vas.Trijumfom u Parizu,razgalicete nasa srca u,vama bratskoj,crnoj Gori.

ivan

pre 15 godina

necu komentirat vasu ekipu,jer je nisan gleda pod anticem,tek je dosa covik,ali zapamtite-veceras igrate protiv najslabije velike reprezentacije na svitu-njih san gleda i na euru i nekidan protiv austrije-ka-ta-stro-fa od igre...zato,nemojte mislit da nemate realne sanse nesta napravit...

radisa

pre 15 godina

vjerujem anticu, vjerujem u ekipu i treba im dati sansu. volio bih konacno da zaigramo fudbal a ne da cuvamo nulu pa kad ga primimo jos 5 visi u zraku ili zaigramo do njihovog 16-erca pa nesto bezveze...
daj konacno da zaigramo...
takođe bih volio da kačar igra u prvih sat a onda sulejmani što znači obavezno jedan u timu jedino aku nisu umorni od nekidan...

mrgaga

pre 15 godina

Ne bojim se ja da ce ovu utakmicu svi izgarati na terenu,to nikad nije bio problem sa velikim protivnicima.Pitanje je kojom taktikom ce se posluziti Antic,i naravno u kom sastavu.Da li ce mozda sa iskusnijom ekipom(krstajic,dragutinovic,stankovic...) ili onom mladjom,lucidnijom,agresivnijom ali i manje iskusnom u ovakvim mecevima(kacar,sulejmani,jankovic,rukavina)
U svako slucaju zelim im puno srece ko god izadje na teren i navijam svim srcem!!!

gavra

pre 15 godina

Igraci su doputovali u Pariz sa zeljama da potvrde uspeh sa pocetka kvalifikacija kada su pobedili nejaka Farska ostrva.E Srbijo medju sljivama,kad smo mi dotle dosli da nam uspeh predstavlja pobediti Farska ostrva.

Marko batigol

pre 15 godina

Ljudi ja verujem , neznam zasto i dokle,ali opet u meni optimizan ali stvarno verujem da cak mozemo i do pobede. Optimizam neznam ni na cemu baziram ali ovog puta nekako drugacije verujem, bolje i stvarnije se nadam. Napred Srbijo. Mora da krene.

sane

pre 15 godina

Nezvanicni sastav rts:stojke,ivanovic,vidic,krstajic,drago,kuzmanovic,stankovic,kraske,jankovic(sulejmani),pantelic i verovali ili ne centralni vezni Ergic!!!Sve ekstra ali zasto Sala KRALJA NEMA,JEDINOG PRAVOG KREATORA,KOJI MOZE NERVOZNIM I SADA KONFUZNIM I OSLABLJENIM IGRACIMA HAOS DA napravi,da ni iz cega napravi sansu,neki odlican lucidan potez,da uvali gol iz drugog plana,da im provuce loptu iza ledja,mozda je i to greska rtsa.NADAM SE TOME!!AJMO SRBIIII!!!!!!!!!!!!

Byja

pre 15 godina

Na RTS dali najverovatniji sastav...
Ergic na AMC, Jankovic i Krasic na krilima, Pantela sam gore...
Nisam siguran da ovakva ekipa moze da uopste da gol...

Mozda pusti od pocetka i Sulejmanija umesto Boska... to bi bio hit! Bosko je van forme.

virtuoz

pre 15 godina

Voleo bih da u reprezentaciji kapiten i najstariji igrac bude Vidic! Znaci dati sansu mladim igracima i onda bi bili veoma jaki i stigli bar do polufinala na EURO 2012!

Bilo ko

pre 15 godina

1:0 Benzema u 42., 1:1 Kuzmanovic u 78.
Vise se ja bojim Litvanije nego ovih titinki. Vreme im je da propuste SP, ocajni su. A mi bolje da gledamo kako cemo dobiti slabije ekipe, obicno nas one kostaju plasmana.

dragan b.

pre 15 godina

Moraju da igraju Sulejmani i Tosic po bokovima.I da ih cepamo na kontre.Lazovic napred, Kacar u sredini sa Stankovicem i Kuzmanovicem...Moraju da igraju mladji zbog velike zelje za dokazivanjem(uz par starijih igraca) i onda je to pravi pogodak.Naci mesta i za Krasica...Ako ne bude ovako, ovi stariji ima da nas udave sporom i besciljnom igrom...

Vladan R

pre 15 godina

Kada se malo proanalizira mec Francuske sa Austrijom i uzmu u obzir jedan primljen autogol pa zatim i iz neverovatno glupo napravljenog penala povlacenjem na maltene 10 metara od lopte, dva pogodjena okvira gola uz jos neke promasene dobre sanse moze se zakljuciti da je sreca dobrano okrenula ledja Francuzima a ista je promenljiva kategorija pa da mi ne platimo ceh zbog toga. Ipak sa druge strane u skoro svim kvalifikacionim mecevima u zadnja tri ciklusa pa cak i na zavrsnim turnirima Francuzi su se uglavnom mucili sa iole snaznijim reprezentacijama i tesko postizali golove(mislim da su jedino glatko dobili Zabare posle SP) bilo kao domacini bilo kao gosti pa je ocigledno da taj skup sjajnih pojedinaca nije kompaktan kao tim i da im jos uvek fali Zidan(sa njim je na zavrsnici poslednjeg SP to bila druga prica a bez njega u kvalifikacijama mnogo vec opisanog mucenja) pa bi to trebali da probamo da iskoristimo.

zagorka

pre 15 godina

Ajmo,ajde svi u napad,pa makar izgubili.
HOCU BRE JEDNOM ZA SVAGDA DA BUDEM PONOSAN NA SRPSKI FUDBAL.
(Grobar-España, 9. septembar 2008 20:29)

evo...to su prave riječi!!! Tak se potiče i stvara nacionalni ponos!!!! Na stranu političari koje treba sve objesiti...i naše i vaše, no repka je svetinja a kroz par godina ovo isto će i u kostima osjećati svaki VAŠ pravi nogometaš ili bilo koji drugi sportaš!!!!

Francuz

pre 15 godina

Mali nesporazum. Sa ova tri prsta Antic hoce ustvari da kaze: "ako ne primimo vise od tri komada, nismo smesni "

Prijateljski pozdrav iz Pariza

branko

pre 15 godina

Al su se neki naprzili da cemo da pobedimo pa to je strasno.Gubimo garant.Ne moze Antic nista da uradi sa ovim fenserima.Fudbaleri su od svih sportista ubedljivo najveca bruka Srbije.

dejan topola

pre 15 godina

Ja mislim da imamo šansu da Francusku dovedemo u tešku situaciju. Kriza kod njih je definitivno dublja nego kod nas. Treba biti oprezan, jer su oni za nas sila. Početak sa Faranima ne obećava mnogo, ali teret obaveze da se pobedi sada nije na nama. Pored toga, treba obratiti pažnju na to da naši nastupi na strani nisu loši (prošle kvalifikacije 6 2 3 1, dakle 9 bodova). Ja više brinem za igre kod kuće jer kao da ekipa psihološki puca kući, a dokaz je 2:0 sa Faranima i bilans iz prošlih kvalifikacija (6 3 3 0, dakle 12 bodova). Izbegavati računice da nam se ne bi obile o glavu i svaku šansu za pobedu iskoristiti, makar to bilo i u Parizu (jer možda nam se ona ne pruži u Beču ili u Bukureštu). Mislim da je Antić svestan ove statistike.

stexxxxxxx

pre 15 godina

ma ljudi sta se lozite. Nema vise velike Jugoslavije i dobrog fudbala,kosarke i ostalog.Pukli smo u svemu.Uvek gleda sve nase nacionalne selekcije i sramota me je,ali i ja se lozim da ce kao biti bolje ali ne verujem

Y/Kv

pre 15 godina

01.Stojkovic
02.Dragutinovic
03.Krstajic
04.Ivanovic
05.Vidic
06.Stankovic
07.Krasic
08.Ilic
09.Zigic
10.Kacar
11.Pantelic
i samo hrabro, a pre svega oprezno!Mislim da mozemo cak i da pobedimo jer nam je atmosvera u timu odlicna-rekao bih nikada bolja.
Pantelic je u odlicnoj formi,i sa Zigicem je medju najboljim parovima-spic igraca u EVROPI!

bobcha

pre 15 godina

Francuzi ovaj put imaju najslabiji tim od kako ih ja pamtim, a mi opet ne mozemo da ih pobedimo. Isto je bilo sa Italijom pre par godina (kad im je bila povredjena cela postava a mi igrali nereseno) Voleo bih da gresim

FELIPE

pre 15 godina

I ja se slazem da bi protiv slabijih repki treba igrati van BG-a, ali nije samo to u pitanju...Naime, kod nas su tereni veoma losi, pa stoga dolazi u pitanje da li je moguce igrati na takvim terenima?!?! Samo se setite "izleta" u Podgoricu... Mozda bi bilo dobro u Jagodini(cini mi se da je tamo dobar teren, nov je stadion), ali ostali tereni su krs! Jedino Marakana i Hram "Dragan Mance" imaju adekvatnu travu. Cak je i ona nova trava na marakani nesto pocela da se raspada(to je zato sto je u rupi...vlaga, nesreca...). Jedino Jagodina izgleda kao nesto nalik dobroj travi i terenu... Vosin i stadion u Smederevu imaju ok travu, ali je teren "ravan" kao zlatibor.
Verujte i ja bih najvise voleo da gledam tekmu protiv FO i slicnih van BG-a, ali izgleda da je to nemoguce.
NAPRED SRBIJA! OCERUPAJTE PETLOVE!

Skepsa

pre 15 godina

Ja i dalje nemam nikakav stav i utisak o Anticu...bojim se da mozda nije veliki autoritet,ali ima jos vremena da to opovrgne ili potvrdi.
A,igraci su oni isti igraci,koji nas u vecini slucajeva blamiraju (ukoliko ne budu igrala bar 4 igraca iz mladog tima).

dobijamo 100%

pre 15 godina

poluvreme 1:1 kraj 1:2

Nakon utakmice Domenek dobija ili sam daje ostavku,francuska na zacelju sa 0 bodova,mi prvi sa 6(inace Litvanija i Austrija igraju najverovatnije X).
Hm,nikad se ne zna...

sLo

pre 15 godina

@ 27

to hocu da cujem, i Hrvatska je uz nas. ima pola pariskih Jugoslovena da bude na Stade de France. Orice se Jugoslavija, a ne Allez la France :)

respect les amis.

milanche

pre 15 godina

nevezano uz ovo...di vam je onaj golman žilić sto je branio za rijeku??taj decko je branio ko blesav
(bambur, 9. septembar 2008 19:33)

žilić je i dalje igrač nk rijeka ali ne igra jer ga uprava zeli potjerati a on se zainatio pa ih malo beeejeee i ne ide nikamo jer ima ugovor jos godinu dana,a ovi mu ne daju da igra za prvi tim,tako da ti on sada samo trenira i ceka da prode godina dana a lova mu ide,i to dobra lova,oko 150 000 eura sezona. pouzdano iz prve ruke

Dare

pre 15 godina

Jedan rezime:

- 2005. Petko u Španiji izvlači 1-1, i to na mišiće. Zahvaljujući dobrim izmenama, pre svega uvođenjem Žige u drugom poluvremenu.
- 2007. Klemente u Portugalu izvlači 1-1, i to na mišiće. Zahvaljujući uvođenjem dva špica deset minuta pre kraja, Pantelu i Žigu.

Mislim da je Antara u rangu naših bivših trenera i da će znati da odradi prave izmene kako bi i danas odigrali nerešeno. Takođe, ubeđen sam da je pobeda Srbije jednostavno nemoguća. Živi bili pa videli.

Zvezda u srcu

pre 15 godina

O kakvom shtitu prichamo uopshte.....Anticu toliko golova cemo dobiti koliko pokazujesh na prstima tvoje ruke ako neshto ne budesh promenio u nashoj sporoj i dosadnoj igri

Andra

pre 15 godina

Situacija,što se tiče igre i motivacije,nije nimalo ružičasta tako da ovu utakmicu ne treba smatrati pogodnom za ocenjivanje već samo pogodnom za uigravanje tima i stvaranje takmičarskog mentaliteta koji bi bio na visini potrebnoj za jače protivnike.

vaki

pre 15 godina

Vreme je da konačno nešto uradimo protiv velikih ekipa.Ako ne igra Žigić možda i imamo nekih šansi, jer s njim samo preskačemo sredinu terena.

todor

pre 15 godina

NEMOJTE MNOGO DA PRICATE NEGO IGRAJTE.GLEDAM JUCE NA KONFERENCIJI bla bla bla A OVAMO SE VUKU PO TERENU KAO BEZ NOGU! Nemate prava da zinete zbog svega sto ste nam priredili u poslednje 3 godine. Puno srece.

MladenT

pre 15 godina

'Ajde konačno da mi navijači malo 'spustimo loptu', smirimo strasti, te prosto vidimo šta će od svega biti... znam da je već nadaleko poznato kako se fudbal i ne može gledati mirno (u što nas, u poslednje vreme, naši reprezentativci baš i ne uveravaju), ali stalno se ili razočaravamo ili previše iznenadjujemo; čemo to, kad, eto, postoje samo te dve mogućnosti?

Želim da, pobedili ili ne, vidim napredak u igri naših fudbalera i na kraju krajeva (ako je to bio dosadašnji problem) postepeno ustaljivanje drugih igrača u tim, zamenu onih koji ne igraju dovoljno dobro u poslednje vreme (pritom ne mislim na smenu generacija; nek' igra svako ko je u tome dobar).
Ako već do sada nije jasno - itekako želim i da pobedimo, a držim palčeve i Hrvatima i Makedoncima... fudbal IPAK postaje sve konkurentniji i mi 'male fudbalske nacije' ne bi trebalo da se bojimo 'velikana', jer malopre pomenuta činjenica predstavlja opasnost po NJIH, te nam mora biti podstrek.
Doći će i naše vreme. ;)

yeti-sumadinac

pre 15 godina

posle ubedljivih 2:0 protiv uvek nezgodnih farana pobeda je jedini logican sled.kako nemati poverenja u nacionalni tim kad dosad jos nisu razocarali!

Fudbal-simple and beautiful game

pre 15 godina

Jel se neko seća kad smo zadnji put dobili veliku ekipu???Kad smo zadnji put dobro i lepo igrali?Ne znam kako vi,čitam ove komentare , izjavu Antića i nekako sam skroz ravnodušan, što nije bio slučaj pre!A igramo sa vicešampionom sveta!?!?!

tremaros

pre 15 godina

Malo mi je nelogicna atmosfera pred ovu utakmicu!Nacija nema povjerenja u reprezentaciju,pa dobro!Ali avaj,mi nemamo povjerenja u reprezentaciju ali ocekujemo uspijeh u Parizu,a ako budemo porazeni razapecemo ih na krst!Gospodo tu nema logike,omalovazavamo ih,necemo da idemo na njihove utakmice,nemamo povjerenja u njih ali trazimo pobjedu protiv Francuza!To tako nece ici,ili smo autsajderi,pa i ako izgubimo nije problem sansu cemo da trazimo u drugim utakmicama,ili smo favoriti najbolji,najjaci sve cemo tuci,svagdje idemo na pobjedu,sve sem tri boda je neuspijeh!Ovko mi kritikujemo nase,omalovazavamo ih ali ima da pobjede Francuze!!!!!!!1

vladica

pre 15 godina

Svaka cast ovim pesimistima kad mogu tako da pljuju reprezentaciju.Ja veceras idem na Stade de France da bodrim nase a cuo sam da ce biti dosta nasih navijaca.NAPRED SRBIJA!!!

ultrasrbin

pre 15 godina

slusajuci sastav ekipe plasime da ne prodjemo kao protiv belgije.
Disljenkovic-ajde i nekako
Ivanovic-spor za beka(bolja opcija na halfu sa vidicem) i tu je trebao da ostane rukavina
dragutinovic-isto mislim da je spor za tu lefu stranu,ali je mozda bolje resenje od obradovica
Vidic,Krstajic-plasime ova kombinacija protiv izuzetno brzih francuza(krstajic tek sto je izasao iz povrede)
Cela odbrana(izuzimajuci vidica) ili je do skoro bila povredjena ili nema takmicarskih utakmica
Jankovic-ok,ali zasto ne sulejmani(bosko se nije bas nesto naigrao u prethodnoj sezoni)
Krasic-ajde da progutam,ali mislim da je ponovo morao da dobije prednost sulejmani
Stankovic-niti plejmejker niti razgradjuje protivnicku igru(na igrici najbolji na levom beku),neko drugi mozda Kacar
ergic-odakle ga iskopa,kao milijasa u prvoj utakmici
Kuzmanovic-dobro resenje,ali kada se samo setim utakmice u kojoj je on igrao iz napadaca i dao 2 gola(Belgija)
Zigic-samo jedan napadac i to ziga,znaci igramo dur sistem pa ako ziga sa ivice sesnesterca da gol glavom bice super.
Zasto ne probas
disljenkovic,rukavina,dragutinovic,ivanovic,vidic,sulejmani,krasic,kuzmanovic,kacar,lazovic,zigic

Trianon

pre 15 godina

@leskovcanin

da budemo tačni, u pomenutoj utakmici u Budimpešti je bilo 7-1, a u revanšu 5-0, što naravno ne menja konačni ishod :-)

Nenad Corluka

pre 15 godina

E nemoj da nam ovi novinari sole pamet. Izadjite na teren i pokazite tome Domeneku i onome Mexesu da smo ipak mi gori i da ne lupetaju vise.

Loredana

pre 15 godina

Prije svega danas želim od sveg srca, uspjeh kako svojoj Hrvatskoj tako isto i Srbiji. Danas idem na utakmicu u Maksimir i znam da ćemo kao i uvijek stvoriti pakao u kojem nitko od gostiju ne prolazi dobro. Mi hrvatski navijači i navijačice, najglavniji smo igrač naše repke i zato smo u prednosti pred svakim protivnikom. Pišem ovo jer to dobro iskustvo bi trebalo primjeniti i u Srbiji i uspjeh bi bio zagarantiran. Prije svega nogomet moraju voditi pametni ljudi, sposobni izgraditi kult reprezentacije i na tome uspostaviti prijateljski odnos sa navijačima, koji će biti glavni pogon uspjeha. Kod nas na tribinama ima i puno djevojaka, koje čine najmanje 30% grlatih i zainteresiranih navijača. Dakle sve navijače treba mobilizirati tako da igrači osjete njihovu podršku i onda će oni dati svoj maksimum i uspjeh neće izostati. Jedini uvjet za sve to je pametno rukovodstvo koje će to znati uklopiti u jednu kompaktnu cjelinu.

MiroslavDjukic

pre 15 godina

-----------Stojkovic
---Bane,Vidic,Krstajic,Drago
-----Stankovic,Kuzmanovic
Jankovic(Krasic),Ergic,Sulejmani
-------------Zigic
Bilo ko da pocne utakmicu sigurno primamo prvi gol...to je bila moja taktika...Miroslav Djukic

Optimista

pre 15 godina

Znači na njemu. Ja bi se za duplo manje para (12.500 evra mesečno)na svakoj slici slikao ne samo sa 3 prsta, već sa šajkačom, bradom i kokardom.

box

pre 15 godina

Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Krstajic-Drago
Stankovic-Kuzmanovic
Krasic - Ilic- Sulejmani
Lazovic

Ovako bih ja sastavio tim, a Antic ce

Stojkovic(Disljenkovic)
Ivanovic-Vidic-Krstajic-Drago
Stankovic-Kuzmanovic
Krasic- Ergic- Sulejmani
(Jankovic)
Pantelic(Zigic)

Mika

pre 15 godina

E moj Antiću,slobodno reci da bi igrao večeras sa tri špica, ali da nažalost mi nemamo ni jednog čestitog gol igrača. A da li ćemo ići s štitom ili bez njega svejedno je, nama mač fali.

Kontraš

pre 15 godina

Na pitanje novinara postavljeno Milivoju Vitakiću: "Šta bi mi trebalo prvo da uradimo u meču sa Francuzima?",on je odgovorio "Da se pomolimo Bogu".
Sve je rekao!

Osijek

pre 15 godina

Hajde Srbi, navijajte s ponosom za svoju zemlju, bez obzira na rezultat.
Kod nas je nacionalni naboj na točki usijanja, a to onda osjete i naši igrači. Samo hrabro!!

tuzni pavle

pre 15 godina

hoceli ikada ovaj RTS SAT da prenese utakmicu...pa dokle vise!!!!pa nisam ja kriv sto zivim vani,pa dajte ljudi vise ko boga vas molim!!!sto placamo ovaj satelit,da gledam 48 sati svadba,i slicne gluposti,uzas!!!!sad bi jaukao na sav glas!!!!

Srbin

pre 15 godina

Kakvi ste pesimisti, i vi sebe nazivate srbima.. Mozda smo slabiji od francuza, ali treba da idemo na pobedu, jer je ovo odlicna reprezentacija, u kojoj u prvih 11 mora da bude mesta za Gojka Kacara, jer je on uz Sulejmanija najveci talenat naseg fudbala..Tako da srecno veceras, a ja u kladionici igram na nase i na engleze..

optimista

pre 15 godina

"činjenica je da je interesovanje nacije za igre reprezentacija drastično opalo u odnosu na period kada su Zidan i ekipa igrali finale Mundijala u Berlinu."

svashta.. ala su francuzi razmazeni..

po toj logici mi trebalo da zaboravimo da fudbal kao sport uopshte i postoji..

antic lepo govori i uliva poverenje. sva podrshka za antica i nashu mladu reprezentaciju!

drasko

pre 15 godina

ma dajte ljudi ja zelim da srbi dobiju sa 0-2..ali ipak realni trebamo biti,Francuska je za nas ipak velesila,izgubila je u austriji slucajno,igrali su jako dobro,po meni rezultat od 1-0 bio bi uspeh za nas,i naravno nista strasno izgubiti od Francuske...ima jos utakmice ,znaci navijam za orlove ..ali ipak stvarnost je sasvim druga

zlocudnik

pre 15 godina

Ovo mi se uopste ne svidja...kad god su ovde svi pljuvali pred veliku utakmicu po nasima odigrali smo dobro....a sad vise od pola optimisti...tu nesto ne stima....nadao sam se bar bodu a sad kad sam video komentare........ostaje da se pomolim bogu....

Winston

pre 15 godina

Evo ovako, cim cujem sastav: Stankovic kapiten + taktika ko ce pre vratiti loptu nasem golmanu, to znaci da automatski ne gledam utakmicu. Kada budu igrali neki novi klinci puni zelje i hrabrosti a ne ove nabedjene zvezde - prebacicu opet na utakmicu.
PS. Ne navijam da izgube-samo ih bojkotujem.

njemac

pre 15 godina

disljenkovic
ivanovic vidic krstajic drago
stankovic
kuzmanovic kacar
sulejmani krasic
zigic (pantelic)
bolje pantelic za prvo poluvreme pa da ga zigic zameni ako nedo bog budemo gubili da ga zameni pa da bi izjednacili

Srbija pobediti mora

pre 15 godina

Anticu bez GOSPODINA ZIGICA ne izlazi na teren svi ga se boje odbrane strahuju od njegove visine


----------Disljenkovic--------Bane--Vidic--Krstajic--Drago
--Janko-Stanko-Kuzmano-Tosic-
------Ziga------Pantelic----



NAPED SRBIJA

Milidragovic Jovan

pre 15 godina

Citam u novinama da je Antic znacajno promenio tim u odnosu na utakmicu Sa farskim ostrvima.Najavljeni tim mi deluje mnogo jace,ali bez obzira na to, ocekujem slabu igru naseg tima i rutinski poraz,iako zelim kao i svaki navijac nase reprezentacije pobedu!

Muslin

pre 15 godina

Kakvih li sve strucnjaka na forumu,......Kacar da zameni Zigica........centralni(ili sve cesce zadnji)vezni da menja spica(staticnog).Svaka vam cast"SELEKTORI"

grobar bc

pre 15 godina

Ako u napadu bude igrao zigic od nase pobjrde nema nista!!!sva sreca sto su farani dali sami sebi gol mi nebi ni dali do sutra!!!brate sulejmanija,bambija i kacara u igru i mi pobjedjujemo 100%!!oni igraju srcem a ne za pare!!!zigicu sramota si!!!

ivan

pre 15 godina

stvarno neznam gdje bih mogao ovo da pitam vise...
zar je moguce da reprezentacija nije izgubila utakmicu na marakani sve od 2001 godine od rusa?

Buda Filadelfija

pre 15 godina

Ja ne ocekujem nista. Nasi manekeni se brukaju vec dve decenije. Da li bi neko mogao da mi kaze da je Dejan Stankovic odigrao makar jednu utakmicu za pamcenje u nacionalnom dresu? Naravno da ne moze, posto se to nikada i nije dogodilo. Bice uspeh ako na jedvite jade izvucemo remi u sta sumnjam. Ma koliko da su Francuzi losi, mi smo jos losiji. Zato nista ne treba ocekivati. Takodje, bih voleo da Hrvati ponovo rasture Engleze. Englezi su mi se toliko smucili da vise ne mogu da ih gledam. Sve u svemu, bice zanimljivo veceras...

zoki69

pre 15 godina

Jel ima gde da se gleda preko neta fudbal , naravno da znam za rts ali kod njih nikad nemogu da se prikljucim jer su uvek puni.

ToM

pre 15 godina

Nasi nemaju nikakve sanse, nadam se samo da obrana nece pogresiti odmah na pocetku i primiti gol. U tom slucaju biti ce katastrofalan poraz. Ako izdrzimo prvo poluvreme bez primljenog gola, mogli bi da i da se izvucemo. No nasom sporom igrom nemamo nikakve sanse da se plasiramo dalje. Svi ostali u grupi igraju brze i efikasnije.

Srbenda

pre 15 godina

Pobedjujemo francuze veceras ma kako to delovalo nekima smesnu uostalom videce te .U ovoj grupi mi ce mo biti prvi.Igrajte dvojku na Srbiju kvota 5> fiks kola !!!

sasha

pre 15 godina

kolko god lose d aigraju i da ih se kritikuje,pa i ja sam to cesto radim,nemogu a da ih nevolim i ne navijam..i nekidam si zivce :D

samo napred srbijo

PA BILI SMO BRACA,I JOS SMO!!!

pre 15 godina

Eeeee,presrecan sam kada vidim koliko ima Hrvata,Makedonaca,Bosanaca, Crnogoraca,...koji navijaju za SRBIJU!!!i od sada ja navijam za sve te zemlje!!!

nepristrasni

pre 15 godina

ajmo DANKO LAZOVIC,OOOOOOOOOOO
Nije mi samo jasno, kako moze da stavi Zigica u igru, koji nije igrao utakmicu dve godine, a da Danko, NAS najbolji spic sedi na klupi. Katastrofa. Niko od ovih igraca sa spiska nema broj utakmica u reprezentativnom dresu, kao on. Decko igra od 13 godine neprekidno u reprezentaciji, i ima mnogo uspeha.Svi vi sto hvalite, mladu reprezentaciju, znajte da je on najveci doprinos tome, iako vise ne igra za mlade. A sada kada mu je vreme da igra u seniorskoj, stavljaju ga na klupu. Cemu to, kad mnogi od ovih sa spiska zbog starosti nece moci da igraju na svetskom prvenstvu. Uostalom, na proslim kvalifikacijama, po proseku u minutazi ima najvise postignutih golova. Da Vas jos podsetim da je dao prvi gol za nezavisnu SRBIJU. Decko je borac.
Ajmo Danko

pero

pre 15 godina

Fudbal je super igra. Koliko kod da te tim razocara, svaki sljedeci put mislis, bit ce bolje, e sada ce... i uvjek ocekujes nesto, a to nesto nikako da dodje. Zadnji put smo odigrali srcanu utakmicu 90' kad smo dobili Spaniju. Ove balerine su samo u stanju da budu moralni pobjednici sa 0:0 ili da minimalno izgube pa da krive sudiju. Fudbal je vrlo jednostavan. Moras dati vise golova od protivnika. Samim tim i trcati i boriti se. A takticki usporen fudbal bez ideje i maste......

Gaga

pre 15 godina

Sramota je da mi Srbi koji zivimo u dijaspori i placamo mesecnu pretplatu za RTS ne mozemo da gledamo jednu znacajnu utakmicu za nasu naciju.Mnogo sam razocaran u RTS.Nadam se da ce direktor RTS shvatiti kako se osecamo gledajuci TV TEXT pored nacionalnog kanala.

joca

pre 15 godina

i ja se slazem sa predhodnim postom lazovic treba da bude u spicu (4-5-1)a u drugom poluvremenu da mu se pridruzi zigic
u francuskoj ekipi ce izleda biti tri promene: abidal umesto mexesa (rupa menja rupu), umesto evre clichy koji nikada nije igrao u repezentaciji a umesto nasri-a verovatno gurkuf..
nasem anticu put je pokazao selektor austrije a sa odranom sa teskim invaliditetom kao francuska ne bi trebalo imati problema dati gol ili dva i stici barem do neresenog rezultata
naravno ako nas strucnjak primeni nas stari srpski recert bunkerica sa mnogo faulova mnogo zutih kartona pa oni nama gol pa mi crveni karton pa punjenje do bola onda je to druga stvar
veceras cemo videti da li je antic strucnjak ili ne.....

Terza

pre 15 godina

Mali nesporazum. Sa ova tri prsta Antic hoce ustvari da kaze: "ako ne primimo vise od tri komada, nismo smesni "

Prijateljski pozdrav iz Pariza
(Francuz, 9. septembar 2008 22:20)

Greska!!!
Hoce da kaze: Ako im ne zavucemo barem tri komada dajem ostavku!

nettoo

pre 15 godina

Zali Boze dva sata izgubljenog vremena veceras uz TV.

Dekija Sweet Stankovic da prebace u odbranu, i to na libera, da se decko ne zamara, a i stvara mu se perut od znoja zbog gela u kosi kad trci.

Marko

pre 15 godina

Mec cemo poceti u ovom sastavu:

..........Stojkovic...........

..Ivanovic..Vidic..Krstajic..Drago..

........Stankovic....Ergic..........

..Jankovic..Kuzmanovic..Sulejmani...

............Pantelic................

Miladinko

pre 15 godina

Sastav koji sigurno pobedjuje Francuze:
Soskic, Durkovic, Jusufi, Melic, Vasovic, V.Popovic, Petkovic, Trivic, Sandrac, Galic i Dzajic.