Tenis 152

Petak, 05.09.2008.

22:35

Jelena u finalu!

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale US Opena!

Jelena u finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena! Vrlo dobra igra, bas onako kako je treba protiv Dementijeve, strpljvo i borbeno, sa sto manje gresaka. Odlicno je drzala svoj servis, tako da dileme niej bilo, nkako se ocekivalo kada ce Dementijeva popustiti. U finalu ce morati malo da poveca agresivnost, da pokusa sto vise poena da osvoji i naravno da sto bolje cuva svoj servis, jer protiv Serene i 2 brejka mogu biti mnogo. Naadam se da joj se nece noge "odseci" kao Ani prosle godne u Parizu. Srecno Jelena, daj sve od sebe i uzivaj u finalu.

Nada

pre 15 godina

@nada lupeta!!!, kometar br. 128,
APSOLUTNO STE U PRAVU sa Vasom primedbom na moj kometar. Ali kad prsti hoce da budu brzi od svojih mogusnosti (moj svakodnevni problem), desavaju se i (fatalne) greske koje promene smisao onoga "sto je pisac hteo da kaze"! Izvinjavam se SVIMA koje sam najedila, a Vama hvala sto ste me opomenuli. Mislila sam i htela da napisem: U ovom mecu, koji ZA PONEKOG "STRUCNJAKA" nije bio atraktivan..., ali sam, iz pitajboga kog razloga to propustila i cak nisam ni procitala svoje remek delo pre slanja, i eto belaja! Ima li nade za oprostaj?

Sergio

pre 15 godina

Pitanje za nase "strucnjake" koji kazu da Jelena i Ana nisu zasluzile mesta 1 i 2 na wta: U koliko finala od cetiri ovogodisnja grend slema su bile nase devojke?
TRI !!!!!!
Malo li je?

Bambi

pre 15 godina

I ništa od pljuvanja po protivniku ?
Ah, pa da nije bila Amerikanka, ali zato će ga biti posle finala, bilo ko da pobedi, nemojte me razočarati....

Cestitam

pre 15 godina

Bravo Jeco ! Cuo sam da ce iduce godine prvo da igraju mame pa onda cerke !I zato bi Jankovicka seniorka trebalo odmah da pocne sa treninzima !

branka

pre 15 godina

Bravooooooooooooo,Jecooooooooooooo!Malo sam se nervirala na pocetku prvog seta,ali posle je sve doslo na svoje!Samo se smej i uzivaj u igri,pa da nocas svi slavimo!!!

mirko

pre 15 godina

Ako bude uzela Sereni dva gema po setu moze da skace do neba....

Jedino sto je dobro je zarada..svaka cast..tenis je za zborav, ako je ono uopste tenis.

Zox

pre 15 godina

Pricao sam ja da Jeci fali samo da bude nepovredjena (nakon duzeg vremena), pa da je gledamo kako osvaja Grand Slam.

Bravo Jelena, borila si se i protiv vetra i protiv Dementijeve
Takticki odlicna igra! PObedjuje tehnika, a ne snaga!

Puno srece u finalu protiv Serene.
Osveti joj se za poraz u finalu Majamija ove godine.

Cekam na ovaj trenutak otkako si zakoracila u profesionalni tenis.

IGOR

pre 15 godina

Jeco, cestitam ti, jer si danas svim nevernicima pokazala i dokazala da zasluzujes da se nalazis na prvom mestu na svetu. Mislim da je danasnji mec bio fantastican, cak je i servis bio solidan, gresaka skoro da nije bilo... Za razliku od drugih, koji misle da bi Jelena trebalo da igra ofanzivno, verujem da joj je bas njena defanzivna igra omogucila plasman u finale. Sada je na redu Serena. Gledao sam njen mec sa Safinom i nimalo nisam odusevljen njenom igrom. Pobedila je iskljucivo zbog toga sto je Safina bila krajnje losa. Serenina ofanziva nema sta da trazi pored Jecine odlicne defanzive. Videcete da ce Jelena Serenu naterati na mnoge neiznudjene greske, a onda ce nam pokazati jos po koju spagu, osmeh Mona-Lize i trofej u svojim rukama.
Napred do pobede!!!

lektor

pre 15 godina

Lepo pise na kraju teksta - poklonila. Cetrdeset i dve greske, zamislite koliko je to. Zato bez euforije. Safina je isto poklonila Sereni prolaz dalje, uz jednu gresku manje (41). Sanse su 50:50. Sve zavisi od Sereninog servisa i od ludacke i uporne odbrane nase Jelene Jankovic. Ofanzivni ili defanzivni tenis, pitanje je sad. Mislim da ce sreca odluciti, posle velike borbe. Ne verujem da ce neko nekoga da oduva, osim ako se Jelena toliko uplasi jer joj je prvo finale.

Jelence

pre 15 godina

Zaista od nasigh teniserki najvise volim JJ i Anu,a od stranih Safinu..nebitno to. Bravo Jeco!
Ali neko rece "od kada je nema Zastin.."
Eee..da im sad dodje Zastin pokazala bi im kako se igra tenis..Moze casove da im drzi:D Da se ne lazemo-Zastin je bolja i od Ane i od Jelene zajedno,a imala ona (ili nemala) telo kao JJ,ili bila ona lepa (ili ipak ne) kao Ana-Zastin je bila carica tenisa..
Ipak,bravo Jeco,cestitam na pobedi i zelim ti puno srece,jer nemas nimalo laku protivnicu

nada lupeta!!!

pre 15 godina

komentar na 100 komentar:
Mec jankovic-dementijeva nije bio atraktivan? Da li si ga uopste gledala! Trebala si posle da pogledas safina-vilijams, e to nije bio atraktivan tenis!!! Ne zna se koja je vise gresila, a najduzi reli je bio 5 prebacivanja u vrh glave!!!!

*alexandra*

pre 15 godina

Bravo, kraljice!! BRAVO!!
Puno srece ti zelim u finalu, nadam se da ces osvojiti US Open i vratiti se na prvo mesto WTA liste...
Samo napred, svi smo uz tebe!!
JJ rules :)

Zlatko

pre 15 godina

Da me odmah ne optuzite kako vise volim Anu,Jeci sam "cestitao" na pobedi medju prvim komentarima.ZAto sam spomenuo Anu.Inace,ne volim ih nijednu od njih dve,na zalost.Ja sam skroman,bio bih zadovoljan da volim samo jednu. :):):):) Ovako,mogu samo da navijam za obe i da im pozelim jos mnogo zdravlja,uspeha i srece u nastavku karijere.

Sonja Lukic

pre 15 godina

Jelena, veceras sam prvi put navijala za muskobanjastu Safinu, samo zbog tebe, ali nisam uspela nikako da ti je dovedem u finale, vec ces morati da se po ko zna koji put sretnes sa teskom kategorijom, a ti si i dalje leptir.

Ovog puta moram da verujem u tvoju inteligenciju, jer Serenu samo tako mozes da pobedis.U finalu je najvaznije da si skoncentrisana i da su ti pametni potezi.Mozes da je iznuris udarcima levo desno , a ona je koliko vidim vise staticana i bez puno trcanja je pobedila Safinu.

Jelena srecno!

Zlatko

pre 15 godina

Ja imam jednu molbu.Recice mnogi da ovo nije ni vreme ni mesto.Pravo vreme bi bilo sutra nakon Jecine pobede,ali niko ne garantuje da ce pobediti.Zato cu reci sad.Molba se odnosi na Anu.Ana Kurnjikova.Misli o tome,molim te.Ona je licila na teniserku dok nije pocela da se slika.Nemoj da krenes njenim stopama.Ti ne licis na teniserku,ti to jesi.Okani se foto-aparata.Molim te.

Doček za Jecu

pre 15 godina

A ko će to da priredi doček Jeci ispred Skupštine?!
Pa ova vlast nikad nije ništa učinila za Jelenu Janković, niti joj je neko ispred drzave Srbije doneo buket cveća kad je osvojila Vimbldon. Ništa!
Pogledajte samo ko je ministarka sporta. Bruka naša.

WTATP Lista

pre 15 godina

Od odlaska Zistin Enan upravo su ovo dve igracice koje igraju najbolji tenis na svetu sto se tice defanzive. Mozda se moze reci da je danas bekend pobedio forhend, ali pre je ovo bila pobeda ostvarena na psiholoskom planu - i jedna i druga su igrale pod pritiskom cinjenice da im je ovo sansa dosadasnje karijere, ali se nasa Jelina neuporedivo bolje izborila sa tim i cak delovala "veselo" i kada je zaostajala brejk u oba seta. Skoro sam siguran da ce Jelena i u finalu dati sve od sebe i pruziti svoj maksimum, sto automatski znaci da ce joj sanse biti velike (pogotovo protiv Safine). Srecno Jelena i nastavi ovaj fantastican niz za srpski tenis ove godine.

Beogradjanin

pre 15 godina

Jelena,
DAKLE, STVARNO SI TENISKA PRINCEZA JELENA OD SRBIJE!

Priznajem, praznik je za oči gledati te. Pravi si borac, srčana si, glumica si,
fensi si, lavica si, pobedjuješ sa osmehom - gubiš sa osmehom, jednom rečju... prava si.
I ako ne pobediš Serenu ili Saffinu, obe XXXL (po izgledu i snazi), moje srce si osvojila zauvek.
Čestitam na pobedi i na prvom grand slem finalu, i znam da ćeš dati sve od sebe da ga i osvojiš.
SANJAM DA U NEDELJU VIDIM TEBE JELENA I NOVAKA KAKO UZIMATE POBEDNIČKE PEHARE (I NARAVNO, NOVAKOVOG NASLEDNIKA – MLADJANOG FILIPA).
P.S. Ono zaboravljanje da ti serviraš, pa iskreni veliki osmeh....moj naklon Jelena i svaka ti čast.

Nada

pre 15 godina

JECO, DUSO, BRAVOOOO DO NEBA! I U ovom mecu, koji nije bio atraktivan (a zasto bi i morao da bude?), pokazalo se da SRCE I GLAVA (PAMET!) mogu i te kako da budu jaci od misisca. NEKA TE SRECA PRATI U FINALU I DABOGDA POBEDILA!!!
@Lena,
a tebi BAS KRIVO sto je Jelena pobedila, pa moras da pljucnes!!! Zasto bar nisi ISKRENA (KAO NOVAK), vec kobajagi cestitas? Ili je si se mozda "samo salila" KAO RODIK?!

nina

pre 15 godina

Od pocetka turnira ja govorim kako je sad red na Jecu da uzme titulu,prvo Nole,pa Ana,pa Zimonja,pa sad je stvarno red dosao i na Jelenu.Sad si tako blizu,samo osmeh na lice i mozes svakog pobediti.I ne brini svi smo uz tebe.Pa sledece godine mozete svi iz pocetka,redosled vam po volji.

todos

pre 15 godina

Rekao sam na pocetku i na sredini da ce nasa Jeca biti u finalu!!! Steta sto ne odigrah kladionicu na nju. Turnir osvaja 100%. Napred Jeco Cacak je sa tobom!!!!

Daglis

pre 15 godina

Bravo Jeco.
Ispunila si nas neizmernim ponosom ne samo finalom koliko svojom bezuslovnom borbenoscu,motivisanoscu i patriotizmom bez obzira na povrede,fond nagrada i meteo uslove na turniru i sto je nedostizan pristup tenisu za neke od nasih asova.
U finalu opusteno. Vec si postigla svoj najveci uspeh.

jegood

pre 15 godina

Bravo za Jecu! Super je igrala, bez puno grešaka i nervoze, dobro se kretala i dobro udarala lopticu. I inače volim da gledam njene mečeve a ovaj je baš bio jedan od boljih. Super!

Bozo

pre 15 godina

Bravo Jelena !!!
ALI uvek ima neko ALI... nije mi jasno zasto psuje i nervira se na engleskom???
U sred meca, nervozna, kao za sebe prokomentarisala je kako je jak vetar - na engleskom! Zasto?
Meni je bas drago kada vidim nervoznog Noleta kako psuje na srpskom, bas je simpaticno a i razumem ga.
U svakom slucaju sve cestitke za nasu Jelenu.

Crnogorac

pre 15 godina

Zamislite kako bi bilo lijepo da u ponedeljak osvanu novine sa naslovom "Srbi pokorili Ameriku", a podnaslov "Pobednici ovogodisnjeg US OPENA u svim kategorijama i uzrastima su Srbi. Kristina Mladenovic (igra za Francusku, a tata joj je bivsi golman RKCZ), Filip Krajinovic, Jelena Jankovic i Novak Djokovic".
Iz mojih usta u Bozje usi, sto bi narod rekao!

tomkarlo

pre 15 godina

Bravo JJ.
Pobedila si i to je najvažnije. Sada bi bilo dobro da Safina i Vilijams igraju jedan dug i iscrpljujući meč, pa da umornija Serena dođe na finalni meč.
A tada mislim da će ti najlakše biti, jer Serena ti odgovara.

Z

pre 15 godina

Igracica koja vraca svaku tesku loptu na teren. To je njeno glavno oruzje. Zasto o tome niko ne prica, a to je ziva istina. Razmislite!

PS. Sta je to toliko zanimljivo u komentarima Tute Bugarina?

branko

pre 15 godina

И Јелена и Елена су врло инспиративне за сваку врсту анализа. Но, у овом часу било би непристојно бавити се тиме и на било који начин умањивати Јеленин успех.. Јелена је постигла један од својих најбољих резултата и показала свима који су изражавали сумњу у њену вредност ( укључујући и мене) да кад је здрава и у форми заиста спада у сам светски врх с тим што и даље мислим да ће лакше излазити на крај са познатим играчицама (првих 15) него са буљуком долазећих девојчица чија сам имена већ једном набројао. Браво Јелена и много среће у финалу ко год те тамо дочекао!

Davorka, RS

pre 15 godina

FENOMENALNO!!! BRAVO JELENA!Očekujem da te gledam u finalu sa Serenom, pa da još jednom američka, nekulturna publika gleda eliminaciju svojih tenisera! Puno sreće sutra sa željom da osvojiš turnir - SVOJOM BORBOM I UPORNOŠĆU TO I ZASLUŽUJEŠ!!!

Srbija je uz Vas!!!

pre 15 godina

Iskrena da budem, mislila sam (pre meca) da ce Jeca izgubiti, iako sam ja navijala za nju, naravno...kad ono opsa....Bas sam se obradovala....Idemo Jecika pa da se veselimo ispred skupstine kad te budemo docekivali :)))

milena

pre 15 godina

Bravo Jeco kraljice,kako sam samo srecna zbog ove pobede!Odlicno si igrala,bio je dobar mec,puno lepih poena!Verovala sam uvek u tebe,i kada ti nije islo najbolje,i znala sam da ce doci i tvojih 5 minuta jer ti to zasluzujes vise od bilo koga drugog!Sada mnogi zlonamerni ljudi koji su te osporavali nece moci vise da ti prebace da ne zasluzujes mesto na kom si jer nisi nikad usla u finale GS!Ti si sjajna teniserka i sto je jos vaznije,veliki covek!Nema nijedne teniserke sa takvim sarmom,osmehom,sa pozitivnim stavom i smislom za humor!Predivna si i ja te obozavam i uvek cu te obazavati jer si posebna i jedinstvena!Nadam se da ces i u finalu odigrati dobar mec i osvojiti titulu!Mislim da bi najlepse bilo videti tebe sa podignutim peharom i sirokim osmehom!Napred Jeco,volim te!!!

MK

pre 15 godina

Bravo Jeco. Ova devojka me odusevljava sve vise i vise. Jedna od retkih ljudi koja uziva , koja se igra dok radi svoj posao ( igra tenis ) .Lepo je videti da je povrede ne muce, lepo je videti da je nasmejana, lepo je videti da napreduje. Zbog svega toga, zbog jedne konstantnosti u igri pored svih problema koje je imala, zasluzuje da osvoji ovaj open i da bude prva.

andrin

pre 15 godina

VELIKI USPEH ZA JELENU ULAZAK U PRVO GREND SLEM FINALE U KARIJERI!
Cestitke na odlicnoj igri i pre svega koncetraciji u kljucnim poenima!
Puno srece u finalu i jos jednom SVAKA CAST!

Sandra

pre 15 godina

JEEECOOOO, CARICEEE!!! Ulepsala si mi dan!
Srbija je uz tebe! Samo napred, US Open je tvoj!
GO JJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan

pre 15 godina

Bravoooooo! Konacno tvojih 5 minuta!!! Zasluzila si ih,carice! Sve najbolje u finalu. Inace,treci GS ove godine da je nasa teniserka u finalu!!! Plus Nole i Ziki... Kakav uspeh za SRBIJU!!!!!

Ana Yorke

pre 15 godina

Bravo, Jeco, konacno da dokaZes da si vredna velike titule! Jos kad bi te u nasoj zemlji voleli kao sto te vole u USA, gde bi nam kraj bio...

makiRS

pre 15 godina

BRAVO JECO!!! Odigrala je maestralno.
Samo jedno pitanje, da li neko primjeti razliku izmedju prvog i drugog servisa JJ?
USOPEN osvaja Jelana!

Vladimir

pre 15 godina

Ako se ne varam ovo je 7. G.Slam za redom na kome je neka nasa teniserka ili teniser u finalu. Od Pariza 2007. kada je Ana igrala u finalu, pa do danas, Jelena,Novak,Ziki i Ana su ili uzimali titule ili bar bili u finalu sto singla, sto muskog dubla i mix dubla. Svaka cast, sta reci, jos Nole da razbije onog buduceg penzionera, pa mogu da nas mrza koliko hoce!

dilan dog

pre 15 godina

Nikad opustenije u finale.
Bez previse gresaka, nervoze, defanzive.
Bravo Jelena ovo je dokaz da mozes do samog vrha, ruku na srce i Dementieva je mnogo gresila.

Пакосник

pre 15 godina

Меч преко ТВ пратила Палчица са оловком у руци. Све време је пажљиво бележила - идеје за нове, атрактивније хаљинице!

olja

pre 15 godina

Znate, ja se bas ne razumem mnogo u ovu igru, ali ako je ovo vrhunski tenis, onda je bolje i da se ne razumem. Jako sam srecna sto je Jeca, napokon, usla u jedno Veliko finale, jer je ona moja ljubimica, ali toliko dosadnog tenisa odavno nisam videla. Sreca, pa je ruska Jelena psihicki lose satkana, inace ne bi ovo bilo ovako. Ja ne znam sta se desilo sa Jelenom. Nekada je bila agresivnija i bolje igrala poene a sada, kao da ceka da protivnica pogresi! Opet, kazem, ne razumem se mnogo u taktiku meca, mozda je to bolja varijanta, nego ici grlom u jagode i izbacivati lopte, sa svih strana, u aut (kao sto je uradila Ana). Verovatno se, niko, sledece godine nece secati kakav je bio mec, vec samo ko je uzeo titulu. Jos jednom, cestitke JJ i zelim joj, iz sveg srca da razbuca "pit bula", bilo americkog ili ruskog (tu su negde)

coka

pre 15 godina

Priznajem da sam bila pesimista...ali demantovala me je i to ubedljivo...samo da prodje Serena ,vise joj lezi..poz svima...a da...SVAKA CAST!

sladjana

pre 15 godina

BRAVOOOOOOOO.....Jelena,najbolja si na svetu......

Šta bude da bude u finalu,ali ti si već pobednik.....nadam se najboljem !

Srećno !

Bojan

pre 15 godina

Svaka cast Jeco! Odlicna igra!
Ocekivao sam da ce mec biti tezi.
Srecno sutra u finalu.

Bilo bi ekstra kada bi cekali ispred Skupstine zajedno Jecu i Novaka.

Ivana Stamenkovic

pre 15 godina

Bravo Jelena, vidjela se nevjerovatna zelja za finalom! Sta god da uradis u finalu, ovo je veliki korak! Konacno u finalu.
I vala svaka cast na osmijesima tokom meca, jedina teniserka koja na terenu nije smrtno ozbiljna!

djeki

pre 15 godina

JELENA, WE ARE VERY PROUD OF YOU.ŽELIMO TI PUNO SREĆE U FINALU. POKAZALA SI VELIKO SRCE I NA OLIMPIJADI. TREBA DA BUDEŠ UZOR NAŠIM SPORTISTIMA. ČEKAMO TE NA PROSLAVI!

Ana

pre 15 godina

Da li je potreban bilo kakav komentar?
BRAVOOOOOOOOO JELOOOOOOOOOO!
Samo ovako igraj i sutra pa sta bude, a iskreno se nadam bice titula!
Mozes ti to.

pekocg

pre 15 godina

КОНАЧНО!!!!Ех, да сам у New York-u ,да је у онај најљупкији раздељак пољубим....! ЈЕЦИН чика Пеко

Pirlo

pre 15 godina

Znate kad se neko onako lepršavo, elegantno, prirodno a u isto vreme efikasno kreće po terenu, kad neko nabaci onakav osmeh nakon izgubljenog poena, kad neko sija dok se drugi tresu, kad nakon od 2-4 dodje na 6-4, kad neko kaže AJDE da ga ceo bruklin čuje, kad neko toliko gine za svoju zastavu.. onda ni vama ne može biti svejedno.. nisam verovao da me jedan ženski sportista može zadržati kraj televizora i naterati me da ga pljunem po neki put dok nisam video Jelenu Janković

i da si večeras bila poražena ja bi te i dalje gledao kao teniserku br 1 i moj komentar bi bio isti i neće ga biti sutra posle finala jer nemam šta da dodam više.. mogu još jedino da kažem najlepše hvala jer će se sutra u sred ny-a vijoriti nemanjićev grb.. to je za mene duševna hrana i vrednije od bilo kakvog sterling srebra koje dobija sutrašnja pobednica..

Hvala

Aca Znalac

pre 15 godina

Jeco sta reci, najbolja si. Tvoj novi nadimak je Windy girl from NY. Srecno u finalu i kao sto sam uvek govorio, jednostavno najbolja si.

She'sTheOne

pre 15 godina

Svaka Ti cast, Jelena. Sta god uradila u finalu, uvek svim srcem i dusom smo uz tebe. Hvala Ti!!! Bravo breeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Majcek Maja

pre 15 godina

To je nasa Jeca!Svaka cast kraljice!Samo napred!'Ajdeee!P.S.Samo polako,jos jedan korak i to je to!Volimo te mnogoooooooooooooo!

Bosiljka

pre 15 godina

Svaka čast Jeci i neka je sa srećom.
A komentator nije naveo ni jedan od Jeleninih ogromnih uspeha, niti pomenuo njene veličanstvene mečeve u karijeri.
Još cinično kaže da Jelena koketira sa publikom i voli da proveri stajling na video bimu - sramota i žalosno.
Devojka je poštenim, krvavim i teškim radom stekla svoje uspehe, i na ekranu normalno pogleda čelendz ili rezultat.
I uvek s ljubavlju ispoštuje svoje navijače ova naša velika zaslužna sportistkinja.

tuta bugarin

pre 15 godina

jes
greota je
nepogledati malo iu tenisku utaknicu u rumunjskoi kavani
doklen se poslužuje ona komfrčasta konobarica
svelkim sisama smalim tesnim minićom i sobilatim dekoltejom

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

V.J.

pre 15 godina

Bravo Jeco, Dementievu si pobedila levom rukom i levom nogom.
Hajde, molim te kao Boga, u finalu igraj sa obe ruke i obe noge!
Do pobede!

Lena

pre 15 godina

Svaka chast JJ!!! Ali ozbiljno si pochela da me nervirash tim glumatanjima na terenu.. ne znam samo da li je to odlika nashih igracha ili ja druge ne primecujem?!

Jelena Jankovic Carica

pre 15 godina

Jelena ti si carica!

Svi preporucite ovaj komentar, pa makar se ne slagali sa tim!

P.S. Voleo bi da igra protiv Serene jer je iako onako "jaka", ipak zenstvenija od one Safine (Svi znamo za onaj njen "graaaaaaaauhhhhhhhhhhh" zvuk iz dzungle kad dobije poen a ne bi voleo da ga cujem. Plasi me)

Pera

pre 15 godina

Jelena ce sad moci da pocne sa gradnjom tu kucu u San Diegu o kojoj je pricala ranije ove godine...salu na stranu, srecno u finalu Jeco i neka US Open ove godine bude Serbian Open. Svi smo uz tebe i Novaka, hrabro do kraja.

zoran

pre 15 godina

Gledao sam J.J uzivo, i mogu da konstantujem da je zasluzila pobedu,mada je mogla malo vise da napada protivnicu,bar po meni. U svakom slucaju sve cestitke Jeleni, i njenom prvom Gren Slem finalu, a iskreno se nadam i pobedi na US openu.Bravo Jecooo!

Pirlo

pre 15 godina

Znate kad se neko onako lepršavo, elegantno, prirodno a u isto vreme efikasno kreće po terenu, kad neko nabaci onakav osmeh nakon izgubljenog poena, kad neko sija dok se drugi tresu, kad nakon od 2-4 dodje na 6-4, kad neko kaže AJDE da ga ceo bruklin čuje, kad neko toliko gine za svoju zastavu.. onda ni vama ne može biti svejedno.. nisam verovao da me jedan ženski sportista može zadržati kraj televizora i naterati me da ga pljunem po neki put dok nisam video Jelenu Janković

i da si večeras bila poražena ja bi te i dalje gledao kao teniserku br 1 i moj komentar bi bio isti i neće ga biti sutra posle finala jer nemam šta da dodam više.. mogu još jedino da kažem najlepše hvala jer će se sutra u sred ny-a vijoriti nemanjićev grb.. to je za mene duševna hrana i vrednije od bilo kakvog sterling srebra koje dobija sutrašnja pobednica..

Hvala

Jelena Jankovic Carica

pre 15 godina

Jelena ti si carica!

Svi preporucite ovaj komentar, pa makar se ne slagali sa tim!

P.S. Voleo bi da igra protiv Serene jer je iako onako "jaka", ipak zenstvenija od one Safine (Svi znamo za onaj njen "graaaaaaaauhhhhhhhhhhh" zvuk iz dzungle kad dobije poen a ne bi voleo da ga cujem. Plasi me)

tuta bugarin

pre 15 godina

jes
greota je
nepogledati malo iu tenisku utaknicu u rumunjskoi kavani
doklen se poslužuje ona komfrčasta konobarica
svelkim sisama smalim tesnim minićom i sobilatim dekoltejom

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Beogradjanin

pre 15 godina

Jelena,
DAKLE, STVARNO SI TENISKA PRINCEZA JELENA OD SRBIJE!

Priznajem, praznik je za oči gledati te. Pravi si borac, srčana si, glumica si,
fensi si, lavica si, pobedjuješ sa osmehom - gubiš sa osmehom, jednom rečju... prava si.
I ako ne pobediš Serenu ili Saffinu, obe XXXL (po izgledu i snazi), moje srce si osvojila zauvek.
Čestitam na pobedi i na prvom grand slem finalu, i znam da ćeš dati sve od sebe da ga i osvojiš.
SANJAM DA U NEDELJU VIDIM TEBE JELENA I NOVAKA KAKO UZIMATE POBEDNIČKE PEHARE (I NARAVNO, NOVAKOVOG NASLEDNIKA – MLADJANOG FILIPA).
P.S. Ono zaboravljanje da ti serviraš, pa iskreni veliki osmeh....moj naklon Jelena i svaka ti čast.

Bosiljka

pre 15 godina

Svaka čast Jeci i neka je sa srećom.
A komentator nije naveo ni jedan od Jeleninih ogromnih uspeha, niti pomenuo njene veličanstvene mečeve u karijeri.
Još cinično kaže da Jelena koketira sa publikom i voli da proveri stajling na video bimu - sramota i žalosno.
Devojka je poštenim, krvavim i teškim radom stekla svoje uspehe, i na ekranu normalno pogleda čelendz ili rezultat.
I uvek s ljubavlju ispoštuje svoje navijače ova naša velika zaslužna sportistkinja.

Majcek Maja

pre 15 godina

To je nasa Jeca!Svaka cast kraljice!Samo napred!'Ajdeee!P.S.Samo polako,jos jedan korak i to je to!Volimo te mnogoooooooooooooo!

She'sTheOne

pre 15 godina

Svaka Ti cast, Jelena. Sta god uradila u finalu, uvek svim srcem i dusom smo uz tebe. Hvala Ti!!! Bravo breeeeeee!!!!!!!!!!!!!

V.J.

pre 15 godina

Bravo Jeco, Dementievu si pobedila levom rukom i levom nogom.
Hajde, molim te kao Boga, u finalu igraj sa obe ruke i obe noge!
Do pobede!

Vladimir

pre 15 godina

Ako se ne varam ovo je 7. G.Slam za redom na kome je neka nasa teniserka ili teniser u finalu. Od Pariza 2007. kada je Ana igrala u finalu, pa do danas, Jelena,Novak,Ziki i Ana su ili uzimali titule ili bar bili u finalu sto singla, sto muskog dubla i mix dubla. Svaka cast, sta reci, jos Nole da razbije onog buduceg penzionera, pa mogu da nas mrza koliko hoce!

Crnogorac

pre 15 godina

Zamislite kako bi bilo lijepo da u ponedeljak osvanu novine sa naslovom "Srbi pokorili Ameriku", a podnaslov "Pobednici ovogodisnjeg US OPENA u svim kategorijama i uzrastima su Srbi. Kristina Mladenovic (igra za Francusku, a tata joj je bivsi golman RKCZ), Filip Krajinovic, Jelena Jankovic i Novak Djokovic".
Iz mojih usta u Bozje usi, sto bi narod rekao!

Ivana Stamenkovic

pre 15 godina

Bravo Jelena, vidjela se nevjerovatna zelja za finalom! Sta god da uradis u finalu, ovo je veliki korak! Konacno u finalu.
I vala svaka cast na osmijesima tokom meca, jedina teniserka koja na terenu nije smrtno ozbiljna!

Bojan

pre 15 godina

Svaka cast Jeco! Odlicna igra!
Ocekivao sam da ce mec biti tezi.
Srecno sutra u finalu.

Bilo bi ekstra kada bi cekali ispred Skupstine zajedno Jecu i Novaka.

Ana Yorke

pre 15 godina

Bravo, Jeco, konacno da dokaZes da si vredna velike titule! Jos kad bi te u nasoj zemlji voleli kao sto te vole u USA, gde bi nam kraj bio...

coka

pre 15 godina

Priznajem da sam bila pesimista...ali demantovala me je i to ubedljivo...samo da prodje Serena ,vise joj lezi..poz svima...a da...SVAKA CAST!

olja

pre 15 godina

Znate, ja se bas ne razumem mnogo u ovu igru, ali ako je ovo vrhunski tenis, onda je bolje i da se ne razumem. Jako sam srecna sto je Jeca, napokon, usla u jedno Veliko finale, jer je ona moja ljubimica, ali toliko dosadnog tenisa odavno nisam videla. Sreca, pa je ruska Jelena psihicki lose satkana, inace ne bi ovo bilo ovako. Ja ne znam sta se desilo sa Jelenom. Nekada je bila agresivnija i bolje igrala poene a sada, kao da ceka da protivnica pogresi! Opet, kazem, ne razumem se mnogo u taktiku meca, mozda je to bolja varijanta, nego ici grlom u jagode i izbacivati lopte, sa svih strana, u aut (kao sto je uradila Ana). Verovatno se, niko, sledece godine nece secati kakav je bio mec, vec samo ko je uzeo titulu. Jos jednom, cestitke JJ i zelim joj, iz sveg srca da razbuca "pit bula", bilo americkog ili ruskog (tu su negde)

djeki

pre 15 godina

JELENA, WE ARE VERY PROUD OF YOU.ŽELIMO TI PUNO SREĆE U FINALU. POKAZALA SI VELIKO SRCE I NA OLIMPIJADI. TREBA DA BUDEŠ UZOR NAŠIM SPORTISTIMA. ČEKAMO TE NA PROSLAVI!

MK

pre 15 godina

Bravo Jeco. Ova devojka me odusevljava sve vise i vise. Jedna od retkih ljudi koja uziva , koja se igra dok radi svoj posao ( igra tenis ) .Lepo je videti da je povrede ne muce, lepo je videti da je nasmejana, lepo je videti da napreduje. Zbog svega toga, zbog jedne konstantnosti u igri pored svih problema koje je imala, zasluzuje da osvoji ovaj open i da bude prva.

milena

pre 15 godina

Bravo Jeco kraljice,kako sam samo srecna zbog ove pobede!Odlicno si igrala,bio je dobar mec,puno lepih poena!Verovala sam uvek u tebe,i kada ti nije islo najbolje,i znala sam da ce doci i tvojih 5 minuta jer ti to zasluzujes vise od bilo koga drugog!Sada mnogi zlonamerni ljudi koji su te osporavali nece moci vise da ti prebace da ne zasluzujes mesto na kom si jer nisi nikad usla u finale GS!Ti si sjajna teniserka i sto je jos vaznije,veliki covek!Nema nijedne teniserke sa takvim sarmom,osmehom,sa pozitivnim stavom i smislom za humor!Predivna si i ja te obozavam i uvek cu te obazavati jer si posebna i jedinstvena!Nadam se da ces i u finalu odigrati dobar mec i osvojiti titulu!Mislim da bi najlepse bilo videti tebe sa podignutim peharom i sirokim osmehom!Napred Jeco,volim te!!!

WTATP Lista

pre 15 godina

Od odlaska Zistin Enan upravo su ovo dve igracice koje igraju najbolji tenis na svetu sto se tice defanzive. Mozda se moze reci da je danas bekend pobedio forhend, ali pre je ovo bila pobeda ostvarena na psiholoskom planu - i jedna i druga su igrale pod pritiskom cinjenice da im je ovo sansa dosadasnje karijere, ali se nasa Jelina neuporedivo bolje izborila sa tim i cak delovala "veselo" i kada je zaostajala brejk u oba seta. Skoro sam siguran da ce Jelena i u finalu dati sve od sebe i pruziti svoj maksimum, sto automatski znaci da ce joj sanse biti velike (pogotovo protiv Safine). Srecno Jelena i nastavi ovaj fantastican niz za srpski tenis ove godine.

sladjana

pre 15 godina

BRAVOOOOOOOO.....Jelena,najbolja si na svetu......

Šta bude da bude u finalu,ali ti si već pobednik.....nadam se najboljem !

Srećno !

Пакосник

pre 15 godina

Меч преко ТВ пратила Палчица са оловком у руци. Све време је пажљиво бележила - идеје за нове, атрактивније хаљинице!

IGOR

pre 15 godina

Jeco, cestitam ti, jer si danas svim nevernicima pokazala i dokazala da zasluzujes da se nalazis na prvom mestu na svetu. Mislim da je danasnji mec bio fantastican, cak je i servis bio solidan, gresaka skoro da nije bilo... Za razliku od drugih, koji misle da bi Jelena trebalo da igra ofanzivno, verujem da joj je bas njena defanzivna igra omogucila plasman u finale. Sada je na redu Serena. Gledao sam njen mec sa Safinom i nimalo nisam odusevljen njenom igrom. Pobedila je iskljucivo zbog toga sto je Safina bila krajnje losa. Serenina ofanziva nema sta da trazi pored Jecine odlicne defanzive. Videcete da ce Jelena Serenu naterati na mnoge neiznudjene greske, a onda ce nam pokazati jos po koju spagu, osmeh Mona-Lize i trofej u svojim rukama.
Napred do pobede!!!

dilan dog

pre 15 godina

Nikad opustenije u finale.
Bez previse gresaka, nervoze, defanzive.
Bravo Jelena ovo je dokaz da mozes do samog vrha, ruku na srce i Dementieva je mnogo gresila.

Ana

pre 15 godina

Da li je potreban bilo kakav komentar?
BRAVOOOOOOOOO JELOOOOOOOOOO!
Samo ovako igraj i sutra pa sta bude, a iskreno se nadam bice titula!
Mozes ti to.

nada lupeta!!!

pre 15 godina

komentar na 100 komentar:
Mec jankovic-dementijeva nije bio atraktivan? Da li si ga uopste gledala! Trebala si posle da pogledas safina-vilijams, e to nije bio atraktivan tenis!!! Ne zna se koja je vise gresila, a najduzi reli je bio 5 prebacivanja u vrh glave!!!!

pekocg

pre 15 godina

КОНАЧНО!!!!Ех, да сам у New York-u ,да је у онај најљупкији раздељак пољубим....! ЈЕЦИН чика Пеко

nina

pre 15 godina

Od pocetka turnira ja govorim kako je sad red na Jecu da uzme titulu,prvo Nole,pa Ana,pa Zimonja,pa sad je stvarno red dosao i na Jelenu.Sad si tako blizu,samo osmeh na lice i mozes svakog pobediti.I ne brini svi smo uz tebe.Pa sledece godine mozete svi iz pocetka,redosled vam po volji.

tomkarlo

pre 15 godina

Bravo JJ.
Pobedila si i to je najvažnije. Sada bi bilo dobro da Safina i Vilijams igraju jedan dug i iscrpljujući meč, pa da umornija Serena dođe na finalni meč.
A tada mislim da će ti najlakše biti, jer Serena ti odgovara.

Aca Znalac

pre 15 godina

Jeco sta reci, najbolja si. Tvoj novi nadimak je Windy girl from NY. Srecno u finalu i kao sto sam uvek govorio, jednostavno najbolja si.

zoran

pre 15 godina

Gledao sam J.J uzivo, i mogu da konstantujem da je zasluzila pobedu,mada je mogla malo vise da napada protivnicu,bar po meni. U svakom slucaju sve cestitke Jeleni, i njenom prvom Gren Slem finalu, a iskreno se nadam i pobedi na US openu.Bravo Jecooo!

Pera

pre 15 godina

Jelena ce sad moci da pocne sa gradnjom tu kucu u San Diegu o kojoj je pricala ranije ove godine...salu na stranu, srecno u finalu Jeco i neka US Open ove godine bude Serbian Open. Svi smo uz tebe i Novaka, hrabro do kraja.

Nada

pre 15 godina

JECO, DUSO, BRAVOOOO DO NEBA! I U ovom mecu, koji nije bio atraktivan (a zasto bi i morao da bude?), pokazalo se da SRCE I GLAVA (PAMET!) mogu i te kako da budu jaci od misisca. NEKA TE SRECA PRATI U FINALU I DABOGDA POBEDILA!!!
@Lena,
a tebi BAS KRIVO sto je Jelena pobedila, pa moras da pljucnes!!! Zasto bar nisi ISKRENA (KAO NOVAK), vec kobajagi cestitas? Ili je si se mozda "samo salila" KAO RODIK?!

Sonja Lukic

pre 15 godina

Jelena, veceras sam prvi put navijala za muskobanjastu Safinu, samo zbog tebe, ali nisam uspela nikako da ti je dovedem u finale, vec ces morati da se po ko zna koji put sretnes sa teskom kategorijom, a ti si i dalje leptir.

Ovog puta moram da verujem u tvoju inteligenciju, jer Serenu samo tako mozes da pobedis.U finalu je najvaznije da si skoncentrisana i da su ti pametni potezi.Mozes da je iznuris udarcima levo desno , a ona je koliko vidim vise staticana i bez puno trcanja je pobedila Safinu.

Jelena srecno!

makiRS

pre 15 godina

BRAVO JECO!!! Odigrala je maestralno.
Samo jedno pitanje, da li neko primjeti razliku izmedju prvog i drugog servisa JJ?
USOPEN osvaja Jelana!

Bozo

pre 15 godina

Bravo Jelena !!!
ALI uvek ima neko ALI... nije mi jasno zasto psuje i nervira se na engleskom???
U sred meca, nervozna, kao za sebe prokomentarisala je kako je jak vetar - na engleskom! Zasto?
Meni je bas drago kada vidim nervoznog Noleta kako psuje na srpskom, bas je simpaticno a i razumem ga.
U svakom slucaju sve cestitke za nasu Jelenu.

jegood

pre 15 godina

Bravo za Jecu! Super je igrala, bez puno grešaka i nervoze, dobro se kretala i dobro udarala lopticu. I inače volim da gledam njene mečeve a ovaj je baš bio jedan od boljih. Super!

Zox

pre 15 godina

Pricao sam ja da Jeci fali samo da bude nepovredjena (nakon duzeg vremena), pa da je gledamo kako osvaja Grand Slam.

Bravo Jelena, borila si se i protiv vetra i protiv Dementijeve
Takticki odlicna igra! PObedjuje tehnika, a ne snaga!

Puno srece u finalu protiv Serene.
Osveti joj se za poraz u finalu Majamija ove godine.

Cekam na ovaj trenutak otkako si zakoracila u profesionalni tenis.

Ivan

pre 15 godina

Bravoooooo! Konacno tvojih 5 minuta!!! Zasluzila si ih,carice! Sve najbolje u finalu. Inace,treci GS ove godine da je nasa teniserka u finalu!!! Plus Nole i Ziki... Kakav uspeh za SRBIJU!!!!!

Davorka, RS

pre 15 godina

FENOMENALNO!!! BRAVO JELENA!Očekujem da te gledam u finalu sa Serenom, pa da još jednom američka, nekulturna publika gleda eliminaciju svojih tenisera! Puno sreće sutra sa željom da osvojiš turnir - SVOJOM BORBOM I UPORNOŠĆU TO I ZASLUŽUJEŠ!!!

Z

pre 15 godina

Igracica koja vraca svaku tesku loptu na teren. To je njeno glavno oruzje. Zasto o tome niko ne prica, a to je ziva istina. Razmislite!

PS. Sta je to toliko zanimljivo u komentarima Tute Bugarina?

andrin

pre 15 godina

VELIKI USPEH ZA JELENU ULAZAK U PRVO GREND SLEM FINALE U KARIJERI!
Cestitke na odlicnoj igri i pre svega koncetraciji u kljucnim poenima!
Puno srece u finalu i jos jednom SVAKA CAST!

branko

pre 15 godina

И Јелена и Елена су врло инспиративне за сваку врсту анализа. Но, у овом часу било би непристојно бавити се тиме и на било који начин умањивати Јеленин успех.. Јелена је постигла један од својих најбољих резултата и показала свима који су изражавали сумњу у њену вредност ( укључујући и мене) да кад је здрава и у форми заиста спада у сам светски врх с тим што и даље мислим да ће лакше излазити на крај са познатим играчицама (првих 15) него са буљуком долазећих девојчица чија сам имена већ једном набројао. Браво Јелена и много среће у финалу ко год те тамо дочекао!

Daglis

pre 15 godina

Bravo Jeco.
Ispunila si nas neizmernim ponosom ne samo finalom koliko svojom bezuslovnom borbenoscu,motivisanoscu i patriotizmom bez obzira na povrede,fond nagrada i meteo uslove na turniru i sto je nedostizan pristup tenisu za neke od nasih asova.
U finalu opusteno. Vec si postigla svoj najveci uspeh.

Sandra

pre 15 godina

JEEECOOOO, CARICEEE!!! Ulepsala si mi dan!
Srbija je uz tebe! Samo napred, US Open je tvoj!
GO JJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doček za Jecu

pre 15 godina

A ko će to da priredi doček Jeci ispred Skupštine?!
Pa ova vlast nikad nije ništa učinila za Jelenu Janković, niti joj je neko ispred drzave Srbije doneo buket cveća kad je osvojila Vimbldon. Ništa!
Pogledajte samo ko je ministarka sporta. Bruka naša.

*alexandra*

pre 15 godina

Bravo, kraljice!! BRAVO!!
Puno srece ti zelim u finalu, nadam se da ces osvojiti US Open i vratiti se na prvo mesto WTA liste...
Samo napred, svi smo uz tebe!!
JJ rules :)

Lena

pre 15 godina

Svaka chast JJ!!! Ali ozbiljno si pochela da me nervirash tim glumatanjima na terenu.. ne znam samo da li je to odlika nashih igracha ili ja druge ne primecujem?!

Bambi

pre 15 godina

I ništa od pljuvanja po protivniku ?
Ah, pa da nije bila Amerikanka, ali zato će ga biti posle finala, bilo ko da pobedi, nemojte me razočarati....

Srbija je uz Vas!!!

pre 15 godina

Iskrena da budem, mislila sam (pre meca) da ce Jeca izgubiti, iako sam ja navijala za nju, naravno...kad ono opsa....Bas sam se obradovala....Idemo Jecika pa da se veselimo ispred skupstine kad te budemo docekivali :)))

lektor

pre 15 godina

Lepo pise na kraju teksta - poklonila. Cetrdeset i dve greske, zamislite koliko je to. Zato bez euforije. Safina je isto poklonila Sereni prolaz dalje, uz jednu gresku manje (41). Sanse su 50:50. Sve zavisi od Sereninog servisa i od ludacke i uporne odbrane nase Jelene Jankovic. Ofanzivni ili defanzivni tenis, pitanje je sad. Mislim da ce sreca odluciti, posle velike borbe. Ne verujem da ce neko nekoga da oduva, osim ako se Jelena toliko uplasi jer joj je prvo finale.

branka

pre 15 godina

Bravooooooooooooo,Jecooooooooooooo!Malo sam se nervirala na pocetku prvog seta,ali posle je sve doslo na svoje!Samo se smej i uzivaj u igri,pa da nocas svi slavimo!!!

todos

pre 15 godina

Rekao sam na pocetku i na sredini da ce nasa Jeca biti u finalu!!! Steta sto ne odigrah kladionicu na nju. Turnir osvaja 100%. Napred Jeco Cacak je sa tobom!!!!

Zlatko

pre 15 godina

Ja imam jednu molbu.Recice mnogi da ovo nije ni vreme ni mesto.Pravo vreme bi bilo sutra nakon Jecine pobede,ali niko ne garantuje da ce pobediti.Zato cu reci sad.Molba se odnosi na Anu.Ana Kurnjikova.Misli o tome,molim te.Ona je licila na teniserku dok nije pocela da se slika.Nemoj da krenes njenim stopama.Ti ne licis na teniserku,ti to jesi.Okani se foto-aparata.Molim te.

Jelence

pre 15 godina

Zaista od nasigh teniserki najvise volim JJ i Anu,a od stranih Safinu..nebitno to. Bravo Jeco!
Ali neko rece "od kada je nema Zastin.."
Eee..da im sad dodje Zastin pokazala bi im kako se igra tenis..Moze casove da im drzi:D Da se ne lazemo-Zastin je bolja i od Ane i od Jelene zajedno,a imala ona (ili nemala) telo kao JJ,ili bila ona lepa (ili ipak ne) kao Ana-Zastin je bila carica tenisa..
Ipak,bravo Jeco,cestitam na pobedi i zelim ti puno srece,jer nemas nimalo laku protivnicu

Sergio

pre 15 godina

Pitanje za nase "strucnjake" koji kazu da Jelena i Ana nisu zasluzile mesta 1 i 2 na wta: U koliko finala od cetiri ovogodisnja grend slema su bile nase devojke?
TRI !!!!!!
Malo li je?

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena! Vrlo dobra igra, bas onako kako je treba protiv Dementijeve, strpljvo i borbeno, sa sto manje gresaka. Odlicno je drzala svoj servis, tako da dileme niej bilo, nkako se ocekivalo kada ce Dementijeva popustiti. U finalu ce morati malo da poveca agresivnost, da pokusa sto vise poena da osvoji i naravno da sto bolje cuva svoj servis, jer protiv Serene i 2 brejka mogu biti mnogo. Naadam se da joj se nece noge "odseci" kao Ani prosle godne u Parizu. Srecno Jelena, daj sve od sebe i uzivaj u finalu.

Nada

pre 15 godina

@nada lupeta!!!, kometar br. 128,
APSOLUTNO STE U PRAVU sa Vasom primedbom na moj kometar. Ali kad prsti hoce da budu brzi od svojih mogusnosti (moj svakodnevni problem), desavaju se i (fatalne) greske koje promene smisao onoga "sto je pisac hteo da kaze"! Izvinjavam se SVIMA koje sam najedila, a Vama hvala sto ste me opomenuli. Mislila sam i htela da napisem: U ovom mecu, koji ZA PONEKOG "STRUCNJAKA" nije bio atraktivan..., ali sam, iz pitajboga kog razloga to propustila i cak nisam ni procitala svoje remek delo pre slanja, i eto belaja! Ima li nade za oprostaj?

Zlatko

pre 15 godina

Da me odmah ne optuzite kako vise volim Anu,Jeci sam "cestitao" na pobedi medju prvim komentarima.ZAto sam spomenuo Anu.Inace,ne volim ih nijednu od njih dve,na zalost.Ja sam skroman,bio bih zadovoljan da volim samo jednu. :):):):) Ovako,mogu samo da navijam za obe i da im pozelim jos mnogo zdravlja,uspeha i srece u nastavku karijere.

mirko

pre 15 godina

Ako bude uzela Sereni dva gema po setu moze da skace do neba....

Jedino sto je dobro je zarada..svaka cast..tenis je za zborav, ako je ono uopste tenis.

Cestitam

pre 15 godina

Bravo Jeco ! Cuo sam da ce iduce godine prvo da igraju mame pa onda cerke !I zato bi Jankovicka seniorka trebalo odmah da pocne sa treninzima !

tuta bugarin

pre 15 godina

jes
greota je
nepogledati malo iu tenisku utaknicu u rumunjskoi kavani
doklen se poslužuje ona komfrčasta konobarica
svelkim sisama smalim tesnim minićom i sobilatim dekoltejom

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

olja

pre 15 godina

Znate, ja se bas ne razumem mnogo u ovu igru, ali ako je ovo vrhunski tenis, onda je bolje i da se ne razumem. Jako sam srecna sto je Jeca, napokon, usla u jedno Veliko finale, jer je ona moja ljubimica, ali toliko dosadnog tenisa odavno nisam videla. Sreca, pa je ruska Jelena psihicki lose satkana, inace ne bi ovo bilo ovako. Ja ne znam sta se desilo sa Jelenom. Nekada je bila agresivnija i bolje igrala poene a sada, kao da ceka da protivnica pogresi! Opet, kazem, ne razumem se mnogo u taktiku meca, mozda je to bolja varijanta, nego ici grlom u jagode i izbacivati lopte, sa svih strana, u aut (kao sto je uradila Ana). Verovatno se, niko, sledece godine nece secati kakav je bio mec, vec samo ko je uzeo titulu. Jos jednom, cestitke JJ i zelim joj, iz sveg srca da razbuca "pit bula", bilo americkog ili ruskog (tu su negde)

Jelena Jankovic Carica

pre 15 godina

Jelena ti si carica!

Svi preporucite ovaj komentar, pa makar se ne slagali sa tim!

P.S. Voleo bi da igra protiv Serene jer je iako onako "jaka", ipak zenstvenija od one Safine (Svi znamo za onaj njen "graaaaaaaauhhhhhhhhhhh" zvuk iz dzungle kad dobije poen a ne bi voleo da ga cujem. Plasi me)

Pirlo

pre 15 godina

Znate kad se neko onako lepršavo, elegantno, prirodno a u isto vreme efikasno kreće po terenu, kad neko nabaci onakav osmeh nakon izgubljenog poena, kad neko sija dok se drugi tresu, kad nakon od 2-4 dodje na 6-4, kad neko kaže AJDE da ga ceo bruklin čuje, kad neko toliko gine za svoju zastavu.. onda ni vama ne može biti svejedno.. nisam verovao da me jedan ženski sportista može zadržati kraj televizora i naterati me da ga pljunem po neki put dok nisam video Jelenu Janković

i da si večeras bila poražena ja bi te i dalje gledao kao teniserku br 1 i moj komentar bi bio isti i neće ga biti sutra posle finala jer nemam šta da dodam više.. mogu još jedino da kažem najlepše hvala jer će se sutra u sred ny-a vijoriti nemanjićev grb.. to je za mene duševna hrana i vrednije od bilo kakvog sterling srebra koje dobija sutrašnja pobednica..

Hvala

Lena

pre 15 godina

Svaka chast JJ!!! Ali ozbiljno si pochela da me nervirash tim glumatanjima na terenu.. ne znam samo da li je to odlika nashih igracha ili ja druge ne primecujem?!

Majcek Maja

pre 15 godina

To je nasa Jeca!Svaka cast kraljice!Samo napred!'Ajdeee!P.S.Samo polako,jos jedan korak i to je to!Volimo te mnogoooooooooooooo!

Bosiljka

pre 15 godina

Svaka čast Jeci i neka je sa srećom.
A komentator nije naveo ni jedan od Jeleninih ogromnih uspeha, niti pomenuo njene veličanstvene mečeve u karijeri.
Još cinično kaže da Jelena koketira sa publikom i voli da proveri stajling na video bimu - sramota i žalosno.
Devojka je poštenim, krvavim i teškim radom stekla svoje uspehe, i na ekranu normalno pogleda čelendz ili rezultat.
I uvek s ljubavlju ispoštuje svoje navijače ova naša velika zaslužna sportistkinja.

mirko

pre 15 godina

Ako bude uzela Sereni dva gema po setu moze da skace do neba....

Jedino sto je dobro je zarada..svaka cast..tenis je za zborav, ako je ono uopste tenis.

She'sTheOne

pre 15 godina

Svaka Ti cast, Jelena. Sta god uradila u finalu, uvek svim srcem i dusom smo uz tebe. Hvala Ti!!! Bravo breeeeeee!!!!!!!!!!!!!

sladjana

pre 15 godina

BRAVOOOOOOOO.....Jelena,najbolja si na svetu......

Šta bude da bude u finalu,ali ti si već pobednik.....nadam se najboljem !

Srećno !

Bozo

pre 15 godina

Bravo Jelena !!!
ALI uvek ima neko ALI... nije mi jasno zasto psuje i nervira se na engleskom???
U sred meca, nervozna, kao za sebe prokomentarisala je kako je jak vetar - na engleskom! Zasto?
Meni je bas drago kada vidim nervoznog Noleta kako psuje na srpskom, bas je simpaticno a i razumem ga.
U svakom slucaju sve cestitke za nasu Jelenu.

Beogradjanin

pre 15 godina

Jelena,
DAKLE, STVARNO SI TENISKA PRINCEZA JELENA OD SRBIJE!

Priznajem, praznik je za oči gledati te. Pravi si borac, srčana si, glumica si,
fensi si, lavica si, pobedjuješ sa osmehom - gubiš sa osmehom, jednom rečju... prava si.
I ako ne pobediš Serenu ili Saffinu, obe XXXL (po izgledu i snazi), moje srce si osvojila zauvek.
Čestitam na pobedi i na prvom grand slem finalu, i znam da ćeš dati sve od sebe da ga i osvojiš.
SANJAM DA U NEDELJU VIDIM TEBE JELENA I NOVAKA KAKO UZIMATE POBEDNIČKE PEHARE (I NARAVNO, NOVAKOVOG NASLEDNIKA – MLADJANOG FILIPA).
P.S. Ono zaboravljanje da ti serviraš, pa iskreni veliki osmeh....moj naklon Jelena i svaka ti čast.

Z

pre 15 godina

Igracica koja vraca svaku tesku loptu na teren. To je njeno glavno oruzje. Zasto o tome niko ne prica, a to je ziva istina. Razmislite!

PS. Sta je to toliko zanimljivo u komentarima Tute Bugarina?

coka

pre 15 godina

Priznajem da sam bila pesimista...ali demantovala me je i to ubedljivo...samo da prodje Serena ,vise joj lezi..poz svima...a da...SVAKA CAST!

djeki

pre 15 godina

JELENA, WE ARE VERY PROUD OF YOU.ŽELIMO TI PUNO SREĆE U FINALU. POKAZALA SI VELIKO SRCE I NA OLIMPIJADI. TREBA DA BUDEŠ UZOR NAŠIM SPORTISTIMA. ČEKAMO TE NA PROSLAVI!

Bojan

pre 15 godina

Svaka cast Jeco! Odlicna igra!
Ocekivao sam da ce mec biti tezi.
Srecno sutra u finalu.

Bilo bi ekstra kada bi cekali ispred Skupstine zajedno Jecu i Novaka.

V.J.

pre 15 godina

Bravo Jeco, Dementievu si pobedila levom rukom i levom nogom.
Hajde, molim te kao Boga, u finalu igraj sa obe ruke i obe noge!
Do pobede!

Ana

pre 15 godina

Da li je potreban bilo kakav komentar?
BRAVOOOOOOOOO JELOOOOOOOOOO!
Samo ovako igraj i sutra pa sta bude, a iskreno se nadam bice titula!
Mozes ti to.

dilan dog

pre 15 godina

Nikad opustenije u finale.
Bez previse gresaka, nervoze, defanzive.
Bravo Jelena ovo je dokaz da mozes do samog vrha, ruku na srce i Dementieva je mnogo gresila.

Пакосник

pre 15 godina

Меч преко ТВ пратила Палчица са оловком у руци. Све време је пажљиво бележила - идеје за нове, атрактивније хаљинице!

Crnogorac

pre 15 godina

Zamislite kako bi bilo lijepo da u ponedeljak osvanu novine sa naslovom "Srbi pokorili Ameriku", a podnaslov "Pobednici ovogodisnjeg US OPENA u svim kategorijama i uzrastima su Srbi. Kristina Mladenovic (igra za Francusku, a tata joj je bivsi golman RKCZ), Filip Krajinovic, Jelena Jankovic i Novak Djokovic".
Iz mojih usta u Bozje usi, sto bi narod rekao!

Zlatko

pre 15 godina

Da me odmah ne optuzite kako vise volim Anu,Jeci sam "cestitao" na pobedi medju prvim komentarima.ZAto sam spomenuo Anu.Inace,ne volim ih nijednu od njih dve,na zalost.Ja sam skroman,bio bih zadovoljan da volim samo jednu. :):):):) Ovako,mogu samo da navijam za obe i da im pozelim jos mnogo zdravlja,uspeha i srece u nastavku karijere.

Jelence

pre 15 godina

Zaista od nasigh teniserki najvise volim JJ i Anu,a od stranih Safinu..nebitno to. Bravo Jeco!
Ali neko rece "od kada je nema Zastin.."
Eee..da im sad dodje Zastin pokazala bi im kako se igra tenis..Moze casove da im drzi:D Da se ne lazemo-Zastin je bolja i od Ane i od Jelene zajedno,a imala ona (ili nemala) telo kao JJ,ili bila ona lepa (ili ipak ne) kao Ana-Zastin je bila carica tenisa..
Ipak,bravo Jeco,cestitam na pobedi i zelim ti puno srece,jer nemas nimalo laku protivnicu

Ana Yorke

pre 15 godina

Bravo, Jeco, konacno da dokaZes da si vredna velike titule! Jos kad bi te u nasoj zemlji voleli kao sto te vole u USA, gde bi nam kraj bio...

pekocg

pre 15 godina

КОНАЧНО!!!!Ех, да сам у New York-u ,да је у онај најљупкији раздељак пољубим....! ЈЕЦИН чика Пеко

Aca Znalac

pre 15 godina

Jeco sta reci, najbolja si. Tvoj novi nadimak je Windy girl from NY. Srecno u finalu i kao sto sam uvek govorio, jednostavno najbolja si.

Ivana Stamenkovic

pre 15 godina

Bravo Jelena, vidjela se nevjerovatna zelja za finalom! Sta god da uradis u finalu, ovo je veliki korak! Konacno u finalu.
I vala svaka cast na osmijesima tokom meca, jedina teniserka koja na terenu nije smrtno ozbiljna!

zoran

pre 15 godina

Gledao sam J.J uzivo, i mogu da konstantujem da je zasluzila pobedu,mada je mogla malo vise da napada protivnicu,bar po meni. U svakom slucaju sve cestitke Jeleni, i njenom prvom Gren Slem finalu, a iskreno se nadam i pobedi na US openu.Bravo Jecooo!

Vladimir

pre 15 godina

Ako se ne varam ovo je 7. G.Slam za redom na kome je neka nasa teniserka ili teniser u finalu. Od Pariza 2007. kada je Ana igrala u finalu, pa do danas, Jelena,Novak,Ziki i Ana su ili uzimali titule ili bar bili u finalu sto singla, sto muskog dubla i mix dubla. Svaka cast, sta reci, jos Nole da razbije onog buduceg penzionera, pa mogu da nas mrza koliko hoce!

makiRS

pre 15 godina

BRAVO JECO!!! Odigrala je maestralno.
Samo jedno pitanje, da li neko primjeti razliku izmedju prvog i drugog servisa JJ?
USOPEN osvaja Jelana!

branko

pre 15 godina

И Јелена и Елена су врло инспиративне за сваку врсту анализа. Но, у овом часу било би непристојно бавити се тиме и на било који начин умањивати Јеленин успех.. Јелена је постигла један од својих најбољих резултата и показала свима који су изражавали сумњу у њену вредност ( укључујући и мене) да кад је здрава и у форми заиста спада у сам светски врх с тим што и даље мислим да ће лакше излазити на крај са познатим играчицама (првих 15) него са буљуком долазећих девојчица чија сам имена већ једном набројао. Браво Јелена и много среће у финалу ко год те тамо дочекао!

Zlatko

pre 15 godina

Ja imam jednu molbu.Recice mnogi da ovo nije ni vreme ni mesto.Pravo vreme bi bilo sutra nakon Jecine pobede,ali niko ne garantuje da ce pobediti.Zato cu reci sad.Molba se odnosi na Anu.Ana Kurnjikova.Misli o tome,molim te.Ona je licila na teniserku dok nije pocela da se slika.Nemoj da krenes njenim stopama.Ti ne licis na teniserku,ti to jesi.Okani se foto-aparata.Molim te.

lektor

pre 15 godina

Lepo pise na kraju teksta - poklonila. Cetrdeset i dve greske, zamislite koliko je to. Zato bez euforije. Safina je isto poklonila Sereni prolaz dalje, uz jednu gresku manje (41). Sanse su 50:50. Sve zavisi od Sereninog servisa i od ludacke i uporne odbrane nase Jelene Jankovic. Ofanzivni ili defanzivni tenis, pitanje je sad. Mislim da ce sreca odluciti, posle velike borbe. Ne verujem da ce neko nekoga da oduva, osim ako se Jelena toliko uplasi jer joj je prvo finale.

Pera

pre 15 godina

Jelena ce sad moci da pocne sa gradnjom tu kucu u San Diegu o kojoj je pricala ranije ove godine...salu na stranu, srecno u finalu Jeco i neka US Open ove godine bude Serbian Open. Svi smo uz tebe i Novaka, hrabro do kraja.

MK

pre 15 godina

Bravo Jeco. Ova devojka me odusevljava sve vise i vise. Jedna od retkih ljudi koja uziva , koja se igra dok radi svoj posao ( igra tenis ) .Lepo je videti da je povrede ne muce, lepo je videti da je nasmejana, lepo je videti da napreduje. Zbog svega toga, zbog jedne konstantnosti u igri pored svih problema koje je imala, zasluzuje da osvoji ovaj open i da bude prva.

milena

pre 15 godina

Bravo Jeco kraljice,kako sam samo srecna zbog ove pobede!Odlicno si igrala,bio je dobar mec,puno lepih poena!Verovala sam uvek u tebe,i kada ti nije islo najbolje,i znala sam da ce doci i tvojih 5 minuta jer ti to zasluzujes vise od bilo koga drugog!Sada mnogi zlonamerni ljudi koji su te osporavali nece moci vise da ti prebace da ne zasluzujes mesto na kom si jer nisi nikad usla u finale GS!Ti si sjajna teniserka i sto je jos vaznije,veliki covek!Nema nijedne teniserke sa takvim sarmom,osmehom,sa pozitivnim stavom i smislom za humor!Predivna si i ja te obozavam i uvek cu te obazavati jer si posebna i jedinstvena!Nadam se da ces i u finalu odigrati dobar mec i osvojiti titulu!Mislim da bi najlepse bilo videti tebe sa podignutim peharom i sirokim osmehom!Napred Jeco,volim te!!!

Srbija je uz Vas!!!

pre 15 godina

Iskrena da budem, mislila sam (pre meca) da ce Jeca izgubiti, iako sam ja navijala za nju, naravno...kad ono opsa....Bas sam se obradovala....Idemo Jecika pa da se veselimo ispred skupstine kad te budemo docekivali :)))

nina

pre 15 godina

Od pocetka turnira ja govorim kako je sad red na Jecu da uzme titulu,prvo Nole,pa Ana,pa Zimonja,pa sad je stvarno red dosao i na Jelenu.Sad si tako blizu,samo osmeh na lice i mozes svakog pobediti.I ne brini svi smo uz tebe.Pa sledece godine mozete svi iz pocetka,redosled vam po volji.

andrin

pre 15 godina

VELIKI USPEH ZA JELENU ULAZAK U PRVO GREND SLEM FINALE U KARIJERI!
Cestitke na odlicnoj igri i pre svega koncetraciji u kljucnim poenima!
Puno srece u finalu i jos jednom SVAKA CAST!

WTATP Lista

pre 15 godina

Od odlaska Zistin Enan upravo su ovo dve igracice koje igraju najbolji tenis na svetu sto se tice defanzive. Mozda se moze reci da je danas bekend pobedio forhend, ali pre je ovo bila pobeda ostvarena na psiholoskom planu - i jedna i druga su igrale pod pritiskom cinjenice da im je ovo sansa dosadasnje karijere, ali se nasa Jelina neuporedivo bolje izborila sa tim i cak delovala "veselo" i kada je zaostajala brejk u oba seta. Skoro sam siguran da ce Jelena i u finalu dati sve od sebe i pruziti svoj maksimum, sto automatski znaci da ce joj sanse biti velike (pogotovo protiv Safine). Srecno Jelena i nastavi ovaj fantastican niz za srpski tenis ove godine.

tomkarlo

pre 15 godina

Bravo JJ.
Pobedila si i to je najvažnije. Sada bi bilo dobro da Safina i Vilijams igraju jedan dug i iscrpljujući meč, pa da umornija Serena dođe na finalni meč.
A tada mislim da će ti najlakše biti, jer Serena ti odgovara.

jegood

pre 15 godina

Bravo za Jecu! Super je igrala, bez puno grešaka i nervoze, dobro se kretala i dobro udarala lopticu. I inače volim da gledam njene mečeve a ovaj je baš bio jedan od boljih. Super!

Nada

pre 15 godina

JECO, DUSO, BRAVOOOO DO NEBA! I U ovom mecu, koji nije bio atraktivan (a zasto bi i morao da bude?), pokazalo se da SRCE I GLAVA (PAMET!) mogu i te kako da budu jaci od misisca. NEKA TE SRECA PRATI U FINALU I DABOGDA POBEDILA!!!
@Lena,
a tebi BAS KRIVO sto je Jelena pobedila, pa moras da pljucnes!!! Zasto bar nisi ISKRENA (KAO NOVAK), vec kobajagi cestitas? Ili je si se mozda "samo salila" KAO RODIK?!

Daglis

pre 15 godina

Bravo Jeco.
Ispunila si nas neizmernim ponosom ne samo finalom koliko svojom bezuslovnom borbenoscu,motivisanoscu i patriotizmom bez obzira na povrede,fond nagrada i meteo uslove na turniru i sto je nedostizan pristup tenisu za neke od nasih asova.
U finalu opusteno. Vec si postigla svoj najveci uspeh.

Sandra

pre 15 godina

JEEECOOOO, CARICEEE!!! Ulepsala si mi dan!
Srbija je uz tebe! Samo napred, US Open je tvoj!
GO JJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan

pre 15 godina

Bravoooooo! Konacno tvojih 5 minuta!!! Zasluzila si ih,carice! Sve najbolje u finalu. Inace,treci GS ove godine da je nasa teniserka u finalu!!! Plus Nole i Ziki... Kakav uspeh za SRBIJU!!!!!

todos

pre 15 godina

Rekao sam na pocetku i na sredini da ce nasa Jeca biti u finalu!!! Steta sto ne odigrah kladionicu na nju. Turnir osvaja 100%. Napred Jeco Cacak je sa tobom!!!!

Doček za Jecu

pre 15 godina

A ko će to da priredi doček Jeci ispred Skupštine?!
Pa ova vlast nikad nije ništa učinila za Jelenu Janković, niti joj je neko ispred drzave Srbije doneo buket cveća kad je osvojila Vimbldon. Ništa!
Pogledajte samo ko je ministarka sporta. Bruka naša.

Davorka, RS

pre 15 godina

FENOMENALNO!!! BRAVO JELENA!Očekujem da te gledam u finalu sa Serenom, pa da još jednom američka, nekulturna publika gleda eliminaciju svojih tenisera! Puno sreće sutra sa željom da osvojiš turnir - SVOJOM BORBOM I UPORNOŠĆU TO I ZASLUŽUJEŠ!!!

Sonja Lukic

pre 15 godina

Jelena, veceras sam prvi put navijala za muskobanjastu Safinu, samo zbog tebe, ali nisam uspela nikako da ti je dovedem u finale, vec ces morati da se po ko zna koji put sretnes sa teskom kategorijom, a ti si i dalje leptir.

Ovog puta moram da verujem u tvoju inteligenciju, jer Serenu samo tako mozes da pobedis.U finalu je najvaznije da si skoncentrisana i da su ti pametni potezi.Mozes da je iznuris udarcima levo desno , a ona je koliko vidim vise staticana i bez puno trcanja je pobedila Safinu.

Jelena srecno!

*alexandra*

pre 15 godina

Bravo, kraljice!! BRAVO!!
Puno srece ti zelim u finalu, nadam se da ces osvojiti US Open i vratiti se na prvo mesto WTA liste...
Samo napred, svi smo uz tebe!!
JJ rules :)

Zox

pre 15 godina

Pricao sam ja da Jeci fali samo da bude nepovredjena (nakon duzeg vremena), pa da je gledamo kako osvaja Grand Slam.

Bravo Jelena, borila si se i protiv vetra i protiv Dementijeve
Takticki odlicna igra! PObedjuje tehnika, a ne snaga!

Puno srece u finalu protiv Serene.
Osveti joj se za poraz u finalu Majamija ove godine.

Cekam na ovaj trenutak otkako si zakoracila u profesionalni tenis.

nada lupeta!!!

pre 15 godina

komentar na 100 komentar:
Mec jankovic-dementijeva nije bio atraktivan? Da li si ga uopste gledala! Trebala si posle da pogledas safina-vilijams, e to nije bio atraktivan tenis!!! Ne zna se koja je vise gresila, a najduzi reli je bio 5 prebacivanja u vrh glave!!!!

IGOR

pre 15 godina

Jeco, cestitam ti, jer si danas svim nevernicima pokazala i dokazala da zasluzujes da se nalazis na prvom mestu na svetu. Mislim da je danasnji mec bio fantastican, cak je i servis bio solidan, gresaka skoro da nije bilo... Za razliku od drugih, koji misle da bi Jelena trebalo da igra ofanzivno, verujem da joj je bas njena defanzivna igra omogucila plasman u finale. Sada je na redu Serena. Gledao sam njen mec sa Safinom i nimalo nisam odusevljen njenom igrom. Pobedila je iskljucivo zbog toga sto je Safina bila krajnje losa. Serenina ofanziva nema sta da trazi pored Jecine odlicne defanzive. Videcete da ce Jelena Serenu naterati na mnoge neiznudjene greske, a onda ce nam pokazati jos po koju spagu, osmeh Mona-Lize i trofej u svojim rukama.
Napred do pobede!!!

branka

pre 15 godina

Bravooooooooooooo,Jecooooooooooooo!Malo sam se nervirala na pocetku prvog seta,ali posle je sve doslo na svoje!Samo se smej i uzivaj u igri,pa da nocas svi slavimo!!!

Bambi

pre 15 godina

I ništa od pljuvanja po protivniku ?
Ah, pa da nije bila Amerikanka, ali zato će ga biti posle finala, bilo ko da pobedi, nemojte me razočarati....

Cestitam

pre 15 godina

Bravo Jeco ! Cuo sam da ce iduce godine prvo da igraju mame pa onda cerke !I zato bi Jankovicka seniorka trebalo odmah da pocne sa treninzima !

Nada

pre 15 godina

@nada lupeta!!!, kometar br. 128,
APSOLUTNO STE U PRAVU sa Vasom primedbom na moj kometar. Ali kad prsti hoce da budu brzi od svojih mogusnosti (moj svakodnevni problem), desavaju se i (fatalne) greske koje promene smisao onoga "sto je pisac hteo da kaze"! Izvinjavam se SVIMA koje sam najedila, a Vama hvala sto ste me opomenuli. Mislila sam i htela da napisem: U ovom mecu, koji ZA PONEKOG "STRUCNJAKA" nije bio atraktivan..., ali sam, iz pitajboga kog razloga to propustila i cak nisam ni procitala svoje remek delo pre slanja, i eto belaja! Ima li nade za oprostaj?

Sergio

pre 15 godina

Pitanje za nase "strucnjake" koji kazu da Jelena i Ana nisu zasluzile mesta 1 i 2 na wta: U koliko finala od cetiri ovogodisnja grend slema su bile nase devojke?
TRI !!!!!!
Malo li je?

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena! Vrlo dobra igra, bas onako kako je treba protiv Dementijeve, strpljvo i borbeno, sa sto manje gresaka. Odlicno je drzala svoj servis, tako da dileme niej bilo, nkako se ocekivalo kada ce Dementijeva popustiti. U finalu ce morati malo da poveca agresivnost, da pokusa sto vise poena da osvoji i naravno da sto bolje cuva svoj servis, jer protiv Serene i 2 brejka mogu biti mnogo. Naadam se da joj se nece noge "odseci" kao Ani prosle godne u Parizu. Srecno Jelena, daj sve od sebe i uzivaj u finalu.