Olimpizam 100

Ponedeljak, 11.08.2008.

10:15

Sjajni Janko savladao Ferera!

Sjajni Janko savladao Ferera! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Jovan Popovic Dugi

pre 15 godina

Ama bre ovaj Janko me svaki puta obraduje. Ovako se bori za Srbiju i za nas Srbende. Jos da se i nasi politicari ugledaju na nase tenisere gde bi nam bio kraj. Ovakav sportista, skroman momak i intelektualac se zaista ne rada svaki dan. Janko je bre Lamborghini medu Ferarrijima.

Ženevljanin

pre 15 godina

Nije ovo iznenađenje: Drugi teniser Srbije pobedio drugog igrača Španije! Kao što Nole može da bije Rafu a Troicki Robreda... obe zemle su teniske velesile, zar ne?:-). Ferer je bio potpuno nemoćan protiv maestralnog Tipse - delimično sam gledao snimak meča zahvaljujući španskoj (satelit-kabl) TV. Kao što je poznato, RTS to ne praktikuje (Tijanić je objasnio da je skupo) kao ni HRT. Ali, Bosanci to REDOVNO rade i to ne samo za svoje sportiste (koji i da se svi u so premetnu ne bu Turkom osolili ručka:-)) pa su tako prenosili i jedan od najboljih vaterpolo mečeva koji sam ikad gledao (priznajem, ne gledam ovaj sport često, jer se najvažnije akcije - one ispod vode - ne vide) Mađarska - Crna Gora 10:10. Da se vratim na Tipsarevića: pravi podvig će biti ako eliminiše Rohusa, koji ga redovno leši... valjda zato što Janko ne može da nađe motivaciju protiv tako malog (i doslovno) igrača...:-)

Boki

pre 15 godina

Jedva čekam meč Tipsarević - Federer. Ceo svet će videti kako naš Janko izbacuje nabeđenog Švajcarca. Janko osvaja medalju za Srbiju.

Jecika

pre 15 godina

Janki legendo nasa...SVAKA TI CAST....samo guraj sto dalje,pa mozda i do medalje :))) Verujem u tebe,mozes ti to...
IDEMO JANKO

Sabonis

pre 15 godina

Ovi tenisači ne šljive olimpijske igre 2%.Puno ih je odustalo od turnira,a neki izgleda gube namjerno.Jedan Muuray da izgubi od nekog anonimusa??!! Puno, puno je njima važniji us open.

Max grobar

pre 15 godina

Bravo Janko!!!
Da me neko ne shvati pogresno, ali sam ubedjen da ce Janko ispasti vec u sledecem kolu...Poznat je po oscilacijama
Zelim mu sv najbolje...do medalje
Samo napred!!!

MK

pre 15 godina

Fantasticno. Iskreno se nadam da ce u finalu da se sretnu nasi momci. A tada bih volela da pobedi Janko. Vidi se koliko mu igra za zemlju znaci. Igra i dusom i telom i celim srcem.

Mirko, Vankuver

pre 15 godina

Ma lako je Janku protiv nekog iz prvih 10. Da ga ja vidim protiv Rohusa. Za njega su neprelazni oni za koje nikad ne cusmo.

Jatros

pre 15 godina

Janko je po ko zna koji put pokazao da moze da igra sa teniserima iz top 10,i da ih pobedjuje!Cekam kad ce da odrzi dobar kontinuitet igara,a onda polufinale nije iznenadjenje kao ni finale!Finale Dokovic-Tipsarevic!

Dule

pre 15 godina

Janko,pa oswjetlaj nam bre obraz ti djoks ste bre swijetlo naseg tunela u kojem se nalazimo nas sport u globalu ,tu spadaju i ana (greota samo sto ne moze da nastawi swoj dalji hod),jelena i to je to..brawo carewi!

Nikola

pre 15 godina

BRAVO TIPSI!!!!!!!
Jer ste videli kako se covek svim srcem bori za svoju zemlju,a ne ko ovi fudbaleri!!!!!!!
Samo napred,mozes da pokazes sta znas na ovoj Olimpijadi!
Cestitke i za NOVAKA!
SAMO NAPRED MOMCI!!!!!!!!!!!!!

tupac_the_king

pre 15 godina

''Game is in trouble,HELP ON THE WAY,don`t worry about nothin`,HELP ON THE WAY,game is fucked up JANKO IS ON THE WAY,we got this shit...''

Joca ( Tipsa No1)

pre 15 godina

Hvala Janko što si mi ulepšao dan...protiv najboljih i za Srbiju uvek najbolje...zaslužuješ medalju i mnogo više...Napred Jankela!!!!

3MAJ

pre 15 godina

Bravo Janko!

Nazalost, gubi u sledecem mecu. Igra protiv nekog tamo Rohusa koji je sezdeset i neki na svetu, nema tu dovoljno motivacije za Tipsu.

zoki

pre 15 godina

gledao sam ga jutros...bio je odlican...i znate sta IGRAO JE SA POVREĐENOM NOGOM, CAK MU JE I ZAMENJEN ZAVOJ, za razliku od ane koju boli prst...BRAVO MAJSTORE TAKO SE TREBA BORITI I SVI TREBA DA SE UGLEDAJU NA TEBE

ivcho

pre 15 godina

Bravo Janko, sve pohvale za danasnju igru. Samo se plasim onoga sto sledi....Kad bi jos mogao da poveze dobra dva-tri meca, e to bi vec bilo nesto. A zreb ko bombona!Mada, realno, nisam siguran da ce daleko da dogura. Voleo bih da nisam u pravu...

Dalibor Drašković

pre 15 godina

Nemam reči. Nadam se da ljudi shvataju da je ovaj čovek sve svoje najbolje dao za Srbiju. Srce, znoj, sve što zna i što ne zna. On je uvek oko 50-og mesta na ATP listi a za zemlju protiv najboljih na svetu igra kao da mu je poslednje. Braaavo Janko ! Srbija do Pekinga !

Tea (JJ and Janko fan)

pre 15 godina

BRAVO KRALJU MOJ...verovala sam u tebe, znala sam da ti to mozes! Uz tebe sam uvek...sada samo polako i hrabro grabi ka sto boljem plasmanu...neverovatn uspeh bi postigao kad bi mu medalja postala prva titula u karijeri! Janko , pokazao si kako se igra za Srbiju...NAJBOLJI SI KRALJU ,OBOZAVAM TE!!!

Vitas Gerulaitis

pre 15 godina

Najjaci utisak sa meca je bio zapravo njegov sam kraj - kada je Janko skinuo majicu i prodrao se koliko ga glas nosi!!! U tome vidim njegovu snagu i istrajnost za dalje nastupe, na ovom turniru. Samo napred majstore, ti koji si pomalo neopravdano zapostavljen zbog vec "slavouglavu" udarenih zvezdica, sa ovih nasih prostora.

Nikolica

pre 15 godina

Janko nadahnut, spreman, motivisan. Da nam je vise sportista(ljudi) koji su tako pre svega samosvesni a onda imaju izrazen osecaj za nacionalnu pripadnost, lako bi mi

Ema

pre 15 godina

Bravo Janko, care!! Ti si pravi primer igraca koji postize najbolje rezultate kada igra za svoju zemlju. Samo napred, pa da gledamo jedno srpsko finale. :D

JoHnnY

pre 15 godina

ZNAO SAM!!! Samo da sad ne ispadne on nekog autsajdera kao sto ima obicaj :)
Uvek si davao vise od 100% kada si igrao za Srbiju i znaj da narod to zna da ceni! Idemo JANKO :)

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Svaka cast Janko! Decko se uvek bori do kraja, za njega nista nije unapred izgubljeno, nikada se ne predaja pre kraja! To nije nas mentalitet, ali trebalo bi da ga promenimo, a Janko to upravo radi!

Gentleman

pre 15 godina

Bravo Janko, mozes ti daleko!

Samo bez oscilacija, ako dobijes u drugom kolu ni medalja nije daleko!

Od svih nasih tenisera bi me najvise obradovalo da bas ti uzmes medalju, ko se slaze nek preporuci.

MILENA

pre 15 godina

Svaka cast Janko!!!
Ti si igrac velikog potencijala i mogucnosti,mislim da je doslo vreme da to celom svetu i pokazes!
SAMO NAPRED MAJSTORE!!!

sonja

pre 15 godina

Zao mi je sto nisam bila u mogucnosti da gledam Janka, ali hvala bogu na dobrim direktorima, pa sam bar rezultat mogla da pratim. Hvala Janko na divnom ponedeljku.

vlatkos

pre 15 godina

Bravo Janko! Po ko zna koji put pokazao si koliko mozes! Nadam se da ces konacno uspeti da se izboris sam sa sobom i da odigras celo takmicenje na tom nivou.

Jos jednom svaka cast i ovaj put idi do kraja!

deda

pre 15 godina

Bravo Janko MAJSTORE!!!Sada se vidi ko je PRAVI sportista...Mislim na to da Janko ĆUTI i IGRA,tj.NE FILIOZOFIRA MNOGO kao što to rade mnogi tenisrei...Da li se sećate kada je Novak izjavio da očekuje finale sa Nadalom???ccc...

srba

pre 15 godina

Ajde Jankela care, odlicno si to odradio. Nemooj samo opet da ponovis ranije greske i da kiksnes protiv nekih anonimusa jer ti je sad zreb otvoren do same zavrsnice. Sretno care. POkazi ko si i sta si

grunf

pre 15 godina

Bravo Janko. Kada bi se samo uozbiljio daleko bi dogurao u svetskom tenisu. Ono što je interesantno i ti si toga svestan. Želim ti zdravlja i uspeha jer volim da gledam tvoju igru. Samo napred!

Goran Runjevac

pre 15 godina

Tipsa je lik, uvek kada pomislim da je pao, on se vine u visine. Idemo Tipso do finala, sada te niko ne moze zaustaviti, posle ovakve igre, Federer, Nadal i Djoka su mala deca. Napred tipso.

jole

pre 15 godina

Do prvog kola mu je bio otvoren zreb, a sada se zatvara, jer dolaze laksi protivnici. Salim se naravno , sve cestitke Janku na prolazu u drugo kolo OI.

sladjana

pre 15 godina

BRAVOOO CAREEEE!!!!!!

uživala sam dok sam te gledala,tako se igra za svoju zemlju,za sebe,za ceo narod,za ceo svet....
Želim ti da osvojiš bar neku medalju,jer zaslužuješ je...

SAMO NAPRED JANKO!!!!

pre 15 godina

Samo da se ne ponovi scenarij iz Wimbledona! Na našu sreću, Čilić igra s nositeljem Gonzálezom i to će ga dodatno motivirati. Stoga je njegov prolazak u 3. kolo, kako govori dosadašnje iskustvo, izglednije nego Tipsina pobjeda....

Masa

pre 15 godina

Bravo Janko :)))
Steta sto Rohus nije iz top 10, ali verujemo mi u Janka :)))
A ona paralela u 6 gemu drugog seta (mislim :))... Pokazao si Fereru!

Lale Gator

pre 15 godina

Janko je vrlo čudan igrač. Za trenutak pomisliš da je gotov, okreneš kanal (zbog malera) a kad se vratiš on dobija. Sa njim nikad u kladionicu, osim na gemove.
Sviđa mi se jer je borac, mada mislim da se nekad folira, čisto da nervira protivnika.
Ipak, SVAKA ČAST, majstore !!!!

Marija

pre 15 godina

Bas mi je zao sto sam na poslu pa nisam mogla da gledam... SVAKA CAST JANKO!!!! Stvarno ima veliko srce... a talenat se podrazumeva:) A bas sam bila besna od jutros kad sam procitala vesti da Ana ne igra... al sad je opet sve super

Danko

pre 15 godina

Janko uvek igra srcem...svaka mu cast!!!
Znam da je imao problema sa motivacijom kad igra protiv slabijih igraca,nadam se da sutra to nece biti slucaj,jer igra za drzavu,za medalju...

krle

pre 15 godina

Janko, ajde molim te, nemoj biti dosledan sebi, pa promeni praksu da kada pobediš favorita, izgubiš u sledećem kolu od nekog prosečnog igrača.

Konstantin 93

pre 15 godina

Klasican primer kako se igra za reprezentaciju, borbeno i skoncenrtisano do kraja, i nema onoga "jao boli me zglob ne mogu da igram" (ili jos gore "jao boli me palac ne mogu da igram, ali, jako mi je tesko"), Tipso pokazao si kako se igra za svoju zemlju! SVAKA CAST MAJSTORE!!! Al ste videli onaj urlik na kraju, koliko mu je ovo znacilo!
Jos nesto, i Janko je bio povredjen i sami ste videli da ima zavoj, pa da li ijednom pre olimpijade pomenuo da ima povredu? NIJE.
SAMO NAPRED JANKO DO MEDALJE, MOZES TI TO!!!!!!!!!

J.S. #23

pre 15 godina

Tako se igra za Srbiju, a ne boli me trepawica ili mozda obrwa! ! !
Janka boli zglob pa je rasturio 4 igracha sweta!! mislim shta reci!?!
Swaka chast Jankela i puno srece u-buduce! Srbija je uz tebe! :-)))

WTATP Lista

pre 15 godina

Jos posle zreba kada je izbegnuto ukrstanje sa Federerom, Djokovicem i Nadalom pre polufinala jasno je bilo da Janko ovde vise nije zbog "vazno je ucestvovati", i sada do polufinala samo Davidenko u njegovoj cetvrtini ima nesto bolje sanse. Treba li napominjati uopste da u slucaju da oba nasa muska singl predstavnika dodju do polufinala to automatski znaci bar jednu zagarantovanu medalju za nas. Teniseri su i dalje nasa glavna uzdanica na ovoj olimpijadi, i pored tragicnih okolnosti pod kojima je prvi nosilac zenskog turnira nasa Ana Ivanovic (cije su pojedinacno sanse bile najvece, a zreb skroz otvoren do polufinala) bila prinudjena da odustane. Iako niko od njih nema pojedinacno tolike sanse za zlato kao vaterpolisti, posle ovog (za mene uzgred budi receno ocekivanog) Jankovog podviga, svo cetvoro nasih predstavnika su u dobrim izgledima za polufinale (narocito Djokovic), sto garantuje borbu za medalje.

Marija

pre 15 godina

Bas mi je zao sto sam na poslu pa nisam mogla da gledam... SVAKA CAST JANKO!!!! Stvarno ima veliko srce... a talenat se podrazumeva:) A bas sam bila besna od jutros kad sam procitala vesti da Ana ne igra... al sad je opet sve super

Konstantin 93

pre 15 godina

Klasican primer kako se igra za reprezentaciju, borbeno i skoncenrtisano do kraja, i nema onoga "jao boli me zglob ne mogu da igram" (ili jos gore "jao boli me palac ne mogu da igram, ali, jako mi je tesko"), Tipso pokazao si kako se igra za svoju zemlju! SVAKA CAST MAJSTORE!!! Al ste videli onaj urlik na kraju, koliko mu je ovo znacilo!
Jos nesto, i Janko je bio povredjen i sami ste videli da ima zavoj, pa da li ijednom pre olimpijade pomenuo da ima povredu? NIJE.
SAMO NAPRED JANKO DO MEDALJE, MOZES TI TO!!!!!!!!!

Gentleman

pre 15 godina

Bravo Janko, mozes ti daleko!

Samo bez oscilacija, ako dobijes u drugom kolu ni medalja nije daleko!

Od svih nasih tenisera bi me najvise obradovalo da bas ti uzmes medalju, ko se slaze nek preporuci.

Masa

pre 15 godina

Bravo Janko :)))
Steta sto Rohus nije iz top 10, ali verujemo mi u Janka :)))
A ona paralela u 6 gemu drugog seta (mislim :))... Pokazao si Fereru!

WTATP Lista

pre 15 godina

Jos posle zreba kada je izbegnuto ukrstanje sa Federerom, Djokovicem i Nadalom pre polufinala jasno je bilo da Janko ovde vise nije zbog "vazno je ucestvovati", i sada do polufinala samo Davidenko u njegovoj cetvrtini ima nesto bolje sanse. Treba li napominjati uopste da u slucaju da oba nasa muska singl predstavnika dodju do polufinala to automatski znaci bar jednu zagarantovanu medalju za nas. Teniseri su i dalje nasa glavna uzdanica na ovoj olimpijadi, i pored tragicnih okolnosti pod kojima je prvi nosilac zenskog turnira nasa Ana Ivanovic (cije su pojedinacno sanse bile najvece, a zreb skroz otvoren do polufinala) bila prinudjena da odustane. Iako niko od njih nema pojedinacno tolike sanse za zlato kao vaterpolisti, posle ovog (za mene uzgred budi receno ocekivanog) Jankovog podviga, svo cetvoro nasih predstavnika su u dobrim izgledima za polufinale (narocito Djokovic), sto garantuje borbu za medalje.

Lale Gator

pre 15 godina

Janko je vrlo čudan igrač. Za trenutak pomisliš da je gotov, okreneš kanal (zbog malera) a kad se vratiš on dobija. Sa njim nikad u kladionicu, osim na gemove.
Sviđa mi se jer je borac, mada mislim da se nekad folira, čisto da nervira protivnika.
Ipak, SVAKA ČAST, majstore !!!!

Vitas Gerulaitis

pre 15 godina

Najjaci utisak sa meca je bio zapravo njegov sam kraj - kada je Janko skinuo majicu i prodrao se koliko ga glas nosi!!! U tome vidim njegovu snagu i istrajnost za dalje nastupe, na ovom turniru. Samo napred majstore, ti koji si pomalo neopravdano zapostavljen zbog vec "slavouglavu" udarenih zvezdica, sa ovih nasih prostora.

krle

pre 15 godina

Janko, ajde molim te, nemoj biti dosledan sebi, pa promeni praksu da kada pobediš favorita, izgubiš u sledećem kolu od nekog prosečnog igrača.

Danko

pre 15 godina

Janko uvek igra srcem...svaka mu cast!!!
Znam da je imao problema sa motivacijom kad igra protiv slabijih igraca,nadam se da sutra to nece biti slucaj,jer igra za drzavu,za medalju...

J.S. #23

pre 15 godina

Tako se igra za Srbiju, a ne boli me trepawica ili mozda obrwa! ! !
Janka boli zglob pa je rasturio 4 igracha sweta!! mislim shta reci!?!
Swaka chast Jankela i puno srece u-buduce! Srbija je uz tebe! :-)))

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Svaka cast Janko! Decko se uvek bori do kraja, za njega nista nije unapred izgubljeno, nikada se ne predaja pre kraja! To nije nas mentalitet, ali trebalo bi da ga promenimo, a Janko to upravo radi!

sladjana

pre 15 godina

BRAVOOO CAREEEE!!!!!!

uživala sam dok sam te gledala,tako se igra za svoju zemlju,za sebe,za ceo narod,za ceo svet....
Želim ti da osvojiš bar neku medalju,jer zaslužuješ je...

SAMO NAPRED JANKO!!!!

Tea (JJ and Janko fan)

pre 15 godina

BRAVO KRALJU MOJ...verovala sam u tebe, znala sam da ti to mozes! Uz tebe sam uvek...sada samo polako i hrabro grabi ka sto boljem plasmanu...neverovatn uspeh bi postigao kad bi mu medalja postala prva titula u karijeri! Janko , pokazao si kako se igra za Srbiju...NAJBOLJI SI KRALJU ,OBOZAVAM TE!!!

Ema

pre 15 godina

Bravo Janko, care!! Ti si pravi primer igraca koji postize najbolje rezultate kada igra za svoju zemlju. Samo napred, pa da gledamo jedno srpsko finale. :D

JoHnnY

pre 15 godina

ZNAO SAM!!! Samo da sad ne ispadne on nekog autsajdera kao sto ima obicaj :)
Uvek si davao vise od 100% kada si igrao za Srbiju i znaj da narod to zna da ceni! Idemo JANKO :)

Goran Runjevac

pre 15 godina

Tipsa je lik, uvek kada pomislim da je pao, on se vine u visine. Idemo Tipso do finala, sada te niko ne moze zaustaviti, posle ovakve igre, Federer, Nadal i Djoka su mala deca. Napred tipso.

zoki

pre 15 godina

gledao sam ga jutros...bio je odlican...i znate sta IGRAO JE SA POVREĐENOM NOGOM, CAK MU JE I ZAMENJEN ZAVOJ, za razliku od ane koju boli prst...BRAVO MAJSTORE TAKO SE TREBA BORITI I SVI TREBA DA SE UGLEDAJU NA TEBE

Dalibor Drašković

pre 15 godina

Nemam reči. Nadam se da ljudi shvataju da je ovaj čovek sve svoje najbolje dao za Srbiju. Srce, znoj, sve što zna i što ne zna. On je uvek oko 50-og mesta na ATP listi a za zemlju protiv najboljih na svetu igra kao da mu je poslednje. Braaavo Janko ! Srbija do Pekinga !

vlatkos

pre 15 godina

Bravo Janko! Po ko zna koji put pokazao si koliko mozes! Nadam se da ces konacno uspeti da se izboris sam sa sobom i da odigras celo takmicenje na tom nivou.

Jos jednom svaka cast i ovaj put idi do kraja!

srba

pre 15 godina

Ajde Jankela care, odlicno si to odradio. Nemooj samo opet da ponovis ranije greske i da kiksnes protiv nekih anonimusa jer ti je sad zreb otvoren do same zavrsnice. Sretno care. POkazi ko si i sta si

jole

pre 15 godina

Do prvog kola mu je bio otvoren zreb, a sada se zatvara, jer dolaze laksi protivnici. Salim se naravno , sve cestitke Janku na prolazu u drugo kolo OI.

Joca ( Tipsa No1)

pre 15 godina

Hvala Janko što si mi ulepšao dan...protiv najboljih i za Srbiju uvek najbolje...zaslužuješ medalju i mnogo više...Napred Jankela!!!!

ivcho

pre 15 godina

Bravo Janko, sve pohvale za danasnju igru. Samo se plasim onoga sto sledi....Kad bi jos mogao da poveze dobra dva-tri meca, e to bi vec bilo nesto. A zreb ko bombona!Mada, realno, nisam siguran da ce daleko da dogura. Voleo bih da nisam u pravu...

Nikolica

pre 15 godina

Janko nadahnut, spreman, motivisan. Da nam je vise sportista(ljudi) koji su tako pre svega samosvesni a onda imaju izrazen osecaj za nacionalnu pripadnost, lako bi mi

deda

pre 15 godina

Bravo Janko MAJSTORE!!!Sada se vidi ko je PRAVI sportista...Mislim na to da Janko ĆUTI i IGRA,tj.NE FILIOZOFIRA MNOGO kao što to rade mnogi tenisrei...Da li se sećate kada je Novak izjavio da očekuje finale sa Nadalom???ccc...

MK

pre 15 godina

Fantasticno. Iskreno se nadam da ce u finalu da se sretnu nasi momci. A tada bih volela da pobedi Janko. Vidi se koliko mu igra za zemlju znaci. Igra i dusom i telom i celim srcem.

sonja

pre 15 godina

Zao mi je sto nisam bila u mogucnosti da gledam Janka, ali hvala bogu na dobrim direktorima, pa sam bar rezultat mogla da pratim. Hvala Janko na divnom ponedeljku.

3MAJ

pre 15 godina

Bravo Janko!

Nazalost, gubi u sledecem mecu. Igra protiv nekog tamo Rohusa koji je sezdeset i neki na svetu, nema tu dovoljno motivacije za Tipsu.

Nikola

pre 15 godina

BRAVO TIPSI!!!!!!!
Jer ste videli kako se covek svim srcem bori za svoju zemlju,a ne ko ovi fudbaleri!!!!!!!
Samo napred,mozes da pokazes sta znas na ovoj Olimpijadi!
Cestitke i za NOVAKA!
SAMO NAPRED MOMCI!!!!!!!!!!!!!

Jatros

pre 15 godina

Janko je po ko zna koji put pokazao da moze da igra sa teniserima iz top 10,i da ih pobedjuje!Cekam kad ce da odrzi dobar kontinuitet igara,a onda polufinale nije iznenadjenje kao ni finale!Finale Dokovic-Tipsarevic!

Ženevljanin

pre 15 godina

Nije ovo iznenađenje: Drugi teniser Srbije pobedio drugog igrača Španije! Kao što Nole može da bije Rafu a Troicki Robreda... obe zemle su teniske velesile, zar ne?:-). Ferer je bio potpuno nemoćan protiv maestralnog Tipse - delimično sam gledao snimak meča zahvaljujući španskoj (satelit-kabl) TV. Kao što je poznato, RTS to ne praktikuje (Tijanić je objasnio da je skupo) kao ni HRT. Ali, Bosanci to REDOVNO rade i to ne samo za svoje sportiste (koji i da se svi u so premetnu ne bu Turkom osolili ručka:-)) pa su tako prenosili i jedan od najboljih vaterpolo mečeva koji sam ikad gledao (priznajem, ne gledam ovaj sport često, jer se najvažnije akcije - one ispod vode - ne vide) Mađarska - Crna Gora 10:10. Da se vratim na Tipsarevića: pravi podvig će biti ako eliminiše Rohusa, koji ga redovno leši... valjda zato što Janko ne može da nađe motivaciju protiv tako malog (i doslovno) igrača...:-)

MILENA

pre 15 godina

Svaka cast Janko!!!
Ti si igrac velikog potencijala i mogucnosti,mislim da je doslo vreme da to celom svetu i pokazes!
SAMO NAPRED MAJSTORE!!!

tupac_the_king

pre 15 godina

''Game is in trouble,HELP ON THE WAY,don`t worry about nothin`,HELP ON THE WAY,game is fucked up JANKO IS ON THE WAY,we got this shit...''

Mirko, Vankuver

pre 15 godina

Ma lako je Janku protiv nekog iz prvih 10. Da ga ja vidim protiv Rohusa. Za njega su neprelazni oni za koje nikad ne cusmo.

grunf

pre 15 godina

Bravo Janko. Kada bi se samo uozbiljio daleko bi dogurao u svetskom tenisu. Ono što je interesantno i ti si toga svestan. Želim ti zdravlja i uspeha jer volim da gledam tvoju igru. Samo napred!

Dule

pre 15 godina

Janko,pa oswjetlaj nam bre obraz ti djoks ste bre swijetlo naseg tunela u kojem se nalazimo nas sport u globalu ,tu spadaju i ana (greota samo sto ne moze da nastawi swoj dalji hod),jelena i to je to..brawo carewi!

Jecika

pre 15 godina

Janki legendo nasa...SVAKA TI CAST....samo guraj sto dalje,pa mozda i do medalje :))) Verujem u tebe,mozes ti to...
IDEMO JANKO

Boki

pre 15 godina

Jedva čekam meč Tipsarević - Federer. Ceo svet će videti kako naš Janko izbacuje nabeđenog Švajcarca. Janko osvaja medalju za Srbiju.

pre 15 godina

Samo da se ne ponovi scenarij iz Wimbledona! Na našu sreću, Čilić igra s nositeljem Gonzálezom i to će ga dodatno motivirati. Stoga je njegov prolazak u 3. kolo, kako govori dosadašnje iskustvo, izglednije nego Tipsina pobjeda....

Max grobar

pre 15 godina

Bravo Janko!!!
Da me neko ne shvati pogresno, ali sam ubedjen da ce Janko ispasti vec u sledecem kolu...Poznat je po oscilacijama
Zelim mu sv najbolje...do medalje
Samo napred!!!

Sabonis

pre 15 godina

Ovi tenisači ne šljive olimpijske igre 2%.Puno ih je odustalo od turnira,a neki izgleda gube namjerno.Jedan Muuray da izgubi od nekog anonimusa??!! Puno, puno je njima važniji us open.

Jovan Popovic Dugi

pre 15 godina

Ama bre ovaj Janko me svaki puta obraduje. Ovako se bori za Srbiju i za nas Srbende. Jos da se i nasi politicari ugledaju na nase tenisere gde bi nam bio kraj. Ovakav sportista, skroman momak i intelektualac se zaista ne rada svaki dan. Janko je bre Lamborghini medu Ferarrijima.

Marija

pre 15 godina

Bas mi je zao sto sam na poslu pa nisam mogla da gledam... SVAKA CAST JANKO!!!! Stvarno ima veliko srce... a talenat se podrazumeva:) A bas sam bila besna od jutros kad sam procitala vesti da Ana ne igra... al sad je opet sve super

Konstantin 93

pre 15 godina

Klasican primer kako se igra za reprezentaciju, borbeno i skoncenrtisano do kraja, i nema onoga "jao boli me zglob ne mogu da igram" (ili jos gore "jao boli me palac ne mogu da igram, ali, jako mi je tesko"), Tipso pokazao si kako se igra za svoju zemlju! SVAKA CAST MAJSTORE!!! Al ste videli onaj urlik na kraju, koliko mu je ovo znacilo!
Jos nesto, i Janko je bio povredjen i sami ste videli da ima zavoj, pa da li ijednom pre olimpijade pomenuo da ima povredu? NIJE.
SAMO NAPRED JANKO DO MEDALJE, MOZES TI TO!!!!!!!!!

WTATP Lista

pre 15 godina

Jos posle zreba kada je izbegnuto ukrstanje sa Federerom, Djokovicem i Nadalom pre polufinala jasno je bilo da Janko ovde vise nije zbog "vazno je ucestvovati", i sada do polufinala samo Davidenko u njegovoj cetvrtini ima nesto bolje sanse. Treba li napominjati uopste da u slucaju da oba nasa muska singl predstavnika dodju do polufinala to automatski znaci bar jednu zagarantovanu medalju za nas. Teniseri su i dalje nasa glavna uzdanica na ovoj olimpijadi, i pored tragicnih okolnosti pod kojima je prvi nosilac zenskog turnira nasa Ana Ivanovic (cije su pojedinacno sanse bile najvece, a zreb skroz otvoren do polufinala) bila prinudjena da odustane. Iako niko od njih nema pojedinacno tolike sanse za zlato kao vaterpolisti, posle ovog (za mene uzgred budi receno ocekivanog) Jankovog podviga, svo cetvoro nasih predstavnika su u dobrim izgledima za polufinale (narocito Djokovic), sto garantuje borbu za medalje.

Gentleman

pre 15 godina

Bravo Janko, mozes ti daleko!

Samo bez oscilacija, ako dobijes u drugom kolu ni medalja nije daleko!

Od svih nasih tenisera bi me najvise obradovalo da bas ti uzmes medalju, ko se slaze nek preporuci.

J.S. #23

pre 15 godina

Tako se igra za Srbiju, a ne boli me trepawica ili mozda obrwa! ! !
Janka boli zglob pa je rasturio 4 igracha sweta!! mislim shta reci!?!
Swaka chast Jankela i puno srece u-buduce! Srbija je uz tebe! :-)))

Masa

pre 15 godina

Bravo Janko :)))
Steta sto Rohus nije iz top 10, ali verujemo mi u Janka :)))
A ona paralela u 6 gemu drugog seta (mislim :))... Pokazao si Fereru!

krle

pre 15 godina

Janko, ajde molim te, nemoj biti dosledan sebi, pa promeni praksu da kada pobediš favorita, izgubiš u sledećem kolu od nekog prosečnog igrača.

sladjana

pre 15 godina

BRAVOOO CAREEEE!!!!!!

uživala sam dok sam te gledala,tako se igra za svoju zemlju,za sebe,za ceo narod,za ceo svet....
Želim ti da osvojiš bar neku medalju,jer zaslužuješ je...

SAMO NAPRED JANKO!!!!

vlatkos

pre 15 godina

Bravo Janko! Po ko zna koji put pokazao si koliko mozes! Nadam se da ces konacno uspeti da se izboris sam sa sobom i da odigras celo takmicenje na tom nivou.

Jos jednom svaka cast i ovaj put idi do kraja!

Nikolica

pre 15 godina

Janko nadahnut, spreman, motivisan. Da nam je vise sportista(ljudi) koji su tako pre svega samosvesni a onda imaju izrazen osecaj za nacionalnu pripadnost, lako bi mi

pre 15 godina

Samo da se ne ponovi scenarij iz Wimbledona! Na našu sreću, Čilić igra s nositeljem Gonzálezom i to će ga dodatno motivirati. Stoga je njegov prolazak u 3. kolo, kako govori dosadašnje iskustvo, izglednije nego Tipsina pobjeda....

Vitas Gerulaitis

pre 15 godina

Najjaci utisak sa meca je bio zapravo njegov sam kraj - kada je Janko skinuo majicu i prodrao se koliko ga glas nosi!!! U tome vidim njegovu snagu i istrajnost za dalje nastupe, na ovom turniru. Samo napred majstore, ti koji si pomalo neopravdano zapostavljen zbog vec "slavouglavu" udarenih zvezdica, sa ovih nasih prostora.

deda

pre 15 godina

Bravo Janko MAJSTORE!!!Sada se vidi ko je PRAVI sportista...Mislim na to da Janko ĆUTI i IGRA,tj.NE FILIOZOFIRA MNOGO kao što to rade mnogi tenisrei...Da li se sećate kada je Novak izjavio da očekuje finale sa Nadalom???ccc...

Tea (JJ and Janko fan)

pre 15 godina

BRAVO KRALJU MOJ...verovala sam u tebe, znala sam da ti to mozes! Uz tebe sam uvek...sada samo polako i hrabro grabi ka sto boljem plasmanu...neverovatn uspeh bi postigao kad bi mu medalja postala prva titula u karijeri! Janko , pokazao si kako se igra za Srbiju...NAJBOLJI SI KRALJU ,OBOZAVAM TE!!!

Goran Runjevac

pre 15 godina

Tipsa je lik, uvek kada pomislim da je pao, on se vine u visine. Idemo Tipso do finala, sada te niko ne moze zaustaviti, posle ovakve igre, Federer, Nadal i Djoka su mala deca. Napred tipso.

Dalibor Drašković

pre 15 godina

Nemam reči. Nadam se da ljudi shvataju da je ovaj čovek sve svoje najbolje dao za Srbiju. Srce, znoj, sve što zna i što ne zna. On je uvek oko 50-og mesta na ATP listi a za zemlju protiv najboljih na svetu igra kao da mu je poslednje. Braaavo Janko ! Srbija do Pekinga !

tupac_the_king

pre 15 godina

''Game is in trouble,HELP ON THE WAY,don`t worry about nothin`,HELP ON THE WAY,game is fucked up JANKO IS ON THE WAY,we got this shit...''

Sabonis

pre 15 godina

Ovi tenisači ne šljive olimpijske igre 2%.Puno ih je odustalo od turnira,a neki izgleda gube namjerno.Jedan Muuray da izgubi od nekog anonimusa??!! Puno, puno je njima važniji us open.

Danko

pre 15 godina

Janko uvek igra srcem...svaka mu cast!!!
Znam da je imao problema sa motivacijom kad igra protiv slabijih igraca,nadam se da sutra to nece biti slucaj,jer igra za drzavu,za medalju...

ivcho

pre 15 godina

Bravo Janko, sve pohvale za danasnju igru. Samo se plasim onoga sto sledi....Kad bi jos mogao da poveze dobra dva-tri meca, e to bi vec bilo nesto. A zreb ko bombona!Mada, realno, nisam siguran da ce daleko da dogura. Voleo bih da nisam u pravu...

MILENA

pre 15 godina

Svaka cast Janko!!!
Ti si igrac velikog potencijala i mogucnosti,mislim da je doslo vreme da to celom svetu i pokazes!
SAMO NAPRED MAJSTORE!!!

JoHnnY

pre 15 godina

ZNAO SAM!!! Samo da sad ne ispadne on nekog autsajdera kao sto ima obicaj :)
Uvek si davao vise od 100% kada si igrao za Srbiju i znaj da narod to zna da ceni! Idemo JANKO :)

srba

pre 15 godina

Ajde Jankela care, odlicno si to odradio. Nemooj samo opet da ponovis ranije greske i da kiksnes protiv nekih anonimusa jer ti je sad zreb otvoren do same zavrsnice. Sretno care. POkazi ko si i sta si

zoki

pre 15 godina

gledao sam ga jutros...bio je odlican...i znate sta IGRAO JE SA POVREĐENOM NOGOM, CAK MU JE I ZAMENJEN ZAVOJ, za razliku od ane koju boli prst...BRAVO MAJSTORE TAKO SE TREBA BORITI I SVI TREBA DA SE UGLEDAJU NA TEBE

Mirko, Vankuver

pre 15 godina

Ma lako je Janku protiv nekog iz prvih 10. Da ga ja vidim protiv Rohusa. Za njega su neprelazni oni za koje nikad ne cusmo.

Max grobar

pre 15 godina

Bravo Janko!!!
Da me neko ne shvati pogresno, ali sam ubedjen da ce Janko ispasti vec u sledecem kolu...Poznat je po oscilacijama
Zelim mu sv najbolje...do medalje
Samo napred!!!

Lale Gator

pre 15 godina

Janko je vrlo čudan igrač. Za trenutak pomisliš da je gotov, okreneš kanal (zbog malera) a kad se vratiš on dobija. Sa njim nikad u kladionicu, osim na gemove.
Sviđa mi se jer je borac, mada mislim da se nekad folira, čisto da nervira protivnika.
Ipak, SVAKA ČAST, majstore !!!!

Ema

pre 15 godina

Bravo Janko, care!! Ti si pravi primer igraca koji postize najbolje rezultate kada igra za svoju zemlju. Samo napred, pa da gledamo jedno srpsko finale. :D

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Svaka cast Janko! Decko se uvek bori do kraja, za njega nista nije unapred izgubljeno, nikada se ne predaja pre kraja! To nije nas mentalitet, ali trebalo bi da ga promenimo, a Janko to upravo radi!

sonja

pre 15 godina

Zao mi je sto nisam bila u mogucnosti da gledam Janka, ali hvala bogu na dobrim direktorima, pa sam bar rezultat mogla da pratim. Hvala Janko na divnom ponedeljku.

jole

pre 15 godina

Do prvog kola mu je bio otvoren zreb, a sada se zatvara, jer dolaze laksi protivnici. Salim se naravno , sve cestitke Janku na prolazu u drugo kolo OI.

grunf

pre 15 godina

Bravo Janko. Kada bi se samo uozbiljio daleko bi dogurao u svetskom tenisu. Ono što je interesantno i ti si toga svestan. Želim ti zdravlja i uspeha jer volim da gledam tvoju igru. Samo napred!

3MAJ

pre 15 godina

Bravo Janko!

Nazalost, gubi u sledecem mecu. Igra protiv nekog tamo Rohusa koji je sezdeset i neki na svetu, nema tu dovoljno motivacije za Tipsu.

Joca ( Tipsa No1)

pre 15 godina

Hvala Janko što si mi ulepšao dan...protiv najboljih i za Srbiju uvek najbolje...zaslužuješ medalju i mnogo više...Napred Jankela!!!!

Nikola

pre 15 godina

BRAVO TIPSI!!!!!!!
Jer ste videli kako se covek svim srcem bori za svoju zemlju,a ne ko ovi fudbaleri!!!!!!!
Samo napred,mozes da pokazes sta znas na ovoj Olimpijadi!
Cestitke i za NOVAKA!
SAMO NAPRED MOMCI!!!!!!!!!!!!!

Jatros

pre 15 godina

Janko je po ko zna koji put pokazao da moze da igra sa teniserima iz top 10,i da ih pobedjuje!Cekam kad ce da odrzi dobar kontinuitet igara,a onda polufinale nije iznenadjenje kao ni finale!Finale Dokovic-Tipsarevic!

Dule

pre 15 godina

Janko,pa oswjetlaj nam bre obraz ti djoks ste bre swijetlo naseg tunela u kojem se nalazimo nas sport u globalu ,tu spadaju i ana (greota samo sto ne moze da nastawi swoj dalji hod),jelena i to je to..brawo carewi!

MK

pre 15 godina

Fantasticno. Iskreno se nadam da ce u finalu da se sretnu nasi momci. A tada bih volela da pobedi Janko. Vidi se koliko mu igra za zemlju znaci. Igra i dusom i telom i celim srcem.

Jecika

pre 15 godina

Janki legendo nasa...SVAKA TI CAST....samo guraj sto dalje,pa mozda i do medalje :))) Verujem u tebe,mozes ti to...
IDEMO JANKO

Boki

pre 15 godina

Jedva čekam meč Tipsarević - Federer. Ceo svet će videti kako naš Janko izbacuje nabeđenog Švajcarca. Janko osvaja medalju za Srbiju.

Ženevljanin

pre 15 godina

Nije ovo iznenađenje: Drugi teniser Srbije pobedio drugog igrača Španije! Kao što Nole može da bije Rafu a Troicki Robreda... obe zemle su teniske velesile, zar ne?:-). Ferer je bio potpuno nemoćan protiv maestralnog Tipse - delimično sam gledao snimak meča zahvaljujući španskoj (satelit-kabl) TV. Kao što je poznato, RTS to ne praktikuje (Tijanić je objasnio da je skupo) kao ni HRT. Ali, Bosanci to REDOVNO rade i to ne samo za svoje sportiste (koji i da se svi u so premetnu ne bu Turkom osolili ručka:-)) pa su tako prenosili i jedan od najboljih vaterpolo mečeva koji sam ikad gledao (priznajem, ne gledam ovaj sport često, jer se najvažnije akcije - one ispod vode - ne vide) Mađarska - Crna Gora 10:10. Da se vratim na Tipsarevića: pravi podvig će biti ako eliminiše Rohusa, koji ga redovno leši... valjda zato što Janko ne može da nađe motivaciju protiv tako malog (i doslovno) igrača...:-)

Jovan Popovic Dugi

pre 15 godina

Ama bre ovaj Janko me svaki puta obraduje. Ovako se bori za Srbiju i za nas Srbende. Jos da se i nasi politicari ugledaju na nase tenisere gde bi nam bio kraj. Ovakav sportista, skroman momak i intelektualac se zaista ne rada svaki dan. Janko je bre Lamborghini medu Ferarrijima.