Fudbal 37

Sreda, 16.07.2008.

19:19

Spasojević: "Nismo znali programe"

Spasojeviæ: "Nismo znali programe" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Predrag

pre 15 godina

Odmah ćemo reagovati na odgovarajući način, kao najtrofejniji i najpopularniji klub sa ovih prostora.

КАКО?
Ако је ово менаџер године...
Чувене српске економије...
Туњавију и безбојнију особу нисам до сада видио у животу. О јавним личностима да не говорим.
Ушемио се са Караџићем...
Звезда нема став а Томић сједи до Караџића готово с главом на његовом рамену.Фотографија све говори.
Мишковић је побјеснио с правом, а сад му се обојица шлихтају до границе повраћања.
Какви људи...какви клубови...

Sandinista

pre 15 godina

Naljutilo se dete, pa otislo kuci da se duri. Sada ce da posalje tatu da prebije sve one sto mu nisu dali da bude po njegovom.
Prvi put posle vise od 25 godina, predsednik FSJ, FSSiCG ili FSS nije kadar iz "Mateje Kezmana" ili neko veoma blizak najvecem klubu nasih naroda i narodnosti i odmah u kuknjavu.
Kad cujem kako kukaju i meni se place. Sta cu kad sam sazaljive prirode?

dusan

pre 15 godina

"Prelazni rok nije završen za Crvenu zvezdu. Još nekoliko igrača se nalazi na spisku naših želja."

matematika je krajnje interesantna: nova uprava je spremila 4-5 miliona evra za pojacanja (najave iz juna). Do sada smo prodali igrace za oko 5 miliona evra + od kastilja uzimamo jos oko 3 miliona evra. dakle, trebalo bi da raspolazemo sa oko 13 miliona evra minus 500 hiljada (novac za koji su do sada dovedena ova tzv. pojacanja). Pretpostavka je da necemo bas sve pare potrositi na nove igrace, ali ne vidim ni jedan razlog da ne potrosimo veci deo na pojacanja posto smo bukvalno ocajni. Ako je sve vec tako neka neki genije iz uprave odgovori na pitanja kako je moguce da je princ tagoe skup ili je darko kovacevic skup?

Janko

pre 15 godina

Marko Miskovic je izjavio da je protiv Karadzica posto je on taj koji je oteo titulu Zvezdi prosle sezone i ja se slazem sa njim.

Posto ne znam sta ocekuje Toplica sad postenu borbu nece dobiti sampion se zna unapred sudije su namestene i sad zbogom srpski fudbale Karadzic ce se obogatiti.

Ser_Zile

pre 15 godina

Kandidat za predsednika FSS nije predstavio svoj program,plan za oporavak i razvoj Srposkog fudbala (ako ga mi jos uvek imamo)???? Zalosno je sto je ovako izabranan Karadzic... Nemam komentara! Meni je iskreno drago sto zvezda nije glasala za njega i sto nije podrzala takavog kandidata! Sada Tomislav moze lepo da kaze "Plan? Program? Pa ja to nemam i nije mi potreban kada ne palniram nista korisno za Srpski fudbal da radim vec samo da jos malo uzmem kes ispod stola i to e to..." Sto se tice Zvezdinih pojacanja koja su najavljena kako "bombe" za sada nisam video ni jednu sto jeste zabrinjavajuce ali takav nam je i budzet pa sam svestan da moramo da kupujemo neke anonimne igarce za koje se sumnja da ce kasnije da budu extra kao sto je bilo primera sa Kastiljom i Gajom... nadam se da ce Zeman da sklopi ekipu koje ce da trci, da iga fudbal a ne da statira na treneu!

D66

pre 15 godina

Treba da vas je sve sramota koji "radite" u upravi zadnjih deset + godina. Ne mogu da se setim ama bas nijednog extra igraca kojeg ste vi stvorili u omladinskoj skoli ili pronasli i doveli kao klinca. A poznato je da 80% u Srbiji (i sire) klinaca masta o crveno belom dresu. Pa i trecerazredni klubovi za deset godina izbace po nekog extra talentovanog igraca a Zvezdina skola - nista.
Sta radite, bre? Napolje svi.

boban

pre 15 godina

Neobično za čoveka takvog renomea i pretpostavlja se staloženog i odmerenog da daje tako nesmotrene izjave. Prvo, treba sačekati da Savez i njegov prvi čovek počnu da rade, pa onda ukoliko se pokažu neke nepravilnosti reagovati na adekvatan način. Međutim, ovako ispada da se već unapred zna da će se neko zalagati na urušavanju ugleda C. Zvezde ?!
Tipično za nas-stani u gard i raspali, po principu: napad je najbolja odbrana. Prilično degutantno i rekao bih tragikomično. A, u pitanju je samo loptanje...!

dr. b

pre 15 godina

Ha, ha, ha... Tole je kralj! Prvo im oteo duplu krunu, onda izvredjao Miskovica mladjeg na polufinalu kupa u sred loze na marakani, a sad ga i oterao iz kluba... Pa, gani, priznajte, zar nije sposoban!!!

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Je li Toplice, bese li neki sastanak prekjuce u FSS ili sam ja sanjao? Pa sto se suzdrzaste na sastanku, sto to tamo ne rece? Nego nas drugi najveci klub nema svoj stav. Sramno. Zato ste i drugi.

milan-br.1

pre 15 godina

Taj mali Miskovic bolje da je dao neki dinar za pojacanja a ne da Zvezda dovodi treceligaske igrace iz Azerbejdzana, umesto sto hoce da vodi klupsku politiku a nije radio ni fizicko u skoli

Neko iz mase

pre 15 godina

Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ...

Ha ha zar to jos postoji

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Nova sapunica, uradjena po uzoru na one Latino-americke, koja se zove Crvne zvezda ne prestaje da intrigira publiku i dobija sve vise poklonika, ukazuju merenja gledanosti na piplmetrima. Da li ce mladjani Marko odrmrznuti svoju funkciju, ili ce Zvezda imati ledenog ciku u UO ? Da li ce Bunja uspeti u epskoj potrazi za mega-giga-zvezdom prelaznog roka ? Da li ce dusmani iz fudbalskog saveza, ali i oni koji rovare iz same Zvezde, uspeti u svojim planovima ? Sve je u rukama scenrista, ali ne treba da brinemo, kao i u svakoj sapunici bice ocekivanih ali i neocekivanih preokreta.
Od vremena sage sa Dzajom, novo rukovodstvo je ipak napredovalo. Za razliku od spektakla koji je pravljen oko renoviranja WC-a na severnoj tribini, danas se kao graditeljski poduhvat predstavljaju grejaci za travu na glavnom terenu i pomocni teren sa vestackom travom. Sa vestackom travom Zvezdini igraci imali su prilke sa se sretnu u Mancesteru tokom jednog dela priprema koje su sporovodili pre otprilike dvadesetak godina. Tada su fudbaleri bili zapanjeni onim sto su videli, a sta je rukovodstvo crveno-belih sprecilo sve ove godine da tako nesto naprave, ostace nerazjasnjena misterija.
Ako Zvezda kojim slucajem i ne bude imala bog zna kakav tim imace odlican teren, sa grejacima. A u Srbiji spojiti dva dobra i te kako je tesko.
Uspeli smo da saznamo da i predsednik koji je manje u Zvezdi a vise u svojim inostranim firmama, ima stav po odredjenim pitanjima. Taj stav je uzdrzan po pitanju predsednika saveza, jer im ni jedan kandidat nije predlozio plan i viziju. Ne secam se da je sam predsednik ponudio neku viziju kada je preuzimao vodecu ulogu u Zvezdi. Ili je mozda deo te tajne vizije, gradnja stadiona Zvezde u Surcinu, a koriscenje sadasnjeg placa za izgradnju poslovno-stambenog prostora. To cemo plasim se saznati kada bude nastao konacni rasplet ove sapunice.
I sve nekako zvuci kao prazna prica. Teren je bio ocajan i renoviranje je bilo neminovno, mada neki kazu da se to radi samo zbog Univerzijade. Tim je rasprodat, a posto se ugovori sa novajlijama uglavnom potpisuju na godinu dana ili su u pitanju pozajmice, od pravljenja neke nove fizionomije ekipe nema ni govora. Doveden je trener koji ima savremen pogled na igru, ali je i pitanje koliko ce da se zadrzi, ukoliko rezultati budu izostali.
Neke od ovih odgovora dobicemo vrlo brzo, a za neke moracemo da sacekamo sam finis ove sapunice.

Delija NS

pre 15 godina

Iako cu malo skrenuti sa teme,zelim da istaknem da je,prema zvanicnim podatcima,Zvezda na pojacanja potrosila samo 360 000 evra (???),a zaradila 6 miliona do sada,bez Kastilja (+ jos 2,8 mil).Nikako mi ne ide u glavu gde su sva ta silna pojacanja ili ti ""bombe"",koje su najavljivane posle neuspesne sezone.Niko od nas sigurno nije mogao ni da sanja da ce to biti neki Jakovic,Devic,Vukobratovic,Jokic... KO SU TI ZUMBULI ??? U redu ako se radi o mladim i talentovanim igracima,ali nama trenutno trebaju nosioci igre,sto ovi zapravo nisu,ali s`obzirom na tim u pripremnim utakmicama izgleda da moraju da budu,bez obzira na njihov nedostatak kvaliteta i iskustva.
Stoga se pitam,dokle ce nas lagati i mazati nam oci sa pricom o velikim pojacanjima,bombama i slicno,a onda iz godine u godinu dovoditi sve gore i gore igrace,a tim tonuti sve dublje i dublje (primer Slask -nazalost). I za kraj,da ne bude sve tako crno,izbor trenera je fantastican i nadam se da ce bar on istrajati u svojim namerama,ali imajuci u vidu nas mentalitet i trenutni tim Zvezde,NEKA MU JE BOG U POMOCI !!!!!

ljut sam kao ris

pre 15 godina

,,Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub''

Toliko o tome da se ni jedan domaci klub ne favorizuje...sta je ovo trebalo da znaci...ali iskreno? Znaci da se zvezda favorizuje, a da posle pricaju ovo-ono...more muka mi je vise od c****a, zvezde, osvojenih kupova u proslom milenijumu, najveceg kluba u vasioni i sire, kluba koji je osvojio sve sto se moze osvojiti i koji vec DECENIJU I PO ne igra znacajne evropske utakmice, da slucajno ne bi ponizio male evropske klubove tipa bajerna, reala, milana, psv-a, pa cak i brage i boltona, pa da kazemo i zenita...
p.s.i c****i, nemojte da pricate price tipa da grobari uvek prvi ostavljaju komentare na ,,vase'' vesti...da se razumemo, vi ostavljate komentare na ,,nase'', mi na ,,vase'' i to je to. nista neuobicajeno...
pozdrav svim ljudima dobre volje

mihailo

pre 15 godina

A sportski direktor trazi zamnene za igrace za koje je tvrdio da ce 2 sigurno igrati u Zvezdi tj. Milovanovica,Kastilja i Milijasa.Vec od ponedeljka nijedan nece biti u Zvezdi a intezivna potraga za pojacanjima trajace do 31 avgusta,kada ce veseli Toplica da izadje pred novinare i kaze:Zbog odlaska finansijera Miskovica nismo u mogucnosti da dovedemo planirana pojacanja.Taj Miskovic otprilike ima neke principe a ostala bando lopovska napolje iz Zvezde.

marko

pre 15 godina

uzdrzani???!!! o duzdrzanih leba nema toplice...daj podnesi ostavku vise, neka miskovici to preuzmu, bolje oni nego da toma karadzic drma i tamo i ovamo
evo im se ivica dacic vrnuo na vlast...ccc
sve vise mi ova generacija zvijezdinih funkcionera lici na kvislinge...toliko od mene'

Pera Detlic

pre 15 godina

Nadam se da ovaj covek stvarno misli to sto kaze, jer ako uprava dopusti da nas mafijasko-grobarski FSS i dalje ponizava bolje im je da se ciste. Ovo sto je Miskovic navodno izjavio verovatno ima za cilj podilazenje Zvezdinim navijacima, jer, kada kazete da ste izricito protiv Karadzica, sigurno je da cete pokupiti neke simpatije.

Dobro je sto se radi na infrastrukturi, ali mislim da zestoko kasnimo. Igracki kadar nam je blago receno ocajan, Bunjevcevic se nalupetao ovih dana toliko da nisam imao volje da komentarisem. Samo se nadam (kao i svaki blesavi navijac) da ce me demantovati i on a i ovi igraci sto su se ni krivi-ni duzni nasli u CZ. Zeman ih ''lomi'' na treninzima, covek je video da nam je jedini adut maximalna fizicka pripremljenost, jer od lepote i extra kvaliteta u ovom timu izgleda da nece biti nista.Najzdraviji i najizdrzljiviji ce igrati, pa sta bude. Rekoh nadam se, ali se vise ne zavaravam i ne nerviram i to od utakmice sa Arisom, kada umalo nisam razbio TV od muke.
Jasno je da je sve ovo u nasem fudbalu jedna tragikomedija, na kojoj mozemo da zahvalimo tragikomicnoj drzavi u kojoj zivimo. Kada se to promeni, doci ce mozda i bolji dani za fudbal. Ovako, sve pare koje se navodno uloze u fudbal nestaju u crnoj rupi, slicnoj onoj iz koje su izleteli meci koji su ubili Bulatovica, Curuviju, Djindjica i mnoge druge cija imena i ne znamo.

Zato, zivce u frizider, i vidimo se mozda jednog dana, u Ligi Sampiona, na stadionu Rajka Mitica (recimo), sa novim semaforom i navijacima koji se nece deliti na one sto dolaze samo protiv Milana i Bajerna i one druge...

Gale Delija

pre 15 godina

1.Pravi potez sto nisu glasali,mada nista ne znaci(toliko o trenutnom ugledu zvezde).To su trebali svi koji su protiv Toleta da ni nedodju da glasaju,a ovako jedan ko nijedan.A to nema nigde u evropi,pa nijedan predsednik kluba,a kamoli saveza nije izabran,a da pre toga se nije znao njegov program.Znaci smo kod nas.On mozda ima u glavi da opljacka sve,jer mi neznamo sta on misli i kad ce uopste da iznese plan.Postali smo kao slepci,a Tole kao dobar pas koji ce nas prevesti preko ulice(samo da nas nesto nezgazi,nedaj Boze)
2.Da je Miskovic vec vlasnik NASE ZVEZDE,pokazuje i ova situacija:Citiram Toplicu:'On je odlucijo da privremeno zamrzne funkciju u upravnom odboru.' Svaki dalji kom. je suvisan.
3.Jedina dobra stvar slozicemo se svi i jedan plus je teren,koji je godinama unistavan od silnih koncerata i ponosni smo sto cemo kao nekad imati teren(travnnjak)na kojem ce igrati sampioni
4.Kao nikad do sad navijacima su pripreme,uprava i dovodjenje 'pojacanja' veliki trn u oku,ali ipak netrebamo biti toliki skeptici,nego sacekati pocetak sezone i kup uefa.Ali ipak treba nam VRHUNSKI i KVALITETAN napadac,odbranbeni i posto Kastiljo vec pakuje kofere jedan zadnji vezni(N.Kovacevic).To mi netrazimo,to je Bunjino obecanje ako Kastiljo ode.
5.I na kraju kad pocne sezona(14.08.),videcemo gde smo i sta smo!Bice svega zato ostanite snama jer cemo da pravimo istoriju.Kakvu?Videce se!

najveći klub

pre 15 godina

„Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub.

hahahahha
ok je jedino da se favorizujemo mi nikako drugi domaći klub

bosanski delija

pre 15 godina

toplice nista pametnije za vreme svog mandata nisi uradio,svaka cast,nebi digo ruku ni za jednog od njih dvojice,baksuz do baksuza.

deki

pre 15 godina

a na sednici ce obavestiti clanove skupstine da je konacno u novinama procitao da je poceo prelazni rok i da se konacno krene sa dovodjenjem pravih pojacanja

mirda

pre 15 godina

dobro je da bar stadion sredjuju,da nam se u evropi vise ne smeju.od tih silnih pojacanja cisto sumnjam da ce biti nesto,daj boze da gresim....

smehotes

pre 15 godina

Pa sta je ovde istina? Smesno mi je sve ovo. :)
Steta sto Dzajic nije tu, bili biste jaci. Svi ljudi u zvezdi su Partizanovo pojacanje.

Danilos

pre 15 godina

Sportski direktor Goran Bunjevčević intenzivno radi na pronalaženju odgovarajućih zamena igračima koji su otišli u letnjem prelaznom roku.


Ne sumnjamo, svakog dana neke BOMBE!

Danilos

pre 15 godina

Sportski direktor Goran Bunjevčević intenzivno radi na pronalaženju odgovarajućih zamena igračima koji su otišli u letnjem prelaznom roku.


Ne sumnjamo, svakog dana neke BOMBE!

Pera Detlic

pre 15 godina

Nadam se da ovaj covek stvarno misli to sto kaze, jer ako uprava dopusti da nas mafijasko-grobarski FSS i dalje ponizava bolje im je da se ciste. Ovo sto je Miskovic navodno izjavio verovatno ima za cilj podilazenje Zvezdinim navijacima, jer, kada kazete da ste izricito protiv Karadzica, sigurno je da cete pokupiti neke simpatije.

Dobro je sto se radi na infrastrukturi, ali mislim da zestoko kasnimo. Igracki kadar nam je blago receno ocajan, Bunjevcevic se nalupetao ovih dana toliko da nisam imao volje da komentarisem. Samo se nadam (kao i svaki blesavi navijac) da ce me demantovati i on a i ovi igraci sto su se ni krivi-ni duzni nasli u CZ. Zeman ih ''lomi'' na treninzima, covek je video da nam je jedini adut maximalna fizicka pripremljenost, jer od lepote i extra kvaliteta u ovom timu izgleda da nece biti nista.Najzdraviji i najizdrzljiviji ce igrati, pa sta bude. Rekoh nadam se, ali se vise ne zavaravam i ne nerviram i to od utakmice sa Arisom, kada umalo nisam razbio TV od muke.
Jasno je da je sve ovo u nasem fudbalu jedna tragikomedija, na kojoj mozemo da zahvalimo tragikomicnoj drzavi u kojoj zivimo. Kada se to promeni, doci ce mozda i bolji dani za fudbal. Ovako, sve pare koje se navodno uloze u fudbal nestaju u crnoj rupi, slicnoj onoj iz koje su izleteli meci koji su ubili Bulatovica, Curuviju, Djindjica i mnoge druge cija imena i ne znamo.

Zato, zivce u frizider, i vidimo se mozda jednog dana, u Ligi Sampiona, na stadionu Rajka Mitica (recimo), sa novim semaforom i navijacima koji se nece deliti na one sto dolaze samo protiv Milana i Bajerna i one druge...

bosanski delija

pre 15 godina

toplice nista pametnije za vreme svog mandata nisi uradio,svaka cast,nebi digo ruku ni za jednog od njih dvojice,baksuz do baksuza.

deki

pre 15 godina

a na sednici ce obavestiti clanove skupstine da je konacno u novinama procitao da je poceo prelazni rok i da se konacno krene sa dovodjenjem pravih pojacanja

mirda

pre 15 godina

dobro je da bar stadion sredjuju,da nam se u evropi vise ne smeju.od tih silnih pojacanja cisto sumnjam da ce biti nesto,daj boze da gresim....

smehotes

pre 15 godina

Pa sta je ovde istina? Smesno mi je sve ovo. :)
Steta sto Dzajic nije tu, bili biste jaci. Svi ljudi u zvezdi su Partizanovo pojacanje.

Gale Delija

pre 15 godina

1.Pravi potez sto nisu glasali,mada nista ne znaci(toliko o trenutnom ugledu zvezde).To su trebali svi koji su protiv Toleta da ni nedodju da glasaju,a ovako jedan ko nijedan.A to nema nigde u evropi,pa nijedan predsednik kluba,a kamoli saveza nije izabran,a da pre toga se nije znao njegov program.Znaci smo kod nas.On mozda ima u glavi da opljacka sve,jer mi neznamo sta on misli i kad ce uopste da iznese plan.Postali smo kao slepci,a Tole kao dobar pas koji ce nas prevesti preko ulice(samo da nas nesto nezgazi,nedaj Boze)
2.Da je Miskovic vec vlasnik NASE ZVEZDE,pokazuje i ova situacija:Citiram Toplicu:'On je odlucijo da privremeno zamrzne funkciju u upravnom odboru.' Svaki dalji kom. je suvisan.
3.Jedina dobra stvar slozicemo se svi i jedan plus je teren,koji je godinama unistavan od silnih koncerata i ponosni smo sto cemo kao nekad imati teren(travnnjak)na kojem ce igrati sampioni
4.Kao nikad do sad navijacima su pripreme,uprava i dovodjenje 'pojacanja' veliki trn u oku,ali ipak netrebamo biti toliki skeptici,nego sacekati pocetak sezone i kup uefa.Ali ipak treba nam VRHUNSKI i KVALITETAN napadac,odbranbeni i posto Kastiljo vec pakuje kofere jedan zadnji vezni(N.Kovacevic).To mi netrazimo,to je Bunjino obecanje ako Kastiljo ode.
5.I na kraju kad pocne sezona(14.08.),videcemo gde smo i sta smo!Bice svega zato ostanite snama jer cemo da pravimo istoriju.Kakvu?Videce se!

ljut sam kao ris

pre 15 godina

,,Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub''

Toliko o tome da se ni jedan domaci klub ne favorizuje...sta je ovo trebalo da znaci...ali iskreno? Znaci da se zvezda favorizuje, a da posle pricaju ovo-ono...more muka mi je vise od c****a, zvezde, osvojenih kupova u proslom milenijumu, najveceg kluba u vasioni i sire, kluba koji je osvojio sve sto se moze osvojiti i koji vec DECENIJU I PO ne igra znacajne evropske utakmice, da slucajno ne bi ponizio male evropske klubove tipa bajerna, reala, milana, psv-a, pa cak i brage i boltona, pa da kazemo i zenita...
p.s.i c****i, nemojte da pricate price tipa da grobari uvek prvi ostavljaju komentare na ,,vase'' vesti...da se razumemo, vi ostavljate komentare na ,,nase'', mi na ,,vase'' i to je to. nista neuobicajeno...
pozdrav svim ljudima dobre volje

dr. b

pre 15 godina

Ha, ha, ha... Tole je kralj! Prvo im oteo duplu krunu, onda izvredjao Miskovica mladjeg na polufinalu kupa u sred loze na marakani, a sad ga i oterao iz kluba... Pa, gani, priznajte, zar nije sposoban!!!

milan-br.1

pre 15 godina

Taj mali Miskovic bolje da je dao neki dinar za pojacanja a ne da Zvezda dovodi treceligaske igrace iz Azerbejdzana, umesto sto hoce da vodi klupsku politiku a nije radio ni fizicko u skoli

Delija NS

pre 15 godina

Iako cu malo skrenuti sa teme,zelim da istaknem da je,prema zvanicnim podatcima,Zvezda na pojacanja potrosila samo 360 000 evra (???),a zaradila 6 miliona do sada,bez Kastilja (+ jos 2,8 mil).Nikako mi ne ide u glavu gde su sva ta silna pojacanja ili ti ""bombe"",koje su najavljivane posle neuspesne sezone.Niko od nas sigurno nije mogao ni da sanja da ce to biti neki Jakovic,Devic,Vukobratovic,Jokic... KO SU TI ZUMBULI ??? U redu ako se radi o mladim i talentovanim igracima,ali nama trenutno trebaju nosioci igre,sto ovi zapravo nisu,ali s`obzirom na tim u pripremnim utakmicama izgleda da moraju da budu,bez obzira na njihov nedostatak kvaliteta i iskustva.
Stoga se pitam,dokle ce nas lagati i mazati nam oci sa pricom o velikim pojacanjima,bombama i slicno,a onda iz godine u godinu dovoditi sve gore i gore igrace,a tim tonuti sve dublje i dublje (primer Slask -nazalost). I za kraj,da ne bude sve tako crno,izbor trenera je fantastican i nadam se da ce bar on istrajati u svojim namerama,ali imajuci u vidu nas mentalitet i trenutni tim Zvezde,NEKA MU JE BOG U POMOCI !!!!!

najveći klub

pre 15 godina

„Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub.

hahahahha
ok je jedino da se favorizujemo mi nikako drugi domaći klub

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Nova sapunica, uradjena po uzoru na one Latino-americke, koja se zove Crvne zvezda ne prestaje da intrigira publiku i dobija sve vise poklonika, ukazuju merenja gledanosti na piplmetrima. Da li ce mladjani Marko odrmrznuti svoju funkciju, ili ce Zvezda imati ledenog ciku u UO ? Da li ce Bunja uspeti u epskoj potrazi za mega-giga-zvezdom prelaznog roka ? Da li ce dusmani iz fudbalskog saveza, ali i oni koji rovare iz same Zvezde, uspeti u svojim planovima ? Sve je u rukama scenrista, ali ne treba da brinemo, kao i u svakoj sapunici bice ocekivanih ali i neocekivanih preokreta.
Od vremena sage sa Dzajom, novo rukovodstvo je ipak napredovalo. Za razliku od spektakla koji je pravljen oko renoviranja WC-a na severnoj tribini, danas se kao graditeljski poduhvat predstavljaju grejaci za travu na glavnom terenu i pomocni teren sa vestackom travom. Sa vestackom travom Zvezdini igraci imali su prilke sa se sretnu u Mancesteru tokom jednog dela priprema koje su sporovodili pre otprilike dvadesetak godina. Tada su fudbaleri bili zapanjeni onim sto su videli, a sta je rukovodstvo crveno-belih sprecilo sve ove godine da tako nesto naprave, ostace nerazjasnjena misterija.
Ako Zvezda kojim slucajem i ne bude imala bog zna kakav tim imace odlican teren, sa grejacima. A u Srbiji spojiti dva dobra i te kako je tesko.
Uspeli smo da saznamo da i predsednik koji je manje u Zvezdi a vise u svojim inostranim firmama, ima stav po odredjenim pitanjima. Taj stav je uzdrzan po pitanju predsednika saveza, jer im ni jedan kandidat nije predlozio plan i viziju. Ne secam se da je sam predsednik ponudio neku viziju kada je preuzimao vodecu ulogu u Zvezdi. Ili je mozda deo te tajne vizije, gradnja stadiona Zvezde u Surcinu, a koriscenje sadasnjeg placa za izgradnju poslovno-stambenog prostora. To cemo plasim se saznati kada bude nastao konacni rasplet ove sapunice.
I sve nekako zvuci kao prazna prica. Teren je bio ocajan i renoviranje je bilo neminovno, mada neki kazu da se to radi samo zbog Univerzijade. Tim je rasprodat, a posto se ugovori sa novajlijama uglavnom potpisuju na godinu dana ili su u pitanju pozajmice, od pravljenja neke nove fizionomije ekipe nema ni govora. Doveden je trener koji ima savremen pogled na igru, ali je i pitanje koliko ce da se zadrzi, ukoliko rezultati budu izostali.
Neke od ovih odgovora dobicemo vrlo brzo, a za neke moracemo da sacekamo sam finis ove sapunice.

mihailo

pre 15 godina

A sportski direktor trazi zamnene za igrace za koje je tvrdio da ce 2 sigurno igrati u Zvezdi tj. Milovanovica,Kastilja i Milijasa.Vec od ponedeljka nijedan nece biti u Zvezdi a intezivna potraga za pojacanjima trajace do 31 avgusta,kada ce veseli Toplica da izadje pred novinare i kaze:Zbog odlaska finansijera Miskovica nismo u mogucnosti da dovedemo planirana pojacanja.Taj Miskovic otprilike ima neke principe a ostala bando lopovska napolje iz Zvezde.

Neko iz mase

pre 15 godina

Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ...

Ha ha zar to jos postoji

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Je li Toplice, bese li neki sastanak prekjuce u FSS ili sam ja sanjao? Pa sto se suzdrzaste na sastanku, sto to tamo ne rece? Nego nas drugi najveci klub nema svoj stav. Sramno. Zato ste i drugi.

Sandinista

pre 15 godina

Naljutilo se dete, pa otislo kuci da se duri. Sada ce da posalje tatu da prebije sve one sto mu nisu dali da bude po njegovom.
Prvi put posle vise od 25 godina, predsednik FSJ, FSSiCG ili FSS nije kadar iz "Mateje Kezmana" ili neko veoma blizak najvecem klubu nasih naroda i narodnosti i odmah u kuknjavu.
Kad cujem kako kukaju i meni se place. Sta cu kad sam sazaljive prirode?

D66

pre 15 godina

Treba da vas je sve sramota koji "radite" u upravi zadnjih deset + godina. Ne mogu da se setim ama bas nijednog extra igraca kojeg ste vi stvorili u omladinskoj skoli ili pronasli i doveli kao klinca. A poznato je da 80% u Srbiji (i sire) klinaca masta o crveno belom dresu. Pa i trecerazredni klubovi za deset godina izbace po nekog extra talentovanog igraca a Zvezdina skola - nista.
Sta radite, bre? Napolje svi.

dusan

pre 15 godina

"Prelazni rok nije završen za Crvenu zvezdu. Još nekoliko igrača se nalazi na spisku naših želja."

matematika je krajnje interesantna: nova uprava je spremila 4-5 miliona evra za pojacanja (najave iz juna). Do sada smo prodali igrace za oko 5 miliona evra + od kastilja uzimamo jos oko 3 miliona evra. dakle, trebalo bi da raspolazemo sa oko 13 miliona evra minus 500 hiljada (novac za koji su do sada dovedena ova tzv. pojacanja). Pretpostavka je da necemo bas sve pare potrositi na nove igrace, ali ne vidim ni jedan razlog da ne potrosimo veci deo na pojacanja posto smo bukvalno ocajni. Ako je sve vec tako neka neki genije iz uprave odgovori na pitanja kako je moguce da je princ tagoe skup ili je darko kovacevic skup?

boban

pre 15 godina

Neobično za čoveka takvog renomea i pretpostavlja se staloženog i odmerenog da daje tako nesmotrene izjave. Prvo, treba sačekati da Savez i njegov prvi čovek počnu da rade, pa onda ukoliko se pokažu neke nepravilnosti reagovati na adekvatan način. Međutim, ovako ispada da se već unapred zna da će se neko zalagati na urušavanju ugleda C. Zvezde ?!
Tipično za nas-stani u gard i raspali, po principu: napad je najbolja odbrana. Prilično degutantno i rekao bih tragikomično. A, u pitanju je samo loptanje...!

Ser_Zile

pre 15 godina

Kandidat za predsednika FSS nije predstavio svoj program,plan za oporavak i razvoj Srposkog fudbala (ako ga mi jos uvek imamo)???? Zalosno je sto je ovako izabranan Karadzic... Nemam komentara! Meni je iskreno drago sto zvezda nije glasala za njega i sto nije podrzala takavog kandidata! Sada Tomislav moze lepo da kaze "Plan? Program? Pa ja to nemam i nije mi potreban kada ne palniram nista korisno za Srpski fudbal da radim vec samo da jos malo uzmem kes ispod stola i to e to..." Sto se tice Zvezdinih pojacanja koja su najavljena kako "bombe" za sada nisam video ni jednu sto jeste zabrinjavajuce ali takav nam je i budzet pa sam svestan da moramo da kupujemo neke anonimne igarce za koje se sumnja da ce kasnije da budu extra kao sto je bilo primera sa Kastiljom i Gajom... nadam se da ce Zeman da sklopi ekipu koje ce da trci, da iga fudbal a ne da statira na treneu!

Janko

pre 15 godina

Marko Miskovic je izjavio da je protiv Karadzica posto je on taj koji je oteo titulu Zvezdi prosle sezone i ja se slazem sa njim.

Posto ne znam sta ocekuje Toplica sad postenu borbu nece dobiti sampion se zna unapred sudije su namestene i sad zbogom srpski fudbale Karadzic ce se obogatiti.

marko

pre 15 godina

uzdrzani???!!! o duzdrzanih leba nema toplice...daj podnesi ostavku vise, neka miskovici to preuzmu, bolje oni nego da toma karadzic drma i tamo i ovamo
evo im se ivica dacic vrnuo na vlast...ccc
sve vise mi ova generacija zvijezdinih funkcionera lici na kvislinge...toliko od mene'

Predrag

pre 15 godina

Odmah ćemo reagovati na odgovarajući način, kao najtrofejniji i najpopularniji klub sa ovih prostora.

КАКО?
Ако је ово менаџер године...
Чувене српске економије...
Туњавију и безбојнију особу нисам до сада видио у животу. О јавним личностима да не говорим.
Ушемио се са Караџићем...
Звезда нема став а Томић сједи до Караџића готово с главом на његовом рамену.Фотографија све говори.
Мишковић је побјеснио с правом, а сад му се обојица шлихтају до границе повраћања.
Какви људи...какви клубови...

ljut sam kao ris

pre 15 godina

,,Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub''

Toliko o tome da se ni jedan domaci klub ne favorizuje...sta je ovo trebalo da znaci...ali iskreno? Znaci da se zvezda favorizuje, a da posle pricaju ovo-ono...more muka mi je vise od c****a, zvezde, osvojenih kupova u proslom milenijumu, najveceg kluba u vasioni i sire, kluba koji je osvojio sve sto se moze osvojiti i koji vec DECENIJU I PO ne igra znacajne evropske utakmice, da slucajno ne bi ponizio male evropske klubove tipa bajerna, reala, milana, psv-a, pa cak i brage i boltona, pa da kazemo i zenita...
p.s.i c****i, nemojte da pricate price tipa da grobari uvek prvi ostavljaju komentare na ,,vase'' vesti...da se razumemo, vi ostavljate komentare na ,,nase'', mi na ,,vase'' i to je to. nista neuobicajeno...
pozdrav svim ljudima dobre volje

smehotes

pre 15 godina

Pa sta je ovde istina? Smesno mi je sve ovo. :)
Steta sto Dzajic nije tu, bili biste jaci. Svi ljudi u zvezdi su Partizanovo pojacanje.

najveći klub

pre 15 godina

„Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub.

hahahahha
ok je jedino da se favorizujemo mi nikako drugi domaći klub

Danilos

pre 15 godina

Sportski direktor Goran Bunjevčević intenzivno radi na pronalaženju odgovarajućih zamena igračima koji su otišli u letnjem prelaznom roku.


Ne sumnjamo, svakog dana neke BOMBE!

Janko

pre 15 godina

Marko Miskovic je izjavio da je protiv Karadzica posto je on taj koji je oteo titulu Zvezdi prosle sezone i ja se slazem sa njim.

Posto ne znam sta ocekuje Toplica sad postenu borbu nece dobiti sampion se zna unapred sudije su namestene i sad zbogom srpski fudbale Karadzic ce se obogatiti.

Sandinista

pre 15 godina

Naljutilo se dete, pa otislo kuci da se duri. Sada ce da posalje tatu da prebije sve one sto mu nisu dali da bude po njegovom.
Prvi put posle vise od 25 godina, predsednik FSJ, FSSiCG ili FSS nije kadar iz "Mateje Kezmana" ili neko veoma blizak najvecem klubu nasih naroda i narodnosti i odmah u kuknjavu.
Kad cujem kako kukaju i meni se place. Sta cu kad sam sazaljive prirode?

mirda

pre 15 godina

dobro je da bar stadion sredjuju,da nam se u evropi vise ne smeju.od tih silnih pojacanja cisto sumnjam da ce biti nesto,daj boze da gresim....

bosanski delija

pre 15 godina

toplice nista pametnije za vreme svog mandata nisi uradio,svaka cast,nebi digo ruku ni za jednog od njih dvojice,baksuz do baksuza.

Gale Delija

pre 15 godina

1.Pravi potez sto nisu glasali,mada nista ne znaci(toliko o trenutnom ugledu zvezde).To su trebali svi koji su protiv Toleta da ni nedodju da glasaju,a ovako jedan ko nijedan.A to nema nigde u evropi,pa nijedan predsednik kluba,a kamoli saveza nije izabran,a da pre toga se nije znao njegov program.Znaci smo kod nas.On mozda ima u glavi da opljacka sve,jer mi neznamo sta on misli i kad ce uopste da iznese plan.Postali smo kao slepci,a Tole kao dobar pas koji ce nas prevesti preko ulice(samo da nas nesto nezgazi,nedaj Boze)
2.Da je Miskovic vec vlasnik NASE ZVEZDE,pokazuje i ova situacija:Citiram Toplicu:'On je odlucijo da privremeno zamrzne funkciju u upravnom odboru.' Svaki dalji kom. je suvisan.
3.Jedina dobra stvar slozicemo se svi i jedan plus je teren,koji je godinama unistavan od silnih koncerata i ponosni smo sto cemo kao nekad imati teren(travnnjak)na kojem ce igrati sampioni
4.Kao nikad do sad navijacima su pripreme,uprava i dovodjenje 'pojacanja' veliki trn u oku,ali ipak netrebamo biti toliki skeptici,nego sacekati pocetak sezone i kup uefa.Ali ipak treba nam VRHUNSKI i KVALITETAN napadac,odbranbeni i posto Kastiljo vec pakuje kofere jedan zadnji vezni(N.Kovacevic).To mi netrazimo,to je Bunjino obecanje ako Kastiljo ode.
5.I na kraju kad pocne sezona(14.08.),videcemo gde smo i sta smo!Bice svega zato ostanite snama jer cemo da pravimo istoriju.Kakvu?Videce se!

dr. b

pre 15 godina

Ha, ha, ha... Tole je kralj! Prvo im oteo duplu krunu, onda izvredjao Miskovica mladjeg na polufinalu kupa u sred loze na marakani, a sad ga i oterao iz kluba... Pa, gani, priznajte, zar nije sposoban!!!

marko

pre 15 godina

uzdrzani???!!! o duzdrzanih leba nema toplice...daj podnesi ostavku vise, neka miskovici to preuzmu, bolje oni nego da toma karadzic drma i tamo i ovamo
evo im se ivica dacic vrnuo na vlast...ccc
sve vise mi ova generacija zvijezdinih funkcionera lici na kvislinge...toliko od mene'

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Nova sapunica, uradjena po uzoru na one Latino-americke, koja se zove Crvne zvezda ne prestaje da intrigira publiku i dobija sve vise poklonika, ukazuju merenja gledanosti na piplmetrima. Da li ce mladjani Marko odrmrznuti svoju funkciju, ili ce Zvezda imati ledenog ciku u UO ? Da li ce Bunja uspeti u epskoj potrazi za mega-giga-zvezdom prelaznog roka ? Da li ce dusmani iz fudbalskog saveza, ali i oni koji rovare iz same Zvezde, uspeti u svojim planovima ? Sve je u rukama scenrista, ali ne treba da brinemo, kao i u svakoj sapunici bice ocekivanih ali i neocekivanih preokreta.
Od vremena sage sa Dzajom, novo rukovodstvo je ipak napredovalo. Za razliku od spektakla koji je pravljen oko renoviranja WC-a na severnoj tribini, danas se kao graditeljski poduhvat predstavljaju grejaci za travu na glavnom terenu i pomocni teren sa vestackom travom. Sa vestackom travom Zvezdini igraci imali su prilke sa se sretnu u Mancesteru tokom jednog dela priprema koje su sporovodili pre otprilike dvadesetak godina. Tada su fudbaleri bili zapanjeni onim sto su videli, a sta je rukovodstvo crveno-belih sprecilo sve ove godine da tako nesto naprave, ostace nerazjasnjena misterija.
Ako Zvezda kojim slucajem i ne bude imala bog zna kakav tim imace odlican teren, sa grejacima. A u Srbiji spojiti dva dobra i te kako je tesko.
Uspeli smo da saznamo da i predsednik koji je manje u Zvezdi a vise u svojim inostranim firmama, ima stav po odredjenim pitanjima. Taj stav je uzdrzan po pitanju predsednika saveza, jer im ni jedan kandidat nije predlozio plan i viziju. Ne secam se da je sam predsednik ponudio neku viziju kada je preuzimao vodecu ulogu u Zvezdi. Ili je mozda deo te tajne vizije, gradnja stadiona Zvezde u Surcinu, a koriscenje sadasnjeg placa za izgradnju poslovno-stambenog prostora. To cemo plasim se saznati kada bude nastao konacni rasplet ove sapunice.
I sve nekako zvuci kao prazna prica. Teren je bio ocajan i renoviranje je bilo neminovno, mada neki kazu da se to radi samo zbog Univerzijade. Tim je rasprodat, a posto se ugovori sa novajlijama uglavnom potpisuju na godinu dana ili su u pitanju pozajmice, od pravljenja neke nove fizionomije ekipe nema ni govora. Doveden je trener koji ima savremen pogled na igru, ali je i pitanje koliko ce da se zadrzi, ukoliko rezultati budu izostali.
Neke od ovih odgovora dobicemo vrlo brzo, a za neke moracemo da sacekamo sam finis ove sapunice.

Neko iz mase

pre 15 godina

Budite uvereni da Crvena zvezda neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ...

Ha ha zar to jos postoji

boban

pre 15 godina

Neobično za čoveka takvog renomea i pretpostavlja se staloženog i odmerenog da daje tako nesmotrene izjave. Prvo, treba sačekati da Savez i njegov prvi čovek počnu da rade, pa onda ukoliko se pokažu neke nepravilnosti reagovati na adekvatan način. Međutim, ovako ispada da se već unapred zna da će se neko zalagati na urušavanju ugleda C. Zvezde ?!
Tipično za nas-stani u gard i raspali, po principu: napad je najbolja odbrana. Prilično degutantno i rekao bih tragikomično. A, u pitanju je samo loptanje...!

Bob Sent Kler

pre 15 godina

Je li Toplice, bese li neki sastanak prekjuce u FSS ili sam ja sanjao? Pa sto se suzdrzaste na sastanku, sto to tamo ne rece? Nego nas drugi najveci klub nema svoj stav. Sramno. Zato ste i drugi.

D66

pre 15 godina

Treba da vas je sve sramota koji "radite" u upravi zadnjih deset + godina. Ne mogu da se setim ama bas nijednog extra igraca kojeg ste vi stvorili u omladinskoj skoli ili pronasli i doveli kao klinca. A poznato je da 80% u Srbiji (i sire) klinaca masta o crveno belom dresu. Pa i trecerazredni klubovi za deset godina izbace po nekog extra talentovanog igraca a Zvezdina skola - nista.
Sta radite, bre? Napolje svi.

deki

pre 15 godina

a na sednici ce obavestiti clanove skupstine da je konacno u novinama procitao da je poceo prelazni rok i da se konacno krene sa dovodjenjem pravih pojacanja

Pera Detlic

pre 15 godina

Nadam se da ovaj covek stvarno misli to sto kaze, jer ako uprava dopusti da nas mafijasko-grobarski FSS i dalje ponizava bolje im je da se ciste. Ovo sto je Miskovic navodno izjavio verovatno ima za cilj podilazenje Zvezdinim navijacima, jer, kada kazete da ste izricito protiv Karadzica, sigurno je da cete pokupiti neke simpatije.

Dobro je sto se radi na infrastrukturi, ali mislim da zestoko kasnimo. Igracki kadar nam je blago receno ocajan, Bunjevcevic se nalupetao ovih dana toliko da nisam imao volje da komentarisem. Samo se nadam (kao i svaki blesavi navijac) da ce me demantovati i on a i ovi igraci sto su se ni krivi-ni duzni nasli u CZ. Zeman ih ''lomi'' na treninzima, covek je video da nam je jedini adut maximalna fizicka pripremljenost, jer od lepote i extra kvaliteta u ovom timu izgleda da nece biti nista.Najzdraviji i najizdrzljiviji ce igrati, pa sta bude. Rekoh nadam se, ali se vise ne zavaravam i ne nerviram i to od utakmice sa Arisom, kada umalo nisam razbio TV od muke.
Jasno je da je sve ovo u nasem fudbalu jedna tragikomedija, na kojoj mozemo da zahvalimo tragikomicnoj drzavi u kojoj zivimo. Kada se to promeni, doci ce mozda i bolji dani za fudbal. Ovako, sve pare koje se navodno uloze u fudbal nestaju u crnoj rupi, slicnoj onoj iz koje su izleteli meci koji su ubili Bulatovica, Curuviju, Djindjica i mnoge druge cija imena i ne znamo.

Zato, zivce u frizider, i vidimo se mozda jednog dana, u Ligi Sampiona, na stadionu Rajka Mitica (recimo), sa novim semaforom i navijacima koji se nece deliti na one sto dolaze samo protiv Milana i Bajerna i one druge...

mihailo

pre 15 godina

A sportski direktor trazi zamnene za igrace za koje je tvrdio da ce 2 sigurno igrati u Zvezdi tj. Milovanovica,Kastilja i Milijasa.Vec od ponedeljka nijedan nece biti u Zvezdi a intezivna potraga za pojacanjima trajace do 31 avgusta,kada ce veseli Toplica da izadje pred novinare i kaze:Zbog odlaska finansijera Miskovica nismo u mogucnosti da dovedemo planirana pojacanja.Taj Miskovic otprilike ima neke principe a ostala bando lopovska napolje iz Zvezde.

Delija NS

pre 15 godina

Iako cu malo skrenuti sa teme,zelim da istaknem da je,prema zvanicnim podatcima,Zvezda na pojacanja potrosila samo 360 000 evra (???),a zaradila 6 miliona do sada,bez Kastilja (+ jos 2,8 mil).Nikako mi ne ide u glavu gde su sva ta silna pojacanja ili ti ""bombe"",koje su najavljivane posle neuspesne sezone.Niko od nas sigurno nije mogao ni da sanja da ce to biti neki Jakovic,Devic,Vukobratovic,Jokic... KO SU TI ZUMBULI ??? U redu ako se radi o mladim i talentovanim igracima,ali nama trenutno trebaju nosioci igre,sto ovi zapravo nisu,ali s`obzirom na tim u pripremnim utakmicama izgleda da moraju da budu,bez obzira na njihov nedostatak kvaliteta i iskustva.
Stoga se pitam,dokle ce nas lagati i mazati nam oci sa pricom o velikim pojacanjima,bombama i slicno,a onda iz godine u godinu dovoditi sve gore i gore igrace,a tim tonuti sve dublje i dublje (primer Slask -nazalost). I za kraj,da ne bude sve tako crno,izbor trenera je fantastican i nadam se da ce bar on istrajati u svojim namerama,ali imajuci u vidu nas mentalitet i trenutni tim Zvezde,NEKA MU JE BOG U POMOCI !!!!!

milan-br.1

pre 15 godina

Taj mali Miskovic bolje da je dao neki dinar za pojacanja a ne da Zvezda dovodi treceligaske igrace iz Azerbejdzana, umesto sto hoce da vodi klupsku politiku a nije radio ni fizicko u skoli

Ser_Zile

pre 15 godina

Kandidat za predsednika FSS nije predstavio svoj program,plan za oporavak i razvoj Srposkog fudbala (ako ga mi jos uvek imamo)???? Zalosno je sto je ovako izabranan Karadzic... Nemam komentara! Meni je iskreno drago sto zvezda nije glasala za njega i sto nije podrzala takavog kandidata! Sada Tomislav moze lepo da kaze "Plan? Program? Pa ja to nemam i nije mi potreban kada ne palniram nista korisno za Srpski fudbal da radim vec samo da jos malo uzmem kes ispod stola i to e to..." Sto se tice Zvezdinih pojacanja koja su najavljena kako "bombe" za sada nisam video ni jednu sto jeste zabrinjavajuce ali takav nam je i budzet pa sam svestan da moramo da kupujemo neke anonimne igarce za koje se sumnja da ce kasnije da budu extra kao sto je bilo primera sa Kastiljom i Gajom... nadam se da ce Zeman da sklopi ekipu koje ce da trci, da iga fudbal a ne da statira na treneu!

dusan

pre 15 godina

"Prelazni rok nije završen za Crvenu zvezdu. Još nekoliko igrača se nalazi na spisku naših želja."

matematika je krajnje interesantna: nova uprava je spremila 4-5 miliona evra za pojacanja (najave iz juna). Do sada smo prodali igrace za oko 5 miliona evra + od kastilja uzimamo jos oko 3 miliona evra. dakle, trebalo bi da raspolazemo sa oko 13 miliona evra minus 500 hiljada (novac za koji su do sada dovedena ova tzv. pojacanja). Pretpostavka je da necemo bas sve pare potrositi na nove igrace, ali ne vidim ni jedan razlog da ne potrosimo veci deo na pojacanja posto smo bukvalno ocajni. Ako je sve vec tako neka neki genije iz uprave odgovori na pitanja kako je moguce da je princ tagoe skup ili je darko kovacevic skup?

Predrag

pre 15 godina

Odmah ćemo reagovati na odgovarajući način, kao najtrofejniji i najpopularniji klub sa ovih prostora.

КАКО?
Ако је ово менаџер године...
Чувене српске економије...
Туњавију и безбојнију особу нисам до сада видио у животу. О јавним личностима да не говорим.
Ушемио се са Караџићем...
Звезда нема став а Томић сједи до Караџића готово с главом на његовом рамену.Фотографија све говори.
Мишковић је побјеснио с правом, а сад му се обојица шлихтају до границе повраћања.
Какви људи...какви клубови...