Fudbal 85

Petak, 11.07.2008.

10:49

Blekburn nudi milione za Kastilja

Blekburn nudi milione za Kastilja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

sale

pre 15 godina

"Ne daj se ti ZVEZDO, i da mi ponude
Milione milione, nebrini ti ZVEZDO
OSTACU KRAJ TEBE!!!"

... Eh kad bi Segundo Castillo pevao ovako...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ (1970, 11. jul 2008 16:42)

A sad izbaci titule u bocanju, bejzbolu, ragbiju i slicnim jako bitnim i pracenim sportovima kod nas...

COFI

pre 15 godina

Ma bolje da uzmemo i ove pare, a ne da mu istekne i ovako kratak ugovor, mada Kastiljo je nas najbolji igrac na poziciji zadnjeg veznog u poslenjih 10 god, to je svima jasno!

zulu_zg

pre 15 godina

Što više pratim vaše transfere to više shvaćam kakav je Mamić čarobnjak. Dat ću vam zlatan savjet, ako ga želite - PRESTANITE POTPISIVATI UGOVORE KOJIMA VAM MANAGERI ODNOSE DIO KOLAČA! To je napravio Dinamo. I vidite kaj je postigao. To je od ove sezone napravio i Hajduk. Ne brinite se, Zvezda i Partizan su institucije, dobri igrači će vam i dalje dolaziti. Jedino šta će se promijeniti - ovako ćete na njima i zarađivati.

delijasipovo

pre 15 godina

ma pustite ga i doveite nikolu drincica on i kastiljo su istog kvaliteta dovdeite vucicevica i kallua i napravite tim egundo hvala za sve i srecno

UROS

pre 15 godina

Mislim da je lose to sto Bunjevcevic i kompanija rade... Dovode slabe igrace za male pare a prodaju najbolje. Sto se tice Kastilja, ukoliko ode, Zvezda nece naci boljeg. Dovesce nekog balvana za 10 puta manje para i tripovace se da zna da igra.

ivaan

pre 15 godina

@ Komsija

sinko, taj tvoj "dream-team" nije ni blizu mogucnosti naseg partizana, sto ce se i videti... u celom tom vasem "ekspertskom: timu vredi samo trener! tol'ko!

Miki

pre 15 godina

Nisam hteo da ulazim u raspravu, ali prosto ovoliku gomilu gluposti tesko je ignorisati...
Castillo je samo 50% Zvezdin igrac (kao sto je Jovetic bio Partizanov). U nekim situacijama prosto mora da se pristane na takve ucene. Pa cak i "veliki" ManU ima u svojim redovima dva prvotimca koja nisu 100% u vlasnistu kluba...
Plus u tih 7.5 miliona evra je i plata za fudbalera. Prosto tako se racunaju transferi na ostrvu. Prema tome 3.3 milina za Zvezdu je tacna cifra, i nema tu nikakve zavere, stoga obuzdajte mastu...
@Dule grobar
Momce, mnogo si ti mlad i naivan ako mislis da Drincici i slicni imaju klubove za koje navijaju... Nemoj biti smesan... Nema u nasem fudbalu vise igraca kao sto je bio recimo Pixi (ili Sekularac, ili u kosarci Danilovic), spreman da pauzira ali da dodje u Zvezdu, sada samo lova odlucuje.
Samo dva primera, Marjan Markovic je bio grobar kao klinac, svi koji su bili blizu tog transfera znaju to. Pa je opet nakon 2 sezone postao veci delija nego deca iz Zvezdine skole. Sa druge strane, (Vas) Ivic je bio delija, okoreli. Sa starijim bratom cak isao i na tekme Zvezde, al' zvezda nije bila zainteresovana, i kad se pojavio Partizan, naravno da je prigrabio priliku. Da igra u Proleteru (danas Banatu) i navija za Zvezdu, ili u Partizanu sa jasnim izgledima da resi svoju egzistenciju, nisam siguran da tu uopste postoji dilema.
Pa najvece zvezde kosarkaskog kluba Partizan su ili bili u mladosti navijaci Zvezde (Djordjevic, Kicanovic), ili cak i igrali za Zvezdu za saku dolara (Dalipagic, Divac)...
Igraci su prolazni, za klub se navija...

1970

pre 15 godina

(milos delija, 11. jul 2008 14:52)

Vi da igrate ligu sampiona u odbojci i rukometu??? Izvini molim te, ali toliko ste nisko pali da ste se prosle godine radovali bronzi svojih ODBOJKASICA u trecem po rangu takmicenju u Evropi !?!? Pa i ta liga sampiona u rukometu (ako je i igrate svake prestupne godine) i sam znas kako prolazite tamo, ako uzmete jednu pobedu u grupi bice dobro za vas. I za odbojku isto. A te tvoje price da je Zvezda veci FK od Partizana (sto i jeste, priznajem) na osnovu broja trofeja, onda bato moras da priznas da Zvezda nije ni do kolena Partizanu kad se gleda sportsko drustvo, jer sam procitao na jednom sajtu da je potrebno 25 godina da se Partizan ne takmici ni u jednom sportu da bi ga Zvezda dostigla po trofejima. A ti ako ne verujes informisi se malo i pogledaj koliko trofeja imamo mi a koliko vi, veruj mi zabolece te glava kad vidis koliko tvoja Zvezda zaostaje za Partizanom. Ziv bio sinko!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Slazem se da treba da ga puste, pogotovo sto je covek vise puta izjavio da zeli da ode. Verovatno je i njemu dosadila Meridijan superliga...a i za ove pare, ne bi bila takva greota :)

p.s. topalovici NE JAVLJAJTE SE !!!

Razanka Stip M.K.

pre 15 godina

@crvena zvezda-ponos Srbije
Da da vidi se koliko je zvezda "veliki" klub,kapiten ce vam igrati u drugoj francuskoj ligi.Tako mozes da se prodas samo ako si clan najvecek Srpskog brenda koji igra na najveceg stadiona bla bla...

greska u matrixu

pre 15 godina

Dobar je on igrac. Samo sta je klub uradio u Evropi dok je on bio tu!? Nista, i dzaba je i bio kad svaki put kad je presla granicu nase zemlje komsinica nije mogla da se sastavi. Pogresno vreme, pogresan trener, pogre... Jedino je on kao igrac bio pravi ali dzaba, klubu to i nije donelo mnogo sem par milki. I tako obicno bude kod nas, ali nadam se da se takav trend menja i da ce svaki strani igrac koji dodje da ostavi pecat, ali ne samo u domacoj ligi.
Potvrda kvaliteta je Evropa, zato i treba da ode...

Vuki

pre 15 godina

da se nadovezem na komentar 56:decko,a sta mislis zasto je Jovetic prodat za vece pare od Kastilja???pa zato sto je mladji mozgu jedan,on je 89.godiste,a Kastiljo je 82.godiste!A sto se tice Segundovog transfera-ja bi ga prvi zadrzao,ali je nasa realnost da ga prodamo..jedva smo ga i proslog leta zadrzali,Juventus ga je maltene uzeo vec,ne znam sta se posle desilo..pa ja da sam na njegovom mestu bi prvi zapalio!Zvezda bi od tih para trebalo da dovede Vucicevica,jednog zadnjeg veznog i sto je najvaznije jednog stopera,osim Gaja nema ko da igra,ostalo je smeh zivi!Devic,Jakovic i tako te scene-manite me ljudi!znaci,ako hoce nesto da naprave:proveren spic,zadnji vezni i stoper!ajmo Bunjo,razuveri me da si amater,tako sto ces uraditi ovo!

vlada

pre 15 godina

da ga prodaju nego sta!!!setimo se sta je bilo sa zigicem vest hem nudio za 12,5mil. a na kraju ga prodasmo za 7 celih.pa zvezda nije klub koji zivi od prodatih tv.prava sponzora(ili se varam)pa cak i veliki ajaks prodaje svoje najbolje igrace,da ga prodamo pa da bude i vuk sit i ovce na broju.
A kastilju svaka cast dao je puno zvezdi cak i vise nego neki"veliki"zvezdasi",i neka mu je sa srecom.

milos delija

pre 15 godina

@dule grobar
kao prvo,necete igrati ls u fudbalu
kao drugo ,igracete vaterpolo i kosarku a mi cemo odbojku i rukomet.tako da smo na istom
i jos jedno nemojte da se poredite sa nama u fudbalu jer od vas imamo vise osvojenih prvenstava,vise kupova,imamo titulu sampiona evrope i sveta,veci stadion itd.

insajder

pre 15 godina

Kao prvo cifra uopste nije toliko velika kako se prica, novine su to naduvele kao i uvek, da je tako Zvezda ne bi ni sekund razmisljala da li da ga proda. Tacna suma je negde oko 5 miliona evra, a posto menadzer ima veliki deo ugovora njemu i Kastilju ide nesto vise od polovine tih para, a Zvedi od 2 do 2.2 miliona, e sad ta cifra nije nesto posebno za Bunjevcevica jer je Kastiljo glavni igrac po njihovom planu za sledecu sezonu. Velike su sanse da Kastiljo ode jer kao i u slucaju Partizana i Diare (Stojadinovica), menadzer je taj koji ima glavnu rec,a jedina sansa da Kastiljo ostane je da licno on tako odluci kao sto je uradio vec pomenuti Diara. Neko je pomenu Zuku i Kastilja, pa da se nadovezem, njih dvojica su u principu slicni igraci, a cena im se razlikuje pre svega zbog godina, cinjenice da Kastiljo igra u reprezentaciji, a i rada menadzera jer Kastiljov menadzer naranvno ima veliki interes da proda svog klijenta jer je vlasnik 50% njegovog ugovora, a Zukin menadzer ce imati samo 15 ili 20% procenata zukinog dela posto Partizan uzima onih 1.5 miliona samo za sebe. U svakom slucaju Zvezda ce profitirati kako god se okrene, jer je za Ekvadorca dala oko 300 sve ukupno, a zaradice 2 miliona najmanje sto i nije malo, pogotovo za nase uslove, a ukoliko ostane bice jedan od glavnih igraca i cena ce mu sigurno skociti tako da na njemu moze samo da se profitira. I uopste ne vidim razlog da se navijaci ljute na menadzera, jer je taj covek jedini zasluzan sto je Kastiljo u Zvezdi, on ga je ponudio,platio polovinu transfera(a Zvezda u tm trenutku nije bila spremna da da 500 hiljada za nekog nepoznatog igraca iz Ekvadora) i na kraju ce ga prodati za velike pare, a uz sve to Kastiljo je odigrao fantasticno u crveno belom dresu!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Momak je nas daleko najbolji igrac, ali mislim da ovu ponudu ne treba odbiti jer iskreno ne verujem da ce se pojaviti bolja od te. Decko je i vise nego dovoljno pruzio Zvezdi, ostavljao je srce na terenu bukvalno svaku utakmicu i mislim da bi bilo fer prema njemu da klub prihvati tu ponudu.
Sa srecom u nastavku karijere majstore, necemo te zaboraviti!

Fw

pre 15 godina

jel cuo neko da se pregovara sa Ovekovim...reprezetantivac Turkmenistana?
jel to istina? navodno vredi 300.000 evra i blizu je potpisa

PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!

pre 15 godina

@16

Dinamo je prodao Eduarda za više para nego što će Zvezda Kastilja i Dinamo je (po tvojoj logici) mnogo veći klub...

I upoređuješ Keln i Blekburn,joj komedije...

Dule grobar

pre 15 godina

(Црвена Звезда-понос Србије, 11. jul 2008 11:31)

Decko, ti malo pretera sa tim konstatacijama. Mozda Kastiljo vredi vise na trzistu nego Zuka, Diara i Moreira zajedno, ali dzabe vam to kad su nama ta trojica donela titulu a taj vama moze samo novac. Uostalom, Jovetic je bolje prodan od Kastilja (8 milki) tako da ne vidim razlog zasto bi jedan klub bio veci od drugog samo na osnovu toga koliko je para uzeo za jednog igraca. A sto se tiche tvog nicka e to je vec posebna prica - jadna Srbija ako je njen ponos klub koji prosle sezone nije osvojio nijedan bod u Kupu Uefa, u kosarci i drugim sportovima skoro i da ne postoje. Partizan je prosle sezone u Evropi iako je bio izbacen uspeo da sakupi 2 pobede a vi u kvalifikacijama za LS, pa u kvalifikacijama za kup UEFA, pa u grupama kupa UEFA sve ukupno u svim tim takmicenjima samo 3 pobede (po 1:0). Da li je normalno da takva Zvezda bude ponos Srbije pored kosarkasa Partizana sa najmanjim budzetom u Evropi i sa samo jednim strancem koji su se probili do najboljih 8 u Evropi i malo im je falilo za F4. Vaterpolisti Partizana svake godine jurisaju na tron Evrope a u kom sportu se vi mozete pohvaliti time? Pa vi ni u jednom sportu i ne igrate ligu sampiona. Sad se malo vratimo fudbalu, Partizan ako bude kompletan - da igraci ne idu na OI imace velike sanse da se plasira u LS (ima tu grupa nekolicine timova protiv kojih bas nemamo sanse). Zamisli ti sad to - liga sampiona u fudbalu, evroliga u kosarci i evroliga u vaterpolu.

PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!!!

btw Nikola Drincic je Grobar i mozete samo da sanjate da ce doci, a videli smo kako ste prolazili kad ste pokusavali da angazujete Grobare (Tosic, Fejsa, Pavlovic).

Zoran Radojević

pre 15 godina

Kolika doza neinformisanosti na malo prostora!?

Klubovi nisu vlasnici celih ugovora fudbalera. Zato kod transfera klub dobija deo, deo dobija menadžer, a ostatak dobija fudbaler. Koliko ko dobija precizira se ugovorom pri dolasku igrača u klub.

Bunjevčević dovodi anonimuse! Pa? Jel ste čuli za Kastilja pre nego što je došao u Zvezdu? A za Žigića, Dejana Stankovića, Gaja, Vladimira Stojkovića... Niko se nije rodio slavan ;)

Zex

pre 15 godina

Eto sta nam rade menadzeri i nama(Prtizanu) i vama katastrofa gnusam se na to da ce neko da valja tolike pare , igrac je dobar i zaista vredi toliko samo da se stane na put ovim tiranima sta su nama sve uradili.

neinformisani

pre 15 godina

Koliko se sjecam, Kastiljo je prije dvije godine potpisao dvogodisnji ugovor, sa mogucnoscu da ode nakon prve godine.
Ako nisam u pravu neka me neko ispravi.
Tako da je tesko vjerovati da ce Zvezda dobiti bilo sta od tog transfera, ako sam u pravu.

bikuli

pre 15 godina

ljudi kastiljo je doveden za smesme pare, cuo sam nesto oko 250 000 evra, a da ga prodamo za 3,3 miliona nije malo!!!! druga stvar, decko je za dve godine u zvezdi dao sve, svaku je tekmu ginupo na terenu, i treba to da naplati, a znate sve da je minimalac u engleskoj 50 000 e nedeljno!!!! tako da, kastiljo, srecno majtore, zauvek ce te pamtiti delije sever!!!!

karibljanin

pre 15 godina

Vucicevic-vucicevic-vucicevic.
Ako ga dovedu,partizan je nadrljao.
Ko je gledao keln proslu sezone na tv zna o cemu pricam. Po meni najbolji srpski igrac trenutno i neznam zasto nikad u reprezentaciju nije pozvan.

dekiNS

pre 15 godina

Dobar je ali ne vredi te pare, 5 miliona najviše! Inače 60% pripada njegovom menadžeru a ostatak zvezdi i ljudima koji kupe kajmak u zvezdi!Ništa se nemojte bojati dobijate milion sigurno!

Zizo

pre 15 godina

Bolje da ga prodaju za ove pare i da kupe jos dva toliko ocajnicki ocekivana velika pojacanja!Ocemo pojacanja Bunjcevicu!!!DELIJE SEVER!

srbija

pre 15 godina

Ovo je neverovatno, Ja za 2/3 igraca nisam cuo. Sta ovaj Bunjevcevic radi to je strasno. Zeman ce da ode, mislim da tek sada vidi sa kim ima posla. Ma kakva evropska zvezda. Bolje da ne idemo nigde, nego da nas buse golovima, sada kada nemamo odbranu. Bas mi je krivo sta se radi od nase zvezde. Da li zna neko kakvi su ti novi igraci koji su dosli iz bivsih sovjetskih republika? Zvezdo volim te.

Ramplstilskin

pre 15 godina

Fussballgott Nemanja Vućićević u pregovorima sa Bunjom. Ovaj link zapušiće usta zlim jezicima
http://youtube.com/watch?v=YWMIR7mgtGo
ako prikaže delić ovoga sa klipa, osvajamo kup UEFA

Dejan

pre 15 godina

Samo da u Zvezdu dovedu jos nekog 40-godisnjaka i predstave ga kao veliko pojacanje... Ne postoji nikakav plan dovodjenja igraca, omladinska skola fudbala nije proizvela ni jednog kvalitetnog fudbalera u poslednjih 10 godina. Skauting je takav da 90% dovedenih igraca odigra 20 minuta za celu sezonu. Sjajan recept kako srusiti jednu instituciju kao sto je Crvena Zvezda. Sramota!

Komsija

pre 15 godina

wowww 3.3 mil

Stamenkovic
Markovic,???,Gay,Bronowicki
Koroman.N.Kovacevic,Drincic,Milijas
Burzanovic,
Kallon

Nema sta razbicemo komsije i pola evropu pozz za sve delije

medjutim

pre 15 godina

"И на крају, колико је Кастиљо квалитетнији фудбалер од Жуке рефлектује ова понуда, а подсећам на мизерних 1,5 мил евра које је нудио Келн за Бразилца. И не само то, овде се види колико је Звезда велики клуб, далеко изнад свих осталих, а нарочито изнад својих комшија из Хумске. "

He, kompleksi.. Ako ces tako, onda je zvezda mali klub za dinamo, koliko su oni uzeli za Modrica?

Velicinu kluba pokazite tako sto cete zadrzati Kastilja, a ne tako sto cete da ga prodate i pricate kako ste veliki jer ste uzeli puno para. Pokazite nastupom u Evropi (gde vas valjda nikakav zli fudbalski savez ne ometa). Ovako je ko kad bi ja reko da sam ekonomski ekspert zato sto bih umeo da prodam Telekom za velike pare. Jaka stvar.

Btw, jel' 7,5 miliona evra treba da bude ceo transfer ukljucujuci Kastiljovu platu a da zvezda dobija 3,3 miliona (sto bi bila mnoogo velika plata za Kastilja), ili zvezda nije vlasnik celog ugovora, kao sto je bio slucaj sa mnogim domacim fudbalerima u skorije vreme?

nikola BBRS

pre 15 godina

Ako hocete pravu ekipu za sledecu godinu,Kastiljo mora da ostane po svaku cenu,i treba dovesti jos 3 kvalitetna,proverena igraca,u svakoj liniji tima po jednog,samo tako mozemo necemu da se nadamo.Drincic je solidan igrac ali definitivno nije prava zamena za Kastilja....

lud_zbunjen

pre 15 godina

koliko? 3,3? pa gde odu ostale pare? jel ovo normalno? daj.... pa... auuuuu.... sacekajte jos jednu sezonu da dobijete 5... ova ekipa obecava, ali pre svega zbog trenera... videli smo kako je bilo sa zengom... ne ponovio se strasbur!

nemanja

pre 15 godina

Nije 7,5 miliona evra nego 9 jer je blegburn ponudio 6 miliona funti a jedna funta je 1,5 evro.Castllo zelim ti puno srece jer znam da ce ga zvezda prodati

Milos_bn

pre 15 godina

Za te pare dovedete Dejana Stankovića na jednogodišnju pozajmicu. To bi bilo najbolje što bi ste mogli uraditi.
Finale Uefa kupa
Zvezda je život

mirda

pre 15 godina

znamo da je kastiljo dobar igrac,ali bolje da uzmemo ovu kintu nego sledece sezone ili u januaru dobijemo2,3miliona.vucicevic je extra napadac dao je preko 20 golova za keln ove sezone ako ga dovedu to bi bilo odlicno.mislim da bi bilo pametno da se vrati branko boskovic koji nije skup a kvalitetan je.pozz

Ramplstilskin

pre 15 godina

On(Bunja) je dodao da će Crvena zvezda dovesti još tri fudbalera na sredini terena i u napadu, kao i da se pregovara sa Nemanjom Vučićevićem fudbalerom Kelna.

A odbrana??? Kako bre to??? Pa gde je taj iskusan štoper kojeg je Zeman tražio još pre početka priprema???
Po mojoj proceni treba nam pojačanje na svakoj poziciji osim bekova. Znači i štoper i zadnji vezni i centralni vezni i krilo i klasičan špic. To je 5 igrača.

Babin_zub

pre 15 godina

Predlazem akciju-da svi odemo ispred Bunjevceviceve kancelarije da se prijavimo na probu.Kakvi likovi danas dolaze u Zvezdu garant bi vecina nas potpisala.

Danilos

pre 15 godina

Ne zadrzavajte coveka ukoliko zeli da ode, nije nam potreban josh jedan Dusan Basta da se razvlachi po terenu i zali kako su svi iz njegove generacije vec u evropi, u "jakim" klubovima, a on se vuche u Crvenoj zvezdi!!
Zato pustite ga.

Hvala ti za sve Segundo, tvoje Delije!

Stefan

pre 15 godina

Ovakvim izjavama, Bunjevcevic nas otvoreno pravi budalama. Ili neka cuti i radi onako kako "mora" kao sto je to radio recimo Dzajic, ili neka stisne petlju i neka otvoreno kaze, u čabru smo - ovakva prilika se ne propušta - prodaćemo ga, kao što je radio Pixi npr. U svakom slučaju, onu "evropsku Zvezdu" ćemo čekato još dugo, dugo...

cole

pre 15 godina

Za te pare moguce je dovesti Dedea, koji je opet dao gol za Lucern protiv Borusije Dortmund (2:2). Svajcarski Del Pjero bi varovatno dosao u Zvezdu za oko 5oo hilj. evra posto mu je propao aranzman sa Hajdukom iz Splita.

Milan

pre 15 godina

Ostavite ga jos jednu sezonu i kostace 12 milki, Bunjo sad se pokazi...
Ako ste evropski tim ostavicete ga, kao i sto si sam rekao on je srce CZV...
PoozzZ

Y/Kv

pre 15 godina

Pocinje da me tako nervira ovaj Bunjevcevic i Spasojevic da je to ne verovatno!
Ne mogu da verujem da nece da puste Kastilja za ovako veliko obestecenje-pa sledece sezone ce dobiti 3puta manje,a za ovaj nowac ce kupiti sve sto im treba za sledecu sezonu.
Kastiljo=Drincic ili Kovacevic+Stoper+Napadac+Golman.
Mnogo se nesto ova uprava pravi luda!

Abruzzi

pre 15 godina

Lichno, prodao bih Kastilja. Ovakvu ponudu teshko da ce Zvezda ponovo dobiti... Dovedite Gorana Gogica!!! Bolje reshenje za mnoooogo manje para...

Boban

pre 15 godina

Za 7,5 miliona bi nasi klubovi prodali i stadione,ali nemojmo mnogorazbijati glave.Zvezda svake godine ima milionske ponude ,a igraci im odlaze za sicu ,( npr milovanovic )steta ,ali to je realnost.

Црвена Звезда-понос Србије

pre 15 godina

Као прво мислим да се ради о убедљиво најбољем страном фудбалеру који је икада играо у Србији. Као друго, без обзира што сам навијач Звезде, мислим да Управа треба да му дозволи одлазак наравно ако је тачно да се нуди толико новца. За те паре Звезда може да доведе бар три играча високе класе, тако да се Кастиљов одлазак не би превише осетио. А чак сам готово убеђен да се "на овоме радило" претходних дана, и да ће ускоро стићи адекватне замене. И на крају, колико је Кастиљо квалитетнији фудбалер од Жуке рефлектује ова понуда, а подсећам на мизерних 1,5 мил евра које је нудио Келн за Бразилца. И не само то, овде се види колико је Звезда велики клуб, далеко изнад свих осталих, а нарочито изнад својих комшија из Хумске.

Секундо, желимо ти пуно среће где год да одеш. Задужио си нас великим залагањем, професионализмом и оданошћу. Хвала ти за све мајсторе!

Поздрав свима уз ону брендирану поруку

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ

Joao

pre 15 godina

Neko ovde mnogo laze. Ili ponuda nije tolika koliko tvrde "izvori", ili Bunjevcevic bespotrebno folira. Bice da je i jedno i drugo. Voleo bih da Kastiljo ostane, to je izvanredan igrac i skroman covek, ali... Zvezda nije odbila ni mnogo manje ponude od ove. Ili se radi o menadzerskom naduvavanju, pustanju abera i trazenju boljih para. Verujem da Zvezda moze da da Kastilju odlicnu platu, i samo se nadam da to i zeli.

Magla se prodaje brate

pre 15 godina

milioni,ali u ciji dzep,decko je vec prodan,a oni samo pripremaju teren.
BRUKA CRVENA ZVEZDO,ljudi koj te vode su blago receno lopovi!!!

Ја

pre 15 godina

Сегундо је сигурно најбољи играч прошле сезоне у Звезди. Треба нам, али већ сви знамо да ће да га продају за толке паре.
Ако већ оде, било би одлично да доведу Вучићевића...

Напред Звездо, само напред Звездо!!!

Nikola liverpool

pre 15 godina

e, ako je tako.. onda nek ide.. ipak, ko zna koliko ce jos proci dok zvezda ne realizuje takav transfer.. zeleo bi da ostane, ali tolike pare........

Danilos

pre 15 godina

Ne zadrzavajte coveka ukoliko zeli da ode, nije nam potreban josh jedan Dusan Basta da se razvlachi po terenu i zali kako su svi iz njegove generacije vec u evropi, u "jakim" klubovima, a on se vuche u Crvenoj zvezdi!!
Zato pustite ga.

Hvala ti za sve Segundo, tvoje Delije!

Црвена Звезда-понос Србије

pre 15 godina

Као прво мислим да се ради о убедљиво најбољем страном фудбалеру који је икада играо у Србији. Као друго, без обзира што сам навијач Звезде, мислим да Управа треба да му дозволи одлазак наравно ако је тачно да се нуди толико новца. За те паре Звезда може да доведе бар три играча високе класе, тако да се Кастиљов одлазак не би превише осетио. А чак сам готово убеђен да се "на овоме радило" претходних дана, и да ће ускоро стићи адекватне замене. И на крају, колико је Кастиљо квалитетнији фудбалер од Жуке рефлектује ова понуда, а подсећам на мизерних 1,5 мил евра које је нудио Келн за Бразилца. И не само то, овде се види колико је Звезда велики клуб, далеко изнад свих осталих, а нарочито изнад својих комшија из Хумске.

Секундо, желимо ти пуно среће где год да одеш. Задужио си нас великим залагањем, професионализмом и оданошћу. Хвала ти за све мајсторе!

Поздрав свима уз ону брендирану поруку

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ

Dule grobar

pre 15 godina

(Црвена Звезда-понос Србије, 11. jul 2008 11:31)

Decko, ti malo pretera sa tim konstatacijama. Mozda Kastiljo vredi vise na trzistu nego Zuka, Diara i Moreira zajedno, ali dzabe vam to kad su nama ta trojica donela titulu a taj vama moze samo novac. Uostalom, Jovetic je bolje prodan od Kastilja (8 milki) tako da ne vidim razlog zasto bi jedan klub bio veci od drugog samo na osnovu toga koliko je para uzeo za jednog igraca. A sto se tiche tvog nicka e to je vec posebna prica - jadna Srbija ako je njen ponos klub koji prosle sezone nije osvojio nijedan bod u Kupu Uefa, u kosarci i drugim sportovima skoro i da ne postoje. Partizan je prosle sezone u Evropi iako je bio izbacen uspeo da sakupi 2 pobede a vi u kvalifikacijama za LS, pa u kvalifikacijama za kup UEFA, pa u grupama kupa UEFA sve ukupno u svim tim takmicenjima samo 3 pobede (po 1:0). Da li je normalno da takva Zvezda bude ponos Srbije pored kosarkasa Partizana sa najmanjim budzetom u Evropi i sa samo jednim strancem koji su se probili do najboljih 8 u Evropi i malo im je falilo za F4. Vaterpolisti Partizana svake godine jurisaju na tron Evrope a u kom sportu se vi mozete pohvaliti time? Pa vi ni u jednom sportu i ne igrate ligu sampiona. Sad se malo vratimo fudbalu, Partizan ako bude kompletan - da igraci ne idu na OI imace velike sanse da se plasira u LS (ima tu grupa nekolicine timova protiv kojih bas nemamo sanse). Zamisli ti sad to - liga sampiona u fudbalu, evroliga u kosarci i evroliga u vaterpolu.

PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!!!

btw Nikola Drincic je Grobar i mozete samo da sanjate da ce doci, a videli smo kako ste prolazili kad ste pokusavali da angazujete Grobare (Tosic, Fejsa, Pavlovic).

Babin_zub

pre 15 godina

Predlazem akciju-da svi odemo ispred Bunjevceviceve kancelarije da se prijavimo na probu.Kakvi likovi danas dolaze u Zvezdu garant bi vecina nas potpisala.

Nikola liverpool

pre 15 godina

e, ako je tako.. onda nek ide.. ipak, ko zna koliko ce jos proci dok zvezda ne realizuje takav transfer.. zeleo bi da ostane, ali tolike pare........

bikuli

pre 15 godina

ljudi kastiljo je doveden za smesme pare, cuo sam nesto oko 250 000 evra, a da ga prodamo za 3,3 miliona nije malo!!!! druga stvar, decko je za dve godine u zvezdi dao sve, svaku je tekmu ginupo na terenu, i treba to da naplati, a znate sve da je minimalac u engleskoj 50 000 e nedeljno!!!! tako da, kastiljo, srecno majtore, zauvek ce te pamtiti delije sever!!!!

Zoran Radojević

pre 15 godina

Kolika doza neinformisanosti na malo prostora!?

Klubovi nisu vlasnici celih ugovora fudbalera. Zato kod transfera klub dobija deo, deo dobija menadžer, a ostatak dobija fudbaler. Koliko ko dobija precizira se ugovorom pri dolasku igrača u klub.

Bunjevčević dovodi anonimuse! Pa? Jel ste čuli za Kastilja pre nego što je došao u Zvezdu? A za Žigića, Dejana Stankovića, Gaja, Vladimira Stojkovića... Niko se nije rodio slavan ;)

Magla se prodaje brate

pre 15 godina

milioni,ali u ciji dzep,decko je vec prodan,a oni samo pripremaju teren.
BRUKA CRVENA ZVEZDO,ljudi koj te vode su blago receno lopovi!!!

Miki

pre 15 godina

Nisam hteo da ulazim u raspravu, ali prosto ovoliku gomilu gluposti tesko je ignorisati...
Castillo je samo 50% Zvezdin igrac (kao sto je Jovetic bio Partizanov). U nekim situacijama prosto mora da se pristane na takve ucene. Pa cak i "veliki" ManU ima u svojim redovima dva prvotimca koja nisu 100% u vlasnistu kluba...
Plus u tih 7.5 miliona evra je i plata za fudbalera. Prosto tako se racunaju transferi na ostrvu. Prema tome 3.3 milina za Zvezdu je tacna cifra, i nema tu nikakve zavere, stoga obuzdajte mastu...
@Dule grobar
Momce, mnogo si ti mlad i naivan ako mislis da Drincici i slicni imaju klubove za koje navijaju... Nemoj biti smesan... Nema u nasem fudbalu vise igraca kao sto je bio recimo Pixi (ili Sekularac, ili u kosarci Danilovic), spreman da pauzira ali da dodje u Zvezdu, sada samo lova odlucuje.
Samo dva primera, Marjan Markovic je bio grobar kao klinac, svi koji su bili blizu tog transfera znaju to. Pa je opet nakon 2 sezone postao veci delija nego deca iz Zvezdine skole. Sa druge strane, (Vas) Ivic je bio delija, okoreli. Sa starijim bratom cak isao i na tekme Zvezde, al' zvezda nije bila zainteresovana, i kad se pojavio Partizan, naravno da je prigrabio priliku. Da igra u Proleteru (danas Banatu) i navija za Zvezdu, ili u Partizanu sa jasnim izgledima da resi svoju egzistenciju, nisam siguran da tu uopste postoji dilema.
Pa najvece zvezde kosarkaskog kluba Partizan su ili bili u mladosti navijaci Zvezde (Djordjevic, Kicanovic), ili cak i igrali za Zvezdu za saku dolara (Dalipagic, Divac)...
Igraci su prolazni, za klub se navija...

Ја

pre 15 godina

Сегундо је сигурно најбољи играч прошле сезоне у Звезди. Треба нам, али већ сви знамо да ће да га продају за толке паре.
Ако већ оде, било би одлично да доведу Вучићевића...

Напред Звездо, само напред Звездо!!!

medjutim

pre 15 godina

"И на крају, колико је Кастиљо квалитетнији фудбалер од Жуке рефлектује ова понуда, а подсећам на мизерних 1,5 мил евра које је нудио Келн за Бразилца. И не само то, овде се види колико је Звезда велики клуб, далеко изнад свих осталих, а нарочито изнад својих комшија из Хумске. "

He, kompleksi.. Ako ces tako, onda je zvezda mali klub za dinamo, koliko su oni uzeli za Modrica?

Velicinu kluba pokazite tako sto cete zadrzati Kastilja, a ne tako sto cete da ga prodate i pricate kako ste veliki jer ste uzeli puno para. Pokazite nastupom u Evropi (gde vas valjda nikakav zli fudbalski savez ne ometa). Ovako je ko kad bi ja reko da sam ekonomski ekspert zato sto bih umeo da prodam Telekom za velike pare. Jaka stvar.

Btw, jel' 7,5 miliona evra treba da bude ceo transfer ukljucujuci Kastiljovu platu a da zvezda dobija 3,3 miliona (sto bi bila mnoogo velika plata za Kastilja), ili zvezda nije vlasnik celog ugovora, kao sto je bio slucaj sa mnogim domacim fudbalerima u skorije vreme?

zulu_zg

pre 15 godina

Što više pratim vaše transfere to više shvaćam kakav je Mamić čarobnjak. Dat ću vam zlatan savjet, ako ga želite - PRESTANITE POTPISIVATI UGOVORE KOJIMA VAM MANAGERI ODNOSE DIO KOLAČA! To je napravio Dinamo. I vidite kaj je postigao. To je od ove sezone napravio i Hajduk. Ne brinite se, Zvezda i Partizan su institucije, dobri igrači će vam i dalje dolaziti. Jedino šta će se promijeniti - ovako ćete na njima i zarađivati.

Stefan

pre 15 godina

Ovakvim izjavama, Bunjevcevic nas otvoreno pravi budalama. Ili neka cuti i radi onako kako "mora" kao sto je to radio recimo Dzajic, ili neka stisne petlju i neka otvoreno kaze, u čabru smo - ovakva prilika se ne propušta - prodaćemo ga, kao što je radio Pixi npr. U svakom slučaju, onu "evropsku Zvezdu" ćemo čekato još dugo, dugo...

Y/Kv

pre 15 godina

Pocinje da me tako nervira ovaj Bunjevcevic i Spasojevic da je to ne verovatno!
Ne mogu da verujem da nece da puste Kastilja za ovako veliko obestecenje-pa sledece sezone ce dobiti 3puta manje,a za ovaj nowac ce kupiti sve sto im treba za sledecu sezonu.
Kastiljo=Drincic ili Kovacevic+Stoper+Napadac+Golman.
Mnogo se nesto ova uprava pravi luda!

Boban

pre 15 godina

Za 7,5 miliona bi nasi klubovi prodali i stadione,ali nemojmo mnogorazbijati glave.Zvezda svake godine ima milionske ponude ,a igraci im odlaze za sicu ,( npr milovanovic )steta ,ali to je realnost.

insajder

pre 15 godina

Kao prvo cifra uopste nije toliko velika kako se prica, novine su to naduvele kao i uvek, da je tako Zvezda ne bi ni sekund razmisljala da li da ga proda. Tacna suma je negde oko 5 miliona evra, a posto menadzer ima veliki deo ugovora njemu i Kastilju ide nesto vise od polovine tih para, a Zvedi od 2 do 2.2 miliona, e sad ta cifra nije nesto posebno za Bunjevcevica jer je Kastiljo glavni igrac po njihovom planu za sledecu sezonu. Velike su sanse da Kastiljo ode jer kao i u slucaju Partizana i Diare (Stojadinovica), menadzer je taj koji ima glavnu rec,a jedina sansa da Kastiljo ostane je da licno on tako odluci kao sto je uradio vec pomenuti Diara. Neko je pomenu Zuku i Kastilja, pa da se nadovezem, njih dvojica su u principu slicni igraci, a cena im se razlikuje pre svega zbog godina, cinjenice da Kastiljo igra u reprezentaciji, a i rada menadzera jer Kastiljov menadzer naranvno ima veliki interes da proda svog klijenta jer je vlasnik 50% njegovog ugovora, a Zukin menadzer ce imati samo 15 ili 20% procenata zukinog dela posto Partizan uzima onih 1.5 miliona samo za sebe. U svakom slucaju Zvezda ce profitirati kako god se okrene, jer je za Ekvadorca dala oko 300 sve ukupno, a zaradice 2 miliona najmanje sto i nije malo, pogotovo za nase uslove, a ukoliko ostane bice jedan od glavnih igraca i cena ce mu sigurno skociti tako da na njemu moze samo da se profitira. I uopste ne vidim razlog da se navijaci ljute na menadzera, jer je taj covek jedini zasluzan sto je Kastiljo u Zvezdi, on ga je ponudio,platio polovinu transfera(a Zvezda u tm trenutku nije bila spremna da da 500 hiljada za nekog nepoznatog igraca iz Ekvadora) i na kraju ce ga prodati za velike pare, a uz sve to Kastiljo je odigrao fantasticno u crveno belom dresu!

milos delija

pre 15 godina

@dule grobar
kao prvo,necete igrati ls u fudbalu
kao drugo ,igracete vaterpolo i kosarku a mi cemo odbojku i rukomet.tako da smo na istom
i jos jedno nemojte da se poredite sa nama u fudbalu jer od vas imamo vise osvojenih prvenstava,vise kupova,imamo titulu sampiona evrope i sveta,veci stadion itd.

ivaan

pre 15 godina

@ Komsija

sinko, taj tvoj "dream-team" nije ni blizu mogucnosti naseg partizana, sto ce se i videti... u celom tom vasem "ekspertskom: timu vredi samo trener! tol'ko!

mirda

pre 15 godina

znamo da je kastiljo dobar igrac,ali bolje da uzmemo ovu kintu nego sledece sezone ili u januaru dobijemo2,3miliona.vucicevic je extra napadac dao je preko 20 golova za keln ove sezone ako ga dovedu to bi bilo odlicno.mislim da bi bilo pametno da se vrati branko boskovic koji nije skup a kvalitetan je.pozz

Milos_bn

pre 15 godina

Za te pare dovedete Dejana Stankovića na jednogodišnju pozajmicu. To bi bilo najbolje što bi ste mogli uraditi.
Finale Uefa kupa
Zvezda je život

karibljanin

pre 15 godina

Vucicevic-vucicevic-vucicevic.
Ako ga dovedu,partizan je nadrljao.
Ko je gledao keln proslu sezone na tv zna o cemu pricam. Po meni najbolji srpski igrac trenutno i neznam zasto nikad u reprezentaciju nije pozvan.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Momak je nas daleko najbolji igrac, ali mislim da ovu ponudu ne treba odbiti jer iskreno ne verujem da ce se pojaviti bolja od te. Decko je i vise nego dovoljno pruzio Zvezdi, ostavljao je srce na terenu bukvalno svaku utakmicu i mislim da bi bilo fer prema njemu da klub prihvati tu ponudu.
Sa srecom u nastavku karijere majstore, necemo te zaboraviti!

vlada

pre 15 godina

da ga prodaju nego sta!!!setimo se sta je bilo sa zigicem vest hem nudio za 12,5mil. a na kraju ga prodasmo za 7 celih.pa zvezda nije klub koji zivi od prodatih tv.prava sponzora(ili se varam)pa cak i veliki ajaks prodaje svoje najbolje igrace,da ga prodamo pa da bude i vuk sit i ovce na broju.
A kastilju svaka cast dao je puno zvezdi cak i vise nego neki"veliki"zvezdasi",i neka mu je sa srecom.

Abruzzi

pre 15 godina

Lichno, prodao bih Kastilja. Ovakvu ponudu teshko da ce Zvezda ponovo dobiti... Dovedite Gorana Gogica!!! Bolje reshenje za mnoooogo manje para...

nikola BBRS

pre 15 godina

Ako hocete pravu ekipu za sledecu godinu,Kastiljo mora da ostane po svaku cenu,i treba dovesti jos 3 kvalitetna,proverena igraca,u svakoj liniji tima po jednog,samo tako mozemo necemu da se nadamo.Drincic je solidan igrac ali definitivno nije prava zamena za Kastilja....

Razanka Stip M.K.

pre 15 godina

@crvena zvezda-ponos Srbije
Da da vidi se koliko je zvezda "veliki" klub,kapiten ce vam igrati u drugoj francuskoj ligi.Tako mozes da se prodas samo ako si clan najvecek Srpskog brenda koji igra na najveceg stadiona bla bla...

1970

pre 15 godina

(milos delija, 11. jul 2008 14:52)

Vi da igrate ligu sampiona u odbojci i rukometu??? Izvini molim te, ali toliko ste nisko pali da ste se prosle godine radovali bronzi svojih ODBOJKASICA u trecem po rangu takmicenju u Evropi !?!? Pa i ta liga sampiona u rukometu (ako je i igrate svake prestupne godine) i sam znas kako prolazite tamo, ako uzmete jednu pobedu u grupi bice dobro za vas. I za odbojku isto. A te tvoje price da je Zvezda veci FK od Partizana (sto i jeste, priznajem) na osnovu broja trofeja, onda bato moras da priznas da Zvezda nije ni do kolena Partizanu kad se gleda sportsko drustvo, jer sam procitao na jednom sajtu da je potrebno 25 godina da se Partizan ne takmici ni u jednom sportu da bi ga Zvezda dostigla po trofejima. A ti ako ne verujes informisi se malo i pogledaj koliko trofeja imamo mi a koliko vi, veruj mi zabolece te glava kad vidis koliko tvoja Zvezda zaostaje za Partizanom. Ziv bio sinko!

Milan

pre 15 godina

Ostavite ga jos jednu sezonu i kostace 12 milki, Bunjo sad se pokazi...
Ako ste evropski tim ostavicete ga, kao i sto si sam rekao on je srce CZV...
PoozzZ

nemanja

pre 15 godina

Nije 7,5 miliona evra nego 9 jer je blegburn ponudio 6 miliona funti a jedna funta je 1,5 evro.Castllo zelim ti puno srece jer znam da ce ga zvezda prodati

Dejan

pre 15 godina

Samo da u Zvezdu dovedu jos nekog 40-godisnjaka i predstave ga kao veliko pojacanje... Ne postoji nikakav plan dovodjenja igraca, omladinska skola fudbala nije proizvela ni jednog kvalitetnog fudbalera u poslednjih 10 godina. Skauting je takav da 90% dovedenih igraca odigra 20 minuta za celu sezonu. Sjajan recept kako srusiti jednu instituciju kao sto je Crvena Zvezda. Sramota!

srbija

pre 15 godina

Ovo je neverovatno, Ja za 2/3 igraca nisam cuo. Sta ovaj Bunjevcevic radi to je strasno. Zeman ce da ode, mislim da tek sada vidi sa kim ima posla. Ma kakva evropska zvezda. Bolje da ne idemo nigde, nego da nas buse golovima, sada kada nemamo odbranu. Bas mi je krivo sta se radi od nase zvezde. Da li zna neko kakvi su ti novi igraci koji su dosli iz bivsih sovjetskih republika? Zvezdo volim te.

Ramplstilskin

pre 15 godina

Fussballgott Nemanja Vućićević u pregovorima sa Bunjom. Ovaj link zapušiće usta zlim jezicima
http://youtube.com/watch?v=YWMIR7mgtGo
ako prikaže delić ovoga sa klipa, osvajamo kup UEFA

PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!

pre 15 godina

@16

Dinamo je prodao Eduarda za više para nego što će Zvezda Kastilja i Dinamo je (po tvojoj logici) mnogo veći klub...

I upoređuješ Keln i Blekburn,joj komedije...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ (1970, 11. jul 2008 16:42)

A sad izbaci titule u bocanju, bejzbolu, ragbiju i slicnim jako bitnim i pracenim sportovima kod nas...

cole

pre 15 godina

Za te pare moguce je dovesti Dedea, koji je opet dao gol za Lucern protiv Borusije Dortmund (2:2). Svajcarski Del Pjero bi varovatno dosao u Zvezdu za oko 5oo hilj. evra posto mu je propao aranzman sa Hajdukom iz Splita.

Joao

pre 15 godina

Neko ovde mnogo laze. Ili ponuda nije tolika koliko tvrde "izvori", ili Bunjevcevic bespotrebno folira. Bice da je i jedno i drugo. Voleo bih da Kastiljo ostane, to je izvanredan igrac i skroman covek, ali... Zvezda nije odbila ni mnogo manje ponude od ove. Ili se radi o menadzerskom naduvavanju, pustanju abera i trazenju boljih para. Verujem da Zvezda moze da da Kastilju odlicnu platu, i samo se nadam da to i zeli.

Ramplstilskin

pre 15 godina

On(Bunja) je dodao da će Crvena zvezda dovesti još tri fudbalera na sredini terena i u napadu, kao i da se pregovara sa Nemanjom Vučićevićem fudbalerom Kelna.

A odbrana??? Kako bre to??? Pa gde je taj iskusan štoper kojeg je Zeman tražio još pre početka priprema???
Po mojoj proceni treba nam pojačanje na svakoj poziciji osim bekova. Znači i štoper i zadnji vezni i centralni vezni i krilo i klasičan špic. To je 5 igrača.

Zizo

pre 15 godina

Bolje da ga prodaju za ove pare i da kupe jos dva toliko ocajnicki ocekivana velika pojacanja!Ocemo pojacanja Bunjcevicu!!!DELIJE SEVER!

dekiNS

pre 15 godina

Dobar je ali ne vredi te pare, 5 miliona najviše! Inače 60% pripada njegovom menadžeru a ostatak zvezdi i ljudima koji kupe kajmak u zvezdi!Ništa se nemojte bojati dobijate milion sigurno!

Komsija

pre 15 godina

wowww 3.3 mil

Stamenkovic
Markovic,???,Gay,Bronowicki
Koroman.N.Kovacevic,Drincic,Milijas
Burzanovic,
Kallon

Nema sta razbicemo komsije i pola evropu pozz za sve delije

neinformisani

pre 15 godina

Koliko se sjecam, Kastiljo je prije dvije godine potpisao dvogodisnji ugovor, sa mogucnoscu da ode nakon prve godine.
Ako nisam u pravu neka me neko ispravi.
Tako da je tesko vjerovati da ce Zvezda dobiti bilo sta od tog transfera, ako sam u pravu.

Fw

pre 15 godina

jel cuo neko da se pregovara sa Ovekovim...reprezetantivac Turkmenistana?
jel to istina? navodno vredi 300.000 evra i blizu je potpisa

Zex

pre 15 godina

Eto sta nam rade menadzeri i nama(Prtizanu) i vama katastrofa gnusam se na to da ce neko da valja tolike pare , igrac je dobar i zaista vredi toliko samo da se stane na put ovim tiranima sta su nama sve uradili.

Vuki

pre 15 godina

da se nadovezem na komentar 56:decko,a sta mislis zasto je Jovetic prodat za vece pare od Kastilja???pa zato sto je mladji mozgu jedan,on je 89.godiste,a Kastiljo je 82.godiste!A sto se tice Segundovog transfera-ja bi ga prvi zadrzao,ali je nasa realnost da ga prodamo..jedva smo ga i proslog leta zadrzali,Juventus ga je maltene uzeo vec,ne znam sta se posle desilo..pa ja da sam na njegovom mestu bi prvi zapalio!Zvezda bi od tih para trebalo da dovede Vucicevica,jednog zadnjeg veznog i sto je najvaznije jednog stopera,osim Gaja nema ko da igra,ostalo je smeh zivi!Devic,Jakovic i tako te scene-manite me ljudi!znaci,ako hoce nesto da naprave:proveren spic,zadnji vezni i stoper!ajmo Bunjo,razuveri me da si amater,tako sto ces uraditi ovo!

greska u matrixu

pre 15 godina

Dobar je on igrac. Samo sta je klub uradio u Evropi dok je on bio tu!? Nista, i dzaba je i bio kad svaki put kad je presla granicu nase zemlje komsinica nije mogla da se sastavi. Pogresno vreme, pogresan trener, pogre... Jedino je on kao igrac bio pravi ali dzaba, klubu to i nije donelo mnogo sem par milki. I tako obicno bude kod nas, ali nadam se da se takav trend menja i da ce svaki strani igrac koji dodje da ostavi pecat, ali ne samo u domacoj ligi.
Potvrda kvaliteta je Evropa, zato i treba da ode...

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Slazem se da treba da ga puste, pogotovo sto je covek vise puta izjavio da zeli da ode. Verovatno je i njemu dosadila Meridijan superliga...a i za ove pare, ne bi bila takva greota :)

p.s. topalovici NE JAVLJAJTE SE !!!

UROS

pre 15 godina

Mislim da je lose to sto Bunjevcevic i kompanija rade... Dovode slabe igrace za male pare a prodaju najbolje. Sto se tice Kastilja, ukoliko ode, Zvezda nece naci boljeg. Dovesce nekog balvana za 10 puta manje para i tripovace se da zna da igra.

COFI

pre 15 godina

Ma bolje da uzmemo i ove pare, a ne da mu istekne i ovako kratak ugovor, mada Kastiljo je nas najbolji igrac na poziciji zadnjeg veznog u poslenjih 10 god, to je svima jasno!

lud_zbunjen

pre 15 godina

koliko? 3,3? pa gde odu ostale pare? jel ovo normalno? daj.... pa... auuuuu.... sacekajte jos jednu sezonu da dobijete 5... ova ekipa obecava, ali pre svega zbog trenera... videli smo kako je bilo sa zengom... ne ponovio se strasbur!

delijasipovo

pre 15 godina

ma pustite ga i doveite nikolu drincica on i kastiljo su istog kvaliteta dovdeite vucicevica i kallua i napravite tim egundo hvala za sve i srecno

sale

pre 15 godina

"Ne daj se ti ZVEZDO, i da mi ponude
Milione milione, nebrini ti ZVEZDO
OSTACU KRAJ TEBE!!!"

... Eh kad bi Segundo Castillo pevao ovako...

Dule grobar

pre 15 godina

(Црвена Звезда-понос Србије, 11. jul 2008 11:31)

Decko, ti malo pretera sa tim konstatacijama. Mozda Kastiljo vredi vise na trzistu nego Zuka, Diara i Moreira zajedno, ali dzabe vam to kad su nama ta trojica donela titulu a taj vama moze samo novac. Uostalom, Jovetic je bolje prodan od Kastilja (8 milki) tako da ne vidim razlog zasto bi jedan klub bio veci od drugog samo na osnovu toga koliko je para uzeo za jednog igraca. A sto se tiche tvog nicka e to je vec posebna prica - jadna Srbija ako je njen ponos klub koji prosle sezone nije osvojio nijedan bod u Kupu Uefa, u kosarci i drugim sportovima skoro i da ne postoje. Partizan je prosle sezone u Evropi iako je bio izbacen uspeo da sakupi 2 pobede a vi u kvalifikacijama za LS, pa u kvalifikacijama za kup UEFA, pa u grupama kupa UEFA sve ukupno u svim tim takmicenjima samo 3 pobede (po 1:0). Da li je normalno da takva Zvezda bude ponos Srbije pored kosarkasa Partizana sa najmanjim budzetom u Evropi i sa samo jednim strancem koji su se probili do najboljih 8 u Evropi i malo im je falilo za F4. Vaterpolisti Partizana svake godine jurisaju na tron Evrope a u kom sportu se vi mozete pohvaliti time? Pa vi ni u jednom sportu i ne igrate ligu sampiona. Sad se malo vratimo fudbalu, Partizan ako bude kompletan - da igraci ne idu na OI imace velike sanse da se plasira u LS (ima tu grupa nekolicine timova protiv kojih bas nemamo sanse). Zamisli ti sad to - liga sampiona u fudbalu, evroliga u kosarci i evroliga u vaterpolu.

PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!!!

btw Nikola Drincic je Grobar i mozete samo da sanjate da ce doci, a videli smo kako ste prolazili kad ste pokusavali da angazujete Grobare (Tosic, Fejsa, Pavlovic).

Црвена Звезда-понос Србије

pre 15 godina

Као прво мислим да се ради о убедљиво најбољем страном фудбалеру који је икада играо у Србији. Као друго, без обзира што сам навијач Звезде, мислим да Управа треба да му дозволи одлазак наравно ако је тачно да се нуди толико новца. За те паре Звезда може да доведе бар три играча високе класе, тако да се Кастиљов одлазак не би превише осетио. А чак сам готово убеђен да се "на овоме радило" претходних дана, и да ће ускоро стићи адекватне замене. И на крају, колико је Кастиљо квалитетнији фудбалер од Жуке рефлектује ова понуда, а подсећам на мизерних 1,5 мил евра које је нудио Келн за Бразилца. И не само то, овде се види колико је Звезда велики клуб, далеко изнад свих осталих, а нарочито изнад својих комшија из Хумске.

Секундо, желимо ти пуно среће где год да одеш. Задужио си нас великим залагањем, професионализмом и оданошћу. Хвала ти за све мајсторе!

Поздрав свима уз ону брендирану поруку

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ

medjutim

pre 15 godina

"И на крају, колико је Кастиљо квалитетнији фудбалер од Жуке рефлектује ова понуда, а подсећам на мизерних 1,5 мил евра које је нудио Келн за Бразилца. И не само то, овде се види колико је Звезда велики клуб, далеко изнад свих осталих, а нарочито изнад својих комшија из Хумске. "

He, kompleksi.. Ako ces tako, onda je zvezda mali klub za dinamo, koliko su oni uzeli za Modrica?

Velicinu kluba pokazite tako sto cete zadrzati Kastilja, a ne tako sto cete da ga prodate i pricate kako ste veliki jer ste uzeli puno para. Pokazite nastupom u Evropi (gde vas valjda nikakav zli fudbalski savez ne ometa). Ovako je ko kad bi ja reko da sam ekonomski ekspert zato sto bih umeo da prodam Telekom za velike pare. Jaka stvar.

Btw, jel' 7,5 miliona evra treba da bude ceo transfer ukljucujuci Kastiljovu platu a da zvezda dobija 3,3 miliona (sto bi bila mnoogo velika plata za Kastilja), ili zvezda nije vlasnik celog ugovora, kao sto je bio slucaj sa mnogim domacim fudbalerima u skorije vreme?

Magla se prodaje brate

pre 15 godina

milioni,ali u ciji dzep,decko je vec prodan,a oni samo pripremaju teren.
BRUKA CRVENA ZVEZDO,ljudi koj te vode su blago receno lopovi!!!

Ramplstilskin

pre 15 godina

Fussballgott Nemanja Vućićević u pregovorima sa Bunjom. Ovaj link zapušiće usta zlim jezicima
http://youtube.com/watch?v=YWMIR7mgtGo
ako prikaže delić ovoga sa klipa, osvajamo kup UEFA

PARTIZAN JE PONOS SRBIJE!

pre 15 godina

@16

Dinamo je prodao Eduarda za više para nego što će Zvezda Kastilja i Dinamo je (po tvojoj logici) mnogo veći klub...

I upoređuješ Keln i Blekburn,joj komedije...

Y/Kv

pre 15 godina

Pocinje da me tako nervira ovaj Bunjevcevic i Spasojevic da je to ne verovatno!
Ne mogu da verujem da nece da puste Kastilja za ovako veliko obestecenje-pa sledece sezone ce dobiti 3puta manje,a za ovaj nowac ce kupiti sve sto im treba za sledecu sezonu.
Kastiljo=Drincic ili Kovacevic+Stoper+Napadac+Golman.
Mnogo se nesto ova uprava pravi luda!

Danilos

pre 15 godina

Ne zadrzavajte coveka ukoliko zeli da ode, nije nam potreban josh jedan Dusan Basta da se razvlachi po terenu i zali kako su svi iz njegove generacije vec u evropi, u "jakim" klubovima, a on se vuche u Crvenoj zvezdi!!
Zato pustite ga.

Hvala ti za sve Segundo, tvoje Delije!

Milan

pre 15 godina

Ostavite ga jos jednu sezonu i kostace 12 milki, Bunjo sad se pokazi...
Ako ste evropski tim ostavicete ga, kao i sto si sam rekao on je srce CZV...
PoozzZ

Milos_bn

pre 15 godina

Za te pare dovedete Dejana Stankovića na jednogodišnju pozajmicu. To bi bilo najbolje što bi ste mogli uraditi.
Finale Uefa kupa
Zvezda je život

1970

pre 15 godina

(milos delija, 11. jul 2008 14:52)

Vi da igrate ligu sampiona u odbojci i rukometu??? Izvini molim te, ali toliko ste nisko pali da ste se prosle godine radovali bronzi svojih ODBOJKASICA u trecem po rangu takmicenju u Evropi !?!? Pa i ta liga sampiona u rukometu (ako je i igrate svake prestupne godine) i sam znas kako prolazite tamo, ako uzmete jednu pobedu u grupi bice dobro za vas. I za odbojku isto. A te tvoje price da je Zvezda veci FK od Partizana (sto i jeste, priznajem) na osnovu broja trofeja, onda bato moras da priznas da Zvezda nije ni do kolena Partizanu kad se gleda sportsko drustvo, jer sam procitao na jednom sajtu da je potrebno 25 godina da se Partizan ne takmici ni u jednom sportu da bi ga Zvezda dostigla po trofejima. A ti ako ne verujes informisi se malo i pogledaj koliko trofeja imamo mi a koliko vi, veruj mi zabolece te glava kad vidis koliko tvoja Zvezda zaostaje za Partizanom. Ziv bio sinko!

Nikola liverpool

pre 15 godina

e, ako je tako.. onda nek ide.. ipak, ko zna koliko ce jos proci dok zvezda ne realizuje takav transfer.. zeleo bi da ostane, ali tolike pare........

Ја

pre 15 godina

Сегундо је сигурно најбољи играч прошле сезоне у Звезди. Треба нам, али већ сви знамо да ће да га продају за толке паре.
Ако већ оде, било би одлично да доведу Вучићевића...

Напред Звездо, само напред Звездо!!!

dekiNS

pre 15 godina

Dobar je ali ne vredi te pare, 5 miliona najviše! Inače 60% pripada njegovom menadžeru a ostatak zvezdi i ljudima koji kupe kajmak u zvezdi!Ništa se nemojte bojati dobijate milion sigurno!

srbija

pre 15 godina

Ovo je neverovatno, Ja za 2/3 igraca nisam cuo. Sta ovaj Bunjevcevic radi to je strasno. Zeman ce da ode, mislim da tek sada vidi sa kim ima posla. Ma kakva evropska zvezda. Bolje da ne idemo nigde, nego da nas buse golovima, sada kada nemamo odbranu. Bas mi je krivo sta se radi od nase zvezde. Da li zna neko kakvi su ti novi igraci koji su dosli iz bivsih sovjetskih republika? Zvezdo volim te.

Razanka Stip M.K.

pre 15 godina

@crvena zvezda-ponos Srbije
Da da vidi se koliko je zvezda "veliki" klub,kapiten ce vam igrati u drugoj francuskoj ligi.Tako mozes da se prodas samo ako si clan najvecek Srpskog brenda koji igra na najveceg stadiona bla bla...

Babin_zub

pre 15 godina

Predlazem akciju-da svi odemo ispred Bunjevceviceve kancelarije da se prijavimo na probu.Kakvi likovi danas dolaze u Zvezdu garant bi vecina nas potpisala.

Stefan

pre 15 godina

Ovakvim izjavama, Bunjevcevic nas otvoreno pravi budalama. Ili neka cuti i radi onako kako "mora" kao sto je to radio recimo Dzajic, ili neka stisne petlju i neka otvoreno kaze, u čabru smo - ovakva prilika se ne propušta - prodaćemo ga, kao što je radio Pixi npr. U svakom slučaju, onu "evropsku Zvezdu" ćemo čekato još dugo, dugo...

Abruzzi

pre 15 godina

Lichno, prodao bih Kastilja. Ovakvu ponudu teshko da ce Zvezda ponovo dobiti... Dovedite Gorana Gogica!!! Bolje reshenje za mnoooogo manje para...

nemanja

pre 15 godina

Nije 7,5 miliona evra nego 9 jer je blegburn ponudio 6 miliona funti a jedna funta je 1,5 evro.Castllo zelim ti puno srece jer znam da ce ga zvezda prodati

mirda

pre 15 godina

znamo da je kastiljo dobar igrac,ali bolje da uzmemo ovu kintu nego sledece sezone ili u januaru dobijemo2,3miliona.vucicevic je extra napadac dao je preko 20 golova za keln ove sezone ako ga dovedu to bi bilo odlicno.mislim da bi bilo pametno da se vrati branko boskovic koji nije skup a kvalitetan je.pozz

lud_zbunjen

pre 15 godina

koliko? 3,3? pa gde odu ostale pare? jel ovo normalno? daj.... pa... auuuuu.... sacekajte jos jednu sezonu da dobijete 5... ova ekipa obecava, ali pre svega zbog trenera... videli smo kako je bilo sa zengom... ne ponovio se strasbur!

Komsija

pre 15 godina

wowww 3.3 mil

Stamenkovic
Markovic,???,Gay,Bronowicki
Koroman.N.Kovacevic,Drincic,Milijas
Burzanovic,
Kallon

Nema sta razbicemo komsije i pola evropu pozz za sve delije

milos delija

pre 15 godina

@dule grobar
kao prvo,necete igrati ls u fudbalu
kao drugo ,igracete vaterpolo i kosarku a mi cemo odbojku i rukomet.tako da smo na istom
i jos jedno nemojte da se poredite sa nama u fudbalu jer od vas imamo vise osvojenih prvenstava,vise kupova,imamo titulu sampiona evrope i sveta,veci stadion itd.

greska u matrixu

pre 15 godina

Dobar je on igrac. Samo sta je klub uradio u Evropi dok je on bio tu!? Nista, i dzaba je i bio kad svaki put kad je presla granicu nase zemlje komsinica nije mogla da se sastavi. Pogresno vreme, pogresan trener, pogre... Jedino je on kao igrac bio pravi ali dzaba, klubu to i nije donelo mnogo sem par milki. I tako obicno bude kod nas, ali nadam se da se takav trend menja i da ce svaki strani igrac koji dodje da ostavi pecat, ali ne samo u domacoj ligi.
Potvrda kvaliteta je Evropa, zato i treba da ode...

Boban

pre 15 godina

Za 7,5 miliona bi nasi klubovi prodali i stadione,ali nemojmo mnogorazbijati glave.Zvezda svake godine ima milionske ponude ,a igraci im odlaze za sicu ,( npr milovanovic )steta ,ali to je realnost.

cole

pre 15 godina

Za te pare moguce je dovesti Dedea, koji je opet dao gol za Lucern protiv Borusije Dortmund (2:2). Svajcarski Del Pjero bi varovatno dosao u Zvezdu za oko 5oo hilj. evra posto mu je propao aranzman sa Hajdukom iz Splita.

Joao

pre 15 godina

Neko ovde mnogo laze. Ili ponuda nije tolika koliko tvrde "izvori", ili Bunjevcevic bespotrebno folira. Bice da je i jedno i drugo. Voleo bih da Kastiljo ostane, to je izvanredan igrac i skroman covek, ali... Zvezda nije odbila ni mnogo manje ponude od ove. Ili se radi o menadzerskom naduvavanju, pustanju abera i trazenju boljih para. Verujem da Zvezda moze da da Kastilju odlicnu platu, i samo se nadam da to i zeli.

Ramplstilskin

pre 15 godina

On(Bunja) je dodao da će Crvena zvezda dovesti još tri fudbalera na sredini terena i u napadu, kao i da se pregovara sa Nemanjom Vučićevićem fudbalerom Kelna.

A odbrana??? Kako bre to??? Pa gde je taj iskusan štoper kojeg je Zeman tražio još pre početka priprema???
Po mojoj proceni treba nam pojačanje na svakoj poziciji osim bekova. Znači i štoper i zadnji vezni i centralni vezni i krilo i klasičan špic. To je 5 igrača.

nikola BBRS

pre 15 godina

Ako hocete pravu ekipu za sledecu godinu,Kastiljo mora da ostane po svaku cenu,i treba dovesti jos 3 kvalitetna,proverena igraca,u svakoj liniji tima po jednog,samo tako mozemo necemu da se nadamo.Drincic je solidan igrac ali definitivno nije prava zamena za Kastilja....

bikuli

pre 15 godina

ljudi kastiljo je doveden za smesme pare, cuo sam nesto oko 250 000 evra, a da ga prodamo za 3,3 miliona nije malo!!!! druga stvar, decko je za dve godine u zvezdi dao sve, svaku je tekmu ginupo na terenu, i treba to da naplati, a znate sve da je minimalac u engleskoj 50 000 e nedeljno!!!! tako da, kastiljo, srecno majtore, zauvek ce te pamtiti delije sever!!!!

Dejan

pre 15 godina

Samo da u Zvezdu dovedu jos nekog 40-godisnjaka i predstave ga kao veliko pojacanje... Ne postoji nikakav plan dovodjenja igraca, omladinska skola fudbala nije proizvela ni jednog kvalitetnog fudbalera u poslednjih 10 godina. Skauting je takav da 90% dovedenih igraca odigra 20 minuta za celu sezonu. Sjajan recept kako srusiti jednu instituciju kao sto je Crvena Zvezda. Sramota!

Zizo

pre 15 godina

Bolje da ga prodaju za ove pare i da kupe jos dva toliko ocajnicki ocekivana velika pojacanja!Ocemo pojacanja Bunjcevicu!!!DELIJE SEVER!

karibljanin

pre 15 godina

Vucicevic-vucicevic-vucicevic.
Ako ga dovedu,partizan je nadrljao.
Ko je gledao keln proslu sezone na tv zna o cemu pricam. Po meni najbolji srpski igrac trenutno i neznam zasto nikad u reprezentaciju nije pozvan.

neinformisani

pre 15 godina

Koliko se sjecam, Kastiljo je prije dvije godine potpisao dvogodisnji ugovor, sa mogucnoscu da ode nakon prve godine.
Ako nisam u pravu neka me neko ispravi.
Tako da je tesko vjerovati da ce Zvezda dobiti bilo sta od tog transfera, ako sam u pravu.

Zoran Radojević

pre 15 godina

Kolika doza neinformisanosti na malo prostora!?

Klubovi nisu vlasnici celih ugovora fudbalera. Zato kod transfera klub dobija deo, deo dobija menadžer, a ostatak dobija fudbaler. Koliko ko dobija precizira se ugovorom pri dolasku igrača u klub.

Bunjevčević dovodi anonimuse! Pa? Jel ste čuli za Kastilja pre nego što je došao u Zvezdu? A za Žigića, Dejana Stankovića, Gaja, Vladimira Stojkovića... Niko se nije rodio slavan ;)

Fw

pre 15 godina

jel cuo neko da se pregovara sa Ovekovim...reprezetantivac Turkmenistana?
jel to istina? navodno vredi 300.000 evra i blizu je potpisa

insajder

pre 15 godina

Kao prvo cifra uopste nije toliko velika kako se prica, novine su to naduvele kao i uvek, da je tako Zvezda ne bi ni sekund razmisljala da li da ga proda. Tacna suma je negde oko 5 miliona evra, a posto menadzer ima veliki deo ugovora njemu i Kastilju ide nesto vise od polovine tih para, a Zvedi od 2 do 2.2 miliona, e sad ta cifra nije nesto posebno za Bunjevcevica jer je Kastiljo glavni igrac po njihovom planu za sledecu sezonu. Velike su sanse da Kastiljo ode jer kao i u slucaju Partizana i Diare (Stojadinovica), menadzer je taj koji ima glavnu rec,a jedina sansa da Kastiljo ostane je da licno on tako odluci kao sto je uradio vec pomenuti Diara. Neko je pomenu Zuku i Kastilja, pa da se nadovezem, njih dvojica su u principu slicni igraci, a cena im se razlikuje pre svega zbog godina, cinjenice da Kastiljo igra u reprezentaciji, a i rada menadzera jer Kastiljov menadzer naranvno ima veliki interes da proda svog klijenta jer je vlasnik 50% njegovog ugovora, a Zukin menadzer ce imati samo 15 ili 20% procenata zukinog dela posto Partizan uzima onih 1.5 miliona samo za sebe. U svakom slucaju Zvezda ce profitirati kako god se okrene, jer je za Ekvadorca dala oko 300 sve ukupno, a zaradice 2 miliona najmanje sto i nije malo, pogotovo za nase uslove, a ukoliko ostane bice jedan od glavnih igraca i cena ce mu sigurno skociti tako da na njemu moze samo da se profitira. I uopste ne vidim razlog da se navijaci ljute na menadzera, jer je taj covek jedini zasluzan sto je Kastiljo u Zvezdi, on ga je ponudio,platio polovinu transfera(a Zvezda u tm trenutku nije bila spremna da da 500 hiljada za nekog nepoznatog igraca iz Ekvadora) i na kraju ce ga prodati za velike pare, a uz sve to Kastiljo je odigrao fantasticno u crveno belom dresu!

Zex

pre 15 godina

Eto sta nam rade menadzeri i nama(Prtizanu) i vama katastrofa gnusam se na to da ce neko da valja tolike pare , igrac je dobar i zaista vredi toliko samo da se stane na put ovim tiranima sta su nama sve uradili.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Momak je nas daleko najbolji igrac, ali mislim da ovu ponudu ne treba odbiti jer iskreno ne verujem da ce se pojaviti bolja od te. Decko je i vise nego dovoljno pruzio Zvezdi, ostavljao je srce na terenu bukvalno svaku utakmicu i mislim da bi bilo fer prema njemu da klub prihvati tu ponudu.
Sa srecom u nastavku karijere majstore, necemo te zaboraviti!

Vuki

pre 15 godina

da se nadovezem na komentar 56:decko,a sta mislis zasto je Jovetic prodat za vece pare od Kastilja???pa zato sto je mladji mozgu jedan,on je 89.godiste,a Kastiljo je 82.godiste!A sto se tice Segundovog transfera-ja bi ga prvi zadrzao,ali je nasa realnost da ga prodamo..jedva smo ga i proslog leta zadrzali,Juventus ga je maltene uzeo vec,ne znam sta se posle desilo..pa ja da sam na njegovom mestu bi prvi zapalio!Zvezda bi od tih para trebalo da dovede Vucicevica,jednog zadnjeg veznog i sto je najvaznije jednog stopera,osim Gaja nema ko da igra,ostalo je smeh zivi!Devic,Jakovic i tako te scene-manite me ljudi!znaci,ako hoce nesto da naprave:proveren spic,zadnji vezni i stoper!ajmo Bunjo,razuveri me da si amater,tako sto ces uraditi ovo!

vlada

pre 15 godina

da ga prodaju nego sta!!!setimo se sta je bilo sa zigicem vest hem nudio za 12,5mil. a na kraju ga prodasmo za 7 celih.pa zvezda nije klub koji zivi od prodatih tv.prava sponzora(ili se varam)pa cak i veliki ajaks prodaje svoje najbolje igrace,da ga prodamo pa da bude i vuk sit i ovce na broju.
A kastilju svaka cast dao je puno zvezdi cak i vise nego neki"veliki"zvezdasi",i neka mu je sa srecom.

Miki

pre 15 godina

Nisam hteo da ulazim u raspravu, ali prosto ovoliku gomilu gluposti tesko je ignorisati...
Castillo je samo 50% Zvezdin igrac (kao sto je Jovetic bio Partizanov). U nekim situacijama prosto mora da se pristane na takve ucene. Pa cak i "veliki" ManU ima u svojim redovima dva prvotimca koja nisu 100% u vlasnistu kluba...
Plus u tih 7.5 miliona evra je i plata za fudbalera. Prosto tako se racunaju transferi na ostrvu. Prema tome 3.3 milina za Zvezdu je tacna cifra, i nema tu nikakve zavere, stoga obuzdajte mastu...
@Dule grobar
Momce, mnogo si ti mlad i naivan ako mislis da Drincici i slicni imaju klubove za koje navijaju... Nemoj biti smesan... Nema u nasem fudbalu vise igraca kao sto je bio recimo Pixi (ili Sekularac, ili u kosarci Danilovic), spreman da pauzira ali da dodje u Zvezdu, sada samo lova odlucuje.
Samo dva primera, Marjan Markovic je bio grobar kao klinac, svi koji su bili blizu tog transfera znaju to. Pa je opet nakon 2 sezone postao veci delija nego deca iz Zvezdine skole. Sa druge strane, (Vas) Ivic je bio delija, okoreli. Sa starijim bratom cak isao i na tekme Zvezde, al' zvezda nije bila zainteresovana, i kad se pojavio Partizan, naravno da je prigrabio priliku. Da igra u Proleteru (danas Banatu) i navija za Zvezdu, ili u Partizanu sa jasnim izgledima da resi svoju egzistenciju, nisam siguran da tu uopste postoji dilema.
Pa najvece zvezde kosarkaskog kluba Partizan su ili bili u mladosti navijaci Zvezde (Djordjevic, Kicanovic), ili cak i igrali za Zvezdu za saku dolara (Dalipagic, Divac)...
Igraci su prolazni, za klub se navija...

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Slazem se da treba da ga puste, pogotovo sto je covek vise puta izjavio da zeli da ode. Verovatno je i njemu dosadila Meridijan superliga...a i za ove pare, ne bi bila takva greota :)

p.s. topalovici NE JAVLJAJTE SE !!!

ivaan

pre 15 godina

@ Komsija

sinko, taj tvoj "dream-team" nije ni blizu mogucnosti naseg partizana, sto ce se i videti... u celom tom vasem "ekspertskom: timu vredi samo trener! tol'ko!

delijasipovo

pre 15 godina

ma pustite ga i doveite nikolu drincica on i kastiljo su istog kvaliteta dovdeite vucicevica i kallua i napravite tim egundo hvala za sve i srecno

UROS

pre 15 godina

Mislim da je lose to sto Bunjevcevic i kompanija rade... Dovode slabe igrace za male pare a prodaju najbolje. Sto se tice Kastilja, ukoliko ode, Zvezda nece naci boljeg. Dovesce nekog balvana za 10 puta manje para i tripovace se da zna da igra.

zulu_zg

pre 15 godina

Što više pratim vaše transfere to više shvaćam kakav je Mamić čarobnjak. Dat ću vam zlatan savjet, ako ga želite - PRESTANITE POTPISIVATI UGOVORE KOJIMA VAM MANAGERI ODNOSE DIO KOLAČA! To je napravio Dinamo. I vidite kaj je postigao. To je od ove sezone napravio i Hajduk. Ne brinite se, Zvezda i Partizan su institucije, dobri igrači će vam i dalje dolaziti. Jedino šta će se promijeniti - ovako ćete na njima i zarađivati.

COFI

pre 15 godina

Ma bolje da uzmemo i ove pare, a ne da mu istekne i ovako kratak ugovor, mada Kastiljo je nas najbolji igrac na poziciji zadnjeg veznog u poslenjih 10 god, to je svima jasno!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ (1970, 11. jul 2008 16:42)

A sad izbaci titule u bocanju, bejzbolu, ragbiju i slicnim jako bitnim i pracenim sportovima kod nas...

sale

pre 15 godina

"Ne daj se ti ZVEZDO, i da mi ponude
Milione milione, nebrini ti ZVEZDO
OSTACU KRAJ TEBE!!!"

... Eh kad bi Segundo Castillo pevao ovako...