Fudbal 184

Utorak, 17.06.2008.

14:15

Zeman potpisao na dve godine

Zeman potpisao na dve godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

184 Komentari

Sortiraj po:

danijela

pre 15 godina

Pozdrav svim delijama iz svecke.Bunjo dovedi jednog dobrog golmana,stopera,dva spica i dva u sredini i zvezda ceka prolece u evropi.zeman pun pogodak.lazetic obavezno u zvezdi.

Budući vlasnik

pre 15 godina

"Imam puno povorenje u Bunjevčevića koji tačno zna šta nedostaje sadašnjoj ekipi. U ovom trenutku ne mogu da se odredjujem o pojedinostima, jer verujem da taj posao bolje zna i bolje će od mene odraditi Bunjevčević"

Prevariše ga u startu... privatizacija pa rezultati pa nek je kupi i Miško pa da krenemo makar kao Donjetck.

stella

pre 15 godina

Svi negativni komentari na ovu vest,su tipa kokodaku..,bla,bla .. u prazno laprdanje.Jedva cekam da pocne nova sezona,jer ce mnogi da cute,duuugooo,dugo..

Mrmot

pre 15 godina

@
@Turkoglu
Turkoglu, moram da te dopunim:
Zeman dos'o, valja vojevati,
za krst casni krvcu proljevati...
Rece Njegos, a da vidimo, hoce li Zeman to i ostvariti :)
(Miroslav_NS, 17. jun 2008 17:14)
A Dragan Kojic Keba u pesmi Zeman dodje kaze...
"Zeman dodje, Zeman dodje...svemu da kazeeeem zbogooom" :)

tuse

pre 15 godina

Ko je ovaj??Nikad nisam cuo za njega a priznajem nisam cuo ni za Rebera dok je dolazio u Partizan i posto sam grobar mislim da ste dobar posao napravili:))))
U svakom klubu po 3-4 5 meseca to je pun pogodak za trenera:)))))

a!

pre 15 godina

Vidim da se stalno postavlja pitanje da ke Jankovic bio kompetentan za trenera , a niko ne postavlja pitanje koliko je Bunjevcevic za svoje radno mesto??
Bio je kapiten trulog tima.
Bili su mnogi , pa sta?
Koje su to Bunjine kvalifikacije za radno mesto???
Ako je princip da se mladima da sansa, onda je Sale trebao da ostane.
Prica o tome kako nije osvojio trofeje, nije prica o njegovoj sposobnosti , vec o Toletovoj.
I ko je Toplica by the way???

Max grobar

pre 15 godina

Radujem se sto su doveli ovog matorog,jer je Sale jankovic bio jedan od retke gospode u CZ i prava perspektiva kluba,ovako s ovim ceskim alkosom nema vam spasa...NAPRED PARTIZAN

Minas-Red Star

pre 15 godina

Pa dobro.Ja se nadam da cemo za ove dvije godine koje je potpisao osvojiti dvije duple krune na celu sa sjajnin i iskusnim trenerom.Napokon neki dobar trener.Mislim da ce doci poznatija pojacanja.
NAPRED ZVEZDO!!!!!!

Dead man walking

pre 15 godina

NASAO ZEMAN GDE DA DODJE … Naravno da je nasao,u najveci i najtrofejniji srpski klub!!!!! A sto se tice duple krune za koje govoris pa za vas je dupla kruna POJAM!!!!! da nije Toleta i njegovih sudija ni ove sezone ne bi osvojili duplu krunu,ali tu je bio Toletov Spasic da vam pokloni kup!!!! samo da te podsetim FKP vise nije skracenica za fudbalski klub partizan NEGO F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!!!!!
(CRVENO BELO SRCE, 18. jun 2008 13:05)

Jasta, kao sto su i vama sudije poklonile pobedu protiv Cukarickog u cetvrtfinalu. Naravno, tad niko nije pozivao na pravdu.

Ted

pre 15 godina

Smatram da bi angazovanje Nikole Lazetica od strane Crvene Zvezde bio odlican potez.On i Ognjen Koroman bili bi sjajan tandem.Igraci koje Zvezda mora da zadrzi su Jestrovic,Milijas i A.S.Kastiljo,a ne treba zaboraviti ni kapitena Milovanovica koji bi,po mom misljenju,tek kod Zemana pokazao sav svoj potencijal.Angazovanje Princa Tagoea i Edgara bio bi pun pogodak,kao i Somea iz Bezanije koji je pokazao talenat u par utakmica ove sezone.Nikola Petkovic bi bio odlicno resenje za slabu odbranu...Igraci kojima treba zahvaliti na saradnji su Randjelovic,Tutoric,Pantic,Gaj, Raskovic,dok Misdongardu i Trajkovicu treba pruziti jos jednu sansu.Igraci koji ce tak pokazati zasto su dosli u Zvezdu su Burzanovic i Trickovski,a treba obratiti paznju i na mladog Crnogorca Seada Seja Bandu koji je na nagovor Savicevica dosao u klub,a prethodno je bio u Leceu i jako blizu prelaska u Romu...

antirakari

pre 15 godina

@ krlo navijac PFWC-a

Priznaces da je "klempa" cudo i pravi magnet. A ti i dalje racunas ono rasulo od lige 1993-98. kada vas je vodio "super tumba"? E moj decace kada ces odrasti. NAPRED ZEMANE

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

NASAO ZEMAN GDE DA DODJE Naravno da je nasao,u najveci i najtrofejniji srpski klub!!!!! A sto se tice duple krune za koje govoris pa za vas je dupla kruna POJAM!!!!! da nije Toleta i njegovih sudija ni ove sezone ne bi osvojili duplu krunu,ali tu je bio Toletov Spasic da vam pokloni kup!!!! samo da te podsetim FKP vise nije skracenica za fudbalski klub partizan NEGO F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!!!!!

maki_nk

pre 15 godina

dobrodosao!!! pa za 2 godine da budemo opet na krovu evrope!!! RED STAR FOREWER!!! NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE!!! (grobari ne komentarisite, jasno?)

Неша србин

pre 15 godina

Не ѕнам шта ће тај Земан показати у Звезди. Јесте велико име али у задње време нема резултате и године су га сустигле. Ипак само да гаји нападачку интересантну игру, а не као онај кретен Косан, па да будемо срећни и задовољни. Можда у овом тренутку и не треба очекивати више. Дакле само срчано, борбено, брзо и нападачки, увек на победу па шта буде. Напред Звездо

zeman

pre 15 godina

ali to je proslost daleka :)
od raspada stare jugoslavije u svemu smo uspesniji od vas, vise titula, liga sampiona, neuporedivo uspesniji u evropi, iznedrilji kvalitetnije igrace

nema vise SFRJ, bratstva i jedinstva, nema vise velike zljezde :)))
(krlo, 18. jun 2008 12:46)
pa krlo u toj staroj jugoslaviji liga je bila jaca barem dva tri puta nego ova danas a istorija jednog kluba gleda se od trenutka kad je osnovan pa prema tome sve je jasno jos da dodam ko ima vise navijaca ko ima veci stadijon cije je ime cenjenije u evropi i svetu ciji je fudbaler proglasem za najboljeg fudbalera svih vremena na ovim prostorima i mogao bih tako do sutra istina boli dragi moji grobari al je istina od istine ne mozes pobeci

markoKGRS

pre 15 godina

Zemanu treba bar 10 fudbalera ako misli da uradi nesto.Sa ovim kadrom(svaka cast pojedinima) ni Murinjo u tandemu sa Lipijem moze samo da place. stranci ginu ,a nase "zvezde"kao da su primadone.sto se jankovica tice svaka mu cast za ljubav prema klubu,ali nekad da bi postao trener zvezde morao si da se dokazes,a on decko u zvezdu .pa tek onda po licencu!!!!???

krlo

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]
ali to je proslost daleka :)
od raspada stare jugoslavije u svemu smo uspesniji od vas, vise titula, liga sampiona, neuporedivo uspesniji u evropi, iznedrilji kvalitetnije igrace

nema vise SFRJ, bratstva i jedinstva, nema vise velike zljezde :)))

Delija Tokyo

pre 15 godina

Grobari posto ste ste raspucali o Zemanu koji je za Jokana Kapelo i posto cete ove godine ladno osvojiti LS Jokan ne mora da brine zasvoju buducnost. Lomice se oko njega i Real i Barsa i Liverpool i Bayern i Chelsea.Kakve slatke muke. Gdeda ode i koliko para da uzmeme. Bas te smesni.Covek je jos u trenerskim jaslicama

tantalo

pre 15 godina

@ko-ometator br 78.

bas si ometen :)

pa mi smo nasli ljude koji su vec uzeli trofeje..
a ta igra sa 2 poluspica i 3 zadnja vezna je odlikovala vasu igru u poslednje 3 godine...setimo se samo zvezdinih utakmica u evropi sa koromanom kao najisturenijim napadacem :)))

NAŠAO ZEMAN GDE DA DOĐE...

pre 15 godina

@ (rim, 17. jun 2008 17:10):
Šta nam ti to napisa između ostalog, a? Da ti citiram najinteresantniji deo:
-------------------------
"italijani ga smatraju veliki magom... oslovljavaju ga sa "maestro"... A MARGINALIZOVAN JE KADA JE POČEO DA DAJE KOMENTARE NA TEMU DROGE U FUDBALU, nepravdi itd..."
---------------------------
Pazi kad ću umreti od smeha!!! Alo rođače, pa da li je tebi nekad neko bilo šta rekao na temu dopingovanja igrača "petokrake", pogotovo u derbijima?!? Pa to je bre javna tajna, nema onog ko to ne zna! Auuuuu...E pa da znaš da ste izabrali "najboljeg mogućeg trenera" za vaš slučaj...HA, HA, HA...Dakle Zemanu sledi još jedna marginalizacija, ovaj put u podbanjičkoj rupi...JOŠ DVE DUPLE KRUNE ZA PARTIZAN U NAREDNE DVE GODINE!

Делије Липар

pre 15 godina

Гробари,да није нас Делија,ви не би постојали,када ће вам то бити јасно,ова тема није предвиђена за ваше коментаре,зато ћаоооооо!!!!Ф.К.Ц.З.

jovicic

pre 15 godina

Hm, ovaj u zadnje vreme vise bio na birou nego na poslu. Ovde doso jel mu fali staz za penziju. "Nije postavljao uslove". A ko bi kad udarila nezaposlenost!
Al, ajd da vidimo...

Terry

pre 15 godina

Ja samo ne znam sta se ovi grobari stalno nesto bune pa ako Zeman odgovara nama delijam ne znam zasto bi njima osim ako pocinje strah da ulazi u kosti.E to je opravdano jer cemo mi vratiti duplu krunu u nase prostorije,na nasu Marakanu.

...fcrs...

pre 15 godina

Jedan jako dobar trener je dosao u Srbiju. Bas me zanima koji prosek godina ovih fudbalskih poznavalaca kad su se tako raspisali?! Neko kome je najvaznije da dobije partizan i vojvodinu definitivno nema pojma sta prica! Pa te klubove je pobedjivao i Djurovski a on nema pojma sa zivotom.Samo je Evropa merilo. Sto se tice grobara,njima ne treba davati neku paznju, njihov najveci uspeh je kad pobede Zvezdu, a to mnogi od njih pozele na izdisaju jer u zivotu nisu bas cesto imali prilku da vide.I sta ako je Zvezda bila prvak pre 100.000 godina. Vi ste vise slavili ulazak u finale nego mi titulu.
Ja pamtim Bari vi Fljamurtari

Sarma

pre 15 godina

U.S. Lecce dao otkaz Zemanu na kraju prosle sezone zbog neispunjenih ocekivanja, ove se ozborio za povratak u seriu A. I sta sad jedan obican covek da misli...

Goran

pre 15 godina

On prvo sto je rekao kad je dosao u Zvezdu bilo je: "Bio sam u Bariju na utakmici i znam da je Zvezda veliki tim" !?!?!?
Boze, boze... pa oni mu nisu rekli da ti ljudi vise ne igraju u Zvezdi.

U principu, potpuno je nebitan trener, sa ovakvim igrackim kadrom kakav ima Zvezda.

Djole016

pre 15 godina

Eh zao mi je Jankovica!
On je trener sa velikim potencijalom,zasigurno vecim nego ovaj sa karijerom u padu! Da su ostavili jankovica par sezona bog da nas vidi!
Ali mi srbi kada ne ide odma smenjujemo trenere!
A KAKVI SU IGRACI NIKO SE NE PITA!
KATASTROFA!
DA NIJE KOROMANA PROPALI BI MI JOS 20 BODA NA DOLE!
VIDECEMO STA CE BITI MADA OVA UPRAVA SMENI 10 TENERA ZA JEDNU SEZONU,A OD USPEHA NISTA!
NEKA IH JOS MALO DA VIDIMO STA CE BITI.....MOZDA I NJIH SMENIMO....KO ZNA


BARI 91

VRACARCI

pre 15 godina

Sramota za nas fudba,da mladom Jankovicu nije data sansa da vodi Zvezdu.i posle se cudimo sto nam je ovakav fudbal. Ovo je najgora uprava Zvezdina sramota da je Zemanov saradnik tj pomocni trener GROBAR,Kao sto rece Jankovic dok su ovi ljudi tj OVA BAGRA u upravi nece biti u zvezdi.SRAMOTA STA STE RADILI JANKOVICU IZA LEDJA. A u Zvezdinoj upravi sede teski GROBARI.VELIKI POZZ JANKOVICU.Njegovi VRACARCI

Orahovac

pre 15 godina

Pozdrav iz Orahovca,malog mesta u juznom delu Kosova,gde zive u ne bas tako dobroj zajednici Srbi,Albanci,Romi i Jos nekoliko manjina.Ne verujem da je svima poznato,ali Srbi u Orahovcu muku muce sa zivotom .Vecina stanovnisvta je nezaposlena a pre svega nas 15-20 omladinaca.Vidimo ovde se pisu svakakvi komentari ali o nama ni reci.Hvala svim politicarima koji sun as posetili od proglasenja nezavisnosti Kosova pa sve do Ustava iste te samopriznate drzave.Kazem ovo hvala ,jer se niko od zvanicnika vlada jos nije setio ne da poseti Orahovac,nego bar da ga spomene u nekoj od mnogobrojnih emisija.A zahvaljujem se studentima sa Fakulteta za Bezbednost koji sun nam donosili takvu kakvu pomoc I koji su nas posecivali za razliku od politicara.Cak su i doneli dva ogromna pozlacena krsta koja treba da se postave na crkvi,ali kako su gradski zvanicnici zainteresovani za a i za omladinu(o cemu cu tek da pisem)izgleda da od toga nema nista.Rekoh gore da je nas oko 15-20 omladinaca,tu pre svega mislim na momke i devojke od 18 do 25-6 god,koji nemaju nikakvih prihoda niti imaju mogucnosti da nesto zarade.Da je neki od gradskih zvanicnika pametan pa da otvori neki ziro racun za nasu pomoc,da bi vi svi ovde bar jednom mesecno,uplatili na taj ziro racun,ako ne vise bar po jedan din,mislim da bi gore navedeni ljudi imali bar neku korist,ako ne mnogo bili bi vam zahvalni da jednom mesecno dobijemo bar po hiljadu din.Ali mislim da vi ipak ne bi nista mogli da uradite povodom toga,dok se neko odavde ne seti da nesto uradi.Zahvaljujemo se svima koji su ovo procitali.Jos jedan pozdrav

dex

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)

Bravo, Care, za komentar!
Samo jedno mi nije nikako jasno: je l' se to grobarčići samo prave da zaboravljaju, ili stvarno treba svako malo da ih podsećamo?

neno

pre 15 godina

Ne mogu da verujem sta rade ovi iz zvezdine uprave. Ja sam Zvezdas vec 30godina, aliovako nesto nepamtim, pardon mala ispravka, ovako je i piksi smenio Dostanica,prepar sezona, pa su prosle godine hteli Boska ali nisu nasli nikog ko bi prihvati da bude trener u Zvezdi, a ove smenise Jankovica, a danima su pricali kako imamo trenera, kako Zeman nije u konkurenciji itd. Ma koga bre lazu? Kakav Spasojevic, kakav Bunjevcevic? Ocigledno da ovo rukovodsvo nema veze sa poslom kojim je poduzelo da se bavi. Zeman????? Zamislite trenera koji ne postavlja nikakve uslove prilikom potpisivanja ugovora. Dosao je u Zvezdu sa namerom : PUSTITE ME OVDE DA UMREM. Ej bre, ne igra se fudbal kao pre deset godina kada je on bio trener u italiji, probala je to zvezda sa Ljupkom Petrovicem pre par sezona pa nije islo. Strasno i sramota.

Zok

pre 15 godina

E njega smo trebali zvati pre Klementea. Da smo to uradili igrali bi sigurno na EP. Ali dobro je da je konacno stigo u Srbiju.Bice valjda nekad i selektor Srpske reprezentacije nadam se

ilija

pre 15 godina

"Gledao sam šest mečeva Crvene zvezde iz prošle sezone"...celih..."Imam puno poverenje u Bunjevčevića koji tačno zna šta nedostaje sadašnjoj ekipi. U ovom trenutku ne mogu da se odredjujem o pojedinostima, jer verujem da taj posao bolje zna i bolje će od mene odraditi Bunjevčević"...vidim ja ko ce sastavljati ekipu

Debela Vera

pre 15 godina

Do juce ste nam stavljali Zemanovu fotku od pre dvadeset godina, i to s cigarom kao neki smeker, a tek sad kad je potpisao, kako stvarno sada izgleda-ofucano i jadno u nekim sivim sakoima.

srdjan

pre 15 godina

Mislim sta reci kakvo trenersko ime izbacivali ga posle par kola ili par meseci KATASTROFA samo nam bog moze pomoci sa ovakvom upravom i strucnjacima.JEDAN JE JANKOVIC SASA!

PFC

pre 15 godina

"Posle brutalne vojne intervencije Sovjetskog Saveza u Čehoslovačkoj 1968. godine, Zeman je otputovao u Palermo..."
Bežaćeš ti ponovo u Italiju, ali ovog puta posle brutalne intervencije Partizana.

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

Spasojevic je danas rekao Zemanu da se titula sampiona srbije ove sezone izgubila,da je negde zalutala i da je njegov zadatak da je vrati kuci!!!! Zeman je potpisao,pojacanja stizu i titula ce za vrlo kratko vreme biti vracena pravom vlasniku!!!!

Delija Zr

pre 15 godina

Al je jadna ova uprava,oterala Jankovica zato sto nije osvojio titulu,ajde nek oni osvoje kada su imali 10-ak bodova manje od Partizana i vec su uveliko bili ispali iz Uefa kupa.Jankovic se taman adaptirao a oni ga sutnuli...Jankovicu legendooo!!!Ajde bar da dovedu neka dobra pojacanja a ne neke matorce ili ne neke ko sto su: Barkos,Salas,Molina...Ne trebaju nam takve rupe,trebaju nam neki dobri napadaci!!!

CZ_Realista

pre 15 godina

Pa, evo moga komentara: Uzasna greska Zvezde! poslednje Lece pa CZ!? Mislim da je ovaj covek star sa zastarelim metodama i vizijom. CZ treba mladjeg coveka za vodju, koji ima moderna shvatanja kao Bilic , trener hrvatske reprezentacije, ili Djuka! Da, kao Djuka. Ovaj stara prica o napadackom fudbalu, ma hajte molim vas da u Italiji nauci napadacki fudbal! Nikad, bas nikad u Italiji nije igran napadacki fudbal. ma otkad znam za sebe, a nisam mlad!
Ovako, sa ovakvim losim potezima, moja CZ je izgubila naredne dve godine a ovi goroboshi ce nas sstici u trofejima! Ne mogu da dodem sebi kako su brzo izasli iz tunela posle nase dve duple krune! U stvari, stvar mi je jasna kao dan. nasli su vrlo mladog i pametnog momka kao menadzera, mada nikad nisam shmekao tog Tomica, ali moram da kazem istinu. On je genije za Bunju, iz ovog naseg bas ne vidim neku inteligenciju. Ipak, mislim da on nece biti problem vec mocnici oko njega koji ga vrte oko malog prsta a pojma nemaju o fudbalu ni kao igri ni kao biznisu. Na zalost nas Delija koji strepimo ovih dana. I patimo gledajuci sta Tomic radi!

Janja

pre 15 godina

Iako mi je zao Jankovica jer je je super talentovan mladi strucnjak koji ce sigurno nastaviti negde da se usavrsava,a ko zna mozda se vrati u Zvezdu kao big boss...A sto se tice ovog ceha cuo sam za njega i prica se da covek zna sta hoce,da ima uticaja kod igraca i prije svega konacno neko ko pretenduhe napadacku igru...Bice golova i titula a ako bog da i Liga prvaka nije daleko...Srecno i idemo napred.Pozdrav svim Delijama

Ted

pre 15 godina

Povodom prici o dovodjenju pojacanja nasa 2 najveca kluba zelim da skrenem paznju na aktivnosti 2 hrvatska najveca kluba - Dinama i Hajduka. Naime, Dinamo dovodi 2 Argentinca (Suarez i Ibanez) iz Boke Juniors,kao i reprezentativca Cilea Moralesa. Nakon odlaska Modrica kapiten ce biti Igor Biscan, a napad ce predvoditi Balaban... Sto se Hajduka tice,paznju mi je skrenuo podatak da im Inter nudi 'makedonskog Ibrahimovica',19-ogodisnjeg Svedjanina makedonskog porekla Gorana Slavkovskog za koga kazu da je jedan od najtalentovanijih napadaca Evrope. Ne shvatam sta Zvezda i Partizan cekaju.Naravno,ako su uopste culi za ovog momka,koji je inace najbolji strelac Interovog mladog tima i najmladji debitant u istoriji ovog kluba buduci da je prvi nastup u Seriji A zabelezio sa svega 17 godina!?
Nadam se samo da je Zeman malo bolje upucen u desavanja na Apeninima od 'skauta' Zvezde...

skandinavac

pre 15 godina

aman zaman.tj ,,zeman..
a sto ce to donijeti c,zvezdi ,,nista ! posto svi iole talentovani igraci budu pokupljeni od stranih menadzera tako nema sanse da stvori tim sto je njegov fah i sto je pokazao ranije,,u italiji sad su druge okolnosti.trebalo je naci ipak domaceg trenera plus pmocnik trener golmana i time se obezbedi egzistenija bar 5-.10 familjija a ovako novac ide vani ? nista pametno /moj stav/

Najbolji poznavalac fudbala

pre 15 godina

Bunja zna sta radi! Zeman je dobar trener i forsirace ofanzivnu igru. Bunja ce se resiti mediokriteta tipa Raskovic i Randjelovic i pomoci Zemanu da formira ekipu od 18-20 igraca.
Golmani: Bajkovic, Stamenkovic, Pavlovic
Bocni bekovi: Bronovicki, Ninkov i verovatno Petkovic
Centralni bekovi: Gaj, Tomovic i verovatno Hermani.
Vezni: verovatno Kastiljo, Bogdanovic, Burzanovic, Blazic, mozda Fejsa, verovatno Gebel.
Napadaci: Koroman, Trickovski, Misdongard, Perovic S, verovatno Princ ili Edgar.
Jos nekoliko mladih sa dvojnom registracijom ( B tim tj. Srem ) ili iz juniorskog tima ( Prso, Malovic itd. ) i to je to. Ofanzivna igra, bez glupih kalkulacija i sigurno osvajamo prvenstvo i prezimljavamo u Evropi.
Bravo Bunja!!

Delija

pre 15 godina

Jedan grobar je ostavio komentar... Da su mu jos na vratima pricali da je Zvezda bila prvak evrope pre 100 godina!!! Sta bi bilo da je dolazio u Partizan??? Sa vrata bi mu rekli nemamo nijedan evropski trofej i protiv vecitog rivala igramo solidno uzmemo jednu do 2 pobede u jednoj deceniji ali i uspemo remi koji da iscupamo! O Zvezdi ima sta da se prica, o vama nema, potcenjujete coveka koj je bio trener recimo jedne Rome, smesni ste grobari!

Delija

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je ormalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]

mozda nije naj bolji kom. po preporukama ali je sigurno najbolji i kao sto kaze grobari istina boli

Janko

pre 15 godina

Odlicne vesti za Zvezdu danas novi treneri u rukometu i fudbalu i sudeci po karijeri dobri i pravi treneri koji ce oba kluba(rukomet/fudbal)odvesti u Ligu Sampiona.

Perunicic ostaje legenda rukometa sad samo jos da fudbaleri dovedu Princa sto pre igraca kojeg od svih ovih sto se pojavljuju u stampi najvise zelim da vidim i Zvezda ce kidati ove sezone.

Iako sam voleo da najvise vidim tandem Djordjevic-Tagoe i Jestrovic/Tricovski/Misdongard mogli bi napraviti ovaj napad ubitacnim.

trrrapa

pre 15 godina

dosta ovih komentara su u sushtini opshtepoznata prepucawanja, koja u velikom procentu nemaju veze sa realnoshtju, a realnost je da je domatja liga nameshtena po sistemu CZ dve sezone, pa Partizan dve...mislim da je jedino relewantno kakvi tje rezultati biti u evro-takmichenjima...

sinisa tx

pre 15 godina

Sretno Zemane,samo hrabro i napadacki.A vi komplexashi sta stvarno smorovi.Pa jel se kod vas nista ne desava kad stalno ostavljate komentare o desavanjima u Zvezdi.Lupate,lajete a jos vas je 85% nepismeno.
Srbija u srcu ,Zvezda do groba!

caci

pre 15 godina

@GRobaR
Kazes da zeman nije osvojio niti jedan trofej,a zaboravio si da je jokanovic osvojio46 hahahaha.....
Nemojte ljagati nase trenere jer vas jokanovic nije imao sta da radi pa odlucio da ne sedi dzaba i kao vodi partizan.
Ne budi te smesni.
Cak smo vam i dali duplu krunu da bi vratili publiku na stadione jer da smo nastavili da osvajamo svake godine nase prvenstvo bi bilo nezanimljivo jer kako da ljude dovedemo na stadione kad se pobednik zna jos pre pocetka prvenstva.hahahahha
I zato nebudite smesni nego nabavite snimak utakmice iz barija posto jedino mozete da gledate kako to radi nas klub kad vas nemoze i NIKADA NECE.

ETOILLE ROUG *

pre 15 godina

Pod hitno dovesti onog naturalizovanog poljaka sto igra u Poljskoj reprezentaciji.I takodje ne verujem da kosta vise od 2 mil.eura posto igra u Varsavskoj Legiji...

trapppa

pre 15 godina

takodje, mislim da su priche o LSh prewishe romanticharske, zar ne misli neko da bi i Par i CZ prwo trebali neshto da urade u uefa kupu,pa tek onda da se udje sa relatiwno sachuvanim timom u lsh?setite se kako su i zvezda i partizan proshli u grupi uefa kupa(mislim na posledja izdanja)...i josh neshto, domatja liga tje biti regularna kad partizan bude recimo 4. a zvezda 5. jedne sezone...do tada, sve tje biti samo prazno prepucawanje i pranje kesha preko transfera, a ako volite svoj klub,platite ulaznicu tako se jedino pomaze klubu!!!

zile

pre 15 godina

Dosao i odmah me razocarao izjavom da Bunjevcevic najbolje zna koji igraci su potrebni klubu????
Znaci li to da ce mu Bunja paviti tim?

Sramota!!!!

A za Bunjevcevica pitanje: zasto si nas lagao mesec dana da ne pregovaras sa Zemanom?

I to je sramota!

Zarko_Delija_Bec

pre 15 godina

to care preuzeo si najveci klub na balkanu nadam se da ce igra zvezda ofanzivu zelimo ti puno srece mi delije iz beca!!! pozz Zeman i Bunja""

Bojan

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]


... e ovaj komentar mi je omiljeni :D:D:D NAPRED ZVEZDO

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Opet ovi Grobari,neka gledaju malo u svoje dvoriste :),a vest kada je Hemofarm dobio Partizan 90% vasih komentara,samo cu reci...

Bari,Tokio bla,bla najjaci klub u svemiru,veliki Notingem Forest pardon Crvena vam Zvezda :)

ml pfc

pre 15 godina

Cestitke komsijama, dobile su odlicnog trenera.Moj Partizan ce morati sada ozbiljno da se zabrine, do poradi na pojacanjima s obzirom da Jokanovic nije toliki kalibar

lothar

pre 15 godina

"mislim radio je sa ozbiljnim klubovima a ne kao neki Zenga ili Mateus kod grobara"
salernitana, lece, bresa, avelino, crvena zvezda,... mislim brate sve bolje od boljeg

zeman

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina

Za gatare

pre 15 godina

Svi vi koji znate tačno šta će da se dogodi za 3,6 ili 25 meseci, zašto ne unovčite vaš talenat u kladionici, ili na berzi? Nije moguće da TO ne znate???

Delija Tokyo

pre 15 godina

Ajde grobari tisina. Nista i nikakav uspeh od osnivanja do danas niste uradili.Neka se javi neko i neka navede jedan jedini uspeh fudbalske sekcije JSD Partizan.Poleteli ste ove sezone sa duplom krunom kao da ste LS osvojili a to vam je tek treca dupla kruna i tek 20 titula

Romaldinjo!!!

pre 15 godina

Evo sta je trener, prvo sto je reko je da je gledao finale 1991 u Bariju, i da zna o kakvom se klubu radi! Nema sta jako trenersko ime, igra ce sigurno biti lepsa od ove sadasnje, ali sve zavisi od pojacanja, i od toga ko sastavlja prvi tim(Bunja & Co.). Sta da kazem Zemane srecno! Zvezdo samo napred, ako udjemo u kup UEFA, dolazimo do 1/4 finala provereno!!!! POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA

Dead man walking

pre 15 godina

@ Neobavesten

A partizan samo jednu namestenu. Jednu protiv ofk-e, jednu protiv smedereva, jednu protiv cuke... Od svih samo jedna namestena!
(nino, 17. jun 2008 16:33)

Apsolutno, sve si u pravu, nazovi 92 i prijavi Partizan zbog namestanja pa ce svima biti lakse.
I sta sad, mi ne smemo da komentarisemo na vest o necemu sto ima veze sa Zvezdom? Ova vest se tice i Grobara, jer nas jako zanima ko ce biti medijski popljuvan kad Partizan bude imao 10 bodova vise negde sredinom decembra. Dozvolite, obavestenost na prvom mestu.

rim

pre 15 godina

italijani ga smatraju veliki magom...
oslovljavaju ga sa "maestro"...
a marginalizovan je, kada je poceo da daje komentare na temu droge u fudbalu, nepravdi itd...
on je sigurno veliki strucnjak, a da li cemo mi biti zadovoljni, sa njegovom, filozofijom, "nije mi bitno da pobedim, ako su igraci dali sve od sebe, ja sam zadovoljan"...
videcemo kako ce se to oslikati u nasem fudbalu, koji nije cist, kao ni italijanski, kada se slika iskrivila...
ZELIM MU MNOGO SRECE< TJ ZELIM ZVEZDI DA IGRA PRAVI FUDBAL!!!

Lazarus

pre 15 godina

Drugi komentar je GROBARSKI,da li je moguce??? Mars u svoje dvoriste!!!
(Delija, 17. jun 2008 14:46)

Dečko, pa mi i jesmo u našem dvorištu... I to onom iza kuće, u koje se zalazi samo kada baš mora.

bbrs

pre 15 godina

Treba dovoditi 18-godisnje igrace iz Brazila i Argentine,itd... koji su jeftini a mogu se dobro prodati posle par sezona. Npr Sherman Cardenas...

pfc rules

pre 15 godina

@nino
Pa zar je moguce da ti pominjes neke namestene utakmice?Ne pisem skoro nikad komentar na vase vesti,ali tebi sam morao da odgovorim!
Ja znam da tebe istina boli ali to je jednostavno tako...a istina je sledeca--
Zvezda-sd 7+,zvezda ofk 1-0 ili 2-0 nisam bas siguran ,nikada nije vidjena tako providno namestena tekma,zvezda - cukaricki uzas i sramota,i u prvenstvu gde ste ih tukli Koroman i c.o. i kupu gde ih je sudija tukao,penali,ofsajdi,ponisteni golovi itd....tako da nemoj mi molim te o tome kako mi namestamo nesto, pogotovu ne protiv vasih filijala!!!!
A sto se tice ovog Zemana,sve vam govori o tome kakav je trener u zadnjih par recenica koje su realne,a to sta je on radio pre 50 godina to nikog ne zanima,pa i vi ste bili nekad veliki klub,ali vise stvarno niste,i samo mozete da se lazete i da vas laze Zeman i ostali vasi mediji da ste i dalje veliki,ma sta veliki,NAJVECI,NAJVECI SRPSKI BREND,GIGANT...Bari , Tokijo nja nja nja...pravi trener za vas ,ima vasu filozofiju zvanu nja nja nja Bari Tokijo!A na kraju prvenstva ce biti pokrali nas nja nja nja bio je ofsajd nja nja nja

NENAD

pre 15 godina

Pa i treba svake godine stranog trenera koga boli uvo za menadzere i stare zasluge,nego ceo tim da krene od nule,pa ko se dokaze neka igra!NAPRED ZVEZDO!

Miroslav_NS

pre 15 godina

@Turkoglu

Turkoglu, moram da te dopunim:

Zeman dos'o, valja vojevati,
za krst casni krvcu proljevati...

Rece Njegos, a da vidimo, hoce li Zeman to i ostvariti :)

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Dobro nam dosao gospodine Zeman u nasu voljenu Crvenu Zvezdu, znaj da su Delije uz tebe, i u nijednom trenutku ne zaboravi da si dosao u jedan od najvecih klubova u Evropi i svetu, pa u skladu sa tim i vodi ekipu, uvek to imaj na umu, jer delije su takve po prirodi ti njima uspeh oni tebe i Zvezdu volece do groba.Budi nam zdrav i ziv i znaj da si danas postao Delija i pudi ponosan sbog toga.

ko-ometator

pre 15 godina

Sto pljujete coveka kad ga jos ni na delu niste videli. To sto je u Romu gurnuo jednog Totija i u Laciu Nestu meni dovoljno govori koliko zna. Grobari stvarno me zasmejavate tim vasim pricama kako stranci ne valjaju pogotovo to o duploj kruni... Ko vam je kriv sto vi niste znali naci nekoga ko ce vama doneti trofeje. A o smeni trenera cemo pricati do petog kola... Jokana kad sutnete jer ce sa 3 zadnja vezna i 2 poluspica da izvisi i u prvoj rundi kupa!

Телемах

pre 15 godina

-Одлично,отишао је Јанковић.
-Још боље,отишао је са њим и Катић.
-Чињеница је да се Земан у последње време није прославио.
-Драго ми је ипак да једно такво тренерско име дође у нашу земљу.
-Криво ми је што није изабран Славољуб Муслин.
-Нажалост мислим да ни од довођења Словенца нема ништа.
-Промашај је клуба што је пустио Басту...Дечко не може да игра бека.и то изгледа једини зна Љупко Петровић,код кога је играо задњег везног..
-Пре сам за опцију да се продуже уговори са пар играча (Милијаш,Миловановић,Короман,Томовић) него да се доводе појачања типа Принц Тагое и ко већ..
-Лазетића не доводити никако,иначе ће од његовог доласка највише профитирати власници сплавова и кафића у Страхињића Бана..
-Довести пар брзих играча,типа Коромана,јер ће за Земанов начин игре бити потребна барем четворица таквих.
-Можда довести поново Ђорђића..
-Трајковића и Бурзановића оставити и дати им праву шансу..
То би за сада било то

via del mare

pre 15 godina

hehehe kad izadje zdenek na neku prvenstvenu tekmu a ono 1000 ljudi heheheehehe ili ode u neko selo lucane, kulu, ivanjicu...tuga.
sramota je to da dovode takve ljude da nam se smeju!
normalno on ce biti gospodin covek i profesionalac i nece imati srca da kaze: LJUDI VAMA NEMA POMOCI!!!

goofy

pre 15 godina

Grobariiii,
dal' nas čujeteee,
vi ste 3,14ke najvećeee.
(6.oktobar u sportu!!!, 17. jun 2008 14:48)

Izvini brate, al' mi objasni šta znači "vi ste pike najveće" ?????

nino

pre 15 godina

@ Neobavesten

A partizan samo jednu namestenu. Jednu protiv ofk-e, jednu protiv smedereva, jednu protiv cuke... Od svih samo jedna namestena!

Neobavesten

pre 15 godina

kaze covek nijedan poraz u prvenstvu...a samo jedan poraz od Boltona.Pa i jeste tako: jedan poraz od Boltona 1:0...jedan poraz on Bajerna 3:2...jedan poraz od Arisa 3:0...jedan poraz od Brage 2:0...od svih po "samo jedan" poraz...

Stefan

pre 15 godina

Ponovo ovi grobari komentarisu, stvarno su dosadni. Neka gledaju u svoje dvoriste kao sto im je rekao onaj "veliki" igrac Rome - Ivan Tomic. Pustite veliko Zdeneka Zemana da sam odlucuje o pojacanjima uz malu pomoc Bunje i ne bi trebalo da bude nikakvih problema u nasoj ligi a za Evropu jedno 2 sezone sa istim igracima i onda ni liga sampiona nije daleko, 100%. NAPRED CRVENA ZVEZDO!!!!

Radivoje

pre 15 godina

Samo da se igra dobar fudbal, dosta mi je vise defanzivne taktike. Mada sam bio za Jankovica, nemam nista protiv Zemana, samo da vratimo duplu krunu na (renoviranu, nadam se) Marakanui i da napadnemo vise tu Ligu sampiona... !!!!

djura

pre 15 godina

Ko hoce danas da gine za dres? Nema tog igraca na svetu. Hoce da gine ali za dobre pare. Ako nema love (a nema, odakle?) ne pomaze ni najbolji trener na svetu (ako bi bio lud da dodje).
Prema tome, sponzori lovu na sunce, a navijaci da placaju ulaznice i da ne lome inventar stadiona. Za pocetak. Strpljivo. Nije se Zvezda preko noci ugasila, pa se preko noci nece ni upaliti. Trajace to.

Ја

pre 15 godina

Тотал непотребно, ал ајт, било па прошло.
А сад се баците на појачања, али нека нормална, аман!

DrAgisha

pre 15 godina

Ajd nek' se i to već jednom završilo. Bar ovi iz uprave nisu lagali kad su rekli da će dovesti veliko ime. Prve rezultate očekujemo vrlo brzo - dovođenje kvalitetnih pojačanja i ulazak u Ligu UEFA.

Saši Jankoviću želim sve najbolje u daljoj karijeri, i da se jednom vrati u Zvezdu.

Nash

pre 15 godina

Delija sam do groba ali Zeman nemas ti pojma gde si dosao bezi dok jos nije kasno nemas ti obraz debeo kao djon to je tebi ovde najbitnije druze moj!

Božo

pre 15 godina

Sporočilo iz Slovenije se glasi:

Zdi se mi da gre za trenerja ki bo dosegel skupaj z Zvezdo uspeh, predvsem v Evropi. Tudi se mi zdi da so vodje Zvezde pričeli z dobrim delom...

Babin_zub

pre 15 godina

Ok,s'obzirom da nemamo para za boljeg,a domaca struka nam je bliza gradjevinskim radovima nego fudbalskoj igri.
A igracki kadar...E,sad su Molina,Salas i Barkos trebali biti okosnice tima,ali ih oterashe jer nisu imali strpljenja.A i nisu se momci snalazili u bunker-igri.Na zalost,i ovo leto mi mirise na pojacanja koja "nece ispuniti ocekivanja".

Duleandro

pre 15 godina

Raduje me ova vest jer...
Bolje casno,napadacki izgubiti 4-2 ili 5-3 nego kukavicki,kosanovicki igrati 1-1 ili na srecu pobediti 1-0...

VEĆ ODBRANISMO DUPLU KRUNU!

pre 15 godina

Odbranismo DUPLU KRUNU i pre nego što je sezona počela! zvezdasi , pa vi ste stvarno kao Miki Maus - uzeste trenera koji se prosečno zadržavao tačno 6,3 meseca u jednom klubu! Ha, ha, ha.

Nikola BG

pre 15 godina

Zelim gospodinu Zemanu puno srece u narednom periodu. Ubedjen sam da nije demagog i da ce zaista pokusati da nametne ekipi napadacki nacin razmisljanja pa da mi posle puno vremena gledamo na Marakani ofanzivni fudbal. Naravno, za tu misiju trebace mu kvalitetna pojacanja, posebno u napadu i veznom redu. Ako moze nekako da se dovede Princ Tagoe ( ne znam sta se vise ceka jer mu cena raste) i neki vezni u rangu Moline ( sad bih plakao da se vrati) bilo bi odlicno. Za sad sam zadovoljan kako Bunja razmislja i dajem mu podrsku. Nije mnogo cekao i na vreme raskinuo ugovor sa AJ ( da ne pisemo vise o njemu, nije vredan paznje) uprkos pritiscima sa raznih strana. Gosposin Zeman ce imati sigurno puno kriticara ( od strane nasih " velikih " novinara i eksperata) pa se nadam da ce uprava biti mudra i imati strpljenja za njegov rad koji ce svakako biti drugaciji od onoga kako se radilo do sad. Eto mene nazad na Marakanu u zelji da ponovo gledam fudbal ( nisam isao otkad su prodali Molinu jer nisam hteo da gubim vreme i zivce da gledam Raskoviceve bravure po terenu).

vrh brate

pre 15 godina

pamtim kad sam bio mali,prvu loptu su mi dali,
rekoh svima,necu kriti lopta ce mi zivot biti,
vi znacite sve za mene,moje stare uspomene ne mogu bez vas,
stadioni k`o arene ne mogu bez vas...
marakano,marakano,moja sreco moja rano,na tebi mi mladost osta`,aplauza nikad dosta...

jurio sam iz inata i postao tata-mata,
sve sa loptom u naletu driblao sam svu planetu!
vi znacite sve za mene,moje stare uspomene ne mogu bez vas,
stadioni k1o arene ne mogu bez vas...
marakano,marakano,moja sreco moja rano,na tebi mi mladost osta`,aplauza nikad dosta...

http://www.youtube.com/watch?v=lAj1ci5mMcc

Bata Raka

pre 15 godina

Ovaj stranac je bar bio trener i pre nego sto je dosao u Zvezdu (mislim radio je sa ozbiljnim klubovima a ne kao neki Zenga ili Mateus kod grobara). Izgleda ozbiljno i ne deluje kao neko ko ce igrati fudbal za domacu upotrebu u onom s..nju od nase lige, nego ce probati da igra lepo i za publiku. Pa neka popijemo pet komada od nekog ako cemo mu dati bar dva-ja sam za. A ne kao igra protiv Boltona-jadna ali oprezna a rezultat-poraz.
Inace, ono sto sada Zvezdi najvise treba nije ni centarfor, ni golman (dovoljno je samo oterati starog golmana)niti bilo sta slicno. Sada je najvaznije naci odlicnog organizatora igre, mozda ne bas novog Piksija ali nekoga ko bar malo moze da podseti na njega i... srce na teren!
NAPRED ZVEZDO!!!

NEMANJABBRS

pre 15 godina

Kakva sramota za upravu ZVEZDE,mislim da jos nigde nije bilo da neki trener zakuca na vrata i pita da li moze da bude angazovan.
TREBA DA JE SRAMOTA ZA UPRAVU ZVEZDE!
UPRAVA NAPOLJE!!!!

Pera delija

pre 15 godina

Ko hoce da se opkladi da ce da ga najure za jedno 9-10 meseci i onda ce da zovu nekog novog Boska Djurovskog ili Aleksandra Jankovica da vadi kestenje iz vatre? O tempora o mores!!!

Kerber

pre 15 godina

Citam u Blicu da Zeman tera 14 igraca iz tima!? Ako proda Castilla moze da se bori za Intertoto kup! Ali ajde da vidimo sta ce da uradi! Ispljuvasmo coveka a da nije seo na klupu kako treba! Tipicno srpski!!!

nedjo

pre 15 godina

nije ovo covek koji treba zvezdi. To je moje misljenje. Idem na sever od kad znam za sebe, i gledao sam svakog trenera u novijoj istoriji...

Tigar

pre 15 godina

KONACNO!!!!

Svi oni koji pljuju ovo "pojacanje", nemaju predstavu o lepoj igri.

Svi oni koji dizu Jankovica u nebo su cisti amateri, i poznavaoci fudbala iz fotelje.

Bravo za upravu, i za oslobadjanje mediokriteta, pocev od trenera preko igraca do ljudi iz uprave.

Filipdelija

pre 15 godina

ZZ puno uspeha u zvezdu,pravi potez uprave svaka cast bunji jos samo da dovede dobra pojacanja mislim na napdaca plejmekera,stopera,levi brzi bok i naravno golmana i levog beka!

Mihajlo

pre 15 godina

E ljudi moji , oterali ste najboljeg trenera kojeg je Zvezda imala u poslednjih 20 godina!Jankovicu samo napred! Kada budes trener Reala plakace oni za tobom!

Delija 91'

pre 15 godina

"Bio sam u Bariju 1991. godine i gledao kada je Zvezda postala šampion Evrope. Jasno mi je da je ovo veliki klub i sa time se poklapaju moji motivi"

TAKO JE ZEMANE DOSAO SI U VELIKI KLUB!
Ne znam sta je sa ovim grobarima igrali ls pa sta?Igrala je i petrazalk i Macabi i Levski i sada Kluz i Thun ma koga je za to briga?
Pamte se sampioni Milan,Bayern,Man.Utd,Real,Porto,ZVEZDA. . .
A to da mi jos zivimo u Bariu i u 91'da zivimo u Bariu i u toj 91' i ponosni smo na to i to vise ni jedan klub sa balkana nece ponoviti zato smo mi nesta vise i sveto.

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Puno srece Zemanu u Zvezdi i nadam se da cemo napokon nesto napraviti u Evropi.Cetvrtfinale kupa UEFA mi je vaznije od titule.A sad pojacanja(u smislu dolaska)...

Djepatz

pre 15 godina

E ajmo sad!!!Nek napravi covek dobru selekciju igraca,22-25,dobrih i spremnih da ginu za dres,verujem da fudbalsko znanje ima,i da pocnemo vise da igramo taj fudbal kako treba,a ne da gledam neke igrace koje kao da neko tera da igraju...

Evropljanin

pre 15 godina

Češki stručnjak je izjavio da beogradske 'crveno-bele' pamti iz Barija 1991. godine i finalnog meča Kupa šampiona sa Olimpikom iz Marseja kojem je prisustvovao.

Nista posebno, i napaceni zvezdini navijaci pamte zadnje velike uspehe po Bariju i dalekoj 1991. godini. :-)

naka

pre 15 godina

DOBODOŠAO!!!Hvala ti Bunjo!Tražili smo STRANCA trenera koji gaji OFANZIVAN stil(zbog koga navijači dolaze a ne Demagoški-tvrda prava prvenstvena stil-Kosan i ostali )
Još samo da se rešimo:Ranđelovića,Tutorića,Milijaša,Jestrovića,Raškovića...Stranci su uvek više ginuli od nazovi NAŠE DECE.IMA NADE!!!

Makaveli

pre 15 godina

Sto je lepa petokraka na grbu naseg najveceg srpskog i oduvek anti-komunistickog kluba. Gistro... :-))
Gde iskopaste Zemana, alal vam vera. Haha.

Delija 91'

pre 15 godina

"Bio sam u Bariju 1991. godine i gledao kada je Zvezda postala šampion Evrope. Jasno mi je da je ovo veliki klub i sa time se poklapaju moji motivi"

TAKO JE ZEMANE DOSAO SI U VELIKI KLUB!
Ne znam sta je sa ovim grobarima igrali ls pa sta?Igrala je i petrazalk i Macabi i Levski i sada Kluz i Thun ma koga je za to briga?
Pamte se sampioni Milan,Bayern,Man.Utd,Real,Porto,ZVEZDA. . .
A to da mi jos zivimo u Bariu i u 91'da zivimo u Bariu i u toj 91' i ponosni smo na to i to vise ni jedan klub sa balkana nece ponoviti zato smo mi nesta vise i sveto.

Tigar

pre 15 godina

KONACNO!!!!

Svi oni koji pljuju ovo "pojacanje", nemaju predstavu o lepoj igri.

Svi oni koji dizu Jankovica u nebo su cisti amateri, i poznavaoci fudbala iz fotelje.

Bravo za upravu, i za oslobadjanje mediokriteta, pocev od trenera preko igraca do ljudi iz uprave.

Pera delija

pre 15 godina

Ko hoce da se opkladi da ce da ga najure za jedno 9-10 meseci i onda ce da zovu nekog novog Boska Djurovskog ili Aleksandra Jankovica da vadi kestenje iz vatre? O tempora o mores!!!

Nikola BG

pre 15 godina

Zelim gospodinu Zemanu puno srece u narednom periodu. Ubedjen sam da nije demagog i da ce zaista pokusati da nametne ekipi napadacki nacin razmisljanja pa da mi posle puno vremena gledamo na Marakani ofanzivni fudbal. Naravno, za tu misiju trebace mu kvalitetna pojacanja, posebno u napadu i veznom redu. Ako moze nekako da se dovede Princ Tagoe ( ne znam sta se vise ceka jer mu cena raste) i neki vezni u rangu Moline ( sad bih plakao da se vrati) bilo bi odlicno. Za sad sam zadovoljan kako Bunja razmislja i dajem mu podrsku. Nije mnogo cekao i na vreme raskinuo ugovor sa AJ ( da ne pisemo vise o njemu, nije vredan paznje) uprkos pritiscima sa raznih strana. Gosposin Zeman ce imati sigurno puno kriticara ( od strane nasih " velikih " novinara i eksperata) pa se nadam da ce uprava biti mudra i imati strpljenja za njegov rad koji ce svakako biti drugaciji od onoga kako se radilo do sad. Eto mene nazad na Marakanu u zelji da ponovo gledam fudbal ( nisam isao otkad su prodali Molinu jer nisam hteo da gubim vreme i zivce da gledam Raskoviceve bravure po terenu).

nino

pre 15 godina

@ Neobavesten

A partizan samo jednu namestenu. Jednu protiv ofk-e, jednu protiv smedereva, jednu protiv cuke... Od svih samo jedna namestena!

naka

pre 15 godina

DOBODOŠAO!!!Hvala ti Bunjo!Tražili smo STRANCA trenera koji gaji OFANZIVAN stil(zbog koga navijači dolaze a ne Demagoški-tvrda prava prvenstvena stil-Kosan i ostali )
Još samo da se rešimo:Ranđelovića,Tutorića,Milijaša,Jestrovića,Raškovića...Stranci su uvek više ginuli od nazovi NAŠE DECE.IMA NADE!!!

Neobavesten

pre 15 godina

kaze covek nijedan poraz u prvenstvu...a samo jedan poraz od Boltona.Pa i jeste tako: jedan poraz od Boltona 1:0...jedan poraz on Bajerna 3:2...jedan poraz od Arisa 3:0...jedan poraz od Brage 2:0...od svih po "samo jedan" poraz...

djura

pre 15 godina

Ko hoce danas da gine za dres? Nema tog igraca na svetu. Hoce da gine ali za dobre pare. Ako nema love (a nema, odakle?) ne pomaze ni najbolji trener na svetu (ako bi bio lud da dodje).
Prema tome, sponzori lovu na sunce, a navijaci da placaju ulaznice i da ne lome inventar stadiona. Za pocetak. Strpljivo. Nije se Zvezda preko noci ugasila, pa se preko noci nece ni upaliti. Trajace to.

goofy

pre 15 godina

Grobariiii,
dal' nas čujeteee,
vi ste 3,14ke najvećeee.
(6.oktobar u sportu!!!, 17. jun 2008 14:48)

Izvini brate, al' mi objasni šta znači "vi ste pike najveće" ?????

Djepatz

pre 15 godina

E ajmo sad!!!Nek napravi covek dobru selekciju igraca,22-25,dobrih i spremnih da ginu za dres,verujem da fudbalsko znanje ima,i da pocnemo vise da igramo taj fudbal kako treba,a ne da gledam neke igrace koje kao da neko tera da igraju...

Delija

pre 15 godina

Jedan grobar je ostavio komentar... Da su mu jos na vratima pricali da je Zvezda bila prvak evrope pre 100 godina!!! Sta bi bilo da je dolazio u Partizan??? Sa vrata bi mu rekli nemamo nijedan evropski trofej i protiv vecitog rivala igramo solidno uzmemo jednu do 2 pobede u jednoj deceniji ali i uspemo remi koji da iscupamo! O Zvezdi ima sta da se prica, o vama nema, potcenjujete coveka koj je bio trener recimo jedne Rome, smesni ste grobari!

Телемах

pre 15 godina

-Одлично,отишао је Јанковић.
-Још боље,отишао је са њим и Катић.
-Чињеница је да се Земан у последње време није прославио.
-Драго ми је ипак да једно такво тренерско име дође у нашу земљу.
-Криво ми је што није изабран Славољуб Муслин.
-Нажалост мислим да ни од довођења Словенца нема ништа.
-Промашај је клуба што је пустио Басту...Дечко не може да игра бека.и то изгледа једини зна Љупко Петровић,код кога је играо задњег везног..
-Пре сам за опцију да се продуже уговори са пар играча (Милијаш,Миловановић,Короман,Томовић) него да се доводе појачања типа Принц Тагое и ко већ..
-Лазетића не доводити никако,иначе ће од његовог доласка највише профитирати власници сплавова и кафића у Страхињића Бана..
-Довести пар брзих играча,типа Коромана,јер ће за Земанов начин игре бити потребна барем четворица таквих.
-Можда довести поново Ђорђића..
-Трајковића и Бурзановића оставити и дати им праву шансу..
То би за сада било то

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Puno srece Zemanu u Zvezdi i nadam se da cemo napokon nesto napraviti u Evropi.Cetvrtfinale kupa UEFA mi je vaznije od titule.A sad pojacanja(u smislu dolaska)...

PFC

pre 15 godina

"Posle brutalne vojne intervencije Sovjetskog Saveza u Čehoslovačkoj 1968. godine, Zeman je otputovao u Palermo..."
Bežaćeš ti ponovo u Italiju, ali ovog puta posle brutalne intervencije Partizana.

Filipdelija

pre 15 godina

ZZ puno uspeha u zvezdu,pravi potez uprave svaka cast bunji jos samo da dovede dobra pojacanja mislim na napdaca plejmekera,stopera,levi brzi bok i naravno golmana i levog beka!

Makaveli

pre 15 godina

Sto je lepa petokraka na grbu naseg najveceg srpskog i oduvek anti-komunistickog kluba. Gistro... :-))
Gde iskopaste Zemana, alal vam vera. Haha.

Evropljanin

pre 15 godina

Češki stručnjak je izjavio da beogradske 'crveno-bele' pamti iz Barija 1991. godine i finalnog meča Kupa šampiona sa Olimpikom iz Marseja kojem je prisustvovao.

Nista posebno, i napaceni zvezdini navijaci pamte zadnje velike uspehe po Bariju i dalekoj 1991. godini. :-)

VEĆ ODBRANISMO DUPLU KRUNU!

pre 15 godina

Odbranismo DUPLU KRUNU i pre nego što je sezona počela! zvezdasi , pa vi ste stvarno kao Miki Maus - uzeste trenera koji se prosečno zadržavao tačno 6,3 meseca u jednom klubu! Ha, ha, ha.

Kerber

pre 15 godina

Citam u Blicu da Zeman tera 14 igraca iz tima!? Ako proda Castilla moze da se bori za Intertoto kup! Ali ajde da vidimo sta ce da uradi! Ispljuvasmo coveka a da nije seo na klupu kako treba! Tipicno srpski!!!

Duleandro

pre 15 godina

Raduje me ova vest jer...
Bolje casno,napadacki izgubiti 4-2 ili 5-3 nego kukavicki,kosanovicki igrati 1-1 ili na srecu pobediti 1-0...

Bata Raka

pre 15 godina

Ovaj stranac je bar bio trener i pre nego sto je dosao u Zvezdu (mislim radio je sa ozbiljnim klubovima a ne kao neki Zenga ili Mateus kod grobara). Izgleda ozbiljno i ne deluje kao neko ko ce igrati fudbal za domacu upotrebu u onom s..nju od nase lige, nego ce probati da igra lepo i za publiku. Pa neka popijemo pet komada od nekog ako cemo mu dati bar dva-ja sam za. A ne kao igra protiv Boltona-jadna ali oprezna a rezultat-poraz.
Inace, ono sto sada Zvezdi najvise treba nije ni centarfor, ni golman (dovoljno je samo oterati starog golmana)niti bilo sta slicno. Sada je najvaznije naci odlicnog organizatora igre, mozda ne bas novog Piksija ali nekoga ko bar malo moze da podseti na njega i... srce na teren!
NAPRED ZVEZDO!!!

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Dobro nam dosao gospodine Zeman u nasu voljenu Crvenu Zvezdu, znaj da su Delije uz tebe, i u nijednom trenutku ne zaboravi da si dosao u jedan od najvecih klubova u Evropi i svetu, pa u skladu sa tim i vodi ekipu, uvek to imaj na umu, jer delije su takve po prirodi ti njima uspeh oni tebe i Zvezdu volece do groba.Budi nam zdrav i ziv i znaj da si danas postao Delija i pudi ponosan sbog toga.

Bojan

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]


... e ovaj komentar mi je omiljeni :D:D:D NAPRED ZVEZDO

pfc rules

pre 15 godina

@nino
Pa zar je moguce da ti pominjes neke namestene utakmice?Ne pisem skoro nikad komentar na vase vesti,ali tebi sam morao da odgovorim!
Ja znam da tebe istina boli ali to je jednostavno tako...a istina je sledeca--
Zvezda-sd 7+,zvezda ofk 1-0 ili 2-0 nisam bas siguran ,nikada nije vidjena tako providno namestena tekma,zvezda - cukaricki uzas i sramota,i u prvenstvu gde ste ih tukli Koroman i c.o. i kupu gde ih je sudija tukao,penali,ofsajdi,ponisteni golovi itd....tako da nemoj mi molim te o tome kako mi namestamo nesto, pogotovu ne protiv vasih filijala!!!!
A sto se tice ovog Zemana,sve vam govori o tome kakav je trener u zadnjih par recenica koje su realne,a to sta je on radio pre 50 godina to nikog ne zanima,pa i vi ste bili nekad veliki klub,ali vise stvarno niste,i samo mozete da se lazete i da vas laze Zeman i ostali vasi mediji da ste i dalje veliki,ma sta veliki,NAJVECI,NAJVECI SRPSKI BREND,GIGANT...Bari , Tokijo nja nja nja...pravi trener za vas ,ima vasu filozofiju zvanu nja nja nja Bari Tokijo!A na kraju prvenstva ce biti pokrali nas nja nja nja bio je ofsajd nja nja nja

Stefan

pre 15 godina

Ponovo ovi grobari komentarisu, stvarno su dosadni. Neka gledaju u svoje dvoriste kao sto im je rekao onaj "veliki" igrac Rome - Ivan Tomic. Pustite veliko Zdeneka Zemana da sam odlucuje o pojacanjima uz malu pomoc Bunje i ne bi trebalo da bude nikakvih problema u nasoj ligi a za Evropu jedno 2 sezone sa istim igracima i onda ni liga sampiona nije daleko, 100%. NAPRED CRVENA ZVEZDO!!!!

Radivoje

pre 15 godina

Samo da se igra dobar fudbal, dosta mi je vise defanzivne taktike. Mada sam bio za Jankovica, nemam nista protiv Zemana, samo da vratimo duplu krunu na (renoviranu, nadam se) Marakanui i da napadnemo vise tu Ligu sampiona... !!!!

ko-ometator

pre 15 godina

Sto pljujete coveka kad ga jos ni na delu niste videli. To sto je u Romu gurnuo jednog Totija i u Laciu Nestu meni dovoljno govori koliko zna. Grobari stvarno me zasmejavate tim vasim pricama kako stranci ne valjaju pogotovo to o duploj kruni... Ko vam je kriv sto vi niste znali naci nekoga ko ce vama doneti trofeje. A o smeni trenera cemo pricati do petog kola... Jokana kad sutnete jer ce sa 3 zadnja vezna i 2 poluspica da izvisi i u prvoj rundi kupa!

Lazarus

pre 15 godina

Drugi komentar je GROBARSKI,da li je moguce??? Mars u svoje dvoriste!!!
(Delija, 17. jun 2008 14:46)

Dečko, pa mi i jesmo u našem dvorištu... I to onom iza kuće, u koje se zalazi samo kada baš mora.

Romaldinjo!!!

pre 15 godina

Evo sta je trener, prvo sto je reko je da je gledao finale 1991 u Bariju, i da zna o kakvom se klubu radi! Nema sta jako trenersko ime, igra ce sigurno biti lepsa od ove sadasnje, ali sve zavisi od pojacanja, i od toga ko sastavlja prvi tim(Bunja & Co.). Sta da kazem Zemane srecno! Zvezdo samo napred, ako udjemo u kup UEFA, dolazimo do 1/4 finala provereno!!!! POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA

ml pfc

pre 15 godina

Cestitke komsijama, dobile su odlicnog trenera.Moj Partizan ce morati sada ozbiljno da se zabrine, do poradi na pojacanjima s obzirom da Jokanovic nije toliki kalibar

Orahovac

pre 15 godina

Pozdrav iz Orahovca,malog mesta u juznom delu Kosova,gde zive u ne bas tako dobroj zajednici Srbi,Albanci,Romi i Jos nekoliko manjina.Ne verujem da je svima poznato,ali Srbi u Orahovcu muku muce sa zivotom .Vecina stanovnisvta je nezaposlena a pre svega nas 15-20 omladinaca.Vidimo ovde se pisu svakakvi komentari ali o nama ni reci.Hvala svim politicarima koji sun as posetili od proglasenja nezavisnosti Kosova pa sve do Ustava iste te samopriznate drzave.Kazem ovo hvala ,jer se niko od zvanicnika vlada jos nije setio ne da poseti Orahovac,nego bar da ga spomene u nekoj od mnogobrojnih emisija.A zahvaljujem se studentima sa Fakulteta za Bezbednost koji sun nam donosili takvu kakvu pomoc I koji su nas posecivali za razliku od politicara.Cak su i doneli dva ogromna pozlacena krsta koja treba da se postave na crkvi,ali kako su gradski zvanicnici zainteresovani za a i za omladinu(o cemu cu tek da pisem)izgleda da od toga nema nista.Rekoh gore da je nas oko 15-20 omladinaca,tu pre svega mislim na momke i devojke od 18 do 25-6 god,koji nemaju nikakvih prihoda niti imaju mogucnosti da nesto zarade.Da je neki od gradskih zvanicnika pametan pa da otvori neki ziro racun za nasu pomoc,da bi vi svi ovde bar jednom mesecno,uplatili na taj ziro racun,ako ne vise bar po jedan din,mislim da bi gore navedeni ljudi imali bar neku korist,ako ne mnogo bili bi vam zahvalni da jednom mesecno dobijemo bar po hiljadu din.Ali mislim da vi ipak ne bi nista mogli da uradite povodom toga,dok se neko odavde ne seti da nesto uradi.Zahvaljujemo se svima koji su ovo procitali.Jos jedan pozdrav

...fcrs...

pre 15 godina

Jedan jako dobar trener je dosao u Srbiju. Bas me zanima koji prosek godina ovih fudbalskih poznavalaca kad su se tako raspisali?! Neko kome je najvaznije da dobije partizan i vojvodinu definitivno nema pojma sta prica! Pa te klubove je pobedjivao i Djurovski a on nema pojma sa zivotom.Samo je Evropa merilo. Sto se tice grobara,njima ne treba davati neku paznju, njihov najveci uspeh je kad pobede Zvezdu, a to mnogi od njih pozele na izdisaju jer u zivotu nisu bas cesto imali prilku da vide.I sta ako je Zvezda bila prvak pre 100.000 godina. Vi ste vise slavili ulazak u finale nego mi titulu.
Ja pamtim Bari vi Fljamurtari

nedjo

pre 15 godina

nije ovo covek koji treba zvezdi. To je moje misljenje. Idem na sever od kad znam za sebe, i gledao sam svakog trenera u novijoj istoriji...

rim

pre 15 godina

italijani ga smatraju veliki magom...
oslovljavaju ga sa "maestro"...
a marginalizovan je, kada je poceo da daje komentare na temu droge u fudbalu, nepravdi itd...
on je sigurno veliki strucnjak, a da li cemo mi biti zadovoljni, sa njegovom, filozofijom, "nije mi bitno da pobedim, ako su igraci dali sve od sebe, ja sam zadovoljan"...
videcemo kako ce se to oslikati u nasem fudbalu, koji nije cist, kao ni italijanski, kada se slika iskrivila...
ZELIM MU MNOGO SRECE< TJ ZELIM ZVEZDI DA IGRA PRAVI FUDBAL!!!

caci

pre 15 godina

@GRobaR
Kazes da zeman nije osvojio niti jedan trofej,a zaboravio si da je jokanovic osvojio46 hahahaha.....
Nemojte ljagati nase trenere jer vas jokanovic nije imao sta da radi pa odlucio da ne sedi dzaba i kao vodi partizan.
Ne budi te smesni.
Cak smo vam i dali duplu krunu da bi vratili publiku na stadione jer da smo nastavili da osvajamo svake godine nase prvenstvo bi bilo nezanimljivo jer kako da ljude dovedemo na stadione kad se pobednik zna jos pre pocetka prvenstva.hahahahha
I zato nebudite smesni nego nabavite snimak utakmice iz barija posto jedino mozete da gledate kako to radi nas klub kad vas nemoze i NIKADA NECE.

vrh brate

pre 15 godina

pamtim kad sam bio mali,prvu loptu su mi dali,
rekoh svima,necu kriti lopta ce mi zivot biti,
vi znacite sve za mene,moje stare uspomene ne mogu bez vas,
stadioni k`o arene ne mogu bez vas...
marakano,marakano,moja sreco moja rano,na tebi mi mladost osta`,aplauza nikad dosta...

jurio sam iz inata i postao tata-mata,
sve sa loptom u naletu driblao sam svu planetu!
vi znacite sve za mene,moje stare uspomene ne mogu bez vas,
stadioni k1o arene ne mogu bez vas...
marakano,marakano,moja sreco moja rano,na tebi mi mladost osta`,aplauza nikad dosta...

http://www.youtube.com/watch?v=lAj1ci5mMcc

zeman

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

Spasojevic je danas rekao Zemanu da se titula sampiona srbije ove sezone izgubila,da je negde zalutala i da je njegov zadatak da je vrati kuci!!!! Zeman je potpisao,pojacanja stizu i titula ce za vrlo kratko vreme biti vracena pravom vlasniku!!!!

DrAgisha

pre 15 godina

Ajd nek' se i to već jednom završilo. Bar ovi iz uprave nisu lagali kad su rekli da će dovesti veliko ime. Prve rezultate očekujemo vrlo brzo - dovođenje kvalitetnih pojačanja i ulazak u Ligu UEFA.

Saši Jankoviću želim sve najbolje u daljoj karijeri, i da se jednom vrati u Zvezdu.

via del mare

pre 15 godina

hehehe kad izadje zdenek na neku prvenstvenu tekmu a ono 1000 ljudi heheheehehe ili ode u neko selo lucane, kulu, ivanjicu...tuga.
sramota je to da dovode takve ljude da nam se smeju!
normalno on ce biti gospodin covek i profesionalac i nece imati srca da kaze: LJUDI VAMA NEMA POMOCI!!!

bbrs

pre 15 godina

Treba dovoditi 18-godisnje igrace iz Brazila i Argentine,itd... koji su jeftini a mogu se dobro prodati posle par sezona. Npr Sherman Cardenas...

Najbolji poznavalac fudbala

pre 15 godina

Bunja zna sta radi! Zeman je dobar trener i forsirace ofanzivnu igru. Bunja ce se resiti mediokriteta tipa Raskovic i Randjelovic i pomoci Zemanu da formira ekipu od 18-20 igraca.
Golmani: Bajkovic, Stamenkovic, Pavlovic
Bocni bekovi: Bronovicki, Ninkov i verovatno Petkovic
Centralni bekovi: Gaj, Tomovic i verovatno Hermani.
Vezni: verovatno Kastiljo, Bogdanovic, Burzanovic, Blazic, mozda Fejsa, verovatno Gebel.
Napadaci: Koroman, Trickovski, Misdongard, Perovic S, verovatno Princ ili Edgar.
Jos nekoliko mladih sa dvojnom registracijom ( B tim tj. Srem ) ili iz juniorskog tima ( Prso, Malovic itd. ) i to je to. Ofanzivna igra, bez glupih kalkulacija i sigurno osvajamo prvenstvo i prezimljavamo u Evropi.
Bravo Bunja!!

Ted

pre 15 godina

Povodom prici o dovodjenju pojacanja nasa 2 najveca kluba zelim da skrenem paznju na aktivnosti 2 hrvatska najveca kluba - Dinama i Hajduka. Naime, Dinamo dovodi 2 Argentinca (Suarez i Ibanez) iz Boke Juniors,kao i reprezentativca Cilea Moralesa. Nakon odlaska Modrica kapiten ce biti Igor Biscan, a napad ce predvoditi Balaban... Sto se Hajduka tice,paznju mi je skrenuo podatak da im Inter nudi 'makedonskog Ibrahimovica',19-ogodisnjeg Svedjanina makedonskog porekla Gorana Slavkovskog za koga kazu da je jedan od najtalentovanijih napadaca Evrope. Ne shvatam sta Zvezda i Partizan cekaju.Naravno,ako su uopste culi za ovog momka,koji je inace najbolji strelac Interovog mladog tima i najmladji debitant u istoriji ovog kluba buduci da je prvi nastup u Seriji A zabelezio sa svega 17 godina!?
Nadam se samo da je Zeman malo bolje upucen u desavanja na Apeninima od 'skauta' Zvezde...

CZ_Realista

pre 15 godina

Pa, evo moga komentara: Uzasna greska Zvezde! poslednje Lece pa CZ!? Mislim da je ovaj covek star sa zastarelim metodama i vizijom. CZ treba mladjeg coveka za vodju, koji ima moderna shvatanja kao Bilic , trener hrvatske reprezentacije, ili Djuka! Da, kao Djuka. Ovaj stara prica o napadackom fudbalu, ma hajte molim vas da u Italiji nauci napadacki fudbal! Nikad, bas nikad u Italiji nije igran napadacki fudbal. ma otkad znam za sebe, a nisam mlad!
Ovako, sa ovakvim losim potezima, moja CZ je izgubila naredne dve godine a ovi goroboshi ce nas sstici u trofejima! Ne mogu da dodem sebi kako su brzo izasli iz tunela posle nase dve duple krune! U stvari, stvar mi je jasna kao dan. nasli su vrlo mladog i pametnog momka kao menadzera, mada nikad nisam shmekao tog Tomica, ali moram da kazem istinu. On je genije za Bunju, iz ovog naseg bas ne vidim neku inteligenciju. Ipak, mislim da on nece biti problem vec mocnici oko njega koji ga vrte oko malog prsta a pojma nemaju o fudbalu ni kao igri ni kao biznisu. Na zalost nas Delija koji strepimo ovih dana. I patimo gledajuci sta Tomic radi!

sinisa tx

pre 15 godina

Sretno Zemane,samo hrabro i napadacki.A vi komplexashi sta stvarno smorovi.Pa jel se kod vas nista ne desava kad stalno ostavljate komentare o desavanjima u Zvezdi.Lupate,lajete a jos vas je 85% nepismeno.
Srbija u srcu ,Zvezda do groba!

Делије Липар

pre 15 godina

Гробари,да није нас Делија,ви не би постојали,када ће вам то бити јасно,ова тема није предвиђена за ваше коментаре,зато ћаоооооо!!!!Ф.К.Ц.З.

Za gatare

pre 15 godina

Svi vi koji znate tačno šta će da se dogodi za 3,6 ili 25 meseci, zašto ne unovčite vaš talenat u kladionici, ili na berzi? Nije moguće da TO ne znate???

Delija Tokyo

pre 15 godina

Ajde grobari tisina. Nista i nikakav uspeh od osnivanja do danas niste uradili.Neka se javi neko i neka navede jedan jedini uspeh fudbalske sekcije JSD Partizan.Poleteli ste ove sezone sa duplom krunom kao da ste LS osvojili a to vam je tek treca dupla kruna i tek 20 titula

Delija

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je ormalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]

mozda nije naj bolji kom. po preporukama ali je sigurno najbolji i kao sto kaze grobari istina boli

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

NASAO ZEMAN GDE DA DODJE Naravno da je nasao,u najveci i najtrofejniji srpski klub!!!!! A sto se tice duple krune za koje govoris pa za vas je dupla kruna POJAM!!!!! da nije Toleta i njegovih sudija ni ove sezone ne bi osvojili duplu krunu,ali tu je bio Toletov Spasic da vam pokloni kup!!!! samo da te podsetim FKP vise nije skracenica za fudbalski klub partizan NEGO F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!!!!!

antirakari

pre 15 godina

@ krlo navijac PFWC-a

Priznaces da je "klempa" cudo i pravi magnet. A ti i dalje racunas ono rasulo od lige 1993-98. kada vas je vodio "super tumba"? E moj decace kada ces odrasti. NAPRED ZEMANE

Mihajlo

pre 15 godina

E ljudi moji , oterali ste najboljeg trenera kojeg je Zvezda imala u poslednjih 20 godina!Jankovicu samo napred! Kada budes trener Reala plakace oni za tobom!

Babin_zub

pre 15 godina

Ok,s'obzirom da nemamo para za boljeg,a domaca struka nam je bliza gradjevinskim radovima nego fudbalskoj igri.
A igracki kadar...E,sad su Molina,Salas i Barkos trebali biti okosnice tima,ali ih oterashe jer nisu imali strpljenja.A i nisu se momci snalazili u bunker-igri.Na zalost,i ovo leto mi mirise na pojacanja koja "nece ispuniti ocekivanja".

Dead man walking

pre 15 godina

@ Neobavesten

A partizan samo jednu namestenu. Jednu protiv ofk-e, jednu protiv smedereva, jednu protiv cuke... Od svih samo jedna namestena!
(nino, 17. jun 2008 16:33)

Apsolutno, sve si u pravu, nazovi 92 i prijavi Partizan zbog namestanja pa ce svima biti lakse.
I sta sad, mi ne smemo da komentarisemo na vest o necemu sto ima veze sa Zvezdom? Ova vest se tice i Grobara, jer nas jako zanima ko ce biti medijski popljuvan kad Partizan bude imao 10 bodova vise negde sredinom decembra. Dozvolite, obavestenost na prvom mestu.

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Opet ovi Grobari,neka gledaju malo u svoje dvoriste :),a vest kada je Hemofarm dobio Partizan 90% vasih komentara,samo cu reci...

Bari,Tokio bla,bla najjaci klub u svemiru,veliki Notingem Forest pardon Crvena vam Zvezda :)

zile

pre 15 godina

Dosao i odmah me razocarao izjavom da Bunjevcevic najbolje zna koji igraci su potrebni klubu????
Znaci li to da ce mu Bunja paviti tim?

Sramota!!!!

A za Bunjevcevica pitanje: zasto si nas lagao mesec dana da ne pregovaras sa Zemanom?

I to je sramota!

trrrapa

pre 15 godina

dosta ovih komentara su u sushtini opshtepoznata prepucawanja, koja u velikom procentu nemaju veze sa realnoshtju, a realnost je da je domatja liga nameshtena po sistemu CZ dve sezone, pa Partizan dve...mislim da je jedino relewantno kakvi tje rezultati biti u evro-takmichenjima...

Nash

pre 15 godina

Delija sam do groba ali Zeman nemas ti pojma gde si dosao bezi dok jos nije kasno nemas ti obraz debeo kao djon to je tebi ovde najbitnije druze moj!

trapppa

pre 15 godina

takodje, mislim da su priche o LSh prewishe romanticharske, zar ne misli neko da bi i Par i CZ prwo trebali neshto da urade u uefa kupu,pa tek onda da se udje sa relatiwno sachuvanim timom u lsh?setite se kako su i zvezda i partizan proshli u grupi uefa kupa(mislim na posledja izdanja)...i josh neshto, domatja liga tje biti regularna kad partizan bude recimo 4. a zvezda 5. jedne sezone...do tada, sve tje biti samo prazno prepucawanje i pranje kesha preko transfera, a ako volite svoj klub,platite ulaznicu tako se jedino pomaze klubu!!!

dex

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)

Bravo, Care, za komentar!
Samo jedno mi nije nikako jasno: je l' se to grobarčići samo prave da zaboravljaju, ili stvarno treba svako malo da ih podsećamo?

Ted

pre 15 godina

Smatram da bi angazovanje Nikole Lazetica od strane Crvene Zvezde bio odlican potez.On i Ognjen Koroman bili bi sjajan tandem.Igraci koje Zvezda mora da zadrzi su Jestrovic,Milijas i A.S.Kastiljo,a ne treba zaboraviti ni kapitena Milovanovica koji bi,po mom misljenju,tek kod Zemana pokazao sav svoj potencijal.Angazovanje Princa Tagoea i Edgara bio bi pun pogodak,kao i Somea iz Bezanije koji je pokazao talenat u par utakmica ove sezone.Nikola Petkovic bi bio odlicno resenje za slabu odbranu...Igraci kojima treba zahvaliti na saradnji su Randjelovic,Tutoric,Pantic,Gaj, Raskovic,dok Misdongardu i Trajkovicu treba pruziti jos jednu sansu.Igraci koji ce tak pokazati zasto su dosli u Zvezdu su Burzanovic i Trickovski,a treba obratiti paznju i na mladog Crnogorca Seada Seja Bandu koji je na nagovor Savicevica dosao u klub,a prethodno je bio u Leceu i jako blizu prelaska u Romu...

Zarko_Delija_Bec

pre 15 godina

to care preuzeo si najveci klub na balkanu nadam se da ce igra zvezda ofanzivu zelimo ti puno srece mi delije iz beca!!! pozz Zeman i Bunja""

ETOILLE ROUG *

pre 15 godina

Pod hitno dovesti onog naturalizovanog poljaka sto igra u Poljskoj reprezentaciji.I takodje ne verujem da kosta vise od 2 mil.eura posto igra u Varsavskoj Legiji...

Zok

pre 15 godina

E njega smo trebali zvati pre Klementea. Da smo to uradili igrali bi sigurno na EP. Ali dobro je da je konacno stigo u Srbiju.Bice valjda nekad i selektor Srpske reprezentacije nadam se

NENAD

pre 15 godina

Pa i treba svake godine stranog trenera koga boli uvo za menadzere i stare zasluge,nego ceo tim da krene od nule,pa ko se dokaze neka igra!NAPRED ZVEZDO!

Delija Tokyo

pre 15 godina

Grobari posto ste ste raspucali o Zemanu koji je za Jokana Kapelo i posto cete ove godine ladno osvojiti LS Jokan ne mora da brine zasvoju buducnost. Lomice se oko njega i Real i Barsa i Liverpool i Bayern i Chelsea.Kakve slatke muke. Gdeda ode i koliko para da uzmeme. Bas te smesni.Covek je jos u trenerskim jaslicama

zeman

pre 15 godina

ali to je proslost daleka :)
od raspada stare jugoslavije u svemu smo uspesniji od vas, vise titula, liga sampiona, neuporedivo uspesniji u evropi, iznedrilji kvalitetnije igrace

nema vise SFRJ, bratstva i jedinstva, nema vise velike zljezde :)))
(krlo, 18. jun 2008 12:46)
pa krlo u toj staroj jugoslaviji liga je bila jaca barem dva tri puta nego ova danas a istorija jednog kluba gleda se od trenutka kad je osnovan pa prema tome sve je jasno jos da dodam ko ima vise navijaca ko ima veci stadijon cije je ime cenjenije u evropi i svetu ciji je fudbaler proglasem za najboljeg fudbalera svih vremena na ovim prostorima i mogao bih tako do sutra istina boli dragi moji grobari al je istina od istine ne mozes pobeci

maki_nk

pre 15 godina

dobrodosao!!! pa za 2 godine da budemo opet na krovu evrope!!! RED STAR FOREWER!!! NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE!!! (grobari ne komentarisite, jasno?)

Božo

pre 15 godina

Sporočilo iz Slovenije se glasi:

Zdi se mi da gre za trenerja ki bo dosegel skupaj z Zvezdo uspeh, predvsem v Evropi. Tudi se mi zdi da so vodje Zvezde pričeli z dobrim delom...

NEMANJABBRS

pre 15 godina

Kakva sramota za upravu ZVEZDE,mislim da jos nigde nije bilo da neki trener zakuca na vrata i pita da li moze da bude angazovan.
TREBA DA JE SRAMOTA ZA UPRAVU ZVEZDE!
UPRAVA NAPOLJE!!!!

lothar

pre 15 godina

"mislim radio je sa ozbiljnim klubovima a ne kao neki Zenga ili Mateus kod grobara"
salernitana, lece, bresa, avelino, crvena zvezda,... mislim brate sve bolje od boljeg

Janko

pre 15 godina

Odlicne vesti za Zvezdu danas novi treneri u rukometu i fudbalu i sudeci po karijeri dobri i pravi treneri koji ce oba kluba(rukomet/fudbal)odvesti u Ligu Sampiona.

Perunicic ostaje legenda rukometa sad samo jos da fudbaleri dovedu Princa sto pre igraca kojeg od svih ovih sto se pojavljuju u stampi najvise zelim da vidim i Zvezda ce kidati ove sezone.

Iako sam voleo da najvise vidim tandem Djordjevic-Tagoe i Jestrovic/Tricovski/Misdongard mogli bi napraviti ovaj napad ubitacnim.

ilija

pre 15 godina

"Gledao sam šest mečeva Crvene zvezde iz prošle sezone"...celih..."Imam puno poverenje u Bunjevčevića koji tačno zna šta nedostaje sadašnjoj ekipi. U ovom trenutku ne mogu da se odredjujem o pojedinostima, jer verujem da taj posao bolje zna i bolje će od mene odraditi Bunjevčević"...vidim ja ko ce sastavljati ekipu

VRACARCI

pre 15 godina

Sramota za nas fudba,da mladom Jankovicu nije data sansa da vodi Zvezdu.i posle se cudimo sto nam je ovakav fudbal. Ovo je najgora uprava Zvezdina sramota da je Zemanov saradnik tj pomocni trener GROBAR,Kao sto rece Jankovic dok su ovi ljudi tj OVA BAGRA u upravi nece biti u zvezdi.SRAMOTA STA STE RADILI JANKOVICU IZA LEDJA. A u Zvezdinoj upravi sede teski GROBARI.VELIKI POZZ JANKOVICU.Njegovi VRACARCI

Terry

pre 15 godina

Ja samo ne znam sta se ovi grobari stalno nesto bune pa ako Zeman odgovara nama delijam ne znam zasto bi njima osim ako pocinje strah da ulazi u kosti.E to je opravdano jer cemo mi vratiti duplu krunu u nase prostorije,na nasu Marakanu.

Minas-Red Star

pre 15 godina

Pa dobro.Ja se nadam da cemo za ove dvije godine koje je potpisao osvojiti dvije duple krune na celu sa sjajnin i iskusnim trenerom.Napokon neki dobar trener.Mislim da ce doci poznatija pojacanja.
NAPRED ZVEZDO!!!!!!

Max grobar

pre 15 godina

Radujem se sto su doveli ovog matorog,jer je Sale jankovic bio jedan od retke gospode u CZ i prava perspektiva kluba,ovako s ovim ceskim alkosom nema vam spasa...NAPRED PARTIZAN

Ја

pre 15 godina

Тотал непотребно, ал ајт, било па прошло.
А сад се баците на појачања, али нека нормална, аман!

Miroslav_NS

pre 15 godina

@Turkoglu

Turkoglu, moram da te dopunim:

Zeman dos'o, valja vojevati,
za krst casni krvcu proljevati...

Rece Njegos, a da vidimo, hoce li Zeman to i ostvariti :)

Delija Zr

pre 15 godina

Al je jadna ova uprava,oterala Jankovica zato sto nije osvojio titulu,ajde nek oni osvoje kada su imali 10-ak bodova manje od Partizana i vec su uveliko bili ispali iz Uefa kupa.Jankovic se taman adaptirao a oni ga sutnuli...Jankovicu legendooo!!!Ajde bar da dovedu neka dobra pojacanja a ne neke matorce ili ne neke ko sto su: Barkos,Salas,Molina...Ne trebaju nam takve rupe,trebaju nam neki dobri napadaci!!!

Janja

pre 15 godina

Iako mi je zao Jankovica jer je je super talentovan mladi strucnjak koji ce sigurno nastaviti negde da se usavrsava,a ko zna mozda se vrati u Zvezdu kao big boss...A sto se tice ovog ceha cuo sam za njega i prica se da covek zna sta hoce,da ima uticaja kod igraca i prije svega konacno neko ko pretenduhe napadacku igru...Bice golova i titula a ako bog da i Liga prvaka nije daleko...Srecno i idemo napred.Pozdrav svim Delijama

markoKGRS

pre 15 godina

Zemanu treba bar 10 fudbalera ako misli da uradi nesto.Sa ovim kadrom(svaka cast pojedinima) ni Murinjo u tandemu sa Lipijem moze samo da place. stranci ginu ,a nase "zvezde"kao da su primadone.sto se jankovica tice svaka mu cast za ljubav prema klubu,ali nekad da bi postao trener zvezde morao si da se dokazes,a on decko u zvezdu .pa tek onda po licencu!!!!???

stella

pre 15 godina

Svi negativni komentari na ovu vest,su tipa kokodaku..,bla,bla .. u prazno laprdanje.Jedva cekam da pocne nova sezona,jer ce mnogi da cute,duuugooo,dugo..

Debela Vera

pre 15 godina

Do juce ste nam stavljali Zemanovu fotku od pre dvadeset godina, i to s cigarom kao neki smeker, a tek sad kad je potpisao, kako stvarno sada izgleda-ofucano i jadno u nekim sivim sakoima.

neno

pre 15 godina

Ne mogu da verujem sta rade ovi iz zvezdine uprave. Ja sam Zvezdas vec 30godina, aliovako nesto nepamtim, pardon mala ispravka, ovako je i piksi smenio Dostanica,prepar sezona, pa su prosle godine hteli Boska ali nisu nasli nikog ko bi prihvati da bude trener u Zvezdi, a ove smenise Jankovica, a danima su pricali kako imamo trenera, kako Zeman nije u konkurenciji itd. Ma koga bre lazu? Kakav Spasojevic, kakav Bunjevcevic? Ocigledno da ovo rukovodsvo nema veze sa poslom kojim je poduzelo da se bavi. Zeman????? Zamislite trenera koji ne postavlja nikakve uslove prilikom potpisivanja ugovora. Dosao je u Zvezdu sa namerom : PUSTITE ME OVDE DA UMREM. Ej bre, ne igra se fudbal kao pre deset godina kada je on bio trener u italiji, probala je to zvezda sa Ljupkom Petrovicem pre par sezona pa nije islo. Strasno i sramota.

Goran

pre 15 godina

On prvo sto je rekao kad je dosao u Zvezdu bilo je: "Bio sam u Bariju na utakmici i znam da je Zvezda veliki tim" !?!?!?
Boze, boze... pa oni mu nisu rekli da ti ljudi vise ne igraju u Zvezdi.

U principu, potpuno je nebitan trener, sa ovakvim igrackim kadrom kakav ima Zvezda.

NAŠAO ZEMAN GDE DA DOĐE...

pre 15 godina

@ (rim, 17. jun 2008 17:10):
Šta nam ti to napisa između ostalog, a? Da ti citiram najinteresantniji deo:
-------------------------
"italijani ga smatraju veliki magom... oslovljavaju ga sa "maestro"... A MARGINALIZOVAN JE KADA JE POČEO DA DAJE KOMENTARE NA TEMU DROGE U FUDBALU, nepravdi itd..."
---------------------------
Pazi kad ću umreti od smeha!!! Alo rođače, pa da li je tebi nekad neko bilo šta rekao na temu dopingovanja igrača "petokrake", pogotovo u derbijima?!? Pa to je bre javna tajna, nema onog ko to ne zna! Auuuuu...E pa da znaš da ste izabrali "najboljeg mogućeg trenera" za vaš slučaj...HA, HA, HA...Dakle Zemanu sledi još jedna marginalizacija, ovaj put u podbanjičkoj rupi...JOŠ DVE DUPLE KRUNE ZA PARTIZAN U NAREDNE DVE GODINE!

tantalo

pre 15 godina

@ko-ometator br 78.

bas si ometen :)

pa mi smo nasli ljude koji su vec uzeli trofeje..
a ta igra sa 2 poluspica i 3 zadnja vezna je odlikovala vasu igru u poslednje 3 godine...setimo se samo zvezdinih utakmica u evropi sa koromanom kao najisturenijim napadacem :)))

Неша србин

pre 15 godina

Не ѕнам шта ће тај Земан показати у Звезди. Јесте велико име али у задње време нема резултате и године су га сустигле. Ипак само да гаји нападачку интересантну игру, а не као онај кретен Косан, па да будемо срећни и задовољни. Можда у овом тренутку и не треба очекивати више. Дакле само срчано, борбено, брзо и нападачки, увек на победу па шта буде. Напред Звездо

skandinavac

pre 15 godina

aman zaman.tj ,,zeman..
a sto ce to donijeti c,zvezdi ,,nista ! posto svi iole talentovani igraci budu pokupljeni od stranih menadzera tako nema sanse da stvori tim sto je njegov fah i sto je pokazao ranije,,u italiji sad su druge okolnosti.trebalo je naci ipak domaceg trenera plus pmocnik trener golmana i time se obezbedi egzistenija bar 5-.10 familjija a ovako novac ide vani ? nista pametno /moj stav/

srdjan

pre 15 godina

Mislim sta reci kakvo trenersko ime izbacivali ga posle par kola ili par meseci KATASTROFA samo nam bog moze pomoci sa ovakvom upravom i strucnjacima.JEDAN JE JANKOVIC SASA!

jovicic

pre 15 godina

Hm, ovaj u zadnje vreme vise bio na birou nego na poslu. Ovde doso jel mu fali staz za penziju. "Nije postavljao uslove". A ko bi kad udarila nezaposlenost!
Al, ajd da vidimo...

Budući vlasnik

pre 15 godina

"Imam puno povorenje u Bunjevčevića koji tačno zna šta nedostaje sadašnjoj ekipi. U ovom trenutku ne mogu da se odredjujem o pojedinostima, jer verujem da taj posao bolje zna i bolje će od mene odraditi Bunjevčević"

Prevariše ga u startu... privatizacija pa rezultati pa nek je kupi i Miško pa da krenemo makar kao Donjetck.

danijela

pre 15 godina

Pozdrav svim delijama iz svecke.Bunjo dovedi jednog dobrog golmana,stopera,dva spica i dva u sredini i zvezda ceka prolece u evropi.zeman pun pogodak.lazetic obavezno u zvezdi.

Djole016

pre 15 godina

Eh zao mi je Jankovica!
On je trener sa velikim potencijalom,zasigurno vecim nego ovaj sa karijerom u padu! Da su ostavili jankovica par sezona bog da nas vidi!
Ali mi srbi kada ne ide odma smenjujemo trenere!
A KAKVI SU IGRACI NIKO SE NE PITA!
KATASTROFA!
DA NIJE KOROMANA PROPALI BI MI JOS 20 BODA NA DOLE!
VIDECEMO STA CE BITI MADA OVA UPRAVA SMENI 10 TENERA ZA JEDNU SEZONU,A OD USPEHA NISTA!
NEKA IH JOS MALO DA VIDIMO STA CE BITI.....MOZDA I NJIH SMENIMO....KO ZNA


BARI 91

Sarma

pre 15 godina

U.S. Lecce dao otkaz Zemanu na kraju prosle sezone zbog neispunjenih ocekivanja, ove se ozborio za povratak u seriu A. I sta sad jedan obican covek da misli...

krlo

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]
ali to je proslost daleka :)
od raspada stare jugoslavije u svemu smo uspesniji od vas, vise titula, liga sampiona, neuporedivo uspesniji u evropi, iznedrilji kvalitetnije igrace

nema vise SFRJ, bratstva i jedinstva, nema vise velike zljezde :)))

Dead man walking

pre 15 godina

NASAO ZEMAN GDE DA DODJE … Naravno da je nasao,u najveci i najtrofejniji srpski klub!!!!! A sto se tice duple krune za koje govoris pa za vas je dupla kruna POJAM!!!!! da nije Toleta i njegovih sudija ni ove sezone ne bi osvojili duplu krunu,ali tu je bio Toletov Spasic da vam pokloni kup!!!! samo da te podsetim FKP vise nije skracenica za fudbalski klub partizan NEGO F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!!!!!
(CRVENO BELO SRCE, 18. jun 2008 13:05)

Jasta, kao sto su i vama sudije poklonile pobedu protiv Cukarickog u cetvrtfinalu. Naravno, tad niko nije pozivao na pravdu.

a!

pre 15 godina

Vidim da se stalno postavlja pitanje da ke Jankovic bio kompetentan za trenera , a niko ne postavlja pitanje koliko je Bunjevcevic za svoje radno mesto??
Bio je kapiten trulog tima.
Bili su mnogi , pa sta?
Koje su to Bunjine kvalifikacije za radno mesto???
Ako je princip da se mladima da sansa, onda je Sale trebao da ostane.
Prica o tome kako nije osvojio trofeje, nije prica o njegovoj sposobnosti , vec o Toletovoj.
I ko je Toplica by the way???

tuse

pre 15 godina

Ko je ovaj??Nikad nisam cuo za njega a priznajem nisam cuo ni za Rebera dok je dolazio u Partizan i posto sam grobar mislim da ste dobar posao napravili:))))
U svakom klubu po 3-4 5 meseca to je pun pogodak za trenera:)))))

Mrmot

pre 15 godina

@
@Turkoglu
Turkoglu, moram da te dopunim:
Zeman dos'o, valja vojevati,
za krst casni krvcu proljevati...
Rece Njegos, a da vidimo, hoce li Zeman to i ostvariti :)
(Miroslav_NS, 17. jun 2008 17:14)
A Dragan Kojic Keba u pesmi Zeman dodje kaze...
"Zeman dodje, Zeman dodje...svemu da kazeeeem zbogooom" :)

Makaveli

pre 15 godina

Sto je lepa petokraka na grbu naseg najveceg srpskog i oduvek anti-komunistickog kluba. Gistro... :-))
Gde iskopaste Zemana, alal vam vera. Haha.

Pera delija

pre 15 godina

Ko hoce da se opkladi da ce da ga najure za jedno 9-10 meseci i onda ce da zovu nekog novog Boska Djurovskog ili Aleksandra Jankovica da vadi kestenje iz vatre? O tempora o mores!!!

Mihajlo

pre 15 godina

E ljudi moji , oterali ste najboljeg trenera kojeg je Zvezda imala u poslednjih 20 godina!Jankovicu samo napred! Kada budes trener Reala plakace oni za tobom!

Delija 91'

pre 15 godina

"Bio sam u Bariju 1991. godine i gledao kada je Zvezda postala šampion Evrope. Jasno mi je da je ovo veliki klub i sa time se poklapaju moji motivi"

TAKO JE ZEMANE DOSAO SI U VELIKI KLUB!
Ne znam sta je sa ovim grobarima igrali ls pa sta?Igrala je i petrazalk i Macabi i Levski i sada Kluz i Thun ma koga je za to briga?
Pamte se sampioni Milan,Bayern,Man.Utd,Real,Porto,ZVEZDA. . .
A to da mi jos zivimo u Bariu i u 91'da zivimo u Bariu i u toj 91' i ponosni smo na to i to vise ni jedan klub sa balkana nece ponoviti zato smo mi nesta vise i sveto.

Tigar

pre 15 godina

KONACNO!!!!

Svi oni koji pljuju ovo "pojacanje", nemaju predstavu o lepoj igri.

Svi oni koji dizu Jankovica u nebo su cisti amateri, i poznavaoci fudbala iz fotelje.

Bravo za upravu, i za oslobadjanje mediokriteta, pocev od trenera preko igraca do ljudi iz uprave.

Evropljanin

pre 15 godina

Češki stručnjak je izjavio da beogradske 'crveno-bele' pamti iz Barija 1991. godine i finalnog meča Kupa šampiona sa Olimpikom iz Marseja kojem je prisustvovao.

Nista posebno, i napaceni zvezdini navijaci pamte zadnje velike uspehe po Bariju i dalekoj 1991. godini. :-)

goofy

pre 15 godina

Grobariiii,
dal' nas čujeteee,
vi ste 3,14ke najvećeee.
(6.oktobar u sportu!!!, 17. jun 2008 14:48)

Izvini brate, al' mi objasni šta znači "vi ste pike najveće" ?????

VEĆ ODBRANISMO DUPLU KRUNU!

pre 15 godina

Odbranismo DUPLU KRUNU i pre nego što je sezona počela! zvezdasi , pa vi ste stvarno kao Miki Maus - uzeste trenera koji se prosečno zadržavao tačno 6,3 meseca u jednom klubu! Ha, ha, ha.

nedjo

pre 15 godina

nije ovo covek koji treba zvezdi. To je moje misljenje. Idem na sever od kad znam za sebe, i gledao sam svakog trenera u novijoj istoriji...

pfc rules

pre 15 godina

@nino
Pa zar je moguce da ti pominjes neke namestene utakmice?Ne pisem skoro nikad komentar na vase vesti,ali tebi sam morao da odgovorim!
Ja znam da tebe istina boli ali to je jednostavno tako...a istina je sledeca--
Zvezda-sd 7+,zvezda ofk 1-0 ili 2-0 nisam bas siguran ,nikada nije vidjena tako providno namestena tekma,zvezda - cukaricki uzas i sramota,i u prvenstvu gde ste ih tukli Koroman i c.o. i kupu gde ih je sudija tukao,penali,ofsajdi,ponisteni golovi itd....tako da nemoj mi molim te o tome kako mi namestamo nesto, pogotovu ne protiv vasih filijala!!!!
A sto se tice ovog Zemana,sve vam govori o tome kakav je trener u zadnjih par recenica koje su realne,a to sta je on radio pre 50 godina to nikog ne zanima,pa i vi ste bili nekad veliki klub,ali vise stvarno niste,i samo mozete da se lazete i da vas laze Zeman i ostali vasi mediji da ste i dalje veliki,ma sta veliki,NAJVECI,NAJVECI SRPSKI BREND,GIGANT...Bari , Tokijo nja nja nja...pravi trener za vas ,ima vasu filozofiju zvanu nja nja nja Bari Tokijo!A na kraju prvenstva ce biti pokrali nas nja nja nja bio je ofsajd nja nja nja

CZ_Realista

pre 15 godina

Pa, evo moga komentara: Uzasna greska Zvezde! poslednje Lece pa CZ!? Mislim da je ovaj covek star sa zastarelim metodama i vizijom. CZ treba mladjeg coveka za vodju, koji ima moderna shvatanja kao Bilic , trener hrvatske reprezentacije, ili Djuka! Da, kao Djuka. Ovaj stara prica o napadackom fudbalu, ma hajte molim vas da u Italiji nauci napadacki fudbal! Nikad, bas nikad u Italiji nije igran napadacki fudbal. ma otkad znam za sebe, a nisam mlad!
Ovako, sa ovakvim losim potezima, moja CZ je izgubila naredne dve godine a ovi goroboshi ce nas sstici u trofejima! Ne mogu da dodem sebi kako su brzo izasli iz tunela posle nase dve duple krune! U stvari, stvar mi je jasna kao dan. nasli su vrlo mladog i pametnog momka kao menadzera, mada nikad nisam shmekao tog Tomica, ali moram da kazem istinu. On je genije za Bunju, iz ovog naseg bas ne vidim neku inteligenciju. Ipak, mislim da on nece biti problem vec mocnici oko njega koji ga vrte oko malog prsta a pojma nemaju o fudbalu ni kao igri ni kao biznisu. Na zalost nas Delija koji strepimo ovih dana. I patimo gledajuci sta Tomic radi!

naka

pre 15 godina

DOBODOŠAO!!!Hvala ti Bunjo!Tražili smo STRANCA trenera koji gaji OFANZIVAN stil(zbog koga navijači dolaze a ne Demagoški-tvrda prava prvenstvena stil-Kosan i ostali )
Još samo da se rešimo:Ranđelovića,Tutorića,Milijaša,Jestrovića,Raškovića...Stranci su uvek više ginuli od nazovi NAŠE DECE.IMA NADE!!!

Neobavesten

pre 15 godina

kaze covek nijedan poraz u prvenstvu...a samo jedan poraz od Boltona.Pa i jeste tako: jedan poraz od Boltona 1:0...jedan poraz on Bajerna 3:2...jedan poraz od Arisa 3:0...jedan poraz od Brage 2:0...od svih po "samo jedan" poraz...

nino

pre 15 godina

@ Neobavesten

A partizan samo jednu namestenu. Jednu protiv ofk-e, jednu protiv smedereva, jednu protiv cuke... Od svih samo jedna namestena!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Opet ovi Grobari,neka gledaju malo u svoje dvoriste :),a vest kada je Hemofarm dobio Partizan 90% vasih komentara,samo cu reci...

Bari,Tokio bla,bla najjaci klub u svemiru,veliki Notingem Forest pardon Crvena vam Zvezda :)

PFC

pre 15 godina

"Posle brutalne vojne intervencije Sovjetskog Saveza u Čehoslovačkoj 1968. godine, Zeman je otputovao u Palermo..."
Bežaćeš ti ponovo u Italiju, ali ovog puta posle brutalne intervencije Partizana.

NAŠAO ZEMAN GDE DA DOĐE...

pre 15 godina

@ (rim, 17. jun 2008 17:10):
Šta nam ti to napisa između ostalog, a? Da ti citiram najinteresantniji deo:
-------------------------
"italijani ga smatraju veliki magom... oslovljavaju ga sa "maestro"... A MARGINALIZOVAN JE KADA JE POČEO DA DAJE KOMENTARE NA TEMU DROGE U FUDBALU, nepravdi itd..."
---------------------------
Pazi kad ću umreti od smeha!!! Alo rođače, pa da li je tebi nekad neko bilo šta rekao na temu dopingovanja igrača "petokrake", pogotovo u derbijima?!? Pa to je bre javna tajna, nema onog ko to ne zna! Auuuuu...E pa da znaš da ste izabrali "najboljeg mogućeg trenera" za vaš slučaj...HA, HA, HA...Dakle Zemanu sledi još jedna marginalizacija, ovaj put u podbanjičkoj rupi...JOŠ DVE DUPLE KRUNE ZA PARTIZAN U NAREDNE DVE GODINE!

Lazarus

pre 15 godina

Drugi komentar je GROBARSKI,da li je moguce??? Mars u svoje dvoriste!!!
(Delija, 17. jun 2008 14:46)

Dečko, pa mi i jesmo u našem dvorištu... I to onom iza kuće, u koje se zalazi samo kada baš mora.

NEMANJABBRS

pre 15 godina

Kakva sramota za upravu ZVEZDE,mislim da jos nigde nije bilo da neki trener zakuca na vrata i pita da li moze da bude angazovan.
TREBA DA JE SRAMOTA ZA UPRAVU ZVEZDE!
UPRAVA NAPOLJE!!!!

Dead man walking

pre 15 godina

@ Neobavesten

A partizan samo jednu namestenu. Jednu protiv ofk-e, jednu protiv smedereva, jednu protiv cuke... Od svih samo jedna namestena!
(nino, 17. jun 2008 16:33)

Apsolutno, sve si u pravu, nazovi 92 i prijavi Partizan zbog namestanja pa ce svima biti lakse.
I sta sad, mi ne smemo da komentarisemo na vest o necemu sto ima veze sa Zvezdom? Ova vest se tice i Grobara, jer nas jako zanima ko ce biti medijski popljuvan kad Partizan bude imao 10 bodova vise negde sredinom decembra. Dozvolite, obavestenost na prvom mestu.

Delija Zr

pre 15 godina

Al je jadna ova uprava,oterala Jankovica zato sto nije osvojio titulu,ajde nek oni osvoje kada su imali 10-ak bodova manje od Partizana i vec su uveliko bili ispali iz Uefa kupa.Jankovic se taman adaptirao a oni ga sutnuli...Jankovicu legendooo!!!Ajde bar da dovedu neka dobra pojacanja a ne neke matorce ili ne neke ko sto su: Barkos,Salas,Molina...Ne trebaju nam takve rupe,trebaju nam neki dobri napadaci!!!

neno

pre 15 godina

Ne mogu da verujem sta rade ovi iz zvezdine uprave. Ja sam Zvezdas vec 30godina, aliovako nesto nepamtim, pardon mala ispravka, ovako je i piksi smenio Dostanica,prepar sezona, pa su prosle godine hteli Boska ali nisu nasli nikog ko bi prihvati da bude trener u Zvezdi, a ove smenise Jankovica, a danima su pricali kako imamo trenera, kako Zeman nije u konkurenciji itd. Ma koga bre lazu? Kakav Spasojevic, kakav Bunjevcevic? Ocigledno da ovo rukovodsvo nema veze sa poslom kojim je poduzelo da se bavi. Zeman????? Zamislite trenera koji ne postavlja nikakve uslove prilikom potpisivanja ugovora. Dosao je u Zvezdu sa namerom : PUSTITE ME OVDE DA UMREM. Ej bre, ne igra se fudbal kao pre deset godina kada je on bio trener u italiji, probala je to zvezda sa Ljupkom Petrovicem pre par sezona pa nije islo. Strasno i sramota.

Filipdelija

pre 15 godina

ZZ puno uspeha u zvezdu,pravi potez uprave svaka cast bunji jos samo da dovede dobra pojacanja mislim na napdaca plejmekera,stopera,levi brzi bok i naravno golmana i levog beka!

Stefan

pre 15 godina

Ponovo ovi grobari komentarisu, stvarno su dosadni. Neka gledaju u svoje dvoriste kao sto im je rekao onaj "veliki" igrac Rome - Ivan Tomic. Pustite veliko Zdeneka Zemana da sam odlucuje o pojacanjima uz malu pomoc Bunje i ne bi trebalo da bude nikakvih problema u nasoj ligi a za Evropu jedno 2 sezone sa istim igracima i onda ni liga sampiona nije daleko, 100%. NAPRED CRVENA ZVEZDO!!!!

vrh brate

pre 15 godina

pamtim kad sam bio mali,prvu loptu su mi dali,
rekoh svima,necu kriti lopta ce mi zivot biti,
vi znacite sve za mene,moje stare uspomene ne mogu bez vas,
stadioni k`o arene ne mogu bez vas...
marakano,marakano,moja sreco moja rano,na tebi mi mladost osta`,aplauza nikad dosta...

jurio sam iz inata i postao tata-mata,
sve sa loptom u naletu driblao sam svu planetu!
vi znacite sve za mene,moje stare uspomene ne mogu bez vas,
stadioni k1o arene ne mogu bez vas...
marakano,marakano,moja sreco moja rano,na tebi mi mladost osta`,aplauza nikad dosta...

http://www.youtube.com/watch?v=lAj1ci5mMcc

skandinavac

pre 15 godina

aman zaman.tj ,,zeman..
a sto ce to donijeti c,zvezdi ,,nista ! posto svi iole talentovani igraci budu pokupljeni od stranih menadzera tako nema sanse da stvori tim sto je njegov fah i sto je pokazao ranije,,u italiji sad su druge okolnosti.trebalo je naci ipak domaceg trenera plus pmocnik trener golmana i time se obezbedi egzistenija bar 5-.10 familjija a ovako novac ide vani ? nista pametno /moj stav/

Max grobar

pre 15 godina

Radujem se sto su doveli ovog matorog,jer je Sale jankovic bio jedan od retke gospode u CZ i prava perspektiva kluba,ovako s ovim ceskim alkosom nema vam spasa...NAPRED PARTIZAN

Nikola BG

pre 15 godina

Zelim gospodinu Zemanu puno srece u narednom periodu. Ubedjen sam da nije demagog i da ce zaista pokusati da nametne ekipi napadacki nacin razmisljanja pa da mi posle puno vremena gledamo na Marakani ofanzivni fudbal. Naravno, za tu misiju trebace mu kvalitetna pojacanja, posebno u napadu i veznom redu. Ako moze nekako da se dovede Princ Tagoe ( ne znam sta se vise ceka jer mu cena raste) i neki vezni u rangu Moline ( sad bih plakao da se vrati) bilo bi odlicno. Za sad sam zadovoljan kako Bunja razmislja i dajem mu podrsku. Nije mnogo cekao i na vreme raskinuo ugovor sa AJ ( da ne pisemo vise o njemu, nije vredan paznje) uprkos pritiscima sa raznih strana. Gosposin Zeman ce imati sigurno puno kriticara ( od strane nasih " velikih " novinara i eksperata) pa se nadam da ce uprava biti mudra i imati strpljenja za njegov rad koji ce svakako biti drugaciji od onoga kako se radilo do sad. Eto mene nazad na Marakanu u zelji da ponovo gledam fudbal ( nisam isao otkad su prodali Molinu jer nisam hteo da gubim vreme i zivce da gledam Raskoviceve bravure po terenu).

Nash

pre 15 godina

Delija sam do groba ali Zeman nemas ti pojma gde si dosao bezi dok jos nije kasno nemas ti obraz debeo kao djon to je tebi ovde najbitnije druze moj!

srdjan

pre 15 godina

Mislim sta reci kakvo trenersko ime izbacivali ga posle par kola ili par meseci KATASTROFA samo nam bog moze pomoci sa ovakvom upravom i strucnjacima.JEDAN JE JANKOVIC SASA!

Djole016

pre 15 godina

Eh zao mi je Jankovica!
On je trener sa velikim potencijalom,zasigurno vecim nego ovaj sa karijerom u padu! Da su ostavili jankovica par sezona bog da nas vidi!
Ali mi srbi kada ne ide odma smenjujemo trenere!
A KAKVI SU IGRACI NIKO SE NE PITA!
KATASTROFA!
DA NIJE KOROMANA PROPALI BI MI JOS 20 BODA NA DOLE!
VIDECEMO STA CE BITI MADA OVA UPRAVA SMENI 10 TENERA ZA JEDNU SEZONU,A OD USPEHA NISTA!
NEKA IH JOS MALO DA VIDIMO STA CE BITI.....MOZDA I NJIH SMENIMO....KO ZNA


BARI 91

krlo

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]
ali to je proslost daleka :)
od raspada stare jugoslavije u svemu smo uspesniji od vas, vise titula, liga sampiona, neuporedivo uspesniji u evropi, iznedrilji kvalitetnije igrace

nema vise SFRJ, bratstva i jedinstva, nema vise velike zljezde :)))

Dead man walking

pre 15 godina

NASAO ZEMAN GDE DA DODJE … Naravno da je nasao,u najveci i najtrofejniji srpski klub!!!!! A sto se tice duple krune za koje govoris pa za vas je dupla kruna POJAM!!!!! da nije Toleta i njegovih sudija ni ove sezone ne bi osvojili duplu krunu,ali tu je bio Toletov Spasic da vam pokloni kup!!!! samo da te podsetim FKP vise nije skracenica za fudbalski klub partizan NEGO F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!!!!!
(CRVENO BELO SRCE, 18. jun 2008 13:05)

Jasta, kao sto su i vama sudije poklonile pobedu protiv Cukarickog u cetvrtfinalu. Naravno, tad niko nije pozivao na pravdu.

Djepatz

pre 15 godina

E ajmo sad!!!Nek napravi covek dobru selekciju igraca,22-25,dobrih i spremnih da ginu za dres,verujem da fudbalsko znanje ima,i da pocnemo vise da igramo taj fudbal kako treba,a ne da gledam neke igrace koje kao da neko tera da igraju...

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Puno srece Zemanu u Zvezdi i nadam se da cemo napokon nesto napraviti u Evropi.Cetvrtfinale kupa UEFA mi je vaznije od titule.A sad pojacanja(u smislu dolaska)...

lothar

pre 15 godina

"mislim radio je sa ozbiljnim klubovima a ne kao neki Zenga ili Mateus kod grobara"
salernitana, lece, bresa, avelino, crvena zvezda,... mislim brate sve bolje od boljeg

zile

pre 15 godina

Dosao i odmah me razocarao izjavom da Bunjevcevic najbolje zna koji igraci su potrebni klubu????
Znaci li to da ce mu Bunja paviti tim?

Sramota!!!!

A za Bunjevcevica pitanje: zasto si nas lagao mesec dana da ne pregovaras sa Zemanom?

I to je sramota!

Debela Vera

pre 15 godina

Do juce ste nam stavljali Zemanovu fotku od pre dvadeset godina, i to s cigarom kao neki smeker, a tek sad kad je potpisao, kako stvarno sada izgleda-ofucano i jadno u nekim sivim sakoima.

Orahovac

pre 15 godina

Pozdrav iz Orahovca,malog mesta u juznom delu Kosova,gde zive u ne bas tako dobroj zajednici Srbi,Albanci,Romi i Jos nekoliko manjina.Ne verujem da je svima poznato,ali Srbi u Orahovcu muku muce sa zivotom .Vecina stanovnisvta je nezaposlena a pre svega nas 15-20 omladinaca.Vidimo ovde se pisu svakakvi komentari ali o nama ni reci.Hvala svim politicarima koji sun as posetili od proglasenja nezavisnosti Kosova pa sve do Ustava iste te samopriznate drzave.Kazem ovo hvala ,jer se niko od zvanicnika vlada jos nije setio ne da poseti Orahovac,nego bar da ga spomene u nekoj od mnogobrojnih emisija.A zahvaljujem se studentima sa Fakulteta za Bezbednost koji sun nam donosili takvu kakvu pomoc I koji su nas posecivali za razliku od politicara.Cak su i doneli dva ogromna pozlacena krsta koja treba da se postave na crkvi,ali kako su gradski zvanicnici zainteresovani za a i za omladinu(o cemu cu tek da pisem)izgleda da od toga nema nista.Rekoh gore da je nas oko 15-20 omladinaca,tu pre svega mislim na momke i devojke od 18 do 25-6 god,koji nemaju nikakvih prihoda niti imaju mogucnosti da nesto zarade.Da je neki od gradskih zvanicnika pametan pa da otvori neki ziro racun za nasu pomoc,da bi vi svi ovde bar jednom mesecno,uplatili na taj ziro racun,ako ne vise bar po jedan din,mislim da bi gore navedeni ljudi imali bar neku korist,ako ne mnogo bili bi vam zahvalni da jednom mesecno dobijemo bar po hiljadu din.Ali mislim da vi ipak ne bi nista mogli da uradite povodom toga,dok se neko odavde ne seti da nesto uradi.Zahvaljujemo se svima koji su ovo procitali.Jos jedan pozdrav

tantalo

pre 15 godina

@ko-ometator br 78.

bas si ometen :)

pa mi smo nasli ljude koji su vec uzeli trofeje..
a ta igra sa 2 poluspica i 3 zadnja vezna je odlikovala vasu igru u poslednje 3 godine...setimo se samo zvezdinih utakmica u evropi sa koromanom kao najisturenijim napadacem :)))

maki_nk

pre 15 godina

dobrodosao!!! pa za 2 godine da budemo opet na krovu evrope!!! RED STAR FOREWER!!! NAPRED ZVEZDO LUDO VOLIM TE!!! (grobari ne komentarisite, jasno?)

a!

pre 15 godina

Vidim da se stalno postavlja pitanje da ke Jankovic bio kompetentan za trenera , a niko ne postavlja pitanje koliko je Bunjevcevic za svoje radno mesto??
Bio je kapiten trulog tima.
Bili su mnogi , pa sta?
Koje su to Bunjine kvalifikacije za radno mesto???
Ako je princip da se mladima da sansa, onda je Sale trebao da ostane.
Prica o tome kako nije osvojio trofeje, nije prica o njegovoj sposobnosti , vec o Toletovoj.
I ko je Toplica by the way???

DrAgisha

pre 15 godina

Ajd nek' se i to već jednom završilo. Bar ovi iz uprave nisu lagali kad su rekli da će dovesti veliko ime. Prve rezultate očekujemo vrlo brzo - dovođenje kvalitetnih pojačanja i ulazak u Ligu UEFA.

Saši Jankoviću želim sve najbolje u daljoj karijeri, i da se jednom vrati u Zvezdu.

Radivoje

pre 15 godina

Samo da se igra dobar fudbal, dosta mi je vise defanzivne taktike. Mada sam bio za Jankovica, nemam nista protiv Zemana, samo da vratimo duplu krunu na (renoviranu, nadam se) Marakanui i da napadnemo vise tu Ligu sampiona... !!!!

Bata Raka

pre 15 godina

Ovaj stranac je bar bio trener i pre nego sto je dosao u Zvezdu (mislim radio je sa ozbiljnim klubovima a ne kao neki Zenga ili Mateus kod grobara). Izgleda ozbiljno i ne deluje kao neko ko ce igrati fudbal za domacu upotrebu u onom s..nju od nase lige, nego ce probati da igra lepo i za publiku. Pa neka popijemo pet komada od nekog ako cemo mu dati bar dva-ja sam za. A ne kao igra protiv Boltona-jadna ali oprezna a rezultat-poraz.
Inace, ono sto sada Zvezdi najvise treba nije ni centarfor, ni golman (dovoljno je samo oterati starog golmana)niti bilo sta slicno. Sada je najvaznije naci odlicnog organizatora igre, mozda ne bas novog Piksija ali nekoga ko bar malo moze da podseti na njega i... srce na teren!
NAPRED ZVEZDO!!!

via del mare

pre 15 godina

hehehe kad izadje zdenek na neku prvenstvenu tekmu a ono 1000 ljudi heheheehehe ili ode u neko selo lucane, kulu, ivanjicu...tuga.
sramota je to da dovode takve ljude da nam se smeju!
normalno on ce biti gospodin covek i profesionalac i nece imati srca da kaze: LJUDI VAMA NEMA POMOCI!!!

Телемах

pre 15 godina

-Одлично,отишао је Јанковић.
-Још боље,отишао је са њим и Катић.
-Чињеница је да се Земан у последње време није прославио.
-Драго ми је ипак да једно такво тренерско име дође у нашу земљу.
-Криво ми је што није изабран Славољуб Муслин.
-Нажалост мислим да ни од довођења Словенца нема ништа.
-Промашај је клуба што је пустио Басту...Дечко не може да игра бека.и то изгледа једини зна Љупко Петровић,код кога је играо задњег везног..
-Пре сам за опцију да се продуже уговори са пар играча (Милијаш,Миловановић,Короман,Томовић) него да се доводе појачања типа Принц Тагое и ко већ..
-Лазетића не доводити никако,иначе ће од његовог доласка највише профитирати власници сплавова и кафића у Страхињића Бана..
-Довести пар брзих играча,типа Коромана,јер ће за Земанов начин игре бити потребна барем четворица таквих.
-Можда довести поново Ђорђића..
-Трајковића и Бурзановића оставити и дати им праву шансу..
То би за сада било то

Delija Tokyo

pre 15 godina

Ajde grobari tisina. Nista i nikakav uspeh od osnivanja do danas niste uradili.Neka se javi neko i neka navede jedan jedini uspeh fudbalske sekcije JSD Partizan.Poleteli ste ove sezone sa duplom krunom kao da ste LS osvojili a to vam je tek treca dupla kruna i tek 20 titula

zeman

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina

ml pfc

pre 15 godina

Cestitke komsijama, dobile su odlicnog trenera.Moj Partizan ce morati sada ozbiljno da se zabrine, do poradi na pojacanjima s obzirom da Jokanovic nije toliki kalibar

Bojan

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]


... e ovaj komentar mi je omiljeni :D:D:D NAPRED ZVEZDO

caci

pre 15 godina

@GRobaR
Kazes da zeman nije osvojio niti jedan trofej,a zaboravio si da je jokanovic osvojio46 hahahaha.....
Nemojte ljagati nase trenere jer vas jokanovic nije imao sta da radi pa odlucio da ne sedi dzaba i kao vodi partizan.
Ne budi te smesni.
Cak smo vam i dali duplu krunu da bi vratili publiku na stadione jer da smo nastavili da osvajamo svake godine nase prvenstvo bi bilo nezanimljivo jer kako da ljude dovedemo na stadione kad se pobednik zna jos pre pocetka prvenstva.hahahahha
I zato nebudite smesni nego nabavite snimak utakmice iz barija posto jedino mozete da gledate kako to radi nas klub kad vas nemoze i NIKADA NECE.

Delija

pre 15 godina

Jedan grobar je ostavio komentar... Da su mu jos na vratima pricali da je Zvezda bila prvak evrope pre 100 godina!!! Sta bi bilo da je dolazio u Partizan??? Sa vrata bi mu rekli nemamo nijedan evropski trofej i protiv vecitog rivala igramo solidno uzmemo jednu do 2 pobede u jednoj deceniji ali i uspemo remi koji da iscupamo! O Zvezdi ima sta da se prica, o vama nema, potcenjujete coveka koj je bio trener recimo jedne Rome, smesni ste grobari!

Delija

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je ormalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)]

mozda nije naj bolji kom. po preporukama ali je sigurno najbolji i kao sto kaze grobari istina boli

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

Spasojevic je danas rekao Zemanu da se titula sampiona srbije ove sezone izgubila,da je negde zalutala i da je njegov zadatak da je vrati kuci!!!! Zeman je potpisao,pojacanja stizu i titula ce za vrlo kratko vreme biti vracena pravom vlasniku!!!!

ilija

pre 15 godina

"Gledao sam šest mečeva Crvene zvezde iz prošle sezone"...celih..."Imam puno poverenje u Bunjevčevića koji tačno zna šta nedostaje sadašnjoj ekipi. U ovom trenutku ne mogu da se odredjujem o pojedinostima, jer verujem da taj posao bolje zna i bolje će od mene odraditi Bunjevčević"...vidim ja ko ce sastavljati ekipu

jovicic

pre 15 godina

Hm, ovaj u zadnje vreme vise bio na birou nego na poslu. Ovde doso jel mu fali staz za penziju. "Nije postavljao uslove". A ko bi kad udarila nezaposlenost!
Al, ajd da vidimo...

Делије Липар

pre 15 godina

Гробари,да није нас Делија,ви не би постојали,када ће вам то бити јасно,ова тема није предвиђена за ваше коментаре,зато ћаоооооо!!!!Ф.К.Ц.З.

markoKGRS

pre 15 godina

Zemanu treba bar 10 fudbalera ako misli da uradi nesto.Sa ovim kadrom(svaka cast pojedinima) ni Murinjo u tandemu sa Lipijem moze samo da place. stranci ginu ,a nase "zvezde"kao da su primadone.sto se jankovica tice svaka mu cast za ljubav prema klubu,ali nekad da bi postao trener zvezde morao si da se dokazes,a on decko u zvezdu .pa tek onda po licencu!!!!???

tuse

pre 15 godina

Ko je ovaj??Nikad nisam cuo za njega a priznajem nisam cuo ni za Rebera dok je dolazio u Partizan i posto sam grobar mislim da ste dobar posao napravili:))))
U svakom klubu po 3-4 5 meseca to je pun pogodak za trenera:)))))

Mrmot

pre 15 godina

@
@Turkoglu
Turkoglu, moram da te dopunim:
Zeman dos'o, valja vojevati,
za krst casni krvcu proljevati...
Rece Njegos, a da vidimo, hoce li Zeman to i ostvariti :)
(Miroslav_NS, 17. jun 2008 17:14)
A Dragan Kojic Keba u pesmi Zeman dodje kaze...
"Zeman dodje, Zeman dodje...svemu da kazeeeem zbogooom" :)

Kerber

pre 15 godina

Citam u Blicu da Zeman tera 14 igraca iz tima!? Ako proda Castilla moze da se bori za Intertoto kup! Ali ajde da vidimo sta ce da uradi! Ispljuvasmo coveka a da nije seo na klupu kako treba! Tipicno srpski!!!

djura

pre 15 godina

Ko hoce danas da gine za dres? Nema tog igraca na svetu. Hoce da gine ali za dobre pare. Ako nema love (a nema, odakle?) ne pomaze ni najbolji trener na svetu (ako bi bio lud da dodje).
Prema tome, sponzori lovu na sunce, a navijaci da placaju ulaznice i da ne lome inventar stadiona. Za pocetak. Strpljivo. Nije se Zvezda preko noci ugasila, pa se preko noci nece ni upaliti. Trajace to.

Ја

pre 15 godina

Тотал непотребно, ал ајт, било па прошло.
А сад се баците на појачања, али нека нормална, аман!

Babin_zub

pre 15 godina

Ok,s'obzirom da nemamo para za boljeg,a domaca struka nam je bliza gradjevinskim radovima nego fudbalskoj igri.
A igracki kadar...E,sad su Molina,Salas i Barkos trebali biti okosnice tima,ali ih oterashe jer nisu imali strpljenja.A i nisu se momci snalazili u bunker-igri.Na zalost,i ovo leto mi mirise na pojacanja koja "nece ispuniti ocekivanja".

Duleandro

pre 15 godina

Raduje me ova vest jer...
Bolje casno,napadacki izgubiti 4-2 ili 5-3 nego kukavicki,kosanovicki igrati 1-1 ili na srecu pobediti 1-0...

Božo

pre 15 godina

Sporočilo iz Slovenije se glasi:

Zdi se mi da gre za trenerja ki bo dosegel skupaj z Zvezdo uspeh, predvsem v Evropi. Tudi se mi zdi da so vodje Zvezde pričeli z dobrim delom...

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Dobro nam dosao gospodine Zeman u nasu voljenu Crvenu Zvezdu, znaj da su Delije uz tebe, i u nijednom trenutku ne zaboravi da si dosao u jedan od najvecih klubova u Evropi i svetu, pa u skladu sa tim i vodi ekipu, uvek to imaj na umu, jer delije su takve po prirodi ti njima uspeh oni tebe i Zvezdu volece do groba.Budi nam zdrav i ziv i znaj da si danas postao Delija i pudi ponosan sbog toga.

ko-ometator

pre 15 godina

Sto pljujete coveka kad ga jos ni na delu niste videli. To sto je u Romu gurnuo jednog Totija i u Laciu Nestu meni dovoljno govori koliko zna. Grobari stvarno me zasmejavate tim vasim pricama kako stranci ne valjaju pogotovo to o duploj kruni... Ko vam je kriv sto vi niste znali naci nekoga ko ce vama doneti trofeje. A o smeni trenera cemo pricati do petog kola... Jokana kad sutnete jer ce sa 3 zadnja vezna i 2 poluspica da izvisi i u prvoj rundi kupa!

rim

pre 15 godina

italijani ga smatraju veliki magom...
oslovljavaju ga sa "maestro"...
a marginalizovan je, kada je poceo da daje komentare na temu droge u fudbalu, nepravdi itd...
on je sigurno veliki strucnjak, a da li cemo mi biti zadovoljni, sa njegovom, filozofijom, "nije mi bitno da pobedim, ako su igraci dali sve od sebe, ja sam zadovoljan"...
videcemo kako ce se to oslikati u nasem fudbalu, koji nije cist, kao ni italijanski, kada se slika iskrivila...
ZELIM MU MNOGO SRECE< TJ ZELIM ZVEZDI DA IGRA PRAVI FUDBAL!!!

Miroslav_NS

pre 15 godina

@Turkoglu

Turkoglu, moram da te dopunim:

Zeman dos'o, valja vojevati,
za krst casni krvcu proljevati...

Rece Njegos, a da vidimo, hoce li Zeman to i ostvariti :)

bbrs

pre 15 godina

Treba dovoditi 18-godisnje igrace iz Brazila i Argentine,itd... koji su jeftini a mogu se dobro prodati posle par sezona. Npr Sherman Cardenas...

NENAD

pre 15 godina

Pa i treba svake godine stranog trenera koga boli uvo za menadzere i stare zasluge,nego ceo tim da krene od nule,pa ko se dokaze neka igra!NAPRED ZVEZDO!

Romaldinjo!!!

pre 15 godina

Evo sta je trener, prvo sto je reko je da je gledao finale 1991 u Bariju, i da zna o kakvom se klubu radi! Nema sta jako trenersko ime, igra ce sigurno biti lepsa od ove sadasnje, ali sve zavisi od pojacanja, i od toga ko sastavlja prvi tim(Bunja & Co.). Sta da kazem Zemane srecno! Zvezdo samo napred, ako udjemo u kup UEFA, dolazimo do 1/4 finala provereno!!!! POZDRAV SVIM ZVEZDASIMA

Za gatare

pre 15 godina

Svi vi koji znate tačno šta će da se dogodi za 3,6 ili 25 meseci, zašto ne unovčite vaš talenat u kladionici, ili na berzi? Nije moguće da TO ne znate???

Zarko_Delija_Bec

pre 15 godina

to care preuzeo si najveci klub na balkanu nadam se da ce igra zvezda ofanzivu zelimo ti puno srece mi delije iz beca!!! pozz Zeman i Bunja""

sinisa tx

pre 15 godina

Sretno Zemane,samo hrabro i napadacki.A vi komplexashi sta stvarno smorovi.Pa jel se kod vas nista ne desava kad stalno ostavljate komentare o desavanjima u Zvezdi.Lupate,lajete a jos vas je 85% nepismeno.
Srbija u srcu ,Zvezda do groba!

ETOILLE ROUG *

pre 15 godina

Pod hitno dovesti onog naturalizovanog poljaka sto igra u Poljskoj reprezentaciji.I takodje ne verujem da kosta vise od 2 mil.eura posto igra u Varsavskoj Legiji...

trrrapa

pre 15 godina

dosta ovih komentara su u sushtini opshtepoznata prepucawanja, koja u velikom procentu nemaju veze sa realnoshtju, a realnost je da je domatja liga nameshtena po sistemu CZ dve sezone, pa Partizan dve...mislim da je jedino relewantno kakvi tje rezultati biti u evro-takmichenjima...

Janko

pre 15 godina

Odlicne vesti za Zvezdu danas novi treneri u rukometu i fudbalu i sudeci po karijeri dobri i pravi treneri koji ce oba kluba(rukomet/fudbal)odvesti u Ligu Sampiona.

Perunicic ostaje legenda rukometa sad samo jos da fudbaleri dovedu Princa sto pre igraca kojeg od svih ovih sto se pojavljuju u stampi najvise zelim da vidim i Zvezda ce kidati ove sezone.

Iako sam voleo da najvise vidim tandem Djordjevic-Tagoe i Jestrovic/Tricovski/Misdongard mogli bi napraviti ovaj napad ubitacnim.

trapppa

pre 15 godina

takodje, mislim da su priche o LSh prewishe romanticharske, zar ne misli neko da bi i Par i CZ prwo trebali neshto da urade u uefa kupu,pa tek onda da se udje sa relatiwno sachuvanim timom u lsh?setite se kako su i zvezda i partizan proshli u grupi uefa kupa(mislim na posledja izdanja)...i josh neshto, domatja liga tje biti regularna kad partizan bude recimo 4. a zvezda 5. jedne sezone...do tada, sve tje biti samo prazno prepucawanje i pranje kesha preko transfera, a ako volite svoj klub,platite ulaznicu tako se jedino pomaze klubu!!!

Najbolji poznavalac fudbala

pre 15 godina

Bunja zna sta radi! Zeman je dobar trener i forsirace ofanzivnu igru. Bunja ce se resiti mediokriteta tipa Raskovic i Randjelovic i pomoci Zemanu da formira ekipu od 18-20 igraca.
Golmani: Bajkovic, Stamenkovic, Pavlovic
Bocni bekovi: Bronovicki, Ninkov i verovatno Petkovic
Centralni bekovi: Gaj, Tomovic i verovatno Hermani.
Vezni: verovatno Kastiljo, Bogdanovic, Burzanovic, Blazic, mozda Fejsa, verovatno Gebel.
Napadaci: Koroman, Trickovski, Misdongard, Perovic S, verovatno Princ ili Edgar.
Jos nekoliko mladih sa dvojnom registracijom ( B tim tj. Srem ) ili iz juniorskog tima ( Prso, Malovic itd. ) i to je to. Ofanzivna igra, bez glupih kalkulacija i sigurno osvajamo prvenstvo i prezimljavamo u Evropi.
Bravo Bunja!!

Ted

pre 15 godina

Povodom prici o dovodjenju pojacanja nasa 2 najveca kluba zelim da skrenem paznju na aktivnosti 2 hrvatska najveca kluba - Dinama i Hajduka. Naime, Dinamo dovodi 2 Argentinca (Suarez i Ibanez) iz Boke Juniors,kao i reprezentativca Cilea Moralesa. Nakon odlaska Modrica kapiten ce biti Igor Biscan, a napad ce predvoditi Balaban... Sto se Hajduka tice,paznju mi je skrenuo podatak da im Inter nudi 'makedonskog Ibrahimovica',19-ogodisnjeg Svedjanina makedonskog porekla Gorana Slavkovskog za koga kazu da je jedan od najtalentovanijih napadaca Evrope. Ne shvatam sta Zvezda i Partizan cekaju.Naravno,ako su uopste culi za ovog momka,koji je inace najbolji strelac Interovog mladog tima i najmladji debitant u istoriji ovog kluba buduci da je prvi nastup u Seriji A zabelezio sa svega 17 godina!?
Nadam se samo da je Zeman malo bolje upucen u desavanja na Apeninima od 'skauta' Zvezde...

Janja

pre 15 godina

Iako mi je zao Jankovica jer je je super talentovan mladi strucnjak koji ce sigurno nastaviti negde da se usavrsava,a ko zna mozda se vrati u Zvezdu kao big boss...A sto se tice ovog ceha cuo sam za njega i prica se da covek zna sta hoce,da ima uticaja kod igraca i prije svega konacno neko ko pretenduhe napadacku igru...Bice golova i titula a ako bog da i Liga prvaka nije daleko...Srecno i idemo napred.Pozdrav svim Delijama

Zok

pre 15 godina

E njega smo trebali zvati pre Klementea. Da smo to uradili igrali bi sigurno na EP. Ali dobro je da je konacno stigo u Srbiju.Bice valjda nekad i selektor Srpske reprezentacije nadam se

dex

pre 15 godina

zvezda je uvek bila veliki klub i uvek ce biti pa je normalno da i veliki treneri dolaze u njoj partizan ni u jednom segmentu nije bolji od zvezde pitanje za grobare ko je vise titula osvojio ko je vise kupova uzeo ko je bolji u medjusobnim duelima ko je imao vece asove ko je osvojio kup sampiona i bio prvak sveta pa naravno zvezda znam grobari da istina boli al to je nazalost za vas istina
(zeman, 17. jun 2008 19:09)

Bravo, Care, za komentar!
Samo jedno mi nije nikako jasno: je l' se to grobarčići samo prave da zaboravljaju, ili stvarno treba svako malo da ih podsećamo?

VRACARCI

pre 15 godina

Sramota za nas fudba,da mladom Jankovicu nije data sansa da vodi Zvezdu.i posle se cudimo sto nam je ovakav fudbal. Ovo je najgora uprava Zvezdina sramota da je Zemanov saradnik tj pomocni trener GROBAR,Kao sto rece Jankovic dok su ovi ljudi tj OVA BAGRA u upravi nece biti u zvezdi.SRAMOTA STA STE RADILI JANKOVICU IZA LEDJA. A u Zvezdinoj upravi sede teski GROBARI.VELIKI POZZ JANKOVICU.Njegovi VRACARCI

Goran

pre 15 godina

On prvo sto je rekao kad je dosao u Zvezdu bilo je: "Bio sam u Bariju na utakmici i znam da je Zvezda veliki tim" !?!?!?
Boze, boze... pa oni mu nisu rekli da ti ljudi vise ne igraju u Zvezdi.

U principu, potpuno je nebitan trener, sa ovakvim igrackim kadrom kakav ima Zvezda.

Sarma

pre 15 godina

U.S. Lecce dao otkaz Zemanu na kraju prosle sezone zbog neispunjenih ocekivanja, ove se ozborio za povratak u seriu A. I sta sad jedan obican covek da misli...

...fcrs...

pre 15 godina

Jedan jako dobar trener je dosao u Srbiju. Bas me zanima koji prosek godina ovih fudbalskih poznavalaca kad su se tako raspisali?! Neko kome je najvaznije da dobije partizan i vojvodinu definitivno nema pojma sta prica! Pa te klubove je pobedjivao i Djurovski a on nema pojma sa zivotom.Samo je Evropa merilo. Sto se tice grobara,njima ne treba davati neku paznju, njihov najveci uspeh je kad pobede Zvezdu, a to mnogi od njih pozele na izdisaju jer u zivotu nisu bas cesto imali prilku da vide.I sta ako je Zvezda bila prvak pre 100.000 godina. Vi ste vise slavili ulazak u finale nego mi titulu.
Ja pamtim Bari vi Fljamurtari

Terry

pre 15 godina

Ja samo ne znam sta se ovi grobari stalno nesto bune pa ako Zeman odgovara nama delijam ne znam zasto bi njima osim ako pocinje strah da ulazi u kosti.E to je opravdano jer cemo mi vratiti duplu krunu u nase prostorije,na nasu Marakanu.

Delija Tokyo

pre 15 godina

Grobari posto ste ste raspucali o Zemanu koji je za Jokana Kapelo i posto cete ove godine ladno osvojiti LS Jokan ne mora da brine zasvoju buducnost. Lomice se oko njega i Real i Barsa i Liverpool i Bayern i Chelsea.Kakve slatke muke. Gdeda ode i koliko para da uzmeme. Bas te smesni.Covek je jos u trenerskim jaslicama

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

NASAO ZEMAN GDE DA DODJE Naravno da je nasao,u najveci i najtrofejniji srpski klub!!!!! A sto se tice duple krune za koje govoris pa za vas je dupla kruna POJAM!!!!! da nije Toleta i njegovih sudija ni ove sezone ne bi osvojili duplu krunu,ali tu je bio Toletov Spasic da vam pokloni kup!!!! samo da te podsetim FKP vise nije skracenica za fudbalski klub partizan NEGO F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!!!!!

Неша србин

pre 15 godina

Не ѕнам шта ће тај Земан показати у Звезди. Јесте велико име али у задње време нема резултате и године су га сустигле. Ипак само да гаји нападачку интересантну игру, а не као онај кретен Косан, па да будемо срећни и задовољни. Можда у овом тренутку и не треба очекивати више. Дакле само срчано, борбено, брзо и нападачки, увек на победу па шта буде. Напред Звездо

zeman

pre 15 godina

ali to je proslost daleka :)
od raspada stare jugoslavije u svemu smo uspesniji od vas, vise titula, liga sampiona, neuporedivo uspesniji u evropi, iznedrilji kvalitetnije igrace

nema vise SFRJ, bratstva i jedinstva, nema vise velike zljezde :)))
(krlo, 18. jun 2008 12:46)
pa krlo u toj staroj jugoslaviji liga je bila jaca barem dva tri puta nego ova danas a istorija jednog kluba gleda se od trenutka kad je osnovan pa prema tome sve je jasno jos da dodam ko ima vise navijaca ko ima veci stadijon cije je ime cenjenije u evropi i svetu ciji je fudbaler proglasem za najboljeg fudbalera svih vremena na ovim prostorima i mogao bih tako do sutra istina boli dragi moji grobari al je istina od istine ne mozes pobeci

antirakari

pre 15 godina

@ krlo navijac PFWC-a

Priznaces da je "klempa" cudo i pravi magnet. A ti i dalje racunas ono rasulo od lige 1993-98. kada vas je vodio "super tumba"? E moj decace kada ces odrasti. NAPRED ZEMANE

Ted

pre 15 godina

Smatram da bi angazovanje Nikole Lazetica od strane Crvene Zvezde bio odlican potez.On i Ognjen Koroman bili bi sjajan tandem.Igraci koje Zvezda mora da zadrzi su Jestrovic,Milijas i A.S.Kastiljo,a ne treba zaboraviti ni kapitena Milovanovica koji bi,po mom misljenju,tek kod Zemana pokazao sav svoj potencijal.Angazovanje Princa Tagoea i Edgara bio bi pun pogodak,kao i Somea iz Bezanije koji je pokazao talenat u par utakmica ove sezone.Nikola Petkovic bi bio odlicno resenje za slabu odbranu...Igraci kojima treba zahvaliti na saradnji su Randjelovic,Tutoric,Pantic,Gaj, Raskovic,dok Misdongardu i Trajkovicu treba pruziti jos jednu sansu.Igraci koji ce tak pokazati zasto su dosli u Zvezdu su Burzanovic i Trickovski,a treba obratiti paznju i na mladog Crnogorca Seada Seja Bandu koji je na nagovor Savicevica dosao u klub,a prethodno je bio u Leceu i jako blizu prelaska u Romu...

Minas-Red Star

pre 15 godina

Pa dobro.Ja se nadam da cemo za ove dvije godine koje je potpisao osvojiti dvije duple krune na celu sa sjajnin i iskusnim trenerom.Napokon neki dobar trener.Mislim da ce doci poznatija pojacanja.
NAPRED ZVEZDO!!!!!!

stella

pre 15 godina

Svi negativni komentari na ovu vest,su tipa kokodaku..,bla,bla .. u prazno laprdanje.Jedva cekam da pocne nova sezona,jer ce mnogi da cute,duuugooo,dugo..

Budući vlasnik

pre 15 godina

"Imam puno povorenje u Bunjevčevića koji tačno zna šta nedostaje sadašnjoj ekipi. U ovom trenutku ne mogu da se odredjujem o pojedinostima, jer verujem da taj posao bolje zna i bolje će od mene odraditi Bunjevčević"

Prevariše ga u startu... privatizacija pa rezultati pa nek je kupi i Miško pa da krenemo makar kao Donjetck.

danijela

pre 15 godina

Pozdrav svim delijama iz svecke.Bunjo dovedi jednog dobrog golmana,stopera,dva spica i dva u sredini i zvezda ceka prolece u evropi.zeman pun pogodak.lazetic obavezno u zvezdi.