Fudbal 79

Nedelja, 15.06.2008.

12:52

Anđelković u Turskoj

Anðelkoviæ u Turskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

corazz

pre 15 godina

Najpametniji transfer u istoriji kluba! Po meni jedan od najlosijih fudbalera Zvezde ikada! Svaka cast upravo,konacno i neki dobar potez! PS. A mogo je i Randjel(Smuci) u paketu s njim,mislim da ne bi to bilo lose!

reMa

pre 15 godina

Ja ne znam da li su svi slepi, ili ne smeju to javno da kazu? Ne znate ko je uhapsio Dzaju, Cveleta i mIsu Marinkovica? A zasto nisu uhapsili Zeku, Bjeku i Ivana Curkovica? Zvezdasi su uhapseni zato sto su pretnja delta Miskovicu, jer kada su oni bili u klubu doticni nije mogao da kupi sinu Zvezdu. Zanosite se sa Toplicom Spasojevicem?! Ko je taj covek sem sto je Miskoviceva marioneta. Sroza ce Zvezdu samo da bi cika Misko mogao da je kupi za dzabe kada se donese zakon o privatizaciji... Taj Toplica ne zna dve recenice da izgovori, ako ne cita sa papira to sto mu je spremljeno... Zbog toga, nije ovo Zvezda sa menadzera pa da Miskovici vezbaju svoje menadzerske sposobnosti. Zvezda iznad svega!!!!!!!!!!

TOLIKO OD MENE!!!

pre 15 godina

Svi koji pisu komentare poput:Hvala bogu,najvece pojacanje....Jadniji ste od tih vasih jadnih komentara!!! Sta vi ocekujete,gde vi zivite? Vi ocekujete da zvezda ima jednog J.Ronalda ili Ibrahimovica ili neko ime kao sto je KAKA?Spustite se malo na zemlju!! Kakva nam je liga,reprezentacija,fudbal uopste,takvi su nam i igraci!!!Nemate vi veze sa fudbalom! Jedva cekate da procitate da je neko otisao pa da se pravite duhoviti i pisete,pljuijete po svakom jednom igracu!!! Pa gde su prave delije koje su svesne da nisu krivi samo igraci? Da nije kriv samo taj Basta,Andjelkovic ili bilo koji drugi fudbaler? Jer vidim da se javljaju samo pametnjakovici koji smatraju da su ti fudbaleri krivi sto su ih doveli,da su oni krivi sto nasa nesposobna uprava ne zna da dovede igrace koji su dostojni zvezdinog dresa,ili su mozda krivi sto su zeleli da osvoje titulu za zvezdu,sto su se borili i pruzali svoj maksimum!!! Zar nema ni jedan normalan i pravi delija da napise HVALA VAM ZA SVE,vi ste uradili sve sto je bilo u vasoj moci,a uprava je kriva sto nasmo imali tim koji ima kvalitet da osvoji titulu i duplu krunu!!!! Dobro je jedan delija rekao niko od vas nije ni prosao pored stadiona,vi samo znate da sednete za kompjuter i da pljujete po svakom ko je nosio crveno beli dres!!! Svaka cast svakom jednom zvezdinom fudbaleru,toliko trnera promenuti za nekoliko meseci,igrati uvek pod nekim pritiskom,igrati i protiv protivnika i protiv sudija,kada im je trebao mir hapsili su nase legende,kada je trebalo osvojiti kup krale su nas sudije...MALO LI JE? Kroz sta ste sve prolazili ove sezone mnogo veci klubovi bi i gore prosli od nas!!!

DelijeKnin

pre 15 godina

600.000 za Andjelkovica je dovoljno para. Dobro smo i to dobili. Nego me interesira ko ce da nam dodje? Neki govore Edgar Bruno da Silva (21) iz Porta I Prince Tagoe (22) iz Al-Ittifaq.Obadva su napadaca. To je sve sta sam ja cuo za sad. Pozdrav Delije.

ISTINA

pre 15 godina

Od piksije prodaje igraca zvezda se nikada oporaviti nece evo videcete.Samo mozemo da tonemo dublje kao sto i radimo....
Strasno
Ja mislim ako "DELIJE" toliko vole svoj klub trebalo bi da reaguju.Pogledajte navijace Fenerbahcea itd sta rade za klub a Zvezda tone vec zadnih 3-4-5 godina i niko nista,samo neki transparanti i nista vise od toga.
Greske Piksija LOPOVA jeste u tome sto je prodao igrace na pocetku sezone , zato sto iz njegovog vremena nemamo ni jednog SOLIDNOG igraca a kamoli dobrog.Zigic i kompanija su igraci dzajiceve vladavine pa vi sada vidite koga ste oterali.Drugo Piksi je mogao da "ubaci" u strucni stab zvezde one talibane sto u puni para i koji bi pomogli zvezdi a posle boze zdravlje i kupili bi je kada dodje vreme privatizacije a on je uzeo pa je oterao te ljude i pustio ove njegove da vode i da uproposte zvezdu i da je posle kupe za sto manje novca(kao i sve ostalo u Srbiji)
Delije samo jedno putanje... DOKLE?!
iskreno grobari su vas oduvali u svakom pogledu navijanja,nema vas na kosarkaskim utakmicama zato sto je uprava haos,na fubalskim ne znate da pokazete ono sto pretite nekim transparentima.Nemogu da verujem da gledate kako zvezda tone a nista ne preuzimate.
I JOS JEDNO NAJVAZNIJE JE FUDBAL U SRBIJI PRESTAJE DA POSTOJI ZATO STO SE SVE VECE MANIFESTACIJE U FUDBALU ODRZAVAJU U BEOGRADU.JA MISLIM DA JE I NIS(RUKOMET EXTRAAAA ATMOSFERA) , NOVI SAD ,KRAGUJEVAC,LESKOVAC,ZAJECAR (ZENSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA JE TU IGRALA PRE NEKI DAN EXTRAAAA ATMOSFERA)Sve u svemu samo zelim da kazem da je i 99%"Srbije" zeljan sporstkih desavanja...
Prekinimo jednom sa beogradskom tranvaj ligom u vecini sportova i krenimo od pocetka... inace ima svi da nas biju u svakome sportu.

Milan Pa

pre 15 godina

Samo 600.000,daj bre sta je ovo???On je barem 1.500.000.Ovi uzimaju koliko god im ponude...Ma samo neka dodje Princ Tagoe i neki novi golman,bilo bi lepo...Nadam se da ce naredna sezona biti bolja...Pozdrav svima iz smrdljivog Panceva...

nemanja87

pre 15 godina

Ovaj Djole je lik ostavio najjaci komentar i u potpunosti se slazem sa njim.Andjelkovic je sigurno bolji igrac od Bronovickog a da je dobar i nij.Za razliku od mnogih on je bar ostavljao srce na terenu i vi sto ga pljujete treba da se stidite.
A sto se tice Milijasa ja i dalje ne mogu da verujem da su ovi sto ga pljuju zvezdasi.Ubedljivo najkorisniji zvezdin fudbaler koji jedino nema brzinu ali da je ima ne bi igrao u Zvezdi nego Realu,Barsi.....Najvece pojacanje ovog prelaznog roka ce biti ako ode Milovanovic a ostane Milijas posto se zna da jedan mora da ide.Nije Milovanovic los igrac ali nije ni pola Milijasa i to bi i Djukic trebao da ukapira.

Sremac

pre 15 godina

@ Djole
Ja i ti rodjace izgleda nismo gledali iste utakmice Zvezde ove sezone. Ja od crnog Andjelka ne videh ni jedan iole normalan centarsut u celoj sezoni, a ne 10 po tekmi. A da trci,trci,samo sto se on ne bavi atletikom,nego fudbalom.A tu moras da znas i da sutnes loptu.
I mislim da bi dan u kom smo ostali bez Baste,Andjelkovica i Stivena Markovica trebalo da slavimo kao dan sportskog drustva!

Nelson Muntz

pre 15 godina

Анђелку, званом Коњић Грбоњић желим пуно среће у наставку каријере, а Звезди да више никада не доводи такве тантузе у клуб. Хвала му на борбености и залагању, али дечко је промашио професију. Ја сам неупоредиво већи Звездаш од њега, али ми стварно никада не би пало на памет да на основу тог аргумента заузимам место у тиму некоме ко ЗНА да игра фудбал.
Ово је, свакако, добра вест, јер ко год да дође на Анђелково место представљаће појачање. Оне који се превише радују морам да подсетим да имамо бар још двадесетак оваквих или још горих у тиму којих морамо да се ослободимо. Подсетио бих и оне који тврде да је Анђелко Звездин најгори фудбалер свих времена да још увек у тиму имамо Јестровића, а својевремено смо имали и Ивана Аџића, Спалевића, Миладиновића, Мрђу, Тришовића и сличне.
Више бих волео да смо прелезни рок почели са неком придошлицом у тим, али ни ово није лоше...
@Djole, коментар 56.
Најискреније се надам да си се шалио и написао текст у ироничном тону!!!

Dunga

pre 15 godina

Prodali ste srskog Roberta Karlosa. Sramota i stid da vas bude! Decko je bio fenomen za nasu ligu... 10 km da pretrci po utakmici a od toga samo stete da imamo, to nemoze svako! Andjelko, za..... si i Cirkovica i Malbasu i sve nek ide u...

Marko

pre 15 godina

NAJZAD!!!!
Sad moze Bronovicki malo da igra...ako ga ne prodaju....

Adjelkovicu zelim ti puno srece u Turskoj, ali se u Zvezdu ne vracaj

Transfer

pre 15 godina

Zugang
Vladimir Mudrinic (FK Smederevo) * -
Nenad Sreckovic (Napredak) * -
Blagoy Georgiev (MSV Duisburg) * -

Abgang
Marko Perovic (FC Basel) 800.000
Filip Djordjevic (FC Nantes) 1.500.000
Summe: 0 Summe: 2.300.000

Nije mi jasno po ovome se Mudri vraca kao i Blago?! Panismo valjda toliko nenormalni da njih vracamo nazad! Raskid ugovora na prvu bre!

Begs Demijan I

pre 15 godina

Hvala,napokon neki odlucni i ambicijozni ljudi koji imaju hrabrosti da pocnu da menjaju stvari iz korena a najbolji dokaz za to je sto idu protiv mishljenja vecine navijaca a ne slihtaju im se kao mnogi zbog svojih pozicija na kojima mogu da se bogate!Najlakse bi im bilo da su ostavili A.J.i da su doveli 3-4 novih igraca,sacuvali neke od ovih splavara,neke prodali(oterali)kriveci ih za losu zvezdu kao i bivse trenere i pricali kako su navijaci uz njih...Samo nek oni rade sta su zamislili!Nek Zvezdu kupi i Bin Laden samo da od nje napravi Man.Utd,da zadrzava Vidice,Zigice,kupuje Etoe i Nanije a da prodaje samo one koji se nisu uklopili,one slabe i ja cu biti miran i opusten uzivati na novom uredjenom stadionu sa savremenim semaforom,udobnim i chistim stolicama,pokrivenim tribinama i ponositi se svojim timom,pa makar za to morao da platim duplo vise za kartu nego sad!!!Sta god samo da zvezda bude opet prvak evrope i sveta,pa makar,za sada da je redovna u ligi sampiona...eto!!!

Djole

pre 15 godina

Svi vi ko tako pisete o Andjelkovicu i Milijasu nemate blage veze o fudbalu, a da ne pricam o tome da stadion niste videli...Andjelkovic je u poslednjih 10 godina, posle Lukovica najbolji levi bek kojeg je Zvezda imala... Shvatite da nije problem u njemu nego u napdacima, decko pretrci 10km po utakmici i ima 50 centarsuteva, od kojih je 10 idealnih, ali nema ko da iskoristi te centarsuteve... Moderan fudbal se uvek igrao a i danas se igra preko krila i bekova, sa ubacivanjem u bunar,ali ovo je Srbija. Ovde se fudbal ne igra!!!

Sto se tice Milijasa, jedini i jedini njegov problem je sto mnogo pije... Podseticu vas samo da nam je Milijas bukvalno sam doneo dve poslednje duple krune!!! A kod njega cenim i to sto je rekao da je on svoj san ispunio, da igra u Zvezdi, i da ga ne zanimaju Barselona, Inter, Liverpul i ostali klubovi!!!

Kad naucite malo o fudbalu, i kad dodjete na stadion, javite se, do tada, sedite 1!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ Hvala ti Boze!!!600.000 evra,za koga je,dobro je.Zvezda u istoriji nije imala goreg igraca.Samo neka on ide,neka mu je srecan put.
(Vucko_St, 15. jun 2008 13:18)


A Bojan Miladinovic?

Jos par ovakvih transfera i postacemo posten tim...

Aca delija

pre 15 godina

Da li neko dolazi u Zvezdu osim ovog Edgara iz Porto?Pominje sa Lazetic?A za Andjelkovica mislim da je mogo da ode za neko milionce a ne za 600000.... Daj ako neko zna nekog ko bi trebao da dodje u Zvezdu neka napise.UNAPRED HVALA

francesco_totti

pre 15 godina

@(Nole, 15. jun 2008 13:14)

Pa i nisu napisali da je prodat za 600 hiljada, nega da je Zvezda tolko zaradila na njemu.. ;)

mirda

pre 15 godina

nije lose moze bolje,samo da ode onaj barkos,randjelovic,i jos par njih....mislim da bi bolje igrao djoric sa 40godina nego andjelkovic

Delija Tokyo

pre 15 godina

Kakve mi fudbalere u Srbiji imamo.Prodaju se za manje od 500.000 dolara. Onda nije ni cudo sto nam je reprezentacija takva i na mestu liste FIFA smo tamo gde smo.Pre par godina Omladinci SiCG su glat tukli Hrvate i kuci i u gostima au tom timu Hrvatske igrao Luka Modric, Vukojevic i jos par sadasnjih reprezenatativaca Hrvatske.Dinamo koji je losiji od Zvezde prodao Luku Totenhemu za 20 miliona evra i Eduarda koji je takodje bio u toj mladij reprezentaciji za 25. miliona evra Arsenalu. Svi igraci Zvezde i Partizana zajedno nisu uzeli toliko para. Mi se ovde u Srbiji zadovoljavamo sa Diara, Moreirom, Catillom,Gayem i ostalom boranijom koji su mogli samo u Srbiju da dodju da igraju

Marko

pre 15 godina

Kad sam video naslov Andjelkovic u Turskoj ponadao sam se da konacno to moze biti to. Klikom na link jedva sam cekao da vidim njegovu sliku i GLE!!!!!!!!! Dobro je da je nasao angazman, iskrenu mu zelim svu srecu, pokazao je da je veliki zvezdas ali ipak nije imao potreban kvalitet da ostane u Zvezdi.

zorz

pre 15 godina

Komsije uvalise ovog i jos uzese 600 000!?!?!Svaka cast,mene sada interesuje koliko mi mozemo da izvucemo za onog Maletica?Moze i za 500 000 :)

Jeste!!!

pre 15 godina

@Nole
I ja sam na mondu procitao za milion evra, ali tamo pise da je to ukupna vrednost transfera, znaci tu racunaju i njegovu platu!!!

Darija

pre 15 godina

o dobro je da je najzad otisao...sva sreca da zvezda jos nije morala da placa da bi ga neko uzeo :P
stvari bi bio red da dovedu neka kvalitetna pojacanja...

Nikola_bgd

pre 15 godina

e stvarno konacno da ga se resimo...nadam se da ce Bunja odrzati rec i otpustiti trajkovica,raskovica i ostale koji ne bi smeli vise ni da pridju marakani...kako ce lepo biti ne gledati vise dvogrbu kamilu u zvezdi...

Jo

pre 15 godina

samo da razjasnim malo.kao ljubitelj turskog fudbala moram reci da je kocaelispor ove sezone usao u prvoj ligi. turski mediji kao novo pojacanje kocaelispora spominju i sasu ilica.
GALATASARAJ JE SAMPION sve u svemu
(denis, 15. jun 2008 13:22)
Vidi se da si pravi ljubitelj TURSKOG fudbala DENISE...

Petar_kg

pre 15 godina

Hvala bogu da idu iz Zvezde ovi netalentovani tj ovaj je po meni najgori igrac koji je ikada igrao za Zvezdu,pogrbi se ko kamila i kao nesto trci C C C ajmo sad neko pojacanje ali stvarno pojacanje na toj strani,idemo zvezda sa Zemanom do lige sampiona :)

Nole

pre 15 godina

Pre nego sto sad pocnu pljuvaci da mu pozelim sve najbolje. Imao si dobrih partija u Zvezdi, sad imamo Bronovickog, tebi puno uspeha, ja sam na mondu citao da je prodat za milion evra.

Marko Delija

pre 15 godina

Predhodna uprava je sve prodavala za 2,5 mil a ova sve za 600 hiljada,sve gore i gore,dajte ljudi da ih oteramo odavde,ne trebaju nam ovakvi ljudi u fudbalu.Koji ce nam djavo Zeman bez tima :(

Vucko_St

pre 15 godina

Hvala ti Boze!!!600.000 evra,za koga je,dobro je.Zvezda u istoriji nije imala goreg igraca.Samo neka on ide,neka mu je srecan put.

srdjan

pre 15 godina

mislim cisto da se zna...decko je levi bek ,a ne desni!! a vala nek ide zvezda dovodi ukrainca na njegovo mesto...bolji igrac u svakom slucaju :-)!

denis

pre 15 godina

samo da razjasnim malo.kao ljubitelj turskog fudbala moram reci da je kocaelispor ove sezone usao u prvoj ligi. turski mediji kao novo pojacanje kocaelispora spominju i sasu ilica.
GALATASARAJ JE SAMPION sve u svemu

Nole

pre 15 godina

Pre nego sto sad pocnu pljuvaci da mu pozelim sve najbolje. Imao si dobrih partija u Zvezdi, sad imamo Bronovickog, tebi puno uspeha, ja sam na mondu citao da je prodat za milion evra.

Vucko_St

pre 15 godina

Hvala ti Boze!!!600.000 evra,za koga je,dobro je.Zvezda u istoriji nije imala goreg igraca.Samo neka on ide,neka mu je srecan put.

Djole

pre 15 godina

Svi vi ko tako pisete o Andjelkovicu i Milijasu nemate blage veze o fudbalu, a da ne pricam o tome da stadion niste videli...Andjelkovic je u poslednjih 10 godina, posle Lukovica najbolji levi bek kojeg je Zvezda imala... Shvatite da nije problem u njemu nego u napdacima, decko pretrci 10km po utakmici i ima 50 centarsuteva, od kojih je 10 idealnih, ali nema ko da iskoristi te centarsuteve... Moderan fudbal se uvek igrao a i danas se igra preko krila i bekova, sa ubacivanjem u bunar,ali ovo je Srbija. Ovde se fudbal ne igra!!!

Sto se tice Milijasa, jedini i jedini njegov problem je sto mnogo pije... Podseticu vas samo da nam je Milijas bukvalno sam doneo dve poslednje duple krune!!! A kod njega cenim i to sto je rekao da je on svoj san ispunio, da igra u Zvezdi, i da ga ne zanimaju Barselona, Inter, Liverpul i ostali klubovi!!!

Kad naucite malo o fudbalu, i kad dodjete na stadion, javite se, do tada, sedite 1!

zorz

pre 15 godina

Komsije uvalise ovog i jos uzese 600 000!?!?!Svaka cast,mene sada interesuje koliko mi mozemo da izvucemo za onog Maletica?Moze i za 500 000 :)

Jo

pre 15 godina

samo da razjasnim malo.kao ljubitelj turskog fudbala moram reci da je kocaelispor ove sezone usao u prvoj ligi. turski mediji kao novo pojacanje kocaelispora spominju i sasu ilica.
GALATASARAJ JE SAMPION sve u svemu
(denis, 15. jun 2008 13:22)
Vidi se da si pravi ljubitelj TURSKOG fudbala DENISE...

Delija Tokyo

pre 15 godina

Kakve mi fudbalere u Srbiji imamo.Prodaju se za manje od 500.000 dolara. Onda nije ni cudo sto nam je reprezentacija takva i na mestu liste FIFA smo tamo gde smo.Pre par godina Omladinci SiCG su glat tukli Hrvate i kuci i u gostima au tom timu Hrvatske igrao Luka Modric, Vukojevic i jos par sadasnjih reprezenatativaca Hrvatske.Dinamo koji je losiji od Zvezde prodao Luku Totenhemu za 20 miliona evra i Eduarda koji je takodje bio u toj mladij reprezentaciji za 25. miliona evra Arsenalu. Svi igraci Zvezde i Partizana zajedno nisu uzeli toliko para. Mi se ovde u Srbiji zadovoljavamo sa Diara, Moreirom, Catillom,Gayem i ostalom boranijom koji su mogli samo u Srbiju da dodju da igraju

Sremac

pre 15 godina

@ Djole
Ja i ti rodjace izgleda nismo gledali iste utakmice Zvezde ove sezone. Ja od crnog Andjelka ne videh ni jedan iole normalan centarsut u celoj sezoni, a ne 10 po tekmi. A da trci,trci,samo sto se on ne bavi atletikom,nego fudbalom.A tu moras da znas i da sutnes loptu.
I mislim da bi dan u kom smo ostali bez Baste,Andjelkovica i Stivena Markovica trebalo da slavimo kao dan sportskog drustva!

Petar_kg

pre 15 godina

Hvala bogu da idu iz Zvezde ovi netalentovani tj ovaj je po meni najgori igrac koji je ikada igrao za Zvezdu,pogrbi se ko kamila i kao nesto trci C C C ajmo sad neko pojacanje ali stvarno pojacanje na toj strani,idemo zvezda sa Zemanom do lige sampiona :)

Nelson Muntz

pre 15 godina

Анђелку, званом Коњић Грбоњић желим пуно среће у наставку каријере, а Звезди да више никада не доводи такве тантузе у клуб. Хвала му на борбености и залагању, али дечко је промашио професију. Ја сам неупоредиво већи Звездаш од њега, али ми стварно никада не би пало на памет да на основу тог аргумента заузимам место у тиму некоме ко ЗНА да игра фудбал.
Ово је, свакако, добра вест, јер ко год да дође на Анђелково место представљаће појачање. Оне који се превише радују морам да подсетим да имамо бар још двадесетак оваквих или још горих у тиму којих морамо да се ослободимо. Подсетио бих и оне који тврде да је Анђелко Звездин најгори фудбалер свих времена да још увек у тиму имамо Јестровића, а својевремено смо имали и Ивана Аџића, Спалевића, Миладиновића, Мрђу, Тришовића и сличне.
Више бих волео да смо прелезни рок почели са неком придошлицом у тим, али ни ово није лоше...
@Djole, коментар 56.
Најискреније се надам да си се шалио и написао текст у ироничном тону!!!

Jeste!!!

pre 15 godina

@Nole
I ja sam na mondu procitao za milion evra, ali tamo pise da je to ukupna vrednost transfera, znaci tu racunaju i njegovu platu!!!

Marko Delija

pre 15 godina

Predhodna uprava je sve prodavala za 2,5 mil a ova sve za 600 hiljada,sve gore i gore,dajte ljudi da ih oteramo odavde,ne trebaju nam ovakvi ljudi u fudbalu.Koji ce nam djavo Zeman bez tima :(

Nikola_bgd

pre 15 godina

e stvarno konacno da ga se resimo...nadam se da ce Bunja odrzati rec i otpustiti trajkovica,raskovica i ostale koji ne bi smeli vise ni da pridju marakani...kako ce lepo biti ne gledati vise dvogrbu kamilu u zvezdi...

Marko

pre 15 godina

Kad sam video naslov Andjelkovic u Turskoj ponadao sam se da konacno to moze biti to. Klikom na link jedva sam cekao da vidim njegovu sliku i GLE!!!!!!!!! Dobro je da je nasao angazman, iskrenu mu zelim svu srecu, pokazao je da je veliki zvezdas ali ipak nije imao potreban kvalitet da ostane u Zvezdi.

srdjan

pre 15 godina

mislim cisto da se zna...decko je levi bek ,a ne desni!! a vala nek ide zvezda dovodi ukrainca na njegovo mesto...bolji igrac u svakom slucaju :-)!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ Hvala ti Boze!!!600.000 evra,za koga je,dobro je.Zvezda u istoriji nije imala goreg igraca.Samo neka on ide,neka mu je srecan put.
(Vucko_St, 15. jun 2008 13:18)


A Bojan Miladinovic?

Jos par ovakvih transfera i postacemo posten tim...

ISTINA

pre 15 godina

Od piksije prodaje igraca zvezda se nikada oporaviti nece evo videcete.Samo mozemo da tonemo dublje kao sto i radimo....
Strasno
Ja mislim ako "DELIJE" toliko vole svoj klub trebalo bi da reaguju.Pogledajte navijace Fenerbahcea itd sta rade za klub a Zvezda tone vec zadnih 3-4-5 godina i niko nista,samo neki transparanti i nista vise od toga.
Greske Piksija LOPOVA jeste u tome sto je prodao igrace na pocetku sezone , zato sto iz njegovog vremena nemamo ni jednog SOLIDNOG igraca a kamoli dobrog.Zigic i kompanija su igraci dzajiceve vladavine pa vi sada vidite koga ste oterali.Drugo Piksi je mogao da "ubaci" u strucni stab zvezde one talibane sto u puni para i koji bi pomogli zvezdi a posle boze zdravlje i kupili bi je kada dodje vreme privatizacije a on je uzeo pa je oterao te ljude i pustio ove njegove da vode i da uproposte zvezdu i da je posle kupe za sto manje novca(kao i sve ostalo u Srbiji)
Delije samo jedno putanje... DOKLE?!
iskreno grobari su vas oduvali u svakom pogledu navijanja,nema vas na kosarkaskim utakmicama zato sto je uprava haos,na fubalskim ne znate da pokazete ono sto pretite nekim transparentima.Nemogu da verujem da gledate kako zvezda tone a nista ne preuzimate.
I JOS JEDNO NAJVAZNIJE JE FUDBAL U SRBIJI PRESTAJE DA POSTOJI ZATO STO SE SVE VECE MANIFESTACIJE U FUDBALU ODRZAVAJU U BEOGRADU.JA MISLIM DA JE I NIS(RUKOMET EXTRAAAA ATMOSFERA) , NOVI SAD ,KRAGUJEVAC,LESKOVAC,ZAJECAR (ZENSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA JE TU IGRALA PRE NEKI DAN EXTRAAAA ATMOSFERA)Sve u svemu samo zelim da kazem da je i 99%"Srbije" zeljan sporstkih desavanja...
Prekinimo jednom sa beogradskom tranvaj ligom u vecini sportova i krenimo od pocetka... inace ima svi da nas biju u svakome sportu.

denis

pre 15 godina

samo da razjasnim malo.kao ljubitelj turskog fudbala moram reci da je kocaelispor ove sezone usao u prvoj ligi. turski mediji kao novo pojacanje kocaelispora spominju i sasu ilica.
GALATASARAJ JE SAMPION sve u svemu

Milan Pa

pre 15 godina

Samo 600.000,daj bre sta je ovo???On je barem 1.500.000.Ovi uzimaju koliko god im ponude...Ma samo neka dodje Princ Tagoe i neki novi golman,bilo bi lepo...Nadam se da ce naredna sezona biti bolja...Pozdrav svima iz smrdljivog Panceva...

Begs Demijan I

pre 15 godina

Hvala,napokon neki odlucni i ambicijozni ljudi koji imaju hrabrosti da pocnu da menjaju stvari iz korena a najbolji dokaz za to je sto idu protiv mishljenja vecine navijaca a ne slihtaju im se kao mnogi zbog svojih pozicija na kojima mogu da se bogate!Najlakse bi im bilo da su ostavili A.J.i da su doveli 3-4 novih igraca,sacuvali neke od ovih splavara,neke prodali(oterali)kriveci ih za losu zvezdu kao i bivse trenere i pricali kako su navijaci uz njih...Samo nek oni rade sta su zamislili!Nek Zvezdu kupi i Bin Laden samo da od nje napravi Man.Utd,da zadrzava Vidice,Zigice,kupuje Etoe i Nanije a da prodaje samo one koji se nisu uklopili,one slabe i ja cu biti miran i opusten uzivati na novom uredjenom stadionu sa savremenim semaforom,udobnim i chistim stolicama,pokrivenim tribinama i ponositi se svojim timom,pa makar za to morao da platim duplo vise za kartu nego sad!!!Sta god samo da zvezda bude opet prvak evrope i sveta,pa makar,za sada da je redovna u ligi sampiona...eto!!!

mirda

pre 15 godina

nije lose moze bolje,samo da ode onaj barkos,randjelovic,i jos par njih....mislim da bi bolje igrao djoric sa 40godina nego andjelkovic

Marko

pre 15 godina

NAJZAD!!!!
Sad moze Bronovicki malo da igra...ako ga ne prodaju....

Adjelkovicu zelim ti puno srece u Turskoj, ali se u Zvezdu ne vracaj

Dunga

pre 15 godina

Prodali ste srskog Roberta Karlosa. Sramota i stid da vas bude! Decko je bio fenomen za nasu ligu... 10 km da pretrci po utakmici a od toga samo stete da imamo, to nemoze svako! Andjelko, za..... si i Cirkovica i Malbasu i sve nek ide u...

TOLIKO OD MENE!!!

pre 15 godina

Svi koji pisu komentare poput:Hvala bogu,najvece pojacanje....Jadniji ste od tih vasih jadnih komentara!!! Sta vi ocekujete,gde vi zivite? Vi ocekujete da zvezda ima jednog J.Ronalda ili Ibrahimovica ili neko ime kao sto je KAKA?Spustite se malo na zemlju!! Kakva nam je liga,reprezentacija,fudbal uopste,takvi su nam i igraci!!!Nemate vi veze sa fudbalom! Jedva cekate da procitate da je neko otisao pa da se pravite duhoviti i pisete,pljuijete po svakom jednom igracu!!! Pa gde su prave delije koje su svesne da nisu krivi samo igraci? Da nije kriv samo taj Basta,Andjelkovic ili bilo koji drugi fudbaler? Jer vidim da se javljaju samo pametnjakovici koji smatraju da su ti fudbaleri krivi sto su ih doveli,da su oni krivi sto nasa nesposobna uprava ne zna da dovede igrace koji su dostojni zvezdinog dresa,ili su mozda krivi sto su zeleli da osvoje titulu za zvezdu,sto su se borili i pruzali svoj maksimum!!! Zar nema ni jedan normalan i pravi delija da napise HVALA VAM ZA SVE,vi ste uradili sve sto je bilo u vasoj moci,a uprava je kriva sto nasmo imali tim koji ima kvalitet da osvoji titulu i duplu krunu!!!! Dobro je jedan delija rekao niko od vas nije ni prosao pored stadiona,vi samo znate da sednete za kompjuter i da pljujete po svakom ko je nosio crveno beli dres!!! Svaka cast svakom jednom zvezdinom fudbaleru,toliko trnera promenuti za nekoliko meseci,igrati uvek pod nekim pritiskom,igrati i protiv protivnika i protiv sudija,kada im je trebao mir hapsili su nase legende,kada je trebalo osvojiti kup krale su nas sudije...MALO LI JE? Kroz sta ste sve prolazili ove sezone mnogo veci klubovi bi i gore prosli od nas!!!

Darija

pre 15 godina

o dobro je da je najzad otisao...sva sreca da zvezda jos nije morala da placa da bi ga neko uzeo :P
stvari bi bio red da dovedu neka kvalitetna pojacanja...

francesco_totti

pre 15 godina

@(Nole, 15. jun 2008 13:14)

Pa i nisu napisali da je prodat za 600 hiljada, nega da je Zvezda tolko zaradila na njemu.. ;)

nemanja87

pre 15 godina

Ovaj Djole je lik ostavio najjaci komentar i u potpunosti se slazem sa njim.Andjelkovic je sigurno bolji igrac od Bronovickog a da je dobar i nij.Za razliku od mnogih on je bar ostavljao srce na terenu i vi sto ga pljujete treba da se stidite.
A sto se tice Milijasa ja i dalje ne mogu da verujem da su ovi sto ga pljuju zvezdasi.Ubedljivo najkorisniji zvezdin fudbaler koji jedino nema brzinu ali da je ima ne bi igrao u Zvezdi nego Realu,Barsi.....Najvece pojacanje ovog prelaznog roka ce biti ako ode Milovanovic a ostane Milijas posto se zna da jedan mora da ide.Nije Milovanovic los igrac ali nije ni pola Milijasa i to bi i Djukic trebao da ukapira.

DelijeKnin

pre 15 godina

600.000 za Andjelkovica je dovoljno para. Dobro smo i to dobili. Nego me interesira ko ce da nam dodje? Neki govore Edgar Bruno da Silva (21) iz Porta I Prince Tagoe (22) iz Al-Ittifaq.Obadva su napadaca. To je sve sta sam ja cuo za sad. Pozdrav Delije.

Aca delija

pre 15 godina

Da li neko dolazi u Zvezdu osim ovog Edgara iz Porto?Pominje sa Lazetic?A za Andjelkovica mislim da je mogo da ode za neko milionce a ne za 600000.... Daj ako neko zna nekog ko bi trebao da dodje u Zvezdu neka napise.UNAPRED HVALA

reMa

pre 15 godina

Ja ne znam da li su svi slepi, ili ne smeju to javno da kazu? Ne znate ko je uhapsio Dzaju, Cveleta i mIsu Marinkovica? A zasto nisu uhapsili Zeku, Bjeku i Ivana Curkovica? Zvezdasi su uhapseni zato sto su pretnja delta Miskovicu, jer kada su oni bili u klubu doticni nije mogao da kupi sinu Zvezdu. Zanosite se sa Toplicom Spasojevicem?! Ko je taj covek sem sto je Miskoviceva marioneta. Sroza ce Zvezdu samo da bi cika Misko mogao da je kupi za dzabe kada se donese zakon o privatizaciji... Taj Toplica ne zna dve recenice da izgovori, ako ne cita sa papira to sto mu je spremljeno... Zbog toga, nije ovo Zvezda sa menadzera pa da Miskovici vezbaju svoje menadzerske sposobnosti. Zvezda iznad svega!!!!!!!!!!

corazz

pre 15 godina

Najpametniji transfer u istoriji kluba! Po meni jedan od najlosijih fudbalera Zvezde ikada! Svaka cast upravo,konacno i neki dobar potez! PS. A mogo je i Randjel(Smuci) u paketu s njim,mislim da ne bi to bilo lose!

Transfer

pre 15 godina

Zugang
Vladimir Mudrinic (FK Smederevo) * -
Nenad Sreckovic (Napredak) * -
Blagoy Georgiev (MSV Duisburg) * -

Abgang
Marko Perovic (FC Basel) 800.000
Filip Djordjevic (FC Nantes) 1.500.000
Summe: 0 Summe: 2.300.000

Nije mi jasno po ovome se Mudri vraca kao i Blago?! Panismo valjda toliko nenormalni da njih vracamo nazad! Raskid ugovora na prvu bre!

Marko Delija

pre 15 godina

Predhodna uprava je sve prodavala za 2,5 mil a ova sve za 600 hiljada,sve gore i gore,dajte ljudi da ih oteramo odavde,ne trebaju nam ovakvi ljudi u fudbalu.Koji ce nam djavo Zeman bez tima :(

Delija Tokyo

pre 15 godina

Kakve mi fudbalere u Srbiji imamo.Prodaju se za manje od 500.000 dolara. Onda nije ni cudo sto nam je reprezentacija takva i na mestu liste FIFA smo tamo gde smo.Pre par godina Omladinci SiCG su glat tukli Hrvate i kuci i u gostima au tom timu Hrvatske igrao Luka Modric, Vukojevic i jos par sadasnjih reprezenatativaca Hrvatske.Dinamo koji je losiji od Zvezde prodao Luku Totenhemu za 20 miliona evra i Eduarda koji je takodje bio u toj mladij reprezentaciji za 25. miliona evra Arsenalu. Svi igraci Zvezde i Partizana zajedno nisu uzeli toliko para. Mi se ovde u Srbiji zadovoljavamo sa Diara, Moreirom, Catillom,Gayem i ostalom boranijom koji su mogli samo u Srbiju da dodju da igraju

Nole

pre 15 godina

Pre nego sto sad pocnu pljuvaci da mu pozelim sve najbolje. Imao si dobrih partija u Zvezdi, sad imamo Bronovickog, tebi puno uspeha, ja sam na mondu citao da je prodat za milion evra.

denis

pre 15 godina

samo da razjasnim malo.kao ljubitelj turskog fudbala moram reci da je kocaelispor ove sezone usao u prvoj ligi. turski mediji kao novo pojacanje kocaelispora spominju i sasu ilica.
GALATASARAJ JE SAMPION sve u svemu

Djole

pre 15 godina

Svi vi ko tako pisete o Andjelkovicu i Milijasu nemate blage veze o fudbalu, a da ne pricam o tome da stadion niste videli...Andjelkovic je u poslednjih 10 godina, posle Lukovica najbolji levi bek kojeg je Zvezda imala... Shvatite da nije problem u njemu nego u napdacima, decko pretrci 10km po utakmici i ima 50 centarsuteva, od kojih je 10 idealnih, ali nema ko da iskoristi te centarsuteve... Moderan fudbal se uvek igrao a i danas se igra preko krila i bekova, sa ubacivanjem u bunar,ali ovo je Srbija. Ovde se fudbal ne igra!!!

Sto se tice Milijasa, jedini i jedini njegov problem je sto mnogo pije... Podseticu vas samo da nam je Milijas bukvalno sam doneo dve poslednje duple krune!!! A kod njega cenim i to sto je rekao da je on svoj san ispunio, da igra u Zvezdi, i da ga ne zanimaju Barselona, Inter, Liverpul i ostali klubovi!!!

Kad naucite malo o fudbalu, i kad dodjete na stadion, javite se, do tada, sedite 1!

Petar_kg

pre 15 godina

Hvala bogu da idu iz Zvezde ovi netalentovani tj ovaj je po meni najgori igrac koji je ikada igrao za Zvezdu,pogrbi se ko kamila i kao nesto trci C C C ajmo sad neko pojacanje ali stvarno pojacanje na toj strani,idemo zvezda sa Zemanom do lige sampiona :)

Begs Demijan I

pre 15 godina

Hvala,napokon neki odlucni i ambicijozni ljudi koji imaju hrabrosti da pocnu da menjaju stvari iz korena a najbolji dokaz za to je sto idu protiv mishljenja vecine navijaca a ne slihtaju im se kao mnogi zbog svojih pozicija na kojima mogu da se bogate!Najlakse bi im bilo da su ostavili A.J.i da su doveli 3-4 novih igraca,sacuvali neke od ovih splavara,neke prodali(oterali)kriveci ih za losu zvezdu kao i bivse trenere i pricali kako su navijaci uz njih...Samo nek oni rade sta su zamislili!Nek Zvezdu kupi i Bin Laden samo da od nje napravi Man.Utd,da zadrzava Vidice,Zigice,kupuje Etoe i Nanije a da prodaje samo one koji se nisu uklopili,one slabe i ja cu biti miran i opusten uzivati na novom uredjenom stadionu sa savremenim semaforom,udobnim i chistim stolicama,pokrivenim tribinama i ponositi se svojim timom,pa makar za to morao da platim duplo vise za kartu nego sad!!!Sta god samo da zvezda bude opet prvak evrope i sveta,pa makar,za sada da je redovna u ligi sampiona...eto!!!

Vucko_St

pre 15 godina

Hvala ti Boze!!!600.000 evra,za koga je,dobro je.Zvezda u istoriji nije imala goreg igraca.Samo neka on ide,neka mu je srecan put.

srdjan

pre 15 godina

mislim cisto da se zna...decko je levi bek ,a ne desni!! a vala nek ide zvezda dovodi ukrainca na njegovo mesto...bolji igrac u svakom slucaju :-)!

Jo

pre 15 godina

samo da razjasnim malo.kao ljubitelj turskog fudbala moram reci da je kocaelispor ove sezone usao u prvoj ligi. turski mediji kao novo pojacanje kocaelispora spominju i sasu ilica.
GALATASARAJ JE SAMPION sve u svemu
(denis, 15. jun 2008 13:22)
Vidi se da si pravi ljubitelj TURSKOG fudbala DENISE...

nemanja87

pre 15 godina

Ovaj Djole je lik ostavio najjaci komentar i u potpunosti se slazem sa njim.Andjelkovic je sigurno bolji igrac od Bronovickog a da je dobar i nij.Za razliku od mnogih on je bar ostavljao srce na terenu i vi sto ga pljujete treba da se stidite.
A sto se tice Milijasa ja i dalje ne mogu da verujem da su ovi sto ga pljuju zvezdasi.Ubedljivo najkorisniji zvezdin fudbaler koji jedino nema brzinu ali da je ima ne bi igrao u Zvezdi nego Realu,Barsi.....Najvece pojacanje ovog prelaznog roka ce biti ako ode Milovanovic a ostane Milijas posto se zna da jedan mora da ide.Nije Milovanovic los igrac ali nije ni pola Milijasa i to bi i Djukic trebao da ukapira.

ISTINA

pre 15 godina

Od piksije prodaje igraca zvezda se nikada oporaviti nece evo videcete.Samo mozemo da tonemo dublje kao sto i radimo....
Strasno
Ja mislim ako "DELIJE" toliko vole svoj klub trebalo bi da reaguju.Pogledajte navijace Fenerbahcea itd sta rade za klub a Zvezda tone vec zadnih 3-4-5 godina i niko nista,samo neki transparanti i nista vise od toga.
Greske Piksija LOPOVA jeste u tome sto je prodao igrace na pocetku sezone , zato sto iz njegovog vremena nemamo ni jednog SOLIDNOG igraca a kamoli dobrog.Zigic i kompanija su igraci dzajiceve vladavine pa vi sada vidite koga ste oterali.Drugo Piksi je mogao da "ubaci" u strucni stab zvezde one talibane sto u puni para i koji bi pomogli zvezdi a posle boze zdravlje i kupili bi je kada dodje vreme privatizacije a on je uzeo pa je oterao te ljude i pustio ove njegove da vode i da uproposte zvezdu i da je posle kupe za sto manje novca(kao i sve ostalo u Srbiji)
Delije samo jedno putanje... DOKLE?!
iskreno grobari su vas oduvali u svakom pogledu navijanja,nema vas na kosarkaskim utakmicama zato sto je uprava haos,na fubalskim ne znate da pokazete ono sto pretite nekim transparentima.Nemogu da verujem da gledate kako zvezda tone a nista ne preuzimate.
I JOS JEDNO NAJVAZNIJE JE FUDBAL U SRBIJI PRESTAJE DA POSTOJI ZATO STO SE SVE VECE MANIFESTACIJE U FUDBALU ODRZAVAJU U BEOGRADU.JA MISLIM DA JE I NIS(RUKOMET EXTRAAAA ATMOSFERA) , NOVI SAD ,KRAGUJEVAC,LESKOVAC,ZAJECAR (ZENSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA JE TU IGRALA PRE NEKI DAN EXTRAAAA ATMOSFERA)Sve u svemu samo zelim da kazem da je i 99%"Srbije" zeljan sporstkih desavanja...
Prekinimo jednom sa beogradskom tranvaj ligom u vecini sportova i krenimo od pocetka... inace ima svi da nas biju u svakome sportu.

Nikola_bgd

pre 15 godina

e stvarno konacno da ga se resimo...nadam se da ce Bunja odrzati rec i otpustiti trajkovica,raskovica i ostale koji ne bi smeli vise ni da pridju marakani...kako ce lepo biti ne gledati vise dvogrbu kamilu u zvezdi...

mirda

pre 15 godina

nije lose moze bolje,samo da ode onaj barkos,randjelovic,i jos par njih....mislim da bi bolje igrao djoric sa 40godina nego andjelkovic

zorz

pre 15 godina

Komsije uvalise ovog i jos uzese 600 000!?!?!Svaka cast,mene sada interesuje koliko mi mozemo da izvucemo za onog Maletica?Moze i za 500 000 :)

Marko

pre 15 godina

Kad sam video naslov Andjelkovic u Turskoj ponadao sam se da konacno to moze biti to. Klikom na link jedva sam cekao da vidim njegovu sliku i GLE!!!!!!!!! Dobro je da je nasao angazman, iskrenu mu zelim svu srecu, pokazao je da je veliki zvezdas ali ipak nije imao potreban kvalitet da ostane u Zvezdi.

Darija

pre 15 godina

o dobro je da je najzad otisao...sva sreca da zvezda jos nije morala da placa da bi ga neko uzeo :P
stvari bi bio red da dovedu neka kvalitetna pojacanja...

Marko Vozdovac

pre 15 godina

@ Hvala ti Boze!!!600.000 evra,za koga je,dobro je.Zvezda u istoriji nije imala goreg igraca.Samo neka on ide,neka mu je srecan put.
(Vucko_St, 15. jun 2008 13:18)


A Bojan Miladinovic?

Jos par ovakvih transfera i postacemo posten tim...

Dunga

pre 15 godina

Prodali ste srskog Roberta Karlosa. Sramota i stid da vas bude! Decko je bio fenomen za nasu ligu... 10 km da pretrci po utakmici a od toga samo stete da imamo, to nemoze svako! Andjelko, za..... si i Cirkovica i Malbasu i sve nek ide u...

Jeste!!!

pre 15 godina

@Nole
I ja sam na mondu procitao za milion evra, ali tamo pise da je to ukupna vrednost transfera, znaci tu racunaju i njegovu platu!!!

francesco_totti

pre 15 godina

@(Nole, 15. jun 2008 13:14)

Pa i nisu napisali da je prodat za 600 hiljada, nega da je Zvezda tolko zaradila na njemu.. ;)

Aca delija

pre 15 godina

Da li neko dolazi u Zvezdu osim ovog Edgara iz Porto?Pominje sa Lazetic?A za Andjelkovica mislim da je mogo da ode za neko milionce a ne za 600000.... Daj ako neko zna nekog ko bi trebao da dodje u Zvezdu neka napise.UNAPRED HVALA

Transfer

pre 15 godina

Zugang
Vladimir Mudrinic (FK Smederevo) * -
Nenad Sreckovic (Napredak) * -
Blagoy Georgiev (MSV Duisburg) * -

Abgang
Marko Perovic (FC Basel) 800.000
Filip Djordjevic (FC Nantes) 1.500.000
Summe: 0 Summe: 2.300.000

Nije mi jasno po ovome se Mudri vraca kao i Blago?! Panismo valjda toliko nenormalni da njih vracamo nazad! Raskid ugovora na prvu bre!

Marko

pre 15 godina

NAJZAD!!!!
Sad moze Bronovicki malo da igra...ako ga ne prodaju....

Adjelkovicu zelim ti puno srece u Turskoj, ali se u Zvezdu ne vracaj

Sremac

pre 15 godina

@ Djole
Ja i ti rodjace izgleda nismo gledali iste utakmice Zvezde ove sezone. Ja od crnog Andjelka ne videh ni jedan iole normalan centarsut u celoj sezoni, a ne 10 po tekmi. A da trci,trci,samo sto se on ne bavi atletikom,nego fudbalom.A tu moras da znas i da sutnes loptu.
I mislim da bi dan u kom smo ostali bez Baste,Andjelkovica i Stivena Markovica trebalo da slavimo kao dan sportskog drustva!

Milan Pa

pre 15 godina

Samo 600.000,daj bre sta je ovo???On je barem 1.500.000.Ovi uzimaju koliko god im ponude...Ma samo neka dodje Princ Tagoe i neki novi golman,bilo bi lepo...Nadam se da ce naredna sezona biti bolja...Pozdrav svima iz smrdljivog Panceva...

Nelson Muntz

pre 15 godina

Анђелку, званом Коњић Грбоњић желим пуно среће у наставку каријере, а Звезди да више никада не доводи такве тантузе у клуб. Хвала му на борбености и залагању, али дечко је промашио професију. Ја сам неупоредиво већи Звездаш од њега, али ми стварно никада не би пало на памет да на основу тог аргумента заузимам место у тиму некоме ко ЗНА да игра фудбал.
Ово је, свакако, добра вест, јер ко год да дође на Анђелково место представљаће појачање. Оне који се превише радују морам да подсетим да имамо бар још двадесетак оваквих или још горих у тиму којих морамо да се ослободимо. Подсетио бих и оне који тврде да је Анђелко Звездин најгори фудбалер свих времена да још увек у тиму имамо Јестровића, а својевремено смо имали и Ивана Аџића, Спалевића, Миладиновића, Мрђу, Тришовића и сличне.
Више бих волео да смо прелезни рок почели са неком придошлицом у тим, али ни ово није лоше...
@Djole, коментар 56.
Најискреније се надам да си се шалио и написао текст у ироничном тону!!!

DelijeKnin

pre 15 godina

600.000 za Andjelkovica je dovoljno para. Dobro smo i to dobili. Nego me interesira ko ce da nam dodje? Neki govore Edgar Bruno da Silva (21) iz Porta I Prince Tagoe (22) iz Al-Ittifaq.Obadva su napadaca. To je sve sta sam ja cuo za sad. Pozdrav Delije.

TOLIKO OD MENE!!!

pre 15 godina

Svi koji pisu komentare poput:Hvala bogu,najvece pojacanje....Jadniji ste od tih vasih jadnih komentara!!! Sta vi ocekujete,gde vi zivite? Vi ocekujete da zvezda ima jednog J.Ronalda ili Ibrahimovica ili neko ime kao sto je KAKA?Spustite se malo na zemlju!! Kakva nam je liga,reprezentacija,fudbal uopste,takvi su nam i igraci!!!Nemate vi veze sa fudbalom! Jedva cekate da procitate da je neko otisao pa da se pravite duhoviti i pisete,pljuijete po svakom jednom igracu!!! Pa gde su prave delije koje su svesne da nisu krivi samo igraci? Da nije kriv samo taj Basta,Andjelkovic ili bilo koji drugi fudbaler? Jer vidim da se javljaju samo pametnjakovici koji smatraju da su ti fudbaleri krivi sto su ih doveli,da su oni krivi sto nasa nesposobna uprava ne zna da dovede igrace koji su dostojni zvezdinog dresa,ili su mozda krivi sto su zeleli da osvoje titulu za zvezdu,sto su se borili i pruzali svoj maksimum!!! Zar nema ni jedan normalan i pravi delija da napise HVALA VAM ZA SVE,vi ste uradili sve sto je bilo u vasoj moci,a uprava je kriva sto nasmo imali tim koji ima kvalitet da osvoji titulu i duplu krunu!!!! Dobro je jedan delija rekao niko od vas nije ni prosao pored stadiona,vi samo znate da sednete za kompjuter i da pljujete po svakom ko je nosio crveno beli dres!!! Svaka cast svakom jednom zvezdinom fudbaleru,toliko trnera promenuti za nekoliko meseci,igrati uvek pod nekim pritiskom,igrati i protiv protivnika i protiv sudija,kada im je trebao mir hapsili su nase legende,kada je trebalo osvojiti kup krale su nas sudije...MALO LI JE? Kroz sta ste sve prolazili ove sezone mnogo veci klubovi bi i gore prosli od nas!!!

reMa

pre 15 godina

Ja ne znam da li su svi slepi, ili ne smeju to javno da kazu? Ne znate ko je uhapsio Dzaju, Cveleta i mIsu Marinkovica? A zasto nisu uhapsili Zeku, Bjeku i Ivana Curkovica? Zvezdasi su uhapseni zato sto su pretnja delta Miskovicu, jer kada su oni bili u klubu doticni nije mogao da kupi sinu Zvezdu. Zanosite se sa Toplicom Spasojevicem?! Ko je taj covek sem sto je Miskoviceva marioneta. Sroza ce Zvezdu samo da bi cika Misko mogao da je kupi za dzabe kada se donese zakon o privatizaciji... Taj Toplica ne zna dve recenice da izgovori, ako ne cita sa papira to sto mu je spremljeno... Zbog toga, nije ovo Zvezda sa menadzera pa da Miskovici vezbaju svoje menadzerske sposobnosti. Zvezda iznad svega!!!!!!!!!!

corazz

pre 15 godina

Najpametniji transfer u istoriji kluba! Po meni jedan od najlosijih fudbalera Zvezde ikada! Svaka cast upravo,konacno i neki dobar potez! PS. A mogo je i Randjel(Smuci) u paketu s njim,mislim da ne bi to bilo lose!