Rukomet 192

Subota, 14.06.2008.

21:56

Pejanović odveo Srbe u Hrvatsku!

Pejanoviæ odveo Srbe u Hrvatsku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

handballfan

pre 15 godina

Хвала АРМАДА-РИМА на позиву, сигурно долазим у Загреб, на завршницу првенства, а и да након осамнаест година поново попијем кафу на Тргу Бана Јелачића. Могу да кажем да се искрено надам великиом финалу између Србије и Хрватске, а онда, ко буде бољи победу нек слави... поздрав свим љубитељима игре са малом кожном лоптом из некадашње светске престонице рукомета, уз извињење што сам овај текст писао ћирилицом

Dragana

pre 15 godina

Sjajni Dimirije kao i uvek. Ko je verovao u njega, verovao je uvek a on je samo dokazao da zaslužuje veru svih. Podrška je bila fenomenalna i sve pohvale svima koji su učestvovali na bilo koji način u ovoj ISTORIJSKOJ POBEDI : )

Viktorija

pre 15 godina

Ko je imalo pratio karijeru Dimitija Pejanovića mogao je samo da čeka ovaj trenutak, kada je pokazao da je sazreo kao igrač 100% Momak je čekao svoju šansu, dobio je i dokazao svoj kvalitet. Sve pohvale svim momcima, štabu ali naravno posebne pohvale našem Dimitriju : )

mili

pre 15 godina

Jooooj,kako sam ja srecan zbog ovog naseg izmucenog rukometa!!!
Bravo momci,bravo sekektore,bravo ze strucni stab,bravo za R.S.S.!!!
"I da Bog smete dusmane!!!"
P.S.Izvini DIMITRIJE PEJANOVICU,ako ovo citas,jer u tebe nism vjerovao!!!

sabac

pre 15 godina

Bio sam na utakmici i cestitam momcima na plasmanu na Svetsko prvenstvo,samo nije cela dvorana bila ispunjena Nislijama,bilo nas je iz dosta gradova,Sabac,Novi Sad,Beograd,Zajecar,Prokuplje,Leskovac,Vranje,Čačak...pozdrav za sve...

Srdjan Nish

pre 15 godina

Citajući komentare primetio sam da se skoro svi pitaju, šta Bojinović traži u reprezentaciju? Bio sam na utakmicu i mogu slobodno da kažem da on mnogo znači reprezentaciji! Ne znam koliko se videlo u prenosu, njegov kvalitet nije toliko u igračkom smislu koliko u tome da napravi dobru atmosferu među igračima, svaki put kad nam išlo loše uspevao je da pokrene ostale igrače i publiku. Fantastičan je borac i ne predaje se da poslednjeg sekunda. Možda grešim ali mislim da za takve ljude treba da ima mesta u reprezentaciji. Ne zaboravite da je upravo on na pravi način zaustavio poslednji napad Čeha.

nemanja

pre 15 godina

lepo da smo opet na velikom takmicenju. Igra nije bila losa, gledao sam i prvu utakmicu, gde smo pali u zadnjih nekoliko minuta( zbog manjka snage zbog visokog ritma koji je selektor forsirao)i sve u svemu igramo sasvim solidno u napadu. Odbrana je dobra jedino na sta moramo da obratimo paznju je brzo vracanje u napad. Cesi su isto odigrali izvarednu odbranu jer su nam odsekli krila i pivota i naterali nas da sutiramo preko njihovih visokih igraca. Do SP ima dosta vremena, mogu se neke stvari promeniti i igraci ce nadajmo se biti svi zdravi pa uz malo srece moze se doci do cetvrtfinala a onda je sve moguce. Najbitnije je trenutno da se vrati kontinuitet igranja na velikim takmicenjima.Publika je bila fenomenalna i sve pohvale za Nislije.

dac,Skopje,Makedonija

pre 15 godina

Makedonija se plasirala za Svetsko Prvenstvo u Hrvatskoj 2009. Radoznalac, Makedonci navijaju samo za lepu svoju-Makedoniju, ne mrzimo nikoga, nismo ka nekoga posebno naklonjeni, volimo samo svoje... Napred Makedonija, puno uspeha na SP. Idemo odavde za Hrvatsku, u velikom broju... pozz svima

maxi

pre 15 godina

@mare
ti si se očito našao uvrijeđenim ,ali oprosti molim te zbog čega? što sam slučajno pogriješio na kraju posta pa sam napisao EP umjesto SP,ili što sam rekao da oni poput (onog što je rekao da dolazi "na svoju teritoriju",ne znam kako je rekao da se zove) ne bi im smjelo bit dozvoljeno uć u Hr?! - Pa što lijepo ne pročitaš šta sam napisao,jasno stoji,na početku texta piše SP u rukometu,a dole greškom EP,dobronamjernom čitatelju bi bilo jasno da se radi o greški. A što se tiče zabrane dolaska srpskim navijačima,mislim da sam bio dovoljno jasan. a ako bi pošli polemizirat gdje se šta organizira i gdje 30 posto biračkog tjela glasa za stranku s najgenocidnijom, fašističkom propagandom i programom u europi,mislim da nije vrijeme i mjesto. Svakom normalnom je jasno,tko je čitao moj komentar šta sam ja napisao i stvarno mislim da nemaš razloga da me kritiziraš,pogotovo nemaš veze s temom.toliko,
pozdrav

Grobar

pre 15 godina

"Domagoj" zalis se sto smo vam zvizdali?!?A vi kao ne bi zvizdali nama?!Jok ,mora da bi aplaudirali Srbiji...Pa vasi su KOSARKASI '95.sisli s postolja da ne bi slusali nasu(nekada zajednicku) himnu!!!A mora da bi sad vasi NAVIJACI mirno stajali uz "Boze Pravde"...Cisto sumnjam...

Vesna

pre 15 godina

Cestitam nasim momcima na plasmanu, od srca sam navijala za njih,ali sa ovakvom igrom realno oni nemaju neke velike sanse!Trenirala sam rukomet 4 godine pa bi se moglo reci da ipak imam pojma i ne pisem ovo tek tako.Uopste nema saradnje izmedju bekova i krila,sto je zaista uzasno,a u napadu takodje kao da nemaju resenja i ne izgradjuju sebi pozicije za sut,vec se raspucavaju sa 10-11 metara u stilu Perunicica!To se radi samo ako si zaista siguran u svoj sut,u suprotnom osnovni zadatak bekova je da kreiraju igru i fintama pokusaju da izbace protivnicke igrace i stvore visak.Ja sam videla samo jednu naravno uspelu fintu Andjelkovica i to je bilo to!Selektor mora bolje d aih pripremi,a igraci da vise rade na sebi!Sto se tice komsija Hrvata, hvala na cestitkama,iskreno ne mogu da se setim da li je zaista hrvatska kosarkaska repka bila toliko lose ispracena ovde kod nas,znam samo da sam sigurna da su bili pokradeni od sudija na poslednjem mecu i to toliko da sam se cak i ja malo iznervirala!Eto to sam upamtila!Pozdrav svim dobrim ljudima sa obe strane Drine!

jovan

pre 15 godina

slusajte me sad! fala bogu da smo prosli, ali bruka nam ne gine u hrvatsku! da nije ovih golmana mi bismo izgubili 100%. ja sam srbin iz cg i mogu da vam rechem (navijam za srbiju prije cg) da je cg 50 puta bolja od srbije i pola reprezentacija sto ce se plasirat ali su ih sudije pokrale. onakvom igrom srbija ce samo da bude ucesnik na sp i nedaj Boze da se sastanemo sa hrvatskom jer ce nas nagrdit! pozdrav iz pg

radoznalac

pre 15 godina

Zanima me samo jedno: Makedonci, ako čitate ovo, recite mi kojoj ste bivšoj jugoslovenskoj republici najviše naklonjeni? Da li možemo da se oslonimo na vas, ako nam nekada zatrebadne pomoć u navijanju?

herc

pre 15 godina

Čestitam na pobjedi i uspješnim kvalifikacijama, nisam gledao ovu utakmicu al ruku na srce nemate neku extra kvalitetu u rukometu i mislim da je plasman maximum (ili je na pomolu nova sila kao što je Hrvatska danas, sjetimo se kako je Hrvatska otišla na SP 2003 u Portugal bila autsajder i osvojila ga...)

hulio

pre 15 godina

posto mi-cg ispadosmo od slabije ekipe,ostaje mi da cestitam na prolazu pa da srbija bude hit prvenstva....."handballfun",e muke tvoje....procitaj sto si napisao pa zakljuci da si...?

Mario

pre 15 godina

Čestitke na kvalificiranju na Svjetsko prventsvo u Hrvatskoj. Nadam se samo da će organizacija proteći u športskom duhu, tj. da ne bude nepotrebnih nereda kao npr. u finalu EP u vaterpolu u Kranju prije nekoliko godina. Športski se natječimo, neka bolji pobijedi, športski se rukujmo i život ide dalje. Lijepi pozdrav iz Osijeka!

Domagoj

pre 15 godina

Čestitam susjedi, definitivno vas nećemo dočekati kako ste vi našu košarkašku reprezentaciju dočekali u BG-u, to je bilo sramotno, srpska publika koja bi trebala prepoznati dobru košarku je svom dušom navijala protiv darovitijeg tima samo zato da ne slušaju Lijepu našu u slučaju da smo postali prvaci, tada sam zadnji put plakao nakon nekog sportskog poraza. Jedna košarkaška nacija poput Srbije jednostavno si nije smjela dopustiti da 15 000 ljudi zviždi timu koji je uvjerljivo igrao najatraktivniju i najpotentniju košarku na tom natjecanju, shvatio bi da je bilo radikalnih grupa ili pojedinaca ali cijela arena...Kak bi vi rekli, prosto neverovatno.

НЕМА ПРЕТПЛАТЕ РТС-у

pre 15 godina

& (СРБИЈА МОЈА ОТАЏБИНА, 14. jun 2008 22:31) &

Свака част на коментару! А још кад додамо ону чувену од госн Страјнића
"...Треба чутирати. Даћемо гол КАД-ТАД..."

Као да је фудбал у питању, а не рукомет.
Страшно какве коментаторе има РТС !!!

Sir Percival

pre 15 godina

Čestitam vašim rukometašima na plasmanu na svjetsko rukometno prvenstvo. Nadam se da je ovo pokazatelj vašeg rukometnog uspona. Želim vam puno uspjeha u Hrvatskoj i finale Hrvatska - Srbija.

Biljana

pre 15 godina

Sve cestitke nasim rukometasima, a najvise mojim prijateljima Rajku Prodanovicu, Dobrivoju Markovicu, Vujinu i Sesumu...:-)
Ja sam sledece godine u Hrvatskoj 100%...

ipak pesimista

pre 15 godina

Bravo za prolaz!
Ali...
Kvalitet rukometa je bio na nivou trece evropske lige...
Sa ovakvom igrom bicemo topovska hrana velikim silama.
I dokle ce se svi loziti na neke publike, navijanja i ostalo...
Zar je moguce da ne mozemo da razmenimo misljenja o samoj utakmici, taktici, igracima?!
A da ne pricam o elementarnom nepoznavanju rukometa komentatora i pomocnog trenera koji ne zna na koje takmicenje mu se ekipa plasirala?!
Sve u svemu, jako srecno smo prosli, bez ijednog izgradjenog napada, oslanjajuci se na golmana, kontru i pojedinacne suteve, a pritom smo primili 15 golova na brzi centar...
Mora puno da se radi i promeni do Hrvatske inace bicemo oko 10-og mesta.

handballfan

pre 15 godina

Људи, да ли је ово јава или сан. Па ми ћемо учествовати и на ЕП за рукометашице, и на СП за рукометаше. А она, најмлађа европска држава имаће шприлику у то време да гледа свиоје репрезентативце и репрезентативке како кроз предквалификације и мечеве са рукометним велесилама, попут Фарских острва, Андоре, Луксембурга, Италије и других спортских велесила покушавају да стигну до баража за учешће у квалификацијама за наредна такмичења. Хајде да искористимо наш утицај и углед у ЕХФ и ИХФ, па да им диригованим жребом омогућимо за ривала Финце и Гркиње. Мада, можда би и то били ривали који би елиминисали МНЕ репрезентације. Е баш ми је криво, али када би се гађали хеликоптерима, што ни мушка репрезентација Србије неће имати прилику да се сретне са Црном Гором, бар у наредних д- три године. и на крају, подсетио бих све рукометаше и рукометашице Црне Горе на њихове изјаве како су се определили за ЦГ репрезентацију због порекла, али и због " ЖЕЉЕ ЗА КОНТИНУИРАНИМ НАСТУПИМА НА НАЈВЕЋИМ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИМ ТАКМИЧЕЊИМА ", попут ЕП, СП и ОИ.

dr Igy

pre 15 godina

Vec smo polako poceli da gubimo iz sjecanja sliku nase muske rukometne reprezentacije na nekom velikom takmicenju a tek prizore dobre igre ili osvajanja medalja … . No, cudo se dogodilo, obezbjedili smo plasman na naredno Svjetsko rukometno prvenstvo.
Ako bitno ne popravimo disciplinu u igri, tecniji kontranapad, bolju realizaciju sa krila, krace slavlje pogodaka i brzo vracanje u odbranu ... , bojim se da cemo se lose provesti u komsiluku.
Cestitke iz Republike Srpske

Mare

pre 15 godina

Moram da odgovorim maxi koji je pretopstavljam iz hrvatske koji se nada da nece biti problema ali preti da kako ce proci srpski navijaci,da im treba zabraniti ulaz u zemlju.....STRASNO!!!!!!!!!
I druga stavr, majstore prvo se raspitaj sta se organizuje u tvojoj zemlji pa se onda prvai pamet,ovo su kvalifikacije za svetsko prvenstvo tek toliko da i ti "vrsni" poznavalac rukometa znas da se nebi i narednog puta obrukao kad krenes da se pravis pametan!!!!!

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Veliki uspeh. Ali? Liga nam je slaba. Od talentovane generace omladinaca tu je samo Sesum.Gde je Petar Nenadic?Kao povredjen ili nesto drugo.Puljezevic, Sterbik uzeli druga drzavljanstva i igraju za Madjare i Spance. Nece li se todogoditi i sa Nenadicem i ostalim talentovanim igracima. Rukovodstvo RS slabo radi.Ne stvara pull gde bi se sakupljao novac da se ti igracizadrze. Zenska rukometna reprezentacija 5 ili 6 igracica otislo da igra za Crnu Goru na celu sa Biljanom Popovic

spalato

pre 15 godina

Cestitke, vidin da se lipo zabavljate, pa zelin van sve najbolje kod nas, da se lipo sprovedete da sve lipo prodje i da budemo i jedni i drugi sritni i veseli. Bog

Srbija

pre 15 godina

Nadam se samo da ce nasa reprezentacija za Euro 2012 koje se igra kod nas igrati u Nisu...jer to im je cekirana karta za cetvrtfinale...a ukoliko bi isli dalje recimo do finala da se igra u Nisu takodje...

hrco

pre 15 godina

moram priznati da me osim pobjede srbije jos vise iznenadio broj komnetara (ugodno naravno)..cini se da srbi ipak nemogu bez rukometa i to mi je drago za cuti :)...cestitke na plasmanu!

maxi

pre 15 godina

prvo želim čestitat srbima kvalifikacije na SP u HR. evo čitajuć vaše komentare pozitivno sam iznenađen komentarima,bez extremnog nacionalizma, moram se osvrnuti na par komentara mislim od ovog andrije koji kaže "kako dolazi ionako na svoj teritorij",mislim da upravo takvima kao ti uopće ne bi trebao bit dozvoljen ulaz u hrvatsku,a iako bude vidjet ćeš kako ćeš proć. inače nemam ništa protiv normalnih ljudi koji dođu normalno navijat za svoju državu,i volio bih da ne bude nikakvih nereda(mislim da ih neće ni biti) i još da se osvrnem na jednoga što je rekao kako hrvati neće da čestitaju kao što ste vi čestitali nama na uspjehu protiv njemačke.mislim da nije korektna usporedba pobjede na EP u nogometu(koji prati čitava europa u živo) i pobjede u kvalifikacijama za EP u rukometu,koju možeš nać na 500 i nekoj str. ttxta,mislim da je zlonamjerna kritika. evo ja pročitao da ste se kvalificirali pa čestitam.pozdrav

MiCko

pre 15 godina

JA TE VOLIM
JA TE VOLIM
JA TE VOLIM
SRBIJO!!!!!
Ovako se orilo sinoc u paklu Caira!
Bojinovica za premijera a Pejanovica za ministra odbrane!
Samo tako mozemo u svet!
Pozdrav iz Nisa

Srale

pre 15 godina

Cestitke na pobjedi! Ali mislim da bi vam bilo bolje da budete realni i da se ne zanosite itjavama tipa bit cemo prvaci i nabit cemo hrvatsku, jer su smijesne, to je ko da ja kazem da ce Karanusic dobit Noleta u tenisu, mozd bi i ima sanse kad bi ovaj igra s rekotom za stolni tenis, a i tad bi vjerojatno izgubio. uostalom i samo vase sudjelovanje je vec uspijeh jer niste dugo bili na vecim natjecanjima u rukometu, tako da se ne bi trebali zanosit previse, pa posli pljuvat po igracima kad ne uspiju, vec ih podrzat jer je i ovo vec napredak.

Skoplje MKD

pre 15 godina

Ispali Slovenci i crnogorci, pa naravno da ce ispasti, zasto su se razdvajali od Juge bili bi poznatiji, sada Slovenci mogu da igraju u sastavu rukometne reprezentacije Nemacke, Crnogorci u sastavu Hrvatske, a mi Makedonci u sastavu Albanije ili Bugarije, mozemo da biramo, ali kako i oni ni su se plasirali i nikad nece, jos za njih ima mesta u sastavu ruk.repr.Srbije.Napred Srbija i da svi zajedno proslavimo titulu Svetskog prvaka na trgu Bana Jelacica u Zagrebu i ljepu njihovu.Jos jednom bratski pozdrav iz Skoplja i napred Srbija.

Ivan

pre 15 godina

Pozdrav komšije i čestitamo na pobijedi! Dobro došli ste u Hrvatsku, i nadam se samo da neće biti nikakvih problema i da će sve biti u znaku sporta. Za dobro i vas, a i nas bolje da "zločesti" navijači ne dolaze i ne kvare atmosferu ako već ne znaju navijati kako to spada jednom navijaču svoje zemlje. Još jednom, svi ljudi dobre volje i želje za bodrenjem svoje zemlje are welcome to Croatia!

slobo - MODRICA - RS

pre 15 godina

HVALA BOGU! Poslije dugo vremena eto nas ponovona velikom takmicenju. Svaka cast svima od selektora, strucnog staba, pa do igraca. Doduse ne za neku perfektnu igru, ali ispostavilo se i ovo bijese dovoljno da se dobiju zaista solidni Cesi. I na kraju necemo vjerovati zlim jezicima, koji vec sada otpisuju ovu reprezentaciju, nego pozeljeti srecu selektoru i igracima da poprave igru do SP. Mogu oni to!
SVAKA CAST NISLIJAMA!

Poz iz Republike Srpske.

MakiSD

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako nervirao za rukomet!!!
Svaka cast Nislijama za atmosferu i svim igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri. Ova je veliki uspeh za srpski rukomet. Idemo u Hrvatsku da napravimo iznenedjenje, jer mi to i mozemo sa ovim timom!!!!!!

kecman

pre 15 godina

Čestitam našoj reprezentaciji! Navijanje u Nišu je bilo ekstra...svaka čast svima što su bili u sali...

imam jedno pitanje:
u kojem klubu brani Pejanović?

PMF Podgorica - PRIMATIJADA FORVER!!!

pre 15 godina

Gledao sam samo zadnjih 10 minuta utakmice, atmosfera je bila fenomenalna... Ali kao ex ili tacnije zauvijek PMF-ovca posebno me je odusevo trasparent PMF NIS!!! Jos kad sam cuo nasu (varvarsku) pjesmu 20 godina, stvarno neopisivo... Svaka cast!!!

neno

pre 15 godina

BRAVO DIMITRIJE, bRAVO IVANE, bRAVO CVETKOVICU I NARAVNO JEDINOM PRAVOM KAPITENU SRBIJE mLADENU BOJINOVICU! Samo ovako nastavite pa da u januaru iduce godine se vidimo ispred Skupstine! sRBIJA SAMPION! Pozdrav iz Republike Srpske

mario

pre 15 godina

Bacio sam oko na onu dvoranu iz 18. stoljeca u Nišu sinoc na RTS, i mogu samo reć da je Srbija jako loša momčad, bar sinoć koliko sam gledao, možda ipak je velika važnost utakmice ih kočila. Moraju puno napredovat da bi napravili nešto ozbiljnije u HR, jer ako ne naprave ništa na svjetskom ne mogu ni na europskom, ipak je europsko puno jače od svjetskog.
Na kraju, nadam se da će se lipo provest u kako oni kažu 'lijepoj njihovoj' jer mi ipak nismo kao oni, da su nam onemogućili doc u BG Arenu na 1/4 finale europskog u kosarci...
Toliko od mene, želim vam skupinu u Splitu, Zadru ili Zagrebu da vidim koliko će vas doć.
SRETNO ĐOKOVIĆU DANAS!!!

marko-sombor

pre 15 godina

@ Logoras

Da sada ce doci nekulturni Srbi!!!
Sorry, ali gore su nasi prolazili kod vas nego vi kod nas!!!
Ne bi bio prvi put da dobijemo po nosu od vas!!
Aj mi smo stoka, to je vec poznato…
Ali kako to da vi volite da se bijete, a kao tako ste fini??? I mogu vas isprovocirati primitivni Srbi?

A za sve ostale, zasto ocekujete neke posebne cestitke iz ex-YU???
Budite svesni da nas niko ne voli izuzev Makedonije i mozda Slovenije.
Evo iz Hrvatske ima jos relanih komentara za razliku od BiH, kojima je Srbija izgleda nocna i dnevna mora.

сам против свих

pre 15 godina

Има ли шансе да се Владица Стојановић врати у репрезентацију?То би свакако било појачање за првенство.Може ли Јовица помирити све посвађане?

AleksandarNS

pre 15 godina

Ja predlažem da se u budućnosti utakmice nacionalnih selekcija igraju u svim gradovima u zemlji osim u BG-u i NS-u.Evo i zašto.Pogledajte samo prošli vikend i meč naše ženske rukometne selekcije.Pa u Zaječaru dvorana može da primi najviše 3.500 ljudi,a atmosfera je bila kao da je bio pun stadion Crvene Zvezde.Mislite da bi tako bilo recimo u NS-u ( Ja sam iz Novog Sada pa znam šta pričam).Tako bi trebalo da bude uvek.A pogotovo mislim da bi to trebalo da bude ključni momenat za naš fudbal ( EP je u toku pa je to aktuekno). Sećam se kada je naša fudbalska reprezentacija išla na SP u Nemačkoj pre dve godine,pa je poslednji trening meč bila utakmica sa Sentom povodom 100 godina FK iz tog mesta.Ljudi na treningu je bilo 7.000 ljudi!! NA TRENINGU!! Šta bi tek bilo da je bila prava tekma? Znači..recept..provincija...Kruševac..Kraljevo..Kragujevac..Užice..Niš..Zaječar..Eto atmosfere..eto i rezultata..a reprezentaciji je uostalom samo to i potrebno.

Dusko Presic, Doboj RS

pre 15 godina

Ovaj mec je dobila odbrana. Igrali smo granitnu odbranu, Kojic je odkidao, ostali takodje, a na kraju Pejanovic kao lud. Tako se sada igra rukomet, sjetite se Francuza, a i Hrvati ne igraju losiju odbranu.... Jos samo da se Nenadic vrati i bice extra...

hr mornar

pre 15 godina

srbi... dobro nam dosli i drago mi je da ste se malo probudili i u kolektivnim sportovima. povedite sto vise vasih prelijepih navijacica. kod nas ima jako puno nezenja...
sifra: dok ja lovim ribu, ti mi samo skuhaj pastatutu.
POZZ

josipli

pre 15 godina

HRVATI … Imam samo jedno da kazem:svaka cast svim srbima koji su cestitali komsijama posle one fantasticne pobede nad nemcima mi smo bar dokazali da smo veliki i da znamo da cenimo i postujemo cak i takve pobede jednom recju,dokazali smo da smo pravi ljudi!!! Komentare sam citao cisto da se uverim da iz hrvatske necemo dobiti cestitke na stvarno borbenoj i tekoj utakmici u kojoj smo jurili velikih 5 golova zaostatka,tacnije hteo sam sebi da dokazem da se iz hrvatske nece niko ni javiti jer sam bio ubedjen da i kod njih ima realnih ljudi,bar oni koji su uzivali u lepim komentarima iz srbije posle pobede nad nemcima!! Dobro,svi koji su to vece pisali komsijama sada vide isto kao i ja da samo mi mozemo da se radujemo i tudjem uspehu!! I ja sam pisao i ne kajem se,i na svakoj pobedi cu im opet cestitati,jednostavno tako sam vaspitan! veceras smo mnogo dobili,dokazali smo da i mi mozemo da ginemo za nasu zastavu i zato sve cestitke,vratili smo nas rukomet gde mu je mesto i pokazali smo da smo bez obzira na sve jaka ekipa,mozda ne za najvisi plasman ali sa ovakvim pristupom nece nikom biti lako protiv nas!! Samo jos nesto,zeleo bi da pohvalim i da se od srca zahvalim GOGI iz HR,ARMADA,GLORY!! Ima ljudi koji znaju da cene i da uzvrate istom merom,svaka vam cast!!!
(POZDRAV ZA SVE REALNE I DOBRE LJUDE, 15. jun 2008 01:33)

problem je što veliki dio Hrvata nije imo priliku i uopće nije znao da se igraju te kvalifikacije, ipak nam nisu u središtu zanimanja sad, inače čestitam na prolazu jer mi smo se sa tim česima dosta napucavali zadnjih godina ali smo ih uredno tukli, jicha i filip su vrhunski igrači, inače šteta za Bosnu, neće ih te kvle ni u jednom sportu

B

pre 15 godina

Svaka čast rukometašima, svaka čast Nišlijama! Srbija odavno nije u Beogradu, tamo su navijači ekstra ali samo kad su njihovi klubovi u pitanju... Nadam se da će u budućnosti sve naše reprezentacije igrati van BG-a!

P.S. Hvala svim Hrvatima koji su se javili i čestitali, čak i oni koji to nisu uradili su poslali samo zdrave i normalne navijačke komentare! Tako bi i mi trebalo da radimo!

marko

pre 15 godina

Cestitam Srbiji na izborenom sudjelovanju na Svjetskom rukometnom prvenstvu..Srbi su sportska nacija i preko sporta se trebamo druziti, natjecati..nadam se kako nece biti problema s navijacima

hrvatska srpkinja

pre 15 godina

samo da ne bude nereda...ništa me drugo ne zanima...i samo još nešto...sretno srbima...al hrvatska osvaja prvenstvo...ako budu u zadru igrali pogotovo...igraj samooo....
pozdrav veliki svima

CROmanjonac

pre 15 godina

Gledao sam jucer malo vasu repku i moram da vam cestitam na borbi. Istina je sto svi kazu da je bilo na silu ali ste barem pokazali da vam je stalo do plasmana na SP u HRVATSKOJ.Jos da su se plasirali i oni bosanci, imali bi regionalno prvenstvo.Sada malo pomladite ekipu,ubrzajte igru i vise tehnike,pa mozete ocekivati i neko iznenadjenje. Cestitke iz Hrvatske! Samo znajte da je prvo mjesto rezervirano za HRVATSKU.

Zox

pre 15 godina

Atmosfera u Nisu kao i uvek VRHUNSKA

Podsetilo me na mec u kome je Naisa stigla prednost Rumunki od devet golova razlike u prethodnoj utakmici i osvojila evropski kup.

Neverovatno je to da je upravo PUBLIKA ta koja da krila igracima

SVAKA CAST, momci

Filip

pre 15 godina

Ovakvo navijanje jedino moze biti bolje u Pioniru kada igra PARTIZAN u Evroligi,bravo momci svaka cast.
Ziveo NIS i PARTIZAN.
MNOGO SMO JAKI.

Luky Dubrovnik

pre 15 godina

Svaka čast ... Pobjeda vrijedna svakog divljenja ... Izgaranje i trud nevjerovatnih razmjera ... Moram priznati da sam navijao za vas kao da sam Srbin

malosanac

pre 15 godina

Tri minuta pre kraja: Sudije jure igrace po terenu,hvataju ih za rukave da bi ih obavestili da su nesto svirali i da ovi treba da prestanu da se rvu po terenu. U jednom momentu sudija svira(vidi se po gestikulaciji i izbuljenim ocima dok duva),niko uopste i neprimecuje da on postoji i on odustaje od odluke! Igra se nastavlja! Umedjuvremenu delegat ustaje sa mesta i mase sudijama da zaustave igru jer se oglasila sirena. U takvim uslovima je sve moguce! Mozda cak i da fuzbaleri pobede neku velesilu a mozda cak i Azerbejdzan!

The_Johnny

pre 15 godina

"Konferencija za novinare u hali Cair,prekinuta je nakon informacije da se u hali nalazi bomba" objavila je jedna novinarska kuca!!!zna li neko nesto o tome?

aleksandar

pre 15 godina

jos jednom cestitke za plasman na SP. zaboravih da kazem da je ovo prvo prvenstvo u istoriji srpskog rukometa na kome cemo nastupati pod imenom Srbija. Sto se tice prozivki da tzv. seljacke sportove treba igrati u provinciji a fudbal i kosarku u beogradu, e pa draga "vlastelo" beogradska
zato su nam EP i SP u fudbalu i kosarci misaona imenica. a to sto nemamo stadione ni sportske dvorane , pa to je zato sto su sva ulaganja u Beograd i u dupe istih. da mogu (a nikada nece moci) oni bi i Kopaonik, i Exit, i Gucu...sve nabili sebi pod nos. pa zato nije ni cudo sto reprezentaciju u Beogradu prati nekoliko stotina naspram nekoliko provinciskih hiljada.

Blade Runner

pre 15 godina

Pogledajte sta se veceras radilo u Sarajevu, na mecu BiH - Madjarska...

http://www.youtube.com/watch?v=RybgJ6cLijo

Prosto neverovatno!!!

Mickey Ниш

pre 15 godina

У хали је било као у сауни неких 40 степени и промуко сам скроз. Онај шут на го 8 секунди пре краја је за озбиљну критику али код коцкастих на с.п. ће да деремо све!!!

andrija - nis

pre 15 godina

Sine ne vredjaj"provinciju".Moze drzava da rekonstruise stadione u Nisu Subotici Uzicu i svim vecim gradovima.Ali nece jer pare moraju da ostanu u Bg-u.Uostalom bio sam na utakmicama reprezentacije na marakani i video da je tamo najmanje vas iz Bg-a a najvise nas iz"provincije"i Republike Srpske.Pozdrav za R.S.

andrija - nis

pre 15 godina

Ovi hrvati stvarno umiru za nama cim ih interesuje nasa reprezentacija.Sto ste se odvajali kad ne mozete bez nas?Ako pamtite 95-e i 97-e smo vas dobro isprasili.Nemojte mnogo da se k..... mi ionako dolazimo na svoju teritoriju!A sto se tice nasih mora mnogo brze da se igra.Pozdrav iz Nisa do svetske lige protiv Brazila.

Aleksandar

pre 15 godina

Naravno da je publika u NISU , ZAJECARU , KRAGUJEVCU , NOVOM SADU itd. zeljna sporta. Nije fer da se uvek igra pred beogradskim navijacima. Videli ste da je navijanje bilo predivno.Cini mi se da je publici u Beogradu postalo dosadno , izgledaju ustogljeno, ne navijaju kao pre , mnogo mi lice na zapadnjake. Ne potcenjujem Beograd , naravno da treba velike i znacajne tekme igrati u Beogradu ali gore navedeni gradovi zasluzuju isto. Nije Beograd Srbija. Sta moze da se desi ako ovi gradovi organizuju utakmice : pune tribine , odlicni rezultati , SRBIJA uvek favorit , nema bruke i sramote , ozdravljenje sporta i sportskog duha. Pozdrav iz NIS(A).

POZDRAV ZA SVE REALNE I DOBRE LJUDE

pre 15 godina

HRVATI Imam samo jedno da kazem:svaka cast svim srbima koji su cestitali komsijama posle one fantasticne pobede nad nemcima mi smo bar dokazali da smo veliki i da znamo da cenimo i postujemo cak i takve pobede jednom recju,dokazali smo da smo pravi ljudi!!! Komentare sam citao cisto da se uverim da iz hrvatske necemo dobiti cestitke na stvarno borbenoj i tekoj utakmici u kojoj smo jurili velikih 5 golova zaostatka,tacnije hteo sam sebi da dokazem da se iz hrvatske nece niko ni javiti jer sam bio ubedjen da i kod njih ima realnih ljudi,bar oni koji su uzivali u lepim komentarima iz srbije posle pobede nad nemcima!! Dobro,svi koji su to vece pisali komsijama sada vide isto kao i ja da samo mi mozemo da se radujemo i tudjem uspehu!! I ja sam pisao i ne kajem se,i na svakoj pobedi cu im opet cestitati,jednostavno tako sam vaspitan! veceras smo mnogo dobili,dokazali smo da i mi mozemo da ginemo za nasu zastavu i zato sve cestitke,vratili smo nas rukomet gde mu je mesto i pokazali smo da smo bez obzira na sve jaka ekipa,mozda ne za najvisi plasman ali sa ovakvim pristupom nece nikom biti lako protiv nas!! Samo jos nesto,zeleo bi da pohvalim i da se od srca zahvalim GOGI iz HR,ARMADA,GLORY!! Ima ljudi koji znaju da cene i da uzvrate istom merom,svaka vam cast!!!

MM Nish

pre 15 godina

Bogami od silnog navijanja polomio se deo krova:). Sva sreca da niko nije povredjen. I samo jos nesto u vezi hale, klima je katastrofalna,fakticki i ne radi,pogusili smo se. Naravno svaka cast momcima i nama koji smo ostali bez grla:)
JA TE VOLIM, JA TE VOLIM, JA TE VOLIM
SRBIJO!!!

dule pacov&svabo

pre 15 godina

Cestitke na plasmanu na svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj ali komsije nije vam bas do veselja. Sa ovakvom igrom i kvalitetom igraca nemate sanse da ne izgubite bar 10 razlike od timova poput Hrvatske, Danske i Njemacke.

Veseli

pre 15 godina

Kako sam se samo nervirao a na kraju skako kao malo dete. Imajući u vidu gde smo bili u rukometu do pre par godina i činjenicu da nas isto toliko nije bilo na velikim takmičenjima, presećan sam. Hvala vam momci na radosti koju ste mi priuštili.

Logoras

pre 15 godina

Covjece kad sam vidio da je Srbija prosla i da dolaze u Hrvatsku nije mi bas drago.Strah me nereda jer se bojim da ce iz Srbije poc navijaci koima je u glavi napravit nered i vikat OVO JE SRBIJA boim se da tu nece ici pravi rukometni navijaci,a znam da nasi huligani u Hrvatskoj samo cekaju dolazak Srba da se tuku.U svakom slucaju dobro dosli u Hrvatsku i nemojte zaboravit novce ostavite ih u Hrvatskoj.POZDRAV

NS L>\.i.m.a.n

pre 15 godina

Ovako,prvo svaka cast ovoj nasoj reprezentaciji.Konacno da nas obraduju.Vazno je da smo se plasirali a kako prodju,neka prodju.Svaka cast ovim ok hrvatskim komentarima,mi i nemamo neke sanse ali kako neko je rekao imamo za koga da navijamo.Nislije,kragujevcani,zajecarci,od subotice do bujanovca,organizuj te se na put za hrvatsku.bicemo im potrebni.Konacno nam ne trebaju vize,pa pokazimo se ko smo i sta smo.Srbi on the tour again

Vucko

pre 15 godina

Ponosan sam sto sam Nislija, ponosan sam sto sam Srbin, ponosan sam sto sam bodrio velikog patriotu Mladena Dugog Bojinovica i ostale momke u grotlu Caira! SRBIJA, SRBIJA!!!

Поносан Србин!

pre 15 godina

Е овако се навија у Нишу!!! Браво ѕа играче што су обезбедили одлазак на СП, надам се добром пласману. Свака част Мераклијама, показали смо какви смо навијачи!!! Добро нам дошли и у будућности у наш Ниш!!! Србиииииијаааааааа!!! Живели!

Fantasticno

pre 15 godina

Veliki uspeh.Sve cestitke momcima,strucnom stabu i fantasticnoj niskoj publici.Mislim da neki podcenjuju kvalitet Ceha,koji uopste nisu naivna ekipa i imaju igrace koji su neko i nesto u evropskom rukometu.
Naravno,ima puno prostora da napredujemo i da ispravljamo greske,ali mnogi zaboravljaju cinjenicu da je ovo mlada i tek u stvaranju reprezentacija koji ce svoj maksimum dosegnuti mozda tek za olimpijadu u Londonu.Takodje ne treba zaboraviti da smo oba meca igrali i oslabljeni bez nekoliko vaznih igraca i to jos vise uvecava nas uspeh.Ocekujem da golmanska linija bude jos pojacana povratkom Sarica,da se i Rajkovic i Nenadic oporave,ali i da se jos poneki talentovani klinac pridoda ekipi.Naravno,na kraju nikako ne treba zaboraviti zasluge velikog trenerskog maga Jovice Cvetkovica koji je stvorio ovu ekipu.Treba da dati puno podrsku da radi u naredne 4 godine.Mogu ovi momci itekako mnogo.

glory

pre 15 godina

Cestitke sa zapada. Vi Srbi ste uvijek imali jak rukomet,odnosno svaki loptacki sport. Pitanje je vremena, kada ce vam se opet pojaviti nekakva generacija koja ce razvaljivati europom. Kao onda kosarkaska, pa vaterpolska. Doci ce vase vrijeme i u nogometu, uvjeren sam u to milijun posto. Samo pozurite malo, necemo ni mi Hrvati trajati vjecno i odrzavati image ex-yu nogometa, koji i nije bio tako los. Kad sjasemo mi, da uzjasete vi, kako u nogometu, tako i u rukometu...

ARMADA-RI

pre 15 godina

Evo susjedi,krenulo i vas,svaka čast jer Česi su jaki.Još se malo konsolidirajte do početka prvenstva,pa da prodjete grupu,a tko zna možda se vidimo i u velikom finalu!Prvenstvo će svakako biti spektakularno,gdje su "pakleni" veliki favoriti.Sve u svemu čestitke na povratku na svjetsku scenu,gdje i pripadate.Pozdrav iz CRO!

kemce

pre 15 godina

nemam komentara osim da cestitam igracima a pogotovo navijacima koji su bili fenomenalni. Vidimo da i nis moze da organizuje nesto tako veliko. A sada da pokazemo hrvatima kako se igra rukomet

Nišlije - ponos Srbije!

pre 15 godina

Jovica Cvetković što je obećao to je i ispunio. Gosn selektore šta nam je dalje činiti?


Za ozdravljenje srpskog rukometa!

mario

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu.Čestitam na prolazu ali sam iskreno razočaran.Mislio sam da Srbija ima kvalitetu da protivnika razvali,valjda nećete biti samo prolaznici na S.P.Pozdrav iz W.Mostara.

Milan Nis

pre 15 godina

Ljudi pa ovo je neverovatno. Sa utakmice dolazim skroz sam promukao nemogu vise da govorim. Nis je jos jednom dokazao da zasluzuje sto vise manifestacija ovo u Beogradu nikada nije nitice da bude.

ana

pre 15 godina

Boze, hvala ti! Nislije, takodje! Znala sam da prolazimo, verovala u ove momke. Sjajni su! Najbolji! Cuce se jos za njih. I muska i zenska reprezentacija na veliko takmicenju! Pa, to mozemo samo mi.

MiKi

pre 15 godina

Bio sam da gledam i upravo sam stigao kuci.. Fantastican mec... ali za 100 kinti si imao i dzabe saunu. 40 stepeni je bilo u "cairu". Pored igraca i nislije(navijaci) su bili super.. JA TE VOOLIM, JA TE VOOLIM, JA TE VOOLIM SRBIJO!!! Veliki uspeh i sve cestitke nasim igracima... Pozz svima

Milos Gvozdenovic Srbin

pre 15 godina

Sjajna publika,sjajni rukometasi,sjajna pobeda!!!!Vracamo se u elitu na velika vrata.Valjda ce biti medalja na Svetskom prvenstvu ako Bog da!!!Svaki Srbin je uz vas ,nase reprezentativce,koji su odigrali odlicno u ovako teskom trenutku za nas sport i nasu zemlju.Odigrali ste kako dolikuje Srbima!!!!Svaka cast!!!

Crvenka u Parizu

pre 15 godina

Diiiiimiiiiiiiiiiiiitriiiiiijoooooo sineeeeeeeeeeeeee Mitreeee... + Crvenka se vraca u super ligu - lepe vesti za ljubitelje rukometa

Ali i dalje igramo rukomet od pre 10 godina, sporo, staticno, bez ideje... da je srece Cesi bi dobijali po 10 golova razlike ali ajd da vidimo sta ce biti u CRO.

Sreca je pa cemo ucestvovati...

Allez la Serbie

verni do groba

pre 15 godina

Velika pobeda koja vraca SRBIJU na svetsku scenu,mada je ovo prvo ucesce na VT od nezavisnosti.Bila je to treca sreca i to zasluzeno.Igraci su dali sve od sebe i pokazali da su slozna druzina.Hvala na pobedi i naravno NEVEROVATNOJ NISKOJ PUBLICI KOJA IH JE BODRILA DO KRAJA.

nnidza

pre 15 godina

E i da mi vidimo jednom neko prvenstvo...

U svakom slucaju CESTITKE momcima dobro su se borili, ali sa ovakvom igrom tesko da mozemo ista vise od odlaska na EP ili SP. Nadam se da ce mnogo toga da se popravi u igri.

Muzicar

pre 15 godina

Nisu mogli nasi rulometasi koji su prosto izgarali na terenu,bez za infarktda odigraju utakmicu.bravo momci bravo strucni stab,BRAVO PUBLIKO ZA VAS OCENA10+.Muzicar

torca du

pre 15 godina

čestitam na prolazu ali iskreno ako ste jedva dobili Češku teško da če te dobiti nas, njemce, francuze, dance, mađare.Otprilike kvaliteta vašeg rukometa je na kvaliteti naše odbojke,svejedno još jednom čestitke na prolazu,vidimo se u ljepoj našoj u novim dvoranama,adioooooo

Aleksandar Kostic

pre 15 godina

Kao i obicno kad igraju rukometasi to je za nervno slom :):)!!Svaka cast publici i igracima na zalaganju moraju da poprave preciznost u napadu!
Idemo u Hrvatsku da pravimo iznenadjenje!!!!!!!

gogi

pre 15 godina

ISKRENE cestitke na plasmanu i ako moze sa vama u finalu(al nasa pobjeda pa ipak smo domacini). Pozdrav svim pravim sportskim navijacima..........

pancevac

pre 15 godina

prosli smo zahvaljujuci domacem terenu i publici...sa ovakvom igrom nema sta da trazimo na sp. sto se tice komentara da reprezentacija treba da igra samo u nisu, slazem se, ove "seljacke" sportove, kao sto su rukomet i fudbal treba igrati u manjim gradovima kao nis ili moje pancevo, ali kosarka i fudbal su za bg i ns. realno. cestitke.

aleksandar

pre 15 godina

Bravo za neverovatnu pozrtvovanost svih momaka, pre svega golmana ali bravo pre svega za fenomenalnu nisku publiku. neverovatno je da grad Nis nema cak ni drugoligasa u fudbalu a da se rukometna ikona grada (RK Zeleznicar) nalazi u Drugoj ligi.Predstoji nam dug rad i pripreme za SP u Hrvatskoj jer bas pred "komsijama" moramo da pokazemo ko smo i sta smo.u savremenom rukometu se igra sa svih pozicija (a kod nas samo sa bekovskih), neverovatno brzo i bez nepotrebnih izmena. U sustini mi smo Cehe pobedili bez krilnih igraca, ako izuzmemo kontra napade. No vazno je da smo nakon duzeg vremena na velikom takmicenju.
Pozdrav iz Montreala

mmarko28

pre 15 godina

@Aleksandar - fudbal se ne igra van Beograda jer ne postoji nijedan stadion na kome se moze igrati cak ni kup UEFA a kamoli reprezentativne utakmice.
Sto se tice utakmice svaka cast momcima za borbenost i srce. Dimitrije Pejanovic je car na golu. Ipak, ne mogu da se otmem utisku da ovoj ekipi fali jedan kvalitetan srednji bek,mnogo lose igraju Andjelkovic,Bojinovic,Sesum i Vuckovic na toj poziciji. NAVIJACIMA SVAKA CAST!!!
IGRACIMA PUNO SRECE U HRVATSKOJ!!!

marko-sombor

pre 15 godina

kao prvo hvala dragim Nislijama na navijanju!!!
Tako se bodri Srbija

Naravno hvala i nasim momcima koji su se zaista borili.

Sto se tice SP bitno je da smo se plasirali, mislim da smo ekipa koja moze da iznenadi nekoga favorita... ali medalje je u ovome momentu previse za Srbiju.

pa kada su se Hrvati vec naostrili sto da bas njih ne iznenadimo :-)))

a gde su komentari iz Crne Gore??????????
kako mi samo nedostaju :-))

Kricke_Nis

pre 15 godina

Upravo sam doso kuci sa utakmice...bilo je ludilo cela hala je podrila reprezentaciju,svaka cast
Ja te volim,ja te volim SRBIJO
Bravo momci idemo u hrvatcku po medalju
pozzz

Johny - Nis

pre 15 godina

Svaka cast svim gledaocima koji su bili u hali. Svake godine idem na utakmice reprezentacije, ali ovakva atmosfera jos nije bila napravljena. Mec jeste bio za infarkt ali bolje i tako nego da nismo ni prosli. Mislim da je ovo prava uvertira za odbojkasku svetsku ligu.
Nislije svaka cast! Pokazali smo kako se navija!

bane

pre 15 godina

Svaka čast našim rukometašima!A sad u Hrvatsku po medalju pa da nam Hrvati čestitaju kao što smo mi njima prije neki dan!Ja sam iz Bosne i večeras je BiH igrala protiv Mađarske sudili su Islanđani i tako pokrali Bosnu da je to smiješno!Ja sam Srbin,navijam za Srbiju,ali ovo što su islanđani uradili Bosni je NEČUVENO!Samo se nadam se da će da će sutra Makedonci izbaciti Island.Biće valjda dovoljno imaju +8 iz prve tekme!

BALKANE,BALKANE,BALKANE MOJ...

ZA SILAN BALKAN!

Ivana GM

pre 15 godina

Svaka cast rukometasima na ostvarenom plasmanu na Svetsko prvenstvo a,bogami svaka cast i publici .....kad bolje razmislim selim se ja u Nis :-):-):-)
Pozdrav za FENOMENALNU Nisku publiku iz Gornjeg Milanovca!

BB

pre 15 godina

Posle toliko vremena i rukometasi su na nekom vecem takmicenju. Utakmica za srcani udar. Sada samo da ne pocnu da isticu "sjajnu" atmosferu i tako te gluposti... U svakoj ekipi i zajednici, uopste, postoji razmirica i prepirki.
Pronalazak nacina da se problemi rese cini tim pobednickim.
BRAVO MOMCI SAMO TAKO NASTAVITE!!!

Vladimir

pre 15 godina

Zaista ne znam sta da kazem, a da mi ne ostane gorak ukus u ustima!
Prvo da cestitam momcima na pobedi!
Jeste da smo pobedili, ali ovo je sve samo nije vrhunski rukomet, jer igramo bez krila, primamo lake golove odmah posle naseg tesko zaradjenog gola, nema vrhunskih poteza...
Najzalosnije je to sto je nas najtrofejniji sport do 90-tih propao, da klinci ne mogu nigde da cuju za rukomet, ni na vestima, ni u novinama, a kamoli da postoji emisija o rukometu...
Sistematski su nam unistili rukumet i klubove po malim sredinama, ovde mislim na sva rukovodstva u zadnjih 15 godina

branko

pre 15 godina

Искрено се радујем успесима обе наше селекције. Очигледно је да у овим бараж утакмицама више од свега осталог одлучује детаљ где се игра реванш утакмица и то се не односи само на нас.

Markan

pre 15 godina

Svaka cast igracima i strucnom stabu!!!
Svaka cast Nislijama!!! Tako se voli i bodri reprezentacija!!!
p.s. Svaka cast i dusebriznicima i kandidatima za fotelje koji su i u ovom dvomecu prizeljkivali poraz...I sta sad?

Vladan

pre 15 godina

Jos jednom smo pokazali velicinu Nisa.Najnavijackijeg grada u Srbiji.Tako je Pejanovicu pred nama veceras niste mogli da izgubite,to sigurno.
I kako se ono pevalo:
SVE NAM UZESTE,SVE NAM UZESTE
ZEMLJE PROKLETE,ZEMLJE PROKLETE

victory

pre 15 godina

Svaka cast na poslednjoj odbrani Pejanovica ali ceo tim je odigrao muski,hrabro bez straha.Od Kojica koji je ginuo u odbrani, preko Nikcevica koji je resetao iz kontri,preko Bojinovica koji je dizao publiku na noge za vecu podrsku,do Stanica i Pejanovica koji su bili nesavladivi.A,NISLIJAMA SVAKA CAST.ONAKVO NAVIJANJE,ZA PAMCENJE I NAUK DRUGIMA.

Svajcarac

pre 15 godina

Uf, hteo sam da umrem od nervoze ovde u dalekoj Svajcarskoj dok sam gledao utakmicu...
BRAVO MOMCI! Srpska Dijaspora je svama! Idemo u Zagreb da povratimo srpski rukomet tamo gde mu je mesto: Kod najboljih.....
Ps: Tako me boli sto Srbija ne igra ovde kod mene na evropskom prvenstvu u Fudbalu u Svajcarskoj...vidim sve ove navijace i zao mi je sto mi Srbi blejimo kod kuce...

Милорад Вулетић

pre 15 godina

Е, скоро се нисам овако тресао! Нисам неки познавалац рукомета али ме радује да су се момци овако борили за себе, народ и земљу! Напокон првенство у некој земљи за коју нам не треба виза. Једино ако нам је не уведу до јануара да не можемо ни тамо да одемо!

milan

pre 15 godina

SVAKA CAST MOMCIMA....
bio sam na utakmici atmosfera je bila fenomenalna. grlo me boli od navijanja ali oduzili su se na pravi nacin.. valjda ce sad i druge reprezentacije doci u nis da im se posreci u ovakvom ambijentu..Nis i ostali gradovi to zasluzuju.. preko 7000 hiljda je bilo ..pozz

Marko Bg

pre 15 godina

Bravo!!! Vrlo neizvesna utakmica, golmanima svaka cast, maestralne odbrane... treba sad uzivati u lepom trenutku... Jos jednom svaka cast golmanima, igracima i Nislijama... bili su stvarno sjajni...

Plikuscht

pre 15 godina

Ja zaista ne znam cemu ovoliki delirijum!?
Jesmo prosli i svaka cast momcima. Nije mala stvar plasirati se na prvenstvo. Ali onaj rukomet ... tuzno i nesrecno do bola. Bez ideje, bez koncepcije, uz obilje 'silovanja' u napadu i suplju odbranu ... jako bih zeleo da gresim, ali mi nemamo cemu da se nadamo na prvenstvu.

Alec

pre 15 godina

Bilo je pakleno!!!!Strasna atmosfera!!Prepuna hala navijaca pomogla je nasima da ostvare plasman u Hrvatsku..Prelepo...Treba se doziveti!!!

Nislija... direktno ukljucenje iz fotelje...

pre 15 godina

Toooooooooo! Srce mi je lupalo zestoko, ali laknulo mi je... Sve pohvale dvojcu golmana, Nikic respect, Nenadica da regrutujete za SP, onaj kosati-procelavi da dobije malo manju minutazu, a onom pomocnom treneru (valjda se zvase Ilic) da prvo neko kaze kvalifikacije za koje takmicenje se igra pa da njegovo prisustvo uopste dobije neki znacaj. Zivela Srbija, ziveo Nis!

Makedonijo,Hrvatska stizemo

pre 15 godina

Srbijo,Srbijo suzu sam pustio.
Svaka cast na prolazu igracima,s.stabu i celom savezu na svetsko prvenstvo.Uz hrabru igru i VELICANSTVENU PODRSKU NISKE PUBLIKE rezultat nije mogao da bude drugaciji.Hvala na ovo malo radosti sto nam pruzate kao i rukometasice sa isto sjajnim rezultatima.Voleo bih kada bi se ovako bitni mecevi igrali sto vise van BG. jer su NIS I ZAJECAR POKAZALI STA JE PRAVO NAVIJANJE,PUNE HALE,BEZ INCIDENATA,PODRSKA I PORED LOSEG REZULTATA,ORGANIZACIJA NA VRHUNSKOM NIVOU.NAPRED SRBIJO!!!!

Silja

pre 15 godina

O ovome vam pricam vec 2-3 godine
Ljudi u centralnoj Srbiji su zeljni ovakvih utakmica
Isto tako mislim i za fudbal.
A ne sve tekme se igraju u Beogradu stvarno je BEDNO I ZALOSNO PA NIJE BG SRBIJA.
Sve u svemu atmosfera extra,tekma ono slabiji kvalitet ali vazna je pobeda.

dragan

pre 15 godina

Bravo momci!!!Cesi nisu nimalo naivna ekipa a -5 se stiglo.Bravo za Cveleta i sada treba sav rukometni svet u Srbiji da ga podrzi(sto dosad nije bio slucaj).U Hrvatskoj mozemo do medalje.
@hoho pozdrav od ,nekad vaseg, odlicnog poznavaoca rukometa i vasih rukometasa.Vidimo se u Osjeku.

Hiseta

pre 15 godina

Mogu samo reci bravo kraljevi, svaka cast!!!!!!! Jedva cekam Hrvatsku...
Poslije onog kiksa protiv Islanda vrijeme je bilo i da nasem rukometu krene uzlaznom putanjom...
Mislim da ova ekipa moze puno, puno vise. To su sve momci koji mogu uz pravo vodjstvo sa klupe i tribina da pokazu jos vise...
Ja sam sigurno u Hrvatskoj da ih podrzim, BRAVO MOMCI! SRBIJA

stefan_x8

pre 15 godina

Dabogda ruka otpala svakom beku, jer nema te sile da ih natera da bace koju na krila!!! Zemljo, otvori se, pa ih sve zajedno sa trenerom progutaj, nemoj samo golmane i Nikčevića! Živ sam se pojeo gledajući poslednjih 10minuta utakmice! Navijači- respect!
Aj srećno dalje...

Svaka cast nasim rukometasima!!!!

pre 15 godina

Eeeee da ovakvo srce ima nasa fudbalska reprezentacija,gde bi nam bio kraj!!!! Fudbaleri ovih dana imate veliki izbor na TV-u, sedite pored malih ekrana i ucite kako se pravi sportisti i prave PATRIOTE bore za svoju zemlju!!!

brane

pre 15 godina

ODUSEVLJEN sam atmosverom u Nisu.Posle ove utakmice i prosle nedelje kada su zene igrale u Zajecaru svima je jasno da nije samo Beograd Srbija.Da su i u fudbalskom savezu razmisljali da igraju negde u unutrasnjosti uz naravno malu adaptaciju nekih stadiona nebi se desilo onih sramnih 7000 gledalaca u gotovo odlucujucoj tekmi protiv Finske.A i delovalo bi relaksirajuce jer nebi morali da slusamo ona glupa prepucavanja izmedju delija i grobara umesto da svi navijamo za SRBIJU.

simke

pre 15 godina

Nikada se u zivotu ovako nisam nervirao.Svaka cast svima a posebno golmanima koji su bili fenomenalni.Atmosfera je bila odlicna i uz malo srece eto nas u Hrvatskoj.Hvala ti boze!!!!

zoran

pre 15 godina

Pobedili smo,kako zaista neznam.Ovo je ipak malo cudo ali najvaznija stvar jeste kvalifikacija.Bravo nasim rukometasima za lavovsku borbu

Danilos

pre 15 godina

Ma mogu oni da imaju i menjac, i volan, i brisach, i kochnice, ali jedno sigurno nemaju, nemaju dushu...kao sto imaju publika i igraci...NO COMMENT

el mago

pre 15 godina

Evo...da kazem SRECAN SAM zbog prolaska...mozda sad svi sa cudjenjem citate ovo i mislite se koj li to SRBIN nije...! Al mislim da cemo otici tamo i da ce nas puniti kako ko stigne! Jednostavno imam strah od tog prvenstva! p.s. Svaka cast Nislijama!

Ivan

pre 15 godina

Iz pakla Caira niko nece izaci podignute glave osim nase reprezentacije. Nislije su pokazale kako se bodri reprezentacija i kako se voli Srbija. Ko misli da Nis treba da dobije vise ovakvih sportskih manifestacija neka preporuci.

Aleksandar

pre 15 godina

Ljudi sad sam stigao iz dvorane, ludnica bila, jesmo prosli, bravo majstori. Ovo je bilo na srce, ali ima nesto sto me brine, sigurno smo 15 golova primili na brzi centar, pa u savremenom rukometu nema vise po 3 i vise izmena napad -odbrana, to vreme je proslo, dok se nasi postave u odbranu mi primimo gol za 3 sekunde a teskom mukom ih postizemo. E da i odnosi Bojinovic, Stojanovic izgleda da nisu na potrebnom nivou, Aca se buni sto mu Dugi ne daje dovoljno lopti, to je cela dvorana videla.
Bez obzira na sve ova ekipa ima perspektivu, sve borac do borca, samo da se izbalansira dobro, Cvetkovic je na dobrom putu.
Pitam se samo zasto na fudbalskimutakmicama reprezentacije nije nikada ovakva atmosfera. Zadnju utakmicu kao domacini van Beograda smo odigrali u Krusevcu 2002

za bolji rukomet u Srbiji

pre 15 godina

Svako cast navijacima iz Nisa i ljudima iz cele Srbije koji su dosli u Cair da prate i navijaju za nasu reprezentaciju. Iskreno mislim da smo ovu utakmicu dobili na misice i uz veliku pomoc navijaca, interesuje me kad cemo zaigrati Evropski rukomet? Veceras smo igrali sa tri, cetri igraca, tj. sa tri beka i pivotmenom ,ljudi rukomet igra sest igraca i golman nasa kriloa su u svakom pozicionom napadu stajala u uglovima i cekala visak koji je dosao na kraju kad je Nikcevic dao odlucujuci gol sa levog krila. Nije mi jasno da nasi bekovi ne znaju da naprave visak nego na odbranu od 6-0 mi idemo na pivotmena ,ljudi ubise onog Nikolica, stara taktika nasih bekova kad ne znas sta ces sa loptom ti baci pivotu... Ako ovako budemo igrali na svetskom u Hrvatskoj bicemo poslednji! I neki od igraca mi nisu jasni sta rade u reprezentaciji naprimer Bojinovic covek ne zna gde bije sve golove sto je dao dao je na srecu! covek se u trenucima izgubi u sred akcije! zatim ni jedan bek ne zna da naprvi fintu u slabiju srtanu par puta su pokusali i dali golove, imamo fantasticna krila koja igraju po najboljim klubovima mi ih ne koristimo sve sto hocu da kazem jeste da ako mislimo da napravimo dobar rezultat na svetskom prvenstvu mora mnogo da se radi na taktici i usavrsavanju igre i ekipe , jer ovakva igra ne vodi nigde mora se igrati brze da svi igraci ucestvuju u napadu da se vise koriste krila i da ne sutiramo nerezonske suteve sa 10,11 metara kao veceras. Zelim puno srece nasim momcima u Hrvatskoj i bolje dane za nas rukomet!

vlada nis

pre 15 godina

Bio sam u hali i nije moglo da se dise, i celu utakmicu sam prestojao i pevao, ode grlo ali nema veze vratili su nam igraci prolazom na svetsko. Jedva cekam odbojku pa da jos jednom nislije pokazu kakvi su navijaci. pozzz

Acooo

pre 15 godina

Cestitam Srbiji i Nisu na velikoj pobedi i napokon da odemo na neko takmicenje i u rukometu!!! Nadam se da mozemo nekog iznenaditi u Hrvatskoj!!!

mijat

pre 15 godina

Pobedila je publika.Nikad vise pred publikom u razmazenom Beogradu.da je pameti utakmice reprezentacije u svim sportovima treba da se odrzavaju u nisu,kraujevcu,novom sadu,cak i fudbalske sa manjim reprezentacijama. U Beogradu ce za utakmicu sa Farskim ostrvima doci najvise 1000 ljudi a u Nisu ili Kragujevcu bi bio pun stadion.. zivi ili pa videli..jos jednom svaka cast za publiku i grad Nis

kaciga

pre 15 godina

Za zalaganje,za trud,za zelju kapa dole ali realno slabo je ovo za neke vrhunske rezultate,prakticno smo ih na silu dobili zahvaljujuci sjajnoj publici.Nadam se da ce povratak Nenadica nesto da popravi ali realno mi smo jedna osrednja evropska ekipa cime naravno ne treba da se zadovoljavamo.
Sve najbolje na svetskom prvenstvu,konacno da docekamo nase rukometase na nekom velikom takmicenju i naravno sve cestitke nislijama.

Trener

pre 15 godina

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ISKRENO NISAM VEROVAO. Volim rukomet i raduje me sto nece proci jos jedno prventsvo bez nas. Tvrdim da imamo igrace i da samo fali ono sto je uvek nedostajalo srpskom rukometu, dobra atmosfera. Najlepsa sportska vest dana.

misa

pre 15 godina

Zaista fantastican mec i fantastican Pejanovic.Mislio sam da ne mozemo da dobijemo Cehe upravo zbog slabih golmana ali su me oni na najbolji nacin demantovali.Sve cestitke i Stanicu na njegovim odbranama i on je bio sjajan.Nis je zaista rukometni grad i pokazao je da ima najbolju publiku u Srbiji sto se reprezentativnog navijanja tice.Nasa reprezentacija je zaista odlicna i misim da u Hrvatsku nece putovati samo da bi ucestvovali.Naravno da je prvo mesto rezervisano za Hrvate i da ima jos cetiri pet kvalitetnijih reprezentacija ali mislim da niko nece nase dobiti lako.Bitno je da imamo za koga da navijamo u Hrvatskoj.

srbija

pre 15 godina

ja bih rekao Nikcevic i Pejanovic su nas odveli na svetsko u Hrvatsku! Pejanovic je pokazao da Srbija ima jos dobrih golmana koji su spremni izgarati za nacionalni tim! Nikcevic fantastican, bez greske! Bojinovic odlican veceras! Svi igraci su se svim srcem borili za ovaj ZASLUZENI rezultat! Nislije - najbolji ste!

СРБИЈА МОЈА ОТАЏБИНА

pre 15 godina

БРАВО
БРАВО
БРАВО

Верујем да је ово прекретница, и да српски рукомет креће стрим стазама, стазама ка новим успесима!

ПС. Онај коментатор Предраг(ајмо Миливоје) Страјнић као да се из петних жила трудио да унесе нервозу међу нама! Невероватно колико је човек песимистички базиран на коментарисање, колико пута је само "навлачио" на Чехе, а о малерисању (вероватно несвесном) да не говорим. Шта тек да кажем за "стручног" консултанта Недељка Ковињала?! Па зар међу милион врхунских бивших наших рукометаша они нису могли да пронађу једног писменог за стручне консултације??? Невероватан је РТС и сви људи у њему... Али ајде, нека сева
СРБИЈА
СРБИЈА
СРБИЈА

Ivan

pre 15 godina

Iz pakla Caira niko nece izaci podignute glave osim nase reprezentacije. Nislije su pokazale kako se bodri reprezentacija i kako se voli Srbija. Ko misli da Nis treba da dobije vise ovakvih sportskih manifestacija neka preporuci.

Svajcarac

pre 15 godina

Uf, hteo sam da umrem od nervoze ovde u dalekoj Svajcarskoj dok sam gledao utakmicu...
BRAVO MOMCI! Srpska Dijaspora je svama! Idemo u Zagreb da povratimo srpski rukomet tamo gde mu je mesto: Kod najboljih.....
Ps: Tako me boli sto Srbija ne igra ovde kod mene na evropskom prvenstvu u Fudbalu u Svajcarskoj...vidim sve ove navijace i zao mi je sto mi Srbi blejimo kod kuce...

glory

pre 15 godina

Cestitke sa zapada. Vi Srbi ste uvijek imali jak rukomet,odnosno svaki loptacki sport. Pitanje je vremena, kada ce vam se opet pojaviti nekakva generacija koja ce razvaljivati europom. Kao onda kosarkaska, pa vaterpolska. Doci ce vase vrijeme i u nogometu, uvjeren sam u to milijun posto. Samo pozurite malo, necemo ni mi Hrvati trajati vjecno i odrzavati image ex-yu nogometa, koji i nije bio tako los. Kad sjasemo mi, da uzjasete vi, kako u nogometu, tako i u rukometu...

Markan

pre 15 godina

Svaka cast igracima i strucnom stabu!!!
Svaka cast Nislijama!!! Tako se voli i bodri reprezentacija!!!
p.s. Svaka cast i dusebriznicima i kandidatima za fotelje koji su i u ovom dvomecu prizeljkivali poraz...I sta sad?

ARMADA-RI

pre 15 godina

Evo susjedi,krenulo i vas,svaka čast jer Česi su jaki.Još se malo konsolidirajte do početka prvenstva,pa da prodjete grupu,a tko zna možda se vidimo i u velikom finalu!Prvenstvo će svakako biti spektakularno,gdje su "pakleni" veliki favoriti.Sve u svemu čestitke na povratku na svjetsku scenu,gdje i pripadate.Pozdrav iz CRO!

СРБИЈА МОЈА ОТАЏБИНА

pre 15 godina

БРАВО
БРАВО
БРАВО

Верујем да је ово прекретница, и да српски рукомет креће стрим стазама, стазама ка новим успесима!

ПС. Онај коментатор Предраг(ајмо Миливоје) Страјнић као да се из петних жила трудио да унесе нервозу међу нама! Невероватно колико је човек песимистички базиран на коментарисање, колико пута је само "навлачио" на Чехе, а о малерисању (вероватно несвесном) да не говорим. Шта тек да кажем за "стручног" консултанта Недељка Ковињала?! Па зар међу милион врхунских бивших наших рукометаша они нису могли да пронађу једног писменог за стручне консултације??? Невероватан је РТС и сви људи у њему... Али ајде, нека сева
СРБИЈА
СРБИЈА
СРБИЈА

stefan_x8

pre 15 godina

Dabogda ruka otpala svakom beku, jer nema te sile da ih natera da bace koju na krila!!! Zemljo, otvori se, pa ih sve zajedno sa trenerom progutaj, nemoj samo golmane i Nikčevića! Živ sam se pojeo gledajući poslednjih 10minuta utakmice! Navijači- respect!
Aj srećno dalje...

Makedonijo,Hrvatska stizemo

pre 15 godina

Srbijo,Srbijo suzu sam pustio.
Svaka cast na prolazu igracima,s.stabu i celom savezu na svetsko prvenstvo.Uz hrabru igru i VELICANSTVENU PODRSKU NISKE PUBLIKE rezultat nije mogao da bude drugaciji.Hvala na ovo malo radosti sto nam pruzate kao i rukometasice sa isto sjajnim rezultatima.Voleo bih kada bi se ovako bitni mecevi igrali sto vise van BG. jer su NIS I ZAJECAR POKAZALI STA JE PRAVO NAVIJANJE,PUNE HALE,BEZ INCIDENATA,PODRSKA I PORED LOSEG REZULTATA,ORGANIZACIJA NA VRHUNSKOM NIVOU.NAPRED SRBIJO!!!!

za bolji rukomet u Srbiji

pre 15 godina

Svako cast navijacima iz Nisa i ljudima iz cele Srbije koji su dosli u Cair da prate i navijaju za nasu reprezentaciju. Iskreno mislim da smo ovu utakmicu dobili na misice i uz veliku pomoc navijaca, interesuje me kad cemo zaigrati Evropski rukomet? Veceras smo igrali sa tri, cetri igraca, tj. sa tri beka i pivotmenom ,ljudi rukomet igra sest igraca i golman nasa kriloa su u svakom pozicionom napadu stajala u uglovima i cekala visak koji je dosao na kraju kad je Nikcevic dao odlucujuci gol sa levog krila. Nije mi jasno da nasi bekovi ne znaju da naprave visak nego na odbranu od 6-0 mi idemo na pivotmena ,ljudi ubise onog Nikolica, stara taktika nasih bekova kad ne znas sta ces sa loptom ti baci pivotu... Ako ovako budemo igrali na svetskom u Hrvatskoj bicemo poslednji! I neki od igraca mi nisu jasni sta rade u reprezentaciji naprimer Bojinovic covek ne zna gde bije sve golove sto je dao dao je na srecu! covek se u trenucima izgubi u sred akcije! zatim ni jedan bek ne zna da naprvi fintu u slabiju srtanu par puta su pokusali i dali golove, imamo fantasticna krila koja igraju po najboljim klubovima mi ih ne koristimo sve sto hocu da kazem jeste da ako mislimo da napravimo dobar rezultat na svetskom prvenstvu mora mnogo da se radi na taktici i usavrsavanju igre i ekipe , jer ovakva igra ne vodi nigde mora se igrati brze da svi igraci ucestvuju u napadu da se vise koriste krila i da ne sutiramo nerezonske suteve sa 10,11 metara kao veceras. Zelim puno srece nasim momcima u Hrvatskoj i bolje dane za nas rukomet!

Ivana GM

pre 15 godina

Svaka cast rukometasima na ostvarenom plasmanu na Svetsko prvenstvo a,bogami svaka cast i publici .....kad bolje razmislim selim se ja u Nis :-):-):-)
Pozdrav za FENOMENALNU Nisku publiku iz Gornjeg Milanovca!

Marko Bg

pre 15 godina

Bravo!!! Vrlo neizvesna utakmica, golmanima svaka cast, maestralne odbrane... treba sad uzivati u lepom trenutku... Jos jednom svaka cast golmanima, igracima i Nislijama... bili su stvarno sjajni...

Aleksandar

pre 15 godina

Ljudi sad sam stigao iz dvorane, ludnica bila, jesmo prosli, bravo majstori. Ovo je bilo na srce, ali ima nesto sto me brine, sigurno smo 15 golova primili na brzi centar, pa u savremenom rukometu nema vise po 3 i vise izmena napad -odbrana, to vreme je proslo, dok se nasi postave u odbranu mi primimo gol za 3 sekunde a teskom mukom ih postizemo. E da i odnosi Bojinovic, Stojanovic izgleda da nisu na potrebnom nivou, Aca se buni sto mu Dugi ne daje dovoljno lopti, to je cela dvorana videla.
Bez obzira na sve ova ekipa ima perspektivu, sve borac do borca, samo da se izbalansira dobro, Cvetkovic je na dobrom putu.
Pitam se samo zasto na fudbalskimutakmicama reprezentacije nije nikada ovakva atmosfera. Zadnju utakmicu kao domacini van Beograda smo odigrali u Krusevcu 2002

brane

pre 15 godina

ODUSEVLJEN sam atmosverom u Nisu.Posle ove utakmice i prosle nedelje kada su zene igrale u Zajecaru svima je jasno da nije samo Beograd Srbija.Da su i u fudbalskom savezu razmisljali da igraju negde u unutrasnjosti uz naravno malu adaptaciju nekih stadiona nebi se desilo onih sramnih 7000 gledalaca u gotovo odlucujucoj tekmi protiv Finske.A i delovalo bi relaksirajuce jer nebi morali da slusamo ona glupa prepucavanja izmedju delija i grobara umesto da svi navijamo za SRBIJU.

POZDRAV ZA SVE REALNE I DOBRE LJUDE

pre 15 godina

HRVATI Imam samo jedno da kazem:svaka cast svim srbima koji su cestitali komsijama posle one fantasticne pobede nad nemcima mi smo bar dokazali da smo veliki i da znamo da cenimo i postujemo cak i takve pobede jednom recju,dokazali smo da smo pravi ljudi!!! Komentare sam citao cisto da se uverim da iz hrvatske necemo dobiti cestitke na stvarno borbenoj i tekoj utakmici u kojoj smo jurili velikih 5 golova zaostatka,tacnije hteo sam sebi da dokazem da se iz hrvatske nece niko ni javiti jer sam bio ubedjen da i kod njih ima realnih ljudi,bar oni koji su uzivali u lepim komentarima iz srbije posle pobede nad nemcima!! Dobro,svi koji su to vece pisali komsijama sada vide isto kao i ja da samo mi mozemo da se radujemo i tudjem uspehu!! I ja sam pisao i ne kajem se,i na svakoj pobedi cu im opet cestitati,jednostavno tako sam vaspitan! veceras smo mnogo dobili,dokazali smo da i mi mozemo da ginemo za nasu zastavu i zato sve cestitke,vratili smo nas rukomet gde mu je mesto i pokazali smo da smo bez obzira na sve jaka ekipa,mozda ne za najvisi plasman ali sa ovakvim pristupom nece nikom biti lako protiv nas!! Samo jos nesto,zeleo bi da pohvalim i da se od srca zahvalim GOGI iz HR,ARMADA,GLORY!! Ima ljudi koji znaju da cene i da uzvrate istom merom,svaka vam cast!!!

mijat

pre 15 godina

Pobedila je publika.Nikad vise pred publikom u razmazenom Beogradu.da je pameti utakmice reprezentacije u svim sportovima treba da se odrzavaju u nisu,kraujevcu,novom sadu,cak i fudbalske sa manjim reprezentacijama. U Beogradu ce za utakmicu sa Farskim ostrvima doci najvise 1000 ljudi a u Nisu ili Kragujevcu bi bio pun stadion.. zivi ili pa videli..jos jednom svaka cast za publiku i grad Nis

Danilos

pre 15 godina

Ma mogu oni da imaju i menjac, i volan, i brisach, i kochnice, ali jedno sigurno nemaju, nemaju dushu...kao sto imaju publika i igraci...NO COMMENT

Nišlije - ponos Srbije!

pre 15 godina

Jovica Cvetković što je obećao to je i ispunio. Gosn selektore šta nam je dalje činiti?


Za ozdravljenje srpskog rukometa!

milan

pre 15 godina

SVAKA CAST MOMCIMA....
bio sam na utakmici atmosfera je bila fenomenalna. grlo me boli od navijanja ali oduzili su se na pravi nacin.. valjda ce sad i druge reprezentacije doci u nis da im se posreci u ovakvom ambijentu..Nis i ostali gradovi to zasluzuju.. preko 7000 hiljda je bilo ..pozz

srbija

pre 15 godina

ja bih rekao Nikcevic i Pejanovic su nas odveli na svetsko u Hrvatsku! Pejanovic je pokazao da Srbija ima jos dobrih golmana koji su spremni izgarati za nacionalni tim! Nikcevic fantastican, bez greske! Bojinovic odlican veceras! Svi igraci su se svim srcem borili za ovaj ZASLUZENI rezultat! Nislije - najbolji ste!

Vladimir

pre 15 godina

Zaista ne znam sta da kazem, a da mi ne ostane gorak ukus u ustima!
Prvo da cestitam momcima na pobedi!
Jeste da smo pobedili, ali ovo je sve samo nije vrhunski rukomet, jer igramo bez krila, primamo lake golove odmah posle naseg tesko zaradjenog gola, nema vrhunskih poteza...
Najzalosnije je to sto je nas najtrofejniji sport do 90-tih propao, da klinci ne mogu nigde da cuju za rukomet, ni na vestima, ni u novinama, a kamoli da postoji emisija o rukometu...
Sistematski su nam unistili rukumet i klubove po malim sredinama, ovde mislim na sva rukovodstva u zadnjih 15 godina

bane

pre 15 godina

Svaka čast našim rukometašima!A sad u Hrvatsku po medalju pa da nam Hrvati čestitaju kao što smo mi njima prije neki dan!Ja sam iz Bosne i večeras je BiH igrala protiv Mađarske sudili su Islanđani i tako pokrali Bosnu da je to smiješno!Ja sam Srbin,navijam za Srbiju,ali ovo što su islanđani uradili Bosni je NEČUVENO!Samo se nadam se da će da će sutra Makedonci izbaciti Island.Biće valjda dovoljno imaju +8 iz prve tekme!

BALKANE,BALKANE,BALKANE MOJ...

ZA SILAN BALKAN!

Vucko

pre 15 godina

Ponosan sam sto sam Nislija, ponosan sam sto sam Srbin, ponosan sam sto sam bodrio velikog patriotu Mladena Dugog Bojinovica i ostale momke u grotlu Caira! SRBIJA, SRBIJA!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Naravno da je publika u NISU , ZAJECARU , KRAGUJEVCU , NOVOM SADU itd. zeljna sporta. Nije fer da se uvek igra pred beogradskim navijacima. Videli ste da je navijanje bilo predivno.Cini mi se da je publici u Beogradu postalo dosadno , izgledaju ustogljeno, ne navijaju kao pre , mnogo mi lice na zapadnjake. Ne potcenjujem Beograd , naravno da treba velike i znacajne tekme igrati u Beogradu ali gore navedeni gradovi zasluzuju isto. Nije Beograd Srbija. Sta moze da se desi ako ovi gradovi organizuju utakmice : pune tribine , odlicni rezultati , SRBIJA uvek favorit , nema bruke i sramote , ozdravljenje sporta i sportskog duha. Pozdrav iz NIS(A).

kaciga

pre 15 godina

Za zalaganje,za trud,za zelju kapa dole ali realno slabo je ovo za neke vrhunske rezultate,prakticno smo ih na silu dobili zahvaljujuci sjajnoj publici.Nadam se da ce povratak Nenadica nesto da popravi ali realno mi smo jedna osrednja evropska ekipa cime naravno ne treba da se zadovoljavamo.
Sve najbolje na svetskom prvenstvu,konacno da docekamo nase rukometase na nekom velikom takmicenju i naravno sve cestitke nislijama.

vlada nis

pre 15 godina

Bio sam u hali i nije moglo da se dise, i celu utakmicu sam prestojao i pevao, ode grlo ali nema veze vratili su nam igraci prolazom na svetsko. Jedva cekam odbojku pa da jos jednom nislije pokazu kakvi su navijaci. pozzz

victory

pre 15 godina

Svaka cast na poslednjoj odbrani Pejanovica ali ceo tim je odigrao muski,hrabro bez straha.Od Kojica koji je ginuo u odbrani, preko Nikcevica koji je resetao iz kontri,preko Bojinovica koji je dizao publiku na noge za vecu podrsku,do Stanica i Pejanovica koji su bili nesavladivi.A,NISLIJAMA SVAKA CAST.ONAKVO NAVIJANJE,ZA PAMCENJE I NAUK DRUGIMA.

marko-sombor

pre 15 godina

kao prvo hvala dragim Nislijama na navijanju!!!
Tako se bodri Srbija

Naravno hvala i nasim momcima koji su se zaista borili.

Sto se tice SP bitno je da smo se plasirali, mislim da smo ekipa koja moze da iznenadi nekoga favorita... ali medalje je u ovome momentu previse za Srbiju.

pa kada su se Hrvati vec naostrili sto da bas njih ne iznenadimo :-)))

a gde su komentari iz Crne Gore??????????
kako mi samo nedostaju :-))

andrija - nis

pre 15 godina

Sine ne vredjaj"provinciju".Moze drzava da rekonstruise stadione u Nisu Subotici Uzicu i svim vecim gradovima.Ali nece jer pare moraju da ostanu u Bg-u.Uostalom bio sam na utakmicama reprezentacije na marakani i video da je tamo najmanje vas iz Bg-a a najvise nas iz"provincije"i Republike Srpske.Pozdrav za R.S.

simke

pre 15 godina

Nikada se u zivotu ovako nisam nervirao.Svaka cast svima a posebno golmanima koji su bili fenomenalni.Atmosfera je bila odlicna i uz malo srece eto nas u Hrvatskoj.Hvala ti boze!!!!

Nislija... direktno ukljucenje iz fotelje...

pre 15 godina

Toooooooooo! Srce mi je lupalo zestoko, ali laknulo mi je... Sve pohvale dvojcu golmana, Nikic respect, Nenadica da regrutujete za SP, onaj kosati-procelavi da dobije malo manju minutazu, a onom pomocnom treneru (valjda se zvase Ilic) da prvo neko kaze kvalifikacije za koje takmicenje se igra pa da njegovo prisustvo uopste dobije neki znacaj. Zivela Srbija, ziveo Nis!

Vladan

pre 15 godina

Jos jednom smo pokazali velicinu Nisa.Najnavijackijeg grada u Srbiji.Tako je Pejanovicu pred nama veceras niste mogli da izgubite,to sigurno.
I kako se ono pevalo:
SVE NAM UZESTE,SVE NAM UZESTE
ZEMLJE PROKLETE,ZEMLJE PROKLETE

Milos Gvozdenovic Srbin

pre 15 godina

Sjajna publika,sjajni rukometasi,sjajna pobeda!!!!Vracamo se u elitu na velika vrata.Valjda ce biti medalja na Svetskom prvenstvu ako Bog da!!!Svaki Srbin je uz vas ,nase reprezentativce,koji su odigrali odlicno u ovako teskom trenutku za nas sport i nasu zemlju.Odigrali ste kako dolikuje Srbima!!!!Svaka cast!!!

Svaka cast nasim rukometasima!!!!

pre 15 godina

Eeeee da ovakvo srce ima nasa fudbalska reprezentacija,gde bi nam bio kraj!!!! Fudbaleri ovih dana imate veliki izbor na TV-u, sedite pored malih ekrana i ucite kako se pravi sportisti i prave PATRIOTE bore za svoju zemlju!!!

Silja

pre 15 godina

O ovome vam pricam vec 2-3 godine
Ljudi u centralnoj Srbiji su zeljni ovakvih utakmica
Isto tako mislim i za fudbal.
A ne sve tekme se igraju u Beogradu stvarno je BEDNO I ZALOSNO PA NIJE BG SRBIJA.
Sve u svemu atmosfera extra,tekma ono slabiji kvalitet ali vazna je pobeda.

andrija - nis

pre 15 godina

Ovi hrvati stvarno umiru za nama cim ih interesuje nasa reprezentacija.Sto ste se odvajali kad ne mozete bez nas?Ako pamtite 95-e i 97-e smo vas dobro isprasili.Nemojte mnogo da se k..... mi ionako dolazimo na svoju teritoriju!A sto se tice nasih mora mnogo brze da se igra.Pozdrav iz Nisa do svetske lige protiv Brazila.

Милорад Вулетић

pre 15 godina

Е, скоро се нисам овако тресао! Нисам неки познавалац рукомета али ме радује да су се момци овако борили за себе, народ и земљу! Напокон првенство у некој земљи за коју нам не треба виза. Једино ако нам је не уведу до јануара да не можемо ни тамо да одемо!

Hiseta

pre 15 godina

Mogu samo reci bravo kraljevi, svaka cast!!!!!!! Jedva cekam Hrvatsku...
Poslije onog kiksa protiv Islanda vrijeme je bilo i da nasem rukometu krene uzlaznom putanjom...
Mislim da ova ekipa moze puno, puno vise. To su sve momci koji mogu uz pravo vodjstvo sa klupe i tribina da pokazu jos vise...
Ja sam sigurno u Hrvatskoj da ih podrzim, BRAVO MOMCI! SRBIJA

Plikuscht

pre 15 godina

Ja zaista ne znam cemu ovoliki delirijum!?
Jesmo prosli i svaka cast momcima. Nije mala stvar plasirati se na prvenstvo. Ali onaj rukomet ... tuzno i nesrecno do bola. Bez ideje, bez koncepcije, uz obilje 'silovanja' u napadu i suplju odbranu ... jako bih zeleo da gresim, ali mi nemamo cemu da se nadamo na prvenstvu.

misa

pre 15 godina

Zaista fantastican mec i fantastican Pejanovic.Mislio sam da ne mozemo da dobijemo Cehe upravo zbog slabih golmana ali su me oni na najbolji nacin demantovali.Sve cestitke i Stanicu na njegovim odbranama i on je bio sjajan.Nis je zaista rukometni grad i pokazao je da ima najbolju publiku u Srbiji sto se reprezentativnog navijanja tice.Nasa reprezentacija je zaista odlicna i misim da u Hrvatsku nece putovati samo da bi ucestvovali.Naravno da je prvo mesto rezervisano za Hrvate i da ima jos cetiri pet kvalitetnijih reprezentacija ali mislim da niko nece nase dobiti lako.Bitno je da imamo za koga da navijamo u Hrvatskoj.

Johny - Nis

pre 15 godina

Svaka cast svim gledaocima koji su bili u hali. Svake godine idem na utakmice reprezentacije, ali ovakva atmosfera jos nije bila napravljena. Mec jeste bio za infarkt ali bolje i tako nego da nismo ni prosli. Mislim da je ovo prava uvertira za odbojkasku svetsku ligu.
Nislije svaka cast! Pokazali smo kako se navija!

MiKi

pre 15 godina

Bio sam da gledam i upravo sam stigao kuci.. Fantastican mec... ali za 100 kinti si imao i dzabe saunu. 40 stepeni je bilo u "cairu". Pored igraca i nislije(navijaci) su bili super.. JA TE VOOLIM, JA TE VOOLIM, JA TE VOOLIM SRBIJO!!! Veliki uspeh i sve cestitke nasim igracima... Pozz svima

Skoplje MKD

pre 15 godina

Ispali Slovenci i crnogorci, pa naravno da ce ispasti, zasto su se razdvajali od Juge bili bi poznatiji, sada Slovenci mogu da igraju u sastavu rukometne reprezentacije Nemacke, Crnogorci u sastavu Hrvatske, a mi Makedonci u sastavu Albanije ili Bugarije, mozemo da biramo, ali kako i oni ni su se plasirali i nikad nece, jos za njih ima mesta u sastavu ruk.repr.Srbije.Napred Srbija i da svi zajedno proslavimo titulu Svetskog prvaka na trgu Bana Jelacica u Zagrebu i ljepu njihovu.Jos jednom bratski pozdrav iz Skoplja i napred Srbija.

Trener

pre 15 godina

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ISKRENO NISAM VEROVAO. Volim rukomet i raduje me sto nece proci jos jedno prventsvo bez nas. Tvrdim da imamo igrace i da samo fali ono sto je uvek nedostajalo srpskom rukometu, dobra atmosfera. Najlepsa sportska vest dana.

Acooo

pre 15 godina

Cestitam Srbiji i Nisu na velikoj pobedi i napokon da odemo na neko takmicenje i u rukometu!!! Nadam se da mozemo nekog iznenaditi u Hrvatskoj!!!

branko

pre 15 godina

Искрено се радујем успесима обе наше селекције. Очигледно је да у овим бараж утакмицама више од свега осталог одлучује детаљ где се игра реванш утакмица и то се не односи само на нас.

Crvenka u Parizu

pre 15 godina

Diiiiimiiiiiiiiiiiiitriiiiiijoooooo sineeeeeeeeeeeeee Mitreeee... + Crvenka se vraca u super ligu - lepe vesti za ljubitelje rukometa

Ali i dalje igramo rukomet od pre 10 godina, sporo, staticno, bez ideje... da je srece Cesi bi dobijali po 10 golova razlike ali ajd da vidimo sta ce biti u CRO.

Sreca je pa cemo ucestvovati...

Allez la Serbie

Поносан Србин!

pre 15 godina

Е овако се навија у Нишу!!! Браво ѕа играче што су обезбедили одлазак на СП, надам се добром пласману. Свака част Мераклијама, показали смо какви смо навијачи!!! Добро нам дошли и у будућности у наш Ниш!!! Србиииииијаааааааа!!! Живели!

gogi

pre 15 godina

ISKRENE cestitke na plasmanu i ako moze sa vama u finalu(al nasa pobjeda pa ipak smo domacini). Pozdrav svim pravim sportskim navijacima..........

mmarko28

pre 15 godina

@Aleksandar - fudbal se ne igra van Beograda jer ne postoji nijedan stadion na kome se moze igrati cak ni kup UEFA a kamoli reprezentativne utakmice.
Sto se tice utakmice svaka cast momcima za borbenost i srce. Dimitrije Pejanovic je car na golu. Ipak, ne mogu da se otmem utisku da ovoj ekipi fali jedan kvalitetan srednji bek,mnogo lose igraju Andjelkovic,Bojinovic,Sesum i Vuckovic na toj poziciji. NAVIJACIMA SVAKA CAST!!!
IGRACIMA PUNO SRECE U HRVATSKOJ!!!

Logoras

pre 15 godina

Covjece kad sam vidio da je Srbija prosla i da dolaze u Hrvatsku nije mi bas drago.Strah me nereda jer se bojim da ce iz Srbije poc navijaci koima je u glavi napravit nered i vikat OVO JE SRBIJA boim se da tu nece ici pravi rukometni navijaci,a znam da nasi huligani u Hrvatskoj samo cekaju dolazak Srba da se tuku.U svakom slucaju dobro dosli u Hrvatsku i nemojte zaboravit novce ostavite ih u Hrvatskoj.POZDRAV

MM Nish

pre 15 godina

Bogami od silnog navijanja polomio se deo krova:). Sva sreca da niko nije povredjen. I samo jos nesto u vezi hale, klima je katastrofalna,fakticki i ne radi,pogusili smo se. Naravno svaka cast momcima i nama koji smo ostali bez grla:)
JA TE VOLIM, JA TE VOLIM, JA TE VOLIM
SRBIJO!!!

Alec

pre 15 godina

Bilo je pakleno!!!!Strasna atmosfera!!Prepuna hala navijaca pomogla je nasima da ostvare plasman u Hrvatsku..Prelepo...Treba se doziveti!!!

el mago

pre 15 godina

Evo...da kazem SRECAN SAM zbog prolaska...mozda sad svi sa cudjenjem citate ovo i mislite se koj li to SRBIN nije...! Al mislim da cemo otici tamo i da ce nas puniti kako ko stigne! Jednostavno imam strah od tog prvenstva! p.s. Svaka cast Nislijama!

ana

pre 15 godina

Boze, hvala ti! Nislije, takodje! Znala sam da prolazimo, verovala u ove momke. Sjajni su! Najbolji! Cuce se jos za njih. I muska i zenska reprezentacija na veliko takmicenju! Pa, to mozemo samo mi.

BB

pre 15 godina

Posle toliko vremena i rukometasi su na nekom vecem takmicenju. Utakmica za srcani udar. Sada samo da ne pocnu da isticu "sjajnu" atmosferu i tako te gluposti... U svakoj ekipi i zajednici, uopste, postoji razmirica i prepirki.
Pronalazak nacina da se problemi rese cini tim pobednickim.
BRAVO MOMCI SAMO TAKO NASTAVITE!!!

Kricke_Nis

pre 15 godina

Upravo sam doso kuci sa utakmice...bilo je ludilo cela hala je podrila reprezentaciju,svaka cast
Ja te volim,ja te volim SRBIJO
Bravo momci idemo u hrvatcku po medalju
pozzz

NS L>\.i.m.a.n

pre 15 godina

Ovako,prvo svaka cast ovoj nasoj reprezentaciji.Konacno da nas obraduju.Vazno je da smo se plasirali a kako prodju,neka prodju.Svaka cast ovim ok hrvatskim komentarima,mi i nemamo neke sanse ali kako neko je rekao imamo za koga da navijamo.Nislije,kragujevcani,zajecarci,od subotice do bujanovca,organizuj te se na put za hrvatsku.bicemo im potrebni.Konacno nam ne trebaju vize,pa pokazimo se ko smo i sta smo.Srbi on the tour again

malosanac

pre 15 godina

Tri minuta pre kraja: Sudije jure igrace po terenu,hvataju ih za rukave da bi ih obavestili da su nesto svirali i da ovi treba da prestanu da se rvu po terenu. U jednom momentu sudija svira(vidi se po gestikulaciji i izbuljenim ocima dok duva),niko uopste i neprimecuje da on postoji i on odustaje od odluke! Igra se nastavlja! Umedjuvremenu delegat ustaje sa mesta i mase sudijama da zaustave igru jer se oglasila sirena. U takvim uslovima je sve moguce! Mozda cak i da fuzbaleri pobede neku velesilu a mozda cak i Azerbejdzan!

aleksandar

pre 15 godina

jos jednom cestitke za plasman na SP. zaboravih da kazem da je ovo prvo prvenstvo u istoriji srpskog rukometa na kome cemo nastupati pod imenom Srbija. Sto se tice prozivki da tzv. seljacke sportove treba igrati u provinciji a fudbal i kosarku u beogradu, e pa draga "vlastelo" beogradska
zato su nam EP i SP u fudbalu i kosarci misaona imenica. a to sto nemamo stadione ni sportske dvorane , pa to je zato sto su sva ulaganja u Beograd i u dupe istih. da mogu (a nikada nece moci) oni bi i Kopaonik, i Exit, i Gucu...sve nabili sebi pod nos. pa zato nije ni cudo sto reprezentaciju u Beogradu prati nekoliko stotina naspram nekoliko provinciskih hiljada.

dragan

pre 15 godina

Bravo momci!!!Cesi nisu nimalo naivna ekipa a -5 se stiglo.Bravo za Cveleta i sada treba sav rukometni svet u Srbiji da ga podrzi(sto dosad nije bio slucaj).U Hrvatskoj mozemo do medalje.
@hoho pozdrav od ,nekad vaseg, odlicnog poznavaoca rukometa i vasih rukometasa.Vidimo se u Osjeku.

verni do groba

pre 15 godina

Velika pobeda koja vraca SRBIJU na svetsku scenu,mada je ovo prvo ucesce na VT od nezavisnosti.Bila je to treca sreca i to zasluzeno.Igraci su dali sve od sebe i pokazali da su slozna druzina.Hvala na pobedi i naravno NEVEROVATNOJ NISKOJ PUBLICI KOJA IH JE BODRILA DO KRAJA.

Milan Nis

pre 15 godina

Ljudi pa ovo je neverovatno. Sa utakmice dolazim skroz sam promukao nemogu vise da govorim. Nis je jos jednom dokazao da zasluzuje sto vise manifestacija ovo u Beogradu nikada nije nitice da bude.

Fantasticno

pre 15 godina

Veliki uspeh.Sve cestitke momcima,strucnom stabu i fantasticnoj niskoj publici.Mislim da neki podcenjuju kvalitet Ceha,koji uopste nisu naivna ekipa i imaju igrace koji su neko i nesto u evropskom rukometu.
Naravno,ima puno prostora da napredujemo i da ispravljamo greske,ali mnogi zaboravljaju cinjenicu da je ovo mlada i tek u stvaranju reprezentacija koji ce svoj maksimum dosegnuti mozda tek za olimpijadu u Londonu.Takodje ne treba zaboraviti da smo oba meca igrali i oslabljeni bez nekoliko vaznih igraca i to jos vise uvecava nas uspeh.Ocekujem da golmanska linija bude jos pojacana povratkom Sarica,da se i Rajkovic i Nenadic oporave,ali i da se jos poneki talentovani klinac pridoda ekipi.Naravno,na kraju nikako ne treba zaboraviti zasluge velikog trenerskog maga Jovice Cvetkovica koji je stvorio ovu ekipu.Treba da dati puno podrsku da radi u naredne 4 godine.Mogu ovi momci itekako mnogo.

slobo - MODRICA - RS

pre 15 godina

HVALA BOGU! Poslije dugo vremena eto nas ponovona velikom takmicenju. Svaka cast svima od selektora, strucnog staba, pa do igraca. Doduse ne za neku perfektnu igru, ali ispostavilo se i ovo bijese dovoljno da se dobiju zaista solidni Cesi. I na kraju necemo vjerovati zlim jezicima, koji vec sada otpisuju ovu reprezentaciju, nego pozeljeti srecu selektoru i igracima da poprave igru do SP. Mogu oni to!
SVAKA CAST NISLIJAMA!

Poz iz Republike Srpske.

Aleksandar Kostic

pre 15 godina

Kao i obicno kad igraju rukometasi to je za nervno slom :):)!!Svaka cast publici i igracima na zalaganju moraju da poprave preciznost u napadu!
Idemo u Hrvatsku da pravimo iznenadjenje!!!!!!!

kemce

pre 15 godina

nemam komentara osim da cestitam igracima a pogotovo navijacima koji su bili fenomenalni. Vidimo da i nis moze da organizuje nesto tako veliko. A sada da pokazemo hrvatima kako se igra rukomet

maxi

pre 15 godina

prvo želim čestitat srbima kvalifikacije na SP u HR. evo čitajuć vaše komentare pozitivno sam iznenađen komentarima,bez extremnog nacionalizma, moram se osvrnuti na par komentara mislim od ovog andrije koji kaže "kako dolazi ionako na svoj teritorij",mislim da upravo takvima kao ti uopće ne bi trebao bit dozvoljen ulaz u hrvatsku,a iako bude vidjet ćeš kako ćeš proć. inače nemam ništa protiv normalnih ljudi koji dođu normalno navijat za svoju državu,i volio bih da ne bude nikakvih nereda(mislim da ih neće ni biti) i još da se osvrnem na jednoga što je rekao kako hrvati neće da čestitaju kao što ste vi čestitali nama na uspjehu protiv njemačke.mislim da nije korektna usporedba pobjede na EP u nogometu(koji prati čitava europa u živo) i pobjede u kvalifikacijama za EP u rukometu,koju možeš nać na 500 i nekoj str. ttxta,mislim da je zlonamjerna kritika. evo ja pročitao da ste se kvalificirali pa čestitam.pozdrav

handballfan

pre 15 godina

Људи, да ли је ово јава или сан. Па ми ћемо учествовати и на ЕП за рукометашице, и на СП за рукометаше. А она, најмлађа европска држава имаће шприлику у то време да гледа свиоје репрезентативце и репрезентативке како кроз предквалификације и мечеве са рукометним велесилама, попут Фарских острва, Андоре, Луксембурга, Италије и других спортских велесила покушавају да стигну до баража за учешће у квалификацијама за наредна такмичења. Хајде да искористимо наш утицај и углед у ЕХФ и ИХФ, па да им диригованим жребом омогућимо за ривала Финце и Гркиње. Мада, можда би и то били ривали који би елиминисали МНЕ репрезентације. Е баш ми је криво, али када би се гађали хеликоптерима, што ни мушка репрезентација Србије неће имати прилику да се сретне са Црном Гором, бар у наредних д- три године. и на крају, подсетио бих све рукометаше и рукометашице Црне Горе на њихове изјаве како су се определили за ЦГ репрезентацију због порекла, али и због " ЖЕЉЕ ЗА КОНТИНУИРАНИМ НАСТУПИМА НА НАЈВЕЋИМ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИМ ТАКМИЧЕЊИМА ", попут ЕП, СП и ОИ.

Sir Percival

pre 15 godina

Čestitam vašim rukometašima na plasmanu na svjetsko rukometno prvenstvo. Nadam se da je ovo pokazatelj vašeg rukometnog uspona. Želim vam puno uspjeha u Hrvatskoj i finale Hrvatska - Srbija.

aleksandar

pre 15 godina

Bravo za neverovatnu pozrtvovanost svih momaka, pre svega golmana ali bravo pre svega za fenomenalnu nisku publiku. neverovatno je da grad Nis nema cak ni drugoligasa u fudbalu a da se rukometna ikona grada (RK Zeleznicar) nalazi u Drugoj ligi.Predstoji nam dug rad i pripreme za SP u Hrvatskoj jer bas pred "komsijama" moramo da pokazemo ko smo i sta smo.u savremenom rukometu se igra sa svih pozicija (a kod nas samo sa bekovskih), neverovatno brzo i bez nepotrebnih izmena. U sustini mi smo Cehe pobedili bez krilnih igraca, ako izuzmemo kontra napade. No vazno je da smo nakon duzeg vremena na velikom takmicenju.
Pozdrav iz Montreala

torca du

pre 15 godina

čestitam na prolazu ali iskreno ako ste jedva dobili Češku teško da če te dobiti nas, njemce, francuze, dance, mađare.Otprilike kvaliteta vašeg rukometa je na kvaliteti naše odbojke,svejedno još jednom čestitke na prolazu,vidimo se u ljepoj našoj u novim dvoranama,adioooooo

Luky Dubrovnik

pre 15 godina

Svaka čast ... Pobjeda vrijedna svakog divljenja ... Izgaranje i trud nevjerovatnih razmjera ... Moram priznati da sam navijao za vas kao da sam Srbin

Zox

pre 15 godina

Atmosfera u Nisu kao i uvek VRHUNSKA

Podsetilo me na mec u kome je Naisa stigla prednost Rumunki od devet golova razlike u prethodnoj utakmici i osvojila evropski kup.

Neverovatno je to da je upravo PUBLIKA ta koja da krila igracima

SVAKA CAST, momci

CROmanjonac

pre 15 godina

Gledao sam jucer malo vasu repku i moram da vam cestitam na borbi. Istina je sto svi kazu da je bilo na silu ali ste barem pokazali da vam je stalo do plasmana na SP u HRVATSKOJ.Jos da su se plasirali i oni bosanci, imali bi regionalno prvenstvo.Sada malo pomladite ekipu,ubrzajte igru i vise tehnike,pa mozete ocekivati i neko iznenadjenje. Cestitke iz Hrvatske! Samo znajte da je prvo mjesto rezervirano za HRVATSKU.

AleksandarNS

pre 15 godina

Ja predlažem da se u budućnosti utakmice nacionalnih selekcija igraju u svim gradovima u zemlji osim u BG-u i NS-u.Evo i zašto.Pogledajte samo prošli vikend i meč naše ženske rukometne selekcije.Pa u Zaječaru dvorana može da primi najviše 3.500 ljudi,a atmosfera je bila kao da je bio pun stadion Crvene Zvezde.Mislite da bi tako bilo recimo u NS-u ( Ja sam iz Novog Sada pa znam šta pričam).Tako bi trebalo da bude uvek.A pogotovo mislim da bi to trebalo da bude ključni momenat za naš fudbal ( EP je u toku pa je to aktuekno). Sećam se kada je naša fudbalska reprezentacija išla na SP u Nemačkoj pre dve godine,pa je poslednji trening meč bila utakmica sa Sentom povodom 100 godina FK iz tog mesta.Ljudi na treningu je bilo 7.000 ljudi!! NA TRENINGU!! Šta bi tek bilo da je bila prava tekma? Znači..recept..provincija...Kruševac..Kraljevo..Kragujevac..Užice..Niš..Zaječar..Eto atmosfere..eto i rezultata..a reprezentaciji je uostalom samo to i potrebno.

Srale

pre 15 godina

Cestitke na pobjedi! Ali mislim da bi vam bilo bolje da budete realni i da se ne zanosite itjavama tipa bit cemo prvaci i nabit cemo hrvatsku, jer su smijesne, to je ko da ja kazem da ce Karanusic dobit Noleta u tenisu, mozd bi i ima sanse kad bi ovaj igra s rekotom za stolni tenis, a i tad bi vjerojatno izgubio. uostalom i samo vase sudjelovanje je vec uspijeh jer niste dugo bili na vecim natjecanjima u rukometu, tako da se ne bi trebali zanosit previse, pa posli pljuvat po igracima kad ne uspiju, vec ih podrzat jer je i ovo vec napredak.

Vesna

pre 15 godina

Cestitam nasim momcima na plasmanu, od srca sam navijala za njih,ali sa ovakvom igrom realno oni nemaju neke velike sanse!Trenirala sam rukomet 4 godine pa bi se moglo reci da ipak imam pojma i ne pisem ovo tek tako.Uopste nema saradnje izmedju bekova i krila,sto je zaista uzasno,a u napadu takodje kao da nemaju resenja i ne izgradjuju sebi pozicije za sut,vec se raspucavaju sa 10-11 metara u stilu Perunicica!To se radi samo ako si zaista siguran u svoj sut,u suprotnom osnovni zadatak bekova je da kreiraju igru i fintama pokusaju da izbace protivnicke igrace i stvore visak.Ja sam videla samo jednu naravno uspelu fintu Andjelkovica i to je bilo to!Selektor mora bolje d aih pripremi,a igraci da vise rade na sebi!Sto se tice komsija Hrvata, hvala na cestitkama,iskreno ne mogu da se setim da li je zaista hrvatska kosarkaska repka bila toliko lose ispracena ovde kod nas,znam samo da sam sigurna da su bili pokradeni od sudija na poslednjem mecu i to toliko da sam se cak i ja malo iznervirala!Eto to sam upamtila!Pozdrav svim dobrim ljudima sa obe strane Drine!

zoran

pre 15 godina

Pobedili smo,kako zaista neznam.Ovo je ipak malo cudo ali najvaznija stvar jeste kvalifikacija.Bravo nasim rukometasima za lavovsku borbu

MiCko

pre 15 godina

JA TE VOLIM
JA TE VOLIM
JA TE VOLIM
SRBIJO!!!!!
Ovako se orilo sinoc u paklu Caira!
Bojinovica za premijera a Pejanovica za ministra odbrane!
Samo tako mozemo u svet!
Pozdrav iz Nisa

hrco

pre 15 godina

moram priznati da me osim pobjede srbije jos vise iznenadio broj komnetara (ugodno naravno)..cini se da srbi ipak nemogu bez rukometa i to mi je drago za cuti :)...cestitke na plasmanu!

Muzicar

pre 15 godina

Nisu mogli nasi rulometasi koji su prosto izgarali na terenu,bez za infarktda odigraju utakmicu.bravo momci bravo strucni stab,BRAVO PUBLIKO ZA VAS OCENA10+.Muzicar

Filip

pre 15 godina

Ovakvo navijanje jedino moze biti bolje u Pioniru kada igra PARTIZAN u Evroligi,bravo momci svaka cast.
Ziveo NIS i PARTIZAN.
MNOGO SMO JAKI.

Ivan

pre 15 godina

Pozdrav komšije i čestitamo na pobijedi! Dobro došli ste u Hrvatsku, i nadam se samo da neće biti nikakvih problema i da će sve biti u znaku sporta. Za dobro i vas, a i nas bolje da "zločesti" navijači ne dolaze i ne kvare atmosferu ako već ne znaju navijati kako to spada jednom navijaču svoje zemlje. Još jednom, svi ljudi dobre volje i želje za bodrenjem svoje zemlje are welcome to Croatia!

spalato

pre 15 godina

Cestitke, vidin da se lipo zabavljate, pa zelin van sve najbolje kod nas, da se lipo sprovedete da sve lipo prodje i da budemo i jedni i drugi sritni i veseli. Bog

Mario

pre 15 godina

Čestitke na kvalificiranju na Svjetsko prventsvo u Hrvatskoj. Nadam se samo da će organizacija proteći u športskom duhu, tj. da ne bude nepotrebnih nereda kao npr. u finalu EP u vaterpolu u Kranju prije nekoliko godina. Športski se natječimo, neka bolji pobijedi, športski se rukujmo i život ide dalje. Lijepi pozdrav iz Osijeka!

Grobar

pre 15 godina

"Domagoj" zalis se sto smo vam zvizdali?!?A vi kao ne bi zvizdali nama?!Jok ,mora da bi aplaudirali Srbiji...Pa vasi su KOSARKASI '95.sisli s postolja da ne bi slusali nasu(nekada zajednicku) himnu!!!A mora da bi sad vasi NAVIJACI mirno stajali uz "Boze Pravde"...Cisto sumnjam...

handballfan

pre 15 godina

Хвала АРМАДА-РИМА на позиву, сигурно долазим у Загреб, на завршницу првенства, а и да након осамнаест година поново попијем кафу на Тргу Бана Јелачића. Могу да кажем да се искрено надам великиом финалу између Србије и Хрватске, а онда, ко буде бољи победу нек слави... поздрав свим љубитељима игре са малом кожном лоптом из некадашње светске престонице рукомета, уз извињење што сам овај текст писао ћирилицом

dule pacov&svabo

pre 15 godina

Cestitke na plasmanu na svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj ali komsije nije vam bas do veselja. Sa ovakvom igrom i kvalitetom igraca nemate sanse da ne izgubite bar 10 razlike od timova poput Hrvatske, Danske i Njemacke.

marko

pre 15 godina

Cestitam Srbiji na izborenom sudjelovanju na Svjetskom rukometnom prvenstvu..Srbi su sportska nacija i preko sporta se trebamo druziti, natjecati..nadam se kako nece biti problema s navijacima

B

pre 15 godina

Svaka čast rukometašima, svaka čast Nišlijama! Srbija odavno nije u Beogradu, tamo su navijači ekstra ali samo kad su njihovi klubovi u pitanju... Nadam se da će u budućnosti sve naše reprezentacije igrati van BG-a!

P.S. Hvala svim Hrvatima koji su se javili i čestitali, čak i oni koji to nisu uradili su poslali samo zdrave i normalne navijačke komentare! Tako bi i mi trebalo da radimo!

сам против свих

pre 15 godina

Има ли шансе да се Владица Стојановић врати у репрезентацију?То би свакако било појачање за првенство.Може ли Јовица помирити све посвађане?

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Veliki uspeh. Ali? Liga nam je slaba. Od talentovane generace omladinaca tu je samo Sesum.Gde je Petar Nenadic?Kao povredjen ili nesto drugo.Puljezevic, Sterbik uzeli druga drzavljanstva i igraju za Madjare i Spance. Nece li se todogoditi i sa Nenadicem i ostalim talentovanim igracima. Rukovodstvo RS slabo radi.Ne stvara pull gde bi se sakupljao novac da se ti igracizadrze. Zenska rukometna reprezentacija 5 ili 6 igracica otislo da igra za Crnu Goru na celu sa Biljanom Popovic

Mare

pre 15 godina

Moram da odgovorim maxi koji je pretopstavljam iz hrvatske koji se nada da nece biti problema ali preti da kako ce proci srpski navijaci,da im treba zabraniti ulaz u zemlju.....STRASNO!!!!!!!!!
I druga stavr, majstore prvo se raspitaj sta se organizuje u tvojoj zemlji pa se onda prvai pamet,ovo su kvalifikacije za svetsko prvenstvo tek toliko da i ti "vrsni" poznavalac rukometa znas da se nebi i narednog puta obrukao kad krenes da se pravis pametan!!!!!

dr Igy

pre 15 godina

Vec smo polako poceli da gubimo iz sjecanja sliku nase muske rukometne reprezentacije na nekom velikom takmicenju a tek prizore dobre igre ili osvajanja medalja … . No, cudo se dogodilo, obezbjedili smo plasman na naredno Svjetsko rukometno prvenstvo.
Ako bitno ne popravimo disciplinu u igri, tecniji kontranapad, bolju realizaciju sa krila, krace slavlje pogodaka i brzo vracanje u odbranu ... , bojim se da cemo se lose provesti u komsiluku.
Cestitke iz Republike Srpske

Biljana

pre 15 godina

Sve cestitke nasim rukometasima, a najvise mojim prijateljima Rajku Prodanovicu, Dobrivoju Markovicu, Vujinu i Sesumu...:-)
Ja sam sledece godine u Hrvatskoj 100%...

nnidza

pre 15 godina

E i da mi vidimo jednom neko prvenstvo...

U svakom slucaju CESTITKE momcima dobro su se borili, ali sa ovakvom igrom tesko da mozemo ista vise od odlaska na EP ili SP. Nadam se da ce mnogo toga da se popravi u igri.

mario

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu.Čestitam na prolazu ali sam iskreno razočaran.Mislio sam da Srbija ima kvalitetu da protivnika razvali,valjda nećete biti samo prolaznici na S.P.Pozdrav iz W.Mostara.

pancevac

pre 15 godina

prosli smo zahvaljujuci domacem terenu i publici...sa ovakvom igrom nema sta da trazimo na sp. sto se tice komentara da reprezentacija treba da igra samo u nisu, slazem se, ove "seljacke" sportove, kao sto su rukomet i fudbal treba igrati u manjim gradovima kao nis ili moje pancevo, ali kosarka i fudbal su za bg i ns. realno. cestitke.

hrvatska srpkinja

pre 15 godina

samo da ne bude nereda...ništa me drugo ne zanima...i samo još nešto...sretno srbima...al hrvatska osvaja prvenstvo...ako budu u zadru igrali pogotovo...igraj samooo....
pozdrav veliki svima

Dusko Presic, Doboj RS

pre 15 godina

Ovaj mec je dobila odbrana. Igrali smo granitnu odbranu, Kojic je odkidao, ostali takodje, a na kraju Pejanovic kao lud. Tako se sada igra rukomet, sjetite se Francuza, a i Hrvati ne igraju losiju odbranu.... Jos samo da se Nenadic vrati i bice extra...

mario

pre 15 godina

Bacio sam oko na onu dvoranu iz 18. stoljeca u Nišu sinoc na RTS, i mogu samo reć da je Srbija jako loša momčad, bar sinoć koliko sam gledao, možda ipak je velika važnost utakmice ih kočila. Moraju puno napredovat da bi napravili nešto ozbiljnije u HR, jer ako ne naprave ništa na svjetskom ne mogu ni na europskom, ipak je europsko puno jače od svjetskog.
Na kraju, nadam se da će se lipo provest u kako oni kažu 'lijepoj njihovoj' jer mi ipak nismo kao oni, da su nam onemogućili doc u BG Arenu na 1/4 finale europskog u kosarci...
Toliko od mene, želim vam skupinu u Splitu, Zadru ili Zagrebu da vidim koliko će vas doć.
SRETNO ĐOKOVIĆU DANAS!!!

MakiSD

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako nervirao za rukomet!!!
Svaka cast Nislijama za atmosferu i svim igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri. Ova je veliki uspeh za srpski rukomet. Idemo u Hrvatsku da napravimo iznenedjenje, jer mi to i mozemo sa ovim timom!!!!!!

neno

pre 15 godina

BRAVO DIMITRIJE, bRAVO IVANE, bRAVO CVETKOVICU I NARAVNO JEDINOM PRAVOM KAPITENU SRBIJE mLADENU BOJINOVICU! Samo ovako nastavite pa da u januaru iduce godine se vidimo ispred Skupstine! sRBIJA SAMPION! Pozdrav iz Republike Srpske

kecman

pre 15 godina

Čestitam našoj reprezentaciji! Navijanje u Nišu je bilo ekstra...svaka čast svima što su bili u sali...

imam jedno pitanje:
u kojem klubu brani Pejanović?

marko-sombor

pre 15 godina

@ Logoras

Da sada ce doci nekulturni Srbi!!!
Sorry, ali gore su nasi prolazili kod vas nego vi kod nas!!!
Ne bi bio prvi put da dobijemo po nosu od vas!!
Aj mi smo stoka, to je vec poznato…
Ali kako to da vi volite da se bijete, a kao tako ste fini??? I mogu vas isprovocirati primitivni Srbi?

A za sve ostale, zasto ocekujete neke posebne cestitke iz ex-YU???
Budite svesni da nas niko ne voli izuzev Makedonije i mozda Slovenije.
Evo iz Hrvatske ima jos relanih komentara za razliku od BiH, kojima je Srbija izgleda nocna i dnevna mora.

hulio

pre 15 godina

posto mi-cg ispadosmo od slabije ekipe,ostaje mi da cestitam na prolazu pa da srbija bude hit prvenstva....."handballfun",e muke tvoje....procitaj sto si napisao pa zakljuci da si...?

jovan

pre 15 godina

slusajte me sad! fala bogu da smo prosli, ali bruka nam ne gine u hrvatsku! da nije ovih golmana mi bismo izgubili 100%. ja sam srbin iz cg i mogu da vam rechem (navijam za srbiju prije cg) da je cg 50 puta bolja od srbije i pola reprezentacija sto ce se plasirat ali su ih sudije pokrale. onakvom igrom srbija ce samo da bude ucesnik na sp i nedaj Boze da se sastanemo sa hrvatskom jer ce nas nagrdit! pozdrav iz pg

mili

pre 15 godina

Jooooj,kako sam ja srecan zbog ovog naseg izmucenog rukometa!!!
Bravo momci,bravo sekektore,bravo ze strucni stab,bravo za R.S.S.!!!
"I da Bog smete dusmane!!!"
P.S.Izvini DIMITRIJE PEJANOVICU,ako ovo citas,jer u tebe nism vjerovao!!!

Viktorija

pre 15 godina

Ko je imalo pratio karijeru Dimitija Pejanovića mogao je samo da čeka ovaj trenutak, kada je pokazao da je sazreo kao igrač 100% Momak je čekao svoju šansu, dobio je i dokazao svoj kvalitet. Sve pohvale svim momcima, štabu ali naravno posebne pohvale našem Dimitriju : )

Mickey Ниш

pre 15 godina

У хали је било као у сауни неких 40 степени и промуко сам скроз. Онај шут на го 8 секунди пре краја је за озбиљну критику али код коцкастих на с.п. ће да деремо све!!!

Veseli

pre 15 godina

Kako sam se samo nervirao a na kraju skako kao malo dete. Imajući u vidu gde smo bili u rukometu do pre par godina i činjenicu da nas isto toliko nije bilo na velikim takmičenjima, presećan sam. Hvala vam momci na radosti koju ste mi priuštili.

josipli

pre 15 godina

HRVATI … Imam samo jedno da kazem:svaka cast svim srbima koji su cestitali komsijama posle one fantasticne pobede nad nemcima mi smo bar dokazali da smo veliki i da znamo da cenimo i postujemo cak i takve pobede jednom recju,dokazali smo da smo pravi ljudi!!! Komentare sam citao cisto da se uverim da iz hrvatske necemo dobiti cestitke na stvarno borbenoj i tekoj utakmici u kojoj smo jurili velikih 5 golova zaostatka,tacnije hteo sam sebi da dokazem da se iz hrvatske nece niko ni javiti jer sam bio ubedjen da i kod njih ima realnih ljudi,bar oni koji su uzivali u lepim komentarima iz srbije posle pobede nad nemcima!! Dobro,svi koji su to vece pisali komsijama sada vide isto kao i ja da samo mi mozemo da se radujemo i tudjem uspehu!! I ja sam pisao i ne kajem se,i na svakoj pobedi cu im opet cestitati,jednostavno tako sam vaspitan! veceras smo mnogo dobili,dokazali smo da i mi mozemo da ginemo za nasu zastavu i zato sve cestitke,vratili smo nas rukomet gde mu je mesto i pokazali smo da smo bez obzira na sve jaka ekipa,mozda ne za najvisi plasman ali sa ovakvim pristupom nece nikom biti lako protiv nas!! Samo jos nesto,zeleo bi da pohvalim i da se od srca zahvalim GOGI iz HR,ARMADA,GLORY!! Ima ljudi koji znaju da cene i da uzvrate istom merom,svaka vam cast!!!
(POZDRAV ZA SVE REALNE I DOBRE LJUDE, 15. jun 2008 01:33)

problem je što veliki dio Hrvata nije imo priliku i uopće nije znao da se igraju te kvalifikacije, ipak nam nisu u središtu zanimanja sad, inače čestitam na prolazu jer mi smo se sa tim česima dosta napucavali zadnjih godina ali smo ih uredno tukli, jicha i filip su vrhunski igrači, inače šteta za Bosnu, neće ih te kvle ni u jednom sportu

PMF Podgorica - PRIMATIJADA FORVER!!!

pre 15 godina

Gledao sam samo zadnjih 10 minuta utakmice, atmosfera je bila fenomenalna... Ali kao ex ili tacnije zauvijek PMF-ovca posebno me je odusevo trasparent PMF NIS!!! Jos kad sam cuo nasu (varvarsku) pjesmu 20 godina, stvarno neopisivo... Svaka cast!!!

Srbija

pre 15 godina

Nadam se samo da ce nasa reprezentacija za Euro 2012 koje se igra kod nas igrati u Nisu...jer to im je cekirana karta za cetvrtfinale...a ukoliko bi isli dalje recimo do finala da se igra u Nisu takodje...

ipak pesimista

pre 15 godina

Bravo za prolaz!
Ali...
Kvalitet rukometa je bio na nivou trece evropske lige...
Sa ovakvom igrom bicemo topovska hrana velikim silama.
I dokle ce se svi loziti na neke publike, navijanja i ostalo...
Zar je moguce da ne mozemo da razmenimo misljenja o samoj utakmici, taktici, igracima?!
A da ne pricam o elementarnom nepoznavanju rukometa komentatora i pomocnog trenera koji ne zna na koje takmicenje mu se ekipa plasirala?!
Sve u svemu, jako srecno smo prosli, bez ijednog izgradjenog napada, oslanjajuci se na golmana, kontru i pojedinacne suteve, a pritom smo primili 15 golova na brzi centar...
Mora puno da se radi i promeni do Hrvatske inace bicemo oko 10-og mesta.

НЕМА ПРЕТПЛАТЕ РТС-у

pre 15 godina

& (СРБИЈА МОЈА ОТАЏБИНА, 14. jun 2008 22:31) &

Свака част на коментару! А још кад додамо ону чувену од госн Страјнића
"...Треба чутирати. Даћемо гол КАД-ТАД..."

Као да је фудбал у питању, а не рукомет.
Страшно какве коментаторе има РТС !!!

Domagoj

pre 15 godina

Čestitam susjedi, definitivno vas nećemo dočekati kako ste vi našu košarkašku reprezentaciju dočekali u BG-u, to je bilo sramotno, srpska publika koja bi trebala prepoznati dobru košarku je svom dušom navijala protiv darovitijeg tima samo zato da ne slušaju Lijepu našu u slučaju da smo postali prvaci, tada sam zadnji put plakao nakon nekog sportskog poraza. Jedna košarkaška nacija poput Srbije jednostavno si nije smjela dopustiti da 15 000 ljudi zviždi timu koji je uvjerljivo igrao najatraktivniju i najpotentniju košarku na tom natjecanju, shvatio bi da je bilo radikalnih grupa ili pojedinaca ali cijela arena...Kak bi vi rekli, prosto neverovatno.

herc

pre 15 godina

Čestitam na pobjedi i uspješnim kvalifikacijama, nisam gledao ovu utakmicu al ruku na srce nemate neku extra kvalitetu u rukometu i mislim da je plasman maximum (ili je na pomolu nova sila kao što je Hrvatska danas, sjetimo se kako je Hrvatska otišla na SP 2003 u Portugal bila autsajder i osvojila ga...)

The_Johnny

pre 15 godina

"Konferencija za novinare u hali Cair,prekinuta je nakon informacije da se u hali nalazi bomba" objavila je jedna novinarska kuca!!!zna li neko nesto o tome?

maxi

pre 15 godina

@mare
ti si se očito našao uvrijeđenim ,ali oprosti molim te zbog čega? što sam slučajno pogriješio na kraju posta pa sam napisao EP umjesto SP,ili što sam rekao da oni poput (onog što je rekao da dolazi "na svoju teritoriju",ne znam kako je rekao da se zove) ne bi im smjelo bit dozvoljeno uć u Hr?! - Pa što lijepo ne pročitaš šta sam napisao,jasno stoji,na početku texta piše SP u rukometu,a dole greškom EP,dobronamjernom čitatelju bi bilo jasno da se radi o greški. A što se tiče zabrane dolaska srpskim navijačima,mislim da sam bio dovoljno jasan. a ako bi pošli polemizirat gdje se šta organizira i gdje 30 posto biračkog tjela glasa za stranku s najgenocidnijom, fašističkom propagandom i programom u europi,mislim da nije vrijeme i mjesto. Svakom normalnom je jasno,tko je čitao moj komentar šta sam ja napisao i stvarno mislim da nemaš razloga da me kritiziraš,pogotovo nemaš veze s temom.toliko,
pozdrav

dac,Skopje,Makedonija

pre 15 godina

Makedonija se plasirala za Svetsko Prvenstvo u Hrvatskoj 2009. Radoznalac, Makedonci navijaju samo za lepu svoju-Makedoniju, ne mrzimo nikoga, nismo ka nekoga posebno naklonjeni, volimo samo svoje... Napred Makedonija, puno uspeha na SP. Idemo odavde za Hrvatsku, u velikom broju... pozz svima

nemanja

pre 15 godina

lepo da smo opet na velikom takmicenju. Igra nije bila losa, gledao sam i prvu utakmicu, gde smo pali u zadnjih nekoliko minuta( zbog manjka snage zbog visokog ritma koji je selektor forsirao)i sve u svemu igramo sasvim solidno u napadu. Odbrana je dobra jedino na sta moramo da obratimo paznju je brzo vracanje u napad. Cesi su isto odigrali izvarednu odbranu jer su nam odsekli krila i pivota i naterali nas da sutiramo preko njihovih visokih igraca. Do SP ima dosta vremena, mogu se neke stvari promeniti i igraci ce nadajmo se biti svi zdravi pa uz malo srece moze se doci do cetvrtfinala a onda je sve moguce. Najbitnije je trenutno da se vrati kontinuitet igranja na velikim takmicenjima.Publika je bila fenomenalna i sve pohvale za Nislije.

Srdjan Nish

pre 15 godina

Citajući komentare primetio sam da se skoro svi pitaju, šta Bojinović traži u reprezentaciju? Bio sam na utakmicu i mogu slobodno da kažem da on mnogo znači reprezentaciji! Ne znam koliko se videlo u prenosu, njegov kvalitet nije toliko u igračkom smislu koliko u tome da napravi dobru atmosferu među igračima, svaki put kad nam išlo loše uspevao je da pokrene ostale igrače i publiku. Fantastičan je borac i ne predaje se da poslednjeg sekunda. Možda grešim ali mislim da za takve ljude treba da ima mesta u reprezentaciji. Ne zaboravite da je upravo on na pravi način zaustavio poslednji napad Čeha.

sabac

pre 15 godina

Bio sam na utakmici i cestitam momcima na plasmanu na Svetsko prvenstvo,samo nije cela dvorana bila ispunjena Nislijama,bilo nas je iz dosta gradova,Sabac,Novi Sad,Beograd,Zajecar,Prokuplje,Leskovac,Vranje,Čačak...pozdrav za sve...

Dragana

pre 15 godina

Sjajni Dimirije kao i uvek. Ko je verovao u njega, verovao je uvek a on je samo dokazao da zaslužuje veru svih. Podrška je bila fenomenalna i sve pohvale svima koji su učestvovali na bilo koji način u ovoj ISTORIJSKOJ POBEDI : )

Blade Runner

pre 15 godina

Pogledajte sta se veceras radilo u Sarajevu, na mecu BiH - Madjarska...

http://www.youtube.com/watch?v=RybgJ6cLijo

Prosto neverovatno!!!

hr mornar

pre 15 godina

srbi... dobro nam dosli i drago mi je da ste se malo probudili i u kolektivnim sportovima. povedite sto vise vasih prelijepih navijacica. kod nas ima jako puno nezenja...
sifra: dok ja lovim ribu, ti mi samo skuhaj pastatutu.
POZZ

radoznalac

pre 15 godina

Zanima me samo jedno: Makedonci, ako čitate ovo, recite mi kojoj ste bivšoj jugoslovenskoj republici najviše naklonjeni? Da li možemo da se oslonimo na vas, ako nam nekada zatrebadne pomoć u navijanju?

andrija - nis

pre 15 godina

Ovi hrvati stvarno umiru za nama cim ih interesuje nasa reprezentacija.Sto ste se odvajali kad ne mozete bez nas?Ako pamtite 95-e i 97-e smo vas dobro isprasili.Nemojte mnogo da se k..... mi ionako dolazimo na svoju teritoriju!A sto se tice nasih mora mnogo brze da se igra.Pozdrav iz Nisa do svetske lige protiv Brazila.

glory

pre 15 godina

Cestitke sa zapada. Vi Srbi ste uvijek imali jak rukomet,odnosno svaki loptacki sport. Pitanje je vremena, kada ce vam se opet pojaviti nekakva generacija koja ce razvaljivati europom. Kao onda kosarkaska, pa vaterpolska. Doci ce vase vrijeme i u nogometu, uvjeren sam u to milijun posto. Samo pozurite malo, necemo ni mi Hrvati trajati vjecno i odrzavati image ex-yu nogometa, koji i nije bio tako los. Kad sjasemo mi, da uzjasete vi, kako u nogometu, tako i u rukometu...

Ivan

pre 15 godina

Iz pakla Caira niko nece izaci podignute glave osim nase reprezentacije. Nislije su pokazale kako se bodri reprezentacija i kako se voli Srbija. Ko misli da Nis treba da dobije vise ovakvih sportskih manifestacija neka preporuci.

Plikuscht

pre 15 godina

Ja zaista ne znam cemu ovoliki delirijum!?
Jesmo prosli i svaka cast momcima. Nije mala stvar plasirati se na prvenstvo. Ali onaj rukomet ... tuzno i nesrecno do bola. Bez ideje, bez koncepcije, uz obilje 'silovanja' u napadu i suplju odbranu ... jako bih zeleo da gresim, ali mi nemamo cemu da se nadamo na prvenstvu.

ARMADA-RI

pre 15 godina

Evo susjedi,krenulo i vas,svaka čast jer Česi su jaki.Još se malo konsolidirajte do početka prvenstva,pa da prodjete grupu,a tko zna možda se vidimo i u velikom finalu!Prvenstvo će svakako biti spektakularno,gdje su "pakleni" veliki favoriti.Sve u svemu čestitke na povratku na svjetsku scenu,gdje i pripadate.Pozdrav iz CRO!

pancevac

pre 15 godina

prosli smo zahvaljujuci domacem terenu i publici...sa ovakvom igrom nema sta da trazimo na sp. sto se tice komentara da reprezentacija treba da igra samo u nisu, slazem se, ove "seljacke" sportove, kao sto su rukomet i fudbal treba igrati u manjim gradovima kao nis ili moje pancevo, ali kosarka i fudbal su za bg i ns. realno. cestitke.

Logoras

pre 15 godina

Covjece kad sam vidio da je Srbija prosla i da dolaze u Hrvatsku nije mi bas drago.Strah me nereda jer se bojim da ce iz Srbije poc navijaci koima je u glavi napravit nered i vikat OVO JE SRBIJA boim se da tu nece ici pravi rukometni navijaci,a znam da nasi huligani u Hrvatskoj samo cekaju dolazak Srba da se tuku.U svakom slucaju dobro dosli u Hrvatsku i nemojte zaboravit novce ostavite ih u Hrvatskoj.POZDRAV

Svajcarac

pre 15 godina

Uf, hteo sam da umrem od nervoze ovde u dalekoj Svajcarskoj dok sam gledao utakmicu...
BRAVO MOMCI! Srpska Dijaspora je svama! Idemo u Zagreb da povratimo srpski rukomet tamo gde mu je mesto: Kod najboljih.....
Ps: Tako me boli sto Srbija ne igra ovde kod mene na evropskom prvenstvu u Fudbalu u Svajcarskoj...vidim sve ove navijace i zao mi je sto mi Srbi blejimo kod kuce...

stefan_x8

pre 15 godina

Dabogda ruka otpala svakom beku, jer nema te sile da ih natera da bace koju na krila!!! Zemljo, otvori se, pa ih sve zajedno sa trenerom progutaj, nemoj samo golmane i Nikčevića! Živ sam se pojeo gledajući poslednjih 10minuta utakmice! Navijači- respect!
Aj srećno dalje...

torca du

pre 15 godina

čestitam na prolazu ali iskreno ako ste jedva dobili Češku teško da če te dobiti nas, njemce, francuze, dance, mađare.Otprilike kvaliteta vašeg rukometa je na kvaliteti naše odbojke,svejedno još jednom čestitke na prolazu,vidimo se u ljepoj našoj u novim dvoranama,adioooooo

mario

pre 15 godina

Bacio sam oko na onu dvoranu iz 18. stoljeca u Nišu sinoc na RTS, i mogu samo reć da je Srbija jako loša momčad, bar sinoć koliko sam gledao, možda ipak je velika važnost utakmice ih kočila. Moraju puno napredovat da bi napravili nešto ozbiljnije u HR, jer ako ne naprave ništa na svjetskom ne mogu ni na europskom, ipak je europsko puno jače od svjetskog.
Na kraju, nadam se da će se lipo provest u kako oni kažu 'lijepoj njihovoj' jer mi ipak nismo kao oni, da su nam onemogućili doc u BG Arenu na 1/4 finale europskog u kosarci...
Toliko od mene, želim vam skupinu u Splitu, Zadru ili Zagrebu da vidim koliko će vas doć.
SRETNO ĐOKOVIĆU DANAS!!!

Markan

pre 15 godina

Svaka cast igracima i strucnom stabu!!!
Svaka cast Nislijama!!! Tako se voli i bodri reprezentacija!!!
p.s. Svaka cast i dusebriznicima i kandidatima za fotelje koji su i u ovom dvomecu prizeljkivali poraz...I sta sad?

el mago

pre 15 godina

Evo...da kazem SRECAN SAM zbog prolaska...mozda sad svi sa cudjenjem citate ovo i mislite se koj li to SRBIN nije...! Al mislim da cemo otici tamo i da ce nas puniti kako ko stigne! Jednostavno imam strah od tog prvenstva! p.s. Svaka cast Nislijama!

Kricke_Nis

pre 15 godina

Upravo sam doso kuci sa utakmice...bilo je ludilo cela hala je podrila reprezentaciju,svaka cast
Ja te volim,ja te volim SRBIJO
Bravo momci idemo u hrvatcku po medalju
pozzz

dule pacov&svabo

pre 15 godina

Cestitke na plasmanu na svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj ali komsije nije vam bas do veselja. Sa ovakvom igrom i kvalitetom igraca nemate sanse da ne izgubite bar 10 razlike od timova poput Hrvatske, Danske i Njemacke.

malosanac

pre 15 godina

Tri minuta pre kraja: Sudije jure igrace po terenu,hvataju ih za rukave da bi ih obavestili da su nesto svirali i da ovi treba da prestanu da se rvu po terenu. U jednom momentu sudija svira(vidi se po gestikulaciji i izbuljenim ocima dok duva),niko uopste i neprimecuje da on postoji i on odustaje od odluke! Igra se nastavlja! Umedjuvremenu delegat ustaje sa mesta i mase sudijama da zaustave igru jer se oglasila sirena. U takvim uslovima je sve moguce! Mozda cak i da fuzbaleri pobede neku velesilu a mozda cak i Azerbejdzan!

Blade Runner

pre 15 godina

Pogledajte sta se veceras radilo u Sarajevu, na mecu BiH - Madjarska...

http://www.youtube.com/watch?v=RybgJ6cLijo

Prosto neverovatno!!!

CROmanjonac

pre 15 godina

Gledao sam jucer malo vasu repku i moram da vam cestitam na borbi. Istina je sto svi kazu da je bilo na silu ali ste barem pokazali da vam je stalo do plasmana na SP u HRVATSKOJ.Jos da su se plasirali i oni bosanci, imali bi regionalno prvenstvo.Sada malo pomladite ekipu,ubrzajte igru i vise tehnike,pa mozete ocekivati i neko iznenadjenje. Cestitke iz Hrvatske! Samo znajte da je prvo mjesto rezervirano za HRVATSKU.

Marko Bg

pre 15 godina

Bravo!!! Vrlo neizvesna utakmica, golmanima svaka cast, maestralne odbrane... treba sad uzivati u lepom trenutku... Jos jednom svaka cast golmanima, igracima i Nislijama... bili su stvarno sjajni...

Danilos

pre 15 godina

Ma mogu oni da imaju i menjac, i volan, i brisach, i kochnice, ali jedno sigurno nemaju, nemaju dushu...kao sto imaju publika i igraci...NO COMMENT

BB

pre 15 godina

Posle toliko vremena i rukometasi su na nekom vecem takmicenju. Utakmica za srcani udar. Sada samo da ne pocnu da isticu "sjajnu" atmosferu i tako te gluposti... U svakoj ekipi i zajednici, uopste, postoji razmirica i prepirki.
Pronalazak nacina da se problemi rese cini tim pobednickim.
BRAVO MOMCI SAMO TAKO NASTAVITE!!!

za bolji rukomet u Srbiji

pre 15 godina

Svako cast navijacima iz Nisa i ljudima iz cele Srbije koji su dosli u Cair da prate i navijaju za nasu reprezentaciju. Iskreno mislim da smo ovu utakmicu dobili na misice i uz veliku pomoc navijaca, interesuje me kad cemo zaigrati Evropski rukomet? Veceras smo igrali sa tri, cetri igraca, tj. sa tri beka i pivotmenom ,ljudi rukomet igra sest igraca i golman nasa kriloa su u svakom pozicionom napadu stajala u uglovima i cekala visak koji je dosao na kraju kad je Nikcevic dao odlucujuci gol sa levog krila. Nije mi jasno da nasi bekovi ne znaju da naprave visak nego na odbranu od 6-0 mi idemo na pivotmena ,ljudi ubise onog Nikolica, stara taktika nasih bekova kad ne znas sta ces sa loptom ti baci pivotu... Ako ovako budemo igrali na svetskom u Hrvatskoj bicemo poslednji! I neki od igraca mi nisu jasni sta rade u reprezentaciji naprimer Bojinovic covek ne zna gde bije sve golove sto je dao dao je na srecu! covek se u trenucima izgubi u sred akcije! zatim ni jedan bek ne zna da naprvi fintu u slabiju srtanu par puta su pokusali i dali golove, imamo fantasticna krila koja igraju po najboljim klubovima mi ih ne koristimo sve sto hocu da kazem jeste da ako mislimo da napravimo dobar rezultat na svetskom prvenstvu mora mnogo da se radi na taktici i usavrsavanju igre i ekipe , jer ovakva igra ne vodi nigde mora se igrati brze da svi igraci ucestvuju u napadu da se vise koriste krila i da ne sutiramo nerezonske suteve sa 10,11 metara kao veceras. Zelim puno srece nasim momcima u Hrvatskoj i bolje dane za nas rukomet!

Vladimir

pre 15 godina

Zaista ne znam sta da kazem, a da mi ne ostane gorak ukus u ustima!
Prvo da cestitam momcima na pobedi!
Jeste da smo pobedili, ali ovo je sve samo nije vrhunski rukomet, jer igramo bez krila, primamo lake golove odmah posle naseg tesko zaradjenog gola, nema vrhunskih poteza...
Najzalosnije je to sto je nas najtrofejniji sport do 90-tih propao, da klinci ne mogu nigde da cuju za rukomet, ni na vestima, ni u novinama, a kamoli da postoji emisija o rukometu...
Sistematski su nam unistili rukumet i klubove po malim sredinama, ovde mislim na sva rukovodstva u zadnjih 15 godina

Makedonijo,Hrvatska stizemo

pre 15 godina

Srbijo,Srbijo suzu sam pustio.
Svaka cast na prolazu igracima,s.stabu i celom savezu na svetsko prvenstvo.Uz hrabru igru i VELICANSTVENU PODRSKU NISKE PUBLIKE rezultat nije mogao da bude drugaciji.Hvala na ovo malo radosti sto nam pruzate kao i rukometasice sa isto sjajnim rezultatima.Voleo bih kada bi se ovako bitni mecevi igrali sto vise van BG. jer su NIS I ZAJECAR POKAZALI STA JE PRAVO NAVIJANJE,PUNE HALE,BEZ INCIDENATA,PODRSKA I PORED LOSEG REZULTATA,ORGANIZACIJA NA VRHUNSKOM NIVOU.NAPRED SRBIJO!!!!

mario

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu.Čestitam na prolazu ali sam iskreno razočaran.Mislio sam da Srbija ima kvalitetu da protivnika razvali,valjda nećete biti samo prolaznici na S.P.Pozdrav iz W.Mostara.

Поносан Србин!

pre 15 godina

Е овако се навија у Нишу!!! Браво ѕа играче што су обезбедили одлазак на СП, надам се добром пласману. Свака част Мераклијама, показали смо какви смо навијачи!!! Добро нам дошли и у будућности у наш Ниш!!! Србиииииијаааааааа!!! Живели!

kemce

pre 15 godina

nemam komentara osim da cestitam igracima a pogotovo navijacima koji su bili fenomenalni. Vidimo da i nis moze da organizuje nesto tako veliko. A sada da pokazemo hrvatima kako se igra rukomet

Mickey Ниш

pre 15 godina

У хали је било као у сауни неких 40 степени и промуко сам скроз. Онај шут на го 8 секунди пре краја је за озбиљну критику али код коцкастих на с.п. ће да деремо све!!!

MM Nish

pre 15 godina

Bogami od silnog navijanja polomio se deo krova:). Sva sreca da niko nije povredjen. I samo jos nesto u vezi hale, klima je katastrofalna,fakticki i ne radi,pogusili smo se. Naravno svaka cast momcima i nama koji smo ostali bez grla:)
JA TE VOLIM, JA TE VOLIM, JA TE VOLIM
SRBIJO!!!

POZDRAV ZA SVE REALNE I DOBRE LJUDE

pre 15 godina

HRVATI Imam samo jedno da kazem:svaka cast svim srbima koji su cestitali komsijama posle one fantasticne pobede nad nemcima mi smo bar dokazali da smo veliki i da znamo da cenimo i postujemo cak i takve pobede jednom recju,dokazali smo da smo pravi ljudi!!! Komentare sam citao cisto da se uverim da iz hrvatske necemo dobiti cestitke na stvarno borbenoj i tekoj utakmici u kojoj smo jurili velikih 5 golova zaostatka,tacnije hteo sam sebi da dokazem da se iz hrvatske nece niko ni javiti jer sam bio ubedjen da i kod njih ima realnih ljudi,bar oni koji su uzivali u lepim komentarima iz srbije posle pobede nad nemcima!! Dobro,svi koji su to vece pisali komsijama sada vide isto kao i ja da samo mi mozemo da se radujemo i tudjem uspehu!! I ja sam pisao i ne kajem se,i na svakoj pobedi cu im opet cestitati,jednostavno tako sam vaspitan! veceras smo mnogo dobili,dokazali smo da i mi mozemo da ginemo za nasu zastavu i zato sve cestitke,vratili smo nas rukomet gde mu je mesto i pokazali smo da smo bez obzira na sve jaka ekipa,mozda ne za najvisi plasman ali sa ovakvim pristupom nece nikom biti lako protiv nas!! Samo jos nesto,zeleo bi da pohvalim i da se od srca zahvalim GOGI iz HR,ARMADA,GLORY!! Ima ljudi koji znaju da cene i da uzvrate istom merom,svaka vam cast!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Naravno da je publika u NISU , ZAJECARU , KRAGUJEVCU , NOVOM SADU itd. zeljna sporta. Nije fer da se uvek igra pred beogradskim navijacima. Videli ste da je navijanje bilo predivno.Cini mi se da je publici u Beogradu postalo dosadno , izgledaju ustogljeno, ne navijaju kao pre , mnogo mi lice na zapadnjake. Ne potcenjujem Beograd , naravno da treba velike i znacajne tekme igrati u Beogradu ali gore navedeni gradovi zasluzuju isto. Nije Beograd Srbija. Sta moze da se desi ako ovi gradovi organizuju utakmice : pune tribine , odlicni rezultati , SRBIJA uvek favorit , nema bruke i sramote , ozdravljenje sporta i sportskog duha. Pozdrav iz NIS(A).

hrvatska srpkinja

pre 15 godina

samo da ne bude nereda...ništa me drugo ne zanima...i samo još nešto...sretno srbima...al hrvatska osvaja prvenstvo...ako budu u zadru igrali pogotovo...igraj samooo....
pozdrav veliki svima

neno

pre 15 godina

BRAVO DIMITRIJE, bRAVO IVANE, bRAVO CVETKOVICU I NARAVNO JEDINOM PRAVOM KAPITENU SRBIJE mLADENU BOJINOVICU! Samo ovako nastavite pa da u januaru iduce godine se vidimo ispred Skupstine! sRBIJA SAMPION! Pozdrav iz Republike Srpske

marko-sombor

pre 15 godina

@ Logoras

Da sada ce doci nekulturni Srbi!!!
Sorry, ali gore su nasi prolazili kod vas nego vi kod nas!!!
Ne bi bio prvi put da dobijemo po nosu od vas!!
Aj mi smo stoka, to je vec poznato…
Ali kako to da vi volite da se bijete, a kao tako ste fini??? I mogu vas isprovocirati primitivni Srbi?

A za sve ostale, zasto ocekujete neke posebne cestitke iz ex-YU???
Budite svesni da nas niko ne voli izuzev Makedonije i mozda Slovenije.
Evo iz Hrvatske ima jos relanih komentara za razliku od BiH, kojima je Srbija izgleda nocna i dnevna mora.

Ivan

pre 15 godina

Pozdrav komšije i čestitamo na pobijedi! Dobro došli ste u Hrvatsku, i nadam se samo da neće biti nikakvih problema i da će sve biti u znaku sporta. Za dobro i vas, a i nas bolje da "zločesti" navijači ne dolaze i ne kvare atmosferu ako već ne znaju navijati kako to spada jednom navijaču svoje zemlje. Još jednom, svi ljudi dobre volje i želje za bodrenjem svoje zemlje are welcome to Croatia!

Domagoj

pre 15 godina

Čestitam susjedi, definitivno vas nećemo dočekati kako ste vi našu košarkašku reprezentaciju dočekali u BG-u, to je bilo sramotno, srpska publika koja bi trebala prepoznati dobru košarku je svom dušom navijala protiv darovitijeg tima samo zato da ne slušaju Lijepu našu u slučaju da smo postali prvaci, tada sam zadnji put plakao nakon nekog sportskog poraza. Jedna košarkaška nacija poput Srbije jednostavno si nije smjela dopustiti da 15 000 ljudi zviždi timu koji je uvjerljivo igrao najatraktivniju i najpotentniju košarku na tom natjecanju, shvatio bi da je bilo radikalnih grupa ili pojedinaca ali cijela arena...Kak bi vi rekli, prosto neverovatno.

Ivana GM

pre 15 godina

Svaka cast rukometasima na ostvarenom plasmanu na Svetsko prvenstvo a,bogami svaka cast i publici .....kad bolje razmislim selim se ja u Nis :-):-):-)
Pozdrav za FENOMENALNU Nisku publiku iz Gornjeg Milanovca!

dragan

pre 15 godina

Bravo momci!!!Cesi nisu nimalo naivna ekipa a -5 se stiglo.Bravo za Cveleta i sada treba sav rukometni svet u Srbiji da ga podrzi(sto dosad nije bio slucaj).U Hrvatskoj mozemo do medalje.
@hoho pozdrav od ,nekad vaseg, odlicnog poznavaoca rukometa i vasih rukometasa.Vidimo se u Osjeku.

kaciga

pre 15 godina

Za zalaganje,za trud,za zelju kapa dole ali realno slabo je ovo za neke vrhunske rezultate,prakticno smo ih na silu dobili zahvaljujuci sjajnoj publici.Nadam se da ce povratak Nenadica nesto da popravi ali realno mi smo jedna osrednja evropska ekipa cime naravno ne treba da se zadovoljavamo.
Sve najbolje na svetskom prvenstvu,konacno da docekamo nase rukometase na nekom velikom takmicenju i naravno sve cestitke nislijama.

Nislija... direktno ukljucenje iz fotelje...

pre 15 godina

Toooooooooo! Srce mi je lupalo zestoko, ali laknulo mi je... Sve pohvale dvojcu golmana, Nikic respect, Nenadica da regrutujete za SP, onaj kosati-procelavi da dobije malo manju minutazu, a onom pomocnom treneru (valjda se zvase Ilic) da prvo neko kaze kvalifikacije za koje takmicenje se igra pa da njegovo prisustvo uopste dobije neki znacaj. Zivela Srbija, ziveo Nis!

bane

pre 15 godina

Svaka čast našim rukometašima!A sad u Hrvatsku po medalju pa da nam Hrvati čestitaju kao što smo mi njima prije neki dan!Ja sam iz Bosne i večeras je BiH igrala protiv Mađarske sudili su Islanđani i tako pokrali Bosnu da je to smiješno!Ja sam Srbin,navijam za Srbiju,ali ovo što su islanđani uradili Bosni je NEČUVENO!Samo se nadam se da će da će sutra Makedonci izbaciti Island.Biće valjda dovoljno imaju +8 iz prve tekme!

BALKANE,BALKANE,BALKANE MOJ...

ZA SILAN BALKAN!

Acooo

pre 15 godina

Cestitam Srbiji i Nisu na velikoj pobedi i napokon da odemo na neko takmicenje i u rukometu!!! Nadam se da mozemo nekog iznenaditi u Hrvatskoj!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Ljudi sad sam stigao iz dvorane, ludnica bila, jesmo prosli, bravo majstori. Ovo je bilo na srce, ali ima nesto sto me brine, sigurno smo 15 golova primili na brzi centar, pa u savremenom rukometu nema vise po 3 i vise izmena napad -odbrana, to vreme je proslo, dok se nasi postave u odbranu mi primimo gol za 3 sekunde a teskom mukom ih postizemo. E da i odnosi Bojinovic, Stojanovic izgleda da nisu na potrebnom nivou, Aca se buni sto mu Dugi ne daje dovoljno lopti, to je cela dvorana videla.
Bez obzira na sve ova ekipa ima perspektivu, sve borac do borca, samo da se izbalansira dobro, Cvetkovic je na dobrom putu.
Pitam se samo zasto na fudbalskimutakmicama reprezentacije nije nikada ovakva atmosfera. Zadnju utakmicu kao domacini van Beograda smo odigrali u Krusevcu 2002

brane

pre 15 godina

ODUSEVLJEN sam atmosverom u Nisu.Posle ove utakmice i prosle nedelje kada su zene igrale u Zajecaru svima je jasno da nije samo Beograd Srbija.Da su i u fudbalskom savezu razmisljali da igraju negde u unutrasnjosti uz naravno malu adaptaciju nekih stadiona nebi se desilo onih sramnih 7000 gledalaca u gotovo odlucujucoj tekmi protiv Finske.A i delovalo bi relaksirajuce jer nebi morali da slusamo ona glupa prepucavanja izmedju delija i grobara umesto da svi navijamo za SRBIJU.

mijat

pre 15 godina

Pobedila je publika.Nikad vise pred publikom u razmazenom Beogradu.da je pameti utakmice reprezentacije u svim sportovima treba da se odrzavaju u nisu,kraujevcu,novom sadu,cak i fudbalske sa manjim reprezentacijama. U Beogradu ce za utakmicu sa Farskim ostrvima doci najvise 1000 ljudi a u Nisu ili Kragujevcu bi bio pun stadion.. zivi ili pa videli..jos jednom svaka cast za publiku i grad Nis

gogi

pre 15 godina

ISKRENE cestitke na plasmanu i ako moze sa vama u finalu(al nasa pobjeda pa ipak smo domacini). Pozdrav svim pravim sportskim navijacima..........

Crvenka u Parizu

pre 15 godina

Diiiiimiiiiiiiiiiiiitriiiiiijoooooo sineeeeeeeeeeeeee Mitreeee... + Crvenka se vraca u super ligu - lepe vesti za ljubitelje rukometa

Ali i dalje igramo rukomet od pre 10 godina, sporo, staticno, bez ideje... da je srece Cesi bi dobijali po 10 golova razlike ali ajd da vidimo sta ce biti u CRO.

Sreca je pa cemo ucestvovati...

Allez la Serbie

mmarko28

pre 15 godina

@Aleksandar - fudbal se ne igra van Beograda jer ne postoji nijedan stadion na kome se moze igrati cak ni kup UEFA a kamoli reprezentativne utakmice.
Sto se tice utakmice svaka cast momcima za borbenost i srce. Dimitrije Pejanovic je car na golu. Ipak, ne mogu da se otmem utisku da ovoj ekipi fali jedan kvalitetan srednji bek,mnogo lose igraju Andjelkovic,Bojinovic,Sesum i Vuckovic na toj poziciji. NAVIJACIMA SVAKA CAST!!!
IGRACIMA PUNO SRECE U HRVATSKOJ!!!

AleksandarNS

pre 15 godina

Ja predlažem da se u budućnosti utakmice nacionalnih selekcija igraju u svim gradovima u zemlji osim u BG-u i NS-u.Evo i zašto.Pogledajte samo prošli vikend i meč naše ženske rukometne selekcije.Pa u Zaječaru dvorana može da primi najviše 3.500 ljudi,a atmosfera je bila kao da je bio pun stadion Crvene Zvezde.Mislite da bi tako bilo recimo u NS-u ( Ja sam iz Novog Sada pa znam šta pričam).Tako bi trebalo da bude uvek.A pogotovo mislim da bi to trebalo da bude ključni momenat za naš fudbal ( EP je u toku pa je to aktuekno). Sećam se kada je naša fudbalska reprezentacija išla na SP u Nemačkoj pre dve godine,pa je poslednji trening meč bila utakmica sa Sentom povodom 100 godina FK iz tog mesta.Ljudi na treningu je bilo 7.000 ljudi!! NA TRENINGU!! Šta bi tek bilo da je bila prava tekma? Znači..recept..provincija...Kruševac..Kraljevo..Kragujevac..Užice..Niš..Zaječar..Eto atmosfere..eto i rezultata..a reprezentaciji je uostalom samo to i potrebno.

сам против свих

pre 15 godina

Има ли шансе да се Владица Стојановић врати у репрезентацију?То би свакако било појачање за првенство.Може ли Јовица помирити све посвађане?

PMF Podgorica - PRIMATIJADA FORVER!!!

pre 15 godina

Gledao sam samo zadnjih 10 minuta utakmice, atmosfera je bila fenomenalna... Ali kao ex ili tacnije zauvijek PMF-ovca posebno me je odusevo trasparent PMF NIS!!! Jos kad sam cuo nasu (varvarsku) pjesmu 20 godina, stvarno neopisivo... Svaka cast!!!

MakiSD

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako nervirao za rukomet!!!
Svaka cast Nislijama za atmosferu i svim igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri. Ova je veliki uspeh za srpski rukomet. Idemo u Hrvatsku da napravimo iznenedjenje, jer mi to i mozemo sa ovim timom!!!!!!

maxi

pre 15 godina

prvo želim čestitat srbima kvalifikacije na SP u HR. evo čitajuć vaše komentare pozitivno sam iznenađen komentarima,bez extremnog nacionalizma, moram se osvrnuti na par komentara mislim od ovog andrije koji kaže "kako dolazi ionako na svoj teritorij",mislim da upravo takvima kao ti uopće ne bi trebao bit dozvoljen ulaz u hrvatsku,a iako bude vidjet ćeš kako ćeš proć. inače nemam ništa protiv normalnih ljudi koji dođu normalno navijat za svoju državu,i volio bih da ne bude nikakvih nereda(mislim da ih neće ni biti) i još da se osvrnem na jednoga što je rekao kako hrvati neće da čestitaju kao što ste vi čestitali nama na uspjehu protiv njemačke.mislim da nije korektna usporedba pobjede na EP u nogometu(koji prati čitava europa u živo) i pobjede u kvalifikacijama za EP u rukometu,koju možeš nać na 500 i nekoj str. ttxta,mislim da je zlonamjerna kritika. evo ja pročitao da ste se kvalificirali pa čestitam.pozdrav

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Veliki uspeh. Ali? Liga nam je slaba. Od talentovane generace omladinaca tu je samo Sesum.Gde je Petar Nenadic?Kao povredjen ili nesto drugo.Puljezevic, Sterbik uzeli druga drzavljanstva i igraju za Madjare i Spance. Nece li se todogoditi i sa Nenadicem i ostalim talentovanim igracima. Rukovodstvo RS slabo radi.Ne stvara pull gde bi se sakupljao novac da se ti igracizadrze. Zenska rukometna reprezentacija 5 ili 6 igracica otislo da igra za Crnu Goru na celu sa Biljanom Popovic

dr Igy

pre 15 godina

Vec smo polako poceli da gubimo iz sjecanja sliku nase muske rukometne reprezentacije na nekom velikom takmicenju a tek prizore dobre igre ili osvajanja medalja … . No, cudo se dogodilo, obezbjedili smo plasman na naredno Svjetsko rukometno prvenstvo.
Ako bitno ne popravimo disciplinu u igri, tecniji kontranapad, bolju realizaciju sa krila, krace slavlje pogodaka i brzo vracanje u odbranu ... , bojim se da cemo se lose provesti u komsiluku.
Cestitke iz Republike Srpske

ipak pesimista

pre 15 godina

Bravo za prolaz!
Ali...
Kvalitet rukometa je bio na nivou trece evropske lige...
Sa ovakvom igrom bicemo topovska hrana velikim silama.
I dokle ce se svi loziti na neke publike, navijanja i ostalo...
Zar je moguce da ne mozemo da razmenimo misljenja o samoj utakmici, taktici, igracima?!
A da ne pricam o elementarnom nepoznavanju rukometa komentatora i pomocnog trenera koji ne zna na koje takmicenje mu se ekipa plasirala?!
Sve u svemu, jako srecno smo prosli, bez ijednog izgradjenog napada, oslanjajuci se na golmana, kontru i pojedinacne suteve, a pritom smo primili 15 golova na brzi centar...
Mora puno da se radi i promeni do Hrvatske inace bicemo oko 10-og mesta.

radoznalac

pre 15 godina

Zanima me samo jedno: Makedonci, ako čitate ovo, recite mi kojoj ste bivšoj jugoslovenskoj republici najviše naklonjeni? Da li možemo da se oslonimo na vas, ako nam nekada zatrebadne pomoć u navijanju?

jovan

pre 15 godina

slusajte me sad! fala bogu da smo prosli, ali bruka nam ne gine u hrvatsku! da nije ovih golmana mi bismo izgubili 100%. ja sam srbin iz cg i mogu da vam rechem (navijam za srbiju prije cg) da je cg 50 puta bolja od srbije i pola reprezentacija sto ce se plasirat ali su ih sudije pokrale. onakvom igrom srbija ce samo da bude ucesnik na sp i nedaj Boze da se sastanemo sa hrvatskom jer ce nas nagrdit! pozdrav iz pg

herc

pre 15 godina

Čestitam na pobjedi i uspješnim kvalifikacijama, nisam gledao ovu utakmicu al ruku na srce nemate neku extra kvalitetu u rukometu i mislim da je plasman maximum (ili je na pomolu nova sila kao što je Hrvatska danas, sjetimo se kako je Hrvatska otišla na SP 2003 u Portugal bila autsajder i osvojila ga...)

Vesna

pre 15 godina

Cestitam nasim momcima na plasmanu, od srca sam navijala za njih,ali sa ovakvom igrom realno oni nemaju neke velike sanse!Trenirala sam rukomet 4 godine pa bi se moglo reci da ipak imam pojma i ne pisem ovo tek tako.Uopste nema saradnje izmedju bekova i krila,sto je zaista uzasno,a u napadu takodje kao da nemaju resenja i ne izgradjuju sebi pozicije za sut,vec se raspucavaju sa 10-11 metara u stilu Perunicica!To se radi samo ako si zaista siguran u svoj sut,u suprotnom osnovni zadatak bekova je da kreiraju igru i fintama pokusaju da izbace protivnicke igrace i stvore visak.Ja sam videla samo jednu naravno uspelu fintu Andjelkovica i to je bilo to!Selektor mora bolje d aih pripremi,a igraci da vise rade na sebi!Sto se tice komsija Hrvata, hvala na cestitkama,iskreno ne mogu da se setim da li je zaista hrvatska kosarkaska repka bila toliko lose ispracena ovde kod nas,znam samo da sam sigurna da su bili pokradeni od sudija na poslednjem mecu i to toliko da sam se cak i ja malo iznervirala!Eto to sam upamtila!Pozdrav svim dobrim ljudima sa obe strane Drine!

dac,Skopje,Makedonija

pre 15 godina

Makedonija se plasirala za Svetsko Prvenstvo u Hrvatskoj 2009. Radoznalac, Makedonci navijaju samo za lepu svoju-Makedoniju, ne mrzimo nikoga, nismo ka nekoga posebno naklonjeni, volimo samo svoje... Napred Makedonija, puno uspeha na SP. Idemo odavde za Hrvatsku, u velikom broju... pozz svima

Милорад Вулетић

pre 15 godina

Е, скоро се нисам овако тресао! Нисам неки познавалац рукомета али ме радује да су се момци овако борили за себе, народ и земљу! Напокон првенство у некој земљи за коју нам не треба виза. Једино ако нам је не уведу до јануара да не можемо ни тамо да одемо!

simke

pre 15 godina

Nikada se u zivotu ovako nisam nervirao.Svaka cast svima a posebno golmanima koji su bili fenomenalni.Atmosfera je bila odlicna i uz malo srece eto nas u Hrvatskoj.Hvala ti boze!!!!

srbija

pre 15 godina

ja bih rekao Nikcevic i Pejanovic su nas odveli na svetsko u Hrvatsku! Pejanovic je pokazao da Srbija ima jos dobrih golmana koji su spremni izgarati za nacionalni tim! Nikcevic fantastican, bez greske! Bojinovic odlican veceras! Svi igraci su se svim srcem borili za ovaj ZASLUZENI rezultat! Nislije - najbolji ste!

Vladan

pre 15 godina

Jos jednom smo pokazali velicinu Nisa.Najnavijackijeg grada u Srbiji.Tako je Pejanovicu pred nama veceras niste mogli da izgubite,to sigurno.
I kako se ono pevalo:
SVE NAM UZESTE,SVE NAM UZESTE
ZEMLJE PROKLETE,ZEMLJE PROKLETE

Alec

pre 15 godina

Bilo je pakleno!!!!Strasna atmosfera!!Prepuna hala navijaca pomogla je nasima da ostvare plasman u Hrvatsku..Prelepo...Treba se doziveti!!!

Svaka cast nasim rukometasima!!!!

pre 15 godina

Eeeee da ovakvo srce ima nasa fudbalska reprezentacija,gde bi nam bio kraj!!!! Fudbaleri ovih dana imate veliki izbor na TV-u, sedite pored malih ekrana i ucite kako se pravi sportisti i prave PATRIOTE bore za svoju zemlju!!!

zoran

pre 15 godina

Pobedili smo,kako zaista neznam.Ovo je ipak malo cudo ali najvaznija stvar jeste kvalifikacija.Bravo nasim rukometasima za lavovsku borbu

Trener

pre 15 godina

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ISKRENO NISAM VEROVAO. Volim rukomet i raduje me sto nece proci jos jedno prventsvo bez nas. Tvrdim da imamo igrace i da samo fali ono sto je uvek nedostajalo srpskom rukometu, dobra atmosfera. Najlepsa sportska vest dana.

СРБИЈА МОЈА ОТАЏБИНА

pre 15 godina

БРАВО
БРАВО
БРАВО

Верујем да је ово прекретница, и да српски рукомет креће стрим стазама, стазама ка новим успесима!

ПС. Онај коментатор Предраг(ајмо Миливоје) Страјнић као да се из петних жила трудио да унесе нервозу међу нама! Невероватно колико је човек песимистички базиран на коментарисање, колико пута је само "навлачио" на Чехе, а о малерисању (вероватно несвесном) да не говорим. Шта тек да кажем за "стручног" консултанта Недељка Ковињала?! Па зар међу милион врхунских бивших наших рукометаша они нису могли да пронађу једног писменог за стручне консултације??? Невероватан је РТС и сви људи у њему... Али ајде, нека сева
СРБИЈА
СРБИЈА
СРБИЈА

milan

pre 15 godina

SVAKA CAST MOMCIMA....
bio sam na utakmici atmosfera je bila fenomenalna. grlo me boli od navijanja ali oduzili su se na pravi nacin.. valjda ce sad i druge reprezentacije doci u nis da im se posreci u ovakvom ambijentu..Nis i ostali gradovi to zasluzuju.. preko 7000 hiljda je bilo ..pozz

Hiseta

pre 15 godina

Mogu samo reci bravo kraljevi, svaka cast!!!!!!! Jedva cekam Hrvatsku...
Poslije onog kiksa protiv Islanda vrijeme je bilo i da nasem rukometu krene uzlaznom putanjom...
Mislim da ova ekipa moze puno, puno vise. To su sve momci koji mogu uz pravo vodjstvo sa klupe i tribina da pokazu jos vise...
Ja sam sigurno u Hrvatskoj da ih podrzim, BRAVO MOMCI! SRBIJA

misa

pre 15 godina

Zaista fantastican mec i fantastican Pejanovic.Mislio sam da ne mozemo da dobijemo Cehe upravo zbog slabih golmana ali su me oni na najbolji nacin demantovali.Sve cestitke i Stanicu na njegovim odbranama i on je bio sjajan.Nis je zaista rukometni grad i pokazao je da ima najbolju publiku u Srbiji sto se reprezentativnog navijanja tice.Nasa reprezentacija je zaista odlicna i misim da u Hrvatsku nece putovati samo da bi ucestvovali.Naravno da je prvo mesto rezervisano za Hrvate i da ima jos cetiri pet kvalitetnijih reprezentacija ali mislim da niko nece nase dobiti lako.Bitno je da imamo za koga da navijamo u Hrvatskoj.

Silja

pre 15 godina

O ovome vam pricam vec 2-3 godine
Ljudi u centralnoj Srbiji su zeljni ovakvih utakmica
Isto tako mislim i za fudbal.
A ne sve tekme se igraju u Beogradu stvarno je BEDNO I ZALOSNO PA NIJE BG SRBIJA.
Sve u svemu atmosfera extra,tekma ono slabiji kvalitet ali vazna je pobeda.

victory

pre 15 godina

Svaka cast na poslednjoj odbrani Pejanovica ali ceo tim je odigrao muski,hrabro bez straha.Od Kojica koji je ginuo u odbrani, preko Nikcevica koji je resetao iz kontri,preko Bojinovica koji je dizao publiku na noge za vecu podrsku,do Stanica i Pejanovica koji su bili nesavladivi.A,NISLIJAMA SVAKA CAST.ONAKVO NAVIJANJE,ZA PAMCENJE I NAUK DRUGIMA.

vlada nis

pre 15 godina

Bio sam u hali i nije moglo da se dise, i celu utakmicu sam prestojao i pevao, ode grlo ali nema veze vratili su nam igraci prolazom na svetsko. Jedva cekam odbojku pa da jos jednom nislije pokazu kakvi su navijaci. pozzz

branko

pre 15 godina

Искрено се радујем успесима обе наше селекције. Очигледно је да у овим бараж утакмицама више од свега осталог одлучује детаљ где се игра реванш утакмица и то се не односи само на нас.

Milos Gvozdenovic Srbin

pre 15 godina

Sjajna publika,sjajni rukometasi,sjajna pobeda!!!!Vracamo se u elitu na velika vrata.Valjda ce biti medalja na Svetskom prvenstvu ako Bog da!!!Svaki Srbin je uz vas ,nase reprezentativce,koji su odigrali odlicno u ovako teskom trenutku za nas sport i nasu zemlju.Odigrali ste kako dolikuje Srbima!!!!Svaka cast!!!

nnidza

pre 15 godina

E i da mi vidimo jednom neko prvenstvo...

U svakom slucaju CESTITKE momcima dobro su se borili, ali sa ovakvom igrom tesko da mozemo ista vise od odlaska na EP ili SP. Nadam se da ce mnogo toga da se popravi u igri.

ana

pre 15 godina

Boze, hvala ti! Nislije, takodje! Znala sam da prolazimo, verovala u ove momke. Sjajni su! Najbolji! Cuce se jos za njih. I muska i zenska reprezentacija na veliko takmicenju! Pa, to mozemo samo mi.

Aleksandar Kostic

pre 15 godina

Kao i obicno kad igraju rukometasi to je za nervno slom :):)!!Svaka cast publici i igracima na zalaganju moraju da poprave preciznost u napadu!
Idemo u Hrvatsku da pravimo iznenadjenje!!!!!!!

Johny - Nis

pre 15 godina

Svaka cast svim gledaocima koji su bili u hali. Svake godine idem na utakmice reprezentacije, ali ovakva atmosfera jos nije bila napravljena. Mec jeste bio za infarkt ali bolje i tako nego da nismo ni prosli. Mislim da je ovo prava uvertira za odbojkasku svetsku ligu.
Nislije svaka cast! Pokazali smo kako se navija!

aleksandar

pre 15 godina

Bravo za neverovatnu pozrtvovanost svih momaka, pre svega golmana ali bravo pre svega za fenomenalnu nisku publiku. neverovatno je da grad Nis nema cak ni drugoligasa u fudbalu a da se rukometna ikona grada (RK Zeleznicar) nalazi u Drugoj ligi.Predstoji nam dug rad i pripreme za SP u Hrvatskoj jer bas pred "komsijama" moramo da pokazemo ko smo i sta smo.u savremenom rukometu se igra sa svih pozicija (a kod nas samo sa bekovskih), neverovatno brzo i bez nepotrebnih izmena. U sustini mi smo Cehe pobedili bez krilnih igraca, ako izuzmemo kontra napade. No vazno je da smo nakon duzeg vremena na velikom takmicenju.
Pozdrav iz Montreala

verni do groba

pre 15 godina

Velika pobeda koja vraca SRBIJU na svetsku scenu,mada je ovo prvo ucesce na VT od nezavisnosti.Bila je to treca sreca i to zasluzeno.Igraci su dali sve od sebe i pokazali da su slozna druzina.Hvala na pobedi i naravno NEVEROVATNOJ NISKOJ PUBLICI KOJA IH JE BODRILA DO KRAJA.

MiKi

pre 15 godina

Bio sam da gledam i upravo sam stigao kuci.. Fantastican mec... ali za 100 kinti si imao i dzabe saunu. 40 stepeni je bilo u "cairu". Pored igraca i nislije(navijaci) su bili super.. JA TE VOOLIM, JA TE VOOLIM, JA TE VOOLIM SRBIJO!!! Veliki uspeh i sve cestitke nasim igracima... Pozz svima

marko-sombor

pre 15 godina

kao prvo hvala dragim Nislijama na navijanju!!!
Tako se bodri Srbija

Naravno hvala i nasim momcima koji su se zaista borili.

Sto se tice SP bitno je da smo se plasirali, mislim da smo ekipa koja moze da iznenadi nekoga favorita... ali medalje je u ovome momentu previse za Srbiju.

pa kada su se Hrvati vec naostrili sto da bas njih ne iznenadimo :-)))

a gde su komentari iz Crne Gore??????????
kako mi samo nedostaju :-))

Milan Nis

pre 15 godina

Ljudi pa ovo je neverovatno. Sa utakmice dolazim skroz sam promukao nemogu vise da govorim. Nis je jos jednom dokazao da zasluzuje sto vise manifestacija ovo u Beogradu nikada nije nitice da bude.

Muzicar

pre 15 godina

Nisu mogli nasi rulometasi koji su prosto izgarali na terenu,bez za infarktda odigraju utakmicu.bravo momci bravo strucni stab,BRAVO PUBLIKO ZA VAS OCENA10+.Muzicar

Fantasticno

pre 15 godina

Veliki uspeh.Sve cestitke momcima,strucnom stabu i fantasticnoj niskoj publici.Mislim da neki podcenjuju kvalitet Ceha,koji uopste nisu naivna ekipa i imaju igrace koji su neko i nesto u evropskom rukometu.
Naravno,ima puno prostora da napredujemo i da ispravljamo greske,ali mnogi zaboravljaju cinjenicu da je ovo mlada i tek u stvaranju reprezentacija koji ce svoj maksimum dosegnuti mozda tek za olimpijadu u Londonu.Takodje ne treba zaboraviti da smo oba meca igrali i oslabljeni bez nekoliko vaznih igraca i to jos vise uvecava nas uspeh.Ocekujem da golmanska linija bude jos pojacana povratkom Sarica,da se i Rajkovic i Nenadic oporave,ali i da se jos poneki talentovani klinac pridoda ekipi.Naravno,na kraju nikako ne treba zaboraviti zasluge velikog trenerskog maga Jovice Cvetkovica koji je stvorio ovu ekipu.Treba da dati puno podrsku da radi u naredne 4 godine.Mogu ovi momci itekako mnogo.

Vucko

pre 15 godina

Ponosan sam sto sam Nislija, ponosan sam sto sam Srbin, ponosan sam sto sam bodrio velikog patriotu Mladena Dugog Bojinovica i ostale momke u grotlu Caira! SRBIJA, SRBIJA!!!

Nišlije - ponos Srbije!

pre 15 godina

Jovica Cvetković što je obećao to je i ispunio. Gosn selektore šta nam je dalje činiti?


Za ozdravljenje srpskog rukometa!

Veseli

pre 15 godina

Kako sam se samo nervirao a na kraju skako kao malo dete. Imajući u vidu gde smo bili u rukometu do pre par godina i činjenicu da nas isto toliko nije bilo na velikim takmičenjima, presećan sam. Hvala vam momci na radosti koju ste mi priuštili.

NS L>\.i.m.a.n

pre 15 godina

Ovako,prvo svaka cast ovoj nasoj reprezentaciji.Konacno da nas obraduju.Vazno je da smo se plasirali a kako prodju,neka prodju.Svaka cast ovim ok hrvatskim komentarima,mi i nemamo neke sanse ali kako neko je rekao imamo za koga da navijamo.Nislije,kragujevcani,zajecarci,od subotice do bujanovca,organizuj te se na put za hrvatsku.bicemo im potrebni.Konacno nam ne trebaju vize,pa pokazimo se ko smo i sta smo.Srbi on the tour again

andrija - nis

pre 15 godina

Sine ne vredjaj"provinciju".Moze drzava da rekonstruise stadione u Nisu Subotici Uzicu i svim vecim gradovima.Ali nece jer pare moraju da ostanu u Bg-u.Uostalom bio sam na utakmicama reprezentacije na marakani i video da je tamo najmanje vas iz Bg-a a najvise nas iz"provincije"i Republike Srpske.Pozdrav za R.S.

The_Johnny

pre 15 godina

"Konferencija za novinare u hali Cair,prekinuta je nakon informacije da se u hali nalazi bomba" objavila je jedna novinarska kuca!!!zna li neko nesto o tome?

aleksandar

pre 15 godina

jos jednom cestitke za plasman na SP. zaboravih da kazem da je ovo prvo prvenstvo u istoriji srpskog rukometa na kome cemo nastupati pod imenom Srbija. Sto se tice prozivki da tzv. seljacke sportove treba igrati u provinciji a fudbal i kosarku u beogradu, e pa draga "vlastelo" beogradska
zato su nam EP i SP u fudbalu i kosarci misaona imenica. a to sto nemamo stadione ni sportske dvorane , pa to je zato sto su sva ulaganja u Beograd i u dupe istih. da mogu (a nikada nece moci) oni bi i Kopaonik, i Exit, i Gucu...sve nabili sebi pod nos. pa zato nije ni cudo sto reprezentaciju u Beogradu prati nekoliko stotina naspram nekoliko provinciskih hiljada.

Luky Dubrovnik

pre 15 godina

Svaka čast ... Pobjeda vrijedna svakog divljenja ... Izgaranje i trud nevjerovatnih razmjera ... Moram priznati da sam navijao za vas kao da sam Srbin

Filip

pre 15 godina

Ovakvo navijanje jedino moze biti bolje u Pioniru kada igra PARTIZAN u Evroligi,bravo momci svaka cast.
Ziveo NIS i PARTIZAN.
MNOGO SMO JAKI.

Zox

pre 15 godina

Atmosfera u Nisu kao i uvek VRHUNSKA

Podsetilo me na mec u kome je Naisa stigla prednost Rumunki od devet golova razlike u prethodnoj utakmici i osvojila evropski kup.

Neverovatno je to da je upravo PUBLIKA ta koja da krila igracima

SVAKA CAST, momci

marko

pre 15 godina

Cestitam Srbiji na izborenom sudjelovanju na Svjetskom rukometnom prvenstvu..Srbi su sportska nacija i preko sporta se trebamo druziti, natjecati..nadam se kako nece biti problema s navijacima

B

pre 15 godina

Svaka čast rukometašima, svaka čast Nišlijama! Srbija odavno nije u Beogradu, tamo su navijači ekstra ali samo kad su njihovi klubovi u pitanju... Nadam se da će u budućnosti sve naše reprezentacije igrati van BG-a!

P.S. Hvala svim Hrvatima koji su se javili i čestitali, čak i oni koji to nisu uradili su poslali samo zdrave i normalne navijačke komentare! Tako bi i mi trebalo da radimo!

Dusko Presic, Doboj RS

pre 15 godina

Ovaj mec je dobila odbrana. Igrali smo granitnu odbranu, Kojic je odkidao, ostali takodje, a na kraju Pejanovic kao lud. Tako se sada igra rukomet, sjetite se Francuza, a i Hrvati ne igraju losiju odbranu.... Jos samo da se Nenadic vrati i bice extra...

josipli

pre 15 godina

HRVATI … Imam samo jedno da kazem:svaka cast svim srbima koji su cestitali komsijama posle one fantasticne pobede nad nemcima mi smo bar dokazali da smo veliki i da znamo da cenimo i postujemo cak i takve pobede jednom recju,dokazali smo da smo pravi ljudi!!! Komentare sam citao cisto da se uverim da iz hrvatske necemo dobiti cestitke na stvarno borbenoj i tekoj utakmici u kojoj smo jurili velikih 5 golova zaostatka,tacnije hteo sam sebi da dokazem da se iz hrvatske nece niko ni javiti jer sam bio ubedjen da i kod njih ima realnih ljudi,bar oni koji su uzivali u lepim komentarima iz srbije posle pobede nad nemcima!! Dobro,svi koji su to vece pisali komsijama sada vide isto kao i ja da samo mi mozemo da se radujemo i tudjem uspehu!! I ja sam pisao i ne kajem se,i na svakoj pobedi cu im opet cestitati,jednostavno tako sam vaspitan! veceras smo mnogo dobili,dokazali smo da i mi mozemo da ginemo za nasu zastavu i zato sve cestitke,vratili smo nas rukomet gde mu je mesto i pokazali smo da smo bez obzira na sve jaka ekipa,mozda ne za najvisi plasman ali sa ovakvim pristupom nece nikom biti lako protiv nas!! Samo jos nesto,zeleo bi da pohvalim i da se od srca zahvalim GOGI iz HR,ARMADA,GLORY!! Ima ljudi koji znaju da cene i da uzvrate istom merom,svaka vam cast!!!
(POZDRAV ZA SVE REALNE I DOBRE LJUDE, 15. jun 2008 01:33)

problem je što veliki dio Hrvata nije imo priliku i uopće nije znao da se igraju te kvalifikacije, ipak nam nisu u središtu zanimanja sad, inače čestitam na prolazu jer mi smo se sa tim česima dosta napucavali zadnjih godina ali smo ih uredno tukli, jicha i filip su vrhunski igrači, inače šteta za Bosnu, neće ih te kvle ni u jednom sportu

hr mornar

pre 15 godina

srbi... dobro nam dosli i drago mi je da ste se malo probudili i u kolektivnim sportovima. povedite sto vise vasih prelijepih navijacica. kod nas ima jako puno nezenja...
sifra: dok ja lovim ribu, ti mi samo skuhaj pastatutu.
POZZ

kecman

pre 15 godina

Čestitam našoj reprezentaciji! Navijanje u Nišu je bilo ekstra...svaka čast svima što su bili u sali...

imam jedno pitanje:
u kojem klubu brani Pejanović?

Skoplje MKD

pre 15 godina

Ispali Slovenci i crnogorci, pa naravno da ce ispasti, zasto su se razdvajali od Juge bili bi poznatiji, sada Slovenci mogu da igraju u sastavu rukometne reprezentacije Nemacke, Crnogorci u sastavu Hrvatske, a mi Makedonci u sastavu Albanije ili Bugarije, mozemo da biramo, ali kako i oni ni su se plasirali i nikad nece, jos za njih ima mesta u sastavu ruk.repr.Srbije.Napred Srbija i da svi zajedno proslavimo titulu Svetskog prvaka na trgu Bana Jelacica u Zagrebu i ljepu njihovu.Jos jednom bratski pozdrav iz Skoplja i napred Srbija.

slobo - MODRICA - RS

pre 15 godina

HVALA BOGU! Poslije dugo vremena eto nas ponovona velikom takmicenju. Svaka cast svima od selektora, strucnog staba, pa do igraca. Doduse ne za neku perfektnu igru, ali ispostavilo se i ovo bijese dovoljno da se dobiju zaista solidni Cesi. I na kraju necemo vjerovati zlim jezicima, koji vec sada otpisuju ovu reprezentaciju, nego pozeljeti srecu selektoru i igracima da poprave igru do SP. Mogu oni to!
SVAKA CAST NISLIJAMA!

Poz iz Republike Srpske.

MiCko

pre 15 godina

JA TE VOLIM
JA TE VOLIM
JA TE VOLIM
SRBIJO!!!!!
Ovako se orilo sinoc u paklu Caira!
Bojinovica za premijera a Pejanovica za ministra odbrane!
Samo tako mozemo u svet!
Pozdrav iz Nisa

Srale

pre 15 godina

Cestitke na pobjedi! Ali mislim da bi vam bilo bolje da budete realni i da se ne zanosite itjavama tipa bit cemo prvaci i nabit cemo hrvatsku, jer su smijesne, to je ko da ja kazem da ce Karanusic dobit Noleta u tenisu, mozd bi i ima sanse kad bi ovaj igra s rekotom za stolni tenis, a i tad bi vjerojatno izgubio. uostalom i samo vase sudjelovanje je vec uspijeh jer niste dugo bili na vecim natjecanjima u rukometu, tako da se ne bi trebali zanosit previse, pa posli pljuvat po igracima kad ne uspiju, vec ih podrzat jer je i ovo vec napredak.

hrco

pre 15 godina

moram priznati da me osim pobjede srbije jos vise iznenadio broj komnetara (ugodno naravno)..cini se da srbi ipak nemogu bez rukometa i to mi je drago za cuti :)...cestitke na plasmanu!

spalato

pre 15 godina

Cestitke, vidin da se lipo zabavljate, pa zelin van sve najbolje kod nas, da se lipo sprovedete da sve lipo prodje i da budemo i jedni i drugi sritni i veseli. Bog

Srbija

pre 15 godina

Nadam se samo da ce nasa reprezentacija za Euro 2012 koje se igra kod nas igrati u Nisu...jer to im je cekirana karta za cetvrtfinale...a ukoliko bi isli dalje recimo do finala da se igra u Nisu takodje...

Mare

pre 15 godina

Moram da odgovorim maxi koji je pretopstavljam iz hrvatske koji se nada da nece biti problema ali preti da kako ce proci srpski navijaci,da im treba zabraniti ulaz u zemlju.....STRASNO!!!!!!!!!
I druga stavr, majstore prvo se raspitaj sta se organizuje u tvojoj zemlji pa se onda prvai pamet,ovo su kvalifikacije za svetsko prvenstvo tek toliko da i ti "vrsni" poznavalac rukometa znas da se nebi i narednog puta obrukao kad krenes da se pravis pametan!!!!!

handballfan

pre 15 godina

Људи, да ли је ово јава или сан. Па ми ћемо учествовати и на ЕП за рукометашице, и на СП за рукометаше. А она, најмлађа европска држава имаће шприлику у то време да гледа свиоје репрезентативце и репрезентативке како кроз предквалификације и мечеве са рукометним велесилама, попут Фарских острва, Андоре, Луксембурга, Италије и других спортских велесила покушавају да стигну до баража за учешће у квалификацијама за наредна такмичења. Хајде да искористимо наш утицај и углед у ЕХФ и ИХФ, па да им диригованим жребом омогућимо за ривала Финце и Гркиње. Мада, можда би и то били ривали који би елиминисали МНЕ репрезентације. Е баш ми је криво, али када би се гађали хеликоптерима, што ни мушка репрезентација Србије неће имати прилику да се сретне са Црном Гором, бар у наредних д- три године. и на крају, подсетио бих све рукометаше и рукометашице Црне Горе на њихове изјаве како су се определили за ЦГ репрезентацију због порекла, али и због " ЖЕЉЕ ЗА КОНТИНУИРАНИМ НАСТУПИМА НА НАЈВЕЋИМ РЕПРЕЗЕНТАТИВНИМ ТАКМИЧЕЊИМА ", попут ЕП, СП и ОИ.

Sir Percival

pre 15 godina

Čestitam vašim rukometašima na plasmanu na svjetsko rukometno prvenstvo. Nadam se da je ovo pokazatelj vašeg rukometnog uspona. Želim vam puno uspjeha u Hrvatskoj i finale Hrvatska - Srbija.

Biljana

pre 15 godina

Sve cestitke nasim rukometasima, a najvise mojim prijateljima Rajku Prodanovicu, Dobrivoju Markovicu, Vujinu i Sesumu...:-)
Ja sam sledece godine u Hrvatskoj 100%...

НЕМА ПРЕТПЛАТЕ РТС-у

pre 15 godina

& (СРБИЈА МОЈА ОТАЏБИНА, 14. jun 2008 22:31) &

Свака част на коментару! А још кад додамо ону чувену од госн Страјнића
"...Треба чутирати. Даћемо гол КАД-ТАД..."

Као да је фудбал у питању, а не рукомет.
Страшно какве коментаторе има РТС !!!

Mario

pre 15 godina

Čestitke na kvalificiranju na Svjetsko prventsvo u Hrvatskoj. Nadam se samo da će organizacija proteći u športskom duhu, tj. da ne bude nepotrebnih nereda kao npr. u finalu EP u vaterpolu u Kranju prije nekoliko godina. Športski se natječimo, neka bolji pobijedi, športski se rukujmo i život ide dalje. Lijepi pozdrav iz Osijeka!

hulio

pre 15 godina

posto mi-cg ispadosmo od slabije ekipe,ostaje mi da cestitam na prolazu pa da srbija bude hit prvenstva....."handballfun",e muke tvoje....procitaj sto si napisao pa zakljuci da si...?

maxi

pre 15 godina

@mare
ti si se očito našao uvrijeđenim ,ali oprosti molim te zbog čega? što sam slučajno pogriješio na kraju posta pa sam napisao EP umjesto SP,ili što sam rekao da oni poput (onog što je rekao da dolazi "na svoju teritoriju",ne znam kako je rekao da se zove) ne bi im smjelo bit dozvoljeno uć u Hr?! - Pa što lijepo ne pročitaš šta sam napisao,jasno stoji,na početku texta piše SP u rukometu,a dole greškom EP,dobronamjernom čitatelju bi bilo jasno da se radi o greški. A što se tiče zabrane dolaska srpskim navijačima,mislim da sam bio dovoljno jasan. a ako bi pošli polemizirat gdje se šta organizira i gdje 30 posto biračkog tjela glasa za stranku s najgenocidnijom, fašističkom propagandom i programom u europi,mislim da nije vrijeme i mjesto. Svakom normalnom je jasno,tko je čitao moj komentar šta sam ja napisao i stvarno mislim da nemaš razloga da me kritiziraš,pogotovo nemaš veze s temom.toliko,
pozdrav

Grobar

pre 15 godina

"Domagoj" zalis se sto smo vam zvizdali?!?A vi kao ne bi zvizdali nama?!Jok ,mora da bi aplaudirali Srbiji...Pa vasi su KOSARKASI '95.sisli s postolja da ne bi slusali nasu(nekada zajednicku) himnu!!!A mora da bi sad vasi NAVIJACI mirno stajali uz "Boze Pravde"...Cisto sumnjam...

nemanja

pre 15 godina

lepo da smo opet na velikom takmicenju. Igra nije bila losa, gledao sam i prvu utakmicu, gde smo pali u zadnjih nekoliko minuta( zbog manjka snage zbog visokog ritma koji je selektor forsirao)i sve u svemu igramo sasvim solidno u napadu. Odbrana je dobra jedino na sta moramo da obratimo paznju je brzo vracanje u napad. Cesi su isto odigrali izvarednu odbranu jer su nam odsekli krila i pivota i naterali nas da sutiramo preko njihovih visokih igraca. Do SP ima dosta vremena, mogu se neke stvari promeniti i igraci ce nadajmo se biti svi zdravi pa uz malo srece moze se doci do cetvrtfinala a onda je sve moguce. Najbitnije je trenutno da se vrati kontinuitet igranja na velikim takmicenjima.Publika je bila fenomenalna i sve pohvale za Nislije.

Srdjan Nish

pre 15 godina

Citajući komentare primetio sam da se skoro svi pitaju, šta Bojinović traži u reprezentaciju? Bio sam na utakmicu i mogu slobodno da kažem da on mnogo znači reprezentaciji! Ne znam koliko se videlo u prenosu, njegov kvalitet nije toliko u igračkom smislu koliko u tome da napravi dobru atmosferu među igračima, svaki put kad nam išlo loše uspevao je da pokrene ostale igrače i publiku. Fantastičan je borac i ne predaje se da poslednjeg sekunda. Možda grešim ali mislim da za takve ljude treba da ima mesta u reprezentaciji. Ne zaboravite da je upravo on na pravi način zaustavio poslednji napad Čeha.

sabac

pre 15 godina

Bio sam na utakmici i cestitam momcima na plasmanu na Svetsko prvenstvo,samo nije cela dvorana bila ispunjena Nislijama,bilo nas je iz dosta gradova,Sabac,Novi Sad,Beograd,Zajecar,Prokuplje,Leskovac,Vranje,Čačak...pozdrav za sve...

mili

pre 15 godina

Jooooj,kako sam ja srecan zbog ovog naseg izmucenog rukometa!!!
Bravo momci,bravo sekektore,bravo ze strucni stab,bravo za R.S.S.!!!
"I da Bog smete dusmane!!!"
P.S.Izvini DIMITRIJE PEJANOVICU,ako ovo citas,jer u tebe nism vjerovao!!!

Viktorija

pre 15 godina

Ko je imalo pratio karijeru Dimitija Pejanovića mogao je samo da čeka ovaj trenutak, kada je pokazao da je sazreo kao igrač 100% Momak je čekao svoju šansu, dobio je i dokazao svoj kvalitet. Sve pohvale svim momcima, štabu ali naravno posebne pohvale našem Dimitriju : )

Dragana

pre 15 godina

Sjajni Dimirije kao i uvek. Ko je verovao u njega, verovao je uvek a on je samo dokazao da zaslužuje veru svih. Podrška je bila fenomenalna i sve pohvale svima koji su učestvovali na bilo koji način u ovoj ISTORIJSKOJ POBEDI : )

handballfan

pre 15 godina

Хвала АРМАДА-РИМА на позиву, сигурно долазим у Загреб, на завршницу првенства, а и да након осамнаест година поново попијем кафу на Тргу Бана Јелачића. Могу да кажем да се искрено надам великиом финалу између Србије и Хрватске, а онда, ко буде бољи победу нек слави... поздрав свим љубитељима игре са малом кожном лоптом из некадашње светске престонице рукомета, уз извињење што сам овај текст писао ћирилицом