Košarka 97

Subota, 14.06.2008.

19:58

Hemofarm dobio drugi meč - 88:84

Hemofarm dobio drugi meè - 88:84 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

eee

pre 15 godina

sta bre lupate?? timovi su manje vise izjednaceni... tu nesto komentarisete a hemofarm nikad niste uzivo ni gledali...a i za partizan sumnjam...a ovi komentari kao vrsac provincija...blizi je beogradu od pola beogradskih sela borca,vidikovac,mirijevo,zemun polje,bataja....a o uredjenosti da ne pricamo...

PFC-RACHA

pre 15 godina

Dule Vujosevic rece:TEsko da postoji ekipa koja moze tri puta za redom dobiti PARTIZAN!I svi mi znamo da je u pravu! A vi zvezdasi:PATITE SE! Nikada necete imati ono sto mi imammo...Pa makar i bili veliki drzavni projekat "evropska zvezda"...
Vidimo se neke godine u Pioniru kada dodjete iz neke lige Druge srpske lige koju igrate....ili vec sta vec igrate u kosarci.....

p@rt!z@n

pre 15 godina

MARKO sta se gubis ti ma kakav partizan u raspadu partizan je odlican tim i kvalitetan sa dobrom omladinskom skolom i sa kvalitetnim trenerom i sa NAJBOLJIM navijacima i NIKAD se nece raspasti i uvek ce u srbiji biti najbolji a evropi medju najboljima!!!!!!! ZATO VUTI JER PARTIZAN JE PARTIZAN I PUCICE TE 3-1 U UTAKMICAMA!!!! OOOOOOOOOOO PAAAARTIIIIIIIZAAAAAANEEEE VOOOLIMO TEEEEEE MI SRCEM SVIIIIM....

mija bez "o" ako je moguce

pre 15 godina

svaka cast na preciznosti HF
jedino dali neko proverava igrace posle utakmice da nema nekih nedozvoljenih penicilina
malo su mi cudni i zenice siroke

"Slavljenik"

pre 15 godina

Fino sam vam rekao da mi je titula u kosarci bitnija od one u fudbalu a vi mi na rodjendan priredite poraz. Hvala puno. Vas verni navijac...

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Bravo momci,pa ovo je tek 5-ti poraz u sezoni u domacim takmicenjima.Mislim dal ce biti 3:0,3:1,3:2 potpuno mi je isti djavo,jer svi znamo da ce Partizan biti opet prvak,tako je bilo 2001,2,3,4,5,6,7 i naravno 8-me,a niz se nastavlja iz godine u godinu.

A ovi koji se javljaju nisu navijaci dobrog Hemofarma,nego raspale vam cherge,mislim,dobijesh ih 8 puta u jednoj sezoni u zadnjih 40 derbija unistis ih 36 puta,dobijesh ih 104:68,Hemofarm ih je ubio kao mi Bamberg sa skoro 50 poena razlike,titulu nisu uzeli od 1998-me i opet se javljaju.Ja bi iskreno voleo da se cherga popne na nashe visine,ali zbog ovakvih koji pisu ove nebuloze najvishe bi voleo da se ugasi i da ne postoji,jer nam odavno nisu ravnopravni protivnici,ne zbog toga shto hi dobijamo u derbijima (titula se ne uzima u derbiju) vech zbog toga shto ce oni poceti josh malo da gube i od Borca,Masinca i tako tih malih i bednih klubova.Kosarka nije samo daj kosh vishe,kosarka je mnogo vishe od toga.


BRAVO MOMCI,U PIONIRU naravno nema poraza jer u domacim okvirima nismo 7 godina izgubili 2 tekme za redom.

VOLIM PARTIZAN !

voja, fan of the greatest basketball club in the world... ever!

pre 15 godina

@ Za Vujoševića...Najmanje je 10 puta "eksplicitno"(ko je gledao mec zna o cemu pricam) psuje sudije i za to dobije samo TEHNICKU,leleeeee.Sto se tako ne ponasa u Evroligi ili sada kad bude vodio Crnogorce,ljudii, prva psovka, odmah napolje, pa posle ce malo da razmisli kako se ponasa, ovo je sramota za nasu kosarku, pa najjaci ste, cemu pritisak na sudije
(miki, 15. jun 2008 00:10)

Па понаша се тако и у Евролиги. И понашаће се и са Црногорцима тако. И добија техничке грешке и у Евролиги. И добијаће их и даље. Али, као што је већ речено, Вујошевић је једини човек који каже судијама у лице све што им ми кажемо преко малих екрана ТВ пријемника. Е, зато Супермен носи мајицу са ликом Дулета Вујошевића...

Red Star

pre 15 godina

A sada,od "KUMA":SUDIJE!!
P.S. E,moj Vukoice!Pametan si samo ako kajzes da si mnogo slabiji od Pace,zar to nisi vetj "nautcio".1/4 lige CH,dosadanji katastrofa score,shta josh!!??

Y/Kv

pre 15 godina

Idi leci se...
Jesam li rekao ono sto vrapci znaju-za sve vas na celi za svaki poraz su krive sudije...pa nemoze kumovi Neskovic i ostali da veco pomazu...Napred Hemofarm!
Na slican ili ti isti nacin Dule je osvoji tri od sest titula-setimo se zandarmerije,pa Drobnjakove triceiz auta,ma muka mi je da nabrajam...a neko bi stvarno trebao da se leci!

Gospoda

pre 15 godina

Mislim da nije fer samo napadati Vujosevica zbog svadjanja sa sudijama i psovki.Neko ovde rece da ga(vujosevica)treba izbaciti cim opsuje prvi put sudiju.To je totalna glupost jer bi onda,vodjeni tom logikom,morale sudije da iskljuce sve igrace i sve trenere posto svi psuju sudije ali kamere snimaju Vujosevica po 20 minuta na utakmici pa onda ispada da on divlja a protivnicki trener je gospodin covek koji cuti ceo mec.Smesno je da se zvezdasi javljaju i kritikuju Vujosevica a oni su imali gospodu Karadzica,Sakotu,Gurovica....

Provincijalka

pre 15 godina

Najpre citat:
"Cujem da je bilo 500 gledalaca u vrscu.Satro rasprodata hala,pretplatne karte...eee provincijo.
(Haus, 14. jun 2008 21:55)"

Zamisli, ja sam bila jedna od tih 500(0) u Milenijumu ...
Odvela sam sina na utakmicu iz vaspitnih razloga, naime da mu pokažem kako se ne treba ponašati na utakmici...
Čudi me da niko nije ostavio komentar o devstiranim sedištima i uništenoj ogradi koja je ostala iza "navijača" (čitaj: huligana) Partizana !
Čast izuzecima.
Inače, odlična utakmica , Hemofarm motivisan da pobedi, Partizan najbolji protivnik na ovim prostorima...
Vidimo se opet u Vršcu...
Ako bude snage i sportske sreće eto titule u rukama Hemofarma, a ako i ne dodje do toga, čestitke rivalu.
Šteta što se naša košarka svela na tri kvalitetna tima FMP, Partizan i Hemofarm...

Milos@KKP

pre 15 godina

Morao sam da napisem komentar! Sacekao sam da se zvezdasice ispucaju sa svojim komentarima da ne bi koristili moj kao osnov za prozivanje! Ali to je jedino sto im je ostalo,razumite ih!
Nisam bio u mogucnosti da odem u Vrsac,imao sam ispit u 16h juce! Onda sam poludeo sto nema na Tv-u! To je jedina utakmica ove sezone koju nisam gledao bilo na tv-u ili u Pioniru! Vidim ja na internetu
Partizan izgubio,nista mi nije jasno,pomislim svasta,rekoh mozda su izbacili Duleta i Pekovica na pola utakmice,pa i tako opet mi nije bilo jasno kako smo izgubili! Morao sam da odgledam snimak! Nije mi mnogo krivo,jer smo izgubili zasluzeno,zato sto smo igrali nadmeno i potcenili smo Vrscane koji su iskoristili to i onda nas trojkama pokopali! To je ono pravilo kad krenes da igras sa ubedjenjem da ne mozes da izgubis i ne ispostujes protivnika koliko god da si jaci nista ti ne ide od ruke,posle i kad se uozbiljis nema nista od te pobede! Igrali su dobro i borbeno,nema sta stvarno su dobra ekipa i takticki su jako dobro odigrali ali imaju puno slabosti, a mi smo shvatili da ne mozemo lagano da ih dobijemo! Pa sam onda osetio veliko olaksanje zato sto sam ubedjen da cemo u Pioniru da ih odvalimo sa bar 20 razlike! Zasto? Zato sto ce svi igraci da udju u mec maksimalno nalozeni kao za Evroligu,jer nema vise sale,a ja sam samo to i cekao da konacno u nasoj ligi odigramo maksimalno kao i u Evroligi i da pokazemo svima zasto nas se svi u Evropi plase! Jedva cekam pocetak u Pioniru! Spavao sam mirno kao beba! Pozdrav svim Grobarima!!!!!

Hemoterapija

pre 15 godina

Vukoicic je covek koji gaji karcinom strategiju. Dovesti protivnika u situaciju da sam sebe pobedi. ako treba da se primogne sudijama, klizanjem po parketu unutar terena dok je protivnik u napadu, unosenjem u lice protivnickik igracima kod dodavanja i suta, podizanjem kluope na noge, laziranjem faulova, probijanjem kroz igraca, i to cemo uradi. Kancer strategija. Pored Teodosica i Ercega jos i Marsal u reprezentaciju pa da se svi ispisem.

Uzmi Dule titulu

pre 15 godina

POZITIVNO
Stručni savet sada čine treneri Ranko Žeravica, Božidar Maljković, Svetislav Pešić, Vladislav Lučić, Aleksandar Trifunović, Miroslav Nikolić, Stevan Karadžić, zatim nekadašnji igrači Dražen Dalipagić, Željko Rebrača, Žarko Paspalj i Saša Obradović.

U Savetu se nalaze i košarkaški radnici i funkcioneri Ratko Radovanović, Žarko Varajić, Dragoslav Ražnatović, Vladimir Koprivica, Dragutin Čermak, Nenad Trunić, Predrag Zimonjić i Dragiša Vučinić.
Naravno da nema imena Vukoicica.

PODSETNIK
Komentar Vukocica na sudjenje PRE pocetka plej ofa objavljen - delimicno na B92
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=31&nav_id=301377

Napred, Partizan! Zivela Srbija!

Denis

pre 15 godina

E ovo prosto moram da iskomentarisem!!:

Prvo, cestitam igracima hemofarma, pokazali su da zasluzuju da budu u finalu!

Drugo, pa dal je moguce da neko i dalje veruje da Hemofarm moze nesto vise?? Pa ljudi su veceras dali svoj MAXIMUM - nema vise, to je to od njih, a Partizan je bio daleko, daleko ispod svojih proseka. Priznajem da je veceras Hem. bio mnogo bolji, i zasluzio pobedu, ali to je to, jer, u pioniru.. hehe, tamo ce partizan sigurno pokazati silu koju poseduje, i racunam na pobedu od oko 15 razlike, a posle u vrscu... pa tesko da ce Hemofarm uspeti da ponovi ovakvu partiju od veceras, jer je to vrlo tesko, prakticno nemoguce.... a i da im uspe, Partizan tada nece igrati OVAKO lose, vec ce uz MALO vise motivacije pokazati ko je ko u srpskoj kosarci!

A najvise mi je krivo, sto i dalje ima napaljenih navijaca koji nemaju pojma o kosarci, i koji smatraju da partizan svoje pobede i titule kupuje, pa bi kao dokaz da to nije tacno pokazao nesto:
Prvo:
Koji tim moze da kupi 7 titula(tu racunam SAMO domaci sampionat) za redom???

Drugo:
Ako je ove godine kupovao i namestao utakmice, kako to(i kolika je to sila) koja u NLB ligi pravi skor od 28:2, osvaja kup Radivoja Koraca bez poraza!! i u domacem prvenstvu imaju skor od 15:3, sto bi ukupno bilo 46:5!!!!??? a ako vam to nije dovoljno, evo jos i ovoga, ako su domace utakmice namestene, ja se izvinjavam, ali ko je namestio F8 euroleague?? kolko ja znam "Penaltizan" je tu pobedio:
Barselonu
Roan X2
Lotomatiku
Brose Baskets
Fenerbahce Ulker
Efes Pilsen X2
Montepaski
Panatinaikos
Tau Ceramicu......

Nadam se da su pojedinci skapirali da partizan svoje utakmice dobija posteno, i da stvarno, trenutno, predstavlja SILU i najbolje u nasoj kosarci!!!

Od mene toliko!

cane

pre 15 godina

nije bitan poraz, jer se titula ne moze izgubiti u ovakvo postavljenom sistemu. to je izgradjen odnos navijaca i kluba nastao na tradiciji, razumevanju ove igre i bolesnoj ljubavi. mi znamo da tugujemo jer bez velike patnje nema velike ljubavi i da se radujemo zestoko jer kapiramo ovu igru. mi imamo 500 ljudi koji su uvek u pioniru, koji cine bazu celog fenomena i svako od njih moze da sedne na klupu i zameni duleta. mi imamo kicu, praju, saleta, divca, danilovica, paspalja.. koji su postali to sto jesu jer su izasli iz tog sistema. mi imamo trenera koji voli partizan bar kao i mi na tribinama. mi imamo pesme (titula, titula..; bravo, bravo..; volim ga..) koje igraci-svi grobari, vise vole da pevaju nego mi. i svako ko dodje, a takvi se pazljivo biraju, mora da se uklopi jer samo tako moze da izgradi karijeru u evropi ili nba. eto, to je sustina, cemu prepucavanje i postovi. ne ljutite se, komsije jer vi nemate bas nista od toga!

C-WalK

pre 15 godina

A ovi gani jedva docekali da Partizan izgubi, jer to je ipak njihov najveci uspeh! Sramota za vas. Sto se javljate bre??? Bruke jedne! Gledajte u svoje dvoriste. Muka mi je od vas. Partizan ce ponovo biti sampion, a vi mozete samo da se tesite! Da mogu, sada bi vam svasta rekao
(KKP, 14. jun 2008 21:19)


Eeee, ovakvo licemerje ne mogu da podnesem!!!
Dobro se zna ko ostavlja najvise komentara kad Zvezda izgubi! Sad treba da gledamo u svoje dvoriste, a kad Zvezda izgubi to ne vazi za grobare?! Mrzim ovakve stvari i ovakve ljude!!!!

XXL

pre 15 godina

@ Zeljko, 14. jun 2008 23:55 Čekamo da nam operete šajbu......

Šalim se. Svaka čast na pobedi, odlična tekma, napokon dobra utakmica.

miki

pre 15 godina

Necu da budem ni prvi ni poslednji koji ovo kaze, mislim da je Dule najbolji trener koji radi u Srbiji ali onakvo nekulturno i bahato ponasanje odavno video nisam. Najmanje je 10 puta "eksplicitno"(ko je gledao mec zna o cemu pricam) psuje sudije i za to dobije samo TEHNICKU,leleeeee.Sto se tako ne ponasa u Evroligi ili sada kad bude vodio Crnogorce,ljudii, prva psovka, odmah napolje, pa posle ce malo da razmisli kako se ponasa, ovo je sramota za nasu kosarku, pa najjaci ste, cemu pritisak na sudije

Kompleksi su neizlecivi

pre 15 godina

Alo ljudi partizan ih pustio jednu utakmicu zbog zanimljivije zavrsnice prvenstva.Ne znam sta navijaci cz imaju sa tim da li mi gubimo ili dobijamo hemofarm kad su oni ispali.....

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Opa, pa šta ja to čujem?! Nije bilo prenosa?! Pa, stvarno, ovo je prevršilo svaku meru! Sramota! Verovatno će biti snimak negde, pošto je kamera bilo na sve strane! Finale prvenstva Srbije u košarci i oni daju fudbal gde naša reprezentacija ne igra! SRAMOTA!!!

Stefan

pre 15 godina

Čestitam ekipi hemofarma na pobedi, složićete se, zasluženoj. Dva faktora odlučila su ishod ovog meča:
1) Šut domaćina van 6,25m
2) Nedostatak energije gostiju
Ovo finale biće neizvesno do samog kraja. Partizan je nesumljivo kvalitetnija ekipa od hemofarma ali ono što sada stupa u prvi plan je psihologija. Partizan je u težoj situaciji po ovom pitanju ali najbolji su najjači kad je najteže. Verujem u partizan, verujem da će savladati ogroman otpor u glavi i pobediti, prvo sebe. Ljudi, nije lako braniti titulu (x6), manite se prognoza "3:0, čišćenje itd." Stvar je mnogo ozbiljnija! Međutim, ako partizan osvoji ovu titulu, verujem da hoće, gledaćemo ga u finalu evrolige sledeće sezone, zapamtite šta sam vam rekao! Ako ne, glavu gore, nijedna košarkaška ekipa nema ono što ima partizan - dušu!
Velika podrška celom timu partizana do nove titule!

ognjen

pre 15 godina

Stvarno decko prica gluposti.Nisu Partizan Pekovic i Palasio,da je to tako ne bi bili gdje jesu.Partizan je odlicna ekipa,jedna od boljih u evropi,sto su i dokazali kroz Evroligu.Pogledajte samo samo ko je sampion u Spaniji,Italiji,Grckoj i sve ce vam biti jasno.Partizan je te sve ekipe dobio ove sezone i mislim da to sasvim dovoljno govori koliko je jak Partizan i gdje se nalazi u evropskim okvirima.

Danijel

pre 15 godina

Jel nije jadno kad Zvezdasi moraju da navijaju za Hemofarm?
Jao sto bi voleo da Hemofarm uzme titulu. Da prestanete da govorite da ste najjaci. Igrate najsmorniju skolsku kosarku. Muka mi je od Vujosevica i vas vise
(O.J. Mayo, 14. jun 2008 21:25)
Dobra ti logika onaj ko osvojih 6 uzastapni titula i ode do Final 8 Euroleague nije jak a onaj koji posle 100 godina osvoji mozda jednu titulu je automatski bolja ekipa? jaooo zivela ta sledeca sesona hahahah uvek me nasmiju.

idi leci se decko

pre 15 godina

y/kv
takvog kompleksasa kao ti u zivotu nisam video,sta se ti bre javljas skupljacu perja na vesti o partizanu??javi se frajeru kad budemo osvojili titulu ovde ako smes pa da te onda vidim,leci se....

hahaha,smesno!

pre 15 godina

ganiii juriiiishhhh....MA TISINA BRE!!!
Partizan je igrao loshe i losh sut je imao,dok je hemofarm sve ubacio...
Ove sezone u pobedama je 6-2 za Partizan!!! Aloooo,sta se lozite! Partizan ce osvojiti titulu,a Dule zna sta prica i te kako dobro!Dok se ostali prave mutavi!
OOOOOO Partizan sampione,tebe ludo volim jer si najbolji i kada gubis ja ti pevam JER u srcu mome JEDINO si Ti!!!
AJMO CRNO BELI!!!!!!

Igor_PFC

pre 15 godina

Sta se bre lozite?!?Partizan dobija naredne 2 utakmice i osvaja titulu.al cu da vam se smejem kad budemo dobili ovaj vestacki klub hf sa 3-1!Partizan je bre ponos Srbije,da nije bilo nasih dobrih rezultata u evroligi ne bi se ni culo za nas sport u evropi!u ponedeljak idem u pionir,kao i uvek sam uz moj Partizan i nikad mu necu okrenuti ledja!a vi navijaci ostalih klubova gledajte i placite od muke kad Dule 007 bude slavio sa igracima u sredu u vrscu!PARTIZAN SAMPION

Marko Grobar Cg

pre 15 godina

Marko imenjace,da li bi ste vi mogli da izbacite PAO iz EL? NE
Da li bi ste vi mogli 6 godina za redom da uzimete titulu? NE
Da li bi ste vi mogli da Budete prvaci Evrope,sa samo jednom utakmicom odigranom kod kuce? NE
Da li biste vi mogli barem jednom da budete realni,i da priznate boljeg? NE
E sramota ,umjesto da postujete Partizan,shto je predstavio Srpsku kosarku u najboljem svetlu ove god.,vi samo cekate da on Izgubi,kako bi vi,sjajni Vrscani,dosli do titule,A ja ti obecavam,to se ove godine nece desiti!

milosh ns

pre 15 godina

i nema tv prenosa finala play-offa na tv ali zato ima hemofarm z--zvezda u zenskoj kosarci.kakve su to ujdurme, zasto nisu pomerili satnicu da moze biti tv prenosa...zene igraju pred tv a nema prenosa za hemofarm-partizan!!!sramota jedna,ne treba niko da placa pretplatu...rts lopovi!!!!

Bata

pre 15 godina

E opet ja, znate zasto je partizan izgubio?

Pa ja sam danas radio II smenu i nisam mogao da gledam tekmu tako da je Dule odlucio da me nagradi sa 4 mecom i slavljem u mom Vrscu.

Titula, titula, slavice se titula, Partizan je sampion, peva cela Srbija!!!!

JA

pre 15 godina

Jedno je cinjenica: NIKO NE MOZE DA NADIGRA PARTIZAN! Partizan se moze pobediti JEDINO kada isti promasi sijaset sl. bacanja ili izgubi 30 lopti. To je jedina sansa za ostale klubove- da Partizan sam sebe pobedi.

Я Алекса

pre 15 godina

Људи, нека вас не узнемиравају ови злуради коментари о одузимању титуле, распаду Партизана, четвртом месту итср. Пишу их исти они људи који су на почетку сезоне пребројавали реконвалесценте, бајали и прижељкивали да некоме у Партизану страда менискус, говорили о томе како је Партизанова игра у Европи прочитана већ након два кола...
Све то уклапа се у ону народну о влажним сновима једне комшинице у позним годинама.

GrobarVS

pre 15 godina

"Marko"
Ti decko ocigledno nemas pojma,sta ste vi bez onog Marshala???a za tvoju informaciju PARTIZAN svake godine prodaje igrace i prave jos bolje,a ti ubuduce se ukljuci malo u sport,pa onda komtarisi....

KG_woLi_PARTIZAN

pre 15 godina

Prvo moram da iskritikujem RTS,pa ovo je stwarno sramota wise, nisu prenosili dodelu oba trofeja u fudbalu,sad ne pustaju prenos finalne serije za prwaka Srbije.
Drugo, nema veze za ovaj poraz,finale ne bi bilo finale da neko lagano osvoji trofej,pa cak ni komsinicu nismo razbili sa nulom,tako da to ne treba da brine.
Trece, nije mi samo jasno sta traze tkz. navijace zvezde jer vidim da navijaju i za hemofarm,dal lece komplekse zbog ocekivanja nove titule dugogodisnjeg sampiona ili sta vec.I zamolio bi sve simpatizere farmaceyta(zvezde) da se susdrze od suvishnix komentara ako imaju i malo obraza i dostojanstva.Kao sto neko napisa
6-2
7-1
i ove godine skor je 7-0!!!!! tako da mislim stwarno.

aca

pre 15 godina

ima vas sledece sezonci, vidim... u cemu je zadovoljstvo pratiti sport u kome vas tim ne ucestvuje?
nista za to... u ponedeljak je nova utakmica, 2:1 za Partizan!

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

Vukoičiću ne lupaj gluposti. Ovaj tim Partizana je za klasu bolji od svih timova na ovim prostorima, i ti to dobro znaš. Ishod ove serije zavisi isključivo od igrača Partizana i njihove motivacije. Pa Zvezdu su otkinuli šest puta, vas pet puta... pa koliko puta treba da vas dobiju, osam? E pa toliko će vas i dobiti. Metla,čišćenje 3-0 za Partizan!
(Sava, 14. jun 2008 11:33)

Večeras 2:0, a u ponedeljak će grmeti u pioniru TITULA, TITULA SLAVIĆE SE TITULA PARTIZAN JE ŠAMPION PEVA CELA SRBIJA
P.S. komšinice gledajte bar na TV-u
(Laki Bor P.F.C., 14. jun 2008 11:07)

Ajte molEm vas vi sa 92-ojke uozbiljite se. 2-0,to znaju i ovi sto izazivaju podzemne udare.
(pogrebnik from nis, 14. jun 2008 11:02)

Vukoicicu,ja sam mislio da si ti realan,ovo sto sam sada procitao nema nikakvog smisla,cak jedan Obradovic nije pricao ovako optimisticno kada je Pao igrao protiv Partizana.Ali svako ima pravo na svoje misljenje,ali ti ces tek veceras videti koliko si pogresio.
(STEVAN_KG, 14. jun 2008 12:23)

Vi ste grobari, najjaci ste najjaci!

O.J. Mayo

pre 15 godina

Jao sto bi voleo da Hemofarm uzme titulu. Da prestanete da govorite da ste najjaci. Igrate najsmorniju skolsku kosarku. Muka mi je od Vujosevica i vas vise

kure

pre 15 godina

Vidimo se u beogradu,osveta za ovaj poraz ce biti strasna,bolje nedolazite .Veceras ste dobili zahvaljujuci odlicnom sutu za 3 poena i dosata losom igrom partizana,kakve su vam sanse u ponedeljak kada se partizan razigra na svom terenu a vi ne budete imali tako dobar sut

shone

pre 15 godina

I ovo je jos jedna od taktika velikog doktora Duleta Vujosevica..Sta se lozite svi,znam da bi svi zeleli da Partizan skinete sa trona ali to je nemoguce. Lakih 3-1 do kraja...

beli cigan

pre 15 godina

Inspektore Vujoševiću, ko je osumnjičen u ovom gnusnom zločinu?
Da li je ovo organizovani udar podzemlja ili tek nekontrolisan potez neodgovornog sudije?
Očekujem odgovor na konferenciji za štampu, nemojte me izneveriti.

deki

pre 15 godina

Ne znam da li ce ovaj komentar da se procita , ali moram da kazem da je strasno kolike komplekse imaju, nazovi, navijaci ostalih klubova. Partizan je napravio jedan kiks sta se palite. Nije mi jasno zasto se uopste javljaju neki ljudi koji za tituli nisu culi 14 GODINA, a da ne pricam o onima kiji je nisu ni osvojili. Tako da vas molim da vase komlekse lecite na drugim mestima a ne da, provocirate 6-to uzastopnog sampijona Srbije, uskoro ce sedma u to ne sumnjam!!!!
i postedite nas vasih glupih komentara!!!

`

pre 15 godina

Znaci covek prosto da ne poveruje da su 80 % komentara ostavili navijaci veliko mucenice zvezde , kako vas bre nije sramota da pisete komentare u vezi kosarke....

Jel znate vi koje BRE Dule!

pre 15 godina

E ovo je stvarno velika vest!
Jer nije čudno kad pas ujede čoveka, nego čovek psa! :)
Nego vidim da su se komšije obradovale više od Vrščana! Pa šta će jadni, ja ih razumem! Navijanje za CZ je čist entuzijazam!
Samo džaba se nadate! Ne postojij ekipa u Evropi, a kamoli u Srbiji koja može da pobedi Partizan tri puta u seriji!
MNOGO SMO JAKI i vi to vrlo dobro znate!

Marko

pre 15 godina

Zar ovo treba da bude vest??? pa hemofarm je daleko kvalitetnija ekipa od partizana.... sledece sezone, bez pekovica i palacia, partizan 4. na tabeli, iza hemofarma, zvezde i fmp-a. Videcete, Partizan se polako, ali sigurno raspada. POzdrav.

Miša Tumbas

pre 15 godina

@Marko 14.Jun 2008 21:09
Druže Marko, ja mislim da ti u glavi imaš raspad, i to malo žešći!Svake godine po završetku sezone, raznorazni "experti", "dobri" poznavaoci košarke, itd. predviđaju kraj dominacije Partizana.Videćemo kad ode Vujanić, pa kad ode Milojević, pa Drobnjak, sad Peković,...Ljudi, smešni ste!Partizan je milion svetlosnih godina, ispred svih košarkaških klubova u Srbiji.Znam da vas to boli, ali ova dominacija će, da potraje!!!VOLIM GA, K'O OKA DVA...

Boki

pre 15 godina

Posle poziva navijaca ( na linch ) Dule Vujosevic poziva i predsednika Partizana Predraga Danilovica da poseti sudijsku svlacionicu i preispita sudije ( na njima poznat nacin ) kako je PArtizan smeo da izgubi.

joca_bonito

pre 15 godina

Svaka cast Hemofarmu, ali pogledajte komentar br. 7! Jel to normalno!? Partizan osvaja titulu ove sezone svidelo se to vama ili ne, najbolji je. Ovo ce mu biti sedma titula zaredom, a svake godine prodaje najbolje igrace! I sad ce kada odu palasio i pekovic da se "raspadne"!? Strasno...

pharaoh

pre 15 godina

Ako ne bude 30 razlike u ponedeljak za Partizan, da ovim kompleksašima pokažemo KO JE KO, onda ništa nismo uradili. U trećoj bismo se trebali iživljavati nad njima, kao protiv Bamberga, da se više ne bi gubili, i da im više ne pružamo lažne nade.
SVI U PONEDELJAK U PIONIR.

ognjan

pre 15 godina

upravo sa se vratio sa utakmice hf-partizan i stice se utisak da je hemofarm postao stvarno ozbiljna ekipa a od kad ih vodi Vlada Vukoicic postali su definitivno penicilin za Partizan. Hemofarm bravo odlicna igra!!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Bravo momci,pa ovo je tek 5-ti poraz u sezoni u domacim takmicenjima.Mislim dal ce biti 3:0,3:1,3:2 potpuno mi je isti djavo,jer svi znamo da ce Partizan biti opet prvak,tako je bilo 2001,2,3,4,5,6,7 i naravno 8-me,a niz se nastavlja iz godine u godinu.

A ovi koji se javljaju nisu navijaci dobrog Hemofarma,nego raspale vam cherge,mislim,dobijesh ih 8 puta u jednoj sezoni u zadnjih 40 derbija unistis ih 36 puta,dobijesh ih 104:68,Hemofarm ih je ubio kao mi Bamberg sa skoro 50 poena razlike,titulu nisu uzeli od 1998-me i opet se javljaju.Ja bi iskreno voleo da se cherga popne na nashe visine,ali zbog ovakvih koji pisu ove nebuloze najvishe bi voleo da se ugasi i da ne postoji,jer nam odavno nisu ravnopravni protivnici,ne zbog toga shto hi dobijamo u derbijima (titula se ne uzima u derbiju) vech zbog toga shto ce oni poceti josh malo da gube i od Borca,Masinca i tako tih malih i bednih klubova.Kosarka nije samo daj kosh vishe,kosarka je mnogo vishe od toga.


BRAVO MOMCI,U PIONIRU naravno nema poraza jer u domacim okvirima nismo 7 godina izgubili 2 tekme za redom.

VOLIM PARTIZAN !

grobar ue

pre 15 godina

Zar ovo treba da bude vest??? pa hemofarm je daleko kvalitetnija ekipa od partizana.... sledece sezone, bez pekovica i palacia, partizan 4. na tabeli, iza hemofarma, zvezde i fmp-a. Videcete, Partizan se polako, ali sigurno raspada. POzdrav.
(Marko, 14. jun 2008 21:09)
Ti marko mozes samo da pricas gluposti i da ti bude zao kako gledas partizan kako osvaja i 7 (sedmu) titulu. Nama su i proslih sezona odlazili vrhunski igraci kao sto su Milojevic, Drobnjak, Kamings... pa smo vas drali i dracemo vas. Mozda se jesmo opustili ali se vidimo za dva dana u Pioniru. SVI U PIONIR!!!!!!!!!!

Fan of Partizan

pre 15 godina

Auuuu kolika koncentracija roma na jednom mestu.Pasce server b92.Verovatno ne mogu ni da zamislim kolika je sreca navijaca zlezde veceras,jel kao u bariju i gde vec,a?Ja mislim da ovaj dan treba da bude neradan dan na dalje i crveno slovo,Sv Mucenik Hemofarm.Vidimo se u Pioniru ako se nesto bude videlo i culo

vukasin

pre 15 godina

cek, nesto mi nije jasno - jeste li svi vi toliko glupi ili je neka fora u pitanju? meni nije jasno, kako neko moze da napise ovoliko gluposti u vezi kvaliteta partizana i onoga sto je 'on' u srpskoj kosarci. neka neko pojasni, pls.. :D

KKP

pre 15 godina

A ovi gani jedva docekali da Partizan izgubi, jer to je ipak njihov najveci uspeh! Sramota za vas. Sto se javljate bre??? Bruke jedne! Gledajte u svoje dvoriste. Muka mi je od vas. Partizan ce ponovo biti sampion, a vi mozete samo da se tesite! Da mogu, sada bi vam svasta rekao

Crno-bela krv

pre 15 godina

Pazi ti Lale?! Dobili krila, a?! Šta je bilo, fazani? Čika Dule vam neće očerupati, nego otkinuti krila!!! Titula, titula, slaviće se titula... U pobedi i u porazu, uvek uz tebe!!! Partizane, VOLIMO TE!!!!!!!!!

Cornel

pre 15 godina

Hahaha, kako mi je milo. Svi junaci nikom ponikose ,nema nijednog grobara da prokomentarise sigurnu titulu i brejk u Vrscu. Titula dolazi u a.pokrajnu, stop Beogradu!

Đorđe

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da verujem kakav odnos država i RTS ima prema KK Partizanu, koji je ove godine dokazao da je najbolji srpaki brend. Sada su važniji i rukomet i tenis i jodlovanje... Pa ovo je ipak košarka-naš najtrofejniji sport.
Bruka za Tijanića, RTS i državu Srbiju. Partizan to nije zaslužio.
Što se rezultata tiče nisam zabrinut jer sigurno Hemofarm ne može tri puta da dobije Partizan. Samo su odložili neizbežno.

ВРШАЦ

pre 15 godina

jao sad kad pocne!pustili smo ih jednu mi smo partizan setite se sta je dule vujosevic govorio parket klizav losa organizacija sudjenje bla bla!

stop dominaciji beogradjana u svim sportovima! pa jel gledate vi rukomet u nisu kako se navija srcem! sta mislite kada bi beograd to napravio!

IN10

pre 15 godina

sta ja to ovdje vidim???nakon jedva docekanog poraza kk partizan ove sezone,napaceni navijaci klubova koji jos nisu zavrsili desetogodisnji proces stvaranja 'evropske ekipe' su se brze bolje uhvatili tastatura.ali dobro,treba ih razumjeti,nije im lako...

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

Vukoičiću ne lupaj gluposti. Ovaj tim Partizana je za klasu bolji od svih timova na ovim prostorima, i ti to dobro znaš. Ishod ove serije zavisi isključivo od igrača Partizana i njihove motivacije. Pa Zvezdu su otkinuli šest puta, vas pet puta... pa koliko puta treba da vas dobiju, osam? E pa toliko će vas i dobiti. Metla,čišćenje 3-0 za Partizan!
(Sava, 14. jun 2008 11:33)

Večeras 2:0, a u ponedeljak će grmeti u pioniru TITULA, TITULA SLAVIĆE SE TITULA PARTIZAN JE ŠAMPION PEVA CELA SRBIJA
P.S. komšinice gledajte bar na TV-u
(Laki Bor P.F.C., 14. jun 2008 11:07)

Ajte molEm vas vi sa 92-ojke uozbiljite se. 2-0,to znaju i ovi sto izazivaju podzemne udare.
(pogrebnik from nis, 14. jun 2008 11:02)

Vukoicicu,ja sam mislio da si ti realan,ovo sto sam sada procitao nema nikakvog smisla,cak jedan Obradovic nije pricao ovako optimisticno kada je Pao igrao protiv Partizana.Ali svako ima pravo na svoje misljenje,ali ti ces tek veceras videti koliko si pogresio.
(STEVAN_KG, 14. jun 2008 12:23)

Vi ste grobari, najjaci ste najjaci!

KKP

pre 15 godina

A ovi gani jedva docekali da Partizan izgubi, jer to je ipak njihov najveci uspeh! Sramota za vas. Sto se javljate bre??? Bruke jedne! Gledajte u svoje dvoriste. Muka mi je od vas. Partizan ce ponovo biti sampion, a vi mozete samo da se tesite! Da mogu, sada bi vam svasta rekao

ВРШАЦ

pre 15 godina

jao sad kad pocne!pustili smo ih jednu mi smo partizan setite se sta je dule vujosevic govorio parket klizav losa organizacija sudjenje bla bla!

stop dominaciji beogradjana u svim sportovima! pa jel gledate vi rukomet u nisu kako se navija srcem! sta mislite kada bi beograd to napravio!

grobar ue

pre 15 godina

Zar ovo treba da bude vest??? pa hemofarm je daleko kvalitetnija ekipa od partizana.... sledece sezone, bez pekovica i palacia, partizan 4. na tabeli, iza hemofarma, zvezde i fmp-a. Videcete, Partizan se polako, ali sigurno raspada. POzdrav.
(Marko, 14. jun 2008 21:09)
Ti marko mozes samo da pricas gluposti i da ti bude zao kako gledas partizan kako osvaja i 7 (sedmu) titulu. Nama su i proslih sezona odlazili vrhunski igraci kao sto su Milojevic, Drobnjak, Kamings... pa smo vas drali i dracemo vas. Mozda se jesmo opustili ali se vidimo za dva dana u Pioniru. SVI U PIONIR!!!!!!!!!!

Boki

pre 15 godina

Posle poziva navijaca ( na linch ) Dule Vujosevic poziva i predsednika Partizana Predraga Danilovica da poseti sudijsku svlacionicu i preispita sudije ( na njima poznat nacin ) kako je PArtizan smeo da izgubi.

Marko

pre 15 godina

Zar ovo treba da bude vest??? pa hemofarm je daleko kvalitetnija ekipa od partizana.... sledece sezone, bez pekovica i palacia, partizan 4. na tabeli, iza hemofarma, zvezde i fmp-a. Videcete, Partizan se polako, ali sigurno raspada. POzdrav.

Marko Grobar Cg

pre 15 godina

Marko imenjace,da li bi ste vi mogli da izbacite PAO iz EL? NE
Da li bi ste vi mogli 6 godina za redom da uzimete titulu? NE
Da li bi ste vi mogli da Budete prvaci Evrope,sa samo jednom utakmicom odigranom kod kuce? NE
Da li biste vi mogli barem jednom da budete realni,i da priznate boljeg? NE
E sramota ,umjesto da postujete Partizan,shto je predstavio Srpsku kosarku u najboljem svetlu ove god.,vi samo cekate da on Izgubi,kako bi vi,sjajni Vrscani,dosli do titule,A ja ti obecavam,to se ove godine nece desiti!

Fan of Partizan

pre 15 godina

Auuuu kolika koncentracija roma na jednom mestu.Pasce server b92.Verovatno ne mogu ni da zamislim kolika je sreca navijaca zlezde veceras,jel kao u bariju i gde vec,a?Ja mislim da ovaj dan treba da bude neradan dan na dalje i crveno slovo,Sv Mucenik Hemofarm.Vidimo se u Pioniru ako se nesto bude videlo i culo

pharaoh

pre 15 godina

Ako ne bude 30 razlike u ponedeljak za Partizan, da ovim kompleksašima pokažemo KO JE KO, onda ništa nismo uradili. U trećoj bismo se trebali iživljavati nad njima, kao protiv Bamberga, da se više ne bi gubili, i da im više ne pružamo lažne nade.
SVI U PONEDELJAK U PIONIR.

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Bravo momci,pa ovo je tek 5-ti poraz u sezoni u domacim takmicenjima.Mislim dal ce biti 3:0,3:1,3:2 potpuno mi je isti djavo,jer svi znamo da ce Partizan biti opet prvak,tako je bilo 2001,2,3,4,5,6,7 i naravno 8-me,a niz se nastavlja iz godine u godinu.

A ovi koji se javljaju nisu navijaci dobrog Hemofarma,nego raspale vam cherge,mislim,dobijesh ih 8 puta u jednoj sezoni u zadnjih 40 derbija unistis ih 36 puta,dobijesh ih 104:68,Hemofarm ih je ubio kao mi Bamberg sa skoro 50 poena razlike,titulu nisu uzeli od 1998-me i opet se javljaju.Ja bi iskreno voleo da se cherga popne na nashe visine,ali zbog ovakvih koji pisu ove nebuloze najvishe bi voleo da se ugasi i da ne postoji,jer nam odavno nisu ravnopravni protivnici,ne zbog toga shto hi dobijamo u derbijima (titula se ne uzima u derbiju) vech zbog toga shto ce oni poceti josh malo da gube i od Borca,Masinca i tako tih malih i bednih klubova.Kosarka nije samo daj kosh vishe,kosarka je mnogo vishe od toga.


BRAVO MOMCI,U PIONIRU naravno nema poraza jer u domacim okvirima nismo 7 godina izgubili 2 tekme za redom.

VOLIM PARTIZAN !

Crno-bela krv

pre 15 godina

Pazi ti Lale?! Dobili krila, a?! Šta je bilo, fazani? Čika Dule vam neće očerupati, nego otkinuti krila!!! Titula, titula, slaviće se titula... U pobedi i u porazu, uvek uz tebe!!! Partizane, VOLIMO TE!!!!!!!!!

beli cigan

pre 15 godina

Inspektore Vujoševiću, ko je osumnjičen u ovom gnusnom zločinu?
Da li je ovo organizovani udar podzemlja ili tek nekontrolisan potez neodgovornog sudije?
Očekujem odgovor na konferenciji za štampu, nemojte me izneveriti.

Miša Tumbas

pre 15 godina

@Marko 14.Jun 2008 21:09
Druže Marko, ja mislim da ti u glavi imaš raspad, i to malo žešći!Svake godine po završetku sezone, raznorazni "experti", "dobri" poznavaoci košarke, itd. predviđaju kraj dominacije Partizana.Videćemo kad ode Vujanić, pa kad ode Milojević, pa Drobnjak, sad Peković,...Ljudi, smešni ste!Partizan je milion svetlosnih godina, ispred svih košarkaških klubova u Srbiji.Znam da vas to boli, ali ova dominacija će, da potraje!!!VOLIM GA, K'O OKA DVA...

Đorđe

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da verujem kakav odnos država i RTS ima prema KK Partizanu, koji je ove godine dokazao da je najbolji srpaki brend. Sada su važniji i rukomet i tenis i jodlovanje... Pa ovo je ipak košarka-naš najtrofejniji sport.
Bruka za Tijanića, RTS i državu Srbiju. Partizan to nije zaslužio.
Što se rezultata tiče nisam zabrinut jer sigurno Hemofarm ne može tri puta da dobije Partizan. Samo su odložili neizbežno.

Jel znate vi koje BRE Dule!

pre 15 godina

E ovo je stvarno velika vest!
Jer nije čudno kad pas ujede čoveka, nego čovek psa! :)
Nego vidim da su se komšije obradovale više od Vrščana! Pa šta će jadni, ja ih razumem! Navijanje za CZ je čist entuzijazam!
Samo džaba se nadate! Ne postojij ekipa u Evropi, a kamoli u Srbiji koja može da pobedi Partizan tri puta u seriji!
MNOGO SMO JAKI i vi to vrlo dobro znate!

milosh ns

pre 15 godina

i nema tv prenosa finala play-offa na tv ali zato ima hemofarm z--zvezda u zenskoj kosarci.kakve su to ujdurme, zasto nisu pomerili satnicu da moze biti tv prenosa...zene igraju pred tv a nema prenosa za hemofarm-partizan!!!sramota jedna,ne treba niko da placa pretplatu...rts lopovi!!!!

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Opa, pa šta ja to čujem?! Nije bilo prenosa?! Pa, stvarno, ovo je prevršilo svaku meru! Sramota! Verovatno će biti snimak negde, pošto je kamera bilo na sve strane! Finale prvenstva Srbije u košarci i oni daju fudbal gde naša reprezentacija ne igra! SRAMOTA!!!

Denis

pre 15 godina

E ovo prosto moram da iskomentarisem!!:

Prvo, cestitam igracima hemofarma, pokazali su da zasluzuju da budu u finalu!

Drugo, pa dal je moguce da neko i dalje veruje da Hemofarm moze nesto vise?? Pa ljudi su veceras dali svoj MAXIMUM - nema vise, to je to od njih, a Partizan je bio daleko, daleko ispod svojih proseka. Priznajem da je veceras Hem. bio mnogo bolji, i zasluzio pobedu, ali to je to, jer, u pioniru.. hehe, tamo ce partizan sigurno pokazati silu koju poseduje, i racunam na pobedu od oko 15 razlike, a posle u vrscu... pa tesko da ce Hemofarm uspeti da ponovi ovakvu partiju od veceras, jer je to vrlo tesko, prakticno nemoguce.... a i da im uspe, Partizan tada nece igrati OVAKO lose, vec ce uz MALO vise motivacije pokazati ko je ko u srpskoj kosarci!

A najvise mi je krivo, sto i dalje ima napaljenih navijaca koji nemaju pojma o kosarci, i koji smatraju da partizan svoje pobede i titule kupuje, pa bi kao dokaz da to nije tacno pokazao nesto:
Prvo:
Koji tim moze da kupi 7 titula(tu racunam SAMO domaci sampionat) za redom???

Drugo:
Ako je ove godine kupovao i namestao utakmice, kako to(i kolika je to sila) koja u NLB ligi pravi skor od 28:2, osvaja kup Radivoja Koraca bez poraza!! i u domacem prvenstvu imaju skor od 15:3, sto bi ukupno bilo 46:5!!!!??? a ako vam to nije dovoljno, evo jos i ovoga, ako su domace utakmice namestene, ja se izvinjavam, ali ko je namestio F8 euroleague?? kolko ja znam "Penaltizan" je tu pobedio:
Barselonu
Roan X2
Lotomatiku
Brose Baskets
Fenerbahce Ulker
Efes Pilsen X2
Montepaski
Panatinaikos
Tau Ceramicu......

Nadam se da su pojedinci skapirali da partizan svoje utakmice dobija posteno, i da stvarno, trenutno, predstavlja SILU i najbolje u nasoj kosarci!!!

Od mene toliko!

`

pre 15 godina

Znaci covek prosto da ne poveruje da su 80 % komentara ostavili navijaci veliko mucenice zvezde , kako vas bre nije sramota da pisete komentare u vezi kosarke....

ognjan

pre 15 godina

upravo sa se vratio sa utakmice hf-partizan i stice se utisak da je hemofarm postao stvarno ozbiljna ekipa a od kad ih vodi Vlada Vukoicic postali su definitivno penicilin za Partizan. Hemofarm bravo odlicna igra!!

kure

pre 15 godina

Vidimo se u beogradu,osveta za ovaj poraz ce biti strasna,bolje nedolazite .Veceras ste dobili zahvaljujuci odlicnom sutu za 3 poena i dosata losom igrom partizana,kakve su vam sanse u ponedeljak kada se partizan razigra na svom terenu a vi ne budete imali tako dobar sut

IN10

pre 15 godina

sta ja to ovdje vidim???nakon jedva docekanog poraza kk partizan ove sezone,napaceni navijaci klubova koji jos nisu zavrsili desetogodisnji proces stvaranja 'evropske ekipe' su se brze bolje uhvatili tastatura.ali dobro,treba ih razumjeti,nije im lako...

Stefan

pre 15 godina

Čestitam ekipi hemofarma na pobedi, složićete se, zasluženoj. Dva faktora odlučila su ishod ovog meča:
1) Šut domaćina van 6,25m
2) Nedostatak energije gostiju
Ovo finale biće neizvesno do samog kraja. Partizan je nesumljivo kvalitetnija ekipa od hemofarma ali ono što sada stupa u prvi plan je psihologija. Partizan je u težoj situaciji po ovom pitanju ali najbolji su najjači kad je najteže. Verujem u partizan, verujem da će savladati ogroman otpor u glavi i pobediti, prvo sebe. Ljudi, nije lako braniti titulu (x6), manite se prognoza "3:0, čišćenje itd." Stvar je mnogo ozbiljnija! Međutim, ako partizan osvoji ovu titulu, verujem da hoće, gledaćemo ga u finalu evrolige sledeće sezone, zapamtite šta sam vam rekao! Ako ne, glavu gore, nijedna košarkaška ekipa nema ono što ima partizan - dušu!
Velika podrška celom timu partizana do nove titule!

shone

pre 15 godina

I ovo je jos jedna od taktika velikog doktora Duleta Vujosevica..Sta se lozite svi,znam da bi svi zeleli da Partizan skinete sa trona ali to je nemoguce. Lakih 3-1 do kraja...

deki

pre 15 godina

Ne znam da li ce ovaj komentar da se procita , ali moram da kazem da je strasno kolike komplekse imaju, nazovi, navijaci ostalih klubova. Partizan je napravio jedan kiks sta se palite. Nije mi jasno zasto se uopste javljaju neki ljudi koji za tituli nisu culi 14 GODINA, a da ne pricam o onima kiji je nisu ni osvojili. Tako da vas molim da vase komlekse lecite na drugim mestima a ne da, provocirate 6-to uzastopnog sampijona Srbije, uskoro ce sedma u to ne sumnjam!!!!
i postedite nas vasih glupih komentara!!!

cane

pre 15 godina

nije bitan poraz, jer se titula ne moze izgubiti u ovakvo postavljenom sistemu. to je izgradjen odnos navijaca i kluba nastao na tradiciji, razumevanju ove igre i bolesnoj ljubavi. mi znamo da tugujemo jer bez velike patnje nema velike ljubavi i da se radujemo zestoko jer kapiramo ovu igru. mi imamo 500 ljudi koji su uvek u pioniru, koji cine bazu celog fenomena i svako od njih moze da sedne na klupu i zameni duleta. mi imamo kicu, praju, saleta, divca, danilovica, paspalja.. koji su postali to sto jesu jer su izasli iz tog sistema. mi imamo trenera koji voli partizan bar kao i mi na tribinama. mi imamo pesme (titula, titula..; bravo, bravo..; volim ga..) koje igraci-svi grobari, vise vole da pevaju nego mi. i svako ko dodje, a takvi se pazljivo biraju, mora da se uklopi jer samo tako moze da izgradi karijeru u evropi ili nba. eto, to je sustina, cemu prepucavanje i postovi. ne ljutite se, komsije jer vi nemate bas nista od toga!

O.J. Mayo

pre 15 godina

Jao sto bi voleo da Hemofarm uzme titulu. Da prestanete da govorite da ste najjaci. Igrate najsmorniju skolsku kosarku. Muka mi je od Vujosevica i vas vise

Bata

pre 15 godina

E opet ja, znate zasto je partizan izgubio?

Pa ja sam danas radio II smenu i nisam mogao da gledam tekmu tako da je Dule odlucio da me nagradi sa 4 mecom i slavljem u mom Vrscu.

Titula, titula, slavice se titula, Partizan je sampion, peva cela Srbija!!!!

idi leci se decko

pre 15 godina

y/kv
takvog kompleksasa kao ti u zivotu nisam video,sta se ti bre javljas skupljacu perja na vesti o partizanu??javi se frajeru kad budemo osvojili titulu ovde ako smes pa da te onda vidim,leci se....

KG_woLi_PARTIZAN

pre 15 godina

Prvo moram da iskritikujem RTS,pa ovo je stwarno sramota wise, nisu prenosili dodelu oba trofeja u fudbalu,sad ne pustaju prenos finalne serije za prwaka Srbije.
Drugo, nema veze za ovaj poraz,finale ne bi bilo finale da neko lagano osvoji trofej,pa cak ni komsinicu nismo razbili sa nulom,tako da to ne treba da brine.
Trece, nije mi samo jasno sta traze tkz. navijace zvezde jer vidim da navijaju i za hemofarm,dal lece komplekse zbog ocekivanja nove titule dugogodisnjeg sampiona ili sta vec.I zamolio bi sve simpatizere farmaceyta(zvezde) da se susdrze od suvishnix komentara ako imaju i malo obraza i dostojanstva.Kao sto neko napisa
6-2
7-1
i ove godine skor je 7-0!!!!! tako da mislim stwarno.

aca

pre 15 godina

ima vas sledece sezonci, vidim... u cemu je zadovoljstvo pratiti sport u kome vas tim ne ucestvuje?
nista za to... u ponedeljak je nova utakmica, 2:1 za Partizan!

Danijel

pre 15 godina

Jel nije jadno kad Zvezdasi moraju da navijaju za Hemofarm?
Jao sto bi voleo da Hemofarm uzme titulu. Da prestanete da govorite da ste najjaci. Igrate najsmorniju skolsku kosarku. Muka mi je od Vujosevica i vas vise
(O.J. Mayo, 14. jun 2008 21:25)
Dobra ti logika onaj ko osvojih 6 uzastapni titula i ode do Final 8 Euroleague nije jak a onaj koji posle 100 godina osvoji mozda jednu titulu je automatski bolja ekipa? jaooo zivela ta sledeca sesona hahahah uvek me nasmiju.

GrobarVS

pre 15 godina

"Marko"
Ti decko ocigledno nemas pojma,sta ste vi bez onog Marshala???a za tvoju informaciju PARTIZAN svake godine prodaje igrace i prave jos bolje,a ti ubuduce se ukljuci malo u sport,pa onda komtarisi....

voja, fan of the greatest basketball club in the world... ever!

pre 15 godina

@ Za Vujoševića...Najmanje je 10 puta "eksplicitno"(ko je gledao mec zna o cemu pricam) psuje sudije i za to dobije samo TEHNICKU,leleeeee.Sto se tako ne ponasa u Evroligi ili sada kad bude vodio Crnogorce,ljudii, prva psovka, odmah napolje, pa posle ce malo da razmisli kako se ponasa, ovo je sramota za nasu kosarku, pa najjaci ste, cemu pritisak na sudije
(miki, 15. jun 2008 00:10)

Па понаша се тако и у Евролиги. И понашаће се и са Црногорцима тако. И добија техничке грешке и у Евролиги. И добијаће их и даље. Али, као што је већ речено, Вујошевић је једини човек који каже судијама у лице све што им ми кажемо преко малих екрана ТВ пријемника. Е, зато Супермен носи мајицу са ликом Дулета Вујошевића...

vukasin

pre 15 godina

cek, nesto mi nije jasno - jeste li svi vi toliko glupi ili je neka fora u pitanju? meni nije jasno, kako neko moze da napise ovoliko gluposti u vezi kvaliteta partizana i onoga sto je 'on' u srpskoj kosarci. neka neko pojasni, pls.. :D

ognjen

pre 15 godina

Stvarno decko prica gluposti.Nisu Partizan Pekovic i Palasio,da je to tako ne bi bili gdje jesu.Partizan je odlicna ekipa,jedna od boljih u evropi,sto su i dokazali kroz Evroligu.Pogledajte samo samo ko je sampion u Spaniji,Italiji,Grckoj i sve ce vam biti jasno.Partizan je te sve ekipe dobio ove sezone i mislim da to sasvim dovoljno govori koliko je jak Partizan i gdje se nalazi u evropskim okvirima.

miki

pre 15 godina

Necu da budem ni prvi ni poslednji koji ovo kaze, mislim da je Dule najbolji trener koji radi u Srbiji ali onakvo nekulturno i bahato ponasanje odavno video nisam. Najmanje je 10 puta "eksplicitno"(ko je gledao mec zna o cemu pricam) psuje sudije i za to dobije samo TEHNICKU,leleeeee.Sto se tako ne ponasa u Evroligi ili sada kad bude vodio Crnogorce,ljudii, prva psovka, odmah napolje, pa posle ce malo da razmisli kako se ponasa, ovo je sramota za nasu kosarku, pa najjaci ste, cemu pritisak na sudije

Я Алекса

pre 15 godina

Људи, нека вас не узнемиравају ови злуради коментари о одузимању титуле, распаду Партизана, четвртом месту итср. Пишу их исти они људи који су на почетку сезоне пребројавали реконвалесценте, бајали и прижељкивали да некоме у Партизану страда менискус, говорили о томе како је Партизанова игра у Европи прочитана већ након два кола...
Све то уклапа се у ону народну о влажним сновима једне комшинице у позним годинама.

Provincijalka

pre 15 godina

Najpre citat:
"Cujem da je bilo 500 gledalaca u vrscu.Satro rasprodata hala,pretplatne karte...eee provincijo.
(Haus, 14. jun 2008 21:55)"

Zamisli, ja sam bila jedna od tih 500(0) u Milenijumu ...
Odvela sam sina na utakmicu iz vaspitnih razloga, naime da mu pokažem kako se ne treba ponašati na utakmici...
Čudi me da niko nije ostavio komentar o devstiranim sedištima i uništenoj ogradi koja je ostala iza "navijača" (čitaj: huligana) Partizana !
Čast izuzecima.
Inače, odlična utakmica , Hemofarm motivisan da pobedi, Partizan najbolji protivnik na ovim prostorima...
Vidimo se opet u Vršcu...
Ako bude snage i sportske sreće eto titule u rukama Hemofarma, a ako i ne dodje do toga, čestitke rivalu.
Šteta što se naša košarka svela na tri kvalitetna tima FMP, Partizan i Hemofarm...

Cornel

pre 15 godina

Hahaha, kako mi je milo. Svi junaci nikom ponikose ,nema nijednog grobara da prokomentarise sigurnu titulu i brejk u Vrscu. Titula dolazi u a.pokrajnu, stop Beogradu!

JA

pre 15 godina

Jedno je cinjenica: NIKO NE MOZE DA NADIGRA PARTIZAN! Partizan se moze pobediti JEDINO kada isti promasi sijaset sl. bacanja ili izgubi 30 lopti. To je jedina sansa za ostale klubove- da Partizan sam sebe pobedi.

Igor_PFC

pre 15 godina

Sta se bre lozite?!?Partizan dobija naredne 2 utakmice i osvaja titulu.al cu da vam se smejem kad budemo dobili ovaj vestacki klub hf sa 3-1!Partizan je bre ponos Srbije,da nije bilo nasih dobrih rezultata u evroligi ne bi se ni culo za nas sport u evropi!u ponedeljak idem u pionir,kao i uvek sam uz moj Partizan i nikad mu necu okrenuti ledja!a vi navijaci ostalih klubova gledajte i placite od muke kad Dule 007 bude slavio sa igracima u sredu u vrscu!PARTIZAN SAMPION

hahaha,smesno!

pre 15 godina

ganiii juriiiishhhh....MA TISINA BRE!!!
Partizan je igrao loshe i losh sut je imao,dok je hemofarm sve ubacio...
Ove sezone u pobedama je 6-2 za Partizan!!! Aloooo,sta se lozite! Partizan ce osvojiti titulu,a Dule zna sta prica i te kako dobro!Dok se ostali prave mutavi!
OOOOOO Partizan sampione,tebe ludo volim jer si najbolji i kada gubis ja ti pevam JER u srcu mome JEDINO si Ti!!!
AJMO CRNO BELI!!!!!!

C-WalK

pre 15 godina

A ovi gani jedva docekali da Partizan izgubi, jer to je ipak njihov najveci uspeh! Sramota za vas. Sto se javljate bre??? Bruke jedne! Gledajte u svoje dvoriste. Muka mi je od vas. Partizan ce ponovo biti sampion, a vi mozete samo da se tesite! Da mogu, sada bi vam svasta rekao
(KKP, 14. jun 2008 21:19)


Eeee, ovakvo licemerje ne mogu da podnesem!!!
Dobro se zna ko ostavlja najvise komentara kad Zvezda izgubi! Sad treba da gledamo u svoje dvoriste, a kad Zvezda izgubi to ne vazi za grobare?! Mrzim ovakve stvari i ovakve ljude!!!!

joca_bonito

pre 15 godina

Svaka cast Hemofarmu, ali pogledajte komentar br. 7! Jel to normalno!? Partizan osvaja titulu ove sezone svidelo se to vama ili ne, najbolji je. Ovo ce mu biti sedma titula zaredom, a svake godine prodaje najbolje igrace! I sad ce kada odu palasio i pekovic da se "raspadne"!? Strasno...

Milos@KKP

pre 15 godina

Morao sam da napisem komentar! Sacekao sam da se zvezdasice ispucaju sa svojim komentarima da ne bi koristili moj kao osnov za prozivanje! Ali to je jedino sto im je ostalo,razumite ih!
Nisam bio u mogucnosti da odem u Vrsac,imao sam ispit u 16h juce! Onda sam poludeo sto nema na Tv-u! To je jedina utakmica ove sezone koju nisam gledao bilo na tv-u ili u Pioniru! Vidim ja na internetu
Partizan izgubio,nista mi nije jasno,pomislim svasta,rekoh mozda su izbacili Duleta i Pekovica na pola utakmice,pa i tako opet mi nije bilo jasno kako smo izgubili! Morao sam da odgledam snimak! Nije mi mnogo krivo,jer smo izgubili zasluzeno,zato sto smo igrali nadmeno i potcenili smo Vrscane koji su iskoristili to i onda nas trojkama pokopali! To je ono pravilo kad krenes da igras sa ubedjenjem da ne mozes da izgubis i ne ispostujes protivnika koliko god da si jaci nista ti ne ide od ruke,posle i kad se uozbiljis nema nista od te pobede! Igrali su dobro i borbeno,nema sta stvarno su dobra ekipa i takticki su jako dobro odigrali ali imaju puno slabosti, a mi smo shvatili da ne mozemo lagano da ih dobijemo! Pa sam onda osetio veliko olaksanje zato sto sam ubedjen da cemo u Pioniru da ih odvalimo sa bar 20 razlike! Zasto? Zato sto ce svi igraci da udju u mec maksimalno nalozeni kao za Evroligu,jer nema vise sale,a ja sam samo to i cekao da konacno u nasoj ligi odigramo maksimalno kao i u Evroligi i da pokazemo svima zasto nas se svi u Evropi plase! Jedva cekam pocetak u Pioniru! Spavao sam mirno kao beba! Pozdrav svim Grobarima!!!!!

Kompleksi su neizlecivi

pre 15 godina

Alo ljudi partizan ih pustio jednu utakmicu zbog zanimljivije zavrsnice prvenstva.Ne znam sta navijaci cz imaju sa tim da li mi gubimo ili dobijamo hemofarm kad su oni ispali.....

mija bez "o" ako je moguce

pre 15 godina

svaka cast na preciznosti HF
jedino dali neko proverava igrace posle utakmice da nema nekih nedozvoljenih penicilina
malo su mi cudni i zenice siroke

p@rt!z@n

pre 15 godina

MARKO sta se gubis ti ma kakav partizan u raspadu partizan je odlican tim i kvalitetan sa dobrom omladinskom skolom i sa kvalitetnim trenerom i sa NAJBOLJIM navijacima i NIKAD se nece raspasti i uvek ce u srbiji biti najbolji a evropi medju najboljima!!!!!!! ZATO VUTI JER PARTIZAN JE PARTIZAN I PUCICE TE 3-1 U UTAKMICAMA!!!! OOOOOOOOOOO PAAAARTIIIIIIIZAAAAAANEEEE VOOOLIMO TEEEEEE MI SRCEM SVIIIIM....

Hemoterapija

pre 15 godina

Vukoicic je covek koji gaji karcinom strategiju. Dovesti protivnika u situaciju da sam sebe pobedi. ako treba da se primogne sudijama, klizanjem po parketu unutar terena dok je protivnik u napadu, unosenjem u lice protivnickik igracima kod dodavanja i suta, podizanjem kluope na noge, laziranjem faulova, probijanjem kroz igraca, i to cemo uradi. Kancer strategija. Pored Teodosica i Ercega jos i Marsal u reprezentaciju pa da se svi ispisem.

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Bravo momci,pa ovo je tek 5-ti poraz u sezoni u domacim takmicenjima.Mislim dal ce biti 3:0,3:1,3:2 potpuno mi je isti djavo,jer svi znamo da ce Partizan biti opet prvak,tako je bilo 2001,2,3,4,5,6,7 i naravno 8-me,a niz se nastavlja iz godine u godinu.

A ovi koji se javljaju nisu navijaci dobrog Hemofarma,nego raspale vam cherge,mislim,dobijesh ih 8 puta u jednoj sezoni u zadnjih 40 derbija unistis ih 36 puta,dobijesh ih 104:68,Hemofarm ih je ubio kao mi Bamberg sa skoro 50 poena razlike,titulu nisu uzeli od 1998-me i opet se javljaju.Ja bi iskreno voleo da se cherga popne na nashe visine,ali zbog ovakvih koji pisu ove nebuloze najvishe bi voleo da se ugasi i da ne postoji,jer nam odavno nisu ravnopravni protivnici,ne zbog toga shto hi dobijamo u derbijima (titula se ne uzima u derbiju) vech zbog toga shto ce oni poceti josh malo da gube i od Borca,Masinca i tako tih malih i bednih klubova.Kosarka nije samo daj kosh vishe,kosarka je mnogo vishe od toga.


BRAVO MOMCI,U PIONIRU naravno nema poraza jer u domacim okvirima nismo 7 godina izgubili 2 tekme za redom.

VOLIM PARTIZAN !

XXL

pre 15 godina

@ Zeljko, 14. jun 2008 23:55 Čekamo da nam operete šajbu......

Šalim se. Svaka čast na pobedi, odlična tekma, napokon dobra utakmica.

Uzmi Dule titulu

pre 15 godina

POZITIVNO
Stručni savet sada čine treneri Ranko Žeravica, Božidar Maljković, Svetislav Pešić, Vladislav Lučić, Aleksandar Trifunović, Miroslav Nikolić, Stevan Karadžić, zatim nekadašnji igrači Dražen Dalipagić, Željko Rebrača, Žarko Paspalj i Saša Obradović.

U Savetu se nalaze i košarkaški radnici i funkcioneri Ratko Radovanović, Žarko Varajić, Dragoslav Ražnatović, Vladimir Koprivica, Dragutin Čermak, Nenad Trunić, Predrag Zimonjić i Dragiša Vučinić.
Naravno da nema imena Vukoicica.

PODSETNIK
Komentar Vukocica na sudjenje PRE pocetka plej ofa objavljen - delimicno na B92
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=31&nav_id=301377

Napred, Partizan! Zivela Srbija!

Y/Kv

pre 15 godina

Idi leci se...
Jesam li rekao ono sto vrapci znaju-za sve vas na celi za svaki poraz su krive sudije...pa nemoze kumovi Neskovic i ostali da veco pomazu...Napred Hemofarm!
Na slican ili ti isti nacin Dule je osvoji tri od sest titula-setimo se zandarmerije,pa Drobnjakove triceiz auta,ma muka mi je da nabrajam...a neko bi stvarno trebao da se leci!

Gospoda

pre 15 godina

Mislim da nije fer samo napadati Vujosevica zbog svadjanja sa sudijama i psovki.Neko ovde rece da ga(vujosevica)treba izbaciti cim opsuje prvi put sudiju.To je totalna glupost jer bi onda,vodjeni tom logikom,morale sudije da iskljuce sve igrace i sve trenere posto svi psuju sudije ali kamere snimaju Vujosevica po 20 minuta na utakmici pa onda ispada da on divlja a protivnicki trener je gospodin covek koji cuti ceo mec.Smesno je da se zvezdasi javljaju i kritikuju Vujosevica a oni su imali gospodu Karadzica,Sakotu,Gurovica....

PFC-RACHA

pre 15 godina

Dule Vujosevic rece:TEsko da postoji ekipa koja moze tri puta za redom dobiti PARTIZAN!I svi mi znamo da je u pravu! A vi zvezdasi:PATITE SE! Nikada necete imati ono sto mi imammo...Pa makar i bili veliki drzavni projekat "evropska zvezda"...
Vidimo se neke godine u Pioniru kada dodjete iz neke lige Druge srpske lige koju igrate....ili vec sta vec igrate u kosarci.....

eee

pre 15 godina

sta bre lupate?? timovi su manje vise izjednaceni... tu nesto komentarisete a hemofarm nikad niste uzivo ni gledali...a i za partizan sumnjam...a ovi komentari kao vrsac provincija...blizi je beogradu od pola beogradskih sela borca,vidikovac,mirijevo,zemun polje,bataja....a o uredjenosti da ne pricamo...

Red Star

pre 15 godina

A sada,od "KUMA":SUDIJE!!
P.S. E,moj Vukoice!Pametan si samo ako kajzes da si mnogo slabiji od Pace,zar to nisi vetj "nautcio".1/4 lige CH,dosadanji katastrofa score,shta josh!!??

"Slavljenik"

pre 15 godina

Fino sam vam rekao da mi je titula u kosarci bitnija od one u fudbalu a vi mi na rodjendan priredite poraz. Hvala puno. Vas verni navijac...

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

Vukoičiću ne lupaj gluposti. Ovaj tim Partizana je za klasu bolji od svih timova na ovim prostorima, i ti to dobro znaš. Ishod ove serije zavisi isključivo od igrača Partizana i njihove motivacije. Pa Zvezdu su otkinuli šest puta, vas pet puta... pa koliko puta treba da vas dobiju, osam? E pa toliko će vas i dobiti. Metla,čišćenje 3-0 za Partizan!
(Sava, 14. jun 2008 11:33)

Večeras 2:0, a u ponedeljak će grmeti u pioniru TITULA, TITULA SLAVIĆE SE TITULA PARTIZAN JE ŠAMPION PEVA CELA SRBIJA
P.S. komšinice gledajte bar na TV-u
(Laki Bor P.F.C., 14. jun 2008 11:07)

Ajte molEm vas vi sa 92-ojke uozbiljite se. 2-0,to znaju i ovi sto izazivaju podzemne udare.
(pogrebnik from nis, 14. jun 2008 11:02)

Vukoicicu,ja sam mislio da si ti realan,ovo sto sam sada procitao nema nikakvog smisla,cak jedan Obradovic nije pricao ovako optimisticno kada je Pao igrao protiv Partizana.Ali svako ima pravo na svoje misljenje,ali ti ces tek veceras videti koliko si pogresio.
(STEVAN_KG, 14. jun 2008 12:23)

Vi ste grobari, najjaci ste najjaci!

Marko

pre 15 godina

Zar ovo treba da bude vest??? pa hemofarm je daleko kvalitetnija ekipa od partizana.... sledece sezone, bez pekovica i palacia, partizan 4. na tabeli, iza hemofarma, zvezde i fmp-a. Videcete, Partizan se polako, ali sigurno raspada. POzdrav.

O.J. Mayo

pre 15 godina

Jao sto bi voleo da Hemofarm uzme titulu. Da prestanete da govorite da ste najjaci. Igrate najsmorniju skolsku kosarku. Muka mi je od Vujosevica i vas vise

ВРШАЦ

pre 15 godina

jao sad kad pocne!pustili smo ih jednu mi smo partizan setite se sta je dule vujosevic govorio parket klizav losa organizacija sudjenje bla bla!

stop dominaciji beogradjana u svim sportovima! pa jel gledate vi rukomet u nisu kako se navija srcem! sta mislite kada bi beograd to napravio!

KKP

pre 15 godina

A ovi gani jedva docekali da Partizan izgubi, jer to je ipak njihov najveci uspeh! Sramota za vas. Sto se javljate bre??? Bruke jedne! Gledajte u svoje dvoriste. Muka mi je od vas. Partizan ce ponovo biti sampion, a vi mozete samo da se tesite! Da mogu, sada bi vam svasta rekao

Boki

pre 15 godina

Posle poziva navijaca ( na linch ) Dule Vujosevic poziva i predsednika Partizana Predraga Danilovica da poseti sudijsku svlacionicu i preispita sudije ( na njima poznat nacin ) kako je PArtizan smeo da izgubi.

beli cigan

pre 15 godina

Inspektore Vujoševiću, ko je osumnjičen u ovom gnusnom zločinu?
Da li je ovo organizovani udar podzemlja ili tek nekontrolisan potez neodgovornog sudije?
Očekujem odgovor na konferenciji za štampu, nemojte me izneveriti.

ognjan

pre 15 godina

upravo sa se vratio sa utakmice hf-partizan i stice se utisak da je hemofarm postao stvarno ozbiljna ekipa a od kad ih vodi Vlada Vukoicic postali su definitivno penicilin za Partizan. Hemofarm bravo odlicna igra!!

grobar ue

pre 15 godina

Zar ovo treba da bude vest??? pa hemofarm je daleko kvalitetnija ekipa od partizana.... sledece sezone, bez pekovica i palacia, partizan 4. na tabeli, iza hemofarma, zvezde i fmp-a. Videcete, Partizan se polako, ali sigurno raspada. POzdrav.
(Marko, 14. jun 2008 21:09)
Ti marko mozes samo da pricas gluposti i da ti bude zao kako gledas partizan kako osvaja i 7 (sedmu) titulu. Nama su i proslih sezona odlazili vrhunski igraci kao sto su Milojevic, Drobnjak, Kamings... pa smo vas drali i dracemo vas. Mozda se jesmo opustili ali se vidimo za dva dana u Pioniru. SVI U PIONIR!!!!!!!!!!

Jel znate vi koje BRE Dule!

pre 15 godina

E ovo je stvarno velika vest!
Jer nije čudno kad pas ujede čoveka, nego čovek psa! :)
Nego vidim da su se komšije obradovale više od Vrščana! Pa šta će jadni, ja ih razumem! Navijanje za CZ je čist entuzijazam!
Samo džaba se nadate! Ne postojij ekipa u Evropi, a kamoli u Srbiji koja može da pobedi Partizan tri puta u seriji!
MNOGO SMO JAKI i vi to vrlo dobro znate!

JA

pre 15 godina

Jedno je cinjenica: NIKO NE MOZE DA NADIGRA PARTIZAN! Partizan se moze pobediti JEDINO kada isti promasi sijaset sl. bacanja ili izgubi 30 lopti. To je jedina sansa za ostale klubove- da Partizan sam sebe pobedi.

Cornel

pre 15 godina

Hahaha, kako mi je milo. Svi junaci nikom ponikose ,nema nijednog grobara da prokomentarise sigurnu titulu i brejk u Vrscu. Titula dolazi u a.pokrajnu, stop Beogradu!

`

pre 15 godina

Znaci covek prosto da ne poveruje da su 80 % komentara ostavili navijaci veliko mucenice zvezde , kako vas bre nije sramota da pisete komentare u vezi kosarke....

Đorđe

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da verujem kakav odnos država i RTS ima prema KK Partizanu, koji je ove godine dokazao da je najbolji srpaki brend. Sada su važniji i rukomet i tenis i jodlovanje... Pa ovo je ipak košarka-naš najtrofejniji sport.
Bruka za Tijanića, RTS i državu Srbiju. Partizan to nije zaslužio.
Što se rezultata tiče nisam zabrinut jer sigurno Hemofarm ne može tri puta da dobije Partizan. Samo su odložili neizbežno.

C-WalK

pre 15 godina

A ovi gani jedva docekali da Partizan izgubi, jer to je ipak njihov najveci uspeh! Sramota za vas. Sto se javljate bre??? Bruke jedne! Gledajte u svoje dvoriste. Muka mi je od vas. Partizan ce ponovo biti sampion, a vi mozete samo da se tesite! Da mogu, sada bi vam svasta rekao
(KKP, 14. jun 2008 21:19)


Eeee, ovakvo licemerje ne mogu da podnesem!!!
Dobro se zna ko ostavlja najvise komentara kad Zvezda izgubi! Sad treba da gledamo u svoje dvoriste, a kad Zvezda izgubi to ne vazi za grobare?! Mrzim ovakve stvari i ovakve ljude!!!!

pharaoh

pre 15 godina

Ako ne bude 30 razlike u ponedeljak za Partizan, da ovim kompleksašima pokažemo KO JE KO, onda ništa nismo uradili. U trećoj bismo se trebali iživljavati nad njima, kao protiv Bamberga, da se više ne bi gubili, i da im više ne pružamo lažne nade.
SVI U PONEDELJAK U PIONIR.

Crno-bela krv

pre 15 godina

Pazi ti Lale?! Dobili krila, a?! Šta je bilo, fazani? Čika Dule vam neće očerupati, nego otkinuti krila!!! Titula, titula, slaviće se titula... U pobedi i u porazu, uvek uz tebe!!! Partizane, VOLIMO TE!!!!!!!!!

IN10

pre 15 godina

sta ja to ovdje vidim???nakon jedva docekanog poraza kk partizan ove sezone,napaceni navijaci klubova koji jos nisu zavrsili desetogodisnji proces stvaranja 'evropske ekipe' su se brze bolje uhvatili tastatura.ali dobro,treba ih razumjeti,nije im lako...

KG_woLi_PARTIZAN

pre 15 godina

Prvo moram da iskritikujem RTS,pa ovo je stwarno sramota wise, nisu prenosili dodelu oba trofeja u fudbalu,sad ne pustaju prenos finalne serije za prwaka Srbije.
Drugo, nema veze za ovaj poraz,finale ne bi bilo finale da neko lagano osvoji trofej,pa cak ni komsinicu nismo razbili sa nulom,tako da to ne treba da brine.
Trece, nije mi samo jasno sta traze tkz. navijace zvezde jer vidim da navijaju i za hemofarm,dal lece komplekse zbog ocekivanja nove titule dugogodisnjeg sampiona ili sta vec.I zamolio bi sve simpatizere farmaceyta(zvezde) da se susdrze od suvishnix komentara ako imaju i malo obraza i dostojanstva.Kao sto neko napisa
6-2
7-1
i ove godine skor je 7-0!!!!! tako da mislim stwarno.

Igor_PFC

pre 15 godina

Sta se bre lozite?!?Partizan dobija naredne 2 utakmice i osvaja titulu.al cu da vam se smejem kad budemo dobili ovaj vestacki klub hf sa 3-1!Partizan je bre ponos Srbije,da nije bilo nasih dobrih rezultata u evroligi ne bi se ni culo za nas sport u evropi!u ponedeljak idem u pionir,kao i uvek sam uz moj Partizan i nikad mu necu okrenuti ledja!a vi navijaci ostalih klubova gledajte i placite od muke kad Dule 007 bude slavio sa igracima u sredu u vrscu!PARTIZAN SAMPION

Bata

pre 15 godina

E opet ja, znate zasto je partizan izgubio?

Pa ja sam danas radio II smenu i nisam mogao da gledam tekmu tako da je Dule odlucio da me nagradi sa 4 mecom i slavljem u mom Vrscu.

Titula, titula, slavice se titula, Partizan je sampion, peva cela Srbija!!!!

Provincijalka

pre 15 godina

Najpre citat:
"Cujem da je bilo 500 gledalaca u vrscu.Satro rasprodata hala,pretplatne karte...eee provincijo.
(Haus, 14. jun 2008 21:55)"

Zamisli, ja sam bila jedna od tih 500(0) u Milenijumu ...
Odvela sam sina na utakmicu iz vaspitnih razloga, naime da mu pokažem kako se ne treba ponašati na utakmici...
Čudi me da niko nije ostavio komentar o devstiranim sedištima i uništenoj ogradi koja je ostala iza "navijača" (čitaj: huligana) Partizana !
Čast izuzecima.
Inače, odlična utakmica , Hemofarm motivisan da pobedi, Partizan najbolji protivnik na ovim prostorima...
Vidimo se opet u Vršcu...
Ako bude snage i sportske sreće eto titule u rukama Hemofarma, a ako i ne dodje do toga, čestitke rivalu.
Šteta što se naša košarka svela na tri kvalitetna tima FMP, Partizan i Hemofarm...

Y/Kv

pre 15 godina

Idi leci se...
Jesam li rekao ono sto vrapci znaju-za sve vas na celi za svaki poraz su krive sudije...pa nemoze kumovi Neskovic i ostali da veco pomazu...Napred Hemofarm!
Na slican ili ti isti nacin Dule je osvoji tri od sest titula-setimo se zandarmerije,pa Drobnjakove triceiz auta,ma muka mi je da nabrajam...a neko bi stvarno trebao da se leci!

kure

pre 15 godina

Vidimo se u beogradu,osveta za ovaj poraz ce biti strasna,bolje nedolazite .Veceras ste dobili zahvaljujuci odlicnom sutu za 3 poena i dosata losom igrom partizana,kakve su vam sanse u ponedeljak kada se partizan razigra na svom terenu a vi ne budete imali tako dobar sut

shone

pre 15 godina

I ovo je jos jedna od taktika velikog doktora Duleta Vujosevica..Sta se lozite svi,znam da bi svi zeleli da Partizan skinete sa trona ali to je nemoguce. Lakih 3-1 do kraja...

Stefan

pre 15 godina

Čestitam ekipi hemofarma na pobedi, složićete se, zasluženoj. Dva faktora odlučila su ishod ovog meča:
1) Šut domaćina van 6,25m
2) Nedostatak energije gostiju
Ovo finale biće neizvesno do samog kraja. Partizan je nesumljivo kvalitetnija ekipa od hemofarma ali ono što sada stupa u prvi plan je psihologija. Partizan je u težoj situaciji po ovom pitanju ali najbolji su najjači kad je najteže. Verujem u partizan, verujem da će savladati ogroman otpor u glavi i pobediti, prvo sebe. Ljudi, nije lako braniti titulu (x6), manite se prognoza "3:0, čišćenje itd." Stvar je mnogo ozbiljnija! Međutim, ako partizan osvoji ovu titulu, verujem da hoće, gledaćemo ga u finalu evrolige sledeće sezone, zapamtite šta sam vam rekao! Ako ne, glavu gore, nijedna košarkaška ekipa nema ono što ima partizan - dušu!
Velika podrška celom timu partizana do nove titule!

Marko Grobar Cg

pre 15 godina

Marko imenjace,da li bi ste vi mogli da izbacite PAO iz EL? NE
Da li bi ste vi mogli 6 godina za redom da uzimete titulu? NE
Da li bi ste vi mogli da Budete prvaci Evrope,sa samo jednom utakmicom odigranom kod kuce? NE
Da li biste vi mogli barem jednom da budete realni,i da priznate boljeg? NE
E sramota ,umjesto da postujete Partizan,shto je predstavio Srpsku kosarku u najboljem svetlu ove god.,vi samo cekate da on Izgubi,kako bi vi,sjajni Vrscani,dosli do titule,A ja ti obecavam,to se ove godine nece desiti!

Я Алекса

pre 15 godina

Људи, нека вас не узнемиравају ови злуради коментари о одузимању титуле, распаду Партизана, четвртом месту итср. Пишу их исти они људи који су на почетку сезоне пребројавали реконвалесценте, бајали и прижељкивали да некоме у Партизану страда менискус, говорили о томе како је Партизанова игра у Европи прочитана већ након два кола...
Све то уклапа се у ону народну о влажним сновима једне комшинице у позним годинама.

GrobarVS

pre 15 godina

"Marko"
Ti decko ocigledno nemas pojma,sta ste vi bez onog Marshala???a za tvoju informaciju PARTIZAN svake godine prodaje igrace i prave jos bolje,a ti ubuduce se ukljuci malo u sport,pa onda komtarisi....

vukasin

pre 15 godina

cek, nesto mi nije jasno - jeste li svi vi toliko glupi ili je neka fora u pitanju? meni nije jasno, kako neko moze da napise ovoliko gluposti u vezi kvaliteta partizana i onoga sto je 'on' u srpskoj kosarci. neka neko pojasni, pls.. :D

deki

pre 15 godina

Ne znam da li ce ovaj komentar da se procita , ali moram da kazem da je strasno kolike komplekse imaju, nazovi, navijaci ostalih klubova. Partizan je napravio jedan kiks sta se palite. Nije mi jasno zasto se uopste javljaju neki ljudi koji za tituli nisu culi 14 GODINA, a da ne pricam o onima kiji je nisu ni osvojili. Tako da vas molim da vase komlekse lecite na drugim mestima a ne da, provocirate 6-to uzastopnog sampijona Srbije, uskoro ce sedma u to ne sumnjam!!!!
i postedite nas vasih glupih komentara!!!

Danijel

pre 15 godina

Jel nije jadno kad Zvezdasi moraju da navijaju za Hemofarm?
Jao sto bi voleo da Hemofarm uzme titulu. Da prestanete da govorite da ste najjaci. Igrate najsmorniju skolsku kosarku. Muka mi je od Vujosevica i vas vise
(O.J. Mayo, 14. jun 2008 21:25)
Dobra ti logika onaj ko osvojih 6 uzastapni titula i ode do Final 8 Euroleague nije jak a onaj koji posle 100 godina osvoji mozda jednu titulu je automatski bolja ekipa? jaooo zivela ta sledeca sesona hahahah uvek me nasmiju.

hahaha,smesno!

pre 15 godina

ganiii juriiiishhhh....MA TISINA BRE!!!
Partizan je igrao loshe i losh sut je imao,dok je hemofarm sve ubacio...
Ove sezone u pobedama je 6-2 za Partizan!!! Aloooo,sta se lozite! Partizan ce osvojiti titulu,a Dule zna sta prica i te kako dobro!Dok se ostali prave mutavi!
OOOOOO Partizan sampione,tebe ludo volim jer si najbolji i kada gubis ja ti pevam JER u srcu mome JEDINO si Ti!!!
AJMO CRNO BELI!!!!!!

ognjen

pre 15 godina

Stvarno decko prica gluposti.Nisu Partizan Pekovic i Palasio,da je to tako ne bi bili gdje jesu.Partizan je odlicna ekipa,jedna od boljih u evropi,sto su i dokazali kroz Evroligu.Pogledajte samo samo ko je sampion u Spaniji,Italiji,Grckoj i sve ce vam biti jasno.Partizan je te sve ekipe dobio ove sezone i mislim da to sasvim dovoljno govori koliko je jak Partizan i gdje se nalazi u evropskim okvirima.

milosh ns

pre 15 godina

i nema tv prenosa finala play-offa na tv ali zato ima hemofarm z--zvezda u zenskoj kosarci.kakve su to ujdurme, zasto nisu pomerili satnicu da moze biti tv prenosa...zene igraju pred tv a nema prenosa za hemofarm-partizan!!!sramota jedna,ne treba niko da placa pretplatu...rts lopovi!!!!

idi leci se decko

pre 15 godina

y/kv
takvog kompleksasa kao ti u zivotu nisam video,sta se ti bre javljas skupljacu perja na vesti o partizanu??javi se frajeru kad budemo osvojili titulu ovde ako smes pa da te onda vidim,leci se....

aca

pre 15 godina

ima vas sledece sezonci, vidim... u cemu je zadovoljstvo pratiti sport u kome vas tim ne ucestvuje?
nista za to... u ponedeljak je nova utakmica, 2:1 za Partizan!

Miša Tumbas

pre 15 godina

@Marko 14.Jun 2008 21:09
Druže Marko, ja mislim da ti u glavi imaš raspad, i to malo žešći!Svake godine po završetku sezone, raznorazni "experti", "dobri" poznavaoci košarke, itd. predviđaju kraj dominacije Partizana.Videćemo kad ode Vujanić, pa kad ode Milojević, pa Drobnjak, sad Peković,...Ljudi, smešni ste!Partizan je milion svetlosnih godina, ispred svih košarkaških klubova u Srbiji.Znam da vas to boli, ali ova dominacija će, da potraje!!!VOLIM GA, K'O OKA DVA...

joca_bonito

pre 15 godina

Svaka cast Hemofarmu, ali pogledajte komentar br. 7! Jel to normalno!? Partizan osvaja titulu ove sezone svidelo se to vama ili ne, najbolji je. Ovo ce mu biti sedma titula zaredom, a svake godine prodaje najbolje igrace! I sad ce kada odu palasio i pekovic da se "raspadne"!? Strasno...

Fan of Partizan

pre 15 godina

Auuuu kolika koncentracija roma na jednom mestu.Pasce server b92.Verovatno ne mogu ni da zamislim kolika je sreca navijaca zlezde veceras,jel kao u bariju i gde vec,a?Ja mislim da ovaj dan treba da bude neradan dan na dalje i crveno slovo,Sv Mucenik Hemofarm.Vidimo se u Pioniru ako se nesto bude videlo i culo

Kompleksi su neizlecivi

pre 15 godina

Alo ljudi partizan ih pustio jednu utakmicu zbog zanimljivije zavrsnice prvenstva.Ne znam sta navijaci cz imaju sa tim da li mi gubimo ili dobijamo hemofarm kad su oni ispali.....

cane

pre 15 godina

nije bitan poraz, jer se titula ne moze izgubiti u ovakvo postavljenom sistemu. to je izgradjen odnos navijaca i kluba nastao na tradiciji, razumevanju ove igre i bolesnoj ljubavi. mi znamo da tugujemo jer bez velike patnje nema velike ljubavi i da se radujemo zestoko jer kapiramo ovu igru. mi imamo 500 ljudi koji su uvek u pioniru, koji cine bazu celog fenomena i svako od njih moze da sedne na klupu i zameni duleta. mi imamo kicu, praju, saleta, divca, danilovica, paspalja.. koji su postali to sto jesu jer su izasli iz tog sistema. mi imamo trenera koji voli partizan bar kao i mi na tribinama. mi imamo pesme (titula, titula..; bravo, bravo..; volim ga..) koje igraci-svi grobari, vise vole da pevaju nego mi. i svako ko dodje, a takvi se pazljivo biraju, mora da se uklopi jer samo tako moze da izgradi karijeru u evropi ili nba. eto, to je sustina, cemu prepucavanje i postovi. ne ljutite se, komsije jer vi nemate bas nista od toga!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Bravo momci,pa ovo je tek 5-ti poraz u sezoni u domacim takmicenjima.Mislim dal ce biti 3:0,3:1,3:2 potpuno mi je isti djavo,jer svi znamo da ce Partizan biti opet prvak,tako je bilo 2001,2,3,4,5,6,7 i naravno 8-me,a niz se nastavlja iz godine u godinu.

A ovi koji se javljaju nisu navijaci dobrog Hemofarma,nego raspale vam cherge,mislim,dobijesh ih 8 puta u jednoj sezoni u zadnjih 40 derbija unistis ih 36 puta,dobijesh ih 104:68,Hemofarm ih je ubio kao mi Bamberg sa skoro 50 poena razlike,titulu nisu uzeli od 1998-me i opet se javljaju.Ja bi iskreno voleo da se cherga popne na nashe visine,ali zbog ovakvih koji pisu ove nebuloze najvishe bi voleo da se ugasi i da ne postoji,jer nam odavno nisu ravnopravni protivnici,ne zbog toga shto hi dobijamo u derbijima (titula se ne uzima u derbiju) vech zbog toga shto ce oni poceti josh malo da gube i od Borca,Masinca i tako tih malih i bednih klubova.Kosarka nije samo daj kosh vishe,kosarka je mnogo vishe od toga.


BRAVO MOMCI,U PIONIRU naravno nema poraza jer u domacim okvirima nismo 7 godina izgubili 2 tekme za redom.

VOLIM PARTIZAN !

Zana '91-Vršac

pre 15 godina

Opa, pa šta ja to čujem?! Nije bilo prenosa?! Pa, stvarno, ovo je prevršilo svaku meru! Sramota! Verovatno će biti snimak negde, pošto je kamera bilo na sve strane! Finale prvenstva Srbije u košarci i oni daju fudbal gde naša reprezentacija ne igra! SRAMOTA!!!

XXL

pre 15 godina

@ Zeljko, 14. jun 2008 23:55 Čekamo da nam operete šajbu......

Šalim se. Svaka čast na pobedi, odlična tekma, napokon dobra utakmica.

Denis

pre 15 godina

E ovo prosto moram da iskomentarisem!!:

Prvo, cestitam igracima hemofarma, pokazali su da zasluzuju da budu u finalu!

Drugo, pa dal je moguce da neko i dalje veruje da Hemofarm moze nesto vise?? Pa ljudi su veceras dali svoj MAXIMUM - nema vise, to je to od njih, a Partizan je bio daleko, daleko ispod svojih proseka. Priznajem da je veceras Hem. bio mnogo bolji, i zasluzio pobedu, ali to je to, jer, u pioniru.. hehe, tamo ce partizan sigurno pokazati silu koju poseduje, i racunam na pobedu od oko 15 razlike, a posle u vrscu... pa tesko da ce Hemofarm uspeti da ponovi ovakvu partiju od veceras, jer je to vrlo tesko, prakticno nemoguce.... a i da im uspe, Partizan tada nece igrati OVAKO lose, vec ce uz MALO vise motivacije pokazati ko je ko u srpskoj kosarci!

A najvise mi je krivo, sto i dalje ima napaljenih navijaca koji nemaju pojma o kosarci, i koji smatraju da partizan svoje pobede i titule kupuje, pa bi kao dokaz da to nije tacno pokazao nesto:
Prvo:
Koji tim moze da kupi 7 titula(tu racunam SAMO domaci sampionat) za redom???

Drugo:
Ako je ove godine kupovao i namestao utakmice, kako to(i kolika je to sila) koja u NLB ligi pravi skor od 28:2, osvaja kup Radivoja Koraca bez poraza!! i u domacem prvenstvu imaju skor od 15:3, sto bi ukupno bilo 46:5!!!!??? a ako vam to nije dovoljno, evo jos i ovoga, ako su domace utakmice namestene, ja se izvinjavam, ali ko je namestio F8 euroleague?? kolko ja znam "Penaltizan" je tu pobedio:
Barselonu
Roan X2
Lotomatiku
Brose Baskets
Fenerbahce Ulker
Efes Pilsen X2
Montepaski
Panatinaikos
Tau Ceramicu......

Nadam se da su pojedinci skapirali da partizan svoje utakmice dobija posteno, i da stvarno, trenutno, predstavlja SILU i najbolje u nasoj kosarci!!!

Od mene toliko!

Uzmi Dule titulu

pre 15 godina

POZITIVNO
Stručni savet sada čine treneri Ranko Žeravica, Božidar Maljković, Svetislav Pešić, Vladislav Lučić, Aleksandar Trifunović, Miroslav Nikolić, Stevan Karadžić, zatim nekadašnji igrači Dražen Dalipagić, Željko Rebrača, Žarko Paspalj i Saša Obradović.

U Savetu se nalaze i košarkaški radnici i funkcioneri Ratko Radovanović, Žarko Varajić, Dragoslav Ražnatović, Vladimir Koprivica, Dragutin Čermak, Nenad Trunić, Predrag Zimonjić i Dragiša Vučinić.
Naravno da nema imena Vukoicica.

PODSETNIK
Komentar Vukocica na sudjenje PRE pocetka plej ofa objavljen - delimicno na B92
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=31&nav_id=301377

Napred, Partizan! Zivela Srbija!

eee

pre 15 godina

sta bre lupate?? timovi su manje vise izjednaceni... tu nesto komentarisete a hemofarm nikad niste uzivo ni gledali...a i za partizan sumnjam...a ovi komentari kao vrsac provincija...blizi je beogradu od pola beogradskih sela borca,vidikovac,mirijevo,zemun polje,bataja....a o uredjenosti da ne pricamo...

miki

pre 15 godina

Necu da budem ni prvi ni poslednji koji ovo kaze, mislim da je Dule najbolji trener koji radi u Srbiji ali onakvo nekulturno i bahato ponasanje odavno video nisam. Najmanje je 10 puta "eksplicitno"(ko je gledao mec zna o cemu pricam) psuje sudije i za to dobije samo TEHNICKU,leleeeee.Sto se tako ne ponasa u Evroligi ili sada kad bude vodio Crnogorce,ljudii, prva psovka, odmah napolje, pa posle ce malo da razmisli kako se ponasa, ovo je sramota za nasu kosarku, pa najjaci ste, cemu pritisak na sudije

Hemoterapija

pre 15 godina

Vukoicic je covek koji gaji karcinom strategiju. Dovesti protivnika u situaciju da sam sebe pobedi. ako treba da se primogne sudijama, klizanjem po parketu unutar terena dok je protivnik u napadu, unosenjem u lice protivnickik igracima kod dodavanja i suta, podizanjem kluope na noge, laziranjem faulova, probijanjem kroz igraca, i to cemo uradi. Kancer strategija. Pored Teodosica i Ercega jos i Marsal u reprezentaciju pa da se svi ispisem.

Milos@KKP

pre 15 godina

Morao sam da napisem komentar! Sacekao sam da se zvezdasice ispucaju sa svojim komentarima da ne bi koristili moj kao osnov za prozivanje! Ali to je jedino sto im je ostalo,razumite ih!
Nisam bio u mogucnosti da odem u Vrsac,imao sam ispit u 16h juce! Onda sam poludeo sto nema na Tv-u! To je jedina utakmica ove sezone koju nisam gledao bilo na tv-u ili u Pioniru! Vidim ja na internetu
Partizan izgubio,nista mi nije jasno,pomislim svasta,rekoh mozda su izbacili Duleta i Pekovica na pola utakmice,pa i tako opet mi nije bilo jasno kako smo izgubili! Morao sam da odgledam snimak! Nije mi mnogo krivo,jer smo izgubili zasluzeno,zato sto smo igrali nadmeno i potcenili smo Vrscane koji su iskoristili to i onda nas trojkama pokopali! To je ono pravilo kad krenes da igras sa ubedjenjem da ne mozes da izgubis i ne ispostujes protivnika koliko god da si jaci nista ti ne ide od ruke,posle i kad se uozbiljis nema nista od te pobede! Igrali su dobro i borbeno,nema sta stvarno su dobra ekipa i takticki su jako dobro odigrali ali imaju puno slabosti, a mi smo shvatili da ne mozemo lagano da ih dobijemo! Pa sam onda osetio veliko olaksanje zato sto sam ubedjen da cemo u Pioniru da ih odvalimo sa bar 20 razlike! Zasto? Zato sto ce svi igraci da udju u mec maksimalno nalozeni kao za Evroligu,jer nema vise sale,a ja sam samo to i cekao da konacno u nasoj ligi odigramo maksimalno kao i u Evroligi i da pokazemo svima zasto nas se svi u Evropi plase! Jedva cekam pocetak u Pioniru! Spavao sam mirno kao beba! Pozdrav svim Grobarima!!!!!

Red Star

pre 15 godina

A sada,od "KUMA":SUDIJE!!
P.S. E,moj Vukoice!Pametan si samo ako kajzes da si mnogo slabiji od Pace,zar to nisi vetj "nautcio".1/4 lige CH,dosadanji katastrofa score,shta josh!!??

voja, fan of the greatest basketball club in the world... ever!

pre 15 godina

@ Za Vujoševića...Najmanje je 10 puta "eksplicitno"(ko je gledao mec zna o cemu pricam) psuje sudije i za to dobije samo TEHNICKU,leleeeee.Sto se tako ne ponasa u Evroligi ili sada kad bude vodio Crnogorce,ljudii, prva psovka, odmah napolje, pa posle ce malo da razmisli kako se ponasa, ovo je sramota za nasu kosarku, pa najjaci ste, cemu pritisak na sudije
(miki, 15. jun 2008 00:10)

Па понаша се тако и у Евролиги. И понашаће се и са Црногорцима тако. И добија техничке грешке и у Евролиги. И добијаће их и даље. Али, као што је већ речено, Вујошевић је једини човек који каже судијама у лице све што им ми кажемо преко малих екрана ТВ пријемника. Е, зато Супермен носи мајицу са ликом Дулета Вујошевића...

Gospoda

pre 15 godina

Mislim da nije fer samo napadati Vujosevica zbog svadjanja sa sudijama i psovki.Neko ovde rece da ga(vujosevica)treba izbaciti cim opsuje prvi put sudiju.To je totalna glupost jer bi onda,vodjeni tom logikom,morale sudije da iskljuce sve igrace i sve trenere posto svi psuju sudije ali kamere snimaju Vujosevica po 20 minuta na utakmici pa onda ispada da on divlja a protivnicki trener je gospodin covek koji cuti ceo mec.Smesno je da se zvezdasi javljaju i kritikuju Vujosevica a oni su imali gospodu Karadzica,Sakotu,Gurovica....

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Bravo momci,pa ovo je tek 5-ti poraz u sezoni u domacim takmicenjima.Mislim dal ce biti 3:0,3:1,3:2 potpuno mi je isti djavo,jer svi znamo da ce Partizan biti opet prvak,tako je bilo 2001,2,3,4,5,6,7 i naravno 8-me,a niz se nastavlja iz godine u godinu.

A ovi koji se javljaju nisu navijaci dobrog Hemofarma,nego raspale vam cherge,mislim,dobijesh ih 8 puta u jednoj sezoni u zadnjih 40 derbija unistis ih 36 puta,dobijesh ih 104:68,Hemofarm ih je ubio kao mi Bamberg sa skoro 50 poena razlike,titulu nisu uzeli od 1998-me i opet se javljaju.Ja bi iskreno voleo da se cherga popne na nashe visine,ali zbog ovakvih koji pisu ove nebuloze najvishe bi voleo da se ugasi i da ne postoji,jer nam odavno nisu ravnopravni protivnici,ne zbog toga shto hi dobijamo u derbijima (titula se ne uzima u derbiju) vech zbog toga shto ce oni poceti josh malo da gube i od Borca,Masinca i tako tih malih i bednih klubova.Kosarka nije samo daj kosh vishe,kosarka je mnogo vishe od toga.


BRAVO MOMCI,U PIONIRU naravno nema poraza jer u domacim okvirima nismo 7 godina izgubili 2 tekme za redom.

VOLIM PARTIZAN !

"Slavljenik"

pre 15 godina

Fino sam vam rekao da mi je titula u kosarci bitnija od one u fudbalu a vi mi na rodjendan priredite poraz. Hvala puno. Vas verni navijac...

mija bez "o" ako je moguce

pre 15 godina

svaka cast na preciznosti HF
jedino dali neko proverava igrace posle utakmice da nema nekih nedozvoljenih penicilina
malo su mi cudni i zenice siroke

p@rt!z@n

pre 15 godina

MARKO sta se gubis ti ma kakav partizan u raspadu partizan je odlican tim i kvalitetan sa dobrom omladinskom skolom i sa kvalitetnim trenerom i sa NAJBOLJIM navijacima i NIKAD se nece raspasti i uvek ce u srbiji biti najbolji a evropi medju najboljima!!!!!!! ZATO VUTI JER PARTIZAN JE PARTIZAN I PUCICE TE 3-1 U UTAKMICAMA!!!! OOOOOOOOOOO PAAAARTIIIIIIIZAAAAAANEEEE VOOOLIMO TEEEEEE MI SRCEM SVIIIIM....

PFC-RACHA

pre 15 godina

Dule Vujosevic rece:TEsko da postoji ekipa koja moze tri puta za redom dobiti PARTIZAN!I svi mi znamo da je u pravu! A vi zvezdasi:PATITE SE! Nikada necete imati ono sto mi imammo...Pa makar i bili veliki drzavni projekat "evropska zvezda"...
Vidimo se neke godine u Pioniru kada dodjete iz neke lige Druge srpske lige koju igrate....ili vec sta vec igrate u kosarci.....