Tenis 63

Subota, 17.05.2008.

13:45

Šarapova predala, Jelena u finalu

Šarapova predala, Jelena u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

novo lice

pre 15 godina

@GoranSD
Ne lupetaj, molim te!!!Sarapova je to izjavila misleci na sljaku a ne na travu!Ako pratis tenis potrudi se da bar korektno i tacno prenosis izjave onih koje gledas!!!

Mia

pre 15 godina

@univerzum
Nema nigde prenos. Možemo da pratimo rezultat na
http://www.eurosport.yahoo.com/tennis/
U ovom trenutku 6 : 2 za Jelenu.
Hajmo Jelo, jos jedan tako lagan set i Rim je tvoj !

GoranSD

pre 15 godina

Više bih voleo da su igrale i da vidimo koliko Jelena može pred RG.Ali ajde.
Inače Šarapova je prošle godine izjavila da se na travi oseća ko krava na ledu.To dovoljno govori.A Jeleni servis smeta na svakoj podlozi.Možda čak najviše na šljaci jer je tu još sporiji.Na travi je i on brži.Slažem se da su sestre Vilijams pogotovu Venus uvek favoriti na Vimbldonu.I jeste,Jelena je pobedila na istom pre dve godine.

pufta

pre 15 godina

Komentar broj 8 je verodostojan!Ova mala Korne ni kriva ni duzna dodje u finale!?Ali neka,malo i Jeleni da se nesto namesti lagano.JJ No 1.

Nena

pre 15 godina

Steta sto smo bili uskraceni za gledanje ovog meca, ali bolje i ovako pa da se Masha lepo oporavi, a i JJ ima malo vise odmora, napokon! Svejedno mislim da bi JJ pobedila. Sutra samo oprezno i agresivno od samog pocetka, jer svi znamo kakva je Jeca, a i ova Korne bi mogla da bude prilicno opasna.
VAMOS Jeco, sve najbolje!!!

Lala iz Banata

pre 15 godina

@Milann
"Kada se guska Ana Ivanovic prenemaze i umislja nesto ti si zasluzila da bude s PRVA na svetu."
Malo sutra a možda i na Sveto Nikad. ;)
Sa osam turnira više - još gleda Ani u leđa.

marko

pre 15 godina

zoranu , ekspertu za tenis na travi porucujem da je JJ jedina koja je u tri godine porazila Venus Williams na wimbledonu i da je istu Sharapovu pobedila u birmingemu prosle godine u finalu. Toliko o tome, valjda je i to na travi ili gresim? Serva je bitna za travu ali ne i presudna. Da nije tako Rodick bi bio nepobediv a Nadal finale ne bi video. Mislim i da je JJ prosle godien na Wimbledonu dalje dosla od Sharapove i dosta vise sa omalovazavanjem Jelenine igre. nema neki servis ali ce biti prva i neka crknu svi koji joj zavide

Krle

pre 15 godina

sto volim da procitam ove "strucne" komentare...

Sarapova je tu povredu zadobila u drugom setu nocas, isla na masaze a ujutru kada se zagrevala (kaze malo trcala:) to joj je smetalo i treba joj dva tri dana da sanira povredu, eto tako ona kaze, pri tom kaze da je imala samo 12-13 sati za oporavak od meca i da ne moze sada da igra.
Mozda se uplasila da igra sa JJ, ali ne od nje same vec da ne zaradi ozbiljnu povredu pred RR! Ipak protiv JJ moras biti da pruzis maximum na terenu:))

Nije to ni lose, JJ ima dan odmora vise:)

Jos jedna informacija, DOKICEVA je osvojila drugi celendzer za redom, pobedila je drugog nosioca u finalu sa 6-3,6-1; lepo zar ne, od ponedeljka cemo moci da je gledamo na ozbiljnijem turniru, zajedno sa JJ...

Slobo

pre 15 godina

Zoran@ Samo da te podsetim da pratim tenis od 1977me,kada je Mima Jausovec osvojila RG a ne znam da li si se tada i rodio.Pa Sharapova se prosle godine svercovala do 1/2 finala RG kada je Ana bukvalno pocistila sa terena, i ove godine ce tesko ponoviti takav uspeh.A sto se tice trave, ona nije toliki favorit, koliko je Jelena na sljaci, a ne treba zaboraviti ni Anu koja na RG konstantno dobro igra.Na Vimbldonu ce ipak glavnu rec imati sestre Williams.

Dusica

pre 15 godina

Jeca usla u finalu,to je ok,samo pitanje je gde da sledimo to finale????Zasto nijedna nasa tv ne prenosi zenski tenis????Bruka.....

wanja

pre 15 godina

Dobro je, manje posla za sutra... :) Ajmo Jeco,ka odbrani titule i, konacno prvoj tituli u 2008!! :)) A od ponedeljka Srbija ponovo ima 2 teniserke u Top 3!!!! BRAVO CURICE!!!!

Zoran

pre 15 godina

@BB,V.Radosavljevic.Slobo,Analiticar
Vi turbo navijaci koji do pre dve godine niste razlikovali rekete za tenis i badminton,ne pisite budalastine.Da zaista pratite tenis,znali biste da je Sharapova sinoc zavrsila veoma tezak mec sa Snider malo pre ponoci,tako da je imala 12-13 sati pauze i zato se povredila na zagrevanju.Ali vi ne pratite tenis,vi znate samo "STA SU URADILI NASI".Kao i Milan koji ne zna da ce se cak i ako Jelena pobedi Korne,izmedju nje i Sharapove biti razlika preko 400 poena.A ako ne pobedi bice 550.Vec sam napisao da ce biti dobro ako Jelena odbrani sve poene i ostane na istom mestu,kakav broj 1,sada dolazi trava,treba imati sevis.
"Analiticaru",koji teniser ne kalkulise,molim te reci mi.
@svetlana
Tesko da je otisla u Hamburg kod Novaka,jer mu je pre toga rekla da vec malo preteruje sa imitiranjem.Pogledajte sajt Sharapove,na listi ljudi kojima je ona impresionirana,
nalazi se samo jedan sportista.Zove se Lebron Dzejms.

Goran Kanostrevac

pre 15 godina

Pa dobro, nije slatko kao pobjeda na terenu, ali je ipak pobjeda.A zar sreca nije pomogla i najvecim sampionima u bilo kom sportu.Na kraju kada Jelena osvoji Rim pored njenog imena nece pisati: ''to je zato sto joj je Sarapova predala mec'', pa zar nije tako....?

V.J.

pre 15 godina

Aliz Korne je rodjena 22. januara 1990, i profi je od 2006.g. Trenutno je 34 na rang listi. Jeco čuvaj se, ove mlade teniserke su napaljene, nemaju sta da izgube pa igraju ko lude. Ali ti imas znanje i iskustvo koje ona nema.
Samo mudro! Napred Jeco!

maremare

pre 15 godina

ne mogu da kazem da mi je zao mare vise nego drago zbog jelene sto ce moci da se odmori za sutra....mada i da su igrale,mislim da bi je jj dobila...a mozda mislim tako jer sam pristrasan... nego zna li iko koja je bodovna razlika ako jj osvoji turnir!? ovo pisem da manje gledam noleta ja pojedoh nokte... :(

zabolime uvo

pre 15 godina

Ovo je dno dna u ženskom tenisu. Baš joj se fućka kad ima love do krova pa može da preda "navodno zbog ozljede".Vidjet će te kako je naglo ozdravila za Pariz i kako melje protivnice ko od šale.

AJmo ajde!

pre 15 godina

Ho-ho-ho.

Toooooo.

Ajde Jeco samo jos jedan korak!

Ovo je bio strateski potez Marije, da ne bi Jeleni dala psiholosku prednost za RG - ova pobeda bi joj bila suvise sveza u pamcenju.

Ali nema veze Jeco, sad pravac na trofej, a onda idemo dalje.

RG je tvoj - ovo ti je istorijska sansa!

Thunderbird

pre 15 godina

Ako, brate, zaslužila je i ona jednom u životu dan odmora!
I Bog je video.
I Novaku su dva puta predali u Rimu, pa je slavljen do neba.
Napred Jeco, volimo te!

Nokovic Djovak

pre 15 godina

Kako covek krene da cita ove naslove iz Tenis rubrike, tako ponosno vidi da je svaki .....ic ili u finalu ili polufinalu nekog turnira. Imal li turnir u svetu gde nas nema u finalnim etapama? Dragi teniseri, nosite Srpski grb i zastavu gde god da ste, a sebi trpajte te pare u dzep. Lepi ste, mladi, pametni, zabavni, sta covek vise da pozeli nego da ih ovakva mladez predstavlja u svetu.

GOR@N

pre 15 godina

ako sad ne obrani titulu onda niti ne zasluzuje biti broj 1 :-)

da je ana ivanovic znala da ce ovakav rasplet biti mislim da bi bolje igrala, imala je izvrsnu sansu postati broj jedan ovaj tjedan, a ovako ce to mozda samo sanjati koliko se meni cini!

V.Radosavljevic

pre 15 godina

Sram je bilo! Kukavica! nije smela da izadje Jeleni na megdan!

Umesto sto se ugleda na Djokovica, bolje bi bilo da se ugleda na ove sto ostavljaju komentare na ovom sajtu. Oni nikad nikome nisu predali mec. Niti ce to ikada uraditi. Jer oni su velicine za razliku od ovih slabica Marije i Novaka

Milann

pre 15 godina

Jelena samo pametno treniraj i radi i kroz 2-3meseca mozes beiti BROJ 1. Kada se guska Ana Ivanovic prenemaze i umislja nesto ti si zasluzila da bude s PRVA na svetu. SAMO HRABRO!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Ako je komentar br 1 pisan kao vic - mogu ga akceotirati.
Ma da i nije neki vic.
Nasoj Jeleni zelim odbranu trofeja u Rimu ui nastavak njene uzlazne putanje.
Zivela nam Jeco sto godina.

Nada

pre 15 godina

Ko god da preda mec ima SVOJE razloge i ja ih postujem jer postujem licnost doticog sportiste (bio mi simpatican ili ne). A ako ta predaja jos koristi nekom NASEM, nemoram da likujem, ali se ipak obradujem zbog "lakseg posla" na turniru. Marija ima tu privilegiju (kao i SVI OSIM nasih) da nece biti OMALOVAZAVANA ni zbog ove odluke, niti zbog bilo kog izgubljenog meca. Naprotiv, opet ce tu CAST imati NASA Jeca. Nekima je BAS zadovoljstvo (mozda i preka potreba) da ovaj sajt koriste za lecenje svojih kompleksa osipajuci drvlje i kamenje na sve sto ima veze sa Srbijom, pa makar to bili i sportisti koji su tu rodjeni. A jos ako ti sportisti ne kriju svoje poreklo, ili privrzenost ovoj zemlji, najradije bi zabranili i da im se cestita na pobedi. Zar, mi "obicni" navijaci (koji NEmrzimo nikoga, bez obzira na nacionalnost) moramo cutke da sve to trpimo? Apel na B92: objavljujte i BROJ preporuka za BRISANJE, pa da bar vidimo PRAVO misljenje posetioca ovog sajta!!!

Analiticar

pre 15 godina

Sarapova je veliki kalkulant.Predala je da se ne bi premarala pre Francuske , a i videla je kako se provela Venus pa joj to psiholoski ne bi odgovaralo da izgubi pred Francusku.Bolje da kao preda zbog povrede i da se ne umara ,jer je ionako osvojila 300 bodova pa nije htela za jos 130 bodova ni da izlazi na teren jer sljaka ionako nije njena podloga pa bi JJ mogla da je pocisti.Ovako sto je sigurno sigurno cuva se za Grand slam u Parizu I Wimbldonu.Nema sta Lukava i Prepredena Ruskinja.

Boka

pre 15 godina

Pošto je Šarapova predala meč, RTS je rešio problem. Napred Jeco. Dok svi govore o Ani ili Šarapovoj kao budućim broj 1 na WTA listi, ti vredno treniraj i sugrna sam da možeš da ih preskočiš. Veruj u sebe.

GogiRS

pre 15 godina

Ko god iole poznaje tenis zna da bi Jelena Masu rasturila na sljaci. Sharapova i sama priznaje da na sljaci izgleda tragi-komicno. S druge strane Jeca blista na turniru. Nacin kojim je savladala Venus (jaka ofanzivna igra, sa dubokim loptama) govori da igra trenutno na zemlji najlepsi tenis.

Natasa

pre 15 godina

Ova nedelja je odlicna a srpski tenis! Jos samo Nole da nam pobedi Nadala i Srbija ima tri finala u nedelji! Svaka vam cast svima, ponosni smo na vas.

Slobo

pre 15 godina

Povredila se ha ha.Zna ona dobro da protiv Jelene na sljaci nema sta da trazi.No na RG nece moci da pobegne ako budu u istoj polovini zreba.Bravo Jelena,i srecno u finalu.Da je Jelena predala bila bi paljba, a i ovako ih ima da ironicno pisu, sto je dzabe itd.Jelena trenutno igra najaci tenis i RG je ove godine njen, a posle toga i prvo mjesto na ATP listi.

wlado

pre 15 godina

super, nije nista licno, ali samo tako mozemo imati prvi i drugi reket sveta, justin enan prekinula karijeru, sarapova predala zbog povrede...iskreno zenski tenis je davno bioovako los...

stevan

pre 15 godina

super je sto ce ostati odmorna, ali mi je krivo sto je Sarapova predala mec jer je mogla Jelena da je pobedi. No sta je tu je. Hajmo Jelena DO TITULE

Nada

pre 15 godina

Ko god da preda mec ima SVOJE razloge i ja ih postujem jer postujem licnost doticog sportiste (bio mi simpatican ili ne). A ako ta predaja jos koristi nekom NASEM, nemoram da likujem, ali se ipak obradujem zbog "lakseg posla" na turniru. Marija ima tu privilegiju (kao i SVI OSIM nasih) da nece biti OMALOVAZAVANA ni zbog ove odluke, niti zbog bilo kog izgubljenog meca. Naprotiv, opet ce tu CAST imati NASA Jeca. Nekima je BAS zadovoljstvo (mozda i preka potreba) da ovaj sajt koriste za lecenje svojih kompleksa osipajuci drvlje i kamenje na sve sto ima veze sa Srbijom, pa makar to bili i sportisti koji su tu rodjeni. A jos ako ti sportisti ne kriju svoje poreklo, ili privrzenost ovoj zemlji, najradije bi zabranili i da im se cestita na pobedi. Zar, mi "obicni" navijaci (koji NEmrzimo nikoga, bez obzira na nacionalnost) moramo cutke da sve to trpimo? Apel na B92: objavljujte i BROJ preporuka za BRISANJE, pa da bar vidimo PRAVO misljenje posetioca ovog sajta!!!

Boka

pre 15 godina

Pošto je Šarapova predala meč, RTS je rešio problem. Napred Jeco. Dok svi govore o Ani ili Šarapovoj kao budućim broj 1 na WTA listi, ti vredno treniraj i sugrna sam da možeš da ih preskočiš. Veruj u sebe.

stevan

pre 15 godina

super je sto ce ostati odmorna, ali mi je krivo sto je Sarapova predala mec jer je mogla Jelena da je pobedi. No sta je tu je. Hajmo Jelena DO TITULE

V.Radosavljevic

pre 15 godina

Sram je bilo! Kukavica! nije smela da izadje Jeleni na megdan!

Umesto sto se ugleda na Djokovica, bolje bi bilo da se ugleda na ove sto ostavljaju komentare na ovom sajtu. Oni nikad nikome nisu predali mec. Niti ce to ikada uraditi. Jer oni su velicine za razliku od ovih slabica Marije i Novaka

Milann

pre 15 godina

Jelena samo pametno treniraj i radi i kroz 2-3meseca mozes beiti BROJ 1. Kada se guska Ana Ivanovic prenemaze i umislja nesto ti si zasluzila da bude s PRVA na svetu. SAMO HRABRO!

Analiticar

pre 15 godina

Sarapova je veliki kalkulant.Predala je da se ne bi premarala pre Francuske , a i videla je kako se provela Venus pa joj to psiholoski ne bi odgovaralo da izgubi pred Francusku.Bolje da kao preda zbog povrede i da se ne umara ,jer je ionako osvojila 300 bodova pa nije htela za jos 130 bodova ni da izlazi na teren jer sljaka ionako nije njena podloga pa bi JJ mogla da je pocisti.Ovako sto je sigurno sigurno cuva se za Grand slam u Parizu I Wimbldonu.Nema sta Lukava i Prepredena Ruskinja.

Thunderbird

pre 15 godina

Ako, brate, zaslužila je i ona jednom u životu dan odmora!
I Bog je video.
I Novaku su dva puta predali u Rimu, pa je slavljen do neba.
Napred Jeco, volimo te!

marko

pre 15 godina

zoranu , ekspertu za tenis na travi porucujem da je JJ jedina koja je u tri godine porazila Venus Williams na wimbledonu i da je istu Sharapovu pobedila u birmingemu prosle godine u finalu. Toliko o tome, valjda je i to na travi ili gresim? Serva je bitna za travu ali ne i presudna. Da nije tako Rodick bi bio nepobediv a Nadal finale ne bi video. Mislim i da je JJ prosle godien na Wimbledonu dalje dosla od Sharapove i dosta vise sa omalovazavanjem Jelenine igre. nema neki servis ali ce biti prva i neka crknu svi koji joj zavide

wlado

pre 15 godina

super, nije nista licno, ali samo tako mozemo imati prvi i drugi reket sveta, justin enan prekinula karijeru, sarapova predala zbog povrede...iskreno zenski tenis je davno bioovako los...

GogiRS

pre 15 godina

Ko god iole poznaje tenis zna da bi Jelena Masu rasturila na sljaci. Sharapova i sama priznaje da na sljaci izgleda tragi-komicno. S druge strane Jeca blista na turniru. Nacin kojim je savladala Venus (jaka ofanzivna igra, sa dubokim loptama) govori da igra trenutno na zemlji najlepsi tenis.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Ako je komentar br 1 pisan kao vic - mogu ga akceotirati.
Ma da i nije neki vic.
Nasoj Jeleni zelim odbranu trofeja u Rimu ui nastavak njene uzlazne putanje.
Zivela nam Jeco sto godina.

Slobo

pre 15 godina

Povredila se ha ha.Zna ona dobro da protiv Jelene na sljaci nema sta da trazi.No na RG nece moci da pobegne ako budu u istoj polovini zreba.Bravo Jelena,i srecno u finalu.Da je Jelena predala bila bi paljba, a i ovako ih ima da ironicno pisu, sto je dzabe itd.Jelena trenutno igra najaci tenis i RG je ove godine njen, a posle toga i prvo mjesto na ATP listi.

Nokovic Djovak

pre 15 godina

Kako covek krene da cita ove naslove iz Tenis rubrike, tako ponosno vidi da je svaki .....ic ili u finalu ili polufinalu nekog turnira. Imal li turnir u svetu gde nas nema u finalnim etapama? Dragi teniseri, nosite Srpski grb i zastavu gde god da ste, a sebi trpajte te pare u dzep. Lepi ste, mladi, pametni, zabavni, sta covek vise da pozeli nego da ih ovakva mladez predstavlja u svetu.

V.J.

pre 15 godina

Aliz Korne je rodjena 22. januara 1990, i profi je od 2006.g. Trenutno je 34 na rang listi. Jeco čuvaj se, ove mlade teniserke su napaljene, nemaju sta da izgube pa igraju ko lude. Ali ti imas znanje i iskustvo koje ona nema.
Samo mudro! Napred Jeco!

Zoran

pre 15 godina

@BB,V.Radosavljevic.Slobo,Analiticar
Vi turbo navijaci koji do pre dve godine niste razlikovali rekete za tenis i badminton,ne pisite budalastine.Da zaista pratite tenis,znali biste da je Sharapova sinoc zavrsila veoma tezak mec sa Snider malo pre ponoci,tako da je imala 12-13 sati pauze i zato se povredila na zagrevanju.Ali vi ne pratite tenis,vi znate samo "STA SU URADILI NASI".Kao i Milan koji ne zna da ce se cak i ako Jelena pobedi Korne,izmedju nje i Sharapove biti razlika preko 400 poena.A ako ne pobedi bice 550.Vec sam napisao da ce biti dobro ako Jelena odbrani sve poene i ostane na istom mestu,kakav broj 1,sada dolazi trava,treba imati sevis.
"Analiticaru",koji teniser ne kalkulise,molim te reci mi.
@svetlana
Tesko da je otisla u Hamburg kod Novaka,jer mu je pre toga rekla da vec malo preteruje sa imitiranjem.Pogledajte sajt Sharapove,na listi ljudi kojima je ona impresionirana,
nalazi se samo jedan sportista.Zove se Lebron Dzejms.

GOR@N

pre 15 godina

ako sad ne obrani titulu onda niti ne zasluzuje biti broj 1 :-)

da je ana ivanovic znala da ce ovakav rasplet biti mislim da bi bolje igrala, imala je izvrsnu sansu postati broj jedan ovaj tjedan, a ovako ce to mozda samo sanjati koliko se meni cini!

Natasa

pre 15 godina

Ova nedelja je odlicna a srpski tenis! Jos samo Nole da nam pobedi Nadala i Srbija ima tri finala u nedelji! Svaka vam cast svima, ponosni smo na vas.

Dusica

pre 15 godina

Jeca usla u finalu,to je ok,samo pitanje je gde da sledimo to finale????Zasto nijedna nasa tv ne prenosi zenski tenis????Bruka.....

AJmo ajde!

pre 15 godina

Ho-ho-ho.

Toooooo.

Ajde Jeco samo jos jedan korak!

Ovo je bio strateski potez Marije, da ne bi Jeleni dala psiholosku prednost za RG - ova pobeda bi joj bila suvise sveza u pamcenju.

Ali nema veze Jeco, sad pravac na trofej, a onda idemo dalje.

RG je tvoj - ovo ti je istorijska sansa!

wanja

pre 15 godina

Dobro je, manje posla za sutra... :) Ajmo Jeco,ka odbrani titule i, konacno prvoj tituli u 2008!! :)) A od ponedeljka Srbija ponovo ima 2 teniserke u Top 3!!!! BRAVO CURICE!!!!

Goran Kanostrevac

pre 15 godina

Pa dobro, nije slatko kao pobjeda na terenu, ali je ipak pobjeda.A zar sreca nije pomogla i najvecim sampionima u bilo kom sportu.Na kraju kada Jelena osvoji Rim pored njenog imena nece pisati: ''to je zato sto joj je Sarapova predala mec'', pa zar nije tako....?

Slobo

pre 15 godina

Zoran@ Samo da te podsetim da pratim tenis od 1977me,kada je Mima Jausovec osvojila RG a ne znam da li si se tada i rodio.Pa Sharapova se prosle godine svercovala do 1/2 finala RG kada je Ana bukvalno pocistila sa terena, i ove godine ce tesko ponoviti takav uspeh.A sto se tice trave, ona nije toliki favorit, koliko je Jelena na sljaci, a ne treba zaboraviti ni Anu koja na RG konstantno dobro igra.Na Vimbldonu ce ipak glavnu rec imati sestre Williams.

maremare

pre 15 godina

ne mogu da kazem da mi je zao mare vise nego drago zbog jelene sto ce moci da se odmori za sutra....mada i da su igrale,mislim da bi je jj dobila...a mozda mislim tako jer sam pristrasan... nego zna li iko koja je bodovna razlika ako jj osvoji turnir!? ovo pisem da manje gledam noleta ja pojedoh nokte... :(

Lala iz Banata

pre 15 godina

@Milann
"Kada se guska Ana Ivanovic prenemaze i umislja nesto ti si zasluzila da bude s PRVA na svetu."
Malo sutra a možda i na Sveto Nikad. ;)
Sa osam turnira više - još gleda Ani u leđa.

Krle

pre 15 godina

sto volim da procitam ove "strucne" komentare...

Sarapova je tu povredu zadobila u drugom setu nocas, isla na masaze a ujutru kada se zagrevala (kaze malo trcala:) to joj je smetalo i treba joj dva tri dana da sanira povredu, eto tako ona kaze, pri tom kaze da je imala samo 12-13 sati za oporavak od meca i da ne moze sada da igra.
Mozda se uplasila da igra sa JJ, ali ne od nje same vec da ne zaradi ozbiljnu povredu pred RR! Ipak protiv JJ moras biti da pruzis maximum na terenu:))

Nije to ni lose, JJ ima dan odmora vise:)

Jos jedna informacija, DOKICEVA je osvojila drugi celendzer za redom, pobedila je drugog nosioca u finalu sa 6-3,6-1; lepo zar ne, od ponedeljka cemo moci da je gledamo na ozbiljnijem turniru, zajedno sa JJ...

zabolime uvo

pre 15 godina

Ovo je dno dna u ženskom tenisu. Baš joj se fućka kad ima love do krova pa može da preda "navodno zbog ozljede".Vidjet će te kako je naglo ozdravila za Pariz i kako melje protivnice ko od šale.

Nena

pre 15 godina

Steta sto smo bili uskraceni za gledanje ovog meca, ali bolje i ovako pa da se Masha lepo oporavi, a i JJ ima malo vise odmora, napokon! Svejedno mislim da bi JJ pobedila. Sutra samo oprezno i agresivno od samog pocetka, jer svi znamo kakva je Jeca, a i ova Korne bi mogla da bude prilicno opasna.
VAMOS Jeco, sve najbolje!!!

Mia

pre 15 godina

@univerzum
Nema nigde prenos. Možemo da pratimo rezultat na
http://www.eurosport.yahoo.com/tennis/
U ovom trenutku 6 : 2 za Jelenu.
Hajmo Jelo, jos jedan tako lagan set i Rim je tvoj !

novo lice

pre 15 godina

@GoranSD
Ne lupetaj, molim te!!!Sarapova je to izjavila misleci na sljaku a ne na travu!Ako pratis tenis potrudi se da bar korektno i tacno prenosis izjave onih koje gledas!!!

pufta

pre 15 godina

Komentar broj 8 je verodostojan!Ova mala Korne ni kriva ni duzna dodje u finale!?Ali neka,malo i Jeleni da se nesto namesti lagano.JJ No 1.

GoranSD

pre 15 godina

Više bih voleo da su igrale i da vidimo koliko Jelena može pred RG.Ali ajde.
Inače Šarapova je prošle godine izjavila da se na travi oseća ko krava na ledu.To dovoljno govori.A Jeleni servis smeta na svakoj podlozi.Možda čak najviše na šljaci jer je tu još sporiji.Na travi je i on brži.Slažem se da su sestre Vilijams pogotovu Venus uvek favoriti na Vimbldonu.I jeste,Jelena je pobedila na istom pre dve godine.

Milann

pre 15 godina

Jelena samo pametno treniraj i radi i kroz 2-3meseca mozes beiti BROJ 1. Kada se guska Ana Ivanovic prenemaze i umislja nesto ti si zasluzila da bude s PRVA na svetu. SAMO HRABRO!

V.Radosavljevic

pre 15 godina

Sram je bilo! Kukavica! nije smela da izadje Jeleni na megdan!

Umesto sto se ugleda na Djokovica, bolje bi bilo da se ugleda na ove sto ostavljaju komentare na ovom sajtu. Oni nikad nikome nisu predali mec. Niti ce to ikada uraditi. Jer oni su velicine za razliku od ovih slabica Marije i Novaka

wlado

pre 15 godina

super, nije nista licno, ali samo tako mozemo imati prvi i drugi reket sveta, justin enan prekinula karijeru, sarapova predala zbog povrede...iskreno zenski tenis je davno bioovako los...

GOR@N

pre 15 godina

ako sad ne obrani titulu onda niti ne zasluzuje biti broj 1 :-)

da je ana ivanovic znala da ce ovakav rasplet biti mislim da bi bolje igrala, imala je izvrsnu sansu postati broj jedan ovaj tjedan, a ovako ce to mozda samo sanjati koliko se meni cini!

Nada

pre 15 godina

Ko god da preda mec ima SVOJE razloge i ja ih postujem jer postujem licnost doticog sportiste (bio mi simpatican ili ne). A ako ta predaja jos koristi nekom NASEM, nemoram da likujem, ali se ipak obradujem zbog "lakseg posla" na turniru. Marija ima tu privilegiju (kao i SVI OSIM nasih) da nece biti OMALOVAZAVANA ni zbog ove odluke, niti zbog bilo kog izgubljenog meca. Naprotiv, opet ce tu CAST imati NASA Jeca. Nekima je BAS zadovoljstvo (mozda i preka potreba) da ovaj sajt koriste za lecenje svojih kompleksa osipajuci drvlje i kamenje na sve sto ima veze sa Srbijom, pa makar to bili i sportisti koji su tu rodjeni. A jos ako ti sportisti ne kriju svoje poreklo, ili privrzenost ovoj zemlji, najradije bi zabranili i da im se cestita na pobedi. Zar, mi "obicni" navijaci (koji NEmrzimo nikoga, bez obzira na nacionalnost) moramo cutke da sve to trpimo? Apel na B92: objavljujte i BROJ preporuka za BRISANJE, pa da bar vidimo PRAVO misljenje posetioca ovog sajta!!!

Lala iz Banata

pre 15 godina

@Milann
"Kada se guska Ana Ivanovic prenemaze i umislja nesto ti si zasluzila da bude s PRVA na svetu."
Malo sutra a možda i na Sveto Nikad. ;)
Sa osam turnira više - još gleda Ani u leđa.

zabolime uvo

pre 15 godina

Ovo je dno dna u ženskom tenisu. Baš joj se fućka kad ima love do krova pa može da preda "navodno zbog ozljede".Vidjet će te kako je naglo ozdravila za Pariz i kako melje protivnice ko od šale.

Slobo

pre 15 godina

Povredila se ha ha.Zna ona dobro da protiv Jelene na sljaci nema sta da trazi.No na RG nece moci da pobegne ako budu u istoj polovini zreba.Bravo Jelena,i srecno u finalu.Da je Jelena predala bila bi paljba, a i ovako ih ima da ironicno pisu, sto je dzabe itd.Jelena trenutno igra najaci tenis i RG je ove godine njen, a posle toga i prvo mjesto na ATP listi.

Analiticar

pre 15 godina

Sarapova je veliki kalkulant.Predala je da se ne bi premarala pre Francuske , a i videla je kako se provela Venus pa joj to psiholoski ne bi odgovaralo da izgubi pred Francusku.Bolje da kao preda zbog povrede i da se ne umara ,jer je ionako osvojila 300 bodova pa nije htela za jos 130 bodova ni da izlazi na teren jer sljaka ionako nije njena podloga pa bi JJ mogla da je pocisti.Ovako sto je sigurno sigurno cuva se za Grand slam u Parizu I Wimbldonu.Nema sta Lukava i Prepredena Ruskinja.

Nokovic Djovak

pre 15 godina

Kako covek krene da cita ove naslove iz Tenis rubrike, tako ponosno vidi da je svaki .....ic ili u finalu ili polufinalu nekog turnira. Imal li turnir u svetu gde nas nema u finalnim etapama? Dragi teniseri, nosite Srpski grb i zastavu gde god da ste, a sebi trpajte te pare u dzep. Lepi ste, mladi, pametni, zabavni, sta covek vise da pozeli nego da ih ovakva mladez predstavlja u svetu.

Zoran

pre 15 godina

@BB,V.Radosavljevic.Slobo,Analiticar
Vi turbo navijaci koji do pre dve godine niste razlikovali rekete za tenis i badminton,ne pisite budalastine.Da zaista pratite tenis,znali biste da je Sharapova sinoc zavrsila veoma tezak mec sa Snider malo pre ponoci,tako da je imala 12-13 sati pauze i zato se povredila na zagrevanju.Ali vi ne pratite tenis,vi znate samo "STA SU URADILI NASI".Kao i Milan koji ne zna da ce se cak i ako Jelena pobedi Korne,izmedju nje i Sharapove biti razlika preko 400 poena.A ako ne pobedi bice 550.Vec sam napisao da ce biti dobro ako Jelena odbrani sve poene i ostane na istom mestu,kakav broj 1,sada dolazi trava,treba imati sevis.
"Analiticaru",koji teniser ne kalkulise,molim te reci mi.
@svetlana
Tesko da je otisla u Hamburg kod Novaka,jer mu je pre toga rekla da vec malo preteruje sa imitiranjem.Pogledajte sajt Sharapove,na listi ljudi kojima je ona impresionirana,
nalazi se samo jedan sportista.Zove se Lebron Dzejms.

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Ako je komentar br 1 pisan kao vic - mogu ga akceotirati.
Ma da i nije neki vic.
Nasoj Jeleni zelim odbranu trofeja u Rimu ui nastavak njene uzlazne putanje.
Zivela nam Jeco sto godina.

Slobo

pre 15 godina

Zoran@ Samo da te podsetim da pratim tenis od 1977me,kada je Mima Jausovec osvojila RG a ne znam da li si se tada i rodio.Pa Sharapova se prosle godine svercovala do 1/2 finala RG kada je Ana bukvalno pocistila sa terena, i ove godine ce tesko ponoviti takav uspeh.A sto se tice trave, ona nije toliki favorit, koliko je Jelena na sljaci, a ne treba zaboraviti ni Anu koja na RG konstantno dobro igra.Na Vimbldonu ce ipak glavnu rec imati sestre Williams.

Boka

pre 15 godina

Pošto je Šarapova predala meč, RTS je rešio problem. Napred Jeco. Dok svi govore o Ani ili Šarapovoj kao budućim broj 1 na WTA listi, ti vredno treniraj i sugrna sam da možeš da ih preskočiš. Veruj u sebe.

Krle

pre 15 godina

sto volim da procitam ove "strucne" komentare...

Sarapova je tu povredu zadobila u drugom setu nocas, isla na masaze a ujutru kada se zagrevala (kaze malo trcala:) to joj je smetalo i treba joj dva tri dana da sanira povredu, eto tako ona kaze, pri tom kaze da je imala samo 12-13 sati za oporavak od meca i da ne moze sada da igra.
Mozda se uplasila da igra sa JJ, ali ne od nje same vec da ne zaradi ozbiljnu povredu pred RR! Ipak protiv JJ moras biti da pruzis maximum na terenu:))

Nije to ni lose, JJ ima dan odmora vise:)

Jos jedna informacija, DOKICEVA je osvojila drugi celendzer za redom, pobedila je drugog nosioca u finalu sa 6-3,6-1; lepo zar ne, od ponedeljka cemo moci da je gledamo na ozbiljnijem turniru, zajedno sa JJ...

marko

pre 15 godina

zoranu , ekspertu za tenis na travi porucujem da je JJ jedina koja je u tri godine porazila Venus Williams na wimbledonu i da je istu Sharapovu pobedila u birmingemu prosle godine u finalu. Toliko o tome, valjda je i to na travi ili gresim? Serva je bitna za travu ali ne i presudna. Da nije tako Rodick bi bio nepobediv a Nadal finale ne bi video. Mislim i da je JJ prosle godien na Wimbledonu dalje dosla od Sharapove i dosta vise sa omalovazavanjem Jelenine igre. nema neki servis ali ce biti prva i neka crknu svi koji joj zavide

pufta

pre 15 godina

Komentar broj 8 je verodostojan!Ova mala Korne ni kriva ni duzna dodje u finale!?Ali neka,malo i Jeleni da se nesto namesti lagano.JJ No 1.

stevan

pre 15 godina

super je sto ce ostati odmorna, ali mi je krivo sto je Sarapova predala mec jer je mogla Jelena da je pobedi. No sta je tu je. Hajmo Jelena DO TITULE

Natasa

pre 15 godina

Ova nedelja je odlicna a srpski tenis! Jos samo Nole da nam pobedi Nadala i Srbija ima tri finala u nedelji! Svaka vam cast svima, ponosni smo na vas.

Nena

pre 15 godina

Steta sto smo bili uskraceni za gledanje ovog meca, ali bolje i ovako pa da se Masha lepo oporavi, a i JJ ima malo vise odmora, napokon! Svejedno mislim da bi JJ pobedila. Sutra samo oprezno i agresivno od samog pocetka, jer svi znamo kakva je Jeca, a i ova Korne bi mogla da bude prilicno opasna.
VAMOS Jeco, sve najbolje!!!

GogiRS

pre 15 godina

Ko god iole poznaje tenis zna da bi Jelena Masu rasturila na sljaci. Sharapova i sama priznaje da na sljaci izgleda tragi-komicno. S druge strane Jeca blista na turniru. Nacin kojim je savladala Venus (jaka ofanzivna igra, sa dubokim loptama) govori da igra trenutno na zemlji najlepsi tenis.

Thunderbird

pre 15 godina

Ako, brate, zaslužila je i ona jednom u životu dan odmora!
I Bog je video.
I Novaku su dva puta predali u Rimu, pa je slavljen do neba.
Napred Jeco, volimo te!

AJmo ajde!

pre 15 godina

Ho-ho-ho.

Toooooo.

Ajde Jeco samo jos jedan korak!

Ovo je bio strateski potez Marije, da ne bi Jeleni dala psiholosku prednost za RG - ova pobeda bi joj bila suvise sveza u pamcenju.

Ali nema veze Jeco, sad pravac na trofej, a onda idemo dalje.

RG je tvoj - ovo ti je istorijska sansa!

maremare

pre 15 godina

ne mogu da kazem da mi je zao mare vise nego drago zbog jelene sto ce moci da se odmori za sutra....mada i da su igrale,mislim da bi je jj dobila...a mozda mislim tako jer sam pristrasan... nego zna li iko koja je bodovna razlika ako jj osvoji turnir!? ovo pisem da manje gledam noleta ja pojedoh nokte... :(

Goran Kanostrevac

pre 15 godina

Pa dobro, nije slatko kao pobjeda na terenu, ali je ipak pobjeda.A zar sreca nije pomogla i najvecim sampionima u bilo kom sportu.Na kraju kada Jelena osvoji Rim pored njenog imena nece pisati: ''to je zato sto joj je Sarapova predala mec'', pa zar nije tako....?

wanja

pre 15 godina

Dobro je, manje posla za sutra... :) Ajmo Jeco,ka odbrani titule i, konacno prvoj tituli u 2008!! :)) A od ponedeljka Srbija ponovo ima 2 teniserke u Top 3!!!! BRAVO CURICE!!!!

V.J.

pre 15 godina

Aliz Korne je rodjena 22. januara 1990, i profi je od 2006.g. Trenutno je 34 na rang listi. Jeco čuvaj se, ove mlade teniserke su napaljene, nemaju sta da izgube pa igraju ko lude. Ali ti imas znanje i iskustvo koje ona nema.
Samo mudro! Napred Jeco!

Dusica

pre 15 godina

Jeca usla u finalu,to je ok,samo pitanje je gde da sledimo to finale????Zasto nijedna nasa tv ne prenosi zenski tenis????Bruka.....

GoranSD

pre 15 godina

Više bih voleo da su igrale i da vidimo koliko Jelena može pred RG.Ali ajde.
Inače Šarapova je prošle godine izjavila da se na travi oseća ko krava na ledu.To dovoljno govori.A Jeleni servis smeta na svakoj podlozi.Možda čak najviše na šljaci jer je tu još sporiji.Na travi je i on brži.Slažem se da su sestre Vilijams pogotovu Venus uvek favoriti na Vimbldonu.I jeste,Jelena je pobedila na istom pre dve godine.

Mia

pre 15 godina

@univerzum
Nema nigde prenos. Možemo da pratimo rezultat na
http://www.eurosport.yahoo.com/tennis/
U ovom trenutku 6 : 2 za Jelenu.
Hajmo Jelo, jos jedan tako lagan set i Rim je tvoj !

novo lice

pre 15 godina

@GoranSD
Ne lupetaj, molim te!!!Sarapova je to izjavila misleci na sljaku a ne na travu!Ako pratis tenis potrudi se da bar korektno i tacno prenosis izjave onih koje gledas!!!