Tenis 67

Četvrtak, 15.05.2008.

12:19

Poraz Tipsarevića u Hamburgu

Poraz Tipsareviæa u Hamburgu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Neutron

pre 15 godina

Auuu!! Ala sam se ja iz..bao! Nisam ni gledao datume turnira koje je Janko igrao prosle godine. Tacno. Gubi 60 bodova iz Zagreba i bice na 958. Jaoj, nikako da udje u top 30! Koja omaska sa moje strane. Evo, jedno javno izvinjenje svima.

Neutron

pre 15 godina

Mala ispravka. Izvinjavam se. Seppi i Keiffer igraju jedan protiv drugog u 1/4 finalu. Znaci, ako Keiffer pobedi dobija 225 bodova, oduzimaju mu se 15 iz Las Vegasa, imace 995. Manje od Tipse.
Ako Seppi dobije, dodaju mu se 225, oduzimaju 15 iz Metza, znaci imace 973, manje od Tipse.
Ako bilo ko od ove dvojcie udje u finale, prelazi Tipsu, sto znaci da Janko zavrsava na 30. poziciji i direktno ulazi u R.Garos.

Jela

pre 15 godina

@ neutron
Izvini, al nisi u pravu. Janko ce biti na #33 to je to. Ove nedelje mu 'ispada' 60 poena iz ZGa od prosle godine...i imace 958 bodova.
Ajd 'vidimo' se u ponedeljak kad izadje lista ;-)

Pedja

pre 15 godina

@Neutron
A da nisi mozda zaboravio da Tipsarevic gubi bodove sa Challengera u Zagrebu od prosle godine. Uz to Kiefer i Seppi igraju jedan protiv drugog za polufinale. Slazem se sa zadnjom recenicom koju si napisao pa probaj da je se i ti pridrzavas.

T.O.

pre 15 godina

Uvek ce biti ljudi koji ce jedva docekati da kritikuju Janka...jednostavno takav je igrac i takvi smo mi..ali definitivno je cinjenica...
Janko se voli a za Noleta se navija ;)

Neutron

pre 15 godina

@pedja
Pa kako to racuna hebem mu m...r?
@Spiderman
Slusaj ovamo i uci
29.Ljubici - prosle godine u Hamburgu osvojio 75, ove 35 bodova. Oduzima mu se 40, znaci ima 1005
30.Csnas - osvojio isto kao prosle godine 5 bodova, ostaje na 1000
31.Tursunov - osvojio 5 bodova kao prosle godine, ostaje na 980
32.Lopez - nije ucestvovao prosle godine. Ove godine dobija 5, ali mu se oduzima 18. turnir New Heaven gde je osvojio 10 bodova, znaci bice na 950
32.Tipsa - Nije ucestvovao u Hamburgu prosle godine. Ove osvaja 75, a oduzimaju mu se 10 bodova 18.turnita London Queens, znaci 1008.
Pogledajte bodove gore, pa cete videti da je Tipsa od ponedeljka 29.
Keiffer i Seppi ne igraju jedan protiv drugog u polufinalu, znaci ni jednom nije garantovano polufinale. Cak i da stignu u polufinale ne bi prestigli Tipsu. Jedino ako bi stigli u finale. Male su sanse. To znaci da Tipsa kao 29. ulazi kao nosilac u R.Garos
Daj, ljudi, nemojte kategoricki da iznosite poredke ako ne znate sistem bodovanja.

Jela

pre 15 godina

@ spanac
Izvini, sta si hteo da kazes?! Beck je domaci teniser koliko znam...
Elem,steta. Janko pade na # 33. (tj.ostaje na #33) Kiefer ili Seppi ce na #32. Jedina sansa da Janko bude nosilac je da Hewitt (ili nenadano neko drugi iz 32- ne bas realno zar ne)) odluci da ne igra na Roland Garrosu.

Spiderman

pre 15 godina

Izgleda da postoji konfuzija oko mesta Tipse na ATP listi. Danas je Kiefer pobedio Davidenka. To znaci da su Seppi i Kiefer trenutno u cetvrtfinalu. Oni mogu da ugroze poziciju Tipsarevica na ATP listi pod uslovom ako neko od njih dvoje bude ucestvovao u polufinalu. Posto ce jedan od njih sigurno biti u polifinalu, to znaci da ce konacna pozicija Tipsarevica na ATP listi biti 33 mesto. U tom slucaju Tipsarevic nece biti nosilac na Rolan Garosu jer za to treba da je medju prvih 32. Ispravite me ako gresim!

Pedja

pre 15 godina

Janko na sledecoj listi ostaje na 33. mestu sa 958 bodova (pretecice Lopeza ali ce njega preteci Kiefer ili Seppi). Na RG moze da bude nosilac samo ako neko ispred njega ne bude igrao.

Janko

pre 15 godina

Vi se svi zaleteli i odmah posle pobede protiv Blejka vec videli cetvrtfinale...Kazem ja sacekajte prvo pre proglasavanja sigurne pobede Janka...

Janko je poznat kao kikser igrac tip koji je najtezi da se igra na kladionici posto moze da pobedi svakog i moze da izgubi od svakog.Tako da sa njim nema sigurice..

On mora da poradi na psihickom planu mnogo ako hoce da bude medju prvih 10-20 u buducnosti.

Jovica Spasic

pre 15 godina

Zrno po zrno pogaca.

Plan je ispunjen i Janko ce biti jedan od nosilaca na RG.

Puno srece na RG.

P.S. Da su igrali tri seta Janko bi ga sigurno dobio.

pkluba

pre 15 godina

Uci u 16 najboljih to je veliki uspjeh. To je i Jankov domet u 2008. Dogodine idemo u prvih 10. Iako si ispraznio baterije protiv Blejka,taj treci set je dokaz tvojih velikih mogucnosti. Sigurno mozes u prvih 10. Ipak procitaj "Silu Zivota" od J.Londona , bez obzira sto je Dostojevski genije.

ivan

pre 15 godina

@SRB

Ajde majke ti ne lupaj....komentator je 100% upravu -decko je zaista igrao mec zivota ...pogadjao je sve sto je zamislio/Janko zaista nema sta da zali,usao je medju prvih 30 i izgubio od decka koji je igrao mec zivota.
Od danas pripreme za gran slem i to je to.
A ti neznalico tenisa nemoj vise da si se javio.
Jos jednom cestitke Janku za ulazak u prvih 30...i puno srece u Parizu.

spanac

pre 15 godina

pogledajte molim vas sta sam juce napisao,lepo sam rekao da su sanse velike da Janko izgubi...vec je usao kao nosilac i bolje je ovako da se ne trosi

spanac

pre 15 godina

"Idemo dalje Jankela!
Kad je bilo najvaznije, odigrao je sjajno. Prvo kolo, nezgodno, domaci teniser, u formi, osvojio Challenger prethodne nedelje. Onda Blejk u drugom kolu. Pobedom je sebi osigurao #32 i mesto nosioca na RGu",sta je s mozgom ako je spanac domaci teniser u Hamburgu...

patriota

pre 15 godina

Ovaj covjek je nevjerovatan,tebe kolega kao da je Koperfild pravio...potrebna je magija da napravis toliki uspjeh i neuspjeh dva meca za redom.Ajmo glavu gore,bice bolje :o)

Cacanin

pre 15 godina

@karlo veliki: bezi sa ovog srpskog sajta i ne lupaj gluposti. Da li gledas kako Srbenda Nole upravo rastura tvog Iva? Pokrij se usima i ne ulazi na ovaj sajt vise. Pozdravljam te sa TRI PRSTA.

BL

pre 15 godina

@karlo veliki

Koji si ti lik... :-)))

Ta vasa velika teniska nada Karlovic i da je 4.05 visok ne bi dobio Djokovica koji ce pokazati gde trenutno pripadate, s obzirom da je vec pocistio i Ancica i Ljubicica!

najcrnji

pre 15 godina

@Dex (kom 17) To sto je Janko tu gde jeste vec je 'nesto specijalno'. Ipak u obzir treba uzeti celi kontekst . . . Treba se zamisliti samo nad cinjenicom da je npr. Mareju britanska vlada placala trenera Gilberta. Ili mozda ti spadas u one ljude koji navijaju za Mancester, Real Madrid, Inter itd. Janko je 'specijalan slucaj' i zato ga volimo. Napred Janko medju prvih 20.

Jela

pre 15 godina

Mada...Seppi i Kiefer prete da ga preteknu. Nadam se da Davy nece podbaciti. Ako Kiefer danas pobedi, izvisice Jankela za jedno mesto sigurno, posto bi jedan,ili Nemac ili Seppi, usao sigurno u polufinale. (u tom slucaju, jedino ostaje da se vidi, hoce li Hewitt igrati ili ne) SRECNO!!!
Napred Nikolay ! :D

boris beker

pre 15 godina

Tipsi bi bilo bolje da igra domine sa penzionerima u parkicu,ili ako nema s`kim neka igra tetris za poneti :P

Ma shalim se dobar je Tipsoman.

dragan

pre 15 godina

Svaki igrac medju prvih 100 moze da odigra jedan,dva meca sjajno i da cak pobedi neko ime, ali kontinuitet je ono sto odvaja prosecnog od nad-prosecnog igraca. Janko to nema i ne vidim kako ce da dobije. Ima slab pregled igre i prakticno bez taktike bilo kakve . Ako krene udri - ako ne krene opet udri, ali tada sve ide u aut. Tesko da sa tim stilom moze nesto znacajnije da uradi. No, biti okolo 30. mesta je veliki uspeh, svakako.

Ženevljanin

pre 15 godina

Deseti igrač sveta (pardon, Španije) rutinski je počistio drugog tenisera Srbije... koji je potrošio za svaki gem koji je dobio po jedan reket. Nisam gledao RTS prenos (nego "Masters series" na netu) ali je komentator bio potpuno u pravu ako je hvalio Montanesa. A psihički ispražnjeni Janko zaslužuje sve kritike koje bude dobio za svoj jadni performans u ovom meču. Nisu u pravu oni komentatori koji se uvek nađu uvređeni zbog kritika upućenih našim igračima kad loše igraju i gube od objektivno slabijih. Bar iz dva razloga. Ako dobijaju pohvale i lovorove vence kad igraju odlično, valjda je logično da se okite trnjem kad igraju slabo i gube? Drugo - customer is always right! Oni su (pro)davaoci usluga a mi smo njihove mušterije. Plaćamo (novcem i vremenom) da bi ih gledali, bez obzira da li to radimo da bi uživali u estetskom doživljaju lepote njihove igre ili da bi nam se grudi (i drugi organi) nadimali od patriotskog ponosa. Ponavljam - oni su šomeni (izvođači) i kao takvi mogu da dobijaju aplauze ili zvižduke onih koji ih direktno ili (najčešće) indirektno plaćaju. Takođe je besmisleno pitati komentatore: "u čemu ste vi to treći (33) u svetu pa da se usuđujete da ih kritikujete?" Kao kad bi neko rekao "loš film" a ti ga pitaš - Jesi li ti ikad režirao?:-)

KKP

pre 15 godina

Steta. Igralo bi se Srpko 1/4 finale! Djokovic - Tipsarevic. Tako sam zeleo to da vidim. Steta. Bravo, Tipsa. Odlican si, ali je Spanac danas bio bolji

bum

pre 15 godina

@ karlo veliki

Cekaj brate jel te neko pito nesto? Ili si jednostavno iskompleksiran sto ce Srbin osvojiti Ligu Sampiona, a drugi biti uskoro prvi na ATP listi?

A za tipsija, pa realno danas se igralo po kladzama za njegov poraz, nazalost svi znaju da on nema motiva protiv ovih slabijih, meh njegov problem...

Doctor Evil

pre 15 godina

Janko je mediokritet. Svaka cast za neke velike pobede ali zbog ovakvih rezultata nikada nece biti veliki igrac...sem ako naravno ne shvati ozbiljno svaki mec i svakog protivnika

Tasa&Tamara

pre 15 godina

Sta god da uradis - volimo te, Janko! I nikad nemamo negativnih kritika za tebe! Takav si da se drugacije ne moze.
Samo napred, polako i sigurno!

Ixan

pre 15 godina

@br. 11 karlo veliki

Nemoj da se sada pravis pametan, kakav Krizanac, sta ima veze Zenit i njegovo finale sa ovim mecom u Hamburgu. Ne lupaj, boli me uvo za tog vaseg lika, sad je kao on bitan sraf u igri Zenita. Gde su vasi teniseri, nesto nisu zapazeni, neka pocnu malo da pobedjuju a dotad upalite televizor i uzivajte u tudjim pobedama.

Janko, samo napred!!!!!

Jela

pre 15 godina

Idemo dalje Jankela!
Kad je bilo najvaznije, odigrao je sjajno. Prvo kolo, nezgodno, domaci teniser, u formi, osvojio Challenger prethodne nedelje. Onda Blejk u drugom kolu. Pobedom je sebi osigurao #32 i mesto nosioca na RGu.
Opet su oba meca igrana u tri seta. Verovatno i umor, pored ocigledno loseg dana. Montanes na sljaci bolji nego inace... Janko se uozbiljio, radi mnogo vise, i polako ali sigurno grabi ka mestu koje svojim kvalitetima zasluzuje da ima. Njemu je sigurno mesto u top 30, a ni top 20 nije nerealno. Nadam se da ce sada kada se priblizio vrhu, tu i ostati puno puno godina.
Srecno na Roland Garrosu!

SRB

pre 15 godina

Sve je pod kontrolom, Janko... Ne možemo ništa da prigovaramo posle one fantastične igre sa Blejkom... taj meč si odigrao carski!!
Ali najviše mi je žao zbog toga što nećeš igarti sa Novakom... sigurna sam da bi to bio jako zanimljiv meč...
žao mi je zbog ovog ubedljivog poraza... ali, nema veze, idemo dalje... Samo nastavi da igraš kao juče sa Blejkom i uskoro te očekujemo u SAMOM SVETSKOM VRHU!! ti to možeš i imaš našu veliku podršku!! =)

P.S. Sramota je ovo što RTS radi Janku... to je postalo nehumano, zaista... Komentator sa RTS-a je toliko hvalio Jankovog protivnika, da sam morala da isključim ton na TV-u... Komentator je pola meča komentarisao kako Spanac igra meč života... A za našeg tenisera govori kao da je JAPANSKI TENISER i kao da je on neka totalno nebitna pojava u današnjem tenisu!! Nije taj igaro "meč života", nego je Tipsa odigrao katastrofa!! Tako se to kaže... A komenatotori sa RTS-a bi mogli da se malo ugledaju na komenatotra sa SPORT KLUBA-a koji je komentarisao meč Tisarević_Blejk... Ipak je Janko napravio DOSTA TOGA ZA SRPSKI TENIS!!!!!!!!!
Pozdrav!

zlocudnik

pre 15 godina

Ako slucajno neko pocne da s..e kako nikad nista nece biti od janka ubicu ga.samo napred janko dokazao si da si medju najboljih 16 u svetu.al dobro za sad ulazis medju 30 a posle RG i medju 25.i ne sikiraj osvetice te u cetvrtfinalu Nole.

Leo Krstin

pre 15 godina

Zao mi je za Janka, prosto ne mogu shvatiti kako je tako ubedljivo porazen.Sto se tice ATP bodova, jeste da ce dobiti 75 bodova u Hamburgu, ali ce izgubiti 60
bodova kao proslogodisnji pobednik celindjera u Zagrebu.Kad se sve sabere i oduzme on ce u ponedeljak imati 15 bodova vise i 32.
mesto na Svetu, tako da bi mogao biti nosilac na RG-u.

Dex

pre 15 godina

Kakav je ovaj decko lik???Pobedice nekog iz prvih deset a onda ce "standardno" za njega da pukne od nekog anonimusa.Nikad nista specijalno od njega a to pricam vec godinama i jos me nije demantovao a nikad i nece.

Nikola

pre 15 godina

Iako je propustio odlicnu priliku da se plasira u cetvrt finale, cestitam mu ipak, jer ce na roland garosu biti jedan od nosilaca :)

karlo veliki

pre 15 godina

Toliko o srpskom četvrtfinalu. Realnost u svijetu je jedna a kod vas je druga(fantazija bujne mašte).U ostalom možda je Križanac sa hr zastavom kriv ili mžda vatikan.

franco, NS

pre 15 godina

Puna bu*a shimika... Izgleda da Janko ima motiv samo protiv svetskog "krema", kada izleci "bubice" ima velike sanse da udje medju prvih 15-ak. Kvalitet mu sigurno ne manjka.

jelena

pre 15 godina

uzasno mi je zao zbog ovog rezultata...nisam imala priliku da gledam ovaj mec,zato me zaista zanima koji je razlog ovako loseg rezultata nakon fantasticne igre koju je pokazao juce protiv blejka?mozda je umor nakon 2 duga i naporna meca ipak bio preveliki...
nadam se da ovo ipak nece demoralisati janka i da ce da neastavi da napreduje. RG ga ceka,a time i nova prilika za dokazivanje...

a za sve one(a bice ih mnogo,znam) koji ce komentarisati kako janko nema talenat,trud,volju i zelju...juce je sve to pokazao,i hvalili ste ga,nemojte sad da ga pljujete...

janko,samo napred...do kraja godine u prvih 20!

Ixan

pre 15 godina

@br. 11 karlo veliki

Nemoj da se sada pravis pametan, kakav Krizanac, sta ima veze Zenit i njegovo finale sa ovim mecom u Hamburgu. Ne lupaj, boli me uvo za tog vaseg lika, sad je kao on bitan sraf u igri Zenita. Gde su vasi teniseri, nesto nisu zapazeni, neka pocnu malo da pobedjuju a dotad upalite televizor i uzivajte u tudjim pobedama.

Janko, samo napred!!!!!

jelena

pre 15 godina

uzasno mi je zao zbog ovog rezultata...nisam imala priliku da gledam ovaj mec,zato me zaista zanima koji je razlog ovako loseg rezultata nakon fantasticne igre koju je pokazao juce protiv blejka?mozda je umor nakon 2 duga i naporna meca ipak bio preveliki...
nadam se da ovo ipak nece demoralisati janka i da ce da neastavi da napreduje. RG ga ceka,a time i nova prilika za dokazivanje...

a za sve one(a bice ih mnogo,znam) koji ce komentarisati kako janko nema talenat,trud,volju i zelju...juce je sve to pokazao,i hvalili ste ga,nemojte sad da ga pljujete...

janko,samo napred...do kraja godine u prvih 20!

Ženevljanin

pre 15 godina

Deseti igrač sveta (pardon, Španije) rutinski je počistio drugog tenisera Srbije... koji je potrošio za svaki gem koji je dobio po jedan reket. Nisam gledao RTS prenos (nego "Masters series" na netu) ali je komentator bio potpuno u pravu ako je hvalio Montanesa. A psihički ispražnjeni Janko zaslužuje sve kritike koje bude dobio za svoj jadni performans u ovom meču. Nisu u pravu oni komentatori koji se uvek nađu uvređeni zbog kritika upućenih našim igračima kad loše igraju i gube od objektivno slabijih. Bar iz dva razloga. Ako dobijaju pohvale i lovorove vence kad igraju odlično, valjda je logično da se okite trnjem kad igraju slabo i gube? Drugo - customer is always right! Oni su (pro)davaoci usluga a mi smo njihove mušterije. Plaćamo (novcem i vremenom) da bi ih gledali, bez obzira da li to radimo da bi uživali u estetskom doživljaju lepote njihove igre ili da bi nam se grudi (i drugi organi) nadimali od patriotskog ponosa. Ponavljam - oni su šomeni (izvođači) i kao takvi mogu da dobijaju aplauze ili zvižduke onih koji ih direktno ili (najčešće) indirektno plaćaju. Takođe je besmisleno pitati komentatore: "u čemu ste vi to treći (33) u svetu pa da se usuđujete da ih kritikujete?" Kao kad bi neko rekao "loš film" a ti ga pitaš - Jesi li ti ikad režirao?:-)

franco, NS

pre 15 godina

Puna bu*a shimika... Izgleda da Janko ima motiv samo protiv svetskog "krema", kada izleci "bubice" ima velike sanse da udje medju prvih 15-ak. Kvalitet mu sigurno ne manjka.

Nikola

pre 15 godina

Iako je propustio odlicnu priliku da se plasira u cetvrt finale, cestitam mu ipak, jer ce na roland garosu biti jedan od nosilaca :)

SRB

pre 15 godina

Sve je pod kontrolom, Janko... Ne možemo ništa da prigovaramo posle one fantastične igre sa Blejkom... taj meč si odigrao carski!!
Ali najviše mi je žao zbog toga što nećeš igarti sa Novakom... sigurna sam da bi to bio jako zanimljiv meč...
žao mi je zbog ovog ubedljivog poraza... ali, nema veze, idemo dalje... Samo nastavi da igraš kao juče sa Blejkom i uskoro te očekujemo u SAMOM SVETSKOM VRHU!! ti to možeš i imaš našu veliku podršku!! =)

P.S. Sramota je ovo što RTS radi Janku... to je postalo nehumano, zaista... Komentator sa RTS-a je toliko hvalio Jankovog protivnika, da sam morala da isključim ton na TV-u... Komentator je pola meča komentarisao kako Spanac igra meč života... A za našeg tenisera govori kao da je JAPANSKI TENISER i kao da je on neka totalno nebitna pojava u današnjem tenisu!! Nije taj igaro "meč života", nego je Tipsa odigrao katastrofa!! Tako se to kaže... A komenatotori sa RTS-a bi mogli da se malo ugledaju na komenatotra sa SPORT KLUBA-a koji je komentarisao meč Tisarević_Blejk... Ipak je Janko napravio DOSTA TOGA ZA SRPSKI TENIS!!!!!!!!!
Pozdrav!

zlocudnik

pre 15 godina

Ako slucajno neko pocne da s..e kako nikad nista nece biti od janka ubicu ga.samo napred janko dokazao si da si medju najboljih 16 u svetu.al dobro za sad ulazis medju 30 a posle RG i medju 25.i ne sikiraj osvetice te u cetvrtfinalu Nole.

Jela

pre 15 godina

Idemo dalje Jankela!
Kad je bilo najvaznije, odigrao je sjajno. Prvo kolo, nezgodno, domaci teniser, u formi, osvojio Challenger prethodne nedelje. Onda Blejk u drugom kolu. Pobedom je sebi osigurao #32 i mesto nosioca na RGu.
Opet su oba meca igrana u tri seta. Verovatno i umor, pored ocigledno loseg dana. Montanes na sljaci bolji nego inace... Janko se uozbiljio, radi mnogo vise, i polako ali sigurno grabi ka mestu koje svojim kvalitetima zasluzuje da ima. Njemu je sigurno mesto u top 30, a ni top 20 nije nerealno. Nadam se da ce sada kada se priblizio vrhu, tu i ostati puno puno godina.
Srecno na Roland Garrosu!

Cacanin

pre 15 godina

@karlo veliki: bezi sa ovog srpskog sajta i ne lupaj gluposti. Da li gledas kako Srbenda Nole upravo rastura tvog Iva? Pokrij se usima i ne ulazi na ovaj sajt vise. Pozdravljam te sa TRI PRSTA.

dragan

pre 15 godina

Svaki igrac medju prvih 100 moze da odigra jedan,dva meca sjajno i da cak pobedi neko ime, ali kontinuitet je ono sto odvaja prosecnog od nad-prosecnog igraca. Janko to nema i ne vidim kako ce da dobije. Ima slab pregled igre i prakticno bez taktike bilo kakve . Ako krene udri - ako ne krene opet udri, ali tada sve ide u aut. Tesko da sa tim stilom moze nesto znacajnije da uradi. No, biti okolo 30. mesta je veliki uspeh, svakako.

ivan

pre 15 godina

@SRB

Ajde majke ti ne lupaj....komentator je 100% upravu -decko je zaista igrao mec zivota ...pogadjao je sve sto je zamislio/Janko zaista nema sta da zali,usao je medju prvih 30 i izgubio od decka koji je igrao mec zivota.
Od danas pripreme za gran slem i to je to.
A ti neznalico tenisa nemoj vise da si se javio.
Jos jednom cestitke Janku za ulazak u prvih 30...i puno srece u Parizu.

Dex

pre 15 godina

Kakav je ovaj decko lik???Pobedice nekog iz prvih deset a onda ce "standardno" za njega da pukne od nekog anonimusa.Nikad nista specijalno od njega a to pricam vec godinama i jos me nije demantovao a nikad i nece.

najcrnji

pre 15 godina

@Dex (kom 17) To sto je Janko tu gde jeste vec je 'nesto specijalno'. Ipak u obzir treba uzeti celi kontekst . . . Treba se zamisliti samo nad cinjenicom da je npr. Mareju britanska vlada placala trenera Gilberta. Ili mozda ti spadas u one ljude koji navijaju za Mancester, Real Madrid, Inter itd. Janko je 'specijalan slucaj' i zato ga volimo. Napred Janko medju prvih 20.

Jovica Spasic

pre 15 godina

Zrno po zrno pogaca.

Plan je ispunjen i Janko ce biti jedan od nosilaca na RG.

Puno srece na RG.

P.S. Da su igrali tri seta Janko bi ga sigurno dobio.

Leo Krstin

pre 15 godina

Zao mi je za Janka, prosto ne mogu shvatiti kako je tako ubedljivo porazen.Sto se tice ATP bodova, jeste da ce dobiti 75 bodova u Hamburgu, ali ce izgubiti 60
bodova kao proslogodisnji pobednik celindjera u Zagrebu.Kad se sve sabere i oduzme on ce u ponedeljak imati 15 bodova vise i 32.
mesto na Svetu, tako da bi mogao biti nosilac na RG-u.

Tasa&Tamara

pre 15 godina

Sta god da uradis - volimo te, Janko! I nikad nemamo negativnih kritika za tebe! Takav si da se drugacije ne moze.
Samo napred, polako i sigurno!

bum

pre 15 godina

@ karlo veliki

Cekaj brate jel te neko pito nesto? Ili si jednostavno iskompleksiran sto ce Srbin osvojiti Ligu Sampiona, a drugi biti uskoro prvi na ATP listi?

A za tipsija, pa realno danas se igralo po kladzama za njegov poraz, nazalost svi znaju da on nema motiva protiv ovih slabijih, meh njegov problem...

BL

pre 15 godina

@karlo veliki

Koji si ti lik... :-)))

Ta vasa velika teniska nada Karlovic i da je 4.05 visok ne bi dobio Djokovica koji ce pokazati gde trenutno pripadate, s obzirom da je vec pocistio i Ancica i Ljubicica!

T.O.

pre 15 godina

Uvek ce biti ljudi koji ce jedva docekati da kritikuju Janka...jednostavno takav je igrac i takvi smo mi..ali definitivno je cinjenica...
Janko se voli a za Noleta se navija ;)

KKP

pre 15 godina

Steta. Igralo bi se Srpko 1/4 finale! Djokovic - Tipsarevic. Tako sam zeleo to da vidim. Steta. Bravo, Tipsa. Odlican si, ali je Spanac danas bio bolji

Pedja

pre 15 godina

Janko na sledecoj listi ostaje na 33. mestu sa 958 bodova (pretecice Lopeza ali ce njega preteci Kiefer ili Seppi). Na RG moze da bude nosilac samo ako neko ispred njega ne bude igrao.

Jela

pre 15 godina

Mada...Seppi i Kiefer prete da ga preteknu. Nadam se da Davy nece podbaciti. Ako Kiefer danas pobedi, izvisice Jankela za jedno mesto sigurno, posto bi jedan,ili Nemac ili Seppi, usao sigurno u polufinale. (u tom slucaju, jedino ostaje da se vidi, hoce li Hewitt igrati ili ne) SRECNO!!!
Napred Nikolay ! :D

karlo veliki

pre 15 godina

Toliko o srpskom četvrtfinalu. Realnost u svijetu je jedna a kod vas je druga(fantazija bujne mašte).U ostalom možda je Križanac sa hr zastavom kriv ili mžda vatikan.

boris beker

pre 15 godina

Tipsi bi bilo bolje da igra domine sa penzionerima u parkicu,ili ako nema s`kim neka igra tetris za poneti :P

Ma shalim se dobar je Tipsoman.

patriota

pre 15 godina

Ovaj covjek je nevjerovatan,tebe kolega kao da je Koperfild pravio...potrebna je magija da napravis toliki uspjeh i neuspjeh dva meca za redom.Ajmo glavu gore,bice bolje :o)

pkluba

pre 15 godina

Uci u 16 najboljih to je veliki uspjeh. To je i Jankov domet u 2008. Dogodine idemo u prvih 10. Iako si ispraznio baterije protiv Blejka,taj treci set je dokaz tvojih velikih mogucnosti. Sigurno mozes u prvih 10. Ipak procitaj "Silu Zivota" od J.Londona , bez obzira sto je Dostojevski genije.

Jela

pre 15 godina

@ spanac
Izvini, sta si hteo da kazes?! Beck je domaci teniser koliko znam...
Elem,steta. Janko pade na # 33. (tj.ostaje na #33) Kiefer ili Seppi ce na #32. Jedina sansa da Janko bude nosilac je da Hewitt (ili nenadano neko drugi iz 32- ne bas realno zar ne)) odluci da ne igra na Roland Garrosu.

Janko

pre 15 godina

Vi se svi zaleteli i odmah posle pobede protiv Blejka vec videli cetvrtfinale...Kazem ja sacekajte prvo pre proglasavanja sigurne pobede Janka...

Janko je poznat kao kikser igrac tip koji je najtezi da se igra na kladionici posto moze da pobedi svakog i moze da izgubi od svakog.Tako da sa njim nema sigurice..

On mora da poradi na psihickom planu mnogo ako hoce da bude medju prvih 10-20 u buducnosti.

Neutron

pre 15 godina

@pedja
Pa kako to racuna hebem mu m...r?
@Spiderman
Slusaj ovamo i uci
29.Ljubici - prosle godine u Hamburgu osvojio 75, ove 35 bodova. Oduzima mu se 40, znaci ima 1005
30.Csnas - osvojio isto kao prosle godine 5 bodova, ostaje na 1000
31.Tursunov - osvojio 5 bodova kao prosle godine, ostaje na 980
32.Lopez - nije ucestvovao prosle godine. Ove godine dobija 5, ali mu se oduzima 18. turnir New Heaven gde je osvojio 10 bodova, znaci bice na 950
32.Tipsa - Nije ucestvovao u Hamburgu prosle godine. Ove osvaja 75, a oduzimaju mu se 10 bodova 18.turnita London Queens, znaci 1008.
Pogledajte bodove gore, pa cete videti da je Tipsa od ponedeljka 29.
Keiffer i Seppi ne igraju jedan protiv drugog u polufinalu, znaci ni jednom nije garantovano polufinale. Cak i da stignu u polufinale ne bi prestigli Tipsu. Jedino ako bi stigli u finale. Male su sanse. To znaci da Tipsa kao 29. ulazi kao nosilac u R.Garos
Daj, ljudi, nemojte kategoricki da iznosite poredke ako ne znate sistem bodovanja.

spanac

pre 15 godina

pogledajte molim vas sta sam juce napisao,lepo sam rekao da su sanse velike da Janko izgubi...vec je usao kao nosilac i bolje je ovako da se ne trosi

Spiderman

pre 15 godina

Izgleda da postoji konfuzija oko mesta Tipse na ATP listi. Danas je Kiefer pobedio Davidenka. To znaci da su Seppi i Kiefer trenutno u cetvrtfinalu. Oni mogu da ugroze poziciju Tipsarevica na ATP listi pod uslovom ako neko od njih dvoje bude ucestvovao u polufinalu. Posto ce jedan od njih sigurno biti u polifinalu, to znaci da ce konacna pozicija Tipsarevica na ATP listi biti 33 mesto. U tom slucaju Tipsarevic nece biti nosilac na Rolan Garosu jer za to treba da je medju prvih 32. Ispravite me ako gresim!

Pedja

pre 15 godina

@Neutron
A da nisi mozda zaboravio da Tipsarevic gubi bodove sa Challengera u Zagrebu od prosle godine. Uz to Kiefer i Seppi igraju jedan protiv drugog za polufinale. Slazem se sa zadnjom recenicom koju si napisao pa probaj da je se i ti pridrzavas.

Jela

pre 15 godina

@ neutron
Izvini, al nisi u pravu. Janko ce biti na #33 to je to. Ove nedelje mu 'ispada' 60 poena iz ZGa od prosle godine...i imace 958 bodova.
Ajd 'vidimo' se u ponedeljak kad izadje lista ;-)

Neutron

pre 15 godina

Mala ispravka. Izvinjavam se. Seppi i Keiffer igraju jedan protiv drugog u 1/4 finalu. Znaci, ako Keiffer pobedi dobija 225 bodova, oduzimaju mu se 15 iz Las Vegasa, imace 995. Manje od Tipse.
Ako Seppi dobije, dodaju mu se 225, oduzimaju 15 iz Metza, znaci imace 973, manje od Tipse.
Ako bilo ko od ove dvojcie udje u finale, prelazi Tipsu, sto znaci da Janko zavrsava na 30. poziciji i direktno ulazi u R.Garos.

Neutron

pre 15 godina

Auuu!! Ala sam se ja iz..bao! Nisam ni gledao datume turnira koje je Janko igrao prosle godine. Tacno. Gubi 60 bodova iz Zagreba i bice na 958. Jaoj, nikako da udje u top 30! Koja omaska sa moje strane. Evo, jedno javno izvinjenje svima.

Doctor Evil

pre 15 godina

Janko je mediokritet. Svaka cast za neke velike pobede ali zbog ovakvih rezultata nikada nece biti veliki igrac...sem ako naravno ne shvati ozbiljno svaki mec i svakog protivnika

spanac

pre 15 godina

"Idemo dalje Jankela!
Kad je bilo najvaznije, odigrao je sjajno. Prvo kolo, nezgodno, domaci teniser, u formi, osvojio Challenger prethodne nedelje. Onda Blejk u drugom kolu. Pobedom je sebi osigurao #32 i mesto nosioca na RGu",sta je s mozgom ako je spanac domaci teniser u Hamburgu...

karlo veliki

pre 15 godina

Toliko o srpskom četvrtfinalu. Realnost u svijetu je jedna a kod vas je druga(fantazija bujne mašte).U ostalom možda je Križanac sa hr zastavom kriv ili mžda vatikan.

Doctor Evil

pre 15 godina

Janko je mediokritet. Svaka cast za neke velike pobede ali zbog ovakvih rezultata nikada nece biti veliki igrac...sem ako naravno ne shvati ozbiljno svaki mec i svakog protivnika

Dex

pre 15 godina

Kakav je ovaj decko lik???Pobedice nekog iz prvih deset a onda ce "standardno" za njega da pukne od nekog anonimusa.Nikad nista specijalno od njega a to pricam vec godinama i jos me nije demantovao a nikad i nece.

Ženevljanin

pre 15 godina

Deseti igrač sveta (pardon, Španije) rutinski je počistio drugog tenisera Srbije... koji je potrošio za svaki gem koji je dobio po jedan reket. Nisam gledao RTS prenos (nego "Masters series" na netu) ali je komentator bio potpuno u pravu ako je hvalio Montanesa. A psihički ispražnjeni Janko zaslužuje sve kritike koje bude dobio za svoj jadni performans u ovom meču. Nisu u pravu oni komentatori koji se uvek nađu uvređeni zbog kritika upućenih našim igračima kad loše igraju i gube od objektivno slabijih. Bar iz dva razloga. Ako dobijaju pohvale i lovorove vence kad igraju odlično, valjda je logično da se okite trnjem kad igraju slabo i gube? Drugo - customer is always right! Oni su (pro)davaoci usluga a mi smo njihove mušterije. Plaćamo (novcem i vremenom) da bi ih gledali, bez obzira da li to radimo da bi uživali u estetskom doživljaju lepote njihove igre ili da bi nam se grudi (i drugi organi) nadimali od patriotskog ponosa. Ponavljam - oni su šomeni (izvođači) i kao takvi mogu da dobijaju aplauze ili zvižduke onih koji ih direktno ili (najčešće) indirektno plaćaju. Takođe je besmisleno pitati komentatore: "u čemu ste vi to treći (33) u svetu pa da se usuđujete da ih kritikujete?" Kao kad bi neko rekao "loš film" a ti ga pitaš - Jesi li ti ikad režirao?:-)

Cacanin

pre 15 godina

@karlo veliki: bezi sa ovog srpskog sajta i ne lupaj gluposti. Da li gledas kako Srbenda Nole upravo rastura tvog Iva? Pokrij se usima i ne ulazi na ovaj sajt vise. Pozdravljam te sa TRI PRSTA.

Janko

pre 15 godina

Vi se svi zaleteli i odmah posle pobede protiv Blejka vec videli cetvrtfinale...Kazem ja sacekajte prvo pre proglasavanja sigurne pobede Janka...

Janko je poznat kao kikser igrac tip koji je najtezi da se igra na kladionici posto moze da pobedi svakog i moze da izgubi od svakog.Tako da sa njim nema sigurice..

On mora da poradi na psihickom planu mnogo ako hoce da bude medju prvih 10-20 u buducnosti.

jelena

pre 15 godina

uzasno mi je zao zbog ovog rezultata...nisam imala priliku da gledam ovaj mec,zato me zaista zanima koji je razlog ovako loseg rezultata nakon fantasticne igre koju je pokazao juce protiv blejka?mozda je umor nakon 2 duga i naporna meca ipak bio preveliki...
nadam se da ovo ipak nece demoralisati janka i da ce da neastavi da napreduje. RG ga ceka,a time i nova prilika za dokazivanje...

a za sve one(a bice ih mnogo,znam) koji ce komentarisati kako janko nema talenat,trud,volju i zelju...juce je sve to pokazao,i hvalili ste ga,nemojte sad da ga pljujete...

janko,samo napred...do kraja godine u prvih 20!

boris beker

pre 15 godina

Tipsi bi bilo bolje da igra domine sa penzionerima u parkicu,ili ako nema s`kim neka igra tetris za poneti :P

Ma shalim se dobar je Tipsoman.

Tasa&Tamara

pre 15 godina

Sta god da uradis - volimo te, Janko! I nikad nemamo negativnih kritika za tebe! Takav si da se drugacije ne moze.
Samo napred, polako i sigurno!

franco, NS

pre 15 godina

Puna bu*a shimika... Izgleda da Janko ima motiv samo protiv svetskog "krema", kada izleci "bubice" ima velike sanse da udje medju prvih 15-ak. Kvalitet mu sigurno ne manjka.

SRB

pre 15 godina

Sve je pod kontrolom, Janko... Ne možemo ništa da prigovaramo posle one fantastične igre sa Blejkom... taj meč si odigrao carski!!
Ali najviše mi je žao zbog toga što nećeš igarti sa Novakom... sigurna sam da bi to bio jako zanimljiv meč...
žao mi je zbog ovog ubedljivog poraza... ali, nema veze, idemo dalje... Samo nastavi da igraš kao juče sa Blejkom i uskoro te očekujemo u SAMOM SVETSKOM VRHU!! ti to možeš i imaš našu veliku podršku!! =)

P.S. Sramota je ovo što RTS radi Janku... to je postalo nehumano, zaista... Komentator sa RTS-a je toliko hvalio Jankovog protivnika, da sam morala da isključim ton na TV-u... Komentator je pola meča komentarisao kako Spanac igra meč života... A za našeg tenisera govori kao da je JAPANSKI TENISER i kao da je on neka totalno nebitna pojava u današnjem tenisu!! Nije taj igaro "meč života", nego je Tipsa odigrao katastrofa!! Tako se to kaže... A komenatotori sa RTS-a bi mogli da se malo ugledaju na komenatotra sa SPORT KLUBA-a koji je komentarisao meč Tisarević_Blejk... Ipak je Janko napravio DOSTA TOGA ZA SRPSKI TENIS!!!!!!!!!
Pozdrav!

Leo Krstin

pre 15 godina

Zao mi je za Janka, prosto ne mogu shvatiti kako je tako ubedljivo porazen.Sto se tice ATP bodova, jeste da ce dobiti 75 bodova u Hamburgu, ali ce izgubiti 60
bodova kao proslogodisnji pobednik celindjera u Zagrebu.Kad se sve sabere i oduzme on ce u ponedeljak imati 15 bodova vise i 32.
mesto na Svetu, tako da bi mogao biti nosilac na RG-u.

spanac

pre 15 godina

pogledajte molim vas sta sam juce napisao,lepo sam rekao da su sanse velike da Janko izgubi...vec je usao kao nosilac i bolje je ovako da se ne trosi

Nikola

pre 15 godina

Iako je propustio odlicnu priliku da se plasira u cetvrt finale, cestitam mu ipak, jer ce na roland garosu biti jedan od nosilaca :)

Jela

pre 15 godina

Idemo dalje Jankela!
Kad je bilo najvaznije, odigrao je sjajno. Prvo kolo, nezgodno, domaci teniser, u formi, osvojio Challenger prethodne nedelje. Onda Blejk u drugom kolu. Pobedom je sebi osigurao #32 i mesto nosioca na RGu.
Opet su oba meca igrana u tri seta. Verovatno i umor, pored ocigledno loseg dana. Montanes na sljaci bolji nego inace... Janko se uozbiljio, radi mnogo vise, i polako ali sigurno grabi ka mestu koje svojim kvalitetima zasluzuje da ima. Njemu je sigurno mesto u top 30, a ni top 20 nije nerealno. Nadam se da ce sada kada se priblizio vrhu, tu i ostati puno puno godina.
Srecno na Roland Garrosu!

dragan

pre 15 godina

Svaki igrac medju prvih 100 moze da odigra jedan,dva meca sjajno i da cak pobedi neko ime, ali kontinuitet je ono sto odvaja prosecnog od nad-prosecnog igraca. Janko to nema i ne vidim kako ce da dobije. Ima slab pregled igre i prakticno bez taktike bilo kakve . Ako krene udri - ako ne krene opet udri, ali tada sve ide u aut. Tesko da sa tim stilom moze nesto znacajnije da uradi. No, biti okolo 30. mesta je veliki uspeh, svakako.

Neutron

pre 15 godina

@pedja
Pa kako to racuna hebem mu m...r?
@Spiderman
Slusaj ovamo i uci
29.Ljubici - prosle godine u Hamburgu osvojio 75, ove 35 bodova. Oduzima mu se 40, znaci ima 1005
30.Csnas - osvojio isto kao prosle godine 5 bodova, ostaje na 1000
31.Tursunov - osvojio 5 bodova kao prosle godine, ostaje na 980
32.Lopez - nije ucestvovao prosle godine. Ove godine dobija 5, ali mu se oduzima 18. turnir New Heaven gde je osvojio 10 bodova, znaci bice na 950
32.Tipsa - Nije ucestvovao u Hamburgu prosle godine. Ove osvaja 75, a oduzimaju mu se 10 bodova 18.turnita London Queens, znaci 1008.
Pogledajte bodove gore, pa cete videti da je Tipsa od ponedeljka 29.
Keiffer i Seppi ne igraju jedan protiv drugog u polufinalu, znaci ni jednom nije garantovano polufinale. Cak i da stignu u polufinale ne bi prestigli Tipsu. Jedino ako bi stigli u finale. Male su sanse. To znaci da Tipsa kao 29. ulazi kao nosilac u R.Garos
Daj, ljudi, nemojte kategoricki da iznosite poredke ako ne znate sistem bodovanja.

zlocudnik

pre 15 godina

Ako slucajno neko pocne da s..e kako nikad nista nece biti od janka ubicu ga.samo napred janko dokazao si da si medju najboljih 16 u svetu.al dobro za sad ulazis medju 30 a posle RG i medju 25.i ne sikiraj osvetice te u cetvrtfinalu Nole.

Jela

pre 15 godina

Mada...Seppi i Kiefer prete da ga preteknu. Nadam se da Davy nece podbaciti. Ako Kiefer danas pobedi, izvisice Jankela za jedno mesto sigurno, posto bi jedan,ili Nemac ili Seppi, usao sigurno u polufinale. (u tom slucaju, jedino ostaje da se vidi, hoce li Hewitt igrati ili ne) SRECNO!!!
Napred Nikolay ! :D

Ixan

pre 15 godina

@br. 11 karlo veliki

Nemoj da se sada pravis pametan, kakav Krizanac, sta ima veze Zenit i njegovo finale sa ovim mecom u Hamburgu. Ne lupaj, boli me uvo za tog vaseg lika, sad je kao on bitan sraf u igri Zenita. Gde su vasi teniseri, nesto nisu zapazeni, neka pocnu malo da pobedjuju a dotad upalite televizor i uzivajte u tudjim pobedama.

Janko, samo napred!!!!!

KKP

pre 15 godina

Steta. Igralo bi se Srpko 1/4 finale! Djokovic - Tipsarevic. Tako sam zeleo to da vidim. Steta. Bravo, Tipsa. Odlican si, ali je Spanac danas bio bolji

bum

pre 15 godina

@ karlo veliki

Cekaj brate jel te neko pito nesto? Ili si jednostavno iskompleksiran sto ce Srbin osvojiti Ligu Sampiona, a drugi biti uskoro prvi na ATP listi?

A za tipsija, pa realno danas se igralo po kladzama za njegov poraz, nazalost svi znaju da on nema motiva protiv ovih slabijih, meh njegov problem...

najcrnji

pre 15 godina

@Dex (kom 17) To sto je Janko tu gde jeste vec je 'nesto specijalno'. Ipak u obzir treba uzeti celi kontekst . . . Treba se zamisliti samo nad cinjenicom da je npr. Mareju britanska vlada placala trenera Gilberta. Ili mozda ti spadas u one ljude koji navijaju za Mancester, Real Madrid, Inter itd. Janko je 'specijalan slucaj' i zato ga volimo. Napred Janko medju prvih 20.

BL

pre 15 godina

@karlo veliki

Koji si ti lik... :-)))

Ta vasa velika teniska nada Karlovic i da je 4.05 visok ne bi dobio Djokovica koji ce pokazati gde trenutno pripadate, s obzirom da je vec pocistio i Ancica i Ljubicica!

spanac

pre 15 godina

"Idemo dalje Jankela!
Kad je bilo najvaznije, odigrao je sjajno. Prvo kolo, nezgodno, domaci teniser, u formi, osvojio Challenger prethodne nedelje. Onda Blejk u drugom kolu. Pobedom je sebi osigurao #32 i mesto nosioca na RGu",sta je s mozgom ako je spanac domaci teniser u Hamburgu...

patriota

pre 15 godina

Ovaj covjek je nevjerovatan,tebe kolega kao da je Koperfild pravio...potrebna je magija da napravis toliki uspjeh i neuspjeh dva meca za redom.Ajmo glavu gore,bice bolje :o)

pkluba

pre 15 godina

Uci u 16 najboljih to je veliki uspjeh. To je i Jankov domet u 2008. Dogodine idemo u prvih 10. Iako si ispraznio baterije protiv Blejka,taj treci set je dokaz tvojih velikih mogucnosti. Sigurno mozes u prvih 10. Ipak procitaj "Silu Zivota" od J.Londona , bez obzira sto je Dostojevski genije.

ivan

pre 15 godina

@SRB

Ajde majke ti ne lupaj....komentator je 100% upravu -decko je zaista igrao mec zivota ...pogadjao je sve sto je zamislio/Janko zaista nema sta da zali,usao je medju prvih 30 i izgubio od decka koji je igrao mec zivota.
Od danas pripreme za gran slem i to je to.
A ti neznalico tenisa nemoj vise da si se javio.
Jos jednom cestitke Janku za ulazak u prvih 30...i puno srece u Parizu.

Jovica Spasic

pre 15 godina

Zrno po zrno pogaca.

Plan je ispunjen i Janko ce biti jedan od nosilaca na RG.

Puno srece na RG.

P.S. Da su igrali tri seta Janko bi ga sigurno dobio.

Jela

pre 15 godina

@ spanac
Izvini, sta si hteo da kazes?! Beck je domaci teniser koliko znam...
Elem,steta. Janko pade na # 33. (tj.ostaje na #33) Kiefer ili Seppi ce na #32. Jedina sansa da Janko bude nosilac je da Hewitt (ili nenadano neko drugi iz 32- ne bas realno zar ne)) odluci da ne igra na Roland Garrosu.

Pedja

pre 15 godina

Janko na sledecoj listi ostaje na 33. mestu sa 958 bodova (pretecice Lopeza ali ce njega preteci Kiefer ili Seppi). Na RG moze da bude nosilac samo ako neko ispred njega ne bude igrao.

Spiderman

pre 15 godina

Izgleda da postoji konfuzija oko mesta Tipse na ATP listi. Danas je Kiefer pobedio Davidenka. To znaci da su Seppi i Kiefer trenutno u cetvrtfinalu. Oni mogu da ugroze poziciju Tipsarevica na ATP listi pod uslovom ako neko od njih dvoje bude ucestvovao u polufinalu. Posto ce jedan od njih sigurno biti u polifinalu, to znaci da ce konacna pozicija Tipsarevica na ATP listi biti 33 mesto. U tom slucaju Tipsarevic nece biti nosilac na Rolan Garosu jer za to treba da je medju prvih 32. Ispravite me ako gresim!

T.O.

pre 15 godina

Uvek ce biti ljudi koji ce jedva docekati da kritikuju Janka...jednostavno takav je igrac i takvi smo mi..ali definitivno je cinjenica...
Janko se voli a za Noleta se navija ;)

Pedja

pre 15 godina

@Neutron
A da nisi mozda zaboravio da Tipsarevic gubi bodove sa Challengera u Zagrebu od prosle godine. Uz to Kiefer i Seppi igraju jedan protiv drugog za polufinale. Slazem se sa zadnjom recenicom koju si napisao pa probaj da je se i ti pridrzavas.

Jela

pre 15 godina

@ neutron
Izvini, al nisi u pravu. Janko ce biti na #33 to je to. Ove nedelje mu 'ispada' 60 poena iz ZGa od prosle godine...i imace 958 bodova.
Ajd 'vidimo' se u ponedeljak kad izadje lista ;-)

Neutron

pre 15 godina

Mala ispravka. Izvinjavam se. Seppi i Keiffer igraju jedan protiv drugog u 1/4 finalu. Znaci, ako Keiffer pobedi dobija 225 bodova, oduzimaju mu se 15 iz Las Vegasa, imace 995. Manje od Tipse.
Ako Seppi dobije, dodaju mu se 225, oduzimaju 15 iz Metza, znaci imace 973, manje od Tipse.
Ako bilo ko od ove dvojcie udje u finale, prelazi Tipsu, sto znaci da Janko zavrsava na 30. poziciji i direktno ulazi u R.Garos.

Neutron

pre 15 godina

Auuu!! Ala sam se ja iz..bao! Nisam ni gledao datume turnira koje je Janko igrao prosle godine. Tacno. Gubi 60 bodova iz Zagreba i bice na 958. Jaoj, nikako da udje u top 30! Koja omaska sa moje strane. Evo, jedno javno izvinjenje svima.