Tenis 35

Utorak, 13.05.2008.

16:44

Bez zloupotrebe Đokovićevog imena

Bez zloupotrebe Ðokoviæevog imena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Peki

pre 16 godina

Ne treba da se meša u politiku i to je vrlo pametna odluka. Samo mora da bude dosledan, a to znači da izbegava i učešća na stranačkim mitinzima, makar to bilo i video obraćanjem. Zato sada nema razloga da se čudi što ga uvlače u tu priču - sam je u nju ugazio.

suzana88

pre 16 godina

Svakako da se politika i sport ne treba mesati, ali ako neko ima potrebu da iskaze ono sto oseca kao Cavic, to naravno treba.Nasi teniseri su trenutno najveci ponos Srbije,ali je zalosno da niko ne zna nase najuticajnije lekare, cak i u svetu.Nase drustvo samo zna sta radi Seka, Ceca...Sto se tice Djokovica u potpunosti ga razumem.Ako bi glasao za neku stranku izgubio bi simpatije kod ljudi koji su protiv te stranke. To je cinjenica.Naravno da kao svaki gradjanin treba da glasa ali ako on bas zeli javno da se opredeli za neku stranku to je njegov izbor.
Nema sanse da je Djokovic glasao za LDP

Zelim biti pilot

pre 16 godina

Novak jeste nas najveci brend u ovom trenutku i jedna od retkih pozitivnih stvari koju saljemo u svet.

Ali daj bre da ne preterujemo, sta je strasno sto je neko preneo njegovo politicko opredeljenje?

Ovo saopstenje k'o da je pisano za Patrijarha ili Papu il' Svetog Savu, pa kao nezgodno je da se oni mesaju u politiku. OK za njih al' sto bi jedno svetovno lice, civil bilo izuzeto iz politike?! Nemam pojma. Pa porodica mora da shvati da je Nole pre svega javna licnost (No. 1 u Srbiji) i da u euforiji izbora mora i njega to da potkaci. Bilo pa proslo. A ne ovako, on je svetac, verovatno zacet bezgresno, sav u belom k'o andjeo lebdi iznad Srbije i kakva politika kakvi izbori, fuj to je prljavo. Svaka mu cast, al' on samo lupa lopticu (vrlo dobro) i to je to.

Ja licno ne bih smatrao Noleta manjim sportistom ni da je glasao za radikale. Njegov izbor. Covek se dokazao u svom poslu pa nek glasa kako hoce (takvi se uistinu i ne okrecu radikalima). A ako ce njega neko ceniti kao sportistu samo zato sto propagira i njegovu politicku opciju, pa taj je budala i ne zasluzuje da mu se uskoro prvi reket sveta izvinjava i dodvorava.

Po meni je ovo saopstenje, neportrebno, uliznicko i gubitnicko a to ne ide uz ime najuspesnijeg Srbina u ovom trenutku.

NOLE NAPRED NA PRVO MESTO ATP LISTE I ZA EVROPSKU SRBJU. Hehe siri dalje svoj reket!!

Arev

pre 16 godina

Potpuno vas podrzavam. Ovdasnji politicari nemaju cime da se pohvale od svoga rada, nego tudjim, jos da to i zloupotrebljavaju.
Djokovici samo napred!

Goran

pre 16 godina

Alavi politicari moraju da prisvajaju sve sto je dobro i pozitivno a sa cime nemaju nikakve veze u smislu postizanja istog. Ostavite sportiste na miru, oni su jedini koji nas vade iz ovog ludila...

milenadjokovic

pre 16 godina

nochi samo ti igraj tenis,uzivaj u svojoj slavi jer si se zasluzio.ti si nas nole nacionale i sa ponosom to treba da nosis a ako te opet upletu u politiku tuzi gamad i uzmi im pare to ce najvise da ih zaboli.ti si heroj a ne oni.E i samo da znas JA TE VOLIM

GoranSD

pre 16 godina

Uh koliko pretencioznosti na jednom mestu.
Sve je ovo moglo drugačije da se kaže a i praktično prenošenje jedne vesti u par novina nema nikakve veze sa stranačkom borbom.Bilo je par drugih situacija gde su političari hteli da se ogrebu o njegovu popularnost i gde je i on učestvovao iz dobre namere naravno,neznajući da se na taj način uvlači u političku borbu u našoj zemlji.
Inače ako i bude želeo da se politički angažuje to je njegovo pravo mada bi to u ovako podeljenoj zemlji za njega bio loš potez.

rastko

pre 16 godina

@ masa

a zasto bi "nacionalno blago" bilo preterano? Pa ko je onda nacionalno blago ako nije Novak? Svi u Srbiji znaju za njega, svi navijaju za njega, raduju se njegovim uspesima, i ponose se njime. On nam svima ulepsava svakodnevnicu i pokazuje, da je uspeh moguc za sve koji to zaista zele i koji se posvete svom izabranom cilju. Logicno je da su Novak, Ana i Jelena nase nacionalno blago. A sto se tice pokazivanja na mitingu - to nije bila politicka gesta. To je bila podrska njegovom Kosovu, odakle su mu preci dosli, podrska svome narodu, podrska medjunarodnom pravu. Podrska srpskom zivlju na Kosovu, koji je svakodnevno sikaniran. Njegova patriotska gesta nema veze sa stranackom politikom.

NAJVECI!

pre 16 godina

Decko je simbol pozitivnog Srpskog heroja.
Sve je stigao u jednom danu (za razliku od nekih melanholicara, cinicara i kriticara): I da trenira, i da odigra mec, i da da intervju, i da glasa ...
Sta je sve postigao sa svojih 20 god., pa to je za divljenje! I intelekt, i bogastvo, i da razvije talenat, i da komunicira na 4 jezika, i da popravlja reputaciju Srbije, i da bude dobrotvorac, i da zabavi, i da bude brat, sin, unuk, i da uvek sa osmehom na licu pozdravi svet sa Srpskom zastavom u ruci!
Hvala ti Nole za sve sto si ucinio za nasu naciju!

any deal is good deal

pre 16 godina

@ 14

Za razliku od tebe pravi Novak je pismen.

Sramota je da koristis tudje ime. Niti je moralno niti eticki. A to samo pokazuje da sa pravom narod nije birao stranku koju promovises u svojoj poruci. (moral i etika: ima u recniku)

zoffman

pre 16 godina

Ovaj sto se predstavio kao Novak sigurno nije on, jer nije Nole budala pa da kaze za koga je glasao i oma pametnija posla nego da ovde ostavlja komentar! Pustite decka na miru ibolje da navijate nego da prisvajate on sto je dobro u Srbiji! Ne daj se Nole!

vlade

pre 16 godina

"novace djokovicu", izdade te ona jekavica u sred komentara :-)
a i takve reci se ne uklapaju u onaj zdrav razum koji gledamo na tv i na terenu.
uostalom, i treba da glasa, a za koga (makar i za onaj PUPS, ako mu drago), to je njegova stvar.

Joca

pre 16 godina

@ (novak djokovic, 13. maj 2008 21:17):

a od kada ti govoris jekavicom!?!?

pateticni dss pokusaji, da je nole glasao za njih ... ha, ha, ha ... smesno
:)))

milan

pre 16 godina

samo da nije glasao za radikale i kostunicu.valjda je pametan da glasa za evropsku srbiju ili LDP.nadam se da si glasao za bolju buducnost u srbiji. LDP SIRI DALJE

Pera

pre 16 godina

kad mogu svakakve narodne pevaljke da sebe zovu "nacionale" zasto da ne zovemo Noleta, Anu i Jelenu, Nacionale jer njima to zaista i pripada.

novak djokovic

pre 16 godina

ne, ne, ne ...

osoba B, predstavite se!
osoba B: JA sam novak djokovic

i kao takav, i novak i djokovic, JA sam glasao za LDP ako vas bas zanima.

osoba C, predstavite se:
osoba C: zapravo, JA sam novak djokovic, i ja sam prekrizio listic da me ne biste zloupotrebljavali, mene, ovakovo divno nacionalno blago, nemerljive cene, koje majka samo jednom radja

Ostario cekajuci promjene

pre 16 godina

Trebas Nole da se opredjelis.Ne radi gresku tvojih kolega sa kraja osamdesetih i pocetka devedesetih koji se takodjer nisu opredeljivali pa svi znamo kako je sve to skupa zavrsilo.Zlo treba sasjeci u pocetku dok se ne izmakne kontroli.Zlo je danas dogovaralo koaliciju na potpuno istim temeljima kao i oni pocetkom devedesetih.Svi oni koji su tad bili neopredeljeni bili su na celu kolone sa Djindjicem i ekipom i trazili promjene.Zato sve javne licnosti treba da se opredjele na vrijeme da ne bi bili na celu nekakvih kolona za desetak godina.

unique13

pre 16 godina

ovo je za 5! ali meni nesto drugo upade u oci, mozda mi se prividja ali....
nakon pobjede u Rimu, silovito udaranje pesnicom o desu stranu grudi! Znak radovanja zbog ostvarenog cilja + SRCE SRBIJE????
Mozda! Svejedno hvala ti Nole! ;)

novak djokovic

pre 16 godina

ako bas hocete da znate glasao sam za kostunicu jer se on jedino nu ovoj zemlji zalaze istinski za ocuvanje svetog nam kosova one koje sam iznevjerio njima se izvinjavam al ja sam iskren i ne umem da lazem

Ниџа Драговољац

pre 16 godina

Многе ствари ваља издвојити из каљуге и смрада дневне политике... Између осталих и злоупотребу, или пак напамет или лажно или злонамерно утеривање у страначке торове људи који су, свиђало се то некима или не изнад тога.Поштујмо наше ''драгуље''

Masa

pre 16 godina

Moje je misljenje da Novak treba da igra tenis jer je u tome fenomenalan, a da se mani politike. Ipak, sada je malo kasno da od politicara trazi da ga zaobidju, jer ako su mogli za miting da ga iskoriste, zasto ne bi mogli i sada. Trebalo je odmah da kaze ne. Inace slazem se sa komentarom, da je "nacionalno blago" preterano.

Steva

pre 16 godina

Uh, uh, uh ... da niste malo preterali sportska familijo?

Razumem ja da zelite da ga zastitie od politicara-lesinara (i treba!) ali dajte malo birajte reci kada 'svoga konja hvalite'.
Neukusno je da ga vi sami nominujete kao nacionalno blago i lepite mu 'nacionale' etikete. Kada sam ovo procitao, za trenutak sam pomislio da ova zemlja nikada nije imala Nikolu Teslu i ljude slicne njemu.

Imajte malo mere i ukusa ... ako vec ne mozete puno.

Makaveli

pre 16 godina

Podrzavam apel. Batali se suplje price i ostavite decka na miru. U Srbiji i onako imamo najmanje 5 miliona politicara. Ostavite bar onih malo normalnih koji su preostali na miru!

Дејан Топаловић

pre 16 godina

Свака част Ноле! Не треба дозволити да једну такву величину испрљају политичари било којих боја.

Bravo Nole

pre 16 godina

Mislim da je dobro sto Novak zivi van nase zemlje i tako najvise cini za nju. Prosto ovde svi pokusavaju da zloupotrebe sve sto je i malo svetsko za svoje uske i male interese. Za razliku od takvih Novak je demonstrira jedan zdrav patriotizam svakog dana.

Hvala Nole!

pustam rovca

pre 16 godina

"On podržava sve što je dobro, pametno i pozitivno u ovoj zemlji, ali se nikada svojim postupcima i ponašanjem neće mešati u strančku politiku. Novak je u pravom smislu te reči 'Nole nacionale' i jedina njegova partija je naša zemlja Srbija"

Sad znam da sigurno nije za LDP, a meni je to sasvim dovoljno :)

kosmopolita

pre 16 godina

...na zalost to ce vas pratiti tokom cele karijere.Razna svojatanja foteljasa koji u zivotu od sporta samo znaju skok sa vodkom...ne daj te se...

pustam rovca

pre 16 godina

"On podržava sve što je dobro, pametno i pozitivno u ovoj zemlji, ali se nikada svojim postupcima i ponašanjem neće mešati u strančku politiku. Novak je u pravom smislu te reči 'Nole nacionale' i jedina njegova partija je naša zemlja Srbija"

Sad znam da sigurno nije za LDP, a meni je to sasvim dovoljno :)

Steva

pre 16 godina

Uh, uh, uh ... da niste malo preterali sportska familijo?

Razumem ja da zelite da ga zastitie od politicara-lesinara (i treba!) ali dajte malo birajte reci kada 'svoga konja hvalite'.
Neukusno je da ga vi sami nominujete kao nacionalno blago i lepite mu 'nacionale' etikete. Kada sam ovo procitao, za trenutak sam pomislio da ova zemlja nikada nije imala Nikolu Teslu i ljude slicne njemu.

Imajte malo mere i ukusa ... ako vec ne mozete puno.

Bravo Nole

pre 16 godina

Mislim da je dobro sto Novak zivi van nase zemlje i tako najvise cini za nju. Prosto ovde svi pokusavaju da zloupotrebe sve sto je i malo svetsko za svoje uske i male interese. Za razliku od takvih Novak je demonstrira jedan zdrav patriotizam svakog dana.

Hvala Nole!

Дејан Топаловић

pre 16 godina

Свака част Ноле! Не треба дозволити да једну такву величину испрљају политичари било којих боја.

Makaveli

pre 16 godina

Podrzavam apel. Batali se suplje price i ostavite decka na miru. U Srbiji i onako imamo najmanje 5 miliona politicara. Ostavite bar onih malo normalnih koji su preostali na miru!

novak djokovic

pre 16 godina

ako bas hocete da znate glasao sam za kostunicu jer se on jedino nu ovoj zemlji zalaze istinski za ocuvanje svetog nam kosova one koje sam iznevjerio njima se izvinjavam al ja sam iskren i ne umem da lazem

kosmopolita

pre 16 godina

...na zalost to ce vas pratiti tokom cele karijere.Razna svojatanja foteljasa koji u zivotu od sporta samo znaju skok sa vodkom...ne daj te se...

NAJVECI!

pre 16 godina

Decko je simbol pozitivnog Srpskog heroja.
Sve je stigao u jednom danu (za razliku od nekih melanholicara, cinicara i kriticara): I da trenira, i da odigra mec, i da da intervju, i da glasa ...
Sta je sve postigao sa svojih 20 god., pa to je za divljenje! I intelekt, i bogastvo, i da razvije talenat, i da komunicira na 4 jezika, i da popravlja reputaciju Srbije, i da bude dobrotvorac, i da zabavi, i da bude brat, sin, unuk, i da uvek sa osmehom na licu pozdravi svet sa Srpskom zastavom u ruci!
Hvala ti Nole za sve sto si ucinio za nasu naciju!

rastko

pre 16 godina

@ masa

a zasto bi "nacionalno blago" bilo preterano? Pa ko je onda nacionalno blago ako nije Novak? Svi u Srbiji znaju za njega, svi navijaju za njega, raduju se njegovim uspesima, i ponose se njime. On nam svima ulepsava svakodnevnicu i pokazuje, da je uspeh moguc za sve koji to zaista zele i koji se posvete svom izabranom cilju. Logicno je da su Novak, Ana i Jelena nase nacionalno blago. A sto se tice pokazivanja na mitingu - to nije bila politicka gesta. To je bila podrska njegovom Kosovu, odakle su mu preci dosli, podrska svome narodu, podrska medjunarodnom pravu. Podrska srpskom zivlju na Kosovu, koji je svakodnevno sikaniran. Njegova patriotska gesta nema veze sa stranackom politikom.

vlade

pre 16 godina

"novace djokovicu", izdade te ona jekavica u sred komentara :-)
a i takve reci se ne uklapaju u onaj zdrav razum koji gledamo na tv i na terenu.
uostalom, i treba da glasa, a za koga (makar i za onaj PUPS, ako mu drago), to je njegova stvar.

Pera

pre 16 godina

kad mogu svakakve narodne pevaljke da sebe zovu "nacionale" zasto da ne zovemo Noleta, Anu i Jelenu, Nacionale jer njima to zaista i pripada.

unique13

pre 16 godina

ovo je za 5! ali meni nesto drugo upade u oci, mozda mi se prividja ali....
nakon pobjede u Rimu, silovito udaranje pesnicom o desu stranu grudi! Znak radovanja zbog ostvarenog cilja + SRCE SRBIJE????
Mozda! Svejedno hvala ti Nole! ;)

Masa

pre 16 godina

Moje je misljenje da Novak treba da igra tenis jer je u tome fenomenalan, a da se mani politike. Ipak, sada je malo kasno da od politicara trazi da ga zaobidju, jer ako su mogli za miting da ga iskoriste, zasto ne bi mogli i sada. Trebalo je odmah da kaze ne. Inace slazem se sa komentarom, da je "nacionalno blago" preterano.

Joca

pre 16 godina

@ (novak djokovic, 13. maj 2008 21:17):

a od kada ti govoris jekavicom!?!?

pateticni dss pokusaji, da je nole glasao za njih ... ha, ha, ha ... smesno
:)))

any deal is good deal

pre 16 godina

@ 14

Za razliku od tebe pravi Novak je pismen.

Sramota je da koristis tudje ime. Niti je moralno niti eticki. A to samo pokazuje da sa pravom narod nije birao stranku koju promovises u svojoj poruci. (moral i etika: ima u recniku)

Ниџа Драговољац

pre 16 godina

Многе ствари ваља издвојити из каљуге и смрада дневне политике... Између осталих и злоупотребу, или пак напамет или лажно или злонамерно утеривање у страначке торове људи који су, свиђало се то некима или не изнад тога.Поштујмо наше ''драгуље''

milan

pre 16 godina

samo da nije glasao za radikale i kostunicu.valjda je pametan da glasa za evropsku srbiju ili LDP.nadam se da si glasao za bolju buducnost u srbiji. LDP SIRI DALJE

zoffman

pre 16 godina

Ovaj sto se predstavio kao Novak sigurno nije on, jer nije Nole budala pa da kaze za koga je glasao i oma pametnija posla nego da ovde ostavlja komentar! Pustite decka na miru ibolje da navijate nego da prisvajate on sto je dobro u Srbiji! Ne daj se Nole!

Ostario cekajuci promjene

pre 16 godina

Trebas Nole da se opredjelis.Ne radi gresku tvojih kolega sa kraja osamdesetih i pocetka devedesetih koji se takodjer nisu opredeljivali pa svi znamo kako je sve to skupa zavrsilo.Zlo treba sasjeci u pocetku dok se ne izmakne kontroli.Zlo je danas dogovaralo koaliciju na potpuno istim temeljima kao i oni pocetkom devedesetih.Svi oni koji su tad bili neopredeljeni bili su na celu kolone sa Djindjicem i ekipom i trazili promjene.Zato sve javne licnosti treba da se opredjele na vrijeme da ne bi bili na celu nekakvih kolona za desetak godina.

Arev

pre 16 godina

Potpuno vas podrzavam. Ovdasnji politicari nemaju cime da se pohvale od svoga rada, nego tudjim, jos da to i zloupotrebljavaju.
Djokovici samo napred!

Zelim biti pilot

pre 16 godina

Novak jeste nas najveci brend u ovom trenutku i jedna od retkih pozitivnih stvari koju saljemo u svet.

Ali daj bre da ne preterujemo, sta je strasno sto je neko preneo njegovo politicko opredeljenje?

Ovo saopstenje k'o da je pisano za Patrijarha ili Papu il' Svetog Savu, pa kao nezgodno je da se oni mesaju u politiku. OK za njih al' sto bi jedno svetovno lice, civil bilo izuzeto iz politike?! Nemam pojma. Pa porodica mora da shvati da je Nole pre svega javna licnost (No. 1 u Srbiji) i da u euforiji izbora mora i njega to da potkaci. Bilo pa proslo. A ne ovako, on je svetac, verovatno zacet bezgresno, sav u belom k'o andjeo lebdi iznad Srbije i kakva politika kakvi izbori, fuj to je prljavo. Svaka mu cast, al' on samo lupa lopticu (vrlo dobro) i to je to.

Ja licno ne bih smatrao Noleta manjim sportistom ni da je glasao za radikale. Njegov izbor. Covek se dokazao u svom poslu pa nek glasa kako hoce (takvi se uistinu i ne okrecu radikalima). A ako ce njega neko ceniti kao sportistu samo zato sto propagira i njegovu politicku opciju, pa taj je budala i ne zasluzuje da mu se uskoro prvi reket sveta izvinjava i dodvorava.

Po meni je ovo saopstenje, neportrebno, uliznicko i gubitnicko a to ne ide uz ime najuspesnijeg Srbina u ovom trenutku.

NOLE NAPRED NA PRVO MESTO ATP LISTE I ZA EVROPSKU SRBJU. Hehe siri dalje svoj reket!!

GoranSD

pre 16 godina

Uh koliko pretencioznosti na jednom mestu.
Sve je ovo moglo drugačije da se kaže a i praktično prenošenje jedne vesti u par novina nema nikakve veze sa stranačkom borbom.Bilo je par drugih situacija gde su političari hteli da se ogrebu o njegovu popularnost i gde je i on učestvovao iz dobre namere naravno,neznajući da se na taj način uvlači u političku borbu u našoj zemlji.
Inače ako i bude želeo da se politički angažuje to je njegovo pravo mada bi to u ovako podeljenoj zemlji za njega bio loš potez.

milenadjokovic

pre 16 godina

nochi samo ti igraj tenis,uzivaj u svojoj slavi jer si se zasluzio.ti si nas nole nacionale i sa ponosom to treba da nosis a ako te opet upletu u politiku tuzi gamad i uzmi im pare to ce najvise da ih zaboli.ti si heroj a ne oni.E i samo da znas JA TE VOLIM

Goran

pre 16 godina

Alavi politicari moraju da prisvajaju sve sto je dobro i pozitivno a sa cime nemaju nikakve veze u smislu postizanja istog. Ostavite sportiste na miru, oni su jedini koji nas vade iz ovog ludila...

suzana88

pre 16 godina

Svakako da se politika i sport ne treba mesati, ali ako neko ima potrebu da iskaze ono sto oseca kao Cavic, to naravno treba.Nasi teniseri su trenutno najveci ponos Srbije,ali je zalosno da niko ne zna nase najuticajnije lekare, cak i u svetu.Nase drustvo samo zna sta radi Seka, Ceca...Sto se tice Djokovica u potpunosti ga razumem.Ako bi glasao za neku stranku izgubio bi simpatije kod ljudi koji su protiv te stranke. To je cinjenica.Naravno da kao svaki gradjanin treba da glasa ali ako on bas zeli javno da se opredeli za neku stranku to je njegov izbor.
Nema sanse da je Djokovic glasao za LDP

novak djokovic

pre 16 godina

ne, ne, ne ...

osoba B, predstavite se!
osoba B: JA sam novak djokovic

i kao takav, i novak i djokovic, JA sam glasao za LDP ako vas bas zanima.

osoba C, predstavite se:
osoba C: zapravo, JA sam novak djokovic, i ja sam prekrizio listic da me ne biste zloupotrebljavali, mene, ovakovo divno nacionalno blago, nemerljive cene, koje majka samo jednom radja

Peki

pre 16 godina

Ne treba da se meša u politiku i to je vrlo pametna odluka. Samo mora da bude dosledan, a to znači da izbegava i učešća na stranačkim mitinzima, makar to bilo i video obraćanjem. Zato sada nema razloga da se čudi što ga uvlače u tu priču - sam je u nju ugazio.

novak djokovic

pre 16 godina

ako bas hocete da znate glasao sam za kostunicu jer se on jedino nu ovoj zemlji zalaze istinski za ocuvanje svetog nam kosova one koje sam iznevjerio njima se izvinjavam al ja sam iskren i ne umem da lazem

pustam rovca

pre 16 godina

"On podržava sve što je dobro, pametno i pozitivno u ovoj zemlji, ali se nikada svojim postupcima i ponašanjem neće mešati u strančku politiku. Novak je u pravom smislu te reči 'Nole nacionale' i jedina njegova partija je naša zemlja Srbija"

Sad znam da sigurno nije za LDP, a meni je to sasvim dovoljno :)

Steva

pre 16 godina

Uh, uh, uh ... da niste malo preterali sportska familijo?

Razumem ja da zelite da ga zastitie od politicara-lesinara (i treba!) ali dajte malo birajte reci kada 'svoga konja hvalite'.
Neukusno je da ga vi sami nominujete kao nacionalno blago i lepite mu 'nacionale' etikete. Kada sam ovo procitao, za trenutak sam pomislio da ova zemlja nikada nije imala Nikolu Teslu i ljude slicne njemu.

Imajte malo mere i ukusa ... ako vec ne mozete puno.

milan

pre 16 godina

samo da nije glasao za radikale i kostunicu.valjda je pametan da glasa za evropsku srbiju ili LDP.nadam se da si glasao za bolju buducnost u srbiji. LDP SIRI DALJE

Ostario cekajuci promjene

pre 16 godina

Trebas Nole da se opredjelis.Ne radi gresku tvojih kolega sa kraja osamdesetih i pocetka devedesetih koji se takodjer nisu opredeljivali pa svi znamo kako je sve to skupa zavrsilo.Zlo treba sasjeci u pocetku dok se ne izmakne kontroli.Zlo je danas dogovaralo koaliciju na potpuno istim temeljima kao i oni pocetkom devedesetih.Svi oni koji su tad bili neopredeljeni bili su na celu kolone sa Djindjicem i ekipom i trazili promjene.Zato sve javne licnosti treba da se opredjele na vrijeme da ne bi bili na celu nekakvih kolona za desetak godina.

novak djokovic

pre 16 godina

ne, ne, ne ...

osoba B, predstavite se!
osoba B: JA sam novak djokovic

i kao takav, i novak i djokovic, JA sam glasao za LDP ako vas bas zanima.

osoba C, predstavite se:
osoba C: zapravo, JA sam novak djokovic, i ja sam prekrizio listic da me ne biste zloupotrebljavali, mene, ovakovo divno nacionalno blago, nemerljive cene, koje majka samo jednom radja

Joca

pre 16 godina

@ (novak djokovic, 13. maj 2008 21:17):

a od kada ti govoris jekavicom!?!?

pateticni dss pokusaji, da je nole glasao za njih ... ha, ha, ha ... smesno
:)))

Masa

pre 16 godina

Moje je misljenje da Novak treba da igra tenis jer je u tome fenomenalan, a da se mani politike. Ipak, sada je malo kasno da od politicara trazi da ga zaobidju, jer ako su mogli za miting da ga iskoriste, zasto ne bi mogli i sada. Trebalo je odmah da kaze ne. Inace slazem se sa komentarom, da je "nacionalno blago" preterano.

Zelim biti pilot

pre 16 godina

Novak jeste nas najveci brend u ovom trenutku i jedna od retkih pozitivnih stvari koju saljemo u svet.

Ali daj bre da ne preterujemo, sta je strasno sto je neko preneo njegovo politicko opredeljenje?

Ovo saopstenje k'o da je pisano za Patrijarha ili Papu il' Svetog Savu, pa kao nezgodno je da se oni mesaju u politiku. OK za njih al' sto bi jedno svetovno lice, civil bilo izuzeto iz politike?! Nemam pojma. Pa porodica mora da shvati da je Nole pre svega javna licnost (No. 1 u Srbiji) i da u euforiji izbora mora i njega to da potkaci. Bilo pa proslo. A ne ovako, on je svetac, verovatno zacet bezgresno, sav u belom k'o andjeo lebdi iznad Srbije i kakva politika kakvi izbori, fuj to je prljavo. Svaka mu cast, al' on samo lupa lopticu (vrlo dobro) i to je to.

Ja licno ne bih smatrao Noleta manjim sportistom ni da je glasao za radikale. Njegov izbor. Covek se dokazao u svom poslu pa nek glasa kako hoce (takvi se uistinu i ne okrecu radikalima). A ako ce njega neko ceniti kao sportistu samo zato sto propagira i njegovu politicku opciju, pa taj je budala i ne zasluzuje da mu se uskoro prvi reket sveta izvinjava i dodvorava.

Po meni je ovo saopstenje, neportrebno, uliznicko i gubitnicko a to ne ide uz ime najuspesnijeg Srbina u ovom trenutku.

NOLE NAPRED NA PRVO MESTO ATP LISTE I ZA EVROPSKU SRBJU. Hehe siri dalje svoj reket!!

Дејан Топаловић

pre 16 godina

Свака част Ноле! Не треба дозволити да једну такву величину испрљају политичари било којих боја.

any deal is good deal

pre 16 godina

@ 14

Za razliku od tebe pravi Novak je pismen.

Sramota je da koristis tudje ime. Niti je moralno niti eticki. A to samo pokazuje da sa pravom narod nije birao stranku koju promovises u svojoj poruci. (moral i etika: ima u recniku)

milenadjokovic

pre 16 godina

nochi samo ti igraj tenis,uzivaj u svojoj slavi jer si se zasluzio.ti si nas nole nacionale i sa ponosom to treba da nosis a ako te opet upletu u politiku tuzi gamad i uzmi im pare to ce najvise da ih zaboli.ti si heroj a ne oni.E i samo da znas JA TE VOLIM

vlade

pre 16 godina

"novace djokovicu", izdade te ona jekavica u sred komentara :-)
a i takve reci se ne uklapaju u onaj zdrav razum koji gledamo na tv i na terenu.
uostalom, i treba da glasa, a za koga (makar i za onaj PUPS, ako mu drago), to je njegova stvar.

Ниџа Драговољац

pre 16 godina

Многе ствари ваља издвојити из каљуге и смрада дневне политике... Између осталих и злоупотребу, или пак напамет или лажно или злонамерно утеривање у страначке торове људи који су, свиђало се то некима или не изнад тога.Поштујмо наше ''драгуље''

unique13

pre 16 godina

ovo je za 5! ali meni nesto drugo upade u oci, mozda mi se prividja ali....
nakon pobjede u Rimu, silovito udaranje pesnicom o desu stranu grudi! Znak radovanja zbog ostvarenog cilja + SRCE SRBIJE????
Mozda! Svejedno hvala ti Nole! ;)

Bravo Nole

pre 16 godina

Mislim da je dobro sto Novak zivi van nase zemlje i tako najvise cini za nju. Prosto ovde svi pokusavaju da zloupotrebe sve sto je i malo svetsko za svoje uske i male interese. Za razliku od takvih Novak je demonstrira jedan zdrav patriotizam svakog dana.

Hvala Nole!

Makaveli

pre 16 godina

Podrzavam apel. Batali se suplje price i ostavite decka na miru. U Srbiji i onako imamo najmanje 5 miliona politicara. Ostavite bar onih malo normalnih koji su preostali na miru!

zoffman

pre 16 godina

Ovaj sto se predstavio kao Novak sigurno nije on, jer nije Nole budala pa da kaze za koga je glasao i oma pametnija posla nego da ovde ostavlja komentar! Pustite decka na miru ibolje da navijate nego da prisvajate on sto je dobro u Srbiji! Ne daj se Nole!

Peki

pre 16 godina

Ne treba da se meša u politiku i to je vrlo pametna odluka. Samo mora da bude dosledan, a to znači da izbegava i učešća na stranačkim mitinzima, makar to bilo i video obraćanjem. Zato sada nema razloga da se čudi što ga uvlače u tu priču - sam je u nju ugazio.

kosmopolita

pre 16 godina

...na zalost to ce vas pratiti tokom cele karijere.Razna svojatanja foteljasa koji u zivotu od sporta samo znaju skok sa vodkom...ne daj te se...

Pera

pre 16 godina

kad mogu svakakve narodne pevaljke da sebe zovu "nacionale" zasto da ne zovemo Noleta, Anu i Jelenu, Nacionale jer njima to zaista i pripada.

NAJVECI!

pre 16 godina

Decko je simbol pozitivnog Srpskog heroja.
Sve je stigao u jednom danu (za razliku od nekih melanholicara, cinicara i kriticara): I da trenira, i da odigra mec, i da da intervju, i da glasa ...
Sta je sve postigao sa svojih 20 god., pa to je za divljenje! I intelekt, i bogastvo, i da razvije talenat, i da komunicira na 4 jezika, i da popravlja reputaciju Srbije, i da bude dobrotvorac, i da zabavi, i da bude brat, sin, unuk, i da uvek sa osmehom na licu pozdravi svet sa Srpskom zastavom u ruci!
Hvala ti Nole za sve sto si ucinio za nasu naciju!

rastko

pre 16 godina

@ masa

a zasto bi "nacionalno blago" bilo preterano? Pa ko je onda nacionalno blago ako nije Novak? Svi u Srbiji znaju za njega, svi navijaju za njega, raduju se njegovim uspesima, i ponose se njime. On nam svima ulepsava svakodnevnicu i pokazuje, da je uspeh moguc za sve koji to zaista zele i koji se posvete svom izabranom cilju. Logicno je da su Novak, Ana i Jelena nase nacionalno blago. A sto se tice pokazivanja na mitingu - to nije bila politicka gesta. To je bila podrska njegovom Kosovu, odakle su mu preci dosli, podrska svome narodu, podrska medjunarodnom pravu. Podrska srpskom zivlju na Kosovu, koji je svakodnevno sikaniran. Njegova patriotska gesta nema veze sa stranackom politikom.

GoranSD

pre 16 godina

Uh koliko pretencioznosti na jednom mestu.
Sve je ovo moglo drugačije da se kaže a i praktično prenošenje jedne vesti u par novina nema nikakve veze sa stranačkom borbom.Bilo je par drugih situacija gde su političari hteli da se ogrebu o njegovu popularnost i gde je i on učestvovao iz dobre namere naravno,neznajući da se na taj način uvlači u političku borbu u našoj zemlji.
Inače ako i bude želeo da se politički angažuje to je njegovo pravo mada bi to u ovako podeljenoj zemlji za njega bio loš potez.

Goran

pre 16 godina

Alavi politicari moraju da prisvajaju sve sto je dobro i pozitivno a sa cime nemaju nikakve veze u smislu postizanja istog. Ostavite sportiste na miru, oni su jedini koji nas vade iz ovog ludila...

Arev

pre 16 godina

Potpuno vas podrzavam. Ovdasnji politicari nemaju cime da se pohvale od svoga rada, nego tudjim, jos da to i zloupotrebljavaju.
Djokovici samo napred!

suzana88

pre 16 godina

Svakako da se politika i sport ne treba mesati, ali ako neko ima potrebu da iskaze ono sto oseca kao Cavic, to naravno treba.Nasi teniseri su trenutno najveci ponos Srbije,ali je zalosno da niko ne zna nase najuticajnije lekare, cak i u svetu.Nase drustvo samo zna sta radi Seka, Ceca...Sto se tice Djokovica u potpunosti ga razumem.Ako bi glasao za neku stranku izgubio bi simpatije kod ljudi koji su protiv te stranke. To je cinjenica.Naravno da kao svaki gradjanin treba da glasa ali ako on bas zeli javno da se opredeli za neku stranku to je njegov izbor.
Nema sanse da je Djokovic glasao za LDP