Košarka 181

Utorak, 01.04.2008.

22:14

Tau vodi 1-0

Tau vodi 1-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ракочевић доминира само када је утакмица безначајна или већ решена. Када је густо никад се није показао као врхунски играч. Медаље са репрезентацијом је освајао само као 12. играч. Не мислим да су слободна бацања одлучила победника, већ небулозно изгубљене лопте и слаба игра у нападу од половине треће четвртине. Има наде за Партизан јер се нису обрукали.

ct23

pre 16 godina

ovaj Planinic u zivotu nije vezao 4 trojki, morao je bas sad......... *?!@
nego ljudi, jel` istina da je Vladimir Golubovic raskinuo ugovor sa Vojvodinom?? ako je istina Partizan MORA da reaguje! Bilo bi cudo da Pekovic ne ode na kraju sezone, a ako ode Partizanu treba ponovo dominantan centar, a Golubovic bi bio pravo resenje!

Zagor

pre 16 godina

Moj otac, inace zadrti navijac CZ, navija za partizan u Evroligi kao da se radi o lokalnom fudbalskom klubu. Covek pojede paklu cigareta, sto puta skoci iz kreveta, i kao i ja navija ludo za Partizan. Posteno i iskreno se raduje nasoj pobedi, jer shvata da je najnormalnije navijati za jedini srpski tim koji predsavlja ovu zemlju na dostojanstven nacin u Evropi. Tako to rade razumni ljudi.
A o sudjenju moram nesto da kazem:
-Tehnicka greska i 5 sl bacanja
-fauli u napadu Pekmena
-nekoliko puta igranje nogom
-u jednom napadu nisu sudjenji cisti koraci njima, a sudjeni su bezvezni Velickovicu
-siguran, ali suguran faul na Kecmanu za dodatno kod tri poena
-bilo je 6 razlike kad je Pekmen promasio zicer za 4, ali samo zato sto mu je Singleton viseo sa leve ruke, i uopste rafal po Pekmenovim rukama
TAU nas je dobio zbog njihove nesto bolje igre u drugom pol. ali sta bi bilo da mi nismo morali da spustimo agresivnost u odbrani, zbog kriterijuma sudija, i da smo se odlepili u prvom na 8-10 razlike. Mogli bi samo da gledaju kako valjak prelazi preko njih.
Ali doci ce oni u GROTLO VULKANSKO, a kad parni valjak predje preko njih jednom bice spremni da ih konacno zacementira na njihovom terenu. Siguran sam.
A vi dorinde lecite komplekse na drugom mestu. Cujem da su fanovi Ergonoma otvorili svoj forum pa mozete da se okusate tamo. Iskreno verujem da ste jaci od njih, ili od Spartaka
P.S. Nemojte sa Zdravljem cujem da umeju da budu nezgodni

Slavenko Vasiljevic Francuska

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas, Ali u ovim trenucima navija se sa Partizan ako smo pravi srbi i ako volimo srpsku kosarku.
Partizan jeste izgubio, i to zbog nekolike licne greske ne dosudene i broj promasih slobodna bacanja. Mislim da Partizan ce pobediti u cetvrtak i poslednju u Vitorij-i. Mislim da je velika zelja kod igraca da stvaraju rezultat u Pionir-u.
Ja sam Zvezdas, napred Partizan, napred Srbi. Idemo Dalje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Primite puno pozdrava iz Francuske.

Caja Grobar

pre 16 godina

Šteta što su se neki oduzeli zbog važnosti meča, ali dobro je što su svi videli da je Partizan potpuno ravnopravan sa Špancima (ja bih rekao čak i bolji). U Pioniru pakao, a onda treća sreća. Samo da nas sudije ne otkinu. I na ovoj utakmici su nas nekoliko puta oštetili, mada ne mogu da kažem da smo zbog njih izgubili. Izgubili smo zbog slobodnih bacanja, odnosno ničim utemeljenog straha od TAU. Kad ih razbijemo u Beogradu, neka njima klecaju kolena u odlučujućoj utakmici. Stvarno bi bila šteta da ovi sjajni mladići ne odu na F4. Zaslužili su to jer su uz vaterpoliste Partizana i tenisere (takođe mahom iz Partizana) najbolji ambasadori Srbije u svetu. GROBAR DO GROBA

B@KL@V@

pre 16 godina

Stojakovic,Rakocevic,Gurovic
Najbolji Srpski igraci poslednjih 20 godina.

samo cu da kazem:Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca...
pa ti uporedi ove vase sa ovim nasim legendama

Tanasije

pre 16 godina

@rocky balboa

Centimetri mali batice! Tebi na nekom mestu nedostaju centimetri...puno centimetara...sam "nick" dovoljno govori o tebi i tvojim kompleksima...to se u psihologiji zove "kompenzacija"...mogu da zamislim tvoj svet mrznje, patnje, frustracije i mastanja da postanes "misicav dasa u gacama sasivenim od americke zastave"... o bogo dragi!

Frojd

pre 16 godina

Obicno se ne prepucavam gotovo nokad ali ovo je neizdrzivo!!!!!!!

Stojakovic,Rakocevic,Gurovic(obrisi suze mala moja)
Najbolji Srpski igraci poslednjih 20 godina.
(Borg, 1. april 2008 23:45)
Aplauz za jednog momka koji se veceras borio za Srbiju(?!?!?!?!?!?!?!?!?!), za jedinog naseg predstavnika u Evroligi, za junacko srce,
za Deliju-za IGORA RAKOCEVICA!!
Sacuvaj cast Srbije nedaj da pobede tudjini, ceo narod je uz tebe !!!!!!!
(Rocky Balboa, 2. april 2008 00:27)
Kao sto reca Ajnstajn:"Dve stvari su neogranicene,kosmos i ljudska glupost. S tim sto za kosmos nisam siguran !

Sta vise da Vam kazem stvarno ste za posmatranje

Patriots

pre 16 godina

Treba biti realan i reci da je Tau trenutno bolja ekipa.Partizan je drzao prikljucak dok Tau nije isao sut cim su pogodili nekoliko suteva preokrenuli su rezultat. A ovo sto pricate nije isao sut Partizanu pa lose su igrali, to je i bila strategija Partizana da uspore igru i da je umrtve jer da su igrali brzu kosarku Tau bi ih napunila lagano, sto se i videlo iz nekoliko situacija kad su krenuli malo brze da igraju da im je Tau napravila nekoliko laganih kontri! U Beogradu ce biti mnogo teze Partizanu da dobije Tau nego ovde veceras, jer Tau u tu utakmicu ulazi opusteno bez pritiska koji su imali u ovoj utakmici da moraju da dobiju jer su proglaseni za apsolutne favorite. Tako da u BG treba ocekivati mnogo precizniju i bolju Tau kao ekipu, i ako im se jedan igrac od najboljih strelaca razigra sto veceras nije slucaj verovatno ce i pobediti, ali zato je TAU mnogo jaca ekipa od Partizana sto ne mora da im se razigraju najbolji igraci iz prve petorke da bi pobedili nego imaju 10 podjednakih igraca od kojih ce jedan igrac uvek proraditi veceras Planinic i to ce biti dovoljno za pobedu!

RASHA

pre 16 godina

Pozdrav komsijama sto napokon imaju priliku da se raduju)a vidi se po porukama) i jedna konstatacija;Mi u celoj sezoni ukupno nismo izgubili sa vise poena razlike nego vi u dve tekme protiv Olimpije

acapfc

pre 16 godina

Vi komsije da cutite! Gledajte u svoje dvoriste pa tek onda imate pravo da kometarisete evroligu, uostalom vi ne znate kako to izgleda igratu u tom prestiznom takmicenju. Sto se tice utakmice mislim da smo igrali malo stegnuto i da se mnogo ocekivalo! Bravo grobari vi ste ponos SRBIJE!!! Vidimo se u pioniru!!!

Munze Konza

pre 16 godina

Čestitke mom voljenom klubu - mogli su i dobiti ovu utakmicu. Ako ništa drugo, pokazali su da mogu i više nego ravnopravno da se nose sa TAU pločicama, da će u Pioniru biti ludilo, pa ko dobije - svaka mu čast! Naježio sam se od sreće kad sam video ovu "špansku" ekipu - Legiju stranaca kako se raduju kao mala deca kad su se odlepili na +5, protiv mog Partizana - sa jednim strancem, bez budžeta, ali sa srcem kao stadion i "onim" kao dve košarkaške lopte! To ne može da se kupi projektima, to ne može da pokupi Parking servis u vidu harača! To imamo samo mi, bre!

Čestitke i Rakočeviću - ako ikad bude igrao u reprezentaciji, sigurno ću "navijati" za njega, čuće me i na parketu! Raduje se kao da je postao prvak sveta. "Ne daj Igore da pobede tuđini" - e moj druže, ajd polako kod lekara za glavu....

TUFO PG

pre 16 godina

Momci,samo lagano u Pioniru i Tau ce pasti sigurno.Pala bi i sinoc da nije bilo promasenih slobodnih i sudija,ali nema veze idemo sigurno na final four

Sasa the Grobar

pre 16 godina

Jos jedna stvar.

Braco Grobari, ne znam da li ste i vi to primetili: iz dana u dan, nedelje u nedelju, meseca u mesec, stalno se gani javljaju pred utakmice Evrolige koje treba da igramo, sa komentarima tipa "ma grobarcici sta se lozite , pa ......(upisati klub po izboru) ce vas odvaliti, taj i taj igrac ce vas napuniti... Bari, Tokio..."

E sad, da li ste takodje primetili kako uvek pobedimo nakon njihovog potcenjivanja? :)

Pozivam sce gane da nas i dalje potcenjuju pred (ovoga puta) TAU, i tako sve do finala F4. Onda nam potcenjujte i sledecu sezonu (igra reci :-)), tipa: " ma sta se grobarcici loze, misle da ce da odbrane titulu EVROPSKOG PRVAKA i ove godine...Bari, Tokio.

Neuka komsinice, jedno pitanje: PO CEMU JE VASA TITULA U FUDBALU VAZNIJA OD NASE U BASKETU? NIJE, NAPROTIV!!! Samo mi nemamo potrebe da ponavljamo ko papagaji ko je bio evropski prvak 92., jer mi imamo nove prilike, nove ambicije, i pitanje je dana... Vasi Bari i Tokiji su vam bili prvi i poslednji u istoriji SD CRVENI GANI.

Nadam se da sam resio pitanje dosade navijaca komsinice, i to veoma strucnom analizom. Ipak cu biti psiholog. Ali pre toga, idem na odmor u Bari i Tokio... I LJUBLJANU

POZDRAV ZA BRACU GROBARE I DA SE SVI LEPO RADUJEMO USPESIMA I BUDIMO VESELI UJUTRU, ZA RAZLIKU OD NEKOG PREKO PUTA...

Sasa the Grobar

pre 16 godina

@Borg

Umesto da se opustim citajuci komentare sveoje brace GROBARA, citam gluposti koje je ovaj osteceni kompleksas napisao. I jos ima onu stvar da se javlja posle Olimpije? Decko, makatr mi izgubili u Pioniru i sa 100 razlike (a bice veoma drugacije), mi igramo EVROLIGU. Tako da, dok vi jednom (nikada) ne zaigrate istu, nemate moralno pravo da se javljate na nase teme. Pogotovo sto vas stoka stalno nabije (sad i Oimpija postala stoka).

A sto se tice Rakocevica, dosadan si ko da ti je momak !!! Forsiras cinjenicu da je on zvezdino dete, kao da je to nesto cime se treba hvaliti. Moj otac, koji je zvezdas, kaze da je Igor uvek bio najbolji igrac Partizana. Razmisli o tome. I jos jedna stvar. Za razliku od vase dece, nasa deca su odrasla srecnija posle svih "vecitih" derbija, a vi jedino i mozete da navijate sada za igora, jer tek u TAU ima kakve, takve sanse da se raduje protiv NASE MASINERIJE. Mada, Igor je to, tako da sam mnogo veci optimista povodom ulaska na F4. I moj otac, takodje.

Goran

pre 16 godina

Slobodnjaci i nedosudjeni faulovi-presudni.
U svakom slucaju svaka cast momcima i mislim da prolaz Partizana nije tako nemoguc.
Pored navedenog falio nam je jos samo Pekovic iz reketa i to bi bilo to.
Mislim da je i pored poraza Partizan jos uvek u psiholoskoj prednosti-pobeda u Pioniru bi trebala da zatrese gace Taukeramici jer igraci Partizana znaju da im niko nista ne bih zamerio ako izgube u Spaniji tako da su automatski rastereceni od imperativa pobede a Dule je trener koji to moze da iskoristi.
Napred Partizan

bojanc

pre 16 godina

Sudije, bacanja, izg.lopte, los sut za 3p... Sve se skupilo sinoc, a opet smo igrali egal utakmicu. Odbranu igramo kao besni, izuzetno sam zadovoljan, samo da Vranes poradi jos malo na kretanju, ovako izgleda kao da je bicikl u reketu. Zamisli da Dule moze da ga utrenira da se krece kao covek od 200 cm, pa onda da stane u reket, rasiri ruke i ceka ove crnce na ulaz? ZLO!!!! Juce je podelio par banana, ali su mu lopte opet ispadale iz ruku, sto nas je kostalo 10-ak lako primljenih poena. Toga u Pioniru gde, kao sto jedan c***n napisa u komentaru, je Rakocevic odrastao, nece biti. 7000 najbucnijih navijaca na svetu, 7000 najvernijih, najodanijih, najponosnijih i najsrecnijih sto imaju privilegiju biti u Hramu kosarke na utakmici protiv keramike koja nema pojma sta ih ceka, ce dati krila svakom igracu da pored standardnih 100%, koje i ovako daju, daju jos toliko, da ih dobijemo sa 15 razlike, da pokazemo da dolazak u f8 nije cista sreca, da nam se ponovi 1992 i Knor iz Bolonje, da se opet svaki novinar koji je dosao u Pionir krsti i levom i desnom, jer ne mogu da poveruju da je istina sve sto su culi o navijanju u Pioniru, da opet igraci izlaze tri puta na bis i pevaju sa punom halom:" VOLIM GA, K'O OKA DVA..."

igor

pre 16 godina

@rocky balboa
@ beo keramika
Vi ste momci obicni kompleksasi
Grobari hajde da se ne prepucavamo sa c******a, oni nisu nas nivo, mi treba da se prepucavamo sa navijacima cska, olimpijakosa, barse, pao, sijene, jer to je nasa kategorija. A prepucavati se sa navijacima zvezde ili cibone je smesno jer mi smo za njih vrh vrhova,a to smo i dokazali ove sezone. C****i vi gubite od olimpije u dve utakmice sa + 50, a cibosi su u evroligi sluzili da se na njima popravlja kos razlika. Toliko o kompleksasima.
A sto se tice utakmice mislim da je trema ucinila svoje, ali se nadam pobedi u revansu, a kasnije ko zna, mozda je i Madrid blizu. POZDRAV ZA SVE GROBARKE I GROBARE

Bojana_NS

pre 16 godina

Utakmica je bila dobra...Vidi se da je trema bila prisutna od strane Partizanovih igraca,sto je i normalno kada igraju protiv tako jake ekipe.Partizanovci su pokazali da su sjajni kosarkasi i da se bore do kraja.Dokazali su se sjajnom igrom i da nisu sa potcenjivanje. O njima sve nalbolje...

Goran

pre 16 godina

Koliko god zvucalo preuvelicano mislim da su problem Srbije kao drzave i Srba kao naroda ljudi poput ovih tzv. Delija koji ne mogu da istrpe uspeh komsije koji u svetu podize Srbiju u svakom pogledu.
To sigurno nije onaj patriota koji nama treba nego je to poremeceni slucaj tokom zadnjih 15 godina kojima treba pomoci jel su ipak nasi,sta vise mogu i da nas zagade.
To su isti ti koji zarad tzv. Srpstva koji koriste svaku priliku krize u drustvu da kradu,razbijaju,lazu...
Pozdrav pravim Srpskim patriotama.

nebitno

pre 16 godina

I uprkos porazu treba biti zadovoljan.Imali smo aktivan rezultat vecim delom utakmice,nije se desilo,idemo dalje! Sad svom snagom u drugoj tekmi,da izjednacimo i onda je tamo sve moguce.Ali sta god da se desi,vise nije ni toliko vazno.Sve ovo do sada je za nezaborav!!Izbacivanje prvaka evrope,sve ove silne pobede,neverovatno navijanje,vera svih nas u ovaj tim PARTIZANA tokom citave sezone,sjajno vodjenje tekmi dr Duleta Vujosevica...Ajmo crno beli oooooooo!!!!

djomla

pre 16 godina

@manda
Naravno da je jedan od retkih koji je zasluzio. Prvo, nije presao u Partizan (i hvala Bogu na tome), drugo, igrao je za cz i kada niste imali pet igraca da izvedete na teren. Tada je trebalo da popasete drugu ligu, ali zahvalite drzavi i Mornaru iz Bara sto niste. Eto, od tog trenutka se nista nije promenilo, vi ste i dalje drzavni projekat, sanjate titule svake godine i jos uvek igrate drugoligasku kosarku. A, kako stvari stoje, sanjacete jos dugo, dugo...

Taribo West

pre 16 godina

@ svi pljuvachi

Kompleksi se leche u bioskopu, tamo je mrak i nishta se ne vidi.

@ grobari

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne pokudi.

jer

pre 16 godina

Sami sebe smo pobedili! Cemu onoliki strah kod Tepica, Novice i Kecmana?! Pa imali smo ih! Bez veze smo prokockali sjajnu sansu...al' dobro, dobijamo sledece dve!
Sto se tice karata za tekmu u Bg-u, kazu u upravi da su imali unapred obavezu prema sponzorima da ako udju u F8 da prvo njima podele karte. A kojim sponzorima?! Pa zar ne kukaju citave sezone na bedan budzet zbog nedostatka sponzora?! A da li mozda u upravi Partizana znaju koliko ce c****a da dodje u Pionir da gleda nasu tekmu? Pa ja znam bar 10 koji vec imaju karte! Mi grobari koji smo se nekako snalazili za karte citave sezone sada duvamo...mislite o tome.

TV Komentator

pre 16 godina

Košarka na stranu, ajmo da popričamo malo o profesionalizmu tv komentatora sa Avalice. Ono dok je B92 prenosio Jadransku je primer kako treba komentarisati nepristrasno i profesionalno. Ono što rade ovi sa Avalice je bljutavo, "ajmo naši, uh što nije ušla ova trojka, pa opet naši pa naši", to me podseća na sindrom HTV sportskih voditelja, a recimo iznenadili bi se ogromnim brojem gledalaca za koje njihovi "naši" nisu bili ti za koje su navijali, čak obrnuto zbog svega što su ti njihovi "naši" radili po domaćem prvenstvu i svlačionicama bili za to da ih neko spusti na zemlju pa i nevezano za to ima i puno koji gledaju košarku bez neke želje da im neko nameće bljutave navijačke strasti.
Njihovi komentari sudjenja su tek pravi biseri. Jedan od mnogih. Po njima očigledno sudija nije tu da bi nadgledao sprovodjenje pravila već da bi stitili partizanove centre "pekovic nije imao dovoljnu zaštitu od sudija".
Po njima oni treba da štite partizanove centre dok se guraju laktaju i trte ispod reketa, sprovodeci čuvenu zastarelu školu partizanove antipropagande košarke, zbog koje i oni i pogotovo naša reprezentacija dok se toga ne reši neće više ništa vredno pomena postići u svetskoj košarci.

САЊА74

pre 16 godina

Желим да се удам за ватреног навијача Партизана, и да нам деца буду још луђи навијачи од нас и да унучићи воле и обожавају овај клуб, и да праунучићи порасту уз песму о Партизану и да тако исто живе и чукунунучићићићићићи...ВОЛИМ Партизан!

gmaz

pre 16 godina

Cestitam igracima Partizana na zaista dobroj igri. Nisu bili najbolji, kako oni samo znaju i umeju, bili su jednostavno dobri, prosecni..

Nakon citanja jucerasnjih komentara nekih zluradih patriJota ucinilo se coveku, da ce TAU rasclaniti Partizan na molekule, medjutim...sta to bi? Meni nije izgledalo tako, cak i rezultat to govori. Samo -8 protiv "TAU, koji su jaki kao crna zemlja". Zadovoljstvo i nada pred utakmicu u Bgd-u, to se sada oseca.

Zao mi je svih "navijaca" Crvene Zvezde koji se ovde prazne. Mene bi bilo stid, nakon sto me je pocepala Olimpija kao svinja masTan dzak, da se uopste pojavim na stranici B92 i nalazim za shodno da komentarisem bilo koju kosarkasku utakmicu. Svako bi trebalo da gleda svoja posla, no...kada covek iskreno sagleda kakvo je trenutno stanje u KK CZ, onda je logicno zasto gledaju u tanjir svojih prvih komsija.

I neko rece: "Ko u ovim trenutcima podrzava Partizan, nije navijac CZ, nego simpatizer". Glupost! Ko u ovim trenutcima podrzava Partizan voli da gleda kvalitetan basket na evropskom nivou, a ne da se nervira zbog praznog Pionira, ocajnog navijanja, jos ocajnijeg igranja, nadobudnog ponasanja vodja navijaca, itd. Svaki Delija, koji prati i PRIZNAJE uspeh Partizana u LS pre svega javno priznaje da:
- ima mozga
- ume da koristi isti (mozak, prim. prev.)
- nije toliko sujetan da ne ume da prepozna tudj kvalitet
- kompletna je licnost, a ne neki nadobudni balavac, kome je jedino bitno da se "pokaze" na B92, jer drugde, iskreno receno, nema sta da pokaze, sem jako siromasnog bitisanja.

Kosarkasima Partizana zelim da dobiju ono sto zasluzuju - ulazak u "famoznih 4", jer su od "prosecne" ekipe napravili pravu malu senzaciju.

Sta god uradili momci - Hvala vam sto mi je CAST biti Grobar!

Mrzim Partizan

pre 16 godina

I po ko zna koji put chitam neke komentare i ne verujem.
Pa dokle vise grobari mislite da kukate, plachete da sudjenje nije bilo ok,da ste pokradeni......Ne secam se kada je neko od navijacha "groblja" rekao svaka chast nekom timu , zasluzeno su nas pobedili ili neshto tome slichno.....Ko makar malo poznaje TAU zna da je to tim koji zasluzuje da igra na final 4.....to se videlo i sinoc....Navijao sam za Partizan na dosta tekmi ali kada posle svega pogledam kakve navijache ima taj tim...zao mi je shto sam tako neshto i pomisljao uopshte....
Trpaj Igore majstore....nema ko da te chuva u ovoj prosechnoj ekipi Parizana....

ĆOKZ

pre 16 godina

sve mozete kupiti ali ovu pobedu NE!!!
sa verom u igora do konacne pobede
(beo keramika, 1. april 2008 22:28)
Jadni ste,kad je vaš Igor morao da ode u klub koji ima budžet od 18 miliona eura da bi osjetio kako izgleda dobiti Partizan.

bojanc

pre 16 godina

Uf, poludeo sam!!! Ocekivao sam mnogo bolju, tj. lepsu utakmicu, a ispalo je kao da su domari u dvorani suvise stegli srafove na obrucima, pa su se sve lopte sem onih sto ulaze 'bez koske, samo odbijale od obruca, a mi sta god uhvatimo, ispadne nam iz ruku. Odigrali smo u grcu, sa brdom izg.lopti, skok standardan, sl.bacanja ocajna, trojke nigde u pravim trenucima. Planinic nas je spustio sa trojkama svaki put kada bi se malo prenuli i poraz je bio neizbezan. Ono sto me raduje je da sam video da mozemo sa njima da igramo, da nisu vanzemaljci, ali i da oni nemaju pojma sta ih ceka u cetvrtak. U Pioniru ih dobijamo 15-ak razlike, a trecu utakmicu igramo egal kao i ovu, samo sa malo vise koncentracije i eto ulaska u F4. Ono sto je bilo fikcija, polako postaje realnost...

psihijatar red-white

pre 16 godina

@ marko
MARKO, SVAKO IMA NEKOG KOGA NEMA. I HVALA BOGU STO NISI ZVEZDAS I STO NAS NE RAZUMES. UZIVAJ U LIGAMA SAMPIONA.

Tetak Djordje

pre 16 godina

Ja more SUDIJE su vekri. Interesantne konstatacije : kada gubis uvek krive sudije, kada pobedjujes dobri igraci i trenerova taktika. Mislim da je kriv Danilovic nije trebao na klupu zbog uroka.

manda

pre 16 godina

svi oni koji pisu kao delije su ali su navijali veceras za partizan to nisu delije,to su simpatizeri zvezde...
meni je drago da ce makar ispasti od kluba u kojem igra igor,jedan od vrlo malo zvezdinih kosarkasa koji je zasluzio zvezdin dres!!!
realno partizan ima ekstra tim,i puno,puno je bolji od nas ali ja ne mogu da navijam za njih
i ako vec prodju na f4 nadam se da ce igrati sa olimpijakosom jer im to nece biti nimalo prijatno

Marko

pre 16 godina

Ja zaista ne shvatam ove zvezdase?? Verovatno zbog toga sto hvala Bogu nisam!! Vi imate obraza da se javite i komentarisite momke koje igraju u Ligi Sampiona, a oni vasi paceri nisu ni za Guma ligu?? Pa dobro, dal' ste normalni? U sustini i znam vasu boljku, shvatam da boli sto morate da gledate Partizana u Ligi Sampiona u kosarci (pored vaterpola, a docice i dan u fudbalu), ali verujte da nas vasi komentari uopste ne doticu. Mislim Olimpija je sve rekla u vase ime, tako da jedino sto je pametno jeste da se vratite u vasu rupu a nas pustite da osvajamo Evropu!! Sto se tice utakmice, Tau nas nije pobedio vec mi sebe sami. Ok, sve je razumno, nervoza i ostalo ali i to ima svoju korist. I ako ne prodju Tau, sledeca sezona je nasa u Evroligi videcete. Momci, samo hrabro, Grobari su tu i u porazu i u pobedi, tako da nema potrebe za panikom!! S verom u Bogu da Final 4!! Pozdrav iz Krusevca svim Grobarima u celom svetu!!

Tobias

pre 16 godina

Sta se, grobari, lozite? Pa, Rakocevic u Pioniru igra kod kuce, na kosevima na kojima je odrastao. Tek ce tu da vas napuni. Uostalom, pokazao je zasto ima vise para od celog vaseg tima zajedno.

Milos

pre 16 godina

Ljudi da li ste primetili da je njima veceras sve uslo? Svaka lopta koja se neckala njima je usla, a nama izlazila. Sve u svemu, momci videli ste da oni nisu bolji od vas. Uopste me Tau nije nesto odusevio. Samo hrabro u pioniru, mi smo uz vas, sve ovo do sad je veliki uspeh.
CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA, OTKAD ZA SE' ZNAM VOLIM PARTIZAN!

cro5cop

pre 16 godina

REALNO,sezona nije zavrsena ali ovo sto je partizan uradio do sada je velika stvar.ako prodjete tau bice vam jos ljepse.ovaj dule grobar nema pojma kosarci.

Sarma

pre 16 godina

Jao, ne mogu da verujem da neko moze da bude toliko ogranicen i da toliko mrzi, kao neki toboznji "obozavaoci" crveno-bele boje, tipa Borg i sl. Pa, jeste li vi svesni detalja koji se moze videti na najavama prenosa, ili u statistikama u toku meca, na pr. : Partizan, BELGRADE, SERBIA ili samo BELGRADE, SERBIA? Da li zbog vas takvih neko treba da se stidi sto je sa CRNO-BELOM zastavom isao da negde u tudjini vasem voljenom crveno-belom kosarkaskom i fudbalskom klubu pruzi podrsku u vremenima sakncija kad nije smelo da se igra u Beogradu? Ja se toga ne stidim (i opet cu ici kad god bude prilike), ali vas takvih se stidim, jer ste i vi, na zalost, jedno od lica te nase Srbije.

picilkas

pre 16 godina

pekovic pravi faul u napadu konstantno. daleko od toga da on nije vrhunski igrac, al njegova cuvena laktanja koje tolerisu "gepekovani", to u cetvrtfinalu eurolige slabije prolazi. partizan ima sanse u revansu samo ako bude igrao mnogo prljavo a sudije popuste zbog domaceg terena. tau je odigrao ispod ocekivanog a ne partizan. proradice teletovic u beogradu sigurno,tu je i meka ruka jasaitis.
tau je bolji za klasu

xXxXxXx

pre 16 godina

e ljudi stvarno navijam za Zvezdu i ne komentarisem vesti o partizanu,niti me zanima...ali sada cu reci svaka cast i za PAo i za TAu i naravno sve pohvale!Ali jedno morate priznati,ovde je bilo 3,4,5 komentara "zvezdasa",a pogledajte samo vesti kada je neki bilo kakav Zvezdin neuspeh!Jos jednom svaka cast i ako ste izgubili pokazali ste im kako se igra!

Bane

pre 16 godina

Pročitao sam komentare i mogu reći samo da sam ponosan na sve Grobare jel pokazuju da iskreno vole klub i ove momke!Presrećan sam zbog toga,stvarno smo najbolji navijaci na svetu!
Ajd da kažem nešto i o utakmici,mada je dosta toga pametnog već rečeno!Kao prvo igrali smo ispod svog ovogodišnjeg nivoa,a opet smo bili u meču svih 40 min,i to u Vitorji protiv Tau,gde se niko nije naigrao,to pokazuje koliko smo stvarno moćna ekipa!!!Pa ne mogu da ne pomislim šta bi bilo da je samo Peka ili Milton bio na svom nivou,u najmanju ruku bi ih lagano dobili!Ali dobro,doćiće oni u pionir!!!
A zvezdase koji se javljaju sa zluradim komentarima,stvarno iako se trudim ne mogu da razumem!Oprostite im ljudi,nisu oni krivi što su pogrešili ekipu,he he!Zla sreća u detinjstvu!!!

Igor Rakocevic

pre 16 godina

Ljudi, kao PRVO: ja sam samo obican covek, kao i svaki drugi, DRUGO: moj kolega Planinic je danas bio lider i sve zasluge za pobedu idu njemu, TRECE: meni je stvarno tesko kada vidim kakve mizerije i nule od ljudi pruzaju navodnu podrsku meni...i ja bih voleo da imam publiku kakvu ima Partizan...

pogrebnik from nis

pre 16 godina

Samo ovi komentari od ovih koje je Olimpija u 2 utakmice pobedila 50 (PEDESET) razlike,pokazuju koliko su oni nisko pali.
To je kao kad bi se mi lozili na situaciju kad je njih Drobisha unesrecivao u Turskoj,a mi pukli od Ergonoma 25 razlike,pa nam drago sto je Drobisha Grobar pobedio.
J A D N I S T E!
A spremite se ide nasa LIGA,tu nema bezanja....

pogrebnik from nis

pre 16 godina

@svim navijacima zvezde koji se raduju pobedi Tau-a.
ovo treba da vas interesuje.


Olimpija prejaka za Zvezdu, 74:97 | 31. mart 2008.

Ivan

pre 16 godina

Samo jedno pitanje za navijace Partizana: koliko puta je vas klub izgubio, od kada je Vujosevic trener, a da sudije nisu krive za poraz?? Po njegovim komentarima trebalo je da dobijete svaku utakmicu bar poslednjih 5 godina samo da nije tih zlih ljudi sa pistaljkama.....

GORAN KG

pre 16 godina

alo bre kako se vi zvezdasi uopste smete javiti,alo bre vi ste bruka srpske kosarke,divite se jednoj kosarkaskoj instituciju kakav je partizan!i shvatite da ovo nije samo partizanova evroliga nego cele srbije vi bezosecajni,ma ne znam kako da vas nazovem vi bre vise volite da partizan izgubi neko zvezda da pobedi ej bruke jedne,koliko ste ljubomorni i zavidni fuj!!!
PARTIZAN SAMPION,SRCE NA TERENU IDEMO DO KRAJA

Alpha

pre 16 godina

Bravo momci,vi ste nas ponos i ma sta god da uradite za 2 dana vi ste za mene heroji!!!
Stvarno,svaka cast ovim momcima,borili su se,izgubili su,ali,jos nije nista gotovo!!!
Sto bi rekao Matija Beckovic,Ceracemo se mi jos!!!
Posebno moram da pohvalim moje Grobare sto su uvijek uz tim i sto svaki njihov komentar odise ponosom.Ne dajte momci da vas iznerviraju poruke ovih sto vrijedjaju,nisu oni vrijedni toga,uostalom,njihovo stalno javljanje dokazuje da oni vole Partizan i ne mogu bez njega ;)
BTW,Svaka cast ekipi b92 na korektnom izvjestaju utakmice :)

http://www.kkpartizan.cpbija.com/

MareNS21

pre 16 godina

Sta god se desilo u pioniru, ne treba nikada zaboraviti sve lepe trenutke koje su nam priustili ovi momci tokom cele godine... Molim Boga da bude jos poneki!! NAPRED PARTIZAN!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Svaka cast CRNO-BELI!!!
Nije im bilo svejedno na svom terenu gde tesko gube i od jacih(skupljih)ekipa.
Cuo sam dosta negativnih komentara, ali to su ljudi koji bi i osvajanju Evrolige nasli neku zamerku!?!

Hvala vam CRNO-BELI i jedva cekam da napravimo, po ko zna koji put, atmosferu za pamcenje!!!

Mozemo sve ZAJEDNO!!!

SALLE

pre 16 godina

Pa mislim da mi,navijaci Partizana,ne mozemo da budemo nezadovoljni.Samo da se u cetvrtak smanji broj izgubljenih lopti,poprave bacanja i bijemo ih sa 10-15 razlike.Sto vise to bolje,da se zamisle pred revans i odlucujuci mec.Planinic nece dati vise nikada 4/4 trojke,a mi bolje od ovoga mozemo.A i kako ne bi pred 7 000 ludaka u cetvrtak u PIONIRU.Zahvalio bih se svim momcima u crno-belim dresovima na pruzenom do sada,i onom sto sledi,a ovi drugi navijaci....sta reci.Tuga,valjda se vise nemaju cemu radovati pa ih raduje svaki poraz PArtizana.Kompleks je cudna stvar,neizleciva.
GREMO FANTJA hahahahahahaahah

BERKAMP

pre 16 godina

OK, malo treme, malo mladosti...
Demoliraćemo ih u Pioniru. A onda nazad u Španiju da im polupamo pločice.

Nek ne igra, ko se lomi
Kom' ne kuca srce čelično,
Crno bele boje brani
Krvlju slavom životom.

Snaga bukti,(ko I prije)
Zalud svaka šansa
Zalud svaki gol
Ako tvoje srce nije
Partizanu sudjeno

Nek zaurla sada crno beli klan,
Ko da sunce sija samo jedan dan.
Znaj u srcu mome živiš samo ti,
Partizane jedini!

Hladne glave srca čista
Parni valjak trese lupa udara
Nikad nece da te izda,
Crno bela armija

Nek zaurla sada crno beli klan
Ko da sunce sija samo jedan dan
Znaj u srcu mome živiš samo ti
Partizane jedini!

cika urke

pre 16 godina

Steta,ne mogu da se otmem utisku da smo mogli da ih dobijemo.Posle prvog poluvremena,kao da je i momcima bilo potpuno jasno da mozemo do pobede,i to je donelo nepotrebnu stegnutost,losa realizacija slobodnih bacanja,i stvarno bezobrazan kriterijum u pojedinim trenutcima nad Pekovicem,plus par sitnih kradja onako usput, kostali su nas toga da umesto da se mi odlepimo na 6-8 razlike,to uradi Taukeramika.U ovako tvrdoj utakmici,to je bilo dovoljno.Ako ih dobijemo u Beogradu,sto ce biti jako tesko,ne zbog kvaliteta Tau-a,vec zbog toga sto ce posle ove veceri to svi ocekivati od ovih sjajnih momaka,nasa sansa u majstorici ce biti ogromna.Ako u utakmicu u Bg-u udjemo kao sa Pao,mislim da cemo ih oduvati 20 razlike,u suprotnom,ako krenemo stegnuto i smuseno,oni ce nas oduvati...Uostalom,kako god.
Mislim da je posle vecerasnje tekme svima jasno da svi odlicni rezultati Partizana nisu ni sreca,ni slucajnost...rec je o odlicnom radu,i cistoj Magiji zvanoj KK Partizan.Ja im se zahvaljujem na svim suzama,pokidanim nervima,velikim pobedama,ponosu,ljubavi...na svemu.Kad samo zamislim huk moga Juga u cetvrtak u Pioniru...NEPROCENLJIVO
Na kraju,najsrdacnije zalim sve vas koji niste zaljubljenici crno-belih,na vasu zalost,nikada necete osetiti ovo o cemu pricam...

komandant mark

pre 16 godina

Momci nisu verovali u pobedu.Kao da im je bilo u glavi-"samo da se TAU neodlepi".Precenili su ih,ali ja sam vise nego ikad ubedjen da ce mo ih proci!!!

Rocky Balboa

pre 16 godina

Aplauz za jednog momka koji se veceras borio za Srbiju, za jedinog naseg predstavnika u Evroligi, za junacko srce,
za Deliju-za IGORA RAKOCEVICA!!
Sacuvaj cast Srbije nedaj da pobede tudjini, ceo narod je uz tebe !!!!!!!

BCP

pre 16 godina

Kako je bre Rakocevic "rasturio" Partizan kad je skoro svih tih 15 poena dao kad je vec situacija pobednika bila resena????? Ako je iko "rasturio" onda je to onaj Planinic koji nas je skoro sam pobedio nakon naseg odlicnog prvog poluvremena. Sve u svemu, u pioniru ce biti druga prica...

FRESH NC

pre 16 godina

Vidi se NEiskustvo u mladom partizanovom timu po broju izguljenih lopta .A treba im i trening slobodnih bacanja.Stara nasa bolest.Ponekad mi se ucinilo da nema kretnje spoljnih igrace.samo stoje ,nema blokova...

Partizan Forever!

pre 16 godina

Dobro je, momci su se borili do kraja ne moze im niko nista zamjeriti. Sudije su ucinile svoje naravno ali i nasi promasaji sa slobodnih bacanja. U svakom slucaju nijanse su odlucivale i valjda ce sreca biti na nasoj strani u cetvrtak.

Deki_blade

pre 16 godina

Jaooooo.... steta, velika steta, ali znate sta, gledao sam utakmiicu, i na osnovu ovoga, a i prethodnih utakmica partizana, ja slobodno mogu da kazem da je partizan u BG-u, u paklenom Pioniru, mnogo jaca ekipa, i da cemo ih dobiti sa 10-15 razlike!!! ma dajte, momci bili malo zgrceni, o sudijama da ne pricam,
sve ovo + trema = losa slobodna bacanja i par promasenih zicera,
a sto se same igre na parketu tice, sve ovo - trema = Partizan bolji od Tau!!! uostalom, u Pioniru ce sve biti drugacije, mi ovde igramo odlicno, nemamo straha prema nikome, prkosimo svima, a sve ovo plus navijaci i atmosfera, lele.. lose se pise po Tau!, kao sto sam vec rekao, dobijamo ih sa 10-15 razlike!


a sto se onih "delija" tice, uopste mi nisu jasni.. Pa gde nadjoste Rakocevica, da bas NJEGA hvalite?? pa prvo kao prvo, toliko se ponosite sa njim, a niste ni svesni da vas se taj isti vise i ne seca! nerado to priznajem, ali tako to ide sa nasim igracima kada odu u inostranstvo! a sto se same ove utakmice tice... pa ako je on dobar igrac onda.... uostalom, dokaz da je ovako igrao samo zbog nase treme i grca, dobicete vec u cetvrtak, kada u Pioniru, taj isti "Rakocevic" nece ubaciti ni 10 poena!!!!


I na kraju, ponovo prognoza:
Tau - Partizan 1:0
Partizan - Tau 1:1
Tau - Partizan.... bice gusto, ali verujem u ove momke!!!

Pozdrav svim grobarima!!!

It is I

pre 16 godina

Ljudi, budimo realni.
TAU je pobedio u utakmici u kojoj je imao jednu jedinu asistenciju!!!
Znaci dobili su na cist individualni kvalitet.A sta ako im u Pioniru proradi i kolektivni duh?

Sportikus

pre 16 godina

Odlicna utakmica - prava evroligaska. Pobedu su presudile dve stvari:
1. izgubljene lopte
2. Planiniceve trojke, na koje Dule nije racunao.
Sve ostalo je bilo kako treba, sto nam daje realne sanse da se vraimo u Vitoriju sledece nedelje.

P.S.
Predlazem da Dule na sledecem "derbiju" pusti gane jer u poslednje vreme njima nista drugo ne preostaje nego da navijaju protiv Partizana zato sto nemaju za koga da navijaju.

banjavb

pre 16 godina

beo keramika

Sta je,cekao si nas poraz dva meseca pa da uzivas!?

A da te podsetim:"KUPILI" smo jos cetiri godine EL.Znam,mnogo je to tuzno.Ali ne brini,igracete i vi nesto:ULEB CUP ILI onu novu trecu ligu uleba(ne znam kako se zove).

Za veceras sami smo krivi.
Prvo,bacanja su bila katastrofa.Drugo,noga u presudnom momentu nije svirana.

Medjutim,mi znamo i svesni smo da kod sudija necemo imati nikakve milosti.Moramo da ih dobijemo igrom za desetak-petnaest razlike,ukoliko zelimo da nivelisemo sudijsku naklonost.

PONAVLJAM,OVO JE VELIKI USPEH I NE TUGUJMO.ZIVEO PARTIZAN!

gile,kumanovo

pre 16 godina

Dobro je momci,glavu gore...hvala vam za sve,hvala vam i za ovo veceras.Bili smo stegnuti,molio sam boga da sto duze budemo u egalu,verovao sam da u tom slucaju imamo vece sanse,jer su i oni bili u grcu.I bilo bi tako,samo da smo ubacili bacanja i 2-3 otvorena suta za 3 poena.To i nekoliko sudijskih odluka(sto je bilo zaocekivati) su resili
utakmicu.Dobri poznavaoci kosarke su sigurno primetili da su oni nama dali jedva 30 poena sto se kaze iz igre,iz normalnog napada.Ostalo su ubacili iz kontre posle nasih olako prodatih lopti i iz bacanja i skoka u napadu.Ovo se narocito odnosi na prvo poluvreme.Ljudi,oni se boje Partizana,to je ocigledno...jos teze ce im biti u eventualnoj trecoj utakmici.Tu se ne slazem sa vecinom Grobara.Nas problem moze da bude revans u Beogradu,momci moraju uci u utakmicu onako kako samo oni znaju...junacki pa kom opanci kom...oni ce biti rastereceniji,i u slucaju da im krene sut(a dobri su u tome)moze da bude problema.Ipak sve zavisi od nas,kako cemo uci u utakmicu.Dobijemo li u Pioniru...ne vidim kako bi nas opet dobili kod kuce...one trice i bacanja ce sigurno uci...
Hvala vam momci i idemooooo u Madrid

RichiPFC

pre 16 godina

Kada bi sudije posteno odradjivale svoj posao a ne sudile po necijoj direktivi mi ih nebi nikada spominjali. I kada bi pogledali sta je sve KK Partizan osvojio i koje su sve Velicine svetske i evropske kosarke igrale u njemu, da li zasluzuje takvo sudjenje pitam ja vas? A neki klubovi koji nisu nikada nista osvojili medju kojima je i ova Tau keramika zasluzuju najverovatnije zbog budzeta da i graju na f4!!!!!!

jsalac

pre 16 godina

igrali smo dobro,ipak pali smo na sl. bacanjima.sudjenje necu da komentarisem, da ne bude da se pravdamo.mozemo da ih dobijemo,to su veceras pokazali,zato svi u pionir (na bilo koji nacin) a u trecoj ce biti sta bude.A za ciganke:stvarno ne znam koji vam je,nema nikakvog smisla da se javljate !!!!!!!!

nenad WSC

pre 16 godina

Nista nije gotovo,idemo momci dobijamo ih u pioniru!Trema,sudije i neraspolozeni tepic i pekovic su
doveli do poraza ali nisu oni nepobedivi.Cigani samo se radujte a gde vi igrate?
Pojesce vas i lajonsi

legend

pre 16 godina

Neću komentarisati utakmicu već ove neizlečive kompleksaše(Zleždaše, Bušmane i ostale mentalno zaostale grupe građana) koji ne znaju šta će od besa i nemoći zato što njihov KK sledeća sezona puca na svim stranama!
A ti igore spremi se za pakao Pionira, ali pre toga se posavetuj sa gurbetom gurketom!!!!!!!!!!!!!

Perakoyot

pre 16 godina

Kao prvo, moram da kazem da je utakmica bila odlicna, doduse uz malo nervoze nasih igraca kod izvodjenja slobodnih bacanja. Sudije su napravile par gresaka, ali mi se cini da nisu uticale previse na tok utakmice (sudjenje nije bilo "kriminalno" kao na nekim prethodnim utakmicama). Ono sto je bitno jeste da je Partizan maltene celu utakmicu imao aktivan rezultat, i uz male korekcije moze do prolaza na fajnal for. Tu pre svega mislim na slobodna bacanja.
Ekipa je sazrela, igra muski i ima veliku zelju za pobedom. Podseticu da je malo ko verovao u ovo momke pre pocetka sezone. Nisu im davane velike sanse da prodju u sesnaest, a kamoli dovde gde su sad.
JA VERUJEM U OVE MOMKE! Verujem u njih jer se bore, ostavljaju srce na terenu.
Napred u nove pobede! NAPRED PARTIZAN!

dule grobar

pre 16 godina

(cro5cop, 1. april 2008 23:16)

Nisi gledao utakmicu i zato cuti jer je ocigledna bila kradja od sudija na stetu Partizana. Dva puta su igraci TAU igrali nogom koje sudije nisu dosudile, a tek faulovi nad Pekovicem da ne pricam. Mi smo pored CSKA i Lijetuvos Ritasa jedini klub koji je ove sezone dosta pomucio TAU na njihovom terenu cak smo i vodili na poluvremenu sto jos jednom dokazuje snagu Partizana. A vi Hrvati sto ste pricali da cemo izgubiti sa 20 i vise razlike ipak morate da pravite razliku izmedju vasih klubova i NASEG PARTIZANA. Srecno crno-beli padali su jaci u grotlu Pionira pasce i keramika.

Bumblebee!

pre 16 godina

Izgleda da je vaznost utakmice mnogo vise uticala na igrace nego sto se ocekivalo. Pogotovo Tepic, decko se uplasio kao da igra protiv dream tima. Siguran sam da ce u revansu pobediti Partizan ali jos ne verujem kako su pojedini igraci usli u mec iako veceras nismo imali sta da izgubimo.
Da li neko zna nesto o pojacanjima za superligu?

exi

pre 16 godina

dobra utakmica, ali je vaznost meca i neiskustvo igraca Partizana uticalo nato da se izgubi ova utakmica. Trema i nervoza je uzrokovala veliki broj promasenih slobodnih bacanja, koja su i mozda i odlucila pobednika. Jos nije kraj, treba odigrati hrabro u BG i ponovo u Vitoriju, rasterecenije i rezyltat ce sam po sebi doci. I ovo je super, ali psle ove utakmice se vidi da Partizan moze jos vise i bolje, i da TAU nije nepobediva. Samo hrabro - napred PARTIZAN

antirakari

pre 16 godina

Cestitamo Igoruuuuuuuuuuuu, Nemanji i naravno Olimpijakosu na pobedi u Moskvi. Nema nam pfc4ever F-4. Mozda nam se sprema za subotu. A da malo o tekmi: ma pogrebnici bolji ste nego sudije kradu, a i onaj ganci Igor trpa li trpa. Laku noc.

Peđa APA

pre 16 godina

Tau će da prođe u Pioniru kao Bamberg,razvalićemo ih.Kakva je to ekipa u kojoj igra Rakočević,ista kao Zvezda,a mi Zvezdu uvek pobeđujemo.

RichiPFC

pre 16 godina

Pustite "ove" sto se javljaju njima je muka posle onoga sto im se juce desilo, a sta ce im biti u Subotu posle derbija to samo Sveti Bog zna!!!!!!

+odi đedu+

pre 16 godina

P rolazimo 100%!!! A ko sudije budu
R ealno sudile i
T au ce proci kao
I PAO,Cibona,Siena itd.
Z ato
A jmo
N apred CRNO BELA ljubavi!!!

milos

pre 16 godina

Bravo, lavovi! Fajterski do kraja. Bili smo dosta dobri, malo je falio. Oni nista posebno, individualno sutem spolja su napravili tu razliku koju su odrzali do kraja. Ali mi se nismo predavali, muski do kraja. Svaka vam cast. Sudije su opet imale neke nedopustive greske, i dosta su se odlepili i dobrim izvodjenjem slobodnih bacanja (predhodno glupi fauli koje sudije sviraju). Mi smo imali nekoliko praznih minuta, dosta smo i promasivali bacanja (puno!), ali fajterski, muski, do kraja. Jos nista nije gotovo. Necemo vas tek tako pustiti da odete na F4. Braco Grobari zapalite Pionir! TAU mora da padne. Ovi lavovi mogu mnogu. FAJTERSKI do krajaaaaaaaa, pa sta bude. Mi smo svim srcem uz vas!!!!

Sagittarius

pre 16 godina

AJDE KO JE INFORMISAN NEKA POJASNI DA LI JE U PITANJU SAMO SOSova 1.aprilska sala.

vrtela se na SOSu vest da je PARTIZAN DANAS POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM NA TRI GODINE.

imali su i vest da je Djukic podneo ostavku....

Dakle...

sumadinac

pre 16 godina

Dobar venac , domaca. Mora da je neka greska u naslovu. Pa zar kosarka nije sport u kome igraju dve ekipe i na kraju uvek pobedi Dule?! Ma znam prvoaprilska sala.

Patriots

pre 16 godina

Opet sudije krive ????? Pa dokle vise ?!?!?!?!?!?! Treba biti realan i reci da je Tau trenutno bolja ekipa partizan je drzao prikljucak dok Tau nije isao sut cim su pogodili nekoliko usteva preokrenuli su rezultat. A ovo sto pricate nije isao sut Partizanu pa nije isao ni Tau tau je u pocetku imala sut za 3 1-9 tako nestoi tada je Partizan bio u igri,a budite sigurni da ce Tau mnogo bolju partiju pruziti u BG nego ovu veceras gde je pritisak realno bio mnogo veci na njima!! U svakom slucaju Partizan je postigao ogroman uspeh ove sezone i treba biti zadovoljan, a za sledecu nek sacuva tim i dovede neko pojacanje pa ce da vidimo sta ce biti !

GROBAR KS

pre 16 godina

PARTIZANE tebe ludo VOLIM jer si najbolji i kada gubis ja ti pevam... Ma nije nista strasno, verujem da cemo proci, ali i da ispadnemo ne daj BOZE, uvek cu ga VOLETI... VOLIM PARTIZAN!!! Pozdrav za sve Grobare

SALE

pre 16 godina

Vidim da tu ima i zvezdasa svaka cast onom sportskom zvezdasu koji se izdvaja od onih dusmana, uvek pozdravljam takve navijace, a ona dva cigana neka poklope usi i neka sanjaju OLIMPIJU njima ovde nije mesto. A u Pioniru i Paklu nemogu oni da prezive 100% a za majstoricu u njihovo kilturno-umetnicko-dramsko preduzece mozemo bez problema 100% NAPRED PARTIZAN I ZEMLJA SRBIJA

cro5cop

pre 16 godina

dajte grobari prestanite vise o sudijama pricat.kad god izgubite vi pricate o sudijama.zadnji mjesec dana ste sve dobijali i tad vas nisam cuo da pricate o sudijama.cestitam van na odlicnoj sezoni i pametnom klupskom politikom.

Nino

pre 16 godina

Oooooo Partizane volimo te mi srcem sviiiiim
Gde god ti da igras tu su tvoji grobari
Samo tebi verni samo tebi odani!!!

HAJDE DA PORAZBIJAMO KERAMUKU U PIONURU!!!

Zorz Vea

pre 16 godina

Nemamo vremena da se osvrcemo na ovu utakmicu!!!Nepravilnosti u igri uocene i otklonjene na licu mesta.U Beogradu za dva dana ce KKP odigrati mnogo bolje,sto ce biti i vise nego dovoljno za pobedu.Nadam se da ce sudije smanjiti broj kompenzacija,jer ovako jako takmicenje to ne zasluzuje,a i vrlo lako se izgubi odnos isteravanje pravde,pa jedan tim bude ostecen,posebno ako je utakmica bila egal skoro sve vreme.

Momci su sjajni,tako da sa ovoliko optimizma nisam cekao niti jednu utakmicu KKP u Euroligi, odavno.Ponavljam po ko zna koji put...ZAMISLITE KADA BI OVAJ TIM IGRAO JOS JEDNO 2 GODINE ZAJEDNO???Samo bi nebo bilo granica,a upravo ovi momci,sa halom Pionir i najboljom kosarkaskom publikom u civilizovanom Svetu,cije kosarkasko znanje se meri sa znanjem mnogih trenera u Evropi(bez imalo skromnosti),bi postavljali standarde moderne kosarke,kakvu odavno nismo videli!!!Revolucija pocinje sa KKP

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

Svom snagom,svim srcem,svom ljubavlju...U pobedu!!!

ps Poruka za TAU:Talenti rade ono sto mogu,a GENIJI RADE ONO STO TREBA!!!

Realno

pre 16 godina

@cro5cop
A kako ti mozes da cestitas Partizanu uspjesnu sezonu kao da je zavrsena!?Tek predstoje jos dvije utakmice sa TAU,i nasa liga koja je poslje evrolige najvaznije takmicenje koje Partizan igra.I sudije kradu Partizan iz finansijskih razloga,to vise i ptice na grani znaju...

Korleone

pre 16 godina

Ali samo do cetvrtka! Bravo momci, borili su se ko lavovi, nema sta da im se zameri! Nisu oni nista spec. odigrali smo celu tekmu u egalu. ZGAZICEMO IH U PIONIRU, a onda tamo da izginemo! TI SI PONOS ZEMLJE MOJE..

PxFxCx

pre 16 godina

Kako nije sramota ove delije da pisu ovako i da se rugaju Partizanu,prvo nek pogledaju sebe pa onda da komentarisu prevelik uspeh mladog tima Partizana.Velika je razlika izmedju Pao,Barselone i Tau u onosu na Olimpiu.Imamo sanse i te kako velike samo sudije ako budu realnije.

Mareu

pre 16 godina

Pa dobro, mora nekad i da se izgubi, ne moze stalno da se dobija, mada pitam vas ko je za to da ih dobijemo sledece dve po 10 razlike?

neskonis

pre 16 godina

Ovo je bila zadnja šansa da Partizan stigne do fajnal fora.

Aprililili! :-)

Napred majstori, uvek smo uz najveći klub!!! Vole te tvoji Grobari!!!

expert

pre 16 godina

Momci, (ako se neko od vas zamajava sa ovime pa cita) u sledecoj utakmici odigrajte hrabro i jako kao sto ste igrali i do sada!!! Samo to uradite, rezultat ste vec postigli, i to daleko veci nego sto ste i sami ocekivali! Sada vise rezultat nije vazan, igrajte najbolje sto umete, bez ikakvog opterecenja...za svoju dusu i za Grobare!!!

PEXON PFC ,KLADOVO

pre 16 godina

Halo cigani zar je moguće da imate hrabrosti da se javljate posle one bruke od sinoć u Pioniru. Niste svesni da brukate Srbiju. Ako je tako idite u Ljubljanu i tamo lečite svoje komplekse. Evroliga je bila i biće za vas NEOSTVARENI SAN!!!
Nezvanična informacija PARTIZAN JE DANAS POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM NA TRI GODINE.

Srbin

pre 16 godina

Steta,izgubili smo utakmicu na slobdna bacanja(los procena suta ).Igraci su suvise stegnuto usli u mec,ali nema veze pasce TAU U BEOGRADU.HVALA IM NA SVIM LEPIM TRENUCIMA OVE GODINE!!!NAPRED PARTIZAN!!!

0_o

pre 16 godina

8 razlike nije strasno protiv ekipe sa takvim budzetom...!(i to u gostima)
U Beogradu Partizan pobedjuje oko 10 i odluka pada u Spanije (gde, nadam se, Partizan pobedjuje)!

p.s. Zvezdas sam ali u evroligi mi je srce 200% uz Partizan!!

Aleksandar Džikić

pre 16 godina

@beo keramika
Majstore, popi prvo terapiju pa onda piši komentare. Umesto da navijaš za srpsku košarku ti se raduješ pobedi španske legije stranaca. Vidi se da ste vi zvezdaši "pravi" Srbi. A posle onog što vam je uradila Olimpija bolje je da ćutite. I idi na neku drugu vest. Ostavi PARTIZAN. Ima vest o Džaji,idi i pruži mu podršku.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Šteta! Suđenje je bilo korektno, sa obostranim nenamernim greškama. Odlučile su 2-3 izgubljene lopte, promašena slobodna bacanja i Pekovićev slab dan. Neutralisali smo njihov napad, taktički odigrali mudro i strpljivo, ali... neiskustvo i mladost! Nadam se pobedi u Pioniru, a u majstorici da odigramo snažnije i hrabrije, pa šta bude. Sa ovakvim budžetom, teško se može bolje, jer čim se neko razigra, mora se prodati da bi klub preživeo, jer nema pomoći od grada i države. Svaka čast crno-beli!

Ana

pre 16 godina

Ma dobro, ovo je cisto da se unese malo neizvesnosti, da ne bude posle da smo ih odrali k'o macke ...:) Ma sta god da se desi, havala Vam za sve sto ste nam priredili ove sezone!

Darko-

pre 16 godina

Jer mi moze neko reci da li smeju igraci(kosarkasi) igrati nogom jer je to prelomilo rezultat dva puta u 3. cetvrtini Tau(sudija)nas je opljackao.Momci iako niste igrali bas najbolje svaka cast,uz Partizan sta god bilo a za ove zvezdase sto se raduju porazima Partizana samo zato sto oni ne mogu da nas pobede,za njih imam samo Ajsove reci.

Preko vode do slobode

pre 16 godina

Nema veze, u četvrtak sigurno pobjeđujemo u Pioniru, a vi ste za nas najbolji. Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.

Zoki

pre 16 godina

Samo Tebi Verni Samo Tebi Odani ZAUVEK (sad ce gani iskoristiti jedinu sansu da nas pljuju) Dignimo Glave Grobari,Ponosni i uz nase momke i u porazu

amsterdam

pre 16 godina

dobro je momci!!znaci moze da se igra sa njima..sad samo napred, nemojte vise da razmisljate KAKO da pobedite nego izadjite na teren i jednostavno POBEDITE
lakse reci nego uciniti, znam, ali u ovom je cela fora kako dobiti...pogledajte djokovica, on to maestralno radi, izadje i ne mislim kako ce da pobedi vec samo igra i pobedi

Jedi Black

pre 16 godina

Sta je, tu je. Ostaje nam da sumiramo utiske. Prisutna je bila trema u nasim i njihovim redovima, samo su oni na kraju pogodili vazne suteve, mi promasili i to je to. U paklu Pionira, lomimo keramiku, a u majstorici ih cistimo sa parketa. Kako? Jednostavno. Bice tesko u Pioniru, ali bilo je tesko i protiv Panatinaikosa, pa smo ih dobili. Moramo samo opustenije da pucamo trojke. Da smo dali 5-6 zicera, bilo bi mnogo lakse. Bacanja su prica za sebe, ali razumem te momke. Bice bolje. Sudjenje na Pekovicu - katastrofalno, da igra u bogatijem klubu, davao bi prosecno po 30 poena. Par puta udara lopta u noge igrace keramike, a sudije nista ne sude. Ali, dobro. Navikli smo. Jos euroleague nije definisala pravila, ali mi cemo da ih napravimo u Pioniru, kada je najvaznije. Napred Partizane, napred...Da ih dobijemo kod nas, pa cemo onda da vidimo mi te zasticene igrace kako ce da igraju, kada dodje crno beli cunami...POZIVAM SVE GROBARE DA NAVIJANJEM NAPRAVE EPICENTAR U BEOGRADU, DA CUNAMI TRAJE 8 DANA, I DA IMA DVA NAJJACA UDARA, PRVI 3.04, A DRUGI 10.04...ZA CRNO BELI CUNAMI!!!

Miki

pre 16 godina

Nema veze momci !!!!!

I 92. godine smo kroz majstoricu ušli na FF, a tako ćemo i ovaj put.

Istorija se ponavlja !!!!

Živi bili pa videli !!!

madmax

pre 16 godina

@Beo keramika
Sto brate ne gledas ligu sampiona u fudbalu sta te briga za Partizan kada ga ne volis. A posle pricaju kompleksasi ovo, kompleksasi ono. Inace mrzim tu rec.

milos

pre 16 godina

svaka cast momcima
kecman i novica standardno dobri

ali evo vise stvarno ne mogu da trpim da mi i dalje pricaju kako ce tripko da proradi ... ma nek se nosi sa onih njegovih 8 poena u zvezdu nek igra lepo celu zeznou sa cibonom i splitom i nek ih dere meni treba igrac koji nece u euroleague milioniti put da ima negativan index i milijardu glupih poteza na utakmici ....

zdravko

pre 16 godina

Koga se boje Tepic i Velickovic?Rakocevica,Teletovica,Vidala ili neustrasivog STUCNJAKA Spahije?STRAH je toliko vidan kod njih dvojice da je to zabrinjavajuce.Momci to je samo kosarka ,opustite se malo niko vam nece nista

Я Алекса

pre 16 godina

Таукерамичари ме нису импресионирали: мало више тензије на паркету и око њега, мало мање играча у ротацији, али овај меч је могао да се добије.
Задивили су ме самозвани "Беокерамичари".
Бетонлигаши без арматуре...

Partizanovac

pre 16 godina

Nevidjena sudijska kradja.Sramota za Evropsku kosarku.Izgubili smo ali nema veze dobicemo ih u neosvojivoj tvrdjavi nasem PIONIRU ,a onda u majstorici neka bude jedan razlike za PARTIZAN.Idemo na final four i ako Bog da osvajamo Evroligu.Ne moze nam nista ni TAU kad nam nije mogao ni Pao.vraticemo se kao sampiomi PARTIZAM PARTIZAN PARTIZAN-SAMPIONI SAMPIONI SAMPIONI.
PS:Samo steta sto nam u NLB ligi nije dosla zvezda da je poderemo.

Boykins

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da se i ovde neki cigan javlja!? Pa bre ljudi dal ste vi normalni??? Vi ne pamtite ni sami kad ste igrali Euroligu a kamoli top16 ili F8???Nema veze za poraz idemo dalje,u Beogradu padaju 100% a tamo sta nam bog da,samo bez pritiska jer ste ovu sezonu odigrali kao nijednu u poslednjih desetak godina!! NAPRED PARIZAN!

Stefan_CG

pre 16 godina

Kao prvo,ovo je vjerovatno i najlosija utakmica Partizana u Evroligi ove sezone,uz gostovanja Bambergu i Sieni.Nije sporno da su sudije „cuvale“ Splitera cijelu utakmicu,ili da su ovi momci vec napravili senzaciju ulaskom u TOP8,medjutim zal postoji jer je ova utakmica mogla da se dobije.Ali kao sto smo govorili za Zvezdu,kosarka ne moze da se igra bez centra.A Partizan je tako i igrao otprilike 35 minuta.Pekovic aut cijelu vece,a od Vranesa ne mozemo ocekivati neki ozbiljniji ucinak od 4 poena i 2 skoka otprilike.Jeste da se u finisu TAU mogla stici,Palasiu je izaslo ono sto je uslo protiv Siene i PAO,a zatim Kecman promasio trojku,medjutim poraz ne lezi u finisu,vec u velikom broju gresaka,promasenih trojki i bacanja od samog pocetka.Iskreno,i kad je Partizan vodio ili bio blizu,tesko se mogla ocekivati pobjeda jer TAU ima cak tri odlicna centra i mnogo sutera koji uvjek mogu da pogode.Eto Planinic se ovaj put razigrao,a kad ce ako nece sad.Znaci mnogo duzu klupu kao sto je Spahija govorio.Ali samo kad se sjetim svih onih naivno izgubljenih lopti i skokova...Mislim da Partizan moze da dobije TAU u Pioniru,ali za pobjedu u Vitoriji trebace svi da daju mnogo vise nego veceras.....Ali ponavljam,uspjeh je vec postignut,i to ogroman,pa me zato i cudi zasto su ovi momci veceras bili pod pritiskom?

Lord_PFC

pre 16 godina

Samo da vam kaže, jesmo izgubili, utakmicu neću da komentarišem, ostavljamo to iza sebe. Predstoji Beograd, ima krv u žilama da im se sledi kad vide u kakvu su atmosferu upali, a ona će biti sigurno neviđena. Hajde da ih istraumiramo da ih to drži sve do sledeće utakmice...
I još nešto, keramičari, meni trebaju nove pločice u kuhinji. Pošto ćete biti slobodni nakon sledeće dve utakmice sa Partizanom, imaćete vremena da dođete da mi zamenite. Ipak, mora od nečega da se živi...

Partizan je večan

pre 16 godina

Nema veze,mislim da ni jedan pravi grobar nema sta da vam prebaci.Istina je da smo u mec usli malo stegnuto,ali n to nema veze.Vazno je samo to da ce ovi spanci videti sta je publika i navijanje u odnosu na one njihove penzionere koji sebe nazivaju navijacima.Znaju oni dobro sta ih ceka u Beogradu,a zna to dobro i onaj Rakocevic!

Zato igracine moje,drzite se dobro,Beograd i Pionir su kobni za sve klubove.

I na kraju da pozdravim onog zvezdasa koji se potpisao kao ''beo keramika'' ,mislim da ste vi ovde najmanje pozvani da komentarisete,jer je ovo takmicenje za vas NBA liga i jos dugo godina cete o tom takmicenju sanjati.Ne znam samo jel' znas kakav je bio rezultat Zvezda-Olimpija.

Idemo do konacne pobede!!!

marko

pre 16 godina

komentar 22. o vasoj i nasoj deci necemo da raspravljamo.Dovoljno je samo pomenuti.DANILOVIC,DIVAC,PASPALJ ,DJORDJEVIC,REBRACA,DALIPAGIC ,KICANOVIC,ZELJKO OBRADOVIC.Rakocevica je glupo porediti sa ovim legendama i ponosom srpske kosarke.To su sve deca partizana.i stvarno je sramota da se tako radujete ovim porazom,nego bolje nadjite recept da ne gubite sa 51 razlike u dve utakmice.BRUKO I SRAMOTO

LuUukKKaAa

pre 16 godina

Nije veliki onaj koji nikad ne padne veliki je onaj koji ustane posle pada.Ajde momci ima jos dve utakmice,glavu gore i samo napred.Nadam se da ste sad videli da MOZETE da igrate sa njima.Samo hrabro u revansu i igrajte pa sta bude bice a budite sigurni da ce Grobari biti uz vas i ako izgubite sa 100 prema 0 jer vi ste VEC nasi heroji.

RichiPFC

pre 16 godina

Sta reci: Samo hrabro u revansu kao u Vitoriji i dobijamo sigurno!!!! A "ovi" sto imju hrabrosti da se jave posle jucerasnjeg debakla neka im je na cast!!!!

R@dak

pre 16 godina

Dobra igra uodbrani nije realizovana u napadu,podbacio je Palacio u napadu i slaba realizacija bacanja!
Svaka cast na borbi a verujuci u njihova srca i zelju dobijamo u Pioniru!
Samo hrabro!

Amor PFC

pre 16 godina

Nema veze,bice bolje u Pioniru lomimo ih sigurno.Pogledaj ovog zlezdinog navijaca sto mu je milo hahah,pa mi smo ponos Srbije ovo je euroliga ne guma liga i ne brukamo kao vi u dve utakmice 51 razlike gubite i to usred bg-a.Bicemo u f4 100%, a vi kk sledeca sezona bez komentara molim.

Radebe

pre 16 godina

Dobro je Grobari, dobro je. Dobijamo ih u majstorici. Imamo ih, to se vidi.
Smislice Dule taj zavrsni udarac, budite uvereni!
Idemo dalje! Napred Partizan!

vojislav

pre 16 godina

sramotno sudjenje nad nasim igracima kao i losa realizacija slobodnih bacanja su epilog necega sto moramo zaboraviti i spremno docekati Cetvrtak i grotlo Pionira. Nadamo se trijumfu nad favorizovanim protivnikom i zelju da u trecoj utakmici iskoristimo psiholosku prednost moranja pobede na domacem terenu. Momci su se borili kao lavovi ali je ipak vaznost ukocila ruke i unela tremu u njih.... Samo napred momci i nonsalantno .. kao u skolskom dvoristu:))) Taktika je pokazala d aje Dule jedan od najboljih trenera starog kontinenta.
pozdrav za sve i ... SVI U MADRID

eskorijal

pre 16 godina

Ne znam samo zasto se ovi zvezdasi javljaju! Pa oni su sinoc pokazali svoje kvalitete! Mi smo danas igrali protiv sudija, protive jedne od najboljih evropskih ekipa, koja je danas smela da igra i fudbal, pa smo opet igrali ravnopravno! Nisu nas pobedili 50 razlike u dva meca, niti ce...

Milanche

pre 16 godina

Nadam se da ovakva utakmica ne moze da se ponovi u skorijoj buducnosti... Novica baca loptu iz sve snage..Palacio radi piruete a kecman se kliza... pekovic masi slobodna bacanja i tepic se pogubio nacisto pocevsi od onog ulaza na pocetku utakmice ...jako lose izdanje... Trip nije lose odigrao !!!

Idemo dalje majstori nema veze... samo nikakvog razloga nije bilo da se ovoliko uplasite...al ajde.. nije ni njima bilo sve jedno!!!

Lord_PFC

pre 16 godina

Samo da vam kaže, jesmo izgubili, utakmicu neću da komentarišem, ostavljamo to iza sebe. Predstoji Beograd, ima krv u žilama da im se sledi kad vide u kakvu su atmosferu upali, a ona će biti sigurno neviđena. Hajde da ih istraumiramo da ih to drži sve do sledeće utakmice...
I još nešto, keramičari, meni trebaju nove pločice u kuhinji. Pošto ćete biti slobodni nakon sledeće dve utakmice sa Partizanom, imaćete vremena da dođete da mi zamenite. Ipak, mora od nečega da se živi...

Srbin

pre 16 godina

Steta,izgubili smo utakmicu na slobdna bacanja(los procena suta ).Igraci su suvise stegnuto usli u mec,ali nema veze pasce TAU U BEOGRADU.HVALA IM NA SVIM LEPIM TRENUCIMA OVE GODINE!!!NAPRED PARTIZAN!!!

Aleksandar Džikić

pre 16 godina

@beo keramika
Majstore, popi prvo terapiju pa onda piši komentare. Umesto da navijaš za srpsku košarku ti se raduješ pobedi španske legije stranaca. Vidi se da ste vi zvezdaši "pravi" Srbi. A posle onog što vam je uradila Olimpija bolje je da ćutite. I idi na neku drugu vest. Ostavi PARTIZAN. Ima vest o Džaji,idi i pruži mu podršku.

0_o

pre 16 godina

8 razlike nije strasno protiv ekipe sa takvim budzetom...!(i to u gostima)
U Beogradu Partizan pobedjuje oko 10 i odluka pada u Spanije (gde, nadam se, Partizan pobedjuje)!

p.s. Zvezdas sam ali u evroligi mi je srce 200% uz Partizan!!

Preko vode do slobode

pre 16 godina

Nema veze, u četvrtak sigurno pobjeđujemo u Pioniru, a vi ste za nas najbolji. Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.

+odi đedu+

pre 16 godina

P rolazimo 100%!!! A ko sudije budu
R ealno sudile i
T au ce proci kao
I PAO,Cibona,Siena itd.
Z ato
A jmo
N apred CRNO BELA ljubavi!!!

Miki

pre 16 godina

Nema veze momci !!!!!

I 92. godine smo kroz majstoricu ušli na FF, a tako ćemo i ovaj put.

Istorija se ponavlja !!!!

Živi bili pa videli !!!

Amor PFC

pre 16 godina

Nema veze,bice bolje u Pioniru lomimo ih sigurno.Pogledaj ovog zlezdinog navijaca sto mu je milo hahah,pa mi smo ponos Srbije ovo je euroliga ne guma liga i ne brukamo kao vi u dve utakmice 51 razlike gubite i to usred bg-a.Bicemo u f4 100%, a vi kk sledeca sezona bez komentara molim.

LuUukKKaAa

pre 16 godina

Nije veliki onaj koji nikad ne padne veliki je onaj koji ustane posle pada.Ajde momci ima jos dve utakmice,glavu gore i samo napred.Nadam se da ste sad videli da MOZETE da igrate sa njima.Samo hrabro u revansu i igrajte pa sta bude bice a budite sigurni da ce Grobari biti uz vas i ako izgubite sa 100 prema 0 jer vi ste VEC nasi heroji.

Boykins

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da se i ovde neki cigan javlja!? Pa bre ljudi dal ste vi normalni??? Vi ne pamtite ni sami kad ste igrali Euroligu a kamoli top16 ili F8???Nema veze za poraz idemo dalje,u Beogradu padaju 100% a tamo sta nam bog da,samo bez pritiska jer ste ovu sezonu odigrali kao nijednu u poslednjih desetak godina!! NAPRED PARIZAN!

marko

pre 16 godina

komentar 22. o vasoj i nasoj deci necemo da raspravljamo.Dovoljno je samo pomenuti.DANILOVIC,DIVAC,PASPALJ ,DJORDJEVIC,REBRACA,DALIPAGIC ,KICANOVIC,ZELJKO OBRADOVIC.Rakocevica je glupo porediti sa ovim legendama i ponosom srpske kosarke.To su sve deca partizana.i stvarno je sramota da se tako radujete ovim porazom,nego bolje nadjite recept da ne gubite sa 51 razlike u dve utakmice.BRUKO I SRAMOTO

madmax

pre 16 godina

@Beo keramika
Sto brate ne gledas ligu sampiona u fudbalu sta te briga za Partizan kada ga ne volis. A posle pricaju kompleksasi ovo, kompleksasi ono. Inace mrzim tu rec.

Ana

pre 16 godina

Ma dobro, ovo je cisto da se unese malo neizvesnosti, da ne bude posle da smo ih odrali k'o macke ...:) Ma sta god da se desi, havala Vam za sve sto ste nam priredili ove sezone!

banjavb

pre 16 godina

beo keramika

Sta je,cekao si nas poraz dva meseca pa da uzivas!?

A da te podsetim:"KUPILI" smo jos cetiri godine EL.Znam,mnogo je to tuzno.Ali ne brini,igracete i vi nesto:ULEB CUP ILI onu novu trecu ligu uleba(ne znam kako se zove).

Za veceras sami smo krivi.
Prvo,bacanja su bila katastrofa.Drugo,noga u presudnom momentu nije svirana.

Medjutim,mi znamo i svesni smo da kod sudija necemo imati nikakve milosti.Moramo da ih dobijemo igrom za desetak-petnaest razlike,ukoliko zelimo da nivelisemo sudijsku naklonost.

PONAVLJAM,OVO JE VELIKI USPEH I NE TUGUJMO.ZIVEO PARTIZAN!

Я Алекса

pre 16 godina

Таукерамичари ме нису импресионирали: мало више тензије на паркету и око њега, мало мање играча у ротацији, али овај меч је могао да се добије.
Задивили су ме самозвани "Беокерамичари".
Бетонлигаши без арматуре...

vojislav

pre 16 godina

sramotno sudjenje nad nasim igracima kao i losa realizacija slobodnih bacanja su epilog necega sto moramo zaboraviti i spremno docekati Cetvrtak i grotlo Pionira. Nadamo se trijumfu nad favorizovanim protivnikom i zelju da u trecoj utakmici iskoristimo psiholosku prednost moranja pobede na domacem terenu. Momci su se borili kao lavovi ali je ipak vaznost ukocila ruke i unela tremu u njih.... Samo napred momci i nonsalantno .. kao u skolskom dvoristu:))) Taktika je pokazala d aje Dule jedan od najboljih trenera starog kontinenta.
pozdrav za sve i ... SVI U MADRID

Radebe

pre 16 godina

Dobro je Grobari, dobro je. Dobijamo ih u majstorici. Imamo ih, to se vidi.
Smislice Dule taj zavrsni udarac, budite uvereni!
Idemo dalje! Napred Partizan!

Darko-

pre 16 godina

Jer mi moze neko reci da li smeju igraci(kosarkasi) igrati nogom jer je to prelomilo rezultat dva puta u 3. cetvrtini Tau(sudija)nas je opljackao.Momci iako niste igrali bas najbolje svaka cast,uz Partizan sta god bilo a za ove zvezdase sto se raduju porazima Partizana samo zato sto oni ne mogu da nas pobede,za njih imam samo Ajsove reci.

Stefan_CG

pre 16 godina

Kao prvo,ovo je vjerovatno i najlosija utakmica Partizana u Evroligi ove sezone,uz gostovanja Bambergu i Sieni.Nije sporno da su sudije „cuvale“ Splitera cijelu utakmicu,ili da su ovi momci vec napravili senzaciju ulaskom u TOP8,medjutim zal postoji jer je ova utakmica mogla da se dobije.Ali kao sto smo govorili za Zvezdu,kosarka ne moze da se igra bez centra.A Partizan je tako i igrao otprilike 35 minuta.Pekovic aut cijelu vece,a od Vranesa ne mozemo ocekivati neki ozbiljniji ucinak od 4 poena i 2 skoka otprilike.Jeste da se u finisu TAU mogla stici,Palasiu je izaslo ono sto je uslo protiv Siene i PAO,a zatim Kecman promasio trojku,medjutim poraz ne lezi u finisu,vec u velikom broju gresaka,promasenih trojki i bacanja od samog pocetka.Iskreno,i kad je Partizan vodio ili bio blizu,tesko se mogla ocekivati pobjeda jer TAU ima cak tri odlicna centra i mnogo sutera koji uvjek mogu da pogode.Eto Planinic se ovaj put razigrao,a kad ce ako nece sad.Znaci mnogo duzu klupu kao sto je Spahija govorio.Ali samo kad se sjetim svih onih naivno izgubljenih lopti i skokova...Mislim da Partizan moze da dobije TAU u Pioniru,ali za pobjedu u Vitoriji trebace svi da daju mnogo vise nego veceras.....Ali ponavljam,uspjeh je vec postignut,i to ogroman,pa me zato i cudi zasto su ovi momci veceras bili pod pritiskom?

zdravko

pre 16 godina

Koga se boje Tepic i Velickovic?Rakocevica,Teletovica,Vidala ili neustrasivog STUCNJAKA Spahije?STRAH je toliko vidan kod njih dvojice da je to zabrinjavajuce.Momci to je samo kosarka ,opustite se malo niko vam nece nista

Mareu

pre 16 godina

Pa dobro, mora nekad i da se izgubi, ne moze stalno da se dobija, mada pitam vas ko je za to da ih dobijemo sledece dve po 10 razlike?

Zoki

pre 16 godina

Samo Tebi Verni Samo Tebi Odani ZAUVEK (sad ce gani iskoristiti jedinu sansu da nas pljuju) Dignimo Glave Grobari,Ponosni i uz nase momke i u porazu

Jedi Black

pre 16 godina

Sta je, tu je. Ostaje nam da sumiramo utiske. Prisutna je bila trema u nasim i njihovim redovima, samo su oni na kraju pogodili vazne suteve, mi promasili i to je to. U paklu Pionira, lomimo keramiku, a u majstorici ih cistimo sa parketa. Kako? Jednostavno. Bice tesko u Pioniru, ali bilo je tesko i protiv Panatinaikosa, pa smo ih dobili. Moramo samo opustenije da pucamo trojke. Da smo dali 5-6 zicera, bilo bi mnogo lakse. Bacanja su prica za sebe, ali razumem te momke. Bice bolje. Sudjenje na Pekovicu - katastrofalno, da igra u bogatijem klubu, davao bi prosecno po 30 poena. Par puta udara lopta u noge igrace keramike, a sudije nista ne sude. Ali, dobro. Navikli smo. Jos euroleague nije definisala pravila, ali mi cemo da ih napravimo u Pioniru, kada je najvaznije. Napred Partizane, napred...Da ih dobijemo kod nas, pa cemo onda da vidimo mi te zasticene igrace kako ce da igraju, kada dodje crno beli cunami...POZIVAM SVE GROBARE DA NAVIJANJEM NAPRAVE EPICENTAR U BEOGRADU, DA CUNAMI TRAJE 8 DANA, I DA IMA DVA NAJJACA UDARA, PRVI 3.04, A DRUGI 10.04...ZA CRNO BELI CUNAMI!!!

Igor Rakocevic

pre 16 godina

Ljudi, kao PRVO: ja sam samo obican covek, kao i svaki drugi, DRUGO: moj kolega Planinic je danas bio lider i sve zasluge za pobedu idu njemu, TRECE: meni je stvarno tesko kada vidim kakve mizerije i nule od ljudi pruzaju navodnu podrsku meni...i ja bih voleo da imam publiku kakvu ima Partizan...

Partizanovac

pre 16 godina

Nevidjena sudijska kradja.Sramota za Evropsku kosarku.Izgubili smo ali nema veze dobicemo ih u neosvojivoj tvrdjavi nasem PIONIRU ,a onda u majstorici neka bude jedan razlike za PARTIZAN.Idemo na final four i ako Bog da osvajamo Evroligu.Ne moze nam nista ni TAU kad nam nije mogao ni Pao.vraticemo se kao sampiomi PARTIZAM PARTIZAN PARTIZAN-SAMPIONI SAMPIONI SAMPIONI.
PS:Samo steta sto nam u NLB ligi nije dosla zvezda da je poderemo.

Sasa the Grobar

pre 16 godina

Jos jedna stvar.

Braco Grobari, ne znam da li ste i vi to primetili: iz dana u dan, nedelje u nedelju, meseca u mesec, stalno se gani javljaju pred utakmice Evrolige koje treba da igramo, sa komentarima tipa "ma grobarcici sta se lozite , pa ......(upisati klub po izboru) ce vas odvaliti, taj i taj igrac ce vas napuniti... Bari, Tokio..."

E sad, da li ste takodje primetili kako uvek pobedimo nakon njihovog potcenjivanja? :)

Pozivam sce gane da nas i dalje potcenjuju pred (ovoga puta) TAU, i tako sve do finala F4. Onda nam potcenjujte i sledecu sezonu (igra reci :-)), tipa: " ma sta se grobarcici loze, misle da ce da odbrane titulu EVROPSKOG PRVAKA i ove godine...Bari, Tokio.

Neuka komsinice, jedno pitanje: PO CEMU JE VASA TITULA U FUDBALU VAZNIJA OD NASE U BASKETU? NIJE, NAPROTIV!!! Samo mi nemamo potrebe da ponavljamo ko papagaji ko je bio evropski prvak 92., jer mi imamo nove prilike, nove ambicije, i pitanje je dana... Vasi Bari i Tokiji su vam bili prvi i poslednji u istoriji SD CRVENI GANI.

Nadam se da sam resio pitanje dosade navijaca komsinice, i to veoma strucnom analizom. Ipak cu biti psiholog. Ali pre toga, idem na odmor u Bari i Tokio... I LJUBLJANU

POZDRAV ZA BRACU GROBARE I DA SE SVI LEPO RADUJEMO USPESIMA I BUDIMO VESELI UJUTRU, ZA RAZLIKU OD NEKOG PREKO PUTA...

pogrebnik from nis

pre 16 godina

@svim navijacima zvezde koji se raduju pobedi Tau-a.
ovo treba da vas interesuje.


Olimpija prejaka za Zvezdu, 74:97 | 31. mart 2008.

PEXON PFC ,KLADOVO

pre 16 godina

Halo cigani zar je moguće da imate hrabrosti da se javljate posle one bruke od sinoć u Pioniru. Niste svesni da brukate Srbiju. Ako je tako idite u Ljubljanu i tamo lečite svoje komplekse. Evroliga je bila i biće za vas NEOSTVARENI SAN!!!
Nezvanična informacija PARTIZAN JE DANAS POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM NA TRI GODINE.

dule grobar

pre 16 godina

(cro5cop, 1. april 2008 23:16)

Nisi gledao utakmicu i zato cuti jer je ocigledna bila kradja od sudija na stetu Partizana. Dva puta su igraci TAU igrali nogom koje sudije nisu dosudile, a tek faulovi nad Pekovicem da ne pricam. Mi smo pored CSKA i Lijetuvos Ritasa jedini klub koji je ove sezone dosta pomucio TAU na njihovom terenu cak smo i vodili na poluvremenu sto jos jednom dokazuje snagu Partizana. A vi Hrvati sto ste pricali da cemo izgubiti sa 20 i vise razlike ipak morate da pravite razliku izmedju vasih klubova i NASEG PARTIZANA. Srecno crno-beli padali su jaci u grotlu Pionira pasce i keramika.

Partizan je večan

pre 16 godina

Nema veze,mislim da ni jedan pravi grobar nema sta da vam prebaci.Istina je da smo u mec usli malo stegnuto,ali n to nema veze.Vazno je samo to da ce ovi spanci videti sta je publika i navijanje u odnosu na one njihove penzionere koji sebe nazivaju navijacima.Znaju oni dobro sta ih ceka u Beogradu,a zna to dobro i onaj Rakocevic!

Zato igracine moje,drzite se dobro,Beograd i Pionir su kobni za sve klubove.

I na kraju da pozdravim onog zvezdasa koji se potpisao kao ''beo keramika'' ,mislim da ste vi ovde najmanje pozvani da komentarisete,jer je ovo takmicenje za vas NBA liga i jos dugo godina cete o tom takmicenju sanjati.Ne znam samo jel' znas kakav je bio rezultat Zvezda-Olimpija.

Idemo do konacne pobede!!!

Sportikus

pre 16 godina

Odlicna utakmica - prava evroligaska. Pobedu su presudile dve stvari:
1. izgubljene lopte
2. Planiniceve trojke, na koje Dule nije racunao.
Sve ostalo je bilo kako treba, sto nam daje realne sanse da se vraimo u Vitoriju sledece nedelje.

P.S.
Predlazem da Dule na sledecem "derbiju" pusti gane jer u poslednje vreme njima nista drugo ne preostaje nego da navijaju protiv Partizana zato sto nemaju za koga da navijaju.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Šteta! Suđenje je bilo korektno, sa obostranim nenamernim greškama. Odlučile su 2-3 izgubljene lopte, promašena slobodna bacanja i Pekovićev slab dan. Neutralisali smo njihov napad, taktički odigrali mudro i strpljivo, ali... neiskustvo i mladost! Nadam se pobedi u Pioniru, a u majstorici da odigramo snažnije i hrabrije, pa šta bude. Sa ovakvim budžetom, teško se može bolje, jer čim se neko razigra, mora se prodati da bi klub preživeo, jer nema pomoći od grada i države. Svaka čast crno-beli!

amsterdam

pre 16 godina

dobro je momci!!znaci moze da se igra sa njima..sad samo napred, nemojte vise da razmisljate KAKO da pobedite nego izadjite na teren i jednostavno POBEDITE
lakse reci nego uciniti, znam, ali u ovom je cela fora kako dobiti...pogledajte djokovica, on to maestralno radi, izadje i ne mislim kako ce da pobedi vec samo igra i pobedi

САЊА74

pre 16 godina

Желим да се удам за ватреног навијача Партизана, и да нам деца буду још луђи навијачи од нас и да унучићи воле и обожавају овај клуб, и да праунучићи порасту уз песму о Партизану и да тако исто живе и чукунунучићићићићићи...ВОЛИМ Партизан!

SALE

pre 16 godina

Vidim da tu ima i zvezdasa svaka cast onom sportskom zvezdasu koji se izdvaja od onih dusmana, uvek pozdravljam takve navijace, a ona dva cigana neka poklope usi i neka sanjaju OLIMPIJU njima ovde nije mesto. A u Pioniru i Paklu nemogu oni da prezive 100% a za majstoricu u njihovo kilturno-umetnicko-dramsko preduzece mozemo bez problema 100% NAPRED PARTIZAN I ZEMLJA SRBIJA

Zorz Vea

pre 16 godina

Nemamo vremena da se osvrcemo na ovu utakmicu!!!Nepravilnosti u igri uocene i otklonjene na licu mesta.U Beogradu za dva dana ce KKP odigrati mnogo bolje,sto ce biti i vise nego dovoljno za pobedu.Nadam se da ce sudije smanjiti broj kompenzacija,jer ovako jako takmicenje to ne zasluzuje,a i vrlo lako se izgubi odnos isteravanje pravde,pa jedan tim bude ostecen,posebno ako je utakmica bila egal skoro sve vreme.

Momci su sjajni,tako da sa ovoliko optimizma nisam cekao niti jednu utakmicu KKP u Euroligi, odavno.Ponavljam po ko zna koji put...ZAMISLITE KADA BI OVAJ TIM IGRAO JOS JEDNO 2 GODINE ZAJEDNO???Samo bi nebo bilo granica,a upravo ovi momci,sa halom Pionir i najboljom kosarkaskom publikom u civilizovanom Svetu,cije kosarkasko znanje se meri sa znanjem mnogih trenera u Evropi(bez imalo skromnosti),bi postavljali standarde moderne kosarke,kakvu odavno nismo videli!!!Revolucija pocinje sa KKP

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

Svom snagom,svim srcem,svom ljubavlju...U pobedu!!!

ps Poruka za TAU:Talenti rade ono sto mogu,a GENIJI RADE ONO STO TREBA!!!

pogrebnik from nis

pre 16 godina

Samo ovi komentari od ovih koje je Olimpija u 2 utakmice pobedila 50 (PEDESET) razlike,pokazuju koliko su oni nisko pali.
To je kao kad bi se mi lozili na situaciju kad je njih Drobisha unesrecivao u Turskoj,a mi pukli od Ergonoma 25 razlike,pa nam drago sto je Drobisha Grobar pobedio.
J A D N I S T E!
A spremite se ide nasa LIGA,tu nema bezanja....

Sarma

pre 16 godina

Jao, ne mogu da verujem da neko moze da bude toliko ogranicen i da toliko mrzi, kao neki toboznji "obozavaoci" crveno-bele boje, tipa Borg i sl. Pa, jeste li vi svesni detalja koji se moze videti na najavama prenosa, ili u statistikama u toku meca, na pr. : Partizan, BELGRADE, SERBIA ili samo BELGRADE, SERBIA? Da li zbog vas takvih neko treba da se stidi sto je sa CRNO-BELOM zastavom isao da negde u tudjini vasem voljenom crveno-belom kosarkaskom i fudbalskom klubu pruzi podrsku u vremenima sakncija kad nije smelo da se igra u Beogradu? Ja se toga ne stidim (i opet cu ici kad god bude prilike), ali vas takvih se stidim, jer ste i vi, na zalost, jedno od lica te nase Srbije.

legend

pre 16 godina

Neću komentarisati utakmicu već ove neizlečive kompleksaše(Zleždaše, Bušmane i ostale mentalno zaostale grupe građana) koji ne znaju šta će od besa i nemoći zato što njihov KK sledeća sezona puca na svim stranama!
A ti igore spremi se za pakao Pionira, ali pre toga se posavetuj sa gurbetom gurketom!!!!!!!!!!!!!

Deki_blade

pre 16 godina

Jaooooo.... steta, velika steta, ali znate sta, gledao sam utakmiicu, i na osnovu ovoga, a i prethodnih utakmica partizana, ja slobodno mogu da kazem da je partizan u BG-u, u paklenom Pioniru, mnogo jaca ekipa, i da cemo ih dobiti sa 10-15 razlike!!! ma dajte, momci bili malo zgrceni, o sudijama da ne pricam,
sve ovo + trema = losa slobodna bacanja i par promasenih zicera,
a sto se same igre na parketu tice, sve ovo - trema = Partizan bolji od Tau!!! uostalom, u Pioniru ce sve biti drugacije, mi ovde igramo odlicno, nemamo straha prema nikome, prkosimo svima, a sve ovo plus navijaci i atmosfera, lele.. lose se pise po Tau!, kao sto sam vec rekao, dobijamo ih sa 10-15 razlike!


a sto se onih "delija" tice, uopste mi nisu jasni.. Pa gde nadjoste Rakocevica, da bas NJEGA hvalite?? pa prvo kao prvo, toliko se ponosite sa njim, a niste ni svesni da vas se taj isti vise i ne seca! nerado to priznajem, ali tako to ide sa nasim igracima kada odu u inostranstvo! a sto se same ove utakmice tice... pa ako je on dobar igrac onda.... uostalom, dokaz da je ovako igrao samo zbog nase treme i grca, dobicete vec u cetvrtak, kada u Pioniru, taj isti "Rakocevic" nece ubaciti ni 10 poena!!!!


I na kraju, ponovo prognoza:
Tau - Partizan 1:0
Partizan - Tau 1:1
Tau - Partizan.... bice gusto, ali verujem u ove momke!!!

Pozdrav svim grobarima!!!

Marko

pre 16 godina

Ja zaista ne shvatam ove zvezdase?? Verovatno zbog toga sto hvala Bogu nisam!! Vi imate obraza da se javite i komentarisite momke koje igraju u Ligi Sampiona, a oni vasi paceri nisu ni za Guma ligu?? Pa dobro, dal' ste normalni? U sustini i znam vasu boljku, shvatam da boli sto morate da gledate Partizana u Ligi Sampiona u kosarci (pored vaterpola, a docice i dan u fudbalu), ali verujte da nas vasi komentari uopste ne doticu. Mislim Olimpija je sve rekla u vase ime, tako da jedino sto je pametno jeste da se vratite u vasu rupu a nas pustite da osvajamo Evropu!! Sto se tice utakmice, Tau nas nije pobedio vec mi sebe sami. Ok, sve je razumno, nervoza i ostalo ali i to ima svoju korist. I ako ne prodju Tau, sledeca sezona je nasa u Evroligi videcete. Momci, samo hrabro, Grobari su tu i u porazu i u pobedi, tako da nema potrebe za panikom!! S verom u Bogu da Final 4!! Pozdrav iz Krusevca svim Grobarima u celom svetu!!

RichiPFC

pre 16 godina

Pustite "ove" sto se javljaju njima je muka posle onoga sto im se juce desilo, a sta ce im biti u Subotu posle derbija to samo Sveti Bog zna!!!!!!

RichiPFC

pre 16 godina

Sta reci: Samo hrabro u revansu kao u Vitoriji i dobijamo sigurno!!!! A "ovi" sto imju hrabrosti da se jave posle jucerasnjeg debakla neka im je na cast!!!!

Sasa the Grobar

pre 16 godina

@Borg

Umesto da se opustim citajuci komentare sveoje brace GROBARA, citam gluposti koje je ovaj osteceni kompleksas napisao. I jos ima onu stvar da se javlja posle Olimpije? Decko, makatr mi izgubili u Pioniru i sa 100 razlike (a bice veoma drugacije), mi igramo EVROLIGU. Tako da, dok vi jednom (nikada) ne zaigrate istu, nemate moralno pravo da se javljate na nase teme. Pogotovo sto vas stoka stalno nabije (sad i Oimpija postala stoka).

A sto se tice Rakocevica, dosadan si ko da ti je momak !!! Forsiras cinjenicu da je on zvezdino dete, kao da je to nesto cime se treba hvaliti. Moj otac, koji je zvezdas, kaze da je Igor uvek bio najbolji igrac Partizana. Razmisli o tome. I jos jedna stvar. Za razliku od vase dece, nasa deca su odrasla srecnija posle svih "vecitih" derbija, a vi jedino i mozete da navijate sada za igora, jer tek u TAU ima kakve, takve sanse da se raduje protiv NASE MASINERIJE. Mada, Igor je to, tako da sam mnogo veci optimista povodom ulaska na F4. I moj otac, takodje.

Peđa APA

pre 16 godina

Tau će da prođe u Pioniru kao Bamberg,razvalićemo ih.Kakva je to ekipa u kojoj igra Rakočević,ista kao Zvezda,a mi Zvezdu uvek pobeđujemo.

milos

pre 16 godina

svaka cast momcima
kecman i novica standardno dobri

ali evo vise stvarno ne mogu da trpim da mi i dalje pricaju kako ce tripko da proradi ... ma nek se nosi sa onih njegovih 8 poena u zvezdu nek igra lepo celu zeznou sa cibonom i splitom i nek ih dere meni treba igrac koji nece u euroleague milioniti put da ima negativan index i milijardu glupih poteza na utakmici ....

Perakoyot

pre 16 godina

Kao prvo, moram da kazem da je utakmica bila odlicna, doduse uz malo nervoze nasih igraca kod izvodjenja slobodnih bacanja. Sudije su napravile par gresaka, ali mi se cini da nisu uticale previse na tok utakmice (sudjenje nije bilo "kriminalno" kao na nekim prethodnim utakmicama). Ono sto je bitno jeste da je Partizan maltene celu utakmicu imao aktivan rezultat, i uz male korekcije moze do prolaza na fajnal for. Tu pre svega mislim na slobodna bacanja.
Ekipa je sazrela, igra muski i ima veliku zelju za pobedom. Podseticu da je malo ko verovao u ovo momke pre pocetka sezone. Nisu im davane velike sanse da prodju u sesnaest, a kamoli dovde gde su sad.
JA VERUJEM U OVE MOMKE! Verujem u njih jer se bore, ostavljaju srce na terenu.
Napred u nove pobede! NAPRED PARTIZAN!

R@dak

pre 16 godina

Dobra igra uodbrani nije realizovana u napadu,podbacio je Palacio u napadu i slaba realizacija bacanja!
Svaka cast na borbi a verujuci u njihova srca i zelju dobijamo u Pioniru!
Samo hrabro!

BCP

pre 16 godina

Kako je bre Rakocevic "rasturio" Partizan kad je skoro svih tih 15 poena dao kad je vec situacija pobednika bila resena????? Ako je iko "rasturio" onda je to onaj Planinic koji nas je skoro sam pobedio nakon naseg odlicnog prvog poluvremena. Sve u svemu, u pioniru ce biti druga prica...

Mrzim Partizan

pre 16 godina

I po ko zna koji put chitam neke komentare i ne verujem.
Pa dokle vise grobari mislite da kukate, plachete da sudjenje nije bilo ok,da ste pokradeni......Ne secam se kada je neko od navijacha "groblja" rekao svaka chast nekom timu , zasluzeno su nas pobedili ili neshto tome slichno.....Ko makar malo poznaje TAU zna da je to tim koji zasluzuje da igra na final 4.....to se videlo i sinoc....Navijao sam za Partizan na dosta tekmi ali kada posle svega pogledam kakve navijache ima taj tim...zao mi je shto sam tako neshto i pomisljao uopshte....
Trpaj Igore majstore....nema ko da te chuva u ovoj prosechnoj ekipi Parizana....

Alpha

pre 16 godina

Bravo momci,vi ste nas ponos i ma sta god da uradite za 2 dana vi ste za mene heroji!!!
Stvarno,svaka cast ovim momcima,borili su se,izgubili su,ali,jos nije nista gotovo!!!
Sto bi rekao Matija Beckovic,Ceracemo se mi jos!!!
Posebno moram da pohvalim moje Grobare sto su uvijek uz tim i sto svaki njihov komentar odise ponosom.Ne dajte momci da vas iznerviraju poruke ovih sto vrijedjaju,nisu oni vrijedni toga,uostalom,njihovo stalno javljanje dokazuje da oni vole Partizan i ne mogu bez njega ;)
BTW,Svaka cast ekipi b92 na korektnom izvjestaju utakmice :)

http://www.kkpartizan.cpbija.com/

gmaz

pre 16 godina

Cestitam igracima Partizana na zaista dobroj igri. Nisu bili najbolji, kako oni samo znaju i umeju, bili su jednostavno dobri, prosecni..

Nakon citanja jucerasnjih komentara nekih zluradih patriJota ucinilo se coveku, da ce TAU rasclaniti Partizan na molekule, medjutim...sta to bi? Meni nije izgledalo tako, cak i rezultat to govori. Samo -8 protiv "TAU, koji su jaki kao crna zemlja". Zadovoljstvo i nada pred utakmicu u Bgd-u, to se sada oseca.

Zao mi je svih "navijaca" Crvene Zvezde koji se ovde prazne. Mene bi bilo stid, nakon sto me je pocepala Olimpija kao svinja masTan dzak, da se uopste pojavim na stranici B92 i nalazim za shodno da komentarisem bilo koju kosarkasku utakmicu. Svako bi trebalo da gleda svoja posla, no...kada covek iskreno sagleda kakvo je trenutno stanje u KK CZ, onda je logicno zasto gledaju u tanjir svojih prvih komsija.

I neko rece: "Ko u ovim trenutcima podrzava Partizan, nije navijac CZ, nego simpatizer". Glupost! Ko u ovim trenutcima podrzava Partizan voli da gleda kvalitetan basket na evropskom nivou, a ne da se nervira zbog praznog Pionira, ocajnog navijanja, jos ocajnijeg igranja, nadobudnog ponasanja vodja navijaca, itd. Svaki Delija, koji prati i PRIZNAJE uspeh Partizana u LS pre svega javno priznaje da:
- ima mozga
- ume da koristi isti (mozak, prim. prev.)
- nije toliko sujetan da ne ume da prepozna tudj kvalitet
- kompletna je licnost, a ne neki nadobudni balavac, kome je jedino bitno da se "pokaze" na B92, jer drugde, iskreno receno, nema sta da pokaze, sem jako siromasnog bitisanja.

Kosarkasima Partizana zelim da dobiju ono sto zasluzuju - ulazak u "famoznih 4", jer su od "prosecne" ekipe napravili pravu malu senzaciju.

Sta god uradili momci - Hvala vam sto mi je CAST biti Grobar!

eskorijal

pre 16 godina

Ne znam samo zasto se ovi zvezdasi javljaju! Pa oni su sinoc pokazali svoje kvalitete! Mi smo danas igrali protiv sudija, protive jedne od najboljih evropskih ekipa, koja je danas smela da igra i fudbal, pa smo opet igrali ravnopravno! Nisu nas pobedili 50 razlike u dva meca, niti ce...

gile,kumanovo

pre 16 godina

Dobro je momci,glavu gore...hvala vam za sve,hvala vam i za ovo veceras.Bili smo stegnuti,molio sam boga da sto duze budemo u egalu,verovao sam da u tom slucaju imamo vece sanse,jer su i oni bili u grcu.I bilo bi tako,samo da smo ubacili bacanja i 2-3 otvorena suta za 3 poena.To i nekoliko sudijskih odluka(sto je bilo zaocekivati) su resili
utakmicu.Dobri poznavaoci kosarke su sigurno primetili da su oni nama dali jedva 30 poena sto se kaze iz igre,iz normalnog napada.Ostalo su ubacili iz kontre posle nasih olako prodatih lopti i iz bacanja i skoka u napadu.Ovo se narocito odnosi na prvo poluvreme.Ljudi,oni se boje Partizana,to je ocigledno...jos teze ce im biti u eventualnoj trecoj utakmici.Tu se ne slazem sa vecinom Grobara.Nas problem moze da bude revans u Beogradu,momci moraju uci u utakmicu onako kako samo oni znaju...junacki pa kom opanci kom...oni ce biti rastereceniji,i u slucaju da im krene sut(a dobri su u tome)moze da bude problema.Ipak sve zavisi od nas,kako cemo uci u utakmicu.Dobijemo li u Pioniru...ne vidim kako bi nas opet dobili kod kuce...one trice i bacanja ce sigurno uci...
Hvala vam momci i idemooooo u Madrid

Bane

pre 16 godina

Pročitao sam komentare i mogu reći samo da sam ponosan na sve Grobare jel pokazuju da iskreno vole klub i ove momke!Presrećan sam zbog toga,stvarno smo najbolji navijaci na svetu!
Ajd da kažem nešto i o utakmici,mada je dosta toga pametnog već rečeno!Kao prvo igrali smo ispod svog ovogodišnjeg nivoa,a opet smo bili u meču svih 40 min,i to u Vitorji protiv Tau,gde se niko nije naigrao,to pokazuje koliko smo stvarno moćna ekipa!!!Pa ne mogu da ne pomislim šta bi bilo da je samo Peka ili Milton bio na svom nivou,u najmanju ruku bi ih lagano dobili!Ali dobro,doćiće oni u pionir!!!
A zvezdase koji se javljaju sa zluradim komentarima,stvarno iako se trudim ne mogu da razumem!Oprostite im ljudi,nisu oni krivi što su pogrešili ekipu,he he!Zla sreća u detinjstvu!!!

RichiPFC

pre 16 godina

Kada bi sudije posteno odradjivale svoj posao a ne sudile po necijoj direktivi mi ih nebi nikada spominjali. I kada bi pogledali sta je sve KK Partizan osvojio i koje su sve Velicine svetske i evropske kosarke igrale u njemu, da li zasluzuje takvo sudjenje pitam ja vas? A neki klubovi koji nisu nikada nista osvojili medju kojima je i ova Tau keramika zasluzuju najverovatnije zbog budzeta da i graju na f4!!!!!!

SALLE

pre 16 godina

Pa mislim da mi,navijaci Partizana,ne mozemo da budemo nezadovoljni.Samo da se u cetvrtak smanji broj izgubljenih lopti,poprave bacanja i bijemo ih sa 10-15 razlike.Sto vise to bolje,da se zamisle pred revans i odlucujuci mec.Planinic nece dati vise nikada 4/4 trojke,a mi bolje od ovoga mozemo.A i kako ne bi pred 7 000 ludaka u cetvrtak u PIONIRU.Zahvalio bih se svim momcima u crno-belim dresovima na pruzenom do sada,i onom sto sledi,a ovi drugi navijaci....sta reci.Tuga,valjda se vise nemaju cemu radovati pa ih raduje svaki poraz PArtizana.Kompleks je cudna stvar,neizleciva.
GREMO FANTJA hahahahahahaahah

Nino

pre 16 godina

Oooooo Partizane volimo te mi srcem sviiiiim
Gde god ti da igras tu su tvoji grobari
Samo tebi verni samo tebi odani!!!

HAJDE DA PORAZBIJAMO KERAMUKU U PIONURU!!!

GROBAR KS

pre 16 godina

PARTIZANE tebe ludo VOLIM jer si najbolji i kada gubis ja ti pevam... Ma nije nista strasno, verujem da cemo proci, ali i da ispadnemo ne daj BOZE, uvek cu ga VOLETI... VOLIM PARTIZAN!!! Pozdrav za sve Grobare

Milos

pre 16 godina

Ljudi da li ste primetili da je njima veceras sve uslo? Svaka lopta koja se neckala njima je usla, a nama izlazila. Sve u svemu, momci videli ste da oni nisu bolji od vas. Uopste me Tau nije nesto odusevio. Samo hrabro u pioniru, mi smo uz vas, sve ovo do sad je veliki uspeh.
CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA, OTKAD ZA SE' ZNAM VOLIM PARTIZAN!

milos

pre 16 godina

Bravo, lavovi! Fajterski do kraja. Bili smo dosta dobri, malo je falio. Oni nista posebno, individualno sutem spolja su napravili tu razliku koju su odrzali do kraja. Ali mi se nismo predavali, muski do kraja. Svaka vam cast. Sudije su opet imale neke nedopustive greske, i dosta su se odlepili i dobrim izvodjenjem slobodnih bacanja (predhodno glupi fauli koje sudije sviraju). Mi smo imali nekoliko praznih minuta, dosta smo i promasivali bacanja (puno!), ali fajterski, muski, do kraja. Jos nista nije gotovo. Necemo vas tek tako pustiti da odete na F4. Braco Grobari zapalite Pionir! TAU mora da padne. Ovi lavovi mogu mnogu. FAJTERSKI do krajaaaaaaaa, pa sta bude. Mi smo svim srcem uz vas!!!!

igor

pre 16 godina

@rocky balboa
@ beo keramika
Vi ste momci obicni kompleksasi
Grobari hajde da se ne prepucavamo sa c******a, oni nisu nas nivo, mi treba da se prepucavamo sa navijacima cska, olimpijakosa, barse, pao, sijene, jer to je nasa kategorija. A prepucavati se sa navijacima zvezde ili cibone je smesno jer mi smo za njih vrh vrhova,a to smo i dokazali ove sezone. C****i vi gubite od olimpije u dve utakmice sa + 50, a cibosi su u evroligi sluzili da se na njima popravlja kos razlika. Toliko o kompleksasima.
A sto se tice utakmice mislim da je trema ucinila svoje, ali se nadam pobedi u revansu, a kasnije ko zna, mozda je i Madrid blizu. POZDRAV ZA SVE GROBARKE I GROBARE

Realno

pre 16 godina

@cro5cop
A kako ti mozes da cestitas Partizanu uspjesnu sezonu kao da je zavrsena!?Tek predstoje jos dvije utakmice sa TAU,i nasa liga koja je poslje evrolige najvaznije takmicenje koje Partizan igra.I sudije kradu Partizan iz finansijskih razloga,to vise i ptice na grani znaju...

cika urke

pre 16 godina

Steta,ne mogu da se otmem utisku da smo mogli da ih dobijemo.Posle prvog poluvremena,kao da je i momcima bilo potpuno jasno da mozemo do pobede,i to je donelo nepotrebnu stegnutost,losa realizacija slobodnih bacanja,i stvarno bezobrazan kriterijum u pojedinim trenutcima nad Pekovicem,plus par sitnih kradja onako usput, kostali su nas toga da umesto da se mi odlepimo na 6-8 razlike,to uradi Taukeramika.U ovako tvrdoj utakmici,to je bilo dovoljno.Ako ih dobijemo u Beogradu,sto ce biti jako tesko,ne zbog kvaliteta Tau-a,vec zbog toga sto ce posle ove veceri to svi ocekivati od ovih sjajnih momaka,nasa sansa u majstorici ce biti ogromna.Ako u utakmicu u Bg-u udjemo kao sa Pao,mislim da cemo ih oduvati 20 razlike,u suprotnom,ako krenemo stegnuto i smuseno,oni ce nas oduvati...Uostalom,kako god.
Mislim da je posle vecerasnje tekme svima jasno da svi odlicni rezultati Partizana nisu ni sreca,ni slucajnost...rec je o odlicnom radu,i cistoj Magiji zvanoj KK Partizan.Ja im se zahvaljujem na svim suzama,pokidanim nervima,velikim pobedama,ponosu,ljubavi...na svemu.Kad samo zamislim huk moga Juga u cetvrtak u Pioniru...NEPROCENLJIVO
Na kraju,najsrdacnije zalim sve vas koji niste zaljubljenici crno-belih,na vasu zalost,nikada necete osetiti ovo o cemu pricam...

BERKAMP

pre 16 godina

OK, malo treme, malo mladosti...
Demoliraćemo ih u Pioniru. A onda nazad u Španiju da im polupamo pločice.

Nek ne igra, ko se lomi
Kom' ne kuca srce čelično,
Crno bele boje brani
Krvlju slavom životom.

Snaga bukti,(ko I prije)
Zalud svaka šansa
Zalud svaki gol
Ako tvoje srce nije
Partizanu sudjeno

Nek zaurla sada crno beli klan,
Ko da sunce sija samo jedan dan.
Znaj u srcu mome živiš samo ti,
Partizane jedini!

Hladne glave srca čista
Parni valjak trese lupa udara
Nikad nece da te izda,
Crno bela armija

Nek zaurla sada crno beli klan
Ko da sunce sija samo jedan dan
Znaj u srcu mome živiš samo ti
Partizane jedini!

Milanche

pre 16 godina

Nadam se da ovakva utakmica ne moze da se ponovi u skorijoj buducnosti... Novica baca loptu iz sve snage..Palacio radi piruete a kecman se kliza... pekovic masi slobodna bacanja i tepic se pogubio nacisto pocevsi od onog ulaza na pocetku utakmice ...jako lose izdanje... Trip nije lose odigrao !!!

Idemo dalje majstori nema veze... samo nikakvog razloga nije bilo da se ovoliko uplasite...al ajde.. nije ni njima bilo sve jedno!!!

nenad WSC

pre 16 godina

Nista nije gotovo,idemo momci dobijamo ih u pioniru!Trema,sudije i neraspolozeni tepic i pekovic su
doveli do poraza ali nisu oni nepobedivi.Cigani samo se radujte a gde vi igrate?
Pojesce vas i lajonsi

expert

pre 16 godina

Momci, (ako se neko od vas zamajava sa ovime pa cita) u sledecoj utakmici odigrajte hrabro i jako kao sto ste igrali i do sada!!! Samo to uradite, rezultat ste vec postigli, i to daleko veci nego sto ste i sami ocekivali! Sada vise rezultat nije vazan, igrajte najbolje sto umete, bez ikakvog opterecenja...za svoju dusu i za Grobare!!!

Tobias

pre 16 godina

Sta se, grobari, lozite? Pa, Rakocevic u Pioniru igra kod kuce, na kosevima na kojima je odrastao. Tek ce tu da vas napuni. Uostalom, pokazao je zasto ima vise para od celog vaseg tima zajedno.

djomla

pre 16 godina

@manda
Naravno da je jedan od retkih koji je zasluzio. Prvo, nije presao u Partizan (i hvala Bogu na tome), drugo, igrao je za cz i kada niste imali pet igraca da izvedete na teren. Tada je trebalo da popasete drugu ligu, ali zahvalite drzavi i Mornaru iz Bara sto niste. Eto, od tog trenutka se nista nije promenilo, vi ste i dalje drzavni projekat, sanjate titule svake godine i jos uvek igrate drugoligasku kosarku. A, kako stvari stoje, sanjacete jos dugo, dugo...

Taribo West

pre 16 godina

@ svi pljuvachi

Kompleksi se leche u bioskopu, tamo je mrak i nishta se ne vidi.

@ grobari

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne pokudi.

Korleone

pre 16 godina

Ali samo do cetvrtka! Bravo momci, borili su se ko lavovi, nema sta da im se zameri! Nisu oni nista spec. odigrali smo celu tekmu u egalu. ZGAZICEMO IH U PIONIRU, a onda tamo da izginemo! TI SI PONOS ZEMLJE MOJE..

Tanasije

pre 16 godina

@rocky balboa

Centimetri mali batice! Tebi na nekom mestu nedostaju centimetri...puno centimetara...sam "nick" dovoljno govori o tebi i tvojim kompleksima...to se u psihologiji zove "kompenzacija"...mogu da zamislim tvoj svet mrznje, patnje, frustracije i mastanja da postanes "misicav dasa u gacama sasivenim od americke zastave"... o bogo dragi!

neskonis

pre 16 godina

Ovo je bila zadnja šansa da Partizan stigne do fajnal fora.

Aprililili! :-)

Napred majstori, uvek smo uz najveći klub!!! Vole te tvoji Grobari!!!

exi

pre 16 godina

dobra utakmica, ali je vaznost meca i neiskustvo igraca Partizana uticalo nato da se izgubi ova utakmica. Trema i nervoza je uzrokovala veliki broj promasenih slobodnih bacanja, koja su i mozda i odlucila pobednika. Jos nije kraj, treba odigrati hrabro u BG i ponovo u Vitoriju, rasterecenije i rezyltat ce sam po sebi doci. I ovo je super, ali psle ove utakmice se vidi da Partizan moze jos vise i bolje, i da TAU nije nepobediva. Samo hrabro - napred PARTIZAN

Rocky Balboa

pre 16 godina

Aplauz za jednog momka koji se veceras borio za Srbiju, za jedinog naseg predstavnika u Evroligi, za junacko srce,
za Deliju-za IGORA RAKOCEVICA!!
Sacuvaj cast Srbije nedaj da pobede tudjini, ceo narod je uz tebe !!!!!!!

Frojd

pre 16 godina

Obicno se ne prepucavam gotovo nokad ali ovo je neizdrzivo!!!!!!!

Stojakovic,Rakocevic,Gurovic(obrisi suze mala moja)
Najbolji Srpski igraci poslednjih 20 godina.
(Borg, 1. april 2008 23:45)
Aplauz za jednog momka koji se veceras borio za Srbiju(?!?!?!?!?!?!?!?!?!), za jedinog naseg predstavnika u Evroligi, za junacko srce,
za Deliju-za IGORA RAKOCEVICA!!
Sacuvaj cast Srbije nedaj da pobede tudjini, ceo narod je uz tebe !!!!!!!
(Rocky Balboa, 2. april 2008 00:27)
Kao sto reca Ajnstajn:"Dve stvari su neogranicene,kosmos i ljudska glupost. S tim sto za kosmos nisam siguran !

Sta vise da Vam kazem stvarno ste za posmatranje

Sagittarius

pre 16 godina

AJDE KO JE INFORMISAN NEKA POJASNI DA LI JE U PITANJU SAMO SOSova 1.aprilska sala.

vrtela se na SOSu vest da je PARTIZAN DANAS POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM NA TRI GODINE.

imali su i vest da je Djukic podneo ostavku....

Dakle...

PxFxCx

pre 16 godina

Kako nije sramota ove delije da pisu ovako i da se rugaju Partizanu,prvo nek pogledaju sebe pa onda da komentarisu prevelik uspeh mladog tima Partizana.Velika je razlika izmedju Pao,Barselone i Tau u onosu na Olimpiu.Imamo sanse i te kako velike samo sudije ako budu realnije.

ĆOKZ

pre 16 godina

sve mozete kupiti ali ovu pobedu NE!!!
sa verom u igora do konacne pobede
(beo keramika, 1. april 2008 22:28)
Jadni ste,kad je vaš Igor morao da ode u klub koji ima budžet od 18 miliona eura da bi osjetio kako izgleda dobiti Partizan.

bojanc

pre 16 godina

Sudije, bacanja, izg.lopte, los sut za 3p... Sve se skupilo sinoc, a opet smo igrali egal utakmicu. Odbranu igramo kao besni, izuzetno sam zadovoljan, samo da Vranes poradi jos malo na kretanju, ovako izgleda kao da je bicikl u reketu. Zamisli da Dule moze da ga utrenira da se krece kao covek od 200 cm, pa onda da stane u reket, rasiri ruke i ceka ove crnce na ulaz? ZLO!!!! Juce je podelio par banana, ali su mu lopte opet ispadale iz ruku, sto nas je kostalo 10-ak lako primljenih poena. Toga u Pioniru gde, kao sto jedan c***n napisa u komentaru, je Rakocevic odrastao, nece biti. 7000 najbucnijih navijaca na svetu, 7000 najvernijih, najodanijih, najponosnijih i najsrecnijih sto imaju privilegiju biti u Hramu kosarke na utakmici protiv keramike koja nema pojma sta ih ceka, ce dati krila svakom igracu da pored standardnih 100%, koje i ovako daju, daju jos toliko, da ih dobijemo sa 15 razlike, da pokazemo da dolazak u f8 nije cista sreca, da nam se ponovi 1992 i Knor iz Bolonje, da se opet svaki novinar koji je dosao u Pionir krsti i levom i desnom, jer ne mogu da poveruju da je istina sve sto su culi o navijanju u Pioniru, da opet igraci izlaze tri puta na bis i pevaju sa punom halom:" VOLIM GA, K'O OKA DVA..."

jsalac

pre 16 godina

igrali smo dobro,ipak pali smo na sl. bacanjima.sudjenje necu da komentarisem, da ne bude da se pravdamo.mozemo da ih dobijemo,to su veceras pokazali,zato svi u pionir (na bilo koji nacin) a u trecoj ce biti sta bude.A za ciganke:stvarno ne znam koji vam je,nema nikakvog smisla da se javljate !!!!!!!!

GORAN KG

pre 16 godina

alo bre kako se vi zvezdasi uopste smete javiti,alo bre vi ste bruka srpske kosarke,divite se jednoj kosarkaskoj instituciju kakav je partizan!i shvatite da ovo nije samo partizanova evroliga nego cele srbije vi bezosecajni,ma ne znam kako da vas nazovem vi bre vise volite da partizan izgubi neko zvezda da pobedi ej bruke jedne,koliko ste ljubomorni i zavidni fuj!!!
PARTIZAN SAMPION,SRCE NA TERENU IDEMO DO KRAJA

xXxXxXx

pre 16 godina

e ljudi stvarno navijam za Zvezdu i ne komentarisem vesti o partizanu,niti me zanima...ali sada cu reci svaka cast i za PAo i za TAu i naravno sve pohvale!Ali jedno morate priznati,ovde je bilo 3,4,5 komentara "zvezdasa",a pogledajte samo vesti kada je neki bilo kakav Zvezdin neuspeh!Jos jednom svaka cast i ako ste izgubili pokazali ste im kako se igra!

Zagor

pre 16 godina

Moj otac, inace zadrti navijac CZ, navija za partizan u Evroligi kao da se radi o lokalnom fudbalskom klubu. Covek pojede paklu cigareta, sto puta skoci iz kreveta, i kao i ja navija ludo za Partizan. Posteno i iskreno se raduje nasoj pobedi, jer shvata da je najnormalnije navijati za jedini srpski tim koji predsavlja ovu zemlju na dostojanstven nacin u Evropi. Tako to rade razumni ljudi.
A o sudjenju moram nesto da kazem:
-Tehnicka greska i 5 sl bacanja
-fauli u napadu Pekmena
-nekoliko puta igranje nogom
-u jednom napadu nisu sudjenji cisti koraci njima, a sudjeni su bezvezni Velickovicu
-siguran, ali suguran faul na Kecmanu za dodatno kod tri poena
-bilo je 6 razlike kad je Pekmen promasio zicer za 4, ali samo zato sto mu je Singleton viseo sa leve ruke, i uopste rafal po Pekmenovim rukama
TAU nas je dobio zbog njihove nesto bolje igre u drugom pol. ali sta bi bilo da mi nismo morali da spustimo agresivnost u odbrani, zbog kriterijuma sudija, i da smo se odlepili u prvom na 8-10 razlike. Mogli bi samo da gledaju kako valjak prelazi preko njih.
Ali doci ce oni u GROTLO VULKANSKO, a kad parni valjak predje preko njih jednom bice spremni da ih konacno zacementira na njihovom terenu. Siguran sam.
A vi dorinde lecite komplekse na drugom mestu. Cujem da su fanovi Ergonoma otvorili svoj forum pa mozete da se okusate tamo. Iskreno verujem da ste jaci od njih, ili od Spartaka
P.S. Nemojte sa Zdravljem cujem da umeju da budu nezgodni

antirakari

pre 16 godina

Cestitamo Igoruuuuuuuuuuuu, Nemanji i naravno Olimpijakosu na pobedi u Moskvi. Nema nam pfc4ever F-4. Mozda nam se sprema za subotu. A da malo o tekmi: ma pogrebnici bolji ste nego sudije kradu, a i onaj ganci Igor trpa li trpa. Laku noc.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Svaka cast CRNO-BELI!!!
Nije im bilo svejedno na svom terenu gde tesko gube i od jacih(skupljih)ekipa.
Cuo sam dosta negativnih komentara, ali to su ljudi koji bi i osvajanju Evrolige nasli neku zamerku!?!

Hvala vam CRNO-BELI i jedva cekam da napravimo, po ko zna koji put, atmosferu za pamcenje!!!

Mozemo sve ZAJEDNO!!!

Ivan

pre 16 godina

Samo jedno pitanje za navijace Partizana: koliko puta je vas klub izgubio, od kada je Vujosevic trener, a da sudije nisu krive za poraz?? Po njegovim komentarima trebalo je da dobijete svaku utakmicu bar poslednjih 5 godina samo da nije tih zlih ljudi sa pistaljkama.....

komandant mark

pre 16 godina

Momci nisu verovali u pobedu.Kao da im je bilo u glavi-"samo da se TAU neodlepi".Precenili su ih,ali ja sam vise nego ikad ubedjen da ce mo ih proci!!!

TV Komentator

pre 16 godina

Košarka na stranu, ajmo da popričamo malo o profesionalizmu tv komentatora sa Avalice. Ono dok je B92 prenosio Jadransku je primer kako treba komentarisati nepristrasno i profesionalno. Ono što rade ovi sa Avalice je bljutavo, "ajmo naši, uh što nije ušla ova trojka, pa opet naši pa naši", to me podseća na sindrom HTV sportskih voditelja, a recimo iznenadili bi se ogromnim brojem gledalaca za koje njihovi "naši" nisu bili ti za koje su navijali, čak obrnuto zbog svega što su ti njihovi "naši" radili po domaćem prvenstvu i svlačionicama bili za to da ih neko spusti na zemlju pa i nevezano za to ima i puno koji gledaju košarku bez neke želje da im neko nameće bljutave navijačke strasti.
Njihovi komentari sudjenja su tek pravi biseri. Jedan od mnogih. Po njima očigledno sudija nije tu da bi nadgledao sprovodjenje pravila već da bi stitili partizanove centre "pekovic nije imao dovoljnu zaštitu od sudija".
Po njima oni treba da štite partizanove centre dok se guraju laktaju i trte ispod reketa, sprovodeci čuvenu zastarelu školu partizanove antipropagande košarke, zbog koje i oni i pogotovo naša reprezentacija dok se toga ne reši neće više ništa vredno pomena postići u svetskoj košarci.

Goran

pre 16 godina

Koliko god zvucalo preuvelicano mislim da su problem Srbije kao drzave i Srba kao naroda ljudi poput ovih tzv. Delija koji ne mogu da istrpe uspeh komsije koji u svetu podize Srbiju u svakom pogledu.
To sigurno nije onaj patriota koji nama treba nego je to poremeceni slucaj tokom zadnjih 15 godina kojima treba pomoci jel su ipak nasi,sta vise mogu i da nas zagade.
To su isti ti koji zarad tzv. Srpstva koji koriste svaku priliku krize u drustvu da kradu,razbijaju,lazu...
Pozdrav pravim Srpskim patriotama.

B@KL@V@

pre 16 godina

Stojakovic,Rakocevic,Gurovic
Najbolji Srpski igraci poslednjih 20 godina.

samo cu da kazem:Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca...
pa ti uporedi ove vase sa ovim nasim legendama

Bumblebee!

pre 16 godina

Izgleda da je vaznost utakmice mnogo vise uticala na igrace nego sto se ocekivalo. Pogotovo Tepic, decko se uplasio kao da igra protiv dream tima. Siguran sam da ce u revansu pobediti Partizan ali jos ne verujem kako su pojedini igraci usli u mec iako veceras nismo imali sta da izgubimo.
Da li neko zna nesto o pojacanjima za superligu?

It is I

pre 16 godina

Ljudi, budimo realni.
TAU je pobedio u utakmici u kojoj je imao jednu jedinu asistenciju!!!
Znaci dobili su na cist individualni kvalitet.A sta ako im u Pioniru proradi i kolektivni duh?

Bojana_NS

pre 16 godina

Utakmica je bila dobra...Vidi se da je trema bila prisutna od strane Partizanovih igraca,sto je i normalno kada igraju protiv tako jake ekipe.Partizanovci su pokazali da su sjajni kosarkasi i da se bore do kraja.Dokazali su se sjajnom igrom i da nisu sa potcenjivanje. O njima sve nalbolje...

ct23

pre 16 godina

ovaj Planinic u zivotu nije vezao 4 trojki, morao je bas sad......... *?!@
nego ljudi, jel` istina da je Vladimir Golubovic raskinuo ugovor sa Vojvodinom?? ako je istina Partizan MORA da reaguje! Bilo bi cudo da Pekovic ne ode na kraju sezone, a ako ode Partizanu treba ponovo dominantan centar, a Golubovic bi bio pravo resenje!

cro5cop

pre 16 godina

dajte grobari prestanite vise o sudijama pricat.kad god izgubite vi pricate o sudijama.zadnji mjesec dana ste sve dobijali i tad vas nisam cuo da pricate o sudijama.cestitam van na odlicnoj sezoni i pametnom klupskom politikom.

bojanc

pre 16 godina

Uf, poludeo sam!!! Ocekivao sam mnogo bolju, tj. lepsu utakmicu, a ispalo je kao da su domari u dvorani suvise stegli srafove na obrucima, pa su se sve lopte sem onih sto ulaze 'bez koske, samo odbijale od obruca, a mi sta god uhvatimo, ispadne nam iz ruku. Odigrali smo u grcu, sa brdom izg.lopti, skok standardan, sl.bacanja ocajna, trojke nigde u pravim trenucima. Planinic nas je spustio sa trojkama svaki put kada bi se malo prenuli i poraz je bio neizbezan. Ono sto me raduje je da sam video da mozemo sa njima da igramo, da nisu vanzemaljci, ali i da oni nemaju pojma sta ih ceka u cetvrtak. U Pioniru ih dobijamo 15-ak razlike, a trecu utakmicu igramo egal kao i ovu, samo sa malo vise koncentracije i eto ulaska u F4. Ono sto je bilo fikcija, polako postaje realnost...

RASHA

pre 16 godina

Pozdrav komsijama sto napokon imaju priliku da se raduju)a vidi se po porukama) i jedna konstatacija;Mi u celoj sezoni ukupno nismo izgubili sa vise poena razlike nego vi u dve tekme protiv Olimpije

picilkas

pre 16 godina

pekovic pravi faul u napadu konstantno. daleko od toga da on nije vrhunski igrac, al njegova cuvena laktanja koje tolerisu "gepekovani", to u cetvrtfinalu eurolige slabije prolazi. partizan ima sanse u revansu samo ako bude igrao mnogo prljavo a sudije popuste zbog domaceg terena. tau je odigrao ispod ocekivanog a ne partizan. proradice teletovic u beogradu sigurno,tu je i meka ruka jasaitis.
tau je bolji za klasu

Goran

pre 16 godina

Slobodnjaci i nedosudjeni faulovi-presudni.
U svakom slucaju svaka cast momcima i mislim da prolaz Partizana nije tako nemoguc.
Pored navedenog falio nam je jos samo Pekovic iz reketa i to bi bilo to.
Mislim da je i pored poraza Partizan jos uvek u psiholoskoj prednosti-pobeda u Pioniru bi trebala da zatrese gace Taukeramici jer igraci Partizana znaju da im niko nista ne bih zamerio ako izgube u Spaniji tako da su automatski rastereceni od imperativa pobede a Dule je trener koji to moze da iskoristi.
Napred Partizan

nebitno

pre 16 godina

I uprkos porazu treba biti zadovoljan.Imali smo aktivan rezultat vecim delom utakmice,nije se desilo,idemo dalje! Sad svom snagom u drugoj tekmi,da izjednacimo i onda je tamo sve moguce.Ali sta god da se desi,vise nije ni toliko vazno.Sve ovo do sada je za nezaborav!!Izbacivanje prvaka evrope,sve ove silne pobede,neverovatno navijanje,vera svih nas u ovaj tim PARTIZANA tokom citave sezone,sjajno vodjenje tekmi dr Duleta Vujosevica...Ajmo crno beli oooooooo!!!!

Slavenko Vasiljevic Francuska

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas, Ali u ovim trenucima navija se sa Partizan ako smo pravi srbi i ako volimo srpsku kosarku.
Partizan jeste izgubio, i to zbog nekolike licne greske ne dosudene i broj promasih slobodna bacanja. Mislim da Partizan ce pobediti u cetvrtak i poslednju u Vitorij-i. Mislim da je velika zelja kod igraca da stvaraju rezultat u Pionir-u.
Ja sam Zvezdas, napred Partizan, napred Srbi. Idemo Dalje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Primite puno pozdrava iz Francuske.

Partizan Forever!

pre 16 godina

Dobro je, momci su se borili do kraja ne moze im niko nista zamjeriti. Sudije su ucinile svoje naravno ali i nasi promasaji sa slobodnih bacanja. U svakom slucaju nijanse su odlucivale i valjda ce sreca biti na nasoj strani u cetvrtak.

manda

pre 16 godina

svi oni koji pisu kao delije su ali su navijali veceras za partizan to nisu delije,to su simpatizeri zvezde...
meni je drago da ce makar ispasti od kluba u kojem igra igor,jedan od vrlo malo zvezdinih kosarkasa koji je zasluzio zvezdin dres!!!
realno partizan ima ekstra tim,i puno,puno je bolji od nas ali ja ne mogu da navijam za njih
i ako vec prodju na f4 nadam se da ce igrati sa olimpijakosom jer im to nece biti nimalo prijatno

Tetak Djordje

pre 16 godina

Ja more SUDIJE su vekri. Interesantne konstatacije : kada gubis uvek krive sudije, kada pobedjujes dobri igraci i trenerova taktika. Mislim da je kriv Danilovic nije trebao na klupu zbog uroka.

psihijatar red-white

pre 16 godina

@ marko
MARKO, SVAKO IMA NEKOG KOGA NEMA. I HVALA BOGU STO NISI ZVEZDAS I STO NAS NE RAZUMES. UZIVAJ U LIGAMA SAMPIONA.

MareNS21

pre 16 godina

Sta god se desilo u pioniru, ne treba nikada zaboraviti sve lepe trenutke koje su nam priustili ovi momci tokom cele godine... Molim Boga da bude jos poneki!! NAPRED PARTIZAN!!!

cro5cop

pre 16 godina

REALNO,sezona nije zavrsena ali ovo sto je partizan uradio do sada je velika stvar.ako prodjete tau bice vam jos ljepse.ovaj dule grobar nema pojma kosarci.

Munze Konza

pre 16 godina

Čestitke mom voljenom klubu - mogli su i dobiti ovu utakmicu. Ako ništa drugo, pokazali su da mogu i više nego ravnopravno da se nose sa TAU pločicama, da će u Pioniru biti ludilo, pa ko dobije - svaka mu čast! Naježio sam se od sreće kad sam video ovu "špansku" ekipu - Legiju stranaca kako se raduju kao mala deca kad su se odlepili na +5, protiv mog Partizana - sa jednim strancem, bez budžeta, ali sa srcem kao stadion i "onim" kao dve košarkaške lopte! To ne može da se kupi projektima, to ne može da pokupi Parking servis u vidu harača! To imamo samo mi, bre!

Čestitke i Rakočeviću - ako ikad bude igrao u reprezentaciji, sigurno ću "navijati" za njega, čuće me i na parketu! Raduje se kao da je postao prvak sveta. "Ne daj Igore da pobede tuđini" - e moj druže, ajd polako kod lekara za glavu....

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ракочевић доминира само када је утакмица безначајна или већ решена. Када је густо никад се није показао као врхунски играч. Медаље са репрезентацијом је освајао само као 12. играч. Не мислим да су слободна бацања одлучила победника, већ небулозно изгубљене лопте и слаба игра у нападу од половине треће четвртине. Има наде за Партизан јер се нису обрукали.

sumadinac

pre 16 godina

Dobar venac , domaca. Mora da je neka greska u naslovu. Pa zar kosarka nije sport u kome igraju dve ekipe i na kraju uvek pobedi Dule?! Ma znam prvoaprilska sala.

FRESH NC

pre 16 godina

Vidi se NEiskustvo u mladom partizanovom timu po broju izguljenih lopta .A treba im i trening slobodnih bacanja.Stara nasa bolest.Ponekad mi se ucinilo da nema kretnje spoljnih igrace.samo stoje ,nema blokova...

TUFO PG

pre 16 godina

Momci,samo lagano u Pioniru i Tau ce pasti sigurno.Pala bi i sinoc da nije bilo promasenih slobodnih i sudija,ali nema veze idemo sigurno na final four

acapfc

pre 16 godina

Vi komsije da cutite! Gledajte u svoje dvoriste pa tek onda imate pravo da kometarisete evroligu, uostalom vi ne znate kako to izgleda igratu u tom prestiznom takmicenju. Sto se tice utakmice mislim da smo igrali malo stegnuto i da se mnogo ocekivalo! Bravo grobari vi ste ponos SRBIJE!!! Vidimo se u pioniru!!!

Patriots

pre 16 godina

Opet sudije krive ????? Pa dokle vise ?!?!?!?!?!?! Treba biti realan i reci da je Tau trenutno bolja ekipa partizan je drzao prikljucak dok Tau nije isao sut cim su pogodili nekoliko usteva preokrenuli su rezultat. A ovo sto pricate nije isao sut Partizanu pa nije isao ni Tau tau je u pocetku imala sut za 3 1-9 tako nestoi tada je Partizan bio u igri,a budite sigurni da ce Tau mnogo bolju partiju pruziti u BG nego ovu veceras gde je pritisak realno bio mnogo veci na njima!! U svakom slucaju Partizan je postigao ogroman uspeh ove sezone i treba biti zadovoljan, a za sledecu nek sacuva tim i dovede neko pojacanje pa ce da vidimo sta ce biti !

jer

pre 16 godina

Sami sebe smo pobedili! Cemu onoliki strah kod Tepica, Novice i Kecmana?! Pa imali smo ih! Bez veze smo prokockali sjajnu sansu...al' dobro, dobijamo sledece dve!
Sto se tice karata za tekmu u Bg-u, kazu u upravi da su imali unapred obavezu prema sponzorima da ako udju u F8 da prvo njima podele karte. A kojim sponzorima?! Pa zar ne kukaju citave sezone na bedan budzet zbog nedostatka sponzora?! A da li mozda u upravi Partizana znaju koliko ce c****a da dodje u Pionir da gleda nasu tekmu? Pa ja znam bar 10 koji vec imaju karte! Mi grobari koji smo se nekako snalazili za karte citave sezone sada duvamo...mislite o tome.

Caja Grobar

pre 16 godina

Šteta što su se neki oduzeli zbog važnosti meča, ali dobro je što su svi videli da je Partizan potpuno ravnopravan sa Špancima (ja bih rekao čak i bolji). U Pioniru pakao, a onda treća sreća. Samo da nas sudije ne otkinu. I na ovoj utakmici su nas nekoliko puta oštetili, mada ne mogu da kažem da smo zbog njih izgubili. Izgubili smo zbog slobodnih bacanja, odnosno ničim utemeljenog straha od TAU. Kad ih razbijemo u Beogradu, neka njima klecaju kolena u odlučujućoj utakmici. Stvarno bi bila šteta da ovi sjajni mladići ne odu na F4. Zaslužili su to jer su uz vaterpoliste Partizana i tenisere (takođe mahom iz Partizana) najbolji ambasadori Srbije u svetu. GROBAR DO GROBA

Patriots

pre 16 godina

Treba biti realan i reci da je Tau trenutno bolja ekipa.Partizan je drzao prikljucak dok Tau nije isao sut cim su pogodili nekoliko suteva preokrenuli su rezultat. A ovo sto pricate nije isao sut Partizanu pa lose su igrali, to je i bila strategija Partizana da uspore igru i da je umrtve jer da su igrali brzu kosarku Tau bi ih napunila lagano, sto se i videlo iz nekoliko situacija kad su krenuli malo brze da igraju da im je Tau napravila nekoliko laganih kontri! U Beogradu ce biti mnogo teze Partizanu da dobije Tau nego ovde veceras, jer Tau u tu utakmicu ulazi opusteno bez pritiska koji su imali u ovoj utakmici da moraju da dobiju jer su proglaseni za apsolutne favorite. Tako da u BG treba ocekivati mnogo precizniju i bolju Tau kao ekipu, i ako im se jedan igrac od najboljih strelaca razigra sto veceras nije slucaj verovatno ce i pobediti, ali zato je TAU mnogo jaca ekipa od Partizana sto ne mora da im se razigraju najbolji igraci iz prve petorke da bi pobedili nego imaju 10 podjednakih igraca od kojih ce jedan igrac uvek proraditi veceras Planinic i to ce biti dovoljno za pobedu!

Rocky Balboa

pre 16 godina

Aplauz za jednog momka koji se veceras borio za Srbiju, za jedinog naseg predstavnika u Evroligi, za junacko srce,
za Deliju-za IGORA RAKOCEVICA!!
Sacuvaj cast Srbije nedaj da pobede tudjini, ceo narod je uz tebe !!!!!!!

antirakari

pre 16 godina

Cestitamo Igoruuuuuuuuuuuu, Nemanji i naravno Olimpijakosu na pobedi u Moskvi. Nema nam pfc4ever F-4. Mozda nam se sprema za subotu. A da malo o tekmi: ma pogrebnici bolji ste nego sudije kradu, a i onaj ganci Igor trpa li trpa. Laku noc.

cro5cop

pre 16 godina

dajte grobari prestanite vise o sudijama pricat.kad god izgubite vi pricate o sudijama.zadnji mjesec dana ste sve dobijali i tad vas nisam cuo da pricate o sudijama.cestitam van na odlicnoj sezoni i pametnom klupskom politikom.

picilkas

pre 16 godina

pekovic pravi faul u napadu konstantno. daleko od toga da on nije vrhunski igrac, al njegova cuvena laktanja koje tolerisu "gepekovani", to u cetvrtfinalu eurolige slabije prolazi. partizan ima sanse u revansu samo ako bude igrao mnogo prljavo a sudije popuste zbog domaceg terena. tau je odigrao ispod ocekivanog a ne partizan. proradice teletovic u beogradu sigurno,tu je i meka ruka jasaitis.
tau je bolji za klasu

manda

pre 16 godina

svi oni koji pisu kao delije su ali su navijali veceras za partizan to nisu delije,to su simpatizeri zvezde...
meni je drago da ce makar ispasti od kluba u kojem igra igor,jedan od vrlo malo zvezdinih kosarkasa koji je zasluzio zvezdin dres!!!
realno partizan ima ekstra tim,i puno,puno je bolji od nas ali ja ne mogu da navijam za njih
i ako vec prodju na f4 nadam se da ce igrati sa olimpijakosom jer im to nece biti nimalo prijatno

Lord_PFC

pre 16 godina

Samo da vam kaže, jesmo izgubili, utakmicu neću da komentarišem, ostavljamo to iza sebe. Predstoji Beograd, ima krv u žilama da im se sledi kad vide u kakvu su atmosferu upali, a ona će biti sigurno neviđena. Hajde da ih istraumiramo da ih to drži sve do sledeće utakmice...
I još nešto, keramičari, meni trebaju nove pločice u kuhinji. Pošto ćete biti slobodni nakon sledeće dve utakmice sa Partizanom, imaćete vremena da dođete da mi zamenite. Ipak, mora od nečega da se živi...

Tobias

pre 16 godina

Sta se, grobari, lozite? Pa, Rakocevic u Pioniru igra kod kuce, na kosevima na kojima je odrastao. Tek ce tu da vas napuni. Uostalom, pokazao je zasto ima vise para od celog vaseg tima zajedno.

Ivan

pre 16 godina

Samo jedno pitanje za navijace Partizana: koliko puta je vas klub izgubio, od kada je Vujosevic trener, a da sudije nisu krive za poraz?? Po njegovim komentarima trebalo je da dobijete svaku utakmicu bar poslednjih 5 godina samo da nije tih zlih ljudi sa pistaljkama.....

Mrzim Partizan

pre 16 godina

I po ko zna koji put chitam neke komentare i ne verujem.
Pa dokle vise grobari mislite da kukate, plachete da sudjenje nije bilo ok,da ste pokradeni......Ne secam se kada je neko od navijacha "groblja" rekao svaka chast nekom timu , zasluzeno su nas pobedili ili neshto tome slichno.....Ko makar malo poznaje TAU zna da je to tim koji zasluzuje da igra na final 4.....to se videlo i sinoc....Navijao sam za Partizan na dosta tekmi ali kada posle svega pogledam kakve navijache ima taj tim...zao mi je shto sam tako neshto i pomisljao uopshte....
Trpaj Igore majstore....nema ko da te chuva u ovoj prosechnoj ekipi Parizana....

milos

pre 16 godina

svaka cast momcima
kecman i novica standardno dobri

ali evo vise stvarno ne mogu da trpim da mi i dalje pricaju kako ce tripko da proradi ... ma nek se nosi sa onih njegovih 8 poena u zvezdu nek igra lepo celu zeznou sa cibonom i splitom i nek ih dere meni treba igrac koji nece u euroleague milioniti put da ima negativan index i milijardu glupih poteza na utakmici ....

TV Komentator

pre 16 godina

Košarka na stranu, ajmo da popričamo malo o profesionalizmu tv komentatora sa Avalice. Ono dok je B92 prenosio Jadransku je primer kako treba komentarisati nepristrasno i profesionalno. Ono što rade ovi sa Avalice je bljutavo, "ajmo naši, uh što nije ušla ova trojka, pa opet naši pa naši", to me podseća na sindrom HTV sportskih voditelja, a recimo iznenadili bi se ogromnim brojem gledalaca za koje njihovi "naši" nisu bili ti za koje su navijali, čak obrnuto zbog svega što su ti njihovi "naši" radili po domaćem prvenstvu i svlačionicama bili za to da ih neko spusti na zemlju pa i nevezano za to ima i puno koji gledaju košarku bez neke želje da im neko nameće bljutave navijačke strasti.
Njihovi komentari sudjenja su tek pravi biseri. Jedan od mnogih. Po njima očigledno sudija nije tu da bi nadgledao sprovodjenje pravila već da bi stitili partizanove centre "pekovic nije imao dovoljnu zaštitu od sudija".
Po njima oni treba da štite partizanove centre dok se guraju laktaju i trte ispod reketa, sprovodeci čuvenu zastarelu školu partizanove antipropagande košarke, zbog koje i oni i pogotovo naša reprezentacija dok se toga ne reši neće više ništa vredno pomena postići u svetskoj košarci.

Aleksandar Džikić

pre 16 godina

@beo keramika
Majstore, popi prvo terapiju pa onda piši komentare. Umesto da navijaš za srpsku košarku ti se raduješ pobedi španske legije stranaca. Vidi se da ste vi zvezdaši "pravi" Srbi. A posle onog što vam je uradila Olimpija bolje je da ćutite. I idi na neku drugu vest. Ostavi PARTIZAN. Ima vest o Džaji,idi i pruži mu podršku.

Preko vode do slobode

pre 16 godina

Nema veze, u četvrtak sigurno pobjeđujemo u Pioniru, a vi ste za nas najbolji. Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.

zdravko

pre 16 godina

Koga se boje Tepic i Velickovic?Rakocevica,Teletovica,Vidala ili neustrasivog STUCNJAKA Spahije?STRAH je toliko vidan kod njih dvojice da je to zabrinjavajuce.Momci to je samo kosarka ,opustite se malo niko vam nece nista

Srbin

pre 16 godina

Steta,izgubili smo utakmicu na slobdna bacanja(los procena suta ).Igraci su suvise stegnuto usli u mec,ali nema veze pasce TAU U BEOGRADU.HVALA IM NA SVIM LEPIM TRENUCIMA OVE GODINE!!!NAPRED PARTIZAN!!!

Igor Rakocevic

pre 16 godina

Ljudi, kao PRVO: ja sam samo obican covek, kao i svaki drugi, DRUGO: moj kolega Planinic je danas bio lider i sve zasluge za pobedu idu njemu, TRECE: meni je stvarno tesko kada vidim kakve mizerije i nule od ljudi pruzaju navodnu podrsku meni...i ja bih voleo da imam publiku kakvu ima Partizan...

0_o

pre 16 godina

8 razlike nije strasno protiv ekipe sa takvim budzetom...!(i to u gostima)
U Beogradu Partizan pobedjuje oko 10 i odluka pada u Spanije (gde, nadam se, Partizan pobedjuje)!

p.s. Zvezdas sam ali u evroligi mi je srce 200% uz Partizan!!

Mareu

pre 16 godina

Pa dobro, mora nekad i da se izgubi, ne moze stalno da se dobija, mada pitam vas ko je za to da ih dobijemo sledece dve po 10 razlike?

Patriots

pre 16 godina

Opet sudije krive ????? Pa dokle vise ?!?!?!?!?!?! Treba biti realan i reci da je Tau trenutno bolja ekipa partizan je drzao prikljucak dok Tau nije isao sut cim su pogodili nekoliko usteva preokrenuli su rezultat. A ovo sto pricate nije isao sut Partizanu pa nije isao ni Tau tau je u pocetku imala sut za 3 1-9 tako nestoi tada je Partizan bio u igri,a budite sigurni da ce Tau mnogo bolju partiju pruziti u BG nego ovu veceras gde je pritisak realno bio mnogo veci na njima!! U svakom slucaju Partizan je postigao ogroman uspeh ove sezone i treba biti zadovoljan, a za sledecu nek sacuva tim i dovede neko pojacanje pa ce da vidimo sta ce biti !

It is I

pre 16 godina

Ljudi, budimo realni.
TAU je pobedio u utakmici u kojoj je imao jednu jedinu asistenciju!!!
Znaci dobili su na cist individualni kvalitet.A sta ako im u Pioniru proradi i kolektivni duh?

Amor PFC

pre 16 godina

Nema veze,bice bolje u Pioniru lomimo ih sigurno.Pogledaj ovog zlezdinog navijaca sto mu je milo hahah,pa mi smo ponos Srbije ovo je euroliga ne guma liga i ne brukamo kao vi u dve utakmice 51 razlike gubite i to usred bg-a.Bicemo u f4 100%, a vi kk sledeca sezona bez komentara molim.

sumadinac

pre 16 godina

Dobar venac , domaca. Mora da je neka greska u naslovu. Pa zar kosarka nije sport u kome igraju dve ekipe i na kraju uvek pobedi Dule?! Ma znam prvoaprilska sala.

Darko-

pre 16 godina

Jer mi moze neko reci da li smeju igraci(kosarkasi) igrati nogom jer je to prelomilo rezultat dva puta u 3. cetvrtini Tau(sudija)nas je opljackao.Momci iako niste igrali bas najbolje svaka cast,uz Partizan sta god bilo a za ove zvezdase sto se raduju porazima Partizana samo zato sto oni ne mogu da nas pobede,za njih imam samo Ajsove reci.

Peđa APA

pre 16 godina

Tau će da prođe u Pioniru kao Bamberg,razvalićemo ih.Kakva je to ekipa u kojoj igra Rakočević,ista kao Zvezda,a mi Zvezdu uvek pobeđujemo.

psihijatar red-white

pre 16 godina

@ marko
MARKO, SVAKO IMA NEKOG KOGA NEMA. I HVALA BOGU STO NISI ZVEZDAS I STO NAS NE RAZUMES. UZIVAJ U LIGAMA SAMPIONA.

Partizanovac

pre 16 godina

Nevidjena sudijska kradja.Sramota za Evropsku kosarku.Izgubili smo ali nema veze dobicemo ih u neosvojivoj tvrdjavi nasem PIONIRU ,a onda u majstorici neka bude jedan razlike za PARTIZAN.Idemo na final four i ako Bog da osvajamo Evroligu.Ne moze nam nista ni TAU kad nam nije mogao ni Pao.vraticemo se kao sampiomi PARTIZAM PARTIZAN PARTIZAN-SAMPIONI SAMPIONI SAMPIONI.
PS:Samo steta sto nam u NLB ligi nije dosla zvezda da je poderemo.

Tetak Djordje

pre 16 godina

Ja more SUDIJE su vekri. Interesantne konstatacije : kada gubis uvek krive sudije, kada pobedjujes dobri igraci i trenerova taktika. Mislim da je kriv Danilovic nije trebao na klupu zbog uroka.

vojislav

pre 16 godina

sramotno sudjenje nad nasim igracima kao i losa realizacija slobodnih bacanja su epilog necega sto moramo zaboraviti i spremno docekati Cetvrtak i grotlo Pionira. Nadamo se trijumfu nad favorizovanim protivnikom i zelju da u trecoj utakmici iskoristimo psiholosku prednost moranja pobede na domacem terenu. Momci su se borili kao lavovi ali je ipak vaznost ukocila ruke i unela tremu u njih.... Samo napred momci i nonsalantno .. kao u skolskom dvoristu:))) Taktika je pokazala d aje Dule jedan od najboljih trenera starog kontinenta.
pozdrav za sve i ... SVI U MADRID

Boykins

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da se i ovde neki cigan javlja!? Pa bre ljudi dal ste vi normalni??? Vi ne pamtite ni sami kad ste igrali Euroligu a kamoli top16 ili F8???Nema veze za poraz idemo dalje,u Beogradu padaju 100% a tamo sta nam bog da,samo bez pritiska jer ste ovu sezonu odigrali kao nijednu u poslednjih desetak godina!! NAPRED PARIZAN!

BCP

pre 16 godina

Kako je bre Rakocevic "rasturio" Partizan kad je skoro svih tih 15 poena dao kad je vec situacija pobednika bila resena????? Ako je iko "rasturio" onda je to onaj Planinic koji nas je skoro sam pobedio nakon naseg odlicnog prvog poluvremena. Sve u svemu, u pioniru ce biti druga prica...

pogrebnik from nis

pre 16 godina

Samo ovi komentari od ovih koje je Olimpija u 2 utakmice pobedila 50 (PEDESET) razlike,pokazuju koliko su oni nisko pali.
To je kao kad bi se mi lozili na situaciju kad je njih Drobisha unesrecivao u Turskoj,a mi pukli od Ergonoma 25 razlike,pa nam drago sto je Drobisha Grobar pobedio.
J A D N I S T E!
A spremite se ide nasa LIGA,tu nema bezanja....

cro5cop

pre 16 godina

REALNO,sezona nije zavrsena ali ovo sto je partizan uradio do sada je velika stvar.ako prodjete tau bice vam jos ljepse.ovaj dule grobar nema pojma kosarci.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Šteta! Suđenje je bilo korektno, sa obostranim nenamernim greškama. Odlučile su 2-3 izgubljene lopte, promašena slobodna bacanja i Pekovićev slab dan. Neutralisali smo njihov napad, taktički odigrali mudro i strpljivo, ali... neiskustvo i mladost! Nadam se pobedi u Pioniru, a u majstorici da odigramo snažnije i hrabrije, pa šta bude. Sa ovakvim budžetom, teško se može bolje, jer čim se neko razigra, mora se prodati da bi klub preživeo, jer nema pomoći od grada i države. Svaka čast crno-beli!

Milanche

pre 16 godina

Nadam se da ovakva utakmica ne moze da se ponovi u skorijoj buducnosti... Novica baca loptu iz sve snage..Palacio radi piruete a kecman se kliza... pekovic masi slobodna bacanja i tepic se pogubio nacisto pocevsi od onog ulaza na pocetku utakmice ...jako lose izdanje... Trip nije lose odigrao !!!

Idemo dalje majstori nema veze... samo nikakvog razloga nije bilo da se ovoliko uplasite...al ajde.. nije ni njima bilo sve jedno!!!

marko

pre 16 godina

komentar 22. o vasoj i nasoj deci necemo da raspravljamo.Dovoljno je samo pomenuti.DANILOVIC,DIVAC,PASPALJ ,DJORDJEVIC,REBRACA,DALIPAGIC ,KICANOVIC,ZELJKO OBRADOVIC.Rakocevica je glupo porediti sa ovim legendama i ponosom srpske kosarke.To su sve deca partizana.i stvarno je sramota da se tako radujete ovim porazom,nego bolje nadjite recept da ne gubite sa 51 razlike u dve utakmice.BRUKO I SRAMOTO

Sagittarius

pre 16 godina

AJDE KO JE INFORMISAN NEKA POJASNI DA LI JE U PITANJU SAMO SOSova 1.aprilska sala.

vrtela se na SOSu vest da je PARTIZAN DANAS POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM NA TRI GODINE.

imali su i vest da je Djukic podneo ostavku....

Dakle...

Realno

pre 16 godina

@cro5cop
A kako ti mozes da cestitas Partizanu uspjesnu sezonu kao da je zavrsena!?Tek predstoje jos dvije utakmice sa TAU,i nasa liga koja je poslje evrolige najvaznije takmicenje koje Partizan igra.I sudije kradu Partizan iz finansijskih razloga,to vise i ptice na grani znaju...

PxFxCx

pre 16 godina

Kako nije sramota ove delije da pisu ovako i da se rugaju Partizanu,prvo nek pogledaju sebe pa onda da komentarisu prevelik uspeh mladog tima Partizana.Velika je razlika izmedju Pao,Barselone i Tau u onosu na Olimpiu.Imamo sanse i te kako velike samo sudije ako budu realnije.

Alpha

pre 16 godina

Bravo momci,vi ste nas ponos i ma sta god da uradite za 2 dana vi ste za mene heroji!!!
Stvarno,svaka cast ovim momcima,borili su se,izgubili su,ali,jos nije nista gotovo!!!
Sto bi rekao Matija Beckovic,Ceracemo se mi jos!!!
Posebno moram da pohvalim moje Grobare sto su uvijek uz tim i sto svaki njihov komentar odise ponosom.Ne dajte momci da vas iznerviraju poruke ovih sto vrijedjaju,nisu oni vrijedni toga,uostalom,njihovo stalno javljanje dokazuje da oni vole Partizan i ne mogu bez njega ;)
BTW,Svaka cast ekipi b92 na korektnom izvjestaju utakmice :)

http://www.kkpartizan.cpbija.com/

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Svaka cast CRNO-BELI!!!
Nije im bilo svejedno na svom terenu gde tesko gube i od jacih(skupljih)ekipa.
Cuo sam dosta negativnih komentara, ali to su ljudi koji bi i osvajanju Evrolige nasli neku zamerku!?!

Hvala vam CRNO-BELI i jedva cekam da napravimo, po ko zna koji put, atmosferu za pamcenje!!!

Mozemo sve ZAJEDNO!!!

GORAN KG

pre 16 godina

alo bre kako se vi zvezdasi uopste smete javiti,alo bre vi ste bruka srpske kosarke,divite se jednoj kosarkaskoj instituciju kakav je partizan!i shvatite da ovo nije samo partizanova evroliga nego cele srbije vi bezosecajni,ma ne znam kako da vas nazovem vi bre vise volite da partizan izgubi neko zvezda da pobedi ej bruke jedne,koliko ste ljubomorni i zavidni fuj!!!
PARTIZAN SAMPION,SRCE NA TERENU IDEMO DO KRAJA

Bane

pre 16 godina

Pročitao sam komentare i mogu reći samo da sam ponosan na sve Grobare jel pokazuju da iskreno vole klub i ove momke!Presrećan sam zbog toga,stvarno smo najbolji navijaci na svetu!
Ajd da kažem nešto i o utakmici,mada je dosta toga pametnog već rečeno!Kao prvo igrali smo ispod svog ovogodišnjeg nivoa,a opet smo bili u meču svih 40 min,i to u Vitorji protiv Tau,gde se niko nije naigrao,to pokazuje koliko smo stvarno moćna ekipa!!!Pa ne mogu da ne pomislim šta bi bilo da je samo Peka ili Milton bio na svom nivou,u najmanju ruku bi ih lagano dobili!Ali dobro,doćiće oni u pionir!!!
A zvezdase koji se javljaju sa zluradim komentarima,stvarno iako se trudim ne mogu da razumem!Oprostite im ljudi,nisu oni krivi što su pogrešili ekipu,he he!Zla sreća u detinjstvu!!!

САЊА74

pre 16 godina

Желим да се удам за ватреног навијача Партизана, и да нам деца буду још луђи навијачи од нас и да унучићи воле и обожавају овај клуб, и да праунучићи порасту уз песму о Партизану и да тако исто живе и чукунунучићићићићићи...ВОЛИМ Партизан!

Sasa the Grobar

pre 16 godina

Jos jedna stvar.

Braco Grobari, ne znam da li ste i vi to primetili: iz dana u dan, nedelje u nedelju, meseca u mesec, stalno se gani javljaju pred utakmice Evrolige koje treba da igramo, sa komentarima tipa "ma grobarcici sta se lozite , pa ......(upisati klub po izboru) ce vas odvaliti, taj i taj igrac ce vas napuniti... Bari, Tokio..."

E sad, da li ste takodje primetili kako uvek pobedimo nakon njihovog potcenjivanja? :)

Pozivam sce gane da nas i dalje potcenjuju pred (ovoga puta) TAU, i tako sve do finala F4. Onda nam potcenjujte i sledecu sezonu (igra reci :-)), tipa: " ma sta se grobarcici loze, misle da ce da odbrane titulu EVROPSKOG PRVAKA i ove godine...Bari, Tokio.

Neuka komsinice, jedno pitanje: PO CEMU JE VASA TITULA U FUDBALU VAZNIJA OD NASE U BASKETU? NIJE, NAPROTIV!!! Samo mi nemamo potrebe da ponavljamo ko papagaji ko je bio evropski prvak 92., jer mi imamo nove prilike, nove ambicije, i pitanje je dana... Vasi Bari i Tokiji su vam bili prvi i poslednji u istoriji SD CRVENI GANI.

Nadam se da sam resio pitanje dosade navijaca komsinice, i to veoma strucnom analizom. Ipak cu biti psiholog. Ali pre toga, idem na odmor u Bari i Tokio... I LJUBLJANU

POZDRAV ZA BRACU GROBARE I DA SE SVI LEPO RADUJEMO USPESIMA I BUDIMO VESELI UJUTRU, ZA RAZLIKU OD NEKOG PREKO PUTA...

Stefan_CG

pre 16 godina

Kao prvo,ovo je vjerovatno i najlosija utakmica Partizana u Evroligi ove sezone,uz gostovanja Bambergu i Sieni.Nije sporno da su sudije „cuvale“ Splitera cijelu utakmicu,ili da su ovi momci vec napravili senzaciju ulaskom u TOP8,medjutim zal postoji jer je ova utakmica mogla da se dobije.Ali kao sto smo govorili za Zvezdu,kosarka ne moze da se igra bez centra.A Partizan je tako i igrao otprilike 35 minuta.Pekovic aut cijelu vece,a od Vranesa ne mozemo ocekivati neki ozbiljniji ucinak od 4 poena i 2 skoka otprilike.Jeste da se u finisu TAU mogla stici,Palasiu je izaslo ono sto je uslo protiv Siene i PAO,a zatim Kecman promasio trojku,medjutim poraz ne lezi u finisu,vec u velikom broju gresaka,promasenih trojki i bacanja od samog pocetka.Iskreno,i kad je Partizan vodio ili bio blizu,tesko se mogla ocekivati pobjeda jer TAU ima cak tri odlicna centra i mnogo sutera koji uvjek mogu da pogode.Eto Planinic se ovaj put razigrao,a kad ce ako nece sad.Znaci mnogo duzu klupu kao sto je Spahija govorio.Ali samo kad se sjetim svih onih naivno izgubljenih lopti i skokova...Mislim da Partizan moze da dobije TAU u Pioniru,ali za pobjedu u Vitoriji trebace svi da daju mnogo vise nego veceras.....Ali ponavljam,uspjeh je vec postignut,i to ogroman,pa me zato i cudi zasto su ovi momci veceras bili pod pritiskom?

Partizan je večan

pre 16 godina

Nema veze,mislim da ni jedan pravi grobar nema sta da vam prebaci.Istina je da smo u mec usli malo stegnuto,ali n to nema veze.Vazno je samo to da ce ovi spanci videti sta je publika i navijanje u odnosu na one njihove penzionere koji sebe nazivaju navijacima.Znaju oni dobro sta ih ceka u Beogradu,a zna to dobro i onaj Rakocevic!

Zato igracine moje,drzite se dobro,Beograd i Pionir su kobni za sve klubove.

I na kraju da pozdravim onog zvezdasa koji se potpisao kao ''beo keramika'' ,mislim da ste vi ovde najmanje pozvani da komentarisete,jer je ovo takmicenje za vas NBA liga i jos dugo godina cete o tom takmicenju sanjati.Ne znam samo jel' znas kakav je bio rezultat Zvezda-Olimpija.

Idemo do konacne pobede!!!

Я Алекса

pre 16 godina

Таукерамичари ме нису импресионирали: мало више тензије на паркету и око њега, мало мање играча у ротацији, али овај меч је могао да се добије.
Задивили су ме самозвани "Беокерамичари".
Бетонлигаши без арматуре...

Sportikus

pre 16 godina

Odlicna utakmica - prava evroligaska. Pobedu su presudile dve stvari:
1. izgubljene lopte
2. Planiniceve trojke, na koje Dule nije racunao.
Sve ostalo je bilo kako treba, sto nam daje realne sanse da se vraimo u Vitoriju sledece nedelje.

P.S.
Predlazem da Dule na sledecem "derbiju" pusti gane jer u poslednje vreme njima nista drugo ne preostaje nego da navijaju protiv Partizana zato sto nemaju za koga da navijaju.

pogrebnik from nis

pre 16 godina

@svim navijacima zvezde koji se raduju pobedi Tau-a.
ovo treba da vas interesuje.


Olimpija prejaka za Zvezdu, 74:97 | 31. mart 2008.

xXxXxXx

pre 16 godina

e ljudi stvarno navijam za Zvezdu i ne komentarisem vesti o partizanu,niti me zanima...ali sada cu reci svaka cast i za PAo i za TAu i naravno sve pohvale!Ali jedno morate priznati,ovde je bilo 3,4,5 komentara "zvezdasa",a pogledajte samo vesti kada je neki bilo kakav Zvezdin neuspeh!Jos jednom svaka cast i ako ste izgubili pokazali ste im kako se igra!

Sarma

pre 16 godina

Jao, ne mogu da verujem da neko moze da bude toliko ogranicen i da toliko mrzi, kao neki toboznji "obozavaoci" crveno-bele boje, tipa Borg i sl. Pa, jeste li vi svesni detalja koji se moze videti na najavama prenosa, ili u statistikama u toku meca, na pr. : Partizan, BELGRADE, SERBIA ili samo BELGRADE, SERBIA? Da li zbog vas takvih neko treba da se stidi sto je sa CRNO-BELOM zastavom isao da negde u tudjini vasem voljenom crveno-belom kosarkaskom i fudbalskom klubu pruzi podrsku u vremenima sakncija kad nije smelo da se igra u Beogradu? Ja se toga ne stidim (i opet cu ici kad god bude prilike), ali vas takvih se stidim, jer ste i vi, na zalost, jedno od lica te nase Srbije.

Milos

pre 16 godina

Ljudi da li ste primetili da je njima veceras sve uslo? Svaka lopta koja se neckala njima je usla, a nama izlazila. Sve u svemu, momci videli ste da oni nisu bolji od vas. Uopste me Tau nije nesto odusevio. Samo hrabro u pioniru, mi smo uz vas, sve ovo do sad je veliki uspeh.
CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA, OTKAD ZA SE' ZNAM VOLIM PARTIZAN!

Marko

pre 16 godina

Ja zaista ne shvatam ove zvezdase?? Verovatno zbog toga sto hvala Bogu nisam!! Vi imate obraza da se javite i komentarisite momke koje igraju u Ligi Sampiona, a oni vasi paceri nisu ni za Guma ligu?? Pa dobro, dal' ste normalni? U sustini i znam vasu boljku, shvatam da boli sto morate da gledate Partizana u Ligi Sampiona u kosarci (pored vaterpola, a docice i dan u fudbalu), ali verujte da nas vasi komentari uopste ne doticu. Mislim Olimpija je sve rekla u vase ime, tako da jedino sto je pametno jeste da se vratite u vasu rupu a nas pustite da osvajamo Evropu!! Sto se tice utakmice, Tau nas nije pobedio vec mi sebe sami. Ok, sve je razumno, nervoza i ostalo ali i to ima svoju korist. I ako ne prodju Tau, sledeca sezona je nasa u Evroligi videcete. Momci, samo hrabro, Grobari su tu i u porazu i u pobedi, tako da nema potrebe za panikom!! S verom u Bogu da Final 4!! Pozdrav iz Krusevca svim Grobarima u celom svetu!!

bojanc

pre 16 godina

Uf, poludeo sam!!! Ocekivao sam mnogo bolju, tj. lepsu utakmicu, a ispalo je kao da su domari u dvorani suvise stegli srafove na obrucima, pa su se sve lopte sem onih sto ulaze 'bez koske, samo odbijale od obruca, a mi sta god uhvatimo, ispadne nam iz ruku. Odigrali smo u grcu, sa brdom izg.lopti, skok standardan, sl.bacanja ocajna, trojke nigde u pravim trenucima. Planinic nas je spustio sa trojkama svaki put kada bi se malo prenuli i poraz je bio neizbezan. Ono sto me raduje je da sam video da mozemo sa njima da igramo, da nisu vanzemaljci, ali i da oni nemaju pojma sta ih ceka u cetvrtak. U Pioniru ih dobijamo 15-ak razlike, a trecu utakmicu igramo egal kao i ovu, samo sa malo vise koncentracije i eto ulaska u F4. Ono sto je bilo fikcija, polako postaje realnost...

Taribo West

pre 16 godina

@ svi pljuvachi

Kompleksi se leche u bioskopu, tamo je mrak i nishta se ne vidi.

@ grobari

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne pokudi.

Patriots

pre 16 godina

Treba biti realan i reci da je Tau trenutno bolja ekipa.Partizan je drzao prikljucak dok Tau nije isao sut cim su pogodili nekoliko suteva preokrenuli su rezultat. A ovo sto pricate nije isao sut Partizanu pa lose su igrali, to je i bila strategija Partizana da uspore igru i da je umrtve jer da su igrali brzu kosarku Tau bi ih napunila lagano, sto se i videlo iz nekoliko situacija kad su krenuli malo brze da igraju da im je Tau napravila nekoliko laganih kontri! U Beogradu ce biti mnogo teze Partizanu da dobije Tau nego ovde veceras, jer Tau u tu utakmicu ulazi opusteno bez pritiska koji su imali u ovoj utakmici da moraju da dobiju jer su proglaseni za apsolutne favorite. Tako da u BG treba ocekivati mnogo precizniju i bolju Tau kao ekipu, i ako im se jedan igrac od najboljih strelaca razigra sto veceras nije slucaj verovatno ce i pobediti, ali zato je TAU mnogo jaca ekipa od Partizana sto ne mora da im se razigraju najbolji igraci iz prve petorke da bi pobedili nego imaju 10 podjednakih igraca od kojih ce jedan igrac uvek proraditi veceras Planinic i to ce biti dovoljno za pobedu!

Tanasije

pre 16 godina

@rocky balboa

Centimetri mali batice! Tebi na nekom mestu nedostaju centimetri...puno centimetara...sam "nick" dovoljno govori o tebi i tvojim kompleksima...to se u psihologiji zove "kompenzacija"...mogu da zamislim tvoj svet mrznje, patnje, frustracije i mastanja da postanes "misicav dasa u gacama sasivenim od americke zastave"... o bogo dragi!

amsterdam

pre 16 godina

dobro je momci!!znaci moze da se igra sa njima..sad samo napred, nemojte vise da razmisljate KAKO da pobedite nego izadjite na teren i jednostavno POBEDITE
lakse reci nego uciniti, znam, ali u ovom je cela fora kako dobiti...pogledajte djokovica, on to maestralno radi, izadje i ne mislim kako ce da pobedi vec samo igra i pobedi

Zoki

pre 16 godina

Samo Tebi Verni Samo Tebi Odani ZAUVEK (sad ce gani iskoristiti jedinu sansu da nas pljuju) Dignimo Glave Grobari,Ponosni i uz nase momke i u porazu

Jedi Black

pre 16 godina

Sta je, tu je. Ostaje nam da sumiramo utiske. Prisutna je bila trema u nasim i njihovim redovima, samo su oni na kraju pogodili vazne suteve, mi promasili i to je to. U paklu Pionira, lomimo keramiku, a u majstorici ih cistimo sa parketa. Kako? Jednostavno. Bice tesko u Pioniru, ali bilo je tesko i protiv Panatinaikosa, pa smo ih dobili. Moramo samo opustenije da pucamo trojke. Da smo dali 5-6 zicera, bilo bi mnogo lakse. Bacanja su prica za sebe, ali razumem te momke. Bice bolje. Sudjenje na Pekovicu - katastrofalno, da igra u bogatijem klubu, davao bi prosecno po 30 poena. Par puta udara lopta u noge igrace keramike, a sudije nista ne sude. Ali, dobro. Navikli smo. Jos euroleague nije definisala pravila, ali mi cemo da ih napravimo u Pioniru, kada je najvaznije. Napred Partizane, napred...Da ih dobijemo kod nas, pa cemo onda da vidimo mi te zasticene igrace kako ce da igraju, kada dodje crno beli cunami...POZIVAM SVE GROBARE DA NAVIJANJEM NAPRAVE EPICENTAR U BEOGRADU, DA CUNAMI TRAJE 8 DANA, I DA IMA DVA NAJJACA UDARA, PRVI 3.04, A DRUGI 10.04...ZA CRNO BELI CUNAMI!!!

madmax

pre 16 godina

@Beo keramika
Sto brate ne gledas ligu sampiona u fudbalu sta te briga za Partizan kada ga ne volis. A posle pricaju kompleksasi ovo, kompleksasi ono. Inace mrzim tu rec.

RichiPFC

pre 16 godina

Pustite "ove" sto se javljaju njima je muka posle onoga sto im se juce desilo, a sta ce im biti u Subotu posle derbija to samo Sveti Bog zna!!!!!!

neskonis

pre 16 godina

Ovo je bila zadnja šansa da Partizan stigne do fajnal fora.

Aprililili! :-)

Napred majstori, uvek smo uz najveći klub!!! Vole te tvoji Grobari!!!

RichiPFC

pre 16 godina

Kada bi sudije posteno odradjivale svoj posao a ne sudile po necijoj direktivi mi ih nebi nikada spominjali. I kada bi pogledali sta je sve KK Partizan osvojio i koje su sve Velicine svetske i evropske kosarke igrale u njemu, da li zasluzuje takvo sudjenje pitam ja vas? A neki klubovi koji nisu nikada nista osvojili medju kojima je i ova Tau keramika zasluzuju najverovatnije zbog budzeta da i graju na f4!!!!!!

legend

pre 16 godina

Neću komentarisati utakmicu već ove neizlečive kompleksaše(Zleždaše, Bušmane i ostale mentalno zaostale grupe građana) koji ne znaju šta će od besa i nemoći zato što njihov KK sledeća sezona puca na svim stranama!
A ti igore spremi se za pakao Pionira, ali pre toga se posavetuj sa gurbetom gurketom!!!!!!!!!!!!!

ĆOKZ

pre 16 godina

sve mozete kupiti ali ovu pobedu NE!!!
sa verom u igora do konacne pobede
(beo keramika, 1. april 2008 22:28)
Jadni ste,kad je vaš Igor morao da ode u klub koji ima budžet od 18 miliona eura da bi osjetio kako izgleda dobiti Partizan.

gmaz

pre 16 godina

Cestitam igracima Partizana na zaista dobroj igri. Nisu bili najbolji, kako oni samo znaju i umeju, bili su jednostavno dobri, prosecni..

Nakon citanja jucerasnjih komentara nekih zluradih patriJota ucinilo se coveku, da ce TAU rasclaniti Partizan na molekule, medjutim...sta to bi? Meni nije izgledalo tako, cak i rezultat to govori. Samo -8 protiv "TAU, koji su jaki kao crna zemlja". Zadovoljstvo i nada pred utakmicu u Bgd-u, to se sada oseca.

Zao mi je svih "navijaca" Crvene Zvezde koji se ovde prazne. Mene bi bilo stid, nakon sto me je pocepala Olimpija kao svinja masTan dzak, da se uopste pojavim na stranici B92 i nalazim za shodno da komentarisem bilo koju kosarkasku utakmicu. Svako bi trebalo da gleda svoja posla, no...kada covek iskreno sagleda kakvo je trenutno stanje u KK CZ, onda je logicno zasto gledaju u tanjir svojih prvih komsija.

I neko rece: "Ko u ovim trenutcima podrzava Partizan, nije navijac CZ, nego simpatizer". Glupost! Ko u ovim trenutcima podrzava Partizan voli da gleda kvalitetan basket na evropskom nivou, a ne da se nervira zbog praznog Pionira, ocajnog navijanja, jos ocajnijeg igranja, nadobudnog ponasanja vodja navijaca, itd. Svaki Delija, koji prati i PRIZNAJE uspeh Partizana u LS pre svega javno priznaje da:
- ima mozga
- ume da koristi isti (mozak, prim. prev.)
- nije toliko sujetan da ne ume da prepozna tudj kvalitet
- kompletna je licnost, a ne neki nadobudni balavac, kome je jedino bitno da se "pokaze" na B92, jer drugde, iskreno receno, nema sta da pokaze, sem jako siromasnog bitisanja.

Kosarkasima Partizana zelim da dobiju ono sto zasluzuju - ulazak u "famoznih 4", jer su od "prosecne" ekipe napravili pravu malu senzaciju.

Sta god uradili momci - Hvala vam sto mi je CAST biti Grobar!

bojanc

pre 16 godina

Sudije, bacanja, izg.lopte, los sut za 3p... Sve se skupilo sinoc, a opet smo igrali egal utakmicu. Odbranu igramo kao besni, izuzetno sam zadovoljan, samo da Vranes poradi jos malo na kretanju, ovako izgleda kao da je bicikl u reketu. Zamisli da Dule moze da ga utrenira da se krece kao covek od 200 cm, pa onda da stane u reket, rasiri ruke i ceka ove crnce na ulaz? ZLO!!!! Juce je podelio par banana, ali su mu lopte opet ispadale iz ruku, sto nas je kostalo 10-ak lako primljenih poena. Toga u Pioniru gde, kao sto jedan c***n napisa u komentaru, je Rakocevic odrastao, nece biti. 7000 najbucnijih navijaca na svetu, 7000 najvernijih, najodanijih, najponosnijih i najsrecnijih sto imaju privilegiju biti u Hramu kosarke na utakmici protiv keramike koja nema pojma sta ih ceka, ce dati krila svakom igracu da pored standardnih 100%, koje i ovako daju, daju jos toliko, da ih dobijemo sa 15 razlike, da pokazemo da dolazak u f8 nije cista sreca, da nam se ponovi 1992 i Knor iz Bolonje, da se opet svaki novinar koji je dosao u Pionir krsti i levom i desnom, jer ne mogu da poveruju da je istina sve sto su culi o navijanju u Pioniru, da opet igraci izlaze tri puta na bis i pevaju sa punom halom:" VOLIM GA, K'O OKA DVA..."

igor

pre 16 godina

@rocky balboa
@ beo keramika
Vi ste momci obicni kompleksasi
Grobari hajde da se ne prepucavamo sa c******a, oni nisu nas nivo, mi treba da se prepucavamo sa navijacima cska, olimpijakosa, barse, pao, sijene, jer to je nasa kategorija. A prepucavati se sa navijacima zvezde ili cibone je smesno jer mi smo za njih vrh vrhova,a to smo i dokazali ove sezone. C****i vi gubite od olimpije u dve utakmice sa + 50, a cibosi su u evroligi sluzili da se na njima popravlja kos razlika. Toliko o kompleksasima.
A sto se tice utakmice mislim da je trema ucinila svoje, ali se nadam pobedi u revansu, a kasnije ko zna, mozda je i Madrid blizu. POZDRAV ZA SVE GROBARKE I GROBARE

nebitno

pre 16 godina

I uprkos porazu treba biti zadovoljan.Imali smo aktivan rezultat vecim delom utakmice,nije se desilo,idemo dalje! Sad svom snagom u drugoj tekmi,da izjednacimo i onda je tamo sve moguce.Ali sta god da se desi,vise nije ni toliko vazno.Sve ovo do sada je za nezaborav!!Izbacivanje prvaka evrope,sve ove silne pobede,neverovatno navijanje,vera svih nas u ovaj tim PARTIZANA tokom citave sezone,sjajno vodjenje tekmi dr Duleta Vujosevica...Ajmo crno beli oooooooo!!!!

Bojana_NS

pre 16 godina

Utakmica je bila dobra...Vidi se da je trema bila prisutna od strane Partizanovih igraca,sto je i normalno kada igraju protiv tako jake ekipe.Partizanovci su pokazali da su sjajni kosarkasi i da se bore do kraja.Dokazali su se sjajnom igrom i da nisu sa potcenjivanje. O njima sve nalbolje...

Goran

pre 16 godina

Koliko god zvucalo preuvelicano mislim da su problem Srbije kao drzave i Srba kao naroda ljudi poput ovih tzv. Delija koji ne mogu da istrpe uspeh komsije koji u svetu podize Srbiju u svakom pogledu.
To sigurno nije onaj patriota koji nama treba nego je to poremeceni slucaj tokom zadnjih 15 godina kojima treba pomoci jel su ipak nasi,sta vise mogu i da nas zagade.
To su isti ti koji zarad tzv. Srpstva koji koriste svaku priliku krize u drustvu da kradu,razbijaju,lazu...
Pozdrav pravim Srpskim patriotama.

Sasa the Grobar

pre 16 godina

@Borg

Umesto da se opustim citajuci komentare sveoje brace GROBARA, citam gluposti koje je ovaj osteceni kompleksas napisao. I jos ima onu stvar da se javlja posle Olimpije? Decko, makatr mi izgubili u Pioniru i sa 100 razlike (a bice veoma drugacije), mi igramo EVROLIGU. Tako da, dok vi jednom (nikada) ne zaigrate istu, nemate moralno pravo da se javljate na nase teme. Pogotovo sto vas stoka stalno nabije (sad i Oimpija postala stoka).

A sto se tice Rakocevica, dosadan si ko da ti je momak !!! Forsiras cinjenicu da je on zvezdino dete, kao da je to nesto cime se treba hvaliti. Moj otac, koji je zvezdas, kaze da je Igor uvek bio najbolji igrac Partizana. Razmisli o tome. I jos jedna stvar. Za razliku od vase dece, nasa deca su odrasla srecnija posle svih "vecitih" derbija, a vi jedino i mozete da navijate sada za igora, jer tek u TAU ima kakve, takve sanse da se raduje protiv NASE MASINERIJE. Mada, Igor je to, tako da sam mnogo veci optimista povodom ulaska na F4. I moj otac, takodje.

Frojd

pre 16 godina

Obicno se ne prepucavam gotovo nokad ali ovo je neizdrzivo!!!!!!!

Stojakovic,Rakocevic,Gurovic(obrisi suze mala moja)
Najbolji Srpski igraci poslednjih 20 godina.
(Borg, 1. april 2008 23:45)
Aplauz za jednog momka koji se veceras borio za Srbiju(?!?!?!?!?!?!?!?!?!), za jedinog naseg predstavnika u Evroligi, za junacko srce,
za Deliju-za IGORA RAKOCEVICA!!
Sacuvaj cast Srbije nedaj da pobede tudjini, ceo narod je uz tebe !!!!!!!
(Rocky Balboa, 2. april 2008 00:27)
Kao sto reca Ajnstajn:"Dve stvari su neogranicene,kosmos i ljudska glupost. S tim sto za kosmos nisam siguran !

Sta vise da Vam kazem stvarno ste za posmatranje

R@dak

pre 16 godina

Dobra igra uodbrani nije realizovana u napadu,podbacio je Palacio u napadu i slaba realizacija bacanja!
Svaka cast na borbi a verujuci u njihova srca i zelju dobijamo u Pioniru!
Samo hrabro!

Ana

pre 16 godina

Ma dobro, ovo je cisto da se unese malo neizvesnosti, da ne bude posle da smo ih odrali k'o macke ...:) Ma sta god da se desi, havala Vam za sve sto ste nam priredili ove sezone!

Radebe

pre 16 godina

Dobro je Grobari, dobro je. Dobijamo ih u majstorici. Imamo ih, to se vidi.
Smislice Dule taj zavrsni udarac, budite uvereni!
Idemo dalje! Napred Partizan!

LuUukKKaAa

pre 16 godina

Nije veliki onaj koji nikad ne padne veliki je onaj koji ustane posle pada.Ajde momci ima jos dve utakmice,glavu gore i samo napred.Nadam se da ste sad videli da MOZETE da igrate sa njima.Samo hrabro u revansu i igrajte pa sta bude bice a budite sigurni da ce Grobari biti uz vas i ako izgubite sa 100 prema 0 jer vi ste VEC nasi heroji.

Miki

pre 16 godina

Nema veze momci !!!!!

I 92. godine smo kroz majstoricu ušli na FF, a tako ćemo i ovaj put.

Istorija se ponavlja !!!!

Živi bili pa videli !!!

eskorijal

pre 16 godina

Ne znam samo zasto se ovi zvezdasi javljaju! Pa oni su sinoc pokazali svoje kvalitete! Mi smo danas igrali protiv sudija, protive jedne od najboljih evropskih ekipa, koja je danas smela da igra i fudbal, pa smo opet igrali ravnopravno! Nisu nas pobedili 50 razlike u dva meca, niti ce...

RichiPFC

pre 16 godina

Sta reci: Samo hrabro u revansu kao u Vitoriji i dobijamo sigurno!!!! A "ovi" sto imju hrabrosti da se jave posle jucerasnjeg debakla neka im je na cast!!!!

banjavb

pre 16 godina

beo keramika

Sta je,cekao si nas poraz dva meseca pa da uzivas!?

A da te podsetim:"KUPILI" smo jos cetiri godine EL.Znam,mnogo je to tuzno.Ali ne brini,igracete i vi nesto:ULEB CUP ILI onu novu trecu ligu uleba(ne znam kako se zove).

Za veceras sami smo krivi.
Prvo,bacanja su bila katastrofa.Drugo,noga u presudnom momentu nije svirana.

Medjutim,mi znamo i svesni smo da kod sudija necemo imati nikakve milosti.Moramo da ih dobijemo igrom za desetak-petnaest razlike,ukoliko zelimo da nivelisemo sudijsku naklonost.

PONAVLJAM,OVO JE VELIKI USPEH I NE TUGUJMO.ZIVEO PARTIZAN!

Nino

pre 16 godina

Oooooo Partizane volimo te mi srcem sviiiiim
Gde god ti da igras tu su tvoji grobari
Samo tebi verni samo tebi odani!!!

HAJDE DA PORAZBIJAMO KERAMUKU U PIONURU!!!

PEXON PFC ,KLADOVO

pre 16 godina

Halo cigani zar je moguće da imate hrabrosti da se javljate posle one bruke od sinoć u Pioniru. Niste svesni da brukate Srbiju. Ako je tako idite u Ljubljanu i tamo lečite svoje komplekse. Evroliga je bila i biće za vas NEOSTVARENI SAN!!!
Nezvanična informacija PARTIZAN JE DANAS POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM NA TRI GODINE.

Korleone

pre 16 godina

Ali samo do cetvrtka! Bravo momci, borili su se ko lavovi, nema sta da im se zameri! Nisu oni nista spec. odigrali smo celu tekmu u egalu. ZGAZICEMO IH U PIONIRU, a onda tamo da izginemo! TI SI PONOS ZEMLJE MOJE..

nenad WSC

pre 16 godina

Nista nije gotovo,idemo momci dobijamo ih u pioniru!Trema,sudije i neraspolozeni tepic i pekovic su
doveli do poraza ali nisu oni nepobedivi.Cigani samo se radujte a gde vi igrate?
Pojesce vas i lajonsi

SALE

pre 16 godina

Vidim da tu ima i zvezdasa svaka cast onom sportskom zvezdasu koji se izdvaja od onih dusmana, uvek pozdravljam takve navijace, a ona dva cigana neka poklope usi i neka sanjaju OLIMPIJU njima ovde nije mesto. A u Pioniru i Paklu nemogu oni da prezive 100% a za majstoricu u njihovo kilturno-umetnicko-dramsko preduzece mozemo bez problema 100% NAPRED PARTIZAN I ZEMLJA SRBIJA

exi

pre 16 godina

dobra utakmica, ali je vaznost meca i neiskustvo igraca Partizana uticalo nato da se izgubi ova utakmica. Trema i nervoza je uzrokovala veliki broj promasenih slobodnih bacanja, koja su i mozda i odlucila pobednika. Jos nije kraj, treba odigrati hrabro u BG i ponovo u Vitoriju, rasterecenije i rezyltat ce sam po sebi doci. I ovo je super, ali psle ove utakmice se vidi da Partizan moze jos vise i bolje, i da TAU nije nepobediva. Samo hrabro - napred PARTIZAN

Perakoyot

pre 16 godina

Kao prvo, moram da kazem da je utakmica bila odlicna, doduse uz malo nervoze nasih igraca kod izvodjenja slobodnih bacanja. Sudije su napravile par gresaka, ali mi se cini da nisu uticale previse na tok utakmice (sudjenje nije bilo "kriminalno" kao na nekim prethodnim utakmicama). Ono sto je bitno jeste da je Partizan maltene celu utakmicu imao aktivan rezultat, i uz male korekcije moze do prolaza na fajnal for. Tu pre svega mislim na slobodna bacanja.
Ekipa je sazrela, igra muski i ima veliku zelju za pobedom. Podseticu da je malo ko verovao u ovo momke pre pocetka sezone. Nisu im davane velike sanse da prodju u sesnaest, a kamoli dovde gde su sad.
JA VERUJEM U OVE MOMKE! Verujem u njih jer se bore, ostavljaju srce na terenu.
Napred u nove pobede! NAPRED PARTIZAN!

+odi đedu+

pre 16 godina

P rolazimo 100%!!! A ko sudije budu
R ealno sudile i
T au ce proci kao
I PAO,Cibona,Siena itd.
Z ato
A jmo
N apred CRNO BELA ljubavi!!!

jsalac

pre 16 godina

igrali smo dobro,ipak pali smo na sl. bacanjima.sudjenje necu da komentarisem, da ne bude da se pravdamo.mozemo da ih dobijemo,to su veceras pokazali,zato svi u pionir (na bilo koji nacin) a u trecoj ce biti sta bude.A za ciganke:stvarno ne znam koji vam je,nema nikakvog smisla da se javljate !!!!!!!!

milos

pre 16 godina

Bravo, lavovi! Fajterski do kraja. Bili smo dosta dobri, malo je falio. Oni nista posebno, individualno sutem spolja su napravili tu razliku koju su odrzali do kraja. Ali mi se nismo predavali, muski do kraja. Svaka vam cast. Sudije su opet imale neke nedopustive greske, i dosta su se odlepili i dobrim izvodjenjem slobodnih bacanja (predhodno glupi fauli koje sudije sviraju). Mi smo imali nekoliko praznih minuta, dosta smo i promasivali bacanja (puno!), ali fajterski, muski, do kraja. Jos nista nije gotovo. Necemo vas tek tako pustiti da odete na F4. Braco Grobari zapalite Pionir! TAU mora da padne. Ovi lavovi mogu mnogu. FAJTERSKI do krajaaaaaaaa, pa sta bude. Mi smo svim srcem uz vas!!!!

expert

pre 16 godina

Momci, (ako se neko od vas zamajava sa ovime pa cita) u sledecoj utakmici odigrajte hrabro i jako kao sto ste igrali i do sada!!! Samo to uradite, rezultat ste vec postigli, i to daleko veci nego sto ste i sami ocekivali! Sada vise rezultat nije vazan, igrajte najbolje sto umete, bez ikakvog opterecenja...za svoju dusu i za Grobare!!!

dule grobar

pre 16 godina

(cro5cop, 1. april 2008 23:16)

Nisi gledao utakmicu i zato cuti jer je ocigledna bila kradja od sudija na stetu Partizana. Dva puta su igraci TAU igrali nogom koje sudije nisu dosudile, a tek faulovi nad Pekovicem da ne pricam. Mi smo pored CSKA i Lijetuvos Ritasa jedini klub koji je ove sezone dosta pomucio TAU na njihovom terenu cak smo i vodili na poluvremenu sto jos jednom dokazuje snagu Partizana. A vi Hrvati sto ste pricali da cemo izgubiti sa 20 i vise razlike ipak morate da pravite razliku izmedju vasih klubova i NASEG PARTIZANA. Srecno crno-beli padali su jaci u grotlu Pionira pasce i keramika.

GROBAR KS

pre 16 godina

PARTIZANE tebe ludo VOLIM jer si najbolji i kada gubis ja ti pevam... Ma nije nista strasno, verujem da cemo proci, ali i da ispadnemo ne daj BOZE, uvek cu ga VOLETI... VOLIM PARTIZAN!!! Pozdrav za sve Grobare

Zorz Vea

pre 16 godina

Nemamo vremena da se osvrcemo na ovu utakmicu!!!Nepravilnosti u igri uocene i otklonjene na licu mesta.U Beogradu za dva dana ce KKP odigrati mnogo bolje,sto ce biti i vise nego dovoljno za pobedu.Nadam se da ce sudije smanjiti broj kompenzacija,jer ovako jako takmicenje to ne zasluzuje,a i vrlo lako se izgubi odnos isteravanje pravde,pa jedan tim bude ostecen,posebno ako je utakmica bila egal skoro sve vreme.

Momci su sjajni,tako da sa ovoliko optimizma nisam cekao niti jednu utakmicu KKP u Euroligi, odavno.Ponavljam po ko zna koji put...ZAMISLITE KADA BI OVAJ TIM IGRAO JOS JEDNO 2 GODINE ZAJEDNO???Samo bi nebo bilo granica,a upravo ovi momci,sa halom Pionir i najboljom kosarkaskom publikom u civilizovanom Svetu,cije kosarkasko znanje se meri sa znanjem mnogih trenera u Evropi(bez imalo skromnosti),bi postavljali standarde moderne kosarke,kakvu odavno nismo videli!!!Revolucija pocinje sa KKP

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

Svom snagom,svim srcem,svom ljubavlju...U pobedu!!!

ps Poruka za TAU:Talenti rade ono sto mogu,a GENIJI RADE ONO STO TREBA!!!

gile,kumanovo

pre 16 godina

Dobro je momci,glavu gore...hvala vam za sve,hvala vam i za ovo veceras.Bili smo stegnuti,molio sam boga da sto duze budemo u egalu,verovao sam da u tom slucaju imamo vece sanse,jer su i oni bili u grcu.I bilo bi tako,samo da smo ubacili bacanja i 2-3 otvorena suta za 3 poena.To i nekoliko sudijskih odluka(sto je bilo zaocekivati) su resili
utakmicu.Dobri poznavaoci kosarke su sigurno primetili da su oni nama dali jedva 30 poena sto se kaze iz igre,iz normalnog napada.Ostalo su ubacili iz kontre posle nasih olako prodatih lopti i iz bacanja i skoka u napadu.Ovo se narocito odnosi na prvo poluvreme.Ljudi,oni se boje Partizana,to je ocigledno...jos teze ce im biti u eventualnoj trecoj utakmici.Tu se ne slazem sa vecinom Grobara.Nas problem moze da bude revans u Beogradu,momci moraju uci u utakmicu onako kako samo oni znaju...junacki pa kom opanci kom...oni ce biti rastereceniji,i u slucaju da im krene sut(a dobri su u tome)moze da bude problema.Ipak sve zavisi od nas,kako cemo uci u utakmicu.Dobijemo li u Pioniru...ne vidim kako bi nas opet dobili kod kuce...one trice i bacanja ce sigurno uci...
Hvala vam momci i idemooooo u Madrid

Bumblebee!

pre 16 godina

Izgleda da je vaznost utakmice mnogo vise uticala na igrace nego sto se ocekivalo. Pogotovo Tepic, decko se uplasio kao da igra protiv dream tima. Siguran sam da ce u revansu pobediti Partizan ali jos ne verujem kako su pojedini igraci usli u mec iako veceras nismo imali sta da izgubimo.
Da li neko zna nesto o pojacanjima za superligu?

komandant mark

pre 16 godina

Momci nisu verovali u pobedu.Kao da im je bilo u glavi-"samo da se TAU neodlepi".Precenili su ih,ali ja sam vise nego ikad ubedjen da ce mo ih proci!!!

SALLE

pre 16 godina

Pa mislim da mi,navijaci Partizana,ne mozemo da budemo nezadovoljni.Samo da se u cetvrtak smanji broj izgubljenih lopti,poprave bacanja i bijemo ih sa 10-15 razlike.Sto vise to bolje,da se zamisle pred revans i odlucujuci mec.Planinic nece dati vise nikada 4/4 trojke,a mi bolje od ovoga mozemo.A i kako ne bi pred 7 000 ludaka u cetvrtak u PIONIRU.Zahvalio bih se svim momcima u crno-belim dresovima na pruzenom do sada,i onom sto sledi,a ovi drugi navijaci....sta reci.Tuga,valjda se vise nemaju cemu radovati pa ih raduje svaki poraz PArtizana.Kompleks je cudna stvar,neizleciva.
GREMO FANTJA hahahahahahaahah

Deki_blade

pre 16 godina

Jaooooo.... steta, velika steta, ali znate sta, gledao sam utakmiicu, i na osnovu ovoga, a i prethodnih utakmica partizana, ja slobodno mogu da kazem da je partizan u BG-u, u paklenom Pioniru, mnogo jaca ekipa, i da cemo ih dobiti sa 10-15 razlike!!! ma dajte, momci bili malo zgrceni, o sudijama da ne pricam,
sve ovo + trema = losa slobodna bacanja i par promasenih zicera,
a sto se same igre na parketu tice, sve ovo - trema = Partizan bolji od Tau!!! uostalom, u Pioniru ce sve biti drugacije, mi ovde igramo odlicno, nemamo straha prema nikome, prkosimo svima, a sve ovo plus navijaci i atmosfera, lele.. lose se pise po Tau!, kao sto sam vec rekao, dobijamo ih sa 10-15 razlike!


a sto se onih "delija" tice, uopste mi nisu jasni.. Pa gde nadjoste Rakocevica, da bas NJEGA hvalite?? pa prvo kao prvo, toliko se ponosite sa njim, a niste ni svesni da vas se taj isti vise i ne seca! nerado to priznajem, ali tako to ide sa nasim igracima kada odu u inostranstvo! a sto se same ove utakmice tice... pa ako je on dobar igrac onda.... uostalom, dokaz da je ovako igrao samo zbog nase treme i grca, dobicete vec u cetvrtak, kada u Pioniru, taj isti "Rakocevic" nece ubaciti ni 10 poena!!!!


I na kraju, ponovo prognoza:
Tau - Partizan 1:0
Partizan - Tau 1:1
Tau - Partizan.... bice gusto, ali verujem u ove momke!!!

Pozdrav svim grobarima!!!

cika urke

pre 16 godina

Steta,ne mogu da se otmem utisku da smo mogli da ih dobijemo.Posle prvog poluvremena,kao da je i momcima bilo potpuno jasno da mozemo do pobede,i to je donelo nepotrebnu stegnutost,losa realizacija slobodnih bacanja,i stvarno bezobrazan kriterijum u pojedinim trenutcima nad Pekovicem,plus par sitnih kradja onako usput, kostali su nas toga da umesto da se mi odlepimo na 6-8 razlike,to uradi Taukeramika.U ovako tvrdoj utakmici,to je bilo dovoljno.Ako ih dobijemo u Beogradu,sto ce biti jako tesko,ne zbog kvaliteta Tau-a,vec zbog toga sto ce posle ove veceri to svi ocekivati od ovih sjajnih momaka,nasa sansa u majstorici ce biti ogromna.Ako u utakmicu u Bg-u udjemo kao sa Pao,mislim da cemo ih oduvati 20 razlike,u suprotnom,ako krenemo stegnuto i smuseno,oni ce nas oduvati...Uostalom,kako god.
Mislim da je posle vecerasnje tekme svima jasno da svi odlicni rezultati Partizana nisu ni sreca,ni slucajnost...rec je o odlicnom radu,i cistoj Magiji zvanoj KK Partizan.Ja im se zahvaljujem na svim suzama,pokidanim nervima,velikim pobedama,ponosu,ljubavi...na svemu.Kad samo zamislim huk moga Juga u cetvrtak u Pioniru...NEPROCENLJIVO
Na kraju,najsrdacnije zalim sve vas koji niste zaljubljenici crno-belih,na vasu zalost,nikada necete osetiti ovo o cemu pricam...

Partizan Forever!

pre 16 godina

Dobro je, momci su se borili do kraja ne moze im niko nista zamjeriti. Sudije su ucinile svoje naravno ali i nasi promasaji sa slobodnih bacanja. U svakom slucaju nijanse su odlucivale i valjda ce sreca biti na nasoj strani u cetvrtak.

MareNS21

pre 16 godina

Sta god se desilo u pioniru, ne treba nikada zaboraviti sve lepe trenutke koje su nam priustili ovi momci tokom cele godine... Molim Boga da bude jos poneki!! NAPRED PARTIZAN!!!

FRESH NC

pre 16 godina

Vidi se NEiskustvo u mladom partizanovom timu po broju izguljenih lopta .A treba im i trening slobodnih bacanja.Stara nasa bolest.Ponekad mi se ucinilo da nema kretnje spoljnih igrace.samo stoje ,nema blokova...

BERKAMP

pre 16 godina

OK, malo treme, malo mladosti...
Demoliraćemo ih u Pioniru. A onda nazad u Španiju da im polupamo pločice.

Nek ne igra, ko se lomi
Kom' ne kuca srce čelično,
Crno bele boje brani
Krvlju slavom životom.

Snaga bukti,(ko I prije)
Zalud svaka šansa
Zalud svaki gol
Ako tvoje srce nije
Partizanu sudjeno

Nek zaurla sada crno beli klan,
Ko da sunce sija samo jedan dan.
Znaj u srcu mome živiš samo ti,
Partizane jedini!

Hladne glave srca čista
Parni valjak trese lupa udara
Nikad nece da te izda,
Crno bela armija

Nek zaurla sada crno beli klan
Ko da sunce sija samo jedan dan
Znaj u srcu mome živiš samo ti
Partizane jedini!

jer

pre 16 godina

Sami sebe smo pobedili! Cemu onoliki strah kod Tepica, Novice i Kecmana?! Pa imali smo ih! Bez veze smo prokockali sjajnu sansu...al' dobro, dobijamo sledece dve!
Sto se tice karata za tekmu u Bg-u, kazu u upravi da su imali unapred obavezu prema sponzorima da ako udju u F8 da prvo njima podele karte. A kojim sponzorima?! Pa zar ne kukaju citave sezone na bedan budzet zbog nedostatka sponzora?! A da li mozda u upravi Partizana znaju koliko ce c****a da dodje u Pionir da gleda nasu tekmu? Pa ja znam bar 10 koji vec imaju karte! Mi grobari koji smo se nekako snalazili za karte citave sezone sada duvamo...mislite o tome.

djomla

pre 16 godina

@manda
Naravno da je jedan od retkih koji je zasluzio. Prvo, nije presao u Partizan (i hvala Bogu na tome), drugo, igrao je za cz i kada niste imali pet igraca da izvedete na teren. Tada je trebalo da popasete drugu ligu, ali zahvalite drzavi i Mornaru iz Bara sto niste. Eto, od tog trenutka se nista nije promenilo, vi ste i dalje drzavni projekat, sanjate titule svake godine i jos uvek igrate drugoligasku kosarku. A, kako stvari stoje, sanjacete jos dugo, dugo...

Goran

pre 16 godina

Slobodnjaci i nedosudjeni faulovi-presudni.
U svakom slucaju svaka cast momcima i mislim da prolaz Partizana nije tako nemoguc.
Pored navedenog falio nam je jos samo Pekovic iz reketa i to bi bilo to.
Mislim da je i pored poraza Partizan jos uvek u psiholoskoj prednosti-pobeda u Pioniru bi trebala da zatrese gace Taukeramici jer igraci Partizana znaju da im niko nista ne bih zamerio ako izgube u Spaniji tako da su automatski rastereceni od imperativa pobede a Dule je trener koji to moze da iskoristi.
Napred Partizan

Munze Konza

pre 16 godina

Čestitke mom voljenom klubu - mogli su i dobiti ovu utakmicu. Ako ništa drugo, pokazali su da mogu i više nego ravnopravno da se nose sa TAU pločicama, da će u Pioniru biti ludilo, pa ko dobije - svaka mu čast! Naježio sam se od sreće kad sam video ovu "špansku" ekipu - Legiju stranaca kako se raduju kao mala deca kad su se odlepili na +5, protiv mog Partizana - sa jednim strancem, bez budžeta, ali sa srcem kao stadion i "onim" kao dve košarkaške lopte! To ne može da se kupi projektima, to ne može da pokupi Parking servis u vidu harača! To imamo samo mi, bre!

Čestitke i Rakočeviću - ako ikad bude igrao u reprezentaciji, sigurno ću "navijati" za njega, čuće me i na parketu! Raduje se kao da je postao prvak sveta. "Ne daj Igore da pobede tuđini" - e moj druže, ajd polako kod lekara za glavu....

acapfc

pre 16 godina

Vi komsije da cutite! Gledajte u svoje dvoriste pa tek onda imate pravo da kometarisete evroligu, uostalom vi ne znate kako to izgleda igratu u tom prestiznom takmicenju. Sto se tice utakmice mislim da smo igrali malo stegnuto i da se mnogo ocekivalo! Bravo grobari vi ste ponos SRBIJE!!! Vidimo se u pioniru!!!

TUFO PG

pre 16 godina

Momci,samo lagano u Pioniru i Tau ce pasti sigurno.Pala bi i sinoc da nije bilo promasenih slobodnih i sudija,ali nema veze idemo sigurno na final four

RASHA

pre 16 godina

Pozdrav komsijama sto napokon imaju priliku da se raduju)a vidi se po porukama) i jedna konstatacija;Mi u celoj sezoni ukupno nismo izgubili sa vise poena razlike nego vi u dve tekme protiv Olimpije

Slavenko Vasiljevic Francuska

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas, Ali u ovim trenucima navija se sa Partizan ako smo pravi srbi i ako volimo srpsku kosarku.
Partizan jeste izgubio, i to zbog nekolike licne greske ne dosudene i broj promasih slobodna bacanja. Mislim da Partizan ce pobediti u cetvrtak i poslednju u Vitorij-i. Mislim da je velika zelja kod igraca da stvaraju rezultat u Pionir-u.
Ja sam Zvezdas, napred Partizan, napred Srbi. Idemo Dalje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Primite puno pozdrava iz Francuske.

B@KL@V@

pre 16 godina

Stojakovic,Rakocevic,Gurovic
Najbolji Srpski igraci poslednjih 20 godina.

samo cu da kazem:Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca...
pa ti uporedi ove vase sa ovim nasim legendama

Caja Grobar

pre 16 godina

Šteta što su se neki oduzeli zbog važnosti meča, ali dobro je što su svi videli da je Partizan potpuno ravnopravan sa Špancima (ja bih rekao čak i bolji). U Pioniru pakao, a onda treća sreća. Samo da nas sudije ne otkinu. I na ovoj utakmici su nas nekoliko puta oštetili, mada ne mogu da kažem da smo zbog njih izgubili. Izgubili smo zbog slobodnih bacanja, odnosno ničim utemeljenog straha od TAU. Kad ih razbijemo u Beogradu, neka njima klecaju kolena u odlučujućoj utakmici. Stvarno bi bila šteta da ovi sjajni mladići ne odu na F4. Zaslužili su to jer su uz vaterpoliste Partizana i tenisere (takođe mahom iz Partizana) najbolji ambasadori Srbije u svetu. GROBAR DO GROBA

Zagor

pre 16 godina

Moj otac, inace zadrti navijac CZ, navija za partizan u Evroligi kao da se radi o lokalnom fudbalskom klubu. Covek pojede paklu cigareta, sto puta skoci iz kreveta, i kao i ja navija ludo za Partizan. Posteno i iskreno se raduje nasoj pobedi, jer shvata da je najnormalnije navijati za jedini srpski tim koji predsavlja ovu zemlju na dostojanstven nacin u Evropi. Tako to rade razumni ljudi.
A o sudjenju moram nesto da kazem:
-Tehnicka greska i 5 sl bacanja
-fauli u napadu Pekmena
-nekoliko puta igranje nogom
-u jednom napadu nisu sudjenji cisti koraci njima, a sudjeni su bezvezni Velickovicu
-siguran, ali suguran faul na Kecmanu za dodatno kod tri poena
-bilo je 6 razlike kad je Pekmen promasio zicer za 4, ali samo zato sto mu je Singleton viseo sa leve ruke, i uopste rafal po Pekmenovim rukama
TAU nas je dobio zbog njihove nesto bolje igre u drugom pol. ali sta bi bilo da mi nismo morali da spustimo agresivnost u odbrani, zbog kriterijuma sudija, i da smo se odlepili u prvom na 8-10 razlike. Mogli bi samo da gledaju kako valjak prelazi preko njih.
Ali doci ce oni u GROTLO VULKANSKO, a kad parni valjak predje preko njih jednom bice spremni da ih konacno zacementira na njihovom terenu. Siguran sam.
A vi dorinde lecite komplekse na drugom mestu. Cujem da su fanovi Ergonoma otvorili svoj forum pa mozete da se okusate tamo. Iskreno verujem da ste jaci od njih, ili od Spartaka
P.S. Nemojte sa Zdravljem cujem da umeju da budu nezgodni

ct23

pre 16 godina

ovaj Planinic u zivotu nije vezao 4 trojki, morao je bas sad......... *?!@
nego ljudi, jel` istina da je Vladimir Golubovic raskinuo ugovor sa Vojvodinom?? ako je istina Partizan MORA da reaguje! Bilo bi cudo da Pekovic ne ode na kraju sezone, a ako ode Partizanu treba ponovo dominantan centar, a Golubovic bi bio pravo resenje!

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ракочевић доминира само када је утакмица безначајна или већ решена. Када је густо никад се није показао као врхунски играч. Медаље са репрезентацијом је освајао само као 12. играч. Не мислим да су слободна бацања одлучила победника, већ небулозно изгубљене лопте и слаба игра у нападу од половине треће четвртине. Има наде за Партизан јер се нису обрукали.