Fudbal 142

Subota, 29.03.2008.

16:11

MSL: Novi remi Zvezde

MSL: Novi remi Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

rnjak

pre 16 godina

Ne treba niko da potcenjuje sportiste iz Lučana! Lučani čak nisu ni grad, više bi se moglo reći da su dobra varoš, ali se ne može poreći da se u Lučanima već dugi niz godina veoma kvalitetno radi sa mlađim kategorijama, a posebno u fudbalu i odbojci. Željko Tanasković, Stojaković, Gavrilović, Ilići u odbojci, a Lugonja, karajica, Plazina, Dejka, N Milovanović, komšije Jeremići i mnogi drugi u fudbalu. Uslovi za rad i treniranje su odlični. Zato napred plavi!!!

Srdjo

pre 16 godina

Naravno da ste krivi i to ko zna po koji put,samo se na to izvlacish!!!Kad ti Burzanovic igra drugu postavu,stwarno beda kad je Burza zamena Rashkovicu!!!A i ti pojedini manekeni nemaju volje a ni zelje da ostawe srce na terenu za Delije i za te Crveno-Bele boje koje nose!!!

na_distanci@yahoo.co.uk

pre 16 godina

Po koji put ocajna igra!!!Ovo se ne moze zvati Zvezda!Ako ste se vec umorili i oprostili od titule,ocekujemo da igrate protiv Partizana u kupu,kao i 5 aprila za swe Delije shirom Srbije,da ostavite srce na terenu ako ga imate!!!!!!

pedja

pre 16 godina

@dule grobar

Vidiš, dečko, postoji nešto što ti je očigledno promaklo, ili ti je teško da priznaš, a to je:
1. ni na jednom derbiju, kad je bio prazan jug, nismo vas prozivali, niti smo vam vređali igrače.
2. vi nas prozivate čak i kad igrate evropske utakmice.

Moje skromno mišljenje je da to čini jednu od razlika između SEVERA i juga, naravno u korist crveno bele armije. Daleko ste u svemu...

Vatafak

pre 16 godina

Sitne sicardzije. Zar bas morate sve da prodate, da usicarite neki dinar, pa vam igraju Andjelkovic, Raskovic, Basta i co.? Time sto se takvim "fudbalerima" ne da momentalni otkaz, gubi se ogroman novac, zbog nekog sitnisa koji se dobija njihovom prodajom. A trener...to je vec prica za sebe. Burzanovic ne igra, a decko je najbolji u Zvezdi. Jankovicu marssssss iz ovih stopa iz Zvezde. Bo te onaj ko te dovede. Zar je moguce da svi Zvezdasi vide da covek nema veze s mozgom a samo uprava ne? Zar je moguce da Jankosan uopste ne gleda fudbal? Amaterima je mesto za kaljenje i ucenje u Srpskoj Ligi a ne u Zvezdi. Stepanovica za trenera. ODMAH!!!

Vatafak

pre 16 godina

Vreme je da Jankovic ode. Jankovicu, idi smesta i uci trenerski zanat na drugom mestu. Sramota je da Zvezda ne moze imati boljeg trenera, jer se ovde ne radi vise o LS, vec o pobedi nad drugim timom slavne Mladosti iz velegrada Lucana. Mars bre neznalico. U susedstvu imamo Stepanovica, a mediokriteti eksperimentisu sa Jankosanom. Nije to Zvezda zasluzila. Cestitke Partiznu na osvojenoj tituli. Mnogo srece u Ligi Sampiona.

munez

pre 16 godina

samo da napomenem onom liku sto je gore vec 2 puta pisao o namestenim rezultatima ovog kola.. navodno zvezda prodala pa nesto kao napredak izjednacio itd itd... brate...PLAY OFF NE POSTOJI VISE AKO NISI ZNAO, OVE GODINE JE TROSISTEM...
ps: bolje bi ti islo plivanje :p

Dragisa

pre 16 godina

Dobra noc. Jedan komentar od trenutno JAKO pijanog Grobara. Ja bih bas voleo da je Zvezda jaka ko zemlja a da Partizan uzme titulu. Ovako vi ste ocajni, a mi smo ocajni + 4 boda! Gadi mi se ova nasa liga i ovaj nas fudbal. Kakvu bre tutulu da slavim na kraju prvenstva kad cak ni Zvezda nema kvalitet prosecnog Evropskog tima!? Sta znaci biti na kraju najbolji u OVAKVOJ LIGI? E komsije, kamo srece da se derbiji na prolece igraju u nekom od evropskih kupova a ne u trecoj fazi(!) 'fudbalskog' prvenstva Srbije! Nekad sam bio srecan kad Zvezda izgubi, danas mi to nista ne znaci. Nekada je titula znacila da je Zvezda jaka a Partizan jos jaci! Danas titula znaci da si samo najbolji od NAJGORIH U EVROPI! ....ga komsije, mnogo smo nisko pali. I vi, ali i mi! Aj uzdravlje!
GROBAR DO GROBA!

Aca

pre 16 godina

@Sta reci
Kakav bre play off o cemu pricas ti,to je bilo prosle godine a ove se igra po trokruznom sistemu,znaci jos samo 1 krug.A ovo ostalo sto si napisao se granici sa naucnom fantastikom pa cak i u nasoj raspaloj,namestenoj ligi
@Muzicki saradnik
Nema do kraja jos 12-13 tekmi nego TACNO 11,ni manje ni vise.12 timova znaci jos 11 tekmi do kraja :))

Visokoletac

pre 16 godina

Vi, mladi navijaci Zvezde - niste ni bili rodjeni kada je Zvezda gubila prvenstvo od poslednjeg na tabeli - Sabacke Macve - koja je ispadala iz ondasnje I lige - gde su carevali pored Zvezde, Partizana, Hajduka, Dinama, Sarajeva, Zelje, Vardara, Rijeke, OFK Beograda, Olimpije i ostalih.... Koji god "slab tim" toga vremena bije Zvezdu - ispada iz lige - to je bilo pravilo tada! Valjda lopta tada nije bila "toliko okrugla" kao danas, sta li!? Kao stari zvezdas, mogu da kazem da danas svi igraju fudbal - nema velicina...Valjda sam i jedan od najstarijih komentatora ovih prostora koji pamti bolje dane iz vremena Sekularca, B.Kostica, Mitica, Bobeka, Cebinca, Galica, V.Kovacevica, Belina,
Perusica, Zambate, Pusibrka, pa cak i Titina, Komjena, Vlaovica ("Vozdovacki") itd.... Kakav je to fudbal bio........

Matorac

pre 16 godina

"Samo da Velja nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +7
sve najbolje!
(MilancePancevo, 29. mart 2008 20:14"
Samo da Zeka nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +4
Sve najbolje!

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

@ dule grobar

Pa jeste, a vidis covek bi rekao da ste onda nesto i naucili na nasim greskama, ali neeee...to ti je Dule, ipak veci stepen kognitivnih procesa razmisljanja. " Namestili dve duple krune" ??? Hahahaha...mislim da ova zadnja recenica sve objasnjava !

Partizan Forever!

pre 16 godina

Ova Zvezda ni za sto godina nece uci u Ligu sampiona, budite toga svjesni. Partizan je za Zvezdu evropski klub po svemu od organizacije pa do selekcije igraca i fudbalske skole.A osim toga ljudi koji su upropastili nas fudbal su upravo Zvezdina skola kao Kosanovic, Djoric, Pantic(komentator) i ostala vesela druzina.

ŠEKI

pre 16 godina

Ma dokle više da nas maltretiraju i Zvezda i Partizan i Fss i Fsj 50godina nameštaju utakmice,kupuju titule,kradu pare od transfera,svi predsednici bogataši,a fudbal jad i beda u svakom pogledu.Koga više da slušamo čije lupetanje o izlasku iz mraka,o ozdravljenju,niko nema pojma samo ih zanima da otmu pare stave u svoj džep.Ma zabraniti svaki pristup javnosti svakom ko ima veze sa fudbalom pa u zatvor na goli otok...

VALJDA JA ZNAM

pre 16 godina

Ko to jos drzi ovog Jankovica na klupi? Zar je tragedija promeniti ovakvog trenera sada? Pokazao je da nije za taj posao uopste a kamoli da trenira Zvezdu. Mozda je njegova misija u stvari da unisti klub, a Burzanovic ce da bude kolateralna steta? Ko mu je kriv kad zna da igra? To me podseca na onaj sukob krajem 80-tih Blazevic-Prosinecki, samo Jankovic nikad nece postati Blazevic a Burzanovic ce sigurno dokazati da je odlican igrac. Da zasluzuje mesto u prvih 11 to je vec jasno svima osim TRENERCINI.

dule grobar

pre 16 godina

(Muzicki_saradnik, 29. mart 2008 19:56)

Care apsolutno si u pravu sa tim "ko se zadnji smeje najsladje se smeje", smejali ste se vi 2 prosle sezone kad grobari nisu ni dolazili na stadione, kad ste nas prozivali iako je jug bio prazan, kad ste osvojili 2 namestene duple krune.

HAHAHAHAHAHAHAHA
Jankosane ostani jankosane ostani!!!

Jeca

pre 16 godina

E,ne vredi ni da se hvatate za glavu...
Jes'da navijam za Zvezdu,ali danas ste bili...OCAJNI!
Ali ajde,bice bolje...
Napred Zvezda!:)

PartizanovacNR

pre 16 godina

E pa da su vam sudili Jovanetic ili Jeknic vi biste ili pobedili sa 5,6 razlike ili bi bio sviran penal,dva,ili tri...ali nema....................Ajmo suta u Cacak po tiulu...Partizane Volim te Srcem SVIM..PFC

sale kg

pre 16 godina

U dobru se ne ponesi , a u zlu ne ponizi. Ima nesto sto nas je kao navijace uvek razlikovalo od pogrebnika i rakara. Valjda ovako teski momenti i postoje da bi se razdvojili pravi navijaci od kvazi navijaca. Kada ovo pisem mislim na navijace zvezde jer groblje nikada nisam shvatao za ozbiljne navijace. Zato mislim da i sada trebamo pokazati svoju velicinu i ostati uz NASU ZVEZDU. Lako je biti ganci 91. u Bariju i Tokiju, kao sto je lako biti ganci posle svake pobede nad grobljem, kao i posle mnogih ali bas mnogih uspeha tokom nase uspesne istorije. U ovakvim momentima se dokazuje i pokazuje vernost voljenom klubu. ZAUVEK VERNI DELIJA iz KG-a!!!

Delija

pre 16 godina

Bruka.Zvezda igrala ko da je na treningu i slala sve neke mlake šuteve,Mladost se branila i čekala svoje šanse iz kontre koje je znala da iskoristi ipak su im pokazali kako se bori za svoj klub i dobro je da se u Srbiji igra dobar fudbal,a ovi manekeni neka snimaju reklame za njihove majice i izvode ulične magije na treninzima i to im neće pomoći.Vrati se Boško Jankoviću i Žigiću.

Delija JUG!

pre 16 godina

Čitam grobarske komentare i smejem se... "TITULA, titula, titula..." !
Je li vama ta reč zaista toliko znači? U svom ovom jadu i truleži u koje se pretvorio srpski fudbal?
Vi biste zaista da slavite, kao da ste osvojili Ligu šampiona? Da nije tužno bilo bi smešno.
Ma, kako god, u stvari, SMEŠNO je!

MilancePancevo

pre 16 godina

Ne bi bilo toliko skandalozno da ovo nije DRUGI TIM Mladosti,to ne pise u izvestaju (bas me zanima zasto)!?
Samo da Velja nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +7
sve najbolje!

Sale Zrenjanin

pre 16 godina

Mozda je i bolje da je nas Banat kiksnuo. Soldo zaista nije trener za prvu ligu. Svi u gradu pricaju da ce Vladimir Vermezovic da preuzme Banat. To bi bilo sjajno. Kazu da dovodi Klincarskog i nekog Djurica. To su treneri iz Beograda. Sigurno ce uneti zivosti. Imamo tim za Intertoto kup i bila bi greota ako se ne plasiramo.

stella rosa

pre 16 godina

Samo da pomenem
Salasov tim gazi u LS Juzne amerike,pobedili su prvaka Copa Sudamericna(kao Uefa cup) ARSENA S (ARG) sa 6-1 i prvi obezbedili plasman u eliminacionu rundu,ispred Fluminensea (BRA)

zauvek delija

pre 16 godina

Pogrebnici se raspisali. Kakvi li smo to kada nam se rakari smeju. Delije mislim da ne treba kriviti Jankovica generalno cela liga je truba jer zamislite tu ligu u kojoj su mrtvi grobari koje mi uvek deremo gde ih vidimo prvi na tabeli. Ali nije nam to neka uteha.

bane is RS

pre 16 godina

Stvarno ne znam ima li smisla više pratiti ovu i ovakvu Zvezdu.Prvo razbijemo pogrebnike 4:1 pa onda remiziramo sa banatom i mladošću.Gdje je tu logika?
Žalosno je što moramo čekati da grobari kiksnu ali...
Čačani,pokopajte sutra grobare!

Nino

pre 16 godina

Pa i red je da i partizan jednom u 10 godina osvoji titulu! Zvezda ne mora nista da osvaja u narednih 20 godina i opet ce imati vise titula od partizana!

banja vb

pre 16 godina

Kao i svakom navijacu Partizana,prirodno je da mi je drago zbog ovog rezultata Zvezde.Medjutim,daj Boze da sutra mi ne izgubimo sva tri boda u Cacku,PA da Zvezda sa ovim remijem pridje na 4 boda.Nisam siguran da mi Grobari imamo zbog cega da se hvalimo ovog proleca.

Jedino mi je drago zbog one izopacene i neprofesionalne ZVEZDINE PROPAGANDE na Galaksiji,zajedno sa pijandurama Jankovicem i Panticem.Idite ljudi u penziju.Vi degradirate novinarsku profesiju

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Topalovici, nemojte se previse radovati, ima jos 12-13 kola do kraja. Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje ! Ipak su Jokan i Rna vasi najveci asovi !!!

Milos

pre 16 godina

Koliko su jadni ovi grobarcici pa to je nezdravo. Ja misli da oni svi u dusi ustvari navijaju za Zvezdu, cim ih je vise na Zvezdinim vestima nego na patlidzanovim.

pfc

pre 16 godina

Šta je, crveni? Nervoza, frka, a?
Nego, šta reče Bunjevčević, kad će ta konferencija za medije? Nije u redu da se takvi asovi ne pozivaju u nacionalni tim...haha, smešni ste!

giga_moravac

pre 16 godina

GROBARI,MOZETE DA DAJETE TAKVE KOMENTARE KADA VI ODNESETE BOD SA MARAKANE,A NE NEKO DRUGI !!!
a da,onda vas ne bi ni bilo na forumu

Alex

pre 16 godina

Da li je moguce da mi sanjamo o Zvezdi u evropi a radujemo se jedva izvucenom remiju sa Mladosti iz Lucana!koliko vas zna gde su lucani???!! ja NE!Sve mi jerealniji fazon da ce Zvezda prezimeti u Evropi kada nastupi ledeno doba...

toma

pre 16 godina

ma sta vam je ljudi prvenstvo je namesteno, pa pre pocetka sezone pre kraja prosle sezone znalo se da ce partizan da osvoji titulu, isto kao sto je i zvezda prosle 2 i tako unazad od raspada sfrj. A pravi ljubitelji fudbala u zemlji treba vise da se pozabave ljudima koje vode fudbal u celini. sramota je kako propadaju sve vise i vise nasi klubovi. Ja volim zvezdu i navijam za nju al me groza kada ta ista zvezda osvoji neregularno prvenstvo, i isto tako mislim za partizan.

Aco

pre 16 godina

Koromanova izjava u novinama: "Djukic je pokazao da je Zvezdas jer nije ubacivao u igru Milovanovica i Ninkova da bi bili odmorni za Mladost!"

Vama ni Zidan ne bi pomogao, toliko ste slabi.

Zao mi sto Mladost ne da de jos jedan gol...

Dzon Deda

pre 16 godina

011

U pravu si,bolji su od djavola cak sta mislim da su u ili blizu ranga omiljene povrtarske kulture groblja-PETAH BUNDEVA.A mi?Mi smo draga braco zvezdaska u teskom kanalu,jadna je ta ekipa kojoj je jedini uspeh filovanje tikvica.Stvarno si moja Zvezdo ocajna ali YOU NEVER WALK ALONE dok ima dalabu kao mi.

antirakari

pre 16 godina

@ zoran 17:37

Pogrebnice i sve da si u pravu ali tu postoji jedan mali problem. Imamo vise i titula i pobeda u derbijima, a i u kupovima. Tako da nemas cime da se razmenjujes t.j. nemas sta da das jer ste svuda u minusu. Mozda za sto godina budete u nekom takmicenju u plusu. Pal mal mislite o tome.

pedja

pre 16 godina

Slažem se sa svima koji tvrde da je Janković najveći krivac, pod uslovom da je on taj ko sastavlja tim.
...i niko da objasni od ovih zastupnika Velike zavere protiv mladih partizana, kako to da ZVEZDA i sad namešta utakmice kad je celo rukovodstvo FSS crno belo...

@komentar 69, zoran
kad bi se zezali

Sta reci

pre 16 godina

# Ne mojte da se primate tekma je namestena!Mladosti su trebala 3 boda za siguran ulazxak u plej of,posto je smederevo vodilo do 92 to je znacilo da mladost mora da pobedi kada je napredak izjednacio u smederevu posle 2 min rezultat zvezda-mladost 2-2 sto je znacilo da im je dovoljan i bod za plej of . . .Sve je ocigledno!

SALE KG

pre 16 godina

Bem ti klub kada su nam sigurne pobede samo protiv groblja t.j. devojcica iz humske ulice. Ali lepo napisa jedan pre mene dok ima na dalabu ti zvezdo nikad neces biti sama. VOLIM ZVEZDU I SAMO ZVEZDU.

+381

pre 16 godina

Zvezda se borila časno, do zadnjeg atoma snage, ali protiv favorizovane Mladosti nije moglo bolje! Bravo crveno beli, tako se bori za voljeni klub!

delija pg

pre 16 godina

Pa nemogu da vjerujem da burzanovic nije u startnoj postavi za crnogorsku reprezentaciju uvjek je u prvom timu i odigra vrhunski(zadnju dao norvezanima gol i odigrao za 10) i izjavio je da je nezadovoljan statusom u zvezdi i da na kraju sezone napusta zvezdu jer su zaintresovani desetak inostranih klubova za njega, igra basta a ne reprezentativac ninkov , anjelkovic a ne reprezentativac poljske bronovicki...NEVJEROVATNO

nenad WSC

pre 16 godina

Nije bio penal za zlezdu,mora da je neka greska.Suspendovati sudiju!!!1
Ogrejace,obasjace,sunce iznad humske ulice za pobede za miran san za titule za partizan!!!

Mr.X

pre 16 godina

Nije ovde u pitanju samo trener,ovde je sve u pitanju,igrači,rukovodstvo,uprava,osoblje na stadionu,celokupna infrastruktura!Sve bre treba menjati!

Маркела

pre 16 godina

Штета што је Ђукић отишао из Украјине за Валенсију, да је био на Маракани вјероватно би га потенцијални репрезентативци из ЦЗ редова увјерили у његове селекторске заблуде

srbin

pre 16 godina

Sad je stvarno dosta!!! Crvena Zvezda na Marakani ne sme da gubi bodove ni od Partizana a kamoli od neke tamo Mladosti iz nekih tamo Lucana. Treba jednom za svagda objasniti fudbalerima koji imaju tu cast da igraju za Crvenu Zvezdu da je to NEDOPUSTIVO, JEDNOSTAVNO NE SME DA SE DOGODI.

Goxy

pre 16 godina

Alo dovedite Mihajlovica na klupu ovaj Jankovic nema blage veze .Pa da vidimo onda ko ce da se zeza po terenu kad budu lereli samari!!

nane

pre 16 godina

mislim da je red da umesto sina Bobija Jankovica sansu dobije i mali od Milojka,ako postoji neko galakticno drugarstvo!Hahahahahahahahahahahahahahah!Iz Cacka napad na LS

KS Open

pre 16 godina

Solidan rezultat u gostima s obzirom da smo gubili do poslednjeg minuta. Kuci moramo igrati na pobedu. Napred Napredak! Napred Krusevac! www.krusevacopen.net

Marko_Delija

pre 16 godina

Jedna stvar mi nikada nece biti jasna, evo citam ove komentare i nemogu da verujem jer vidim da je vise komentara komsija grobara,ja bih im porucio:"Gledajte vi vase dvoriste i pustite Zvezdu i IZLECITE SE vise od kompleksa KOJI IMATE"

sas

pre 16 godina

Ne mojte da se primate tekma je namestena!Mladosti su trebala 3 boda za siguran ulazxak u plej of,posto je smederevo vodilo do 92 to je znacilo da mladost mora da pobedi kada je napredak izjednacio u smederevu posle 2 min rezultat zvezda-mladost 2-2 sto je znacilo da im je dovoljan i bod za plej of . . .Sve je ocigledno!

marko

pre 16 godina

Stvarno mio je viose muka od ove zvezde.Uvek sam se nadao bice bolje,mislio nisu tako losi-ali sam se prevario-OCAJNI SU!!!!
MARS SVI IZ ZVEZDE!!!

da_ne

pre 16 godina

Napolje Miskovic sa Jestrogolom, Spasojevici i skorojevici, plava princeza (Basta), Rasknjino, Milijas i Andjelko. Dovedite Muslina da napravi tim.

Lazar

pre 16 godina

Ma ja sam oduvek znao da je Mladost GIGANT,da je Mladost puna skrivenih talenata koji bi uskoro mogli igrati i u lgi sampiona jednu od vodecih uloga,CELZI,REAL

PFC

pre 16 godina

misli Zvedini graca su vec bile na utakmici sezone, tj derby sa Partizanom, ha ha ha
mi smo vam najveci protivnik zadnjih 10 godina, protiv nas zapnete kao protiv MU
mada mi jesmo, za razliku od vas, u toj kategoriji

Mirko

pre 16 godina

Uopste me ne interesuje kako ce Partizan da igra sutra u Cacku.Mene interesuje kada ce neko ovom smesnom treneru da postavi pitanje da li namerava da podnese ostavku.Kada ce smesni novinari na konferenciji za stampu da mu postve to pitanje ako on ima tako debeo obraz da ni ne pomislja na to i prica nam price za malu decu.Kada ce navijaci(tipa Savije i njemu slicnim)da sa tribine traze njegovu ostavku.Kada je mogao da se hvali kako je oterao jednog od retkih gospodina u nasem fudbalu(Bajevica)iako smo tada bili ispred Partizana na tabeli neka sada "otera"i Jankovica.Ja Zvezdu volim kao svoju porodicu,kao Srbiju,Kao SPC ali necu da dozvolim da me neko pravi budalom.Dragi moji navijaci,ljubav prema klubu se moze pokazati i ne odlaskom na utakmice.Ako Marakana na sledecoj utakmici bude prazna valjda ce se neko u klubu zapitati zasto je to tako.Nije problem da ja gledam Zvezdu i u drugoj ligi i u srpskoj ligi.Problem je sto necu da dozvolim da me neko pravi budalom kao sto je to sada slucaj.

gilius

pre 16 godina

A koliko je Lucanaca bilo iskljuceno? Koliko je golova ponisteno Mladosti? Da nije sudio Jovanetic mozda?Koliko je trajala nadoknada vremena, 10 ili 20 minuta?

kosarkas

pre 16 godina

Nema penala za zvezdu...
nema crveni karton za goste...
nema Jeknica da svira sve za 5000 evra...
nema ni pobede...

Eto toliko je jaka zvezda...

cici

pre 16 godina

E gledao sam celo drugo poluvreme onu emisiju na SOS-u, valjda se maratonac zove gde prate uzivo rezultate i tema je bila tada trenutni rezultat ,,ZVEZDA-MLADOST 1-2`` i sad sam ocekivao razne komentare zvezdasa, a ono oni pisu o `91-oj i o tome kako imaju vise titula, e stvarno ne mogu da verujem i posle ce oni nama kao da smo kompleksasi, ccc....
PS. Nadam se da ce Napredak da ostane u prvoj ligi, najvise zbog publike koja je to zasluzila, a igraci nisu to ni malo zasluzili.

burza car

pre 16 godina

Mislim da je sada jasno da Burzanovic mora da igra, a raskovica, barkosa i ostale glumce napolje!!!
SAMO NAPRED ZVEZDO...DUPLA KRUNA!!!

Marko_Delija

pre 16 godina

Problem je poceo jos od Boska Djurovskog koji je katastrofalno, neprofesionalno odradio pripreme i ovu sezonu jednostavno treba zaboraviti!Nazalost

riley

pre 16 godina

Mladost je došla bez 5 igrača iz prve postave a još 4 standardna igrača bili su na klupi (čistili kartone). Lučanci su igrali sa bukvalno drugim timom (mnogi igrači prvi put u startnih 11). Igralo se na Marakani, po sjajnom vremenu ali uz sve to Zvezda se bukvalno spasila poraza. Burza smanji bruku (ipak nije velika bruka nego samo mala sramota).

Kico

pre 16 godina

Fudbalski klub C.Zvezda obaveštava da je treneru A.Jankoviću istekao pripravnički staž.
Zainteresovani za ovo mesto ne smeju imati prethodno iskustvo,neki uspeh nipošto,treba samo da izgledate pametno.Znaci ništa ne brinite,treba da vam odelo lepo stoji a mi ćemo regulisati da vas novinari proglase novim čudom od trenera,Murinjom i sl....
Trebao bi nam i koji fudbaler,može dobar tehičar,može mašinski,hemijski....nipošto fudbalski.
Takođe Vas šaljemo na besplatan kurs OBEĆANJA gde će te kao trener naučiti kako da godinu dana ložite široke narodne mase kako će već sledeću utakmicu biti bolje.
Na radnom mestu ne smete da postavljate puno pitanja kao na primer: Zašto moram da stavim u tim Raškovića? i sl....... al dobro,sve će Vam to biti naknadno objašnjeno....
Što se tiče tima nema problema,na raspolaganju Vam je najbolji napadač Milanko,golman koji je već primio gol sa centra,imate i najlepšu plavušu u prvenstvu a i čoveka kojeg su u prošlom veku zvali Jestrogol.
Daćemo Vam i imena 3 igrača na koje smete da vičete da izgledate strožije.

hm

pre 16 godina

A crveni karton za golmana crvene zvezde?
Jel se igracima crvene zvezde uopste sme pokazati crveni karton,ili je to po pravilima uvek objektivnog fudbalskog saveza Srbije zabranjeno?!?!?

Raša

pre 16 godina

Od kako je Pixi rasprodao timove fudbalera CZ, praktično sve što je iole vredelo, CZ dugo vremena neće biti iole ozbiljniji klub ni u našoj a kamoli evropskoj konkurenciji. Pre mi se čini da će totalno da krahira.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Burza kralju!!!Jankosane izvlaci te tvoja omiljena zrtva za grijanje klupe!Da stvar bude gora,Burzanovic vjerovatno nebi ni dobio sansu da se debeli Jestrogol nije povrijedio...Jbg nismo imali srece,veliki broj prilika koje nisu iskoristili prije svih Trickovski i Barkos,kojima se nikako neda da daju gol.Bili smo i bez najboljeg igraca Kastilja.Sve je jasnije da mnogim igracima nije mjesto u Zvezdi,kao sto su Basta(zivim za dan kad mu vidim ledja),Tutora,Andjelkovic(opet ne igra Brono,a noj skrivio penal i uputio x pogresnih centarsuteva)i nas dragi Raskovic.Znaci vrijeme je da Burzanovic igra u prvi tim.Nadam se da ce Borac,trenutno po formi najbolja ekipa u Srbiji,makar uzeti bod protiv Partizana.A onda uobicajno cepanje grobara u derbiju...I da,ocekujem sad grobare sa svojom pricom o namjestanju,bez obzira sto su Lucani imali penal...

Miki

pre 16 godina

Ma opet sudije. Nijedan penal nije svirao. čak se drznuo da svira za mladost penal !!!!!
A tek što je samo 8 minuta produžio utakmicu ?!
Taj više neće suditi na prvoligaškoj sceni!
Ne može to tako !
Pa ZVEZDA JE TOO BREE !!!!

Dobar je Dzontra...

pre 16 godina

Tupavi Andjelko, ko ga stavi na beka? Nikad odbranu nije znao da igra, gori je odbrambeni i od Baste, napad tu i tamo, neki centarsut i zavrsi gde treba. Sve u svemu ako partizan dobije sutra tesko ce se to stici...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

E sad Jokane gledaj da uprskas ovu sansu sutra!!!
Jedino ako si nekom magijom nasim balerinama skinuo kompleks derbija pa da stavim keca za nedelju dana mada sumnjam...
Ma bitno je da nam je reprezentacija vrh

Marios

pre 16 godina

Ovaj remi je zato sto je uprava Crvene Zvezda ne razmislja i umesto da odloze utakmicu kao sto je uradio Partizan za nedelju oni igraju sad kad je pola tima umorno a Kastiljo nije mogao da igra zbog reprezentativnih obaveza.I onda jos maler povreda Jestrovica u prvom poluvremenu...

Jedino ne razumem sto je usao Barkos umesto da uvede Burzanovica tad uveo ga je kasno.Ova utakmica je trebala da bude dobijena tesko ce Zvezda sad do titule ali nada ostaje da Borac moze da pobede da barem smanjimo razliku za bod.

Ja se slazem sa izjavom Smiljanica kad je rekao da titula treba da se odlucuje u derbijima i da ne samo nase nego sva prvenstva u fudbalu bi trebala da imaju play-off kao kosarka da bi zaista najbolji osvajao titule,a ne onaj tim koji ima dovoljan fond igraca da ne kiksira protiv malih ekipa.Zvezda ce najverovantije da pobedi Partizan u naredne dve utakmice ali titula ako Partizan sutra pobedi se cini daleko .

Burzanovica od sledece utakmice u prvu postavu!!!

sensei

pre 16 godina

Sutra je dan D
Ako pobjedimo prvenstvo je gotovo
Zato oprezno,bez opustanja,i pobjedicemo.
Imam neki osjecaj da cemo odigrati najbolju tekmu ove godine,i da cemo pobjediti sa 2-3 razlike.
Taman da im vratimo za remi u Humskoj.

Taka

pre 16 godina

SRAMOTA !!! Sram vas bilo. Dokle više mislite da blatite ime Zvezde. Skinite dresove i idite svi, i uprava i igrači. Delje vas ko stigne i kad stigne. Dokle ćete kidati živce miliona navijača. Nemam reči kakva je ovo bruka, celo ovo prvenstvo. I šta vam vredi što dobijate partizana kad sve upropastite koliko već na sledećoj utakmici. Pogledajte jedni druge u oči i priznajte da niste dostojni grba kojeg nosite na grudima. Idite u partizan, možda ste dovoljno dobri da igrate tamo, nama više ovakvi jadni ne trebate. A uprava je posebna priča, gomila lopova i nesposobnjakovića. Totalna katastrofa.

GROBAR NIS

pre 16 godina

Ljudi moji,da li je ovo moguce?!pa zar nije bilo da je titula vasa,da je i kup,da smo mi premali za vas!Smesni ste,ali STVARNO!!!TITULA je nasaa sigurno i KUP!tako da vam predlazem da pokusate SLEDECE SEZONE!!!Titula titula,slavice se titula...VOLIM PARTIZAN!!

tale

pre 16 godina

Kakva je trenutno struktura ljudi i igraca u Zvezdi cudi me da su uspeli i do sada da se provlace ali bez krupnih promena u igrackom kadru ne mogu da ocekuju bolje rezultate.Basta,Jestrovic i ostali manekeni dovidjenja!!!

antirakari

pre 16 godina

Ljudi ne valja nam pos`o!!! Zvezda mi je sve ali ako pogrebnici sutra ne izgube mislim da je titula sanak pusti. VOLIM ZVEZDU I UVEK UZ ZVEZDU I KAD DOBIJA I KADA GUBI.

lažni tener Aleksandar Janković

pre 16 godina

Ja i dalje ne mogu da garantujem mesto u timu Molini i Salasu i zato mislim da je odlično što smo ih prodali za dve tepsije ribe

Pera Detlic

pre 16 godina

Hmm...da vidimo, ovako:
14. minut i 0:1. Prvi udarac ka golu Ranđelovića je završio u golu. Prtenjak je snažno šutnuo sa oko 30 metara i lopta je ušla u gol tik uz stativu. RANDJELOVIC =PENZIJA

36. minut i prva izmena u Crvenoj zvezdi, Jestrovića menja Barkos. JESTROVIC =PENZIJA

47. minut i 1:2. Kontranapad za Mladost, Useni ulazi u kazneni prostor i Anđelković ga ruši i dobija žuti karton. Prtenjak je siguran sa bele tačke i postiže svoj drugi pogodak na meču. ANDJELKOVIC =RUPA, ne razumem sta ce taj u prvoj postavi pored Bronovickog.

55. minut i druga izmena u Crvenoj zvezdi, Burzanović menja Blažića. PO KOM KRITERIJUMU BLAZIC IMA PREDNOST U ODNOSU NA BURZANOVICA?

57. minut, Burzanović je već u prvoj prilici, šutira sa leve strane, ali lopta prolazi pored gola. NE TAKO BURZA, nemoj odmah da das gol, ispasce da nam je trener nesposoban.

U 77. minutu Ninkov menja Bastu na desnom boku. PRI
REZULTATU 1:2 ZA MLADOST, nas trener uvodi 'svezeg' DEFANZIVCA? PLAVA PRINCEZA nije sposobna da odigra 90.minuta....Al' zato MORA da bude u prvoj postavi.

86. GOL, 2:2. Burzanović prima loptu u kaznenom prostoru, odlično se snalazi između dva igrača Mladosti i šutira ispod Mišića. JAO BURZA, sad opet neces biti starter, ne smes ti da dajes golove...

Svaki dalji komentar je suvisan.

Aco

pre 16 godina

Evropska Zvezda, leprsava igra, Koroman, Jestrovic...

Gde su sada ti miseve? Pre pocetka drugog dela prvenstva znalo se da Zvezda nema sanse za titulu a to je pokazala rezultatom protiv Mladosti!

Partizan novi SAMPION!!!

kosarkas

pre 16 godina

Nema penala za zvezdu...
nema crveni karton za goste...
nema Jeknica da svira sve za 5000 evra...
nema ni pobede...

Eto toliko je jaka zvezda...

Kico

pre 16 godina

Fudbalski klub C.Zvezda obaveštava da je treneru A.Jankoviću istekao pripravnički staž.
Zainteresovani za ovo mesto ne smeju imati prethodno iskustvo,neki uspeh nipošto,treba samo da izgledate pametno.Znaci ništa ne brinite,treba da vam odelo lepo stoji a mi ćemo regulisati da vas novinari proglase novim čudom od trenera,Murinjom i sl....
Trebao bi nam i koji fudbaler,može dobar tehičar,može mašinski,hemijski....nipošto fudbalski.
Takođe Vas šaljemo na besplatan kurs OBEĆANJA gde će te kao trener naučiti kako da godinu dana ložite široke narodne mase kako će već sledeću utakmicu biti bolje.
Na radnom mestu ne smete da postavljate puno pitanja kao na primer: Zašto moram da stavim u tim Raškovića? i sl....... al dobro,sve će Vam to biti naknadno objašnjeno....
Što se tiče tima nema problema,na raspolaganju Vam je najbolji napadač Milanko,golman koji je već primio gol sa centra,imate i najlepšu plavušu u prvenstvu a i čoveka kojeg su u prošlom veku zvali Jestrogol.
Daćemo Vam i imena 3 igrača na koje smete da vičete da izgledate strožije.

Miki

pre 16 godina

Ma opet sudije. Nijedan penal nije svirao. čak se drznuo da svira za mladost penal !!!!!
A tek što je samo 8 minuta produžio utakmicu ?!
Taj više neće suditi na prvoligaškoj sceni!
Ne može to tako !
Pa ZVEZDA JE TOO BREE !!!!

Pera Detlic

pre 16 godina

Hmm...da vidimo, ovako:
14. minut i 0:1. Prvi udarac ka golu Ranđelovića je završio u golu. Prtenjak je snažno šutnuo sa oko 30 metara i lopta je ušla u gol tik uz stativu. RANDJELOVIC =PENZIJA

36. minut i prva izmena u Crvenoj zvezdi, Jestrovića menja Barkos. JESTROVIC =PENZIJA

47. minut i 1:2. Kontranapad za Mladost, Useni ulazi u kazneni prostor i Anđelković ga ruši i dobija žuti karton. Prtenjak je siguran sa bele tačke i postiže svoj drugi pogodak na meču. ANDJELKOVIC =RUPA, ne razumem sta ce taj u prvoj postavi pored Bronovickog.

55. minut i druga izmena u Crvenoj zvezdi, Burzanović menja Blažića. PO KOM KRITERIJUMU BLAZIC IMA PREDNOST U ODNOSU NA BURZANOVICA?

57. minut, Burzanović je već u prvoj prilici, šutira sa leve strane, ali lopta prolazi pored gola. NE TAKO BURZA, nemoj odmah da das gol, ispasce da nam je trener nesposoban.

U 77. minutu Ninkov menja Bastu na desnom boku. PRI
REZULTATU 1:2 ZA MLADOST, nas trener uvodi 'svezeg' DEFANZIVCA? PLAVA PRINCEZA nije sposobna da odigra 90.minuta....Al' zato MORA da bude u prvoj postavi.

86. GOL, 2:2. Burzanović prima loptu u kaznenom prostoru, odlično se snalazi između dva igrača Mladosti i šutira ispod Mišića. JAO BURZA, sad opet neces biti starter, ne smes ti da dajes golove...

Svaki dalji komentar je suvisan.

PFC

pre 16 godina

misli Zvedini graca su vec bile na utakmici sezone, tj derby sa Partizanom, ha ha ha
mi smo vam najveci protivnik zadnjih 10 godina, protiv nas zapnete kao protiv MU
mada mi jesmo, za razliku od vas, u toj kategoriji

GROBAR NIS

pre 16 godina

Ljudi moji,da li je ovo moguce?!pa zar nije bilo da je titula vasa,da je i kup,da smo mi premali za vas!Smesni ste,ali STVARNO!!!TITULA je nasaa sigurno i KUP!tako da vam predlazem da pokusate SLEDECE SEZONE!!!Titula titula,slavice se titula...VOLIM PARTIZAN!!

Lazar

pre 16 godina

Ma ja sam oduvek znao da je Mladost GIGANT,da je Mladost puna skrivenih talenata koji bi uskoro mogli igrati i u lgi sampiona jednu od vodecih uloga,CELZI,REAL

lažni tener Aleksandar Janković

pre 16 godina

Ja i dalje ne mogu da garantujem mesto u timu Molini i Salasu i zato mislim da je odlično što smo ih prodali za dve tepsije ribe

gilius

pre 16 godina

A koliko je Lucanaca bilo iskljuceno? Koliko je golova ponisteno Mladosti? Da nije sudio Jovanetic mozda?Koliko je trajala nadoknada vremena, 10 ili 20 minuta?

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

E sad Jokane gledaj da uprskas ovu sansu sutra!!!
Jedino ako si nekom magijom nasim balerinama skinuo kompleks derbija pa da stavim keca za nedelju dana mada sumnjam...
Ma bitno je da nam je reprezentacija vrh

hm

pre 16 godina

A crveni karton za golmana crvene zvezde?
Jel se igracima crvene zvezde uopste sme pokazati crveni karton,ili je to po pravilima uvek objektivnog fudbalskog saveza Srbije zabranjeno?!?!?

cici

pre 16 godina

E gledao sam celo drugo poluvreme onu emisiju na SOS-u, valjda se maratonac zove gde prate uzivo rezultate i tema je bila tada trenutni rezultat ,,ZVEZDA-MLADOST 1-2`` i sad sam ocekivao razne komentare zvezdasa, a ono oni pisu o `91-oj i o tome kako imaju vise titula, e stvarno ne mogu da verujem i posle ce oni nama kao da smo kompleksasi, ccc....
PS. Nadam se da ce Napredak da ostane u prvoj ligi, najvise zbog publike koja je to zasluzila, a igraci nisu to ni malo zasluzili.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Burza kralju!!!Jankosane izvlaci te tvoja omiljena zrtva za grijanje klupe!Da stvar bude gora,Burzanovic vjerovatno nebi ni dobio sansu da se debeli Jestrogol nije povrijedio...Jbg nismo imali srece,veliki broj prilika koje nisu iskoristili prije svih Trickovski i Barkos,kojima se nikako neda da daju gol.Bili smo i bez najboljeg igraca Kastilja.Sve je jasnije da mnogim igracima nije mjesto u Zvezdi,kao sto su Basta(zivim za dan kad mu vidim ledja),Tutora,Andjelkovic(opet ne igra Brono,a noj skrivio penal i uputio x pogresnih centarsuteva)i nas dragi Raskovic.Znaci vrijeme je da Burzanovic igra u prvi tim.Nadam se da ce Borac,trenutno po formi najbolja ekipa u Srbiji,makar uzeti bod protiv Partizana.A onda uobicajno cepanje grobara u derbiju...I da,ocekujem sad grobare sa svojom pricom o namjestanju,bez obzira sto su Lucani imali penal...

riley

pre 16 godina

Mladost je došla bez 5 igrača iz prve postave a još 4 standardna igrača bili su na klupi (čistili kartone). Lučanci su igrali sa bukvalno drugim timom (mnogi igrači prvi put u startnih 11). Igralo se na Marakani, po sjajnom vremenu ali uz sve to Zvezda se bukvalno spasila poraza. Burza smanji bruku (ipak nije velika bruka nego samo mala sramota).

sensei

pre 16 godina

Sutra je dan D
Ako pobjedimo prvenstvo je gotovo
Zato oprezno,bez opustanja,i pobjedicemo.
Imam neki osjecaj da cemo odigrati najbolju tekmu ove godine,i da cemo pobjediti sa 2-3 razlike.
Taman da im vratimo za remi u Humskoj.

Маркела

pre 16 godina

Штета што је Ђукић отишао из Украјине за Валенсију, да је био на Маракани вјероватно би га потенцијални репрезентативци из ЦЗ редова увјерили у његове селекторске заблуде

nane

pre 16 godina

mislim da je red da umesto sina Bobija Jankovica sansu dobije i mali od Milojka,ako postoji neko galakticno drugarstvo!Hahahahahahahahahahahahahahah!Iz Cacka napad na LS

Aco

pre 16 godina

Evropska Zvezda, leprsava igra, Koroman, Jestrovic...

Gde su sada ti miseve? Pre pocetka drugog dela prvenstva znalo se da Zvezda nema sanse za titulu a to je pokazala rezultatom protiv Mladosti!

Partizan novi SAMPION!!!

+381

pre 16 godina

Zvezda se borila časno, do zadnjeg atoma snage, ali protiv favorizovane Mladosti nije moglo bolje! Bravo crveno beli, tako se bori za voljeni klub!

Aco

pre 16 godina

Koromanova izjava u novinama: "Djukic je pokazao da je Zvezdas jer nije ubacivao u igru Milovanovica i Ninkova da bi bili odmorni za Mladost!"

Vama ni Zidan ne bi pomogao, toliko ste slabi.

Zao mi sto Mladost ne da de jos jedan gol...

Mirko

pre 16 godina

Uopste me ne interesuje kako ce Partizan da igra sutra u Cacku.Mene interesuje kada ce neko ovom smesnom treneru da postavi pitanje da li namerava da podnese ostavku.Kada ce smesni novinari na konferenciji za stampu da mu postve to pitanje ako on ima tako debeo obraz da ni ne pomislja na to i prica nam price za malu decu.Kada ce navijaci(tipa Savije i njemu slicnim)da sa tribine traze njegovu ostavku.Kada je mogao da se hvali kako je oterao jednog od retkih gospodina u nasem fudbalu(Bajevica)iako smo tada bili ispred Partizana na tabeli neka sada "otera"i Jankovica.Ja Zvezdu volim kao svoju porodicu,kao Srbiju,Kao SPC ali necu da dozvolim da me neko pravi budalom.Dragi moji navijaci,ljubav prema klubu se moze pokazati i ne odlaskom na utakmice.Ako Marakana na sledecoj utakmici bude prazna valjda ce se neko u klubu zapitati zasto je to tako.Nije problem da ja gledam Zvezdu i u drugoj ligi i u srpskoj ligi.Problem je sto necu da dozvolim da me neko pravi budalom kao sto je to sada slucaj.

Alex

pre 16 godina

Da li je moguce da mi sanjamo o Zvezdi u evropi a radujemo se jedva izvucenom remiju sa Mladosti iz Lucana!koliko vas zna gde su lucani???!! ja NE!Sve mi jerealniji fazon da ce Zvezda prezimeti u Evropi kada nastupi ledeno doba...

banja vb

pre 16 godina

Kao i svakom navijacu Partizana,prirodno je da mi je drago zbog ovog rezultata Zvezde.Medjutim,daj Boze da sutra mi ne izgubimo sva tri boda u Cacku,PA da Zvezda sa ovim remijem pridje na 4 boda.Nisam siguran da mi Grobari imamo zbog cega da se hvalimo ovog proleca.

Jedino mi je drago zbog one izopacene i neprofesionalne ZVEZDINE PROPAGANDE na Galaksiji,zajedno sa pijandurama Jankovicem i Panticem.Idite ljudi u penziju.Vi degradirate novinarsku profesiju

da_ne

pre 16 godina

Napolje Miskovic sa Jestrogolom, Spasojevici i skorojevici, plava princeza (Basta), Rasknjino, Milijas i Andjelko. Dovedite Muslina da napravi tim.

Marios

pre 16 godina

Ovaj remi je zato sto je uprava Crvene Zvezda ne razmislja i umesto da odloze utakmicu kao sto je uradio Partizan za nedelju oni igraju sad kad je pola tima umorno a Kastiljo nije mogao da igra zbog reprezentativnih obaveza.I onda jos maler povreda Jestrovica u prvom poluvremenu...

Jedino ne razumem sto je usao Barkos umesto da uvede Burzanovica tad uveo ga je kasno.Ova utakmica je trebala da bude dobijena tesko ce Zvezda sad do titule ali nada ostaje da Borac moze da pobede da barem smanjimo razliku za bod.

Ja se slazem sa izjavom Smiljanica kad je rekao da titula treba da se odlucuje u derbijima i da ne samo nase nego sva prvenstva u fudbalu bi trebala da imaju play-off kao kosarka da bi zaista najbolji osvajao titule,a ne onaj tim koji ima dovoljan fond igraca da ne kiksira protiv malih ekipa.Zvezda ce najverovantije da pobedi Partizan u naredne dve utakmice ali titula ako Partizan sutra pobedi se cini daleko .

Burzanovica od sledece utakmice u prvu postavu!!!

nenad WSC

pre 16 godina

Nije bio penal za zlezdu,mora da je neka greska.Suspendovati sudiju!!!1
Ogrejace,obasjace,sunce iznad humske ulice za pobede za miran san za titule za partizan!!!

Taka

pre 16 godina

SRAMOTA !!! Sram vas bilo. Dokle više mislite da blatite ime Zvezde. Skinite dresove i idite svi, i uprava i igrači. Delje vas ko stigne i kad stigne. Dokle ćete kidati živce miliona navijača. Nemam reči kakva je ovo bruka, celo ovo prvenstvo. I šta vam vredi što dobijate partizana kad sve upropastite koliko već na sledećoj utakmici. Pogledajte jedni druge u oči i priznajte da niste dostojni grba kojeg nosite na grudima. Idite u partizan, možda ste dovoljno dobri da igrate tamo, nama više ovakvi jadni ne trebate. A uprava je posebna priča, gomila lopova i nesposobnjakovića. Totalna katastrofa.

giga_moravac

pre 16 godina

GROBARI,MOZETE DA DAJETE TAKVE KOMENTARE KADA VI ODNESETE BOD SA MARAKANE,A NE NEKO DRUGI !!!
a da,onda vas ne bi ni bilo na forumu

PartizanovacNR

pre 16 godina

E pa da su vam sudili Jovanetic ili Jeknic vi biste ili pobedili sa 5,6 razlike ili bi bio sviran penal,dva,ili tri...ali nema....................Ajmo suta u Cacak po tiulu...Partizane Volim te Srcem SVIM..PFC

dule grobar

pre 16 godina

(Muzicki_saradnik, 29. mart 2008 19:56)

Care apsolutno si u pravu sa tim "ko se zadnji smeje najsladje se smeje", smejali ste se vi 2 prosle sezone kad grobari nisu ni dolazili na stadione, kad ste nas prozivali iako je jug bio prazan, kad ste osvojili 2 namestene duple krune.

HAHAHAHAHAHAHAHA
Jankosane ostani jankosane ostani!!!

tale

pre 16 godina

Kakva je trenutno struktura ljudi i igraca u Zvezdi cudi me da su uspeli i do sada da se provlace ali bez krupnih promena u igrackom kadru ne mogu da ocekuju bolje rezultate.Basta,Jestrovic i ostali manekeni dovidjenja!!!

delija pg

pre 16 godina

Pa nemogu da vjerujem da burzanovic nije u startnoj postavi za crnogorsku reprezentaciju uvjek je u prvom timu i odigra vrhunski(zadnju dao norvezanima gol i odigrao za 10) i izjavio je da je nezadovoljan statusom u zvezdi i da na kraju sezone napusta zvezdu jer su zaintresovani desetak inostranih klubova za njega, igra basta a ne reprezentativac ninkov , anjelkovic a ne reprezentativac poljske bronovicki...NEVJEROVATNO

Mr.X

pre 16 godina

Nije ovde u pitanju samo trener,ovde je sve u pitanju,igrači,rukovodstvo,uprava,osoblje na stadionu,celokupna infrastruktura!Sve bre treba menjati!

sas

pre 16 godina

Ne mojte da se primate tekma je namestena!Mladosti su trebala 3 boda za siguran ulazxak u plej of,posto je smederevo vodilo do 92 to je znacilo da mladost mora da pobedi kada je napredak izjednacio u smederevu posle 2 min rezultat zvezda-mladost 2-2 sto je znacilo da im je dovoljan i bod za plej of . . .Sve je ocigledno!

srbin

pre 16 godina

Sad je stvarno dosta!!! Crvena Zvezda na Marakani ne sme da gubi bodove ni od Partizana a kamoli od neke tamo Mladosti iz nekih tamo Lucana. Treba jednom za svagda objasniti fudbalerima koji imaju tu cast da igraju za Crvenu Zvezdu da je to NEDOPUSTIVO, JEDNOSTAVNO NE SME DA SE DOGODI.

MilancePancevo

pre 16 godina

Ne bi bilo toliko skandalozno da ovo nije DRUGI TIM Mladosti,to ne pise u izvestaju (bas me zanima zasto)!?
Samo da Velja nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +7
sve najbolje!

Dragisa

pre 16 godina

Dobra noc. Jedan komentar od trenutno JAKO pijanog Grobara. Ja bih bas voleo da je Zvezda jaka ko zemlja a da Partizan uzme titulu. Ovako vi ste ocajni, a mi smo ocajni + 4 boda! Gadi mi se ova nasa liga i ovaj nas fudbal. Kakvu bre tutulu da slavim na kraju prvenstva kad cak ni Zvezda nema kvalitet prosecnog Evropskog tima!? Sta znaci biti na kraju najbolji u OVAKVOJ LIGI? E komsije, kamo srece da se derbiji na prolece igraju u nekom od evropskih kupova a ne u trecoj fazi(!) 'fudbalskog' prvenstva Srbije! Nekad sam bio srecan kad Zvezda izgubi, danas mi to nista ne znaci. Nekada je titula znacila da je Zvezda jaka a Partizan jos jaci! Danas titula znaci da si samo najbolji od NAJGORIH U EVROPI! ....ga komsije, mnogo smo nisko pali. I vi, ali i mi! Aj uzdravlje!
GROBAR DO GROBA!

Raša

pre 16 godina

Od kako je Pixi rasprodao timove fudbalera CZ, praktično sve što je iole vredelo, CZ dugo vremena neće biti iole ozbiljniji klub ni u našoj a kamoli evropskoj konkurenciji. Pre mi se čini da će totalno da krahira.

Dobar je Dzontra...

pre 16 godina

Tupavi Andjelko, ko ga stavi na beka? Nikad odbranu nije znao da igra, gori je odbrambeni i od Baste, napad tu i tamo, neki centarsut i zavrsi gde treba. Sve u svemu ako partizan dobije sutra tesko ce se to stici...

antirakari

pre 16 godina

Ljudi ne valja nam pos`o!!! Zvezda mi je sve ali ako pogrebnici sutra ne izgube mislim da je titula sanak pusti. VOLIM ZVEZDU I UVEK UZ ZVEZDU I KAD DOBIJA I KADA GUBI.

sale kg

pre 16 godina

U dobru se ne ponesi , a u zlu ne ponizi. Ima nesto sto nas je kao navijace uvek razlikovalo od pogrebnika i rakara. Valjda ovako teski momenti i postoje da bi se razdvojili pravi navijaci od kvazi navijaca. Kada ovo pisem mislim na navijace zvezde jer groblje nikada nisam shvatao za ozbiljne navijace. Zato mislim da i sada trebamo pokazati svoju velicinu i ostati uz NASU ZVEZDU. Lako je biti ganci 91. u Bariju i Tokiju, kao sto je lako biti ganci posle svake pobede nad grobljem, kao i posle mnogih ali bas mnogih uspeha tokom nase uspesne istorije. U ovakvim momentima se dokazuje i pokazuje vernost voljenom klubu. ZAUVEK VERNI DELIJA iz KG-a!!!

burza car

pre 16 godina

Mislim da je sada jasno da Burzanovic mora da igra, a raskovica, barkosa i ostale glumce napolje!!!
SAMO NAPRED ZVEZDO...DUPLA KRUNA!!!

marko

pre 16 godina

Stvarno mio je viose muka od ove zvezde.Uvek sam se nadao bice bolje,mislio nisu tako losi-ali sam se prevario-OCAJNI SU!!!!
MARS SVI IZ ZVEZDE!!!

pfc

pre 16 godina

Šta je, crveni? Nervoza, frka, a?
Nego, šta reče Bunjevčević, kad će ta konferencija za medije? Nije u redu da se takvi asovi ne pozivaju u nacionalni tim...haha, smešni ste!

Visokoletac

pre 16 godina

Vi, mladi navijaci Zvezde - niste ni bili rodjeni kada je Zvezda gubila prvenstvo od poslednjeg na tabeli - Sabacke Macve - koja je ispadala iz ondasnje I lige - gde su carevali pored Zvezde, Partizana, Hajduka, Dinama, Sarajeva, Zelje, Vardara, Rijeke, OFK Beograda, Olimpije i ostalih.... Koji god "slab tim" toga vremena bije Zvezdu - ispada iz lige - to je bilo pravilo tada! Valjda lopta tada nije bila "toliko okrugla" kao danas, sta li!? Kao stari zvezdas, mogu da kazem da danas svi igraju fudbal - nema velicina...Valjda sam i jedan od najstarijih komentatora ovih prostora koji pamti bolje dane iz vremena Sekularca, B.Kostica, Mitica, Bobeka, Cebinca, Galica, V.Kovacevica, Belina,
Perusica, Zambate, Pusibrka, pa cak i Titina, Komjena, Vlaovica ("Vozdovacki") itd.... Kakav je to fudbal bio........

Vatafak

pre 16 godina

Vreme je da Jankovic ode. Jankovicu, idi smesta i uci trenerski zanat na drugom mestu. Sramota je da Zvezda ne moze imati boljeg trenera, jer se ovde ne radi vise o LS, vec o pobedi nad drugim timom slavne Mladosti iz velegrada Lucana. Mars bre neznalico. U susedstvu imamo Stepanovica, a mediokriteti eksperimentisu sa Jankosanom. Nije to Zvezda zasluzila. Cestitke Partiznu na osvojenoj tituli. Mnogo srece u Ligi Sampiona.

Goxy

pre 16 godina

Alo dovedite Mihajlovica na klupu ovaj Jankovic nema blage veze .Pa da vidimo onda ko ce da se zeza po terenu kad budu lereli samari!!

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Topalovici, nemojte se previse radovati, ima jos 12-13 kola do kraja. Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje ! Ipak su Jokan i Rna vasi najveci asovi !!!

VALJDA JA ZNAM

pre 16 godina

Ko to jos drzi ovog Jankovica na klupi? Zar je tragedija promeniti ovakvog trenera sada? Pokazao je da nije za taj posao uopste a kamoli da trenira Zvezdu. Mozda je njegova misija u stvari da unisti klub, a Burzanovic ce da bude kolateralna steta? Ko mu je kriv kad zna da igra? To me podseca na onaj sukob krajem 80-tih Blazevic-Prosinecki, samo Jankovic nikad nece postati Blazevic a Burzanovic ce sigurno dokazati da je odlican igrac. Da zasluzuje mesto u prvih 11 to je vec jasno svima osim TRENERCINI.

Marko_Delija

pre 16 godina

Jedna stvar mi nikada nece biti jasna, evo citam ove komentare i nemogu da verujem jer vidim da je vise komentara komsija grobara,ja bih im porucio:"Gledajte vi vase dvoriste i pustite Zvezdu i IZLECITE SE vise od kompleksa KOJI IMATE"

KS Open

pre 16 godina

Solidan rezultat u gostima s obzirom da smo gubili do poslednjeg minuta. Kuci moramo igrati na pobedu. Napred Napredak! Napred Krusevac! www.krusevacopen.net

zauvek delija

pre 16 godina

Pogrebnici se raspisali. Kakvi li smo to kada nam se rakari smeju. Delije mislim da ne treba kriviti Jankovica generalno cela liga je truba jer zamislite tu ligu u kojoj su mrtvi grobari koje mi uvek deremo gde ih vidimo prvi na tabeli. Ali nije nam to neka uteha.

stella rosa

pre 16 godina

Samo da pomenem
Salasov tim gazi u LS Juzne amerike,pobedili su prvaka Copa Sudamericna(kao Uefa cup) ARSENA S (ARG) sa 6-1 i prvi obezbedili plasman u eliminacionu rundu,ispred Fluminensea (BRA)

Sale Zrenjanin

pre 16 godina

Mozda je i bolje da je nas Banat kiksnuo. Soldo zaista nije trener za prvu ligu. Svi u gradu pricaju da ce Vladimir Vermezovic da preuzme Banat. To bi bilo sjajno. Kazu da dovodi Klincarskog i nekog Djurica. To su treneri iz Beograda. Sigurno ce uneti zivosti. Imamo tim za Intertoto kup i bila bi greota ako se ne plasiramo.

antirakari

pre 16 godina

@ zoran 17:37

Pogrebnice i sve da si u pravu ali tu postoji jedan mali problem. Imamo vise i titula i pobeda u derbijima, a i u kupovima. Tako da nemas cime da se razmenjujes t.j. nemas sta da das jer ste svuda u minusu. Mozda za sto godina budete u nekom takmicenju u plusu. Pal mal mislite o tome.

toma

pre 16 godina

ma sta vam je ljudi prvenstvo je namesteno, pa pre pocetka sezone pre kraja prosle sezone znalo se da ce partizan da osvoji titulu, isto kao sto je i zvezda prosle 2 i tako unazad od raspada sfrj. A pravi ljubitelji fudbala u zemlji treba vise da se pozabave ljudima koje vode fudbal u celini. sramota je kako propadaju sve vise i vise nasi klubovi. Ja volim zvezdu i navijam za nju al me groza kada ta ista zvezda osvoji neregularno prvenstvo, i isto tako mislim za partizan.

Marko_Delija

pre 16 godina

Problem je poceo jos od Boska Djurovskog koji je katastrofalno, neprofesionalno odradio pripreme i ovu sezonu jednostavno treba zaboraviti!Nazalost

Dzon Deda

pre 16 godina

011

U pravu si,bolji su od djavola cak sta mislim da su u ili blizu ranga omiljene povrtarske kulture groblja-PETAH BUNDEVA.A mi?Mi smo draga braco zvezdaska u teskom kanalu,jadna je ta ekipa kojoj je jedini uspeh filovanje tikvica.Stvarno si moja Zvezdo ocajna ali YOU NEVER WALK ALONE dok ima dalabu kao mi.

Milos

pre 16 godina

Koliko su jadni ovi grobarcici pa to je nezdravo. Ja misli da oni svi u dusi ustvari navijaju za Zvezdu, cim ih je vise na Zvezdinim vestima nego na patlidzanovim.

Matorac

pre 16 godina

"Samo da Velja nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +7
sve najbolje!
(MilancePancevo, 29. mart 2008 20:14"
Samo da Zeka nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +4
Sve najbolje!

bane is RS

pre 16 godina

Stvarno ne znam ima li smisla više pratiti ovu i ovakvu Zvezdu.Prvo razbijemo pogrebnike 4:1 pa onda remiziramo sa banatom i mladošću.Gdje je tu logika?
Žalosno je što moramo čekati da grobari kiksnu ali...
Čačani,pokopajte sutra grobare!

SALE KG

pre 16 godina

Bem ti klub kada su nam sigurne pobede samo protiv groblja t.j. devojcica iz humske ulice. Ali lepo napisa jedan pre mene dok ima na dalabu ti zvezdo nikad neces biti sama. VOLIM ZVEZDU I SAMO ZVEZDU.

Sta reci

pre 16 godina

# Ne mojte da se primate tekma je namestena!Mladosti su trebala 3 boda za siguran ulazxak u plej of,posto je smederevo vodilo do 92 to je znacilo da mladost mora da pobedi kada je napredak izjednacio u smederevu posle 2 min rezultat zvezda-mladost 2-2 sto je znacilo da im je dovoljan i bod za plej of . . .Sve je ocigledno!

ŠEKI

pre 16 godina

Ma dokle više da nas maltretiraju i Zvezda i Partizan i Fss i Fsj 50godina nameštaju utakmice,kupuju titule,kradu pare od transfera,svi predsednici bogataši,a fudbal jad i beda u svakom pogledu.Koga više da slušamo čije lupetanje o izlasku iz mraka,o ozdravljenju,niko nema pojma samo ih zanima da otmu pare stave u svoj džep.Ma zabraniti svaki pristup javnosti svakom ko ima veze sa fudbalom pa u zatvor na goli otok...

Delija JUG!

pre 16 godina

Čitam grobarske komentare i smejem se... "TITULA, titula, titula..." !
Je li vama ta reč zaista toliko znači? U svom ovom jadu i truleži u koje se pretvorio srpski fudbal?
Vi biste zaista da slavite, kao da ste osvojili Ligu šampiona? Da nije tužno bilo bi smešno.
Ma, kako god, u stvari, SMEŠNO je!

Partizan Forever!

pre 16 godina

Ova Zvezda ni za sto godina nece uci u Ligu sampiona, budite toga svjesni. Partizan je za Zvezdu evropski klub po svemu od organizacije pa do selekcije igraca i fudbalske skole.A osim toga ljudi koji su upropastili nas fudbal su upravo Zvezdina skola kao Kosanovic, Djoric, Pantic(komentator) i ostala vesela druzina.

Vatafak

pre 16 godina

Sitne sicardzije. Zar bas morate sve da prodate, da usicarite neki dinar, pa vam igraju Andjelkovic, Raskovic, Basta i co.? Time sto se takvim "fudbalerima" ne da momentalni otkaz, gubi se ogroman novac, zbog nekog sitnisa koji se dobija njihovom prodajom. A trener...to je vec prica za sebe. Burzanovic ne igra, a decko je najbolji u Zvezdi. Jankovicu marssssss iz ovih stopa iz Zvezde. Bo te onaj ko te dovede. Zar je moguce da svi Zvezdasi vide da covek nema veze s mozgom a samo uprava ne? Zar je moguce da Jankosan uopste ne gleda fudbal? Amaterima je mesto za kaljenje i ucenje u Srpskoj Ligi a ne u Zvezdi. Stepanovica za trenera. ODMAH!!!

pedja

pre 16 godina

@dule grobar

Vidiš, dečko, postoji nešto što ti je očigledno promaklo, ili ti je teško da priznaš, a to je:
1. ni na jednom derbiju, kad je bio prazan jug, nismo vas prozivali, niti smo vam vređali igrače.
2. vi nas prozivate čak i kad igrate evropske utakmice.

Moje skromno mišljenje je da to čini jednu od razlika između SEVERA i juga, naravno u korist crveno bele armije. Daleko ste u svemu...

Jeca

pre 16 godina

E,ne vredi ni da se hvatate za glavu...
Jes'da navijam za Zvezdu,ali danas ste bili...OCAJNI!
Ali ajde,bice bolje...
Napred Zvezda!:)

na_distanci@yahoo.co.uk

pre 16 godina

Po koji put ocajna igra!!!Ovo se ne moze zvati Zvezda!Ako ste se vec umorili i oprostili od titule,ocekujemo da igrate protiv Partizana u kupu,kao i 5 aprila za swe Delije shirom Srbije,da ostavite srce na terenu ako ga imate!!!!!!

Delija

pre 16 godina

Bruka.Zvezda igrala ko da je na treningu i slala sve neke mlake šuteve,Mladost se branila i čekala svoje šanse iz kontre koje je znala da iskoristi ipak su im pokazali kako se bori za svoj klub i dobro je da se u Srbiji igra dobar fudbal,a ovi manekeni neka snimaju reklame za njihove majice i izvode ulične magije na treninzima i to im neće pomoći.Vrati se Boško Jankoviću i Žigiću.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

@ dule grobar

Pa jeste, a vidis covek bi rekao da ste onda nesto i naucili na nasim greskama, ali neeee...to ti je Dule, ipak veci stepen kognitivnih procesa razmisljanja. " Namestili dve duple krune" ??? Hahahaha...mislim da ova zadnja recenica sve objasnjava !

Aca

pre 16 godina

@Sta reci
Kakav bre play off o cemu pricas ti,to je bilo prosle godine a ove se igra po trokruznom sistemu,znaci jos samo 1 krug.A ovo ostalo sto si napisao se granici sa naucnom fantastikom pa cak i u nasoj raspaloj,namestenoj ligi
@Muzicki saradnik
Nema do kraja jos 12-13 tekmi nego TACNO 11,ni manje ni vise.12 timova znaci jos 11 tekmi do kraja :))

munez

pre 16 godina

samo da napomenem onom liku sto je gore vec 2 puta pisao o namestenim rezultatima ovog kola.. navodno zvezda prodala pa nesto kao napredak izjednacio itd itd... brate...PLAY OFF NE POSTOJI VISE AKO NISI ZNAO, OVE GODINE JE TROSISTEM...
ps: bolje bi ti islo plivanje :p

pedja

pre 16 godina

Slažem se sa svima koji tvrde da je Janković najveći krivac, pod uslovom da je on taj ko sastavlja tim.
...i niko da objasni od ovih zastupnika Velike zavere protiv mladih partizana, kako to da ZVEZDA i sad namešta utakmice kad je celo rukovodstvo FSS crno belo...

@komentar 69, zoran
kad bi se zezali

Nino

pre 16 godina

Pa i red je da i partizan jednom u 10 godina osvoji titulu! Zvezda ne mora nista da osvaja u narednih 20 godina i opet ce imati vise titula od partizana!

rnjak

pre 16 godina

Ne treba niko da potcenjuje sportiste iz Lučana! Lučani čak nisu ni grad, više bi se moglo reći da su dobra varoš, ali se ne može poreći da se u Lučanima već dugi niz godina veoma kvalitetno radi sa mlađim kategorijama, a posebno u fudbalu i odbojci. Željko Tanasković, Stojaković, Gavrilović, Ilići u odbojci, a Lugonja, karajica, Plazina, Dejka, N Milovanović, komšije Jeremići i mnogi drugi u fudbalu. Uslovi za rad i treniranje su odlični. Zato napred plavi!!!

Srdjo

pre 16 godina

Naravno da ste krivi i to ko zna po koji put,samo se na to izvlacish!!!Kad ti Burzanovic igra drugu postavu,stwarno beda kad je Burza zamena Rashkovicu!!!A i ti pojedini manekeni nemaju volje a ni zelje da ostawe srce na terenu za Delije i za te Crveno-Bele boje koje nose!!!

kosarkas

pre 16 godina

Nema penala za zvezdu...
nema crveni karton za goste...
nema Jeknica da svira sve za 5000 evra...
nema ni pobede...

Eto toliko je jaka zvezda...

Miki

pre 16 godina

Ma opet sudije. Nijedan penal nije svirao. čak se drznuo da svira za mladost penal !!!!!
A tek što je samo 8 minuta produžio utakmicu ?!
Taj više neće suditi na prvoligaškoj sceni!
Ne može to tako !
Pa ZVEZDA JE TOO BREE !!!!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Burza kralju!!!Jankosane izvlaci te tvoja omiljena zrtva za grijanje klupe!Da stvar bude gora,Burzanovic vjerovatno nebi ni dobio sansu da se debeli Jestrogol nije povrijedio...Jbg nismo imali srece,veliki broj prilika koje nisu iskoristili prije svih Trickovski i Barkos,kojima se nikako neda da daju gol.Bili smo i bez najboljeg igraca Kastilja.Sve je jasnije da mnogim igracima nije mjesto u Zvezdi,kao sto su Basta(zivim za dan kad mu vidim ledja),Tutora,Andjelkovic(opet ne igra Brono,a noj skrivio penal i uputio x pogresnih centarsuteva)i nas dragi Raskovic.Znaci vrijeme je da Burzanovic igra u prvi tim.Nadam se da ce Borac,trenutno po formi najbolja ekipa u Srbiji,makar uzeti bod protiv Partizana.A onda uobicajno cepanje grobara u derbiju...I da,ocekujem sad grobare sa svojom pricom o namjestanju,bez obzira sto su Lucani imali penal...

PFC

pre 16 godina

misli Zvedini graca su vec bile na utakmici sezone, tj derby sa Partizanom, ha ha ha
mi smo vam najveci protivnik zadnjih 10 godina, protiv nas zapnete kao protiv MU
mada mi jesmo, za razliku od vas, u toj kategoriji

GROBAR NIS

pre 16 godina

Ljudi moji,da li je ovo moguce?!pa zar nije bilo da je titula vasa,da je i kup,da smo mi premali za vas!Smesni ste,ali STVARNO!!!TITULA je nasaa sigurno i KUP!tako da vam predlazem da pokusate SLEDECE SEZONE!!!Titula titula,slavice se titula...VOLIM PARTIZAN!!

gilius

pre 16 godina

A koliko je Lucanaca bilo iskljuceno? Koliko je golova ponisteno Mladosti? Da nije sudio Jovanetic mozda?Koliko je trajala nadoknada vremena, 10 ili 20 minuta?

Taka

pre 16 godina

SRAMOTA !!! Sram vas bilo. Dokle više mislite da blatite ime Zvezde. Skinite dresove i idite svi, i uprava i igrači. Delje vas ko stigne i kad stigne. Dokle ćete kidati živce miliona navijača. Nemam reči kakva je ovo bruka, celo ovo prvenstvo. I šta vam vredi što dobijate partizana kad sve upropastite koliko već na sledećoj utakmici. Pogledajte jedni druge u oči i priznajte da niste dostojni grba kojeg nosite na grudima. Idite u partizan, možda ste dovoljno dobri da igrate tamo, nama više ovakvi jadni ne trebate. A uprava je posebna priča, gomila lopova i nesposobnjakovića. Totalna katastrofa.

Marios

pre 16 godina

Ovaj remi je zato sto je uprava Crvene Zvezda ne razmislja i umesto da odloze utakmicu kao sto je uradio Partizan za nedelju oni igraju sad kad je pola tima umorno a Kastiljo nije mogao da igra zbog reprezentativnih obaveza.I onda jos maler povreda Jestrovica u prvom poluvremenu...

Jedino ne razumem sto je usao Barkos umesto da uvede Burzanovica tad uveo ga je kasno.Ova utakmica je trebala da bude dobijena tesko ce Zvezda sad do titule ali nada ostaje da Borac moze da pobede da barem smanjimo razliku za bod.

Ja se slazem sa izjavom Smiljanica kad je rekao da titula treba da se odlucuje u derbijima i da ne samo nase nego sva prvenstva u fudbalu bi trebala da imaju play-off kao kosarka da bi zaista najbolji osvajao titule,a ne onaj tim koji ima dovoljan fond igraca da ne kiksira protiv malih ekipa.Zvezda ce najverovantije da pobedi Partizan u naredne dve utakmice ali titula ako Partizan sutra pobedi se cini daleko .

Burzanovica od sledece utakmice u prvu postavu!!!

burza car

pre 16 godina

Mislim da je sada jasno da Burzanovic mora da igra, a raskovica, barkosa i ostale glumce napolje!!!
SAMO NAPRED ZVEZDO...DUPLA KRUNA!!!

SALE KG

pre 16 godina

Bem ti klub kada su nam sigurne pobede samo protiv groblja t.j. devojcica iz humske ulice. Ali lepo napisa jedan pre mene dok ima na dalabu ti zvezdo nikad neces biti sama. VOLIM ZVEZDU I SAMO ZVEZDU.

Delija JUG!

pre 16 godina

Čitam grobarske komentare i smejem se... "TITULA, titula, titula..." !
Je li vama ta reč zaista toliko znači? U svom ovom jadu i truleži u koje se pretvorio srpski fudbal?
Vi biste zaista da slavite, kao da ste osvojili Ligu šampiona? Da nije tužno bilo bi smešno.
Ma, kako god, u stvari, SMEŠNO je!

Marko_Delija

pre 16 godina

Jedna stvar mi nikada nece biti jasna, evo citam ove komentare i nemogu da verujem jer vidim da je vise komentara komsija grobara,ja bih im porucio:"Gledajte vi vase dvoriste i pustite Zvezdu i IZLECITE SE vise od kompleksa KOJI IMATE"

Nino

pre 16 godina

Pa i red je da i partizan jednom u 10 godina osvoji titulu! Zvezda ne mora nista da osvaja u narednih 20 godina i opet ce imati vise titula od partizana!

Lazar

pre 16 godina

Ma ja sam oduvek znao da je Mladost GIGANT,da je Mladost puna skrivenih talenata koji bi uskoro mogli igrati i u lgi sampiona jednu od vodecih uloga,CELZI,REAL

sale kg

pre 16 godina

U dobru se ne ponesi , a u zlu ne ponizi. Ima nesto sto nas je kao navijace uvek razlikovalo od pogrebnika i rakara. Valjda ovako teski momenti i postoje da bi se razdvojili pravi navijaci od kvazi navijaca. Kada ovo pisem mislim na navijace zvezde jer groblje nikada nisam shvatao za ozbiljne navijace. Zato mislim da i sada trebamo pokazati svoju velicinu i ostati uz NASU ZVEZDU. Lako je biti ganci 91. u Bariju i Tokiju, kao sto je lako biti ganci posle svake pobede nad grobljem, kao i posle mnogih ali bas mnogih uspeha tokom nase uspesne istorije. U ovakvim momentima se dokazuje i pokazuje vernost voljenom klubu. ZAUVEK VERNI DELIJA iz KG-a!!!

Marko_Delija

pre 16 godina

Problem je poceo jos od Boska Djurovskog koji je katastrofalno, neprofesionalno odradio pripreme i ovu sezonu jednostavno treba zaboraviti!Nazalost

toma

pre 16 godina

ma sta vam je ljudi prvenstvo je namesteno, pa pre pocetka sezone pre kraja prosle sezone znalo se da ce partizan da osvoji titulu, isto kao sto je i zvezda prosle 2 i tako unazad od raspada sfrj. A pravi ljubitelji fudbala u zemlji treba vise da se pozabave ljudima koje vode fudbal u celini. sramota je kako propadaju sve vise i vise nasi klubovi. Ja volim zvezdu i navijam za nju al me groza kada ta ista zvezda osvoji neregularno prvenstvo, i isto tako mislim za partizan.

Pera Detlic

pre 16 godina

Hmm...da vidimo, ovako:
14. minut i 0:1. Prvi udarac ka golu Ranđelovića je završio u golu. Prtenjak je snažno šutnuo sa oko 30 metara i lopta je ušla u gol tik uz stativu. RANDJELOVIC =PENZIJA

36. minut i prva izmena u Crvenoj zvezdi, Jestrovića menja Barkos. JESTROVIC =PENZIJA

47. minut i 1:2. Kontranapad za Mladost, Useni ulazi u kazneni prostor i Anđelković ga ruši i dobija žuti karton. Prtenjak je siguran sa bele tačke i postiže svoj drugi pogodak na meču. ANDJELKOVIC =RUPA, ne razumem sta ce taj u prvoj postavi pored Bronovickog.

55. minut i druga izmena u Crvenoj zvezdi, Burzanović menja Blažića. PO KOM KRITERIJUMU BLAZIC IMA PREDNOST U ODNOSU NA BURZANOVICA?

57. minut, Burzanović je već u prvoj prilici, šutira sa leve strane, ali lopta prolazi pored gola. NE TAKO BURZA, nemoj odmah da das gol, ispasce da nam je trener nesposoban.

U 77. minutu Ninkov menja Bastu na desnom boku. PRI
REZULTATU 1:2 ZA MLADOST, nas trener uvodi 'svezeg' DEFANZIVCA? PLAVA PRINCEZA nije sposobna da odigra 90.minuta....Al' zato MORA da bude u prvoj postavi.

86. GOL, 2:2. Burzanović prima loptu u kaznenom prostoru, odlično se snalazi između dva igrača Mladosti i šutira ispod Mišića. JAO BURZA, sad opet neces biti starter, ne smes ti da dajes golove...

Svaki dalji komentar je suvisan.

Kico

pre 16 godina

Fudbalski klub C.Zvezda obaveštava da je treneru A.Jankoviću istekao pripravnički staž.
Zainteresovani za ovo mesto ne smeju imati prethodno iskustvo,neki uspeh nipošto,treba samo da izgledate pametno.Znaci ništa ne brinite,treba da vam odelo lepo stoji a mi ćemo regulisati da vas novinari proglase novim čudom od trenera,Murinjom i sl....
Trebao bi nam i koji fudbaler,može dobar tehičar,može mašinski,hemijski....nipošto fudbalski.
Takođe Vas šaljemo na besplatan kurs OBEĆANJA gde će te kao trener naučiti kako da godinu dana ložite široke narodne mase kako će već sledeću utakmicu biti bolje.
Na radnom mestu ne smete da postavljate puno pitanja kao na primer: Zašto moram da stavim u tim Raškovića? i sl....... al dobro,sve će Vam to biti naknadno objašnjeno....
Što se tiče tima nema problema,na raspolaganju Vam je najbolji napadač Milanko,golman koji je već primio gol sa centra,imate i najlepšu plavušu u prvenstvu a i čoveka kojeg su u prošlom veku zvali Jestrogol.
Daćemo Vam i imena 3 igrača na koje smete da vičete da izgledate strožije.

Matorac

pre 16 godina

"Samo da Velja nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +7
sve najbolje!
(MilancePancevo, 29. mart 2008 20:14"
Samo da Zeka nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +4
Sve najbolje!

cici

pre 16 godina

E gledao sam celo drugo poluvreme onu emisiju na SOS-u, valjda se maratonac zove gde prate uzivo rezultate i tema je bila tada trenutni rezultat ,,ZVEZDA-MLADOST 1-2`` i sad sam ocekivao razne komentare zvezdasa, a ono oni pisu o `91-oj i o tome kako imaju vise titula, e stvarno ne mogu da verujem i posle ce oni nama kao da smo kompleksasi, ccc....
PS. Nadam se da ce Napredak da ostane u prvoj ligi, najvise zbog publike koja je to zasluzila, a igraci nisu to ni malo zasluzili.

antirakari

pre 16 godina

@ zoran 17:37

Pogrebnice i sve da si u pravu ali tu postoji jedan mali problem. Imamo vise i titula i pobeda u derbijima, a i u kupovima. Tako da nemas cime da se razmenjujes t.j. nemas sta da das jer ste svuda u minusu. Mozda za sto godina budete u nekom takmicenju u plusu. Pal mal mislite o tome.

giga_moravac

pre 16 godina

GROBARI,MOZETE DA DAJETE TAKVE KOMENTARE KADA VI ODNESETE BOD SA MARAKANE,A NE NEKO DRUGI !!!
a da,onda vas ne bi ni bilo na forumu

Milos

pre 16 godina

Koliko su jadni ovi grobarcici pa to je nezdravo. Ja misli da oni svi u dusi ustvari navijaju za Zvezdu, cim ih je vise na Zvezdinim vestima nego na patlidzanovim.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Topalovici, nemojte se previse radovati, ima jos 12-13 kola do kraja. Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje ! Ipak su Jokan i Rna vasi najveci asovi !!!

srbin

pre 16 godina

Sad je stvarno dosta!!! Crvena Zvezda na Marakani ne sme da gubi bodove ni od Partizana a kamoli od neke tamo Mladosti iz nekih tamo Lucana. Treba jednom za svagda objasniti fudbalerima koji imaju tu cast da igraju za Crvenu Zvezdu da je to NEDOPUSTIVO, JEDNOSTAVNO NE SME DA SE DOGODI.

Sta reci

pre 16 godina

# Ne mojte da se primate tekma je namestena!Mladosti su trebala 3 boda za siguran ulazxak u plej of,posto je smederevo vodilo do 92 to je znacilo da mladost mora da pobedi kada je napredak izjednacio u smederevu posle 2 min rezultat zvezda-mladost 2-2 sto je znacilo da im je dovoljan i bod za plej of . . .Sve je ocigledno!

zauvek delija

pre 16 godina

Pogrebnici se raspisali. Kakvi li smo to kada nam se rakari smeju. Delije mislim da ne treba kriviti Jankovica generalno cela liga je truba jer zamislite tu ligu u kojoj su mrtvi grobari koje mi uvek deremo gde ih vidimo prvi na tabeli. Ali nije nam to neka uteha.

lažni tener Aleksandar Janković

pre 16 godina

Ja i dalje ne mogu da garantujem mesto u timu Molini i Salasu i zato mislim da je odlično što smo ih prodali za dve tepsije ribe

antirakari

pre 16 godina

Ljudi ne valja nam pos`o!!! Zvezda mi je sve ali ako pogrebnici sutra ne izgube mislim da je titula sanak pusti. VOLIM ZVEZDU I UVEK UZ ZVEZDU I KAD DOBIJA I KADA GUBI.

bane is RS

pre 16 godina

Stvarno ne znam ima li smisla više pratiti ovu i ovakvu Zvezdu.Prvo razbijemo pogrebnike 4:1 pa onda remiziramo sa banatom i mladošću.Gdje je tu logika?
Žalosno je što moramo čekati da grobari kiksnu ali...
Čačani,pokopajte sutra grobare!

rnjak

pre 16 godina

Ne treba niko da potcenjuje sportiste iz Lučana! Lučani čak nisu ni grad, više bi se moglo reći da su dobra varoš, ali se ne može poreći da se u Lučanima već dugi niz godina veoma kvalitetno radi sa mlađim kategorijama, a posebno u fudbalu i odbojci. Željko Tanasković, Stojaković, Gavrilović, Ilići u odbojci, a Lugonja, karajica, Plazina, Dejka, N Milovanović, komšije Jeremići i mnogi drugi u fudbalu. Uslovi za rad i treniranje su odlični. Zato napred plavi!!!

tale

pre 16 godina

Kakva je trenutno struktura ljudi i igraca u Zvezdi cudi me da su uspeli i do sada da se provlace ali bez krupnih promena u igrackom kadru ne mogu da ocekuju bolje rezultate.Basta,Jestrovic i ostali manekeni dovidjenja!!!

riley

pre 16 godina

Mladost je došla bez 5 igrača iz prve postave a još 4 standardna igrača bili su na klupi (čistili kartone). Lučanci su igrali sa bukvalno drugim timom (mnogi igrači prvi put u startnih 11). Igralo se na Marakani, po sjajnom vremenu ali uz sve to Zvezda se bukvalno spasila poraza. Burza smanji bruku (ipak nije velika bruka nego samo mala sramota).

hm

pre 16 godina

A crveni karton za golmana crvene zvezde?
Jel se igracima crvene zvezde uopste sme pokazati crveni karton,ili je to po pravilima uvek objektivnog fudbalskog saveza Srbije zabranjeno?!?!?

sas

pre 16 godina

Ne mojte da se primate tekma je namestena!Mladosti su trebala 3 boda za siguran ulazxak u plej of,posto je smederevo vodilo do 92 to je znacilo da mladost mora da pobedi kada je napredak izjednacio u smederevu posle 2 min rezultat zvezda-mladost 2-2 sto je znacilo da im je dovoljan i bod za plej of . . .Sve je ocigledno!

+381

pre 16 godina

Zvezda se borila časno, do zadnjeg atoma snage, ali protiv favorizovane Mladosti nije moglo bolje! Bravo crveno beli, tako se bori za voljeni klub!

Delija

pre 16 godina

Bruka.Zvezda igrala ko da je na treningu i slala sve neke mlake šuteve,Mladost se branila i čekala svoje šanse iz kontre koje je znala da iskoristi ipak su im pokazali kako se bori za svoj klub i dobro je da se u Srbiji igra dobar fudbal,a ovi manekeni neka snimaju reklame za njihove majice i izvode ulične magije na treninzima i to im neće pomoći.Vrati se Boško Jankoviću i Žigiću.

Partizan Forever!

pre 16 godina

Ova Zvezda ni za sto godina nece uci u Ligu sampiona, budite toga svjesni. Partizan je za Zvezdu evropski klub po svemu od organizacije pa do selekcije igraca i fudbalske skole.A osim toga ljudi koji su upropastili nas fudbal su upravo Zvezdina skola kao Kosanovic, Djoric, Pantic(komentator) i ostala vesela druzina.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

@ dule grobar

Pa jeste, a vidis covek bi rekao da ste onda nesto i naucili na nasim greskama, ali neeee...to ti je Dule, ipak veci stepen kognitivnih procesa razmisljanja. " Namestili dve duple krune" ??? Hahahaha...mislim da ova zadnja recenica sve objasnjava !

Visokoletac

pre 16 godina

Vi, mladi navijaci Zvezde - niste ni bili rodjeni kada je Zvezda gubila prvenstvo od poslednjeg na tabeli - Sabacke Macve - koja je ispadala iz ondasnje I lige - gde su carevali pored Zvezde, Partizana, Hajduka, Dinama, Sarajeva, Zelje, Vardara, Rijeke, OFK Beograda, Olimpije i ostalih.... Koji god "slab tim" toga vremena bije Zvezdu - ispada iz lige - to je bilo pravilo tada! Valjda lopta tada nije bila "toliko okrugla" kao danas, sta li!? Kao stari zvezdas, mogu da kazem da danas svi igraju fudbal - nema velicina...Valjda sam i jedan od najstarijih komentatora ovih prostora koji pamti bolje dane iz vremena Sekularca, B.Kostica, Mitica, Bobeka, Cebinca, Galica, V.Kovacevica, Belina,
Perusica, Zambate, Pusibrka, pa cak i Titina, Komjena, Vlaovica ("Vozdovacki") itd.... Kakav je to fudbal bio........

sensei

pre 16 godina

Sutra je dan D
Ako pobjedimo prvenstvo je gotovo
Zato oprezno,bez opustanja,i pobjedicemo.
Imam neki osjecaj da cemo odigrati najbolju tekmu ove godine,i da cemo pobjediti sa 2-3 razlike.
Taman da im vratimo za remi u Humskoj.

Mirko

pre 16 godina

Uopste me ne interesuje kako ce Partizan da igra sutra u Cacku.Mene interesuje kada ce neko ovom smesnom treneru da postavi pitanje da li namerava da podnese ostavku.Kada ce smesni novinari na konferenciji za stampu da mu postve to pitanje ako on ima tako debeo obraz da ni ne pomislja na to i prica nam price za malu decu.Kada ce navijaci(tipa Savije i njemu slicnim)da sa tribine traze njegovu ostavku.Kada je mogao da se hvali kako je oterao jednog od retkih gospodina u nasem fudbalu(Bajevica)iako smo tada bili ispred Partizana na tabeli neka sada "otera"i Jankovica.Ja Zvezdu volim kao svoju porodicu,kao Srbiju,Kao SPC ali necu da dozvolim da me neko pravi budalom.Dragi moji navijaci,ljubav prema klubu se moze pokazati i ne odlaskom na utakmice.Ako Marakana na sledecoj utakmici bude prazna valjda ce se neko u klubu zapitati zasto je to tako.Nije problem da ja gledam Zvezdu i u drugoj ligi i u srpskoj ligi.Problem je sto necu da dozvolim da me neko pravi budalom kao sto je to sada slucaj.

nenad WSC

pre 16 godina

Nije bio penal za zlezdu,mora da je neka greska.Suspendovati sudiju!!!1
Ogrejace,obasjace,sunce iznad humske ulice za pobede za miran san za titule za partizan!!!

Маркела

pre 16 godina

Штета што је Ђукић отишао из Украјине за Валенсију, да је био на Маракани вјероватно би га потенцијални репрезентативци из ЦЗ редова увјерили у његове селекторске заблуде

Dzon Deda

pre 16 godina

011

U pravu si,bolji su od djavola cak sta mislim da su u ili blizu ranga omiljene povrtarske kulture groblja-PETAH BUNDEVA.A mi?Mi smo draga braco zvezdaska u teskom kanalu,jadna je ta ekipa kojoj je jedini uspeh filovanje tikvica.Stvarno si moja Zvezdo ocajna ali YOU NEVER WALK ALONE dok ima dalabu kao mi.

Aco

pre 16 godina

Koromanova izjava u novinama: "Djukic je pokazao da je Zvezdas jer nije ubacivao u igru Milovanovica i Ninkova da bi bili odmorni za Mladost!"

Vama ni Zidan ne bi pomogao, toliko ste slabi.

Zao mi sto Mladost ne da de jos jedan gol...

stella rosa

pre 16 godina

Samo da pomenem
Salasov tim gazi u LS Juzne amerike,pobedili su prvaka Copa Sudamericna(kao Uefa cup) ARSENA S (ARG) sa 6-1 i prvi obezbedili plasman u eliminacionu rundu,ispred Fluminensea (BRA)

MilancePancevo

pre 16 godina

Ne bi bilo toliko skandalozno da ovo nije DRUGI TIM Mladosti,to ne pise u izvestaju (bas me zanima zasto)!?
Samo da Velja nije platio nekog sudiju za sutra..i eto nama +7
sve najbolje!

Jeca

pre 16 godina

E,ne vredi ni da se hvatate za glavu...
Jes'da navijam za Zvezdu,ali danas ste bili...OCAJNI!
Ali ajde,bice bolje...
Napred Zvezda!:)

dule grobar

pre 16 godina

(Muzicki_saradnik, 29. mart 2008 19:56)

Care apsolutno si u pravu sa tim "ko se zadnji smeje najsladje se smeje", smejali ste se vi 2 prosle sezone kad grobari nisu ni dolazili na stadione, kad ste nas prozivali iako je jug bio prazan, kad ste osvojili 2 namestene duple krune.

HAHAHAHAHAHAHAHA
Jankosane ostani jankosane ostani!!!

Dragisa

pre 16 godina

Dobra noc. Jedan komentar od trenutno JAKO pijanog Grobara. Ja bih bas voleo da je Zvezda jaka ko zemlja a da Partizan uzme titulu. Ovako vi ste ocajni, a mi smo ocajni + 4 boda! Gadi mi se ova nasa liga i ovaj nas fudbal. Kakvu bre tutulu da slavim na kraju prvenstva kad cak ni Zvezda nema kvalitet prosecnog Evropskog tima!? Sta znaci biti na kraju najbolji u OVAKVOJ LIGI? E komsije, kamo srece da se derbiji na prolece igraju u nekom od evropskih kupova a ne u trecoj fazi(!) 'fudbalskog' prvenstva Srbije! Nekad sam bio srecan kad Zvezda izgubi, danas mi to nista ne znaci. Nekada je titula znacila da je Zvezda jaka a Partizan jos jaci! Danas titula znaci da si samo najbolji od NAJGORIH U EVROPI! ....ga komsije, mnogo smo nisko pali. I vi, ali i mi! Aj uzdravlje!
GROBAR DO GROBA!

Aco

pre 16 godina

Evropska Zvezda, leprsava igra, Koroman, Jestrovic...

Gde su sada ti miseve? Pre pocetka drugog dela prvenstva znalo se da Zvezda nema sanse za titulu a to je pokazala rezultatom protiv Mladosti!

Partizan novi SAMPION!!!

Alex

pre 16 godina

Da li je moguce da mi sanjamo o Zvezdi u evropi a radujemo se jedva izvucenom remiju sa Mladosti iz Lucana!koliko vas zna gde su lucani???!! ja NE!Sve mi jerealniji fazon da ce Zvezda prezimeti u Evropi kada nastupi ledeno doba...

pedja

pre 16 godina

Slažem se sa svima koji tvrde da je Janković najveći krivac, pod uslovom da je on taj ko sastavlja tim.
...i niko da objasni od ovih zastupnika Velike zavere protiv mladih partizana, kako to da ZVEZDA i sad namešta utakmice kad je celo rukovodstvo FSS crno belo...

@komentar 69, zoran
kad bi se zezali

pfc

pre 16 godina

Šta je, crveni? Nervoza, frka, a?
Nego, šta reče Bunjevčević, kad će ta konferencija za medije? Nije u redu da se takvi asovi ne pozivaju u nacionalni tim...haha, smešni ste!

PartizanovacNR

pre 16 godina

E pa da su vam sudili Jovanetic ili Jeknic vi biste ili pobedili sa 5,6 razlike ili bi bio sviran penal,dva,ili tri...ali nema....................Ajmo suta u Cacak po tiulu...Partizane Volim te Srcem SVIM..PFC

ŠEKI

pre 16 godina

Ma dokle više da nas maltretiraju i Zvezda i Partizan i Fss i Fsj 50godina nameštaju utakmice,kupuju titule,kradu pare od transfera,svi predsednici bogataši,a fudbal jad i beda u svakom pogledu.Koga više da slušamo čije lupetanje o izlasku iz mraka,o ozdravljenju,niko nema pojma samo ih zanima da otmu pare stave u svoj džep.Ma zabraniti svaki pristup javnosti svakom ko ima veze sa fudbalom pa u zatvor na goli otok...

Vatafak

pre 16 godina

Vreme je da Jankovic ode. Jankovicu, idi smesta i uci trenerski zanat na drugom mestu. Sramota je da Zvezda ne moze imati boljeg trenera, jer se ovde ne radi vise o LS, vec o pobedi nad drugim timom slavne Mladosti iz velegrada Lucana. Mars bre neznalico. U susedstvu imamo Stepanovica, a mediokriteti eksperimentisu sa Jankosanom. Nije to Zvezda zasluzila. Cestitke Partiznu na osvojenoj tituli. Mnogo srece u Ligi Sampiona.

Vatafak

pre 16 godina

Sitne sicardzije. Zar bas morate sve da prodate, da usicarite neki dinar, pa vam igraju Andjelkovic, Raskovic, Basta i co.? Time sto se takvim "fudbalerima" ne da momentalni otkaz, gubi se ogroman novac, zbog nekog sitnisa koji se dobija njihovom prodajom. A trener...to je vec prica za sebe. Burzanovic ne igra, a decko je najbolji u Zvezdi. Jankovicu marssssss iz ovih stopa iz Zvezde. Bo te onaj ko te dovede. Zar je moguce da svi Zvezdasi vide da covek nema veze s mozgom a samo uprava ne? Zar je moguce da Jankosan uopste ne gleda fudbal? Amaterima je mesto za kaljenje i ucenje u Srpskoj Ligi a ne u Zvezdi. Stepanovica za trenera. ODMAH!!!

Raša

pre 16 godina

Od kako je Pixi rasprodao timove fudbalera CZ, praktično sve što je iole vredelo, CZ dugo vremena neće biti iole ozbiljniji klub ni u našoj a kamoli evropskoj konkurenciji. Pre mi se čini da će totalno da krahira.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

E sad Jokane gledaj da uprskas ovu sansu sutra!!!
Jedino ako si nekom magijom nasim balerinama skinuo kompleks derbija pa da stavim keca za nedelju dana mada sumnjam...
Ma bitno je da nam je reprezentacija vrh

Dobar je Dzontra...

pre 16 godina

Tupavi Andjelko, ko ga stavi na beka? Nikad odbranu nije znao da igra, gori je odbrambeni i od Baste, napad tu i tamo, neki centarsut i zavrsi gde treba. Sve u svemu ako partizan dobije sutra tesko ce se to stici...

marko

pre 16 godina

Stvarno mio je viose muka od ove zvezde.Uvek sam se nadao bice bolje,mislio nisu tako losi-ali sam se prevario-OCAJNI SU!!!!
MARS SVI IZ ZVEZDE!!!

Mr.X

pre 16 godina

Nije ovde u pitanju samo trener,ovde je sve u pitanju,igrači,rukovodstvo,uprava,osoblje na stadionu,celokupna infrastruktura!Sve bre treba menjati!

da_ne

pre 16 godina

Napolje Miskovic sa Jestrogolom, Spasojevici i skorojevici, plava princeza (Basta), Rasknjino, Milijas i Andjelko. Dovedite Muslina da napravi tim.

delija pg

pre 16 godina

Pa nemogu da vjerujem da burzanovic nije u startnoj postavi za crnogorsku reprezentaciju uvjek je u prvom timu i odigra vrhunski(zadnju dao norvezanima gol i odigrao za 10) i izjavio je da je nezadovoljan statusom u zvezdi i da na kraju sezone napusta zvezdu jer su zaintresovani desetak inostranih klubova za njega, igra basta a ne reprezentativac ninkov , anjelkovic a ne reprezentativac poljske bronovicki...NEVJEROVATNO

nane

pre 16 godina

mislim da je red da umesto sina Bobija Jankovica sansu dobije i mali od Milojka,ako postoji neko galakticno drugarstvo!Hahahahahahahahahahahahahahah!Iz Cacka napad na LS

KS Open

pre 16 godina

Solidan rezultat u gostima s obzirom da smo gubili do poslednjeg minuta. Kuci moramo igrati na pobedu. Napred Napredak! Napred Krusevac! www.krusevacopen.net

Goxy

pre 16 godina

Alo dovedite Mihajlovica na klupu ovaj Jankovic nema blage veze .Pa da vidimo onda ko ce da se zeza po terenu kad budu lereli samari!!

banja vb

pre 16 godina

Kao i svakom navijacu Partizana,prirodno je da mi je drago zbog ovog rezultata Zvezde.Medjutim,daj Boze da sutra mi ne izgubimo sva tri boda u Cacku,PA da Zvezda sa ovim remijem pridje na 4 boda.Nisam siguran da mi Grobari imamo zbog cega da se hvalimo ovog proleca.

Jedino mi je drago zbog one izopacene i neprofesionalne ZVEZDINE PROPAGANDE na Galaksiji,zajedno sa pijandurama Jankovicem i Panticem.Idite ljudi u penziju.Vi degradirate novinarsku profesiju

Sale Zrenjanin

pre 16 godina

Mozda je i bolje da je nas Banat kiksnuo. Soldo zaista nije trener za prvu ligu. Svi u gradu pricaju da ce Vladimir Vermezovic da preuzme Banat. To bi bilo sjajno. Kazu da dovodi Klincarskog i nekog Djurica. To su treneri iz Beograda. Sigurno ce uneti zivosti. Imamo tim za Intertoto kup i bila bi greota ako se ne plasiramo.

VALJDA JA ZNAM

pre 16 godina

Ko to jos drzi ovog Jankovica na klupi? Zar je tragedija promeniti ovakvog trenera sada? Pokazao je da nije za taj posao uopste a kamoli da trenira Zvezdu. Mozda je njegova misija u stvari da unisti klub, a Burzanovic ce da bude kolateralna steta? Ko mu je kriv kad zna da igra? To me podseca na onaj sukob krajem 80-tih Blazevic-Prosinecki, samo Jankovic nikad nece postati Blazevic a Burzanovic ce sigurno dokazati da je odlican igrac. Da zasluzuje mesto u prvih 11 to je vec jasno svima osim TRENERCINI.

Aca

pre 16 godina

@Sta reci
Kakav bre play off o cemu pricas ti,to je bilo prosle godine a ove se igra po trokruznom sistemu,znaci jos samo 1 krug.A ovo ostalo sto si napisao se granici sa naucnom fantastikom pa cak i u nasoj raspaloj,namestenoj ligi
@Muzicki saradnik
Nema do kraja jos 12-13 tekmi nego TACNO 11,ni manje ni vise.12 timova znaci jos 11 tekmi do kraja :))

munez

pre 16 godina

samo da napomenem onom liku sto je gore vec 2 puta pisao o namestenim rezultatima ovog kola.. navodno zvezda prodala pa nesto kao napredak izjednacio itd itd... brate...PLAY OFF NE POSTOJI VISE AKO NISI ZNAO, OVE GODINE JE TROSISTEM...
ps: bolje bi ti islo plivanje :p

pedja

pre 16 godina

@dule grobar

Vidiš, dečko, postoji nešto što ti je očigledno promaklo, ili ti je teško da priznaš, a to je:
1. ni na jednom derbiju, kad je bio prazan jug, nismo vas prozivali, niti smo vam vređali igrače.
2. vi nas prozivate čak i kad igrate evropske utakmice.

Moje skromno mišljenje je da to čini jednu od razlika između SEVERA i juga, naravno u korist crveno bele armije. Daleko ste u svemu...

na_distanci@yahoo.co.uk

pre 16 godina

Po koji put ocajna igra!!!Ovo se ne moze zvati Zvezda!Ako ste se vec umorili i oprostili od titule,ocekujemo da igrate protiv Partizana u kupu,kao i 5 aprila za swe Delije shirom Srbije,da ostavite srce na terenu ako ga imate!!!!!!

Srdjo

pre 16 godina

Naravno da ste krivi i to ko zna po koji put,samo se na to izvlacish!!!Kad ti Burzanovic igra drugu postavu,stwarno beda kad je Burza zamena Rashkovicu!!!A i ti pojedini manekeni nemaju volje a ni zelje da ostawe srce na terenu za Delije i za te Crveno-Bele boje koje nose!!!