Plivanje 132

Sreda, 19.03.2008.

18:25

Zlato i rekord Čavića u Ajndhovenu

Zlato i rekord Èaviæa u Ajndhovenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Narodna zastava Srbije

pre 16 godina

Za sve neupućene, na jarbolu je visila Narodna zastava Srbije definisana Ustavom Republike Srbije. Prvo malo naučite nešto o srpskoj zastavi pa pričajte o pratriotizmu i Kosovu. Inače, Narodna zastava se pominje čak pre Državne zastave Srbije u Ustavu, tako da su holandski organizatori postupili 100% tačno, verovali ili ne!

dragan

pre 16 godina

Hoce da ga kazni LEN zbog netpisa na majici?
To nije natpis nego ISTINA koju vecinski svet priznaje.Bolje bi im bilo da podele peraje Cavicevim protivnicima, pa mozda i pobede naseg KOLOSA.

Duck RS

pre 16 godina

Cavic je obradovao sve nas u RS, kao i Partizan i teniseri. Bas sjajna srijeda.
Medjutim, ruzna vijest je da je za veceras u 21:30 zakazana disciplinska komisija koja ce odluciti o kazni Cavicu zbog majice. Hrvati se vec nasladjuju jer ocekuju najtezu kaznu, tj. zabranu daljeg takmicenja, pa cak i zabranu nastupa na olimpijadi (mada bi to bilo stvarno previse). Ovo je 100% tacno i sutra ujutro cemo znati sankciju,a li smatram da je Cavic pokazao svoj stav i da je trebao nositi majicu, cak i da je znao da ce biti izbacen.

Mario

pre 16 godina

Hvala ti za ovaj divan trenutak. Hvala na mogućnosti da se bar na momenat u ovoj tužoj zemlji ponovo osetimo ponosni. Svaka čast majstore i neka ovo bude samo početak tvog velikog uspeha.

дс1989

pre 16 godina

Дајте, молим Вас, какав је то начин да се један спортиста појављује тамо са натписом "Косово је Србија", и тиме руши наш углед у светским демократским институцијама. Само примитивци истичу те недемократске пароле јавно, тако да молим г. Верана Матића да одмах скине ову компромитујућу слику са сајта да се не би увредили једини читаоци сајта Б92 - ЛДП и Квирија.

Neša

pre 16 godina

Bravo majstore.Čaviću ti si ponos Srbije u ova gadna vremena.A što se majice tiče svaka čast.On je patriota a ne šovinista zar to ne razumete?!

Steve

pre 16 godina

Mislim da je vec sada pala odluka ko ce biti sportista godine za 2008. Cavic je to mogao da bude i prosle godine, ali su njegova dva zlata dosla pred samu Novu godinu, a vec je svima u glavama bila vizija da je to vec rezervisana pozicija za Novaka iako, ruku na srce, ipak su dva zlata vrednija od Novakovih uspeha, ali tu je bio uzet u obzir i patriotski rad porodice Djokovic...
Sve u svemu, da bi univerzalna pravda bila zadovoljena, okay, prosle godine je to bio Novak, a ove neka bude Milorad.

Dragisa

pre 16 godina

Tuzna je stvar da su Srbi rodjeni van Srbije, veci Srbi od Srba iz Srbije. Znam da vam Soros odredjuje koje cete komente objaviti, ali ovaj bi trebali da objavite, jer dosta srba cije komentare objavljujete se stidi svog srpskog porekla.

vuks

pre 16 godina

Milorad Čavić - član plivačkog kluba Partizan,
Novak Đoković - član teniskog kluba Partizan,
Košarkaški klub Partizan,
Vartelpolo klub Partizan...
IMALI KO JAČI

Pantagana

pre 16 godina

Svaka cast.Bravo za zlato, bravo za rekord
Jedino sto baca sjenku je sto je veoma malo komentara a bilo bi ih i manje da nije izaso sa ovom majicom, steta jer je zasluzio da se prica o njemu rezultatom a ne majicom.
@dule
Momak je oborio rekord tog krema evropskog

Libero Boskan

pre 16 godina

Bravo Cavicu za zlato, cestitam, bravo za majcu. I neka, treba da je na srpskom, na cirilici, iako mnogi ovde prigovaraju.
Za pocetak trebas pokazati svojima u Srbiji kako se voli svoja zemlja, kao sto to pokusavaju Bodiroga ili Djokovic. A vidimo da ima veliki broj onih koji bi da zarad jednog sopinga u Parizu ili duvanja u Amsterdamu dali sve sto mogu.

Milan

pre 16 godina

E tako se evropa osvaja bravo Cavicu. Neka drugi mladi koji misle da je motka i kamenica u ruci pravo sredstvo za trazenje svojih prava uzmu Cavica za primer.

Dusan

pre 16 godina

Svaka cast! Zlato i evropski rekord oboren dva puta u dva dana, pravi podvig. Ovakvog plivaca Srbija nikada nije imala i sreca da je odlucio da nastupa za nas. Nadam se da ce i drzava stati iza ovog momka i sada kada je zavrio fakultet pomoci mu da odradi jos jedan olimpijski ciklus posle Pekinga bez finansijskih briga. Ovakve sampione treba cuvati kao malo vode na dlanu. Nadam se da ce i na 100m isplivati svoj najbolji rezultat i time najaviti juris i na olimpijsku medalju. Bravo sampione!

Zox

pre 16 godina

E svaka cast! Zaista je veliki sampion i prava je steta sto mu se ne daje dovoljno paznje u medijima
Sve cestitke i nadamo se i olimpijskom zlatu

Melbourne

pre 16 godina

Bravo Milorade!!! Bravo i za majicu!! Sledeci put nek bude na Engleskom tako da nik nece moci da ignorise.Da Bog da se to desilo na pobednickom postolju Pekinga!!

rale

pre 16 godina

Njemu svaka cast... covek je vrhunski sportista! A posebno bravo za roditelje koji su ga vaspitali! Za razliku od raznih Krkica i drugih "srba"!

Marko

pre 16 godina

Bravo Cavicu !!! Ponosimo se na tebe.
Ali brate nebi bio Srbin kad nebi vodio propagandu na Srpskom, "da te citav svet razume" ! I to cirilicom ! Mi smo jedini narod koji i kad demonstrira, demonstrira privatno, na svom jeziku, licno za sebe. Trebalo bi da nam Kosovski Albanci daju koji cas Engleskog da vidimo kako se to radi... Inace sve cestitke za rekord i zlato. To care !

Vatafak

pre 16 godina

Haha "europljaninu" Duletu. Bas steta sto nisu dosli, jer da jesu, Cavic bi sad imao i svetski rekord. Ne dodju a on samo dva puta obori evropski. Ccc sto su zli. Leci se Dule, dok nije kasno.

Krkic=Brankovic

pre 16 godina

Cavke, care, nadam se da citas ove komentare i da mozes da naslutis koliko te volimo mi, tvoji Srbi, kao sto i ti volis nasu Srbiju, napacenu i namucenu, ali koja ima svoju decu (kao sto si ti) koja joj ime pronose po svetu!

AbagnaleJr

pre 16 godina

bravo kralju!
divi ti se cela srbija na zlatnom plivanju i gestu sa natpisom na majici. opasno se priblizavas vremenu ispod 23 sekunde. do svetskog rekorda ti fali 15ak stotinki. zelim ti da ga oboris u pekingu!
ostaj nam zdrav i neka te sreca prati!

Pera Kojot

pre 16 godina

ne zelim mnogo da opterecujem detaljima, jer je ovaj decko sve vec rekao u bazenu. Prosto je neverovatno da jedna ovako mala i nedacama pogodjena zemlja daje ovako velike sampione!Inat-ili nesto drugo, u svakom slucaju: Milorade zainati se i u Pekingu pa cemo ponovo da pevamo Boze Pravde!

P.S. nadam se da ce se novinari udostojiti i pokloniti veci publicitet ovim trofejnim sportistima.
Dosta nam je fudbalskih primadona...

BOJAN

pre 16 godina

Svaka čast za Čavića,u dva dana čovjek popravlja Evropski rekord.Partizan izbacio šampione Evrope iz Evrolige,Đoković u 1/8 finala Mastersa,Ivanović i Janković u 1/4 finalu,Nestor i Ziki u polufinalu dubla.Odbojkašice Zvezde treće u Cev Kupu sa ubjedljivo najmlađom ekipom u takmičenju,to su Srpski rezultati ostvareni za 3 dana.Imali neko u svijetu da kaže da nismo uz Ruse prva Evropska sportska sila?

Jeca

pre 16 godina

Bravo Cavo,care!
Pobeda i rekord! Pa moze li bolje!?!
Svaka ti cast na ovome,a najdraze mi je bilo sto Hrvati nisu imali ni jednu ruznu primedbu,osim naravno one da EP gubi u znacaju ili tako nesto.
Tvoja pobeda me je danas najvise obradovala i razvedrla obzirom da imam bas gadnu prehladu.
A videti te u majici sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA,sa zastavom,kako pevas himnu BOZE PRAVDE je bilo divno!
Hvala ti na tome i puno srece u osvajanju zlata u Pekingu!:D

nataly

pre 16 godina

Svaka cast Miloradu...za sve sto je uradio tokom ova dva dana

A @dule pod rednim brojem 47...
verovatno si iz susedne nam zemlje.A,rekla bih i da si maliciozan.Nije poenta da je Cavic prvi...on je oborio rekord...e to vec nesto znaci..I sto ga nisu obrili drugi ...kako ti kazes elita.A,druga stvar...Cavic i predstavlja krem Evropskog i svetskog plivanja u ovoj disciplini.Verovatno ne pratis dovoljno ovaj sport.Nije mu ovo prvi put da osvoji zlato
u ovoj disciplini.Na 100m je nesto slabiji ali uvek u finalu.Tako care Dusane...malo prouci plivanje

Ljubitelj sporta

pre 16 godina

Stvarno ne znam kako da iskazem zahvalnost ovom momku. Ne pamtim kada sam se ovoliko najezio od srece i ponosa. Puno hvala decko u ovom silnom mraku, znam da se mnogi prozivaju i znam da su mnogi i zasluzili ali ja bih bio najsrecniji kada bi ti nosio nasu zastavu u Pekingu, ja licno bih se osecan najponosnijim da nekog kao sto si ti vidim sa srpskom zastavom. Cast svima ali ja ovakvog sportistu, u pravom smislu reci sportistu ne pamtim u nasem dresu. Hvala, hvala, hvala, hvala...

milan

pre 16 godina

Cavke LEGENDO!!!!

"Krema europskog plivanja" je napunila gace. Zato nije ni dosla na tamicenje...

Inace Cavke smaze "kremu" za dorucak...

:)

SVAKA CAST MAJSTORE!!!

giga

pre 16 godina

neverujem kolko cavi nepreduje...
svaka cast i hvala ti za ovo,sto si nas prestavio u ovakom svetlu...
u peking idi na zlato i na svetski rekord(jeste mozda nerealno ali si danas pokazao da mozes)...
srbija do tokija

Radinko

pre 16 godina

Zlatna mu je ruka....Ljudi, pa svet polako dobija kompleks od Srba u svim sportovima...
Makar u necemu da se ponosimo....
Cavo, a u Pekingu da podavimo Kineze...

dragan

pre 16 godina

Za @dule Pa sto ta "krema "europskog plivanja" nije napravila neki malo bolji "europski" rekord koji Cavic ne bi mogao da nadmasi... Zavist je opasna boljka.

vlajko

pre 16 godina

Bravo Milorade!Svaka cast!Jos jednom si pokazao kako se prezentuje svoja zemlja!Mnogi treba da se ugledaju na tebe,pocev od fudbalera,kosarkasa,rukometasa,pa pa nadalje da nenabrojavam vise...Za majcu i zastavu svaka cast!Mislim da bi ti trebao da nosis nasu trobojku na otvaranju olimpiskih igara u Pekingu,zasluzio si to!!!

k

pre 16 godina

Cavke, svaka ti chast! Nacin na koji ti prezentujes ovu zemlju je bolji nego svi politicari zajedno. Toliko pozrtvovanja, izdvajanja sopstvenog novca za putovanja i treninge iako su mu Ameri nudili da pliva za njih, to je stvarno retko. Srecno u Pekingu!!!
P.S. Mali savet- sledeci put kada osvojis zlato, a nadamo se uskoro, nosi majcu na kojoj pise Kosovo is Serbia, za strance da nauce, mi vec znamo da je nas

natalija

pre 16 godina

Dva dana, dva evropska rekorda, zlato, tri prsta i duks sa natpisom Kosovo je Srbija, Zastava i Himna = prelep prizor !!!

Pogledajte trku

http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=42730

Reči su ovde suvišne!!!
BRAVO, BRAVO, BRAVO MILORADE!!!

Čačak

pre 16 godina

veoma lep osećaj,samo nastavi a i ovako si dosad mnogo uradio,pono zdravlja ,sreće a sve ostalo imaš,naravno treninga
još jače,samo napred

sarma-bob

pre 16 godina

bravo čava !! najbolji si ! skakao sam ko lud kroz kuću kad si "zakucao" prvi.

držim ti fige da osvojiš još koje zlato u ajndhovenu, a ondak pravac bejing po medalju :-)))

Enzo

pre 16 godina

Svaka čast momče, samo napred!

P.S.
Poražavajuće je to što sam ti dodelu medalje jedino mogao gledati na HRT2, pored gomile srpskih televizija...

Marko rs

pre 16 godina

momak zasluzuje mnogo vise paznje nego sto mu se posvecuje...

ne bih zelio trositi lake reci hvale, jer nema reci koje bi mogle opisati ovo sto je uradio...

kada god neko pomene malog krkica i kaze da ne treba da igra za nas, moj odgovor je upravo ovaj momak....

bravo majstore, i sretno na OI

dule

pre 16 godina

Cestitke na zlatu ali ga nebi osvojio da su na europsko prvenstvo dosli najbolji europski plivaci koji su ga odlucili propustiti jer se pripremaju za olimpijske igre. Uz duzno postovanje Cavicu ali na ovom euru ne naspupa krema europskog plivanja.

Vlado

pre 16 godina

BRAVO CHAVO...BRAVO SRBINE...
...suze su mi posle kad sam ga vidio na postolju...ogrnutog zastavom...kako pjeva nasu himnu...RESPECT

precanin

pre 16 godina

Cestutke Cavicu iz sveg srca ! Zlatna medalja u pilvanju, koji uspeh? Ali Srbi vole i cene samo tenis? To je sad srpski sport, do juce nismo ni znali sta je tenis, danas sport broj jedan u Srbiji.Ako ti sa osvojenih par medalja i par evropskih i jedan svetki rekorder nisi sportista broj 1 u svojoj zemlji onda vidis koliko tvoji sunarodnici cene i razumu se u sport.
precanin

paka

pre 16 godina

jako se radujem miloradovom uspehu i zato srdacne cestitike.

bravo i nek samo nastavi s takvim uspesima.

ipak, mislim da politickim statement-ima nije mesto na pobednickom postolju bez obzira sto mislim da je kosovo srbija.

holanski organizatori su s pogresnom zastavom jasno stavili do znanja da nisu racunali da ce redosled na postolju biti ovakav, otud je "uskocila" ruska zastava okrenuta naopako.

Pera delija

pre 16 godina

Jel' moze neko da mi objasni sta se desava u poslednjih nekoliko godina? Do skora smo bili poznati i jaki u ekipnim sportovima (kosarka, vaterpolo, rukomet...) a sada i pojedinacni sportovi (tenis, plivanje...) dobijaju sve vece uporiste kod nas...
U svakom slucaju svaka cast Milorade Srbine!!!

Mix

pre 16 godina

Svaka čast... SVAKA ČAST majstore!!!

Ovom čoveku treba da se divimo do imbecilnosti... Zlatne medalje u plivanju za Srbiju... Pa to nekad nismo mogli ni da sanjamo kol'ko je bilo daleko od realnosti.

Mare

pre 16 godina

Ovog decka smo mogli da "izgubimo" kao i Bojana Krkica, ali on nije hteo da ostavi Srbiju i Srbe i pliva za tamo neke Amere!
Treba da smo sretni sto ga imamo.

Mare UE

pre 16 godina

U ime celoga srpskog naroda,Milorade, veliko ti hvala .Srce mi je zaigralo kada si izasao sa majicom Kosovo je Srbija, ogrnut nasom lepom zastavom .Sa druge strane organizatori okacise zastavu bez orlova.Nema veze,Milorade,kreci odmah sa pripremama za Peking nadamo se medalji i tamo .

El Maestro

pre 16 godina

Za sve one koji nisu pratili finale a kasnije i odelu medalja:
1.OD POČETKA DO KRAJA BIO 1.
2.PODIGAO 3 PRSTA
3.IZAŠAO SA MAJCOM KOSOVO JE SRBIJA!
4.PEVAO HIMNU
5.JA SE NAJEŽIO,JER DEČKO EM NEŽIVI OVDE,EM ZNA HIMNU(za razliku od mnogih)EM JE TOLIKO VEZAN ZA SRBIJU!

HVALA TI ČAVIĆU ZA 23.11 SEKUNDI LUDILA I RADOVANJA,I ONIH MINUT HIMNE NA PREDIVNOM OSEĆAJU!

Mccormick

pre 16 godina

Svaka cast Milorade!
Sa ovakvim plivanjem ne samo da je medalja na OI izvesna, nego ni Felpsu i Krokeru nece biti svejedno.
Komplimenti i za majicu, mada je to vrlo rizican potez.

Petar

pre 16 godina

Svaka cast Milorade! Nadam se da ces u ovakvoj formi biti i u Pekingu. Srecno care! Samo zdravlje da te sluzi. Vec si mnogo dao Srbiji.

ja

pre 16 godina

Ovaj covek nas sramoti vec godinama njegovim ponasanjem i njegovim losim rezultatima. Sve kulminira njegovim ULTRA-NACIONALIZMOM i majicom Kosovo je Srbija. SRAM GA BILO! A jos osvojio ovo zlato, pa ce jos sad da ispadne da Srbi kradu zlato po Evropi i obaraju neke neslavne rekorde. BLAM! I to jos sto je ostavio dva suseda iza njega, OPET ti Srbi prave probleme i ruse dobrosusedske odnose.
BRAVO CAVKE SRBINE- SAMO NAPRED!

KOSOVO JE SRBIJA

pre 16 godina

To Cava, care!
Sad sam gledala dodjelu medalja na HRT-u, mislila sam da ce nastati tehnicke smetnje kad sam te vidjela sa onom majicom.

El Maestro

pre 16 godina

Za sve one koji nisu pratili finale a kasnije i odelu medalja:
1.OD POČETKA DO KRAJA BIO 1.
2.PODIGAO 3 PRSTA
3.IZAŠAO SA MAJCOM KOSOVO JE SRBIJA!
4.PEVAO HIMNU
5.JA SE NAJEŽIO,JER DEČKO EM NEŽIVI OVDE,EM ZNA HIMNU(za razliku od mnogih)EM JE TOLIKO VEZAN ZA SRBIJU!

HVALA TI ČAVIĆU ZA 23.11 SEKUNDI LUDILA I RADOVANJA,I ONIH MINUT HIMNE NA PREDIVNOM OSEĆAJU!

ja

pre 16 godina

Ovaj covek nas sramoti vec godinama njegovim ponasanjem i njegovim losim rezultatima. Sve kulminira njegovim ULTRA-NACIONALIZMOM i majicom Kosovo je Srbija. SRAM GA BILO! A jos osvojio ovo zlato, pa ce jos sad da ispadne da Srbi kradu zlato po Evropi i obaraju neke neslavne rekorde. BLAM! I to jos sto je ostavio dva suseda iza njega, OPET ti Srbi prave probleme i ruse dobrosusedske odnose.
BRAVO CAVKE SRBINE- SAMO NAPRED!

KOSOVO JE SRBIJA

pre 16 godina

To Cava, care!
Sad sam gledala dodjelu medalja na HRT-u, mislila sam da ce nastati tehnicke smetnje kad sam te vidjela sa onom majicom.

Mare UE

pre 16 godina

U ime celoga srpskog naroda,Milorade, veliko ti hvala .Srce mi je zaigralo kada si izasao sa majicom Kosovo je Srbija, ogrnut nasom lepom zastavom .Sa druge strane organizatori okacise zastavu bez orlova.Nema veze,Milorade,kreci odmah sa pripremama za Peking nadamo se medalji i tamo .

Mccormick

pre 16 godina

Svaka cast Milorade!
Sa ovakvim plivanjem ne samo da je medalja na OI izvesna, nego ni Felpsu i Krokeru nece biti svejedno.
Komplimenti i za majicu, mada je to vrlo rizican potez.

dragan

pre 16 godina

Za @dule Pa sto ta "krema "europskog plivanja" nije napravila neki malo bolji "europski" rekord koji Cavic ne bi mogao da nadmasi... Zavist je opasna boljka.

Petar

pre 16 godina

Svaka cast Milorade! Nadam se da ces u ovakvoj formi biti i u Pekingu. Srecno care! Samo zdravlje da te sluzi. Vec si mnogo dao Srbiji.

Enzo

pre 16 godina

Svaka čast momče, samo napred!

P.S.
Poražavajuće je to što sam ti dodelu medalje jedino mogao gledati na HRT2, pored gomile srpskih televizija...

natalija

pre 16 godina

Dva dana, dva evropska rekorda, zlato, tri prsta i duks sa natpisom Kosovo je Srbija, Zastava i Himna = prelep prizor !!!

Pogledajte trku

http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=42730

Reči su ovde suvišne!!!
BRAVO, BRAVO, BRAVO MILORADE!!!

k

pre 16 godina

Cavke, svaka ti chast! Nacin na koji ti prezentujes ovu zemlju je bolji nego svi politicari zajedno. Toliko pozrtvovanja, izdvajanja sopstvenog novca za putovanja i treninge iako su mu Ameri nudili da pliva za njih, to je stvarno retko. Srecno u Pekingu!!!
P.S. Mali savet- sledeci put kada osvojis zlato, a nadamo se uskoro, nosi majcu na kojoj pise Kosovo is Serbia, za strance da nauce, mi vec znamo da je nas

nataly

pre 16 godina

Svaka cast Miloradu...za sve sto je uradio tokom ova dva dana

A @dule pod rednim brojem 47...
verovatno si iz susedne nam zemlje.A,rekla bih i da si maliciozan.Nije poenta da je Cavic prvi...on je oborio rekord...e to vec nesto znaci..I sto ga nisu obrili drugi ...kako ti kazes elita.A,druga stvar...Cavic i predstavlja krem Evropskog i svetskog plivanja u ovoj disciplini.Verovatno ne pratis dovoljno ovaj sport.Nije mu ovo prvi put da osvoji zlato
u ovoj disciplini.Na 100m je nesto slabiji ali uvek u finalu.Tako care Dusane...malo prouci plivanje

Mare

pre 16 godina

Ovog decka smo mogli da "izgubimo" kao i Bojana Krkica, ali on nije hteo da ostavi Srbiju i Srbe i pliva za tamo neke Amere!
Treba da smo sretni sto ga imamo.

milan

pre 16 godina

Cavke LEGENDO!!!!

"Krema europskog plivanja" je napunila gace. Zato nije ni dosla na tamicenje...

Inace Cavke smaze "kremu" za dorucak...

:)

SVAKA CAST MAJSTORE!!!

giga

pre 16 godina

neverujem kolko cavi nepreduje...
svaka cast i hvala ti za ovo,sto si nas prestavio u ovakom svetlu...
u peking idi na zlato i na svetski rekord(jeste mozda nerealno ali si danas pokazao da mozes)...
srbija do tokija

Marko rs

pre 16 godina

momak zasluzuje mnogo vise paznje nego sto mu se posvecuje...

ne bih zelio trositi lake reci hvale, jer nema reci koje bi mogle opisati ovo sto je uradio...

kada god neko pomene malog krkica i kaze da ne treba da igra za nas, moj odgovor je upravo ovaj momak....

bravo majstore, i sretno na OI

Ljubitelj sporta

pre 16 godina

Stvarno ne znam kako da iskazem zahvalnost ovom momku. Ne pamtim kada sam se ovoliko najezio od srece i ponosa. Puno hvala decko u ovom silnom mraku, znam da se mnogi prozivaju i znam da su mnogi i zasluzili ali ja bih bio najsrecniji kada bi ti nosio nasu zastavu u Pekingu, ja licno bih se osecan najponosnijim da nekog kao sto si ti vidim sa srpskom zastavom. Cast svima ali ja ovakvog sportistu, u pravom smislu reci sportistu ne pamtim u nasem dresu. Hvala, hvala, hvala, hvala...

Pera delija

pre 16 godina

Jel' moze neko da mi objasni sta se desava u poslednjih nekoliko godina? Do skora smo bili poznati i jaki u ekipnim sportovima (kosarka, vaterpolo, rukomet...) a sada i pojedinacni sportovi (tenis, plivanje...) dobijaju sve vece uporiste kod nas...
U svakom slucaju svaka cast Milorade Srbine!!!

BOJAN

pre 16 godina

Svaka čast za Čavića,u dva dana čovjek popravlja Evropski rekord.Partizan izbacio šampione Evrope iz Evrolige,Đoković u 1/8 finala Mastersa,Ivanović i Janković u 1/4 finalu,Nestor i Ziki u polufinalu dubla.Odbojkašice Zvezde treće u Cev Kupu sa ubjedljivo najmlađom ekipom u takmičenju,to su Srpski rezultati ostvareni za 3 dana.Imali neko u svijetu da kaže da nismo uz Ruse prva Evropska sportska sila?

precanin

pre 16 godina

Cestutke Cavicu iz sveg srca ! Zlatna medalja u pilvanju, koji uspeh? Ali Srbi vole i cene samo tenis? To je sad srpski sport, do juce nismo ni znali sta je tenis, danas sport broj jedan u Srbiji.Ako ti sa osvojenih par medalja i par evropskih i jedan svetki rekorder nisi sportista broj 1 u svojoj zemlji onda vidis koliko tvoji sunarodnici cene i razumu se u sport.
precanin

Vlado

pre 16 godina

BRAVO CHAVO...BRAVO SRBINE...
...suze su mi posle kad sam ga vidio na postolju...ogrnutog zastavom...kako pjeva nasu himnu...RESPECT

Mix

pre 16 godina

Svaka čast... SVAKA ČAST majstore!!!

Ovom čoveku treba da se divimo do imbecilnosti... Zlatne medalje u plivanju za Srbiju... Pa to nekad nismo mogli ni da sanjamo kol'ko je bilo daleko od realnosti.

Jeca

pre 16 godina

Bravo Cavo,care!
Pobeda i rekord! Pa moze li bolje!?!
Svaka ti cast na ovome,a najdraze mi je bilo sto Hrvati nisu imali ni jednu ruznu primedbu,osim naravno one da EP gubi u znacaju ili tako nesto.
Tvoja pobeda me je danas najvise obradovala i razvedrla obzirom da imam bas gadnu prehladu.
A videti te u majici sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA,sa zastavom,kako pevas himnu BOZE PRAVDE je bilo divno!
Hvala ti na tome i puno srece u osvajanju zlata u Pekingu!:D

vlajko

pre 16 godina

Bravo Milorade!Svaka cast!Jos jednom si pokazao kako se prezentuje svoja zemlja!Mnogi treba da se ugledaju na tebe,pocev od fudbalera,kosarkasa,rukometasa,pa pa nadalje da nenabrojavam vise...Za majcu i zastavu svaka cast!Mislim da bi ti trebao da nosis nasu trobojku na otvaranju olimpiskih igara u Pekingu,zasluzio si to!!!

sarma-bob

pre 16 godina

bravo čava !! najbolji si ! skakao sam ko lud kroz kuću kad si "zakucao" prvi.

držim ti fige da osvojiš još koje zlato u ajndhovenu, a ondak pravac bejing po medalju :-)))

Libero Boskan

pre 16 godina

Bravo Cavicu za zlato, cestitam, bravo za majcu. I neka, treba da je na srpskom, na cirilici, iako mnogi ovde prigovaraju.
Za pocetak trebas pokazati svojima u Srbiji kako se voli svoja zemlja, kao sto to pokusavaju Bodiroga ili Djokovic. A vidimo da ima veliki broj onih koji bi da zarad jednog sopinga u Parizu ili duvanja u Amsterdamu dali sve sto mogu.

Dragisa

pre 16 godina

Tuzna je stvar da su Srbi rodjeni van Srbije, veci Srbi od Srba iz Srbije. Znam da vam Soros odredjuje koje cete komente objaviti, ali ovaj bi trebali da objavite, jer dosta srba cije komentare objavljujete se stidi svog srpskog porekla.

Radinko

pre 16 godina

Zlatna mu je ruka....Ljudi, pa svet polako dobija kompleks od Srba u svim sportovima...
Makar u necemu da se ponosimo....
Cavo, a u Pekingu da podavimo Kineze...

paka

pre 16 godina

jako se radujem miloradovom uspehu i zato srdacne cestitike.

bravo i nek samo nastavi s takvim uspesima.

ipak, mislim da politickim statement-ima nije mesto na pobednickom postolju bez obzira sto mislim da je kosovo srbija.

holanski organizatori su s pogresnom zastavom jasno stavili do znanja da nisu racunali da ce redosled na postolju biti ovakav, otud je "uskocila" ruska zastava okrenuta naopako.

дс1989

pre 16 godina

Дајте, молим Вас, какав је то начин да се један спортиста појављује тамо са натписом "Косово је Србија", и тиме руши наш углед у светским демократским институцијама. Само примитивци истичу те недемократске пароле јавно, тако да молим г. Верана Матића да одмах скине ову компромитујућу слику са сајта да се не би увредили једини читаоци сајта Б92 - ЛДП и Квирија.

Čačak

pre 16 godina

veoma lep osećaj,samo nastavi a i ovako si dosad mnogo uradio,pono zdravlja ,sreće a sve ostalo imaš,naravno treninga
još jače,samo napred

rale

pre 16 godina

Njemu svaka cast... covek je vrhunski sportista! A posebno bravo za roditelje koji su ga vaspitali! Za razliku od raznih Krkica i drugih "srba"!

Melbourne

pre 16 godina

Bravo Milorade!!! Bravo i za majicu!! Sledeci put nek bude na Engleskom tako da nik nece moci da ignorise.Da Bog da se to desilo na pobednickom postolju Pekinga!!

Krkic=Brankovic

pre 16 godina

Cavke, care, nadam se da citas ove komentare i da mozes da naslutis koliko te volimo mi, tvoji Srbi, kao sto i ti volis nasu Srbiju, napacenu i namucenu, ali koja ima svoju decu (kao sto si ti) koja joj ime pronose po svetu!

Vatafak

pre 16 godina

Haha "europljaninu" Duletu. Bas steta sto nisu dosli, jer da jesu, Cavic bi sad imao i svetski rekord. Ne dodju a on samo dva puta obori evropski. Ccc sto su zli. Leci se Dule, dok nije kasno.

AbagnaleJr

pre 16 godina

bravo kralju!
divi ti se cela srbija na zlatnom plivanju i gestu sa natpisom na majici. opasno se priblizavas vremenu ispod 23 sekunde. do svetskog rekorda ti fali 15ak stotinki. zelim ti da ga oboris u pekingu!
ostaj nam zdrav i neka te sreca prati!

Neša

pre 16 godina

Bravo majstore.Čaviću ti si ponos Srbije u ova gadna vremena.A što se majice tiče svaka čast.On je patriota a ne šovinista zar to ne razumete?!

Pera Kojot

pre 16 godina

ne zelim mnogo da opterecujem detaljima, jer je ovaj decko sve vec rekao u bazenu. Prosto je neverovatno da jedna ovako mala i nedacama pogodjena zemlja daje ovako velike sampione!Inat-ili nesto drugo, u svakom slucaju: Milorade zainati se i u Pekingu pa cemo ponovo da pevamo Boze Pravde!

P.S. nadam se da ce se novinari udostojiti i pokloniti veci publicitet ovim trofejnim sportistima.
Dosta nam je fudbalskih primadona...

Dusan

pre 16 godina

Svaka cast! Zlato i evropski rekord oboren dva puta u dva dana, pravi podvig. Ovakvog plivaca Srbija nikada nije imala i sreca da je odlucio da nastupa za nas. Nadam se da ce i drzava stati iza ovog momka i sada kada je zavrio fakultet pomoci mu da odradi jos jedan olimpijski ciklus posle Pekinga bez finansijskih briga. Ovakve sampione treba cuvati kao malo vode na dlanu. Nadam se da ce i na 100m isplivati svoj najbolji rezultat i time najaviti juris i na olimpijsku medalju. Bravo sampione!

Marko

pre 16 godina

Bravo Cavicu !!! Ponosimo se na tebe.
Ali brate nebi bio Srbin kad nebi vodio propagandu na Srpskom, "da te citav svet razume" ! I to cirilicom ! Mi smo jedini narod koji i kad demonstrira, demonstrira privatno, na svom jeziku, licno za sebe. Trebalo bi da nam Kosovski Albanci daju koji cas Engleskog da vidimo kako se to radi... Inace sve cestitke za rekord i zlato. To care !

Duck RS

pre 16 godina

Cavic je obradovao sve nas u RS, kao i Partizan i teniseri. Bas sjajna srijeda.
Medjutim, ruzna vijest je da je za veceras u 21:30 zakazana disciplinska komisija koja ce odluciti o kazni Cavicu zbog majice. Hrvati se vec nasladjuju jer ocekuju najtezu kaznu, tj. zabranu daljeg takmicenja, pa cak i zabranu nastupa na olimpijadi (mada bi to bilo stvarno previse). Ovo je 100% tacno i sutra ujutro cemo znati sankciju,a li smatram da je Cavic pokazao svoj stav i da je trebao nositi majicu, cak i da je znao da ce biti izbacen.

dule

pre 16 godina

Cestitke na zlatu ali ga nebi osvojio da su na europsko prvenstvo dosli najbolji europski plivaci koji su ga odlucili propustiti jer se pripremaju za olimpijske igre. Uz duzno postovanje Cavicu ali na ovom euru ne naspupa krema europskog plivanja.

Zox

pre 16 godina

E svaka cast! Zaista je veliki sampion i prava je steta sto mu se ne daje dovoljno paznje u medijima
Sve cestitke i nadamo se i olimpijskom zlatu

dragan

pre 16 godina

Hoce da ga kazni LEN zbog netpisa na majici?
To nije natpis nego ISTINA koju vecinski svet priznaje.Bolje bi im bilo da podele peraje Cavicevim protivnicima, pa mozda i pobede naseg KOLOSA.

Narodna zastava Srbije

pre 16 godina

Za sve neupućene, na jarbolu je visila Narodna zastava Srbije definisana Ustavom Republike Srbije. Prvo malo naučite nešto o srpskoj zastavi pa pričajte o pratriotizmu i Kosovu. Inače, Narodna zastava se pominje čak pre Državne zastave Srbije u Ustavu, tako da su holandski organizatori postupili 100% tačno, verovali ili ne!

Milan

pre 16 godina

E tako se evropa osvaja bravo Cavicu. Neka drugi mladi koji misle da je motka i kamenica u ruci pravo sredstvo za trazenje svojih prava uzmu Cavica za primer.

Pantagana

pre 16 godina

Svaka cast.Bravo za zlato, bravo za rekord
Jedino sto baca sjenku je sto je veoma malo komentara a bilo bi ih i manje da nije izaso sa ovom majicom, steta jer je zasluzio da se prica o njemu rezultatom a ne majicom.
@dule
Momak je oborio rekord tog krema evropskog

Mario

pre 16 godina

Hvala ti za ovaj divan trenutak. Hvala na mogućnosti da se bar na momenat u ovoj tužoj zemlji ponovo osetimo ponosni. Svaka čast majstore i neka ovo bude samo početak tvog velikog uspeha.

Steve

pre 16 godina

Mislim da je vec sada pala odluka ko ce biti sportista godine za 2008. Cavic je to mogao da bude i prosle godine, ali su njegova dva zlata dosla pred samu Novu godinu, a vec je svima u glavama bila vizija da je to vec rezervisana pozicija za Novaka iako, ruku na srce, ipak su dva zlata vrednija od Novakovih uspeha, ali tu je bio uzet u obzir i patriotski rad porodice Djokovic...
Sve u svemu, da bi univerzalna pravda bila zadovoljena, okay, prosle godine je to bio Novak, a ove neka bude Milorad.

vuks

pre 16 godina

Milorad Čavić - član plivačkog kluba Partizan,
Novak Đoković - član teniskog kluba Partizan,
Košarkaški klub Partizan,
Vartelpolo klub Partizan...
IMALI KO JAČI

dule

pre 16 godina

Cestitke na zlatu ali ga nebi osvojio da su na europsko prvenstvo dosli najbolji europski plivaci koji su ga odlucili propustiti jer se pripremaju za olimpijske igre. Uz duzno postovanje Cavicu ali na ovom euru ne naspupa krema europskog plivanja.

ja

pre 16 godina

Ovaj covek nas sramoti vec godinama njegovim ponasanjem i njegovim losim rezultatima. Sve kulminira njegovim ULTRA-NACIONALIZMOM i majicom Kosovo je Srbija. SRAM GA BILO! A jos osvojio ovo zlato, pa ce jos sad da ispadne da Srbi kradu zlato po Evropi i obaraju neke neslavne rekorde. BLAM! I to jos sto je ostavio dva suseda iza njega, OPET ti Srbi prave probleme i ruse dobrosusedske odnose.
BRAVO CAVKE SRBINE- SAMO NAPRED!

vuks

pre 16 godina

Milorad Čavić - član plivačkog kluba Partizan,
Novak Đoković - član teniskog kluba Partizan,
Košarkaški klub Partizan,
Vartelpolo klub Partizan...
IMALI KO JAČI

paka

pre 16 godina

jako se radujem miloradovom uspehu i zato srdacne cestitike.

bravo i nek samo nastavi s takvim uspesima.

ipak, mislim da politickim statement-ima nije mesto na pobednickom postolju bez obzira sto mislim da je kosovo srbija.

holanski organizatori su s pogresnom zastavom jasno stavili do znanja da nisu racunali da ce redosled na postolju biti ovakav, otud je "uskocila" ruska zastava okrenuta naopako.

дс1989

pre 16 godina

Дајте, молим Вас, какав је то начин да се један спортиста појављује тамо са натписом "Косово је Србија", и тиме руши наш углед у светским демократским институцијама. Само примитивци истичу те недемократске пароле јавно, тако да молим г. Верана Матића да одмах скине ову компромитујућу слику са сајта да се не би увредили једини читаоци сајта Б92 - ЛДП и Квирија.

precanin

pre 16 godina

Cestutke Cavicu iz sveg srca ! Zlatna medalja u pilvanju, koji uspeh? Ali Srbi vole i cene samo tenis? To je sad srpski sport, do juce nismo ni znali sta je tenis, danas sport broj jedan u Srbiji.Ako ti sa osvojenih par medalja i par evropskih i jedan svetki rekorder nisi sportista broj 1 u svojoj zemlji onda vidis koliko tvoji sunarodnici cene i razumu se u sport.
precanin

giga

pre 16 godina

neverujem kolko cavi nepreduje...
svaka cast i hvala ti za ovo,sto si nas prestavio u ovakom svetlu...
u peking idi na zlato i na svetski rekord(jeste mozda nerealno ali si danas pokazao da mozes)...
srbija do tokija

Narodna zastava Srbije

pre 16 godina

Za sve neupućene, na jarbolu je visila Narodna zastava Srbije definisana Ustavom Republike Srbije. Prvo malo naučite nešto o srpskoj zastavi pa pričajte o pratriotizmu i Kosovu. Inače, Narodna zastava se pominje čak pre Državne zastave Srbije u Ustavu, tako da su holandski organizatori postupili 100% tačno, verovali ili ne!

Mccormick

pre 16 godina

Svaka cast Milorade!
Sa ovakvim plivanjem ne samo da je medalja na OI izvesna, nego ni Felpsu i Krokeru nece biti svejedno.
Komplimenti i za majicu, mada je to vrlo rizican potez.

KOSOVO JE SRBIJA

pre 16 godina

To Cava, care!
Sad sam gledala dodjelu medalja na HRT-u, mislila sam da ce nastati tehnicke smetnje kad sam te vidjela sa onom majicom.

El Maestro

pre 16 godina

Za sve one koji nisu pratili finale a kasnije i odelu medalja:
1.OD POČETKA DO KRAJA BIO 1.
2.PODIGAO 3 PRSTA
3.IZAŠAO SA MAJCOM KOSOVO JE SRBIJA!
4.PEVAO HIMNU
5.JA SE NAJEŽIO,JER DEČKO EM NEŽIVI OVDE,EM ZNA HIMNU(za razliku od mnogih)EM JE TOLIKO VEZAN ZA SRBIJU!

HVALA TI ČAVIĆU ZA 23.11 SEKUNDI LUDILA I RADOVANJA,I ONIH MINUT HIMNE NA PREDIVNOM OSEĆAJU!

Radinko

pre 16 godina

Zlatna mu je ruka....Ljudi, pa svet polako dobija kompleks od Srba u svim sportovima...
Makar u necemu da se ponosimo....
Cavo, a u Pekingu da podavimo Kineze...

Neša

pre 16 godina

Bravo majstore.Čaviću ti si ponos Srbije u ova gadna vremena.A što se majice tiče svaka čast.On je patriota a ne šovinista zar to ne razumete?!

Mare

pre 16 godina

Ovog decka smo mogli da "izgubimo" kao i Bojana Krkica, ali on nije hteo da ostavi Srbiju i Srbe i pliva za tamo neke Amere!
Treba da smo sretni sto ga imamo.

Dragisa

pre 16 godina

Tuzna je stvar da su Srbi rodjeni van Srbije, veci Srbi od Srba iz Srbije. Znam da vam Soros odredjuje koje cete komente objaviti, ali ovaj bi trebali da objavite, jer dosta srba cije komentare objavljujete se stidi svog srpskog porekla.

dragan

pre 16 godina

Hoce da ga kazni LEN zbog netpisa na majici?
To nije natpis nego ISTINA koju vecinski svet priznaje.Bolje bi im bilo da podele peraje Cavicevim protivnicima, pa mozda i pobede naseg KOLOSA.

Petar

pre 16 godina

Svaka cast Milorade! Nadam se da ces u ovakvoj formi biti i u Pekingu. Srecno care! Samo zdravlje da te sluzi. Vec si mnogo dao Srbiji.

Mare UE

pre 16 godina

U ime celoga srpskog naroda,Milorade, veliko ti hvala .Srce mi je zaigralo kada si izasao sa majicom Kosovo je Srbija, ogrnut nasom lepom zastavom .Sa druge strane organizatori okacise zastavu bez orlova.Nema veze,Milorade,kreci odmah sa pripremama za Peking nadamo se medalji i tamo .

Enzo

pre 16 godina

Svaka čast momče, samo napred!

P.S.
Poražavajuće je to što sam ti dodelu medalje jedino mogao gledati na HRT2, pored gomile srpskih televizija...

natalija

pre 16 godina

Dva dana, dva evropska rekorda, zlato, tri prsta i duks sa natpisom Kosovo je Srbija, Zastava i Himna = prelep prizor !!!

Pogledajte trku

http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=42730

Reči su ovde suvišne!!!
BRAVO, BRAVO, BRAVO MILORADE!!!

vlajko

pre 16 godina

Bravo Milorade!Svaka cast!Jos jednom si pokazao kako se prezentuje svoja zemlja!Mnogi treba da se ugledaju na tebe,pocev od fudbalera,kosarkasa,rukometasa,pa pa nadalje da nenabrojavam vise...Za majcu i zastavu svaka cast!Mislim da bi ti trebao da nosis nasu trobojku na otvaranju olimpiskih igara u Pekingu,zasluzio si to!!!

Pera delija

pre 16 godina

Jel' moze neko da mi objasni sta se desava u poslednjih nekoliko godina? Do skora smo bili poznati i jaki u ekipnim sportovima (kosarka, vaterpolo, rukomet...) a sada i pojedinacni sportovi (tenis, plivanje...) dobijaju sve vece uporiste kod nas...
U svakom slucaju svaka cast Milorade Srbine!!!

k

pre 16 godina

Cavke, svaka ti chast! Nacin na koji ti prezentujes ovu zemlju je bolji nego svi politicari zajedno. Toliko pozrtvovanja, izdvajanja sopstvenog novca za putovanja i treninge iako su mu Ameri nudili da pliva za njih, to je stvarno retko. Srecno u Pekingu!!!
P.S. Mali savet- sledeci put kada osvojis zlato, a nadamo se uskoro, nosi majcu na kojoj pise Kosovo is Serbia, za strance da nauce, mi vec znamo da je nas

sarma-bob

pre 16 godina

bravo čava !! najbolji si ! skakao sam ko lud kroz kuću kad si "zakucao" prvi.

držim ti fige da osvojiš još koje zlato u ajndhovenu, a ondak pravac bejing po medalju :-)))

Marko rs

pre 16 godina

momak zasluzuje mnogo vise paznje nego sto mu se posvecuje...

ne bih zelio trositi lake reci hvale, jer nema reci koje bi mogle opisati ovo sto je uradio...

kada god neko pomene malog krkica i kaze da ne treba da igra za nas, moj odgovor je upravo ovaj momak....

bravo majstore, i sretno na OI

Mix

pre 16 godina

Svaka čast... SVAKA ČAST majstore!!!

Ovom čoveku treba da se divimo do imbecilnosti... Zlatne medalje u plivanju za Srbiju... Pa to nekad nismo mogli ni da sanjamo kol'ko je bilo daleko od realnosti.

Čačak

pre 16 godina

veoma lep osećaj,samo nastavi a i ovako si dosad mnogo uradio,pono zdravlja ,sreće a sve ostalo imaš,naravno treninga
još jače,samo napred

dragan

pre 16 godina

Za @dule Pa sto ta "krema "europskog plivanja" nije napravila neki malo bolji "europski" rekord koji Cavic ne bi mogao da nadmasi... Zavist je opasna boljka.

Vlado

pre 16 godina

BRAVO CHAVO...BRAVO SRBINE...
...suze su mi posle kad sam ga vidio na postolju...ogrnutog zastavom...kako pjeva nasu himnu...RESPECT

nataly

pre 16 godina

Svaka cast Miloradu...za sve sto je uradio tokom ova dva dana

A @dule pod rednim brojem 47...
verovatno si iz susedne nam zemlje.A,rekla bih i da si maliciozan.Nije poenta da je Cavic prvi...on je oborio rekord...e to vec nesto znaci..I sto ga nisu obrili drugi ...kako ti kazes elita.A,druga stvar...Cavic i predstavlja krem Evropskog i svetskog plivanja u ovoj disciplini.Verovatno ne pratis dovoljno ovaj sport.Nije mu ovo prvi put da osvoji zlato
u ovoj disciplini.Na 100m je nesto slabiji ali uvek u finalu.Tako care Dusane...malo prouci plivanje

Ljubitelj sporta

pre 16 godina

Stvarno ne znam kako da iskazem zahvalnost ovom momku. Ne pamtim kada sam se ovoliko najezio od srece i ponosa. Puno hvala decko u ovom silnom mraku, znam da se mnogi prozivaju i znam da su mnogi i zasluzili ali ja bih bio najsrecniji kada bi ti nosio nasu zastavu u Pekingu, ja licno bih se osecan najponosnijim da nekog kao sto si ti vidim sa srpskom zastavom. Cast svima ali ja ovakvog sportistu, u pravom smislu reci sportistu ne pamtim u nasem dresu. Hvala, hvala, hvala, hvala...

milan

pre 16 godina

Cavke LEGENDO!!!!

"Krema europskog plivanja" je napunila gace. Zato nije ni dosla na tamicenje...

Inace Cavke smaze "kremu" za dorucak...

:)

SVAKA CAST MAJSTORE!!!

Jeca

pre 16 godina

Bravo Cavo,care!
Pobeda i rekord! Pa moze li bolje!?!
Svaka ti cast na ovome,a najdraze mi je bilo sto Hrvati nisu imali ni jednu ruznu primedbu,osim naravno one da EP gubi u znacaju ili tako nesto.
Tvoja pobeda me je danas najvise obradovala i razvedrla obzirom da imam bas gadnu prehladu.
A videti te u majici sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA,sa zastavom,kako pevas himnu BOZE PRAVDE je bilo divno!
Hvala ti na tome i puno srece u osvajanju zlata u Pekingu!:D

BOJAN

pre 16 godina

Svaka čast za Čavića,u dva dana čovjek popravlja Evropski rekord.Partizan izbacio šampione Evrope iz Evrolige,Đoković u 1/8 finala Mastersa,Ivanović i Janković u 1/4 finalu,Nestor i Ziki u polufinalu dubla.Odbojkašice Zvezde treće u Cev Kupu sa ubjedljivo najmlađom ekipom u takmičenju,to su Srpski rezultati ostvareni za 3 dana.Imali neko u svijetu da kaže da nismo uz Ruse prva Evropska sportska sila?

Krkic=Brankovic

pre 16 godina

Cavke, care, nadam se da citas ove komentare i da mozes da naslutis koliko te volimo mi, tvoji Srbi, kao sto i ti volis nasu Srbiju, napacenu i namucenu, ali koja ima svoju decu (kao sto si ti) koja joj ime pronose po svetu!

Pera Kojot

pre 16 godina

ne zelim mnogo da opterecujem detaljima, jer je ovaj decko sve vec rekao u bazenu. Prosto je neverovatno da jedna ovako mala i nedacama pogodjena zemlja daje ovako velike sampione!Inat-ili nesto drugo, u svakom slucaju: Milorade zainati se i u Pekingu pa cemo ponovo da pevamo Boze Pravde!

P.S. nadam se da ce se novinari udostojiti i pokloniti veci publicitet ovim trofejnim sportistima.
Dosta nam je fudbalskih primadona...

AbagnaleJr

pre 16 godina

bravo kralju!
divi ti se cela srbija na zlatnom plivanju i gestu sa natpisom na majici. opasno se priblizavas vremenu ispod 23 sekunde. do svetskog rekorda ti fali 15ak stotinki. zelim ti da ga oboris u pekingu!
ostaj nam zdrav i neka te sreca prati!

Vatafak

pre 16 godina

Haha "europljaninu" Duletu. Bas steta sto nisu dosli, jer da jesu, Cavic bi sad imao i svetski rekord. Ne dodju a on samo dva puta obori evropski. Ccc sto su zli. Leci se Dule, dok nije kasno.

Marko

pre 16 godina

Bravo Cavicu !!! Ponosimo se na tebe.
Ali brate nebi bio Srbin kad nebi vodio propagandu na Srpskom, "da te citav svet razume" ! I to cirilicom ! Mi smo jedini narod koji i kad demonstrira, demonstrira privatno, na svom jeziku, licno za sebe. Trebalo bi da nam Kosovski Albanci daju koji cas Engleskog da vidimo kako se to radi... Inace sve cestitke za rekord i zlato. To care !

rale

pre 16 godina

Njemu svaka cast... covek je vrhunski sportista! A posebno bravo za roditelje koji su ga vaspitali! Za razliku od raznih Krkica i drugih "srba"!

Melbourne

pre 16 godina

Bravo Milorade!!! Bravo i za majicu!! Sledeci put nek bude na Engleskom tako da nik nece moci da ignorise.Da Bog da se to desilo na pobednickom postolju Pekinga!!

Zox

pre 16 godina

E svaka cast! Zaista je veliki sampion i prava je steta sto mu se ne daje dovoljno paznje u medijima
Sve cestitke i nadamo se i olimpijskom zlatu

Dusan

pre 16 godina

Svaka cast! Zlato i evropski rekord oboren dva puta u dva dana, pravi podvig. Ovakvog plivaca Srbija nikada nije imala i sreca da je odlucio da nastupa za nas. Nadam se da ce i drzava stati iza ovog momka i sada kada je zavrio fakultet pomoci mu da odradi jos jedan olimpijski ciklus posle Pekinga bez finansijskih briga. Ovakve sampione treba cuvati kao malo vode na dlanu. Nadam se da ce i na 100m isplivati svoj najbolji rezultat i time najaviti juris i na olimpijsku medalju. Bravo sampione!

Milan

pre 16 godina

E tako se evropa osvaja bravo Cavicu. Neka drugi mladi koji misle da je motka i kamenica u ruci pravo sredstvo za trazenje svojih prava uzmu Cavica za primer.

Libero Boskan

pre 16 godina

Bravo Cavicu za zlato, cestitam, bravo za majcu. I neka, treba da je na srpskom, na cirilici, iako mnogi ovde prigovaraju.
Za pocetak trebas pokazati svojima u Srbiji kako se voli svoja zemlja, kao sto to pokusavaju Bodiroga ili Djokovic. A vidimo da ima veliki broj onih koji bi da zarad jednog sopinga u Parizu ili duvanja u Amsterdamu dali sve sto mogu.

Pantagana

pre 16 godina

Svaka cast.Bravo za zlato, bravo za rekord
Jedino sto baca sjenku je sto je veoma malo komentara a bilo bi ih i manje da nije izaso sa ovom majicom, steta jer je zasluzio da se prica o njemu rezultatom a ne majicom.
@dule
Momak je oborio rekord tog krema evropskog

Steve

pre 16 godina

Mislim da je vec sada pala odluka ko ce biti sportista godine za 2008. Cavic je to mogao da bude i prosle godine, ali su njegova dva zlata dosla pred samu Novu godinu, a vec je svima u glavama bila vizija da je to vec rezervisana pozicija za Novaka iako, ruku na srce, ipak su dva zlata vrednija od Novakovih uspeha, ali tu je bio uzet u obzir i patriotski rad porodice Djokovic...
Sve u svemu, da bi univerzalna pravda bila zadovoljena, okay, prosle godine je to bio Novak, a ove neka bude Milorad.

Mario

pre 16 godina

Hvala ti za ovaj divan trenutak. Hvala na mogućnosti da se bar na momenat u ovoj tužoj zemlji ponovo osetimo ponosni. Svaka čast majstore i neka ovo bude samo početak tvog velikog uspeha.

Duck RS

pre 16 godina

Cavic je obradovao sve nas u RS, kao i Partizan i teniseri. Bas sjajna srijeda.
Medjutim, ruzna vijest je da je za veceras u 21:30 zakazana disciplinska komisija koja ce odluciti o kazni Cavicu zbog majice. Hrvati se vec nasladjuju jer ocekuju najtezu kaznu, tj. zabranu daljeg takmicenja, pa cak i zabranu nastupa na olimpijadi (mada bi to bilo stvarno previse). Ovo je 100% tacno i sutra ujutro cemo znati sankciju,a li smatram da je Cavic pokazao svoj stav i da je trebao nositi majicu, cak i da je znao da ce biti izbacen.