Tenis 73

Ponedeljak, 21.01.2008.

16:46

Novak:Spremio sam taktiku za Ferera

Novak:Spremio sam taktiku za Ferera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Trpce

pre 16 godina

Nekada sam mrzeo tv kanal Eurosport. Prenoseni su mecevi drugih tenisera i teniserki,najave turnira su redovno bile bez ili sa vrlo malo price i fotografija o nasim teniserima.Cak sam video jednu najavu AO bez NOLA ali sa svim ostalima i Marejem u glavnoj roli.Mats Vilander sve vreme ima pricu da su favoriti sestre Vilijams i Ferer,Mareja je video u finalnim mecevima...Kada u subotu ili nedelju postanemo vlasnici pehara sve cu im oprostiti

Đepeto

pre 16 godina

Napred Nole, svi znaju da si Srbin ali nemoj zaboraviti (kao neki) da si građanin Sveta, mnogo si veći od ove zemlje!
Samo napred, pokaži im!

ostroški

pre 16 godina

@milemen
Bojana Jovanovski se takmiči u juniorskoj konkurenciji, i sinoć je ona jedina prošla dalje od naših takmičara.

Chicago

pre 16 godina

@time @nikola
Evo linka za vreme http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/schedule15.html
vremenska razlika je 10 sati, sto bi znacilo da Novak nece igrati pre 3 sata ujutru

Miralem Sulejmani SHQIPTARË

pre 16 godina

Naravno da si spremio taktiku za nooba federera :)
bice to lakav mec za tebe nole, jer si dao taktike i tipsarevicu, i on je bio uspesan, takav ces i ti da budes, samo sto ces ga ti dobiti :D
NOVAK DJOKOVSKIY.RU 3:0 ROGER (-=P=-)EDERER

ДонМикеле

pre 16 godina

Само немој много да се фолираш. Да бацаш рекет, да се ваљаш по терену ... Буди господин човек.

Mila

pre 16 godina

@komentar 42. "David Ferrer osvaja ovaj turnir i to sa lakocom! Momak je momentalno fizicki najjaci u muskom tenisu! jutros sam ga gledao i divio mu se, Juan Carlos Fererro nije imao niti 1 % sanse da mu uzme makar jedan set!"
Ja ne znam koji ste mec Vi gledali ali rezultat je bio 3:1 za Davida

Gerrod Henderson zvani G.

pre 16 godina

Cisto da napisem autoru komentara pod rednim brojem 42 da je J.C. Ferrero uzeo set Davidu Fereru. Toliko o tome da si gledao mec.

Mrzim, ali mrzim pametovanje i lupanje gluposti.

Milica

pre 16 godina

Malo me je iznervirao komentar "decka koji se slikao sa njima u Hamburgu".Rece covek da Ferero nije imao 1% sanse da uzme set,i ostade ziv.6:3!Licno mislim da je Novak stvarno bolji i kompletniji igrac od Davida.To ce sve neverne Tome i videti sutra uvece.Davidu skidam kapu sto je u prvih pet tenisera,ali ja licno ne volim da ga gledam.Ne volim defanzivan tenis,suvise je dosadan,neinteresantan,nedinamican,jednostavno nije po mom ukusu.I Nadal,Verdasko,Lopez su Spanci pa igraju dosta agresivnije,tako da to nema veze sa zemljom vec sa glavom.I za kraj,mislim da ce ga Novak dobiti 3:0,setite se US OPEN-a, jer se poeni osvajaju inicijativom,ili greskom protivnika,a veoma retko defanzivnim udarcima,oni dodju kao posledica srece!

Kukoch

pre 16 godina

Alo breeeeeeeeeee kriticari,pa nije SRPSKI lupati

Napred Nole.....
Ne mogu da verujem da su odjednom svi postali strucnjaci za tenis,od mije mame do konobara u omiljenom mi lokalu.....svi daju savete,te ovako,te onako,,,,,,,pa pustite ih,oni znaju najbolje sta rade,da ne znaju ne bi bili tu gde su.....

Napred nasi......Samo radite ono sto najbolje znate-IGRAJTE TENIS

captain cook

pre 16 godina

Ferrer trči, trči? Pa neka trči, trče i španski futbaleri kad se bore za naciju pa nikad ništa.
(Kjupi, 21. januar 2008 21:27)
legendo :-)))))))))))))

Branko

pre 16 godina

Procitah jedan komentara o ovoj temi u kome samozvani znalac tenisa, pod pokroviteljstvom slikanja sa dvojicom tenisera, iznosi pausalne ocene potkrepljene neznanjem. Novak igra na vrhunskom nivou i psihicki je stabilan. Samouverenost u individualnom sportu potkrepljena kvalitetom je pobednicka kombinacija. To zna Nole a i Ferer koji kao takav nece imati odgovor. NPRED NOLE, DO POBEDE!

O, boze!

pre 16 godina

@ko_koga i ko_kome?
O, pametno moje, kad nesto pises bar se informisi. Rezultat meca Ferrer - Ferrero je bio 3:1 (3 seta dobio Ferrer, jedan Ferrero), ili po setovima:
7:5, 3:6, 6:4, 6:1

Marko_BG

pre 16 godina

@ko_koga i ko_kome?

Nole ce sutra na terenu da ti srusi prognozu a Ferrero je sa tih 1% sanse, kako ti kazes, ipak uzeo ceo drugi set Ferreru rezultatom 6:3. Hajde, da pre nego sto nesto ovde napisemo, da se ipak bar malo informisemo. Jel bi to bilo tesko?!!

Giga

pre 16 godina

Za sve Vas koje danima slusam kako kritikujete ili pametujete ovde na ovom forume,saljem vam ovaj linkhttp://www.australianopen.com/en_AU/bios/nations/scoreboard.html
Pogledajte da li to poredjenje ili favorizovanje Jelene u odnosu na Anu, i obratno, pljuvanje po Noletu ima uopste smisla, kad mi jedna smesna Srbija imamo tri igraca u 1/4 AO.
Nikad mi necete biti jasni, ako ne znate da volite onda nemojte biti zavidni i mrzeti!!!!!!!!!!!!

r2d2

pre 16 godina

Mec protiv Ferera ce biti veoma interesantan. Ukoliko se oduzi, cak i da pobedi, Nole ce biti u toj meri isrpljen da ce Federeru biti posluzen kao predjelo, s obzirom da ovaj sa Blejkom-sisom ne bi trebalo da ima vecih problema, ne zbog toga sto je ovaj u toj meri los igrac, nego sto je, kako rekoh, sisa.
Moguci kraci ishod bi bilo ucestalije, ali koncetrisano i oprezno izlazenje napred, mada je cinjenica da Nole jos nije dovoljno siguran na mrezi. A i ne pamtim igraca sa dvorucnim bekendom koji je imao neprikosnovene voleje. U tom smislu to bi mogao biti mac sa dve ostrice.
Ono sto je vise bitno, Novak odise sigurnoscu i zreloscu koja me je stvarno zapanjila, i sa te strane je vrlo blizu Federeru. Ta njegova drskost i "naduvanost", kako je ovde neko primetio, je nesto sto je potrebno imati ako se hoce pobediti najbolji svih vremena. Kad pogledate sve ostale, oni pola energije utrose diveci se Federeru i ulaze psihicki katastrofalno u mec.
Nadam se da cemo imati prilike da odgledamo tu poslasticu od polufinala jer mi se cini da bi moglo biti legendarno.

Veka

pre 16 godina

ko_koga i ko_kome?,

Pa JCF mu JESTE uzeo set!!! Sta si ti gledao? A Ferer je sljakas, a Nole njih sredjuje bez problema. I ako si zaboravio Nole je pobedio Ferera na US openu!!!

No Doubt

pre 16 godina

Nole, nekako ... kako bih ti rekao ... NE SUMNJAM da ces pobediti.
Ali, u ponoc pocinje jedan interesantan mec:
4 Girls' Doubles - 2nd Rnd.
Alison Bai (AUS)/
Marija Mirkovic (AUS)
v. Bojana Jovanovski (SRB)[5]/
Kristina Mladenovic (FRA)[5]

ko_koga i ko_kome?

pre 16 godina

David Ferrer osvaja ovaj turnir i to sa lakocom! Momak je momentalno fizicki najjaci u muskom tenisu! jutros sam ga gledao i divio mu se, Juan Carlos Fererro nije imao niti 1 % sanse da mu uzme makar jedan set! David se bori od pocetka do kraja meca, koncentracija mu je nenormalno stabilna! Jedino sto me kod Noleta smeta je njegova drskost, misli da je najnajnajnajbolji, a da bude najnajnajnajbolji trebati ce mu jos barem 2 godine! Upoznao sam obadvojicu prosle godine na turniru u Hamburgu, slikao se snjima i naravno malo porazgovarao, a Nole mi rece da ce osvojiti turnir u Hamburgu, a sta bi ispade u 1/4 finalu! Zato Nole malo ohladi sa izjavama prije meca, a hvali se poslje meca kad ga pobjedis! U tvoju pobjedu sumnjam, bolji je David od tebe, a to ces i da primjetis tokom meca! Ipak ti zelim mnogo srece! Pozdrav

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Nole je favorit i dobro je sto je svestan toga. Medjutim, Ferer je sasvim zasluzeno u Top 5. Kao igrac enma nekih znacajnih slabosti, jedan je od dva najbolja defanzivna igraca na svetu i, za razliku od Fernanda Gonzalesa npr, ima dobar bekhend.

Pravolinijski bi recept bi bio strpljenje tokom poena i drzanje inicijative. Protiv Spanca ce 70% poena biti sa sedam i vise udaraca i Nole je sigurno spreman na to. Samo bez forsiranja - prebacuj lopticu dok se namestis, i pucaj viner kad si u situaciji.

Ferer hece menjati nacin igre - svi Spanci se, uglavnom, drze osnovne linije i ne pomeraju se odatle dok god nisu naterani.

Nole je bolji igrac, za pobedu ce mu biti potrebna izuzetna koncentracija i strpljenje.

I ne verujem da Ferer bas razmislja kao da nema sta da izgubi. I njemu se ide u polufinale...

Delia Glingon

pre 16 godina

Nole je klasa i ima kapacitet da bude vrhunski igrac desetak godina i nekoliko godina kao broj jedan i da opljacka masu grand prix i da sa Lepom Nasom triumfuje nekoliko puta u Davidovo kupu/DC. Nole je ZVERKA, MUNJA, SRBIN!

Geneve

pre 16 godina

Oslo
Vrlo realan komentar.Nole deluje spremno ali bojim se da na AO niko moze da "prezivi" vezane meceve protiv Ferera i Federera.
Servis bi lako mogao da odluci prvi mec, a za drugi valja iznajmiti rezervna pluca i par svezih nogu.
Verujmo ipak u Noleta i njegov tenis koji to apsolutno zasluzuje.

fenomen

pre 16 godina

Evo male pomoci za one koji pitaju kad pocinje neki mec.
Na sajtu http://www.australianopen.com/en_AU/index.html
imate sve napisano. Razlika u vremenu iznosi 10 h. Kad npr pise da mec pocinje u 7:30 PM to znaci da po austalijskom pocinje predvece u 19 i 30 i kad od toga oduzmete 10 sati dobicemo da je po srednjeevropskom pa i nasem u 9 i 30 h pre podne...I tako nije problem izracunati mada je problem sto mecevi ne pocinju u najavljeno vreme nego pise koji je mec na kojem terenu prvi po rasporedu i od duzine meca zavisi kad ce poceti sledeci ako se igra na istom terenu. S obzirom da je sada zavrsnica termini bi trebalo biti manje vise ispostovani..
Na Rod Laver areni prvi mec je dubl i iraju Nestor i Zimonjic i taj mec pocinje u 11 AM po australskom ili po nasem u jedan sat po ponoci veceras i kad zavrsi taj dubl na istom terenu igra Jelena Jankovic protiv V.V..
Uostalom sve pise na tom sajtu i treba prativi i live score i onda se moze znati kad sta pocinje...
Poz...

Oslo

pre 16 godina

Ljudi,smirimo se malo i sacekajmo taj mec sa Fererom.Zbog cega smo tako veliki optimisti pred svaki Noletov mec sa vrhunskim igracima?A kada izgubi,onda ga j.....o kako je lose igrao,itd.
Problema ce imati veoma puno sa Fererom,i ako ga pobedi sa Federerom nema sanse.Mada mu od sveg srca zelim sve najlepse zelje.Ipak zelim da kazem:Go Nole:)!!!!!!!!!

steva

pre 16 godina

Iskreno,najviše imam poverenja da ćeš ti osvojiti AO,jer igraš jako dobro,stabilno,odmorno,sveže zrelo,pun samopouzdanja...Ovo je tvoj turnir,i ako te daj bože zdravlje posluži tvoja sezona
Pozdrav

JJ Fan

pre 16 godina

samo napred Nole!! Sigurni smo da pobedjujes a Roze ce da odleti do Svice spustene glave i bez titule jer titula ide pravo u Srbiju!! navijamo!!! Napred JJ!!

djorzy

pre 16 godina

Ma daj bre ne pali se,kakva crna taktika,ne treba ti taktika nikakva samo odigraj kao i do sada i to je to....mi ne sumnjamo!!Ali dobro ipak je dobro zbog samopouzdanja da malo budes oprezan!

Jeca

pre 16 godina

Sredi ga,Nole!
Spanac jeste jako brz,ali ti si brzi!:).
Prvo Ferer,pa onda Federer!
I naravno da osvojis AO!
SRECNO!
UZ TEBE SMO!

Cimet

pre 16 godina

Novak je Hjuita dobio rutinski, takoreci s pola snage u ne narocito lepom mecu, kakvi su, recimo, bili Federer-Tipsarevic i Rodik-Kolsrajber. Vazniji od same igre jeste utisak koji je na mene prvi put ostavio: delovao je toliko sigurno, fizicki, psihicki i sportski uverljivo da konacno nema sumnje da je prevazisao varljive pubertetske dane i postao svetska klasa.
Sa Fererom ce biti djavolski tesko (skor 2:2). Taj mali Spanac je brz kao munja, "uzasno" izdrzljiv i moze da dobije svakog igraca na svetu ako ima svoj dan i inspiraciju. Novak zaista mora da spremi posebnu taktiku i bude krajnje koncentrisan i precizan ako misli da stigne do Federera.

coa hamburg

pre 16 godina

..BRAWO CAREEEEEEEE.....SIGURNE PARE na kladionici...ali BAS sigurne...sada da omandas onog SPANCA(naravno opet 3:0),a posle SMRADA aus SCHWEIZ....njega bas mozes i 3:1(pod uslovom da mu das fore u startu 0:1...kao da sam cuo u momentu da si rekao da gubis dah...nemoj da ti dodjem..hahahaha...SAMO NAPRED BRATE SRBINE...DO FINALA,a posle NARAVNO 3:0...

zoran

pre 16 godina

Samo, molim te, nemoj da skracujes lopte. Ovaj je kao zec..trci kao da ga hrtovi jure. Ni protiv Hjuita to skracivanje nije radilo...svi su danas fizicki dobro spremljeni..cepaj mu dijagonale..Spanac je kratak..

Nedodirljivi

pre 16 godina

To SRBINE !!!!!
Volim sto si tako samouveren i pun samopouzdanja.
Nek se peva druga pesma! moze od Mitra Mirica NAJACI SMO,NAJACI.....
Next please.......

fenomen

pre 16 godina

Spremi ti Nole noge za brzo trcanje jer ovaj trci "ko blesav" i bice izuzetno tesko ali imas mnogo navijaca koji veruju u tebe i ocekuju "hit" protiv Rodje...
Srecno....

Nedodirljivi

pre 16 godina

To SRBINE !!!!!
Volim sto si tako samouveren i pun samopouzdanja.
Nek se peva druga pesma! moze od Mitra Mirica NAJACI SMO,NAJACI.....
Next please.......

zoran

pre 16 godina

Samo, molim te, nemoj da skracujes lopte. Ovaj je kao zec..trci kao da ga hrtovi jure. Ni protiv Hjuita to skracivanje nije radilo...svi su danas fizicki dobro spremljeni..cepaj mu dijagonale..Spanac je kratak..

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Nole je favorit i dobro je sto je svestan toga. Medjutim, Ferer je sasvim zasluzeno u Top 5. Kao igrac enma nekih znacajnih slabosti, jedan je od dva najbolja defanzivna igraca na svetu i, za razliku od Fernanda Gonzalesa npr, ima dobar bekhend.

Pravolinijski bi recept bi bio strpljenje tokom poena i drzanje inicijative. Protiv Spanca ce 70% poena biti sa sedam i vise udaraca i Nole je sigurno spreman na to. Samo bez forsiranja - prebacuj lopticu dok se namestis, i pucaj viner kad si u situaciji.

Ferer hece menjati nacin igre - svi Spanci se, uglavnom, drze osnovne linije i ne pomeraju se odatle dok god nisu naterani.

Nole je bolji igrac, za pobedu ce mu biti potrebna izuzetna koncentracija i strpljenje.

I ne verujem da Ferer bas razmislja kao da nema sta da izgubi. I njemu se ide u polufinale...

coa hamburg

pre 16 godina

..BRAWO CAREEEEEEEE.....SIGURNE PARE na kladionici...ali BAS sigurne...sada da omandas onog SPANCA(naravno opet 3:0),a posle SMRADA aus SCHWEIZ....njega bas mozes i 3:1(pod uslovom da mu das fore u startu 0:1...kao da sam cuo u momentu da si rekao da gubis dah...nemoj da ti dodjem..hahahaha...SAMO NAPRED BRATE SRBINE...DO FINALA,a posle NARAVNO 3:0...

Cimet

pre 16 godina

Novak je Hjuita dobio rutinski, takoreci s pola snage u ne narocito lepom mecu, kakvi su, recimo, bili Federer-Tipsarevic i Rodik-Kolsrajber. Vazniji od same igre jeste utisak koji je na mene prvi put ostavio: delovao je toliko sigurno, fizicki, psihicki i sportski uverljivo da konacno nema sumnje da je prevazisao varljive pubertetske dane i postao svetska klasa.
Sa Fererom ce biti djavolski tesko (skor 2:2). Taj mali Spanac je brz kao munja, "uzasno" izdrzljiv i moze da dobije svakog igraca na svetu ako ima svoj dan i inspiraciju. Novak zaista mora da spremi posebnu taktiku i bude krajnje koncentrisan i precizan ako misli da stigne do Federera.

fenomen

pre 16 godina

Spremi ti Nole noge za brzo trcanje jer ovaj trci "ko blesav" i bice izuzetno tesko ali imas mnogo navijaca koji veruju u tebe i ocekuju "hit" protiv Rodje...
Srecno....

No Doubt

pre 16 godina

Nole, nekako ... kako bih ti rekao ... NE SUMNJAM da ces pobediti.
Ali, u ponoc pocinje jedan interesantan mec:
4 Girls' Doubles - 2nd Rnd.
Alison Bai (AUS)/
Marija Mirkovic (AUS)
v. Bojana Jovanovski (SRB)[5]/
Kristina Mladenovic (FRA)[5]

Jeca

pre 16 godina

Sredi ga,Nole!
Spanac jeste jako brz,ali ti si brzi!:).
Prvo Ferer,pa onda Federer!
I naravno da osvojis AO!
SRECNO!
UZ TEBE SMO!

JJ Fan

pre 16 godina

samo napred Nole!! Sigurni smo da pobedjujes a Roze ce da odleti do Svice spustene glave i bez titule jer titula ide pravo u Srbiju!! navijamo!!! Napred JJ!!

steva

pre 16 godina

Iskreno,najviše imam poverenja da ćeš ti osvojiti AO,jer igraš jako dobro,stabilno,odmorno,sveže zrelo,pun samopouzdanja...Ovo je tvoj turnir,i ako te daj bože zdravlje posluži tvoja sezona
Pozdrav

djorzy

pre 16 godina

Ma daj bre ne pali se,kakva crna taktika,ne treba ti taktika nikakva samo odigraj kao i do sada i to je to....mi ne sumnjamo!!Ali dobro ipak je dobro zbog samopouzdanja da malo budes oprezan!

Delia Glingon

pre 16 godina

Nole je klasa i ima kapacitet da bude vrhunski igrac desetak godina i nekoliko godina kao broj jedan i da opljacka masu grand prix i da sa Lepom Nasom triumfuje nekoliko puta u Davidovo kupu/DC. Nole je ZVERKA, MUNJA, SRBIN!

fenomen

pre 16 godina

Evo male pomoci za one koji pitaju kad pocinje neki mec.
Na sajtu http://www.australianopen.com/en_AU/index.html
imate sve napisano. Razlika u vremenu iznosi 10 h. Kad npr pise da mec pocinje u 7:30 PM to znaci da po austalijskom pocinje predvece u 19 i 30 i kad od toga oduzmete 10 sati dobicemo da je po srednjeevropskom pa i nasem u 9 i 30 h pre podne...I tako nije problem izracunati mada je problem sto mecevi ne pocinju u najavljeno vreme nego pise koji je mec na kojem terenu prvi po rasporedu i od duzine meca zavisi kad ce poceti sledeci ako se igra na istom terenu. S obzirom da je sada zavrsnica termini bi trebalo biti manje vise ispostovani..
Na Rod Laver areni prvi mec je dubl i iraju Nestor i Zimonjic i taj mec pocinje u 11 AM po australskom ili po nasem u jedan sat po ponoci veceras i kad zavrsi taj dubl na istom terenu igra Jelena Jankovic protiv V.V..
Uostalom sve pise na tom sajtu i treba prativi i live score i onda se moze znati kad sta pocinje...
Poz...

Gerrod Henderson zvani G.

pre 16 godina

Cisto da napisem autoru komentara pod rednim brojem 42 da je J.C. Ferrero uzeo set Davidu Fereru. Toliko o tome da si gledao mec.

Mrzim, ali mrzim pametovanje i lupanje gluposti.

Oslo

pre 16 godina

Ljudi,smirimo se malo i sacekajmo taj mec sa Fererom.Zbog cega smo tako veliki optimisti pred svaki Noletov mec sa vrhunskim igracima?A kada izgubi,onda ga j.....o kako je lose igrao,itd.
Problema ce imati veoma puno sa Fererom,i ako ga pobedi sa Federerom nema sanse.Mada mu od sveg srca zelim sve najlepse zelje.Ipak zelim da kazem:Go Nole:)!!!!!!!!!

Geneve

pre 16 godina

Oslo
Vrlo realan komentar.Nole deluje spremno ali bojim se da na AO niko moze da "prezivi" vezane meceve protiv Ferera i Federera.
Servis bi lako mogao da odluci prvi mec, a za drugi valja iznajmiti rezervna pluca i par svezih nogu.
Verujmo ipak u Noleta i njegov tenis koji to apsolutno zasluzuje.

Marko_BG

pre 16 godina

@ko_koga i ko_kome?

Nole ce sutra na terenu da ti srusi prognozu a Ferrero je sa tih 1% sanse, kako ti kazes, ipak uzeo ceo drugi set Ferreru rezultatom 6:3. Hajde, da pre nego sto nesto ovde napisemo, da se ipak bar malo informisemo. Jel bi to bilo tesko?!!

r2d2

pre 16 godina

Mec protiv Ferera ce biti veoma interesantan. Ukoliko se oduzi, cak i da pobedi, Nole ce biti u toj meri isrpljen da ce Federeru biti posluzen kao predjelo, s obzirom da ovaj sa Blejkom-sisom ne bi trebalo da ima vecih problema, ne zbog toga sto je ovaj u toj meri los igrac, nego sto je, kako rekoh, sisa.
Moguci kraci ishod bi bilo ucestalije, ali koncetrisano i oprezno izlazenje napred, mada je cinjenica da Nole jos nije dovoljno siguran na mrezi. A i ne pamtim igraca sa dvorucnim bekendom koji je imao neprikosnovene voleje. U tom smislu to bi mogao biti mac sa dve ostrice.
Ono sto je vise bitno, Novak odise sigurnoscu i zreloscu koja me je stvarno zapanjila, i sa te strane je vrlo blizu Federeru. Ta njegova drskost i "naduvanost", kako je ovde neko primetio, je nesto sto je potrebno imati ako se hoce pobediti najbolji svih vremena. Kad pogledate sve ostale, oni pola energije utrose diveci se Federeru i ulaze psihicki katastrofalno u mec.
Nadam se da cemo imati prilike da odgledamo tu poslasticu od polufinala jer mi se cini da bi moglo biti legendarno.

Kukoch

pre 16 godina

Alo breeeeeeeeeee kriticari,pa nije SRPSKI lupati

Napred Nole.....
Ne mogu da verujem da su odjednom svi postali strucnjaci za tenis,od mije mame do konobara u omiljenom mi lokalu.....svi daju savete,te ovako,te onako,,,,,,,pa pustite ih,oni znaju najbolje sta rade,da ne znaju ne bi bili tu gde su.....

Napred nasi......Samo radite ono sto najbolje znate-IGRAJTE TENIS

Milica

pre 16 godina

Malo me je iznervirao komentar "decka koji se slikao sa njima u Hamburgu".Rece covek da Ferero nije imao 1% sanse da uzme set,i ostade ziv.6:3!Licno mislim da je Novak stvarno bolji i kompletniji igrac od Davida.To ce sve neverne Tome i videti sutra uvece.Davidu skidam kapu sto je u prvih pet tenisera,ali ja licno ne volim da ga gledam.Ne volim defanzivan tenis,suvise je dosadan,neinteresantan,nedinamican,jednostavno nije po mom ukusu.I Nadal,Verdasko,Lopez su Spanci pa igraju dosta agresivnije,tako da to nema veze sa zemljom vec sa glavom.I za kraj,mislim da ce ga Novak dobiti 3:0,setite se US OPEN-a, jer se poeni osvajaju inicijativom,ili greskom protivnika,a veoma retko defanzivnim udarcima,oni dodju kao posledica srece!

ko_koga i ko_kome?

pre 16 godina

David Ferrer osvaja ovaj turnir i to sa lakocom! Momak je momentalno fizicki najjaci u muskom tenisu! jutros sam ga gledao i divio mu se, Juan Carlos Fererro nije imao niti 1 % sanse da mu uzme makar jedan set! David se bori od pocetka do kraja meca, koncentracija mu je nenormalno stabilna! Jedino sto me kod Noleta smeta je njegova drskost, misli da je najnajnajnajbolji, a da bude najnajnajnajbolji trebati ce mu jos barem 2 godine! Upoznao sam obadvojicu prosle godine na turniru u Hamburgu, slikao se snjima i naravno malo porazgovarao, a Nole mi rece da ce osvojiti turnir u Hamburgu, a sta bi ispade u 1/4 finalu! Zato Nole malo ohladi sa izjavama prije meca, a hvali se poslje meca kad ga pobjedis! U tvoju pobjedu sumnjam, bolji je David od tebe, a to ces i da primjetis tokom meca! Ipak ti zelim mnogo srece! Pozdrav

Giga

pre 16 godina

Za sve Vas koje danima slusam kako kritikujete ili pametujete ovde na ovom forume,saljem vam ovaj linkhttp://www.australianopen.com/en_AU/bios/nations/scoreboard.html
Pogledajte da li to poredjenje ili favorizovanje Jelene u odnosu na Anu, i obratno, pljuvanje po Noletu ima uopste smisla, kad mi jedna smesna Srbija imamo tri igraca u 1/4 AO.
Nikad mi necete biti jasni, ako ne znate da volite onda nemojte biti zavidni i mrzeti!!!!!!!!!!!!

Branko

pre 16 godina

Procitah jedan komentara o ovoj temi u kome samozvani znalac tenisa, pod pokroviteljstvom slikanja sa dvojicom tenisera, iznosi pausalne ocene potkrepljene neznanjem. Novak igra na vrhunskom nivou i psihicki je stabilan. Samouverenost u individualnom sportu potkrepljena kvalitetom je pobednicka kombinacija. To zna Nole a i Ferer koji kao takav nece imati odgovor. NPRED NOLE, DO POBEDE!

Mila

pre 16 godina

@komentar 42. "David Ferrer osvaja ovaj turnir i to sa lakocom! Momak je momentalno fizicki najjaci u muskom tenisu! jutros sam ga gledao i divio mu se, Juan Carlos Fererro nije imao niti 1 % sanse da mu uzme makar jedan set!"
Ja ne znam koji ste mec Vi gledali ali rezultat je bio 3:1 za Davida

ДонМикеле

pre 16 godina

Само немој много да се фолираш. Да бацаш рекет, да се ваљаш по терену ... Буди господин човек.

Đepeto

pre 16 godina

Napred Nole, svi znaju da si Srbin ali nemoj zaboraviti (kao neki) da si građanin Sveta, mnogo si veći od ove zemlje!
Samo napred, pokaži im!

Veka

pre 16 godina

ko_koga i ko_kome?,

Pa JCF mu JESTE uzeo set!!! Sta si ti gledao? A Ferer je sljakas, a Nole njih sredjuje bez problema. I ako si zaboravio Nole je pobedio Ferera na US openu!!!

O, boze!

pre 16 godina

@ko_koga i ko_kome?
O, pametno moje, kad nesto pises bar se informisi. Rezultat meca Ferrer - Ferrero je bio 3:1 (3 seta dobio Ferrer, jedan Ferrero), ili po setovima:
7:5, 3:6, 6:4, 6:1

captain cook

pre 16 godina

Ferrer trči, trči? Pa neka trči, trče i španski futbaleri kad se bore za naciju pa nikad ništa.
(Kjupi, 21. januar 2008 21:27)
legendo :-)))))))))))))

ostroški

pre 16 godina

@milemen
Bojana Jovanovski se takmiči u juniorskoj konkurenciji, i sinoć je ona jedina prošla dalje od naših takmičara.

Miralem Sulejmani SHQIPTARË

pre 16 godina

Naravno da si spremio taktiku za nooba federera :)
bice to lakav mec za tebe nole, jer si dao taktike i tipsarevicu, i on je bio uspesan, takav ces i ti da budes, samo sto ces ga ti dobiti :D
NOVAK DJOKOVSKIY.RU 3:0 ROGER (-=P=-)EDERER

Chicago

pre 16 godina

@time @nikola
Evo linka za vreme http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/schedule15.html
vremenska razlika je 10 sati, sto bi znacilo da Novak nece igrati pre 3 sata ujutru

Trpce

pre 16 godina

Nekada sam mrzeo tv kanal Eurosport. Prenoseni su mecevi drugih tenisera i teniserki,najave turnira su redovno bile bez ili sa vrlo malo price i fotografija o nasim teniserima.Cak sam video jednu najavu AO bez NOLA ali sa svim ostalima i Marejem u glavnoj roli.Mats Vilander sve vreme ima pricu da su favoriti sestre Vilijams i Ferer,Mareja je video u finalnim mecevima...Kada u subotu ili nedelju postanemo vlasnici pehara sve cu im oprostiti

ko_koga i ko_kome?

pre 16 godina

David Ferrer osvaja ovaj turnir i to sa lakocom! Momak je momentalno fizicki najjaci u muskom tenisu! jutros sam ga gledao i divio mu se, Juan Carlos Fererro nije imao niti 1 % sanse da mu uzme makar jedan set! David se bori od pocetka do kraja meca, koncentracija mu je nenormalno stabilna! Jedino sto me kod Noleta smeta je njegova drskost, misli da je najnajnajnajbolji, a da bude najnajnajnajbolji trebati ce mu jos barem 2 godine! Upoznao sam obadvojicu prosle godine na turniru u Hamburgu, slikao se snjima i naravno malo porazgovarao, a Nole mi rece da ce osvojiti turnir u Hamburgu, a sta bi ispade u 1/4 finalu! Zato Nole malo ohladi sa izjavama prije meca, a hvali se poslje meca kad ga pobjedis! U tvoju pobjedu sumnjam, bolji je David od tebe, a to ces i da primjetis tokom meca! Ipak ti zelim mnogo srece! Pozdrav

Nedodirljivi

pre 16 godina

To SRBINE !!!!!
Volim sto si tako samouveren i pun samopouzdanja.
Nek se peva druga pesma! moze od Mitra Mirica NAJACI SMO,NAJACI.....
Next please.......

coa hamburg

pre 16 godina

..BRAWO CAREEEEEEEE.....SIGURNE PARE na kladionici...ali BAS sigurne...sada da omandas onog SPANCA(naravno opet 3:0),a posle SMRADA aus SCHWEIZ....njega bas mozes i 3:1(pod uslovom da mu das fore u startu 0:1...kao da sam cuo u momentu da si rekao da gubis dah...nemoj da ti dodjem..hahahaha...SAMO NAPRED BRATE SRBINE...DO FINALA,a posle NARAVNO 3:0...

Oslo

pre 16 godina

Ljudi,smirimo se malo i sacekajmo taj mec sa Fererom.Zbog cega smo tako veliki optimisti pred svaki Noletov mec sa vrhunskim igracima?A kada izgubi,onda ga j.....o kako je lose igrao,itd.
Problema ce imati veoma puno sa Fererom,i ako ga pobedi sa Federerom nema sanse.Mada mu od sveg srca zelim sve najlepse zelje.Ipak zelim da kazem:Go Nole:)!!!!!!!!!

fenomen

pre 16 godina

Spremi ti Nole noge za brzo trcanje jer ovaj trci "ko blesav" i bice izuzetno tesko ali imas mnogo navijaca koji veruju u tebe i ocekuju "hit" protiv Rodje...
Srecno....

Cimet

pre 16 godina

Novak je Hjuita dobio rutinski, takoreci s pola snage u ne narocito lepom mecu, kakvi su, recimo, bili Federer-Tipsarevic i Rodik-Kolsrajber. Vazniji od same igre jeste utisak koji je na mene prvi put ostavio: delovao je toliko sigurno, fizicki, psihicki i sportski uverljivo da konacno nema sumnje da je prevazisao varljive pubertetske dane i postao svetska klasa.
Sa Fererom ce biti djavolski tesko (skor 2:2). Taj mali Spanac je brz kao munja, "uzasno" izdrzljiv i moze da dobije svakog igraca na svetu ako ima svoj dan i inspiraciju. Novak zaista mora da spremi posebnu taktiku i bude krajnje koncentrisan i precizan ako misli da stigne do Federera.

djorzy

pre 16 godina

Ma daj bre ne pali se,kakva crna taktika,ne treba ti taktika nikakva samo odigraj kao i do sada i to je to....mi ne sumnjamo!!Ali dobro ipak je dobro zbog samopouzdanja da malo budes oprezan!

zoran

pre 16 godina

Samo, molim te, nemoj da skracujes lopte. Ovaj je kao zec..trci kao da ga hrtovi jure. Ni protiv Hjuita to skracivanje nije radilo...svi su danas fizicki dobro spremljeni..cepaj mu dijagonale..Spanac je kratak..

Jeca

pre 16 godina

Sredi ga,Nole!
Spanac jeste jako brz,ali ti si brzi!:).
Prvo Ferer,pa onda Federer!
I naravno da osvojis AO!
SRECNO!
UZ TEBE SMO!

JJ Fan

pre 16 godina

samo napred Nole!! Sigurni smo da pobedjujes a Roze ce da odleti do Svice spustene glave i bez titule jer titula ide pravo u Srbiju!! navijamo!!! Napred JJ!!

Delia Glingon

pre 16 godina

Nole je klasa i ima kapacitet da bude vrhunski igrac desetak godina i nekoliko godina kao broj jedan i da opljacka masu grand prix i da sa Lepom Nasom triumfuje nekoliko puta u Davidovo kupu/DC. Nole je ZVERKA, MUNJA, SRBIN!

fenomen

pre 16 godina

Evo male pomoci za one koji pitaju kad pocinje neki mec.
Na sajtu http://www.australianopen.com/en_AU/index.html
imate sve napisano. Razlika u vremenu iznosi 10 h. Kad npr pise da mec pocinje u 7:30 PM to znaci da po austalijskom pocinje predvece u 19 i 30 i kad od toga oduzmete 10 sati dobicemo da je po srednjeevropskom pa i nasem u 9 i 30 h pre podne...I tako nije problem izracunati mada je problem sto mecevi ne pocinju u najavljeno vreme nego pise koji je mec na kojem terenu prvi po rasporedu i od duzine meca zavisi kad ce poceti sledeci ako se igra na istom terenu. S obzirom da je sada zavrsnica termini bi trebalo biti manje vise ispostovani..
Na Rod Laver areni prvi mec je dubl i iraju Nestor i Zimonjic i taj mec pocinje u 11 AM po australskom ili po nasem u jedan sat po ponoci veceras i kad zavrsi taj dubl na istom terenu igra Jelena Jankovic protiv V.V..
Uostalom sve pise na tom sajtu i treba prativi i live score i onda se moze znati kad sta pocinje...
Poz...

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Nole je favorit i dobro je sto je svestan toga. Medjutim, Ferer je sasvim zasluzeno u Top 5. Kao igrac enma nekih znacajnih slabosti, jedan je od dva najbolja defanzivna igraca na svetu i, za razliku od Fernanda Gonzalesa npr, ima dobar bekhend.

Pravolinijski bi recept bi bio strpljenje tokom poena i drzanje inicijative. Protiv Spanca ce 70% poena biti sa sedam i vise udaraca i Nole je sigurno spreman na to. Samo bez forsiranja - prebacuj lopticu dok se namestis, i pucaj viner kad si u situaciji.

Ferer hece menjati nacin igre - svi Spanci se, uglavnom, drze osnovne linije i ne pomeraju se odatle dok god nisu naterani.

Nole je bolji igrac, za pobedu ce mu biti potrebna izuzetna koncentracija i strpljenje.

I ne verujem da Ferer bas razmislja kao da nema sta da izgubi. I njemu se ide u polufinale...

Marko_BG

pre 16 godina

@ko_koga i ko_kome?

Nole ce sutra na terenu da ti srusi prognozu a Ferrero je sa tih 1% sanse, kako ti kazes, ipak uzeo ceo drugi set Ferreru rezultatom 6:3. Hajde, da pre nego sto nesto ovde napisemo, da se ipak bar malo informisemo. Jel bi to bilo tesko?!!

steva

pre 16 godina

Iskreno,najviše imam poverenja da ćeš ti osvojiti AO,jer igraš jako dobro,stabilno,odmorno,sveže zrelo,pun samopouzdanja...Ovo je tvoj turnir,i ako te daj bože zdravlje posluži tvoja sezona
Pozdrav

Geneve

pre 16 godina

Oslo
Vrlo realan komentar.Nole deluje spremno ali bojim se da na AO niko moze da "prezivi" vezane meceve protiv Ferera i Federera.
Servis bi lako mogao da odluci prvi mec, a za drugi valja iznajmiti rezervna pluca i par svezih nogu.
Verujmo ipak u Noleta i njegov tenis koji to apsolutno zasluzuje.

No Doubt

pre 16 godina

Nole, nekako ... kako bih ti rekao ... NE SUMNJAM da ces pobediti.
Ali, u ponoc pocinje jedan interesantan mec:
4 Girls' Doubles - 2nd Rnd.
Alison Bai (AUS)/
Marija Mirkovic (AUS)
v. Bojana Jovanovski (SRB)[5]/
Kristina Mladenovic (FRA)[5]

Giga

pre 16 godina

Za sve Vas koje danima slusam kako kritikujete ili pametujete ovde na ovom forume,saljem vam ovaj linkhttp://www.australianopen.com/en_AU/bios/nations/scoreboard.html
Pogledajte da li to poredjenje ili favorizovanje Jelene u odnosu na Anu, i obratno, pljuvanje po Noletu ima uopste smisla, kad mi jedna smesna Srbija imamo tri igraca u 1/4 AO.
Nikad mi necete biti jasni, ako ne znate da volite onda nemojte biti zavidni i mrzeti!!!!!!!!!!!!

Veka

pre 16 godina

ko_koga i ko_kome?,

Pa JCF mu JESTE uzeo set!!! Sta si ti gledao? A Ferer je sljakas, a Nole njih sredjuje bez problema. I ako si zaboravio Nole je pobedio Ferera na US openu!!!

r2d2

pre 16 godina

Mec protiv Ferera ce biti veoma interesantan. Ukoliko se oduzi, cak i da pobedi, Nole ce biti u toj meri isrpljen da ce Federeru biti posluzen kao predjelo, s obzirom da ovaj sa Blejkom-sisom ne bi trebalo da ima vecih problema, ne zbog toga sto je ovaj u toj meri los igrac, nego sto je, kako rekoh, sisa.
Moguci kraci ishod bi bilo ucestalije, ali koncetrisano i oprezno izlazenje napred, mada je cinjenica da Nole jos nije dovoljno siguran na mrezi. A i ne pamtim igraca sa dvorucnim bekendom koji je imao neprikosnovene voleje. U tom smislu to bi mogao biti mac sa dve ostrice.
Ono sto je vise bitno, Novak odise sigurnoscu i zreloscu koja me je stvarno zapanjila, i sa te strane je vrlo blizu Federeru. Ta njegova drskost i "naduvanost", kako je ovde neko primetio, je nesto sto je potrebno imati ako se hoce pobediti najbolji svih vremena. Kad pogledate sve ostale, oni pola energije utrose diveci se Federeru i ulaze psihicki katastrofalno u mec.
Nadam se da cemo imati prilike da odgledamo tu poslasticu od polufinala jer mi se cini da bi moglo biti legendarno.

Branko

pre 16 godina

Procitah jedan komentara o ovoj temi u kome samozvani znalac tenisa, pod pokroviteljstvom slikanja sa dvojicom tenisera, iznosi pausalne ocene potkrepljene neznanjem. Novak igra na vrhunskom nivou i psihicki je stabilan. Samouverenost u individualnom sportu potkrepljena kvalitetom je pobednicka kombinacija. To zna Nole a i Ferer koji kao takav nece imati odgovor. NPRED NOLE, DO POBEDE!

O, boze!

pre 16 godina

@ko_koga i ko_kome?
O, pametno moje, kad nesto pises bar se informisi. Rezultat meca Ferrer - Ferrero je bio 3:1 (3 seta dobio Ferrer, jedan Ferrero), ili po setovima:
7:5, 3:6, 6:4, 6:1

captain cook

pre 16 godina

Ferrer trči, trči? Pa neka trči, trče i španski futbaleri kad se bore za naciju pa nikad ništa.
(Kjupi, 21. januar 2008 21:27)
legendo :-)))))))))))))

Kukoch

pre 16 godina

Alo breeeeeeeeeee kriticari,pa nije SRPSKI lupati

Napred Nole.....
Ne mogu da verujem da su odjednom svi postali strucnjaci za tenis,od mije mame do konobara u omiljenom mi lokalu.....svi daju savete,te ovako,te onako,,,,,,,pa pustite ih,oni znaju najbolje sta rade,da ne znaju ne bi bili tu gde su.....

Napred nasi......Samo radite ono sto najbolje znate-IGRAJTE TENIS

Milica

pre 16 godina

Malo me je iznervirao komentar "decka koji se slikao sa njima u Hamburgu".Rece covek da Ferero nije imao 1% sanse da uzme set,i ostade ziv.6:3!Licno mislim da je Novak stvarno bolji i kompletniji igrac od Davida.To ce sve neverne Tome i videti sutra uvece.Davidu skidam kapu sto je u prvih pet tenisera,ali ja licno ne volim da ga gledam.Ne volim defanzivan tenis,suvise je dosadan,neinteresantan,nedinamican,jednostavno nije po mom ukusu.I Nadal,Verdasko,Lopez su Spanci pa igraju dosta agresivnije,tako da to nema veze sa zemljom vec sa glavom.I za kraj,mislim da ce ga Novak dobiti 3:0,setite se US OPEN-a, jer se poeni osvajaju inicijativom,ili greskom protivnika,a veoma retko defanzivnim udarcima,oni dodju kao posledica srece!

Gerrod Henderson zvani G.

pre 16 godina

Cisto da napisem autoru komentara pod rednim brojem 42 da je J.C. Ferrero uzeo set Davidu Fereru. Toliko o tome da si gledao mec.

Mrzim, ali mrzim pametovanje i lupanje gluposti.

Mila

pre 16 godina

@komentar 42. "David Ferrer osvaja ovaj turnir i to sa lakocom! Momak je momentalno fizicki najjaci u muskom tenisu! jutros sam ga gledao i divio mu se, Juan Carlos Fererro nije imao niti 1 % sanse da mu uzme makar jedan set!"
Ja ne znam koji ste mec Vi gledali ali rezultat je bio 3:1 za Davida

Miralem Sulejmani SHQIPTARË

pre 16 godina

Naravno da si spremio taktiku za nooba federera :)
bice to lakav mec za tebe nole, jer si dao taktike i tipsarevicu, i on je bio uspesan, takav ces i ti da budes, samo sto ces ga ti dobiti :D
NOVAK DJOKOVSKIY.RU 3:0 ROGER (-=P=-)EDERER

ДонМикеле

pre 16 godina

Само немој много да се фолираш. Да бацаш рекет, да се ваљаш по терену ... Буди господин човек.

Chicago

pre 16 godina

@time @nikola
Evo linka za vreme http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/schedule15.html
vremenska razlika je 10 sati, sto bi znacilo da Novak nece igrati pre 3 sata ujutru

ostroški

pre 16 godina

@milemen
Bojana Jovanovski se takmiči u juniorskoj konkurenciji, i sinoć je ona jedina prošla dalje od naših takmičara.

Đepeto

pre 16 godina

Napred Nole, svi znaju da si Srbin ali nemoj zaboraviti (kao neki) da si građanin Sveta, mnogo si veći od ove zemlje!
Samo napred, pokaži im!

Trpce

pre 16 godina

Nekada sam mrzeo tv kanal Eurosport. Prenoseni su mecevi drugih tenisera i teniserki,najave turnira su redovno bile bez ili sa vrlo malo price i fotografija o nasim teniserima.Cak sam video jednu najavu AO bez NOLA ali sa svim ostalima i Marejem u glavnoj roli.Mats Vilander sve vreme ima pricu da su favoriti sestre Vilijams i Ferer,Mareja je video u finalnim mecevima...Kada u subotu ili nedelju postanemo vlasnici pehara sve cu im oprostiti