Tenis 61

Subota, 19.01.2008.

14:20

JT: "Federer je bio bolji na kraju"

JT: "Federer je bio bolji na kraju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

vojkan

pre 16 godina

snimak meca podeliti fudbalerima srb. i pustati im pred svaku utakmicu reprezentacije.Nek vide kako se treba boriti za svoju zemlju.

dragan

pre 16 godina

Tipsarevic nije samo odlican igrac vec i izuzetan profesionalac sto je dokazao svojom koncentracijom, gotovo nadljudskom, u mecu koji je trajao preko cetiri casa. On je mentalno cak jaci i od Djokovica jer ne rasipa emocije, ne baca reket, a ni flasu iz koje pije vodu. Oba igraca pruzila su mec koji ce se pamtiti, ali Janko je pokazao vise srca. Izuzetan mec koji ce se pamtiti po lepoti i fer pleju vise nego po dobitniku.

Marko_bgd

pre 16 godina

Svaka cast Janko,ulazis u prvih 10 sigurno...Federer je pravi sportsmen..posteno je rekao da bi bilo najpravednije da se zavrsilo nereseno,ali zato je on broj 1..i bice jos dugo,zato sto postuje svoje protivnike,i pobedjuje uvek ovakve teske meceve..Verujem da Janka mnogo boli ovaj poraz,jer je je sigurno mnogo tesko kada se izgubi u 5. setu,i to na razliku...Svaka cast majstore,dobices ga sledeci put

Melbourne

pre 16 godina

Bravo Janko!! Neverovatna igra i veliko srce.Melburn pored pobede njihovog Huita u takodje lavovskoj borbi sa Bagdadisom,prica o Srbskom junaku! Komentator sinoc rece da je jako malo nedostajalo da Janko napravi najvece iznenadjujucu pobedu u tenisu u zadnjih 10 godina!!Culo se mnogo reci hvale i divljenja za njegovu igru a pogotovo mentalnom pristupu mecu.Mozda nije trenutak posle ovakve fenomenalne igre,ali bih preneo par komentara Australskih tenisera.Posle jankove pobede u prvom kolu nad Sirijanisom (Australija) u sutrasnjim novinama Sarijanis je izjavio da je osetio da Janko nema snage i da je zato pokusavao da igra duge poene i da ga seta po terenu kako bi se ovaj izmorio ....Dzim Kurier i Tod Vuldridz koji su komentarisali Jankov mec sa Fedexom rekose da je Huit posle njegove pobedeu Devis kupu nad Jankom i preokreta posle 1:2 takodje rekao da je video da Janko nema snage i da je takodje igrao da ga izmori sto mu je i uspelo....Dzim i Tod su takodje sumnjali da Janko ima dovoljno snage da privede mec kraju posle vodjstva od 2:1 i realno videlo sе se da je umoran.JAnko ima veliko srce i u 5 setu je izvlacio snaguiz petnih zila ali da je malo bolje fizicki pripremljen bolje bi odigrao te poene koje je za malo promasio....Realno Fedex je pobedio ,po mom misljenju,zato sto je Janko bio izmoren ,pod dva zato sto je fantastican igrac i pod 3 imao je srece+Jankvov umor kada mu je uzeo servis u 5 setu na 0:40. Janko je sinoc bio fantasticno neverovatan i mislim da je bio bolje fizicki pripremljen odneo bi pobedu!!

miroslav

pre 16 godina

po ko zna koji put janko je pokazao da je odlican igrac, neverovatan talenat i da zasluzuje mnogo vise mesto u svetskom tenisu, ali eto nije imao srece... ili je nesto drugo u pitanju. to da nakon 16 gemova bez brejka i u trenutku kad janko vodi 40:0 komentator prvi put pogresi, sve se preokrene i fed pobedi, stvarno tera coveka da se zapita...

Dusan,Beograd

pre 16 godina

Federer je izvanredan igrac ali je pokazao svoju mracnu stranu u nekoliko navrata.Veliki sampioni u pravom smislu reci moraju biti i veliki dzentlmeni.On,moram to priznati,iako mu se divim kao super talentovanom igracu,to nema. Ne cini ga time njegov beli sako.Uzasno je kako on ponekad odreaguje na pojedine poene protivnika ili na sudije. Ima nesto uzasno licemerno u njemu.No,blizi mu se kraj,stize plejada tenisera koji mu mogu izaci na crtu i pobediti ga.Pa i mentalno.

Bojan Todorović

pre 16 godina

Nisam od onih što vole da bučno srbuju ali sve mislim da će se Rože trzati kad čuje Srbija. Od Noleta već ima hronični zent a sad i Janko.... Šalu na stranu - Igrao si maestralno i punim srcem. Svaka ti čast! Rože je kao kompjuter, ali onako uplašenog i nervoznog ga nikada nisam video. Provukao se pored tebe. Još jednom - BRAVO !!

pufta

pre 16 godina

12 sati je proslo a Ja jos uvek razmisljam o jednom od najboljih meceva odigranih u 5 setova u istoriji tenisa!Bravo Majstore Janko nadam se da si sada konacno sazreo i da si ovim mecom krenuo prema top-tenu svetskog tenisa gde ti je nesumnjivo i mesto!Dobrano si prodrmao robota!Ponosan sam na tebe i na sve ostale nase zvezde .Jedva cekam da neko osvoji konacno taj gren slem i da mu napravimo ludnicu od doceka!

emilija

pre 16 godina

Ponosim se nasim teniserima kao da su i rod najrodjeniji.svaki njihov uspeh dozivljavam kao licni.Definitivno je ovo njihova era i imam utisak da ni priblizno ne bi bili ovoliko dobri da ih nema toliko.Jelena,Nole,Ana...sada su povukli i Janka.To je tako predivno kako jedni druge motivisu.preslatki su.
Janko,CAREEEEE!!!!

Jeca

pre 16 godina

Ovakva izjava se dobija samo od dzentlmena,kao sto si ti!
Borba je bila sjajana,ali sam u onom 17.gemu bila na ivici da necim gadjam televizor!:).
Ali vredelo je gledati te!
Ovakav mec nisam skoro gledala.
Zahvaljujuci ovakvim igrama ces,ucerena sam,dogurati jako daleko!
I to uskoro!
Ovo je tvoja godina,sada ces da zablistas i pokazes sav svoj talenat i potencijal!
NARAVNO,MI SMO UZ TEBE I UVEK CEMO BITI!

rade

pre 16 godina

Kada ne razbih televizor u 17.gemu posle gubitka istog a posle vodjstva, tvog, od 40-0 - nikada necu.

Bravo, bravo..imas talenat da igras i budes u drustvu najboljih. To se vidi iz aviona..samo rad, rad i eto tebe pri vrhu..

Aca

pre 16 godina

Fedex je veliki igrac i jos veci dzentlmen. Nije cudo sto je prvi. Janko je danas bio ravnopravan, a u nekim delovima meca je igrao maestralno. Janko ne kloni duhom i sledi put velikog sampiona. Uz tebe je cela Srbija.

paka

pre 16 godina

postovanje janko! svaka cast za borbenost koju su pruzio. od kad gledam tennis ovo je jedan od najuzbudljivijih i najkvalitetnijih meceva koje sam gledala.

zao mi je da nisi pobedio, ali ako nastavis da igras u ovom stilu bice prilike za uzivanje...

divno ponasanje je godilo iznad svega. nema psovanja, nema dranja - odmerenost u svakom pogledu. srdacne cestitke i tvojim roditeljima jer su i oni uspeli!

nemacki komentator je silne komplimente izneo na tvoj racun. svi oni znaju da citas dostojevskog, nicea...vidi se da probrana literatura ostavlja trag.

nadam se da ces procitati ove komentare i saznati da postoji mnogi koji ti se divimo.

Tara

pre 16 godina

E zbog ovakvog pristupa i respekta protivnika Federer je neprikosnoven u svakom pogledu,SVAKA CAST ZA ODLICAN MEC I JEDNOM I DRUGOM,
Po ovom mecu gledano mogucnosti naseg Janka ove sezone ce biti sigurno visok na tabeli,
Janko neka te zdravlje prati a i sreca a mi ce mo te gledati sa uzivanjem i normalno BODRITI...

AbagnaleJr

pre 16 godina

janko, ti si vanja grbic srpskog tenisa, a nole je dejan bodiroga! zivi bili obojica i jos mnogo puta nas cinili ponosnim u buducnosti!

TribalKuchi

pre 16 godina

Janko,
Ti si pravi igrač i čovek. Pratim tvoje rezultate poslednje dve godine i čvrsto sam uveren (jedan od retkih)da ćeš naredne godine AKO NASTAVIŠ OVAKO (a znam i osećam već dve godine da hoćeš) biti među 10 prvih na svetu.
Samo polako, jer ti imaš sve ljudske i sportske kvalitete. Danas je malo nedostajalo, ali već na drugom velikom turniru prolaziš među 8.
Srećno ti bilo.

Daki

pre 16 godina

Prvo hocu da cestitam Janku na borbenoscu!svaka mu cast!malo je falilo.Drugo.Ovaj Pederer mnogo sere.Kao igra po pet setova samo sa nadalom.hehe.mozda je u pravu jer ga Nole u finalu jebe sa 3:o u setovima.hehe.Osvetice Nole Janka u to sam siguran.

nebolood

pre 16 godina

sad sam se probudio..jutros posle grada sam chekao tenis i gledao do 09h ,sve dok janko nije izgubio drugu set protiv "zveri"..samo mogu da kazhem svaka chast janko!!!izvanredna igra..federer je teniska mashina,a janko je bio blizu savrshenstva u igri jutros..bravo!!samo nastavi ovako..

Goran

pre 16 godina

Ma kakve to (fuky) ima veze sa Djokovicem. Mnogi imaju kratka pamcenja. Ja cenim i radujem se svakom uspehu nasih sportista. Jos jednom cestitke za Janka i Noleta.

Nikola

pre 16 godina

Secite me gde sam najtanji ako janko ne bi mogao u top 10 do kraja godine, ako bi se uozbiljio i drzao formu.
Nas narod ima obicaj da preteruje i u slavlju i pljuvanju, ali ovaj momak je talenat i bio je prvi junior sveta. Bas sam razmisljao posle proslogodisnjeg vimbldoa i bilo mi je zao. Taman sam se ponadao da ce konacno poceti da pruze partije koje po talentu i srcu moze da pruzi, ali.. Priznajem, mislio sam da je propao i da od njega nista ozbiljnije necu videti.
Ali momak je danas svojim srcem kupio moje simpatije, pa su jos vece neg' ikad. Janko, sve najbolje, glavu gore i fokus na tenis!

mitrovic stefan

pre 16 godina

svaka cast janko majstore,nasao si pravog trenera i sad samo tako nastavi,tvoj kvalitet ce napokon doci do izrazaja...mi smo uz tebe...

r2d2

pre 16 godina

komentarisao sam mec u prethodnoj vesti ali sam zaboravio da pomenem Jankov gest koji me je odusevio(cini mi se u 3.-em setu kad je bilo cupavo):priznao da je lopta bila dobra i pored toga sto je sudija dosudio aut na Federerovu servu. Meni je bitno da imamo veceg dzentlmena.
Bravo Janko, samo napred, imas najbolji moguci uvod u sezonu.

milica

pre 16 godina

SVAKA CAST,VELEMAJSTORE!Verujem da se jutros u svim domovima u Srbiji orilo tvoje ime!Pokazao si sta znaci ostaviti srce na terenu!Samo napred,bice prilike i za revans!Cela Srbija je uz tebe!

coa

pre 16 godina

...jos jedna neprospavana noc zbog tennisa...ali nebitno je...zadovoljio sam sva cula sto se tennisa tice i sada ko pobedi neka pobedi...JANKO KRALJU...JANKA ZA PREDSEDNIKA(ZAOKRUZIOD REDIM BROJEM 10(ZA JANKA,ZA SRBIJU....))....

markooo

pre 16 godina

Oduvek sam navijao za tebe i verovao da ces da zablistas kao sad! svaka cast! i samo da znas da nam je svima srce puno!!!
samo nastavi ovakvim tempom!

Rope

pre 16 godina

Bravo Janko!
Sjajan mec i samo malo je nedostajalo da pobedis velikog igraca.
Tako se bori, pravi si primer da smo mi Srbi tvrd orah to "crack".

JT sampion !

pre 16 godina

Namucio te jel ?
Nije to nista u poredjenju sa onim sto ce ti raditi uskoro, e tada ces videti sta je mucenje kad izgubis jedan turnir od Janka a drugi od Noleta.
Janko talentu jedan Srpski !
Bravo !!!

Zoki

pre 16 godina

Janko je i pre ovog meca ostavljo uvek srce na terenu,mi smo ponosni na takve koji se bore do zadnjeg atoma snage,nadam se da je neko od nasih fudbalera gledo ovaj mec

Stanimir

pre 16 godina

Janko, svaka ti cast. Studentska ulica se ponosi tobom. Jos da nije bilo onog komentatora sa RTS-a da izbaksuzira eto nam finala Djokovic - Tipsarevic. Dogodine ako Bog da.

Sara *94 @ RIHANNAS FAN @

pre 16 godina

Nas fin i dobar Janko...Kao i uvek,posten...Covek je od krvi i mesa i uvek pruzi ruku boljem...!Fenomenalan si Tipso,extra si lik,stvarno...
PRAVI SPORTISTA,NEMA STA!!!Cela Srbija prica i komentarise ovog mladog junaka i borca koji je jos jednom odusevio sve ljubitelje tenisa!!!NAPRED SAMPIONE U NOVE POBEDE!!!!

matusic

pre 16 godina

Ziveli SRBI u celom svetu!!!!!!!!!!!!!!!Ma treba da ih bijemo u svemu!!!!! pozdrav iz Beca za sve ljubitelje tenisa od Mate!!!!!!!

Janko za Predsednika

pre 16 godina

Dobrodosao u vrh srpskog tenisa, Tipsarevicu! Danas si svima dokazao da ti je mesto na svetskoj listi daleko iznad onoga na kojem si trenutno. Srecno Janko, bodricemo te do kraja!

milan

pre 16 godina

BRAVO ZA TIPSAREVICA, danas sam ustao negde oko 10 i pomislio ajde da pogledam sta ima na TV-u, kad ono mec. Rezultat je bio 2:2, u petom setu 1-1, malo po malo celu kucu sam naterao da na nogama prati i navija, bilo je bas uzbudljivo, a onda sam nasao i video zavrsnice meca, pa evo pogledajte, ako niste stigli danas.

http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=39238

Janko za Predsednika

pre 16 godina

Dobrodosao u vrh srpskog tenisa, Tipsarevicu! Danas si svima dokazao da ti je mesto na svetskoj listi daleko iznad onoga na kojem si trenutno. Srecno Janko, bodricemo te do kraja!

Sara *94 @ RIHANNAS FAN @

pre 16 godina

Nas fin i dobar Janko...Kao i uvek,posten...Covek je od krvi i mesa i uvek pruzi ruku boljem...!Fenomenalan si Tipso,extra si lik,stvarno...
PRAVI SPORTISTA,NEMA STA!!!Cela Srbija prica i komentarise ovog mladog junaka i borca koji je jos jednom odusevio sve ljubitelje tenisa!!!NAPRED SAMPIONE U NOVE POBEDE!!!!

r2d2

pre 16 godina

komentarisao sam mec u prethodnoj vesti ali sam zaboravio da pomenem Jankov gest koji me je odusevio(cini mi se u 3.-em setu kad je bilo cupavo):priznao da je lopta bila dobra i pored toga sto je sudija dosudio aut na Federerovu servu. Meni je bitno da imamo veceg dzentlmena.
Bravo Janko, samo napred, imas najbolji moguci uvod u sezonu.

matusic

pre 16 godina

Ziveli SRBI u celom svetu!!!!!!!!!!!!!!!Ma treba da ih bijemo u svemu!!!!! pozdrav iz Beca za sve ljubitelje tenisa od Mate!!!!!!!

JT sampion !

pre 16 godina

Namucio te jel ?
Nije to nista u poredjenju sa onim sto ce ti raditi uskoro, e tada ces videti sta je mucenje kad izgubis jedan turnir od Janka a drugi od Noleta.
Janko talentu jedan Srpski !
Bravo !!!

milan

pre 16 godina

BRAVO ZA TIPSAREVICA, danas sam ustao negde oko 10 i pomislio ajde da pogledam sta ima na TV-u, kad ono mec. Rezultat je bio 2:2, u petom setu 1-1, malo po malo celu kucu sam naterao da na nogama prati i navija, bilo je bas uzbudljivo, a onda sam nasao i video zavrsnice meca, pa evo pogledajte, ako niste stigli danas.

http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=39238

AbagnaleJr

pre 16 godina

janko, ti si vanja grbic srpskog tenisa, a nole je dejan bodiroga! zivi bili obojica i jos mnogo puta nas cinili ponosnim u buducnosti!

markooo

pre 16 godina

Oduvek sam navijao za tebe i verovao da ces da zablistas kao sad! svaka cast! i samo da znas da nam je svima srce puno!!!
samo nastavi ovakvim tempom!

Tara

pre 16 godina

E zbog ovakvog pristupa i respekta protivnika Federer je neprikosnoven u svakom pogledu,SVAKA CAST ZA ODLICAN MEC I JEDNOM I DRUGOM,
Po ovom mecu gledano mogucnosti naseg Janka ove sezone ce biti sigurno visok na tabeli,
Janko neka te zdravlje prati a i sreca a mi ce mo te gledati sa uzivanjem i normalno BODRITI...

paka

pre 16 godina

postovanje janko! svaka cast za borbenost koju su pruzio. od kad gledam tennis ovo je jedan od najuzbudljivijih i najkvalitetnijih meceva koje sam gledala.

zao mi je da nisi pobedio, ali ako nastavis da igras u ovom stilu bice prilike za uzivanje...

divno ponasanje je godilo iznad svega. nema psovanja, nema dranja - odmerenost u svakom pogledu. srdacne cestitke i tvojim roditeljima jer su i oni uspeli!

nemacki komentator je silne komplimente izneo na tvoj racun. svi oni znaju da citas dostojevskog, nicea...vidi se da probrana literatura ostavlja trag.

nadam se da ces procitati ove komentare i saznati da postoji mnogi koji ti se divimo.

Goran

pre 16 godina

Ma kakve to (fuky) ima veze sa Djokovicem. Mnogi imaju kratka pamcenja. Ja cenim i radujem se svakom uspehu nasih sportista. Jos jednom cestitke za Janka i Noleta.

Rope

pre 16 godina

Bravo Janko!
Sjajan mec i samo malo je nedostajalo da pobedis velikog igraca.
Tako se bori, pravi si primer da smo mi Srbi tvrd orah to "crack".

Stanimir

pre 16 godina

Janko, svaka ti cast. Studentska ulica se ponosi tobom. Jos da nije bilo onog komentatora sa RTS-a da izbaksuzira eto nam finala Djokovic - Tipsarevic. Dogodine ako Bog da.

Zoki

pre 16 godina

Janko je i pre ovog meca ostavljo uvek srce na terenu,mi smo ponosni na takve koji se bore do zadnjeg atoma snage,nadam se da je neko od nasih fudbalera gledo ovaj mec

milica

pre 16 godina

SVAKA CAST,VELEMAJSTORE!Verujem da se jutros u svim domovima u Srbiji orilo tvoje ime!Pokazao si sta znaci ostaviti srce na terenu!Samo napred,bice prilike i za revans!Cela Srbija je uz tebe!

Aca

pre 16 godina

Fedex je veliki igrac i jos veci dzentlmen. Nije cudo sto je prvi. Janko je danas bio ravnopravan, a u nekim delovima meca je igrao maestralno. Janko ne kloni duhom i sledi put velikog sampiona. Uz tebe je cela Srbija.

mitrovic stefan

pre 16 godina

svaka cast janko majstore,nasao si pravog trenera i sad samo tako nastavi,tvoj kvalitet ce napokon doci do izrazaja...mi smo uz tebe...

Nikola

pre 16 godina

Secite me gde sam najtanji ako janko ne bi mogao u top 10 do kraja godine, ako bi se uozbiljio i drzao formu.
Nas narod ima obicaj da preteruje i u slavlju i pljuvanju, ali ovaj momak je talenat i bio je prvi junior sveta. Bas sam razmisljao posle proslogodisnjeg vimbldoa i bilo mi je zao. Taman sam se ponadao da ce konacno poceti da pruze partije koje po talentu i srcu moze da pruzi, ali.. Priznajem, mislio sam da je propao i da od njega nista ozbiljnije necu videti.
Ali momak je danas svojim srcem kupio moje simpatije, pa su jos vece neg' ikad. Janko, sve najbolje, glavu gore i fokus na tenis!

Dusan,Beograd

pre 16 godina

Federer je izvanredan igrac ali je pokazao svoju mracnu stranu u nekoliko navrata.Veliki sampioni u pravom smislu reci moraju biti i veliki dzentlmeni.On,moram to priznati,iako mu se divim kao super talentovanom igracu,to nema. Ne cini ga time njegov beli sako.Uzasno je kako on ponekad odreaguje na pojedine poene protivnika ili na sudije. Ima nesto uzasno licemerno u njemu.No,blizi mu se kraj,stize plejada tenisera koji mu mogu izaci na crtu i pobediti ga.Pa i mentalno.

coa

pre 16 godina

...jos jedna neprospavana noc zbog tennisa...ali nebitno je...zadovoljio sam sva cula sto se tennisa tice i sada ko pobedi neka pobedi...JANKO KRALJU...JANKA ZA PREDSEDNIKA(ZAOKRUZIOD REDIM BROJEM 10(ZA JANKA,ZA SRBIJU....))....

TribalKuchi

pre 16 godina

Janko,
Ti si pravi igrač i čovek. Pratim tvoje rezultate poslednje dve godine i čvrsto sam uveren (jedan od retkih)da ćeš naredne godine AKO NASTAVIŠ OVAKO (a znam i osećam već dve godine da hoćeš) biti među 10 prvih na svetu.
Samo polako, jer ti imaš sve ljudske i sportske kvalitete. Danas je malo nedostajalo, ali već na drugom velikom turniru prolaziš među 8.
Srećno ti bilo.

Daki

pre 16 godina

Prvo hocu da cestitam Janku na borbenoscu!svaka mu cast!malo je falilo.Drugo.Ovaj Pederer mnogo sere.Kao igra po pet setova samo sa nadalom.hehe.mozda je u pravu jer ga Nole u finalu jebe sa 3:o u setovima.hehe.Osvetice Nole Janka u to sam siguran.

rade

pre 16 godina

Kada ne razbih televizor u 17.gemu posle gubitka istog a posle vodjstva, tvog, od 40-0 - nikada necu.

Bravo, bravo..imas talenat da igras i budes u drustvu najboljih. To se vidi iz aviona..samo rad, rad i eto tebe pri vrhu..

vojkan

pre 16 godina

snimak meca podeliti fudbalerima srb. i pustati im pred svaku utakmicu reprezentacije.Nek vide kako se treba boriti za svoju zemlju.

Jeca

pre 16 godina

Ovakva izjava se dobija samo od dzentlmena,kao sto si ti!
Borba je bila sjajana,ali sam u onom 17.gemu bila na ivici da necim gadjam televizor!:).
Ali vredelo je gledati te!
Ovakav mec nisam skoro gledala.
Zahvaljujuci ovakvim igrama ces,ucerena sam,dogurati jako daleko!
I to uskoro!
Ovo je tvoja godina,sada ces da zablistas i pokazes sav svoj talenat i potencijal!
NARAVNO,MI SMO UZ TEBE I UVEK CEMO BITI!

nebolood

pre 16 godina

sad sam se probudio..jutros posle grada sam chekao tenis i gledao do 09h ,sve dok janko nije izgubio drugu set protiv "zveri"..samo mogu da kazhem svaka chast janko!!!izvanredna igra..federer je teniska mashina,a janko je bio blizu savrshenstva u igri jutros..bravo!!samo nastavi ovako..

emilija

pre 16 godina

Ponosim se nasim teniserima kao da su i rod najrodjeniji.svaki njihov uspeh dozivljavam kao licni.Definitivno je ovo njihova era i imam utisak da ni priblizno ne bi bili ovoliko dobri da ih nema toliko.Jelena,Nole,Ana...sada su povukli i Janka.To je tako predivno kako jedni druge motivisu.preslatki su.
Janko,CAREEEEE!!!!

Bojan Todorović

pre 16 godina

Nisam od onih što vole da bučno srbuju ali sve mislim da će se Rože trzati kad čuje Srbija. Od Noleta već ima hronični zent a sad i Janko.... Šalu na stranu - Igrao si maestralno i punim srcem. Svaka ti čast! Rože je kao kompjuter, ali onako uplašenog i nervoznog ga nikada nisam video. Provukao se pored tebe. Još jednom - BRAVO !!

Marko_bgd

pre 16 godina

Svaka cast Janko,ulazis u prvih 10 sigurno...Federer je pravi sportsmen..posteno je rekao da bi bilo najpravednije da se zavrsilo nereseno,ali zato je on broj 1..i bice jos dugo,zato sto postuje svoje protivnike,i pobedjuje uvek ovakve teske meceve..Verujem da Janka mnogo boli ovaj poraz,jer je je sigurno mnogo tesko kada se izgubi u 5. setu,i to na razliku...Svaka cast majstore,dobices ga sledeci put

miroslav

pre 16 godina

po ko zna koji put janko je pokazao da je odlican igrac, neverovatan talenat i da zasluzuje mnogo vise mesto u svetskom tenisu, ali eto nije imao srece... ili je nesto drugo u pitanju. to da nakon 16 gemova bez brejka i u trenutku kad janko vodi 40:0 komentator prvi put pogresi, sve se preokrene i fed pobedi, stvarno tera coveka da se zapita...

pufta

pre 16 godina

12 sati je proslo a Ja jos uvek razmisljam o jednom od najboljih meceva odigranih u 5 setova u istoriji tenisa!Bravo Majstore Janko nadam se da si sada konacno sazreo i da si ovim mecom krenuo prema top-tenu svetskog tenisa gde ti je nesumnjivo i mesto!Dobrano si prodrmao robota!Ponosan sam na tebe i na sve ostale nase zvezde .Jedva cekam da neko osvoji konacno taj gren slem i da mu napravimo ludnicu od doceka!

dragan

pre 16 godina

Tipsarevic nije samo odlican igrac vec i izuzetan profesionalac sto je dokazao svojom koncentracijom, gotovo nadljudskom, u mecu koji je trajao preko cetiri casa. On je mentalno cak jaci i od Djokovica jer ne rasipa emocije, ne baca reket, a ni flasu iz koje pije vodu. Oba igraca pruzila su mec koji ce se pamtiti, ali Janko je pokazao vise srca. Izuzetan mec koji ce se pamtiti po lepoti i fer pleju vise nego po dobitniku.

Melbourne

pre 16 godina

Bravo Janko!! Neverovatna igra i veliko srce.Melburn pored pobede njihovog Huita u takodje lavovskoj borbi sa Bagdadisom,prica o Srbskom junaku! Komentator sinoc rece da je jako malo nedostajalo da Janko napravi najvece iznenadjujucu pobedu u tenisu u zadnjih 10 godina!!Culo se mnogo reci hvale i divljenja za njegovu igru a pogotovo mentalnom pristupu mecu.Mozda nije trenutak posle ovakve fenomenalne igre,ali bih preneo par komentara Australskih tenisera.Posle jankove pobede u prvom kolu nad Sirijanisom (Australija) u sutrasnjim novinama Sarijanis je izjavio da je osetio da Janko nema snage i da je zato pokusavao da igra duge poene i da ga seta po terenu kako bi se ovaj izmorio ....Dzim Kurier i Tod Vuldridz koji su komentarisali Jankov mec sa Fedexom rekose da je Huit posle njegove pobedeu Devis kupu nad Jankom i preokreta posle 1:2 takodje rekao da je video da Janko nema snage i da je takodje igrao da ga izmori sto mu je i uspelo....Dzim i Tod su takodje sumnjali da Janko ima dovoljno snage da privede mec kraju posle vodjstva od 2:1 i realno videlo sе se da je umoran.JAnko ima veliko srce i u 5 setu je izvlacio snaguiz petnih zila ali da je malo bolje fizicki pripremljen bolje bi odigrao te poene koje je za malo promasio....Realno Fedex je pobedio ,po mom misljenju,zato sto je Janko bio izmoren ,pod dva zato sto je fantastican igrac i pod 3 imao je srece+Jankvov umor kada mu je uzeo servis u 5 setu na 0:40. Janko je sinoc bio fantasticno neverovatan i mislim da je bio bolje fizicki pripremljen odneo bi pobedu!!

Daki

pre 16 godina

Prvo hocu da cestitam Janku na borbenoscu!svaka mu cast!malo je falilo.Drugo.Ovaj Pederer mnogo sere.Kao igra po pet setova samo sa nadalom.hehe.mozda je u pravu jer ga Nole u finalu jebe sa 3:o u setovima.hehe.Osvetice Nole Janka u to sam siguran.

matusic

pre 16 godina

Ziveli SRBI u celom svetu!!!!!!!!!!!!!!!Ma treba da ih bijemo u svemu!!!!! pozdrav iz Beca za sve ljubitelje tenisa od Mate!!!!!!!

JT sampion !

pre 16 godina

Namucio te jel ?
Nije to nista u poredjenju sa onim sto ce ti raditi uskoro, e tada ces videti sta je mucenje kad izgubis jedan turnir od Janka a drugi od Noleta.
Janko talentu jedan Srpski !
Bravo !!!

coa

pre 16 godina

...jos jedna neprospavana noc zbog tennisa...ali nebitno je...zadovoljio sam sva cula sto se tennisa tice i sada ko pobedi neka pobedi...JANKO KRALJU...JANKA ZA PREDSEDNIKA(ZAOKRUZIOD REDIM BROJEM 10(ZA JANKA,ZA SRBIJU....))....

Janko za Predsednika

pre 16 godina

Dobrodosao u vrh srpskog tenisa, Tipsarevicu! Danas si svima dokazao da ti je mesto na svetskoj listi daleko iznad onoga na kojem si trenutno. Srecno Janko, bodricemo te do kraja!

Sara *94 @ RIHANNAS FAN @

pre 16 godina

Nas fin i dobar Janko...Kao i uvek,posten...Covek je od krvi i mesa i uvek pruzi ruku boljem...!Fenomenalan si Tipso,extra si lik,stvarno...
PRAVI SPORTISTA,NEMA STA!!!Cela Srbija prica i komentarise ovog mladog junaka i borca koji je jos jednom odusevio sve ljubitelje tenisa!!!NAPRED SAMPIONE U NOVE POBEDE!!!!

Dusan,Beograd

pre 16 godina

Federer je izvanredan igrac ali je pokazao svoju mracnu stranu u nekoliko navrata.Veliki sampioni u pravom smislu reci moraju biti i veliki dzentlmeni.On,moram to priznati,iako mu se divim kao super talentovanom igracu,to nema. Ne cini ga time njegov beli sako.Uzasno je kako on ponekad odreaguje na pojedine poene protivnika ili na sudije. Ima nesto uzasno licemerno u njemu.No,blizi mu se kraj,stize plejada tenisera koji mu mogu izaci na crtu i pobediti ga.Pa i mentalno.

Marko_bgd

pre 16 godina

Svaka cast Janko,ulazis u prvih 10 sigurno...Federer je pravi sportsmen..posteno je rekao da bi bilo najpravednije da se zavrsilo nereseno,ali zato je on broj 1..i bice jos dugo,zato sto postuje svoje protivnike,i pobedjuje uvek ovakve teske meceve..Verujem da Janka mnogo boli ovaj poraz,jer je je sigurno mnogo tesko kada se izgubi u 5. setu,i to na razliku...Svaka cast majstore,dobices ga sledeci put

milan

pre 16 godina

BRAVO ZA TIPSAREVICA, danas sam ustao negde oko 10 i pomislio ajde da pogledam sta ima na TV-u, kad ono mec. Rezultat je bio 2:2, u petom setu 1-1, malo po malo celu kucu sam naterao da na nogama prati i navija, bilo je bas uzbudljivo, a onda sam nasao i video zavrsnice meca, pa evo pogledajte, ako niste stigli danas.

http://www.megafonija.com/sport.php?category=sport&id=39238

Rope

pre 16 godina

Bravo Janko!
Sjajan mec i samo malo je nedostajalo da pobedis velikog igraca.
Tako se bori, pravi si primer da smo mi Srbi tvrd orah to "crack".

Stanimir

pre 16 godina

Janko, svaka ti cast. Studentska ulica se ponosi tobom. Jos da nije bilo onog komentatora sa RTS-a da izbaksuzira eto nam finala Djokovic - Tipsarevic. Dogodine ako Bog da.

Zoki

pre 16 godina

Janko je i pre ovog meca ostavljo uvek srce na terenu,mi smo ponosni na takve koji se bore do zadnjeg atoma snage,nadam se da je neko od nasih fudbalera gledo ovaj mec

r2d2

pre 16 godina

komentarisao sam mec u prethodnoj vesti ali sam zaboravio da pomenem Jankov gest koji me je odusevio(cini mi se u 3.-em setu kad je bilo cupavo):priznao da je lopta bila dobra i pored toga sto je sudija dosudio aut na Federerovu servu. Meni je bitno da imamo veceg dzentlmena.
Bravo Janko, samo napred, imas najbolji moguci uvod u sezonu.

markooo

pre 16 godina

Oduvek sam navijao za tebe i verovao da ces da zablistas kao sad! svaka cast! i samo da znas da nam je svima srce puno!!!
samo nastavi ovakvim tempom!

milica

pre 16 godina

SVAKA CAST,VELEMAJSTORE!Verujem da se jutros u svim domovima u Srbiji orilo tvoje ime!Pokazao si sta znaci ostaviti srce na terenu!Samo napred,bice prilike i za revans!Cela Srbija je uz tebe!

mitrovic stefan

pre 16 godina

svaka cast janko majstore,nasao si pravog trenera i sad samo tako nastavi,tvoj kvalitet ce napokon doci do izrazaja...mi smo uz tebe...

Goran

pre 16 godina

Ma kakve to (fuky) ima veze sa Djokovicem. Mnogi imaju kratka pamcenja. Ja cenim i radujem se svakom uspehu nasih sportista. Jos jednom cestitke za Janka i Noleta.

Nikola

pre 16 godina

Secite me gde sam najtanji ako janko ne bi mogao u top 10 do kraja godine, ako bi se uozbiljio i drzao formu.
Nas narod ima obicaj da preteruje i u slavlju i pljuvanju, ali ovaj momak je talenat i bio je prvi junior sveta. Bas sam razmisljao posle proslogodisnjeg vimbldoa i bilo mi je zao. Taman sam se ponadao da ce konacno poceti da pruze partije koje po talentu i srcu moze da pruzi, ali.. Priznajem, mislio sam da je propao i da od njega nista ozbiljnije necu videti.
Ali momak je danas svojim srcem kupio moje simpatije, pa su jos vece neg' ikad. Janko, sve najbolje, glavu gore i fokus na tenis!

nebolood

pre 16 godina

sad sam se probudio..jutros posle grada sam chekao tenis i gledao do 09h ,sve dok janko nije izgubio drugu set protiv "zveri"..samo mogu da kazhem svaka chast janko!!!izvanredna igra..federer je teniska mashina,a janko je bio blizu savrshenstva u igri jutros..bravo!!samo nastavi ovako..

TribalKuchi

pre 16 godina

Janko,
Ti si pravi igrač i čovek. Pratim tvoje rezultate poslednje dve godine i čvrsto sam uveren (jedan od retkih)da ćeš naredne godine AKO NASTAVIŠ OVAKO (a znam i osećam već dve godine da hoćeš) biti među 10 prvih na svetu.
Samo polako, jer ti imaš sve ljudske i sportske kvalitete. Danas je malo nedostajalo, ali već na drugom velikom turniru prolaziš među 8.
Srećno ti bilo.

AbagnaleJr

pre 16 godina

janko, ti si vanja grbic srpskog tenisa, a nole je dejan bodiroga! zivi bili obojica i jos mnogo puta nas cinili ponosnim u buducnosti!

Tara

pre 16 godina

E zbog ovakvog pristupa i respekta protivnika Federer je neprikosnoven u svakom pogledu,SVAKA CAST ZA ODLICAN MEC I JEDNOM I DRUGOM,
Po ovom mecu gledano mogucnosti naseg Janka ove sezone ce biti sigurno visok na tabeli,
Janko neka te zdravlje prati a i sreca a mi ce mo te gledati sa uzivanjem i normalno BODRITI...

paka

pre 16 godina

postovanje janko! svaka cast za borbenost koju su pruzio. od kad gledam tennis ovo je jedan od najuzbudljivijih i najkvalitetnijih meceva koje sam gledala.

zao mi je da nisi pobedio, ali ako nastavis da igras u ovom stilu bice prilike za uzivanje...

divno ponasanje je godilo iznad svega. nema psovanja, nema dranja - odmerenost u svakom pogledu. srdacne cestitke i tvojim roditeljima jer su i oni uspeli!

nemacki komentator je silne komplimente izneo na tvoj racun. svi oni znaju da citas dostojevskog, nicea...vidi se da probrana literatura ostavlja trag.

nadam se da ces procitati ove komentare i saznati da postoji mnogi koji ti se divimo.

Aca

pre 16 godina

Fedex je veliki igrac i jos veci dzentlmen. Nije cudo sto je prvi. Janko je danas bio ravnopravan, a u nekim delovima meca je igrao maestralno. Janko ne kloni duhom i sledi put velikog sampiona. Uz tebe je cela Srbija.

rade

pre 16 godina

Kada ne razbih televizor u 17.gemu posle gubitka istog a posle vodjstva, tvog, od 40-0 - nikada necu.

Bravo, bravo..imas talenat da igras i budes u drustvu najboljih. To se vidi iz aviona..samo rad, rad i eto tebe pri vrhu..

Jeca

pre 16 godina

Ovakva izjava se dobija samo od dzentlmena,kao sto si ti!
Borba je bila sjajana,ali sam u onom 17.gemu bila na ivici da necim gadjam televizor!:).
Ali vredelo je gledati te!
Ovakav mec nisam skoro gledala.
Zahvaljujuci ovakvim igrama ces,ucerena sam,dogurati jako daleko!
I to uskoro!
Ovo je tvoja godina,sada ces da zablistas i pokazes sav svoj talenat i potencijal!
NARAVNO,MI SMO UZ TEBE I UVEK CEMO BITI!

emilija

pre 16 godina

Ponosim se nasim teniserima kao da su i rod najrodjeniji.svaki njihov uspeh dozivljavam kao licni.Definitivno je ovo njihova era i imam utisak da ni priblizno ne bi bili ovoliko dobri da ih nema toliko.Jelena,Nole,Ana...sada su povukli i Janka.To je tako predivno kako jedni druge motivisu.preslatki su.
Janko,CAREEEEE!!!!

pufta

pre 16 godina

12 sati je proslo a Ja jos uvek razmisljam o jednom od najboljih meceva odigranih u 5 setova u istoriji tenisa!Bravo Majstore Janko nadam se da si sada konacno sazreo i da si ovim mecom krenuo prema top-tenu svetskog tenisa gde ti je nesumnjivo i mesto!Dobrano si prodrmao robota!Ponosan sam na tebe i na sve ostale nase zvezde .Jedva cekam da neko osvoji konacno taj gren slem i da mu napravimo ludnicu od doceka!

Bojan Todorović

pre 16 godina

Nisam od onih što vole da bučno srbuju ali sve mislim da će se Rože trzati kad čuje Srbija. Od Noleta već ima hronični zent a sad i Janko.... Šalu na stranu - Igrao si maestralno i punim srcem. Svaka ti čast! Rože je kao kompjuter, ali onako uplašenog i nervoznog ga nikada nisam video. Provukao se pored tebe. Još jednom - BRAVO !!

miroslav

pre 16 godina

po ko zna koji put janko je pokazao da je odlican igrac, neverovatan talenat i da zasluzuje mnogo vise mesto u svetskom tenisu, ali eto nije imao srece... ili je nesto drugo u pitanju. to da nakon 16 gemova bez brejka i u trenutku kad janko vodi 40:0 komentator prvi put pogresi, sve se preokrene i fed pobedi, stvarno tera coveka da se zapita...

Melbourne

pre 16 godina

Bravo Janko!! Neverovatna igra i veliko srce.Melburn pored pobede njihovog Huita u takodje lavovskoj borbi sa Bagdadisom,prica o Srbskom junaku! Komentator sinoc rece da je jako malo nedostajalo da Janko napravi najvece iznenadjujucu pobedu u tenisu u zadnjih 10 godina!!Culo se mnogo reci hvale i divljenja za njegovu igru a pogotovo mentalnom pristupu mecu.Mozda nije trenutak posle ovakve fenomenalne igre,ali bih preneo par komentara Australskih tenisera.Posle jankove pobede u prvom kolu nad Sirijanisom (Australija) u sutrasnjim novinama Sarijanis je izjavio da je osetio da Janko nema snage i da je zato pokusavao da igra duge poene i da ga seta po terenu kako bi se ovaj izmorio ....Dzim Kurier i Tod Vuldridz koji su komentarisali Jankov mec sa Fedexom rekose da je Huit posle njegove pobedeu Devis kupu nad Jankom i preokreta posle 1:2 takodje rekao da je video da Janko nema snage i da je takodje igrao da ga izmori sto mu je i uspelo....Dzim i Tod su takodje sumnjali da Janko ima dovoljno snage da privede mec kraju posle vodjstva od 2:1 i realno videlo sе se da je umoran.JAnko ima veliko srce i u 5 setu je izvlacio snaguiz petnih zila ali da je malo bolje fizicki pripremljen bolje bi odigrao te poene koje je za malo promasio....Realno Fedex je pobedio ,po mom misljenju,zato sto je Janko bio izmoren ,pod dva zato sto je fantastican igrac i pod 3 imao je srece+Jankvov umor kada mu je uzeo servis u 5 setu na 0:40. Janko je sinoc bio fantasticno neverovatan i mislim da je bio bolje fizicki pripremljen odneo bi pobedu!!

dragan

pre 16 godina

Tipsarevic nije samo odlican igrac vec i izuzetan profesionalac sto je dokazao svojom koncentracijom, gotovo nadljudskom, u mecu koji je trajao preko cetiri casa. On je mentalno cak jaci i od Djokovica jer ne rasipa emocije, ne baca reket, a ni flasu iz koje pije vodu. Oba igraca pruzila su mec koji ce se pamtiti, ali Janko je pokazao vise srca. Izuzetan mec koji ce se pamtiti po lepoti i fer pleju vise nego po dobitniku.

vojkan

pre 16 godina

snimak meca podeliti fudbalerima srb. i pustati im pred svaku utakmicu reprezentacije.Nek vide kako se treba boriti za svoju zemlju.