Tenis 145

Ponedeljak, 14.01.2008.

04:34

AO: Jelena kroz "pakao" do 2. kola

AO: Jelena kroz "pakao" do 2. kola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

JJ Fan

pre 16 godina

Kako neko moze da kaze da je Jecina mama smesna? Ona za razliku od nekih roditelja samo podrzava svoje dete i ne mesa se u rad TSS!! Veliki pozdrav za mamu Snezu!! Jeco samo napred, do pobede!!

tomkarlo

pre 16 godina

Kada se neko sa sa ovakvom igrom probije do trećeg mesta na rang listi onih koji igraju profesionalni tenis - onda možeš da zaključiš da pobede ne dobijaju samo preciznost, ili samo jačina ili samo "krvožednost" već srce u junakinje.
Bravo Jeco, i ne popravljaj ništa, samo igraj kako možeš i dokle možeš, jer igraš za sebe i svoje ciljeve.

Visokoletac

pre 16 godina

Protiv trbuskaste i bombicaste, uz silno roptanje i molitvom Svevisnjem, sto rece Tuta - na penale i uz tesku srecu, al' 'ajde....

Jeca

pre 16 godina

Ma samo da te zdravlje(i sreca!:))posluze i bice dobro. Samo se lepo odmori i prekosutra kad budes igrala usresredi se (posebno na servis!),pokusaj da sto vise smanjis broj grasaka...i bice dobro! Tebi kao i ostalim nasim predstavnicima Srbije na AO zelim da naprave sto bolje rezultate! Mi smo uz vas!
PS.@Nikol Dz.Femija novi Jecin sajt je www.jj-jelenajankovic.com

dada

pre 16 godina

nikada u zivotu ovakav mec nisam gledala ,skoro da sam pomislila ima li kraja uopste.
srecno Jelena i neka te zdravlje posluzi....vjerujem da si dala sve od sebe iako je ocigledno da ti povreda pravi veliki problem,isto tako se nadam da te nece ugroziti u ostalim mecevima

sve najbolje!!!

Maja

pre 16 godina

Zaista mi nije jasno kako je Jelena sa ovakvim servisom uspela da dodje do 3. mesta!
Ako misli nesto da jos napravi u karijeri pod hitno mora da popravi servis. Njen servis je na nivou rekreativaca!

WaNNchY

pre 16 godina

Ma odrala nas je ko zive macke ova nasa Jeca...! Meni zao bilo samo mog jadnog tate koji se juce istraumirao u dva navrata...a covek ima 45 godina... Prvo su mu bili odbojkasi kao elektrosokovi,a jos ga Jelena dokrajci,jadan covek 6 pakli cigara je ispusio za jedno vece... :)))

Bojan

pre 16 godina

@vladimir
Ti si cuo da sa 17 godina
prestaje rast.U zivotu nisi
primetio tinejdzerke,malo
punije koje odjednom izdzigljaju.Cak i da ne
poraste vise od 170cm(sada
ima 165),kakav problem ima
Zistin ili Kuznjecova,dve
prve na listi.Ne znas ti
nista o tenisu.

risto

pre 16 godina

Iskreno, ja nikad gori teniski meč u životu nijesam gledao. Da nije igrala Jeca tako nešto ne bi mi ni palo na pamet. Ovako mogu samo da kažem AJDE, BRE, JECO - MOŽEŠ TI TO MNOGO BOLJE!!! Prvi mačići se u vodu bacaju, možda ovog puta padne i Henin!

Archie

pre 16 godina

Ovo je pocetak Jeleninog kraja (nazalost). Lepo je to sto je borbena, ima srce, voli Srbiju ... ali budimo realni-Jelana nema kvalitet za velika dela. Ova sezona ce biti njeno bolno prizemljenje. Veliki bi bio uspeh da ostane u prvih deset, u sta zaista ne verujem.

iiiiiiii

pre 16 godina

Neverovatno! Prvo odbojkasi,pa onda jelena! Dva toliko neizvesna meca... Ne mogu da verujem!!! Svaka cast! Jelenini mecevi definitivno nikada nisu dosadni ;) Ajde Jelena, uozbilji se,pa do prve grand slam titule!!! Znamo da mozes, to i ocekujemo od tebe... Prestigla te Ana Ivanovic na wta listi! Mislim,halo?! Znas da si bolja!!!

Nemesis

pre 16 godina

Jelena...Sinoc sam jedva zaspao posle cijelog trilera.Ali ipak proslo je... idemo sada dalje.Tvoja jucerasnja pobjeda sasvim je zasluzena a ponovo me podsjetila da jednostavno - ima Boga!Jeca je lavica sa velikim srcem, pomogla je mnogima, sada joj se samo vraca.Zalosno je da na zvancinom web sajtu turnira daju pravu ocjenu meca za razliku od ovih 'da i komsiji crkne krava' novinara i komentara: Women's No.3 seed Jelena Jankovic had staged a stunning comeback to beat Austria's Tamira Paszek 2-6 6-2 12-10 on Vodafone Arena.

In a match of superb quality, both players had the ascendency at various stages before Jankovic eventually prevailed in an enthralling third set.

Pavao

pre 16 godina

@Hibiskus
Koliko se ja razumem u to, onaj njen smeh je bas i problem.
Taj osmeh je bez veze i neiskren!
Ona ne uziva u tenisu (a pogotovu ne u povredi), nego se smeje da sakrije nervozu. Mnogi to rade. I ti i ja.
Ja kod nje vidim mnogo foliranja na terenu.
Zato nije koncentrisana.

hibiskus

pre 16 godina

Ajde malo smanjite dozivljaj o Pasekovoj. Jeste ona dobra al za igracice oko 50-og mesta. TO sto je igrala ovakav mec sa JJ koja realno nije pruzila ni 40% svojih mogucnosti ne znaci da ce odmah u prvih 10. Pa aman videste li joj stomacic?
A drago mi je da sam video onaj cuveni Jelenin osmeh na medicinskoj pauzi na Jeleninom licu, i to je pravi dokaz Jelenine igre, tj. ona uziva u tenisu, uziva u ambijentu i navijanju i to ce joj pomoci da ove godine ostvari jos bolje rezultate nego prosle.

Branko

pre 16 godina

Jelena-
Veliki sportisti pobedjuju i kada ne igraju dobro. Pitanje galsi da li ces uspeti da poravis formu iz meca u mec? Ako to uspes mozemo da se nadamo uspehu. Ako ne, onda ti je forma dosta opala i neces se laki izboriti protiv igracica koje su u top formi. ???????
Branko (Teniser) iz Amerike

zoran-RS

pre 16 godina

Izgleda da nas je prezivelo samo 108 koji smo gledali ovaj mec,jer toliko vidim komentara.Ako nakon ove noci ima jos prezivelih javite se da znamo,a tebe Jelo molim da se uozbiljis i sacuvas Srbe,ionako nas je malo.

nikola

pre 16 godina

Noćas su se svi koji u zadnje vreme govore protiv Jelene mogli uveriti da nisu u pravu. BRAVO! Najuzbudljiviji mec koji se može očekivati. Jelena uvek osigurava sjajan provod uz tv.

vladimir

pre 16 godina

Ne razumem kako neko moze da kaze da ce Tamira Pasek biti u samom vrhu.{jelena dokic}.Teniserka cija je visina"metar i zelja za rastom",i pored toga ima i 5-10kg vise, nikada i nikad nece biti u samom vrhu.Zamislite samo njene meceve sa teniserkama koja strahovito jako udaraju loptice.{sestre viliams,ana,marija}.

????????????

pre 16 godina

Mira

Jelena nije zasluzila da pobedi?Pa,da nije,mislim da si ti zasluzila da pobedis,ali u lupetanju.

Sanja

Ma moze Tamira da ima pojas(uopste nisam primetila taj pojas,ali dobro) jer i sa njim igra bolje od bilo koje druge teniserke...Ako gledate tenis takve stvari ne bi bas trebali toliko da primecujete...

Jeco carice,kad si i sa toliko gresaka pobedila onda ti svaka cast,napred sad ce biti lakse...

Sanja Bozovic

pre 16 godina

Bravo Jelena, pokazala si da si radila dosta na psihickoj stabilnosti, koja ti i nije bila jaca strana tokom prosle godine upravo u mecevima kakav si tokom prethodne noci odigrala. Samo napred, ali sreca nece biti uvek naklonjena kao u prethodnom mecu, igra mora da bude ta koja ce te nositi tokom meca.
Cekamo te u finalu sa Anom.

teniser

pre 16 godina

Bila jednom jedna igracica JJ.Katastrofa.Ovako ne igraju ni kvalifikanti. Potrosila mnogo snage na onoj vrucini i za dva dana Cao Melburn.Servis nula (a promenila trenera samo zbog servisa).Kretanje nula.Fizicki nespremna i zato dolazi do povreda.Iz ofanzive se povlaci u defanzivu i naravno zna se.Mentalitet kao i uvek.Velike igracice ovakve protivnice isprase za manje od sat igre

JJ Fan

pre 16 godina

Dokazala je da je najbolja!!! Zivot nam je skratila nocas! servis je bio ocajan, videlo se pri kretanju da je mucu povreda ali ona je presla preko toga, odigrala sjajne poene, imala mnogo srece i pobedila!!! Zato je valjda i volimo!!!

Bartoš

pre 16 godina

Ne vredi, sajt su preuzeli čestitari, koji kažu da je Jeleni ovom pobedom otvoren put ka finalu (sad kad je sklonila najjjaču prepreku).) Jedan kaže da Beloruskinja rastura staru Moresmo, ali nije video da je poslednja dva seta Moresmo dobila sa 12:0! A Serenu i Vajdišovu neću ni da pominjem. Nažalost, Jelena nema snage više da trči kao nekad, a servis i forhend ostali su joj najveća mana. Mislim da ona zaista dugo igra premorena i povređena. Njoj je potrebna ozbiljna terapija i odmor od dva-tri meseca. Pa šta ako padne za jedno ili dva mesta? Ovako, može da uništi karijeru, a ima samo 23 godine. Neko je u njenom timu neozbiljan.
P.S. Izišla je nova lista WTA nadrealista. Ana ima 216 bodova više od Jelene, ali ona nije najboilja srpska tenisrka. Znači, 15 je mnogo više od 216! Ljudi, nisam to znao, do danas.

Sanja

pre 16 godina

Jelena moze da bude najbolja samo da ima vise samopouzdanja.
Ali meni nisu jasne dve stvari:1)Zasto Jelena ima onako los servis???
2)Kako jedna teniserka moze da ima onakav pojas oko struka kao sto ima Tamira Pasek?

nn

pre 16 godina

jelena uz svo uvazavanjei postovanje mislim da bi trebala vise paznje posvetiti tenisu nego sou biznisu,posledice se vide,nadam seda ces to sama shvatiti,da nam ne zAVRSIS KO KURNJIKOVA

voja

pre 16 godina

Sve i da su se trudile da odigraju losije, ne bi uspele. Ko je gledao Tamiru, ranije, protiv Enan recimo, zna o cemu pisem. Ubedjena sam da ce Jelena odigrati sledece meceve bolje. Gore - ne moze. Cekaju je teske protivnice. Morezmo se toliko razbesnela sto je izgubila prvi set, da je sledeca dva morala da dobije sa 6:0. O Snider necu da trosim reci, jer je izuzetno snazna, uporna i iskusna, a psiho-padovi i strah od pobede su nesto na sta Jelena kod nje ne moze da racuna. Ali, kao sto rekoh - gore od ovog nocas prosto - ne moze. Jeste Pasek teska protivnica, ali broj setova, gemova i vreme provedeno na terenu nisu posledica toga, vec Jeleninih gresaka. Ali, neka bude da su prvi mecevi uvek najtezi i da ce se situacija okrenuti. Valjda i recimo. Ja cu da navijam od sveg srca da Jelena zasluzi jos nekoliko pobeda.
Pozdrav...

Zoran Republika Srpska

pre 16 godina

Ova podloga u Melburn-parku je stravicno spora.Imam utisak da je Pariska sljaka puno brza.Ono sto je mene impresioniralo je cinjenica da Sarapova ima strasno preciznu servu,toliko preciznu,da je sa 40 posto snage igrala protiv Hrvatice Kostanic-Tosic,poput Federera.Vrati brejk i toliko je siguran u svoju servu da mu je dovoljan i 1 brejk za osvajanje seta.Najboji ucinak prve serve prema pregledanoj statistici u prvom setu upravo ima Marija.Neverovatnih 91 posto.Na kraju 76 posto.To u danasnjim mecevima nema niko.Cak ni Enan.Ostale zavrsavaju na 50,55 60,rijetko ko ima 65 posto.Samo da je sreca posluzi i precizna serva moze osvijiti Australiju.Ovaj rezultat protiv nizeradne igracice 6:4,6:3 ne odslikava pravo stanje na terenu.Realno je 6:0,6:0. Ali kako rekoh sigurna je u svoju servu i nije se puno ni trudila.Svoja serva i jedan brejk i to je to.

Boris Beker

pre 16 godina

Ko ovo smatra dobrim tenisom, zaslužuje da mu se više ne javljam (nema nikakve veze sa nacijom, mene to ne zanima, baš volim Srpkinje, ali ima veze sa elementarnim poštenjem). Nema laganja, nema foliranja, vala dosta je bilo. Igrao sam tenis i znam šta je dobar tenis. Smanjite decibele, za vaše dobro.

branko

pre 16 godina

Кад је 11. јануара изашао текст у коме Обрадовић каже да нам је жреб био наклоњен, ја сам послао следећи коментар: `Једном сам гледао ту малу Аустријанку. Искрено, уопште ми се не допада што Јанковић игра против ње.Она удара страшно, бар је тако било тада кад сам је гледао`. Дивим се свима који умеју да опишу овај меч. Ја не умем, али имам препоруку за све. Да би гледали Јелену Јанковић уз гаранцију да ћете преживети, морате још пре прве лоптице убедити себе да гледате нешто што је изгубљено. Онда ћете бити на добитку при сваком позитивном резултату. Ово важи без обзира на то ко је противник и без обзира на кретање резултата . Пробајте овај рецепт или не гледајте ако себи желите добро. Напросто, Јелена Јанковић је таква каква је, допадало се то нама или не и то што је таква нема много везе са тенисом. Ми имамо само један избор: гледати или не гледати.

marko

pre 16 godina

JJ ponovo si pokazala da i kada se igra najlosije, i kada je igra nerava ti pokazujes koliko je tennis uzbudljiv sport i koliko ga ti atraktivno igras. samo napred. I kada si pre dve godine igrala na US open-u, polufinale u prvom kolu si bila na rubu poraza pa si opet dosla do samog kraja i tada pokazala u stvari ko je JJ u stvari. Samo napred

Chelendz

pre 16 godina

Uh bre. Pa stvarno, ovo je previse bilo za ljude sa slabim srcem. Ajd sad, odmori se Jeco, pa se opet odmori, pa mozes jos malo to da ucinis i tek onda pogledaj po sobi gde se nalazi reket. Uz tebe smo jer imas srce.

Slavica

pre 16 godina

JECO, mnogi od nas danas lelujaju, jer smo jutros do 5 sati bili uz TEBE i svim srcem i svim živcima, navijali za TEBE. Nije nam bilo lako al NIJE NAM ŽAO. Sve najbolje u nastavku i znaj da smo sa TOBOM

svettenisa.net

pre 16 godina

E Jelena Jelena losa igra mnogo, da ne poverujes, da se mucis toliko neznam...ali bolje na startu nego kasnije samo napred i do finala

Vladan R

pre 16 godina

Pre svega cestitke za prolaz dalje ali mislim da je u pojedinim trenucima meca trebalo da igra znatno hrabrije i rizicnije posbno na brejk lopte a na drugi servis protivnice koji je zaista slab.To i da se izvrsi sto veci pritisak na rivalku ali pre svega zbog da poeni budu kraci da sto pre zavrsava mec i zbog vrucine a najvise zbog povrede(mislim da oseca posledice iste da je to razlog njenog dosta slabog kretanja u mecu) jer sto se vise igra moze se povratiti ista.Ipak sjajno je to sto je pre svega i pored izuzetno loseg dana na koji svako ima pravo ipak na kraju krajeva pobedila i zato jedno veliko BRAVO

@

pre 16 godina

Ono je bio loooood mec! Zaspao sma koliko sam se smorio na kraju hehe....ali stvarno...gledao do 4:1 pa onaj comeback na 4:3 za tamiru i onda nisam imao zivce...

Svaka cast jeci....

jozica

pre 16 godina

Tako radi pravi sampioni. I kad je najteze pobedjuju. Jeco pokazala si da si sazrelila i da mozes pobedjivati i kad igras katastrofalno lose. To je odlika velemajstora.
Samo napred!!!

ne mogu vise

pre 16 godina

Posto su me vec odbojkasi doveli u predinfarktno stanje, dobro je sto i ovaj psihofizicki izazov nisam gledao... I samo citanje vesti mi je diglo pritisak.

NIKOLA K.

pre 16 godina

Jelana je svoj vrhunac dostigla prosle godine i to je njen maksimum,a ove je ocekuje pad jer nema snage,sporija i servis joj je katastrofalan.

Dino

pre 16 godina

Gledao mec do kasnih jutarnjih sati, bilo je zanimljivo, i nije mi jasno kako je Jankovic uspjela da dobije ovaj mec sa onoliko gresaka, i 2 mec lopte koje samo Paszek zna kako je promasila :)All in all, jako zanimljiv susret, cestitke Jeleni za prolazak u 2. kolo

AJDE ANA

pre 16 godina

Kada ovako igra protiv jedne,vrlo kvalitetne,ali svega 17-ogodisnjakinje, koja nema iskustva,jasno sta ce biti protiv S.Williams ili protivnica takvog renomea.Voleala bih da JJ uspe nesto vise da uradi na ovom turniru,ali iskreno receno sumnjam!

veverrica

pre 16 godina

Bravo Jelena !!! Mec je bio tezak i za nas koji smo gledali a tek mogu da mislim kako je bilo tebi !! Odlican si posao napravila pobedivsi je jer sad ce sve ici mnogo lakse do 1/4 finala !!! E ljudi pa zar se posle ovakvih meceva ne osvaja turnir!!

Nenad

pre 16 godina

Neverovatno, svaka čast i tebi i onima koji su meč odgledači do kraja. Ja nisam imao živaca da gledam posle rezultata 4:3 u trećem setu.

Igy

pre 16 godina

Au kakv smrt za nerve ! Prvo odbojkasi pa Jeca. Da nije bilo doceka izmedju, i litara alkohoola, ovo bi svi teze podneli :-)
Jeco pokazala si da znas da budes jaka, da ne kukas i da pokazes zube svima !
Svka cast, ti si klasa !

stevan

pre 16 godina

bravo jelena iako nisi u dobroj formi iako te muce povrede uspela si da pobedis i dokazala si da si pravi borac i da se nikada ne odustaje UVEK BORBA DO KRAJA
mada i tamira koja je pokazala da ce biti sjajna teniserka je u nekoliko navrata pokazala strah od pobede
samo se nadam da ces jeco uspeti da se oporavis koliko toliko do sledeceg meca
zelim ti PUUUno srece i samo tako nastavi

kontranapad

pre 16 godina

Poslednji put sam ostao zbog sporta budan do 4 kad je Zvezda pobedila Kolo Kolo...

Svaka tebi cast na vracanju u mec, ali vodi racuna i o nama malo... treba i raditi u Srbiji:):):)

Nislija Sasa

pre 16 godina

Treci set je trajao koliko i jedan obican mec u tenisu! Pa zar i ove godine da grickamo nokte, da skacemo po kuci?
A bogami neko ce se najesti musake ove godine!:)
Svaka ti chast Jelena, uspelo ti je! (Moji ce nokti da sacekaju polufinale!)

Makaveli

pre 16 godina

Ja sam to ocekivao. Pre neki dan sam upravo ovde na B 92 napisao da ce se Jelena namuciti dobro protiv Tamire Pasek, koja je jako dobra, mlada i perspektivna igracica.
U svakom slucaju, dobro je da je bar pobedila.

BILJANA

pre 16 godina

Kakav meč... Neverovatno... Iako možda nije trebala da dozvoli da uopšte dođe u ovakvu situaciju i da se nekoliko puta bori za ostanak u meču, iako sam provela više od tri sata noćas uz TV i užasno se nervirala, ipak mogu samo da kažem: BRAVO JECO!!!

surovi

pre 16 godina

Očigledno da Jeca nije fit i da je muče sitnije povrede. Veliko je pitanje da je uopšte trebala da igra Hofman i da li povrede vuče već duže vreme. U svakom slučaju JECO SAMO NAPRED!!!

teniski psihijatar

pre 16 godina

Jelena slusaj sta ce ti ovaj laik reci....
Pokusaj vise da pogadjas teren sa vise snage a da ne gadjas bas same ivice pa u aut. Treba ti jos snage u udarcima ...batali preciznost :)

ajd u zdravlje !!

Mira

pre 16 godina

Pratim tenis vec dugo,ali ovakav mec jos nisam gledala. Jelena je gresila gde god se gresiti moglo,pogotovo na tom prokletom servisu koji joj bas nikako ne ide! Jelena,svaka cast na pobedi,ali iskreno,nisi je zasluzila....

pazarac

pre 16 godina

Bravo za Jelenu i njenu upornost, mada...
Zaista neverovatan i nesvakidasnji mec! Mlada Tamira Pashek sa svojih 17 god. najavljuje blistavu buducnost. Impresivni su bili njeni vineri iz zicera koje je sve iskoristila. Jeca sasvim sigurno, zbog povrede (koja nije njena izmisljotina, kako zli jezici kazu jer se tokom celog treceg seta drzala za ledja i trazila lekarsku pomoc) ne moze da prikaze ono svoje najbolje kao prosle godine, ali posle ovako loseg izdanja i dobre protivnice sigurno ce u drugom kolu biti znatno bolja.
A sto cu danas na poslu da budem ko prebijen `vo u kupus` to je sasvim druga tema...

Gauss

pre 16 godina

Eh... znaci zamalo da dobijem na kladionici.
Da mi je bar Jelena povratila poverenje... ali nije.
Povreda, opet.
Iscrpljenost, opet.
Mazohizam, opet.
I naravno nesigurna igra, opet.

I dalje mislim da ce tesko zasluziti mec sa boljim teniserkama.
Nazalost.

dukizemunac

pre 16 godina

bravo carice , ali puno snage potroseno je vec na startu tura, vidi se da povreda nije zalecena i da pripreme nisu zavrsene do kraja. nadam se da formu tempira za jun-jul kad je i najvaznije . volimo te jeco

MilosRS

pre 16 godina

Uf... dobro je! A sada je lako do cetvrtfinala protiv Viliams ili Vaidisove. Do tad nema tezih protivnika (matora Snider i Morezmo koja se upravo pati protiv Bjeloruskinje). E, a sad odoh na posao!

ljubomir

pre 16 godina

kakav mec?! sve govori ova jedna recenica...
Jeco, i da si izgubila ne bi mi bilo zao da ustanem danas na posao u 7 sati...To sport i pobede, porazi... Svaki poen je vazan, a najbitnije da uzivas u igri do samog kraja!
Srecno u daljem toku AO

veeegi

pre 16 godina

Jao bre Jeco ,a tek je prvo kolo !! Ipak , nadam se recima komentatora u finalu :"A setite se kako se mucila u prvom kolu , svi smo se bojali da nece imati snage da izfinisira turnir do kraja , ali evo je , samo pravi navijacu su verovali" ! AAJMOO JEEECOO !!!

Dragan

pre 16 godina

Bravo Jeco! Veoma neugodna protivnica za prvo kolo. Austrijanka je dosta mlada i veoma talentovana a uz to i dobro plasirana na rang listi (39). Igrati ispod svojih mogucnosti i pobedjivati mogu samo psihicki jaki pojedinci. To je jedan od preduslova da se bude sampion. Kada bi Jeca samo popravila servis ko zna gde bi joj bio kraj.

Zox

pre 16 godina

Pakao i za gledaoce, a kako je tek Jeleni.
Ipak je pokazala da je veliki borac, a Tamira je opravdala ulogu najopasnije protivnice nosiocima u prvom kolu.

Obicno onaj ko se jedva provuce u prvom kolu stigne do zavrsnice:)))))

AJMO JECO, SVAKA CAST

ninja

pre 16 godina

Secate li se pocetka prosle godine kada se slikala na plazi u 6h ujutro dok trenira? Kako je tada trenirala i kako je zapocela sezonu?
Ove godine sezonu pocinje povredom i ne moze se ocekivati da nesto vise uradi ove godine. Na zalost.
Moze se vratiti u kolosek tako sto ce zaleciti povredu i odraditi pripreme kako treba, i onda jurisati na Vimbldon ili Pariz, pa i Olimpijadu i Njujork.

Svaka joj cest koliko srce ima.

Drzi se JELENA!!!

Vladimir

pre 16 godina

Neverovatan mec. Pojedoh se ziv.

Jelena ima strahovit potencijal. Koliko je nekad jaka da uzleti iz pepela toliko je i ponekad neverovatno psiholoski nestabilna i nekoncentrisana.
Mislim da ce se njen buduci napredak najvise i zavisiti od napretka na planu psihicke stabilnosti tokom igre.
Velika igracica kakva Jelena bi trebalo biti ne sme sebi da dozvoli da posle 6-7 vracanja dozvoli sebi da isto toliko puta i padne (i sve to protiv prosecne igracice). Jednom kad se iscupas iz celjusti protivnika zadaje se zavrsni udarac.

Pored svega cini mi se da trenutno i nije u formi, udarci nisu ubitacni nit precizni. Servis los. No na stranu sada to, forma se povrati. Ali do No1 ce moci samo ako bude jaka u glavi ubuduce.

Sve najbolje Jeleni

Arthur Dent

pre 16 godina

Meč je pokazao da povreda još nije sanirana, ali i da ima srca i živaca za njih dvoje
Ma samo nek ona bude nasmejana u toku meča, pobede će same doći

Bravo za JJ

Dusan

pre 16 godina

Sta reci, ludilo, ko je preziveo ovo i odbojku danas neka odmori par dana da ne bude zdravstvenih problema. Za prvo kolo vrlo neugodan protivnik, mlada Austrijanka, u naletu, zeljna velikog skalpa. Odlican ispit za Jelenu. Dobila jeste, ali ovaj mec mi ne uliva nadu da ce biti nekog napretka ove sezone u njenoj igri. 10 puta je izgubila svoj servis, mnogo duplih gresaka, mislim da cak nije imala ni 50% poena posle svog servisa. Glavna boljka iz prosle sezone nije ublazena, tako da ce stvarno biti tesko dobijati malo iskusnije i bolje teniserke. Nadam se da ce dobiti naredne dve protivnice, malo uci u ritam prilikom serviranja pa od osmine sto se kaze na noz. Borbenosti, srca i kvaliteta joj ne nedostaje, jos samo malo da unapredi neke segmente u igri i bice velikih pobeda. Napred Jelena!

Beep Beep

pre 16 godina

Ajde Jeco sa vise zara,nekako mi izgledas nezadovoljno,bez ostrine,valjda je samo kratka kriza,a nikako zasicenje.Obozavam te,ali kad me srcka ne strefi na 5:4 I vezana tri udarca na mec loptu koje si nekako vratila I onda cist zicer Pasekove.Vracas se u mec I umesto da joj nametnes tempo I pritisak,ti joj prepustas igru?????Zivni malo,opusti se,batali publiku,I vrati onaj divni osmeh!!!!

Bane

pre 16 godina

Ako ovako nastavi, idem u pekare.
Al' ajde... Ponovo cu da zaginem i sledeci put kada bude igrala.
Nerviram se zato sto se ona nervira. Vise energije potrosi na psovke, udaranje reketa ili cudjenje nego na igru. Pa dobro... Ima vremena za nju, naucice.
Napred Jelena i mnogo srece ti zelimo!

Kikkoman

pre 16 godina

Bravo Jelo!Ulepshala si nedelju veche, prvo nisi, ali onda jesi.Jel ti slavish Novu Godinu dole u Australiji?Ovde niko nije slavio...

Marija

pre 16 godina

Moglo je to dosta bolje i mnogo lakse, ali, u svakom slucaju, pobeda je pobeda, a Austrijanka nije uopste lose igrala. Valjda ce u sledecem krugu ici bolje.

eris

pre 16 godina

Ovakav mec nikada nisam gledala. Prvi set, Jelenina katastrofalna igra, drugi set, katastrofalna igra austrijanke, a treci... Jeleni cestitam na pobedi, ovo je bila igra nerava, ali realno gledano, ovo je bio poprilicno los mec. Vecina poena se svodila na katastrofalne greske kako jedne tako i druge teniserke. Bilo je tu i lepih poteza i poena, pogotovu onaj kada je Jelena spasila prvu mec loptu. Izvukla se iz izgubljene situacije. Iskreno se nadam da ce se odmoriti i da ce zaigrati onako kako smo svi i navikli. A sto se tice nasih navijaca... Navijanje ravno varvarskom ponasanju. Komentari tipa "To lutko" Jeleni su samo odmogli... Jeco, srecno u drugom kolu...

JaJaJa

pre 16 godina

Ko se shlogirao gledajuci odbojkasjhe ovde mora da je crko ali bukvalno.U odnosu na ovo odbojkashi su izvojevali rutinsku pobedu..laganica.lol
Mislim da ni samoj Jeleni nije jasno kako je pobedila.

gagasns

pre 16 godina

JJ = FIGHTER!!!
Pocelo je sa kidanjem zivaca!
Ne pamtim da sam gledala losije izdanje Jelene Jankovic, ali je ona ipak uspela da i pored lose igre pobedi veoma nezgodnu Tamiru. Protivnica joj uopste nije olaksavala, vec je koristila svaku iole losiju loptu Jelene da napadne. A danas ih je sa Jelenine strane bilo neocekivano mnogo. Ono sto je mene najvise zabrinulo jeste sto se Jelena evidentno slabije krece nego ranije. Ne znam da li je to zbog povrede ili ne, ali od pocetka meca Jelena se lose namestala na udarce sto je za nju nekarakteristicno. Najbitnije je da je Jelena uspela i pored svih problema da pobedi. Stvarno je veliki borac. Ruku na srce, zahvaljujuci i sreci i neiskustvu protivnice, Jelena se provukla kroz ovo prvo kolo. Ali sreca prati hrabre. Cestitke Jeleni i puno srece u nastavku turnira. Nadam se da ce uspeti da koliko toliko neutralizuje povredu i podigne nivo igre. Srecno Jeco i navijamo za tebe i u ovim ranim jutarnjim satima!!! Samo napred!!!

nada

pre 16 godina

Jelena je ocajno igrla i utoliko vise joj se divim na borbenosti! Neverovtno da se nije predavala iako joj bas nista nije islo. Nadajmo se da cemo je u nstavku turninira videti onakvu kakvu je znamo. U svakom slucaju, SVAKA CAST STO JE USPELA DA I OVAKAV MEC DOBIJE! Zelim joj puno srece, koju ce MORATI da zasluzi i POBEDE u nastavku turnira!

JaJaJa

pre 16 godina

Ko se shlogirao gledajuci odbojkasjhe ovde mora da je crko ali bukvalno.U odnosu na ovo odbojkashi su izvojevali rutinsku pobedu..laganica.lol
Mislim da ni samoj Jeleni nije jasno kako je pobedila.

kontranapad

pre 16 godina

Poslednji put sam ostao zbog sporta budan do 4 kad je Zvezda pobedila Kolo Kolo...

Svaka tebi cast na vracanju u mec, ali vodi racuna i o nama malo... treba i raditi u Srbiji:):):)

Mira

pre 16 godina

Pratim tenis vec dugo,ali ovakav mec jos nisam gledala. Jelena je gresila gde god se gresiti moglo,pogotovo na tom prokletom servisu koji joj bas nikako ne ide! Jelena,svaka cast na pobedi,ali iskreno,nisi je zasluzila....

Makaveli

pre 16 godina

Ja sam to ocekivao. Pre neki dan sam upravo ovde na B 92 napisao da ce se Jelena namuciti dobro protiv Tamire Pasek, koja je jako dobra, mlada i perspektivna igracica.
U svakom slucaju, dobro je da je bar pobedila.

branko

pre 16 godina

Кад је 11. јануара изашао текст у коме Обрадовић каже да нам је жреб био наклоњен, ја сам послао следећи коментар: `Једном сам гледао ту малу Аустријанку. Искрено, уопште ми се не допада што Јанковић игра против ње.Она удара страшно, бар је тако било тада кад сам је гледао`. Дивим се свима који умеју да опишу овај меч. Ја не умем, али имам препоруку за све. Да би гледали Јелену Јанковић уз гаранцију да ћете преживети, морате још пре прве лоптице убедити себе да гледате нешто што је изгубљено. Онда ћете бити на добитку при сваком позитивном резултату. Ово важи без обзира на то ко је противник и без обзира на кретање резултата . Пробајте овај рецепт или не гледајте ако себи желите добро. Напросто, Јелена Јанковић је таква каква је, допадало се то нама или не и то што је таква нема много везе са тенисом. Ми имамо само један избор: гледати или не гледати.

Arthur Dent

pre 16 godina

Meč je pokazao da povreda još nije sanirana, ali i da ima srca i živaca za njih dvoje
Ma samo nek ona bude nasmejana u toku meča, pobede će same doći

Bravo za JJ

jozica

pre 16 godina

Tako radi pravi sampioni. I kad je najteze pobedjuju. Jeco pokazala si da si sazrelila i da mozes pobedjivati i kad igras katastrofalno lose. To je odlika velemajstora.
Samo napred!!!

ninja

pre 16 godina

Secate li se pocetka prosle godine kada se slikala na plazi u 6h ujutro dok trenira? Kako je tada trenirala i kako je zapocela sezonu?
Ove godine sezonu pocinje povredom i ne moze se ocekivati da nesto vise uradi ove godine. Na zalost.
Moze se vratiti u kolosek tako sto ce zaleciti povredu i odraditi pripreme kako treba, i onda jurisati na Vimbldon ili Pariz, pa i Olimpijadu i Njujork.

Svaka joj cest koliko srce ima.

Drzi se JELENA!!!

Boris Beker

pre 16 godina

Ko ovo smatra dobrim tenisom, zaslužuje da mu se više ne javljam (nema nikakve veze sa nacijom, mene to ne zanima, baš volim Srpkinje, ali ima veze sa elementarnim poštenjem). Nema laganja, nema foliranja, vala dosta je bilo. Igrao sam tenis i znam šta je dobar tenis. Smanjite decibele, za vaše dobro.

Bartoš

pre 16 godina

Ne vredi, sajt su preuzeli čestitari, koji kažu da je Jeleni ovom pobedom otvoren put ka finalu (sad kad je sklonila najjjaču prepreku).) Jedan kaže da Beloruskinja rastura staru Moresmo, ali nije video da je poslednja dva seta Moresmo dobila sa 12:0! A Serenu i Vajdišovu neću ni da pominjem. Nažalost, Jelena nema snage više da trči kao nekad, a servis i forhend ostali su joj najveća mana. Mislim da ona zaista dugo igra premorena i povređena. Njoj je potrebna ozbiljna terapija i odmor od dva-tri meseca. Pa šta ako padne za jedno ili dva mesta? Ovako, može da uništi karijeru, a ima samo 23 godine. Neko je u njenom timu neozbiljan.
P.S. Izišla je nova lista WTA nadrealista. Ana ima 216 bodova više od Jelene, ali ona nije najboilja srpska tenisrka. Znači, 15 je mnogo više od 216! Ljudi, nisam to znao, do danas.

gagasns

pre 16 godina

JJ = FIGHTER!!!
Pocelo je sa kidanjem zivaca!
Ne pamtim da sam gledala losije izdanje Jelene Jankovic, ali je ona ipak uspela da i pored lose igre pobedi veoma nezgodnu Tamiru. Protivnica joj uopste nije olaksavala, vec je koristila svaku iole losiju loptu Jelene da napadne. A danas ih je sa Jelenine strane bilo neocekivano mnogo. Ono sto je mene najvise zabrinulo jeste sto se Jelena evidentno slabije krece nego ranije. Ne znam da li je to zbog povrede ili ne, ali od pocetka meca Jelena se lose namestala na udarce sto je za nju nekarakteristicno. Najbitnije je da je Jelena uspela i pored svih problema da pobedi. Stvarno je veliki borac. Ruku na srce, zahvaljujuci i sreci i neiskustvu protivnice, Jelena se provukla kroz ovo prvo kolo. Ali sreca prati hrabre. Cestitke Jeleni i puno srece u nastavku turnira. Nadam se da ce uspeti da koliko toliko neutralizuje povredu i podigne nivo igre. Srecno Jeco i navijamo za tebe i u ovim ranim jutarnjim satima!!! Samo napred!!!

eris

pre 16 godina

Ovakav mec nikada nisam gledala. Prvi set, Jelenina katastrofalna igra, drugi set, katastrofalna igra austrijanke, a treci... Jeleni cestitam na pobedi, ovo je bila igra nerava, ali realno gledano, ovo je bio poprilicno los mec. Vecina poena se svodila na katastrofalne greske kako jedne tako i druge teniserke. Bilo je tu i lepih poteza i poena, pogotovu onaj kada je Jelena spasila prvu mec loptu. Izvukla se iz izgubljene situacije. Iskreno se nadam da ce se odmoriti i da ce zaigrati onako kako smo svi i navikli. A sto se tice nasih navijaca... Navijanje ravno varvarskom ponasanju. Komentari tipa "To lutko" Jeleni su samo odmogli... Jeco, srecno u drugom kolu...

Vladimir

pre 16 godina

Neverovatan mec. Pojedoh se ziv.

Jelena ima strahovit potencijal. Koliko je nekad jaka da uzleti iz pepela toliko je i ponekad neverovatno psiholoski nestabilna i nekoncentrisana.
Mislim da ce se njen buduci napredak najvise i zavisiti od napretka na planu psihicke stabilnosti tokom igre.
Velika igracica kakva Jelena bi trebalo biti ne sme sebi da dozvoli da posle 6-7 vracanja dozvoli sebi da isto toliko puta i padne (i sve to protiv prosecne igracice). Jednom kad se iscupas iz celjusti protivnika zadaje se zavrsni udarac.

Pored svega cini mi se da trenutno i nije u formi, udarci nisu ubitacni nit precizni. Servis los. No na stranu sada to, forma se povrati. Ali do No1 ce moci samo ako bude jaka u glavi ubuduce.

Sve najbolje Jeleni

veverrica

pre 16 godina

Bravo Jelena !!! Mec je bio tezak i za nas koji smo gledali a tek mogu da mislim kako je bilo tebi !! Odlican si posao napravila pobedivsi je jer sad ce sve ici mnogo lakse do 1/4 finala !!! E ljudi pa zar se posle ovakvih meceva ne osvaja turnir!!

voja

pre 16 godina

Sve i da su se trudile da odigraju losije, ne bi uspele. Ko je gledao Tamiru, ranije, protiv Enan recimo, zna o cemu pisem. Ubedjena sam da ce Jelena odigrati sledece meceve bolje. Gore - ne moze. Cekaju je teske protivnice. Morezmo se toliko razbesnela sto je izgubila prvi set, da je sledeca dva morala da dobije sa 6:0. O Snider necu da trosim reci, jer je izuzetno snazna, uporna i iskusna, a psiho-padovi i strah od pobede su nesto na sta Jelena kod nje ne moze da racuna. Ali, kao sto rekoh - gore od ovog nocas prosto - ne moze. Jeste Pasek teska protivnica, ali broj setova, gemova i vreme provedeno na terenu nisu posledica toga, vec Jeleninih gresaka. Ali, neka bude da su prvi mecevi uvek najtezi i da ce se situacija okrenuti. Valjda i recimo. Ja cu da navijam od sveg srca da Jelena zasluzi jos nekoliko pobeda.
Pozdrav...

Bane

pre 16 godina

Ako ovako nastavi, idem u pekare.
Al' ajde... Ponovo cu da zaginem i sledeci put kada bude igrala.
Nerviram se zato sto se ona nervira. Vise energije potrosi na psovke, udaranje reketa ili cudjenje nego na igru. Pa dobro... Ima vremena za nju, naucice.
Napred Jelena i mnogo srece ti zelimo!

ljubomir

pre 16 godina

kakav mec?! sve govori ova jedna recenica...
Jeco, i da si izgubila ne bi mi bilo zao da ustanem danas na posao u 7 sati...To sport i pobede, porazi... Svaki poen je vazan, a najbitnije da uzivas u igri do samog kraja!
Srecno u daljem toku AO

Beep Beep

pre 16 godina

Ajde Jeco sa vise zara,nekako mi izgledas nezadovoljno,bez ostrine,valjda je samo kratka kriza,a nikako zasicenje.Obozavam te,ali kad me srcka ne strefi na 5:4 I vezana tri udarca na mec loptu koje si nekako vratila I onda cist zicer Pasekove.Vracas se u mec I umesto da joj nametnes tempo I pritisak,ti joj prepustas igru?????Zivni malo,opusti se,batali publiku,I vrati onaj divni osmeh!!!!

zoran-RS

pre 16 godina

Izgleda da nas je prezivelo samo 108 koji smo gledali ovaj mec,jer toliko vidim komentara.Ako nakon ove noci ima jos prezivelih javite se da znamo,a tebe Jelo molim da se uozbiljis i sacuvas Srbe,ionako nas je malo.

risto

pre 16 godina

Iskreno, ja nikad gori teniski meč u životu nijesam gledao. Da nije igrala Jeca tako nešto ne bi mi ni palo na pamet. Ovako mogu samo da kažem AJDE, BRE, JECO - MOŽEŠ TI TO MNOGO BOLJE!!! Prvi mačići se u vodu bacaju, možda ovog puta padne i Henin!

Zox

pre 16 godina

Pakao i za gledaoce, a kako je tek Jeleni.
Ipak je pokazala da je veliki borac, a Tamira je opravdala ulogu najopasnije protivnice nosiocima u prvom kolu.

Obicno onaj ko se jedva provuce u prvom kolu stigne do zavrsnice:)))))

AJMO JECO, SVAKA CAST

ne mogu vise

pre 16 godina

Posto su me vec odbojkasi doveli u predinfarktno stanje, dobro je sto i ovaj psihofizicki izazov nisam gledao... I samo citanje vesti mi je diglo pritisak.

Sanja

pre 16 godina

Jelena moze da bude najbolja samo da ima vise samopouzdanja.
Ali meni nisu jasne dve stvari:1)Zasto Jelena ima onako los servis???
2)Kako jedna teniserka moze da ima onakav pojas oko struka kao sto ima Tamira Pasek?

Marija

pre 16 godina

Moglo je to dosta bolje i mnogo lakse, ali, u svakom slucaju, pobeda je pobeda, a Austrijanka nije uopste lose igrala. Valjda ce u sledecem krugu ici bolje.

Dusan

pre 16 godina

Sta reci, ludilo, ko je preziveo ovo i odbojku danas neka odmori par dana da ne bude zdravstvenih problema. Za prvo kolo vrlo neugodan protivnik, mlada Austrijanka, u naletu, zeljna velikog skalpa. Odlican ispit za Jelenu. Dobila jeste, ali ovaj mec mi ne uliva nadu da ce biti nekog napretka ove sezone u njenoj igri. 10 puta je izgubila svoj servis, mnogo duplih gresaka, mislim da cak nije imala ni 50% poena posle svog servisa. Glavna boljka iz prosle sezone nije ublazena, tako da ce stvarno biti tesko dobijati malo iskusnije i bolje teniserke. Nadam se da ce dobiti naredne dve protivnice, malo uci u ritam prilikom serviranja pa od osmine sto se kaze na noz. Borbenosti, srca i kvaliteta joj ne nedostaje, jos samo malo da unapredi neke segmente u igri i bice velikih pobeda. Napred Jelena!

Dragan

pre 16 godina

Bravo Jeco! Veoma neugodna protivnica za prvo kolo. Austrijanka je dosta mlada i veoma talentovana a uz to i dobro plasirana na rang listi (39). Igrati ispod svojih mogucnosti i pobedjivati mogu samo psihicki jaki pojedinci. To je jedan od preduslova da se bude sampion. Kada bi Jeca samo popravila servis ko zna gde bi joj bio kraj.

AJDE ANA

pre 16 godina

Kada ovako igra protiv jedne,vrlo kvalitetne,ali svega 17-ogodisnjakinje, koja nema iskustva,jasno sta ce biti protiv S.Williams ili protivnica takvog renomea.Voleala bih da JJ uspe nesto vise da uradi na ovom turniru,ali iskreno receno sumnjam!

marko

pre 16 godina

JJ ponovo si pokazala da i kada se igra najlosije, i kada je igra nerava ti pokazujes koliko je tennis uzbudljiv sport i koliko ga ti atraktivno igras. samo napred. I kada si pre dve godine igrala na US open-u, polufinale u prvom kolu si bila na rubu poraza pa si opet dosla do samog kraja i tada pokazala u stvari ko je JJ u stvari. Samo napred

nikola

pre 16 godina

Noćas su se svi koji u zadnje vreme govore protiv Jelene mogli uveriti da nisu u pravu. BRAVO! Najuzbudljiviji mec koji se može očekivati. Jelena uvek osigurava sjajan provod uz tv.

WaNNchY

pre 16 godina

Ma odrala nas je ko zive macke ova nasa Jeca...! Meni zao bilo samo mog jadnog tate koji se juce istraumirao u dva navrata...a covek ima 45 godina... Prvo su mu bili odbojkasi kao elektrosokovi,a jos ga Jelena dokrajci,jadan covek 6 pakli cigara je ispusio za jedno vece... :)))

nada

pre 16 godina

Jelena je ocajno igrla i utoliko vise joj se divim na borbenosti! Neverovtno da se nije predavala iako joj bas nista nije islo. Nadajmo se da cemo je u nstavku turninira videti onakvu kakvu je znamo. U svakom slucaju, SVAKA CAST STO JE USPELA DA I OVAKAV MEC DOBIJE! Zelim joj puno srece, koju ce MORATI da zasluzi i POBEDE u nastavku turnira!

teniski psihijatar

pre 16 godina

Jelena slusaj sta ce ti ovaj laik reci....
Pokusaj vise da pogadjas teren sa vise snage a da ne gadjas bas same ivice pa u aut. Treba ti jos snage u udarcima ...batali preciznost :)

ajd u zdravlje !!

pazarac

pre 16 godina

Bravo za Jelenu i njenu upornost, mada...
Zaista neverovatan i nesvakidasnji mec! Mlada Tamira Pashek sa svojih 17 god. najavljuje blistavu buducnost. Impresivni su bili njeni vineri iz zicera koje je sve iskoristila. Jeca sasvim sigurno, zbog povrede (koja nije njena izmisljotina, kako zli jezici kazu jer se tokom celog treceg seta drzala za ledja i trazila lekarsku pomoc) ne moze da prikaze ono svoje najbolje kao prosle godine, ali posle ovako loseg izdanja i dobre protivnice sigurno ce u drugom kolu biti znatno bolja.
A sto cu danas na poslu da budem ko prebijen `vo u kupus` to je sasvim druga tema...

Igy

pre 16 godina

Au kakv smrt za nerve ! Prvo odbojkasi pa Jeca. Da nije bilo doceka izmedju, i litara alkohoola, ovo bi svi teze podneli :-)
Jeco pokazala si da znas da budes jaka, da ne kukas i da pokazes zube svima !
Svka cast, ti si klasa !

JJ Fan

pre 16 godina

Dokazala je da je najbolja!!! Zivot nam je skratila nocas! servis je bio ocajan, videlo se pri kretanju da je mucu povreda ali ona je presla preko toga, odigrala sjajne poene, imala mnogo srece i pobedila!!! Zato je valjda i volimo!!!

teniser

pre 16 godina

Bila jednom jedna igracica JJ.Katastrofa.Ovako ne igraju ni kvalifikanti. Potrosila mnogo snage na onoj vrucini i za dva dana Cao Melburn.Servis nula (a promenila trenera samo zbog servisa).Kretanje nula.Fizicki nespremna i zato dolazi do povreda.Iz ofanzive se povlaci u defanzivu i naravno zna se.Mentalitet kao i uvek.Velike igracice ovakve protivnice isprase za manje od sat igre

Nemesis

pre 16 godina

Jelena...Sinoc sam jedva zaspao posle cijelog trilera.Ali ipak proslo je... idemo sada dalje.Tvoja jucerasnja pobjeda sasvim je zasluzena a ponovo me podsjetila da jednostavno - ima Boga!Jeca je lavica sa velikim srcem, pomogla je mnogima, sada joj se samo vraca.Zalosno je da na zvancinom web sajtu turnira daju pravu ocjenu meca za razliku od ovih 'da i komsiji crkne krava' novinara i komentara: Women's No.3 seed Jelena Jankovic had staged a stunning comeback to beat Austria's Tamira Paszek 2-6 6-2 12-10 on Vodafone Arena.

In a match of superb quality, both players had the ascendency at various stages before Jankovic eventually prevailed in an enthralling third set.

Archie

pre 16 godina

Ovo je pocetak Jeleninog kraja (nazalost). Lepo je to sto je borbena, ima srce, voli Srbiju ... ali budimo realni-Jelana nema kvalitet za velika dela. Ova sezona ce biti njeno bolno prizemljenje. Veliki bi bio uspeh da ostane u prvih deset, u sta zaista ne verujem.

Kikkoman

pre 16 godina

Bravo Jelo!Ulepshala si nedelju veche, prvo nisi, ali onda jesi.Jel ti slavish Novu Godinu dole u Australiji?Ovde niko nije slavio...

Dino

pre 16 godina

Gledao mec do kasnih jutarnjih sati, bilo je zanimljivo, i nije mi jasno kako je Jankovic uspjela da dobije ovaj mec sa onoliko gresaka, i 2 mec lopte koje samo Paszek zna kako je promasila :)All in all, jako zanimljiv susret, cestitke Jeleni za prolazak u 2. kolo

stevan

pre 16 godina

bravo jelena iako nisi u dobroj formi iako te muce povrede uspela si da pobedis i dokazala si da si pravi borac i da se nikada ne odustaje UVEK BORBA DO KRAJA
mada i tamira koja je pokazala da ce biti sjajna teniserka je u nekoliko navrata pokazala strah od pobede
samo se nadam da ces jeco uspeti da se oporavis koliko toliko do sledeceg meca
zelim ti PUUUno srece i samo tako nastavi

Nenad

pre 16 godina

Neverovatno, svaka čast i tebi i onima koji su meč odgledači do kraja. Ja nisam imao živaca da gledam posle rezultata 4:3 u trećem setu.

????????????

pre 16 godina

Mira

Jelena nije zasluzila da pobedi?Pa,da nije,mislim da si ti zasluzila da pobedis,ali u lupetanju.

Sanja

Ma moze Tamira da ima pojas(uopste nisam primetila taj pojas,ali dobro) jer i sa njim igra bolje od bilo koje druge teniserke...Ako gledate tenis takve stvari ne bi bas trebali toliko da primecujete...

Jeco carice,kad si i sa toliko gresaka pobedila onda ti svaka cast,napred sad ce biti lakse...

iiiiiiii

pre 16 godina

Neverovatno! Prvo odbojkasi,pa onda jelena! Dva toliko neizvesna meca... Ne mogu da verujem!!! Svaka cast! Jelenini mecevi definitivno nikada nisu dosadni ;) Ajde Jelena, uozbilji se,pa do prve grand slam titule!!! Znamo da mozes, to i ocekujemo od tebe... Prestigla te Ana Ivanovic na wta listi! Mislim,halo?! Znas da si bolja!!!

Pavao

pre 16 godina

@Hibiskus
Koliko se ja razumem u to, onaj njen smeh je bas i problem.
Taj osmeh je bez veze i neiskren!
Ona ne uziva u tenisu (a pogotovu ne u povredi), nego se smeje da sakrije nervozu. Mnogi to rade. I ti i ja.
Ja kod nje vidim mnogo foliranja na terenu.
Zato nije koncentrisana.

veeegi

pre 16 godina

Jao bre Jeco ,a tek je prvo kolo !! Ipak , nadam se recima komentatora u finalu :"A setite se kako se mucila u prvom kolu , svi smo se bojali da nece imati snage da izfinisira turnir do kraja , ali evo je , samo pravi navijacu su verovali" ! AAJMOO JEEECOO !!!

surovi

pre 16 godina

Očigledno da Jeca nije fit i da je muče sitnije povrede. Veliko je pitanje da je uopšte trebala da igra Hofman i da li povrede vuče već duže vreme. U svakom slučaju JECO SAMO NAPRED!!!

Nislija Sasa

pre 16 godina

Treci set je trajao koliko i jedan obican mec u tenisu! Pa zar i ove godine da grickamo nokte, da skacemo po kuci?
A bogami neko ce se najesti musake ove godine!:)
Svaka ti chast Jelena, uspelo ti je! (Moji ce nokti da sacekaju polufinale!)

BILJANA

pre 16 godina

Kakav meč... Neverovatno... Iako možda nije trebala da dozvoli da uopšte dođe u ovakvu situaciju i da se nekoliko puta bori za ostanak u meču, iako sam provela više od tri sata noćas uz TV i užasno se nervirala, ipak mogu samo da kažem: BRAVO JECO!!!

@

pre 16 godina

Ono je bio loooood mec! Zaspao sma koliko sam se smorio na kraju hehe....ali stvarno...gledao do 4:1 pa onaj comeback na 4:3 za tamiru i onda nisam imao zivce...

Svaka cast jeci....

NIKOLA K.

pre 16 godina

Jelana je svoj vrhunac dostigla prosle godine i to je njen maksimum,a ove je ocekuje pad jer nema snage,sporija i servis joj je katastrofalan.

Slavica

pre 16 godina

JECO, mnogi od nas danas lelujaju, jer smo jutros do 5 sati bili uz TEBE i svim srcem i svim živcima, navijali za TEBE. Nije nam bilo lako al NIJE NAM ŽAO. Sve najbolje u nastavku i znaj da smo sa TOBOM

svettenisa.net

pre 16 godina

E Jelena Jelena losa igra mnogo, da ne poverujes, da se mucis toliko neznam...ali bolje na startu nego kasnije samo napred i do finala

Sanja Bozovic

pre 16 godina

Bravo Jelena, pokazala si da si radila dosta na psihickoj stabilnosti, koja ti i nije bila jaca strana tokom prosle godine upravo u mecevima kakav si tokom prethodne noci odigrala. Samo napred, ali sreca nece biti uvek naklonjena kao u prethodnom mecu, igra mora da bude ta koja ce te nositi tokom meca.
Cekamo te u finalu sa Anom.

hibiskus

pre 16 godina

Ajde malo smanjite dozivljaj o Pasekovoj. Jeste ona dobra al za igracice oko 50-og mesta. TO sto je igrala ovakav mec sa JJ koja realno nije pruzila ni 40% svojih mogucnosti ne znaci da ce odmah u prvih 10. Pa aman videste li joj stomacic?
A drago mi je da sam video onaj cuveni Jelenin osmeh na medicinskoj pauzi na Jeleninom licu, i to je pravi dokaz Jelenine igre, tj. ona uziva u tenisu, uziva u ambijentu i navijanju i to ce joj pomoci da ove godine ostvari jos bolje rezultate nego prosle.

Bojan

pre 16 godina

@vladimir
Ti si cuo da sa 17 godina
prestaje rast.U zivotu nisi
primetio tinejdzerke,malo
punije koje odjednom izdzigljaju.Cak i da ne
poraste vise od 170cm(sada
ima 165),kakav problem ima
Zistin ili Kuznjecova,dve
prve na listi.Ne znas ti
nista o tenisu.

Gauss

pre 16 godina

Eh... znaci zamalo da dobijem na kladionici.
Da mi je bar Jelena povratila poverenje... ali nije.
Povreda, opet.
Iscrpljenost, opet.
Mazohizam, opet.
I naravno nesigurna igra, opet.

I dalje mislim da ce tesko zasluziti mec sa boljim teniserkama.
Nazalost.

dukizemunac

pre 16 godina

bravo carice , ali puno snage potroseno je vec na startu tura, vidi se da povreda nije zalecena i da pripreme nisu zavrsene do kraja. nadam se da formu tempira za jun-jul kad je i najvaznije . volimo te jeco

Vladan R

pre 16 godina

Pre svega cestitke za prolaz dalje ali mislim da je u pojedinim trenucima meca trebalo da igra znatno hrabrije i rizicnije posbno na brejk lopte a na drugi servis protivnice koji je zaista slab.To i da se izvrsi sto veci pritisak na rivalku ali pre svega zbog da poeni budu kraci da sto pre zavrsava mec i zbog vrucine a najvise zbog povrede(mislim da oseca posledice iste da je to razlog njenog dosta slabog kretanja u mecu) jer sto se vise igra moze se povratiti ista.Ipak sjajno je to sto je pre svega i pored izuzetno loseg dana na koji svako ima pravo ipak na kraju krajeva pobedila i zato jedno veliko BRAVO

Chelendz

pre 16 godina

Uh bre. Pa stvarno, ovo je previse bilo za ljude sa slabim srcem. Ajd sad, odmori se Jeco, pa se opet odmori, pa mozes jos malo to da ucinis i tek onda pogledaj po sobi gde se nalazi reket. Uz tebe smo jer imas srce.

Zoran Republika Srpska

pre 16 godina

Ova podloga u Melburn-parku je stravicno spora.Imam utisak da je Pariska sljaka puno brza.Ono sto je mene impresioniralo je cinjenica da Sarapova ima strasno preciznu servu,toliko preciznu,da je sa 40 posto snage igrala protiv Hrvatice Kostanic-Tosic,poput Federera.Vrati brejk i toliko je siguran u svoju servu da mu je dovoljan i 1 brejk za osvajanje seta.Najboji ucinak prve serve prema pregledanoj statistici u prvom setu upravo ima Marija.Neverovatnih 91 posto.Na kraju 76 posto.To u danasnjim mecevima nema niko.Cak ni Enan.Ostale zavrsavaju na 50,55 60,rijetko ko ima 65 posto.Samo da je sreca posluzi i precizna serva moze osvijiti Australiju.Ovaj rezultat protiv nizeradne igracice 6:4,6:3 ne odslikava pravo stanje na terenu.Realno je 6:0,6:0. Ali kako rekoh sigurna je u svoju servu i nije se puno ni trudila.Svoja serva i jedan brejk i to je to.

nn

pre 16 godina

jelena uz svo uvazavanjei postovanje mislim da bi trebala vise paznje posvetiti tenisu nego sou biznisu,posledice se vide,nadam seda ces to sama shvatiti,da nam ne zAVRSIS KO KURNJIKOVA

vladimir

pre 16 godina

Ne razumem kako neko moze da kaze da ce Tamira Pasek biti u samom vrhu.{jelena dokic}.Teniserka cija je visina"metar i zelja za rastom",i pored toga ima i 5-10kg vise, nikada i nikad nece biti u samom vrhu.Zamislite samo njene meceve sa teniserkama koja strahovito jako udaraju loptice.{sestre viliams,ana,marija}.

dada

pre 16 godina

nikada u zivotu ovakav mec nisam gledala ,skoro da sam pomislila ima li kraja uopste.
srecno Jelena i neka te zdravlje posluzi....vjerujem da si dala sve od sebe iako je ocigledno da ti povreda pravi veliki problem,isto tako se nadam da te nece ugroziti u ostalim mecevima

sve najbolje!!!

Maja

pre 16 godina

Zaista mi nije jasno kako je Jelena sa ovakvim servisom uspela da dodje do 3. mesta!
Ako misli nesto da jos napravi u karijeri pod hitno mora da popravi servis. Njen servis je na nivou rekreativaca!

MilosRS

pre 16 godina

Uf... dobro je! A sada je lako do cetvrtfinala protiv Viliams ili Vaidisove. Do tad nema tezih protivnika (matora Snider i Morezmo koja se upravo pati protiv Bjeloruskinje). E, a sad odoh na posao!

Jeca

pre 16 godina

Ma samo da te zdravlje(i sreca!:))posluze i bice dobro. Samo se lepo odmori i prekosutra kad budes igrala usresredi se (posebno na servis!),pokusaj da sto vise smanjis broj grasaka...i bice dobro! Tebi kao i ostalim nasim predstavnicima Srbije na AO zelim da naprave sto bolje rezultate! Mi smo uz vas!
PS.@Nikol Dz.Femija novi Jecin sajt je www.jj-jelenajankovic.com

Visokoletac

pre 16 godina

Protiv trbuskaste i bombicaste, uz silno roptanje i molitvom Svevisnjem, sto rece Tuta - na penale i uz tesku srecu, al' 'ajde....

tomkarlo

pre 16 godina

Kada se neko sa sa ovakvom igrom probije do trećeg mesta na rang listi onih koji igraju profesionalni tenis - onda možeš da zaključiš da pobede ne dobijaju samo preciznost, ili samo jačina ili samo "krvožednost" već srce u junakinje.
Bravo Jeco, i ne popravljaj ništa, samo igraj kako možeš i dokle možeš, jer igraš za sebe i svoje ciljeve.

Branko

pre 16 godina

Jelena-
Veliki sportisti pobedjuju i kada ne igraju dobro. Pitanje galsi da li ces uspeti da poravis formu iz meca u mec? Ako to uspes mozemo da se nadamo uspehu. Ako ne, onda ti je forma dosta opala i neces se laki izboriti protiv igracica koje su u top formi. ???????
Branko (Teniser) iz Amerike

JJ Fan

pre 16 godina

Kako neko moze da kaze da je Jecina mama smesna? Ona za razliku od nekih roditelja samo podrzava svoje dete i ne mesa se u rad TSS!! Veliki pozdrav za mamu Snezu!! Jeco samo napred, do pobede!!

Mira

pre 16 godina

Pratim tenis vec dugo,ali ovakav mec jos nisam gledala. Jelena je gresila gde god se gresiti moglo,pogotovo na tom prokletom servisu koji joj bas nikako ne ide! Jelena,svaka cast na pobedi,ali iskreno,nisi je zasluzila....

AJDE ANA

pre 16 godina

Kada ovako igra protiv jedne,vrlo kvalitetne,ali svega 17-ogodisnjakinje, koja nema iskustva,jasno sta ce biti protiv S.Williams ili protivnica takvog renomea.Voleala bih da JJ uspe nesto vise da uradi na ovom turniru,ali iskreno receno sumnjam!

teniser

pre 16 godina

Bila jednom jedna igracica JJ.Katastrofa.Ovako ne igraju ni kvalifikanti. Potrosila mnogo snage na onoj vrucini i za dva dana Cao Melburn.Servis nula (a promenila trenera samo zbog servisa).Kretanje nula.Fizicki nespremna i zato dolazi do povreda.Iz ofanzive se povlaci u defanzivu i naravno zna se.Mentalitet kao i uvek.Velike igracice ovakve protivnice isprase za manje od sat igre

JaJaJa

pre 16 godina

Ko se shlogirao gledajuci odbojkasjhe ovde mora da je crko ali bukvalno.U odnosu na ovo odbojkashi su izvojevali rutinsku pobedu..laganica.lol
Mislim da ni samoj Jeleni nije jasno kako je pobedila.

NIKOLA K.

pre 16 godina

Jelana je svoj vrhunac dostigla prosle godine i to je njen maksimum,a ove je ocekuje pad jer nema snage,sporija i servis joj je katastrofalan.

Bartoš

pre 16 godina

Ne vredi, sajt su preuzeli čestitari, koji kažu da je Jeleni ovom pobedom otvoren put ka finalu (sad kad je sklonila najjjaču prepreku).) Jedan kaže da Beloruskinja rastura staru Moresmo, ali nije video da je poslednja dva seta Moresmo dobila sa 12:0! A Serenu i Vajdišovu neću ni da pominjem. Nažalost, Jelena nema snage više da trči kao nekad, a servis i forhend ostali su joj najveća mana. Mislim da ona zaista dugo igra premorena i povređena. Njoj je potrebna ozbiljna terapija i odmor od dva-tri meseca. Pa šta ako padne za jedno ili dva mesta? Ovako, može da uništi karijeru, a ima samo 23 godine. Neko je u njenom timu neozbiljan.
P.S. Izišla je nova lista WTA nadrealista. Ana ima 216 bodova više od Jelene, ali ona nije najboilja srpska tenisrka. Znači, 15 je mnogo više od 216! Ljudi, nisam to znao, do danas.

Boris Beker

pre 16 godina

Ko ovo smatra dobrim tenisom, zaslužuje da mu se više ne javljam (nema nikakve veze sa nacijom, mene to ne zanima, baš volim Srpkinje, ali ima veze sa elementarnim poštenjem). Nema laganja, nema foliranja, vala dosta je bilo. Igrao sam tenis i znam šta je dobar tenis. Smanjite decibele, za vaše dobro.

nn

pre 16 godina

jelena uz svo uvazavanjei postovanje mislim da bi trebala vise paznje posvetiti tenisu nego sou biznisu,posledice se vide,nadam seda ces to sama shvatiti,da nam ne zAVRSIS KO KURNJIKOVA

branko

pre 16 godina

Кад је 11. јануара изашао текст у коме Обрадовић каже да нам је жреб био наклоњен, ја сам послао следећи коментар: `Једном сам гледао ту малу Аустријанку. Искрено, уопште ми се не допада што Јанковић игра против ње.Она удара страшно, бар је тако било тада кад сам је гледао`. Дивим се свима који умеју да опишу овај меч. Ја не умем, али имам препоруку за све. Да би гледали Јелену Јанковић уз гаранцију да ћете преживети, морате још пре прве лоптице убедити себе да гледате нешто што је изгубљено. Онда ћете бити на добитку при сваком позитивном резултату. Ово важи без обзира на то ко је противник и без обзира на кретање резултата . Пробајте овај рецепт или не гледајте ако себи желите добро. Напросто, Јелена Јанковић је таква каква је, допадало се то нама или не и то што је таква нема много везе са тенисом. Ми имамо само један избор: гледати или не гледати.

JJ Fan

pre 16 godina

Dokazala je da je najbolja!!! Zivot nam je skratila nocas! servis je bio ocajan, videlo se pri kretanju da je mucu povreda ali ona je presla preko toga, odigrala sjajne poene, imala mnogo srece i pobedila!!! Zato je valjda i volimo!!!

vladimir

pre 16 godina

Ne razumem kako neko moze da kaze da ce Tamira Pasek biti u samom vrhu.{jelena dokic}.Teniserka cija je visina"metar i zelja za rastom",i pored toga ima i 5-10kg vise, nikada i nikad nece biti u samom vrhu.Zamislite samo njene meceve sa teniserkama koja strahovito jako udaraju loptice.{sestre viliams,ana,marija}.

Pavao

pre 16 godina

@Hibiskus
Koliko se ja razumem u to, onaj njen smeh je bas i problem.
Taj osmeh je bez veze i neiskren!
Ona ne uziva u tenisu (a pogotovu ne u povredi), nego se smeje da sakrije nervozu. Mnogi to rade. I ti i ja.
Ja kod nje vidim mnogo foliranja na terenu.
Zato nije koncentrisana.

Archie

pre 16 godina

Ovo je pocetak Jeleninog kraja (nazalost). Lepo je to sto je borbena, ima srce, voli Srbiju ... ali budimo realni-Jelana nema kvalitet za velika dela. Ova sezona ce biti njeno bolno prizemljenje. Veliki bi bio uspeh da ostane u prvih deset, u sta zaista ne verujem.

Kikkoman

pre 16 godina

Bravo Jelo!Ulepshala si nedelju veche, prvo nisi, ali onda jesi.Jel ti slavish Novu Godinu dole u Australiji?Ovde niko nije slavio...

gagasns

pre 16 godina

JJ = FIGHTER!!!
Pocelo je sa kidanjem zivaca!
Ne pamtim da sam gledala losije izdanje Jelene Jankovic, ali je ona ipak uspela da i pored lose igre pobedi veoma nezgodnu Tamiru. Protivnica joj uopste nije olaksavala, vec je koristila svaku iole losiju loptu Jelene da napadne. A danas ih je sa Jelenine strane bilo neocekivano mnogo. Ono sto je mene najvise zabrinulo jeste sto se Jelena evidentno slabije krece nego ranije. Ne znam da li je to zbog povrede ili ne, ali od pocetka meca Jelena se lose namestala na udarce sto je za nju nekarakteristicno. Najbitnije je da je Jelena uspela i pored svih problema da pobedi. Stvarno je veliki borac. Ruku na srce, zahvaljujuci i sreci i neiskustvu protivnice, Jelena se provukla kroz ovo prvo kolo. Ali sreca prati hrabre. Cestitke Jeleni i puno srece u nastavku turnira. Nadam se da ce uspeti da koliko toliko neutralizuje povredu i podigne nivo igre. Srecno Jeco i navijamo za tebe i u ovim ranim jutarnjim satima!!! Samo napred!!!

eris

pre 16 godina

Ovakav mec nikada nisam gledala. Prvi set, Jelenina katastrofalna igra, drugi set, katastrofalna igra austrijanke, a treci... Jeleni cestitam na pobedi, ovo je bila igra nerava, ali realno gledano, ovo je bio poprilicno los mec. Vecina poena se svodila na katastrofalne greske kako jedne tako i druge teniserke. Bilo je tu i lepih poteza i poena, pogotovu onaj kada je Jelena spasila prvu mec loptu. Izvukla se iz izgubljene situacije. Iskreno se nadam da ce se odmoriti i da ce zaigrati onako kako smo svi i navikli. A sto se tice nasih navijaca... Navijanje ravno varvarskom ponasanju. Komentari tipa "To lutko" Jeleni su samo odmogli... Jeco, srecno u drugom kolu...

Marija

pre 16 godina

Moglo je to dosta bolje i mnogo lakse, ali, u svakom slucaju, pobeda je pobeda, a Austrijanka nije uopste lose igrala. Valjda ce u sledecem krugu ici bolje.

Vladimir

pre 16 godina

Neverovatan mec. Pojedoh se ziv.

Jelena ima strahovit potencijal. Koliko je nekad jaka da uzleti iz pepela toliko je i ponekad neverovatno psiholoski nestabilna i nekoncentrisana.
Mislim da ce se njen buduci napredak najvise i zavisiti od napretka na planu psihicke stabilnosti tokom igre.
Velika igracica kakva Jelena bi trebalo biti ne sme sebi da dozvoli da posle 6-7 vracanja dozvoli sebi da isto toliko puta i padne (i sve to protiv prosecne igracice). Jednom kad se iscupas iz celjusti protivnika zadaje se zavrsni udarac.

Pored svega cini mi se da trenutno i nije u formi, udarci nisu ubitacni nit precizni. Servis los. No na stranu sada to, forma se povrati. Ali do No1 ce moci samo ako bude jaka u glavi ubuduce.

Sve najbolje Jeleni

Bane

pre 16 godina

Ako ovako nastavi, idem u pekare.
Al' ajde... Ponovo cu da zaginem i sledeci put kada bude igrala.
Nerviram se zato sto se ona nervira. Vise energije potrosi na psovke, udaranje reketa ili cudjenje nego na igru. Pa dobro... Ima vremena za nju, naucice.
Napred Jelena i mnogo srece ti zelimo!

Dragan

pre 16 godina

Bravo Jeco! Veoma neugodna protivnica za prvo kolo. Austrijanka je dosta mlada i veoma talentovana a uz to i dobro plasirana na rang listi (39). Igrati ispod svojih mogucnosti i pobedjivati mogu samo psihicki jaki pojedinci. To je jedan od preduslova da se bude sampion. Kada bi Jeca samo popravila servis ko zna gde bi joj bio kraj.

veeegi

pre 16 godina

Jao bre Jeco ,a tek je prvo kolo !! Ipak , nadam se recima komentatora u finalu :"A setite se kako se mucila u prvom kolu , svi smo se bojali da nece imati snage da izfinisira turnir do kraja , ali evo je , samo pravi navijacu su verovali" ! AAJMOO JEEECOO !!!

ninja

pre 16 godina

Secate li se pocetka prosle godine kada se slikala na plazi u 6h ujutro dok trenira? Kako je tada trenirala i kako je zapocela sezonu?
Ove godine sezonu pocinje povredom i ne moze se ocekivati da nesto vise uradi ove godine. Na zalost.
Moze se vratiti u kolosek tako sto ce zaleciti povredu i odraditi pripreme kako treba, i onda jurisati na Vimbldon ili Pariz, pa i Olimpijadu i Njujork.

Svaka joj cest koliko srce ima.

Drzi se JELENA!!!

Zox

pre 16 godina

Pakao i za gledaoce, a kako je tek Jeleni.
Ipak je pokazala da je veliki borac, a Tamira je opravdala ulogu najopasnije protivnice nosiocima u prvom kolu.

Obicno onaj ko se jedva provuce u prvom kolu stigne do zavrsnice:)))))

AJMO JECO, SVAKA CAST

Gauss

pre 16 godina

Eh... znaci zamalo da dobijem na kladionici.
Da mi je bar Jelena povratila poverenje... ali nije.
Povreda, opet.
Iscrpljenost, opet.
Mazohizam, opet.
I naravno nesigurna igra, opet.

I dalje mislim da ce tesko zasluziti mec sa boljim teniserkama.
Nazalost.

Makaveli

pre 16 godina

Ja sam to ocekivao. Pre neki dan sam upravo ovde na B 92 napisao da ce se Jelena namuciti dobro protiv Tamire Pasek, koja je jako dobra, mlada i perspektivna igracica.
U svakom slucaju, dobro je da je bar pobedila.

kontranapad

pre 16 godina

Poslednji put sam ostao zbog sporta budan do 4 kad je Zvezda pobedila Kolo Kolo...

Svaka tebi cast na vracanju u mec, ali vodi racuna i o nama malo... treba i raditi u Srbiji:):):)

Nenad

pre 16 godina

Neverovatno, svaka čast i tebi i onima koji su meč odgledači do kraja. Ja nisam imao živaca da gledam posle rezultata 4:3 u trećem setu.

Slavica

pre 16 godina

JECO, mnogi od nas danas lelujaju, jer smo jutros do 5 sati bili uz TEBE i svim srcem i svim živcima, navijali za TEBE. Nije nam bilo lako al NIJE NAM ŽAO. Sve najbolje u nastavku i znaj da smo sa TOBOM

????????????

pre 16 godina

Mira

Jelena nije zasluzila da pobedi?Pa,da nije,mislim da si ti zasluzila da pobedis,ali u lupetanju.

Sanja

Ma moze Tamira da ima pojas(uopste nisam primetila taj pojas,ali dobro) jer i sa njim igra bolje od bilo koje druge teniserke...Ako gledate tenis takve stvari ne bi bas trebali toliko da primecujete...

Jeco carice,kad si i sa toliko gresaka pobedila onda ti svaka cast,napred sad ce biti lakse...

nikola

pre 16 godina

Noćas su se svi koji u zadnje vreme govore protiv Jelene mogli uveriti da nisu u pravu. BRAVO! Najuzbudljiviji mec koji se može očekivati. Jelena uvek osigurava sjajan provod uz tv.

hibiskus

pre 16 godina

Ajde malo smanjite dozivljaj o Pasekovoj. Jeste ona dobra al za igracice oko 50-og mesta. TO sto je igrala ovakav mec sa JJ koja realno nije pruzila ni 40% svojih mogucnosti ne znaci da ce odmah u prvih 10. Pa aman videste li joj stomacic?
A drago mi je da sam video onaj cuveni Jelenin osmeh na medicinskoj pauzi na Jeleninom licu, i to je pravi dokaz Jelenine igre, tj. ona uziva u tenisu, uziva u ambijentu i navijanju i to ce joj pomoci da ove godine ostvari jos bolje rezultate nego prosle.

WaNNchY

pre 16 godina

Ma odrala nas je ko zive macke ova nasa Jeca...! Meni zao bilo samo mog jadnog tate koji se juce istraumirao u dva navrata...a covek ima 45 godina... Prvo su mu bili odbojkasi kao elektrosokovi,a jos ga Jelena dokrajci,jadan covek 6 pakli cigara je ispusio za jedno vece... :)))

Maja

pre 16 godina

Zaista mi nije jasno kako je Jelena sa ovakvim servisom uspela da dodje do 3. mesta!
Ako misli nesto da jos napravi u karijeri pod hitno mora da popravi servis. Njen servis je na nivou rekreativaca!

tomkarlo

pre 16 godina

Kada se neko sa sa ovakvom igrom probije do trećeg mesta na rang listi onih koji igraju profesionalni tenis - onda možeš da zaključiš da pobede ne dobijaju samo preciznost, ili samo jačina ili samo "krvožednost" već srce u junakinje.
Bravo Jeco, i ne popravljaj ništa, samo igraj kako možeš i dokle možeš, jer igraš za sebe i svoje ciljeve.

nada

pre 16 godina

Jelena je ocajno igrla i utoliko vise joj se divim na borbenosti! Neverovtno da se nije predavala iako joj bas nista nije islo. Nadajmo se da cemo je u nstavku turninira videti onakvu kakvu je znamo. U svakom slucaju, SVAKA CAST STO JE USPELA DA I OVAKAV MEC DOBIJE! Zelim joj puno srece, koju ce MORATI da zasluzi i POBEDE u nastavku turnira!

Beep Beep

pre 16 godina

Ajde Jeco sa vise zara,nekako mi izgledas nezadovoljno,bez ostrine,valjda je samo kratka kriza,a nikako zasicenje.Obozavam te,ali kad me srcka ne strefi na 5:4 I vezana tri udarca na mec loptu koje si nekako vratila I onda cist zicer Pasekove.Vracas se u mec I umesto da joj nametnes tempo I pritisak,ti joj prepustas igru?????Zivni malo,opusti se,batali publiku,I vrati onaj divni osmeh!!!!

Dusan

pre 16 godina

Sta reci, ludilo, ko je preziveo ovo i odbojku danas neka odmori par dana da ne bude zdravstvenih problema. Za prvo kolo vrlo neugodan protivnik, mlada Austrijanka, u naletu, zeljna velikog skalpa. Odlican ispit za Jelenu. Dobila jeste, ali ovaj mec mi ne uliva nadu da ce biti nekog napretka ove sezone u njenoj igri. 10 puta je izgubila svoj servis, mnogo duplih gresaka, mislim da cak nije imala ni 50% poena posle svog servisa. Glavna boljka iz prosle sezone nije ublazena, tako da ce stvarno biti tesko dobijati malo iskusnije i bolje teniserke. Nadam se da ce dobiti naredne dve protivnice, malo uci u ritam prilikom serviranja pa od osmine sto se kaze na noz. Borbenosti, srca i kvaliteta joj ne nedostaje, jos samo malo da unapredi neke segmente u igri i bice velikih pobeda. Napred Jelena!

Arthur Dent

pre 16 godina

Meč je pokazao da povreda još nije sanirana, ali i da ima srca i živaca za njih dvoje
Ma samo nek ona bude nasmejana u toku meča, pobede će same doći

Bravo za JJ

ljubomir

pre 16 godina

kakav mec?! sve govori ova jedna recenica...
Jeco, i da si izgubila ne bi mi bilo zao da ustanem danas na posao u 7 sati...To sport i pobede, porazi... Svaki poen je vazan, a najbitnije da uzivas u igri do samog kraja!
Srecno u daljem toku AO

MilosRS

pre 16 godina

Uf... dobro je! A sada je lako do cetvrtfinala protiv Viliams ili Vaidisove. Do tad nema tezih protivnika (matora Snider i Morezmo koja se upravo pati protiv Bjeloruskinje). E, a sad odoh na posao!

dukizemunac

pre 16 godina

bravo carice , ali puno snage potroseno je vec na startu tura, vidi se da povreda nije zalecena i da pripreme nisu zavrsene do kraja. nadam se da formu tempira za jun-jul kad je i najvaznije . volimo te jeco

teniski psihijatar

pre 16 godina

Jelena slusaj sta ce ti ovaj laik reci....
Pokusaj vise da pogadjas teren sa vise snage a da ne gadjas bas same ivice pa u aut. Treba ti jos snage u udarcima ...batali preciznost :)

ajd u zdravlje !!

pazarac

pre 16 godina

Bravo za Jelenu i njenu upornost, mada...
Zaista neverovatan i nesvakidasnji mec! Mlada Tamira Pashek sa svojih 17 god. najavljuje blistavu buducnost. Impresivni su bili njeni vineri iz zicera koje je sve iskoristila. Jeca sasvim sigurno, zbog povrede (koja nije njena izmisljotina, kako zli jezici kazu jer se tokom celog treceg seta drzala za ledja i trazila lekarsku pomoc) ne moze da prikaze ono svoje najbolje kao prosle godine, ali posle ovako loseg izdanja i dobre protivnice sigurno ce u drugom kolu biti znatno bolja.
A sto cu danas na poslu da budem ko prebijen `vo u kupus` to je sasvim druga tema...

surovi

pre 16 godina

Očigledno da Jeca nije fit i da je muče sitnije povrede. Veliko je pitanje da je uopšte trebala da igra Hofman i da li povrede vuče već duže vreme. U svakom slučaju JECO SAMO NAPRED!!!

Nislija Sasa

pre 16 godina

Treci set je trajao koliko i jedan obican mec u tenisu! Pa zar i ove godine da grickamo nokte, da skacemo po kuci?
A bogami neko ce se najesti musake ove godine!:)
Svaka ti chast Jelena, uspelo ti je! (Moji ce nokti da sacekaju polufinale!)

BILJANA

pre 16 godina

Kakav meč... Neverovatno... Iako možda nije trebala da dozvoli da uopšte dođe u ovakvu situaciju i da se nekoliko puta bori za ostanak u meču, iako sam provela više od tri sata noćas uz TV i užasno se nervirala, ipak mogu samo da kažem: BRAVO JECO!!!

veverrica

pre 16 godina

Bravo Jelena !!! Mec je bio tezak i za nas koji smo gledali a tek mogu da mislim kako je bilo tebi !! Odlican si posao napravila pobedivsi je jer sad ce sve ici mnogo lakse do 1/4 finala !!! E ljudi pa zar se posle ovakvih meceva ne osvaja turnir!!

jozica

pre 16 godina

Tako radi pravi sampioni. I kad je najteze pobedjuju. Jeco pokazala si da si sazrelila i da mozes pobedjivati i kad igras katastrofalno lose. To je odlika velemajstora.
Samo napred!!!

ne mogu vise

pre 16 godina

Posto su me vec odbojkasi doveli u predinfarktno stanje, dobro je sto i ovaj psihofizicki izazov nisam gledao... I samo citanje vesti mi je diglo pritisak.

@

pre 16 godina

Ono je bio loooood mec! Zaspao sma koliko sam se smorio na kraju hehe....ali stvarno...gledao do 4:1 pa onaj comeback na 4:3 za tamiru i onda nisam imao zivce...

Svaka cast jeci....

Dino

pre 16 godina

Gledao mec do kasnih jutarnjih sati, bilo je zanimljivo, i nije mi jasno kako je Jankovic uspjela da dobije ovaj mec sa onoliko gresaka, i 2 mec lopte koje samo Paszek zna kako je promasila :)All in all, jako zanimljiv susret, cestitke Jeleni za prolazak u 2. kolo

Igy

pre 16 godina

Au kakv smrt za nerve ! Prvo odbojkasi pa Jeca. Da nije bilo doceka izmedju, i litara alkohoola, ovo bi svi teze podneli :-)
Jeco pokazala si da znas da budes jaka, da ne kukas i da pokazes zube svima !
Svka cast, ti si klasa !

stevan

pre 16 godina

bravo jelena iako nisi u dobroj formi iako te muce povrede uspela si da pobedis i dokazala si da si pravi borac i da se nikada ne odustaje UVEK BORBA DO KRAJA
mada i tamira koja je pokazala da ce biti sjajna teniserka je u nekoliko navrata pokazala strah od pobede
samo se nadam da ces jeco uspeti da se oporavis koliko toliko do sledeceg meca
zelim ti PUUUno srece i samo tako nastavi

Vladan R

pre 16 godina

Pre svega cestitke za prolaz dalje ali mislim da je u pojedinim trenucima meca trebalo da igra znatno hrabrije i rizicnije posbno na brejk lopte a na drugi servis protivnice koji je zaista slab.To i da se izvrsi sto veci pritisak na rivalku ali pre svega zbog da poeni budu kraci da sto pre zavrsava mec i zbog vrucine a najvise zbog povrede(mislim da oseca posledice iste da je to razlog njenog dosta slabog kretanja u mecu) jer sto se vise igra moze se povratiti ista.Ipak sjajno je to sto je pre svega i pored izuzetno loseg dana na koji svako ima pravo ipak na kraju krajeva pobedila i zato jedno veliko BRAVO

marko

pre 16 godina

JJ ponovo si pokazala da i kada se igra najlosije, i kada je igra nerava ti pokazujes koliko je tennis uzbudljiv sport i koliko ga ti atraktivno igras. samo napred. I kada si pre dve godine igrala na US open-u, polufinale u prvom kolu si bila na rubu poraza pa si opet dosla do samog kraja i tada pokazala u stvari ko je JJ u stvari. Samo napred

Chelendz

pre 16 godina

Uh bre. Pa stvarno, ovo je previse bilo za ljude sa slabim srcem. Ajd sad, odmori se Jeco, pa se opet odmori, pa mozes jos malo to da ucinis i tek onda pogledaj po sobi gde se nalazi reket. Uz tebe smo jer imas srce.

svettenisa.net

pre 16 godina

E Jelena Jelena losa igra mnogo, da ne poverujes, da se mucis toliko neznam...ali bolje na startu nego kasnije samo napred i do finala

voja

pre 16 godina

Sve i da su se trudile da odigraju losije, ne bi uspele. Ko je gledao Tamiru, ranije, protiv Enan recimo, zna o cemu pisem. Ubedjena sam da ce Jelena odigrati sledece meceve bolje. Gore - ne moze. Cekaju je teske protivnice. Morezmo se toliko razbesnela sto je izgubila prvi set, da je sledeca dva morala da dobije sa 6:0. O Snider necu da trosim reci, jer je izuzetno snazna, uporna i iskusna, a psiho-padovi i strah od pobede su nesto na sta Jelena kod nje ne moze da racuna. Ali, kao sto rekoh - gore od ovog nocas prosto - ne moze. Jeste Pasek teska protivnica, ali broj setova, gemova i vreme provedeno na terenu nisu posledica toga, vec Jeleninih gresaka. Ali, neka bude da su prvi mecevi uvek najtezi i da ce se situacija okrenuti. Valjda i recimo. Ja cu da navijam od sveg srca da Jelena zasluzi jos nekoliko pobeda.
Pozdrav...

Sanja

pre 16 godina

Jelena moze da bude najbolja samo da ima vise samopouzdanja.
Ali meni nisu jasne dve stvari:1)Zasto Jelena ima onako los servis???
2)Kako jedna teniserka moze da ima onakav pojas oko struka kao sto ima Tamira Pasek?

Zoran Republika Srpska

pre 16 godina

Ova podloga u Melburn-parku je stravicno spora.Imam utisak da je Pariska sljaka puno brza.Ono sto je mene impresioniralo je cinjenica da Sarapova ima strasno preciznu servu,toliko preciznu,da je sa 40 posto snage igrala protiv Hrvatice Kostanic-Tosic,poput Federera.Vrati brejk i toliko je siguran u svoju servu da mu je dovoljan i 1 brejk za osvajanje seta.Najboji ucinak prve serve prema pregledanoj statistici u prvom setu upravo ima Marija.Neverovatnih 91 posto.Na kraju 76 posto.To u danasnjim mecevima nema niko.Cak ni Enan.Ostale zavrsavaju na 50,55 60,rijetko ko ima 65 posto.Samo da je sreca posluzi i precizna serva moze osvijiti Australiju.Ovaj rezultat protiv nizeradne igracice 6:4,6:3 ne odslikava pravo stanje na terenu.Realno je 6:0,6:0. Ali kako rekoh sigurna je u svoju servu i nije se puno ni trudila.Svoja serva i jedan brejk i to je to.

Sanja Bozovic

pre 16 godina

Bravo Jelena, pokazala si da si radila dosta na psihickoj stabilnosti, koja ti i nije bila jaca strana tokom prosle godine upravo u mecevima kakav si tokom prethodne noci odigrala. Samo napred, ali sreca nece biti uvek naklonjena kao u prethodnom mecu, igra mora da bude ta koja ce te nositi tokom meca.
Cekamo te u finalu sa Anom.

zoran-RS

pre 16 godina

Izgleda da nas je prezivelo samo 108 koji smo gledali ovaj mec,jer toliko vidim komentara.Ako nakon ove noci ima jos prezivelih javite se da znamo,a tebe Jelo molim da se uozbiljis i sacuvas Srbe,ionako nas je malo.

Branko

pre 16 godina

Jelena-
Veliki sportisti pobedjuju i kada ne igraju dobro. Pitanje galsi da li ces uspeti da poravis formu iz meca u mec? Ako to uspes mozemo da se nadamo uspehu. Ako ne, onda ti je forma dosta opala i neces se laki izboriti protiv igracica koje su u top formi. ???????
Branko (Teniser) iz Amerike

Nemesis

pre 16 godina

Jelena...Sinoc sam jedva zaspao posle cijelog trilera.Ali ipak proslo je... idemo sada dalje.Tvoja jucerasnja pobjeda sasvim je zasluzena a ponovo me podsjetila da jednostavno - ima Boga!Jeca je lavica sa velikim srcem, pomogla je mnogima, sada joj se samo vraca.Zalosno je da na zvancinom web sajtu turnira daju pravu ocjenu meca za razliku od ovih 'da i komsiji crkne krava' novinara i komentara: Women's No.3 seed Jelena Jankovic had staged a stunning comeback to beat Austria's Tamira Paszek 2-6 6-2 12-10 on Vodafone Arena.

In a match of superb quality, both players had the ascendency at various stages before Jankovic eventually prevailed in an enthralling third set.

iiiiiiii

pre 16 godina

Neverovatno! Prvo odbojkasi,pa onda jelena! Dva toliko neizvesna meca... Ne mogu da verujem!!! Svaka cast! Jelenini mecevi definitivno nikada nisu dosadni ;) Ajde Jelena, uozbilji se,pa do prve grand slam titule!!! Znamo da mozes, to i ocekujemo od tebe... Prestigla te Ana Ivanovic na wta listi! Mislim,halo?! Znas da si bolja!!!

risto

pre 16 godina

Iskreno, ja nikad gori teniski meč u životu nijesam gledao. Da nije igrala Jeca tako nešto ne bi mi ni palo na pamet. Ovako mogu samo da kažem AJDE, BRE, JECO - MOŽEŠ TI TO MNOGO BOLJE!!! Prvi mačići se u vodu bacaju, možda ovog puta padne i Henin!

Bojan

pre 16 godina

@vladimir
Ti si cuo da sa 17 godina
prestaje rast.U zivotu nisi
primetio tinejdzerke,malo
punije koje odjednom izdzigljaju.Cak i da ne
poraste vise od 170cm(sada
ima 165),kakav problem ima
Zistin ili Kuznjecova,dve
prve na listi.Ne znas ti
nista o tenisu.

dada

pre 16 godina

nikada u zivotu ovakav mec nisam gledala ,skoro da sam pomislila ima li kraja uopste.
srecno Jelena i neka te zdravlje posluzi....vjerujem da si dala sve od sebe iako je ocigledno da ti povreda pravi veliki problem,isto tako se nadam da te nece ugroziti u ostalim mecevima

sve najbolje!!!

Jeca

pre 16 godina

Ma samo da te zdravlje(i sreca!:))posluze i bice dobro. Samo se lepo odmori i prekosutra kad budes igrala usresredi se (posebno na servis!),pokusaj da sto vise smanjis broj grasaka...i bice dobro! Tebi kao i ostalim nasim predstavnicima Srbije na AO zelim da naprave sto bolje rezultate! Mi smo uz vas!
PS.@Nikol Dz.Femija novi Jecin sajt je www.jj-jelenajankovic.com

Visokoletac

pre 16 godina

Protiv trbuskaste i bombicaste, uz silno roptanje i molitvom Svevisnjem, sto rece Tuta - na penale i uz tesku srecu, al' 'ajde....

JJ Fan

pre 16 godina

Kako neko moze da kaze da je Jecina mama smesna? Ona za razliku od nekih roditelja samo podrzava svoje dete i ne mesa se u rad TSS!! Veliki pozdrav za mamu Snezu!! Jeco samo napred, do pobede!!