Fudbal 273

Petak, 16.11.2007.

10:54

Zvonko Milojević u komi

Zvonko Milojeviæ u komi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

273 Komentari

Sortiraj po:

Stewan

pre 16 godina

Izdrzi legendo,secam se kao klinac da sam obozavao da te gledam,ne znam dal vam se desilo nekad,a verujem da jeste da vam je lep osecaj kad nekog samo gledate...srce vam se ispuni e takav je meni osecal bio kad sam gledao njega.Izdri majstore,molimo se za tebe,nadam se da cu nekada u zivotu imati prilike da te vidim opet i da ti se javim.

Nebojsa M.

pre 16 godina

Burazeru moj kroz trnje si dosao do zvezda.Znam sta ti se sve u zivotu desilo,da to znaju ovi ljudi koji ti pisu ovde cenili bi te jos vise.Svakoga si gurao napred i davao mu volju,skupi to tvoje veliko srce i pruzi sad to sebi,mi smo svi uz tebe tvoja familija.Izdrzo majstore moj,znam da ces dobiti ovaj mec,pa makar i na penale.Voli te tvoj brat Nesa.

nedeljkovic jovica

pre 16 godina

Svi smo se tobom i tvojim talentom ponosili i nadamo se da ces dokazati svima nama da si uspesan borac do kraja bez obzira na posledice koje se nadamo da ces maksimalno otkloniti, nasa najveca ljudska snaga je psihicka od koje zavisi citava nasa buducnost zato budi hrabar i bori se do kraja za svaki uspeh posebno za uspeh svoje porodice.

Peco

pre 16 godina

NE DAJ SE MILOJE!!!
Zvonko Milojevic je jedan od najtalentovanijih golmana kooga JE Zvezda, nasa zemlja ikada imala. Zbog ne sprtskih stvari on je uspeo da pokaze samo deo svog velikog talenta. Zamislite samo kada je ''deo'' sve sto je on prikazao sta bi bilo da su ga pustili da prikaze sve?! No, Miloje se nikada nije zalio, uvek je bio pravi gospodin,posten covek, lepo vaspitan mladic,pravi sportista. Teze smo mi njegovi navijaci dozivljavali nepravde njemu nanesene nego on sam. Ali bas zbog svega toga sam uveren da ce izdrzati i odbraniti ovaj "penal". NEDAJ SE MILOJE!!!

Popac

pre 16 godina

Miloja nepamtim, jer sam isuvishe mlad ali mi je chitajuci komentare bilo zao shto nisam gledao ovog Zmaja na golu! Shta drugo reci osim da mu zelim brz oporavak i da ga konachno vidim! ako ne u crveno-belom dresu onda bar zivog i zdravog! Miloje legendo favorit si u ovom teshkom trenutku! Nedaju te tvoje delije! SVAKA CHAST GROBARIMA! OD SRCA VAM HVALA U IME SVIH DELIJA!

HANI

pre 16 godina

Zvonko ce pobediti,kada je ovoliko pozitivne energije
upuceno njemu.Ostavila sam komentar na sajtu "Blic"-a,
ali morala sam i ovde,jer
vredi reci veliko HVALA svim
grobarima-svaka cast,ljudine!

Deki

pre 16 godina

E moj Komsijo!Zelim ti brz oporavak, Zvonko je iz selo Voljevce, 3-4km udaljeno od Jagodine!
Nema ni 200metara, od moje kuce do njegove!

Blagomir Subert

pre 16 godina

Zvone, jako me je sokirala vest o tvojoj nesreci i molim se da pobedis u ovoj najvaznijoj utakmici u tvom zivotu. Od sveg srca navijam za tebe!!!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Šteta što je imao saobraćajnu nesreću! Nadam se da će se brzo oporaviti. Koliko ga se sećam iz našeg fudbala, mislim da je bio dobar i pozitivan momak. Nama Grobarima je ostao u lepom sećanju, jer je protiv nas više puta kiksirao. Protiv Partizana, kao da je bio omađijan. Želim mu brz oporavak!
Nedaj se Miloje!

PMP

pre 16 godina

Tužna je ova vijest, ali ohrabruje konstatacija doktora koji kažu da je primjećeno poboljšanje Milojevog stanja. Da, neko je već spomenuo 1989. i utakmicu protiv Kelna, a i onaj penal protiv Mančestera. I mnoge druge utakmice i izvanredne odbrane pokojima ga pamtimo, kao i po njegovom vedrom duhu. A bilo je posebno zadovoljstvo skandirati upravo njemu, dok stoji ispred sjevernog gola i onda se okrene i podigne ruku, dugo je bio u Zvezdi i ostavio je dubok trag. Sjećam se kako sam u Novom Sadu dobio njegov autogram i kako sam bio sretan. A sjećam se i trodnevne kome Refika Šabanadžovića iz koje je Refik izašao kao pobjednik. Zato se nadam i snažno vjerujem da će se i veliki Miloje izvući. Miloje, ne daj se, moraš i iz ove situacije pred svojim golom izaći kao pobjednik. U očekivanju boljih vijesti šaljem pozdrav i podršku. Drži se, Miloje!

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Strasno sam primio ovu vest, ali svi se nadamo da ce majstor pobediti jos jednom. Letos sam ga upoznao na moru, razgovarali smo, iz tog razgovora sam shvatio kolika je velicina i pobednik u dusi tako da ne sumnjam u njegov oporavak Miloje, delije su uz tebe...

Maksa PxFxCx

pre 16 godina

Tek sam posao u skolu kad je on branio za Zvezdu, secam se nekih njegovih odbrana, covek je majstor! Jes' da sam Grobar, ali ovaj covek je uvek imao svo moje postovanje... Bice tebi bolje Miloje, drzi nam se ti! Brz oporavak ti zele Vranjanci!

delija_sydney

pre 16 godina

...svaka cast svim grobarima na podrsci...suze su mi krenule od srece kad smo doziveli da se bar jednom ne mrzimo....zalosno je sto je to samo u ovakvim situacijama!
hvala svima!

NEDAJ SE MILOJE !!!

Nikola

pre 16 godina

Ne mogu da verujem!Pa pre desetak dana sam ga video u Jagodini,sav srecan jer je on bio moj fudbalski(golmanski)idol!Izdrzi molim te!

King

pre 16 godina

Drzi se Miloje!!! kakva uzasna vest!!! Ovaj covek je bio moj idol i nikada mu nije pruzena prava sansa u reprezentaciji. Ali sada je najvaznije da on ostane medju zivima. DRZI SE MILOJE!!

Branislav Grujic

pre 16 godina

Citam komentare i ne verujem ocima. Konacno slozni.....
Nisam mogao da verujem kad sam cuo strasnu vest, citam sada, kazu, bolje mu je....
NE DAJ SE MAJSTORE!!!!!
IZDRZI GOLMANCINO!!!!!!
A nama ostalima, neka ovo bude povod za bolje sutra..
Baki-NY

grobar banja luka

pre 16 godina

Boze, budi uz Zvonka i Ivicu,i daj im snage da izadju kao pobjednici iz ovih najtezih bitaka.Rep.Srpska i Banjaluka su uz vas

Goran, Banja Luka

pre 16 godina

Potreslo me ovo i to dobro. Teško mi je da povjerujem
Sa 20 godina si pravio bravure u finalu Interkontinentalnog kupa, odbranio si penal na Nou Kampu, briljirao na Zvezdinom golu...
Odbrani sada ovaj udarac i sopstveni život majstore. Svi smo uz tebe Miloje i pomozi Bože...

Lilian

pre 16 godina

Miloje, jos jednom dokazi da znas da je pobeda imperativ. Ovo je bitka koju jednostavno MORAS da dobijes!!!
Molim se za tebe.
Uvek si za mene bio veliki covek i veliki golman koji je iz Zvezde otisao nedostojno takvoj velicini.
Daj nam priliku da se iskupimo za tu gresku.

zzzzz

pre 16 godina

Svako ko ga je voleo treba da ostavi komentar, tako da cu ga ostaviti i ja...

Od cele ekipe koja je bila prvak sveta, poslednji je ostao u Zvezdi, godinama posle pretposlednjeg, Milorada Ratkovica. Izletao van sesnaesterca da izbaci loptu glavom. Branio neodbranjivo najboljim ekipama svog vremena. Da nije bilo sankcija, otisao bi mladji, bolje se prodao i imao neizrecivo plodniju karijeru.

I ne bi danas bio na nekom prokletom autoputu u prokletoj Belgiji...

Igor Stankovic

pre 16 godina

Nikad necu zaboraviti tvoje odbrane u Tokiju,
branio si maestralno,ovencao se slavom SVETSKOG PRVAKA.
Ti si jedan od heroja mog detinjstva.
Molim se za tebe,legendo kluba

Nemanja Delija

pre 16 godina

Miloje LEGENDO ne daj se!
Sta god da se desi zauvek ces mi ostati u srcu.
Svaki Delija molice se Bogu za tvoj brz oporavak.

Fox PFC

pre 16 godina

Zvonce,majstore, sećam se ko juče kad smo se sreli na autobuskoj u Beogradu veče pred derbi kad smo vas dobili sa 3-0, a ja ti prognozirao baš taj rezultat. Od sveg srca ti želim da mi se i sad ostvari prognoza, POBEDI U OVOM ŽIVOTNOM DERBIJU!!!

wolfwolf

pre 16 godina

Zvonko, bubi najbolji sad jad je najteže.Želimo da se još večeras probudiš iz kome. I ti i Štraus. Neka Bog bude uz vas.

duplekrunesunormalnastvar

pre 16 godina

Kao i u Tokiju kada si postao sampion sveta, HRABRO I NEDAJ SE.
Kada sam procitao bilo mi je zaista zao, sva najbolje majstore i da se vratis na nasu Marakanu ziv i zdrav

Moorhuhn

pre 16 godina

Hajmo svi zajedno....pomozi Bože!!!
PS. Nema veze ko je čiji navijač, pa ja i dalje tvrdim da je jedna od naših najvećih tragedija u fudbalu pogibija Dragana Mancea... a Zvezdaš sam do koske.

Aleksandar Ks

pre 16 godina

MAJSTORE,branio si ceo svoj zivot najbolje sto si mogao,obradovao si nas milion puta ali se svi sad nadamo i Boga molimo da ces i ovaj udarac odbraniti i da nas jos jednom obradujes!!!!!!!!!!!!

MUF

pre 16 godina

Majstore,Kralju,Ljudino...Najlepsi gol koji sam ikada dao je bio protiv tebe! Nikada necu da zaboravim kada si mi prisao posle utakmice i cestitao, ali to je sada nebitno. Bitno je da nam se ti oporavis. Jutros kad sam procitao vest, bio sam ubedjen da si i ovaj put krenuo u pravi ugao i odbranio! Ti imas toliko veliko srce da ti ni deset kamiona ne mogu nista!
Neka ti Gospod Bog pomogne i da te sto pre vidimo na nogama.

Schumar

pre 16 godina

Zvonko Milojević idol iz mog detinjstva ,najbolji nas golman,covek koji je pravio najlepse parade....tuzna vest
-- Ne daj se Miloje --

BONANNO

pre 16 godina

Miloje secam se kad si pre 20-ak godina dosao u Paracin da geldas svog brata kako brani protiv Tekstilca..Svi klinci su trcali oko tebe a ti si odabrao mog druga da ode i kupi tebi i jesnoj crnki sladoled kao i njemu i jos jednom kog aon izabere..Nije me izabrao,bio sam tuzan nekoliko dana.. Sad mi je sve to smesno...I jos vise mi je zao kada sam ovo procitao..Drz' se legendo!!!


@(veliki grobar, 16. novembar 2007 11:43)

Brate najezio sam se..svaka ti cast !!Zivot je ipak svega cak i ispred nasih voljenih klubova..Jos jednom svaka cast..

Јагодинац

pre 16 godina

Звонко не дај се.Одбрани још један пенал у ѕивоту!Моле се ѕа тебе твоје комшије иѕ Јагодине,Вољовча и целог Поморавља!

Posmatrac

pre 16 godina

Kada sam bio mali stalno sam branio praveci se da sam Ti, najbolji golman, heroj moj. U mom srcu si bio i ostaces NAJVECI. Mozda je kamion dobio prvo poluvrijeme, ali molim te da smognes snage i preokrenes utakmicu zivota i da nam se vratis ziv i zdrav. MOLIMO SE ZA TEBE

Marko__bgd

pre 16 godina

Kad se samo setim kako si dobro branio 91. protiv Kola Kola sa svojih tada samo 20 godina,srce me zaboli.Bio si junak ,i junak ces biti i sada kada ti je najteze..Izdrzi Miloje,svi smo uz tebe..

Svetlo

pre 16 godina

Tuzan sam zbnog Miloja, ali kada procitam sve ove komentare, vidim da i za nas Srbe ima nade. Konacno smo slozni, nazalost, povod nije radostan ali...

jelena

pre 16 godina

Samo hrabro sada i samo napred, Miloje! Disi samo!Cela Francuska i Belgija i svi tvoji simpatizeri sirom sveta zele ti brz oporavak i zdrav izlazak iz ove utakmice tvog zivota. Andjeli su s tobom!

grobari loznica

pre 16 godina

Uspeo si da odbranis mnoge teske udarce - nadam se da ces i ovog puta izaci kao pobednik. Drago mi je da su u ljudskom bolu i Grobari i Delije na istoj strani.

rikomersoe

pre 16 godina

U ovakvim trenucima shvatimo koliko smo mali i koliko malo treba da se zivot okrene. Miloje pokazi da mozes, dokazi sebi i nama, dajemo ti svi snagu. Svi mi koji cesto izgledamo razjedinjeno smo ustvari takvi jer se plasimo koliko smo jaki kada se sjedinimo. Oseti nasu snagu, neka ti bude u pomoc, neka te nosi i ovaj put kao huk sa Marakane, Severa... Juga... Istoka i Zapada. Svi smo tu... i svi smo zajedno... dok mi oci suze voleo bih da smo stalno ovako sjedinjeni. Ali izgleda da se opametimo tek kada udarimo glavom o zid.
Miloje svi smo uz tebe... Ne daj se... ne damo te!!!

Delija1989

pre 16 godina

Miloje bori se do kraja! Znam da ces izdrzati, uvek si se borio i izborio sa svima, bio si najaci kada je to bilo najpotrebnije. Sada je ipak ovo najvaznija bitka i nemoj razocariti svoje DELIJE izdrzi MILOJE!!!

Скамењена

pre 16 godina

Молим живот да му се осмехне,да му не да оде,да нас напусти...
Имај снаге кад је најтеже, поклањао си нам победе, маестралне одбране,а сада сви здушно као један,молимо те да нам још једном срца испуниш радошћу и да нам се осмехнеш ведар у новом дану који ће те даље у живот носити,а до тада ми ћемо и даље стрепети и молити све богове животе да те не дају,јер живот човек као што си ти не сме тако да се оконча...

Bandana

pre 16 godina

..iskreno se nadam da ce Miloje pobediti i ovoga puta, vratiti nam osmehe na lica, a potom natenane procitati sve ove srdacne poruke i zelje za njegov oporavak. Nema lepse slike kada vidim, cujem ili ovako procitam da su navijaci, posebno partizanovci i zvezdasi zajedno. Nekada smo to cesce dozivljavali, u poslednjih 20 godina nazalost samo onda kada nas ovako neka potresna prica i okupi na jednom mestu. Zvonko, majstore probudi se!

Loznicanin

pre 16 godina

Zvonko,ti si bio moj najveci idol kada sam bio mali,i ostao si moj idol...Ne daj se...Ostani sa nama...
Pobedi u svom najvaznijem mecu...

PFC Knjaz

pre 16 godina

'Ajde ustaj Miloje... Imas utakmicu u nedelju. A posle tekme, lepo sednes i, uz kaficu, procitas ove komentare i shvatis koliko si veliki. Nikada se nisi predavao, pa cvrsto verujem da neces ni sada. Drzi se care.
P O M O Z I B O Z E ! ! !

Grof

pre 16 godina

Zbog svih tvojih odbrana Partizana Barselone i druih, kao i veoma primernom i uzornom sportisti zelim i da pregrmis i ovo i da nam se vratis.
Koliko sam onoga dana kada si ispustio loptu i primio gol i derbiju bio srecan isto sam danas toliko tuzan pa cak i vise jel golovi ce se postizati i primati a zivot je samo jedan.
Jedan Grobar :(

ceklin

pre 16 godina

Hvala svim grobarima koi uputise zelje za oporavak naseg Zvonka Milojevica.To je fair play,to je sport!Kada treba moramo biti zajedno.
Miloje uz Bozju pomoc i sa Molitvama mnogih koji su uz Tebe,pobijedices i ovu utakmicu.SRECNO!!!

Fanatics Red Star

pre 16 godina

Majstore mozes ti to...ovo ti je najvaznija utakmica....nadam se da ces uskoro i procitati sve ove poruke podrske..... Ajmo Miloje Majstore....Vole te Delije Leskovac.

bob rock

pre 16 godina

Prosao sam juce pored mesta nesrece i stvarno je izgledalo strasno! Cela pozadina od auta bila je nabijena do prednjih siceva. Taj kamion ih je gurao ispred sebe najmanje 50 metara. Kada sam video da auto ima nase tablice skamenio sam se.
Od juce sam celo vreme mislio na te ljude a sada citam da se radi o Miloju! Uzas zivi!!
Zvonko ne daj se majstore dobij i ovu utakmicu!!!!!!

dragan

pre 16 godina

Zvonko je poslednji igrac koji je igrao u nasem fudbalu a da je imao stari fudbalski smek koji je bio za vreme one velike lige.
sve najbolje miloje!

nena

pre 16 godina

Zvonko, sad je tvoja najteza i najvaznija utakmica u zivotu! Moras biti jak i boriti se kao uvek! Sever je uz tebe! Ne zaboravljaju delije sve tvoje odbrane! Ne daj se delijo!!!

Peter Tosh

pre 16 godina

Сигурно голман кога су млађе генерације уз Дику највише волеле.
ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ,
ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ,
БЕЗ ТЕБЕ НА ГОЛУ
СТВАРНО ТРУЛО ЈЕ! ! !
ИЗДРЖИ ЈУНАЧЕ!

Grobelar

pre 16 godina

Miloje, ne daj se zloj sudbini...pobedi u svojoj najznacajnijoj utakmici - borbi za zivot...u mislima smo sa tobom i u veri da ces nam se vratiti oporavljen.

spale

pre 16 godina

Jos uvek se secam kad ti je veliki Smajhel,uprkos pobedi Man Utd-a nad Zvezdom,cestitao i tad je rekao da ces biti vrhunski golman,i nije pogresio! Uvek ces biti jedan od najomiljenih golmana koga je Zvezda imala i Marakana videla,A nadam se da ovo nece biti kraj!! Izrdrzi majstore!!

Grobarčina sa Cetinja

pre 16 godina

Da li je to prokletstvo zvijezdinog gola,u saobraćajki je ranije poginuo nekadašnji golman zvijezde Boško Kajganić idol delija,a sada ovo...kao grobar koji je navijao da protiv nas primi što više golova,i koji nikada nije i neće navijati za zvijezdu sada navijam za njega u nadi da će preživjeti i ponovo stati između stativa...nedaj se Zvonko

Babin_zub

pre 16 godina

@veliki grobar
Svaka cast za podrsku. Cestitam na ovako lepom i ljudskom potezu. Partizan bi morao da ima vise takvih navijaca.
(Ivan Liverpool, 16. novembar 2007 12:30)


I ne samo Partizan...Svi bi mi morali da povucemo granicu,i naucimo vec jednom sta je navijanje a sta mrznja.

Miloje,od srca ti zelim da se izboris!

Serbiangirl

pre 16 godina

@Liverpool
Partizan ima mnogo svojih pravih i normalnih navijača koji ne mere svoju ljubav mržnom prema rivalu! Jedna sam od njih, i naravno da sveg srca želim Miloju još jednu pobedu, najvažniju i najtežu, pobedu za život!
Uvek je bilo i biće onih koji će više mrzeti tuđe nego što će voleti svoje, ali takvi su u mnogo manjem broju nego što smo mi, pravi navijači, nebitno kog kluba.

Grobarka

Ducca

pre 16 godina

Uhhh, da sam znao klakve me vesti cekaju ne bih ni ustajao jutros. Zvonko je moj idol iz decackih dana, broj jedan golman ikada i uzasno mi je tesko. Molim se Bogu za tebe Miloje, jak si momak i znam da ces pobediti!!!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Милоје, моле те све Делије и сви Гробари да победиш и ову утакмицу!!!

Milan

pre 16 godina

Zvonko,svi smo uz tebe! I dobices najvazniji mec u zivotu!


p.s. ljudi moji sta je ovo.sta se ovo desava? Provo cujem za Osima,pa sada Zvonko!!!

Delija, Srpska Crnja

pre 16 godina

Miloje, srce Delija kuce za tebe, pobedi i u ovoj utakmici........
Jedan je Miloje, Golmancina, Junacina.......Boze pomozi.....

head hunteer

pre 16 godina

kada stane ispred juga...svi se deremo...miloje sisoje..kada primi prvi..onda se peva us...si se miloje.a kada primi 3..eva se miloje grobare...ne daj se miloje...sto brzi oporavak...samo napred..

ULTRA 1976

pre 16 godina

Prve slike koje su mi odmah, pošto sam čuo za ovu vest, prošle kroz glavu su slike iz Kelna 89-te... Miloje tad si debitovao sa 18 godina, posle si izrastao u velikog Zvezdinog golmana, a sad molim Gospoda da budeš jak, da imaš snage za još jednu pobedu !
Miloje drži se !

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@veliki grobar
Svaka cast za podrsku. Cestitam na ovako lepom i ljudskom potezu. Partizan bi morao da ima vise takvih navijaca.

zare_kralj

pre 16 godina

Drzi se Miloje. p.s.Drago mi je sto mozemo pokazati da nismo Srbi kao sto svi,pa i mi sami mislimo.Kada je ovakva situacija nema Delija nema Grobara...svi smo obicni LJUDI!

САША

pre 16 godina

МИЛОЈЕ НАШ ДРАГИ , ДЕЛИЈЕ БАЊА ЛУКА СЕ МОЛЕ ЗА ТЕБЕ У НАДИ ДА ЋЕШ СЕ ПРОБУДИТИ

смешно

pre 16 godina

Издржи, преброди, победи најбитнију утакмицу. Срца милиона делија куца за тебе.

Stefan

pre 16 godina

Za Jocu
Pa brate , i ja sam prvi put na utakmicu otisao sa caletom protiv Partizana u kupu al mislim da je bila `96 .Pobedili smo 3-0 ! Jel mislimo na istu tekmu ? Zvonce kralju, NE DAJ SE !

dule savic

pre 16 godina

strasno.tuga.molimo se za tebe.a ja cu zapevati jednu koja se pevala na severu...volim te miloje volim te miloje bez tebe na golu stvarno trulo je...
i tvoje cuveno"tamo amo,iskubase mi prepone"..na zvezdinom treningu pred derbi :(
ajde miloje ustaj,USTAJ!

veliki grobar

pre 16 godina

kada smo igrali derbi protiv tebe i tvojih hteli smo da izgubis, a sada je poenta da u ovoj utakmici zivota pobedis.

Grobari-Beograd

dex dexter

pre 16 godina

Ne daj se Miloje!
Nikada ne mogu da zaboravim tvoje odbrane u crveno-belom dresu.
A kada si skinuo penal na Nou Kampu i čuveno : ''Mogu da ti p... Miloje!
Izdrži care,neka te Bog čuva.

goran stanković

pre 16 godina

OVO JE STVARNO TEŽAK DAN ZA MENE PRVO OSIM PA SAD ZVONKO DVA ČOVEKA KOJI SU ZA MENE OSOBNO STVARNO VELIKI LJUDI PA ŠTA SE TO DEŠAVA...

joca

pre 16 godina

kad sam bio mali i prvi put otisao na utakmicu sa caletom on je branio... bas sam ga gotivio... bilo je to 95 valjda, za derbi u kupu ja mislim...

veliki grobar

pre 16 godina

kada smo igrali derbi protiv tebe i tvojih hteli smo da izgubis, a sada je poenta da u ovoj utakmici zivota pobedis.

Grobari-Beograd

dex dexter

pre 16 godina

Ne daj se Miloje!
Nikada ne mogu da zaboravim tvoje odbrane u crveno-belom dresu.
A kada si skinuo penal na Nou Kampu i čuveno : ''Mogu da ti p... Miloje!
Izdrži care,neka te Bog čuva.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@veliki grobar
Svaka cast za podrsku. Cestitam na ovako lepom i ljudskom potezu. Partizan bi morao da ima vise takvih navijaca.

goran stanković

pre 16 godina

OVO JE STVARNO TEŽAK DAN ZA MENE PRVO OSIM PA SAD ZVONKO DVA ČOVEKA KOJI SU ZA MENE OSOBNO STVARNO VELIKI LJUDI PA ŠTA SE TO DEŠAVA...

Babin_zub

pre 16 godina

@veliki grobar
Svaka cast za podrsku. Cestitam na ovako lepom i ljudskom potezu. Partizan bi morao da ima vise takvih navijaca.
(Ivan Liverpool, 16. novembar 2007 12:30)


I ne samo Partizan...Svi bi mi morali da povucemo granicu,i naucimo vec jednom sta je navijanje a sta mrznja.

Miloje,od srca ti zelim da se izboris!

Grobarčina sa Cetinja

pre 16 godina

Da li je to prokletstvo zvijezdinog gola,u saobraćajki je ranije poginuo nekadašnji golman zvijezde Boško Kajganić idol delija,a sada ovo...kao grobar koji je navijao da protiv nas primi što više golova,i koji nikada nije i neće navijati za zvijezdu sada navijam za njega u nadi da će preživjeti i ponovo stati između stativa...nedaj se Zvonko

САША

pre 16 godina

МИЛОЈЕ НАШ ДРАГИ , ДЕЛИЈЕ БАЊА ЛУКА СЕ МОЛЕ ЗА ТЕБЕ У НАДИ ДА ЋЕШ СЕ ПРОБУДИТИ

Serbiangirl

pre 16 godina

@Liverpool
Partizan ima mnogo svojih pravih i normalnih navijača koji ne mere svoju ljubav mržnom prema rivalu! Jedna sam od njih, i naravno da sveg srca želim Miloju još jednu pobedu, najvažniju i najtežu, pobedu za život!
Uvek je bilo i biće onih koji će više mrzeti tuđe nego što će voleti svoje, ali takvi su u mnogo manjem broju nego što smo mi, pravi navijači, nebitno kog kluba.

Grobarka

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Милоје, моле те све Делије и сви Гробари да победиш и ову утакмицу!!!

joca

pre 16 godina

kad sam bio mali i prvi put otisao na utakmicu sa caletom on je branio... bas sam ga gotivio... bilo je to 95 valjda, za derbi u kupu ja mislim...

смешно

pre 16 godina

Издржи, преброди, победи најбитнију утакмицу. Срца милиона делија куца за тебе.

Milan

pre 16 godina

Zvonko,svi smo uz tebe! I dobices najvazniji mec u zivotu!


p.s. ljudi moji sta je ovo.sta se ovo desava? Provo cujem za Osima,pa sada Zvonko!!!

rikomersoe

pre 16 godina

U ovakvim trenucima shvatimo koliko smo mali i koliko malo treba da se zivot okrene. Miloje pokazi da mozes, dokazi sebi i nama, dajemo ti svi snagu. Svi mi koji cesto izgledamo razjedinjeno smo ustvari takvi jer se plasimo koliko smo jaki kada se sjedinimo. Oseti nasu snagu, neka ti bude u pomoc, neka te nosi i ovaj put kao huk sa Marakane, Severa... Juga... Istoka i Zapada. Svi smo tu... i svi smo zajedno... dok mi oci suze voleo bih da smo stalno ovako sjedinjeni. Ali izgleda da se opametimo tek kada udarimo glavom o zid.
Miloje svi smo uz tebe... Ne daj se... ne damo te!!!

bob rock

pre 16 godina

Prosao sam juce pored mesta nesrece i stvarno je izgledalo strasno! Cela pozadina od auta bila je nabijena do prednjih siceva. Taj kamion ih je gurao ispred sebe najmanje 50 metara. Kada sam video da auto ima nase tablice skamenio sam se.
Od juce sam celo vreme mislio na te ljude a sada citam da se radi o Miloju! Uzas zivi!!
Zvonko ne daj se majstore dobij i ovu utakmicu!!!!!!

ULTRA 1976

pre 16 godina

Prve slike koje su mi odmah, pošto sam čuo za ovu vest, prošle kroz glavu su slike iz Kelna 89-te... Miloje tad si debitovao sa 18 godina, posle si izrastao u velikog Zvezdinog golmana, a sad molim Gospoda da budeš jak, da imaš snage za još jednu pobedu !
Miloje drži se !

zare_kralj

pre 16 godina

Drzi se Miloje. p.s.Drago mi je sto mozemo pokazati da nismo Srbi kao sto svi,pa i mi sami mislimo.Kada je ovakva situacija nema Delija nema Grobara...svi smo obicni LJUDI!

Stefan

pre 16 godina

Za Jocu
Pa brate , i ja sam prvi put na utakmicu otisao sa caletom protiv Partizana u kupu al mislim da je bila `96 .Pobedili smo 3-0 ! Jel mislimo na istu tekmu ? Zvonce kralju, NE DAJ SE !

dule savic

pre 16 godina

strasno.tuga.molimo se za tebe.a ja cu zapevati jednu koja se pevala na severu...volim te miloje volim te miloje bez tebe na golu stvarno trulo je...
i tvoje cuveno"tamo amo,iskubase mi prepone"..na zvezdinom treningu pred derbi :(
ajde miloje ustaj,USTAJ!

Nebojsa M.

pre 16 godina

Burazeru moj kroz trnje si dosao do zvezda.Znam sta ti se sve u zivotu desilo,da to znaju ovi ljudi koji ti pisu ovde cenili bi te jos vise.Svakoga si gurao napred i davao mu volju,skupi to tvoje veliko srce i pruzi sad to sebi,mi smo svi uz tebe tvoja familija.Izdrzo majstore moj,znam da ces dobiti ovaj mec,pa makar i na penale.Voli te tvoj brat Nesa.

spale

pre 16 godina

Jos uvek se secam kad ti je veliki Smajhel,uprkos pobedi Man Utd-a nad Zvezdom,cestitao i tad je rekao da ces biti vrhunski golman,i nije pogresio! Uvek ces biti jedan od najomiljenih golmana koga je Zvezda imala i Marakana videla,A nadam se da ovo nece biti kraj!! Izrdrzi majstore!!

PFC Knjaz

pre 16 godina

'Ajde ustaj Miloje... Imas utakmicu u nedelju. A posle tekme, lepo sednes i, uz kaficu, procitas ove komentare i shvatis koliko si veliki. Nikada se nisi predavao, pa cvrsto verujem da neces ni sada. Drzi se care.
P O M O Z I B O Z E ! ! !

BONANNO

pre 16 godina

Miloje secam se kad si pre 20-ak godina dosao u Paracin da geldas svog brata kako brani protiv Tekstilca..Svi klinci su trcali oko tebe a ti si odabrao mog druga da ode i kupi tebi i jesnoj crnki sladoled kao i njemu i jos jednom kog aon izabere..Nije me izabrao,bio sam tuzan nekoliko dana.. Sad mi je sve to smesno...I jos vise mi je zao kada sam ovo procitao..Drz' se legendo!!!


@(veliki grobar, 16. novembar 2007 11:43)

Brate najezio sam se..svaka ti cast !!Zivot je ipak svega cak i ispred nasih voljenih klubova..Jos jednom svaka cast..

Stewan

pre 16 godina

Izdrzi legendo,secam se kao klinac da sam obozavao da te gledam,ne znam dal vam se desilo nekad,a verujem da jeste da vam je lep osecaj kad nekog samo gledate...srce vam se ispuni e takav je meni osecal bio kad sam gledao njega.Izdri majstore,molimo se za tebe,nadam se da cu nekada u zivotu imati prilike da te vidim opet i da ti se javim.

Peter Tosh

pre 16 godina

Сигурно голман кога су млађе генерације уз Дику највише волеле.
ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ,
ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ,
БЕЗ ТЕБЕ НА ГОЛУ
СТВАРНО ТРУЛО ЈЕ! ! !
ИЗДРЖИ ЈУНАЧЕ!

Grof

pre 16 godina

Zbog svih tvojih odbrana Partizana Barselone i druih, kao i veoma primernom i uzornom sportisti zelim i da pregrmis i ovo i da nam se vratis.
Koliko sam onoga dana kada si ispustio loptu i primio gol i derbiju bio srecan isto sam danas toliko tuzan pa cak i vise jel golovi ce se postizati i primati a zivot je samo jedan.
Jedan Grobar :(

Svetlo

pre 16 godina

Tuzan sam zbnog Miloja, ali kada procitam sve ove komentare, vidim da i za nas Srbe ima nade. Konacno smo slozni, nazalost, povod nije radostan ali...

Delija, Srpska Crnja

pre 16 godina

Miloje, srce Delija kuce za tebe, pobedi i u ovoj utakmici........
Jedan je Miloje, Golmancina, Junacina.......Boze pomozi.....

Igor Stankovic

pre 16 godina

Nikad necu zaboraviti tvoje odbrane u Tokiju,
branio si maestralno,ovencao se slavom SVETSKOG PRVAKA.
Ti si jedan od heroja mog detinjstva.
Molim se za tebe,legendo kluba

head hunteer

pre 16 godina

kada stane ispred juga...svi se deremo...miloje sisoje..kada primi prvi..onda se peva us...si se miloje.a kada primi 3..eva se miloje grobare...ne daj se miloje...sto brzi oporavak...samo napred..

Ducca

pre 16 godina

Uhhh, da sam znao klakve me vesti cekaju ne bih ni ustajao jutros. Zvonko je moj idol iz decackih dana, broj jedan golman ikada i uzasno mi je tesko. Molim se Bogu za tebe Miloje, jak si momak i znam da ces pobediti!!!!!

Скамењена

pre 16 godina

Молим живот да му се осмехне,да му не да оде,да нас напусти...
Имај снаге кад је најтеже, поклањао си нам победе, маестралне одбране,а сада сви здушно као један,молимо те да нам још једном срца испуниш радошћу и да нам се осмехнеш ведар у новом дану који ће те даље у живот носити,а до тада ми ћемо и даље стрепети и молити све богове животе да те не дају,јер живот човек као што си ти не сме тако да се оконча...

ceklin

pre 16 godina

Hvala svim grobarima koi uputise zelje za oporavak naseg Zvonka Milojevica.To je fair play,to je sport!Kada treba moramo biti zajedno.
Miloje uz Bozju pomoc i sa Molitvama mnogih koji su uz Tebe,pobijedices i ovu utakmicu.SRECNO!!!

Posmatrac

pre 16 godina

Kada sam bio mali stalno sam branio praveci se da sam Ti, najbolji golman, heroj moj. U mom srcu si bio i ostaces NAJVECI. Mozda je kamion dobio prvo poluvrijeme, ali molim te da smognes snage i preokrenes utakmicu zivota i da nam se vratis ziv i zdrav. MOLIMO SE ZA TEBE

Peco

pre 16 godina

NE DAJ SE MILOJE!!!
Zvonko Milojevic je jedan od najtalentovanijih golmana kooga JE Zvezda, nasa zemlja ikada imala. Zbog ne sprtskih stvari on je uspeo da pokaze samo deo svog velikog talenta. Zamislite samo kada je ''deo'' sve sto je on prikazao sta bi bilo da su ga pustili da prikaze sve?! No, Miloje se nikada nije zalio, uvek je bio pravi gospodin,posten covek, lepo vaspitan mladic,pravi sportista. Teze smo mi njegovi navijaci dozivljavali nepravde njemu nanesene nego on sam. Ali bas zbog svega toga sam uveren da ce izdrzati i odbraniti ovaj "penal". NEDAJ SE MILOJE!!!

Bandana

pre 16 godina

..iskreno se nadam da ce Miloje pobediti i ovoga puta, vratiti nam osmehe na lica, a potom natenane procitati sve ove srdacne poruke i zelje za njegov oporavak. Nema lepse slike kada vidim, cujem ili ovako procitam da su navijaci, posebno partizanovci i zvezdasi zajedno. Nekada smo to cesce dozivljavali, u poslednjih 20 godina nazalost samo onda kada nas ovako neka potresna prica i okupi na jednom mestu. Zvonko, majstore probudi se!

Branislav Grujic

pre 16 godina

Citam komentare i ne verujem ocima. Konacno slozni.....
Nisam mogao da verujem kad sam cuo strasnu vest, citam sada, kazu, bolje mu je....
NE DAJ SE MAJSTORE!!!!!
IZDRZI GOLMANCINO!!!!!!
A nama ostalima, neka ovo bude povod za bolje sutra..
Baki-NY

zzzzz

pre 16 godina

Svako ko ga je voleo treba da ostavi komentar, tako da cu ga ostaviti i ja...

Od cele ekipe koja je bila prvak sveta, poslednji je ostao u Zvezdi, godinama posle pretposlednjeg, Milorada Ratkovica. Izletao van sesnaesterca da izbaci loptu glavom. Branio neodbranjivo najboljim ekipama svog vremena. Da nije bilo sankcija, otisao bi mladji, bolje se prodao i imao neizrecivo plodniju karijeru.

I ne bi danas bio na nekom prokletom autoputu u prokletoj Belgiji...

grobari loznica

pre 16 godina

Uspeo si da odbranis mnoge teske udarce - nadam se da ces i ovog puta izaci kao pobednik. Drago mi je da su u ljudskom bolu i Grobari i Delije na istoj strani.

MUF

pre 16 godina

Majstore,Kralju,Ljudino...Najlepsi gol koji sam ikada dao je bio protiv tebe! Nikada necu da zaboravim kada si mi prisao posle utakmice i cestitao, ali to je sada nebitno. Bitno je da nam se ti oporavis. Jutros kad sam procitao vest, bio sam ubedjen da si i ovaj put krenuo u pravi ugao i odbranio! Ti imas toliko veliko srce da ti ni deset kamiona ne mogu nista!
Neka ti Gospod Bog pomogne i da te sto pre vidimo na nogama.

Fox PFC

pre 16 godina

Zvonce,majstore, sećam se ko juče kad smo se sreli na autobuskoj u Beogradu veče pred derbi kad smo vas dobili sa 3-0, a ja ti prognozirao baš taj rezultat. Od sveg srca ti želim da mi se i sad ostvari prognoza, POBEDI U OVOM ŽIVOTNOM DERBIJU!!!

Goran, Banja Luka

pre 16 godina

Potreslo me ovo i to dobro. Teško mi je da povjerujem
Sa 20 godina si pravio bravure u finalu Interkontinentalnog kupa, odbranio si penal na Nou Kampu, briljirao na Zvezdinom golu...
Odbrani sada ovaj udarac i sopstveni život majstore. Svi smo uz tebe Miloje i pomozi Bože...

delija_sydney

pre 16 godina

...svaka cast svim grobarima na podrsci...suze su mi krenule od srece kad smo doziveli da se bar jednom ne mrzimo....zalosno je sto je to samo u ovakvim situacijama!
hvala svima!

NEDAJ SE MILOJE !!!

Deki

pre 16 godina

E moj Komsijo!Zelim ti brz oporavak, Zvonko je iz selo Voljevce, 3-4km udaljeno od Jagodine!
Nema ni 200metara, od moje kuce do njegove!

Grobelar

pre 16 godina

Miloje, ne daj se zloj sudbini...pobedi u svojoj najznacajnijoj utakmici - borbi za zivot...u mislima smo sa tobom i u veri da ces nam se vratiti oporavljen.

nena

pre 16 godina

Zvonko, sad je tvoja najteza i najvaznija utakmica u zivotu! Moras biti jak i boriti se kao uvek! Sever je uz tebe! Ne zaboravljaju delije sve tvoje odbrane! Ne daj se delijo!!!

dragan

pre 16 godina

Zvonko je poslednji igrac koji je igrao u nasem fudbalu a da je imao stari fudbalski smek koji je bio za vreme one velike lige.
sve najbolje miloje!

Lilian

pre 16 godina

Miloje, jos jednom dokazi da znas da je pobeda imperativ. Ovo je bitka koju jednostavno MORAS da dobijes!!!
Molim se za tebe.
Uvek si za mene bio veliki covek i veliki golman koji je iz Zvezde otisao nedostojno takvoj velicini.
Daj nam priliku da se iskupimo za tu gresku.

King

pre 16 godina

Drzi se Miloje!!! kakva uzasna vest!!! Ovaj covek je bio moj idol i nikada mu nije pruzena prava sansa u reprezentaciji. Ali sada je najvaznije da on ostane medju zivima. DRZI SE MILOJE!!

Schumar

pre 16 godina

Zvonko Milojević idol iz mog detinjstva ,najbolji nas golman,covek koji je pravio najlepse parade....tuzna vest
-- Ne daj se Miloje --

Moorhuhn

pre 16 godina

Hajmo svi zajedno....pomozi Bože!!!
PS. Nema veze ko je čiji navijač, pa ja i dalje tvrdim da je jedna od naših najvećih tragedija u fudbalu pogibija Dragana Mancea... a Zvezdaš sam do koske.

grobar banja luka

pre 16 godina

Boze, budi uz Zvonka i Ivicu,i daj im snage da izadju kao pobjednici iz ovih najtezih bitaka.Rep.Srpska i Banjaluka su uz vas

Nikola

pre 16 godina

Ne mogu da verujem!Pa pre desetak dana sam ga video u Jagodini,sav srecan jer je on bio moj fudbalski(golmanski)idol!Izdrzi molim te!

PMP

pre 16 godina

Tužna je ova vijest, ali ohrabruje konstatacija doktora koji kažu da je primjećeno poboljšanje Milojevog stanja. Da, neko je već spomenuo 1989. i utakmicu protiv Kelna, a i onaj penal protiv Mančestera. I mnoge druge utakmice i izvanredne odbrane pokojima ga pamtimo, kao i po njegovom vedrom duhu. A bilo je posebno zadovoljstvo skandirati upravo njemu, dok stoji ispred sjevernog gola i onda se okrene i podigne ruku, dugo je bio u Zvezdi i ostavio je dubok trag. Sjećam se kako sam u Novom Sadu dobio njegov autogram i kako sam bio sretan. A sjećam se i trodnevne kome Refika Šabanadžovića iz koje je Refik izašao kao pobjednik. Zato se nadam i snažno vjerujem da će se i veliki Miloje izvući. Miloje, ne daj se, moraš i iz ove situacije pred svojim golom izaći kao pobjednik. U očekivanju boljih vijesti šaljem pozdrav i podršku. Drži se, Miloje!

Fanatics Red Star

pre 16 godina

Majstore mozes ti to...ovo ti je najvaznija utakmica....nadam se da ces uskoro i procitati sve ove poruke podrske..... Ajmo Miloje Majstore....Vole te Delije Leskovac.

Јагодинац

pre 16 godina

Звонко не дај се.Одбрани још један пенал у ѕивоту!Моле се ѕа тебе твоје комшије иѕ Јагодине,Вољовча и целог Поморавља!

duplekrunesunormalnastvar

pre 16 godina

Kao i u Tokiju kada si postao sampion sveta, HRABRO I NEDAJ SE.
Kada sam procitao bilo mi je zaista zao, sva najbolje majstore i da se vratis na nasu Marakanu ziv i zdrav

Nemanja Delija

pre 16 godina

Miloje LEGENDO ne daj se!
Sta god da se desi zauvek ces mi ostati u srcu.
Svaki Delija molice se Bogu za tvoj brz oporavak.

Maksa PxFxCx

pre 16 godina

Tek sam posao u skolu kad je on branio za Zvezdu, secam se nekih njegovih odbrana, covek je majstor! Jes' da sam Grobar, ali ovaj covek je uvek imao svo moje postovanje... Bice tebi bolje Miloje, drzi nam se ti! Brz oporavak ti zele Vranjanci!

HANI

pre 16 godina

Zvonko ce pobediti,kada je ovoliko pozitivne energije
upuceno njemu.Ostavila sam komentar na sajtu "Blic"-a,
ali morala sam i ovde,jer
vredi reci veliko HVALA svim
grobarima-svaka cast,ljudine!

Delija1989

pre 16 godina

Miloje bori se do kraja! Znam da ces izdrzati, uvek si se borio i izborio sa svima, bio si najaci kada je to bilo najpotrebnije. Sada je ipak ovo najvaznija bitka i nemoj razocariti svoje DELIJE izdrzi MILOJE!!!

Marko__bgd

pre 16 godina

Kad se samo setim kako si dobro branio 91. protiv Kola Kola sa svojih tada samo 20 godina,srce me zaboli.Bio si junak ,i junak ces biti i sada kada ti je najteze..Izdrzi Miloje,svi smo uz tebe..

wolfwolf

pre 16 godina

Zvonko, bubi najbolji sad jad je najteže.Želimo da se još večeras probudiš iz kome. I ti i Štraus. Neka Bog bude uz vas.

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Strasno sam primio ovu vest, ali svi se nadamo da ce majstor pobediti jos jednom. Letos sam ga upoznao na moru, razgovarali smo, iz tog razgovora sam shvatio kolika je velicina i pobednik u dusi tako da ne sumnjam u njegov oporavak Miloje, delije su uz tebe...

Blagomir Subert

pre 16 godina

Zvone, jako me je sokirala vest o tvojoj nesreci i molim se da pobedis u ovoj najvaznijoj utakmici u tvom zivotu. Od sveg srca navijam za tebe!!!

nedeljkovic jovica

pre 16 godina

Svi smo se tobom i tvojim talentom ponosili i nadamo se da ces dokazati svima nama da si uspesan borac do kraja bez obzira na posledice koje se nadamo da ces maksimalno otkloniti, nasa najveca ljudska snaga je psihicka od koje zavisi citava nasa buducnost zato budi hrabar i bori se do kraja za svaki uspeh posebno za uspeh svoje porodice.

Loznicanin

pre 16 godina

Zvonko,ti si bio moj najveci idol kada sam bio mali,i ostao si moj idol...Ne daj se...Ostani sa nama...
Pobedi u svom najvaznijem mecu...

jelena

pre 16 godina

Samo hrabro sada i samo napred, Miloje! Disi samo!Cela Francuska i Belgija i svi tvoji simpatizeri sirom sveta zele ti brz oporavak i zdrav izlazak iz ove utakmice tvog zivota. Andjeli su s tobom!

Aleksandar Ks

pre 16 godina

MAJSTORE,branio si ceo svoj zivot najbolje sto si mogao,obradovao si nas milion puta ali se svi sad nadamo i Boga molimo da ces i ovaj udarac odbraniti i da nas jos jednom obradujes!!!!!!!!!!!!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Šteta što je imao saobraćajnu nesreću! Nadam se da će se brzo oporaviti. Koliko ga se sećam iz našeg fudbala, mislim da je bio dobar i pozitivan momak. Nama Grobarima je ostao u lepom sećanju, jer je protiv nas više puta kiksirao. Protiv Partizana, kao da je bio omađijan. Želim mu brz oporavak!
Nedaj se Miloje!

Popac

pre 16 godina

Miloja nepamtim, jer sam isuvishe mlad ali mi je chitajuci komentare bilo zao shto nisam gledao ovog Zmaja na golu! Shta drugo reci osim da mu zelim brz oporavak i da ga konachno vidim! ako ne u crveno-belom dresu onda bar zivog i zdravog! Miloje legendo favorit si u ovom teshkom trenutku! Nedaju te tvoje delije! SVAKA CHAST GROBARIMA! OD SRCA VAM HVALA U IME SVIH DELIJA!

head hunteer

pre 16 godina

kada stane ispred juga...svi se deremo...miloje sisoje..kada primi prvi..onda se peva us...si se miloje.a kada primi 3..eva se miloje grobare...ne daj se miloje...sto brzi oporavak...samo napred..

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Šteta što je imao saobraćajnu nesreću! Nadam se da će se brzo oporaviti. Koliko ga se sećam iz našeg fudbala, mislim da je bio dobar i pozitivan momak. Nama Grobarima je ostao u lepom sećanju, jer je protiv nas više puta kiksirao. Protiv Partizana, kao da je bio omađijan. Želim mu brz oporavak!
Nedaj se Miloje!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

@veliki grobar
Svaka cast za podrsku. Cestitam na ovako lepom i ljudskom potezu. Partizan bi morao da ima vise takvih navijaca.

Delija, Srpska Crnja

pre 16 godina

Miloje, srce Delija kuce za tebe, pobedi i u ovoj utakmici........
Jedan je Miloje, Golmancina, Junacina.......Boze pomozi.....

dex dexter

pre 16 godina

Ne daj se Miloje!
Nikada ne mogu da zaboravim tvoje odbrane u crveno-belom dresu.
A kada si skinuo penal na Nou Kampu i čuveno : ''Mogu da ti p... Miloje!
Izdrži care,neka te Bog čuva.

joca

pre 16 godina

kad sam bio mali i prvi put otisao na utakmicu sa caletom on je branio... bas sam ga gotivio... bilo je to 95 valjda, za derbi u kupu ja mislim...

veliki grobar

pre 16 godina

kada smo igrali derbi protiv tebe i tvojih hteli smo da izgubis, a sada je poenta da u ovoj utakmici zivota pobedis.

Grobari-Beograd

goran stanković

pre 16 godina

OVO JE STVARNO TEŽAK DAN ZA MENE PRVO OSIM PA SAD ZVONKO DVA ČOVEKA KOJI SU ZA MENE OSOBNO STVARNO VELIKI LJUDI PA ŠTA SE TO DEŠAVA...

САША

pre 16 godina

МИЛОЈЕ НАШ ДРАГИ , ДЕЛИЈЕ БАЊА ЛУКА СЕ МОЛЕ ЗА ТЕБЕ У НАДИ ДА ЋЕШ СЕ ПРОБУДИТИ

смешно

pre 16 godina

Издржи, преброди, победи најбитнију утакмицу. Срца милиона делија куца за тебе.

Milan

pre 16 godina

Zvonko,svi smo uz tebe! I dobices najvazniji mec u zivotu!


p.s. ljudi moji sta je ovo.sta se ovo desava? Provo cujem za Osima,pa sada Zvonko!!!

Stefan

pre 16 godina

Za Jocu
Pa brate , i ja sam prvi put na utakmicu otisao sa caletom protiv Partizana u kupu al mislim da je bila `96 .Pobedili smo 3-0 ! Jel mislimo na istu tekmu ? Zvonce kralju, NE DAJ SE !

ULTRA 1976

pre 16 godina

Prve slike koje su mi odmah, pošto sam čuo za ovu vest, prošle kroz glavu su slike iz Kelna 89-te... Miloje tad si debitovao sa 18 godina, posle si izrastao u velikog Zvezdinog golmana, a sad molim Gospoda da budeš jak, da imaš snage za još jednu pobedu !
Miloje drži se !

dule savic

pre 16 godina

strasno.tuga.molimo se za tebe.a ja cu zapevati jednu koja se pevala na severu...volim te miloje volim te miloje bez tebe na golu stvarno trulo je...
i tvoje cuveno"tamo amo,iskubase mi prepone"..na zvezdinom treningu pred derbi :(
ajde miloje ustaj,USTAJ!

zare_kralj

pre 16 godina

Drzi se Miloje. p.s.Drago mi je sto mozemo pokazati da nismo Srbi kao sto svi,pa i mi sami mislimo.Kada je ovakva situacija nema Delija nema Grobara...svi smo obicni LJUDI!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Милоје, моле те све Делије и сви Гробари да победиш и ову утакмицу!!!

Ducca

pre 16 godina

Uhhh, da sam znao klakve me vesti cekaju ne bih ni ustajao jutros. Zvonko je moj idol iz decackih dana, broj jedan golman ikada i uzasno mi je tesko. Molim se Bogu za tebe Miloje, jak si momak i znam da ces pobediti!!!!!

Babin_zub

pre 16 godina

@veliki grobar
Svaka cast za podrsku. Cestitam na ovako lepom i ljudskom potezu. Partizan bi morao da ima vise takvih navijaca.
(Ivan Liverpool, 16. novembar 2007 12:30)


I ne samo Partizan...Svi bi mi morali da povucemo granicu,i naucimo vec jednom sta je navijanje a sta mrznja.

Miloje,od srca ti zelim da se izboris!

Serbiangirl

pre 16 godina

@Liverpool
Partizan ima mnogo svojih pravih i normalnih navijača koji ne mere svoju ljubav mržnom prema rivalu! Jedna sam od njih, i naravno da sveg srca želim Miloju još jednu pobedu, najvažniju i najtežu, pobedu za život!
Uvek je bilo i biće onih koji će više mrzeti tuđe nego što će voleti svoje, ali takvi su u mnogo manjem broju nego što smo mi, pravi navijači, nebitno kog kluba.

Grobarka

Grobarčina sa Cetinja

pre 16 godina

Da li je to prokletstvo zvijezdinog gola,u saobraćajki je ranije poginuo nekadašnji golman zvijezde Boško Kajganić idol delija,a sada ovo...kao grobar koji je navijao da protiv nas primi što više golova,i koji nikada nije i neće navijati za zvijezdu sada navijam za njega u nadi da će preživjeti i ponovo stati između stativa...nedaj se Zvonko

spale

pre 16 godina

Jos uvek se secam kad ti je veliki Smajhel,uprkos pobedi Man Utd-a nad Zvezdom,cestitao i tad je rekao da ces biti vrhunski golman,i nije pogresio! Uvek ces biti jedan od najomiljenih golmana koga je Zvezda imala i Marakana videla,A nadam se da ovo nece biti kraj!! Izrdrzi majstore!!

Grobelar

pre 16 godina

Miloje, ne daj se zloj sudbini...pobedi u svojoj najznacajnijoj utakmici - borbi za zivot...u mislima smo sa tobom i u veri da ces nam se vratiti oporavljen.

Peter Tosh

pre 16 godina

Сигурно голман кога су млађе генерације уз Дику највише волеле.
ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ,
ВОЛИМ ТЕ МИЛОЈЕ,
БЕЗ ТЕБЕ НА ГОЛУ
СТВАРНО ТРУЛО ЈЕ! ! !
ИЗДРЖИ ЈУНАЧЕ!

nena

pre 16 godina

Zvonko, sad je tvoja najteza i najvaznija utakmica u zivotu! Moras biti jak i boriti se kao uvek! Sever je uz tebe! Ne zaboravljaju delije sve tvoje odbrane! Ne daj se delijo!!!

Fanatics Red Star

pre 16 godina

Majstore mozes ti to...ovo ti je najvaznija utakmica....nadam se da ces uskoro i procitati sve ove poruke podrske..... Ajmo Miloje Majstore....Vole te Delije Leskovac.

dragan

pre 16 godina

Zvonko je poslednji igrac koji je igrao u nasem fudbalu a da je imao stari fudbalski smek koji je bio za vreme one velike lige.
sve najbolje miloje!

bob rock

pre 16 godina

Prosao sam juce pored mesta nesrece i stvarno je izgledalo strasno! Cela pozadina od auta bila je nabijena do prednjih siceva. Taj kamion ih je gurao ispred sebe najmanje 50 metara. Kada sam video da auto ima nase tablice skamenio sam se.
Od juce sam celo vreme mislio na te ljude a sada citam da se radi o Miloju! Uzas zivi!!
Zvonko ne daj se majstore dobij i ovu utakmicu!!!!!!

Bandana

pre 16 godina

..iskreno se nadam da ce Miloje pobediti i ovoga puta, vratiti nam osmehe na lica, a potom natenane procitati sve ove srdacne poruke i zelje za njegov oporavak. Nema lepse slike kada vidim, cujem ili ovako procitam da su navijaci, posebno partizanovci i zvezdasi zajedno. Nekada smo to cesce dozivljavali, u poslednjih 20 godina nazalost samo onda kada nas ovako neka potresna prica i okupi na jednom mestu. Zvonko, majstore probudi se!

Delija1989

pre 16 godina

Miloje bori se do kraja! Znam da ces izdrzati, uvek si se borio i izborio sa svima, bio si najaci kada je to bilo najpotrebnije. Sada je ipak ovo najvaznija bitka i nemoj razocariti svoje DELIJE izdrzi MILOJE!!!

Loznicanin

pre 16 godina

Zvonko,ti si bio moj najveci idol kada sam bio mali,i ostao si moj idol...Ne daj se...Ostani sa nama...
Pobedi u svom najvaznijem mecu...

Скамењена

pre 16 godina

Молим живот да му се осмехне,да му не да оде,да нас напусти...
Имај снаге кад је најтеже, поклањао си нам победе, маестралне одбране,а сада сви здушно као један,молимо те да нам још једном срца испуниш радошћу и да нам се осмехнеш ведар у новом дану који ће те даље у живот носити,а до тада ми ћемо и даље стрепети и молити све богове животе да те не дају,јер живот човек као што си ти не сме тако да се оконча...

ceklin

pre 16 godina

Hvala svim grobarima koi uputise zelje za oporavak naseg Zvonka Milojevica.To je fair play,to je sport!Kada treba moramo biti zajedno.
Miloje uz Bozju pomoc i sa Molitvama mnogih koji su uz Tebe,pobijedices i ovu utakmicu.SRECNO!!!

Grof

pre 16 godina

Zbog svih tvojih odbrana Partizana Barselone i druih, kao i veoma primernom i uzornom sportisti zelim i da pregrmis i ovo i da nam se vratis.
Koliko sam onoga dana kada si ispustio loptu i primio gol i derbiju bio srecan isto sam danas toliko tuzan pa cak i vise jel golovi ce se postizati i primati a zivot je samo jedan.
Jedan Grobar :(

PFC Knjaz

pre 16 godina

'Ajde ustaj Miloje... Imas utakmicu u nedelju. A posle tekme, lepo sednes i, uz kaficu, procitas ove komentare i shvatis koliko si veliki. Nikada se nisi predavao, pa cvrsto verujem da neces ni sada. Drzi se care.
P O M O Z I B O Z E ! ! !

grobari loznica

pre 16 godina

Uspeo si da odbranis mnoge teske udarce - nadam se da ces i ovog puta izaci kao pobednik. Drago mi je da su u ljudskom bolu i Grobari i Delije na istoj strani.

rikomersoe

pre 16 godina

U ovakvim trenucima shvatimo koliko smo mali i koliko malo treba da se zivot okrene. Miloje pokazi da mozes, dokazi sebi i nama, dajemo ti svi snagu. Svi mi koji cesto izgledamo razjedinjeno smo ustvari takvi jer se plasimo koliko smo jaki kada se sjedinimo. Oseti nasu snagu, neka ti bude u pomoc, neka te nosi i ovaj put kao huk sa Marakane, Severa... Juga... Istoka i Zapada. Svi smo tu... i svi smo zajedno... dok mi oci suze voleo bih da smo stalno ovako sjedinjeni. Ali izgleda da se opametimo tek kada udarimo glavom o zid.
Miloje svi smo uz tebe... Ne daj se... ne damo te!!!

Јагодинац

pre 16 godina

Звонко не дај се.Одбрани још један пенал у ѕивоту!Моле се ѕа тебе твоје комшије иѕ Јагодине,Вољовча и целог Поморавља!

Posmatrac

pre 16 godina

Kada sam bio mali stalno sam branio praveci se da sam Ti, najbolji golman, heroj moj. U mom srcu si bio i ostaces NAJVECI. Mozda je kamion dobio prvo poluvrijeme, ali molim te da smognes snage i preokrenes utakmicu zivota i da nam se vratis ziv i zdrav. MOLIMO SE ZA TEBE

jelena

pre 16 godina

Samo hrabro sada i samo napred, Miloje! Disi samo!Cela Francuska i Belgija i svi tvoji simpatizeri sirom sveta zele ti brz oporavak i zdrav izlazak iz ove utakmice tvog zivota. Andjeli su s tobom!

Marko__bgd

pre 16 godina

Kad se samo setim kako si dobro branio 91. protiv Kola Kola sa svojih tada samo 20 godina,srce me zaboli.Bio si junak ,i junak ces biti i sada kada ti je najteze..Izdrzi Miloje,svi smo uz tebe..

Svetlo

pre 16 godina

Tuzan sam zbnog Miloja, ali kada procitam sve ove komentare, vidim da i za nas Srbe ima nade. Konacno smo slozni, nazalost, povod nije radostan ali...

BONANNO

pre 16 godina

Miloje secam se kad si pre 20-ak godina dosao u Paracin da geldas svog brata kako brani protiv Tekstilca..Svi klinci su trcali oko tebe a ti si odabrao mog druga da ode i kupi tebi i jesnoj crnki sladoled kao i njemu i jos jednom kog aon izabere..Nije me izabrao,bio sam tuzan nekoliko dana.. Sad mi je sve to smesno...I jos vise mi je zao kada sam ovo procitao..Drz' se legendo!!!


@(veliki grobar, 16. novembar 2007 11:43)

Brate najezio sam se..svaka ti cast !!Zivot je ipak svega cak i ispred nasih voljenih klubova..Jos jednom svaka cast..

Schumar

pre 16 godina

Zvonko Milojević idol iz mog detinjstva ,najbolji nas golman,covek koji je pravio najlepse parade....tuzna vest
-- Ne daj se Miloje --

MUF

pre 16 godina

Majstore,Kralju,Ljudino...Najlepsi gol koji sam ikada dao je bio protiv tebe! Nikada necu da zaboravim kada si mi prisao posle utakmice i cestitao, ali to je sada nebitno. Bitno je da nam se ti oporavis. Jutros kad sam procitao vest, bio sam ubedjen da si i ovaj put krenuo u pravi ugao i odbranio! Ti imas toliko veliko srce da ti ni deset kamiona ne mogu nista!
Neka ti Gospod Bog pomogne i da te sto pre vidimo na nogama.

Aleksandar Ks

pre 16 godina

MAJSTORE,branio si ceo svoj zivot najbolje sto si mogao,obradovao si nas milion puta ali se svi sad nadamo i Boga molimo da ces i ovaj udarac odbraniti i da nas jos jednom obradujes!!!!!!!!!!!!

Moorhuhn

pre 16 godina

Hajmo svi zajedno....pomozi Bože!!!
PS. Nema veze ko je čiji navijač, pa ja i dalje tvrdim da je jedna od naših najvećih tragedija u fudbalu pogibija Dragana Mancea... a Zvezdaš sam do koske.

duplekrunesunormalnastvar

pre 16 godina

Kao i u Tokiju kada si postao sampion sveta, HRABRO I NEDAJ SE.
Kada sam procitao bilo mi je zaista zao, sva najbolje majstore i da se vratis na nasu Marakanu ziv i zdrav

wolfwolf

pre 16 godina

Zvonko, bubi najbolji sad jad je najteže.Želimo da se još večeras probudiš iz kome. I ti i Štraus. Neka Bog bude uz vas.

Fox PFC

pre 16 godina

Zvonce,majstore, sećam se ko juče kad smo se sreli na autobuskoj u Beogradu veče pred derbi kad smo vas dobili sa 3-0, a ja ti prognozirao baš taj rezultat. Od sveg srca ti želim da mi se i sad ostvari prognoza, POBEDI U OVOM ŽIVOTNOM DERBIJU!!!

Nemanja Delija

pre 16 godina

Miloje LEGENDO ne daj se!
Sta god da se desi zauvek ces mi ostati u srcu.
Svaki Delija molice se Bogu za tvoj brz oporavak.

Igor Stankovic

pre 16 godina

Nikad necu zaboraviti tvoje odbrane u Tokiju,
branio si maestralno,ovencao se slavom SVETSKOG PRVAKA.
Ti si jedan od heroja mog detinjstva.
Molim se za tebe,legendo kluba

Lilian

pre 16 godina

Miloje, jos jednom dokazi da znas da je pobeda imperativ. Ovo je bitka koju jednostavno MORAS da dobijes!!!
Molim se za tebe.
Uvek si za mene bio veliki covek i veliki golman koji je iz Zvezde otisao nedostojno takvoj velicini.
Daj nam priliku da se iskupimo za tu gresku.

Branislav Grujic

pre 16 godina

Citam komentare i ne verujem ocima. Konacno slozni.....
Nisam mogao da verujem kad sam cuo strasnu vest, citam sada, kazu, bolje mu je....
NE DAJ SE MAJSTORE!!!!!
IZDRZI GOLMANCINO!!!!!!
A nama ostalima, neka ovo bude povod za bolje sutra..
Baki-NY

Goran, Banja Luka

pre 16 godina

Potreslo me ovo i to dobro. Teško mi je da povjerujem
Sa 20 godina si pravio bravure u finalu Interkontinentalnog kupa, odbranio si penal na Nou Kampu, briljirao na Zvezdinom golu...
Odbrani sada ovaj udarac i sopstveni život majstore. Svi smo uz tebe Miloje i pomozi Bože...

zzzzz

pre 16 godina

Svako ko ga je voleo treba da ostavi komentar, tako da cu ga ostaviti i ja...

Od cele ekipe koja je bila prvak sveta, poslednji je ostao u Zvezdi, godinama posle pretposlednjeg, Milorada Ratkovica. Izletao van sesnaesterca da izbaci loptu glavom. Branio neodbranjivo najboljim ekipama svog vremena. Da nije bilo sankcija, otisao bi mladji, bolje se prodao i imao neizrecivo plodniju karijeru.

I ne bi danas bio na nekom prokletom autoputu u prokletoj Belgiji...

grobar banja luka

pre 16 godina

Boze, budi uz Zvonka i Ivicu,i daj im snage da izadju kao pobjednici iz ovih najtezih bitaka.Rep.Srpska i Banjaluka su uz vas

King

pre 16 godina

Drzi se Miloje!!! kakva uzasna vest!!! Ovaj covek je bio moj idol i nikada mu nije pruzena prava sansa u reprezentaciji. Ali sada je najvaznije da on ostane medju zivima. DRZI SE MILOJE!!

Nikola

pre 16 godina

Ne mogu da verujem!Pa pre desetak dana sam ga video u Jagodini,sav srecan jer je on bio moj fudbalski(golmanski)idol!Izdrzi molim te!

delija_sydney

pre 16 godina

...svaka cast svim grobarima na podrsci...suze su mi krenule od srece kad smo doziveli da se bar jednom ne mrzimo....zalosno je sto je to samo u ovakvim situacijama!
hvala svima!

NEDAJ SE MILOJE !!!

Maksa PxFxCx

pre 16 godina

Tek sam posao u skolu kad je on branio za Zvezdu, secam se nekih njegovih odbrana, covek je majstor! Jes' da sam Grobar, ali ovaj covek je uvek imao svo moje postovanje... Bice tebi bolje Miloje, drzi nam se ti! Brz oporavak ti zele Vranjanci!

Srdjan_Brcko

pre 16 godina

Strasno sam primio ovu vest, ali svi se nadamo da ce majstor pobediti jos jednom. Letos sam ga upoznao na moru, razgovarali smo, iz tog razgovora sam shvatio kolika je velicina i pobednik u dusi tako da ne sumnjam u njegov oporavak Miloje, delije su uz tebe...

PMP

pre 16 godina

Tužna je ova vijest, ali ohrabruje konstatacija doktora koji kažu da je primjećeno poboljšanje Milojevog stanja. Da, neko je već spomenuo 1989. i utakmicu protiv Kelna, a i onaj penal protiv Mančestera. I mnoge druge utakmice i izvanredne odbrane pokojima ga pamtimo, kao i po njegovom vedrom duhu. A bilo je posebno zadovoljstvo skandirati upravo njemu, dok stoji ispred sjevernog gola i onda se okrene i podigne ruku, dugo je bio u Zvezdi i ostavio je dubok trag. Sjećam se kako sam u Novom Sadu dobio njegov autogram i kako sam bio sretan. A sjećam se i trodnevne kome Refika Šabanadžovića iz koje je Refik izašao kao pobjednik. Zato se nadam i snažno vjerujem da će se i veliki Miloje izvući. Miloje, ne daj se, moraš i iz ove situacije pred svojim golom izaći kao pobjednik. U očekivanju boljih vijesti šaljem pozdrav i podršku. Drži se, Miloje!

Blagomir Subert

pre 16 godina

Zvone, jako me je sokirala vest o tvojoj nesreci i molim se da pobedis u ovoj najvaznijoj utakmici u tvom zivotu. Od sveg srca navijam za tebe!!!

Deki

pre 16 godina

E moj Komsijo!Zelim ti brz oporavak, Zvonko je iz selo Voljevce, 3-4km udaljeno od Jagodine!
Nema ni 200metara, od moje kuce do njegove!

HANI

pre 16 godina

Zvonko ce pobediti,kada je ovoliko pozitivne energije
upuceno njemu.Ostavila sam komentar na sajtu "Blic"-a,
ali morala sam i ovde,jer
vredi reci veliko HVALA svim
grobarima-svaka cast,ljudine!

Popac

pre 16 godina

Miloja nepamtim, jer sam isuvishe mlad ali mi je chitajuci komentare bilo zao shto nisam gledao ovog Zmaja na golu! Shta drugo reci osim da mu zelim brz oporavak i da ga konachno vidim! ako ne u crveno-belom dresu onda bar zivog i zdravog! Miloje legendo favorit si u ovom teshkom trenutku! Nedaju te tvoje delije! SVAKA CHAST GROBARIMA! OD SRCA VAM HVALA U IME SVIH DELIJA!

Peco

pre 16 godina

NE DAJ SE MILOJE!!!
Zvonko Milojevic je jedan od najtalentovanijih golmana kooga JE Zvezda, nasa zemlja ikada imala. Zbog ne sprtskih stvari on je uspeo da pokaze samo deo svog velikog talenta. Zamislite samo kada je ''deo'' sve sto je on prikazao sta bi bilo da su ga pustili da prikaze sve?! No, Miloje se nikada nije zalio, uvek je bio pravi gospodin,posten covek, lepo vaspitan mladic,pravi sportista. Teze smo mi njegovi navijaci dozivljavali nepravde njemu nanesene nego on sam. Ali bas zbog svega toga sam uveren da ce izdrzati i odbraniti ovaj "penal". NEDAJ SE MILOJE!!!

nedeljkovic jovica

pre 16 godina

Svi smo se tobom i tvojim talentom ponosili i nadamo se da ces dokazati svima nama da si uspesan borac do kraja bez obzira na posledice koje se nadamo da ces maksimalno otkloniti, nasa najveca ljudska snaga je psihicka od koje zavisi citava nasa buducnost zato budi hrabar i bori se do kraja za svaki uspeh posebno za uspeh svoje porodice.

Nebojsa M.

pre 16 godina

Burazeru moj kroz trnje si dosao do zvezda.Znam sta ti se sve u zivotu desilo,da to znaju ovi ljudi koji ti pisu ovde cenili bi te jos vise.Svakoga si gurao napred i davao mu volju,skupi to tvoje veliko srce i pruzi sad to sebi,mi smo svi uz tebe tvoja familija.Izdrzo majstore moj,znam da ces dobiti ovaj mec,pa makar i na penale.Voli te tvoj brat Nesa.

Stewan

pre 16 godina

Izdrzi legendo,secam se kao klinac da sam obozavao da te gledam,ne znam dal vam se desilo nekad,a verujem da jeste da vam je lep osecaj kad nekog samo gledate...srce vam se ispuni e takav je meni osecal bio kad sam gledao njega.Izdri majstore,molimo se za tebe,nadam se da cu nekada u zivotu imati prilike da te vidim opet i da ti se javim.