Tenis 78

Četvrtak, 08.11.2007.

00:03

Ana na korak od polufinala Mastersa

Ana na korak od polufinala Mastersa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

aleksandra

pre 16 godina

Ana,odusevljavs me svaki put sve vise i vise!!!Malo se iznerviram u trenucima kad vidim da gubi samopouzdanje,ali ova dva meca su bila odlicna...samo napred...mozae ti jos bolje,verujemo u tebe

Sanja

pre 16 godina

@Veljko
Dragi Veljko, rekla sam da se nadam da je u pitanju sala, dakle, i bez smajlija dozvoljavam da je u pitanju gore navedeno!:-))) A ako nije, tome je sluzio moj komentar. Nisam hvalila duhovitost Tute Bugarina jer to zavisi od ukusa. I, mada mene nasmeje, a to ne mora biti slucaj sa svakim, shvatam da neke nervira. Ono sto sam branila je njegovo poznavanje srpskog jezika koje se ne sme dovoditi u pitanje. E, sad, da li on napise svaki put nesto sto ima veze sa zadatom temom, to je diskutabilno. Ali, nije mnogo ni vazno. Mnogo nas izadje iz okvira zadate teme i to je ono sto diskusiju ozivljava. Zar ne?

Slavko

pre 16 godina

tuta bugarin je može biti duhovit, ali možda i nije u redu da koristi Anin uspeh da bi plasirao neke priče koje nisu u vezi sa Anom i sa tenisom. Time direktno skreće pažnju na sebe.
A ovde je, uz izvinjenje veselom tuti, ipak Ana sa svojim igrama u glavnoj ulozi.

jovke

pre 16 godina

Ostavite tutu na miru. Vi koji ga ne razumete, skrolujte dole i citajte ostale komentare. On meni licno ulepsa dan kad god ga citam.
Sto se Ane tice, svaka joj cast na igri i ponosan sam sto je srpkinja. Postaje sve bolji igrac i postaje sve lepsa. Po meni je najlepsa sportistkinja na svetu svih vremena. Tol'ko, fala!

Tom

pre 16 godina

Ljudi budite iskreni Ana je igrala na ova dva meca na cistu snagu-tehnika nista! Iona C'MON me nerviralo...pa lutko nisi ti Serena,htela ili ne ti si iz SRB.
U svakom slucaju cestitam i zelim da osvojis ovaj turnir!

Martin bivshi Jovanovich!

pre 16 godina

Bravisimo delo grande! Jako puno zhelim da ana dobija metch s Sharapovum jer to je igrachica koja bi mogla da savladi protiv Zhastina! I ana je bolja od Sharapovu

ZaSM

pre 16 godina

Ostavite, molim vas, hvalospeve o PLAVOJ HALJINI. Umesto toga ovu zamislite na Enan, Kuznjecovoj ili Bartoli. A ANA moze da obuce i dzak bilo koje boje pa bi opet svi hvalili i boju i dzak.

mance

pre 16 godina

Браво Ана,надам се да ће финале овог турнира бити између тебе и Јелене.Чисто да не стрепимо,да нам буде неважно ко ће победити.Напред Јелена,напред Ана.

Jeca

pre 16 godina

To Ana,CARICE!
Nismo ni sumnjali,da ces pobediti...
E sad jos samo Sarapova i pravac POLUFINALE!
A onda ako Bog da (a nadam se da hoce :)) FINALE!
Bas bi bilo super da i osvoji turnir!
Bio bi to kao POKLON(malo zakasneli)ZA RODJENDAN:)!
Sada JJ treba da se ugleda na TEBE!
GO FOR IT,AND WIN!
ANA MI TE VOLIMO!

lanna

pre 16 godina

Ovaj turnir i jeste za kidanje zivaca,sto zbog super igri(kao Ana),sto zbog losih(kao Jelena),niste valjda ocekivali da gledate neki lagani mec izmedju 8 najboljih za celu sezonu???Manje i nije za ocekivati,ovo je fantasticno,svaki dan gledam fenomenalan tenis,a jos imam za koga i da navijam :):):)

free lancer

pre 16 godina

Još jedna dominantna noć atraktivne naše sunarodnice.Kvalitetna predstava u kojoj je sve zavisilo od Ane. Onog momenta kada je pala motivacija (samim tim i koncentracija- nedostatak iskustva) meč je dobio dozu dramatičnosti.Dovoljno je analizirati Anin savršeni udarac (forhend in.)i videti da neiznudjene greške pravi ne zato što se nije dobro namestila zamahnula ili u pravom momentu udarila loptu već zato što je očekivala da je tim udarcem završen poen.
U nastupajućim mečevima opet treba zadžati 70 % kvaliteta " a la Kuznecova 1 set" i ima velike šanse da sa Enan odigra kvalitetan meč i proba da poremeti dosadnu igru "terijerske igre" odlične Belgijanke. Možda će me fanovi Enanove prozivati ali fakat je da ona jeste najbolja ali njen tenis nema ono što imaju igrači sa ovih prostora gracioznost, lepršavost, improvizaciju i nesumljivu maštu što tenis približava umetnosti.Igra Enanove je ipak koliko fantastična toliko i monotona da protiv njenih udaraca treba nesamo odgovoriti već izdržati matematičku preciznost i logiku. E tada Ana treba da pokaže da li je sada sposobna da odigra industrijski meč ili će da nas ostavi da čekamo sledeću sezonu. U svakom slučaju, ponavljam opet, njih troje (Jelena Nole Ana)su božji poklon ovoj napaćenoj zemlji. Deca napokon mogu imati prave idole, sportisti prave etalone vrednosti, a mi malo matoriji imamo napokon opravdanje za staru izreku "rad je stvorio čoveka... ovaj Novaka)jer ove rezultate mama i tata nemogu kupiti.No da ne filozofiram mnogo i da ne smaram...
Juče neko primeti da nisam komentarisao Anin servis - pa deco moja servis je jedini udarac u tenisu koji ne zavisi od protivnika, udarac na kome se najviše radi i udarac koji odslikava trenutni naboj igrača (ovo sve se odnosi na prvih 100 a ne na rekreativce)Prema tome on je perpetum mobile svakog top igrača a Anin prvi set protiv Kuznjecove je ---vrh (nadam se trenutni jer je Ana daleko od limita)
Jučerašnje komentare o Anin stručnom štabu smatram degutantnim jer ceo tur predstavlja lanac vrednost i igrač poput Ane će prirodnom selekcijom imati najbolju logistiku moguću u tom trenutku. Ovakve stvari treba komentarisati i naći mogućnost da se pomogne Viktoru, Iki ili celoj plejadi nadolazećih tinejdžera ukoliko mislimo da imamo kontinuitet. No možda posle mastersa onako uz kafu izanaliziramo mnogo što šta... od nominacija za sportiste godine pa do izgradnje raznih sportskih kompleksa

ali g

pre 16 godina

Borbena devojka i to je jako lepo videti na terenu kad se sportista zestoko zalaze. Drugo, koliko vidim sve je manje onih koji balave kako je najlepsa te kako bi je zenili ili delili tus sa njom. Da li je ovo znak emancipacije muske populacije u svekolikom srpstvu? Ako jeste, onda je to pozitivna promena u pravcu postovanja zena i smanjene seksualne verbalizacije pracene i smanjenom salivacijom na ovim stranicama.

veljko

pre 16 godina

Tuta Bugarin je smorio najstrasnije! Srdjan mozda i nije bukvalista, sto ne mora biti slucaj i sa vama (ne mora svuda da stoji smajli :) )...

Smisao za humor podrazumeva i meru... (posto ga je neko u tom kontekstu hvalio)

Slavko

pre 16 godina

Nije tačno da je tuta neki tuta-muta, ali je tačno da je netaktičan:
Unapred spremi tekstove (verovatno se radi o starim tekstovima, koji nemaju mnogo veze sa temom, a onda prvi uskoči sa gotovim ''komentarom''.
Ana se borila, pobedila, ali ovi komentari su čisti egzibicionizam.

Andreja

pre 16 godina

Bravo lepotice, svaka chast na prikazanoj igri!!!!
Cela Srbija je uz tebe, SAMO NAPRED,do finala pa onda konachno i ti da pobedish Henan.....vreme je i da ona izgubi....

Zvonko

pre 16 godina

Sve sem Enan i sestara Vilijams je druga liga. Prosto je neverovatno kolika je razlika u kvalitetu izmedju muskog i zenskiog tenisa.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Dokle vise sa tim AKO izgubi od ove i od ove, nece se plasirati...
Da li su Kuznjecova i Hantuhova neke trecerazredne teniserka, pa bi Ana eto od sto puta bolje Sarapove mogla da izgubi ....
Na osnovu takvih komentara , moglo bi se reci da ce sutra u Beogradu biti 35 st. C, AKO ne pada kisa i ne bude oblacno.I ako bi se beograd preselio 2500 km juznije i ako bi...
Toliko za "komentatore"- pesimiste i zloslutnice.

Vuk

pre 16 godina

Ajme Ana šta nam uradi noćas! Ajde što si uništila onu Hantukovu (koja u lepoti ne može ni da ti primiriše), nego si i naše živce skroz pocepala! Nastavi ovako sjajno, snažno i bez nervoze ka vrhu, a mi ćemo da cepamo živce za tebe! Srećno! :)

Sanja

pre 16 godina

@Srdjane,
Iskreno se nadam da se salis za Tutu Bugarina, mada nisam videla znak za smeh! Samo neko bez imalo smisla za salu, a narocito pravopis i poznavanje srpskog jezika moze da odvali ovako nesto...Tuta Bugarin je osoba koja savrseno vlada srpskim jezikom pa zato i uspeva na ovaj nacin da se sali...stilisticki besprekorno odradjeno...Sad, nekom se njegovi komentari svidjaju, nekom ne, sto je sasvim ljudski, ali, opaska da je nepismen...Ha, ha, ha...i dalje se nadam da je bila sala u pitanju....

Drakula

pre 16 godina

@Nikola
A šta je tebe, dete moje, nateralo da ponudiš najgoru varijantu za Anu? Ti joj baš ne daješ nikakvu šansu. Nisam verovao, sine moj, da si veći baksuz i od mene.

Masa

pre 16 godina

Koliko vidim, ovde se već Ani ne daju nikakve šanse za polufinale. Mnogo veće šanse ima Jelena Janković, zar ne? Pre svega zbog svoje ubitačne igre.

ToM

pre 16 godina

@(tuta bugarin, 8. novembar 2007 00:12)
brate, ti si nepismen...
(Srđ@N, 8. novembar 2007 01:33)
Ne, ne, Naprotiv - drzim da je Tuta Bugarin veoma pismen, a od Ane nema lepse no cini mi se ko da je sinoc malkice bila ljuta - valjda na Tutu sto nije ostao da gleda njen mec vec otiso na tamo neki koncerat.

Hurricanes

pre 16 godina

@tajfun
Tajfunima se naizmenicno daju muska i zenska imena, i to svake godine pocev od slova A pa na dalje po alphabetskom redosledu. Zar se ne secas razornog tajfuna Katrina (Hurricane)koji je skoro unistio New Orleans pre 2 godine.

Paracinka

pre 16 godina

Alo ljudi, pa zasto ste toliki pesimisti! Zasto mislite da ce Ana izubiti od Sharapove??? Ja verujem da ce biti obrnuto, da ce Ana nju rasturiti sa 2:0 ili 2:1 (ipak je to Maria)!!!
Cestitam Ani na pobedi i kao sto sam rekla vece ranije, samo igraj svoju igru i ulazis 100% u finale, a posle sta Bog da.

mARKO

pre 16 godina

ja vec vidim Anu ili Jelenu kako igraju finale sa Henin, ali tu zaista mislim da nemaju sta da traze...ustvari bilo koja teniserka nema sta tu da trazi, jer Henin MNOOOGO dobro igra.

NocturneKG

pre 16 godina

B R A V O ! ! !
Odusevila si me, samo hrabro na Sharapovu! Pa u finalu sa Zestinkom shta bude (sto kaze moj cimer:"Ne moze ni ova stalno da pobedjuje") :)
Bravo, bravo bravooooooo

Mika

pre 16 godina

A sta ako Ana izgubi od Sarapove, Kuznjecova dobije Slovakinju i Sarapovu- sve tri ce imati po 4 poena. Voleo bih da je gotovo ali - da li je? Anin set kolicnik nije najbolji- izgubila je set od Kuznjecove...

BOROVO SELO

pre 16 godina

Nisam baš siguran da je naslov tačan 100%(ako grešim nek me neko ispravi).
U slučaju da Ana izgubi 2-0(ne daj bože) od Šarapove a Kuznjecova pobedi oba meča sa 2-0 mislim da od polufinala nema ništa.Nadam se i mislim da se to neće desiti ali ipak mislim da ste požurili sa naslovom...

mao_molina

pre 16 godina

Ana kraljice svaka ti cast,Nole,Jeca i ti ste ponos ove nacije samo tako nastavite...Svaka ti cast jos i Mariju da zgazis pa u polufinalu ko god ti dodje neka dodje...Ti si svakako najbolja...

Toni Montano

pre 16 godina

Jos kad bi JJ uspela da pobedi onu ruskinju (kako je danas igrala to ce biti mnooogo tesko), a Anci da "oladi" Mariju od Sibira, pa da vidimo konacno jednu nasu u finalu.

Zahvalni građanin

pre 16 godina

''Ana fantastična''!!!
U ovoj plavoj haljini, najlepša je teniserka koja se ikada pojavila na terenima. Neverovatni spoj lepote, šarma, ženstvenosti i svega što može da krasi jednu mladu devojku.
I kada jedna blistavo lepa devojka igra ovako dobro, pametno i borbeno, svako na planeti bi poželeo da bude iz njegove zemlje.
A upravo mi imamo tu sreću.

NeLe

pre 16 godina

Bravo Ana lutkice...A sad je na redu Sharapova,ni tu ne sumnjam u pobedu i onda veliko polufinale Jelena Jankovic - Ana Ivanovic~~~

kiza

pre 16 godina

Bravo Ana,svaka ti cast -jos jedan tezak mec ali si pokazala da si mnogo i fizicki i psihicki napredovala.Puno pozdrava tebi i tvojoj porodici koja je bila uz tebe i pomogla ti da dodjes do ovih uspeha.
PS Kako bi bilo lepo da svako vece gledamo i nase druge sportiste ,kao veceras Divac,Sava i co. kako bodre nase a ne onu dvojicu u lozi pored njih totalno nezainteresovanih koji vise gledaju okolo ne bi li bili vidjeni i kako razmisljaju sta ce sutra da odvale u novinama kako je ovo uspeh saveza i njih samih-BRUKA -

Maja

pre 16 godina

Ana svaka cast!!!
Odlicno si odigrala mec posle jucerasnjeg maratona!! Puno srece u polufinalu, nadam se protiv JJ, a zatim i prolaz u finale !!!

Najbolja si i najlepsa!!
Osmeh ti je ocaravajuci!!!

Vladan R

pre 16 godina

Bravo za ANU ali nije jos obezbedila polufinale jer ako npr sa 0:2 izbgubi od Sarapove a Kuznjecova dobije istu takodje sa 2:0 uz ocekivanu pobedu kuznjecove nad Hantunovom Ana bi mogla da bude treca cak joj ni set ne garantuje prolaz ali bi 99 % trebao da bude dovoljan zbog ubedljivih prvih setova 6:1 protiv Kuznjecove odnosno 6:2 protiv slovakinje jer ima dobar gem kolicnik uz uslov da ne izgubi pri porazu 1:2 ubedljivo oba gema ako uopste i izgubi a nadam se i da nece izgubiti

Masa

pre 16 godina

Znachi BRAVO!!! Ova Hantuhova je super igrala u drugom setu, a u prvom, opet rutinski kao i juche (u prvom). Aj pobedi i Sharapovu, chisto da ne idesh na Enan u polufinalu, a i meni kao uslugu. Srecno Ana!!!

Becksi

pre 16 godina

Bravo Anchi..Jako zrelo..Bas mi je bilo dago kad sam ugledao Divca,Savu Milosevic i Dragana cirica legende partizna kako bodre Anu...Paartizan=FAMILIJA

Небојша

pre 16 godina

НАПРЕД АНА ДО КРАЈА!!!! Свака част само настави... Ако победи Шарапову 100% не иде на Енан што даље имплицира на велику шансу за финале Мастерса и могући пробој на друго место ВТА листе!!!! АНА НАПРЕД!

Nikola

pre 16 godina

Ukoliko Svetlana Kuznjecova sutra sa 2:0 pobedi Mariju Šarapovu, a u petak istim rezultatom Hantukovu, a Marija Šarapova u direktnom duelu sa 2:0 pobedi Anu Ivanović, u tom slučaju je Ana treća... Eto, toliko.

Ženevljanin

pre 16 godina

Ana još NIJE u polufinalu! Ako izgubi protiv Šarapove s 2:0 a Kuznjecova dobije oba preostala meča (Šarapovu i Hantuhovu) s 2:0, tri igračice će imati po dve pobede i set razlika će odlučivati. Ana - obzirom na izgubljen set protiv Kuznjecove - bi bila najgora i ne bi se plasirala.

tuta bugarin

pre 16 godina

nisam mogo dustignem dodgledam ni utaknicu do kraja
jar sam ija moro didem zgospojom na vecernji operski koncerat u dom kurture
štose davao ucas pobede na ovim predstojecim jubilarnim izborima
našog buducog bivšog i dozivotnog precednika mesne zaednice
pa jebila dolazila pefaljka cuvena lepa ekstra boba
u pratnji sfog pratecog koncertnog orkestra
bubanj bas kitara mikrafon pojacalo i zvucnjaci
obaška armunikaš joca zvani smuk
jar pie koi nilski konj
i ondak
doklen su oni malo pevuckali amalo dizvinete sfiruckali
a pefaljka friskala i pocikivala i drmala zdupetom i sisama
jati lepo uzo plašu rakie diziđem vani dupalim duan
jar nemoš unutra ni dase dišeš od dima
kamol još daiti zaduaniš
a štipa iza oci
pase mislu
šta mije sve to maikumu trebalo
kasam mogo dostanem kuci dispeglam trosed
i nate nane dodgledam tenisku utaknicu doklen kunjam
al ne
neda gospoja niza žiu glau
kae tiona prvo kurtura
a tek poslen sport

i

mada
otom sportu
morbi morete dase imformisete iovde
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=268694

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

...

pre 16 godina

Svaka cast Anci... Dosta tezak mec, na ovom turniru nema lakih protivnica, tako da je i bilo logicno da ces se morati pomuciti za ove 2 pobjede. Primjetio sam da prvi set kada si u formi igras na izvanrednom nivou, pa sjetimo se samo Rollan Garrosa kako je sve tukla u prvom setu i ostavljala im 1-2 gema. Drugi set dosta slabije, a treci nesto izmedju prvog i drugog. Nadam se da ces biti prva u grupi, a da ce druga biti Sarapova, kako bi eventualno prestigla Kuznjecovu, ili makar smanjila razliku. ANA MI TE VOLIMO!!!

tuta bugarin

pre 16 godina

nisam mogo dustignem dodgledam ni utaknicu do kraja
jar sam ija moro didem zgospojom na vecernji operski koncerat u dom kurture
štose davao ucas pobede na ovim predstojecim jubilarnim izborima
našog buducog bivšog i dozivotnog precednika mesne zaednice
pa jebila dolazila pefaljka cuvena lepa ekstra boba
u pratnji sfog pratecog koncertnog orkestra
bubanj bas kitara mikrafon pojacalo i zvucnjaci
obaška armunikaš joca zvani smuk
jar pie koi nilski konj
i ondak
doklen su oni malo pevuckali amalo dizvinete sfiruckali
a pefaljka friskala i pocikivala i drmala zdupetom i sisama
jati lepo uzo plašu rakie diziđem vani dupalim duan
jar nemoš unutra ni dase dišeš od dima
kamol još daiti zaduaniš
a štipa iza oci
pase mislu
šta mije sve to maikumu trebalo
kasam mogo dostanem kuci dispeglam trosed
i nate nane dodgledam tenisku utaknicu doklen kunjam
al ne
neda gospoja niza žiu glau
kae tiona prvo kurtura
a tek poslen sport

i

mada
otom sportu
morbi morete dase imformisete iovde
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=268694

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Zahvalni građanin

pre 16 godina

''Ana fantastična''!!!
U ovoj plavoj haljini, najlepša je teniserka koja se ikada pojavila na terenima. Neverovatni spoj lepote, šarma, ženstvenosti i svega što može da krasi jednu mladu devojku.
I kada jedna blistavo lepa devojka igra ovako dobro, pametno i borbeno, svako na planeti bi poželeo da bude iz njegove zemlje.
A upravo mi imamo tu sreću.

Sanja

pre 16 godina

@Srdjane,
Iskreno se nadam da se salis za Tutu Bugarina, mada nisam videla znak za smeh! Samo neko bez imalo smisla za salu, a narocito pravopis i poznavanje srpskog jezika moze da odvali ovako nesto...Tuta Bugarin je osoba koja savrseno vlada srpskim jezikom pa zato i uspeva na ovaj nacin da se sali...stilisticki besprekorno odradjeno...Sad, nekom se njegovi komentari svidjaju, nekom ne, sto je sasvim ljudski, ali, opaska da je nepismen...Ha, ha, ha...i dalje se nadam da je bila sala u pitanju....

ZaSM

pre 16 godina

Ostavite, molim vas, hvalospeve o PLAVOJ HALJINI. Umesto toga ovu zamislite na Enan, Kuznjecovoj ili Bartoli. A ANA moze da obuce i dzak bilo koje boje pa bi opet svi hvalili i boju i dzak.

Becksi

pre 16 godina

Bravo Anchi..Jako zrelo..Bas mi je bilo dago kad sam ugledao Divca,Savu Milosevic i Dragana cirica legende partizna kako bodre Anu...Paartizan=FAMILIJA

ToM

pre 16 godina

@(tuta bugarin, 8. novembar 2007 00:12)
brate, ti si nepismen...
(Srđ@N, 8. novembar 2007 01:33)
Ne, ne, Naprotiv - drzim da je Tuta Bugarin veoma pismen, a od Ane nema lepse no cini mi se ko da je sinoc malkice bila ljuta - valjda na Tutu sto nije ostao da gleda njen mec vec otiso na tamo neki koncerat.

Nikola

pre 16 godina

Ukoliko Svetlana Kuznjecova sutra sa 2:0 pobedi Mariju Šarapovu, a u petak istim rezultatom Hantukovu, a Marija Šarapova u direktnom duelu sa 2:0 pobedi Anu Ivanović, u tom slučaju je Ana treća... Eto, toliko.

Небојша

pre 16 godina

НАПРЕД АНА ДО КРАЈА!!!! Свака част само настави... Ако победи Шарапову 100% не иде на Енан што даље имплицира на велику шансу за финале Мастерса и могући пробој на друго место ВТА листе!!!! АНА НАПРЕД!

free lancer

pre 16 godina

Još jedna dominantna noć atraktivne naše sunarodnice.Kvalitetna predstava u kojoj je sve zavisilo od Ane. Onog momenta kada je pala motivacija (samim tim i koncentracija- nedostatak iskustva) meč je dobio dozu dramatičnosti.Dovoljno je analizirati Anin savršeni udarac (forhend in.)i videti da neiznudjene greške pravi ne zato što se nije dobro namestila zamahnula ili u pravom momentu udarila loptu već zato što je očekivala da je tim udarcem završen poen.
U nastupajućim mečevima opet treba zadžati 70 % kvaliteta " a la Kuznecova 1 set" i ima velike šanse da sa Enan odigra kvalitetan meč i proba da poremeti dosadnu igru "terijerske igre" odlične Belgijanke. Možda će me fanovi Enanove prozivati ali fakat je da ona jeste najbolja ali njen tenis nema ono što imaju igrači sa ovih prostora gracioznost, lepršavost, improvizaciju i nesumljivu maštu što tenis približava umetnosti.Igra Enanove je ipak koliko fantastična toliko i monotona da protiv njenih udaraca treba nesamo odgovoriti već izdržati matematičku preciznost i logiku. E tada Ana treba da pokaže da li je sada sposobna da odigra industrijski meč ili će da nas ostavi da čekamo sledeću sezonu. U svakom slučaju, ponavljam opet, njih troje (Jelena Nole Ana)su božji poklon ovoj napaćenoj zemlji. Deca napokon mogu imati prave idole, sportisti prave etalone vrednosti, a mi malo matoriji imamo napokon opravdanje za staru izreku "rad je stvorio čoveka... ovaj Novaka)jer ove rezultate mama i tata nemogu kupiti.No da ne filozofiram mnogo i da ne smaram...
Juče neko primeti da nisam komentarisao Anin servis - pa deco moja servis je jedini udarac u tenisu koji ne zavisi od protivnika, udarac na kome se najviše radi i udarac koji odslikava trenutni naboj igrača (ovo sve se odnosi na prvih 100 a ne na rekreativce)Prema tome on je perpetum mobile svakog top igrača a Anin prvi set protiv Kuznjecove je ---vrh (nadam se trenutni jer je Ana daleko od limita)
Jučerašnje komentare o Anin stručnom štabu smatram degutantnim jer ceo tur predstavlja lanac vrednost i igrač poput Ane će prirodnom selekcijom imati najbolju logistiku moguću u tom trenutku. Ovakve stvari treba komentarisati i naći mogućnost da se pomogne Viktoru, Iki ili celoj plejadi nadolazećih tinejdžera ukoliko mislimo da imamo kontinuitet. No možda posle mastersa onako uz kafu izanaliziramo mnogo što šta... od nominacija za sportiste godine pa do izgradnje raznih sportskih kompleksa

Masa

pre 16 godina

Znachi BRAVO!!! Ova Hantuhova je super igrala u drugom setu, a u prvom, opet rutinski kao i juche (u prvom). Aj pobedi i Sharapovu, chisto da ne idesh na Enan u polufinalu, a i meni kao uslugu. Srecno Ana!!!

ali g

pre 16 godina

Borbena devojka i to je jako lepo videti na terenu kad se sportista zestoko zalaze. Drugo, koliko vidim sve je manje onih koji balave kako je najlepsa te kako bi je zenili ili delili tus sa njom. Da li je ovo znak emancipacije muske populacije u svekolikom srpstvu? Ako jeste, onda je to pozitivna promena u pravcu postovanja zena i smanjene seksualne verbalizacije pracene i smanjenom salivacijom na ovim stranicama.

...

pre 16 godina

Svaka cast Anci... Dosta tezak mec, na ovom turniru nema lakih protivnica, tako da je i bilo logicno da ces se morati pomuciti za ove 2 pobjede. Primjetio sam da prvi set kada si u formi igras na izvanrednom nivou, pa sjetimo se samo Rollan Garrosa kako je sve tukla u prvom setu i ostavljala im 1-2 gema. Drugi set dosta slabije, a treci nesto izmedju prvog i drugog. Nadam se da ces biti prva u grupi, a da ce druga biti Sarapova, kako bi eventualno prestigla Kuznjecovu, ili makar smanjila razliku. ANA MI TE VOLIMO!!!

kiza

pre 16 godina

Bravo Ana,svaka ti cast -jos jedan tezak mec ali si pokazala da si mnogo i fizicki i psihicki napredovala.Puno pozdrava tebi i tvojoj porodici koja je bila uz tebe i pomogla ti da dodjes do ovih uspeha.
PS Kako bi bilo lepo da svako vece gledamo i nase druge sportiste ,kao veceras Divac,Sava i co. kako bodre nase a ne onu dvojicu u lozi pored njih totalno nezainteresovanih koji vise gledaju okolo ne bi li bili vidjeni i kako razmisljaju sta ce sutra da odvale u novinama kako je ovo uspeh saveza i njih samih-BRUKA -

Maja

pre 16 godina

Ana svaka cast!!!
Odlicno si odigrala mec posle jucerasnjeg maratona!! Puno srece u polufinalu, nadam se protiv JJ, a zatim i prolaz u finale !!!

Najbolja si i najlepsa!!
Osmeh ti je ocaravajuci!!!

Ženevljanin

pre 16 godina

Ana još NIJE u polufinalu! Ako izgubi protiv Šarapove s 2:0 a Kuznjecova dobije oba preostala meča (Šarapovu i Hantuhovu) s 2:0, tri igračice će imati po dve pobede i set razlika će odlučivati. Ana - obzirom na izgubljen set protiv Kuznjecove - bi bila najgora i ne bi se plasirala.

NeLe

pre 16 godina

Bravo Ana lutkice...A sad je na redu Sharapova,ni tu ne sumnjam u pobedu i onda veliko polufinale Jelena Jankovic - Ana Ivanovic~~~

NocturneKG

pre 16 godina

B R A V O ! ! !
Odusevila si me, samo hrabro na Sharapovu! Pa u finalu sa Zestinkom shta bude (sto kaze moj cimer:"Ne moze ni ova stalno da pobedjuje") :)
Bravo, bravo bravooooooo

Drakula

pre 16 godina

@Nikola
A šta je tebe, dete moje, nateralo da ponudiš najgoru varijantu za Anu? Ti joj baš ne daješ nikakvu šansu. Nisam verovao, sine moj, da si veći baksuz i od mene.

lanna

pre 16 godina

Ovaj turnir i jeste za kidanje zivaca,sto zbog super igri(kao Ana),sto zbog losih(kao Jelena),niste valjda ocekivali da gledate neki lagani mec izmedju 8 najboljih za celu sezonu???Manje i nije za ocekivati,ovo je fantasticno,svaki dan gledam fenomenalan tenis,a jos imam za koga i da navijam :):):)

Masa

pre 16 godina

Koliko vidim, ovde se već Ani ne daju nikakve šanse za polufinale. Mnogo veće šanse ima Jelena Janković, zar ne? Pre svega zbog svoje ubitačne igre.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Dokle vise sa tim AKO izgubi od ove i od ove, nece se plasirati...
Da li su Kuznjecova i Hantuhova neke trecerazredne teniserka, pa bi Ana eto od sto puta bolje Sarapove mogla da izgubi ....
Na osnovu takvih komentara , moglo bi se reci da ce sutra u Beogradu biti 35 st. C, AKO ne pada kisa i ne bude oblacno.I ako bi se beograd preselio 2500 km juznije i ako bi...
Toliko za "komentatore"- pesimiste i zloslutnice.

mance

pre 16 godina

Браво Ана,надам се да ће финале овог турнира бити између тебе и Јелене.Чисто да не стрепимо,да нам буде неважно ко ће победити.Напред Јелена,напред Ана.

Vladan R

pre 16 godina

Bravo za ANU ali nije jos obezbedila polufinale jer ako npr sa 0:2 izbgubi od Sarapove a Kuznjecova dobije istu takodje sa 2:0 uz ocekivanu pobedu kuznjecove nad Hantunovom Ana bi mogla da bude treca cak joj ni set ne garantuje prolaz ali bi 99 % trebao da bude dovoljan zbog ubedljivih prvih setova 6:1 protiv Kuznjecove odnosno 6:2 protiv slovakinje jer ima dobar gem kolicnik uz uslov da ne izgubi pri porazu 1:2 ubedljivo oba gema ako uopste i izgubi a nadam se i da nece izgubiti

Paracinka

pre 16 godina

Alo ljudi, pa zasto ste toliki pesimisti! Zasto mislite da ce Ana izubiti od Sharapove??? Ja verujem da ce biti obrnuto, da ce Ana nju rasturiti sa 2:0 ili 2:1 (ipak je to Maria)!!!
Cestitam Ani na pobedi i kao sto sam rekla vece ranije, samo igraj svoju igru i ulazis 100% u finale, a posle sta Bog da.

veljko

pre 16 godina

Tuta Bugarin je smorio najstrasnije! Srdjan mozda i nije bukvalista, sto ne mora biti slucaj i sa vama (ne mora svuda da stoji smajli :) )...

Smisao za humor podrazumeva i meru... (posto ga je neko u tom kontekstu hvalio)

Jeca

pre 16 godina

To Ana,CARICE!
Nismo ni sumnjali,da ces pobediti...
E sad jos samo Sarapova i pravac POLUFINALE!
A onda ako Bog da (a nadam se da hoce :)) FINALE!
Bas bi bilo super da i osvoji turnir!
Bio bi to kao POKLON(malo zakasneli)ZA RODJENDAN:)!
Sada JJ treba da se ugleda na TEBE!
GO FOR IT,AND WIN!
ANA MI TE VOLIMO!

Tom

pre 16 godina

Ljudi budite iskreni Ana je igrala na ova dva meca na cistu snagu-tehnika nista! Iona C'MON me nerviralo...pa lutko nisi ti Serena,htela ili ne ti si iz SRB.
U svakom slucaju cestitam i zelim da osvojis ovaj turnir!

jovke

pre 16 godina

Ostavite tutu na miru. Vi koji ga ne razumete, skrolujte dole i citajte ostale komentare. On meni licno ulepsa dan kad god ga citam.
Sto se Ane tice, svaka joj cast na igri i ponosan sam sto je srpkinja. Postaje sve bolji igrac i postaje sve lepsa. Po meni je najlepsa sportistkinja na svetu svih vremena. Tol'ko, fala!

mao_molina

pre 16 godina

Ana kraljice svaka ti cast,Nole,Jeca i ti ste ponos ove nacije samo tako nastavite...Svaka ti cast jos i Mariju da zgazis pa u polufinalu ko god ti dodje neka dodje...Ti si svakako najbolja...

Vuk

pre 16 godina

Ajme Ana šta nam uradi noćas! Ajde što si uništila onu Hantukovu (koja u lepoti ne može ni da ti primiriše), nego si i naše živce skroz pocepala! Nastavi ovako sjajno, snažno i bez nervoze ka vrhu, a mi ćemo da cepamo živce za tebe! Srećno! :)

Andreja

pre 16 godina

Bravo lepotice, svaka chast na prikazanoj igri!!!!
Cela Srbija je uz tebe, SAMO NAPRED,do finala pa onda konachno i ti da pobedish Henan.....vreme je i da ona izgubi....

Slavko

pre 16 godina

Nije tačno da je tuta neki tuta-muta, ali je tačno da je netaktičan:
Unapred spremi tekstove (verovatno se radi o starim tekstovima, koji nemaju mnogo veze sa temom, a onda prvi uskoči sa gotovim ''komentarom''.
Ana se borila, pobedila, ali ovi komentari su čisti egzibicionizam.

Sanja

pre 16 godina

@Veljko
Dragi Veljko, rekla sam da se nadam da je u pitanju sala, dakle, i bez smajlija dozvoljavam da je u pitanju gore navedeno!:-))) A ako nije, tome je sluzio moj komentar. Nisam hvalila duhovitost Tute Bugarina jer to zavisi od ukusa. I, mada mene nasmeje, a to ne mora biti slucaj sa svakim, shvatam da neke nervira. Ono sto sam branila je njegovo poznavanje srpskog jezika koje se ne sme dovoditi u pitanje. E, sad, da li on napise svaki put nesto sto ima veze sa zadatom temom, to je diskutabilno. Ali, nije mnogo ni vazno. Mnogo nas izadje iz okvira zadate teme i to je ono sto diskusiju ozivljava. Zar ne?

BOROVO SELO

pre 16 godina

Nisam baš siguran da je naslov tačan 100%(ako grešim nek me neko ispravi).
U slučaju da Ana izgubi 2-0(ne daj bože) od Šarapove a Kuznjecova pobedi oba meča sa 2-0 mislim da od polufinala nema ništa.Nadam se i mislim da se to neće desiti ali ipak mislim da ste požurili sa naslovom...

Toni Montano

pre 16 godina

Jos kad bi JJ uspela da pobedi onu ruskinju (kako je danas igrala to ce biti mnooogo tesko), a Anci da "oladi" Mariju od Sibira, pa da vidimo konacno jednu nasu u finalu.

Mika

pre 16 godina

A sta ako Ana izgubi od Sarapove, Kuznjecova dobije Slovakinju i Sarapovu- sve tri ce imati po 4 poena. Voleo bih da je gotovo ali - da li je? Anin set kolicnik nije najbolji- izgubila je set od Kuznjecove...

mARKO

pre 16 godina

ja vec vidim Anu ili Jelenu kako igraju finale sa Henin, ali tu zaista mislim da nemaju sta da traze...ustvari bilo koja teniserka nema sta tu da trazi, jer Henin MNOOOGO dobro igra.

Hurricanes

pre 16 godina

@tajfun
Tajfunima se naizmenicno daju muska i zenska imena, i to svake godine pocev od slova A pa na dalje po alphabetskom redosledu. Zar se ne secas razornog tajfuna Katrina (Hurricane)koji je skoro unistio New Orleans pre 2 godine.

Zvonko

pre 16 godina

Sve sem Enan i sestara Vilijams je druga liga. Prosto je neverovatno kolika je razlika u kvalitetu izmedju muskog i zenskiog tenisa.

Slavko

pre 16 godina

tuta bugarin je može biti duhovit, ali možda i nije u redu da koristi Anin uspeh da bi plasirao neke priče koje nisu u vezi sa Anom i sa tenisom. Time direktno skreće pažnju na sebe.
A ovde je, uz izvinjenje veselom tuti, ipak Ana sa svojim igrama u glavnoj ulozi.

Martin bivshi Jovanovich!

pre 16 godina

Bravisimo delo grande! Jako puno zhelim da ana dobija metch s Sharapovum jer to je igrachica koja bi mogla da savladi protiv Zhastina! I ana je bolja od Sharapovu

aleksandra

pre 16 godina

Ana,odusevljavs me svaki put sve vise i vise!!!Malo se iznerviram u trenucima kad vidim da gubi samopouzdanje,ali ova dva meca su bila odlicna...samo napred...mozae ti jos bolje,verujemo u tebe

tuta bugarin

pre 16 godina

nisam mogo dustignem dodgledam ni utaknicu do kraja
jar sam ija moro didem zgospojom na vecernji operski koncerat u dom kurture
štose davao ucas pobede na ovim predstojecim jubilarnim izborima
našog buducog bivšog i dozivotnog precednika mesne zaednice
pa jebila dolazila pefaljka cuvena lepa ekstra boba
u pratnji sfog pratecog koncertnog orkestra
bubanj bas kitara mikrafon pojacalo i zvucnjaci
obaška armunikaš joca zvani smuk
jar pie koi nilski konj
i ondak
doklen su oni malo pevuckali amalo dizvinete sfiruckali
a pefaljka friskala i pocikivala i drmala zdupetom i sisama
jati lepo uzo plašu rakie diziđem vani dupalim duan
jar nemoš unutra ni dase dišeš od dima
kamol još daiti zaduaniš
a štipa iza oci
pase mislu
šta mije sve to maikumu trebalo
kasam mogo dostanem kuci dispeglam trosed
i nate nane dodgledam tenisku utaknicu doklen kunjam
al ne
neda gospoja niza žiu glau
kae tiona prvo kurtura
a tek poslen sport

i

mada
otom sportu
morbi morete dase imformisete iovde
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=268694

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Nikola

pre 16 godina

Ukoliko Svetlana Kuznjecova sutra sa 2:0 pobedi Mariju Šarapovu, a u petak istim rezultatom Hantukovu, a Marija Šarapova u direktnom duelu sa 2:0 pobedi Anu Ivanović, u tom slučaju je Ana treća... Eto, toliko.

Becksi

pre 16 godina

Bravo Anchi..Jako zrelo..Bas mi je bilo dago kad sam ugledao Divca,Savu Milosevic i Dragana cirica legende partizna kako bodre Anu...Paartizan=FAMILIJA

Ženevljanin

pre 16 godina

Ana još NIJE u polufinalu! Ako izgubi protiv Šarapove s 2:0 a Kuznjecova dobije oba preostala meča (Šarapovu i Hantuhovu) s 2:0, tri igračice će imati po dve pobede i set razlika će odlučivati. Ana - obzirom na izgubljen set protiv Kuznjecove - bi bila najgora i ne bi se plasirala.

ToM

pre 16 godina

@(tuta bugarin, 8. novembar 2007 00:12)
brate, ti si nepismen...
(Srđ@N, 8. novembar 2007 01:33)
Ne, ne, Naprotiv - drzim da je Tuta Bugarin veoma pismen, a od Ane nema lepse no cini mi se ko da je sinoc malkice bila ljuta - valjda na Tutu sto nije ostao da gleda njen mec vec otiso na tamo neki koncerat.

Sanja

pre 16 godina

@Srdjane,
Iskreno se nadam da se salis za Tutu Bugarina, mada nisam videla znak za smeh! Samo neko bez imalo smisla za salu, a narocito pravopis i poznavanje srpskog jezika moze da odvali ovako nesto...Tuta Bugarin je osoba koja savrseno vlada srpskim jezikom pa zato i uspeva na ovaj nacin da se sali...stilisticki besprekorno odradjeno...Sad, nekom se njegovi komentari svidjaju, nekom ne, sto je sasvim ljudski, ali, opaska da je nepismen...Ha, ha, ha...i dalje se nadam da je bila sala u pitanju....

Tom

pre 16 godina

Ljudi budite iskreni Ana je igrala na ova dva meca na cistu snagu-tehnika nista! Iona C'MON me nerviralo...pa lutko nisi ti Serena,htela ili ne ti si iz SRB.
U svakom slucaju cestitam i zelim da osvojis ovaj turnir!

Maja

pre 16 godina

Ana svaka cast!!!
Odlicno si odigrala mec posle jucerasnjeg maratona!! Puno srece u polufinalu, nadam se protiv JJ, a zatim i prolaz u finale !!!

Najbolja si i najlepsa!!
Osmeh ti je ocaravajuci!!!

mARKO

pre 16 godina

ja vec vidim Anu ili Jelenu kako igraju finale sa Henin, ali tu zaista mislim da nemaju sta da traze...ustvari bilo koja teniserka nema sta tu da trazi, jer Henin MNOOOGO dobro igra.

Небојша

pre 16 godina

НАПРЕД АНА ДО КРАЈА!!!! Свака част само настави... Ако победи Шарапову 100% не иде на Енан што даље имплицира на велику шансу за финале Мастерса и могући пробој на друго место ВТА листе!!!! АНА НАПРЕД!

Vladan R

pre 16 godina

Bravo za ANU ali nije jos obezbedila polufinale jer ako npr sa 0:2 izbgubi od Sarapove a Kuznjecova dobije istu takodje sa 2:0 uz ocekivanu pobedu kuznjecove nad Hantunovom Ana bi mogla da bude treca cak joj ni set ne garantuje prolaz ali bi 99 % trebao da bude dovoljan zbog ubedljivih prvih setova 6:1 protiv Kuznjecove odnosno 6:2 protiv slovakinje jer ima dobar gem kolicnik uz uslov da ne izgubi pri porazu 1:2 ubedljivo oba gema ako uopste i izgubi a nadam se i da nece izgubiti

NeLe

pre 16 godina

Bravo Ana lutkice...A sad je na redu Sharapova,ni tu ne sumnjam u pobedu i onda veliko polufinale Jelena Jankovic - Ana Ivanovic~~~

Mika

pre 16 godina

A sta ako Ana izgubi od Sarapove, Kuznjecova dobije Slovakinju i Sarapovu- sve tri ce imati po 4 poena. Voleo bih da je gotovo ali - da li je? Anin set kolicnik nije najbolji- izgubila je set od Kuznjecove...

BOROVO SELO

pre 16 godina

Nisam baš siguran da je naslov tačan 100%(ako grešim nek me neko ispravi).
U slučaju da Ana izgubi 2-0(ne daj bože) od Šarapove a Kuznjecova pobedi oba meča sa 2-0 mislim da od polufinala nema ništa.Nadam se i mislim da se to neće desiti ali ipak mislim da ste požurili sa naslovom...

Drakula

pre 16 godina

@Nikola
A šta je tebe, dete moje, nateralo da ponudiš najgoru varijantu za Anu? Ti joj baš ne daješ nikakvu šansu. Nisam verovao, sine moj, da si veći baksuz i od mene.

veljko

pre 16 godina

Tuta Bugarin je smorio najstrasnije! Srdjan mozda i nije bukvalista, sto ne mora biti slucaj i sa vama (ne mora svuda da stoji smajli :) )...

Smisao za humor podrazumeva i meru... (posto ga je neko u tom kontekstu hvalio)

ali g

pre 16 godina

Borbena devojka i to je jako lepo videti na terenu kad se sportista zestoko zalaze. Drugo, koliko vidim sve je manje onih koji balave kako je najlepsa te kako bi je zenili ili delili tus sa njom. Da li je ovo znak emancipacije muske populacije u svekolikom srpstvu? Ako jeste, onda je to pozitivna promena u pravcu postovanja zena i smanjene seksualne verbalizacije pracene i smanjenom salivacijom na ovim stranicama.

Zvonko

pre 16 godina

Sve sem Enan i sestara Vilijams je druga liga. Prosto je neverovatno kolika je razlika u kvalitetu izmedju muskog i zenskiog tenisa.

free lancer

pre 16 godina

Još jedna dominantna noć atraktivne naše sunarodnice.Kvalitetna predstava u kojoj je sve zavisilo od Ane. Onog momenta kada je pala motivacija (samim tim i koncentracija- nedostatak iskustva) meč je dobio dozu dramatičnosti.Dovoljno je analizirati Anin savršeni udarac (forhend in.)i videti da neiznudjene greške pravi ne zato što se nije dobro namestila zamahnula ili u pravom momentu udarila loptu već zato što je očekivala da je tim udarcem završen poen.
U nastupajućim mečevima opet treba zadžati 70 % kvaliteta " a la Kuznecova 1 set" i ima velike šanse da sa Enan odigra kvalitetan meč i proba da poremeti dosadnu igru "terijerske igre" odlične Belgijanke. Možda će me fanovi Enanove prozivati ali fakat je da ona jeste najbolja ali njen tenis nema ono što imaju igrači sa ovih prostora gracioznost, lepršavost, improvizaciju i nesumljivu maštu što tenis približava umetnosti.Igra Enanove je ipak koliko fantastična toliko i monotona da protiv njenih udaraca treba nesamo odgovoriti već izdržati matematičku preciznost i logiku. E tada Ana treba da pokaže da li je sada sposobna da odigra industrijski meč ili će da nas ostavi da čekamo sledeću sezonu. U svakom slučaju, ponavljam opet, njih troje (Jelena Nole Ana)su božji poklon ovoj napaćenoj zemlji. Deca napokon mogu imati prave idole, sportisti prave etalone vrednosti, a mi malo matoriji imamo napokon opravdanje za staru izreku "rad je stvorio čoveka... ovaj Novaka)jer ove rezultate mama i tata nemogu kupiti.No da ne filozofiram mnogo i da ne smaram...
Juče neko primeti da nisam komentarisao Anin servis - pa deco moja servis je jedini udarac u tenisu koji ne zavisi od protivnika, udarac na kome se najviše radi i udarac koji odslikava trenutni naboj igrača (ovo sve se odnosi na prvih 100 a ne na rekreativce)Prema tome on je perpetum mobile svakog top igrača a Anin prvi set protiv Kuznjecove je ---vrh (nadam se trenutni jer je Ana daleko od limita)
Jučerašnje komentare o Anin stručnom štabu smatram degutantnim jer ceo tur predstavlja lanac vrednost i igrač poput Ane će prirodnom selekcijom imati najbolju logistiku moguću u tom trenutku. Ovakve stvari treba komentarisati i naći mogućnost da se pomogne Viktoru, Iki ili celoj plejadi nadolazećih tinejdžera ukoliko mislimo da imamo kontinuitet. No možda posle mastersa onako uz kafu izanaliziramo mnogo što šta... od nominacija za sportiste godine pa do izgradnje raznih sportskih kompleksa

ZaSM

pre 16 godina

Ostavite, molim vas, hvalospeve o PLAVOJ HALJINI. Umesto toga ovu zamislite na Enan, Kuznjecovoj ili Bartoli. A ANA moze da obuce i dzak bilo koje boje pa bi opet svi hvalili i boju i dzak.

Martin bivshi Jovanovich!

pre 16 godina

Bravisimo delo grande! Jako puno zhelim da ana dobija metch s Sharapovum jer to je igrachica koja bi mogla da savladi protiv Zhastina! I ana je bolja od Sharapovu

jovke

pre 16 godina

Ostavite tutu na miru. Vi koji ga ne razumete, skrolujte dole i citajte ostale komentare. On meni licno ulepsa dan kad god ga citam.
Sto se Ane tice, svaka joj cast na igri i ponosan sam sto je srpkinja. Postaje sve bolji igrac i postaje sve lepsa. Po meni je najlepsa sportistkinja na svetu svih vremena. Tol'ko, fala!

Slavko

pre 16 godina

tuta bugarin je može biti duhovit, ali možda i nije u redu da koristi Anin uspeh da bi plasirao neke priče koje nisu u vezi sa Anom i sa tenisom. Time direktno skreće pažnju na sebe.
A ovde je, uz izvinjenje veselom tuti, ipak Ana sa svojim igrama u glavnoj ulozi.

...

pre 16 godina

Svaka cast Anci... Dosta tezak mec, na ovom turniru nema lakih protivnica, tako da je i bilo logicno da ces se morati pomuciti za ove 2 pobjede. Primjetio sam da prvi set kada si u formi igras na izvanrednom nivou, pa sjetimo se samo Rollan Garrosa kako je sve tukla u prvom setu i ostavljala im 1-2 gema. Drugi set dosta slabije, a treci nesto izmedju prvog i drugog. Nadam se da ces biti prva u grupi, a da ce druga biti Sarapova, kako bi eventualno prestigla Kuznjecovu, ili makar smanjila razliku. ANA MI TE VOLIMO!!!

Zahvalni građanin

pre 16 godina

''Ana fantastična''!!!
U ovoj plavoj haljini, najlepša je teniserka koja se ikada pojavila na terenima. Neverovatni spoj lepote, šarma, ženstvenosti i svega što može da krasi jednu mladu devojku.
I kada jedna blistavo lepa devojka igra ovako dobro, pametno i borbeno, svako na planeti bi poželeo da bude iz njegove zemlje.
A upravo mi imamo tu sreću.

mao_molina

pre 16 godina

Ana kraljice svaka ti cast,Nole,Jeca i ti ste ponos ove nacije samo tako nastavite...Svaka ti cast jos i Mariju da zgazis pa u polufinalu ko god ti dodje neka dodje...Ti si svakako najbolja...

Hurricanes

pre 16 godina

@tajfun
Tajfunima se naizmenicno daju muska i zenska imena, i to svake godine pocev od slova A pa na dalje po alphabetskom redosledu. Zar se ne secas razornog tajfuna Katrina (Hurricane)koji je skoro unistio New Orleans pre 2 godine.

Masa

pre 16 godina

Koliko vidim, ovde se već Ani ne daju nikakve šanse za polufinale. Mnogo veće šanse ima Jelena Janković, zar ne? Pre svega zbog svoje ubitačne igre.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Dokle vise sa tim AKO izgubi od ove i od ove, nece se plasirati...
Da li su Kuznjecova i Hantuhova neke trecerazredne teniserka, pa bi Ana eto od sto puta bolje Sarapove mogla da izgubi ....
Na osnovu takvih komentara , moglo bi se reci da ce sutra u Beogradu biti 35 st. C, AKO ne pada kisa i ne bude oblacno.I ako bi se beograd preselio 2500 km juznije i ako bi...
Toliko za "komentatore"- pesimiste i zloslutnice.

Slavko

pre 16 godina

Nije tačno da je tuta neki tuta-muta, ali je tačno da je netaktičan:
Unapred spremi tekstove (verovatno se radi o starim tekstovima, koji nemaju mnogo veze sa temom, a onda prvi uskoči sa gotovim ''komentarom''.
Ana se borila, pobedila, ali ovi komentari su čisti egzibicionizam.

mance

pre 16 godina

Браво Ана,надам се да ће финале овог турнира бити између тебе и Јелене.Чисто да не стрепимо,да нам буде неважно ко ће победити.Напред Јелена,напред Ана.

Sanja

pre 16 godina

@Veljko
Dragi Veljko, rekla sam da se nadam da je u pitanju sala, dakle, i bez smajlija dozvoljavam da je u pitanju gore navedeno!:-))) A ako nije, tome je sluzio moj komentar. Nisam hvalila duhovitost Tute Bugarina jer to zavisi od ukusa. I, mada mene nasmeje, a to ne mora biti slucaj sa svakim, shvatam da neke nervira. Ono sto sam branila je njegovo poznavanje srpskog jezika koje se ne sme dovoditi u pitanje. E, sad, da li on napise svaki put nesto sto ima veze sa zadatom temom, to je diskutabilno. Ali, nije mnogo ni vazno. Mnogo nas izadje iz okvira zadate teme i to je ono sto diskusiju ozivljava. Zar ne?

aleksandra

pre 16 godina

Ana,odusevljavs me svaki put sve vise i vise!!!Malo se iznerviram u trenucima kad vidim da gubi samopouzdanje,ali ova dva meca su bila odlicna...samo napred...mozae ti jos bolje,verujemo u tebe

Masa

pre 16 godina

Znachi BRAVO!!! Ova Hantuhova je super igrala u drugom setu, a u prvom, opet rutinski kao i juche (u prvom). Aj pobedi i Sharapovu, chisto da ne idesh na Enan u polufinalu, a i meni kao uslugu. Srecno Ana!!!

kiza

pre 16 godina

Bravo Ana,svaka ti cast -jos jedan tezak mec ali si pokazala da si mnogo i fizicki i psihicki napredovala.Puno pozdrava tebi i tvojoj porodici koja je bila uz tebe i pomogla ti da dodjes do ovih uspeha.
PS Kako bi bilo lepo da svako vece gledamo i nase druge sportiste ,kao veceras Divac,Sava i co. kako bodre nase a ne onu dvojicu u lozi pored njih totalno nezainteresovanih koji vise gledaju okolo ne bi li bili vidjeni i kako razmisljaju sta ce sutra da odvale u novinama kako je ovo uspeh saveza i njih samih-BRUKA -

Toni Montano

pre 16 godina

Jos kad bi JJ uspela da pobedi onu ruskinju (kako je danas igrala to ce biti mnooogo tesko), a Anci da "oladi" Mariju od Sibira, pa da vidimo konacno jednu nasu u finalu.

NocturneKG

pre 16 godina

B R A V O ! ! !
Odusevila si me, samo hrabro na Sharapovu! Pa u finalu sa Zestinkom shta bude (sto kaze moj cimer:"Ne moze ni ova stalno da pobedjuje") :)
Bravo, bravo bravooooooo

Paracinka

pre 16 godina

Alo ljudi, pa zasto ste toliki pesimisti! Zasto mislite da ce Ana izubiti od Sharapove??? Ja verujem da ce biti obrnuto, da ce Ana nju rasturiti sa 2:0 ili 2:1 (ipak je to Maria)!!!
Cestitam Ani na pobedi i kao sto sam rekla vece ranije, samo igraj svoju igru i ulazis 100% u finale, a posle sta Bog da.

Vuk

pre 16 godina

Ajme Ana šta nam uradi noćas! Ajde što si uništila onu Hantukovu (koja u lepoti ne može ni da ti primiriše), nego si i naše živce skroz pocepala! Nastavi ovako sjajno, snažno i bez nervoze ka vrhu, a mi ćemo da cepamo živce za tebe! Srećno! :)

Andreja

pre 16 godina

Bravo lepotice, svaka chast na prikazanoj igri!!!!
Cela Srbija je uz tebe, SAMO NAPRED,do finala pa onda konachno i ti da pobedish Henan.....vreme je i da ona izgubi....

Jeca

pre 16 godina

To Ana,CARICE!
Nismo ni sumnjali,da ces pobediti...
E sad jos samo Sarapova i pravac POLUFINALE!
A onda ako Bog da (a nadam se da hoce :)) FINALE!
Bas bi bilo super da i osvoji turnir!
Bio bi to kao POKLON(malo zakasneli)ZA RODJENDAN:)!
Sada JJ treba da se ugleda na TEBE!
GO FOR IT,AND WIN!
ANA MI TE VOLIMO!

lanna

pre 16 godina

Ovaj turnir i jeste za kidanje zivaca,sto zbog super igri(kao Ana),sto zbog losih(kao Jelena),niste valjda ocekivali da gledate neki lagani mec izmedju 8 najboljih za celu sezonu???Manje i nije za ocekivati,ovo je fantasticno,svaki dan gledam fenomenalan tenis,a jos imam za koga i da navijam :):):)