Fudbal 75

Četvrtak, 04.10.2007.

13:09

(Za sada) ništa od dolaska Milana

(Za sada) ništa od dolaska Milana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Grobar Ni

pre 16 godina

’’Al' će zato trenirati na lažnom Milanelu. (veće bljuvotine od naziva Zemunelo stvarno nema)“
(Milan Milanović, 4. oktobar 2007 14:58)

Ima,ima - Marakana!
(krtza, 4. oktobar 2007 16:23)
Ma, ima i jos vecih, kao sto su: Red Star, Rote Stern, Stela Rosa, Estrelja Poha, itd.

CIA

pre 16 godina

A, jel to pomereno zbog Didine povrede? Vise srece drugi put!
Dajte organizujte se sa nekim pravim klubom, a ne sa dramskom sekcijom.

wolf

pre 16 godina

Dogovorite nesto sa Zetom iz Golubovaca. Oni su za vas Evropa. A i imate nekih 30-tak navijača tamo. Samo uporno i krenite od sebi ravnih.

Vlladan R

pre 16 godina

E BAS GROBARI IMAju maste milan ih kontaktirao i trazio tekmu a oni ne mogu satro da je organizuju za nedelju dana ej oni su to kao odbili Milana.

Delije sever

pre 16 godina

Pa pozovite Zvezdu da dodje u goste, nisu daleko i nece gubiti vreme u prevozu..ipak smo deo Evrope ove godine..vama srecan rodjendan i ocekujemo poziv!!

Danijel

pre 16 godina

Milan nesmije da dodje samo mu jos to fali da izgube i onda moze trener da pakuje svoje stvari.

A Partizan ne igra u Evropi zato sto Mafiosi poznata kao i UEFA nedaje da napravimo velik uspeh. A vi igrate zato sto svako zna i to cak i UEFA da vi necete daleko

Talin - Warschau - Beograd

Putovali ste daleko a vidili smo samo kako jadnu loptu mucite.

Sokrates

pre 16 godina

Zvezdasi se jednostavno "pojedose" od zlobe sto je Partizan za klasu bolji klub.Ne samo da je bolji na sportskom terenu nego je i organizacionom smislu mnogo jaci.U nasem klubu nema vise prodatih dusa kao sto je to u slucaj sa Zvezdom.Jucerasnja vijest da je Partizan uspostavio saradnju sa renomiranim brazilskim klubom i danasnja vijest o mogucnosti igranja prijateljske utakmice sa prvakom Evrope, maksimalno je digao pritisak navijacima Zvezde a kao rezultat svega toga su ovi zlobni komentari puni zavisti i pakosti.Zvezdase vec hvata panika jer naslucuju jednu dugu dominaciju Partizana pa me ne iznenadjuje da ih takve ,manje vazne vijesti poput ove dvije gore mnogo iritiraju sto se prouzrokuje ovim otrovnim strelama upucenim kolosu iz Humske.PARTIZAN SAMPION !!!

Neimar

pre 16 godina

Najnovija vest. Necemo graditi novi stadion, jer je i ovaj prelep. Dodacemo samo zelene tufne na ove prelepe plavo-zuto-crvenkaste psihodelicne boje. Zvezda Sampion Evrope i sveta !!! :)

cacegrobar

pre 16 godina

@ Pirotehnicari Vracar

Sa balavcima treba razgovarati balavo da bi razumeli!
A videcu vas kako cete da komentarisete kad sledece godine partizan igra u ligi sampiona, a i ove godine kada dodje neki vrhhunski tim na prijateljski megdan! Veliki imaju velike prijatelje a vi misevi videcemo kako cete proci protiv Groclina, mi smo se casno oprostili od kupa uefa sa 11:1 (mislite o tome)!

Ooooo Partizane volimo te srcem svim!

Miloss92

pre 16 godina

Ni bu*ala ne bi dosla da odigra prijateljsku utakmicu na tom vasem,ako to moze da se nazove stadionom,vise mi lici na igraliste...

sedam godina je proslo kao tren

pre 16 godina

kakav grandiozan stadion na slici:)
bas ljep... prepun boja:)
ko igra tu? fc united colors of benetton? ili mozda jsd kompleks?

krtza

pre 16 godina

@ Al' će zato trenirati na lažnom Milanelu. (veće bljuvotine od naziva Zemunelo stvarno nema)
(Milan Milanović, 4. oktobar 2007 14:58)

Ima,ima - Marakana!

RIMTUTITUKI

pre 16 godina

Pokusajte da dovedete Sienu sa Malte! Mnogo jak tim. Mozda im se i revansirate za onaj poraz od pre par godina. A moze i Fljamurtari, Tikva itd.

NO NAME

pre 16 godina

Mi.....;mi....;mi....;mi....
misevi hehehehehehhehehe.A joj kako je vama dobro majke mi moje,dajte podelite to malo sa mnom molim vas.idem na tekmu veceras pa bih voleo da se malo opustim.

04/10/1945

pre 16 godina

Pa nece doci jer smo vec igrali sa njihovim ljutim rivalima, Interom! Samo ne znam sta se ovi cigosi toliko javljaju?!?


Partizanu srecan 63. rodjendan!!!

Vuk

pre 16 godina

@ Vlada PFC

Opet ti?

Mozes da nas zoves kako god hoces: "musavci", "ganferi", "gani", "gurbeti", "komsinica" i svi ostali nadimci koji su, u stvari, izraz nemoci i ocaja.

Ali dobro, ja te razumem, sigurno ti nije lako...

Sa igracem vise kod kuce vi niste mogli da pobedite tu jadnu Zvezdu koju tuku sve sami velikani kao sto su Levadia, Liberec...

Ajde sad idi lepo odspavaj, pa kad se probudis, sve ce biti u redu. A ja jedva cekam da cujem sta imas da kazes veceras oko 23.

tole

pre 16 godina

po mojim informacijama,partizan je otkazao ovu prijateljsku utakmicu,a ne milan,jer je nasao daleko jace protivnike.10.10. ove godine igrace protiv barse,celsija,man utd i liverpula u isto vreme.naravno,sudice cuveni sudija stankovic,koji ce pre pocetka utakmice dobiti plaketu,zahvalnicu i buket cveca(sa kovertom) od toleta karadzica.ne treba ni pominjati da ce posao odratiti vrhunski,u najmanju ruku kao na derbiju.na poluvremenu ovog spektakla nastupice cirkus,sa eminentnim navijacima i bivsim zvezdama ovog slavnog kluba:misha baskuz(ne baksuz,nego baskuz),djani gudra curcic,najveca(150kg) pop zvezda kod nas zourana,dragan ciric ciki,sava glava,nenad nenad nenad nenad junior bjekovic,igov mikua(igor miklja),zongler sa koferima ivica dacic,katarina trocevka radivojevic,gorcin prso od kompleksa zvezde stojanovic i ostatak crno belog krem navijackog drustva.ceo kapacitet stadiona (350 mesta) sa sve poljanom ispred je rasprodat.u nadi da ce provod biti nezaboravan,a sledece godine zbog velikog interesovanja odrzan na novom stelt(nevidljivom,koji je izgradjen samo niko ne zna gde)stadionu,srdacan pozdrav iz KUPA UEFA-e.

South side

pre 16 godina

Alo gani sta se lozite?Mi ih barem zovemo da igraju sa nama i logicno je da nemogu u sred sezone da dodju,a Inter nije hteo protiv drugih da igra na vasoj rusevini,a kamoli protiv vas!

triopah

pre 16 godina

Na ovu vest (bila vest ili patka), mnogo vise komentara od strane cigana.ALi to je razumljivo, svaki psihijatar ce vam reci da slabiji mrzi boljeg, a ne obrnuto. A sto se tice evropskog fudbala, svake druge nedelje na stadionu Partizana ima po jedna, uz uslov da ne dolaze timovi koji igraju taktiku 5 -4.5 - 0.5.

Bojan

pre 16 godina

Iskreno bih zeleo da Partizan odigra taj mec sa Milanom, nek se probaju momci, jer ce to dosta doprineti ugledu kluba i samopouzdanju fudbalera...

Ne svidjaju mi se komentari mojih Delija, ali maloda i vi osetite kako je kad se guras gde ti nije mesto, kao sto vec dugo vremena vi radite...grobari

pera de la

pre 16 godina

jeli cigančići, sta se vi javljate na ovu vest! vi igrate sa velikanima iz posljske! mi se nismo nalozili vec je to neka budala pustila buvu! a po broju vasih komentara se vidi ko ima kompleks od koga!

Vlada-PFC

pre 16 godina

Ganferi, vi da ćutite i ni reč da nisam čuo od vas! Mislite da je neko zaboravio vaš "liz-sliz" Interu (kad ste mu ponizno ponudili da protiv Valensije u LŠ igra kod vas, u vašoj rupetini)? Mislim, ja kapiram da ste to videli kao vašu jedinu šansu da se u rupetini trese "mušema" ali...ne ide, ne ide čak ni uz "liz-sliz"! Zato bolje - tišina! A mi ćemo ove sezone ugostiti ili Milan, ili (još verovatnije) Real, ili nekog trećeg velikana - za to se ne sekirajte. I gledajte malo TV City 1, baš sad repriziraju tekmu PARTIZAN - REAL MADRID iz Lige šampiona (znate onu akciju na Surčinu - "I ja sam video Bekama!"), sve sa komentarom vašeg današnjeg portparola! HA, HA, HA...

milvol

pre 16 godina

Nesto mnogo komentara od strane komsija? Izgleda da ih vise zanima rad nase uprave nego utakmice u Evropi, a i tamo su im protivnici za respekt... (Levadia, Groclin itd.) :) P.S. Nije lud Milan da dodje, znaju protiv koga bi igrali...

Crnac

pre 16 godina

Jel se ovo tiče zvezde ili Partizana? Lepo vi ganeri gledajte svoja posla, a ne u tuđe dvorište da virite! Mada, možda je to ono srpsko, da komšiji crkne krava, da meni malo svane!!!

Boka

pre 16 godina

Bas interesantno kako su skoro sve komentare ostavili zvezdini navijaci!
Ne znaju sta ce od muke kolko im je slab tim, pa se uhvatili kao nesto da prozivaju Partizan! Kakva glupoca... Da Partizan nije izbacen iz Uefa kupa, ko zna koji bi mu krajnji domet bio, jedno je sigurno da bi to bilo mnogo mnogo vise nego zvezda. Videcete veceras kad neki tamo smeni Groclin pobedi jaku evropsku evropsku zvezdu koja u poslednjih 15 godina nije ostvarila ama bas nikakav rezultat u evropi! Zvezda=0!

ZeXy DeLiJa

pre 16 godina

Sta ste se nalozili...Ovo je bila lazna uzbuna hehe...Nije valjda poludeo da dolazi u Humsku...Zna se gde je njegovo odrediste, a i odrediste svih evropskih velikana-MARAKANA!!!

ŠTA REČI

pre 16 godina

EJ da nisam pročitao tekst mislio bi da je zvezda zvala MILAN(od tolko ciganskih komentara)

P.S. a posle govore da MI pišemo na njihove vesti,

S

pre 16 godina

A sta li se javljaju ovi cigancici? Oni su mi neki opasan evropski klub a gube od nekih Estonaca ili sta su vec, ne znam im ni ime koliko su bedni

red delija

pre 16 godina

Sta ste se upalili grobari. Da Roso neri dodju da im dupe vidi put i da zarade 10 hiljada evra i da igraju sa bezveznim timom, pa nisu ludi. Da ih je zvao Real, Barsa, Liverpool, Boca Juniors pa jos da po razmisle. Mozda odigraju sa vama sledece sezone u pripremnom periodu

Zeka peka

pre 16 godina

Nema Milan pametnija posla nego da igra usred sezone(i to kad mu jos ne ide) protiv tamo nekog kluba za koji jedva da su culi i koji na evropskoj sceni znaci koliko i Celsi u ragbiju...

Teska_grobarcina

pre 16 godina

Porucio bih komsijama da se ne duvaju mnogo jer je Partizan institucija.Jadna vasa evropa kad Levadiju jedva pobedjujete a ispali ste od onako bednog Rendzersa.Ispascete veceras i od Groclina samo im nije onda bio dan.A Partizanu trebaju jace utakmice da bi se spremio sledece sezone za ligu sampiona.A da!Koliko bese ono bodova razlike?Hehe za vas je uspeh sto ste igrali nesereno sa nama pa posle tekme bacate dresove u publiku.Vi ste prvi tim koji je partizanu ove sezone u zvanicnim utakmicama skinuo 2 boda.I to je za pohvalu

Bad Azz

pre 16 godina

Cigani, sta se primate?!Ko je igrao LS i dva puta ligu UEFA,ko je jedini klub sa prostora bivse SFRJ sto je prezimio u Evropi?Mi nismo ove godine ispali zato sto je neko bolji od nas,a vi?

Armstrong

pre 16 godina

-----------
Srbija ima JEDAN veliki fudbalski klub i normalno je da slavni klubovi gostuju tom klubu. Ne znam sta se ovi guraju:)))
(Podsetnik, 4. oktobar 2007 13:26)
--------------

Procitajte komentar ovog genijalca i probajte da se ne smejete (pri tom ne mislim na ''JEDAN veliki fudbalski klub'')!

P.S. ovo je idealna vest za lecenje kompleksa...

minas

pre 16 godina

Da,da posle Piksi placa novinare da pisu hvalospeve.
Nema veze,Milan je skoro gostovao u Beogradu ali u Ljutice Bogdana(adresa jedinog srpskog kluba sa evropskim renomeom)svratite tamo po slike,nije frka komsije smo.

shteta

pre 16 godina

ponadao sam se jer ove sezone nismo imali nijednu euro tekmu..valjda ce doci fejenord ili legija jer su i oni izbaceni. ako neko nesto zna neka napise

Hiljadu zasto, hiljadu zato

pre 16 godina

Kakva je sada ovo provokacija?
Ko pusta ovakve "buve"?
Hoce li neko napokon odgovarati za ovakve vrste laznih informacija, bilo uprava, bilo NOVINARI?
Jel' ovo smisljeno iz razloga destabilizacije kluba?

R-T-T

pre 16 godina

E, al' se palite! Pa bas ce Milan da dodje u sred sezone da sa VAMA igra prijateljsku!? Zavrsili ste vi sa Evropom ove godine. Pomirite se sa tim...

popeye

pre 16 godina

mnogo im je da za tako kratko vreme ugoste tri velika evropska kluba.
bio inter, bila zvezda pa sad hoce i milan.
ne ide to tako.
prvo malo vezbate, pa kad naucite kako se igra vrhunski fudbal, mozda neko i dodje.

Vlada-PFC

pre 16 godina

Ganferi, vi da ćutite i ni reč da nisam čuo od vas! Mislite da je neko zaboravio vaš "liz-sliz" Interu (kad ste mu ponizno ponudili da protiv Valensije u LŠ igra kod vas, u vašoj rupetini)? Mislim, ja kapiram da ste to videli kao vašu jedinu šansu da se u rupetini trese "mušema" ali...ne ide, ne ide čak ni uz "liz-sliz"! Zato bolje - tišina! A mi ćemo ove sezone ugostiti ili Milan, ili (još verovatnije) Real, ili nekog trećeg velikana - za to se ne sekirajte. I gledajte malo TV City 1, baš sad repriziraju tekmu PARTIZAN - REAL MADRID iz Lige šampiona (znate onu akciju na Surčinu - "I ja sam video Bekama!"), sve sa komentarom vašeg današnjeg portparola! HA, HA, HA...

minas

pre 16 godina

Da,da posle Piksi placa novinare da pisu hvalospeve.
Nema veze,Milan je skoro gostovao u Beogradu ali u Ljutice Bogdana(adresa jedinog srpskog kluba sa evropskim renomeom)svratite tamo po slike,nije frka komsije smo.

Boka

pre 16 godina

Bas interesantno kako su skoro sve komentare ostavili zvezdini navijaci!
Ne znaju sta ce od muke kolko im je slab tim, pa se uhvatili kao nesto da prozivaju Partizan! Kakva glupoca... Da Partizan nije izbacen iz Uefa kupa, ko zna koji bi mu krajnji domet bio, jedno je sigurno da bi to bilo mnogo mnogo vise nego zvezda. Videcete veceras kad neki tamo smeni Groclin pobedi jaku evropsku evropsku zvezdu koja u poslednjih 15 godina nije ostvarila ama bas nikakav rezultat u evropi! Zvezda=0!

Teska_grobarcina

pre 16 godina

Porucio bih komsijama da se ne duvaju mnogo jer je Partizan institucija.Jadna vasa evropa kad Levadiju jedva pobedjujete a ispali ste od onako bednog Rendzersa.Ispascete veceras i od Groclina samo im nije onda bio dan.A Partizanu trebaju jace utakmice da bi se spremio sledece sezone za ligu sampiona.A da!Koliko bese ono bodova razlike?Hehe za vas je uspeh sto ste igrali nesereno sa nama pa posle tekme bacate dresove u publiku.Vi ste prvi tim koji je partizanu ove sezone u zvanicnim utakmicama skinuo 2 boda.I to je za pohvalu

R-T-T

pre 16 godina

E, al' se palite! Pa bas ce Milan da dodje u sred sezone da sa VAMA igra prijateljsku!? Zavrsili ste vi sa Evropom ove godine. Pomirite se sa tim...

S

pre 16 godina

A sta li se javljaju ovi cigancici? Oni su mi neki opasan evropski klub a gube od nekih Estonaca ili sta su vec, ne znam im ni ime koliko su bedni

popeye

pre 16 godina

mnogo im je da za tako kratko vreme ugoste tri velika evropska kluba.
bio inter, bila zvezda pa sad hoce i milan.
ne ide to tako.
prvo malo vezbate, pa kad naucite kako se igra vrhunski fudbal, mozda neko i dodje.

tole

pre 16 godina

po mojim informacijama,partizan je otkazao ovu prijateljsku utakmicu,a ne milan,jer je nasao daleko jace protivnike.10.10. ove godine igrace protiv barse,celsija,man utd i liverpula u isto vreme.naravno,sudice cuveni sudija stankovic,koji ce pre pocetka utakmice dobiti plaketu,zahvalnicu i buket cveca(sa kovertom) od toleta karadzica.ne treba ni pominjati da ce posao odratiti vrhunski,u najmanju ruku kao na derbiju.na poluvremenu ovog spektakla nastupice cirkus,sa eminentnim navijacima i bivsim zvezdama ovog slavnog kluba:misha baskuz(ne baksuz,nego baskuz),djani gudra curcic,najveca(150kg) pop zvezda kod nas zourana,dragan ciric ciki,sava glava,nenad nenad nenad nenad junior bjekovic,igov mikua(igor miklja),zongler sa koferima ivica dacic,katarina trocevka radivojevic,gorcin prso od kompleksa zvezde stojanovic i ostatak crno belog krem navijackog drustva.ceo kapacitet stadiona (350 mesta) sa sve poljanom ispred je rasprodat.u nadi da ce provod biti nezaboravan,a sledece godine zbog velikog interesovanja odrzan na novom stelt(nevidljivom,koji je izgradjen samo niko ne zna gde)stadionu,srdacan pozdrav iz KUPA UEFA-e.

krtza

pre 16 godina

@ Al' će zato trenirati na lažnom Milanelu. (veće bljuvotine od naziva Zemunelo stvarno nema)
(Milan Milanović, 4. oktobar 2007 14:58)

Ima,ima - Marakana!

ŠTA REČI

pre 16 godina

EJ da nisam pročitao tekst mislio bi da je zvezda zvala MILAN(od tolko ciganskih komentara)

P.S. a posle govore da MI pišemo na njihove vesti,

Armstrong

pre 16 godina

-----------
Srbija ima JEDAN veliki fudbalski klub i normalno je da slavni klubovi gostuju tom klubu. Ne znam sta se ovi guraju:)))
(Podsetnik, 4. oktobar 2007 13:26)
--------------

Procitajte komentar ovog genijalca i probajte da se ne smejete (pri tom ne mislim na ''JEDAN veliki fudbalski klub'')!

P.S. ovo je idealna vest za lecenje kompleksa...

cacegrobar

pre 16 godina

@ Pirotehnicari Vracar

Sa balavcima treba razgovarati balavo da bi razumeli!
A videcu vas kako cete da komentarisete kad sledece godine partizan igra u ligi sampiona, a i ove godine kada dodje neki vrhhunski tim na prijateljski megdan! Veliki imaju velike prijatelje a vi misevi videcemo kako cete proci protiv Groclina, mi smo se casno oprostili od kupa uefa sa 11:1 (mislite o tome)!

Ooooo Partizane volimo te srcem svim!

Bad Azz

pre 16 godina

Cigani, sta se primate?!Ko je igrao LS i dva puta ligu UEFA,ko je jedini klub sa prostora bivse SFRJ sto je prezimio u Evropi?Mi nismo ove godine ispali zato sto je neko bolji od nas,a vi?

Sokrates

pre 16 godina

Zvezdasi se jednostavno "pojedose" od zlobe sto je Partizan za klasu bolji klub.Ne samo da je bolji na sportskom terenu nego je i organizacionom smislu mnogo jaci.U nasem klubu nema vise prodatih dusa kao sto je to u slucaj sa Zvezdom.Jucerasnja vijest da je Partizan uspostavio saradnju sa renomiranim brazilskim klubom i danasnja vijest o mogucnosti igranja prijateljske utakmice sa prvakom Evrope, maksimalno je digao pritisak navijacima Zvezde a kao rezultat svega toga su ovi zlobni komentari puni zavisti i pakosti.Zvezdase vec hvata panika jer naslucuju jednu dugu dominaciju Partizana pa me ne iznenadjuje da ih takve ,manje vazne vijesti poput ove dvije gore mnogo iritiraju sto se prouzrokuje ovim otrovnim strelama upucenim kolosu iz Humske.PARTIZAN SAMPION !!!

milvol

pre 16 godina

Nesto mnogo komentara od strane komsija? Izgleda da ih vise zanima rad nase uprave nego utakmice u Evropi, a i tamo su im protivnici za respekt... (Levadia, Groclin itd.) :) P.S. Nije lud Milan da dodje, znaju protiv koga bi igrali...

Hiljadu zasto, hiljadu zato

pre 16 godina

Kakva je sada ovo provokacija?
Ko pusta ovakve "buve"?
Hoce li neko napokon odgovarati za ovakve vrste laznih informacija, bilo uprava, bilo NOVINARI?
Jel' ovo smisljeno iz razloga destabilizacije kluba?

pera de la

pre 16 godina

jeli cigančići, sta se vi javljate na ovu vest! vi igrate sa velikanima iz posljske! mi se nismo nalozili vec je to neka budala pustila buvu! a po broju vasih komentara se vidi ko ima kompleks od koga!

Crnac

pre 16 godina

Jel se ovo tiče zvezde ili Partizana? Lepo vi ganeri gledajte svoja posla, a ne u tuđe dvorište da virite! Mada, možda je to ono srpsko, da komšiji crkne krava, da meni malo svane!!!

triopah

pre 16 godina

Na ovu vest (bila vest ili patka), mnogo vise komentara od strane cigana.ALi to je razumljivo, svaki psihijatar ce vam reci da slabiji mrzi boljeg, a ne obrnuto. A sto se tice evropskog fudbala, svake druge nedelje na stadionu Partizana ima po jedna, uz uslov da ne dolaze timovi koji igraju taktiku 5 -4.5 - 0.5.

shteta

pre 16 godina

ponadao sam se jer ove sezone nismo imali nijednu euro tekmu..valjda ce doci fejenord ili legija jer su i oni izbaceni. ako neko nesto zna neka napise

South side

pre 16 godina

Alo gani sta se lozite?Mi ih barem zovemo da igraju sa nama i logicno je da nemogu u sred sezone da dodju,a Inter nije hteo protiv drugih da igra na vasoj rusevini,a kamoli protiv vas!

04/10/1945

pre 16 godina

Pa nece doci jer smo vec igrali sa njihovim ljutim rivalima, Interom! Samo ne znam sta se ovi cigosi toliko javljaju?!?


Partizanu srecan 63. rodjendan!!!

sedam godina je proslo kao tren

pre 16 godina

kakav grandiozan stadion na slici:)
bas ljep... prepun boja:)
ko igra tu? fc united colors of benetton? ili mozda jsd kompleks?

Danijel

pre 16 godina

Milan nesmije da dodje samo mu jos to fali da izgube i onda moze trener da pakuje svoje stvari.

A Partizan ne igra u Evropi zato sto Mafiosi poznata kao i UEFA nedaje da napravimo velik uspeh. A vi igrate zato sto svako zna i to cak i UEFA da vi necete daleko

Talin - Warschau - Beograd

Putovali ste daleko a vidili smo samo kako jadnu loptu mucite.

Bojan

pre 16 godina

Iskreno bih zeleo da Partizan odigra taj mec sa Milanom, nek se probaju momci, jer ce to dosta doprineti ugledu kluba i samopouzdanju fudbalera...

Ne svidjaju mi se komentari mojih Delija, ali maloda i vi osetite kako je kad se guras gde ti nije mesto, kao sto vec dugo vremena vi radite...grobari

Vuk

pre 16 godina

@ Vlada PFC

Opet ti?

Mozes da nas zoves kako god hoces: "musavci", "ganferi", "gani", "gurbeti", "komsinica" i svi ostali nadimci koji su, u stvari, izraz nemoci i ocaja.

Ali dobro, ja te razumem, sigurno ti nije lako...

Sa igracem vise kod kuce vi niste mogli da pobedite tu jadnu Zvezdu koju tuku sve sami velikani kao sto su Levadia, Liberec...

Ajde sad idi lepo odspavaj, pa kad se probudis, sve ce biti u redu. A ja jedva cekam da cujem sta imas da kazes veceras oko 23.

Grobar Ni

pre 16 godina

’’Al' će zato trenirati na lažnom Milanelu. (veće bljuvotine od naziva Zemunelo stvarno nema)“
(Milan Milanović, 4. oktobar 2007 14:58)

Ima,ima - Marakana!
(krtza, 4. oktobar 2007 16:23)
Ma, ima i jos vecih, kao sto su: Red Star, Rote Stern, Stela Rosa, Estrelja Poha, itd.

ZeXy DeLiJa

pre 16 godina

Sta ste se nalozili...Ovo je bila lazna uzbuna hehe...Nije valjda poludeo da dolazi u Humsku...Zna se gde je njegovo odrediste, a i odrediste svih evropskih velikana-MARAKANA!!!

RIMTUTITUKI

pre 16 godina

Pokusajte da dovedete Sienu sa Malte! Mnogo jak tim. Mozda im se i revansirate za onaj poraz od pre par godina. A moze i Fljamurtari, Tikva itd.

Neimar

pre 16 godina

Najnovija vest. Necemo graditi novi stadion, jer je i ovaj prelep. Dodacemo samo zelene tufne na ove prelepe plavo-zuto-crvenkaste psihodelicne boje. Zvezda Sampion Evrope i sveta !!! :)

Delije sever

pre 16 godina

Pa pozovite Zvezdu da dodje u goste, nisu daleko i nece gubiti vreme u prevozu..ipak smo deo Evrope ove godine..vama srecan rodjendan i ocekujemo poziv!!

red delija

pre 16 godina

Sta ste se upalili grobari. Da Roso neri dodju da im dupe vidi put i da zarade 10 hiljada evra i da igraju sa bezveznim timom, pa nisu ludi. Da ih je zvao Real, Barsa, Liverpool, Boca Juniors pa jos da po razmisle. Mozda odigraju sa vama sledece sezone u pripremnom periodu

Zeka peka

pre 16 godina

Nema Milan pametnija posla nego da igra usred sezone(i to kad mu jos ne ide) protiv tamo nekog kluba za koji jedva da su culi i koji na evropskoj sceni znaci koliko i Celsi u ragbiju...

NO NAME

pre 16 godina

Mi.....;mi....;mi....;mi....
misevi hehehehehehhehehe.A joj kako je vama dobro majke mi moje,dajte podelite to malo sa mnom molim vas.idem na tekmu veceras pa bih voleo da se malo opustim.

Miloss92

pre 16 godina

Ni bu*ala ne bi dosla da odigra prijateljsku utakmicu na tom vasem,ako to moze da se nazove stadionom,vise mi lici na igraliste...

wolf

pre 16 godina

Dogovorite nesto sa Zetom iz Golubovaca. Oni su za vas Evropa. A i imate nekih 30-tak navijača tamo. Samo uporno i krenite od sebi ravnih.

CIA

pre 16 godina

A, jel to pomereno zbog Didine povrede? Vise srece drugi put!
Dajte organizujte se sa nekim pravim klubom, a ne sa dramskom sekcijom.

Vlladan R

pre 16 godina

E BAS GROBARI IMAju maste milan ih kontaktirao i trazio tekmu a oni ne mogu satro da je organizuju za nedelju dana ej oni su to kao odbili Milana.

minas

pre 16 godina

Da,da posle Piksi placa novinare da pisu hvalospeve.
Nema veze,Milan je skoro gostovao u Beogradu ali u Ljutice Bogdana(adresa jedinog srpskog kluba sa evropskim renomeom)svratite tamo po slike,nije frka komsije smo.

popeye

pre 16 godina

mnogo im je da za tako kratko vreme ugoste tri velika evropska kluba.
bio inter, bila zvezda pa sad hoce i milan.
ne ide to tako.
prvo malo vezbate, pa kad naucite kako se igra vrhunski fudbal, mozda neko i dodje.

R-T-T

pre 16 godina

E, al' se palite! Pa bas ce Milan da dodje u sred sezone da sa VAMA igra prijateljsku!? Zavrsili ste vi sa Evropom ove godine. Pomirite se sa tim...

tole

pre 16 godina

po mojim informacijama,partizan je otkazao ovu prijateljsku utakmicu,a ne milan,jer je nasao daleko jace protivnike.10.10. ove godine igrace protiv barse,celsija,man utd i liverpula u isto vreme.naravno,sudice cuveni sudija stankovic,koji ce pre pocetka utakmice dobiti plaketu,zahvalnicu i buket cveca(sa kovertom) od toleta karadzica.ne treba ni pominjati da ce posao odratiti vrhunski,u najmanju ruku kao na derbiju.na poluvremenu ovog spektakla nastupice cirkus,sa eminentnim navijacima i bivsim zvezdama ovog slavnog kluba:misha baskuz(ne baksuz,nego baskuz),djani gudra curcic,najveca(150kg) pop zvezda kod nas zourana,dragan ciric ciki,sava glava,nenad nenad nenad nenad junior bjekovic,igov mikua(igor miklja),zongler sa koferima ivica dacic,katarina trocevka radivojevic,gorcin prso od kompleksa zvezde stojanovic i ostatak crno belog krem navijackog drustva.ceo kapacitet stadiona (350 mesta) sa sve poljanom ispred je rasprodat.u nadi da ce provod biti nezaboravan,a sledece godine zbog velikog interesovanja odrzan na novom stelt(nevidljivom,koji je izgradjen samo niko ne zna gde)stadionu,srdacan pozdrav iz KUPA UEFA-e.

Vlada-PFC

pre 16 godina

Ganferi, vi da ćutite i ni reč da nisam čuo od vas! Mislite da je neko zaboravio vaš "liz-sliz" Interu (kad ste mu ponizno ponudili da protiv Valensije u LŠ igra kod vas, u vašoj rupetini)? Mislim, ja kapiram da ste to videli kao vašu jedinu šansu da se u rupetini trese "mušema" ali...ne ide, ne ide čak ni uz "liz-sliz"! Zato bolje - tišina! A mi ćemo ove sezone ugostiti ili Milan, ili (još verovatnije) Real, ili nekog trećeg velikana - za to se ne sekirajte. I gledajte malo TV City 1, baš sad repriziraju tekmu PARTIZAN - REAL MADRID iz Lige šampiona (znate onu akciju na Surčinu - "I ja sam video Bekama!"), sve sa komentarom vašeg današnjeg portparola! HA, HA, HA...

ZeXy DeLiJa

pre 16 godina

Sta ste se nalozili...Ovo je bila lazna uzbuna hehe...Nije valjda poludeo da dolazi u Humsku...Zna se gde je njegovo odrediste, a i odrediste svih evropskih velikana-MARAKANA!!!

Teska_grobarcina

pre 16 godina

Porucio bih komsijama da se ne duvaju mnogo jer je Partizan institucija.Jadna vasa evropa kad Levadiju jedva pobedjujete a ispali ste od onako bednog Rendzersa.Ispascete veceras i od Groclina samo im nije onda bio dan.A Partizanu trebaju jace utakmice da bi se spremio sledece sezone za ligu sampiona.A da!Koliko bese ono bodova razlike?Hehe za vas je uspeh sto ste igrali nesereno sa nama pa posle tekme bacate dresove u publiku.Vi ste prvi tim koji je partizanu ove sezone u zvanicnim utakmicama skinuo 2 boda.I to je za pohvalu

Boka

pre 16 godina

Bas interesantno kako su skoro sve komentare ostavili zvezdini navijaci!
Ne znaju sta ce od muke kolko im je slab tim, pa se uhvatili kao nesto da prozivaju Partizan! Kakva glupoca... Da Partizan nije izbacen iz Uefa kupa, ko zna koji bi mu krajnji domet bio, jedno je sigurno da bi to bilo mnogo mnogo vise nego zvezda. Videcete veceras kad neki tamo smeni Groclin pobedi jaku evropsku evropsku zvezdu koja u poslednjih 15 godina nije ostvarila ama bas nikakav rezultat u evropi! Zvezda=0!

Zeka peka

pre 16 godina

Nema Milan pametnija posla nego da igra usred sezone(i to kad mu jos ne ide) protiv tamo nekog kluba za koji jedva da su culi i koji na evropskoj sceni znaci koliko i Celsi u ragbiju...

Neimar

pre 16 godina

Najnovija vest. Necemo graditi novi stadion, jer je i ovaj prelep. Dodacemo samo zelene tufne na ove prelepe plavo-zuto-crvenkaste psihodelicne boje. Zvezda Sampion Evrope i sveta !!! :)

Hiljadu zasto, hiljadu zato

pre 16 godina

Kakva je sada ovo provokacija?
Ko pusta ovakve "buve"?
Hoce li neko napokon odgovarati za ovakve vrste laznih informacija, bilo uprava, bilo NOVINARI?
Jel' ovo smisljeno iz razloga destabilizacije kluba?

sedam godina je proslo kao tren

pre 16 godina

kakav grandiozan stadion na slici:)
bas ljep... prepun boja:)
ko igra tu? fc united colors of benetton? ili mozda jsd kompleks?

Miloss92

pre 16 godina

Ni bu*ala ne bi dosla da odigra prijateljsku utakmicu na tom vasem,ako to moze da se nazove stadionom,vise mi lici na igraliste...

Vuk

pre 16 godina

@ Vlada PFC

Opet ti?

Mozes da nas zoves kako god hoces: "musavci", "ganferi", "gani", "gurbeti", "komsinica" i svi ostali nadimci koji su, u stvari, izraz nemoci i ocaja.

Ali dobro, ja te razumem, sigurno ti nije lako...

Sa igracem vise kod kuce vi niste mogli da pobedite tu jadnu Zvezdu koju tuku sve sami velikani kao sto su Levadia, Liberec...

Ajde sad idi lepo odspavaj, pa kad se probudis, sve ce biti u redu. A ja jedva cekam da cujem sta imas da kazes veceras oko 23.

S

pre 16 godina

A sta li se javljaju ovi cigancici? Oni su mi neki opasan evropski klub a gube od nekih Estonaca ili sta su vec, ne znam im ni ime koliko su bedni

Armstrong

pre 16 godina

-----------
Srbija ima JEDAN veliki fudbalski klub i normalno je da slavni klubovi gostuju tom klubu. Ne znam sta se ovi guraju:)))
(Podsetnik, 4. oktobar 2007 13:26)
--------------

Procitajte komentar ovog genijalca i probajte da se ne smejete (pri tom ne mislim na ''JEDAN veliki fudbalski klub'')!

P.S. ovo je idealna vest za lecenje kompleksa...

Bojan

pre 16 godina

Iskreno bih zeleo da Partizan odigra taj mec sa Milanom, nek se probaju momci, jer ce to dosta doprineti ugledu kluba i samopouzdanju fudbalera...

Ne svidjaju mi se komentari mojih Delija, ali maloda i vi osetite kako je kad se guras gde ti nije mesto, kao sto vec dugo vremena vi radite...grobari

South side

pre 16 godina

Alo gani sta se lozite?Mi ih barem zovemo da igraju sa nama i logicno je da nemogu u sred sezone da dodju,a Inter nije hteo protiv drugih da igra na vasoj rusevini,a kamoli protiv vas!

RIMTUTITUKI

pre 16 godina

Pokusajte da dovedete Sienu sa Malte! Mnogo jak tim. Mozda im se i revansirate za onaj poraz od pre par godina. A moze i Fljamurtari, Tikva itd.

NO NAME

pre 16 godina

Mi.....;mi....;mi....;mi....
misevi hehehehehehhehehe.A joj kako je vama dobro majke mi moje,dajte podelite to malo sa mnom molim vas.idem na tekmu veceras pa bih voleo da se malo opustim.

red delija

pre 16 godina

Sta ste se upalili grobari. Da Roso neri dodju da im dupe vidi put i da zarade 10 hiljada evra i da igraju sa bezveznim timom, pa nisu ludi. Da ih je zvao Real, Barsa, Liverpool, Boca Juniors pa jos da po razmisle. Mozda odigraju sa vama sledece sezone u pripremnom periodu

ŠTA REČI

pre 16 godina

EJ da nisam pročitao tekst mislio bi da je zvezda zvala MILAN(od tolko ciganskih komentara)

P.S. a posle govore da MI pišemo na njihove vesti,

Bad Azz

pre 16 godina

Cigani, sta se primate?!Ko je igrao LS i dva puta ligu UEFA,ko je jedini klub sa prostora bivse SFRJ sto je prezimio u Evropi?Mi nismo ove godine ispali zato sto je neko bolji od nas,a vi?

Crnac

pre 16 godina

Jel se ovo tiče zvezde ili Partizana? Lepo vi ganeri gledajte svoja posla, a ne u tuđe dvorište da virite! Mada, možda je to ono srpsko, da komšiji crkne krava, da meni malo svane!!!

pera de la

pre 16 godina

jeli cigančići, sta se vi javljate na ovu vest! vi igrate sa velikanima iz posljske! mi se nismo nalozili vec je to neka budala pustila buvu! a po broju vasih komentara se vidi ko ima kompleks od koga!

Sokrates

pre 16 godina

Zvezdasi se jednostavno "pojedose" od zlobe sto je Partizan za klasu bolji klub.Ne samo da je bolji na sportskom terenu nego je i organizacionom smislu mnogo jaci.U nasem klubu nema vise prodatih dusa kao sto je to u slucaj sa Zvezdom.Jucerasnja vijest da je Partizan uspostavio saradnju sa renomiranim brazilskim klubom i danasnja vijest o mogucnosti igranja prijateljske utakmice sa prvakom Evrope, maksimalno je digao pritisak navijacima Zvezde a kao rezultat svega toga su ovi zlobni komentari puni zavisti i pakosti.Zvezdase vec hvata panika jer naslucuju jednu dugu dominaciju Partizana pa me ne iznenadjuje da ih takve ,manje vazne vijesti poput ove dvije gore mnogo iritiraju sto se prouzrokuje ovim otrovnim strelama upucenim kolosu iz Humske.PARTIZAN SAMPION !!!

shteta

pre 16 godina

ponadao sam se jer ove sezone nismo imali nijednu euro tekmu..valjda ce doci fejenord ili legija jer su i oni izbaceni. ako neko nesto zna neka napise

milvol

pre 16 godina

Nesto mnogo komentara od strane komsija? Izgleda da ih vise zanima rad nase uprave nego utakmice u Evropi, a i tamo su im protivnici za respekt... (Levadia, Groclin itd.) :) P.S. Nije lud Milan da dodje, znaju protiv koga bi igrali...

triopah

pre 16 godina

Na ovu vest (bila vest ili patka), mnogo vise komentara od strane cigana.ALi to je razumljivo, svaki psihijatar ce vam reci da slabiji mrzi boljeg, a ne obrnuto. A sto se tice evropskog fudbala, svake druge nedelje na stadionu Partizana ima po jedna, uz uslov da ne dolaze timovi koji igraju taktiku 5 -4.5 - 0.5.

krtza

pre 16 godina

@ Al' će zato trenirati na lažnom Milanelu. (veće bljuvotine od naziva Zemunelo stvarno nema)
(Milan Milanović, 4. oktobar 2007 14:58)

Ima,ima - Marakana!

04/10/1945

pre 16 godina

Pa nece doci jer smo vec igrali sa njihovim ljutim rivalima, Interom! Samo ne znam sta se ovi cigosi toliko javljaju?!?


Partizanu srecan 63. rodjendan!!!

cacegrobar

pre 16 godina

@ Pirotehnicari Vracar

Sa balavcima treba razgovarati balavo da bi razumeli!
A videcu vas kako cete da komentarisete kad sledece godine partizan igra u ligi sampiona, a i ove godine kada dodje neki vrhhunski tim na prijateljski megdan! Veliki imaju velike prijatelje a vi misevi videcemo kako cete proci protiv Groclina, mi smo se casno oprostili od kupa uefa sa 11:1 (mislite o tome)!

Ooooo Partizane volimo te srcem svim!

wolf

pre 16 godina

Dogovorite nesto sa Zetom iz Golubovaca. Oni su za vas Evropa. A i imate nekih 30-tak navijača tamo. Samo uporno i krenite od sebi ravnih.

Vlladan R

pre 16 godina

E BAS GROBARI IMAju maste milan ih kontaktirao i trazio tekmu a oni ne mogu satro da je organizuju za nedelju dana ej oni su to kao odbili Milana.

CIA

pre 16 godina

A, jel to pomereno zbog Didine povrede? Vise srece drugi put!
Dajte organizujte se sa nekim pravim klubom, a ne sa dramskom sekcijom.

Danijel

pre 16 godina

Milan nesmije da dodje samo mu jos to fali da izgube i onda moze trener da pakuje svoje stvari.

A Partizan ne igra u Evropi zato sto Mafiosi poznata kao i UEFA nedaje da napravimo velik uspeh. A vi igrate zato sto svako zna i to cak i UEFA da vi necete daleko

Talin - Warschau - Beograd

Putovali ste daleko a vidili smo samo kako jadnu loptu mucite.

Delije sever

pre 16 godina

Pa pozovite Zvezdu da dodje u goste, nisu daleko i nece gubiti vreme u prevozu..ipak smo deo Evrope ove godine..vama srecan rodjendan i ocekujemo poziv!!

Grobar Ni

pre 16 godina

’’Al' će zato trenirati na lažnom Milanelu. (veće bljuvotine od naziva Zemunelo stvarno nema)“
(Milan Milanović, 4. oktobar 2007 14:58)

Ima,ima - Marakana!
(krtza, 4. oktobar 2007 16:23)
Ma, ima i jos vecih, kao sto su: Red Star, Rote Stern, Stela Rosa, Estrelja Poha, itd.