Fudbal 86

Petak, 28.09.2007.

15:22

Kosanović: Iskustvo na našoj strani

Kosanoviæ: Iskustvo na našoj strani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Delija

pre 16 godina

Ali kad se Zvezdini fudbaleri napale pred punim severom nece vam bas biti lako :) Jos vi niste imali pravog protivnika grobari :) no da slava ne traje vecno dokazali su fudbaleri crvene zvezde a i da se ne moze biti u formi vecno dokazali su crno beli. Igraju bolje ali mislim da ce se opeci vecera no videcemo :) mozda bas od ovoga meca zvezdi krene bolje :)

Danube Shark

pre 16 godina

Kako je samo elokventan taj Koroman... Kuku nama kad nam takvi govore u ime kluba i ekipe. On skace sam sebi u usta... Videcemo kako ce odigrati...

bosko

pre 16 godina

da iskustvo je na vasoj strani nema dileme,ali na vasoj strani je i brkos ,a mi takvog i takve slicne njemu hvala bogu nemamo,zato kosane molim te prokomentarisi o iskustvu nesto i posle utakmice ako budes imao petlje za to...jer u susret ti ide parni valjak

mile

pre 16 godina

mi ako dobijemo ili izgubimo svakako pobedjujemo mozemo da se hvalimo sto smo pobedili ako izgubimo mozemo da teramo kosana
x ne valja nikako :)
kosane napolje !!!!

Bladzh Slyschkovicsh

pre 16 godina

Ај тинкс д маћ из опн, енд ај тинкс мај френд косановић плејс а гуд маћ вит партисан лајк зринјски плејс.

Milorad Kosanović

pre 16 godina

Zahvaljujem se kolegi Sliškoviću na podršci i priznajem da će se zvezda truditi da odigra bar priblizno dobro..., hkkhmm... bice tesko ali ja verujem u svoj tim,... verujem u svoje igrače,.... forma je u uzlaznoj liniji..., Markos i Bolina su proigrali,...a i blok ce da proradi...

Milos

pre 16 godina

Momci u crveno-belom,neka vam osnovni motiv u ovom mecu bude izjava najboljeg sportiste Srbije Novaka DJokovica:"San mi je da se po zavrsetku teniske karijere oprobam i na fudbalskom terenu i to u dresu Crvene zvezde".
Moje skromno misljenje za prvu postavu:Randjelovic,Basta,Tutoric,Gaj,Bronovicki,Kastiljo,Lukas,Koroman,Molina,Milijas i Barkos.
DOBIJAMO PO NAVICI!!!

shapa

pre 16 godina

Mislim da ce utakmica biti prilicno neizvesna jer, ma koliko dobro igrao, Partizan skoro uvek igra 50% slabije protiv CZ nego protiv ostalih ekipa. Nece biti vise od dva gola jer CZ do sada nije primila vise od jednog gola na utakmici. Dakle, rezultat 1:1.

pale

pre 16 godina

grobari da vas potsetim uvek je dobijao derbi onaj tim koji je slabije plasiran na tebili,tako da sutra opusteno mozete da igrate dvojku.Od ove utakmice zvezda krece u seriju pobeda!

axmed

pre 16 godina

U pravu je Koroman! Kako smeju Grobari da misle da su favoriti?! Kakve veze ima to sto je Partizan prvi a Zvezda treca (uz 9 bodova zaostatka), sto je Partizan postigao 16 golova na sest utakmica a Zvezda 4 na pet, sto su prva dva igraca na listi strelaca Partizanovi NAPADACI, dok Zvezdini napadaci jos uvek NISU dali ni jedan gol, sto Partizan ima 2 A reprezentativca (obojica bili starteri protiv Portugala)...
Ovaj put su stvarno preterali. Sram ih bilo!!!

muamua

pre 16 godina

Izjave fudbalera Partizana:
Kapiten Partizana Antonio Rukavina najavljuje da će 131. "večiti derbi" biti do sada najteži ispit u sezoni, jer kako kaže, bez obzira na odličnu formu njegovog tima, duele beogradskih rivala ne dobija uvek bolji tim.

"Neće biti lako, iako Zvezda nije u zavidnoj formi. Međutim, to ne treba da nas zavara. Ove godine imamo dobar tim, krenuli smo odlično sa šest uzastopnih pobeda i, što je najvažnije, imamo dobru atmosferu. Mislim da nema favorita. U derbi mečevima ne pobeđuje uvek bolji", izjavio je kapiten Partizana.

Petar

pre 16 godina

Kosanovicu neke stvari moras da znas.Bajalica je stoper,Bronovicki LEVI bek,Andjelkovic levi bek a ne levo krilo,Milijas je zadnji vezni , a Koroman desno krilo a ne centarfor.Covece dozovi se pameti.Kakvo dupliranje bekova? Sta je to? Jel to stos iz Kine?Evo tima kojiu glatko dere Partizan 2-0.Randjelovic,Basta,Tutoric,Gaj,Bronovicki,Lukas,Kastiljo,Salas,Koroman,Molina,Jestrovic.

MILOVAN-PFC

pre 16 godina

O Kakvom iskustvu prica kosanovic-sta rece koroman-NE VERUJEM-Ljudi ja sam grobar i od pocetka prvenstva racunajuci i Zrinjski sam bio na svakoj utakmici partizana u beogradu i video sta znaci igranje fudbala-Moj kum nece na derbi-Zvezdas-kaze skupa mu karta-morao sam da mu objasnim-KOLKO PARA TOLKO MUZIKE-odes na marakanu das 200 kinte-pokajes se-bolje da si pljesku pojeo,a na nas stadion platis i ne zalis ni pare jer to sto vidis za 90 minuta nije vredno 400 dinara,tako da ako hoces da gledas dobar fudbal nije greota platiti.Na marakani kad budemo gostovali na proloce eto vam prilike da gledate dobar fudbal i ne zalite 200 kinte.Cuo sam da naleto ruse stadion crvene zvezde-MORAJU DA PRAVE PARKING ZA LIGU SAMPIONA 2008-09.Mislim da sam dovoljno rekao o ovom derbiju i sa ponosom eto me sutra u 22h na ovom istom mestu

zika

pre 16 godina

Fudbal je cudna igra, trebas da se boris svih devedeset minuta, nadam se da zvezda nece u sedamdeset i petom minutu misliti da je kraj utakmice! Fudbaleri Partizana kada vide igrace u tunelu koji nose crveno beli dres odseku im se noge, to je jedina nasa prednost na sutrasnjoj utakmici a ne kako rece Kosan iskustvo!

Sone_Zvornik

pre 16 godina

Alo,Grobari,sta pisete vi?Naucite citati malo.Koroman je rekao da su igraci Partizana vec upisali pobedu,i da su to izjavljivali,ali da on ne zna kojim su rezultatom pobedili.Kako ste glupi ljudi,nema kraja vasim glupostima.Toliko ste iskompleksirani da kosarkasa pominjete u fudbalskoj vesti.Cccc,ti kompleksi bas uticu na mozak.Nije ni vama lako.


..i preko Drine,za tebe se gine..

sudija Babarogic

pre 16 godina

Alo bre grobarcici,sta ste se popalili,pa zar vi ove tekme jos dozivljavate kao derbi!SVASTA!!!!Tako je mozda nekada bilo u vrijeme Dzaje,Zebeca,Soskica,Vukotica,Filipovica....a ovo sad,ma nema sanse,prvo,na Marakani nas dobijete(POTPUNO ZASLUZENO) poslije 11god.hej JEDANAEST!!!A na vasem,ajde nazovi vrucem terenu niste dobili Zvezdu 5god.!!!I vi se jos lozite,smijesni ste,sto se mene tice,mozete i da dobijete,jer istina,igrate dobro,zasad,ali treba tako do kraja komsije.I prestanite da se dizete prije vremena,sacekajte da se utakmica zavrsi pa komentarisite,uvijek ste imali kompleks manje vrijednosti,a tako ce,znate i sami,ostati zauvijek.

Danilo

pre 16 godina

SAMO POBJEDA!!!Zvezda je daleko jaci tim, i nebi trebalo postavljati pitanje ko ce dobiti,to je zvezda!Zvezda je iskusan tim koji nije jos proradio u napadu,dok je Partizan grupa talentovane omladine i nista vise!!!Uostalom vjerujte mi na rijec, ne sjecam se kad je na svoj stadio Partizan dobio Zvezdu!?Cekace jos dugo,dugo,jer je Zvezda velikan bez premca!!!Pozdrav za sve delije,ajmo svi na pobjedu!!!

darian

pre 16 godina

Grobari vi i dalje imate 20 titula manje od zvezde,kada budete dostikli zvezdu u titulama onda ću ja sa vama da se raspravljam,ali shvatite istina je bolna za vas vićete uvek biti naš najveći klub posle zvezde.živela republika srpska.

Bagi-delije

pre 16 godina

Kosanovicu, nema potrebe da se brines za dobre rezultate Crvene zvezde sve dok su ti u ekipi "igracine" Milijas,Milovanovic,NIS Djordjevic,Trisovic,Raskovic,Andjelkovic,Tutoric, a na klupi Molina,Barkos,Salas,Burzanovic,Trajkovic... KOSANE ODLAZI!!1

Sanja Tomić

pre 16 godina

"Partizan ima večiti kompleks od Crvene zvezde. Tako je bilo dok sam ja igrao, tako je bilo pre mene, a tako je i sad." SAŠA ĆURČIĆ REKAO JE DANAS...

dragan

pre 16 godina

Pa ovaj Koroman nije normalan. Pa sa onim Čukaričkim sa kojim je zvezda odigrala jedva 0:0 na marakani, Partizan je dobio 3:0 u gostima. Šta više da pričamo.

adonis

pre 16 godina

Zvezda!!! Mislim da je sve jasno samo sovom reciju Zvezda!!!Najbolja,najaca,nepobedljiva !!!partizan je porazen 6 zadnjih derbija sta misli da ovaj nece.vara se!! ZVEZDA JE ZVEZDA!!!

ljubisa

pre 16 godina

Koroman je sve rekao.Nije vazna igra vazan je rezultat.I prosle godine su se grobari hvalili kada su nas dobili pa sledeca 3 puta su izgubili.Zvezdina sansa je u tome sto grobari vec imaju uracunatih ta 3 boda.HEHE.

Sima Strahota

pre 16 godina

Kvalitet,ha ha ha. Kakav vi crni kvalitet imate nesretnici jedni? Ovaj antitim Zvezde igra najsporiji ,najdekadentniji i najdosadniji fudbal u istoriji Zvezde.Svako ko plati ulaznicu da bi vas gledao je klinicki slucaj i trebao bi traziti medicinsku pomoc. Za vas su momci Teleoptik,Borac,Cukaricki i slicne ekipe a od Parizana cete primiti najmanje 3 komada, tek toliko da vidite ko ste i sta ste.

NENAD BOGICEVIC

pre 16 godina

Ovaj samozvani fudbaler lupio i zamislte ostao ziv. Pa ova jaka fudbalska druzina uspela je da pobedi i REALA , MILANA i TELEOPTIK i ostale svetske velicine, pa sad cak sme i da preti ovom PARTIZANU.Ruku na srce zgazice ih PARTIZAN jer je trenutno dva puta bolja ekipa!!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!!!!!!

Dado

pre 16 godina

A sa kim je to zvezda do sad igrala kad je tako "efikasna"...?
Dace Bog da konacno dobijete ono sto zasluzujete, a to je petarda!!!

PS-neka Tutoric pripremi laso :)

Frey

pre 16 godina

Mislio sam i ja nesto da napisem, ali sve ste vi rekli i o Koromanu znanom kao OPSAJD i Kosanu, idemo sutra svi na stadion da ih razbijemo!!!

realan

pre 16 godina

Ja nemogu da verujem kakav je ovaj Koroman lik.Partizan je imao lakse protivnike,ako se gostovanje u Novom Sadu,Karaburmi, i lucanima moze nazvati lakim i nebitnim gostovanjima onda me ni ne cudi sto Zvezda lose igra jer ocigledno njen najiskusniji igrac igraja neku drugu ligu o kojoj niko osim njega nezna nista.Znaci Cukaricki kod kuce,Vojvodina kod kuce i Borac u Cacku su mnogo teze provere i utakmice od onih koje je partizan igrao.Stvarno je tuzno kad cujes kako reprezentativac Srbija prica i kako razmislja.

MILAN PANTIC

pre 16 godina

Iako sam grobar, volim da citam kosketove izjave. Umesto onih uobicajenih tipa: mi smo skoncentrisani samo ne sledecu utakmicu, a o drugima tek kad dodju na red, on je potpuno originalan. Secam se kad je bio trener Malte i izgubio od SCG 6:0, otisao u Slovacku i tamo izgubio 6:0 pa potom i u Cesku sa istim rezultatom. Vratio se na Maltu i na konferenciji za stampu izjavio "Zovite me Mister Six."

daidai

pre 16 godina

"Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman. - Sva sreca pa je kvalitet Vojvodine veoma veliki pa ih je Indjija izbacila iz kupa, a mi odigrali nereseno.

Zeka peka

pre 16 godina

Kakvo iskustvo? O cemu ovaj lupeta? Po svim parametrima Partizan je trenutno bolji. Nadam se da ce bar jednom u nasoj ligi stvari da se sloze i da pobedi tim koji to zasluzuje...

Mare PFC Uzice

pre 16 godina

Bodovna razlika nije presudna već kvalitet i ukupna pripremljenost...Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.
Decko o cemu ti pricas,vi ste igrali sa nekim "livadama" i invalidima iz poljske ,i od svakog ste dobili po "turu"...Kazes presudan je kvalitet i pripremljenost ZNACI 5:0 za Partizan...

zorz

pre 16 godina

Igra Crvene Zvezde sutra ce liciti na klasican bunker sa konstantnim faulovima na sredini terena.Znaju da ako se otvore crno im se pise.Sutra ce naravno Koroman da bude najnapaljeniji na terenu i stalno ce nesto da mu smeta,zbog neceg ce da se buni da se svadja a bogami bice i pljuvanja i udaranja.Nesto nisam primetio da ista od ovoga ispoljava kada Zvezda igra u Evropi alito je njegova stvar.Mnogo mi je zao sto vreme nece biti lepo.ova kisa mora pod hitno da stane inace bice igranje lopte po barama,mnogo pogrenih pasova a golmani ce hvatati sapuncice.No sve u svemu Delije dobrodosli na nas stadion i budite jednom ljudi dodjite da se nadigravamo i neka pobedi bolji.Ostavite bunker za druge utakmice.Evo vec u cetvrtak imate Groclin i prednost od 1:0 iz 1.meca i to vam je idealna prilika da jos jednom demonstrirate vas bunker 5-5-0.Pogledajte Kosana na slici kao da je dobio na Lotou...

Balansero

pre 16 godina

Ne znam na cije to izjave misli Koroman? Mozda je jedino Diara u shali nesto izjavio u tom stilu.
Partizan i jeste u prednosti jer zna da igra fudbal. A fudbalu je to jako vazno. Cini mi se da je ovo ipak njegova izjava a ne izjava igraca Partizana. Sa teskim pritiskom covek ulazi u mec.

A Kosan mi postaje omiljen lik sa svojim biserima. Hvali se covek sto mu tim tesko gubi!? Kao da igra Serie A ili Primeru. Cak i da je tako, valjda se fuca igra da pobedis?

Znaci, ko predje centar da mu umre majka. A kako drugacije?

DraGro

pre 16 godina

Ljudi moji, pa ovaj Koroman ne zna gde udara:
Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.

Pa sa kim su oni igrali? Od istog cukarickog su izgubili 2 boda, a mi smo ih u gostima odrali 3:0. Mi vojvodinu deljemo na njihovom terenu, a oni u svom bunjistu opet gube 2 boda. Odrali smo i OFK-u, protiv kojih ce oni izgubiti 2 sigurno, a verovatno i sva 3 boda.

Toliko Koromane o timovima protiv kojih smo mi igrali

SRBIJA

pre 16 godina

Znas ti Koromane dobro kakav je kvalitet tih timova neki od njih su ti dolazili na nasu najvecu rupu. Npr. Cukaricki a ne bi im gol dali da ste tri dana igrali. Nama ce ova utakmica doci da se malo opustimo pred veca iskusenja.

fenomen

pre 16 godina

E moj Koromanu... A sa kojim ste to vi kvalitetnim timovima igrali. Cisto da te podsetim na Marakani ste sa Cukarickim igrali 0:0 (nula-nula) dok smo mi taj isti Cukaricki tukli 4:1...Ako su ti kvalitetne ekipe poput Livade i Groclina onda si u pravu mada smo mi slicnoj ekipi(Zrinjski) dali cak 11 komada....Samo se ti tesi...
Derbi je utakmica u kojoj ucestvuju dve jake ekipe neke zemlje gde je rezultat neizvestan do samog kraja a ovo sutra uvece u 19 h se ni ne moze nazvati derbijem...
Poz...

Beli

pre 16 godina

"ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova"

Pa ako Vojvodina nije kvalitetan tim, pogotovo u NS, kakvo je onda njihovo opravdanje za remi kod kuće?
Šalim se, ne čudi ovakva izjava (kao i mnoge ranije) Koromana, čovek mnogo priča, a malo misli...

igor

pre 16 godina

Rece Koroman da smo efikasniji i potpuno je u pravu, ali govori o nekom kvalitetu timova sa kojima smo igrali,a ja ga podsecam da smo prosli dva od tri najteza gostovanja{Novi Sad, Karaburma},trece je marakana, i opet imamo maksimalan ucinak. A ja pitam njega s kim su to ekipama oni igrali pa opet zaostaju devet bodova. Njegova izjava je cisto licemerstvo, covek ne vidi da je Partizan ove godine mnogo bolji od Zvezde, ali to je njegov problem. POZDRAV SVIM GROBARIMA I GROBARKAMA i NAJJACI SMO

Dragan_Prizren

pre 16 godina

Ali kad se vidi sa kim su do sad igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova, kaze Koroman??Smesno zar ne?Covek nezna sta je izjavio, puko covek od ljubomore, sto Partizan daje 3 gola po utakmici!
A jeli Koromane tvoja Zvezda igrala je protiv Barse, Arsenala??Bezi bre jednu Livadu niste mogli da pobedite, deca Teleoptika su vas namucili, jedva ste izvukli zivu glavu!
Cenio sam ovog Koromana, dok se igralo kvalifikacije za svetsko Prvenstvo!Od kako je dosao u Zvezdi, nepodnosim ga, uhvatio Smiljanica za vrat bez razloga to je bilo na derbiju kad je Partizan slavio sa 4:2!
Ja sam Grobar, Sutra Partizan nece izgubiti, ili ce pobediti ili igrati nereseno!
Ako bude nereseno, to znaci da ce biti penal za Zvezdu ili C.Karton za Partizan, ili ofsjad!Zvezda je drzavni klub, vise od 70%Sudija su za Zvezdu, Savez takodje, Babarogic u upravi Zvezde bivsi sudija!Plus imate podrsku od strane media!Pukni te od ljubomore ganci jedni!!
Partizan Sampion

phoboskv

pre 16 godina

Haha iskustvo na vasoj strani, e Koromane, pa ti u emisijama u kojima gostujes za ofsajd kazes OPSAJD.
Samo nek igraci partizana u svojim glavama zamisle, neka ih "ubedi" Djukic, da igraju protiv napretka, banata, lucana ili nekog slicnog tima, i nece biti problema da se ostvari ubedljiva pobeda od 3-4 razlike

KONJINA

pre 16 godina

"...ali kada se vidi sa kim su do sada igrali,pitanje je kakav je kvalitet tih timova!" ,rekao je ponajbolji igrac sredine terena,ujedno i najbolji (citaj: jedini) strelac ekipe koja je zadivila citavu Srbiju svojim igrama protiv najjacih timova Evrope,posteni Ognjenoglu Koromanoglu!!!!

bobanmkd

pre 16 godina

Veoma mi je drago sto FK C.Zvezda dobija svog gurovica(namerno napisano malim slovom)u liku ognjena koromana!?!Molim sve koje su videli najave fudbalera Partizana da ce pobediti 2,3,5 prema nula da mi kazu gde su to videli ili ptocitali? koroman je valjda ovo cuo u Groznom,gde se proslavio u cuvenom Tereku!Tuzno je stvarati tenziju na ovakav patetican nacin pa se onda derbi pretvara u tucu,pljuvanje,svadjanje i sl.Zboog ovaklih likova kao koromana zadnja cetiri derbija je gledalo manje nego sto je ranije gledalo jedan mec!

Zika

pre 16 godina

Koroman je u pravu. Partizan i Grobari vec slave pobedu i licitiraju razliku. Sve se plasim da ce se to obiti o glavu... Kosane, uzmi se u pamet, k'o Boga te molim!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Tesko bogami tesko!Ne mislim da Partizan ima bolje igrace od nas,ali imaju odlicnog trenera i samim tim uigranu i dobru ekipu.Mislim da Molina i Salas moraju da igraju od pocetka ako zelimo pobjedu i lijep fudbal,a Barcos da udje bar na pocetku drugog poluvremena jer Kosan ni u ludilu nece maci Jestrovica iz prvog tima.Ako budu igrali Trisovic,Bogdanovic,Andjelkovic,Djordjevic ili Raskovic vjerujte mi nemamo sanse!Ali znajuci Kosana bojim se da ne nabije bunker,izvede defanzivnu formaciju i tako pokvari kvalitet igre na derbiju,a znamo da ce tribine biti pune i medju njima predstavnici gotovo svih vodecih evropskih klubova i brojni skauti.Tako da je jedina losa stvar u ovom drbiju Kosan!Raduje cinjenica da ce tribine napokon posle niza godina biti krcate ali nece biti direktnog prenosa utakmice sto je svakako razocaravajuce za mene jer ne mogu da dodjem iz CG,ali i za brojne Delije i Grobare sirom ovih prostora!Da zavrsim,ako Zvezda mora da izgubi neka bar Kosan izvede ofanziviju formaciju i pruzi lijepu igru koja ce zadovoljiti publiku.

Mik

pre 16 godina

Kada je rekao "iskustvo je na našoj strani" Kosan je verovatno mislio na ISKUSNE sudije!

btw. te iskusne sudije ne dosudise Partizanu penal od 1994. u prvenstvenim duelima sa "zlezdom"!

sasa

pre 16 godina

Ovaj Koroman sam sebe tesi,pa zar ne vidi da je Partizan prosao sve teze protivnike u nasem prvenstvu a Zvezdu to tek ocekuje.I kako samo pocinje psihicki rat

Tatalko

pre 16 godina

"njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova",rece ognjen koroman i ostade ziv!

pirotehnicari vracar

pre 16 godina

uvek kada je bilo najteze zvezda je pokazala ko je i sta je!!...ne razmisljam o porazu,idem na jna da ostavim glas za sampione.za prave delije ovo su utakmice koje se jedva cekaju,stoga ne sumnjam da ce sever na jna biti pun...!!!groobari!jel nas cujete....

rivali isti

pre 16 godina

sta lupeta ovaj Koroman? Pa zar Chukaricki i Vojvodina nisu rivali koje je Partizan alagano dobio, a Zvezda uz muku izvukla remi? O kvalitetima Levadije, Rendzersa i Teleoptika drugom prilikom.
Ako sve bude kako treba sutra cemo da vas ispratimo u rupu sa 4-5 komada u mrezi.

gledalac televizije

pre 16 godina

"Šef stručnog štaba "crveno-belih" ističe da 131. derbi neće odlučiti prvenstvo i dodaje da je njegovom timu, u ovom trenutku, bitnija revanš utakmica protiv Groclina u okviru Kupa UEFA."
*eronja se već pravda!!!

Joe GR

pre 16 godina

Pa da li je ovaj covek normalan.da igraci pricaju kako ce da bude 2 3 4 5:o za partizan,to je glupost,i laz.to nijedan igrac ne bi izjavio.koroman je tako djubre od igraca da to nije normalno,samo izmislja neke stvari.kaki su to timovi sto partizan pobedio,tu su bili ekipe sto su momentalno bolji od zvezde,ali evidentno je da partizan igra lep i efikasan fudbal,i to je trebo da izjavi,a ne ko neko dete prica gluposti.nema ni gram ponasanja.ko sto van terena tako stvarno nema ni na terenu.kao protiv randzersa sto se ponasao,samo zbog njega sam voleo da zvezda ispadne,inace sam voleo da prodje.bice pun stadion,i nadam se pobedi partizana.nemojte slucajno da pravite tucu,nego da bude navijanje kao nekad.ajmo grobari!!!!!!

LACKO

pre 16 godina

Ovaj Koroman nije normalan,pa ti bre covece nisi mogao da igras u Cecenskoj ligi,pa si doso u ovu bruku srpskog fudbala,i jos dobio kapitensku traku! Ispravka ne 5:0 vec 25:0,realno kvalitet i realnost su takvi! Ajmo crno-beli!

bobanmkd

pre 16 godina

Veoma mi je drago sto FK C.Zvezda dobija svog gurovica(namerno napisano malim slovom)u liku ognjena koromana!?!Molim sve koje su videli najave fudbalera Partizana da ce pobediti 2,3,5 prema nula da mi kazu gde su to videli ili ptocitali? koroman je valjda ovo cuo u Groznom,gde se proslavio u cuvenom Tereku!Tuzno je stvarati tenziju na ovakav patetican nacin pa se onda derbi pretvara u tucu,pljuvanje,svadjanje i sl.Zboog ovaklih likova kao koromana zadnja cetiri derbija je gledalo manje nego sto je ranije gledalo jedan mec!

LACKO

pre 16 godina

Ovaj Koroman nije normalan,pa ti bre covece nisi mogao da igras u Cecenskoj ligi,pa si doso u ovu bruku srpskog fudbala,i jos dobio kapitensku traku! Ispravka ne 5:0 vec 25:0,realno kvalitet i realnost su takvi! Ajmo crno-beli!

KONJINA

pre 16 godina

"...ali kada se vidi sa kim su do sada igrali,pitanje je kakav je kvalitet tih timova!" ,rekao je ponajbolji igrac sredine terena,ujedno i najbolji (citaj: jedini) strelac ekipe koja je zadivila citavu Srbiju svojim igrama protiv najjacih timova Evrope,posteni Ognjenoglu Koromanoglu!!!!

Balansero

pre 16 godina

Ne znam na cije to izjave misli Koroman? Mozda je jedino Diara u shali nesto izjavio u tom stilu.
Partizan i jeste u prednosti jer zna da igra fudbal. A fudbalu je to jako vazno. Cini mi se da je ovo ipak njegova izjava a ne izjava igraca Partizana. Sa teskim pritiskom covek ulazi u mec.

A Kosan mi postaje omiljen lik sa svojim biserima. Hvali se covek sto mu tim tesko gubi!? Kao da igra Serie A ili Primeru. Cak i da je tako, valjda se fuca igra da pobedis?

Znaci, ko predje centar da mu umre majka. A kako drugacije?

Zika

pre 16 godina

Koroman je u pravu. Partizan i Grobari vec slave pobedu i licitiraju razliku. Sve se plasim da ce se to obiti o glavu... Kosane, uzmi se u pamet, k'o Boga te molim!

gledalac televizije

pre 16 godina

"Šef stručnog štaba "crveno-belih" ističe da 131. derbi neće odlučiti prvenstvo i dodaje da je njegovom timu, u ovom trenutku, bitnija revanš utakmica protiv Groclina u okviru Kupa UEFA."
*eronja se već pravda!!!

Tatalko

pre 16 godina

"njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova",rece ognjen koroman i ostade ziv!

Mik

pre 16 godina

Kada je rekao "iskustvo je na našoj strani" Kosan je verovatno mislio na ISKUSNE sudije!

btw. te iskusne sudije ne dosudise Partizanu penal od 1994. u prvenstvenim duelima sa "zlezdom"!

Joe GR

pre 16 godina

Pa da li je ovaj covek normalan.da igraci pricaju kako ce da bude 2 3 4 5:o za partizan,to je glupost,i laz.to nijedan igrac ne bi izjavio.koroman je tako djubre od igraca da to nije normalno,samo izmislja neke stvari.kaki su to timovi sto partizan pobedio,tu su bili ekipe sto su momentalno bolji od zvezde,ali evidentno je da partizan igra lep i efikasan fudbal,i to je trebo da izjavi,a ne ko neko dete prica gluposti.nema ni gram ponasanja.ko sto van terena tako stvarno nema ni na terenu.kao protiv randzersa sto se ponasao,samo zbog njega sam voleo da zvezda ispadne,inace sam voleo da prodje.bice pun stadion,i nadam se pobedi partizana.nemojte slucajno da pravite tucu,nego da bude navijanje kao nekad.ajmo grobari!!!!!!

Beli

pre 16 godina

"ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova"

Pa ako Vojvodina nije kvalitetan tim, pogotovo u NS, kakvo je onda njihovo opravdanje za remi kod kuće?
Šalim se, ne čudi ovakva izjava (kao i mnoge ranije) Koromana, čovek mnogo priča, a malo misli...

pirotehnicari vracar

pre 16 godina

uvek kada je bilo najteze zvezda je pokazala ko je i sta je!!...ne razmisljam o porazu,idem na jna da ostavim glas za sampione.za prave delije ovo su utakmice koje se jedva cekaju,stoga ne sumnjam da ce sever na jna biti pun...!!!groobari!jel nas cujete....

Dragan_Prizren

pre 16 godina

Ali kad se vidi sa kim su do sad igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova, kaze Koroman??Smesno zar ne?Covek nezna sta je izjavio, puko covek od ljubomore, sto Partizan daje 3 gola po utakmici!
A jeli Koromane tvoja Zvezda igrala je protiv Barse, Arsenala??Bezi bre jednu Livadu niste mogli da pobedite, deca Teleoptika su vas namucili, jedva ste izvukli zivu glavu!
Cenio sam ovog Koromana, dok se igralo kvalifikacije za svetsko Prvenstvo!Od kako je dosao u Zvezdi, nepodnosim ga, uhvatio Smiljanica za vrat bez razloga to je bilo na derbiju kad je Partizan slavio sa 4:2!
Ja sam Grobar, Sutra Partizan nece izgubiti, ili ce pobediti ili igrati nereseno!
Ako bude nereseno, to znaci da ce biti penal za Zvezdu ili C.Karton za Partizan, ili ofsjad!Zvezda je drzavni klub, vise od 70%Sudija su za Zvezdu, Savez takodje, Babarogic u upravi Zvezde bivsi sudija!Plus imate podrsku od strane media!Pukni te od ljubomore ganci jedni!!
Partizan Sampion

rivali isti

pre 16 godina

sta lupeta ovaj Koroman? Pa zar Chukaricki i Vojvodina nisu rivali koje je Partizan alagano dobio, a Zvezda uz muku izvukla remi? O kvalitetima Levadije, Rendzersa i Teleoptika drugom prilikom.
Ako sve bude kako treba sutra cemo da vas ispratimo u rupu sa 4-5 komada u mrezi.

sasa

pre 16 godina

Ovaj Koroman sam sebe tesi,pa zar ne vidi da je Partizan prosao sve teze protivnike u nasem prvenstvu a Zvezdu to tek ocekuje.I kako samo pocinje psihicki rat

zorz

pre 16 godina

Igra Crvene Zvezde sutra ce liciti na klasican bunker sa konstantnim faulovima na sredini terena.Znaju da ako se otvore crno im se pise.Sutra ce naravno Koroman da bude najnapaljeniji na terenu i stalno ce nesto da mu smeta,zbog neceg ce da se buni da se svadja a bogami bice i pljuvanja i udaranja.Nesto nisam primetio da ista od ovoga ispoljava kada Zvezda igra u Evropi alito je njegova stvar.Mnogo mi je zao sto vreme nece biti lepo.ova kisa mora pod hitno da stane inace bice igranje lopte po barama,mnogo pogrenih pasova a golmani ce hvatati sapuncice.No sve u svemu Delije dobrodosli na nas stadion i budite jednom ljudi dodjite da se nadigravamo i neka pobedi bolji.Ostavite bunker za druge utakmice.Evo vec u cetvrtak imate Groclin i prednost od 1:0 iz 1.meca i to vam je idealna prilika da jos jednom demonstrirate vas bunker 5-5-0.Pogledajte Kosana na slici kao da je dobio na Lotou...

MILAN PANTIC

pre 16 godina

Iako sam grobar, volim da citam kosketove izjave. Umesto onih uobicajenih tipa: mi smo skoncentrisani samo ne sledecu utakmicu, a o drugima tek kad dodju na red, on je potpuno originalan. Secam se kad je bio trener Malte i izgubio od SCG 6:0, otisao u Slovacku i tamo izgubio 6:0 pa potom i u Cesku sa istim rezultatom. Vratio se na Maltu i na konferenciji za stampu izjavio "Zovite me Mister Six."

fenomen

pre 16 godina

E moj Koromanu... A sa kojim ste to vi kvalitetnim timovima igrali. Cisto da te podsetim na Marakani ste sa Cukarickim igrali 0:0 (nula-nula) dok smo mi taj isti Cukaricki tukli 4:1...Ako su ti kvalitetne ekipe poput Livade i Groclina onda si u pravu mada smo mi slicnoj ekipi(Zrinjski) dali cak 11 komada....Samo se ti tesi...
Derbi je utakmica u kojoj ucestvuju dve jake ekipe neke zemlje gde je rezultat neizvestan do samog kraja a ovo sutra uvece u 19 h se ni ne moze nazvati derbijem...
Poz...

phoboskv

pre 16 godina

Haha iskustvo na vasoj strani, e Koromane, pa ti u emisijama u kojima gostujes za ofsajd kazes OPSAJD.
Samo nek igraci partizana u svojim glavama zamisle, neka ih "ubedi" Djukic, da igraju protiv napretka, banata, lucana ili nekog slicnog tima, i nece biti problema da se ostvari ubedljiva pobeda od 3-4 razlike

Bladzh Slyschkovicsh

pre 16 godina

Ај тинкс д маћ из опн, енд ај тинкс мај френд косановић плејс а гуд маћ вит партисан лајк зринјски плејс.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Tesko bogami tesko!Ne mislim da Partizan ima bolje igrace od nas,ali imaju odlicnog trenera i samim tim uigranu i dobru ekipu.Mislim da Molina i Salas moraju da igraju od pocetka ako zelimo pobjedu i lijep fudbal,a Barcos da udje bar na pocetku drugog poluvremena jer Kosan ni u ludilu nece maci Jestrovica iz prvog tima.Ako budu igrali Trisovic,Bogdanovic,Andjelkovic,Djordjevic ili Raskovic vjerujte mi nemamo sanse!Ali znajuci Kosana bojim se da ne nabije bunker,izvede defanzivnu formaciju i tako pokvari kvalitet igre na derbiju,a znamo da ce tribine biti pune i medju njima predstavnici gotovo svih vodecih evropskih klubova i brojni skauti.Tako da je jedina losa stvar u ovom drbiju Kosan!Raduje cinjenica da ce tribine napokon posle niza godina biti krcate ali nece biti direktnog prenosa utakmice sto je svakako razocaravajuce za mene jer ne mogu da dodjem iz CG,ali i za brojne Delije i Grobare sirom ovih prostora!Da zavrsim,ako Zvezda mora da izgubi neka bar Kosan izvede ofanziviju formaciju i pruzi lijepu igru koja ce zadovoljiti publiku.

igor

pre 16 godina

Rece Koroman da smo efikasniji i potpuno je u pravu, ali govori o nekom kvalitetu timova sa kojima smo igrali,a ja ga podsecam da smo prosli dva od tri najteza gostovanja{Novi Sad, Karaburma},trece je marakana, i opet imamo maksimalan ucinak. A ja pitam njega s kim su to ekipama oni igrali pa opet zaostaju devet bodova. Njegova izjava je cisto licemerstvo, covek ne vidi da je Partizan ove godine mnogo bolji od Zvezde, ali to je njegov problem. POZDRAV SVIM GROBARIMA I GROBARKAMA i NAJJACI SMO

axmed

pre 16 godina

U pravu je Koroman! Kako smeju Grobari da misle da su favoriti?! Kakve veze ima to sto je Partizan prvi a Zvezda treca (uz 9 bodova zaostatka), sto je Partizan postigao 16 golova na sest utakmica a Zvezda 4 na pet, sto su prva dva igraca na listi strelaca Partizanovi NAPADACI, dok Zvezdini napadaci jos uvek NISU dali ni jedan gol, sto Partizan ima 2 A reprezentativca (obojica bili starteri protiv Portugala)...
Ovaj put su stvarno preterali. Sram ih bilo!!!

Milorad Kosanović

pre 16 godina

Zahvaljujem se kolegi Sliškoviću na podršci i priznajem da će se zvezda truditi da odigra bar priblizno dobro..., hkkhmm... bice tesko ali ja verujem u svoj tim,... verujem u svoje igrače,.... forma je u uzlaznoj liniji..., Markos i Bolina su proigrali,...a i blok ce da proradi...

Zeka peka

pre 16 godina

Kakvo iskustvo? O cemu ovaj lupeta? Po svim parametrima Partizan je trenutno bolji. Nadam se da ce bar jednom u nasoj ligi stvari da se sloze i da pobedi tim koji to zasluzuje...

DraGro

pre 16 godina

Ljudi moji, pa ovaj Koroman ne zna gde udara:
Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.

Pa sa kim su oni igrali? Od istog cukarickog su izgubili 2 boda, a mi smo ih u gostima odrali 3:0. Mi vojvodinu deljemo na njihovom terenu, a oni u svom bunjistu opet gube 2 boda. Odrali smo i OFK-u, protiv kojih ce oni izgubiti 2 sigurno, a verovatno i sva 3 boda.

Toliko Koromane o timovima protiv kojih smo mi igrali

Sanja Tomić

pre 16 godina

"Partizan ima večiti kompleks od Crvene zvezde. Tako je bilo dok sam ja igrao, tako je bilo pre mene, a tako je i sad." SAŠA ĆURČIĆ REKAO JE DANAS...

realan

pre 16 godina

Ja nemogu da verujem kakav je ovaj Koroman lik.Partizan je imao lakse protivnike,ako se gostovanje u Novom Sadu,Karaburmi, i lucanima moze nazvati lakim i nebitnim gostovanjima onda me ni ne cudi sto Zvezda lose igra jer ocigledno njen najiskusniji igrac igraja neku drugu ligu o kojoj niko osim njega nezna nista.Znaci Cukaricki kod kuce,Vojvodina kod kuce i Borac u Cacku su mnogo teze provere i utakmice od onih koje je partizan igrao.Stvarno je tuzno kad cujes kako reprezentativac Srbija prica i kako razmislja.

Petar

pre 16 godina

Kosanovicu neke stvari moras da znas.Bajalica je stoper,Bronovicki LEVI bek,Andjelkovic levi bek a ne levo krilo,Milijas je zadnji vezni , a Koroman desno krilo a ne centarfor.Covece dozovi se pameti.Kakvo dupliranje bekova? Sta je to? Jel to stos iz Kine?Evo tima kojiu glatko dere Partizan 2-0.Randjelovic,Basta,Tutoric,Gaj,Bronovicki,Lukas,Kastiljo,Salas,Koroman,Molina,Jestrovic.

SRBIJA

pre 16 godina

Znas ti Koromane dobro kakav je kvalitet tih timova neki od njih su ti dolazili na nasu najvecu rupu. Npr. Cukaricki a ne bi im gol dali da ste tri dana igrali. Nama ce ova utakmica doci da se malo opustimo pred veca iskusenja.

Mare PFC Uzice

pre 16 godina

Bodovna razlika nije presudna već kvalitet i ukupna pripremljenost...Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.
Decko o cemu ti pricas,vi ste igrali sa nekim "livadama" i invalidima iz poljske ,i od svakog ste dobili po "turu"...Kazes presudan je kvalitet i pripremljenost ZNACI 5:0 za Partizan...

MILOVAN-PFC

pre 16 godina

O Kakvom iskustvu prica kosanovic-sta rece koroman-NE VERUJEM-Ljudi ja sam grobar i od pocetka prvenstva racunajuci i Zrinjski sam bio na svakoj utakmici partizana u beogradu i video sta znaci igranje fudbala-Moj kum nece na derbi-Zvezdas-kaze skupa mu karta-morao sam da mu objasnim-KOLKO PARA TOLKO MUZIKE-odes na marakanu das 200 kinte-pokajes se-bolje da si pljesku pojeo,a na nas stadion platis i ne zalis ni pare jer to sto vidis za 90 minuta nije vredno 400 dinara,tako da ako hoces da gledas dobar fudbal nije greota platiti.Na marakani kad budemo gostovali na proloce eto vam prilike da gledate dobar fudbal i ne zalite 200 kinte.Cuo sam da naleto ruse stadion crvene zvezde-MORAJU DA PRAVE PARKING ZA LIGU SAMPIONA 2008-09.Mislim da sam dovoljno rekao o ovom derbiju i sa ponosom eto me sutra u 22h na ovom istom mestu

muamua

pre 16 godina

Izjave fudbalera Partizana:
Kapiten Partizana Antonio Rukavina najavljuje da će 131. "večiti derbi" biti do sada najteži ispit u sezoni, jer kako kaže, bez obzira na odličnu formu njegovog tima, duele beogradskih rivala ne dobija uvek bolji tim.

"Neće biti lako, iako Zvezda nije u zavidnoj formi. Međutim, to ne treba da nas zavara. Ove godine imamo dobar tim, krenuli smo odlično sa šest uzastopnih pobeda i, što je najvažnije, imamo dobru atmosferu. Mislim da nema favorita. U derbi mečevima ne pobeđuje uvek bolji", izjavio je kapiten Partizana.

daidai

pre 16 godina

"Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman. - Sva sreca pa je kvalitet Vojvodine veoma veliki pa ih je Indjija izbacila iz kupa, a mi odigrali nereseno.

Dado

pre 16 godina

A sa kim je to zvezda do sad igrala kad je tako "efikasna"...?
Dace Bog da konacno dobijete ono sto zasluzujete, a to je petarda!!!

PS-neka Tutoric pripremi laso :)

Bagi-delije

pre 16 godina

Kosanovicu, nema potrebe da se brines za dobre rezultate Crvene zvezde sve dok su ti u ekipi "igracine" Milijas,Milovanovic,NIS Djordjevic,Trisovic,Raskovic,Andjelkovic,Tutoric, a na klupi Molina,Barkos,Salas,Burzanovic,Trajkovic... KOSANE ODLAZI!!1

Sima Strahota

pre 16 godina

Kvalitet,ha ha ha. Kakav vi crni kvalitet imate nesretnici jedni? Ovaj antitim Zvezde igra najsporiji ,najdekadentniji i najdosadniji fudbal u istoriji Zvezde.Svako ko plati ulaznicu da bi vas gledao je klinicki slucaj i trebao bi traziti medicinsku pomoc. Za vas su momci Teleoptik,Borac,Cukaricki i slicne ekipe a od Parizana cete primiti najmanje 3 komada, tek toliko da vidite ko ste i sta ste.

dragan

pre 16 godina

Pa ovaj Koroman nije normalan. Pa sa onim Čukaričkim sa kojim je zvezda odigrala jedva 0:0 na marakani, Partizan je dobio 3:0 u gostima. Šta više da pričamo.

darian

pre 16 godina

Grobari vi i dalje imate 20 titula manje od zvezde,kada budete dostikli zvezdu u titulama onda ću ja sa vama da se raspravljam,ali shvatite istina je bolna za vas vićete uvek biti naš najveći klub posle zvezde.živela republika srpska.

Danilo

pre 16 godina

SAMO POBJEDA!!!Zvezda je daleko jaci tim, i nebi trebalo postavljati pitanje ko ce dobiti,to je zvezda!Zvezda je iskusan tim koji nije jos proradio u napadu,dok je Partizan grupa talentovane omladine i nista vise!!!Uostalom vjerujte mi na rijec, ne sjecam se kad je na svoj stadio Partizan dobio Zvezdu!?Cekace jos dugo,dugo,jer je Zvezda velikan bez premca!!!Pozdrav za sve delije,ajmo svi na pobjedu!!!

bosko

pre 16 godina

da iskustvo je na vasoj strani nema dileme,ali na vasoj strani je i brkos ,a mi takvog i takve slicne njemu hvala bogu nemamo,zato kosane molim te prokomentarisi o iskustvu nesto i posle utakmice ako budes imao petlje za to...jer u susret ti ide parni valjak

sudija Babarogic

pre 16 godina

Alo bre grobarcici,sta ste se popalili,pa zar vi ove tekme jos dozivljavate kao derbi!SVASTA!!!!Tako je mozda nekada bilo u vrijeme Dzaje,Zebeca,Soskica,Vukotica,Filipovica....a ovo sad,ma nema sanse,prvo,na Marakani nas dobijete(POTPUNO ZASLUZENO) poslije 11god.hej JEDANAEST!!!A na vasem,ajde nazovi vrucem terenu niste dobili Zvezdu 5god.!!!I vi se jos lozite,smijesni ste,sto se mene tice,mozete i da dobijete,jer istina,igrate dobro,zasad,ali treba tako do kraja komsije.I prestanite da se dizete prije vremena,sacekajte da se utakmica zavrsi pa komentarisite,uvijek ste imali kompleks manje vrijednosti,a tako ce,znate i sami,ostati zauvijek.

pale

pre 16 godina

grobari da vas potsetim uvek je dobijao derbi onaj tim koji je slabije plasiran na tebili,tako da sutra opusteno mozete da igrate dvojku.Od ove utakmice zvezda krece u seriju pobeda!

Milos

pre 16 godina

Momci u crveno-belom,neka vam osnovni motiv u ovom mecu bude izjava najboljeg sportiste Srbije Novaka DJokovica:"San mi je da se po zavrsetku teniske karijere oprobam i na fudbalskom terenu i to u dresu Crvene zvezde".
Moje skromno misljenje za prvu postavu:Randjelovic,Basta,Tutoric,Gaj,Bronovicki,Kastiljo,Lukas,Koroman,Molina,Milijas i Barkos.
DOBIJAMO PO NAVICI!!!

ljubisa

pre 16 godina

Koroman je sve rekao.Nije vazna igra vazan je rezultat.I prosle godine su se grobari hvalili kada su nas dobili pa sledeca 3 puta su izgubili.Zvezdina sansa je u tome sto grobari vec imaju uracunatih ta 3 boda.HEHE.

Frey

pre 16 godina

Mislio sam i ja nesto da napisem, ali sve ste vi rekli i o Koromanu znanom kao OPSAJD i Kosanu, idemo sutra svi na stadion da ih razbijemo!!!

NENAD BOGICEVIC

pre 16 godina

Ovaj samozvani fudbaler lupio i zamislte ostao ziv. Pa ova jaka fudbalska druzina uspela je da pobedi i REALA , MILANA i TELEOPTIK i ostale svetske velicine, pa sad cak sme i da preti ovom PARTIZANU.Ruku na srce zgazice ih PARTIZAN jer je trenutno dva puta bolja ekipa!!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!!!!!!

adonis

pre 16 godina

Zvezda!!! Mislim da je sve jasno samo sovom reciju Zvezda!!!Najbolja,najaca,nepobedljiva !!!partizan je porazen 6 zadnjih derbija sta misli da ovaj nece.vara se!! ZVEZDA JE ZVEZDA!!!

Sone_Zvornik

pre 16 godina

Alo,Grobari,sta pisete vi?Naucite citati malo.Koroman je rekao da su igraci Partizana vec upisali pobedu,i da su to izjavljivali,ali da on ne zna kojim su rezultatom pobedili.Kako ste glupi ljudi,nema kraja vasim glupostima.Toliko ste iskompleksirani da kosarkasa pominjete u fudbalskoj vesti.Cccc,ti kompleksi bas uticu na mozak.Nije ni vama lako.


..i preko Drine,za tebe se gine..

shapa

pre 16 godina

Mislim da ce utakmica biti prilicno neizvesna jer, ma koliko dobro igrao, Partizan skoro uvek igra 50% slabije protiv CZ nego protiv ostalih ekipa. Nece biti vise od dva gola jer CZ do sada nije primila vise od jednog gola na utakmici. Dakle, rezultat 1:1.

Danube Shark

pre 16 godina

Kako je samo elokventan taj Koroman... Kuku nama kad nam takvi govore u ime kluba i ekipe. On skace sam sebi u usta... Videcemo kako ce odigrati...

zika

pre 16 godina

Fudbal je cudna igra, trebas da se boris svih devedeset minuta, nadam se da zvezda nece u sedamdeset i petom minutu misliti da je kraj utakmice! Fudbaleri Partizana kada vide igrace u tunelu koji nose crveno beli dres odseku im se noge, to je jedina nasa prednost na sutrasnjoj utakmici a ne kako rece Kosan iskustvo!

mile

pre 16 godina

mi ako dobijemo ili izgubimo svakako pobedjujemo mozemo da se hvalimo sto smo pobedili ako izgubimo mozemo da teramo kosana
x ne valja nikako :)
kosane napolje !!!!

Delija

pre 16 godina

Ali kad se Zvezdini fudbaleri napale pred punim severom nece vam bas biti lako :) Jos vi niste imali pravog protivnika grobari :) no da slava ne traje vecno dokazali su fudbaleri crvene zvezde a i da se ne moze biti u formi vecno dokazali su crno beli. Igraju bolje ali mislim da ce se opeci vecera no videcemo :) mozda bas od ovoga meca zvezdi krene bolje :)

LACKO

pre 16 godina

Ovaj Koroman nije normalan,pa ti bre covece nisi mogao da igras u Cecenskoj ligi,pa si doso u ovu bruku srpskog fudbala,i jos dobio kapitensku traku! Ispravka ne 5:0 vec 25:0,realno kvalitet i realnost su takvi! Ajmo crno-beli!

Zika

pre 16 godina

Koroman je u pravu. Partizan i Grobari vec slave pobedu i licitiraju razliku. Sve se plasim da ce se to obiti o glavu... Kosane, uzmi se u pamet, k'o Boga te molim!

KONJINA

pre 16 godina

"...ali kada se vidi sa kim su do sada igrali,pitanje je kakav je kvalitet tih timova!" ,rekao je ponajbolji igrac sredine terena,ujedno i najbolji (citaj: jedini) strelac ekipe koja je zadivila citavu Srbiju svojim igrama protiv najjacih timova Evrope,posteni Ognjenoglu Koromanoglu!!!!

Dragan_Prizren

pre 16 godina

Ali kad se vidi sa kim su do sad igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova, kaze Koroman??Smesno zar ne?Covek nezna sta je izjavio, puko covek od ljubomore, sto Partizan daje 3 gola po utakmici!
A jeli Koromane tvoja Zvezda igrala je protiv Barse, Arsenala??Bezi bre jednu Livadu niste mogli da pobedite, deca Teleoptika su vas namucili, jedva ste izvukli zivu glavu!
Cenio sam ovog Koromana, dok se igralo kvalifikacije za svetsko Prvenstvo!Od kako je dosao u Zvezdi, nepodnosim ga, uhvatio Smiljanica za vrat bez razloga to je bilo na derbiju kad je Partizan slavio sa 4:2!
Ja sam Grobar, Sutra Partizan nece izgubiti, ili ce pobediti ili igrati nereseno!
Ako bude nereseno, to znaci da ce biti penal za Zvezdu ili C.Karton za Partizan, ili ofsjad!Zvezda je drzavni klub, vise od 70%Sudija su za Zvezdu, Savez takodje, Babarogic u upravi Zvezde bivsi sudija!Plus imate podrsku od strane media!Pukni te od ljubomore ganci jedni!!
Partizan Sampion

Joe GR

pre 16 godina

Pa da li je ovaj covek normalan.da igraci pricaju kako ce da bude 2 3 4 5:o za partizan,to je glupost,i laz.to nijedan igrac ne bi izjavio.koroman je tako djubre od igraca da to nije normalno,samo izmislja neke stvari.kaki su to timovi sto partizan pobedio,tu su bili ekipe sto su momentalno bolji od zvezde,ali evidentno je da partizan igra lep i efikasan fudbal,i to je trebo da izjavi,a ne ko neko dete prica gluposti.nema ni gram ponasanja.ko sto van terena tako stvarno nema ni na terenu.kao protiv randzersa sto se ponasao,samo zbog njega sam voleo da zvezda ispadne,inace sam voleo da prodje.bice pun stadion,i nadam se pobedi partizana.nemojte slucajno da pravite tucu,nego da bude navijanje kao nekad.ajmo grobari!!!!!!

Mik

pre 16 godina

Kada je rekao "iskustvo je na našoj strani" Kosan je verovatno mislio na ISKUSNE sudije!

btw. te iskusne sudije ne dosudise Partizanu penal od 1994. u prvenstvenim duelima sa "zlezdom"!

Sone_Zvornik

pre 16 godina

Alo,Grobari,sta pisete vi?Naucite citati malo.Koroman je rekao da su igraci Partizana vec upisali pobedu,i da su to izjavljivali,ali da on ne zna kojim su rezultatom pobedili.Kako ste glupi ljudi,nema kraja vasim glupostima.Toliko ste iskompleksirani da kosarkasa pominjete u fudbalskoj vesti.Cccc,ti kompleksi bas uticu na mozak.Nije ni vama lako.


..i preko Drine,za tebe se gine..

pirotehnicari vracar

pre 16 godina

uvek kada je bilo najteze zvezda je pokazala ko je i sta je!!...ne razmisljam o porazu,idem na jna da ostavim glas za sampione.za prave delije ovo su utakmice koje se jedva cekaju,stoga ne sumnjam da ce sever na jna biti pun...!!!groobari!jel nas cujete....

rivali isti

pre 16 godina

sta lupeta ovaj Koroman? Pa zar Chukaricki i Vojvodina nisu rivali koje je Partizan alagano dobio, a Zvezda uz muku izvukla remi? O kvalitetima Levadije, Rendzersa i Teleoptika drugom prilikom.
Ako sve bude kako treba sutra cemo da vas ispratimo u rupu sa 4-5 komada u mrezi.

bobanmkd

pre 16 godina

Veoma mi je drago sto FK C.Zvezda dobija svog gurovica(namerno napisano malim slovom)u liku ognjena koromana!?!Molim sve koje su videli najave fudbalera Partizana da ce pobediti 2,3,5 prema nula da mi kazu gde su to videli ili ptocitali? koroman je valjda ovo cuo u Groznom,gde se proslavio u cuvenom Tereku!Tuzno je stvarati tenziju na ovakav patetican nacin pa se onda derbi pretvara u tucu,pljuvanje,svadjanje i sl.Zboog ovaklih likova kao koromana zadnja cetiri derbija je gledalo manje nego sto je ranije gledalo jedan mec!

sudija Babarogic

pre 16 godina

Alo bre grobarcici,sta ste se popalili,pa zar vi ove tekme jos dozivljavate kao derbi!SVASTA!!!!Tako je mozda nekada bilo u vrijeme Dzaje,Zebeca,Soskica,Vukotica,Filipovica....a ovo sad,ma nema sanse,prvo,na Marakani nas dobijete(POTPUNO ZASLUZENO) poslije 11god.hej JEDANAEST!!!A na vasem,ajde nazovi vrucem terenu niste dobili Zvezdu 5god.!!!I vi se jos lozite,smijesni ste,sto se mene tice,mozete i da dobijete,jer istina,igrate dobro,zasad,ali treba tako do kraja komsije.I prestanite da se dizete prije vremena,sacekajte da se utakmica zavrsi pa komentarisite,uvijek ste imali kompleks manje vrijednosti,a tako ce,znate i sami,ostati zauvijek.

fenomen

pre 16 godina

E moj Koromanu... A sa kojim ste to vi kvalitetnim timovima igrali. Cisto da te podsetim na Marakani ste sa Cukarickim igrali 0:0 (nula-nula) dok smo mi taj isti Cukaricki tukli 4:1...Ako su ti kvalitetne ekipe poput Livade i Groclina onda si u pravu mada smo mi slicnoj ekipi(Zrinjski) dali cak 11 komada....Samo se ti tesi...
Derbi je utakmica u kojoj ucestvuju dve jake ekipe neke zemlje gde je rezultat neizvestan do samog kraja a ovo sutra uvece u 19 h se ni ne moze nazvati derbijem...
Poz...

Sanja Tomić

pre 16 godina

"Partizan ima večiti kompleks od Crvene zvezde. Tako je bilo dok sam ja igrao, tako je bilo pre mene, a tako je i sad." SAŠA ĆURČIĆ REKAO JE DANAS...

darian

pre 16 godina

Grobari vi i dalje imate 20 titula manje od zvezde,kada budete dostikli zvezdu u titulama onda ću ja sa vama da se raspravljam,ali shvatite istina je bolna za vas vićete uvek biti naš najveći klub posle zvezde.živela republika srpska.

MILOVAN-PFC

pre 16 godina

O Kakvom iskustvu prica kosanovic-sta rece koroman-NE VERUJEM-Ljudi ja sam grobar i od pocetka prvenstva racunajuci i Zrinjski sam bio na svakoj utakmici partizana u beogradu i video sta znaci igranje fudbala-Moj kum nece na derbi-Zvezdas-kaze skupa mu karta-morao sam da mu objasnim-KOLKO PARA TOLKO MUZIKE-odes na marakanu das 200 kinte-pokajes se-bolje da si pljesku pojeo,a na nas stadion platis i ne zalis ni pare jer to sto vidis za 90 minuta nije vredno 400 dinara,tako da ako hoces da gledas dobar fudbal nije greota platiti.Na marakani kad budemo gostovali na proloce eto vam prilike da gledate dobar fudbal i ne zalite 200 kinte.Cuo sam da naleto ruse stadion crvene zvezde-MORAJU DA PRAVE PARKING ZA LIGU SAMPIONA 2008-09.Mislim da sam dovoljno rekao o ovom derbiju i sa ponosom eto me sutra u 22h na ovom istom mestu

sasa

pre 16 godina

Ovaj Koroman sam sebe tesi,pa zar ne vidi da je Partizan prosao sve teze protivnike u nasem prvenstvu a Zvezdu to tek ocekuje.I kako samo pocinje psihicki rat

Tatalko

pre 16 godina

"njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova",rece ognjen koroman i ostade ziv!

gledalac televizije

pre 16 godina

"Šef stručnog štaba "crveno-belih" ističe da 131. derbi neće odlučiti prvenstvo i dodaje da je njegovom timu, u ovom trenutku, bitnija revanš utakmica protiv Groclina u okviru Kupa UEFA."
*eronja se već pravda!!!

DraGro

pre 16 godina

Ljudi moji, pa ovaj Koroman ne zna gde udara:
Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.

Pa sa kim su oni igrali? Od istog cukarickog su izgubili 2 boda, a mi smo ih u gostima odrali 3:0. Mi vojvodinu deljemo na njihovom terenu, a oni u svom bunjistu opet gube 2 boda. Odrali smo i OFK-u, protiv kojih ce oni izgubiti 2 sigurno, a verovatno i sva 3 boda.

Toliko Koromane o timovima protiv kojih smo mi igrali

Zeka peka

pre 16 godina

Kakvo iskustvo? O cemu ovaj lupeta? Po svim parametrima Partizan je trenutno bolji. Nadam se da ce bar jednom u nasoj ligi stvari da se sloze i da pobedi tim koji to zasluzuje...

Danilo

pre 16 godina

SAMO POBJEDA!!!Zvezda je daleko jaci tim, i nebi trebalo postavljati pitanje ko ce dobiti,to je zvezda!Zvezda je iskusan tim koji nije jos proradio u napadu,dok je Partizan grupa talentovane omladine i nista vise!!!Uostalom vjerujte mi na rijec, ne sjecam se kad je na svoj stadio Partizan dobio Zvezdu!?Cekace jos dugo,dugo,jer je Zvezda velikan bez premca!!!Pozdrav za sve delije,ajmo svi na pobjedu!!!

phoboskv

pre 16 godina

Haha iskustvo na vasoj strani, e Koromane, pa ti u emisijama u kojima gostujes za ofsajd kazes OPSAJD.
Samo nek igraci partizana u svojim glavama zamisle, neka ih "ubedi" Djukic, da igraju protiv napretka, banata, lucana ili nekog slicnog tima, i nece biti problema da se ostvari ubedljiva pobeda od 3-4 razlike

igor

pre 16 godina

Rece Koroman da smo efikasniji i potpuno je u pravu, ali govori o nekom kvalitetu timova sa kojima smo igrali,a ja ga podsecam da smo prosli dva od tri najteza gostovanja{Novi Sad, Karaburma},trece je marakana, i opet imamo maksimalan ucinak. A ja pitam njega s kim su to ekipama oni igrali pa opet zaostaju devet bodova. Njegova izjava je cisto licemerstvo, covek ne vidi da je Partizan ove godine mnogo bolji od Zvezde, ali to je njegov problem. POZDRAV SVIM GROBARIMA I GROBARKAMA i NAJJACI SMO

realan

pre 16 godina

Ja nemogu da verujem kakav je ovaj Koroman lik.Partizan je imao lakse protivnike,ako se gostovanje u Novom Sadu,Karaburmi, i lucanima moze nazvati lakim i nebitnim gostovanjima onda me ni ne cudi sto Zvezda lose igra jer ocigledno njen najiskusniji igrac igraja neku drugu ligu o kojoj niko osim njega nezna nista.Znaci Cukaricki kod kuce,Vojvodina kod kuce i Borac u Cacku su mnogo teze provere i utakmice od onih koje je partizan igrao.Stvarno je tuzno kad cujes kako reprezentativac Srbija prica i kako razmislja.

Mare PFC Uzice

pre 16 godina

Bodovna razlika nije presudna već kvalitet i ukupna pripremljenost...Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman.
Decko o cemu ti pricas,vi ste igrali sa nekim "livadama" i invalidima iz poljske ,i od svakog ste dobili po "turu"...Kazes presudan je kvalitet i pripremljenost ZNACI 5:0 za Partizan...

adonis

pre 16 godina

Zvezda!!! Mislim da je sve jasno samo sovom reciju Zvezda!!!Najbolja,najaca,nepobedljiva !!!partizan je porazen 6 zadnjih derbija sta misli da ovaj nece.vara se!! ZVEZDA JE ZVEZDA!!!

Bagi-delije

pre 16 godina

Kosanovicu, nema potrebe da se brines za dobre rezultate Crvene zvezde sve dok su ti u ekipi "igracine" Milijas,Milovanovic,NIS Djordjevic,Trisovic,Raskovic,Andjelkovic,Tutoric, a na klupi Molina,Barkos,Salas,Burzanovic,Trajkovic... KOSANE ODLAZI!!1

Milos

pre 16 godina

Momci u crveno-belom,neka vam osnovni motiv u ovom mecu bude izjava najboljeg sportiste Srbije Novaka DJokovica:"San mi je da se po zavrsetku teniske karijere oprobam i na fudbalskom terenu i to u dresu Crvene zvezde".
Moje skromno misljenje za prvu postavu:Randjelovic,Basta,Tutoric,Gaj,Bronovicki,Kastiljo,Lukas,Koroman,Molina,Milijas i Barkos.
DOBIJAMO PO NAVICI!!!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Tesko bogami tesko!Ne mislim da Partizan ima bolje igrace od nas,ali imaju odlicnog trenera i samim tim uigranu i dobru ekipu.Mislim da Molina i Salas moraju da igraju od pocetka ako zelimo pobjedu i lijep fudbal,a Barcos da udje bar na pocetku drugog poluvremena jer Kosan ni u ludilu nece maci Jestrovica iz prvog tima.Ako budu igrali Trisovic,Bogdanovic,Andjelkovic,Djordjevic ili Raskovic vjerujte mi nemamo sanse!Ali znajuci Kosana bojim se da ne nabije bunker,izvede defanzivnu formaciju i tako pokvari kvalitet igre na derbiju,a znamo da ce tribine biti pune i medju njima predstavnici gotovo svih vodecih evropskih klubova i brojni skauti.Tako da je jedina losa stvar u ovom drbiju Kosan!Raduje cinjenica da ce tribine napokon posle niza godina biti krcate ali nece biti direktnog prenosa utakmice sto je svakako razocaravajuce za mene jer ne mogu da dodjem iz CG,ali i za brojne Delije i Grobare sirom ovih prostora!Da zavrsim,ako Zvezda mora da izgubi neka bar Kosan izvede ofanziviju formaciju i pruzi lijepu igru koja ce zadovoljiti publiku.

Balansero

pre 16 godina

Ne znam na cije to izjave misli Koroman? Mozda je jedino Diara u shali nesto izjavio u tom stilu.
Partizan i jeste u prednosti jer zna da igra fudbal. A fudbalu je to jako vazno. Cini mi se da je ovo ipak njegova izjava a ne izjava igraca Partizana. Sa teskim pritiskom covek ulazi u mec.

A Kosan mi postaje omiljen lik sa svojim biserima. Hvali se covek sto mu tim tesko gubi!? Kao da igra Serie A ili Primeru. Cak i da je tako, valjda se fuca igra da pobedis?

Znaci, ko predje centar da mu umre majka. A kako drugacije?

zorz

pre 16 godina

Igra Crvene Zvezde sutra ce liciti na klasican bunker sa konstantnim faulovima na sredini terena.Znaju da ako se otvore crno im se pise.Sutra ce naravno Koroman da bude najnapaljeniji na terenu i stalno ce nesto da mu smeta,zbog neceg ce da se buni da se svadja a bogami bice i pljuvanja i udaranja.Nesto nisam primetio da ista od ovoga ispoljava kada Zvezda igra u Evropi alito je njegova stvar.Mnogo mi je zao sto vreme nece biti lepo.ova kisa mora pod hitno da stane inace bice igranje lopte po barama,mnogo pogrenih pasova a golmani ce hvatati sapuncice.No sve u svemu Delije dobrodosli na nas stadion i budite jednom ljudi dodjite da se nadigravamo i neka pobedi bolji.Ostavite bunker za druge utakmice.Evo vec u cetvrtak imate Groclin i prednost od 1:0 iz 1.meca i to vam je idealna prilika da jos jednom demonstrirate vas bunker 5-5-0.Pogledajte Kosana na slici kao da je dobio na Lotou...

daidai

pre 16 godina

"Njihova prednost možda može da bude u tome što su efikasniji, ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova", kaže Koroman. - Sva sreca pa je kvalitet Vojvodine veoma veliki pa ih je Indjija izbacila iz kupa, a mi odigrali nereseno.

Sima Strahota

pre 16 godina

Kvalitet,ha ha ha. Kakav vi crni kvalitet imate nesretnici jedni? Ovaj antitim Zvezde igra najsporiji ,najdekadentniji i najdosadniji fudbal u istoriji Zvezde.Svako ko plati ulaznicu da bi vas gledao je klinicki slucaj i trebao bi traziti medicinsku pomoc. Za vas su momci Teleoptik,Borac,Cukaricki i slicne ekipe a od Parizana cete primiti najmanje 3 komada, tek toliko da vidite ko ste i sta ste.

Dado

pre 16 godina

A sa kim je to zvezda do sad igrala kad je tako "efikasna"...?
Dace Bog da konacno dobijete ono sto zasluzujete, a to je petarda!!!

PS-neka Tutoric pripremi laso :)

zika

pre 16 godina

Fudbal je cudna igra, trebas da se boris svih devedeset minuta, nadam se da zvezda nece u sedamdeset i petom minutu misliti da je kraj utakmice! Fudbaleri Partizana kada vide igrace u tunelu koji nose crveno beli dres odseku im se noge, to je jedina nasa prednost na sutrasnjoj utakmici a ne kako rece Kosan iskustvo!

pale

pre 16 godina

grobari da vas potsetim uvek je dobijao derbi onaj tim koji je slabije plasiran na tebili,tako da sutra opusteno mozete da igrate dvojku.Od ove utakmice zvezda krece u seriju pobeda!

axmed

pre 16 godina

U pravu je Koroman! Kako smeju Grobari da misle da su favoriti?! Kakve veze ima to sto je Partizan prvi a Zvezda treca (uz 9 bodova zaostatka), sto je Partizan postigao 16 golova na sest utakmica a Zvezda 4 na pet, sto su prva dva igraca na listi strelaca Partizanovi NAPADACI, dok Zvezdini napadaci jos uvek NISU dali ni jedan gol, sto Partizan ima 2 A reprezentativca (obojica bili starteri protiv Portugala)...
Ovaj put su stvarno preterali. Sram ih bilo!!!

muamua

pre 16 godina

Izjave fudbalera Partizana:
Kapiten Partizana Antonio Rukavina najavljuje da će 131. "večiti derbi" biti do sada najteži ispit u sezoni, jer kako kaže, bez obzira na odličnu formu njegovog tima, duele beogradskih rivala ne dobija uvek bolji tim.

"Neće biti lako, iako Zvezda nije u zavidnoj formi. Međutim, to ne treba da nas zavara. Ove godine imamo dobar tim, krenuli smo odlično sa šest uzastopnih pobeda i, što je najvažnije, imamo dobru atmosferu. Mislim da nema favorita. U derbi mečevima ne pobeđuje uvek bolji", izjavio je kapiten Partizana.

Milorad Kosanović

pre 16 godina

Zahvaljujem se kolegi Sliškoviću na podršci i priznajem da će se zvezda truditi da odigra bar priblizno dobro..., hkkhmm... bice tesko ali ja verujem u svoj tim,... verujem u svoje igrače,.... forma je u uzlaznoj liniji..., Markos i Bolina su proigrali,...a i blok ce da proradi...

Petar

pre 16 godina

Kosanovicu neke stvari moras da znas.Bajalica je stoper,Bronovicki LEVI bek,Andjelkovic levi bek a ne levo krilo,Milijas je zadnji vezni , a Koroman desno krilo a ne centarfor.Covece dozovi se pameti.Kakvo dupliranje bekova? Sta je to? Jel to stos iz Kine?Evo tima kojiu glatko dere Partizan 2-0.Randjelovic,Basta,Tutoric,Gaj,Bronovicki,Lukas,Kastiljo,Salas,Koroman,Molina,Jestrovic.

shapa

pre 16 godina

Mislim da ce utakmica biti prilicno neizvesna jer, ma koliko dobro igrao, Partizan skoro uvek igra 50% slabije protiv CZ nego protiv ostalih ekipa. Nece biti vise od dva gola jer CZ do sada nije primila vise od jednog gola na utakmici. Dakle, rezultat 1:1.

Delija

pre 16 godina

Ali kad se Zvezdini fudbaleri napale pred punim severom nece vam bas biti lako :) Jos vi niste imali pravog protivnika grobari :) no da slava ne traje vecno dokazali su fudbaleri crvene zvezde a i da se ne moze biti u formi vecno dokazali su crno beli. Igraju bolje ali mislim da ce se opeci vecera no videcemo :) mozda bas od ovoga meca zvezdi krene bolje :)

Beli

pre 16 godina

"ali kada se vidi sa kim su do sada igrali, pitanje je kakav je kvalitet tih timova"

Pa ako Vojvodina nije kvalitetan tim, pogotovo u NS, kakvo je onda njihovo opravdanje za remi kod kuće?
Šalim se, ne čudi ovakva izjava (kao i mnoge ranije) Koromana, čovek mnogo priča, a malo misli...

SRBIJA

pre 16 godina

Znas ti Koromane dobro kakav je kvalitet tih timova neki od njih su ti dolazili na nasu najvecu rupu. Npr. Cukaricki a ne bi im gol dali da ste tri dana igrali. Nama ce ova utakmica doci da se malo opustimo pred veca iskusenja.

MILAN PANTIC

pre 16 godina

Iako sam grobar, volim da citam kosketove izjave. Umesto onih uobicajenih tipa: mi smo skoncentrisani samo ne sledecu utakmicu, a o drugima tek kad dodju na red, on je potpuno originalan. Secam se kad je bio trener Malte i izgubio od SCG 6:0, otisao u Slovacku i tamo izgubio 6:0 pa potom i u Cesku sa istim rezultatom. Vratio se na Maltu i na konferenciji za stampu izjavio "Zovite me Mister Six."

ljubisa

pre 16 godina

Koroman je sve rekao.Nije vazna igra vazan je rezultat.I prosle godine su se grobari hvalili kada su nas dobili pa sledeca 3 puta su izgubili.Zvezdina sansa je u tome sto grobari vec imaju uracunatih ta 3 boda.HEHE.

Frey

pre 16 godina

Mislio sam i ja nesto da napisem, ali sve ste vi rekli i o Koromanu znanom kao OPSAJD i Kosanu, idemo sutra svi na stadion da ih razbijemo!!!

NENAD BOGICEVIC

pre 16 godina

Ovaj samozvani fudbaler lupio i zamislte ostao ziv. Pa ova jaka fudbalska druzina uspela je da pobedi i REALA , MILANA i TELEOPTIK i ostale svetske velicine, pa sad cak sme i da preti ovom PARTIZANU.Ruku na srce zgazice ih PARTIZAN jer je trenutno dva puta bolja ekipa!!!! Pozdrav svim GROBARIMA!!!!!!!!

dragan

pre 16 godina

Pa ovaj Koroman nije normalan. Pa sa onim Čukaričkim sa kojim je zvezda odigrala jedva 0:0 na marakani, Partizan je dobio 3:0 u gostima. Šta više da pričamo.

Bladzh Slyschkovicsh

pre 16 godina

Ај тинкс д маћ из опн, енд ај тинкс мај френд косановић плејс а гуд маћ вит партисан лајк зринјски плејс.

mile

pre 16 godina

mi ako dobijemo ili izgubimo svakako pobedjujemo mozemo da se hvalimo sto smo pobedili ako izgubimo mozemo da teramo kosana
x ne valja nikako :)
kosane napolje !!!!

bosko

pre 16 godina

da iskustvo je na vasoj strani nema dileme,ali na vasoj strani je i brkos ,a mi takvog i takve slicne njemu hvala bogu nemamo,zato kosane molim te prokomentarisi o iskustvu nesto i posle utakmice ako budes imao petlje za to...jer u susret ti ide parni valjak

Danube Shark

pre 16 godina

Kako je samo elokventan taj Koroman... Kuku nama kad nam takvi govore u ime kluba i ekipe. On skace sam sebi u usta... Videcemo kako ce odigrati...