Odbojka 55

Subota, 15.09.2007.

19:39

EP: Rusija prejaka za Srbiju

EP: Rusija prejaka za Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

sloba

pre 16 godina

Ja sam i ranije napisao da je plasman medju cetiri veliki uspeh (hvala Spancima). Tesko i do bronze jer su finci jaci i bolji ali nikada se ne zna.Ne moze Miljkovic sam da iznse celo prvenstvo.Drugog korektora nemamo. Janic toplo hladno vise hladno. Primaci ocajni a od blokera slaba fajda. Mislim danam ide period stagnacije dok se ne pojavi neko kao prvi put Miljkovic

Fekundus

pre 16 godina

Pa jel moguce da ne sme da izvvadi Miljkovica cak i kad ovaj zabrlja svaku tesko stecenu kontru ? Odavno ga nisam video u gorem izdanju pa opet Kolakovicu ne pada ni na pamet da ga menja ...
Sudije krale ...
Samo snazno do bronze
srecno

DakiAleksinac

pre 16 godina

Napred Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trece mesto je vase! Kakvi Finci, uplasice se samo kad vide Miljkovica, Grbica, Gerica...

Teren je ravan, a lopta
okrugla,
mi stvari gledamo iz drugoga ugla.
Čas smo na ledjima, a čas potrbuške,
ponekad letimo k'o iz puške.

Teren je ravan, a lopta šeta,
s jedne na drugu stranu sveta.
Ali će zato malo teže,
pasti na našu stranu mreže.

Šarmantni, zgodni, neugodni, pravi borci,
oni su besprekorni, pobeda novih tvorci!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete.

Teren je ravan, tu nema priče,
pobedi našoj ceo svet kliče.
Odozgo dajemo završnu reč,
još jedan smeč - gotov je meč!

Lice ti blista, suzi oko,
kada se trobojka diže visoko.
Srca su naša radosti puna,
medalje sjaje k'o zlatna kruna.

Šarmantni, zgodni, neugodni, pravi borci,
oni su besprekorni, pobeda novih tvorci!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete!

Iz zgloba lopta izleće k'o kakva kometa,
skok u vis - tras, pogodjena je meta!
Protivnička ekipa ne zbori ni reč,
jer pravo u glavu otpucaću ti smeč!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete!

Anastazi

pre 16 godina

Kako neko moze da izjavi da je Miljkovic podbacio ,a ovaj kad god se digne na smec ceka ga trojni blok!!!
Pa nije Miljkovic supermen da moze sve sam a pogotovo kad se zna da nam akcije citaju kao od sale.
S druge strane najvise je podbacio selektor Kolakovic.
Naime svi smo znali da cemo izgubiti od Rusije ali da on drzi na parketu onog matorog Boskana e to nikako nije trebao?
Sta uopste trazi taj Boskan u Rusiji?
Trebalo se ici jos davno na podmladjivanje.Nije ga bilo u svetskoj ligi dok su Kovacevic i Nikic rintali i onda se odjednom stvorio i zauzeo njihova mesta...a da ne govorim da je slabiji igrac od njih.
SRAMOTA

Putin

pre 16 godina

Za "Jasikeviciusa"
Ti "netalentovani" Rusi o kojima ti pričaš redovno osvajaju između 80 i 100 medalja na Olimpijadi, ne računajući Zimsku, dakle najviše uz SAD i Kineze.
To što ti u sport uračunavaš samo pojedine sportove je tvoj problem. Za ostatak planete atletika, plivanje, gimnastika itd. su itekako sportovi i to poprilično popularniji od rukometa, vaterpola, odbojke koji su po tebi, eto, jedini sportovi!
P.S. nemoj da neko shvati da imam nešto protiv vaterpola ili rukometa, upravo suprotno, samo sam realan...

Danilo

pre 16 godina

1. Komentarisao sam u nekom drugom tekstu da se ono sto Miljkovicu nedostaje da bude najbolji igrac na svetu nalazi upravo u njegovoj glavi. Uporedih ga sa Rakocevicem kosarkasem, koji briljira onamo gde zna da je najjaci, dok podbaci kad god je frka. I evo ga, juce, katastrofa. Uzasno me to rastuzi - da, dobar izraz, RASTUZI, jer gledam decka koji sa 207cm ima onakvu pokretljivost, onakvu sposobnost, koji zaista moze da bude najbolji na svetu, bez premca. Ali za to je potrebna glava. Kako je Vujevic postao to sto jeste sa 191cm i rukometaskom gradjom? Cistom inteligencijom i zreloscu. E to fali Miljkovicu, ZRELOST. I samopouzdanje, sada sam vec siguran u to. Bilo bi lepo kada bi hteo na tome da poradi, i on bi bio zadovoljniji.
Time ne zelim da kazem da je Miljkovic jedini krivac za ovo juce, bilo je tu i drugih tragicara. Ali oni su dali neki svoj maksimum juce, a Ivanov maksimum je mnogo, mnogo veci od jucarasnjeg performansa.
2. Ko ono rece da atletiku ne uvrstava u sportove?!?!

zilijen

pre 16 godina

Svaka čast momci ...
Era dominacije Srbije je završena ...
Lepo bi bilo da se kapiten Nikola oprosti medaljom ali ni 4 mesto nije neuspeh ...

Na kraju potrudiću se da pomenem sve one zaslužne koji su nam donosili radosti i medalje poslednjih dvanaest godina ...

Pok. Žare Petrović, Tanasković, Mešter, Boba Kovač, Vanja the great, Jokanović, Pavličević, Vušurović, Batez, Vujević, Marić, Vasić itd itd ...
Hvala svima koje sam pomenuo i oprost onima koje nisam a koji su podjednako zaslužni za sve ...

Marko

pre 16 godina

paaa, svi ste culi ko je u vrhu ruske odbojke??? tako da nema reci da sudije nisu potkupljene i zaplasene.... Nasa bronza sijace kao zlato!!!! NAPRED SRBIJA!!!!

rabba

pre 16 godina

Vec napisah ranije , da nije sramota izgubiti od glavne ekipe na ovom prvenstvu , i ostajem iza toga . Dobra igra u prva dva seta , u trecem Rusi , vise nego inspirisani plus blaga pomoc sudija , i nasim momcima je pao tempo . Sutra borba za bronzu sa neverovatnim (za mene) Fincima , koji su danas platili danak neiskustvu igranja na velikim takmicenjima . Cetiri seta ubedljivo voditi i od ta 4 uzeti samo 2 ... Za mene su oni danas bili puuuno bolja ekipa od provlakaca Spanaca . Zlato ide u Rusiju a , nadam se uz slicnu igru iz prva dva seta danas , u Srbiji ostaje bronza .

Srecno momci !

divac

pre 16 godina

yonny...sta si ti gledao covece,koji bre Janic pa decko je bio najbolji Ruski sedmi igrac,u crno nas bre zavio.I ne mlati svasta nego stavi naocare drugi put.

aca

pre 16 godina

@Bobi
A ti znas sve kao i ostali kriticari iz fotelje?
Da su igraci malo fizicki bolje pripremljeni ili malo manje umorni Rusi ne bi bili problem, ali na ovom EP se pokazalo da su sve reprezentacije slicnog kvaliteta ali da je Rusija fizicki bolje pripremjlena od ostalih uz to i najiskusnija

Marija

pre 16 godina

Bravo momci.I pored poraza,vasa igra veceras nam daje pravo, da verujemo da je bronza vasa.Finci mozda jesu najprijatnije iznenadjenje na prvenstvu,ali bi bilo lepo da i vi PRIJATNO IZNENADITE sve one skeptike koji su prognozirali da ispadate u prvom krugu.U inat njima i sudijama,pocistite sutra Fince!

Znas_me_znam_te

pre 16 godina

Ljudi da li ste gledali vi fince kako igraju...bice sutra jako tezak zadatak da se pobede,ovo im je najveci uspeh ikada,i momci igraju odlicno,a mi smo ovamo i onamo..tako da,srecno plavi za bronzu,trebace nam sreca,i mnogo truda...

Boris

pre 16 godina

Mi smo tipom igre ostali negde u 2001-oj, 2002-oj godini. Svi ostali otisli su napred. Brazil prvi pa sada za njima idu i ostali. Igra se brze, agresivnije, jace. Na ovom prvenstvu mislim da imamo ubedljivo najgori servis od svih!!! A to je problem kako individualnih karakteristika igraca, tako i taktike ekipe. Gericev servis los, Janicev los, Boskan los, Podrascanin los...

No, ocekivao sam, da budem iskren, i manje od polufinala te cestitam momcima na uspehu u nadi da ce uskoro borba za bronzu opet biti mali neuspeh!

M

pre 16 godina

Pa Rusi su generalno bolji a igra se na njihovom terenu..nama su najbolji igraci vec veterani..Kolakovic je dobar trener, ovaj lik Bane sto ga osudjuje u predhodnim komentarima nema pojma.Kao pametan on a ne citav OSS koji je Kolakovica i postavio..ipak nas tim ima perspektivu jer je ovo velika skola za ove mladje igrace pozz

matori

pre 16 godina

Koja mlada ekipa? Pa mi u prvoj postavi imamo samo dva mlada igrača(Podraščanin i Samardžić). Janić, večiti talenat, ima već 25 godina i ne može se reći da je baš mlad. Grbić, Miljković, Boškan i Gerić sa Olimpijadom sledeće godine završavaju reprezentativnu karijeru. Druga je priča što je klupa mlada, ali džaba to kad niko ne igra, jer su pojedinci nedodirljivi. Polufinale je veliki uspeh, s obzirom na sve okolnosti.

todos

pre 16 godina

Da su onako igrali kao u prva dva seta a da su sudije sudile kod nas cisto sumnjam da bi Rusi uspeli da dobiju utakmicu.Medjutim hvala Spaniji sto nam je omogucila da igramo polufinale i zelim im u Nedelju da zbiju redove i dobiju Fince za bronzanu medalju.

ivana

pre 16 godina

Mislim da su ovi momci pokazali kako i sa podmladjivanjem reprezentacije moze daleko da se dogura i da se bori za Srbiju (za razliku od kosarkasa. Cestitam na ulasku u prvu cetvorku i sigurna sam da ce osvojiti bronzu! Napred momci!!!

elvis

pre 16 godina

Nije strashno kada se izgubi od ovakvih rusa i to josh na domacem terenu. Samardzicu za borbu i za prijem svaka cast. Miljko se ukakio kao i uvek ostali su se borili koliko su mogli. U svakom slucaju svaka vam cast za sve. Rusi su servirali kao da su im to poslednje bile,,,.....

ivana

pre 16 godina

lose su igrali...ali realno tu im je trenutno i mesto..odbojkasi su ovoj zemlji dali puno a dace jos vise ..samo im treba vremena..svaka cast momci..uz vas smo..

Djole

pre 16 godina

Sve je OK momci! Nazalost, nismo na pravi nacin uspeli da ukrotimo servis Rusa. Mada i pored loseg prijema, prvi set ste odigrali vrhunski.. i da je malo vise utakmica Janicu u repki bez sumnje bi lagano dosli do 1:0!Ovako,odlucile su nijanse.. Drugi set smo se malo ustabili na servisu, al nismo mogli da odrzimo tako visok nivo igre iz prvog seta, pa smo uglavnom kaskali za Rusima koji su imali Marsovca u ekipi,koji je trenutno,po meni, najjaci igrac na planeti.. a onda su i suci poceli dobro da silje.. Cini se da je to , sasvim razumljivo dotuklo nase ZLATNE momke.. Ne opravdavam ovim debakl u trecem setu al ovo sudijama ne treba, i neka im sve ide na cast. Cini se da rusi ,jednostavno, ne smeju da ne osvoje zlato na ovom prvenstvu.. Sutra cemo da rasturimo Fince, vise sam neg ubedjen, i vratimo se s broncom oko vrata koja ce da zlatno da sija! Cuvaj se Svete Plave Cete

branko pavlicic

pre 16 godina

Кад не иде Миљковићу решење је извући Миљковића и убацити другог коректора а не играти без коректора. Али за то треба имати м....Мој програм за будућност:
1.Са овом екипом покушати изборити одлазак на ОИ и тамо опет покушати урадити што се може
2Од Светске лиге 2009 стартовати са новом екипом чији лидер треба да буде Иван Миљковић, али не као коректор него као дизач!! Он је тако и започео каријеру. Коректори надолазе: Бојовић, Старовић... Та нова екипа треба да има првог и другог коректора али НИКАД ВИШЕ једног јединог !

aca

pre 16 godina

Pa dobro momci...ipak jos treba da ucimo...mlad tim ali sutra idemo da odbranimo bronzu...Svi smo uz vas...Srecno

http://www.powerplaymanager.com

jasikevicius

pre 16 godina

Ma da je i brazil dosao pokrali bi ih, ne kazem, nasi nisu dostojni ni polufinala. Ali rusi, najnetalentovanija sportska nacija, koji su u fudbalu losiji od albanije, ni hidink im ne moze pomoci, koji u kosarci 10 god razigravaju od 5 do 8 mesta, u vaterpolu vise ne postoje, a atletiku ne racunam u sport. Znaci, morao se malo podici moral naciji, jedno zlato u odbojci, a videli smo koliko vrede na svetskom prosle godine.. braco, sramota!!! ps zaboravih zenski rukomet, tu ste zaista prejaki

DeX

pre 16 godina

Kud ne uzese prvi set?! Sta da se radi...Realno su Rusi jaci...pa + domaci teren...+ kraduckanje sudija...+ los Miljkovic...Mada,momci uvek posteno igraju...svi se odazivaju...menjamo i generacije...i opet se muvamo oko medalja...to je,slozicete se - STRAVA USPEH!!! Od svih nasih sportista do polufinala bilo cega mogu jos samo oni,vatepolisti i teniseri od skora...Zato,svaka cast,a sutra...sta bude,nek'bude!!!

Munjoz

pre 16 godina

Sudije!!!!!!!!!!
Opet ce neko reci kako se vadimo na sudije,al bas je zanimljivo videti situaciju u prvom setu kad na 18:18 sudije neopravdano dosudjuju aut za nas i daju poen rusima,a potom i cist aut,priznaju rusima kao as.I sve to bez ijednog snomka,reprize poena,ma zalosno,zbog tih stvari mi je jasno zasto je odbojka tek na tamo nekom mestu po popularnosti
Momcima,svaka cast,dali su sve od sebe,ali sport je danas najmanje sport....

Goxy

pre 16 godina

Voleo bih da se javi neko ko je vise ocekivao.....................nema takvog. E pa gospodo, smena generacija + nema love za dobre i jake pripreme. Setite se kad smo u SAD-u, na OI Holandjanima uzeli set, bili smo srecni kao deca. Gde su oni sada? Nema ih nigde. Cekaju strpljivo. Menjaju ljudi, kombinuju. Tako i mi treba da radimo. Vidite samo Poljake i Bugare, gde su oni? Najperpektivnije mlade generacije. Super uspeh, pa makar bili i 4-ti. Samo pogledajte gde igra prva postava Finske. Polako, i uz nas talenat, za dve do tri godine sve ce doci na mesto.

zex

pre 16 godina

Ovo je realna snaga naseg tima,medju prva cetiri u evropi.Razlika izmedju nas i Rusa je prijem i to sto je ovaj lik poltavski odigrao savrsenu utakmicu - i servis i smec i blok.

Unknown

pre 16 godina

Paaa,dobro,svi smo znali da su Rusi u prednosti-kvalitetniji su,domacini su,motivisani...sve u svemu-jaki! Nasima nista nije islo od ruke-na licima im se videla nervoza!Ipak,zelim im puuuuno srece sutra protiv onih "izbeljenih" Finaca! Nasi momci se trude,to je vazno. P.S.: Sudiju na lomachu! Nadam se da Grbic nije psovao kao Milicic!

dile

pre 16 godina

steta, nisu toliko bolji rusi koliko je recimo grbic odigrao lose, to je verovatno i kljucni razlog zbog gubitka utakmice.
nikako nije uspevao da pronadje resenja za ruse, a ne retko su bila losa i ako dodamo i jos dosta dignutih lopti iza ledja miljkovica.
ulazak u polufinale a sada i sansa da se osvoji bronza je odlican rezultat.

Najjaci Srbin

pre 16 godina

Nema veze momci, nije sramota izgubiti kad das svoj maksimum kao sto ste vi dali, a i mladi ste i relativno neiskusni pa tako da je i ovo ogroman uspeh! ZIVELA SRBIJA!!

Jeja

pre 16 godina

Verujem da su dobili prvi set (a tako im je malo falilo) sve bi bilo drugacije,al nista zaboravimo ovo i idemo po bronzu.Cestitke i za ulazak u prvu cetvorku.Srecno.

KvO

pre 16 godina

O utakmici se nema reci puno sta. Sve je vidjeno, Rusi su jednostavno bolji tim, i zasluzili su to finale. Mi smo dostigli maksimum, treba biti realan, nismo vise ono sto smo bili (odavno vec nismo), i eventualno osvajanje treceg mesta bi bio fantastican uspeh, cak i vise od toga.

E sad, o javnom servisu i doticnom komentatoru, cije ime ne vredi spominjati...

Na kraju sam se koliko toliko obradovao sto nasi nisu prosli u finale jer necu ponovo morati da slusam njegove neverovatne nebuloze, ali, avaj, onda shvatih da se igra za trece mesto...

Taj 'vrsni poznavalac' ama bas svakog sporta, vec na pocetku treceg seta prica o mecu sa Finskom i porazu protiv Rusa, u svakoj situaciji bolje zna sta da se radi, i od samih igraca, i od samog trenera nase reprezentacije, 20......0 puta spominje pajp (namerno pajp, ne zna on kako se to zaista pise i sta znaci) i kako je isti presudan za poraz, svaka sudijina odluka je kradja naseg tima (na primer, na snimku se lepo vidi da je lopta pala u polje pored same Samardziceve noge, ali on je video ogroman aut), pri svakom servisu jednog Ruskog igraca (ne mogu se setiti tacnog imena) poziva igrace na oprez (?!?!?!?!?!), zahvaljuje se Rusima kada pogrese (?!?!?!?!?!?!), i tako dalje, kada bih nabrajao, niko ne bi ni procitao ovaj komentar do kraja.

Da li je moguce da RTS, kao JEDINA TELEVIZIJA KOJA IMA SIGURAN PRILIV NOVCA OD PRETPLATA, ne moze da priusti sebi dobre sportske novinare, vec drzi jednu pijanduru punu 'slobine krvi', koju su pre petnaestak godina, na Gocu, dok je vodio emisiju Bele Staze, pijanu jurili po snegu jer nije platio racun u kafani, da bi se na kraju jedva izukao od batina kada je rekao da ce to ici na racun TVB ????!?!?!?!?!?!????

Da li postoji neki komentator koji makar malo poznaje atletiku, odbojku, i ostale sportove gde se ovaj 'mag prenosa' javlja, da sa svojim malim znanjem zameni 'veliko znanje' doticnog gospodina ?!?!?!?!

Ili mozda Tijanic pokusava da u sledecoj turi obezbedi za sebe jos sudskih sporova, tako sto ce oterati jos neke ljude, koji su i dalje budale, i placaju pretplatu jer to mora da se radi?!?!?

Izvinjavam se na duzini posta, i nadam se da ce biti objavljen. Hvala.

dejan

pre 16 godina

Nema veze momci svaka cast. Samara Svaka cast decko imash srce kao planeta. Miljko se malo usere kad god je jaka tekma ali boze moj svaki igrac igra kako zna i ume. Kolakovic je jako loshe vodio ovo polufinale.

Jovana_

pre 16 godina

Nije igra bila toliko losa jedini problem je bio taj sto trener Kolakovic nije na vreme promenio odredjene igrace. U svakom slucaju bili ste odlicni i nadam se da cemo sutra dobiti fince. pozz za sve ljubitelje odbojke!

yonny

pre 16 godina

preslabi su.
daleko su od one reprezentacije od pre par godina
Miljkovic-podbacio
Geric-solidan
Grbic-slab
Janic-odlican
Podrascanin-perspektivan
Boskan-na momente dobar
Samardzic-nepouzdan
Nadam se da cemo sutra dobiti fince i tako i ovo prvenstvo okoncati sa medaljom.
Srecno!!!

milica

pre 16 godina

usli smo nekako uplaseno u mec..miljkovic kao da je bio paralizovan....ali sta je tu je, ne treba ih osudjivati..sutra fince moraju da pobede, od njih su kvalitetniji

nemanja

pre 16 godina

ajmo na bronzu SRBI!!!!

Finci su se sigurno emotivno potpuno ispraznili nakon 3:2 sa spancima....

napred momci! Donesite medalju!

Danilos

pre 16 godina

Pa sudije ne kradu ovako ni na DERBIJU!!!A mog'o je malo da odmori Janica onaj Kolakovic i da predju na Miljkovica malo ranije!Pokazali smo da mozemo,idemo na BRONZY!!!!!!!!!!!!!!!!

Milos- KG

pre 16 godina

Nikada nisam okrivljivao sudije za krajnji ishod neke utakmice ali ovo danas je sramota OVAJ COVEK KAO DA JE BIO NA NECIJEM NISANU pa ciste lopte nije video SRAMOTA.
Momci su igrali dobro ako sutra budu igrali ovako bronza je tu.

Najjaci Srbin

pre 16 godina

Nema veze momci, nije sramota izgubiti kad das svoj maksimum kao sto ste vi dali, a i mladi ste i relativno neiskusni pa tako da je i ovo ogroman uspeh! ZIVELA SRBIJA!!

DeX

pre 16 godina

Kud ne uzese prvi set?! Sta da se radi...Realno su Rusi jaci...pa + domaci teren...+ kraduckanje sudija...+ los Miljkovic...Mada,momci uvek posteno igraju...svi se odazivaju...menjamo i generacije...i opet se muvamo oko medalja...to je,slozicete se - STRAVA USPEH!!! Od svih nasih sportista do polufinala bilo cega mogu jos samo oni,vatepolisti i teniseri od skora...Zato,svaka cast,a sutra...sta bude,nek'bude!!!

Milos- KG

pre 16 godina

Nikada nisam okrivljivao sudije za krajnji ishod neke utakmice ali ovo danas je sramota OVAJ COVEK KAO DA JE BIO NA NECIJEM NISANU pa ciste lopte nije video SRAMOTA.
Momci su igrali dobro ako sutra budu igrali ovako bronza je tu.

Danilos

pre 16 godina

Pa sudije ne kradu ovako ni na DERBIJU!!!A mog'o je malo da odmori Janica onaj Kolakovic i da predju na Miljkovica malo ranije!Pokazali smo da mozemo,idemo na BRONZY!!!!!!!!!!!!!!!!

nemanja

pre 16 godina

ajmo na bronzu SRBI!!!!

Finci su se sigurno emotivno potpuno ispraznili nakon 3:2 sa spancima....

napred momci! Donesite medalju!

Unknown

pre 16 godina

Paaa,dobro,svi smo znali da su Rusi u prednosti-kvalitetniji su,domacini su,motivisani...sve u svemu-jaki! Nasima nista nije islo od ruke-na licima im se videla nervoza!Ipak,zelim im puuuuno srece sutra protiv onih "izbeljenih" Finaca! Nasi momci se trude,to je vazno. P.S.: Sudiju na lomachu! Nadam se da Grbic nije psovao kao Milicic!

yonny

pre 16 godina

preslabi su.
daleko su od one reprezentacije od pre par godina
Miljkovic-podbacio
Geric-solidan
Grbic-slab
Janic-odlican
Podrascanin-perspektivan
Boskan-na momente dobar
Samardzic-nepouzdan
Nadam se da cemo sutra dobiti fince i tako i ovo prvenstvo okoncati sa medaljom.
Srecno!!!

ivana

pre 16 godina

lose su igrali...ali realno tu im je trenutno i mesto..odbojkasi su ovoj zemlji dali puno a dace jos vise ..samo im treba vremena..svaka cast momci..uz vas smo..

Munjoz

pre 16 godina

Sudije!!!!!!!!!!
Opet ce neko reci kako se vadimo na sudije,al bas je zanimljivo videti situaciju u prvom setu kad na 18:18 sudije neopravdano dosudjuju aut za nas i daju poen rusima,a potom i cist aut,priznaju rusima kao as.I sve to bez ijednog snomka,reprize poena,ma zalosno,zbog tih stvari mi je jasno zasto je odbojka tek na tamo nekom mestu po popularnosti
Momcima,svaka cast,dali su sve od sebe,ali sport je danas najmanje sport....

matori

pre 16 godina

Koja mlada ekipa? Pa mi u prvoj postavi imamo samo dva mlada igrača(Podraščanin i Samardžić). Janić, večiti talenat, ima već 25 godina i ne može se reći da je baš mlad. Grbić, Miljković, Boškan i Gerić sa Olimpijadom sledeće godine završavaju reprezentativnu karijeru. Druga je priča što je klupa mlada, ali džaba to kad niko ne igra, jer su pojedinci nedodirljivi. Polufinale je veliki uspeh, s obzirom na sve okolnosti.

Jovana_

pre 16 godina

Nije igra bila toliko losa jedini problem je bio taj sto trener Kolakovic nije na vreme promenio odredjene igrace. U svakom slucaju bili ste odlicni i nadam se da cemo sutra dobiti fince. pozz za sve ljubitelje odbojke!

ivana

pre 16 godina

Mislim da su ovi momci pokazali kako i sa podmladjivanjem reprezentacije moze daleko da se dogura i da se bori za Srbiju (za razliku od kosarkasa. Cestitam na ulasku u prvu cetvorku i sigurna sam da ce osvojiti bronzu! Napred momci!!!

dile

pre 16 godina

steta, nisu toliko bolji rusi koliko je recimo grbic odigrao lose, to je verovatno i kljucni razlog zbog gubitka utakmice.
nikako nije uspevao da pronadje resenja za ruse, a ne retko su bila losa i ako dodamo i jos dosta dignutih lopti iza ledja miljkovica.
ulazak u polufinale a sada i sansa da se osvoji bronza je odlican rezultat.

Danilo

pre 16 godina

1. Komentarisao sam u nekom drugom tekstu da se ono sto Miljkovicu nedostaje da bude najbolji igrac na svetu nalazi upravo u njegovoj glavi. Uporedih ga sa Rakocevicem kosarkasem, koji briljira onamo gde zna da je najjaci, dok podbaci kad god je frka. I evo ga, juce, katastrofa. Uzasno me to rastuzi - da, dobar izraz, RASTUZI, jer gledam decka koji sa 207cm ima onakvu pokretljivost, onakvu sposobnost, koji zaista moze da bude najbolji na svetu, bez premca. Ali za to je potrebna glava. Kako je Vujevic postao to sto jeste sa 191cm i rukometaskom gradjom? Cistom inteligencijom i zreloscu. E to fali Miljkovicu, ZRELOST. I samopouzdanje, sada sam vec siguran u to. Bilo bi lepo kada bi hteo na tome da poradi, i on bi bio zadovoljniji.
Time ne zelim da kazem da je Miljkovic jedini krivac za ovo juce, bilo je tu i drugih tragicara. Ali oni su dali neki svoj maksimum juce, a Ivanov maksimum je mnogo, mnogo veci od jucarasnjeg performansa.
2. Ko ono rece da atletiku ne uvrstava u sportove?!?!

milica

pre 16 godina

usli smo nekako uplaseno u mec..miljkovic kao da je bio paralizovan....ali sta je tu je, ne treba ih osudjivati..sutra fince moraju da pobede, od njih su kvalitetniji

dejan

pre 16 godina

Nema veze momci svaka cast. Samara Svaka cast decko imash srce kao planeta. Miljko se malo usere kad god je jaka tekma ali boze moj svaki igrac igra kako zna i ume. Kolakovic je jako loshe vodio ovo polufinale.

elvis

pre 16 godina

Nije strashno kada se izgubi od ovakvih rusa i to josh na domacem terenu. Samardzicu za borbu i za prijem svaka cast. Miljko se ukakio kao i uvek ostali su se borili koliko su mogli. U svakom slucaju svaka vam cast za sve. Rusi su servirali kao da su im to poslednje bile,,,.....

M

pre 16 godina

Pa Rusi su generalno bolji a igra se na njihovom terenu..nama su najbolji igraci vec veterani..Kolakovic je dobar trener, ovaj lik Bane sto ga osudjuje u predhodnim komentarima nema pojma.Kao pametan on a ne citav OSS koji je Kolakovica i postavio..ipak nas tim ima perspektivu jer je ovo velika skola za ove mladje igrace pozz

Boris

pre 16 godina

Mi smo tipom igre ostali negde u 2001-oj, 2002-oj godini. Svi ostali otisli su napred. Brazil prvi pa sada za njima idu i ostali. Igra se brze, agresivnije, jace. Na ovom prvenstvu mislim da imamo ubedljivo najgori servis od svih!!! A to je problem kako individualnih karakteristika igraca, tako i taktike ekipe. Gericev servis los, Janicev los, Boskan los, Podrascanin los...

No, ocekivao sam, da budem iskren, i manje od polufinala te cestitam momcima na uspehu u nadi da ce uskoro borba za bronzu opet biti mali neuspeh!

DakiAleksinac

pre 16 godina

Napred Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trece mesto je vase! Kakvi Finci, uplasice se samo kad vide Miljkovica, Grbica, Gerica...

Teren je ravan, a lopta
okrugla,
mi stvari gledamo iz drugoga ugla.
Čas smo na ledjima, a čas potrbuške,
ponekad letimo k'o iz puške.

Teren je ravan, a lopta šeta,
s jedne na drugu stranu sveta.
Ali će zato malo teže,
pasti na našu stranu mreže.

Šarmantni, zgodni, neugodni, pravi borci,
oni su besprekorni, pobeda novih tvorci!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete.

Teren je ravan, tu nema priče,
pobedi našoj ceo svet kliče.
Odozgo dajemo završnu reč,
još jedan smeč - gotov je meč!

Lice ti blista, suzi oko,
kada se trobojka diže visoko.
Srca su naša radosti puna,
medalje sjaje k'o zlatna kruna.

Šarmantni, zgodni, neugodni, pravi borci,
oni su besprekorni, pobeda novih tvorci!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete!

Iz zgloba lopta izleće k'o kakva kometa,
skok u vis - tras, pogodjena je meta!
Protivnička ekipa ne zbori ni reč,
jer pravo u glavu otpucaću ti smeč!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete!

Jeja

pre 16 godina

Verujem da su dobili prvi set (a tako im je malo falilo) sve bi bilo drugacije,al nista zaboravimo ovo i idemo po bronzu.Cestitke i za ulazak u prvu cetvorku.Srecno.

Djole

pre 16 godina

Sve je OK momci! Nazalost, nismo na pravi nacin uspeli da ukrotimo servis Rusa. Mada i pored loseg prijema, prvi set ste odigrali vrhunski.. i da je malo vise utakmica Janicu u repki bez sumnje bi lagano dosli do 1:0!Ovako,odlucile su nijanse.. Drugi set smo se malo ustabili na servisu, al nismo mogli da odrzimo tako visok nivo igre iz prvog seta, pa smo uglavnom kaskali za Rusima koji su imali Marsovca u ekipi,koji je trenutno,po meni, najjaci igrac na planeti.. a onda su i suci poceli dobro da silje.. Cini se da je to , sasvim razumljivo dotuklo nase ZLATNE momke.. Ne opravdavam ovim debakl u trecem setu al ovo sudijama ne treba, i neka im sve ide na cast. Cini se da rusi ,jednostavno, ne smeju da ne osvoje zlato na ovom prvenstvu.. Sutra cemo da rasturimo Fince, vise sam neg ubedjen, i vratimo se s broncom oko vrata koja ce da zlatno da sija! Cuvaj se Svete Plave Cete

Znas_me_znam_te

pre 16 godina

Ljudi da li ste gledali vi fince kako igraju...bice sutra jako tezak zadatak da se pobede,ovo im je najveci uspeh ikada,i momci igraju odlicno,a mi smo ovamo i onamo..tako da,srecno plavi za bronzu,trebace nam sreca,i mnogo truda...

Putin

pre 16 godina

Za "Jasikeviciusa"
Ti "netalentovani" Rusi o kojima ti pričaš redovno osvajaju između 80 i 100 medalja na Olimpijadi, ne računajući Zimsku, dakle najviše uz SAD i Kineze.
To što ti u sport uračunavaš samo pojedine sportove je tvoj problem. Za ostatak planete atletika, plivanje, gimnastika itd. su itekako sportovi i to poprilično popularniji od rukometa, vaterpola, odbojke koji su po tebi, eto, jedini sportovi!
P.S. nemoj da neko shvati da imam nešto protiv vaterpola ili rukometa, upravo suprotno, samo sam realan...

todos

pre 16 godina

Da su onako igrali kao u prva dva seta a da su sudije sudile kod nas cisto sumnjam da bi Rusi uspeli da dobiju utakmicu.Medjutim hvala Spaniji sto nam je omogucila da igramo polufinale i zelim im u Nedelju da zbiju redove i dobiju Fince za bronzanu medalju.

jasikevicius

pre 16 godina

Ma da je i brazil dosao pokrali bi ih, ne kazem, nasi nisu dostojni ni polufinala. Ali rusi, najnetalentovanija sportska nacija, koji su u fudbalu losiji od albanije, ni hidink im ne moze pomoci, koji u kosarci 10 god razigravaju od 5 do 8 mesta, u vaterpolu vise ne postoje, a atletiku ne racunam u sport. Znaci, morao se malo podici moral naciji, jedno zlato u odbojci, a videli smo koliko vrede na svetskom prosle godine.. braco, sramota!!! ps zaboravih zenski rukomet, tu ste zaista prejaki

aca

pre 16 godina

@Bobi
A ti znas sve kao i ostali kriticari iz fotelje?
Da su igraci malo fizicki bolje pripremljeni ili malo manje umorni Rusi ne bi bili problem, ali na ovom EP se pokazalo da su sve reprezentacije slicnog kvaliteta ali da je Rusija fizicki bolje pripremjlena od ostalih uz to i najiskusnija

Marija

pre 16 godina

Bravo momci.I pored poraza,vasa igra veceras nam daje pravo, da verujemo da je bronza vasa.Finci mozda jesu najprijatnije iznenadjenje na prvenstvu,ali bi bilo lepo da i vi PRIJATNO IZNENADITE sve one skeptike koji su prognozirali da ispadate u prvom krugu.U inat njima i sudijama,pocistite sutra Fince!

rabba

pre 16 godina

Vec napisah ranije , da nije sramota izgubiti od glavne ekipe na ovom prvenstvu , i ostajem iza toga . Dobra igra u prva dva seta , u trecem Rusi , vise nego inspirisani plus blaga pomoc sudija , i nasim momcima je pao tempo . Sutra borba za bronzu sa neverovatnim (za mene) Fincima , koji su danas platili danak neiskustvu igranja na velikim takmicenjima . Cetiri seta ubedljivo voditi i od ta 4 uzeti samo 2 ... Za mene su oni danas bili puuuno bolja ekipa od provlakaca Spanaca . Zlato ide u Rusiju a , nadam se uz slicnu igru iz prva dva seta danas , u Srbiji ostaje bronza .

Srecno momci !

zilijen

pre 16 godina

Svaka čast momci ...
Era dominacije Srbije je završena ...
Lepo bi bilo da se kapiten Nikola oprosti medaljom ali ni 4 mesto nije neuspeh ...

Na kraju potrudiću se da pomenem sve one zaslužne koji su nam donosili radosti i medalje poslednjih dvanaest godina ...

Pok. Žare Petrović, Tanasković, Mešter, Boba Kovač, Vanja the great, Jokanović, Pavličević, Vušurović, Batez, Vujević, Marić, Vasić itd itd ...
Hvala svima koje sam pomenuo i oprost onima koje nisam a koji su podjednako zaslužni za sve ...

Anastazi

pre 16 godina

Kako neko moze da izjavi da je Miljkovic podbacio ,a ovaj kad god se digne na smec ceka ga trojni blok!!!
Pa nije Miljkovic supermen da moze sve sam a pogotovo kad se zna da nam akcije citaju kao od sale.
S druge strane najvise je podbacio selektor Kolakovic.
Naime svi smo znali da cemo izgubiti od Rusije ali da on drzi na parketu onog matorog Boskana e to nikako nije trebao?
Sta uopste trazi taj Boskan u Rusiji?
Trebalo se ici jos davno na podmladjivanje.Nije ga bilo u svetskoj ligi dok su Kovacevic i Nikic rintali i onda se odjednom stvorio i zauzeo njihova mesta...a da ne govorim da je slabiji igrac od njih.
SRAMOTA

branko pavlicic

pre 16 godina

Кад не иде Миљковићу решење је извући Миљковића и убацити другог коректора а не играти без коректора. Али за то треба имати м....Мој програм за будућност:
1.Са овом екипом покушати изборити одлазак на ОИ и тамо опет покушати урадити што се може
2Од Светске лиге 2009 стартовати са новом екипом чији лидер треба да буде Иван Миљковић, али не као коректор него као дизач!! Он је тако и започео каријеру. Коректори надолазе: Бојовић, Старовић... Та нова екипа треба да има првог и другог коректора али НИКАД ВИШЕ једног јединог !

aca

pre 16 godina

Pa dobro momci...ipak jos treba da ucimo...mlad tim ali sutra idemo da odbranimo bronzu...Svi smo uz vas...Srecno

http://www.powerplaymanager.com

divac

pre 16 godina

yonny...sta si ti gledao covece,koji bre Janic pa decko je bio najbolji Ruski sedmi igrac,u crno nas bre zavio.I ne mlati svasta nego stavi naocare drugi put.

sloba

pre 16 godina

Ja sam i ranije napisao da je plasman medju cetiri veliki uspeh (hvala Spancima). Tesko i do bronze jer su finci jaci i bolji ali nikada se ne zna.Ne moze Miljkovic sam da iznse celo prvenstvo.Drugog korektora nemamo. Janic toplo hladno vise hladno. Primaci ocajni a od blokera slaba fajda. Mislim danam ide period stagnacije dok se ne pojavi neko kao prvi put Miljkovic

KvO

pre 16 godina

O utakmici se nema reci puno sta. Sve je vidjeno, Rusi su jednostavno bolji tim, i zasluzili su to finale. Mi smo dostigli maksimum, treba biti realan, nismo vise ono sto smo bili (odavno vec nismo), i eventualno osvajanje treceg mesta bi bio fantastican uspeh, cak i vise od toga.

E sad, o javnom servisu i doticnom komentatoru, cije ime ne vredi spominjati...

Na kraju sam se koliko toliko obradovao sto nasi nisu prosli u finale jer necu ponovo morati da slusam njegove neverovatne nebuloze, ali, avaj, onda shvatih da se igra za trece mesto...

Taj 'vrsni poznavalac' ama bas svakog sporta, vec na pocetku treceg seta prica o mecu sa Finskom i porazu protiv Rusa, u svakoj situaciji bolje zna sta da se radi, i od samih igraca, i od samog trenera nase reprezentacije, 20......0 puta spominje pajp (namerno pajp, ne zna on kako se to zaista pise i sta znaci) i kako je isti presudan za poraz, svaka sudijina odluka je kradja naseg tima (na primer, na snimku se lepo vidi da je lopta pala u polje pored same Samardziceve noge, ali on je video ogroman aut), pri svakom servisu jednog Ruskog igraca (ne mogu se setiti tacnog imena) poziva igrace na oprez (?!?!?!?!?!), zahvaljuje se Rusima kada pogrese (?!?!?!?!?!?!), i tako dalje, kada bih nabrajao, niko ne bi ni procitao ovaj komentar do kraja.

Da li je moguce da RTS, kao JEDINA TELEVIZIJA KOJA IMA SIGURAN PRILIV NOVCA OD PRETPLATA, ne moze da priusti sebi dobre sportske novinare, vec drzi jednu pijanduru punu 'slobine krvi', koju su pre petnaestak godina, na Gocu, dok je vodio emisiju Bele Staze, pijanu jurili po snegu jer nije platio racun u kafani, da bi se na kraju jedva izukao od batina kada je rekao da ce to ici na racun TVB ????!?!?!?!?!?!????

Da li postoji neki komentator koji makar malo poznaje atletiku, odbojku, i ostale sportove gde se ovaj 'mag prenosa' javlja, da sa svojim malim znanjem zameni 'veliko znanje' doticnog gospodina ?!?!?!?!

Ili mozda Tijanic pokusava da u sledecoj turi obezbedi za sebe jos sudskih sporova, tako sto ce oterati jos neke ljude, koji su i dalje budale, i placaju pretplatu jer to mora da se radi?!?!?

Izvinjavam se na duzini posta, i nadam se da ce biti objavljen. Hvala.

zex

pre 16 godina

Ovo je realna snaga naseg tima,medju prva cetiri u evropi.Razlika izmedju nas i Rusa je prijem i to sto je ovaj lik poltavski odigrao savrsenu utakmicu - i servis i smec i blok.

Goxy

pre 16 godina

Voleo bih da se javi neko ko je vise ocekivao.....................nema takvog. E pa gospodo, smena generacija + nema love za dobre i jake pripreme. Setite se kad smo u SAD-u, na OI Holandjanima uzeli set, bili smo srecni kao deca. Gde su oni sada? Nema ih nigde. Cekaju strpljivo. Menjaju ljudi, kombinuju. Tako i mi treba da radimo. Vidite samo Poljake i Bugare, gde su oni? Najperpektivnije mlade generacije. Super uspeh, pa makar bili i 4-ti. Samo pogledajte gde igra prva postava Finske. Polako, i uz nas talenat, za dve do tri godine sve ce doci na mesto.

Marko

pre 16 godina

paaa, svi ste culi ko je u vrhu ruske odbojke??? tako da nema reci da sudije nisu potkupljene i zaplasene.... Nasa bronza sijace kao zlato!!!! NAPRED SRBIJA!!!!

Fekundus

pre 16 godina

Pa jel moguce da ne sme da izvvadi Miljkovica cak i kad ovaj zabrlja svaku tesko stecenu kontru ? Odavno ga nisam video u gorem izdanju pa opet Kolakovicu ne pada ni na pamet da ga menja ...
Sudije krale ...
Samo snazno do bronze
srecno

yonny

pre 16 godina

preslabi su.
daleko su od one reprezentacije od pre par godina
Miljkovic-podbacio
Geric-solidan
Grbic-slab
Janic-odlican
Podrascanin-perspektivan
Boskan-na momente dobar
Samardzic-nepouzdan
Nadam se da cemo sutra dobiti fince i tako i ovo prvenstvo okoncati sa medaljom.
Srecno!!!

jasikevicius

pre 16 godina

Ma da je i brazil dosao pokrali bi ih, ne kazem, nasi nisu dostojni ni polufinala. Ali rusi, najnetalentovanija sportska nacija, koji su u fudbalu losiji od albanije, ni hidink im ne moze pomoci, koji u kosarci 10 god razigravaju od 5 do 8 mesta, u vaterpolu vise ne postoje, a atletiku ne racunam u sport. Znaci, morao se malo podici moral naciji, jedno zlato u odbojci, a videli smo koliko vrede na svetskom prosle godine.. braco, sramota!!! ps zaboravih zenski rukomet, tu ste zaista prejaki

Jovana_

pre 16 godina

Nije igra bila toliko losa jedini problem je bio taj sto trener Kolakovic nije na vreme promenio odredjene igrace. U svakom slucaju bili ste odlicni i nadam se da cemo sutra dobiti fince. pozz za sve ljubitelje odbojke!

dile

pre 16 godina

steta, nisu toliko bolji rusi koliko je recimo grbic odigrao lose, to je verovatno i kljucni razlog zbog gubitka utakmice.
nikako nije uspevao da pronadje resenja za ruse, a ne retko su bila losa i ako dodamo i jos dosta dignutih lopti iza ledja miljkovica.
ulazak u polufinale a sada i sansa da se osvoji bronza je odlican rezultat.

branko pavlicic

pre 16 godina

Кад не иде Миљковићу решење је извући Миљковића и убацити другог коректора а не играти без коректора. Али за то треба имати м....Мој програм за будућност:
1.Са овом екипом покушати изборити одлазак на ОИ и тамо опет покушати урадити што се може
2Од Светске лиге 2009 стартовати са новом екипом чији лидер треба да буде Иван Миљковић, али не као коректор него као дизач!! Он је тако и започео каријеру. Коректори надолазе: Бојовић, Старовић... Та нова екипа треба да има првог и другог коректора али НИКАД ВИШЕ једног јединог !

matori

pre 16 godina

Koja mlada ekipa? Pa mi u prvoj postavi imamo samo dva mlada igrača(Podraščanin i Samardžić). Janić, večiti talenat, ima već 25 godina i ne može se reći da je baš mlad. Grbić, Miljković, Boškan i Gerić sa Olimpijadom sledeće godine završavaju reprezentativnu karijeru. Druga je priča što je klupa mlada, ali džaba to kad niko ne igra, jer su pojedinci nedodirljivi. Polufinale je veliki uspeh, s obzirom na sve okolnosti.

milica

pre 16 godina

usli smo nekako uplaseno u mec..miljkovic kao da je bio paralizovan....ali sta je tu je, ne treba ih osudjivati..sutra fince moraju da pobede, od njih su kvalitetniji

todos

pre 16 godina

Da su onako igrali kao u prva dva seta a da su sudije sudile kod nas cisto sumnjam da bi Rusi uspeli da dobiju utakmicu.Medjutim hvala Spaniji sto nam je omogucila da igramo polufinale i zelim im u Nedelju da zbiju redove i dobiju Fince za bronzanu medalju.

M

pre 16 godina

Pa Rusi su generalno bolji a igra se na njihovom terenu..nama su najbolji igraci vec veterani..Kolakovic je dobar trener, ovaj lik Bane sto ga osudjuje u predhodnim komentarima nema pojma.Kao pametan on a ne citav OSS koji je Kolakovica i postavio..ipak nas tim ima perspektivu jer je ovo velika skola za ove mladje igrace pozz

ivana

pre 16 godina

Mislim da su ovi momci pokazali kako i sa podmladjivanjem reprezentacije moze daleko da se dogura i da se bori za Srbiju (za razliku od kosarkasa. Cestitam na ulasku u prvu cetvorku i sigurna sam da ce osvojiti bronzu! Napred momci!!!

Boris

pre 16 godina

Mi smo tipom igre ostali negde u 2001-oj, 2002-oj godini. Svi ostali otisli su napred. Brazil prvi pa sada za njima idu i ostali. Igra se brze, agresivnije, jace. Na ovom prvenstvu mislim da imamo ubedljivo najgori servis od svih!!! A to je problem kako individualnih karakteristika igraca, tako i taktike ekipe. Gericev servis los, Janicev los, Boskan los, Podrascanin los...

No, ocekivao sam, da budem iskren, i manje od polufinala te cestitam momcima na uspehu u nadi da ce uskoro borba za bronzu opet biti mali neuspeh!

aca

pre 16 godina

@Bobi
A ti znas sve kao i ostali kriticari iz fotelje?
Da su igraci malo fizicki bolje pripremljeni ili malo manje umorni Rusi ne bi bili problem, ali na ovom EP se pokazalo da su sve reprezentacije slicnog kvaliteta ali da je Rusija fizicki bolje pripremjlena od ostalih uz to i najiskusnija

DakiAleksinac

pre 16 godina

Napred Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trece mesto je vase! Kakvi Finci, uplasice se samo kad vide Miljkovica, Grbica, Gerica...

Teren je ravan, a lopta
okrugla,
mi stvari gledamo iz drugoga ugla.
Čas smo na ledjima, a čas potrbuške,
ponekad letimo k'o iz puške.

Teren je ravan, a lopta šeta,
s jedne na drugu stranu sveta.
Ali će zato malo teže,
pasti na našu stranu mreže.

Šarmantni, zgodni, neugodni, pravi borci,
oni su besprekorni, pobeda novih tvorci!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete.

Teren je ravan, tu nema priče,
pobedi našoj ceo svet kliče.
Odozgo dajemo završnu reč,
još jedan smeč - gotov je meč!

Lice ti blista, suzi oko,
kada se trobojka diže visoko.
Srca su naša radosti puna,
medalje sjaje k'o zlatna kruna.

Šarmantni, zgodni, neugodni, pravi borci,
oni su besprekorni, pobeda novih tvorci!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete!

Iz zgloba lopta izleće k'o kakva kometa,
skok u vis - tras, pogodjena je meta!
Protivnička ekipa ne zbori ni reč,
jer pravo u glavu otpucaću ti smeč!

Neka krene pesma naša,
pesma naših odbojkaša,
mi smo prava četa plava,
čuvaj se svete plave čete!

sloba

pre 16 godina

Ja sam i ranije napisao da je plasman medju cetiri veliki uspeh (hvala Spancima). Tesko i do bronze jer su finci jaci i bolji ali nikada se ne zna.Ne moze Miljkovic sam da iznse celo prvenstvo.Drugog korektora nemamo. Janic toplo hladno vise hladno. Primaci ocajni a od blokera slaba fajda. Mislim danam ide period stagnacije dok se ne pojavi neko kao prvi put Miljkovic

Danilos

pre 16 godina

Pa sudije ne kradu ovako ni na DERBIJU!!!A mog'o je malo da odmori Janica onaj Kolakovic i da predju na Miljkovica malo ranije!Pokazali smo da mozemo,idemo na BRONZY!!!!!!!!!!!!!!!!

Milos- KG

pre 16 godina

Nikada nisam okrivljivao sudije za krajnji ishod neke utakmice ali ovo danas je sramota OVAJ COVEK KAO DA JE BIO NA NECIJEM NISANU pa ciste lopte nije video SRAMOTA.
Momci su igrali dobro ako sutra budu igrali ovako bronza je tu.

nemanja

pre 16 godina

ajmo na bronzu SRBI!!!!

Finci su se sigurno emotivno potpuno ispraznili nakon 3:2 sa spancima....

napred momci! Donesite medalju!

Najjaci Srbin

pre 16 godina

Nema veze momci, nije sramota izgubiti kad das svoj maksimum kao sto ste vi dali, a i mladi ste i relativno neiskusni pa tako da je i ovo ogroman uspeh! ZIVELA SRBIJA!!

KvO

pre 16 godina

O utakmici se nema reci puno sta. Sve je vidjeno, Rusi su jednostavno bolji tim, i zasluzili su to finale. Mi smo dostigli maksimum, treba biti realan, nismo vise ono sto smo bili (odavno vec nismo), i eventualno osvajanje treceg mesta bi bio fantastican uspeh, cak i vise od toga.

E sad, o javnom servisu i doticnom komentatoru, cije ime ne vredi spominjati...

Na kraju sam se koliko toliko obradovao sto nasi nisu prosli u finale jer necu ponovo morati da slusam njegove neverovatne nebuloze, ali, avaj, onda shvatih da se igra za trece mesto...

Taj 'vrsni poznavalac' ama bas svakog sporta, vec na pocetku treceg seta prica o mecu sa Finskom i porazu protiv Rusa, u svakoj situaciji bolje zna sta da se radi, i od samih igraca, i od samog trenera nase reprezentacije, 20......0 puta spominje pajp (namerno pajp, ne zna on kako se to zaista pise i sta znaci) i kako je isti presudan za poraz, svaka sudijina odluka je kradja naseg tima (na primer, na snimku se lepo vidi da je lopta pala u polje pored same Samardziceve noge, ali on je video ogroman aut), pri svakom servisu jednog Ruskog igraca (ne mogu se setiti tacnog imena) poziva igrace na oprez (?!?!?!?!?!), zahvaljuje se Rusima kada pogrese (?!?!?!?!?!?!), i tako dalje, kada bih nabrajao, niko ne bi ni procitao ovaj komentar do kraja.

Da li je moguce da RTS, kao JEDINA TELEVIZIJA KOJA IMA SIGURAN PRILIV NOVCA OD PRETPLATA, ne moze da priusti sebi dobre sportske novinare, vec drzi jednu pijanduru punu 'slobine krvi', koju su pre petnaestak godina, na Gocu, dok je vodio emisiju Bele Staze, pijanu jurili po snegu jer nije platio racun u kafani, da bi se na kraju jedva izukao od batina kada je rekao da ce to ici na racun TVB ????!?!?!?!?!?!????

Da li postoji neki komentator koji makar malo poznaje atletiku, odbojku, i ostale sportove gde se ovaj 'mag prenosa' javlja, da sa svojim malim znanjem zameni 'veliko znanje' doticnog gospodina ?!?!?!?!

Ili mozda Tijanic pokusava da u sledecoj turi obezbedi za sebe jos sudskih sporova, tako sto ce oterati jos neke ljude, koji su i dalje budale, i placaju pretplatu jer to mora da se radi?!?!?

Izvinjavam se na duzini posta, i nadam se da ce biti objavljen. Hvala.

Unknown

pre 16 godina

Paaa,dobro,svi smo znali da su Rusi u prednosti-kvalitetniji su,domacini su,motivisani...sve u svemu-jaki! Nasima nista nije islo od ruke-na licima im se videla nervoza!Ipak,zelim im puuuuno srece sutra protiv onih "izbeljenih" Finaca! Nasi momci se trude,to je vazno. P.S.: Sudiju na lomachu! Nadam se da Grbic nije psovao kao Milicic!

Jeja

pre 16 godina

Verujem da su dobili prvi set (a tako im je malo falilo) sve bi bilo drugacije,al nista zaboravimo ovo i idemo po bronzu.Cestitke i za ulazak u prvu cetvorku.Srecno.

dejan

pre 16 godina

Nema veze momci svaka cast. Samara Svaka cast decko imash srce kao planeta. Miljko se malo usere kad god je jaka tekma ali boze moj svaki igrac igra kako zna i ume. Kolakovic je jako loshe vodio ovo polufinale.

DeX

pre 16 godina

Kud ne uzese prvi set?! Sta da se radi...Realno su Rusi jaci...pa + domaci teren...+ kraduckanje sudija...+ los Miljkovic...Mada,momci uvek posteno igraju...svi se odazivaju...menjamo i generacije...i opet se muvamo oko medalja...to je,slozicete se - STRAVA USPEH!!! Od svih nasih sportista do polufinala bilo cega mogu jos samo oni,vatepolisti i teniseri od skora...Zato,svaka cast,a sutra...sta bude,nek'bude!!!

elvis

pre 16 godina

Nije strashno kada se izgubi od ovakvih rusa i to josh na domacem terenu. Samardzicu za borbu i za prijem svaka cast. Miljko se ukakio kao i uvek ostali su se borili koliko su mogli. U svakom slucaju svaka vam cast za sve. Rusi su servirali kao da su im to poslednje bile,,,.....

ivana

pre 16 godina

lose su igrali...ali realno tu im je trenutno i mesto..odbojkasi su ovoj zemlji dali puno a dace jos vise ..samo im treba vremena..svaka cast momci..uz vas smo..

Munjoz

pre 16 godina

Sudije!!!!!!!!!!
Opet ce neko reci kako se vadimo na sudije,al bas je zanimljivo videti situaciju u prvom setu kad na 18:18 sudije neopravdano dosudjuju aut za nas i daju poen rusima,a potom i cist aut,priznaju rusima kao as.I sve to bez ijednog snomka,reprize poena,ma zalosno,zbog tih stvari mi je jasno zasto je odbojka tek na tamo nekom mestu po popularnosti
Momcima,svaka cast,dali su sve od sebe,ali sport je danas najmanje sport....

Djole

pre 16 godina

Sve je OK momci! Nazalost, nismo na pravi nacin uspeli da ukrotimo servis Rusa. Mada i pored loseg prijema, prvi set ste odigrali vrhunski.. i da je malo vise utakmica Janicu u repki bez sumnje bi lagano dosli do 1:0!Ovako,odlucile su nijanse.. Drugi set smo se malo ustabili na servisu, al nismo mogli da odrzimo tako visok nivo igre iz prvog seta, pa smo uglavnom kaskali za Rusima koji su imali Marsovca u ekipi,koji je trenutno,po meni, najjaci igrac na planeti.. a onda su i suci poceli dobro da silje.. Cini se da je to , sasvim razumljivo dotuklo nase ZLATNE momke.. Ne opravdavam ovim debakl u trecem setu al ovo sudijama ne treba, i neka im sve ide na cast. Cini se da rusi ,jednostavno, ne smeju da ne osvoje zlato na ovom prvenstvu.. Sutra cemo da rasturimo Fince, vise sam neg ubedjen, i vratimo se s broncom oko vrata koja ce da zlatno da sija! Cuvaj se Svete Plave Cete

zex

pre 16 godina

Ovo je realna snaga naseg tima,medju prva cetiri u evropi.Razlika izmedju nas i Rusa je prijem i to sto je ovaj lik poltavski odigrao savrsenu utakmicu - i servis i smec i blok.

Goxy

pre 16 godina

Voleo bih da se javi neko ko je vise ocekivao.....................nema takvog. E pa gospodo, smena generacija + nema love za dobre i jake pripreme. Setite se kad smo u SAD-u, na OI Holandjanima uzeli set, bili smo srecni kao deca. Gde su oni sada? Nema ih nigde. Cekaju strpljivo. Menjaju ljudi, kombinuju. Tako i mi treba da radimo. Vidite samo Poljake i Bugare, gde su oni? Najperpektivnije mlade generacije. Super uspeh, pa makar bili i 4-ti. Samo pogledajte gde igra prva postava Finske. Polako, i uz nas talenat, za dve do tri godine sve ce doci na mesto.

aca

pre 16 godina

Pa dobro momci...ipak jos treba da ucimo...mlad tim ali sutra idemo da odbranimo bronzu...Svi smo uz vas...Srecno

http://www.powerplaymanager.com

divac

pre 16 godina

yonny...sta si ti gledao covece,koji bre Janic pa decko je bio najbolji Ruski sedmi igrac,u crno nas bre zavio.I ne mlati svasta nego stavi naocare drugi put.

Marija

pre 16 godina

Bravo momci.I pored poraza,vasa igra veceras nam daje pravo, da verujemo da je bronza vasa.Finci mozda jesu najprijatnije iznenadjenje na prvenstvu,ali bi bilo lepo da i vi PRIJATNO IZNENADITE sve one skeptike koji su prognozirali da ispadate u prvom krugu.U inat njima i sudijama,pocistite sutra Fince!

Znas_me_znam_te

pre 16 godina

Ljudi da li ste gledali vi fince kako igraju...bice sutra jako tezak zadatak da se pobede,ovo im je najveci uspeh ikada,i momci igraju odlicno,a mi smo ovamo i onamo..tako da,srecno plavi za bronzu,trebace nam sreca,i mnogo truda...

rabba

pre 16 godina

Vec napisah ranije , da nije sramota izgubiti od glavne ekipe na ovom prvenstvu , i ostajem iza toga . Dobra igra u prva dva seta , u trecem Rusi , vise nego inspirisani plus blaga pomoc sudija , i nasim momcima je pao tempo . Sutra borba za bronzu sa neverovatnim (za mene) Fincima , koji su danas platili danak neiskustvu igranja na velikim takmicenjima . Cetiri seta ubedljivo voditi i od ta 4 uzeti samo 2 ... Za mene su oni danas bili puuuno bolja ekipa od provlakaca Spanaca . Zlato ide u Rusiju a , nadam se uz slicnu igru iz prva dva seta danas , u Srbiji ostaje bronza .

Srecno momci !

Marko

pre 16 godina

paaa, svi ste culi ko je u vrhu ruske odbojke??? tako da nema reci da sudije nisu potkupljene i zaplasene.... Nasa bronza sijace kao zlato!!!! NAPRED SRBIJA!!!!

zilijen

pre 16 godina

Svaka čast momci ...
Era dominacije Srbije je završena ...
Lepo bi bilo da se kapiten Nikola oprosti medaljom ali ni 4 mesto nije neuspeh ...

Na kraju potrudiću se da pomenem sve one zaslužne koji su nam donosili radosti i medalje poslednjih dvanaest godina ...

Pok. Žare Petrović, Tanasković, Mešter, Boba Kovač, Vanja the great, Jokanović, Pavličević, Vušurović, Batez, Vujević, Marić, Vasić itd itd ...
Hvala svima koje sam pomenuo i oprost onima koje nisam a koji su podjednako zaslužni za sve ...

Danilo

pre 16 godina

1. Komentarisao sam u nekom drugom tekstu da se ono sto Miljkovicu nedostaje da bude najbolji igrac na svetu nalazi upravo u njegovoj glavi. Uporedih ga sa Rakocevicem kosarkasem, koji briljira onamo gde zna da je najjaci, dok podbaci kad god je frka. I evo ga, juce, katastrofa. Uzasno me to rastuzi - da, dobar izraz, RASTUZI, jer gledam decka koji sa 207cm ima onakvu pokretljivost, onakvu sposobnost, koji zaista moze da bude najbolji na svetu, bez premca. Ali za to je potrebna glava. Kako je Vujevic postao to sto jeste sa 191cm i rukometaskom gradjom? Cistom inteligencijom i zreloscu. E to fali Miljkovicu, ZRELOST. I samopouzdanje, sada sam vec siguran u to. Bilo bi lepo kada bi hteo na tome da poradi, i on bi bio zadovoljniji.
Time ne zelim da kazem da je Miljkovic jedini krivac za ovo juce, bilo je tu i drugih tragicara. Ali oni su dali neki svoj maksimum juce, a Ivanov maksimum je mnogo, mnogo veci od jucarasnjeg performansa.
2. Ko ono rece da atletiku ne uvrstava u sportove?!?!

Putin

pre 16 godina

Za "Jasikeviciusa"
Ti "netalentovani" Rusi o kojima ti pričaš redovno osvajaju između 80 i 100 medalja na Olimpijadi, ne računajući Zimsku, dakle najviše uz SAD i Kineze.
To što ti u sport uračunavaš samo pojedine sportove je tvoj problem. Za ostatak planete atletika, plivanje, gimnastika itd. su itekako sportovi i to poprilično popularniji od rukometa, vaterpola, odbojke koji su po tebi, eto, jedini sportovi!
P.S. nemoj da neko shvati da imam nešto protiv vaterpola ili rukometa, upravo suprotno, samo sam realan...

Anastazi

pre 16 godina

Kako neko moze da izjavi da je Miljkovic podbacio ,a ovaj kad god se digne na smec ceka ga trojni blok!!!
Pa nije Miljkovic supermen da moze sve sam a pogotovo kad se zna da nam akcije citaju kao od sale.
S druge strane najvise je podbacio selektor Kolakovic.
Naime svi smo znali da cemo izgubiti od Rusije ali da on drzi na parketu onog matorog Boskana e to nikako nije trebao?
Sta uopste trazi taj Boskan u Rusiji?
Trebalo se ici jos davno na podmladjivanje.Nije ga bilo u svetskoj ligi dok su Kovacevic i Nikic rintali i onda se odjednom stvorio i zauzeo njihova mesta...a da ne govorim da je slabiji igrac od njih.
SRAMOTA

Fekundus

pre 16 godina

Pa jel moguce da ne sme da izvvadi Miljkovica cak i kad ovaj zabrlja svaku tesko stecenu kontru ? Odavno ga nisam video u gorem izdanju pa opet Kolakovicu ne pada ni na pamet da ga menja ...
Sudije krale ...
Samo snazno do bronze
srecno