Fudbal 116

Subota, 01.09.2007.

22:09

Pobeda Zvezde pred 3000 gledalaca

Pobeda Zvezde pred 3000 gledalaca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 16 godina

Randjelovic

Basta,Tutoric,Gaj,Andjelkovic

Kastiljo,Lukas

Koroman,Milijas(Trajkovic),Molina

Jestrovic(Burzanovic)

Ovo je najaci zvezdin tim.Nesto kao 4-2-3-1.Basta nije u formi ali nema ko da ga zameni.Bronovicki kad udje u igru napravi gresku a na levoj strani Andjelkovic je bolji.Nisam zadovolja igrom Gaj i Tutorica mozda moze da se proba sa Bajalicom ali ni on nije idealno resenje.Kastilj i Lukas su odlicni kao zadnji vezni i nemeam za njih primedbe.Koroman i Moina treba da igraju po krilu dok bi Milijas igra organizatora.Trajkovic bi mogao povremeno da ga odmeni ali tek kad stekne kondiciju.Jestrovic kao jedini napadac uz povremenu igru Burzanovica.U ovoj formaciji i 1 spic je sasvim dovoljan.Milovanovica,Trisovica,Barkosa prodati za bilo kome samo da odu.Salas bi se mogao pokazati kao igrac kada se navikne na stil igre.Zvezda mora da nauci da igra pas igru jer ovaj tim nema visoke igrace u napadu.Nadam se da slazete sa ovim timom.
ZVeZDO VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!!!

P.S.ODBRANICEMO DUPLU KRUNU.

veran zvezdi

pre 16 godina

sto samo kudimo,mozda taj betoliger igra dobro i daje 20 golova po sezone,nemoj te se partizanovci potpisivati kao zvezdasi i onda pisati nesto sto neznate,igra na ovoj utakmici je bila solidna 2 su data gola konacno,krenuli smo samo nastaviti

@Pixy

pre 16 godina

@salens
salens:"Ja ne znam ko podstice tu hajku na Koromana, ali znam da ti decko pojma nemas o fudbalu."
Kao prvo- to "dečko" ostavi za nekoga mlađeg od sebe, znači nekoga do 15 godina starosti. Ko podstiče hajku na Koromana? Vatikan, CIA, NKVD, pacovski kanali i ostali grobarski petokolonaški elementi.
salens:"Svakom ko se i malo razume u fudbal dovoljno je da pogleda samo jednu njegovu utakmicu u Zvezdi i da vidi da je on za klasu bolji od svih na terenu"
Ne ulazim u to da li je bolji za klasu, ali ponaša se kao da je bolji za 3 klase. Koroman je lik od 29 godina, koji nije igrao fudbal jedno 3 godine, pre nego što je doveden u Zvezdu. Koroman je lik koji ima shvatanje fudbala na nivou siledžije iz školskog dvorišta. Centaršut mu je bulja, tehnika mu je oskudna a i brzina ga polako napušta. Manje filozofiraj a više gledaj tekme, pa se fokusiraj na tvog dragog Koromana, pa ćeš možda primetiti koliko davi loptu, koliko ne poštuje igru i saigrače. Zato što je on "za klasu bolji od svih ostalih" zato i jesmo tako jadni. A golove daje zato što su nam treneri kukavičke sline koje igraju bez napadača.
Manje veruj izveštajima po novinama a više gledaj tekme.

salens

pre 16 godina

@ @pixy
Ja ne znam ko podstice tu hajku na Koromana, ali znam da ti decko pojma nemas o fudbalu. Svakom ko se i malo razume u fudbal dovoljno je da pogleda samo jednu njegovu utakmicu u Zvezdi i da vidi da je on za klasu bolji od svih na terenu(uz Kastilja, a i Lukas je dosta dobar). Jedini je koji stalno trci i ima normalnu kretnju po terenu, ima dobru kontrolu nad loptom i dovoljno snage i tehnike da uputi dobar centarsut(za razliku od retardiranog andjelkovica koji, ako malo bolje pogledate, ne gleda gde centrira vec uvek gleda u loptu i salje centarsut napamet). Na kraju, zapitaj se zasto na svakoj utakmici, pored tolikih napadaca, bas Koroman daje golove?
Mislim da je Jestrovic dobro pojacanje, ali ne shvatam zasto ne igraju Moilna, Salas i Bronovicki.

Peter Tosh

pre 16 godina

Зашто ми нисте објавили коментар? Пуштате југославене да пљују по Звезди а не дате да им се одговори. Нисам никога вређао, пустите коментар!

STALJIN

pre 16 godina

Randjelović
Bajalica Gaj
Trajković Bronovicki

Lukas Castillo
Koroman Molina

Salas Barkos

Sa Salasom i Barkosom kombinovati Burzanovića i Jestrovića, Molina da ulazi u sredinu na polušpica,Trajković je brz, ima tehniku, zna da centrira a u omladincima Čukaričkog je igrao desnog spoljnog i da se uparaje sa Koromanom i imali bi ubitačnu desnu stranu, Lukas i Castillo da zatvaraju pozadi i da jedan od njih više ide napred. Barkosu treba dati šansu, moraće da proradi kad tad, Milovanovića i Bastu prodati jer im se očiglednu neigra u Zvezdi... Kosanoviću neznalico najgora!!!

razocarani setac

pre 16 godina

Stvarno je bruka da Zvezda domuću ligu igra kukavički, ziharešaki sa jednim špicom - ako se Rašković može nazvati igračom a kamoli špicom. Šta je sa Molinom dečko je izmislio fudbal za ceo Zvezdin tim. OK došao je nespreman ali morao bi da dobije priliku na ovakvim utakmicama. Milovanovića treba pustiti da ide makar i za džabe. A Kastilja za predsednika

Ivan

pre 16 godina

Treba ukinuti fudbal kod nas! Kakva nasa liga, pa to je bruka i sramota, pocev od klubova koji u njoj ucestvuju pa do infrastrukture! O gledaocima ne vredi ni pricati! Nece ljudi da gledaju tatine i mamine sinove na kojima mafijasi zaradjuju veliku lovu koju zatim peru kupujuci avione, kamione, skolujuci decu u inostranstvu i sl. Ali fudbal odnosno sport je samo jedan segment ovog propalog drustva. Mafija vlada ovom drzavom pa i sportom! Apsolutno podrzavam tvb92 u svemu sto radi i sto pokusava da raskrinka brojne mutne radnje i poslove koji se desavaju u ovoj zemlji! Pored ratnih zlocina, organizovanog kriminala u oblasti duvana, carinske mafije, i svih drugih mafija trebalo bi da posaljete Brankicu i emisiju "Insajder" u nase najvece klubove da ispita i isto predoci javnosti kako posluju i na koji nacin funkcionisu nasi najveci sportski kolektivi i kako su funkcionisali i poslovali i u neposrednoj proslosti! Verujem da ce posle te emisije mnogim iskrenim ljubiteljima sporta u nasoj zemlji otvoriti oci!

Zvezda91

pre 16 godina

Citam komnetare i muka mi je.
Svake godine ista prica, te grobari doveli one te ove, te vezu po terenu itd itd, a na kraju DUPLA KRUNA KOD NAS UZ DOBIJENE DERBI UTAKMICE.

PS Prvenstvo je tek pocelo a neki vec otpisuju sampiona, SAMO U ZEMLJI SRBIJI.

ZVEZDO VOLIMO TE

Apis

pre 16 godina

@nuntz

Vidim da si ok lik. Malo sam i ja preterao sa onom izjavom (za analizu i to..)
Svi smo pod jakim utiskom jer ovolike pare a igra tipa jedva se zbrasmo;<
Ma zamisli da i Koromana stane kakva bi tek to tuga bila. To za proslu godnu po meni ima opravdanja. Uleteo je bez takmicarskih tekmi, u kraljacki derbi,nervozan...sad je vec druge prica. Mozda ima par poteza u tekmi vise, ali to je krivo srce,mesto rodjenja i nedostatak pakera u ZVEZDI trenutno.
Jednu stvar si lepo rekao, mi izgleda svakog velikog igraca koji je ostavio trag u ZVEZDI moramo da izmrskamo kao poslednjeg...to mi se nikada nije svidjalo,nasa sramota. Ako je neko igrao extra pa pao, makar i bio kapiten to mu nije dato rodjenjem...za slabe partije treba da se seli na klupu (bez obzira, ko je i sta je).
Niko ovde nije uvideo jednu stvar, setite se kada je ZVEZDA igrala pas igru??NIKADA
Treba vremena za to!!!

Vidimo se u KULI,pozzz brate sa severa :D

==========NORTH STAND=========

BRKAJLIJA

pre 16 godina

@Samo za tebe, uvek uz tebe,

Kao strastvenog navijaca te razumem, ali kao ljubitelja loptanja i lepe igre te ne razumem.
Niko nije protiv Zvezde, ali je mnogo nekriticnih uz Zvezdu i razvijajuci pricu o moci guse je.
Zvezda nije prikazala nista od igre, a tvoje opservacije da svi dolaze na Marakanu da igraju bunker, ne stoje.
Zvezda je ta koja vec deset godina nije odigrala utakmicu za oko. Nema igru i protiv jacih ekipa ide na destrukciju i kvarenje ire.
Analiziraj to i bice ti lakse, a i Zvezdi da napravi i tim i igru.
Izracunaj koliko je Zvezda sakupila bodova u Evropi i uporedi sa titulama u domacem prvenstvu i bice ti jasno da je to u disproporciji.
Zvezda nema tim, nema igru i oslanja se na namestaljke i silu u domacem prvenstvu.
Kad izadje pred strance onda pokazuje nemoc i sem opstrukcije ne nudi nista.
Isto nastupa i protiv Partizana. jednom se upustila u igru i bila je isamarana.
Hteo ti to uociti ili ne, ali to je negde tako.
Sreca bi bila kad bi Zvezda stisla zube i napravila i tim i igru pa onda krenula dalje. Ovako nema realnu sliku sta moze, a moze malo. U nasoj ligi je vec 5 godina cetvrti ili peti tim po snazi, a osvojila je puno titula.
Kako?
Racunaj i analiziraj sporne utakmice uz povike drzite lopova i sve ce biti jasnije.

nuntz

pre 16 godina

@Apis
Naravno da derem grlo i deracuga jos dugo dugo. Inace idem redovno na Zvedine tekme zbog Zvezde a verovo il ne to je vec dve decenije a ne zbog njenih zvezdica na terenu.
Posto je tebi tesko da razumes neke stvari moracu da ti pojasnim. Ja nisam reko da je Milanko svetska klasa niti sam rekao da Koroman netreba da igra nego sam rekao da ni jedan ni drugi nisu u svojoj ulozi u Zvezdi. Pored toga kad neko padne na psiholoskom planu ide na klupu jer to nikako nemoze da bude izgovor za lose igre. Dali se ti pitas kako je drugim igracima na psiholoskom planu kada ulaze u igru po 10.min. Dali je njima moral na visokom nivou? Dokle da robujemo velicinama. Od pocetka 90-tih i raspada sampionske generacije uvek smo imali neku zvezdu koju smo voleli da bi nam se svima ogadila. Ako nisam u pravu kako su otisli Pjanovic i Pantelic? Dali ih je Sever pozdravio na odlasku ili je maltene izgledalo kao da su oterani. Primera ima jos puno ali ovi su najupecatljiviji. Sta je to Koroman dao zvezdi a nije dao npr Milijas ili Trajkovic. Ako hoces ucicu u analizu. Koroman je dosao prosle godine na polusezoni. Bajevic trener. Jesenja polusezona, Zvezda bezi 14. bodova grobarima . Zbog bas tvog koromana menja se formacija u kojoj se prelazi na 451 i epilog nam je svima poznat. Grogari na -6. Da nismo srecom pobedili u derbiju i otisli na 9. izgubili bi titulu. Milijasa, Trajkovica i Purovica nigde, da bi nakon toga bili kljucni igraci koji su vodili do titule i +17. bodova. Za to vreme pored pojedinih dobrih igara Koroman je uspeo da se okiti sa nekoliko crvenih i zutih kartona i dovede sebe u ravan sa Saveljicem i Mirkovicem i Nadjem. Pa zar povratnici moraju da budu najgori, sta, oni imaju prava? Sa derbija se njega najbolje secam kako davi Smiljanjica. Sve mi jedno za grobare ali kod nas ja licno to nezelim. Mi smo uvek imali sarm i tocemo zadrzati uprkos svemu.Kroz cele pripreme Milijasa nema u kombinaciji. Na kome se gradi igra? Na Stancicu? Istina je da je covek najbolje odigrao pripremne utakmice i bio najbolji strelac ali prijatelju moj nijednu zvanicnu utakmicu nije odigrao a verovatno nije bio ni u protokolu. Sa druge strane Milijas je odigrao lose protiv Rendzersa i na njega drvlje i kamenje, njega nema u timu protiv Bezanije ali je zato Koroman ipak tu. Jos jedna bitna stvar. Kada je Koroman izlazio u subotu protiv Bezanije, publika nije aplaudirala njemu kako je on to shvatio nego Salasu koji je napokon dobio svojih deset minuta. Nazalost Molina ce morati da se naceka za svoja dva minuta u Zvezdinom dresu.
U timu moraju da budu najbolji, najspremniji i fizicki i psihicki a nikako nabedjeni. Samo jedan covek na svetu ima svoje mesto u prvih jedanaest a to je Raul. Igrao dobro ili lose, nedavao golove po 6 meseci on ima mesto u realu. Nazalost mi takvog nemamo pogotovu to nije Koroman.
I ja kada bi citao neki komentar poput ovoga ja bih mislio da ovaj covek da moze sigurno bi ubio Koromana. To ustvari nije istina. Ja bi samo voleo da Koroman zauzme svoje mesto pored desne aut linije i koristi dobra proigravanja veznih igraca jer je cinjenica podbacio svaki put kada mu bude dodeljena druga pozicija u timu.

Milos_91

pre 16 godina

To sto su igrali pred oko 3000 navijaca, to je prava i jedina vest, ti ljudi koji su juce bili na tekmi su ili neverovatno zaludjeni ili im neko daje pare da dolaze da gledaju cemernu Zvezdu!! Kako igraju nisu zasluzili da se kapije stadiona uopste otvore!! Toliko!!!

Vujke

pre 16 godina

Bice Zvezda opet sampion. Ljudi strpite se malo, pa Pixi nam je donjeo dve duple krune za redom, a i taj napad ce da proradi. Najvaznije je biti tu kada je tesko, a tri hiljade navijaca je malo. O tome treba mi da mislimo!

Nemanjaa

pre 16 godina

Sta je zvezdasi nevaljaju vam novinari?a kad su zadnje 3 godine pljuvali po partizanu bili su vam super?Covek moze da bude i slep da bi video da nemate pojma.Od celog tima samo kastiljo i gaj vam valjaju ostalo je tuga

Pera

pre 16 godina

@Alexa
Pa kako mozemo sa jednim napadacem.Mi igramo sa jednim ali ima i rezultata koliko smo golova dali.Samo 4.A Partizan igra sa 2 napadaca ali je dao 19 golova.UZ JESTROVICA MORA DA BUDE JOS JEDAN NAPADAC.Evo ti sastava:
Randjelovic
Bronovicki(Basta),Tutoric,Gaj,Andjelkovic
Castillo,Lukas,Koroman,Molina(Trisovic)
Jestrovic,Djordjevic(Salas)
4-4-2.

Max

pre 16 godina

Ova Zvezda stvarno veze nema.To sto oni igraju je mucenje lopte.Sa takvom igrom postali su sampioni prosle godine.Nije ni cudo sto nas posle brukaju na internacionalnoj sceni.Cudim se da je doslo 3000 ljudi na stadion.Cisto gubljenje vremena.Mislim da je ovaj tim nesretno i nestrucno selektiran i da tu nema pomoci.Bude li Zvezda ovako igrala krajem septembra sa Partizanom proci ce kao Zrinjski iz Mostara.Za sad toliko.
Pozdrav

Daniel

pre 16 godina

E smucilo mi se sve, i Piksi, i Vi sto ga branite i Vi sto ga napadate, i ova NASA igra, i ovi igraci, i uprava, i gensek SVE JE ZA OCENU 0!!!
Vise necu gledati ni jednu utakmicu, cak ni za rezultat necu pitati
nistaaaaaa ne zelim vise svoje zivce da trosim na ove kvayi igrace i ovu nazvi igru, ogorcen i definitivno OTERAN SA MARAKANE, neka predsednikova zna kupuje svalerima ferarije a mi da i dalje navijamo......za koga? Za svalere....?!

Mornar Popaj

pre 16 godina

"a Kastiljo je posle akcije Jestrovića i odbrane golmana gostiju ubacio otpadak sa tri metra." Akcija Jestrovica :D Centarsut Salasa gde lopta pogadja golmana a onda se ista odbije do Jestrogola pa udari u njega ni krivog ni duznog i odbije se do Kastilja :D Sjajna akcija :D

Kosane ostani!!!!

Alexa

pre 16 godina

@Pera & @Chaki
A sa Bastom da desnom beku, onda je to 4-2-3-1 :
Randjelovic
Basta Gaj Tutoric Bronovicki
Lukas Kastiljo
Koroman Molina Salas
Jestrovic
Mada je i meni bolja ona prethodna sa Jestrovicem i Burzom iza njega, a Basta ili Lukas dok ne Basta ne udje u formu na beku, sa jednim defanzivnim veznim.
Pa da docekamo da zvezda igra na gol vise.
Ovakav tim bi rendzersima dao 3 gola na marakani, jer ima brzinu, kreativnost i probojnost na sredini.
Mislim da sa Raskovicem i Milovanovicem na sredini nema srece ni zvezdine igre.
I sta je sa Bajalicom, jel taj covek ziv uopste? ja se svaki put presecem na stadionu kad Gaj primi loptu, on jeste dobar, ali je bas kiks igrac, kako on moze da pogresi tako ne moze niko, a onda ide grub faul u zoni suta. Trebalo bi probati i Bajalicu.

Chaki

pre 16 godina

@Pera

Probali su Lukasa na desnom beku i mislim da se OK pokazao, dobar je udefanzivi, brz, agresivan, prodoran, moze da povuce...
Znam da mu to nije prirodna pozicija, ali u ovom trenutku zvezda osim Baste nema desnog beka, a Basta je potpuno van forme...
Ja zaista cenim Bastu kao igraca, veliki je potencijal, ima kvaliteta, al ije trenutno mislima ko zna gde, potpuno je van forme, a trenutno boljih opcija nema...jedini koji moze da zakrpi je Lukas po meni... mozda gresim... ali Bronovicki nema sta da trazi na desnoj strani, decko to prosto nikada nije igrao i ne zna da centrira desnom nogom, vidi se da ima problema, ko je gledao utakmicu zna sta pricam, mora da stane da se okrene da promeni nogu pre centarsuta i tu gubi vreme...
Ali na levoj strani je sasvim druga prica, tu nema konkurenciju u zvezdi, samo da se ne forsira toliko Andjelkovic, da Bronovicki igra po levoj strani...
A desno... kao sto rekoh, dok Basta ne udje u formu, mi tu igraca nemamo... Lukas je jedina opcija, jedini koliko toliko moze da pokrije tu rupu...
A kasnije kad ode Kastiljo, neka ga Lukas menja na zadnjem veznom, a valjda cemo do tada naci desnog beka ili ce se Basta probuditi...

Razmisli Pero... :)
pozdrav

delije sever

pre 16 godina

и нема ве3е што 3ве3да нема ве3е и нема ве3е што сам пијан ја и нема ве3е што поново смо1 јер 3а 3ве3ду живот даћу ја

ajmoooo idemoooooooo do titulee

RS oleee

pre 16 godina

ma znate sta?! Stvarno mi se vecina gadite... Sta hocete vi vise? Hocete 10-0 da zacepite ta svoja usta... samo pljujete i kad pobjede i kad izgube... jeste kompleksasi majko moja mila...

@Pixy

pre 16 godina

Pošto svi opljuvaše Raškovića, ja ću da korigujem svoj komentar. Dečko je napravio lepu asistenciju, što ja igrom slučaja nisam registrovao jer sam u tom momentu dobio poziv koji mi je skrenuo pažnju, a i napadali smo na južni gol. Bio sam ubeđen (i zaprepašten) da je kapiten dao tu asistenciju ali uveče na SOSu vidim da je Milanko. Osim toga- imao je još jedan sličan pas iz sredine na Koromana, iz kojeg smo napravili šansu i uspeo je 2 puta da se nađe u gol šansi. Za jednog Milanka- fantastičan učinak. Onaj što je napisao da je Milanko bio "fantastičan napadač, jak u duelu, ali su ga treneri sistematski upropastili"- buahahahaha...
Kapiten nije odigrao loše prvo poluvreme, ali je u drugom prebačen na desno krilo i to je bio kraj. On može da igra u sredini i samo u sredini. Mada je i tu pravio gomilu nelogičnih komplikovanih poteza, neke šatro dubinske lopte i kvazi-inteligentna proigravanja- sve bez problema pokupila odbrana Bežanije.
Gledam sinoć prvo Dostanića na konferenciji za štampu pa onda Kosana. Nažalost, i taj Dostanić koji Pixiju nije valjao pre dve godine, je KLASA i pre svega GOSPODIN za ovog Kosanovića.
Neko reče "Pixy dao Aston Martina idiotu". Ne znam baš da li smo Aston Martin, ali ima u ovoj ekipi materijala. I dalje tvrdim da umesto Tutoriča mora da igra neki normalan štoper. Sve ono što je prikazao protiv Glazgova je varka. Lako je igrati kad imaš ispred sebe Lukaša, koji ne mrda preko pola, pa onda nijedna lopta na njega ne ide po zemlji, a on ume da se postavi i da skoči- to mu priznajem. Sinoć je ispred njega bio nešto ofanzivniji i u defanzivi lošiji Milovanović a sve one 1na1 šanse su posledica Tutorićeve sporosti i smotanosti. Đalović i Vanić su ga bušili sa pola terena loptama u prostor kako su hteli. Hvalite ga koliko hoćete, nazivajte naslednikom Vidića (kakva uvreda za Nemanju op.a.) ali on je rupa.
Žalosno je, ipak, da iz tekme u tekmu stranci pokazuju najbolji odnos prema igri i dresu. To je dokaz da, ipak, kupovine nisu bile loše, već da je ovo domaćih igrača što imamo uglavnom škart. Sinoć Lukaš najbolji, iako ja igrao samo 2.poluvreme i povređen. Mađioničaru jednostavno ne vidim mesto u ovoj formaciji, a ako se želi neki učinak od njega, moraće se istrpiti nekoliko tekmi po barem 70 minuta. Sinoć ušao 10 minuta pre kraja i iz aviona se vidi da ga zabole patka da gine i dokazuje se Kosanu. Ipak je on "El Mago" i verovatno pozamašan fudbalski ego.
I još jednom- ne "Kosane odlazi" nego "Pixy teraj ga u 3 lepe Kine odakle se i dovukao"

Joe Gr

pre 16 godina

svaka vam cast.pobedili ste bezaniju, i jos dali 2 gola.to je za respekt!hahahahah.kako ste smesni.sad vam je uspeh kad pobedite najlosiju ekipu u ovoj sezoni

delija od srca

pre 16 godina

@PFC
Sto ti mislis da je decko los.Niko ne kaze da ce biti Ronaldinjo ali u svakom slucaju je bolji od pba crnogorca koji su dosli u partizan. Prvo sto je crnac i ima verovatno predispozicije kao i svi crnci i moxe da trci u odnosu na crnogorce (zmija lezi a ide).

Zelja NS

pre 16 godina

Basta kralju, sve sto ovi pisu o tebi je smesno, ja mislim da si ti najbolji besni bek kog Srbija ima. Sta lupate, pa Bastu nemoz' proci, ima sut i centarsut, brzinu i prodornost. samo vi gurajte Lukase, Barkose, novi momenti pocinju sa CHADOM, itd itd. A BASTI AKO NE IDE U INOSTRANSTVO, NEKA DODJE KOD NAS U VOJVODINU DA IGRAMO LIGU SAMPIONA. Poziv vazi i za Milovanovica!!!
NAPRED VOSA ALE!!!

Aleksandar Bn.

pre 16 godina

Zasto se cudite odakle ovaj ili onaj u timu kad je sam Kosan rekao da zeli isprobati sve igrace u predstojecem periodu, zeleci da se uveri na koga moze da racuna a na koga ne.Ovakve rokade ocekujem do Poljaka, a onda ce se sigurno znati ko je medju 18 igraca.

snnesko

pre 16 godina

reci cu samo jedno ako zvezda ne udje u ligu uefe vrijeme je da neko ode sa marakane i da povede svoje satelite sa sobom dosta vise brukanja

Jurisic Zeljko, Graz

pre 16 godina

51. (vladimir, 2. septembar 2007 00:42)
BRAVO MAJSTORE, ALI MALO NAS JE DANAS STO TAKO PAMETNO MISLIMO.
P.S STOJKOVICOV ODGOVOR JE: NEMA SE PARA......
I AKO BOG DA,DA UNIDE U LIGU KUPA-UEFA I KAD DOBIJE MINIMALNO PET MILIONA € OPET CE BITI ISTA PRICA nema se para .......

slobi

pre 16 godina

Prvo moram da kazem da me izmedju ostalog,sto pokazuje koliko je losa situacija u nasem klubu,brine i to sto svaki komentar negativan po Zvezdu,se tretira kao komentar grobara potpisanog kao zvezdas.Verujem da je svima jasno da sa Kosanovicem mi ne mozemo napred,jer je on ne strucan po kriterijumima danasnjeg modernog fudbala.Da je fudbal devanzivna igra bekovi bi bili najskuplji igraci na trzistu,ali znamo da to nije tako.Nama hitno treba strani trener kojem je normalno da se trci svih 90minuta i koji ce znati da postavi igrace na ona mesta u timu koja im najvise odgovaraju.Ako neko postane reprezentativac u svojoj zemlji igrajuci po levoj strani,zar to nije ne znanji staviti ga,da u Zvezdi igra po desnoj strani.Da li je moguce da Pixi misli da Kosanovic ima kvalitete da unapredi Zvezdinu igru i da je vodi u Evropi?

luka

pre 16 godina

obicno ne ostavljam komentare ali danas sam gledao utakmicu i moram da postavim komentar... svidelo mi se da su hteli da 'kao' igraju presing na pocetku..ali ljudi ne znaju jedan obican presing da odrade a za ostalo nemam vremena da komentarisem...ali sta ja da pricam vise mozda ja nisam upravu...ipak sam ja fudbaler hehe...ma bice bolje ljudi..NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

Apis

pre 16 godina

@nuntz

Lepi, ne shvatu pogresno ali za tebe je najbolje da pevas i deres grlo na severu nego da analiziras fudbal.
Ovo sto si napisao je jedan od najsmesnijih komentara u zadnje vreme. Reci one stvari za Koromana a i Raskovica je blaga boza!!!

Svi znate da omalovazavate nekog kada mu ne ide ili je pao na psiholoskom planu, a kada je neko npr. bio igrac polusezone i odradio toliko derbija, TO NISTA,A;/!!!

Sram da vas bude. Svih vas koji se razumete u fudbal kao licencirani treneri a u stvari jedino sto znate je da mudrujete i ke..te!
Veru u ZVEZDU imate onoliko malo koliko su vam male duse!!!
Izaberite neki svetski klub koji igra uvek extra i ciji su vam igraci wrh pa navijajte za njega, a nama ostavite ZVEZDU...

========NORTH STAND==========

Republic of Srpska

pre 16 godina

Alo Grobari gledajte u vaše dvorište i čekajte derbi jer vam je to jedina utakmica sa evropskim klubom ove godine i dobro se spremite da vam trava nebude previsoka jer gubite sutra od OFK-a , a i od nas u derbiu pa će te onda da nastavite bojkot jer vi neznate dali ste pošli ili došli za ime miloga BOGA dogovorite se , a ne zavaravajte se trpanjem levata jer ubrzo slijedi KAZNA a ona se zove ZVEZDA pušite ga PIXI je BOG a vi ste otjerali Bjeku , ali urcuku.
Lijep pozdrav do derbija , a onda zna se još jednA POBJEDA I TITULA

nach Brandenburg

pre 16 godina

Kao i uvek do sada, taktika protivnika bila je 'prepoznatljiva'. Za razliku od prvog suseda, kojem svi dolaze da se nadigravaju (sta ces, navadili se ljudi, prosle sezone bodove nije uzeo samo ko nije hteo), na Marakani je sva poenta gostujuce ekipe da u fazi odbrane uvek ima 7-8 igraca u 20 metara od gola.
Nomadi (nista lose, samo zato sto se sele svake godine, tako su inace Bolton Wanderers dobili ime) su igrali disciplinovano do prvog gola, kada im je igrac sa leve strane odbrane zaj***o ofsajd zamku. Srecom, OK je ovog puta pogodio 1 na 1 i to je bilo to.
Inace je Zvezda pocela lose, 20 minuta se nije ni igralo, dok Bezanija nije naporavila dve kontre u dva minuta. Onda se odjednom sve sredilo, odigrali smo najboljih 25 minuta u sezoni, bilo je (da ne poverujes) akcija na prvu i drugu, a da coban pomocni nije dva puta pogresno mahao (bio sam u liniji, doduse jednom nije mahao Raskovicu 5 metara ofsajda, ne bi bilo prijatno da smo iz toga dali gol) imali bismo jos dva puta 1 na 1.
Na poluvremenu je Kosan pocetnu 4-5-1 pretvorio u 4-6-0 izmenom Lukas za Raskovica. Presekao sam se, ali se ispostailo da je a) Lukas igrao najofanzivnije do sada i b) samo 8 minuta kasnije usao je Jestrogol uz ovacije.
Sto se njegovog ucinka tice, od prvog kontakta je bilo jasno da je potpuno druga prica u odnosu na dosadasnji tim, iako nema kondicije, ima osnovnu fizicku snagu da izdrzi svaki duel. Uspevao je tri puta da dobije skok-duel pred golom protivnika (mislim da su nam to prva tri dobijena od pocetka sezone) i u krajnjoj liniji omogucio drugi gol.
Drugo poluvreme je bilo slabo, ovi su nastavili da se bunkerisu, a imali su dve ciste sanse, oba puta na strahovite kikseve odbrane (Tutoric napravio istu gresku kao kad mu je pobegao Darsvil u revansu).
Salas je usao u finisu, takodje uz ovacije, a posle prvog prodora krvnicki su ga izlomili u zoni suta (iz cega je malo falilo da damo gol).
Sve u svemu - hvala Smuciju na sigurnosti kada ovi ispred kiksaju, Jestrovic veoma dobar za prvo poluvreme u klubu. Raskovic je dzabe bio na terenu, kao i uvek. Koroman katastrofa, vuce loptu i kad ne treba, ali postize golove (3 od 5 u sezoni) i sta mu sad ko moze? Za kapitena sam se uplasio da ce ubosti jednom iz slobodnjaka (tri puta sutirao, svaki put dobro), jer ga onda ni Piksi licno ne bi izvukao iz 11, sto bi bio pakao, covek ili bezi od lopte, ili trazi komplikovana resenja.
Bronovicki se fantasticno krece, imao je samo nesrecu da je bio uparen sa sebicnim Koromanom, plus ima feler da mu je centarsut levom mnogo bolji, pa sa desne mora da se okrene pre ubacivanja lopte.
Lukas je dva puta sutirao, oba puta nedovoljno jako, ali u okvir, sto je dobro. On je jedini igrac Zvezde koji stvarno voli da sutira, uz to je realno pokretac 90% kvalitetnih napadackih akcija. Kastiljov domet pasa je oko 10 metara, pregled igre nista veci, u oduzimanju lopte je izuzetno koristan, ali je najbolje da je odmah preda prvom do sebe, nije to sramota Roj Kin je na tome izgradio briljantnu karijeru). Trisovic je ucestvovao u 2-3 lepe akcije u prvom poluvremenu (uklj jedan od onih ofsajda), ali se vidi da nema samopouzdanje.
Burzo je ok, ali i dalje me niko ne moze ubediti da Zvezda u domacoj ligi na svom terenu ne treba da igra sa dva napadaca PLUS Burzom ili Molinom.
Sto se tice Latinosa, Salas je imao taj lepo prodor kad su ga iskidali, Barkos i Molina nisu bili ni na klupi.
Gaj je opet resavao stvari (osim sto je dobio karton kao mentol, opet mu je lopta pobegla iz nogu, pa je polomio coveka), Tutoric je ponovo izgledaio izgubljeno kao pre Glazgova, Andjelkovic se ubacivao manje nego u drugoj tekmi sa Rendzersom, posla nazad skoro da nije imao.

Sve u svemu, napredak je i dalje vidljiv, iz tekme u tekmu, i kapiram da ce prava forma doci kad je najbitnije, od 20. septembra do 5. oktobra, kada treba da iskidamo one poljske paore i stavimo na pravo mesto ove sto su mnoooogo uzleteli.
Nisam siguran sta da mislim o Kosanu, ima tu i dobrih utisaka, ali se i dalje previse bojim suludih poteza. Mislim da bi u domacoj ligi i protiv Poljaka trebalo da se igra sa Gajem i jos jednim (Tutoricem ili Bajalicom) nazad, Bronekom levo, Lukasem desno, Kastiljom na zadnjem veznom, Molina i Burzo da se rotiraju na pleju, Salas levo, Koroman desno, Jestrovic i jos jedan (Barkos bi mi uvek bio prvi izbor) u napadu.

Kapitenu i zameniku dati odmor do oktobra da dodju sebi, ako ni posle toga ne dodju, prodati ih u januaru kome god, samo da ne prave guzvu.
Milijasa poslati na pojacani trening, on moze da bude koristan, ali samo ako nauci da se krece. Ovako, nema mnogo razlike izmedju njega i kandelabra. Andjelkovica i Trisovica zadrzati pri timu, bice dovoljno prilika da budu upotrebljeni dok se prvotimci odmaraju, od Trisovica mozda nesto i bude.
Pantica, Raskovica i Trajkovica prodati odmah, nicemu ne sluze, a Trajkovic zastrasujuce truje atmosferu u timu, pogotovo protiv stranaca.
U januaru pribaviti jos jednog rezervnog za igru na krilu, plus igraca koji bi zamenio kapitena i Zlatokosu ako se ispostave trajno neupotrebljivim. I svakako jednog vrhunskog centralnog odbrambenog, za sve pare, da bi se uigrao sa timom do avgusta i pokusaja broj sest.
U domace trofeje ni najmanje ne sumnjam, mehur od sapunice puci ce jos u septembru.

Samo ti .. . . .
u mome srcu si .. . . .

chaki2

pre 16 godina

Evo tima :

Randjelovic

Lukas Tutoric Gaj Bronovicki

Kastiljo
Koroman Molina Salas

Burzanovic
Jestrovic

To je nesto kao 4-4-2, sa lukasom na desnom beku, definitivno bolji od Baste, Bronovicki na levom st oje uvek i igrao, ne vidim zast oga gurati desno kad nije to nikad igrao, a Andjelkovic koliko god dobro da centrira dok pre tog centar suta ne podigne glavu da vidi ima li koga u sesnaestercu ne treba ga pustati na teren.
Kastiljo kao zadnji vezni,
Po bokovima Koroman i Salas jer su strasno brzi i probojni kakvi i treba da budu za tu poziciju, u sredini Molina (najkreativniji, najmastovitiji, najbolji pas i mozda i sut), poluspic Burzanovic ali da se prikljucuje Jestrovicu u samom spicu...

Jestro ako nije spreman onda Djordjevic ili Barkos...
Ovo je najbolji tim koji moze da igra i da svako igra na svojoj poziciji, da se ne forsiraju igraci samo da bi se prodali...

A potpuno se slazem sa nekima da je neke igrace bolje dzaba pustiti nego smatrati da su pretplaceni za prvi tim (Milovanovic je tu prvi, potom i Basta, njih dvojica se samo setaju po terenu, pa ako vam se toliko ide iz zvezde evo izvolite pa idite dzaba ali ne kvarite vise igru... oznojite se bar jednom na utakmici, ne umire se od toga...)

Jel se svi slazu da je ovo najbolji tim koji zvezda ima u ovom trenutku???
Brz po bokovima, kreativan u napadu...
Imate 5-6 igraca u zavrsnici svakog napada i po 7-8 u defanzivi...

chaki

pre 16 godina

MAO MOLINA !!!!!

Decko je izmislio fudbal za sve ove u zvezdi...

Samo mu dajte sansu...
za ono malo vremena koje je imao pokazao je da je klasa...
Zasluzuje da igra iza napadaca u sredini ili daj boze iza dva napadaca...

MOLINA!!!

SSSS

pre 16 godina

Vec odavno je poznato da u fudbalu kada treneri zeli da uradi nesto sa timom u koji nema poverenje da je sposoban za bolji rezultat primenjuju recept po kojem jednog napadaca zamene jednim vise igracem na sredini terena. NEsto slicno je radio i Lotar Mateus u Partizanu i uspevao na taj nacin pojacanom sredinom i kvalitetom na pozicijama zadnjih veznih da vrsi destrukciju igre. Isto to rade redom svi treneri Zvezde i Djurovski sada i Kosanovic. Slazem se da je to nesto cime trener zeli da ima vise sigurnosti u rezultat i izbegavanje nekih visokih poraza , ali zaista nevidim nijedan razlog zasto sa ovakvim timom zvezde ne pokusati igrati fudbal umesto forsiranja destrukcije. Takodje nevidim nikaksv smisao da jedan Raskovic koji godinama dobija sanse koje nije iskoristio posle toliko placenih i dovedenih pojacanja dobija sanse. Svi novinari pisu da je Barkos promasena investicija a niko ne pita koliko je potrebno da u formaciji sa jednim spicem taj igrac bude kvalitetan da bi dosao do izrazaja narocito kada i nema upotrebljivih lopti. Nisu valjda ljudi ocekivali da u Barkosu zvezda dobije centarfora kalibra jednog Ibrahimovica i slicnih koji su najskuplji na trzistu. Neznam zasto bar u domacoj ligi ne igrati igru sa 2 spica od kojih jedan moze i da bude neki poluspic ali ipak sa dva napadaca. Kolumbijac Molina je sjajan igrac , Salas takodje to se da videti po snimcima utakmica koje su igrali a dostupni su na netu, ali bez obzira na to dobijaju sansu na kasikicu, pri cemu u formacijama sa jednim napadacem koji je usidren medju 2 stopera tesko i oni mogu da dodju do izrazaja. Takavu igra mogla je da prolazi kada je taj jedan Zigic ali zbog toga je njegova cene i dosla do 20 miliona eur. Setimo se igre Zvezde kada su 2 spica bila Zigic i pantelic , jedan jak snazan , opasan i nogom i glavom a Pantelic koji se mnogo krece menja strane , dobre tehnike i odlicnog pasa koji ume i da asistira , brz za istrcati kontru. (treci gol PSV-u u Beogradu kontra iz udzbenika). Interesantno je da je kroz ceo pripremni period Zvezda igrala tu formaciju sa jednim spicem ni jedno poluvreme nisu probali sa 2, ako su pojacanja kupovana za tu formaciju nikako mi nije jasno zasto su gomilali igrace koji igraju na istim pozicijama (Milovanovic, Milijas, Burzanovic,Salas). Ako su mislili da Lukas menja Kastilja kad ode zasto odjednom obojica igraju ili ako vec igraju zasto jedan nije klasican zadnji vezni koji vrsi destrukciju igre protivnika i prekida puno pasova , a drugi organizator igra distributer lopti ka bokovima ili u prazno ka napadacima. Ako uzmemo da su bocni vezni ili krila , sa jedne strane Koroman sa druge recimo Molina sto se protiv Levadije u drugom poluvreemenu u Beogradu pokazalo kao vrlo obecavajuce, rezerva za to mesto moze da bude Trisovic sa jedne strane a sa druge onda bas i nema rezerve (osim prinudno Milijas ili Raskovic),.TO sa raskovicem u Glazgovu se pokazalo kao totalan promasaj jer covek nikada nije igrao spoljnjeg veznog , samo se gubio i pravo je cudo da nije dobio crveni, zasita neshvatam da li je taj MOlina toliko nespreman dosao pa mu se ne da sansa za 90 minuta ili ga smatraju nedovoljno dobrim.
Kombinacija spiceva moze da bude Jestrovic - barkos , ili BArkos -Raskovic. Koliko god se trudim da shatim ideje i Djurovskog i kosana ne polazi mi za rukom to , a od novinara nemam uopste pomoc jer niko ni ne pomislja da postavlja takva pitanja vezana za izbor taktike i slicno , uglavnom svi cute pokruiju se usima i na konferencijama za stampu pitajju klasicna pitanja koje svaka baba moze da im postavi. Definitivno sportsko novinarstvo nam je na toliko niskom nivou da je to porazavajuce , dovoljno je pogledati prenos utakmica na HRT-u, kvalitet strcnih koentatora koje dovode njihove komentare i objasnjenja taktike i shvatiti kolike neznalice kod nas obavljaju taj posao. Dakle kakvi treneri(losi) takvi i novinari(losi) a onda i takva liga (losa).

aca

pre 16 godina

S obzirom da u prvom timu igra "kapiten" Milovanovic jer nece na zalost sviju nas koji volimo Zvezdu niko da ga kupi (ja sam cak i za to da ga damo dzaba, cak i da platimo nekome samo da ide) i da igra jos uz njega Milanko Raskovic (ne mogu niti jedan kvalitet igracki coveku da nadjem, pas, dribling, brzina, osecaj za prostor, gol... nista...) a na klupi sedi Molina koji moze umesto "kapitena" i Salas koji treba po krilu umesto Raskovica...

Neverovatno
Mislim da bi se zvezda najvise pojacala kad bi neke koji zbog necega moraju da igraju uvalila bilo kome, pa cak i platila samo da odu... ne treab niko da dolazi, samo da nekima vidimo ledja !!!!

Naka

pre 16 godina

Bio sam na utakmici i mogu reći da nas je Gaj izvukao u 3-4 situacije.Osim golova šansi nije ni bilo.A kako će ih biti kad KOSAN(Bata Đora)pravi "srpski" tim:Stranci su uljezi,solidni domaći su izdajnici a pravi Srbi(Milovanović,Milijaš,Basta,Đorđević,uz naturalizovanog srbina Raškovića-neprikosnoveni već mesec dana.Početi utakmicu sa jednim špicom Raškovićem-O bože,"kreatorom"Milovanovićem,Fudbalskim ČIČOM-Koromanom koji ne samo da nije trčao nego nijednom nije dao pas Bronowickom koji se bar 5 puta odlično ubacio,je za tešku analizu.U nastavku smo protiv Bežanije igrali sa Jestrovićem samim u napadu 20 minuta.Salas je ušao na kraju ali sigurno je to dovoljno Kosanu da i njega odstrani.Molina nije bio ni na klupi a Barkos ispašta Đorđevićeve bravure koji se i dalje ne skida sa novinarskih stupaca.Pixi,je bio fudbalski plej,a bata Đora bek.Sad,čim je postavio Kosana za trenera izgleda da se spustio na njegov i bekovski nivo inteligencije.Noćas su aplauze od publike dobila 3 igrača:Gay,Bronowicki i Kastiljo.Milovanović izviždan opet,Rašković-ismejan.Demagog će nam sigurno pripremiti neke nove genijalnosti u narednim danima i pričati kako je tim nespreman(Boško kriv),loš(pixi kriv),da u suštini igra sa tri špica samo mi to ne vidimo...A da,i da Liga UEFA nije bitna nego sistem koji će on praviti u narednim godinama.Pixi prodaj Bastu i Milovanovića ako neko je dovoljno lud da ih kupi i dovedi stranca trenera bilo kakvog jer u suprotnom će ti Kosan sigurno biti poslednji trener koga si doveo.Napravio si Aston Martin i dao si idiotu da vozi.Brzo smo se slupali,sledeći put će biti kobno i po tebe i po nas koji volimo Zvezdu i tebe.OTERAJ GA MOLIM TE!!!

Mickey

pre 16 godina

Baš sam se pitao šta je sa Misdongartijem, kada objaviste da je bio u loži...neka dođe i on...ne može da škodi, možda konačno od toliko kupljenih igrača ispliva i neko ko ume da postigne gol ! Dobro nam došao reprezentativcu Čada !

nuntz

pre 16 godina

@ ne kontam
Pa mogu ti otprilike objasniti kvalitete Milanka Raskovica.
Dobar igrac, jak u duelu sa dobrim osecajem za gol. U zadnje dve godine sistematski unistavan od idiota koji su vodili Zvezdu, koji uporno traze mesta njemu, Perovicu, Bronovickom i jos mnogim drugim igracima koji su dovedeni kao pojacanja za druge pozicije(izuzev Perovica koji nije doveden nego je nase dete). Sa toliko sanse koliko je dobio Raskovic u poslednje dve godine pogotovu na poziciji kojoj je danas igrao a to je pozicija na kojoj bi on i trebao da igra ni Eto nebi imao veci ucinak.
Sa druge strane kad vec komentarisem tvoje pitanje moram i ja tebe da pitam. Kako ti nije palo na pamet to da pitas npr. za Milovanovica koji je svakako igrao na svojoj poziciji, ili za Koromana kojeg ima po celom terenu ali osim sto ga usra po koji gol ima obicaj da uzme loptu i on kreira akcije koje obicno ne urode plodom posto nije kreativan igrac a pritom gusi igru, kako ti nije zapao za oko Basta ili Andjelkovic. Dali primecujete da nas trener pada na pritisak novina i ubacuje ili izostavlja igrace po pritiscima koje pravi stampa. Trener Sa autoritetom bi danas sigurno na teren pustio Milijasa koji nam je bio najbolji igrac prosle sezone, ili malog Filipa Djordjevica kad je vec forsiran do sadajer nebi dozvolio da na njega utice stampa. Odakle Trisovic pao sa neba? Dali ga je neko danas primetio? Zasto Burzu vadi prvog iako je daleko od naj losijeg na terenu, dok kapiten trcka i ne doprinosi ni malo igri svoje ekipe. Zato sto Kosanovic nema ni autoriteta ni znanja a najmanje ima muda da na teren istrci najbolji sastav. Rekao sam da po mom misljenju Koroman gusi. Oko njega bi rekao sledece. Jedan igrac ispod proseka koji je iscupan ko zna odakle i uz srecu 1:100000000 uspeo u fudbalu docekan u Zvezdi kao pojacanje. Pa zar on treba da mase i da kao trazi podrsku severa protiv Rendzersa u nekom 70.minutu dok se vuce ko slina po terenu a sever navija bez prestanka. Vise bih voleo da nas je nekim umecem bacio u trans a ovako je bio neprimetan. Kazu Zvezda uspela da otkupi ugovor a ja vam kazem da je Terek napokon uspeo da se resi Koromana. Ima jedna stvar koju zameram Piksiju a to je sto nije prodao dvojac Basta Milovanovic. Sigurno je da bi njihovim odlaskom dobili zdraviju konkurenciju u timu. Ovako njihova mesta su skoro zagarantovana a krivicu ce snositi igraci koji svoju sansu dobijaju na kasikice. otprilike tu je i Tvoj covek Milanko Raskovic koji je stvarno bio dobar napadac dok nisu poceli da mu traze mesto pored desne linije i tu si potpuno u pravu nije se snasao ali nije on ni kriv nego taj koji ga je tamo i gurnuo.
Ja redovno idem na Zvezdine utakmice iako nisam iz Beograda i danas sam bio icicu i sledecu i onu tamo i uvek, medjutim kao sto ja gorim i oni moraju da gore za Zvezdu j er ako to nemogu neka idu na Ub. Ja cu sigurno i dalje goreti jer meni sever nije usputna stanica.

MIRKO

pre 16 godina

Rece nas trener posle utakmice kako smo "za tri nedelje odigrali pet utakmica i nismo primili gol ako ne racunamo gol u Glazgovu".A nije mi jasno sta to on racuna u fudbalu?Kornere mozda.Nikakvo cudo kakav nam je predsednik ni trener ne moze biti bolji.Bolje bi bilo da naredne konferencije za stampu drze fudbaleri jer ako to radi predsednik i trener mi imamo fantasticnu igru.Zalosno.

Marcelo Lipi

pre 16 godina

Jovetic Juca Moreira Dijara Bambi Rukavina Stjepanovic Cetkovic Obradovic i Bozovic vau kakav tim za ove prostore prosto da ne poverujes sa Mateusom je bilo 20,a sa Djukom 40 razlike

vladimir

pre 16 godina

Jos pocetkom jula sam na ovom divnom sajtu rekao da Pixi vodi Zvezdu u ambis.Jer sam pogresio pa naravno da nisam.To ce se nastaviti.Dva meseca nije mogao da nadje trenera.Dovodi pojacanja deset dana pred pocetak prvenstva kada igraci nisu prosli ni trenazni proces a kamoli da budu u nekoj formi.Ne trebaju meni novine da kazu da Pixi ne valja kao sto neki kazu na ovom sajtu sam sam to video kako unistava ZVezdu kada je prodao 10 igraca a nikog nije doveo.I pustite pricu uzela je Zvezda sa njim dve duple krune.Pa svako bi to ucinio pored onakvog Partizana.Pa da nisu smenili Jesica igrali bi plej aut sa Zemunom,Vozdovcem,Borcem i ostalima.Jer vas trebam podsecati da je Partizan u jednom trenutku sa Jesicem na celu bio 7. na tabeli negde pred kraj jesenjeg dela.Pored takvog Partizana ne uzeti titulu bila bi bruka.Da ne ode Bajevic pitanje da li bi Zvezda i uzela titulu i kup.Malo bolje kad razmislim mozda je i bolje da Zvezda ispadne od Groclina.Otici ce Pixi i agonija se moze prekinuti.Ako ostane bice katastrofa.Nije znao da dovede nijedno pojacanje kakvo treba.Umesto Zvezda da se pojacava za Evropu pojacava se nas veciti rival.Bruka i sramota gospodine Pixi.Zvezda je dovela Lukasa, Barkosa, Bronovickog, Molinu, Salasa da li i jedan valja od njih. Partizan je doveo Zuku, Moreiru, Dijaru, Sikimica, Tosica, Stjepanovica, Cetkovica da li ijedan od ovih igraca ne valja.Sve je to dokaz katastrofalnog vodjenja nase uprave na celu sa Pixijem.Pre tri meseca bese +17 na kraju prvenstva a koliko ce biti razlika ove godine u korist naseg vecitog rivala.Naravno Zvezda ce i dalje da se voli i za nju ce i dalje da se zivi ali Pixi mora da ode i to pod oznakom hitno

Boris Arizona

pre 16 godina

Cestitam na pobedi. A sto se tice africkih igraca, o njima imam samo pozitivno misljenje. Mislim da bi,ne samo Zvezda vec i ostali nasi ozbiljniji timovi, trebali vise da skautiraju po Africi i njihovim ligama, jer crni kontinent je sigurno ako ne vec sadasnjost, onda sigurno buducnost fudbala. Puno pozdrava svim delijama.

Sima S

pre 16 godina

Hebem ti ja ovu Bezaniju,ne realizuje svoje sanse i izgubi od najslabijeg tima u ligi.Nema veze,osvetice nas Napredak,Hajduk,Lucani i ostali.

Smiljan

pre 16 godina

Betolngar Misdongarti????? Mislim da su pored njega, kao izuzetno jakog pojacanja neophodni i Raphael Muyunda, Vuyo Mere, Aaron Mokoena, Macbeth Sibaya, Siyabonga Nomvete i Sibusiso Zuma...Pixi odlaziiiiiiiiiiiii!!!!!!!

M.Markovic

pre 16 godina

Zvezda je pokazala da je na pravom putu.Jestrogol sa 20% spreme fantastican.Dobio sve duele.odlicno izveo slobodan udarac,ucestvovao kod 2. gola.Sa njim igra dobija fizionomiju.Na Salasa mora da se ozbiljno
racuna.Sredina odlicna,preseceno bezbroj lopti.Jos da prestanemo da mrzimo Tutorica i priznamo da napreduje nevidjenom brzinom...Randjelovic tri bravurozne odbrane.Navijaca oko 5000.Informacija za one koji nisu bili na stadionu-odlicna atmosfera,aplauzi i zadovoljstvo prikazanim,na veliku zalost placenih novinara i kvazi menadzera kojima bi haos u klubu najvise odgovarao, a oni ponovo prodavali igrace sa 50% umesto u Evropi uobicajenih 5-10%provizije.

ljubo

pre 16 godina

na kraju ce da bude pred oko 5000... koliko je i bilo ali nebitno.. gledao sam naravno uzivo.. nije loshe.. milovanovic je ponovo glumio kaspera.. ostali.. moze mnogo bolje.. treba da se 'upare' Burzanovic i Jestrovic.. i Salas treba da igra.. bolji je nego pre.. ali ne bih o tome.. ja bih o novoj temi.. da ne kazem staroj.. da krenemo sa akcijom za SEMAFOR.. mislim da je red na Piksija da se iskupi zbpg novinara.. tako shto ce ga novinari provocirati na ovu temu.. zato.. pocnimo svi da 'tupimo' o tom semaforu.. nadam se da cu dobiti vashu podrshku! SEMAFOR! ma PLAZMU! :)))

Nikola KG 80

pre 16 godina

Kako bi bilo da postavite tabelu na kraju ovog kola? Ne pratim fudbal previse ali uvek zelim da znam kako ZVEZDA napreduje.

L.N.dL.Ron@ldo

pre 16 godina

Kako smo se nadali,dobro smo se udali.Laganica,klasika,ponovice se jos puno puta ove sezone.Bez kukanja i pljuvanja,ispostujte Zvezdu ili ono sto je od nje ostalo.Pitanje za dezurne strucnjake i nase mesije:kakve veze ima kako se zove i odakle je taj decko sto je gledao utakmicu?Mozda je on dobar igrac bez obzira sto je iz kamerunske lige.Pljuvali ste i Tutorica pa sad nema nijednog da pominje novog stopera.Malo ucutite i pustite ljude da rade,bice sve OK.Poruka igracima i rukovodstvu naseg kluba glasi:AKO NE PRODJETE DISKOBOLIJU(ispravite me ako gresim),NE CEKAJTE DA SVANE-PRAVAC GOLIJA DA VADITE KROMPIR AKO VAS PRIME.
Uvek i samo FORZA ZVEZDA

RUmenige

pre 16 godina

Slazem se za prethodnike u vezi sa Raskovicem. Nemam, nista protiv coveka, ali je coban! Brate mili, treba ga dati nekom treceligaskom klubu u dobrotvorne svrhe...

phobos

pre 16 godina

Pa ovaj se pre nekoliko dana zvao drugacije.Bio je Misdongard Betoligar,a sad...Betolngar Misdongarti.... zvezdinoj komediji nikad kraja

@Pixy

pre 16 godina

(Samo za tebe,uvek uz tebe..., 1. septembar 2007 22:18)
"Svi dodju na nasu Marakanu da igraju bunker"
Dozvoli, ali ne verujem da si uopšte gledao tekmu. Ne da nisu igrali bunker nego su igrali smisleniju ofanzivu, probušili su jadnog Tutorića dubinskim pasovima bar 5 puta, od čega su imali 3 čiste 1na1 situacije, koje je Ranđa srećom odbranio. Osim toga, teško se može reći za ekipu, koja igra sa 2 špica i 2 krila, da igra bunker. Još teže se može reći za ekipu, koja igra bez špica, da igra ofanzivno i vrši pritisak. Ostavio sam poduži komentar na prvoj vesti o rezultatima MSL lige, pa ako ga objave iskopiraću ga ovde.
Ukratko- igrači malodušni, ne trče i ne otvaraju se, napad opet neke visoke lopte i proigravanja u dubinu... tuga. Koroman opet krvnički sebičan. Gaj i Lukaš najbolji. Jestrović za kratko vreme pokazao da je i ovakav- debeo, van forme, šta god hoćeš- GIGA KLASA za Koromana.
I nemojte više da pišete "Kosane odlazi". Nije on sam ni došao, njega je neko doveo.

Zanimljivo

pre 16 godina

Pa majku vam sasavi i bezobraznu, sad ste ga doveli da posmatra utakmice.
Mozda je on dobar, ne kazem ja, ali sta treba da i ovog dovedu kad prodje prijavljivanje igraca za Groclin a?
I sad ce da ga dovedu kad je prelazni rok gotov jel'?

Frey

pre 16 godina

Ne znam da li su toga svjesni, ali Kosanovic nije Spaleti, niti je Burzanovic Toti, pa da je postavka bez ijednog napadaca. Licno mislim da je ovo samo nafaka i da ce uskoro Zvezda posrnuti, i to poprilicno, mozda cak i na Groclinu.

Sale

pre 16 godina

Alo bre, jeli neko do vas gledao utakmicu? Bio sam na utakmici i mogu slobodno da kazem da smo se provukli. Provukli protiv najgoreg tima u ligi?!?!?!?!? Strepeo sam sve do drugog gola, nakon cega mi je laknulo. Bezanija je imala i vise i bolje sanse, samo smo mi nekako nase ugurali u gol. E Zvezdo, tesko tebi...

TitanM

pre 16 godina

@Lance Armstrong: Reci mi sta je lose u tome sto je covek iz Cada? Ako radi svoj posao posteno, zbog cega bi mu poreklo ili bilo sta drugo predstavljalo problem. Zbog takvog razmisljanja tebe i tebi slicnih ova zemlja nema nikave sanse da postane normalna.

Petar

pre 16 godina

Ljudi pa ovo je strasno,nemojmo da se zavaravamo...kakva Bezanija!!! Kosanovicu u prvom timu igra Raskovic pa taj decko nema veze sa fudbalom(nije bez razloga bio u drugom planu kod trojice prethodnih trenera...to valjda nesto govori!!!),tu je i vecita neznalica Milovanovic(koga nazalost nece niko da kupi),Andjelkovic(njemu svaka cast na brzini i borbenosti ali decko nema centarsut a o odbrani da ne govorimo),jos samu Pantu majstora da ubaci pa da sahranimo u potpunosti nasu Zvezdu!!! Ako ovako nastavimo i Groclin ce biti nepremostiva prepreka!!

ne kontam

pre 16 godina

Da li je neko od posetilaca ovog sajta fudbalski trener, igrač, sudija ili bilo kakav drugi fudbalski radnik? Ako ima takvog, molio bih da mi objasni u čemu se ogledaju fudbalski kvaliteti Milanka Raškovića? Da li je to dribling, šut, pas, osećaj za gol, pregled, brzina...? Ja, i pored nabolje volje, ne vmogu da nađem ništa od toga.

I N A

pre 16 godina

SVAKA CAST NA POBEDI!
Imali ste srecu sto u Bezi nije imao ko da da gol inace bi pukli ne 1:3 kao prosle sezone nego 1:5...Ko je bio na tekmi razume...Beza i u raspadu imala je mnogo vise akcija i sansi za gol, bili su organizovaniji. Beza je mnogo gresila i Zvezda je zahvaljujuci tome dala golove i pobedila, a to nije Zvezda koja je bila pre, da daje golove samo kada protivnik pogresi...ne znam sta bi bilo da Beza nije gresila ...NE SMEM NI DA ZAMISLIM...
ZVEZDO SRECNO!!!I VIDIMO SE NA DERBIJU :-)))

wicked noodle

pre 16 godina

1. Zvezda ima 4 napadaca, a i dalje igra u formaciji 4-5-1, sa jednim napadacem, gde je tu logika?
2.gde je chad?
3. ko je ovaj Betolngara Misdongartia (za ime, naravno, copy-paste?

Velja

pre 16 godina

Onima koji hoce da se bave pravopisom, te pokazuju elokventnost i osecaju potrebu da se ovde obracaju svima, a da nisu navijaci CZ: ispravno je CHAD, glavni grad je N'Djamena.
Mislim da se mi polako ali sigurno 'budimo' i da ce sve da 'legne'.
P.S. neke vece vizuelne razlike izmedju igraca iz Afrike i CG, nema. Budimo realni, sto bi rek'o Kazo.

GENIJE

pre 16 godina

Juce jedan,danas dva,sutra ko zna sta ce biti

Ustajete, verni navijaci
vi kojima je Zvezda sve
i zapevajte, gromko, jace
jer svi zivimo zbog nje.
Zapevajmo nase stare pesme
podignimo u vis salove
neka ceo sever sad osvetle
nase baklje pobede

Pobede dan se javlja
tutnji ceo stadion
iz nasih grla pesma
jer Zvezda je sampion

Realno

pre 16 godina

Jednostavno dok je Kosan trener Zvezda nece dobro igrati.U prvom timu su Milovanovic,Kastiljo,Trisovic,Raskovic i on ocekuje golove.Ljudi da nam nije Koromana i ponekad Kastilja jadni bi mi bili jer nema ko drugi da da gol!Kako prolazi vrijeme sve mi je jasnije kakav je trener Kosan.Pa ljudi Salas mu ne igra a igraju razni levaci poput ovih gore nabrojanih.Necu vise da komentarisem samo ova Bezanija je imala dosta sansi i bila ravnopravan rival a onaj Groclin je jaci od Bezanije siguran sam.
Inace jasno je zasto Rendzers igra LS,jer oni imaju najmanje 40 000 gledalaca na svaku utakmicu na Ibroxu dok Zvezda igra gotovo pred praznim tribinama,igraci nemaju motiva i jednostavno nemagu da dodju do zeljene forme.Evo pogledajte Partizan igraju ljudi pred punim tribinama u gostima i pred 10 000 na JNA a uskoro ce i dolaziti do 20 000 siguran sam.

Nemanja@DELIJA

pre 16 godina

E bio sam na tekmi bilo je boje nego protiv Smedereva,ali opet da se igra sa jednim spicem to mi nije jasno. Jestrovic ce biti extra pojacanje dobro se gradi da je imao neku dobru loptu dao bi go, iako zamalo da ga da iz slobodnjaka.MORAMO DA IGRAMO MNOGO HRABRIJE DA BI SE OSVOJILA TITULA

djolence

pre 16 godina

izgleda da su nas neki otpisali pre vremena!!!!!!!

U srcu mome, zivis samo ti, Zvezdo moja ljubavi,
o tebi sanjam, o tebi pevam
samo tebe volim ja !!!!!

caci

pre 16 godina

polako dolaze stvari na svoje mesto!
Samo da se otarase pritiska kako bi dali svoj maksimum.Mnogo je tesko bilo sta raditi pod pritiskom pa tako i igrati fudbal.Takodje i ne shvatam pritiskanje zvezde zbog nekoliko losih rezultata a zaboravljamo dve uzastopne duple krune.Jeste da nisu usli u LS ali tu je kup UEFA.I mnogi veci klubovi sa mnogo boljim igracima upadaju u krizu pa zasto nebi i nasa zvezda.
I zamolio bi sve delije da ne pljuju po upravi i ne nasedaju na provokacije medija jer je piksi dosta uradio za zvezdu i ako to neki neshvataju ili ne zele da shvate.
NAPRED ZVEZDO!

Nikola

pre 16 godina

Sa 2 dobra u timu mogu se pobedjivati Bezosi i Smederevci, ali za Evropu, pa i za DUPLU KRUNU treba mnogo vise.P.S.Titula i treci krug KUPA UEFA su realni dometi ovog tima.

Nikola

pre 16 godina

Hvala Bogu pa da i mi damo dva gola pa makar i Bezaniji.Drago mi je sto nije bilo Milijasa u ekipi,ali se plasim da ga ne "odmara" za naredne utakmice.Samo hrabro,da se malo sredimo pa na Poljake iz sve snage.

tez

pre 16 godina

Mnogo je jaka ova Bezanija pa je pobeda Zvezde zato znacajnija,to su klubovi sa kojima treba Zvezda da igra a ne sa nekim Rendzersima ili sa nekim jacim.

Delija sa Severa

pre 16 godina

BRAVO ZVEZDO.Nema veze sto jos nema golova od napadaca, svaka pobeda je zlata vredna.Idemo korak po korak pa sta bude.Bitno je odrzati pobednicki ritam!!!ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE...

Zvezdas

pre 16 godina

Dobro je da smo pobedili ali napad i dalje ne radi, mada je Jestrovic ucestvovao kod drugog gola.
Mislim da bi u buduce,dok se ne poveca br. gledalaca na tribinama, Zvezda trebala da igra na pomocnom terenu, tako bi verovatno atmosfera bila bolja, a i ustedeli bi kintu za reflektore, a da se na Marakani igraju samo derbi i evropske utakmice.

Lance Armstrong

pre 16 godina

Molim te Boze neka crvena z. dovede Betolngara Misdongartia (za ime, naravno, copy-paste)!
Neka on da 30 golova u sezoni i neka crveni osvoje titulu ali ostace zapisano da je igrao golgeter Betolngar Misdongarti (copy-paste) - reprezentativac Cada!?!?

VuleKV

pre 16 godina

Napokon pobeda sa vise od jedne razlike, ali ljudi samo 3000 ljudi na stadionu. Bruka, ali nadam se da ce Zvezda njenom igrom uspeti da dovede publiku na stadion kada igra domacu ligu. Jestrovic se izgleda pokazao kao dobro pojacanje posto je posle njegovog suta Kastiljo zabio golcinu (znaci bio je u sansama Jestro)...Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

dejan8

pre 16 godina

eee, konacno da daju vise od jednog gola na utakmici... Jos nema golova napadaca!!! ali nema veze, dobro je i ovako!

...zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

Samo za tebe,uvek uz tebe...

pre 16 godina

SAMPION_SAMPIONSKI...

O utakmici nista posebno,kao i svaka druga...
Svi dodju na nasu Marakanu da igraju bunker,od Cuke pa do Rendzersa,pa ako uleti neka kontra uletela je...

Jedna stvar je mnogo bitnija,a to su "nasi" mediji...
Samo se treba osvrnuti na udruzeno nase novinarstvo,uglavnom pisano,i na njihove komentare i ciljeve...
Glavni cilj je napraviti haos u Zvezdi i posvadjati pokretacku snagu Zvezde(navijace) i upravu...
Samo se treba osvrnuti na to sta su ljudi u stanju da konstatuju i pisu posle 3-4 odigrane utakmice...
Drago mi je da su svi na strani crno-belih i da su odnosi sa njima savrseni,super ste e...svi...
To se vidi kakvi se profesionalci i ljudi,kada posle 3 kola zaboravljate 2 duple krune za redom,prvi put na ovim prostorima...
Da je neko 'drugi' to uradio,znase kako bi tretiranje bilo...
Ali dobro kako kazu,koga ne mozes da pobedis pridruzi mu se,to su shvatili i navijaci,a kamoli novinari...
Ziveo Zeka,Ziveo Bjeka...

Zvezda se uvek borila protiv vise sile,ali uvek izlazila jaca i kao pobednik,tako ce biti i ove sezone...

Ove jedan,ali dovoljan razlogmuz mnoge druge,zasto ce ZVEZDA biti i ostati najveci klub na ovim,a i sirim prostorima...

ZA ZVEZDU , ZA SRBIJU . . .

P.S.
Cast 'novinarskim' izuzecima , a ne treba ih pominjati i naglasavati...
Velika je razlika izmedju njih i ovih sto se kupuju na trafici , a nisu novine...

Samo za tebe,uvek uz tebe...

pre 16 godina

SAMPION_SAMPIONSKI...

O utakmici nista posebno,kao i svaka druga...
Svi dodju na nasu Marakanu da igraju bunker,od Cuke pa do Rendzersa,pa ako uleti neka kontra uletela je...

Jedna stvar je mnogo bitnija,a to su "nasi" mediji...
Samo se treba osvrnuti na udruzeno nase novinarstvo,uglavnom pisano,i na njihove komentare i ciljeve...
Glavni cilj je napraviti haos u Zvezdi i posvadjati pokretacku snagu Zvezde(navijace) i upravu...
Samo se treba osvrnuti na to sta su ljudi u stanju da konstatuju i pisu posle 3-4 odigrane utakmice...
Drago mi je da su svi na strani crno-belih i da su odnosi sa njima savrseni,super ste e...svi...
To se vidi kakvi se profesionalci i ljudi,kada posle 3 kola zaboravljate 2 duple krune za redom,prvi put na ovim prostorima...
Da je neko 'drugi' to uradio,znase kako bi tretiranje bilo...
Ali dobro kako kazu,koga ne mozes da pobedis pridruzi mu se,to su shvatili i navijaci,a kamoli novinari...
Ziveo Zeka,Ziveo Bjeka...

Zvezda se uvek borila protiv vise sile,ali uvek izlazila jaca i kao pobednik,tako ce biti i ove sezone...

Ove jedan,ali dovoljan razlogmuz mnoge druge,zasto ce ZVEZDA biti i ostati najveci klub na ovim,a i sirim prostorima...

ZA ZVEZDU , ZA SRBIJU . . .

P.S.
Cast 'novinarskim' izuzecima , a ne treba ih pominjati i naglasavati...
Velika je razlika izmedju njih i ovih sto se kupuju na trafici , a nisu novine...

TitanM

pre 16 godina

@Lance Armstrong: Reci mi sta je lose u tome sto je covek iz Cada? Ako radi svoj posao posteno, zbog cega bi mu poreklo ili bilo sta drugo predstavljalo problem. Zbog takvog razmisljanja tebe i tebi slicnih ova zemlja nema nikave sanse da postane normalna.

ne kontam

pre 16 godina

Da li je neko od posetilaca ovog sajta fudbalski trener, igrač, sudija ili bilo kakav drugi fudbalski radnik? Ako ima takvog, molio bih da mi objasni u čemu se ogledaju fudbalski kvaliteti Milanka Raškovića? Da li je to dribling, šut, pas, osećaj za gol, pregled, brzina...? Ja, i pored nabolje volje, ne vmogu da nađem ništa od toga.

Lance Armstrong

pre 16 godina

Molim te Boze neka crvena z. dovede Betolngara Misdongartia (za ime, naravno, copy-paste)!
Neka on da 30 golova u sezoni i neka crveni osvoje titulu ali ostace zapisano da je igrao golgeter Betolngar Misdongarti (copy-paste) - reprezentativac Cada!?!?

Sale

pre 16 godina

Alo bre, jeli neko do vas gledao utakmicu? Bio sam na utakmici i mogu slobodno da kazem da smo se provukli. Provukli protiv najgoreg tima u ligi?!?!?!?!? Strepeo sam sve do drugog gola, nakon cega mi je laknulo. Bezanija je imala i vise i bolje sanse, samo smo mi nekako nase ugurali u gol. E Zvezdo, tesko tebi...

Delija sa Severa

pre 16 godina

BRAVO ZVEZDO.Nema veze sto jos nema golova od napadaca, svaka pobeda je zlata vredna.Idemo korak po korak pa sta bude.Bitno je odrzati pobednicki ritam!!!ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE...

SSSS

pre 16 godina

Vec odavno je poznato da u fudbalu kada treneri zeli da uradi nesto sa timom u koji nema poverenje da je sposoban za bolji rezultat primenjuju recept po kojem jednog napadaca zamene jednim vise igracem na sredini terena. NEsto slicno je radio i Lotar Mateus u Partizanu i uspevao na taj nacin pojacanom sredinom i kvalitetom na pozicijama zadnjih veznih da vrsi destrukciju igre. Isto to rade redom svi treneri Zvezde i Djurovski sada i Kosanovic. Slazem se da je to nesto cime trener zeli da ima vise sigurnosti u rezultat i izbegavanje nekih visokih poraza , ali zaista nevidim nijedan razlog zasto sa ovakvim timom zvezde ne pokusati igrati fudbal umesto forsiranja destrukcije. Takodje nevidim nikaksv smisao da jedan Raskovic koji godinama dobija sanse koje nije iskoristio posle toliko placenih i dovedenih pojacanja dobija sanse. Svi novinari pisu da je Barkos promasena investicija a niko ne pita koliko je potrebno da u formaciji sa jednim spicem taj igrac bude kvalitetan da bi dosao do izrazaja narocito kada i nema upotrebljivih lopti. Nisu valjda ljudi ocekivali da u Barkosu zvezda dobije centarfora kalibra jednog Ibrahimovica i slicnih koji su najskuplji na trzistu. Neznam zasto bar u domacoj ligi ne igrati igru sa 2 spica od kojih jedan moze i da bude neki poluspic ali ipak sa dva napadaca. Kolumbijac Molina je sjajan igrac , Salas takodje to se da videti po snimcima utakmica koje su igrali a dostupni su na netu, ali bez obzira na to dobijaju sansu na kasikicu, pri cemu u formacijama sa jednim napadacem koji je usidren medju 2 stopera tesko i oni mogu da dodju do izrazaja. Takavu igra mogla je da prolazi kada je taj jedan Zigic ali zbog toga je njegova cene i dosla do 20 miliona eur. Setimo se igre Zvezde kada su 2 spica bila Zigic i pantelic , jedan jak snazan , opasan i nogom i glavom a Pantelic koji se mnogo krece menja strane , dobre tehnike i odlicnog pasa koji ume i da asistira , brz za istrcati kontru. (treci gol PSV-u u Beogradu kontra iz udzbenika). Interesantno je da je kroz ceo pripremni period Zvezda igrala tu formaciju sa jednim spicem ni jedno poluvreme nisu probali sa 2, ako su pojacanja kupovana za tu formaciju nikako mi nije jasno zasto su gomilali igrace koji igraju na istim pozicijama (Milovanovic, Milijas, Burzanovic,Salas). Ako su mislili da Lukas menja Kastilja kad ode zasto odjednom obojica igraju ili ako vec igraju zasto jedan nije klasican zadnji vezni koji vrsi destrukciju igre protivnika i prekida puno pasova , a drugi organizator igra distributer lopti ka bokovima ili u prazno ka napadacima. Ako uzmemo da su bocni vezni ili krila , sa jedne strane Koroman sa druge recimo Molina sto se protiv Levadije u drugom poluvreemenu u Beogradu pokazalo kao vrlo obecavajuce, rezerva za to mesto moze da bude Trisovic sa jedne strane a sa druge onda bas i nema rezerve (osim prinudno Milijas ili Raskovic),.TO sa raskovicem u Glazgovu se pokazalo kao totalan promasaj jer covek nikada nije igrao spoljnjeg veznog , samo se gubio i pravo je cudo da nije dobio crveni, zasita neshvatam da li je taj MOlina toliko nespreman dosao pa mu se ne da sansa za 90 minuta ili ga smatraju nedovoljno dobrim.
Kombinacija spiceva moze da bude Jestrovic - barkos , ili BArkos -Raskovic. Koliko god se trudim da shatim ideje i Djurovskog i kosana ne polazi mi za rukom to , a od novinara nemam uopste pomoc jer niko ni ne pomislja da postavlja takva pitanja vezana za izbor taktike i slicno , uglavnom svi cute pokruiju se usima i na konferencijama za stampu pitajju klasicna pitanja koje svaka baba moze da im postavi. Definitivno sportsko novinarstvo nam je na toliko niskom nivou da je to porazavajuce , dovoljno je pogledati prenos utakmica na HRT-u, kvalitet strcnih koentatora koje dovode njihove komentare i objasnjenja taktike i shvatiti kolike neznalice kod nas obavljaju taj posao. Dakle kakvi treneri(losi) takvi i novinari(losi) a onda i takva liga (losa).

chaki2

pre 16 godina

Evo tima :

Randjelovic

Lukas Tutoric Gaj Bronovicki

Kastiljo
Koroman Molina Salas

Burzanovic
Jestrovic

To je nesto kao 4-4-2, sa lukasom na desnom beku, definitivno bolji od Baste, Bronovicki na levom st oje uvek i igrao, ne vidim zast oga gurati desno kad nije to nikad igrao, a Andjelkovic koliko god dobro da centrira dok pre tog centar suta ne podigne glavu da vidi ima li koga u sesnaestercu ne treba ga pustati na teren.
Kastiljo kao zadnji vezni,
Po bokovima Koroman i Salas jer su strasno brzi i probojni kakvi i treba da budu za tu poziciju, u sredini Molina (najkreativniji, najmastovitiji, najbolji pas i mozda i sut), poluspic Burzanovic ali da se prikljucuje Jestrovicu u samom spicu...

Jestro ako nije spreman onda Djordjevic ili Barkos...
Ovo je najbolji tim koji moze da igra i da svako igra na svojoj poziciji, da se ne forsiraju igraci samo da bi se prodali...

A potpuno se slazem sa nekima da je neke igrace bolje dzaba pustiti nego smatrati da su pretplaceni za prvi tim (Milovanovic je tu prvi, potom i Basta, njih dvojica se samo setaju po terenu, pa ako vam se toliko ide iz zvezde evo izvolite pa idite dzaba ali ne kvarite vise igru... oznojite se bar jednom na utakmici, ne umire se od toga...)

Jel se svi slazu da je ovo najbolji tim koji zvezda ima u ovom trenutku???
Brz po bokovima, kreativan u napadu...
Imate 5-6 igraca u zavrsnici svakog napada i po 7-8 u defanzivi...

dejan8

pre 16 godina

eee, konacno da daju vise od jednog gola na utakmici... Jos nema golova napadaca!!! ali nema veze, dobro je i ovako!

...zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

Nemanja@DELIJA

pre 16 godina

E bio sam na tekmi bilo je boje nego protiv Smedereva,ali opet da se igra sa jednim spicem to mi nije jasno. Jestrovic ce biti extra pojacanje dobro se gradi da je imao neku dobru loptu dao bi go, iako zamalo da ga da iz slobodnjaka.MORAMO DA IGRAMO MNOGO HRABRIJE DA BI SE OSVOJILA TITULA

nach Brandenburg

pre 16 godina

Kao i uvek do sada, taktika protivnika bila je 'prepoznatljiva'. Za razliku od prvog suseda, kojem svi dolaze da se nadigravaju (sta ces, navadili se ljudi, prosle sezone bodove nije uzeo samo ko nije hteo), na Marakani je sva poenta gostujuce ekipe da u fazi odbrane uvek ima 7-8 igraca u 20 metara od gola.
Nomadi (nista lose, samo zato sto se sele svake godine, tako su inace Bolton Wanderers dobili ime) su igrali disciplinovano do prvog gola, kada im je igrac sa leve strane odbrane zaj***o ofsajd zamku. Srecom, OK je ovog puta pogodio 1 na 1 i to je bilo to.
Inace je Zvezda pocela lose, 20 minuta se nije ni igralo, dok Bezanija nije naporavila dve kontre u dva minuta. Onda se odjednom sve sredilo, odigrali smo najboljih 25 minuta u sezoni, bilo je (da ne poverujes) akcija na prvu i drugu, a da coban pomocni nije dva puta pogresno mahao (bio sam u liniji, doduse jednom nije mahao Raskovicu 5 metara ofsajda, ne bi bilo prijatno da smo iz toga dali gol) imali bismo jos dva puta 1 na 1.
Na poluvremenu je Kosan pocetnu 4-5-1 pretvorio u 4-6-0 izmenom Lukas za Raskovica. Presekao sam se, ali se ispostailo da je a) Lukas igrao najofanzivnije do sada i b) samo 8 minuta kasnije usao je Jestrogol uz ovacije.
Sto se njegovog ucinka tice, od prvog kontakta je bilo jasno da je potpuno druga prica u odnosu na dosadasnji tim, iako nema kondicije, ima osnovnu fizicku snagu da izdrzi svaki duel. Uspevao je tri puta da dobije skok-duel pred golom protivnika (mislim da su nam to prva tri dobijena od pocetka sezone) i u krajnjoj liniji omogucio drugi gol.
Drugo poluvreme je bilo slabo, ovi su nastavili da se bunkerisu, a imali su dve ciste sanse, oba puta na strahovite kikseve odbrane (Tutoric napravio istu gresku kao kad mu je pobegao Darsvil u revansu).
Salas je usao u finisu, takodje uz ovacije, a posle prvog prodora krvnicki su ga izlomili u zoni suta (iz cega je malo falilo da damo gol).
Sve u svemu - hvala Smuciju na sigurnosti kada ovi ispred kiksaju, Jestrovic veoma dobar za prvo poluvreme u klubu. Raskovic je dzabe bio na terenu, kao i uvek. Koroman katastrofa, vuce loptu i kad ne treba, ali postize golove (3 od 5 u sezoni) i sta mu sad ko moze? Za kapitena sam se uplasio da ce ubosti jednom iz slobodnjaka (tri puta sutirao, svaki put dobro), jer ga onda ni Piksi licno ne bi izvukao iz 11, sto bi bio pakao, covek ili bezi od lopte, ili trazi komplikovana resenja.
Bronovicki se fantasticno krece, imao je samo nesrecu da je bio uparen sa sebicnim Koromanom, plus ima feler da mu je centarsut levom mnogo bolji, pa sa desne mora da se okrene pre ubacivanja lopte.
Lukas je dva puta sutirao, oba puta nedovoljno jako, ali u okvir, sto je dobro. On je jedini igrac Zvezde koji stvarno voli da sutira, uz to je realno pokretac 90% kvalitetnih napadackih akcija. Kastiljov domet pasa je oko 10 metara, pregled igre nista veci, u oduzimanju lopte je izuzetno koristan, ali je najbolje da je odmah preda prvom do sebe, nije to sramota Roj Kin je na tome izgradio briljantnu karijeru). Trisovic je ucestvovao u 2-3 lepe akcije u prvom poluvremenu (uklj jedan od onih ofsajda), ali se vidi da nema samopouzdanje.
Burzo je ok, ali i dalje me niko ne moze ubediti da Zvezda u domacoj ligi na svom terenu ne treba da igra sa dva napadaca PLUS Burzom ili Molinom.
Sto se tice Latinosa, Salas je imao taj lepo prodor kad su ga iskidali, Barkos i Molina nisu bili ni na klupi.
Gaj je opet resavao stvari (osim sto je dobio karton kao mentol, opet mu je lopta pobegla iz nogu, pa je polomio coveka), Tutoric je ponovo izgledaio izgubljeno kao pre Glazgova, Andjelkovic se ubacivao manje nego u drugoj tekmi sa Rendzersom, posla nazad skoro da nije imao.

Sve u svemu, napredak je i dalje vidljiv, iz tekme u tekmu, i kapiram da ce prava forma doci kad je najbitnije, od 20. septembra do 5. oktobra, kada treba da iskidamo one poljske paore i stavimo na pravo mesto ove sto su mnoooogo uzleteli.
Nisam siguran sta da mislim o Kosanu, ima tu i dobrih utisaka, ali se i dalje previse bojim suludih poteza. Mislim da bi u domacoj ligi i protiv Poljaka trebalo da se igra sa Gajem i jos jednim (Tutoricem ili Bajalicom) nazad, Bronekom levo, Lukasem desno, Kastiljom na zadnjem veznom, Molina i Burzo da se rotiraju na pleju, Salas levo, Koroman desno, Jestrovic i jos jedan (Barkos bi mi uvek bio prvi izbor) u napadu.

Kapitenu i zameniku dati odmor do oktobra da dodju sebi, ako ni posle toga ne dodju, prodati ih u januaru kome god, samo da ne prave guzvu.
Milijasa poslati na pojacani trening, on moze da bude koristan, ali samo ako nauci da se krece. Ovako, nema mnogo razlike izmedju njega i kandelabra. Andjelkovica i Trisovica zadrzati pri timu, bice dovoljno prilika da budu upotrebljeni dok se prvotimci odmaraju, od Trisovica mozda nesto i bude.
Pantica, Raskovica i Trajkovica prodati odmah, nicemu ne sluze, a Trajkovic zastrasujuce truje atmosferu u timu, pogotovo protiv stranaca.
U januaru pribaviti jos jednog rezervnog za igru na krilu, plus igraca koji bi zamenio kapitena i Zlatokosu ako se ispostave trajno neupotrebljivim. I svakako jednog vrhunskog centralnog odbrambenog, za sve pare, da bi se uigrao sa timom do avgusta i pokusaja broj sest.
U domace trofeje ni najmanje ne sumnjam, mehur od sapunice puci ce jos u septembru.

Samo ti .. . . .
u mome srcu si .. . . .

caci

pre 16 godina

polako dolaze stvari na svoje mesto!
Samo da se otarase pritiska kako bi dali svoj maksimum.Mnogo je tesko bilo sta raditi pod pritiskom pa tako i igrati fudbal.Takodje i ne shvatam pritiskanje zvezde zbog nekoliko losih rezultata a zaboravljamo dve uzastopne duple krune.Jeste da nisu usli u LS ali tu je kup UEFA.I mnogi veci klubovi sa mnogo boljim igracima upadaju u krizu pa zasto nebi i nasa zvezda.
I zamolio bi sve delije da ne pljuju po upravi i ne nasedaju na provokacije medija jer je piksi dosta uradio za zvezdu i ako to neki neshvataju ili ne zele da shvate.
NAPRED ZVEZDO!

tez

pre 16 godina

Mnogo je jaka ova Bezanija pa je pobeda Zvezde zato znacajnija,to su klubovi sa kojima treba Zvezda da igra a ne sa nekim Rendzersima ili sa nekim jacim.

ljubo

pre 16 godina

na kraju ce da bude pred oko 5000... koliko je i bilo ali nebitno.. gledao sam naravno uzivo.. nije loshe.. milovanovic je ponovo glumio kaspera.. ostali.. moze mnogo bolje.. treba da se 'upare' Burzanovic i Jestrovic.. i Salas treba da igra.. bolji je nego pre.. ali ne bih o tome.. ja bih o novoj temi.. da ne kazem staroj.. da krenemo sa akcijom za SEMAFOR.. mislim da je red na Piksija da se iskupi zbpg novinara.. tako shto ce ga novinari provocirati na ovu temu.. zato.. pocnimo svi da 'tupimo' o tom semaforu.. nadam se da cu dobiti vashu podrshku! SEMAFOR! ma PLAZMU! :)))

chaki

pre 16 godina

MAO MOLINA !!!!!

Decko je izmislio fudbal za sve ove u zvezdi...

Samo mu dajte sansu...
za ono malo vremena koje je imao pokazao je da je klasa...
Zasluzuje da igra iza napadaca u sredini ili daj boze iza dva napadaca...

MOLINA!!!

phobos

pre 16 godina

Pa ovaj se pre nekoliko dana zvao drugacije.Bio je Misdongard Betoligar,a sad...Betolngar Misdongarti.... zvezdinoj komediji nikad kraja

nuntz

pre 16 godina

@ ne kontam
Pa mogu ti otprilike objasniti kvalitete Milanka Raskovica.
Dobar igrac, jak u duelu sa dobrim osecajem za gol. U zadnje dve godine sistematski unistavan od idiota koji su vodili Zvezdu, koji uporno traze mesta njemu, Perovicu, Bronovickom i jos mnogim drugim igracima koji su dovedeni kao pojacanja za druge pozicije(izuzev Perovica koji nije doveden nego je nase dete). Sa toliko sanse koliko je dobio Raskovic u poslednje dve godine pogotovu na poziciji kojoj je danas igrao a to je pozicija na kojoj bi on i trebao da igra ni Eto nebi imao veci ucinak.
Sa druge strane kad vec komentarisem tvoje pitanje moram i ja tebe da pitam. Kako ti nije palo na pamet to da pitas npr. za Milovanovica koji je svakako igrao na svojoj poziciji, ili za Koromana kojeg ima po celom terenu ali osim sto ga usra po koji gol ima obicaj da uzme loptu i on kreira akcije koje obicno ne urode plodom posto nije kreativan igrac a pritom gusi igru, kako ti nije zapao za oko Basta ili Andjelkovic. Dali primecujete da nas trener pada na pritisak novina i ubacuje ili izostavlja igrace po pritiscima koje pravi stampa. Trener Sa autoritetom bi danas sigurno na teren pustio Milijasa koji nam je bio najbolji igrac prosle sezone, ili malog Filipa Djordjevica kad je vec forsiran do sadajer nebi dozvolio da na njega utice stampa. Odakle Trisovic pao sa neba? Dali ga je neko danas primetio? Zasto Burzu vadi prvog iako je daleko od naj losijeg na terenu, dok kapiten trcka i ne doprinosi ni malo igri svoje ekipe. Zato sto Kosanovic nema ni autoriteta ni znanja a najmanje ima muda da na teren istrci najbolji sastav. Rekao sam da po mom misljenju Koroman gusi. Oko njega bi rekao sledece. Jedan igrac ispod proseka koji je iscupan ko zna odakle i uz srecu 1:100000000 uspeo u fudbalu docekan u Zvezdi kao pojacanje. Pa zar on treba da mase i da kao trazi podrsku severa protiv Rendzersa u nekom 70.minutu dok se vuce ko slina po terenu a sever navija bez prestanka. Vise bih voleo da nas je nekim umecem bacio u trans a ovako je bio neprimetan. Kazu Zvezda uspela da otkupi ugovor a ja vam kazem da je Terek napokon uspeo da se resi Koromana. Ima jedna stvar koju zameram Piksiju a to je sto nije prodao dvojac Basta Milovanovic. Sigurno je da bi njihovim odlaskom dobili zdraviju konkurenciju u timu. Ovako njihova mesta su skoro zagarantovana a krivicu ce snositi igraci koji svoju sansu dobijaju na kasikice. otprilike tu je i Tvoj covek Milanko Raskovic koji je stvarno bio dobar napadac dok nisu poceli da mu traze mesto pored desne linije i tu si potpuno u pravu nije se snasao ali nije on ni kriv nego taj koji ga je tamo i gurnuo.
Ja redovno idem na Zvezdine utakmice iako nisam iz Beograda i danas sam bio icicu i sledecu i onu tamo i uvek, medjutim kao sto ja gorim i oni moraju da gore za Zvezdu j er ako to nemogu neka idu na Ub. Ja cu sigurno i dalje goreti jer meni sever nije usputna stanica.

Naka

pre 16 godina

Bio sam na utakmici i mogu reći da nas je Gaj izvukao u 3-4 situacije.Osim golova šansi nije ni bilo.A kako će ih biti kad KOSAN(Bata Đora)pravi "srpski" tim:Stranci su uljezi,solidni domaći su izdajnici a pravi Srbi(Milovanović,Milijaš,Basta,Đorđević,uz naturalizovanog srbina Raškovića-neprikosnoveni već mesec dana.Početi utakmicu sa jednim špicom Raškovićem-O bože,"kreatorom"Milovanovićem,Fudbalskim ČIČOM-Koromanom koji ne samo da nije trčao nego nijednom nije dao pas Bronowickom koji se bar 5 puta odlično ubacio,je za tešku analizu.U nastavku smo protiv Bežanije igrali sa Jestrovićem samim u napadu 20 minuta.Salas je ušao na kraju ali sigurno je to dovoljno Kosanu da i njega odstrani.Molina nije bio ni na klupi a Barkos ispašta Đorđevićeve bravure koji se i dalje ne skida sa novinarskih stupaca.Pixi,je bio fudbalski plej,a bata Đora bek.Sad,čim je postavio Kosana za trenera izgleda da se spustio na njegov i bekovski nivo inteligencije.Noćas su aplauze od publike dobila 3 igrača:Gay,Bronowicki i Kastiljo.Milovanović izviždan opet,Rašković-ismejan.Demagog će nam sigurno pripremiti neke nove genijalnosti u narednim danima i pričati kako je tim nespreman(Boško kriv),loš(pixi kriv),da u suštini igra sa tri špica samo mi to ne vidimo...A da,i da Liga UEFA nije bitna nego sistem koji će on praviti u narednim godinama.Pixi prodaj Bastu i Milovanovića ako neko je dovoljno lud da ih kupi i dovedi stranca trenera bilo kakvog jer u suprotnom će ti Kosan sigurno biti poslednji trener koga si doveo.Napravio si Aston Martin i dao si idiotu da vozi.Brzo smo se slupali,sledeći put će biti kobno i po tebe i po nas koji volimo Zvezdu i tebe.OTERAJ GA MOLIM TE!!!

VuleKV

pre 16 godina

Napokon pobeda sa vise od jedne razlike, ali ljudi samo 3000 ljudi na stadionu. Bruka, ali nadam se da ce Zvezda njenom igrom uspeti da dovede publiku na stadion kada igra domacu ligu. Jestrovic se izgleda pokazao kao dobro pojacanje posto je posle njegovog suta Kastiljo zabio golcinu (znaci bio je u sansama Jestro)...Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

@Pixy

pre 16 godina

(Samo za tebe,uvek uz tebe..., 1. septembar 2007 22:18)
"Svi dodju na nasu Marakanu da igraju bunker"
Dozvoli, ali ne verujem da si uopšte gledao tekmu. Ne da nisu igrali bunker nego su igrali smisleniju ofanzivu, probušili su jadnog Tutorića dubinskim pasovima bar 5 puta, od čega su imali 3 čiste 1na1 situacije, koje je Ranđa srećom odbranio. Osim toga, teško se može reći za ekipu, koja igra sa 2 špica i 2 krila, da igra bunker. Još teže se može reći za ekipu, koja igra bez špica, da igra ofanzivno i vrši pritisak. Ostavio sam poduži komentar na prvoj vesti o rezultatima MSL lige, pa ako ga objave iskopiraću ga ovde.
Ukratko- igrači malodušni, ne trče i ne otvaraju se, napad opet neke visoke lopte i proigravanja u dubinu... tuga. Koroman opet krvnički sebičan. Gaj i Lukaš najbolji. Jestrović za kratko vreme pokazao da je i ovakav- debeo, van forme, šta god hoćeš- GIGA KLASA za Koromana.
I nemojte više da pišete "Kosane odlazi". Nije on sam ni došao, njega je neko doveo.

Nikola

pre 16 godina

Hvala Bogu pa da i mi damo dva gola pa makar i Bezaniji.Drago mi je sto nije bilo Milijasa u ekipi,ali se plasim da ga ne "odmara" za naredne utakmice.Samo hrabro,da se malo sredimo pa na Poljake iz sve snage.

Petar

pre 16 godina

Ljudi pa ovo je strasno,nemojmo da se zavaravamo...kakva Bezanija!!! Kosanovicu u prvom timu igra Raskovic pa taj decko nema veze sa fudbalom(nije bez razloga bio u drugom planu kod trojice prethodnih trenera...to valjda nesto govori!!!),tu je i vecita neznalica Milovanovic(koga nazalost nece niko da kupi),Andjelkovic(njemu svaka cast na brzini i borbenosti ali decko nema centarsut a o odbrani da ne govorimo),jos samu Pantu majstora da ubaci pa da sahranimo u potpunosti nasu Zvezdu!!! Ako ovako nastavimo i Groclin ce biti nepremostiva prepreka!!

djolence

pre 16 godina

izgleda da su nas neki otpisali pre vremena!!!!!!!

U srcu mome, zivis samo ti, Zvezdo moja ljubavi,
o tebi sanjam, o tebi pevam
samo tebe volim ja !!!!!

M.Markovic

pre 16 godina

Zvezda je pokazala da je na pravom putu.Jestrogol sa 20% spreme fantastican.Dobio sve duele.odlicno izveo slobodan udarac,ucestvovao kod 2. gola.Sa njim igra dobija fizionomiju.Na Salasa mora da se ozbiljno
racuna.Sredina odlicna,preseceno bezbroj lopti.Jos da prestanemo da mrzimo Tutorica i priznamo da napreduje nevidjenom brzinom...Randjelovic tri bravurozne odbrane.Navijaca oko 5000.Informacija za one koji nisu bili na stadionu-odlicna atmosfera,aplauzi i zadovoljstvo prikazanim,na veliku zalost placenih novinara i kvazi menadzera kojima bi haos u klubu najvise odgovarao, a oni ponovo prodavali igrace sa 50% umesto u Evropi uobicajenih 5-10%provizije.

Marcelo Lipi

pre 16 godina

Jovetic Juca Moreira Dijara Bambi Rukavina Stjepanovic Cetkovic Obradovic i Bozovic vau kakav tim za ove prostore prosto da ne poverujes sa Mateusom je bilo 20,a sa Djukom 40 razlike

Mickey

pre 16 godina

Baš sam se pitao šta je sa Misdongartijem, kada objaviste da je bio u loži...neka dođe i on...ne može da škodi, možda konačno od toliko kupljenih igrača ispliva i neko ko ume da postigne gol ! Dobro nam došao reprezentativcu Čada !

Sima S

pre 16 godina

Hebem ti ja ovu Bezaniju,ne realizuje svoje sanse i izgubi od najslabijeg tima u ligi.Nema veze,osvetice nas Napredak,Hajduk,Lucani i ostali.

vladimir

pre 16 godina

Jos pocetkom jula sam na ovom divnom sajtu rekao da Pixi vodi Zvezdu u ambis.Jer sam pogresio pa naravno da nisam.To ce se nastaviti.Dva meseca nije mogao da nadje trenera.Dovodi pojacanja deset dana pred pocetak prvenstva kada igraci nisu prosli ni trenazni proces a kamoli da budu u nekoj formi.Ne trebaju meni novine da kazu da Pixi ne valja kao sto neki kazu na ovom sajtu sam sam to video kako unistava ZVezdu kada je prodao 10 igraca a nikog nije doveo.I pustite pricu uzela je Zvezda sa njim dve duple krune.Pa svako bi to ucinio pored onakvog Partizana.Pa da nisu smenili Jesica igrali bi plej aut sa Zemunom,Vozdovcem,Borcem i ostalima.Jer vas trebam podsecati da je Partizan u jednom trenutku sa Jesicem na celu bio 7. na tabeli negde pred kraj jesenjeg dela.Pored takvog Partizana ne uzeti titulu bila bi bruka.Da ne ode Bajevic pitanje da li bi Zvezda i uzela titulu i kup.Malo bolje kad razmislim mozda je i bolje da Zvezda ispadne od Groclina.Otici ce Pixi i agonija se moze prekinuti.Ako ostane bice katastrofa.Nije znao da dovede nijedno pojacanje kakvo treba.Umesto Zvezda da se pojacava za Evropu pojacava se nas veciti rival.Bruka i sramota gospodine Pixi.Zvezda je dovela Lukasa, Barkosa, Bronovickog, Molinu, Salasa da li i jedan valja od njih. Partizan je doveo Zuku, Moreiru, Dijaru, Sikimica, Tosica, Stjepanovica, Cetkovica da li ijedan od ovih igraca ne valja.Sve je to dokaz katastrofalnog vodjenja nase uprave na celu sa Pixijem.Pre tri meseca bese +17 na kraju prvenstva a koliko ce biti razlika ove godine u korist naseg vecitog rivala.Naravno Zvezda ce i dalje da se voli i za nju ce i dalje da se zivi ali Pixi mora da ode i to pod oznakom hitno

Zvezdas

pre 16 godina

Dobro je da smo pobedili ali napad i dalje ne radi, mada je Jestrovic ucestvovao kod drugog gola.
Mislim da bi u buduce,dok se ne poveca br. gledalaca na tribinama, Zvezda trebala da igra na pomocnom terenu, tako bi verovatno atmosfera bila bolja, a i ustedeli bi kintu za reflektore, a da se na Marakani igraju samo derbi i evropske utakmice.

BRKAJLIJA

pre 16 godina

@Samo za tebe, uvek uz tebe,

Kao strastvenog navijaca te razumem, ali kao ljubitelja loptanja i lepe igre te ne razumem.
Niko nije protiv Zvezde, ali je mnogo nekriticnih uz Zvezdu i razvijajuci pricu o moci guse je.
Zvezda nije prikazala nista od igre, a tvoje opservacije da svi dolaze na Marakanu da igraju bunker, ne stoje.
Zvezda je ta koja vec deset godina nije odigrala utakmicu za oko. Nema igru i protiv jacih ekipa ide na destrukciju i kvarenje ire.
Analiziraj to i bice ti lakse, a i Zvezdi da napravi i tim i igru.
Izracunaj koliko je Zvezda sakupila bodova u Evropi i uporedi sa titulama u domacem prvenstvu i bice ti jasno da je to u disproporciji.
Zvezda nema tim, nema igru i oslanja se na namestaljke i silu u domacem prvenstvu.
Kad izadje pred strance onda pokazuje nemoc i sem opstrukcije ne nudi nista.
Isto nastupa i protiv Partizana. jednom se upustila u igru i bila je isamarana.
Hteo ti to uociti ili ne, ali to je negde tako.
Sreca bi bila kad bi Zvezda stisla zube i napravila i tim i igru pa onda krenula dalje. Ovako nema realnu sliku sta moze, a moze malo. U nasoj ligi je vec 5 godina cetvrti ili peti tim po snazi, a osvojila je puno titula.
Kako?
Racunaj i analiziraj sporne utakmice uz povike drzite lopova i sve ce biti jasnije.

Nikola

pre 16 godina

Sa 2 dobra u timu mogu se pobedjivati Bezosi i Smederevci, ali za Evropu, pa i za DUPLU KRUNU treba mnogo vise.P.S.Titula i treci krug KUPA UEFA su realni dometi ovog tima.

GENIJE

pre 16 godina

Juce jedan,danas dva,sutra ko zna sta ce biti

Ustajete, verni navijaci
vi kojima je Zvezda sve
i zapevajte, gromko, jace
jer svi zivimo zbog nje.
Zapevajmo nase stare pesme
podignimo u vis salove
neka ceo sever sad osvetle
nase baklje pobede

Pobede dan se javlja
tutnji ceo stadion
iz nasih grla pesma
jer Zvezda je sampion

aca

pre 16 godina

S obzirom da u prvom timu igra "kapiten" Milovanovic jer nece na zalost sviju nas koji volimo Zvezdu niko da ga kupi (ja sam cak i za to da ga damo dzaba, cak i da platimo nekome samo da ide) i da igra jos uz njega Milanko Raskovic (ne mogu niti jedan kvalitet igracki coveku da nadjem, pas, dribling, brzina, osecaj za prostor, gol... nista...) a na klupi sedi Molina koji moze umesto "kapitena" i Salas koji treba po krilu umesto Raskovica...

Neverovatno
Mislim da bi se zvezda najvise pojacala kad bi neke koji zbog necega moraju da igraju uvalila bilo kome, pa cak i platila samo da odu... ne treab niko da dolazi, samo da nekima vidimo ledja !!!!

Apis

pre 16 godina

@nuntz

Lepi, ne shvatu pogresno ali za tebe je najbolje da pevas i deres grlo na severu nego da analiziras fudbal.
Ovo sto si napisao je jedan od najsmesnijih komentara u zadnje vreme. Reci one stvari za Koromana a i Raskovica je blaga boza!!!

Svi znate da omalovazavate nekog kada mu ne ide ili je pao na psiholoskom planu, a kada je neko npr. bio igrac polusezone i odradio toliko derbija, TO NISTA,A;/!!!

Sram da vas bude. Svih vas koji se razumete u fudbal kao licencirani treneri a u stvari jedino sto znate je da mudrujete i ke..te!
Veru u ZVEZDU imate onoliko malo koliko su vam male duse!!!
Izaberite neki svetski klub koji igra uvek extra i ciji su vam igraci wrh pa navijajte za njega, a nama ostavite ZVEZDU...

========NORTH STAND==========

Zanimljivo

pre 16 godina

Pa majku vam sasavi i bezobraznu, sad ste ga doveli da posmatra utakmice.
Mozda je on dobar, ne kazem ja, ali sta treba da i ovog dovedu kad prodje prijavljivanje igraca za Groclin a?
I sad ce da ga dovedu kad je prelazni rok gotov jel'?

@Pixy

pre 16 godina

Pošto svi opljuvaše Raškovića, ja ću da korigujem svoj komentar. Dečko je napravio lepu asistenciju, što ja igrom slučaja nisam registrovao jer sam u tom momentu dobio poziv koji mi je skrenuo pažnju, a i napadali smo na južni gol. Bio sam ubeđen (i zaprepašten) da je kapiten dao tu asistenciju ali uveče na SOSu vidim da je Milanko. Osim toga- imao je još jedan sličan pas iz sredine na Koromana, iz kojeg smo napravili šansu i uspeo je 2 puta da se nađe u gol šansi. Za jednog Milanka- fantastičan učinak. Onaj što je napisao da je Milanko bio "fantastičan napadač, jak u duelu, ali su ga treneri sistematski upropastili"- buahahahaha...
Kapiten nije odigrao loše prvo poluvreme, ali je u drugom prebačen na desno krilo i to je bio kraj. On može da igra u sredini i samo u sredini. Mada je i tu pravio gomilu nelogičnih komplikovanih poteza, neke šatro dubinske lopte i kvazi-inteligentna proigravanja- sve bez problema pokupila odbrana Bežanije.
Gledam sinoć prvo Dostanića na konferenciji za štampu pa onda Kosana. Nažalost, i taj Dostanić koji Pixiju nije valjao pre dve godine, je KLASA i pre svega GOSPODIN za ovog Kosanovića.
Neko reče "Pixy dao Aston Martina idiotu". Ne znam baš da li smo Aston Martin, ali ima u ovoj ekipi materijala. I dalje tvrdim da umesto Tutoriča mora da igra neki normalan štoper. Sve ono što je prikazao protiv Glazgova je varka. Lako je igrati kad imaš ispred sebe Lukaša, koji ne mrda preko pola, pa onda nijedna lopta na njega ne ide po zemlji, a on ume da se postavi i da skoči- to mu priznajem. Sinoć je ispred njega bio nešto ofanzivniji i u defanzivi lošiji Milovanović a sve one 1na1 šanse su posledica Tutorićeve sporosti i smotanosti. Đalović i Vanić su ga bušili sa pola terena loptama u prostor kako su hteli. Hvalite ga koliko hoćete, nazivajte naslednikom Vidića (kakva uvreda za Nemanju op.a.) ali on je rupa.
Žalosno je, ipak, da iz tekme u tekmu stranci pokazuju najbolji odnos prema igri i dresu. To je dokaz da, ipak, kupovine nisu bile loše, već da je ovo domaćih igrača što imamo uglavnom škart. Sinoć Lukaš najbolji, iako ja igrao samo 2.poluvreme i povređen. Mađioničaru jednostavno ne vidim mesto u ovoj formaciji, a ako se želi neki učinak od njega, moraće se istrpiti nekoliko tekmi po barem 70 minuta. Sinoć ušao 10 minuta pre kraja i iz aviona se vidi da ga zabole patka da gine i dokazuje se Kosanu. Ipak je on "El Mago" i verovatno pozamašan fudbalski ego.
I još jednom- ne "Kosane odlazi" nego "Pixy teraj ga u 3 lepe Kine odakle se i dovukao"

RS oleee

pre 16 godina

ma znate sta?! Stvarno mi se vecina gadite... Sta hocete vi vise? Hocete 10-0 da zacepite ta svoja usta... samo pljujete i kad pobjede i kad izgube... jeste kompleksasi majko moja mila...

Velja

pre 16 godina

Onima koji hoce da se bave pravopisom, te pokazuju elokventnost i osecaju potrebu da se ovde obracaju svima, a da nisu navijaci CZ: ispravno je CHAD, glavni grad je N'Djamena.
Mislim da se mi polako ali sigurno 'budimo' i da ce sve da 'legne'.
P.S. neke vece vizuelne razlike izmedju igraca iz Afrike i CG, nema. Budimo realni, sto bi rek'o Kazo.

L.N.dL.Ron@ldo

pre 16 godina

Kako smo se nadali,dobro smo se udali.Laganica,klasika,ponovice se jos puno puta ove sezone.Bez kukanja i pljuvanja,ispostujte Zvezdu ili ono sto je od nje ostalo.Pitanje za dezurne strucnjake i nase mesije:kakve veze ima kako se zove i odakle je taj decko sto je gledao utakmicu?Mozda je on dobar igrac bez obzira sto je iz kamerunske lige.Pljuvali ste i Tutorica pa sad nema nijednog da pominje novog stopera.Malo ucutite i pustite ljude da rade,bice sve OK.Poruka igracima i rukovodstvu naseg kluba glasi:AKO NE PRODJETE DISKOBOLIJU(ispravite me ako gresim),NE CEKAJTE DA SVANE-PRAVAC GOLIJA DA VADITE KROMPIR AKO VAS PRIME.
Uvek i samo FORZA ZVEZDA

RUmenige

pre 16 godina

Slazem se za prethodnike u vezi sa Raskovicem. Nemam, nista protiv coveka, ali je coban! Brate mili, treba ga dati nekom treceligaskom klubu u dobrotvorne svrhe...

Chaki

pre 16 godina

@Pera

Probali su Lukasa na desnom beku i mislim da se OK pokazao, dobar je udefanzivi, brz, agresivan, prodoran, moze da povuce...
Znam da mu to nije prirodna pozicija, ali u ovom trenutku zvezda osim Baste nema desnog beka, a Basta je potpuno van forme...
Ja zaista cenim Bastu kao igraca, veliki je potencijal, ima kvaliteta, al ije trenutno mislima ko zna gde, potpuno je van forme, a trenutno boljih opcija nema...jedini koji moze da zakrpi je Lukas po meni... mozda gresim... ali Bronovicki nema sta da trazi na desnoj strani, decko to prosto nikada nije igrao i ne zna da centrira desnom nogom, vidi se da ima problema, ko je gledao utakmicu zna sta pricam, mora da stane da se okrene da promeni nogu pre centarsuta i tu gubi vreme...
Ali na levoj strani je sasvim druga prica, tu nema konkurenciju u zvezdi, samo da se ne forsira toliko Andjelkovic, da Bronovicki igra po levoj strani...
A desno... kao sto rekoh, dok Basta ne udje u formu, mi tu igraca nemamo... Lukas je jedina opcija, jedini koliko toliko moze da pokrije tu rupu...
A kasnije kad ode Kastiljo, neka ga Lukas menja na zadnjem veznom, a valjda cemo do tada naci desnog beka ili ce se Basta probuditi...

Razmisli Pero... :)
pozdrav

Frey

pre 16 godina

Ne znam da li su toga svjesni, ali Kosanovic nije Spaleti, niti je Burzanovic Toti, pa da je postavka bez ijednog napadaca. Licno mislim da je ovo samo nafaka i da ce uskoro Zvezda posrnuti, i to poprilicno, mozda cak i na Groclinu.

Boris Arizona

pre 16 godina

Cestitam na pobedi. A sto se tice africkih igraca, o njima imam samo pozitivno misljenje. Mislim da bi,ne samo Zvezda vec i ostali nasi ozbiljniji timovi, trebali vise da skautiraju po Africi i njihovim ligama, jer crni kontinent je sigurno ako ne vec sadasnjost, onda sigurno buducnost fudbala. Puno pozdrava svim delijama.

nuntz

pre 16 godina

@Apis
Naravno da derem grlo i deracuga jos dugo dugo. Inace idem redovno na Zvedine tekme zbog Zvezde a verovo il ne to je vec dve decenije a ne zbog njenih zvezdica na terenu.
Posto je tebi tesko da razumes neke stvari moracu da ti pojasnim. Ja nisam reko da je Milanko svetska klasa niti sam rekao da Koroman netreba da igra nego sam rekao da ni jedan ni drugi nisu u svojoj ulozi u Zvezdi. Pored toga kad neko padne na psiholoskom planu ide na klupu jer to nikako nemoze da bude izgovor za lose igre. Dali se ti pitas kako je drugim igracima na psiholoskom planu kada ulaze u igru po 10.min. Dali je njima moral na visokom nivou? Dokle da robujemo velicinama. Od pocetka 90-tih i raspada sampionske generacije uvek smo imali neku zvezdu koju smo voleli da bi nam se svima ogadila. Ako nisam u pravu kako su otisli Pjanovic i Pantelic? Dali ih je Sever pozdravio na odlasku ili je maltene izgledalo kao da su oterani. Primera ima jos puno ali ovi su najupecatljiviji. Sta je to Koroman dao zvezdi a nije dao npr Milijas ili Trajkovic. Ako hoces ucicu u analizu. Koroman je dosao prosle godine na polusezoni. Bajevic trener. Jesenja polusezona, Zvezda bezi 14. bodova grobarima . Zbog bas tvog koromana menja se formacija u kojoj se prelazi na 451 i epilog nam je svima poznat. Grogari na -6. Da nismo srecom pobedili u derbiju i otisli na 9. izgubili bi titulu. Milijasa, Trajkovica i Purovica nigde, da bi nakon toga bili kljucni igraci koji su vodili do titule i +17. bodova. Za to vreme pored pojedinih dobrih igara Koroman je uspeo da se okiti sa nekoliko crvenih i zutih kartona i dovede sebe u ravan sa Saveljicem i Mirkovicem i Nadjem. Pa zar povratnici moraju da budu najgori, sta, oni imaju prava? Sa derbija se njega najbolje secam kako davi Smiljanjica. Sve mi jedno za grobare ali kod nas ja licno to nezelim. Mi smo uvek imali sarm i tocemo zadrzati uprkos svemu.Kroz cele pripreme Milijasa nema u kombinaciji. Na kome se gradi igra? Na Stancicu? Istina je da je covek najbolje odigrao pripremne utakmice i bio najbolji strelac ali prijatelju moj nijednu zvanicnu utakmicu nije odigrao a verovatno nije bio ni u protokolu. Sa druge strane Milijas je odigrao lose protiv Rendzersa i na njega drvlje i kamenje, njega nema u timu protiv Bezanije ali je zato Koroman ipak tu. Jos jedna bitna stvar. Kada je Koroman izlazio u subotu protiv Bezanije, publika nije aplaudirala njemu kako je on to shvatio nego Salasu koji je napokon dobio svojih deset minuta. Nazalost Molina ce morati da se naceka za svoja dva minuta u Zvezdinom dresu.
U timu moraju da budu najbolji, najspremniji i fizicki i psihicki a nikako nabedjeni. Samo jedan covek na svetu ima svoje mesto u prvih jedanaest a to je Raul. Igrao dobro ili lose, nedavao golove po 6 meseci on ima mesto u realu. Nazalost mi takvog nemamo pogotovu to nije Koroman.
I ja kada bi citao neki komentar poput ovoga ja bih mislio da ovaj covek da moze sigurno bi ubio Koromana. To ustvari nije istina. Ja bi samo voleo da Koroman zauzme svoje mesto pored desne aut linije i koristi dobra proigravanja veznih igraca jer je cinjenica podbacio svaki put kada mu bude dodeljena druga pozicija u timu.

I N A

pre 16 godina

SVAKA CAST NA POBEDI!
Imali ste srecu sto u Bezi nije imao ko da da gol inace bi pukli ne 1:3 kao prosle sezone nego 1:5...Ko je bio na tekmi razume...Beza i u raspadu imala je mnogo vise akcija i sansi za gol, bili su organizovaniji. Beza je mnogo gresila i Zvezda je zahvaljujuci tome dala golove i pobedila, a to nije Zvezda koja je bila pre, da daje golove samo kada protivnik pogresi...ne znam sta bi bilo da Beza nije gresila ...NE SMEM NI DA ZAMISLIM...
ZVEZDO SRECNO!!!I VIDIMO SE NA DERBIJU :-)))

Realno

pre 16 godina

Jednostavno dok je Kosan trener Zvezda nece dobro igrati.U prvom timu su Milovanovic,Kastiljo,Trisovic,Raskovic i on ocekuje golove.Ljudi da nam nije Koromana i ponekad Kastilja jadni bi mi bili jer nema ko drugi da da gol!Kako prolazi vrijeme sve mi je jasnije kakav je trener Kosan.Pa ljudi Salas mu ne igra a igraju razni levaci poput ovih gore nabrojanih.Necu vise da komentarisem samo ova Bezanija je imala dosta sansi i bila ravnopravan rival a onaj Groclin je jaci od Bezanije siguran sam.
Inace jasno je zasto Rendzers igra LS,jer oni imaju najmanje 40 000 gledalaca na svaku utakmicu na Ibroxu dok Zvezda igra gotovo pred praznim tribinama,igraci nemaju motiva i jednostavno nemagu da dodju do zeljene forme.Evo pogledajte Partizan igraju ljudi pred punim tribinama u gostima i pred 10 000 na JNA a uskoro ce i dolaziti do 20 000 siguran sam.

Smiljan

pre 16 godina

Betolngar Misdongarti????? Mislim da su pored njega, kao izuzetno jakog pojacanja neophodni i Raphael Muyunda, Vuyo Mere, Aaron Mokoena, Macbeth Sibaya, Siyabonga Nomvete i Sibusiso Zuma...Pixi odlaziiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Republic of Srpska

pre 16 godina

Alo Grobari gledajte u vaše dvorište i čekajte derbi jer vam je to jedina utakmica sa evropskim klubom ove godine i dobro se spremite da vam trava nebude previsoka jer gubite sutra od OFK-a , a i od nas u derbiu pa će te onda da nastavite bojkot jer vi neznate dali ste pošli ili došli za ime miloga BOGA dogovorite se , a ne zavaravajte se trpanjem levata jer ubrzo slijedi KAZNA a ona se zove ZVEZDA pušite ga PIXI je BOG a vi ste otjerali Bjeku , ali urcuku.
Lijep pozdrav do derbija , a onda zna se još jednA POBJEDA I TITULA

slobi

pre 16 godina

Prvo moram da kazem da me izmedju ostalog,sto pokazuje koliko je losa situacija u nasem klubu,brine i to sto svaki komentar negativan po Zvezdu,se tretira kao komentar grobara potpisanog kao zvezdas.Verujem da je svima jasno da sa Kosanovicem mi ne mozemo napred,jer je on ne strucan po kriterijumima danasnjeg modernog fudbala.Da je fudbal devanzivna igra bekovi bi bili najskuplji igraci na trzistu,ali znamo da to nije tako.Nama hitno treba strani trener kojem je normalno da se trci svih 90minuta i koji ce znati da postavi igrace na ona mesta u timu koja im najvise odgovaraju.Ako neko postane reprezentativac u svojoj zemlji igrajuci po levoj strani,zar to nije ne znanji staviti ga,da u Zvezdi igra po desnoj strani.Da li je moguce da Pixi misli da Kosanovic ima kvalitete da unapredi Zvezdinu igru i da je vodi u Evropi?

Zelja NS

pre 16 godina

Basta kralju, sve sto ovi pisu o tebi je smesno, ja mislim da si ti najbolji besni bek kog Srbija ima. Sta lupate, pa Bastu nemoz' proci, ima sut i centarsut, brzinu i prodornost. samo vi gurajte Lukase, Barkose, novi momenti pocinju sa CHADOM, itd itd. A BASTI AKO NE IDE U INOSTRANSTVO, NEKA DODJE KOD NAS U VOJVODINU DA IGRAMO LIGU SAMPIONA. Poziv vazi i za Milovanovica!!!
NAPRED VOSA ALE!!!

Mornar Popaj

pre 16 godina

"a Kastiljo je posle akcije Jestrovića i odbrane golmana gostiju ubacio otpadak sa tri metra." Akcija Jestrovica :D Centarsut Salasa gde lopta pogadja golmana a onda se ista odbije do Jestrogola pa udari u njega ni krivog ni duznog i odbije se do Kastilja :D Sjajna akcija :D

Kosane ostani!!!!

wicked noodle

pre 16 godina

1. Zvezda ima 4 napadaca, a i dalje igra u formaciji 4-5-1, sa jednim napadacem, gde je tu logika?
2.gde je chad?
3. ko je ovaj Betolngara Misdongartia (za ime, naravno, copy-paste?

luka

pre 16 godina

obicno ne ostavljam komentare ali danas sam gledao utakmicu i moram da postavim komentar... svidelo mi se da su hteli da 'kao' igraju presing na pocetku..ali ljudi ne znaju jedan obican presing da odrade a za ostalo nemam vremena da komentarisem...ali sta ja da pricam vise mozda ja nisam upravu...ipak sam ja fudbaler hehe...ma bice bolje ljudi..NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

Jurisic Zeljko, Graz

pre 16 godina

51. (vladimir, 2. septembar 2007 00:42)
BRAVO MAJSTORE, ALI MALO NAS JE DANAS STO TAKO PAMETNO MISLIMO.
P.S STOJKOVICOV ODGOVOR JE: NEMA SE PARA......
I AKO BOG DA,DA UNIDE U LIGU KUPA-UEFA I KAD DOBIJE MINIMALNO PET MILIONA € OPET CE BITI ISTA PRICA nema se para .......

delija od srca

pre 16 godina

@PFC
Sto ti mislis da je decko los.Niko ne kaze da ce biti Ronaldinjo ali u svakom slucaju je bolji od pba crnogorca koji su dosli u partizan. Prvo sto je crnac i ima verovatno predispozicije kao i svi crnci i moxe da trci u odnosu na crnogorce (zmija lezi a ide).

Alexa

pre 16 godina

@Pera & @Chaki
A sa Bastom da desnom beku, onda je to 4-2-3-1 :
Randjelovic
Basta Gaj Tutoric Bronovicki
Lukas Kastiljo
Koroman Molina Salas
Jestrovic
Mada je i meni bolja ona prethodna sa Jestrovicem i Burzom iza njega, a Basta ili Lukas dok ne Basta ne udje u formu na beku, sa jednim defanzivnim veznim.
Pa da docekamo da zvezda igra na gol vise.
Ovakav tim bi rendzersima dao 3 gola na marakani, jer ima brzinu, kreativnost i probojnost na sredini.
Mislim da sa Raskovicem i Milovanovicem na sredini nema srece ni zvezdine igre.
I sta je sa Bajalicom, jel taj covek ziv uopste? ja se svaki put presecem na stadionu kad Gaj primi loptu, on jeste dobar, ali je bas kiks igrac, kako on moze da pogresi tako ne moze niko, a onda ide grub faul u zoni suta. Trebalo bi probati i Bajalicu.

Nemanjaa

pre 16 godina

Sta je zvezdasi nevaljaju vam novinari?a kad su zadnje 3 godine pljuvali po partizanu bili su vam super?Covek moze da bude i slep da bi video da nemate pojma.Od celog tima samo kastiljo i gaj vam valjaju ostalo je tuga

Ivan

pre 16 godina

Treba ukinuti fudbal kod nas! Kakva nasa liga, pa to je bruka i sramota, pocev od klubova koji u njoj ucestvuju pa do infrastrukture! O gledaocima ne vredi ni pricati! Nece ljudi da gledaju tatine i mamine sinove na kojima mafijasi zaradjuju veliku lovu koju zatim peru kupujuci avione, kamione, skolujuci decu u inostranstvu i sl. Ali fudbal odnosno sport je samo jedan segment ovog propalog drustva. Mafija vlada ovom drzavom pa i sportom! Apsolutno podrzavam tvb92 u svemu sto radi i sto pokusava da raskrinka brojne mutne radnje i poslove koji se desavaju u ovoj zemlji! Pored ratnih zlocina, organizovanog kriminala u oblasti duvana, carinske mafije, i svih drugih mafija trebalo bi da posaljete Brankicu i emisiju "Insajder" u nase najvece klubove da ispita i isto predoci javnosti kako posluju i na koji nacin funkcionisu nasi najveci sportski kolektivi i kako su funkcionisali i poslovali i u neposrednoj proslosti! Verujem da ce posle te emisije mnogim iskrenim ljubiteljima sporta u nasoj zemlji otvoriti oci!

Peter Tosh

pre 16 godina

Зашто ми нисте објавили коментар? Пуштате југославене да пљују по Звезди а не дате да им се одговори. Нисам никога вређао, пустите коментар!

MIRKO

pre 16 godina

Rece nas trener posle utakmice kako smo "za tri nedelje odigrali pet utakmica i nismo primili gol ako ne racunamo gol u Glazgovu".A nije mi jasno sta to on racuna u fudbalu?Kornere mozda.Nikakvo cudo kakav nam je predsednik ni trener ne moze biti bolji.Bolje bi bilo da naredne konferencije za stampu drze fudbaleri jer ako to radi predsednik i trener mi imamo fantasticnu igru.Zalosno.

Aleksandar Bn.

pre 16 godina

Zasto se cudite odakle ovaj ili onaj u timu kad je sam Kosan rekao da zeli isprobati sve igrace u predstojecem periodu, zeleci da se uveri na koga moze da racuna a na koga ne.Ovakve rokade ocekujem do Poljaka, a onda ce se sigurno znati ko je medju 18 igraca.

Joe Gr

pre 16 godina

svaka vam cast.pobedili ste bezaniju, i jos dali 2 gola.to je za respekt!hahahahah.kako ste smesni.sad vam je uspeh kad pobedite najlosiju ekipu u ovoj sezoni

delije sever

pre 16 godina

и нема ве3е што 3ве3да нема ве3е и нема ве3е што сам пијан ја и нема ве3е што поново смо1 јер 3а 3ве3ду живот даћу ја

ajmoooo idemoooooooo do titulee

Max

pre 16 godina

Ova Zvezda stvarno veze nema.To sto oni igraju je mucenje lopte.Sa takvom igrom postali su sampioni prosle godine.Nije ni cudo sto nas posle brukaju na internacionalnoj sceni.Cudim se da je doslo 3000 ljudi na stadion.Cisto gubljenje vremena.Mislim da je ovaj tim nesretno i nestrucno selektiran i da tu nema pomoci.Bude li Zvezda ovako igrala krajem septembra sa Partizanom proci ce kao Zrinjski iz Mostara.Za sad toliko.
Pozdrav

Vujke

pre 16 godina

Bice Zvezda opet sampion. Ljudi strpite se malo, pa Pixi nam je donjeo dve duple krune za redom, a i taj napad ce da proradi. Najvaznije je biti tu kada je tesko, a tri hiljade navijaca je malo. O tome treba mi da mislimo!

Apis

pre 16 godina

@nuntz

Vidim da si ok lik. Malo sam i ja preterao sa onom izjavom (za analizu i to..)
Svi smo pod jakim utiskom jer ovolike pare a igra tipa jedva se zbrasmo;<
Ma zamisli da i Koromana stane kakva bi tek to tuga bila. To za proslu godnu po meni ima opravdanja. Uleteo je bez takmicarskih tekmi, u kraljacki derbi,nervozan...sad je vec druge prica. Mozda ima par poteza u tekmi vise, ali to je krivo srce,mesto rodjenja i nedostatak pakera u ZVEZDI trenutno.
Jednu stvar si lepo rekao, mi izgleda svakog velikog igraca koji je ostavio trag u ZVEZDI moramo da izmrskamo kao poslednjeg...to mi se nikada nije svidjalo,nasa sramota. Ako je neko igrao extra pa pao, makar i bio kapiten to mu nije dato rodjenjem...za slabe partije treba da se seli na klupu (bez obzira, ko je i sta je).
Niko ovde nije uvideo jednu stvar, setite se kada je ZVEZDA igrala pas igru??NIKADA
Treba vremena za to!!!

Vidimo se u KULI,pozzz brate sa severa :D

==========NORTH STAND=========

Zvezda91

pre 16 godina

Citam komnetare i muka mi je.
Svake godine ista prica, te grobari doveli one te ove, te vezu po terenu itd itd, a na kraju DUPLA KRUNA KOD NAS UZ DOBIJENE DERBI UTAKMICE.

PS Prvenstvo je tek pocelo a neki vec otpisuju sampiona, SAMO U ZEMLJI SRBIJI.

ZVEZDO VOLIMO TE

STALJIN

pre 16 godina

Randjelović
Bajalica Gaj
Trajković Bronovicki

Lukas Castillo
Koroman Molina

Salas Barkos

Sa Salasom i Barkosom kombinovati Burzanovića i Jestrovića, Molina da ulazi u sredinu na polušpica,Trajković je brz, ima tehniku, zna da centrira a u omladincima Čukaričkog je igrao desnog spoljnog i da se uparaje sa Koromanom i imali bi ubitačnu desnu stranu, Lukas i Castillo da zatvaraju pozadi i da jedan od njih više ide napred. Barkosu treba dati šansu, moraće da proradi kad tad, Milovanovića i Bastu prodati jer im se očiglednu neigra u Zvezdi... Kosanoviću neznalico najgora!!!

salens

pre 16 godina

@ @pixy
Ja ne znam ko podstice tu hajku na Koromana, ali znam da ti decko pojma nemas o fudbalu. Svakom ko se i malo razume u fudbal dovoljno je da pogleda samo jednu njegovu utakmicu u Zvezdi i da vidi da je on za klasu bolji od svih na terenu(uz Kastilja, a i Lukas je dosta dobar). Jedini je koji stalno trci i ima normalnu kretnju po terenu, ima dobru kontrolu nad loptom i dovoljno snage i tehnike da uputi dobar centarsut(za razliku od retardiranog andjelkovica koji, ako malo bolje pogledate, ne gleda gde centrira vec uvek gleda u loptu i salje centarsut napamet). Na kraju, zapitaj se zasto na svakoj utakmici, pored tolikih napadaca, bas Koroman daje golove?
Mislim da je Jestrovic dobro pojacanje, ali ne shvatam zasto ne igraju Moilna, Salas i Bronovicki.

Milos

pre 16 godina

Randjelovic

Basta,Tutoric,Gaj,Andjelkovic

Kastiljo,Lukas

Koroman,Milijas(Trajkovic),Molina

Jestrovic(Burzanovic)

Ovo je najaci zvezdin tim.Nesto kao 4-2-3-1.Basta nije u formi ali nema ko da ga zameni.Bronovicki kad udje u igru napravi gresku a na levoj strani Andjelkovic je bolji.Nisam zadovolja igrom Gaj i Tutorica mozda moze da se proba sa Bajalicom ali ni on nije idealno resenje.Kastilj i Lukas su odlicni kao zadnji vezni i nemeam za njih primedbe.Koroman i Moina treba da igraju po krilu dok bi Milijas igra organizatora.Trajkovic bi mogao povremeno da ga odmeni ali tek kad stekne kondiciju.Jestrovic kao jedini napadac uz povremenu igru Burzanovica.U ovoj formaciji i 1 spic je sasvim dovoljan.Milovanovica,Trisovica,Barkosa prodati za bilo kome samo da odu.Salas bi se mogao pokazati kao igrac kada se navikne na stil igre.Zvezda mora da nauci da igra pas igru jer ovaj tim nema visoke igrace u napadu.Nadam se da slazete sa ovim timom.
ZVeZDO VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!!!

P.S.ODBRANICEMO DUPLU KRUNU.

Nikola KG 80

pre 16 godina

Kako bi bilo da postavite tabelu na kraju ovog kola? Ne pratim fudbal previse ali uvek zelim da znam kako ZVEZDA napreduje.

snnesko

pre 16 godina

reci cu samo jedno ako zvezda ne udje u ligu uefe vrijeme je da neko ode sa marakane i da povede svoje satelite sa sobom dosta vise brukanja

Daniel

pre 16 godina

E smucilo mi se sve, i Piksi, i Vi sto ga branite i Vi sto ga napadate, i ova NASA igra, i ovi igraci, i uprava, i gensek SVE JE ZA OCENU 0!!!
Vise necu gledati ni jednu utakmicu, cak ni za rezultat necu pitati
nistaaaaaa ne zelim vise svoje zivce da trosim na ove kvayi igrace i ovu nazvi igru, ogorcen i definitivno OTERAN SA MARAKANE, neka predsednikova zna kupuje svalerima ferarije a mi da i dalje navijamo......za koga? Za svalere....?!

Pera

pre 16 godina

@Alexa
Pa kako mozemo sa jednim napadacem.Mi igramo sa jednim ali ima i rezultata koliko smo golova dali.Samo 4.A Partizan igra sa 2 napadaca ali je dao 19 golova.UZ JESTROVICA MORA DA BUDE JOS JEDAN NAPADAC.Evo ti sastava:
Randjelovic
Bronovicki(Basta),Tutoric,Gaj,Andjelkovic
Castillo,Lukas,Koroman,Molina(Trisovic)
Jestrovic,Djordjevic(Salas)
4-4-2.

Milos_91

pre 16 godina

To sto su igrali pred oko 3000 navijaca, to je prava i jedina vest, ti ljudi koji su juce bili na tekmi su ili neverovatno zaludjeni ili im neko daje pare da dolaze da gledaju cemernu Zvezdu!! Kako igraju nisu zasluzili da se kapije stadiona uopste otvore!! Toliko!!!

razocarani setac

pre 16 godina

Stvarno je bruka da Zvezda domuću ligu igra kukavički, ziharešaki sa jednim špicom - ako se Rašković može nazvati igračom a kamoli špicom. Šta je sa Molinom dečko je izmislio fudbal za ceo Zvezdin tim. OK došao je nespreman ali morao bi da dobije priliku na ovakvim utakmicama. Milovanovića treba pustiti da ide makar i za džabe. A Kastilja za predsednika

@Pixy

pre 16 godina

@salens
salens:"Ja ne znam ko podstice tu hajku na Koromana, ali znam da ti decko pojma nemas o fudbalu."
Kao prvo- to "dečko" ostavi za nekoga mlađeg od sebe, znači nekoga do 15 godina starosti. Ko podstiče hajku na Koromana? Vatikan, CIA, NKVD, pacovski kanali i ostali grobarski petokolonaški elementi.
salens:"Svakom ko se i malo razume u fudbal dovoljno je da pogleda samo jednu njegovu utakmicu u Zvezdi i da vidi da je on za klasu bolji od svih na terenu"
Ne ulazim u to da li je bolji za klasu, ali ponaša se kao da je bolji za 3 klase. Koroman je lik od 29 godina, koji nije igrao fudbal jedno 3 godine, pre nego što je doveden u Zvezdu. Koroman je lik koji ima shvatanje fudbala na nivou siledžije iz školskog dvorišta. Centaršut mu je bulja, tehnika mu je oskudna a i brzina ga polako napušta. Manje filozofiraj a više gledaj tekme, pa se fokusiraj na tvog dragog Koromana, pa ćeš možda primetiti koliko davi loptu, koliko ne poštuje igru i saigrače. Zato što je on "za klasu bolji od svih ostalih" zato i jesmo tako jadni. A golove daje zato što su nam treneri kukavičke sline koje igraju bez napadača.
Manje veruj izveštajima po novinama a više gledaj tekme.

veran zvezdi

pre 16 godina

sto samo kudimo,mozda taj betoliger igra dobro i daje 20 golova po sezone,nemoj te se partizanovci potpisivati kao zvezdasi i onda pisati nesto sto neznate,igra na ovoj utakmici je bila solidna 2 su data gola konacno,krenuli smo samo nastaviti

Samo za tebe,uvek uz tebe...

pre 16 godina

SAMPION_SAMPIONSKI...

O utakmici nista posebno,kao i svaka druga...
Svi dodju na nasu Marakanu da igraju bunker,od Cuke pa do Rendzersa,pa ako uleti neka kontra uletela je...

Jedna stvar je mnogo bitnija,a to su "nasi" mediji...
Samo se treba osvrnuti na udruzeno nase novinarstvo,uglavnom pisano,i na njihove komentare i ciljeve...
Glavni cilj je napraviti haos u Zvezdi i posvadjati pokretacku snagu Zvezde(navijace) i upravu...
Samo se treba osvrnuti na to sta su ljudi u stanju da konstatuju i pisu posle 3-4 odigrane utakmice...
Drago mi je da su svi na strani crno-belih i da su odnosi sa njima savrseni,super ste e...svi...
To se vidi kakvi se profesionalci i ljudi,kada posle 3 kola zaboravljate 2 duple krune za redom,prvi put na ovim prostorima...
Da je neko 'drugi' to uradio,znase kako bi tretiranje bilo...
Ali dobro kako kazu,koga ne mozes da pobedis pridruzi mu se,to su shvatili i navijaci,a kamoli novinari...
Ziveo Zeka,Ziveo Bjeka...

Zvezda se uvek borila protiv vise sile,ali uvek izlazila jaca i kao pobednik,tako ce biti i ove sezone...

Ove jedan,ali dovoljan razlogmuz mnoge druge,zasto ce ZVEZDA biti i ostati najveci klub na ovim,a i sirim prostorima...

ZA ZVEZDU , ZA SRBIJU . . .

P.S.
Cast 'novinarskim' izuzecima , a ne treba ih pominjati i naglasavati...
Velika je razlika izmedju njih i ovih sto se kupuju na trafici , a nisu novine...

tez

pre 16 godina

Mnogo je jaka ova Bezanija pa je pobeda Zvezde zato znacajnija,to su klubovi sa kojima treba Zvezda da igra a ne sa nekim Rendzersima ili sa nekim jacim.

Lance Armstrong

pre 16 godina

Molim te Boze neka crvena z. dovede Betolngara Misdongartia (za ime, naravno, copy-paste)!
Neka on da 30 golova u sezoni i neka crveni osvoje titulu ali ostace zapisano da je igrao golgeter Betolngar Misdongarti (copy-paste) - reprezentativac Cada!?!?

Frey

pre 16 godina

Ne znam da li su toga svjesni, ali Kosanovic nije Spaleti, niti je Burzanovic Toti, pa da je postavka bez ijednog napadaca. Licno mislim da je ovo samo nafaka i da ce uskoro Zvezda posrnuti, i to poprilicno, mozda cak i na Groclinu.

Nikola

pre 16 godina

Sa 2 dobra u timu mogu se pobedjivati Bezosi i Smederevci, ali za Evropu, pa i za DUPLU KRUNU treba mnogo vise.P.S.Titula i treci krug KUPA UEFA su realni dometi ovog tima.

Sima S

pre 16 godina

Hebem ti ja ovu Bezaniju,ne realizuje svoje sanse i izgubi od najslabijeg tima u ligi.Nema veze,osvetice nas Napredak,Hajduk,Lucani i ostali.

dejan8

pre 16 godina

eee, konacno da daju vise od jednog gola na utakmici... Jos nema golova napadaca!!! ali nema veze, dobro je i ovako!

...zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

Sale

pre 16 godina

Alo bre, jeli neko do vas gledao utakmicu? Bio sam na utakmici i mogu slobodno da kazem da smo se provukli. Provukli protiv najgoreg tima u ligi?!?!?!?!? Strepeo sam sve do drugog gola, nakon cega mi je laknulo. Bezanija je imala i vise i bolje sanse, samo smo mi nekako nase ugurali u gol. E Zvezdo, tesko tebi...

Marcelo Lipi

pre 16 godina

Jovetic Juca Moreira Dijara Bambi Rukavina Stjepanovic Cetkovic Obradovic i Bozovic vau kakav tim za ove prostore prosto da ne poverujes sa Mateusom je bilo 20,a sa Djukom 40 razlike

vladimir

pre 16 godina

Jos pocetkom jula sam na ovom divnom sajtu rekao da Pixi vodi Zvezdu u ambis.Jer sam pogresio pa naravno da nisam.To ce se nastaviti.Dva meseca nije mogao da nadje trenera.Dovodi pojacanja deset dana pred pocetak prvenstva kada igraci nisu prosli ni trenazni proces a kamoli da budu u nekoj formi.Ne trebaju meni novine da kazu da Pixi ne valja kao sto neki kazu na ovom sajtu sam sam to video kako unistava ZVezdu kada je prodao 10 igraca a nikog nije doveo.I pustite pricu uzela je Zvezda sa njim dve duple krune.Pa svako bi to ucinio pored onakvog Partizana.Pa da nisu smenili Jesica igrali bi plej aut sa Zemunom,Vozdovcem,Borcem i ostalima.Jer vas trebam podsecati da je Partizan u jednom trenutku sa Jesicem na celu bio 7. na tabeli negde pred kraj jesenjeg dela.Pored takvog Partizana ne uzeti titulu bila bi bruka.Da ne ode Bajevic pitanje da li bi Zvezda i uzela titulu i kup.Malo bolje kad razmislim mozda je i bolje da Zvezda ispadne od Groclina.Otici ce Pixi i agonija se moze prekinuti.Ako ostane bice katastrofa.Nije znao da dovede nijedno pojacanje kakvo treba.Umesto Zvezda da se pojacava za Evropu pojacava se nas veciti rival.Bruka i sramota gospodine Pixi.Zvezda je dovela Lukasa, Barkosa, Bronovickog, Molinu, Salasa da li i jedan valja od njih. Partizan je doveo Zuku, Moreiru, Dijaru, Sikimica, Tosica, Stjepanovica, Cetkovica da li ijedan od ovih igraca ne valja.Sve je to dokaz katastrofalnog vodjenja nase uprave na celu sa Pixijem.Pre tri meseca bese +17 na kraju prvenstva a koliko ce biti razlika ove godine u korist naseg vecitog rivala.Naravno Zvezda ce i dalje da se voli i za nju ce i dalje da se zivi ali Pixi mora da ode i to pod oznakom hitno

Realno

pre 16 godina

Jednostavno dok je Kosan trener Zvezda nece dobro igrati.U prvom timu su Milovanovic,Kastiljo,Trisovic,Raskovic i on ocekuje golove.Ljudi da nam nije Koromana i ponekad Kastilja jadni bi mi bili jer nema ko drugi da da gol!Kako prolazi vrijeme sve mi je jasnije kakav je trener Kosan.Pa ljudi Salas mu ne igra a igraju razni levaci poput ovih gore nabrojanih.Necu vise da komentarisem samo ova Bezanija je imala dosta sansi i bila ravnopravan rival a onaj Groclin je jaci od Bezanije siguran sam.
Inace jasno je zasto Rendzers igra LS,jer oni imaju najmanje 40 000 gledalaca na svaku utakmicu na Ibroxu dok Zvezda igra gotovo pred praznim tribinama,igraci nemaju motiva i jednostavno nemagu da dodju do zeljene forme.Evo pogledajte Partizan igraju ljudi pred punim tribinama u gostima i pred 10 000 na JNA a uskoro ce i dolaziti do 20 000 siguran sam.

nach Brandenburg

pre 16 godina

Kao i uvek do sada, taktika protivnika bila je 'prepoznatljiva'. Za razliku od prvog suseda, kojem svi dolaze da se nadigravaju (sta ces, navadili se ljudi, prosle sezone bodove nije uzeo samo ko nije hteo), na Marakani je sva poenta gostujuce ekipe da u fazi odbrane uvek ima 7-8 igraca u 20 metara od gola.
Nomadi (nista lose, samo zato sto se sele svake godine, tako su inace Bolton Wanderers dobili ime) su igrali disciplinovano do prvog gola, kada im je igrac sa leve strane odbrane zaj***o ofsajd zamku. Srecom, OK je ovog puta pogodio 1 na 1 i to je bilo to.
Inace je Zvezda pocela lose, 20 minuta se nije ni igralo, dok Bezanija nije naporavila dve kontre u dva minuta. Onda se odjednom sve sredilo, odigrali smo najboljih 25 minuta u sezoni, bilo je (da ne poverujes) akcija na prvu i drugu, a da coban pomocni nije dva puta pogresno mahao (bio sam u liniji, doduse jednom nije mahao Raskovicu 5 metara ofsajda, ne bi bilo prijatno da smo iz toga dali gol) imali bismo jos dva puta 1 na 1.
Na poluvremenu je Kosan pocetnu 4-5-1 pretvorio u 4-6-0 izmenom Lukas za Raskovica. Presekao sam se, ali se ispostailo da je a) Lukas igrao najofanzivnije do sada i b) samo 8 minuta kasnije usao je Jestrogol uz ovacije.
Sto se njegovog ucinka tice, od prvog kontakta je bilo jasno da je potpuno druga prica u odnosu na dosadasnji tim, iako nema kondicije, ima osnovnu fizicku snagu da izdrzi svaki duel. Uspevao je tri puta da dobije skok-duel pred golom protivnika (mislim da su nam to prva tri dobijena od pocetka sezone) i u krajnjoj liniji omogucio drugi gol.
Drugo poluvreme je bilo slabo, ovi su nastavili da se bunkerisu, a imali su dve ciste sanse, oba puta na strahovite kikseve odbrane (Tutoric napravio istu gresku kao kad mu je pobegao Darsvil u revansu).
Salas je usao u finisu, takodje uz ovacije, a posle prvog prodora krvnicki su ga izlomili u zoni suta (iz cega je malo falilo da damo gol).
Sve u svemu - hvala Smuciju na sigurnosti kada ovi ispred kiksaju, Jestrovic veoma dobar za prvo poluvreme u klubu. Raskovic je dzabe bio na terenu, kao i uvek. Koroman katastrofa, vuce loptu i kad ne treba, ali postize golove (3 od 5 u sezoni) i sta mu sad ko moze? Za kapitena sam se uplasio da ce ubosti jednom iz slobodnjaka (tri puta sutirao, svaki put dobro), jer ga onda ni Piksi licno ne bi izvukao iz 11, sto bi bio pakao, covek ili bezi od lopte, ili trazi komplikovana resenja.
Bronovicki se fantasticno krece, imao je samo nesrecu da je bio uparen sa sebicnim Koromanom, plus ima feler da mu je centarsut levom mnogo bolji, pa sa desne mora da se okrene pre ubacivanja lopte.
Lukas je dva puta sutirao, oba puta nedovoljno jako, ali u okvir, sto je dobro. On je jedini igrac Zvezde koji stvarno voli da sutira, uz to je realno pokretac 90% kvalitetnih napadackih akcija. Kastiljov domet pasa je oko 10 metara, pregled igre nista veci, u oduzimanju lopte je izuzetno koristan, ali je najbolje da je odmah preda prvom do sebe, nije to sramota Roj Kin je na tome izgradio briljantnu karijeru). Trisovic je ucestvovao u 2-3 lepe akcije u prvom poluvremenu (uklj jedan od onih ofsajda), ali se vidi da nema samopouzdanje.
Burzo je ok, ali i dalje me niko ne moze ubediti da Zvezda u domacoj ligi na svom terenu ne treba da igra sa dva napadaca PLUS Burzom ili Molinom.
Sto se tice Latinosa, Salas je imao taj lepo prodor kad su ga iskidali, Barkos i Molina nisu bili ni na klupi.
Gaj je opet resavao stvari (osim sto je dobio karton kao mentol, opet mu je lopta pobegla iz nogu, pa je polomio coveka), Tutoric je ponovo izgledaio izgubljeno kao pre Glazgova, Andjelkovic se ubacivao manje nego u drugoj tekmi sa Rendzersom, posla nazad skoro da nije imao.

Sve u svemu, napredak je i dalje vidljiv, iz tekme u tekmu, i kapiram da ce prava forma doci kad je najbitnije, od 20. septembra do 5. oktobra, kada treba da iskidamo one poljske paore i stavimo na pravo mesto ove sto su mnoooogo uzleteli.
Nisam siguran sta da mislim o Kosanu, ima tu i dobrih utisaka, ali se i dalje previse bojim suludih poteza. Mislim da bi u domacoj ligi i protiv Poljaka trebalo da se igra sa Gajem i jos jednim (Tutoricem ili Bajalicom) nazad, Bronekom levo, Lukasem desno, Kastiljom na zadnjem veznom, Molina i Burzo da se rotiraju na pleju, Salas levo, Koroman desno, Jestrovic i jos jedan (Barkos bi mi uvek bio prvi izbor) u napadu.

Kapitenu i zameniku dati odmor do oktobra da dodju sebi, ako ni posle toga ne dodju, prodati ih u januaru kome god, samo da ne prave guzvu.
Milijasa poslati na pojacani trening, on moze da bude koristan, ali samo ako nauci da se krece. Ovako, nema mnogo razlike izmedju njega i kandelabra. Andjelkovica i Trisovica zadrzati pri timu, bice dovoljno prilika da budu upotrebljeni dok se prvotimci odmaraju, od Trisovica mozda nesto i bude.
Pantica, Raskovica i Trajkovica prodati odmah, nicemu ne sluze, a Trajkovic zastrasujuce truje atmosferu u timu, pogotovo protiv stranaca.
U januaru pribaviti jos jednog rezervnog za igru na krilu, plus igraca koji bi zamenio kapitena i Zlatokosu ako se ispostave trajno neupotrebljivim. I svakako jednog vrhunskog centralnog odbrambenog, za sve pare, da bi se uigrao sa timom do avgusta i pokusaja broj sest.
U domace trofeje ni najmanje ne sumnjam, mehur od sapunice puci ce jos u septembru.

Samo ti .. . . .
u mome srcu si .. . . .

Republic of Srpska

pre 16 godina

Alo Grobari gledajte u vaše dvorište i čekajte derbi jer vam je to jedina utakmica sa evropskim klubom ove godine i dobro se spremite da vam trava nebude previsoka jer gubite sutra od OFK-a , a i od nas u derbiu pa će te onda da nastavite bojkot jer vi neznate dali ste pošli ili došli za ime miloga BOGA dogovorite se , a ne zavaravajte se trpanjem levata jer ubrzo slijedi KAZNA a ona se zove ZVEZDA pušite ga PIXI je BOG a vi ste otjerali Bjeku , ali urcuku.
Lijep pozdrav do derbija , a onda zna se još jednA POBJEDA I TITULA

Delija sa Severa

pre 16 godina

BRAVO ZVEZDO.Nema veze sto jos nema golova od napadaca, svaka pobeda je zlata vredna.Idemo korak po korak pa sta bude.Bitno je odrzati pobednicki ritam!!!ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALO SU SITNICE...

VuleKV

pre 16 godina

Napokon pobeda sa vise od jedne razlike, ali ljudi samo 3000 ljudi na stadionu. Bruka, ali nadam se da ce Zvezda njenom igrom uspeti da dovede publiku na stadion kada igra domacu ligu. Jestrovic se izgleda pokazao kao dobro pojacanje posto je posle njegovog suta Kastiljo zabio golcinu (znaci bio je u sansama Jestro)...Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

Zvezdas

pre 16 godina

Dobro je da smo pobedili ali napad i dalje ne radi, mada je Jestrovic ucestvovao kod drugog gola.
Mislim da bi u buduce,dok se ne poveca br. gledalaca na tribinama, Zvezda trebala da igra na pomocnom terenu, tako bi verovatno atmosfera bila bolja, a i ustedeli bi kintu za reflektore, a da se na Marakani igraju samo derbi i evropske utakmice.

TitanM

pre 16 godina

@Lance Armstrong: Reci mi sta je lose u tome sto je covek iz Cada? Ako radi svoj posao posteno, zbog cega bi mu poreklo ili bilo sta drugo predstavljalo problem. Zbog takvog razmisljanja tebe i tebi slicnih ova zemlja nema nikave sanse da postane normalna.

I N A

pre 16 godina

SVAKA CAST NA POBEDI!
Imali ste srecu sto u Bezi nije imao ko da da gol inace bi pukli ne 1:3 kao prosle sezone nego 1:5...Ko je bio na tekmi razume...Beza i u raspadu imala je mnogo vise akcija i sansi za gol, bili su organizovaniji. Beza je mnogo gresila i Zvezda je zahvaljujuci tome dala golove i pobedila, a to nije Zvezda koja je bila pre, da daje golove samo kada protivnik pogresi...ne znam sta bi bilo da Beza nije gresila ...NE SMEM NI DA ZAMISLIM...
ZVEZDO SRECNO!!!I VIDIMO SE NA DERBIJU :-)))

Jurisic Zeljko, Graz

pre 16 godina

51. (vladimir, 2. septembar 2007 00:42)
BRAVO MAJSTORE, ALI MALO NAS JE DANAS STO TAKO PAMETNO MISLIMO.
P.S STOJKOVICOV ODGOVOR JE: NEMA SE PARA......
I AKO BOG DA,DA UNIDE U LIGU KUPA-UEFA I KAD DOBIJE MINIMALNO PET MILIONA € OPET CE BITI ISTA PRICA nema se para .......

Milos_91

pre 16 godina

To sto su igrali pred oko 3000 navijaca, to je prava i jedina vest, ti ljudi koji su juce bili na tekmi su ili neverovatno zaludjeni ili im neko daje pare da dolaze da gledaju cemernu Zvezdu!! Kako igraju nisu zasluzili da se kapije stadiona uopste otvore!! Toliko!!!

Nikola

pre 16 godina

Hvala Bogu pa da i mi damo dva gola pa makar i Bezaniji.Drago mi je sto nije bilo Milijasa u ekipi,ali se plasim da ga ne "odmara" za naredne utakmice.Samo hrabro,da se malo sredimo pa na Poljake iz sve snage.

caci

pre 16 godina

polako dolaze stvari na svoje mesto!
Samo da se otarase pritiska kako bi dali svoj maksimum.Mnogo je tesko bilo sta raditi pod pritiskom pa tako i igrati fudbal.Takodje i ne shvatam pritiskanje zvezde zbog nekoliko losih rezultata a zaboravljamo dve uzastopne duple krune.Jeste da nisu usli u LS ali tu je kup UEFA.I mnogi veci klubovi sa mnogo boljim igracima upadaju u krizu pa zasto nebi i nasa zvezda.
I zamolio bi sve delije da ne pljuju po upravi i ne nasedaju na provokacije medija jer je piksi dosta uradio za zvezdu i ako to neki neshvataju ili ne zele da shvate.
NAPRED ZVEZDO!

ne kontam

pre 16 godina

Da li je neko od posetilaca ovog sajta fudbalski trener, igrač, sudija ili bilo kakav drugi fudbalski radnik? Ako ima takvog, molio bih da mi objasni u čemu se ogledaju fudbalski kvaliteti Milanka Raškovića? Da li je to dribling, šut, pas, osećaj za gol, pregled, brzina...? Ja, i pored nabolje volje, ne vmogu da nađem ništa od toga.

Velja

pre 16 godina

Onima koji hoce da se bave pravopisom, te pokazuju elokventnost i osecaju potrebu da se ovde obracaju svima, a da nisu navijaci CZ: ispravno je CHAD, glavni grad je N'Djamena.
Mislim da se mi polako ali sigurno 'budimo' i da ce sve da 'legne'.
P.S. neke vece vizuelne razlike izmedju igraca iz Afrike i CG, nema. Budimo realni, sto bi rek'o Kazo.

GENIJE

pre 16 godina

Juce jedan,danas dva,sutra ko zna sta ce biti

Ustajete, verni navijaci
vi kojima je Zvezda sve
i zapevajte, gromko, jace
jer svi zivimo zbog nje.
Zapevajmo nase stare pesme
podignimo u vis salove
neka ceo sever sad osvetle
nase baklje pobede

Pobede dan se javlja
tutnji ceo stadion
iz nasih grla pesma
jer Zvezda je sampion

Smiljan

pre 16 godina

Betolngar Misdongarti????? Mislim da su pored njega, kao izuzetno jakog pojacanja neophodni i Raphael Muyunda, Vuyo Mere, Aaron Mokoena, Macbeth Sibaya, Siyabonga Nomvete i Sibusiso Zuma...Pixi odlaziiiiiiiiiiiii!!!!!!!

phobos

pre 16 godina

Pa ovaj se pre nekoliko dana zvao drugacije.Bio je Misdongard Betoligar,a sad...Betolngar Misdongarti.... zvezdinoj komediji nikad kraja

nuntz

pre 16 godina

@ ne kontam
Pa mogu ti otprilike objasniti kvalitete Milanka Raskovica.
Dobar igrac, jak u duelu sa dobrim osecajem za gol. U zadnje dve godine sistematski unistavan od idiota koji su vodili Zvezdu, koji uporno traze mesta njemu, Perovicu, Bronovickom i jos mnogim drugim igracima koji su dovedeni kao pojacanja za druge pozicije(izuzev Perovica koji nije doveden nego je nase dete). Sa toliko sanse koliko je dobio Raskovic u poslednje dve godine pogotovu na poziciji kojoj je danas igrao a to je pozicija na kojoj bi on i trebao da igra ni Eto nebi imao veci ucinak.
Sa druge strane kad vec komentarisem tvoje pitanje moram i ja tebe da pitam. Kako ti nije palo na pamet to da pitas npr. za Milovanovica koji je svakako igrao na svojoj poziciji, ili za Koromana kojeg ima po celom terenu ali osim sto ga usra po koji gol ima obicaj da uzme loptu i on kreira akcije koje obicno ne urode plodom posto nije kreativan igrac a pritom gusi igru, kako ti nije zapao za oko Basta ili Andjelkovic. Dali primecujete da nas trener pada na pritisak novina i ubacuje ili izostavlja igrace po pritiscima koje pravi stampa. Trener Sa autoritetom bi danas sigurno na teren pustio Milijasa koji nam je bio najbolji igrac prosle sezone, ili malog Filipa Djordjevica kad je vec forsiran do sadajer nebi dozvolio da na njega utice stampa. Odakle Trisovic pao sa neba? Dali ga je neko danas primetio? Zasto Burzu vadi prvog iako je daleko od naj losijeg na terenu, dok kapiten trcka i ne doprinosi ni malo igri svoje ekipe. Zato sto Kosanovic nema ni autoriteta ni znanja a najmanje ima muda da na teren istrci najbolji sastav. Rekao sam da po mom misljenju Koroman gusi. Oko njega bi rekao sledece. Jedan igrac ispod proseka koji je iscupan ko zna odakle i uz srecu 1:100000000 uspeo u fudbalu docekan u Zvezdi kao pojacanje. Pa zar on treba da mase i da kao trazi podrsku severa protiv Rendzersa u nekom 70.minutu dok se vuce ko slina po terenu a sever navija bez prestanka. Vise bih voleo da nas je nekim umecem bacio u trans a ovako je bio neprimetan. Kazu Zvezda uspela da otkupi ugovor a ja vam kazem da je Terek napokon uspeo da se resi Koromana. Ima jedna stvar koju zameram Piksiju a to je sto nije prodao dvojac Basta Milovanovic. Sigurno je da bi njihovim odlaskom dobili zdraviju konkurenciju u timu. Ovako njihova mesta su skoro zagarantovana a krivicu ce snositi igraci koji svoju sansu dobijaju na kasikice. otprilike tu je i Tvoj covek Milanko Raskovic koji je stvarno bio dobar napadac dok nisu poceli da mu traze mesto pored desne linije i tu si potpuno u pravu nije se snasao ali nije on ni kriv nego taj koji ga je tamo i gurnuo.
Ja redovno idem na Zvezdine utakmice iako nisam iz Beograda i danas sam bio icicu i sledecu i onu tamo i uvek, medjutim kao sto ja gorim i oni moraju da gore za Zvezdu j er ako to nemogu neka idu na Ub. Ja cu sigurno i dalje goreti jer meni sever nije usputna stanica.

RS oleee

pre 16 godina

ma znate sta?! Stvarno mi se vecina gadite... Sta hocete vi vise? Hocete 10-0 da zacepite ta svoja usta... samo pljujete i kad pobjede i kad izgube... jeste kompleksasi majko moja mila...

Daniel

pre 16 godina

E smucilo mi se sve, i Piksi, i Vi sto ga branite i Vi sto ga napadate, i ova NASA igra, i ovi igraci, i uprava, i gensek SVE JE ZA OCENU 0!!!
Vise necu gledati ni jednu utakmicu, cak ni za rezultat necu pitati
nistaaaaaa ne zelim vise svoje zivce da trosim na ove kvayi igrace i ovu nazvi igru, ogorcen i definitivno OTERAN SA MARAKANE, neka predsednikova zna kupuje svalerima ferarije a mi da i dalje navijamo......za koga? Za svalere....?!

Pera

pre 16 godina

@Alexa
Pa kako mozemo sa jednim napadacem.Mi igramo sa jednim ali ima i rezultata koliko smo golova dali.Samo 4.A Partizan igra sa 2 napadaca ali je dao 19 golova.UZ JESTROVICA MORA DA BUDE JOS JEDAN NAPADAC.Evo ti sastava:
Randjelovic
Bronovicki(Basta),Tutoric,Gaj,Andjelkovic
Castillo,Lukas,Koroman,Molina(Trisovic)
Jestrovic,Djordjevic(Salas)
4-4-2.

Nemanjaa

pre 16 godina

Sta je zvezdasi nevaljaju vam novinari?a kad su zadnje 3 godine pljuvali po partizanu bili su vam super?Covek moze da bude i slep da bi video da nemate pojma.Od celog tima samo kastiljo i gaj vam valjaju ostalo je tuga

BRKAJLIJA

pre 16 godina

@Samo za tebe, uvek uz tebe,

Kao strastvenog navijaca te razumem, ali kao ljubitelja loptanja i lepe igre te ne razumem.
Niko nije protiv Zvezde, ali je mnogo nekriticnih uz Zvezdu i razvijajuci pricu o moci guse je.
Zvezda nije prikazala nista od igre, a tvoje opservacije da svi dolaze na Marakanu da igraju bunker, ne stoje.
Zvezda je ta koja vec deset godina nije odigrala utakmicu za oko. Nema igru i protiv jacih ekipa ide na destrukciju i kvarenje ire.
Analiziraj to i bice ti lakse, a i Zvezdi da napravi i tim i igru.
Izracunaj koliko je Zvezda sakupila bodova u Evropi i uporedi sa titulama u domacem prvenstvu i bice ti jasno da je to u disproporciji.
Zvezda nema tim, nema igru i oslanja se na namestaljke i silu u domacem prvenstvu.
Kad izadje pred strance onda pokazuje nemoc i sem opstrukcije ne nudi nista.
Isto nastupa i protiv Partizana. jednom se upustila u igru i bila je isamarana.
Hteo ti to uociti ili ne, ali to je negde tako.
Sreca bi bila kad bi Zvezda stisla zube i napravila i tim i igru pa onda krenula dalje. Ovako nema realnu sliku sta moze, a moze malo. U nasoj ligi je vec 5 godina cetvrti ili peti tim po snazi, a osvojila je puno titula.
Kako?
Racunaj i analiziraj sporne utakmice uz povike drzite lopova i sve ce biti jasnije.

djolence

pre 16 godina

izgleda da su nas neki otpisali pre vremena!!!!!!!

U srcu mome, zivis samo ti, Zvezdo moja ljubavi,
o tebi sanjam, o tebi pevam
samo tebe volim ja !!!!!

Zanimljivo

pre 16 godina

Pa majku vam sasavi i bezobraznu, sad ste ga doveli da posmatra utakmice.
Mozda je on dobar, ne kazem ja, ali sta treba da i ovog dovedu kad prodje prijavljivanje igraca za Groclin a?
I sad ce da ga dovedu kad je prelazni rok gotov jel'?

@Pixy

pre 16 godina

(Samo za tebe,uvek uz tebe..., 1. septembar 2007 22:18)
"Svi dodju na nasu Marakanu da igraju bunker"
Dozvoli, ali ne verujem da si uopšte gledao tekmu. Ne da nisu igrali bunker nego su igrali smisleniju ofanzivu, probušili su jadnog Tutorića dubinskim pasovima bar 5 puta, od čega su imali 3 čiste 1na1 situacije, koje je Ranđa srećom odbranio. Osim toga, teško se može reći za ekipu, koja igra sa 2 špica i 2 krila, da igra bunker. Još teže se može reći za ekipu, koja igra bez špica, da igra ofanzivno i vrši pritisak. Ostavio sam poduži komentar na prvoj vesti o rezultatima MSL lige, pa ako ga objave iskopiraću ga ovde.
Ukratko- igrači malodušni, ne trče i ne otvaraju se, napad opet neke visoke lopte i proigravanja u dubinu... tuga. Koroman opet krvnički sebičan. Gaj i Lukaš najbolji. Jestrović za kratko vreme pokazao da je i ovakav- debeo, van forme, šta god hoćeš- GIGA KLASA za Koromana.
I nemojte više da pišete "Kosane odlazi". Nije on sam ni došao, njega je neko doveo.

ljubo

pre 16 godina

na kraju ce da bude pred oko 5000... koliko je i bilo ali nebitno.. gledao sam naravno uzivo.. nije loshe.. milovanovic je ponovo glumio kaspera.. ostali.. moze mnogo bolje.. treba da se 'upare' Burzanovic i Jestrovic.. i Salas treba da igra.. bolji je nego pre.. ali ne bih o tome.. ja bih o novoj temi.. da ne kazem staroj.. da krenemo sa akcijom za SEMAFOR.. mislim da je red na Piksija da se iskupi zbpg novinara.. tako shto ce ga novinari provocirati na ovu temu.. zato.. pocnimo svi da 'tupimo' o tom semaforu.. nadam se da cu dobiti vashu podrshku! SEMAFOR! ma PLAZMU! :)))

Nikola KG 80

pre 16 godina

Kako bi bilo da postavite tabelu na kraju ovog kola? Ne pratim fudbal previse ali uvek zelim da znam kako ZVEZDA napreduje.

MIRKO

pre 16 godina

Rece nas trener posle utakmice kako smo "za tri nedelje odigrali pet utakmica i nismo primili gol ako ne racunamo gol u Glazgovu".A nije mi jasno sta to on racuna u fudbalu?Kornere mozda.Nikakvo cudo kakav nam je predsednik ni trener ne moze biti bolji.Bolje bi bilo da naredne konferencije za stampu drze fudbaleri jer ako to radi predsednik i trener mi imamo fantasticnu igru.Zalosno.

M.Markovic

pre 16 godina

Zvezda je pokazala da je na pravom putu.Jestrogol sa 20% spreme fantastican.Dobio sve duele.odlicno izveo slobodan udarac,ucestvovao kod 2. gola.Sa njim igra dobija fizionomiju.Na Salasa mora da se ozbiljno
racuna.Sredina odlicna,preseceno bezbroj lopti.Jos da prestanemo da mrzimo Tutorica i priznamo da napreduje nevidjenom brzinom...Randjelovic tri bravurozne odbrane.Navijaca oko 5000.Informacija za one koji nisu bili na stadionu-odlicna atmosfera,aplauzi i zadovoljstvo prikazanim,na veliku zalost placenih novinara i kvazi menadzera kojima bi haos u klubu najvise odgovarao, a oni ponovo prodavali igrace sa 50% umesto u Evropi uobicajenih 5-10%provizije.

Naka

pre 16 godina

Bio sam na utakmici i mogu reći da nas je Gaj izvukao u 3-4 situacije.Osim golova šansi nije ni bilo.A kako će ih biti kad KOSAN(Bata Đora)pravi "srpski" tim:Stranci su uljezi,solidni domaći su izdajnici a pravi Srbi(Milovanović,Milijaš,Basta,Đorđević,uz naturalizovanog srbina Raškovića-neprikosnoveni već mesec dana.Početi utakmicu sa jednim špicom Raškovićem-O bože,"kreatorom"Milovanovićem,Fudbalskim ČIČOM-Koromanom koji ne samo da nije trčao nego nijednom nije dao pas Bronowickom koji se bar 5 puta odlično ubacio,je za tešku analizu.U nastavku smo protiv Bežanije igrali sa Jestrovićem samim u napadu 20 minuta.Salas je ušao na kraju ali sigurno je to dovoljno Kosanu da i njega odstrani.Molina nije bio ni na klupi a Barkos ispašta Đorđevićeve bravure koji se i dalje ne skida sa novinarskih stupaca.Pixi,je bio fudbalski plej,a bata Đora bek.Sad,čim je postavio Kosana za trenera izgleda da se spustio na njegov i bekovski nivo inteligencije.Noćas su aplauze od publike dobila 3 igrača:Gay,Bronowicki i Kastiljo.Milovanović izviždan opet,Rašković-ismejan.Demagog će nam sigurno pripremiti neke nove genijalnosti u narednim danima i pričati kako je tim nespreman(Boško kriv),loš(pixi kriv),da u suštini igra sa tri špica samo mi to ne vidimo...A da,i da Liga UEFA nije bitna nego sistem koji će on praviti u narednim godinama.Pixi prodaj Bastu i Milovanovića ako neko je dovoljno lud da ih kupi i dovedi stranca trenera bilo kakvog jer u suprotnom će ti Kosan sigurno biti poslednji trener koga si doveo.Napravio si Aston Martin i dao si idiotu da vozi.Brzo smo se slupali,sledeći put će biti kobno i po tebe i po nas koji volimo Zvezdu i tebe.OTERAJ GA MOLIM TE!!!

delija od srca

pre 16 godina

@PFC
Sto ti mislis da je decko los.Niko ne kaze da ce biti Ronaldinjo ali u svakom slucaju je bolji od pba crnogorca koji su dosli u partizan. Prvo sto je crnac i ima verovatno predispozicije kao i svi crnci i moxe da trci u odnosu na crnogorce (zmija lezi a ide).

Joe Gr

pre 16 godina

svaka vam cast.pobedili ste bezaniju, i jos dali 2 gola.to je za respekt!hahahahah.kako ste smesni.sad vam je uspeh kad pobedite najlosiju ekipu u ovoj sezoni

Mornar Popaj

pre 16 godina

"a Kastiljo je posle akcije Jestrovića i odbrane golmana gostiju ubacio otpadak sa tri metra." Akcija Jestrovica :D Centarsut Salasa gde lopta pogadja golmana a onda se ista odbije do Jestrogola pa udari u njega ni krivog ni duznog i odbije se do Kastilja :D Sjajna akcija :D

Kosane ostani!!!!

Max

pre 16 godina

Ova Zvezda stvarno veze nema.To sto oni igraju je mucenje lopte.Sa takvom igrom postali su sampioni prosle godine.Nije ni cudo sto nas posle brukaju na internacionalnoj sceni.Cudim se da je doslo 3000 ljudi na stadion.Cisto gubljenje vremena.Mislim da je ovaj tim nesretno i nestrucno selektiran i da tu nema pomoci.Bude li Zvezda ovako igrala krajem septembra sa Partizanom proci ce kao Zrinjski iz Mostara.Za sad toliko.
Pozdrav

Zvezda91

pre 16 godina

Citam komnetare i muka mi je.
Svake godine ista prica, te grobari doveli one te ove, te vezu po terenu itd itd, a na kraju DUPLA KRUNA KOD NAS UZ DOBIJENE DERBI UTAKMICE.

PS Prvenstvo je tek pocelo a neki vec otpisuju sampiona, SAMO U ZEMLJI SRBIJI.

ZVEZDO VOLIMO TE

STALJIN

pre 16 godina

Randjelović
Bajalica Gaj
Trajković Bronovicki

Lukas Castillo
Koroman Molina

Salas Barkos

Sa Salasom i Barkosom kombinovati Burzanovića i Jestrovića, Molina da ulazi u sredinu na polušpica,Trajković je brz, ima tehniku, zna da centrira a u omladincima Čukaričkog je igrao desnog spoljnog i da se uparaje sa Koromanom i imali bi ubitačnu desnu stranu, Lukas i Castillo da zatvaraju pozadi i da jedan od njih više ide napred. Barkosu treba dati šansu, moraće da proradi kad tad, Milovanovića i Bastu prodati jer im se očiglednu neigra u Zvezdi... Kosanoviću neznalico najgora!!!

Nemanja@DELIJA

pre 16 godina

E bio sam na tekmi bilo je boje nego protiv Smedereva,ali opet da se igra sa jednim spicem to mi nije jasno. Jestrovic ce biti extra pojacanje dobro se gradi da je imao neku dobru loptu dao bi go, iako zamalo da ga da iz slobodnjaka.MORAMO DA IGRAMO MNOGO HRABRIJE DA BI SE OSVOJILA TITULA

Petar

pre 16 godina

Ljudi pa ovo je strasno,nemojmo da se zavaravamo...kakva Bezanija!!! Kosanovicu u prvom timu igra Raskovic pa taj decko nema veze sa fudbalom(nije bez razloga bio u drugom planu kod trojice prethodnih trenera...to valjda nesto govori!!!),tu je i vecita neznalica Milovanovic(koga nazalost nece niko da kupi),Andjelkovic(njemu svaka cast na brzini i borbenosti ali decko nema centarsut a o odbrani da ne govorimo),jos samu Pantu majstora da ubaci pa da sahranimo u potpunosti nasu Zvezdu!!! Ako ovako nastavimo i Groclin ce biti nepremostiva prepreka!!

wicked noodle

pre 16 godina

1. Zvezda ima 4 napadaca, a i dalje igra u formaciji 4-5-1, sa jednim napadacem, gde je tu logika?
2.gde je chad?
3. ko je ovaj Betolngara Misdongartia (za ime, naravno, copy-paste?

L.N.dL.Ron@ldo

pre 16 godina

Kako smo se nadali,dobro smo se udali.Laganica,klasika,ponovice se jos puno puta ove sezone.Bez kukanja i pljuvanja,ispostujte Zvezdu ili ono sto je od nje ostalo.Pitanje za dezurne strucnjake i nase mesije:kakve veze ima kako se zove i odakle je taj decko sto je gledao utakmicu?Mozda je on dobar igrac bez obzira sto je iz kamerunske lige.Pljuvali ste i Tutorica pa sad nema nijednog da pominje novog stopera.Malo ucutite i pustite ljude da rade,bice sve OK.Poruka igracima i rukovodstvu naseg kluba glasi:AKO NE PRODJETE DISKOBOLIJU(ispravite me ako gresim),NE CEKAJTE DA SVANE-PRAVAC GOLIJA DA VADITE KROMPIR AKO VAS PRIME.
Uvek i samo FORZA ZVEZDA

RUmenige

pre 16 godina

Slazem se za prethodnike u vezi sa Raskovicem. Nemam, nista protiv coveka, ali je coban! Brate mili, treba ga dati nekom treceligaskom klubu u dobrotvorne svrhe...

Boris Arizona

pre 16 godina

Cestitam na pobedi. A sto se tice africkih igraca, o njima imam samo pozitivno misljenje. Mislim da bi,ne samo Zvezda vec i ostali nasi ozbiljniji timovi, trebali vise da skautiraju po Africi i njihovim ligama, jer crni kontinent je sigurno ako ne vec sadasnjost, onda sigurno buducnost fudbala. Puno pozdrava svim delijama.

Mickey

pre 16 godina

Baš sam se pitao šta je sa Misdongartijem, kada objaviste da je bio u loži...neka dođe i on...ne može da škodi, možda konačno od toliko kupljenih igrača ispliva i neko ko ume da postigne gol ! Dobro nam došao reprezentativcu Čada !

SSSS

pre 16 godina

Vec odavno je poznato da u fudbalu kada treneri zeli da uradi nesto sa timom u koji nema poverenje da je sposoban za bolji rezultat primenjuju recept po kojem jednog napadaca zamene jednim vise igracem na sredini terena. NEsto slicno je radio i Lotar Mateus u Partizanu i uspevao na taj nacin pojacanom sredinom i kvalitetom na pozicijama zadnjih veznih da vrsi destrukciju igre. Isto to rade redom svi treneri Zvezde i Djurovski sada i Kosanovic. Slazem se da je to nesto cime trener zeli da ima vise sigurnosti u rezultat i izbegavanje nekih visokih poraza , ali zaista nevidim nijedan razlog zasto sa ovakvim timom zvezde ne pokusati igrati fudbal umesto forsiranja destrukcije. Takodje nevidim nikaksv smisao da jedan Raskovic koji godinama dobija sanse koje nije iskoristio posle toliko placenih i dovedenih pojacanja dobija sanse. Svi novinari pisu da je Barkos promasena investicija a niko ne pita koliko je potrebno da u formaciji sa jednim spicem taj igrac bude kvalitetan da bi dosao do izrazaja narocito kada i nema upotrebljivih lopti. Nisu valjda ljudi ocekivali da u Barkosu zvezda dobije centarfora kalibra jednog Ibrahimovica i slicnih koji su najskuplji na trzistu. Neznam zasto bar u domacoj ligi ne igrati igru sa 2 spica od kojih jedan moze i da bude neki poluspic ali ipak sa dva napadaca. Kolumbijac Molina je sjajan igrac , Salas takodje to se da videti po snimcima utakmica koje su igrali a dostupni su na netu, ali bez obzira na to dobijaju sansu na kasikicu, pri cemu u formacijama sa jednim napadacem koji je usidren medju 2 stopera tesko i oni mogu da dodju do izrazaja. Takavu igra mogla je da prolazi kada je taj jedan Zigic ali zbog toga je njegova cene i dosla do 20 miliona eur. Setimo se igre Zvezde kada su 2 spica bila Zigic i pantelic , jedan jak snazan , opasan i nogom i glavom a Pantelic koji se mnogo krece menja strane , dobre tehnike i odlicnog pasa koji ume i da asistira , brz za istrcati kontru. (treci gol PSV-u u Beogradu kontra iz udzbenika). Interesantno je da je kroz ceo pripremni period Zvezda igrala tu formaciju sa jednim spicem ni jedno poluvreme nisu probali sa 2, ako su pojacanja kupovana za tu formaciju nikako mi nije jasno zasto su gomilali igrace koji igraju na istim pozicijama (Milovanovic, Milijas, Burzanovic,Salas). Ako su mislili da Lukas menja Kastilja kad ode zasto odjednom obojica igraju ili ako vec igraju zasto jedan nije klasican zadnji vezni koji vrsi destrukciju igre protivnika i prekida puno pasova , a drugi organizator igra distributer lopti ka bokovima ili u prazno ka napadacima. Ako uzmemo da su bocni vezni ili krila , sa jedne strane Koroman sa druge recimo Molina sto se protiv Levadije u drugom poluvreemenu u Beogradu pokazalo kao vrlo obecavajuce, rezerva za to mesto moze da bude Trisovic sa jedne strane a sa druge onda bas i nema rezerve (osim prinudno Milijas ili Raskovic),.TO sa raskovicem u Glazgovu se pokazalo kao totalan promasaj jer covek nikada nije igrao spoljnjeg veznog , samo se gubio i pravo je cudo da nije dobio crveni, zasita neshvatam da li je taj MOlina toliko nespreman dosao pa mu se ne da sansa za 90 minuta ili ga smatraju nedovoljno dobrim.
Kombinacija spiceva moze da bude Jestrovic - barkos , ili BArkos -Raskovic. Koliko god se trudim da shatim ideje i Djurovskog i kosana ne polazi mi za rukom to , a od novinara nemam uopste pomoc jer niko ni ne pomislja da postavlja takva pitanja vezana za izbor taktike i slicno , uglavnom svi cute pokruiju se usima i na konferencijama za stampu pitajju klasicna pitanja koje svaka baba moze da im postavi. Definitivno sportsko novinarstvo nam je na toliko niskom nivou da je to porazavajuce , dovoljno je pogledati prenos utakmica na HRT-u, kvalitet strcnih koentatora koje dovode njihove komentare i objasnjenja taktike i shvatiti kolike neznalice kod nas obavljaju taj posao. Dakle kakvi treneri(losi) takvi i novinari(losi) a onda i takva liga (losa).

chaki

pre 16 godina

MAO MOLINA !!!!!

Decko je izmislio fudbal za sve ove u zvezdi...

Samo mu dajte sansu...
za ono malo vremena koje je imao pokazao je da je klasa...
Zasluzuje da igra iza napadaca u sredini ili daj boze iza dva napadaca...

MOLINA!!!

aca

pre 16 godina

S obzirom da u prvom timu igra "kapiten" Milovanovic jer nece na zalost sviju nas koji volimo Zvezdu niko da ga kupi (ja sam cak i za to da ga damo dzaba, cak i da platimo nekome samo da ide) i da igra jos uz njega Milanko Raskovic (ne mogu niti jedan kvalitet igracki coveku da nadjem, pas, dribling, brzina, osecaj za prostor, gol... nista...) a na klupi sedi Molina koji moze umesto "kapitena" i Salas koji treba po krilu umesto Raskovica...

Neverovatno
Mislim da bi se zvezda najvise pojacala kad bi neke koji zbog necega moraju da igraju uvalila bilo kome, pa cak i platila samo da odu... ne treab niko da dolazi, samo da nekima vidimo ledja !!!!

chaki2

pre 16 godina

Evo tima :

Randjelovic

Lukas Tutoric Gaj Bronovicki

Kastiljo
Koroman Molina Salas

Burzanovic
Jestrovic

To je nesto kao 4-4-2, sa lukasom na desnom beku, definitivno bolji od Baste, Bronovicki na levom st oje uvek i igrao, ne vidim zast oga gurati desno kad nije to nikad igrao, a Andjelkovic koliko god dobro da centrira dok pre tog centar suta ne podigne glavu da vidi ima li koga u sesnaestercu ne treba ga pustati na teren.
Kastiljo kao zadnji vezni,
Po bokovima Koroman i Salas jer su strasno brzi i probojni kakvi i treba da budu za tu poziciju, u sredini Molina (najkreativniji, najmastovitiji, najbolji pas i mozda i sut), poluspic Burzanovic ali da se prikljucuje Jestrovicu u samom spicu...

Jestro ako nije spreman onda Djordjevic ili Barkos...
Ovo je najbolji tim koji moze da igra i da svako igra na svojoj poziciji, da se ne forsiraju igraci samo da bi se prodali...

A potpuno se slazem sa nekima da je neke igrace bolje dzaba pustiti nego smatrati da su pretplaceni za prvi tim (Milovanovic je tu prvi, potom i Basta, njih dvojica se samo setaju po terenu, pa ako vam se toliko ide iz zvezde evo izvolite pa idite dzaba ali ne kvarite vise igru... oznojite se bar jednom na utakmici, ne umire se od toga...)

Jel se svi slazu da je ovo najbolji tim koji zvezda ima u ovom trenutku???
Brz po bokovima, kreativan u napadu...
Imate 5-6 igraca u zavrsnici svakog napada i po 7-8 u defanzivi...

Apis

pre 16 godina

@nuntz

Lepi, ne shvatu pogresno ali za tebe je najbolje da pevas i deres grlo na severu nego da analiziras fudbal.
Ovo sto si napisao je jedan od najsmesnijih komentara u zadnje vreme. Reci one stvari za Koromana a i Raskovica je blaga boza!!!

Svi znate da omalovazavate nekog kada mu ne ide ili je pao na psiholoskom planu, a kada je neko npr. bio igrac polusezone i odradio toliko derbija, TO NISTA,A;/!!!

Sram da vas bude. Svih vas koji se razumete u fudbal kao licencirani treneri a u stvari jedino sto znate je da mudrujete i ke..te!
Veru u ZVEZDU imate onoliko malo koliko su vam male duse!!!
Izaberite neki svetski klub koji igra uvek extra i ciji su vam igraci wrh pa navijajte za njega, a nama ostavite ZVEZDU...

========NORTH STAND==========

luka

pre 16 godina

obicno ne ostavljam komentare ali danas sam gledao utakmicu i moram da postavim komentar... svidelo mi se da su hteli da 'kao' igraju presing na pocetku..ali ljudi ne znaju jedan obican presing da odrade a za ostalo nemam vremena da komentarisem...ali sta ja da pricam vise mozda ja nisam upravu...ipak sam ja fudbaler hehe...ma bice bolje ljudi..NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED

slobi

pre 16 godina

Prvo moram da kazem da me izmedju ostalog,sto pokazuje koliko je losa situacija u nasem klubu,brine i to sto svaki komentar negativan po Zvezdu,se tretira kao komentar grobara potpisanog kao zvezdas.Verujem da je svima jasno da sa Kosanovicem mi ne mozemo napred,jer je on ne strucan po kriterijumima danasnjeg modernog fudbala.Da je fudbal devanzivna igra bekovi bi bili najskuplji igraci na trzistu,ali znamo da to nije tako.Nama hitno treba strani trener kojem je normalno da se trci svih 90minuta i koji ce znati da postavi igrace na ona mesta u timu koja im najvise odgovaraju.Ako neko postane reprezentativac u svojoj zemlji igrajuci po levoj strani,zar to nije ne znanji staviti ga,da u Zvezdi igra po desnoj strani.Da li je moguce da Pixi misli da Kosanovic ima kvalitete da unapredi Zvezdinu igru i da je vodi u Evropi?

Aleksandar Bn.

pre 16 godina

Zasto se cudite odakle ovaj ili onaj u timu kad je sam Kosan rekao da zeli isprobati sve igrace u predstojecem periodu, zeleci da se uveri na koga moze da racuna a na koga ne.Ovakve rokade ocekujem do Poljaka, a onda ce se sigurno znati ko je medju 18 igraca.

snnesko

pre 16 godina

reci cu samo jedno ako zvezda ne udje u ligu uefe vrijeme je da neko ode sa marakane i da povede svoje satelite sa sobom dosta vise brukanja

Zelja NS

pre 16 godina

Basta kralju, sve sto ovi pisu o tebi je smesno, ja mislim da si ti najbolji besni bek kog Srbija ima. Sta lupate, pa Bastu nemoz' proci, ima sut i centarsut, brzinu i prodornost. samo vi gurajte Lukase, Barkose, novi momenti pocinju sa CHADOM, itd itd. A BASTI AKO NE IDE U INOSTRANSTVO, NEKA DODJE KOD NAS U VOJVODINU DA IGRAMO LIGU SAMPIONA. Poziv vazi i za Milovanovica!!!
NAPRED VOSA ALE!!!

@Pixy

pre 16 godina

Pošto svi opljuvaše Raškovića, ja ću da korigujem svoj komentar. Dečko je napravio lepu asistenciju, što ja igrom slučaja nisam registrovao jer sam u tom momentu dobio poziv koji mi je skrenuo pažnju, a i napadali smo na južni gol. Bio sam ubeđen (i zaprepašten) da je kapiten dao tu asistenciju ali uveče na SOSu vidim da je Milanko. Osim toga- imao je još jedan sličan pas iz sredine na Koromana, iz kojeg smo napravili šansu i uspeo je 2 puta da se nađe u gol šansi. Za jednog Milanka- fantastičan učinak. Onaj što je napisao da je Milanko bio "fantastičan napadač, jak u duelu, ali su ga treneri sistematski upropastili"- buahahahaha...
Kapiten nije odigrao loše prvo poluvreme, ali je u drugom prebačen na desno krilo i to je bio kraj. On može da igra u sredini i samo u sredini. Mada je i tu pravio gomilu nelogičnih komplikovanih poteza, neke šatro dubinske lopte i kvazi-inteligentna proigravanja- sve bez problema pokupila odbrana Bežanije.
Gledam sinoć prvo Dostanića na konferenciji za štampu pa onda Kosana. Nažalost, i taj Dostanić koji Pixiju nije valjao pre dve godine, je KLASA i pre svega GOSPODIN za ovog Kosanovića.
Neko reče "Pixy dao Aston Martina idiotu". Ne znam baš da li smo Aston Martin, ali ima u ovoj ekipi materijala. I dalje tvrdim da umesto Tutoriča mora da igra neki normalan štoper. Sve ono što je prikazao protiv Glazgova je varka. Lako je igrati kad imaš ispred sebe Lukaša, koji ne mrda preko pola, pa onda nijedna lopta na njega ne ide po zemlji, a on ume da se postavi i da skoči- to mu priznajem. Sinoć je ispred njega bio nešto ofanzivniji i u defanzivi lošiji Milovanović a sve one 1na1 šanse su posledica Tutorićeve sporosti i smotanosti. Đalović i Vanić su ga bušili sa pola terena loptama u prostor kako su hteli. Hvalite ga koliko hoćete, nazivajte naslednikom Vidića (kakva uvreda za Nemanju op.a.) ali on je rupa.
Žalosno je, ipak, da iz tekme u tekmu stranci pokazuju najbolji odnos prema igri i dresu. To je dokaz da, ipak, kupovine nisu bile loše, već da je ovo domaćih igrača što imamo uglavnom škart. Sinoć Lukaš najbolji, iako ja igrao samo 2.poluvreme i povređen. Mađioničaru jednostavno ne vidim mesto u ovoj formaciji, a ako se želi neki učinak od njega, moraće se istrpiti nekoliko tekmi po barem 70 minuta. Sinoć ušao 10 minuta pre kraja i iz aviona se vidi da ga zabole patka da gine i dokazuje se Kosanu. Ipak je on "El Mago" i verovatno pozamašan fudbalski ego.
I još jednom- ne "Kosane odlazi" nego "Pixy teraj ga u 3 lepe Kine odakle se i dovukao"

delije sever

pre 16 godina

и нема ве3е што 3ве3да нема ве3е и нема ве3е што сам пијан ја и нема ве3е што поново смо1 јер 3а 3ве3ду живот даћу ја

ajmoooo idemoooooooo do titulee

Chaki

pre 16 godina

@Pera

Probali su Lukasa na desnom beku i mislim da se OK pokazao, dobar je udefanzivi, brz, agresivan, prodoran, moze da povuce...
Znam da mu to nije prirodna pozicija, ali u ovom trenutku zvezda osim Baste nema desnog beka, a Basta je potpuno van forme...
Ja zaista cenim Bastu kao igraca, veliki je potencijal, ima kvaliteta, al ije trenutno mislima ko zna gde, potpuno je van forme, a trenutno boljih opcija nema...jedini koji moze da zakrpi je Lukas po meni... mozda gresim... ali Bronovicki nema sta da trazi na desnoj strani, decko to prosto nikada nije igrao i ne zna da centrira desnom nogom, vidi se da ima problema, ko je gledao utakmicu zna sta pricam, mora da stane da se okrene da promeni nogu pre centarsuta i tu gubi vreme...
Ali na levoj strani je sasvim druga prica, tu nema konkurenciju u zvezdi, samo da se ne forsira toliko Andjelkovic, da Bronovicki igra po levoj strani...
A desno... kao sto rekoh, dok Basta ne udje u formu, mi tu igraca nemamo... Lukas je jedina opcija, jedini koliko toliko moze da pokrije tu rupu...
A kasnije kad ode Kastiljo, neka ga Lukas menja na zadnjem veznom, a valjda cemo do tada naci desnog beka ili ce se Basta probuditi...

Razmisli Pero... :)
pozdrav

Alexa

pre 16 godina

@Pera & @Chaki
A sa Bastom da desnom beku, onda je to 4-2-3-1 :
Randjelovic
Basta Gaj Tutoric Bronovicki
Lukas Kastiljo
Koroman Molina Salas
Jestrovic
Mada je i meni bolja ona prethodna sa Jestrovicem i Burzom iza njega, a Basta ili Lukas dok ne Basta ne udje u formu na beku, sa jednim defanzivnim veznim.
Pa da docekamo da zvezda igra na gol vise.
Ovakav tim bi rendzersima dao 3 gola na marakani, jer ima brzinu, kreativnost i probojnost na sredini.
Mislim da sa Raskovicem i Milovanovicem na sredini nema srece ni zvezdine igre.
I sta je sa Bajalicom, jel taj covek ziv uopste? ja se svaki put presecem na stadionu kad Gaj primi loptu, on jeste dobar, ali je bas kiks igrac, kako on moze da pogresi tako ne moze niko, a onda ide grub faul u zoni suta. Trebalo bi probati i Bajalicu.

Vujke

pre 16 godina

Bice Zvezda opet sampion. Ljudi strpite se malo, pa Pixi nam je donjeo dve duple krune za redom, a i taj napad ce da proradi. Najvaznije je biti tu kada je tesko, a tri hiljade navijaca je malo. O tome treba mi da mislimo!

nuntz

pre 16 godina

@Apis
Naravno da derem grlo i deracuga jos dugo dugo. Inace idem redovno na Zvedine tekme zbog Zvezde a verovo il ne to je vec dve decenije a ne zbog njenih zvezdica na terenu.
Posto je tebi tesko da razumes neke stvari moracu da ti pojasnim. Ja nisam reko da je Milanko svetska klasa niti sam rekao da Koroman netreba da igra nego sam rekao da ni jedan ni drugi nisu u svojoj ulozi u Zvezdi. Pored toga kad neko padne na psiholoskom planu ide na klupu jer to nikako nemoze da bude izgovor za lose igre. Dali se ti pitas kako je drugim igracima na psiholoskom planu kada ulaze u igru po 10.min. Dali je njima moral na visokom nivou? Dokle da robujemo velicinama. Od pocetka 90-tih i raspada sampionske generacije uvek smo imali neku zvezdu koju smo voleli da bi nam se svima ogadila. Ako nisam u pravu kako su otisli Pjanovic i Pantelic? Dali ih je Sever pozdravio na odlasku ili je maltene izgledalo kao da su oterani. Primera ima jos puno ali ovi su najupecatljiviji. Sta je to Koroman dao zvezdi a nije dao npr Milijas ili Trajkovic. Ako hoces ucicu u analizu. Koroman je dosao prosle godine na polusezoni. Bajevic trener. Jesenja polusezona, Zvezda bezi 14. bodova grobarima . Zbog bas tvog koromana menja se formacija u kojoj se prelazi na 451 i epilog nam je svima poznat. Grogari na -6. Da nismo srecom pobedili u derbiju i otisli na 9. izgubili bi titulu. Milijasa, Trajkovica i Purovica nigde, da bi nakon toga bili kljucni igraci koji su vodili do titule i +17. bodova. Za to vreme pored pojedinih dobrih igara Koroman je uspeo da se okiti sa nekoliko crvenih i zutih kartona i dovede sebe u ravan sa Saveljicem i Mirkovicem i Nadjem. Pa zar povratnici moraju da budu najgori, sta, oni imaju prava? Sa derbija se njega najbolje secam kako davi Smiljanjica. Sve mi jedno za grobare ali kod nas ja licno to nezelim. Mi smo uvek imali sarm i tocemo zadrzati uprkos svemu.Kroz cele pripreme Milijasa nema u kombinaciji. Na kome se gradi igra? Na Stancicu? Istina je da je covek najbolje odigrao pripremne utakmice i bio najbolji strelac ali prijatelju moj nijednu zvanicnu utakmicu nije odigrao a verovatno nije bio ni u protokolu. Sa druge strane Milijas je odigrao lose protiv Rendzersa i na njega drvlje i kamenje, njega nema u timu protiv Bezanije ali je zato Koroman ipak tu. Jos jedna bitna stvar. Kada je Koroman izlazio u subotu protiv Bezanije, publika nije aplaudirala njemu kako je on to shvatio nego Salasu koji je napokon dobio svojih deset minuta. Nazalost Molina ce morati da se naceka za svoja dva minuta u Zvezdinom dresu.
U timu moraju da budu najbolji, najspremniji i fizicki i psihicki a nikako nabedjeni. Samo jedan covek na svetu ima svoje mesto u prvih jedanaest a to je Raul. Igrao dobro ili lose, nedavao golove po 6 meseci on ima mesto u realu. Nazalost mi takvog nemamo pogotovu to nije Koroman.
I ja kada bi citao neki komentar poput ovoga ja bih mislio da ovaj covek da moze sigurno bi ubio Koromana. To ustvari nije istina. Ja bi samo voleo da Koroman zauzme svoje mesto pored desne aut linije i koristi dobra proigravanja veznih igraca jer je cinjenica podbacio svaki put kada mu bude dodeljena druga pozicija u timu.

Apis

pre 16 godina

@nuntz

Vidim da si ok lik. Malo sam i ja preterao sa onom izjavom (za analizu i to..)
Svi smo pod jakim utiskom jer ovolike pare a igra tipa jedva se zbrasmo;<
Ma zamisli da i Koromana stane kakva bi tek to tuga bila. To za proslu godnu po meni ima opravdanja. Uleteo je bez takmicarskih tekmi, u kraljacki derbi,nervozan...sad je vec druge prica. Mozda ima par poteza u tekmi vise, ali to je krivo srce,mesto rodjenja i nedostatak pakera u ZVEZDI trenutno.
Jednu stvar si lepo rekao, mi izgleda svakog velikog igraca koji je ostavio trag u ZVEZDI moramo da izmrskamo kao poslednjeg...to mi se nikada nije svidjalo,nasa sramota. Ako je neko igrao extra pa pao, makar i bio kapiten to mu nije dato rodjenjem...za slabe partije treba da se seli na klupu (bez obzira, ko je i sta je).
Niko ovde nije uvideo jednu stvar, setite se kada je ZVEZDA igrala pas igru??NIKADA
Treba vremena za to!!!

Vidimo se u KULI,pozzz brate sa severa :D

==========NORTH STAND=========

Ivan

pre 16 godina

Treba ukinuti fudbal kod nas! Kakva nasa liga, pa to je bruka i sramota, pocev od klubova koji u njoj ucestvuju pa do infrastrukture! O gledaocima ne vredi ni pricati! Nece ljudi da gledaju tatine i mamine sinove na kojima mafijasi zaradjuju veliku lovu koju zatim peru kupujuci avione, kamione, skolujuci decu u inostranstvu i sl. Ali fudbal odnosno sport je samo jedan segment ovog propalog drustva. Mafija vlada ovom drzavom pa i sportom! Apsolutno podrzavam tvb92 u svemu sto radi i sto pokusava da raskrinka brojne mutne radnje i poslove koji se desavaju u ovoj zemlji! Pored ratnih zlocina, organizovanog kriminala u oblasti duvana, carinske mafije, i svih drugih mafija trebalo bi da posaljete Brankicu i emisiju "Insajder" u nase najvece klubove da ispita i isto predoci javnosti kako posluju i na koji nacin funkcionisu nasi najveci sportski kolektivi i kako su funkcionisali i poslovali i u neposrednoj proslosti! Verujem da ce posle te emisije mnogim iskrenim ljubiteljima sporta u nasoj zemlji otvoriti oci!

razocarani setac

pre 16 godina

Stvarno je bruka da Zvezda domuću ligu igra kukavički, ziharešaki sa jednim špicom - ako se Rašković može nazvati igračom a kamoli špicom. Šta je sa Molinom dečko je izmislio fudbal za ceo Zvezdin tim. OK došao je nespreman ali morao bi da dobije priliku na ovakvim utakmicama. Milovanovića treba pustiti da ide makar i za džabe. A Kastilja za predsednika

Peter Tosh

pre 16 godina

Зашто ми нисте објавили коментар? Пуштате југославене да пљују по Звезди а не дате да им се одговори. Нисам никога вређао, пустите коментар!

salens

pre 16 godina

@ @pixy
Ja ne znam ko podstice tu hajku na Koromana, ali znam da ti decko pojma nemas o fudbalu. Svakom ko se i malo razume u fudbal dovoljno je da pogleda samo jednu njegovu utakmicu u Zvezdi i da vidi da je on za klasu bolji od svih na terenu(uz Kastilja, a i Lukas je dosta dobar). Jedini je koji stalno trci i ima normalnu kretnju po terenu, ima dobru kontrolu nad loptom i dovoljno snage i tehnike da uputi dobar centarsut(za razliku od retardiranog andjelkovica koji, ako malo bolje pogledate, ne gleda gde centrira vec uvek gleda u loptu i salje centarsut napamet). Na kraju, zapitaj se zasto na svakoj utakmici, pored tolikih napadaca, bas Koroman daje golove?
Mislim da je Jestrovic dobro pojacanje, ali ne shvatam zasto ne igraju Moilna, Salas i Bronovicki.

@Pixy

pre 16 godina

@salens
salens:"Ja ne znam ko podstice tu hajku na Koromana, ali znam da ti decko pojma nemas o fudbalu."
Kao prvo- to "dečko" ostavi za nekoga mlađeg od sebe, znači nekoga do 15 godina starosti. Ko podstiče hajku na Koromana? Vatikan, CIA, NKVD, pacovski kanali i ostali grobarski petokolonaški elementi.
salens:"Svakom ko se i malo razume u fudbal dovoljno je da pogleda samo jednu njegovu utakmicu u Zvezdi i da vidi da je on za klasu bolji od svih na terenu"
Ne ulazim u to da li je bolji za klasu, ali ponaša se kao da je bolji za 3 klase. Koroman je lik od 29 godina, koji nije igrao fudbal jedno 3 godine, pre nego što je doveden u Zvezdu. Koroman je lik koji ima shvatanje fudbala na nivou siledžije iz školskog dvorišta. Centaršut mu je bulja, tehnika mu je oskudna a i brzina ga polako napušta. Manje filozofiraj a više gledaj tekme, pa se fokusiraj na tvog dragog Koromana, pa ćeš možda primetiti koliko davi loptu, koliko ne poštuje igru i saigrače. Zato što je on "za klasu bolji od svih ostalih" zato i jesmo tako jadni. A golove daje zato što su nam treneri kukavičke sline koje igraju bez napadača.
Manje veruj izveštajima po novinama a više gledaj tekme.

Milos

pre 16 godina

Randjelovic

Basta,Tutoric,Gaj,Andjelkovic

Kastiljo,Lukas

Koroman,Milijas(Trajkovic),Molina

Jestrovic(Burzanovic)

Ovo je najaci zvezdin tim.Nesto kao 4-2-3-1.Basta nije u formi ali nema ko da ga zameni.Bronovicki kad udje u igru napravi gresku a na levoj strani Andjelkovic je bolji.Nisam zadovolja igrom Gaj i Tutorica mozda moze da se proba sa Bajalicom ali ni on nije idealno resenje.Kastilj i Lukas su odlicni kao zadnji vezni i nemeam za njih primedbe.Koroman i Moina treba da igraju po krilu dok bi Milijas igra organizatora.Trajkovic bi mogao povremeno da ga odmeni ali tek kad stekne kondiciju.Jestrovic kao jedini napadac uz povremenu igru Burzanovica.U ovoj formaciji i 1 spic je sasvim dovoljan.Milovanovica,Trisovica,Barkosa prodati za bilo kome samo da odu.Salas bi se mogao pokazati kao igrac kada se navikne na stil igre.Zvezda mora da nauci da igra pas igru jer ovaj tim nema visoke igrace u napadu.Nadam se da slazete sa ovim timom.
ZVeZDO VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!!!

P.S.ODBRANICEMO DUPLU KRUNU.

veran zvezdi

pre 16 godina

sto samo kudimo,mozda taj betoliger igra dobro i daje 20 golova po sezone,nemoj te se partizanovci potpisivati kao zvezdasi i onda pisati nesto sto neznate,igra na ovoj utakmici je bila solidna 2 su data gola konacno,krenuli smo samo nastaviti