Fudbal 53

Subota, 01.09.2007.

10:36

Gulan na pozajmici u Partizanu

Gulan na pozajmici u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Grobar

pre 16 godina

Vuce lako je tebi sho si u Bg-u i svaku utakmicu mozesh da pratish!I pored svega toga ti si slep u svim pogledima! Petric i Tomic su se veoma dobro pokazali a zeka sada moze da ode jer je nashao svoju zamenu!Vatreni navijaci se trude da naprave shto bolju i glasniju atmosferu,a ti da si bio na Jugu shvatio bi o cemu ti pricam!Partizan volim vishe od bilo koga(bilo cega) na svetu i pomazem mu svojim glasom i dlanovima,uvek maksimalno!A ti kakav doprinos imash?Dok je bio bojkot videlo se koliko Partizanu znace navijaci jer nije osvojio nista!A zasto tvoj verovatno miljenik zeka nece da se povuce sa funkcije?Zbog ljubavi prema partizanu ili zbog finansija i malverzacija koje pravi?Trebao bi da ne pricash o stvarima u koje nisi upucen! Potrudi se i gledaj da na zapadu pruzish svoj maximum u aplauzu i zvizdanja kada god Partizan izgubi!A mi navijaci(citaj ne simpatizeri) smo pokazali mnogo puta da smo i u porazu veliki ako se za klub da Srce i nema se srece!Ali da neko pravi slepce od nas to necemo dozvoliti!!!!Pogledaj samo kosarkaske utakmice i sve ce ti biti jasno!!!Za dobro nasem Partizanu do KONACNE POBEDE

baba

pre 16 godina

Bespotrebno napadate decka. To je bila ponuda koja je svima odgovarala (mislim na transfer), a sad kad nije Fiorentini TRENUTNO potreban, ide da se kali. Sta je sporno?

Вук

pre 16 godina

Веома добар потез Томића, Петрића и наравно Зеке.
Примећујем да се Партизан препородио одласком Бјековића али и Поповића.
Прави навијачи, они који заиста воле клуб без условљавања (добри резултати, промена управе, све више и више пара за ''верност'') не смеју да дозволе шачици ракеташа да управља са њима зарад постизања личних интереса.
Из ината идем на већину утакмица у Бг-у и целу утакмицу навијам за тим, пратим игру и трудим се да не гледам ка југу јер се сваки пут изнервирам када провалим да ликови ни не прате текму већ тј. нису део тима (чувени ''12 играч'') већ се понашају као да се цела планета врти око њих.
Стварно нам не требају такви ликови.ДАЈ БОЖЕ да им бојкот никад не престане.

Mix

pre 16 godina

Ovo verovatno citaju i Petric i Ivan Tomic. Mogu da im kao stari Grobarcina da porucim: Svaka cast momci, tako se radi za PFC!
Ovim ne omalovazavam ranije menadzerske snage, ali uvek je dobro kazati posteno o dobro uradjenom poslu. neka se dobra rec cuje, a sve sto su momci uradili, uradili su sjajno u ovom prelaznom, to se odnosi i na Gulana jer njegov transfer posmatram kao kompletiran sa ovom pozajmicom.
I ne zaboravite jednu od glavnih vodilja vaseg rada u buducnosti: Nikad ne dozvolite da najtalentovanije igrace kupi CZ a da mi susimo zube gledajuci nemocno kako rival trijumfuje. Uvek biti za korak brzi i kupiti najlepse cvetove. Ovaj put PFC je divan buketsa opojnim sampionskim mirisom. Ovo sto vam ja rekoh zapamtite zauvek!

felix

pre 16 godina

Stvarno ne razumem ove tipove koji se javljaju i pljuju Gulana kada se zna da je decko hteo da ostane u Partizanu kao i Jovetic ali je morao biti prodat jer je klubu bio potreban novac. U svakom slucaju dobar potez Tomica i Petrica jer ce kod nas Gulan biti do januara 2009.

Mix

pre 16 godina

Pre svega vas komentar po pitanju pozajmice Gulana nije tacan. Nije tacno da se on "nije izborio ni za drugi tim" vec nema vise mesta u ekipi za igrace van EU. Ovako ispada da je on igrac bez veze i da je maltene njegov transfer u pitanju, sto je vrlo tendenciozno.Pa vasa CZ bi bila sretna da je dovela ovakvog igraca.
Sta vas novinar ovim zeli da sugerise? I koji je cilj ovakvog pisanija a novinari su veoma osetljivi kad ih neko nakaci, onda im niko ne valja i kriju se iza citalaca. Pa sto onda lazete te iste citaoce?!

mp7

pre 16 godina

Ovaj ostaje godinu i po a Jovetic ako ostane dvije godine bice slobodan igrac. Znaci Jovetic ce isto biti godinu i po najvise ako misle nesto zaraditi. A Guli je vec naplacen...

Znaci nije pola godine pa da bude smetnja, jer kako stvari stoje nekoliko igraca ce vjerovatno otici za godinu dana a ovaj ostaje vise. Zbog toga nikako ne treba to posmatrati kao neko zauzimanje mjesta...

Da hoce u Ligu sampiona slijedece godine pa da Jovetic produzi na 4 godine, pa ovo pa ono, pa svake godine u LS a poslije 2 srpska tima u LS. Dace Bog, UH!

Max

pre 16 godina

Tesko mi je shvatiti pojedine navijace Partizana.Kada se obelodanila vest da ce Gulan biti prodat svi su ostro protestovali kako nasa uprava olako prodaje naseg uz Jovetica najperspektivnijeg mladog igraca.Sad kad se zna da ce ostati jos godinu i pol javljaju se isti i ostavljaju komentare kako nam Gulan sad nije potreban.Koji paradoks.Gulan je biser Partizanove skole i ova vest da ostaje je vise nego pozitivna.Konkurencija ce biti jos vise pojacana. Partizan sa Gulanom moze biti samo jaci.Partizanova uprava zna sta radi i ova vest je za pozdraviti.
Pozdrav

preuzeto sa PARTIZAN.NET

pre 16 godina

Prelazni rok, poslednja reč...


Da li se neko seća kad je FK Partizan ovako dobro poslovao tokom prelaznog roka? Većina dovedenih fudbalera su već posle nekoliko utakmica sasvim opravdali poverenje, a poneki već postali miljenici navijača (Žuka i Moreira). Neverovatno je da su manadžeri Moreiru nudili balvanima s one strane brda a oni ga odbili kao nepotrebnog, ali to ne treba da nas čudi, jer ti isti manadžeri su baš nama nudili jednog Nikolu Žigića, a naši pametnjakovići ih usmerili ka KK Partizan.

Razlika između današnjeg Partizana i onog iz prošle sezone, je dan i noć, a ako se tome doda i sjajna igra Stevana Jovetića, koji je ove sezone naprosto eksplodirao i pokazuje igre ravne mnogo starijim i iskusnijim evropskim velikanima, dolazi se do zaključka da će Partizan ove sezone protutnjati kroz Superligu i Kup Srbije. Jednostavno, ni jedan tim ne igra tako lep i brz fudbal, a što više se zatvore to gore po njih. Partizan konačno ima ključ za čuveni "Superligaški" bunker te i ne čudi toliko golova u protivničkoj mreža, a kad se efikasnost digne na sledeću stepenicu, biće tu i po šest golova po utakmici. Ipak, treba biti i oprezan, i svaku utakmicu doživljavati kao novo dokazivanje.

Cena pojačanja je nešto manja od dva miliona evra. To je zaista neverovatna cifra za fudbalere ovog kvaliteta, a za to su najviše krivi (čitaj, svaka im čast) Tomić, Đukić, i Petrić. Pokazali su da i sa malim budžetom mogu da se nađu dobri fudbaleri, ali treba malo mućnuti glavom i raditi posao za koji si plaćen. Umesto ići putem manjeg otpora i dovoditi pojačanja iz domaće lige i razne debele, spore i istrošene internacionalce, Tomić i Petrić su uradili ono što nismo videli u fudbalskom klubu već dugo godina, doveli su prava pojačanja! ZASTO ONDA MISLIMO DA JE GULAN GRESKA???

stefan

pre 16 godina

po meni sjajan posao-i za partizan i za gulana i fiorentinu.partzan uzeo dobre pare(tesko da bi za 2 god uzeo vise) a opet je tu na dugo vrijeme,gulan ce imati prostora jos da uci a obezbedjeno mu je igranje u jakoj ekipi.

sve u svemu,svaka cast za tomica i petrica,jos jedan extra obavljen posao.

1.bozovic(zavrseno prije petrica)
2.zuka
3.sikimic
4.diara
5.moreira
6.tosic
7.jovetic(ugovor)
8.stjepanovic i cetkovic
9.gulan

mare

pre 16 godina

Nije mi uopste jasno sta dramite i sta ste se okomili na ovo nesretno dete. Kao prvo da bi on otisao iz Partizana mora da stigne ponuda za njega i da je klub prihvati, s obzirom da je to uradjeno pre bi se moglo reci da je Partizan hteo da ga proda nego sto je on hteo da ode. A kao drugo takve stvari su u fudbalu normalne , pogledajte sta Celsi radi na primer sa Alexom ili Rajkovicem. To je zakon jaceg i slabijeg (u prvom redu finansijski) i na ovo treba gledati kao lepo pojacanje i uvecanje konkurencije a ne kao izdaju i pokajanje... Ako mali zasluzi igrace. Pozdrav Grobarima i sutra pravac Karaburma na novi spektakl.

Damjan

pre 16 godina

Ovo mi se uopste ne dopada, nije Partizan Gulan pa da ga razigravamo i ocuvavamo da ne propadne .
Potpuno je ne potreban ovom timu i sto rece komentar br.5 ,imamo mi odlicne rezerve i velike talente koji ce sutra braniti boje naseg kluba.
Jer ipak je ovo nasa liga u kojoj bi trebalo da se kale i uigravaju oni koji ostaju i koji ce igrati u kvalifikacijama za ligu sampiona(ubedjen sam da cemo biti sampioni).
Tako da po meni ,ovo je klasicna kompezacija tipa prodali smo ga po trenutno ne realnoj ceni, mnogo visoj nego sto on zaista TRENUTNO VREDI, pa ajde da ne zakori nek trckara protiv borca,banata,bezanije....

uh

pre 16 godina

Gorbari opustite se pa ako da sada niste skontali da imamo najbolje ljude u klubu,menadjere,trenere,igrace necete nikada mi njima trebamo na tribinama jaki isto toliko koliko su oni na terenu,a prejaki su tako da je titulu ponovo u humskoj

Don Quijote

pre 16 godina

Nije izborio mesto ni u drugom timu Fiorentine pa dolazi da pojaca Partizan.
Auuuuuuuuuuu
Mnogo ste jaki!
Mnogo ste smesni!
Mnogo ste cirkus!

Milos

pre 16 godina

I ja sam negde procitao da je do januara 2009.god. Ako je tako onda je to dobar potez ,moze on da zatvori i mesto desnog beka ako ne igra Rukavina ili Rnic.

nemanja

pre 16 godina

U svim ostalim emdijima pise da je Gulan na pozajmici do januara 2009. sto je godinu i sest mesici. Tako vec izgleda normalnije i moze da se sa njim planira duzi period pa i kvalifikacije za LS sledece godine....naravno, sada imamo trojicu na poziciji zadnjeg evznog Juca, Mitrovic i Gulan ...kako ce Djuka da sve to iskonbinuje, videcemo. Moje misljenje da ce Juca biti prvi zibor a onda Gulan pa Mitrovic...ali ko zna. Djuka je profi i sugurno ce dati sansnu onom koji najvise radi!

Valjak

pre 16 godina

Mislim da se ne isplati uzimati ga na pozajmicu na jednu polusezonu. Da su ga uzeli do leta bilo bi sasvim ok jer ionako ce nam na leto otici pola tima. Ali verovatno ce na zimu produziti pozajmicu jer ne vidim sta to moze da se promeni u zimskom prelaznom roku pa da on zaigra za Fiorentinu.

Stefan

pre 16 godina

Ne znam zasto je Partizan pristao da primi Gulana na pozajmicu. Partizan treba da se bavi razvojem svojih, a ne tudjih igraca. U svakom slucaju mislim da Zuka i Mitrovic treba da imaju veliku prednost u odnosu na njega.

batery

pre 16 godina

Verujem Tomicu i Djukicu. Oni znaju sta rade. Stanic je prosledjen Teleoptiku, jer se znalo da ce Gulan doci. Sada je konkurencija na mestu zadnjeg veznog jos vise pojacana. Treba ocekivati Gulana na Karaburmi, posto Zuka zbog parnih kartona ne moze da igra.

Samo PFC

pre 16 godina

Svi bre vi bulaznite,zaludjenici ! Ovako dobru ekipu nismo imali u poslednjih 10 god.Sutra,prekosutra se povredi Zuka,ko ce da ga zameni nego Gulan?Pravi potez...

Plikuscht

pre 16 godina

'Gulan se za mesto u prvom timu izborio prošle sezone...'

Tesko da se bas ustalio u prvih 11 i da je igrao redovno.

Inace, pomalo nejasan potez uprave. On vise nije igrac Partizana i nece ga ni fizicki biti tu vec koliko za 4-5 meseci kada prodje polusezona. Cemu onda njegovo uigravanje sa saigracima i racunanje na njega. Moze da greje klupu i verovatno da racuna da udje u igru ako se neko od startera povredi, pa bude drama u smislu deficita igraca na njegovoj poziciji, pa 'ajd pomozi dok se ne oporave.

Sve sem toga - nejasno je.

Zbunjen

pre 16 godina

Ovo je, verovatno, deo pogodbe koji je postignut prilikom transfera, ne vidim drugi razlog. Ono sto je sigurno - nece mnogo igrati. Dobice priliku samo ako, ne daj boze, uslede brojne povrede. Ipak na kraju je ispalo da je PFC dobio dobre pare za njega, 1 mil. evra ako se dobro secam, a po Petricu za placanje obestecenja za SVE dovedene igrace, ove sezone, potroseno je 1-1.2 mil evra. Kakav SJAJAN POSAO. Doduse oni najvredniji - Zuka i Moreira - su dovedeni kao slobodni igrci, ali opet je ovo sasvim nov tim u odnosu na prethodnu sezonu. Svaka cast i Petricu i tomicu i Djukicu za procenu potencijala i dovedenih ali i prodatih (a i oteranih) igraca!!!

Milan PFC

pre 16 godina

Jedini los potez uprave u ovom prelaznom roku, ali ne toliko strasan. Za Gulana trenutno nema mesta u prvih 11, a pored toga tu su i mladi tek pridosli Zecani koji su buducnost kluba kao i mali Mitrovic koji je odlicna alternativa neprikosnovenom Zuki. Sobzirom da je pozajmica na 6 meseci, mislim da se nece naigrati (ako nisu u pitanju neke mutne radnje). Moze da bude alternativa Zuki i sjajnom Obradovicu na pozicili levog beka, posto smo se resili Lazarevica koji je otisao u Vojvodinu.

dookie

pre 16 godina

Ja cu prvi da ti zvizdim, smrdo mala. Ne znas jos ni kostobrane da namestis a hoces da igras u Seriji A. Nema igranja u Partizanu, da si hteo da igras ostao bi...

SHEARER

pre 16 godina

Vest je netacna na sajtu Fiorentine stoji da je pozajmljen do januara 2009,isto stoji na drugim sajtovima samo ovde pise da je do januara 2008???Bilo bi veoma lepo da ispravite gresku

delija

pre 16 godina

Nije mi jasan potez. Prodali ga i varatili i sada imaju 35 igraca na spisku.Sto ga Fiorntina nije pozajmila cak i drugoligasu koji je bolji od Partizana.Neko se vode politikom kupuj sve sti iole malo valja samo da ih Zvezda ne kupi.Nikad partizan nije imao ispravnu politiku kupovine.Ali dobro videcemo sta ce da se desi.Doci ce kraj prvenstva i podvuci crta

keepwalking

pre 16 godina

Da sam ja na mestu Djukica odmah bih ga poslao u teleoptik na kaljenje.
Pa na sta lici vise ovakva politika kluba.Kolko tolko smo napravili neki tim koji jos treba da se uigrava a sada ce zbog gulana neko da ispadne iz tima.
Kada ce nasi klinci da shvate da nijedan koji je kao klinac otisao nije postao veliki igrac.
Retki su oni kao sto je Jovetic koji je ostao u partizanu da bi igrao a ne da ode u neki tz.veliki tim da bi u najboljem slucaju grejao klupu.

lala

pre 16 godina

Pozajmite ga Zvezdi. Tamo i onako nema nikog ko nesto vredi, moze skupa sa njima da se kali....a i Stojkovic moze da se hvali da je doveo pravo pojacanje.

Mikele

pre 16 godina

Ovo je za nauk svim mladim igračima (bravo za Jovetića, koji je pokazao zrelost)... Prvo morate da postanete nešto u svom selu, pa onda probajte u gradu, jer ako niste prvi u svom selu, šta ćete onda u gradu...
Da bi igrali za veliki klub, treba da dođete za velike pare u taj klub, čist primer su vam Ognjenović (Real) i Ćirić (Barca), oni su otišli za pare koje su sitne (dovoljne za klupu) za ta dva kluba. Dobili su po jednu, dve šanse i ćao, a da su dovedeni za 20-30 miliona (kao Stanković), dobili bi više šansi za dokazivanje...
Zato momci, ako nešto vredite, inostranstvo vam neće pobeći...
BUDITE PAMETNI I VOLITE SVOJ KLUB U KOM TRENUTNO IGRATE

gogi

pre 16 godina

izgleda da su vojvodini i ostalim srbijanskim klubovima intresantni igraci iz cg i klubovi,a bunili su se neki sto se prate rezultati lige na b92.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Гулан је велики таленат и то нико не може да оспори, без обтира што тренутно за њега нема места ни у другом тиму Италијанског клуба. Жао ми је само што му нису нашли ангажман у неком другом Италијанском клубу, првенствено због тога што је он изјавио да му је свеједно да ли ће му садашњи клуб (Фиорентина) наћи неки други клуб из Италије за каљење или ће то бити повратак на једну годину у Партизан. Тако нешто не сме да му буде свеједно!! У Партизану се афирмисао, а ипак је и даље само мало више од талента. Дугује много Партизану и требао је прижељкује и да буде срећан ако буде имао прилику да још једну сезону игра пред Гробарима. Видећемо како ће се сада понашати, можда му буде и драго. У свако случају, срећно Никола, и ове године у Партизану и у наставку каријере!!

Beli

pre 16 godina

A sta ce nam on sada? Pa jos mora da se kali, a nije vise igrac Partizana... Ne znam kome se ovo isplati u situaciji kad nam nije neophodan igrac na njegovom mestu? Jedino ako ga planiraju i na levom beku kao zamenu za Obradovica...

Uros

pre 16 godina

Ovo je jedno krajnje slobodno i nekorektno tumacenje pozajmice...pritom i potcenjivanje Gulana...Kao prvo, Fiorentina ga je kupila racunajuci na njega u buducnosti, a i takodje su ispunili kvotu igraca van EU ove godine tako da se u startu znalo da ce ga nekome pozajmiti...A Partizan je tu molio i na kraju izmolio pozajmicu...

Nikola

pre 16 godina

Nije mi jasan ovaj potez Partizana - zasto davati sansu mladom fudbaleru koji je clan drugog kluba, kad mogu stvarati fudbalere koji su buducnost kluba, i ostace bar 2-3 godine? Ne verujem da ce se pored Djuke naigrati...

LuUukKkaAa

pre 16 godina

Molio bih vas da malo objektivnije izvestavate!Nije problem sa Gulanovim igrackim potencijalom verujte mi.Ne dovodi Fiorentina igraca po sistemu rekla-kazala ko Piksi ili Bjeka ranije.Problem je u broju igraca koji nisu iz drzava clanica EU.Posto Srbija nije njena clanica Gulan zauzima jedno mesto sto je za Fiorentinu ipak u njegovoj debitantskoj sezoni puno i ta mesta su popunili sa iskusnijim igracima i onda je procenjeno da Partizan radi kvalitetno i da je bolje za Nikolin razvoj da odigra bar polu sezonu u jednom jakom klubu nego da tovari u nizerazrednoj italijanskoj ligi!

Eugene

pre 16 godina

Treba ga odmah negde poslati na kaljenje, naravno ne u Teleoptik, već u nekog zonaša.
A sad ti odgovara Partizan, druže, a ne možeš da uđeš u DRUGI tim Fiorentine? Šta ćeš nam onda?

stefan paris

pre 16 godina

eto zbog igraca koji ni u fiorentini u drugoj ekipi nema mesta,dizali ste onoliku prasinu.tek kad nasi igraci odu preko granice onda mozemo shvatiti koliko vrede.

Nikola

pre 16 godina

Nije mi jasan ovaj potez Partizana - zasto davati sansu mladom fudbaleru koji je clan drugog kluba, kad mogu stvarati fudbalere koji su buducnost kluba, i ostace bar 2-3 godine? Ne verujem da ce se pored Djuke naigrati...

Uros

pre 16 godina

Ovo je jedno krajnje slobodno i nekorektno tumacenje pozajmice...pritom i potcenjivanje Gulana...Kao prvo, Fiorentina ga je kupila racunajuci na njega u buducnosti, a i takodje su ispunili kvotu igraca van EU ove godine tako da se u startu znalo da ce ga nekome pozajmiti...A Partizan je tu molio i na kraju izmolio pozajmicu...

Eugene

pre 16 godina

Treba ga odmah negde poslati na kaljenje, naravno ne u Teleoptik, već u nekog zonaša.
A sad ti odgovara Partizan, druže, a ne možeš da uđeš u DRUGI tim Fiorentine? Šta ćeš nam onda?

Mikele

pre 16 godina

Ovo je za nauk svim mladim igračima (bravo za Jovetića, koji je pokazao zrelost)... Prvo morate da postanete nešto u svom selu, pa onda probajte u gradu, jer ako niste prvi u svom selu, šta ćete onda u gradu...
Da bi igrali za veliki klub, treba da dođete za velike pare u taj klub, čist primer su vam Ognjenović (Real) i Ćirić (Barca), oni su otišli za pare koje su sitne (dovoljne za klupu) za ta dva kluba. Dobili su po jednu, dve šanse i ćao, a da su dovedeni za 20-30 miliona (kao Stanković), dobili bi više šansi za dokazivanje...
Zato momci, ako nešto vredite, inostranstvo vam neće pobeći...
BUDITE PAMETNI I VOLITE SVOJ KLUB U KOM TRENUTNO IGRATE

Beli

pre 16 godina

A sta ce nam on sada? Pa jos mora da se kali, a nije vise igrac Partizana... Ne znam kome se ovo isplati u situaciji kad nam nije neophodan igrac na njegovom mestu? Jedino ako ga planiraju i na levom beku kao zamenu za Obradovica...

LuUukKkaAa

pre 16 godina

Molio bih vas da malo objektivnije izvestavate!Nije problem sa Gulanovim igrackim potencijalom verujte mi.Ne dovodi Fiorentina igraca po sistemu rekla-kazala ko Piksi ili Bjeka ranije.Problem je u broju igraca koji nisu iz drzava clanica EU.Posto Srbija nije njena clanica Gulan zauzima jedno mesto sto je za Fiorentinu ipak u njegovoj debitantskoj sezoni puno i ta mesta su popunili sa iskusnijim igracima i onda je procenjeno da Partizan radi kvalitetno i da je bolje za Nikolin razvoj da odigra bar polu sezonu u jednom jakom klubu nego da tovari u nizerazrednoj italijanskoj ligi!

dookie

pre 16 godina

Ja cu prvi da ti zvizdim, smrdo mala. Ne znas jos ni kostobrane da namestis a hoces da igras u Seriji A. Nema igranja u Partizanu, da si hteo da igras ostao bi...

Samo PFC

pre 16 godina

Svi bre vi bulaznite,zaludjenici ! Ovako dobru ekipu nismo imali u poslednjih 10 god.Sutra,prekosutra se povredi Zuka,ko ce da ga zameni nego Gulan?Pravi potez...

preuzeto sa PARTIZAN.NET

pre 16 godina

Prelazni rok, poslednja reč...


Da li se neko seća kad je FK Partizan ovako dobro poslovao tokom prelaznog roka? Većina dovedenih fudbalera su već posle nekoliko utakmica sasvim opravdali poverenje, a poneki već postali miljenici navijača (Žuka i Moreira). Neverovatno je da su manadžeri Moreiru nudili balvanima s one strane brda a oni ga odbili kao nepotrebnog, ali to ne treba da nas čudi, jer ti isti manadžeri su baš nama nudili jednog Nikolu Žigića, a naši pametnjakovići ih usmerili ka KK Partizan.

Razlika između današnjeg Partizana i onog iz prošle sezone, je dan i noć, a ako se tome doda i sjajna igra Stevana Jovetića, koji je ove sezone naprosto eksplodirao i pokazuje igre ravne mnogo starijim i iskusnijim evropskim velikanima, dolazi se do zaključka da će Partizan ove sezone protutnjati kroz Superligu i Kup Srbije. Jednostavno, ni jedan tim ne igra tako lep i brz fudbal, a što više se zatvore to gore po njih. Partizan konačno ima ključ za čuveni "Superligaški" bunker te i ne čudi toliko golova u protivničkoj mreža, a kad se efikasnost digne na sledeću stepenicu, biće tu i po šest golova po utakmici. Ipak, treba biti i oprezan, i svaku utakmicu doživljavati kao novo dokazivanje.

Cena pojačanja je nešto manja od dva miliona evra. To je zaista neverovatna cifra za fudbalere ovog kvaliteta, a za to su najviše krivi (čitaj, svaka im čast) Tomić, Đukić, i Petrić. Pokazali su da i sa malim budžetom mogu da se nađu dobri fudbaleri, ali treba malo mućnuti glavom i raditi posao za koji si plaćen. Umesto ići putem manjeg otpora i dovoditi pojačanja iz domaće lige i razne debele, spore i istrošene internacionalce, Tomić i Petrić su uradili ono što nismo videli u fudbalskom klubu već dugo godina, doveli su prava pojačanja! ZASTO ONDA MISLIMO DA JE GULAN GRESKA???

stefan paris

pre 16 godina

eto zbog igraca koji ni u fiorentini u drugoj ekipi nema mesta,dizali ste onoliku prasinu.tek kad nasi igraci odu preko granice onda mozemo shvatiti koliko vrede.

mare

pre 16 godina

Nije mi uopste jasno sta dramite i sta ste se okomili na ovo nesretno dete. Kao prvo da bi on otisao iz Partizana mora da stigne ponuda za njega i da je klub prihvati, s obzirom da je to uradjeno pre bi se moglo reci da je Partizan hteo da ga proda nego sto je on hteo da ode. A kao drugo takve stvari su u fudbalu normalne , pogledajte sta Celsi radi na primer sa Alexom ili Rajkovicem. To je zakon jaceg i slabijeg (u prvom redu finansijski) i na ovo treba gledati kao lepo pojacanje i uvecanje konkurencije a ne kao izdaju i pokajanje... Ako mali zasluzi igrace. Pozdrav Grobarima i sutra pravac Karaburma na novi spektakl.

lala

pre 16 godina

Pozajmite ga Zvezdi. Tamo i onako nema nikog ko nesto vredi, moze skupa sa njima da se kali....a i Stojkovic moze da se hvali da je doveo pravo pojacanje.

Max

pre 16 godina

Tesko mi je shvatiti pojedine navijace Partizana.Kada se obelodanila vest da ce Gulan biti prodat svi su ostro protestovali kako nasa uprava olako prodaje naseg uz Jovetica najperspektivnijeg mladog igraca.Sad kad se zna da ce ostati jos godinu i pol javljaju se isti i ostavljaju komentare kako nam Gulan sad nije potreban.Koji paradoks.Gulan je biser Partizanove skole i ova vest da ostaje je vise nego pozitivna.Konkurencija ce biti jos vise pojacana. Partizan sa Gulanom moze biti samo jaci.Partizanova uprava zna sta radi i ova vest je za pozdraviti.
Pozdrav

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Гулан је велики таленат и то нико не може да оспори, без обтира што тренутно за њега нема места ни у другом тиму Италијанског клуба. Жао ми је само што му нису нашли ангажман у неком другом Италијанском клубу, првенствено због тога што је он изјавио да му је свеједно да ли ће му садашњи клуб (Фиорентина) наћи неки други клуб из Италије за каљење или ће то бити повратак на једну годину у Партизан. Тако нешто не сме да му буде свеједно!! У Партизану се афирмисао, а ипак је и даље само мало више од талента. Дугује много Партизану и требао је прижељкује и да буде срећан ако буде имао прилику да још једну сезону игра пред Гробарима. Видећемо како ће се сада понашати, можда му буде и драго. У свако случају, срећно Никола, и ове године у Партизану и у наставку каријере!!

Milan PFC

pre 16 godina

Jedini los potez uprave u ovom prelaznom roku, ali ne toliko strasan. Za Gulana trenutno nema mesta u prvih 11, a pored toga tu su i mladi tek pridosli Zecani koji su buducnost kluba kao i mali Mitrovic koji je odlicna alternativa neprikosnovenom Zuki. Sobzirom da je pozajmica na 6 meseci, mislim da se nece naigrati (ako nisu u pitanju neke mutne radnje). Moze da bude alternativa Zuki i sjajnom Obradovicu na pozicili levog beka, posto smo se resili Lazarevica koji je otisao u Vojvodinu.

nemanja

pre 16 godina

U svim ostalim emdijima pise da je Gulan na pozajmici do januara 2009. sto je godinu i sest mesici. Tako vec izgleda normalnije i moze da se sa njim planira duzi period pa i kvalifikacije za LS sledece godine....naravno, sada imamo trojicu na poziciji zadnjeg evznog Juca, Mitrovic i Gulan ...kako ce Djuka da sve to iskonbinuje, videcemo. Moje misljenje da ce Juca biti prvi zibor a onda Gulan pa Mitrovic...ali ko zna. Djuka je profi i sugurno ce dati sansnu onom koji najvise radi!

stefan

pre 16 godina

po meni sjajan posao-i za partizan i za gulana i fiorentinu.partzan uzeo dobre pare(tesko da bi za 2 god uzeo vise) a opet je tu na dugo vrijeme,gulan ce imati prostora jos da uci a obezbedjeno mu je igranje u jakoj ekipi.

sve u svemu,svaka cast za tomica i petrica,jos jedan extra obavljen posao.

1.bozovic(zavrseno prije petrica)
2.zuka
3.sikimic
4.diara
5.moreira
6.tosic
7.jovetic(ugovor)
8.stjepanovic i cetkovic
9.gulan

keepwalking

pre 16 godina

Da sam ja na mestu Djukica odmah bih ga poslao u teleoptik na kaljenje.
Pa na sta lici vise ovakva politika kluba.Kolko tolko smo napravili neki tim koji jos treba da se uigrava a sada ce zbog gulana neko da ispadne iz tima.
Kada ce nasi klinci da shvate da nijedan koji je kao klinac otisao nije postao veliki igrac.
Retki su oni kao sto je Jovetic koji je ostao u partizanu da bi igrao a ne da ode u neki tz.veliki tim da bi u najboljem slucaju grejao klupu.

Stefan

pre 16 godina

Ne znam zasto je Partizan pristao da primi Gulana na pozajmicu. Partizan treba da se bavi razvojem svojih, a ne tudjih igraca. U svakom slucaju mislim da Zuka i Mitrovic treba da imaju veliku prednost u odnosu na njega.

Plikuscht

pre 16 godina

'Gulan se za mesto u prvom timu izborio prošle sezone...'

Tesko da se bas ustalio u prvih 11 i da je igrao redovno.

Inace, pomalo nejasan potez uprave. On vise nije igrac Partizana i nece ga ni fizicki biti tu vec koliko za 4-5 meseci kada prodje polusezona. Cemu onda njegovo uigravanje sa saigracima i racunanje na njega. Moze da greje klupu i verovatno da racuna da udje u igru ako se neko od startera povredi, pa bude drama u smislu deficita igraca na njegovoj poziciji, pa 'ajd pomozi dok se ne oporave.

Sve sem toga - nejasno je.

Zbunjen

pre 16 godina

Ovo je, verovatno, deo pogodbe koji je postignut prilikom transfera, ne vidim drugi razlog. Ono sto je sigurno - nece mnogo igrati. Dobice priliku samo ako, ne daj boze, uslede brojne povrede. Ipak na kraju je ispalo da je PFC dobio dobre pare za njega, 1 mil. evra ako se dobro secam, a po Petricu za placanje obestecenja za SVE dovedene igrace, ove sezone, potroseno je 1-1.2 mil evra. Kakav SJAJAN POSAO. Doduse oni najvredniji - Zuka i Moreira - su dovedeni kao slobodni igrci, ali opet je ovo sasvim nov tim u odnosu na prethodnu sezonu. Svaka cast i Petricu i tomicu i Djukicu za procenu potencijala i dovedenih ali i prodatih (a i oteranih) igraca!!!

Milos

pre 16 godina

I ja sam negde procitao da je do januara 2009.god. Ako je tako onda je to dobar potez ,moze on da zatvori i mesto desnog beka ako ne igra Rukavina ili Rnic.

SHEARER

pre 16 godina

Vest je netacna na sajtu Fiorentine stoji da je pozajmljen do januara 2009,isto stoji na drugim sajtovima samo ovde pise da je do januara 2008???Bilo bi veoma lepo da ispravite gresku

Mix

pre 16 godina

Ovo verovatno citaju i Petric i Ivan Tomic. Mogu da im kao stari Grobarcina da porucim: Svaka cast momci, tako se radi za PFC!
Ovim ne omalovazavam ranije menadzerske snage, ali uvek je dobro kazati posteno o dobro uradjenom poslu. neka se dobra rec cuje, a sve sto su momci uradili, uradili su sjajno u ovom prelaznom, to se odnosi i na Gulana jer njegov transfer posmatram kao kompletiran sa ovom pozajmicom.
I ne zaboravite jednu od glavnih vodilja vaseg rada u buducnosti: Nikad ne dozvolite da najtalentovanije igrace kupi CZ a da mi susimo zube gledajuci nemocno kako rival trijumfuje. Uvek biti za korak brzi i kupiti najlepse cvetove. Ovaj put PFC je divan buketsa opojnim sampionskim mirisom. Ovo sto vam ja rekoh zapamtite zauvek!

felix

pre 16 godina

Stvarno ne razumem ove tipove koji se javljaju i pljuju Gulana kada se zna da je decko hteo da ostane u Partizanu kao i Jovetic ali je morao biti prodat jer je klubu bio potreban novac. U svakom slucaju dobar potez Tomica i Petrica jer ce kod nas Gulan biti do januara 2009.

gogi

pre 16 godina

izgleda da su vojvodini i ostalim srbijanskim klubovima intresantni igraci iz cg i klubovi,a bunili su se neki sto se prate rezultati lige na b92.

batery

pre 16 godina

Verujem Tomicu i Djukicu. Oni znaju sta rade. Stanic je prosledjen Teleoptiku, jer se znalo da ce Gulan doci. Sada je konkurencija na mestu zadnjeg veznog jos vise pojacana. Treba ocekivati Gulana na Karaburmi, posto Zuka zbog parnih kartona ne moze da igra.

Don Quijote

pre 16 godina

Nije izborio mesto ni u drugom timu Fiorentine pa dolazi da pojaca Partizan.
Auuuuuuuuuuu
Mnogo ste jaki!
Mnogo ste smesni!
Mnogo ste cirkus!

mp7

pre 16 godina

Ovaj ostaje godinu i po a Jovetic ako ostane dvije godine bice slobodan igrac. Znaci Jovetic ce isto biti godinu i po najvise ako misle nesto zaraditi. A Guli je vec naplacen...

Znaci nije pola godine pa da bude smetnja, jer kako stvari stoje nekoliko igraca ce vjerovatno otici za godinu dana a ovaj ostaje vise. Zbog toga nikako ne treba to posmatrati kao neko zauzimanje mjesta...

Da hoce u Ligu sampiona slijedece godine pa da Jovetic produzi na 4 godine, pa ovo pa ono, pa svake godine u LS a poslije 2 srpska tima u LS. Dace Bog, UH!

Mix

pre 16 godina

Pre svega vas komentar po pitanju pozajmice Gulana nije tacan. Nije tacno da se on "nije izborio ni za drugi tim" vec nema vise mesta u ekipi za igrace van EU. Ovako ispada da je on igrac bez veze i da je maltene njegov transfer u pitanju, sto je vrlo tendenciozno.Pa vasa CZ bi bila sretna da je dovela ovakvog igraca.
Sta vas novinar ovim zeli da sugerise? I koji je cilj ovakvog pisanija a novinari su veoma osetljivi kad ih neko nakaci, onda im niko ne valja i kriju se iza citalaca. Pa sto onda lazete te iste citaoce?!

baba

pre 16 godina

Bespotrebno napadate decka. To je bila ponuda koja je svima odgovarala (mislim na transfer), a sad kad nije Fiorentini TRENUTNO potreban, ide da se kali. Sta je sporno?

delija

pre 16 godina

Nije mi jasan potez. Prodali ga i varatili i sada imaju 35 igraca na spisku.Sto ga Fiorntina nije pozajmila cak i drugoligasu koji je bolji od Partizana.Neko se vode politikom kupuj sve sti iole malo valja samo da ih Zvezda ne kupi.Nikad partizan nije imao ispravnu politiku kupovine.Ali dobro videcemo sta ce da se desi.Doci ce kraj prvenstva i podvuci crta

uh

pre 16 godina

Gorbari opustite se pa ako da sada niste skontali da imamo najbolje ljude u klubu,menadjere,trenere,igrace necete nikada mi njima trebamo na tribinama jaki isto toliko koliko su oni na terenu,a prejaki su tako da je titulu ponovo u humskoj

Valjak

pre 16 godina

Mislim da se ne isplati uzimati ga na pozajmicu na jednu polusezonu. Da su ga uzeli do leta bilo bi sasvim ok jer ionako ce nam na leto otici pola tima. Ali verovatno ce na zimu produziti pozajmicu jer ne vidim sta to moze da se promeni u zimskom prelaznom roku pa da on zaigra za Fiorentinu.

Damjan

pre 16 godina

Ovo mi se uopste ne dopada, nije Partizan Gulan pa da ga razigravamo i ocuvavamo da ne propadne .
Potpuno je ne potreban ovom timu i sto rece komentar br.5 ,imamo mi odlicne rezerve i velike talente koji ce sutra braniti boje naseg kluba.
Jer ipak je ovo nasa liga u kojoj bi trebalo da se kale i uigravaju oni koji ostaju i koji ce igrati u kvalifikacijama za ligu sampiona(ubedjen sam da cemo biti sampioni).
Tako da po meni ,ovo je klasicna kompezacija tipa prodali smo ga po trenutno ne realnoj ceni, mnogo visoj nego sto on zaista TRENUTNO VREDI, pa ajde da ne zakori nek trckara protiv borca,banata,bezanije....

Вук

pre 16 godina

Веома добар потез Томића, Петрића и наравно Зеке.
Примећујем да се Партизан препородио одласком Бјековића али и Поповића.
Прави навијачи, они који заиста воле клуб без условљавања (добри резултати, промена управе, све више и више пара за ''верност'') не смеју да дозволе шачици ракеташа да управља са њима зарад постизања личних интереса.
Из ината идем на већину утакмица у Бг-у и целу утакмицу навијам за тим, пратим игру и трудим се да не гледам ка југу јер се сваки пут изнервирам када провалим да ликови ни не прате текму већ тј. нису део тима (чувени ''12 играч'') већ се понашају као да се цела планета врти око њих.
Стварно нам не требају такви ликови.ДАЈ БОЖЕ да им бојкот никад не престане.

Grobar

pre 16 godina

Vuce lako je tebi sho si u Bg-u i svaku utakmicu mozesh da pratish!I pored svega toga ti si slep u svim pogledima! Petric i Tomic su se veoma dobro pokazali a zeka sada moze da ode jer je nashao svoju zamenu!Vatreni navijaci se trude da naprave shto bolju i glasniju atmosferu,a ti da si bio na Jugu shvatio bi o cemu ti pricam!Partizan volim vishe od bilo koga(bilo cega) na svetu i pomazem mu svojim glasom i dlanovima,uvek maksimalno!A ti kakav doprinos imash?Dok je bio bojkot videlo se koliko Partizanu znace navijaci jer nije osvojio nista!A zasto tvoj verovatno miljenik zeka nece da se povuce sa funkcije?Zbog ljubavi prema partizanu ili zbog finansija i malverzacija koje pravi?Trebao bi da ne pricash o stvarima u koje nisi upucen! Potrudi se i gledaj da na zapadu pruzish svoj maximum u aplauzu i zvizdanja kada god Partizan izgubi!A mi navijaci(citaj ne simpatizeri) smo pokazali mnogo puta da smo i u porazu veliki ako se za klub da Srce i nema se srece!Ali da neko pravi slepce od nas to necemo dozvoliti!!!!Pogledaj samo kosarkaske utakmice i sve ce ti biti jasno!!!Za dobro nasem Partizanu do KONACNE POBEDE

Eugene

pre 16 godina

Treba ga odmah negde poslati na kaljenje, naravno ne u Teleoptik, već u nekog zonaša.
A sad ti odgovara Partizan, druže, a ne možeš da uđeš u DRUGI tim Fiorentine? Šta ćeš nam onda?

Don Quijote

pre 16 godina

Nije izborio mesto ni u drugom timu Fiorentine pa dolazi da pojaca Partizan.
Auuuuuuuuuuu
Mnogo ste jaki!
Mnogo ste smesni!
Mnogo ste cirkus!

Uros

pre 16 godina

Ovo je jedno krajnje slobodno i nekorektno tumacenje pozajmice...pritom i potcenjivanje Gulana...Kao prvo, Fiorentina ga je kupila racunajuci na njega u buducnosti, a i takodje su ispunili kvotu igraca van EU ove godine tako da se u startu znalo da ce ga nekome pozajmiti...A Partizan je tu molio i na kraju izmolio pozajmicu...

stefan paris

pre 16 godina

eto zbog igraca koji ni u fiorentini u drugoj ekipi nema mesta,dizali ste onoliku prasinu.tek kad nasi igraci odu preko granice onda mozemo shvatiti koliko vrede.

Beli

pre 16 godina

A sta ce nam on sada? Pa jos mora da se kali, a nije vise igrac Partizana... Ne znam kome se ovo isplati u situaciji kad nam nije neophodan igrac na njegovom mestu? Jedino ako ga planiraju i na levom beku kao zamenu za Obradovica...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Гулан је велики таленат и то нико не може да оспори, без обтира што тренутно за њега нема места ни у другом тиму Италијанског клуба. Жао ми је само што му нису нашли ангажман у неком другом Италијанском клубу, првенствено због тога што је он изјавио да му је свеједно да ли ће му садашњи клуб (Фиорентина) наћи неки други клуб из Италије за каљење или ће то бити повратак на једну годину у Партизан. Тако нешто не сме да му буде свеједно!! У Партизану се афирмисао, а ипак је и даље само мало више од талента. Дугује много Партизану и требао је прижељкује и да буде срећан ако буде имао прилику да још једну сезону игра пред Гробарима. Видећемо како ће се сада понашати, можда му буде и драго. У свако случају, срећно Никола, и ове године у Партизану и у наставку каријере!!

delija

pre 16 godina

Nije mi jasan potez. Prodali ga i varatili i sada imaju 35 igraca na spisku.Sto ga Fiorntina nije pozajmila cak i drugoligasu koji je bolji od Partizana.Neko se vode politikom kupuj sve sti iole malo valja samo da ih Zvezda ne kupi.Nikad partizan nije imao ispravnu politiku kupovine.Ali dobro videcemo sta ce da se desi.Doci ce kraj prvenstva i podvuci crta

dookie

pre 16 godina

Ja cu prvi da ti zvizdim, smrdo mala. Ne znas jos ni kostobrane da namestis a hoces da igras u Seriji A. Nema igranja u Partizanu, da si hteo da igras ostao bi...

Nikola

pre 16 godina

Nije mi jasan ovaj potez Partizana - zasto davati sansu mladom fudbaleru koji je clan drugog kluba, kad mogu stvarati fudbalere koji su buducnost kluba, i ostace bar 2-3 godine? Ne verujem da ce se pored Djuke naigrati...

LuUukKkaAa

pre 16 godina

Molio bih vas da malo objektivnije izvestavate!Nije problem sa Gulanovim igrackim potencijalom verujte mi.Ne dovodi Fiorentina igraca po sistemu rekla-kazala ko Piksi ili Bjeka ranije.Problem je u broju igraca koji nisu iz drzava clanica EU.Posto Srbija nije njena clanica Gulan zauzima jedno mesto sto je za Fiorentinu ipak u njegovoj debitantskoj sezoni puno i ta mesta su popunili sa iskusnijim igracima i onda je procenjeno da Partizan radi kvalitetno i da je bolje za Nikolin razvoj da odigra bar polu sezonu u jednom jakom klubu nego da tovari u nizerazrednoj italijanskoj ligi!

uh

pre 16 godina

Gorbari opustite se pa ako da sada niste skontali da imamo najbolje ljude u klubu,menadjere,trenere,igrace necete nikada mi njima trebamo na tribinama jaki isto toliko koliko su oni na terenu,a prejaki su tako da je titulu ponovo u humskoj

stefan

pre 16 godina

po meni sjajan posao-i za partizan i za gulana i fiorentinu.partzan uzeo dobre pare(tesko da bi za 2 god uzeo vise) a opet je tu na dugo vrijeme,gulan ce imati prostora jos da uci a obezbedjeno mu je igranje u jakoj ekipi.

sve u svemu,svaka cast za tomica i petrica,jos jedan extra obavljen posao.

1.bozovic(zavrseno prije petrica)
2.zuka
3.sikimic
4.diara
5.moreira
6.tosic
7.jovetic(ugovor)
8.stjepanovic i cetkovic
9.gulan

Max

pre 16 godina

Tesko mi je shvatiti pojedine navijace Partizana.Kada se obelodanila vest da ce Gulan biti prodat svi su ostro protestovali kako nasa uprava olako prodaje naseg uz Jovetica najperspektivnijeg mladog igraca.Sad kad se zna da ce ostati jos godinu i pol javljaju se isti i ostavljaju komentare kako nam Gulan sad nije potreban.Koji paradoks.Gulan je biser Partizanove skole i ova vest da ostaje je vise nego pozitivna.Konkurencija ce biti jos vise pojacana. Partizan sa Gulanom moze biti samo jaci.Partizanova uprava zna sta radi i ova vest je za pozdraviti.
Pozdrav

keepwalking

pre 16 godina

Da sam ja na mestu Djukica odmah bih ga poslao u teleoptik na kaljenje.
Pa na sta lici vise ovakva politika kluba.Kolko tolko smo napravili neki tim koji jos treba da se uigrava a sada ce zbog gulana neko da ispadne iz tima.
Kada ce nasi klinci da shvate da nijedan koji je kao klinac otisao nije postao veliki igrac.
Retki su oni kao sto je Jovetic koji je ostao u partizanu da bi igrao a ne da ode u neki tz.veliki tim da bi u najboljem slucaju grejao klupu.

Mikele

pre 16 godina

Ovo je za nauk svim mladim igračima (bravo za Jovetića, koji je pokazao zrelost)... Prvo morate da postanete nešto u svom selu, pa onda probajte u gradu, jer ako niste prvi u svom selu, šta ćete onda u gradu...
Da bi igrali za veliki klub, treba da dođete za velike pare u taj klub, čist primer su vam Ognjenović (Real) i Ćirić (Barca), oni su otišli za pare koje su sitne (dovoljne za klupu) za ta dva kluba. Dobili su po jednu, dve šanse i ćao, a da su dovedeni za 20-30 miliona (kao Stanković), dobili bi više šansi za dokazivanje...
Zato momci, ako nešto vredite, inostranstvo vam neće pobeći...
BUDITE PAMETNI I VOLITE SVOJ KLUB U KOM TRENUTNO IGRATE

gogi

pre 16 godina

izgleda da su vojvodini i ostalim srbijanskim klubovima intresantni igraci iz cg i klubovi,a bunili su se neki sto se prate rezultati lige na b92.

Milan PFC

pre 16 godina

Jedini los potez uprave u ovom prelaznom roku, ali ne toliko strasan. Za Gulana trenutno nema mesta u prvih 11, a pored toga tu su i mladi tek pridosli Zecani koji su buducnost kluba kao i mali Mitrovic koji je odlicna alternativa neprikosnovenom Zuki. Sobzirom da je pozajmica na 6 meseci, mislim da se nece naigrati (ako nisu u pitanju neke mutne radnje). Moze da bude alternativa Zuki i sjajnom Obradovicu na pozicili levog beka, posto smo se resili Lazarevica koji je otisao u Vojvodinu.

lala

pre 16 godina

Pozajmite ga Zvezdi. Tamo i onako nema nikog ko nesto vredi, moze skupa sa njima da se kali....a i Stojkovic moze da se hvali da je doveo pravo pojacanje.

SHEARER

pre 16 godina

Vest je netacna na sajtu Fiorentine stoji da je pozajmljen do januara 2009,isto stoji na drugim sajtovima samo ovde pise da je do januara 2008???Bilo bi veoma lepo da ispravite gresku

batery

pre 16 godina

Verujem Tomicu i Djukicu. Oni znaju sta rade. Stanic je prosledjen Teleoptiku, jer se znalo da ce Gulan doci. Sada je konkurencija na mestu zadnjeg veznog jos vise pojacana. Treba ocekivati Gulana na Karaburmi, posto Zuka zbog parnih kartona ne moze da igra.

Samo PFC

pre 16 godina

Svi bre vi bulaznite,zaludjenici ! Ovako dobru ekipu nismo imali u poslednjih 10 god.Sutra,prekosutra se povredi Zuka,ko ce da ga zameni nego Gulan?Pravi potez...

nemanja

pre 16 godina

U svim ostalim emdijima pise da je Gulan na pozajmici do januara 2009. sto je godinu i sest mesici. Tako vec izgleda normalnije i moze da se sa njim planira duzi period pa i kvalifikacije za LS sledece godine....naravno, sada imamo trojicu na poziciji zadnjeg evznog Juca, Mitrovic i Gulan ...kako ce Djuka da sve to iskonbinuje, videcemo. Moje misljenje da ce Juca biti prvi zibor a onda Gulan pa Mitrovic...ali ko zna. Djuka je profi i sugurno ce dati sansnu onom koji najvise radi!

Valjak

pre 16 godina

Mislim da se ne isplati uzimati ga na pozajmicu na jednu polusezonu. Da su ga uzeli do leta bilo bi sasvim ok jer ionako ce nam na leto otici pola tima. Ali verovatno ce na zimu produziti pozajmicu jer ne vidim sta to moze da se promeni u zimskom prelaznom roku pa da on zaigra za Fiorentinu.

Stefan

pre 16 godina

Ne znam zasto je Partizan pristao da primi Gulana na pozajmicu. Partizan treba da se bavi razvojem svojih, a ne tudjih igraca. U svakom slucaju mislim da Zuka i Mitrovic treba da imaju veliku prednost u odnosu na njega.

Milos

pre 16 godina

I ja sam negde procitao da je do januara 2009.god. Ako je tako onda je to dobar potez ,moze on da zatvori i mesto desnog beka ako ne igra Rukavina ili Rnic.

mp7

pre 16 godina

Ovaj ostaje godinu i po a Jovetic ako ostane dvije godine bice slobodan igrac. Znaci Jovetic ce isto biti godinu i po najvise ako misle nesto zaraditi. A Guli je vec naplacen...

Znaci nije pola godine pa da bude smetnja, jer kako stvari stoje nekoliko igraca ce vjerovatno otici za godinu dana a ovaj ostaje vise. Zbog toga nikako ne treba to posmatrati kao neko zauzimanje mjesta...

Da hoce u Ligu sampiona slijedece godine pa da Jovetic produzi na 4 godine, pa ovo pa ono, pa svake godine u LS a poslije 2 srpska tima u LS. Dace Bog, UH!

Вук

pre 16 godina

Веома добар потез Томића, Петрића и наравно Зеке.
Примећујем да се Партизан препородио одласком Бјековића али и Поповића.
Прави навијачи, они који заиста воле клуб без условљавања (добри резултати, промена управе, све више и више пара за ''верност'') не смеју да дозволе шачици ракеташа да управља са њима зарад постизања личних интереса.
Из ината идем на већину утакмица у Бг-у и целу утакмицу навијам за тим, пратим игру и трудим се да не гледам ка југу јер се сваки пут изнервирам када провалим да ликови ни не прате текму већ тј. нису део тима (чувени ''12 играч'') већ се понашају као да се цела планета врти око њих.
Стварно нам не требају такви ликови.ДАЈ БОЖЕ да им бојкот никад не престане.

Plikuscht

pre 16 godina

'Gulan se za mesto u prvom timu izborio prošle sezone...'

Tesko da se bas ustalio u prvih 11 i da je igrao redovno.

Inace, pomalo nejasan potez uprave. On vise nije igrac Partizana i nece ga ni fizicki biti tu vec koliko za 4-5 meseci kada prodje polusezona. Cemu onda njegovo uigravanje sa saigracima i racunanje na njega. Moze da greje klupu i verovatno da racuna da udje u igru ako se neko od startera povredi, pa bude drama u smislu deficita igraca na njegovoj poziciji, pa 'ajd pomozi dok se ne oporave.

Sve sem toga - nejasno je.

Zbunjen

pre 16 godina

Ovo je, verovatno, deo pogodbe koji je postignut prilikom transfera, ne vidim drugi razlog. Ono sto je sigurno - nece mnogo igrati. Dobice priliku samo ako, ne daj boze, uslede brojne povrede. Ipak na kraju je ispalo da je PFC dobio dobre pare za njega, 1 mil. evra ako se dobro secam, a po Petricu za placanje obestecenja za SVE dovedene igrace, ove sezone, potroseno je 1-1.2 mil evra. Kakav SJAJAN POSAO. Doduse oni najvredniji - Zuka i Moreira - su dovedeni kao slobodni igrci, ali opet je ovo sasvim nov tim u odnosu na prethodnu sezonu. Svaka cast i Petricu i tomicu i Djukicu za procenu potencijala i dovedenih ali i prodatih (a i oteranih) igraca!!!

Damjan

pre 16 godina

Ovo mi se uopste ne dopada, nije Partizan Gulan pa da ga razigravamo i ocuvavamo da ne propadne .
Potpuno je ne potreban ovom timu i sto rece komentar br.5 ,imamo mi odlicne rezerve i velike talente koji ce sutra braniti boje naseg kluba.
Jer ipak je ovo nasa liga u kojoj bi trebalo da se kale i uigravaju oni koji ostaju i koji ce igrati u kvalifikacijama za ligu sampiona(ubedjen sam da cemo biti sampioni).
Tako da po meni ,ovo je klasicna kompezacija tipa prodali smo ga po trenutno ne realnoj ceni, mnogo visoj nego sto on zaista TRENUTNO VREDI, pa ajde da ne zakori nek trckara protiv borca,banata,bezanije....

mare

pre 16 godina

Nije mi uopste jasno sta dramite i sta ste se okomili na ovo nesretno dete. Kao prvo da bi on otisao iz Partizana mora da stigne ponuda za njega i da je klub prihvati, s obzirom da je to uradjeno pre bi se moglo reci da je Partizan hteo da ga proda nego sto je on hteo da ode. A kao drugo takve stvari su u fudbalu normalne , pogledajte sta Celsi radi na primer sa Alexom ili Rajkovicem. To je zakon jaceg i slabijeg (u prvom redu finansijski) i na ovo treba gledati kao lepo pojacanje i uvecanje konkurencije a ne kao izdaju i pokajanje... Ako mali zasluzi igrace. Pozdrav Grobarima i sutra pravac Karaburma na novi spektakl.

preuzeto sa PARTIZAN.NET

pre 16 godina

Prelazni rok, poslednja reč...


Da li se neko seća kad je FK Partizan ovako dobro poslovao tokom prelaznog roka? Većina dovedenih fudbalera su već posle nekoliko utakmica sasvim opravdali poverenje, a poneki već postali miljenici navijača (Žuka i Moreira). Neverovatno je da su manadžeri Moreiru nudili balvanima s one strane brda a oni ga odbili kao nepotrebnog, ali to ne treba da nas čudi, jer ti isti manadžeri su baš nama nudili jednog Nikolu Žigića, a naši pametnjakovići ih usmerili ka KK Partizan.

Razlika između današnjeg Partizana i onog iz prošle sezone, je dan i noć, a ako se tome doda i sjajna igra Stevana Jovetića, koji je ove sezone naprosto eksplodirao i pokazuje igre ravne mnogo starijim i iskusnijim evropskim velikanima, dolazi se do zaključka da će Partizan ove sezone protutnjati kroz Superligu i Kup Srbije. Jednostavno, ni jedan tim ne igra tako lep i brz fudbal, a što više se zatvore to gore po njih. Partizan konačno ima ključ za čuveni "Superligaški" bunker te i ne čudi toliko golova u protivničkoj mreža, a kad se efikasnost digne na sledeću stepenicu, biće tu i po šest golova po utakmici. Ipak, treba biti i oprezan, i svaku utakmicu doživljavati kao novo dokazivanje.

Cena pojačanja je nešto manja od dva miliona evra. To je zaista neverovatna cifra za fudbalere ovog kvaliteta, a za to su najviše krivi (čitaj, svaka im čast) Tomić, Đukić, i Petrić. Pokazali su da i sa malim budžetom mogu da se nađu dobri fudbaleri, ali treba malo mućnuti glavom i raditi posao za koji si plaćen. Umesto ići putem manjeg otpora i dovoditi pojačanja iz domaće lige i razne debele, spore i istrošene internacionalce, Tomić i Petrić su uradili ono što nismo videli u fudbalskom klubu već dugo godina, doveli su prava pojačanja! ZASTO ONDA MISLIMO DA JE GULAN GRESKA???

Mix

pre 16 godina

Pre svega vas komentar po pitanju pozajmice Gulana nije tacan. Nije tacno da se on "nije izborio ni za drugi tim" vec nema vise mesta u ekipi za igrace van EU. Ovako ispada da je on igrac bez veze i da je maltene njegov transfer u pitanju, sto je vrlo tendenciozno.Pa vasa CZ bi bila sretna da je dovela ovakvog igraca.
Sta vas novinar ovim zeli da sugerise? I koji je cilj ovakvog pisanija a novinari su veoma osetljivi kad ih neko nakaci, onda im niko ne valja i kriju se iza citalaca. Pa sto onda lazete te iste citaoce?!

Mix

pre 16 godina

Ovo verovatno citaju i Petric i Ivan Tomic. Mogu da im kao stari Grobarcina da porucim: Svaka cast momci, tako se radi za PFC!
Ovim ne omalovazavam ranije menadzerske snage, ali uvek je dobro kazati posteno o dobro uradjenom poslu. neka se dobra rec cuje, a sve sto su momci uradili, uradili su sjajno u ovom prelaznom, to se odnosi i na Gulana jer njegov transfer posmatram kao kompletiran sa ovom pozajmicom.
I ne zaboravite jednu od glavnih vodilja vaseg rada u buducnosti: Nikad ne dozvolite da najtalentovanije igrace kupi CZ a da mi susimo zube gledajuci nemocno kako rival trijumfuje. Uvek biti za korak brzi i kupiti najlepse cvetove. Ovaj put PFC je divan buketsa opojnim sampionskim mirisom. Ovo sto vam ja rekoh zapamtite zauvek!

felix

pre 16 godina

Stvarno ne razumem ove tipove koji se javljaju i pljuju Gulana kada se zna da je decko hteo da ostane u Partizanu kao i Jovetic ali je morao biti prodat jer je klubu bio potreban novac. U svakom slucaju dobar potez Tomica i Petrica jer ce kod nas Gulan biti do januara 2009.

baba

pre 16 godina

Bespotrebno napadate decka. To je bila ponuda koja je svima odgovarala (mislim na transfer), a sad kad nije Fiorentini TRENUTNO potreban, ide da se kali. Sta je sporno?

Grobar

pre 16 godina

Vuce lako je tebi sho si u Bg-u i svaku utakmicu mozesh da pratish!I pored svega toga ti si slep u svim pogledima! Petric i Tomic su se veoma dobro pokazali a zeka sada moze da ode jer je nashao svoju zamenu!Vatreni navijaci se trude da naprave shto bolju i glasniju atmosferu,a ti da si bio na Jugu shvatio bi o cemu ti pricam!Partizan volim vishe od bilo koga(bilo cega) na svetu i pomazem mu svojim glasom i dlanovima,uvek maksimalno!A ti kakav doprinos imash?Dok je bio bojkot videlo se koliko Partizanu znace navijaci jer nije osvojio nista!A zasto tvoj verovatno miljenik zeka nece da se povuce sa funkcije?Zbog ljubavi prema partizanu ili zbog finansija i malverzacija koje pravi?Trebao bi da ne pricash o stvarima u koje nisi upucen! Potrudi se i gledaj da na zapadu pruzish svoj maximum u aplauzu i zvizdanja kada god Partizan izgubi!A mi navijaci(citaj ne simpatizeri) smo pokazali mnogo puta da smo i u porazu veliki ako se za klub da Srce i nema se srece!Ali da neko pravi slepce od nas to necemo dozvoliti!!!!Pogledaj samo kosarkaske utakmice i sve ce ti biti jasno!!!Za dobro nasem Partizanu do KONACNE POBEDE