Fudbal 79

Sreda, 29.08.2007.

11:41

Partizan u petak predstavlja Zećane

Partizan u petak predstavlja Zeæane IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

horny.cg

pre 16 godina

sto se tice slavena i (opet) sukoba izmedju CG i SRB, zhao mi je ali propisi kazu da igrac moze do 21 godine da odluci za koga ce da igra iako je vec nastupao za mladje selekcije druge zemlje. jedini uslov da ga zadrzimo je da debituje za A selekciju jer debitovanjem za seniore vise nema pravo promjene.
znate kako, zaista nam ne trebaju igraci kojima se ne igra za CG, il igraju preko one rabote.
nadam se da Slaven nije takav igrac, i da ce srcem igrati za CG.
u svakom slucaju, puno srece u karijeri...
p.s. slaven je dosao pprije 3 godine u Zetu! pa racunajte

Mush

pre 16 godina

Znaci.......
Kada ovaj tim jos malo sazri, tj. prodje celu sezonu zajedno, uz uslov da glavni igraci ostanu i sledece sezone (Jovetic, Moreira, Diarra, Juca, Dj.Lazic, Rukavina), Partizan ce jesti zivu decu!!!
Evropo spremi se! Opet ce se tresti musema na centru stadiona FK Partizan!!!!!!

dd

pre 16 godina

Zar Srbija nema vise talenata?Izgleda da svi mladi igraci dolaze iz Crne Gore.
Sledece godine Crna Gora bice iznad Srbije na rang listi FIFE.

Darko_BR

pre 16 godina

Pa stvarno ima smijesnih likova,ljudi posto ste neobavijesteni Stjepanovic je mladi reprezentativac CRNE GORE i ne moze igrati za nijednu drugu reprezentaciju... Kraj price :)))

wiki

pre 16 godina

Ha, toliko pljuvanja po Crnogorskoj ligi na ovom sajtu, a sada svi u ekstazi kada Partizan kupuje dva igraca iz te iste lige.

Igraca "kojih nema u Srbiji".

Sta je ovo?

goro moja

pre 16 godina

ma,znas sta?briga me... lijepo sam ga cuo kad je rekao da ce da igra za CG,a ako nece,njegova volja.imamo mi jos savicevica,mijatovica,vukcevica... i uvijek ce ih biti!!!a,mozda bi i ti mogao za BiH da navijas!ipak si BOSANAC!

RS

pre 16 godina

Gledao sam ja i Zvjezdana Misimovica kako sa rukom na srcu slusa himnu Hej Sloveni dok je igrao za mlade reprezentacije SiCG pa mu to nije smetalo da sa rukom ne srcu slusa i himnu BiH! Slaven ce igrati za Srbiju kao i Marko Basa!

goro moja

pre 16 godina

nadam se da ste vidjeli stjepanovica kako sa rukom na srcu pjeva himnu CG u niksicu,a i momak je jos prije referenduma rekao da ce igrati za CG!vi bi ste jos prodanih pavlovica,prlainovica?!

coolio

pre 16 godina

@darko,Stjepanovic ne moze da igra za mladu reprezentaciju Srbije iako ti je to ''obecao'',jer je vec igrao za mladu reprezentaciju CG.

darko

pre 16 godina

Pa naravno da je Stjepanovic Srbin i da ce igrati za mladu repku Srbije od septembra,zivi bili pa vidili.......licno ga poznajem i to mi je rekao ,samo se ceka da zvanicno dodje u bg i partizan....Da podsjetim....za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi iz Ukrajinije kao i Roma Djenova i Torino,ali zasto decko da ode sada za 1-2 miliona kad moze za koju godinu za 5-6 mil....Licno mi je zao sto je otisao u Partizan jer sam delija,ali kada ovi slijepci iz zvezde kopaju po ekvadoru.......Ali ipak zelim mu mnogo srece jer mi je dobar drug---Pozdrav iz Brckog-Republika Srpska

Bancho

pre 16 godina

Ne zelim da sporim misljenja pravih navijaca u pogledu ova dva pojacanja, ali mi pola ovih komentara lici kao da su ih licno pisali Tomic i Petric.

Valjda gresim, jer zaista jedva cekam da Partizan ponovo bude jak tim.

RS

pre 16 godina

@misso
Sezona 2004/2005 Jedinstvo Brcko- Slavija kup RS 3:2 dva gola Slaven Stjepanovic. Budi precizniji pametnjakovicu! Pa sta ako je igrao za mladu reprezentaciju Crne Gore???Nije za A!

Ivan

pre 16 godina

Odlican potez Partizana koji ce sada biti jos jaci od Zvezde. Cetkovic i Stjepanovic su vrhunski igraci. Boljeg driblera od Cetkovica odavno nisam gledao. Sto se reprezentacija tice, to nije pitanje nacije vec drzave. Ne postoji srpska reprezentacija vec reprezentacija Srbije. Logicno je da je Stjepanovicu bliza Crna Gora nego Srbija, Stjepanovic je prezime iz Crne Gore.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво за Петрића и Томића!! Одлично раде свој посао!! Довели смо одлична појачања!!
Али ја никада нећу прежалити: Вукчевића, Радовића, Смиљанића, Гулана, Сулејманија... Што су заборавили на Веселиновића две године... Што су оба Маринковића дали на ''позајмицу''. Никада нећу прежалити што су отерали Краља, Нађа, Савељића, Бабовића, Јовшића, Пантића... Што су заборавили Ћирковића! Што доводимо ''супер'' појачања попут Марковског, Вукељу... А онда их не користимо.
Можемо Гробари да бојкотујемо 10 год. и тешко да ћемо ишта значајно променити. Могу и сви навијачи свих клубова прве лиге да бојкотују, али не можемо ми дићи квалитет лиге! Али наша лига је таква - каква је! Ја је сигурно не могу променити, али у њој игра клуб који волим - Партизан... И ја ћу увек бити уз њега на утакмицама!!

misso

pre 16 godina

@RS

Pametnjakovicu Slaven je vec igrao za CG,protiv Slovenije u Niksicu,a nakon sto je sa 16 god odlucio pobjednika kupa u BiH,doveden je u zetu.Prema tome,nemoj da lazes ljude na ovom sajtu.

Partizanu Hvala sto je oslabio Zetu za dva najbolja igraca,a mogli ste vala uzet i Radulovica kad vam vec treba stoper.Fantasticni igraci,novi Genije i novi Pedja,i uz Stevana,vjerovatno tim koji je medju najtalentovanijima u Evropi.Jos kad se vrati brnovic,i ima da nam uigrate reprezentaciju.

SAMO FCF

Drasko Ct

pre 16 godina

Svaka cast novoj upravi Partizana, na odlicnom skautingu i uopste transfer politici ove godine.
Stjepanovic i Cetkovic su pravi fudbalski biseri i mislim da ce se veoma brzo i uspjesno adaptirati na Partizanov stil igre. Obojica su odlicni tehnicari i nevjerovatno brzi sa loptom, cega danas gotovo da nema u srpskom fudbalu.
Kao rodjeni i zakleti zvjezdas mogu samo da placem nad sudbinom Zvijezde i da pitam piksija i novu "reformsku" upravu sto su dobro uradili za klub u ove nekolike godine. O titulama necu ni da pricam, ni krivi ni duzni smo dosli do njih, o dobroj igri tu nije bilo ni govora.
U svakom slucaju zelim puno uspjeha mladim zecanima i da se u pravom svijetlu pokazu i na velikoj sceni.
Pozdrav

sale

pre 16 godina

Srecno grobari, jes da navijam za zvezdu, al kad smo mi vec nesposobni valjda ce neko stvarno da uspe, to ce da povuce i druge za sobom... a i da ima srece u zrebu ko mi ali i pameti + hrabrosti. Od titule sam se vec oprostio, Kosan je pokazao juce koliko zna a i izjavio sta namerava. Potop sine. PRIVATIZACIJA!!!

Futog

pre 16 godina

Pravi potez.Momci su perspektivni.Molim sve prave navijače Partizana da stadion PARTIZANA ne nazivaju JNA.Odavno se ne zove tako.

Lala Grobar

pre 16 godina

Zecani dobro dosli ali treba pojacati odbranu pre svega.Sikimic je dobar ali fali nam u zadnjem redu jedan visok igrac(Pekaric npr.).Mihajlov je solidan a Rnic stvarno rupa.Odavno nismo imali tako sigurnog golmana(da ne ureknem) kao Bozovica.Ostale linije su Evropskog nivoa.Ako ostanu zajedno zelim odmah da rezervisem karte za Ligu Sampiona(za mene i moja dva klinca).Hocemo musemu LS u Humskoj!!!

Dovla

pre 16 godina

Jos jedan dobar, ma sta dobar, odlican potez Tomica i Pertica.
Dovesti dva,nadam se solidna mlada igraca je ono sto treba nasem timu.Nadam se da ce se lepo uklopiti u ekipi i da ce napredovati jer samo takvi i trebaju Partizanu...
VOLIM PARTIZAN!!!

Grobar_Brcko

pre 16 godina

Slaven je veliko pojacanje za Partizan.A i Cetkovic je Mijatova rodbina.Mora biti dobar.Pozdrav za Slavena iz Brckog.Majstore najjaci si.

Milos

pre 16 godina

Iako su Tomic i Petric najavili da vise nece biti pojacanja, jedno lepo iznenadjenje za sve koje navijaju za Partizan. Gledao sam mec Zeta - Randzers, i mogu reci da je ovo zaista odlican potez uprave. Jos dva izuzetno talentovana i kvalitetna pojacanja su svakako dobrodosla. Ne znam sta ce biti sa Ivicem i Gulanom, ali ovo je najbolja ekipa u poslednjih 10-15 godina. Zaista deluju mocno i sto je najvaznije, odlicno igraju. Konkurencija ce biti paklena, pogotovu u veznom redu i napadu. Zaista je prava steta sto je UEFA izbacila crno-bele.:( Mozda do petka (mada ne verujem) bude jos neko iznenadjenje. Slavene i Marko, dobrodosli! Zelim vam puno srece u Partizanu! Igrajte kao u Zeti i bice super.

карудијан73

pre 16 godina

Напокон добро одрађен прелазни рок у Партизану и напокон прави играчи који заслужују црно бели дрес. Заиста смо много јаки. Још двојица у одбрани, и ето поново Лиге Ш. на ЈНА

RS

pre 16 godina

@coolio
Ne bih bio tako siguran da ce on igrati za CG! Ako on ista pokaze u nasoj ligi eto njega u prijateljskoj utakmici A reprezentacije Srbije! A Babovica slobodno vodite!

SHEARER

pre 16 godina

Odlican potez ako je istina uprave samo molim gospodina Tomica koji znam da ovo cita da sutra lepo dovede Pekarica ili nekog drugog CB jer su Rnic i Sikimic rupe dok mali Mihajlov ne moze non stop da zatvara ono sto oni propuste,a ako treba nekoda se salje na pozajmicu eto Lazarevic i npr Veselinovic nek budu poslati u Zetu.

Milan Boss

pre 16 godina

Svaka cast Tomicu i Petricu,konacno da u nasem Partizanu neko nesto radi kako treba.Ovaj prelazni rok je pokazao da imamo dva prava coveka na pravom mestu i u pravo vreme.Jos samo da dobijemo predsednika i upravni odbor,i dogodine je musema ponovo u Humskoj

coolio

pre 16 godina

Stjepanovic je odlucio da igra za Crnu Goru i tacka.Dvoumio se izmedju CG i Srbije(BiH nije dolazila u obzir).on dodje nesto kao naknada za Babovica(rodjeni Beranac,slican tip igraca)
inace obijica su veliki potencijali ali im fali fizicka snaga a samim tim i sut.kad nadograde svoje fudbalsko znanje(sto ne sumnjam da ce u Partizanu uspjeti) bice kompletni igraci i svjetska klasa.

Max

pre 16 godina

@PFC22
Potpuno si u pravu.Onaj V.Radosavljevic je sigurno zvezdas.Jos nikad nije nesto pozitivno o Partizanu napisao.Uvek isti tekst u stilu Zeko l....e ili uprava napolje.Sta sve nece majka roditi.
Pojacanja iz Zete su bas po meri.Partizan vuce majstorske poteze.Gos.Tomic je jednostavno fantastican.Nova era Partizana je pocela.
Pozdrav

nemanja

pre 16 godina

@STEVAN
desice se ono sto se desavalo godinama unazad ceo tim ce da se proda, a onda ce nam LS ponovo izmaci za pedalj...
daj boze da nisam u pravu, ali se to previse puta dogadjalo

RS

pre 16 godina

@horny cg
Po kojoj logici? Po istoje zbog koje Jovetic igra za Cg a afirmaciju je stekao u Partizanu. A ta prica da je Stjepanovic od 14 god u Zeti hahahahaha ne pije vodu.Licno sam ga gledao prije dvije godine kada je igrao za Jedinstvo Brcko.

Red Star

pre 16 godina

Pa ovo je sjajan posao za Partizan,nisam gledao Stjepanovica.Ali jesam Cetkovica i to uzivo par puta,ekstra talenat a ima i na koga povuci.To je rodjeni sestric Predraga Mijatovica.I bolje im je sto su otisli u Partizan nego da ih mi upropastimo...
Pozdrav

Uros

pre 16 godina

super,super,super.sa njima dvojicom titula nam ne gine.jos samo kad bi doveli nina pekarica iz vojvodine i vec sledece godine cujem himnu lige sampiona na JNA.
mnogo smo jaki!

Goran

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu Zeta - Rendzers i nisam mogao da ne primetim ovu dvojicu igraca.Stjepanovic-brz, prodoran,vispren,lucidan i u pojedinim situacijama zaista podseća na Dejana Savićevića iz mlađih dana.Ćetković-Fantastičan tehničar,ima ideje,drži loptu kad to hoće,poigravao se sa sporim igračima iz odbrane Rendzersa.Dva odlična igrača koja je koja Partizan nikada ne bi ispustio iz vida.Bojim se da Crvena zvezda, čiji sam navijač,nazalost nema dobar tim skauta, ako ga uopšte ima.Ove sezone, od svih pojačanja, samo je Lukaš opravdao očekivanja.U upravi mora nešto hitno da se promeni, inače nastupa era dominacije Partizana

horny.cg

pre 16 godina

kako kaze komentar broj 13.- grobari, slavite ovaj dan.
za stjepanovica je ozbiljno bio zainteresovan porto kao i djenova i dnjepar. zaista odlican igrac, vihoran, prodoran, lucidan. zaista brz i dribla u trku. podsjeca na dejana savicevica.(od "genija" 92 i zezanja pola incea na sred traforda, nisam vidio bolji "one man show" nego stjepanovica u glazgovu".
decko se afirmisao u zeti, od 14 godine je ovdje i rado je prihvatio poziv \CG. a kako bi igrao za Sr kad niste do juce ni znali da potoji.
milomi je sto su dosli u paru jer fenomenalno se dopunjavaju.
partizan sve vise lici na barselonu i stilom igraca i igrom. pravi plan za LS.sve mladi, perspektivni igraci, mahom tehnicari i borci
svaka vam cast!

stefan

pre 16 godina

pa bre ovi ce kao jovetic da vrede za nekoliko godina po par miliona...dobar posao...a ovaj Cetkovic je sestric od pedje mijatovica...

serb

pre 16 godina

sta reci, opet cemo biti najjaci, dupla kruna se vraca u humsku, samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan njega volim ja!!!

Michael Scofield

pre 16 godina

Poznato je koliko Rajo Bozovic voli Partizan,i koliko ne voli Zvezdu!!!Tako mi iz Golubovaca dobijamo sami "KREM"-braca Brnovic (jedva cekam da se Nenad oporavi) i evo sad Stjepanovica i Cetkovica,a komsinica dobija Trajkovica (LOST IN TIME & SPACE) i Raskovica (COBAN PRVE KLASE) !!!

Nego brine me iskreno Karaburma za week-end i zna li neko koji je sudija delegiran za tekmu???Znamo sta je bilo prethodnih godina i ako neko zna ko sudi neka napise da ga malo proverimo!!!!!

MNE

pre 16 godina

Ne znam koliko ljudi koji prate fudbal u Srbiji poznaju ova dva igraca, ali mogu vam reci da je Partizan sa njim dobio dva vrhunska pojacanja. U tandemu su odlicni, i vrhunski su tehnicari. Mislim da ce za sezonu dvije u Evropi biti velika potraznja za njima.

novak

pre 16 godina

A zasto ovaj Stjepanovic igra za Duklju kad je decko iz RS-a?Inace,radi se o prosecnim igracima koji ce se u Partizanu provesti kao i ostala silna pojacanja iz Zete[braca Brnovic,Petrovic].Iako je Zeta moj omiljeni klub iz CG,zbog svog imena,zato sto je ime kluba ispisano cirilicom[neka je sramota zvezdu i partizan jer na svim obilezjima imaju latinicne natpise],zbog navijanja navijaca na utakmici protiv Rendzersa,mislim da je ovo los trenutak da ova dva momka dodju u Partizan.

Misko

pre 16 godina

Odlican posao za Partizan,samo da Djuka dobro uigra tim i mislim da ce sa napadackom igrom koju forsira daleko dogurati.Zelim im puno srece ! Misko

celtic

pre 16 godina

Pretpostavio sam da je informacija o tome da ce njih dvojica zavrsiti u Vojvodini netacna...
Partizan je ipak veliki klub i mjesto gdje njih dvojica zasluzuju da budu, siguran sam da ce to opravdati i zelim svu srecu i njima a naravno i Partizanu!!!

Vozac

pre 16 godina

Pa fino mada nisam siguran da je to bilo najpotrebnije... Napad je za sad bio dobar, a odbrana je malo skripila.... No dobro mladi su verovatno nece ni biti jako zapzeni ove sezone... U svakom slucaju raduje sto Tomic i dalje radi i to cini se dosta dobro... Svaka cast

CG GROBAR

pre 16 godina

Prvo da kazem da mi je strasno drago sto je Partizan angazovo ovu dvojicu. Tek cemo da vidimo koliko dobijamo sa njima.
Sad da malo pojasnim svim Grobarima koji ne znaju mnogo o njima.
Prvo Stjepanovic jr je on po meni za nijansu bolji od Cetkovica, iako su obadvojica ekstra igraci. Stjepanovic je tip igraca kao Igor Burzanovic, ofanzivni srednjak koji ima dobar pregled igre ali i odlican osjecaj za gol, samo sto je mnogo prodorniji od Burzanovica. Ne znam oce li biti majstor ko on ali sigurno je da ce njegova klasa isplivati na vidjelo.
Sad Cetkovic. Takodje veoma brodoran, za nijansu brzi od Stjepanovica. Ima dobar dribling u trku. Ne toliko kreativan ko sto je Stjepanovic ali veoma koristan. Ukratko tip igraca kao Ludovik Zuli iz Rome.
I na kraju samo da ponovim da je Partizan mnogo dobio sa njima ali pod uslovom da se dobro uklope, a mislim da oce.
Pa sa njima na titulu.
ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

svetozar

pre 16 godina

Zaista svaka cast!!! Bilo je jako tesko biti grobar poslednjih par godina ali mislim da sada imamo tim za ligu sampiona.Gledao sam mec Zete u Glazgovu i nisam mogao da verujem kako ova dva klinca igraju.Secam se dobro kako sam tada pomislio kako bih zaista voleo da ih vidim u Partizanu.
Kao sto smo prethodnih 5 godina govorili da uprava ne valja, treba biti posten i reci da sve sto je ista uradila u prethodnih 3 meseca jeste fantastican uspeh.Samo napred a Cetkovicu i Stjepanovicu zelim dobrodoslicu u BG.

Vlado RS

pre 16 godina

Gledao sam ih protiv Renzersa. Posebno u prvoj utakmici u Glazogovu radili su sto su htjeli. Tada sam ih prvi put gledao i odusevili su me sa tehnikom. Vozali su igrace Renzersa kako su htjeli. Dakle, radi se o izuzetnim tehnicarima. Da je Zvezda sinoc imala jednog od njih, cini mi se da bi razbila Renzerse. U svakom slucaju talentovani i perspektivni igraci koji tek trebaju da se dokazu. Pošto i oni dolaze iz Zete, nadam se da neće proči kao Trajković i Rašković u Zvezdi. Dobro došli u Partizan.

voja

pre 16 godina

O ova dva fudbalera ne znam apsolutno nista.Ali, nadam se da su kao i do sada Djukic i Tomic napravili pravi izbor.Ocigledno da dovodjenje ovog napadaca ukazuje na to da borko veselinovic nije zasluzio poverenje Djukica, a bogami i sa vitor ugom nije bolja situacija.napred partizan.Proterajmo simu srbiju i huligane sa stadiona!!!

PIvan

pre 16 godina

Piksi odlazi i povedi sve igrače koje si doveo,ličite mnogo na košarkaše koji godinama imaju "evropski" projekat MOJE CRVENE ZVEZDE.Kažem MOJE jer mislim da je mnogo više volim od ovih što su trenutno u njoj.Ja sam juče prešao 850km da dođem na stadion,dao 100e,vratio se jutros u 6,da bi stigao na posao u pola 7,jer sam dobio samo juče slobodno,a oni koji misle da su zvezdice jutros pijuckaju kaficu i znam boli ih uvo za nas.

STEVAN

pre 16 godina

Uuuu, svakog dana smo sve jači i jači. Gde se igra finale LŠ sledeće godine da rezervišemo karte. Stvarno ne znam šta treba da se desi pa da ne uzmemo titulu,kup i da se plasiramo u LŠ SLEDEĆE GODINE.

slavujac_nis

pre 16 godina

Sta ce gurke da kaze za ovo? Obrisi suze mala moja, jer sa ovim timom liga prvaka je realna opcija! Ajmo crno-beli, ajmo bre!!!

PIvan

pre 16 godina

Piksi odlazi i povedi sve igrače koje si doveo,ličite mnogo na košarkaše koji godinama imaju "evropski" projekat MOJE CRVENE ZVEZDE.Kažem MOJE jer mislim da je mnogo više volim od ovih što su trenutno u njoj.Ja sam juče prešao 850km da dođem na stadion,dao 100e,vratio se jutros u 6,da bi stigao na posao u pola 7,jer sam dobio samo juče slobodno,a oni koji misle da su zvezdice jutros pijuckaju kaficu i znam boli ih uvo za nas.

CG GROBAR

pre 16 godina

Prvo da kazem da mi je strasno drago sto je Partizan angazovo ovu dvojicu. Tek cemo da vidimo koliko dobijamo sa njima.
Sad da malo pojasnim svim Grobarima koji ne znaju mnogo o njima.
Prvo Stjepanovic jr je on po meni za nijansu bolji od Cetkovica, iako su obadvojica ekstra igraci. Stjepanovic je tip igraca kao Igor Burzanovic, ofanzivni srednjak koji ima dobar pregled igre ali i odlican osjecaj za gol, samo sto je mnogo prodorniji od Burzanovica. Ne znam oce li biti majstor ko on ali sigurno je da ce njegova klasa isplivati na vidjelo.
Sad Cetkovic. Takodje veoma brodoran, za nijansu brzi od Stjepanovica. Ima dobar dribling u trku. Ne toliko kreativan ko sto je Stjepanovic ali veoma koristan. Ukratko tip igraca kao Ludovik Zuli iz Rome.
I na kraju samo da ponovim da je Partizan mnogo dobio sa njima ali pod uslovom da se dobro uklope, a mislim da oce.
Pa sa njima na titulu.
ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

svetozar

pre 16 godina

Zaista svaka cast!!! Bilo je jako tesko biti grobar poslednjih par godina ali mislim da sada imamo tim za ligu sampiona.Gledao sam mec Zete u Glazgovu i nisam mogao da verujem kako ova dva klinca igraju.Secam se dobro kako sam tada pomislio kako bih zaista voleo da ih vidim u Partizanu.
Kao sto smo prethodnih 5 godina govorili da uprava ne valja, treba biti posten i reci da sve sto je ista uradila u prethodnih 3 meseca jeste fantastican uspeh.Samo napred a Cetkovicu i Stjepanovicu zelim dobrodoslicu u BG.

STEVAN

pre 16 godina

Uuuu, svakog dana smo sve jači i jači. Gde se igra finale LŠ sledeće godine da rezervišemo karte. Stvarno ne znam šta treba da se desi pa da ne uzmemo titulu,kup i da se plasiramo u LŠ SLEDEĆE GODINE.

voja

pre 16 godina

O ova dva fudbalera ne znam apsolutno nista.Ali, nadam se da su kao i do sada Djukic i Tomic napravili pravi izbor.Ocigledno da dovodjenje ovog napadaca ukazuje na to da borko veselinovic nije zasluzio poverenje Djukica, a bogami i sa vitor ugom nije bolja situacija.napred partizan.Proterajmo simu srbiju i huligane sa stadiona!!!

horny.cg

pre 16 godina

kako kaze komentar broj 13.- grobari, slavite ovaj dan.
za stjepanovica je ozbiljno bio zainteresovan porto kao i djenova i dnjepar. zaista odlican igrac, vihoran, prodoran, lucidan. zaista brz i dribla u trku. podsjeca na dejana savicevica.(od "genija" 92 i zezanja pola incea na sred traforda, nisam vidio bolji "one man show" nego stjepanovica u glazgovu".
decko se afirmisao u zeti, od 14 godine je ovdje i rado je prihvatio poziv \CG. a kako bi igrao za Sr kad niste do juce ni znali da potoji.
milomi je sto su dosli u paru jer fenomenalno se dopunjavaju.
partizan sve vise lici na barselonu i stilom igraca i igrom. pravi plan za LS.sve mladi, perspektivni igraci, mahom tehnicari i borci
svaka vam cast!

slavujac_nis

pre 16 godina

Sta ce gurke da kaze za ovo? Obrisi suze mala moja, jer sa ovim timom liga prvaka je realna opcija! Ajmo crno-beli, ajmo bre!!!

Red Star

pre 16 godina

Pa ovo je sjajan posao za Partizan,nisam gledao Stjepanovica.Ali jesam Cetkovica i to uzivo par puta,ekstra talenat a ima i na koga povuci.To je rodjeni sestric Predraga Mijatovica.I bolje im je sto su otisli u Partizan nego da ih mi upropastimo...
Pozdrav

Michael Scofield

pre 16 godina

Poznato je koliko Rajo Bozovic voli Partizan,i koliko ne voli Zvezdu!!!Tako mi iz Golubovaca dobijamo sami "KREM"-braca Brnovic (jedva cekam da se Nenad oporavi) i evo sad Stjepanovica i Cetkovica,a komsinica dobija Trajkovica (LOST IN TIME & SPACE) i Raskovica (COBAN PRVE KLASE) !!!

Nego brine me iskreno Karaburma za week-end i zna li neko koji je sudija delegiran za tekmu???Znamo sta je bilo prethodnih godina i ako neko zna ko sudi neka napise da ga malo proverimo!!!!!

Max

pre 16 godina

@PFC22
Potpuno si u pravu.Onaj V.Radosavljevic je sigurno zvezdas.Jos nikad nije nesto pozitivno o Partizanu napisao.Uvek isti tekst u stilu Zeko l....e ili uprava napolje.Sta sve nece majka roditi.
Pojacanja iz Zete su bas po meri.Partizan vuce majstorske poteze.Gos.Tomic je jednostavno fantastican.Nova era Partizana je pocela.
Pozdrav

Vlado RS

pre 16 godina

Gledao sam ih protiv Renzersa. Posebno u prvoj utakmici u Glazogovu radili su sto su htjeli. Tada sam ih prvi put gledao i odusevili su me sa tehnikom. Vozali su igrace Renzersa kako su htjeli. Dakle, radi se o izuzetnim tehnicarima. Da je Zvezda sinoc imala jednog od njih, cini mi se da bi razbila Renzerse. U svakom slucaju talentovani i perspektivni igraci koji tek trebaju da se dokazu. Pošto i oni dolaze iz Zete, nadam se da neće proči kao Trajković i Rašković u Zvezdi. Dobro došli u Partizan.

MNE

pre 16 godina

Ne znam koliko ljudi koji prate fudbal u Srbiji poznaju ova dva igraca, ali mogu vam reci da je Partizan sa njim dobio dva vrhunska pojacanja. U tandemu su odlicni, i vrhunski su tehnicari. Mislim da ce za sezonu dvije u Evropi biti velika potraznja za njima.

Goran

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu Zeta - Rendzers i nisam mogao da ne primetim ovu dvojicu igraca.Stjepanovic-brz, prodoran,vispren,lucidan i u pojedinim situacijama zaista podseća na Dejana Savićevića iz mlađih dana.Ćetković-Fantastičan tehničar,ima ideje,drži loptu kad to hoće,poigravao se sa sporim igračima iz odbrane Rendzersa.Dva odlična igrača koja je koja Partizan nikada ne bi ispustio iz vida.Bojim se da Crvena zvezda, čiji sam navijač,nazalost nema dobar tim skauta, ako ga uopšte ima.Ove sezone, od svih pojačanja, samo je Lukaš opravdao očekivanja.U upravi mora nešto hitno da se promeni, inače nastupa era dominacije Partizana

Uros

pre 16 godina

super,super,super.sa njima dvojicom titula nam ne gine.jos samo kad bi doveli nina pekarica iz vojvodine i vec sledece godine cujem himnu lige sampiona na JNA.
mnogo smo jaki!

Vozac

pre 16 godina

Pa fino mada nisam siguran da je to bilo najpotrebnije... Napad je za sad bio dobar, a odbrana je malo skripila.... No dobro mladi su verovatno nece ni biti jako zapzeni ove sezone... U svakom slucaju raduje sto Tomic i dalje radi i to cini se dosta dobro... Svaka cast

stefan

pre 16 godina

pa bre ovi ce kao jovetic da vrede za nekoliko godina po par miliona...dobar posao...a ovaj Cetkovic je sestric od pedje mijatovica...

serb

pre 16 godina

sta reci, opet cemo biti najjaci, dupla kruna se vraca u humsku, samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan njega volim ja!!!

Misko

pre 16 godina

Odlican posao za Partizan,samo da Djuka dobro uigra tim i mislim da ce sa napadackom igrom koju forsira daleko dogurati.Zelim im puno srece ! Misko

SHEARER

pre 16 godina

Odlican potez ako je istina uprave samo molim gospodina Tomica koji znam da ovo cita da sutra lepo dovede Pekarica ili nekog drugog CB jer su Rnic i Sikimic rupe dok mali Mihajlov ne moze non stop da zatvara ono sto oni propuste,a ako treba nekoda se salje na pozajmicu eto Lazarevic i npr Veselinovic nek budu poslati u Zetu.

celtic

pre 16 godina

Pretpostavio sam da je informacija o tome da ce njih dvojica zavrsiti u Vojvodini netacna...
Partizan je ipak veliki klub i mjesto gdje njih dvojica zasluzuju da budu, siguran sam da ce to opravdati i zelim svu srecu i njima a naravno i Partizanu!!!

coolio

pre 16 godina

Stjepanovic je odlucio da igra za Crnu Goru i tacka.Dvoumio se izmedju CG i Srbije(BiH nije dolazila u obzir).on dodje nesto kao naknada za Babovica(rodjeni Beranac,slican tip igraca)
inace obijica su veliki potencijali ali im fali fizicka snaga a samim tim i sut.kad nadograde svoje fudbalsko znanje(sto ne sumnjam da ce u Partizanu uspjeti) bice kompletni igraci i svjetska klasa.

карудијан73

pre 16 godina

Напокон добро одрађен прелазни рок у Партизану и напокон прави играчи који заслужују црно бели дрес. Заиста смо много јаки. Још двојица у одбрани, и ето поново Лиге Ш. на ЈНА

RS

pre 16 godina

@horny cg
Po kojoj logici? Po istoje zbog koje Jovetic igra za Cg a afirmaciju je stekao u Partizanu. A ta prica da je Stjepanovic od 14 god u Zeti hahahahaha ne pije vodu.Licno sam ga gledao prije dvije godine kada je igrao za Jedinstvo Brcko.

Milan Boss

pre 16 godina

Svaka cast Tomicu i Petricu,konacno da u nasem Partizanu neko nesto radi kako treba.Ovaj prelazni rok je pokazao da imamo dva prava coveka na pravom mestu i u pravo vreme.Jos samo da dobijemo predsednika i upravni odbor,i dogodine je musema ponovo u Humskoj

Milos

pre 16 godina

Iako su Tomic i Petric najavili da vise nece biti pojacanja, jedno lepo iznenadjenje za sve koje navijaju za Partizan. Gledao sam mec Zeta - Randzers, i mogu reci da je ovo zaista odlican potez uprave. Jos dva izuzetno talentovana i kvalitetna pojacanja su svakako dobrodosla. Ne znam sta ce biti sa Ivicem i Gulanom, ali ovo je najbolja ekipa u poslednjih 10-15 godina. Zaista deluju mocno i sto je najvaznije, odlicno igraju. Konkurencija ce biti paklena, pogotovu u veznom redu i napadu. Zaista je prava steta sto je UEFA izbacila crno-bele.:( Mozda do petka (mada ne verujem) bude jos neko iznenadjenje. Slavene i Marko, dobrodosli! Zelim vam puno srece u Partizanu! Igrajte kao u Zeti i bice super.

novak

pre 16 godina

A zasto ovaj Stjepanovic igra za Duklju kad je decko iz RS-a?Inace,radi se o prosecnim igracima koji ce se u Partizanu provesti kao i ostala silna pojacanja iz Zete[braca Brnovic,Petrovic].Iako je Zeta moj omiljeni klub iz CG,zbog svog imena,zato sto je ime kluba ispisano cirilicom[neka je sramota zvezdu i partizan jer na svim obilezjima imaju latinicne natpise],zbog navijanja navijaca na utakmici protiv Rendzersa,mislim da je ovo los trenutak da ova dva momka dodju u Partizan.

RS

pre 16 godina

@coolio
Ne bih bio tako siguran da ce on igrati za CG! Ako on ista pokaze u nasoj ligi eto njega u prijateljskoj utakmici A reprezentacije Srbije! A Babovica slobodno vodite!

Dovla

pre 16 godina

Jos jedan dobar, ma sta dobar, odlican potez Tomica i Pertica.
Dovesti dva,nadam se solidna mlada igraca je ono sto treba nasem timu.Nadam se da ce se lepo uklopiti u ekipi i da ce napredovati jer samo takvi i trebaju Partizanu...
VOLIM PARTIZAN!!!

Lala Grobar

pre 16 godina

Zecani dobro dosli ali treba pojacati odbranu pre svega.Sikimic je dobar ali fali nam u zadnjem redu jedan visok igrac(Pekaric npr.).Mihajlov je solidan a Rnic stvarno rupa.Odavno nismo imali tako sigurnog golmana(da ne ureknem) kao Bozovica.Ostale linije su Evropskog nivoa.Ako ostanu zajedno zelim odmah da rezervisem karte za Ligu Sampiona(za mene i moja dva klinca).Hocemo musemu LS u Humskoj!!!

sale

pre 16 godina

Srecno grobari, jes da navijam za zvezdu, al kad smo mi vec nesposobni valjda ce neko stvarno da uspe, to ce da povuce i druge za sobom... a i da ima srece u zrebu ko mi ali i pameti + hrabrosti. Od titule sam se vec oprostio, Kosan je pokazao juce koliko zna a i izjavio sta namerava. Potop sine. PRIVATIZACIJA!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво за Петрића и Томића!! Одлично раде свој посао!! Довели смо одлична појачања!!
Али ја никада нећу прежалити: Вукчевића, Радовића, Смиљанића, Гулана, Сулејманија... Што су заборавили на Веселиновића две године... Што су оба Маринковића дали на ''позајмицу''. Никада нећу прежалити што су отерали Краља, Нађа, Савељића, Бабовића, Јовшића, Пантића... Што су заборавили Ћирковића! Што доводимо ''супер'' појачања попут Марковског, Вукељу... А онда их не користимо.
Можемо Гробари да бојкотујемо 10 год. и тешко да ћемо ишта значајно променити. Могу и сви навијачи свих клубова прве лиге да бојкотују, али не можемо ми дићи квалитет лиге! Али наша лига је таква - каква је! Ја је сигурно не могу променити, али у њој игра клуб који волим - Партизан... И ја ћу увек бити уз њега на утакмицама!!

Grobar_Brcko

pre 16 godina

Slaven je veliko pojacanje za Partizan.A i Cetkovic je Mijatova rodbina.Mora biti dobar.Pozdrav za Slavena iz Brckog.Majstore najjaci si.

Futog

pre 16 godina

Pravi potez.Momci su perspektivni.Molim sve prave navijače Partizana da stadion PARTIZANA ne nazivaju JNA.Odavno se ne zove tako.

Drasko Ct

pre 16 godina

Svaka cast novoj upravi Partizana, na odlicnom skautingu i uopste transfer politici ove godine.
Stjepanovic i Cetkovic su pravi fudbalski biseri i mislim da ce se veoma brzo i uspjesno adaptirati na Partizanov stil igre. Obojica su odlicni tehnicari i nevjerovatno brzi sa loptom, cega danas gotovo da nema u srpskom fudbalu.
Kao rodjeni i zakleti zvjezdas mogu samo da placem nad sudbinom Zvijezde i da pitam piksija i novu "reformsku" upravu sto su dobro uradili za klub u ove nekolike godine. O titulama necu ni da pricam, ni krivi ni duzni smo dosli do njih, o dobroj igri tu nije bilo ni govora.
U svakom slucaju zelim puno uspjeha mladim zecanima i da se u pravom svijetlu pokazu i na velikoj sceni.
Pozdrav

nemanja

pre 16 godina

@STEVAN
desice se ono sto se desavalo godinama unazad ceo tim ce da se proda, a onda ce nam LS ponovo izmaci za pedalj...
daj boze da nisam u pravu, ali se to previse puta dogadjalo

darko

pre 16 godina

Pa naravno da je Stjepanovic Srbin i da ce igrati za mladu repku Srbije od septembra,zivi bili pa vidili.......licno ga poznajem i to mi je rekao ,samo se ceka da zvanicno dodje u bg i partizan....Da podsjetim....za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi iz Ukrajinije kao i Roma Djenova i Torino,ali zasto decko da ode sada za 1-2 miliona kad moze za koju godinu za 5-6 mil....Licno mi je zao sto je otisao u Partizan jer sam delija,ali kada ovi slijepci iz zvezde kopaju po ekvadoru.......Ali ipak zelim mu mnogo srece jer mi je dobar drug---Pozdrav iz Brckog-Republika Srpska

wiki

pre 16 godina

Ha, toliko pljuvanja po Crnogorskoj ligi na ovom sajtu, a sada svi u ekstazi kada Partizan kupuje dva igraca iz te iste lige.

Igraca "kojih nema u Srbiji".

Sta je ovo?

misso

pre 16 godina

@RS

Pametnjakovicu Slaven je vec igrao za CG,protiv Slovenije u Niksicu,a nakon sto je sa 16 god odlucio pobjednika kupa u BiH,doveden je u zetu.Prema tome,nemoj da lazes ljude na ovom sajtu.

Partizanu Hvala sto je oslabio Zetu za dva najbolja igraca,a mogli ste vala uzet i Radulovica kad vam vec treba stoper.Fantasticni igraci,novi Genije i novi Pedja,i uz Stevana,vjerovatno tim koji je medju najtalentovanijima u Evropi.Jos kad se vrati brnovic,i ima da nam uigrate reprezentaciju.

SAMO FCF

RS

pre 16 godina

@misso
Sezona 2004/2005 Jedinstvo Brcko- Slavija kup RS 3:2 dva gola Slaven Stjepanovic. Budi precizniji pametnjakovicu! Pa sta ako je igrao za mladu reprezentaciju Crne Gore???Nije za A!

RS

pre 16 godina

Gledao sam ja i Zvjezdana Misimovica kako sa rukom na srcu slusa himnu Hej Sloveni dok je igrao za mlade reprezentacije SiCG pa mu to nije smetalo da sa rukom ne srcu slusa i himnu BiH! Slaven ce igrati za Srbiju kao i Marko Basa!

goro moja

pre 16 godina

ma,znas sta?briga me... lijepo sam ga cuo kad je rekao da ce da igra za CG,a ako nece,njegova volja.imamo mi jos savicevica,mijatovica,vukcevica... i uvijek ce ih biti!!!a,mozda bi i ti mogao za BiH da navijas!ipak si BOSANAC!

Ivan

pre 16 godina

Odlican potez Partizana koji ce sada biti jos jaci od Zvezde. Cetkovic i Stjepanovic su vrhunski igraci. Boljeg driblera od Cetkovica odavno nisam gledao. Sto se reprezentacija tice, to nije pitanje nacije vec drzave. Ne postoji srpska reprezentacija vec reprezentacija Srbije. Logicno je da je Stjepanovicu bliza Crna Gora nego Srbija, Stjepanovic je prezime iz Crne Gore.

Bancho

pre 16 godina

Ne zelim da sporim misljenja pravih navijaca u pogledu ova dva pojacanja, ali mi pola ovih komentara lici kao da su ih licno pisali Tomic i Petric.

Valjda gresim, jer zaista jedva cekam da Partizan ponovo bude jak tim.

coolio

pre 16 godina

@darko,Stjepanovic ne moze da igra za mladu reprezentaciju Srbije iako ti je to ''obecao'',jer je vec igrao za mladu reprezentaciju CG.

goro moja

pre 16 godina

nadam se da ste vidjeli stjepanovica kako sa rukom na srcu pjeva himnu CG u niksicu,a i momak je jos prije referenduma rekao da ce igrati za CG!vi bi ste jos prodanih pavlovica,prlainovica?!

Darko_BR

pre 16 godina

Pa stvarno ima smijesnih likova,ljudi posto ste neobavijesteni Stjepanovic je mladi reprezentativac CRNE GORE i ne moze igrati za nijednu drugu reprezentaciju... Kraj price :)))

dd

pre 16 godina

Zar Srbija nema vise talenata?Izgleda da svi mladi igraci dolaze iz Crne Gore.
Sledece godine Crna Gora bice iznad Srbije na rang listi FIFE.

Mush

pre 16 godina

Znaci.......
Kada ovaj tim jos malo sazri, tj. prodje celu sezonu zajedno, uz uslov da glavni igraci ostanu i sledece sezone (Jovetic, Moreira, Diarra, Juca, Dj.Lazic, Rukavina), Partizan ce jesti zivu decu!!!
Evropo spremi se! Opet ce se tresti musema na centru stadiona FK Partizan!!!!!!

horny.cg

pre 16 godina

sto se tice slavena i (opet) sukoba izmedju CG i SRB, zhao mi je ali propisi kazu da igrac moze do 21 godine da odluci za koga ce da igra iako je vec nastupao za mladje selekcije druge zemlje. jedini uslov da ga zadrzimo je da debituje za A selekciju jer debitovanjem za seniore vise nema pravo promjene.
znate kako, zaista nam ne trebaju igraci kojima se ne igra za CG, il igraju preko one rabote.
nadam se da Slaven nije takav igrac, i da ce srcem igrati za CG.
u svakom slucaju, puno srece u karijeri...
p.s. slaven je dosao pprije 3 godine u Zetu! pa racunajte

novak

pre 16 godina

A zasto ovaj Stjepanovic igra za Duklju kad je decko iz RS-a?Inace,radi se o prosecnim igracima koji ce se u Partizanu provesti kao i ostala silna pojacanja iz Zete[braca Brnovic,Petrovic].Iako je Zeta moj omiljeni klub iz CG,zbog svog imena,zato sto je ime kluba ispisano cirilicom[neka je sramota zvezdu i partizan jer na svim obilezjima imaju latinicne natpise],zbog navijanja navijaca na utakmici protiv Rendzersa,mislim da je ovo los trenutak da ova dva momka dodju u Partizan.

voja

pre 16 godina

O ova dva fudbalera ne znam apsolutno nista.Ali, nadam se da su kao i do sada Djukic i Tomic napravili pravi izbor.Ocigledno da dovodjenje ovog napadaca ukazuje na to da borko veselinovic nije zasluzio poverenje Djukica, a bogami i sa vitor ugom nije bolja situacija.napred partizan.Proterajmo simu srbiju i huligane sa stadiona!!!

nemanja

pre 16 godina

@STEVAN
desice se ono sto se desavalo godinama unazad ceo tim ce da se proda, a onda ce nam LS ponovo izmaci za pedalj...
daj boze da nisam u pravu, ali se to previse puta dogadjalo

RS

pre 16 godina

@coolio
Ne bih bio tako siguran da ce on igrati za CG! Ako on ista pokaze u nasoj ligi eto njega u prijateljskoj utakmici A reprezentacije Srbije! A Babovica slobodno vodite!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво за Петрића и Томића!! Одлично раде свој посао!! Довели смо одлична појачања!!
Али ја никада нећу прежалити: Вукчевића, Радовића, Смиљанића, Гулана, Сулејманија... Што су заборавили на Веселиновића две године... Што су оба Маринковића дали на ''позајмицу''. Никада нећу прежалити што су отерали Краља, Нађа, Савељића, Бабовића, Јовшића, Пантића... Што су заборавили Ћирковића! Што доводимо ''супер'' појачања попут Марковског, Вукељу... А онда их не користимо.
Можемо Гробари да бојкотујемо 10 год. и тешко да ћемо ишта значајно променити. Могу и сви навијачи свих клубова прве лиге да бојкотују, али не можемо ми дићи квалитет лиге! Али наша лига је таква - каква је! Ја је сигурно не могу променити, али у њој игра клуб који волим - Партизан... И ја ћу увек бити уз њега на утакмицама!!

darko

pre 16 godina

Pa naravno da je Stjepanovic Srbin i da ce igrati za mladu repku Srbije od septembra,zivi bili pa vidili.......licno ga poznajem i to mi je rekao ,samo se ceka da zvanicno dodje u bg i partizan....Da podsjetim....za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi iz Ukrajinije kao i Roma Djenova i Torino,ali zasto decko da ode sada za 1-2 miliona kad moze za koju godinu za 5-6 mil....Licno mi je zao sto je otisao u Partizan jer sam delija,ali kada ovi slijepci iz zvezde kopaju po ekvadoru.......Ali ipak zelim mu mnogo srece jer mi je dobar drug---Pozdrav iz Brckog-Republika Srpska

STEVAN

pre 16 godina

Uuuu, svakog dana smo sve jači i jači. Gde se igra finale LŠ sledeće godine da rezervišemo karte. Stvarno ne znam šta treba da se desi pa da ne uzmemo titulu,kup i da se plasiramo u LŠ SLEDEĆE GODINE.

slavujac_nis

pre 16 godina

Sta ce gurke da kaze za ovo? Obrisi suze mala moja, jer sa ovim timom liga prvaka je realna opcija! Ajmo crno-beli, ajmo bre!!!

PIvan

pre 16 godina

Piksi odlazi i povedi sve igrače koje si doveo,ličite mnogo na košarkaše koji godinama imaju "evropski" projekat MOJE CRVENE ZVEZDE.Kažem MOJE jer mislim da je mnogo više volim od ovih što su trenutno u njoj.Ja sam juče prešao 850km da dođem na stadion,dao 100e,vratio se jutros u 6,da bi stigao na posao u pola 7,jer sam dobio samo juče slobodno,a oni koji misle da su zvezdice jutros pijuckaju kaficu i znam boli ih uvo za nas.

CG GROBAR

pre 16 godina

Prvo da kazem da mi je strasno drago sto je Partizan angazovo ovu dvojicu. Tek cemo da vidimo koliko dobijamo sa njima.
Sad da malo pojasnim svim Grobarima koji ne znaju mnogo o njima.
Prvo Stjepanovic jr je on po meni za nijansu bolji od Cetkovica, iako su obadvojica ekstra igraci. Stjepanovic je tip igraca kao Igor Burzanovic, ofanzivni srednjak koji ima dobar pregled igre ali i odlican osjecaj za gol, samo sto je mnogo prodorniji od Burzanovica. Ne znam oce li biti majstor ko on ali sigurno je da ce njegova klasa isplivati na vidjelo.
Sad Cetkovic. Takodje veoma brodoran, za nijansu brzi od Stjepanovica. Ima dobar dribling u trku. Ne toliko kreativan ko sto je Stjepanovic ali veoma koristan. Ukratko tip igraca kao Ludovik Zuli iz Rome.
I na kraju samo da ponovim da je Partizan mnogo dobio sa njima ali pod uslovom da se dobro uklope, a mislim da oce.
Pa sa njima na titulu.
ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

stefan

pre 16 godina

pa bre ovi ce kao jovetic da vrede za nekoliko godina po par miliona...dobar posao...a ovaj Cetkovic je sestric od pedje mijatovica...

horny.cg

pre 16 godina

kako kaze komentar broj 13.- grobari, slavite ovaj dan.
za stjepanovica je ozbiljno bio zainteresovan porto kao i djenova i dnjepar. zaista odlican igrac, vihoran, prodoran, lucidan. zaista brz i dribla u trku. podsjeca na dejana savicevica.(od "genija" 92 i zezanja pola incea na sred traforda, nisam vidio bolji "one man show" nego stjepanovica u glazgovu".
decko se afirmisao u zeti, od 14 godine je ovdje i rado je prihvatio poziv \CG. a kako bi igrao za Sr kad niste do juce ni znali da potoji.
milomi je sto su dosli u paru jer fenomenalno se dopunjavaju.
partizan sve vise lici na barselonu i stilom igraca i igrom. pravi plan za LS.sve mladi, perspektivni igraci, mahom tehnicari i borci
svaka vam cast!

RS

pre 16 godina

@horny cg
Po kojoj logici? Po istoje zbog koje Jovetic igra za Cg a afirmaciju je stekao u Partizanu. A ta prica da je Stjepanovic od 14 god u Zeti hahahahaha ne pije vodu.Licno sam ga gledao prije dvije godine kada je igrao za Jedinstvo Brcko.

SHEARER

pre 16 godina

Odlican potez ako je istina uprave samo molim gospodina Tomica koji znam da ovo cita da sutra lepo dovede Pekarica ili nekog drugog CB jer su Rnic i Sikimic rupe dok mali Mihajlov ne moze non stop da zatvara ono sto oni propuste,a ako treba nekoda se salje na pozajmicu eto Lazarevic i npr Veselinovic nek budu poslati u Zetu.

Futog

pre 16 godina

Pravi potez.Momci su perspektivni.Molim sve prave navijače Partizana da stadion PARTIZANA ne nazivaju JNA.Odavno se ne zove tako.

wiki

pre 16 godina

Ha, toliko pljuvanja po Crnogorskoj ligi na ovom sajtu, a sada svi u ekstazi kada Partizan kupuje dva igraca iz te iste lige.

Igraca "kojih nema u Srbiji".

Sta je ovo?

goro moja

pre 16 godina

ma,znas sta?briga me... lijepo sam ga cuo kad je rekao da ce da igra za CG,a ako nece,njegova volja.imamo mi jos savicevica,mijatovica,vukcevica... i uvijek ce ih biti!!!a,mozda bi i ti mogao za BiH da navijas!ipak si BOSANAC!

svetozar

pre 16 godina

Zaista svaka cast!!! Bilo je jako tesko biti grobar poslednjih par godina ali mislim da sada imamo tim za ligu sampiona.Gledao sam mec Zete u Glazgovu i nisam mogao da verujem kako ova dva klinca igraju.Secam se dobro kako sam tada pomislio kako bih zaista voleo da ih vidim u Partizanu.
Kao sto smo prethodnih 5 godina govorili da uprava ne valja, treba biti posten i reci da sve sto je ista uradila u prethodnih 3 meseca jeste fantastican uspeh.Samo napred a Cetkovicu i Stjepanovicu zelim dobrodoslicu u BG.

Vozac

pre 16 godina

Pa fino mada nisam siguran da je to bilo najpotrebnije... Napad je za sad bio dobar, a odbrana je malo skripila.... No dobro mladi su verovatno nece ni biti jako zapzeni ove sezone... U svakom slucaju raduje sto Tomic i dalje radi i to cini se dosta dobro... Svaka cast

Vlado RS

pre 16 godina

Gledao sam ih protiv Renzersa. Posebno u prvoj utakmici u Glazogovu radili su sto su htjeli. Tada sam ih prvi put gledao i odusevili su me sa tehnikom. Vozali su igrace Renzersa kako su htjeli. Dakle, radi se o izuzetnim tehnicarima. Da je Zvezda sinoc imala jednog od njih, cini mi se da bi razbila Renzerse. U svakom slucaju talentovani i perspektivni igraci koji tek trebaju da se dokazu. Pošto i oni dolaze iz Zete, nadam se da neće proči kao Trajković i Rašković u Zvezdi. Dobro došli u Partizan.

MNE

pre 16 godina

Ne znam koliko ljudi koji prate fudbal u Srbiji poznaju ova dva igraca, ali mogu vam reci da je Partizan sa njim dobio dva vrhunska pojacanja. U tandemu su odlicni, i vrhunski su tehnicari. Mislim da ce za sezonu dvije u Evropi biti velika potraznja za njima.

serb

pre 16 godina

sta reci, opet cemo biti najjaci, dupla kruna se vraca u humsku, samo jedan klub, samo jedan grad, samo partizan njega volim ja!!!

Misko

pre 16 godina

Odlican posao za Partizan,samo da Djuka dobro uigra tim i mislim da ce sa napadackom igrom koju forsira daleko dogurati.Zelim im puno srece ! Misko

Michael Scofield

pre 16 godina

Poznato je koliko Rajo Bozovic voli Partizan,i koliko ne voli Zvezdu!!!Tako mi iz Golubovaca dobijamo sami "KREM"-braca Brnovic (jedva cekam da se Nenad oporavi) i evo sad Stjepanovica i Cetkovica,a komsinica dobija Trajkovica (LOST IN TIME & SPACE) i Raskovica (COBAN PRVE KLASE) !!!

Nego brine me iskreno Karaburma za week-end i zna li neko koji je sudija delegiran za tekmu???Znamo sta je bilo prethodnih godina i ako neko zna ko sudi neka napise da ga malo proverimo!!!!!

celtic

pre 16 godina

Pretpostavio sam da je informacija o tome da ce njih dvojica zavrsiti u Vojvodini netacna...
Partizan je ipak veliki klub i mjesto gdje njih dvojica zasluzuju da budu, siguran sam da ce to opravdati i zelim svu srecu i njima a naravno i Partizanu!!!

Red Star

pre 16 godina

Pa ovo je sjajan posao za Partizan,nisam gledao Stjepanovica.Ali jesam Cetkovica i to uzivo par puta,ekstra talenat a ima i na koga povuci.To je rodjeni sestric Predraga Mijatovica.I bolje im je sto su otisli u Partizan nego da ih mi upropastimo...
Pozdrav

Goran

pre 16 godina

Gledao sam utakmicu Zeta - Rendzers i nisam mogao da ne primetim ovu dvojicu igraca.Stjepanovic-brz, prodoran,vispren,lucidan i u pojedinim situacijama zaista podseća na Dejana Savićevića iz mlađih dana.Ćetković-Fantastičan tehničar,ima ideje,drži loptu kad to hoće,poigravao se sa sporim igračima iz odbrane Rendzersa.Dva odlična igrača koja je koja Partizan nikada ne bi ispustio iz vida.Bojim se da Crvena zvezda, čiji sam navijač,nazalost nema dobar tim skauta, ako ga uopšte ima.Ove sezone, od svih pojačanja, samo je Lukaš opravdao očekivanja.U upravi mora nešto hitno da se promeni, inače nastupa era dominacije Partizana

Uros

pre 16 godina

super,super,super.sa njima dvojicom titula nam ne gine.jos samo kad bi doveli nina pekarica iz vojvodine i vec sledece godine cujem himnu lige sampiona na JNA.
mnogo smo jaki!

coolio

pre 16 godina

Stjepanovic je odlucio da igra za Crnu Goru i tacka.Dvoumio se izmedju CG i Srbije(BiH nije dolazila u obzir).on dodje nesto kao naknada za Babovica(rodjeni Beranac,slican tip igraca)
inace obijica su veliki potencijali ali im fali fizicka snaga a samim tim i sut.kad nadograde svoje fudbalsko znanje(sto ne sumnjam da ce u Partizanu uspjeti) bice kompletni igraci i svjetska klasa.

Max

pre 16 godina

@PFC22
Potpuno si u pravu.Onaj V.Radosavljevic je sigurno zvezdas.Jos nikad nije nesto pozitivno o Partizanu napisao.Uvek isti tekst u stilu Zeko l....e ili uprava napolje.Sta sve nece majka roditi.
Pojacanja iz Zete su bas po meri.Partizan vuce majstorske poteze.Gos.Tomic je jednostavno fantastican.Nova era Partizana je pocela.
Pozdrav

Milan Boss

pre 16 godina

Svaka cast Tomicu i Petricu,konacno da u nasem Partizanu neko nesto radi kako treba.Ovaj prelazni rok je pokazao da imamo dva prava coveka na pravom mestu i u pravo vreme.Jos samo da dobijemo predsednika i upravni odbor,i dogodine je musema ponovo u Humskoj

карудијан73

pre 16 godina

Напокон добро одрађен прелазни рок у Партизану и напокон прави играчи који заслужују црно бели дрес. Заиста смо много јаки. Још двојица у одбрани, и ето поново Лиге Ш. на ЈНА

Milos

pre 16 godina

Iako su Tomic i Petric najavili da vise nece biti pojacanja, jedno lepo iznenadjenje za sve koje navijaju za Partizan. Gledao sam mec Zeta - Randzers, i mogu reci da je ovo zaista odlican potez uprave. Jos dva izuzetno talentovana i kvalitetna pojacanja su svakako dobrodosla. Ne znam sta ce biti sa Ivicem i Gulanom, ali ovo je najbolja ekipa u poslednjih 10-15 godina. Zaista deluju mocno i sto je najvaznije, odlicno igraju. Konkurencija ce biti paklena, pogotovu u veznom redu i napadu. Zaista je prava steta sto je UEFA izbacila crno-bele.:( Mozda do petka (mada ne verujem) bude jos neko iznenadjenje. Slavene i Marko, dobrodosli! Zelim vam puno srece u Partizanu! Igrajte kao u Zeti i bice super.

Dovla

pre 16 godina

Jos jedan dobar, ma sta dobar, odlican potez Tomica i Pertica.
Dovesti dva,nadam se solidna mlada igraca je ono sto treba nasem timu.Nadam se da ce se lepo uklopiti u ekipi i da ce napredovati jer samo takvi i trebaju Partizanu...
VOLIM PARTIZAN!!!

Grobar_Brcko

pre 16 godina

Slaven je veliko pojacanje za Partizan.A i Cetkovic je Mijatova rodbina.Mora biti dobar.Pozdrav za Slavena iz Brckog.Majstore najjaci si.

Lala Grobar

pre 16 godina

Zecani dobro dosli ali treba pojacati odbranu pre svega.Sikimic je dobar ali fali nam u zadnjem redu jedan visok igrac(Pekaric npr.).Mihajlov je solidan a Rnic stvarno rupa.Odavno nismo imali tako sigurnog golmana(da ne ureknem) kao Bozovica.Ostale linije su Evropskog nivoa.Ako ostanu zajedno zelim odmah da rezervisem karte za Ligu Sampiona(za mene i moja dva klinca).Hocemo musemu LS u Humskoj!!!

Drasko Ct

pre 16 godina

Svaka cast novoj upravi Partizana, na odlicnom skautingu i uopste transfer politici ove godine.
Stjepanovic i Cetkovic su pravi fudbalski biseri i mislim da ce se veoma brzo i uspjesno adaptirati na Partizanov stil igre. Obojica su odlicni tehnicari i nevjerovatno brzi sa loptom, cega danas gotovo da nema u srpskom fudbalu.
Kao rodjeni i zakleti zvjezdas mogu samo da placem nad sudbinom Zvijezde i da pitam piksija i novu "reformsku" upravu sto su dobro uradili za klub u ove nekolike godine. O titulama necu ni da pricam, ni krivi ni duzni smo dosli do njih, o dobroj igri tu nije bilo ni govora.
U svakom slucaju zelim puno uspjeha mladim zecanima i da se u pravom svijetlu pokazu i na velikoj sceni.
Pozdrav

misso

pre 16 godina

@RS

Pametnjakovicu Slaven je vec igrao za CG,protiv Slovenije u Niksicu,a nakon sto je sa 16 god odlucio pobjednika kupa u BiH,doveden je u zetu.Prema tome,nemoj da lazes ljude na ovom sajtu.

Partizanu Hvala sto je oslabio Zetu za dva najbolja igraca,a mogli ste vala uzet i Radulovica kad vam vec treba stoper.Fantasticni igraci,novi Genije i novi Pedja,i uz Stevana,vjerovatno tim koji je medju najtalentovanijima u Evropi.Jos kad se vrati brnovic,i ima da nam uigrate reprezentaciju.

SAMO FCF

sale

pre 16 godina

Srecno grobari, jes da navijam za zvezdu, al kad smo mi vec nesposobni valjda ce neko stvarno da uspe, to ce da povuce i druge za sobom... a i da ima srece u zrebu ko mi ali i pameti + hrabrosti. Od titule sam se vec oprostio, Kosan je pokazao juce koliko zna a i izjavio sta namerava. Potop sine. PRIVATIZACIJA!!!

Ivan

pre 16 godina

Odlican potez Partizana koji ce sada biti jos jaci od Zvezde. Cetkovic i Stjepanovic su vrhunski igraci. Boljeg driblera od Cetkovica odavno nisam gledao. Sto se reprezentacija tice, to nije pitanje nacije vec drzave. Ne postoji srpska reprezentacija vec reprezentacija Srbije. Logicno je da je Stjepanovicu bliza Crna Gora nego Srbija, Stjepanovic je prezime iz Crne Gore.

RS

pre 16 godina

@misso
Sezona 2004/2005 Jedinstvo Brcko- Slavija kup RS 3:2 dva gola Slaven Stjepanovic. Budi precizniji pametnjakovicu! Pa sta ako je igrao za mladu reprezentaciju Crne Gore???Nije za A!

Bancho

pre 16 godina

Ne zelim da sporim misljenja pravih navijaca u pogledu ova dva pojacanja, ali mi pola ovih komentara lici kao da su ih licno pisali Tomic i Petric.

Valjda gresim, jer zaista jedva cekam da Partizan ponovo bude jak tim.

coolio

pre 16 godina

@darko,Stjepanovic ne moze da igra za mladu reprezentaciju Srbije iako ti je to ''obecao'',jer je vec igrao za mladu reprezentaciju CG.

goro moja

pre 16 godina

nadam se da ste vidjeli stjepanovica kako sa rukom na srcu pjeva himnu CG u niksicu,a i momak je jos prije referenduma rekao da ce igrati za CG!vi bi ste jos prodanih pavlovica,prlainovica?!

RS

pre 16 godina

Gledao sam ja i Zvjezdana Misimovica kako sa rukom na srcu slusa himnu Hej Sloveni dok je igrao za mlade reprezentacije SiCG pa mu to nije smetalo da sa rukom ne srcu slusa i himnu BiH! Slaven ce igrati za Srbiju kao i Marko Basa!

Darko_BR

pre 16 godina

Pa stvarno ima smijesnih likova,ljudi posto ste neobavijesteni Stjepanovic je mladi reprezentativac CRNE GORE i ne moze igrati za nijednu drugu reprezentaciju... Kraj price :)))

dd

pre 16 godina

Zar Srbija nema vise talenata?Izgleda da svi mladi igraci dolaze iz Crne Gore.
Sledece godine Crna Gora bice iznad Srbije na rang listi FIFE.

Mush

pre 16 godina

Znaci.......
Kada ovaj tim jos malo sazri, tj. prodje celu sezonu zajedno, uz uslov da glavni igraci ostanu i sledece sezone (Jovetic, Moreira, Diarra, Juca, Dj.Lazic, Rukavina), Partizan ce jesti zivu decu!!!
Evropo spremi se! Opet ce se tresti musema na centru stadiona FK Partizan!!!!!!

horny.cg

pre 16 godina

sto se tice slavena i (opet) sukoba izmedju CG i SRB, zhao mi je ali propisi kazu da igrac moze do 21 godine da odluci za koga ce da igra iako je vec nastupao za mladje selekcije druge zemlje. jedini uslov da ga zadrzimo je da debituje za A selekciju jer debitovanjem za seniore vise nema pravo promjene.
znate kako, zaista nam ne trebaju igraci kojima se ne igra za CG, il igraju preko one rabote.
nadam se da Slaven nije takav igrac, i da ce srcem igrati za CG.
u svakom slucaju, puno srece u karijeri...
p.s. slaven je dosao pprije 3 godine u Zetu! pa racunajte